PDA

View Full Version : Predsjednički izbori 2010

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

legionar
11-01-2010, 22:24
Očito da takve poruke dobivaju samo odabrani.

Mo
11-01-2010, 23:28
Bogu hvala da nisam odabrani

fat drummer
12-01-2010, 07:22
Gospodinu predsjedniku PravDI predlažem da - s obzirom da je sada stanovnik Pantovčaka a 4 stana će zjapit prazna - da jedan besplatno ustupi za stanovanje gradskoj proleterskoj sirotinji. Ja - premda nisam pravedan - bi to napravio da sam u njegovoj poziciji. A i ubrao bi vjerojatno panegirike lijevoslobodnomislećih medija. Gradimo pravednu Hrvatsku.

pa zajpe mu i sad stanovi prazni, osim ako ne živi kao ja po režimu - svaki dan u drugom stanu. a da bih gradskoj prolterskoj sirotinji stanove nikad :mrgreen:

pero2009
12-01-2010, 13:21
g.Josipović u nekim segmentima dosta subjektivno gleda na pojam Pravda...s jedne strane kaže da je razočaran što je Crkva podržala bandića(i to ga nisu izravno podržali,nego samo skupina svećenika na nižim razinama),a s druge strane diže u nebesa mesićevu podršku njemu..gdje je tu pravda?....
al oke,bolje on nego bandić...
nadam se da će zaista i biti predsjednik SVIH hrvatskih državljana,za mesića ne mogu reć da je bio....čestitke prof.Josipoviću

bubašpara
12-01-2010, 16:56
hahaha placeeem :rotfl: jedna cura je dobila ovu poruku - HRVATSKA ĆE SE ZACRVENITI NA SLJEDEČIH 5 GODINA OD KRVI UBIJENIH OD JOSIPOVIĆEVE RUKE! ŠALJI DALJE AKO VOLIŠ BOGA

hahahaha ja ne vjerujem :rotfl: :rotfl: :rotfl:

kako BOLESNO!!!!! ma zamisli ti tog našeg bogoljuba i čovjekoljuba!!

@pero...nemojmo sad cjepidlačiti!! mislim da će Josipović biti sasvim dobar predsjednik..čovjek nije savršen (ko ni bilo ko drugi), al je definitivno najbolje što je bilo ponuđeno na ovim izborima.. zato.. budimo zadovoljni..
@legionar.. da ti imaš npr 3 stana, ili npr kuću na 3 kata jel bi dao nekom da živi u tom stanu/kući bez ikakve naknade!? pođimo od sebe!

legionar
12-01-2010, 17:06
Da sam stanovnik Pantovčaka, a četiri stana mi zjape prazna bez razmišljanja bi jedan stan besplatno ustupio za stanovanje pojedincu ili obitelji slabijeg imovinskog statusa, uz garanciju da snose odgovornost eventualne štete koju bi u stanu počinili. Zašto? Zato što ne vidim niti jedan smislen razlog da mi 4 stana zjape prazna, dok, primjerice, osobi koja je izložila život u ratu pljušti kiša po glavi: http://mk-mk.facebook.com/group.php?gid=169798046881 . To je moje mišljenje, kakvo drugi imaju apsolutno me zaboli.

Socka
12-01-2010, 17:26
Da, najbolje da baci svoje i zenine starce na ulicu, tako oslobodi dva stana, zenu da izbaci iz njezina ureda,kcerku iz njihova stana da pokaze koliko je pravedan..omg :confused:

malimrav85
12-01-2010, 17:33
samo malo, od kud sad da oni žive gore?
pa mesić je čitavo vrijeme u ilici bio, mislio sam da gore idu samo "delat" :)

legionar
12-01-2010, 17:35
Kćerkica živi s njima, ured je bio spominjan u kontekstu da mu je žena tamo PRIJE radila. Dakle, jedan od stanova je zasigurno slobodan. No, meni je posve jasno da je ta pravda obična parola i predizborni slogan stoga ne bih nastavljao raspravu. Ima i gorih sa po 10 praznih stanova, ali jebiga sustav je takav kak je. Pravde nije nikad bilo niti će je ikad biti.

samo malo, od kud sad da oni žive gore?
pa mesić je čitavo vrijeme u ilici bio, mislio sam da gore idu samo "delat" :)
Nisam siguran, no Mesić si je dofurao familiju na Pantovčak: http://www.24sata.hr/news/mesicev-zoo-zivotinjsko-carstvo-je-na-pantovcaku/114842/

bubašpara
12-01-2010, 17:51
ajmo onda prozivat sve ljude u ovoj državi koji imaju "viška stambenog prostora" da ga podijele s onima koji nemaju krova nad glavom..
nek svi koji imaju vikendice na moru ustupe ih tijekom godine beskućnicima!

alisa
12-01-2010, 17:51
ne vjerujem ja da bi itko dao jedan od svojih stanova nepoznatim ljudima, ako vec imas par stanova viska (sto nije ni meni bas smisleno, ja bi ih barem po vise gradova rasporedila, but I guess it's just me :rolleyes: ) sigurno bi ih prije prepustio nekom iz obitelji, uvijek se nadje neka necakinja koja dolazi sad na faks ili tome slicno

Frenki
12-01-2010, 17:52
Dakle, jedan od stanova je zasigurno slobodan. No, meni je posve jasno da je ta pravda obična parola i predizborni slogan stoga ne bih nastavljao raspravu. Ima i gorih sa po 10 praznih stanova, ali jebiga sustav je takav kak je. Pravde nije nikad bilo niti će je ikad biti.

