View Full Version : Ocijenite Pravokutnik
fat drummer
19-05-2006, 12:31
I kako ste zadovoljni radom pravokutnika? Dajte nam neku ocjenu od 1 do 5 za sljedeĂŚe kategorije
1. Glavna stranica
2. Rad/izgled foruma
3. Tulumi i ina okupljanja
4. Skriptarnica
5. Razno
I kako ste zadovoljni radom pravokutnika? Dajte nam neku ocjenu od 1 do 5 za sljedeĂŚe kategorije
1. Glavna stranica
2. Rad/izgled foruma
4. Skriptarnica
5. Razno
sve 5. razradi malo stavku pod 3.mislim da nikom ne bi smetalo da su malo cesce..ucit cemo prek tjedna.. :smt003
Lara Car
19-05-2006, 13:28
ja ĂŚu ko Sikiriki iz MPP-a :smt003
1. Glavna stranica - 3.78 naime,malo da se èeťÌe refreťa sa novim tekstovima ne bi ťkodilo :smt003
2. Rad/izgled foruma - 4.01 naime : 0.5 boda manje jer sam ovaj tjedan napadnuta od strane nekih prljavih gadova koji nisu bili sankcionirani odsjecanjem kogenitalnig organa :smt029 te 0.49 zbog afere sa moderatima :smt016
3. Tulumi i ina okupljanja - to bum sutra ocijenila :smt002
4. Skriptarnica - avaj,ne posjeĂŚujem 8-[
5. Razno- èista 5-ica :smt050 (nemam pojma ťto bi to bilo,jel to ťifra za uredniťtvo,duŞinu stanovitih penisa,izlete,kaj,kaaaaj?!??!?)
znaèi vrlo dobar,fala :smt045
1. uglavnom ju preskaèem..razlog je jer svake prijestupne osvane novi
èlanak..a kad osvane obavezno ga proèitam.. ovaj zadnji o wc-ima je jako dobar..
2.rad/styling sve naj..dakle 5
3.ne znam..danas ĂŚu to moĂŚ presudit
4.uèim uglavnom iz knjiga..neke skripte su oke..tipa metelko-s predavanja mi je ful pomogla, al npr.politièka je skroz out
5. super..to je isto petaèa..
1. ima zanimljivih tekstova...5
2. odlican
3. 5
4. ??...???...nikad bio...
5. ma 5+
Sve u svemu persu...iako mislim da ce se fat u skladu sa svojim dikatorskim menatalitetom sadisticki obracunati sa onima koji forumu daju manje od cetvorke... :smt002
1. Glavna stranica
2. Rad/izgled foruma
4. Skriptarnica
5. Razno
1. 4(samo da su èeťÌe èlanci) - ja radim na svojem :smt002
2. 5 Super!
3. 3 Ima ih premalo... A ocijenit Ìu dodatno veèeraťnji...
4. 5 Super! Ăak je ova za KurtoviĂŚa dobra!!
5. 5 Ekipa je dobra!!
Znaèi, 4.4.... Skoro 5, al sigurno Ìe se ova 3 od tuluma poveÌati pa Ìe biti odlièan za kraj! :smt002 :smt006
Sve 5 sam bi se moglo pit viĹĄe :smt003
Primjeniti ĂŚu Jaramaz-style ocjenjivanja :smt003
Glavna stranica: -3
Nije baĹĄ da pljuĹĄte stalno novi tekstovi ali nije ni loĹĄe.
Izgled/rad foruma: +4
U suťtini bez znaèajnih prigovora.
