View Full Version : "Team Building"
Pages :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Dakle, kao sto u naslovu stoji, radi se o mjesecnoj pijanci u Klubu studenata Istre...Mjesecna pijanka je mlada institucija, nastala 29. travnja 2006. u polupijanoj bolesnoj zamisli moje malenkosti u koordinaciji s jos nekoliko kolega...
piva (bilo koja) - 7 kn
zestica - 5 kn
s obzirom na komentare prve pijanke i kvantitetu izgubljenih predmeta smatram da je realizacija projekta upitna :smt003
PridruĹžujem se svakoj iduĂŚoj pijanki... :smt002
konzerva
30-04-2006, 13:08
ĹĄta je bio prijedlog? zadnje subote u mjesecu?
bilo bi lijepo da se i ubuduĂŚe dovode drugovi koji nisu s faksa...
teði i drugarica, absolute i raspjevani, murphy i dŞanki... :smt003
ĹĄta je bio prijedlog? zadnje subote u mjesecu?
bilo bi lijepo da se i ubuduĂŚe dovode drugovi koji nisu s faksa...
teði i drugarica, absolute i raspjevani, murphy i dŞanki... :smt003
To bi bilo super...
Tak da imamo fiksni dan u odreðenom tjednu i tko doðe doðe...
Uvijek ĂŚe netko doĂŚi...
Izgleda da se opijanje forumasa pretvara u pokret...drago mi je kaj se sve vise ljudi okuplja oko bezumnog opijanja sa kolegama...
Nas nekoliko sa prve pijanke mozemo se nazvati pionirima...ovog pokreta...
(kako serem gluposti...) :smt003
Izgleda da se opijanje forumasa pretvara u pokret...drago mi je kaj se sve vise ljudi okuplja oko bezumnog opijanja sa kolegama...
Nas nekoliko sa prve pijanke mozemo se nazvati pionirima...ovog pokreta...
(kako serem gluposti...) :smt003
Murphy je zapravo Stjepan RadiĂŚ.... Mobilizirao je mase....
(kako sad ja tek serem gluposti) :smt003
konzerva
30-04-2006, 13:39
moĹže mi netko poslat slike na privat.
taj netko je naravno lucius :smt003 a i apsolutna nula je slikao pa se smije osjetiti pozvanim :smt003
moĹže mi netko poslat slike na privat.
taj netko je naravno lucius :smt003 a i apsolutna nula je slikao pa se smije osjetiti pozvanim :smt003
Potpisujem :smt003
konzerva
30-04-2006, 13:50
ne znam kak je uopÌe palo na pamet ljudima nosit fotiÌ na pijanku,ali joť bolje...èak su se dva fotiÌa naťla!
@ lucius veratius
do kad si ti ruĹžio u purgeraju?
i zaťto nisi upoznao teði s svojim drugovima? :smt018
ne znam kak je uopÌe palo na pamet ljudima nosit fotiÌ na pijanku,ali joť bolje...èak su se dva fotiÌa naťla!
@ lucius veratius
do kad si ti ruĹžio u purgeraju?
i zaťto nisi upoznao teði s svojim drugovima? :smt018
Sick je obecao pjevati British Soldiers go Home (sto je i ucinio) a oni su morali zabiljeziti taj trenutak :smt005
Lucius je ljubomoran, zeli Teði za sebe :smt003
i zašto nisi upoznao teði s svojim drugovima? :smt018
Htio ju je samo za sebe zadrzat...
Sick je obecao pjevati British Soldiers go Home (sto je i ucinio) a oni su morali zabiljeziti taj trenutak :smt005
Lucius je ljubomoran, zeli Teði za sebe :smt003
Steta kartice...jer sick nema sluha ni kad je trijezan...a kad se nalije...onda mozete pocet skakati kroz prozore...
e onak, count me in. :smt030
kad je nexty one?
èula sam neťto malo o ovome sinoÌ, tako da
SVAKA ĂAST MURPHY!!!! :smt006
postali smo prava konkurencija tjednom drinku! :smt003
ťto se mene tièe-bolje je da pijanka bude ťto prije u svakom mjesecu, tj. do prve polovice mjeseca jer pred kraj mjeseca ostanem kratka pri lovi, pa se onda prava pijanka dovodi u pitanje.
nadam se da ĂŚe slijedeĂŚi put bit joĹĄ viĹĄe frendica sa mnom.
i ja hoĂŚu slike!
i nadam se da ĂŚe nam se slijedeĂŚi put pridruĹžit joĹĄ viĹĄe forumaĹĄa, mogao bi i mrav doĂŚ.
p.s.mene nitko nije htio zadrĹžat za sebe, ili barem to nitko nije pokazao :smt002
Koliko sam skontao, ovaj put je u 2-3 sata ispraznjeno 24 boce pive (Ozujsko, Karlovacko, Tomislav) i 3-4 runde medovine i pelinkovca...dobri smo... :smt003
Budemo se dogovorili na ovom topicu za daljnje susrete, ali imam na umu subotu 13. ili 20.5.
@Teði: Si sigurna? Samo smo sramezljivi :smt003
Mislim da Ìu se i ja pridruŞiti, pijanèevanja nikad previťe. 8-[
Deèki moram priznati da sam se malo razoèarao u pogledu upoznavanja sa curama...niste mi bili neťto aktivni...nije da je moj ulet bio neťto bolji(ťtoviťe malo me zaèudilo kako sam glupo uletio,ali nema veze)
E da,ontopièno podupirem misao o mjeseènoj pijanci,ili o bilo kakvoj pijanci ťto se toga tièe...Murphy moramo se mi jednom zarakijati da vidim ja koliko moŞeť popiti :smt003 ...ne vjerujem prièama,hoÌu se sam uvjeriti...
A tedi je rekla dofurati joĹĄ svojih frendica :smt026 :smt026 go tedi,go tedi :smt041 :smt041 :smt005
E a kaj velite na moj predlog - sad isu topliji dani, pa se moŞe i vani na otvorenom cugati, mogli bi skupiti neke pare, kupiti pijaèu (ili sistem da svatko nekaj donese) i negdi u parkiÌu cugati, jeftinije je. Ne znam, to je meni uvijek bilo OK.
doðem i ja sl.put ziher.. :smt003 treba se druŞit to je zdravo..:smt030
kaj ste juèer bili u purgeraju?!- pa ja isto bila hihi 8-[
Lucius Veratius
30-04-2006, 20:00
Dobro je bilo.
Kad sam èuo da je pivo 7 kn i vidio da je sve to u haustoru i te ťeme, mislio sam da je to neka teťka rupa i da Ìemo se na fajruntu morati tuÌi sa starim pijancima.
Bilo je upravo suprotno â lijepo je ureðeno, muzika je za moj ukus malo preglasna, pa sam se morao svima unositi u facu kako bih ih èuo, kao i oni mene. Konzerva je dobro rekao da su pjesme ko sa tuluma iz ĹĄestog osnovne.
Teði i njena frendica (isprièavam se kaj nisam zapamtio ime â loĹĄe pamtim imena, a i bila je buka) su zbilja uljepĹĄale veèer. Svaka èast kaj su doĹĄle, a ne ko druge cure s foruma, koje su kao full nabrijane za pijanku, pa se niti ne pojave barem nakratko.
Nadam se da ĂŚe nas sljedeĂŚi put biti viĹĄe. FALI GORAN!!! :smt003 :smt003
Poťaljite svoje mailove na pm. Slike Ìu smanjiti na jedno 150-200 kb (originali su 1,5 mb po slici). Poslat Ìu vam ih danas naveèer ili vjerojatnije sutra (u guŞvi sam s ispitima).
Ni ja nisam znao cijelu onu ekipu u u Purgeraju. Samo onog deèka i dvije cure s moje desne strane.
Ostao sam u Purgeraju do pola 2.