Josipovic pod pravdom i pravednim drustvom misli na drzavu i opcenito drustvenu klimu, u kojima ce ljudi u startu imati maksimalno fer uvjete - koliko je to naravno moguce, jer ce uvijek biti bogatijih, pametnijih, sretnijih itd. Meni se cini da ti ovdje zapravo zagovaras komunizam i time sam sebi skaces u usta....

legionar
12-01-2010, 17:54
Bravo. Nevolja je jedino u tome što za sve ne možemo znati, već samo za one koji su medijski ili politički eksponirani. A kako znamo da je političarima primarni cilj služenje narodu i beskompromisna borba za pravdu i opće dobro, neka onda pokažu svojim primjerom:(

Josipovic pod pravdom i pravednim drustvom misli na drzavu i opcenito drustvenu klimu, u kojima ce ljudi u startu imati maksimalno fer uvjete - koliko je to naravno moguce, jer ce uvijek biti bogatijih, pametnijih, sretnijih itd. Meni se cini da ti ovdje zapravo zagovaras komunizam i time sam sebi skaces u usta....
Naravno, ja i jesam komunist. Dati nekome svojevoljno stan na korištenje bez naknade (a nikako ukidanje privatnog vlasništva silom) je prvi postulat komunizma.

PJ
12-01-2010, 18:31
Legionar je posve u pravu, pa to je ko da neka institucija ajmo reć posve nasumično, kao Katolička Crkva dvije tisuće godina zagovaraš skromnost, dijeljenje bogatstva, odricanje od materijalnog i pomaganje drugima, a zapravo si ekonomski jedan od najmočnijih čimbenika i tvoje svećenstvo a pogotovo vrh živi kao parazitski sloj i to puno bolje od svih drugih.

Mislim, to bi stvarno bilo jebeno licemjerno.

legionar
12-01-2010, 18:41
Mogao bi možda potražit stručnu pomoć jer imaš ozbiljne komplekse u vidu Crkve. Jer jebemu mater, neki uvijek prebacuju raspravu na Crkvu ili na paralele s Hitlerom. Crkva je, samo za informaciju, iznajmila besplatno mnoge lokacije, recimo kod mene u gradu u crkvenim prostorijma je besplatno gradski arhiv. A svećenici žive od onoga što dadu vjernici (a to vjernicima nitko ne može zabranit). One pare iz proračuna (volio bi se da to ukine da antiklerikalci više ne mogu skvičat o tim novcima) idu za obnove crkvi koje su komunisti i čede porušili u ratu, a takvij je nemali broj, i za održavanje drugih djelatnosti. Lokalno svećenstvo živi od crkvene milostinje i darova koje dobiju prilikom blagoslova kuća. Te novce ima daju vjernici i ne vidim što se netko tko im ne daje novce ima uopće osvrtat na njihove izvore prihoda koji osiguravaju egzistenciju koju treba zadovoljit svaka ljudska osoba.

PJ
12-01-2010, 18:45
Siguran sam da i Josipović daje koji promil svoje imovine u humanitarne svrhe, a također mislim da je i njegova imovina stečena na legalne i legitimne načine kao što ti kažeš da je crkvena, tako da ne vidim u čemu se to razlikuju. Ti si taj koji je stavio u pitanje Josipovićevu pravednost i socijalnu osjetljivost na temelju toga što on nije razdijelio svu svoju imovinu, što možda je točno, samo kažem da imaš duple standarde.

legionar
12-01-2010, 18:46
Nemam duple standarde. Ne radi se o dijeljenju imovine, nego o besplatnom korištenju. Ne samo glede mnogih kao on, nego i glede Crkve. Naravno da sam za to i da Crkva prostore koje ne koristi dade na korištenje.

PJ
12-01-2010, 18:48
Pa super, slažem se, samo te ne čujem baš da previše sereš crkvi, koja ima puno više od Josipovića, a bogami i puno više drobi o tim stvarima od Josipovića, pa bi reko da ona puno više zaslužuje kritike u tom pogledu.

kresholino
12-01-2010, 18:49
Legionar je posve u pravu, pa to je ko da neka institucija ajmo reć posve nasumično, kao Katolička Crkva dvije tisuće godina zagovaraš skromnost, dijeljenje bogatstva, odricanje od materijalnog i pomaganje drugima, a zapravo si ekonomski jedan od najmočnijih čimbenika i tvoje svećenstvo a pogotovo vrh živi kao parazitski sloj i to puno bolje od svih drugih.

