View Full Version : Kako se deklarirate?
po stilu oblacenja/mjuze/nacinu zivota i tak?
skins koji slusa nazi black metal bendove. :smt035 [tanz]
forseru :smt003
discogranny!!!
yeah baby..
svaĹĄta,cajke ne,normalna obleka..
ma super sam..! :smt003
Casual...malo uze od casual :smt003
A mjuza sve....tu nemam kriterija...a po zivotu student...tipican iz filmova...
Just a little bit
03-07-2006, 23:22
ko gotièar :smt004
Robierre de Cochon
03-07-2006, 23:23
seljak, bijelac, slobodni strijelac
(na kraju ipak - samo svoj)
casual oblacenje,a mjuza....pa recimo sve od nightwisha do rihanne
hrvatica-bjelkinja- katolkinja-savrsena(teska ironija da odma budemo jasni) :smt006
Insomniac
03-07-2006, 23:31
hrvatica-bjelkinja- katolkinja-savrsena(teska ironija da odma budemo jasni) :smt006
di je jebozovna,bogata,sa diplomom :smt003
Gospodin Pravokutnik
03-07-2006, 23:33
ma laze,vidio ga ja :smt003
casual, onak kak veÌina studentica koje se viðaju u nsb-u, recimo ako iskljuèimo krajnosti...
recimo da mogu posluĹĄat sve, ali da mi samo dobar stari rock dira u duĹĄu, a i neke srcedrapateljne su non-stop na repeat...ĹĄta mogu kad sam emotivna plavuĹĄa... ;)
di je jebozovna,bogata,sa diplomom :smt003
pas m zaboravila... :smt012
Hrvat, katolik, student prava, domoljub, sluĹĄa svaĹĄta pomalo (thompson , ĹĄkoro, domaĂŚe, disco-folk, i tako, poneki strani hit), voli zabavu i izlaske itd.
[quote=Cro]Hrvat, katolik, student prava, domoljub, sluĹĄa svaĹĄta pomalo (thompson , ĹĄkoro, doma
[quote=ARise][quote=Cro]Hrvat, katolik, student prava, domoljub, sluĹĄa svaĹĄta pomalo (thompson , ĹĄkoro, doma
[quote=Cro][quote=ARise][quote=Cro]Hrvat, katolik, student prava, domoljub, sluĹĄa svaĹĄta pomalo (thompson , ĹĄkoro, doma
Ante Gotovina
04-07-2006, 00:06
Hrvat, katolik, student prava, domoljub, sluĹĄa svaĹĄta pomalo (thompson , ĹĄkoro, domaĂŚe, disco-folk, i tako, poneki strani hit), voli zabavu i izlaske itd.
Prepisujem ovo, uz brisanje disco folka i dodatak: rock i metal (pomalo heavy) :smt003
Hrvat, Zagrepèanin, sluťam metal(iako mogu posluťat fakat svaťta, ali thompsona i ťkoru i cajke ne), recimo katolik, student prava...
seljak, bijelac, slobodni strijelac
(na kraju ipak - samo svoj)
HAhahaha...vidio sam te danas,drito si tako izgledao...ali si imao dvije kolegice pored sebe pa te nisam htio zajebavat :smt002
OT:volim ťetat gol,sluťam ciganske èerge,i volim prljave èarape.
Deklariram se k'o hippie, zemljanin, bijelac i buduÌi junak pravnièke klase.
I nemoj da mi je ne'ko èito radnièke klase :smt018 :smt013 jer ja to veÌ jesam :smt003
Ja nemam deklaraciju...ja sam Indie :smt003 brijem sam u svom filmu
tebe moram sad upoznat! :smt003
nadam se da pijeĹĄ ko pravi murphy boy :smt002
ma laze,vidio ga ja :smt003
ma to ja u dusi... [bigsmile]
tebe moram sad upoznat! :smt003
nadam se da piješ ko pravi murphy boy :smt002
iznenadit ces se..izgleda gore od Mrava...celav, mrga, zlatni lanac, pecatnjak, uske kondomke, paèoti shooze...izgleda ko seljak, al moze popit :smt023
ups :smt003
...kao kloĹĄar!!!!!! :smt003 :smt003
...kao kloĹĄar!!!!!! :smt003 :smt003
E da, zaboravio sam to dodati. :smt003
E da, zaboravio sam to dodati. :smt003
kolko nas ima, je.... te, kolko nas ima!!!!!! :smt003 :smt003
Just passing through.....imas cigaretu?
Just passing through.....imas cigaretu?
2 i pol kutije...
Pucas na rak?
To je dobro.
Ja pucam na tumor.Na mozgu.
Svi ti mobiteli,monitori,mp3-ovi......
No,jedna cigareta je dovoljno.....imam jos dug put i moram odmah krenuti.
....ovisi pred kim....pred zenskim spolom se ne deklariram....onda sam sve ono kaj ona hoce da budem..... :smt003 jos jedan dokaz da sick kurva....bez skrupula.... :smt003
konzerva
04-07-2006, 09:29
neshvaĂŚeni genije
Der Kaiser
04-07-2006, 09:38
Prije svega kao nacionalist, tu i tam kao fasist a naravno da sam i sovinist!!! :smt003
MinesweePer
04-07-2006, 12:10
keŞjual, zajebajem se, nemam neki stil uopťte, kuŞiť ono obuèem ťta mi prvo èisto doðe pod ruku, ajde pazim samo da boje nisu totalno neskladne end sou on. e, koťulje volim nosit....
....ovisi pred kim....pred zenskim spolom se ne deklariram....onda sam sve ono kaj ona hoce da budem..... :smt003 jos jedan dokaz da sick kurva....bez skrupula.... :smt003
nemoj to raditi ni ti ni ostali, ni muški ni ženski, jer zato propadaju brakovi...jer ljudi lažu o sebi.
pogotovo zato jer uvijek postoji netko kome neæeš trebati lagati da joj/mu se sviðaš.
a ja osobno više cijenim kad je netko ono što je, nego kad se pravi...a laž se kad tad skuži.
Pucas na rak?
on puca na mene, al se ja ne dam :smt003 :smt003
Robierre de Cochon
06-07-2006, 13:03
HAhahaha...vidio sam te danas,drito si tako izgledao...ali si imao dvije kolegice pored sebe pa te nisam htio zajebavat :smt002
OT:volim ťetat gol,sluťam ciganske èerge,i volim prljave èarape.
Sorry, nisam te vidio. Tighelia te prepoznala preko slika, ali mi je prekasno rekla. :smt001
Lucius Veratius
06-07-2006, 13:06
klasièan balkanac sem brkova i bokova,otkopèan do pupka voli jesti i piti a to se ne voli primati na njega :smt003
klasièan balkanac sem brkova i bokova,otkopèan do pupka voli jesti i piti a to se ne voli primati na njega :smt003
znaci, to ukljucuje i zene. :smt003
:smt002
Mrs.Smith
11-07-2006, 01:53
Hrvatica, katolkinja, buduca pravnica, *nosim lece* (to cesto govorim), vjecna plavusa, koketa (ne mogu si pomoæi) ...
:smt006
Ljud prije svega.
Zatim Evropljanin.
Pa 'rvat.
Casual se oblacim, al najvise volim sportsku obleku.
Slusam soundtrackove filmova najvise, od ostalih stvari rock mi nekako najvise prirastao srcu.
Katolik.
Buduci dipl. pravnik.
Single.