@ Teði
Kaj su bile 24 boce? Nije da nam brojiĹĄ, ali... :smt003
@ Picok
Inaèe veÌ pijem vani, ali mislim da je ovo bolje. Piva je u duÌanu 5,5 kuna, ako imať bocu, a ovdje je sedam. Kad je vani toplo ne moŞeť uzeti viťe piva iz duÌana, jer se brzo zagriju, tak da morať nakon svake pive iÌi do duÌana.
@ jagodda
MoŞda sam prièao s tobom. Jesi li bila s dvije frendice, takoðer s prava?
@ jagodda
da bila s dvije frendice,al sam je jedna s prava,al ne vjerujem da sam to bila ja, bar se ne sjeĂŚam onda tog razgovora hihi :-k 8-[
:smt115 moŞda si prièao s mojom frendicom..moŞda :-s
ja bih isto te slike..poĹĄaljem mail
@ jagodda
da bila s dvije frendice,al sam je jedna s prava,al ne vjerujem da sam to bila ja, bar se ne sjeĂŚam onda tog razgovora hihi :-k 8-[
:smt115 moŞda si prièao s mojom frendicom..moŞda :-s
ja bih isto te slike..poĹĄaljem mail
moĹžda sam se ja onda upoznala s tobom, ja i frendica smo bile jedine Ĺženske koje su bile s onom ekipom koja vam se prikrpala za stol :smt001
(ako smo mi uopĂŚe bile za istim stolom).
@Lucius:nije da vam brojim,ali bilo je toliko punoooo boca da sam morala, kad su se svi razbjeĹžali po ĹĄanku i po wc-ima, izbrojati te lijepo posloĹžene boce :smt002
....a absolute zero je prikupljao snagu za ulet igrajuĂŚi pikado :smt004
Ma nisam,frend ima neki fetiť na pikado...a valjda smo bili vrijedni èekanja :smt002 :smt003 ...jest da se nismo poťteno isklafrali ali nema veze,to Ìemo drugi put...i ako boga znate ne gledajte u pinkvibes skin...zato jer neÌete viťe nikada niťta vidjeti. :smt003
i ako boga znate ne gledajte u pinkvibes skin...zato jer neĂŚete viĹĄe nikada niĹĄta vidjeti. :smt003
A moro si ti isprobat :smt005
konzerva
01-05-2006, 00:28
svi se nadamo :smt003
muzika je za moj ukus malo preglasna, pa sam se morao svima unositi u facu kako bih ih èuo, kao i oni mene. Konzerva je dobro rekao da su pjesme ko sa tuluma iz ťestog osnovne.
eh muzika...bila je zakon!!! :smt003 samo sam èekao da raspale flash gordona... :smt005
vidiť dobar je argument od teði, krajem mjeseca nema se para...
koji su onda prijedlozi za termin? i ne mora uvijek bit na istom mjestu,mada je u istarskom odlièno- mi smo otvoreni za jeftinu cugu ma gdje god bila...
konzerva
01-05-2006, 01:06
ma samo pijaèa, hrana i druge tjelesne ugode su vaŞne :smt012
nemoj tako, prvenstvena svrha okupljanja je druĹženje i upoznavanje.
:smt001
a onda dobro...onda dolazim na pijanku
konzerva
01-05-2006, 01:15
a onda dobro...onda dolazim na pijanku
svi su dobrodoĹĄli.
ne morať se èak ni napit. ali morať okrenut rundu :smt003 :smt002
i ne mora uvijek bit na istom mjestu,mada je u istarskom odlièno- mi smo otvoreni za jeftinu cugu ma gdje god bila...
Ak je istina ĹĄto kaĹžeĹĄ da je u medvedgradu 5 kn piva onda nema dvojbe. JoĹĄ i radi i duĹže od KSI. DoduĹĄe, samo do ponoĂŚi...
Moj prijedlog za pijanku u iduÌu subotu je Lake City, Maminjo je najavio masovno èaťÌenje :smt003
konzerva
01-05-2006, 02:03
Ak je istina ĹĄto kaĹžeĹĄ da je u medvedgradu 5 kn piva onda nema dvojbe. JoĹĄ i radi i duĹže od KSI. DoduĹĄe, samo do ponoĂŚi...
da,ali mislim da bi Ĺženski dio populacije ostao zakinut izborom piĂŚa...
ili moŞda toèe bambus u pivnicama (nisam nikad probao naruèit pa ne znam :smt003 )
Lucius Veratius
01-05-2006, 02:11
Da zbilja. Cure bi bile zakinute. Ovo je dobra kombinacija - Klub istarskih studenata do 10 i onda u Purgeraj dok joĹĄ traje happy hour.
ĹĄteta, ja sam svaki drugi vikend u purgeraju i nisam imala prilike upoznat niti jednog kolegu ili kolegicu, poĹĄto vidim da nas ima viĹĄe na istom mjestu nadam se da cu uspjet neki drugi put, izgleda da cu morat ceĹĄce na ovaj forumc :smt034 ic
[quote=teði]
muzika je za moj ukus malo preglasna, pa sam se morao svima unositi u facu kako bih ih èuo, kao i oni mene. Konzerva je dobro rekao da su pjesme ko sa tuluma iz ťestog osnovne.
eh muzika...bila je zakon!!! :smt003 samo sam èekao da raspale flash gordona... :smt005
koji su onda prijedlozi za termin? i ne mora uvijek bit na istom mjestu,mada je u istarskom odlièno- mi smo otvoreni za jeftinu cugu ma gdje god bila...[/quote:10zc9nuc]
svaki tjedan je neki party u istarskom, zna ih bit i dosta preko tjedna, tako je o vu subotu bio kao neki disco party ťto se tièe mjuze,ali zna bit svega, i punka i metala..... i ab.zero je vidio da je neki dan bio pelnkovac party za 3 ili 4 kn.tako zna bit ťtok-kola za 6 kn, i sl.
(ostale detalje na http://www.ksi.hr :smt002 )
a ťto se mene tièe-ja sam veÌ bila u medvedgradu i bilo mi je super, tako da se nebi bunila.
[quote=teði]
koji su onda prijedlozi za termin? i ne mora uvijek bit na istom mjestu,mada je u istarskom odlièno- mi smo otvoreni za jeftinu cugu ma gdje god bila...[/quote:1j75f1sm]
ťto se tièe muzike-svaki tjedan je neki party, a zna ih bit i dosta preko tjedna, tako da je ovu subotu bio kao neki disco party, zna bit svega...i punka i metala..... (za ostale informacije - http://www.ksi.hr :smt004 ) inaèe je tamo petkom krcato a subotom bať i ne, petkom se svi stiťÌu ko sardine....a nekima je to sigurno bolje :smt001
a ťto se tièe medvedgrada- ja sam bila tamo i bilo mi je super tako da se ne bih bunila da opet odem tamo.
Nije vazno di je, vazno je da je ekipa tam :smt003
a ťto se tièe medvedgrada- ja sam bila tamo i bilo mi je super tako da se ne bih bunila da opet odem tamo.
Evo, vidiť da nema problema. Uostalom, brijem da nije pivo jedina stvar koja se tamo toèi iako, takoðer, nisam probo naruèit niťta osim piva i coca-cole, al cola je kad jedem, nekak mi pivo ne paťe poslije jela. :smt003
[quote="teði":24j5ujh4]a ťto se tièe medvedgrada- ja sam bila tamo i bilo mi je super tako da se ne bih bunila da opet odem tamo.
Evo, vidiť da nema problema. Uostalom, brijem da nije pivo jedina stvar koja se tamo toèi iako, takoðer, nisam probo naruèit niťta osim piva i coca-cole, al cola je kad jedem, nekak mi pivo ne paťe poslije jela. :smt003[/quote:24j5ujh4]
Medvedgrad je odlièan izbor.. Mogli bi tamo... A uz cugu je i hrana jeftina ako gladnimo od lokanja... Ili poslije na burek? :smt002
nekak mi pivo ne paše poslije jela. :smt003
:kriza se: :roll:
ne valja ti piva poslije jela?
kakav si ti muskarac?
:smt003
kakav si ti muskarac?
