View Full Version : Kucni ljubimci
Just a little bit
19-01-2006, 23:55
da li imate kuĂŚnog ljubimca, biste li ga voljeli imati ? zasto vam mama neda imati psa ? Zakaj vam je brat alergican na dlaku ? koje zivotinje su vam najdraze ?
evo tema koja nije politika/fax/religija/sex u kojoj se necemo posvadjat :smt001
za poèetak , ovo je moja Nera, mjeťanka, stara je godinu i 7 mjeseci , kod nas je od malena, kad je imala 2 mjeseca
http://img231.imageshack.us/img231/9291/pict00038ay.th.jpg (http://img231.imageshack.us/my.php?image=pict00038ay.jpg)
Ja sam stavljo sliku svog maèka al opet Ìu. Zove se Vito i ima nekoliko godina(nemam pojma koliko, ni pribliŞno).
http://img234.imageshack.us/img234/3527/dsc011713zc.th.jpg (http://img234.imageshack.us/my.php?image=dsc011713zc.jpg)
Just a little bit
20-01-2006, 00:42
brijem da bi vito pojeo neru :smt003
brijem da bi vito pojeo neru :smt003
Ja isto brijem. Al Vito ti je dobroÌudan, ogrebao me jedno 3 puta u Şivotu. Al nasilan je prema Şivotinjama, ganja maèke okolo i mlati ih. :smt003
*SUPERMAN*
20-01-2006, 01:00
Slatki su Vito i Nera...
Nisam ziher da li da ovo uopce napisem,no dobro...
Ja sam imao macku vise od 13 godina,perziska,siva,zvala se Ĺveliki kuraciba,preslatka,predobra... Obozavao sam ju...
Uginula je ovu subotu,sutra ce biti tjedan dana...
Glupo mi je njenu sliku stavljat,no za sve vas zivotinjoljubce: to je tako grozan osjecaj da je tesko to opisat,kada vidite da ce se to uskoro dogodit,dobro se pripremite...
POSEIDON
20-01-2006, 01:09
[quote=Just a little bit]da li imate ku
*SUPERMAN*
20-01-2006, 01:12
Macke ne volim,preegoisticne su.
To je krivo misljenje koji ljudi imaju o mackama...
Meni su i psi ok,ali dosta ih smrdi,to me malo smeta...
Meni su i psi ok,ali dosta ih smrdi,to me malo smeta...
Da, i morať ih prat. Ok, morať i perzijske maèke, al ja Vitu ne perem, maèke se same peru. Sad Ìe neki reÌ da nije to to, al da znate kak fino miriťi poslije... :smt003
Lucius Veratius
20-01-2006, 02:06
Imam tri ðukca, maèku i papigu. I svi se divno slaŞu kao Şivotinje na Noinoj arci. My ass :smt003
Imam dzukelu :smt003
Nasli smo ju na cesti kad je imala cca 2 mjeseca i od tad je proslo
3 godine sto je "privremeno" kod nas :smt001
Voli zimu, valjati se po snijegu i igrati se s grlicama :smt003
Aja:
http://img7.imageshack.us/img7/3017/aja3ar.th.png
ja imam psa, nemam njegovu sliku .
zove se Belo-Bizo (nismo s mogli dogovorti oko imena :smt002 )
ne znam toèno koja je vrsta i , na Şalost, ne viðam ga èesto
Just a little bit
20-01-2006, 10:48
evo sad cu vam ja napisati kako je uopce doslo do nere. Godinama smo ja i buraz i sestra, jos od kad smo bili klinci zicali psa, stari je bio za, al stara nije dala (standardno : "ko bu ga setal" , "Ko bu mu cistil"...) .
prije jedno 2 godine, 6 ujutro, stari ide na put, otvori vrata i nama uðe u stan biÌe od kojih 2 mjeseca. S tim da su sva vrata hodnika bila zatvorena, netko je nama namjerno ostavio ga jer je znao da cemo ga mi uzeti. i Uzeli smo ga, zvala se Leni, bila je prava.....bas je ono, sve po kuci razbijala, zaigrana ko sam vrag , al imala je zivot pravi...4 mjeseca nakon toga, bio sam s njom vani i pred mojim ocima ju je zgazio auto...... tako da znam kak je to kad ti ugine/pogine ljubimac......praktièki je izdahnula meni na rukama...... :smt009
nakon toga stara je odbijala ijednog drugog psa jel "niti jedan drugi nece bit kao Leni" (to se desilo 12.7. 2004 god) i kako je doslo ljeto, ja i buraz smo rekli da cemo psa nabavit nakon ljeta, iako stara nije dala.
Htjeli smo izricito mjesanca, da bu spasimo i omogucimo sto bolji zivot, jer cistokrvni lakse prodlaze kroz zivot, i obisli smo dosta ĹĄinteraja al nigjde nismo nasli nis, sto je super, jer ako imate leglo od neznam 5 psiĂŚa, 4-ca su vec rezerivaran i ostavljena hrana za njih itd....trazii smo prek oglasnika, sve do jednog dana, buraz me sam nazove oko podneva i veli "pripremi vodu , nemoj staroj nis reci" i dofuro je doma Neru, iz Stupnika, slucajno naisao i uzeo ju od neke zenske koja ima dosta pasa) ..... stara kad ju je vidila drzala ju je na sebi jedno 2 chuke niko nije mogo ju dotaknut..... :smt003 :smt003
Ja sam prije drĹžao ribice, sad viĹĄe ne. MoĹžda opet jednog dana. Jedino ĹĄto znam da ne bi mogao Ĺživjeti s neljudskim sisavcima.
Robierre de Cochon
20-01-2006, 12:01
Imam NEKE maèke...ali su, onako, bez identiteta. Mislim da ih ima 5-6. Nisu bať umiljate...puno jedu i predebele su.
Imao sam i psa..ali otkako je uginuo, stara je na njegov teritorij pretvorila u park...trebalo je dugo vremena da poène neťto rasti po zemlji gdje je srao i piťao. :smt003
Htio bih nekog peseka...po moguÌnosti lovaèkog...ali ne sad...moŞda jednog dana kad budem imao viťe vremena.
Just a little bit
20-01-2006, 12:49
robi po toj logici ga onda nikad neces imati...jer upravo sad imas najvise vremena.... neznam kakve su ti prilike doma, al ak zivis solo, onda je i bolje da ga nemas.....jadna pseta koja su po cijele dane zatocena doma sama....
imam neku živinu otkad znam za sebe, trenutno 2 pesa, mješanku i erdel terijera, hrpu ptica, donedavno i akvarij od 120 litara, i tak...volim živine uglavnom
Just a little bit
20-01-2006, 12:58
koja je poanta ribica ? ukras ? nit se igraju, nit se maze, .... :smt002 :smt003
ĹĄala
Robierre de Cochon
20-01-2006, 15:47
robi po toj logici ga onda nikad neces imati...jer upravo sad imas najvise vremena.... neznam kakve su ti prilike doma, al ak zivis solo, onda je i bolje da ga nemas.....jadna pseta koja su po cijele dane zatocena doma sama....
Ma ja mislim da psi nisu za stan...moĹžda oni mali da..ali veĂŚinom nisam za to. A ja sam trenutno podstanar, bar dok ne zavrĹĄim s faxom.
A poslije, zavisi gdje ĂŚu Ĺživjeti. Zapravo ne ovisi toliko o vremenu, koliko o razdoblju Ĺživota u kojem sam zapeo. :smt001
Tighelia
20-01-2006, 16:05
Evo mojih malih mrcina.
http://scaled.uploader.net/uploaded/FA20F556.jpg
U prvom planu je Felix (iliti Felixica), prilièno hladna maèka, ne hebe okolinu ni tri posto, ali ima i ona svojih trenutaka. :smt001
Ovaj crni je biseksualan maèor. :smt003 Eto, acid, tvoj pas nije usamljen sluèaj na ovom forumu. :-D
Mali maèak u pozadini se sad toliko udebljao da je ťiri nego duŞi. Ima mrenu na desnom oku i plaťljiv je prilièno.
Osim to troje, imamo joť dva crna maèka, blizanca. Jedan je polupitom, drugi bjeŞi èim mu se netko pribliŞi na dva metra.
Eh, normalno da su svi poludivlji (osim Felixice) kad mene nema doma da ja to pripitomim. :smt009
Inaèe, oboŞavam maèke. Imala sam dvije sive i jednog naranèastog koje sam oboŞavala. Kad budem imala svoj stan/kuÌu, definitivno moram imat' bar jednu maèku.
I akvariji s tropskim ribicama su mi super za ukras, to si isto Ĺželim nabaviti.
E, i Ăiberu, Vito je baĹĄ prekrasan maèak! :smt001
E, i Ăiberu, Vito je baĹĄ prekrasan maèak! :smt001
Joj fala... :smt001 inaèe, to mi svi kaŞu koji ga vide...
BTW, tu na slici izgleda nekak zdepasto al u stvarnosti nije. Bať ima dugaèko tijelo. Al ipak je debel.
koja je poanta ribica ? ukras ? nit se igraju, nit se maze, .... :smt002 :smt003
ĹĄala
npr, ribice drŞiť u kuÌi ako Şeliť kuÌnog ljubimca a alergièan si na dlake, perje i sl. :smt001
zato smo ih bar mi imali...
ali brat se pokuťao igrati s njima i ubacio neku svoju igraèku u akvarij, kao ''da ribicama ne bude dosadno''
ta igraèka je inaèe pala na ribicu i prikljeťtila je, ta riba je crkla zbog igraèke, a druga valjda od tuge za ovom prvom...
i, imala sam joť zlatnu ribicu, èak 2 dana, a onda joj je netko ulio previťe vode u posudu do je stajala pa sam je zatekla mrtvu na stolu ujutro!
i, moj poklon za 13. roðendan bio je slatki,mali jazavèar, star valjda 4,5 tjedana...
samo pas je bio malo glup, i volio je spavati ispod auta, kod kotaèa, pa ga je tako jedno jutro, kad me iťao vozit u ťkolu, tata preťao preko njega!
pas nije odmah uginio, nego je valjda ugibao 30ak sati!
i,da, to mi je jedno od najtraumatiènijih iskustava iz rane mladosti
@marija: no offence, ali kod tebe Ĺživotinje dosta loĹĄe prolaze.. hmmm :smt002
@marija: no offence, ali kod tebe Ĺživotinje dosta loĹĄe prolaze.. hmmm :smt002
a znam da se samo to moŞe iz ovoga zakljuèiti...
ali, nasreĂŚu, imala sam joĹĄ dosta ljubimaca kojima je bilo lijepo i koji su umrli prirodnom smrĂŚu, od starosti
sve su to bili psi, koji su na raspolaganju imali cijelo dvoriťte i livadu ( u kuÌu ne smiju zbog toga jer su braÌa alergièna na dlaku) i posebno ureðen prostor za njih...
