View Full Version : Nogomet
ostat ĂŚe samo 5 kola,a oni otkupili 3 utakmice.veĂŚ je i vrijeme da gledamo englesku ligu,nakon 2 godine
Subotnje nogometno poslijepodne u travnju na Novoj TV!
Nova TV na ekrane vraĂŚa najspektakularniju i najstariju svjetsku nogometnu ligu:
107. izdanje engleske Premier lige! U sezoni koja se bliŞi kraju, od subote 15. do subote 29. travnja bit Ìe prikazane tri sjajne utakmice s najboljim otoèkim momèadima: Chelseajem, Manchesterom i Arsenalom.
15. travnja u 13.45 h Bolton - Chelsea
22. travnja u 13.45 h Arsenal - Tottenham
29. travnja u 13.30 h Chelsea - Manchester United
Komentatori: Stipe Sladoljev i SaĹĄa LugonjiĂŚ.
Dobro, ovaj dio s komentatorima ti nije trebao. Pokvario si cijeli doživljaj, što ti je to trebalo? Editiraj. Za mir u svijetu.
Dobro, ovaj dio s komentatorima ti nije trebao. Pokvario si cijeli doĹživljaj, ĹĄto ti je to trebalo? Editiraj. Za mir u svijetu.
pa nisu tako loĹĄi
Ante Gotovina
08-04-2006, 15:41
Evo jednog konstruktivnog prijedloga.
PredloĹžio bih adminu da se svi neargumentirani postovi poput ''Dinamo je loĹĄiji od bla bla bla'' ili ''Dinamo ĂŚe sutra izgubit'' odma briĹĄu bez ikakvog upozorenja i poĹĄiljatelju dadne nekakva sankcija/ban, whatever.
Mislim da se s ovim prijedlogom slaŞe barem 90% ljudi i da im nije potrebno èitati nekakva tovarska zanovijetanja bez ikakvih argumenata.
Takvim ljudima kao ĹĄto je goran2 treba doĹživotno zabraniti sluĹženje forumom, barem ovim dijelom gdje se govori o nogometu. :smt117
:smt006
:smt017 jesi li ti možda pisao onaj zlobni mail protiv Gorana? sad si se raskrinkao tako ti mlijeka u prahu... :smt012
Debeli æe ionako sve banat, tako da...
Ma ĹĄta banirati, ovaj topic bi izgubio svoj ĹĄarm kad gorana2 i g moneya i njihovih patoloĹĄkih ispada.
sad kad chelsea spuši naslov, baš bi volio
naruèio njihov šal iz londona al ipak ManU je stara ljubav..
ja sam rekao samo da Dinamo gubi
Kao i svaki vikend dosad, uostalom.
i æorava koka mora jednom u djubrište zakljucat
ali svi imaju smisla za humor!Varteks je bolji od Dinama,to je oèito.
ti si gorane baš neki veseljak i šaljivdžija
mislim dinamo je prvi postao tak da su igrali gumi gumi cijele sezone
a svašta svašta
baš gorane.. baš... :smt003
bob rock
08-04-2006, 20:56
ti si gorane baš neki veseljak i šaljivdžija
mislim dinamo je prvi postao tak da su igrali gumi gumi cijele sezone
a svašta svašta
baš gorane.. baš... :smt003
morisone, ti isto nemaš pojma
dinamo krade
fat drummer
08-04-2006, 20:57
krade, siluje, pali.... mislim da dinamo èak nema ni nogometaťe nego samo jedanaest tipova koji su pobjegli iz meksimum sikjuriti zatvora
konzerva
08-04-2006, 21:31
Takvim ljudima kao ĹĄto je goran2 treba doĹživotno zabraniti sluĹženje forumom, barem ovim dijelom gdje se govori o nogometu.
a demokratija ljudi?
fat drummer
09-04-2006, 00:01
kvragu, goran je bio u pravu... evo sad kada varteks da tri gola u 15 minuta svi ĂŚemo se osjeĂŚat taaaaaako glupo jer smo rekli da je dinamo bolji.
Jel neko sluťao onog uťljivog rijeèkog crva MatovinoviÌa? Eduardo nije dirao loptu rukom ali je "naruťio koncentraciju" (!!!!!) Varteksovog golmana.
fat drummer
09-04-2006, 01:00
Jel neko sluťao onog uťljivog rijeèkog crva MatovinoviÌa? Eduardo nije dirao loptu rukom ali je "naruťio koncentraciju" (!!!!!) Varteksovog golmana.
ima li eduardo uopĂŚe srama? ajde da mu je slomio nogu i uniĹĄtio karijeru, ali naruĹĄavanje koncentracije?!?!?
Gospodin Pravokutnik
09-04-2006, 01:29
a da je neki suigrac da silve pokraj golmana stajao na rukama,golman bi gledao samo u njega a ovaj bi komentirao da mu je ometao paznju pa je da silva lagano glavom poslao loptu u praznu mrezu i kao takav gol ne vrijedi zato jer je ovaj stojeci na rukama golmanu odvracao paznju
Evo jednog konstruktivnog prijedloga.
PredloĹžio bih adminu da se svi neargumentirani postovi poput ''Dinamo je loĹĄiji od bla bla bla'' ili ''Dinamo ĂŚe sutra izgubit'' odma briĹĄu bez ikakvog upozorenja i poĹĄiljatelju dadne nekakva sankcija/ban, whatever.
Mislim da se s ovim prijedlogom slaŞe barem 90% ljudi i da im nije potrebno èitati nekakva tovarska zanovijetanja bez ikakvih argumenata.
Takvim ljudima kao ĹĄto je goran2 treba doĹživotno zabraniti sluĹženje forumom, barem ovim dijelom gdje se govori o nogometu. :smt117
:smt006
Pripazi malo na rijeènik!Nijedan moj post nije neargumentiran
kvragu, goran je bio u pravu... evo sad kada varteks da tri gola u 15 minuta svi ĂŚemo se osjeĂŚat taaaaaako glupo jer smo rekli da je dinamo bolji.
mislim da su svi koji su objektivni vidjeli kako je Dinamo pobijedio.Bio je èisti penal za Varteks i gol da Silve je trebao biti poniťten.ne znam ťto nije jasno u vezi one ruke.da Silva je iťao rukom na golmana i time ga onemoguÌio u skoku i naruťio mu koncentraciju,a valjda ste svi vidjeli penal za Varteks
bob rock
09-04-2006, 01:44
sutra Dinamo gubi od Varteksa.
Ima Dinamo 3 poraza,a danas æe bit i 4.
evo moja prognoza za Ligu prvaka danas i sutra,prolaze Lyon,Barcelona,Arsenal i Inter
Milan nema šanse.
Juventus - Arsenal 2:1
Barcelona - Benfica 3:0
u afrièkom nogometu je sve moguæe
ja mislim da æete spušit (dinamo vs. osijek)
ja mislim da æe uskoro Milivoj Braèun postat novi trener Dinama
ma daj budi objektivan.Hajduk suci kradu godinama,a Dinamu se stalno poklanja.
Ozljeda Budièina je bila hendikep Rijeci u kolovozu.Veæ sam napisao da su Dinamu poklonjeni bodovi u Koprivnici i Kranjèeviæevoj.Siguran sam da Rijeka ima bolju momèad od Dinama,a onih 9 bodova je Dinamo napravio krajem listopada kad je Rijeka imala 3 poraza u nizu i samo zbog te negativne serije nije sad prva.
Ne pokušavam ja dokazat da je Rijeka bolje,jer je to oèito.Ma ajde,razmisli malo koliko su vam suci poklanjali,koliko ste samo ove godine imali penala.
Dinamo je imao uvjerljivo najviše penala u HNL. (odgovor je glasio: 7 penala u 23 kola)
pa kad su nas dosta puta pokrali suci ranijih godina.2003. smo u 4 utakmica imali po 2 crvena.
Dinamo melje sve pred sobom uz nešto sudaèke pomoæi,a Rijeka je druga jer je imala lošu seriju prije odlaska Scorije.Ja sam objektivan,za razliku od nekih.
ovo je dosta zasad
nema gorane, ti si autoritet
Ima Dinamo 3 poraza,a danas ĂŚe bit i 4.
evo moja prognoza za Ligu prvaka danas i sutra,prolaze Lyon,Barcelona,Arsenal i Inter
Milan nema ĹĄanse.
u afrièkom nogometu je sve moguÌe
ja mislim da ĂŚete spuĹĄit (dinamo vs. osijek)
ja mislim da Ìe uskoro Milivoj Braèun postat novi trener Dinama
Ozljeda Budièina je bila hendikep Rijeci u kolovozu.VeÌ sam napisao da su Dinamu poklonjeni bodovi u Koprivnici i KranjèeviÌevoj.Siguran sam da Rijeka ima bolju momèad od Dinama,a onih 9 bodova je Dinamo napravio krajem listopada kad je Rijeka imala 3 poraza u nizu i samo zbog te negativne serije nije sad prva.
Ne pokuťavam ja dokazat da je Rijeka bolje,jer je to oèito.Ma ajde,razmisli malo koliko su vam suci poklanjali,koliko ste samo ove godine imali penala.
Dinamo je imao uvjerljivo najviĹĄe penala u HNL. (odgovor je glasio: 7 penala u 23 kola)
pa kad su nas dosta puta pokrali suci ranijih godina.2003. smo u 4 utakmica imali po 2 crvena.
Dinamo melje sve pred sobom uz neťto sudaèke pomoÌi,a Rijeka je druga jer je imala loťu seriju prije odlaska Scorije.Ja sam objektivan,za razliku od nekih.
ovo je dosta zasad
ťto se tièe one rasprave o broju penala,danas je suðen deseti za Dinamo
bob rock
09-04-2006, 01:46
kvragu, goran je bio u pravu... evo sad kada varteks da tri gola u 15 minuta svi æemo se osjeæat taaaaaako glupo jer smo rekli da je dinamo bolji.
mislim da su svi koji su objektivni vidjeli kako je Dinamo pobijedio.Bio je èisti penal za Varteks i gol da Silve je trebao biti poništen.ne znam što nije jasno u vezi one ruke.da Silva je išao rukom na golmana i time ga onemoguæio u skoku i narušio mu koncentraciju,a valjda ste svi vidjeli penal za Varteks
reci mi, jel barem dinamo izišao regularno na teren?
mislim, jel se potkrao 13. igraè?
bob rock
09-04-2006, 01:47
Ima Dinamo 3 poraza,a danas æe bit i 4.
Milan nema šanse.
u afrièkom nogometu je sve moguæe
ja mislim da æete spušit (dinamo vs. osijek)
ja mislim da æe uskoro Milivoj Braèun postat novi trener Dinama
Ozljeda Budièina je bila hendikep Rijeci u kolovozu.Veæ sam napisao da su Dinamu poklonjeni bodovi u Koprivnici i Kranjèeviæevoj.Siguran sam da Rijeka ima bolju momèad od Dinama,a onih 9 bodova je Dinamo napravio krajem listopada kad je Rijeka imala 3 poraza u nizu i samo zbog te negativne serije nije sad prva.
Ne pokušavam ja dokazat da je Rijeka bolje,jer je to oèito.Ma ajde,razmisli malo koliko su vam suci poklanjali,koliko ste samo ove godine imali penala.
