PDA

View Full Version : juce, danas, et d moment, sutra...

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

lubilu
24-04-2005, 16:25
spavala sam nocas preko 15 sati, potpuno sam hiperaktivna...
jutros sam konacno uspjela (prvi put u zivotu) napraviti si MEKO (ne tvrdo) kuhano jaje. inace, sva moja tvrdo kuhana su neuspjeli pokusaji mekog. i tako..sva sretna i ponosna..stavljam kruh u salicu i solim. i solim. i dalje solim... i onda...aaaaaaa! ocaj.
nije bilo jestivo, ali sam pojela. i sad mi je zlo. pa pijem caj od mente..kazu da je dobar za zeludac...
grrr

Mo
24-04-2005, 16:30
jucer bio na jos jednom sumanutom izlasku. na barkama, cak su me odvukli i u piranju...
dosao ujutro u 6 doma, prije tog s frendom trazio pekaru koja radi al nam nitko nije htio otvoriti.. :roll:
danas chilam iako ne bi trebao i trazim nekog s kim bi popio kavu..

24-04-2005, 16:35
Jucer sam spavao 15h... mora da je nesto bilo u zraku... ili smo u petak malo pretjerali- jel lu? nevjerojatno ali istinito... a zasto? zato jer opet nisam ucio... sve mi se cini da vise nemam sanse da prodjem sutrasnji nesretni kolokvij... no, ajde... preda mnom je duga noc... I da... hvala yodi na CDu... cijela subota mi je prosla u znaku Montya Pythona... na kraju vise nisam mogao gledati... vec mi je bilo zlo... ko kad se nakrkas previse kolaca ili... hm... vina... :D
At the moment sam odusevljen sto se forum vratio... slusam muziku... i piskaram... ponijela me nedjelja poslijepodne...
Sutra... sutra je Dan D... ili bolje reci- sranje... moja lijenost dolazi na naplatu... aj ja jaj....

Mo
24-04-2005, 16:39
Jucer sam spavao 15h... mora da je nesto bilo u zraku... ili smo u petak malo pretjerali- jel lu? nevjerojatno ali istinito... a zasto? zato jer opet nisam ucio... sve mi se cini da vise nemam sanse da prodjem sutrasnji nesretni kolokvij... no, ajde... preda mnom je duga noc... I da... hvala yodi na CDu... cijela subota mi je prosla u znaku Montya Pythona... na kraju vise nisam mogao gledati... vec mi je bilo zlo... ko kad se nakrkas previse kolaca ili... hm... vina... :D
At the moment sam odusevljen sto se forum vratio... slusam muziku... i piskaram... ponijela me nedjelja poslijepodne...
Sutra... sutra je Dan D... ili bolje reci- sranje... moja lijenost dolazi na naplatu... aj ja jaj....

ma moras proci taj kolokvij, MORAS!!! :lol: :lol:
ajd ucit, ucit, ajmo!! :lol:

Robierre de Cochon
24-04-2005, 17:00
Doso frend u Zagreb pa smo malo u zivot osli. Nisam potrosio ni kune - a dobro se razbio...mijesao sam sve i svasta, najprije wiskey, pa ribar i na kraju Heiniken. Zato mi je danas muka i nisam jos nista jeo. :cry:
Sad malo preslusavam frendov demo album - odlicno zvuci.
I digo sam forum na sveopce odusevljenje - ipak je nedjelja.

Btw. Nocas bio prvi put u Saxu - nije lose.

acid
24-04-2005, 19:12
Jucer sam prijepodne kao ucila, pola poslijepodneva sam provela ugodno chatajuci s yodom, onda isla u setnju sa psom na Krapinu. Bilo je super, odmor za tijelo i dusu. Navecer sam gubila vrijeme na internetu. Nist posebno.
Danas je jos lijeniji dan, prava nedjelja. Mama ima rodjendan, najela sam se schwarzwald-torte. I srce mi je poskocilo od srece sto vidim forum, opet je tu. Pitam se koliko dugo.
A sutra je novi dan.

leonisa
24-04-2005, 20:06
bila sam juce u tvornici. vidjela sam bOGa. dok sam krenula do njega, nestao je u gomili. koje lose ozvucenje ima ta tvornica! ka-ta-stro-fa!!!

Woodstock
25-04-2005, 00:32
Jucer (hm, sad bi zapravi bilo prekjucer :? no nema veze) "ucila", bila vani(tocnije trac partyu teske kategorije), danas "ucila", opet se navukla na forum, oprala kosu (za mene je to specijalna misija od koje me boli kicma...aaaa) i sad zujim.
A sutra..heh..trebam saznati kako je prosla ekonomska i molit boga (ne onog na forumu :mrgreen: ) za blag usmeni ili nepostojeci usmeni i spremanje za Pozegu.. Juhu!!!!! 8)

lubilu
25-04-2005, 01:03
bila sam juce u tvornici. vidjela sam bOGa. dok sam krenula do njega, nestao je u gomili. koje lose ozvucenje ima ta tvornica! ka-ta-stro-fa!!!

joooj...ja trebala ici na to! ali sam prespavala i nije mi se dalo...
diconnection, jel'da? kak je bilo?

bOG
25-04-2005, 11:56

MA DAJ!!!
MA!

Ja isao slusati svoje decke - Plan B.
Entuzijazam i neke stvarno dobre stvari sjebala je losa tehnika i previse ljudi.
Pa kolko vas slusa Punk i Ska?!
KOji kurac,kako onda nam je Cobankovic ministar poljoprivrede?!

Jel bilo dobro Leonisa?
Mene je Plan B iznenadio,prije su bili losiji,ali ovo mi je dobro.

leonisa
25-04-2005, 12:27
koji je bio plan b?
ja sam dosla na zadnja 4 benda.
po***dila sam na razglas. od jednog benda sam dobila cd (al mi je ostao kod frendice u torbi :cry: ) mislim da decki puno bolje sviraju neg kaj se tamo culo. ton majstor treba dobit RIP na mirogoju!!
onaj koji je meni bio the best ima samo jednu izdanu stvar (onaj punk ska bend- mislim da je svirao predzadnji- kad su "pali baloni")

bOG
25-04-2005, 12:30
Plan B je bio zadnji, a oni decki u bijelom koji su imali 3 trube su bili super ali malo vokal steka.
Kad su skidali onu stvar od Reel Big Fisha,muzika savrsena ali glas ode u kurac.

leonisa
25-04-2005, 12:35
ti "tvoji" su bili dobri, ali velim ti, razglas saks!
one stvari koje sam skuzila te sam "dobro cula"- npr- rancid. ti su tipovi pobjedili na onom na knezji (nisam bila, al su moji bili i vele da je razglas bio isto koma i da je taj tip odgovoran za ono u tvornici).

da ti "moji" malo su zastekali s vokalom- skuzila sam i kad su svirali mighty bosstonse.. :( ali "duhacki instrumenti" su rasturili!!!

ontopic: digla se u 8!!! i do 10 vec obavila kavu, van kuce!!

lubilu
25-04-2005, 14:09
Jucer sam spavao 15h... mora da je nesto bilo u zraku... ili smo u petak malo pretjerali- jel lu?

a jaj..tek sad sam ovo vidjela... i ti dakle! pa ja bi rekla da je bilo nesto u zraku...
iako...ne mogu osporiti...nesto cudno jest u pet navecer kruzilo parkom u centru... :wink:

trudim se uciti sociologiju citavo jutro. no, predobre volje sam za to! i cudi me ta dobra volja...s obzirom da se nije nista posebno dogodilo, vrijeme je prilicno usrano - pa nije ni od sunca..
i tako umjesto da ucim soc..citavo jutro trazim izvor dobre volje...

Starfish
25-04-2005, 23:10
Pa eto...kako je Kid negdje divno kazao...zelim da on i ja prodemo kolokvij i damo taj glupi ispit na predroku... *fingers crossed*

Svi vjerni citatelji Starfishinih zgoda znaju Starfishin ponedjeljak kao da je danas...pa necu gnjavit s formalnostima... Jedina promjena u odnosu na ostale Starfish ponedjeljke --> umjesto seminara - KOLOKVIJ. :alb:
Ipak..trebalo bi pripomenuti par stvari....
1.Izgubila sam kisobran jutros. Tj. nisam ga izgubila nego sam ga ostavila u autobusu.
2.Ja i moja draga frendica (koju namjeravam regrutirat na forum) odlucile sto cemo kupit jednoj..frendici za rodendan (ako se to sad vise moze nazvat frendicom...ayayayayay...skrecemo s teme...). Da - kupit cemo joj puzzle s likovima iz njene omiljene serije Dawson's Creek.
3. Pokusala platit u pekari s 2 SIT-a (Kid...stopppppp messing with my brain *tik* *tik* (prica o tome sto su 2 SIT-a radila u dzepu moje jakne ostavljam za drugi put)). Nisam uspjela.
4. Kupila kivije. Kunama.
5. Posto nisam imala kisobran, a bas sam se oko 5 nasla vani...pokisla do gole koze...(dobar je to osjecaj...katarza neke vrste..svidjelo mi se, pa sam cak krenula duzim putem kuci...). I'm only happy when it rains...

Eto..I sad sam doma...pokusavam ne razmisljat o sociologiji.
Pokusavam se natjerat da citam teoriju.
Pokusavam bit optimisticna i nadati se da cu slijedeci tjedan docekat ziva i zdrava...
Uglavnom...trenutno se bavim nadanjem...

btw. Moj bratic koji vara na osiguranju je dobio sina. Mali bebac se zove Roko i jako je sladak.

I da...Sestricna i decko joj donjeli u pola 10 pozivnicu za vjencanje. Decko je bas cool. Izjava veceri: "Kad prode svadba, prodat cu to sugavo odijelo i kupit si postene felge za zimu..".

I tako...

IN SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! (c)

26-04-2005, 00:26
Proveo relativno produktivan dan...
Nakon relativno neprospavane noci... 4h sna... sasvim dovoljno... tusiranje i panicno ucenje, lagani dorucak...
Predavanje- p r o f e s o r - dva sata slusanja o opcoj volji... panicno ucenje u trajanju sat vremena, razgovor sa Starfish od par minuta, strah od mozdanog udara u trajanju par sekundi... kolokvij u trajanju 30-40 minuta, ne znam, izgubio sam tada pojam o stvarnosti... izisao s postkolokvijalnim sindromom iz dvorane I... boemski lutao do NSBa u pogledu pisanja seminarskog rada iz sociologije s kolegom S. in desperate need of coffee.. susreo yodu u NSBu, popio kavu i pojeo sendvic, lagani rucak...
Razgovarao s yodom o tante belle cose... susreo Tigheliu... raspravljao o konceptu seminarskog rada s kolegom... napravio slabi koncept, tek natruhe buduceg seminarskog... posao kuci autobusom u 20:10...
Odlucio uciti teoriju... odlucio ne uciti teoriju... pisanje na forumu... saznao od majke da sutra moram ustati u 6 kako bi na 352 mjesta ostavio svoju krv... oy vey...
Sada... hm... sada ne znam... razmisljam o chatu... ili teorija... chat... ili teorija... hm.... chat...
Mozda odem spavati...

acid
26-04-2005, 09:31
Jucer- diem perdidi. :(
Danas- diem perdidi. :roll:
Sutra- diem perdidi. :x

Mo
26-04-2005, 18:55
bio na seminaru i grizao nokte kaj su ovi moji neki u Pozegi i cugaju na livadi a ja tu ucim doma....damn.....
glupi seminar u glupi utorak i glupa pozega u 4.-om a ne u 5.-om mjesecu...

ultraviolet
27-04-2005, 02:01
digla se u 10.30.plan je bio u 8.
muvala se doma 2 sata.plan je bio ucenje.
osla na seminar.po planu.
cuvala jednog klinca.po planu.
potosila u dm-u hrpu novaca.posjet dm-u bio je impulzivan,nikad planiran.
osla kod tete j.da mi potkrati trapke.po planu proslog tjedna.
osla kod frendice da se druzimo kad tamo ona i jos jedna bleje po neznam koji put u "prljavi ples".ja im se smijem jer sam frajerica koja ne pada na plesne filmove loseg scenarija i jos gorih glumaca.p.swayze-please!!! :shock: :shock: i cura koju zovu baby!! :shock: :shock: cure su mi rekle da sam totalno neromanticna i hladnog srca i da me definitivno nece zvat sutra kad ce gledat "prljavi ples 2-havana nights".zbilja steta.
uglavnom,plan je bio da vec spavam jer se rano dizem.ucim,naravno.
najbitnije je imat dobar plan! :hej:

chico
27-04-2005, 16:50
JUCE ...

Pocastio "Cinestar kina s pet zvjezdica" svojim dolaskom. Kupio kartu zivotnom ustedjevinom. Prodavacica kaze: "film se prikazuje na petom katu". Odem na peti kat. Cekam. Vrijeme je, a vrata zatvorena. Pogledam na kartu, trazim broj dvorane. Nadjem broj dvorane. Ta dvorana se nalazi na DRUGOM KATU (slovima: 2. kat, II kat (za Kida), II. kat (za leonisu)). Izvana uspijem nabacit kiseli smjesak, iznutra jos uspjesnije socnu psovku. Stupanj uzrujanosti najvjernije pokazuje sadrzaj presutne psovke koji se odnosio na svrsene predsjednicke izbore, a ne na predstojece lokalne. Moj superego se zapitao kakav sam ja to gradjanin. Jos ga je vise shrvao podatak da ce moj id bojkotirati izbore. Znaci, necu ispuniti svoju gradjansku duznost. Srecom, pojavio se ego kao arbitar i pojasnio superegu da se ne radi o gradjanskoj duznosti, vec o PRAVU! P R A V U! Ne O B V E Z I. Nego P R A V U.
Superego kaze:"a sto da svi tako misle?". Id ga tjera u kura<, a ego intervenira manirom diplomata:" ... je, je, ali nemaju sve licnosti tako sjeban superego kao nas posjednik, stoga, shadafakap!"

Nadjem dvoranu. Unidjem unutri. Zasjednem. Namjestim mudo, jer me u cucnju presjece.

Krece TON! pa SLIKA! WOOOW!

1. Slijedi prvi trailer! Napeto u 3 pi (parlamentarna izbora). Spooky voice:"Od redatelja filma ... FINE MRTVE DJEVOJKE ... Dalibora Matanica... 100 MINUTA SLAVE (http://www.imdb.com/title/tt0419389/)..."
Eye-rolling-mode-on.

2. Drugi trailer! Arsen Lupin (http://www.imdb.com/title/tt0373690/) ...
DAJTE MI FILM!!!

3. REKLAMA:"Jeste li vec kupili Lisu?"

4. CINESTAR vam nudi besplatni parking za 7 kuna od 3 sata ...

5. Jesmo cool. JEEEEEEESMO, jer sve ide na karticu osim alkohola i duvana!!!

6. RED BULL, daje ti krila, hrani macke, ali oduzima papige.

7. Kako cemo se prepoznati!? TIC TAC TIC TAC!?

8. Treci Trailer! THE INTERPRETER (http://www.imdb.com/title/tt0373926/)!

9. Cetvrti Trailer! "The last war on earth won't be started by Americans (IBYP, Humans)" (http://www.imdb.com/title/tt0407304/) Yuck, Yuck, Yuck.

10. UZIVAJTE U FILMU!!!

E, od tada se vise nista ne sjecam. Znam samo da ovo pisem za svojim kompom, koji nije u Cinestaru. No, je li sve ovo zbilja.

*Pinch, pinch*
It Hurts.
Therefore, I am.

As for, I am.
Unprofor, so long.

CYA.

TheBill
27-04-2005, 17:12
probudio se u 14h...
učio do 15h...pogledao simpsone, ručao i od onda se bezveziram...
i sad valjda idem učit...:roll:

ultraviolet
28-04-2005, 01:38
bila na uzbudljivim vjezbama iz trgovackog-ponovo smo proucavali taj nadasve intrigantan institut cesije.
sjedila pred faksom na divnom sunceku i prevađala nekaj za referat.
odjednom se stvorila gomila,al zbilja gomila preglasnih i prenabrijanih brucosa koji su poceli navirati sa svih strana,valjda je bio neki ispit.
cuvala klinca.bilo uzbudljivo-gledali cartoon network i skuhali los prerijedak puding od jagode industrijske roze boje koji je dijete slasno pojelo iako u frižideru ima jedno 10 dukat pudinga.
dosla doma.zavrsila s prijevodom.upoce mi nije jasna poanta cijelog teksta.
bila na netu.gledala oz koji je postao zbilja dosadan.gledala emisiju za mlade direkt-tema je bila sex.zbilja kul emisija,svaka cast ljudima sto se usude na javnoj televiziji otkrivat svoju intimu.u hrvatskoj.
opet nemogu zaspat,pa tu piskaram gluposti.i slusam cibonu-zbilja losa muzika,al mi se neda prebacivat.oso mi bioritam opet kvragu.dovraga.damn. :bonk: :bonk:

Tighelia
28-04-2005, 02:40
Skoro umrla od uzbudjenja na Pandzicu (yeah right :roll: ), izbacila me iz takta me frendica svojim ispadima (iznervirano sam sutjela 15 min. sto je za mene veoma cudno). Imala dobru namjeru otici negdje, bilo gdje, samo da izbjegnem neugodnu situaciju... No, iznenada nam se popravila komunikacija (i to bas kad se ona vratila iz WC-a :mrgreen: )... Otisli jesti u menzu, tamo srela fata s njegovom ljepsom polovicom. Pojela krokete i neko povrce, gledala frendicu kako mahnito zdere kiselo vrhnje i glasno izrazava svoje odusevljenje istim. :shock: Onda se uplasila divovske zlatne Kristove glave (filigranska izrada, reljefna obrada kose :mrgreen: ) na prsima blagajnice u SC-u. Totalno freaky! :shock:
Lezala na klupi u predavaonici D-VII, pa igrala igrice na mobu za vrijeme Pandzica. Skuzila da mi mozak radi na minimalcu i da me glava rastura i otisla pet minuta prije doma (odmah nakon sto sam se potpisala na listu).
Dosla doma, pojela sladoled i kokice (koje sam presolila opet, naravno :luv: ) i onda NET!

ThunderBoy
28-04-2005, 14:49
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

TheBill
28-04-2005, 18:17
jučer učio do pola 4, probudio se u 11, otiĹĄao Mijatoviću na kolokvij (usmeni jer se na pismenom nisam pojavio, imao ispit) i pao...
bio mu poslije toga na seminaru...
doĹĄao doma, pojeo radnički sendvić...i surfam interentom...

leonisa
29-04-2005, 13:21
zbudila se u pola 7 i sad imam jedan manje!!! hehehe!

Starfish
29-04-2005, 13:35
zbudila se u pola 7 i sad imam jedan manje!!! hehehe!

Jel to znaci da si se rijesila onih mrtvih trupala i abortusa?
Ha?
Ako to to znaci - CESTITAM! :mrgreen:

leonisa
29-04-2005, 13:38
hahahhah jesam. i u toj zgradi- smrdi!
(konacno srela svoju generaciju :mrgreen: :mrgreen: svi izmoreni, naborani..ah, sta nam fax ucini!)

shkripava vrata
29-04-2005, 13:40
registrirala se na ovaj prekul forum. 8)

Mo
01-05-2005, 18:15
vratio se iz Dalmacije, spavao cijeli put i mogao bi jos... mrtav sam umoran
Tamo dole je prekrasno, prakticki ljeto, jedva cekam ljeto...
dobio od rodbine cd sa Hajdukovim pjesmama jerbo se oni jos nadaju da cu se 'preobratiti' al nis od toga.. :mrgreen:

cookie
01-05-2005, 21:53
fino se naspavala,malo ucila,setala po gradu,gledam finale snookera.

leonisa
01-05-2005, 22:24
zanimljiv 1. maj!
nakon burne veceri probudio me mob- stara zove s mora da vozim sestru u traumu- nocas se sljkala niz stepenice kad se vracala iz hembaca. da, glezanj joj je bio legano-blago-njezno receno ko slonova noga! provele smo 3-4h u hitnoj gdje se okupilo i lagano drustvance (medju njima i golman jednog nogometnog kluba- nadam se da ce bit ok, zens sa slomljenim laktom, frajer koji je pobro sore na vlastitom tulumu...+ pratnje, a doktori su slavili dan rada neradom). uzivali smo u odjecima zvukova udaraca cekica po limu (zaglavila se vrata, pa su domar i dvije sestre te jedna spremacica glumili ekipu iz oceanovih 11). naravno, doktor je dao dijagnozu istu koju sam dala i ja 4h prije (blazeno znanje iz sudske medicine cccc). jadnica ima fixiranu nogu do koljena.
oko 5h sam se prosetala po nasipu i sad u pauzi izmedju dva filma (dok cekam da dragi ispoha kruh kojeg cemo grickati) pisem post: kako sam provela praznik rada!
evo, naredba: next movie!