Neki bi moj nacin zivota nazvali gamerskim, ja mislim da je on mjesavina zivota zaljubljenika u sport, gamera i (donekle) marljivog studenta.
i'm just a girl next door
( to mi na avataru piťe, a isti sam stavila jer mi se ta reèenica èini prikladnom) :smt002
ne volim se bať opisivat, svatko me vidi na svoj naèin
a, eto, smatram se djetinjastom
kolko te ja "znam"- uvijek te neťto naðe boli, èak se i na avataru drŞiť za kriŞa hehe :smt003
kolko te ja "znam"- uvijek te neťto naðe boli, èak se i na avataru drŞiť za kriŞa hehe :smt003
pa na topicu ''osjeÌam se'' uvijek piťem kad mi je loťe, jednostavno nemam potrebu podjelit s drugima da se dobro osjeÌam, reèenica ''boli me glava'' je duŞa i jasnija od ''dobro sam'' :smt003
to sam, èini mi se, veÌ jednom napisala
peace..nisam niťt loťe mislila, dapaèe.. :smt006
peace..nisam niťt loťe mislila, dapaèe.. :smt006
pa nisam ni ja to shvatila kao loĹĄe
:smt006
ĹĄto bi drugo mogla mislit, kad mi svaki drugi post glasi ''boli me glava'' :smt001
kyzer soze
11-07-2006, 11:57
optimalni optimist :smt003
hiperaktiv èokld eating monster
šola-braveheart
11-07-2006, 17:32
hrvat,katolik,radim,student
obleka vise sportska i casual
muzika sve od tehna do ozbiljne OSIM narodnjaka
ultraviolet
11-07-2006, 18:04
:smt050 :smt050 :smt050
marry me!!
Hrvat, student, ateist
obleka... :smt017 pa valjda casual
glazba...metl :smt077 i gibonni :smt003
Mrs.Smith
11-07-2006, 18:34
Hm, da; hipohondar, realni pesimist :smt003 ...
šola-braveheart
11-07-2006, 19:56
:smt050 :smt050 :smt050
marry me!!
moze :smt002 ,cekaj me sutra kod crkve sv.marka na gornjem gradu :smt057
Hell's Angel
11-07-2006, 22:57
deklariram se kao osoba koja preferira razmiĹĄljati svojom glavom.
a i ako osoba koja preferira druge ljude koji to cine.
turbosexualac :smt047
da pitam kakav je to ili ne?! :smt017 :smt003
jedna od onih kaj je kofol uvijek u nekom poslu (stalno gluvarim), kofol modna žrtva (meni se to fakat sviða)), kofol zajebantica, kofol agnostik (zadrti ateist), kofol kul (aha)
id est: produkt kapitalistièkog društva (i nije da se bunim)
ZrntscheZ
12-09-2006, 10:53
meðimurec...
mama bi rekla sportski fanatik (al to se u zadnje vreme ponešto smanjuje intenzitetom)...
emotivac...
vjeèiti student... :smt013
prije sam fantaziral puno, život me nauèio realnijem pogledu na njega...
casual stil...glavno da su stvari u boji...mladenaèke...
mjuza...širok glazbeni ukus (neki vele da je to onda zapravo neukus)
ma zapravo nebre se mene opisati...mene treba doživjeti...
Just a little bit
12-09-2006, 10:59
Hadezeovac :smt003
*SUPERMAN*
12-09-2006, 13:05
Hrvat,desnicar,katolik,purger dalmatinske krvi,sportas,muzika rock i house te naravno dalmatinska pisma,oblacenje valjda casual,i najbitnije STUDENT PRAVNOG FAKULTETA :smt003
purgerica, antinacionalist, agnostik, apolitièna ( ne znam zaťto mi se ove 2 rijeèi u sredini ne sviðaju u Şenskom obliku :smt017 )
ali to samo za sebe, pred drugima se nemam potrebu deklarirati, osim kad netko baĹĄ pita :smt003
Woodstock
12-09-2006, 20:02
Hrvatica slavonske krvi, katolkinja, domoljub na kvadrat, desnièarka, romantièna, èeznutljiva, realistièni sanjar... :smt001
Stil nadasve zanimljiv, kvazietnoklasik stil. Neki kažu da sam "polualternativka". Kombiniram marte s klasikom. :smt003 Teško je zamislit to. Volim biti elegantna, i najèešæe sam takva kad izlazim na ozbiljna mjesta. Kosa smeða s daškom crvenog pigmenta, gotovo uvijek spletena u 2 pletenice.
Glazba, prije svega rock, ali naðe se i drugih žanrova. volim poslušati i klasiku...
Eto, to bi bilo to. :smt006
pomalo desnih nastrojenja kad se radi o Hrvatskoj ( al ne nacionalist) , lijevih kad se radi o okolnom svijetu
( sad æe svi reæ kaj ovaj brije :smt003
lud za sportom posebno nogometom
otvoren u vezi svega osim cajki
muzika-sve osim cajki, preferiram rock
naèin odijevanja-kežuala
tenisice uvijek, cipele iznimno, široke hlaèe ,ugodne široke majice
volim sportske marke, posebno adidas i converse
al ne volim šminkeraj totalni
:smt003
e da, jesam rekao da mrzim cajke? :smt003
Austrijanac, hetero, katolik, puša?
UPDATE: hadezeovac, ali otkrivam revolucionarni Ĺžar u sebi...
Franjo - eh gdje je vrijeme baraka?
lol
UPDATE: hadezeovac, ali otkrivam revolucionarni Ĺžar u sebi...
Franjo - eh gdje je vrijeme baraka?
lol
:smt005 :smt005 :smt005
robespierre u proĹĄlom Ĺživotu
pazi da ti nebi visio pred pravnim
face to face
16-09-2006, 13:38
za svaki sluèaj joť uvijek samo svoj :smt002
Baby Girl
18-09-2006, 00:12
hm...ajmo probat
dakle Hrvatica, katolkinja, haespeovka, ne zadrta, dosta liberalna, zemljopisno se tesko orijentiram ;), cijeli zivot zivim u Gorici, obozavam taj grad, rodjena u Zg-u, no livanjski geni znaju svako malo izac na vidjelo :smt003
sto se stila tice, kad idem van vucem na sminkericu, ono petice, topici, suknjice i tome nalik, dnevni autfit reklo bi se "normalan", casual :)
slusam apsolutno sve, znam da se kaze tko slusa sve u biti ne slusa nista, al ja stvarno mogu slusat sve, za van nikad necu forsirat svoje, vjerujem u ono "nije bitno gjde si glavno da je ekipa dobra", no preferiram r'n'b, i to slusam i mogu slusat uvijek, za cajke se recimo moram napit :smt030
Hrvat, tehnièki gledano katolik, ali simpatiziram mnoga protestantska shvaÌanja /Ircoljupci, up yours! Long live Oliver Cromwell :smt003/, tuðmanovac, antimultikulturalist, amaterski ťahist.
Lucius Veratius
18-09-2006, 02:22
Hrvat, umjereni ljevièar kaj se tièe i domaÌe i strane politike (NE SDP-ovac, jer je to puťiona, a ne ljevica), liberal.
Vjerujem u Boga, ali ne spadam niti pod jednu religiju.
Volim svu vrstu glazbe osim narodnjaka, a posebno rock. Beatlesi najbolji strani band, a od domaĂŚih Pipsi.
Jako volim skoro sve sportove.
Obleka - casual.
Simpatizer oslobodilaèkih pokreta u svijetu, ali NE i teroristièkih metoda.
uglaðena i fina-ali samo kad mi se da biti takvom
Starfish
18-09-2006, 21:49
uglaðena i fina-ali samo kad mi se da biti takvom
:smt043
Mala m is back! :smt023
ontopic...
