View Full Version : Rokovi 2009/2010
Ima li netko novi vodič kroz studij kako bi napisao predviđene rokove?Da li su i dalje predviđena 2 roka u 9 mj.?
tapir_u_magli
31-08-2009, 18:35
Polako, ta godina jos nije pocela...
Pkt ekipa radi na vodicu (sa rokovima i sto drugih stvari) koji ce biti dostupan na webu bez toboznjih troskova tiska od 30 kn.
Patience :)
Lewis Hamilton
03-09-2009, 22:53
može please netko napisati, ako zna, koji tjedan u 11. mj će biti rok? tnx
koja katedra?
evo soc je npr. 9.11. pa tak računaj
fabulous
14-09-2009, 11:30
uf.... tak rano počinju rokovi u 11 mj?????????? :unsure: ah.... da to je 2. tjedan u 11 mj.... tak je bio uvijek kaj ne? :lol:
kako bolonjci prijavljuju dekanski?naravno ako ga odobre i za bolonjce
fat drummer
16-09-2009, 23:03
kako bolonjci prijavljuju dekanski?naravno ako ga odobre i za bolonjce
prijeći ćete tu rijeku kada dođete do nje... jebote kojim se vi detaljima zabrinjavate
pa slušaj detalji su važni
ako imaš čamac za tu tvoju rijeku ali nisi pripremio vesla možeš se ??????
fat drummer
16-09-2009, 23:19
koristi jebeni most... bit će sve objašnjeno kada za to dođe vrijeme. jednako tako možeš pitati kako ćeš plaćati porez 2036.
Zapitat zasto ne ides mostom.
ha ha kako sam znala da ćeš spomenuti most
čuj postavila sam pitanje - ako ne znaš odgovor ne zanimaju me ni tvoji aforizmi
inače na most se u rujnu nagura jedno 800 razjarenih studenata pa ti prođi
misliš li ti možda na pelješki most?
Da li se zna ista o dekanskom za prvu godinu..Da li je obecanje od Zrinke vrijedilo samo za povijest ili ce i drugi sljediti primjer? Samo da ne zavrsi na traču""
Znam da je još prerano ali kad će pravokutnik objaviti rokove za sljedeču akademsku godinu.Ja uvijek rano radim raspored za polaganje ispita pa zato
Na većini topica u ispitima (prvi post) bi trebali već bit, neki još nisu napravljeni, ti bi trebali također uskoro.
fat drummer
17-09-2009, 21:41
Da li se zna ista o dekanskom za prvu godinu..Da li je obecanje od Zrinke vrijedilo samo za povijest ili ce i drugi sljediti primjer? Samo da ne zavrsi na traču""
u pravilu dekanski vrijedi za cijelu godinu
ipak zrinka nije niti dekan niti fakultetsko vijeće
fat drummer
17-09-2009, 21:43
Znam da je još prerano ali kad će pravokutnik objaviti rokove za sljedeču akademsku godinu.Ja uvijek rano radim raspored za polaganje ispita pa zato
evo tila, tebi jedna medalja za jebenu marljivost i odgovornost
a sada odjebi do skriptarnice i kupi si vodič ako ti je toliko bitno isplanirati lipanjske rokove
Na većini topica u ispitima (prvi post) bi trebali već bit, neki još nisu napravljeni, ti bi trebali također uskoro.
Hvala na odgovoru.Zapravo me zanimalo točnije kad surokovi u 11. mjesecu ni nisam pogledala na vrh teme.Uglavnom našla sam odgovor:smile:
Fat ti već odavno imaš peticu iz vulgarnog izražavanja,ne moraš se više truditi.Ako te živciram pritisni ignore buttom u svojoj glavi i svi zadovoljni
fat drummer
17-09-2009, 22:04
tila ne moraš se ni ti više truditi biti glupa pa prestani pisati postove
malimrav85
18-09-2009, 19:13
čuo sam da je gay
i da može pričati sa vidrama?
Molim ako netko ima rokove za GPP 11. i 12.mjesec?Thanks!
malimrav85
21-09-2009, 11:05
u 11. računaj oko 10.11.
u 12. kolko ja znam nema roka ali moguće da sam u krivu...
Molim ako netko ima rokove za GPP 11. i 12.mjesec?Thanks!
GPP ti je 9.11. a u 12.-om mjesecu nema rokova, tek onda imaš 1.2.2010. rok.
Scarlet Legata
21-09-2009, 21:36
tila ne moraš se ni ti više truditi biti glupa pa prestani pisati postove
ma vidi ti ovog seljobera
komentar ti je u razini necega sto bi rekla 5 godisnja curica s rozom lizalicom i krvavim koljenom naguzena od sedamnaest crnih repera.
fat drummer
21-09-2009, 22:33
ma vidi ti ovog seljobera
komentar ti je u razini necega sto bi rekla 5 godisnja curica s rozom lizalicom i krvavim koljenom naguzena od sedamnaest crnih repera.
gle, ne zanima me kako ti i mater provodite subote. iz čiste vicije ću ti opalit ban na tri dana jer zazivaš pedofiliju i sodomiju
zna možda netko kada su rokovi iz kaznenog u 11. ili 12. mjesecu??
hvala..
