PDA

View Full Version : Nogomet

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

Murphy
28-04-2006, 17:51
u sklopu aktualnog prekrajanja povijesti jedna slikica...
http://img90.imageshack.us/img90/4479/images0hh.jpg (http://imageshack.us)

vidim da nema reakcija na provokaciju...onda da malo podebljam?
kaj je slijedeĂŚe, bbb 1950? :smt002

Nes ti provokacije...ne mijenja cinjenicu da Hajduk sucks ove sezone :smt016

Cro
28-04-2006, 17:58
u sklopu aktualnog prekrajanja povijesti jedna slikica...

vidim da nema reakcija na provokaciju...onda da malo podebljam?
kaj je slijedeĂŚe, bbb 1950? :smt002

Nes ti provokacije...ne mijenja cinjenicu da Hajduk sucks ove sezone :smt016

Drito to, Murphy care.... :smt002
TjeĹĄe se i imaju vremena za zajebanciju u najgoroj sezoni u povijesti....
:smt016
Eto vam sad vaĹĄa duga povijest i 1911.
Sad je 2006. luzeri... :smt016

Goran
28-04-2006, 18:50
bar je i ova Hajdukova sezona bolja nego Dinamova lani

sickboy
28-04-2006, 18:53

Znaci bolje je ispasti od madjarskih kobasicara i biti 6 na ljestvici neg se ne sramotiti po europi...8:0...:smt005 :smt005 :smt005

=; =;

Tkach
28-04-2006, 18:59

Ma nije uopĂŚe bed, moĹžete i vi bitii Dinamo.

Ali:

Prvo morate postati najdominantniji europski klub i dati 11 reprezentativaca plus sve rezerve na tri meðunarodne utakmice. Onda se moŞete zvati Graðanski.

A kad se nakon toga ujedninite s najveĂŚim gradskim suparnikom onda moĹžete bit i Dinamo.

Goran
28-04-2006, 18:59

Znaci bolje je ispasti od madjarskih kobasicara i biti 6 na ljestvici neg se ne sramotiti po europi...8:0...:smt005 :smt005 :smt005

=; =;

mi smo bar igrali u Europi.nego,kako ste vi ove sezone proĹĄli u eurokupovima?

sickboy
28-04-2006, 19:01
mi smo bar igrali u Europi.nego,kako ste vi ove sezone prošli u eurokupovima?

Ti to zoves igranjem...??... :smt005 :smt005...pobrali 8 golova od madjarskih kobasicara...i to 5 nasred poljuda... :smt005 :smt005...prosle godine vam je Shelbourne bar dao malo nade...

Goran
28-04-2006, 19:05

Ti to zoves igranjem...??... :smt005 :smt005...pobrali 8 golova od madjarskih kobasicara...i to 5 nasred poljuda... :smt005 :smt005...prosle godine vam je Shelbourne bar dao malo nade...

gledaj,lani je Dinamo bio 7.Hajduk je ove godine bar bolji od te sramote

bob rock
28-04-2006, 20:03
mi smo bar igrali u Europi.nego,kako ste vi ove sezone prošli u eurokupovima?

toèno
dinamo je bio sedmi
ali u europi su stvari bile malo drugaèije
hajduk je u zadnje dvije predstave u dvije sezone se osramotio gadno
dinamo?
dianmo - beeveren 6:1
benfica - dinamo 2:0
dinamo - heerenven 2:2
stuttgart - dinamo 2:1

dakle vi ste bar igrali u europi; totalno je nebitna èinjenica da ste se oba puta gadno osramotili... al ste barem igrali u europi, ako se pretkolo tako može nazvati... znaš... i moldavski klubovi su igrali u pretkolu (ne bi bilo èudno da su prošli bolje)...
dinamo je u jednoj sramotnoj sezoni dostojno parirao stuttgartu, zamalo pobijedio heerenven, ponizio beeveren, i NIJE seE osramotio u porazu protiv benfice. a vjerujem da i stuttgart i heerenven i benfica zaslužuju daleko veæi respekt nego irski sluèajni prolaznici i mehanièari, te maðarski debrecen.
ne znam za tebe... zapravo znam... ali ja mislim da je dinamo ipak bio taj koji je saèuvao obraz u europi. ili ti misliš da je poraz od 5:0 na vlastitom terenu bila borba epskih razmjera tokom koje su se tresli temelji europe? ja mislim da je to bila jedna 90minutna klaonica... kolinje u maðarskoj oèito poèinje ranije nego kod nas. al opet... to sam samo ja.
dakle gorane, reci mi... koji od naših klubova je barem u europi (koja je naposlijetku najbitnija) saèuvao dostojanstvo?
dinamo ili hajduk?
i molim te... pokušavaj ne skrenuti s teme. odgovori na pitanje. ako ga nisi primjetio ponovit æu ga:
koji od naših klubova je barem u europi (koja je naposlijetku najbitnija) saèuvao dostojanstvo?
dinamo ili hajduk?

Lucius Veratius
28-04-2006, 21:55
Tako je Bobe! Kolinje je prava rijeè, a moglo bi se nazvati i "Masakrom na Poljudu".

Ante TomiÌ u Jutarnjem citira navijaèa Hajduka na toj tekmi:"Ma je li ono centarfor ili se to magare odvezalo!

A legendarna je i ona izjava da hajdukov golman ne bi obranio ni da su mu pucali s Èiova.

@ Goran
Kad Hajduk doèeka Veliku Gospu u Europi, onda nam se javi.

malimrav85
28-04-2006, 22:02
DoĹĄli su jednom u 1/4 finala i sad ĂŚe Ĺživjeti na tome iduĂŚih 1000 godina.

sickboy
28-04-2006, 22:05
Ante Tomiæ u Jutarnjem citira navijaèa Hajduka na toj tekmi:"Ma je li ono centarfor ili se to magare odvezalo!

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Došli su jednom u 1/4 finala i sad æe živjeti na tome iduæih 1000 godina.

Bas tako...a zaboravljaju da se ne pamte cetvrtfinalisti...neg sam pobjednici...kao legendarna '67...i osvajanje kupa UEFA...

fat drummer
29-04-2006, 00:15

da fakat... jer hajduk je izgubio leku, poraŞen je kod kuÌe od jadranskog rivala s èetri komada, osramotio se od osrednjeg maðarskog kluba, financijski je uniťten, na kraju sezone gubi i kranjèara i pletikosu, a moŞda i grgureviÌa. dvije pozicije viťe u ligi u kojoj se od jednog trena ne moŞe napredovat viťe od sedmog i naadovat niŞe od ťestog mjesta je tako mala razlika da je to milina.
dinamo se zahvaljujuÌi mamiÌevom ðepu i dobrim kupnjama izvukao iz ponora proťle godine, a ne sumnjam da Ìe hajduk nastaviti ovakvim tempom i iduÌu sezonu makar donjeli i tri zakona o sportu

Goran
29-04-2006, 01:23

toèno
dinamo je bio sedmi
dinamo?

dakle vi ste bar igrali u europi; totalno je nebitna èinjenica da ste se oba puta gadno osramotili... al ste barem igrali u europi, ako se pretkolo tako moŞe nazvati... znať... i moldavski klubovi su igrali u pretkolu (ne bi bilo èudno da su proťli bolje)...
dinamo je u jednoj sramotnoj sezoni dostojno parirao stuttgartu, zamalo pobijedio heerenven, ponizio beeveren, i NIJE seE osramotio u porazu protiv benfice. a vjerujem da i stuttgart i heerenven i benfica zasluŞuju daleko veÌi respekt nego irski sluèajni prolaznici i mehanièari, te maðarski debrecen.
ne znam za tebe... zapravo znam... ali ja mislim da je dinamo ipak bio taj koji je saèuvao obraz u europi. ili ti misliť da je poraz od 5:0 na vlastitom terenu bila borba epskih razmjera tokom koje su se tresli temelji europe? ja mislim da je to bila jedna 90minutna klaonica... kolinje u maðarskoj oèito poèinje ranije nego kod nas. al opet... to sam samo ja.
dakle gorane, reci mi... koji od naťih klubova je barem u europi (koja je naposlijetku najbitnija) saèuvao dostojanstvo?
dinamo ili hajduk?
i molim te... pokuĹĄavaj ne skrenuti s teme. odgovori na pitanje. ako ga nisi primjetio ponovit ĂŚu ga:
koji od naťih klubova je barem u europi (koja je naposlijetku najbitnija) saèuvao dostojanstvo?
dinamo ili hajduk?

ajme kojeg uspjeha,Dinamo je ponizio Beveren.a u Lisabonu i Stutgartu nisu imali nikakve ĹĄanse.odgovor na tvoje pitanje je Hajduk

fat drummer
29-04-2006, 01:30
ajde gogs ne seri... poraz doma od 5:0 nije èuvanje dostojanstva nego torbanje... defakto hajduk je bio silovan, kao i ono ťto se dogodilo prije tjedan dana na poljudu. totalna apatija igraèa. a ono sa debrecenom je sramota koju hajduk u iduÌih miljardu godina osvajanja lige prvaka neÌe isprat. da ne govorim o shelborunu. isuse, pa to je poluprofesionalan klub!

mili
29-04-2006, 01:35

toèno
dinamo je bio sedmi
dinamo?

dakle vi ste bar igrali u europi; totalno je nebitna èinjenica da ste se oba puta gadno osramotili... al ste barem igrali u europi, ako se pretkolo tako moŞe nazvati... znať... i moldavski klubovi su igrali u pretkolu (ne bi bilo èudno da su proťli bolje)...
dinamo je u jednoj sramotnoj sezoni dostojno parirao stuttgartu, zamalo pobijedio heerenven, ponizio beeveren, i NIJE seE osramotio u porazu protiv benfice. a vjerujem da i stuttgart i heerenven i benfica zasluŞuju daleko veÌi respekt nego irski sluèajni prolaznici i mehanièari, te maðarski debrecen.
ne znam za tebe... zapravo znam... ali ja mislim da je dinamo ipak bio taj koji je saèuvao obraz u europi. ili ti misliť da je poraz od 5:0 na vlastitom terenu bila borba epskih razmjera tokom koje su se tresli temelji europe? ja mislim da je to bila jedna 90minutna klaonica... kolinje u maðarskoj oèito poèinje ranije nego kod nas. al opet... to sam samo ja.
dakle gorane, reci mi... koji od naťih klubova je barem u europi (koja je naposlijetku najbitnija) saèuvao dostojanstvo?
dinamo ili hajduk?
i molim te... pokuĹĄavaj ne skrenuti s teme. odgovori na pitanje. ako ga nisi primjetio ponovit ĂŚu ga:
koji od naťih klubova je barem u europi (koja je naposlijetku najbitnija) saèuvao dostojanstvo?
dinamo ili hajduk?

definitivno hajduk...
kako netko moze sacuvat dostojanstvo ako ga nema...pa dinamo nije igrao u europi ove sezone...o cemu vi pricate ljudi...
hajduk je IGRAO u europi...za razliku od dinama...pa kako onda (bobe) moze bit bolji od hajduka???

Goran
29-04-2006, 01:35

da fakat... jer hajduk je izgubio leku, poraŞen je kod kuÌe od jadranskog rivala s èetri komada, osramotio se od osrednjeg maðarskog kluba, financijski je uniťten, na kraju sezone gubi i kranjèara i pletikosu, a moŞda i grgureviÌa. dvije pozicije viťe u ligi u kojoj se od jednog trena ne moŞe napredovat viťe od sedmog i naadovat niŞe od ťestog mjesta je tako mala razlika da je to milina.
dinamo se zahvaljujuÌi mamiÌevom ðepu i dobrim kupnjama izvukao iz ponora proťle godine, a ne sumnjam da Ìe hajduk nastaviti ovakvim tempom i iduÌu sezonu makar donjeli i tri zakona o sportu

GRGUROVIÆ!ne grgureviæ

Leku se nije moglo zadrŞat.da te podsjetim samo na Dinamovo ispadanje iz kupa od Varteksa,poraze od Belupa,Zagreba,Rijeke,Hajduka,komiènu obranu,bezveznu vezu,nikakav napad...nije joť sigurno za Kranjèara i Pletikosu.mamiÌevom ðepu :smt005 Dinamo se izvukao jer mu je drŞava oprostila dugove.kaŞeť,dobrim kupnjama?Dinamo je u ljeto doveo 4 igraèa:Bosnar,Mitu (otiťli nakon 6 mjeseci),MariÌ (na klupi cijelo prvenstvo),MamiÌ (o razlozima njegova igranja smo veÌ prièali).a ovo ťto ti
misliť o iduÌoj sezoni je velika greťka,jer se veÌ zna tko Ìe bit dionièari Hajduka,a neka pojaèanja u momèadi su javna tajna

konzerva
29-04-2006, 01:37
e jesam malo potaknuo topic... :smt003
sve je to lijepo ali tkach da je dinamo bio najdominatniji klub u europi?
:smt005 kaj si to proèitao u monografiji "sveto ime dinamo"?
ili je to provalio tomislav Ĺžidak...
kako bilo da bilo sutra ĂŚe (ili koji tjedan kasnije,manje bitno) dinamo osvojit naslov prvaka. zasluĹženo. ali ove fore s 1911. i sl. su gluposti. dinamo ima krasnu tradiciju ali nema smisla da se gura da je baĹĄ u svemu prvi...dobro ajde nk zagreb je osn.1903. :smt006

Goran
29-04-2006, 01:42
ajde gogs ne seri... poraz doma od 5:0 nije èuvanje dostojanstva nego torbanje... defakto hajduk je bio silovan, kao i ono ťto se dogodilo prije tjedan dana na poljudu. totalna apatija igraèa. a ono sa debrecenom je sramota koju hajduk u iduÌih miljardu godina osvajanja lige prvaka neÌe isprat. da ne govorim o shelborunu. isuse, pa to je poluprofesionalan klub!

da te malo podsjetim na Maccabi,Dnjipro itd.
a zato lani igraèi Dinama nisu bili apatièni,sjeti se samo Koprivnice i Kantride

Goran
29-04-2006, 01:43
Tako je Bobe! Kolinje je prava rijeè, a moglo bi se nazvati i "Masakrom na Poljudu".

Ante TomiÌ u Jutarnjem citira navijaèa Hajduka na toj tekmi:"Ma je li ono centarfor ili se to magare odvezalo!