01-05-2005, 23:55
Uf... zadnji moj post ovdje je bio 24. travnja... pa to je bilo prije tjedan dana! Bas je bilo vrijeme da se vratim...
Dani prije petka su dosadni i ispunjeni klasicnim studentskim zivotom... sto ukljucuje i omrazeni burek s fatom u cetvrtak... jos uvijek osjecam gorcinu i prijezir u grlu... zapocinjem dakle s petkom...
U petak, 29. travnja sam ugostio 16 predivnih ljudi u svom skromnom domu da bdiju sa mnom do ponoci ubijajuci se u cugi i klopi... u ponoc je dosao fat s par vojnika i poljubio me u obraz... pa su me odveli velikom sveceniku u hra... hm... ovaj... ne... to nije ta prica...
Daklem, u noci s petka na subotu je bio dernek koji je dobio vrlo dobre ocjene... jos danas mi stizu SMSovi na temu tog derneka... pa vi mislite...

Uglavnom, ponapijali smo se i najeli tako da smo subotu, 30. travnja svi pomalo lamentirali... i chillali... pa sam subotu kao i cijelo moje drustvo proveo u jednoj zapravo nedjeljnoj atmosferi gledajuci ''saljive home-made filmove'' i televiziju u drustvu divne Tighelie i citajuci brojne SMSove koji su me silno razveselili... ipak, vecer je zavrsila s izlaskom... vozio sam Tigheliu doma, pa na biljar... no, sve je to bilo nekako polagano... dosao kuci u ponoc i pisao malo po forumu, pa zaspao... i tako je dosla nedjelja, danas, 1.svibnja aka 1.maj...

Praznik rada sam proveo u neobaveznom radu... vozio baku do bolnice u posjetu dedi i bratu joj... i baka i ja smo bili pomalo zivcani... dapace, mislim da je ona na rubu zivcanog sloma, al necu sad o tome... uglavnom posjet bolnici, vozikanje vamo-tamo i nesnosna vrucina, te prokleta zedj doveli su me na novu razinu nervoze... cijeli dan mi je bio bas nekako nemiran... i stalno me netko nesto zove, treba, smsira... i to sve uglavnom neke gluposti... :izgarajuci: a samo sam se htio jos malo opustiti prije nego sto prionem na ozbiljan i predan rad... do prije par minuta nisam imao mira... grrrr... ali sad gustam uz muziku, colu i forum... a uskoro ce i simpsoni... ah...

Sutra cu vjerojatno cijeli dan provesti na faksu i NSBu... radeci na sugavom seminarskom radu... a takoooo mi se neeeee daaaa... radije bi ucio nego to pisao... damn them!

P.P.
Znam, ovo je ubitacno dosadan, neduhovit i los post... ali to je iznimno skracena verzija proteklih 6 prilicno ispunjenih dana i potpuno je ontopican (nema digresija (duhovitosti) ).. tako da.... bugger off...
Obecajem da ce iduci biti jos nezanimljiviji... i potpuno offtopican...

leonisa
01-05-2005, 23:59
kid, ti i ja proveli 1.5. u bolnici..bas lijepo :mrgreen:

ultraviolet
02-05-2005, 00:09
vikend je protekao u slavljenickom tonu i sad se borim sa savijescu koja je napokon isplivala na povrsinu i postavlja mi ono najneugodnije pitanje za svakog studenta - "zasto pobogu ne ucis nista nego samo skitas i pijes alkohol?.ko da ti je 16. a nije...vec dugo." joj, mrzim savijest koja me obavezno pocne peglat nedjeljom navecer.
uglavnom, u petak sam bila na promociji od frendice. diplomirala je na ekonomiji. bilo je lijepo. nas par frendica i njena familija. naravno,sve je frcalo od neizostavnih blentavih pitanja od strane frendicine majke upucenih curama i meni - "cure,kad cete vi (diplomirat)?" - sta te briga ,nisi mi mama
-"kako mama?" (zadnji put su se vidle 1999. na roditeljskom sastanku)
-"cure,di su momci? (grrrrrr...mozda su u sumi :evil: )
ima toga jos....al mi se neda.
izuzev toga bilo je lijepo. jedino sta nisam citav dan nis jela pa sam se prejela teletine i nisam mogla skoro citavu noc zaspat kolko mi je bilo slabo.
u subotu sam bila vani u zg nakon sto godina. bilo je veselo. frendica s faksa je slavila rodjendan pa je nas par zenskih izaslo. prvo smo pijuckali u jednom stanu, pa smo isli u jedan birc u savskoj gdje ima djuboks. djuboks je definitivno bio hit. vodila se borba između nas i obozavatelja tompsona tako da je izbor muzike bio vrlo zanimljiv. nakon toga,vec vidno vesele (pijane) otisle smo u papillon, brazil i onaj 3. kojem se ne mogu sjetit imena. posto sam cesto slusala o tim bircevima,a nikad bila moram priznat da sam se malo razocarala - malo, krcato, zadimljeno...al je muzika bila super! iako se ponavlja na sva 3 mjesta. al ja sam bila taman tolko vesela da samo plesem i ne opterecujem se takvim sitnicama. dosla sam doma tek u 6. spavala do 12. skuzila da su starci otisli na rostilj i ostavili me samu doma, bez rucka. udziberila se frendici na tradicionalni prvomajski rostilj koji priređuje njen stari. u 4 dosla frendica kojoj smo bili na promociji. prosetali mojim malim gradom prenakrcanim turistima, pojele slatkac, popile kavu (nadam se da necu imam probleme :lol: ). dosla doma. peglala i usput dobila "tjednu dozu showbiz informacija"(red carpet+spiza :zub: :zub: ).oko 10 pocela me pec savijest.i to je to.
od sutra okrecem novu stranicu. :slt:

ultraviolet
02-05-2005, 00:15
the kide sretan ti rođendan! :hej:
...boy, one day you`ll be a man... :lol: :lol:

leonisa
02-05-2005, 00:19
kako li sam predvidjela to cekanje ponoci??? kad ne citam s paznjom dobrog forumasa!

KID HEPI BRZDERJ DARLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

02-05-2005, 00:34
Hvala, hvala!
I shall be man, so help me God, I shall be a man! :mrgreen:

Leonisa, bas divan prvomajski izlet, nije li?
Da nije ista bolnica? Sveti Duh?
Ne, nije to dezurno za tvoj kraj... bah... a mozda sam pred isti aparat za aparat za transfuziju pred tobom stao... :mrgreen:

leonisa
02-05-2005, 00:37
ccccc! trauma, kide, trauma (draskoviceva) :mrgreen:
nisam ni razmisljala- di spadamo! :mrgreen:

Woodstock
02-05-2005, 00:41
Oooo Kid ima rodjendan! Dakle bik, muuuu! :wink: Sretan rodjendan, puno ljubavi, srece, da napises tu seminarsku radnju, pozitivnih misli, sto manje svjetske boli, sto vise istomisljenika i jednu lijepu finu tortu zeli ti Woodstock! :thm:

02-05-2005, 00:41
ccccc! trauma, kide, trauma (draskoviceva) :mrgreen:
nisam ni razmisljala- di spadamo! :mrgreen:

Ah cuj... trauma je tako sirok pojam... pogotovo za prvi svibnja... ;)
A mislim da ovaj dio grada cijeli spada pod Centar... dakle... Draskoviceva, Merkur i slicno... a mi di spadamo... eh... hm... necemo sad o tome... :mrgreen:

*vjetar sapce...*

leonisa
02-05-2005, 00:46
dobro je da znam- vjerojatno cu pak JA tam sutra zavrsit kad kolabriram!!! (stara me kupi u 6:15 jer je u remetama misa za baku i didu u 7.mislim, ono...dal da idem spavat uopce???? taman pogledam svih 5 repriza voyagera, otusiram se i idem!!!!!)

02-05-2005, 00:50
dobro je da znam- vjerojatno cu pak JA tam sutra zavrsit kad kolabriram!!! (stara me kupi u 6:15 jer je u remetama misa za baku i didu u 7.mislim, ono...dal da idem spavat uopce???? taman pogledam svih 5 repriza voyagera, otusiram se i idem!!!!!)

Hehe... slican plan i ja imam... Kurtovic drzi predavanje od 10... a dok se ja spremim, pa dok krenem, dok dodjem i tako... aj ja jaj...
Tako da sad po Voyageru derem i forumu... usput slusam muziku i razvrstavam slike s fotica... hm... kad bi tako ucio... di bi mi bio kraj... asti mliko... :mrgreen:

lubilu
02-05-2005, 00:57
i eto ti....ode i nedjelja! brzo lete ti dani, brzo, brzo.
souu...radni tjedan i nije bio nesto zanimljiv. nit sam bila gdje, nit sam vidla sto novo, nit sam se naalkoholizirala...

pet...pet sam provela u nsb-u (neobicno, no korisno...stovise...jedino akademski korisno u citavom tjednu) u ugodnom drustvu yode i rizota od liganja. navecer...hehehe....special mission - prikupljanje inkriminirajucih podataka o jednom forumasu (kojeg necemo imenovati, no..prepoznat ce se on vec...), dakle druzenje sa prijateljima iz njegovog nevirtualnog svijeta uz pokoji dokaz na videokazeti...mogu reci da je bilo izuzetno produktivno i zabavno. spojeno ugodno sa korisnim, to volim!

subota je donijela rodjendan jedne frendice, obilan rucak (zamislite si obilan pa na petu onda i dobit cete otprilike ideju koliko zaista obilan). vec dugo nisam toliko toga strpala u sebe...zaista sam mislila da cu se rasprsnuti. nakon toga je uslijedio neocekivani poziv na jednu prezentaciju i ne znajuci gdje je...odvezli me na nju (ja sam u medjuvremenu pristala na to...al nekako nesvjesno...). zavrsila sam, ni manje ni vise, vec u tvornici. vidjela neke mi drage ljude i nelose se provela. vecer je prosla u gledanju filma kod frenda.

prvomajski dan, bas je lijep bio! ucila sam dopodne, onda se malo svadjala sa starateljima i bila dovoljno glupa da budem i bezobrazna (znate ono, kad vam bas dignu tlak i znas da sad to ne smijes reci i da ce biti gadno ako kazes...al ipak... ucinis tu kobnu gresku). e...pa nakon toga sam morala ic pjeske na jarun. jarun ko' jarun...izlezavanje na travi, druzenje, smijeh, ugodna atmosfera...dovoljno da zaboravim bijes zbog svadje.

i tako nakon ispunjenog vikenda ceka jos jedan radni tjedan. samo sto je ovaj blizi ispitima od onog prije. a ja jos uvijek na istoj stranici... valjda ce se i te stranice pokrenuti malo...valjda, valjda.... pa nada i umire poslijednja....

ultraviolet
02-05-2005, 22:12
digla se u 10.30.
jedva stigla na vjezbe iz drustava u 12. prozvo nas i podijelio u 2 grupe. tip, neznam kako mu je ime, je vrlo bahat, bezobrazan i nervozan kao i cijela katedra trgovacko/drustva. seljoberi.
bila u knjiznici na trojci i proucavala neki slucaj za mpp koji trebam referirat sutra. molila bih ovim putem sve poznavatelje francuskog, ak znaju sta znaci AMIABLES COMPOSITEURS. valjda je to francuski?? to mi je jedan od kljucnih pojmova i bez njega opce ne kuzim poantu.
isla u vrtic po klinca kojeg cuvam. cuvala klinca. igrali memory 3 sata. mali me rasturava, uopce mu ne pustam. il je moja memorija potpuno zahrđala i istrosena il je mali genijalac (dijete ima 4 godine). :oops:
vidla se s frendicom, malo procavrljale.
sad sam na netu, slusam novi fejvrit bend mars volta i psihicki se pripremam za ucenje upravnog. tak mi se nedaaaaaaa... :drk: :drk:

mala m
02-05-2005, 22:22
digla se u 8,posvadala se sa mamom,nisam ni kavu popila vec me pocea napadat sto sam mrgudna,pa kako necu bit kad ne vidim prst pred nosom.
onda ucila,krasota koje idijotarije sam popamtila....pa u meduvremenu pokusala oborit rekord n anekoj igrici...nasla se sa frendicom,tjesila je jadna je plakala...je... ti muski rod :x , nis koristi su, samo znaju iznervirat covjeka i rasplakat ga....onda se fino najela i sad cekam oz

Robierre de Cochon
02-05-2005, 22:29
sta znaci AMIABLES COMPOSITEURS
comme ambiables compositeurs - to ti je kad stranke ugovore odlicivanje u arbitrazi po pravicnosti, ex equo et bono

ultraviolet
02-05-2005, 22:37
sta znaci AMIABLES COMPOSITEURS
comme ambiables compositeurs - to ti je kad stranke ugovore odlicivanje u arbitrazi po pravicnosti, ex equo et bono
znala sam da bus ti znal robi, o veliki poznavaoce stranih jezika, vanjske politike i umjetnosti. thnx!! :thm: :lol:
moram priznat da mi nije ni sad sve jesno...al, who cares! improvizirat cu.
eto da ne oftopicarim napisat cu jos da sam danas jela rizoto i pol milke nouissete. :mrgreen:

leonisa
02-05-2005, 22:39
postala sam ponosni vlasnik bicikla!
vec sam gustala :D

Mo
03-05-2005, 00:19
ucio glupi MP i zaspao za knigom par puta
navecer popio pivu s frendom koja mi je uljepsala dan.

acid
03-05-2005, 11:25
Jucer ucila, malo. Popodne se nasla s prijateljicom. Konacno nakon dva tjedna pojela sladoled u Milleniumu, iako me malo boli grlo. But, who cares, bila sam mirna i sretna k'o malo dijete zbog svoje dvije kuglice. Navecer gledala CSI.
Probudila se u 7. Isla s Argom van. U ducanu kupila neki casopis s receptima, pa jeduci sendvic s poli gustala i slinila nad finom papicom. Ucila. Sad sam na netu, da ucinim nest korisno moram potraziti neke informacije. A onda opet ucenje. Pauza za rucak i sapunicu. Opet ucenje. a onda vikendica i dovrsavanje mog rucnog rada- bojanja okvira za slike. Navecer cu gledati tv.

DUUH
03-05-2005, 21:43
spavao dugo...ucio 2 sata pa otisa na rucak, umra od vrucine na putu do menze i natrag, ponovno zaspavao pa opet ucija cilu uru vrimena... strasno... ja i cimer kemijali jelo za veceru... pogleda DivX... nadam se da cu opet ucit..nadam....

mala m
03-05-2005, 22:31
ujutro se digla oko 8, ovaj put se nisam s nikim posvadala, bar ne odmah...oprala kosu, fino se uredila i osla na fax slusat ispit...pa dosla doma,probala ucit,nis od toga...nasla se sa braticem i visila do sad na cugi

Robierre de Cochon
07-05-2005, 01:05
Narucio u Kavkazu caj od sipka - dobio zeleni! :thm: Moglo je bit i gore - valkyra je narucila Ness cokoladu, dobila vaniliju. A jucer sam im pustio skoro 100 kuna, nacugavao se stokovima. :alb: Kad otvore Models, malo ce se manje bahatit, gadovi jedni.
Umjesto rucka, pojeo sam sladoled. Trazio sam prodavacicu da mi prekopa frizider i iskopa onaj novi ledov sladoled - od kokosa i jos neceg - otkrio ga neki dan u Konzumu i otada sam ovisan. Hebote, stvarno je dobar.
Onda sam dosao doma, napisao mail i skuzio da je danas ispit pa bi trebao kao ici slusat malo. Pokupio se opet u grad, pjeske jer su oni gadovi po tramvajima i ganjaju jadne studente bez pokaza. Dakle, pola sata setnje, padam u napast da uzmem jos jedan sladoled po putu, ali mi griznja savjesti ne dopusta. :alb:
Zakasnio na ispit jer sam trazio po Gundulicevoj, a trebalo je doc u glavnu zgradu tako da sam zadihan doletio na tmt14 i onda mi je trebalo 10 minuta da dodjem do zraka. Malo pricao s kolegicom koja ima 42 godine, ona na cetvrtoj, a njen sin na trecoj. To mi je bila bas fora - pito sam je dal uce skupa, pa mi se smijala zena. S druge strane je treba molila krunicu. :alb:
Onda sam isao malo do Trga, cisto nije mi se dalo doma, pa sam usao u Millenijum i uzo dvije kugle sladoleda. Ubio se ko zvjer. :alb:
Dosao doma, lego na krevet i krenuo ucit sto je djelovalo na mene uspavljujuce tako da sam zaspao s knjigom u ruci. Probudio se tri sata kasnije. Zujim okolo. Sad sam pozdero McFlurry i malo mi je muka jer danas nisam nista jeo osim sladoleda. Ali inace je sve ok. :alb:

bOG
07-05-2005, 11:44
Jucer sam se satro.Mozak mi je tek sad usao u standardnu atmosferu,nakon sto je testirao warp 9.5.......vidite,valjam glupe treki fore....ISuse.

danas je rostiljada,a ako me zelite vidjeti,dodite u KSET.
Somun slavi rodendan.
Mozda dode i Burek. (hahahah,ajde smijite se,ali to nije fora)

JA BLJUJUEM OD ZABRANJENE LJUBAVI,ALI ZATO JU I VOLIM!!!

ultraviolet
07-05-2005, 16:44
digla se u sasvim pristojno vrijeme za subotu - 11. i onda mi je mama rekla - "vidis vidis kad nejdes van landrat kak se mozes dic u pristojno vrijeme." odlucila da petkom vise necu landrat kako bi se mogla subotom dizat u pristojno vrijeme.
pila kavu u kvartovskoj birtiji i citala 24 sata. umrla kad sam procitala da se na survivor prijavio tip s kojim sam isla u osnovnjak, vedran sehic - maneken. taman svi zaboravili onog bisera lamota - sad opet samoborac kojem ce se, sudeci po svemu, smijat cijela hrvatska. za pocetak, tip je na otok ponio 50 kondoma - kaze da su "multifunkcionalni". sto god mu to znacilo.
zivio seha, navijat cu za tebe!!! :thm:
pospremala doma. jela rucak, skuzila da vise ne volim lignje. zbilja cudno, prije sam ih obozavala, a sad u zadnje vrijeme su mi fuj. strange...jos cu pocet jest fileke i hladetinu uskoro. :mrgreen:
sad tu piskaram po forumu i svako malo mi kroz glavu prodeđe misao:"uci mpp za kolokvij, imas jos 4 dana......" al sam preuzbuđena za ucenje posto danas idem na tulum, 1.put nakon pol godine sa starom skvadrom na frendovoj vikendici.
mislim da cu ipak malo ucit, jer cu se danas vjerojatno napit i dic sutra u nepristojno vrijeme. a i nedjeljom ionak mrzim ucit. u biti bojkotiram nedjeljno ucenje jos od srednje. jer je uvijek popodne bio beverly hills i merlose place...a to se gledalo...
dosta.

keti
07-05-2005, 17:33
spavala dugo, predugo, pospremala kucu,istusirala se, jela, danas se nikak ne mrem prisilit na ucenje.ko da je doslo do zasicenja!!!!

biki
07-05-2005, 18:54
ovdje je jako ugodno. ne znam je li to zbog zelene boje ili mog raspoloženja, ali brijem da bih ovdje ostala zauvijek. samo da ne moram ljudima objaÅ¡njavati zbog čega želim u subotu ostati doma i citati tuđe postove i iz njih zaključivati kakav je tko i kako živi svoj život. jer bih danas baÅ¡ htjela biti netko drugi.
i radiohead mi neopisivo paše.
a bila sam kod frendice na kavi i piÅ¡e joj na zgradi da danas navečer imaju sastanak kućnog savjeta u hodniku i da nek svatko donese svoj stolac :mrgreen: jer inače valjda nema sastančenja.
i listali smo 24 sata. i vidli da lik nosi kondkome jer su multifunkcionalni. pa smo smiÅ¡ljali funkcije da vidimo jel su multi. i jesu. naime, kondom vam može (osim za zaÅ¡titu od neželjene trudnoće i spolnih bolesti) poslužiti umjesto boce za vodu (ne propuÅ¡ta tekućinu) i zbog istog razloga ukoliko ga se razvuće može poslužiti kao krov ili čovjek od njega kabanicu napravi. zatim može biti vrlo dobar materijal za praćku (s obzirom da je vrlo rastezljiv). neka snalažljiva osoba, naravno može napraviti i zamku za neku životinju ili ribu čak. i joÅ¡ je nekoliko funkcija bilo nabrojeno, ali eto zaboravih

mala m
08-05-2005, 00:03
digla se u 12, sasvim normalno vrijeme, buduci da sam oko 4 sinoc dosla...ali ne, po mojoj mami, ja se zaje...i trebala bi se dici u 8 i ucit, stvarno nije normalna...u svakom slucaju od ujutro(njeno podne) pocela me gnjavit, izmaltretirala me i od muke sam otisla ucit....onda sam odigrala par igrica na mobitelu...tocnije sve dok nije krepao, pa sam morala nastavit dalje ucit.....pogledala kasnije snimku Oz-a, i sad vec dva sata skidam neke updejte i dosta mi je vise svega

Starfish
08-05-2005, 12:41
Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ste ekipaaaaaaaaaa........

Pa di da pocnem. Ne znam di da pocnem.