mala buba
20-01-2006, 17:10
hihihihi sad ce se mala buba raspisati :smt001
da i ja pobrojim svoj vozni park (znate kako je to kad nabavite zivotinju - dve - cetiri..mislite da ih odgajate i onda jednog dana skuzite da vas vozaju kako zele)
jedan pas, iliti kako ju mi zovemo -psica. to je nasa Mini (stala je u djecji dlan kao stene, a i sad je tek malo veca od debele macke) .mini je penzionerka koja ima dugi staz vozanja cijele familije...ne samo da zna kako izmusti cijelu krmenadlu kad se pece rostilj, nego to zna uciniti vise puta za redom (rotira clanove familije nad kojima vrsi manipulaciju)
pravi pas za evil masterminda, nema sumnje :smt001 imam ju vec preko 14 godina, a dobili smo ju na jedno vrlo kisno jutro, kad je sve bilo poplavljeno, a ona je bila na redu za utapanje. pacijentica moje mame je bila vlasnica minicine mame, i poklonila je sve psice osim mini, a s njom nije znala sto bi pa ju je htjela utopiti...naravno mala buba je na to toliko ispilila mamu, tatu, baku, didu, tetu i ostatak familije da bi mi valjda i konja poklonili samo da prestanem vise sa propovijedima o okrutnosti nad zivotinjama, popracenih velikim suznim ocima i neumoljivim ridanjem kako ce 'mali slatki peso biti mrtav'
(ako ovo cita ikakav klinac-taktika pali. u fazi jedan vas pokusaju podmititi cokoladom. pojedite cokoladu prvo, onda nastavite sa zestokim plakanjem nad sudbinom malog pesa. i probajte dobiti baku i didu na vasu stranu..nema sanse da ne popuste dok za nedjeljnim obiteljskim ruckom mala klinka place kao kisna godina, a baka i dida prijekorno gledaju roditelje sto su tako okrutni)
i tako dodje mini, i tako mini skuzi da je ful slatka i da 'puppy eyes' taktika pali na svakog od nas. i tako danas nije rijetka greska da ju se zamijeni s prascicem, a veterinari se vec 9 godina cude sto je ziva. i govore da mora na dijetu.
onda ja pokusavam objasniti veterinarima da moj pas ima karaktera i da mrzi setnje, osim ako setnja nije paradiranje pred susjedovim ogromnim zubatim cuckom na lancu(mini dakako ni dan zivota nije na lancu provela),kojem se na oci popisa na ulazna vrata. i da mrzi psecu hranu. probali smo. skoro nam je uginula kao malo stene jer je odbijala jesti dijetnu psecu hranu..probali smo u jos par navrata, ne ide...ali se zato raspameti na rostilj i pecenu piletinu.
no ne mozes ti to veterinaru objasniti. nisu oni tako bistri da skuze da je mini zapravo pseci evil mastermind, i da je jesti masno i krmiti i maziti se umjesto setnji jedini nacin na koji ona pristaje zivjeti. ima slavonsku dusu, i ima stava, sto da kazem :smt001 moj ponos i dika, moj mali pigli :smt001
plus, osvetoljubiva je do bola...daj joj dijetnu hranu, ignorira te tjedan dana. okupaj ju i izgrist ce ti carape i gledati te takvim pogledom slijedeca dva tjedna kao da si joj mamu ubio. zato moja familija uvijek uvali meni posao kupanja psa, jer ja sam 'njena miljenica'.
sve u svemu, ima vise karaktera nego mnoga mrtva puhala koje sam upoznala.
ostatak voznog parka su tri macke. bila je prvo jedna, aurora, ali drolja me preduhitrila i postala je prepopularna u vrlo ranoj dobi. pa je bilo pet macaka, pa sam provodila taktike 'nazi-gestapo-spanish inquisition' nad svima koji su bili zainteresirani za posvajanje macica. samo je dvoje kandidata proslo kvalifikacije, pa su dvije od cetvero macica ostale kod mene. starci su cupali kosu od jada kad su skuzili da smo ih sve mogli pokloniti :smt003 sto da kazem, nisam htjela dati mace u ruke nekog derista koje ce ga se zasititi do slijedeceg ljeta, niti u ruke nevjernog decka koji se nada da ce poklanjanjem maceta curi dobiti oprost. sta ja znam kakva je cura, dok ju ne dovede ili ne zagarantira da ce se brinuti za mace u slucaju da ga cura nece, nema dogovora. ha. ne'sh ti mene preveslat.
i tako su u familiju usle i azriel i sivka...sivka je autisticna i ima najbolji 'mrzim te' pogled na svijetu, azriel je glupa macka iz pakla (nikad ne suti i mozes joj cuti propuh medju usima, pa kad i napravi kakvu nepodopstinu, samo ju pogledas kako se umiljava i nema pojma o nicemu i onda ju ne mozes kazniti. mislim, mozes, iskusala sam i tu taktiku, ali ta ne pamti nista. medicinski fenomen. totalno bez mozga. moze se bez beda zaletit u zatvoreni prozor pet puta zaredom, i onda ce probati i sesti put. nema kondicionog treninga s njom, NEMA)
hranim i sve lokalne ptice i vjeverice, ali to nije moje, a imala sam i jeza shnjofka jednu godinu kojeg sam nasla polusmrznutog i otfurala doma, pa je ostao do toplog vremena, kad je pusten u moj vrt koji je spojen sa sumom, i jos uvijek se pojavi tu i tamo..ponekad dovede i random jezeve, pa se par dana goste kod nas, i onda brisu dalje..
i tako..hvala bogu na kuci s dvoristem i vrtom i obliznjom sumom...
e da, dobila sam prijetnju da letim van iz kuce slijedeci put kad dofuram zivotinju...iseljavanje stupa na snagu istog trena, plus odricanje mene kao dijela obitelji...hmmm...nisu morali biti bas tako radikalni... :smt102
Super su vam postovi na ovom topicu. Dirljivi i smijesni.
Meni su super zivotinje koje se vole maziti i koje su mucaste - ala macke, kunici i sl. U biti ne znam da li se kunici vole maziti ali ako su debeli nemogu pobjeci a i nemaju cime ogrampat pa ih se moze nasilu maziti :smt003
Mama je uvijek bila protiv zivotinja u kuci zbog dlaka, smrada i ostalih higijenskih razloga. Ja planiram jednog dana imati drvenu kucicu u dvoristu u kojoj ce biti komforno smjesteni svi moji mucasti ljubimci.
Inace, provali smo jednom imat papigicu pa nam se nakon nekog vremena ucinila tuznom. Da je razveselimo nabavili smo jos jednu. Kroz par dana dogodio se masakr - stara je ubila novu :smt022
Koji grozan filing. Strasno :smt009
Inace, provali smo jednom imat papigicu pa nam se nakon nekog vremena ucinila tuznom. Da je razveselimo nabavili smo jos jednu. Kroz par dana dogodio se masakr - stara je ubila novu :smt022
Koji grozan filing. Strasno :smt009
dogaða se to, ova prva valjda postane ljubomorna...
ako ste nabavili joť jednu, onda valjda znaèi du nju viťe ne volite tako puno...
i Şviotinje oèigledno neťto osjeÌaju i misle :smt002
Just a little bit
20-01-2006, 17:29
ja sam prvo imao papagaja Koka, pa maèku Maxa, pa psa Leni, pa sad Neru .
inaèe svaki vikend su mi starci na selu na vixi, tako da je Nera slobodna ko ptica.....ima zemlje i livada i drugih pasa i maèaka i kokoťi s kojima se druzi..... + kaj tam imamo tri macke (mamu macku i dve ovak) (Veki, Mikica i neznam kak se treca zove :smt003 ) i joť jednu mjeťanku Loru o kojoj se brine cijelo selo, al kad dodju moji stalno je s njima......Ìori pored kamina..... :smt003 a Nera vani skaèe
dogaða se to, ova prva valjda postane ljubomorna...
ako ste nabavili još jednu, onda valjda znaèi du nju više ne volite tako puno...
i žviotinje oèigledno nešto osjeæaju i misle :smt002
Mislim da je to bila neka fora u vezi cuvanja svog teritorija. Zanimljiva mi je psihologija zivotinja, volim dokumentarce o tome ali ovo jos nismo uspjeli skontat. U svakom slucaju ovo je bila okrutna lekcija iz biologije.
Inace, jedna od najboljih scena iz dokumentaraca o zivotinjama mi je bila ona o zavodjenju kod ptica - neka vrsta ptica voli skupljati svjetlucave stvari i onda to posloziti na hrpu i sepurit se pred izabranicom :smt003 u svakom slucaju ptice koje su zivjele blizu vojne baze su skupljale metke i ostale svjetlucave eksplozivne stvari i bacale ih na hrpu :smt044
Imal sam ja dosta ljubimaca do sad...
Jedan od 3 cucka kaj sam imal bil je pridoťlica, ostal je kod nas 4 godine, onda je pobedastil, poèel ruťit babe s bicikla, gostil se sa susedovim kokoťama i tak, pa smo ga morali dati jednom liku...
Zec kojeg sam imal se otroval otrovom za ĹĄtakore... A peh, ĹĄteta, njega mi je bilo jako Ĺžao.
Ali, hehe, ja sam specijalist za kornjaèe :smt002 Imam 2 vrste (èanèare i barsku); ovi iz botanièkog obeÌali su mi na proljeÌe joť jednu vrstu, crvenouhu (ak se ko kuŞi u te stvari). Kornjaèe imam veÌ godinama. Mislim da me budu nadŞivile. Njih moram ostavit nekom u oporuci :smt003 . Trenutno sam miran jer spavaju zimski san, dok se probude onda bude malo posla s njima. Dobro mi je kaj nisu zahtjevne Şivotinje. Ima tu joť koji kornjaèar?
Just a little bit
20-01-2006, 20:35
èek di spavaju zimski san ? u spilji :smt003 ?? jel ih vidis dok krme ? kad si ih zadnji put vidio da su budne ? :smt001 :smt001
Kornjace se u prirodi same zakopaju u zemlju i tamo krme. A ako ih imas doma onda se zavuku pod hrpu suhe trave (mozes im donjet i zemlje) i ne vidis ih cijelu zimu.
Moj nono je imao kornjace. Na balkonu im je ogradio prostor gdje im je stavio zemlju i travu a cesto smo ih znali odnjeti u dvoriste da se gibaju na siroj povrsini dok bi se mi igrali i sl. Samo je zeznuto sto znaju pobjec (nisu bas tako spore) a i moras pazit da ih ne zgazis.
Kad cujes da nesto lupeta a ne znas od kud dolazi zvuk - to se kornjace seksaju :smt005
Imam jedan sanduk u podrumu di su prek zime. Tam stavim zemlju, piljevinu, liťÌe... i one se zakopavaju. Dok temperatura pada, one se viťe zakapaju. Poèetkom listopada su otiťle na spavanje, a prbude se dok zatopli (travanj/svibanj). Sad ih ne vidim jer su skroz pod zemljom. (Zimi i zaboravim da ih imam :smt003 ) A ova barska treba i malo vode, ne za piti nego jer je takva vrsta.
