View Full Version : Kaj pijete?
Pages :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Lucius Veratius
13-04-2006, 02:54
Nadam se da ĂŚemo na ovom topicu dobiti odgovore na sljedeĂŚa pitanja:
ZaĹĄto OĹžujsko ima okus kao da ga rade od voĂŚa koje ostane na placu nakon radnog vremena?
ZaĹĄto Tomislav ima okus po ljutim travama?
Je li istina da proizvoðaè Ribara nagraðuje onog koji je popio 50 boca s novom jetrom?
Ako je, zar ne bi to onda trebalo primijeniti i na Žuju npr. za 250 boca?
Je li istina da je Simfonija (za nealkoholièare: preloťe vino koje je ljudima doslovce radilo brazde na licu) neko vrijeme bila zabranjena?
Zaťto Stella punjena u HR ima okus kao malo bolja Žuja?
Da li se cure zbilja tako brzo napiju ili im je to samo povod za hihotanje i sljedeĂŚe izjave: ÂŤJoj kak sam se strgala, e nisam normalna, tak me puca jooooj!Âť ?
Je li istina da se nakon popijenog Q-Packa MB-a od 2 litre (za nealkoholièare: radi se o pivi koju rade Srbogorci i jako je jeftina) halucinira?
Za cure: Da li deèki izgledaju ljepťe dok ste pijane?
Za deèke: Da li cure izgledaju ljepťe dok ste pijani ili ste samo papci pa vam treba alkohol za upucavanje (meni ni on ne pomaŞe)?
lobotomija
13-04-2006, 02:58
rakija"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdje je mike?
rakija"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdje je mike?
izvolte?
da...rakija...problem je kaj niť ne vidiť ak malo previťe popijeť.inaèe ok.
ja pijem pivo jer odrĹžavam liniju,a i uzgajam drugu bradu jer smatram da je to seksi i erotika :smt003
konzerva
13-04-2006, 10:32
piva, po moguĂŚnosti crna...presjeĂŚ tu i tam s dobrim whiskyem.
i da cure izgledaju puno ljepťe i duhovitije,dakle privlaènije kad popijeť!
ťta se tièe srpsko/crnogorskih piva pio sam samo nikťiÌko (cg) i mogu reÌ da me ugodno iznenadilo.fakat nije loťe.
joooj kak mi se piva zamjerila.joooj kak mi se slovaèka zbog pive zamjerila. volim jedno hercegovaèko domaÌe crno vino.
martini
vermouth (kad se nema para za martini :smt003 )
red bull-votka (kako je to dooobro!)
crno vino (ali malo bolje, znaèi sve ispod 30kn se miješa sa neèim)
breezeri
šola-braveheart
13-04-2006, 11:36
votka,viski
piva-stella je prije bila bolja,valjda prije nego se je pocela puniti kod nas(bavaria i zlatorog)
vino-ako je dobro samo,ako nije onda bambus-samo vise nece probati one zagorske buckurise-nesto najodvratnije sta postoji
da li su cure ljepse kad sam pijan?
zavisi koliko sam pijan.ako se oblokam ne bi primjetio niti charlize theron da sjedi pored mene,a ako sam malo pijan opet su sve cure isto lijepe kao sta su bile i prije-opet ne valja :smt003
Ante Gotovina
13-04-2006, 11:53
Pivo je zakon. Naroèito toèeno, onako fino hladno, sa malo pjene, kad se krigla orosi :smt030 :smt030 :smt030
Kad je takvu vidim na reklami, oèi mi skoro iscure van :smt118
Lara Car
13-04-2006, 12:04
H20 :smt003 :smt003 :smt003
Bacardi Breezer :smt007 :smt007 :smt007
Bailyes (ili Baylies :smt017 ili :smt017 ) :smt007 :smt007 :smt007
Orahovac :smt007 :smt007 :smt007
Bloody screamin' orgazam :smt050 :smt050 i ostali shooters-i
koteli raznorazni
LoĹĄe vino ak se pije u parkiĂŚu..ak se guĹĄta u bircu onda pivkan presjeĂŚ sa medicom..predobra kombinacija :smt003
http://img139.imagevenue.com/loc279/th_20420_japPelinkovac.jpg
Pivo je zakon. Naroèito toèeno, onako fino hladno, sa malo pjene, kad se krigla orosi :smt030 :smt030 :smt030
Jel ovak? :smt003 :smt016
http://img84.imageshack.us/img84/5959/dsc013366gf.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=dsc013366gf.jpg)
Da, ja isto volim pivo. Osim piva, tequila i votka. Al opet, to mi nije guťt, popijeť ih nekoliko i nacugať se. Pivo je fino i joť moŞeť dugo uŞivat u njemu. Naravno, pod uvjetom da je neka dobra. Preporuèam "Mrki medvjed" u medvedgradu, meni osobno najbolje pivo tamo. A probao sam sve. (na slici je "Zlatno neťto" (pivo? vrè nije sigurno...)
Robierre de Cochon
13-04-2006, 13:07
rakija - broj jedan...bez obzira an regiju porijekla. :smt001
onda Ĺžestice: rum (bacardi bijeli, crni), stock
vino, crno
Uglavnom sve osim pive, votke, domaĂŚih Ĺžestica - a i to se popije kad je kriza :smt003
Uglavnom deèki popiju sve, nisu izbirljivi, ali Şene bogati - to sve nekakvi fensi kokteli, ťuteri, fensi pive tipa stella, ovo, ono, p.... materine!
"Cure, kaj bute pile?" - i naravno - ne bu pivu, nego red bul votku, najskuplje mora uvijek :smt011 .
MA DAJ MI VELIKOG PANA I ZDRAVO DOVIĂENJA, GLAVNO DA UDARA :smt030
Ili kad ja smuÌkam na feťti u goricama koktelèinu od svega piÌa kaj se naðe na stolu (10-ak vrsta najèeťÌe), cugnete 2dcl i gotovo, amen. U tom sluèaju morate imati i WCD-papira kod sebe... :x
OVAKO-kad se dovoljno naroljas,svi su ti lijepi i privlacni.bio cura il decko.
ja osobno ne uzivam bas u votkicama i pogotovo red-bull votkama jer bi htjela dozivjet sljedece jutro.
zuja je zakon.da.karlovacko nije piva i ne razumijem kako je taj drekec mogao dobit nagradu tam di ju je vec dobio.ono,wtf?!
rakija i pelin su ubojice i divim se ljudima koji to piju.ja cim pomirisem jedno od to dvoje mi se dize moj jadni zeludac.
zlatni vrc je jako dobra piva i brijem da mi je ribar ubio jetru u mojim mladjim danima.
zuja je zakon.da.karlovacko nije piva i ne razumijem kako je taj drekec mogao dobit nagradu tam di ju je vec dobio.ono,wtf?!
laĹži. :smt003
karlovaèko je bolje.bilo bi najbolje da nema velebickog,a pogotovo pana i kaja.e pan i kaj-to su pive.
uuuu Velebitsko je zakon-pogotovo crno...
e a ono Kplus pivo,a pilo se i to kad ni bilo para,al ajd pitko je...
mislim kolko para tolko i muzike
Lara Car
13-04-2006, 14:06
Ima Velebit i najbolju izvorsku vodu :smt003 "Sveti Rok" :smt007 :smt007 :smt007
..mislim netko guĹĄta u pivi,a netko u vodi... :smt003
pfuj piva :smt011 :smt011
prièal mi je lik u jednom duÌanu di ima velebitskog da su amerikanci (tam se izvozi veÌi dio) rekli da koji nam je vrag da od tak dobre vode radimo pivo. :smt003
Favorit pivo proĹĄlo ljeto cijelo
ja obozavam rakije - maj fejvrit orahova :smt050 ,pa visnjina, pa od drinja, pa viljamovka of kors :smt003 , pa travarica.....ma u biti sve rakije volim
onda sljede votka, bacardi, tequila, sambuka, pelin, campari, likeri....
pa nisu ni na odmet shootersi, pa od koktela zombie, sex na plaži, may-tay ili tay-may ne znam kak se fiše.....moj najdraži koktel je negroni :smt050 (samo alkohol-2 vrste ruma,likeri,countineou-ni to ne znam kak se pise,i jos neki opaki alkohol ide unutra)-od 3 ovakva ne stojis vise-jedino od soka kaj ima u njemu je komadic narance koji pliva :smt003
i ne pijem pivu i vina to mi e totalno fuuuuuuuuuuuuuuuj :smt078
Lara Car
13-04-2006, 15:13
ja obozavam rakije - maj fejvrit orahova :smt050
POTPISUJEM :smt003 :smt050
ja obozavam rakije - maj fejvrit orahova :smt050
A kaj sam vam ja rekel gore...? Malo smo fensi ĹĄemensi, ha? :smt003
Pijem sve i svasta, pogtovo vikendom :smt003 moje podrucje... :smt003
ZaĹĄto OĹžujsko ima okus kao da ga rade od voĂŚa koje ostane na placu nakon radnog vremena?
Jer ga rade od istog...
ZaĹĄto Tomislav ima okus po ljutim travama?
Jer ga rade od istog...
Je li istina da proizvoðaè Ribara nagraðuje onog koji je popio 50 boca s novom jetrom?
Nije istina jer bih s obzirom na cinjenicu da frend i ja podijelimo 3-5 l boca istog svake subote, trebao bih imati vec nekoliko novih jetri :smt003
Rekoh da nije... :smt003
Je li istina da je Simfonija (za nealkoholièare: preloťe vino koje je ljudima doslovce radilo brazde na licu) neko vrijeme bila zabranjena?
Ne spustam se ispod Ribara...zapravo ispod Ribara ni nema vise kam :smt005
Zaťto Stella punjena u HR ima okus kao malo bolja Žuja?
Jer je radjena od istog buckurisa...jedino belgijsko iz HR Stelle je njezin recept...kojeg se u nasim punionicama bas i ne drze :smt003
Da li se cure zbilja tako brzo napiju ili im je to samo povod za hihotanje i sljedeĂŚe izjave: ÂŤJoj kak sam se strgala, e nisam normalna, tak me puca jooooj!Âť ?
Kako koje...ali imao sam slucaj da su me zvale frendice od cure da se ova napila, pa sam ju moro doma nosit...nakon (navodno) 4 pive :smt011
Je li istina da se nakon popijenog Q-Packa MB-a od 2 litre (za nealkoholièare: radi se o pivi koju rade Srbogorci i jako je jeftina) halucinira?
Frendu je nakon MB-a bilo jebeno u Saloonu...zakljuci sam :smt005
Za deèke: Da li cure izgledaju ljepťe dok ste pijani ili ste samo papci pa vam treba alkohol za upucavanje (meni ni on ne pomaŞe)?
