View Full Version : Nogomet
malimrav85
04-05-2006, 00:52
Kako to da je uber-momcad izgubila 5-1? :smt017
Vec vidim odgovor...nije se Rijeci dalo igrati kad su imali kup u dzepu :smt003
Ne,nego se èuvaju za finale intergalaktièke lige prvaka protiv Mars Uniteda.
Der Ivan je dao 2 komada. Napokon.
E tako mi je Ĺžao Varteksa!
Svaka im èast!
Govna Rijeèka su se izvukla... Al sad sam presretan ťto je Goran vidio svoju atomsku Rijeku na djelu...
fat drummer
04-05-2006, 10:58
leko ne igra u kijevu zbog toga ťto nije htio potpisatni novi ugovor pa je bio prebaèen u b momèad. s duŞnim poťtovanjem, ťiri spisak repke njemaèke mi malo znaèi, pogotovo jer to nije ni blizu nekoj velesili od prije npr 10 godina. a juèer se rijeka osramotila. prvu utakmicu je dobila zbog ťoka varaŞdinaca i zbog toga ťto su ovi cijelu utakmicu igrali bez ťafariÌa. ono juèer je bila sramota za rijeèane. na stranu drŞanje rezultata i dva gola u sudaèkoj nadoknadi, rijeka je pokazala da nije ozbiljna momèad. kkavo drŞanje rezultata, u novina sam samo èitao najave da idu svejedno po pobjedu. smijao sam se izjavi haliloviÌa da varteks moŞe iznenaditi rijeku, bio sam itekako u krivu. poniťtena su im dva pogotka.... ma koja rijeka!
no, vratimo se hrvatskom europskom koeficijentu. 0,33. od nas je slabija jedino malta! igrat ĂŚemo osma pretkola pretkupova za eventulane kvalifikacije! da 2007 ĂŚe bit jebena godina!
Deèki vi niste normalni!
Pa kako ne vidite da je sudac donio prevagu, a i sve je veæ dogovoreno prije nego je i poèelo; Rijeka je pustila svih pet golova, a da je htjela, pobijedila bi 3:0!
Fakat ste jadni!
Osim toga, poznato je da je Åveliki kuracupraha stari dinamovac!
:smt003
na temelju èega nať izbornik vodi svog sineka Niku BIG MAC Kranjèara? :smt003 . pa Vugrinec je za njega prof.nogometa, ne samo vugrinec veÌ i modriÌ, èak bi i mumlek bolje odigao od tog debelog pajceka.
konzerva
04-05-2006, 12:08
no, vratimo se hrvatskom europskom koeficijentu. 0,33. od nas je slabija jedino malta! igrat ĂŚemo osma pretkola pretkupova za eventulane kvalifikacije! da 2007 ĂŚe bit jebena godina!
nisam mogao vjerovat kad sam to èuo!
zbilja sramota! :oops:
evo jednog komentara iz jutarnjeg, stvarno je smijeĹĄan. MamiĂŚ: dovest cemo tog Ronaldinha u Dinamo, u kumskim je vezama sa Kakom, Kaka je dobar sa Simicem, a Simic dolazi u dinamo. Vec je Ronaldinho potvrdio interes i zeli naci luksuzan stan u zagrebu, a do tada ce spavati u luksuznom hotel Vila Tina na Bukovackoj gdje dinamovi igraci inace idu u karantenu! :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003
Ne,nego se èuvaju za finale intergalaktièke lige prvaka protiv Mars Uniteda.
:smt005 :smt005 :smt005
u italiji veliki skandal. prisluťkivalo se moggieve razgovore u kojima se govorilo o namjeťtanju utakmica, izboru "friendly" sudaca za juve, pa èak i u ligi prvaka. koji su to smradovi.
Rijeka je previťe podcijenila Varteks i to se moglo osvetit.A oèit je i umor igraèa.
fat drummer
04-05-2006, 21:05
izuzmimo leku iz dinamovih pojaèanja, aquillanija uzmimo u teoretsku raspravu jer ipak vode neke natruhe razgovora s njim, nowotny ostaje sf (ne starfish) za dinamo... dinamo je vjerojatno upecao vugrinca i lovi liniÌa. kao i bjelanoviÌ je u igri... da, da bit Ìe tu bacanja para!
LiniÌ - :smt005 Barem VukojeviÌ neÌe sam igrati kriŞiÌ-kruŞiÌ na klupi ako on doðe
BjelanoviÌ - umobolno, jer Dinamo ima taj tip napadaèa u Andersonu, koji je sigurno barem jednako dobar. Tu je i LjubojeviÌ, kojeg se izgleda neÌe biti lako rijeťiti.
Leko - mislim da je on krajnje nepotreban, Dinamo na njegovoj poziciji treba dovesti ili nekog superiskusnog autoriteta tipa Niko Kovaè ili nikog.
Aquillani - najviĹĄe me zanima tko bi ovog balavog Talijana motivirao na gostovanja po njivama i paĹĄnjacima. Uz to, igra na dobro pokrivenoj poziciji.
Topkuzov (?) - egzotièan, ali s obzirom na rezultate Levskog ne moŞe biti loť. Ili barem ne moŞe biti loťiji od DrpiÌa :smt003
Nowotny - po meni bi jedino od spomenutih on bio vrhunsko pojaèanje koje bi unaprijedilo Dinamo za cijelu klasu. Pravi èovjek za najdeficitarniju poziciju.
jens novotny- otkad se vratio u postavu bayera (L) taj klub je pobijedio 5 utakmica za redom...
niko kovac- bio bi veliko pojacanje za bilo koji klub u krvatskoj, pa cak i za dinamo...
netko je spomenuo chaga kao pojacanje koje je doslo iz neke nize lige...pa ja i dalje stojim iza svojih rijeci...kakav je to igrac...dajte molim vas...
niko kranjcar- sto imate protiv njega...bioje u dinamu, vi ste ga se odrekli, nije igro u vas, stimac dao 1,5 mil eura i uzeo nika...sasd se po njemu pljuva, da je debeo ili da lose igra...a koga bi vi stavili u reprezentaciju, mozda modrica...ili vugrinca...u krivu ste svi koji tako mislite...niko je jedini koji nesto zna u hajduku (+ pletikosa) i ne moze on sam igrat...
lika modric- mislim da mora jos poradit da doðe do reprezentacije...nije on jos tako dobar...
ali sad se spominje i marko babic kao pojacanje dinama, i zivkovic...
to je stvarno SMIJESNO
..niko je jedini koji nesto zna u hajduku (+ pletikosa)
Lako je biti netko tko nesto zna u hrpi neznalica
Kako ne kuŞim ovu ekipu koja tvrdi da je Kranjèar bolji od ModriÌa... Jel vi gledate HNL jebote???
malimrav85
05-05-2006, 00:25
ŽivkoviÌ nije pojaèanje za NK Preèko.
@Cro
Oni ne prate HNL, ni nogomet uopĂŚe, nego su jednostavno optereĂŚeni kompleksom Dinamo pa blebeĂŚu bezveze.
SlaĹžem se.
Da je MamiÌ pametan koncentrirao bi se na Nowotnya. Mislim da bi njegov dolazak u Dinamo imao slièan efekt kao kad je Rommel preuzeo Afrika Korps!
SlaĹžem se.
Da je MamiÌ pametan koncentrirao bi se na Nowotnya. Mislim da bi njegov dolazak u Dinamo imao slièan efekt kao kad je Rommel preuzeo Afrika Korps!
SlaŞem se... Nowotny je fakat igraèina... Ma, da su gledali bar sad Rijeka-Dinamo ili Hajduk-Dinamo kad je dinamo dobio 1:0...
Bar to, kad veĂŚ ne gledaju ostalo.... Kao da se ModriĂŚ nije prije iskazao...
Kako ne kuŞim ovu ekipu koja tvrdi da je Kranjèar bolji od ModriÌa... Jel vi gledate HNL hebote???
to bi i ja tebe mogao pitat
SlaĹžem se.
SlaŞem se... Nowotny je fakat igraèina... Ma, da su gledali bar sad Rijeka-Dinamo ili Hajduk-Dinamo kad je dinamo dobio 1:0...
Bar to, kad veĂŚ ne gledaju ostalo.... Kao da se ModriĂŚ nije prije iskazao...
jedine 2 utakmice koje je malo bolje igrao
nowotny teško. tip ima 32 godine, blizu je èak i repke i teško æe tamo iæi po velikoj i zaprešiæu
da ne govorim o aquilaniu... èovjek je mlada nada rome i moš si mislit kaj bi išao u dinamo...
smiješno mi je svaki dan èitat o tim nekim pojaèanjima a na kraju æe bit netko sasma sedmi..
henry navodon osim o chelseu razmišlja i o dinamu. messi propušta pariz zbog sastanka sa mamiæem.. roberto carlos veæ duže vremena ozbiljno razmišlja o dinamu..
vugrinec je ok za sad.
treba nekog lijevog neka naæ dobrog i nekog u sredini. ovo sa kovaèom mi se èini ok, to je dosta realna opcija...
valjda neæe kupiti nekog maèka u vreæi.. a najvažnije je da se nitko ne proda...
a varteks-rijeka.. ludilo
i sad da netko kaže nekaj protiv našeg nogomet. 2 tekme-10 golova! :smt003
najbolji su mi ovi u rijeci na doèeku. atmosfera je bila malo kisela navodno jer ljudi nisu znali slaviti ili ne nakog onakve katastrofalne rijekine tekme....varteksu svaka èast. igraje bez plaæe al brate kako igraju..
Kako ne kuŞim ovu ekipu koja tvrdi da je Kranjèar bolji od ModriÌa... Jel vi gledate HNL hebote???
Ti si se dokazao svojim znanjem i baljezganjem o rijeci, pa si èak postao legenda foruma, zato ... :smt016
i sad da netko kaĹže nekaj protiv naĹĄeg nogomet. 2 tekme-10 golova! :smt003
najbolji su mi ovi u rijeci na doèeku. atmosfera je bila malo kisela navodno jer ljudi nisu znali slaviti ili ne nakog onakve katastrofalne rijekine tekme....varteksu svaka èast. igraje bez plaÌe al brate kako igraju..
HRVATSKA LIGA(KUP)! :smt002
Ti si se dokazao svojim znanjem i baljezganjem o rijeci, pa si èak postao legenda foruma, zato ... :smt016
ma rijeka je preumorna,a jedna loĹĄa utakmica se moĹže svakom dogodit
Živkoviæ nije pojaèanje za NK Preèko.
Slažem se.
Da je Mamiæ pametan koncentrirao bi se na Nowotnya. Mislim da bi njegov dolazak u Dinamo imao slièan efekt kao kad je Rommel preuzeo Afrika Korps!
Slažem se... Nowotny je fakat igraèina... Ma, da su gledali bar sad Rijeka-Dinamo ili Hajduk-Dinamo kad je dinamo dobio 1:0...