Dinamo je imao uvjerljivo najviše penala u HNL. (odgovor je glasio: 7 penala u 23 kola)
Dinamo melje sve pred sobom uz nešto sudaèke pomoæi,a Rijeka je druga jer je imala lošu seriju prije odlaska Scorije.Ja sam objektivan,za razliku od nekih.
ovo je dosta zasad
što se tièe one rasprave o broju penala,danas je suðen deseti za Dinamo
da? i?
htio si nešto reæ? uvjerljivo deseti?
pogotovo u odnosu na drugoplasiranog kojemu su dosuðena dva penala, od èega jedan dubiozno
konzerva
09-04-2006, 01:50
mislim da su svi koji su objektivni vidjeli kako je Dinamo pobijedio.Bio je èisti penal za Varteks i gol da Silve je trebao biti poniťten.ne znam ťto nije jasno u vezi one ruke.da Silva je iťao rukom na golmana i time ga onemoguÌio u skoku i naruťio mu koncentraciju,a valjda ste svi vidjeli penal za Varteks
a i ona publika mu je isto sigurno ruťila koncentraciju! mislim zbilja onako vikati cijelo vrijeme! :smt003 jel to samo ja vidim satiru u postovima kolege gorana2? dajte ljudi, èim je nogomet se ljutimo a u biti je èovjek duhovit!
Bio je èisti penal za Varteks i gol da Silve je trebao biti poniťten.ne znam ťto nije jasno u vezi one ruke.da Silva je iťao rukom na golmana i time ga onemoguÌio u skoku i naruťio mu koncentraciju,a valjda ste svi vidjeli penal za Varteks
A Zahora?! Kad se onako debeo i zalizan pojavio na terenu, nijedan igraè Varteksa nije mogao viťe zadrŞati koncentraciju!
bob rock
09-04-2006, 01:51
mislim da su svi koji su objektivni vidjeli kako je Dinamo pobijedio.Bio je èisti penal za Varteks i gol da Silve je trebao biti poništen.ne znam što nije jasno u vezi one ruke.da Silva je išao rukom na golmana i time ga onemoguæio u skoku i narušio mu koncentraciju,a valjda ste svi vidjeli penal za Varteks
a i ona publika mu je isto sigurno rušila koncentraciju! mislim zbilja onako vikati cijelo vrijeme! :smt003 jel to samo ja vidim satiru u postovima kolege gorana2? dajte ljudi, èim je nogomet se ljutimo a u biti je èovjek duhovit!
posve u pravu
lik nas podjebava, a ja se ko rogata baba pjenim/
da,Ĺželim reĂŚ da ima Dinamo uvjerljivo najviĹĄe penala.nema tu satire.ajde,kako komentirate onu situaciju u 53. minuti kadje trebao bit penal za Varteks?
konzerva
09-04-2006, 01:53
posve u pravu
lik nas podjebava, a mi se ko rogate babe pjenimo
mali ispravak druĹže... ti se pjeniĹĄ :smt003
da,Ĺželim reĂŚ da ima Dinamo uvjerljivo najviĹĄe penala.nema tu satire.ajde,kako komentirate onu situaciju u 53. minuti kadje trebao bit penal za Varteks?
S obzirom da Dinamo protiv bar 9 od 11 protivnika u Ligi igra 70 minuta u i oko njihovog ĹĄesnaesterca, normalno je da im se sudi viĹĄe penala od prosjeka.
Tkach,nisi odgovorio na pitanje o situaciji iz 53. minute.Problem je u tome ťto od tih 10 penala bar 5 nije bilo,a joť nekoliko nije suðeno protiv Dinama.
bob rock
09-04-2006, 02:03
bla bla bla bla mislim bla bla bla
Dinamo: 2
Košuljari: 1
Hajduk: 0
09-04-2006, 02:05
dobro, al sad ozbiljno. ja sam hajdukovac, ali ne moŞeť reÌ da kroz dosad prikazane igre dinamo nije zasluŞio 1.poziciju na tablici! suci su uvijek, i uvijek Ìe, pomagali jake klubove.ne samo u hrvatskoj.pomaŞu i dinamo, ali to je sve u okvirima nekog domaÌinskog suðenja ili suðenja zvijezdama (znať ono zidan padne odmah faul, tako i tu ove lokalne zvijezde tipa da silva, boťnjak,kranjèar i dr.)
bla bla bla bla mislim bla bla bla
Dinamo: 2
KoĹĄuljari: 1
Hajduk: 0
fat drummer
09-04-2006, 02:06
ajde, gorane brate ne seri... pola stvari koje si tu napisao su neargumentirane. od kretenske, da kretenske, teorije da je rijeka bolja od dinama do nedavne kako ĂŚe dinamo izgubit od varteksa i kako je varteks bolji.
dinamo je toliko zao da je to straťno. dekoncentrira, krade, ubija... nema igraèe, u struci su pijanci i pederi sifilièari...
varteks se na trenutke, ovaj desetke minuta èinio kao ťpanerski klub lokalnih vikendaťa. da silva je dekoncentrirao... mda...
bob rock
09-04-2006, 02:10
i što ovim želiš reæ?
imaš pravo triput pogaðat
fat drummer
09-04-2006, 02:11
da je dinamo loĹĄiji od varteksa? jesi to htio reĂŚ...
i tako gogo, kako onaj listiĂŚ s werderom?
fat,malo Ìu se izdignut iznad tvog rijeènika.Rijeka je dokazala da je bolja,a Varteks je zasluŞio bar bod.ListiÌ je odlièno jer je Werder dobio 3:0.
fat drummer
09-04-2006, 02:18
fino... koliki je ono skor ove sezone izmeðu rijeke i dinama? moŞe i gol razlika, a moŞe i omjer u susretima?
imať neku fascinaciju s abnormalnim lupetanjem. varteks je bolji od dinama i to je oèito... gdje je ovdje argumentiranost?
niti si argumentirao, niti je oèito, niti je varteks, a ni rijeka bolja. da jesu, tablica bi izgledala drugaèije...
bob rock
09-04-2006, 02:18
Rijeka je dokazala da je bolja,
jesi li ti pisao kojim sluèajem knjigu "1001 nogometna bajka"?
po èemu je to pokazala?
jednom pobjedom u tri utakmice s gol razlikom 11:3?
fenomenalan pokazatelj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a Varteks je zaslužio bar bod
svi uvijek zaslužuju bod, ako ne i 8
Ăemu rasprave? Dinamo je prvi, igramo odlièno, imamo dobre igraèe, ĹĄto se obazirete na zavidne komentare nekoga tko navija za hajduk?
Pa naravno da ĂŚe podjebavat!
Da dinamo pobjedi 5:0 on bi naĹĄao izliku!
"NaruĹĄavanje koncentracije"!!! DAJ MOLIM TE!!!
Nek im onda golman pije tablete za koncentraciju!
:smt005
Osim toga, pogledajte Hajduk!!
To nam je dovoljno veselje uz naĹĄe pobjede!
Tablica je tu najmanje bitna,prièali smo o tome.Rijeka jednostavno ima bolje igraèe od Dinama u svim linijama.Varteks ima mladu momèad koja igra napadaèki nogomet a Dinamo golove veÌinom daje iz nekih otpadaka.
Ăemu rasprave? Dinamo je prvi, igramo odlièno, imamo dobre igraèe, ĹĄto se obazirete na zavidne komentare nekoga tko navija za hajduk?
ovo ja ne piťem jer navijam za Hajduk,nego zato jer je oèito.sjeti se samo koliko je Dinamo na Kantridi bio nadigran.
Dinamo je bio na Kantridi naigran u istoj onoj mjeri u kojoj je Rijeka bila nadigrana u Maksimiru prije par tjedana. Golovi i bodovi su ti koji se broje.
fat drummer
09-04-2006, 02:25
Tablica je tu najmanje bitna,prièali smo o tome.Rijeka jednostavno ima bolje igraèe od Dinama u svim linijama.Varteks ima mladu momèad koja igra napadaèki nogomet a Dinamo golove veÌinom daje iz nekih otpadaka.
pa onda su svi u rijeci oèito maloumni... jer ako imať takvu premoÌ a kaskať 8 bodova onda si glup ko kurac.
i ostatk lige je glup ko kurac jer ima dinamo tako jadan i sjeban uspijeva dat 66 golova... iz otpadaka... jer nemaju nikave akcije... kak da ne...
fascinira joĹĄ jedna tvoja argumentirana izjava. rijeka, toliko superirona u svim linijama ipak je dala manje golova od dinama i primila dvaputa viĹĄe!!! sada, ili ti sereĹĄ ili neĹĄto ne valja s logikom
malimrav85
09-04-2006, 02:28
Ajme meni, a ja sam mislio da je Varteks kvalitetnija momèad? Ili je to neko drugi rekao. Ostati Ìe misterija. ListiÌ ko bombonèiÌ. Dinamo, Rijeka i 2.5 na Kamen! Mogli su mi odma dat pare. Ali ovak je bilo kao napeto.
A na stadionu veĂŚe veselje kad su rekli 1-0 za Kamen nego kad je bilo 2-0 za Dinamo. :smt003
I da, pogodio sam da ĂŚe Bayer izgubit. Pokorite mi se sad svi,jer ja sam bio u pravu i svima sam vam rekao.
quote 2.: MisliĹĄ neĹĄto tipa Milana.. Kuja su takvi golovi...
napisao sam da je Rijeka SAD bolja u svim linijama,a ne da je tako bilo u jesenskom dijelu sezone.ako ne grijeĹĄim,nakon ostavke Scorije Rijeka je izgubila samo 5 bodova u 14 utakmica
bob rock
09-04-2006, 02:29
ovo ja ne pišem jer navijam za Hajduk,nego zato jer je oèito.sjeti se samo koliko je Dinamo na Kantridi bio nadigran.
do te mjere da je zabio?
ili je policajac na terenu gurnuo loptu u gol?
ovo ja ne piťem jer navijam za Hajduk,nego zato jer je oèito.sjeti se samo koliko je Dinamo na Kantridi bio nadigran.
Pa bila je i Rijeka masno nadigrana na Maksimiru, pa su krumpirasto dobili... Ti prièať o pojedinaènim utakmicama, a gleda se cjelokupni uèinak.. Zaťto da ti ja prièam kad imať statistiku dostupnu, pa gledaj!?
veÌ sam prièao o onih 5:1 u Maksimiru,prolistaj malo topic.na Kantridi je Mitu uz puno sreÌe zabio neki odbijanac
bob rock
09-04-2006, 02:32
priznaš li dinamu, gorane, barem, da su sposobni pobijediti drugu postavu djeèjeg vrtiæa "snježne pahuljice"?
malimrav85
09-04-2006, 02:33
napisao sam da je Rijeka SAD bolja u svim linijama,a ne da je tako bilo u jesenskom dijelu sezone.ako ne grijeĹĄim,nakon ostavke Scorije Rijeka je izgubila samo 5 bodova u 14 utakmica
Sad. Ĺveliki kuracteta. Nije da je nekoga briga za to. MoĹžda da se gledam samo zadnja 2 kola i da se naslov prvaka onom sa 6 bodova i boljom gol razlikom.