Da izgledaju ljepse...postaju supermodeli :smt005 Beer/whiskey/wine goggles cine svoje :smt003
MinesweePer
13-04-2006, 16:41
oboĹžavam martini, bijeli mi je bolji od crvenog, volim si i vino popit i btw, zaĹĄto ga nisi stavio u anketu :smt017
A kaj sam vam ja rekel gore...? Malo smo fensi šemensi, ha? :smt003
a jesam fenci smenci,kaj ces :smt003
u pravilu sve te rakije imamo doma,pa cugamo ja frendice prije neg idemo van....tak da vani popijem jos koju,samo da me satre do kraja :smt003
ultraviolet
13-04-2006, 17:03
Zašto Ožujsko ima okus kao da ga rade od voæa koje ostane na placu nakon radnog vremena?
kako kada
ožujsko je poput žene u menopauzi - nikad ne znaš što možeš oèekivat
Zašto Tomislav ima okus po ljutim travama?
kaj ima? :smt017
hm.... :smt017
brijem da im se to ne isplati. trebali bi sponzorirat generacije...
okej, ovo su sad veæ bullshit :smt003
Je li istina da je Simfonija (za nealkoholièare: preloše vino koje je ljudima doslovce radilo brazde na licu) neko vrijeme bila zabranjena?
simfonija - jedno vino koje je jeftinije od ambalaže :smt003
ja sam èula da simfonija opæe nije vino, nego èisti sumpor
al susjeda barica iz kvarta smatra suprotno.....
juèer je opet pala s bicikla...
Zašto Stella punjena u HR ima okus kao malo bolja Žuja?
stella sucks big time
Da li se cure zbilja tako brzo napiju ili im je to samo povod za hihotanje i sljedeæe izjave: «Joj kak sam se strgala, e nisam normalna, tak me puca jooooj!» ?
znanstveno je dokazano da žene podnose alkohol još gore od indijanaca i da su hihotanje i slobodno ponašanje uroðeni
di to ima za kupit? :smt003
who da fak are srbogorci?
Za cure: Da li deèki izgledaju ljepše dok ste pijane?
definitivno
Za deèke: Da li cure izgledaju ljepše dok ste pijani ili ste samo papci pa vam treba alkohol za upucavanje (meni ni on ne pomaže)[/quote]
ak si papak, onda si papak, sa cugom, i bez nje....
ultraviolet
13-04-2006, 17:06
kao što se veæ dalo i zakljuèit, ja sam veliki protivnik alkohola svake vrste. smatram da pijanèevanje ne dolièi jednom studentu, osobito pfzg... :smt018
Uh, ultraviolet kak si ti konzervativna :oops:
"Osobito PFZG"... MI smo kao elita, jupiiiiii.
fat drummer
13-04-2006, 17:27
uv u Şivotu alkohol nije taknula... naprotiv, svaki koji joj je doťao blizu je promptno popila. uv ne dotièe alkohol, ťteta ga bacat...
Insomniac
13-04-2006, 17:43
Breezeri
Tequilla
Kokteli
Whiskey
pivu ne pijem,vino jedino crno.
sokiæe
likerèiæe
koktelèiæe
èokoladu sa šlagom i druge tople napitke
juice votku ili bambus ili neki koktel.a pivu ne volim
Ante Gotovina
13-04-2006, 19:34
[quote="ante_heroj":2ugggeuf]Pivo je zakon. Naroèito toèeno, onako fino hladno, sa malo pjene, kad se krigla orosi :smt030 :smt030 :smt030
Jel ovak? :smt003 :smt016
http://img84.imageshack.us/img84/5959/dsc013366gf.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=dsc013366gf.jpg)
Da, ja isto volim pivo. Osim piva, tequila i votka. Al opet, to mi nije guťt, popijeť ih nekoliko i nacugať se. Pivo je fino i joť moŞeť dugo uŞivat u njemu. Naravno, pod uvjetom da je neka dobra. Preporuèam "Mrki medvjed" u medvedgradu, meni osobno najbolje pivo tamo. A probao sam sve. (na slici je "Zlatno neťto" (pivo? vrè nije sigurno...)[/quote:2ugggeuf]
Kolega, potrefio si stvar. Medvedgrad rulz, naroèito kad je nekad bio happy hour, 12 kn/litra pive! Ne znam dal' joť ima toga otkako su ga iznova otvorili, ali svakakose isplati otiÌ i probat specijalitete iz Medvedgrada. Jamaèno neèete pogrijeťiti! (joť da me netko plaÌa ťto reklamiram :smt003 )
Jedino vam ne bih preporuèio da negdje uzmete u ruku pivo ''zlatni vrè'' (ono ťto se nekad reklamiralo po tv-u), valjda jedino pivo koje sam probao a ne valja 5%.
Slavonka
13-04-2006, 20:44
martini
kruskovac
pa visenje iz ujnine rakije, kao mi cemo jesti visnje, necemo piti rakiju da se ne napijemo jer mi starci dolaze, a naravno da su visnje u sebe povukle sav alkohol, kako smo se opile, uuu
Ne znam zasto, inace ne pijem, ali oko Uskrsa me uvijek netko u Slavoniji s necim smota i eto...
Inace alkohol mi je pomogao da polozim vozacki, fala blacky... nije ni dalmatino los, al ono to su sokici, od tog se nemos napit sve i da hoces
A rakiju, pravu, staru Slavonsku sam popila samo jednom, na nagovor decka i sad stalno pita: jesi za rakijicu, ali ja vise ne bihhhh, peklo me je to :smt018
Gospodin Pravokutnik
13-04-2006, 22:23
Bijelo iz ilockih podruma+jamnica :smt023
da imam para derao bih samo po tekili, naravno pelin isto nije za bacit a piva je za dobro popodnevno utazavanje zedji
Kajaznam, ja bas nikad nisam mogla puno popit, moje cure su mene uvijek debelo sisale. Prije dok sam izlazila svaki vikend pila sam bijelo i fantu, sto mi je sad malo bljak, al to valjda zato kaj sam se odvikla. Ili se pravim fina, nesto od toga :smt003
Sad pijem rijetko i to ona neka pickasta pica tipa djus-votka, stock-cola, gin-tonic, picke-materine.
"Cure, kaj bute pile?" - i naravno - ne bu pivu, nego red bul votku, najskuplje mora uvijek
Znaci ti bi castio, al da joj jos i odaberes kaj ce pit :smt003
Medvedgrad rulz, naroèito kad je nekad bio happy hour, 12 kn/litra pive! Ne znam dal' joť ima toga otkako su ga iznova otvorili
Happy houra viĹĄe nema al je zato piva pojeftinila. Pola litre je 8 kuna, prije je bilo 10. Litra je valjda 12, nikad ne uzmem tolko al slijedeĂŚi put moĹžda budem.
konzerva
13-04-2006, 22:42
[quote="ante_heroj":13vlt3ua]Medvedgrad rulz, naroèito kad je nekad bio happy hour, 12 kn/litra pive! Ne znam dal' joť ima toga otkako su ga iznova otvorili
Happy houra viĹĄe nema al je zato piva pojeftinila. Pola litre je 8 kuna, prije je bilo 10. Litra je valjda 12, nikad ne uzmem tolko al slijedeĂŚi put moĹžda budem.[/quote:13vlt3ua]
kak nema?proťli petak i subotu je cijelu veèer bila piva 5 kuna!!! (bar u onom koji se jedini joť zove medvedgrad)
kyzer soze
13-04-2006, 22:43
dobri stari smaragdni brzozapaljivi i u glavurdu udarajuĂŚi apsint...hehehehe the good old times =P~
Miss Sarajevo
13-04-2006, 23:54
Nadam se da ĂŚemo na ovom topicu dobiti odgovore na sljedeĂŚa pitanja:
Ovo prvo je istina bar kod mene 20 kn / 2 pive i gotova sam
barem znam da zbog alkohola neĂŚu bankrotirati :smt002
a ovo drugo, pa moĹžda tu ima malo istine,
pogled ti se malo zamuti, jako si sretan sve ti je smijeĹĄno,
pa zaboraviĹĄ kako izgledaju ljudi oko tebe :smt003
pijem kaj dode pod ruku...ono kaj stvarno ne volim su kisela zagorska bijela vina...e to je fuuuuuuuuj...
crno vino al da je puno i slatkasto, moze i dobar prosek, piva bas i ne jer se od nje osjecam lose, zestice mogu eksnuti al ne prepuno jer mi dode muka...mjesavina juica i votke ne dolazi u obzir...(nakon jednog incidenta u srednjoj, isto je i s cokoladnim likerom i trojkom...(ima tih incidenata :smt012 )
iako se ogradujem od zagorja mislim da jedino kaj imam od njih je ljubav prema cugi.. :smt020
sad sam bas popila casu crnog, jos bi jednu al moram uskoro vozit auto.... :smt010 :smt010 :smt010 :smt009
Starfish
14-04-2006, 00:19
Sad pijem rijetko i to ona neka pickasta pica tipa djus-votka, stock-cola, gin-tonic, picke-materine.
:smt044 zato je Romana jedan od mojih omiljenih forumaša...potrgah se... :smt003
ontopic...
Svi æete izgorijeti u paklenom ognju... :smt051 :smt051
mala buba
14-04-2006, 00:20
dobri stari smaragdni brzozapaljivi i u glavurdu udarajuĂŚi apsint...hehehehe the good old times =P~
kako to mislis, OLD times :smt003 :smt003
a inace, pijem sve, glavno da je alkohol a da nije ribar ili stella
(ok, popit cu i stellu ako bas stisne)
kak nema?proťli petak i subotu je cijelu veèer bila piva 5 kuna!!! (bar u onom koji se jedini joť zove medvedgrad)
Kaj ja znam, nisam vidio nikakvu obavijest al sam skuĹžio da je pola litre 8 kuna kolko je prije bilo na HH-u. E sad, petkom i subotom nisam bio, al ak ti kaĹžeĹĄ, ja ti vjerujem. I nisam pio nikad u medvedgradu, samo malom medi. U medvedgradu sam jeo.
Mogu popiti i antifriz,samo da nije od Ine...taj mi ne paĹĄe :smt003
Onda joť i rakija (brlja),i èista vodka...brrrrrrr....to su mi odvratna piÌa,ali sa druge strane ako sam veÌ pijan onda ih mogu popiti...Ribar(iako se ne moŞe kvalificirati kao vino) i vina za 8 kuna ne dolaze u obzir...
:smt009
Ambrozij.......to mi je vise u sklopu posla,ali jako volim blue curacao.....sa malo votkice.Zovem to "Sorry Sodoma".
But honestly,Ill take any champagne.
Lucius Veratius
14-04-2006, 01:45
Ne spuĹĄtam se ispod Ribara... zapravo ispod Ribara ni nema viĹĄe kam
Deèko drŞi standarde. :smt003
volim si i vino popit, i btw, zaĹĄto ga nisi stavio u anketu?