Just a little bit
20-01-2006, 20:47
jebeno :smt003
jer ima ko iguane, zmije ili krokodila doma ? :smt003
Hehe, Renos, a uz to lupetanje èujeť i muŞjakove glasove, to mi je najbolje. Onda ih ja gledam iz prikrajka :smt003
Ma ĹĄalim se, sram me je...
lobotomija
20-01-2006, 20:53
oboŞavao sam divlje maèke , kod bake i djeda u bosni te podivaljale Şivotinje lovile su hranu z aebe i svraÌal e bi samo da prespavaju i ako si im htio dati neťto kravljeg mlijeka.bile su izrazito sitne i svim asam im davao imana ali se viťe ne sjeÌam.bilo ih je previťe.
ljepota tih maèki j eu njihovoj brzini, ne daju se uhvatiti, ne daju se dotaknuti.
hrani priðu tek kad si ti udaljen 10 koraka od nje i sliène stvari.
ako ih uhvatiĹĄ(to moĹžeĹĄ samo dok su male)
ponaĹĄaju se kao da su umrle.
uvijek bi ih brzo pustio jer pogled zarobljene divlje Ĺživotinje slama srce.
zato mrzium ljude koji drĹže jadne ptice u kavezima.
i cijelo vrijeme sam htio takvu maèku a znao sam da ako ju dovedem da Ìe uginuti jer moje dvoriťte je veliko ali ťto j amogu kad je ta maèka navikl adnevno protrèati kroz ťumerak 2 puta, preplivati rijeku ili slièno. ato ne moŞe tu.
i tu dolazimo do saĹĄe, enama blage veze ĹĄto j eon astari tvdi ruska perzijska.
nema granice u jelu, poĹždere koliko staviĹĄ a ostatak dana Ĺželi provesti drijemajuĂŚi.veĂŚinu dana je predivna i ne moĹže je nitko ispustiti iz ruku
ťto zanèi dane uhvati ni treÌinu sna koliko bi trebala i d aj ejako mrzovoljna.
saĹĄa ne voli nikoga.jednako prilazi i strancima i nama.
izraz sreÌe na njezinom licu dolazi iskljuèivo ako misli da Ìeť joj dati neťto za jest.
mrzi se kupati i nije sposobna z agrebanje.kada pogledam porezotine koje je ostavila na mojoj ruci i ispod kljuène kosti Şalim ju jer da me j enapala jedna od bakinih maèki trebao bih ťavove.
i premda je veĂŚa od bakinih i ima veĂŚe kandĹže toliko j etrom ai strpljiva da me to pomalo iritira.
ali ide sati i piĹĄati u wc i kloni se kuhinje.
a to ťto me ne Şeli vidjeti i provodi dane udovoljavajuÌi sebi me èini zadovoljnom.
jer po tome je slièna bakinim maèkama.
psa nikad neĂŚu drĹžati, imao sam jednog i toliko j epatio kad smo odlazili
u hrvatsku zauvijek da mi se srce slomilo gledajuÌi ga kako se davi na vlastiti lanac.èovjek kod kojeg smo ga ostavili nije bio zadovoljan njime jer premda je zaista dobro èuvao njegovo imanje nije bio dovoljno agresivan z anjegov ukus.ustrijelio ga je hicem iz piťtolja 2 godine nakon ťto smo se odselili.
zato volim ĹĄto se saĹĄi fuĂŚka za mene.
djed je sada nabavio neku vrstu divljeg psa s enke bosanske palnine.
iamo j ei prije takvog, oni narastu poput teladi i uŞasno su krvoloèni.
dok su mali ako te zapamte kasnije te ne diraju.
jedva èekam da vidim koliko je garavi narastao kad za uskrs odem djedu.
najviĹĄe ĹĄto me smeta kod saĹĄe je to ĹĄto prilazi strancima-to j ejako glupo od nje.trebala bi siktati i ogrebati bilo kojeg gada koji je dotakne a ona se umilajva z ahranu -STOKETINA JEDNA!
netko j etako moĹže ozlijediti.ali on aj stoka i ĹĄto j atu mogu?
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/Slika002.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/Slika015.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/Slika007.jpg
Hehe, Renos, a uz to lupetanje èuješ i mužjakove glasove, to mi je najbolje. Onda ih ja gledam iz prikrajka :smt003
Ma šalim se, sram me je...
Ne sjecam se glasanja muzjaka ali se sjecam da se jadan znao namuciti - taman se popne i krene i onda se sklizne i padne, pa se opet popne pa padne i tako po puno puta, jadan #-o
Ne znam koliko mu je bas sve to skupa bio gust :smt005
Da, i ja sam skicala :oops:
Ja sam prijatelju organizirao za rodendan borbu pjetlova,jer sam cuo da voli zivotinje.
Trebalo je biti iznenadenje.
No kad je on dosao doma i kad smo usli u njegov stan,pjetlovi su se vec bili pobili i krv i iznutrice i perje je bilo po cijelom hodniku.
Po ormaricu,zidovima,telefonu,cipelama i orbi-tracku.
Mislim da nije pametno kupovati sprave koje te bildaju dok sjedis,jer ti guzica raste.
Ja imam mackinu.Macorcinu.
Pokazat cu vam slike.
moj frend ima 2 pitona, drŞi ih u terariju. zapravo u dva terarija, jer inaèe veÌi (stariji) hoÌe pojest malog. veliki je dug oko metar i pol, a mali joť nema ni pola metra. ali nisu bať prezabavni, ili jedu ili krme. ne znaju trikove i to
moj frend ima 2 pitona, drŞi ih u terariju. zapravo u dva terarija, jer inaèe veÌi (stariji) hoÌe pojest malog. veliki je dug oko metar i pol, a mali joť nema ni pola metra. ali nisu bať prezabavni, ili jedu ili krme. ne znaju trikove i to
ne znam sto je fora u tome....
odvratno, zmijurine doma...ccc...
Just a little bit
22-01-2006, 13:24
kaj, ko voli nek izvoli...ja osobno nikad nebih volio imati kucne ljubimce koji te ne dozivljavaju....... dolazis doma mrtav pijan u 3 ujutro, pas te veselo doèeka, spotakneť se prek njega i padnes kolko si dug i sirok...neprocjenjivo...ni mastercard nemre kupit.... :smt003 :smt006
Ja imam Ĺžohare za kuĂŚne ljubimce.
face to face
23-01-2006, 11:37
Hehe, Renos, a uz to lupetanje èujeť i muŞjakove glasove, to mi je najbolje. Onda ih ja gledam iz prikrajka :smt003
Ma ĹĄalim se, sram me je...
Ne sjecam se glasanja muzjaka ali se sjecam da se jadan znao namuciti - taman se popne i krene i onda se sklizne i padne, pa se opet popne pa padne i tako po puno puta, jadan #-o
Ne znam koliko mu je bas sve to skupa bio gust :smt005
Da, i ja sam skicala :oops:
voajeri, sigurno posjedujete i materijale sa slikama kornjaèa bez oklopa :smt018
voajeri, sigurno posjedujete i materijale sa slikama kornjaèa bez oklopa :smt018
Tko nije nikad bacio drkicu na ninje kornjace je papak!
I nikad nece moci napraviti "vatreni bukake" sa nuncakama!
volim Şivotinje, uvijek sam imala barem neku.Zadnjih godina je poèelo s papigom koju prethodni vlasnici nisu htjeli, pa sam je udomila, akvarij imam veÌ desetak godina s tropskim ribicama i nisu dosadne, prave kojekakve gluposti, legu mlade, pa odgajam i potomstvo..imam i pincha, moje omiljeno stvorenje, jako karakterno i osjeÌajno, star je 5 godina, privrŞen i luckast da boli, on pravi najviťe pi...arija u kuÌi, uz to joť 2 maèke odn. maèka, pretpostavljam da su gay jer se odlièno slaŞu! :smt042
Volim ta divna stvorenja :smt050 :smt050 :smt049
I ja sam imal ribe, onda su se pojele, meðusobno, a nije da nisu imale kaj jesti. Ova zadnja kaj je ostala sama je jednostavno krepala. :smt010
ne znaju trikove i to
pa cuj,ne bi ja bas da piton izvodi neke trikove,pogotovo ne blizu moje kraljeznice.
zna bit vrckavo. :smt003
ih habe ein klein persian katze und ein pudl hund.
sie sind mehr slatki.
aber ich act nicht gut am them.
:smt017
http://img226.imageshack.us/img226/4069/dsc019662kk.th.jpg (http://img226.imageshack.us/my.php?image=dsc019662kk.jpg)
http://img226.imageshack.us/img226/7536/dsc030462le.th.jpg (http://img226.imageshack.us/my.php?image=dsc030462le.jpg)
http://img226.imageshack.us/img226/8392/dsc030514lu.th.jpg (http://img226.imageshack.us/my.php?image=dsc030514lu.jpg)
Vau!
Ja sam Argo. Ime sam dobio po laði kojom su Argonauti plovili po zlatno runo u Kolhildu, a ne po juhi, kao ťto su mnogi susjedi rekli. Imam 13 godina.
Volim jesti, a pogotovo èokoladu, iako mi gazdarica kaŞe da to nije za mene. Ali ja namjestim svoj najtuŞniji pogled, pa mi se uvijek smiluju. Ponekad i slinim, a poťto kaŞu da im se to gadi, radije mi daju jesti. U ťetnji ponjuťim svaki papiriÌ ne bi li naťao ťto za jelo.
Volim se uvaljati u kaljuĹžu (kao ĹĄto se na fotografiji vidi ), ali uvijek zaboravim da nakon toga slijedi kupanje, a toga se uĹžasavam. Sad imaju neku foru da me kupaju ĹĄamponom s mirisom maline. Fuj!
Volim grudanje, i igranje loptom.
