View Full Version : Potpisi
Pravokutnići
09-07-2010, 22:00
U ovom topiku nalaze se sve bitne informacije vezane za potpise.
Pošto su, nadam se gotovo sva pitanja odgovorena molim da topik prvenstveno sluzi
razmjeni informacija kada se dijele potpisi te koji profesori daju/ne daju potpise na konzultacijama,
a ne ponovnom postavljanju pitanja koja su ovdje vec detaljno objasnjena.
Potpise je potrebno skupiti iz predmeta koje ste prvi put upisali.
One predmete koje ste već odlušali i za koje ste dobili potpis NE TREBATE ponovo potpis.
Bez svih potpisa ne možete upisati godinu u 9mj.
Moram li sakupljati potpise/platiti testiranje semestra ako te predmete namjeravam ponovo upisati ili upisujem ponavljanje godine?
(ovo se odnosi na ono "kao upisujem pad pa zašto bi trebao potpis" ili "upisat ću predmet opet a neću ga još mjesecima polagat pa ću tek nakon idućeg ciklusa predavanja uzet potpis".
Potpise je uvijek potrebno imati na upisu godine bez obzira da li upisuješ višu godinu ili pad, a jednom sakupljeni potpis ti je dovoljan.)
Da.
Nekoliko je načina za dokopati se potpisa, krenimo od najjednostavnijeg:
1) pokupiti potpise onda kada ih dijele na predavanjima, a to je u pravilu zadnji tjedan predavanja.
2) otići na konzultacije po potpis/zamoliti potpis na ispitu.
Neke katedre ne preferiraju davanje potpisa na konzultacijama, neki daju samo u određenom roku itd. Primjerice, na gp-u potpise bez beda dijeli jedino Nikšić, Josipović će podijeliti uz prodiku; Upravna znanost daje potpise na konzultacijama samo u lipnju itd. No svakako prije nego pljunete 150 kn probajte nažicat potpis na konzultacijama.
3) Ako ne dobijete potpis na jedan od dva gore navedena načina podnijet ćete molbu za testiranje semestra.
Molba funkcionira na sljedeći način:
U skriptarnici zatražite molbu za testiranje semestra. Uz nju dobit ćete i uplatnicu. Molbu popuniti, uplatnicu ispuniti (broj računa: 2360000 1101264729, model: 00
poziv na broj odobrenja: 1011 - JMBAG), pod svrhu plaćanja napisati “Testiranje semestra – potpisi”. Uplatiti 150 kn.
Molbu urudžbirati u pisarnici (TMT 14, prizemlje).
Urudžbiranu molbu zajedno sa uplatnicom odnosite u referadu nakon upisa na studomatu, a pri samom upisu godine sa ostalim upisnim materijalima (upisnim listom, uplatnicom za školarinu) te indeksom. Nitko vas ne pita zasto nemate potpise i nikoga nije briga di ste bili i zasto ih nemate, jer jednostavno niste tolko bitni.
Urucite taj paket papira referentu i odete doma. Dodete po indeks kad vam vec kazu da dodete.
Upute za popunjavanje molbe:
Molba je univerzalna, ista za sve što tražite, u ovom slučaju vi samo trebate napisati:
MOLIM DA MI SE ODOBRI testiranje semestra
RAZLOG npr. nisam uspio prikupiti potpise zbog osobnih obveza, zdravstvenih problema ili sl.
DODATNE NAPOMENE:
- I redovni i izvanredni studenti moraju skupljati sve potpise.
- Prijelaznici na bolonju ne trebaju ponovno skupljati potpise koje već imaju, a one koje nemaju moraju skupiti.
- Potpis nije potreban za izlazak na ispit, već za upis godine u 9mj.
- Potpise ne morate skupiti prije upisa ljetnog semestra, već je samo bitno da ih imate do upisa godine u 9mj. Isto vrijedi i za molbu, ne podnosite ju na upisu ljetnog semestra, nego samo na upisima godine u 9mj. za cijelu godinu.
- 150 kn za testiranje semestra obuhvaća cijelu godinu, tj. placa se 150 kn i ako vam fali jedan potpis i ako vam fale svi.