Isprièavam se svim ljubiteljima vina ťto ga nisam uvrstio u anketu. Trebalo je biti tamo, ali je ovo prvi put da sam radio anketu pa nisam znao da je broj stavaka ogranièen. Poslije sam to pokuťao ispraviti, ali mi javlja neki error.
Who da fak are srbogorci?
Srbi i Crnogorci.
ak si papak onda si papak, sa cugom, i bez nje...
Now it's personal.
Kao ťto se veÌ dalo zakljuèiti, ja sam veliki protivnik alkohola svake vrste. Smatram da pijanèevanje ne dolièi jednom studentu, osobito pfzg....
Ajde ne seri.
ÂŤCure kaj bu te pile?Âť - i naravno â ne bu pivu, nego red bull votku, najskuplje mora uvijek
Ovu sam problematiku veĂŚ jednom dotaknuo na Leksikonu barenja. Nakon ĹĄto ti kaĹžu ĹĄto piju, pune oduĹĄevljenja i sjaja u okicama, kaĹžeĹĄ im: ÂŤA di vam je?Âť
Neki teoretièari upucuvanja osporavaju ovu metodu, ali ja sam njen èvrsti zagovornik.
Ne pijem niťta alkoholno, samo voda, sokove izbjegavam, ali volim kavu...eto, kad mi organizam alergièan na alkohol, ustvari miris alkohola me tjera na :smt078 ....blago meni :smt003
Tuborg, pa tequillu na ex, pa tuborg, pa tequillu, pa tbrg pa tgekl..........
:smt001 :smt002
malimrav85
14-04-2006, 11:47
Piva i vino samo uz neko jelo.
U slobodno vrijeme Jack Daniels,Stock ili neka rakija kuène izrade.
ultraviolet
14-04-2006, 15:09
Ajde ne seri.
:smt087
:smt088
Za deèke: Da li cure izgledaju ljepše dok ste pijani ili ste samo papci pa vam treba alkohol za upucavanje (meni ni on ne pomaže)?
Nemre ona bit ruzna koliko ja mogu bit pijan... :smt003 :smt003
Sve se pije...brijem da sam antifriz i aftershave jos nisam popio... :smt003
Definitivno je avantura nakon 15 pivi i negdje 10 rakija (od meda) probat doc mado i ujutro se dic...gotovo nemoguce... :smt003
Ante Gotovina
14-04-2006, 16:29
Sad me zezať. 5 kn pola litra pive? Auuuu, za to se isplati Şivjeti. Prvom prilikom trèim pogledat.
Uglavnom, atmosfera je u Medvedgradu vrhunska. Kao u irskim pubovima kad gledať film. Glazbe nema, na zidu piťe zabranjeno puťenje (samo ťto se toga ljudi bať i ne pridrŞavaju, na kraju se utopiť u dimu :smt003 ), tako da su na gozbu pozvani samo pravi kapaciteti, a nekakvih ťminkerèiÌa, curica (Şenska populacijo, nemojte se uvrijediti, ne mislim na vas :smt003 ) i pe...èiÌa koji cuclaju nekakve 0.03 likerèiÌe, koktele i sliène otmjene pi..arije tamo zapravo i nema.
Zato: krigla na stol i gutaj! :smt030 :smt030 :smt030
face to face
14-04-2006, 17:04
prvo treba pozdraviti lozu gang
dakle zaĹĄto volimo lozu?
zato jer smo i sutra pijani od nje
zato jer kvalitetno i nenadmaĹĄno brzo upropaĹĄtava jetru
zato jer volimo gledati izraz faca curica kad bi one pomirisale ĹĄto mi to pijemo :smt003
zato jer je gora kombinacija nego pivo i pelin ili pak dva piva
naravno i piva se pije, toèena tomo crni je drug pravi :smt003
POSEIDON
15-04-2006, 02:16
1.kvalitetno bijelo vino
2.whiskey (u sto ne spada balic kojeg ne mogu vidjeti,i zato nikada ne pijem viski kolu vani jer uvijek zaracunaju kao da je skupi viski a stave govno od balica ; samo djeki )
3.tekila & vodka
4.djin tonik
5.tamno licko pivo
6.erdinger & leffe (oba crna)
7.provjereno domaca travarica
8.mineralna
(bez broja - "za ubijanje"- apsint)
-razno
malimrav85
15-04-2006, 11:00
prvo treba pozdraviti lozu gang
dakle zaĹĄto volimo lozu?
zato jer smo i sutra pijani od nje
zato jer kvalitetno i nenadmaĹĄno brzo upropaĹĄtava jetru
zato jer volimo gledati izraz faca curica kad bi one pomirisale ĹĄto mi to pijemo :smt003
zato jer je gora kombinacija nego pivo i pelin ili pak dva piva
naravno i piva se pije, toèena tomo crni je drug pravi :smt003
:smt006
Ko ju ne bi volio... :smt007
Guiness i crna piva iz medvedgrada tj. sad je mali medo...
:smt030 :smt030 :smt030 :smt030
tequilla s narancom i cimetom kao zamjena za sol i limun...
inace tequilla i red bull,
vodka tonik/sok od borovnice/ juice...
ljeti volim koktele...
uz hranu neko fino vino...
konzerva
16-04-2006, 02:53
brijem da sam antifriz i aftershave jos nisam popio...
e luzeru ja sam pio jednom i antifriz! :smt003 (uopĂŚe nisam kroner...)
vidim kako stvari stoje s anketom pivopije su u veĂŚini.slijedeĂŚa anketa bu bila bitter or lager?(u srednjoj sam napisao esej iz eng na tu temu,ali nije da se hvalim...)
e luzeru ja sam pio jednom i antifriz! :smt003 (uopæe nisam kroner...)
:smt107 A da uzmes moj nick...??...i kakav je antifriz...??...
tequilla s narancom i cimetom kao zamjena za sol i limun
Tzv. Gold tequilla.
Nisam ju probao, pijem ovu klasiènu, sol i limun, tzv. SIlver tequillu...
votka finlandia,uglavnom sa red bullom... tekila sierra, neko kvalitetno vino, bijelo uglavnom...bacardi-cola
pivu ne volim bas jer od tog smrdim ko zadnji kroner, a pisam ko slon...
tequilla s narancom i cimetom kao zamjena za sol i limun...
inace tequilla i red bull,
vodka tonik/sok od borovnice/ juice...
ljeti volim koktele...
uz hranu neko fino vino...
ja vas cure ne razumijem naruèujete takve "kerefeke" da raèun nemoŞe bit ispod sto kuna pa jeste vi normalne
naruèi pivo ili kolu i bok
pijem sve (sve osim koktela bilo koje vrste i crnog vina)
mala buba
16-04-2006, 19:19
Definitivno je avantura nakon 15 pivi i negdje 10 rakija (od meda) probat doc mado i ujutro se dic...gotovo nemoguce... :smt003
probaj nakon toga dici se u sest i ici na obiteljsku berbu gljiva po zagorskim bregima :smt003
a inace, sto se tice mijesanih pica...slazem se s bafi. mjesana pica su zakon. (mislim, meni je alkohol opcenito zakon :smt003 ) i nemate sto zanovijetati ako si cura sama placa. njene pare, njena stvar, ne morate vi tu nista razumijeti.
probaj nakon toga dici se u sest i ici na obiteljsku berbu gljiva po zagorskim bregima :smt003
Pa da me jos u zagorju šusne onaj zrak koji ima barem promil u sebi...ostao bi zajedno s gljivama tam...fala lijepa...
a inace, sto se tice mijesanih pica...slazem se s bafi. mjesana pica su zakon. (mislim, meni je alkohol opcenito zakon ) i nemate sto zanovijetati ako si cura sama placa. njene pare, njena stvar, ne morate vi tu nista razumijeti.
moramo biti gentlemani i i placati damama neku cugu tu i tam...nemremo bas bit seljaci...ali ni u tom slucaju ne trebaju past razna zanovijetanja...samo pod stol... :smt003
i ja se slažem s tim ili mi je glupo kad deèki misle da oni kao smiju piti a cure ne
i ja se slažem s tim ili mi je glupo kad deèki misle da oni kao smiju piti a cure ne
Pih to su gluposti...sto vise pijanih to je veselije...ja dosad nisam upoznao niti jednog tipa s takvim razmisljanjem...
Ajde da pitam nešto - vi tako pijete recimo kad izaðete van, pa onda tokom veèeri i noæi jel? Ili?
Mislim, jesu pive 0.25, a rakijice se piju iz žujinog èepa ili to onako muški potegnete, 15x0.5 i 10 pravih rakijica iz onih malih èašica za rakiju (zaboravih kako se zovu, a i svaki ih kreten drukèije zove). :smt017
Ajde da pitam nešto - vi tako pijete recimo kad izaðete van, pa onda tokom veèeri i noæi jel? Ili?
Mislim, jesu pive 0.25, a rakijice se piju iz žujinog èepa ili to onako muški potegnete, 15x0.5 i 10 pravih rakijica iz onih malih èašica za rakiju (zaboravih kako se zovu, a i svaki ih kreten drukèije zove). :smt017
Tokom noci...npr. u 9 je sastanak zatim do negdje 12- 01h ruziona po bircevima i nakon toga anva...ja ne znam rakiju pit drukcije neg ju potegnut...i šlus...nema druge...u principu tak je najbolja...i da iz malih casica za rakijicu se pije...kad ih ima...kad ne pijes iz onog kaj ti daju...
Znaèi, izraèunom dobivamo slijedeæe: recimo da piješ od 9 do 5 ujutro - to je 8 sati. Za to vrijeme popiješ (a pretpostavljamo da prièaš o 0.5l) 7.5 litara piva i 10 "pravih" rakija (znam kako medica šusa, frend ima cijeli pogon u Zagorju).
Uvijek sam mogao dosta popiti, ali ovo izgleda zastrašujuæe i ja priznam da ne mogu toliko potegnutii. Ne u jednoj noæi. Ili ovdje neko peca ili ja nisam što sam nekad bio... :smt003
lobotomija
16-04-2006, 19:49
benkovaèki rose!
i loť je i previťe ruŞièast!!!
prejakog okusa u usporedbi s francuskom inaèicom....
subblack iam najopakiji pravokutnijk natpis-stavite ga u profilu p askuĹžite kak smo coool :smt004
Uglavnom sastanak oko 9 u parkicu, 3-5 l bambusa svatko i biranje lokacije...na lokaciji (od otprilike 12 - 4) 3-4 pive i to je to...zna se zalomit koja bombica pelina ili piva na putu prema lokaciji :smt003
Znaèi, izraèunom dobivamo slijedeæe: recimo da piješ od 9 do 5 ujutro - to je 8 sati. Za to vrijeme popiješ (a pretpostavljamo da prièaš o 0.5l) 7.5 litara piva i 10 "pravih" rakija (znam kako medica šusa, frend ima cijeli pogon u Zagorju).
