PDA

View Full Version : Obavijesti

Pravokutnići
24-09-2009, 14:27
OBAVIJEST ZA ONE KOJI NISU OČISTILI PRVU GODINU, A IMAJU UVJET SA DRUGE
(vezano uz nemogucnost upisivanja predmeta sa tri razlicite godine)

Oni koji imaju 52 ili 50 ECTS boda sa prve godine i 52 ili 50 ECTS boda sa druge godine (znaci nisu ocistili prvu i zbog toga ne mogu upisati nista sa trece), upisuju na sljedeci nacin:
(ovo vrijedi i ako imate kombinaciju uvjet sa druge i uvjet sa trece te ne mozete nista upisati sa cetvrte)

1. ako su vam oba ispita (i ovaj sa prve i ovaj sa druge) u zimskom semestru - upisat cete 16 bodova. Da, to je manje od minimuma (18).
2. Ako vam je jedan u zimskom, a jedan u ljetnom, sada u zimskome upisat cete 8 bodova. Da, to je manje od minimuma.
3. Ako su vam oba u ljetnom upisujete 0 (nula) bodova u zimskom semestru. Da, nulu.

PLAĆANJE
Je isto, placate po upisanome bodu. Ovi pod 1.: 1600 kn + upisnina.
Ovi pod 2.: sada u zimskome 800 kn + upisnina.
Ovi pod 3.: samo upisninu.

Ako vam studomat ne daje mogucnost upisa manje bodova od minimuma, upis ce vam rucno obaviti u referadi.

Malecka
24-09-2009, 22:05
Prenosim post od pravobraniteljice, za slucaj da neki ne scrollaju juznije od papirologije.

Ljudi, ovak.

Što se tiče ljudi koji su već upisali godinu, a sad bi na dekanski, čitajte pažljivo (najljepše molim!) jer neću ponavljati :wink:

1. oni koji su se upisali samo preko studomata, a NE i predajom indeksa - odite do kartoteke (ne referade, kartoteke) gdje će vam jednostavno poništiti dosadašnji upis. Idite na dekanski i upišite se nakon njega. Nekoliko je ljudi ovo danas vrlo uspješno izvelo.

2. oni koji su se upisali i preko studomata I predajom indeksa - dijelite se u dvije skupine:

a. Oni kojima bi položen ispit na dekanskom značio uvjet za upis više godine = naknadno će vam se (dakle, nakon dekanskog i tog položenog ispita) poništiti ovaj prethodni upis, i napraviti novi.

b. Oni kojima položen ispit na dekanskom ne znači uvjet (ili ga već imate ili ga ni s njim nemate) = taj ispit položen na dekanskom će vam se samo naknadno dodati, neće biti poništaja prethodnog upisa.

Browneyes
15-09-2010, 11:21
ej..vidio sam tamo na sad već zatvrorenom dekanskom..da tebi treba potvrda da si upisan zbog zdravstvenog i još nekima potvrde da su upisani kako bi ostvarili neka druga prava (mirovina itd)..
ja sam imao istu situaciju kad mi je brat trebao priložiti potvrdu da sam upisao godinu kako bi on mogao dobiti stipendiju...išao sam u referadu i objasnio o čemu se radi..poslali su me kod prorektora i on mi je sredio da dobijem tu potvrdu,prije nego index da sam upisan..tj index sam taj dan predao na upis i isti dan sam dobio potvrdu da sam upisan u višu godinu...
pa eto ako će to kome pomoći čisto da znaš s obzirom da si ti jedan od ovih moderatora/admina ili što već,a ja nemam vremena svakom posebno slati poruku...a znam kako je jeben osjećaj kad ti stipendija ovisi o jednom papiru kojeg ne možeš dobiti..

Evo jedan koristan savjet kolege Minokerosa.

Malecka
26-01-2012, 13:13
Divno, divno <3 http://www.pravo.unizg.hr/studenti/obrasci
Ovdje možete naći obrasce za molbe i prijavu diplomskog kao i upute kako dobit bilo koji dokument od faksa.
Hvala relkoviću!

edit by brown: A link se nalazi i u prvom postu u temi Referade, tajnice katedri, molbe i izdavanje potvrda (http://www.pravokutnik.net/forum/showthread.php/2118-Referade-tajnice-katedri-molbe-i-izdavanje-potvrda)