Mislim, to bi stvarno bilo jebeno licemjerno.

e,sad kenjaš kvake!!malo pratim kaj pišeš i ko da ti Katolička crkva za sve kriva!!daj malo misli kaj pišeš!!a i tu se radi o predsjedničkim izborima,a ne o crkvi..

fat drummer
12-01-2010, 18:51
ja i dalje ne kužim kaj to znači zjapiti prazno u kontekstu pravde... mislim stanovi su njegovi, ako hoće nek u njima drži zalihe gumenih bombona, kakve to veze s pravdom ima?

ja prvi ne bih nikom dao da besplatno živi u mom stanu.

i šta sad, možda ih čovjek adaptira i želi napraviti mali studio za skladanje. ili možda želi tatjani kupiti zbirku relevantne pravne literture koja uređuje zemljišnoknjižno pravo u gornjoj volti u periodu 1732-1789 te napraviti skomnu biblioteku.

a što se tiče crkve, crkva debelo paratizira i još više sere o siromaštvu. što se tiče državnog arhiva, situacija nije baš takva kakvom ju predstavljaš, osim ako crkva nije 1961 veselo rekla - me ne evo vam ovaj prostor, BESPLATNO! kao što je to židovska zajednica napravila 1942. EVO VAM BESPLATNO! šalom!

legionar
12-01-2010, 18:51
Ovo je topic o predsjedničkim izborima, barem koliko sam upoznat, a ne Religija. A o Crkvi na ovom forumu ne mislim raspravljat jer suprotna strana samo što ne riga vatru na sami spomen Crkve ili svećenika. A vremena liječit nečije komplekse nemam.

@fat - nakon 91. prostori su formalno vraćeni Crkvi, ali je tamo i dalje potpuno besplatno athiv. Do veljače - tad se otvara biskupija.

PJ
12-01-2010, 18:53
e,sad kenjaš kvake!!malo pratim kaj pišeš i ko da ti Katolička crkva za sve kriva!!daj malo misli kaj pišeš!!a i tu se radi o predsjedničkim izborima,a ne o crkvi..
Katoličku crkvu sam samo iskoristio kao paralelu da dokažem da legionaru zapravo nije bitno koliko su ljudi od utjecaja konzistentni u onome što govore i onome što rade, već da sere po josipoviću sranja radi.

legionar
12-01-2010, 18:59
Krivo. Crkva je, kako i sam veliš, parazitska organizacija i u praksi negacija načela za koja se zalaže. Ivo je veliki pravednik, osjećam to, pa će postupiti pravedeno i jedan stan usputi sirotinji na korištenje kako bi pravda da svi imaju krov nad glavom bila zadovoljena. To će biti tako mali primjer, ali tako velik za pravednu državu koju ćemo zajedni izgradit.

fat drummer
12-01-2010, 19:00
@fat - nakon 91. prostori su formalno vraćeni Crkvi, ali je tamo i dalje potpuno besplatno athiv. Do veljače - tad se otvara biskupija.
hahahahah, kao što je i gundulićev isto crkveno vlasništvo, kao i zapravo veći dio tmt14
radi se o tome da crkva ne može pobacati neke korisnike nekretnina vani dok se ne nađe adekvatna zamjena za iste te dobiva naknadu do države ili se kompenzira na neki drugi način

ne daje crkva ništa besplatno, koje ona odvjetničke ajkule ima na svom platnom popisu, to nema nitko

BaF
12-01-2010, 20:42
Ivo je veliki pravednik, osjećam to, pa će postupiti pravedeno i jedan stan usputi sirotinji na korištenje kako bi pravda da svi imaju krov nad glavom bila zadovoljena. To će biti tako mali primjer, ali tako velik za pravednu državu koju ćemo zajedni izgradit.

Rekla bih da je ta pravda na koju se ti pozivas u tome da svatko moze doci do krova nad glavom, a ne da ga pod svaku cijenu ima. Sto i ti vrlo dobro znas, al ok.

Inace, ovo sto ti zagovaras bi imalo smisla da se Ivo kandidirao za vlasnika Republike Hrvatske, a ne predsjednika. U tom slucaju bi ogranicavanje njegovog prava vlasnistva bilo u direktnoj uzrocno-posljedicnoj vezi s potrebama naroda.

Kak to nije slucaj, ideja ti je promasena.