Milan je sad bolji od Juventusa ali kaj se moĹže. Plakat moĹžda. :smt010
U svim linijama? Ajmo cjepidlaèit pa reÌ npr. napad. ahmed para mreŞe,nemreť mu na kraj stat. A tek bobiÌ... :smt005
:smt010
Nego, Hajduk-Dinamo iduĂŚe kolo... Mislim da ĂŚe Hajduk dokazati da je kvalitetniji od Dinama i moĹžda pucati u okvir gola.
malimrav85
09-04-2006, 02:35
Nego, Hajduk-Dinamo iduĂŚe kolo... Mislim da ĂŚe Hajduk dokazati da je kvalitetniji od Dinama i moĹžda pucati u okvir gola.
Biti ĂŚu najbrĹži. Dinamo ĂŚe izgubiti. Hvala.
malimrav85
09-04-2006, 02:36
Ljudi,a kaj radit svi doma? Ja sam sad s utakmice doĹĄao prije pola sata.
:smt017
bob rock
09-04-2006, 02:36
na Kantridi je Mitu uz puno sreæe zabio neki odbijanac
previše sreæe i krumpa u dinamovom uèinku ili previše goranovih6.1 sranja u malo vremena?
dinamo i u najgorim vremenima se borio za prolazak skupine uefe. ostali?
hajduk? irski pijanci i maðarski kobasièari
varteks? anðelko herjavec je mrtav
osijek? muahahaha
rijeka? europa? nekad bilo sad se spominjalo
priznať li dinamu, gorane, barem, da su sposobni pobijediti drugu postavu djeèjeg vrtiÌa "snjeŞne pahuljice"?
moĹžda,protiv prve postave nemaju ĹĄanse :smt003
konzerva
09-04-2006, 02:37
e sad smo otiťli u drugu krajnost! ne valja podcjenivati autsajdere.ako izgube i 1-0 to je joť pristojno uzevťi u obzir kakva su to govna razmaŞena od igraèa koji sramote najveÌi hrvatski klub! (morao sam ovo najveÌi klub, malo zagrijat atmosferu prije dosadnog derbija koji to zapravo i nije :smt003 )
fat drummer
09-04-2006, 02:38
gorane, fakat, ne seri... bilo je simpa, ali sada je veĂŚ degutantno. tvoj citat ide: rijeka je jednostavno bolja u svim linijama.
ja tu ne vidim sad. no èak i da stoji sada, a ne stoji, jer sereť. dinamo je u proljetnom dijelu dao 18 golova a primio 7, a rijeka je dala 15 a primila 8... bla bla bla, ja sam goran i lupam gluposti... bla bla bla. argumentiranost, bla bla bla
Hajduk - Dinamo 3:0 (Erceg,Kranjèar,JelaviÌ)
U napadu je Rijeka sigurno bolja.Znam,sad Ìete reÌ da pogledam statistiku.A ja odgovaram pogledajte igru.Ahmad Sharbini i NovakoviÌ su daleko bolji od Boťnjaka i da Silve.A Bobiè je viťe tu radi marketinga.Rijeka ulazi najmanje u skupine kupa UEFA.
e sad smo otiťli u drugu krajnost! ne valja podcjenivati autsajdere.ako izgube i 1-0 to je joť pristojno uzevťi u obzir kakva su to govna razmaŞena od igraèa koji sramote najveÌi hrvatski klub! (morao sam ovo najveÌi klub, malo zagrijat atmosferu prije dosadnog derbija koji to zapravo i nije :smt003 )
SlaŞem se za najveÌi klub... Svaki klub koji ima Niku Kranjèara je najveÌi (obujmom).
bob rock
09-04-2006, 02:41
e sad smo otišli u drugu krajnost! ne valja podcjenivati autsajdere.ako izgube i 1-0 to je još pristojno uzevši u obzir kakva su to govna razmažena od igraèa koji sramote najveæi hrvatski klub! (morao sam ovo najveæi klub, malo zagrijat atmosferu prije dosadnog derbija koji to zapravo i nije :smt003 )
hajduk je BIO veliki klub
tragièno, ali za hajduk je znao i jedan portugalski konobar u estorilu... nadam se da je zaboravio na njegovo postojanje da se ne sramotimo u europi.
hajduk ako i zna igrati, zna igrati samo u hrvatskom prvenstvu. ti bi i od nepala zgutali tri gola
SlaŞem se za najveÌi klub... Svaki klub koji ima Niku Kranjèara je najveÌi (obujmom).
ajd ne seri.nije Niko kriv ťto ga je LonèareviÌ otjerao iz Dinama.
konzerva
09-04-2006, 02:41
Ahmad Sharbini i NovakoviĂŚ su daleko bolji od BoĹĄnjaka i da Silve..
:smt005 :smt005 :smt005 :smt043 :smt042 :smt043 :smt042
fat drummer
09-04-2006, 02:43
odustajem... goran oèito gledan neku drugu ligu ili igrama managera pa je rijeka bolja... jeeeej gorane samo naprijed. hajduk dinamo 3:0... idem sad uplatit listiÌ...
konzerva
09-04-2006, 02:44
hajduk je BIO veliki klub
tragièno, ali za hajduk je znao i jedan portugalski konobar u estorilu... nadam se da je zaboravio na njegovo postojanje da se ne sramotimo u europi.
hajduk ako i zna igrati, zna igrati samo u hrvatskom prvenstvu. ti bi i od nepala zgutali tri gola
u portugalu znaju za hajduk zbog benfice i to, znať to su kao prijateljski klubovi.da hajduk prestaje bit veliki klub i postaje prèija kretena i lopova, to je tragièna istina, i zato UPRAVA ODLAZI! e i joť neťt, danaťnja hajdukova ekipa ne zna igrati.i toèka.ni u hr ni igdje
malimrav85
09-04-2006, 02:44
Rijeka ulazi najmanje u skupine kupa UEFA.
U napadu je Rijeka sigurno bolja.Znam,sad Ìete reÌ da pogledam statistiku.A ja odgovaram pogledajte igru.Ahmad Sharbini i NovakoviÌ su daleko bolji od Boťnjaka i da Silve.A Bobiè je viťe tu radi marketinga.
:smt009 Sinko sad se veĂŚ brinem. Kak su ovi dvoje onda,majku ima dali golova kolko skoro cijela rijeka? BaĹĄ si mi ĹĄaĹĄav... :smt003
malimrav85
09-04-2006, 02:47
Stvarno ne razumijem kaj pokuĹĄavaĹĄ? Ja sam veĂŚ napisao da ĂŚe Dinamo izgubiti od hajduka,i kaj sad ti hoĂŚeĹĄ? KopiraĹĄ malo? :smt018
odustajem... goran oèito gledan neku drugu ligu ili igrama managera pa je rijeka bolja... jeeeej gorane samo naprijed. hajduk dinamo 3:0... idem sad uplatit listiÌ...
pa bilo bi ti pametno da uplatiĹĄ
fat drummer
09-04-2006, 02:48
za stanje u hajduku nije kriva samo uprava veÌ i cjelokupno stanje u drŞavi... klubovima se puťtalo da rade s parama to ťto su radili i sada se to vraÌa na naplatu. dinamo ima sreÌe da je mamiÌ uspio pokriti troťkove i da moŞe proajmo igraèa ako zatreba izaÌi iz minusa i uÌi u plus.
uprava hajduka je naĹžalost nesposobna i Ĺživotari. dok hajduk ne dobije oko 20 milja kuna kapitala nikada se neĂŚe rijeĹĄti njihovi problemi...
malimrav85
09-04-2006, 02:48
Isto ko i danas? Ili ko na prolaz Intera i Lyona? :smt017
fat drummer
09-04-2006, 02:50
ajde, moĹže ovako... uplatim 50 kuna na 3:0 za hajduk. ako dinamo dobije, pazi, ne ako ne bude ovaj rezultat, nego ako dinamo dobije vraĂŚaĹĄ mi uloĹženo...
konzerva
09-04-2006, 02:50
zakon o sportu! hoĂŚemo zakon o sportu! zakon o sportu! prokleti zakon o sportu!
I u zakon treba napisati da je Rijeka bolja od Dinama u svim linijama, a NaftaĹĄ u navali i veznom redu.
Stvarno ne razumijem kaj pokuĹĄavaĹĄ? Ja sam veĂŚ napisao da ĂŚe Dinamo izgubiti od hajduka,i kaj sad ti hoĂŚeĹĄ? KopiraĹĄ malo? :smt018
pa ja prognoziram i rezultat.nisam vidio one postove prije.slaŞem se da Dinamo daje golove kao Milan.fat,ti jednostavno nisi objektivan.one gol razlike u proljeÌe su gotovo izjednaèene.Rijeka ima ťanse za naslov prvaka.
konzerva
09-04-2006, 02:53
I u zakon treba napisati da je Rijeka bolja od Dinama u svim linijama, a NaftaĹĄ u navali i veznom redu.
ma u ustav
bob rock
09-04-2006, 02:53
Rijeka ima šanse za naslov prvaka.
i to lige prvaga
[quote="fat drummer":zcp1s9nq]odustajem... goran oèito gledan neku drugu ligu ili igrama managera pa je rijeka bolja... jeeeej gorane samo naprijed. hajduk dinamo 3:0... idem sad uplatit listiÌ...
ajde, moĹže ovako... uplatim 50 kuna na 3:0 za hajduk. ako dinamo dobije, pazi, ne ako ne bude ovaj rezultat, nego ako dinamo dobije vraĂŚaĹĄ mi uloĹženo...[/quote:zcp1s9nq]
ne moĹže,jer ĂŚu i ja uplatit neĹĄto na 3:0.dosta ti je ĹĄto imaĹĄ priliku zaradit na mojoj prognozi.
malimrav85
09-04-2006, 02:55
pa ja prognoziram i rezultat.nisam vidio one postove prije.slaŞem se da Dinamo daje golove kao Milan.fat,ti jednostavno nisi objektivan.one gol razlike u proljeÌe su gotovo izjednaèene.Rijeka ima ťanse za naslov prvaka.
Pa ja sam veÌ prognozirao da Ìe Dinamo izgubiti od hajduka i nemať ti sad kaj viťe tu utakmicu dirat. Sad je pogaðanje na tu utakmicu moj copyright. Pa pa s tim onda :smt006 I nemať ti kaj rezlutate pogaðat, ja sam rekao da Dinamo gubi i amen s tim.
A pitanje,kaj sa prognozom za to da Ìe Dinamo izgubiti veèeras i proťli vikend i da Lyon i Inter ziher prolaze.
bob rock
09-04-2006, 02:57
ne može,jer æu i ja uplatit nešto na 3:0.dosta ti je što imaš priliku zaradit na mojoj prognozi.
ti si ili bedak ili genije
i nitko od cijele diskutirajuæe mase nije uvjeren u ovo drugo
nadam se da nisi prognozirao našoj repki prolaz skupine jer nam se u protivnom crno piše
fat drummer
09-04-2006, 02:58
da fakat su izjednaèene.. ta superirona rijeka je dala tri gola manje, a primila jedan viťe. tko ovdje nije objektivan. ja koji ti dajem statistièki rezultat (objektivan i hladan) ili ti koji kaŞeť skoro izjednaèeno jer je klub za koji navijať loťiji.
do kraja sezone joĹĄ je ĹĄest utakmica ako se ne varam... to je 18 bodova. daklem dinamo treba izgubiti tri utakmice i jednu remizirati. gorane, koliko je to objektivno? da ĂŚe dinamo od 18 bodova osvojiti samo 7? hm? a rijeka svih 18...