A legendarna je i ona izjava da hajdukov golman ne bi obranio ni da su mu pucali s Èiova.

@ Goran
Kad Hajduk doèeka Veliku Gospu u Europi, onda nam se javi.

èiste gluposti koje nisu spomena vrijedne!

fat drummer
29-04-2006, 01:45
da fakat mili, hajduk je ove godine saèuvao obraz... osam golova u mreŞi u dvie utakmice, jebeť takvo èuvanje obraza.
o gorene... a hajduk? a rijeka? hajduk èetri komada proťle subote, rijeka pet komada od dinama. komièan napad? pogledaj uèinak dinama i rijeke i hajduka i napadu! nikakva obrana... pogledaj uèinak...
a etto? a junior? tvoje sulude antipatije prema mamiÌu su plod ili zavisti ili vjeropjatnije neznanja, jer mamiÌ je bio i kandidat za repku i ove godine. logika nalaŞe da je dinamo, ako si u pravu i ako je mamiÌ tako loť igraè klub koji je i viťe nego zavrijedio naslov... jer igrao je s kapetanom koji ne zna cijelu sezonu i prvi je na ljestvici od prvog do zadnjeg kola. da, to je dinamo koji je rijeci utrpao pet koamada! pet gorane. pomoÌi Ìu ti brojati: jedan, dva, tri, èetiri, pet!
drŞava je opraťtala i dugove hajduku i rijeci i ciboni i svakom klubu, pogledaj koje sve dugove hajduk ima prema igraèima koji su otiťli i prije pet godina. pa hajduk nije mogao skupiti milju i pol eura za kranjèara bez da privatni financijeri ne stave svoje novce!
o èemu mi govorimo? o rijeci i investiciji zvanoj fredi bobiè? pa to je pandan miure! o èovjeku koji je preslab za drugu njemaèku ligu, istu onu koju si pljuvao pa igra u rijeci jednu sezonu! ajde fino gorane se ne pojavlju na ovom topicu jer si sramota i za znanje nogometa i za logièko zakljuèivanje...

fat drummer
29-04-2006, 01:47

da te malo podsjetim na Maccabi,Dnjipro itd.
a zato lani igraèi Dinama nisu bili apatièni,sjeti se samo Koprivnice i Kantride

molim, jesu li dinamovci primili osam komada od ta dva kluba zajedno? ne nisu... ajde doma... ajde...

BaF
29-04-2006, 01:49
molim, jesu li dinamovci primili osam komada od ta dva kluba zajedno? ne nisu... ajde doma... ajde...

isusatiboga ovo je krs i lom..
:smt005 :smt005 :smt005

Lucius Veratius
29-04-2006, 01:59
@ Goran
PozivaĹĄ se na Dinamovo ispadanje od Dnjipra. Dnjipro je bio ili prvak Ukrajine ili drugi te godine, viĹĄe se ne sjeĂŚam. U Ukrajinskoj ligi ima jakih klubova.
Ĺveliki kuracahtjor je igrao s Debrecenom nakon ĹĄto je ovaj izmasakrirao Hajduka, i razbio ga s 3:0.

konzerva
29-04-2006, 02:04
ajde fino gorane se ne pojavlju na ovom topicu jer si sramota i za znanje nogometa i za logièko zakljuèivanje...
to se èekalo!!
:smt003

Goran
29-04-2006, 02:05
@ Goran
PozivaĹĄ se na Dinamovo ispadanje od Dnjipra. Dnjipro je bio ili prvak Ukrajine ili drugi te godine, viĹĄe se ne sjeĂŚam. U Ukrajinskoj ligi ima jakih klubova.
Ĺveliki kuracahtjor je igrao s Debrecenom nakon ĹĄto je ovaj izmasakrirao Hajduka, i razbio ga s 3:0.

Dnjipro je bio 3.,a jedini jaki klubovi tamo su Dinamo i Sahtar.Sahtar je igrao sa Debrecenom koji je u meðuvremenu rasprodao ekipu.

Goran
29-04-2006, 02:07

neka Dinamo doðe u 1/4 finale jednom,makar i kupa UEFA

fat drummer
29-04-2006, 02:08
i staro hajduka ko pièe dve sezone kasnije... e ajmo ponovno zakljuèit tko je saèuvao obraz hrvatski klubova u europi u zadnjih pet sezona? daklem, koji klub nije doma popuťio pet golova? itko?

fat drummer
29-04-2006, 02:09

OSVOJIO GA JE!!!! osvojio gorane... znaèi bio je i u finalu, kada je i pobijedio!
neka hajduk ne primi pet golova doma pa nek se javi...

konzerva
29-04-2006, 02:09
obraz hrv.klubova èuvaju jedino navijaèi
posebno na meðunar. utakmicama
ovi pederèiÌi od igraèa sramote nekad velike klubove

Goran
29-04-2006, 02:11
da fakat mili, hajduk je ove godine saèuvao obraz... osam golova u mreŞi u dvie utakmice, jebeť takvo èuvanje obraza.
o gorene... a hajduk? a rijeka? hajduk èetri komada proťle subote, rijeka pet komada od dinama. komièan napad? pogledaj uèinak dinama i rijeke i hajduka i napadu! nikakva obrana... pogledaj uèinak...
a etto? a junior? tvoje sulude antipatije prema mamiÌu su plod ili zavisti ili vjeropjatnije neznanja, jer mamiÌ je bio i kandidat za repku i ove godine. logika nalaŞe da je dinamo, ako si u pravu i ako je mamiÌ tako loť igraè klub koji je i viťe nego zavrijedio naslov... jer igrao je s kapetanom koji ne zna cijelu sezonu i prvi je na ljestvici od prvog do zadnjeg kola. da, to je dinamo koji je rijeci utrpao pet koamada! pet gorane. pomoÌi Ìu ti brojati: jedan, dva, tri, èetiri, pet!
drŞava je opraťtala i dugove hajduku i rijeci i ciboni i svakom klubu, pogledaj koje sve dugove hajduk ima prema igraèima koji su otiťli i prije pet godina. pa hajduk nije mogao skupiti milju i pol eura za kranjèara bez da privatni financijeri ne stave svoje novce!
o èemu mi govorimo? o rijeci i investiciji zvanoj fredi bobiè? pa to je pandan miure! o èovjeku koji je preslab za drugu njemaèku ligu, istu onu koju si pljuvao pa igra u rijeci jednu sezonu! ajde fino gorane se ne pojavlju na ovom topicu jer si sramota i za znanje nogometa i za logièko zakljuèivanje...

Rijeka 5 komada od Dinama prije 8 mjeseci - jedan,dva,tri,èetiri,pet,ťest,sedam,osam!ima i Dinamo dugove (CvitanoviÌ,LadiÌ,Prosineèki,Jelièià ) ali iz nekog razloga sud nikako da rijeťi tuŞbe.ajd,etto je za HNL dobar igraè.a junior?nemoj me nasmijavat.samo èekam joť ode o carlosu.Bobiè je najveÌa zvijezda koja je ikad doťla u HNL.a ona zadnja reèenica u postu je sramota ze tebe

Goran
29-04-2006, 02:12
obraz hrv.klubova èuvaju jedino navijaèi
posebno na meðunar. utakmicama
ovi pederèiÌi od igraèa sramote nekad velike klubove

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

kaj su èuvali obraz tako u Milanu ili Kijevu?

Lucius Veratius
29-04-2006, 02:14

OSVOJIO GA JE!!!! osvojio gorane... znaèi bio je i u finalu, kada je i pobijedio!
Taaaaaako je!

Kao prvo nemojte da vaĹĄa svaka druga tekma bude kolinje i brutalno iĹživljavanje.

Sad je na Iskonu izaĹĄlo da bi Hajduk mogao igrati nekakvu memorijalnu utakmicu sa Crvenom Zvezdom. Kaj su oni kreteni? Zvezda bi ih zgazila ko sljepac govno.

Goran
29-04-2006, 02:15
[quote="Mali Mrav 85":3kvbtep4]DoĹĄli su jednom u 1/4 finala i sad ĂŚe Ĺživjeti na tome iduĂŚih 1000 godina.

neka hajduk ne primi pet golova doma pa nek se javi...[/quote:3kvbtep4]

samo sam èekao ovakvu glupost.da te malo informiram,Dinamo nikad nije osvojio kup UEFA.osvojio je kup Velesajamskih gradova u koji se nije ulazilo po plasmanu u ligi a taj kup nije ni do koljena po kvaliteti danaťnjem kupu UEFA.

Goran
29-04-2006, 02:16
[quote=Goran]

Taaaaaako je!

Kao prvo nemojte da vaĹĄa svaka druga tekma bude kolinje i brutalno iĹživljavanje.

Sad je na Iskonu izaĹĄlo da bi Hajduk mogao igrati nekakvu memorijalnu utakmicu sa Crvenom Zvezdom. Kaj su oni kreteni? Zvezda bi ih zgazila ko sljepac govno.[/quote:3eteeg7z]

misliĹĄ,da nebude kao Dinamo lani?

konzerva
29-04-2006, 02:17
Sad je na Iskonu izaĹĄlo da bi Hajduk mogao igrati nekakvu memorijalnu utakmicu sa Crvenom Zvezdom. Kaj su oni kreteni?
novinarska patka...

@ goran - da, navijaèi su èuvali obraz jer su pokazali da ti nekad veliki a sada po svemu bijedni provincijalni klubovi imaju neťto po èemu ne zaostaju za europom- navijaèe! pogledaj roma-hajduk ili milan-dinamo

Goran
29-04-2006, 02:19
Sad je na Iskonu izaĹĄlo da bi Hajduk mogao igrati nekakvu memorijalnu utakmicu sa Crvenom Zvezdom. Kaj su oni kreteni?
novinarska patka...

@ goran - da, navijaèi su èuvali obraz jer su pokazali da ti nekad veliki a sada po svemu bijedni provincijalni klubovi imaju neťto po èemu ne zaostaju za europom- navijaèe! pogledaj roma-hajduk ili milan-dinamo

za milan - dinamo ti i govorim,bili su neredi po cijelom milanu

konzerva
29-04-2006, 02:21
za milan - dinamo ti i govorim,bili su neredi po cijelom milanu

i ja tebi... :smt006

Goran
29-04-2006, 02:22
pa kako su tu navijaèi èuvali obraz?

Cro
29-04-2006, 02:23
[quote="Mali Mrav 85":17r7c3vi]DoĹĄli su jednom u 1/4 finala i sad ĂŚe Ĺživjeti na tome iduĂŚih 1000 godina.

samo sam èekao ovakvu glupost.da te malo informiram,Dinamo nikad nije osvojio kup UEFA.osvojio je kup Velesajamskih gradova u koji se nije ulazilo po plasmanu u ligi a taj kup nije ni do koljena po kvaliteti danaťnjem kupu UEFA.[/quote:17r7c3vi]

Kup Velesajamskih gradova se preimenovao u Kup UEFE... I zna se da ga je dinamo osvojio...

konzerva
29-04-2006, 02:26
èuvali su obraz po mjerilima u navijaèkom svijetu.

Goran
[quote="Mali Mrav 85":t6iscyc0]DoĹĄli su jednom u 1/4 finala i sad ĂŚe Ĺživjeti na tome iduĂŚih 1000 godina.

samo sam èekao ovakvu glupost.da te malo informiram,Dinamo nikad nije osvojio kup UEFA.osvojio je kup Velesajamskih gradova u koji se nije ulazilo po plasmanu u ligi a taj kup nije ni do koljena po kvaliteti danaťnjem kupu UEFA.

Kup Velesajamskih gradova se preimenovao u Kup UEFE... I zna se da ga je dinamo osvojio...[/quote:t6iscyc0]

to nije bio kup UEFA,a zna se i da UEFA u meðunarodne trofeje ne priznaje kup velesajamskih gradova

Lucius Veratius
Prièať pizdarije. Kup Velesajamskih gradova je bio jaèi od danaťnjeg kupa Uefa. Zadnjih godina je kup Uefa dosta oslabio , jer Liga prvaka prima puno viťe klubova.
O snazi kupa Velesajamskih gradova ti govori i to da je Dinamo izbacio Juventus.

Goran
29-04-2006, 02:27
èuvali su obraz po mjerilima u navijaèkom svijetu.

da,razbijanjem ispred crkve.da nisi ti moĹžda neki huligan isto?

Cro
29-04-2006, 02:27
Prièať pizdarije. Kup Velesajamskih gradova je bio jaèi od danaťnjeg kupa Uefa. Zadnjih godina je kup Uefa dosta oslabio , jer Liga prvaka prima puno viťe klubova.
O snazi kupa Velesajamskih gradova ti govori i to da je Dinamo izbacio Juventus.

Toèno...
DanaĹĄnji kup uefe je govno prema kupu velesajamskih gradova...

Goran
29-04-2006, 02:29

Toèno...
DanaĹĄnji kup uefe je govno prema kupu velesajamskih gradova...

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

daj ne srljaj ko guska u maglu!

Goran
29-04-2006, 02:31

vidim koliko ti znaĹĄ o nogometu.koje ime veze kaj su izbacili Juventus koji tad nije bio ni sjena onoga ĹĄto je danas.ili misliĹĄ da bi to mogli i ponovit?

konzerva
29-04-2006, 02:32
gle poanta je da doðe puno navijaèa na daleko gostovanje, da se puno navija i pokaŞe policiji da se ne daju maltretirat,to ak je bilo ispred crkve zbilja nema veze. ne kaŞem da ja tako razmiťljam ali tako je po nekakvim navijaèkim mjerilima, i po tim mjerilima navijaèi su pokazali da je rijeè o velikom klubu. i drugi navijaèi to poťtuju i kad èuju da dolazi im hajduk ili dinamo znaju da nije neki seoski klub koji Ìe pratit penzioneri kibici sa balonima

Goran
29-04-2006, 02:34
gle poanta je da doðe puno navijaèa na daleko gostovanje, da se puno navija i pokaŞe policiji da se ne daju maltretirat,to ak je bilo ispred crkve zbilja nema veze. ne kaŞem da ja tako razmiťljam ali tako je po nekakvim navijaèkim mjerilima, i po tim mjerilima navijaèi su pokazali da je rijeè o velikom klubu. i drugi navijaèi to poťtuju i kad èuju da dolazi im hajduk ili dinamo znaju da nije neki seoski klub koji Ìe pratit penzioneri kibici sa balonima

to nisu navijaèi,nego huligani

konzerva
29-04-2006, 02:38
ne nuŞno.nekad si natjeran tako se ponaťati,najèeťÌe od strane policije.ali to je veÌ druga tema...meni je veÌi navijaè netko tko Ìe se nekad i potuÌ ali Ìe navijat cijelo vrijeme, nego netko tko s kokicama u krilu gleda tekmu i grozi se nad onim ťto "pale vatromet"...
ne misliť valjda da klub velikim èine samo rezultati? onda bi svatko s lovom mogao stvoriti veliki klub. veliki klub èini tradicija i navijaèi

Goran
29-04-2006, 02:47
ne nuŞno.nekad si natjeran tako se ponaťati,najèeťÌe od strane policije.ali to je veÌ druga tema...meni je veÌi navijaè netko tko Ìe se nekad i potuÌ ali Ìe navijat cijelo vrijeme, nego netko tko s kokicama u krilu gleda tekmu i grozi se nad onim ťto "pale vatromet"...
ne misliť valjda da klub velikim èine samo rezultati? onda bi svatko s lovom mogao stvoriti veliki klub. veliki klub èini tradicija i navijaèi

to su èiste gluposti.tuènjavi nije mjesto na tribinama.da,klub velikim èine samo rezultati.