MuĹževniji od tebe! :smt016 Nestereotipan! :smt016 Take that!!! :smt019
Pivo je meni za guťt, nikako za Şeð. Al ono, kad Cro i ja odemo u Medvedgrad pa poŞderemo pizzu u pauzi izmeðu cuganja, onda popijem pivo, al kad jedem Ìevape, onda je coca cola... Iako, kao odreko sam se coca cole trajno jer je to otrov, al ipak tu i tamo popijem malo.
kakav si ti muskarac?
Muževniji od tebe! :smt016 Nestereotipan! :smt016 Take that!!! :smt019
huh..you got me! :smt012
just for a note: nisam neki pivoljubac :smt003
just for a note: nisam neki pivoljubac :smt003
Ne voliĹĄ pivo? Kakav si ti muĹĄkarac??? :smt016 :smt003 :smt002
muskarac bez stereotipa.pravi izdanak modernog maskuliniteta.
:smt004 :smt003
ajde dosta je bilo :smt002
U Medvedgradu u obzir dolazi samo Grièka VjeĹĄtica, ostalo su preslaba piva, ko u ĂeĹĄkoj brate mili, pijeĹĄ, pijeĹĄ, trbuh raste a nikakvog uèinka nema.
trbuh raste a nikakvog uèinka nema.
To vrijedi za sve pive, one postoje da bi se popila jedna uz pizzu ili roĹĄtilj, a za potrebe alkoholnog razaranja, Bog je stvorio Ĺžestoka alkoholna piĂŚa.
A èuj, hm.. hm... da, toèno, piva je viťe piÌe za uŞivanje, ali postoji recimo i Bavaria86 (8,6 posto alkohola) koja moŞe itekak drmati.
Al nije fora nakon pola sata opast ispod stola...ne, treba lagano :smt003
kyzer soze
01-05-2006, 20:21
U Medvedgradu u obzir dolazi samo Grièka VjeĹĄtica, ostalo su preslaba piva, ko u ĂeĹĄkoj brate mili, pijeĹĄ, pijeĹĄ, trbuh raste a nikakvog uèinka nema.
Gorka istina.. :smt003 , al zato se to kompenziralo apsintom.. :smt029
A da jednostavno odemo na ribnjak ili u neki parkiĂŚ i zapijemo naĹĄa mala tijela i duĹĄe (izuzev murphya,jer je on malo veĂŚi :smt003 ),a onda od tamo sve opcije su otvorene :smt003
A kaj sam ja rekel malo gore viĹĄe? Kaj mi kradeĹĄ ideje :smt018 :smt003
ne, to mi je vec postala uobicajena shema...
:smt012
inace, bambus rocks!
u Žabcu Vrbanek (2l = 17,99kn) + Vindi Cola
pravac Opatovina/Stross/Zvjezdarnica/Zrinjevac
i fino nakon par litara dubokoumne price, debilna zajebancija i naravno na kraju svi ostanu suhi.
Pa ťta si ti camao namjeravao neťto bariti na mjeseènoj pijanki...cccc...pa to ti neide tako...osim ako tedi ne dofura joť koju frendicu :smt003 parkiÌ prohibicija
fkors da racunam na tedji
bio bi bezobrazluk da ne pokaze barem minimalnu kolegijalnu solidarnost u vidu dvije prposne mlade dame.
:smt002
konzerva
01-05-2006, 23:50
fkors da racunam na tedji
bio bi bezobrazluk da ne pokaze barem minimalnu kolegijalnu solidarnost u vidu dvije prposne mlade dame.
odmah dvije... :smt003
jednu za mene, a drugu za ostatak ekipe da ja i dama mozemo razglabat u miru.
Ma tedi je prava cura...ako su joj frendice kao ona,neÌemo se razoèarati...a ťta misliť na ekipu camao,nas 15 na jednu frendicu...joj,joj,joj... :smt019 :smt019
Pa ťta si ti camao namjeravao neťto bariti na mjeseènoj pijanki...cccc...pa to ti neide tako...osim ako tedi ne dofura joť koju frendicu :smt003 parkiÌ prohibicija
svi samo misle na to kako ĂŚe zbarit moje frendice........ a mene nitko neĂŚe :smt010 :smt010 :smt010
ha èuj, ko zna, mozda cete se ti i sickboy ljubit sa jezikima nakon 5-6 pive :smt077
za osobne dojmove ipak moram pricekat i vizualni kontekst. :smt012
svi samo misle na to kako ĂŚe zbarit moje frendice........ a mene nitko neĂŚe :smt010 :smt010 :smt010
Ma ja bi se ponudio ali ja sam ti totalni kurviť...osim ako ne voliť takve :smt003 ...moramo se svi dobro upoznati,a najbolje èovjeka upoznať kad je pijan :smt003
Lucius Veratius
02-05-2006, 03:55
Poslao sam slike svima koji su mi dali mail (fali mi joĹĄ sickboyev). Sorry kaj mi je toliko dugo trebalo â imao sam dosta posla, ne samo za faks, a i problema s kompjuterom (znam da zvuèi kao da serem, ali istina je). Ovo je veĂŚina slika (nema ih mnogo). Ne Ĺželim vam zatrpavati inboxe, a i meni bi trebalo dosta da ih sve uploadam (nemam ADSL). Tko ih Ĺželi sve i s najboljom kvalitetom, mogu mu ih sprĹžiti na CD i dati na faksu.
@ Picok
Dobio sam tvoju poruku. Uvjerio si me u blagodati pijanèevanja na otvorenom, pa se moŞemo i za to dogovoriti. Naravno, ako se veÌina slaŞe. Murphy je dobro rekao da je najvaŞnija ekipa, a ne mjesto
Imam isti stav o èeťkim pivama kao i ti. Flaťirane su joť OK, ali kakvu sve bljuzgu toèe po pivnicama...
Tko ide u Medvedgrad mogao bi pitati koju sve cugu imaju osim pive.
konzerva
02-05-2006, 12:04
slike su prestraĹĄne :smt005
u toj maloj istri je bilo tak vruĂŚe da sam na slikama crven ko najgori alkos...
slike su prestraĹĄne :smt005
u toj maloj istri je bilo tak vruĂŚe da sam na slikama crven ko najgori alkos...
Ma dobre su slike...a ti si uvijek crven ko alkos :smt005
konzerva
02-05-2006, 12:29
Ma dobre su slike...a ti si uvijek crven ko alkos :smt005
zdravo rumenilo :smt003
ahaa yes onda znam koji si ti..da da joĹĄ po ĹĄiltu zagreb-ragbi..hihi :smt002
ja predlaŞem da slijedeÌa pijanka bude u subotu 20.5. (jer me taj tjedan uoèi subote oèekuje totalna katastrofa-polaganje 2 ispita u 3 dana, tako da Ìu definitivno imat razloga za pit-dobrih ili loťih, svejedno je).a vi se dogovorite za mjesto.
moĹže 20.5.? pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz :smt006
i zaboravila sam zahvalit Luciusu za slike :smt041
i zaboravila sam zahvalit Luciusu za slike :smt041
da i ja..tnxiĂŚ.. :smt001
Ne moras ga javno prokazat :smt003
@ Teði, mislio sam i ja 13. ili 20., al kako cu 15. vjerojatno pisati politicku cini se da je 20. vjerojatniji :smt002
konzerva
02-05-2006, 18:20
sad ti meni poĹĄalji svoju sliku! :smt002
luciuse, koje su to fore da ĹĄaljeĹĄ slike onima koji nisu bili?
mislim ono, nisam fotogenièan pa nek me upoznaju ljudi uŞivo :smt003
mislim ono, nisam fotogenièan pa nek me upoznaju ljudi uŞivo :smt003
Pa da se odmah uplase? Treba ih polako uvoditi :smt003
brrrrrr naj se ljutit na njega [wink]
Lucius Veratius
02-05-2006, 22:43
@ konzerva
Riknuo sam kad sam proèitao da si izgubio kapu na putu do doma. Sad te Jagodda ne moŞe prepoznati. :smt005 Nema veze, ionako je imala engleski znak na sebi. :smt002
Murphy je dobro objasnio zaĹĄto ĹĄaljem slike onima koji nisu bili.