Jucer sam nakon puno vremena pogledala film u komadu. D bič s Leonardom Di Capriem. Prvi dio je bas cool. Usput sam razmisljala kako mi je u biti drago sto ovo ljeto ne mogu ic u Sodomu i Gomoru na ljetovanje s prijateljima. "Paraziti...". I ja bi na neki takav zal...
Onda je dosao drugi dio filma. Ono di se svi napuse i ostave onog jednog Svedana da trune u sumi dok oni igraju bič volibol i kad poslije imaju tehno party. :rig: :rig: :rig: :rig:
I nisu nis bolji od parazita. ERGO - ne zelim na ljetovanje. I mozda mi borosane nece tak lose stajat...mozda... :roll:
Onda sam prije toga gledala Studio 10 s pjesmama Eurovizije. Moram si onu austrijsku skinut. Jedva cekam da bude Eurosong.
O JOY! O JOY! O JOY! O JOY! :tng:
A prije toga sam gledala Exploziv vikend s onim mesom i enzimima. :rig:
A prije toga sam rucala.:rig:

Procitala sam jos 3 stranice rimskog prije spavanja. Zaspala u ponoc.
Imala neke nocne more o rimskom pravu, tramvaju broj 13 i Ivi Sulentic.
Probudila se u pola 8 u osjecaju totalne i sveobuhvatne, ali neobjasnjive panike. Oprala zube, pa krenula pisat mail. Pisala mail jedan sat. Jedva 2 stranice A4. Smucilo mi se od maila, ranog jutra, vremena, panike i okusa paste za zube.
Slusala CD od Gipsy Kingsa. Pa kaj ak skvici. Pa kaj??
Docekala tatu. Zahvalila na novinama i lisnatim sa sirom. Procitala novine. Citala po forumu. Skoro mi pozlilo. Trazila avatar s morskom zvijezdom koji nije crven. Zakljucila da su te morske zvijezde u biti ruzne, sluzave i crvene u 50% slucajeva. Vratila se u Sounion (a to je na Kreti).
Buljila u lisnato sa sirom. Ne pojela lisnato sa sirom.
Sad se idem bacit na slaganje knjige iz soc u spiralu. A onda mi je derbi na drugom. Bas me zanima tko sudi. Prerano mi je to...15,00...
I onda moram poslat SMS. I dovrsit taj mucni mail.
A onda...
ma ne znam...
panicarim...

(mozda je navecer opet neke tekma)

(Kid, budi bezbrizan - i ja ljencarim) GRRRRRRRR...

:sob:

lubilu
08-05-2005, 14:58
evo bas gledam ned u 2.... sanja modric je gost....eh kad bi rijeci automatski bile i djela, di bi bio ovaj svijet!!

dosao mi je dragi u pet (konacno, ali na par dana samo...) pa se sad druzimo. :D
bili u pet u sc-u. srela mo-a. solidno.
jucer...doma. :lol: skocila na 15-tak min do yode da pozdravim drustvo i da ih poducim nekim korisnim stvarcicama :mrgreen:.... vidim iz prilozenog da moj trud oko objasnjavanja nije bio uzaludan... (no opet...tko zna sto su oni od svega toga shvatili i u sto su pretvorili moje nevine igrice :mrgreen:)

danas ucim. al stvarno.

Vratila se u Sounion (a to je na Kreti).
LOOL!! :wink:

biki
08-05-2005, 15:14
jučer bila vani. zabavno do određene točke u vremenu kad počneÅ¡ razmiÅ¡ljat a u kurac a kak ću ja sad doma?
fino spavala i sanjala za frojda, ali zaboravih :mrgreen:
baš bih voljela radit nedjeljom na radiju. i puštala bih puno prikladniju muziku od ove koja upravo svira :roll:
neku sjetnu.
i bolesna sam.
ne volim kad sam bolesna.
evo svira svit hom alabama. što je super. ali je u nekoj hiohop verziji pa i nije tak super.

Robierre de Cochon
08-05-2005, 16:09
Nocas bio u Samoboru malo s frendoma - ja se opijao, a njemu pozlilo od sokica koje je morao pit. Poslao poruku kolegici s faxa (za koju jos nisam skuzio jel ultraviolet na forumu?) jer joj dugujem sliku iz sabora. U Havani sreo Kazmu - kaze covjek da je napisao par putopisa, al ga nema na forumu. U Pubu je bila neka Corona-zurka, platis jednu, dobijes dvije, al ja sam za to kasno doznao pa sam presao na stock i tim sam ritmom nastavio ostatak veceri. Frendovi pajdasi se raspricali o svojoj politickoj karijeri, u trecem bircu sam ubrzao sa stockom. U diskacu smo zavrsili na muskom striptizu ( a trebale su bit nekakve missice, wtf!?) :mrgreen: , a ja nastavio po stoku. Malo smo s galerije komentrirali trebice - bilo je dobrih klinkica. :thm: :lol: Onda smo isli pojest burek. Usao u BUS kad ono ide za Podsused. Ja dotepenac naravno nemam pojma di je Podsused, pa sam brzo izletio van i trco za frendom. Covjek se smilovao pa me odfurao doma. :mrgreen:
Sada uzivam, slusam neke Bregoviceve harmonikase i cekam da se Tighelija spremi pa da odemo do King Crossa. :thm:

ultraviolet
08-05-2005, 16:45
yes it is me! :lol:
uglavnom, ja jucer bila na tulumu na viksi frendovoj na bregu, daleko od civilizacije. dovraga, da sam znala za taj muski striptiz ostala bi ja u gradu. :mrgreen: jel bar bilo dobro?
tulum je bio ok, premda nas je bilo relativno malo (desetak). u isto vrijeme je bio jos jedan tulum, kod jedne bogate zenske kaj ima kucu s teniskim terenima i nogometnim igralistem i bazenom, pa je to valjda bilo primamljivije. ja sam pila bijelo vino iz rinfuze - ilocki podrumi -isuse koji trash! :shock: :shock: cak sam i povracala malo, prvi put nakon valjda 2 godine. zbilja nisam znala kaj bi pila drugo - pivu vise necu pit, od zestih je bila sam viljamovka ( :rig: ) i stoga je logicno bilo da pijem to smece.
sta se muzike tice, frendovi su zbilja pretjerali sa system of a down i beastie boysima i naravno nezaobilaznim cypress hillom - zbilja mi se riga od tih par istih albuma kaj vec godinama slusamo...al su cure uspjele ubacit malo franza ferdinanda, scissors sisters i billy idola pa se cak i cagalo. frend koji slavi rockas obozava jacksona pa je bilo i par njegovih uradaka i slavljenik nam je malo odcago moonwalk - that was fun! :wink:
sve u svemu, jedan sasvim prosjecan tulum, nis vise.
danas sam se digla u nepristojno vrijeme, osla u duckas po novine i litru soka koju sam popila u 3 guca (dehidracija :mrgreen: ) i nisam odolila i morala sam si kupit onu knjigu iz vecernjeg - najvece kulture svijeta - islam. iako znam da je necu procitat. bar u skorije vrijeme. bitno da trpam sobu knjigama koje ne citam.
onda sam isla kod tete na rucak, i svi su se PONOVO, po milionti put iscuđavali da, kak ja ne volim janjtinu??? :shock: :shock: :shock: pa janjetinu svi vole!!!!
i jos sam pojela 4 strukle od sira koje sam buntovno zasecerila - cijela obitelj je zakljucila da definitivno nekaj nije u redu sa mnom - prvo janjetina, pa seceri slano. ja sam izgubljen slucaj! :mrgreen:
pobjegla od tete, dosla doma i skuhala si kapucino kojeg pijem s cedevitom (odvojeno :mrgreen: ), slusam solo album od morrisseya i gustam se malo. jest da moram brzo ic ucit mpp....damn!

Robierre de Cochon
08-05-2005, 16:51
jel bar bilo dobro?
Cure su bile zadovoljne, decki su hvalili plocice - ja skoro da nisam nis ni vidio, a nije mi se dalo gurat. Trebaju postavit klimu u taj diskac podhitno.

ultraviolet
08-05-2005, 17:01
jel bar bilo dobro?
Cure su bile zadovoljne, decki su hvalili plocice - ja skoro da nisam nis ni vidio, a nije mi se dalo gurat. Trebaju postavit klimu u taj diskac podhitno.
meni je taj diskac srednja zalost. da, vruce je ko u paklu. i klinaca previse, osjecam se tam ko babuskara stara. i muzika je losa. prosli petak je bio dj piky bronsky ( :zub: ) koji ima 50-ak godina valjda i pusta disco iz 70 -ih.
opce neznam zakaj idem tam. valjda ono, u alkoholnom deliriju, tak mi je svejedno di se ide, bitno da se ide. :mrgreen:

biki
08-05-2005, 20:52
opce neznam zakaj idem tam. valjda ono, u alkoholnom deliriju, tak mi je svejedno di se ide, bitno da se ide. :mrgreen:
to je u redu. nas jučer nisu pustili u iguanu. zbog jednog frenda koji je navodno zadnji put radio sranja. a i čuh da ekipu ne puÅ¡taju ako nisu "prikladno obučeni". ding-dong. :idea: imaÅ¡ rupu iza rajfajzen banke koja se zove po životinji koju si prodao nakon tri tjedna.
pa smo završili u rokiju.
tamo je super.
domestik atmosfera.
e na radiju su gansenrozes. fantastično!

11-05-2005, 14:00
Jucer- NSBao (c) od 8- 21... pisao seminarski... ko mi spomene globalizaciju umrijet ce... upoznao sam i MMaI... seemed like a nice guy... steta sto je spomenuo globalizaciju....
Danas- od 8 sam ovdje u NSBu i zavrsio sam seminarski sad ubijam vrijeme do 15... a onda... well... onda... :luv:
Et the moment skrabam ovo u NSBu... seminarski je zavrsen... sad idem na kavu s yodom... dosta mi je foruma...
Sutra idem na THE seminar... uplasen... nadam se da cu uspjeti nesto i uciti... ispit je za koji dan...

Starfish
12-05-2005, 01:35
Heeeej, heeej prode ovaj dan....

DA! Gotovo je napokon, nakon brojnih, uzastopnih, ponovljenih annoying pritisaka prije pet minuta zavrsih s plag..ups...pisanjem radnje. Uzalud sam si obecala prosli put da necu pisat radnju u ranim jutarnjim satima i da cu slijedeci put napisat nesto sto cu imat hrabrosti procitat....hahahaha...
uzalud vam trud sviraci....
8) 8) 8) 8) 8)
Danas od 12 jurim po gradu....ZET-om do engleskog, pa pjesice do kopiraone, pa pjesice do fornetta, pa ZET-om do Crnomerca na ness od cokolade i price s pete intenzivne. Pa ZET-om do knjiznice na sat i pol (u svrhu ucenja strukturalizma i ometanja nevinih ljudi u ucenju), pa onda ZET-om na predavanje. Predavanje bijase solidno, u komornoj atmosferi, glavni protagonist na uobicajnom nivou. Opet cula puno lipi' stvari, samo ne smin kazat'... :lol: .
Poslije predavanja odgodila plag..ups...pisanje radnje i otisla na kavu s jednom forumasicom. Ness od vanilije, reminiscencija na najvece hitove Renate Koncic i sat i pola prodose u trenu. Opet saznah puno lipi' stvari,samo nesmin kazat'. :lol:
Dan je zavrsio divnom setnjom do kuce. Crkla je javna rasvjeta, pa hodah 15 min po mrklom mraku u pola 12. Uopce me nije bilo strah. Stvarno. Dok prokleti mobitel nije poceo zvonit....
Ono..pjevusim si u glavi "Da me oce Stipe", hodam....i odjednom...
ZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZ....
:shock: :shock: :shock: :shock:
:kardijak arest:
"Ej, znas..nema rasvjete...oces da dodemo po tebe?"
Ne hvala.
Ne treba.
:shock:

Usetah u kucu i bacih se na plag..ups..pisanje seminarske radnje...
Sad je dosta...idem spavat...

btw. I smell gulash...
hmmmmmmm....

biki
12-05-2005, 11:49
ja bi danas visila cijeli dan na internetu i ne komunicirala s ljudima. ali ne može to tako. jer moram u knjižnicu jednu i knjižnicu drugu i pisati seminarče i slagati upitnik za anketu i prevoditi ingliÅ¡ i učiti za ispit u ponedjeljak i tulumariti do jutra. danas je naime zadnji izlazak s ekipom s faxa do zavrÅ¡etka ispita. uf-uf! teÅ¡ko je to. :mrgreen:

leonisa
13-05-2005, 22:30
danas sam zakljucila da moja knjiga ima neko zastitno polje i neda mi blizu. nikako ne mogu zaobici osiguranje i srusiti ga...kad uspijem uloviti trenutak kad mijenja frekvenciju copim je, ali nakon pola sata drzanja ona postaje preteska i odbija se od mene ko da smo dva magneta istog pola. ulazem sav napor, ali ona uvijek pobijedi. sada sam sva iscrpljena i nemam vise snage za nju...moram se regenerirati!

14-05-2005, 03:08
Ustao sam rano...
Otisao do faksa da i fizicki predam seminarsku radnju koju sam prethodno poslao na dva maila... kupio dvije prijavnice (reda radi) i knjizicu prof. Uzelca o pisanju seminarskih radova... moram priznati... dosta korisna stvarcica.. onda sam setkarao uokolo... i otisao doma, pa malo spavao i chillao uz muziku i forum te usput kao cuvao brata...
Onda su me poslije Star Warsa izvukli drugovi van i morao sam ih vozikati po cijelom gradu autom... potrosio sam previse goriva, bezveze... i isli su mi na zivce svojim komentarima o Balasevicu pri kraju... a i komentarima opcenito... ko da vozim dva cangrizava starca iz Muppetovaca... sad opet chillam uz forum i muziku... zakljucio da mi fali Azre u organizmu... sad si idem to pustit...

Ucio... nisam... jos 9 dana...

Mo
14-05-2005, 12:40
maloprije se probudio
zlo mi je i boli me glava
to nije dobro..

M!!!
14-05-2005, 17:52
Mogu sam reÌ da mi je juèer stvarno bil "petak 13".Ne ponovilo se.

ultraviolet
14-05-2005, 19:45
totalno asocijalna danas.
digla se u 11, kupila si dvd "reservoir dogs", novine i krafnu i sjela u kvartovski birc solo popit kavu i procitat novine. taman se ufurala u citanje kad eto ti jedne prposne pravasice iz kvarta, pa smo malo popricale (preko one stvari, mrzim kad me neko prekida u mom tradicionalnom solo subotnjem ispijanju bijele kave i citanju novina :evil: )
pospremila stan.
posvaðala se s najboljom frendicom.
posvaðala se s mamom i bratom.
skuzila da je problem u meni.
gledala blentavu emisiju na rtl-u o beyonce.
ucila upravno.
zvala me frendica s kojom dugo vec nemam nikakvih kontakata, da kad cemo van, ko da nije proslo tih 6 i vise mjeseci nekontaktiranja :shock: :shock:
totalno zbunjena neko vrijeme pokusavam se sjetit jesmo se mozda pomirile a da se ne sjecam :shock: :shock:
zakljucujem da su ljudi cudni.
ucim jos.
sad tu tipkam i razmisljam si dali da idem van il da ostanem doma.
argumenti za van - jucer nisam bila, danas je zivo u gradu - neki koncerti, ko zna kad cu opet posto se ispiti blize...
argumenti za doma - nadrkana sam, nisam bas ugodno drustvo, opce mi se ne pije, mogla bi jos ucit, lost in translation...
what to do? :? :? :?

14-05-2005, 20:24
Kako je propalo Kidovo subotnje uèenje sociologije?
Frend mi je poslao poruku sadrĹžaja: ''HoĂŚemo na pivu?''
Onda sam ga nazvao i objasnio mu situaciju...
A kako sutra ionako moram iÌ po baku koja Ìe ruèati ovdje kod mene... rekoh... ajde, moŞe..
Znam, nema smisla... baĹĄ kao ĹĄto ni moj izlazak na ovaj predrok neĂŚe imati smisla... :?

leonisa
14-05-2005, 21:11
zanimljiv dan...prvo kupila u ime staraca sestri za rodjendan fotic i u moje ime mp3 player i nakon toga sjela u baschieru i onda mi bratic isprica pricu: pisalo je u novinama kak je neka zenska tu bila i jela pizzu kad je odjednom dobila gadan osip. uzela ona fino komad pizze i odnijela ga na analizu kad ono u pizzi je bilo 6 vrsta sperme! :shock: :shock: i kad oni zovu narucuju pizzu s 4 vrste sira i 6 vrsti sperme! bljak! fuj! rig!
nakon ugodnog rucka, bacila sam se na ucenje. da uspijela sam punih 3 sata! wow! jel sta ostalo u glavi? nije! ali sam ucila!
sad odmaram mozak na forumu. onda cu se vratit na ucenje u nadi da ce ovog puta nesto korisno i ostati (ne samo talog nikotina na mojim plucima!)

doli
14-05-2005, 22:27
zanimljiv dan...prvo kupila u ime staraca sestri za rodjendan fotic i u moje ime mp3 player i nakon toga sjela u baschieru i onda mi bratic isprica pricu: pisalo je u novinama kak je neka zenska tu bila i jela pizzu kad je odjednom dobila gadan osip. uzela ona fino komad pizze i odnijela ga na analizu kad ono u pizzi je bilo 6 vrsta sperme! :shock: :shock: i kad oni zovu narucuju pizzu s 4 vrste sira i 6 vrsti sperme! bljak! fuj! rig!
nakon ugodnog rucka, bacila sam se na ucenje. da uspijela sam punih 3 sata! wow! jel sta ostalo u glavi? nije! ali sam ucila!
sad odmaram mozak na forumu. onda cu se vratit na ucenje u nadi da ce ovog puta nesto korisno i ostati (ne samo talog nikotina na mojim plucima!)

isuse...ak je to istina...isuse.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ja cu danas umrijeti od toliko sokova...

leonisa
14-05-2005, 22:58
sokova (6 vrsta) ili ĹĄokova??? :mrgreen: :mrgreen: :tng: :mrgreen:

doli
15-05-2005, 10:31
sokova (6 vrsta) ili šokova??? :mrgreen: :mrgreen: :tng: :mrgreen:

hihihihihihi....sad mozes zajebavati kad se smije pisati èæšžð...Åveliki kuracOKOVA!!!!!!!!!

Mo
15-05-2005, 12:08
jucer bio u purgeraju, sreo bOG-a,
i tak vracam se ja oko 4 pijan prek faksa i skuzim ja da je dvoriste faksa otvoreno, i tak sjeo sam malo pokraj, odmorio i gledam ja taj faks osvijetljen sam s 2 lampe, i mice mi se lijevo desno natpis Sveuciliste u Zagrebu i Pravni fakultet i tak. bas je bilo poeticno, hihi
a onda sam skuzio da je nebo vec modro kaj je znacilo da je vec zora i otisao doma..

acid
15-05-2005, 18:02
Cijeli dan ucila, a ustvari sam lijena k'o pas. Korisno sto sam danas napravila- otkrila super èokoladu s pistacijima koja ima okus po sladoledu od pistacija. Ĺveliki kuracteta ĹĄto sam kupila samo jednu. Sad trazim neki novi avatar, vrijeme je da se ponovim. Za 15 minuta moram na badminton na velesajam, a tak mi se ne da.

Starfish
15-05-2005, 18:47
Iz tehnickih, didaktickih i inim razloga ova pripovjest pocinje u 3 ujutro.
Usnuh snom pravednika. Ko i uvijek. Jerbo sam pravedna. :mrgreen:
:mrgreen:
Sanjala sam cijelu noc neke gluposti. Najprije da me Milicic uhvatio pred faksom s fotokopiranim udzbenikom. Ja sam ga uvjeravala da se radi o Hrestomatiji iz Novog vijeka...nisam ga uvjerila, pa sam panicno pocela trcati.... Onda sam sanjala da ove budale iz Opstanka-Odisejav otok peku mungosa na raznju. Onako s dlakama i sve...
Starci se vrativse oko 6. Cula sam tatu kako pjevusi "Konje bile, konje vrane..". Me loves that song. Digla se u 10. Kuhala mlijeko. Buljila u sliku novopecenih mladenaca. Jela kolace. Slusala Rubalicu na narodnom CIJELIH 20 minuta. Skuhala starcima kavu, poubijala karavanu mrava koja se kretala od stekera prema stednjaku..po onom rubu izmedu plocica i zida...hahahahahahahahaha :twisted: .
Gulila krumpire. Razmisljala o mungosima. Nemam pojma kak te zivine uopce izgledaju. U mom snu su bile slicne rakunu...Ili je to u mom snu bio rakun...ne nije...dvina je rekla da je to mungos.
Slusala dozivljaje sa svadbe. Tko se napio, tko je bio zgodan, tko je odvjetnik, tko je neozeljen odvjetnik, koja je zena imala kakvu frizuru, kolko je valcera i kolko "Ponosna moja je zemlja Hercegovina" svirao band...U tom i takvom revijalnom tonu prosao rucak i citavo popodna. Krenula citat Civilni postupakiz rimskog. Procitala 10 stranica. Ometalo me sunce koje cas przi, cas ode iza oblaka, pa mi ja hladno. MAKE UP YOUR MIND GIIIIRL!!!! Dobila usmeno-telefonski poziv za neku "obljetnicu mature" 28. Ne znam dal da se smijem ili da placem.
:cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry:
Ma ne znam...do 28. - tko ziv tko MRTAV.
Ako sve bude bilo po planu (a ne vidim zasto nebi trebalo biti...) sutra idem kupit tintu za printer (iliti toner, jel?) i markere...
A sutra je daaaaaleko...
A za oblak mi se mjesec skrio...
Ma...It's OK! :luv: :luv: :luv: :luv:

ultraviolet
15-05-2005, 20:16
LOL starfish, odvalaila sam se na post! :lol: :lol: i ja imam mravce doma, gomilu. skuzila sam da i moji imaju jednu svoju rutu kojom putuju, uz namjestaj. al odkud dolaze i kamo idu???? :? :? that is the question!
back to the topic.
sunday lazy sunday.
nit sam ucila.
nit sam isla glasat.
lagala starcima da moram ucit jer mi se nije dalo ic kod tete.
al sam peglala.
ipak necu gorit u paklu.

leonisa
15-05-2005, 21:32
danas sam s uzitkom gledala ko tele u sarena vrata u onaj glasacki listic- ko ce upravljati kvartom???
mislim..ko su ti ljudi? ko? KO?????