Cro
29-04-2006, 02:49

to su èiste gluposti.tuènjavi nije mjesto na tribinama.da,klub velikim èine samo rezultati.

Onda je hajduk sad zadnje govno... :smt016

konzerva
29-04-2006, 02:50
da,klub velikim èine samo rezultati.
e prijatelju, grdno se varať. tradicija je najvaŞnija (tu su naravno ukljuèeni i rezultati). klub bez navijaèa je GOVNO.
nadam se da ĂŚeĹĄ jednog dana uvidjeti neke stvari,a do tog dana pozdrav.

Goran
29-04-2006, 02:51

Onda je hajduk sad zadnje govno... :smt016

pa ne govorim o rezultatima u jednoj sezoni nego KONTINUITETU!
daj razmisli prije nego napiĹĄeĹĄ!!!

Cro
29-04-2006, 02:52
ne se ljutiti... malo te prcam, gogi.... :smt002 Tek tako da vidiĹĄ kako izgledaju tvoji glupi postovi kad trkeljaĹĄ o dinamu....

Murphy
29-04-2006, 02:53

Mos misliti...to je ko da pjevace velikima cine dobre pjesme, sto naprosto nije istina. Treba postojati publika. Bez publike nema love od karata, nema sponzora ni televizijskih prava jer je neisplativo

Goran
29-04-2006, 02:54
ne se ljutiti... malo te prcam, gogi.... :smt002 Tek tako da vidiĹĄ kako izgledaju tvoji glupi postovi kad trkeljaĹĄ o dinamu....

ma veĂŚ sam mislio da stvarno misliĹĄ ono gore

konzerva
29-04-2006, 02:54
ma èak i ta publika nije toliko najbitnija.uvijek Ìe se naÌ netko tko Ìe htjet gledat klub s dobrim rezultatima...ali navijaèi! to je kljuèna rijeè.

Goran
29-04-2006, 02:55
ma èak i ta publika nije toliko najbitnija.uvijek Ìe se naÌ netko tko Ìe htjet gledat klub s dobrim rezultatima...ali navijaèi! to je kljuèna rijeè.

navijaèi,a n huligani.uoèi razliku

konzerva
29-04-2006, 03:00
ajde mi ti definiraj razliku, molim te.bať da vidim koga ti smatrať navijaèima

Goran
29-04-2006, 03:02
ajde mi ti definiraj razliku, molim te.bať da vidim koga ti smatrať navijaèima

navijaèi = ljudi koji bodre svoj klub na pjesmom i skandiranjem,bez obzira na rezultate

huligani = Ĺživa biĂŚa koja na stadion i na gostovanja idu zbog nereda

konzerva
29-04-2006, 03:04
dobro, a sad reci jesu svi bbb-i huligani? a svi torcidaĹĄi?
misliť da se dobronamjernom èovjeku nikad nije dogodilo da se je morao potuÌ?
misliĹĄ da ne postoje ljudi koji spadaju pod obje tvoje definicije?
mogu samo ponoviti:
klub bez navijaèa je GOVNO

Goran
29-04-2006, 03:09
Nije isto tuÌ se u samoobrani i nekud doÌ s namjerom da se tuèeť.Mislim da nema ljudi koji pripadaju u obje definicije.

konzerva
29-04-2006, 03:13
Mislim da nema ljudi koji pripadaju u obje definicije.
krivo misliĹĄ.
navijaè (tu mislim na ljude tipa onih koji vode torcidu i bbb) je neťto izmeðu.ne ide na utakmice samo da se tuèe veÌ da navija, ali za tuèu je uvijek spreman i ne buni se kad se desi. ako sam u krivu neka me ispravi netko upuÌeniji, npr.sickboy
laku noĂŚ

Goran
29-04-2006, 03:14
za tuèu je uvijek spreman,ali samo u samoobrani.a ne poèinjat tuèu

Murphy
29-04-2006, 03:17
Potrebna je samo jedna budala da sve zakuha i izbit ce tuca...ostali ce spremno uletiti za svoje i dobijes masovku u trenu...end of discussion

Goran
29-04-2006, 03:21
a jeli ta budala onda navijaè ili huligan?

Lucius Veratius
29-04-2006, 03:23
@ Goran
ZaĹĄto je ukinut Kup pobjednika kupova?
Zato ĹĄto je postao preslab kad se proĹĄirila Liga prvaka. Posljednjih godina tog natjecanja nije bilo jakih tekmi do polufinala.

Goran
29-04-2006, 03:26
@ Goran
ZaĹĄto je ukinut Kup pobjednika kupova?
Zato ĹĄto je postao preslab kad se proĹĄirila Liga prvaka. Posljednjih godina tog natjecanja nije bilo jakih tekmi do polufinala.

KPK je ukinut da se ojaèa kup UEFA.a bilo je jakih tekmi tamo i prije polufinala

Lucius Veratius
29-04-2006, 03:29
@ Goran
KPK je ukinut da se ojaèa kup UEFA.a bilo je jakih tekmi tamo i prije polufinala
Zbog toga takoðer, ali prvenstveno zbog proťirenja Lige prvaka.

Kaj misliĹĄ na Mallorca-Varteks? :smt005

Goran
29-04-2006, 03:30
[quote="Lucius Veratius":1v1f2fg1]@ Goran
Zbog toga takoðer, ali prvenstveno zbog proťirenja Lige prvaka.

Kaj misliĹĄ na Mallorca-Varteks? :smt005[/quote:1v1f2fg1]

bar smo imali klub koji je prezimio u Europi.ma ne to,ne sjeÌam se viťe toèno.

Lucius Veratius
29-04-2006, 03:33
bar smo imali klub koji je prezimio u Europi

Ono ĹĄto Hajduku viĹĄe nikad neĂŚe uspjeti.

ma ne to,ne sjeÌam se viťe toèno.
Varteks:Rudar Velenje :smt005

Goran
29-04-2006, 03:38
bar smo imali klub koji je prezimio u Europi

Ono ĹĄto Hajduku viĹĄe nikad neĂŚe uspjeti.

ma ne to,ne sjeÌam se viťe toèno.
Varteks:Rudar Velenje :smt005

ja se nadam da ĂŚemo uskoro imat opet klub na proljeĂŚe u Europi. sad sam se sjetio Varteks - Herenven.ali bilo je joĹĄ dobrih i prijaĹĄnjih godina.

Lucius Veratius
29-04-2006, 03:41
Ja se isto nadam da ĂŚemo imati klub na proljeĂŚe u Europi.
Uvijek sam navijao za sve hrvatske klubove u meðunarodnim natjecanjima.

Goran
29-04-2006, 03:42
Ja se isto nadam da ĂŚemo imati klub na proljeĂŚe u Europi.
Uvijek sam navijao za sve hrvatske klubove u meðunarodnim natjecanjima.

e tako treba.mislim da jedino mi na ovom forumu tako mislimo.nije vaĹžno koji je klub,bitno je da je hrvatski.

malimrav85
29-04-2006, 03:52
Naravno da si ostao debil. Dinamovi navijaèi su radili sranja u Milanu ali hajdukovi nisu u Rimu. Ne,nije uopÌe. Bať ga sereť.

navijaèi = ljudi koji bodre svoj klub na pjesmom i skandiranjem,bez obzira na rezultate

huligani = Ĺživa biĂŚa koja na stadion i na gostovanja idu zbog nereda
Pa na Dinamo je proťle godine dolazilo viťe ljudi u ligi za ostanak nego ťta na hajduk doðe u ligi za prvaka. Mislim dobro,to za njih nije liga za prvaka naegu su oni samo tamo ali kaj je tu je. Pa hajduku protiv Diname nemre doÌ 15.000 ljudi :smt005

bob rock
29-04-2006, 06:09
koji od naših klubova je barem u europi (koja je naposlijetku najbitnija) saèuvao dostojanstvo?
dinamo ili hajduk?

kako netko moze sacuvat dostojanstvo ako ga nema...pa dinamo nije igrao u europi ove sezone...o cemu vi pricate ljudi...
hajduk je IGRAO u europi...za razliku od dinama...pa kako onda (bobe) moze bit bolji od hajduka???
o bože
kako?
daj proèitaj pitanje
obraz nam je saèuvao hajduk porazom kakvi se rijetko viðaju.

i gorane...
1 ako je juve bio tako slaba momèad, daj mi reci kolike su papèine onda 2 igrale u leedsu. tamo su pretpostavljam igrale švelje?
ne ide mi u glavu kako imaš obraza ismijavati dinamove poraze protiv milana (najslabija postava ikad) i dnjepropetrovska, nakon cijele serije teških sramota u europskim natjecanjima.
3 apropos kupa velesajamskih gradova-kupa uefe... ajde isto tako reci nekom iole obrazovanom da europska zajednica za ugljen i èelik nema nikakve veze s europskom unijom. gledat æe te kao i oni koji èitaju na nogometu
4
Sahtar je igrao sa Debrecenom koji je u meðuvremenu rasprodao ekipu.
ne mogu vjerovati da braniš momèad koja je naguzila hajduk... al opet, maðari su prije utakmice prodali edmilsona, henrya, cafua, ballacka, zidanea, nestu i ištvana... ištvan je bio presudan
5
Bobiè je najveæa zvijezda koja je ikad došla u HNL
upravo si pljunuo prosineèkom u lice triput... al opet, vjerovatno netko tko je igrao u barceloni i u realu ne može nikako parirati jednom bobièu
6
pa ne govorim o rezultatima u jednoj sezoni nego KONTINUITETU!
ne spada li barem jedna sezona u kontinuitet? ono... konstantno držanje to nije ako si jednom zajebao... al ako æemo tako... dvije sezone zaredom hajduk nije otkrio kako se koristi lopta u europi.
7

huligani = živa biæa koja na stadion i na gostovanja idu zbog nereda
a ti ne spadaš ni u jednu kategoriju... sjeæaš se? nije fokus na natjecanju i hajduku... tvoj je fokus u dinamu i mržnji pream njemu.... èemu takva mržnja gorane? jel možda ima židova u dinamu? jel igraju židovi kojim sluèajem za dinamo ti antisemitistièko èudovište?
8
e tako treba.mislim da jedino mi na ovom forumu tako mislimo.nije važno koji je klub,bitno je da je hrvatski.
ne gorane, opet krivo shvaæaš...
mnogi æe dati potporu hajduku u natjecanjima u europi. mi se samo besmisleno borimo s tvojom ignorancijom.

fat drummer
29-04-2006, 11:37
da, bilo je to u osmom mjesecu, ali bilo je to u ovoj sezoni! OVOJ!! kup velesajamskih gradova je preteèa kupa uefa... ali serem, moŞda...
pogledajmo ťto kaŞe net, vjerojatno se goran informirao kod dede i bake, struènjaka za kup uefa.

Their idea was to organise a tournament for representative sides from cities in Europe that regularly organised trade fairs. The concept was agreed upon and the forerunner to the UEFA Cup, namely the Inter-Cities Fairs Cup was founded on 18 April 1955, two weeks after the founding of the European Champion Clubs' Cup.

da, kup uefa je imao preteèu u obliku kupa velesajamskih gradova. jer to su bili gradovi s jakim momèadima, gradovi koji su znaèili neťto (milan, zagreb, frankfurt, barcelona, basel, birmingham....)
gorane, zaťto se uopÌe informirať? zaťto? pretpostavjam da gradec i kaptol nemaju veze s danaťnjim zagrebom jer su i oni samo preeèe danaťnjeg grada. dioklecijanova plaèa i split su nepovezane povjesne èinjenice.....
fredi bobiè... jesi gledao juèer Şivot nogometaťa.... èovjek u poznim godinama dolazi malo vidjet domovinu praotaca, nauèit jezik, vidjet klub. objasni mi korisnost igraèa koji igra pola sezone (èak je i strupar bio kvalitetnije pojaèanje jer je igrao cijelu) i to otprilike 20 minuta po utakmici.

Tkach
29-04-2006, 13:47
Zanimljivo je kako Gogs tvrdi da navija za hrvatske klubove u europskim natjecanjima, ali omalovaĹžava najveĂŚi uspjeh hrvatskog klupskog nogometa u povijesti, Dinamovo osvajanje Kupa velesajamskih gradova 1967.

U ime povijesne istine, reÌi Ìu samo da je Juventus u sezoni 1966/67 bio prvak u slaboj talijanskoj ligi, da je Eintracht Frankfurt bio èetvrti u vrlo loťoj Bundesligi, isto kao i Leeds u Engleskoj, ali u Engleskoj i tako i tako nije bilo ozbiljnog nogometa.