Darkbuster
12-01-2010, 20:45
U hipotetickoj situaciji gdje bi svatko mogao doci do krova nad glavom vjerojatno bi ga 99.9% ljudi i imalo

BaF
12-01-2010, 20:50
Erm, that was sorta u sirem kontekstu my point. :)

Darkbuster
12-01-2010, 20:58
Ma mislio sam da aludiras da danas,barem u zapadnim zemljama ima siromasnih zato sto ljudi zele biti siromasni.. To ja refleksno mislim od rasprava s Tkachom :D

Tkach
12-01-2010, 21:12
Ma i ja stalno na tebe mislim :D

Nego, imam osjećaj da je barba Ante 45. često ciljao čizmom u predio brave... Još je zanimljivo da sva sila tih starih komunjara nezaustavljivo juri prema stotoj, od Džolija Manolića pa nadalje. Kakva je to paklena genetika.

legionar
12-01-2010, 21:25
Sutra svi na kiosk po globus!
http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/globus-vam-poklanja-biografiju-ive-josipovica?sid=41acd16289ca18d8b0330b98bcc5734e

Mo
12-01-2010, 21:32
kolko će ovaj topić još živit

izbori su long gone

Frenki
12-01-2010, 21:58
Jebiga, nostalgija.... ::E:

legionar
12-01-2010, 22:13
Do inauguracije?

MothMilk
13-01-2010, 12:23
http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/globus-vam-poklanja-biografiju-ive-josipovica?sid=41acd16289ca18d8b0330b98bcc5734e

Dijete privilegija... boring

fat drummer
13-01-2010, 19:34
http://www.glas-koncila.hr/rubrike_komentar.html?broj_ID=18087

legionar, ti čitaš ovakva govna zadnjih deset godina? jebote, dobro je da nisi smješten u vili mariji

legionar
13-01-2010, 19:47
Čitam i tvoje komentare ovdje na forumu 3 godine, ako od njih nisam završio u Vili Mariji, onda ne budem ni od GK, taman da ih čitam 100 godina :D
Inače, u tekstu su navedene notorne stvari koje pametnome nije potrebno ni spominjat.

fat drummer
13-01-2010, 19:57
recimo zarezi. zarezi su super. ali ovo baljzeganje o određenim centrima moći mi je oduvjek išlo na kurac. koji kurac je pop srami, nomina non sunt odiosa, reci koji su to centri moći. maltene iznosi tvrdnju da u hrvatskoj ne postoji demokracija, i onda se ko zadnja pička povuče i ne kaže do kraja.

pa jebem mu mater, znam da nikad tip nije jebo, ali to je kao da jebeš i dve skunde prije kraja pička se predomsili i kaže - ma mislim da ovo ipak nije dobra ideja

Ishod drugoga kruga predsjedničkih izbora potvrdio je koje snage stvarno upravljaju hrvatskim društvom, kao i to da su svima drugima dane samo epizodne uloge koje mogu biti i vrlo zvučnih naslova i fotelja, ali ne mogu biti i odlučujuće.

hrvatskom upravljaju mediji, umirovljeni vojni establišment, pasivni hdz, sdp, mesić, dio koalicijski stranaka. jebeno... i naravno židovi. ovo zadnje je moja tvrdnja

a trkeljanja ala hebrang o tome kako su se razlomili glasovi desnice imaju smisla ukoliko uzmemo u obzir da su se i glasovi ljevice razlomili između dva jaka kandidate ili barem proklamiranih kandidata ljevice. no to je ne bitno.

U tom kontekstu nije moguće ne zapaziti i dosad u Hrvatskoj neviđeni uspjeh nezavisnoga kandidata, bez obzira na to što njegov izborni stožer nimalo nije štedio na sredstvima za promidžbu.

s time da mu je pola stožera zapravo sdp. jeben je to neovisni kandidat koji troši gradske pare.

mislim da glas koncila ozbiljno treba zaposliti damira kajina jer treba neka ljevičarska protuteža ovim desničarskim govnima, a damir kajin je dovoljno razradio čmar baš za takav poduhvat

legionar
13-01-2010, 20:03
Glede izbora, ako pričamo o kandidatima koje su eksponirani i imaju izgleda za uspjeh, moguće su dvije solucije: ili kandidata guraju politički ili ekonomski centri moći. Ne znam što je u toj toliko razvidnoj činjenici nejasno. Bandića su recimo gurali financijski centri moći (vjerojatno Todorić), Josipovića politički. Jasno kao dan.

fat drummer
13-01-2010, 20:06
he, jedno je guranje, a drugo je postavljanje. mislim mene gura mater da učim, ali ne polaže ispite umjesto mene

legionar
13-01-2010, 20:10
Uz novčanu pozadinu i dobrog PR-a danas se daju čuda napravit, Bandića je sjebalo što mu je PR bio neka teška budala. Prosječan birač je kreten kojim se vrlo lako manipulira, a većina građana je što bi Chomsky rekao - pasivno stado zbunjenih promatrača. Tako da nekoga postavit nije uz navedene pretpostavke pretjerano teško.

alisa
13-01-2010, 20:18
http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=469976

ne znam jel ovo smijesno ili zalosno :/

don_corleone
13-01-2010, 20:23
Ja bih isto želio znati za te centre moći. Meni je jasno da postoje države koje diktiraju međunarodne odnose, da postoje tvrtke koje diktiraju tržište, da postoje vjerske institucije koje privlače mase i često puta idu i u radikalizam ( radikalni muslimani ) itd itd.