ThunderBoy
16-05-2005, 13:12
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

TheBill
16-05-2005, 20:33
danas uplatio put za Tunis...veĂŚe drugi put afrika u 7 mjeseci...

lubilu
16-05-2005, 22:22
pozdraf svima! me iz bek!

imala sam tehnickih problema, pa sam bila hendikepirana za sve ove divoe po forumu....

inace...bila sam na svadbi ovaj vikend... do tri sam mislila umrijeti od dosade....onda su se ljudi zagrijali, podivljali i bilo je bas solidno.
ali..sve u svemu...svadba je bila tipicna. zar nitko nije u stanju organiziratu svdbu koja nije ista?!

misla sam u blu malo sada...al vidim da je prazan....

nema nista na tv-u zanimljivog....

idem se prosetati....

leonisa
17-05-2005, 20:14
nakon sto sam potrosila sve kunice a nisam otisla do bankomata u medjuvremenu, dobila sam zivcani slom kad sam skuzila da nemam vise cigareta a u kuci sam nakupila 11kn kovanica. gledam na sat, dragi dolazi tek za sat ipol...damn! kopam po hlacama, torbicama..zivcana sva.. pizdim..i nadjem sveti gral!!! pola kutije!!! JUHU!!!
sad u miru uzivam u dimu, smanjujem nervozu i napetost sutrasnjeg sudjenja mome (ne)znanju i razmisljam sta sam radila ovih dana...

bila sam na seminaru i uzivala u blagodatima kurovicevog demosa...ajme kako je taj ivan sladak! mogla bi sliniti do dehidracije. i imam feeling da on gleda samo mene. kako sam sretna! fatit ce mi, sad kad seminar iz opce zavrsi...ali nema veze, glumit cu patnicu i cekat cu da me nazove ili posalje poruku. valjda nece biti ko svaki frajer kojem je to tako tesko. u nedostatku toga, proljece je pa cu sliniti nad svakim tipom kojeg vidim. hormoni su mi podivljali. to me opravdava. prije nego utonem u san, vodit cu bitku sa zenom i muskarcem u sebi i do sutra cu odluciti da li cu na netu biti musko ili zensko. mozda napisem i post o tome kako mi je frendica prosla ispit jer je prije neg je dala index, dala pi***! forum je mjesto di mogu pisati sve sto pozelim!
naravno, o tome cu vas sve detaljno informirati na obavijestima moderatora!!!

ciju-ciju-tup!!

leonisa
17-05-2005, 23:19
i sad sam DEFINITIVNO ostala bez cigareta, a vani pljusti kisa...
zahvaljujem se kolegi robiju i kolegici valkyri na express odgovorima vezanih uz moje ispitno (ne)znanje.
inace jos nisam odlucila jesam li musko ili zensko i definitivno ne mogu imati prijatelja koji nema iste genitalije kao i ja. moram se odluciti koje cu ja imati da prema tome mogu znati ko mi ne moze biti prijatelj!!!

biki
18-05-2005, 16:10
odustala od ispita. jebemu :evil:
kad je tako teško poèeti uèiti i nastaviti uèiti i nauèiti. jebemu :evil:

valkyra
19-05-2005, 15:16
i sad sam DEFINITIVNO ostala bez cigareta, a vani pljusti kisa...
zahvaljujem se kolegi robiju i kolegici valkyri na express odgovorima vezanih uz moje ispitno (ne)znanje.
inace jos nisam odlucila jesam li musko ili zensko i definitivno ne mogu imati prijatelja koji nema iste genitalije kao i ja. moram se odluciti koje cu ja imati da prema tome mogu znati ko mi ne moze biti prijatelj!!!

Ajde, kakvo neznanje - oni koji ne znaju ne dobiju zig u index - cestitam jos jednom 8)

Ja glasam da si musko u jako zenstvenom pakungu :lol:

doli
22-05-2005, 13:29
evo konacno moj savrseni dan..savrseno vrijeme..savrsena temperatura...savrsena kava i sama sam u kuci...

DUUH
22-05-2005, 13:41
Zaspao u 4.21am.. sa cirkulirajucim zeludcem... 1.dizanje 8.13am popio vitamin da smirim ono sto mi je ostalo od jetre, 2.dizanje 10.22am opet popio vitamin, 3. (napokon zadnje) dizanje 12.30am opet vitamin (navuka sam se), odlucio oprati sude, jos vrtim filmove od jucer....sad ja, cigareta i casa multivitamina (onaj sok od 5,30 kn litra) smo na netu...

ultraviolet
22-05-2005, 20:21
caj od sipka.
osamsto maramica.
stara pidzama.
zmazana kosa.
crven i oguljen nos.
propucavanje od dosade.
los tv program.
depresija, onak cist iz dosade.
miris bolesti u zraku.
nada u bolje sutra.

merić
23-05-2005, 19:18
. Sad sluĹĄam pjesme s Eurosonga

nemoj, upropastit Ìeť si veèer

ThunderBoy
26-05-2005, 22:45
Jucer rano ustajanje,ucenje :std: ,pa na fax,polozio sam kolokvij :hej:
Zatim vidio "egzoticni cvijetak" http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/love/liebe053.gif pa dobio poziv na rostilj na jarunu navecer http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/party/09.gif

Popodne otisao kod prijatelja gledati utakmicu :evil: glupi stimac http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/schilder/00000711.gif nista od dvostruke krune http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/teufel/teu42.gif koje sranje,sve oslo u quratz http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/teufel/00000598.gif

Pa na jarun,radilo se o rodjendanu http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/party/fest33.gif kolegice s prava http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/love/kiss_3.gif ,ja nisam znao da je o rodjendanu rijec,pa se pojavio bez poklona :oops: :bonk: uglavnom mislim da nitko nije primjetio valjda.http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/party/fest06.gif
Neka super ekipa http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/Schilder2/schulz.gif ,iz slavonije bas su zakon http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/party/fest30.gif ostao na jarunu do kasno u noc,dosao kuci tek iza 2.30h.

http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/party/00003653.gifsretan roðendan tina http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/party/fest33.gif *sori za poklon* http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/Schilder2/imsorry.gif
Pricao sam nesto o zvjezdama http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/schilder/star.gif nemam pojma jel me itko skuzio. :D
Jedva cekam slike http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/party/trink4.gif sa rodjendana http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/party/fest39.gif vidjeti.
Uzivajte na brijunima http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/Schilder2/urlaub.gif
Aj bar je liverpool http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/sport/antischilder_wos_26.gif pobjedio http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/sport/fortuna2.gif na jedanaesterce http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/sport/smilie_fussball.gif i osvojio ligu prvaka http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/sport/weltpokal.gif dan je poceo dobro da bi nastavio lose,ali je zavrsio fenomenalno.http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/party/00000443.gif

acid
27-05-2005, 23:29
Uèila. Bila u Bauhausu i King Crossu. Skuhala ruèak. Uèila. Bila u dm-u. Gledala Tv.

M!!!
28-05-2005, 11:49
Juèe bijo na Atheist Rap.Krenuli kasnije na mjesto odrŞavanja zbog onog kaj sam navel pod "Ne volem...",a kad tamo "vikend" pankeri,naravno pod utjecajem arkohola i s karnijem vina,a za upad Şicaju.Fuj!Nakon ulaska pravac ťank po pivo,poprièalo se s nekim dragim ljudima koji su bili u manjini.Prvi svirali Apfuken,frendovi,al sam ih gledal 1323 put.Poslije po joť jedno pivo.Ondak ťtala jer poèeli svirati Atheist Rap.Temperatura bila viťe od 111 Celzijevih,pankeri pogaju,svi se znoje,ovi praťe,pankerice moèe kosu na veceju da bi izgledale mokre,neki spavaju po podu...Splendid!Otpraťili 2 i po sata.Ista set lista ko i u Zagrebu.Bili predivni ko i obièno.Poslije do Lavre na pivo,bilo dosadno,pa krenusmo dalje,al nikog,pa otiťli doma.Zakljuèio da me nebude tak brzo vani. ojavljujem

doli
28-05-2005, 14:36
Juèe bijo na Atheist Rap.Krenuli kasnije na mjesto održavanja zbog onog kaj sam navel pod "Ne volem...",a kad tamo "vikend" pankeri,naravno pod utjecajem arkohola i s karnijem vina,a za upad žicaju.Fuj!Nakon ulaska pravac šank po pivo,poprièalo se s nekim dragim ljudima koji su bili u manjini.Prvi svirali Apfuken,frendovi,al sam ih gledal 1323 put.Poslije po još jedno pivo.Ondak štala jer poèeli svirati Atheist Rap.Temperatura bila više od 111 Celzijevih,pankeri pogaju,svi se znoje,ovi praše,pankerice moèe kosu na veceju da bi izgledale mokre,neki spavaju po podu...Splendid!Otprašili 2 i po sata.Ista set lista ko i u Zagrebu.Bili predivni ko i obièno.Poslije do Lavre na pivo,bilo dosadno,pa krenusmo dalje,al nikog,pa otišli doma.Zakljuèio da me nebude tak brzo vani. ojavljujem

ja sam jucer bila s frendicom u lavri i bas sam pricala za tebe pa je ona rekla da zna jednog brucosa s videnja i da bi to mogel biti ti...taj tip ima vec dugo curu....daj nam neke inf da skuzimo koji si ti zagorec...hihiihihi

M!!!
28-05-2005, 14:59
ja sam jucer bila s frendicom u lavri i bas sam pricala za tebe pa je ona rekla da zna jednog brucosa s videnja i da bi to mogel biti ti...taj tip ima vec dugo curu....daj nam neke inf da skuzimo koji si ti zagorec...hihiihihi

Moram te razoèarati da ja nisam taj jer veÌ duŞe nemam curu. 8)

malimrav85
28-05-2005, 15:47
Otpao mi je auspuh s auta. Ostala je cijev, jedno 10cm. BaĹĄ je fini zvuk, nije onak iritantan jak, nego onak, taman. Ima duha.

doli
28-05-2005, 19:11
Otpao mi je auspuh s auta. Ostala je cijev, jedno 10cm. Baš je fini zvuk, nije onak iritantan jak, nego onak, taman. Ima duha.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL...ja sam jedanput isla sa sestricnom u austriju i po putu joj je opal auspuh...kad smo se dalje vozile osjecale smo se ko cigni..naime ona je vozila marcedes...
a jedanput,prije dosta god ta ista sestricna se vozila s mojom sestrom u dedovom tadasnjem golfu dvojici,vozile su neke kutije i na semaforu nasred grada im je zakuhal auto i pocela je para izlaziti s prednje strane al bitno da je i jedna i druga imala debele zlatne narukvice od 3000kn...nime one su seljace bez ukusa..... :mrgreen:

btw.mike daj neke inf da skuzimo koji si ti pa de te mozemo spijunirati po gradu....hihihihiihihihihih

bOG
28-05-2005, 19:14
osjecale smo se ko cigni..naime ona je vozila marcedes...

Ako je stvar gramatike,onda kuzim

:D

doli
28-05-2005, 19:25
osjecale smo se ko cigni..naime ona je vozila marcedes...

Ako je stvar gramatike,onda kuzim

hm..bilo je namjerno...naime tak se moj frend izrazava al nisam bas sigurna zast...mozda se sprdava jer nije neki ljubitelj doticnih,mada ima marcedes dvosjed(stari kombi al je dvosjed i je marcedes...hihihihiihihi)

al super mi je da ti kuzis jer ja bas i ne..... :wink:

ThunderBoy
28-05-2005, 20:07

malimrav85
29-05-2005, 02:43
Ja sam isto bio na jarunu, malo sam sliknuo ali se mob puni pa nemrem stavljat slike ali je viťe manje isto kaj je i nagornjim slikama. NajŞeťÌi mi je od svega onaj snajper od nekih 15-20mm i dometa oko 3km. Na Zagrepèanku i deri. :thm:

29-05-2005, 03:25
Otpao mi je auspuh s auta. Ostala je cijev, jedno 10cm. BaĹĄ je fini zvuk, nije onak iritantan jak, nego onak, taman. Ima duha.

Meni isto otpao auspuh pred par dana... auto je brujao ko tenk, gutao benzin i bio spor... zakon...

Ontopic:
RazmiĹĄljam... pa ima li ta MARCEDES uopĂŚe skrupula... :mrgreen:

Mo
29-05-2005, 03:57
bio i ja na jarunu ali malo roštiljao, pio pivu, valjao se po travi, jeo mesine i igrao belu ( koju i dalje ne znam igrati, nego masno improviziram )
tam bile neke srednjoškolke al su nam poslije dosadile.

Starfish
29-05-2005, 11:42
DOBRO JUTRO....

Jel vi skapavate? Ja skapavam. Totalno. Ful.

Juèer sam bila na tzv. "godišnjici mature". Prvoj. O da. To postoji.
Imamo nadobudu predsjednicu razreda, pa evo. :shock:
Lickala sam se sat vremena ko neka šiparica, nabila sunèane naoèale
(što inaèe ne bih napravila ni da mi plate...sad lažem...da..dobro..plate..da..nema veze).
I tako stojim ja na Podsusedu, u sunèanim naoèalama, looking like your avrage snob sa snobovskim sunèanim naoèalama i tako.... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Trajalo je nekih 20-ak minuta dok smo se svi skupili. Svi su ostali isti. Oni koje nisam voljela i dalje ne volim. Oni koji su mi super viðam tako i onako. One ostale je bilo OK vidjet. Zasjeli smo se u neki skroz cool birc. AL STVARNO JE DOBAR! Al necu vam rec kak se zove. AL JE ZAAAAAAAAKON! Zasjeli se svatko u svoj kut, jeli neke skroz cool sendviæe sa skroz cool listiæima paradajza i krastavaca gore i pili skroz cool rum-colu. Optuživali me da sam plavuša i želili me što studiram pravo (baš volim kad me žale :luv:). Možda bi i štimung bio bolji da nismo morali slušat morèibu,anastaziju i glupi otvoreni radio. :roll: :roll: :roll: Predsjednica je donjela èak i Anouk. Dobro da netko Bjork nije donio. :roll:

I tako - za pola sata sve su se seljaèine najele ovih skroz cool sendvièa i produžile u Saloon. Nije da mi je odviše smetalo, ali bilo je to prilièno SELJAÈKI od njih... Ja sam takoðer pola sata kasnije, veoma SELJAÈKI otišla. 8) 8) 8) 8) 8)
Ponoæ, stojim na Trgu i èekam zadnju sedamnajsticu. Tapkam nogom u pod i pjevušim "Prokleta je Amerika, i zlato što sjaaaa" (što je uroðeni refleks na otvoreni radio subotom uveèer). Prilazi neki tip u tridesetima blago alkoholiziran/mentalno poremeæen/nešto treæe. On bi se upozno. On se zove Tomislav (wtf je samnom i s tim Tomislavovima :shock: ). Jel bi ja išla s njim nekud. Nebi. I tak prièam ja s njim. Zaèudilo me da u takvim situacijama imam potrebu bit ne samo pristojna, kulturna, nego i duhovita. Pita on mene: "Jel se ti mene bojiš?" Odgovaram: "Ponoæ je, izgledaš ko masovni ubojica, neeee...zašto bi te se bojala?" *osmijeh od 220V*.
Sreæom je brzo stigla sedamnajstica. Upadam ja unutra. Tip se dere "Ne idiiiiii. Nemoj iæ." i lupa po staklu tramvaja. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ZAÅveliki kuracTOOOOOO? ZAÅveliki kuracTO JAAAAAAAAAAA???????

Onda je uslijedila kalvarija zvana relacija Trg - Jarun subotom uveèer. Èelavi Dalmoši koj isu izlijali bocu BVG-a na sebe pokušavaju zbarit neke "gimnazijalke". "Vid ih...ma vi ste sigurno gimanazijalke?" "Vid ih...kako su smišne..". "Aš ti Gospe, jel ovde silazimo?" "Ne".
I tako do mosta. Na mostu uðe nekih 10-ak hihotavih s plastiènom flašom Vindi kole u jednoj, i lažnim LujVitonom u drugoj. Traper - minica + topiæ + ciple od 12cm koje se vežu oko gležnja + boca "Light Blue-a". I hihotanje. hihihihihihihihihihihihihihih /repeat till fada/. Toèno joj vidim mjesto na toj skvarcanoj nozi di æe joj jednog dana izbit proširena vena od tih cipela.
hihihihihihihihihihihihihihihihi
Silazimo ja i hihotave na treæoj poslije mosta. One u Aquarisu. Ja ne. Hodam ja, kad eto ti 5 policajaca u pancirkama. "Dobra veæer gospodièna. Idete se malo zabavit...A sami ste. Pa opasno je u ovo vrijeme hodat. sama po gradu."...Da, znam...

doli
29-05-2005, 14:24
otkrila...marcedesi su mercedesi stariji od 1990... 8)

Robierre de Cochon
29-05-2005, 16:44
LOLCHINA za slike! :D :thm:
Makar bi ih drugi put bilo bolje stavljat u topic sa slikama.

doli
29-05-2005, 21:58
kao prvo razveselit cu ovdje neke(citaj kid)sa svojim postom....

KAKO SAM SE RAZVALILA....KAKO SAM SE SAD RASTEPLA...!!!!!!!!!!!!
OVO SVIJET JOS NIJE VIDIO...TREBAM DOBITI CISTU PETICU IZ LETENJA PO ASFALTU!!!!!!!!!!!!!!!

Boze ili bOZE kaj sam ti skrivila????????????
kako bi sad nekog namlatila,kako sam samo do sad psovala...jebemu..aaaaaaaaaaaaaaa...kako me pece.............jos mi curi krv po koljenu,a dosla sam doma ko malo dete:MAAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAA GLEEEEEEEEEEEEEJ kaaj sam si napravila :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

a to me vjerojatno bog kaznil jer mama mi se u zadnje vrijeme stalno popikava a tata i ja ju zezamo da mora da se alkoholizira.............

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

29-05-2005, 22:04
kao prvo razveselit cu ovdje neke(citaj kid)sa svojim postom....

KAKO SAM SE RAZVALILA....KAKO SAM SE SAD RASTEPLA...!!!!!!!!!!!!
OVO SVIJET JOS NIJE VIDIO...TREBAM DOBITI CISTU PETICU IZ LETENJA PO ASFALTU!!!!!!!!!!!!!!!

Boze ili bOZE kaj sam ti skrivila????????????
kako bi sad nekog namlatila,kako sam samo do sad psovala...jebemu..aaaaaaaaaaaaaaa...kako me pece.............jos mi curi krv po koljenu,a dosla sam doma ko malo dete:MAAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAA GLEEEEEEEEEEEEEJ kaaj sam si napravila :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

a to me vjerojatno bog kaznil jer mama mi se u zadnje vrijeme stalno popikava a tata i ja ju zezamo da mora da se alkoholizira.............