Bar to, kad veæ ne gledaju ostalo.... Kao da se Modriæ nije prije iskazao...
jedine 2 utakmice koje je malo bolje igrao
gorane ti nisi zdrav
ja ne znam... ne samo da se to na ovom forumu tvrdi nego i u svim novinama, cijela javnost je svjesna da je kranjèar lošiji od modriæa... samo ti tvrdiš suprotno.. i ne samo to, nego prièaš da je samo te 2 tekme odigrao dobro.. èovjek cijelu sezonu igra dobro, svi ga hvale.. nije ga cico bezveze uvrstio u repku.. reci mi i protiv argentine je po tebi odigrao loše?
pa nisu svi glupi a ti pametan..
gle.. ovaj topiæ se zove nogomet.. ne znam možda ti misliš na nekog drugog modriæa ili kranjèara, u nekom drugom sportu.. ako je tako, odi na topiæ o tome jer ovdje se prièa o nogometu..
možda pratiš neku šestu županijsku ligu pa si zabrijao da se o tome piše ovdje...ali nije ovdje se prièa o dinamu i prvoj hrvatskoj ligi..zato brate, široko ti polje..
mislim, svašta.. nemrem vjerovat...
ne dao bog da niko podbaci na sp-u ( èega se bojim ) pa me baš zanima što æeš onda prièati...
najbolji su mi ovi u rijeci na doèeku. atmosfera je bila malo kisela navodno jer ljudi nisu znali slaviti ili ne nakog onakve katastrofalne rijekine tekme....varteksu svaka èast. igraje bez plaÌe al brate kako igraju..
hrvatski klupski nogomet
gorane ti nisi zdrav
ja ne znam... ne samo da se to na ovom forumu tvrdi nego i u svim novinama, cijela javnost je svjesna da je kranjèar loťiji od modriÌa... samo ti tvrdiť suprotno.. i ne samo to, nego prièať da je samo te 2 tekme odigrao dobro.. èovjek cijelu sezonu igra dobro, svi ga hvale.. nije ga cico bezveze uvrstio u repku.. reci mi i protiv argentine je po tebi odigrao loťe?
gle.. ovaj topiÌ se zove nogomet.. ne znam moŞda ti misliť na nekog drugog modriÌa ili kranjèara, u nekom drugom sportu.. ako je tako, odi na topiÌ o tome jer ovdje se prièa o nogometu..
moŞda pratiť neku ťestu Şupanijsku ligu pa si zabrijao da se o tome piťe ovdje...ali nije ovdje se prièa o dinamu i prvoj hrvatskoj ligi..zato brate, ťiroko ti polje..
mislim, svaĹĄta.. nemrem vjerovat...
ne dao bog da niko podbaci na sp-u ( èega se bojim ) pa me bať zanima ťto Ìeť onda prièati...[/color]
a da se naziv topica promijeni u ode o Dinamu?modriÌ je protiv argentina uťao u sastav nakon ozljede r. kovaèa i taktièkih promjena.odigrao je dobro zbog jako dobrih suigraèa.
gorane ti nisi zdrav
ja ne znam... ne samo da se to na ovom forumu tvrdi nego i u svim novinama, cijela javnost je svjesna da je kranjèar lošiji od modriæa... samo ti tvrdiš suprotno.. i ne samo to, nego prièaš da je samo te 2 tekme odigrao dobro.. èovjek cijelu sezonu igra dobro, svi ga hvale.. nije ga cico bezveze uvrstio u repku.. reci mi i protiv argentine je po tebi odigrao loše?
gle.. ovaj topiæ se zove nogomet.. ne znam možda ti misliš na nekog drugog modriæa ili kranjèara, u nekom drugom sportu.. ako je tako, odi na topiæ o tome jer ovdje se prièa o nogometu..
možda pratiš neku šestu županijsku ligu pa si zabrijao da se o tome piše ovdje...ali nije ovdje se prièa o dinamu i prvoj hrvatskoj ligi..zato brate, široko ti polje..
mislim, svašta.. nemrem vjerovat...
ne dao bog da niko podbaci na sp-u ( èega se bojim ) pa me baš zanima što æeš onda prièati...[/color]
a da se naziv topica promijeni u ode o Dinamu?modriæ je protiv argentina ušao u sastav nakon ozljede r. kovaèa i taktièkih promjena.odigrao je dobro zbog jako dobrih suigraèa.
](*,) :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt044 :smt043 :smt044
a jesi legenda.... :smt043 :smt042 :smt046
odigrao je dobro samo zbog vrhunskih suigraèa?
eh...
što da velim na ovo...
neæu ništa reæi...samo ovo: :smt044 :smt044
prièa se ovdje o vrhunskom nogometu...
o kojem ti samo baljezgaš pizdarije, da prostiš..
gorane ti nisi zdrav
ja ne znam... ne samo da se to na ovom forumu tvrdi nego i u svim novinama, cijela javnost je svjesna da je kranjèar loťiji od modriÌa... samo ti tvrdiť suprotno.. i ne samo to, nego prièať da je samo te 2 tekme odigrao dobro.. èovjek cijelu sezonu igra dobro, svi ga hvale.. nije ga cico bezveze uvrstio u repku.. reci mi i protiv argentine je po tebi odigrao loťe?
gle.. ovaj topiÌ se zove nogomet.. ne znam moŞda ti misliť na nekog drugog modriÌa ili kranjèara, u nekom drugom sportu.. ako je tako, odi na topiÌ o tome jer ovdje se prièa o nogometu..
moŞda pratiť neku ťestu Şupanijsku ligu pa si zabrijao da se o tome piťe ovdje...ali nije ovdje se prièa o dinamu i prvoj hrvatskoj ligi..zato brate, ťiroko ti polje..
mislim, svaĹĄta.. nemrem vjerovat...
ne dao bog da niko podbaci na sp-u ( èega se bojim ) pa me bať zanima ťto Ìeť onda prièati...[/color]
a da se naziv topica promijeni u ode o Dinamu?modriÌ je protiv argentina uťao u sastav nakon ozljede r. kovaèa i taktièkih promjena.odigrao je dobro zbog jako dobrih suigraèa.
](*,) :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt044 :smt043 :smt044
a jesi legenda.... :smt043 :smt042 :smt046
o kojem ti samo baljezgaĹĄ pizdarije, da prostiĹĄ..
a jeli?ĹĄto ja mogu kad su tebi pizdarije jer se ne klanjam svakom dinamovom golu
o kojem ti samo baljezgaš pizdarije, da prostiš..
Napokon je netko to rekao...napokon je netko shvatio...
fat drummer
05-05-2006, 10:09
a jeli?ĹĄto ja mogu kad su tebi pizdarije jer se ne klanjam svakom dinamovom golu
al se zato bezkièmeno povijať svakom dodiru lopte nekog igraèa koji igra protiv dinama. èovjeèe, ti ljude tjerať da navijaju za dinamo!
al se zato bezkièmeno povijať svakom dodiru lopte nekog igraèa koji igra protiv dinama. èovjeèe, ti ljude tjerať da navijaju za dinamo!
jako duhovito :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
fat drummer
05-05-2006, 16:59
ne smijem se :smt009
ne smijem se :smt009
ali ja da,jer mi je smijeĹĄno
fat drummer
05-05-2006, 17:20
ti moju izjavu u tom sluèaju vidiť kako mi vidimo tebe... ostali se smiju, a ti si ozbiljan
ti moju izjavu u tom sluèaju vidiť kako mi vidimo tebe... ostali se smiju, a ti si ozbiljan
danas ti stvarno ide smisao za humor
fat drummer
05-05-2006, 17:34
ovo èak nije ni suvisla reèenica... jup, divno se uklapa u tvoje standardne postove
konzerva
05-05-2006, 21:20
umro sam kad sam proèitao ovaj tekst...
http://www.planetrugby.com/News/story_50913.shtml
ukratko, radi se o engleskoj ragbi zvijezdi koji je 7 godina igrao s ozljedom, istom koja sad prijeti rooneyevom nastupu na sp, prije nego je uopÌe primjetio da je ozlijeðen... :smt005
najjaèa reèenica u tekstu je:
"an illustration as to why rugby makes soccer look like a big girlie pillow-fight"
Insomniac
05-05-2006, 21:47
"skrpani" za vrijeme razgovora Moggija i Pairette 1. rujna 2004. godine, kada se pripremao teren za susret Juvea i Ajaxa u Amsterdamu, te 11. kolovoza 2004., nakon remija Juvea i Djurgarena.
Moggi: SluĹĄam.
Pairetto: Znam da misliĹĄ kako te se nisam sjetio...
Moggi: Sve od onda...
Pairetto: No, dobro, namjestio sam ti sjajnog suca za Amsterdam.
Moggi: Koga?
Pairetto: Meiera.
Moggi: Najbolje od najboljeg!
Pairetto: Sve ĂŚe proĂŚi u redu, pa bi bilo u redu da me se sjetiĹĄ...
Moggi: Sjetit ĂŚu se kad se vratim iz Amsterdama...
kad su igrali dinamo i partizan goran je vjerojatno bio za partizan.
evo gorane samo za tebe:
http://img434.imageshack.us/img434/9751/ajdukdinamo066xx.jpg
nego ljudi jel igra tko Pro Evolution Soccer i jel ide itko na ovaj turnir koji organizira Ožujsko u Roku u nedjelju ili je veæ bio u nekom drugom gradu?
ja idem i zanima me kak to zgleda. jer æe bit momèadi po 2 igraèa i ne kužim kak æe se igrati. 2 na 2 možda što mi nema smisla
nemojte mene povezivat sa goranom...
on je ekstremni anti dinamovac, sto je pogresno
a dosta drugih je za dinamo i ova rasprava je vise postala dosadna...
hrvatski klupski nogomet
Oèito nisi shvatio da aludiram na poklike bbb-a sa tribina u vrijeme kada se ťuťkalo otzv. balkanskoj ligi... Zato me ne ispravljaj... Znam zaťto sam to napisao...
malimrav85
06-05-2006, 02:05
ajde pizdune kad stalno sereĹĄ kak dinamu sude kaj ne sereĹĄ sad kad se rijeci poklanja kup?onda pametno ĹĄutiĹĄ jer nemaĹĄ kaj srat.to kaj je gol poniĹĄten i kaj liniĂŚ nije dobio drugi Ĺžuti a mogao je dobit i crveni direktno se nije ni dogodilo.
samo dokazujeť koji si debileèek...
i da,u toj utakmici Dinamo nije igrao.
ajde pizdune kad stalno sereĹĄ kak dinamu sude kaj ne sereĹĄ sad kad se rijeci poklanja kup?onda pametno ĹĄutiĹĄ jer nemaĹĄ kaj srat.to kaj je gol poniĹĄten i kaj liniĂŚ nije dobio drugi Ĺžuti a mogao je dobit i crveni direktno se nije ni dogodilo.
i da,u toj utakmici Dinamo nije igrao.
Dinamo je kupio suce :smt005
Dinamo je kupio suce :smt005
neeee,to ti je juvemtus :smt003
[color=darkred]kad su igrali dinamo i partizan goran je vjerojatno bio za partizan.
nije istina,uvijek navijam za hrvatske klubove u Europi
[quote="fat drummer":3meeeru8]ti moju izjavu u tom sluèaju vidiť kako mi vidimo tebe... ostali se smiju, a ti si ozbiljan
i da,u toj utakmici Dinamo nije igrao.[/quote:3meeeru8]
ajde malo pazi na rijeènik.gol Posavca je bilo zaleðe sigurno,a za onaj prvi nisam siguran.ĹĄto se tièe LiniĂŚa,slobodno sudaèko uvjerenje.moĹžda je sporan i Ĺveliki kuracafariĂŚev crveni u 1. utakmici?
malimrav85
06-05-2006, 02:32
ajde malo pazi na rijeènik.gol Posavca je bilo zaleðe sigurno,a za onaj prvi nisam siguran.ĹĄto se tièe LiniĂŚa,slobodno sudaèko uvjerenje.moĹžda je sporan i Ĺveliki kuracafariĂŚev crveni u 1. utakmici?
Ajde ne.
Jel netko spomenuo Ĺveliki kuracafariĂŚev crveni? VidiĹĄ,opet nebuloze prièaĹĄ. GubiĹĄ se. Za drugi nisi siguran?Jel netko spomenuo 2 ili sam rekao da je gol poniĹĄten? Slobodno sudaèko uvjerenje 2 puta ne dat karton za faul koji je mogao dobiti i crveni? Vidim da si opet u elemetu. Kad je da silva krenuo rukom i stao onda je to bila sudaèka kraða. BaĹĄ di luda. Redikul èak.
Ajde ne.
Jel netko spomenuo Ĺveliki kuracafariĂŚev crveni? VidiĹĄ,opet nebuloze prièaĹĄ. GubiĹĄ se. Za drugi nisi siguran?Jel netko spomenuo 2 ili sam rekao da je gol poniĹĄten? Slobodno sudaèko uvjerenje 2 puta ne dat karton za faul koji je mogao dobiti i crveni? Vidim da si opet u elemetu. Kad je da silva krenuo rukom i stao onda je to bila sudaèka kraða. BaĹĄ di luda. Redikul èak.
za Ĺveliki kuracafariĂŚa je bila ironija.Varteksu su poniĹĄtena 2 gola,ja kaĹžem da je jedan opravdano a za ovaj drugi nisam siguran.ne znam koji je tebi sporan.ĹĄto se tièe LiniĂŚa,bilo je puno takvih primjera u HNL-u.A ti malo previĹĄe sluĹĄaĹĄ Icu Horvata.ili je i za tebe Da Silvin pokuĹĄaj igranja rukom isto kao i Ronaldinhov bicikl?
malimrav85
06-05-2006, 02:48
za Ĺveliki kuracafariĂŚa je bila ironija.Varteksu su poniĹĄtena 2 gola,ja kaĹžem da je jedan opravdano a za ovaj drugi nisam siguran.ne znam koji je tebi sporan.ĹĄto se tièe LiniĂŚa,bilo je puno takvih primjera u HNL-u.A ti malo previĹĄe sluĹĄaĹĄ Icu Horvata.ili je i za tebe Da Silvin pokuĹĄaj igranja rukom isto kao i Ronaldinhov bicikl?
ko je ico horvat? :smt017
Meni je liniĂŚev ulazak u koljeno ko materazzijeva nogometna ĹĄkola ako ĂŚemo neke usporedbe.