A sad malo na pitanje kontinuiteta.... Uzmimo jednu okruglu brojku, npr. zadnjih 10 sezona:

2005/06 Dinamo
nije nastupio u Europi
Hajduk
2. pretkolo Lige prvaka Debrecen-Hajduk 3:0, 5:0

2004/05 Dinamo
2. pretkolo Kupa UEFA Dinamo-Primorje 4:0, 0:2
1. kolo Kupa UEFA Dinamo-Elfsborg 2:0, 0:0
Skupina Dinamo-Beveren 6:1, Benfica-Dinamo 2:0, Dinamo-Heerenveen 2:2, Stuttgart-Dinamo 2:1
Hajduk
2.pretkolo Lige prvaka Hajduk-Shelbourne 3:2, 0:2

2003/04 Dinamo
2. pretkolo Lige prvaka Maribor-Dinamo 1:1, 1:2
3. pretkolo Lige prvaka Dinamo Kijev-Dinamo 3:1, 2:0
1. kolo Kupa UEFA Dinamo-MTK 3:1, 0:0
2. kolo Kupa UEFA Dinamo-Dnipro 0:2, 1:1
Hajduk
2. pretkolo Kupa UEFA Haka-Hajduk 2:1, 0:1
1. kolo Kupa UEFA Grasshoppers-Hajduk 1:1, 0:0
2. kolo Kupa UEFA Roma-Hajduk 1:0,1:1

2002/03 Dinamo
1. kolo Kupa UEFA Dinamo-ZTE 6:0, 3:1
2. kolo Kupa UEFA Dinamo-Fulham 0:3, 1:2
Hajduk
2. pretkolo Kupa UEFA Hajduk-GI Gotu 3:0, 8:0
1. kolo Kupa UEFA Hajduk-Fulham 0:1, 2:2

2001/02 Dinamo
2. pretkolo Kupa UEFA Dinamo-Flora 1:0, 0:0
1. kolo Kupa UEFA Dinamo-Maccabi 2:2, 1:1
Hajduk
2. pretkolo Lige prvaka Ferencvaros-Hajduk 0:0, 0:0, Hajduk na penale
3. prekolo Lige prvaka Hajduk-Mallorca 1:0, 0:2
1. kolo Kupa UEFA Hajduk-Wisla 2:2, 0:3

2000/01 Dinamo
3. pretkolo Lige prvaka Milan-Dinamo 3:1, 3:0
1. kolo Kupa UEFA Slovan-Dinamo 0:3, 1:1
2. kolo Kupa UEFA Parma-Dinamo 2:0, 0:1

1999/00 Dinamo
3. pretkolo LP Dinamo-MTK 0:0 2:0
Skupina Manchester-Dinamo 0:0 2:1, Dinamo-Marseille 1:2, 2:2 Dinamo-Sturm 3:0, 0:1
Hajduk
1. pretkolo Kupa UEFA Hajduk-Dudelange 5:0, 1:1
1. kolo Kupa UEFA Hajduk-Levski 0:0, 0:3

1998/99 Dinamo
3. pretkolo LP Celtic-Dinamo 1:0, 0:3
Skupina Dinamo-Ajax 0:0 1:0, Olympiakos-Dinamo 2:0 1:1 Porto-Dinamo 3:0 1:3
Hajduk
2.pretkolo Kupa UEFA Hajduk-Malmo 1:1, 2:1
1. kolo Kupa UEFA Fiorentina-Hajduk 2:1, 0:0

1997/98 Dinamo
1. pretkolo LP Partizan-Dinamo 1:0, 0:5
2. prekolo LP Newcastle-Dinamo 2:1, 2:2
1. kolo Kupa UEFA Dinamo-Grasshoppers 4:4, 5:0
2. kolo Kupa UEFA MTK-Dinamo 1:0, 0:2
3. kolo Kupa UEFA Dinamo-Atletico Madrid 1:1, 0:1
Hajduk
2. pretkolo Kupa UEFA Hajduk-Malmo 3:2, 2:0
1. kolo Kupa UEFA Schalke-Hajduk 2:0, 3:2

1996/97 Dinamo
2. pretkolo Kupa UEFA Dinamo-Spartak Moskva 3:1, 0:2
Hajduk
2. pretkolo Kupa UEFA Hajduk-Torpedo Moskva 1:0, 0:2

Rezime: Hajduk se oèito ne blamira u Europi samo zadnje dvije godine, veÌ je rijeè o trendu koji traje bar 10 godina, a sad tek dolazi do izraŞaja. U zadnjih 10 godina je Hajduk uspio JEDNOM (1!!!!!!) 1!!!!!!) proÌi 1. kolo nekog euro-kupa, 2002/03 su eliminirali ťvicarski Grasshoppers golom viťe u gostima. Mislim da tadaťnji trener Zoran VuliÌ zasluŞuje ulicu u Splitu zbog ovog povijesnog uspjeha!

fat drummer
29-04-2006, 14:06
isitna je da se hrvatski klubovi masovno blamiraju u ligi pravak/ kupu uefa zadnjih par milenija, ali to je okej. to nije bila ni rasprava, rasprava je bila koji nas klub viĹĄe sramoti, a to je nesumnjivo hajduk. slaven belupo je jedini klub koji neĹĄto vrijedi bar ne gube s pet golova u mreĹži makar igraju u intertoto kupu. stoga, dinamo i hajduk, buuuu, napred slaven! zagrebi rijeka su poispadali van u zadnjim sekundama protiv ravnopravnih suparnika, ali koga briga, slaven je klub za europu!

Goran
29-04-2006, 14:21
bob,najvaŞnije je igrat u Europi.imao je i dinamo svojih sramota.ja ne ismijavam dinamove poraze u europi,nego samo u HNL.kup velesajamskih gradova se ne priznaje kao preteèa kupa UEFA.Debrecen je prodao 2 ťpice i boènog prije Sahtara i to je onda bila druga ekipa.Prosineèki je u Realu i Barci bio prièuva.a Bobiè je bio standarni igraè njemaèke reprezentacije i Europski prvak 1996. u Engleskoj.Jedna sezona nije kontinuitet!I koje to sad ima veze sa Şidiovima?u Europi potporu treba dat svim hrvatskim klubovima.

Goran
29-04-2006, 14:23
fat,Strupar nije igrao cijelu sezonu.a Rijeka ima velike koristi od Bobièa.
Tkach,pogledaj malo s kim je Hajduk igrao - Schalke,Fiorentina,Fulham,Mallorca,ti klubovi bi lakoĂŚom proĹĄli Dinamo.

Hajduk - Fulham 0:1
Fulham - Hajduk 2:2 (ukupno 3:2 za Fulham)

nekoliko tjedana kasnije

Dinamo - Fulham 0:3
Fulham - Dinamo 2:1 (ukupno 5:1 za Fulham)

Goran
29-04-2006, 14:28
isitna je da se hrvatski klubovi masovno blamiraju u ligi pravak/ kupu uefa zadnjih par milenija, ali to je okej. to nije bila ni rasprava, rasprava je bila koji nas klub viĹĄe sramoti, a to je nesumnjivo hajduk. slaven belupo je jedini klub koji neĹĄto vrijedi bar ne gube s pet golova u mreĹži makar igraju u intertoto kupu. stoga, dinamo i hajduk, buuuu, napred slaven! zagrebi rijeka su poispadali van u zadnjim sekundama protiv ravnopravnih suparnika, ali koga briga, slaven je klub za europu!

prema Federaciji za nogometnu povijest i statistiku Slaven Belupo je najuspjeĹĄniji klub u povijesti Intertoto kupa.

Tkach
29-04-2006, 14:38
fat,Strupar nije igrao cijelu sezonu.a Rijeka ima velike koristi od Bobièa.
Tkach,pogledaj malo s kim je Hajduk igrao - Schalke,Fiorentina,Fulham,Mallorca,ti klubovi bi lakoĂŚom proĹĄli Dinamo.

A Dinamo je igrao samo sa slabim suparnicima, vjerojatno su potkupili one Uefine èinovnike ťto vrte kuglice na izvlaèenjima. Èinjenica je da je Dinamo u zadnjih 10 godina:

* igrao dvaput u skupini Lige prvaka (1998/99 i 1999/00)
* igrao u skupini Kupa Uefa (2004/05)
* igrao 3. kolo Kupa Uefa (1997/98 )
* igrao 2. kolo Kupa Uefa triput (2000/01, 2002/03 i 2003/04)

a da je Hajduk u istom vremenskom periodu

* igrao 2. kolo Kupa Uefa (2003/04)

Goran
29-04-2006, 14:44
Dinamo je imao viĹĄe sreĂŚe sa kuglicama.

konzerva
29-04-2006, 14:56
skuĹžio sam ja.
goran je zapravo petokolonaĹĄ sa zadatkom da proĹĄiri mrĹžnju prema hajdukovcima...
i ide mu jako dobro...
ali ljudi, ne dajte se zajebat!

malimrav85
29-04-2006, 15:09
Ti si malouman. Kretenèino!

kima
29-04-2006, 15:11
Dinamo je imao više sreæe sa kuglicama.

Zbilja si dijete. Kao da slušam ove klince ispred zgrade koji još vièu opsajd, faun, enac i prvi sve kod nas.

malimrav85
29-04-2006, 15:11
BobiÌ je bio prvak Europe?Ugradio je svoje odliène igre u taj naslov isto kao i ronaldo na sp 1994. :smt005 Koji si ti mamlaz!
Pa Strupar je bolji igraè od bobièa ziher! dao je gol ManUtd na old trafordu kad je igrao u derbyu! bio je prvak s genkom i bio je zlatna kopaèka lige! a doťao je iz ťpanskog! bobiè :smt005

Murphy
29-04-2006, 15:19

Ajme Gorane...kakve gluposti ti pricas, samo pazi kome ih pricas ak studiras u Zagrebu jer bi mogao izgubiti svoje kuglice ak naletis na boysa :smt003

konzerva
29-04-2006, 16:23
mislim da nam svima skupa treba èestitati na nevjerojatnoj tolerantnosti...
koliko veĂŚ tjedana svi pokuĹĄavaju urazumit gorana nekakvim argumentima...
tek sad je prekipjelo ekipi...
pa da se i ja pridruĹžim rulji:
TI SI MENTALNO ZAKINUTA OSOBA GORANE
ali nemoj past u depru, postoje ustanove u kojima pomaĹžu takvima...

fat drummer
29-04-2006, 16:33
strupar se prikljuèio u 10 mjesecu... znaèi nije igrao dva mjeseca, ako to nije cijela sezona ne znam ťto jest...
da, dinamo je imao viĹĄe sreĂŚe s kuglicama: shelbourne, debrecen, haka... to su jebeni protivnici, svaki od njih je bio prvak europe te godine kada su igrali protiv hajduka.

ja ne mrzim gorana, ja Şalim navijaèe hajduka jer ako je on u njihovom korpusu jadna im majka.

sickboy
29-04-2006, 16:55
Nakon citanja ove rasprave vrijeme da se ukljucim...

to nije bio kup UEFA,a zna se i da UEFA u meðunarodne trofeje ne priznaje kup velesajamskih gradova

Liga prvaka se do '91 zvala Kup prvaka, znaci li to da se brisu svi naslovi osvojeni od strane Reala, Milana, Ajaxa, Liverpoola, Nottingham Forestta...?? Mislim da ne...

to nisu navijaèi,nego huligani

Nije mi jasno zakaj caspri o stvarima o kojima nemas blage veze...ne kuzis da ak izbije njesra na gostovanju kao u Milanu ekipa ulece bez obzira jel poznas nekog tam il ne...nije vazno tko je zapoceo...bitna cinjenica je da je zapoceto, a onda nema natrag...drzite se svi zajedno i cuvate si ledja...al tebi su to ocito apstraktni pojmovi...svi su spemni uletiti u fight sam da ocuvas svoj ponos na gostovanju. Jer si u gostima, a to znaci da je na protivnickim navijacima da ucine nes, to je njihov grad, njihovi bircevi i njihov teren.
Ja sam ponosan kaj sam navijac, a to znaci da bum uletio u fight bez obzira jel kriv netko od nasih ili ne...jer se drzimo zajedno...i to je cijela poanta...
Sad sam pocni o famoznoj europi i tome kak tam toga nema. Tipcni si primjer covjeka koji ne vidi dalje od novinskih clanaka onog kretena Zidaka i slicnih... Jer da malo pogledas preko novina vidio bi da se u Nizozemskoj ljudi pikaju nozevima zbog klubova, zabranjuju se dolasci gostujucim navijacima, pale se auti... U Italiji slicna stvar... Englezi se tuku dalje od kamera jer je to njihova filozofija, naime oni posao obave tiho bez policije, bez kamera i gotovo. Njima je dovoljno da protivnicka ekipa zna da su ih napali i razbili.
A o bakljama necu ni pricati...svuda se pale, al samo je god nas to drzavni problem broj 1...
Pokusavas bit pametan o stvarima o kojima znas preko novina...ja se nadam da ti sebe ne smatras navijacem (u ovom slucaju Hajduka, sto je nebitno trenutacno)...jer pravi navijaci idu na gostovanja...pa cak i magarad provincijalna...jer da ides po gostovanjima vidio bi neke stvari koje nemres procitati u novinama...

Goran
29-04-2006, 17:02

i ti si isto

sickboy
29-04-2006, 17:03
Dinamo je imao više sreæe sa kuglicama.

i ti si isto

Molim kolege da argumentiraju svoje navode...cak se i u Saboru moraju navodi argumentirati...

fat drummer
29-04-2006, 17:07
dobro sickboy zbori, huliganizam je problem i u civiliziranoj europi, samo ťto se hrvate, poljake, srbe i sliènu bagru doŞivljeva u stranim medijima kao veÌu opasnost od poremeÌenih ajaksovaca koji organiziraju takve tulume (kad kaŞem tulume mislim tuènjave) da je to milina. s druge strane i ja bih na stadionima zabranio baklje jer jednostavno mislim da se zloupotrebljavaju (praksa torcide da sjebe svaki derbi na bar 15 minuta). shvaÌam kada se pali dvajst baklji na roðendan neke navijaèke skupine ali kada npr. neka skupina maolumnih idiota bakljam zaustavi inter-milan i pogodi didu u rame e onda je to zloupotrebljavanje i kukavièluk. naŞalost, meðu navijaèima koji idu na gostovanja postoje mnogi koji niti ne znaju za koji klub navijaju veÌ se idu mlatit sa talijanskim, maðarskim, srpskim kolegama. da, policija ih treba mlatit... inaèe, moram priznat da mi se gadi stav da su navijaèki sukobi i razbijanje tramvaja popratna stvar derbija koje se eto dogaða. to je èisti nepatvoreni terorizam, subotom u 10 se ne smijeť vozit 17 ako je dinamo popuťio od rijeke da sluèajno ne bi dobio batina od pijanih idiota kojima je svijet propao... zabranio bih nogomet zbog toga..

sickboy
29-04-2006, 17:13
dobro sickboy zbori

Fat me pohvalio...jupiiiiii tak sam sretan... :smt041 :smt041 :smt041

subotom u 10 se ne smiješ vozit 17 ako je dinamo popušio od rijeke da sluèajno ne bi dobio batina od pijanih idiota kojima je svijet propao... zabranio bih nogomet zbog toga..