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Mazel tov!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:tng: :tng: :tng: :tng: :tng: :tng: :tng: :tng: :tng: :tng: :tng: :tng: :tng: :tng: :tng:
:thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm: :thm:
:luv: :luv: :luv: :luv: :luv: :luv: :luv: :luv: :luv: :luv:
:hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

yoda
29-05-2005, 22:11
a jaj doli...

pa kak ti malo dete...

sram te bilo...nebi nikaj rekel da je ledeno il da je zima...al po ovej vrucini tak se raspekmeziti po putu... a jaaaj...

kad da ti imas dve leve noge...jel...

a jaaaaj....

ja sem se zednji put raspekmezil po putu pre 2 godine...i to vu zimi...a jaaaj....

no no doli...ni ti to dobro...zemi si botu ak ne znas hodati....morti ti bu pomoglo...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

doli
29-05-2005, 22:15
aaaaaaaa....kak yoda zna utjesiti.....a na ovog gore pedercinu se opce nem obazirala....trpim teske bolove pa nemam zivaca ga kvotati....

malimrav85
29-05-2005, 22:49
Idem ja danas s tri frenda se vozikat malo u autu poťto joť nema auspuha pa da da to iskoristim. I idemo do podvoŞnjaka ispod savske jer frend ima neki Motorola mobitel-komunikator pa Ìe on snimat filimiÌ kao. I sve super, veÌ se mi vraÌamo kad ono Alfa 156 2.4 JTD 24V M-jet VŽ rege, nova, pored nas. Ja sa svojom vectrom 1.6i 1991god. ali bez auspuha i sa super-cool sportiva zvukom. Reko, serem ti se na Alfu koja se ni ne èuje. I idemo mi tipa kao cimat malo. Prvi put nas frajer ostavi jedno 50m na 100m zaleta. Doðemo do semafora i idem ja tipa cimat joť malo. Krenem ja, frajer ne kreÌe, ostavimo ga jedno 100m i tip od nekih 18-20 godina skuŞio sa mu se nas 3 debila smijemo u autu i poludi. Stisne gas u drugoj i krene. Ja na nekih 100kmh frajer proleti sa otprilike 150. Mi se smijemo kak smo ga uspjeli naŞivcirat da se ide forsat. Pogledam u retrovizor kad iza mene Golf III policijska. Nelagoda. Pogledam malo bolje, suvozaè drŞi radar u ruci. Reko, a u ku.ac, neÌe mene valjda. Poènem koèit, Golf naglo u desnu traku i pretekne me. Mislio sam, sad Ìe me zaustaviti. Ali ne, ona za Alfom i signalizir mu da stane. VaraŞdinac u ťoku i s tugom na licu staje na ugibaliťte kod benziske na Vrbanima. U Vectri smijeh i uzdah olakťanja. Zakljuèak: To je cijena auta od 190KS. Hi Hi. :thm:

Starfish
31-05-2005, 23:12
Today was a good day. :thm:

Spavala sam do 11. To se ne pamti otkad je koalicija bila na vlasti. Onda je uslijedilo ispijanje kapuèina na terasi i èitanje novina. Zanemarit æemo što je kapuèino K+ i što su novine od subote. Znaèi Hajduk je osvojio prvenstvo? :shock: :shock:
Onda gledanja 2 snimljene epizode "Ciganki". Juan je joÅ¡ u celibatu, kolko mi se èini... AAAAAJDE VIÅveliki kuracE! :x :x
Nakon toga odlazak kod mame na frizuru. Trajalo 2 sata. Nije boljelo.
Proèitala sve tene od ožujka na ovamo. Pokušavam se sjetit neke zgodne anegdote ili traèa da zaèinim moj dnevni life-style report, ali ne pada mi ništa napamet... :? Samo u glavi imam sliku Renate Sopek namazane èokoladom i vanilijom. To je navodno neki novi super tretman.... ooooooooouuuuuuuuuuuuuuukeeeejjjjjj (c).
Doma je tata napravil gulaš i tjesteninu. Gulaš je bio od 24-sata mrtve krave koja je životom platila potrebu da na svadbi moje setriène bude svježa govedina za svježu goveðu juhu. Tata je prekuho fussile. Ko i uvijek.Al nije važno. bilo je fino.

Nakon toga smo iÅ¡li u Solidum i King Cross kupit veÅ¡maÅ¡inu. 2,360kn. Gorenje. 50 okretaja u minuti. IDEÅveliki kurac MIKI!!!!!
Nakon toga smo išli MENI kupit dvije majice. I onda smo MENI kupili sladoled banana+èokolada. I onda smo MENI kupili novine, ukosnicu i tekuæi jogurt. SVE MEEEEEENI! MUAHAHAHAHAHAHA!
Jedino što MENI nismo kupili je bon, pa sad ne mogu poslat poruke koje bi trebala i pitat svašta što bi trebala. Al imam tekuæi jogurt. I baš sam faca.
8)
Onda sam tatu uvela u èarobni svijet pbz internet bankarstva.
I sad sam na forumu, orna za pisanje postova po luzerskim "Volim/Mrzim" topicovima. IN YOUUUUUUUUUUUR FACEEEEEEE(c)!

A Rim me gleda onim "undress me" pogledom...
Sreæom...I'm not that kind of girl....
Nek se sam skine, pa æemo onda razgovarat...

leonisa
01-06-2005, 23:58
dosla na forum nakon 10 dana i sokirala se!!!

(sada sf moze napisati svoj post!)

02-06-2005, 00:23
:alb:
:alb: :alb:
:alb: :alb: :alb:

Damn... zaboravio sam otiĂŚi po broj zapisnika kod Vjeke... damn... uf, puf pant...

ultraviolet
02-06-2005, 00:36
danas me u 12 sati probudio mobitel, naime, zvala je prijateljica koja je rodila prije više od mjesec dana.
fact number 1. - u 12 sati????? :shock: :shock: spavam do podne a sutra imam supervažan kolokvij. lijena krava. :twisted:
fact mumber 2. - ja sam totalno zaboravila da je prijateljica rodila, i da bi bilo pristojo otiæ vidjet djete. i još ona sirota mene zove... :shock: bezobrazna lijena krava. :twisted: :twisted:
JA SAM LOÅveliki kuracA OSOBA. :alb:

doli
02-06-2005, 19:38
ja sam danas bila u velegradu..popila tri kave,jednu u novom bircu kraj kavkaza koji je stvarno frikasti...al stvarno,kaj je prevec je prevec...nisam se mogla odluciti jel me asocira ne vjencanje,krstenje il sprovod(zbog jednog aranzmana u kutu),al u svakom slucaju mrzim podjednako sve takve dogadaje
sad sam dosla doma i idem ucit....

Mo
02-06-2005, 21:02
Cijeli dan visio na jebenom kompu
jebem ti komp
jebem ti dane kad ne uèim nikaj....

AAAAARGH.....

Mo
02-06-2005, 21:03
Cijeli dan visio na jebenom kompu
jebem ti komp
jebem ti dane kad ne uèim nikaj, zaÅ¡to ne uèim, ZAÅveliki kuracTO!!!!

AAAAARGH.!!!!!

leonisa
02-06-2005, 22:23
danas sam naucila kako editirati qoutani post! to je pravi napredak za mene jer sam do sada kliknula na quote i pojavio bi se cijeli post koji bi bio ogroman a ja bi se osvrnula samo na jednu rijec!

mozda sutra naucim kako u jednom postu quotati vise forumasa. onda necu morati postati 15 postova i to u vlakicu, vec cu to obaviti u samo jednom potezu- klikom na send.

nakon toga ce moji postovi na nesto i sliciti!!

bas sam happy!

mala m
02-06-2005, 22:42
bila ujutro na ekonomiji, isla s i kupit malo cokoladnih mlijeka....dosla doma,probala ucit....katastrofa,nis mi nije islo u glavu...i onda mi je sve dopizdilo, sjela sam na bicikl i otisla se provozat po nasipu i jarunu i vratila se doma......sad mi je sve super

bOG
03-06-2005, 17:17
cut

hihihih,lol

leonisa
03-06-2005, 20:17
opet nesto ucim! danas, tako, znam da ne smijem otvarati topic iste ili slicne tematike topicu koji je vec otvoren!

isuse, kako je ovaj forum kul! biti cu vunderkind! jea!

(uz to sam izgubila zivce u gradskom prometu! zar itko radi u ovoj drzavi???)

leonisa
03-06-2005, 20:22
kao prvo- idi vrit, ultraviolet! ( :D )
skuzila sam da si postala na krivi topic, ali ono, idem ja tebe quotat..i tako naskrabam post, posaljem ga, a tvog nema..i sad pretpostavljam da dok ja ovo pisem ti ga saljes tu gdje mu je i mjesto :D
sad post:

danas je zadnji dan ťkole, èini mi se. bit Ìe luuuuuudo
buahahahhaahhahaah!
vec vidim ultraviolet okruzena poludjelim hormonima kako nervozno grize nokte i nostalgicno pati za nasim mladim suforumasima i njihovim vonabi topicima!

(inace, bojim se izaci van..ako je stvarno zadnji dan skole! dabog ostali svi oni do sutra na jarunu!!)

edit, edit- vidim da ga jos nisi postala..hm...

mala m
04-06-2005, 20:30
jucer navecer bila na jarunu, bilo puno ljudi,a oko pol12 dosla u grad,svi se sjatili oko onog marascina, totalna guzvetina je bila,ne znam kaj je tam tak napetog da svi idu tamo.poslje me mahnito pocela lovit glad i idem ja s frendicom do onog pizza cuta u teslinoj,kupit si pizzu,kad ono tamo prodavacica digla nogu na onaj stalak di stoje pizze,fino pored njih i veze tenesicu....FFFFFFFUUUUUUUUJJJJJJJ, vise nikad tamo en idem jest.......tak uzrujana sam otisla po mcchees i dosla doma oko 1, digla se u 5 i shvatila da nema sanse da se dignem,jos ni pticice nisu pocele pjevat.....ostatak dana sam provela ucec u nadi da cu uspjet spremit ispit za tjedan dana....a sad idem kod frendice napravila je meksicku klopu idem se malo debljat :mrgreen:

mala buba
04-06-2005, 20:33
u zadnje vrijeme toliko ucim da sam sinoc u pol 11 nakon popijena dva dl turske kave bez mlijeka samo kolabirala. hvala nebesima da imam sobu velicine shpajze peggy bundy pa da sa stolice padam drito na krevet.
krmila danas do pol 11. prespavala tri budilice. krmila bi ja i dalje ali moj buraz ima iritantnu naviku da me zove na mob dok se ne javim.
normalni ljudi odustanu nakon pet puta.
doslovce me izvukao iz kreveta i odvukao na kavu.u nas regularni birc. gdje me konobari vec znaju. pa je dragi konobar vidio da se ne smijem. i da imam majicu naopacke. pa je na moju narudzbu koja je glasila 'mrmmlj' donio dupli espresso i colu. :luv: sto volim kad kuze sto 'mrmmlj' znaci.
pet minuta kasnije sam i sama skuzila da imam majicu naopacke. i da mi se buraz smije. i da nisam doma. i da mi se i konobar smije. i da je dan. i koliko je sati. i da sam ja na kavi,a ne ucim, i nemam pojma kako sam se tamo nasla.
i da mi naopacke obucena majica nije najgori problem.
da se ne smiju zato.
nego jer drzim zadnjih pet minuta u ruci cigaretu zapaljenu naopacke. i da ju uporno pokusavam pusiti i nista ne kuzim.
mda.
ja nisam rodjena da nemam kofeina u krvotoku.

kad se kofein ubacio u punu brzinu, splela sam cijelu kosu u pletenice. jerbo sam bila hiperaktivna. a jerbo mi buraz gnjeci noge kad god tupkam stopalima.
pa sam onda objasnjavala konobaru da su naopacke obucene majice izraz moje zloce i nove goticke mode. da je to in. i da je to samo pokazatelj kako sam ja naopacke, odnosno zla. i da je naopacke zapaljena pljuga takodjer izraz moje naopakosti, odnosno pakosti sto znaci da sam zla. i da se tako odvikavam od pusenja. i da nije da sam ja rekla mrmmlj, nego je to bilo rezhanje.

moguce je da je na njegovo misljenje utjecao faktor crvenosti mog lica, odnosno grimiznih nijansi koje su zarile citave obraze. he didn't buy it. rece mi da sam s.... *zgrch*

sad ce mi trebati mjesec dana da se opet tamo pojavim. (ili manje, ako necu popiti jutarnju kavu pa necu ni znati da sam opet dosla u taj birc)

chico
04-06-2005, 21:08
Radim ništa. Prestrašno!

lubilu
04-06-2005, 21:11
et d momento.... mljac, mljac, prozdirem tresnje, mljac
i smisljam, razmisljam, vazem i muku mucim dal da odem na cugu danas ili ne......

Robierre de Cochon
04-06-2005, 21:26
21:03 Nakon par sati pauze pocinjem uciti - biram izmeðu cetiri uvezena sveska zakona i odlucujem se za onaj koji sam najbolje naucio. Onog kojeg nisam jos ni procitao vec neko vrijeme uporno zaobilazim.
23:15 Pricam sa starom na telefon - to mi doðe ko pauza od ucenja. Mislim da sam i nesto jeo - ali je veca vjerojatnost da nisam jer frizider je vjecno prazan.
01:45 Ucenje napreduje. Svakih desetak minuta mi skrenu misli na nesto drugo i onda se tako zadrzim jos kojih desetak minuta - to je znak da je koncentracija osla. Ispijam red bull-like energy drink.
2:30 Odlazim malo na terasu - porcija zraka. Obozavam pogled na kvart usred noci. Ponovno pretrazujem frizider.
3:59 Cini mi se ko da ce mi se pocet spavat, ali ucenje ide dobro, pa nema smisla prekidat. Uzimam jos jednu red-bull like limenku. Ponovno biram izmeðu svezaka zakona, al se ovaj put odlucujem za knjigu. Pocrtavam i zaokruzujem iako je knjiga vec u duginim bojama.
5:00 Ptice pocinju kokodakati ispred moje zgrade. Razmisljam si o ispitima - nikako da poslozim te rokove.
6:30 Zavrsavam s knjigom. Uopce mi se ne spava. Zakljucujem da treba iskoristiti priliku i nastaviti s ucenjem. :lol:
8:00 Gladan sam. Razmisljam kako bih si pojeo neki kroasan ili slanac. Oblacim se, al mi se neda brijati - a narasla mi je brada! Nabio sam naocale na nos - danas ce bit suncan dan.
8:45 Izlazim iz zgrade - predivan dan - idem na plac. Brdo ljudi, standovi prepuni - ja kupujem jagode i tresnje. Onda idem u pekaru. Na kraju novine.
10:00 Dorucak, dnevni tisak i malo izlezavanja.
12:00 Spavanac.
18:00 Dobro jutro Hrvatska. :thm:

doli
04-06-2005, 23:06
5:00 Ptice pocinju kokodakati

hm...mi u selendri nemamo takve pticice :( ,jel su one mozda dolutale iz cernobila???i ja bi takve pticice..... :( :( daj posalji par komada a ja tebi posaljem malo krumpira,graha,zelja,salate,svinjetine(ups...malo mi se zaletjelo..).... :mrgreen:

evo ja od 9 lezim na krevetu drzim kalendar i stvaram nove kombinacije kak da naucim skoro sve u kratko vrijeme.... :x

mala m
04-06-2005, 23:40
01:45 Ucenje napreduje. Svakih desetak minuta mi skrenu misli na nesto drugo i onda se tako zadrzim jos kojih desetak minuta - to je znak da je koncentracija osla. . :thm:

tako meni cijeli dan izgleda :roll: vise mislim na sve osim na ispit, a tako je blizu :?

lubilu
05-06-2005, 01:29
poslala sam osjecaj griznje savijesti vrit i otisla na cugu.
sad me jos vise grize.... :? :?
proci ce...ne moze trajati jaaako dugo, jel da?

bOG
05-06-2005, 02:55
Bio na veceri poezije.
Ne mozete zamisliti koliko je,A.B.Simic slican vatri i ledu.
A Nazor,kojem je Cesaric ukrao "Slap",jer je to plagijat od "Stap"-a.
Ponovo smo u raketi bili ja i moj stitonosa.

acid
05-06-2005, 11:00
21:03 Nakon par sati pauze pocinjem uciti - biram izmeðu cetiri uvezena sveska zakona i odlucujem se za onaj koji sam najbolje naucio. Onog kojeg nisam jos ni procitao vec neko vrijeme uporno zaobilazim.
23:15 Pricam sa starom na telefon - to mi doðe ko pauza od ucenja. Mislim da sam i nesto jeo - ali je veca vjerojatnost da nisam jer frizider je vjecno prazan.
01:45 Ucenje napreduje. Svakih desetak minuta mi skrenu misli na nesto drugo i onda se tako zadrzim jos kojih desetak minuta - to je znak da je koncentracija osla. Ispijam red bull-like energy drink.
2:30 Odlazim malo na terasu - porcija zraka. Obozavam pogled na kvart usred noci. Ponovno pretrazujem frizider.
3:59 Cini mi se ko da ce mi se pocet spavat, ali ucenje ide dobro, pa nema smisla prekidat. Uzimam jos jednu red-bull like limenku. Ponovno biram izmeðu svezaka zakona, al se ovaj put odlucujem za knjigu. Pocrtavam i zaokruzujem iako je knjiga vec u duginim bojama.
5:00 Ptice pocinju kokodakati ispred moje zgrade. Razmisljam si o ispitima - nikako da poslozim te rokove.
6:30 Zavrsavam s knjigom. Uopce mi se ne spava. Zakljucujem da treba iskoristiti priliku i nastaviti s ucenjem. :lol:
8:00 Gladan sam. Razmisljam kako bih si pojeo neki kroasan ili slanac. Oblacim se, al mi se neda brijati - a narasla mi je brada! Nabio sam naocale na nos - danas ce bit suncan dan.
8:45 Izlazim iz zgrade - predivan dan - idem na plac. Brdo ljudi, standovi prepuni - ja kupujem jagode i tresnje. Onda idem u pekaru. Na kraju novine.
10:00 Dorucak, dnevni tisak i malo izlezavanja.
12:00 Spavanac.
18:00 Dobro jutro Hrvatska. :thm:
Ti si fakat nabrijan! je li to od energetskog piÌa moŞda ili te pere neka èudna bolest? :mrgreen:

Danas sam se probudila u 07:30 jer sam mislila da Ìe na igraliťtu biti turnir u uliènoj koťarci, pa da stignem neťto nauèiti prije nego mi poène treťtati Fuckin shit, piss off... i sl. Ali spasila me kiťa. U 8:30 sam veÌ bila gladna, pa sam si u 09:00 iťla napraviti vruÌu èokoladu. A uèenje mi je bať neťto krenulo. U 10:30 oprala kosu i otiťla na net, samo 20 minuta. Ali odonda mi uèenje viťe nije iťlo. Ipak sam se trudila do 12:30. Osuťila kosu i iťla ruèati. Posvaðala se sa starim radi Gotovine, nastavila svaðu s bakom. Pravila se pametna ( ah, kad sam pametnija od svih njih ). Stari i baka su me naŞivcirali. Sram me ťto Şivim sa desnièarima. Sad sam se zavalila na kauè i tipkam. U 14:30 opet idem uèiti, a onda dem na miting. Naveèer opet uèenje. Scheize!

ultraviolet
05-06-2005, 14:33
leonisa, ma nešt sam zbrljala. mislim da sam na želim poslala osjeæam se, pa pobrisala post, pa ponovo napisala isti/slièan na osjeæam se....valjda.
da, nije bio zadnji dan škole, iako je u mojoj provinciji tako izgledalo - kako inaèe objasnit dvadesetak sedmaša/osmaša u podne (polu)pijanih na vlakiæu u parkiæu :shock: :shock: :shock: šta reæi - tako mladi, a tako veæ dekadentni. kladim se da su veæ i d.r.o g.u. probali. onu šta se puši! :mrgreen: *ovo je inaèe bio neuspjeli pokušaj imitiranja moje majke*
no da se mi vratimo na moj superuzbudljivi život. juèer sam provela dan pospremajuæi, gledajuæi majku kako se veæ od jutra uzbuðeno priprema za svadbu i hopsa po stanu, i tatu koji sjedi na kauèu i uzaludno pokušava smislit neki super razlog koji bi ga poštedio odlaska. al mu nije uspjelo. moro je jadan iæ. :mrgreen: kad su starci ošli, ja sam se pokupila uèit, nafrljila si frusciantea i 2 sata oderala po upravom. moram reæ - frusciante+upravno=super kombinacija. inaèe ne mogu uèit uz muziku, nikako, al ovo je baš bilo ok. onda je došla frendica iz srednje (žena moje godište, završila faks, radi veæ skoro 2 godine i kupila prekjuèer svoj prvi STAN!!!!)išli u kino - closer. poslje kina smo popili pivu u parkiæu, okruženi gomilom al ono gomilom klinaca i osjeæajuæi se jako staro, pokupile se. došla doma.gledala (u polusnu) neku miniseriju u kojoj paRolozi otkrivaju zloèine. ak je ko gledo, molila bi gada mi ukratko isprièa ko je taj ðip nasadio na prugu????????? ko je tajanstveni leš 21??????? do sad sam slušala uzbudljive postsvadbene prièe i pobjegla u sobu uèit. uskoro æu. frusciante u plejer i upravno - here i come!! :hej:
javio mi se èudan deja - vu. al ne bi o tome. :shock:

Robierre de Cochon
05-06-2005, 15:53
Ti si fakat nabrijan! je li to od energetskog piÌa moŞda ili te pere neka èudna bolest?
Stisli me zadnji dani pred ispit - to djeluje bolje od energy drinka. :lol:

Mo
06-06-2005, 13:23
ah eto bio je to jedan od onih divnih dana
kad sam otišao po 2 potpisa, sreo hrpu ljudi na faksu, sa svima poprièao, popio kavu sa par koleginica u kavkazu (koje su inzistirale da se obrijem i ošišam al neæu, idem na che guevara look ), prièao pizdarije i zajebavao se sa fatom i kidom u podmornici ( spremamo iznenaðenje, hit pravokutnik.net-a ), pa onda opet po potpis pa se našao opet sa fatom i kidom ( koji su jeli burek ) i starish..zakljuèili da sam u biti Židov.. pa upoznao lenny, vuka i venoma...
i onda došao doma... šmrc
ti odlasci su pogubni za mene, jer je vani tak fino i kad doðem doma ne da mi se, tj. nemam srca uèit......
ah joj... šmrc...

merić
06-06-2005, 19:39
prevela sam 3 lekscije iz njemaèkog u roku od sat ipo i tako sam sretna
a,sad mi se viĹĄe niĹĄta ne da
juèer me tata obradovao svojim prijedlogom za moje ljetovanje, samo to joť malo treba doradit :wink:
i moĹžda ipak zavrĹĄim na nekom elafitskom otoku !

karlovacko
06-06-2005, 20:13
danas je oèito bio dan za kave! zasjela sam s frendicama u Hemingwayu, baš mi je lijepo tamo, sve onako bijelo, i žestica do plafona mmmm :thm:

chico
06-06-2005, 21:24
i ostalim manifestacijama a.d.d.-a od kojeg patim.
Jel se to misli na adHd ili je to neki novi poremeæaj koji još nemam?

ultraviolet
06-06-2005, 21:58
ja i moj indeks od danas u "žetvi potpisa - episode 8" - fala bogu, zadnja epozoda!
ostatak dana provela u društvu svoja dva najbolja prijatelja - borkoviæa i johna f. super smo kombinacija nas troje, mogli bi u subotu van. :mrgreen:
èitam da su forumaši neki bili danas u podmornici, bila i ja sam kaj ne znam nikog ko kako izgleda, pa tak svejedno....
isuse, koji glupi post. al ga šaljem......... :pir:

DUUH
06-06-2005, 22:06
Bojim se da se moj zivot pretvara u rutinu...damn... potpis na faksu...cigareta... buljim u neku zensku... opet neka zenska u mom vidokrugu... menza... posljedice menze... cigareta... ne ucenje... planovi o ucenju... novi plan o ucenju.. zenska ispod mog prozora... cigareta... forum... prestrasno

leonisa
06-06-2005, 22:27
danas sam dozivjela film "vrtoglavica"! (ok, bar par scena)
po prvi put mi se zaljuljalo tlo pod nogama a da nisam a) pijana, b) sisla s broda, c) sisla sa jednog od onih cuda na kojima se ljudi voze u lunaparku.
nakon toga je uslijedio novi val.
treci je bio toliko lud da sam pozeljela novi.
mozda cak i pad i laganu voznju kolima hitne pomoci.
oce li i sutra biti ovako divno vrijeme?
ocu li i sutra izgubiti tlo pod nogama?
hoce li mi na glavu i prsa stavljati hladne obloge jedan od ovih simpaticnih studenata sto dijele zgradu samnom?
ocu li se konacno provozati hitnom po zagrebu?
pogledajte u sljedecoj epizodi leonisine vrtoglavice!

