Studiranje po starom programu produženo do 2013.!!!

Pravokutnik.net

Pravokutnik.net

Na sjednici Fakultetskog vijeća održanoj 25. svibnja 2011. odlučeno je da će se studentima sveučilišnog dodiplomskog pravnog studija i sveučilišnog dodiplomskog studija socijalnog rada koji studiraju po "starom programu" produžiti rok za završetak studija po istom programu do 30. rujna 2013. godine.

Odluka se odnosi na studente koji imaju status apsolventa i na one koji status apsolventa steknu do 1. listopada 2011. godine.

 

Nakon duge neizvjesnoti i dramatičnih jesenskih upisa unazad par godina, studenti po starom programu mogu konačno odahnuti.

 

 

 

Komentari

Ako vec kopirate cijeli tekst, bilo bi u redu navesti odkud je uzet, ne?

nemamo običaj naznačiti izvor kad se novost preuzima sa stranice fakulteta ili sveučilišta

Do 2013? Ma to nije ni približno dovoljno! Do 3130 godine treba produžiti. Pif, 2013.

Ja ne želim studirati do 3130!!! :D

super vijest!!! :)))) i napokon u normalno vrijeme a ne u zadnji cas ko svaki put...

znaci vi studirate vise od 8 godina i mislite jos studirat , kak je vama lijepo u životu a mi po bolonji mozemo se jebat.

i trpit ćeš nas još malo :-p

za nas po bolonji nisu krivi "stari studenti", nego bolonja, ili u krajnjoj liniji mi koji dopuštamo da nas bolonja j.be u svim svojim aspektima, praveci od fakulteta pogone za proizvodnju jeftine radne snage, taman onoliko koliko je našim vrlim, ili stranim još vrlijim kapitalistima treba. evo sad ce (odnosno već jesu od prošle godine) i placanje vezat za tu nakaradu od ects bodova, a prodaju pricu da ce studentima omoguciti "besplatno obrazovanje" ...
a ovakve odluke glede "starih studenata" ne znace nista drugo nego potvrđivanje njihova prava da studiraju po onim pravilima po kojima su i upisali fakultet.
tako da se nadam da ce se ovakve odluke donositi sve dok posljednji "stari student" ne diplomira :)

a bitno da se hrpa ljudi prebacila na bolonju jer su oni srali da će se morati tak i tak prebacit i sad se zajebava pola godine do godinu dulje na faxu jer oni iz dana u dan mijenjaju pravila upisa izbornih i prakse sa 5. godine.Isto vrijedi za mnoge "originalne" bolonjce.
Fakat im treba ukinuti svu moguću autonomiju jer nisu u stanju voditi ni 3 ovce na papiru a kamoli fakultet!

Potpuno se slažem...ja sam se isto prebacio prošle godine jer mi je dopizdilo više svake godine slušati priče i pričice o prisilnom prebacivanju i rokovima za dipl. molbama i sličnom bullshitu...a vidi sada, produžili čak za dvije godine..nisu to unaprijed mudre glavice mogle smisliti.. Nije mi načelni žao zbog bolonje, ali bi možda razmislio 2put sad kad znam da ću spiskati 4 put više para..
Ovaj fax mi tako ide na K....

"Odluka se odnosi na studente koji imaju status apsolventa i na one koji status apsolventa steknu do 1. listopada 2011. godine." mozete li mi molim vas pojasniti ovu recenicu?

da li u trenutku objave imaš status apsolventa ili dali ćeš steći status apsolventa do gore navedenog datuma?

Ja sam ove godine sve odslušala, znači ja spadam u ovu kategoriju onih koji će steći status apsolventa do 1. 10. 2011. ili kako? :D

Upis će staviti krajem 10. mjeseca, a do 1.10. moramo postati apsolventi! Mrzim te njihove datume, svejedno ih mjenjaju 10 puta!

Dodaj novi komentar