Uvijek sam mogao dosta popiti, ali ovo izgleda zastrašujuæe i ja priznam da ne mogu toliko potegnutii. Ne u jednoj noæi. Ili ovdje neko peca ili ja nisam što sam nekad bio... :smt003
Godine i godine i godine i godine iskustva...ali u toj avanturi nisam bio sam..neg mi se pridruzio frend koji je kolegijalno i vrhunski pratio moj ritam...+...nije do 5 ujutro...neg do negdje 3 maximum jer kakva god bila zika nemres nakon tog izdrzat bas puno vani...+...zadnje 3, 4 pive su bile zujice strong...jer kreteni u potepuhu nisu imali obicnu...a u ostalom znas kak se kaze: s kim si...takav si...i...kolko kapljic tolko let... :smt003
i ja se slaŞem s tim ili mi je glupo kad deèki misle da oni kao smiju piti a cure ne
a ja joť dodajem k tomu kad misle da sve cure piju koktelèiÌe.. evo ja bať ne volim te koktele i mislim da je glupo bacit 40kn na koktel...zapravo i ne idem na takva mjesta di se miksaju kokteli
a ja još dodajem k tomu kad misle da sve cure piju koktelèiæe.. evo ja baš ne volim te koktele i mislim da je glupo bacit 40kn na koktel...zapravo i ne idem na takva mjesta di se miksaju kokteli
Ja ne mislim, dapace...upoznao sam puno trebica kaj si uzmu pivicu...il...rakijicu...gemistek...il tak nes...opet sam poceo tept alkoholu...aaaargghhh to nije dobro...
Ja ne mislim, dapace...
pa jasno kad cure loèu viťe od vas i ne piju tak da prvo moraju zaèepit nos..
pa jasno kad cure loèu više od vas i ne piju tak da prvo moraju zaèepit nos..
:smt005 :smt005 :smt005
mala buba
16-04-2006, 20:11
Ajde da pitam neťto - vi tako pijete recimo kad izaðete van, pa onda tokom veèeri i noÌi jel? Ili?
Mislim, jesu pive 0.25, a rakijice se piju iz Şujinog èepa ili to onako muťki potegnete, 15x0.5 i 10 pravih rakijica iz onih malih èaťica za rakiju (zaboravih kako se zovu, a i svaki ih kreten drukèije zove). :smt017
rijetko pijem, ali kad mi se bas cuga, onda si dam oduska. tako zestoko pijem doma/kod frendice/decka/na privatnom tulumu gdje znam svakog, i onda se cuga cijelu noc. kao prije te berbe, kad je eto bio frendici rodjendan i meni se bas cugalo. skupile se mi curke kod nje (ne volim se bas rasturiti od cuganja kad sam vani zbog vise razloga, za to mi je najbolje neko pripito stanje)
ajmo reci da je bilo onako muski, pive od pol litri, nisam ih bas brojala ali cini mi se da jesam strusila njih oko 12-15-ziher nisam dospjela do 20 (prave pive a ne neke tamo kisele razvodnjene stelle koje moj zeludac ne moze podnijeti) rakiju sam cugala iz boce a ne iz onih casica, i tog sam dosta popila (btw rakija je otrov, ali dobar otrov kad se covjek zeli temeljito srediti :smt003 ) i trajalo je cuganje od 8 navecer do 5 ujutro, kad se tusiralo da ne smrdim familiji...dobro, oko 2 sam ostala sam cugati, (no snasla se mala buba, vec je u 3 budila ove sto su se ranije onesvjestile) pa onda mislim da sam mozda malo iznad nekog prosjeka cuganja.
vani toliko ne cugam jerbo a)nemam tih para da se temeljito sravnim sa zemljom, b)opasno je biti u tom stanju kad sam okruzena ljudima koje ne znam, pogotovo negdje gdje se igra ping pong hormonima, sto opasno za mene, sto za te ljude.. ,c) svi znaju da dobro podnosim alkohol, pa mi se uvijek neka frendica nalije ko letva..a onda em sto imam previse posla s doticnom da se sama napijem, em sto me sora odgovornost previse da si dopustim neko opustanje i cuganje
Èovjeèe, pa ja sam u qrtzu! Sad nek mi još Fat doðe i veli koliko može popit i poèinit æu suicid! Ako sam živio kao tetka, valja mi lavovski mrijeti!
UV, šta buljiš u taj ekran? Da èujemo, popiješ li i ti gajbu pive i litru travarice dok pogledaš epizodu Kuæanica?
Èovjeèe, pa ja sam u qrtzu! Sad nek mi još Fat doðe i veli koliko može popit i poèinit æu suicid! Ako sam živio kao tetka, valja mi lavovski mrijeti!
Kolega praksom do svrsenstva...samo bez bediranja...mladi ste i stignete sve...
mala buba
16-04-2006, 20:23
ma nisi ti u qrtzu, ja sam u qrtzu, jerbo sam se uspjela naliti samo par puta u zivotu.. sramota za jednog studenta prava
Ăovjeèe, pa ja sam u qrtzu! Sad nek mi joĹĄ Fat doðe i veli koliko moĹže popit i poèinit ĂŚu suicid! Ako sam Ĺživio kao tetka, valja mi lavovski mrijeti!
po mom- cuganje ponajviĹĄe ovisi i o raspoloĹženju,ja nekad mogu tolko popit i da se pitam jebemti kad ĂŚe me viĹĄe puknut a nekad mi je od jedne pive onak malo ohuh :roll:
Kolege, ne valja shvatiti izjavu preozbiljno.
Samo mi dozvolite sumnju u vaše kapacitete, tim više što ljudi obièno kod ovakvih prièa poènu sa "joj, znaš kaj stari, jednom sam tak..." , a na repetama, uživo je više nalik "joj, znaš kaj, nekak me trbuh boli, nemrem danas, nisam niš jel, pun je mjesec, imam ljevpro" itd. itd.
No, eto, otvorih pivo u vaše ime! (ja žuju pijem, ne tangiraju me preveæ ovi fensi šmensi irish deluxe proizvodi; nije da mi nisu fini, ali piva je stvar navike...)
Živjeli! :smt023
Samo mi dozvolite sumnju u vaše kapacitete...
Dozvoljavamo...to samo znaci da cemo morati dokazati svoje kapacitete pred tobom...na nekoj od pijanki...:smt003...a to bi se moralo urediti...
Kakav bi to dogaðaj bio, baš kao s utopijskih reklama za Žuju... Brothers in Beers! :smt003
Kakav bi to dogaðaj bio, baš kao s utopijskih reklama za Žuju... Brothers in Beers! :smt003
:smt006 :smt041 :smt041 :smt003
Meni je nejasno kako netko moŞe popiti 15 piva, zvuèi jednostavno odvratno. Osim ťto se napuhneť kao balon i morať provesti bar 10X5 minuta piťajuÌi, vjerojatno navuèeť glavobolju iduÌa tri dana (pogotovo ako se radi o nekom smeÌu od pive tipa Žuja ili Stella).
Pelin klizi niz grlo kao rajska tekuĂŚina. Jeger je isto jedan od favorita, ali Badel je ipak naĹĄ brand buraz! Crna vina su OK, ali najviĹĄe volim slatkasta bijela vina.
ultraviolet
17-04-2006, 00:55
UV, šta buljiš u taj ekran? Da èujemo, popiješ li i ti gajbu pive i litru travarice dok pogledaš epizodu Kuæanica?
:smt104 :shock: *kako on zna da ja buljim u ekran???*
*kako on zna da gledam kuæanice????*
*koje, khm, ne gledam :smt003 *
burn the wich!!!
di si mene našo? :smt003
travaricu ne bi popila za niš na svijetu...
rakiju opæenito...
a popim maksimalno 5 pivi a i to ti je ono, ako sam baš vani od 8 do 8.
ne fakat, ja ti volim popit, al ne se ubijat. to se zna desit, al èist sluèajno, ak se zaboravim, pa poènem mješat i pit nasumièno. npr, pivu, pa tekilu, pa još jednu pivu, pa izbgubim na biljaru (redovito) pa moram eksat amaro i sl. al inaèe ne pijem :smt003
Lucius Veratius
17-04-2006, 02:06
ajmo reci da je bilo onako muski, pive od pol litri, nisam ih bas brojala ali cini mi se da jesam strusila njih oko 12-15-ziher nisam dospjela do 20 (prave pive a ne neke tamo kisele razvodnjene stelle koje moj zeludac ne moze podnijeti) rakiju sam cugala iz boce a ne iz onih casica, i tog sam dosta popila
ma nisi ti u qrtzu, ja sam u qrtzu, jerbo sam se uspjela naliti samo par puta u zivotu.. sramota za jednog studenta prava
E sad laŞeť ko pseto! 12 do 15 piva i joť rakija u jednoj veèeri?! Toliko ja ne mogu popit sa svojih 100 kg i dosta godina iskustva.
Samo mi dozvolite sumnju u vaťe kapacitete, tim viťe ťto ljudi obièno kod ovakvih prièa poènu sa "joj, znať kaj stari, jednom sam tak..." , a na repetama, uŞivo je viťe nalik "joj, znať kaj, nekak me trbuh boli, nemrem danas, nisam niť jel, pun je mjesec, imam ljevpro" itd. itd.
Upravo to.
:smt041
mala buba
17-04-2006, 13:03
E sad laŞeť ko pseto! 12 do 15 piva i joť rakija u jednoj veèeri?! Toliko ja ne mogu popit sa svojih 100 kg i dosta godina iskustva.
*slijeg ramenima* a gle, ja sam samo rekla sto sam pila. mozda bi i ti toliko popio da se od tebe nije zahtjevalo drzanje na nogama tu noc, ne znam.
Pelin klizi niz grlo kao rajska tekuĂŚina. Jeger je isto jedan od favorita, ali Badel je ipak naĹĄ brand buraz! Crna vina su OK, ali najviĹĄe volim slatkasta bijela vina.
Stari general zna kaj valja :smt003
Sto se tice kolektivne pijanke, ja sam uvijek i vazda za :smt003
konzerva
17-04-2006, 16:00
Samo mi dozvolite sumnju u vaĹĄe kapacitete...
Dozvoljavamo...to samo znaci da cemo morati dokazati svoje kapacitete pred tobom...na nekoj od pijanki...:smt003...a to bi se moralo urediti...
PIJANKA!to se traĹži.ja nisam moĹžda za na duge staze,2-3 litre pive mi uf,ali volim brzo eksat pa mi moglo natjecanje neko past
di su dobri stari obièaji kad smo ťljivovicu radili od ťljive a ne neèeg desetog,danas Ìemo popizdit od silne kemije :smt067
danas ĂŚemo popizdit od silne kemije :smt067
Hear,hear!
Zato sam ja upisao pravo.
malimrav85
17-04-2006, 18:44
15 pivi?Pa di to stane? Pa nemam ja Ĺživaca za to... Pa viĹĄe piĹĄaĹĄ nego kaj pijeĹĄ... Ali u dobro druĹĄtvu pola litre stocka ode u 4-5 sati.
Ajme,alkos do alkosa tu... Valjda su na Pravokutnik tulumima ljudi srameĹžljivi jer tim tempom...
15 pivi?Pa di to stane? Pa nemam ja živaca za to... Pa više pišaš nego kaj piješ... Ali u dobro društvu pola litre stocka ode u 4-5 sati.
Ajme,alkos do alkosa tu... Valjda su na Pravokutnik tulumima ljudi sramežljivi jer tim tempom...
Ja sam dosad bio sam na jednom...al izgleda da cemo se morati na slijedecem tulumu zapit...tak da se otklone sve sumnje u kapacitete moje malenkosti...nadam se da bus se pridruzio...?...
Inace se za pijanke najvise isplati purgeraj u vrijeme happy houra...nadam se da bi se moglo nabacit neko okupljanje...nis sluzbeno...tek toliko da se napijemo...
Inace se za pijanke najvise isplati purgeraj u vrijeme happy houra...nadam se da bi se moglo nabacit neko okupljanje...nis sluzbeno...tek toliko da se napijemo...
I'm in...ko placa cugu? :smt003
Onaj ko ostane trijezan...
:smt003
Onaj ko ostane trijezan...
da da ajmo deèki.. djela,a ne rijeèi :smt003
konzerva
17-04-2006, 20:44
da da ajmo deèki.. djela,a ne rijeèi :smt003
@ sickboy - jel ova neka tvoja blubaèica? :smt003
nemam blage...morao bih provjeriti... :smt002 :smt003...a da se pukne koja pijanka u petak ili subotu...??...?...ima kandidata za taj termin...??...
ova- nije :smt081
nemam blage...morao bih provjeriti... :smt002 :smt003...a da se pukne koja pijanka u petak ili subotu...??...?...ima kandidata za taj termin...??...
Ne znam tocno kad sam u ZG ali u sub bi definitivno moglo nes pasti :smt003
kak se vi svi forsate, a pali bi pod stol od jedne pive :smt003 [/quote]
kak se vi svi forsate, a pali bi pod stol od jedne pive :smt003
Ne znas ni sam kako zalim za tim davnim, jeftinijim vremenima :smt003
Ne znas ni sam kako zalim za tim davnim, jeftinijim vremenima :smt003
I meni to fali...pivica dvije i janpi si...ah divna stara vremena i osvnovnjak...javi se na PM za neku pijanku kad ti pase...
Nadam se da bu jos neko upao u kombinaciju...jer bi bila veca zeka...
ThunderBoy
18-04-2006, 19:21
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
Joj kako ĂŚete si lijepo sve priznati kad si popijete :smt003
kakav je problem popit 15 piva (valjda se govori o 7,5 litara).
evo kad smo ispra
konzerva
19-04-2006, 00:38
ovisi,kak pijeĹĄ,kaj si jeo...osim toga bavaria nije pivo! :smt003 :smt002
[quote=tomy81]kakav je problem popit 15 piva (valjda se govori o 7,5 litara).
evo kad smo ispra
konzerva
19-04-2006, 00:52
i to sve sigurno u samo dva sata!
nemoj sad ti sprdat...moŞe se to i dogodit.meni je obièno 3-4 litre dost,pa sam jednu veèer s frendom popio gajbu bez beda.keve mi!
Gle, sve to ovisi o puno faktora... Koliko si jeo, kad si jeo, jesi naspavan, jesi nabrijan tu veèer na cuganje, koliki je period sati koji Ìeť cugat, koliko ima pauza izmeðu cuge, jednostavno jel ti "sjeda" cuga tu veèer ili ne...
Onak, jednu veèer se mogu nalokat ko Şivina i malo osjetim, a neku drugu pak ko pizdek nemrem podnijeti niťta ( a da pijem isto piÌe oba puta npr.)...
i to sve sigurno u samo dva sata!
nemoj sad ti sprdat...može se to i dogodit.meni je obièno 3-4 litre dost,pa sam jednu veèer s frendom popio gajbu bez beda.keve mi!
los si. ovi decki rokaju sami po gajbu i jos tri cetvrt boce rakije u par sati.
Ja ne mogu puno popit, i ne pijem puno, ali volim popit, onda kad je ta feĹĄta?! Mogu i ja doĂŚ?
u zadnje vrijeme èesto pijem ťtok-kolu, mada znam da to nije dobro za moju jetru ali mi je jako fino i ne mogu si pomoÌ. nekad sam u mlaðim danima pila samo Şesticu-da bi se ťto prije napila.ali danas pazim na okus :smt002
uz ruèak volim popit i pivu, bez obzira koju,a uz pizzu najviťe volim popit stellu,nemam pojma zaťto.
nekad sam popila toliko votke da mi se doĹživotno zgadila,ali sad je mogu popit jedino s red bullom makar znam da je to smeĂŚe koje prĹži srce i mozak,itd.
moj neslavni rekord bio je jedne nedjelje-imala sam 16 godina a moja frendica 14,imala je krizmu, nas dvije smo kroz cijeli da popile skupa cijelu gajbu pana ...... uĹžas.nikad to neĂŚu zaboravit
Moja frendica (ne bi o svojim "rekordima", a ona ionako nije tu :smt003 (bez brige dobre smo i neÌe se ona ljutit)) je jednom prigodom eksala dva puta po 2 decilitra èiste votke (vigor) (s time da je i prije popila podosta juice votke). Ja sam mislila da Ìu ostat bez najbolje frendice (kakvi su zvukovi dopirali iz wc-a), ali je Şiva i zdrava!!!
viťe niťta.nema ťanse.dao Bog ovakvu odluènost u subotu.
šola-braveheart
19-04-2006, 11:02
trenutno sam van kondicije sto se tice cuganja
prije sam mogao sam popiti bocu votke vigor i još bi relativno bio normalan,a sad ne mogu popiti niti dva deci-sramota-toliko smo bili ludi prije da smo zamalo popili i etilni alkohol.hehhee
sta je tomu razlog-valjda sto vise ne treniram pa organizam to ne moze istrpiti,vozim auto svaki dan pa se bojim murje,pa sam se zato odvikao prakticki cuge skroz na skroz
ali sada cemo to popraviti na jednom izletu u budimpestu hik!!
@kima - u kojih 4 sata
stvar je sam u vježbi
15 pivi u 4 sata?
Oprosti, ali ne vjerujem. :smt006
ultraviolet
20-04-2006, 02:21
15 pivi u 4 sata?
Oprosti, ali ne vjerujem. :smt006
LOL klima, kaj im brojiš još :smt003
vidiš da je ekipa preluda
sf mode on:
svi æete gorit u paklu. buahahaha.
sf mode off
Trenutno bi popila sve!!!!
Ma dajte ljudi, bez pretjerivanja =; . Kakvih 15 piva? :roll: Ste vi normalni? Pojedinci, malo lakťe s tim lovaèkim prièama, to moŞe reÌi neki kroner (kojih kod nas nema) ili neko ko nije nikad pil ili rijetko pije, a znamo da se veÌ nakon par piva, svaka sljedeÌa broji bar kao 3. Malo realnosti, jasno da ima ljudi koji mogu viťe popiti, koji su otporniji i tak, ali èemu pretjerivanje? :smt102 I to uvijek... Kam sam god doťel uvijek su ljudi kenjali da mogu popiti, bla bla :smt015 ne kuŞim zakaj. Pa bolje da èovjeku treba manje za napiti se - manje para potroťi, a dok su pijani svi su jednako face :smt003
I joĹĄ nekaj - NEMA PIVA DO PAN PIVA!
http://img106.imageshack.us/img106/4320/images3wt.jpg (http://imageshack.us)
bob rock
20-04-2006, 11:16
@kima - u kojih 4 sata
stvar je sam u vježbi
prakticiraš yogu?
Just a little bit
20-04-2006, 11:17
15 piva u 4 sata ?? kaj je vama ? pa zakaj ne ??
zamisli da radis na suncu u srpnju na bauĹĄteli na 35 stupnjeva.....ide ti ko voda..... .
tomy ja ti vjerujem :smt001
meni je rekord 17 pivi (dok sam cugo 18 zakrmio sam) u jednoj veceri, zuje od pol kile, u razdoblju od 9 navecer do 5 ujutro :smt003
u najboljoj formi sam bil negdje u 3,4, srednje......sad popijem 5 Ĺžuji i fino mi je....
rekord?
2 žuje 0,5
1. boca ribara na eks. cjela boca odjednom.
sat vremena pauze.
2. boca ribara na eks. cjela boca odjednom.
nema zajebancije kad se prekida s curom!
np Sejo Kalac - Da li si me voljela il nisi
Ma dajte ljudi, bez pretjerivanja =; . Kakvih 15 piva? :roll: Ste vi normalni? Pojedinci, malo lakše s tim lovaèkim prièama, to može reæi neki kroner (kojih kod nas nema) ili neko ko nije nikad pil ili rijetko pije, a znamo da se veæ nakon par piva, svaka sljedeæa broji bar kao 3. Malo realnosti, jasno da ima ljudi koji mogu više popiti, koji su otporniji i tak, ali èemu pretjerivanje? :smt102 I to uvijek... Kam sam god došel uvijek su ljudi kenjali da mogu popiti, bla bla :smt015 ne kužim zakaj. Pa bolje da èovjeku treba manje za napiti se - manje para potroši, a dok su pijani svi su jednako face :smt003
Èovjek je rekao više-manje sve što sam i ja htio s prethodnih par postova.
Genijalnost Picokovih zapažanja ponajprije leži u onom dijelu gdje se svaka piva poène brojiti kao tri i više. Gledao sam na svoje oèi kako to ljudi èine i smijao im se u facu kako rade budale od sebe pred trijeznima koji jasno vide i broje za njih, a oni se blamiraju. Bio sam "primoran" piti i s ljudima koji popiju i više od gajbe pive tokom jedne noæi noæi, ali to su vanserijski tipovi kakvi se rijetku sreæu, a najèešæe imaju dva metra,120 kg i u naponu su snage s nekih 28-30 godina. Ako ima takvih ovdje, fabrique belgiuqe, rekao bi Delboy. Pardon.
Isto tako, osoba koja prva povede prièu koliko je popila, u pravila je i sama veæ pijana i krivo broji.
Picok, ajmo ti i ja svaki na po 6-7 Panova pa da se lijepo uljuljkamo i naprièamo ko prave tetke. Dve prije tekme, jedna na poluvremenu, još par nakon tekme i ko bog. :smt003
EDIT: Naravno, nismo definirali ni kakve pive - corone od 0.33? rally od 0.25? tih i ja smažem da vidiš... ko baèva bez dna :smt006
EDIT DRUGI: Još me nešto zanima - što vas uopæe navodi da brojite. Ja nakon treæe prestanem i prepustim se užitku samog procesa i ugodnosti atmosfere u kojoj se nalazim. Èuvate li raèune kojim sluèajem?
šola-braveheart
20-04-2006, 15:10
15 piva moguce,ali tesko u 4 sata
treba samo biti u kronerskoj kondiciji
kad se samo sjetim koliko sam prije mogao popiti-bocu votke vigor prakticki bez problema,a danas?danas bi od 2 deci votke lezao na podu
za kondiciju je najbolji svakodnevni trening kojim se stjece otpornost :smt003
danas bi od 2 deci votke lezao na podu
èovjeèe pokreni se malo! :smt003 :smt002
kako neciji zeludac, a mjehur da i ne spominjem, moze podnijeti 7.5 l bilokoje tekucine u 4 sata?
i vodka je najbolje piche. ne one vochne pizdarije, cista finlandia po mogucnosti :smt003 ili ili ili amaro, a more i stock :smt003
poludim kad netko pije gemist ili bambus :smt011
U subotu litra Jackya...koji mamurluk ujutro,majko ko da me onaj superbrzi vlak pregazio :smt120
cugali smo jednu za drugom.
jel jasno da se radi o 0,33, dakle male pive, a ne 0,5
:smt001
svejedno smo rigali 2put do doma iz lampaša. i još 2 dana nakon toga sam osje
15x0.33 veæ drastièno mijenja stvar
to je manje od pet litara, time dakle 10 velikih pivi...to ti vjerujem :smt023
šola-braveheart
21-04-2006, 11:05
kako neciji zeludac, a mjehur da i ne spominjem, moze podnijeti 7.5 l bilokoje tekucine u 4 sata?
i vodka je najbolje piche. ne one vochne pizdarije, cista finlandia po mogucnosti :smt003 ili ili ili amaro, a more i stock :smt003
poludim kad netko pije gemist ili bambus :smt011
amaro?
to sam samo jednom popio i posljedice su bile uzasne-drugim rijecima sve sta je u mene uslo je izaslo iz mene na krivu stranu :smt003 rijetko kad povracam od cuge ali to je bio jedan od 2,3 puta kada sam povracao
viski i votka najjace cuge-ujutro se osjecas normalnije nego kad se naloces pive ili vina(zavisi kojeg)
šola-braveheart
21-04-2006, 11:06
danas bi od 2 deci votke lezao na podu
èovjeèe pokreni se malo! :smt003 :smt002
evo pokrenuo sam se pa sam sjeo sa jednog stolca na drugi :smt003
kad bi tocno znala...al ono cega se jako dobro sjecam je izlazak iz kluba, s jedne strane yoda s druge frend...ne znas ko je gori od nas tri....smijemo se i hodamo lijevo desno, pokusavajuci pratiti neku crtu.....
nije bas bilo uspjesno...
konzerva
21-04-2006, 16:24
amaro?
to sam samo jednom popio i posljedice su bile uzasne
amaro izaziva agresivnost u inaèe dobroÌudnih osoba :smt003 provjereno! (dok piju pivu su ok,ali amaro...)
u dogovoru Murphya i moje malenkosti se organizira pijanka slijedeci tjedan...nadam se u petak...lokacija: purgeraj...zasto...??...jer je tam happy hour jako dobar...kad...??...valjada oko 8...il 9...il kad vec dodjete...zajebano je zbog mjesta kojeg kronicno nedostaje nakon 9h...pa ak vam se dolazi...dodjite...ak ne...Murphy i ja bumo sami pili...
Ovo nis nije ziher...ocekujte promjene...
Slavonka
21-04-2006, 18:21
a kaj ce se piti sljedeci tjedan
Martini
bacardi
votka neka vocna - aka sokic
jeger
jel dosta za omanju proslavu rodjendana (popodnevna kavica) za nas 4 cure? sve cetiri dobro bazdarene?
hm...
konzerva
21-04-2006, 18:36
nitko joĹĄ nije odgovorio...
Volim pivu i isprobavati nove pive kad se pruzi prilika. Pijem s gustom, ne da se napijem.
Volim i domace vino od jednog nona.
Ponekad pase i kakvi likercic.
Volim kad me alkohol opusti i ucini veselijom :smt052 :smt034 :smt060 :smt026 O:)
u dogovoru Murphya i moje malenkosti se organizira pijanka slijedeci tjedan...nadam se u petak...lokacija: purgeraj...zasto...??...jer je tam happy hour jako dobar...kad...??...valjada oko 8...il 9...il kad vec dodjete...zajebano je zbog mjesta kojeg kronicno nedostaje nakon 9h...pa ak vam se dolazi...dodjite...ak ne...Murphy i ja bumo sami pili...
Ovo nis nije ziher...ocekujte promjene...
Sami cemo piti, a bit ce puuuno zgodnih djevojaka oko nas (puuuno zgodnih momaka ak ste zensko :smt003 )
Konzerva, Lucius, bilo tko, idete? Don't let me down...vjerujem u vase sposobnosti :smt003
konzerva
21-04-2006, 19:45
iĂŚĂŚese :smt003
tko pije zlo ne misli
http://img108.imageshack.us/img108/5961/images7fk.jpg (http://imageshack.us)
murphy reèe: (puuuno zgodnih momaka ak ste zensko :smt003 )
pod tim misli na nas!!!
tko pije zlo ne misli
Tak je! Tko pije, misli kak je zgodna ona plavusa za sankom, provede ludu noc i probudi se pokraj morza s neobrijanim nogama :smt003
konzerva
21-04-2006, 21:25
e al brine me to kaj 28-og u purgeraju sviraju soul fingersi pa bi mogli naplaĂŚivat upad
Jebote, za Soulfingerse bi oni ljudima trebali plaÌati da doðu :smt003
hebote, za Soulfingerse bi oni ljudima trebali plaÌati da doðu :smt003
Drito...
:smt016
Lucius Veratius
22-04-2006, 02:27
@ sickboy & Murphy
Ja dolazim ziher.
Nadam se da Ìe doÌi i ove silne mange s foruma koje piju 15 pivi po veèeri ili eksaju litru ribara.
AJMO FRAJERI!
Al de pa necemo valjda na soulfingers... :smt003
Al de pa necemo valjda na soulfingers... :smt003
Al su dvije zujice 12kn...ko kaze da ih moramo slusati...??...nek sviraju kaj god hoce ja bum pio tak i tak...i veliki dio alkohola je na shemu:...platis 1 dobijes 2...al ak ste bas protiv tog...mozemo i negdje drugdje...sam da se cuga jeftino...(bas sam sarklo :roll: )
Al su dvije zujice 12kn...ko kaze da ih moramo slusati...??...nek sviraju kaj god hoce ja bum pio tak i tak...i veliki dio alkohola je na shemu:...platis 1 dobijes 2...al ak ste bas protiv tog...mozemo i negdje drugdje...sam da se cuga jeftino...(bas sam sarklo :roll: )
Ti si sarklo? Ja narjadje cugam u parkicu di se ubijem za 50 kn bez beda :smt003
Ti si sarklo? Ja narjadje cugam u parkicu di se ubijem za 50 kn bez beda :smt003
Nisam...al i meni nekad pase ubijanje u parkicu...pa onda otic u birtiju...na nastavak pijancevanja...
konzerva
22-04-2006, 21:32
u preseljenom medvedgradu je znala bit 5 kuna toèena i to cijelu veèer.
eto ja bi da dodjem al radim do 22 prek tjedna
a do 8 vikendom
Lara Car
23-04-2006, 10:41
SinoĂŚ sam prvi put pila Martini rosso :smt003 :smt050 mi lajkz it :smt030 8-[
E da...upad na soulfingerse je 20 kn...za to inace dobis 2 l bambusa :smt003
Znala...??...znaci li to da nije vise...??...:smt012...jer ak je mogli bi tam prebacit pijanku...
Inace bijah cerju u purgeraju...sad je cijena pive 15kn...za vrijeme happy houra se dobiju dvije za tu cijenu...popih 7, 8 pivi i bio sam ni vrit ni mimo...imali su prekrasnu hostesu...:smt007 :smt007...sick se zaljubio... :smt003
E da...upad na soulfingerse je 20 kn...za to inace dobis 2 l bambusa
:smt003 :smt003
Lucius Veratius
23-04-2006, 18:49
SinoĂŚ sam prvi put pila Martini rosso :smt003 :smt050 mi lajkz it :smt030 8-[
Ne znam zaĹĄto ga cure toliko vole. Meni i mojim frendovima ima okus po origanu.
konzerva
24-04-2006, 00:33
Znala...??...znaci li to da nije vise...??...:smt012...jer ak je mogli bi tam prebacit pijanku...
bila je vikend prije Uskrsa.i u petak i u subotu cijelu veèer
Just a little bit
24-04-2006, 20:47
bil sam prije nekog vremena u "starom" medvedgradu..mislim to vise nije medvedgrad, nek neka druga pivnica, al je tam na mjestu starog..krizanje vukovasrke i savske
piva je tolko razvodnjena da , bez pretjerivanja, moras popit valjda ih 10 da budes pijan
nikad vise tam :smt019
i da, 0.5 je 12 kuna, a litra je 18 kn, samo kaj nemaju kao krigle od litre. ðiberi :smt019
znam ja jedno mjesto gdje se moŞete jeftino nacugat- klub istarskih studenata - preko puta vinceka. ako niste èlan (a da biste bili èlan morate bit iz istre) plaÌate naveèer ulaz 5kn a preko dana 0kn. 0,5 Şuje doðe 7 kn, ťtok-kola 8kn.... tako da me za 50kn nemaaaaaaaaaa.....
jedini problem je ťto naveèer radi do 22h,ali to onda obièno svima posluŞi da se nacugaju jeftino tamo do 22h i onda odu van dalje.
Hvala, Teði :smt008
Kaj kazete, decki? :smt003 Meni zvuci super
Lucius Veratius
24-04-2006, 22:17
Meni isto. Odmah se osjetim Istrijanom u duĹĄi. :smt003
nisam ni ja neka istrijanka u duťi, samo Şivim od roðenja tamo :smt001
...ali za tu cugu otiĹĄla bih i u klub azerbajdĹžanskih studenata :smt003
Dakle ak nema nitko nis protiv, mogli bi ovaj petak zapalit u taj klub, na jeftinjak :smt003
Teði is very welcome, of course :smt006
Lucius Veratius
25-04-2006, 01:12
Kao i njene frendice. :smt003
konzerva
25-04-2006, 16:08
bil sam prije nekog vremena u "starom" medvedgradu..mislim to vise nije medvedgrad, nek neka druga pivnica, al je tam na mjestu starog..krizanje vukovasrke i savske
piva je tolko razvodnjena da , bez pretjerivanja, moras popit valjda ih 10 da budes pijan
nikad vise tam :smt019
i da, 0.5 je 12 kuna, a litra je 18 kn, samo kaj nemaju kao krigle od litre. ðiberi :smt019
da ne valja niťta, ali pravi medvedgrad se preselio tam prek puta romaje i o njemu ja govorim- èak se joť uvijek i zove medvedgrad :smt003 pive su i dalje dobre a bome i cijene...