@ jagodda
Jesi li ti bila za naĹĄim stolom ili za nekim drugim?
ImaĹĄ Konzervinu sliku i viĹĄe se ne moĹžeĹĄ izvuĂŚi. Znam ja njega pokvarenjaka.NeĂŚeĹĄ imati mira dok mu ne poĹĄaljeĹĄ svoju sliku. :smt003
20.5. bih moĹžda mogao doĂŚi (nije sigurno zbog predroka iz Kaznenog 24.5.), a moĹžda i 27.5. Sve ovisi kako ĂŚu stajati s ispitima.
@ jagodda
Jesi li ti bila za naĹĄim stolom ili za nekim drugim?
ImaĹĄ Konzervinu sliku i viĹĄe se ne moĹžeĹĄ izvuĂŚi. Znam ja njega pokvarenjaka.NeĂŚeĹĄ imati mira dok mu ne poĹĄaljeĹĄ svoju sliku. :smt003
.
ne ipak nismo bili za istim stolom :smt001
ajooj,ako je tako..konzerva ne buĹĄ dobio sliku no-no [aberaber] :smt003
Lucius Veratius
02-05-2006, 23:02
Prièao sam s tri cure za stolom iza naťeg (prema parku). Mislim da su barem dvije od njih bile s prava. Jedna je imala plavu kosu, a druge dvije tamno smeðu. S jednom sam se neťto prepirao oko cijene ulaznice za koncert Rolling Stonesa.
Prièao sam s tri cure za stolom iza naťeg (prema parku). Mislim da su barem dvije od njih bile s prava. Jedna je imala plavu kosu, a druge dvije tamno smeðu. S jednom sam se neťto prepirao oko cijene ulaznice za koncert Rolling Stonesa.
da,okeee jedna frendica ima dugu plavu kosu,druga svijetlo-smeðu a ja tamno-smeðu..sve tri smo bile u suknjicama,znam jer smo se smijale na trgu kak smo se uniformirale..plava i ja studiramo pravo, al neee nisam to bila ja il sam se ja tak zgazila da se tog ne sjeÌam,a sjeÌala bih se ja te rasprave..tak da nee nisam to bila ja :smt017 :smt108
konzerva
03-05-2006, 00:05
gle ťumsko voÌe, sad morať doÌ na slijedeÌe okupljanje inaèe Ìe naťa rasprava preÌ na private mes. a onda nemať moderatore koji Ìe drŞati raspravu u okviru lijepog ponaťanja :smt003 :smt006
@lucius - kad èujeť kak sam ju popuťio (kapu to Ìe reÌ),e tek Ìeť onda umrijet...
malimrav85
03-05-2006, 00:09
ja predlaŞem da slijedeÌa pijanka bude u subotu 20.5. (jer me taj tjedan uoèi subote oèekuje totalna katastrofa-polaganje 2 ispita u 3 dana, tako da Ìu definitivno imat razloga za pit-dobrih ili loťih, svejedno je).a vi se dogovorite za mjesto.
moĹže 20.5.? pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz :smt006
ja bi isto doĹĄao ako bi bilo 20.05.
ako rim i/ili sociologija dobro proðu
Lucius Veratius
03-05-2006, 00:20
@ jagodda
Cure s kojima sam ja prièao nisu imale suknje. Toga bih se sjeÌao. :smt002
Izgleda da dosta ekipe s Prava ide u Purgeraj. Nisam to prije primijetio.
malimrav85
03-05-2006, 00:24
@ jagodda
Cure s kojima sam ja prièao nisu imale suknje. Toga bih se sjeÌao. :smt002
Izgleda da dosta ekipe s Prava ide u Purgeraj. Nisam to prije primijetio.
a di je to? :smt017
Lucius Veratius
03-05-2006, 00:29
@ Mrav
Purgeraj je na Ribnjaku iza katedrale.
Mrav bi radje u Pashu :smt003
malimrav85
03-05-2006, 00:47
Mrav bi radje u Pashu :smt003
Pa ako ĂŚe neko vozit... :smt003 Ovak moĹžemo u Lake ili Blue Night :smt005
:smt005 blue night :smt005
u startu asocira na Blue Ostridge (tko zna, znat ce :smt002 )
bio jednom i nikad vise jer osim po imenu, ima dodirnih tocaka sa ovim drugonavedenim i po pitanjima spolnog afiniteta posjetioca.:smt012
OT: 20.5 bi bio cist oke, taman nakon soc i teorije.
Robierre de Cochon
03-05-2006, 01:05
:smt005 blue night :smt005
u startu asocira na Blue Ostridge (tko zna, znat ce :smt002 )
bio jednom i nikad vise jer osim po imenu, ima dodirnih tocaka sa ovim drugonavedenim i po pitanjima spolnog afiniteta posjetioca.:smt012
.
blu ojster...ne znam kako se piĹĄe :smt001
blu ojster...ne znam kako se piše :smt001
jeste, my bad.
blue oyster
"The "Blue Oyster" bar used in this movie is actually called the Silver Dollar Room, located on Spadina Avenue in Toronto."
sa imdb-a
ha èuj, ko zna, mozda cete se ti i sickboy ljubit sa jezikima nakon 5-6 pive :smt077
Nema me na forumu jedan (brojkom: 1) dan i pogle kaj se desava...raspasoj...ali istinabog sick ne odgovara za svoje postupke nakon 5 ili 6 pivi...tek toliko da znate...:smt002...to pise u Ustavu RH...
A èuj murphy,ja poènem na ribnjaku i zavrťim u purgeraju,meni uopÌe nije greda (kako glupa rijeè)...ali mislim da Ìe se ekipa skameniti i da nitko neÌe doÌi...ali dok ima cuge nema veze,sve je duplo ionako... :smt003
[quote="absolute zero":s8rogs87]Ma nema toga ťto jedno poťteno cuganje ne moŞe srediti...zaťto nije 20-ti,da se naðemo na pijanki :smt003 :smt020
ko kaŞe da moramo èekat 20?[/quote:s8rogs87]
Ma ja imam 18 ispit koji btw. nisam prijavio...ali se nadam,pa ako proðem,idem na pijanku od tri dana :smt003
A èuj murphy,ja poènem na ribnjaku i zavrťim u purgeraju,meni uopÌe nije greda (kako glupa rijeè)...ali mislim da Ìe se ekipa skameniti i da nitko neÌe doÌi...ali dok ima cuge nema veze,sve je duplo ionako... :smt003
Sick je obicno u Purgeraju, a i ja znam skoknut do tamo....ma ni ne mora biti mjesecna pijanka, sto se mene tice, mozemo se i usred tjedna nalaziti :smt003
Oce se ko sa mnom napit 23. pa na Let 3? :smt003
Di to...u Moèvaru?