- Potrebno je razlikovati potpise iz pravnih predmeta i engleskog te potpise iz vježbi/seminara. Potpise iz vježbi i seminara dobivate kao potvrdu da ste ispunili seminarske obveze, te ako te obveze niste ispunili ne možete ni dobiti potpise iz vježbi/seminara. Takve vježbe/seminare iduće godine ponovo upisujete. Dakle, iz neodrađenih seminara i vježbi ne trebate skupiti potpise jer ih zapravo ni ne možete dobiti. Također, nije potrebno testirati semestar i platiti 150 kn ukoliko niste ispunili obveze iz seminara/vježbe u tekućoj godini pa na temelju toga niste dobili potpis.
Ako sam prošle godine platila testiranje semestra, a ove godine opet nemam potpise, trebam li ponovo sakupljati potpise ili platiti testiranje semestra?
Ne.
Trenutno stanje po pitanju potpisa na konzultacijama:
TREĆA GODINA: UZ - na konzultacijama samo u lipnju
ČETVRTA GODINA: RiS - nein, GPP - nein.
...to be continued...
Imam jedno pitanje vezano uz testiranje semestra, pa bih bila zahvalna ako bi mi netko mogao pomoći. Naime, sad sam se tek sjetila da mi je u rubirici gdje bih trebala imati potpis iz PI prešaran potpis koji mi je tamo slučajno stavila prof. iz obiteljskog pa išarala. E, sad znam da moram testirati semestar jer potpis iz PI nemam, ali me zanima da li mi mogu praviti problema zbog te škrabotine u rubrici? Hvala :-)
samogledam
08-10-2011, 23:01
U molbi im objasni ukratko razlog, al sumnjam da će uuopće pročitati, tj. neće praviti probleme.
Vidim nekom doslo pa ocistio topic od jucer ili prekjucer... Uglavnom trebam molbu za testiranje, znaci uplaca se na ziro racun faksa tj. isti onaj kao za upis 2360000-1101264729 pod model 00 ili nesto drugo i sto ide pod POZIV NA BROJ. Nasao sam dost dobro opisano ali eto neko je ocistio...
Molim dobru dusu da pomogne.
Pozdrav
http://www.pravo.unizg.hr/_download/repository/PRAVILA_UPISA_PO_BOLONJSKOM_PROGARMU_ZA_ZIMSKI_SEM STAR_REDOVITI_STUDENTI.pdf
Piše na kraju prve stranice.
Nemoj me pravit debilom što sam očistila topik koji ste zasrali gomilom pitanja koja su već odgovorena u prvom postu.
Broj računa faksa, model i poziv na broj su uvijek isti bez obzira što plaćaš.
"Broj računa faksa, model i poziv na broj su uvijek isti bez obzira što plaćaš."
Ovo nisam znao jebiga, ne pravim te debilom , ali ovo su relevantne informacije o kojima nista ne pise u prvom postu. Vidim nadodano danas u 16.22 , minutu nakon odgovora....
Pozdrav
Ako ikome još može pomoći ova informacija....danas je prof. Josipović podijelila svima potpise na konzultuacijama(bez prodike :). Nikšić i Baretić(na predavanju) nisu htjeli, Hano je dijelo izvanrednima.
Ako ikome još može pomoći ova informacija....danas je prof. Josipović podijelila svima potpise na konzultuacijama(bez prodike :). Nikšić i Baretić(na predavanju) nisu htjeli, Hano je dijelo izvanrednima.
Jel ima kakve šanse da dobijem taj potpis, na ovom predmetu nisam niti bio jer neke druge nisam položio, a glupo mi je da plaćam 150 kn zbog samo jednog ispita ?
postoji :mhm: :wink:
nisam jak sa smajlićima :) ovo bi onda bilo ne :D ili..?
Browneyes
14-10-2011, 02:17
Odi pa vidi isusebože. Opet ću zaključat ovaj topik...ako do sad nemate potpise, jer ste bili toliko lijeni, dajte barem imajte obraza otići se malo osramotiti, dobiti po nosu i možda i taj potpis.
Ili skartite postupak i pljunite tih 150 kuna. Znam da nije malo, rijetko kome jest, ali ozbiljno ovo je gotovanstvo do boli pa barem budite dosljedni.
Ljudi oprostite ja sam se zabunio ne znam ni kako. Ja sam mislio na KPP a ne na građansko. Tako da slobodno obrišite moj post jer je suvišan.
Bettypooh
19-10-2011, 13:43
ljudi pomagajte!! nemam potpis iz eng 4 i sad me nezele upisati. sto da radim? dal da jednostavno uplatim tih 150 kuna ili ..??? hvala puno!
