PDA

View Full Version : Naglo Svjetsko Hlađenje Usred Globalnog Zagrijavanja

gregi
22-07-2009, 12:04
Nije li baš zanimljivo kako se svi naši problemi čine globalnim neprilikama u zadnje vrijeme?

Globalni rat protiv terorizma, globalna ekonomska kriza, potreba za novom globalnom valutom, globalna trgovina, globalni zdravstveni problemi, globalno zagrijavanje, itd.

Kao da netko želi stvoriti jednu globalnu, svjetsku vladu sa jedinstvenim globalnim monetarnim sustavom, globalne policijske snage, jedan skup svjetskih pravila i zakona, te stanovnike kao poslušne pčele radilice koje će pokretati cijeli globalni ekonomski motor punom parom.

http://cromalternativemoney.org/images/kredit%20ugljika.jpg

Naglo Svjetsko Hlađenje Usred Globalnog Zatopljenja (http://cromalternativemoney.org/index.php/hr/mediji/vijesti/naglo-svjetsko-hlaenje-usred-globalnog-zatopljenja.html)

.

PJ
22-07-2009, 13:06
Što je puno gore od lokalne vlade sa lokalnim monetarnim sustavom, lokalnim policijskim snagama, partikularnim svjetskim pravilima i zakonima te stanivnicima kao poslušnim pčelama radilicama koje pokreću cijeli lokalni ekonomski motor punom parom.

Preletio sam članak i već uočio dosta netočnosti. Ne vidim čemu koncentracija na Al Gore-u, kao da je on relevantan faktor u svemu tome. On je samo političar koji radi sve za političke bodove...

fat drummer
22-07-2009, 13:17
znaš što mene jebe? to što se ova vijest o globalnoj dominaciji širi globalnom mrežom

ironija je prekrasna

Darkbuster
22-07-2009, 15:38
Ma i bolje nek se svi represivni mehanizmi unificiraju i usklade tek tada ce biti moguc koncept svjecke revolucije :D

FFFilip
23-03-2011, 19:33
Da bar dode do globalnog zahladjenja il jos bolje do ledenog doba tako da nikad vise nebude ljeto i da pocrkaju jednom za svagda svi komarci i ostali insekti i da temperatura vise nikad ne prede +10 ^^

Kalin
26-03-2011, 00:30
Od kud najednom nalet novih čudaka na forumu!?

veteran
26-03-2011, 10:45
Kaj konkurencija?:mrgreen:

Kalin
26-03-2011, 16:56
Pa upravo to!
Nadaj se da nemaju i homoseksualne sklonosti jer će ti lagano uzeti titulu.
Ja se odbijam na partijima dirati sa bilo kim drugim!