Dakle ak nema nitko nis protiv, mogli bi ovaj petak zapalit u taj klub, na jeftinjak :smt003
Ja sam bil tam par puta...happy hour ima rakijicu od 1 (slovima: jedne) kune...zemo onda...istarski it iz...bum murphyu ostavil broj moba pa nek mi javi jel to ziher u takpe i u kolko cuki...jer nisam siguran dal bum dolazio bas na forum ovih dana...
Daklem:
Pijanaka u petak...istarski...dobrodosli ste svi...pogotovo ekipa koja cuga...
Dogovori te se u kolko cuki....pocinje...pijanka...sto ranije to bolje... :smt003
Imam ja brojeve od ove dvojice :smt003 HOCEM DA DODJE JOS RULJE! AJMO EKIPA! :smt006
jel ima kaj ljepse od napijanja sa ljudima koje ne poznas...??...Mrave nadam se da bus nam se pridruzil...??...
mogo bi i ja doc..al ak dodje teði i frendice
malimrav85
25-04-2006, 17:03
jel ima kaj ljepse od napijanja sa ljudima koje ne poznas...??...Mrave nadam se da bus nam se pridruzil...??...
TeĹĄko petkom... :smt010
Samo nemoj rec da ides u teretanu :smt003
malimrav85
25-04-2006, 17:07
Samo nemoj rec da ides u teretanu :smt003
:smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
Dobra,dobra... :smt003
Teško petkom... :smt010
:smt009 :smt009 :smt009
Steta...
Dodatna atrakcija za sve neodlucne...Murphy i Sick ce najvjerovatnije zaciniti pijanku izvodjenjem: Go On Home British Soldiers...naravno pijani...to se ne propusta...!!... :smt003
Dodatna atrakcija za sve neodlucne...Murphy i Sick ce najvjerovatnije zaciniti pijanku izvodjenjem: Go On Home British Soldiers...naravno pijani...to se ne propusta...!!... :smt003
Budes vidio kad konzerva pocne sa antiengleskim pjesmama...on je jukebox kaj se tog tice :smt005
petkom istarski radi do 22h, tako da je najbolje doÌi u 7 i poèet :smt030
ali ja ne mogu ovaj petak :smt012
slijedeĂŚi 100% da.... ajmo slijedeĂŚi petak :smt004
Robierre de Cochon
25-04-2006, 17:29
eh otkad nisam bio u istrijaneru.
svratim ako ne odem doma ovaj vikend!
konzerva
25-04-2006, 18:35
Budes vidio kad konzerva pocne sa antiengleskim pjesmama...on je jukebox kaj se tog tice :smt005
so fuck your union jack we want our country back :smt003
i jel onda ovaj ili sljedeĂŚi petka?ili oba?
ThunderBoy
25-04-2006, 19:00
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
idemo onda u ovu subotu, tako da moĹže i mali mrav s nama.
evo svima koji ne znaju doĂŚ do tamo:
http://www.ksi.hr/index.php?step=page&id=15
idemo onda u ovu subotu, tako da može i mali mrav s nama.
evo svima koji ne znaju doæ do tamo:
A siroti sick nemre u subotu... :smt010 :smt010
idemo onda u ovu subotu, tako da moĹže i mali mrav s nama.
evo svima koji ne znaju doĂŚ do tamo:
A siroti sick nemre u subotu... :smt010 :smt010
a kad moĹže siroti sick s nama?
a kad može siroti sick s nama?
U ovaj petak...:smt003...ili slijedeci petak...ili slijedeci vikend...ali mozda bi mogao i ovu subotu...tak i tak sam ful slab s parama...pa bi me put u Rijeku dotukao...
konzerva
26-04-2006, 00:37
i meni paťe subota,u petak ipak nemrem.hajde bolesni djeèaèe
Ajmo svi u subotu i Bog nas veselio :smt003
Lucius Veratius
26-04-2006, 02:14
Meni paĹĄe ovaj petak i ova subota, kao i sljedeĂŚa subota. SljedeĂŚi petak ne mogu, jer sam tada u Puli na najveĂŚem izletu u povijesti naĹĄeg faksa. :smt033
Jel to onda konacno? Sick...tebe se ceka :smt003
Jel to onda konacno? Sick...tebe se ceka :smt003
Arrrgh...koja nedoumica...neka vam bude...idemo pit...:smt003...
Arrrgh...koja nedoumica...neka vam bude...idemo pit...:smt003...
Dakle, ruljo, svi zainteresirani su pozvani na PRVU FORUMASKU PIJANKU u Klubu Studenata Istre u subotu, 29. travnja 2006.!!!
Ja bi došao, ako ništa bar da brojim Sicku pive i rakije (i štopam naravno ;-) ), but I have some important business to attend to.
Drugi put momci (i Teði i frendice)...
I naravno - oèekujem izvještaj! Brojat koliko se popilo, èuvat raèune! Budem ih ja kroz firmu proveo pa dobijemo povrat poreza :smt003
Slavonka
26-04-2006, 13:20
S cime se pije bacardi?
Mislim imam doma cisti, ni mi je fini, moram ga pomijesati s necime... sokom nekim gustim, ili necime gaziranim, cime?
help, help!!! treba se piti veceras, a ne znamo kako
S cime se pije bacardi?
Mislim imam doma cisti, ni mi je fini, moram ga pomijesati s necime... sokom nekim gustim, ili necime gaziranim, cime?
help, help!!! treba se piti veceras, a ne znamo kako
Cola...sa sokom od borovnice (hladnim...i...to onaj od cappya...nikako za razrjedjivanje)...
Nema univerzalnog recepta.
Ako nije u koktelima (a u njima je najpoznatiji i ne znam koliko ste vièni pravljenju istih), najèešæe se pije sam i mislim da je dobro ubaciti krišku limuna (za dame naravno ;-) ). Glavno da je HLADAN, znaèi slobodno šikneš kocku leda! :smt023
Dakle, ruljo, svi zainteresirani su pozvani na PRVU FORUMASKU PIJANKU u Klubu Studenata Istre u subotu, 29. travnja 2006.!!!
Ma da,a ja mislio ionako doĂŚi gore...jel taj poziv joĹĄ uvijek vrijedi? :smt003
svi su pozvani...ko u Samsungu :smt003
Ajoj kaj je bilo neki dan :smt030
Zove me frend da idemo u Medvedgrad na "jedne". Ajd OK velim ja ( :smt026 ), pozovemo ekipu i odemo. Drmnemo jedne (zbilja vodenjastvo pivo :smt087 , ima 3 i nekaj sitno posto alkohola), odemo u Tkalèu u Medu na joĹĄ jednu (Grièka vjeĹĄtica, najbolje pivo tam), pa onda na LaĹĄĂŚinu u dom na rakiju i ljute kobase , pa onda na TreĹĄnjevku kod mene na joĹĄ malo kobasa i kuhane hrenovke koje smo naĹĄli putem. Sve to zalili smo domaĂŚim gemiĹĄtom, otiĹĄli u parkiĂŚ i cugali lagano. Onda nas je èuvar steral s igraliĹĄta na Ĺveliki kuracari (valjda zatokaj smo u 5h lupali koĹĄarkaĹĄkom loptom :smt081 ), otiĹĄli smo na drugo igraliĹĄte i tam totalna zafrkancija. Onda na doruèak na Cvjetno odmah u 7h. Doma sam doĹĄel oko 9:30h. Dio filma od 7:30h, tj. od zavrĹĄetka doruèka do 9:30h kad sam doĹĄel doma mi jednostavno fali.
Onak smo se lagano sredili i dobro zabavili. Pili 3 vrste piĂŚa, sve pomalo. Najbolje je tak spontano, kao idemo na jednu pivu i onda to potraje do jutra.
Lucius Veratius
27-04-2006, 02:01
svi su pozvani...ko u Samsungu :smt003
...i u grupnjacima. :smt003
Inaèe, u petak je neki tulum prava, ekonomije i farmacije u Saloonu. Jel tko zna ťto o tome?
citala sam nest o tome al kaj kad nist nije ziherica od toga!
i gledam tu po faxu nest od komada muskih al nista ne vidim..ima vas MALO!!!! di ste se skrili?!
a sta se tice cuganja: ha prva pijanka u zivotu bila je u Istri i to sam pila ajme..ni nisam svjesna bila sta je to bilo..al od pive,bambusa,juice votke..nekakave rakije ajme..neznam..i koktele od 4 vrste ruma! KATASTROFA!!!!
sad se pije u Dobrom Zvuku(ak znate di je to) pelin i piva i super je! kad subotu dodes najedes se jos i graha sa chilijem i super ti je!!
al ak se pije nekaj fency ĹĄmensi onda pijem gintonik ili MUSOLINNI (SE ZNA STA JE TO)? to vam je jako jako fio isto kao i blacky sa votkom sumsko voce i red bull...
e tek kola sa pivom ili sa spriteom! jum jum...
ja vam volim sama experimentirat malo...hehe :smt059 :smt098 \:D/
konzerva
27-04-2006, 15:00
a sta se tice cuganja: ha prva pijanka u zivotu bila je u Istri i to sam pila ajme..
evo prilike da obnoviĹĄ uspomene s nama u subotu u istarskom klubu!
a da i ne spominjem zgodne momke s faksa koji Ìe bit prisutni...stoga doði i ti!
Skup zapocinje u subotu u 19 h...any objections? :smt003
a da i ne spominjem zgodne momke s faksa koji ĂŚe bit prisutni..
Dakle,na mene se ne racuna :smt010
evo prilike da obnoviĹĄ uspomene s nama u subotu u istarskom klubu!
a da i ne spominjem zgodne momke s faksa koji
konzerva
27-04-2006, 15:11
rec:susret maldih iz cijele hrvatske :smt041 :smt041 :smt083
al rado ako ce sto bit neki drugi put..hehe..ja bum posjecivala stalno ovaj kutak pa...
al btw di je to?? :? 8-[ hehe
e iťao bi i ja u pulu da nemam vaŞnu tekmu...inaèe, to ti je prek put vinceka
rec:susret maldih iz cijele hrvatske
U cijoj organizaciji?
rec:susret maldih iz cijele hrvatske
U cijoj organizaciji?
Bozjoj :smt003
Frama!?
Ali u poganskom rimskom gradu?!