Lady Justice
19-10-2011, 13:52
Pa da, uplatnica na 150 kn, napišeš molbu i sve 5! nemaš razloga za paniku.
(ako ne možeš otići po potpis)
Bettypooh
19-10-2011, 14:51
ma problem je u tom sto me frendica upisuje,ja nisam u zg:/ pa ne znam oce ona moc tu molbu ispuniti.. ili?
Lady Justice
19-10-2011, 15:25
Hoće. I meni je prošle godine prijateljica ispunila i urudžbirala. Ma kažem ti, ne brini.
Sretno
Bettypooh
19-10-2011, 15:28
hvala ti puno puno,vec sam se zabrinula da to nece moc ici.:)
la-la-la-la
08-01-2012, 13:23
Brucosica sam i jos uvijek nisam upoznata sa organizacijom faksa...pa bih zamolila ako mi netko moze objasniti kada su u pravilu potpisi? i da li cemo o tome biti obavjesteni na stranici faksa ili...?? hvala
u pravilu su zadnji tjedan u 1.mjesecu
prati topice predmeta iz kojih trebaš potpis, netko od kolega uvijek napiše kad su profesori rekli dati potpise
katedra iz otpda je znala staviti obavijest o tome pa stoga prati i stranice katedri
la-la-la-la
08-01-2012, 13:36
u pravilu su zadnji tjedan u 1.mjesecu
prati topice predmeta iz kojih trebaš potpis, netko od kolega uvijek napiše kad su profesori rekli dati potpise
katedra iz otpda je znala staviti obavijest o tome pa stoga prati i stranice katedri
hvalaaaaa :)
Prema ovome (http://www.pravo.unizg.hr/OTPD/raspored_predavanja), potpisi iz otpda su 25.1, a iz oppda u naredna četiri dana (obavijest (http://www.pravo.unizg.hr/oppd)), ovisno o abecednom poretku.
andjeo29
16-01-2012, 10:46
a kad bi trebali biti potpisi iz sociologije i engleskog?
Ja ću trebati skupiti potpise od svih pet izbornih predmeta,što mislite dal će mi pravit probleme ak ih tražim na ispitu?
Browneyes
16-01-2012, 12:51
Neće ti dati da odgovaraš bez potpisa.
la-la-la-la
16-01-2012, 15:34
Dal mozda netko zna kad su potpisi iz rima, politicke ekonomije, illi obiteljskog?? hvala
Dal mozda netko zna kad su potpisi iz rima, politicke ekonomije, illi obiteljskog?? hvala
Za obiteljsko i rim ti piše na stranicama katedri.
a kad bi trebali biti potpisi iz sociologije i engleskog?
Zna li itko onda kad su potpisi za sociologiju?? Ili barem hoće to uopće bit objavljeno? Na stranicama od katedre ništa ne piše...
*tearsinheaven
17-01-2012, 15:54
Zna li itko onda kad su potpisi za sociologiju?? Ili barem hoće to uopće bit objavljeno? Na stranicama od katedre ništa ne piše...
Prošle godine nisu ništa niti objavili, ali sjećam se da je Ravlić dijelio potpise predzadnji sat. Samo dođite na predavanje predzadnji ili zadnji tjedan i zamolite za potpis.
jel zna mozda tko kad su potpisi iz trgovackog prava za izvanredne studente?hvala unaprijed
Kome fali sociologija, sutra Ksenija dijeli potpise na predavanjima. Zanima me ima li itko vec potpis iz otpd?
Jel zna netko kad su potpisi iz gp1 i kppa?
Jel zna netko kad su potpisi iz gp1 i kppa?
danas je Gliha na gp1 predavanju vec dijelio potpise, tako da pretpostavljam da ce se i sljedećeg puta moci dobiti. Za kpp ne znam...
the blizzard
17-01-2012, 20:17
a kad su potpisi iz financija?
Neće ti dati da odgovaraš bez potpisa.
Ovo nije točno. Ja sam odgovarao Sudsku medicinu i Sudsku psihologiju bez potpisa. Potpis nije potreban za izlazak na ispit.
Browneyes
18-01-2012, 10:56
Neki ljudi....no talent at all :unsure:
Neki ljudi....no talent at all :unsure:
Pametnjakoviće svi mogu izigravati...no pravu inteligenciju očito ne mogu svi imati...:unsure:
ljudiiii jel itko zna kada i gdje se dijele potpisi iz trgovačkog?