Panièno se bojim fotoaparata i dezodoransa.
lobotomija
27-01-2006, 20:41
pas ti je predivan!
nije jedan od onih obuèenih, nakiÌenih isfriziranih, niti zaraŞenih bjesnilom (barem tako izgledaju) ni one polumaèke-pudlovi ii slièno.
e to se zove pas. :smt006
Hvala! :acid se rastapa:
Kad takav kompliment doðe od osobe poput tebe http://www.vocinelweb.it/faccine/felici/felici-set4/29.gif
http://www.vocinelweb.it/faccine/fattedanoi/donia/35.gif
http://www.vocinelweb.it/faccine/love/pag3/13.gif
Konaèno je izreèena kazna muèitelju Şivotinja!!!Stvarno za svaku pohvalu, samo nek' tako nastave!!! =D> =D>
Acid, su na prvoj slici borbe pasa? :smt004
Just a little bit
28-01-2006, 10:58
acid fakat ti je super pas ! pravi je ! :smt001
Za kojeg ste najstarijeg cucka èuli? Ja znam jednog ðukca koji je 22 godine ( :smt103 ) star. Doduťe, ne vidi niťt, a i slabo èuje veÌ al je faca :smt004
Robierre de Cochon
28-01-2006, 12:19
Konaèno je izreèena kazna muèitelju Şivotinja!!!Stvarno za svaku pohvalu, samo nek' tako nastave!!! =D> =D>
Zlosatvljanje psa - 5 mjeseci
Silovanje crnkinje - O mjeseci
----
Hrvatsko pravosuðe
Zlosatvljanje psa - 5 mjeseci
Silovanje crnkinje - O mjeseci
----
Hrvatsko pravosuðe
kako god bilo, ipak je netko neťto poduzeo, makar prvi puta (ťto se tièe Şivotinja), od neèeg se mora krenuti. Samo da opet ne posustanu :smt011 :smt011 ....suci, dajte nam malo svjetla u tom pravosuðu da steknemo vjeru u njega :smt112
Robierre de Cochon
28-01-2006, 12:55
po onome ťto piťe u novinama..zvuèi stvarno grozno....tukao ga jer nije lajao nego se igrao sa susjedima. :smt017
ali opÌenito, skloniji smo se zgraŞati zloèinima nad Şivotinjama nego nad ljudima. sjetim se samo onih beaglova. :smt002
Istina kaj Roby veli. Vrlo èesto Şivotinje su nam nekak draŞe... a ne bi tak trebalo biti. Treba kazniti i jedno i drugo, ali svaki oblik povrede èovjeka sankcionirati stroŞe nego Şivotinje.
Just a little bit
28-01-2006, 15:45
frajer je sat vremena metalnom ĹĄtangom lupo psa i probado ga vilama ...ubio je psa policijac koji mu je na taj nacin skratio muke.... fala bogu da je govno iza resetaka zavrsilo..... bolje to nek nista makar je i ovo oko silovanja crnkinje prestrasno..... i mi cemo u EU..... katastrofa
ThunderBoy
29-01-2006, 18:55
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
Odlican opis,samo slike se ne vide.Moras kvotati pa copy paste link.
Lijep pas. :smt002[/quote]
MA VIDE SE. MoĹžda ti se ne vide zbog browsera koji koristiĹĄ.
ThunderBoy
30-01-2006, 13:55
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
Acid, su na prvoj slici borbe pasa? :smt004Jesu! Jesu! :smt002 Evo joĹĄ "borbi" pasa:
http://img471.imageshack.us/img471/1067/dsc019963tr.th.jpg (http://img471.imageshack.us/my.php?image=dsc019963tr.jpg)
http://img453.imageshack.us/img453/3302/dsc020625vn.th.jpg (http://img453.imageshack.us/my.php?image=dsc020625vn.jpg)
http://img490.imageshack.us/img490/8159/dsc022699pl.th.jpg (http://img490.imageshack.us/my.php?image=dsc022699pl.jpg)
http://img453.imageshack.us/img453/6364/dsc022896un.th.jpg (http://img453.imageshack.us/my.php?image=dsc022896un.jpg)
Just a little bit
31-01-2006, 20:00
boxer najbolji Argin frend ?? :smt001
Mojoj Neri najbolji frendovi su pudl Žan i njemaèki ovèar Ren.
i da, Nera je uvjerljivo najbrzi pas u kvartu....brĹža je od hrta.... :smt003
boxer najbolji Argin frend ?? :smt001
Mojoj Neri najbolji frendovi su pudl Žan i njemaèki ovèar Ren.
i da, Nera je uvjerljivo najbrzi pas u kvartu....brĹža je od hrta.... :smt003
Bokserica Hera je pokojna. :smt022 In memoriam:
http://img469.imageshack.us/img469/9084/domagoj10237ea.th.jpg (http://img469.imageshack.us/my.php?image=domagoj10237ea.jpg)
Just a little bit
31-01-2006, 20:19
a bas mi je zao.... :smt009 kaj je bilo ?
p.s. kaj Argu fale zubi prednji il mi se sam ucinilo ? :smt002
a bas mi je zao.... :smt009 kaj je bilo ?
Imala je tumor na maternici, a nije bio operabilan, poĹĄto je veĂŚ imala i dosta godina.
p.s. kaj Argu fale zubi prednji il mi se sam ucinilo ? :smt002
Ne fale mu, ali on uvijek napravi nekakvu takvu facu da ima malu rupicu, pa izgleda k'o da nema zubiju. :smt003
Just a little bit
31-01-2006, 23:32
jadna Hera...fakat mi je zao. :smt009
ThunderBoy
01-02-2006, 14:14
lobotomija
02-02-2006, 08:44
daj djiber posraj joť slika svog maèka, ťto si lijen? :smt006
Aj dobro. Al kad se vratim s faksa.
Aj dobro. Al kad se vratim s faksa.
Vratih se... Evo pokoja iz mladih dana dok je joĹĄ bio mrĹĄav... :smt003
http://img95.imageshack.us/img95/108/vito010zb.th.jpg (http://img95.imageshack.us/my.php?image=vito010zb.jpg)
http://img95.imageshack.us/img95/6411/vito107vy.th.jpg (http://img95.imageshack.us/my.php?image=vito107vy.jpg)
http://img134.imageshack.us/img134/7219/vito382hs.th.jpg (http://img134.imageshack.us/my.php?image=vito382hs.jpg)
http://img95.imageshack.us/img95/4016/vito433lw.th.jpg (http://img95.imageshack.us/my.php?image=vito433lw.jpg)
lobotomija
03-02-2006, 12:30
joĹĄ, joĹĄ....
:smt007
Preslatki je. Ima lijepe ĹĄare. :smt001
Evo joĹĄ pokoja...
http://img511.imageshack.us/img511/6599/dsc011980yu.th.jpg (http://img511.imageshack.us/my.php?image=dsc011980yu.jpg) http://img143.imageshack.us/img143/4416/dsc012001rs.th.jpg (http://img143.imageshack.us/my.php?image=dsc012001rs.jpg)
http://img511.imageshack.us/img511/1807/dsc012049gt.th.jpg (http://img511.imageshack.us/my.php?image=dsc012049gt.jpg) http://img511.imageshack.us/img511/2727/dsc012065hr.th.jpg (http://img511.imageshack.us/my.php?image=dsc012065hr.jpg)
http://img440.imageshack.us/img440/6807/dsc012070nl.th.jpg (http://img440.imageshack.us/my.php?image=dsc012070nl.jpg) http://img529.imageshack.us/img529/7033/dsc012087wc.th.jpg (http://img529.imageshack.us/my.php?image=dsc012087wc.jpg)
lobotomija
03-02-2006, 18:14
podsjeÌa na vukove, èvrstoÌa dlake mislim.
ťto ti se zavlaèi po odjeÌi u ormaru ili samo na krevetu.
ostavlja li on dlake iz asebe uopĂŚe?
hahahahahah harry potter raspored hahhahahhaahhahhhaha
iza je sigurno poster daniela golog...
:smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt044 :smt016
kako napreduje dresura, joĹĄ uvijek rezervacija na prozoru ili je ostvaren napredak? :smt006
Dlake ostavlja po odjeĂŚi ako ga uzmem u ruke i nosim, a to radim samo u odjeĂŚi za po doma. A raspored, da, LOL, taj raspored tu stoji veĂŚ 2 i pol godine. Nikak da ga maknem.
Kak misliť dresura? Nauèio sam ga da mi doðe na prozor kad oÌe uèi i da ne grebe ljude. MoŞeť ti stavit ťape na lice i neÌe te ogrebat. Eventualno ako se odupre nogama kad ga izbacujem kroz prozor. Imam od toga par ogrebotina po rukama. Ak na to misliť pod dresurom.
tek sam sad sluèajno skužila ovaj topik :smt003
imala sam prije jednu tigrastu predobru i preumiljatu maèku èak sam se igrala skrivaèa s njom po stanu nebi vjerovali ali otkako živim u potkrovlju jednog dana mi je otišla na krov i otada je nema :smt009 i kao što je netko prije rekao,to je prestrašan osjeæaj kada se puno vežeš za životinju i nje odjednom nema.
no,sada imam dvije maèketine :smt003 :smt003
prva je oko dve godine stara a ovu malu smo uzeli prije par mjeseci s ceste da malo pravi društvo ovoj debeloj :smt001
evo slikica :
debela kad se raskrevelji na stolcu (ubojita mi je ova slika :smt005 :smt003 )
http://img322.imageshack.us/img322/2865/dsc026373sq.jpg (http://imageshack.us)
dok spavaju
http://img509.imageshack.us/img509/5172/dsc025530du.jpg (http://imageshack.us)
i moram napomenut da obadvije cicaju svoju dekicu.nisu se baš odma sprijateljile al danas su ko lolek i bolek.mala se penje po štokovima i èuda izvaða a velka malu liže stalno i zna se poigrat tu i tamo jer je sterilizirana pa joj se veæ i neda.
uglavnom,nije mi dosadno nikad doma a pogotovo u 6 ujutro kad poènu trèat i skakat :smt013 :smt003
lobotomija
03-02-2006, 18:53
pa na slikama uopĂŚe ne izgleda debelo...
ðubre pitao sam te da li joť uvijek jede iskljuèivo iz tanjuriÌa...
ťto , znaèi ratoboran je ,ha?
moja nije sposobna ni da te odgurne, doðe ti da plaèeť kada vidiť njenu "obranu".
poslao bi j ena teèaj maèje samoobrane da takav postoji.
jednostavno su je valjda tukli prije nego ĹĄto je dolutala kod mene jer kad joj se netko pribliĹži opasno ona se samo skameni i spruĹži kao mrtva i trpi, niakkva obrana.
to me stvarno Ĺživcira.
ja svoju izbacujem van preko tarasnih vrata,
onda se ona mora spustiti niz ljestve( jer imamo jako visok podrum,
prvi kat je na nadmorskoj visini) i popeti se kad hoÌe doÌi do balk.vrata i èekati da netko otvori.
nauèila se penjati po tim ljestvama spuťtanjejoj bať i ne ide.
valjda joj je prestrmo pa veÌinu preskoèi.
Ĺživcira me time ĹĄto je uvijek na straĹži kod kuhinjskih vrata.
i èinjenica ťto ju j epriaťnji vlasnik nauèio da jede i leŞi kao stoka na stolu.
da ne spominjem da sam potroťio 100 kn na nekakve loptic es kojim se ona nije htjela igrati uopÌe, a kad sam jednom prilikom jeo kinder jaja i ispala mi on aplava kutijica u kojoj su igraèek podivljala j ei poèela skakti an nju, nosati ju u ustima i sliène stvari.
100kn?!kinder jaje kutijica?! :smt013
pa na slikama uopĂŚe ne izgleda debelo...