Kako se deklariram? :smt017
"zmija, pile, agent tajne sile "(c) by zabranjeno pušenje
Donna R.
18-09-2006, 22:27
Kod kuce: mamina i tatina mala curica, fina, pristojna, dobra ko kruh... :smt005 :smt005 :smt005
U ĹĄkoli sam bila: marljiva, ambiciozna, poduzetna (za faks joĹĄ ne mogu niĹĄta reci)
Petkom/subotom navecer: neprepoznatljiva, divlja, cesto napravim neku glupost...
sve se moĹže uskladiti ako ste snalaĹžljivi i sposobni smisliti pravo opravdanje u pravom trenutku!! :smt008
Kod kuce: mamina i tatina mala curica, fina, pristojna, dobra ko kruh... :smt005 :smt005 :smt005
U ĹĄkoli sam bila: marljiva, ambiciozna, poduzetna (za faks joĹĄ ne mogu niĹĄta reci)
Petkom/subotom navecer: neprepoznatljiva, divlja, cesto napravim neku glupost...
sve se moĹže uskladiti ako ste snalaĹžljivi i sposobni smisliti pravo opravdanje u pravom trenutku!! :smt008
Bit Ìeť odlièna pravnica kada tako moŞeť mijenjati oblièja!
:smt042
Bit Ìeť odlièna pravnica kada tako moŞeť mijenjati oblièja!
:smt042
treba prvo proc Kurtya
Şivim od danas do sutra,use(fina papica èevapi,raŞnjiÌ,pomfri) nase(dolèegabana,lakosta,ðorðo s placa) podase(Şenski drug) :)
MinesweePer
19-09-2006, 16:38
pravi mamin sin :D
Volim samo Dinamo, alkohol i Ĺžene, niĹĄta viĹĄe u Ĺživotu ne zanima mene :lol:
ultraviolet
19-09-2006, 20:43
"zmija, pile, agent tajne sile "(c) by zabranjeno pušenje
:-D
"erudit, mizantrop, dobar prijatelj" (c)
...fetiÅ¡ist, kolekcionar filmova sa freddie prinze juniorom, mjesečnika "imotska krajna" i starih brojeva "željezničara", zagovornik inicijative KKK* na razini lokalne samouprave, doživotni počasni tajnik samoborske mladeži hdz - a, modna žrtva, građanin opasnih namjera i urbani snob!
*kurve, kokain i kremšnite
Donna R.
19-09-2006, 21:31
Vec vidim s kim bih mogla polemizirati do jutra. joj, joj.... :lol: :lol: ĹĄalim se... :-D
Nije stvar u mijenjanju oblicja nego u tome da se prilagodiĹĄ ljudima i situaciji u kojoj se nalaziĹĄ bez da povrijediĹĄ druge ljude ili sebe.
teški snob :-D
ne volim židove i amere..
mrzim talijanske sprtaše, pogotovo nogometne klubove..
volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije stranoTM
:lol: :lol:
dalmatinske krvi, rodena u zg, zivim u vg
apoliticna, ne volim amerikance
volim otkacenu ekipu
mrzim mutave ljude
Deklariram se ko Amer,Židov i crnac svoje vrste :D
Drago mi je da ljudi znaju jako jako jako jako puno Amerikanaca oko sebe,pa ih ne vole,a da to nije zbog medija.
Jer ako je zbog medija,onda su isti kao oni.
Deklariran.
Baby Girl
21-09-2006, 13:11
Drago mi je da ljudi znaju jako jako jako jako puno Amerikanaca oko sebe,pa ih ne vole
oteo mi rijeci iz prstiju, damn you!
kao okruzeni smo s toliko Amerikanaca a o Zidovima da ne govorim, pogotovo na faksu!
e i svaki narod je bas kakav je i jedan pripadnik istog, zato su svi Ameri Bush! samo me onda strah pitat kakvi su Hrvati... :smt011
da li to znaèi da vas dvoje imate miťljenje samo o ljudima koje ste upoznali i da ste uspjeli nemoguÌe. ne generalizirate? otkrijte mi tajnu, jel meni to ne ide. a oèito ni drugima na forumu.
Baby Girl
21-09-2006, 17:35
da li to znaèi da vas dvoje imate miťljenje samo o ljudima koje ste upoznali i da ste uspjeli nemoguÌe. ne generalizirate? otkrijte mi tajnu, jel meni to ne ide. a oèito ni drugima na forumu.
nope, ja sam filozof pa imam misljenje o svima i svemu :-D
imati misljenje o cijelom narodu na temelju par ljudi...i jos rec da ne podnosite Amerikance, da to nije pretjerano malo? znaci svi Ameri su isti, od onih jadnih beskucnika, najobicnijih radnika, ne znam, poljoprivrednika...do sve one ekipe koja svako malo protestira protiv ratovanja i Busha! ukljucujuci gro celebrityja! nemres rec da ne volis jedan cijeli narod!
ajd da su to Slovenci, njih 127 sveukupno, al Amera ima bogme "mrvicu" vise
:)
Lucius Veratius
21-09-2006, 18:11
Drago mi je da ljudi znaju jako jako jako jako puno Amerikanaca oko sebe,pa ih ne vole,a da to nije zbog medija.
Jer ako je zbog medija,onda su isti kao oni.
ProĹĄle godine sam se skompao s jednim Amerom mojih godina koji je doĹĄao u Hrvatsku na par mjeseci. On je Bushov zagovornik, no to nije promijenilo moje miĹĄljenje o njemu, kao dobroj osobi. Jebiga, moĹžda bih i ja bio republikanac da Ĺživim u SAD-u. OkruĹženje ima straĹĄno vaĹžnu ulogu.
Svi mi generaliziramo,ali covjek treba znati kada to radi.
Ako si u efektu i kazes:"Svi profesori su smece" ili " Svi ZETovci smrde" ili "Svi talijani su pederi" ili "Gacice" ipak se ne misli da to ozbiljno mislis.
Cak i kad se govori o nekim temama,oko generalizacije se mogu sloziti oba govornika,tako da bi rasprava bila na drugoj razini,premda je generalizacija neistinita.
Primjerice:
Ako razgovaram sa nekim o cetnicima,cinjenica da svi cetnici ne mogu biti zli,zato jer cetnik nije sinonim za zlo,ipak ce biti nebitna,te ce se rasprava nastaviti kao da su svi cetnici zli.
Ista stvar kada se prica o glupim Amerikancima,koji ne mogu maknuti ovakvu vlast ili vjeruju u sranja koja im se serviraju.
Rasprava se moze baviti americkom gluposcu i genijalnoscu njihovog medijskog stroja,premda nije istina da su svi glupi.
Ali kada se dolazi do normalnih izjava,kao sto su izjave na ovom topicu,onda ne vidim razloga,ne samo za generalizaciju vec za sovinizam.
"Volim cvijece,slusam techno,idem na promet,zene ne volim kad pricaju......"
Ista razina.
No ono sto me zaintrigiralo,nije to da je to samo netko spomenuo,jer svatko ima pravo na svoje vlastito misljenje,vec da je ta izjava nekako "in" ili "hip".
Naime,nisam bio svjestan da se toliko ljudi voli deklarirat kao "ne ljubitelj Amerikanaca" isticuci to kao neku posebnost.
I nije sad stvar dal je to generalizacija ili ne,vec je cudno kako netko,tko jedva ako zna sve osnove (u to ukljucujem sve na forumu,pa i sebe naravno) o temi Amerike,amerikanaca i njihovog postojanja i utjecaja,dopusta da tako nedefinirane stvari sluze kao neko definiranje ili deklariranje sebe.