Browneyes
18-01-2012, 13:08
Pametnjakoviće svi mogu izigravati...no pravu inteligenciju očito ne mogu svi imati...:unsure:
Istina, zato odgovore treba prilagoditi inteligenciji onoga tko je postavio upit. Meni osobno je malo smiješno da netko na petoj godini treba postavljati takvo pitanje...ali opet ja sam osoba koja je čitala prvi post, štoviše sastavljala ga pa smatram da u svim prvim postovima na ovom podforumu postoje dostatne informacije za snalaženje u administraciji faksa i smatram da su ih svi korisnici pročitali. Ako nisu, to nije moj problem.
Tako da mislim da brkaš inteligenciju sa empatijom i strpljenjem (protiv kojih sam cijepljena).
Istina, zato odgovore treba prilagoditi inteligenciji onoga tko je postavio upit. Meni osobno je malo smiješno da netko na petoj godini treba postavljati takvo pitanje...ali opet ja sam osoba koja je čitala prvi post, štoviše sastavljala ga pa smatram da u svim prvim postovima na ovom podforumu postoje dostatne informacije za snalaženje u administraciji faksa i smatram da su ih svi korisnici pročitali. Ako nisu, to nije moj problem.
Tako da mislim da brkaš inteligenciju sa empatijom i strpljenjem (protiv kojih sam cijepljena).
Ovim postom ti upravo vrijeđaš inteligenciju svoje kolegice i uzdižeš sebe. Tila je, kao glupa, pa joj ti odgovaraš na taj način...Ja ne poznajem Tilu ali ja smatram da problem leži u ljudima koji smatraju da su inteligentniji od drugih te da se moraju spuštati na razinu drugih da bi mogli komunicirati s njima...:(
Nego, moj stav, s druge strane, je ako znaš kako i želiš pomoći onda pomogni a ako ne možeš pomoći ili jednostavno ne želiš pomoći onda radije šuti. Tvoj odgovor Tili uopće nije bio koristan i, iskreno, nije bilo potrebe za njim. Sve piše u prvom postu i zbog toga joj nisi željela ponovno odgovarati...dobro, to je tvoja odluka...pusti ju da sama pronađe odgovor jer je odgovor vrlo lako pronaći u prvom postu ALI ako joj već ne želiš pomoći onda stvarno nema niti potrebe za tvojom vrstom odgovora.
Zbog toga tvoju vrstu odgovora Tili a i onaj meni (onaj post o talentu) ja smatram izigravanjem pametnjakovića a ne vjerujem da ljudi, na forumu i u stvarnom životu, pozitivno reagiraju na te vrste odgovora.
Browneyes
18-01-2012, 15:09
Dragi Drakone1,
Da, vrijeđam inteligenciju ljudi koji su na petoj godini i korisnici foruma više od dvije godine, a još uvijek su lijeni/ne da im se/ne žele pogledati prvi post. Nije da ne vidiš caps lock upozorenje čim otvoriš ovaj podforum da se treba pročitati prvi post. Ako to pojedinac ne učini vrlo ću ga rado svrstati pod:
a) ljenčine koji vole da im se sve servira - njima ću rado dati potpuno krivu informaciju
b) budale kojima možeš pet puta napisati istu stvar na pet različitih načina i dalje to neće shvatiti (op.a. ovo nije prvi put da se to isto pitanje postavlja, a ni da ga postavlja ista osoba, možda mi brišemo redovito postove odavde da ne bude zakrčeno, ali moj mozak pamti) - njima također vrlo rado dam krivu informaciju pa možda nešto nauče usput
c) slabovidna osoba - vrlo rijetki pojedinci koji zapravo i dobiju pomoć i pitanje na odgovor, ali koliko sam upoznata, korisnica to nije.
Koliko ja sebe smatram inteligentnom ili ne ovdje ne igra nikakvu ulogu, već podjela forumaša na one koji pridonose ovoj našoj maloj zajednici na neki način, i one koji parazitiraju (iz ovih ili onih razloga) te stalno ponavljaju jedne te iste stvari čime se korisne informacije gube u masi pizdarija poput: "e, a kad su potpisi?"