ðubre pitao sam te da li joť uvijek jede iskljuèivo iz tanjuriÌa...
ťto , znaèi ratoboran je ,ha?
Pa da, uvijek jede iz tanjuriĂŚa, iako ak mu neĹĄ padne na pod ĂŚe pojest.
Ratoboran? On? LOL, prema ljudima nemre bit umiljatiji i mirniji al zna bit nasilan prema drugim maèkama.
suzy, ovi tigrovi od maèki su :lol:
Robierre de Cochon
03-02-2006, 20:41
http://img440.imageshack.us/img440/6807/dsc012070nl.th.jpg (http://img440.imageshack.us/my.php?image=dsc012070nl.jpg) http://img529.imageshack.us/img529/7033/dsc012087wc.th.jpg (http://img529.imageshack.us/my.php?image=dsc012087wc.jpg)
Lijepa maèka. :smt001
Lijepa maèka. :smt001
Thanks. :smt002 I moram se sloŞit, moj maèak je najljepťi na svijetu!!! :smt016
uh, obozavam pese. pogotovo velike, "opasne" pasmine tipa doge-njemacka, bordoska,dogo argentino...mastife, boksere, rottove...
ali cane corso mi je nesto posebno. predivan pas.
kora sad ima malo vise od 7 mjeseci i zavukla mi se pod kozu.ko dijete.
jedna divna djevojka (citaj starfish) bi trebala stavit slike nase korane, buduci da sam ja invalid za komp.ko prizna, pola mu se prasta.valjda :smt003
steta kaj je pasmina cane corso nepoznata kod nas. kad neko na ulici pita kaj je to, vise ni ne odgovaram cc, nego kazem talijanski mastif.
usi su joj normalne, jer bi izgledala preopasno da smo ih kupirali.
dosta smo radili na socijalizaciji, i obozava druge pese i ljude.
mala, pametna maza
svi imate krasne pse/macke i ostala gmizava umiljata stvorenja...
samo mi nije jasno kako pse u stanu drzite..
ja imam pudlicu i kada sam s njom dosao u zagreb bila je luda..
morao sam je vratiti doma u njivice..
valjda je previse navikla na prostranost dvorista...
ali sada imam cimera...
i to je nesto,istina ne kupam ga, ni on sebe ali budem ga kad tad odveo na sisanje...
ali sada imam cimera...
i to je nesto,istina ne kupam ga, ni on sebe ali budem ga kad tad odveo na sisanje...[/quote]
hihihiiiii.. :smt044 :smt044 ..moli boga da bude miran dok ga ĹĄiĹĄaju :smt005
http://imagecache2.allposters.com/images/pic/AGF/3169~Dog-Cat-Yarn-Posters.jpg
Testiranja kozmetike na Ĺživotinjama...
EUROPSKI PARLAMENT donio je zakon kojim se u Europskoj uniji od 2009. zabranjuje veĂŚina testiranja kozmetike na Ĺživotinjama kao i prodaja u EU-u kozmetike koja je drugdje testirana na Ĺživotinjama.
Taj zakon kompromisno je rjeťenje postignuto u studenome s vladama EU-a, a joť ga moraju formalno odobriti ministri EU-a. Njime se do 2013. omoguÌuje nastavak triju tipova testiranja toksiènosti, kako bi se razvili alternativni naèini testiranja.
´Ovaj je parlament velikom veÌinom iz raznih stranaka jasno rekao da viťe nije prihvatljivo da Şivotinje pate zbog stvaranja novoga proizvoda namijenjenoga udovoljavanju ljudske taťtine´, rekao je britanski parlamentarac Chris Davies.
Sva kozmetika, od krema za ruke do ruĹževa za usne i parfema, testira se radi otkrivanja eventualnoga kancerogenog djelovanja i utjecaja na plodnost, ali skupine za zaĹĄtitu Ĺživotinja tvrde da svake godine u EU-u zbog testiranja novih proizvoda nepotrebno ugiba 38 tisuĂŚa Ĺživotinja.
Te skupine nisu zadovoljne kompromisom i tvrde da bi rupa u zakonu mogla omoguĂŚiti nastavak testiranja i nakon 2013.
VeĂŚina tipova testova bit ĂŚe zabranjena od 2009., ali znanstvenici tvrde da je takvim testovima teĹĄko naĂŚi alternativu, smjeti ĂŚe se nastaviti najmanje do 2013., a bude li potrebno i duĹže.
´Takva moguÌnost potencijalno omoguÌuje industriji da posve zaobiðe zabranu tvrdeÌi da nema adekvatnih testova koji se ne izvode na Şivotinjama´, kaŞe Wendy Higgins iz Britanske udruge za zabranu vivisekcije.
´Kozmetièka industrija agresivno je lobirala kako bi razvodnila i ove prijedloge pa vjerujem da Ìemo ih joť èuti´, kaŞe Wendy Higgins.
Britanija, Njemaèka, Austrija, Belgija i Nizozemska veÌ su zabranile testiranje kozmetike na Şivotinjama, ali za razliku od EU-ova zakona, te zabrane nisu spreèavale uvoz proizvoda testiranih na Şivotinjama.
Starfish
23-02-2006, 22:03
evo divne djevojke (mene :smt003 )
a evo i Korane koja je jednako divna, ako ne i divnija.....
http://img.photobucket.com/albums/v673/star_fish/more_027.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v673/star_fish/cora.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v673/star_fish/more_039.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v673/star_fish/Picture_007.jpg
Divan je. Tvoja? Ĺveliki kuracto je s Garom?
ThunderBoy
24-02-2006, 15:09
*SUPERMAN*
25-02-2006, 02:14
E ovo je komad macke...
http://img96.imageshack.us/img96/5518/ad4vi.jpg
ajme majko mila, kaj je ovo?
btw, korana je moja bolja polovica
Starfish
25-02-2006, 11:07
Divan je. Tvoja? Åveliki kuracto je s Garom?
Simpa je ovaj od SF.
Jeste neuki :smt003 , ovo je pas od KETI ko što piše u njenom prošlom postu.
Ja sam postala jerbo ona ima neki "tehnièkih problema" s uploadom slika....
KORANA = PAS OD KETI!
Slavonka
25-02-2006, 12:14
E da se ova mackica s Markusove slike pozeli maziti, pa se uvuce vlasniku u krevet... taj se ne bi ujutro probudio ziv i zdrav :smt003
bob rock
25-02-2006, 12:56
nagovaram roditelje da uzmu maèka
jedini pravi problem tomu predstavlja što s maèkom kada idemo na put? putovanje je za životinju muèenje, a na neka putovanja životinju nije moguæe ni povesti, a opet ju nemamo kome u susjedstvu od povjerenja ostaviti.
dakle i nije neki mali problem
ipak bi se moglo dogoditi da ove godine roditelji popuste te da uzmu maèka.
E ovo je komad macke...
pa ovo je telac a ne maèka!!!
ma to je plisana maca sigurno...nema sanse da tolika naraste...
korana je prepredivna!!
lobotomija
25-02-2006, 13:57
ma to je plisana maca sigurno...nema sanse da tolika naraste...
korana je prepredivna!!
to j ejedna vrsta maèke, nije to montaŞa, postoji takva pasmina.
ali kao ťto ne volim sitne pse(nabavi si maèku, idiotu!)
ne volim ni divioske maèke poput ove(nabavi si psa, ili tigra ebilu!)
lijep j eonaj crni!
Just a little bit
25-02-2006, 14:24
prekrasna je korana !!!!
pravi je....pas ! :smt001
*SUPERMAN*
25-02-2006, 14:48
Ako mislite da je vas kucni ljubimac debeo,pogledajte ovo: http://www.pravokutnik.net/forum/viewto ... &start=270 (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=68&postdays=0&postorder=asc&start=270)
(maca na dnu stranice)
mene bi bilo strah da mi takvo nesto seta po kuci...
Ima netko od vas kuniĂŚa? Trebam savjete.
konzerva
26-02-2006, 02:33
Ima netko od vas kuniĂŚa? Trebam savjete.
imam ja! u umaku od vina i s njokama :smt003
Moja ribica spava:
http://img378.imageshack.us/img378/7103/pict00074qz.th.jpg (http://img378.imageshack.us/my.php?image=pict00074qz.jpg)
Tighelia
27-02-2006, 23:00
-slika psa-
Awww, kjuuut! Bať su mi inaèe slatki psi sa smeðim njuťkicama, hehe. :smt001
A gle ove slatke malce... Joooj, buci-buci... :smt050
http://www.barryrudolph.com/dogs/graphics/kittypuppysleep.jpg
(nisu moji, naĹžalost)
(nisu moji, naĹžalost)
Medenice su. A èiji su?
Tighelia
28-02-2006, 00:10
Medenice su. A èiji su?
Na netu naĹĄla. :smt001
Inaèe, slatko mi je kad se psi i maèke vole, premedeni su zajedno.
Evo moga Pufija:
http://img336.imageshack.us/img336/5944/pufi39ba.th.jpg (http://img336.imageshack.us/my.php?image=pufi39ba.jpg)
http://img381.imageshack.us/img381/7681/pufi27pn.th.jpg (http://img381.imageshack.us/my.php?image=pufi27pn.jpg)
http://img92.imageshack.us/img92/5575/picture0073ch.th.jpg (http://img92.imageshack.us/my.php?image=picture0073ch.jpg)
...hm..da :smt017 , zaboravila napisati komentar: :smt003 ovo na slikici je moja zvjerèica, ima 5 godina i tvrdoglav je do boli
bob rock
08-03-2006, 00:01
ok
ipak postoji moguænost da napokon dobijem maèku.
zanima me kako vi rješavate problem s ljubimcima kada nikoga dugo nema kod kuæe.
kao što rekoh vuæi životinju na putovanje nije prihvatljivo, kao ni zakljuèati ju na dva tjedna u kuæu s tonom hrane; opcija sa susjedima takoðer nije moguæa jer jedni ne vole maèke, a drugima ju ne bih povjerio zbog neodgovornosti.
hilfe
Robierre de Cochon
08-03-2006, 00:33
http://img92.imageshack.us/img92/5575/picture0073ch.th.jpg (http://img92.imageshack.us/my.php?image=picture0073ch.jpg)
lijepa maèka
Starfish
08-03-2006, 00:39
:smt003 :smt003
NE DIRAJ PATULJASTE PINÈEVE!!!!!!!!!!!
btw. - Pufi je diiiivan.
Imala sam i ja zeèeve. Sad ih nema više. Valjda su u raju.
:smt009
bob rock
08-03-2006, 00:41
Valjda su u raju.
:smt009
il na ražnju?
Just a little bit
08-03-2006, 01:15
bok rock uvijek ti na kraju ostane hotel... (za ljubimce) mislim da ima u zapresicu
bok rock uvijek ti na kraju ostane hotel... (za ljubimce) mislim da ima u zapresicu
Ăudno, Ĺživim tamo, a nemam pojma o tom hostelu. Mora da se reklamira da je u ZapreĹĄiĂŚu, a zapravo je u Prigorju, PuĹĄĂŚi li negdje tamo.