Robierre de Cochon
06-06-2005, 22:47
po prvi put mi se zaljuljalo tlo pod nogama a da nisam a) pijana, b) sisla s broda, c) sisla sa jednog od onih cuda na kojima se ljudi voze u lunaparku.
Mozda anemicnost?
Ja se tako jednom srusio na trgu.

leonisa
06-06-2005, 23:03
ma moze biti od anemije do pre-pre-pre-preniskog tlaka...

i jel ti bilo kul kad si se srusio? (da znam dal da potenciram to stanje :D )

Robierre de Cochon
07-06-2005, 00:23
i jel ti bilo kul kad si se srusio? (da znam dal da potenciram to stanje )
LOL! Treba sa sobom furat onu mirisljivu sol! :mrgreen:

leonisa
07-06-2005, 01:39
LOL! Treba sa sobom furat onu mirisljivu sol!
hahahah! ja se ipak nadam nekom poljupcu (palim se na snjeguljicu!!) :lol:

Emer
07-06-2005, 12:33
nakon toga je uslijedio novi val.
treci je bio toliko lud da sam pozeljela novi.
mozda cak i pad i laganu voznju kolima hitne pomoci.
oce li i sutra biti ovako divno vrijeme?
ocu li i sutra izgubiti tlo pod nogama?
hoce li mi na glavu i prsa stavljati hladne obloge jedan od ovih simpaticnih studenata sto dijele zgradu samnom?
ocu li se konacno provozati hitnom po zagrebu?
pogledajte u sljedecoj epizodi leonisine vrtoglavice!
ĹĄiĹĄam te za jedan...

mrzim ovo vrijeme... a ni danas nije bolje - zato sam doma. kakve soli, eventualno voda i ĹĄeĂŚer... PUNO Ĺveliki kuracEÆERA....
nema tog princa - ruťim se svuda, i nije bať doŞivljaj... ko da imam dijabetes, jednom sam IZGUBILA VID (nekih 15ak minuta nisam apsolutno niťta vidjela, a sve sam èula, osjetila i bila sam svjesna... e, to je bilo strava... :shock: ), a da ne velim da sam usavrťila ruťenje na svim moguÌim povrťinama - od teatralnog kad se prospem po podu iz stojeÌeg poloŞaja, do ekonomiènog kad se iz kleèeÌeg ili sjedeÌeg poloŞaja sam prebacim u leŞeÌi... :? :roll:

mala buba
07-06-2005, 15:31
i ostalim manifestacijama a.d.d.-a od kojeg patim.
Jel se to misli na adHd ili je to neki novi poremeĂŚaj koji joĹĄ nemam?
mislim na attention deficit disorder, no ne brini, nikad nije kasno za novi poremecaj :mrgreen:

chico
07-06-2005, 15:48
mislim na attention deficit disorder, no ne brini, nikad nije kasno za novi poremecaj :mrgreen:
Tako i ja mislim.
Je, to je taj poremeæaj ADD/ADHD. Samo zbog cupkanja mislim da nije bilo opravdano izbaciti H. :mrgreenbezzuba:

leonisa
07-06-2005, 15:49
danas sam se probudila u tocno 12! podne!
taman sam se dovela u red i pocela dizat u 10 nakon dugogodisnjeg dizanja u 12 and more!
ova kisa/tuca je unistila sve na balkonu, ali mi je udahnula zivot. cekam je vec 2 dana. stvarno sam bila na izmaku snage. puls se vise nije cuo, a hodanje u mraku postalo je vec lagano zabavno. za sta ce moj mali nozni prst zapet ovaj dan? onda sam skuzila da trebam nositi slape. pa sam zabijanje prebacila na lakat.
zva sreca sto mi stan nije pun kristala i porculanskih lutaka.
nakon burnog jutra (koje je vec spadalo u poslije podne!) przila sam frendici mp3ce. tako sam se prisjetila nekih albuma na koje sam skroz zaboravila. sad slusam distillers. super mi je!

mala m
07-06-2005, 20:27
bila vani...pokisla ko kreten i to dva puta danas....poludila sam,mokra sam bila do koljena i smrzla sam se...i vozila se u tramvaju,a njih jako mrzim i neki tip je ful smrdio i fuj i na to sam poludila...jedno kaj je dobro danas bilo,kaj sam gnjavila malu bebu,tak je slatka i smijesna i mala i pokusava nes pricat...a sve zvuci kao dadadada i super je skroz....totalno sam fascinirana kak je mala zakon....sad bi i ja neko malo djete,tak slatko i smjesno....super je

bOG
07-06-2005, 20:46
danas je oèito bio dan za kave! zasjela sam s frendicama u Hemingwayu, bať mi je lijepo tamo, sve onako bijelo, i Şestica do plafona mmmm :thm:

Sto ti volis zesticu?

karlovacko
07-06-2005, 21:52
danas je oèito bio dan za kave! zasjela sam s frendicama u Hemingwayu, baš mi je lijepo tamo, sve onako bijelo, i žestica do plafona mmmm :thm:

Sto ti volis zesticu?

afiniteti mi se mijenjaju iz sata u sat
a da su imali poslagane pive isto tako bi cvilila
:mrgreen:

Starfish
08-06-2005, 19:04
DO IT YOURSELF: Kako uzgojiti plijesan – a la Starfish. Ostavite šalicu zaslaðenog èaja od šipka na polici s knjigama od subote popodne do srijede popodne. :shock: :shock: :shock:
(Jel to zato što je èaj iz FYR Makedonije?)

Danas sam se opet bavila skupljanjem potpisa. Razgovarala s Malom Bubom o svim onim ružnim stvarima koje rade èokoladama….spajaju ih s jabukama, lješnjacima, grožðicama…. :rigo: da prikratim vrijeme do «Ja sam Èepulo, a ovo je Hrvatska pravna povijest» showa. Nakon toga napokon upoznala Me,myself&I-a. :sob: :lol: I srela hrpu forumaša.
Buduæi da ove dane svi šatro uèe, jedva našla neko društvo za prikratit vrijeme do potpisa iz engleskog. Preporuèam – sjest kod one fontane na Glavnom, pit Colu (OÈU ÈEP ZA BIJELO DUGMEEEEE!!!!), hranit vrapce (ne golubove, jer golubove ne volimo :twisted:) trokutom sa sirom i prezirno odmjeravat turiste. J
Nakon toga – masakar slijedeæeg sata vremena u èitaonici èasopisa. Pokupila sam sve Cosmopolitane iz zadnjeg desetljeæe i bacila se na «èitanje». Sve je bilo super dok nasuprot mene nije sjeo neki tip sa tomovima I i II. Prava društava. Grrrrrrrr. I uèi on i uèi….Jedva èekala da uzme pauzu, pa da ja opet mogu bezbrižno proèitat «69 naèina da zadovoljite svog muškarca» (kako su se samo dovitljivo sjetili stavit broj 69 u naslov…baš je dovitljiv taj Cosmo) i ne osjeæat se krivom jer ne uèim. I uzme on pauzu – izvadi on onu MIOC-križaljku gdje umjesto slova trebat upisivat brojeve, a svi redovi moraju derivirani po bazi 69859 davat zbroj logaritama neparnih višekratnika broja 3 ili šta veæ…TO TI JE PAUZA! :shock: :shock: Tip prijezirno pogledavao moje hrpu Cosma. Došlo mi da uzmem «Time» s police i pravim se pametnom…ali ono…mislim si…Zaheb…TO JE NA ENGLESKOM…I NIJE COSMO…pa prijeðoh na broj 43….
Na engleskom sam oèekivala veæi show…Žena se nije derala na one koji nisu išli na predavanja, ni ništa :cry:…Skoro zaspala :cry:…Mrzim bit u sredini abecede.
Na putu doma 45min vodila uzaludni razgovor s muškim umom o nepresušnim temama – «Zašto su dvije cure koje se ljube DO JAJA, a iste takve deèke treba poslat u konc-logore» i «Hendikep – da ili ne». Umorila se. Ali neka…sam nek igra hendikep – izgubit æe i onih 1000 kn koje zaraðuje mjeseèno. :evil: :evil:
Došla doma, jela vrganje na èušpajz s tost kruhom (jer drugog nema). I sad idem stavljat/vadit 30-ak CD-ova u/iz playera u nadi da æe bar jedan bit prazan.
IN SPEEEE (c)!!!

ultraviolet
08-06-2005, 19:52
- još jedan potpis u mojoj kolekciji (još samo 3.......i GOTOVO)
- zujanje u informatièkoj - pokušaj demanta acidine paranoje da ja nju "zbilja ne volim" :shock: :shock: . acid, jel uspjelo?
- kava u kadenci - mrzim taj birc, sve puno prostih srednjoškolaca koji previše puše i psuju roditelje
- najgore lisnato na svijetu - iz pekarni klara - neznam šta mi bi - lisnato s brokulom :rig: fuj fuj fuj i smrducka.
- borkoviæ/frusciante/me - veæ uigrana kombinacija - stvoreni za pobjede!!! :hej:
- drmusanje uz bowija.....

karlovacko
08-06-2005, 20:00
budjenje raaaano ujutro(taj sam tip), osobito glasno pranje kose(provociram susjedstvo) i dopodne i popodne preznojavanje nad kpp institucijama.muka mi je al se mora.i da, ugovoreno konobarenje na bijelom dugmetu....jeeeeeeeeeeeeeee :tng:

Mo
08-06-2005, 20:16
pisao sem. rad
predao sam. rad
nisam uèio ništa
napisao još jedan uzbudljiv tekstiæ za Pravokutnik
ošišao se i obrijao svoju crvenu bradu. tužno sam ( tolilko tužna da se moja frizerka sažalila nada mnom ) gledao onu moju divnu kosu na podu al kaj se mora mora se... sad sam ko' iz vojske al eto kažu mi da sam tako ljepši...
ah... :lol:

Robierre de Cochon
08-06-2005, 20:19
napisao joĹĄ jedan uzbudljiv tekstiĂŚ za Pravokutnik
poĹĄalji

Mo
08-06-2005, 20:33
poslao

ThunderBoy
09-06-2005, 13:58

leonisa
09-06-2005, 14:29
juce je bila dobra provala od strane mame mog dragog. slatko sam se nasmijala mojim sarmantnim mrgreen osmijehom!
dragi je doma (kod njih) zaboravio kosulju, i sad ja mu to velim, jer sam to ja primjetila, no on je zaboravio reci starom da ju donese kad bude dolazio. i rece meni njegova majka: pa sto ti nisi nazvala i rekla? a ja: ja??? i smajl koji se sokira??!! pa dovoljno je kaj sam primjetila, necu vas ja zvati! ona: pa ne znam, trebala si ti. ja opet stotinu sokantnih smajlica i velim: zaboravio je kod svojih roditelja, da je zaboravio na moru kod mojih, ja bi ih zvala, ne on. a ona: ha, dobro, mislim, vi se dogovarate o zajednickom zivotu i ko sta radi. ja velim: da, tako je!drugi spust bio je upucen njegovom starom. dragi je imao sastanak i birao kosulje i kravate koje ce obuci ujutro. i dodje meni njegov stari: sad cu ja tebi pokazat kako se vezu kravate. ja: ne, nemojte meni pokazivat, ja ne nosim kravate, a bogme ih i ne vezem!! i okrenem glavu!

ljudi, u medjuvremenu se dogodila emancipacija i seksualna revolucija!!

you gotta fight for your right!!!

bob rock
09-06-2005, 15:01
gledaj to ovak... odjevanje dragog ti je priprema za odjevanje djece, a kad djeca odu, opet æeš odjevat svog muža koji zbog kostobolje, paraplegije, psorijaze (ne znam zašto sam to stavio, zvuèalo je ok), alchajmera, parkinsa, umjetnog kuka neæe moæ obuæ donje rublje, a kamoli vezat kravatu (mislim :wink: daj se uozbilji :mrgreen: ). tak da... sad je pravi moment za privikavanje...
ps: i da... veæ neko vrijeme želim ti spomenut, al ne želim ispast picajzla... felša ti sig...

leonisa
09-06-2005, 15:07
hahahahhaahhaah za sig! (a bogme i za ostalo) bar je unikatan! smajl koji namiguje!

poslao
je, robiju, a ne na pravokutnik! ne ide to tako (sad par obicnih smajlova kaj se smijulje)

09-06-2005, 15:10
Ovih dana sam skupljao potpise... odlazio bih na faks rano ujutro, a vraÌao se kuÌi kasno naveèer... nisam uèio, a za tjedan dana imam ispit... juuuuhuuuu! Živjeli potpisi!
Nadalje... danas sam zaspao na potpis iz rimskog ujutro i sad Ìu vidjeti ťto se moŞe uèiniti naveèer... spavao sam do sad... vidio da me Amathos bijedno pokuťava isprovocirati na forumu i sad ne znam kako da ga poťaljem k vragu (nisam kreativan (c) ) ali ipak Ìu to uèiniti...
Sutra idem po potpis, ponovno... Şivot je uzbudljiv i pun nepredvidivih zaokreta... eto, i ja naťao naèina da poťaljem Amathosa k vragu....

Piss off!

merić
09-06-2005, 19:24
danas mi je doťao tata, istina, veÌ je poťao doma, ali, eto, lijepo je vidjet nekog èlana obitelji
izdvojio je tek kojih sat, dva za ruèak sa mnom, ali to je sasvim u redu
bilo je ruĹžno vrijeme i nije baĹĄ imao vremena na pretek pa ga niam mogla vodit da mi kupi cipele, ili bilo ĹĄto... :wink:
ja inaèe volim iÌi u kupovinu s njim, uvijek mi neťto kupi ( da ne bude da je bezveze gubio vrijeme) i uvijek kupuje lijepe i kvalitetne stvari.

detaljno je prouèio moj index, i tako to

saznala sam da mi mali brat veĂŚ bez problema moĹže prehodati kilometar, dva dnevno
on i teta svaki dan naime toliko ĹĄetaju! i on sam hoda!!!!

on mi najviĹĄe nedostaje......

bob rock
09-06-2005, 21:07
... namigivanja prof. èepulu,
mucica je ostavila neizbrisiv peèat na ovom forumu :wink:
(i za ime boga!!!! lenny ne vrijeðaj se molim te ko boga!!!!! nisam mislio reæi da si prostitutka :wink: )

mala m
09-06-2005, 22:36
digla se prvo u pol5, neka pticurina je zavijala na krovu, doslo mi da je pogodim s nekom teglom biljke...zaspala i digli me moji oko8....ucila, ucila,popila max flu,ucila, igrala igrice,uzrujavala se jer mi nis ne ide u glavu, otisla do frizera,za malo se slupala, dala si lijepe plave pramenove i to me bas razveselilo...otisla do bake i ispraznila joj pol frizidera....dosla doma i to je to

VeNoM
10-06-2005, 00:14
digo se u 7 ujutro
pol 8 u autu
u 10 do 8 se parkiram kod sokola (još nemrem vjerovat)
došo u dv. 1 i tamo krdo ljudi, al se uspjeh zgurat kako bih uspio doæ u bliski kontakt sa prof. polše(f)kom...
nakon što smo to na brzinu to odradili, bacili smo se na ljepši dio dana, sjedenje u mufkazu kojih 45 min (još nas je i darac poèasito nazoènošæu)
onda sam hrabro odluèio napustiti ekipu i krenuti u nove pohode
sjedoh u avto, kadli ono neki natpis, nazovi ovaj broj, ja nazovem i saznam da taj broj koji sam nazvo nije ostavio svoj broj moba na mom autu... WTF?!
nije me ni to sputalo, došo sam sretno doma, pojeo 5 muda i 2 i 3/4 sendvièa od mortadele
uèio sam = zaspo sam
digo se u 12 (pomoæu 3 budilice)
uèio do kojih 4, gledo simpsone i married w/ children (u pauzi radioteleviziju srbije)
opet uèio do najslabije karike, pa prebacio na erteel i gledo forbidden love
(pitam se samo zašto sve starije žene žele barit danijela? op.a.)
opet spavo/uèio
i eto me sad ovdje s vama bogovima, blago meni

a sad, on second thought, KOGA BOLI KURAC KOJI SAM JA KURAC DANAS RADIO? U KURAC

Starfish
10-06-2005, 01:03
Pokušavam cijeli dan uvjerit tatu da nitko nije bacio nikakve uroke na
nas, da nismo prokleti i da ne treba zvat Esmu Nurðemet ili kako joj je veæ ime.
Savim je sluèajno danas crklo - in random order: TV, flakserica, auto, kosilica na guranje i telefonska inija :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
I tako - završila je travesija sa skupljanjem potpisa, sad kreæemo u karantanu od kavi i živih ljudi meðu knjige i moljce. JEEJ!
Bili smo u Escobaru danas. Me don't like. Neudobno je. Izmeðu udobnih stolaca i crno-bijele fotografije Canavarra na zidu ipak biram udobne stolce... :shock: :shock:
Damn, I'm loosing it...