Ja znam da svi oni koji su to napisali,su to napisali kao neku misao koja im je samo pala napamet.
Nisu joj davali nikakvu vaznost i vrijednost.
Nikakvu dublju poruku.
Ali zanima me......zasto je to ipak u glavi?
Antiamerièko raspoloŞenje u Hrvatskoj je po meni samo izraz kompleksa manje vrijednosti. Najbolje mi je kad se neki glasaè MesiÌa, BandiÌa i sliènih kreatura ide rugati Bushu i amerièkoj vlasti :lol:
Antiamerièko raspoloŞenje u Hrvatskoj je po meni samo izraz kompleksa manje vrijednosti.
1)Antiamericko raspolozenje je siri pojam koji zahvaca sire ili specificnije od :"Ja ne volim Amere"
2)Slazem se :smt031
nestorov
22-09-2006, 17:21
nope, ja sam filozof pa imam misljenje o svima i svemu :-D
imati misljenje o cijelom narodu na temelju par ljudi...i jos rec da ne podnosite Amerikance, da to nije pretjerano malo? znaci svi Ameri su isti, od onih jadnih beskucnika, najobicnijih radnika, ne znam, poljoprivrednika...do sve one ekipe koja svako malo protestira protiv ratovanja i Busha! ukljucujuci gro celebrityja! nemres rec da ne volis jedan cijeli narod!
ajd da su to Slovenci, njih 127 sveukupno, al Amera ima bogme "mrvicu" vise
dal bi se ljudi sloĹžili s tobom da umjesto ameri stavimo,recimo srbe??
Baby Girl
22-09-2006, 17:32
sa srbima je malcice drugacija stvar, ipak su tu osjecaju, sjecanja i 5 godina koje nije lako zaboraviti!
no opet...nisu ni svi SrbiĂŚi isti, znam ih par, i makar sam prilicno desnicarski orijentirana, nemam nista protiv njih i smatram da su dobri ljudi
ne moze se reci za cijelu naciju da je dobra ili losa :roll:
nestorov
22-09-2006, 18:45
ne moze se reci za cijelu naciju da je dobra ili losa :roll:
e to!to je poanta ;)
http://uncyclopedia.org/wiki/Croatia
oh mein Gott
pa ljudi fakat ste cudni, ako se netko deklarira tako kako se deklarira tko ste vi da to mozete mijenjeti? necije privatno misljenje je njegovo privatno misljenje i ima ga pravo izreci , a da ga nitko ne uvjerava da nije u pravu :roll:
amerikance ne volim zbog njihove kulture, nacina razmisljenja i mnogih drugih razloga koje ne moram nikome elaborirati. ne mrzim ih, samo ih ne volim
Just a little bit
22-09-2006, 20:50
http://uncyclopedia.org/wiki/Croatia
prejako!
pogledajte slovenia ! :-D :-D :-D :-D :-D
Smeghead
22-09-2006, 21:06
svaĹĄta sluĹĄam
metal,rock,drum'n'bass',elektronika,oi pank,ska pank,ambiental...
a oooblaèim see...pa zavisi di izlazim...keŞjual uglavnom :)
face to face
23-09-2006, 01:53
danas sigurniji nego ikad prije da sam joĹĄ uvijek samo svoj
Baby Girl
23-09-2006, 03:25
oh mein Gott
pa ljudi fakat ste cudni, ako se netko deklarira tako kako se deklarira tko ste vi da to mozete mijenjeti? necije privatno misljenje je njegovo privatno misljenje i ima ga pravo izreci , a da ga nitko ne uvjerava da nije u pravu :roll:
amerikance ne volim zbog njihove kulture, nacina razmisljenja i mnogih drugih razloga koje ne moram nikome elaborirati. ne mrzim ih, samo ih ne volim
ma neeeeeee :) nitko nije rekel da nisi u pravu, deklariraj se ti kak god se zelis, ne zelim ja nikog mijenjat
samo i ja sam izrazila sto mislim o tome, i ja smatram da sam ja u pravu :-D
covjece, pa ne moraju svi isto misliti i razmisljat, kakvi bi to sugav svijet bil
:D
ma sve ok, krivo te shvatih :-)
necije privatno misljenje je njegovo privatno misljenje i ima ga pravo izreci , a da ga nitko ne uvjerava da nije u pravu
The right to free speech does not imply the right to be taken seriously. That depends on what is said--Hubert Humphrey
Uostalom,sa titulom pravobranitelja dolazi i odgovornost prema upitima kolega :-D
ultraviolet
23-09-2006, 12:09
Uostalom,sa titulom pravobranitelja dolazi i odgovornost prema upitima kolega
hahahahahahahaha!
:D
Lara Car
23-09-2006, 13:31
o èemu se piťe na ovom topicu :-D
Upitaj se 'tko sam ja' , pa se upitaj 'kamo idem' i 'gdje ce mi dusa', dobro razmisli o odgovoru i podijeli ga s nama.
Eto, o tome.
u uuu u ..ja ću
ja sam zvrk, ....drago mi je
idem nazad u krevet
duÅ¡u sam dala tak da je kupusići mogu imat
nemogu izdrzat..... :-D CRO OVO JE ZA TEBE,S LJUBAVLJU!!! :D :-D
The Croatian capital is called Zagreb, mostly inhabited by students and other sorts of people not born in Zagreb. There is an urban legend about people actually been born in Zagreb, but all witnesses disappeared under mysterious circumstances. There is no proof that people actually born in Zagreb are in any relation to Dodo birds. And, not to forget, Zagreb is a home for more than 101 Dalmatians. Also, don't try to find any grass in Zagreb! It's all been eaten by cattle that came from east.
Life in Croatia is very hard. Most live in pop up tents which were left by the Ottomans in the 17th Century. Many people have no money and have to scavenge through trash cans, usually competing with bears and foxes.
Croatia has several major export products, mostly consisting of sunshine, very strong homemade liquor, dark tan, nice vacation memories and female tourist pregnancy.
Croatians are very hospitable and friendly (except if you are Slovenian or Serbian - I guess that they really hate their neighbours) in so much as they want to know everything about you ASAP for use in the sport "What-Did-They-Do?" Also most of the people will be very communicative: every time you ask "Do you speak English" they will answer very politely "Ne!" and keep on looking at you. You will find very devoted customer care especially in shops where people (even if you assure them that you don't speak Croatian) will continue promoting the qualities of the products they sell. Incidentally 40% of the population are called "Ante". Which would mean that in almoust every school class there are 3-5 Ante's. Also, once someone does something noble to help you out, they just wont stop bragging about it:"Ja sam tebi brate tada pomogo, a ti meni ovako sad!"
The primary language of Croatia is (surprise, surprise) Croatian!!. Actualy it's whatever brings the tourist dollars/euros in "Our Beautiful" - "LIJEPU NAĹveliki kuracU" (as they call their country). It is said, that the country will soon be called "Our Expensive", for they salty prices are said to be a bit too big, for a country that has 99999999 (the number is still in measuring) beaches, but only two of them, which do not have rocks and have sand.
Music
Croatian popular music is considered at least good, especially in surrounding countries (except in Hungary and on Mars, whose citizens do not even try to understand Croatian, but they enjoy music itself).
However, even though most of the Croatians try to deny it, the most popular music is still Serbian turbofolk, like Ceca, Dara Bubamara, Mile Kitic, Sinan Sakic, Sanja Djordjevic...
Starfish
23-09-2006, 14:13
*ebote Wikipedia više! :lol:
Dosta!
nemogu izdrzat..... :-D CRO OVO JE ZA TEBE,S LJUBAVLJU!!! :D :-D
The Croatian capital is called Zagreb, mostly inhabited by students and other sorts of people not born in Zagreb. There is an urban legend about people actually been born in Zagreb, but all witnesses disappeared under mysterious circumstances. There is no proof that people actually born in Zagreb are in any relation to Dodo birds. And, not to forget, Zagreb is a home for more than 101 Dalmatians. Also, don't try to find any grass in Zagreb! It's all been eaten by cattle that came from east.
Life in Croatia is very hard. Most live in pop up tents which were left by the Ottomans in the 17th Century. Many people have no money and have to scavenge through trash cans, usually competing with bears and foxes.
Croatia has several major export products, mostly consisting of sunshine, very strong homemade liquor, dark tan, nice vacation memories and female tourist pregnancy.
Croatians are very hospitable and friendly (except if you are Slovenian or Serbian - I guess that they really hate their neighbours) in so much as they want to know everything about you ASAP for use in the sport "What-Did-They-Do?" Also most of the people will be very communicative: every time you ask "Do you speak English" they will answer very politely "Ne!" and keep on looking at you. You will find very devoted customer care especially in shops where people (even if you assure them that you don't speak Croatian) will continue promoting the qualities of the products they sell. Incidentally 40% of the population are called "Ante". Which would mean that in almoust every school class there are 3-5 Ante's. Also, once someone does something noble to help you out, they just wont stop bragging about it:"Ja sam tebi brate tada pomogo, a ti meni ovako sad!"
The primary language of Croatia is (surprise, surprise) Croatian!!. Actualy it's whatever brings the tourist dollars/euros in "Our Beautiful" - "LIJEPU NAĹveliki kuracU" (as they call their country). It is said, that the country will soon be called "Our Expensive", for they salty prices are said to be a bit too big, for a country that has 99999999 (the number is still in measuring) beaches, but only two of them, which do not have rocks and have sand.
Music
Croatian popular music is considered at least good, especially in surrounding countries (except in Hungary and on Mars, whose citizens do not even try to understand Croatian, but they enjoy music itself).
However, even though most of the Croatians try to deny it, the most popular music is still Serbian turbofolk, like Ceca, Dara Bubamara, Mile Kitic, Sinan Sakic, Sanja Djordjevic...
Dosadna si s tim na svakom topicu..
Vidio sam to kod Ăibera joĹĄ onak prije najmanje 6 mjeseci..
Al je fora..
Robierre de Cochon
25-09-2006, 11:47
ne mrzim ih, samo ih ne volim
watz d difrens?
ne mrzim ih, samo ih ne volim
watz d difrens?
Prema onima koje ne volis mozes biti indiferentan, dok mrznja podrazumijeva aktivne negativne emocije :)
Robierre de Cochon
25-09-2006, 14:23
Prema onima koje ne volis mozes biti indiferentan, dok mrznja podrazumijeva aktivne negativne emocije :)
ako si prema necemu indiferentan onda znaci da nesto nit volis, nit ne volis. prema tome, nesto ne voljeti iskljucuje mogucnost da pritom mozes biti indiferentan.
ako si prema necemu indiferentan onda znaci da nesto nit volis, nit ne volis. prema tome, nesto ne voljeti iskljucuje mogucnost da pritom mozes biti indiferentan
ma slusaj murphyja
ja sam tek jedna izgubljena duťa koja luta mraènim hodnicima pravnog fakulteta......
ako si prema necemu indiferentan onda znaci da nesto nit volis, nit ne volis. prema tome, nesto ne voljeti iskljucuje mogucnost da pritom mozes biti indiferentan.
...prvo treba definirat ljubav i mrĹžnju.. ne? :-D
ljubav - putena privlaènost i osjeÌajna privrŞenost izmeðu muťkarca i Şene
- intimni, ljubavnièki odnosi, ljubavni èin
- duhovna veza, osjeèajna privrŞenost, odanost
- velika sklonost interes za ĹĄto
- prijateljstvo
- ljubljena osoba
- duťevna, neosjetilna veza meðu osobama suprotna spola
mrŞnja - osjeèaj neprijateljstva prema komu ili èemu, Şelja da se komu ili èemu dogodi zlo, da se èini zlo
- ( u marksistièkoj ideologiji, neprijateljstvo radnièke klase prema eksploatatorskoj klasi)
- svjesno, namjerno izazivati razdor, nesnoĹĄljivost
...e sad kad smo to lijepo pobrojili, mogli bismo reĂŚi ako ne gajiĹĄ niĹĄta od navedenog zakljuèak je jednostavan- NIT VOLIĹveliki kurac NIT MRZIĹveliki kurac :-)
bestijica
14-11-2006, 23:06
DEKLARIRAM SE KAO: Hrvatica,Katolkinja,desnièarka
TRAŽIM;Hrvata,Katolika,desnièara :D
Sto sam ono prije napisala..ne deklariram se? Eh, da. Ne deklariram se, no ja sam krazy yo-yo bitch.
Sto sam ono prije napisala..ne deklariram se? Eh, da. Ne deklariram se, no ja sam krazy yo-yo bitch.
mene strah kad vidim taj yo-yo...aj bar vise ne povlacis noz :-D
mene strah kad vidim taj yo-yo...aj bar vise ne povlacis noz :-D
ja sam zadnji put samo cekala da me pridavi s tim yo-yom.. :o
krazy yo-yo bitch.
To me podsjeĂŚa na ovu pesmu. BaĹĄ je neka bolesna stvar. :-D :smt081
http://www.youtube.com/watch?v=mCeDc0B1VuQ
kako se deklariram?
intelektualac. 8)
:smt116
Baby Girl
15-11-2006, 01:02
kako se deklariram?
intelektualac. 8)
:smt116
jos mu nisu rekli istinu...*otuzan pogled na djecacica koji me mogao postici toliko toga u zivotu, ali mu je kleta sudba oduzela to...prokleti downov sindrom* :-D
MinesweePer
03-05-2007, 23:05
anticajkaroĹĄ :-D
mislim da je jasno kaj slusam. ;)
obleka...kako kad.nisam ogranicena po tom pitanju.furam sve kaj mi se svida.
kad me uciteljica u 1. razredu osnovne pitala kaj sam,rekla sam joj:cista frvatica... :lol:
Deklariram se ko gay,homo,pederèina i tako...
Nosim sve od gay obleke do ostalih fansy pizdarija i trenirki.
Sluťam sve od elektronike,rocka,neťto metala,èak se posluťa i koja narodna.
Ma pederèina uglavnom..
legionar
11-05-2007, 23:22
...
a ne moŞe, ali morať generalno gledat, svaka nacija ima svoje karakteristiène (ne)kulturne karakteristike, valjda je miťljenje bilo u tom smislu koncipirano..
@ kako to svi se deklariraju ko ljudi koji ne vole narodnjake, a zaĹĄto ih onda ovoliko okolo ima?! [ergo: i ja sam za protiv]
@ kako to svi se deklariraju ko ljudi koji ne vole narodnjake, a zaĹĄto ih onda ovoliko okolo ima?!
Zato ĹĄto seru po forumu da ne vole i glume kulturu, a kada se nacugamo svi oĹžeĹžu..
:smt030 :smt030 :smt030 :smt030 :smt030
šola-braveheart
12-05-2007, 09:41
kao rokenrol zvijezda
fat drummer
12-05-2007, 10:57
kao rokenrol zvijezda
a ne hrvatska punk rock zvijezda?
Deklariram se ko gay,homo,pederèina i tako...
Nosim sve od gay obleke do ostalih fansy pizdarija i trenirki.
Sluťam sve od elektronike,rocka,neťto metala,èak se posluťa i koja narodna.
Ma pederèina uglavnom..HRVAT, ISTINSKI KATOLIK, DOMOLJUB I SLUĹveliki kuracAĂ THOMPSONA, NEEUROPEJAC, NEMASON, NESRBOFIL, NEGAY,NEKONFORMIST, NEKOMUNIST N :badgrin: :badgrin:
tesko da si nekonformist nakon sto si si prisio sve ove ostale etiketice.
inace ja sam zidov,srbin,komunjara,peder,panker,hipi ma bilo kaj samo up yours ovim uglancanim samozadovoljnim desnicarima kojiima forum vrvi
Robierre de Cochon
27-05-2007, 21:05
tesko da si nekonformist nakon sto si si prisio sve ove ostale etiketice.
inace ja sam zidov,srbin,komunjara,peder,panker,hipi ma bilo kaj samo up yours ovim uglancanim samozadovoljnim desnicarima kojiima forum vrvi
hahaha...bravo :smt106
.........slobodni zidar.........
i love čokld and cookies... :smt081 :upsidown:
Robierre de Cochon
27-05-2007, 22:32
.........slobodni zidar.........
kako si upo gore? :)
je ak ti velim onda te moram ubit sa zlatnom špahtlom
ovakve nepretenciozne deklaracije mi se pak vise svidaju :lol:
ovakve nepretenciozne deklaracije mi se pak vise svidaju :lol:
A èuj, ja sam mnogo samo prozvanih stvari.
OT: Zaboravih spomenut. Samoprozvana lepa guza
Adrian Leverkühn
28-05-2007, 12:58
AutonomaĹĄ talijanskih korijena, post-rock antithompsonovac, kroatoskeptik i zaljubljenik u postmodernu ironiju.
roðena dubrovèanka ali 100% hercegovka,veganka u duťi s prťutom u ruci,bezobrazno lijena, nevolim politiku a pogotovo ekstremne stavove kod ljudi,prikriveni altruist
Hercegovac duťom i tijelom,sa prťutom meðu zubima i stadom ovaca u Kruťevu :-D
roðena dubrovèanka ali 100% hercegovka,veganka u duťi s prťutom u ruci,bezobrazno lijena, nevolim politiku a pogotovo ekstremne stavove kod ljudi,prikriveni altruist
a studiras pravo..
jesi ti èuo za onu pjesmu...oŞeni me!!!!
jesi ti èuo za onu pjesmu...oŞeni me!!!!
Joj bio sam na hercegovaèkom vjenèanju ovu subotu,rodijak se Şenio...nema boljeg derneka,majke mi.
Ăuo sam,jel to neka ponuda?...znaĹĄ da moraĹĄ imati barem èatrnju i 10 ovaca ili 2 krave :-D
krave su malo veÌi problem ali ovaca ima a i èak 2 èatrnje...
krave su malo veÌi problem ali ovaca ima a i èak 2 èatrnje...
:shock: :shock: :smt050
Kad ĂŚemo?? :-D
poťto je ovo dogovoreni brak iz zajednièkih interesa onda bi najbolje bilo da ťto prije se uputiť k meni sa stadom ovaca(kao vjenèanim poklonom) i zaprosiť moju ruku...poslije obilne meze se uzmemo.
jednostavno,zar ne?
MAKSIMILIJAN
09-06-2007, 00:58
HRVAT(po roditeljima HERCEGOVAC), KATOLIK, DESNICAR I veliki protivnik MASONA i slicnih lobija... Od glazbe slusam sve,ali ipak najvise THOMPSONA...Postujem sve ljude koji zive u Hrvatskoj ako prihvacaju i vole ovu zemlju kao svoju... BOG I HRVATI!!!
HRVAT(po roditeljima HERCEGOVAC), KATOLIK, DESNICAR I veliki protivnik MASONA i slicnih lobija... Od glazbe slusam sve,ali ipak najvise THOMPSONA...Postujem sve ljude koji zive u Hrvatskoj ako prihvacaju i vole ovu zemlju kao svoju... BOG I HRVATI!!!
:o Gdje se ovi mnozhe? I svi su isti! xD
*salim se*
*salim se*
Ĺveliki kuracto je najgore, moĹĄ se ti ĹĄalit kolko oĂŚeĹĄ, al istina je. :smt044
Ante Gotovina
09-06-2007, 03:14
klan se poveĂŚava... :-D
*salim se*
hehe..mozda je to neki bot :-D
Veseli Bosanac
09-06-2007, 10:27
Bosanac od glave do pete :D .
crazyralf
09-06-2007, 10:31
Hrvat, zagrepèanin, a po roditeljima hercegovac-dobitna kombinacija :-D :-D :-D
Canuleia
09-06-2007, 14:41
Hrvat, zagrepèanin, a po roditeljima hercegovac-dobitna kombinacija :-D :-D :-D
kako kome! :lol:
legionar
09-06-2007, 14:51
deklariram se kao gay, europejac, zaĹĄtitinik Ĺživotinja, buha, jeĹževa, komaraca, ĹĄtakora,miĹĄeva,moljaca, vegetarijanac, borac za ljudska prava, komunist, mecena, humanist.............. :badgrin:
borac za one koji se ne znaju sami za sebe izborit :smt017
dobra duĹĄa, volim rock, sve viĹĄe partijanu...
oblaèim se: u mraku i sve Şivo me ne dira kaj obuèem dok god je udobno.
Just a little bit
09-06-2007, 15:15
hrvat, zagrepcanin, dinamovac,
Hrvat, katolik, purger, dalmatinac, ljubitelj pive i ostalog alkohola i dobrog drustva, nogometa, dinama i malih crnih guzatih cura...
djevojcica sa sibicama
09-06-2007, 19:16
hodam nepoèeťljana i u prljavim starkama daklem kloťar
od muzike sluĹĄam ono ĹĄto uglavnom spada u ĹĄiroku izlizanu kategoriju "alternativnog"
volim pivu, èokoladu i pidŞame
politièki moja opcija je lijevo
kad narastem Ĺželim biti raymond carver al to je za neki drugi topic :-D
MinesweePer
09-06-2007, 20:30
istrijan ... nisam :(
50% istrijan ... jesam :-)
50% hrvat :-D
Zagrepcanec
Hercegovac
Licanin (samo zato jer mi stara RODJENA tam :p )
Thin White Duke
09-06-2007, 23:51
LAST OF THE FAMOUS INTERNATIONAL PLAYBOYS
LAST OF THE FAMOUS INTERNATIONAL PLAYBOYS
:smt044 :smt044 :smt044
* dzija *
09-06-2007, 23:55
:smt043 :smt042 :smt044
evo joĹĄ jednog egotripera... :roll: :lol:
kaj kikich ocemo mu dat "imaginarnu iglicu"...??? :lol: :lol: :smt043
bestijica
10-06-2007, 10:35
Slavonka i Hercegovka ovisi u èinidbi, vjernica, umjerena desna liberalka, protivnica posvajanja djece od strane geyeva ali ne i verificiranja tih brakova, ljubiteljica knjiga, starog rok en rola, visokih tamnih muťkaraca sa juŞnog Jadrana i dobre hrane i piÌa.
Hedonist glavom i bradom.
samoborsko/Şumberaèko/slovensko-zagorska kombinacija s prebivaliťtem u zg-u od 4 godine...ambiciozna...èièava...blaga perfekcionistkinja...impulzivna...Şivac i po...ljubiteljica dobrog shoppinga...i krťnih momaka...hobby kuharica...Smjeťka...kavopija...i u zadnje vrijeme dosta guťta u tome ťta radi...guťta u Şivotu...ma kako zajeban bio...
visokih tamnih muĹĄkaraca sa juĹžnog Jadrana
Kakva diskriminacija nas visokih tamnih sa sjeverne Hrvatske. [-X :-D
[quote="beĹĄtijica":2qlyhwh8]visokih tamnih muĹĄkaraca sa juĹžnog Jadrana
Kakva diskriminacija nas visokih tamnih sa sjeverne Hrvatske. [-X :-D[/quote:2qlyhwh8]
i malih celavih i debelih.
Lucius Veratius
11-06-2007, 01:17
*salim se*
Desnilo se opasno ťiri, ali imaju sreÌe da sam im ga ja dijagnosticirao u mladosti tako da imaju velike ťanse za izljeèenje. :-D
legionar
11-06-2007, 01:20
HRVAT(po roditeljima HERCEGOVAC), KATOLIK, DESNICAR I veliki protivnik MASONA i slicnih lobija... Od glazbe slusam sve,ali ipak najvise THOMPSONA...Postujem sve ljude koji zive u Hrvatskoj ako prihvacaju i vole ovu zemlju kao svoju... BOG I HRVATI!!!da, jedan od rijetkih ko me razumije.
Just a little bit
11-06-2007, 01:21
maksimilijan ti si bog, car, kralj, legenda.... drapam se :lol: :lol:
Otkad si ti molim te taman? :?
joj kak ti nis neznas, taman je od kad ga dzija mlati svaki dan... :lol: :lol: :lol:
ultraviolet
11-06-2007, 01:43
...hrvatica, katolkinja, imotsko - podravskih korjena, nezaposleni dipl. iur, Å¡irokih (polu)liberalnih svjetonadzora (ovisi samo o količini popijenog alkohola :-D ), glasam za SDU, pijem i kartam ko muÅ¡karac, jedino me obline i frizura čine ženom( :-D ), volim emisije mozaičnog tipa, između knjige i filma uvijek biram film ( :( ), svi tvrde zaljubljena ko prasica (isto ovisi o količini popijenog alkohola...), hedonist na kvadrat, izjelica, aždaja (c :smt050 ), erudit, mizantrop, dobar prijatalj (c)
mali medo
11-06-2007, 12:04
neuspjeĹĄni uporni student :-D
odgajan kao katolik do faze kada sam skuzio da pranje mozga nema smisla... nisam ateisti, imam neku "svoju" filozofiju shvacanja svijeta koja je, moglo bi se rec, najblize budistickoj... politicki- socijaldemokrat iako mislim da desnica u hrvatskoj mora biti jaka (ali ne na vlasti) cisto radi politicke ravnoteze.. pritom misleci na normalnu desnicu a ne neki hèsp.. mrzim svako propagiranje rasizma i ksenofobije iako sam sebe pobijam ovom recenicom.. volim rec "mrzim one koji mrze" :cool: sluťam rap, Şivim hip-hop i svrťavam na pink floyd.. pa me sad vi svrstavajte di ocete
:cool:
Ante Gotovina
11-06-2007, 13:44
Hrvat, ponajprije krťÌanin, a zatim katolik. Iz toga proizlazi - konzervativac, tradicionalist, oboŞava domoljubnu i sakralnu glazbu, ne voli cajke ni death metal, odnedavno nastoji biti asket i antihedonist (ne jede meso sisavaca u petak, apstinira od prekomjernih doza alkohola :-D ), kontemplativna i povuèena osoba, nastoji drŞati pod kontrolom svoj skriveni temperament, itd. :p
Hvatica, Zagrepčanka, katolkinja, bosansko-žumberačke krvi, odvjetnička vježbenica, liberarnih načela, volim piti :-D prije i za vrijeme izlaska, obožavam knjigu jednako kao i film, tvrdoglava ko konj ili magarac ( ne znam Å¡to je tvrdoglavije :-D ), osjetljiva, stroga (kaže moja najbolja frendica da previÅ¡e očekujem od ljudi :? ), obožavam jesti uz TV i knjigu, romantičarka, pro gay, živac, glasna kad raspravljam, ne volim cajke, gledam glupe američke serije zbog zgodnih frajera :-D , plačem na tužne scene jednako kao i na sretne, mrzim nepravdu...ima joÅ¡ toga Å¡to bih mogla reći ali ne želim da ne ispadne da sam na egotripu :-D
Nisam ko ti, al kosa mi je tamno smeða. :-D I brada crna, a ne neka riða kaj ti ja znam kak neki imaju. :lol:
bosansko-Şumberaèke krvi
...MALO NAS JE, AL NAS IMA... :smt041 :smt041 :smt041 :-D
...nevjerojatno slièna deklaracija...smo ĹĄto ja joĹĄ nisam stigla do onoga...odvjetnièka vjeĹžbenica...JOĹveliki kurac ;)
legionar
11-06-2007, 22:39
Ĺžidov, srpskog podrijetla sa aljbanskom putovnicom, engleskom vizom i prebivaliĹĄtem u Bagdadu
Ĺžidov, srpskog podrijetla sa aljbanskom putovnicom, engleskom vizom i prebivaliĹĄtem u Bagdadu
to bi kao trebalo biti grozno? :cry:
to je ono, kao, najgora kombinacija na svijetu je biti istovremeno Ĺžidov, srbin, peder i crnac?
samo malo modificirano!?
i would say not
legionar
11-06-2007, 23:17
to bi kao trebalo biti grozno? :cry:
to je ono, kao, najgora kombinacija na svijetu je biti istovremeno Ĺžidov, srbin, peder i crnac?
samo malo modificirano!?
i would say notza Şidove me puca ona stvar...nemam s njima veze... crnce smatram simpatiènim.....pedere smatram bolesnicima, a srbe "volim do neba."
Ante Gotovina
11-06-2007, 23:26
Masonsko opredjeljenje si zaboravio napomenuti. :lol:
legionar
11-06-2007, 23:30
Masonsko opredjeljenje si zaboravio napomenuti. :lol:ok. Ĺžidov, srpskog podrijetla sa aljbanskom putovnicom, engleskom vizom, prebivaliĹĄtem u Bagdadu i sa masonsko-iluminatsko-slobodnozidarskim opredjeljenjem. iako iz onog prvotnog imanentno ovo drugotno :-D :lol:
èudno, neki su oèigledno zatajili ono "ogranièen i primitivan"?
ali to su sigurno ti srbi-masoni-pederi-strani agenti-crveni vragovi (a ne, to je FC Manchester) :badgrin:
cekaj crobot,ekips,ne zimku ovo. tu kazes da volis srbe do neba, a ja sam dobio totalka dojam da ih bas i ne volis??
cekaj crobot,ekips,ne zimku ovo. tu kazes da volis srbe do neba, a ja sam dobio totalka dojam da ih bas i ne volis??
Ma voli ih on toliko da bi ih ubio od ljubavi...
MinesweePer
12-06-2007, 13:36
...veseljak, u bilo kojoj situaciji :-D
deklaracija:
made in kroejĹĄa
55%covjek
15%pravnik
30%lijencina
Veseli Bosanac
12-06-2007, 20:58
Bosanski Hrvat (iako mi nacionalna pripadnost nije bitna, vaŞno mi je kakav je tko kao èovjek), prije svega Bosanac, krťÌanin, politièko opredjeljenje - lijevo (crven s dodacima zelenila), protivnik ustaljenih uvrijeŞenih obièaja, ksenofobije, nacionalizma i guŞvi u tramvaju....
od muzike preferiram stari rock, sve dalmatisnke, slavonske i sevdah,
od filma - dokumentarci, povijesni i komedije.
utopist, ali ne i idealist, prije svega sanjar.
Uzori u Ĺživotu - najveĂŚi revolucionari koji su hodali Zemljom - Isus Krist i Che Guevara
Uzori u sportu - Dejan Bodiroga.
Bosanski Hrvat (iako mi nacionalna pripadnost nije bitna, važno mi je kakav je tko kao èovjek), prije svega Bosanac, kršæanin, politièko opredjeljenje - lijevo (crven s dodacima zelenila), protivnik ustaljenih uvriježenih obièaja, ksenofobije, nacionalizma i gužvi u tramvaju....
od muzike preferiram stari rock, sve dalmatisnke, slavonske i sevdah,
od filma - dokumentarci, povijesni i komedije.
utopist, ali ne i idealist, prije svega sanjar.
Uzori u životu - najveæi revolucionari koji su hodali Zemljom - Isus Krist i Che Guevara
Uzori u sportu - Dejan Bodiroga.
koje je ovo sarenilo...svaka cast... mislim da je zabavno u tvojoj glavi, nadam se da se ne svadas sam sa sobom.. :-D
ma kaj bi se svadao..njih trojica se sasvim dobro slazu...
ko jurica spindl,taraba i psiholog *zaboravio sam ime* :-D :-D
bestijica
29-06-2007, 18:43
Kao sangvinik, desnièarko-patriotskog nastrojenja..traŞim srodnu duťu gleda poliutièkih uvjerenja, ljubiteljica hrane i piÌa,dobre glazbe i prouèavanja fobija, te stvaranja novca 8)
Kao sangvinik, desnièarko-patriotskog nastrojenja..tražim srodnu dušu gleda poliutièkih uvjerenja, ljubiteljica hrane i piæa,dobre glazbe i prouèavanja fobija, te stvaranja novca 8)
Slažem se s svime ovime. Makar sam konformist i prihvatio bi i suprotno od svega ovoga.
Kao sangvinik, desnièarko-patriotskog nastrojenja..traŞim srodnu duťu gleda poliutièkih uvjerenja, ljubiteljica hrane i piÌa,dobre glazbe i prouèavanja fobija, te stvaranja novca 8)
Zanimljiv oglas, ali koji cazzo je sangvinik? :-D
NeĹĄto krvavo?
MinesweePer
29-06-2007, 19:40
biĂŚe da je vampir :D
a cazzo slobodno napiĹĄeĹĄ ko kurc jer kurca ne cenzirira, a k.urac da :lol:
uuu i ja sam sangvinik s primjesima kolerika.. :-D
MinesweePer
29-06-2007, 19:44
koleru imas? :-D
Browneyes
29-06-2007, 19:46
Netko nije pratio na psihologiji....
Za sebe znam da me je teĹĄko strpat u neku kategoriju, ovisi o godiĹĄnjem dobu, mjesecu i dijelu dana. :-D
A-ha, sad sam se sjetio o èemu se radi.
Moram priznati da mi je psihologija bila jedan od debilnijih predmeta :-D
ma to je jedna stara podjela èini mi se hipokratova.
vise zajebancija...ali bio si u pravu-osnovni pokretaè sangvinika je krv a element zrak :-D (gugl èini èuda).
kolerici su razdraĹžljivi. melankolici tuĹžni a flegmatici kuleri :-D
legionar
01-11-2007, 01:43
deklariĹĄem se kao komunist :smt004
Kao ljencina neotesana !!!!!
MinesweePer
01-11-2007, 16:13
kao osoba koja si uvijek majicu upacka kada jede èokoladu :-D
legionar
01-11-2007, 20:55
bok ja sam osoba koja si uvijek majicu upacka kada jede èokoladu :lol:
fidel_castro
01-11-2007, 21:25
kao èlan pobjednièkog tima dr.Ive Sanadera! :lol:
* dzija *
02-11-2007, 17:51
kao èlan pobjednièkog tima dr.Ive Sanadera! :lol:
izdajnik
legionar
02-11-2007, 17:52
vragovi u prijeporu hmmm kako slatko
ludist
Dolje klime, zivjeli mahaci lepeza!
Johnny be good
18-02-2008, 14:32
ma kaj bi se svadao..njih trojica se sasvim dobro slazu...
ko jurica spindl,taraba i psiholog *zaboravio sam ime* :-D :-D
e da jurica spindl i krastavci :lol: :lol:
Robierre de Cochon
18-02-2008, 15:40
deklariram se kao bourgeois-boheme...ili sto bi Francuzi rekli - le BOBO- salonski ljevicar, citam Marxa dok jedem kavijar i zalijevam ga sampanjcem :-D :-D
legionar
18-02-2008, 16:55
Warrior of the Light
Introvertisan dugokosi bradonja u kožnjaku koji sluša metal.
Yes, precizan :o
konzerva
19-02-2008, 14:43
stavili ste rajzov topic pod ozbiljne teme? :-D
Darkbuster
19-02-2008, 17:26
Blek blokovac :D
pagan
People destroying America!.....barem tako kaze Colbert
pagan
Gays? Liberals?
Democrats!
denzacar
19-02-2008, 19:11
Human.
Juce bas ovjeravam semestar i na onom formularu gdje pise narodnost lijepo napisem "human".
Sljedeci put cu gledati da budem opstiji. Nesto kao carbon based lifeform. :p
stavili ste rajzov topic pod ozbiljne teme? :-D
da, stvarno... :lol:
Da ipak ne budem posve nejasan, djevojke moje.
Posto iz Amaltejinog roga djelite samnom sladostrasce spram pametnom i smijesnom.
Kada je zacinjeno sa malo morala i globalne politike, bring the popcorns I say!
http://www.spike.com/episode/26127?startsWith=2942870
guilty!
Nadam se da i ti tako unistavas Hrvatsku.
Zivot je prekratak da ne napravimo neko sranje.
pagan
Gays? Liberals?
Democrats!
On ih voli kao katolik.
He teaches the sunday school, motherfucker!
http://www.spike.com/episode/26085?startsWith=2941725
Ozbiljno predaje vjeronauk nedjeljom!
Ozbiljno predaje vjeronauk nedjeljom!
Did not know that.
Ali svejedno, lobiranje žena onom gay lobbyistu je bilo priceless :lol:
(I people destroying America segment...oću i ja :( )
...oću i ja :(
Biti ce. Obecajem.
willowthewisp
19-05-2008, 19:16
kao osoba koja je prije početka studija prava imala društveni život, također osoba koja otkad je na pravu većinu vremena bulji u knjige, ostatak vremena strepi za kolokvije i ispite, te se tu i tamo od muke napije :-D
politički lijeva.
politički lijeva.
:smt008 :smt008 :smt008
alfa_elita
19-05-2008, 21:36
crveno.... :smt007 :smt007
ali politički...uvijek kidam udesno... \:D/
willowthewisp
20-05-2008, 00:56
politički lijeva.
:smt008 :smt006
legionar
20-05-2008, 01:06
Deklariram se kao onaj koji je primjetio da se protuprirodni blud širi forumom.
politički lijeva.
:smt008 :smt006
takodjer..biti ljevicar i jos se ponosit time..podsjeca me na djiberovih 74 kile kvalitetne mase :lol:
Darkbuster
20-05-2008, 12:59
Proud to be leftwing scum!
Lucius Veratius
20-05-2008, 20:25
podsjeca me na djiberovih 74 kile kvalitetne mase :lol:
PREBRUTALNO!
Tako je Điber mene jednom deklarirao kao 100kg nekvalitetne mase. :-D