@bob rock- dobro razmisli moŞeť li uzeti maèku. Radije nemoj ako ne moŞeť puno vremena provesti s njom. Na kraju krajeva, ljubimce uzimamo za druťtvo. Jest da su mace samostalnije od pasa, ali ono, nije opcija da samuju. A ako nemať kome ostaviti macu dok si na odmoru ili putu, morat Ìe u hostel.
JoĹĄ nekoliko linkova za drĹžatelje ljubimaca, forumi sa dosta korisnih informacija:
http://zecovi.love4two.nl/cgi-bin/yabb/YaBB.pl
http://www.svijet-ljubimaca.com/forum/index.php
http://forum.zekoiprijatelji.com/
http://pub60.ezboard.com/bfoursoftpaws
Just a little bit
08-03-2006, 14:10
plus kaj se sad jos pticja gripa prenosi na maèke :smt003
ĹĄala :smt001
nisam ziher za taj hotel dal' je u zapresicu, mozda sam ja nekaj pobrko, al kad saznam javim. (mkar ne treba, ipak je korisno znat takve inf) :smt109
ThunderBoy
08-03-2006, 17:19
Woodstock
08-03-2006, 17:38
Ajme, koja je ono maèketina! Ma nije moguæe! Pa to mora biti montaža ili maèka ima neku genetsku bolest pa je tak velika! Najveæa maèka je maine coon koliko znam...
Inaèe ja imam tipèicu zvanu Pero. To je papiga tigrica i žensko je ali eto zove se Pero! :smt003 Snesla je nekoliko jaja, ima 8 godina i hiperaktivna je te predebela u odnosu na druge tigrice (nije engleski standard).. :smt003
Lara Car
08-03-2006, 17:48
Ajme, koja je ono maèketina! Ma nije moguÌe! Pa to mora biti montaŞa ili maèka ima neku genetsku bolest pa je tak velika! NajveÌa maèka je maine coon koliko znam...
Inaèe ja imam tipèicu zvanu Pero. To je papiga tigrica i Şensko je ali eto zove se Pero! :smt003 Snesla je nekoliko jaja, ima 8 godina i hiperaktivna je te predebela u odnosu na druge tigrice (nije engleski standard).. :smt003
Pero je Ĺžensko zato je deblja jer je to kod tigrica tako-muĹĄki su vitki,a Ĺženke buce :smt002 :smt003
I ja imam tigricu,do sad nisam htjela pisati o njoj jer je ne smatram svojim kuĂŚnim ljubimcem,Pusica je moj prijatelj,naĹĄa sreèica,prièa hrvatski jezik bolje od Ĺveliki kuraceve :smt005
Simpa zvijer. A je l' grize? :smt003
Ima neka obavijest na faksu, na 2. katu, traŞe se privremeni udomitelji za neke pse ili maèke, ne znam, nisam èitao. Ljubitelji Şivotinja, navalite.
sad mi je pas ispao maèka...za neke... :smt019
sreĂŚom da on ne ĹĄvrlja po forumu, uvrijedio bi se!!!! :smt005
acid, ne grize niĹĄta osim krekera, samo su mu gluposti na pameti, uvijek traĹži neku Ĺžrtvu za igru, samo ĹĄto je tvrdoglav, kad neĹĄto utupi to i napravi pa makar se kuĂŚa sruĹĄila :smt026
lobotomija
09-03-2006, 11:30
ok
ipak postoji moguÌnost da napokon dobijem maèku.
zanima me kako vi rjeĹĄavate problem s ljubimcima kada nikoga dugo nema kod kuĂŚe.
kao ťto rekoh vuÌi Şivotinju na putovanje nije prihvatljivo, kao ni zakljuèati ju na dva tjedna u kuÌu s tonom hrane; opcija sa susjedima takoðer nije moguÌa jer jedni ne vole maèke, a drugima ju ne bih povjerio zbog neodgovornosti.
hilfe
ja sam svoju ostavio jednom stonom hrane.
tj.mama ju je zatvorila u mraènu sobu u podrumu s vodom i hranom na 3 dana.
maèka je pludjela.kada smo doťli mjeukala je s ostacima glasa jer su joj se nakon 3 dana mjaukanja glasnice istroťile.
pustili mso ju van i ona j eizletial i enstala.
mislili smo da je pobjegla zauvijek.
izderao sam se ana ammu daju je mogla ostaviti barem u hodneiku s upalejnim svjetlom(boji se mraka) ane u mraènom podrumu....
ona je rekla da joj j eŞao.maèka se vratila onome tko ju h5rani-meni.pustio sam je da spava sa mnom tu veèer.
viťe ne reagira na naredbe kao ťto je priej reagirala.osveÌuje nam se tako da se pretvara da ne èuje.
trebate vidjeti moju maèku, pret vara se da je slaba, spora i glupa.a kad joj dopizdi poludi otkine komad vať koŞ ei pogozbi se vaťom rukom.o oťtroumnosti da ne govorim.
ne trebamo joj mi, moeť ju slobodno ostaviti u hodniku ako ideť na nekoliko dana ali ako govoriť o tjednima bolj eda ju povedeť s sobom ili dq anaðeť enkoga.
maèka nije pas, ne ovisi ona toliko o svom vlasniku.
ThunderBoy
09-03-2006, 16:37
Ja za kucne ljubimce imam zlatne ribice.
:smt002
Samo ima jedan problem... Ne ispunjavaju zelje. :smt005 :smt005
hahaha Thunder :smt005 ...misliť da je jednom dobio ťamarèinu od maèke i pandŞe u nos?!!!! Pa to je skoro svakodnevna pojava, ali su inaèe oboje razigrani pa ga maèak uvijek èeka pred vratima da bi se naganjali po dvoriťtu, moram to snimiti, ni ja ponekad ne vjerujem ťto su u stanju napraviti!! :smt119 :smt037
merlinka
11-03-2006, 00:52
moja riba (ne mogu reÌ ribica jer je jako narasla od kad smo je kupili) ima 5 godina, samuje u akvariju od kad ju je napustilo druťtvo, ali èini se da joj ne smeta. riba od frendice je Şivjela skoro 12 godina, isto je bila ogromna, bio èlanak o njoj u jutarnjem pod naslovom ´zlatni ťaran´ :smt001
nego, ja oboŞavam maèke i bum si jednu uskoro nabavila pa bi pitala vlasnike maca dal im grebu namjeťtaj i kako se protiv toga uspjeťno boriti? :smt003
Nekak mi je postao simpatièniji nakon ovih slika...
http://www.vecernji-list.hr/system/galleries/pics/060310/kinga2.jpg
http://www.vecernji-list.hr/system/galleries/pics/060310/kinga4.jpg
Hahahahaa... ti si luuuuud...
Ko je tu ljubimac - Sanader ili pas? ;)
Ja bih ga pojeo... jer sam ja sotonist... koji jede Ĺživotinje... slatke i umiljate... i prezirem ih... iznimno... :roll:
...al je zato pas sladak... :smt007 :smt008
ThunderBoy
13-03-2006, 18:39
http://i40.photobucket.com/albums/e228/monna-1/cd5b8b47.jpg
odmor poslije kupanja :smt003
ThunderBoy
20-03-2006, 16:51
Lara Car
21-03-2006, 03:37
http://img501.imageshack.us/img501/6969/kradljivac7dg.jpg (http://imageshack.us)
moja ljubav :smt007 i pored svih zapreka koje sam oko pladnja stavila nalazi rupu kroz koji se provlaèi da bi doťao do mrvica kruha :smt005
ako bolje promotrite uvidjet Ìete da se vidi i skripta iz graðanskog prava :smt005 :smt005 :smt005 iiii kad je tooo biiiloooo :smt003
Evo ga, stiglo je proljeÌe :smt026 Barem kalendarski. Joť malo, kad se zaŞute maslaèci evo i mojih kornjaèa, jedva èekam da se probude iz zimskog sna, da ih pitam kak je bilo...
Ovo je jedna od vrsta koju imam (to je èanèara):
http://img56.imageshack.us/img56/4002/slika010t4ft.jpg (http://imageshack.us)
Imam i barsku, mladu, valjda je preŞivjela zimu, a sljedeÌi tjedan pièim u botanièki po treÌu vrstu, juhuhu!
šola-braveheart
21-03-2006, 10:40
zelja mi je da imam cucka
da imam kucu,odmah bi ga nabavio.bio bi to bigl ili onaj kaj vodi sljepce(ne mogu se sjetiti koja je to "marka")
Meni najbolji cucak je Njemaèki ovèar. To je legendarni pas, straťno pametan i brzo i kvalitetno uèi.
ThunderBoy
21-03-2006, 16:07
Just a little bit
21-03-2006, 17:18
kad sam trazil cucka (nisam htio nikakvog cistokrvnog s rodovnikom i te ťeme) naiťel sam na tresnjevackom placu haskija. 500 kuna, ťtene 2 mjeseca staro, svijetlo plave oèi
da zivim u kuci, uzeo bih ga
on je ipak prevelik za stan
inace njem ovcar je i meni jedan od najboljih/najljepsih pasa
sused ima njem ovcara, ko daljinski je.... sam kaj ne prdne na zapovjed.... :smt003
ThunderBoy
22-03-2006, 15:25
Ma ne bi ja nikakve pare daval za cucka, pa da mi onda drugi dan krepa ili ga auto zgazi. Uvijek ima nekoga ko hoĂŚe pokloniti Ĺživotinje.
ThunderBoy
22-03-2006, 15:50
Ma reðe bi dal siromaťnim te pare, u Crveni kriŞ, Caritas, bilo kam a ne za cucka kojega se uvijek moŞe nabaviti i besplatno.
A dobro, jedino da imam straťno puno para, al to je veÌ druga prièa.
Thunder, fotka je :smt023
http://i40.photobucket.com/albums/e228/ ... C00087.jpg (http://i40.photobucket.com/albums/e228/monna-1/DSC00087.jpg)
http://i40.photobucket.com/albums/e228/ ... C00077.jpg (http://i40.photobucket.com/albums/e228/monna-1/DSC00077.jpg)
http://i40.photobucket.com/albums/e228/ ... 66250b.jpg (http://i40.photobucket.com/albums/e228/monna-1/9866250b.jpg)
http://i40.photobucket.com/albums/e228/monna-1/DSC00087.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e228/ ... C00077.jpg (http://i40.photobucket.com/albums/e228/monna-1/DSC00077.jpg)
http://i40.photobucket.com/albums/e228/ ... 66250b.jpg (http://i40.photobucket.com/albums/e228/monna-1/9866250b.jpg)
Kak je slatka! :smt049
mala buba
29-03-2006, 16:51
http://i40.photobucket.com/albums/e228/monna-1/DSC00077.jpg
legenda :smt003
ThunderBoy
29-03-2006, 18:03
BaĹĄ su simpa!!! Raspitat ĂŚu se kod susjeda, pa ako netko treba, javim ti!!! :smt001 Nadam se da ĂŚeĹĄ im uspjeti pronaĂŚi topli dom!