Ja smatram da ti izigravaš viteza na bijelom konju što upućuje na mučenički kompleks, pa šta sad? Možda neki pozitivno reagiraju na tebe u tom "stvarnom životu", a ni ja do sad nisam imala problema sa svojim pametovanjem. Pa sretnom nam bilo. ;)
Ajde nije potrebno raspravljanje,samo me zapravo zanimalo kolko katedre kod izbornih ispita drže do formalnosti u pogledu davanja potpisa.Glupo pitanja očigledno od nekoga koje na višoj godini jer sam mogla i sama zaključit odgovor.Anyway nacrtat ću se zadnji tjedan i pokupit potpise :)
Hej,ljudi! Zna li itko kad su potpisi iz gradanskog 1 za izvanredne? I iz vjezbi iz pravne informatike? To bi sve bilo sljedeci tjedan,jel tako? Nisam u mogucnosti ovaj tjedan biti prisutna,pa me malo frka! Hvala unaprijed svakoj dobroj dusi koja udijeli kakvu informaciju! :)
za gp1 ne znam, ali za vježbe iz PI će biti obavijest na stranici katedre.
Dragi Drakone1,
Da, vrijeđam inteligenciju ljudi koji su na petoj godini i korisnici foruma više od dvije godine, a još uvijek su lijeni/ne da im se/ne žele pogledati prvi post. Nije da ne vidiš caps lock upozorenje čim otvoriš ovaj podforum da se treba pročitati prvi post. Ako to pojedinac ne učini vrlo ću ga rado svrstati pod:
a) ljenčine koji vole da im se sve servira - njima ću rado dati potpuno krivu informaciju
b) budale kojima možeš pet puta napisati istu stvar na pet različitih načina i dalje to neće shvatiti (op.a. ovo nije prvi put da se to isto pitanje postavlja, a ni da ga postavlja ista osoba, možda mi brišemo redovito postove odavde da ne bude zakrčeno, ali moj mozak pamti) - njima također vrlo rado dam krivu informaciju pa možda nešto nauče usput
c) slabovidna osoba - vrlo rijetki pojedinci koji zapravo i dobiju pomoć i pitanje na odgovor, ali koliko sam upoznata, korisnica to nije.
Koliko ja sebe smatram inteligentnom ili ne ovdje ne igra nikakvu ulogu, već podjela forumaša na one koji pridonose ovoj našoj maloj zajednici na neki način, i one koji parazitiraju (iz ovih ili onih razloga) te stalno ponavljaju jedne te iste stvari čime se korisne informacije gube u masi pizdarija poput: "e, a kad su potpisi?"
Ja smatram da ti izigravaš viteza na bijelom konju što upućuje na mučenički kompleks, pa šta sad? Možda neki pozitivno reagiraju na tebe u tom "stvarnom životu", a ni ja do sad nisam imala problema sa svojim pametovanjem. Pa sretnom nam bilo. ;)
Ja ne branim samo Tilu već i sebe...naime, i mene si napala s onim komentarom o talentu i meni si izigravala pametnjakovičku. Tila se je u ovoj priči samo slučajno našla i mogao je to biti bilo koji drugi korisnik ovog foruma a sve je započelo tvojim odgovorom meni. Onaj post o talentu uopće nije bio potreban niti koristan post na ovoj temi. Samo si izigravala pametnjakovićku...
Usput, smatram da obrana samog sebe ne znači da imam mučenički kompleks :smartass:
Tako je. Sretno nam bilo...:)
Hvala bogu, nije da se družimo u stvarnom životu :mrgreen:
Browneyes
18-01-2012, 20:50
Ja ne branim samo Tilu već i sebe...naime, i mene si napala s onim komentarom o talentu i meni si izigravala pametnjakovičku. Tila se je u ovoj priči samo slučajno našla i mogao je to biti bilo koji drugi korisnik ovog foruma a sve je započelo tvojim odgovorom meni. Onaj post o talentu uopće nije bio potreban niti koristan post na ovoj temi. Samo si izigravala pametnjakovićku...
Usput, smatram da obrana samog sebe ne znači da imam mučenički kompleks :smartass:
Bila bih pametnjakovićka da ti sada lupim definiciju kompleksa mučenika. No moja konstatacija da talenta za sarkazam nemaš (što nikako ne podrazumijeva da nisi inteligentan, taj dio si sam izvukao :smartass:).