Vrlo rijetka pojava danas...cak i kad smo bili 7 nisu se tramvaji razbijali...ako netko to i napravi vrlo je vjerojatno da ce od starije ekipe dobiti po lampi...pa cak i od ne tak starije ekipe...

fat drummer
29-04-2006, 17:18
a kad dobro zboriť, kurvo ulizivaèka...

sjeĂŚam se dobrih starih dana kad su se razbijali tramvaji nakon derbija.. u splitu je postalo popularno rezat gume autima sa zg regama... pa da mu ne bi mater jebo zbog toga....

sickboy
29-04-2006, 17:19
a kad dobro zboriš, kurvo ulizivaèka...

sjeæam se dobrih starih dana kad su se razbijali tramvaji nakon derbija.. u splitu je postalo popularno rezat gume autima sa zg regama... pa da mu ne bi mater jebo zbog toga....

Nemoj zaboraviti bacanje auta sa rive u more...najdraza rekreacija suparnickih nam navijaca...

Insomniac
29-04-2006, 17:32
Nemoj zaboraviti bacanje auta sa rive u more...najdraza rekreacija suparnickih nam navijaca...

Hm,ja nisam navijac Hajduka.Nisam navijac Dinama.
Nogomet hrv uopce ne gledam.
A kad su to zadnjih put bacili auto sa zg tablama u rivu?
Aute sa BG tablama su redovito bacali u Rivu.
Bratova zhena vozi auto od firme sa Zg tablama,zivi na Brdima (valjda vam ne moram objasnjavat kakav je to kvart),nema garazu i u zadnjih 3 godine
niti jedanput joj auto nitko nije ni takao.

sickboy
29-04-2006, 17:37
Hm,ja nisam navijac Hajduka.Nisam navijac Dinama.
Nogomet hrv uopce ne gledam.
A kad su to zadnjih put bacili auto sa zg tablama u rivu?
Aute sa BG tablama su redovito bacali u Rivu.
Bratova zhena vozi auto od firme sa Zg tablama,zivi na Brdima (valjda vam ne moram objasnjavat kakav je to kvart),nema garazu i u zadnjih 3 godine
niti jedanput joj auto nitko nije ni takao.

Pa nisam rekao da moraju biti zege rege...:smt003...

Insomniac
29-04-2006, 17:39
[
Pa nisam rekao da moraju biti zege rege...:smt003...

Fat je rekao kako je to IN i spicerski u Splitu :smt003

fat drummer
29-04-2006, 18:12
pa nismo talijani! neÌemo bacati vespe na teren, palit vatre u 2 redu giussepe meazze! mi smo balkanci, buťimo gume, razbijamo tramvaje, huliganska kultura je drugaèija

Murphy
29-04-2006, 19:25
pa nismo talijani! neÌemo bacati vespe na teren, palit vatre u 2 redu giussepe meazze! mi smo balkanci, buťimo gume, razbijamo tramvaje, huliganska kultura je drugaèija

Tako je...svatko ima svoje :smt003

Kak su Englezi samo fini na tribinama. Oni rade sranja samo nakon utakmice i to dobro organizirane sukobe, u pravoj maniri ratnika Njezinog Velicanstva :smt003

kyzer soze
29-04-2006, 19:45

Tako je...svatko ima svoje :smt003

Kak su Englezi samo fini na tribinama. Oni rade sranja samo nakon utakmice i to dobro organizirane sukobe, u pravoj maniri ratnika Njezinog Velicanstva :smt003

Hehehe, al samo dok u Tursku ne doðu, jerbo su onda janjad za klanje u maniri Njezina Visoèanstva. Huliganska kultura, wtf? fat drummer, jebo ja idiote koji svoje komplekse lijeèe na takav naèin. Nekad je npr. u Hrvatskoj postojala nogometna kultura odlaska na tekme i druŞenja nakon utakmica, ljudi su iťli s autobusima masovno i na one tekme koji nisu bili "derbiji" ko Dinamo - Hajduk itd., a otkad su se poèele pojavljivat plejade navijaèkih kulturnjaèkih udruga liga nam izgleda za quratz, skupa sa par stotina navijaèkih idiota na stadionima. Al poťto takvo stanje oèito odgovara èelnim ljudima ne samo hrv. nogometa nego i politike, takav status quo Ìe potrajat i nikakve subvencije klubovima neÌe pomoÌ dok se degenerirano ponaťanje ne sankcionira, a to Ìe vjerojatno bit kad Ìe se prijeÌ granica...Do tada neÌe stadioni bit puni, niti Ìe biti pravog uŞivanja u navijanju, niti obiteljskog odlaska na utakmice veÌ Ìe se i dalje sluťat monotoni urlici kulturnjaèkih huligana, gledat bengalke koje padaju na stadione i magla koja se neÌe raziÌi...
:smt011

sickboy
29-04-2006, 20:01
Do tada neæe stadioni bit puni, niti æe biti pravog uživanja u navijanju, niti obiteljskog odlaska na utakmice veæ æe se i dalje slušat monotoni urlici kulturnjaèkih huligana, gledat bengalke koje padaju na stadione i magla koja se neæe raziæi...

Joj sam nemoj o obiteljskim odlascima na tekme...na zadnjem gostovanju u ST-u covjek je dosao sa zenom, cetvero male djece na navijacku tribinu (nasu)...svaki put kad odem na sjever vidim ljude s malom djecom...kao i na istoku...a o zapadu da ne pricam...
Ljude s djecom nitko od navijaca ne dira...cak i huligani ne diraju takve obicne gledatelje...huliganima je cilj naci i posorati se sa huliganima protivnikcke momcadi...a ne mlatiti djecu...starce...zene...jer to nema niti svrhe niti casti...
Zanima me kad si ti zadnji put bio na nekoj tekmi domaceg prvenstva pa da mozes suditi koliko roditelja dolazi s djecom??
Stadioni nam nisu puni zbog lose lige i zbog nekomfora...
Al jedan primjer nerazumijevanja navijacke kulture...pa da citiram nedavno objavljeni tekst Ribafisha (bar mislim da je njegov):
"Nabijem na ku**c moderni nogomet, nabijem na ku**c komercijalne televizije, nabijem na ku**c zakon o navijacima i one koji ga provode"

Tkach
29-04-2006, 20:19
Yup, argument da ljudi ne dolaze na utakmice zbog huligana ne stoji. Na najveÌe derbije gdje ima najviťe nereda doðe i po 30.000 ljudi, a na Dinamo-Neko Selo gdje su ťanse za nerede manje nego za snijeg u Sahari ni 2000.

Meni navijaèka subkultura ne ide na qratz zbog nereda, koliko zbog toga ťto iako ne prate nogomet toliko kao igru uzimaju si za pravo da su samo oni navijaèi. "Ku'iť buraz, ako znať napamet Dinamov sastav iz jeseni 1974/75 to ne znaèi da si navijaè veÌ simpatizer, pravi si sam ak ideť autostopom na prijateljsku u Babinu Gredu radnim danom". Ili ono "Nismo vidili gol jer smo drŞali koreografiju, ali Dinamo buraz!!!!". Mislim, ako se veÌ deklarirať kao navijaè, onda moŞeť valjda i pratiti utakmicu a ne drŞati neke papire u zraku kao izgladnjeli sjevernokorejski seljaci na paradama.

Mo
29-04-2006, 20:55
Veèeras Rijeka mora pasti!

Èestitke Chelseu na naslovu al sl. godine ManU se vraæa!

kyzer soze
29-04-2006, 21:12
Do tada neÌe stadioni bit puni, niti Ìe biti pravog uŞivanja u navijanju, niti obiteljskog odlaska na utakmice veÌ Ìe se i dalje sluťat monotoni urlici kulturnjaèkih huligana, gledat bengalke koje padaju na stadione i magla koja se neÌe raziÌi...

Joj sam nemoj o obiteljskim odlascima na tekme...na zadnjem gostovanju u ST-u covjek je dosao sa zenom, cetvero male djece na navijacku tribinu (nasu)...svaki put kad odem na sjever vidim ljude s malom djecom...kao i na istoku...a o zapadu da ne pricam...
Ljude s djecom nitko od navijaca ne dira...cak i huligani ne diraju takve obicne gledatelje...huliganima je cilj naci i posorati se sa huliganima protivnikcke momcadi...a ne mlatiti djecu...starce...zene...jer to nema niti svrhe niti casti...
Zanima me kad si ti zadnji put bio na nekoj tekmi domaceg prvenstva pa da mozes suditi koliko roditelja dolazi s djecom??
Stadioni nam nisu puni zbog lose lige i zbog nekomfora...
Al jedan primjer nerazumijevanja navijacke kulture...pa da citiram nedavno objavljeni tekst Ribafisha (bar mislim da je njegov):
"Nabijem na ku**c moderni nogomet, nabijem na ku**c komercijalne televizije, nabijem na ku**c zakon o navijacima i one koji ga provode"

Ajd s razumijevanjem proèitaj moj prethodni post, a nemoj karikirat i drŞat prodike o dolascima na tekme itd. kad svako normalan moŞe vidjet prek TV prijenosa (uŞivo gdje joť ni ne prikaŞu govnijadu na tribinama) kakvo je stanje na utakmicama i na kakvom je nivou kvaliteta naťeg nogometa, a najvaŞnije ko takvu "kvalitetu" podrŞava. Kad sam reko na obitelji mislio sam na podrťku ťirih druťtvenih slojeva koja je nogometu potrebnija od nekolicine frustriranih kvazinavijaèa odreðene Şivotne dobi kojima oèito ta razina nogometne kvalitete odgovara. I nisam reko da ljudi ne dolaze na utakmice samo zbog huligana, nego govorim o tome da je on postao paravan za iskaljivanje frustracija odreðenih skupina kojima oèito kvaliteta nogometa nije vaŞna nego im je vaŞno neťto kaj veze s njim nema i onda obièni ljudi koji vide stanje i bogatu "atmosferiènost" i nogometni neukus imaju sasvim malo razloga pristupiti navijanju odnosno praÌenju tekmi.

Cro
30-04-2006, 00:29
Ja se ipak nadam remiju sa Rijekom...

Ako se vratimo na 112. str. vidimo tko je bio realan...
Èestitam sam sebi na zdrmanom x-u... :smt001
No, svejedno, PRVACI SMO!!
TeĹĄko da ĂŚemo sad ovo zajebat!

bob rock
30-04-2006, 01:17
bob,najvažnije je igrat u Europi
ne, najvažnije je ne osramotit se u europi.
samo papci se tješe onim "važno je sudjelovati".
uvijek se sjetim olimpijskih igara i onog ribara koji se skoro utopio u bazenu... mislim, lik ima medalju, al opet.
hajduk me podsjeæa na njega. igrao je u europi, al su suci morali mu povremeno popipati puls da se vidi jel još živ

kup velesajamskih gradova se ne priznaje kao preteèa kupa UEFA.
samo u tvom perverznom umu
cijela nogometna europa tvrdi jedno, osim nekolicine pacijenata koji briju da ancona može drpat majku milanu u svakoj utakmici.

Prosineèki je u Realu i Barci bio prièuva.a Bobiè je bio standarni igraè njemaèke reprezentacije i Europski prvak 1996. u Engleskoj.
hoæeš reæi da je bobiè napravio više u nogometu od prosineèkog? bobiè je veæi igraè od prosineèkog?
by the way... ako je prosineèki bio prièuva, kako je stekao status igraèa kojeg se danas sjeæaju španjolci? i kako je uspio sa klupe ispogaðati sve te jedanaesterce (jedan jedini promašaj u španjolskoj fazi)

I koje to sad ima veze sa židiovima?u Europi potporu treba dat svim hrvatskim klubovima.
nema veze sa židovima nego u tvojom nesposobnošæu da razmišljaš na apstraktan naèin.
tko zna... možda ti vidiš u dvije dimenzije, ne u tri... to bi objasnilo katastrofalno poznavanje nogometa

Tkach
30-04-2006, 01:58
Odlièna utakmica veèeras, rekao bi jedna od najboljih u HNL-u zadnjih godina. Mislim da je Anderson danas definitivno dokazao da ima mjesta za njega u Dinamu.

Goran
30-04-2006, 02:06
bob,UEFA ne priznaje Kup velesajamskih gradova preteèom Kupa UEFA.jako dobra utakmica,ťteta ťto Rijeka nije dobila.

Tkach
30-04-2006, 02:14
bob,UEFA ne priznaje Kup velesajamskih gradova preteèom Kupa UEFA.jako dobra utakmica,ťteta ťto Rijeka nije dobila.

Bit ĂŚe onda da je bob hakirao stranice UEFA-e.

http://www.uefa.com/Competitions/uefacu ... index.html (http://www.uefa.com/Competitions/uefacup/History/index.html)

Goran
30-04-2006, 02:20
evo,sad vidiĹĄ kada je odigran prvi kup UEFA,nije 1967.nigdje ne vidim Dinamo Zagreb na listi pobjednika.

Tkach
30-04-2006, 02:31
This forerunner to the UEFA Cup, the Inter-Cities Fairs Cup, was founded on 18 April 1955, two weeks after the founding of the European Champion Clubs’ Cup.

UEFA ne priznaje Kup velesajamskih gradova preteèom Kupa UEFA.

Non able ingleĹĄ?

Goran
30-04-2006, 02:37
a zaťto onda Dinamo nije na listi osvajaèa?

Tkach
30-04-2006, 02:43

Upravo bolni manjak inteligencije viri iz svake rijeèi.

Goran
30-04-2006, 02:50

jeli vidiĹĄ ti tamo listu?

