View Full Version : Obavijest za tjelesnu kulturu studenata Pravnog fakulteta
Pravokutnići
24-02-2006, 13:56
Od 1. oĹžujka 2006. studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu moĂŚi ĂŚe koristiti dvorane na KinezioloĹĄkom fakultetu, HorvaĂŚanski zavoj bb za slijedeĂŚe sportove:
- koĹĄarka
- mali nogomet
- rukomet
- odbojka
- aerobik
- teretana
Molimo zainteresirane studente da se prijave kod g. Stane MatiĂŚ, Trg m. Tita 14/II, soba br. 57 za aktivnosti za koje su zainteresirani.
Prijave poèinju od 23. 02. 2006. i traju do 03. 03. 2006. u vremenu od 9 do 12,30 sati.
BuduÌi je akademska godina veÌ u toku, broj mjesta koji smo uspjeli osigurati je ogranièen pa Ìe prednost imati oni studenti koji se prije prijave.
Aktivnosti Ìe se odvijati ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 17 do 18,30 sati, a èetvrtkom teretana nam je na raspolaganju od 20 do 22 sata.
jel to obavezno?
ImaĹĄ temperaturu? Naravno da nije :smt003
RASPORED STUDENATA PO SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
http://www.pravo.hr/isite_view_1/defaul ... d=&jezik=1 (http://www.pravo.hr/isite_view_1/default.asp?ru=1&gl=200603070000010&sid=&jezik=1)
hoce bit opet tjelesnog? ja sam pitala gospo
*SUPERMAN*
05-09-2006, 15:07
Kao sto si sama rekla nitko nista ne zna pa ni forumasi. Ali ja garantiram da ce se sloziti dobra kosarkaska momcad,prvenstvo pocinje u 11 mjesecu i ove godine necemo odmah ispasti!!!
TRAZIM INFORMACIJE U VEZI ODBOJKE!!!
Naime, na faxu sam pred par dana vidjela "oglas" za prijavu na odbojku...pa me zanima tko to vodi, gdje, kada, koliko ima cura i jel to sam zajebancija ili ce bit nekaj ozbiljnije?
+++++MOZE I INFO O AEROBIKU...TERETANI I SLICNO!
@ LOLA
http://www.pravo.hr/isite_view_3/default.asp?ru=1557&sid=&akcija=&jezik=1
@ vule...kregar je preĹĄkrt da bi platio iĹĄta, a pogotovo ako nema rezultata...
pretpostavimo da lik nikog ne zna osobno, pa ĂŚe vjerojatno uzimat one koji se najboljima pokaĹžu...
Jesam li sluèajno zakasnio sa prijavom za nogomet?Kad poèinju termini i moŞe li na to doÌi tko god Şeli ili kako...??
Ima li veèeras sportskih aktivnosti (preciznije - koťarke)? Ili ja pitam bedastoÌe obzirom da je ťtrajk.... :roll:
Evo upravo saznao, svim zainteresiranima danas - IMA KOĹveliki kuracARKE! U standardnom terminu od 18-20h... Vidimo se..
veteran012232
05-02-2007, 22:16
kaj nema atletike?
jel ima mozda cheerleading?!?! :D
Ante Romac
07-04-2008, 13:52
Ma ja iskreno mislim da bi naš faks trebao uvest tjelesni obavezan za sve. Kak svi drugi faksevi to imaju?! Kaj nebi bila fora ić na Sljeme? Ono malo, druženje, priroda, friški zrak rekracija, žuja, rizle... 8)
Ko je za?
Ante Romac
07-04-2008, 13:55
Kaj si norc :lol:
Zašto? Pa oni kojima se baš ekstra ne ide, uvijek se mogu izvuć. A di vam je taj neki mladenački polet, duh? Našoj generaciji nije do ničega...
Ok, tražim ljude koji su za to da se uvede tjelesni na naš faks! Il zašto barem nemamo nikad nikakve izlete?! Pa stvarno, daj ajde... :roll:
Malo rekreacije, druženja...
žuja, rizle... 8)
Ko je za?
ja
zasto ovaj topic tu, s informacijama iz 2006?
ja bi na aerobik
u biti nije hitno
Kaj si norc :lol:
Zašto? Pa oni kojima se baš ekstra ne ide, uvijek se mogu izvuć. A di vam je taj neki mladenački polet, duh? Našoj generaciji nije do ničega...