Tko je to gurao Josipovića? Zašto nitko nema tri čiste tko je to, zašto se ne zna barem okvirno koje su to strukture? EU? Židovi? Srbi? Zašto nema apsolutno nikakvih ali NIKAKVIH ni najmanjih dokaza?

Frenki
13-01-2010, 20:28
http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=469976

ne znam jel ovo smijesno ili zalosno :/

Ma bolje da oni koji ne znaju konzultiraju google, nego da okolo pisu "necu da mi ateist bude predsjednik..."
Znanje je moć.

legionar
13-01-2010, 20:29
Historia est magistra vitae.

Darkbuster
13-01-2010, 20:37
Ein,zwei,drei.

legionar
13-01-2010, 20:39
Ein,zwei,drei.Točnije: vier.

Robierre de Cochon
13-01-2010, 23:22
a u kojoj zemlji vlast ne biraju centri moći?
nisam pobornik teorija urote...ali budimo realni...demokracija je ograničena.
crkva je centar moći jednako kao coca cola i microsoft, ny times ili eph.

njih ne brine to što o vlasti odlučuju multinacionalne korporacije...nego ih brine što nije pobijedio kandidat kojega podržava klerikalni "centar moći".

pero2009
14-01-2010, 01:32
zeitgeist::E:

kresholino
14-01-2010, 11:05

hm,nekako se nemogu otet dojmu da kako to da se autobiografija piše tak brzo i baš o josipoviću ko da je već to bilo napisano i spremno a samo se čekalo iveka!

Mo
14-01-2010, 11:07
pa možda su imali spremne obje ovisno tko pobjedi

don_corleone
14-01-2010, 11:36
pa možda su imali spremne obje ovisno tko pobjedi

vrlo vjerojatno, znali su da na tome mogu zaraditi tkogod da bude izabran :mhm:

Darkbuster
14-01-2010, 13:17
Koliko sam skuzio biografija je autorizirana, nije mi jasno cemu onda ona slika na naslovnici?

legionar
14-01-2010, 21:55
Naslovnica je provokativna jer se vjerojatno hoće primamiti i desničare da kupe globus i nađu materijala da ga što bolje napadaju. Baš malo prije kupio, večeras umjesto ozbiljne literature, večer uz Ivu :soppy:

Darkbuster
14-01-2010, 22:21
Ma neznam bas, ja sam shvatio da je on odobrio tu biografiju pa samim time pretpostavljam da je odobrio i naslovnicu...a mozda i nije..

Robierre de Cochon
15-01-2010, 00:31
a šta je na naslovnici?

Darkbuster
15-01-2010, 00:33
Njegova slika iz JNA s uniformom, zvjezdicom i svim tim. I ispod jos pise Titov gardist na Pantovcaku.

Josip Broz Tito
15-01-2010, 01:57
"ODABERETE li ime Ive Josipovića, obećavam vam da će vam biti uskraćen blagoslov kuća u ovoj godini. Vaš će grijeh biti toliki da ćemo vam uskratiti odrješenje pri sakramentu ispovijedi, nećete se moći pričestiti i djeca vam neće biti krštena. U bolesti će vam biti uskraćeno pravo na pokajanje i pomast. A kada u tome grijehu umrete, crkvena zvona vas neće ispratiti, niti će vas katolički svećenik sprovesti", tako je glasila nedjeljna propovijed u župnoj crkvi Svih svetih u mjestu Aržano u Općini Cista Provo, koju je predvodio župnik Ante Čipčić. Župnik je u razgovoru za Index potvrdio sadržaj svoje propovijedi govoreći kako u tome ne vidi ništa čudno.

Uvijek neutralna crkva.
Ah da,to su samo pojedini popovi...

don_corleone
15-01-2010, 09:30
"ODABERETE li ime Ive Josipovića, obećavam vam da će vam biti uskraćen blagoslov kuća u ovoj godini. Vaš će grijeh biti toliki da ćemo vam uskratiti odrješenje pri sakramentu ispovijedi, nećete se moći pričestiti i djeca vam neće biti krštena. U bolesti će vam biti uskraćeno pravo na pokajanje i pomast. A kada u tome grijehu umrete, crkvena zvona vas neće ispratiti, niti će vas katolički svećenik sprovesti", tako je glasila nedjeljna propovijed u župnoj crkvi Svih svetih u mjestu Aržano u Općini Cista Provo, koju je predvodio župnik Ante Čipčić. Župnik je u razgovoru za Index potvrdio sadržaj svoje propovijedi govoreći kako u tome ne vidi ništa čudno.

Uvijek neutralna crkva.
Ah da,to su samo pojedini popovi...

