View Full Version : HR policija
AsILayDying
10-04-2006, 00:22
...naime, jucer smo mojih par prijatelja i ja ( nas 5) bili žrtve policijske brutalnosti, i to ni
fat drummer
10-04-2006, 00:39
[quote=AsILayDying]...naime, jucer smo mojih par prijatelja i ja ( nas 5) bili Ĺžrtve policijske brutalnosti, i to ni
Ako nemať broj znaèke ili neki drugi dokaz nemoj se ni truditi...ali "braÌa" od zakona rijetko kad udaraju bez razloga...jesi siguran da se niste malo "zafrkavali"?
Insomniac
10-04-2006, 00:55
Ako nemať broj znaèke ili neki drugi dokaz nemoj se ni truditi...ali "braÌa" od zakona rijetko kad udaraju bez razloga...jesi siguran da se niste malo "zafrkavali"?
Ziva istina,malo im spadnu krila kad ih se pita broj znacke.
Jel imas mozda broj auta kojim su se vozili,jer se lako po zaduzenju moze saznati tko je vozio.Splitska policija je zloglasna po tome sto prvo pendreci,a poslje postavlja pitanja,i dosad znam samo za jedan slucaj da se podigla tuzba.
Apropo toga,cuo sam jednu zanimljivu pricu kad je interventni policajac rasplakao kad je skuzio koga je zajebavao,i molio tu osobu da ga ne prijavi.
Ma ja sam imao par puta nekih konflkta,ali sam im odmah dao do znanja da znam sve cake (stari je naime u pravosudoj policiji), i onda kako si rekao brzo diĹžu krila :smt005 :smt005
konzerva
10-04-2006, 01:10
ali "braĂŚa" od zakona rijetko kad udaraju bez razloga...
a u kojoj to drĹžavi? kod nas je dovoljno da te vide blizu stadiona, nekad u biti niti nema veĂŚeg opravdanja.kolike ljude neduĹžne su isprebijali (pa i s trajnim posljedicama) i nikom niĹĄta... ACAB Ĺžalit se moĹžeĹĄ dragom bogu
Just a little bit
10-04-2006, 01:18
jesu li vam dali kakve prijave (tipa remecenje javnog reda i mira) ? u tom slucaju tvoja rijec protiv murijaèke ....
ako imas broj znaèke, ili znas koja su postaja, pa ih prijavi....
Ja sam jednostavno skuŞio da lako padaju na lijepe rijeèi... Samo im morať govoriti u stilu: Dobra veèer! Izvolite osobnu. Hvala. Molim. Doviðenja. I NIKADA ne spominjati da znať svoja prava bla bla, jer Ìeť uvijek najebati...
Osjetljivi su na to...
Kad ti neĹĄto sere samo kaĹžeĹĄ:U redu gospodine, neĂŚe se ponoviti....
Jebi ga, iskreno, malo toga je ťto moŞeť uèiniti protiv njih osim ako imať nekoga u drŞavnoj upravi...
Lucius Veratius
10-04-2006, 03:07
Idu mi na qrtz ti debili u policiji. Inaèe, u policiji ima zbilja sjajnih ljudi, ali malobrojni (zbilja smatram da je to mali broj) kreteni mogu zajebati sve ťto njihovi kolege dobro naprave.
Kaj se tièe prijave, to ovisi o tome koliko bi me raspizdili. Za neťto sitno se ne bih iťao zajebavati, ali ako bi preťli odreðenu granicu, onda bih se iťao sporiti s njima pa kud puklo da puklo. MoŞda ovo zvuèi kao moje preseravanje, no zbilja bih to napravio.
Hmmm...isto tako su u subotu naveèer mog frenda dok je išao van iz èistog mira napala 5-6 idiota i poèeli ga mlatiti iz fore i sreæom policija je baš prolazila i obrušila se na napadaèe :smt021 moram priznati da mi je u tom sluèaju bilo opravdano što su ih škakljali pendrekima...tako da da je to tipièna životna ironija, svi pljujemo po policajcima a kad ih trebamo sretni smo što ih vidimo :smt012
svi pljujemo po policajcima a kad ih trebamo sretni smo ĹĄto ih vidimo
Da, baĹĄ...
Niťt se nemojte èuditi, nikaj novo nije reèeno. Nikakva Şalba, tuŞba, prijava i sl. ti ne budu pomogli. To je gamad kakve nema nigdi.
Re Leone
10-04-2006, 16:34
Ja sam jednostavno skužio da lako padaju na lijepe rijeèi... Samo im moraš govoriti u stilu: Dobra veèer! Izvolite osobnu. Hvala. Molim. Doviðenja. I NIKADA ne spominjati da znaš svoja prava bla bla, jer æeš uvijek najebati...
Osjetljivi su na to...
Kad ti nešto sere samo kažeš:U redu gospodine, neæe se ponoviti....
...
nekad se pivalo:
propjevat æe, propjevat æe propjevat æe svi... kad im naša milicija kurac popuši...
malo se stvari u životu bojim kao policije... nisam nikog ubio, ništa ukrao ali ipak... kad ih vidim proðu me crnci...
A kako i ne bi kad prièamo o ljudima sa IQom ispod 80, bez škole, korumpirane prirode, i najbitnije S NJIMA SE NE MOŽE RAZGOVARATI ! ! ! a imaju pištolj i moæ...
jednom smo sjedili u autu, nas 5, na plaæenom parkingu, i doðu njih 2 i poènu se pravit pametna! momci jeste kažnjavani? NISMO! ni jedan? NI JEDAN! sad æu ja to provjerit, najebat æete ako ste lagali!
prièa on s nekim likom na toki voki: provjeri mi ovog, provjeri mi onog i tako svih 5, kad kaže lik s druge strane Jebote šta si ti autobus priveo? haha...
o zgodama sa dotiènom gospodom koje se tièu utakmica neæu prièati.
Robierre de Cochon
10-04-2006, 16:39
nekad se pivalo:
propjevat ĂŚe, propjevat ĂŚe propjevat ĂŚe svi... kad im naĹĄa milicija qrtz popuĹĄi...
ko o èemu, cvjetiÌ (palma) o puťenju :smt018 :smt003
Gospodin Pravokutnik
10-04-2006, 16:39
Tak sam ja jednom isao ujutro oko 11h u pekaru na kvartu kupit si nekaj za dorucak i pretresla me trojica murjaka i jedan me pitao: "Jesi li ti ikada kaznjavan?" Ja mu odgovorim da nisam a ovaj meni na to "jesi siguran" haha koji kreten.Trebao sam mu reci a jel si ti siguran kak se zoves :smt005
Re Leone
10-04-2006, 16:49
ko o èemu, cvjetiæ (palma) o pušenju :smt018 :smt003
zna neko o èemu ovaj prièa? da se nije napušio?
al ajde oprostit æemo mu, ipak ovakve poput njega na današnji dan shrvaju bolne uspomene...
Gospodin Pravokutnik
10-04-2006, 16:51
mislim da misli na onog koji je nes podjebavao po forumu,tako neshto
ThunderBoy
10-04-2006, 16:53
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
Re Leone
10-04-2006, 16:54
da, sad mi je objasnio....
oèito nisam ja jedini nezadovoljnik na forumu...
Re Leone
10-04-2006, 16:56
.A kako znate da je to Re Leone?IP adresa?Ili kako?
on to pretpostavlja...
pitam se zašto?
ni u vrime najveæe hajke na mene nisam spamao forum pisao s drugim nikovima, ni radio išta slièno....
a u zadnje vrime me uopæe nema na forumu, sda svratim i vidim da mi se spremaju vješala... èoeèe...
AsILayDying
10-04-2006, 18:32
Ako nemaš broj znaèke ili neki drugi dokaz nemoj se ni truditi...ali "braæa" od zakona rijetko kad udaraju bez razloga...jesi siguran da se niste malo "zafrkavali"?
ovo je fakat bilo bez razloga...dosli su nabrijani...i nismo im nish mogli...frenda su bacili na pod i ''neutralizirali'' kao da je opljacka banku ili bio naoruzan...
Insomniac
10-04-2006, 18:35
ovo je fakat bilo bez razloga...dosli su nabrijani...i nismo im nish mogli...frenda su bacili na pod i ''neutralizirali'' kao da je opljacka banku ili bio naoruzan...
samo to?
To im je po Splitu stalna praksa.Ipak,ako nemas broj znacke kao sto ti je netko rekao gore,ili neki stvarno dobar dokaz,pisi kuci propalo.
Re Leone
10-04-2006, 18:56
Ma nije cilj kaznit/tužit toga što je vas/njih nabio ili terorizirao.
Cilj je stati na kraj policijskoj represiji!!! uvesti red i kontrolu, i da ta policija napokon Åveliki kuracTITI I SLUŽI!!!
Eno primjer, razbili su onaj lokal bel ami i nitko nije odgovarao, digla se velika prašina oko toga a na kraju nikom ništa...
U zadnje vrijeme viðamo policijske defendere kako kruže po gradu, ko da smo neka jebena policijska država... policija je doslovno na svakom koraku, i što je najgore na svakog temeljnog imamo 2 interventna policajca...
imamo nestruènu i neobuèenu policiju... jasno mi je da je njihov posao težek i potplaæen (kao i veæina poslova u RH) i ja ga osobno nikad ne bi radio, ali ne daje im to za pravo da se tako ponašaju... glume boga i batinu, misle da su neko i nešto samo zato što nose uniformu...
ne može se tako u 21.st! sad ne znam jel nas treba tješit to što u neprikosnovenom SAD-u puk ima i puno veæih problema s drotovima nego mi...
Insomniac
10-04-2006, 19:07
re na svakog temeljnog imamo 2 interventna policajca...
imamo nestruènu i neobuèenu policiju... jasno mi je da je njihov posao teŞek i potplaÌen (kao i veÌina poslova u RH) i ja ga osobno nikad ne bi radio, ali ne daje im to za pravo da se tako ponaťaju... glume boga i batinu, misle da su neko i neťto samo zato ťto nose uniformu...
ne moĹže se tako u 21.st! sad ne znam jel nas treba tjeĹĄit to ĹĄto u neprikosnovenom SAD-u puk ima i puno veĂŚih problema s drotovima nego mi...
kako se americka policija ponasa,ovi nasi su ciste pickice u usporedbi sa njima,tako da nije bas ta usporedba na mjestu.
A ne znam sto ti ocekujes od policije,kad preko pola interventne policije u fusu radi za mafiju,ili su sami mafija.
bannderash
10-04-2006, 19:38
i jedan me pitao: "Jesi li ti ikada kaznjavan?"
I GP i ReLeone spominju tu famoznu izjavu policajca:"jeste li kaznjavani?"
Mene zanima jel imaju oni pravo to pitati?
Vuk SaMOtNjaK
10-04-2006, 19:53
AsILayDying --> može malo detalja ? jer nikak nemrem shvatit tu situciju
btw, meni je drago što je konaèno policija izašla na ulice
pritom ne mislim na svaku ulicu, neg na punktove tipa Trg i sva veæa mjesta di se ljudi skupljaju
to je u redu i ja sam zadovoljan jer u zadnje vrijeme ima previše sranja
Siggy von Goue
10-04-2006, 20:03
[quote=AsILayDying]...naime, jucer smo mojih par prijatelja i ja ( nas 5) bili veliki kuracrtve policijske brutalnosti, i to ni
fat drummer
10-04-2006, 20:11
i jedan me pitao: "Jesi li ti ikada kaznjavan?"
I GP i ReLeone spominju tu famoznu izjavu policajca:"jeste li kaznjavani?"
Mene zanima jel imaju oni pravo to pitati?
mogu oni pitati, ali ti ne morať odgovoriti. uostalom, provjeravaju tvoj identitet preko osobne, putovnice ili èega veÌ. ako Şele saznati jesi li kaŞnjavan moraju imati neki jebeno dobar razlog, a ne ne zato ťtro je 2 u noÌi i njima je dosadno. dakako da nisi duŞan podnjeti nikakv dokaz o svojoj kaŞnjavanosti ili nekaŞnjavanosti.takoðer sravnivanje podataka nije dopuťteno za identifikaciju osim ako ne postoji sumnja da si poèinio neko teŞe kazneno djelo (kataloťki su nabrojana u zkp-u)
konzerva
10-04-2006, 20:14
mogu oni pitati, ali ti ne moraĹĄ odgovoriti.
da, moŞeť s njima lijepo u stanicu pa da poprièate...
Insomniac
10-04-2006, 20:18
a mozda tamo upoznas i Jozu zvanog Ĺveliki kuracaka :)
konzerva
10-04-2006, 20:20
a mozda tamo upoznas i Jozu zvanog Ĺveliki kuracaka :)
i njegovu omiljenu igraèku, mokre novine!
fat drummer
10-04-2006, 20:23
a onda smo policijska drĹžava... i onda ĂŚu ja pitat: a jesam li uhiĂŚen. i oni ĂŚe reĂŚi nisi. na ĹĄto ĂŚu se ja ustat i otiĂŚ...
konzerva
10-04-2006, 20:27
a onda smo policijska drĹžava... i onda ĂŚu ja pitat: a jesam li uhiĂŚen. i oni ĂŚe reĂŚi nisi. na ĹĄto ĂŚu se ja ustat i otiĂŚ...
ko na tv-u :smt003 nismo policijska drĹžava ali smo drĹžava u kojoj ne funkcionira pravni sustav u cjelini pa tako Ĺžrtva policijskog nasilja jako teĹĄko moĹže iĹĄta, eventualno ako ima sve snimljeno
fat drummer
10-04-2006, 20:29
a gle, ťto sad? pa ne mogu policajci radit ťto Şele jer im Şena ima pms pa su i oni nadrkani. ljudi èesto popuťe jer ne znaju svoja prava. ne treba se pravit vaŞan sa: ja znam svoja prava ja sam kul, nego bit autoritativan i odluèan. ili me uhitite ili me pustite, inaèe zovem svog odvjetnika.
Insomniac
10-04-2006, 20:31
ko na tv-u :smt003 nismo policijska drĹžava ali smo drĹžava u kojoj ne funkcionira pravni sustav u cjelini pa tako Ĺžrtva policijskog nasilja jako teĹĄko moĹže iĹĄta, eventualno ako ima sve snimljeno
A i iz provjerenih izvora sam cuo da pomaze kad ti je stari nacelnik SIS-a za split :)
Najjaca izlika im je: "Pruzao je otpor." I sad ti odi protiv tog na sudu...tvoja rijec protiv njihove. Ocito se moze jedino uz veze i vezice s njima na kraj :smt011
fat drummer
10-04-2006, 20:40
Najjaca izlika im je: "Pruzao je otpor." I sad ti odi protiv tog na sudu...tvoja rijec protiv njihove. Ocito se moze jedino uz veze i vezice s njima na kraj :smt011
da, njih pet a ja sam... ko lud za pruĹžanjem otpora naoruĹžanim policajcima. idem vikat skinsima da su pederi i da ih jebem svojom crnom kitom u ĹĄupak
da, njih pet a ja sam... ko lud za pruĹžanjem otpora naoruĹžanim policajcima. idem vikat skinsima da su pederi i da ih jebem svojom crnom kitom u ĹĄupak
To sto si sad reko su pravila logike...kao sto svi znamo nasi sudovi ne vjeruju u ta pravila :smt003
a gle, ťto sad? pa ne mogu policajci radit ťto Şele jer im Şena ima pms pa su i oni nadrkani. ljudi èesto popuťe jer ne znaju svoja prava. ne treba se pravit vaŞan sa: ja znam svoja prava ja sam kul, nego bit autoritativan i odluèan. ili me uhitite ili me pustite, inaèe zovem svog odvjetnika.
vidim da si porilicno optimistican al to ti njih uopce ne dira.stari mi je bivsi murjak i pricao mi ja kak su mu se frendovi zajebavali s ekipom i to ti niko ne sazna.ni odvjetnik ni sud.ima par hrabrih kaj ispricaju sve novinarima al ti njih poslje maltretiraju murjaci za svaku sitnicu i onda odustanu od svega. :smt012
fat drummer
10-04-2006, 22:27
jup, izgleda da policajci jesu nadrkane budale u jednom postotku. glavno da imaju duge cijevi. to je bio jeben potez, nema ĹĄta.
naŞalost, postoji taj plavi zid ťutnje i u policiji, vojsci, meðu ljeènicima i svim takvim sluŞbenièko kastinskim organizacijama.