Medeni su... :smt007 Jel oni to znaju i citati vidim da je neki Jutarnji u igri? :smt002
http://i40.photobucket.com/albums/e228/monna-1/16b1cba1.jpg
Ovo je moj lijeni maèak, najveÌi domet mu je 10 metara ťetnje od kuÌe!!! :smt005 :smt005
http://i40.photobucket.com/albums/e228/monna-1/b403229d.jpg
Dali netko zna kako se zove ova pasmina psa (ovaj bijeli), zanima me ako netko ima da mi malo opiĹĄe koliko naraste, kakve je naravi itd.
Pretpostavljam da je to shpic!
Linkic: http://www.dog-best.com/rase/str/veliki spic srednji spic.htm
Robierre de Cochon
29-03-2006, 23:27
http://i40.photobucket.com/albums/e228/monna-1/16b1cba1.jpg
Ovo je moj lijeni maèak, najveÌi domet mu je 10 metara ťetnje od kuÌe!!! :smt005 :smt005
ťpic. sviða mi se. :smt003
Ups.. Nekaj sam zeznula sa linkom.. :oops:
imam dva peseka...westiæa...curice moje...a ja sam njihova mamica...
i volim ih najviše od svih :smt008
Yuna, stavi slike da se divimo!! Volim westiĂŚe! :smt050
kako da ih stavim?
nisam još postala slike...
http://i40.photobucket.com/albums/e228/monna-1/23.jpg
evo jedna proljetna!!!! baĹĄ mi je :smt050
Tighelia
08-04-2006, 23:14
Dali netko zna kako se zove ova pasmina psa (ovaj bijeli), zanima me ako netko ima da mi malo opiĹĄe koliko naraste, kakve je naravi itd.
SmijeĹĄan je. :smt003
A evo ove moje flegme od maèke...
http://img110.imageshack.us/img110/9895/felix9ci.jpg
Felix. Mijau.
I, molim, bez komentara kako joj se pridrĹžava glava za potrebe fotografiranja. Nije htjela pogledati u kameru, pa se moralo malo pribjeĂŚi sili. :smt003
konzerva
09-04-2006, 00:18
I, molim, bez komentara kako joj se pridrĹžava glava za potrebe fotografiranja. Nije htjela pogledati u kameru, pa se moralo malo pribjeĂŚi sili. :smt003[/color]
straťno! kad to vidi druťtvo za zaťtitu Şivotinja ili neka slièna grupa besposlenih ljudi...znať, danas ti se za to moŞe i u zatvor! :smt018
Gospodin Pravokutnik
09-04-2006, 00:24
kako da ih stavim?
nisam joĹĄ postala slike...
prvo ih stavi na net npr. na imageshack.us i onda kad uplodas sliku tamo prepisi samo url od slike pa kad postas na forumu stisni Img pa pastaj taj url slike pa opet stisni img i to je to
Lara Car
06-05-2006, 00:16
kako se moja tièica voli kupati :smt007
ne moŞe doèekati tuť :smt008
pa je dobra i èaťa sa par kapi vode :smt003
http://img248.imageshack.us/img248/9334/p10500627rh.th.jpg (http://img248.imageshack.us/my.php?image=p10500627rh.jpg)
http://img335.imageshack.us/img335/719/p10500646xo.th.jpg (http://img335.imageshack.us/my.php?image=p10500646xo.jpg)
tigrica :smt012
how unshmency.
ajde da je bar nimfa.
il žako. :smt003
Lara Car
06-05-2006, 10:00
tigrica :smt012
how unshmency.
ajde da je bar nimfa.
il Ĺžako. :smt003
:smt011 samo se sjeti tko za tebe lobira da dobijes custom :smt019
:smt012
ups.
al svejedno, nema do žakoa! :smt003
Lara Car
06-05-2006, 12:10
ups.
al svejedno, nema do Ĺžakoa! :smt003
a-ha
nit do njegovih govana :smt003
poveliko :smt003
a-ha
ah, pa kako ti to moze smetat kod prekrasne pticurine pepeljastosivog perja i mrko-crnog kljuna, koja ima zivotni vijek veci od prosjecnog covjekovog, i jos moze govorit.
neprocjenjiva je sreca za jednog studenta prava imat kraj sebe alatku koja ce ti do kraja zivota krestat:
"Lara uci GP, Lara uci GP!!11"
:smt005
Lara Car
06-05-2006, 12:19
a-ha
ah, pa kako ti to moze smetat kod prekrasne pticurine pepeljastosivog perja i mrko-crnog kljuna, koja ima zivotni vijek veci od prosjecnog covjekovog, i jos moze govorit.
neprocjenjiva je sreca za jednog studenta prava imat kraj sebe alatku koja ce ti do kraja zivota krestat:
"Lara uci GP, Lara uci GP!!11"
:smt005
Lara dala Gp :smt003 SA ODLIĂNIM :smt003 :smt003 :smt003
i to ne kod StipkoviĂŚa ili KlariĂŚa :smt016
i Gavellu uèila :smt004
a moja tièica zna prièati :smt019
Lara dala Gp :smt003 SA ODLIÈNIM :smt003 :smt003 :smt003
u.
dobro.
povlacim se.
http://img447.imageshack.us/img447/9915/ljamaljama7as.th.jpg (http://img447.imageshack.us/my.php?image=ljamaljama7as.jpg)
htjela bih ovo
a imam ovo
http://img284.imageshack.us/img284/1517/pic000044bt.th.jpg (http://img284.imageshack.us/my.php?image=pic000044bt.jpg)
i ovo
http://img284.imageshack.us/img284/5346/pic000066kg.th.jpg (http://img284.imageshack.us/my.php?image=pic000066kg.jpg)
little piece of sunshine
a dobro bi mi došlo i ovo
http://img284.imageshack.us/img284/7574/ter15cj.jpg (http://imageshack.us)
Lara Car
06-05-2006, 19:41
http://img447.imageshack.us/img447/9915/ljamaljama7as.th.jpg (http://img447.imageshack.us/my.php?image=ljamaljama7as.jpg)
htjela bih ovo
] :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
oĂŚu i jaaa :smt001
Robierre de Cochon
06-05-2006, 19:42
htjela bih ovo
a imam ovo
http://img284.imageshack.us/img284/1517/pic000044bt.th.jpg (http://img284.imageshack.us/my.php?image=pic000044bt.jpg)
to ti je isto :smt003
http://img364.imageshack.us/img364/1760/alpaka7re.th.jpg (http://img364.imageshack.us/my.php?image=alpaka7re.jpg)
this one is specially cute...mali konjiæ :) alpaca maca paca...buca muca
malenog zamorcica nasao moj frend, netko
ga je ostavio u garazi. Ako ga zelite udomiti javite
mu se na 091 5375900
http://img313.imageshack.us/img313/8981/zamorcic3id.png
aaa...cakica.... ja bi.... al moji bi ga psi pojeli......
a zakaj ga on ne zadrži? he's so cutee
Nemam pojma zaĹĄto ga ne zadrĹži jer sam samo dobila mail. Ali za Gricka zna cijela zajednica imalaca kuĂŚnih ljubimaca, po svim je forumima, i sigurno ĂŚe naĂŚi dom.
ThunderBoy
16-05-2006, 14:33
Nemam pojma zaĹĄto ga ne zadrĹži jer sam samo dobila mail. Ali za Gricka zna cijela zajednica imalaca kuĂŚnih ljubimaca, po svim je forumima, i sigurno ĂŚe naĂŚi dom.
Na e-mail si zaboravila sliku poslati i napisati da se zove gricko.Saznala sam kasnije da mu je privremeno ime Gricko. A za sliku ne znam zaĹĄto se nije poslala.
Lara Car
16-05-2006, 16:00
krasotica :smt050
http://img111.imageshack.us/img111/2008/goratarinasestrica8zu.th.jpg (http://img111.imageshack.us/my.php?image=goratarinasestrica8zu.jpg)
evo ja imam ovo malo èudo :bunny: s avatara... :heart: i 3 psa :puppy: :puppy: :puppy: , sad Ìe biti joť nekoliko mucastih malih... ako vas zanima pogledajte slike na stranici... link vam je dolje
ThunderBoy
30-05-2006, 15:25
oæu van faca...baš je mala cakica..... :smt081 :upsidown:
Ajoj, koji izraz lica... :smt001
http://img322.imageshack.us/img322/6707/kravica7dk.th.jpg (http://img322.imageshack.us/my.php?image=kravica7dk.jpg)
slatka kravca :smt007
http://img322.imageshack.us/img322/6241/0382qo.th.jpg (http://img322.imageshack.us/my.php?image=0382qo.jpg)
ja bi se štel popet
oooo, jadni micek macek, kako samo tuĹžno gleda...ali, red je red, vrijeme za kupanje :smt005
...ja sam svom peseku donijela svakakvih stvarèica s puta, i korpicu novu za spavanje, joť nisam pretresla fotke u komp, kad to sredim ťaljem da vidite kako se pravi vaŞan :smt003
http://img395.imageshack.us/img395/1221/pic000010jb.th.jpg (http://img395.imageshack.us/my.php?image=pic000010jb.jpg)
uhvatil sam sunèeko
i sad idem pajkit
http://img395.imageshack.us/img395/9023/pic000068rt.th.jpg (http://img395.imageshack.us/my.php?image=pic000068rt.jpg)
konzerva
08-06-2006, 22:33
divite se psima dok ih joĹĄ ima...
uskoro sve u ĹĄnicle!
lude krave, prehlaðene kokoťi, ťugave svinje...
samo cucki ostaju! znaju kinezi ĹĄta valja
Ja ĂŚu si nabaviti ovog ĹĄtakora na avataru...i jednu Ĺženku isto takvu,samo ĹĄta ĂŚe ona plesati balet :smt001
Slavonka
09-06-2006, 21:03
http://img.photobucket.com/albums/v706/rooter1/cat-in-wheel.jpg
mica maca ide na voznju...
evo da oĹživim ovaj topic(acid okrivite za ovo) :smt003
ovo dole je dakle koji neznaju moj mali pesek,zove se leeloo i kriŞanac je pinèa i pekinezera.zvuèi straťno al je najveÌa maza koju poznam.. :soppy: :D
http://img231.imageshack.us/img231/8003/pesonja9xq.th.jpg (http://img231.imageshack.us/my.php?image=pesonja9xq.jpg)
to se raskeljila jedno jutro na mom krevetu..miĹĄo mali.
ova je malo tamna(jer sam ofkors ja slikala..)but u'll get the picture!ova uheca su mi najluða!jedno gore a drugo dole..
http://img145.imageshack.us/img145/9589/leeloo6jb.th.jpg (http://img145.imageshack.us/my.php?image=leeloo6jb.jpg)
sad si ti na redu acid sa nekim svojim sljikicama.. :smt003
Imam ti ja pesa i kuniĂŚa, ali od afere kid ne stavljam viĹĄe slikice, barem kuniĂŚa.