Ico Horvat je èlan komisije za suðenje HNS-a koji je nedavno tvrdio da Damir MatovinoviÌ krivo tumaèi pravila nogometa i usporedio pokuťaj da silvinog igranja rukom sa Ronaldinhovim biciklom.
malimrav85
06-05-2006, 03:05
Ico Horvat je èlan komisije za suðenje HNS-a koji je nedavno tvrdio da Damir MatovinoviÌ krivo tumaèi pravila nogometa i usporedio pokuťaj da silvinog igranja rukom sa Ronaldinhovim biciklom.
Aha on,pa on mi je idol,ima sam njegov dres sa brijem 10 joĹĄ ko mali! Kaj odma ne veliĹĄ. :smt017
MinesweePer
06-05-2006, 03:30
LUCKY LUCIANO
Juve pribijen na stup srama
Neki talijanski mediji Moggija nazivaju ĹĄefom nogometne 'hobotnice', ĹĄto je na Apeninima eufemizam za mafiju
Siva eminencija Stare dame Luciano Moggi za bitne je utakmice naruèivao suce. Mobitel je prisluťkivala policija, transkripte objavili mediji. Istragu vode tri talijanske institucije i UEFA.
Sportski sud, Talijanski nogometni savez, ali i rimsko tuĹžiteljstvo, pokrenuli su istragu o prisluĹĄkivanim telefonskim razgovorima obavljenima u razdoblju od 10. kolovoza do 27. rujna 2004.
U tom su periodu na mobitel èavrljali glavnog direktor Juventusa Luciano Moggi i upravitelj Antonio Giraudo te Pierluigi Pairetto, zaduŞen za odreðivanje sudaca u talijanskom prvenstvu.
Prema dijelovima transkripta telefonskih razgovora koje objavljuju talijanski listovi, Moggi je traŞio od Pairetta da odreðenog suca delegira za vaŞne utakmice Juventusa. Iz razgovora se jasno razabire kako je glavni direktor Juvea traŞio toèno odreðene suce i za neke meðunarodne utakmice.
"Ĺ˝ao mi je ĹĄto u novinama èitam stvari koje nemaju veze s istinom," rekao je Pairetto te dodao: "ZaĹĄto su za navodnu aferu prvo doznali novinari, a ne nadleĹžne institucije. OptuĹženi smo bez dokaza i cijela ova prièa je izmiĹĄljena." (MOĹveliki kurac SI MISLIT)
Prvotno je istragu pokrenulo tuŞiteljstvo u Torinu pod optuŞbom sportskog laŞiranja, ali je tuŞitelj Guariniello cijelu prièu arhivirao. No, dokumentaciju je ipak poslao Savezu i UEFA-i. Istraga je tako postala i nacionalna i europska.
Afera oko Juventusa, koji dva kola prije kraja sezone vodi s tri boda ispred Milana, uzbudila je duhove u Italiji i zbog razloga ĹĄto je pred vratima SP. Na Apeninima strahuju da bi afera mogli utjecati na reprezentaciju.
"Juventus i njegovi èelnici su se naťli na stupu srama zbog neèijih laŞi. Ponovo su svi protiv nas, no mi Ìemo biti joť jaèi i bolji," poruèio je Giraudo.
IskonPortal/Hina
05.05.2006.
ja samo kazem, gdje ima dima ima i vatre, a ovdje ima i previse dima da ne bi bilo vatre, i o tome se prièa veÌ godinama u italiji, valjda sad neťto i naprave glede toga......
i eto vam dokas juventusoljupci kako je vaĹĄ klub najbolji na svijetu, italiji, gdje veĂŚ......
fat drummer
06-05-2006, 11:43
ico horvat je s pravom rekao da matovinoviÌ krivo tumaèi pravila. naime, da silvino igranje rukom se moŞe smatrati nesportskom igrom, a ne ometanjem protivnièkog igraèa, jer koji kurac znaèi ometanje protivnièkog igraèa? gle tamo, zeèiÌ? gdje, gdje? a niťta, dao sam ti gol... e pa to je ometanje igraèa. da je, popuťi mi...
da silva takoðer nije igrao rukom, veĂŚ je radio fintu kao da ĂŚe taknut loptu, a zatim je izmaknuo ruku. eto vidiĹĄ, gorane, pokuĹĄaj... kao ĹĄto i sam kaĹžeĹĄ... POKUĹveliki kuracAJ, ne igranje. naði mi pravilu gdje se u nogometu sankcionira pokuĹĄaj igranja rukom
malimrav85
06-05-2006, 11:46
ico horvat je s pravom rekao da matovinoviÌ krivo tumaèi pravila. naime, da silvino igranje rukom se moŞe smatrati nesportskom igrom, a ne ometanjem protivnièkog igraèa, jer koji qrtz znaèi ometanje protivnièkog igraèa? gle tamo, zeèiÌ? gdje, gdje? a niťta, dao sam ti gol... e pa to je ometanje igraèa. da je, popuťi mi...
da silva takoðer nije igrao rukom, veĂŚ je radio fintu kao da ĂŚe taknut loptu, a zatim je izmaknuo ruku. eto vidiĹĄ, gorane, pokuĹĄaj... kao ĹĄto i sam kaĹžeĹĄ... POKUĹveliki kuracAJ, ne igranje. naði mi pravilu gdje se u nogometu sankcionira pokuĹĄaj igranja rukom
I ja to isto ne kuŞim. Ko da neko ukliŞe,fula i igraèa i loptu i dobije crveni za grubi pokuťaj faula?
fat drummer
06-05-2006, 11:55
e onda drĹžavno tuĹžiteljstvo pokrene postupak, provode se istraĹžne radnje, izvidi i to sve, na sudu se sasluĹĄavaju izjave svjedoka (sjever i pola zapada), pa iskazi vjeĹĄtaka, dokazuje se namjera i dosudi mu se 5 godina zatvora! tako mu i treba!!!
malimrav85
06-05-2006, 11:57
e onda drĹžavno tuĹžiteljstvo pokrene postupak, provode se istraĹžne radnje, izvidi i to sve, na sudu se sasluĹĄavaju izjave svjedoka (sjever i pola zapada), pa iskazi vjeĹĄtaka, dokazuje se namjera i dosudi mu se 5 godina zatvora! tako mu i treba!!!
samo se ti sprdaj,pogle nam joĹžu didulicu... :smt009
Daklem, mali debeli je 10 strijelac lige...i 31. asistent lige sa 3 asistencije u cijeloj sezoni...to nam je kao fantazist repke... :smt012 i najveca mlada nada...statistika dovoljno govori za sebe...
Insomniac
06-05-2006, 13:08
Daklem, mali debeli je 10 strijelac lige...i 31. asistent lige sa 3 asistencije u cijeloj sezoni...to nam je kao fantazist repke... :smt012 i najveca mlada nada...statistika dovoljno govori za sebe...
Ni meni nikad nije bilo jasno zasto ga sve novinske agencije guraju kao veliku bijelu nadu :smt005
Al u njegovu obranu,mislim da ni Ronaldinho ne bi uspio dat vise golova sa onakvim suigracima
fat drummer
06-05-2006, 13:32
sickboy, ťto se tièe njegove pozicije kao tek 31 asistenta to je razumljivo. pa pogledaj hajdukove strijelce. kranjèar je asistirao, pogotovo u sredini sezone, a ovi nisu mogli poljud pogoditi. kao strijelac zadovoljava, ipak je fantazist, a ne golgeter, bar na sebe uzima odgovornost pucanja kaznenih udaraca.
mislim da kranjaèr ako potpiťe za celtic ima veliku priliku bit strgan cijelu sezonu ili Ìe nauèit trèat....
konzerva
06-05-2006, 13:33
mislim da kranjaèr ako potpiťe za celtic ima veliku priliku bit strgan cijelu sezonu ili Ìe nauèit trèat....
to bi bio dobar potez, onda bi se ili nauèio igrat za ozbiljno ili bi propao i vratio se u bajni nam hnl...
mislim da kranjaèr ako potpiše za celtic ima veliku priliku bit strgan cijelu sezonu ili æe nauèit trèat....
Jedan od razloga zasto bi htio da ode u Skotsku...samo ne razumijem zasto bas u celtic...klub meni tako drag i blizak srcu...da ode u Rangerse bar bi vise mrzio njega i taj sugavi klub...ali dobro...tam ce ga pojesti igravi kao Barry Ferguson...
ico horvat je s pravom rekao da matovinoviæ krivo tumaèi pravila. naime, da silvino igranje rukom se može smatrati nesportskom igrom, a ne ometanjem protivnièkog igraèa, jer koji qrtz znaèi ometanje protivnièkog igraèa? gle tamo, zeèiæ? gdje, gdje? a ništa, dao sam ti gol... e pa to je ometanje igraèa. da je, popuši mi...
da silva takoðer nije igrao rukom, veæ je radio fintu kao da æe taknut loptu, a zatim je izmaknuo ruku. eto vidiÅ¡, gorane, pokuÅ¡aj... kao Å¡to i sam kažeÅ¡... POKUÅveliki kuracAJ, ne igranje. naði mi pravilu gdje se u nogometu sankcionira pokuÅ¡aj igranja rukom
Imao sam i ja nedavno žuènih rasprava s deèkima s kojima igram nogomet oko ovoga, a zanimljiva statistika i po meni nimalo sluèajna kaže da su svi odreda koji su se bunili i laprdali bili hajdukovci!
Ja èesto radim ovo što je Da Silva napravio. Nisam neka klasa da ne bi mislili da se pravim važan, ali igram za jednu firmu u HRT-ovoj malonogometnoj ligi gdje sude i neki mlaði suci koje æete ubuduæe moæi, a neke veæ i sad možete, gledati u HNL-u. Ne znam jeste li èuli za Strahonju? Deèko je mislim na popisu najtalentiranijih mladih UEFA-inih sudaca. Zbilja je ugodan i objektivan, sudio faul na meni ili Vlaoviæu, i napravio ga Predrag Juriæ ili neki zalutali malongometni hakler wannabe (poput mene). Uglavnom, prošli put je sudio mojoj ekipi i u dva sam navrata radio gotovo istu stvar kao Da Silva (imam naviku tako smetat protivnika rukama ponekad, ako proðe proðe :smt003 ) i nije ništa sudio. Pitao sam ga da li nije vidio ili nije želio svirati faul ili što veæ i rekao je da je to glupost i da ne može ništa suditi dok nije ostvaren kontakt. Niti sam omeo golmana ili igraèa u intervenciji, niti sam ih izbacio iz putanje, niti ih nepropisno zaustavio.
Ovo je u biti vrlo slièno pravu i pravnoj nesigurnosti (uf al pametujem). Ne može sad svaki papak krenut tumaèit pravila kako ih je on shvatio, ako izrijekom nisu definirana. Onda se i neèiji prdac, psovka, izdisaj, povik "leða" može smatrati ometanjem, a to znamo nije nogomet, jer nogomet nije misa, veæ igra u kojoj je fizièki kontakt neminovan i èesto podložan raznim diskusijama, a u sluèaju o kojem mi prièamo nije ga ni bilo. Netko æe reæ "ali golman je posebna kategorija"; naravno da je, ali najbolje bi bilo ni ne gledati ga onda. Åveliki kuracuker bi trebao u zatvor zbog onog kako je "omeo" jadnog Koepkea rolicom :smt003
ico horvat je s pravom rekao da matovinoviÌ krivo tumaèi pravila. naime, da silvino igranje rukom se moŞe smatrati nesportskom igrom, a ne ometanjem protivnièkog igraèa, jer koji qrtz znaèi ometanje protivnièkog igraèa? gle tamo, zeèiÌ? gdje, gdje? a niťta, dao sam ti gol... e pa to je ometanje igraèa. da je, popuťi mi...
nema on razloga pokuĹĄavat igrat rukom,to je nesportsko ponaĹĄanje.i ti si moĹžda to usporedio sa Ronaldinhovim biciklom?jesi vidio situaciju iz utakmice Juventus - Lazio?Oddo ĹĄutira po golu,drugi igraè Lazia POKUĹveliki kuracAVA igrati loptom,a bio je u zaleðu i sudac opravdano poniĹĄtava gol.Mislim da bi ti o da silvinoj ruci drugaèije mislio da ne igra za dinamo.
[quote="fat drummer":2t706n7n]ico horvat je s pravom rekao da matovinoviÌ krivo tumaèi pravila. naime, da silvino igranje rukom se moŞe smatrati nesportskom igrom, a ne ometanjem protivnièkog igraèa, jer koji qrtz znaèi ometanje protivnièkog igraèa? gle tamo, zeèiÌ? gdje, gdje? a niťta, dao sam ti gol... e pa to je ometanje igraèa. da je, popuťi mi...
I ja to isto ne kuŞim. Ko da neko ukliŞe,fula i igraèa i loptu i dobije crveni za grubi pokuťaj faula?[/quote:2t706n7n]
bilo je i takvih situacija u Petici,sudac tad pokazuje Ĺžuti karton za pokuĹĄaj prekrĹĄaja kojim se moĹže ozlijedit protivnik.
a koji je modriĂŚ strijelac i asistent lige?
Imao sam i ja nedavno Şuènih rasprava s deèkima s kojima igram nogomet oko ovoga, a zanimljiva statistika i po meni nimalo sluèajna kaŞe da su svi odreda koji su se bunili i laprdali bili hajdukovci!
Ja èesto radim ovo ťto je Da Silva napravio. Nisam neka klasa da ne bi mislili da se pravim vaŞan, ali igram za jednu firmu u HRT-ovoj malonogometnoj ligi gdje sude i neki mlaði suci koje Ìete ubuduÌe moÌi, a neke veÌ i sad moŞete, gledati u HNL-u. Ne znam jeste li èuli za Strahonju? Deèko je mislim na popisu najtalentiranijih mladih UEFA-inih sudaca. Zbilja je ugodan i objektivan, sudio faul na meni ili VlaoviÌu, i napravio ga Predrag JuriÌ ili neki zalutali malongometni hakler wannabe (poput mene). Uglavnom, proťli put je sudio mojoj ekipi i u dva sam navrata radio gotovo istu stvar kao Da Silva (imam naviku tako smetat protivnika rukama ponekad, ako proðe proðe :smt003 ) i nije niťta sudio. Pitao sam ga da li nije vidio ili nije Şelio svirati faul ili ťto veÌ i rekao je da je to glupost i da ne moŞe niťta suditi dok nije ostvaren kontakt. Niti sam omeo golmana ili igraèa u intervenciji, niti sam ih izbacio iz putanje, niti ih nepropisno zaustavio.
Bunili su se i VaraĹždinci. a ĹĄto ĂŚe se dinamovci bunit jer im je priznat neregularan gol?Ĺveliki kuracto se tièe Strahonje,vidjeli smo u 1. kolu proljetnog dijela kako on dobro poznaje pravila.Nema Strahonja pojma o nogometu.
a koji je modriæ strijelac i asistent lige?
Modric nije u prvih 11 reprezentacije...o modricu se nije pisalo kao o najvecoj mladoj nadi hrvatskog nogometa...nije se niti upola toliko tinte potrosilo kao na krafnu...jesam li ja uopce spomenuo modrica...??...nisam...jesam li ih usporedio...??...nisam...ja ne dizem igrace u nebesa...ma gdje igrali...bas me briga za njih...vecina njih su placipizde (odlican izraz)...koje idu za parama...
ovo je za mene igrac nad igracima...nikakav ronaldinho...ronaldo...adriano...rooney...ili takve budale...
http://img180.imageshack.us/img180/2320/ericking2qo.jpg (http://imageshack.us)
On i Roy Keane...
a koji je modriĂŚ strijelac i asistent lige?
Modric nije u prvih 11 reprezentacije...o modricu se nije pisalo kao o najvecoj mladoj nadi hrvatskog nogometa...nije se niti upola toliko tinte potrosilo kao na krafnu...jesam li ja uopce spomenuo modrica...??...nisam...jesam li ih usporedio...??...nisam...ja ne dizem igrace u nebesa...ma gdje igrali...bas me briga za njih...vecina njih su placipizde (odlican izraz)...koje idu za parama...
ovo je za mene igrac nad igracima...nikakav ronaldinho...ronaldo...adriano...rooney...ili takve budale...
http://img180.imageshack.us/img180/2320/ericking2qo.jpg (http://imageshack.us)
On i Roy Keane...
pisalo se o modriĂŚu previĹĄe,s obzirom na to ĹĄto je napravio u karijeri.
Mislim da bi ti o da silvinoj ruci drugaèije mislio da ne igra za dinamo.
Èovjek ti je jasno i glasno rekao da mu puca ona stvar za Dinamo, kao i za bilo koji drugi klub. Nisam se dosad s tobom raspravljao, paèe bio si mi u poèetku i simpatièan s tim svojim malim provokacijama, ali daj se saberi èovjeèe.
Svi se našli raspravljat tu kvaziruku Da Silvinu kao da u povijesti nogometa nikad nije ni viðena.
Gorane, da te pitam - znaš li da po nogometnim pravilima pri izvoðenju auta ne smiješ slati loptu unazad?
A znaš li zašto ovo pravilo u praksi suci ignoriraju? Pa zbog Dinama. Dinamo mijenja cijelu historiju nogometa prijatelju jer notorna je stvar da su sva pravila koja su ikad mijenjana, promijenjena kako bi ti plavi šupci nekad nešto i osvojili. Sve je to jedna velika namještaljka. A ofsajd je "izumljen" jer su Dinamovi obrambeni krmci bili prespori da bi trèali za Hajdukovim brzancima.
pisalo se o modriæu previše,s obzirom na to što je napravio u karijeri.
A kaj je kranjcar napravio...??...ima jedno bijedno prvenstvo...i superkup...stvarno se moze pohvaliti sa velikim uspjesima...postao izdajnik najgore vrste...
Åveliki kuracto se tièe Strahonje,vidjeli smo u 1. kolu proljetnog dijela kako on dobro poznaje pravila.Nema Strahonja pojma o nogometu.
Ne znam o èemu prièaš, možda je frajer i imao gafova, ali ja ti prièam o svojim iskustvima. A osim toga UEFA je ionako goli qratz naspram Goranove struène interpretacije, pa da, baš sam glup.
Ti si pretpostavljam nogomet uèio od Marijana Vlaka. I bow to You and Your Master, my friend!
Mislim da bi ti o da silvinoj ruci drugaèije mislio da ne igra za dinamo.
Ăovjek ti je jasno i glasno rekao da mu puca ona stvar za Dinamo, kao i za bilo koji drugi klub. Nisam se dosad s tobom raspravljao, paèe bio si mi u poèetku i simpatièan s tim svojim malim provokacijama, ali daj se saberi èovjeèe.
Svi se naťli raspravljat tu kvaziruku Da Silvinu kao da u povijesti nogometa nikad nije ni viðena.
Gorane, da te pitam - znať li da po nogometnim pravilima pri izvoðenju auta ne smijeť slati loptu unazad?
A znať li zaťto ovo pravilo u praksi suci ignoriraju? Pa zbog Dinama. Dinamo mijenja cijelu historiju nogometa prijatelju jer notorna je stvar da su sva pravila koja su ikad mijenjana, promijenjena kako bi ti plavi ťupci nekad neťto i osvojili. Sve je to jedna velika namjeťtaljka. A ofsajd je "izumljen" jer su Dinamovi obrambeni krmci bili prespori da bi trèali za Hajdukovim brzancima.
ignoriraju suci sva pravila u vezi auta
Ĺveliki kuracto se tièe Strahonje,vidjeli smo u 1. kolu proljetnog dijela kako on dobro poznaje pravila.Nema Strahonja pojma o nogometu.
Ne znam o èemu prièať, moŞda je frajer i imao gafova, ali ja ti prièam o svojim iskustvima. A osim toga UEFA je ionako goli qratz naspram Goranove struène interpretacije, pa da, bať sam glup.
Ti si pretpostavljam nogomet uèio od Marijana Vlaka. I bow to You and Your Master, my friend!
Imao je jedan sitni gaf :smt003 .Dosudio je penal za Osijek,igraè Osijeka izvodi penal,ostali prerano ulaze u 16m a on umjesto da ponovi izvoðenje penala daje loptu Varteksu.
pisalo se o modriĂŚu previĹĄe,s obzirom na to ĹĄto je napravio u karijeri.
A kaj je kranjcar napravio...??...ima jedno bijedno prvenstvo...i superkup...stvarno se moze pohvaliti sa velikim uspjesima...postao izdajnik najgore vrste...
ima viťe trofeja od toliko hvaljenog modriÌa. a ima i plasman na SP kao standardni igraè.
Imao je jedan sitni gaf :smt003 .Dosudio je penal za Osijek,igraè Osijeka izvodi penal,ostali prerano ulaze u 16m a on umjesto da ponovi izvoðenje penala daje loptu Varteksu.
Èiji je igraè prvi utrèao u šesnaesterac?
ima više trofeja od toliko hvaljenog modriæa. a ima i plasman na SP kao standardni igraè.
Nakon ovog kola imati ce ravno 1 trofej vise od modrica...a plasman ima jer mu je tata izbornik...modrica nisu hvalili kad jos nije bio ni blizu prve 11-orce dinamove postave kao krafnu...iz njega se radilo boga po novinama od strane one ispicuture zidaka...i ostalih kvazi novinara...
Ăiji je igraè prvi utrèao u ĹĄesnaesterac?
ne znam,utrèali su igraèi obje momèadi ali nije to ni vaŞno.ako je postignut gol (a bio je) a igraèi te momèadi utrèe prerano u 16 m penal se mora ponovit.
Èiji je igraè prvi utrèao u šesnaesterac?
ne znam,utrèali su igraèi obje momèadi ali nije to ni važno.ako je postignut gol (a bio je) a igraèi te momèadi utrèe prerano u 16 m penal se mora ponovit.
Da, kao što se i krivo bacanje auta ponavlja. Pa ne igramo se na dvorištu ko klinci. Mora li golman i potvrdit loptu kako mu je ne bi uzeli? Mora li igraè koji puca penal reæ "prvi sve kod nas"?
Znaš ti kako æemo - ja æu danas, za koja tri do èetiri sata vidjet Strahonju jer imam nogomet, pa æu se izdebilirat samo za tebe i našu raspravu i pitat ga zašto je napravio to što je napravio. Onda ti tu napišem što mi je rekao.
Ăiji je igraè prvi utrèao u ĹĄesnaesterac?
ne znam,utrèali su igraèi obje momèadi ali nije to ni vaŞno.ako je postignut gol (a bio je) a igraèi te momèadi utrèe prerano u 16 m penal se mora ponovit.
Da, kao ťto se i krivo bacanje auta ponavlja. Pa ne igramo se na dvoriťtu ko klinci. Mora li golman i potvrdit loptu kako mu je ne bi uzeli? Mora li igraè koji puca penal reÌ "prvi sve kod nas"?
Znať ti kako Ìemo - ja Ìu danas, za koja tri do èetiri sata vidjet Strahonju jer imam nogomet, pa Ìu se izdebilirat samo za tebe i naťu raspravu i pitat ga zaťto je napravio to ťto je napravio. Onda ti tu napiťem ťto mi je rekao.
nije isto pogreťno izvoðenje auta i penala.ajd,bať me zanima ťto Ìe ti reÌ.btw,za tu odluku je Strahonja bio kaŞnjen zabranom suðenja na 4 kola HNL-a
Aj si daj malo truda, pa kad kvotaš, izbriši irelevantne dijelove; napišeš prostu reèenicu na cijeli traktat od teksta, pa je malo naporno snalazit se u tome. Zahvaljujem.