Insomniac
10-04-2006, 22:28
jup, izgleda da policajci jesu nadrkane budale u jednom postotku. glavno da imaju duge cijevi. to je bio jeben potez, nema ĹĄta.
naŞalost, postoji taj plavi zid ťutnje i u policiji, vojsci, meðu ljeènicima i svim takvim sluŞbenièko kastinskim organizacijama.
A mislim da ni odvjetnicka komora nije nista bolja.
Jao onome tko im se zamjeri. Dobro je imati odredjenu kolegijalnu etiku, ali sto su nase javne sluzbe od tog napravile, to je strasno...
Sve su to prljavi masoni :smt011
fat drummer
10-04-2006, 22:33
ma neeeeee..... mogu samostalno odreðivat visine tarifa. to je okej.... nema tu beda... valkyra kaŞe kako znaju objavit laŞan oglas u novinama preko pola stranica kako traŞe vjeŞbenke da bi se izreklamirali jer se odvjetnici ne smiju inaèe reklamirati. ma zaaaakooooon. ali sreÌom, naťe sudstvo je nekorupmirano kao i prosvjeta pa je to sve izjednaèeno
Insomniac
10-04-2006, 22:37
. valkyra kaŞe kako znaju objavit laŞan oglas u novinama preko pola stranica kako traŞe vjeŞbenke da bi se izreklamirali jer se odvjetnici ne smiju inaèe reklamirati. ma zaaaakooooon.
Ti to nisi znao da rade :smt005 :smt005 :smt005
Ili kada mijenjaju svoju adresu cca 3 puta godisnje da bi mogli objaviti oglas iz istih razloga
fat drummer
10-04-2006, 22:49
nisam...
to je fakat podlo, ali za drugi topic. hrvatska policija, pih. omiljeno mi je zaustavljanje nekoga radi 50 kuna da se ima za burek i jogurt. Şelim postati naèelnik policije i onda se vozit po takvim rutama i lovit ih. e to bi bilo fora, potpuťtat par desetaka idiota i svi sretni, ja pogotovo
Insomniac
10-04-2006, 22:51
nisam...
to je fakat podlo, ali za drugi topic. hrvatska policija, pih. omiljeno mi je zaustavljanje nekoga radi 50 kuna da se ima za burek i jogurt. Şelim postati naèelnik policije i onda se vozit po takvim rutama i lovit ih. e to bi bilo fora, potpuťtat par desetaka idiota i svi sretni, ja pogotovo
jel itko u HRV zna gdje je otisla sva druga koja se zapljenila u zadnjih 4-5 godina.
Pa nestajanje dokaza iz arhiva policije....
ima toga na tone
AsILayDying
11-04-2006, 00:12
[quote=Vuk SaMOtNjaK]AsILayDying --> može malo detalja ? jer nikak nemrem shvatit tu situciju
btw, meni je drago što je kona
...naime, jucer smo mojih par prijatelja i ja ....
s druge strane, ima primjera kad se policija ponese stvarno oke.
u pitanju je interventna.
recimo, pocetkom godine ja i 3 frenda se napismo i s bocom jegera oko pola 1 ujutro dodjemo na cvjetni kod Bareda i popnemo se na pozarne stepenice, do vrha.
Sjedimo 10 min, i dolaze murjaci...bilo ih je 7.Svaki na jednom katu pozarnih stepenica i dva koja su dosla po nas gore.
Fino odemo dole, a glavni pita koji k. radimo na vrhu Volksbanke u to doba.
Pretrazili su nas, par verbalnih proljeva ciljanih na alkohol, provjera podataka i ciao dovigorno.
Iako su nas lagano mogli zgazit gore jer smo bili na vrhu banke.
Al dobro, jos smo se stigli zgazit tu noc kod frenda doma do kraja. :smt012
POSEIDON
11-04-2006, 01:56
ima ih svakakvih,ali su uglavnom ultraidioti,i svaki pokusaj povezivanja (u praksi) zakona i policije je naivan.
Sreo sam par superkulturnih i ljubaznih,npr. jednom da si skratim put na gornji grad,isao sam prek jurjevske na ilirski trg i presjeko po onoj zabranjenoj ulicici,uglavnom,"koridoru" od 30-tak metara,i plavci se sakrili kod ugla.... uglavnom,prica,student,ispit,nemam love,sve skruseno,i kad me pitao koji fax (a mislio sam da ako je gore da pretpostavlja da je pravo,iako ne mora zapravo znati) i doznao da je rijec o pravu,trenutno mi je vrati dokumente !?
Nazalost,stvari su se samo terminoloski promijenile i nama tek slijedi izgradnja nove,moderne policije. Skolovanje,izucavanje,i naravno drasticno povecanje placa - sa 2500,2900 na najmanje 5500-6000 .
Ako su tzv.stup sigurnosti,"prva linija obrane u miru" onda i zasluzuju placu dostojnu od gradjana ocekivane sigurnosti.
Insomniac
11-04-2006, 03:16
Skolovanje,izucavanje,i naravno drasticno povecanje placa - sa 2500,2900 na najmanje 5500-6000 .
Ako su tzv.stup sigurnosti,"prva linija obrane u miru" onda i zasluzuju placu dostojnu od gradjana ocekivane sigurnosti.
Koliko sam ja cuo,oni imaju placu od 3.5-4 000 kuna.
Ali ako ce ucinkovito raditi svoj posao,zasluzili su i vise :)
Lucius Veratius
11-04-2006, 03:27
ima par hrabrih kaj ispricaju sve novinarima al ti njih poslje maltretiraju murjaci za svaku sitnicu i onda odustanu od svega. :smt012
U Zagrebu sam imao iskljuèivo pozitivna iskustva s policijom.
Kad bi preťli odreðenu granicu ne bih odustao od spora, pa makar me svaki put pojebali u stanici.
Vuk SaMOtNjaK
11-04-2006, 03:55
ima par hrabrih kaj ispricaju sve novinarima al ti njih poslje maltretiraju murjaci za svaku sitnicu i onda odustanu od svega. :smt012
U Zagrebu sam imao iskljuèivo pozitivna iskustva s policijom.
Kad bi prešli odreðenu granicu ne bih odustao od spora, pa makar me svaki put pojebali u stanici.
oho ! ti si neki bad ass soldier :smt003
ne znam, najbolje je ne kaèit se s njima jer oni su ipak država u državi
nisu tolko moæni ko recimo POA al drže se zajedno
jednostavno, mi, kao bijednici-studenti ( bar trenutno ) jako malo možemo
al ako fakat zadire u tvoje prava, brijem da se ni ja ne bi dao
@ AsILayDying --> nije bilo baš pametno kaj si ga gurnuo, èudim se kaj nisi navalili baš na tebe... mislim, nije u redu da ti frenda maltretiraju, to je sve ok, al ipak, em si nadjaèan, em je nemreš sam niš
Ja imam s plavcima, ne raèunajuæi Prometnu, veæinom pozitivna iskustva.
Jednom su mi našli ukradeni bicikl, drugi put nasilnika koji mi je oteo 200kn. Prije nekoliko mjeseci su frendove i mene legitimirali nasred Miramarske i naredili nam da ispraznimo džepove (bili su kao narko-odjel u civilu). Nije mi se dalo ulaziti u nikakve rasprave, tim više što æe izmisliti neku opravdanu sumnju, a mi smo se svaðali i derali jedni na druge i dosta buèili, tako da... Ok, hvala, ugodna veèer, laku noæ. Laku noæ!
P.S. Frend se napio i na pitanje koliko ima godina nije znao odmah odgovor ( :smt003 ). Veli on 19, a ima 20. Murjak traži osobnu, ovaj da, murjak gleda podatke... Ok, hvala :smt003
Insomniac
11-04-2006, 16:10
Ja imam s plavcima, ne raèunajuÌi Prometnu, veÌinom pozitivna iskustva.
Jednom su mi naĹĄli ukradeni bicikl, drugi put nasilnika koji mi je oteo 200kn. Prije nekoliko mjeseci su frendove i mene legitimirali nasred Miramarske i naredili nam da ispraznimo dĹžepove (bili su kao narko-odjel u civilu).
Mi smo imali jos gore iskustvo.Istina,i mi smo se vucarali po najgorem kvartu
u Splitu u 3 ujutro,tako da nije bas bilo neopravdano.
U jednoj od onih uskih ulicica u getu,dva frajera nam u civilu blokiraju put.Prijatelj taman mislio dal da krene,kad vade oni znacke :)
mene i par frendica su prije par godina na moru zaustvili narko-civilci, ono, prekopali nam torbice, novèanike, bile smo još klinke i to mi je bilo skroz jadno od njih, umjesto da se bave pravim kriminalcima, zaustavljaju na cesti curice koje se vraæaju iz diska...
a s druge strane znam i jednog slatkog policajca, desetak godina je stariji od mene i veæ me par puta zaprosio, nije baš normalan, al dobro,,,,,,,
gadovi i seljaci
:smt006 =D> =D>
Mrzim tu prokletu gamad...
Jednom zgodom vraÌamo se Ìale i ja doma iz Zagreba, ja vozim auto i kod Bjelovara evo milicije i zaustavljaju me. Bila je noÌ, pa sam mislil da mi budu srali kaj imam duga svjetla upaljena ili tak nekaj.... Al niťt od toga, bila je samo kontrola. I zamoli me drot vozaèku i prometnu, gleda on to, èita, piťe nekaj, na kraju mi sve vrati i veli: "Sve u redu, moŞete iÌi, sretan put, bla, bla..."
I niťt ne bi bilo èudno, nego èim smo nastavili put skuŞili smo da sam ja greťkom dal prometnu od motora (Tomos Automatic), a ne od auta u kojem smo bili :smt005 :smt005 :smt005
Koji su to mulci bili na duĹžnosti da mi je znati :smt003
Najvise volim kad mi skot dodje sa brdjanskim naglaskom i kaze: "Vad'te leg'tmacju", "Jes'l kad bio kažnjavan?", "Åveliki kuracta ti radiÅ¡ ovde?" i "Bac' tu pivu"...leglo primitivizma i nekulture...ta nasa policija...silno su alergicni na kad im se odgovori: "Na zapovijed!"...pitaj Boga zakaj...budale su sisle sa brda u zagreb i misle da su serifi jer imaju pistolj, lisice i znacku...nek se vrate cuvati ovce po svojim brdima...a ne meni tu uredovati po metropoli...naravno da je specijalna policija posebna prica...to su tek seljacine...
Mrs.Smith
12-04-2006, 20:14
Dodjem danas u Zg, vozim se sesticom prema Trgu, i oko Zrinjevca, vidim, secu 3 policajca, 1 ispred a dvojica 2 koraka iza njega, :smt017 totalno smijesan prizor! Mozda je ekipa iz Vlade, Sabora bila u blizini, al ipak, smijesno je izgledalo.
Gospodin Pravokutnik
12-04-2006, 20:19
a s druge strane znam i jednog slatkog policajca, desetak godina je stariji od mene i veĂŚ me par puta zaprosio, nije baĹĄ normalan, al dobro,,,,,,,
ono pa wtf?! :smt005
Mozda je ekipa iz Vlade, Sabora bila u blizini, al ipak, smijesno je izgledalo.
Predsjednik Europskog parlamenta je u Zagrebu. BaĹĄ sam ga vidio kad sam odlazio sa Gornjeg grada.KaĹže mi stara da je Barroso doĹĄao. Ja gledam i vidim nekog sijedog lika, reko to Barroso nije... Uostalom, on je predsjednik Europske komisije, ne?
Mislim da se zove Borrel. On je predsjednik EU parlamenta.
specijalci fakat jesu nekaj posebno.jednom smo nas tri curke i moj decko otisli u parkic kraj krivog puta,popeli smo se na neku penjalicu od mozda metar i po visine i oni su se od nikud stvorili u svom okloponom dzipu i sterali nas dole skroz sretni(kao mi smo vandali) a pokraj nas su se neki tipovi valjda zrokali i htjeli strgat klupicu.
fakat znaju na koga se okomit.koje budale.. :smt108 :smt101
Mene zaustavili oko 1 sat noÌu, i poèeli trkeljati pitanjima dali nosim oruŞje, bla,bla, da Ìe preturiti cijeli auto...rekoh, moŞete, ako imate vremena da sve sloŞite nazad kak je i bilo, ja imam vremena èekati na klupici do jutra....onda odustali uz komentar kako im izgledam sumnjivo, izgleda da im je bilo dosadno :smt005 :smt005
...poslije toga , ali danju, zaustavi me patrola i traŞi prometnu i vozaèku, vozilo stranih tablica kao iprometna, a pametan policajac je uzeo i kao pomno èita, uto skuŞim da ju je okrenuo naopako (naravno, zna on strane jezike :smt005 ), i onda ono: gospoðice sve u redu, sretan put! Jedva sam se suzdrŞala da ne puknem od smijeha :smt005 :smt082
...dobro je da ima viĹĄe policije na cestama, ali neka se bave vaĹžnijim nedjelima, a ne siĂŚama poput nas. Ima ih stvarno dobrih, ali ima i kenjaca!!!!
ja æu za razliku od mnogih pohvaliti našu policiju jer su mi pomogli èak 4 puta!
stvarno su bili uslužni, èak se detektiv ponudio da æe mi naæi i deèka policajca da me stalno èuva... :smt003
ja sam mu rekla da ja volim svoje pravnike :smt007
Znalac-intelektualac
13-04-2006, 20:23
Nemam kaj reæi osim ACAB
O svojim iskustvima s tekmi neæu da govorim...
Milicajci steram vam ga majci!!!
E Roðo da se mene pita, ja bi njih (drotove) sve ťmajserom pobio :smt067 .
:smt003
Gamad je to.
Mrs.Smith
14-04-2006, 00:07
Pa kaj vam je?! Budu dosli novi policajci, zgodni, mladi, plavi... pametni!, promijenit ce se nasa policija... A ovi s brda budu otisli u mirovinu. :smt003
Ne, ono, ALI ja imam dobra iskustva s njima. Nasmijesim se... i sve prodje ok. :smt002
I mislim da nije ok govoriti da ih treba pobiti. :smt018 Nije u redu.
pokraj nas su se neki tipovi valjda zrokali i htjeli strgat klupicu.
fakat znaju na koga se okomit.koje budale.. :smt108 :smt101
To je bit bullyinga...nece ic na one koji bi im mogli pruzit otpor nego teroriziraju mirnu ekipu :smt011
Jos jednom drotovi pokazuju zavidnu glupost u kojima im se ovaj put pridruzuju i redari na poljudu...ostadoh bez 20-ak kn u kovanicama...jer se to kao ne smije unositi...a kad sam pitao tko ce mi vratiti te pare jos mi bezobrazno odgovara: "Nek ti Stimac vrati"...steta kaj nisam imao noz da mu oko izvadim...a neki su skoro ostali bez remenja... :smt011
Svatko tko unosi trans na poljud mora pokazati osobnu da ga skot na ulazu zapise...a vrhunac svega je ubijanje boga u klincu koji je satro zapalio baklju...uskoro ce i trebice pocet sorati na stadionima...ups pa to vec rade... :smt071...sve to uz njihovo standardno izdrkavanje i ispucavanje frustracija na nama...a na borongaju i udaranje po glavi s motoralama...vise se glupanima neda vaditi pendrek...a na to da su pauze u voznji na odmaralistima koje nemaju niti jedan stajaci objekt smo vec svi navikli...e da i pitam se kaj su napravili sa svom cugom kaj su uzeli...opet ce se oblokat i radit sranja na narodnjacima...da mi je dohvatiti jednog od tih interventnih skotova na cipelarku...umro bi sretan...
Jos jednom drotovi pokazuju zavidnu glupost u kojima im se ovaj put pridruzuju i redari na poljudu...ostadoh bez 20-ak kn u kovanicama...jer se to kao ne smije unositi...a kad sam pitao tko ce mi vratiti te pare jos mi bezobrazno odgovara: "Nek ti Stimac vrati"...steta kaj nisam imao noz da mu oko izvadim...a neki su skoro ostali bez remenja... :smt011
Svatko tko unosi trans na poljud mora pokazati osobnu da ga skot na ulazu zapise...a vrhunac svega je ubijanje boga u klincu koji je satro zapalio baklju...uskoro ce i trebice pocet sorati na stadionima...ups pa to vec rade... :smt071...sve to uz njihovo standardno izdrkavanje i ispucavanje frustracija na nama...a na borongaju i udaranje po glavi s motoralama...vise se glupanima neda vaditi pendrek...a na to da su pauze u voznji na odmaralistima koje nemaju niti jedan stajaci objekt smo vec svi navikli...e da i pitam se kaj su napravili sa svom cugom kaj su uzeli...opet ce se oblokat i radit sranja na narodnjacima...da mi je dohvatiti jednog od tih interventnih skotova na cipelarku...umro bi sretan...
Da, ne volim te interventne... Bahati su ko nitko... Bať bi zatuko pièku jedan na jedan... Lako im je kad ih je pedeset sa kratkim maťinkama...
Al ovi klasièni policajci, pozornici su mi skroz ok, nisam imao neugodnih iskustava...
konzerva
19-04-2006, 14:14
http://www.iskon.hr/vijesti/page/2006/0 ... 17006.html (http://www.iskon.hr/vijesti/page/2006/04/19/0017006.html)
ĹĄta ĂŚe tek bit...
bob rock
19-04-2006, 14:20
bilo bi super iæ u murjake...
tko ne bi volio mahat palicom, a k tome ga još i vladajuæa struktura podržava...??
ništa lijepo nego ujutro u francuskom predgraðu zaletit se meðu prosvjednike s vriskom na ustima: let's bust heads!!!!!
šola-braveheart
19-04-2006, 14:31
prizor prvi
peljesac,dalmacija-vracam se autom kuci nakon izlaska i halta murja prvo nekog stranca,zatim bosanca i mene.i naravno odmah pusti stranca,zatim bosanca a mene pocme ispitivati-jesi pio,jel suvozac pio imamo li svu auto opremu itd-eto to su posljedice zg rege na jugu
prizor drugi
vozimo se u autu sa svojima doma.cekam zeleno,upali se zeleno ja krenem i bam,halta me murja.
dobra vecer.
dobra vecer
vozacku i prometnu molim
ja mu to dam
on meni-znate sta ste napravili'
ja:nemam pojma
on:prošli ste kroz crveno
ja:ja se nasmijem,mislim da me tip zafrkava,jer sam tek krenuo na zeleno koje mi se tek upalilo
on:prošli ste kroz crveno
ja:koje crveno-vec lagano uznemiren
on:prošli ste kroz crveno znate koja je kazna za to?
ja:ma kakvo crveno,sta je vama?
tata se budi :sta je tebi?
mama se budi:koje crveno
on:izadjite iz auta
ja:izadjem iz auta i vec lagano lud pocinjem povisivati ton,pitam ga kakve to gluposti prica
tata izlazi iz auta takodjer ljut ko ris i staje iza murjaka a ja ispred njega i pocinjemo ga lagano uvjeravati
tip se vec lagano trza i uzmice
kad je tip skuzio da je vrag odnio salu,kaze mi:dobro ovaj cu tiput oprostiti drugi put pazite
ja:ja ga pitam sta ces mi oprostiti?
on:ovaj put ti oprastam
ja:a sta mi oprastas?
mama:daj ulazi u auto i idemo
nekako se to sve smiri sjedam i odlazim ljut ko siba
-da mi je to netko pricao ne bi vjerovao,nevjerojatno cega svega u toj policiji ima-od smeca do skolovanih policajaca kojima svaka cast
šola-braveheart
19-04-2006, 14:38
a znate sta je najgore od svega?
nasa velicanstvena murja nema kompjutorski sustav,banku podataka sa otiscima prstiju-ako bi to tako mogao nazvati
vec kada uzmu otiske prstiju oni to rucno provjeravaju_pa to moze potrajati milijardu godina
kod nas u ovoj velikoj drzavi nema toga da lijepo stavis otisak prsta u kompjutor i da ti onda to kompjutor izbaci van,vec se to sve lagano provjerava rucno-mislim kako sam procitao da smo jedino mi i albanija drzave u europi koje to nemaju
taj sustav dodje nekih par milijona eura kao se ne varam,ako me sjecanje sluzi
i onda se pitamo zasto ima toliko kriminala
tako kad vam provale u auto(kao meni),nekome doma,u kafice oni uopce ne uzimaju otiske jer bi se time samo zatrpali,a ne bi to nikad rjesili
jednom rjecju-KATASTROFA
Najbolje je u ovom tekstu od konzerve kaj piťe: "To je samo jedan od sluèajeva kada graðani na policajce gledaju kao na osobe sebi ravne, dapaèe nerijetko kao na osobe niŞeg reda..."
A ne, treba se klanjati tom smeĂŚu do poda i trpjeti sranja...
:smt097 Kretenèine
Just a little bit
19-04-2006, 22:12
kod novog marofa, zaustavi nas interventna (isli smo na dinamo-varteks) i sad pretraga auta
nadje on kutiju ĹĄibica.
izvadi ju, prouèava ju, gleda onaj brus papir il kak se vec to zove, o ťta se pali ťibica i progovori najjaèu reèenicu koju sam èuo u svom zivotu od policije:
"da nije ovo od petardi?"
rikavanje :smt005 :smt003 :smt003 :smt003
Sad ste me podsjetili na anegdotu sa drotovima na tekmi...pregledavaju frenda na ulazu u maximir i nadju mu cigarete i sibice...
drot ga pita: "Sta ti je to??"...
frend: "Pa cigarete i sibice"...
drot: "A di ti je upaljac?"...
frend: "Nemam ga"...
drot: "A jeli...a kako ces onda upalit cigarete, ha??!!"...
...ja sam doslovno pisao od smijeha... :smt003 :smt003 :smt003
Lara Car
26-04-2006, 19:05
Moje prvo puhanje
:smt003 sinoĂŚ,nakon ponoĂŚi zaustaviĹĄe me dva mladca u policijskim odorama :smt003
"Dobra veèer,prometnu i vozaèku,molim vas" 8)
vadim vozaèku iz torbe i preturam po tatinim tajnim pretincima u potrazi za prometnom,nalazim je i vadim WTF?! stvar iz nje.
Vidi to Policeman i pita
"Ĺveliki kuracto vam je to?Jel droga?" :smt005
pruĹžam mu WTF?! predmet i slatkiĹĄ glasom
"Pa,ako vas ovo diĹže..samo navalite!" :smt005 :smt005
"Jeste li pili veèeras?Alkohol?"
"Nisam :smt061"
*trep*
*trep*
"Jeste li ikada puhali? :smt003 "
"Ne" :smt061
"Ĺželite li probati?" :smt003
"A-ha,naravno :smt050 " :smt061
i da ne duljim,jada se on meni kako je veĂŚ treĂŚa noĂŚna zaredom,nudi me koĹĄticama,i-puf-traĹži broj telefona,spominje nekakvu kafu :smt042 :smt043 :smt108
"Ah,ne znam kako bi se to svidjelo mom :smt057 "
"Sretnik!" :smt011
I JA KAŽEM :smt050 :smt061
Just a little bit
27-04-2006, 14:33
zadnji put sam puhao 16.8.2004
znam zato sto je to 4 dana prije stupanja novog zakona o 0 promila i zato kaj sam napuhao 0.3 :smt002 ( 4 mala pana) :smt003
konzerva
23-08-2006, 16:16
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/bl ... 4/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/blackchronicle/615364/index.do)
zadnji put sam puhao 16.8.2004
ja sam isto ali negdje 2003.i to se drito vraæam sa male cestice sa zrèa na glavnu i bum policija.
i puši....1.7 promila. 8-[ :smt003
i oduzimanje vozaèke na 3mj :?
a jbga
nije da branim drotove al moram priznat da imam jako dobra iskustva s njima....
kod frendice su se veÌ 2-3 ekipe skroz udomaèile i kad ih glupa baba pozove zbog "remeÌenje javnog reda i mira" deèki lijepo doðu poiju sok kavicu poprièaju s nama i odu..
a i na cesti uvijek nekako super s njima proðem- jednom ja i frend iťli doma s jaruna pijani naravno ne vezani naravno i on je vozio ko lud naravno- trebo je odmah ostat bez vozaèke!!! uzeli nam osobne oťli do auta zvali njega da izaðe, od dosade izaťla ja, on se jadan izvlaèi kako mu vozaèka treba za poso pa kako mene mora doma odfurat( ne znam odakle to frajeru al ko fol kaj Ìu ja sad jadna...nemam pojma isprobo sve kaj je iťlo) pa spika kak sam ja zagorka jel ja znam Mlinarièa (joť je bio ministar un. poslova) ma reko kako ne!! pa kako to da smo nas dvoje zajedno di smo se naťli (ja zagorka on slavonac).. a on frajer da sam ja studentica a on radi pa me malo izveo van da me poèasti, pa znate kao je, pa mladi smo i pita mene frajer :"i ljepotice oèemu mu uzet dizvolu?"
"ma nemojte mu uzimat vidite da mu treba za posao, pa uzmite moju raðe (naravno predloŞila to znavťi da moju neÌe uzet :smt003 )"..
i nakon joť par sekundi i par njegovih bljezgarija kojih se stvarno ne sjeÌam frajeri nas puste s vozaèkama i bez ikakve kazne!!!!!!!!!!!!!!!! :smt003 e to treba znat!!! :smt003
a ima joť takvih susreta pozitivnih s murjom, uvijek super proðem! ne mogu se poŞalit na njih :smt003 :smt003
Insomniac
24-08-2006, 11:28
smo i pita mene frajer :"i ljepotice oèemu mu uzet dizvolu?"
I cijela svrha ove price je bila da se pohvalis kako si dobila kompliment :smt003 :smt002
Alkohol i voznja nikad ne idu zajedno,da se mene pita gubilo bi se vozacku na godinu dana.
jednom ja i frend išli doma s jaruna pijani naravno ne vezani naravno i on je vozio ko lud naravno- trebo je odmah ostat bez vozaèke!!!
Naravno!
Juèer me zaustavili. Iz èista mira. Trijezan, vezan, uredni papiri, vozio toèno koliko dozvoljeno, upaljena svjetla, imam prsluk, trokut, onu slovensku prvu pomoæ - sve! K tome još lijep ko slika! I šta æe, nerado me pustiše... Laku noæ, laku noæ... (obožavam takve provjere) :smt003
Ja bih drastièno kaŞnjavao pijane budale za volanom..
Boli me qrtz kada takav kreten pogine, ali treba zaťtititi druge vozaèe koje ni krivi ni duŞni naj... zbog takvih..
Ja bih drastièno kažnjavao pijane budale za volanom..
Boli me qrtz kada takav kreten pogine, ali treba zaštititi druge vozaèe koje ni krivi ni dužni naj... zbog takvih..
Toèno to. Obožavam kad mi netko kaže "pa jel normalan, ubit æe i sebe i druge". Gle, nek se što prije ubije, nije me ni najmanje briga, problem je što æe ubit mene (druge).
Ja bih drastièno kaŞnjavao pijane budale za volanom..
Boli me qrtz kada takav kreten pogine, ali treba zaťtititi druge vozaèe koje ni krivi ni duŞni naj... zbog takvih..
Toèno to. OboŞavam kad mi netko kaŞe "pa jel normalan, ubit Ìe i sebe i druge". Gle, nek se ťto prije ubije, nije me ni najmanje briga, problem je ťto Ìe ubit mene (druge).
Ma problem je kod nas takav mentalitet da Ìe veÌina pravdati pijanog vozaèa toliko poznatom reèenicom: "pa malo si je popil'..."
Pas mater...
Ne bi taj meni za volan...
:smt011
Lucius Veratius
24-08-2006, 22:55
Jeste li vidjeli danas na Dnevniku kako policajac navijaèu Cibalije glavom udara svom snagom o ogradu?
jos malo pa ce i druga godina da me nisu plavci nijednom zaustavili :smt003
Ma problem je kod nas takav mentalitet da Ìe veÌina pravdati pijanog vozaèa toliko poznatom reèenicom: "pa malo si je popil'..."
Tko to kaŞe, taj to vjerojatno i sam prakticira... :smt011 Al nakon par piva moť normalno vozit, to ajde, 0,0 promila nije bať opravdano al ok, al ak ti bať nacugan voziť... Treba oduzet vozaèku na duŞe vrijeme, naplatit masno i joť na jedan od onih teèaja di ti pokazuju fotke poginulih... To je efikasno...
jos malo pa ce i druga godina da me nisu plavci nijednom zaustavili :smt003
Kvragu, mene su u manje od 2 god jedno15 puta. A kad sam poèeo vozit, prvih mjesec dana su me zaustavili kojih 4 puta... Di me samo naðu... :smt019
ma ni ja ne mogu vjerovat.. bas nedavno stoji polismen sa palicom, ja jedini na cesti..priblizavam se ja propisnom brzinom i taman mislim da ce me zaustavit-lik se okrene i ode u auto.. :smt003
Ja mislim da je kljuèno da ih ne gledať dok voziť... Nisu me ful dugo zaustavili, a nisam ih gledo... Reko, mora bit to...
A danas, na drĹžiĂŚevoj tip vozi 70, ja iza njega isto a u traci do polismeni... Nisu baĹĄ bili zainteresirani. Reko dobro...
A nedavno vozim po slavonskoj 100, ispred mene frajer u nekoj nabrijanoj fabiji joť i brŞe i vidiť lik poène koèit. Ja si mislim, wtf sada? A vidiť polismeni s onim mjeraèem brzine tam naprijed. :smt003 Al ono, bili smo u lijevoj traci, u desnoj je bila guŞva, nisu nam niť mogli.
I cijela svrha ove price je bila da se pohvalis kako si dobila kompliment :smt003
..kak me frajer skuĹžio, ja ne mogu vjerovat!!!!! :smt003
...ja i da hoĂŚu ne bi mogla pijana vozit, ubila bi i sebe i joĹĄ najmanje 20 ljudi valjda...
normalno da Ìe drot uzet vozaèku, pa nije on kriv kaj se neko napio
malimrav85
25-08-2006, 13:01
Al nakon par piva moť normalno vozit, to ajde, 0,0 promila nije bať opravdano al ok, al ak ti bať nacugan voziť... Treba oduzet vozaèku na duŞe vrijeme, naplatit masno i joť na jedan od onih teèaja di ti pokazuju fotke poginulih... To je efikasno...
Zato se ispod 0.5 niti ne uzima vozaèka nego samo preko a do toga je novèana kazna.
evo sad u zadnjih par mjeseci su mog deèka i mene na suvozaèevom mjestu zaustavili tri puta!nikad niť nije napuhao neg se jednostavno vozio poslije 11h i evo ti kazneni bod,kazna od 610kn i oduzimanje vozaèke do sljedeÌeg jutra!!
to se zove nesreĂŚa.bezveze.kud uvijek baĹĄ njega.. :smt009 :smt012
konzerva
25-08-2006, 19:31
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/bl ... 8/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/blackchronicle/617428/index.do)
evo kad smo veÌ kod tih glupih policajaca i vozaèkih dozvola
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/za ... 8/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/zanimljivosti/617428/index.do)
sam da kažem da na faxu imamo kolege koji rade u muriji pa pazite kaj pricate :smt006
[quote="tomy81"]sam da kaĹžem da na faxu imamo kolege koji rade u muriji pa pazite kaj pricate :smt006[/quote
sto prema balkanskom mentalitetu znaci da imamo duha u policiji koji ce pojest one smrdljive slike sto ih policajci multanovom uslikaju.. :smt003 :smt003
Insomniac
31-08-2006, 13:25
sam da kaĹžem da na faxu imamo kolege koji rade u muriji pa pazite kaj pricate :smt006[/quote
sto prema balkanskom mentalitetu znaci da imamo duha u policiji koji ce pojest one smrdljive slike sto ih policajci multanovom uslikaju.. :smt003 :smt003
ako ih vec toliko puno placas,razmisli o kupovini lovca na lasere.Oko 500 eura,ali se vrlo brzo isplati.
sam da kaĹžem da na faxu imamo kolege koji rade u muriji pa pazite kaj pricate :smt006[/quote
ako ih vec toliko puno placas,razmisli o kupovini lovca na lasere.Oko 500 eura,ali se vrlo brzo isplati.
ili dam frendu koji se rodio sa lemilicom i kondenzatorom u rukama da mi to slozi.za cevape. :smt003
a znas koja jebada ak ti to nadju??
Insomniac
31-08-2006, 14:10
ili dam frendu koji se rodio sa lemilicom i kondenzatorom u rukama da mi to slozi.za cevape. :smt003
a znas koja jebada ak ti to nadju??
Ne znam jel kod nas jos dopusteno imati,znam da je bila rupa u zakonu,i da si smio imati skener za otkrivanje,ali nisi smio imati uredaj za blokiranje radara. Znam doduse da ona gamad od slovenaca redovito patrolira svojim lovcima,i da su kazne uzasno.
http://www.vinkovci-online.com/ultras.mpg
Pa ti budi navijac...... :smt097
Decko je navodno kolega.....
frendov brat otisel van s kombijem, nacugal se ko svinja i kad su kod parkiralista se priblizavali policajci, neki njegov frend u panici pocel trcati a to je rezultiralo pretresom kombija, dok su oni vani drzali ruke u zraku...
jos je napuhal i sad ga lovi panika kad dode doma kazna :smt005 :smt005
Znalac-intelektualac
06-09-2006, 14:51
Uopæe me ne èudi...od kada je HDZ na vlasti sve je više sliènih novinskih èlanaka...
Buuu, mraèni HDZ-ov Gestapo iz aut tu get ya... Be afrejd.
*SUPERMAN*
17-09-2006, 13:41
http://vijesti.hrt.hr/ShowArticles.aspx?ArticleId=14772 :smt009
yeah...proèitala u 24 h ... koji šljam od èovjeka... :smt011
Kaj uopce ocekivati od tih kauboja................ :smt097
konzerva
15-11-2006, 00:04
http://www.youtube.com/watch?v=YHTcfidr6wk
http://www.youtube.com/watch?v=ULRdAryzt08
odmah poslije svjedoèanstva prebijene djevojke, majmun iz hns-a izjavljuje da apsolutno odobrava policijski postupak :shock: ](*,) :smt013 :smt067
i onda vele da zbog "huligana" ljudi ne dolaze na stadione...a bit ĂŚe da kvaliteta nogometa i ponaĹĄanje policije nema nikakve veze s tim
malimrav85
15-11-2006, 00:09
Koja ekipa,kak su napeglali siroèeke
a ovaj iz hns-a je kretiĂŚ
sad sam zvao 92 da im kaĹžem da su se neki njihovi sparkali pred birtijom i prolaz na parkingu zatvorili.Ĺžena u centrali popizdila da kaj su napravili. :lol: za 2 minute su nestali
Koja ekipa,kak su napeglali siroèeke
a ovaj iz hns-a je kretiĂŚ
Meni je urnebesna ona noga u tikvu na drugom clipu :lol:
malimrav85
15-11-2006, 00:13
da,tup nogom i onda nestane u masi
pobuna masa :lol:
Švabosanac
15-11-2006, 00:40
ma tako im i treba .......
sve ih treba tuc......
osim BBB.......
sve ih treba tuc......
osim BBB.......
daa...njih treba satrat. :-D
konzerva
15-11-2006, 01:15
sve ih treba tuc......
policjote?slaĹžem se....
Vuk SaMOtNjaK
15-11-2006, 01:29
Meni je urnebesna ona noga u tikvu na drugom clipu :lol:
to trebamo uvježbat na fight clubu :-D
da,tup nogom i onda nestane u masi
nisam baÅ¡ ziher da je lik nestao, brijem da ga je policajac zapamtio i tam razdjevičio pendrekom :smt109
malimrav85
15-11-2006, 11:30
taman je krenuo i onda su ga povukli u centar
murijak ga je zapamtio ali nije mogao baĹĄ do njega nego je tuko po svemu
Just a little bit
15-11-2006, 11:48
inace na toj tekmi, decko nosi van curu (jer ju je drot pendrekom opalio) i pri izlazu deèka (drugi) drot kresne jos jednom pendrekom.... :x :shock: :? :(
Nja, nja, nja, nja. Ako se veÌ hoÌete igrati ICF-a i Headhuntersa, nositi karirane kape i gledati mrko oko sebe, budite pripravni da Ìe vas ponekad ispendreèiti. Svi bi bili huligani i opaki navijaèi a onda dobiju pendrek po leðima pa "nisam ja niťta, ja volim nogomet, ja doťao gledat utakmicu i zabavit se, luda murija poèela udarati sve oko sebe"...
Posrnuli
15-11-2006, 12:05
Da sluèajno naðu bokser kod tebe,bi puno srali/zajebavali...?
Ja i èetiri kompiÌa krenuli prema onoj dvojici tovara i murija nas zaustavi i naðu nam boksere i nekaj mi seru, kuiť ono, nije fer KME KME KME KME.
konzerva
15-11-2006, 12:19
Nja, nja, nja, nja. Ako se veÌ hoÌete igrati ICF-a i Headhuntersa, nositi karirane kape i gledati mrko oko sebe, budite pripravni da Ìe vas ponekad ispendreèiti. Svi bi bili huligani i opaki navijaèi a onda dobiju pendrek po leðima pa "nisam ja niťta, ja volim nogomet, ja doťao gledat utakmicu i zabavit se, luda murija poèela udarati sve oko sebe"...
za poèetak navijaèki ðir ne podrazumijeva nuŞno huliganizam. manji dio navijaèa su "specijalizirani" huligani,ostali se tuku kad su napadnuti i glavni razlog dolaska je glasno i kontiunirano navijanje,to su navijaèi.a ne oni ikovi s kokicama. drugo, èinjenica da si navijaè ne umanjuje tvoja graðanska i ustavna prava. i nema nijedna isprika da dobijeť batina ako nisi niťta napravio. jesi ti vidio u prilogu,kaŞe policajac dali smo upozorenje da se maknu s puta! a na putu ograda!!!!i onda tuku,tuku cure i ne znam kog... dobro,nek me udari,ťta sad.ali pazi- da,luda murja poène udarat sve oko sebe,i urlaju na tebe da si govno tovarsko i da te treba ubit,i prijete i psuju-i dobro ťta sad-ali, ak odgovoriť dobiť po glavi i prijavu i zabranu dolaska na utakmice,ili "samo"ti daju moguÌnost uvjetne osude ili zadrŞavanja u pritvoru 10 dana do donoťenja presude.pa ti biraj. i molim te kad je zadnji put bilo nek divljanje na tribinama u RH?2001.! baklje ne raèunam u divljanje jer to nisu,one su navijaèki dekor u cijelom svijetu. a kod nas su oèito veÌa opasnost za druťtvo nego piťtolji
Da nisam svojim očima neki dan vidio kako murjak izbija frajerima u ZUSP-u boce iz ruku i onda urla "Kaj bacaÅ¡?", ne bi vjerovao da mi je netko pričao - zbilja znaju biti svinje, počesto.
Isto tako kozerva, lijepo je živjet u utopiji da ti nisi niÅ¡ta napravio pa prema tome nećeÅ¡ ni najebat. Spomenuti slučaj, ulazim u ZUSP, birtijetina na Trgu, idem se popiÅ¡at, uredno uđem, obavim, izlazim ko čovjek van i uhvate me murjaci za ruke - "Kaj, kaj, kam buÅ¡ sad, razbijat si znao!!??"
I mogu se da ne kažem Å¡ta sa svojim ustavnim pravima. Isto kao i bahati pjeÅ¡aci koji surlaju na cestu ko manijaci, zebra je i zato oni ne trebaju gledat ni lijevo ni desno ni gore ni dolje. Pa kad ih neko pokupi, osakati i uneredi, neće viÅ¡e nikad tjerat pravdu i svoja prava nego se prilagodit i pazit - jer, koliko god utopija bila krasna, nije moguća.
Zato ja ne idem viÅ¡e piÅ¡at u ZUSP, a ti očekuj dobiti batina na utakmici - ne kažem da je u redu, ali tako stvari stoje. Jebe se nekom balvanu od murjaka za ustavna prava. Generalno gledajuć.
konzerva
15-11-2006, 12:51
Jebe se nekom balvanu od murjaka za ustavna prava. Generalno gledajuĂŚ.
istina. ali to nije tolki problem,ajde èovjek je retardiran, ťta sad boŞe moj... no, kad ja nemam nikakvu moguÌnost potraŞiti pravdu i zaťtitu svojih prava e onda je to problem. i kad se takvo postupanje hvali po nacionalnoj televiziji,a 5 skundi prije intervju s isprebijanom djevojkom :shock: onda kvragu sve, i jadni policajci zaťto ih nitko ne voli...
Ne osporavam ja zaÅ¡titu tvojih prava niti kažem da je ovo sve o čemu pričaÅ¡ normalno. Velim kako je jednostavnije za neke stvari u životu - ne može se za sve dizati revolucija. Tkach će ti viÅ¡e o ultraljevičarskim medijima sačinjenim od jugokomunističkih kadrova. :-D
A propos baklji - posebno mi se sviđa engleska interpretacija istih kao dekorativnih umetaka u navijanju...
konzerva
15-11-2006, 13:02
ne treba revolucija,dovoljna je primjena postojeĂŚeg.
a ťto se tièe engleza...nikad ih nisam volio :-D
ThunderBoy
15-11-2006, 13:26
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
Ostao sam sokiran ponasanjem debila na tekmi.............ali bOZE moj......navikao sam na njihovo primitivno ponasanje, krsenje ljudskih prava i svih mogucih i nemogucih uvreda tokom godina odlazenja na stadion sto im omogucuje zakon......
.....ali je mozda i najzalosnije kaj se covjek navikne na krsenje temeljnih prava.....
Trebali bi biti primjer, a iza tih uniformi krije se najgori ljudski sljam.....
Hrpa govana
Neskolovana
Puna kompleksa
Smeca drotovska
Sramota Hrvatska.....
Od svakog zakona jaci
Dinamovi navijaci ! ! !
Robierre de Cochon
15-11-2006, 14:48
a cuj, to je policija, ne mozes ocekivati da ce se s huliganima obracunavati beckim manirama. ako pritom pokupe i nekog nevinog, to nije nista cudno jer navijaci djeluju u skupinama i nemoguce je tu postupati kao kad se radi o prekrsiteljima koji su pojedinci.
murjaci moraju nekad biti nasilni, pogotovo prema onima koji se bahate. nekakav respekt mora postojati, nemozes s policajcom se pickarati i naguravati.
nisu ni oni na vrhuncu kulture, ima ih puno cobana, mozda bi ih trebalo malo kultivirati, ali u ophodjenju s obicnim gradjanima, a ne s incidentnim skupinama.
a cuj, to je policija, ne mozes ocekivati da ce se s huliganima obracunavati beckim manirama. ako pritom pokupe i nekog nevinog, to nije nista cudno jer navijaci djeluju u skupinama i nemoguce je tu postupati kao kad se radi o prekrsiteljima koji su pojedinci.
murjaci moraju nekad biti nasilni, pogotovo prema onima koji se bahate. nekakav respekt mora postojati, nemozes s policajcom se pickarati i naguravati.
nisu ni oni na vrhuncu kulture, ima ih puno cobana, mozda bi ih trebalo malo kultivirati, ali u ophodjenju s obicnim gradjanima, a ne s incidentnim skupinama.
Sve ja to kuzim.........ali isto tako odgovorno tvrdim da 80% pizdarija izazovu drotovi....
Problem je u tome kaj oni misle da dolaskom na tekmu si ti huligan i prijetnja sistemu i pitaj bOGA cemu sve ne..... :roll: vidio sam da pendrece kroz masu ljudi u kojoj je bilo zena i djece.....nas su 10 strpali u maricu u koju objektivno ne stane vise od 5 odraslih ljudi......vidio sam da primjenjuju nasilje kada to nije ni u kom slucaju nije bilo niti primjereno niti potrebno......vidio sam da je drot copio dve trebe i kresnuo ih glavom u glavu......da pendrece trebice........
Pa ajde ti nakon toga postuj i budi pristojan prema njima.......e pa nece ici.......hvala bOGU da cemo uzvratiti........jer nedam da mi se krse prava i jos da ja ispadam kriv jer sam navijac...........nece nikako ici......
konzerva
15-11-2006, 16:20
http://www.youtube.com/watch?v=FpO4GfR_TSs
kaĹže ispod, kadar koji je htv imao,a nije se usudio objaviti...
đavolji odvjetnik
15-11-2006, 16:49
policiju kao organ prisile treba gledati kao jedan segment drustva... kako funkcionira drustvo u cjelini, tako funkcionira i policija. u nasem primitivnom drustvu, (sto uvelike ovisi o standardu) iluzorno je ocekivati da ce policija biti bolja i djelotvornija. koliko ima debila i "manje kvalitetnih pojedinaca" u navijackim grupama, toliko ih je i u mup-u. proporcionalan omjer. to ne znaci da ne mozes srest ljubaznog i racionalnog drota ili obrazovanog i kulturnog navijaca....
sick, bio si u londonu. neznam jel si imao neki kontakt s njihovim murjacima..? frend i ja smo upali u neku frku, dosli su drotovi i izvukli nas... ali nacin na koji su to napravili... ljubazno, usluzno... mi se pogledavamo i ne vjerujemo. kod nas se to ne moze dozivjeti. stvar je u tome da je njihovo kompletno drustvo na jednoj visoj razini. od policije, navijaca, klosara, gospode.... i to ponajprije zbog debelo viseg standarda.
kad ce kod nas navijaci sjedit ko bubice na stadionu, nece bit potrebe za policijskom intervencijom. do tada ce murija koristit svaku zapaljenu baklju da iskaze svoju "hrabrost" i brutalnost. naravno da to ne odobravam, ali objektivno ima i dobrih stvari u svemu tome. jer nenormalno je da se u 2. minuti, u najvaznijoj dinamovoj utakmici sezone, u auxerreu, zapali 20 baklji. isto je kad tovari na svakom derbiju na poljudu naprave 10- to minutni prekid da zapale sve baklje kaj su mjesecima krali iz brodova... a ova pjesmica kaj si napisao (smeca drotovska)... kad se to pjeva glavni su deca od 15 godina i ekipa kaj u zivotu pendrek nije vidla...
Jadna je to drzava u kojoj su drotovi najveci nogometni huligani
sick, bio si u londonu. neznam jel si imao neki kontakt s njihovim murjacima..?
Jesam, ali uglavnom kroz neka pitanja o gradu i smjeru......i moram priznati da su bili vrlo ugodni i pristojni cak i kad se cugalo na njihovom trgu....pa i onda kad su me budili usred sna na aerodromskom podu...... :-D
ThunderBoy
15-11-2006, 19:42
MinesweePer
15-11-2006, 20:45
i li i naĹĄi trebali biti ovakvi?
http://www.youtube.com/watch?v=GvVfbAJy ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=GvVfbAJy3xk&mode=related&search=)
:badgrin:
i li i naĹĄi trebali biti ovakvi?
http://www.youtube.com/watch?v=GvVfbAJy ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=GvVfbAJy3xk&mode=related&search=)
:badgrin:
Trebali bi...ovo je puno blaze od nasih.
Nije ga ni jako udarao,samo ga je kuckao po glavi :-D a pizdek cvili "I can't breathe..." :badgrin:
danas me murija legitimirala zbog ljubljenja na klupici .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no nije njihova krivica..nakon kave sa deckom otisli smo se sjest na klupicu kod zgrada pricali i malo se poljubili nista posebno (nije mi 14 da se zvalim u 2 popodne na klupici u kvartu hmm iako to tad nikad nisam radila u 2 popodne)..no neka krava iz zgrade je zvala murijeu da mi radim ne znam sto i oni po zakonu moraju doc jer je baba prijavila .. izasli su iz auta, ja i decko normalno stojimo i frajer je poludio kad je vidio da je morao doc jer mi sjedimo na klupici i poljubimo se tu i tamo .. htio je babu zatuc .. :lol: :lol: :lol:
ispravak netocnih navoda za nezadovoljnog decka .. nista posebno znaci da je bilo lijepo ali da se nismo pojeli u toj mjeri da bi netko rebao muriju zvat .. eto to je bila poanta .. :-D :-D :-D :-D
pored svih ovih gadosti moram navesti i jedan iznenadjujuce pozitivan primjer.
naravno, mjesto radnje je Rijeka, ne Zagreb.
isah sa frendicom u njen stan, dodjemo liftom na predzadnji kat, ulazimo u stan, zatvori ona vrata i iste sekunde neko se prikelji na zvono.
otvori i :
strumf: "Dobar dan, vi stanujete ovdje"
ona: "Da"
strumf: "Onda bi nam mogli pomoci..." (ja sav sumnjiv stojim par metara iza nje u stanu...)
ona "Ali ja tu zivim tek nekoliko dana..."
strumf "U redu onda dovidjenja i ugodan dan." :)
a veceras u Tkalci kod Krvavog Mosta u onom Casinu bio uvidaj, dvoja kola, policijska traka, 2-3 cure uplakane kod policijskog auta... i uletava frend murjaku:
"Oprostie, mozete nam rec sto se dogodilo"
murjak: "Citat ces sutra u novinama."
frend: (razivcirano) Pa vi mislite da ja imam za novine!!
...i odemo.. :-D
Robierre de Cochon
16-11-2006, 12:45
Eto ako neko nevin dobije po glavi nema veze,onda drugi put policija moze tebe(ili mene ili nekog treceg)nabiti i kasnije kad te slome nismo nismo znali sorry.Problem je da kod nas policija ne samo da se izivljava kad god moze nego je i korumpirana,stiti organizirani kriminal i ponasa se kao cehovska udruga kad ih neko opravdano kritizira.
Ma da, znam, ali sta ces kad masa radi sranja - pitati, "oprostite decki, ko je bacio kamen, ko je kriv za tucnjavu?". Normalno da ce tamburati...to im je posao.
konzerva
16-11-2006, 16:05
kad ce kod nas navijaci sjedit ko bubice na stadionu, nece bit potrebe za policijskom intervencijom.
imam par pitanja:
1.da li bi ti htio da naťi navijaèi sjede kao bubice i ťute cijelu tekmu kao veÌina u zapadnim zemljama i pljeťÌu s t-com balonima?ili je lijepťe kad se navija i cijeli svijet slini za takvim navijaèima?
2.ako da, da li misliĹĄ da ĂŚe se to postiĂŚi policijskim batinanjem?
ThunderBoy
16-11-2006, 16:24
Robierre de Cochon
16-11-2006, 16:42
Bolje 10 nevinih pretuci nego jednog krivog ne istamburati?
Bolje nijednog nevinog ne istamburati...ali ako se rade sranja i ugrozavaju gradjani, mora se nesto poduzeti. U krajnjem slucaju kad se baca suzavac ili koriste smrkovi, jasno je da se ide protiv cijele skupine, anne samo protiv pojedinaca koji iniciraju ekscese.
đavolji odvjetnik
16-11-2006, 17:02
imam par pitanja:
1.da li bi ti htio da naťi navijaèi sjede kao bubice i ťute cijelu tekmu kao veÌina u zapadnim zemljama i pljeťÌu s t-com balonima?ili je lijepťe kad se navija i cijeli svijet slini za takvim navijaèima?
2.ako da, da li misliĹĄ da ĂŚe se to postiĂŚi policijskim batinanjem?
1. ja sam ja apsolutno protiv. kao i proziv svega sto donosi "moderni nogomet".... samo sam naveo neke stvari koje su ipak pozitivne u toj prici.
2. kroz duzi period vjerojatno hoce. danas je policijska represija puno, puno jaca nego prije par godina; ponajprije zbog novih zakona. samo pogledaj kaj je murija napravila kad je torca zapalila baklje... sljedeci put nece bit deset baklji, nego pet, pa dvije.... danas na sjeveru vise niko ne pali baklje sam tak i ne lamace s njima. ali nisu samo baklje u pitanju, tu je jos niz stvari.... od odlaska na stadion, gostovanja...
kazem treba duzi period jer ce revolt navijaca zbog takvog ponasanja policije usporit proces "pretvaranja balkanskog navijaca u zapadnoeuropskog navijaca". a to je cilj policije, hns-a iliti markovica i svih "normalnih" ljudi i navijaca..... te ce on neminovno doci.
zato ce nam uvijek ostat gostovanja. ko englezima.
fat drummer
16-11-2006, 17:07
ja ne znam zaťto je okej palit baklje... u francuskoj je jedan redar izgubio dva prsta zbog tog govna. da ne govorimo o tome kad neki kreten pogodi igraèa bakljom. pa ne gori baklja na 25C pa nikom niťta, to je jebeno pirotehnièko sredstvo. ajmo se gaðat piroticama i megama na derbiju jer je fora.
ajde ĹĄalovi, ajde transparneti BBB Koprivnica ili Torcida Dugopolje, ali jebem ti baklje... sad ĂŚe netko reĂŚi da je bacio 150 puta baklju, ali ne radi se o tome. radi se o onom klincu od 15 na sjeveru koji je popio prvu pivu i zapalio baklju i sebe i svoju spitku. ajmo se nadat da se to ne dogodi, jer spitke su skupe
Don_Juan_DeMarco
16-11-2006, 18:49
ACAB
ja ne znam zašto je okej palit baklje... u francuskoj je jedan redar izgubio dva prsta zbog tog govna. da ne govorimo o tome kad neki kreten pogodi igraèa bakljom. pa ne gori baklja na 25C pa nikom ništa, to je hebeno pirotehnièko sredstvo. ajmo se gaðat piroticama i megama na derbiju jer je fora.
ajde šalovi, ajde transparneti BBB Koprivnica ili Torcida Dugopolje, ali jebem ti baklje... sad æe netko reæi da je bacio 150 puta baklju, ali ne radi se o tome. radi se o onom klincu od 15 na sjeveru koji je popio prvu pivu i zapalio baklju i sebe i svoju spitku. ajmo se nadat da se to ne dogodi, jer spitke su skupe
Baklje stvaraju predobar ugodjaj na tribinama, zajedno sa dimnim kutijama i svim ostalim.........ne vidim zasto bi to smetalo nekoga tko nije na navijackoj tribini (pod uvjetom da se tekma zbog dima ne prekida ili da se baklje ne ubacuju u teren)........onaj tko zapali baklju mora imati malo soli u glavi da zna kako to nije nesto bezopasno ili neskodljivo...........
Znale su se napraviti predivne bakljade na Maksimiru na kojima niti jedna baklja nije ubacena u teren, a utakmica se prekidala jer su igraci gledali show na tribini..........
Od tih baklji se stvara nekakav epski problem....HNS i policija iz baklji i navijaca radi ogroman problem........zale se kako mi unistavamo taj nogomet i kako nitko ne dolazi na nase stadione zbog malo dima ili navijaca.........kak da ne........nekako mi se ipak cini da se ekipi bas ne kisne na 5 celzijevaca.........zalosna je cinjenica da mi jedini ostajemo i -10 i na +35 po tim tribinama za svoje momcadi........
Policija po meni na skroz krivi nacin pokusava "uvesti red" na tribine......umjesto da se dozvoli tu i tamo koja bakljada, oni rade nevjerovatnu represiju koja nikamo ne vodi.......
Uzmite za primjer stadion Maksimir: ti si od ulaska na sjever do izlaska, non- stop sniman kamerama.....poceli su stavljati prerusene drotove na tribinu.........toliki novac se prosipa kako bi se sprijecilo paljenje 10- ak baklji....................bezveze.......
ThunderBoy
17-11-2006, 15:08
[http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif
Just a little bit
17-11-2006, 15:39
nazalosnije je kaj glavni provokatori i udaraèi medju njima su mahom mladji drotovi, nadrkani i najbrijani, koji misle da su Boga za jaja uhvatili jer imaju znacku i pendrek ... samo trazi razlog da ti zalijepi pendrek na ledja
nazalosnije je kaj glavni provokatori i udaraèi medju njima su mahom mladji drotovi, nadrkani i najbrijani, koji misle da su Boga za jaja uhvatili jer imaju znacku i pendrek ... samo trazi razlog da ti zalijepi pendrek na ledja
a tek ako je takav mladi drot grancini policajac, igrom slucaja se zove Aleš Stražišnik i regulira hrv-slo granicu....ccc...popusis zabranu ulaska u EU samo zbog loseg laznog osmijeha na licu... :-D
fat drummer
17-11-2006, 16:18
gle kad imaĹĄ 10 000 idiota koji su ful nadrkani ko naĹĄi navijaèi i od toga je barem 1000 satrano od pive e onda i jedna baklja predstavlja problem. TO JE PIROTEHNIĂKO SREDSTVO!!! koji ugoðaj? dobro da se ne gaðate signalnim raketama jer je ugoðaj prebriljantan kad torcidaĹĄ hoda sa 5 cm zapaljene rakete u piksi.
o èemu ti prièať? zbog èegaje dinamo i hns kaŞnjavan njaviťe u posljednjih 15 godina? zbog navijaèkih nereda i baklji. ne zbog ispuhanih lopti i krive nijanse dresova. kad proèitam da se za pare koje su dali moglo sagraditi viťe od 50 igraliťta za mali nogomet s umjetnom travom doðe mi da povraÌam.
uuu, vi ste na -10 na tribinama... i ťto sada, zar bi trebali imati zbog toga imunitet ili koji vrag. to ťto u hrvatskoj kultura navijanja traŞi da se svakih 10 min zapali baklja stvarno nije problem hns nego navijaèa. ja bih da sam hns fino kazneno progonio klubove navijaèa èiji èlanovi pale baklje i imaju okrťaje nakon utakmice i izvan stadiona. pa da vidim koliko bi klubova navijaèa bilo spremo stati iza svog èlana i dati svoj godiťnj budŞet uefi za naknadu.
jebe mi se i za torcidu i za bbb, kohortu i bijele anðele, sve to treba nauèit pameti novèanim kaznama. jer batine ne pomaŞu, to samo diŞe famu muèeniťtva
zbog èegaje dinamo i hns kažnjavan njaviše u posljednjih 15 godina? zbog navijaèkih nereda i baklji. ne zbog ispuhanih lopti i krive nijanse dresova. kad proèitam da se za pare koje su dali moglo sagraditi više od 50 igrališta za mali nogomet s umjetnom travom doðe mi da povraæam.
way to go :!: =D>
meni je cijela ta spika o hrvatskom nogometu , rivalstvu dinama i hajduka, skroz komicna....
kao sto je rekao Bilić, cijela nacija drhti na svaki Dinamov korak, svi bruje o derbijima, svi su znalci, svi bi dali pimpek ako treba za Dinamo ili Hajduk.
cijela drzava je na nogama! ... a onda se na tekmi pojavi 2-3 tisuce ljudi kojima je to prilika da prenesu svoje frustracije na baklje, stolice i drugu tribinu zbog krive boje spitke...
fascinantno :roll:
konzerva
17-11-2006, 17:00
èekaj, ti misliť da bi oni tu lovu utroťili u razvoj nogometa? u nove terene?
kolike su milijune ukrali na maksimiru,kolike miijune kradu svake godine u savezu i upravi svakog kluba...a koliko se ulaĹže u razvoj?malo ili niĹĄta!
tim lopovima, mamiÌima,ťtimcima i srebriÌima nije mi Şao nijedne lipe koje im uzmu. osim toga kaŞnjavaju se samo baklje u terenu,ne i na tribini. e pa zaťto se bacaju na teren? veÌ ranije sam naveo neke moguÌe razloge,ali sad je prevladavajuÌi èinjenica da po morbidnom zakonu moŞeť dobiti ogromne kazne za baklju pa ju baciť prije neg vide tko je. ali ipak ju zapaliť,da pokaŞeť da ne mogu istrijebit navijaèki duh i supkulturu svojim faťistièkim postupanjima.
i boli mene isto za razlike dinamo hajduk i sl. to je debilima za lijeèenje frustracija,ali to nema veze s èinjenicom postojanja navijaèke supkulture koju bi vi i vama slièni kojima smeta dim baklje i kad maťu zastavom na tekmi (jer ne vidim od nje teren...) htjeli istrijebit
fat drummer
17-11-2006, 17:15
puca mi kurèina bili to potroťili na jebenu drogu!!!
radi se o tome da ti navijaèi kojima je klub/repka svetinja rade sranja jer su pijani ili glupi ko kurac.
joť nisam èuo bbb da se isprèavaju upravi kluba jer su ih upravo sjebali za 10 000 ťvicaraca po 10 put. jebe se njima, pare nisu njihove. ono sorry, evo opet smo MI prekrťili zakon pa se VI jebite.
divota, nema ĹĄto. da postoji neka supkulturna skupina na naĹĄem faksu koja svake godine oĹĄteti faks za 10 000 eura jer rade pizdarije, ali eto dolaze na predavanja i njih bi dao u zatvor.
kao doťli smo bodrit momèad tako ťto palim baklju. cjelkupni sistem fairplaya koji su englezi i razvili temelji se na suzdrŞavanju i prikrivanju emocija. nema tu vikanja DINAMO, DINAMO, nema skidanja dresa. fairplay i navijanje kako je zamiťljeno temelji se na velièanju svog kluba na naèin koji NIJEu suprotnosti sa zakonom.
jer paljenje baklje jest.
to je dio prièe koji navijaèi opijen ljubavlju prema svom klubu zaboravljaju. sve se trgaju prikazati se kao obièni deèki iz susjedstva koji eto pukim sluèajem smatraju normalnim organizirane makljaŞe i krťenje zakona. okolo se daje krv, organizira se hakl na dva mala za potrebe curice sa cerebralnom, zove se tv, polaŞu se vijenci za pale boyse i ťto sve do prve utakmice. kada se svi fino zaliju, zapale baklju, remete javni red i mir, nabiju tovara jer pjeva da te mogu pismom zvati i malo potrgaju tramvaj.
navijaèi se pravdaju da je markoviÌ kreten, da je mamiÌ kreten ili grgiÌ, da ih kirin mrzi a oni smao sjede i jedu kikriki. zaťto je okej zapaliti baklju jer je markoviÌ glup? ne kuŞim...
fat pizdi. jeeej... istina, slažem se s njim, no fat pizdi :-D
malimrav85
17-11-2006, 17:17
na kaj god da bi potroťili nije na ekipi koja pali baklje da odluèuju da ti novci trebaju u startu propast i da ih treba bacit u bunar. vidio bi kak bi njima bilo da im neko uzme recimo samo 10% mjeseènog dohotka iz pizdarije (ne kaŞem da ovi u hns sad gladuju i da ne mogu bez tih para,ali... )
meni su isto super i baklje i zastave. ali ne razumijem foru da se bakljom gaða igraèe i da ih se baci 50 u terren kad se zna posljedica toga.
ne kuŞim se bať u tu pirotehniku,ali kaj nije moguÌe bacit jebenu baklju na pod kad doðe do prstiju? i molim nekoga da mi da normalno objaťnjenje za ono u auxeru.
konzerva
17-11-2006, 17:23
navijanje kako je zamiťljeno temelji se na velièanju svog kluba na naèin koji NIJEu suprotnosti sa zakonom.
jer paljenje baklje jest.
to je najtuĹžnije od svega, ĹĄto je paljenje baklji protuzakonito!
a navijaèi kao oni koji su jedini pogoðeni tim zakonom paljenjem baklji pokazuju svoje neslaganje s istim. graðanska neposluťnost ťto bi se reklo.
to je dio prièe koji navijaèi opijen ljubavlju prema svom klubu zaboravljaju. sve se trgaju prikazati se kao obièni deèki iz susjedstva koji eto pukim sluèajem smatraju normalnim organizirane makljaŞe i krťenje zakona.
navijaèi ne smatraju normalnim organizirane makljaŞe.
generalizirať,uostalom u hr sumnjam da postoji imalo ozbiljna brojka koja podupire ťore tipa u rusiji,da se naðe na livadi 100 ljudi i ťora...
navijaèi se pravdaju da je markoviÌ kreten, da je mamiÌ kreten ili grgiÌ, da ih kirin mrzi a oni samo sjede i jedu kikriki.
bať suprotno,kirin i ekipa bi htjeli da oni samo sjede i jedu kikiriki. moderni nogomet koji je obièan biznis bi htio da navijaèi jedu kikiriki,sjede i pljeťÌu t-com balonima.
navijaèka supkultura je èista suprotnost tome
fat drummer
17-11-2006, 17:32
graðanska neposluťnost? molim? ťto da se ne slaŞem s time da je protuzakonito tuÌ Şivotinje iťao bih okolo i mlatio maèiÌe i pravio se borcem za slobodu.
koje ljudsko pravo se krťi time ťto ti ne daju da na mjestu gdje ima joť 10 000 ljudi meðu njima i djece, koji su usput reèeno poprilièno natiskani zapaliť pirotehnièko sredstvo koje se dimi i gori pri temeraturi od 300 stupnjeva celzijusevih. bilo bi fun da netko pritome doŞivi asmatièni napad i umre... hahahahaha, glavno da se navija! ono, fakat mi je Şao navijaèa i povredenjihovih prava. da ijedan odtih pavijana koji zapali baklju proèita upute koriťtenja (da zna èitati) shvatio bi je kreten.
kada je bila makljaŞa na malti daje intervju bivťi voða boysa koji ustvrðuje stoièki kako je njemu sasvim normalno da se navijaèke organizacije potuku. naravno zato se i zovu navijaèi, zato jer se mlate. glup!
jebeite me ako je okej situacija da se prilikom utakmice dinamo hajduk pozivaju specijalci iz cijele drŞave. pa da sam misnitar unutranjih poslova ko kirin zabranio bih da za vrijeme mog mandat uopÌe bude navijaèa na stadionu za vrijeme utakmice. nema, jebite se.
konzerva
17-11-2006, 17:41
graðanska neposluťnost? molim? ťto da se ne slaŞem s time da je protuzakonito tuÌ Şivotinje iťao bih okolo i mlatio maèiÌe i pravio se borcem za slobodu.
usporedba uopĂŚe nije na mjestu. bliĹža je usporedba o eventualnoj zabrani kolinja.
koje ljudsko pravo se krťi time ťto ti ne daju da na mjestu gdje ima joť 10 000 ljudi meðu njima i djece, koji su usput reèeno poprilièno natiskani zapaliť pirotehnièko sredstvo koje se dimi i gori pri temeraturi od 300 stupnjeva celzijusevih. bilo bi fun da netko pritome doŞivi asmatièni napad i umre...
molim te...jesu se ikad navijaèi bunili zbog baklji? svatko tko dolazi na navijaèku tribinu zna ťto moŞe oèekivat- zato i dolazi!
i gle èuda, baklja joť nikog nije ubila!
Re Leone
17-11-2006, 18:03
Hrvatska policija - mito i korupcija ! ! !
A možemo slobodno kopirat i istočnu braću s pjesmom:
neka vide svi
šta radite vi
decu bijete
pičke žandarske
fat drummer
17-11-2006, 18:18
zbog baklje je tip u francuskoj izgubio dva prsta... serete kvake kako Ĺželite dobar stari nogomet. ne sjeĂŚam se kako su bearu i puĹĄkaĹĄa bodrili bakljama.
zbog baklje je tip u francuskoj izgubio dva prsta... serete kvake kako želite dobar stari nogomet. ne sjeæam se kako su bearu i puškaša bodrili bakljama.
a beare i puškaša kao takvih se sjecas, jel? :smt116
fat drummer
17-11-2006, 18:31
nope, kao ťto se ni onaj genije koji je prije svjetskog prvenstva u njemaèkoj pisao kako je sve krenulo u kurac u meksiku ne sjeÌa meksika.
navijaèi oèekuju da policija neÌe provoditi zakon koji se njima ne sviða. i opetovano ga krťe. yeah, what ever
Re Leone
17-11-2006, 18:57
zbog baklje je tip u francuskoj izgubio dva prsta... serete kvake kako želite dobar stari nogomet. ne sjeæam se kako su bearu i puškaša bodrili bakljama.
nije baklje nego petarde...
baklje ne ubijaju, nek ih jednostavno dopuste i zabrane bacanje u teren kao u italiji di su stavili mrežu između terena i tribina i BOK! a ne slat 50 policajaca na navijače jer su bacili 5 baklji...
i onda njih 30 dobiej pendrekom... i Å¡ta dobro može iz tog izać?! niÅ¡ta...
nije huligan onaj ko baca baklje, pi... mu ma....
huligani tuku i razbijaju, a baklej se pale već godinama, ne moraÅ¡ uopće imat luđački sklop u glavi da bi bacio petardu ili baklju... da bi s njom gađao nekog i ozljedio to ej druga priča... ali samo užgat baklju i mlatarat s njom... neÅ¡ ti stvari...
hajkom na navijače i baklje se pokuÅ¡ava skrenit pažnja sa bitnijih stvari...
većih navijačkih nereda u Hrvatskoj nije bilo joÅ¡ od 2000. a svi najveći neredi su bili između policije i navijača i to ne u pokuÅ¡aju da se dođe do gostujućih već u branjenju navijača od policijske represije...
naravno nisu ni navijači bubice, ali nisu ni takvi huligani kao Å¡to ih mediji i policija nastoje prikazati...
fat drummer
17-11-2006, 19:05
a ťto dobro moŞe proizacÌi iz krťenja zakona koji je to radi sigurnosti ljudi... a koliko bi ti policajaca poslao meðu 100 ljudi na tribini? jednog sa uljudnom zamolbom: e bili mogli prestati krťiti zakon. super, hvala.
i bila je baklja... na utakmici nica marseille...
tako da razmislite iduÌi puta kad bacte baklju moŞda Ìe netko ostati bez prstiju ili gore. a da ne govorimo o utakmici hrvatska andora kada uskreteni bacali baklju dok smo mi izvodili korner. na naťe igraèe. jebote, pa nema toliko policajac koliko bi im ja posalo
http://au.sports.yahoo.com/061029/3/y94d.html
Re Leone
17-11-2006, 19:13
Znam za taj incident, al nije baklja, nego petarda...
Ne moÅ¡ slat policiju među navijače zbog baklji... to je glupo...
kad se tuku, razbijaju, onda poÅ¡alji.. ali kad zapale baklje i bace ih Å¡teta je već učinjena, uć na tribini i izbatinat ih nije rjeÅ¡enje! a nije ni pravedno, ni pravično!!! razumiÅ¡?!
ti nisi dio navijačkog pokreta, ne znaÅ¡ kakve sve torture prolazi jedan navijač o diskompleksiranih seljačina koje misle da su Boga uhvatili za bradu kad dobiju značku... prema navijačima se ponaÅ¡aju kao prema građanima drugog reda...
vraćam se s utakmice u Vinkovcima vlakom za zagreb, kupio kartu kao i svi putnici, i drot me 30km od zagreba izvuče iz kupe di sam sjedio cijelim putem 2h sa nekim starijim tipom i nekom ženom... i odvuče u drugi vagon i uvali me u kupe di je već bilo 6 ljudi naravno navijača...
aj ti sda to meni objasni, ajde molim te?!
po kojem članku zakona on mene može seljakat po vlaku?!
koji on motiv osim obijesti može imat da me premješta 30min od zadnje stanice??? nikakve probleme nisma radio...
fat drummer
17-11-2006, 19:36
ah da klasièna shema: ali oni su mene...
ko ťto rekoh ljudima koji su me taŞili potpis za naťe generale da mi puca kurac pa su mi odvratili da su branili zemlju pa sam rekao super, a sad kakve to veze imas optuŞbom za ratne zloèine?
imaĹĄ link, i baklja je... osim ako su novine propustile napisati eksplodiralo, ĹĄto je nemoguĂŚe jer to diĹže tiraĹžu. firebomb je baklja.
predlaŞem da se navijaèi svih zemalja kandidiraju za nobelovu nagradu za trpljenje od strane policijaca. jer su jadni potlaèeni. pa svoje nezadovoljstvo iskazuju bacanjem baklji u teren, rasistièkim ispadia, bacanjem vespe u teren, posebnim kordonima policajaca.
andora u hrvatskoj -navijaèki neredi.
engleska u hrvatskoj -navijaèki neredi
rijeka gostuje u zagrebu - sranje na glavnom kolodvoru
naĹĄi na malti - sranje
naĹĄi u italiji - sranje
jebote, jedva èekam da doðe èakovec ili belupo u zagreb, barem se ne bojim da Ìe neki kreten raditi sranja na glavnom kolodvoru.
hell, prema tvojo retorici zaťto uopÌe imati policajce na tribinama jer ťteta je veÌ tu. mislim nije ti doťlo do glave da bi ti isti kreteni mogli OPET prekrťiti zakon i OPET baciti baklju. svi smo za pravo i praviènost, ali da moŞemo bacati baklje.
Re Leone
17-11-2006, 19:41
Jel tebi bakljada NAVIJAČKI NERED?!?!?!
armada bacila 5 baklji na glavnom kolodvoru, u livornu formirali kukasti križ?! i šta je tu tako strašno?!
to s emože gledat iz viÅ¡e uglova,a mi najčeÅ¡će uzmemo onaj koji nam najviÅ¡e paÅ¡e... a mediji paÅ¡ eonaj najcrnji...
evo englezi su se pošibali s našom policijom, istukli redare, ali njihov savez stane iza njih, i ne dobiju nikakvu kaznu... a naš?!
naš na nas pošalje još dodatne snage...
fat drummer
17-11-2006, 19:44
jebemu, jesu li baklje protiv zakona?
jeli protiv zakona bacati baklje po ulicama?
jeli protiv zakona isticati znakovlje jednog totalitarnog reĹžima?
ako je to tebi pizdarija onda je i meni pizdarija to ťto je policija malo po glavi pogladila pet nekih tipova tamo. hahaha, pa joť su Şivi... hehehehehe... ťta je to tebi policijska brutalnost? ovisi iz kojeg kuta gledať. meni se èini jako kretenski bacati neťto ťto gori meðu hrpu ljudi. zovi me maminom curicom, ali nisam ljubitelj opeklina
Re Leone
17-11-2006, 19:50
pa nisam ni ja za gađanej igraač bakljama, bez razloga, eli..
i ono na andori je bila pizdarija...
no sumnjam da je neko htio pogodit kojeg igrača, s one udaljenosti ako može pogodit onda svaka mu čast... to je bilo izražavanje nezadovoljstva radom HNS i skupim ulaznicama za englesku... očito neprimjeren način al jebat ga...
kukasti križ u livornu, u faÅ¡ističkoj italiji je samo bio odgovor na talijanske provokacije.. uostalom, ne znam baÅ¡ kako mogu kaznit nekog zato Å¡to je stajao tako i tako?! ko da us oni mogli znat kako će to iz zraka izgledat?!
meni je to bilo za play of the day, svaka čast na ideji... ako mogu talijani nas prcat, možemo i mi njih... u to se uefa ne bi trebala mijeÅ¡at, tako bi bilo najbolje...
baklje eto danas jesu protiv zakona, cijeli jebeni zakon zbog običnog pirotehničkog sredstva od kojeg ja ne znam tko je stradao osim Å¡ta se ponekad utakmice znala otegnit... uglavnom, takav zakon samo vrÅ¡i represiju i ne donosi niÅ¡ta dobrog osim punjenja državnog proračuna... i razbijenih glava...
fat drummer
17-11-2006, 19:53
mislim gle, treba i talijane namlati zbog njihovog komunistièkog podjebavanja isto kao ťto treba i naťe zbog kukastog kriŞa. lako njima, savez je kaŞnjen zbog toga, a hrvatska je ispala ko hrpa idiota jer se nacizam i faťizam percipiraju gore od komunizma.
kuŞim da navijaèi u pravilu nisu najbistrije èaťe u bircu i najoťtriji noŞevi u ladici, ali jebemu, kada tvoj klub kazne novèanim iznosom koji je mogao kupiti joť jednog dobrog igraèa e onda si kreten
koje ljudsko pravo se krši time što ti ne daju da na mjestu gdje ima još 10 000 ljudi meðu njima i djece, koji su usput reèeno poprilièno natiskani zapališ pirotehnièko sredstvo koje se dimi i gori pri temeraturi od 300 stupnjeva celzijusevih.
Fat, sunce mu jebem pa ne pale se baklje među djecom, zenama ili starcima..... :lol: Pale se na navijackoj tribini na kojoj je, vise- manje, svatko svjestan njenih posljedica...ako ima zena i djece drze se sa strane.....nikada nisam vidio da se baklje masovno pale na istoku ili zapadu (osim na proslavi rođendana udruge i to je bilo pri dnu tribine gdje nikom nije mogla nastetiti).....
ali jebemu, kada tvoj klub kazne novèanim iznosom koji je mogao kupiti još jednog dobrog igraèa e onda si kreten
:lol: :lol: Zar ti zivis u utopiji....??...........oni bi kao za to kupili igraca?! Ma kak da ne.........nije mi zao niti lipe koju su Dinamo ili HNS morali platiti zbog navijaca...........ali bas niti lipe.............
fat drummer
17-11-2006, 20:56
ono sick kao da ne èitať moj post... napisao sam moglo se. kao moglo se s time kupit igraèa ili npr. ovi kul atutiÌ za pokupit drpiÌevu Şrtvu. daklem to je visina iznosa koji se platio za kaznu jer netko forsa svoje kul urbano pravo krťenja zakona. jer su murjaci pizde, markoviÌ bosanèina, mamiÌ pederèina a drug tito marťal. i onda se fino èita izvjeťÌe da je dinamo kaŞnjen 150 puta u zadnjih 5 godina i rija u francuskoj si misli: u jebote, koje nam to seronje ťalju, ajmo lagano se razmahat pendercima ako kenu s tim bakljama. jer francuski klubovi/njemaèki klubovi/engleski klubovi ne osjeÌaju taj ponos dok plaÌaju kaznu zbog nekih tipova tamo.
a bacale su se baklje i na utakmicama repke gdje ima i klinaca. uostalom ťto sprijeèva mrgu od 2 15 i 150 kila da se krene davit na sjeveru zbog dima baklje. zanima me tko Ìe mu dati umjetno disanje u tom sluèaju. da sjever ne uzvikuje toliko homoerotiènih parola zabrinuo bih se za èovjekov Şivot.
malimrav85
17-11-2006, 21:12
ha ha,ko u italiji di ima mreĹža pa dida pobere baklju ili di u italiji?
Re Leone
17-11-2006, 21:17
Znan da je dida dobija dobija baklju, al Å¡ta oÅ¡ ti s tim reć?!
fat drummer
17-11-2006, 21:29
da su navijaèi koji bacaju baklje stoka koja se skriva iz brojnosti. moŞemo se okladiti da se taj tip naťao jedan na jedan s didom da bi se upiťao.
jedva èekam da se dinamu ili hajduku dogodi da odigra europsku utakmicu pred praznom tiribnom i popuťi sav prihod od ulaznica. to bi bilo slatko. moŞda bi onda doťlo do dupet upravi kluba da postoje navijaèi i ljudi koji bacaju baklje i da je profitabilnije imati 2000 ljudi koji Ìe platiti 200 kuna upad i neÌe ťikljati baklje nego 20000 koji Ìe dati 20 i zbog kojih Ìe pobrati kaznu.
da sam u upravi kluba pucala bi mi kita za prihvatljive cijene ulaznica. vodim klub, a ne udrugu ljudi koji subotu popodne nisu doma. hoÌu pare, a ne ljubav nekih tamo zbog èijeg ponaťanja moram keťirat lovu uefi.
ono kapitalizam i sve to.
Re Leone
17-11-2006, 21:34
Jebote fat ti si u kurcu ako si u RL isto takav... zabrijeÅ¡ na najjače...
s tobon se ne može ozbiljno i normalno razgovarat... ne moš bez krajnosti...
mislim da su baklje trivijalna pizdarija i da se oko njih diže prevelika galama...
ka šta grafit kaže, ne ubijaju baklje nego dum dum metci... a koliko je policija podijelila batina zbog baklji a koliko zbog metaka...
SlaĹžem se s fatom i time se indirektno slaĹžem i s kimom koji je prethodno izrazio svoje slaganje, tako da je moĹžda doĹĄlo do space-shaking presedana :-D
Iskreno reèeno, tzv. navijaèki pokret bi blago reèeno ide na milokliz, pogotovo njihovo monopoliziranje privrŞenosti prema klubu s obzirom na zapad, istok, sveèanu loŞu, penzionere koji sluťaju utakmicu na radiju i svakoga tko nije iťao kombijem u Dnjipropetrovsk, tko nema kariranu kapu, tko nije èuo za bar-ťalove i sve ostale koji bi radije gledali utakmicu nego pozadinu zastave za èiju je izradu neka osoba iz posve suludih pobuda spizdila dnevnice s bauťtele ili dizali neke ťarene papire u stilu korejske djece na doèeku Dragog voðe.
Ali, kao ťto manje-viťe svi znate, meni brojne stvari idu na milokliz, tako da mi ova problematika rijetko doðe na red. Kada doðe do eskalacije, onda je to kad taj tzv. navijaèki pokret poène izigravati Şrtvu i ponaťati se kao crnci u Bronxu i vikati pravednièkim gnjevom "Police brutality, Police brutality!".
Shvatite da se pripadnoťÌu tzv. navijaèkim pokretom identificirate s organizacijom koja je posveÌena sustavnom krťenju pozitivnopravnih propisa RH i da kao takvi stvarate osjeÌaj nereda i anarhije meðu puèanstvom, i da Ìe zato puèanstvo boliti kurac za vaťe pravice i sloboťtine. I nemojte kenjati u stilu "to je zbog ovog novog zakona, bla bla". Vama smeta jedno 90% zakona RH, ťto se vidi iz povijesti tzv. navijaèkog pokreta. Na torcida.org postoji zbirka prièa izvjesnog piromana i istaknutog èlana dotiènog tzv. navijaèkog pokreta u kojoj se opisuju kolektivne narko-seanse, kraðe, remeÌenja javnog reda i mira i razlièite forme nasilnog ponaťanja, ťto je sve bilo nelegalno i prije Zakona o navijaèima.
Dakle, strategija vam je pogreťna, pozivanja na Ustav i napadi na policiju Ìe izazvati kolièinu javne empatije ravnu nuli.
fat drummer
17-11-2006, 21:43
jup, to kaŞe grafit... onda sorry, jer grafite (oblik vandalizma, vjerojatno od istih onih koji se kurèe kako vole svoj grad viťe od majke i oca i ťtrudle zajedno) piťu genijalci.
na kraju dana baklje su koťtale nogomet rh puno viťe para nego Ìe taj drkaðija koji ih baca ikada zaraditi. i nije bitno gdje bi se troťile bitno je da su se dale nekome tko ih nije trebao dobiti.
bilo bi lijepo od navijaèa da skupe neke pare pa fino iznos koji je klub kao kaznu platio donira nekoj udruzi invalida ili slièno. da vide koliko se moŞe napraviti s nekoliko stotina tisuÌa eura kada se koriste konstruktivno.
svaka èast na navijanju i spavanju po grabama na gostovanjima, ali sweet jesus ili radite neťto kako treba ili nemojte. ili navijajte u skladu sa zakonom i na naèin da vať klub ne pobere loť glas ili nemojte. i da sutra doðe hrvatska na maltu na gostovanje tko bi se zaèudio da bude 5 puta viťe policije na stadionu ili da su naťi navijaèi u kavezu.
i na kraju - koliko je ljudi zavrĹĄilo u zatvoru zbog ubojstva, a koliko zbog baklji? ne u pritvoru, veĂŚ u zatvoru?
malimrav85
18-11-2006, 00:24
nemam pojma,neko je prije rekao da su u italiji rjeĹĄili taj problem stavljanjem mreĹža,pa ono,pitam
meni su super baklje,i nek je feĹĄta i kaj ja znam kaj ali ne kuĹžim bacanje istih u teren. vau,kul sam ili kaj?
đavolji odvjetnik
18-11-2006, 00:25
pogotovo njihovo monopoliziranje privrŞenosti prema klubu s obzirom na zapad, istok, sveèanu loŞu, penzionere koji sluťaju utakmicu na radiju i svakoga tko nije iťao kombijem u Dnjipropetrovsk, tko nema kariranu kapu, tko nije èuo za bar-ťalove i sve ostale koji bi radije gledali utakmicu nego pozadinu zastave za èiju je izradu neka osoba iz posve suludih pobuda spizdila dnevnice s bauťtele ili dizali neke ťarene papire
e pa tu ti je razlika izmedu ultrasa i simpatizera kluba... dijelom se slazem kad kazes da se privrzenost klubu ne moze mjeriti pripadnosti odredenoj tribini, prisutnosti na utakmicama, informiranosti o navijackom pokretu. na navijackoj tribini postoji masa ljudi koja ne zna nabrojati prvu jedanaestoricu, koja nema pojma o nogometnoj igri, kojoj je utakmica samo razlog za dobro se napit/ napusit i zaboravit na zivotne probleme.
no s druge strane imas ljude kojima je odlazak na utakmice stil zivota. njih ne jebe jel je u pitanju koprivnica, dnipropetrovsk ili kanada, oni su tamo. sad se zapitaj koliko treba novaca, vremena, volje i ljubavi otic s dinamom na prijateljsku utakmicu u kanadu!!? to je ekstreman slucaj i naravno da si ne mogu to svi priustiti... uzmi za primjer domaca gostovanja. dinamo je prosle godine na gostovanjima pratilo u prosjeku tisucu ljudi. simpatizeri subotu radje iskoriste za popodnevni nogac ili vecerasnji izlazak... u meduvremenu saznaju rezultat. navijaci potrose dvostruko vise novaca, gotovo cijeli dan, grlo i jetru da bi bili uz voljeni klub. da ne pricam o ulozenom novcu/ vremenu/ trudu na izrade koreografija i slicnih stvari.
htio sam samo pribliziti razliku u privrzenosti i ljubavi prema klubu. jer ne mozes tvrditi da dolaskom na istocnu tribinu protiv arsenala i auxerrea (gdje si usput zapljeskao koreografiji koju si ovdje popljuvao) i na sjever protiv hajduka (gdje od zastave nisi mogo gledat tekmu) volis vise klub od gore opisanih navijaca.
malo karikiram, ispricaj me ako grjesim.
Shvatite da se pripadnoťÌu tzv. navijaèkim pokretom identificirate s organizacijom koja je posveÌena sustavnom krťenju pozitivnopravnih propisa RH i da kao takvi stvarate osjeÌaj nereda i anarhije meðu puèanstvom
:shock: :?
a gledaj, to ti je zbog slike kakvu mediji stvaraju o navijacima.
konzerva
18-11-2006, 02:00
stvar je jdnostavna, svi sline i dive se hr navijaèima (vidi svjetsko,dinamo-arsenal,hajduk-roma...) a u isto vrijemesustavno se radi na uniťtavanju navijaèkog pokreta. osobno mislim da je ovim tempom smrt navijaèkog pokreta neizbjeŞna stvar. uskoro Ìemo imati navijaèe na repci ko francuska,a na klupskim tekmama ko nk zagreb. pa vi procijenite ťta vam je draŞe.
ps-joť samo jedna ilustracija ponaťanja policajaca prema navijaèima (jasno mi je da je ljudima koji to nisu doŞivjeli zbilja neshvatljivo,ali da fat,ne morať prekrťit nikakav zakon,ne morať se èak niti ponaťati bezobrazno- dovoljno je da si navijaè da ne*ebeť) ... http://img91.imageshack.us/img91/9546/n ... tr3sf4.jpg (http://img91.imageshack.us/img91/9546/novinskiclanak8lctr3sf4.jpg)
vidi podcrtano,a tip hoda na hodalicu!!!!!!! :shock: :oops: :(
sad se zapitaj koliko treba novaca, vremena, volje i ljubavi otic s dinamom na prijateljsku utakmicu u kanadu!!?
Mislim da ovdje dolazimo jednim velikim dijelom do Tkacheve poante o monopoliziranju privrženosti za klub: ako je nekome to ljubav prema klubu i kao Å¡to kažeÅ¡ stil života, Å¡to se ja tu imam propitkivati i Å¡to se taj netko ima time hvaliti na sva zvona? Taj nazovi navijački pokret je nesnosno dosadan i naporan, konstatno se sluÅ¡a tko je radio ovo tko ono, tko je bio tamo, tko nije - zaboli me ona stvar čovječe, odi u Murmansk na prijateljsku b-momčadi, ali mi nemoj to naturati kao toplomjer "ljubavi" prema klubu ili reprezentaciji - koja je svrha toga nego preseravanje, ako kažeÅ¡ da to radiÅ¡ iz ljubavi, Å¡to te ima biti briga Å¡to sad jedan seronja poput mene ili milijun drugih misli o tebi, ako je tebi lijepo i radiÅ¡ to za svoj guÅ¡t? I znači li to Å¡to si ti bio u Dnjiprpetrovsku da želiÅ¡ klubu pobjedu viÅ¡e nego ja? Meni je guÅ¡t izać van i preko televizije saznati rezultat, tvoj je izlazak sama tekma.
A zbilja je fascinantno kako svi uvijek pokupe najbolje od tog navijačkog pokreta - koga god pitaÅ¡, "bio sam najglasniji na tribini, imao sam fair koreografiju, izvan stadiona sam se ponaÅ¡ao korektno i pristojno, a najviÅ¡e sam najebo".
fat drummer
18-11-2006, 10:49
i kaj sada? tip je dva puta bio u pritvoru... o ne, ima li kraja policijskoj brutalnosti? e sorry a od koga je ono kamenovan? od murjaka preobuèenih u navijaèe... zaťto nije podcrtano kako je preŞivio kamenovanje?
ťto su invalidi cijepljeni od gluposti. tip koji je u mojoj srednjoj radio na porti je takðer roðen uz neki hendikep pa ga to nije sprijeèavalo da radi pizdarije okolo. ima i problema s kretanjem i nekih mentalinih zaostataka u razvoju.
prvo serete da su mediji pristrani, a ovaj èlanak nije mogao biti veÌa hrpa sentimentalnih govana da je pisan u romantizmu. isuse pa zavrťava sa i kad gube i kad tuku...
konzerva
19-11-2006, 12:55
ti si zbilja poremeÌen i neobjektivan da to nije smijeťno nego tragièno.
ako zbilja misliĹĄ da bi onakav invalid koji se jedva kreĂŚe trebao biti priveden i zatvoren kao huligan onda bilo kakva rasprava s tobom gubi svaki smisao...
...........kaj se ove rasprave tice, povlacim se jer fata i kimu nikad necu uvjeriti u to da je ultra pokret nes sasvim normalno i neopasno za nogomet kao ni oni mene u svoje stajaliste..........
Ali prije neg kaj se povucem da kazem 2 stvari:
1. Jebes vlast kojoj su baklje vaznije od organiziranog kriminala
2. Jebes drzavu koja se deklarira kao katolicka, a pederi imaju vise prava od navijaca..................
ThunderBoy
20-11-2006, 20:55
fat drummer
20-11-2006, 23:34
ti si zbilja poremeÌen i neobjektivan da to nije smijeťno nego tragièno.
ako zbilja misliĹĄ da bi onakav invalid koji se jedva kreĂŚe trebao biti priveden i zatvoren kao huligan onda bilo kakva rasprava s tobom gubi svaki smisao...
oh I 'm sorry, znaèi nesposoban je za krťenje javnog reda i mira?
mislim jel osuðen?
jel prebijen?
neki tip kaĹže da su ga optuĹžili za huliganizam... pa ako to nije precizna definicija i opis zaĹĄto su ga priveli zovite me kristinka. jel moĹže npr. drĹžat baklju? mislim da moĹže....
Švabosanac
20-11-2006, 23:51
jel drzanje baklji huliganizam ??
mislim da je prije huliganizam kaj su englezi radili prije thatcherice
a drzanje baklje ? mozda ako ju sikne na teren, naravno dok gori, ali drzanje baklje ? mislim da ne .
zapravo meni se cini da to poboljsava atmosferu na stadionima jelda
Ubij ubij ubij ubij ubij ubij ubij..... *umetni ime navijaèke skupine koju Şeliť ubiti*
*zapali baklju*
Mater vam nenormalnu, bre...
Ubij ubij ubij ubij ubij ubij....
*padni u pandemonij*
*izvode te sa stadiona*
E, stari... kako smo zakon navijali... baĹĄ je bilo ludo... idemo na gostovanje u.... *umetni ime zemlje za koju ĹželiĹĄ dobiti zabranu ulaska na tri ili viĹĄe mjeseca*
.... i ti moŞeť biti superultracool navijaè!
.
.
.
PROKLETI HULIGANI!
fat drummer
21-11-2006, 00:05
jel drzanje baklji huliganizam ??
mislim da je prije huliganizam kaj su englezi radili prije thatcherice
a drzanje baklje ? mozda ako ju sikne na teren, naravno dok gori, ali drzanje baklje ? mislim da ne .
zapravo meni se cini da to poboljsava atmosferu na stadionima jelda
tvoja subjektivna ocjena jeli neťto huliganizam ili nije neÌe puno znaèiti sucu za prekrťaje
Švabosanac
21-11-2006, 00:13
tvoja subjektivna ocjena jeli neťto huliganizam ili nije neÌe puno znaèiti sucu za prekrťaje
ma jebe mi se za njega , nisi shvatio , hocu rec da nije svatko huligan ko drzi baklju u rukama i time ugrozava sigurnost sljepe anoreksicne juznoafrikanke na himalaji.
sta ako covjek voli navijati? pa i ja se volim derat ubij ubij nekoga ako sam tako raspolozen mogo bi i koju baklju zapalit atmosfere radi ali cu uvijek ostat na tribinama i ne radit sranja po gradu ( a sumnjam da je ovaj invalid iso tuc ekipu po splitu ili di vec )
nego murija vidi baklju i odma ga strpa u pritvor, a siguran sam da je i razlog taj sto je slabo pokretan, mislim kolko ekipe pali bakle pa nikad nebudu prijavljeni ??
fat drummer
21-11-2006, 00:16
uglavnom ťto poboljťava atmosferu na stadionu ne znam, ali znam da generalno policija ima pravo privesti svakoga tko pali pirotehnièko sredstvo tamo gdje se to ne smije. paèe to im je duŞnost. zaťto to ne èine uvijek ne znam, ali ako gledať huliganizam kao krťenje zakona onda tu spada i paljenje baklji na stadionu.
Švabosanac
21-11-2006, 00:22
ma naravno . ali pretjeruju i oni kadkad (malo cesce mozda)
ThunderBoy
21-11-2006, 10:47
...zanimljivo kako novinari uporno kenjkaju protiv baklji te kako policija nikako ne poduzima potrebne mjere za suzbijanje bakljada, a kad tamo pri najavama sportskih emisija, utakmica i clanaka o prvoj HNL na netu uvijek se nadje u kadru zapaljena baklja ili cak cijela bakljada................. :lol: :lol:
ovaj se topic trebao zvat bakljada :lol:
cuj juce se na trgu palila baklja. tocnije dvije.
tri metra od baklji bile su curice od 4 i 6 godina. one su bez beda mogle stradati dok je frajercina vrtio baklju. on je bio kul. a zapravo je bio budala.
ja bi htio jednom sina odvest na tekmu. a necu moci jer ce me biti strah. nebrojeo puta sam vidio kako pomahnitala pijana horda ne vidi nista dalje od svog nosa i kako tate sa klincima stoje uza zid, pokusavajuci zastititi kikace.
pa ako je vama normao paliti baklje koje mogu biti po zivot opasne ako se njima ne rukuje kako spada, a pod gasom i euforijom se NE RUKUJE onda ste jos vece budale od onih koji to rade. oni to rade u afektu, a vi smireni sa dvije ciste (ako) doma u fotelji razmisljate kako kul, bravo prika!
ja bi htio jednom sina odvest na tekmu
Hm.. e, sad.... ak je ovo gljiva tjedan i ovo piťe zvrk... onda bi se ovo moglo protumaèiti kao kakva skrivena poruka... a ako piťe fat... nek nam Bog pomogne!
Hm... u svakom sluèaju... NEK NAM BOG POMOGNE!
*O, Fortuna! Velut luna... statu variabilis....*
Ontopic:
Huliganstvo je najniŞi oblik ljudske gluposti... kao i narodnjaci... stoga ne èudi da jako èesto viðamo jedno u sinergiji s drugim...
Švabosanac
23-11-2006, 00:34
@ fat : pa nemoras odlazit na sjever i istok, jelda ?
fat drummer
23-11-2006, 00:37
:smt081 :smt081 :upsidown: :upsidown: :drool:
konzerva
24-11-2006, 20:25
zanemarimo èinjenicu da je lik vjeorjatno lud, i onu fotku njega golog ispod raspela...ipak je ovo joť jedan sjajan trenutak naťe miroljubive policije
http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/cla ... e,51773.jl (http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2006,11,24,policijsko_nasilje,51773.jl)
malimrav85
27-11-2006, 16:09
http://dnevnik.hr/bin/article.php?artic ... edia=20798 (http://dnevnik.hr/bin/article.php?article_id=6980&show_media=20798)
Kaj brijeĹĄ?Mito? ma neeeeeeeeeeeeeeeeeee
Smeghead
27-11-2006, 20:49
na korèuli je glavni narkodiler pobjegao dvojici policaja koji su iťli s njim na kavu nakon uhiÌenja
:roll:
Don_Juan_DeMarco
03-12-2006, 21:54
Jel uopce postoji sta pametno za rec..... :)
konzerva
12-12-2006, 21:16
Ubij ubij ubij ubij ubij ubij ubij..... *umetni ime navijaèke skupine koju Şeliť ubiti*
*zapali baklju*
Mater vam nenormalnu, bre...
Ubij ubij ubij ubij ubij ubij....
*padni u pandemonij*
*izvode te sa stadiona*
E, stari... kako smo zakon navijali... baĹĄ je bilo ludo... idemo na gostovanje u.... *umetni ime zemlje za koju ĹželiĹĄ dobiti zabranu ulaska na tri ili viĹĄe mjeseca*
.... i ti moŞeť biti superultracool navijaè!
PROKLETI HULIGANI!
kako su mediji dobro iskarikirali sliku navijaèa da je ovo miťljenje prosjeènog hrvata...
samo bi prenio zanimljivu usporedbu s jednog foruma...
Kada su se u KranjèeviÌevoj zapalile baklje, plavci su uletili i krenuli pendrecima mahati bez pitanja. Istina, neki su prekrťili zakon.
A, ako ti ja kaĹžem da ĂŚe na slijedeĂŚem party, bilo u Zagrebu ili Splitu....biti viĹĄe od 70% ljudi u posjedu ili posjedovanju narkotika (koji su isto tako zabranjeni), hoĂŚe li u neki klub uletiti intervetni vod i krenuti ĹĄamarati sve redom?
(...)
Prema tome, moŞe se navijaèu uzeti limenka i poslati ga dalje...
A, ne mora ga policajac oboriti na pod i drŞati dok ne doðu joť trojica koji ga odvlaèe u maricu.
(...)
U biti kada malo razmislim, shvaÌam da je ljubav navijaèa spram svog kluba i svoje skupine neizmjerna. Dapaèe, ne mogu pronaÌi niti jednu drugu privrŞenost sliènih razmjera unutar druťtva.
Zamisli da na slijedeÌi koncert nekog DJ-a u zagrebaèkom bestu, policija stane na ulaz i fotografira svakoga koji ulazi unutra. Pa ga onda skida skoro do gola i traŞi kod njega nekakva zabranjena sredstva.
MoĹžda ĂŚe ti ljudi to jednom tolerirati...moĹžda i dva puta....ali napravi mu to pet puta i viĹĄe se nikada neĂŚe pojaviti na partyu...
i da napomenem, taj èovjek ne karikira! zbilja se navijaèe skida do gola, zbilja ih se fotografira i snima
Zamisli da na slijedeÌi koncert nekog DJ-a u zagrebaèkom bestu, policija stane na ulaz i fotografira svakoga koji ulazi unutra. Pa ga onda skida skoro do gola i traŞi kod njega nekakva zabranjena sredstva.
Frenda je jednom murjak skinuo ispred Besta...do gola...u 12. mjesecu...tak da... :lol:
konzerva
13-12-2006, 13:07
znaèi ťiri se teror na cijelo druťtvo! :-D
hurra
vako...
dobih danas prekrsajnu prijavu zbog remecenja javnog reda i mira.
pocetkom prosinca dva frenda i ja derali se pijani po Petrinjskoj pa nas zapisali...
poziv na prekrsajni sud, ispitivanje, blabla...
ima tko iskustva s tim, kakve su kazne?
:smt017
Robierre de Cochon
30-01-2007, 22:49
ima tko iskustva s tim, kakve su kazne?
[/color] :smt017
reci da nisi nikad bio kaznjavan, da nisi mislio radit sranje, da studiras pravo, izmisli nesto...da si prosao ispit pa ste malo popili.
proci ce to ok.
mene su jednom zapisali na jednom tulumu, ali nije doslo do suda.
ma to naruÅ¡avanje javnog reda i mira je niÅ¡..... nikad ne dođe do ničeg kokretnog
Just a little bit
31-01-2007, 02:17
camao napisi zalbu
meni je doma doslo isto kazna za remecenje javnog reda i mira, stara je otvorila i procitala citiram " ime i prezime..... u vidno alkoholiziranom stanju iz sveg glasa proizvodi neartikulirane glasove po toj itoj ulici"
i kaj da kazem staroj ,da nije istina ??? :-D :smt109
ugl, ja i jos dva frenda, svi smo poslali zalbu i doslo nam je obrazlozenje da je predmet pao u zastaru zbog nase NEDOSTUPNOSTI sudu :-D
inace pazite se : frend je danas bio na sudu jer je piĹĄao a drot ga je vidio i zapisao.... doso na sud danas i reko sutkinji da nije mogi vise izdrzat :-D opomena i bok :-D
meni je doma doslo isto kazna za remecenje javnog reda i mira, stara je otvorila i procitala citiram " ime i prezime..... u vidno alkoholiziranom stanju iz sveg glasa proizvodi neartikulirane glasove po toj itoj ulici"
eee..tocno to i meni pise...neartikulirani glasovi! :lol:
ali ja dobiše i poziv da dodjem na to neko rociste/ispitivanje blabla, jesi i ti bijo na tome?
Just a little bit
31-01-2007, 12:07
nisam bio, mislim da je dosla samo kazna i uplatnica, pa sam se zalio.
ali frend je jucer bio na prekrsajnom radi piťanja..... mozda su poèeli zvat , vise nema kazni, neznam....
ak niĹĄ, odes tam, pokunjiĹĄ se, kazes da si studoĹĄ, prvi prekrsaj, zivis s roditeljima i da se vise to nece desit. :-)
joj da, proÅ¡lu subotu vozim pored lisinskog i skrećem prema paromlinskoj kad sam se skoro zabil u aluto koji stoji na samom zavoju.
opsujem i gledam kaj je, kad vidim lik piÅ¡a u kantu za smeće pod samom lampom (bilo je 9 naveče) :D
malimrav85
31-01-2007, 19:55
Kojeg datuma si remetio mir?
Kad moraĹĄ na sud?
ZaĹĄto si uopĂŚe uzeo pismo od poĹĄtara?
A.C.A.B
ma seljacine, najgori su prije tekme, stocari!
ma boli me sta mi je stari murijak, gade mi se drotovi!
Kojeg datuma si remetio mir?
prvi prosinca.
Kad moraš na sud?
za tocno tjedan dana.
Zašto si uopæe uzeo pismo od poštara?
zaboravio da se mogu izvuci tim dan nisam zprimio poziv...zajeb. :o
ma zaboravio si kad si poťtenjaèina u duťi
aka the papaq ;) :smt050
malimrav85
01-02-2007, 10:16
Ăekaj, ti si 1.12.2006. remetio javni red i mir i veĂŚ je doĹĄao poziv sa suda?!
:shock:
Me ne seri! Pa nisu normalni!
Niťta,nazovi tamo i reci da se isprièavať ali da ako bi mogao dobiti odgodu jer imať ispit/proljev neťto smisli kao ispriku i napomeni da bi Şelio iznjeti svoju verziju dogaðaja ali da si jednostvano taj dan sprijeèen. Onda kad te opet budu zvali nemoj uzet paket jednom. Drugi put ga uzmi i odi tamo reci da ti je jako Şao bla bla bla i dobit Ìeť opomenu ako ti je to 1. prekrťaj. Onda kad ti budu slali rjťenje o pravomoÌnosti nemoj ga preuzet uopÌe.
Cilj igre je da do 1.12.2008. presuda ne bude pravomoĂŚna, tj. da ne dobijeĹĄ pravomoĂŚnu presudu u ruke.
Meni za parking 500kn fali joĹĄ 4 mjeseca.
cek, mislis da je za to zastara samo godinu dana?
mislis da nije bolja solucija otic na to ispitivanje i izbrijat da nisam kaznjavan tj. da mi je prvi prekrsaj, student, zivim sa starcima, tesko stanje u obitelji bla bla...pa na temelju toga dobit samo opomenu ili ukor.
kolke su sanse da ce me kaznit dobrotvornim radom ili novcanom kaznom za to?
a nakon svega tog jos uvijek se mogu zalit na presudu...
malimrav85
01-02-2007, 22:20
To sve ťto si ti nabrojao je dobar pristup ali pristup koji slijedi nakon ťto se pojaviť na sudu. Relativna zastara ti je za godinu dana ali od toga niťta jer je postupak oèito pokrenut. Apsolutna zastara ti je za 2 godine od poèinjenja prekrťaja.
Kolko je kazna? 300kn? Kad jednom doðeť na sud nakon moljenja i objaťnjavanja situacije dobiti Ìeť samo opomenu plus nekih 100kn sudskih troťkova. Ja sam dobio opomenu za prekrťaj za koji je minimalna kazna 2000kn. ali onda 2 godine nema prekrťaja jer ako ga napraviť morať platit.Znaèi,voziť prebrzo nema opomene viťe.
Bolje je probat stjerat to u zastaru, platit ili molit moĹžeĹĄ uvijek, nema kamta.
Je ðiberski sistem ali ako se svi koriste time ne vidim razlog zaťto ti ne bi.
MoŞeť dobiti i dobrotvorni rad ako je kazna 500 ili manje. Ali to neÌeť radit jer mislim da joť uvijek nemaju reguliran naèin obavljanja tog posla.
malimrav85
01-02-2007, 22:36
thx na savjetu mraf. ;)
NiĹĄta. Samo nemoj viĹĄe od 2 puta ne primit poziv jer bi moglo bit neugodno da policija u uniformi dolazi po tebi. a i koĹĄta to...
Ništa. Samo nemoj više od 2 puta ne primit poziv jer bi moglo bit neugodno da policija u uniformi dolazi po tebi. a i košta to...
kolko kunica uhicenje?
..bas si nesto razmisljam...mogo bi instalriat kameru u kucu pa kad me uhicuju malo radit scene i tak..stavit na YouTube pa zaradit milju posjeta i ne puno manje dolara. 8)
malimrav85
01-02-2007, 22:54
ha ha ne znam kolko je ali je ziher viĹĄe od toga kaj ĂŚeĹĄ zaradit na yt
Ovo sve uzmi kao savjet. Ja ne kaĹžem da ti radiĹĄ to kaj sam rekao, to je moj prijedlog i iskustvo. da ne bi kasnije bilo mrav me zajebao
;)
Ovo sve uzmi kao savjet. Ja ne kažem da ti radiš to kaj sam rekao, to je moj prijedlog i iskustvo. da ne bi kasnije bilo mrav me zajebao
;)
nema beda.
zavaljujem na savjetima! ;)
Canuleia
16-09-2007, 19:48
juèer me zaustavila policija prvi put otkad imam novu vozaèku iza 11 u autu s viťe od 100 konja! :-D koji dobar osjeÌaj kad znať da te nema zbog èega zajebavati! :D
-PATRIOT-
16-09-2007, 19:52
naravno nasa plavusa se samo hvali kak vozi auto jaci od 100 konja :-D ..sacekaj jos tjedan-dva,a onda patriot u novoj bebici :iroc: 8)
Canuleia
16-09-2007, 19:54
nema can auto, a ako proðe ekonomsku i ona Ìe se za tjedan dva voziti u novoj bebici! 8)
legionar
16-09-2007, 20:20
ja nemam ni bickl svoj :lol: 8)
can i ostali koji se znaju vozit po graèanskoj... policija je poèela stajat tam kod romana odnosno bar code-a, skrenu u onu ulicu koja vodi prema crkvi i zaustavljaju aute na graèanskoj... mamicu im njihovu :evil:
-PATRIOT-
16-09-2007, 20:27
pa stoje vec jako dugo tamo..gotovo uvijek kad prolazim ih vidim..
pa stoje vec jako dugo tamo..gotovo uvijek kad prolazim ih vidim..
ja sam ih juèer tamo drugi put tek vidjela... a prvi put je bio proťli vikend... a èesto se tamo vozikam :?
-PATRIOT-
16-09-2007, 20:30
uglavnom vise od policije zivciraju lezeci..katastrofa kolko ih tamo ima :evil:
istina... al ajde, èak su 2 maknuli... ono blizu starog puntijara...
a to postavili kad je ljuĹĄtinina kĂŚer poginula... do tada bilo baĹĄ dobro vozat se tamo... sad viĹĄe i nije fora.. :(
ok, ona 2 kod romana su mala i prek njih se moĹže bez beda, al ostali... :smt009
i ne kuŞim zakaj je onaj prvi na graèanskoj samo u smjeru prema graèanima :?
al posvukud su te leŞeÌe postavili... i kod mene po kvartu hrpu novih na totalno nepotrebnim mjestima... i to one odvratne èetvrtaste, a ti najgori... :(
-PATRIOT-
16-09-2007, 20:36
sa jedne strane mi drago da ih ima,al opet sjebu auto ful pogotovo ti cetvrtasti..pa poludim kad vidim kolko ih tamo ima..ma bolje od voznje autom se spustit bajokm dole..jos kad prestignes i golfa 2 :-D
a sjebu auto skroz...
pogotovo ti èetvrtasti... grozni su :(
a spustit se bajkom... nisam ljubiteljica bicikla... zadnji put se vozila na njemu valjda joĹĄ u osnovnoj :-D
meni draŞa 4 kotaèa :-D
Canuleia
16-09-2007, 21:02
can i ostali koji se znaju vozit po graèanskoj... policija je poèela stajat tam kod romana odnosno bar code-a, skrenu u onu ulicu koja vodi prema crkvi i zaustavljaju aute na graèanskoj... mamicu im njihovu :evil:
da ja ih juèer vidjela kad sam se doma vraÌala! ;)
bestijica
16-09-2007, 21:12
hrvatska policija je qrac od ofce..mojoj best frendici bivťi prijeti ubojstvom,nje i obitelji,maltretira ju,gnjavi i davi,psihièki i sve to.Prati ju,a policija niťta nakon 3 prijave koje je podnijela. Kaj je najzalosnije od malih nogu sam zeljela studirati pravo i jos vise ga zelim ali sad znam da pravna drzava ne funkcionira.
LJUTA SAM :evil:
Nama su juèer doťli kad smo bili jel na onom groblju,koje ustvari nije groblje al nema veze.Uglavnom stiťali smo muziku prije nego su doťli i sve super,kad iz auta izletavaju debeli neki cajo i Şenskica.Nastup buce je bio blago reèeno bahat,uglavnom puno sranja,al je zaťutio kad se potegnulo pitanje njegove odjeÌe koja je bila raskopèana i naravno bez kape,te znaèka koja nije bila na vidljivom mjestu.Cajo je pobjegao glavom bez obzira nakon 10 minuta,jer je frend zvao 92 da bi ga prijavio :smt082
fidel_castro
16-09-2007, 21:37
kad smo kod pravne drŞave, u petak na hdz-ovoj Şurci je doťlo obezbeðenje jer ih je netko zvao radi remeèenja javnog reda i mira. kad su èuli ťto se dogaða odnosno da je u organizaciji hdz-a, otiťli su bez ikakvih upozorenja i dernek se normalno nastavio... :roll:
Ĺživjel pravna drĹžava!! :-D
-PATRIOT-
16-09-2007, 21:39
da su bili navijaci u pitanju polomili bi par kostiju,al to je uostalom za pohvalu jer su navijaci govna..
kad smo kod pravne drŞave, u petak na hdz-ovoj Şurci je doťlo obezbeðenje jer ih je netko zvao radi remeèenja javnog reda i mira. kad su èuli ťto se dogaða odnosno da je u organizaciji hdz-a, otiťli su bez ikakvih upozorenja i dernek se normalno nastavio... :roll:
Ĺživjel pravna drĹžava!! :-D
A vaťe Şurke sigurno redovito rastjerava policija... Ajde ne prièaj pizdarije fifi :-D
fidel_castro
16-09-2007, 22:05
A vaťe Şurke sigurno redovito rastjerava policija... Ajde ne prièaj pizdarije fifi :-D
ja za sada samo ophodim hdz-ove Ĺžurki... nisam bio ni na jednoj svojoj pa ne znam... :smt019
ali koliko sam èuo, mladeŞ imam problema sa policom kad je neka Şurka... ma svi ti milicajci su ustaťe... :x
legionar
16-09-2007, 22:05
naĹĄa policija je baĹĄ 8) bila neka feĹĄta romska, radili sranja po naselju, derali se, pucali iz automata, u 4 u noĂŚi, stiĹže poziv na miliciju sa prijavom naruĹĄavanja javnog reda i mira; odgovor:samo nas je 7 u postaji, njih je viĹĄe, ne moĹžemo intervenirat... nije potrebno komentirat... glavno da mi sere dok dignem nogu na klupu u parku... ma puuuj...
malimrav85
16-09-2007, 23:03
za vikend je bila pojaèana kontrola pa su zato svugdje bili
kako danju tako i noĂŚu