Totalno sam nervozan sad ujutro i još kad vidim da si citirao index.yu mogao bih puno toga reći al neću

Ma jebem ti index i njihove bljezgarije....

konzerva
15-01-2010, 11:19
kakve gluposti... kak on može znat tko je za koga glasao

Tkach
15-01-2010, 11:20
To su ti tajne supermoći koje klerofašisti ne otkrivaju radnom narodu.

Robierre de Cochon
15-01-2010, 14:22
kakve gluposti... kak on može znat tko je za koga glasao
sve se dozna u maloj sredini :D

Robierre de Cochon
15-01-2010, 14:25
Njegova slika iz JNA s uniformom, zvjezdicom i svim tim. I ispod jos pise Titov gardist na Pantovcaku.

smješno mi je kako tog mirnog, bezbojnog i nekonfliktnog čovjeka pokušavaju prokazati/prodati kao komunističku aždaju koja će zacrvenjeti Hrvatsku :D

Darkbuster
15-01-2010, 18:13
Ma biografija je kao autorizirana pa me to zacudilo.

legionar
15-01-2010, 18:24
smješno mi je kako tog mirnog, bezbojnog i nekonfliktnog čovjeka pokušavaju prokazati/prodati kao komunističku aždaju koja će zacrvenjeti Hrvatsku :DAutor je Darko Hudelist, ako je on desničar ja sam reinkarnacija Koče Popovića i Draže Mihailovića u jednom.

Robierre de Cochon
15-01-2010, 18:48
Autor je Darko Hudelist, ako je on desničar ja sam reinkarnacija Koče Popovića i Draže Mihailovića u jednom.
ma ne..nisam mislio na biografiju...to nisam ni vidio...nego na Bandićeve pobornike tijekom drugog kruga i na neke opinion-makere (Letica, npr, lol) nakon izbora

Robierre de Cochon
15-01-2010, 18:51
ma ne..nisam mislio na biografiju...to nisam ni vidio...nego na Bandićeve pobornike tijekom drugog kruga i na neke opinion-makere (Letica, npr, lol) nakon izbora
a naslovnica knjige je očito htjela provocirati na tu temu.
"provocirati" ...zapravo, prodati proizvod

veteran
15-01-2010, 19:13
http://www.vecernji.hr/vijesti/hho-optuzio-josipovica-da-je-htio-uredivati-dnevnik-clanak-79996

jupi:(

Josip Broz Tito
15-01-2010, 21:01
Bravo Josipoviću.
Drago mi je da je udario na HDZTV (tzv.HRT) i onu kravu Čuljak-Šelebaj,zvijezdu Tuđmanvizije i ratnu bukačicu.
Čim se primitivac Čičak pobunio očito da je Ivo napravio dobru stvar.
Sve mi se više sviđaju njegovi potezi.

don_corleone
15-01-2010, 22:01
Bravo Josipoviću.
Drago mi je da je udario na HDZTV (tzv.HRT) i onu kravu Čuljak-Šelebaj,zvijezdu Tuđmanvizije i ratnu bukačicu.

Meni se to uopće ne sviđa....

Josip Broz Tito
15-01-2010, 23:04
Meni se to uopće ne sviđa....
To je uzročno-posljedična veza :)

Mo
16-01-2010, 01:08
Bravo Josipoviću.

je je jebeno sjajno utjecat na program javne televizije. hura

Josip Broz Tito
16-01-2010, 01:51
To nije javna televizija nego HDZTV.
Zloverka,Bilić,Dijana Čuljak objektivni ratni reporter i ostale mračne figure...

Mo
16-01-2010, 11:04
To nije javna televizija nego HDZTV.
Zloverka,Bilić,Dijana Čuljak objektivni ratni reporter i ostale mračne figure...

e da da spomenemo i objektivnog ratnog reportera Denisa Latina koji je 1995. javljao o nekom paljenju guma u Kninu itd.

da je bar to hdztv a ne da imamo svaka 2 tjedna ciklus antifašističkog filma

Darkbuster
16-01-2010, 14:15
Ej nemoj mi Latina!! Cenzura!

legionar
16-01-2010, 15:18
e da da spomenemo i objektivnog ratnog reportera Denisa Latina koji je 1995. javljao o nekom paljenju guma u Kninu itd.

Ma to se pali smeće, kak ne znaš: http://www.youtube.com/watch?v=sMalvTRfrWI

Josip Broz Tito
16-01-2010, 15:46
Mogu li znati zašto te smetaju antifašistički filmovi?Fašist si?

don_corleone
16-01-2010, 15:56
Mogu li znati zašto te smetaju antifašistički filmovi?Fašist si?

Da, smeta me ta propala ideologija i ti propali ideološki filmovi. Ako me to čini fašistom, da fašist sam. Istovremeno nemamo ni jedan pravi film o domovinskom ratu, niti serijal, ništa. Glavno da se puštaju bitke na Sutjesci. Nije ni to najgore. Najgore od svega je da je pola tamo povijesno netočno i prvenstveno povijesno prepravljeno da služi režimu Broza koljača i ostalih njemu vjernih.... Čak je i yutarnji pisao o tome kao povijesno netočno....