Tulumi i okupljanja: +3/-4
Tko se hoÌe okupljati moŞe i samoinicijativno, a organizirani tulumi se nepreèesti ali i ne prerijetki (jednom u 2 mjeseca)
Skriptarnica: 5
Zasad sam se sluĹžio samo famoznom skriptom iz OTPD-a koja je doista famozna :smt003
Razno: :smt017
fat drummer
20-05-2006, 09:05
kako ste naivni... svi koji su forumu dali manje od 5+ su banani... Ĺžao mi je (zapravo nije mi, ali svejedno)
kako ste naivni... svi koji su forumu dali manje od 5+ su banani... žao mi je (zapravo nije mi, ali svejedno)
Nemojte reci da vas nisam upozorio...znao sam... :smt002 :smt003 :smt003
Lara Car
20-05-2006, 09:32
Tkach, jel se i tebi gaĂŚe tresu :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
1. Dosadi svaki dan okretati stranicu koja isto izgleda (u smislu kad nema novih tekstova), ali takva je i narav samog projekta, nije ovo neki portal za praæenje kojekakvih pizdarija 24/7. Ipak, izostala je vijest o trudnoæi Lane Paviæ, a to nikako nije pizdarija, stoga: 4
2. Rad foruma - pola bi topica pobacao u smeæe (s izuzeæem ispita, seminara i predavanja), a kantu za isto uopæe ukinuo; kao da se netko informira kako i zašto otvarati / ne otvarati topice, ne èitaju se ni ona pravila koja je Robi napisao. Veæ sam spomenuo da mi se sviðala èistka koju su zapoèeli svirepo smijenjeni moderatori, a odlazak istih s dodijeljenih pozicija dokazao je da Uredništvo djeluje po principu ocjenjivanja na Eurosongu, zlurado i nepotistièki - još trava nije nikla gdje je stala fatova štikla! Izgled foruma je jako lijep. Ocjena: 4
3. Iako sam bio na svega tri tuluma, svaki put je bilo sve bolje. Nije u redu prodikovati o ovakvim stvarima jer je ekipa u 90%, a i više sluèajeva vrlo nepoduzetna, svi bi samo na gotovo došli. Za bilo kakvu volju i želju za okupljanjem ocjena je: 5
4. Kao i u prethodnom sluèaju, za bilo kakvu dobru namjeru i volju najveæe pohvale, a naroèito pri jednom ispitu mi je materijal puno pomogao. Ipak, prije mjesec-dva dana sam poslao na mail i PM svoje informacije vezane za isti, meðutim još uvijek nije objavljeno, a vrijeme i rokovi idu. Pošto se volim furiti, ocjena je nategnuto: 4
5. Bit æe djelomice sunèano, najsunèanije na Jadranu. Više oblaka oèekuje se ujutro i prijepodne, a osobito æe u sjeverozapadnim krajevima ponegdje biti kratkotrajne kiše. Poslijepodne su uglavnom i gorju moguæi lokalni pljuskovi. Vjetar slab, poslijepodne umjeren jugozapadni i južni, a na Jadranu mjestimice umjereno i jako jugo i jugozapadnjak. Malo toplije.
KONAÈNA OCJENA: 4,25
konzerva
22-06-2006, 10:05
forum je otiĹĄao kvragu!
treba mi pola sata da proèitam postove od zadnjeg puta kad sam bio,a dolazim svaki dan!!
fat drummer
22-06-2006, 10:12
forum je otiĹĄao kvragu!
treba mi pola sata da proèitam postove od zadnjeg puta kad sam bio,a dolazim svaki dan!!
ko ťto rekoh 500 postova dnevno... od toga je jedno 850 postova u svaťtari... juèer je okrenuto 575 postova pa se ti zajebavaj s forumom...
fat drummer
22-06-2006, 10:22
evo, tek je 10 sati ujutro, svi forumaťi joť nisu ni doruèkovali ili se otrijeznili a veÌ je napisano 100 postova... e sad vi zamislite koliko Ìe to biti do kraja dana?
koji paket od 300 megi prostora za forum? trebat ĂŚe nam giga i 20 giga bendvidtha samo za forum, a za ostatk stranice ĂŚemo se snaĂŚ
morat ĂŚu malo reorganizirat forum
Insomniac
22-06-2006, 10:42
evo, tek je 10 sati ujutro, svi forumaťi joť nisu ni doruèkovali ili se otrijeznili a veÌ je napisano 100 postova... e sad vi zamislite koliko Ìe to biti do kraja dana?