Tkach
30-04-2006, 02:52
Je li ti razumijeť znaèenje rijeèi "preteèa" u hrvatskom jeziku i znaèenje rijeèi "forerunner" u engleskom?

bob rock
30-04-2006, 03:57
a zašto onda Dinamo nije na listi osvajaèa?

jeli vidiš ti tamo listu?

jel ti imaš jebeni mozak????
ako piše:

This forerunner to the UEFA Cup, the Inter-Cities Fairs Cup,
tvoji prethodni postovi su vrištali opd idiotizma govoreæi da kup velesajamskih gradova i kup uefe nemaju nikakve jebene veze.
odjednom tražiš dinamo na jebenom popisu. popis poèinje od 1971. dinamo je osvojio šezdesetih... znaš, šezdesete idu prije sedamdesetih. ili ti je to promaklo?
jebemu sve
što god netko kaže ti moraš kontrirati koliko god bilo apsurdno... ajmo razgovarati o tome kako treba poštovati razlike izmeðu rasa, kako ne treba biti nasilan prema ženama, tek tako, samo da se tebe potakne da kontriraš... par takvih provala i... off you go!!!!!!

sickboy
30-04-2006, 11:04
Ajd s razumijevanjem proèitaj moj prethodni post, a nemoj karikirat i držat prodike o dolascima na tekme itd. kad svako normalan može vidjet prek TV prijenosa (uživo gdje još ni ne prikažu govnijadu na tribinama) kakvo je stanje na utakmicama i na kakvom je nivou kvaliteta našeg nogometa, a najvažnije ko takvu "kvalitetu" podržava. Kad sam reko na obitelji mislio sam na podršku širih društvenih slojeva koja je nogometu potrebnija od nekolicine frustriranih kvazinavijaèa odreðene životne dobi kojima oèito ta razina nogometne kvalitete odgovara. I nisam reko da ljudi ne dolaze na utakmice samo zbog huligana, nego govorim o tome da je on postao paravan za iskaljivanje frustracija odreðenih skupina kojima oèito kvaliteta nogometa nije važna nego im je važno nešto kaj veze s njim nema i onda obièni ljudi koji vide stanje i bogatu "atmosferiènost" i nogometni neukus imaju sasvim malo razloga pristupiti navijanju odnosno praæenju tekmi.

What else are you gonna do on a Saturday? Sit in your f***in' armchair wankin' off to Pop Idols? Then try and avoid your wife's gaze as you struggle to come to terms with your sexless marriage? Then go and spunk your wages on kebabs, fruit machines and brasses? F*** that for a laugh! I know what I'd rather do. Tottenham away, love it![/color]

Uostalom bas mi je drago kaj ljudi ne dolaze na tekme...

konzerva
30-04-2006, 14:01
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/vi ... ,,23917.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/vijesti/clanak/art-2006,4,29,,23917.jl)

baĹĄ bi bilo ok.to je klub,a ne prĹĄo igra za one proklete rangerse...

Goran
30-04-2006, 14:03
da je Dinamo osvojio kup UEFA,popis bi poèinjao i ranije

Cro
30-04-2006, 14:06
Odlièna utakmica veèeras, rekao bi jedna od najboljih u HNL-u zadnjih godina. Mislim da je Anderson danas definitivno dokazao da ima mjesta za njega u Dinamu.

Potpuno se slaĹžem u svemu...
Utakmica je bila predobra, a Andersonove ĹĄkarice zakon....
A ModriĂŚev gol tek....
(mislim da mu je Anderson asistiro)

malimrav85
30-04-2006, 14:07
Pa kaj si ti glup ili se samo praviĹĄ? Jel ti svi govore da nije osvojio Kup UEFA nego Kup Velesajamskih gradova!

Goran
30-04-2006, 14:08
Pa kaj si ti glup ili se samo praviĹĄ? Jel ti svi govore da nije osvojio Kup UEFA nego Kup Velesajamskih gradova!

a ja svima govorim da Kup UEFA nema veze sa Kupom velesajamskih gradova.

malimrav85
30-04-2006, 14:10

A ModriĂŚev gol tek....
Je super je tekma bila! JoĹĄ drpiĂŚeva stativa iz slobodnjaka...

Murphy
30-04-2006, 14:13

OK, bilo je smijesno na pocetku, ali sad vec postaje dosadno...PA JESI LI TI MALOUMAN ILI KAJ!?!?!?

Cro
30-04-2006, 14:14

A ModriĂŚev gol tek....
Je super je tekma bila! JoĹĄ drpiĂŚeva stativa iz slobodnjaka...

E da! Nisam mogao vjerovati.... VeĂŚ sam mislio da ulazi...
PodsjeĂŚa me na one njegove golove iz slobodnjaka protiv Slovenaca, protiv Maribora u Zagrebu...
Onak , brza lopta po zemlji...

Goran
30-04-2006, 14:15
jeli tko kasnije sluťao izjave trenera?pita Suťec KuŞea gdje su bili njegovi stoperi kod drugog gola.ovaj se poène smijat i kaŞe pa vidite gdje su.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 plivaju po travi kao i obièno

Goran
30-04-2006, 14:16
PodsjeĂŚa me na one njegove golove iz slobodnjaka protiv Slovenaca, protiv Maribora u Zagrebu...

na njegov gol,ne golove.tek da se zna

Cro
30-04-2006, 14:18

lapsus mentis.... totalno sam zabrijo da su bila dva...
no, sad se sjeĂŚam.. jedan...

Goran
30-04-2006, 14:24

nije on ni zabio iz slobodnjaka tada,nego iz igre sa nekih 20-ak metara,a drugi je zabio MijatoviĂŚ iz slobodnjaka.

Cro
30-04-2006, 14:29

nije on ni zabio iz slobodnjaka tada,nego iz igre sa nekih 20-ak metara,a drugi je zabio MijatoviĂŚ iz slobodnjaka.

A zato ja stalno imam dojam da su dva iz slobodnjaka... Ne znam ĹĄto mi je da se ne sjeĂŚam... Valjda sam tada cugao... :smt005

malimrav85
30-04-2006, 14:29

Kak si ti deèec bedast,blago tebi! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Imať sad u Vodnikovoj i Varťavskoj povoljno teèajeve engleskog,preporuèam da se upiťeť,koristit Ìe ti kako u svakodnevnom Şivotu tako i poslovno jednog dana.

This forerunner to the UEFA Cup, the Inter-Cities Fairs Cup, was founded on 18 April 1955, two weeks after the founding of the European Champion Clubs’ Cup.
Ajmo sad zajedno,polako,moĹžeĹĄ ti to,samo budi uporan:
forerunner=predecessor; ancestor; forebear; precursor =hrv.preteèa,prethodnik, = njem. der Vorlaufer = lat.prodromus,praecursor = esp. precursor,
eto gordana,mozda bude sad malo jasnije. I da, vjerovatno Engleska lige nije bila prije Premiere lige nego je to skroz novo natjecanje? :smt005

Goran
30-04-2006, 14:30

A zato ja stalno imam dojam da su dva iz slobodnjaka... Ne znam ĹĄto mi je da se ne sjeĂŚam... Valjda sam tada cugao... :smt005

tko zna,a ja se sjeĂŚam koji sam hajdukovac :smt003

malimrav85
30-04-2006, 14:32
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ti si hajdukovac kolko ja navijam za NK Zagreb!

Cro
30-04-2006, 14:33
[quote="Cro":1k4tu1df]E da! Nisam mogao vjerovati.... VeĂŚ sam mislio da ulazi...

tko zna,a ja se sjeĂŚam koji sam hajdukovac :smt003[/quote:1k4tu1df]

Grozno, sad me sram... :smt011 :smt001

Goran
30-04-2006, 14:34
mrav,englezi su promijenili samo ime natjecanja i niĹĄta drugo

Goran
30-04-2006, 14:35
[quote="Goran":8r2p11ii][quote="Cro":8r2p11ii]E da! Nisam mogao vjerovati.... VeĂŚ sam mislio da ulazi...

tko zna,a ja se sjeĂŚam koji sam hajdukovac :smt003[/quote:8r2p11ii]

Grozno, sad me sram... :smt011 :smt001[/quote:8r2p11ii]

i treba te bit sram

Goran
30-04-2006, 14:35
Ti si hajdukovac kolko ja navijam za NK Zagreb!

ne prièaj gluposti!!!

malimrav85
30-04-2006, 14:37
a kak se uefa promjenila?

ja da ne prièam gluposti... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

sickboy
30-04-2006, 14:37
Dajte malo smanjite to quotanje... :smt018

Tkach
30-04-2006, 14:44
Ja mislim da Kup velesajamskih gradova nije ni postojao.

konzerva
30-04-2006, 14:44
ako i je sigurno ga nije osvojio dinamo

malimrav85
30-04-2006, 14:45
Ja mislim da Kup velesajamskih gradova nije ni postojao.
Ja mislim da Velesajam ne postoji. To je fiktivna rijeè.

Murphy
30-04-2006, 14:47

Koju su izmislili prljavi Dinamovci u svojoj akciji prekrajanja povijesti

konzerva
pazariťte je lijepa hrvatska rijeè
dĹžinovsko

Tkach
Isto kao i "forerunner". Goran lingvist i struènjak za nogometnu povijest.

malimrav85
30-04-2006, 14:49

Koju su izmislili prljavi Dinamovci u svojoj akciji prekrajanja povijesti
I ti znaĹĄ za to?
To ti je isto ko i SP 1930. Nije ga ni bilo! u studiju su montirali snimku!ili je to spuĹĄtanje na mjesec? :smt017

Murphy
30-04-2006, 14:50
I ti znaĹĄ za to?
To ti je isto ko i SP 1930. Nije ga ni bilo! u studiju su montirali snimku!ili je to spuĹĄtanje na mjesec? :smt017

Ne ne...to je tekma kad Dinamo pobijedi...svima je jasno da takvo sto ne moze postojati

malimrav85
30-04-2006, 14:52
:smt005
Zbune me sve te informacije! :smt009

Murphy
30-04-2006, 14:53
Zato je tu Goran da nas pouci na jednostavan nacin :smt003

Goran
30-04-2006, 14:53
a kak se uefa promjenila?

ja da ne prièam gluposti... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

kad su promijenili naziv,mijejanli su i sustav natjecanja

malimrav85
30-04-2006, 14:55
Zato je tu Goran da nas pouci na jednostavan nacin :smt003
BlaĹženi smo mi! MoĹžda on predaje na FIFA-inoj nogometnoj akademiji? On i IviĂŚ... :smt005

Goran
postojao je KVG i Dinamo ga osvojio,ali to sluĹžbeno nema veze sa kupom UEFA

Murphy
BlaĹženi mso mi! MoĹžda on predaje na FIFA-inoj nogometnoj akademiji? On i IviĂŚ... :smt005

Moza on i je Ivic :smt017

sickboy
Blaženi mso mi! Možda on predaje na FIFA-inoj nogometnoj akademiji? On i Iviæ... :smt005

AHAHAHAHA.... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

malimrav85
30-04-2006, 14:58
BlaĹženi mso mi! MoĹžda on predaje na FIFA-inoj nogometnoj akademiji? On i IviĂŚ... :smt005

Moza on i je Ivic :smt017
Testirat ĂŚemo...
Iz faze (zaokruŞi toèno) obrane/odbrane se treba transformirati u fazu napda.

kyzer soze
30-04-2006, 16:30
Nema nis ljepse neg adrenalin koji te pukne u sori na tribini...nema tog sexa...nema te droge ili pijanstva...koji se moze usporediti s tim...hodaj i dalje s metlom u dupetu...

Oj panju sad mi bar jasno da djevice divljaju po tribinama.. :smt082 :smt044 :smt037 :smt042 :smt043

Picok
30-04-2006, 16:30
Jel se moŞe nekak zabranit ovom kretenu da ne dolazi na forum, bar ne na 'Nogomet'? Nema me par dana na forumu i onda uvijek moram iznova èitati 5 stranica njegovih gluposti. :smt015 :smt067

fat drummer
30-04-2006, 16:59
okej, gorane, dinamo uopÌe ne psotoji... nema kupa velesajmskih gradova, nema nièeg. postoji samo rijeka... i hajduk...
a sad otiði na ovu stranicu. na njoj se nalazi popis svih osvajaèa kupa uefa, ali samo pod tim nazivom. na dnu stranice naÌi Ìeť naziv natjecanja koje je bilo preteèa i iz kojeg je proizaťao kup eufa. to je kup velesajmskih gradova.
no èak i ako je britney spears djevica i kup uefa nije nikako povezan sa kupom velesajmskih gradova ostaje nepobitna èinjenica da dinamo i dalje ima europski naslov. hajduk ima kurac, kao i rijeka.

http://www.napit.co.uk/viewus/infobank/football/uefacup.php

takoðer proèitaj povijest kupa uefa i onda si oduzmi Şivot zbog ovog:

postojao je KVG i Dinamo ga osvojio,ali to sluĹžbeno nema veze sa kupom UEFA

jesi si oduzeo Ĺživot... napokon!

Murphy
30-04-2006, 17:50
http://www.napit.co.uk/viewus/infobank/football/uefacup.php

Sad ce on: nije to bio Dinamo, nego Dynamo :smt005

fat drummer
30-04-2006, 19:50
i jel dinamo napokon i za gorana osvojio naslov ili? ma koji kurac je meni, pa dinamo ĂŚe popuĹĄit sve utakmice...