Gdje smo bili? Ah da, Strahonja. Zajebo, odslužio, nauèio. Svejedno ne vidim da ga zato treba okvalificirati kao neznalicu - sjetimo se samo brojnih Colininih penala za koje ne zna ni sam zašto ih je dosudio, pa svejedno - tvrdiš li da nema pojma o nogometu?
Ukoliko su Strahonjini gafovi uèestali i veliki, tada možemo govoriti o lošem sucu - ne zbog jedne greške. Možda æeš mi ti objasniti zašto ga UEFA favorizira? Ah, pogaðam - dio je to sve neke grandiozne Dinamove namještaljke.
Gdje smo bili? Ah da, Strahonja. Zajebo, odsluŞio, nauèio. Svejedno ne vidim da ga zato treba okvalificirati kao neznalicu - sjetimo se samo brojnih Colininih penala za koje ne zna ni sam zaťto ih je dosudio, pa svejedno - tvrdiť li da nema pojma o nogometu?
ne treba ga okvalificirat kao neznalicu ali ne treba ni bit uzor ťto se tièe pravila nogometa.Colina je rijetko kad grijeťio,na utakmicama koje je on sudio nikad nije bilo grubih prekrťaja.
malimrav85
06-05-2006, 14:53
bilo je i takvih situacija u Petici,sudac tad pokazuje Ĺžuti karton za pokuĹĄaj prekrĹĄaja kojim se moĹže ozlijedit protivnik.
MoĹžda ih je bilo i u 2.Armenskoj ligi? Stvar je bila u tome da je za 4 faula koja su barem za Ĺžuti karton dobio samo jedan Ĺžuti.
Ma Dinamo je to platio! :smt011
ne treba ga okvalificirat kao neznalicu ali ne treba ni bit uzor što se tièe pravila nogometa.Colina je rijetko kad griješio,na utakmicama koje je on sudio nikad nije bilo grubih prekršaja.
Sam sebi skaèeš u usta. Zaviri u neku statistiku pa æeš vidjeti koliko je kartona (pa i crvenih!) taj èovjek podijelio - na temelju èega onda? To bi ukazivalo na to da je loš sudac jel tako, te ih je dijelio bezveze. Sad æeš se pozvati na prigovaranje sucu i nesportsko ponašanje, ali malo razmisli o matematièkom zakonu vjerojatnosti da u nogometu podijeliš toliko kartona, štoviše odsudiš toliko utakmica, a sa nimalo grubih prekršaja.
Takoðer malo zakopaj po nekim snimkama pa æeš vidjeti kakve je penale taj èovjek znao dosudit, a za najobniènije bezvezarije.
ne treba ga okvalificirat kao neznalicu ali ne treba ni bit uzor ťto se tièe pravila nogometa.Colina je rijetko kad grijeťio,na utakmicama koje je on sudio nikad nije bilo grubih prekrťaja.
Sam sebi skaèeť u usta. Zaviri u neku statistiku pa Ìeť vidjeti koliko je kartona (pa i crvenih!) taj èovjek podijelio - na temelju èega onda? To bi ukazivalo na to da je loť sudac jel tako, te ih je dijelio bezveze. Sad Ìeť se pozvati na prigovaranje sucu i nesportsko ponaťanje, ali malo razmisli o matematièkom zakonu vjerojatnosti da u nogometu podijeliť toliko kartona, ťtoviťe odsudiť toliko utakmica, a sa nimalo grubih prekrťaja.
Takoðer malo zakopaj po nekim snimkama pa Ìeť vidjeti kakve je penale taj èovjek znao dosudit, a za najobniènije bezvezarije.
ma znam,ali rijetko je Colina grijeĹĄio.velika veĂŚina penala se nakon gledanja snimke pokazala ispravnim.
Insomniac
06-05-2006, 15:06
e pa meni nije nikad bila jasna jedna stvar.
Vidjeli smo nedavno na tenisu sto su instalirali da se mogu provjeriti odluke sudaca.Zar i bilo tako tesko nesto slicno na nogometu napraviti (barem za najvaznije meèeve).Ili bi to sudcima oduzelo dodatni izvor prihoda?
:smt017
Vidjeli smo nedavno na tenisu sto su instalirali da se mogu provjeriti odluke sudaca.Zar i bilo tako tesko nesto slicno na nogometu napraviti (barem za najvaznije meèeve).Ili bi to sudcima oduzelo dodatni izvor prihoda?
to bi moglo bit zanimljivo
totalni promasaj...kak bi izgledalo kad bi za svaki grublji prekrsaj sudac pogledavao na ekran...i onda dosudjivao...izgubila bi se car nogometa...bas glupost...against modern football...
ne treba ga okvalificirat kao neznalicu
Nema Strahonja pojma o nogometu
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Touche...
totalni promasaj...kak bi izgledalo kad bi za svaki grublji prekrsaj sudac pogledavao na ekran...i onda dosudjivao...izgubila bi se car nogometa...bas glupost...against modern football...
ne za svaki prekrĹĄaj,ali za sporne situacije bi moglo bit dobro
nema pojma o nogometu,ali takva je cijela naťa sudaèka organizacija,pa ne treba krivit samo Strahonju.
ma znam,ali rijetko je Colina griješio
Naveo si jednu Strahonjinu grešku.
ma znam,ali rijetko je Colina grijeĹĄio
Naveo si jednu Strahonjinu greĹĄku.
ali jako veliku greĹĄku,a nije jedina
ne za svaki prekršaj,ali za sporne situacije bi moglo bit dobro
A spornih situacija zna biti jako puno...totalno bezveze...nabijem na k...c i te njihove kamere...sjedece tribine...prijenose utakmica...pare...velike transfere...i sve ostale gluposti koje zagadjuju nogomet...
nema pojma o nogometu,ali takva je cijela naša sudaèka organizacija,pa ne treba krivit samo Strahonju.
Èekaj znaèi - nemaju pojma isti oni koji su ga kaznili s 4 kola nesuðenja?
nema pojma o nogometu,ali takva je cijela naťa sudaèka organizacija,pa ne treba krivit samo Strahonju.
Ăekaj znaèi - nemaju pojma isti oni koji su ga kaznili s 4 kola nesuðenja?
tako je,kazna je preblaga
Po goranu nas nogomet bi bio najbolji da nema sudaca...sudacke organizacije uopce...dinama...i da samo igra hajduk sa kranjcarom na svim pozicijama...
Po goranu nas nogomet bi bio najbolji da nema sudaca...sudacke organizacije uopce...dinama...i da samo igra hajduk sa kranjcarom na svim pozicijama...
Treba klonirati Kranjcara i napraviti Kranjcar United sa sjedistem u Rijeci :smt005
nema pojma o nogometu,ali takva je cijela naša sudaèka organizacija,pa ne treba krivit samo Strahonju.
Èekaj znaèi - nemaju pojma isti oni koji su ga kaznili s 4 kola nesuðenja?
Ne pomaže ti ovo baš, ponovno si kontradiktoran i pobijaš sam svoje izjave. Prvo ih postavljaš (sudaèku organizaciju) kao mjerodavne autoritete, a sad nemaju pojma (na stranu ovo što se izvlaèiš s tim da je kao, premalo 4 utakmice).
Mislim, jel pratiš ti mene što ti želim reæi? Ako oni nemaju pojma, ko su onda da uopæe ocjenjuju Strahonjino suðenje?
konzerva
06-05-2006, 16:31
al baĹĄ bi to moglo ubit ovaj prokleti moderni nogomet s njegovim foliranjem i glumatanjem,kad bi svi vidli na velikom ekranu kak glumi i smijali mu se...
u ragbiju se to uspjeťno koristi veÌ dosta godina,ali ne za svaku odluku nego samo za provjerit jer lopta preťla crtu, slièno bi mogli i u nogometu da se vidi jel gol ili nije
fat drummer
06-05-2006, 17:03
ja ne znam ima li ovaj gora uopÌe moguÌnost shvaÌanja razlike izmeðu pokuťaja i igranja. pokuťaj igranja ako je zaleðe je potpuno druga stvar od pokuťaja igranja rukom. zamisli gorane da kranjèar napuca loptu u visini modriÌeve glave, modriÌ digne ruku da Ìe lupit loptu, ali promaťi. ťto sada? pokuťao je igrati rukom!!! ajmo ga kaznit!
takoðer, primjer s pokuťajem uklizavanja koje je mrav ukazao i tvoja interpretacija istog je potpuno promaťena. mrav govori o promaťivanju pri uklizavanju a ti ne.
takoðer, bio bih zahvalan da mi ne stavljať rijeèi u postove. nigdje nisam to usporedio s ronaldinhovim biciklom, pa bi bilo okej da to ne piťeť. to su radili drugi.
nepobitno je da se pokuťaj igranja rukom ne moŞe sankcionirati, a moŞebitno nesportsko ponaťanje je otvoreno za raspravu. jeli nesportski kada prilikom izvoðenja penala izvoðaè takne loptu i njegov suigaè uleti i da gol? ne znam....
ja ne znam ima li ovaj gora uopÌe moguÌnost shvaÌanja razlike izmeðu pokuťaja i igranja. pokuťaj igranja ako je zaleðe je potpuno druga stvar od pokuťaja igranja rukom. zamisli gorane da kranjèar napuca loptu u visini modriÌeve glave, modriÌ digne ruku da Ìe lupit loptu, ali promaťi. ťto sada? pokuťao je igrati rukom!!! ajmo ga kaznit!
takoðer, primjer s pokuťajem uklizavanja koje je mrav ukazao i tvoja interpretacija istog je potpuno promaťena. mrav govori o promaťivanju pri uklizavanju a ti ne.
takoðer, bio bih zahvalan da mi ne stavljať rijeèi u postove. nigdje nisam to usporedio s ronaldinhovim biciklom, pa bi bilo okej da to ne piťeť. to su radili drugi.
nepobitno je da se pokuťaj igranja rukom ne moŞe sankcionirati, a moŞebitno nesportsko ponaťanje je otvoreno za raspravu. jeli nesportski kada prilikom izvoðenja penala izvoðaè takne loptu i njegov suigaè uleti i da gol? ne znam....
PokuĹĄaj igranja rukom je nesportsko ponaĹĄanje.U situaciji koju si ti napisao,ModriĂŚ bi trebao dobit Ĺžuti karton.PokuĹĄaj uklizavanja je takoðer oblik nesportskog ponaĹĄanja jer moĹže dovest do teĹĄke ozljede protivnika.Ĺveliki kuracto se tièe Ronaldinhovog bicikla,nisam ti ja stavljao rijeèi u post nego pitao da li se slaĹžeĹĄ sa tom usporedbom Ice Horvata.Ĺveliki kuracto se tièe izvoðenja penala,jeli se sjeĂŚaĹĄ ĹĄto su pokuĹĄali Pires i Henry?Penal se ne mora izvest izravno po golu.MoĹže se izvest tako da izvoðaè gurne loptu PREMA GOLU (zabranjeno je igranje unatrag),a njegov suigraè tad utrèi u 16 m i ĹĄutira po golu.
Ăekaj znaèi - nemaju pojma isti oni koji su ga kaznili s 4 kola nesuðenja?
Ne pomaŞe ti ovo bať, ponovno si kontradiktoran i pobijať sam svoje izjave. Prvo ih postavljať (sudaèku organizaciju) kao mjerodavne autoritete, a sad nemaju pojma (na stranu ovo ťto se izvlaèiť s tim da je kao, premalo 4 utakmice).
Mislim, jel pratiť ti mene ťto ti Şelim reÌi? Ako oni nemaju pojma, ko su onda da uopÌe ocjenjuju Strahonjino suðenje?
Gdje sam rekao da sudaèku organizaciju postavljam kao primjer mjerodavnih autoriteta?I oni su isto nesposobni,to se puno puta vidjelo.
fat drummer
06-05-2006, 17:23
no jeli nesportsko? nije pitanje jeli dozvoljeno, pitanje je je li nesportsko... golman to ne oèekuje, zbunjen je. modriÌ nikako ne moŞe dobiti Şuti za neťto ťto nije napravio, za nediranje lopte. prema ovome sudac bi mogao svakih 5 sekundi dosudti moguÌe diranje lopte èim ju igraè ťtopa prsima jer ruka mu je blizu. sudac moŞe suditi samo ono ťto se dogodilo, a ne ťto je igraè pokuťavao.