koji paket od 300 megi prostora za forum? trebat ĂŚe nam giga i 20 giga bendvidtha samo za forum, a za ostatk stranice ĂŚemo se snaĂŚ
morat ĂŚu malo reorganizirat forum
belj,uvijek se mozete preseliti na onaj 5000 MB,250 Gb za 5 $ mjesecno
fat drummer
22-06-2006, 10:45
i morat ĂŚu banat ovog insomniaca jer mi se belji....
morat æu malo reorganizirat forum
ovog se bojim :smt087
ali ak to ukljucuje smjenjivanje valkyre moze, bice jedan tiranin manje. :smt016 :smt003
fat drummer
22-06-2006, 11:17
no, no nemoj se bojat, to tek najesen ili u zimu
Ukidať cijeli Sve ťto nije vezano osim sportskih i politièkih tema? :smt003
Prestali su se pisat postovi i pocelo se chatat. Ok je to tu i tamo kad je ekipa istovremeno online, ali chat po vecini topica se stvarno neda citat i zagadjuje forum.
fat drummer
22-06-2006, 12:44
a eto, to je taj novi liberalni forum... znate mene, ja sam autokrat i analno retentivni diktator, ali sam se povinuo volji veĂŚine...
Lara Car
22-06-2006, 13:45
a eto, to je taj novi liberalni forum... znate mene, ja sam autokrat i analno retentivni diktator, ali sam se povinuo volji veĂŚine...
koliko se sjeÌam, ti si taj koji je ŽELIO liberalniji forum :smt016 nisu li smjene modova nastupile nakon "preoťtrog" pristupa :smt003
fat drummer
22-06-2006, 13:52
normalno, uvijek sam za liberalan pristup ako sve kontoriliram.
nema smisla ťpotat kolege jer sami stvarate forum na kojem postate, a ako se neki toga ne mogu drŞat taf lak.... sad, da se mene pita pobrisao bih jedno 50% postova jer su èisti nepatvoreni offtopic, ali eto drŞimo se liberalnog reŞima. èak su i modovi prihvatili ovaj napola laisse faire pristup (osim ofkors na ispitima) i ja sretan.
ja ionako samo sluĹžim kao mali od bana i to je to...
Forum je cool, forumaĹĄi su cool, fat je cool (malo ulizivanja standardnog)... :smt004 :smt003
Forum je dobro zamiťljen, ali meni se osobno ne sviða ťto su teme koje su u poèetku zamiťljene kao sporedne totalno zasijenile one najvaŞnije (znate,one o ispitima :roll:)
I sve polako ide k tome da se viťe nitko neÌe sjetit napisati neku kvalitetnu informaciju o polaganju ispita, ali zato je o Severininoj ťtikli napisano 1000 postova.(svaka èast Severini)
konzerva
21-10-2006, 16:15
pohvalio bi veÌu uèestalost èlanaka na glavnoj stranici!
Potvrdio bih sa zadovoljstvom konzervinu konstataciju..
Neka samo èlanci nastaju..
To je cool!
Insomniac
23-10-2006, 22:53
novi tekst je genijalan :-D
ono sam morao kopirati i staviti na forum
konzerva
25-10-2006, 14:50
primjetih nove thumbs up/down. pa jel se to uredniĹĄtvo boji rezultata eventualnog testiranja? :-D
Ekipa super ste! Svaka èast urednicima!
Ăesto èitam stranice, tekstovi su vam zanimljivi i duhoviti, a an forumu ima mnogo korisnih savjeta za ispite.
I ovo ocjenjivanjem vam je super!
James, lejla, vidim da ste novi pa povodom toga i :smt006
James, lejla, vidim da ste novi pa povodom toga i :smt006
Hvala, ovdje se baĹĄ osjetiĹĄ dobrodoĹĄao :-)
Ăesto èitam savjete na ispitima, a logirao sam se samo zbog glasovanja.
vama petica.
profesorima malo manje :lol: :lol:
nastavite s dobrim radom!
konzerva
18-01-2007, 21:25
pohvale za otvaranje "antologijskog topica"
ne zaboravilo se!
malimrav85
18-01-2007, 23:34
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ne i ti!!!!!!!!!!