Pa ja sam veÌ prognozirao da Ìe Dinamo izgubiti od hajduka i nemať ti sad kaj viťe tu utakmicu dirat. Sad je pogaðanje na tu utakmicu moj copyright. Pa pa s tim onda :smt006 I nemať ti kaj rezlutate pogaðat, ja sam rekao da Dinamo gubi i amen s tim.
A pitanje,kaj sa prognozom za to da Ìe Dinamo izgubiti veèeras i proťli vikend i da Lyon i Inter ziher prolaze.
ťto se Lyona i Intera tièe,i najbolji grijeťe u prognozi.A prognozu pobjede Varteksa sprijeèio je sudac.bob rock,naťa repka u Njemaèkoj moŞe jako daleko doÌ.
konzerva
09-04-2006, 03:00
naťa repka u Njemaèkoj moŞe jako daleko doÌ.
copranje! :smt003
bob rock
09-04-2006, 03:00
da fakat su izjednaèene.. ta superirona rijeka je dala tri gola manje, a primila jedan više. tko ovdje nije objektivan. ja koji ti dajem statistièki rezultat (objektivan i hladan) ili ti koji kažeš skoro izjednaèeno jer je klub za koji navijaš lošiji.
do kraja sezone još je šest utakmica ako se ne varam... to je 18 bodova. daklem dinamo treba izgubiti tri utakmice i jednu remizirati. gorane, koliko je to objektivno? da æe dinamo od 18 bodova osvojiti samo 7? hm? a rijeka svih 18...
to nije objektivno, to je izvjesno
bob rock
09-04-2006, 03:01
.bob rock,naša repka u Njemaèkoj može jako daleko doæ.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee
we're doooooooooooooooooooooomed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
malimrav85
09-04-2006, 03:03
ťto se Lyona i Intera tièe,i najbolji grijeťe u prognozi.A prognozu pobjede Varteksa sprijeèio je sudac.bob rock,naťa repka u Njemaèkoj moŞe jako daleko doÌ.
Ja mislim da je Inter Martins pokrao. Ups,pa on igra za njih.
Dinamo je dobio 2-1. da je bio penal za varteks to bi bilo 2-2 u najboljem sluèaju. ili 1-1. kak je to opet pobjeda. Kad veÌ sereť tolko osiguraj se i reci da Dinamo neÌe pobijedit a ne da Ìe izgubit. Pogodio bi i proťlo kolo. Ovak... :smt010
Dinamo ne treba remizirat,nego samo izgubit 3 utakmice.To je moguĂŚe,a Rijeka ĂŚe dobit svih 6 sigurno.
Ja mislim da je Inter Martins pokrao. Ups,pa on igra za njih.
Dinamo je dobio 2-1. da je bio penal za varteks to bi bilo 2-2 u najboljem sluèaju. ili 1-1. kak je to opet pobjeda. Kad veÌ sereť tolko osiguraj se i reci da Dinamo neÌe pobijedit a ne da Ìe izgubit. Pogodio bi i proťlo kolo. Ovak... :smt010
nogomet nije matematika.penal je trebao bit kod 1:0,i ako bi bio realiziran tko zna ĹĄto bi bilo do kraja
bob rock
09-04-2006, 03:08
Dinamo ne treba remizirat,nego samo izgubit 3 utakmice.To je moguæe,a Rijeka æe dobit svih 6 sigurno.
aha
moguæe
moguæe je da nas napadne slovenija, ali tko doista u to vjeruje?
rijeka æe dobiti svih 6?
ajde ovak...
plaæaš rundu ako dinamo osvoji prvenstvo.
Dinamo ne treba remizirat,nego samo izgubit 3 utakmice.To je moguĂŚe,a Rijeka ĂŚe dobit svih 6 sigurno.
aha
moguĂŚe
moguĂŚe je da nas napadne slovenija, ali tko doista u to vjeruje?
rijeka ĂŚe dobiti svih 6?
ajde ovak...
plaĂŚaĹĄ rundu ako dinamo osvoji prvenstvo.
ne plaĂŚam ja niĹĄta,a za Rijeku sam siguran da osvaja 18 bodova do kraja
bob rock
09-04-2006, 03:10
ne plaæam ja ništa,a za Rijeku sam siguran da osvaja 18 bodova do kraja
aha
da
siguran? "ne plaæam ja ništa"
18 bodova?
da vidimo i to
konzerva
09-04-2006, 03:11
za Rijeku sam siguran da osvaja 18 bodova do kraja
i ti si mi neki hajdukovac! :smt002
malimrav85
09-04-2006, 03:12
ne plaĂŚam ja niĹĄta,a za Rijeku sam siguran da osvaja 18 bodova do kraja
Ok. Evo ja se javljam da ti plaÌam rundu ako rijeka skupi 18 bodova do kraja. Ili ti mogu uplatiti 10kn na raèun. ako ne,ti meni i svima koji se jave s istom ponudom.
Ti si takav redikul da je i meni koji sam tolerantan dosta viĹĄe.
Nego,ostali,oĂŚe Juve izgubit sutra? Zreo je za to a koef je 4.5...
za Rijeku sam siguran da osvaja 18 bodova do kraja
i ti si mi neki hajdukovac! :smt002
naĹžalost,Rijeka je favorit na Poljudu.teĹĄko mi je to reĂŚ,ali realan sam.
konzerva
09-04-2006, 03:17
ali realan sam.
:smt103 :smt082
malimrav85
09-04-2006, 03:21
ali realan sam.
:smt103 :smt082
Oksimoron.
fat drummer
09-04-2006, 12:08
joj gorane... ti stvaaarno oèekujeť pobijedu rijeke u 4 gostovanja i dva domaÌinstva... ajmo i to vidjet. jer ako rijeka osvoji kup, i recimo dinamo nekim èudom pobijedi tri zaredom (a neÌe jer igra protiv objektivno i realno jaèih momèadi, siguran sam) rijeka neÌe viťe imati motiva pobijeðivati, a varteks npr. hoÌe jer Şeli u europu.
Nemojte Gorana, on je samo idealist.
Ali realni, objektivni idealist.
Gdje je g money?
Aj oæu ja?
Niko Kranjèar svinja debela, ništa ne valja!
Niko Kranjaèr je gay! Zapravo nije on gay, nego obièna pederèina.
:smt003
Gospodin Pravokutnik
09-04-2006, 13:09
A nitko ne spominje onaj cisti gol andersona (lob) gdje zaledja uopce nije bilo i gol je bio posve regularan
A nitko ne spominje onaj cisti gol andersona (lob) gdje zaledja uopce nije bilo i gol je bio posve regularan
Ono je bilo zaleðe.Mislim da su to dokazali na HRT povlaèenjem linije sa Andersonom.Bio je malo iza zadnjeg igraèa obrane.Fat,sve je moguÌe ali teťko Ìe Dinamo dobit 3 u nizu.
Ante Gotovina
09-04-2006, 15:32
Ma nemojte naťeg gorana. On je oèito pobjegao iz nekog sanatorija pa se sad ovdje iŞivljava na nama. Samo je pitanje vremena kad Ìe opet dolijati i biti vraÌen tamo gdje mu je i mjesto. :smt117
Imajmo suosjeĂŚajnosti ljudi, uskoro ĂŚe Uskrs. O:)
Ma nemojte naťeg gorana. On je oèito pobjegao iz nekog sanatorija pa se sad ovdje iŞivljava na nama. Samo je pitanje vremena kad Ìe opet dolijati i biti vraÌen tamo gdje mu je i mjesto. :smt117
Uskoro ĂŚe Uskrs,pa i ja toleriram tvoje gluposti.
malimrav85
09-04-2006, 18:12
Vidio sam na tv gol andersona i zaleða nije bilo. Bio je iza obrambenog ali nije bilo razmaka izmeðu njih,bili su u ravnini samo je ovaj bio sa 10cm ispred.
kyzer soze
09-04-2006, 21:45
Jebeni Schalke, zadnji put sam pare na njega stavio..pas mu mater j.. :smt071
malimrav85
09-04-2006, 23:46
Ovo nema nigdje,petica je sutra u 18.50. :smt013
danas sam vidio niku debelog u mcdonaldsu
Gospodin Pravokutnik
09-04-2006, 23:58
Ovo nema nigdje,petica je sutra u 18.50. :smt013
na neki nacin vise mi odgovara taj termin,eh to ti je tak,nekom bolje,nekom gore a ziher ima i onih kojima je prosli termin bio prekasno zbog dizanja na posao ujutro pa je vjerojatno i njima bolje u 18.50h.Kauc,fotelja,krevet sto god i piva u desnoj :smt002
jesi li ga zaista vidio ili ti se samo onako, prispodobio?
vidiš li pah-utvare u obliku nike the krmka?
jeste raspravili prednosti i mane 4-4-2?
bob rock
10-04-2006, 00:08
jesi li mu dao pusu? onako, kao svaki pravi fan...
jesi li ga molio da ti se potpiše flomiæem na majicu?
a jesi li ga zamolio da ti posveti slijedeæu tekmu? onak... probao proæ s prièom kako boluješ od neke nepoznate neizljeèive bolesti od koje ti otpada penis...
malimrav85
10-04-2006, 00:10
Pa jebem ti miĹĄa maloga,di si tak dugo?
Brinuli smo :smt010
Vidio sam na tv gol andersona i zaleða nije bilo. Bio je iza obrambenog ali nije bilo razmaka izmeðu njih,bili su u ravnini samo je ovaj bio sa 10cm ispred.
a koja je to ravnina kad je ovaj 10 cm ispred?bilo je zaleðe sigurno.
Ante Gotovina
10-04-2006, 01:13
Uskoro ĂŚe Uskrs,pa i ja toleriram tvoje gluposti.
Haha, joĹĄ te nisu uhvatili? Ăekaj da ima ja dojavim.
Kola stiĹžuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! :smt031
ma neĂŚeĹĄ ni ti dugo bit u bijegu,cinkat ĂŚu te ja
malimrav85
10-04-2006, 01:27
Luca Toniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiii
:smt008 Nek je pederski! A bacio sam listiĂŚ jer sam mislio da sam igrao na Auxere. :smt003
I super mi je ovo njegovo vrĂŚenje rukom,kao luuuuuuuuuuuuuuud sam. :smt006
http://www.notasdefutbol.com/images/luca-toni.jpg
Ante Gotovina
10-04-2006, 01:38
Ne bih se zaèudio. Takvi ste vi tovari, naŞalost. :roll:
hahahaha,ti cinkaĹĄ mene,ja cinkam tebe :smt005 :smt005 :smt005
bob rock
10-04-2006, 01:46
ma neæeš ni ti dugo bit u bijegu,cinkat æu te ja
Ne bih se zaèudio. Takvi ste vi tovari, nažalost. :roll:
hahahaha,ti cinkaš mene,ja cinkam tebe :smt005 :smt005 :smt005
na stranu goranov6 antitalent u pogledu procjene i ocjene, al malo ste zagrizli u offtopic...
Ante Gotovina
10-04-2006, 02:01
hahahaha,ti cinkaĹĄ mene,ja cinkam tebe :smt005 :smt005 :smt005
Velika je razlika izmeðu generala i tovara. :smt019
istina,postalo je off topic.zakljuèili smo da bi se meðusobno cinkali i to je to.
malimrav85
10-04-2006, 02:46
[quote="Mali Mrav 85":lvhn60ay]Ovo nema nigdje,petica je sutra u 18.50. :smt013
na neki nacin vise mi odgovara taj termin,eh to ti je tak,nekom bolje,nekom gore a ziher ima i onih kojima je prosli termin bio prekasno zbog dizanja na posao ujutro pa je vjerojatno i njima bolje u 18.50h...[/quote:lvhn60ay]
Istina. Meni je bio najdraĹži onaj u 20.15h
bob rock
10-04-2006, 11:12
jedino što ti nisi general
[quote="ante_heroj":19dlp9l7]
jedino ĹĄto ti nisi general[/quote:19dlp9l7]
:smt005 :smt005 :smt005
I super mi je ovo njegovo vrĂŚenje rukom,kao luuuuuuuuuuuuuuud sam. :smt006
Mislim da mu ovo mahanje rukom simbolizira telefonski poziv mami, kao da govori: "Mama, opet zam zabio, juhuhuhu" :smt002 :smt003 Negdi sam to proèital, isto radi i Ronaldinho.
Mislim da mu ovo mahanje rukom simbolizira telefonski poziv mami, kao da govori: "Mama, opet zam zabio, juhuhuhu" :smt002 :smt003 Negdi sam to proèital, isto radi i Ronaldinho.
A Ronaldovo mahanje je prijetnja? :smt003
Dobro, nema veze, ionako vise ne zabija toliko :smt005
Da, Ronaldo prijeti protivnièkim navijaèima :smt003
Jedna od najboljih proslava gola mi je Martinsova, oni silni premeti...
Ante Gotovina
10-04-2006, 19:17
[quote="ante_heroj":tk9go03r]
jedino ĹĄto ti nisi general[/quote:tk9go03r]
Nema veze, glavno da je on tovar. :smt019
Isto ko i ovaj u tvom avataru.
Touche :smt003
On-topic: Rijeka ne moze stici Dinamo, Hajduk jos manje, Dinamo je prvak! :smt001
Ante Gotovina
10-04-2006, 20:48
Vrijeðati generala? :smt018
Smetnuo sam s uma da general navija za Hajduk, ali mu nije na pameti, naroèito sada ne, da neťto raspravlja o tome.
fat drummer
10-04-2006, 20:51
ne, ne... realno, objektivno rijeka moŞe stiÌ dinamo. onda moŞe abramoviÌ kupt novakoviÌa i sharbinija i trejdat drogbu i crespa jer oèito je da su ovi bolji tandem. èujem da inzagi veÌ pakira kofere za rijeku, jel to istina?
Ante Gotovina
10-04-2006, 21:01
onda moŞe abramoviÌ kupt novakoviÌa i sharbinija i trejdat drogbu i crespa jer oèito je da su ovi bolji tandem.
A tek Bobiè? Nemojte misliti da je za penziju :smt018 , ima joť puno dinamita u njemu.
èujem da inzagi veÌ pakira kofere za rijeku, jel to istina?
Ne.To je bio raniji dogovor,ali je Rijeka ipak odlucila naci dostojnu zamjenu za Novakovica pa dolazi Thierry Henry.Istina je da nema istu brzinu kao Novakovic,niti tehniku,ali zato to nadoknaduje u odnosu sa navijacima.
bob rock
10-04-2006, 21:14
dolazi Thierry Henry
a šta æe im to?
a ĹĄta ĂŚe im to?
Imas pravo.Sigurno je netko na klupi bolji od tog francuskog maorcica.
Ma sta na klupi,na tribini!
Bila bi lijepa cijela Arsenalova momcad za pojacanje...ako su tako dobri sada, kakvi ce bit za koju godinu? :smt003
konzerva
11-04-2006, 00:09
bať je ðubretarski kupovat ekipu samo da ne igra za protivnika a onda sjedi na klupi cijelo vrijeme.ko vukojeviÌ- hajduk se interesirao, dinamo ga kupio...dobro, vugrinec Ìe moŞda i igrat (iako ga osobno bať ne cijenim ko vrhunskog igraèa, na nivou je kranjèara- i trkom i tehnikom.dakle samo za hnl) ali svejedno glupo, nek kupe i sharbinija i novakoviÌa pa nek ih posude u croatia sesvete. mislim koji vrag? :smt011 a jeŞi ga kad dinamo ima budŞet 8x ko hajduk i 10x ko ostali hr klubovi
fat drummer
11-04-2006, 00:32
istina, moram stati u obranu dinama ovdje. vukojeviĂŚ ĂŚe se teĹĄko izboriti uz chagu i mamiĂŚa za poziciju, a i igra vrlo bahato, u izvjeĹĄtajima s priprema je pisalo da je dva puta pobrao crvene. ko roy keane samo loĹĄije. vugrinec je bespotrebna akvizicija, bolje bi bilo da kupe petriĂŚa iz basela, bar je mlad
bob rock
11-04-2006, 00:40
bolje bi bilo da kupe petriæa iz basela, bar je mlad
ak æemo tak
bolje da kupimo messija iz barcelone... i on je mlad
ili, ne bi bilo loše kupiti rooneya im manchester utd, i on je mlad, a k tome... èak i ako dinamo bude loše igrao barem ne bi kao zahora pobrao batine od navijaèa... navijaèi bi pobrali od njega.
fat drummer
11-04-2006, 00:43
ma kaŞem, za te pare mogu dobit petriÌa koji ima iste sposobnosti igranja a mlaði je. rooneya nemogu financijski podnjet, dok mu otplate dugove odu u steèaj
bob rock
11-04-2006, 00:47
rooneya nemogu financijski podnjet, dok mu otplate dugove odu u steèaj
ma nemoj reæ :smt005
bar sam se nadao da æeš ti preæi preko toga
malimrav85
11-04-2006, 01:03
Rooney je zvjer kad mu ide! Koja bikèina! Živcira me neopisivo ali je manijak!
ja tvrdim da je VukojeviĂŚ bolji i od Chage i MamiĂŚa a Dinamo ga je kupio samo da ne ode u Hajduk.
malimrav85
11-04-2006, 02:07
Ja tvrdim da je Turina najbolji golman na svijetu.
Ima joĹĄ netko neko tvrdnju?
Da ubacim joť jednu. Tvrdim da je Luka ModriÌ fizièki najjaèi igraè nogometa na svijetu i da bencha 200 kila.
Da ubacim joť jednu. Tvrdim da je Luka ModriÌ fizièki najjaèi igraè nogometa na svijetu i da bencha 200 kila.
jeli ti negdje nastupať kao komièar?
Turina nije ni najbolji golman u HNL-u
malimrav85
11-04-2006, 02:18
Ali ja to tvrdim.
fat drummer
11-04-2006, 09:33
da gorane, ali turina je najbolji golman na svijetu... ĹĄto je je... da nije ne bi ga juventus traĹžio.
vukojeviÌ je kurac bolji od chaga i mamiÌa. tvoja tvrdnja je na istim temeljima kao i ova od mrava ili moja. klinac je igrao do sada u niŞe rangiranom prvoligaťu u hrvatskoj i belgiji i niti ima iskustva niti psihièke izdrŞljivosti. chago je super na toj poziciji jer zna izletiti prema naprijed, a mamiÌ je neoèekivano postao pravi kapetan. vukojeviÌ? skoro dvije tuènjave na terenu na pripremama. uostalom, vukojeviÌ je kupljen za dvije sezone kada mamiÌ viťe neÌe moÌi.
Ante Gotovina
11-04-2006, 13:55
jeli ti negdje nastupať kao komièar?
Turina nije ni najbolji golman u HNL-u
Nego tko li je? Pletikosa koji dobija golove sa 30 metara od malteĹĄkog soboslikara? :smt005
Pogledaj samo statistiku tko je dobio najmanje golova i sve ĂŚe ti biti jasno.
A ťto se tièe VokujeviÌa, ne bih rekao da bi bio od prevelike koristi Hajduku, takvih potencijalnih zvijezda imaju pun kufer (GrguroviÌ, DamjanoviÌ, Kranjèar), pa opet ne mogu bolje od 5. mjesta, teťko da bi VukojeviÌ tu neťto pomogao.
ne slaĹžem se u vezi VukojeviĂŚa.da je dobio pravu priliku dokazao bi se.a MamiĂŚ tu igra zbog prezimena.ako Ĺželi i dalje bit trener KuĹže ga nesmije ostavit na klupi.po meni je Pletikosa najbolji golman u ligi,svaki golman ponekad primi gol sa 30-ak metara.
Mamiæ: Iskopat æu oko sucu koji prevari Dinamo!
:smt005 :smt005
evo ga opet...tako je bilo lijepo dok je sutio...
bob rock
11-04-2006, 18:07
Mamiæ tu igra zbog prezimena.
po èemu to?
oprosti gorane al totalno sereš tovare i tovare govana
reci mi, ima li barem jedan igraè dinama koji radi svoj posao kak se spada?
mamiæ je tu zbog prezimena? ako je samo zbog prezimena onda se fenomenalno uklopio voðu i zadnjeg veznog igraèa uzevÅ¡i u obzir da je obavio ONO ZA Åveliki kuracTO JE ZADUŽEN.
naravno vjerujem da si siguran u èinjenicu da su i æorluka i drpiæ zadnji drek od igraèa iz razloga što ni jedan od njih nije zabio više od dva gola... koji æe nam qrtz takav igraè?????
fakat dižeš tlak svojim sranjima o tome kako su svi, ali baš svi bolji od dinama. naravno, eduardo je najgori napadaè lige, ali pored njegova imena stoji najveæi broj pogodaka jer mu suci pišu one pogotke koje vjetar odnese u mrežu... ista stvar s bošnjakom koji je drugi strijelac lige s pet pogodaka više od rijekinog dvojca. fakat su igraèi za qrtz.
reci mi... kakva bi to trebala biti pomoæ sudaca da ih izguraju na èelno mjesto prve lige?
kakva?
predoèi nam, jer smo svi preveliki jebeni debili i nije nam jasno kako takav qrtz od momèadi može biti 30 bodova bolji od europskog hajduka kojega eto, teški èemer tišti, pa se nekakvi zli, masonsko-mesarsko-robovlasnièki klubovi poput debrecena urotiše protiv svetog hajduka (koga simbolizira boja kapitulacije) da sinovima vrlim hrvatskim utrpaju pet komada na njihovom vlastitom terenu.
konkluzija?
dinamo je za qrtz
bravo gorane
ti si jebeni genij
MamiĂŚ: Iskopat ĂŚu oko sucu koji prevari Dinamo!
:smt005 :smt005
evo ga opet...tako je bilo lijepo dok je sutio...
A vidis da je postao milosrdan...iskopat ce mu samo jedno oko. :smt003
eto mamiæ objavljuje kak bošnjak na ljeto ide
a istodobno prièa kak je anderson loš
PA Åveliki kuracTO SI PUÅveliki kuracTAO LJUBOJEVIÆA DEBILU?!
tko æe igrati u napadu u europi
mah....
toliko o europskom dinamu...
fat drummer
11-04-2006, 23:17
ne znam gorane... misliť li ti da mamiÌ uopÌe zna igrati ili da dinamo defakto cijelu sezonu igra sa 10 igraèa i prvi je. to puno govori o rijeci... a i o ostatku lige
pletikosa je moj krtz najbolji u ligi
trenutno je u totalno lošoj formi i debeo je... didulica bi trebao biti broj 2 golman repke
a gorane, što se tièe tvojih postova...
ne znam jesi li ti bedast ili se samo takvim praviš....
bať èitam u SN kako MamiÌ tvrdi da suci kradu Dinamo i smijem se.a sad idemo na odgovore.
Mo,to ni ja za tebe ne znam.
fat,dinamo je prvi zbog sudaca,da Silve,BoĹĄnjaka i ModriĂŚa,a nikako ne zbog Zorana MamiĂŚa.
bob,sjeti se ťto su lani skandirali DrpiÌu.niťta ja ne govorim o Hajduku,ali oèito je da je Dinamo prvi najviťe zbog sudaca.zato i jesu loťi u Europi jer oèekuju sudaèku pomoÌ koje nema.
fat drummer
12-04-2006, 00:11
ne gorane, samo kaŞem da je mamiÌ standardni u dinamu. ako ne zna igrat onda oèito dinamo igra s hendikepom. joť kad rijeka ima takv tandem sharbiji novakoviÌ, o èemu mi prièamo? pa dinamo bi trebao primati po 5 golova kada im je kapetan neznalica!
mamiÌ je igraè koji bi, vjeruj mi igrao i u prvoj postavi rijeke. èovjek je nosio dinamo prvu polovicu sezone sam na svojim leðima kada su svi sumnjali u njega. ne znam, gogi, pa jesi li ti uopÌe upoznat sa prvom ligom?
.zato i jesu loťi u Europi jer oèekuju sudaèku pomoÌ koje nema.
Dinamo nije loĹĄ u Europi, ima vrlo pristojan UEFA koeficijent, pogotovo kad ga usporediĹĄ s ostalim domaĂŚim klubovima (a i s bliĹžom okolicom).
.zato i jesu loťi u Europi jer oèekuju sudaèku pomoÌ koje nema.
Dinamo nije loĹĄ u Europi, ima vrlo pristojan UEFA koeficijent, pogotovo kad ga usporediĹĄ s ostalim domaĂŚim klubovima (a i s bliĹžom okolicom).
to je djelomièno istina,ali koeficijent je joť iz Canjugine ere.fat,ne slaŞem se.MamiÌ nije u jesen napravio niťta posebno,sumnjam da bi igrao u Rijeci.
malimrav85
12-04-2006, 01:27
Debilu debilu debliu. Banajte me jer sam nepristojan prema debilima. :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043
Mo,LjubojeviĂŚ se vraĂŚa u 7. mjesecu,na posudbi je. ako ga ne otkupe ĹĄvicarci do 15.07. dolazi nazad.
debilu...
fat drummer
12-04-2006, 01:58
jebo me pas ako rijeka ove godine ne osvoji kup uefa... vjerojatno ĂŚe im dat da zaigraju u ligi prvaka jer su taaaako dobri, a prokleti sudci kradu za dinamo. gorane, odrasti i prihvati da si u krivu. niti zoran mamiĂŚ igra zato ĹĄto mu je brat faca, niti suci baĹĄ tako kradu za dinamo. mamiĂŚ je dobar, zato je bio izabran u sportnetovoj postavi 5 puta. definitvno je bolji od bilokojeg rijekinog defanzivca
Nisam u krivu.ťto je to MamiÌ postigao u karijeri?on je meðu loťijim igraèima u ligi
Ljudi.Provocira.Pustite ga.Vidite da ni ne pokusava promjeniti misljenje nego samo jos vise i vise pretjeruje.
Ignore lista.
naravno da ne pokuťavam promijenit miťljenje jer znam da sam u pravu.vrhunac mamiÌeve karijere je bilo igranje u Njemaèkoj 2. ligi.ťto vam ja mogu kad niste objektivni.
fat drummer
12-04-2006, 09:17
naravno da ne pokuťavam promijenit miťljenje jer znam da sam u pravu.vrhunac mamiÌeve karijere je bilo igranje u Njemaèkoj 2. ligi.ťto vam ja mogu kad niste objektivni.
njemaèka druga liga je phnl... ne znam jesi li ikada gledao na dsf laolu, ali stvari koje se tamo vide neÌeť vidjeti ni na hajduk dinamo najboljem derbiju.
uostalom mamiÌ je igrao i za bayer leverkusen i bochum. ali èak i da je igrao za puffendorf pogledaj prťu - pazinka, ajaccio, zadar, posudbe, automehanièar... a onda do finale lige prvaka i sada u rangersima
naravno da ne pokušavam promijenit mišljenje jer znam da sam u pravu.vrhunac mamiæeve karijere je bilo igranje u Njemaèkoj 2. ligi.što vam ja mogu kad niste objektivni.
:smt005 :smt005 :smt005
Ja vise nemam rijeci...prestajem sa pokusajima uvjeravanja i pocinjem sa apsolutnim ignoriranjem ovakvih gluposti...jedino me veseli kaj u Hajduku igraju igraci vrhunske klase kao Erceg...Munhoz...Zilic...Deranja...Ãolonga... veliki kuracuto...Balic...Cutuk...Miladin...Svinja de....ups...mislim na Kranjcara...i zbog toga je steta kaj i ove godine necemo gledati njihove predstave u europi jer mi pomalo fali osjecaj radosti kad ih guze maðarski kobasicari ili irski konobari...i koliko je ono razlika...??...joj da 30 bodova...mozda uskoro i 33...bas bi bilo lijepo...ali da se osvrnem na drugu stvar...kolega Goran inace navija za Hajduk...ali ove godine zeli da Rijeka osvoji kup i prvenstvo....da je eventualno Varteks drugi tvrdio bi da je Varteks bolja momcad i da oni zasluzuju prvenstvo...poanta svega je da se ja vise necu prepirati sa osobom koja vise navija protiv Dinama nego za svoj klub...jer se to zove cisti jal...zavist...kako god hocete...i nema smisla...pokusao sam i ne ide...magarad provincijalna (ja se ispricavam na izrazu) je previse tvrdoglava da bi se njih u bilo kaj dalo uvjeriti...
konzerva
12-04-2006, 11:56
ja sam se dugo dvoumio da li kolega goran posjeduje nevjerojatan smisao za humor ili je bedast.ali onda sam na bespuĂŚima pravokutnika nabasao na link za njegov blog i sve je postalo jasno.kolega je jednostavno zakinut...
Ante Gotovina
12-04-2006, 12:49
P ti M govno tovarsko (prije nego ĹĄto se ispovjedim moram potroĹĄiti posljednje zalihe :smt003 ), pokrij se po uĹĄima i ĹĄuti sljedeĂŚih 8 godina za svaku kobasicu koju ste popapali od Debrecena.
Eto, toliko od mene i viĹĄe ne pratim ovu temu dok ga netko ne makne sa ovog foruma jer tolika govna izbacuje da se ovdje viĹĄe ne moĹže izdrĹžat od silnog goranovog smrada! :smt078
Fat drummer, poťto ti ovdje jedini imať nekakve ovlasti, molim te reagiraj za dobrobit objektivnog i normalnog naroda i uvedi neke sankcije za tovarsku sprdaèinu!
fat drummer
12-04-2006, 13:14
e moj heroju... da ja izbacim svakog s kim se ne slaĹžem bi bih samo ja na forumu, a onda bi i sebe banao... goran ima pravo na svoje miĹĄljanje, ali mi (jel ostatak svijeta) ga imamo pravo kritizirati.
jest da dosada nije napisao niti jednu stvar s kojom se slaŞem (onak ni izbliza) ali bOŽE moj, kad su novakoviÌ i sharbini takav tandem (vrhunac karijere je klub koji dovodi bobièa kao pojaèanje)
Insomniac
12-04-2006, 13:27
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 5/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/525705/index.do)
zasto boze zasto :(
A Fifa je nastavila s filozofijom "dajmo priliku svakome", tako da su vizu za Njemaèku dobili i, pazite, doajen singapurske sudaèke organizacije Shamsul Maidin ili, primjerice, sigurno svima jako dobro poznat Coffi Codjia iz Benina. No, ťef Fife Sepp Blatter uvjerit Ìe vas da je to najbolje od najboljeg ťto svijet ima:
- Ta 23 suca su zapravo 33. momèad na Svjetskom prvenstvu i sigurno su najbolji koje smo mogli izabrati.
Nadamo se. Ne bismo se ponovo Ĺželjeli susresti s tipom poput Morena, s posljednjeg SP-a, koji je zaista bio "najbolji od najboljih".
koja smo mi jadna zemlja da nemamo suca na sp-u.. a tu nekakav singapur ima.. pa mi smo nogomet igrali dok u singapuru još nisu znali što je lopta :smt011
njemaèka druga liga je phnl... ne znam jesi li ikada gledao na dsf laolu, ali stvari koje se tamo vide neÌeť vidjeti ni na hajduk dinamo najboljem derbiju.
uostalom mamiÌ je igrao i za bayer leverkusen i bochum. ali èak i da je igrao za puffendorf pogledaj prťu - pazinka, ajaccio, zadar, posudbe, automehanièar... a onda do finale lige prvaka i sada u rangersima
ajd,za PrĹĄu se slaĹžemo.nemam satelit,pa nisam mogao gledat
ja sam se dugo dvoumio da li kolega goran posjeduje nevjerojatan smisao za humor ili je bedast.ali onda sam na bespuĂŚima pravokutnika nabasao na link za njegov blog i sve je postalo jasno.kolega je jednostavno zakinut...
nije mi blog tako opĹĄiran i koje to ima veze.
sickboy,ja Şelim da Rijeka osvoji kup jer je Hajduk ispao.naravno da samn prije polufinala drugaèije mislio.a za prvenstvo,kad veÌ Hajduk nema ťanse,Şelim da Rijeka osvoji jer je bolja od Dinama.
bob rock
12-04-2006, 15:25
ja sam se dugo dvoumio da li kolega goran posjeduje nevjerojatan smisao za humor ili je bedast.ali onda sam na bespuæima pravokutnika nabasao na link za njegov blog i sve je postalo jasno.kolega je jednostavno zakinut...
nije mi blog tako opširan i koje to ima veze.
sickboy,ja želim da Rijeka osvoji kup jer je Hajduk ispao.naravno da samn prije polufinala drugaèije mislio.a za prvenstvo,kad veæ Hajduk nema šanse,želim da Rijeka osvoji jer je bolja od Dinama.
dakle, htjet æeš da dinamo osvoji prvenstvo ispred rijeke kada dinamo bude bolji od rijeke? ... i ostalih
naravno da neĂŚu :smt003 ,ali sad ipak Ĺželim da Rijeka bude prvak jer je puno bolja a ima i veĂŚe ĹĄanse u 2. pretolu Lige prvaka
bob rock
12-04-2006, 15:42
naravno da neæu :smt003 ,ali sad ipak želim da Rijeka bude prvak jer je puno bolja a ima i veæe šanse u 2. pretolu Lige prvaka
što je i dokazala u susretu s bugarima
Gospodin Pravokutnik
12-04-2006, 16:15
Proèitajte ovo
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=313557
naravno da neĂŚu :smt003 ,ali sad ipak Ĺželim da Rijeka bude prvak jer je puno bolja a ima i veĂŚe ĹĄanse u 2. pretolu Lige prvaka
ĹĄto je i dokazala u susretu s bugarima
Litex je proĹĄlost,ovo je sadaĹĄnjost
Rijeka ima bijedan koeficijent i u 2.pretkolu moŞe dobiti vrlo ozbiljne suparnike koji bi je vjerojatno izbacili. Dinamo pak moŞe izvuÌi neke ribare i kobasièare koji mogu izbaciti jedino Hajduk.
bob rock
12-04-2006, 18:30
naravno da neæu :smt003 ,ali sad ipak želim da Rijeka bude prvak jer je puno bolja a ima i veæe šanse u 2. pretolu Lige prvaka
što je i dokazala u susretu s bugarima
Litex je prošlost,ovo je sadašnjost
vidjet æemo
imat æe rijeka svoju priliku
dinamo je barem u svojoj najsramotnijoj sezoni oèuvao obraz u europi
rijeka nije dosada napravila ništa
HNS: Postrožit æemo uvjete za izdavanje licenci klubovima
Pa ko ce nam igrati u ligi ak postroze uvjete...??...tak i tak pola klubova ne zadovoljava uvjete...:smt012...i kako to da se HNS bavi klubovima...??...prije im je bila vazna sam repka...zbog para naravno...crkni markovicu...:smt067
malimrav85
13-04-2006, 00:49
Fate daj nam ignore opciju! :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
Insomniac
13-04-2006, 01:13
Fate daj nam ignore opciju! :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
ne postoji to nazalost :(
fat drummer
13-04-2006, 01:15
ima u chash modu, ali ne Ĺželim ga ni pipnut...
inaèe, chelsea neÌe dobit novi stadion. vau, plaèem...
fat drummer
13-04-2006, 01:52
ZAGREB - Potaknuto posljednjim âOkom sokolovimâ u subotnjoj emisiji 1. HNL na HTV-u, koja je izazvala polemike i mnoge teĹĄke rijeèi zainteresiranih strana, vodstvo HNS-a je na na redovitu konferenciju za novinare srijedom u Rusanovu pozvalo Icu Horvata, èlana komisije za suðenje HNS-a, koji je upozorio na èinjenice iz Fifinih Pravila nogometne igre.
- Iz odluke Komisije, nakon pregledane snimke, proizlazi da je uvaĹženi dr. MatovinoviĂŚ krivo interpretirao pravilo, rekavĹĄi za sluèaj s utakmice Dinamo - Varteks, da je sudac nakon Eduardovog fingiranja igranja rukom morao dosuditi neizravni slobodni udarac za suparnika zbog nesportskog poteza igraèa domaĂŚih. NaĹžalost svekolike javnosti, âOko sokolovoâ je pogrijeĹĄilo, jer pravila kaĹžnjavaju samo igranje lopte rukom, ne i pokuĹĄaj, tako da je Eduardov potez dopuĹĄtena finta, a to ĹĄto je ona u datom sluèaju zavarala vratara Varteksa, nakon èega je Dinamov napadaè postigao pogodak, nije kaĹžnjivo, dakle sudac BatiniĂŚ je postupio ispravno.
Horvat je ispravio i âOko sokolovoâ u emisiji Liga prvaka srijedom, Gorana MariĂŚa, koji je kazao da je igraè u zaleðu ako je ispred zamiĹĄljene popreène linije.
- Nije toèno, igraè moŞe biti u liniji, ali ako ispruŞi glavu, nogu ili trbuh i nekim od tih dijelova tijela igra loptom, dosuðuje se zaleðe! Ako pak pucana lopta igraèu koji zadovoljava uvjete za zaleðe proðe kroz noge, dakle on je ne dotakne, pogodak se priznaje, jer dotièni igraè svojim tijelom nije utjecao na igru!
Horvat je pojasnio i sluèaj kad igraè u Şelji da zaťtiti svoja vrata igra rukom.
- Ako takne loptu rukom, ali ova uðe u vrata, zgoditak se priznaje, a igraèu za pokuťaj daje javna opomena. Meðutim, ako lopta ne uðe u vrata, daje mu se crveni, iskljuèujuÌi karton - naglasio je Horvat.
konzerva
13-04-2006, 01:54
inaèe, chelsea neÌe dobit novi stadion.
nema jadan abramoviè para za to...
http://www.iskon.hr/sport/page/2006/04/12/0627006.html
Opci bojkot utakmice ili su ljudi jednostavno lijeni ic kupit kartu? :smt017
fat drummer
13-04-2006, 02:00
da, ko ludi su kupovat ulaznicu za utakmicu a dugi vikend, uskrs.... ono, fjaka...
a u qrtz...vise necu moc gledat sramezljive snimke soranja purgera i tovara...
ko zna..mozda ekipa i pocne igrat nogomet, pogotovo ovi iz maksimira...
Rijeka ima bijedan koeficijent i u 2.pretkolu moŞe dobiti vrlo ozbiljne suparnike koji bi je vjerojatno izbacili. Dinamo pak moŞe izvuÌi neke ribare i kobasièare koji mogu izbaciti jedino Hajduk.
moĹže i Dinamo izvuĂŚ jake suparnike u 2. pretkolu,npr. Valerenga
Valerenga :smt005
da,prvak NorveĹĄke
fat drummer
13-04-2006, 12:39
valerenga... ok... ajmo polako... jak protivnik je npr. rangers ili fiorentina ili newcastle ili villareal, cska...
valerenga je i na najbolji dan tek osrednji protivnik
Evo ga, tri ulaznice. Glavno da "Ajduk Şivi vjeèno" i da je Torcida "I kad gube i kad tuku, uvijek vjerna svom Hajduku" :smt025 :smt042 :smt025
DINAMO ZAGREB! :smt026
ko ih jebe :smt003 i tak ce popuĹĄit ajduk...i to ljudi znaju
btw.odli
valerenga... ok... ajmo polako... jak protivnik je npr. rangers ili fiorentina ili newcastle ili villareal, cska...
ne slaĹžem se,Valerenga je jako opasan protivnik
U je.... Kad Goran nes takvo kaze dodje mi da stavim sve kaj imam na Dinamo :smt005 :smt002
@ ARise - Hvala :smt003
@ Picok - Sad ce se Hajduk s novcima od te 3 karte spasit od stecaja :smt005
fat drummer
13-04-2006, 17:41
na temelju èega izvlaèiť taj zakljuèak? na temelju preslavnog naslova prvaka norveťke? tradicionalnim finalima europskih natjecanja? opasan protivnik je i slaven belupo, ali nije jak. jak protivnik, gorane znaèi momèad koja dolazi iz lige petice i ima 8 puta veÌi proraèun za prièuvnog golmana 5 postave nego dinamo za cijelu sezonu. ajmo reÌ, roma ili lazio. moŞe èak i neki od tri beligijska kluba ili nizozemski ajax, portugalski duo benfice ili sportinga, neťto iz bundeslige... valerenga... dobro da nije ukljuèena i flora tallin ili plovdiv. valerenga.... kak da ne...
Ante Gotovina
13-04-2006, 20:37
I sad Ìe reÌi opet da je argumentirao svaki svoj post. Na temelju èegaaaaa?
Valerenga?
Daj molim te!!!!
Ti si lud èovjeèe...
NORVEĹveliki kuracKA LIGA????
Nije ni naĹĄa neĹĄto, al ono, NORVEĹveliki kuracKA!!!!
Gle im ligu i repku!!!!
Jebote, Varteks bi ih sad ubio ziher!!
hebote, Varteks bi ih sad ubio ziher!!
Cak bi ih i HAJDUK ubio :smt005
fat drummer
14-04-2006, 01:18
evo da ne bih ispao gad u valerengi ipak igra jedan vrstan napadaè, svjetskog glasa. tore ander flo. da, da taj stameni 33 godiťnjak je najpoznatije ime valerenge...
ne slažem se,Valerenga je jako opasan protivnik
:smt005 :smt005 :smt082 :smt082 :smt044 :smt043
luuud, lud, lud
lud ko' šlapa
navodno su jako dobri kad ubije 3, 4 kita
žalosno je na što je jedan veliki klub kao što je hajduk pao
kad je dinamo bio u govnima prošle sezone navijaèi su ipak dolazili kolko tolko
Ima Valerenga dobru ekipu i solidan proraèun.a norveťka liga je jaka.moŞda bi Dinamo i proťao,ali teťkom mukom.
Ima Valerenga dobru ekipu i solidan proraèun.a norveťka liga je jaka.moŞda bi Dinamo i proťao,ali teťkom mukom.
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
fat drummer
14-04-2006, 11:24
ajde gorane, nabroji mi tri igraèa valerenge bez da odeť na njihovu stranicu. ajmo...
ne bi dinamo doťao na utakmicu i valerenga sigurno ne bi glumila koprivnicu ili novalju. utakmica bi bila ajmo reÌ zanimljiva i valerenga dobar protivnik. ali sad tu prièat da je valerenga jaka momèad u europskim razmjerima lige prvaka je neodgovorno.
utakmica bi bila ajmo reÌ zanimljiva i valerenga dobar protivnik. ali sad tu prièat da je valerenga jaka momèad u europskim razmjerima lige prvaka je neodgovorno.
A ja se sjecam kako je Ciro prosle sezone govorio kako je Debrecen jedna od najjacih, ako ne i najjaca europska momcad...valjda Goran oponasa Ciru :smt003
Samo se nadam da se nece dogoditi sto i Hajduku :smt012
fat drummer
14-04-2006, 11:40
a ajmo vidjet kako ĂŚe dinamo na maksimiru popuĹĄit 5:0... to je jebeno dostignuĂŚe! ajde joĹĄ nekako u gostima 3:0, ajde na jedvite jade bih i povjerovao. ali doma! pet komada! pa da su sakati....
mislim da se hajduk apsolutno proslavio tim nastupom.
u Ligi prvaka je sve moguĂŚe.da me nebi krivo shvatili,ako Dinamo osvoji naslov ja ĂŚu navijat za njih u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
ja sam s Valerangom u Fudbal Mena
fat drummer
14-04-2006, 14:50
[quote=ARise]ja sam s Valerangom u Fudbal Mena
Ima Valerenga dobru ekipu i solidan proraèun.a norveška liga je jaka.možda bi Dinamo i prošao,ali teškom mukom.
:smt082
pa gorane otkud toliko potcjenjivanje dinama?
Lucius Veratius
14-04-2006, 23:58
Evo ga, tri ulaznice. Glavno da "Ajduk Şivi vjeèno" i da je Torcida "I kad gube i kad tuku, uvijek vjerna svom Hajduku" :smt025 :smt042 :smt025
Jednu od te tri ulaznice je sigurno kupio naĹĄ Goran.
On Ìe biti u sredini i voditi navijanje, a joť dva najvjernija Torcidaťa Ìe biti uz njega, svaki s jedne strane. Dinamo èeka vruÌe gostovanje.
Gorane kakva ĂŚe vam biti koregrafija? Ustvari nemoj mi reĂŚi, da mi ne pokvariĹĄ doĹživljaj.
:smt082
pa gorane otkud toliko potcjenjivanje dinama?
nije podcjenjivanje,nego realnost
Jednu od te tri ulaznice je sigurno kupio naĹĄ Goran.
On Ìe biti u sredini i voditi navijanje, a joť dva najvjernija Torcidaťa Ìe biti uz njega, svaki s jedne strane. Dinamo èeka vruÌe gostovanje.
Gorane kakva ĂŚe vam biti koregrafija? Ustvari nemoj mi reĂŚi, da mi ne pokvariĹĄ doĹživljaj.
naĹžalost,ne idem u Split,ali nadam se da ĂŚe bit dobro navijanje
Kako da ne, osim ako ih ovaj put ne natjeraju da sami u poluvremenu kopaju svoje grobove! ja se spremam na blamaĹžu sutra! :smt003
ja se spremam za proslavu Hajdukove pobjede.
Kako da ne, osim ako ih ovaj put ne natjeraju da sami u poluvremenu kopaju svoje grobove! ja se spremam na blamaĹžu sutra! :smt003
Naèekat Ìeť se... :smt005
mislim da neĂŚu,slavim i sutra i 13.05. u Maksimiru
Ajde, vidit ĂŚemo...
Nije da sam neĹĄto napet, buduĂŚi da je razlika 30 bodova...
Al ono, neĂŚu da nas rijeka stigne, pa...
goco sreĂŚo, mao smo se krivo shvatili- ja sam ajdukovka! al ovo veĂŚ nije normalno! :smt011
nismo se krivo shvatili,ja oèekujem 3:0 za Hajduk
Ajde, vidit ĂŚemo...
Nije da sam neĹĄto napet, buduĂŚi da je razlika 30 bodova...
Al ono, neĂŚu da nas rijeka stigne, pa...
ako Hajduk osvoji 6 bodova protiv Dinama Rijeka ima priliku bit prvak ako pobijedi Dinamo na Kantridi
fat drummer
15-04-2006, 02:19
e koji je taj goran car... zamislite kako mu je izgledala ova godina: dinamo ziher gubi ovu utakimicu a ono pobijeda...
hajduk ĂŚe dobit dinamo, a ono poraz...
gorane, ako hajduk dva puta dobije dinamo i onda joĹĄ dinamo izgubi od rijeke pokemoni ĂŚe nas napast.
onda se nadam da imaĹĄ prijedlog za obranu od pokemona
fat drummer
15-04-2006, 02:30
ne nemam... jer eto pokemoni ne postoje kao ni ĹĄansa da dianmo izgubi dvaputa od hajduka i jednom od rijeke. spaĹĄeni smo..
ne nemam... jer eto pokemoni ne postoje kao ni ĹĄansa da dianmo izgubi dvaputa od hajduka i jednom od rijeke. spaĹĄeni smo..
niĹĄta nije nemoguĂŚe
fat drummer
15-04-2006, 02:46
osim dinamove pobijede i rijekinog poraza...
osim dinamove pobijede i rijekinog poraza...
èak je i to moguÌe
kak mrzim man utd. opet su me zeznuli na kladionici. trebao sam dobiti 1000kn.
fat drummer
15-04-2006, 11:45
kak mrzim man utd. opet su me zeznuli na kladionici. trebao sam dobiti 1000kn.
daj sereť, pa tu niťta ne piťe o kranjèaru?!?!?
malimrav85
15-04-2006, 11:55
[quote="g money":cm6f9wzo]kak mrzim man utd. opet su me zeznuli na kladionici. trebao sam dobiti 1000kn.
daj sereť, pa tu niťta ne piťe o kranjèaru?!?!?[/quote:cm6f9wzo]
Isprièaj ga,rano je. ManUtd nikad ne bi kupio svinju debelu.
Pa kaj se uopĂŚe raspravljate s ovim patosom?Provokator i odjeb! :smt006
Ante Gotovina
15-04-2006, 13:45
Ma opet se naĹĄ Govan uspalio, ali brzo ĂŚe ohladiti kao i uvijek.
malimrav85
15-04-2006, 22:21
Rijeka ĂŚe dobit svih 6 sigurno.
:smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
fat drummer
15-04-2006, 22:22
dajte, pogledajte, moŞda vani pada rozi snijeg... rijeka je izgubila!! wtf??!! moŞda je to simbol da Ìe dinamo danas pobijedit i onda Ìe se poèet raðat troglavi teliÌi...
al serem, rijeka ĂŚe dobit svih 18 bodova... moralnih 18 bodova!
http://www.nk-varteks.hr
fat drummer
16-04-2006, 01:05
koja utakmica... jebo me pas ako ovaj anderson nije novi polovanec... takav start, takav blijed nema-pojma-o-èemu-govoriť-nisam-ga-ni-taknuo pogled... da silva je isto danas imao svoj dan. ono ťto je zapucao sa 6 metara je majstorija samo takva, nisam znao da se to moŞe s loptom... ostaje osam bodova razlike i 5 kola do kraja
ĹĄteta ĹĄto je Rijeka izgubila.da se nisu ozljedili Ĺveliki kuracariĂŚ i Ĺ˝iliĂŚ bio bi bar remi.Nisam pogodio rezultat,ali i ovo je super.
:smt026 :smt041 :smt026 :smt041 :smt026 :smt041 :smt026 :smt041 :smt026 :smt041 :smt026 :smt041 :smt026 :smt041
ovom prilikom bi èestitao MamiÌu na kupnji Andersona :smt003 :smt003
konzerva
16-04-2006, 01:35
eto nam europskog dinama :smt003 ali da se ne zaboravi, usprkos pobjedi ovo je najgora sezona ikad...UPRAVA ODLAZI
eto nam europskog dinama :smt003 ali da se ne zaboravi, usprkos pobjedi ovo je najgora sezona ikad...UPRAVA ODLAZI
:smt006 ma Anderson je stvarno za Ligu prvaka,a i MariĂŚ je malo izgubio Ĺživce.U 2. poluvremenu Dinamo nije imao ĹĄanse.Sad treba izborit Europu i u novoj sezoni je imperativ naslov prvaka.
nakon ovoga past ĂŚe snijeg u splitu na poljud i umjesto stadiona morat ĂŚemo izgradit Crkvu! hvala ti boĹže! :smt005
i kad je Kranjèar doťao padao je snijeg :smt003
konzerva
16-04-2006, 01:49
u novoj sezoni je imperativ naslov prvaka.
je drek...ove budale nemaju nikakav plan razvojni, ni ekipu ni omladinski pogon...fuj,sramota
u novoj sezoni je imperativ naslov prvaka.
je drek...ove budale nemaju nikakav plan razvojni, ni ekipu ni omladinski pogon...fuj,sramota
ima plan,a omladinski pogon preuzima Stanko PoklepoviĂŚ
konzerva
16-04-2006, 01:54
ima plan
plan je doèekat zakon o sportu i joť malo zaradit na klubu dok se moŞe,a onda kud koji...
slaĹžem se samo u vezi zakona o sportu
Iako nije pogodio rezultat i pobjedu Rijeke, èestitam Goranu na prognozi da Ìe Hajduk pobijediti...
Nebuloza Andersona me zaprepastila... Gledao sam tekmu u bircu i sve u svemu, u ĹĄoku sam...
A niĹĄta, 8 bodova prednosti je i dalje tu, idemo dalje kaj sad....
Iako nije pogodio rezultat i pobjedu Rijeke, èestitam Goranu na prognozi da Ìe Hajduk pobijediti...
hvala,stvarno ĹĄteta ĹĄto Rijeka nije pobijedila
MoĹže jedno pitanjce? Nadam se da se nitko od muĹĄke ekipe neĂŚe naljutit, al moram pitat! ZaĹĄto baĹĄ nogomet, od sveg sporta, ĹĄto je u tom nogometu toliko posebno?
I odakle toliko zanimanje za "praèenje" sporta, zar ne bi bilo bolje da viťe se bavit sportom, a manje ga gledat ne tv-u uz pivo i èips (dobro priznajem i ja to nekad radim, ali ipak)
MoĹže jedno pitanjce? Nadam se da se nitko od muĹĄke ekipe neĂŚe naljutit, al moram pitat! ZaĹĄto baĹĄ nogomet, od sveg sporta, ĹĄto je u tom nogometu toliko posebno?
I odakle toliko zanimanje za "praèenje" sporta, zar ne bi bilo bolje da viťe se bavit sportom, a manje ga gledat ne tv-u uz pivo i èips (dobro priznajem i ja to nekad radim, ali ipak)
pa i bavimo se sportom.a nogomet je najzanimljiviji od svih sportova,a i najviĹĄe ga ima na HRT
konzerva
16-04-2006, 02:12
osobno se bavim sportom,a nogomet mi i nije nekaj (zapravo je dosta pederski s onim izleŞavanjem joj sudac on me lupio...)ali je ludnica otiÌ s ekipom na tribinu i poderat glasnice i onda nekak zavoliť klub i onda odjednom si frik kojem nema pomoÌi i koji plaèe i smije se ko malo dijete zato kaj mu klub gubi/pobjeðuje...eto otprilike tako :smt003
fat drummer
16-04-2006, 02:18
postoje dvije vrste muťkaraca: oni koji gledaju nogomet i pederi. u ovoj prvoj kategotiji mať tipove koji gledaju nogomet zbog igre jer su isto pederi (ko ja) i nemaju nikakve namjere navijat za 11 kretena ma koji god klupski dres obukli. i imať one koji zapravo idu na nogometne utakmice jer su dio èopora, a nogomet i omoguÌava da naðu pripadnike istog i da onda sa sjevera vièu almiru turkoviÌu: almire turèine, popuťi nam kurèine. i oni su pederi.
daklem, svi smo latentne pederèine i nogomet je divna krinka jer smo ga Şigosali kao heteroskesulanu igru za prave muťkarèine.
u amerci ovaj pederluk se prikriva baseballom, hokejom i american footballom.
isto sranje...
Pa dobro to je nekak viťe vama muťkima u krvi, mi smo cure valjda zakinute za taj navijeèki duh. Al bila sam i ja na sjeveru (da se pohvalim :smt001 ) kad smo igrali protiv janeza (2003 ili 2004?) i mogu reÌ da mi je bilo super, fakat te to navijanje ponese,ali ipak ne bi ja to mogla stalno (ako niťta drugo glasnice bi mi oťle)
2003. je to bilo.mogla si bar godinu zapamtit :smt006
Pa bavimo se sportom, bar ja...
Al nije da neÌu sad pojest èips i roknut Şuju uz tekmu...
Ĺveliki kuracala...
Ne znam, ima taj nogomet neku èar...
I to svo rivalstvo i pripadnost klubu/tugujeĹĄ kad spuĹĄe, sretan si ko beba kad zabiajaju...
To ti se nemre rijeèima opisati, ili to osjeÌať ili ne...
dobro, ne morať bit sarkastièan "gorane" :smt019 ( :smt001 ), zapamtila sam, jer sam te godine (naŞalost) upisala ovaj fax, al sve u svemu i nije bilo tako loťe (osim ťto niťta nisam vidjela) al sam uŞivala derajuÌi se (pa ipak sam Şensko)
na toj tekmi i nisi imala ĹĄto za vidjet.ja sam faks upisao tjedan dana nakon kraja EP 2004 :smt005 :smt005