Picok
30-04-2006, 20:12
Ne fat, nije gotovo, lopta je okrugla i joť se nije èuo zadnji suèev zviŞduk. A i kad se èuje, neÌe ipak biti gotovo jer Rijeka se moŞe Şaliti na neregularno suðenje kad je igrala s Dinamom.... :smt002

fat drummer
30-04-2006, 20:22
naivèino, rijeka nije igrala s dinamo, jer dinamo ne postoji! kao ni kup uefa! kao ni suci... jedan egzistencijalistièki pristup nogometu.
inaèe, jese li skuŞili kako je juèer momèad koja ima smijeťan napadi obranu i bezveznu vezu uspjela dat dva gola najboljem timu na svijetu i u glaksiji (intergalaktièki prvaci veÌ tri godine zaredom, pobijedili kombiniranu momèad nebulon 25 sa 4:1) rijeci... i ta bezvezna momèad Ìe biti prvak hrvatske,a intergalaktièki prvaci neÌe! WTF?!?

camao
30-04-2006, 21:46
inaèe, jese li skužili kako je juèer momèad koja ima smiješan napadi obranu i bezveznu vezu uspjela dat dva gola najboljem timu na svijetu i u glaksiji (intergalaktièki prvaci veæ tri godine zaredom, pobijedili kombiniranu momèad nebulon 25 sa 4:1) rijeci... i ta bezvezna momèad æe biti prvak hrvatske,a intergalaktièki prvaci neæe! WTF?!?

aha, pricas o tekmi Chelsea-ManU :smt003

camao
01-05-2006, 00:14
Tanja Savic - Tako mlada

..tako mlada, tako mlada
nocu sama lutam ja
zar ne zvuci ko balada moja biografijaa..\:D/

http://youtube.com/watch?v=y99N-r_OOvc& ... ja%20savic (http://youtube.com/watch?v=y99N-r_OOvc&search=tanja%20savic)

Murphy
01-05-2006, 00:16
Tanja Savic - Tako mlada

..tako mlada, tako mlada
nocu sama lutam ja
zar ne zvuci ko balada moja biografijaa..\:D/

http://youtube.com/watch?v=y99N-r_OOvc& ... ja%20savic (http://youtube.com/watch?v=y99N-r_OOvc&search=tanja%20savic)

Zanimljiv izbor teme za razgovor na nogometnom topicu :smt005

bob rock
01-05-2006, 00:57
http://www.youtube.com/watch?v=kiUA_JriWMs

fat drummer
01-05-2006, 01:08
mali fakat ima dobre finte... onako bahat je i ima super pregled igre... joĹĄ kad potpiĹĄe za rijeku!

Tkach
01-05-2006, 01:11
Ma gdje nam je Goran, nema ga veĂŚ 24 sata, da mu nije moĹžda inspiracije ponestalo?

fat drummer
01-05-2006, 01:22
vjerojatno raèuna vjerojatnost dogaðaja- rijeka prvak! ili administrira onu grdosiju od foruma (oni su ti marljiviji od fata)

Tkach
01-05-2006, 01:26
Mislim da Ìe se vratiti s prognozom da Osijek sigurno pobjeðuje u Maksimiru u subotu i razoèarava sve posjetitelje Lake Citya koji su se nadali cjeloveèernjoj besplatnoj cugi. A onda prvenstvo postaje opet otvoreno jer Dinama èekaju joť Varteks i Hajduk koji su dokazano bolje ekipe, yeah baby!

fat drummer
01-05-2006, 01:28
normalno jer osijek je ove godine crna maèka za dinamo! a varteks je mlada momèad koja gaji napadaèki nogomet za razliku od dinama koji eto nema ni igraèe. a hajduk?!?! ako je mogao na poljudu, moŞe i u maksimiru! a rijeka Ìe normalno dobit sve utakmice sa 3:0 i odmarat drugo poluvrijeme

*SUPERMAN*
01-05-2006, 01:49
U koje pretkolo lige prvaka ide dinamo kao pobjednik prvenstva? Tj. koliko vidim,po nekima Rijeka...
I sta je sa 2. i 3. momcadi?

Goran
01-05-2006, 02:08
U koje pretkolo lige prvaka ide dinamo kao pobjednik prvenstva? Tj. koliko vidim,po nekima Rijeka...
I sta je sa 2. i 3. momcadi?

Prvak ide u 2. pretkolu Lige prvaka.Drugi i pobjednik kupa idu u 2. pretkolo Kupa UEFA,a zato jer je Rijeka vjerojatno osvajaè kupa i 2. u prvenstvu u 2. pretkolo Kupa UEFA ide i 3. u prvenstvu.

Tkach
01-05-2006, 02:09
Dinamo ide u drugo pretkolo Lige prvaka u kojem je nositelj. Protivnici mu mogu biti prvaci BiH, Slovenije, Estonije, Finske i sliènih iako Ìe Goran sigurno reÌi da mogu izvuÌi i Manchester United ili Inter. U treÌem pretkolu viťe nisu nositelji i tu bi im trebalo puno sreÌe i BoŞje providnosti za prolaz u skupine.

Rijeka i Varteks idu u 2. pretkolo Kupa UEFA i mislim da nisu nositelji. Varteks zapravo sigurno nije a sumnjam i za Rijeku. Protivnik ĂŚe im biti nego iz regije, Bugarska, Srbija, Rumunjska, ukratko zajeban.

Goran
01-05-2006, 02:10
vjerojatno raèuna vjerojatnost dogaðaja- rijeka prvak! ili administrira onu grdosiju od foruma (oni su ti marljiviji od fata)

fat,forum je tek u razvoju.nemoj bit ljubomoran zbog skinova.Da,Dinamo je 99,9 posto prvak,ne znam tko me to pitao.Naravno da nije sporno da Dinamo ima europsku titulu,ali samo tvrdim da to ipak nije kup UEFA.

*SUPERMAN*
01-05-2006, 02:12
Dinamo ide u drugo pretkolo Lige prvaka u kojem je nositelj. Protivnici mu mogu biti prvaci BiH, Slovenije, Estonije, Finske i sliènih iako Ìe Goran sigurno reÌi da mogu izvuÌi i Manchester United ili Inter. U treÌem pretkolu viťe nisu nositelji i tu bi im trebalo puno sreÌe i BoŞje providnosti za prolaz u skupine.

Rijeka i Varteks idu u 2. pretkolo Kupa UEFA i mislim da nisu nositelji. Varteks zapravo sigurno nije a sumnjam i za Rijeku. Protivnik ĂŚe im biti nego iz regije, Bugarska, Srbija, Rumunjska, ukratko zajeban.

Sve u svemu opet kurac od lige prvaka na maksimiru...

Tkach
@Goran
Ne, nego tvrdiť da to nije preteèa Kupa Uefa, a to su dvije razlièite stvari.

konzerva
da fat, nemoj bit ljubomoran :smt003
mogao bi dinamo igrat u ligi uefa,ĹĄto bi bio dosta velik uspjeh s obzirom na stanje u hrv.klupskom nogometu

Goran
01-05-2006, 02:15
@Goran
Ne, nego tvrdiť da to nije preteèa Kupa Uefa, a to su dvije razlièite stvari.

samo kaŞem da na sluŞbenoj listi osvajaèa kupa UEFA nije Dinamo.osvojili su KVG i svaka èast na tome.

Tkach
01-05-2006, 02:24

Sve u svemu opet qrtz od lige prvaka na maksimiru...

Da, bit ĂŚe vrlo teĹĄko. Mislim da bi realno mogli prezimiti u Kupu Uefa (to su zamalo napravili u onoj jadnoj proĹĄloj sezoni) i moĹžda proĂŚi joĹĄ koju nokaut rundu.

Goran
01-05-2006, 02:31
pogledajte ovo

http://www.nogometni-magazin.com/ind1b57.shtml

*SUPERMAN*
01-05-2006, 02:56
pogledajte ovo

Ma stara vijest,pise to u danasnjim novinama. Ciste pizdarije...

Goran
01-05-2006, 03:04
pogledajte ovo

Ma stara vijest,pise to u danasnjim novinama. Ciste pizdarije...

bit ĂŚe sljedeĂŚa sezona zanimljiva ako istina

fat drummer
01-05-2006, 12:23
ajde da i to vidimo... navodno i jurgen traŞi klub pa da rijeka pribavi i napadaèa koji Ìe konkurirat tandemu sharbini novakoviÌ (15 puta proglaťenim najboljim tandemom svemira)

Insomniac
01-05-2006, 14:08
Torinska "Stara dama" je sva tri pogotka postigla u prvih osam minuta utakmice.

Nije ovo bilo namjesteno :smt003 :smt003 :smt005

fat drummer
01-05-2006, 17:11
vugrinec u dinamu... LOL!!! jeĹžiĂŚ ipak nije dao 300 000 ili je mamiĂŚ dao pola milje?

Jimmy
01-05-2006, 17:13
Vugrinec je u bolji klub htio! A i MamiĂŚ je vjerojatno dao viĹĄe. :smt003
Fat, jel to sigurno?

sickboy
01-05-2006, 17:13
vugrinec u dinamu... LOL!!! ježiæ ipak nije dao 300 000 ili je mamiæ dao pola milje?

Od kud je dosla informacija...nebi bilo lose da dodje...kvalitetan je igrac...

fat drummer
01-05-2006, 17:16
danaťnji jutarnji.. kuŞe kaŞe da Ìe modriÌ i vugrinec dobro suraðivati poťto je modriÌ viťe usmjeren na povratak u obranu, a vugrinec se prikljuèuje realizaciji (koji god to kurac znaèilo)... nadam se da ova sezona nije bila vugrinèev labuði pjev!

sickboy
01-05-2006, 17:23
Ajde da i to vidimo...bas me zanima kak ce se uklopiti...u momcad...a rijeka nek si dovede elbera i scholla...

Tkach
01-05-2006, 17:26
Za eurokupove trebaju iskusni igraèi poput Vugrinca, mislim da je to dobar MamiÌev potez (iako ga je mogao dovesti i ljetos, za bitno manje pare). ModriÌ je vezni igraè a Vugrinec poluťpica, to bi bio narodski prijevod KuŞeovih verbalnih akrobacija, oni sigurno mogu zajedno igrati. Uz to veseli i povratak joť jednog veterana talijanske lige Marija CvitanoviÌa koji bi trebao zatvoriti propuh na lijevom boku i konaèni odlazak Darija Zahore.

sickboy
01-05-2006, 17:28
joj da, pa Zaora...je jos uvijek u Dinamu...nadam se da ce uskoro otic...jer takav slamperaj se rijetko vidja...

Tkach
01-05-2006, 17:29
MoguĂŚa skica Dinama za sezonu 2006/07

Turina

Etto Æorluka Drpiæ (Carlos) Cvitanoviæ

MamiĂŚ ModriĂŚ Chago

Vugrinec Eduardo

Anderson

Romana
01-05-2006, 17:56
Torinska "Stara dama" je sva tri pogotka postigla u prvih osam minuta utakmice.

Nije ovo bilo namjesteno :smt003 :smt003 :smt005

Naravno da je namjesteno, sve je namjesteno kad nam se ne dopada :smt003

fat drummer
01-05-2006, 18:00
da, taj zahora, e od kuda se to èudo nakotilo?! navodno se i ljubojeviÌ vraÌa pa Ìe se valjda znat prilagodit... ali mislim da mamiÌ planira joť pojaèanja, sumnjam da je to to.

sickboy
01-05-2006, 18:02
da, taj zahora, e od kuda se to èudo nakotilo?! navodno se i ljubojeviæ vraæa pa æe se valjda znat prilagodit... ali mislim da mamiæ planira još pojaèanja, sumnjam da je to to.

Iz HASK-a...sramoti mi kvartovski klub sunce mu jebem...

fat drummer
01-05-2006, 18:08
e al taj èovjek iz dinama veÌ izlazi godinama.... ajmo to fino sterat kvragu i gotovo! to je jedini igraè koji dulje izlazi iz dinama nego ťto je u njemu igrao.

Picok
01-05-2006, 18:09
Ma kud onakav LjubojeviĂŚ :smt018 A Zahora tek #-o [shot]

sickboy
01-05-2006, 18:10
to je jedini igraè koji dulje izlazi iz dinama nego što je u njemu igrao.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Istina...zalosna istina...

Cro
01-05-2006, 18:11
Ma kud onakav LjubojeviĂŚ :smt018 A Zahora tek #-o [shot]

Kaj ĂŚe nam oni dvojica ionak?
:smt017
Kao idemo u neku Europu, a ovaj LjubojeviĂŚ dolazi...

Tkach
01-05-2006, 18:25
LjubojeviÌ zapravo nije ni otiťao veÌ je posuðen St. Gallenu do kraja ove sezone. Navodno je postojala opcija da oni otkupe njegov ugovor za stalno, ali mislim da je to previťe love za osrednji ťvicarski klub.
Inaèe, s posudbe se vraĂŚaju joĹĄ neki oèajnici: Ĺveliki kuractrok, JeĹĄe, Talijanac... Mogli bi ih sve na Caritas....

fat drummer
01-05-2006, 18:29
nego, onaj stiven riviÌ iz pule... tip je u schalkeu igrao i sad se svi u hr trgaju za njega, a on Şeli van negdje. nadam se da Ìe mamiÌ uloŞit u takvu vrstu pojaèanja, mladi i ambiciozni, a ne ljubojeviÌ, mlad i lijen ko student prava

sickboy
01-05-2006, 18:29
Inaèe, s posudbe se vraæaju joÅ¡ neki oèajnici: Åveliki kuractrok, JeÅ¡e, Talijanac... Mogli bi ih sve na Caritas....

](*,) ](*,) ](*,)

Cro
01-05-2006, 18:32
nego, onaj stiven riviÌ iz pule... tip je u schalkeu igrao i sad se svi u hr trgaju za njega, a on Şeli van negdje. nadam se da Ìe mamiÌ uloŞit u takvu vrstu pojaèanja, mladi i ambiciozni, a ne ljubojeviÌ, mlad i lijen ko student prava

:smt005 :smt005
Taj RiviÌ mi se èini ok... Gledam u onim izvjeťtajima HNL-a i uvijek igra ok...

Picok
01-05-2006, 18:55
I Ĺveliki kuractrok je OK, ali onaj ĹĄminkiĂŚ JeĹĄe - glavno da je frizurica u redu :cloppy:

fat drummer
01-05-2006, 19:02
da, tog jeťea se dok je bio u zagrebu hvalilo preko svake mjere, em mlada nada, em braniè bez premca... a sada?! da ne govorim o onoj djevojèici zvanoj dario smoje koja je trebala biti najbrŞi i najbolji stoper europe.... kak da ne!

camao
01-05-2006, 20:00
da, tog ješea se dok je bio u zagrebu hvalilo preko svake mjere, em mlada nada, em braniè bez premca... a sada?! !

glavno da on vozi Mazdu rx-8, ide na svaki drugi koncert u zagrebu sa dvije trebice i vadi bunt starcevica ( to mu je valjda cijeli polugodisnji honorar) i glumi majmuna na dvoranskom prvenstvu ( u 3 tekme vise je kreativna bila pokretna reklama od Kamenskog nego on..)
:smt012

Tkach
01-05-2006, 20:40
JeĹĄe je dokaz ĹĄta malo slave i metroseksualni pokret mogu napraviti od talentiranog nogometaĹĄa. Ĺveliki kuractrok je simpatièan deèec, ali nogometaĹĄi njegovog tipa haklaju na arhivskim snimkama HRT-a i srednjoĹĄkolskim igraliĹĄtima, a ne u Ligi prvaka.