Ma ja volim iÌi u purgeraj,samo ťto se prebrzo napijemo Doðemo na kraj happy hour-a :smt003 ),a sad moram ťtrebat za ispit,tako da mi cirka 20 paťe,samo se nadam da Ìe biti ljudi koji su se najavili...a i moram te potuÌi u cuganju,tako da svi vide da velièina nije vaŞna :smt002 :smt005 :smt005
preskupa karta..nabili si neĹĄto cijenu od kad su postali kul :smt002
Nema veze...ak se nacugam ionako cu ostati na klupici :smt005
@ absolute: dobro, ak mislis da je tehnika vazna, ali i veci tehnicari su padali :smt003
Zato odeť sa nama i nacugamo se u Istarskom za ðabe :smt003 :smt002
Zato odeť sa nama i nacugamo se u Istarskom za ðabe :smt003 :smt002
moĹže..samo recite kad :smt003
èa sam istrianka u duťi nee :smt003
Ovo postaje pokret...za 10 godina izaci ce naslov u novinama: " Masovni pomor pravnika uslijed neobjasnjivog zatajenja jetre" :smt005
Prvo moramo realizirati prvu pijanku,a ako ona bude uspjeĹĄna,pokoriti ĂŚemo stare forumaĹĄe i njihov tjedni drink :smt003 :smt003
Viva la revolution :smt005 :smt005
Ovo postaje pokret...za 10 godina izaci ce naslov u novinama: " Masovni pomor pravnika uslijed neobjasnjivog zatajenja jetre" :smt005
.. :smt003 uvijek sam mislila da su pravnici neki knjigomoljci..nikad vidli svijeta,a kamoli primirisali alkoholu,a kad ono..alkiĂŚi zadnji.. :smt003
moĹžeĹĄ i ti, slobodnoooooooooooooooooooooooooo
jaggoda pa ti nas zbilja ne znaĹĄ...pa alkohol je pravnikov najbolji prijatelj...to i kava...baĹĄ mi je Ĺžao ĹĄta nisam bio u purgeraju da vidim tebe i tvoje frendice :smt002 :smt003 :smt004
da, pravnici obicno nemaju prijatelja (osim imaginarnih) i jedino rijesenje je boca :smt003
da, pravnici obicno nemaju prijatelja (osim imaginarnih) i jedino rijesenje je boca :smt003
:smt005 :smt005 :smt005
svaka ti dala!!!!
Evo jedan scenarij za pijanku to come...doÌi Ìeť ti,konzerva,sickboy,teði i koja frendica :smt003 :smt003 ,ona ekipa iz istarskog i eventualno moŞda joť dvije nepoznate osobe koje Ìemo onda traŞiti po punoj birtiji jer se neÌemo znati prepoznati :smt003 :smt003,a ostali Ìe izmisliti neki razlog zaťto nisu doťli...
da,ja ĂŚu bit ta koja ĂŚe zazujat.. zzzzzzzz..jer se vi svi veĂŚ znate :smt002
moĹžeĹĄ i ti, slobodnoooooooooooooooooooooooooo
heheeee.... ja malo fulala topik.... :smt020
da,ja ĂŚu bit ta koja ĂŚe zazujat.. zzzzzzzz..jer se vi svi veĂŚ znate :smt002
A mos misliti kak smo se znali prosle subote :smt005
Znao sam jedino konzervu, svog cupavog frenda i Luciusa...uz cugu je razgovor i upoznavanje najmanji problem :smt002
[quote="teði":mkizixgs]moŞeť i ti, slobodnoooooooooooooooooooooooooo
heheeee.... ja malo fulala topik.... :smt020[/quote:mkizixgs]
Tedji, puhat ces mi alkotest sad :smt005
ma ne brini se ti niĹĄta jaggoda,naĂŚi ĂŚemo mi tebe...a onda si naĹĄaaaaa...bwahahahahahaha :smt003
ma ne brini se ti niĹĄta jaggoda,naĂŚi ĂŚemo mi tebe...a onda si naĹĄaaaaa...bwahahahahahaha :smt003
hiiijoooojj..idem trenirat opijanje da se ne osramotim.. :smt003
Ma nemoĹžeĹĄ biti gora od sickboya ili konzerve,njima je dosta 5-6 da su u frenzy stanju :smt003 :smt003 :smt002 ,ali za murphya nisam siguran...moram ga provjeriti :smt003 :smt003
[quote="teði":7n0gwgqi]moŞeť i ti, slobodnoooooooooooooooooooooooooo
heheeee.... ja malo fulala topik.... :smt020
Tedji, puhat ces mi alkotest sad :smt005[/quote:7n0gwgqi]
a kakav je to alkotest??? :smt002
hiiijoooojj..idem trenirat opijanje da se ne osramotim.. :smt003
Furaj ogledalce...znas da je bilo dosta kad budes licila na svoj avatar :smt003
Ja sam prosli put znao da mi je dosta kad mi je absolute poceo licit na njegov :smt005
budes vidila :smt003
A zato mi je cura rekla da sam sladak ko ťiťmiť\patka\ťtakor...a ja se pitao u èemu je caka :smt003 :smt003 :smt003
budes vidila :smt003
e da mi je to vidjet, poĹžuri...sad alkohol hlapi
toliko zelis pasti na njemu? :smt003
toliko zelis pasti na njemu? :smt003
to je jedino gdje ne mmogu pasti nego èak i dobit visoku ocjenu :smt002
to je jedino gdje ne mmogu pasti nego èak i dobit visoku ocjenu :smt002
Djevojke, slusajte Tedji, she is wise :smt003 :smt002
Ma nemožeš biti gora od sickboya ili konzerve,njima je dosta 5-6 da su u frenzy stanju :smt003 :smt003 :smt002 ,ali za murphya nisam siguran...moram ga provjeriti :smt003 :smt003
kaj ces...sick se brzo napije... :smt003 :smt002 ...kad sam softic...
Evo jedan scenarij za pijanku to come...doæi æeš ti,konzerva,sickboy,teði i koja frendica :smt003 :smt003 ,ona ekipa iz istarskog i eventualno možda još dvije nepoznate osobe koje æemo onda tražiti po punoj birtiji jer se neæemo znati prepoznati :smt003 :smt003,a ostali æe izmisliti neki razlog zašto nisu došli...
sramota, za mene misliti da mozebitno necu pristupit ovakvoj manifestaciji :smt019
+moram vidjet teði :smt003
konzerva
04-05-2006, 18:47
sramota, za mene misliti da mozebitno necu pristupit ovakvoj manifestaciji :smt019
pa jesi bio proĹĄli put? :smt003
manje prièa viťe piÌa...
Kaj onda kazete na 20.? :smt003
Svi kul s tim? :smt006
moĹže..ja kul s tim :smt003
Kaj onda kazete na 20.? :smt003
Svi kul s tim? :smt006
Ok, super datum ... :smt006
MoĹže :smt023 :smt023 :smt023
pa jesi bio prošli put? :smt003
manje prièa više piæa...
nijesam bio informisan. :smt012
count me in.
mislim da Ìe ljudi zaboravit do 20., tako da obeÌajem da oko 17.5. poèinjem s masovnim podsjetnicima!!!
konzerva
05-05-2006, 14:15
al ajmo malo kasnije ovaj put.
mislim,zadnji put smo u 11 svi bili otiĹĄli iz zdravstvenih razloga...
a ja sam morao napustiti djevojke i ostavit ih u purgeraju na milost i nemilost luciusa
a ja sam morao napustiti djevojke i ostavit ih u purgeraju na milost i nemilost luciusa
Ne moramo kasnije, mozemo manje pit :smt003
da...bas... :smt005
konzerva
05-05-2006, 15:11
predlaĹžem da theme song slijedeĂŚeg okupljanja bude ova iz murphyevog siga
ThunderBoy
05-05-2006, 17:23
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
naravno da moĹžeĹĄ doĂŚ thunder, svi su javno pozvani...pa ko voli, nek izvoli.... ali mjesto joĹĄ nije dogovoreno,ima vremena da se dogovorimo za mjesto... predloĹžite....
moŞemo se ovaj put naÌ u istarskom u 8 a ne u 7, ťto znaèi da Ìemo manje popit jer Ìemo imat manje vremena za pit :smt002
naravno da moĹžeĹĄ doĂŚ thunder, svi su javno pozvani...pa ko voli, nek izvoli.... ali mjesto joĹĄ nije dogovoreno,ima vremena da se dogovorimo za mjesto... predloĹžite....
moŞemo se ovaj put naÌ u istarskom u 8 a ne u 7, ťto znaèi da Ìemo manje popit jer Ìemo imat manje vremena za pit :smt002
A ja bi htio puno piti... :smt001
Mozda bude par entuzijasta ranije...sad znas koji sam :smt006
Mozda bude par entuzijasta ranije...sad znas koji sam :smt006
Super! Vjerojatno ĂŚemo Ăiber i ja navratiti ranije da se malo zagrijemo za pravo cuganje... Kao neko uhodavanje u veèer cuganja... :smt002
Lucius Veratius
06-05-2006, 01:04
Nikad ne napuĹĄtam poloĹžaj. :smt003
MoĹže 20.5.
Ma ja sam do fajrunta... A ako je fajrunt prerano, nastavljam cuganje vani... :smt005
Meni je to totalno sranje ĹĄto je otvoreno do 10. Mislim, wtf? Al dobro... :smt011 SnaĂŚ ĂŚemo se mi kasnije... :smt003
Meni je to totalno sranje ĹĄto je otvoreno do 10. Mislim, wtf? Al dobro... :smt011 SnaĂŚ ĂŚemo se mi kasnije... :smt003
Da, 10 je fakat malo... Al vani ĂŚemo cugat do jutra... Pa toplo je... Nadam se da ekipa nema nikaj protiv kloĹĄarice u nekom parku... :smt003
Da, 10 je fakat malo... Al vani ĂŚemo cugat do jutra... Pa toplo je... Nadam se da ekipa nema nikaj protiv kloĹĄarice u nekom parku... :smt003
Klosarica je moj cijeli zivot :smt005
Klosarica je moj cijeli zivot :smt005
:smt005 :smt005 :smt005
Zaťto ja takoðer osjeÌam deja vu kad si to spomenuo? :smt005
eh sad biste vi i pili jeftino i bili do zore..... e pa ne moĹže i ovce i novce :smt002
budemo se veĂŚ nekako snaĹĄli
eh sad biste vi i pili jeftino i bili do zore..... e pa ne moĹže i ovce i novce :smt002
Kad bismo pili jeftino i bili do zore, odnjeli bi nas doma u vrecama :smt005
Kako znamo reci u ekipi: Glavno da se mi druzimo :smt003
eh sad biste vi i pili jeftino i bili do zore.....
Pa moguĂŚe je, ak kupimo u getrou. Al onda moramo pit kaj smo kupili, nemremo birat nakon ĹĄto kupimo... Al ak se nekom cijelu noĂŚ pije otrov od Ĺžuje, ja sam za.
Oce ko sa mnom ubost karton od 3 L Ilocke Grasevine uz Sky Colu? To je dovoljno za dvoje ljudi za 2 h :smt005
ako cemo tako, idemo fino do Žapca
Vrbanek crno 2l 17,99
x10
i evo zurke!
ozbiljan sam! :smt019
Kaj nije graĹĄevina bijelo? MoĹžda sam u krivu, ne pijem vino. Al ak je bijelo, kak ti to paĹĄe uz colu...
Kad bismo pili jeftino i bili do zore, odnjeli bi nas doma u vrecama :smt005
Kako znamo reci u ekipi: Glavno da se mi druzimo :smt003
tako je!!!! glavno da je ekipe :smt006
ako cemo tako, idemo fino do Žapca
Vrbanek crno 2l 17,99
x10
i evo zurke!
ozbiljan sam! :smt019
Dajte, ljudi, obzira prema nama koji ne pijemo svaki otrov koji nam doðe pod ruku, ono... :smt012
Dajte, ljudi, obzira prema nama koji ne pijemo svaki otrov koji nam doðe pod ruku, ono... :smt012
oke djiber, ubost cemo 2-3 Breezera za tebe! :smt003
ali priznaj da je to zato sto ne mozes pit ko stoka.
nes ti izgovora.."to je otrov.."
pa ko jos danas gleda na zdravlje!
tako je!!!! glavno da je ekipe :smt006
Sto je najbolje, ne moras za taj faktor brinuti...samo vidi koliko smo postova nalupali u ovoj temi u manje od tjedan dana :smt003
@ DĹžiber - znas da kad pijes otrov postajes sve otporniji na njega :smt003
ja ĂŚu ovaj put doĂŚ vjerojatno s jednom frendicom,a moĹžda ih bude 3 ili 4... ima joĹĄ vremena do tad tako da neĂŚu davat laĹžne nade :smt002
oke djiber, ubost cemo 2-3 Breezera za tebe! :smt003
ali priznaj da je to zato sto ne mozes pit ko stoka.
nes ti izgovora.."to je otrov.."
pa ko jos danas gleda na zdravlje!
Ne pijem ni to. Mislio sam na neĹĄto tipa tequila ili votka. i ne gledam na zdravlje neg mi je odvratno, kuiĹĄ? Ili i dalje nije jasno? :smt006 :smt016
Ne pijem ni to. Mislio sam na neĹĄto tipa tequila ili votka. i ne gledam na zdravlje neg mi je odvratno, kuiĹĄ? Ili i dalje nije jasno? :smt006 :smt016
Malo para, odredjeni postotak alkohola...bome ni meni nije jasno :smt005
Malo para, odredjeni postotak alkohola...bome ni meni nije jasno :smt005
A kaj vam ja mogu... Tak neĹĄto sam pio jednom i nikad viĹĄe... Vino, ak je jeftino, ne valja. JoĹĄ to smeĂŚe pomjeĹĄat sa onom nekom loĹĄom kopijom coca cole... :smt078
Ne pijem ni to. Mislio sam na nešto tipa tequila ili votka. i ne gledam na zdravlje neg mi je odvratno, kuiš? Ili i dalje nije jasno? :smt006 :smt016
tequila, kazes?
e to se vec cjeni! :smt030
Ja ĂŚu trusit pivo, ili bijelo vino i fantu ili votka-pivo kombinacija(beton)- joĹĄ ĂŚu vidjeti... Ili sve pomalo... :smt005 :smt005
konzerva
06-05-2006, 12:12
A kaj vam ja mogu... Tak neĹĄto sam pio jednom i nikad viĹĄe... Vino, ak je jeftino, ne valja. JoĹĄ to smeĂŚe pomjeĹĄat sa onom nekom loĹĄom kopijom coca cole... :smt078
sori ĹĄminkeru... :smt003
budemo ti smjeĹĄali koktel :smt002
HA HA...ðiber je fancy frajer,nemojte vi njega...dobit Ìeť ti svoju vlastitu votku na dudicu,sa malim kiťobranèiÌem :smt005
HA HA...ðiber je fancy frajer,nemojte vi njega...dobit Ìeť ti svoju vlastitu votku na dudicu,sa malim kiťobranèiÌem :smt005
Ma nije vam ðiber takva ťminkerska plaèipizda... trusi on toèeno naveliko samnom u malom medi.. al nekad ga uhvati ta faza kad je izbirljiv i naporan... :smt005
Ili po zimi kad poène o tome koliko mrzi snijeg i bljuzgu...ma dobar je on,samo nek se napije,i bit Ìe joť bolji...nadam se da ne razglabate o politici kad se nacugate :smt003
nadam se da ne razglabate o politici kad se nacugate :smt003
Ja razglabam o tome samo kad me netko natjera glupim izjavama tipa: Bolje da se Jugoslavija nije raspala :smt005
Ja razglabam o tome samo kad me netko natjera glupim izjavama tipa: Bolje da se Jugoslavija nije raspala :smt005
E kako mrzim tu reèenicu, ili reèenicu tipa: U Jugi je bilo bolje... Ma jebem vam krv... :smt001
E kako mrzim tu reèenicu, ili reèenicu tipa: U Jugi je bilo bolje... Ma jebem vam krv... :smt001
Bolje da se Juga nije raspala... :smt076 U Jugi je bilo bolje... :smt076 :smt016
[quote="absolute zero":1ejnmqq5]nadam se da ne razglabate o politici kad se nacugate :smt003
Bolje da se Juga nije raspala... :smt076 U Jugi je bilo bolje... :smt076 :smt016[/quote:1ejnmqq5]
Ajde ĹĄuti seronjo, tvoja naklonost prema proĹĄlom reĹžimu se nadaleko zna... :smt011 :smt016
Bolje da se Juga nije raspala... :smt076 U Jugi je bilo bolje... :smt076 :smt016
Znao sam da ce netko poceti...sa tim...jednostavno se moralo dogoditi... :smt003
Znao sam da ce netko poceti...sa tim...jednostavno se moralo dogoditi... :smt003
A kaj mogu, traĹžili su to od mene. :smt003
A kaj mogu, traĹžili su to od mene. :smt003
Bez brige, nisam dovoljno pijan da bih nasjeo na provokaciju :smt016 :smt003
ma ja mogu pit fakat sve..koje komplikacije odjednom..idemo u istarski prije na zagrijavanje..*fakat Ĺželim tam otiĂŚ*...a onda kasnije di nas noge odnesu..bilo u neki obliĹžnji park..bilo u purgeraj..il negdi drugdje..nije bitno..i bok.. svi sretni :smt001
ma ja mogu pit fakat sve...