Ali bum stavila, pa editirala.
Jedna kad je doĹĄao izvana poslije kiĹĄe:
http://img146.imageshack.us/img146/5628/argo3rc.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=argo3rc.jpg)
Ovo je na viksi s loptom:
http://img124.imageshack.us/img124/7606/argoilopta1wn.th.jpg (http://img124.imageshack.us/my.php?image=argoilopta1wn.jpg)
http://img228.imageshack.us/img228/1001/argilop3oo.th.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=argilop3oo.jpg)
Imam ti ja pesa i kuniĂŚa, ali od afere kid ne stavljam viĹĄe slikice, barem kuniĂŚa.
bolje rec Afera P***
U svrhu zastite identiteta pokojnika prikriveno je ime protagonista afere :smt005
@sia - lijepo malo cudoviste :smt002
znam,ona je moja mala zvijer :smt003
sam mi veÌ idu na Şivce one babe koje sve odreda kad ju vide kreťte:'ah,mali ptiè velki kriè!!jel tak suseda?'
tak je tak je.. :smt015
acid prrrrrrrrrrrrrreslatki je!!! :smt007 ja bi si ih doma natrpala ĹĄto viĹĄe..al nema mjesta.. :smt012
amelie je joť slaða!! :soppy: :bunny:
konzerva
05-07-2006, 17:42
ej sia pa vidio sam tog stvora u novinama, ono najruĹžniji pas na svijetu
nema ruĹžnog pasa
svi pasovi su lijepi....e jel bi ko iťo do veterine one konje dragat,ja OBOŽAVAM KONJE i Şivotinje opÌenito,umre Şivotinja i ja sam umro :smt006
p.s. oĂŚe ko udomit pauka,Ĺživi u mom zvonu na vratima i svako zvonjenje mu moĹže Ĺživot otet...pa ako ko bi htjeo :smt017
nema ružnog pasa
nema? :smt017
http://my.opera.com/zombie/homes/files/old_forum_import/uglydog.jpg
Chinese Crested Hairless dog
[bigsmile]
:shock:
idem off nije mi dobro u Ĺželucu
ej sia pa vidio sam tog stvora u novinama, ono najruĹžniji pas na svijetu
joj da me samo vidiĹĄ kako umirem od smijeha.. :smt019
--Anči--
06-07-2006, 21:54
pa to je ugly dog Sam. imam ga na desktopu! :smt003
siroèe a ťta mu je bilo..jel ga neko zapalio let lampom tokom poroda :smt017
aaaaaaaaaaaaa
fujjj
di je to nadeno!?!?!
siroèe a ťta mu je bilo..jel ga neko zapalio let lampom tokom poroda :smt017
Vjerujem da je krepo od starosti.
--Anči--
07-07-2006, 18:06
ah, uvijek sad hjela macu u kuci al starci nikad nisu dali.kad sam imala 12.g. nabavla sam papigicu koja je uginula nakon 5 g. od posljedica mozdanog udara.sad mi je malo smijesno al tad mi nije bilo... sad imam kunicu staru 4 g., crno-bijela je i debela.zove se zec :smt003 .samo, bubana mi je nekaj :smt009 .furala sam ju cak i na pikice al nista...kad osposobim mms saljem slikicu...
joj ťtoÌe ti maca one su takve moralne kurvice,èim Ìe ti doÌ neki frend doma odma Ìe iÌi za njim ako ima bolju èokoladicu od tvoje,frend mi je nedavno ostavio maèku na selu negdje jel nije mogao izdrŞat viťe
--Anči--
07-07-2006, 18:22
obozavam macke.al kad vec nemam svoje tlacim one od svog decka.a i susjedi su imali nekog debelog macora dok ga prije 2 tjedan nije zgazio neki kreten koji je, usput budi receno, uspio satrat i pticicu koju je macak krenuo copiti...what a tragedy..........
Ja dobio juèer jednu malu od frendice :smt006
evo moje dve živine :)
http://img301.imageshack.us/my.php?image=mace0mb.jpg
http://img145.imageshack.us/img145/8895/pic000198qn.th.jpg (http://img145.imageshack.us/my.php?image=pic000198qn.jpg)
dobra ptièica
ptièurina iz pakla
http://img214.imageshack.us/img214/2076/pic000215df.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=pic000215df.jpg)
baĹĄ me zanima kako je imat krme za kuĂŚnog ljubimca,ameri to vole to im je super :smt017
baš me zanima kako je imat krme za kuænog ljubimca,ameri to vole to im je super :smt017
pa...hm...pametne su, nemoraš ih èešljat...buhe ih neæe..i negrizu namještaj... valjda
baĹĄ me zanima kako je imat krme za kuĂŚnog ljubimca,ameri to vole to im je super :smt017
pa...hm...pametne su, nemorať ih èeťljat...buhe ih neÌe..i negrizu namjeťtaj... valjda
èek èek da ti ne Şiviť u dugom selu kad znať toliko :)
da al ťta kad ti doðe ujutro i okupa te svojom slinom..bljuvvvv
èek èek da ti ne živiš u dugom selu kad znaš toliko :)
oi...nemoraš vrijeðat... :smt003
da al šta kad ti doðe ujutro i okupa te svojom slinom..bljuvvvv
a gle, to bi ti isto i bernardinac napravil
boŞe kak je onaj pes grdi!onaj skroz gore.svaki put kad uðem na ovaj topic scimam se.viťe nejdem na ovu temu. :smt012
èek èek da ti ne Şiviť u dugom selu kad znať toliko :)
oi...nemorať vrijeðat... :smt003
ne nikad :smt001
da al ťta kad ti doðe ujutro i okupa te svojom slinom..bljuvvvv
a gle, to bi ti isto i bernardinac napravil
vidiť da...al krme drugaèiji miris ima iz usta :smt017
napokon mi se ostvarila Ĺželja, tata je kupio malog zlatnog retrivera, sutra dolazi... bit ĂŚe malo kod nas, pa onda ide u ĹĄkolu malo...
:smt001
jedino ĹĄto nikad ali baĹĄ nikad i ni pod kakvim uvjetima ne bi imala za ljubimca ja PAUK!!
boĹže odvratno, prestaĹĄno fuj!!!!!!
i da ga neko doma ima nogom valjda ne bi kroèila preko tog praga!!!!!!
jedino ĹĄto nikad ali baĹĄ nikad i ni pod kakvim uvjetima ne bi imala za ljubimca ja PAUK!!
Ja bi, al da mi pobjegne i doðe na bilo koji dio tijela mi umro od straha i vjeropjatno bi ga zgazio. Mislim, nije da se bojim paukova neg mi se gade. Danas sam kad sam iťo u dvoriťte pokupio jednog krstaťa(iliti kriŞara)... U panici sam poèeo trest rukom dok ga nisam odbacio nekam... UŞas... :smt003
Ja bi, al da mi pobjegne i doðe na bilo koji dio tijela mi umro od straha
koja je poanta imat ljubimca kojeg se bojiĹĄ ili ti se gadi il ti je ruĹžan il.. neĹĄto takvo?!? :smt017
i zamisli da ti tarantula doðe pod plahtu po noÌi!!!!!!!!!!!!!
ðizs odvratno, ja bi stvarno umrla!!!!!!!
A èuj, ja sam ti malo luði... :smt003
psi maèkove sve ja volim,Şivotinje OBOŽAVAM :smt007 i raðe se druŞim s paukom u kadi neg s èovcem nekim :smt003
konzerva
24-08-2006, 18:30
ðizs odvratno, ja bi stvarno umrla!!!!!!!
tko umre ne boji se gladi
psi maèkove sve ja volim,Şivotinje OBOŽAVAM :smt007 i raðe se druŞim s paukom u kadi neg s èovcem nekim :smt003Za ovo dobijeť :smt049
http://www.afanasi.com/ulaz2.jpg
ge majoga...ge kako je jepi buci buci :smt007
uuu ....uu...a kaj je to...fluffy
nezgleda ko mješanac definetly al se nemogu dosjetit kaj bi mogo bit
?
Pas! Macka nije...iako nisam siguran... :smt017
nezgleda ko mjeĹĄanac definetly al se nemogu dosjetit kaj bi mogo bit
?
ma to je jedan maji,jedan maji jako maji :smt001 pogete cto mu visi zloca mala:smt044
Pas! Macka nije...iako nisam siguran... :smt017
rajt....
to se vidi....nije ni frikin vjeverica sigurno
zanima me pasmina
heloouuu!
Ne znam koja je pasmina.
IĹĄao sam po slatkoĂŚi,a ne vrsti psa.
:smt001
pogete cto mu visi zloca mala:smt044
ĂIZS!!! :smt018 :smt003 :smt003
ma to je jedan maji,jedan maji jako maji :smt001 pogete cto mu visi zloca mala:smt044Pa sad, nis baĹĄ to trebao isticati. :smt005
--Anči--
26-08-2006, 10:34
ja sam odmah skuĹžila al reko ĹĄutit ĂŚu kad je bebica :smt005
joj cure nemojte se folirat ,SVE ste odma vidjele maloga i sad kao "joj..pa nismo.." ajte molim vas :smt019
Pa vidjele smo-zato baĹĄ ti to nisi trebao isticati. :smt003
--Anči--
26-08-2006, 23:18
a kaj velite na ovog malog?
http://img152.imageshack.us/img152/8582/rundi1mb7.jpg
Vidite ovu slatkoĂŚu kak spava:
http://img244.imageshack.us/img244/2788/argoux6.th.jpg (http://img244.imageshack.us/my.php?image=argoux6.jpg)
http://img106.imageshack.us/img106/8833/taichanld7.th.jpg (http://img106.imageshack.us/my.php?image=taichanld7.jpg)
look at me ...ajm so cute, ajm so cute....cute!
Pa vidjele smo-zato baĹĄ ti to nisi trebao isticati. :smt003
potpisujem :smt003
http://www.geocities.com/piabardoshihtzu/TotoLJubljana06.jpg
A gle ovu smjeĹĄnicu :smt001
malimrav85
31-08-2006, 19:01
Izgleda mi ko Ĺžena iz referade na upravnom. :smt005
Molim lijepo,svaka sliènost sa stvarnim osobama je sluèajna.
(doduĹĄe neki bi bili sretni da ovako njegovano izgledaju) :smt001
--Anči--
01-09-2006, 15:36
my wittle wabitt........http://img88.imageshack.us/img88/3892/060707220645zx6.th.jpghttp://img61.imageshack.us/img61/1943/060625142645qh8.th.jpghttp://img126.imageshack.us/img126/8695/zecch2.jpg