RiviĂŚ je OK, ali ne znam koliko bi on u Dinamu igrao.. Pogledajte malo tko sve u Dinamu konkurira za dva-tri najofenzivnija mjesta: BoĹĄnjak, Eduardo, Anderson, Vugrinec, MariĂŚ, LjubojeviĂŚ. Gdje je tu nada za sirotog Stivena?

fat drummer
01-05-2006, 20:50
heh, da... boťnjak navodno ide jer je veÌ u godinama i Şeli se prodat negdje i osigurat si egzistenciju.. mariÌ je po mom miťljenju u zadnjoj sezoni igranja, a ljubojeviÌ ostaje misterija dok ne izaðe na taj teren. riviÌ, naravno ne moŞe igrati u rijeci jer bi razorio tandem novakoviÌ sharbini, a to bi bilo suludo!

Picok
01-05-2006, 21:03
Kad smo veÌ kod propalih, izmeðu ostalih èesto se sjetim i Lovreka, e di je taj deèko...

Goran
02-05-2006, 03:00
Kad smo veÌ kod propalih, izmeðu ostalih èesto se sjetim i Lovreka, e di je taj deèko...

otiĹĄao je u Belgiju,ne znam koji klub.jedna od mnogih Hajdukovih greĹĄaka

mili
02-05-2006, 03:59
JeĹĄe je dokaz ĹĄta malo slave i metroseksualni pokret mogu napraviti od talentiranog nogometaĹĄa. Ĺveliki kuractrok je simpatièan deèec, ali nogometaĹĄi njegovog tipa haklaju na arhivskim snimkama HRT-a i srednjoĹĄkolskim igraliĹĄtima, a ne u Ligi prvaka.

RiviĂŚ je OK, ali ne znam koliko bi on u Dinamu igrao.. Pogledajte malo tko sve u Dinamu konkurira za dva-tri najofenzivnija mjesta: BoĹĄnjak, Eduardo, Anderson, Vugrinec, MariĂŚ, LjubojeviĂŚ. Gdje je tu nada za sirotog Stivena?

vugrinec???
nije igrac dinama, samo da se zna...

šola-braveheart
02-05-2006, 11:31
manchester :smt011

fat drummer
02-05-2006, 12:00
kaj ja znam jel igraè dinama... ako kuŞe i mamiÌ to tvrde, valjda imaju neke razloge.
inaèe, moŞda dinamo potpiťe niku kovaèa! e to je iskusno pojaèanje!

Picok
02-05-2006, 12:03
Ma sve je to moĹžda... MoĹžda i za Rijeku potpiĹĄe Elber i Scholl :lol:

fat drummer
02-05-2006, 12:07
da, bit Ìe to fini kram bundes lige! iako kovaè odlazi iz herte zbog financijskih poteťkoÌa kluba, za razliku od scholla, elbera i bobièa

Picok
02-05-2006, 12:25
Scholl Elber èitaju nať forum pa dolaze u .... kak ono? - Najbolji klub galaksije? :smt005

malimrav85
02-05-2006, 12:53
Scholl Elber èitaju nať forum pa dolaze u .... kak ono? - Najbolji klub galaksije? :smt005
ne nego su bobiè,elber i scholl skupljali lopte na kantridi preko ljeta pa su vidli pripreme najboljeg kluba u galaksiji i sad Şele biti u toj momèadi. navodno su pripreme za utakmicu protiv repke marsa u nasinom centru. treba se malo priviknut na bestezinsko stanje.ali malo jer je kvaliteta ogromna.

konzerva
02-05-2006, 13:03
dinamo ĂŚe kupit riviĂŚa i zavrĹĄit ĂŚe isto ko i vukojeviĂŚ...a kupit ĂŚe ga samo da ne ode u hajduk.ak je pametan iĂŚi ĂŚe po puno manju lovu ali ĂŚe bar igrat.

Picok
02-05-2006, 13:23
ak je pametan iĂŚi ĂŚe po puno manju lovu ali ĂŚe bar igrat.

Nema pametnih, svi samo trèe za lovom. èim prije se obogatiti, a to naravno na duge staze nije isplativo..

VukojeviÌ je iz mojeg kraja, prièali su mi frendovi kak su ga rolali na "Prasec - turnirima" prije par sezona. Nije ni on niťt posebno, al BoŞe moj, lik ima dobrog menadŞera, a to je presudno. Puno toga se dogaða izvan naťih oèiju, kaj se ni ne zna.

Goran
02-05-2006, 16:47

vugrinec???
nije igrac dinama, samo da se zna...

Vugrinec je izjavio da ne zna gdje ĂŚe igrati sljedeĂŚe sezone.

Goran
02-05-2006, 16:49
dinamo ĂŚe kupit riviĂŚa i zavrĹĄit ĂŚe isto ko i vukojeviĂŚ...a kupit ĂŚe ga samo da ne ode u hajduk.ak je pametan iĂŚi ĂŚe po puno manju lovu ali ĂŚe bar igrat.

i riviĂŚu i vukojeviĂŚu bi bilo bolje u hajduku

Tkach
02-05-2006, 17:49
http://iskon.hr/sport/page/2006/05/02/0073006.html

Uskoro ĂŚe i Austrija i Ĺveliki kuracvicarska biti OK, a moĹžda i neki ambiciozni njemaèki drugoligaĹĄ :smt003

Murphy
02-05-2006, 17:57
Da ga Pletikosa cuje... :smt005

Tkach
02-05-2006, 18:00
Ja mislim da bi se Niko snaĹĄao u Ukrajini bolje od Pletikose jer ga ima ĹĄta grijati na -40 :smt003

Tkach
02-05-2006, 23:10
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/vi ... ,,24183.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/vijesti/clanak/art-2006,5,2,,24183.jl)

Aquillani u Dinamu? :smt003

Insomniac
02-05-2006, 23:26
Ja mislim da bi se Niko snaĹĄao u Ukrajini bolje od Pletikose jer ga ima ĹĄta grijati na -40 :smt003

Srecom se kvaliteta cuvenih cokoladnih eklera i mediteran kocki u Bobisa pokvarila,inace bi mogao i na -60 :smt003

Murphy
03-05-2006, 02:33
http://www.iskon.hr/sport/page/2006/05/02/0074006.html

Sljedeci su: Ronaldinho, Kaka, Henry, Thuram... :smt005

fat drummer
03-05-2006, 09:47
u dinamo dolazi navodno kaĹžu adriano, mexes i buffon... kaĹžu da znaju da ĂŚe bit na klupi, ali ne smeta im!
koja kvazi jaka pojaèanjani u dinamu i u rijeci! to je za europu? TO?!?

mili
03-05-2006, 12:26
u dinamo dolazi navodno kaĹžu adriano, mexes i buffon... kaĹžu da znaju da ĂŚe bit na klupi, ali ne smeta im!

kvazi pojacanja???
pa kolega cini mi se da se vi ne razumijete u nogomet...
za nas nogomet nema jacih pojacanja, a ako uspiju uc u ligu uefa ili ligu prvaka to je veliki uspjeh...
sto bi trebali radit za euro natjecanja...dovodit pojacanja iz treceligasa...???

Goran
03-05-2006, 15:03

kvazi pojacanja???
pa kolega cini mi se da se vi ne razumijete u nogomet...
za nas nogomet nema jacih pojacanja, a ako uspiju uc u ligu uefa ili ligu prvaka to je veliki uspjeh...
sto bi trebali radit za euro natjecanja...dovodit pojacanja iz treceligasa...???

drago mi je ĹĄto je netko napokon shvatio da se fat ne razumije u nogomet :smt003

Murphy
03-05-2006, 15:11
drago mi je ĹĄto je netko napokon shvatio da se fat ne razumije u nogomet :smt003

@ mili: ovo ti nije kompliment, vjeruj mi :smt003

Goran
03-05-2006, 15:22

@ mili: ovo ti nije kompliment, vjeruj mi :smt003

ipak je kompliment

Cro
03-05-2006, 18:41
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 0/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/540150/index.do)

WTF?
Jebote, ovo je smijeĹĄno!
Svaki dan novo ime koje navodno dolazi u dinamo!

konzerva
03-05-2006, 18:43
brijem da im se ne isplati kupovat penziÌe,ali u ovom sluèaju to bi moglo bit ok (mislim nije da Ìe ovaj lik doÌ udinamo,ali ipak..) jer onaj drpiÌ je zbiljam smijeťno loť igraè...

Cro
03-05-2006, 18:44
Ma bilo bi super da Nowotny doðe.. On nije loť, iako je veÌ star...

Murphy
03-05-2006, 19:13
Sljedece sezone vise se nece pricati o ligama petice, nego ligama sestice...Hrvatska dovodi pola svjetskih zvijezda :smt005

fat drummer
03-05-2006, 19:53
fakat su elber, scholl, bobiè i nowotny pojaèanja... bilo bi okej da ih bar traŞe neki drugi klubovi u npr. njemaèkoj ili austriji, a ne ovako kad viťe nemaju karijere onda se tu klataraju po nekoj seoskoj ligi.
stvarno ima razlike izmeðu fredija bobièa koji je odigrao pola sezone i dao jedan ili dva gola i pola hajdukove momèadi koja dolazi iz pomorca, mosora i gusara. da, da gorane, veÌ èujem tvoj vjerojatno piskutavi glasiÌ kako je bobiè pojaèanje i vrijedan igraè jer je pridonjeo svojim iskustvom i pizdama materinama ali to nije pojaèanje, to je krpanje rupe i marketinťki trik jeŞiÌa i kompanije. giovanni elber, pa o èemu mi prièamo mili? gdje je tu pojaèanje?
osim kovaèa i leke i onog aquillanija koji ne igra zbog prokletstva zvanog totti na mojoj poziciji nisam èuo da se dovodi spomena vrijedno pojaèanje. ova dvojce bar konkuriraju za repku i igraju u svojim klubovima koji su na kakvoj takvoj razini.
a ťto se tièe dovoðenja treÌeligaťa, od kuda je doťao chago? rijeka dovodi neke njemaèke otpatke i to mediji proglaťavaju pojaèanjima. dajte molim vas, da danas rivaldo potpiťe za dinamo to bi bio promaťaj.

sickboy
03-05-2006, 22:36
Koja komedija...:smt005 :smt005...ovi rijecani bi mogli nauciti himnu pjevati kak spada...skup sa igracima i pol stadiona...a i orkestar je zajebo dva, tri puta... :smt005 :smt005 zapravo ne znam jel bi plakao il smijao se... :smt009...i to je finale kupa...ccc...

fat drummer
03-05-2006, 23:53
da, rjeèani su se malo previťe opustili 2:0... ma odrŞat Ìe oni to vodstvo

Tkach
04-05-2006, 00:19
fakat su elber, scholl, bobiè i nowotny pojaèanja... bilo bi okej da ih bar traŞe neki drugi klubovi u npr. njemaèkoj ili austriji, a ne ovako kad viťe nemaju karijere onda se tu klataraju po nekoj seoskoj ligi.
stvarno ima razlike izmeðu fredija bobièa koji je odigrao pola sezone i dao jedan ili dva gola i pola hajdukove momèadi koja dolazi iz pomorca, mosora i gusara. da, da gorane, veÌ èujem tvoj vjerojatno piskutavi glasiÌ kako je bobiè pojaèanje i vrijedan igraè jer je pridonjeo svojim iskustvom i pizdama materinama ali to nije pojaèanje, to je krpanje rupe i marketinťki trik jeŞiÌa i kompanije. giovanni elber, pa o èemu mi prièamo mili? gdje je tu pojaèanje?
osim kovaèa i leke i onog aquillanija koji ne igra zbog prokletstva zvanog totti na mojoj poziciji nisam èuo da se dovodi spomena vrijedno pojaèanje. ova dvojce bar konkuriraju za repku i igraju u svojim klubovima koji su na kakvoj takvoj razini.
a ťto se tièe dovoðenja treÌeligaťa, od kuda je doťao chago? rijeka dovodi neke njemaèke otpatke i to mediji proglaťavaju pojaèanjima. dajte molim vas, da danas rivaldo potpiťe za dinamo to bi bio promaťaj.

Koliko znam Nowotny na ťirem spisku za SP. Uz to, on s 32 godine uopÌe nije star za poziciju na kojoj igra, ťto viťe to su idealne godine za centarhalfa. Mislim da bi svakako bio veÌe pojaèanje nego Aquillani (nije niťta bolji od npr. ModriÌa) i pogotovo Jerko Leko (koji ne igra zaťto ono u Kijevu? trener ga ne voli? yeah right).

Tkach
04-05-2006, 00:27
5:1. Koja ludnica. BaĹĄ mi je Ĺžao Varteksa.

malimrav85
04-05-2006, 00:28
Koliko znam Nowotny na ťirem spisku za SP. Uz to, on s 32 godine uopÌe nije star za poziciju na kojoj igra, ťto viťe to su idealne godine za centarhalfa. Mislim da bi svakako bio veÌe pojaèanje nego Aquillani (nije niťta bolji od npr. ModriÌa) i pogotovo Jerko Leko (koji ne igra zaťto ono u Kijevu? trener ga ne voli? yeah right).
Ne bi bať dao ruku u vatru da je tako. Aquillani bi igrao bilo di u Italiji osim u Milanu i Romi. To kaj je Totti tamo mu je problemèiÌ i neÌe nikad igrat dok ovaj ne umre valjda.I ne vjerujem da Ìe doÌi,nemaju oni tih para,moŞda na neku posudbu.

Serem ti se na tebe i Rijeku tvoju!
Nije to tebi.

Tkach
04-05-2006, 00:32
Ne bi bať dao ruku u vatru da je tako. Aquillani bi igrao bilo di u Italiji osim u Milanu i Romi. To kaj je Totti tamo mu je problemèiÌ i neÌe nikad igrat dok ovaj ne umre valjda.I ne vjerujem da Ìe doÌi,nemaju oni tih para,moŞda na neku posudbu.
Ne znam... Samo znam da bi sponzoruťe poludile da doðe :smt003

Serem ti se na tebe i Rijeku tvoju!

Potpisujem!

Murphy
04-05-2006, 00:50
Kako to da je uber-momcad izgubila 5-1? :smt017

Vec vidim odgovor...nije se Rijeci dalo igrati kad su imali kup u dzepu :smt003