Josip Broz Tito
16-01-2010, 16:04
Da, smeta me ta propala ideologija i ti propali ideološki filmovi. Ako me to čini fašistom, da fašist sam. Istovremeno nemamo ni jedan pravi film o domovinskom ratu, niti serijal, ništa. Glavno da se puštaju bitke na Sutjesci. Nije ni to najgore. Najgore od svega je da je pola tamo povijesno netočno i prvenstveno povijesno prepravljeno da služi režimu Broza koljača i ostalih njemu vjernih.... Čak je i yutarnji pisao o tome kao povijesno netočno....
To što nemamo film o Domovinskom ratu krivi su naši redatelji.
A Hrvatska je izgrađena na toj "propaloj ideologiji" antifašizma i na Domovinskom ratu.To su 2 stupa temeljca.Tko poriče jedan od njih,poriče i samu RH,a kontriranje antifašizmu je jasno fašizam.
Dakle,u pravu si,fašist si :)

legionar
16-01-2010, 17:00
Uz napomenu da je taj tzv. antifašizam u Jugoslaviji bio do 48. g., dakle za cijelog vremena rata, baziran na pokornom izvršavanju komandi kominterne i bratskog SSSR-a. Sve dok Hitler nije 22.6. 1941. pokrenuo operaciju Barbarossa, partizani i komunisti nisi dizali pobunu (pobunu su do tad dizali jedino četnici, mahom u Lici), što je bilo uvjetovano sporazumom Molotov Ribbentrop tj. Paktom o nenapadanju između SSSR-a i Trećeg Reicha. U vrijeme razbijanja monarhističke Jugoslavije i stvaranja NDH, dakle dva mjeseca prije napada na SSSR, komunisti i partizani nisu pobjegli u šumu nego su čekali direktive SSSR-a. Tako Simo u spomenutoj knjizi kaže: "Ako je Hitler upao u Jugoslaviju, a s Rusima ima pakt o nenapadanju, kakva je sad uloga nas komunista? Da još branimo taj sporazum ili svoju napadnutu zemlju" (str. 78.). Tek kad Hitler napadne bratski SSSR bježi se u šumu i osniva Sisački partizanski odred. Što u prijevodu znači da se partizani i komunisti nisu borili za oslobađanje okupiranih prostora, nego za SSSR i pobjedu komunističke revolucije. To uostalom jasno potvrđuje narodni heroj Ivan Šibl:"Borili smo se za Sovjetski Savez, prvu zemlju socijalizma, i za pobjedu međunarodnog proletarijata. To je bio naš credo. Ti su nas ciljevi pokretali (Ivan Šibl, Sjećanja 1, Zagreb 1986., str. 40.). Tako da za mene osobno temelj RH nikako nije komunističko-partizanski antifašizam - tj. borba za SSSR - zemlju gdje su pobijeni deseci milijuna ljudi. Dijelu hrvatskih partizana puno poštovanje radi razbijanja talijanskih žabara, ali generalno gledano ja tu ne vidim temelje današnje RH. Temelj RH je isključivo Domovinski rat. Ideologizirane odredbe Ustava su istina legalizirale tu povijesnu krivotvorinu, no to je posljedica nepovoljnih međunarodnih okolnosti 91., zapadnjačke propagande koja je pisala o obnovi NDH i našeg poltronskog mentaliteta koji se temelji na tome da moramo biti papskiji od pape.

malimrav85
16-01-2010, 17:50
ha ha, vi majke mi niste normalni
pa s kim vi u rasprave ulazite
inače, breza pozdravlja, veli da joj bratića pozdravim

Đ!
16-01-2010, 18:21
je je jebeno sjajno utjecat na program javne televizije. hura

Ja ne vidim ništa pretjerano značajno u tome što je htio da ga određena osoba intervjuira, a pogotovo ne mislim da to utječe na program. Al dam se kladit da je takvo što pokušao Sanader u svoje doba da bi to bilo okej.:roll:

Darkbuster
16-01-2010, 18:41
Navodno je to trazeno jer je Culjakica videna vise puta u Bandicevom stozeru, a i inace su joj poznati politicki afiniteti. Meni je iskreno bilo recimo smjesno gledati Togonala koji je u stalno inzistirao "da je Bandic unatoc svemu dobio znacajanu potporu biraca" I to nije propustio izreci ni kad gosti nisu ni priblizno bili blizu toj temi.

Galijun
17-01-2010, 00:21
Zar netko Čuljakicu doživljava kao relevantnu novinarku ?????

Just a little bit
17-01-2010, 17:28
čuljakica je milf i pol :jlb:

Must
26-01-2010, 21:13
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bandic-prijavio-8-a-potrosio-15-milijuna-kuna-josipovic-potrosio-9-milijuna/472329.aspx

kako to da nitko ne komentira ove smiješne cifre?