Si sigurna da se nismo sreli u nekom parkicu? :smt005
ma ja mogu pit fakat sve..koje komplikacije odjednom..idemo u istarski prije na zagrijavanje..*fakat Ĺželim tam otiĂŚ*...a onda kasnije di nas noge odnesu..bilo u neki obliĹžnji park..bilo u purgeraj..il negdi drugdje..nije bitno..i bok.. svi sretni :smt001
baĹĄ tako... :smt002
koje ste vi pijandure boze mili.. :smt003
ko bi reko da ce na pravnom forumu jedan od najvecih postova bit onaj o cuganju i di cete se svi zajedno zrokat..ma legende ste! :smt006
[quote=zeus]a da s rijeci prije
A gdje se to ucugavate? :smt006
Draga joť nije utvrðeno ali kad se dogovorimo javit Ìemo pravodobno...vjerojatno u Istarskom do 10,a dalje Ìemo vidjeti :smt006
Nakon 10 se kloĹĄarimo... :smt004
[quote=absolute zero]Draga joĹĄ nije utvr
istarskom?? daj malo pojasni..
Klub Studenata Istre, Ilica, preko puta Vinceka...piva 7, zestica 5 kn, radi do 22 :smt006
istarskom?? daj malo pojasni..
Klub Studenata Istre, Ilica, preko puta Vinceka...piva 7, zestica 5 kn, radi do 22 :smt006
ides.. jeftino, pod krovom.. nosit ce me doma...
Kako jeftino!!! Cool! Ubit ĂŚu se do 22 h... :smt005 Istra I'm coming!!
[quote=Cro]Kako jeftino!!! Cool! Ubit
ma bilo mi je mutavo izlazit sa 50 kn ono... sad mi stiŞe lova , pa Ìu doÌ 20. i ubit se ko stoka... sudeÌi po cijenama, neÌu ni 200 kn spièkat ...
e, treba znat cugat... e, kaj se samo tamo pojavimo i nikom nista.jel ima puno ljudi??
e, treba znat cugat... e, kaj se samo tamo pojavimo i nikom nista.jel ima puno ljudi??
Napuni se do 9...najbolje ko prosli put zauzet stol u 7 i ko bog :smt003
konzerva
09-05-2006, 00:53
èini mi se po najavama da Ìe se opasno okretat runde...
cro je veĂŚ obeĂŚao (neĂŚu spiskat ni 200 kuna...), sick je uvijek ĹĄiroke ruke...
a i vidim bit ĂŚe broj djevojaka viĹĄestruko uveĂŚan!
veĂŚ se radujem :smt003
konzerva
09-05-2006, 01:32
ali avaj! sudbo kleta!
upravo sam uoèio najavu pravokutnikovog tuluma i to 20.5.
kakva podla sabotaŞa! ťto nam je èiniti?
ali avaj! sudbo kleta!
upravo sam uoèio najavu pravokutnikovog tuluma i to 20.5.
kakva podla sabotaŞa! ťto nam je èiniti?
To je patka...jako podla patka... :smt003
Osim tog, ko je cuo ic na tulum prije 22? Stignemo se nacugat za jeftine pare :smt016
Vuhu...kad doðu svi sa mjeseène pijanke,napunit Ìemo pravokutnikov tulum do kraja...jedva èekam :smt003 btw. di je pravokutnikov tulum? :smt017
Da, nacugat ĂŚemo se do 22 h, pa na pravokutnikov tulum uletit veĂŚ strgani!
:smt016
Da, nacugat ĂŚemo se do 22 h, pa na pravokutnikov tulum uletit veĂŚ strgani!
:smt016
Ma daj,ako doðu svi koji su rekli da Ìe doÌi,biti Ìe nas mala vojska...mislim da èak neÌe imati dosta cuge da nas sve napoje :smt003
Jel to 0,5l pive 7kn i 0,03l Ĺžestice 5kn tam u tom Istarskom klubu?
Da ne bi bilo nismo znali..
Jel to 0,5l pive 7kn i 0,03l Ĺžestice 5kn tam u tom Istarskom klubu?
Da ne bi bilo nismo znali..
Provjereno...zrtvovali smo se samo za vas :smt003
A, megel bi ja dofurati vino pa onak bumo toèili ispod stola :smt003
NemoraĹĄ ispod stola,slobodno ga staviĹĄ na stol...i to je provjereno :smt003 :smt003
pa èek... piťe da je tulum pravokutnika 19.5. a ne 20.5. kad mi imamo pijanku, ťto znaèi DVA DANA zaredom pravnièke pijanke :smt006
A, megel bi ja dofurati vino pa onak bumo toèili ispod stola :smt003
:smt005 :smt005
zakon..aj donesi..demiĹžonku.. :smt005
domaĂŚe je domaĂŚe.. :smt005
a di je taj tulum..sam ne taverna..to mi bio ťkolski birc.. *u kojeg nikad nisam kroèila*.. :smt003
aha tek sad skuĹžih..u gajevoj.. :smt003
Lucius Veratius
09-05-2006, 22:22
pa èek... piťe da je tulum pravokutnika 19.5. a ne 20.5. kad mi imamo pijanku, ťto znaèi DVA DANA zaredom pravnièke pijanke :smt006
Uf...Tko ĂŚe to izdrĹžat? Ljudi dajte sve od sebe. :smt003
A da mi pomaknemo istarski na 19. isto, pa nakon 22 uletimo na tulum u Gajevoj?
Ili pijemo dva dana zaredom? :smt016
A da mi pomaknemo istarski na 19. isto, pa nakon 22 uletimo na tulum u Gajevoj?
to bi bilo najisplativije
tak i onak nemamo kam kad nas izbace iz istarskog.. :smt003
Lucius Veratius
09-05-2006, 22:47
Ako je veĂŚina za, onda sam i ja.
Da, to bi bilo fakat najisplativije...
Ajmo ruljo, ĹĄto mislite?
Da pomaknemo istarski na 19. da moĹžemo u 22h produĹžiti drito na tulum u Gajevoj?
Ja kazem FUCK IT ALL...ispit mi je 15., a onda nemam nista do 18.6. Sto se mene tice mozemo mi u Istarski i u petak i u subotu :smt003
Naravno, ak je ekipa za, micemo na 19. 05. 19-22 :smt006
fakof murphy, to sto nisi pio par mjeseci pa sad brijes na turneju ne znaci da cemo i mi zavrsit vikend sa škembom do poda i crnom rupom na podrucju jetre. :smt003 :smt003
just kidding :smt006
ja sam za prijedlog da spojimo pijanku sa tulumom.
ajd nek neko nabaci poll...
fakof murphy, to sto nisi pio par mjeseci pa sad brijes na turneju ne znaci da cemo i mi zavrsit vikend sa ĹĄkembom do poda i crnom rupom na podrucju jetre. :smt003 :smt003
just kidding :smt006
ja sam za prijedlog da spojimo pijanku sa tulumom.
ajd nek neko nabaci poll...
Obicno se se ucugam jednom tjedno, ali ako prodjem ili padnem ispit to je razlog za duplu cugu :smt003
Ajde dobro,i ja sam za to,daklem moĹže :smt003 ,pijanka 19-tog a dalje ko kuda... :smt001
Lucius Veratius
10-05-2006, 00:51
MoŞemo onda prebaciti na petak, a u subotu nek doðe tko ima vremena.
i kolko sam skuĹžila camao dolazi u zelenom minjaku a murphy u kiltu..biĂŚe zanimljivo.. :smt023
sia, samo ti zajebavaj, pazi da ne bi imala traume kad ja i murphy dodjemo tako obuceni. :smt003
sia, samo ti zajebavaj, pazi da ne bi imala traume kad ja i murphy dodjemo tako obuceni. :smt003
jel se vi meðusobno uopÌe poznate il se sam tak dogovarate pa Ìete neki tajni znak imat kad doðete tam pa Ìete skuŞit tko je tko? :smt003
jel se vi meðusobno uopæe poznate il se sam tak dogovarate pa æete neki tajni znak imat kad doðete tam pa æete skužit tko je tko? :smt003
Neki se poznaju...neki ne...pitanje koliko se ja ljudi sjecam sa zadnjeg opijanja...konzerve...murphya...teði i njezine frendice...i to je to...cak ni imena nisam pohvatao...osim murphyevog...pitam se zakaj... :smt002
Najcesci tajni znak je hrpetina alkohola na stolu... :smt003
mene mozes prepoznat po tome sto sam ful zgodan.
ne mozes me fulat. :smt004
mene mozes prepoznat po tome sto sam ful zgodan.
ne mozes me fulat. :smt004
joj,kak smo skromni..nema ťta..osim toga imať i sklonosti prema oblaèenju Şenskih odjevnih predmeta. :smt005
konzerva
10-05-2006, 13:45
znaèi onda 19-og?
moĹže.
kad nas 15 zgaĹženih (optimistièna prognoza temelji se na mnogobrojnim postovima u ovom topicu a i Ăiber je reko doĂŚ) uleti u plazu bit ĂŚe smijeh...
znaèi onda 19-og?
moĹže.
kad nas 15 zgaĹženih (optimistièna prognoza temelji se na mnogobrojnim postovima u ovom topicu a i Ăiber je reko doĂŚ) uleti u plazu bit ĂŚe smijeh...
Jos ako budu pustali disco, pa svi pocnemo ko Travolta :smt005
konzerva
10-05-2006, 13:55
Jos ako budu pustali disco, pa svi pocnemo ko Travolta :smt005
ti Ìeť luzer bit u kiltu,ali ja sam spreman u trapez hlaèama i tonu ťljokica...briljantin da ne spominjem i zlatni lanèiÌ preko maljavih prsa.... :smt003
moram samo joĹĄ poradit na toj maljavosti :smt012
ti Ìeť luzer bit u kiltu,ali ja sam spreman u trapez hlaèama i tonu ťljokica...briljantin da ne spominjem i zlatni lanèiÌ preko maljavih prsa.... :smt003
moram samo joĹĄ poradit na toj maljavosti :smt012
Kilt cuvam za Let3 nekoliko dana poslije...da ne bi bilo scena a la William Wallace vs the English na tulumu :smt003
Kilt cuvam za Let3 nekoliko dana poslije...da ne bi bilo scena a la William Wallace vs the English na tulumu :smt003
Zakaj ne...??...ja bum bio ko fol za engleze...i kad se najmanje nadaju udariti ih po ledjima...kao pravi irac...il su to bili velsani... :smt012...nije bitno glavno da englezi dobiju po lampi... :smt003
konzerva
10-05-2006, 14:31
nije bitno glavno da englezi dobiju po lampi... :smt003
u sigu vatreni engleski huligan...
Umjesto Tottenham bi trebao staviti neki hrvatski klub...al onda glupo zvuci...
Zakaj ne...??...ja bum bio ko fol za engleze...i kad se najmanje nadaju udariti ih po ledjima...kao pravi irac...il su to bili velsani... :smt012...nije bitno glavno da englezi dobiju po lampi... :smt003
Hmmm...ja sam mislio na scenu kad se doslovce kurche Englezima dok ovi pucaju strelicama po njima :smt003
Murphy ali onda moraĹĄ obrijati guzu...si skuĹžio da nijednom od njih nije bilo dlaka...ko bebine :smt003 :smt003
i ja se slaĹžem za 19. :smt006
Dakle, loèemo u istarskom 19. i nakon 22h upadamo u plazu?
ok! :smt006
Murphy ali onda moraĹĄ obrijati guzu...si skuĹžio da nijednom od njih nije bilo dlaka...ko bebine :smt003 :smt003
Ne znam za tebe, ali ja bas i nisam ocijenjivao i usporedjivao skotske guzice prilikom gledanja filma :smt005
Dakle, loèemo u istarskom 19. i nakon 22h upadamo u plazu?
ok! :smt006
slaĹžem se...
( to je moj zakljuèak nakon vaťe rasprave...)
pijte 19.do iznemoglosti, ja Ìu uèit... :smt010
moĹže..mislim da ĂŚu se dobro morat nalokat u istarskom za tu plazu..
btw. kaj je plaza..neki birc..i kaj je plaza iznamljena za pravnièki tulum il Ìe bit i nekih drugih ljudi.. :smt001
Nema...dolazi! Ak ne na pijanku, bar na tulum...ma budi bar do 23/00 :smt006
Nema...dolazi! Ak ne na pijanku, bar na tulum...ma budi bar do 23/00 :smt006
a vidit ĂŚu to joĹĄ, daleko je 19. :smt003
(inaèe, ispiti su mi 23.i 30.5., i to obiteljsko i kpp, pa sad... èisto sumnjam da bi bilo tko na mom mjestu iťao na pijanke i sl...)
(inaèe, ispiti su mi 23.i 30.5., i to obiteljsko i kpp, pa sad... èisto sumnjam da bi bilo tko na mom mjestu iťao na pijanke i sl...)
Meni je ispit 15. pa svejedno idem ovaj vikend van...malo cu umjerenije s alkoholom, al ak ne izadjem puknut cu ko kokica :smt003
Meni je ispit 15. pa svejedno idem ovaj vikend van...malo cu umjerenije s alkoholom, al ak ne izadjem puknut cu ko kokica :smt003
vidit ĂŚu joĹĄ, a ti, onda, polako s alkoholom, i sretno na ispitu :smt006
vidit ĂŚu joĹĄ, a ti, onda, polako s alkoholom, i sretno na ispitu :smt006
Hvala :smt006
on-t:
UPP (Udruzenje Pravokutnikovih Pijandura) poziva sve ljubitelje dobre kapljice na predtulumski warm-up u Klubu Istarskih Studenata 19.5. od 19-22h. pivo 7kn, zestica 5kn
Next stop - Pravokutnik Party :smt003 :smt003 :smt003
UPP (Udruzenje Pravokutnikovih Pijandura) poziva sve ljubitelje dobre kapljice na predtulumski warm-up u Klubu Istarskih Studenata 19.5. od 19-22h. pivo 7kn, zestica 5kn
Next stop - Pravokutnik Party :smt003 :smt003 :smt003
AMEN! :smt001
Dajte ljudi,od ovolike euforije svi ĂŚe dobiti amneziju i zaboraviti kad se pije...a to se naravno ne Ĺželi :smt018 :smt003
a vidit æu to još, daleko je 19. :smt003
(inaèe, ispiti su mi 23.i 30.5., i to obiteljsko i kpp, pa sad... èisto sumnjam da bi bilo tko na mom mjestu išao na pijanke i sl...)
same here... ja to zovem "opustanje pred ispit" :smt003
same here... ja to zovem "opustanje pred ispit" :smt003
Meni treba apsolutni duťevni mir pred ispit... A i èinjenica da uvijek uèim do zadnjeg dana mi i ne ostavlja moguÌnost da idem van pred ispit, jel... :smt003
Next stop - Pravokutnik Party
koja si ti legenda.... svaka ti dala, kolega :smt004
koja si ti legenda.... svaka ti dala, kolega :smt004
pa cuj...ak se nudis... :smt008 :smt003
A murphy i ti si isto neki kurvarluk :smt002 ...samo tako i tvoja je sigurno :smt003
pa ne bumo sad tu javno o tome.... :smt008
Murphy i Teði, zaljubljeni pa-ar! :-({|= [kiss] :smt003