Poèele su pitalice...Di æeÅ¡ za roðendan? Åveliki kuracta hoæeÅ¡ za roðendan? NiÅ¡ta neæu. Oæu da opet bude sunèano. I onu skriptu iz nacije uvezenu s dinamo-plavom folijom na poèetku. I joÅ¡ par stvari koje neæu dobit.
Uèila sam rimsko popodne, jela Medo Bobi s mlijekom i gledala Ciganke.
Onda sam bila na chatu. Sad idem spavat.
Svrbi me nos.

biki
10-06-2005, 20:27
danas smo bili na potpisima i dobila sam 3 iz jebenog mpa za koji sam se trudila ko pas veæ mjesec dana i nisam bila vani veæ 3 vikenda ni ništa uèila za 3 ispita. a kad su tri trojke u pitanju ne može to biti dobro. nikako. jebo ja visoka oæekivanja. i sve si nekak mislim o virðiniji vulf cijelo vrijeme jer mi se èini da æu poludjet ko ona ali ne možeš se danas ni utopit kak spada. jebemu civilizaciju. :shock:

ultraviolet
10-06-2005, 21:14
danas smo bili na potpisima i dobila sam 3 iz jebenog mpa za koji sam se trudila ko pas veæ mjesec dana i nisam bila vani veæ 3 vikenda ni ništa uèila za 3 ispita. a kad su tri trojke u pitanju ne može to biti dobro. nikako. jebo ja visoka oæekivanja. i sve si nekak mislim o virðiniji vulf cijelo vrijeme jer mi se èini da æu poludjet ko ona ali ne možeš se danas ni utopit kak spada. jebemu civilizaciju. :shock:
draga biki. ne želim se mješat, al mislim da trojka iz mp - nije razlog da završiš svoj mladi život utapljanjem. život nije pošten (ne, ne, ne...) i èesto nas ošteti kad smo zavrijedili bolje, al u isto vrijeme nagradi kad to najmanje oèekujemo. zato, promatraj život s vedrije strane, i budi optimist. umjesto virginije wolf raðe posegni za sidney sheldonom. sve je nekako slaðe s happy endom! :wink: :thm:

VeNoM
10-06-2005, 23:38
dignuh se u 5:30
ponavljo obvezno do 9:30

došo tamo u 10
na red došo u 5 (još sam se i progurao...)
i èovjek bi pomislio da je napokon gotovo s rimskih, al se èovjek vara tako da opet moram doæ za tjedan dana...

zna neko di se iznajmljuju jednokratni pištolji? (bilo bi lijepo da i radi subotom da se odmah rješim tegoba)

yoda
11-06-2005, 00:14
jucer ... gpp
danas ... gpp
et d moment ... zamalo pa je gpp
sutra ... gpp

WOHOOOO

LIFE IS GOOD! :thm:

Mo
11-06-2005, 02:17
ajme yoda promijeni sig :mrgreen:
molim te, u ime našeg super odnosa

biki
11-06-2005, 16:57
draga biki. ne želim se mješat, al mislim da trojka iz mp - nije razlog da završiš svoj mladi život utapljanjem. život nije pošten (ne, ne, ne...) i èesto nas ošteti kad smo zavrijedili bolje, al u isto vrijeme nagradi kad to najmanje oèekujemo. zato, promatraj život s vedrije strane, i budi optimist. umjesto virginije wolf raðe posegni za sidney sheldonom. sve je nekako slaðe s happy endom! :wink: :thm:
hvala ultra ali nije do trojke, veæ je to samo kap koja je prelila èašu.
ja sam idealist pa se živciram kad se trudiš oko neèega i sjebu te, a ekipa koja je nešto napravila tek toliko dobije iste pohvale kao i ti. stvar je u principu, jebeš trojku. a virðinija mi doðe ko dokaz da nisam samo ja sjebana, jer mi se neki puta èini da svi oko mene imaju život a ja se jebem s nepotrebnim sitnicama.
ali hvala još jednom :mrgreen:

doli
11-06-2005, 19:38
u ime našeg super odnosa

ak je tak super i ak ste tak dobri prijatelji voljet ces ga bez obzira na njegov sig... :wink:
evo vidis kak yoda i ja trpimo kidova i tvoja desnicarska sranja...tu se pokazuje nasa ljevicarska otvorenost...bez obzira na sve mi vas ipak volimo.... :mrgreen:

btw.ispricavam se kaj govorim u ime yode...

yoda nedaj se.... :thm:

mala m
11-06-2005, 20:47
....cijelu noc nisam spavala, budila se svakih dvajst minuta, ujutro se uhvatila zakona kojeg ucima,pa mi puko film i onda oprala podove u stanu da se malo smirim....jako jolly

Mo
11-06-2005, 20:55
u ime našeg super odnosa

ak je tak super i ak ste tak dobri prijatelji voljet ces ga bez obzira na njegov sig... :wink:
evo vidis kak yoda i ja trpimo kidova i tvoja desnicarska sranja...tu se pokazuje nasa ljevicarska otvorenost...bez obzira na sve mi vas ipak volimo.... :mrgreen:

btw.ispricavam se kaj govorim u ime yode...

yoda nedaj se.... :thm:

desnièarska sranja?
c c c c c.... a nikad nas nisi ni saslušala pošteno.. :lol:

lubilu
11-06-2005, 21:20
:x
negdje je netko rekao da je puno lijevicara na forumu...nice wish...but sooo wroong!!

ON:
koncano imam dijalekticki i hist materijalizam i marxa i marksizam u malom prstu! jos samo ostatak soc! uff....

jedva cekam da se naspavam iduci tjedan. bez obzira na rezultat u pon.
san, san, san. id divlja, ego je pobjegao il odustao, superego im se smije....neuroza, psihoza, promaseni slucaj. nekonstruktivna represija. ludim, ludim, dosta mi je!!!

jela sam fini rucak danas

magali
12-06-2005, 18:16
ja sam nova na forumu,pa molim nekog da mi objasni kako da ubacim sliku uz svoj nick? :roll:

mala m
12-06-2005, 18:36
digla se danas u 6:51 pticice su jos uviejk spavale, sve je bilo fino mirno....popila si svoj nescafe, sva sretna,zadovoljna kad u 7:12 dolazi moja mama i odmah pocne "kaj si ti zivcana?" ja zbunjena,i pocne ona mene napadat i zaje....digla mi je tlak u minuti,toliko sam se iznervirala da mi ej cijeli dan slabo.....ostatak dana nisam razgovarala s njom,vec sam ucila svoje sranje od ispita.....sad mi je bila frendica tu,mislim da cu skoro ici spavat jer jedva gledam

acid
12-06-2005, 18:38
Cijeli dan sam provela uèeÌi u krevetu i sad sam lagano depresivna zbog sutra.

mala m
12-06-2005, 18:45
ja sam nova na forumu,pa molim nekog da mi objasni kako da ubacim sliku uz svoj nick? :roll:

hej,imas detaljan opis koji je fat dao nekom kak se stavlja avatar na topicu pitajte moderatore
http://www.pravokutnik.net/forum/viewto ... &start=135 (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=48&start=135)

bOG
12-06-2005, 18:59
http://www.pravokutnik.net/forum/viewto ... &start=135 (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=48&start=135)

LOL!
Mislim da je post namjenjem tocno odredenom kolegi,ali ako pomogne svima,super!
Hahaha,procitao sam vec prije fatov post,ali da ga se daje novim ljudima kao najbolje objasnjenje za stavljanje avatara je genijalno!

mala m
12-06-2005, 19:03
znam da je namjenjen odredenom kolegi,ali fat je to fino detaljno objasnio,pa eto moze joj posluzit

Robierre de Cochon
12-06-2005, 20:37
ja sam nova na forumu,pa molim nekog da mi objasni kako da ubacim sliku uz svoj nick?
http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?p=315#315

DUUH
12-06-2005, 21:29
Ispijam kavu na verandi, uz madeline kolacice (citaj: domacica), cigareta se pali... lijepa vecer.. mir u kvartu... zalim za propustenim danom(i godinom), vrtim ljeto u glavi... damn... opet ljeto.. damn... cekam ljude da nasrnu u blue...GDJE STE?!

ThunderBoy
16-06-2005, 00:10

M!!!
16-06-2005, 14:35
Juèer gledo BoySetsFire.Imam za reÌi samo ISUSUNCETIJEBEM! Ono bilo prestraťno.Razvalili.Sumnjam da Ìu ikad viťe tak neťt doŞovjeti (osim ak opet na doðu).Oznojijo se viťe neg kad smo na tjelesno trèali na 6 min.After zabava bila splendid zahvaljujuÌi preludoj os ekipi.E i popilo se par piva.Definitivno moj najbolji izlazak u zgu.Kupijo sam i majicu za ťminkanje po faksu i zg ťpici.

ultraviolet
16-06-2005, 20:51
digla se u 12.15. zvonio telefon, a ja se jedva iskobeljala iz kreveta al sam uvjerljivo odglumila da sam budna veæ 3 sata i nadmudrila dotiènog koji je zvao. a zvao je....isuse...ne sjeæam se...ko god da je - suckerrrrrrrrrrrr 8)
i još sam tri puta lagala - prijateljici da ne mogu iæ trèat jer imam posla za faks (kakvog posla za faks??? :shock: :shock: nije mi se dalo), bratu da sam bila u duæanu kad me zvao (a zapravo sam spavala) i tu na forumu, na topicu osjeæam se (podaci o putu koji prijeðe bombonjera nisu iz navedenog izvora veæ plod mog dugogodišnjeg istraživanja).
slabo uèim.
trenutno sam u dilemi - gledati super size me i doživotno zamrziti hamburgere i mcdonalds ili uèiti naèelo zakonitosti uprave i doživotno zamrziti faks. hm? :mrgreen:

keti
16-06-2005, 21:35
digla se u 10,malo lunjala po kuci,pojela jogurt,gledala tv,peglala,otisla na slatkac s deckom,prosetali se, a onda nas ulovio pljusak,no bilo je bas slatko,dosla doma, jela,pricala sa svojima,ucila par sati,telefonirala i sad idem opet ucit
zapravo, mogla bi na rolanje...bum si odlucila za 10 minuta :mrgreen: :mrgreen:

merić
17-06-2005, 09:26
napokon sam se usudila obuĂŚi majicu bez rukava i sandale, danas mi je valjda dovoljno toplo
inaèe, mislila sam obuÌi i suknju, ali, noge ipak moraju na nekakvo tamnjenje prije no ťto ih pokaŞem u javnosti :wink:

karlovacko
17-06-2005, 09:27
dala sam KPP!!!!

još uvijek ne vjerujem.vrijedilo je poremeæenog bioritma al ne moram ga furat u n.

ThunderBoy
17-06-2005, 18:29

ultraviolet
17-06-2005, 20:36
dala sam KPP!!!!
:thm: mora da se super osjeæaš. gadan je taj kpp ispit, 2. mjesto na top listi mojih fax - trauma.

ontopic - danas sam uglavnom provela dan kombinirajuæi, zbrajajuæi i planirajuæi šta æu stiæ nauèit za rok, šta ne.....jedno 5 puta se zbedirala da neæu stiæ, pa postala optimistièna. valunzi. dobila na poklon od frendice zakon o prekršajima. :thm: :mrgreen: ozljedila prst. jako. dala zadnje novce za "traffic". sad sam u dvojbi, ostati doma i gledat film i nastavit ovo predispitno asocijalno i tmurno razdoblje il izaæ van sa prijateljima i uživat u famoznom vatrometu i smijat se zajedno s njima dok ne nebu pršti tisuæu boja..... :mrgreen: :mrgreen:

leonisa
17-06-2005, 21:28
ultraviolet, totalno te kuzim! ja sam isto danas ostala sokirana kad me valkyra podsjetila za koliko je uprava..pa kalkulacija..pa lupanje glavom o zid (zasto nisam ucila, zasto je to toliko dosadno, zasto vise nemam ni jedam tini-mini ispit kojeg bi ugurala...)
ujutro sam popila kavu u gradu s frendicama, nakon dugo vremena smo se nasle pod dnevnim svijetlom. onda sam provela cijeli dan u gradu obavljajuci neke gluposti (izmedju ostalog trazila roza torbicu za sutrasnju svadbu koju bi "obukla" vise od jednom. nisam nasla i sad ne znam koju cu izabrat).
dosla doma, zahebavala se s dragim (mislim da ga je malo pukla pivica popijena na ovakvom suncu), ispratila dragog na posao i sad se neckam knjiga ili grad...knjiga ili grad...knjiga ili grad...mozda i ciklus epizoda dead like me...hm....DAMN!

Mo
17-06-2005, 23:50
prvi petak u jebenih 100 godina koji sam ostao doma. i nije dobro. užas.. dobro da je subota al petak.. slijedeæi nikako
ako ništa uèio sam i prošao 100 stranica.. 100 jebenih stranica..
primijetili ste da stalno koristim rijeè jebeno.. da .. khm..

leonisa
17-06-2005, 23:57
ja sam otisla van na jednu cugu. bezalkoholnu jer sam vozila. jos uvijek je sparno i vruce za riknut. jos koji stupanj i moci cu udariti rokovsku strebacinu punom parom (naravno, znoj koji se cijedi mi je potreban da bi dozivljaj mucenistva bio veci)

18-06-2005, 00:06
ja sam otisla van na jednu cugu. bezalkoholnu jer sam vozila. jos uvijek je sparno i vruce za riknut. jos koji stupanj i moci cu udariti rokovsku strebacinu punom parom (naravno, znoj koji se cijedi mi je potreban da bi dozivljaj mucenistva bio veci)

Moja veèer je protekla isto, ali identièno...
S frendom (koji radi na porti) sam zatvorio faks, ah... kao da vlastiti stan zakljuèavam... :mrgreen: pa onda na cugu u Tkalèu... njemu piva, meni kola... (kola kao cola i kola kao kola... get it? ha? get it? hihihihi ) enivejs, odvezo frenda kuÌi, odvezo sebe kuÌi... pojeo dvije (2) breskve i sad laganica uz forum i muziku... mislim da bi mogao i uèiti neťto... pa da ipak proðem te ispitiÌe prije ljeta.... hm... kao da me lovi neka bolest... malo sam vruÌ.. i vruÌe mi je...

bOG
18-06-2005, 18:18
Jucer na vecer uzivao u blagodatima kineske tolerancije i uvoza,te doznao sve o mladim bandama Pekinga,ludim Mongolima,nenormalnim Azarbejcancima,i svim ostalim skupinama mladih gangsta u dalekoj nam Kini.
Sve iz prve ruke.

Danas bio na kvalifikacijama za svjetsko iz debate.Koje su bile i 4 kolo hrvatske debatne lige.
Prosao sam,pa sam sretan.
Uostalom,sve vam moze objektivno reci Emer,koja je bila sudac.

acid
18-06-2005, 21:11
Danas sam bila na roĹĄtilju. Njami njami!

M!!!
19-06-2005, 09:24
Juèer bio na èaťici razgovora s doli.Mogu samo reÌi very nice person. Drago mi je kaj smo se upoznali.

doli
19-06-2005, 12:04
Juèer bio na èašici razgovora s doli.Mogu samo reæi very nice person. Drago mi je kaj smo se upoznali.

aaaaaaaaaaaaaa....kvaris moju reputaciju iskonskog zla...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....... :x :x

btw.i meni isto drago da smo se upoznali,sad mozemo spremiti urotu protiv ovih purgera.. :wink:

19-06-2005, 14:42
Juèer bio na èaťici razgovora s doli.Mogu samo reÌi very nice person. Drago mi je kaj smo se upoznali.

Muahahahahaha... Ĺžao mi je, iskreno mi je Ĺžao...

In other news...
Juèer proveo dan vozikajuĂŚi se uokolo s frendovima - bio na karting stazi u Ĺveliki kuracpanskom, pa na karting stazi u MiĂŚevcu, pa onda lagana voĹžnjica po selima oko Zagreba poput Èrnkovca, Selnice i sl., uslikao sam kravu... Poslije ĹĄetnjica po kvartu i Sigeèici, a onda slikanje nasred ceste... ah... divota... doĹĄao doma u pola jedan ili tako neĹĄto i prièao s bakom i mamom o svemu...
Sutra - poèinje uèenje odvratnog ekonomskog predmeta prve godine... no,
Danas - tjedni drink u 18... jeeeeej! Looking forward to it! :D

Mo
20-06-2005, 00:28
ruèao ko bog
pio
pio
skupljao lovu
sad mi je žao iæ leæ
jer kad se sjetim sutra ujutro. doðe mi žao. ovog osjeæaja ne bu više.

leonisa
20-06-2005, 14:27
juce sam bila u kerempuhu i gledala sam PA NE HODAJ GOLA NAOKOLO. predstava je dobra iako bi se po smijehu publike moglo reci i da je odlicna. ja bi rekla da je mia begovic odlicna! em sto je odlicno odglumila ulogu, em sto zena fenomenalno izgleda!!! uz miu, glume tarik filipovic, edo vujic, mario mirkovic, te sasa antic i stoka koji glume sluge a pojavljuju se u stilu vraga i andjela u mi nismo andjeli (bar je mene asociralo na to). radnja je prilagodjena danasnjim politicarima te se neki od njih i spominju (direktno ili indirektno- gospodicna vlasta mi je favorite!)

kratki sadrzaj:
Radnja se ove seksualno-politièke komedije odvija u salonu saborskog zastupnika. On predbacuje svojoj Şeni da se preèesto pokazuje vrlo oskudno odjevena pred njihovim dvanaestogodiťnjim sinom i pred slugom. Kada gospodin gradonaèelnik stanovitog gradièa iz provincije i FilipoviÌev izravni politièki suparnik dolazi u posjet traŞeÌi usluge za svoju opÌinu, zastupnikova se Şena opet pojavljuje jednako razodjevena, ponovno izazivajuÌi bijes svoga supruga.
Mladu je Şenu u straŞnjicu ubola osa. Uvjerena u ozbiljnost svoga stanja, ona moli muŞa da joj isiťe Şalac. On odbija. Gospodin gradonaèelnik, zamoljen da uèini isto, takoðer izbjegava udovoljiti toj molbi. Stoga Ìe pozvati lijeènika. U meðuvremenu, najavljen je posjet novinara uglednog lista, koji dolazi intervjuirati zastupnika..

preporucam pogledati!

kad smo vec kod kazalista, u cetvrtak sam u HNK gledala labudje jezero (moj dodatak: hrvatsku budnicu :mrgreen:)
glavni lik je Maksimilijan Vrhovac (nositelj prosvjetaske politike i kulture u hrvatskoj krajem 18. i pocetkom 19.st.), "crni labud koji ovdje nije labud" je barunica Dora Hollenbach (prva dvorska dama na dvoru Franza II Habsburskog)
vrhunac mi je treci cin- (da dam uvod nabrzaka, prva dbva: maksimilijan slavi rodjendan i dobiva za punoljetstvo od franza II kao poklon pusku i medalju. maksimilijanov dugogodisnji prijatelj goroslav nada se kako je doslo vrijeme da pokaze maksimilijanu svoje osjecaje koji nadilaze samo puko prijateljstvo (!!!) nakon proslave, maksimilijan odlazi u setnju maksimirom gdje misli da u labudu vidi utvaru svoje voljene sofije. maksimilijan, koji je vec odlucio posvetiti zivot svojem narodu nakon odsanjanog susreta jos je sigurniji u svoj odabir i poslanje, no njegove se aktivnosti ne svidjaju beckom dvoru i mnoge su uhode i zbiri poslani da prate svaki njegov korak)
radnja se odvija na beckom dvoru gdje je priredjen ples pod maskama. jedna spletkarica s dvora, dora, koja je zaljubljena u franza II zeli privuci njegove simpatije tako da raskrinka maksimilijana pred njegovim istomisljenicima. ona pise pismo maksimilijanu hineci da ga pise sofija (njegova noeostvarena ljubav, grofica) i predlozi susret na dvorskom plesu pod maskama na kojem bi oboje bili skriveni. dok maksimilijan uziva, kako misli, u drustvu svoje velike ljubavi sofije, dora samo ceka njegovu ljubavnu izjavu da bi je mogla pred svima objaviti. maksimilijan se necka- drzat se zadatih nacela ili izdat svoje stavove i prijatelje zbog svoje ljubavi. kad maksimilijan shvati da je prevaren uspijeva pobjeci uz pomoc prijatelja iz carske palace i pobjeci u zagreb. u zavrsnom cinu: nakon iskusenja koja su pred maksimilijana postavili neprijatelji njegova naroda, on je jos sigurniji u svoje planove. ponovo je na maksimirskim jezerima koja su oduvijek bila izvorista nove snage za nastavak borbe....

po meni neke klasike ne treba dirat!

mala buba
20-06-2005, 17:37
po meni neke klasike ne treba dirat!

pogotovo ako su labudje jezero! *zaljubljeno gleda u svoj poster labudjeg jezera iznad kreveta i ujedno se njime hvali na forumu*

danas sam isla prijaviti ispite. mitlim da tam vidjela boba rocka, ali bob rock mene nije vidio. srela hrpu poznatih ne-forum ljudi.svi su roknuli rimsko. :pal: jej, uopce me nije strah sedmog mj. ne, ne...ni najmanje.
onda sam otisla na kavu u tolkien s frendicom, tako da se bojimo skupa, a ne svaka sama na svojoj strani. ona je pala rimsko, a bila je uvjerena da ce proci pa smo komenirale kako bi bas bilo ok da ti na opisu napisu koliko si bodova imao (o tome da vidimo ispit nismo uopce fantazirale). toliken je bas super, umirujuca atmosfera nakon groznice na faksu.
onda me buraz pokupio na pol puta doma i isli smo u nabavke. utrzila sam si dupli cd plattersa. sad ih preslusavam :luv: they be great :luv:
i gajbu cole :luv: :mrgreen: mwahahahaha rimsko got nothin' on me dok imam kave i cole mwahahahaha :pal: ovaj, :mrgreen:
i onda sam dosla doma i skuhala ultra-super-zdravi umak od sojinih medaljona i sampinjona sa rizom i zelenom salatom. mwahahahaha!
sojini medaljoni - 15kn
pogled na burazovom licu kad je zagrizao u 'meso' - neprocjenjiv
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma bas me briga, moram se zdravo hraniti da mogu bolje uciti.
a ok, nije da me bas briga, pohvalio je umak unatoc 'mesu' pa se sad mogu bahatiti :mrgreen:
trenutacno drzim neku ultra-kewl masku za kosu na glavi i cekam dok ju ne smijem isprati. navodno ce mi kosa biti super shiny od ovoga. i bolje im je da mi kosa bude super shiny, osjecam se kao da sam stavila onaj umak iz kineskog na glavu. ajd, barem bolje mirisi.
svejedno se osjecam kao cashew pile. mmmm cashew :luv: (*a.d.d. kicking in*)
nakon toga idem kuhati jednu fiiinu tursku, ili kako ju ja odmilja zovem - slonoubojicu. pa na rimsko - woot woot! jipijajeij! *ide isprati cashew s glave jer joj se ne da vise cekati*

bob rock
20-06-2005, 18:12
mitlim da tam vidjela boba rocka, ali bob rock mene nije vidio.
sorry :oops:

mala buba
20-06-2005, 18:26
sorry :oops:

jetam, jetam, vidjela tam boba!
don't sweat it ;) ako ista razumijem, to je ne-skuzivanje poznatih ljudi. to mi je od starog. on mene na ulici ne prepozna.
programerska krv, sto se moze.