Ja sam govorio da to èesto radim (podmetanje ruke kao da æu njome i igrati), meðutim puno puta to napravim iz èistog refleksa kad u trenu želiÅ¡ bilo kako dohvatiti loptu. U djeliæu sekunde i nemaÅ¡ baÅ¡ vremena razmatrati koju su ti opcije i kako savrÅ¡eno koordinirati svaki pokret tijela; primjerice dok skaèeÅ¡ jednostavno ne možeÅ¡ ruke držati pripijeno uz tijelo, veæ se njima razmaÅ¡eÅ¡ refleksno na taj naèin da ti olakÅ¡a skok. Govoriti o nekom zbunjivanju golmana je po meni apsurdno, a i mnogi od njih se ponaÅ¡aju upravo kao najgore cicije. To Å¡to golman ne oèekuje da æeÅ¡ ti krenuti rukom ne opravdava njegovu zbunjenost ili bolje reèeno, nema za pravo bilo kakvo sankcioniranje tvog pokuÅ¡aja (zato u pravilima to i nije oznaèeno kao kakav prekrÅ¡aj - tada bi se sve izrelativiziralo i postalo podložno tisuæu tumaèenja Å¡to je tko i kad htio napraviti). Meni cijela ova prièa oko te ruke zaslužuje naslov Åveliki kuracto bi bilo kad bi bilo.
Nesportski je pljunuti, udariti, verbalno vrijeðati igraèa. Izigrati pravila znaèi biti domišljat.
I da Gorane, nije bilo Strahonje danas.
Lara Car
06-05-2006, 20:48
momci dosta :smt061
svatko u svoj kut :smt061
dajte dami prostora :smt061
*ulazi u ring,na njoj zlatni bikini,nosi bijeli karton,piĹĄe round 2*
*èuje se zvono*
JER DINAMO JE SAMPION!!!
Di je sad Goran? Smece od momcadi je prvak, a intergalakticki klub je izgubio od Kamen Ingrada 1-0 :smt003
momci dosta :smt061
svatko u svoj kut :smt061
dajte dami prostora :smt061
*ulazi u ring,na njoj zlatni bikini,nosi bijeli karton,piše round 2*
*èuje se zvono*
hvala Vam, mlada damo!
a u pauzi pogledajte sto je, uistinu, ono sto nogomet cini tako carobnim:
http://www.youtube.com/watch?v=AcGKgi4h7CA
http://www.youtube.com/watch?v=PV5oDv54Or8
uzivanje zajamceno!
cisto da se malo odmaknete od ove dosadnije strane nogometa, neobjektivnog prepucavanja ko je bolji i sl.! :smt006
IZAĂITE NA BALKONE , POZDRAVITE Ĺveliki kuracAMPIONE !!!!
malimrav85
06-05-2006, 22:28
Malo sam kasnio na tekmu i onda doðem a na tribini ludilo! Predivno je bilo!
Dinamo!
NEBO SE PLAVI
BIJELI SE ZAGREB GRAD
MAKSIMIR SLAVI
PRVI SMO, PRVI SAD
PLAVI, PLAVI
PLAVI, PLAVI
IZ NAÅveliki kuracIH GRLA SVE JE JAÈI ZOV
DINAMO JE PRAVI
DINAMO JE PRAVI
Åveliki kuracAMPION!
Neka bilo je i vrijeme
svaka èast deèkima i Joži
13.-og svi na Maksimir, veliko slavlje i sjeæanje na opjevanu neodigranu tekmu protvi èetnika..
Dragi Gorane tvoja omiljena ekipa i njen fantastièni igraè su na jebenom Åveliki kuracESTOM MJESTU
Èak ih je i Kamen prestigao
kaj sad imaš reæ?
najbolje bi ti bilo pokrit se ušima i šutit..
sam èekam tvoju sjajnu izjavu da su dinamu suci pomogli. uf ono 11 bodova pred rijekom, to mora da su svaku tekmu po 2, 3 penala dosudili dinamu :smt003
fat drummer
07-05-2006, 00:30
ajde fala bogu da je i to zavrťilo... veÌ mi je bilo dosta èitati poremeÌene postove kako Ìe rijeka svojiti svih 18 bodova i kako neÌe biti praŞnjenja nakon osvojenog kupa.
èestitam rijeci na osvojenom kupu i varteksu na boljoj igri u drugoj utakmici.
takoðer èestitam dinamu na poťteno i majstorski osvojenom prvenstvu. iako neki autoriteti smatraju da je dinamo osvojio prvenstvo zbog 38 penala po utakmici ja se ne slaŞem s time
...i znaj, da bog, zna za sveto ime to... SVETO IME DINAMOOO...
i u nebo s njim, i u pakao, bad blue boysi dinamoooooo
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
:smt023
no jeli nesportsko? nije pitanje jeli dozvoljeno, pitanje je je li nesportsko... golman to ne oèekuje, zbunjen je. modriÌ nikako ne moŞe dobiti Şuti za neťto ťto nije napravio, za nediranje lopte. prema ovome sudac bi mogao svakih 5 sekundi dosudti moguÌe diranje lopte èim ju igraè ťtopa prsima jer ruka mu je blizu. sudac moŞe suditi samo ono ťto se dogodilo, a ne ťto je igraè pokuťavao.
igraè nema razloga pokuťavat igrat rukom i ne razumijem ťto tu nije jasno
Ja sam govorio da to èesto radim (podmetanje ruke kao da ĂŚu njome i igrati), meðutim puno puta to napravim iz èistog refleksa kad u trenu ĹželiĹĄ bilo kako dohvatiti loptu. U djeliĂŚu sekunde i nemaĹĄ baĹĄ vremena razmatrati koju su ti opcije i kako savrĹĄeno koordinirati svaki pokret tijela; primjerice dok skaèeĹĄ jednostavno ne moĹžeĹĄ ruke drĹžati pripijeno uz tijelo, veĂŚ se njima razmaĹĄeĹĄ refleksno na taj naèin da ti olakĹĄa skok. Govoriti o nekom zbunjivanju golmana je po meni apsurdno, a i mnogi od njih se ponaĹĄaju upravo kao najgore cicije. To ĹĄto golman ne oèekuje da ĂŚeĹĄ ti krenuti rukom ne opravdava njegovu zbunjenost ili bolje reèeno, nema za pravo bilo kakvo sankcioniranje tvog pokuĹĄaja (zato u pravilima to i nije oznaèeno kao kakav prekrĹĄaj - tada bi se sve izrelativiziralo i postalo podloĹžno tisuĂŚu tumaèenja ĹĄto je tko i kad htio napraviti). Meni cijela ova prièa oko te ruke zasluĹžuje naslov Ĺveliki kuracto bi bilo kad bi bilo.
Nesportski je pljunuti, udariti, verbalno vrijeðati igraèa. Izigrati pravila znaèi biti domiťljat.
I da Gorane, nije bilo Strahonje danas.
ali kad si u skoku nije nikakav refleks drĹžati ruku ravno ispred sebe
fat drummer
07-05-2006, 00:51
ne znam ni ja gorane, ĹĄto tu nije jasno... no ne moĹžeĹĄ sankcionirati nekoga jer je pokuĹĄao igrati rukom. to je kao da sankcioniraĹĄ nekoga jer je pokuĹĄao izbiti golmanu loptu iz ruku ali ga je promaĹĄio i pao na dupe.
danas je modriÌ htio na brzinu izvesti slobodni ali je sudac puhnuo prije nego je ovaj udario loptu, ali je nogom svejedno zamahnuo. i kaj sada? sankcionirat pokuťaj izvoðenja slobodnog udarca?
uostalom, koji vrag golman ima predjudicirat sudaèku odluku? ako je sudac prvi i poslijednji kod donoťenja odluka na terenu poniťtit Ìe gol ako misli da je postignut nepravilno. ne, golman i igraèi diŞu ruke kada misle da je zaleðe, pokazuju na ruku kad misle da je igranje rukom kao da nisu na terenu i oko njega trojca kojima je to posao. toje isto nesportsko ponaťanje, ali nisam vidio crvenih kartona zbog toga
ajde fala bogu da je i to zavrťilo... veÌ mi je bilo dosta èitati poremeÌene postove kako Ìe rijeka svojiti svih 18 bodova i kako neÌe biti praŞnjenja nakon osvojenog kupa.
èestitam rijeci na osvojenom kupu i varteksu na boljoj igri u drugoj utakmici.
takoðer èestitam dinamu na poťteno i majstorski osvojenom prvenstvu. iako neki autoriteti smatraju da je dinamo osvojio prvenstvo zbog 38 penala po utakmici ja se ne slaŞem s time
ja ne kaŞem da je Dinamo prvak zbog sudaca,ali istina je da je imao veliku pomoÌ.ajd malo paŞljivije biraj rijeèi.
fat drummer
07-05-2006, 00:55
ajde ti potkrijepi svoje rijeèi... ja sam takoðer, gorane (obraÌam ti se kao malom djetetu), koristio sarkazam... paèe, hiperbolu.... zaťto si se osvrnuo na moj oèito pretjerani dio posta, a zanemario prvi dio? moŞda zato ťto uglavnom sereť bez pokriÌa?
stvarno te ne razumijem.nogomet se ne igra rukama.ťto se tièe ModriÌa,Şuti karton bi trebao dobit samo da je izveo slobodni udarac nakon ťto je sudac dao znak da èeka.
fat drummer
07-05-2006, 00:59
stvarno te ne razumijem.nogomet se ne igra rukama.ťto se tièe ModriÌa,Şuti karton bi trebao dobit samo da je izveo slobodni udarac nakon ťto je sudac dao znak da èeka.
ali pokuťao je! ťto igraè ima pokuťavati izvesti slobodni udarac na nesportski naèin? ne shvaÌam ťto tu nije jasno... pokuťaj gorane, u pravilu nije kaŞnjiv, èak ni u kaznenom pravu
prièali smo prije o suðenju i broju penala suðenom za Dinamo,tamo imať sve argumente
fat drummer
07-05-2006, 01:01
naveo si kurac argumenata... nisi rekao toèan broj penala za dinamo niti ga usporedio s brojem dosuðenih penala spram drugih momèadi. jel shvaÌať ťto znaèi argument? èinjenica (daklem, fakat, ne miťljenje ili komad proze) koji se koristi u raspravi radi dokazivanja neke teze
kaj je bila tekma?
pa bilo je tiho....
ali pokuťao je! ťto igraè ima pokuťavati izvesti slobodni udarac na nesportski naèin? ne shvaÌam ťto tu nije jasno... pokuťaj gorane, u pravilu nije kaŞnjiv, èak ni u kaznenom pravu
ne kuŞim ťto je tu nesportsko.ModriÌ je zamahnuo nogom da izvede slobodni udarac,sudac je tek onda dao znak i stao je.a igraè ne mora èekat znak za izvoðenje,nego moŞe izvest ako sudac neda znak.
fat drummer
07-05-2006, 01:09
pa zbunio je osjeèku osmicu!!! eto, jadan deèko mora zbog zbunjenosti iÌi na hitni godiťnji. ťto je zbunjujuÌe kada u skoku golman koji skaèe s dvije ruke prema lopti ne moŞe zaustaviti igraèa koji ne smije igrati rukom i golman moŞe predpostaviti da ovaj folira (jer u protivnom dobiva karton)... jesu li golamni priglupi? zar ne igrau nogomet?
nije ga zbunio jer sudac nije dopustio da se igra nastavi.zbunjujuÌa je ruka igraèa kojom on pokuťava iÌ na loptu.
fat drummer
07-05-2006, 01:15
nije ga zbunio jer sudac nije dopustio da se igra nastavi.zbunjujuÌa je ruka igraèa kojom on pokuťava iÌ na loptu.
da, zato je sudac tamo da NAKON ťto igraè rukom TAKNE loptu dosudi ono ťto treba... i ronaldinjova fora je zbunjujuÌa, radilo se o tome kod usporedbe cijenjenog arbitra.
ne moŞeť sankcionirat pokuťaj makar bio zbunjujuÌ jer to je u potpunosti krivnja priglupog protivnièkog igraèa ako ide razmiťljat umjesto da igra.
ali mislio sam da ĂŚe taknut loptu rukom...
jel jesi...
da jesam...
ali NIJE...
ne nije...
i kaj sada?