Mislio sam, moŞda bi bilo dobro otvorit topic na ispitima ili dogaðanjima gdje bi se zahvaljivalo ljudima i vrťilo druge oftopiène radnje tipa kak je bilo na ispitu da se na topicu o odreðenom predmetu, npr. ekonomskoj politici(za primjer uzeto jer je moh alergièan na offtopic), ne zahvaljuje svima Şivima i drugima
Pobratim u svemiru
04-02-2007, 15:43
[/quote]
oh my god, zlo uredniťtvo prvokutnika ima magiène moÌi i ne dopuťta ljudima da postaju na jednom topicu. ovo je novo... daklem moŞeť postat bilogdje drugdje samo ne na odreðenom topicu.[/quote]
evo, zlo urednistvo pravokutnika, s veseljem vas obavijestavam da je moja prva poruka uspjesno poslana na topic gdje od jucer do sad nisam imala pristupa..
iako ste zli, zahvale :D
buduci da je velika nepravda ispravljena i osmijeh se djevojci optimisticnih pogleda na buducnost vratio na lice, ja vam ovom prilikom dajem visu ocjenu nego sto bi u suprotnom...
dakle, aktivna mladezi, kod mene imate prolaz. neugodnosti cu vam oprostiti :p
do sljedeceg pijanog tuluma...
adio!
kako je divno kad si osoba umisli da ima mogucnost provociranja..ovo nije videno od pojave provokatorice na forumu..neslavno zavrseno..a valjda ce i ovo tako zavrsiti..
enivejs..pobratime..mala uputa..na "sve sto nije vezano uz fax" imas par topica koji bi te mogli zadovoljiti..na svima njima mozes izraziti svoju frustraciju..preporucam "al the small things" ;)
a sad..moja ocjena..
1. Glavna stranica---rijetko navracam na nju, najcesce odem direktno na forum..al kad odem pogledati mi se svida..4 it is..
2. Rad/izgled foruma---me lajks it a lat, 5
3. Tulumi i ina okupljanja--uff, tu bih vam dala i vise nego 5..jedino kad bi se malo vise pazilo da tulumi ne ulete bas drito usred rokova, al je svejedno super..
4. Skriptarnica--very nice..naravno, ima i skripti koje su krive, al osobna je odgovornost provjeriti iz cega ces uciti, a ne traziti da ti sve bude servirano..4
5. Razno--hmm..hmm..tu ne znam na sta se uopce misli..al u svakom slucaju pohvale :smt023
1. Glavna stranica - podiŞem ocjenu na 5, buduÌi da su tekstovi sada èeťÌi..
2. Forum - 5 - kraljeĹžnica Udruge Pravokutnik :-D
3. Tulumi - 4 - samo manja ocjena zbog loĹĄeg tempiranja (prije rokova, a moglo bi nakon rokova) i nedostatka hrvatske glazbe
4. Skriptarnica - 5 - uvijek mi je pomogla
Ante Gotovina
07-02-2007, 11:49
Ideja i realizacija za svaku pohvalu, malo je faxeva koji se mogu pohvaliti ovako organiziranim studentskim forumom, koji je joť k tome neovisan od faxa. Sluèajno sam navratio na forum ffzg-a i vidim cijelu strku, neku ljudi vjerojatno nadrapali ťto su pisali kojekakve zajedljive kritike o pojedinim profesorima.
Ergo, Ĺživjela studentska autonomija! :-D
Jedna zamjerka je ponekad nepotrebno politiziranje naslovne stranice, mislim na one citate iz medija (podignuti i spuĹĄteni prst) s kojekakvim sadrĹžajima koji nemaju nikakve veze sa svrhom ovog foruma. :?
"BTW obavijesti" su na katastrofalnom mjestu. Ekipa doðe na pravokutnik i odma klika na forum pa ni ne vidi kaj piťe dolje desno. :roll:
fat drummer
11-02-2007, 08:46
"BTW obavijesti" su na katastrofalnom mjestu. Ekipa doðe na pravokutnik i odma klika na forum pa ni ne vidi kaj piťe dolje desno. :roll:
naravno! jel imaĹĄ ideju gdje da ih drugdje stavimo?