Halo,Ratzi,koji qratz radis?!
konzerva
27-04-2006, 15:17
pa di nego u poganskim gradovima? da se obrate...
Robierre de Cochon
27-04-2006, 15:48
Frama!?
Ali u poganskom rimskom gradu?!
bar ima droge.
bratski je razmjenjivati iglu.
Lucius Veratius
27-04-2006, 15:56
Skup zapocinje u subotu u 19 h...any objections? :smt003
Malo mi je rano. Vjerojatno ĂŚu vam se pridruĹžiti oko 8 ili pola 9.
i gledam tu po faxu nest od komada muskih al nista ne vidim..ima vas MALO!!!! di ste se skrili?! Doði u subotu i vidjet Ìeť THE BEST OF muťkih komada na naťem faksu. Joť kad se upicanim - obuèem svoje najbolje odijelo, stavim leptir maťnu i karanfil u gornji dŞep sakoa.:smt003
Znam di je Dobar zvuk. Paradoks je da je tamo zvuk u qrtzu, jer ga puĹĄtaju sa nekog starog radija.
Ne znam kaj je Mussolini, ali zvuèi kao neka boleťtina.
Joť kad se upicanim - obuèem svoje najbolje odijelo, stavim leptir maťnu i karanfil u gornji dŞep sakoa.:smt003
Silvije Degen? :smt017
Lucius Veratius
27-04-2006, 16:06
Silvije Degen? :smt017
LOL :smt003
Jebiga, moram se veÌ sada poèeti furati na stare odvjetnike, ako hoÌu nekaj postiÌi.
Najbolje je tak spontano, kao idemo na jednu pivu i onda to potraje do jutra.
jooj oboŞavam kad tak sasvim sluèajno zaruŞim..kao ajmo na jednu pivu,ajd..daj oÌemo joť jednu,drugu,treÌu pa se na vino preðe i tak dalje i tak bliŞe..i uvijek bude jebeno,a ne ono kad se planira uvijek se i izjalovi..
i ja bih z vami sad u subotu,al nemrem frendica slavi roĂŚkas
baĹĄ mi Ĺžao :smt090
i ja bih z vami sad u subotu,al nemrem frendica slavi roĂŚkas
baĹĄ mi Ĺžao :smt090
Frendica iz srednje?PKG?
Frendica iz srednje?PKG?
da,najbolja frendica..joĹĄ joj je okruglih 20 (stara baba hihi :smt003 )..pa se moramo iĂŚ razbit negdje :smt003
PKG? :smt017
Neznam ni ja kaj je to.
Mozda je skracenica za neku bolest.Nemoj dirati rukama.
Ja bum vas sve pozval dok bum slavil useljenje u stan, samo ne znam kad bu to.. :smt002
Slavonka
27-04-2006, 17:40
sok od jabuke, od sada pa nadalje!!!!
bacardi mi ne valja, i glava me danas boli od jucer, necem piti vise,. to nije zdravo, fuj to, to dobre curice ne rade :lol:
bacardi mi ne valja, i glava me danas boli od jucer, necem piti vise,. to nije zdravo, fuj to, to dobre curice ne rade :lol:
Onda te ne ocekujemo u subotu? :smt010
*SUPERMAN*
27-04-2006, 19:07
Neznam ni ja kaj je to.
Mozda je skracenica za neku bolest.Nemoj dirati rukama.
JA ZNAAAAM STO JE PKG!!!
Yes!!!
Zanima me otkuda bOGu za pkg?!
Privatna klasièna gimnazija?
MinesweePer
27-04-2006, 19:16
OT:
tako je, cura mi maturira ove godine tamo.
on - ne znam zasto mi se neko vrijeme piva bila zgadila, al mi je sad opet super. ťteta ťto po kafiÌima skoro nigdje viťe nema toèene pive, uvijek u jebenoj boci dobijeť p. im m.
najviťe mi ide na Şivce kad vidim ljude na ulici s q-packom i loèu, ma seljaèino jedna, pogotovo mi ide na Şivce kad vidim Şenski s q-packom. q-pack je za kloťare. (nadam se da nisam nikog ovdje uvrijedio)
*SUPERMAN*
27-04-2006, 19:16
EJ!!! Brisi to! Ne smijes to napisati,smijes samo PKG. Lose stvari se mogu dogoditi...
OT:
tako je, cura mi maturira ove godine tamo.
U jebate,znam ovogodisnje maturantice i sve su gadne... :smt082
ON: Piva,piva,piva 1 rakija da dodes sebi pa opet piva,piva,piva,1 rakija...
Zanima me otkuda bOGu za pkg?!
Jednom davno
Imao sam prijatelja
Druga iskrena
U ratu je poginuo
Pa sam zalostan.
Isao je u Pkg.
Zvao se.......ma nije bitno
:smt010 :smt010 :smt010
ajoj..ko zna sta je musolini?!! neka digne svoju malenu rucucu u zrak!! :smt006
inace kakve to price molim lijepo kruze o framasima?! mi smo "dobri" katkad nam se zalomi da dobijemo nesto za popiti pa smo ludi ko sibe al inace..hehe moramo bit pristojni! :smt018 :smt003
al gle ljudovi! ja bi isla s vama ipak..hehe...
:smt002 :smt005
a vi se svi znate (neznate) ili ?? mislim da ne banem unutra pa...hehe
konzerva
28-04-2006, 13:12
a vi se svi znate (neznate) ili ??
upoznat ĂŚemo se na pijanki. npr.ja znam jednog-dvojicu
Slavonka
28-04-2006, 15:59
Onda te ne ocekujemo u subotu? :smt010
Ne!
Ali vjerujem da vam necu faliti, izdrazat cete vi i bez mene i polako starim... nisam vise onako dobro bazdarena ko sto sam bila, a mozda je problem u nedostatku slavonskih svatova, ali ne mogu vise popiti ni upola ko sto sam mogla prije!
Nego... kad budu neka pristojna forumaska druzenja, s heklanjem, pijenjem caja i vezenjem goblena doci cu :lol: :lol: :lol:
Nego, da se uozbiljim, poite koju i za mene, ja imam neku festu doma u nedjelju pa ciu ja onda za vas :smt006
Lucius Veratius
28-04-2006, 17:53
a vi se svi znate (neznate) ili ?? mislim da ne banem unutra pa...hehe
Kad ugledať markantnu gospodu kako profinjeno ispijaju whiskey uz dim cigara i kad èujeť da prièaju o Van Goghovoj izloŞbi i Mozartovim skladbama - to smo ti mi.
Kad ugledaš markantnu gospodu kako profinjeno ispijaju whiskey uz dim cigara i kad èuješ da prièaju o Van Goghovoj izložbi i Mozartovim skladbama - to smo ti mi.
Drugim rijecima...bagra koja mijesa u 19h...pivu i rakiju... :smt002
ajoj..ko zna sta je musolini?!! neka digne svoju malenu rucucu u zrak!! :smt006
ĹĄta je to musolini?? daj reci..ja ne znam moĹžda vi svi znate al ja ne znam i hoĂŚem znat.. :-s :smt003
musolini sastojci:
bijelo vino (finije) mineralna sok od maline (malinovac)
e al omjer vam je pola case vina mineralne tek tolko i soka da se malo osjeti okus..al je prefino i tako se mozes dobro napit od toga uuuuuuuuuu....
a bombica...to je jos bolje! blacky i votka od ribizla uuuu...
ne voljem ja te èudne mikseve..od tog mi uvijek bude zlo
tak da vino+voda i bok :-D
al bum probala,nikad ne znaĹĄ..moĹžda mi se baĹĄ svidi ;-)
ah..nisam ni ja to prije pila..sad jedino sta pijem je piva piva i pelin...najbolje mi je...kupim negdje nekakvu pivu (pan,zuja,zlatorog) i onda se dokrajcim sa pelinom u zvuku ili u nekom drugom bircu di me noge odnesu ( di me drugi odnesu) i onda sam super!
sam sta imam tad malo veci problem sto bi ja tad brijala s nekim :smt008 :smt083 #-o
ah..nisam ni ja to prije pila..sad jedino sta pijem je piva piva i pelin...najbolje mi je...kupim negdje nekakvu pivu (pan,zuja,zlatorog) i onda se dokrajcim sa pelinom u zvuku ili u nekom drugom bircu di me noge odnesu ( di me drugi odnesu) i onda sam super!
Joj zvuk...predivna pijanstva u srednjaku...u tom bircu...vec oko 18h pa do zatvaranja...koliko sam tamo vremena proveo... \:D/
taj zvuk je prije bio bolji, sad je tamo katastrofa..hrpa kvazi-alternativaca tj.klinaca od 16 godina koji si briju neke gluposti kao jao svi smo tak strgani i pijani isuse pa se svi bare okolo..bila sam zadnji put prije godinu dana i kad sam to vidla reko viĹĄe nikad..prije je bilo bolje sad :smt009
taj zvuk je prije bio bolji, sad je tamo katastrofa..hrpa kvazi-alternativaca tj.klinaca od 16 godina koji si briju neke gluposti kao jao svi smo tak strgani i pijani isuse pa se svi bare okolo..bila sam zadnji put prije godinu dana i kad sam to vidla reko više nikad..prije je bilo bolje sad :smt009
Da...nije vise kaj je nekad bio...odem jedan put u pol godine...tek toliko da se podsjetim na dobre stare dane...kad sam znao sve konobare tam...i oni mene...smrc...nema vise tog...
Nadjemo se svi u 19 tamo...tko sve planira doc? :smt006
konzerva
29-04-2006, 13:48
ja. vjerojatno na ĹĄtakama :smt003
Zasad su mi sick i konzerva potvrdili dolazak, ajmo ljudi! The more, the merrier :smt003
konzerva
29-04-2006, 15:21
ajde murph ne ĹĄiri paniku...:smt003
rekao je i lucius doÌ, i reði, i absolute a i mrav se spominjao u nekim kombinacijama...bit Ìe nas,a ak i ne bude pit Ìe se :smt002
ajde murph ne ĹĄiri paniku...:smt003
rekao je i lucius doÌ, i reði, i absolute a i mrav se spominjao u nekim kombinacijama...bit Ìe nas,a ak i ne bude pit Ìe se :smt002
Forsam ljude iz iskustva na ovom forumu...Tak je za Fight Club bilo 10-ak ljudi, na kraju nas ostalo 4 :smt005
Ja dolazim sigurno,sa joť jednim èupavim debelim plavim frendom i moŞda dvije frendice...ali sam gore sigurno oko pola osam negdje...bio ja i juèer na medici dvije tri i bilo nam je super :smt003 :smt030
A mene ĂŚete odmah skuĹžiti po mome debelom plavom frendu duge kose...my call sign :smt005
dolazim i ja... :smt006
naĹžalost samo s jedno frendicom, ostale su pobjegle za proslavom prvog svibnja u svoje daleke krajeve.
vidimo seeeeeeee