Ok, tražim ljude koji su za to da se uvede tjelesni na naš faks! Il zašto barem nemamo nikad nikakve izlete?! Pa stvarno, daj ajde... :roll:
Malo rekreacije, druženja...
Ja sumnjam da bi mi se dalo ići svaku nedjelju ujutro na sljeme.Neko druženje se može bolje napravit ako treba.Ja imam tolko posla s učenjem da zapravo ni nemam vremenena za tako nešto.Jedva nađem vremena i za neku kraću kavu s prijateljima.
Ja bi više volio da naš faks izgradi dvoranu, pa da se možemo poslije ispita ili kolokvija malo ispucati na nogometu ili košarci. S obzirom na visinu školarina to našem faksu ne bi bilo financijski nemoguće.
e pa da..koje su im to fore kinez.fax!!!! zivim kod faxa i sad cu planinarit do dvorane za tjelesni ,maaa :roll:
onda mogu as well ic i u obicnu teretanu....
Ma ja iskreno mislim da bi naš faks trebao uvest tjelesni obavezan za sve. Kak svi drugi faksevi to imaju?! Kaj nebi bila fora ić na Sljeme? Ono malo, druženje, priroda, friški zrak rekracija, žuja, rizle... 8)
Ko je za?
ja nisam za to. druženje, rekreacija to je ok, ali ti odlasci na sljeme su zajebancija
Coccolino
10-04-2008, 16:08
i ja sam za sljeme :walk: :-D
titan224
10-04-2008, 16:12
na sleme, na sleme, na slemeeee, noga vec sama bezi
mariposa
22-09-2008, 23:59
ejjj!!! kaj bude ove godine tjelesnog, ili?? ima kaj novoga glede toga??
da, fakat! kad smo vec toliko platili hocemo i tjelesni! :blob7:
kaj si lud i ovak nemamo vremena :smt005
Kao što reče Tkach tamo gore => Imaš temperaturu? Kakav tjelesni. :smt005 Nije da sam protiv tjelesnih aktivnosti, idem u teretanu cca 4 puta tjedno, al nešto što je obavezno - NOT! :lol:
da, ali izborni tjelesni!
Mitzi Dupree
23-09-2008, 19:56
ja bi tjelesni. sto cu placat 200 kn kad mi faks moze organizirat aerobik??!!
ja bi tjelesni. sto cu placat 200 kn kad mi faks moze organizirat aerobik??!!
naravno!! to i ja mislim!
TIGER_89
24-09-2008, 17:30
Kao što reče Tkach tamo gore => Imaš temperaturu? Kakav tjelesni. :smt005 Nije da sam protiv tjelesnih aktivnosti, idem u teretanu cca 4 puta tjedno, al nešto što je obavezno - NOT! :lol:
Tako je upravo tako... Šta je sad taj tjelesni tolliko bitan... pa nema se ni ovak ni onak dosta vremena... ko voli nek izvoli.....
ima organiziranih sportova na faksu pa pogledajte temo sport na fakultetu 8)
fifislava
21-10-2008, 13:27
srela sam babu od 82 godine na sljemenu i uz posmijeh mi je rekla da nikad ne bum u takvoj kondi i odjurila...kaj je najgore,ima pravo... :smt009 :smt010
I mene su neki dan na sljemenu prešišali penzići :smt005 Al ta baba ide na sljeme valjda svaki vikend od 1941.Da i ti ideš svaki vikend na sljeme nebi te baba zajebavala,ali baš te i briga uostalom 8)
Teqila_Sunrise
20-12-2008, 16:52
kome bi se mogli obratit da se uvedu plesovi??
Artemida
06-10-2009, 20:30
jel ima novosti glede tjelesnog na pravu?
uu ovo s plesovima je super ideja...ja bi odma isla na to.. al nekak ne vjerujem da bi to uveli :(
cracker811
28-10-2010, 19:39
za ovu godinu nitko ništa ne piše pa da pitam =)
meni bi fenomenalno došlo korištenje teretane i aerobika preko faksa, na KIF-u. nešto su ljudi spominjali od ove godine da je teretana sad kod Veslačke gdje se održavajju treninzi za veslače i plaća se 100 kn mjesečno.
ima li itko ikakvu sigurnu informaciju, gdje se to održava, kome se moram prijavit, termini i plaćanje?
unaprijed hvala ;)
kome bi se mogli obratit da se uvedu plesovi??
Vjerojatno prodekanu prof. dr. sc. Daliboru Čepulu - sretno s time haha ^^