Jebga, nemam. :( Ne stignem razmiĹĄljat o tome. :lol:
Robierre de Cochon
11-02-2007, 13:20
Treba neko vrijeme da ljudi skuĹže da i sa strane ima dobrih textova.
slaĹžem se...makar smo si i sami krivi jer bi mogli malo i baciti oko na naslovnicu
konzerva
12-02-2007, 16:16
nisi sretan brojem komentara na aegis èlanku? :-D
ultraviolet
29-03-2007, 13:51
čestitam pravokutniku na pojavljivanju u večernjaku i jutarnjem! i želim mu da uskoro zavlada medijskim prostorom! dosta je bilo silenzio stampe! :-D
prema http://www.dnscoop.com/, pravokutnik vrijedi cijelih:
http://img133.imageshack.us/img133/7834/editorggop8.png
Insomniac
29-03-2007, 15:41
Mah,to je i meni netko pokazao jednom. Google po toj raèunici vrijedi 2 milijarde dolara sto je glupost .
A moj blog 5050...odmah ga prodam :lol:
Robierre de Cochon
29-03-2007, 20:33
hihi
http://www.sandzak24.net/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7761
Robierre de Cochon
29-03-2007, 21:07
http://www.alexa.com/data/details/traffic_details?q=&url=www.pravokutnik.net
nije mi jasno ovo:
Pravokutnik.net traffic rank in other countries:
Croatia 176
Bosnia and Herzegovina 21,542
Serbia and Montenegro 95,551
znaèi da je pravokutnik 176. stranica po posjeÌenost u hrvatskoj!
za usporedbu:
1.google
2.iskon
3.youtube
19.jutarnji
23.iskrica
43.posao.hr
50.t-mobile
84.rtl
99.privredna banka
176.pravokutnik.net
http://www.alexa.com/site/ds/top_sites? ... &lang=none (http://www.alexa.com/site/ds/top_sites?cc=HR&ts_mode=country&lang=none)
fat drummer
29-03-2007, 21:14
sumnjam.... svako pere neku svoju statistiku, tako da bi po nekim statistikama lagano mogli biti i milijunti sajt i prvi sajt
KORINAEMA
31-03-2007, 20:41
1. Glavna stranica - 4 - nije 5 zbog nedostatka samokritike
2. Rad/izgled foruma - 5 - full big help, al onak ToTaLnO
3. Tulumi i ina okupljanja - nikad bila...
4. Skriptarnica - 4 - samo jer neke stvari nisu aŞurirane, inaèe 5
5. Razno - 3
:D
konzerva
07-07-2008, 19:09
male stvari čine razliku.
npr. vrijedit bacit pogled na btw obavijesti, tu se pokazuje klasa pravokutnika!
Nakon duuugo vremena, stiže nam skripta iz OPPD!
Preporučamo svima da skinu taj recentan primjerak, čak i ako ne polažu ispit.
to je to
fat drummer
07-07-2008, 19:20
male stvari čine razliku.
npr. vrijedit bacit pogled na btw obavijesti, tu se pokazuje klasa pravokutnika!
Nakon duuugo vremena, stiže nam skripta iz OPPD!
Preporučamo svima da skinu taj recentan primjerak, čak i ako ne polažu ispit.
to je to
ajde reci da nisi skinuo
konzerva
07-07-2008, 19:24
neću lagati na javnom zborištu :oops:
fat drummer
07-07-2008, 19:32
zar ti btw. nije najbolji dio pravokutnika? smiješni kvalitetni kratki tekstovi
Neznam, ja sam konzervativan i ne vjerujem da je netko bio bahat i išao konkurirati postojećoj skripti koja je ono, carska. :lol: Mada sam ja svoje 3 države učio iz knjige. :-D
kao i uvijek, diber je pogodio u samu srž prethodnih par postova. :D
(sad ce mi zarolati ocima ili baciti neku primjedbu o neuspjesnoj fori :-D )
(sad ce mi zarolati ocima ili baciti neku primjedbu o neuspjesnoj fori :-D )
Ekšli sam htio ne napisati ništa ali kad već primjećuješ. :D
konzerva
08-07-2008, 10:44
kao i uvijek, diber je pogodio u samu srž prethodnih par postova. :D
drito :smt005
konzerva
19-07-2008, 22:18
:lol: za reklamu na naslovnoj sa slikicama cura i imena tipa tina 25 years zagreb...