ontopic: cashew pile is I no more! sad jos samo da se ova kosa posushi pa da vidim jel cu jos sto zabraniti kad osvojim svemir. makar sam neki dan imala raspravu o crnim rupama i paralelnim svemirima i onoj nekoj niti koja nikog zivog osim mene ne zanima :mrgreen:
sto me podsjetilo da postoji vise od jednog svemira. fuck. treba mi novi evil mastermindish plan.
voda polako kljucha sto znaci da cu uskoro biti hyper. sa nadajmo se shiiiiiny kosom. onako, kao tighi. shiiiiiny. ok, ne bas kao tighi, ali u nekom stupnju valjda bude bila shiny.
onda cu se sakriti na terasu, izmedju tegle crvenih pelargonija i tegle ljubicastih pelargonija...ili mozda iza ruze penjacice, i shpiglirat susjede! i buraza! :imam-totalno-zakon-ideju-koju-obavezno-moram-sprovesti smajli:

malimrav85
20-06-2005, 20:48
Dao teoriju, bio u NSB-u i skuĹžio da imaju prĹžilice na onim novim kompovima. Na brzinu sprĹžio nekik 200 mp3-a, moram kupit onaj pak od 100 cd-a praznih pa da kampiram jedan dan tamo. DoĹĄao doma, otiĹĄao po sladoled i novine pa sjeo sam u prak na klupu i prolistao novine. DoĹĄo mi je neki pes. :|

M!!!
20-06-2005, 22:13
Ja danas opet niĹĄt osim kaj sam otiĹĄel do grada na kafu.Ubija me prokleta nacionalna.Uvjerljivo najdosadniji predmet na prvoj godini po meni.No bitno je da sam se dogovoril sam sa sobom da od sutra ozbiljno.Bolje sad stisnut neg opet to primiti u ruke. :mrgreen:

merić
21-06-2005, 08:48
doĹĄli su mi brat i rodica! i idu tek u nedjelju!!!!!! :cry: :cry:
oni Ìe se tu zabavljati i slièno a ja jadna moram uèit nacionalnu!!! i,da , naravno da dvoje srednjoťkolaca ne vjeruju da moram uèit pa mi tjeraju da budem s njima cijelo vrijeme.
veèers Ìu iih odvest negdje na piÌe,sutra im je koncert bijelog dugmeta. pa Ìe ih to zaokupiti, a veÌ Ìu ja neťto smislit za dalje

karlovacko
21-06-2005, 10:28
nekako sam osobito djetinjasta i razigrana u zadnje vrijeme:sve se više pretvaram u malu bezubu trogodišnjakinju, molim kad me sretnete na cesti bez suvišnih zasto samo dajte mikiæ!
faua :oops:

doli
21-06-2005, 12:08
ne znam od kud da pocnem...nisam nist cijelu noc spavala...dizala sam se tisucu put,cula ljude kak hodaju po sobi,otvaraju vrata,pas vani laje...zurila sam 200 put kroz prozor da vidim kaj se to vani mice....sve u svemu koma, s time da sam spavala u dugoj pidzami pokrivena s dekom i poplonom...probudila sam se s jebenom temperaturom od ni vrit ni mimo 37, koja je najgora,pluca mi se raspadaju i uzasno me bole...mislim da umirem, a vani je pakleno vruce.....

M!!!
21-06-2005, 14:02
Ujutro malo uèio,pa sam onda otiťel na dve kave i sad opet idem uèiti.Bit Ìe ovo duga noÌ...

Mo
21-06-2005, 14:14
otišao na faks prijavit ispit 3 dana nakon prijave. uspio prijavit.. fiju sva sreæa
sreo yodu i skeptika. bio na kavi sa fatom i još jednim frendom. sreo i kazmu.
sad idem uèit, I hope.

lubilu
21-06-2005, 18:55
pa manje-vise kao nesto ucim. moram ozbiljno prionut poslu inace bi se planovi za ljeto mogli.... BOOOM!! rasprsnuti kao baloncic.... :bonk:

a u medjuvremenu, idem na kave, po mercatorima, mercantonima, kaptol centrima i importanneima. ilicom, teslinom, masarykovom i posvuda gdje se skriva neki ducan....bwahahaahaha... moji su svi.... :twisted:

hocu u graz, bec, munchen...negdje!!!!

leonisa
21-06-2005, 20:15
mo- pa to je nesto nevjerojatno!!!
to treba ici u memoare porkih studenata! vesna je ljudsko bice!!!!!!!!!!

juce sam skuzila da mi uprava nije 8.7. vec 1.7. da, rok u 7. mjesecu je PRVOG sedmog!! ljuta sam...sad se bacam na drustva...to imam vise sanse!

inace nastavak moje ponosne veceri- dosla sam bicom do grada, u pola 2, dozivjela vrlo cudna iskustva vozeci se gajevom i cekajuci kraj auta u istoj ulici. onda je dragi u svom alkoholiziranom stanju lose privezao bicikl za gepek na autu te je bicikl pao negdje kod doma sportova, taman prije neg smo iskrcali njegovog posl. partnera iz madzarske.
da moj novi bicikl je unisten.
sada ga zovemo "bolesnik". novi clan nase male zajednice!

Mo
21-06-2005, 21:52
vesna je simpatièna gospoða.
sam je zavrnula oèima i uzela moju prijavnicu..

bio u gradu popodne još
sreo bivšu curu, htio joj reæ kako prekrasno izgleda. :mrgreen:
još sam pod dojmom. god damn.

yoda
21-06-2005, 22:38
ja danas trazio financije kod prof.arbutine i rekla da ne moze... :cry: :cry:

kao da je prebukiran...osim ak mi je 3x put...damn!
sad nemam vise volje ni ucit financije...divno reko...

keti
22-06-2005, 01:05
uf, divan, ispunjen dan...
digla se pol 11, pogledala oprah, pocela ucit oko 12, ucila do pol 5, oprala 2 prozora, promijenila zavjese,ucila pol sata, vozila biciklin od 7 do pol 9 (napravila 21 km, pucam od ponosa!!), usisala cijelu kucu u pol sata, istusirala se, telefonirala s frendicama, u 10 se nasla s deckom, u ponoc ko pepeljuga dosla doma...
odoh jos malo ucit, bas me knjiga zove i vuce

ultraviolet
22-06-2005, 01:29
juce sam skuzila da mi uprava nije 8.7. vec 1.7. da, rok u 7. mjesecu je PRVOG sedmog!!
je je, 1. 07. i ja sam prvo bila u fazi šoka, pa negiranja i na kraju prihvatila tu gorku èinjenicu. uèim ful, al teeeško..., ipak je to upravno. al ko zna, veæ mi se dugo u životu nije dogodila ništa lijepo.... :mrgreen:
inaèe, danas sam uèila skoro èitav dan vrlo uspješno. kod frendice smo si složile buksu, ona u jednoj sobi, ja u drugoj, i naðemo se svakih 2 sata na èik pauzi. krasno. imamo mini nsb. i još sam naveèer išla s curama na trèanje. (iz mog današnjeg dana dalo bi se zakljuèiti da puno uèim i bavim se športom što je puko mazanje oèiju i daleko od istine. :mrgreen: )sad uživam u trenucima opuštanja i samoæe, slušam glazbu i razmišljam o životu i prolaznosti. (morala sam ovo napisat :mrgreen: ).

leonisa
22-06-2005, 14:06
od jutra se psihicki i fizicki spremam za kampiranje ispred stadiona te boravak u njemu :D

22-06-2005, 20:52
...bila na kavi ... vidjela ivanisevica u rozoj majici a ne izgleda ko peder nego bas suprotno...

DUUH
22-06-2005, 23:08
... skuhao kavu, otkrio da vise nemam kave...damn... vidio sebe u ogledalu... nisam nosio rozu maicu (jeeeej, nisam gay jerbo samo gay ljudi nose roze maice)... damn... bila je crna i nije bas najbolje mirisala... damn...

karlovacko
23-06-2005, 09:43
khm. Koncert bijelog dugmeta...

prvo i osnovno organizacija losa za poludit :evil:

radila sam na blagajni i ubila se od posla

tretirali su nas ko marvu

upucavalo mi je milijon pijanih seljaèina :roll:

doslovce sam dobila u glavu

al bilo je i svjetlih trenutaka, kad smo plesali na sanku na lipe cvatu :thm:

bOG
23-06-2005, 14:51
Bio na koncertu.
Nisam vidio Karlovacko,jer je guzva bila prevelika.Nisam niti nikog drugog od ekipe mogao naci.
Koncert mi je bio super,s obzirom na cinjenicu da nisam fan Bijelog dugmeta.
Nakon sarajevskog banda,sam sjeo na cevape u pol 2.
Propjesacio pola grada.

Ja inace ne pisem na ovaj topic,jelda?
Zato mi je cudno.....

M!!!
23-06-2005, 17:43
Uglavnom uèim nacionalnu,malo sluťam mjuzu,surfami gledam tenis.Nisam veÌ bil vani dva dana.Nadam se da se bude isplatilo.

doli
23-06-2005, 20:16
bila ujutro kod doktora jer sam ocito defekt ili me bog ili bOG ne vole i urotili su se protiv mene....
mislim,koje su sanse da prije ispita,kad moram letjet po sobi i ucit ko manijak,imam temperaturu,imam neke cudne simptome, ne znam kaj mi je,ne zna ni glupa doktorica koja nema pojima...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

i da, offtopic koji treba na topic ne volem al sam lijena i bolesna pa se oprasta....MRZIM SVE STO VIDIM,CUJEM,OSJECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x

ThunderBoy
24-06-2005, 00:02

doli
25-06-2005, 20:28
jucer sam pricala na tel od 8 do recimo 11,onda sam bila u blu sa ++ i yugicem,onda opet na tel...i kad sam se vec taaak iscrpila od blebetanja krenem u krevet.....

i tak,pokusavam zaspat kad cujem galamu ispred kuce,na parkiralistu....a danas mi sestra rekla da su to bili neki tip i cura.tip nazderani ko majka a cura ga mlati :shock: ,udara nogama :shk: ,bacila ga u mamino cvijece... :pal: a od moje sestre decko koji nije naviknut na takve dogadaje(kao moja obitelj koja zivi vec 20 god kraj kafica)je sjedio na balkonu i zabavljao se i govoril:"da je moja,pobirala bi svoje zube po podu" :mrgreen:

mala m
25-06-2005, 21:33
provela pola dana gledajuc u plafon kak kapa voda jer je susjedima pukal cijev....totalno jolly

karlovacko
26-06-2005, 09:03
veeeliki pozdrav svima iz norveske

check out me blog http://norveska.blog.hr

popodne slijedi veliki post

doli
28-06-2005, 22:27
danas sam bila u zg...prvo na kavici s leom,onda dosel yoda...lea otisla,dosli kid i tigi...otisel yoda i ostali samo mi a to je bio KAOS!!!!!!!!!!!!

tigi kao i uvijek odlicno raspolozena pogotovo kad trazi parkirnu kartu.... :lol: ,a ovaj zidov...OVAJ ZIDOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to je strasno...vec sam zaboravila kak se volim vrijedati s razvaljenom pederastom placipizdom.....

tigi,pozdrav..sljedeci put ti i ja solo na kavu da se stracamo,a ovo deriste malo cemo ostaviti kod kuce da tebi kuha,pegla i cisti..... :wink:

Mo
28-06-2005, 22:41
bas mi je zao kaj nisam bio na toj kavici. next time...

ontopic: ustao se u 7
ucio
napisao tekst za pravokutnik
ucio
uzeo pauzu pol sata
ucio

( sad bi netko rekao: ovaj nema sanse da ne polozi )
da.. pih
if it were that easy..

Tighelia
29-06-2005, 04:03
tigi kao i uvijek odlicno raspolozena pogotovo kad trazi parkirnu kartu.... :lol:
Da, nisam li bila 'divna'? :mrgreen:

tigi,pozdrav..sljedeci put ti i ja solo na kavu da se stracamo,a ovo deriste malo cemo ostaviti kod kuce da tebi kuha,pegla i cisti...
Ili ga uputiti kod Yodinih bratiĂŚa da pomogne oko lamperije? :mrgreen: :twisted:

Ontopic...
Ĺveliki kuracto se niĹžu moji dani kao biseri... A-a-a-a-a... Kao biseri. :lol:
I svaki je biser nad biserom.
I tek trunka iole korisnog u svakom.
I tako u krug, valjda ĂŚu se ukoristiti uskoro. Za svoje bolje. :?

29-06-2005, 05:05
danas sam bila u zg...prvo na kavici s leom,onda dosel yoda...lea otisla,dosli kid i tigi...otisel yoda i ostali samo mi a to je bio KAOS!!!!!!!!!!!!

tigi kao i uvijek odlicno raspolozena pogotovo kad trazi parkirnu kartu.... :lol: ,a ovaj zidov...OVAJ ZIDOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to je strasno...vec sam zaboravila kak se volim vrijedati s razvaljenom pederastom placipizdom.....

tigi,pozdrav..sljedeci put ti i ja solo na kavu da se stracamo,a ovo deriste malo cemo ostaviti kod kuce da tebi kuha,pegla i cisti..... :wink:

Ja moŞda jesam razvaljena (:luv:) pederasta plaèipizda, moŞda sam i Şidov... moŞda kuham, peglam, èistim i sl. moŞda sam ruŞan... ali unatoè svemu...
IMAM KOSU!!! Nja nja nja nja nja nja... doli, daj se poèeťljaj... ak moŞeť... hihihihi

Ontopic:
Izgubio bilo kakav osjeĂŚaj odgovornosti, lunjao po gradu i trpio doli...
Inaèe...
UĹživao u prekrasnim danima sa svojom draganom... :luv:

doli
29-06-2005, 10:55
doli, daj se poèešljaj... ak možeš... hihihihi
:

moze,moze srce moje malo...pocesljam se ja odmah ak ti odes do onog kineskog ducana i kupis si onaj rozi grudnjak za te tvoje prekrasne sise.............HIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHHIIHI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tng:

a ak si kupis i one cipkaste hipsterice ja trcim s vazelinom do tebe..... :mrgreen:

Emer
29-06-2005, 19:46
doli, daj se poèeťljaj... ak moŞeť... hihihihi
:

moze,moze srce moje malo...pocesljam se ja odmah ak ti odes do onog kineskog ducana i kupis si onaj rozi grudnjak za te tvoje prekrasne sise.............HIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHHIIHI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tng:

a ak si kupis i one cipkaste hipsterice ja trcim s vazelinom do tebe..... :mrgreen:
ajme, dol... nice to have you kicking ass :mrgreen:

juèer sam napisala tako briljantno pismo Princu Tame... divno... zbilja - oprala sam ga ko ťuťu! tako sam ponosna bila - to je jedan od boljih mejlova IKAD izaťlih iz moje tikve... (e, jel' neko zna kak se zove ona igrica u kojoj si dungeon master i imať one male minione... pa opnda budu tu neke sado-mazo Şemske, impovi, rogueovi a ak si jako dobar i groblje... pokuťavam se sjetit imena veÌ danima al nikak, pa nikak...)
danas nisam bila konstruktivna... jelte: uèila-spavala-uèila-jela-uèila-jela-uèila-jela-uèila-foroomarila... (in det egzekt ordr!) i joť sam tu...

leonisa
02-07-2005, 00:06
danas me dragi odveo na veceru. dobio je povisicu. onda je ostao s frendom u gradu popit cugu a ja cekam u niskom startu da me nazove i da odemo do spunka di nas cekaju frendovi koji su dosli iz pule. to je kratak raport.

duza verzija dana: brisaci- wtf? cemu to sluzi??? ove monsunske kise padaju u kapima promjera 5 cm nema te brzine na brisacima koje bi ti omogucile ikakav pogled na cestu. pa sam vozila 2 na sat.
kad se kisa smirila otisla sam sa starim u pevec. pocastio me lancem, lokotom i trakom. (ne, stari ne potice moj sexualni zivot) odlucila sam kupiti pravi lanac i lokot i zamotati ih u lijepu srebrnu ljepljivu traku. to je novi nakit za moj bic. posto gotovi komplet mogu otvoriti i bez kljuca. ako mogu ja, moze i svaka susa! i fino ja pitam jednog striceka u zutom: oprostite, ako kupim lanac i crijevo, da li mi vi mozete ugurati lanac u crijevo (molim bez ikakvih primisli!!!!!!!) reko mi je frend da to radite. treba mi za bic. veli gospon u zutom: ali imate vec gotovi takav lanac! velim ja: hvala vam, kupila sam ga, platila 40kn i otvorila ga bez kljuca. on: ma nije moguce.. ne znam, pitajte tamo kod lanaca. nadjem tetu u zutom, ponovim pitanje, a ona: a zasto kad imate gotovi lanac za bicikl? ponovim odgovor. ona, ne znam pitajte na odjelu za crijeva/slaufe...pitam mladog decka u zutom, isto pitanje, njegovo isto pitanje, moj isti odgovor, njegov isti komentar (bit ce ove u zutom uce kako komunicirati s kupcima!) i uputi me na odjela za aute. e tamo se nasao pametan gospon u zutom: ma molim vas, pokazite mi koji to lanac! ja velim, tu je stajao, evo, jos imam kljuc za njega. i usuti (pitam se zasto!!) i veli on meni: pa sami ugurajte. velim ja: ali..ako cu sama gurati, moram kupiti deblje crijevo i onda je to ruzno...vi nemate neku sipku ili nesto....ma recite mi jel imate zvonce za bicikl? ne. hvala!
nakon sto su me prosetali po cijelom fakin pevecu, kupila sam traku. i gumene rukavice. konacno. sad mogu maziti dragog!
(ovo je bila sala. u stilu bOGa)

lily
02-07-2005, 01:24
Moj plan za danas je bio ucit cijeli dan i nakraju ako stignem otic nakratko do kseta tek toliko..da budem meðu Şivima...
i tako ja taman se oko 11 mislila zaletit do tamo jer kset radi do 1..pa kao to mi dosta...al ne javlja moj idiot da kset radi do 12...super zakljucila ja da se ne isplati..nista ostat cu doma... :shock: :(
i dolazi poruka prije pol sata...sorry pogrijesio sam ipak radi do fucking 1....pa fala...arghhh mrzim ovaj svijet :evil:

karlovacko
02-07-2005, 02:48
jeeeeeej!!!!
odlican tulum, puno spike, plesa, cuge i sjedenja na klupicama!!!!

necete vjerovati al norvezani gledaju kusturicine filmove, slusaju bregovicevu mjuzu i svi su zeljni nauciti hrvatski. Pa sam ih poducava. Pijane. Ko i ja. S jednom rukom u a jednom izvan birca jer je zabranjeno piti vani nakon ponoci.A unutra je tako vruce.

Prospikala s jedno dvadesetak ljudi. Sutra idem na dvodnevni izlet na fjordove.

jeeee :D !!!

DUUH
03-07-2005, 00:26
jeeeeej!

Necete vjerovati al mrzim kusturicine filmove (momak ima neke predmnnijeve da su Hrvati zapoceli rat), ne slusam Bregovica (ako ste slucajno culi za famoznu vrpcu pod kodnim imenom The Pissing, SARAJEVO 1992.g. i neutvrdena maloljetnica) i zeljan sam nauciti sifrirani jezik puhaca stakla na otoku Murano.

Nisam danas pricao, povukao sam se u kontemplaciju. Sutra idem na dvodnevni izlet na fjordove(jjeeeah wright).

sarkastican mode off

Cijeli dan proveo u kuci...damn... gledao reprize repriza koje su lani bile reprize... damn... moj ocaj je dosegao vrhunac gledajuci Bijelo dugme i Split 2005., lucky I M strong enough to turn that shitt off... bilo je tesko... al sam se othrvao... saga se nastavlja sutra... Duhovni zov, Mir i Dobro, Kruske i Jabuke...

jeeeeeej!

doli
03-07-2005, 01:45
ovo je veeeeliki uzas od dana...cisto sranje koje me ocekuje i sljedeci cijeli tjedan.....jedno veeeliko nista.....

nadam se nicemu....zivciram se kaj se ucim a i onak me ceka to isto sranje cijelo ljeto.....

znate da je neki tip odvukel zenu s ceste,htel ju silovati,nije islo pa ju zadavil i onda ugural klipove kukuruza u usta,vaginu i anus....pise u knjizi od novoselca...kaj nije mogel dati neki bolji primjer :mrgreen: ovo nije dovoljno nastrano za mene....

imam opet nocne more...bolesne..jucer sanjala kak sebe gledam mrtvu...dalje je prebolesno za vas i vase neiskvarene usi :mrgreen:

ovo je post za sve topice...ah...no, danas sam ucila,jela,telefonirala,j..... u zdrav mozak svoj mozak i tak....

i da,lea tvoj post me totalno nasmijal.... :thm: