PDA

View Full Version : Omiljene tv serije

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13

lawless
15-11-2009, 21:06
ehm.. pridruzujem se fanovima true blooda.
za razliku od twilighta u kojem vampiri sjaje od sljokica na prsima cim izadu na sunce, TB je ipak puno zanimljivija i puuuno manje gay varijanta vampir-serija/filmova :neko:
citam knjige dok cekam 3. sezonu.. jos samo 8mj :djss:

PJ
16-11-2009, 20:28
Počela 14. sezona top geara... predobro

*spoiler*

May: "This here is BMW 760Li, or to give it its other name, the BMW-move-over-poor-person." :mrgreen: :pj:

pseudo
17-11-2009, 10:21
Oz - debili prestali prikazivat jednu od najboljih serija koja je ujedno i totalno drukčija od drugih
Seinfeld - no comment
alo,alo - čista zajebancija!
život na sjeveru - uvijek nešto neočekivano

malimrav85
17-11-2009, 13:18
Meni je ovaj TG bio jedan od najboljih, ako ne brojimo specijalne.
Usro sam se kad su se vozili ispod palače!!!
A driftanje sa s63 i 760 je bolesnoooooooo
I naravno, od tri, biram crvenog

Alita
17-11-2009, 19:49
Rumunjska kika es. I Dacia Sandero!!! DACIA SANDERO!!! :soppy:

iviv
17-11-2009, 20:19
ma to. dacia sandero. naaapokon! : D
kad su je vidli i kad mu je clarkson dao kljuceve, to mi je bio vrhunac. : D prekjut.
kak se may veseli.
mucek. : D

a i cesta je fakat divna.

Alita
17-11-2009, 20:46
Kriste, cesta je savrsenstvo. Pravo mjesto za nas. Svicarska je super, al Rumunjska... Sigurno je jeftinija. Tamo cemo s tvojim Porscheom i mojim Nissan GTRom.
Najbolji je bio James "Ive brought the right car."
I da. James je htio Daciu voziti natrag. Voziti. Mucek.

iviv
17-11-2009, 20:48
Svicarska je super, al Rumunjska... Sigurno je jeftinija. .

jok, cini ti se. :rotfl:

ma joj krasni su bili. : D
i eric bana, rispekt. to sad mi je bio simpa, sad spada u posebnu novu kategoriju skupa sa jay kayem.

tuneli. također. wau.
ja bi tam isla da mogu.
bas me zanima.

malimrav85
18-11-2009, 01:47
porše?
pa to nije super car!

PJ
18-11-2009, 09:55
carrera gt je...

malimrav85
18-11-2009, 11:20
Jedna lasta ne čini proljeće...
:rotfl:
firma koja napravi terenac i onakvog psa od auta ko što je panamera je izgubljen slučaj.
:mrgreen:

nadam se da ferrari neće radit terence nikad

A jeste skužili milju kubika mramora! Najteža zgrada igdje! :(
A u selu sam samo čeka da ili Borat izleti ili da ih sekirom neko zatuče iako vjerujem da je to sve dogovoreno bilo.

PJ
18-11-2009, 12:11
Dobro porsche admittedly ima nekih pogrešaka. Katastrofalnih. Al carrera gt je dobar. I 911.

Inače borat i je one kazahstanske scene snimo u nekom ciganskom selu u rumunjskoj. Možda čak i tom di su bili.

malimrav85
18-11-2009, 12:37
ma dam se kladit da su korak do dizelane
ali u TG-u postoji samo jedan auto koji je ostavio trag!
http://static.autoblog.nl/images/wp2007/Top%20Gear%20in%20Afrika%202.jpg

I nakon njega možda ona Toyota Hilux koja je preživjela sve živo.

Alita
21-11-2009, 19:25
Rejoice! Ovaj tjedan je 30 Rock bio dobar.
Prvo sam mislila 'ne moze biti', ali avaj, Kenneth je bio divan. I sve zelene fore. I green peacock (da, jako patim na 4. zid).
I Al Gore. Opet.
Recycle!
<3

aegates v.2
21-11-2009, 23:36
Ne znam, meni je ova epizoda 30 rock bila gora od prošle. Najbolji bio Baldwin, posebno s cvijećem što mu voze iz Šri Lanke, dok je Liz bila dosadna.
I kod Officea je bila bolja prošla epizoda, a u ovoj nisu do kraja iskoristili potencijal koji je imala situacija. Dwight je bio legendaran na kraju - koja budala!
I da ne zaboravim Curb... - zadnjih nekoliko epizoda odličan. Ima nekoliko trenutaka lošijih, kao s Funkhouserom, no inače super - uz to unutar epizode snimaju Seinfeld Reunion pa dodatni cool bodovi idu za to - gledaš CYE i Senfelda odjednom.
Prema tome, za sve obožavatelje Seinfelda, skinite si nekoliko zadnjih epizoda CYE, a sutra (tj. u ponedjeljak) stiže prava epizoda Seinfeld Reunion u okviru CYE koji će trajati duplo.

Odustao od SGU i od Flash Forward - pretvorilo se oboje u sapunice.
U FF od uginuća vrana prije nekoliko epizoda ništa zanimljivo, a i kako su to propustili nastaviti uopće mi nije jasno. Samo njihove lamentacije o tome može li se promijeniti budućnost :yawn:

alisa
27-11-2009, 06:20
ja sam se navukla na breaking bad
predobra mi je serija
ima samo 2 sezone zasad, barem kolko ja znam
i sad bi gledala jos jednu epizodu al onda najmanje do 6 ne bi osla na spavanje tako da mislim da mi je ipak pametnije da preskocim to ovaj put :lol:

sunny_smile
27-11-2009, 07:54
pshyc :rotfl:
nešto presmiješno, odlično...!!!

djevojcica sa sibicama
27-11-2009, 11:35
ja sam se navukla na breaking bad
predobra mi je serija
ima samo 2 sezone zasad, barem kolko ja znam
i sad bi gledala jos jednu epizodu al onda najmanje do 6 ne bi osla na spavanje tako da mislim da mi je ipak pametnije da preskocim to ovaj put :lol:

ja isto pratim, doduše prilično neredovito jer ne stignem, al dobra je serija:mhm:

Cheesyp00f
01-12-2009, 11:27
:yay: steven seagal reality show ima premijeru uskoro :mhm:

IHIvI7wG8oA

Werther
01-12-2009, 20:17
:rotfl: ali gdje je njegova ekološka osviještenost i sva ona filozofiranja i brriga o okolišu, neće nam valjda Stevo to uskratiti u svom šou :(

Alita
01-12-2009, 20:46
Cockpuncher ima svoj reality? Gawd dang it!
Ovo ce biti bolje od Hulk Hogan's Celebrity Wrestlinga!

excalibur
01-12-2009, 21:29
momci s madisona.
glavni lik je previse speglan al ima nekih detalja
koji ju podizu, tipa pijano baljezganje za sankom
u 4 ujutro o smislu zivota

TILA
01-12-2009, 21:48
Kaj je najbolje ta mi je serija išla na živce a sad ju gledam:lol:

Danii
01-12-2009, 22:28
Uglavnom pratim serije na fox life.
al jedne od dražih su mi:Alo,alo
Tko živ,tko mrtav
Heroji iz strasti(po 3 put vec gledam)
Kosti
i CSI.

I glupa tajna čokolade,prikljucila se na pola serije kad sam bila bolesna jer nisam imala pametnijeg posla i naravno sad sam nastavila pratit uff

excalibur
02-12-2009, 00:30
i meni je isla na zivce, ne znam u kojem trenutku sam shvatila
da sam ju pocela pratit. uglavnom, nemam griznju savjesti kad
ju gledam, po tome znam da nemre bit prelosa

ruby
02-12-2009, 11:05
ja sam izbjegavala ove teme jer kad jednomkreneš tu pisat nemreš stat, al ovo moramm

Supernatural - definitivni top, 2 zgodna brata, cheavy impala i kaj ti više trea
Dexer - taj lik mi je uzor
Weeds
Heroes - postaje mi dosadna sad, al super priča, dobro napravljena
Mućke - nema potrebe komentirat
How I met your mother - nema smješnije serije u zadnje vrijeme..

i nova koja ima potencijala Flash forward, ko ne zna nek you tuba xD

aegates v.2
02-12-2009, 13:24
Za Mad Men - s obzirom da je i treća sezona gotova mogu još jednom reći da je kroz sezonu najbolja drama na američkoj TV.
Likovi s NBC-a se mogu ugledati na AMC - čiji su vlasnici btw.
Iako kablovske tv imaju više slobode od redovnih kanala - primjeri sa Showtimea - Weeds i Californication koji mogu staviti i golotinje i posvki koliko žele, a da im ne spiče kaznu od nekoliko milijuna, to ne opravdava nacionalne kanale za loš izbor scenarija/serija. I još je gore kad ustraju na lošima nego da ih otkažu na vrijeme i daju šansu možda boljima.

Pričajući o uzorima - Hank Moody Rulz! Još samo 2 do kraja sezone.

@ Ruby za FForward - potencijal nestao IMHO, ako nisi gledala do zadnjih nekoliko. :mad2:

Heroji su opet upali u dosadu s ovom epizodom, iako su se malo digli kroz nekoliko prije toga. Iako sva sreća da ova agonija s Nathanom gotova - napokon, i plus što nema Matta Parkmana - lik je dosadan za neizdržat, on se tri puta predomisli, i još malo razmisli, kad treba prdnut.

Klasično dobar je bio ciklus od petka - Ugly Betty i Monk.
Monk - u velikom očekivanju finala serije, da vidimo više tko je ubio Trudy (nema više nakon subote :stretcher:).

ruby
02-12-2009, 17:46
Mon, legendarno.. neće se ni sazanat ko je ubio trudy..

Psych sam zaboravila... to je presavršeno.. al nekako s vremenom dosadnije.. svaka sezona mi je lošija, makar još uvijek dobro..

Murphy
08-12-2009, 20:12
Da par preporuka nabacim:

Generation Kill (HBO), miniserija, 7 epizoda http://www.youtube.com/watch?v=pmtzdrz_CYM

Sons of Anarchy (FX), serija, upravo završila 2. sezona http://www.youtube.com/watch?v=pCDA7eV4dPM

cathy the great
09-12-2009, 17:01
jel itko gledao možda tu epizodu di on pjeva pokerface ili svi samo slušaju to izdvojeno?

pitam zato što je ta epizoda jedna od najjačih epizoda sp-a ikad a to nema veze s tom pjesmom :D

FAK JU DOLFIIIIIIIIIIN :rotfl:

Must
09-12-2009, 18:35
END FAK JU VEJLSSSSSSSSSSSS HAHAHA :rotfl: :rotfl:

keeva
10-12-2009, 01:07
END FAK JU VEJLSSSSSSSSSSSS HAHAHA :rotfl: :rotfl:

odlična ep al ima boljih :D
npr south park is gay, ona sa fishsticksima i naravno pandemic!

guinea pirate! ::E:

Must
10-12-2009, 12:55
ona easter epizoda s billom donahueom mi je vrh, odma poslije nje mi je obama i mccain :rotfl:

Hira
12-12-2009, 18:10
Malo sad opet počinjem sa šestom sezonom House-a. Čekam da mi se nakupe kućanice i klonovi. :)

i oću lost više! XD

malimrav85
13-12-2009, 13:43
no TG today!

iviv
14-12-2009, 16:26
no TG today!

i bas zbog toga je danas jedan od najsiti ponedjeljaka ikad. ble.
:adzk:

Maat
15-12-2009, 00:29
ja sam tek sad počela catch up s 30 rockom. hmm, meni je skroz ok! 401 mi je bila grozna, čak malo depresivna, ali dalje sve bolje i bolje! pogotovo epizoda s audicijom (kathy geiss as susan boyle, PRICELESS :lol::lol::lol:) ...i ono kad su išli u georgiju... ma ima mi dobrih fora, totalno je solidno! nije ko prije, al veseli me.

malimrav85
16-12-2009, 01:57
jadan hank, trebo je onu pederčinu ubit u bazenu

Danii
16-12-2009, 11:29
ja sam izbjegavala ove teme jer kad jednomkreneš tu pisat nemreš stat, al ovo moramm

Supernatural - definitivni top, 2 zgodna brata, cheavy impala i kaj ti više trea
Dexer - taj lik mi je uzor
Weeds
Heroes - postaje mi dosadna sad, al super priča, dobro napravljena
Mućke - nema potrebe komentirat
How I met your mother - nema smješnije serije u zadnje vrijeme..

i nova koja ima potencijala Flash forward, ko ne zna nek you tuba xD
E supernatural...imam frendicu koja je doslovno opsjednuta sa serijom i nekako kolko je pricala o njoj mi se ne gleda previse.Al serija je super.Kao sto si rekla 2 brata,zgodna,ovaj samo rock slusa,zakon auto..samo njih gledas :D :D
How I meet your mother mi je zakon i fali mi sad na rtl-u jako.
A mućke su legende i nikad ti ne mogu dosaditi!Nikad!

Alita
16-12-2009, 18:00
jadan hank, trebo je onu pederčinu ubit u bazenu

Je, lik je kreten, al od prve sezone jos cekamo da istina dode na vidjelo... I cini mi se kao da se cijelu ovu sezonu cekao ovaj finale.
Nego. Dexter.
Jadan.
I Hank i Dex su na kraju ovih sezona bas stradali. Ne kuzim kad je Trinity to stigao prije. Bleh.
:cry:

alisa
16-12-2009, 18:09
ja cekam da mi jedna osoba ( :rolleyes: ) donese sve sezone od allo allo a onda slijedi maraton ::E:

ta serija mi je jedna od najboljih..a i blackadder bi si trebala skinuti..

TILA
16-12-2009, 18:20
Ako nemaš nabavi kabelsku,svaki put kad otvorim fox life je Allo allo:lol:Na nesreću ta je serija tolko puta bila na telko da me već počinje živcirati.Previše nečega nikad nije dobro

PJ
17-12-2009, 14:24
Nego. Dexter.
Jadan.
I Hank i Dex su na kraju ovih sezona bas stradali. Ne kuzim kad je Trinity to stigao prije. Bleh.
:cry:

Isse, season finale dextera je užasan :cold:

neeeee:cry:

Maat
17-12-2009, 19:23
dajte mi recite što je bilo. skužila sam da nakon što mi je malo odležao, ne želim gledati dalje dextera, nekak mi je depresivan. trinity makes gigantic killer bunny cry. :(

PJ
17-12-2009, 19:34
Preporučam da jednostavno pogledaš taj season finale jer se ništa uzbudljivo ni novo ne dogodi do tada, a ta epizoda je ludilo.

alisa
20-12-2009, 15:21
pogledala jucer par epizoda od the big bang theory i bas mi je super zasad

radzid
25-12-2009, 05:48
Gledao sam u 2 dana cijelu sezonu Life on Mars (US)... osjećam se tako nestvarno... odsječen od stvarnosti... mislim da imam holodek groznicu...

Alita
25-12-2009, 15:12
Gledao sam u 2 dana cijelu sezonu Life on Mars (US)... osjećam se tako nestvarno... odsječen od stvarnosti... mislim da imam holodek groznicu...
US? God, man, why??
Ja sam na pola pilota ugasila zauvijek tu travestiju.
Zasto idu raditi remake dobrih serija ti američanci kad im gotovo nikad ne uspije, pitam se. /Office ekskludiram/.

Alita
26-12-2009, 00:37
Ok. Cisto mali podsjetnik svim Whovianima ovdje - zadnji Christmas special s Davidom Tenanntom kao Desetim Doktorom je bio danas! potražite friški torent na najbližem torent sajtu.
The End of Time, part one!
:adzk: :adzk:
:adzk:
Nikad se nece skinutiii!!
AAAAAAAA!
DOKTOR!
:soppy:

radzid
26-12-2009, 05:26
US? God, man, why??
Ja sam na pola pilota ugasila zauvijek tu travestiju.
Zasto idu raditi remake dobrih serija ti američanci kad im gotovo nikad ne uspije, pitam se. /Office ekskludiram/.

Jednostavno... time travel... sve što ima time travel mi je droga... ako mi je američki bio dobar, kako ću tek podnijet britanski... nesmijem gledat... nesmijem...

Alita
26-12-2009, 05:38
Bio ti je dobar? Brrr. (volis time travel, a ne gledas DW?? I kao trece, u LoMu se nikad nije izjasnilo sto je.)
Nego!
John Simm je genije!
::S: Ima moj vjecni naklon, hvalu, slavu i priznanje da moze jesti brze od mene ako ima ekipu montazera iza sebe.
I na kraju, svijet samo Johna Simma ni nije toliko losa ideja. Cak mu i haljine ne stoje TOLIKO lose.
I Timothy bleeping Dalton!
Kao da je roden za ulogu Timelorda O.o
Ok, RTD ce ipak dobiti mjesto na imaginarnoj polici u mojoj glavi.
Epic.
*kao sto netko rece oprostit cemo im blatantni ripoff SW Senata u onoj zadnjoj sceni koliko je bilo epski*

Resin
26-12-2009, 08:48
u uk snimaju prilično dobre sf serije, preporučam svima misfits i paradox.
misfits je serija donekle slična heroesima, a paradox je ono što je flashforward trebao biti.
prva sezona misfitsa je gotova, ima 6 epizoda i obavezno skinite titlove. paradox je također prva sezona, emitirano je 5 epizoda, ne znam jel gotova sezona.
ak vam je dosadno s ovim ne možete fulat.:thumbup:

djevojcica sa sibicama
26-12-2009, 12:34
ja se isto navukla na misfits:mhm: odlična serija.
možda malo pretjeruju sa seksom jedino:mrgreen::mrgreen:

kadija
26-12-2009, 16:19
Aaa, sad sam se i ja navukla na misfits. Nathan <3 ::E:
trash, ali zbilja. Zato sjedim već 3h i gledam to sranje.

djevojcica sa sibicama
26-12-2009, 17:52
jelda je zgodan?:mrgreen::mrgreen: kosica <3 *girly mode off*
super mi je kad oponaša bona iz U2:rotfl:

i glumi u cherrybomb s rupertom grintom::E:

http://www.youtube.com/watch?v=zBZ8mTtoI9I

Three teenagers go on a wild weekend of drink, drugs, shop-lifting and stealing cars that quickly spins beyond their control.

zanimljivo:mrgreen:

kadija
26-12-2009, 18:01
Predobar je: D
Već sam stavila za skidanje film.
A bolja mi je scena kad opći sa staricom.
Predobar je.
Gledala sam ga u Dublin Story- ali nije upola sexy kao ovdje.

Mislim da ću dns cijelu sezonu dovršiti. Proklete bile : D

radzid
26-12-2009, 20:46
DW mi je djetinjast. Onaj glumac je ko da je na LSDu. Možda zato što sam gledao pokoju epizodu a da nisam gledao pilota... Pa vi ste veči gikovi od mene. Gledao sam Heroes, Lost, Stargate SG1, Stargate Atlantis, Sg Universe, Macgyver... Neznam jel sam student prava ili je ovo matrix... previše toga. Moram stat.

ernejst
27-12-2009, 16:27
Little Britain!!!

otkrila tek jučer :blush: zakon!! :rotfl::rotfl::rotfl:

Jim_Halpert
28-12-2009, 21:30
..je je, OK su.

..ajmo nešto slično; The Kransky sisters http://www.thekranskysisters.com/default2.asp?active_page_id=93,australska standupovska institucija.

..i dalje san u Australiji. Ponavljan se. Na tv.romantica san gleda seriju "The secret life of us"http://www.imdb.com/title/tt0289825/, o' ke su prve dvi sezone naprosto kultne i u UK, super je i treta, no u četvrtoj je čudni nestanak ostatka glavnih likov uz dolazak novih producentov ki su prilično zasrali priču. A unda svojevrsni zreliji nastavak, iako nema veze, jest "Love my way" http://www.imdb.com/title/tt0426741/ ka je pokupila 15 nagrad tamo doli, a nama najbolji razlog da ju gremo srkati jest pojava Sama Worthingtona u 8 epizod prve sezone. Izgleda da on tamo piva karaoke o' "Don't dream is over" o' Crowded House!!!

aegates v.2
30-12-2009, 01:18
Jel tko gledao Tudore? Jel se isplati?

Imam ih, ali još nisam ništa gledao; titlovi za prvu sezonu nikako nisu valjali, a njihov engleski baš nije najrazumljiviji pa stalno odgađao, a sad ima nešto više vremena.

Nova sezona Scrubsa je ok.
Nije baš kao ranije, ali je dobro što su osvježili ekipu.

malimrav85
30-12-2009, 01:22
srubs mi je malo razvodnjen
premalo daydreaminga po meni
hi hi hi

a TG Bolivia? Mimoilaženje sa bijelom Toyotom je bilo žeštoko!

Murphy
30-12-2009, 13:37
Jel tko gledao Tudore? Jel se isplati?

Imam ih, ali još nisam ništa gledao; titlovi za prvu sezonu nikako nisu valjali, a njihov engleski baš nije najrazumljiviji pa stalno odgađao, a sad ima nešto više vremena.

To ovisi o preferencijama. Ako očekuješ seks i intrigu, da... ako očekuješ da će imati pretjerane sličnosti s povijesnim događajima osim imena, ne. U svakom slučaju se isplati pogledati jer je sama izvedba na razini.

Ipak bih ti od takvih "povijesnih" serija preporučio Rome (http://www.imdb.com/title/tt0384766/), ako nisi gledao. Ima samo 2 sezone, ali je vrh HBO-a na tom području. Tudori su samo nedostojan nasljednik.

Jim_Halpert
30-12-2009, 16:19
..ajme vo nisan vidi sto godin :rotfl:; http://www.youtube.com/watch?v=lG-8_YMi-ek&feature=related# http://www.youtube.com/watch?v=XudBvh1PUoI&feature=related#

aegates v.2
30-12-2009, 18:45
Rome sam gledao obje kad su išle na HBO-u, i još jednom kasnije.

Al dobro, ako Tudori dijelom sliče na Rome vrijedi pogledati.
Budem onda skoro pogledao jer izgleda da će biti duga pauza s redovnim serijama do 3./4.mj. zbog Olimpijade, a ne da mi se počinjati gledati Beverly Hills na što me frendica nagovara.

Pauza je preduga, da čovjek zaboravi što se događalo.
Jedino dobro što će početi ranije Burn Notice (21.1.) i Chuck (2x - 10.1.).

Resin
31-12-2009, 10:58
tudori su meni isti rim, razlika je u tome što je ono razdoblje zanimljivije, pogotovo nama, ovdje smo svi redom obožavatelji rima:mrgreen:
serija je solidna, na momente ubitačno dosadna, al jako dobro su prikazana dva glavna obilježja engleza koja su se zadržala i do danas - političko spletkarenje i kurvanje...
ako zbog ničeg drugog, ovo treba pogledat zbog one male koja glumi anne boleyn, nevjerojatno su pogodili u odabiru glumice

Maat
31-12-2009, 12:48
ajmee, scrubsi idu ponovno! ta informacija ustvari i nije tolko šokantna, kad se vidi da su scrubsi 9 jedna potpuno nova serija. koja se trudi zadržati sve pozitivno, a polako eliminirati suhoparno - uspješno! očito se jako drže pollova. ispast će na kraju, jedna od rijetkih serija koja je bila skroz zadovoljavajuća - do - odlična svih *dvoznamenkasti broj* sezona.
malo su mi 6-7-8 bile mlake, a u zadnje dvije mi je dr.cox opasno popustio, al najbolje mi je u ovoj što mi se čini kao da se vratio na sharpness iz sezone 1! :ohmy: ne mogu drukčije objasnit genijalne rantove, kao: "Excluding number one here, today's assignment is for everyone to drop out of medical school. Your parents' money would be better stuffed into garbage bags, packed in a rocket and shot into the sun." :lol:
I oni zaštitari su mi super osvježenje (pogotovo onaj redneck koji je nazvao pušku 'megan fox' :lol:)
elliot i carle više nema, hvala bogu
janitora nadam se samo privremeno nema
novi likovi su mi odlični
malo premalo daydreaminga, istina, al nekak mi se čini da to neće bit trajan problem

veselim se. :neko:

alisa
02-01-2010, 17:53
upravo dovrsila prvu sezonu big bang theory i mogu samo reci da je serija odlicna, jedva cekam pocet gledat drugu sezonu ::E:

malimrav85
02-01-2010, 18:30
jd otišao?
mislim da će lagano bit aj bok scrubs

Alita
02-01-2010, 18:50
Da..ova epizoda je bila jednostavno cudna. Ova bez JDa.
Nego..da.
Nisam stigla ranije komentirati jer bulaznim o Doctor Whou po ostatku interwebsa;
Bolivia special je awesome.
Ima 114 genijalnih trenutaka, krajolik je fantastican, kao i sve zapreke i nedace koje su morali proci.
Od Jasmesovog 'belt of many things', puzanja po daski ili padanja na istu dok su isli do auta, do Jeremyjevog 'I am the god of hellfire' kad pali motorku, montaze krocenja kroz tropsku sumu/poljevanja vodom/and generally making great progress; zmije u autu, kampiranja na cesti i budenja, Jamesa s macetom, Jamesovog Van Halen looka, Jamesa, Hammonda koji skvici radi kukaca u autu (micek :neko:), diranosaur lampe, driving into a gulley, voznje kroz rijeku ...
huff.
Da ne spominjem Death Road i bijelu Toyotu i voznju onuda po noci, bez svjetala (Don't leave me), cinjenicu da je Hammond bio najmanji zivuci organizam u Atacami, i to da su vozili na nekih cca 5000 m nm. I ono spustanje. o.o :cold:
Aaaah. TG. :soppy: Moj vjecni naklon.

Maat
02-01-2010, 21:40
ma nijee otišao for good, sigurno! to je samo privremeno. sad su ubacili malo elliot u epizodu. vratit će se JD, nije isto bez njega. :neko:

Galijun
02-01-2010, 22:37
Jedan, jedini Seinfeld !

kadija
04-01-2010, 20:53
HRT prikazuje Dr.Who
:thumbup:

ultraviolet
04-01-2010, 22:19
HRT prikazuje Dr.Who
:thumbup:

wuhu!
od kad?

Alita
04-01-2010, 22:52
Pa sad repriziraju 1. seszonu svakim danom na hrt2 u 19 25.
Vec su prije prikazivali....sve do 3. sezone.

kadija
05-01-2010, 00:11
Ma znam, napokon nešto normalnije u tom terminu.
A ja sam mislila da su prikazivali do 2.

Murphy
05-01-2010, 00:17
Hoću novu sezonu... :(
Iako je lijepo podsjetiti se avantura 9. i 10. doktora... i Rose ::E:

kadija
07-01-2010, 00:26
Little Britain!!!

otkrila tek jučer :blush: zakon!! :rotfl::rotfl::rotfl:

Ajoj, i ja sam se navukla bila.
Više nemam kriterije.:mrgreen:
Babylon 5 progutana.

Jim_Halpert
08-01-2010, 18:29
Babylon 5 progutana. ..geeky. Jedini SF ki san prati je ST.

..pomislin ovako; redon "I to mi je neki život", "Za istin stolun", "Felicity", "Secret life of us", "Love my way" "Outrageous fortune". Fakat cili život na malon ekranu.. :dead:

Alita
08-01-2010, 19:51
B5 je definitivno najzaokruzenija prica u seriji. :mhm::thumbup:
Gaimanova epizoda mi je jako draga.
Goo kadija.
Nisam napisala, ali Farscape sam pogledala prije par mjeseci.
Ne znam zasto je tako hvaljen SF. Mislim, okej je, funny, ima kul pop culture reference, ali kao SF.. ok je. Nije mi toliko toliko jipi jej.
Ali ok.
:D
Sto mi je jos ostalo....
4400? Itko gledao?

aegates v.2
08-01-2010, 20:27
4400 - vrlo dobar, iako relativno klasična serija s otetima; isplati se gledati i zato svakako preporuka (posebno ako nemaš ništa novoga na redu tipa V ili sl.); dobra glumačka ekipa;
- kad sam gledao bila mi je doduše odlična i bio je bed kad su prestali (nakon mislim 4 sezone, stoga ima dosta za gledati), no sad je već dosta serija na granici SF-a recikliralo elemente iz serije, pa je malo pala na ljestvici zanimljivosti.

Za Scrubse - izgleda JD ima druge planove u karijeri ili snima neki film - tri epizode ga nije bilo, ali ga s telefonom drže u igri.
- pala je bez njega serija; valjda će skužiti da ne mogu totalno prebaciti njegovu ulogu na Lucy

U ovoj suši gledao i Better of Ted - epizoda sa seksualnim napastvovanjem :rotfl: Dont fight it!

malimrav85
10-01-2010, 21:57
onaj cole kolko drži razinu
lik je presmeće, he he he

aegates v.2
10-01-2010, 22:50
Cole zapravo mijenja ulogu dr. Coxa u mlađoj generaciji da sve podj...... (i dobar je u tome :rotfl:) - što nije uspjelo mrgodnoj stažistici (ne mogu se sad sjetit imena - neko irsko) od prošle sezone; svima je potrebno neko đubre u seriji inače bi bilo dosadno (valjda ga jedino neće previše popustiti kako je malo naznačeno u prošloj epizodi)

danas Chuck :thumbup:, a sutra bi valjda trebala 100 epizoda HYMYM

alisa
11-01-2010, 04:50
pogledala prve dvije epizode gossip girl i lajkam veri mac ::E:

Jim_Halpert
11-01-2010, 11:15
..drugo se i ni' moglo očekivati. :lol:

..jBIIIIp, jedva torrentiran "Outrageous fortune".

keeva
11-01-2010, 13:52
pogledala prve dvije epizode gossip girl i lajkam veri mac ::E:

tek si sad to otkrila???
:O :O :O
gossip girl rula :soppy:

Hollow
11-01-2010, 14:14
još nisam pogledala taj gossip girl. svi pričaju o tome, a ja kao da živim u šumi. zato mi je 30 rock postao jako jako dobar. tina fay je fantastična ženska.

djevojcica sa sibicama
11-01-2010, 14:29
još nisam pogledala taj gossip girl. svi pričaju o tome, a ja kao da živim u šumi.

nisi ništa propustila:mrgreen: ja sam pred godinu i pol počela gledat i pratila sam do polovice druge sezone kad je i meni postalo preglupo. a to znači da je stvarno glupo:mhm: jer imam visok prag tolerancije za debilne tinejdžerske serije i filmove::E:

gossip girl je mix tree hilla i beverly hillsa samo su puni love, a cure se kul oblače, nešto ko u satc-u. i svi su besramni i imaju bogat seksualni život. lifestlye of rich and famous, ukratko.
o bilo kakvim glumačkim sposobnostima nema govora, naravno da su do kraja prve sezone već svi bili sa svima, likovi su nekonzistentni i zapravo nema good i bad guya jer svi rade pizdarije. dakle ništa od bilo kakve karakterne isprofiliranosti. osim blair koja je konstantna krava :D

sad sam se počela ponovno uključivat na treću sezonu zbog nedostatka društvenog života:mrgreen:, al stala sam na jednoj i pol epizodi, boooring.
ipak imam dovoljno drame i bez ekipe sa 'upper east sidea':rotfl:

PJ
12-01-2010, 21:20
Napokon nova epizoda Housea i TBBT-a :adzk:

aegates v.2
12-01-2010, 23:23
TBBT je bio danas odličan (kad god ima dosta Sheldona bude dobra epizoda, a danas je bio genijalan - posebno na kraju :ubercool:), dok je HYMYM i dalje na putu prema dolje - stvarno ako Ted ne upozna majku u sljedećih 2-3 epizode odustajem od serije konačno

Chuck malo slabiji od prošle sezone, no dobrodošao je ovaj festival (3 epizode u 2 dana)

alisa
13-01-2010, 01:16
gossip girl prva sezona...odgledana ::E:
lajkam :mhm:

Maat
16-01-2010, 15:26
iii...eto J.D.-a natrag!! :neko:

demonian
17-01-2010, 18:47
Defying gravity mi je bila dobra serija, šteta samo kaj su ju ukinuli nakon 1. sezone, a sada ne propuštam Chucka i Dr. Housa

aegates v.2
17-01-2010, 21:26
Dobra fora u ovotjednom 30 rock-u, Jenna nastupa u Gossip Girl-u - iako su trebali nekoga dovući od tamo da bude uvjerljivije.

Ok je bio i Fringe u petak iako pada - bilo je bolje kad su hvatali transdimenzionalce. ::E:

Sutra dilema - da li se upustiti u novu sezonu 24? :unsure:

I počinje nova serija Human Target na FOX-u - vidjeti prvu kakva je; po zapletu sliči na Burn notice.

Alita
17-01-2010, 21:35
Ah aegates.. Ti si mi jedan od najdrazih forumasa. :soppy:
Dobar ukus i kritike i konstruktivni postovi. :kiss:
Nego..da te pitam. Fringe ili Mentalist?

djevojcica sa sibicama
17-01-2010, 22:13
fringe. tam glumi joshua jackson:soppy::soppy:

da, znam da nisi mene pitala, al nisam izdržala:mrgreen:

Alita
17-01-2010, 22:19
Ma sve ok ::E:
Jos ak to imas..wuhu. *nedamiseskidat*
A prema J.Jacksonu imam..malo mixed feelings. Al ga trebam opet vidjeti da znam na cemu sam ::E:

aegates v.2
17-01-2010, 23:28
Gracias, y tu para mi tambien. :thumbup:
Gledam obje, ali mi je bolji Fringe.

Mentalist je dobar zbog Janea i njegovog stava "sve vas čitam kao otvorenu knjigu", ali su teme (zapleti) bolje u Fringeu - ipak je to i drugi žanr.

Glede likova, stari je bolji od Joshue po ulozi (sad kako nisam žensko drugog mišljenja o Joshui nemam, ali ok glumi - nije da ide na živce kako neki likovi znaju).

U krimi žanru (gdje spada i Mentalist) nekako mi je još najdraži NCIS - Tony i Ziva.

Danii
18-01-2010, 00:44
Mentalist da da :D :D

I na Foxu pocelo ispocetka Dead like me.Obozavam tu seriju :thumbup:

georgee
18-01-2010, 00:46
dead like me rula! al počelo je već prije to na foxu, sad već drugi put vrte iz početka. no kak sam propustio, super dođe :mrgreen:

Danii
18-01-2010, 00:48
dead like me rula! al počelo je već prije to na foxu, sad već drugi put vrte iz početka. no kak sam propustio, super dođe :mrgreen:
Da,da :D
Ja jos gledala kad je bilo na hrt-u al se sad nemrem nikak sjetit kak su nasi preveli?!

georgee
18-01-2010, 00:53
erm... ko živ ko mrtav!
užasno glup prijevod :mrgreen:

Danii
18-01-2010, 00:57
erm... ko živ ko mrtav!
užasno glup prijevod :mrgreen:
Definitivno :D

eehh..da i Navy CIS,sad se sjetih i zakon brojeva ii po prvi put gledam seks i grad kad ulovim na hbo,da napokon vidim kaj je tu tak super

djevojcica sa sibicama
18-01-2010, 11:45
Ma sve ok ::E:
Jos ak to imas..wuhu. *nedamiseskidat*
A prema J.Jacksonu imam..malo mixed feelings. Al ga trebam opet vidjeti da znam na cemu sam ::E:

ne, ne pratim fringe baš, pogledala sam par epizoda zbog njega :mrgreen:, al nemam vremena pratiti sve svoje opsesije :rotfl:

aegates v.2
19-01-2010, 13:57
Počeo gledati Tudore - nisu me baš impresionirali; izgleda kao jako blijeda kopija Rima; uglavnom loša razrada političke pozadine, a dvor ispada kao jedan veliki bordel - prva epizoda je bila kao Californication premješten nekoliko stoljeća natrag
- mislim da bi bilo bolje da su kao i u Rimu radnju centrirali na neke sporedne, nepoznate likove (= izmišljenja osnovna radnja i više slobode prilikom zapleta), a da su Henrika stavili u pozadinu - ovako i neizbježne usporedbe s The Other Boleyn Girl (koji ipak ima Scarlett i Natalie)
- no još je rano, ali evo početni dojmovi

dorro
21-01-2010, 04:24
jel gleda tko ovdje Flash Forward? komentari?
čini se ko zanimljiva priča, svi na planetu se onesvijeste pa vide život kasnije. destiny issues i to. http://www.youtube.com/watch?v=25kXHgWg938
i ok je ocijenjen na imdb-u http://www.imdb.com/title/tt1441135/

ne znam dal mi se isplati to skidat, a ak krenem gledat neću prestat dok ne iscrpim sve epzode. što i nije neka sreća pred rokove :mrgreen:

Alita
21-01-2010, 04:28
Je, imas komentare na prijasnjim stranicama. Serija super pocne, ali razvitak radnje nije uvijek dinamican i zanimljiv.
Ja sam na..hm..8? epizodi pocela vec ozbiljno razmisljati o odustajanju..
:unsure:

dorro
21-01-2010, 04:39
Aha, nisam skužila. I preskakala sam dosta na dijelovima o gossip grlz :mrgreen:

ok, thnx. mislim da ću lagano zaobići ovo... ionako pratim Fringe tako da je to područje misterija pokriveno ::E:

MothMilk
21-01-2010, 05:39
Skinuo sam 5 sezone Nip Tuck, aka reži me, usporedno s time četvrtkom ili petkom skidam novu epizodu sezone 7 ili 6.2, što li je.

Prilično zabavno, pogotovo kad skinem novu epizodu, ali jao onome tko ih shvati ozbiljno :rotfl:

Danii
21-01-2010, 16:58
ovo nije serija,al ja ih obožavam :D
Mythbustersi ili kak su naši preveli Razbijači mitova

Piccolo
21-01-2010, 17:10
ovo nije serija,al ja ih obožavam :D
Mythbustersi ili kak su naši preveli Razbijači mitova

Razbijači su zakon:)
tu tams ap:thumbup::thumbup:

Danii
21-01-2010, 17:18
Razbijači su zakon:)
tu tams ap:thumbup::thumbup:
Totalno :thumbup::thumbup: pogotovo Adam hehe

Imam 1,2 i 4 sezonu na dvd-ima..sad trebam ostatak jos skinut

Piccolo
21-01-2010, 23:46
Totalno :thumbup::thumbup: pogotovo Adam hehe

Imam 1,2 i 4 sezonu na dvd-ima..sad trebam ostatak jos skinut

ma daj?jel ih skidaš preko torenta ili?jer bih i ja probao nabaviti...:mhm:

malimrav85
22-01-2010, 01:36
ha ha ha
scrubsi su se vratili onak kak treba
jest da nema jd ali je THE TODD ujahao u velikom stilu
hello i am dr. lesbian...
ha ha ha

Danii
22-01-2010, 09:55
ma daj?jel ih skidaš preko torenta ili?jer bih i ja probao nabaviti...:mhm:
Jes,jes torrent,imas svih 6 sezona nekih 40gb lol ...ja 1,2 i 4 skinula prije god i pol jos,sad ostatak skidam.Al mi se nekak cini da je bolje sezonu po sezone od sve od jednom.

malimrav85
22-01-2010, 11:59
ima i sedma sezona plus 6GB extrasa
ukupno 55GB

Danii
22-01-2010, 13:13
ima i sedma sezona plus 6GB extrasa
ukupno 55GB
:O ..moram napravit mjesta na kompu jos za 7,al budem cekala da se ovo skine prvo pa poprzila na dvd-e.

Piccolo
22-01-2010, 15:56
:O ..moram napravit mjesta na kompu jos za 7,al budem cekala da se ovo skine prvo pa poprzila na dvd-e.

šit:mrgreen:ja nemam toliko mjesta na kompu...morat ću izgleda nabaviti prijenosni hard...die hard:rotfl::rotfl::rotfl:

the blizzard
23-01-2010, 11:16
HIMYM je na početku 5. sezone katastrofa neslućenih razmjera,onda krene prema boljemu i u zadnje 2 epizode je tako jako dosadan da mi dođe da počnem gledati "Najbolje godine" :mad2: Nadam se da će bit bolje!

aegates v.2
24-01-2010, 21:57
Office - baš dobar recap; najluđe je bilo kad je Dwight hvatao šišmiša, a zabavan i spot na kraju The Electric City

30 rock - ne baš zabavan što potvrđuje činjenica da je Tracy bio najsmješniji lik epizode

Community - epizoda ispod prosjeka, no ipak se drže

sunny_smile
25-01-2010, 19:42
PSYCH rules!!!!::E:::E:

ej ljudi pogledajte ovu scenu...ja sam umirala od smijeha:rotfl::rotfl:

http://www.youtube.com/watch?v=_TvpQZVCC8w

pseudo
25-01-2010, 22:42
MONK! MONK! MONK!
(i Seinfeld ,naravno)

Browneyes
25-01-2010, 22:51
Moram priznati da me Mental (http://www.imdb.com/title/tt1245695/) jebeno uvukao, a da nisam ni skužila.

Maat
26-01-2010, 12:04
gledao tko in treatment? prva epizoda mi je bila wow, i odmah kasnije se razvodnilo... pogotovo kad je i gabriel b. morao ići tražiti pomoć :mrgreen: želim moderne superjunake u serijama. house, dexter, jonas blane, jack donaghy, don draper... dr. cox... :lol: najbolje serije funkcioniraju na tim, superpersonama.

Piccolo
26-01-2010, 13:01
House je bog i batina:):):)

djevojcica sa sibicama
26-01-2010, 16:39
gledao tko in treatment? prva epizoda mi je bila wow, i odmah kasnije se razvodnilo... pogotovo kad je i gabriel b. morao ići tražiti pomoć :mrgreen: želim moderne superjunake u serijama. house, dexter, jonas blane, jack donaghy, don draper... dr. cox... :lol: najbolje serije funkcioniraju na tim, superpersonama.

jes, komentirale smo to na kavi jednom :mrgreen: nisu trebali uvoditi cijelu priču s njegovim problemima, too much je to. al super mi je on, jako ga volim :mhm: i pratim ju i dalje, al ne tako opsesivno ko na početku. opušta me gledanje tuđih psihoterapijskih seansa iz nekog razloga ::E:
al inače je serija stvarno dobro napravljena, konačno nešto što ne vrijeđa zdrav razum

kadija
26-01-2010, 22:36
Joj, pogledala ja pola 1. sezone, dobra je serija zbilja. Realni, čak inteligentni razgovori za promjenu.
Pogledala dio sezone izraelske verzije, ova mi je bolja: D

sunny_smile
28-01-2010, 19:06
http://www.youtube.com/watch?v=yHxn8mTpAJU

NAJBRUTALNIJA serija ikad kažu? prebrutalno dobra. check this out! uskoro kod nas......:rotfl:

Murphy
28-01-2010, 20:44
http://www.youtube.com/watch?v=yHxn8mTpAJU

NAJBRUTALNIJA serija ikad kažu? prebrutalno dobra. check this out! uskoro kod nas......:rotfl:

Zanimljivo, izgleda kao "300 does Rome"... I'll check it out :thumbup:

sunny_smile
28-01-2010, 21:30
Zanimljivo, izgleda kao "300 does Rome"... I'll check it out :thumbup:

dada :mhm:
kad dođe kod nas, mislim da će mi postat- omiljena tv serija::E:

aegates v.2
28-01-2010, 22:42
Malo preletio i stvarno izgleda kao 300 u Rimu - što mi osobno baš i nije po ukusu jer bitke izgledaju previše kompjuterski (iako mi je fil bio dobar, ovdje mi nije leglo) - prva epizoda je samo seks i krv, što nije ključ za ovaj tip serije;
uglavnom - Rome briše pod ovom serijom, i to pod muškog wc-a :mrgreen:

bolje bi bilo da snime 3. sezonu Rima

- počeo ponovno Psych, a JD opet ispario iz Scrubsa

Piccolo
02-02-2010, 01:58
Počeo sam gledati Monka,ovo kad ga puštaju vikendom...do sad ga nisam gledao,tako da neznam koja sezona ide na hrt-u ali moram priznati da mi je serija super...i dalo mi je za razmišljati,kako bi bilo da poznam nekog takvoga,a da ide kod nas na faks...na kaj bi to ličilo:rotfl::rotfl::rotfl:
jer lik je genije,unatoč svim svojim poremećajima,strahovima,alergijama...car:mrgreen:

aegates v.2
07-02-2010, 16:46
Moram prokomentirati ovotjedni high Office-a:
Suck-it
skroz čudno kako Michael nije podržao ovaj proizvod u nastajanju :rotfl:

inače ovaj tjedan nisu baš bili na nivou ni Office (ono sa sabre nije baš bilo fora, osim zaboravljenog mobitela u kutiji) niti 30 rock, a također ni Community

-gleda tko Capricu?
Pilot mi je bio dobar prije nekoliko mjeseci, a za ostatak bumo vidili - 2. epizoda je premalo za komentar, večeras je 3. na repertoaru pa će biti vidljivije u kojem će smjeru više ići serija
-večeras i Burn Notice koji nekako gubi privlačnu snagu (nekako sve ide po špranci,a ni zadaci nisu nešto ubercool), ali zahvaljujući domaćem TV programu je još u igri

Murphy
07-02-2010, 20:23
-gleda tko Capricu?
Pilot mi je bio dobar prije nekoliko mjeseci, a za ostatak bumo vidili - 2. epizoda je premalo za komentar, večeras je 3. na repertoaru pa će biti vidljivije u kojem će smjeru više ići serija

Uuu, to je krenulo? Thanks for the indirect tip. :thumbup:

Pogledao sam pilot, bio je zadovoljavajuć. Zanimljivo je vidjeti povijest ljudsko-sajlonskog, kao i politeističko-monoteističkog sukoba. Priča je pokazala potencijala, sad se samo mogu nadati da neće zeznuti stvar.

(čini se da se Frack i Godsdammit vraćaju u moj vokabular) ::E:

Hira
07-02-2010, 20:51
Ovak, gledam više serija, pa ajmo redom.

Kućanice, u zadne vrijeme su sve dosadnije i dosadnije, jedino za ubit vrijeme
DR. House, on barem svoju kvalitetu zadržava kao i prijašnjih sezona
Lost, koji je upravo počeo sa svojom zadnjom sezonom, je još blesaviji nego prije. Oni temporlani pomaci su već pretjerani. Plus kompliciraju radnju tako da neki nemaju ni živaca to više gledati.
OTH, isto kao kućanice, istrošeno, predvidljivo i dosadno.
Klonovi su u drugoj sezoni, ajde dublje razrađeni pa im je to plus

aegates v.2
14-02-2010, 18:55
Office je bio odličan ovaj tjedan - od Michaela do svih ostalih (posebno Andy i Erin koji nekako nadomještaju priču Jima i Pam, otkad je tu sve sređeno) :rotfl:

30 rock i dalje tone :cold:

Heroji završila i 4. sezona - sve u svemu nije toliko loše, iako preokret sa Sylarom nepotreban, trebali su ga ubiti ove sezone i naći novog negativca za sljedeću
Anketa: hoćemo gledati petu sezonu?

I za Capricu - u vezi prošle epizode baš nije preobećavajuće, imam osjećaj da će i ovoga napravit 3-4 sezone dok uopće dođu do Cylonaca

A kad sam spomenuo Cylonce sjetih se TBBT (ovisnici o BS Galactici ::E:) koji je zadnje dvije epizode bio jako loš - uglavnom zbog glupe priče u vezi Sheldona, i HYMYM kojeg se više ne sjećam kad je bio zanimljiv

Bagly
16-02-2010, 21:56
najbolje serije Dolina sunca i Najbolje godine :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Darkbuster
16-02-2010, 23:21
Poceo sam gledat Family guya, mislim sve 5, zna me nasmijati i sve, ali mi se cijeli koncept ali i vrsta humora cini kao cisti ripoff Simpsona..

Jim_Halpert
19-02-2010, 13:31
najbolje serije Dolina sunca i Najbolje godine :rotfl:: ..ponekad, samo ponekad, ja se zamislim, pa pomislim u grozoti, TV ću razbiti tad! Anyway, zašto nema Slovenaca u ovim onečišćivačima sinapsi?

.ontop; Britanci su ludi. Fakat pošten eskapizam;

QCPpZY4GFgg#

..i Pottsy. :soppy:

Malegria
20-02-2010, 02:58
Star Trek :smile:

Jim_Halpert
20-02-2010, 14:40
..reci DS9 i ja, Vorta, ću ti davati dobru reputaciju gdje god stignem. ::E:

..jedva vjerujem, nadam se da su sve: Epizode iz dramaturški najkvalitetnije prve sezonice "Primeval";

UM_zGklB8lg# ..e hehe, :happybunny: Pottsy! :eat:

Denny Crane
21-02-2010, 16:38
No.1 Seinfeld (od sad prikazivanih)
Mad Men (živio Fox Life ide treća sezona)
Zvonili ste milorde (išlo na SLO2)
Mućke
Crveni patuljak
Pa to je fantastično
Crna Guja
Državnik novog kova
2.4 djeteta
Sopranosi i Dr.House. I to je to.

the blizzard
22-02-2010, 20:34
Duhovitost HIMYM-a ne samo da munjevito opada ( čast nekim epizodama u 5. sezoni ) već su počeli raditi tako velike pauze između snimanja dvaju epizodi. Čovjek bi rekao da su uzeli dvotjednu pauzu da naprave nešto predobro,a ono epizoda gdje vrhunac predstavlja rasprava o patki i zecu. Kvaliteta im,nažalost,opada. Gdje su one stare fore??? :cold: U zadnjih 5 epizodi je bila jedna dobra...

keeva
24-02-2010, 23:54
Duhovitost HIMYM-a ne samo da munjevito opada ( čast nekim epizodama u 5. sezoni ) već su počeli raditi tako velike pauze između snimanja dvaju epizodi. Čovjek bi rekao da su uzeli dvotjednu pauzu da naprave nešto predobro,a ono epizoda gdje vrhunac predstavlja rasprava o patki i zecu. Kvaliteta im,nažalost,opada. Gdje su one stare fore??? :cold: U zadnjih 5 epizodi je bila jedna dobra...

potpis. tužno je što su tolko razvukli, na kraju će svi odustat prije nego što saznaju ko je ta žena. ja sam za to da završe već jednom. do kraja ove sezone, al kak je krenulo niš od toga

i dadilja.
fenomen.
nikako mi neće bit jasno.
tko to još gleda po 6./7./8. kolko se to već emitira? zašto to ne maknu već jednom?

TILA
25-02-2010, 00:26
Danas prvu pota gledala ovu novu seriju na rtl-u sa Christianom Slaterom i nije loša::E:

Najžešće mi je što ljudi spominju dadliju kao da ide 8 puta,ja izbrojala već 15 puta da je išla,nakon toga mi se više nije dalo:lol:

aegates v.2
25-02-2010, 01:13
My own worst enemy nemoj bolje ni gledat jer je otkazana prije kraja prve sezone - ja sam počeo gledati prošle sezone kad je išlo i što dalje ide sve veći raspad sistema - što konačno rezultira zasluženim otkazivanjem :thumbup: i onda daju Slateru drugu seriju i ne pada mi na pamet počet gledat jer će i nju/ili je već jesu ukinuli (nisam pratio)

Počela nova HBO-ova How to make it in America (2 epizode do sad) i dosta dobro izgleda - ekipa dobra; radnja ok (ali ništa posebno); 25-30min (klasični Weeds i Californication timing); razbibriga da nadomjesti Larrya i Entourage

babaroga21
25-02-2010, 01:49
u tuđoj koži meni zanimljiva..samo što serija ide oko 12,pola 1...što je malo kasno

Darkbuster
25-02-2010, 02:11
Zasto Novozelandani imaju samo 2 sezone? :(

keeva
25-02-2010, 14:45
Najžešće mi je što ljudi spominju dadliju kao da ide 8 puta,ja izbrojala već 15 puta da je išla,nakon toga mi se više nije dalo:lol:

ma daj? nemoguće...:unsure:
nego kad će nova sezona south parka zna li itko?

Alita
02-03-2010, 23:47
U iscekivanju nove sezone i gledanju starih po 14.put...
Mali referendum za sve fanove Top Geara -
Koja vam je najdraza sezona i koji vam je najdrazi special : D?
Da pocnem, deseta sezona... Za special se jos odlucujem. :prozac:

PJ
03-03-2010, 00:02
Sezona se baš i ne sjećam gdje bjaše šta ali su mi bolji sa godinama, tako da 10.-13.

Special bi bio Vijetnam. (who'd have thought?)

iviv
03-03-2010, 00:15
problem kaj se ne mogu odlucit ni za jednu sezonu : D
ali da, tu negdje cca 10 i to.

a spešl hmm. amerika?
mislim, onaj mali tušic koji je ima da ga hladi. dan danas se sjecam te face dok mu voda curi po licu a on sasvim smireno nekaj objasnjava.
<3

a challanges bi rekla amphibious vehicles, onaj među zadnjima s autom na struju, police car, ( kad god vidim vitaru umirem od smijeha) kad su radili karavan...
oh god. oke ima ih previse.
a ja ih jako volim : D

http://imcdb.org/images/181/393.jpg

PJ
03-03-2010, 00:18
a spešl hmm. amerika?

Istina, u njemu ima jedna od najboljih scena u povijesti tv-a, kad clarkson dolazi sa mrtvom kravom na autu. :pj:

iviv
03-03-2010, 00:22
:mrgreen:
roadkill.
http://subrevolt.com/blog/wp-content/uploads/2007/02/TopGear_Cow-on-Roof.jpg

Alita
03-03-2010, 00:39
Ja takoder kad vidim Vitaru... Pocnem se valjati.
Cisto da objasnim odluku - deseta sezona - prelazak Kanala na Toyboti, Stig u podzemnoj vs bicikl vs auto vs gliser, supercars u potrazi za najboljom cestom - Svicarska, Richard vozi formulu, Clarkson u p50 vozi po bbcu...biva na sastanku u njemu...vuce ga okolo, Veyron vs Eurofighter, ...ona staza u Spanjolskoj (Stig ima curu u bazenu),.... Afrika special... Oliver!
Plus ta sezona ima cak 10 epizoda.
Hmm.. Javim se ako se predomislim : D

A special... Bolivija je super... Amerika special je prva TG stvar koju sam od TGa gledala..ne mogu biti objektivnaaa... I Afrika..i Vijetnam. I Polar. Gawd damnit. Ne znam.

malimrav85
03-03-2010, 01:10
sezona 10
special afrika! oliver, jebo te!
epizoda ona di naprave limuzine solo pa may onokg lika krivo odveze na BMA

Alita
08-03-2010, 16:34
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1249960/James-May-laughs-Toyotas-Prius-recall-Top-Gear-launches-Australian-roadshow.html
Ah James :lol::lol:

Starfish
09-03-2010, 21:27
HTV je pocelo prikazivati (ponedjeljkom i utorkom u 10:00 na HTV2) odlicnu BBC-evu seriju Cranford (http://www.imdb.com/title/tt0974077/) sa Judi Dench... :adzk: :adzk:

aegates v.2
10-03-2010, 00:26
Danas baš smiješna epizoda Rules of engagement, odnosno dio s gusarskim povezom :rotfl:

TBBT relativno OK danas, malo poboljšanje, iako ni blizu stare slave
HIMYM i dalje loš
Chuck klasično dobar - posebno scena postavljanja zastave u Iwo Jima stilu

Jim_Halpert
10-03-2010, 13:50
HTV je pocelo prikazivati (ponedjeljkom i utorkom u 10:00 na HTV2) odlicnu BBC-evu seriju Cranford (http://www.imdb.com/title/tt0974077/) sa Judi Dench... :adzk: :adzk: ..ecce rationem da se zalijepim za zaslon TVa, a ne mogu! :mad2:

PJ
13-03-2010, 15:52
Pogledah prvu epizodu BSG spinoff serije Caprica (http://en.wikipedia.org/wiki/Caprica_(TV_series)). Zasad se čini zanimljivo.

malimrav85
15-03-2010, 12:40
gledao ko lost?
niš ne kužim više... skužio sam da je lock mrtav a da je onaj drugi zločesti lik uzeo njegovo tijelo
ali kakav je sad ono paralelan život? di said ubije onog kamatara? ili di je lock u braku ili kaj već sa peggy iz bračnih voda?
kaj?

keeva
17-03-2010, 13:17
aaaaaaa došo novi southpark :D :D

aegates v.2
17-03-2010, 14:00
Prošli tjedan i ovaj baš je u serijama bilo dosta spominjanja drugih - HYMYM u Officeu (važnost prvog sastanka) ili dr. Cox kako je tražio da mu snime TBBT da vidi što svi to gledaju.
Capricu još nisam odgledao od subote, mali pad na listi prioriteta.

večeras bi trebao napokon pogledati i Pacific - ako je bar i blizu Band of Brothers, zagarantirano 10 sati fenomenalnog Tv iskustva.
Sad još instalirati MoH i paralelno tjerati Japance s otoka na otok.

Must
17-03-2010, 16:24
jedva čekam da mi pacifik dođe pod ruke :mhm:

malimrav85
17-03-2010, 17:23
ja sam skinuo pacific ali se bojim da je kao band of brothers pa rađe čekam da završi da mogu pogledat sve u istom danu

Romana
18-03-2010, 19:11
gledao ko lost?
niš ne kužim više... skužio sam da je lock mrtav a da je onaj drugi zločesti lik uzeo njegovo tijelo
ali kakav je sad ono paralelan život? di said ubije onog kamatara? ili di je lock u braku ili kaj već sa peggy iz bračnih voda?
kaj?

kak ne kuzis, to ti je alternative timeline :D

pojma nemam, prate se sad dvije radnje - jedna na otoku di kao eksplodiranje bombe nije uspjelo u naumu da bude sve ko da nikad nije bilo rusenja aviona, a druga di je eksplodiranje bombe kao uspjelo, al kaj - ipak nije kao da se nis nije dogodilo jer se kuze razlike.

kuzis? :D

btw - ja sam nes na ovom topisu srala o gg.

povlacim to - navukla sam se :D

Jim_Halpert
19-03-2010, 17:17
..podario malo pažnje prvom nastavku "Gossip girl" na HRT2. OK, što je to? "Beverly-Hills-In-NYC-Cruel-Intentions-Movie-Remake-Medley-Spin-off"?? :baf:

..držim se "McLeod's Daughters", najdramatičniji "Plodovi zemlje".

aegates v.2
23-03-2010, 14:16
How to make it in America ispada sasvim Ok.
Uglavnom potvrđuje da HBO ima dobar izbor serija.

Pacific večeras pogledati jučerašnju epizodu - prva je malo bila suhoparna, premalo borbe, no s obzirom da je uvodna da se oprostiti; likovi (a ni glumci) za sad nisu na razini BofB, no ima vremena

ove godine propuštam (Celebrity) Apprentice - nitko zanimljiv od likova, najpoznatiji M. Johnson

današnji TBBT opet loš :mad2:

Alita
23-03-2010, 14:43
Nisi gledao ove nove FlashForwarde? Zanima me cisto da znam dal da se grizem sto sam od toga odustala. Koliko sam vidla, rejtinzi su im jaako pali. Na 1,27 negdje...pa mislim da ce se ili trgnuti i ici na glavnu pricu ili ce ih ukinuti. Dollhouse se, nakon sto je dobio drugu sezonu, trgnuo i Wheadon se usredotocio na pricu koju zeli ispricati i uspio je dovrsiti vise manje. Thumbup za ne-rastezanje prica.

TILA
23-03-2010, 15:34
ove godine propuštam (Celebrity) Apprentice - nitko zanimljiv od likova, najpoznatiji M. Johnson

na kojem je to programu?

aegates v.2
23-03-2010, 15:40
@Alita - i ja sam odustao od FlashForward negdje oko 5-6 epizode.
Totalno su se počeli baviti osobnim problemima, a glavnu priču ostavili po strani pa mi se više nija dalo gnjaviti.
Ne vjerujem da ću ih ponovno početi gledati.
Čekat ću bolje nove serije - čitao prije neki dan neki članak (preko IMDB TV link) o novim serijama koje dolaze i ima ok naslova.

A glede Apprenticea - mislim da je na NBC, tj. ima za skinuti na netu. :iviv:

alisa
23-03-2010, 19:23
sinoc skinila sve sezone od black adder weee

keeva
23-03-2010, 20:30
ova najnovija epizoda south parka je odlična :D :D :D
i još jednom preporučam whose line is it anyway za sve one koji vole pogledat kvalitetne komičare i dobru improvizaciju :D

Jim_Halpert
24-03-2010, 15:32
..moglo se pretpostaviti da nakon "Voajera" HRT kreće sa "Enterprideom", ovo daje konkretniju nadu http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=3&datum=2010-04-01 . :bravo:

aegates v.2
08-04-2010, 01:21
Pacific - nakon 4 epizode samo nada da će napokon ratovati duže od 10 min po epizodi; uz iznimku prošle gdje nisu ni jedne, al je bilo ipak nešto zanimljivije nego u ovoj; iako ni to opet nije bila ratna serija, već sapunica smještena u 40-te

Chuck - standardno dobar iako rasplet nekako miriši na mogući kraj s ovom sezonom

V - počeli ponovno; postaje zanimljivo

Must
08-04-2010, 01:29
pacifik ona epizoda u melbourneu je bila bezveze, baš to ko neka sapunica, zasad se ne može mjeriti sa band of brothersima nimalo

sickboy
08-04-2010, 01:36
Legendarna serija...Operacija Barbarossa...

http://www.youtube.com/watch?v=aumn5xpVWxU

Kad bi se HTV udostojio ovo reprizirati...

malimrav85
08-04-2010, 10:57
moram reć da je lost 6x9 bila epizoda u kojoj se najviše saznalo o nečemu ikad!
ikad!

Must
08-04-2010, 23:27
Jel gledao tko zadnju epizodu south parka?

Vrhunski su sprdali facebook i sve vezano za njega :mrgreen:

keeva
09-04-2010, 15:33
Jel gledao tko zadnju epizodu south parka?

Vrhunski su sprdali facebook i sve vezano za njega :mrgreen:

ahahahaha upravo pogledala i došla komentirat :D
jedna od boljih definitivno. čudi me jedino kaj nisu napravili epizodu posvećenu fejzbuku još davnih dana...

i naravno :
http://www.facebook.com/KipDrordy#!/KipDrordy?v=wall

Jim_Halpert
09-04-2010, 22:10
ikad! ..uz zgodnu pop simboliku broja.. To ima šestu sezonu??????

..ontop: Tu i tamo "McLeod's daughters" i "ST-ENT".

the blizzard
11-04-2010, 13:44
Hahahahaha-ova epizoda South Parka je predobra. Tu seriju obožavam i ovo s facebookom ide uz bok najboljim epizodama!
Stan-poke your grandma!! :rotfl:

ultraviolet
15-04-2010, 22:08
ikad!
taj lost je takva gomila govana da je to prestrašno
ne kužim otkud na ovom forumu takva fama za tom serijom
ko i za onim prison breakom i onim tupastim gejem koji FAKAT tolko loše glumi da je to negledljivo

ja gledam skinse!:iviv::mrgreen:

aegates v.2
15-04-2010, 22:46
TBBT i dalje pada. Šteta dobre serije nekad... :(

Završio How to Make it in America - šteta što tako kratko, baš ok serija, u stilu Entouragea;
počela za zamjenu Treme - o glazbenicima u New Orleansu nakon Katarine, izgleda OK, samo mi ona patologinja iz CSI:Miami baš nije omiljena (nekoliko puta ovih dana naletio na CS:M i upravo na Horatia kako daje neki značajan pogled :headwall:- - čudim se sam sebi da sam to prije gledao)

U ostalim serijama su odlučili sve moguće spariti što totalno ide na živce (scenaristi očito u većini slučajeva ostaju bez inspiracije kad dođu do 3-4 sezone) - em Daniel i Betty (naznaka, no opet nekak incestuozno) te još će skoro i Dan i Blair pa sve može u 3....

Alita
15-04-2010, 23:10
O.o

Ti gledas gg.
toeto. Ofišli najdrazi forumas kojeg nisam upozala ikad igdje :lol:
A sad cekam iviv da preporuci seriju koju je otkrila i koja je menofenalna.
: D

Maat
15-04-2010, 23:13
taj lost je takva gomila govana da je to prestrašno
ne kužim otkud na ovom forumu takva fama za tom serijom
ko i za onim prison breakom i onim tupastim gejem koji FAKAT tolko loše glumi da je to negledljivo

ja gledam skinse!:iviv::mrgreen:

ni ja ne volim lost ni prison break, tolkoo ljudske drameee. u biti, u serijama koje ja volim mora biti neki ubermenš ili neki strojevi ili superjunaci ili trijumf ljudskog duha ili nešto što negira svaku ozbiljnost tipa 30 rock ili office. a koji tupasti gej? možda mentalist? njega volim (ubermenš) :neko:

skins - znala sam! moraš malo češće pit sa suni :cheers:

ja idem gledat malo housea, njoke sam napravila, sobu pospremila, rapidshare manager odradio svoje, sendvič me gleda... nisam ništ čula o 6. sezoni, i'm hoping as good

iviv
15-04-2010, 23:17
mwahaha. opet sam skoro zaboravila.
ugl. evo je. : D
community. genijalno.
uredno mi je zamjenilo pa cak i postalo bolje nego vecina trenutacnih serija. *humoristicnih i inih*

http://www.favtvshows.com/wp-content/uploads/2010/02/community_tv-show.-season1jpg.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1439629/

gledajte. svi. xD
mali... ha nije spolier, skoro je, ali nije: D
najbolja parodija dark knighta ikada.
abed <3 cista ljubav. decko je genijalac : D

http://www.youtube.com/watch?v=1ez9xiDsSX4&feature=related
ili pak nesto krace
http://www.youtube.com/watch?v=EcD_Y838DXA

novija je serija, tek 20 epizoda ima. sad su na odmorčeku.

Alita
15-04-2010, 23:25
Donde esta la biblioteca me llamo t-bone la arana discoteca

;_;
Nejde iz glave.
ugl. Community je super.
Lost i Prison Break nisam nikad podnosila :E

I da. Jel itko zna hoce ista biti dalje od IT Crowda?

aegates v.2
16-04-2010, 00:08
GG - a što da kažem...jednom kad kreneš, lako se čovjek navuče...i sve više mrzi Lil J...:rotfl:
Jedini lik koji ostao normalan Nate.

Community i Modern Family su jedine nove komedije koje valjaju.

Senor Chang rulz!
Prošla epizoda sa žabom je bila dobra - i sve fore na račun imena Brita! :rotfl:

Jane, tj. mentalist je zakon, al ja mislim da ona misli na mlađeg brata u PBreaku. Kad smo već pri tome - sad svi počeli neke pederske ljubavne muke ubacivati što mi totalno ide na živce (ala Justin u UB ili brat od Serene :mad2:) - bilo je bolje dok su bili u klozetu, tj. dok nisu davili s njihovim ljub. životom

Čak mi je Jane još najbolji od te ekipe, tipa ovog iz 11th Hour i sl. (ovaj iz 11th Hour me totalno podsjeća na lika koji je glumio Lovejoya - jedna od genijalnih serija iz doba Mućki).

Tek neki dan skužio da ide Life (ili Put osvete) na RTL - fora zbog glavnog lika iz BofB koji se totalno zagubio nakon te serije. Ja bi očekivao nakon tako nečeg da čovjeku procvjeta karijera.

Alita
16-04-2010, 00:18
Mrzimo Erica, Lil J... Ja ne podnosim ni Dana...Serena je iritantna..Blair uvjek sjebe stvar. Jedino je Chuck savrsen :E
Apropos parova, jedini parovi koji bi nas jos zanimali bi bili NatexChuck i SerenaxBlair :rotfl:
Ericu treba kirurski odstraniti glasnice.

Gdje su dani kad mi je Smallville bio dirty pleasure...? Oh. Vidis. Nisam se updateala sa Smallvilleom, a taman je zanimljiva sezona. Iako je opet Zod u igri. Ali to su sve klonovi! :rotfl:

..and here I thought only girls could watch gg.

aegates v.2
16-04-2010, 00:50
A zaboravila si mogućnosti LilyxDan i RufusxSerenaxBlair ::E:
Erica ne mogu smisliti od prvog dana.
Chuck je bio ok na početku, no sad kak se smekšao pa opet zaj..., nije više cool.

Već dva tjedna u zakašnjenju s V - ne da mi se...

Smallville isključivo kad je bio na Novoj ujutro subotom...
s tim da kad god bih naletio po 3-4 nova lika - to valjda kako naše TV preskaču sa sezonama.

Glede zadnjeg - al zato samo muški gledaju Chucka i Modern family (zbog Sofije :-))

Alita
16-04-2010, 00:56
Nuuu, V se isplati! Ostao je na kvalitetno-napetoj razini.

I zaboga, Dana ne bih ni u jednoj kombinaciji. Lily moze ::E:
Smallville zna imati jako zabavne epizode, pogotovo kad uvedu jedno-nekoliko epizodne likove koji vesele iskljucivo strip fanatike.
i jako mi se svidio njihov Doomsday.
ipak ce doomsday jednom ubiti supermana :E
kaze strip.

aegates v.2
16-04-2010, 01:07
Ma kod V nekako mi činjenica da se radi o remakeu umanjuje oduševljenje - plus imam osjećaj da će i ovo ići 3-4 sezone...
Možda večeras završim epizodu od prošlog tjedna.

Za razliku od toga 4400 me totalno vukao i držao do kraja (iako na kraju nešto slabije, no izdržao bih još 1 sezonu).

Sad jedino valjda iščekujem još tjedno komedije i NCIS.

Zašto ne naprave seriju Wing Commander?
Odnosno da je naprave, vjerojatno bi i to imalo 80% politike kao Galactica.

ultraviolet
16-04-2010, 21:04
a koji tupasti gej?

ma ovaj ventvord miler iz prison breaka, brrr, grozan glumac...

i ja volim 30 rock. uvijek gledam nedjeljom nakon red carpeta, zapalim pljugu poslije, duboko udahnem, odspavam kratko i započinjem radni tjedan neispavana.:mrgreen:

Resin
22-04-2010, 06:45
zadnja epizoda spartacusa je predivni romantični superhero spektakl::S:::S:
prosječna ocjena epizode na tv.com je 9.9:vet:
iako definitivno planirana, druga sezona je upitna. andy whitfield (spartacus) je obolio od non-hodgkinova limfoma (tumor) i čeka se oporavak.

sad kad je sezona praktički gotova, a sve tv kuće su ponudile što su imale, mogu reć da je spartacus, uz misfits i secret girlfriend, najveće iznenađenje sezone.

:)

Alita
22-04-2010, 16:03
Radi se US verzija Top Geara http://www.variety.com/article/VR1118018096.html?categoryid=14&cs=1
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Pitam se u sto ce to liciti. Bling bling overgrown SUVjevi?

demonian
22-04-2010, 23:55
u ovom trenutku pratim:
V, Chuck, SG: Universe, Flash forward, NCIS

a zadnja epizoda V mi je bila baš fora kad sam skužio hrvatsku zastavu

Jim_Halpert
24-04-2010, 21:08
V ..V za Visitors? Kažu da je to alegorija na Obamu. ::E:

aegates v.2
25-04-2010, 23:53
Odličan Community a la mafia ovaj petak!
Naracija :rotfl:

Dobar i 30 rock (iako bolja 17 od 18).
Mentalist počinje padati s pričama - ne glede razvoja, već motiva; od ovog petka skroz nelogična/neuvjerljiva.
I inače krimi serije počele gubiti na kvaliteti priča - sad već ubacuju motive za ubojstvo na razini "krivo me pogledao".

iviv
26-04-2010, 13:02
Odličan Community a la mafia ovaj petak!
Naracija :rotfl:

:rotfl: ajme!
predobra epizoda!
abed je /vise ne znam kak da velim kaj je kad sam sve vec nabrojala/ famozan? moze.

spešl epizoud.

aegates v.2
26-04-2010, 19:07
Ili možda Awesome - prema awesome elevator!
A Troyev majmun (tj. ime) :rotfl:

I dodatak od jučer - Office pred spavanje - Erin nezanimljiva, no drugi dio priče :thumbup: - danas samo gledam tko bi u okolini mogao biti Cookie monster ::E:

Alita
01-05-2010, 17:05
http://www.channel4.com/programmes/the-it-crowd/episode-guide/series-4

woooo! Vraca nam se IT crowd!

Elisa Day
01-05-2010, 18:33
a zadnja epizoda V mi je bila baš fora kad sam skužio hrvatsku zastavu

Totalno :rotfl:
Danas mi je na rasporedu deveta epizoda, grozno sam se navukla, iako me gotovo svi likovi abnormalno iritiraju. Ustvari to je to zašto i držim taj kontinuitet gledanja, rijetko kad mi se javio poriv da poželim da fikcionalni karakter postoji samo da bi mogućnost da nekom iščupam oči golim rukama bila realnija (Anna)

keeva
01-05-2010, 19:29
Rome mi je otkriće :soppy: još da nema tog iritantnog engleskog izgovora latinskog...al manje bitno. pogledala i 2 epizode tudora jer sam mislila da će bit ko Rome, samo u drugom razdoblju, ali sam se razočarala. bzvz.

Law Guru
02-05-2010, 19:07
http://www.channel4.com/programmes/the-it-crowd/episode-guide/series-4

woooo! Vraca nam se IT crowd!

aaa, konačno:mossfan::thumbup:

V - baš me zanima kaj će to Valerie roditi i hoće li preživjeti:mrgreen:

Fringe - ova zadnja epka mi je bila dosadna:roll:, nadam se da se neće serija sad razvodniti

aegates v.2
04-05-2010, 01:35
Stvarno je zadnja epizoda Fringea bila dosadna - izgleda ne znaju što bi radili s Peterom - odnosno kako da ga vrate; vjerujem da imaju još koju sezonu u nogama, samo nek se malo prebace na opće istrage (kao i Dosjei X kako su išli godinama) i druge likove, a ne toliko na priču Walter-Peter - makar još 1 sezonu ako budu znali

Iako općenito mislim da je bolje dostojanstveno završiti seriju, nego da nas sve muče kao što je primjer s HIMYM ili u zadnje vrijeme TBBT - nek se ugledaju na UBetty i bolje završe dok su rejtinzi bar nekakvi - uz to, negdje sam pročitao da Ted neće upoznati tu famoznu majku ni do kraja ove sezone :headwall:

Breaking Bad odličan - 3. sezona (iako imaju skraćene sezone od 10ep), a rasturaju; današnja epizoda genijalna;
općenito AMC sa MadMen i BBad bolji od vlasnika

Community - obnovljena narudžba i za slijedeću sezonu :mhm: - u prošloj epizodi odlične Abedove reference na druge showove, iako malo glupo s klincima

dodatak:
Pacific opet dosada 3/4 serije i onda odličnih zadnjih 15 min
HIMYM i TBBT uopće više ne znam zašto komentirati - preloše; posebno TBBT - ispod svake razine današnja

i još jedno (ne znam gdje bi drugdje komentirao) - onaj debeli lik iz HYPO reklame u ogrtaču - lik je isti Doyle iz Heroesa (gospodar lutaka iliti creepy tip što upravlja pokretima drugih i što je pokušao višekratno ubiti Claire); kad sam ga prvi put vidio, mislio sam da je reklama za Heroje

the blizzard
05-05-2010, 18:03
Što se tiče HIMYM-a nekako su novije epizode malo bolje (pritom mislim na zadnje 2) u odnosu na one prije njih koje su bile puko baljezganje ni o čemu sa kroničnim nedostatkom smisla za humor. Nakon tih epizoda piješ kavu i razmišljaš da bi bilo bolje da si dvadesetak minuta brojao auta koja su prolazila ulicom...Bilo kako bilo,malo su se popravili-još je dug put do one razine na kojoj su bili prije...I da,negdje pročitah da se govori o snimanju 6. sezone :smile:

malimrav85
12-05-2010, 01:30
rescue me 5x18 najjača epizoda sa narančastom kitom

aegates v.2
19-05-2010, 12:47
Glede HIMYM - stvarno prošli utorak poboljšanje znatno, no ovaj baš i ne...
Kod TBBT, obje poboljšanje - možda još ima nade. :unsure:

Pacific - sveukupno razočaranje, ni blizu BofB... više sam se nagledao kako Ameri ubijaju civile i zarobljenike, onda sami sebe, uz to se muče s probavom, nego same borbe... prava antiratna serija

Breaking Bad - ima netko? da baš nisam sam u mišljenju kako je dobra serija

i da završim s GG - ode Jenny na Farmu (koliko je ta sr... napravila u jednoj epizodi za ne vjerovat); Georgina WTF; i konačno: primamo opklade - hoće li Chuck preživjeti? (koeficijent još neodređen) (koji cliffhanger, nema što :rotfl:)

superfly
19-05-2010, 14:36
ova zadnja himym je bila najisklišeriziranija epizoda ičega ikad. al bitno da ja i dalje svaki utorak čekam novu epizodu iako serija nema veze s mozgom.. :roll:

sad lijepo gledam scrubs od početka. u prve 4 sezone nema nijedna loša epizoda. ah kako dobra serija... :worship:
perry :soppy:

djevojcica sa sibicama
19-05-2010, 15:19

nisi sam :mrgreen: ja sam nakon dugog odlaganja počela nedavno gledat i super je. nisam se mogla prisliti jer mi je čudno hala gledat bilo gdje izvan malcolma :mrgreen:

i da završim s GG - ode Jenny na Farmu (koliko je ta sr... napravila u jednoj epizodi za ne vjerovat); Georgina WTF; i konačno: primamo opklade - hoće li Chuck preživjeti? (koeficijent još neodređen) (koji cliffhanger, nema što :rotfl:)

ma preživjet će chuck. mora :D al stvarno nisu normalni što su sve stavili u tu epizodu. ono s georginom je stvarno bilo malo too much [više i od jenny + chuck :mrgreen:] čak i za mene.
al jenny će mi faliti :mrgreen: njen lik se jedini kolko tolko razvijao. doduše, u vrlo često annoying smjeru, al ipak!
serena mi je najgluplji lik trenutno. da, gluplji i od natea :mrgreen:

Cheesyp00f
19-05-2010, 18:05

super je serija. samo šteta što, ovo bi kao trebao biti spoiler, na kraju druge sezone ubiju najzgodniju žensku, odnosno jedinu zgodnu žensku u cijeloj seriji :(

ali nema veze, serija je dovoljno dobra da joj ne trebaju zgodne ženske da bi bila uspješna :mrgreen:

aegates v.2
19-05-2010, 18:52
Da budem iskren, meni je ženska bila iritantna - ako misliš na Jesseovu narkićku, jer baš da je bila zgodna, hmm...ne znam

Poanta je stvarno da ne treba niti jednog komada da bude dobra serija...iako ne može škoditi - posebno ako se usporedi s MedMen ::E:

Glede GG - zaboravio još i na Jenny+Chuck - šta je previše, je previše - to su mogli ostaviti za sljedeću sezonu; iako mi neće biti previše žao Jenny (baš se ponadaš da je došla pameti, a ona nešto zezne...dijete ::E:);
uglavnom, za sljedeću sezonu imam loš osjećaj da će potonuti užasno i da će biti samo kad će već jednom završiti (već je ionako previše takvih serija)

Cheesyp00f
19-05-2010, 19:03
Da budem iskren, meni je ženska bila iritantna - ako misliš na Jesseovu narkićku, jer baš da je bila zgodna, hmm...ne znam

:rotfl:
a dobro, izgleda da opet imam neki čudan ukus kad su u pitanju žene :(

aegates v.2
19-05-2010, 20:28
A gle, o ukusima...
To je tip a la Zoey Deschanel (i seke joj)...meni malo premršava i koščata, no vjerujem da nisi sam na forumu kojem se sviđa :thumbup:

Iako, kad se sjetim MedMen i January, i ona je sva mršava, ali mi je komad:mhm:

Polako završavaju svi - sad dva mjeseca čekanja do Weedsa i ekipe
(skratiti ih s maratonom 24 - sad se samo skupljaju dok ne bude ništa drugo)

I da dodam - reality check za zadnju epizodu GG (ima dobrih komentara!) -
http://nymag.com/daily/entertainment/2010/05/gossip_girl_recap_7.html?f=most-commented-vulture-7d5

djevojcica sa sibicama
19-05-2010, 21:55
I da dodam - reality check za zadnju epizodu GG (ima dobrih komentara!) -
http://nymag.com/daily/entertainment/2010/05/gossip_girl_recap_7.html?f=most-commented-vulture-7d5

predobar tekst, fino izanalizirano :mrgreen:

PJ
19-05-2010, 22:10
Pacific - sveukupno razočaranje, ni blizu BofB... više sam se nagledao kako Ameri ubijaju civile i zarobljenike, onda sami sebe, uz to se muče s probavom, nego same borbe... prava antiratna serija

Slažem se, zapravo ne shvaćam koji je bio point pravljenja Pacifica jer zbilja nema ničeg zanimljivog. Vjerojatno su htjeli zaraditi brdo para na staroj slavi, no zbilja nema se šta zapravo vidjet. Mislim, valjda je i sam rat bio takav, puno "dosadniji" nego u europi pošto su uglavnom bile bitke za neke nenastanjene otočiće usred oceana, al jebiga, onda budite malo kreativni.

aegates v.2
19-05-2010, 22:31
Baš to - mogli su biti malo kreativniji.
Ok je što su se htjeli držati biografija i žive sudionike i njihove komentare, no zbog 3 minute na početku svake epizode se ne isplati. A vjerujem i da je u biografijama bilo zanimljivijih epizoda - pa i Peleliu i Iwo Jima i Okinawa su se mogli puno bolje iskoristiti. Ma, i Guadalcanal je skroz slabo iskorišten.
A onu epizodu na Rtu Gloucester da ne spominjem koji gubitak vremena.

A i da su se prebacili na Filipine, ne bi bilo beda - tamo je makar bilo fajta do zadnjih dana.

I na kraju kad su vrtili imena, pola sam gledao i pokušao se sjetiti gdje su bili. Likovi baš neupečatljivi, i dobrim dijelom nesimpatični - posebno Leckie - kad čovjek pogleda, pola rata je bio u bolnici, a ostatak šetao po kiši u džungli.

I ispravak - Weeds tek 16. kolovoza počinje. :( tko će dočekati

PJ
19-05-2010, 22:35
Mene je Iwo Jima raspizdila. Reko ajde napokon neka akcija, sigurno će ova bit dobra. I onda je ekšual Iwo Jima bila zadnjih 10 minuta.

I was like dablju ti ef, mejt

demonian
21-05-2010, 23:10
pogledao prvu epizodu Human targeta, čini se ok serija,
Chuck-u ponedjeljak tj. utorak veliko finale, i onda čekanje 4. sezone,
V- se baš počeo zahuktavati, očekujem dosta akcije u sljedećoj epizodi,
Stargate universe- zadnja epizoda mi se činila nekako psihološka, ono u stilu ''nemam ideja pa ajmo se igrat halucinacijama'' al ajde, malo bolje smo upoznali likove
NCIS- također još jedno finale sljedeći tjedan,
Psych- počeo gledati 4 sezonu

bliže se rokovi, vremena za gledanje sve manje ali, nađe se vremena, pravo može čekati

Resin
22-05-2010, 11:13
V- se baš počeo zahuktavati, očekujem dosta akcije u sljedećoj epizodigotova je sezona:mrgreen:
al barem je naručena i druga sezona za razliku od flashforwarda.
u nedjelju zadnja epizoda losta, 2 i pol sata će trajat:thumbup: pa ću napokon i tu 6. sezonu moći pogledat u miru, siguran sam da je savršena.
mala škola mind-blowinga:smartass:

Minokeros
24-05-2010, 15:37
nova najdraža serija "damages"..pretpostavljam da nisam otkrio toplu vodu,ali svakako gledati

the blizzard
28-05-2010, 12:01
Je li ovo bila zadnja epizoda HIMYM-a u 5. sezoni?? Ako je,onda im je fakat loš završetak sezone ( žao mi je Robin samo )...

keeva
28-05-2010, 17:55
pogledala apprentice prvu sezonu :D doduše, kandidati me nisu pretjerano oduševili al sama serija je odlična.

Hira
30-05-2010, 14:38
sve mi sad završava. House, Lost, klonovi, simpsoni.....bleh.....opet treba čekati XD

Alita
30-05-2010, 16:26
Smallville svaki put napravi dobar finale.
Ali s tugom sam docekala i kraj te serije..nakon iduce, desete sezone nece vise biti Smallvillea. Da bar naprave u desetoj napokon vise transformaciju u Supermana (na sto hintaju i u devetoj..i jos odavno) i nastave s kompletno novom serijom. Eh.
Ali, good news - During its tenth season, Smallville will beat the Guinness World Record for longest consecutive running United States Sci-Fi television show—currently held by Stargate SG-1.
Ha-ha.

Maat
02-06-2010, 00:52
community je super!!! dead poets society :rotfl: umrla sam :rotfl::rotfl:

malimrav85
03-06-2010, 14:25
I, kaj na kraj losta velite?
meni je baš debilan

Resin
03-06-2010, 16:06
lijepo je zaokružena priča. dobili smo odgovore na glavna pitanja, a pružen je i zadovoljavajući emocionalni closure koji je tako preočito namijenjen najvjernijoj skupini gledatelja:smile:
ima i scenarističkih propusta, ali mislim da nisu dovoljno veliki i da ne mogu narušiti opći dojam serije.

malimrav85
03-06-2010, 16:11
meni uopće nije jasna ona paralelna priča
kaj te da se avion nije srušio?
ili je to sve jedno?
kak su drugi došli na otok? sa dharmom pa su se odvojili?