PJ
26-01-2010, 21:19
Baš sam htio sada o tome nešto napisat.

Jebote, Bandićevih 6.6 milijuna kuna se spontano materijaliziralo, naravno nitko neće ništa pitat a bogami ni odgovorit. Wooo pravna država

remorker988
26-01-2010, 21:23
Ok, važno je da daju ljudima na uvid iznose koje su potrošili.

Ali zašto se od kandidata očekuje da potroše što manje i da štede? Pa nisu ti novci poslani na Kajmansko otočje nego su ostali u Hrvatskom biznisu, u marketingu, oglasima... Nek troše koliko žele, ionako treba stimulirati potrošnju u vremenima ekonomske krize (barem u svijetu, samo se u Hrvatskoj ne potiče).

legionar
18-02-2010, 17:12
Zanimljivo je da Josipović - profesor prava - nije bio u stanju položiti prisegu bez čitanja s papira, i premda je i čitao napravio je par propusta, dok je Tuđman u poznim godinama bez problema položio prvu prisegu bez papira:unsure:

PJ
18-02-2010, 17:20
To je zato jer je Tuđman veći RVAT

legionar
18-02-2010, 17:22
A ti si samo jedan u nizu forumskih provokatora koji mi pokušavaju dignut tlak izrazima tipa Rvat i sl. :smartass:

georgee
18-02-2010, 17:25
kakve veze točno ima pravna struka s tekstom prisege, odnosno poznavanjem iste?
ok, mogo se bolje pripremit, točno ju izgovarat, sve ok. al ne vidim kakve veze ima to kaj je profesor prava.

Must
18-02-2010, 17:28
mala lana se bila dobro obukla :mrgreen:

legionar
18-02-2010, 17:29
Ako je netko na pravu i to još profesor onda se valjda pretpostavlja da ima dobru memoriju. Ne vidim razlog zašto nije mogao uzeti dvije min i naučit ju napamet.

PJ
18-02-2010, 17:41
A ti si samo jedan u nizu forumskih provokatora koji mi pokušavaju dignut tlak izrazima tipa Rvat i sl. :smartass:
kad prosereš govno, umjesto da plačeš što te se provocira barem napravi neki smisleni argument

nicky1
18-02-2010, 17:48
Kolege, uzmite u obzir faktor uzbuđenja. Mislim da je profesor Josipović bio vino uzbuđen! Pa ne postaješ predsjednik svaki dan. Bitno da dalje obavlja svoj posao bez pogreške:mhm:

legionar
18-02-2010, 17:49
Ja sam samo želio konstatirati da se mogao potruditi da i naučiti napamet tih par rečenica jer su one meritum čitavog tog cirkusa za koji se izdvojilo par milja kuna. I Mesić je koliko se sjećam obavio prisegu bez čitanja tako da moj post nije bio usmjeren na mjerenje nečijeg hrvatstva, nego na čisto formalni detalj jer je ipak riječ o središnje dijelu tog cirkusa. To što tebi predstavlja užitak da dočekaš post gdje možeš spominjat Rvate, urotu, Židove i sl. je tvoj problem. Provjeri stoga kod sebe jel puštena voda.

barbarini
18-02-2010, 17:49
A Obama se nije zajebo na svojo prisezi?

nicky1
18-02-2010, 17:50
Htjela sam napisati "vidno uzbuđen".

legionar
18-02-2010, 17:51
A Obama se nije zajebo na svojo prisezi?Profesor/ice Josipovic, nisam gledao Obaminu prisegu.

PJ
18-02-2010, 18:00
Ja sam samo želio konstatirati da se mogao potruditi da i naučiti napamet tih par rečenica jer su one meritum čitavog tog cirkusa za koji se izdvojilo par milja kuna. I Mesić je koliko se sjećam obavio prisegu bez čitanja tako da moj post nije bio usmjeren na mjerenje nečijeg hrvatstva, nego na čisto formalni detalj jer je ipak riječ o središnje dijelu tog cirkusa. To što tebi predstavlja užitak da dočekaš post gdje možeš spominjat Rvate, urotu, Židove i sl. je tvoj problem. Provjeri stoga kod sebe jel puštena voda.
Eto vidiš da si spomenuo Mesića u početku uopće mi post nebi zvučao kao neko srcedrapateljno domoljubstvo o tome ko ima dovoljno velika muda izrecitirat cijelu prisegu.

Ovako nažalost je. :(

legionar
18-02-2010, 18:04
Nemoj plakati, sve bu pak v redu.:happybunny:

don_corleone
18-02-2010, 21:13
Ma nek mu je sa srećom, nek bude bolji neg bradonja i sve bude 5:mhm:

PJ
18-02-2010, 21:15
Aj, pošto su izbori i sve vezano za njih završili, ovaj topik je izgubio smisao. Možemo se preselit na Politiku, Vijesti, itd.