Ronaldinhova fora je izvedena nogama,to je razlika.a finta rukama nisu dozvoljene.
fat drummer
07-05-2006, 01:33
Ronaldinhova fora je izvedena nogama,to je razlika.a finta rukama nisu dozvoljene.
jebo me pas, ako ti ne zajebavať ljude... ne radi se o tome s èim je fora izvedena, nego njen uèinak, njen rezultat. a to je zbunjivanje. napao si icu da govori gluposti bez da si paŞljivo proèitao ťto je èovjek htio reÌi. tu se èak ne radi niti o dopuťtenosti fore veÌ o tome jeli zbunjivanje dopuťteno. icu je upozoravao na to. naime, sudca je kenako kako je golman bio zbunjen. i ťto onda odvrati ico, zbunjuju se ljudi svaki dan, to radi i ronaldinjo. neki ljudi, poput gorana, èitaju izjave kako im paťe.
ti si uspio spojiti icinu i suèevu izajvu u hibrida zvanog: nije sportski zbunjivati ljude...
nije isto zbunit protivinika nogom i rukom.Ico Horvat prièa gluposti.igraè u nogometu ne smije RUKAMA zbunjivat protivnika,to moŞe u rukometu
fat drummer
07-05-2006, 01:41
AAAAAAAAAAAAAAA!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
jesi li ti stvarno tako priglup ili ti moram crtat... sudac tvrdi da je nesporstki zbunjivat igraèa. ico tvrdi da je to glupost jer i ronaldinho zbunjuje igraèa. nesportski je igrat rukom.
tko sad govori gluposti?!? ico ili èovjek koji èita njegove izjave kako mu paťe, ovaj, kako bi mogao kenkat da je idanmo zao i kako kupuje utakmice
Sjever pjeva gradu najljepsu baladu
Dinamo sampion
Pozderi se gorane...
Kako sam sretan...i pijan...
ruze su crvene,
baklje su skrivene,
slatka je muzika,
al nije kao:
V O L I M T E D I N A M O
Peťèa86
07-05-2006, 01:53
SAMPIONI!!!
AAAAAAAAAAAAAAA!!!
jesi li ti stvarno tako priglup ili ti moram crtat... sudac tvrdi da je nesporstki zbunjivat igraèa. ico tvrdi da je to glupost jer i ronaldinho zbunjuje igraèa. nesportski je igrat rukom.
tko sad govori gluposti?!? ico ili èovjek koji èita njegove izjave kako mu paťe, ovaj, kako bi mogao kenkat da je idanmo zao i kako kupuje utakmice
MatovinoviÌ je rekao da je nesportski zbunjivat igraèa pokuťajem igranja rukom,shvati to.
ruze su crvene,
baklje su skrivene,
slatka je muzika,
al nije kao:
ajme koja rima
Sjever pjeva gradu najljepsu baladu
Dinamo sampion
Pozderi se gorane...
ruze su crvene,
baklje su skrivene,
slatka je muzika,
al nije kao:
svaka im cast...
cestitam svima koji navijaju za dinamo!!
a gorane ti se malo zamisli i procitaj svoje postove prije nego ih postas na forum...
Naravno, èestitke pobjednicima i njihovim navijaèima! :smt002
Od Gorana i njegovih postova odustajem jer mi se ne da raspravljati sa sedmogodišnjakom. Zapravo, nije da mi se ne da, veæ samo bacam rijeèi u prazno - jedno dopodne i popodne rasprave bješe mi i više nego dovoljno. Ne bi htio biti bezobrazan, ali fascinantno je Gorane koliko možeš biti svojeglav i nedokazan, pa èak i kad ti se prstom upire gdje si kontradiktoran sam sebi. Pubertet je trnovit, ali u isto vrijeme i krasan - uživaj u svakom trenutku koji je pred tobom. Adegos, štono bi Del rekao...
malimrav85
07-05-2006, 03:25
svaka im cast...
cestitam svima koji navijaju za dinamo!!
a gorane ti se malo zamisli i procitaj svoje postove prije nego ih postas na forum...
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ne znam da li sam dobro shvatio,ali tebi se hajdukovac smije koji si debilèek! I di je sad tih 18 bodova rijekinih? Malo je vaŞno... :smt005
Jebena mi je bila ona èaťa ogromna koju su imali...
http://www.iskon.hr/2006/05/06/0062007.17.jpg
Ne vidi se bať dobro,ali na ovoj slici ovo ispred igraèa,di je grb... da mi je to za pivuťu imat.MoŞda bi je i zavolio.
http://www.iskon.hr/2006/05/06/0065007.17.jpg
Zastave! Tak je drito bilo kad sam doĹĄao... :smt026
fat drummer
07-05-2006, 12:21
AAAAAAAAAAAAAAA!!!
MatovinoviÌ je rekao da je nesportski zbunjivat igraèa pokuťajem igranja rukom,shvati to.
ĹĄto nije istina, jer pokuĹĄaj se ne moĹže sankcionirat.... jel tebi jasan koncept pokuĹĄaja i dovrĹĄenog djela?
Ovdje se zapravo ne prièa ni o pokušaju. Konkretno u Da Silvinom sluèaju, on nikada nije imao ni namjeru igrati rukom (dakle pokušavao, pa eventualno nije uspio), veæ je smisleno koristio varku (znao da neæe igrati rukom). Ja ne razumijem koji dio nije jasan. Oni kojima nije jasno - budite kivni na pravila, a ne na domišljate koji koriste propuste meðu istima.
Fate, daj odustani èovjeèe, u slijepoj si ulici.
Fat se uèlanio u Opus Dei, i u inicijacijskom obredu je mogao birati izmeðu 150 samozadanih udaraca bièem i rasprave o nogometu s Goranom... Krivi izbor.
Ovdje se zapravo ne prièa ni o pokuťaju. Konkretno u Da Silvinom sluèaju, on nikada nije imao ni namjeru igrati rukom (dakle pokuťavao, pa eventualno nije uspio), veÌ je smisleno koristio varku (znao da neÌe igrati rukom). Ja ne razumijem koji dio nije jasan. Oni kojima nije jasno - budite kivni na pravila, a ne na domiťljate koji koriste propuste meðu istima.
Fate, daj odustani èovjeèe, u slijepoj si ulici.
nema veze ĹĄto je da Silva namjeravao.to je bila nedopuĹĄtena finta rukom.u nogomoteu finte rukom nisu dopuĹĄtene,ne znam ĹĄto vam tu nije jasno.
nema veze ĹĄto je da Silva namjeravao.to je bila nedopuĹĄtena finta rukom.u nogomoteu finte rukom nisu dopuĹĄtene,ne znam ĹĄto vam tu nije jasno.
Nije ni TAKNUO loptu...ako nije TAKNUO loptu, dopusteno je...
Ajme Gorane, ti si ko zla prikaza...ako zazmirim, mozda nestanes :smt011
pa ne igra da silva rukomet!
eto, upravo tako, sad si sam to rekao, priznao si da ne igra rukomet i da nije igrao rukom...end of discussion :smt016
eto, upravo tako, sad si sam to rekao, priznao si da ne igra rukomet i da nije igrao rukom...end of discussion :smt016
ne izvrÌi moje rijeèi!ako ne igra rukomet,nema ťto glumit s rukom.
malimrav85
07-05-2006, 15:18
To je da ko da kaĹžeĹĄ da BaliĂŚ ne smije krenuti nogom na loptu koja leti zrakom. Lopta ide,ona krenen nogom na nju i izmakne ju i kaj? Dobije 2 minute jer je krenuo na loptu i sve zbunio? :smt005 :smt081
Munjo! Fate,zaťto nema smajliÌ dvorske lude koji bi predstavljao odreðene forumaťe pa bi ga samo mogli stavit umjesto da piťemo bedak/redikul...
u rukometu isto tako nema razloga krenut nogom na loptu
NeĂŚe biti kaĹžnjen po pravilima.. to je bit.. jebeĹĄ razloge...
malimrav85
07-05-2006, 15:29
pa ko te pita dal ima razloga?kaj se mutav praviť? ja sam reko da li bi u tom sluèaju dobio 2 minute? neeeeeeeeeeee
Fat se uèlanio u Opus Dei, i u inicijacijskom obredu je mogao birati izmeðu 150 samozadanih udaraca bièem i rasprave o nogometu s Goranom... Krivi izbor.
Krivi izbor, jer raspravljati s nekim tko uporno vadi iz konteksta samo djelice na koje moze dati svoje subjektivno, nekompetentno misljenje, dok zanemaruje ogromni ostatak primjedbi kojima ga pokopavate, stvarno nema smisla.
ultraviolet
07-05-2006, 15:31
goranovi postovi su jedini razlog zašto èitam topic "nogomet".
tolika upornost
tolika tvrdoglavost
sam protiv cijelog svijeta!
gegen die wand!
gorane, ne daj im da te slome! :smt003
Just a little bit
07-05-2006, 15:37
Ne zelim uopce zamisljat kaj bu bilo u subotu kad tovari dolaze u goste.... poèinjem pit u subotu ujutro
IZADJITE NA BALKONE POZDRAVITE Ĺveliki kuracAMPIONE !
DINAMO PRVAK 2006
goranovi postovi su jedini razlog zaťto èitam topic "nogomet".
tolika upornost
tolika tvrdoglavost
gegen die wand!
gorane, ne daj im da te slome! :smt003
:smt005 :smt005 :smt005
pa ko te pita dal ima razloga?kaj se mutav praviť? ja sam reko da li bi u tom sluèaju dobio 2 minute? neeeeeeeeeeee
ne znam,ovisi valjda dali je nogom omeo protivnika.ali mislim da se tad sudi lopta za protivnika
goranovi postovi su jedini razlog zaťto èitam topic "nogomet".
tolika upornost
tolika tvrdoglavost
potpisujem.... ni moj brat od 8 godina ne bi imao Ĺživaca raspravljat s ovakvom personom...
a da ne bi offtopièarila.... DINAMO JA :smt007
fat drummer
07-05-2006, 19:22
gorane, jel da silva igrao rukom? nije...
tvoja izjava da u nogometu nije dopuťteno igrat rukom ili izvoditi finte rukom stoji, ali poťto da silva nije igrao rukom onda nema govora o neèemu nedopuťtenom.
inaèe, danas u veèernjem je bio divan prilog o soldi... èovjek je fakat prototip profesionalca, trebalo bi ga dovesti u repku kao uzor mladim igraèima kako se zalaŞe i igra za svoj klub i svoju reprezentaciju
malimrav85
07-05-2006, 19:27
Da,tip je car. Ovi mu hoÌe napravit oproťtajku a on neÌe. Legenda! A onaj ludi Pekerman obajvio popis bez Teveza,Zanetija i Samuela. :smt009 Mislim,neki popisèiÌ od 16 ljudi ali opet...
malimrav85
07-05-2006, 19:39
hajduk 32 16 8 8 58:33 56 2004/2005
Dinamo 22 18 2 2 61:11 56 2005/2006 (prvi dio prvenstva)
rijeka 30 18 5 7 57:35 59 2005/2006 (30 utakmica)
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Koja tuga! ProĹĄle godine je hajduk bio prvak sa manje bodova nego ĹĄto sad ima rijeka i s istim brojem bodova ko i Dinamo nakon provg dijela. ProĹĄlo prvenstvo je bilo zakon. :smt010
Definitivno ce dinamovi igraci postati sprdacina cijele hrvatske...pa koji kreten pokusava baciti zapaljenu baklju na tribinu punu tvojih navijaca...??...jedna je proletjela fakat blizu ogromnog transparenta... ](*,)
Corluka vidjen sa bakljom u ruci kod mandusevca kako pjeva pjesmu "Sugava Rijeko"...legenda... =D> \:D/ =D>
malimrav85
07-05-2006, 19:50
Definitivno ce dinamovi igraci postati sprdacina cijele hrvatske...pa koji kreten pokusava baciti zapaljenu baklju na tribinu punu tvojih navijaca...??...jedna je proletjela fakat blizu ogromnog transparenta... ](*,)
Corluka vidjen sa bakljom u ruci kod mandusevca kako pjeva pjesmu "Sugava Rijeko"...legenda... =D> \:D/ =D>
Da,to sam vidio! Zabrijali su deèki da su na tribini pa da bacaju dolje! E na to sam se bať slomio kad su zakurili baklje i bacali prem tribni ili èak gore. :smt005 Zela ih je sreÌa pretjerana. Nakon 7. mjesta osvojit naslov... :smt006
Da,to sam vidio! Zabrijali su deèki da su na tribini pa da bacaju dolje! E na to sam se baš slomio kad su zakurili baklje i bacali prem tribni ili èak gore. :smt005 Zela ih je sreæa pretjerana. Nakon 7. mjesta osvojit naslov... :smt006
Anderson, bogec siroti, se uspio skuriti s bakljom...vitlao je s njom kao William Wallace s macem...al bar neki od njih se znaju sluziti time...
malimrav85
07-05-2006, 19:56
doðem doma kad na dnevniku junior i anderson slave ko da su miljone osvojili. brijem da nemaju pojma kaj se dogaða li kad svi feťtaju nek i oni.