Resin
03-06-2010, 16:25
SPOILER

glavna priča je vrlo jednostavna.
avion je srušen, oni su preživjeli. sve što smo gledali kroz tih 6 sezona se stvarno dogodilo
paralelna priča nije zapravo paralelna ili alternativna. to je nekakav afterlife koji za glavnu priču uopće nije važan. afterlife je stvoren kako bi se dao emocionalni finiš.
otherse je doveo jacob.
edit - othersi su došli prije dharme, u 5. sezoni se dharma raspala, ben je postao jedan od othersa, ubio svog starog i kompletnu dharmu i tada su othersi zauzeli ono njihovo naselje.

Maat
03-06-2010, 20:43
community s01e06
shvatili su!! treba slati deep messages :mrgreen: ova vrsta humora + deep messages popraćeno gradiranjem indie pjesmuljaka u završnim sceama je bio između ostalog i ključ uspjeha devet sezona scrubsa. dobro, osebujni J.D. i dr. cox likovi teško se nalaze. ali communityjevci se stalno razvijaju tak da se ne brinem.

JEFF: the important thing is that you are there for him. the important thing is that you are the only one there for him. and you don't really care what he wants... just as long as you don't have to share him with the rest of the world. because, really, you are just as selfish as i am. you're just not as good at it yet.
ANNIE: you're right. i could never be as good as you. probably because i actually care.
JEFF: profound, but technically meaningless.

:bravo:

demonian
06-06-2010, 22:18
sve što sam pratio je otišlo na piš pauzu do jeseni, jedino me još drži stargate universe, a ako uskoro i ta ekipa ode na pauzu onda mi prostaje dugo toplo ljeto uz kp, lucky me

aegates v.2
07-06-2010, 00:17
Ali je zato počela nova sezona Burn notice :mhm:

A kad sam pročitao da će Entourage skoro počet 7. sezona (27.6. - tako skoro) - nema kraja mojoj sreći ::E:

Paralelno s njim HBO nastavlja i Hung pa će biti ipak nešto za ljetnje dane (da sam počeo od početka gledati True blood bilo bi i više, ali sve te vampire na tv ne mogu podnijeti)

PJ
08-06-2010, 13:05
Gleda tko It's Always Sunny in Philadelphia (http://en.wikipedia.org/wiki/It's_Always_Sunny_in_Philadelphia)? Ako ne, počnite, jedna od najsmješnijih i najbolesnijih serija ikad. Glavni likovi su 3 tipa i ženska (kasnije se pridruži i DeVito), vlasnici jednog puba, koji su potpuno amoralni sociopati i luđaci i tako ulaze u svakidašnje situacije.

The series follows The Gang, a group of five alcoholic, depraved underachievers who run Paddy's Pub, a run-down bar in South Philadelphia. They are dishonest, egotistical, greedy, unethical, arrogant, and antagonistic, and are often embroiled in controversial issues. Episodes usually find them hatching elaborate schemes, conspiring against one another or others for personal gain or the pleasure of watching their downfall. Their tactics often rely on inflicting emotional and sometimes physical pain on individuals both deserving and undeserving.

djevojcica sa sibicama
08-06-2010, 17:04
pred par godina il tako nekako je bila prva sezona na htvu, znam da sam pogledala na imdbu i da je imala ocjenu 6-7, tak neš. bila mi je ok.
sad vidim da ima ocjenu 9.6 *šok*
očito su napredovali kroz sezone :mrgreen:

Tkach
10-06-2010, 00:08
Meni je ta serija gledljivo hipstersko sranje, nešto tipa Arrested Development. Znači mogu gledati popodne dok ležim na kauču i hvata me narkolepsija, ali nije baš Yes, minister.

aegates v.2
10-06-2010, 21:07
Za Sunny - ponekad uhvatio na tv-u i bilo je ok, ali i dosadnih epizoda...ništa baš za početi stalno pratiti

Glede Arrested Dev se u potpunosti slažem..

u tom stilu je puno bolji Larry David i CYE :rotfl: genijalna prošla sezona

Gledao netko prvu epizodu ove nove serije Persons Unknown - izgleda kao mješanac Losta, FF-a i drugih "Tko sam? Odakle dolazim? Kuda idem?" serija; likovi baš i nisu nešto; vjerujem da ću joj dati šansu kroz još 1-2 epizode prije konačnog suda

alisa
10-06-2010, 21:43
jbt jel radis ti ista osim sto gledas filmove i serije?? :rotfl:

Alita
10-06-2010, 22:38
Za takve i slicne izjave na svom podforumu ubuduce sankcioniram. ::E:
Ne, ozbiljno. Pusti aegatesa na miru, to mi je omiljeni forumas.
I gledanje serija se moze fino uskladiti sa svim dnevnim redovima..pogotovo ako pratis kako izlaze, na tjednoj bazi, svaki dan par epizoda.

alisa
10-06-2010, 23:08
hahahha
duboko se ispricavam :(
ali i dalje me zivo zanima kako njegov prosjecan dan izgleda ::E:

malimrav85
10-06-2010, 23:22
kak se besramno poziva kod lika doma
:(

aegates v.2
10-06-2010, 23:22
Ma nema beda -
ja ti skoro uopće ne gledam redovnu TV, posebno planski i navečer, jer nema ništa na njoj vrijedno spomena, ili ako ubace neku seriju, u pravilu si je pogledao prije dvije tri godine (kao sad Dirty Sexy Money - serija već završila prošle godine nakon 3 sezone, a naši tek počinju; ili Mad men koji kasne 1 sezonu što je zapravo najbolji rezultat ikad); tako da svaki dan u tjednu nakon 20h ubaciš seriju/e koja taj dan izašla, sve ih već pogledaš do max 23h (i to je samo možda utorak kad ima najviše) i to je to.
I još kad imaju pauze preko praznika, možeš stići ako što propustiš.
Iznimno, uz doručak nekad padne TBBT ili Office (jer se skinu za cca 10min) ili preko ljeta Entourage, što ti je jednako - doručak 25-30min = TBBT 20min

A sad kad više nema gotovo ništa od serija, onda si navečer umjesto Otvorenog staviš Hot tub ili neki film...et voila!

Organizacija je ključ! Alita i ja se razumijemo :cheers:

Tek sad vidio post Malog mrava - ili je to ili traži savjet kako to sama ostvariti.
I ako se dobro sjećam od prošle godine (da ne tražim sad), također pratitelj Entouragea!

Alita
10-06-2010, 23:59
Pda. Par epizoda svaki dan, prije spavanja. Vikendom Doctor Who. Jedino je nesto veci problem kad nesto ne pratis od pocetka pa moras par sezona nadoknaditi.. Imam problema s prestajanjem nakon par epizoda (mislim, kad su sve tamo i cekaju me..).. Pa onda odvojim dva dana i obavim sto imam :rotfl:
Dva dana po sezoni that is.
Takoder sam u cetvrtom srednje iskusavala vlastitu izdrzljivost i uspjela pogledati cca 200 epizoda neke serije u 4 dana (vlastiti rekord). Ah vrijeme nakon upisa na faks i cekanje desetog mjeseca...
Jedino sto nisam pratila dok je izlazilo iz nekih recimo principa je Galactica. Nakon prve i pol sezone sam pauzirala, htjela sam pogledati sve u komadu, jer su me filler drama epizode zifcirale ::E:
Edit, takoder uopce ne pratim teve program. Osim ponekih vijesti, ako se zalomi dobar film ili ljubav na selu that is.

aegates v.2
11-06-2010, 00:16
Ja sam isto u početku znao uletiti na 2. ili treću sezonu i onda pogledati od početka da stignem, no već nekoliko godina to ne prakticiram jer rijetko bude baš nešto tako zanimljivo, a i ne da mi se.
Uz to uglavnom i nema više takvih serija - ili ih znam i gledam, ili ih znam (pročitaš sadržaj ili odgledaš pilot) pa me ne zanimaju - ove godine tako počeo i FF i SG:U pa odustao nakon nekih 5 epizoda jer su bili preglupi, a i radnje se nekako ponavljaju, odnosno ne razvijaju svoje posebnosti, već počnu s međuljudskim odnosima beskonačno - da to želim gledati, pratio bih sapunice (njih makar ima kod nas na bacanje).

Čak sam i američki Office i 30 rock, iako su mi super, uletio negdje na 3. sezoni, ali mi se nije dalo ići od početka, jer za komedije u pravilu nije bitno i ako nešto preskočiš. (BSGalacticu ja još nisam pogledao jer mi je užasno išla na živce predsjednica nakon svega nekoliko epizoda...stalno si govorim da budem, ali sam broj epizoda me plaši...EDIT i političke drama epizode kako si rekla)

Zadnje 2 godine su nekako bile jako mršave po kreativnosti glede novih stvari. Skoro samo komedije su bile dobre - Community, Modern family - a tako nešto super dođe pred spavanje i za lakši san :sleep:

Tv skoro ništa (iako sad kad krene SP bude malo više) pa ni Ljubav na selu - iako tek ovih dana otkrivam ovdje i kod nekih frendica da izgleda svi gledaju (ja bio u zabludi da to nitko ne prati)

malimrav85
11-06-2010, 00:18
entourage očekujem!
živo me zanima rasplet sa ericom u braku!

Alita
11-06-2010, 00:32
Istina, sad bas i nema toliko dugovjecnih serija...ako zanemarimo Prison Break ili Lost. (lost takoder nisam pratila, previse fillera cujem), ali Boston Legal je dosta trajao i bio je iz sezone u sezonu bolji (kritika US Supreme Courta ftw), cujem da ce David E. Kelly opet raditi neku pravnicku seriju, Shatner ce glumiti u Shit my dad says cemu se veselim... A SG-1 me jos ceka recimo. Uglavnom sf serije traju dulje. (scrubs su izuzetak) Zahvaljujuci Foxu pola serija ukinu prije nego stignu uopce reci sto imaju (TSCC, Dollhouse - Wheadon stvarno nema srece s Foxom, rejtinzima i zivotom opcenito lately.. Al ok, vise srece s Dollhouseom nego s Fireflyem..rant rant..)
A i office i 30rock i takve serije se po meni ipak isplate gledati od pocetka (ili sacuvati za razdoblja bez serija ::E:)
...sad kad to pisem.. Smallville nisam pratila od pocetka.. Bas bih mogla kad cu imati vremena pogledati i te prve 4 sezone. Ako nema previse teen drame.

aegates v.2
11-06-2010, 00:45
Stargate sam gledao kad je išao davno na Kanalu A, ali kako je njima bio oslabio signal (ili meni antena - ne sjećam se), prestao ih gledati nakon nekog vremena, pa nisam ni izdanke pratio - ali to mi je više ono serija za kauč i Tv (kad naletiš, naletiš), nego za skidanje...
TSCC je bio dobar, dok Dollhouse nisam pratio - cijela ta Buffy ekipa mi baš nije na vrhu liste omiljenih glumaca (a ni sadržaj mi se nije činio obećavajućim).
I da, vidim reklame po gradu za NCIS:LA - pogledao dvije epizode na početku sezone zimi i odustao - loša kopija pravog NCIS-a koji je zapravo i jedini od policijskih/bolničkih/odvjetničkih serija koje pratim

Glede Shatnera - također vidio najavu :thumbup:...također na popisima pojedinih kuća ima i drugih dobrih najava (sad da ne tražim - drugom prilikom detaljnije)

@MMrav - ja samo čekam Arija i njegove komentare te kako će sad Lloyda :mad2:
edit - Ericu će sigurno naletiti neka glumica i neće moći odoliti (kao Runkle u Californication, iako je Eric papak u usporedbi s njim)

Maat
11-06-2010, 13:53
sad ozbiljno dolazim u napast da počnem gledat entourage. iako nisam sigurna jel mi to baš pametno :mrgreen:

završila sam community :( idem sad modern family, aj baš da vidimo

Resin
11-06-2010, 16:25
phil iz tog modern family je takav bezobrazni ripoff michaela scotta:rotfl:
al nije to loše::E: