View Full Version : Nogomet
Gospodin Pravokutnik
16-04-2006, 04:04
kak mrzim man utd. opet su me zeznuli na kladionici. trebao sam dobiti 1000kn.
kak mozes stavit na koeficijent 1.15 :smt005
Nebuloza Andersona me zaprepastila... Gledao sam tekmu u bircu i sve u svemu, u šoku sam...
Kaj mislis kak je nama bilo na tekmi..??...ispsovao sam mu sve...od brazilske majke do noznog palca...kako sam pukao u tom tenutku...bar smo malo zahebavali tovare...
Na poljudu, na poljudu, s one strane marjana, navijamo, navijamo, navijamo za DINAMO...!!!...kad smo to poceli pjevati bogecima nis nije bilo jasno... :smt003
Rekao bih navijanje nelose...bar tak mislim...iako je opet bilo glupana koji dodju na gostovanje i onda ne navijaju...
dobro, ne moraš bit sarkastièan "gorane" ( ), zapamtila sam, jer sam te godine (nažalost) upisala ovaj fax, al sve u svemu i nije bilo tako loše (osim što ništa nisam vidjela) al sam uživala derajuæi se (pa ipak sam žensko)
Uskoro kreni i na gostovanja...jer je tam tek zeka...+...zna bit persu ekipe...
:smt004
malimrav85
16-04-2006, 10:24
Iako nije pogodio rezultat i pobjedu Rijeke, èestitam Goranu na prognozi da Ìe Hajduk pobijediti...
Biti ĂŚu najbrĹži. Dinamo ĂŚe izgubiti. Hvala.
Hajduk - Dinamo 3:0 (Erceg,Kranjèar,JelaviÌ)
Da ne bi bilo zabune tko je ĹĄto predvidio.
A onaj Anderson. kRETEN.
ipak sam pogodio pobjednika,koeficijent 3.20
malimrav85
16-04-2006, 14:17
Samo zato kaj si kopirao moju prognozu.
moĹĄ mislit
malimrav85
16-04-2006, 14:20
Ne znam ko je prvi rekao da ĂŚe dinamo izgubit od hajduka.Ustvari znam,ja.
fat drummer
16-04-2006, 14:30
moĹĄ mislit
ajde gorane, ne seri... èovjek je prvi rekao i sad Şeliť pobrat zasluge. fakat si ono... mali mrav je moralni pobjednik, a i pogodio je rezultat. uz tebe sam mravac!!
malimrav85
16-04-2006, 14:33
ajde gorane, ne seri... èovjek je prvi rekao i sad Şeliť pobrat zasluge. fakat si ono... mali mrav je moralni pobjednik, a i pogodio je rezultat. uz tebe sam mravac!!
Em sere,em je krpelj!Krpa se na tuðe prognoze i pobire zasluge! :smt018
[quote="Mali Mrav 85":3atfipi6]Samo zato kaj si kopirao moju prognozu.
moĹĄ mislit
ajde gorane, ne seri... èovjek je prvi rekao i sad Şeliť pobrat zasluge. fakat si ono... mali mrav je moralni pobjednik, a i pogodio je rezultat. uz tebe sam mravac!![/quote:3atfipi6]
lol
mrav nije ni rekao rezultat,nego samo da ĂŚe Dinamo izgubit,a to i nije bilo teĹĄko pogodit.
A ĹĄta bi s Rijekinih 18 bodova do kraja prvenstva? :smt003
malimrav85
16-04-2006, 14:36
Ne,o tome se ne prièa,samo se sere po tuðim zaslugama kad se pogodi ishod a o svoja 2 od 3 fulana para ni rijeèi...
Kako tipièno...
nisu imali sreĂŚe u VaraĹždinu
malimrav85
16-04-2006, 14:43
nisu imali sreĂŚe u VaraĹždinu
:smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
Ubijať me kolko gluposti moŞeť reÌ jednom reèenicom.
to mogu i ja za tebe reĂŚ
malimrav85
16-04-2006, 14:45
Ili tvrdit?
Ili tvrdit?
svejedno
nisu imali sreæe u Varaždinu
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ma ovaj lik je prepun takvih sranja...(sorry fat jednostavno mi je izletilo)...rekao sam da necu odgovarati na ovakve postove...ali eto...khm znaci kad dinamo izgubi onda je los i nije za europu...a kad rijeka popusi onda nema srece...kako ocekivano...ja bi ti preporucio da ovu energiju koju tu trosis na pisanje ovakvih gluposti preusmjeris na odlazak na stadion...pa kad ti je vec toliko stalo do hajduka...rijeke...ili za koji klub vec navijas...odes na koje gostovanje...a ne tu nama seruckat non stop...
Jos bi ti oprostio da imas nekakve argumente...ali ovakve gluposti pisati bez temelja je u najmanju ruku bezobrazno i provokativno...
fat drummer
16-04-2006, 14:48
lol
mrav nije ni rekao rezultat,nego samo da ĂŚe Dinamo izgubit,a to i nije bilo teĹĄko pogodit.
ne znam ja niťta... znam samo da je mrav prvi rekao.. lako je bit general poslje bitke. ti si nakon toga krenuo sa svojom prohajduèkom proagandom. mali mrav je pravi znalac i umjetnik na kladi!! ti si hajduku dodao joť dvagolai fulao si sve strijelce. to mogu i ja!
mali mrav je neopjevani heroj!! nemojmo mu krast zasluge!
malimrav85
16-04-2006, 14:54
O kladionici ĂŚu samo ponovit ovo:
Dobio sam 621kn.
:smt007
Teta mi je ukucala listic sa 12 èistih rezultata. I svih 12 skinuo.
12 apostola: :smt003 River,Liverpool,Panathinaiokos,Messina,x2 na Fiorentinu,Basel,Kopenhagen,Rennes,Roma,Milan,Hamb urg,Fenerbahce.
I naravno,maestro. Molim primjetiti kljuènu rijeè
kaj se nitko nije kladio ovaj tjedan?
evo za danas
Barcelona - Villareal 2
Milan - Inter 1
Inter ZapreĹĄiĂŚ - Pula x
za 5 kn dobivam 420 kn :smt006
fulao sam u petak,ali zato sam juèer sve pogodio
malimrav85
16-04-2006, 14:57
fulao sam u petak,ali zato sam juèer sve pogodio
Kaj si sad miljunaĹĄ? daj uplati nekaj za pravokutnik
fat drummer
16-04-2006, 14:57
opet, gogs ne znam ja niťta o tome kad nisi podastro listiÌ prije zapoèetih susreta... mali mrav je idalje moj heroj!
zaboravio sam juèer napisat listiÌ.nisam bať milijunať
malimrav85
16-04-2006, 15:00
:smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
Zaboravio... :smt005
fat drummer
16-04-2006, 15:01
transparentnost, to je cilj.
Ìiro opet popuťio, doma. 5:1... kad mu igra vik laliÌ. kakvo je to ime? vik, bať ime za loťeg igraèa!
malimrav85
16-04-2006, 15:03
Htio sam stavit u petak x2 na ManUtd 10000kn ali nisam imao sitno. Ĺveliki kuracteta. A bio je 5 koeficijent. MoĹžda drugi put.
Ăiro je komedija. Ali treba mu priznat da je Ĺžilav... :smt009
Ali treba mu priznat da je žilav... :smt009
Da, nazalost... :smt011
kaj nije LaliÌ joť ozlijeðen?ma ostat Ìe Xamax u ligi.
[quote=Cro]Iako nije pogodio rezultat i pobjedu Rijeke, èestitam Goranu na prognozi da Ìe Hajduk pobijediti...
Biti ĂŚu najbrĹži. Dinamo ĂŚe izgubiti. Hvala.
Hajduk - Dinamo 3:0 (Erceg,Kranjèar,JelaviÌ)
Da ne bi bilo zabune tko je ĹĄto predvidio.
A onaj Anderson. kRETEN.[/quote:jnlb0i49]
Moje isprike Mrav, nisam skuĹžio post... Sori...
Zaboravio sam spomenuti da sam neki dan odbio karte za SP za sve tri tekme...nekak mi je sve to prisjelo...cini mi se da je pare bolje potrositi na dinamo u europi i tekmu protiv engleza u londonu neg u njemackoj okruzen kravatasima...i zbog principa...
fat drummer
16-04-2006, 20:05
Zaboravio sam spomenuti da sam neki dan odbio karte za SP za sve tri tekme...nekak mi je sve to prisjelo...cini mi se da je pare bolje potrositi na dinamo u europi i tekmu protiv engleza u londonu neg u njemackoj okruzen kravatasima...i zbog principa...
kak si glup... ne na dinamo, treba pare potorĹĄit na rijeku... ono fakat si... kad svi znamo da ĂŚe rijeka osvojit kup uefa, ovaj sori ligu prvaka (znamo da ĂŚe bit prva ove godine!!!)
naĹžalost bit ĂŚe to kazaliĹĄno gledanje utakmica s pitanjima: a koji je od njih maradona? moĹžda ove balkanske nacije uspiju napravit nekakvu atmosferu sa skupinom od 15 kretena u ĹĄalovima ali to ĂŚe biti domet...
kak si glup... ne na dinamo, treba pare potoršit na rijeku... ono fakat si... kad svi znamo da æe rijeka osvojit kup uefa, ovaj sori ligu prvaka (znamo da æe bit prva ove godine!!!)
nažalost bit æe to kazališno gledanje utakmica s pitanjima: a koji je od njih maradona? možda ove balkanske nacije uspiju napravit nekakvu atmosferu sa skupinom od 15 kretena u šalovima ali to æe biti domet...
Da fakat...bas sam panglu...](*,) ](*,)...jedva cekam da rijeka osvoji i kup i prvenstvo...nakon toga ruse Man Utd u finalu LP-a...a sick skace od srece...i pjeva O moja rijeko vodi nas do pobijede...jer je rijeka ipak bolja momcad i od Man Utd-a...gorans dream mode off...
Mislim da neki ipak znaju da maradona vise ne igra...vec vifdim komentare nasih ciganovica i inih spodoba: kak beckham ima dobar ten...daj pogle tu zurku...mmm koje usne...i standardno zgrazanje nad onim koji se derinjaju zbog nekakve 22 budale koji trce za jednom loptom...sam se nadam da ce takvi zalutati u englesko- njemacko- nizozemske sukobe...mozda i ostanu tam...zauvijek... :smt077
Rijeka sigurno osvaja kup,a ima neka ĹĄanse u prvenstvu
fat drummer
17-04-2006, 01:52
da ima ĹĄanse bit treĂŚa!
da ima ĹĄanse bit treĂŚa!
netko je krivo izraèunao bodove
fat drummer
17-04-2006, 02:02
jebeť krivo raèunanje bodova, to je samo znak da sam slab u matematici. ti s druge strane imať problema u shvaÌanju stvarnosti...
jebeť krivo raèunanje bodova, to je samo znak da sam slab u matematici. ti s druge strane imať problema u shvaÌanju stvarnosti...
:smt005 :smt005 :smt005
da Rijeka bude treÌa,moralo bi se dogodit èudo.
fat drummer
17-04-2006, 02:05
a da bude prva? ne, ne to je realnost... kao ĹĄto jednostavno nema ĹĄanse da ne osvoji kup (uefa ako treba)
fat drummer
17-04-2006, 02:10
razlika je 12 bodova... kaj ako rijeka popuĹĄi sve do kraj?!?! kaj onda?! troglavipokemonteliĂŚi!!!!! a ima joĹĄ 15 bodova, matematika mi ĹĄtima!!! aj kik es!!!
a da bude prva? ne, ne to je realnost... kao ĹĄto jednostavno nema ĹĄanse da ne osvoji kup (uefa ako treba)
da bude prva,to je moguĂŚnost.ima neke ĹĄanse da ne osvoji kup,ali sumnjam da Varteks moĹže dobit.a za kup UEFA,svi hrvatski klubovi imaju jednake ĹĄanse
razlika je 12 bodova... kaj ako rijeka popuĹĄi sve do kraj?!?! kaj onda?! troglavipokemonteliĂŚi!!!!! a ima joĹĄ 15 bodova, matematika mi ĹĄtima!!! aj kik es!!!
a i Varteks bi trebao dobit sve do kraja,jako jako teĹĄko
fat drummer
17-04-2006, 02:13
jedanko je moguĂŚe da bude prva ko ĹĄto je moguĂŚe da ĂŚe biti treĂŚa!
nije isto 8 i 12 bodova
fat drummer
17-04-2006, 02:19
nije isto 8 i 12 bodova
kaj fakat? sereĹĄ!! a zato postoje te razlike u izgledu brojeva....
ali u scenarijima kojima se mi bavimao (sve je moguÌe) nema razlike... a hajduk èe kupit rivalda iduÌe godine!
dobro,ali ipak je veĂŚa moguĂŚnost da ĂŚe Rijeka bit prva nego treĂŚa
Ja ipak mislim da ĂŚe biti druga i da joj nema pomoĂŚi... :smt003 :smt006
Ja ipak mislim da ĂŚe biti druga i da joj nema pomoĂŚi... :smt003 :smt006
ja se nadam da ĂŚe bit prva
ZnaĹĄ kako se kaĹže: NADA UMIRE ZADNJA:... :smt005
ZnaĹĄ kako se kaĹže: NADA UMIRE ZADNJA:... :smt005
normalno :smt003
konzerva
18-04-2006, 13:13
veèeras: Milan-Barcelona
dabogda ih zgazili katalonci!fuj milan! fuj!
(ajmo minesweeper i ekipa :smt003 )
Fuuuuj Katalonci, fuuuuuj Barca! Viva Caudillo!
:smt003 :smt003 :smt003 :smt003
Just a little bit
18-04-2006, 14:02
MAGICO MILAN
VINCI PER NOI!
FORZA MILAN, MILAN OLE !
Sosteniamo la squadra piu forte
CATALONIA IS NOT SPAIN!!!!!!!!!!!!!!
:smt003
FREE CATALUNYA!!! :smt003
U opcenitoj antipatiji prema talijanskim klubovima (nadam se da nece Tkach opet poceti.. :smt005 ) mogu samo reci: Ajmo Gaucho! :smt003
MinesweePer
18-04-2006, 19:24
veèeras: Milan-Barcelona
dabogda ih zgazili katalonci!fuj milan! fuj!
(ajmo minesweeper i ekipa :smt003 )
budem veèeras neťto nakon tekme napisao, ťanse su 50-50, ne bi dao ni jednoj momèadi osjetnu prednost, osim prednosti domaÌeg terena, pa Ìemo vidjeti kako Ìe to koja momèad iskoristiti. bit Ìe milanu malo teŞe u barci, ne zbog toga ťto igra u gostima nego zbog terena koji je dosta manji na nou campu nego na san siru. (znam da se prije neťto uvijek ťpekuliralo oko barcinog terena da je manji pa to zna ponekad bit velik preoblem za one koji igraju na veÌim terenima pa odjednom doðu na toliko manji, ali milan je velika i iskusna momèad i to im ne bi trebalo zadavati veèih problema). vidimo se veèeras nakon tekme :smt003
fat drummer
18-04-2006, 19:30
bit Ìe to dobra tekma... malo se ipak priklanjam barci zbog dopadljivije igre, ali mislim da Ìe milan zadati viťe glavobolje kataloncima nego katalonci njima, pogotovo u torinu. tu se ne bih zaèudio ni pobijedi od dva razlike
MinesweePer
18-04-2006, 19:35
mislim da ĂŚe milan zadati viĹĄe glavobolje kataloncima nego katalonci njima, pogotovo u torinu.
koji torino? :smt017 ti si na juve zabrijao :smt003
fat drummer
18-04-2006, 19:36
sori, danas nisam pio kavu ťto se i vidi... daklem u milanu... na onom gadnom stadionu èudnog imena ðuzepe meaca
MinesweePer
18-04-2006, 19:37
i da kad sam veÌ kod juventusa, mislim ono, ne treba niti komentirat zadnju prvenstvenu utakmicu, izjednaèit u 95'.... ťta viťe reÌi od toga?
fat drummer
18-04-2006, 19:40
a i milan i juventus su kurve sreĂŚe...
malimrav85
18-04-2006, 19:43
BaĹĄ bi bilo Ĺžestoko da Bayern,Chelsea i Juve popuĹĄe naslov... Jedino se ovaj Lyon pametan pravi... :smt018
BaĹĄ bi bilo Ĺžestoko da Bayern,Chelsea i Juve popuĹĄe naslov... Jedino se ovaj Lyon pametan pravi... :smt018
Chelsea treba joĹĄ samo bod,a Juve i Bayern mogu popuĹĄit.
finale LP Barca - Arsenal
jeli tko èitao SN danas?Anderson je svjetski rekorder u brzini dobivanja crvenog kartona.
jeli tko èitao SN danas?Anderson je svjetski rekorder u brzini dobivanja crvenog kartona.
Aha, ipak meni je legenda Vinnie Jones...za 3 sekunde dobiti zuti treba imati talenta...fenomenalan igrac kao i glumac...
a Tudor najbrŞe iskljuèeni igraè u povijesti talijanske lige
Ma jebeĹĄ sve to...
JA KAŽEM:
AJMO PLAVI!!!!
I FORCA REAL!!!! :smt041
Mene najviĹĄe zanima Goranova prognoza utakmice Hajduk-Rijeka? :smt003
fat drummer
18-04-2006, 22:49
najèudnija utakmica ikad... obadvije momèadi Ìe pobijedit, a dinamo Ìe popuťit iako ne igra. siguran sam.
fat drummer
19-04-2006, 00:27
Dragana SkoèiĂŚa silno je pogodio nes(p)retni poraz u VaraĹždinu. Nakon pet-ĹĄest upropaĹĄtenih zicera kiksao je dotad pouzdani golman. Ĺveliki kuracampionske ambicije potpuno su splasnule - ostaje borba za Kup.
Rijekinog trenera najviťe boli naèin na koji je njegova momèad izgubila. Od momèadi koja je kontrolirala razvoj situacije Rijeka se nakon pogotka domaÌina raspala:
UVERTIRA ZA KUP
ŽiliÌ poklonio pobjedu Varteksu
"Da smo bili loťi, grozni, uŞasni i da smo zbog toga izgubili, bio bih miran. Znam da zvuèi paradoksalno, ali tako je. Bili smo momèad koja je kontrolirala utakmicu, imali smo pet-ťest sjajnih prilika, na kraju nije bilo dovoljno. Razoèaran sam", priznao je SkoèiÌ Veèernjem.
Gorèinu poveÌava spoznaja da je Dinamo izgubio u Splitu. Mogla je Rijeka doÌi na zaostatak od minus pet bodova, koji bi nudio zanimljive scenarije:
"To je sad bespredmetno spominjati. A imao sam osjeÌaj, kad smo mi izgubili, da Ìe i Dinamo izgubiti. Rekao sam to joť u VaraŞdinu nakon dvoboja. Realno, prvenstvo je bilo praktièki rijeťeno i prije ovoga, a sad je nemoguÌe oèekivati da se neťto zakomplicira. Da, gotovo je..."
Ostaje Kup i prilika za uzvrat Varteksu: "Prvenstveni poraz definitivno neÌe utjecati na Kup-dvoboje. To Ìe biti sasvim drukèije utakmice. O Varteksu nisam doznao niťta novo - momèad je to koja zna igrati nogomet, ali i momèad koja ima mana. Te Ìemo mane, naravno, nastojati iskoristiti u finalu", rekao je SkoèiÌ.
Tragièar varaŞdinske utakmice Dragan ŽiliÌ usput je ozlijedio prst, dobio longetu i neÌe braniti u iduÌem kolu, u kojem Rijeèani gostuju na Poljudu.
joĹĄ se samo goran nada...
rafael marquez je zakon-stoper s tehnikom veznog.
Gillardino se pokazao kao igraè za seoske klubove tipa Parma. Da je Inzaghi igrao zavrťilo bi 4:1 za Milan. Sad samo èekam da mi pametni novinari Sportskih sutra objasne kako je Barcelona odigrala "èarobno".
fat drummer
19-04-2006, 01:17
kak su ovi tumplavi, bolje bi bilo da je rui costa igrao uz kaku, a da je sheva bio solo napadaè. ovaj gillardino je za dinamo, promaťuje jednako dobro
konzerva
19-04-2006, 01:17
svaka èast milanu ali barcelona je daleko najbolja! ovo je bila tekma u gostima i pokazali su da su bolji.nisu razbili milan ni niťta takvog,ali imaju bolju kontrolu lopte,protok lopte,sposobnije pojedince i jednostavno su bolji.joj da bude finale barca-arsenal! :smt001
fat drummer
19-04-2006, 01:22
da, dobro lenny, henry je genijalan na drugi naèin. ronaldinho moŞe proigrat neku nebesku lptu valjda sa slomljenim nogama i to napravi tako da se èudiť kako svi to ne moŞemo.
henry je isto legenda, ali njegova genijalosnot leĹži u eksplozivnosti i zavrĹĄnim prodorima.
henry bi bio izgubljen na poziciji koju igra ronaldinho kao ĹĄto bi ovaj krepavao na thierrievoj poziciji
konzerva
19-04-2006, 01:24
govoriti o loĹĄoj kontroli lopte milana je smijeĹĄno!
je,zato ja to nisam ni rekao.ali barcelona je najjaèa u tom segmentu,mislim najjaèa na svijetu (joť kad kupe kranjèara :smt003 )
Tko gubi, ima se pravo ljutiti.
Kolega Tkach, ukoliko Milan proðe, pa ma na kakav god naèin, ja æu Vam stisnuti ruku. Hoæete li i Vi meni u suprotnom? :smt003
Uglavnom taktika "Staam æe izlaziti visoko na Ronaldinha, a pomagat æe mu Gattuso" iliti "tko leži, ne bježi" nije ni izdaleka upalila.
Gattuso je par puta majstorski zasurlao u prazno pred R.-ovim lažnjakom, bilo je smiješno za gledat. :smt005
Kaka majstor - moj naklon. Nažalost iliti na svu sreæu, igra s kmetovima a la Gilardino koji ga kurca ne kuže, a ni Seedorf nije djelovao nekako smisleno s onim svojim "jarnijevskim" nabacivanjima na tribinu.
Eto'o isto podosta konjevit i sirov danas.
Barcelona možda nije odigrala èarobno, ali budimo objektivni - nijedna momèad ne zna onako držati loptu (eventualno Arsenal) i ako zbog nièega drugog, milanisti, zaplješæite im na tome.
malimrav85
19-04-2006, 01:29
Ne zna dal sam to samo ja ali mislim da je Dida kod gola treba izaĂŚ po loptu malo dublje? A i Nesta je odlutao...
fat drummer
19-04-2006, 01:31
velin komentar: gatuzzo se joť vozi na onom biciklu kojeg mu je ronaldinho ostavio maloèas za uspomenu... care!!!
Kolega Tkach, ukoliko Milan proðe, pa ma na kakav god naèin, ja Ìu Vam stisnuti ruku. HoÌete li i Vi meni u suprotnom? :smt003
Naravno, onaj tko traĹži uzora u visokom oficiru Wehrmachta mora u svakoj prilici biti galantan :smt003
Ne zna dal sam to samo ja ali mislim da je Dida kod gola treba izaĂŚ po loptu malo dublje? A i Nesta je odlutao...
Napravio je najgoru zamislivu stvar, krenuo je po loptu pa stao... valjda Ìe ostati joť koji mjesec u ovoj formi. Iako, treba priznati da je Giuly odlièno pucao (Gillardino, jesi gledao?)
konzerva
19-04-2006, 01:42
rekli su da je ovo najveÌa zarada u povijesti milana od prodanih ulaznica, a èetvrta u talijanskoj povijesti.e pa bať me zanima koje su prve tri!tko zna di bi se to moglo naÌ... :smt017
fat drummer
19-04-2006, 10:07
mladog kaspara iz mancitya... mlado rijeťenje... a ťto Ìe im joť golmana kad imaju austalsku mrcinu kalca? dva metra èistog golmana!
Milan je po meni, gledajuæi ta imena iz momèadi pojedinaèno, poslije Barce, vjerojatno najjaèa momèad svijeta. Samo eto, skroz mi se ne sviða naèin na koji igraju. Da ih je baciti u Premiership na par mjeseci gdje naprosto moraÅ¡ forsirati napadaèki nogomet jer ga i ostali igraju, ne bi im bilo kraja. Ali ovako... Berlusconi htjede leprÅ¡avu igru s tri napadaèa, a Anccelotti jedno vrijeme èak forsirao samo Åveliki kuracevèenka naprijed... Dobro da je i drugog ubacio...
Hoæu reæi, mislim da mladost/starost ekipe nije ni izdaleka problem još barem dvije godine, iako je istina da primjerice dedek Costacurta igra na staroj slavi i trèi sporije od mene.
velin komentar: gatuzzo se joť vozi na onom biciklu kojeg mu je ronaldinho ostavio maloèas za uspomenu... care!!!
Ja pamtim ono - 'Ne to Eto'o!' :smt003
zakon mi je komentar u vecernjem: "A Ronaldinho se i u polufinalu LP igra nogometa"
btw. imam neki cudan filing da bi se Villareal mogao provuci...
Mislim da u Londonu V. nema šanse. Kad se sjetim kako su Juve razbucali, nimalo se ne brinem... :smt002
Ronaldinho je car! Ono dodavanje petom... :smt038
A veceras ce topnici dominirati...zadnja europska utakmica na Highburyju
malimrav85
19-04-2006, 17:37
Mislim da stavim 50kn na prolaz villareala i milana.onak,iz zajebancije.
MinesweePer
19-04-2006, 18:50
evo i mog komentara na sinoènju tekmu: podjednako dobri i jedni i drugi, barca za nijansu ipak bolja i to je iskoristila, svaka èast. joť je uzvrat u igri, iako sumnjam da Ìe se Milan uspijet izvuÌ u barci. u nadi je spas :smt001
fat drummer
19-04-2006, 20:45
Niko je Şelio je i u Barcelonu, koja je njegov djeèaèki san, ali tamo je konkurencija prejaka. Prognoze kaŞu da je 95 posto sigurno da Ìe potpisati za Lyon, ostatak od 5 posto su izgledi da ode u Bayern ili vjeèni Rim
ZAGREB - Split veÌ zna i naveliko prièa o tome, Niko Kranjèar Ìe na kraju sezone napustiti Hajduk! Ni Kranjèar to ne skriva, èak je najavio da Ìe potpis za novi klub pokuťati obaviti prije Svjetskog prvenstva.
Odmjereni Kranjèar ĂŚe u izjavama biti vrlo decentan, o Splitu ĂŚe govoriti u superlativima, jer ga je taj grad prihvatio kao âdragog prognanika iz Zagrebaâ, kao ĹĄto je svojedobno prihvatio i Bernarda Vukasa i Stjepana DeveriĂŚa.
Serie A âprebrutalnaâ za Niku
U razgovoru s izbornikom pokuťali smo doznati neťto viťe o novoj destinaciji Nike Kranjèara. Bio je zakopèan do grla, nerado govori o sinovljevim poslovima, o kojima uglavnom brine obiteljski odvjetnik Emil Žgur.
- Znam samo da Niko ima tri opcije, Lyon, Romu i Bayern MĂźnchen! Koju ĂŚe Niko odabrati, to morate pitati njega i njegovog odvjetnika!
Dobro obavijeĹĄtena splitska riva tvrdi da je Niko veĂŚ dovrĹĄio pregovore s novim francuskim prvakom i da ĂŚe iduĂŚu sezonu vjeĹžbati pod ravnanjem Gerarda Houlliera, koji je svojedobno u Liverpoolu bio trener i Igoru BiĹĄĂŚanu. O visini transfera se samo naklapa, Niki je najvaĹžnije da je u pitanju dobar europski klub sa zapada, prisutan u Ligi prvaka. U Lyonu je sve to dobio, plus ĹĄto ĂŚe igrati u paru s genijalnim Brazilcem Juninhom.
Roma se vrti oko Kranjèara veĂŚ godinu dana, ali, tamo je Francesco Totti, Kranjèarov idol, i teĹĄko bi u istoj momèadi bilo mjesta za dvojicu sliènih igraèa. Pitanje je takoðer nije li Serie A âprebrutalnaâ za igraèa a la Kranjèar, da li bi se fantazista snaĹĄao u prljavom i okrutnom talijanskom nogometu.
Pet posto izgleda za MĂźnchen
Do prije nekoliko mjeseci kao najozbiljniji kupac figurirao je Bayern, jer se veĂŚ dugo naklapa da ĂŚe Michael Ballack napustiti âFC Hollywoodâ, kako novinari zovu najpopularniji njemaèki klub. No, njihovo zanimanje je utihnulo, iako Kranjèar senior tvrdi da ono joĹĄ uvijek - tinja.
Niko Kranjèar je bio ponuðen mnogim klubovima, èak i u Chelsea. Dugo se tvrdilo da ima èvrsti klub u Premier ligi, ali nije se uspio ugurati u neki od pet najveÌih engleskih klubova. Želio je i u Barcelonu, koja je njegov djeèaèki san, ali tamo je konkurencija prejaka. Prognoze kaŞu da je 95 posto sigurno da Ìe potpisati za Lyon, ostatak od 5 posto su izgledi da ode u Bayern ili vjeèni Rim.
ili kako je lyon preĹĄao u drugu ligu....
kaj nitko nije uèio Veline rijeèi Pipo Inzaghi je ovih dana gripo. :smt005 :smt005
Barcelona prolazi sigurno,a vjerojatno i Arsenal.
:smt003
malimrav85
19-04-2006, 21:50
najèudnija utakmica ikad... obadvije momèadi Ìe pobijedit, a dinamo Ìe popuťit iako ne igra. siguran sam.
Mislim da Ìe Dinamo u svakom sluèaju izgubit.
A utakmica Ìe zavrťit 9-8 za Rijeku. Biti Ìe to ljepotica i vodstvo HNL-a Ìe odluèiti dati Rijeki naslov radi super forme u toj utakmici.
fat drummer
19-04-2006, 22:13
i rijeka Ìe odmah zbog prikazanog nogometa biti stavljena kao polufinalist lige prvaka s poèetnih 3-0 prednosti jer tolko i zasluŞuju. i ronaldinho Ìe sam otkupit svoj ugovor kako bi mogao zaigrat za rijeku, besplatno... jer , pogledajmo istini u oèi, prva postava rijeke je prejaka za njega...
A dajte nemojte viĹĄe :smt003
Da neko zaluta na nať forum i èita ove morbidne postove na "Nogometu" mislil bi da nismo bať doma :smt003
bob rock
19-04-2006, 22:58
A dajte nemojte više :smt003
Da neko zaluta na naš forum i èita ove morbidne postove na "Nogometu" mislil bi da nismo baš doma :smt003
ti ne vjeruješ u ovo što se govori?
malimrav85
19-04-2006, 23:00
A dajte nemojte viĹĄe :smt003
Da neko zaluta na nať forum i èita ove morbidne postove na "Nogometu" mislil bi da nismo bať doma :smt003
ti ne vjerujeĹĄ u ovo ĹĄto se govori?
Nije normalan. :smt009
samo se vi smijte,pazite da se nebi ja smijao na kraju prvenstva
Kaj velite na vjevericu onu? :smt005
Jel to nekom iz dĹžepa ispalo.
P.S. Sudija - jad i èemer :smt011
fat drummer
20-04-2006, 11:13
samo se vi smijte,pazite da se nebi ja smijao na kraju prvenstva
pazit ĂŚemo gorane, samo da se ti ne bi smijao
Nisam nikad vidio dosadniju momèad od onog Villareala. Frajeri ne znaju šta æe s loptom cijelo vrijeme. Bezveze prekinu Arsenalu napad i onda nešto šatro kombiniraju dok im ovi opet ne uzmu. I tako unedogled. Kilave, kilave i kilave. Strahota.
Mislim da bi se Barcelonini i Arsenalovi protivnici stvarno trebali suzdrŞavati od takvih bezboŞnièkih poteza kao ťto su prekidanja njihovih napada.
malimrav85
20-04-2006, 14:46
Kaj velite na vjevericu onu? :smt005
Jel to nekom iz dĹžepa ispalo.
P.S. Sudija - jad i èemer :smt011
TuĹžno je to kaj mi je vjeverica bila zanimljivija od utakmice. A sudac ej debil. Trebala je vjeverica sudit. BrĹža je.
Jesam veĂŚ rekao da ĂŚe Dinamo izgubit ovo kolo a hajduk i rijeka dobit? E pa ako nisam sad govorim.
Mislim da bi se Barcelonini i Arsenalovi protivnici stvarno trebali suzdržavati od takvih bezbožnièkih poteza kao što su prekidanja njihovih napada.
Pa no, i ja kažem. Mislim, neka se suzdržavaju kako bismo barem neki gol vidjeli buduæi da je oèito da vlastitih (napada) nemaju. Ili oprosti, pa imaju da, ali ne mogu prazan gol pogoditi. Možda ih se zato i pušta da doðu toliko blizu samog bijelog okvira.
Insomniac
20-04-2006, 16:24
http://www.index.hr/images2/VjevericaH1v.jpg
Dvanesti igrac Arsenala :smt005
http://www.index.hr/images2/VjevericaH4v.jpg
cek, ta skviril je stvarno zalutala na travnjak???
:smt005
znao sam da nesto ne valja s tim novim arsenalom...
prokleti zoberi! :smt012
Je...vjeverica trci po travnjaku i to je slatko...a kad uleti neki golac odma 10 drotova na njega :smt005
jutarni je tako legendarna novina
dan prije tekme arsenal-villareal pišu formacije i u vrhu napada arsenala piše eto'o. to im je ostalo od dan prije...
a ludi su ko šlape:smt005
u barci æe bit gusto al barca prolazi. zaslužili su konaèno nešto osvojit, milan mi je ultra dosadan
arsenal faforit za dalje, teško æe villareal pobijedit 2-0....
Sudac i vjeverica su bili najzanimljiviji.Arsenal je igrao slabije nego protiv Reala i Juventusa
malimrav85
21-04-2006, 01:12
dan prije tekme arsenal-villareal piĹĄu formacije i u vrhu napada arsenala piĹĄe eto'o. to im je ostalo od dan prije...
a ludi su ko ĹĄlape:smt005
u barci Ìe bit gusto al barca prolazi. zasluŞili su konaèno neťto osvojit, milan mi je ultra dosadan
arsenal faforit za dalje, teĹĄko ĂŚe villareal pobijedit 2-0....
Ti pojma nemaĹĄ.
Dinamo ispada a hajduk i rijeka prolaze!
Haaaaalllllooooooooooooo?
:smt011
malo se i KuĹže boji Rijeke
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=314321
konzerva
21-04-2006, 18:57
http://www.iskon.hr/sport/page/2006/04/21/0109006.html
to se traŞi!!! 10 u ligi, èetverokruŞno! zaťto tek u sezoni 07/08?ťto prije
fat drummer
21-04-2006, 20:38
http://www.iskon.hr/sport/page/2006/04/21/0109006.html
to se traŞi!!! 10 u ligi, èetverokruŞno! zaťto tek u sezoni 07/08?ťto prije
Pred nama je novi sluèaj, spretni pravnici brzo su naťli model i akrobaciju rijeèima koja im dopuťta da promijene sustav igranja u Prvoj HNL. Pardon, kaŞu, nije rijeè o promjeni sustava nego o izmjeni naèina igranja utakmica Prve HNL.
Rijeè je o tome da je UdruŞenje klubova Prve HNL pred èlanove Izvrťnog odbora Hrvatskoga nogometnog saveza stavilo pretprijedlog te izmjene, a pravi prijedlog (koji se, uvjereni smo, neÌe razlikovati od tog inicijativnog ťtiva) bit Ìe predstavljen na sljedeÌem sazivu HNS-ove vlade krajem svibnja. Naime, Izvrťni odbor moŞe donijeti odluku o izmjeni naèina igranja utakmica, ali ne i o sustavu, o kojem odluèuje Skupťtina HNS-a.
To Ìe na red doÌi poslije. U svibnju Ìe UdruŞenje predloŞiti da prvoligaťko druťtvo i dalje èini 12 klubova i da se igra trokruŞno. I tako bi se igralo veÌ od sljedeÌe natjecateljske sezone.
pa se ti zajebavaj s pravnom sluĹžbom!!!
nadam se da Kamen danas moĹže iznenadit Dinamo
Nema iznenaðenja, Kamen je kvalitetniji i pobjeðuje.
Nema iznenaðenja, Kamen je kvalitetniji i pobjeðuje.
sve je moguĂŚe,ja se nadam bar remiju
dan prije tekme arsenal-villareal pišu formacije i u vrhu napada arsenala piše eto'o. to im je ostalo od dan prije...
a ludi su ko šlape:smt005
u barci æe bit gusto al barca prolazi. zaslužili su konaèno nešto osvojit, milan mi je ultra dosadan
arsenal faforit za dalje, teško æe villareal pobijedit 2-0....
Ti pojma nemaš.
Dinamo ispada a hajduk i rijeka prolaze!
Haaaaalllllooooooooooooo?
:smt011
:smt017 :smt017 :smt017 :smt017
Rekao bih da se to Mrav sprda na silne slicne postove Gorana...bez brige...
Alan Shearer rekao konaèno "zbogom"
:smt009 :smt009 :smt009
Steta....
Alan Shearer rekao konaèno "zbogom"
:smt009 :smt009 :smt009
Steta....
Istina. Ali stisnu èovjeka godine i mora se. Mislim da bi na njegovom mjestu i prije otišao. Nekad mi je bio najbolji napadaè uopæe.
Baš njegov transfer u Newcastle (15 milijuna funti) je napravio veliku prekretnicu u današnjem nogometu. Tada poèinju ogromne odštete za igraèe.
Åveliki kuracto se desilo s Denilsonom? Taj deèko je bio velika nada, a ubrzo nakon Shearerova transfera, za njega je Deportivo iskeÅ¡irao joÅ¡ veæu paru. Onda je imao nekih problema, ozljeda, bio prgav pa se svaðao s trenerima, a sad se viÅ¡e niÅ¡ta ne èuje za njega. Ili se samo meni tako èini?
Rekao bih da se to Mrav sprda na silne slicne postove Gorana...bez brige...
Mo izgleda nije pratio zadnjih 20-ak stranica ovog topica :smt003
Istina. Ali stisnu èovjeka godine i mora se. Mislim da bi na njegovom mjestu i prije otišao. Nekad mi je bio najbolji napadaè uopæe.
Baš njegov transfer u Newcastle (15 milijuna funti) je napravio veliku prekretnicu u današnjem nogometu. Tada poèinju ogromne odštete za igraèe.
Åveliki kuracto se desilo s Denilsonom? Taj deèko je bio velika nada, a ubrzo nakon Shearerova transfera, za njega je Deportivo iskeÅ¡irao joÅ¡ veæu paru. Onda je imao nekih problema, ozljeda, bio prgav pa se svaðao s trenerima, a sad se viÅ¡e niÅ¡ta ne èuje za njega. Ili se samo meni tako èini?
Bas mi je drago kaj je postao najbolji strijelac Newcastle-a svih vremena...jos jedan iz meni najdrazeg doba engleskog nogometa...zajedno sa Cantonom i Gascoigne-om...Denilson...ah...nekad najskuplji igrac na svijetu...al nije igrao u deportivu neg u betisu...21,5 milijuna funti platili Sao Paolu...nije bas igrao u nekoj formi...nije imao kontinuitet...
moj feler... Real Betis, ne Deportivo, zabunio sam se
1-3 za Dinamo...nije lose...malo su me razveselili... :smt003
Bit ĂŚe da je opet sudac sredio pobjedu Dinamu :smt003
malimrav85
22-04-2006, 22:31
Bit ĂŚe da je opet sudac sredio pobjedu Dinamu :smt003
Kako si znao. Ti oko sokolovo jedno... :smt002
fat drummer
23-04-2006, 00:52
da. kuŞiť ti suca, kak je puťtao dinamu da kontrolira loptu a ono kamen ih je stiskao svih 90 minuta. zavjera!!! jer kamen je objektivno jaèa momèad ťto je i dokazao ovom utakmicom.
e mrav, tko ĂŚe pobijedit za tjedan dana u rijeci? mislim znamo, ali da prognoziraĹĄ... tako da bude poĹĄteno i da sluĹžbeno budeĹĄ prvi! (ko i rijeka)
Rijeka - Dinamo 1
vidi se da je Dinamo u krizi,priznali vi to ili ne a prvenstvo joĹĄ nije gotovo
fat drummer
23-04-2006, 11:36
da, fakat... pobjeda od 3:1 s igraèem manje je fakat pokazatelj krize!
protiv Kamen Ingrada,a s igraèem manje su ostali kod 2:1.obrana je u velikoj krizi,a da je juèer bio jaèi protivnik izgubio bi Dinamo.tako Ìe bit u subotu na Kantridi.
Gle, pomiri se sa sudbinom... Ĺveliki kuracto god bilo na Kantridi, Rijeka neĂŚe biti prvak, veĂŚ Dinamo... I ti to u sebi duboko znaĹĄ, Gorane... :smt002
Gle, pomiri se sa sudbinom... Ĺveliki kuracto god bilo na Kantridi, Rijeka neĂŚe biti prvak, veĂŚ Dinamo... I ti to u sebi duboko znaĹĄ, Gorane... :smt002
joĹĄ to nije sigurno
Ah...nogomet.
Moram se pohvalit, èak sam neťto i pratila nogomet (sport opèenito) u zadnje vrijeme.
Gledala sam Barcu i Milan(Ronaldinho je fakat ruŞan ali fakat zna s tom loptom!) i Villarreal i Arsenal (ako smijem primjetit, Arsenalovci imaju super dresove, bať mi se sviðaju!! :smt003 )
fat drummer
23-04-2006, 16:45
protiv Kamen Ingrada,a s igraèem manje su ostali kod 2:1.obrana je u velikoj krizi,a da je juèer bio jaèi protivnik izgubio bi Dinamo.tako Ìe bit u subotu na Kantridi.
da je baba dida bila bi muĹĄko... da je dinamo igrao protiv barcelone i arsenala zajedno izgubio bi. rijeka ima susret sa varteksom i mislim da ĂŚe radije lovit kup nego prvenstvo..
bob rock
23-04-2006, 17:05
protiv Kamen Ingrada,a s igraèem manje su ostali kod 2:1.obrana je u velikoj krizi,a da je juèer bio jaèi protivnik izgubio bi Dinamo.tako æe bit u subotu na Kantridi.
ali
1) nit je bio jaèi protivnik
2) nit je dinamo bio na trenutak u poziciji izgubiti
3) nakon iskljuèenja dinamo je zabio gol
4) hajduk je progutao kvalitetni obrok, na što se nisi osvrnuo (što opet ukazuje da ti nisi navijaè nego padobranac, jer niti navijaš za hajduk, niti navijaš za rijeku, niti navijaš za osijek, za varteks æeš navijati kada se budu borili za drugo mjesto... ti navijaš protiv dinama... da dinamo sutra zaigra protiv partizana, simpatizirao bi vrlo vjerovatno potonjeg... to ipak nešto govori o tebi kao osobi)
5) ako i dinamo pobjiedi rijeku, zanima me što æeš naæi kao izgovor? jesi li pripremio nešto? hoæe li to biti sudac? vjetar? loš dan šariæa? novakoviæa?
________
u tvojim varijantama i "struènim" procjenama dinamo ima 2 pobjede, 2 sretna remija i 46 teških poraza, rijeka je krov europe, hajduk ima 30 bodova prednosti pred dinamom, novakoviæ-shabrini tandem je jaèi od eto'o-ronaldinho tandema...
u realnom svijetu dinamo ima 8 bodova prednosti pred rijekom, 30 pred hajdukom, dinamo može nadomjestiti neigranje modriæa, mamiæa, bošnjaka, rijeka ne može (ako se dobro sjeæam, nakon zadnjeg poraza rijeke, pozivao si se na šariæevo neigranje)...
4) hajduk je progutao kvalitetni obrok, na što se nisi osvrnuo (što opet ukazuje da ti nisi navijaè nego padobranac, jer niti navijaš za hajduk, niti navijaš za rijeku, niti navijaš za osijek, za varteks æeš navijati kada se budu borili za drugo mjesto... ti navijaš protiv dinama... da dinamo sutra zaigra protiv partizana, simpatizirao bi vrlo vjerovatno potonjeg... to ipak nešto govori o tebi kao osobi)
.
=D> =D> =D> =D>
I da ja nes pridodam ovoj "zloj" kampanji protiv gorana i njegovih nesuvislih izjava...ak je dinamova obrana u krizi kak objašnjavaš cinjenicu da imaju ravno duplo manje primljenih golova od rijeke...??...po tvojoj logici rijeka ima krizu obrane cijelu sezonu...
fat drummer
23-04-2006, 19:27
dinamo je u zadnje dvije utakmice primio dva gola... jebena kriza obrane! inaèe, znate ťto je zanimljivo, ove godine rijeka je velik broj utakmica odigrala kolo kasnije s protivnikom s kojim je dinamo igrao kolo ranije... slabije momèadi se se teťko oporavljale od dinamovog razbijanja ťto je moŞda i razlog viskog rijekinog plasmana.
ako niko kranjèar ode na sp, on ĂŚe biti igraè s najveĂŚom straĹžnjicom u povijesti SP. a juèer je odigao za desetku-ha ha ha, koji je to jadnik. ak je netko juèer gledao arsenal-tottenham, zamislite niku debelog recimo u tottenhamu. pa taj ne bi zdrĹžao 20 min, stajao bi na sredini. njega je ĹĄuker nudio wengeru, ali wenger ne puĹĄi takve debile. NIKO- NAJVEĂA ZABLUDA HRVATSKOG NOGOMETA! :smt003
rijeka ima susret sa varteksom i mislim da ĂŚe radije lovit kup nego prvenstvo..
istina,ali lovit ĂŚe i pobjedu proiv Dinama a onda ĹĄto bude u zadnja 3 kola
[quote="bob rock"]hajduk je progutao kvalitetni obrok, na ťto se nisi osvrnuo (ťto opet ukazuje da ti nisi navijaè nego padobranac, jer niti navijať za hajduk, niti navijať za rijeku, niti navijať za osijek, za varteks Ìeť navijati kada se budu borili za drugo mjesto... ti navijať protiv dinama... da dinamo sutra zaigra protiv partizana, simpatizirao bi vrlo vjerovatno potonjeg... to ipak neťto govori o tebi kao osobi)
ja navijam za Hajduk a u Ligi prvaka ĂŚu navijat za prvaka Hrvatske.
dinamo je u zadnje dvije utakmice primio dva gola... jebena kriza obrane! inaèe, znate ťto je zanimljivo, ove godine rijeka je velik broj utakmica odigrala kolo kasnije s protivnikom s kojim je dinamo igrao kolo ranije... slabije momèadi se se teťko oporavljale od dinamovog razbijanja ťto je moŞda i razlog viskog rijekinog plasmana.
ma da,a ovo proljeĂŚe je bilo toliko razbijanja.Nakon poraza od Dinama joĹĄ viĹĄe se bore protiv Rijeke.
ako niko kranjèar ode na sp, on ĂŚe biti igraè s najveĂŚom straĹžnjicom u povijesti SP. a juèer je odigao za desetku-ha ha ha, koji je to jadnik. ak je netko juèer gledao arsenal-tottenham, zamislite niku debelog recimo u tottenhamu. pa taj ne bi zdrĹžao 20 min, stajao bi na sredini. njega je ĹĄuker nudio wengeru, ali wenger ne puĹĄi takve debile. NIKO- NAJVEĂA ZABLUDA HRVATSKOG NOGOMETA! :smt003
znam da je purgerima teťko prihvatit,ali Kranjèar je najbolji igraè naťe lige.
Bolji i od Vugrinca,Eduarda,Pletikose i Bosnjaka?
Po svim statistikama nije.
Dakle tebi subjektivno........volis ih bucmaste? :smt007
Bolje da se ljulja nego da zulja,ha?
Bolji i od Vugrinca,Eduarda,Pletikose i Bosnjaka?
Po svim statistikama nije.
Dakle tebi subjektivno........volis ih bucmaste? :smt007
Bolje da se ljulja nego da zulja,ha?
od da Silve i Boťnjaka je sigurno bolji,a ako je vratar najbolji igraè lige...
fat drummer
24-04-2006, 01:12
kranjèar je definitvno najbolji igraè hajduka i pokretaè te krepane momèadi. èak bi i gmoney priznao da je za onu seriju mediokriteta i polutalenata kranjèar jebeni zidane! ali cijele lige?!?! o gorane, opet te droge... moŞda bi ibio najbolji da igra u rijeci ili dinamu, ali ovako nije. moŞda je talentiran, ali to malo znaèi kada se guťi u Şabokreèini zvanoj hajduk
kranjèar je definitvno najbolji igraè hajduka i pokretaè te krepane momèadi. èak bi i gmoney priznao da je za onu seriju mediokriteta i polutalenata kranjèar jebeni zidane! ali cijele lige?!?! o gorane, opet te droge... moŞda bi ibio najbolji da igra u rijeci ili dinamu, ali ovako nije. moŞda je talentiran, ali to malo znaèi kada se guťi u Şabokreèini zvanoj hajduk
pa koje sad to ima veze u kojem klubu igra?Kranjèar je jednini standrardni A reprezentativac i to je èinjenica.
fat drummer
24-04-2006, 01:29
pa ono gorane bitno je... kranjèar moŞda ima talenta ali taj talent je goli kurac ako ga ne razvija. to ťto je standardni reprezentativac je druga stvar i vjerojatno vrlo diskutabilna tema (ÌaÌa mu je izbornik za divno èudo)
modriÌ ima neke kvalitete koje kranjèar nikada neÌe imati (radnu etiku i Şelju koja ne proizlazi iz oèajnièke potrebe za bijegom iz hajduka), trku i izdrŞljivost ali nema kranjèarov sirovi talent u tolikoj kolièini.
kranjèar ne trèi kad treba i kada je to potrebno nego kad Şeli. ne, to nije odlika najboljeg igraèa lige! èak i ona panjina od bosnara trèi kad treba. kranjèar je tvrdoglavo magare jer zna da ne moŞe izgubiti mjesto u repki. bi kurac tako ne trèao da je npr. katanec izbornik... tvoja subjektivna procjena da je najbolji je u stvarnosti potkrepljena jedino ocjenama u manageru a to je kao ťto znamo fikcija
ma samo sam èekao komentar oko izbornika.nego,koliko je ono reprezentacija izgubila sluŞbenih utakmica sa Nikom u sastavu?ModriÌ ima jako malo kvaliteta.
fat drummer
24-04-2006, 01:37
da fakat... imať pravo.. inaèe jesi znao da je hrvatska primila pet golova u kvalifikacijam i od toga su tri pala kad je robert kovaè izaťao van. ergo, kranjèar je za kurac, problem leŞi u kovaèu. koliko je naťa repka puta izgubila kada je igrao ardijan kozniku ili jerko leko.
kada kranjèara suigraèi iz repke javno prozivaju zbog igranja dva poteza i gotovo onda je oèito da ga se u velik broj utakmica zove zbog poloŞaja oca.
i inaèe, modriÌ je u nedavnoj analizi osam renomiranih trenera jednoglasno proglaťen must haveom za repku na prvenstvu (od karaèiÌa do vlaka)
Zlatko Kranjèar je sam priznao da je pogrijeťio kad je vadio Kovaèa iz igre u Maksimiru protiv Bugara.rekao si,8 renomiranih trenera!btw,sa vlakom sam imao prilike razgovarat.ako neťto treba repki,to su Vugrinec i RapaiÌ.
ne kuŞim kako si izvukao zakljuèak da je problem u Kovaèu
konzerva
24-04-2006, 01:51
kranjèar je po novinama proglaťen zvijezdom joť kad je imao 16 godina! plaÌeni oglasi kod Şidaka :smt013 al opet nije bať ni najgori igraè na svijetu.zna odliène stvari napravit i nije bed da igra,ak je igro dosad i bilo je ok.nebitno jel ga pokriva kovaè il neko drugi
ma niko kranjèar nije uopÌe graðen ne samo za nogometaťa, nego i za sportaťa uopÌe
ma niko kranjèar nije uopÌe graðen ne samo za nogometaťa, nego i za sportaťa uopÌe
a koji si ti pak struènjak :smt016 :smt016 :smt016 :smt016
Lucius Veratius
24-04-2006, 03:47
Kranjèar je odlièan igraè, ali truli u Hajduku i hrvatskoj ligi opÌenito. Da je otiťao van ťto ranije mogao je za koju godinu biti novi Boban, a ovako qrtz.
fat drummer
24-04-2006, 10:43
Zlatko Kranjèar je sam priznao da je pogrijeťio kad je vadio Kovaèa iz igre u Maksimiru protiv Bugara.rekao si,8 renomiranih trenera!btw,sa vlakom sam imao prilike razgovarat.ako neťto treba repki,to su Vugrinec i RapaiÌ.
ne kuŞim kako si izvukao zakljuèak da je problem u Kovaèu
problem je u ne igranju kovaèa! zaime isusa krista jel ti moram crtat?! i moram li ti nabrajat trenere? nije toliko problem u utakmicama koje kranjèar igra za repku jer nikad ne gubimo i kad igra srna, problem je u tome ťto on daje reprezentaciji. ako robert kovaè kaŞe da je kranjèar igraè od dva dodira po utakmici i nitko ne ustane i kaŞe: pa u pièku materinu roberte, ne slaŞemo se s tobom, e onda se trebamo zamisliti jeli kranjèar u repki samo zato ťto je tako jebeno odlièan ili jer ga i stari gura..
bazina je proglaťen najboljim strancem austrijskog prvenstva. zaťto nikada nije zaigrao? zar je moguÌe da je kranjèar toliko bolji?
ja ne kuŞim kako su nam vugrinec i rapaiÌ potrebniji od rastrèanijeg fantazista? zar nismo bar pokriveni na tim pozicijama? na poziciji kreativne poluťpice se krpamo, ovdje bar imamo zamjene, ako niťta drugo onda bar pro forma!
5) ako i dinamo pobjiedi rijeku, zanima me što æeš naæi kao izgovor? jesi li pripremio nešto? hoæe li to biti sudac? vjetar? loš dan šariæa? novakoviæa?
________
goranu æe vjerojatno biti krivi oni klinci koji dodaju lopte kao nedavno bonaèiæu
kranjèar najbolji igraè lige?
haha gorane
baš si zabavan..
oèito nikad nisi vidio modriæa na djelu kad prièaš da ima malo kvaliteta
ako ništa èovjek trèi i trudi se za razliku od nike koji se penzionira cijelu tekmu
:smt007 VOLIM TE GORANE! :smt007
:smt112
ma samo sam èekao komentar oko izbornika.nego,koliko je ono reprezentacija izgubila sluŞbenih utakmica sa Nikom u sastavu?ModriÌ ima jako malo kvaliteta.
BrkaĹĄ kauzalnost i korelaciju.
Daj ostavite jadnog Gogija na miru. Nek Ĺživi u svojem svijetu. :smt020
Nije uopÌe problem u R. Kovaèu.Vugrinec i RapaiÌ su potrebni jer su u odliènoj formi.Gledao sam ja ModriÌa puno puta,zato i mislim da nije potreban repki.Bazina stvarno ni u kom sluèaju nije potreban.
Nije uopÌe problem u R. Kovaèu.Vugrinec i RapaiÌ su potrebni jer su u odliènoj formi.Gledao sam ja ModriÌa puno puta,zato i mislim da nije potreban repki.Bazina stvarno ni u kom sluèaju nije potreban.
Joť malo ajduèkih wet dreamsa. Narkolepsièni Miki i debeli Niko su prevelik teret za jednu ekipu, zna to èak i pijani Cico koji zato i ne zove RapaiÌa. Znao je to i senilni Otto koji nije nikad zvao Niku jer je RapaiÌ popunjavao njegovu kvotu ťetaèa. Jedina razlika je u tome ťto RapaiÌ za razliku od Nike nekad i napravi ono ťto se oèekuje - rijeťi utakmicu jednim potezom.
Joť malo ajduèkih wet dreamsa. Narkolepsièni Miki i debeli Niko su prevelik teret za jednu ekipu, zna to èak i pijani Cico koji zato i ne zove RapaiÌa. Znao je to i senilni Otto koji nije nikad zvao Niku jer je RapaiÌ popunjavao njegovu kvotu ťetaèa. Jedina razlika je u tome ťto RapaiÌ za razliku od Nike nekad i napravi ono ťto se oèekuje - rijeťi utakmicu jednim potezom.
kolikom gluposti u jednom postu!
jesi ti gledao koju utakmicu RapaiÌa ove godine?ja jesam pa znam ťto prièam.
fat drummer
24-04-2006, 17:51
o gorane, balvane... problem leŞi u eventualnoj kovaèevoj ozlijedi. tvoj nièim utemeljeni kvazargument: koliko smo utakmica izgubili kad je igrao niko kranjèar je nevaŞan jer mi se ruťimo kad nemamo kovaèa. kranjèar je igraè koji se uklapa manje ili viťe u igru, kovaè je igraè koji nam drŞi igru na okupu. ti aludirať na kranjèarovu supermen kvalitetu ili da nam on drŞi igru ťto je notorna pizdarija
sad stani i pogledaj koliko imamo alternacija na mjestu koje bi igrao miki i koje bi igrao vugirnec. bar po dvije, a na kranjèarovom mjestu nemamo niti jednu, bar ne klasiènu poluťpicu fantazista. bazina je igraè koji bi nam koristi jednako kao i vugrinec ili rapaiÌ, ali mu u prilog ide pozicijakoju igra i iskustvo te izdrŞljivost i borbenost.
rapaiÌ je odgrao zadnje dvije utakmice u belgiji fenomenalno, ali gdje je bio ovih dvije godine? sunce mu jebem, pogledaj ťto je cico vukao u hongkong!! ako se tada nitko nije Şalio na nedostatak rapaiÌa onda se moramo zapitat ima li smisla vuÌ èovjeka u repku zbog dvije utakmice?
konzerva
24-04-2006, 18:27
Joť malo ajduèkih wet dreamsa.
nemoj tako.ustvrdili smo gore da nije goran ajdukovac...
fat drummer
24-04-2006, 18:29
tako je, goran je antidinamovac!
konzerva
24-04-2006, 18:35
buduĂŚi da nema avatar predlaĹžem mu ovaj:
http://img227.imageshack.us/img227/928/wales44fo.jpg (http://imageshack.us)
fat drummer
24-04-2006, 18:45
sunce mu jebem, moĹžemo mi i bolje!
http://i32.photobucket.com/albums/d16/fatdrummer/dinamo.gif
a za sig:
dinamo, sotonina alternativa hajduku/rijeci/cibaliji/kamen ingradu/ varteksu/bilokome
ili
dinamo ne pobjeðuje, dinamo krade!
A nije si on kriv, deèki nemojte ga zezati.
Svaki vikend letim èarterom za Belgiju.
Zaista, u pravu si.
malimrav85
25-04-2006, 01:20
jesi ti gledao koju utakmicu RapaiÌa ove godine?ja jesam pa znam ťto prièam.Svaki vikend letim èarterom za Belgiju.
PodsjeÌa me na onog tipa koji mi je tvrdio u jesen da Ìe Bolton iznenadit Chelsea a Chelsea je dobila 3-1 veÌ. A hvalio se stalno kak ima neki program di gleda sve utakmice engleske lige. I da Wright-Philips nije krilo nego klasièni vezni igraè. MoÌda se prepozna? :smt017
A moĹžda je goran taj tip? On je mitsko biĂŚe,polu goran polu taj drugi tip? :smt017
o gorane, balvane... problem leŞi u eventualnoj kovaèevoj ozlijedi. tvoj nièim utemeljeni kvazargument: koliko smo utakmica izgubili kad je igrao niko kranjèar je nevaŞan jer mi se ruťimo kad nemamo kovaèa. kranjèar je igraè koji se uklapa manje ili viťe u igru, kovaè je igraè koji nam drŞi igru na okupu. ti aludirať na kranjèarovu supermen kvalitetu ili da nam on drŞi igru ťto je notorna pizdarija
sad stani i pogledaj koliko imamo alternacija na mjestu koje bi igrao miki i koje bi igrao vugirnec. bar po dvije, a na kranjèarovom mjestu nemamo niti jednu, bar ne klasiènu poluťpicu fantazista. bazina je igraè koji bi nam koristi jednako kao i vugrinec ili rapaiÌ, ali mu u prilog ide pozicijakoju igra i iskustvo te izdrŞljivost i borbenost.
rapaiÌ je odgrao zadnje dvije utakmice u belgiji fenomenalno, ali gdje je bio ovih dvije godine? sunce mu jebem, pogledaj ťto je cico vukao u hongkong!! ako se tada nitko nije Şalio na nedostatak rapaiÌa onda se moramo zapitat ima li smisla vuÌ èovjeka u repku zbog dvije utakmice?
onda si trebao napisat u Kovaèevoj ozljedi,a ne u Kovaèu.Ajd,nisam Bazinu dugo gledao.MoŞda i grijeťim.Ali i Vugrinec moŞe bit poluťpica.A ťto se tièe iskustva,i Vugrinec i RapaiÌ su iskusniji od Bazine.RapaiÌ je veÌinu utakmica ovog proljeÌa igrao fenomenalno.Nije vaŞno u kakvoj je formi bio zadnje dvije godine,vaŞna je sadaťnja forma.
Joť malo ajduèkih wet dreamsa.
ovo smatram najobiènijom uvredom!
a ti nisi antihajdukovac?
Svaki vikend letim èarterom za Belgiju.
gledao sam neke tekme preko satelita kod prijatelja i zato se smatram kompetentnijim od tebe kad je rijeè o sadaťnjoj formi Milana RapaiÌa.
jesi ti gledao koju utakmicu RapaiÌa ove godine?ja jesam pa znam ťto prièam.Svaki vikend letim èarterom za Belgiju.
PodsjeÌa me na onog tipa koji mi je tvrdio u jesen da Ìe Bolton iznenadit Chelsea a Chelsea je dobila 3-1 veÌ. A hvalio se stalno kak ima neki program di gleda sve utakmice engleske lige. I da Wright-Philips nije krilo nego klasièni vezni igraè. MoÌda se prepozna? :smt017
A moĹžda je goran taj tip? On je mitsko biĂŚe,polu goran polu taj drugi tip? :smt017
a ĹĄto da ti je netko u jesen tvrdio da ĂŚe Middlesbrough dobit Chelsea 3:0?
a što da ti je netko u jesen tvrdio da æe Middlesbrough dobit Chelsea 3:0?
Premiership je odraz jednog skroz, za bilo kakve okvire atipiènog nogometa u kojem u svakoj utakmici na svakom terenu sa bilo kojom postavom svatko može pobijediti svakoga.
Tamo svaki papak, koliko god nepoznat ili za pojmove velikih svjetskih igraèa loš bio, može bilo kad riješiti utakmicu jednim potezom - i to se èesto i dogaða.
Uvijek se urnebesno smijem kad netko odigra pet parova jednog kola Premiershipa i sve pogodi - taj definitivno potvrðuje onu "više sreæe nego pameti", nema veze o kakvim se zicerima radilo.
Zašto se dogaða da Man Utd ima godinama problema sa Sunderlandom i Southamptonom, a toliko su bolji? Zašto se dogaða da na poluvremenu doma Tottenham vodi 3:0, a završi 5:3 za Manchester? Ili Charlton na Highburyu gubi na poluvremenu 2:0 i na kraju dobije 4:2? Zato jer su to "luðaci" koji ne igraju s preveæ kalkulacija - pa se tako desi i da Middlesbrough razvali Chelsea 3:0. :smt003
fat drummer
25-04-2006, 11:29
a ti nisi antihajdukovac?
gogs puca meni kurac i za dinamo i za rijeku i za hajduk... da sutra sva tri kluba odu u steèaj ja bih bio ravnoduťan.
onda si trebao napisat u Kovaèevoj ozljedi,a ne u Kovaèu.Ajd,nisam Bazinu dugo gledao.MoŞda i grijeťim.Ali i Vugrinec moŞe bit poluťpica.A ťto se tièe iskustva,i Vugrinec i RapaiÌ su iskusniji od Bazine.RapaiÌ je veÌinu utakmica ovog proljeÌa igrao fenomenalno.Nije vaŞno u kakvoj je formi bio zadnje dvije godine,vaŞna je sadaťnja forma.
a sad ťto se ièe rapaiÌa... ne moŞe igra u repki jer si ga ne moŞemo logistièki priuťtit! anime, on kao naťe krilo treba trèat cijelu u takmicu a to on ne moŞe (ove sezone samo jednom je odigrao svih 90 minuta). no dobro, moŞda brzam, moŞda bi ga ti stavio kao zamjenu, ali cico da sada nije previťe mjenjao krila nego je u pravilu uvodio napadaèe i defanzivne vezne ili eventualno kojeg branièa.
vugrinec kao poluťpica bi prema tvojim rijeèima bio pogreťan izbor jer bi mjenjao najboljeg igraèa hnl-a, tj. niku kranjèara, pa ga nema smisla vozat okolo. zaťto menjat najboljeg igraèa lige nekim loťijim? bazina s druge strane je puno iskusniji i rastrèaniji igraè od kranjèara te bi mu bio odlièna alternacija jer, priznajmo to, kranjèar Ìe igrat od poèetka svaku jer Ìe mu tata sredit upad.
malimrav85
25-04-2006, 13:19
a ĹĄto da ti je netko u jesen tvrdio da ĂŚe Middlesbrough dobit Chelsea 3:0?
e a tek da mi je neko u poluvremenu finala lige prvaka proĹĄle godine tvrdio da ĂŚe liverpool osvojit naslov... E da... :smt017
ti si gorane obièni sitni provokator
da te nekaj pitam
kako to da je tebi tako teško reæi makar i jednu poz. stvar o dinamu ili da je neku tekmu dobro odigrao?
kak moš bit tak nerealan da ne kažem jadan?
a što se tièe ovih tvojih zapažanja o modriæu i kranjèaru to su obiène pizdarije
prièao sa vlakom, gledao modriæa, gleda rapaiæa na telki
pa ti si lud ko šlapa
kad si to sve stigao..
ma provokator..
Mo,objasnit Ìu samo jedno.Sa Vlakom sam prièao proťlo ljeto kad je nakratko bio trener Karlovca.
fat,ne znam za poèetni sastav ali Vugrinec i RapaiÌ apsolutno moraju bit meðu 23 za Njemaèku.Ako Niko ne bude bio dobar,ne znam zaťto ga Vugrinec nebi zamijenio.A RapaiÌ ako niťta drugo moŞe bit alternacija Srni i BabiÌu.
umesto nike mogao bi igrati i vugrinec i modriæ
da je mjesto vugrincu u repku tu se èak i slažem
al problem je da ga cico do sad nije ni zvao, niti ne zna ekipu...
al da je niko kranjèar najbolji igraè liga, pa moraš i sam priznat da je to glupost....
kako najbolji igraè lige može igrati u petoj momèadi prvenstva koju šamari tko god i kako stigne...
Jens je car! Kak je skinuo onaj penal! Zbilja je zvijezda susreta :smt004
konzerva
26-04-2006, 01:49
mene je razoèarao arsenal veèeras s èuvanjem rezultata.a ovi su si sami kivi,kako sam znao da neÌe zabit penal!antipatièni argentinac! :smt001
fat drummer
26-04-2006, 09:37
fat,ne znam za poèetni sastav ali Vugrinec i RapaiÌ apsolutno moraju bit meðu 23 za Njemaèku.Ako Niko ne bude bio dobar,ne znam zaťto ga Vugrinec nebi zamijenio.A RapaiÌ ako niťta drugo moŞe bit alternacija Srni i BabiÌu.
zaťto? zaťto ne imat ťeriÌa na ljevom bok za obrambene zadatke? od kada bi rapaiÌ mogao pokrivat desni bok? rapaiÌ kao zamjena babiÌu znaèi totalna zabrane igre (rapaiÌ i niko u veznom redu, daj mi objasni tko tu trèi?) i potpuno posveÌivanje igri iz prekida
mene je razoèarao arsenal veèeras s èuvanjem rezultata.
Nisam gledao, ali sam èuo da su igrali odvratno, Henryu se nije centar prelazio. Mislim da im je pun kufer lepršave igre i nikakvog rezultata, pa sad koriste talijanske modele prolaza dalje; LP nikad ne osvaja onaj koji igra najbolje (nadam se ne i ove godine). Još samo da Barca danas proðe i dalje me briga, nek pobjede bolji.
fat drummer
26-04-2006, 13:06
henry je jedini preťao centar valjda od arsenalovaca u drugom poluvremenu... fakat su igrali bunker, èak su im blokirali udarce sa dvajst metara... ko da sam gledao juve i milan odjednom
Ali opet, nevjerojatno mi je èuti da je Villareal napadao!!!
:smt103 :smt104 :smt107 :smt108 :smt118
konzerva
26-04-2006, 16:07
moĹžda ste veĂŚ vidjeli ovaj tekst,ali meni se jako svidio pa da vide i oni koji joĹĄ nisu...
Na SP u Italiji, nije bilo sjedecih mjesta (propast nogometa poèinje sa uvodjenjem sjedeÌih mjesta) i nije bilo prosetravanja tadasnjih estradnih zvijezda, politicara, menaðera i sl. Npr, tadasnjoj najpopularnijoj estradnoj zvijezdi u umiruÌoj Jugoslaviji Lepoj Breni i njenom jebaèu ŽivotinjoviÌu nije na kraj pameti bilo paradirati u nekim topiÌima jugoslovenskih boja na SP u Italiji. Od Severinih pojavljivanja u Japanu mi se povracalo, a u Njemacku ce se zaputiti sve manekenke koje drze do svog imena i do svoje pojave.
Uglavnom povraca mi se oko cijele te histerije zvano SP. U petak navecer masa prijatelja me zvala (jer me ljudi poznaju kao istinskog ljubitelja nogometa koji je prosao zbog nogometa cijeli svijet, masu europskih stadiona, izmedju ostaloga bio na dva svjetska i dva europska prvenstva) da prokomentiramo grupu koju smo izvukli. svi kao ludi planiraju ici u Njamecku i svi me pitaju za savijet: Kako do karata (jer znaju da sam poprilicno spretan i imam iskustva s tim stvarima) i sl. REAKAO SAM SVIMA ZABOLI ME KURAC ZA TO SVJETSKO PRVENSTVO, KARATA ZA NAVIJACE UOPCE NECE BITI U SLOBODNOJ PRODAJI, SVE CE POKUPOVATI SPONZORI, MENADZERI, MANEKENKE, ESTRADNE ZVIJEZDE I ZVIJEZDICE I MASTODONSKA HNS-OVA ADMINISTRACIJA. Najzanimljivije od svega je da sam svakog na kraju razgovora pitao : "Ide li ti se sutra sa mnom na Dvoransko prvenstvo Hrvatske u Dom Sportova, Zagreb, Hajduk, Inker, Rijeka, Osijek..." Pola od njih uopÌe nije znalo o èem se tu radi, a pola od njih je reklo da ne moze, da ima drugih obaveza. Pa kakvi su to u kurac ljubitelji nogometa, koje uopce ne zanima ta stvar zvana Dvoransko prvenstvo, a vec sada pola godine prije planiraju kako ce spiskati stotine i stotine eura da bi prisustvovali tom SP-u. Uzas katastrofa, povraca mi se.
Ali sve je to tzv moderni nogomet koji ide za tim da stadioni izgledaju kao kazalista, svi sjede, pljescu (a u posljednje vrijeme i ne pljescu nego masu onim prestrasnim stapovima), zderu kokice, hamburgere , piju litre Coca Cola, svaki gledatelj na sebi ima pet rekvizita svoje momcadi. Dijelom se to uspijelo postici u Engleskoj, gdje se forsiranom medijskom propagandom i postiglo da se takvim gledanjem na nogomet i mjerama koje je zapocela Margaret Tacher u Engleskoj iskorijenio nogometni huliganizam, sto je daleko od istine. Ako se pogleda statistika po izgredima u svezi nogometnih utakmica Engleska je i dalje na prvom mjestu, samo sto su neredi sa stadiona prebaceni u pubove i okolne ulice. Pa sto nije cudno da pri svakom gostovanju svoje izabrane vrste engleski navijaci naprave najvece pizdarije.
Sto se tice distribucije ulaznica za SP imam par pitanja
1) Zasto ce se igrati na manjim kapacitetima stadiona nego u njemackom nacionalnom prvenstvu. Zasto npr Borusijin Vesvalen na njemackom prvenstvu prima preko 70 000 ljudi, a za potrebe SP ce biti smanjen na 50 000. Isto vrijedi za Schalkeov stadion. koji prima 63 000 ljudi, a nominalni kapacitet za SP mu je 52 000 ljudi.
2) Koji kurac su karte uopce pustene u prodaju prije izvlacenja za SP. Kakav je to navijac koji kupuje karte za utakmicu B2-B4 u Nirnbergu, kada ne zna koje su uopce reprezentacije B2 i B4.
3) Koji kurac se karte uopce prodaju preko interneta. Sto nekog njemackog menadzera uopce zanima utakmica Angola-Tunis? Koji kurac toliko Japanaca na utakmici Hrvatska-Rumunjska u Bordou 1998? Koji kurac se na utakmici Engleska-Hrvatska u Lisabonu oko mene nalaze 4 Australca, a po gradu engleski navijaci masovno traze ulaznice.
4) Zasto se ulaznice ne podijele pola jednoj reprezentaciji, pola drugoj, ili prema zahtijevima odredjenih nogometnih saveza, a ono sto ostane (ako ostane) nek pokupuju ostali, Njemci, Kinezi, japanski i americki turisti i slicni indijanci (a tako je bilo za SP u Italiji). Kako ce se rasporediti karte za utakmicu Brazil-Hrvatska. Stadion prima 50 000 ljudi (a zapravo prima 70 000, ali sigurnost, picka im materina), 4 tisuce karata ide u brazilskim navijacima, 4 tisuce hrvatskim. A sto je sa ostalih 42 000 ljudi? Kome one idu. Sponzorima, FIFI, UEFI, berlinskoj èistoÌi, dobrovoljnim davaocima krvi???? Koji kurac nekog Francuza, komercijalnog direktora neke jebene podruznice Mastercarda (sponzora FIFE) zanima ogled Brazil-Hrvatska? Ili Ukrajina-Tunis? Jer se nogomet igra zbog navijaca ili se igra zbog fifinih sponzora, pa je postao samom sebi svrha?
5) Karte za drugi dio natjecanja, vec su rasprodate a ne zna se uopce tko ce igrati... Pa koji se kurac one imaju sada prodavati. Zasto se ne prodaju tek u trenutku kad se dozna imena protivnika, karte se tek tada distribuiraju nogometnim savezima onih zemalja koje su prosle. Ovo je raj za preprodavace, i slicne zmuklere.
6) Zasto se jednostavno grupa ne igra na dva stadiona i dva grada vrlo bliske udaljenosti (kao sto je bio slucaj na SP u Spanjolskoj i Italiji) nego jedna reprezentacija i njeni navijaci moraju preci cijelu Njemacku da bi prisustvovali ogledima svoje izabrane vrste
Zakljucak: SP u nogometu vise nije za navijaèe, ono je postalo statusni simbol, estradni spektakl na kojem za prave navijace nema mjesta. Estradizacija, menadzeri i odvjetnici preko odijela i debelih trbusina oblace najnovije dresove hrvatske reprezentacije i spremaju se za Njemacku (troskove je naravno platila firma) manekenke u topiÌcima nacionalnih boja paradiraju po stadionima, prodavacice u Konzumu u kockastim dresovima, videopanoi, Barbara Kolar i Danijela Trbovic svaki dan u udarnom terminu na TV-u govore o onome o cemu nemaju blage veze (nogometu), nacionalna homogenizacija, rodoljubne pjesme u svim sredstvima informiranja... Poserem se na SP u Njemackoj, poserem se na Blattera, Beckenbaurea i cijeli organizacijski odbor SP-a. Nek mi popuse kurac svi menadzeri, sve manekenke, svi bonkulovici, doktori, odvjetnici, estradne zvijezde i zvjezdice kojima je ispod èasti pojavit se na ogledu HNL-a, gubit subotnja popodneva u Maksimiru, Kranjcevicevoj, a bit ce u prvim redovima za karte za SP. Zao mi je sto nismo izvukli u grupi Srbijance, pa da se malo svoje guzice izloze ne daj Boze opasnosti.... Nabijem na kurac obavezna sjedeca mjesta na stadionima, nabijem na kurac prodaju karata preko interneta, spektaklizaciju i estradizaciju nogometa preko medija, sve sponzore SP-a koji ce dobiti 80% kapaciteta svakog stadiona.
Nabijem na kurac moderni nogomet, nabijem na kurac komercijalne televizije, nabijem na kurac zakon o navijacima i one koji ga provode.Âť
Ja sam to stavil joĹĄ prije :smt015
Sve je to istina naĹžalost :smt013
Evo jedan primjer - jedna naťa kolegica mi rekla kak ide u Berlin na tekmu Brazil - Hrvatska. Pitam ju ja odakle joj karta, a veli ona da je dobila prek Şdrijeba u HNS-u (MarkoviÌu evo ti na :smt097 ). Pitam ju dal ide i inaèe na tekme, dal prati i voli nogomet i tak to a odgovori mi da nikad nije bila i da Ìe joj ovo vjerojatno biti prva i zadnja tekma u Şivotu, a viťe se veseli to kaj Ìe biti u Berlinu, na tekmu ide onak usputno. Eto i kaj sad reÌi... na to :smt010 Nije da je meni Şao kaj ona ima tu prokletu kartu, meni je Şao kaj ju ja nemam, isto kaj ju nemaju daleko veÌi navijaèi od mene... Kvragi i FIFA i UEFA i HNS i ostale cirkusarije.
Ăitam neki dan kak je veĂŚ navala i potraĹžnja karata za EP 2008. (u Austriji i Ĺveliki kuracvicarskoj) :smt107 Kak je veĂŚ navala, KVALIFIKACIJE joĹĄ nisu ni krenule, niti se zna koje ĂŚe repke biti sudionici (osim domaĂŚina naravno).
MinesweePer
26-04-2006, 18:06
veèeras Ìe Pippo uvalit 2 komada :smt003
malimrav85
26-04-2006, 18:10
veèeras Ìe Pippo uvalit 2 komada :smt003
Bio sam lud/glup i stavio sam 50kn na Milan.Nadam se 1-0 pobjedi,i prolazu Barce u produzetcima.Svi sretni!
ajmo barca!
propustio sam trening u gym-u zbog tekme, bolje im je da rasture to talijansko sme... ups! :smt003
ajmo barca!
propustio sam trening u gym-u zbog tekme, bolje im je da rasture to talijansko sme... ups! :smt003
Amen :smt003
Bila je otvorena tekma, lijepa za gledat. Steta sto Barca nije dobila, ali glavno da nema Talijana u finalu :smt001
Glavno da suci opet nateĹžu za "umjetnike". Koji je ono qratz bio, Puyol se spotièe metar dalje od Ĺveliki kuracevèenka i tip poniĹĄtava gol.
No, dobro, ĹĄta je tu je. Ăekamo finale. Ajmo Arsenal! Viva Caudillo! :smt003
fat drummer
27-04-2006, 01:06
imam osjeÌaj da Ìe finale bit zatupljujuÌe dosadno zbog pièkastog arsenala... nadam se da sam u krivu, ali zbog onog juèer fakat su mi plai u oèima
O da, sad su suci krivi.
Inaèe, mislim da je offside bio, makar nisam siguran - nije da su se Milanovi igraèi preveæ bunili.
Oèekivao sam od oficira Wehrmachta galantniju reakciju, a la "èestitam" ili nešto slièno kao što bješe dogovoreno.
No, što je tu je. :smt102
Ma Barcelona je prvak...
Da imam para dao bi 1000 kn da ĂŚe osvojit Ligu prvaka...
fat drummer
27-04-2006, 01:13
ne znam, fakat ne kuŞim danaťnji nogomet... talijanski pogotovo. koja je svrha èuvanja rezultata kojeg joť nemať? koji vrag je ovaj anèeloti mislio, dat gol od nikud i onda se zatvorit i jebat ih u produŞetcima?
barca bar igra prema naprijed za razliku od milana koji defakto Şivi od genijalnosti ili lucidnosti strijelca u danom trenutku. nemojte me krivo shvatiti, milan je jaka i dobra momèad samo mi se ne sviða taj njihov mentalitet...
imam osjeæaj da æe finale bit zatupljujuæe dosadno zbog pièkastog arsenala... nadam se da sam u krivu, ali zbog onog juèer fakat su mi plai u oèima
Zbog jedne utakmice mi nijedna momèad ne pada u oèima, a pogotovo ne ona koja konstantno igra napadaèki, brzi nogomet. Nemojmo brzati, ja oèekujem fenomenalno finale i nadajmo se da neæu biti u krivu. Arsenal objektivno slabiji rekao bih.
nemojte me krivo shvatiti, milan je jaka i dobra momèad samo mi se ne sviða taj njihov mentalitet...
To sam i ja davno rekao. Idu mi na živce jer poimence imaju možda i najbolju momèad na svijetu, ali taktika, stil... ubi bože. Daleko od toga da je nešto osobno posrijedi. :smt003
Svojedobno mi je Borussia Dortmund išla otprilike na isti naèin na živce.
fat drummer
27-04-2006, 01:19
meni da... ja sam curica, hoÌu dobru igru svaki dan, cijeli dan... bať sam bio razoèaran jer nije da nisu mogli ili znali, nego nisu htjeli! bať su rekli NE napadaèkom nogometu ko rajko dujmiÌ heroinu (serem, rajko doruèkuje smack)... cijela arsenalova medijska kampanja u ligi prvaka se temelji na mladoj i napadèki orjentiranoj momèadi sa èvrstom obranom. i istina od hleba do van persia i fabergasa i onda naprave ono... mislim da je u trenu kad je sudac dosudio penal onaj kreten od wengera (moja mrŞnja seŞe od ranije, kup prje dvije godine, 1-1 s roterhamom i kaŞe igrali smo dobro) piťao od ťoka
O da, sad su suci krivi.
Inaèe, mislim da je offside bio, makar nisam siguran - nije da su se Milanovi igraèi preveÌ bunili.
Oèekivao sam od oficira Wehrmachta galantniju reakciju, a la "èestitam" ili neťto slièno kao ťto bjeťe dogovoreno.
No, ĹĄto je tu je. :smt102
Galantnost je skupa s Puyolom pala na straĹžnjicu dok je Ĺveliki kuracevèenko davao gol. I ne bi baĹĄ rekao da se nisu bunili. .
Ma tko se to meni naljutio, buci buci buci.. [-(
Dobro Tkach, kako ti kažeš. Uživaj, Serie A još nije izgubljena. :smt002
Nisam ljut, kad sam ljut pucam nasumce iz Nebelwerfera :smt003
I ne interesira me previťe Serie A, nisam bať za Milan, koliko sam "anyone but Barca" joť od proťle godine otkako je krenula medijska kampanja za umjetnike. A to ťto su iz proklete komunistièke regije isto im ne pomaŞe :smt003
Arsenal pobjeduje.Ili juve :smt003
E,imam inside tip za finale.
Stavite X i zavrtite pare.
al eto vam, kad svi svrĹĄavate nad tom barcom, neka vam je u finalu! da bar spuĹĄe od arsenala! ajmo henry!!!
Ja volim i Barcu i Arsenal :smt003 Samo ne volim Talijane...za mene je Liga Prvaka zavrsena :smt003
zaťto? zaťto ne imat ťeriÌa na ljevom bok za obrambene zadatke? od kada bi rapaiÌ mogao pokrivat desni bok? rapaiÌ kao zamjena babiÌu znaèi totalna zabrane igre (rapaiÌ i niko u veznom redu, daj mi objasni tko tu trèi?) i potpuno posveÌivanje igri iz prekida
ne slaĹžem se.Niko i RapaiĂŚ mogu igrat zajedno,a Ĺveliki kuraceriĂŚ nam nije potreban
imam osjeÌaj da Ìe finale bit zatupljujuÌe dosadno zbog pièkastog arsenala... nadam se da sam u krivu, ali zbog onog juèer fakat su mi plai u oèima
ne slaŞem se ni s ovim.ja oèekujem odlièno finale.
Lucius Veratius
27-04-2006, 02:46
al eto vam, kad svi svrĹĄavate nad tom barcom, neka vam je u finalu! da bar spuĹĄe od arsenala! ajmo henry!!!
Ja sam za Barcu. Uvijek daju maksimum i ne kalkuliraju. Arsenal mi se zgadio nakon ťto su juèeraťnju tekmu odigrali ko zadnje pièke.
fat drummer
27-04-2006, 11:49
o gorane... ja sam bar dao neke generalne naznake zaĹĄto smatram da miki i niko ne mogu u isti red odjednom. ti ne. ti samo kaĹžeĹĄ ne slaĹžem se.
ťeriÌ je povremeni reprezentativac, ali je svejedno "povremeniji" i od vugrinca i od rapaiÌa. u utakmici s japanom i brazilom vezni red rapaiÌ srna kovaè kranjèar bi bio pojeden jer srna se ne bi vraÌao u obranu, rapaiÌ i kranjèar bi krepavali nakon 65 minute igre ili ako je vruÌe nakon 35... srna bi se joť viťe umarao jer bi morao krpat rupetine koji ovi dvojca stvaraju, a ionako nije igraè od obrane veÌ igraè od napada. imali bi precizan centarťut s desne i sa lijeve strane. ali ťto nam to koristi protiv dvije rastrèane reprezentacije? ťto nam precizni centarťutevi donose u utakmici s brazilom, a nemamo vezni red koji bi bar mogao trkaèkom u egalu drŞati kaku, emersona, ronaldinha i ze roberta? kovaè je dobar ali nije tako dobar da sam zaustavlja ovaj vezni red. babiÌ koliko god drven bio bar trèi.
vjerjatno Ìe se kranjèar trudit jer je kurva koja Ìe se htjet prodat ťto bolje u lyon ili floru tallin, ali ne moŞe deèko trèat tri utakmice na maxu ( a morat Ìe) pogotovo ne nakon prvenstva gdje je igrao sve utakmice a suigraèi su mu bili mentalno hendikepirani idioti.
a rapaiÌ? 31 godina i kutija pljuga... svaka mu èast, ali buraz, on igra poluvrijeme i pol i gotovo! pa nije naťa repka barca pa da moŞe tempirat izmjena guilly za larssona! jedan napadaè nam u 90% sluèajeva ťteka, fantazist nam se boji igrat i ti bi sad uveo krilo koje moŞe efektivno trèat 30 minuta i nakon toga Şivotarit na rezervama samo zbog centarťuteva i legendarnog statusa u oèima navijaèa hajduka? daj me nemoj zajebavat. radije uzimam ťeriÌa koji Ìe lomit noge i cafuu i kaki
konzerva
27-04-2006, 12:06
fat otkud ti strpljenja rapravljat se s goranom? ... :smt015
fat drummer
27-04-2006, 12:23
i'm sooooooo bored...
ma daj, koje zaleðe? lik nije sudio zaleðe, veæ prekršaj u napadu! kojeg nije ni bilo jer se smotani puyol ubio po travi sam od sebe! a niti zaleða nije bilo! to je ona logika- mrzim talijanski tip nogometa pa mi se vole priviðati stvari kojih nema! :smt005
Ne baljezgaj i ne trkeljaj. Jasno sam napisao što MISLIM da je posrijedi, a ne što je SIGURNO posrijedi.
Èitaj pažljivije.
Just a little bit
27-04-2006, 14:01
catalonia is not spain!!!!!!!!!!!!!!! :smt003
Brijem da je Liga prvaka gotova....Barca prvak europe
htio sam nesto napisat al me zajebava neki internal error pa cete ostat zakinuti za moje mudrovanje.
:smt012
lobotomija
27-04-2006, 16:34
:smt006
konzerva
27-04-2006, 16:41
moĹžda jer je dosadno raspravljati jedino s onima koji misle kao ti?
a moĹžda je dosadno raspravljat se s nekim nedokazivim tipom uvijek oko istih pitanja?
nekad èovjek vidi da je uzalud pa odustane
lobotomija
27-04-2006, 16:46
konzerva
27-04-2006, 16:52
da, i to se zna dogoditi.
zove se kad netko ima drukèije miťljenej i drŞi ga se.
=D> i onda je uzalud raspravljat s njim... jel tako?
ne zubima.
ne trbuhom.
i onda je to gol.
zakaj ne? takvi su najzabavniji...
tak je to,neki se zabavljaju sportom,neki borbom za prava Ĺživotinja a neki trabunjanjem po internetu
lobotomija
27-04-2006, 16:55
konzerva
27-04-2006, 17:17
ali ja svejdno volim èuti ťto drugi misle i zaťto.
ja ne, zato jer sam najpametniji i savrĹĄen sam i popio sam svu pamet svijeta i joĹĄ k tome sam najpametniji a povrh svega sam zadrti primitivac
Svaki bedak ima svoje veselje, ne vidim razlog zakaj se ljudi ne bi veselili nogometu ili bilo èemu drugomu. Ako idemo predaleko onda niťt na svijetu nema smisla. :smt086
*SUPERMAN*
27-04-2006, 20:12
Arsenal mi se zgadio nakon ťto su juèeraťnju tekmu odigrali ko zadnje pièke.
Kad cuvas rezultat igras kao pièka??? Pa nisu oni krivi sto spanjolci nisu u stanju stvoriti 2 sanse na utakmici,igrali pritiv 11 igraca iza lopte ili ne. Uz to dobiju penal koji nije ni p od penala i opet im zakurac...
Arenal-Barcelona,ne znam kaj se ljudi bune,pa ne moze biti bolje finale.
face to face
27-04-2006, 21:36
a onak sve mi se neťto èini da cijela ovogodiťnja liga prvaka ide kao po crti, favoriti idu dalje, barcelona se osveti chelseju, pa evo i sad, ono kladionièki reèeno, koeficijenti prolaze, samo zato mi se èini da bi se moglo zakuhati u finalu :smt012
Ma nema se kaj zakuhati u finalu jer nema favorita.
bob rock
28-04-2006, 00:49
http://www.eurosport.com/football/perso ... 6127.shtml (http://www.eurosport.com/football/personnews_prs26127.shtml)
fat drummer
28-04-2006, 00:59
jel to neka eksluiva bobe.. kranjèar ponovno u dinamu! ili tek slaba informiranost? kako moŞe itko biti slabo informiran o najboljem igraèu phnl-a (prema mami kranjèar i goranu)? KAKO?!?!
Eurosport kao i uvijek ekskluzivan i updateiran.
Glavno da su prijenosi curlinga i pikada sa Portobello Roada redoviti, te popraæeni nadasve bogatim sadržajima u obliku neartikuliranih dijaloga i onaniranja one dvojice pijanih Iraca.
fat drummer
28-04-2006, 01:13
èuo sam da balaban prelazi u aston villu? jel to istina? a oliÌ u cska? koji kurac, pa tko Ìe Ìiri bit u napadu? kaj je croatia promjenila ime natrag u dinamo... fala bogu na eurosportu!!
Gorane,moras barem priznati da ce Dinamo imati najubojitiji trojac sljedece sezone:
3 M
Mikic
Miura
Mikulenas
malimrav85
28-04-2006, 02:24
Želio sam da Barca uðe u finale ali je ono bio regularno dan gol. Puyol se poskliznuo. I mojih 50kn zajedno s njim. Dida se vratio u formu,majku mu! A Boro?Ludi su deèki!
Mislim da je Milan zasluŞio 1-0 ali isto ih je tako zasluŞio i Villareal. Jako mi se svidjelo taktièko zalaganje barcinih igraèa. Eto je igrao lijevog boènog. Ludilo. A Suťec joť uvijek svrťava na Rui Costu,lud je lik.
Mislim da goran radi kao komentator na radio rijeci.sluťam juèer u autu i veli tip da rijeka i varteks igraju najnapadaèkiji nogomet ove sezone u hravtskoj!bať ta dva kluba. :smt005
Nisam ti se obraèao i ne Şelim odgovor/komentar.
e da,Dinamo ĂŚe izgubit.
bob rock
28-04-2006, 02:26
e da,Dinamo æe izgubit.
Condicio sine qua non
Želio sam da Barca uðe u finale ali je ono bio regularno dan gol. Puyol se poskliznuo. I mojih 50kn zajedno s njim. Dida se vratio u formu,majku mu! A Boro?Ludi su deèki!
Mislim da je Milan zasluŞio 1-0 ali isto ih je tako zasluŞio i Villareal. Jako mi se svidjelo taktièko zalaganje barcinih igraèa. Eto je igrao lijevog boènog. Ludilo. A Suťec joť uvijek svrťava na Rui Costu,lud je lik.
Mislim da goran radi kao komentator na radio rijeci.sluťam juèer u autu i veli tip da rijeka i varteks igraju najnapadaèkiji nogomet ove sezone u hravtskoj!bať ta dva kluba. :smt005
e da,Dinamo ĂŚe izgubit.
rijeka ce definitivno nastavit niz...
samo lagana napomena...ronaldinho eto i giuly ( a pogotovo kad uðe larson) cesto igraju tako da se ta trojica rotiraju...tako da to nije nista cudno...
malimrav85
28-04-2006, 02:55
Kaj nije niťta èudno?da eto igra lijevog branièa? jok.
malimrav85
28-04-2006, 02:55
rijeka ce definitivno nastavit niz...
to nema poterbe ponavljat kad je veÌ reèeno.
fat,intervencija...
Ja se ipak nadam remiju sa Rijekom...
Gorane,moras barem priznati da ce Dinamo imati najubojitiji trojac sljedece sezone:
3 M
Mikic
Miura
Mikulenas
:smt005 :smt005 :smt005
e da,Dinamo ĂŚe izgubit.
imao je pravo,igraju najofenzivniji nogomet
Ja se ipak nadam remiju sa Rijekom...
ja vjerujem u joĹĄ jednu uvjerljivu pobjedu Rijeke
o gorane... ja sam bar dao neke generalne naznake zaĹĄto smatram da miki i niko ne mogu u isti red odjednom. ti ne. ti samo kaĹžeĹĄ ne slaĹžem se.
ťeriÌ je povremeni reprezentativac, ali je svejedno "povremeniji" i od vugrinca i od rapaiÌa. u utakmici s japanom i brazilom vezni red rapaiÌ srna kovaè kranjèar bi bio pojeden jer srna se ne bi vraÌao u obranu, rapaiÌ i kranjèar bi krepavali nakon 65 minute igre ili ako je vruÌe nakon 35... srna bi se joť viťe umarao jer bi morao krpat rupetine koji ovi dvojca stvaraju, a ionako nije igraè od obrane veÌ igraè od napada. imali bi precizan centarťut s desne i sa lijeve strane. ali ťto nam to koristi protiv dvije rastrèane reprezentacije? ťto nam precizni centarťutevi donose u utakmici s brazilom, a nemamo vezni red koji bi bar mogao trkaèkom u egalu drŞati kaku, emersona, ronaldinha i ze roberta? kovaè je dobar ali nije tako dobar da sam zaustavlja ovaj vezni red. babiÌ koliko god drven bio bar trèi.
vjerjatno Ìe se kranjèar trudit jer je kurva koja Ìe se htjet prodat ťto bolje u lyon ili floru tallin, ali ne moŞe deèko trèat tri utakmice na maxu ( a morat Ìe) pogotovo ne nakon prvenstva gdje je igrao sve utakmice a suigraèi su mu bili mentalno hendikepirani idioti.
a rapaiÌ? 31 godina i kutija pljuga... svaka mu èast, ali buraz, on igra poluvrijeme i pol i gotovo! pa nije naťa repka barca pa da moŞe tempirat izmjena guilly za larssona! jedan napadaè nam u 90% sluèajeva ťteka, fantazist nam se boji igrat i ti bi sad uveo krilo koje moŞe efektivno trèat 30 minuta i nakon toga Şivotarit na rezervama samo zbog centarťuteva i legendarnog statusa u oèima navijaèa hajduka? daj me nemoj zajebavat. radije uzimam ťeriÌa koji Ìe lomit noge i cafuu i kaki
zanimljivo si to rekao.mislim da se bar slaŞemo oko toga da Vugrinec mora iÌ u Njemaèku.a RapaiÌ moŞe bar bit koristan kao zamjena,ako niťta drugo u posljednih 30 minuta.
Dinamo uopÌe ne igra ofenzivan nogomet, ťtoviťe, brane se u svim utakmicama, jel tako Gorane? Njihova taktika je da èekaju Kamen Ingrad u svojoj polovici i onda im daju golove iz kontri, naravno uz pomoÌ suca.
fat drummer
28-04-2006, 11:47
ne, zaťto bi vugrnec iťao u njemaèku? samo se pozivam na tvoje rijeèi da je kanjèar najbolji igraè phnla... koji Ìe nam vrag onda vugrinec? ťto da davor sjedi na klupi? u sluèaju nikine ozlijede ili predoziranja krafnama tu je prťo ili bazina, kaj Ìe nam vugrinec... vuga i kranjèar igraju istu poziciju, pa neÌemo valjda bespotrebno duplirat igraèe koji nisu dostojne zamjene.
a rapaiĂŚ kao zamjena u poslijednjih 30 minuta? lol gorane! zamisli ovu izmjenu u 70 minuti rapaiĂŚ->babiĂŚ a s druge strane robinho->ronaldo... mislim da bi u iduĂŚih pet minuta krvarili na lijevom boku,a ostatak utakmice primali golove... da ne bi rapaiĂŚa uzeli zbog utakmice s australijom za zadnjih 30 minuta
konzerva
28-04-2006, 14:05
a jel gledao tko middlesbrough?koji luðaci!nisam vjerovao da Ìe se opet provuÌ kao i u èetvrtfinalu...nadam se da nakon ove tekme viťe neÌe nikom padat na pamet prestat igrat prema naprijed kad se ima rezultat
Dinamo uopÌe ne igra ofenzivan nogomet, ťtoviťe, brane se u svim utakmicama, jel tako Gorane? Njihova taktika je da èekaju Kamen Ingrad u svojoj polovici i onda im daju golove iz kontri, naravno uz pomoÌ suca.
govorim o jaèim utakmicama
ne, zaťto bi vugrnec iťao u njemaèku? samo se pozivam na tvoje rijeèi da je kanjèar najbolji igraè phnla... koji Ìe nam vrag onda vugrinec? ťto da davor sjedi na klupi? u sluèaju nikine ozlijede ili predoziranja krafnama tu je prťo ili bazina, kaj Ìe nam vugrinec... vuga i kranjèar igraju istu poziciju, pa neÌemo valjda bespotrebno duplirat igraèe koji nisu dostojne zamjene.
a rapaiĂŚ kao zamjena u poslijednjih 30 minuta? lol gorane! zamisli ovu izmjenu u 70 minuti rapaiĂŚ->babiĂŚ a s druge strane robinho->ronaldo... mislim da bi u iduĂŚih pet minuta krvarili na lijevom boku,a ostatak utakmice primali golove... da ne bi rapaiĂŚa uzeli zbog utakmice s australijom za zadnjih 30 minuta
ne mogu vjerovat ťto vidim.pa jeli ti gledať HNL na TV?koje ima veze ťto je Kranjèar najbolji igraè lige,mogu iÌ i ostali koji su dobri.bazina neÌe iÌ sigurno.a ono da prťo bude zamjena za niku je glupost,ne znam zaťto bi sad njega povlaèili na poluťpicu.
konzerva
28-04-2006, 14:20
u sklopu aktualnog prekrajanja povijesti jedna slikica...
http://img90.imageshack.us/img90/4479/images0hh.jpg (http://imageshack.us)
fat drummer
28-04-2006, 14:49
da, ali zaťto? zaťto stavljat vugrinca na klupu kad nije najbolji u ligi u kojoj nam igra standardni prvotimac poluťpica. prťo je ako se sjeÌať morao glumit poluťicu u jednom kranjèarovom eksperimentu pa tako da ne vidim zaťto ne bi to i sada èinio. bazina je najbolji stranac igraè austrijskog prvenstva i stoga dostojna zamjena za kranjèara. vugirnec nipoťto, tek treÌi izbor, a samo se vode tri golmana ostale pozicijie se samo duplaju gorane.
tvoja je ocjena da je kranjèar najbolji igraè lige, a to automatski vugrinca izbacuje iz prvih 23 za sp... a ťto se tièe tvoje ocjene da bazina neÌe iÌi proèitaj danaťnji veèernjak u kojem se vugirnca stavlja u prvih 30, kao i bazinu.
tvoja ocjena da se dinamo brani u jaèim utakmicama je khmkhm i moram se zapitat
ne mogu vjerovat ĹĄto vidim.pa jeli ti gledaĹĄ HNL na TV?
negdje sam rekao,moguÌe je da grijeťim ťto se tièe Bazine.ali Vugrinec apsolutno mora bit meðu 23,bez obzira ťto je Kranjèar bolji po mom miťljenju.Ma sjeÌam se eksperimenta sa Prťom,ali sad nije vrijeme za takve stvari.
konzerva
28-04-2006, 17:30
u sklopu aktualnog prekrajanja povijesti jedna slikica...
http://img90.imageshack.us/img90/4479/images0hh.jpg (http://imageshack.us)
vidim da nema reakcija na provokaciju...onda da malo podebljam?
kaj je slijedeĂŚe, bbb 1950? :smt002