Tako je. Sretno nam bilo...:)
Hvala bogu, nije da se družimo u stvarnom životu :mrgreen:
Dokaz A i B. :D
Bila bih pametnjakovićka da ti sada lupim definiciju kompleksa mučenika. No moja konstatacija da talenta za sarkazam nemaš (što nikako ne podrazumijeva da nisi inteligentan, taj dio si sam izvukao :smartass:).
Zapravo, ja znam što je sarkazam ali ja poistovjećujem sarkazam s glumljenjem pametnjakovića. U onom postu o talentu ti si bila sarkastična odnosno glumila si pametnjakovićku. :smartass:
Nego, gdje u mojim postovima vidiš da ja smatram da ja nisam inteligentan??? Ti si napisala da svoje odgovore prilagođavaš inteligenciji pitanja koje sugovornik postavlja. Pitanje je postavila Tila a ne ja! Zbog toga sam rekao da uzdižeš svoju inteligenciju iznad njezine i da ja smatram da takvi ljudi imaju problema a ne Tila (moram ponoviti da ovo nema veze s Tilom već je to mogao biti bilo koji korisnik/korisnica).
Raspravljanje se vrši pravilnim argumentiranjem koristeći točne navode...a ne izokrečući riječi svojeg sugovornika...
Ja sada idem učiti (posljednji ispit na faksu :mrgreen:) pa me večeras više neće biti ali ako se tebi i dalje raspravlja slobodno piši :) pa ti odgovorim sutra.
Iako ste oftopični, da je ovo zanimljivo ne bih ništa rekla. Ovako ću reći - please stop!
Daljnje rasprave prebacite na grotlo ili negdje.
Zna li netko možda kad su potpisi iz GPP-a? Hvala!
ljudiiii jel itko zna kada i gdje se dijele potpisi iz trgovačkog?
Potpisi iz trgovačkog su u ponedjeljak. Neće biti predavanja tako da će ih dijeliti od 8.00h.
99999999999
19-01-2012, 10:28
Zna li netko kad su potpisi iz kpp i gp1
smart girl
19-01-2012, 10:47
Drakon, srca ti ne svađaj se s moderatorima, i bez tebe smo svi tankih živaca u ovo predispitno vrijeme.
I nek netko konačno krene pisat na ovaj topic ono što je smisao topica, a to su potpisi!
Bok!
Zna li netko kada su potpisi iz gpp,ovaj ili iduci tjedan?
Bok!
Zna li netko kada su potpisi iz gpp,ovaj ili iduci tjedan?
I mene zanima gpp, ali za izvanredne, koji dan sljedeći tjedan i gdje?
..a mene zanima izvanredni trgovačko? fala :)
..a mene zanima izvanredni trgovačko? fala :)
predavanja za izvanredne u srijedu od 17-20, gundulićeva dv. 3. prošli put je prof. rekao da donesemo indekse da će se moći potpisi dobiti već danas a inače se potpisi dijele slijedeći tijedan.
to je to
I mene zanima gpp, ali za izvanredne, koji dan sljedeći tjedan i gdje?
potpisi gpp
iduci cet u 17h na tmt3 na predavanju za izvanredne
u petak u 8h na tmt 14 na predavanju za redovne(dv IV)
Je li saznao netko nesto za gp potpise za izvanredne?
99999999999
20-01-2012, 20:14
znate li kad su potpisi na kppu
potpisi iz pravne inf.? seminarist sam, dal ste ih možda dobili prošle godine odmah na seminaru, tako sam dobila iz teorije i nacije, il moramo doć kad i svi ostali?
zgmetropola
21-01-2012, 15:35
znate li kad su potpisi na kppu
Dijelio je Burić u četvrtak, vjerojatno se može dobit i na idućem predavanju.
99999999999
21-01-2012, 19:49
Dijelio je Burić u četvrtak, vjerojatno se može dobit i na idućem predavanju.
molim te mozes li mi reci kad je sljeedece predavanje kpp?
MaliAnte
22-01-2012, 14:19
Da li se moze dobiti potpis iz upravnog na konzultacijama? Ne mogu nikako sutra na predavanje pa da pokusam na konzultacijama
a kad su potpisi iz financija?
neko možda zna? :)
la-la-la-la
22-01-2012, 18:55
Ja i dalje ne mogu naci informaciju kada su potpisi iz rima za izvanredne studente...:cold:
apocalypse
22-01-2012, 19:02
Ja i dalje ne mogu naci informaciju kada su potpisi iz rima za izvanredne studente...:cold:
Predavanje 23.1.2012. - na početku će biti dijeljeni potpisi, a nakon toga (oko 17,30h) slijedi izlaganje kvazikontrakata i delikata.