Rokova 12. mj. nema vec....dugo.
Za ovaj u 11mj. pogledaj prvu stranu topika kazneno.
jel se oni sad pomiču zbog dekanskog?
jel se oni sad pomiču zbog dekanskog?
čisto sumnjam, dekanski nema nikakve veze s ostalim rokovima tako da ne vjerujem ni da će se mijenjat termini već postavljenih rokova za sljedeću ak. godinu
Scarlet Legata
25-09-2009, 10:20
ne zanima me kako ti i mater provodite subote
sigurno kvalitetnije neg ti i sestra..i pas...
Kada ce biti objavljeni rokovi za 2010/2011? Hvala
Kad objave na stranici katedre - TADA ĆE biti objavljeni.
A to je obično početkom nove akademske godine.
Ljubazno molim ako mi netko tko ima novi vodic moze reci kada je ispitni rok za radno i socijalno pravo u 11.mj? Jako mi je vazno to cim prije saznati a nemam mogucnosti nabaviti vodic.
PUNO hvala!
zgmetropola
14-09-2010, 16:49
Ljubazno molim ako mi netko tko ima novi vodic moze reci kada je ispitni rok za radno i socijalno pravo u 11.mj? Jako mi je vazno to cim prije saznati a nemam mogucnosti nabaviti vodic.
PUNO hvala!
8.11.
Stormrage
16-09-2010, 09:43
Ako roknem ispit na 2. roku u 9.mj mogu li isti polagat na dekanskom? ako ga bude, naravno. Ono pravilo o 14 dana između...
pošto će dekanski, ako ga bude, biti u tjednu 4.-8. 10. čak i ako si išao 22. na ispit rok može biti stavljen tako da postoji razmak od 14 dana. al čak i ako ne bude, možeš izači jer pošto su rokovi u 6. ako se ne varam bili raspoređeni da je manje od 14 dana razmak između njih znači da je to odredba koja se u praksi ne provodi, i u svakom slučaju češ moći izaći. ako ga bude
Molim nekoga ko ima novi vodič da mi napiše rokove za GP i GPP za 11. i 12. mjesec.
Hvala!!!:smile:
Zašto ne bi dekanski bio od 11.10.;to bi bilo EXTRA............
4.11.2010. gp
8.11.2010. gpp
Rokovi za 12mj. ne postoje....već neko vrijeme.
Molim nekoga ko ima novi vodič da mi napiše rokove za GP i GPP za 11. i 12. mjesec.
Hvala!!!:smile:
Rokovi u 12. ne postoje.
jel mi može netko tko zna reć kada će točno biti rok iz rima u 11.mjesecu? hvala
jel mi može netko tko zna reć kada će točno biti rok iz rima u 11.mjesecu? hvala
Ispitni rok iz rima je 10.11.2010.
Možete napisat kad je kazneno u 11.mj.? fala unaprijed
Možete napisat kad je kazneno u 11.mj.? fala unaprijed
09.11.2010.
Kad već svi pitaju, i ja ću...molim rok za UPRAVNU ZNANOST u 11.mj.
LOL, zaključak je da su svi rokovi u 11.mj. u tjednu od 8. do 12. 11. 2010. :D
Jedino gp1/2 su 04.11.
Redom:
04.11.2010. - GP1, GP2
08.11.2010. - SOC, PHPD, OPPD, FPFZ, MP, TPPD, GPP, RSP, POP
09.11.2010. - KP, OP, KPP, UZ
10.11.2010. - RP, USTP, UPRP, MPP
11.11.2010. - PE, EP, PI
12.11.2010. - OTPD, EJP
Zaista je čudno da je GP 04.11. -a to je četvrtak???
fat drummer
20-09-2010, 16:58
gp je 9.11., piše na oglasnoj ploči kod kabineta
Moje isprike onda...
Ja sam pisao po tome kak je objavljeno u Vodiču za novu akademsku godinu.
čudni su mi ovi rokovi za 2010./2011.
dosta ispita će biti zadnja dva dana 5. mjeseca...
not cool
i prvog mjeseca. jako rano ove godine, jako rano.
kaj da? pa to je super jer mozes ranije spremat nes drugo
a dođe na isto jer su svi tako rano. npr. financije su 14.2., a prošle godine su bile 25.2. to je 11 dana više za to...
a dođe na isto jer su svi tako rano. npr. financije su 14.2., a prošle godine su bile 25.2. to je 11 dana više za to...
bljakec.
OD SADA SVI ROKOVI ZA NOVU AKADEMSKU GODINU U PRVOM POSTU ODGOVARAJUĆIH TOPICA NA ISPITIMA. ZBOG TEHNIČKIH POTEŠKOĆA, NISMO BILI U MOGUĆNOSTI STAVITI I ROKOVE PRIJAVE/ODJAVE PA SAMI VODITE RAČUNA O NJIMA DOK SE TAJ PROBLEM NE RIJEŠI