don_corleone
02-09-2008, 16:30
5+ svima koji su sudjelovali u redizajnu stranice....jako mi se sviđa, svaka čast :smt023
prijanlovro
02-09-2008, 17:11
Dobar redizajn, prakticnij i dostupniji! Pohvale.
Meni je predobar dizajnić :-D good job guys :smt002
MinesweePer
02-09-2008, 19:53
prema http://www.dnscoop.com/, pravokutnik vrijedi cijelih:
http://img133.imageshack.us/img133/7834/editorggop8.png
pih, sad vrijedi jedva nešto više od 1057$
očito je stari bio bolji :-D
tapir_u_magli
02-09-2008, 20:34
ja samo zelim pohvaliti i zahvaliti svima koji su pomogli u stvaranju nove stranice; (a to su kvaziabecedalnim redosljedom)
Alita, DUUH, dorro, fat drummer, Insomniac, malimrav85, Nivette!
malimrav85
02-09-2008, 20:57
:smt008
:smt006
Tapirče je za sve zaslužan, bravo Tapirče. :smt058
fat drummer
02-09-2008, 21:31
istina je ovo što alita kaže... tapir je sve napravio, uopće ne znam zašto me spominje
moje zasluge sežu do tuda što sam na pitanje - e fat koju bi ti boju odgovorio zelenu.. valjda
možda se vama neukima u web design to čini kao puno, ali zapravo nije
MinesweePer
02-09-2008, 21:33
znači vama osmero ne treba dat vođenje firmi u ruke jer joj rušite vrijednost :-D
Vorkalloner
02-09-2008, 22:29
A gdje je arhiva tekstova i stari komentari? Nije valjda da su nepovratno izgubljeni? :cry:
fat drummer
02-09-2008, 22:31
A gdje je arhiva tekstova i stari komentari? Nije valjda da su nepovratno izgubljeni? :cry:
da, stari komentari su nepovratno izgubljeni
naime, nismo baš toliko zaljubljeni u vaše literarne uratke da ćemo ih prebacivat jednog po jednog
stare tekstove ćemo vratiti
Bok, sviđa mi se redizajn, ali imam dva prijedloga za poboljšanje...
Na početnoj strani je trenutno na vrhu je članak o prosvijedu. bilo bi dobro da se stavi link na komentare i da je kraj toga i link za opširnije.
i još jedna stvar... mogli bi na vrhu foruma (gdje piše PKT) staviti neki link koji bi vodio na home pravokutnika.
eto, toliko od mene, pozz
fat drummer
02-09-2008, 23:51
Na početnoj strani je trenutno na vrhu je članak o prosvijedu. bilo bi dobro da se stavi link na komentare i da je kraj toga i link za opširnije.
i još jedna stvar... mogli bi na vrhu foruma (gdje piše PKT) staviti neki link koji bi vodio na home pravokutnika.