Indeksi će biti potpisivani na predavanjima 23. i 27. siječnja.
Mislim da je nebitno jesi li izvanredan ili redovan.
potpisi iz pravne inf.? seminarist sam, dal ste ih možda dobili prošle godine odmah na seminaru, tako sam dobila iz teorije i nacije, il moramo doć kad i svi ostali?
sutra u 9 onda pretpostavljam?
la-la-la-la
22-01-2012, 19:11
Mislim da je nebitno jesi li izvanredan ili redovan.
Hvala ti puno. Samo mi jos nije jasno, znaci u ponedjeljak(sutra) ce biti potpisi u 5...a 27.??? isto u 17 sati ili...?? sorry kaj te gnjavim, nisam uopce u toku...
apocalypse
22-01-2012, 19:24
Hvala ti puno. Samo mi jos nije jasno, znaci u ponedjeljak(sutra) ce biti potpisi u 5...a 27.??? isto u 17 sati ili...?? sorry kaj te gnjavim, nisam uopce u toku...
Sve ti tu piše, katedra iz rima uvijek pravovremeno obavještava studente o svemu.
http://www.pravo.unizg.hr/rp
I sad mi je tek palo napamet da samo vi i imate sad predavanja, tako da ovo definitivno je za vas obavijest.
99999999999
22-01-2012, 19:56
je li zna netko kad su potpisi iz obiteljskog? kad su predavanja iz kpp i obiteljskog
hanibani
22-01-2012, 20:20
je li zna netko kad su potpisi iz obiteljskog? kad su predavanja iz kpp i obiteljskog
Poštovani,
Potpisi iz kolegija Obiteljsko pravo dijelit će se u srijedu (25. 1.) u 9 sati te u četvrtak (26. 1.) u 11 sati (dvorana II, TmT 14). U nastavku, predavanja će se redovito održati. Tema predavanja u srijedu u 10 sati je Europsko obiteljsko pravo (doc. dr. sc. I. Majstorović), a u četvrtak u 12 sati Obiteljsko pravo u Južnoafričkoj Republici (prof. dr. sc. J. A. (Robbie) Robinson).
tako reče katedra :D
annabel lee
22-01-2012, 20:58
jel zna netko kad su potpisi iz pravne informatike za izvanredne?
la-la-la-la
22-01-2012, 20:59
Apocalypse hvala! :thumbup:
blondy_mihaela
22-01-2012, 23:23
Jel zna netko jesu li sutra potpisi iz gp-a? Hvalaaa
pravnik00
23-01-2012, 09:20
kad su potpisi iz financija? kad su predavanja???
the blizzard
23-01-2012, 11:11
kad su potpisi iz financija? kad su predavanja???
Mislim da su predavanja srijedom i četvrtkom od 8 do 11. Tako su bila prije,a tako piše i na stranici fakulteta. Ako su mjenjali,neka netko napiše.
malecka89
23-01-2012, 12:45
Postoje li još predavanja za izvanredne iz financija utorkom u 5? Hoće li dijeliti potpise?
malecka89
23-01-2012, 13:25
Dijele li potpise na konzultacijama?
la-la-la-la
25-01-2012, 14:43
Jucer su navodno bili potpisi iz politicke ekonomije....dal ce biti i iduci tjedan ili...???
the blizzard
25-01-2012, 15:10
Jucer su navodno bili potpisi iz politicke ekonomije....dal ce biti i iduci tjedan ili...???
Pa sljedeći tjedan nema predavanja pa iskreno sumnjam da će dijelit potpise. Odi na konzultacije.
la-la-la-la
25-01-2012, 15:26
Jaoooo...valjda cu moc dobiti potpis na konzultacijama....
Može li Jelušić (USTAV) dati potpis? Tj.,tko ih od njih s katedre može dati,jer znam da ne mogu svi s katedre,pa da provjerim i ne idem bezveze? Hvala :)
louiseBoB
25-01-2012, 23:14
moze pomoc .. zna li netko kad se mogu dobiti potpisi iz politicke ekonomije za izvanredne?
la-la-la-la
26-01-2012, 12:46
moze pomoc .. zna li netko kad se mogu dobiti potpisi iz politicke ekonomije za izvanredne?
i mene to zanima...