odbijamo sve tvoj konstruktivne prijedloge i pravimo se da su naše ideje
odbijamo sve tvoj konstruktivne prijedloge i pravimo se da su naše ideje
Baš u skladu s politikom pfzg-a :-D
konzerva
03-09-2008, 12:29
kako je rekao prijanlovro "u tunelu usred mraka" :smt043
fat drummer
03-09-2008, 12:59
ma to je oda američkom imperijalizmu
konzerva
03-09-2008, 14:48
hehe kako bilo da bilo nije uopće loše. moja jedina primjedba je da je ona anketa u desnom kutu dosta neuočljiva, izgleda kao još jedan google add. možda da ju uokvirite nekako :dontknow:
fat drummer
03-09-2008, 15:29
gle, još će se stanica formirati u hodu i mjenjati kako otkrivamo neke stvari
svi prijedlozi su dobrodošli
ja samo zelim pohvaliti i zahvaliti svima koji su pomogli u stvaranju nove stranice; (a to su kvaziabecedalnim redosljedom)
i ja sam dao par ideja :(
blah.. a moje pljuvanje po onome s cime smo skoro zarsili ne bi ni spomenuo..strasno.. :smt011
dobro je, lijepo je. :smt001
powers that be are pleased. bilo bi bolje bez reklama, al što ćemo kad nas vole... :)
starislav
21-05-2009, 11:07
1. Glavna stranica
2. Rad/izgled foruma
4. Skriptarnica
5. Razno
ja bez pravokutrnika ne bih mogao studirati
1. Glavna stranica 3
2. Rad/izgled foruma 4
3. Tulumi i ina okupljanja 4
4. Skriptarnica 5
5. Razno 5
Užasno loša verzija foruma ,ova nova, oke kao svi smo si kul ,spikamo engleski i te fore ali ova verzija vam nije ni sluga prošloj HRVATSKOJ, TEŠKI VULGARIS
Tako ti je to kad je admin žid i antirvat. Nije on kriv što se nije rodio sa svetom, plavom rvackom krvi.
fat drummer
14-07-2009, 22:01
doch is richtik
Starfish
14-07-2009, 22:15
Užasno loša verzija foruma ,ova nova, oke kao svi smo si kul ,spikamo engleski i te fore ali ova verzija vam nije ni sluga prošloj HRVATSKOJ, TEŠKI VULGARIS
*plays dumb*
Paaaaa, podesi si forum language na hrvatski... :thumbup:
CP > Edit optiones > Miscellaneous Options > Forum Language > Hrvatski
tapir_u_magli
15-07-2009, 09:35
Naravno, da je... ali ovom problemu je potrebno pristupiti s više perspektiva, interdsiciplinarno:
1) Mi jesmo kuul i inace, fala
2) Ne postoji prijevod na hrvatski
3) Glupa si ko kurac.
Pennypacker
15-07-2009, 15:22
ja se isto slazem da je prosla verzij bila puno bolja po meni, vratite je :)
tapir_u_magli
15-07-2009, 17:12
ja se isto slazem da je prosla verzij bila puno bolja po meni, vratite je :)
Vrlo sam zahvalan kad nam prispije ovako normalan post, no...
Povratak starog softwarea koji je pogonio ovaj forum ne dolazi u obzir iz vise razloga.
Svi ti razlozi se vise manje svode na to da je prosla verzija foruma bila tehnicki inferiornija ovoj.
Pennypacker
15-07-2009, 17:57
moguce da je sve to stvar navike :thumbup:
ars boni
18-08-2009, 23:01
ja evo samo da kažem da super izgleda
:thumbup:
tyrandas
18-08-2009, 23:24
super izgleda:mhm::thumbup:
fala na novim skinovima :mrgreen:, ali ja cu ipak ostati na difoltnome i tako to...bas mi je zgodnicki :soppy:
edit: svi ste vi njubare!!! znate tko ste :belj:
remorker988
19-08-2009, 10:39
Mnogo lep dizajn :thumbup:
:kiss: svima. Osim breederu, al mora on uvijek biti posebna kokos.
kuuuul. izgled savršen, igrice i više nego zarazne :mrgreen:
fat drummer
23-08-2009, 20:57
jebote..... još kada sredimo ono što trebamo srediti i dodamo srkinkastove i glaerije i blogove i sve...
polako... :mrgreen:
al kaj je je, bio sam skeptik kad se mijenjo forum. sad vidim da sam bio debil. (ne zbog igrica, da se razumijemo :mrgreen:)
konzerva
25-08-2009, 13:39
nije me bilo kojih mjesec dana možda i više i ugodno me iznenadio forum kad sam se vratio.
sve pohvale
meni su maknuli logo na defautnome pa sam prisiljen staviti novi :belj:
Gdje se nalazi tema o uzornim studentima, savjeti uzornih studenata... molim pomoć...
misliš na savjete o učenju?
nemoguća misija - link: http://www.pravokutnik.net/forum/showthread.php?t=624&page=38