Anderson, bogec siroti, se uspio skuriti s bakljom...vitlao je s njom kao William Wallace s macem...al bar neki od njih se znaju sluziti time...
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
legendo! :smt006
tvoja izjava da u nogometu nije dopuťteno igrat rukom ili izvoditi finte rukom stoji, ali poťto da silva nije igrao rukom onda nema govora o neèemu nedopuťtenom.
sad si sam pokopao svoje argumente.kaŞeť da nije dopuťteno igranje rukom i izvoðenje finta rukom,e pa upravo zato je da silva trebao dobit Şuti a gol bit poniťten.nikakvi potezi rukom nisu dopuťteni
Ăorluka je idiot.Pretjerali su s onim bakljama.Da podsjetim,proĹĄle godine su Ĺveliki kuractimac i GrgiĂŚ bili novèano kaĹžnjeni zbog bakljade u loĹži.
malimrav85
08-05-2006, 02:21
Ăorluka je idiot.Pretjerali su s onim bakljama.Da podsjetim,proĹĄle godine su Ĺveliki kuractimac i GrgiĂŚ bili novèano kaĹžnjeni zbog bakljade u loĹži.
ĹĄtimca treba kaznit jer diĹĄe.
sad se postavlja pitanje treba li igraèe Dinama kazniti zbog bakljade.Ja mislim da treba
malimrav85
08-05-2006, 02:26
sad se postavlja pitanje treba li igraèe Dinama kazniti zbog bakljade.Ja mislim da treba
ja mislim da si dosadan.
ja mislim da si dosadan.
ako je bilo kazni zbog bakljade na proslavi Hajduka,ne vidim koja bi Dinamo trebao bit iznimka
malimrav85
08-05-2006, 02:32
ja vidim. sramotno malen broj bodova za prvaka. a poťto za to nema kazne (slièno kao za pokuťaj igranja rukom) dobili su kaznu za bakljadu.
:smt006
ja vidim. sramotno malen broj bodova za prvaka. a poťto za to nema kazne (slièno kao za pokuťaj igranja rukom) dobili su kaznu za bakljadu.
jako smijeĹĄno
bob rock
08-05-2006, 03:17
ja vidim. sramotno malen broj bodova za prvaka. a pošto za to nema kazne (slièno kao za pokušaj igranja rukom) dobili su kaznu za bakljadu.
jako smiješno
tragièno, ali jest
[quote="bob rock"][quote="Goran"][quote="Mali Mrav 85"]ja vidim. sramotno malen broj bodova za prvaka. a poĹĄto za to nema kazne (sli
[quote="Mali Mrav 85":30zs04ov]ja vidim. sramotno malen broj bodova za prvaka. a poťto za to nema kazne (slièno kao za pokuťaj igranja rukom) dobili su kaznu za bakljadu.
jako smijeĹĄno
tragièno, ali jest[/quote:30zs04ov]
ne broj bodova,nego ono o kaznama.a bio sam samo ironièan
bob rock
08-05-2006, 03:36
tragièno, ali jest
ne broj bodova,nego ono o kaznama.a bio sam samo ironièan
i ja, al nisam govorio o bakljama, nego o bodovima
Vuk SaMOtNjaK
08-05-2006, 04:32
ja vidim. sramotno malen broj bodova za prvaka. a pošto za to nema kazne (slièno kao za pokušaj igranja rukom) dobili su kaznu za bakljadu.
jako smiješno
hahahaha
LOL definitivno
ja nisam uspio gledat tekmu ni tu bakljadu, al oèito da sam propustio veliki event
mislim, da nogometaši gaðaju svoje navijaèe, haha
oèito nisu raèunali na to da navijaèi raspolažu puno veæim arsenalom, neg ovi prašinari
nevertheless, èestitke Dinamo na najuvjerljivijoj pobjedi u prvenstvu u povijesti !!! :smt026
pusa
fat drummer
08-05-2006, 10:08
sad si sam pokopao svoje argumente.kaŞeť da nije dopuťteno igranje rukom i izvoðenje finta rukom,e pa upravo zato je da silva trebao dobit Şuti a gol bit poniťten.nikakvi potezi rukom nisu dopuťteni
rekao sam izvoðenje finti i igranje rukom, a ne pokuťavanje izvoðenja finti i pokuťavanj igranja rukom, mamlaze jedan!
malimrav85
08-05-2006, 12:08
rekao sam izvoðenje finti i igranje rukom, a ne pokuťavanje izvoðenja finti i pokuťavanj igranja rukom, mamlaze jedan!
poèeli su si i tepat... :smt008
[quote="fat drummer":7tqhz5ge]gorane, jel da silva igrao rukom? nije...
rekao sam izvoðenje finti i igranje rukom, a ne pokuťavanje izvoðenja finti i pokuťavanj igranja rukom, mamlaze jedan![/quote:7tqhz5ge]
pokuĹĄaj igranja rukom je nedopuĹĄtena finta rukom
Zna neko di ima za kupit ona velika èaťa kakvu su imali, iz iz nje cugali Dinamovci nakon tekme sad u subotu? U nju stane cijela glava, mislim da ima prek 5 litara :smt004
Pa da onda reÌem tati da je dnevno jedna èaťa vina zdrava :smt003
fat drummer
08-05-2006, 18:47
a sori, nisam znao da èitať i jebene misli gorane! onda okej, kada znať da je da silva imao namjeru neigrat rukom onda je okej dat i pet utakmica kazne. jer imao je namjeru neigrat rukom. u nogometu. fakat je kurva....
oprostite ťtp prekidam ovu zanimljiu raspravu s goranom :smt005 ali èula sam neťto da Ìe ovu subotu na maksimiru bit 20 000 balona i majica (valjda onih ZG PRVACI O6).
pokuĹĄaj igranja rukom je nedopuĹĄtena finta rukom
preporucujem ti da se stavis na popis za ovu nagradu :smt006
http://www.darwinawards.com/
We salute the improvement of the human genome
by honoring those who remove themselves from it.
malimrav85
09-05-2006, 00:06
oprostite ťtp prekidam ovu zanimljiu raspravu s goranom :smt005 ali èula sam neťto da Ìe ovu subotu na maksimiru bit 20 000 balona i majica (valjda onih ZG PRVACI O6).
bit ĂŚe majca uz svaku kartu kupljenu
èaťa je predobra. za baèvu jack danielsa
konzerva
09-05-2006, 01:05
koje su to fore da igraèi piju alkohol i pale baklje!?
probajte vi to napravit pa vas èeka nezaboravna noÌ u stanici...
mislim ljudi,pa to je krĹĄenje zakona! ili zakon ne vrijedi za velke face?
malimrav85
09-05-2006, 01:08
ne znam.
pa moĹžda se moĹže doma u dvoriĹĄtu palit baklje i pit...
konzerva
09-05-2006, 01:10
ali ne u krugu stadiona,a kamoli na njemu...
malimrav85
09-05-2006, 01:11
pa ako dinamo ima stadion u zakupu ili tako nekom sliènom odnosu...
nemam pojma
a sori, nisam znao da èitať i jebene misli gorane! onda okej, kada znať da je da silva imao namjeru neigrat rukom onda je okej dat i pet utakmica kazne. jer imao je namjeru neigrat rukom. u nogometu. fakat je kurva....
èinjenica je da je on zbunio golmana tim potezom
s tim se slaŞem,igraèe treba novèano kaznit
konzerva
09-05-2006, 01:40
drek. tko ĂŚe ih kaznit? klub koji je to i organizirao?
treba ih na murju,pa fino izmaltretirat,pa na sud jer je to kazneno djelo...
hoĂŚu reĂŚ da s njima treba postupat kao i sa svim drugim.
ili moĹžda treba mijenjat morbidni zakon? :smt012
drek. tko ĂŚe ih kaznit? klub koji je to i organizirao?
treba ih na murju,pa fino izmaltretirat,pa na sud jer je to kazneno djelo...
hoĂŚu reĂŚ da s njima treba postupat kao i sa svim drugim.
ili moĹžda treba mijenjat morbidni zakon? :smt012
treba ih sud kaznit,ali MamiĂŚ je to veĂŚ sredio
u nogometu se ne smiju izvoditi finte rukom,a ne smije se isto ni pokušavati.
A zasto ne? Vani se to nigdje ne kaznjava pa ne vidim zasto bi to bilo potrebno kod nas...ionak je dinamo prvak i bio bi sa i bez te ruke
konzerva
09-05-2006, 01:46
u nogometu se ne smiju izvoditi finte rukom,a ne smije se isto ni pokuĹĄavati.
A zasto ne? Vani se to nigdje ne kaznjava pa ne vidim zasto bi to bilo potrebno kod nas...ionak je dinamo prvak i bio bi sa i bez te ruke
ne znaĹĄ ti veterane...sad ĂŚe ti goran objasnit :smt003
(vidim da si novi ovdje pa da te upozorim, velika greĹĄka je ulazit s njim u raspravu :smt003 )
u nogometu se ne smiju izvoditi finte rukom,a ne smije se isto ni pokuĹĄavati.
zato jer se nogomet ne igra rukama!
u Italiji se sude sliène stvari.
konzerva
09-05-2006, 01:49
reci to butini!
reci to butini!
naravno,izuzetak su vratari.a u nekim situacijama ni oni ne smiju rukom
u Italiji se sude sliène stvari.
E sad si ga usro...nogomet se itekako igra rukama...u borbi za loptu, u
pokazivanju gdje si i gdje da ti se ubaci lopta, prilikom izvodjenja
slobodnih udaraca gdje izvodjac pokaze rukom broj tak da ostali znaju
gdje ce ubaciti, prilikom skok igre gdje se cesto igraci posluze rukama
kako bi se digli iznad ostalih (ono kad su dvojica suigraca u skoku pa mu
se ovaj odrazi i rukama od ramena suigraca) a ono da se to kaznjava u
Italiji ne vjerujem jer to nisam vidio a niti itko koga znam to nije vidio...a
osim toga zasto bi Italija bila mjerilo...bunkerasi i ubojice lijepog nogometa
konzerva
09-05-2006, 01:59
mala ĹĄkola nogometnih pravila :smt003
by goran (a.k.a. mateo beusan ) :smt005
u sutraĹĄnjem nastavku:
ometanje protivnika pokuĹĄavanjem postizanja zgoditka (naravno nakon nastavka sage o aspektima koriĹĄtenje i fintiranja koriĹĄtenja ruke)
malimrav85
09-05-2006, 02:03
Da si bar goranèe da malo truda pa neða neko pravilo u kojem se izrijekom spominje to o èemu on trabunja. Ne,on je u to uvjeren i amen. :smt005
podsjeca me na stefany hohnjec u piramidi :smt005
veteran,to je sve toèno ali niťta od toga ne zbunjuje protivnika
veteran,to je sve toèno ali ništa od toga ne zbunjuje protivnika
Meni vise nis nije jasno...pa kaj postoji pravilo da se ne smije zbunjivat
protivnika?! Onda Ronaldinjo mora u prva dva driblinga dobit 2 zuta :smt003
A i zbunjujuce je kad se npr Modric odrazi tak od nekog...brijem da bi mi
vidjeti Modrica koji leti na 2 metra bilo jako zbunjujuce
Gle ja razumijem kaj ti hoces reci i na neki nacin imas ok razmisljanje
ako to stavimo u neki kontekst idealnog fair playa ali se nikad necu sloziti
s tobom da se to ne smije jer smatram da je to jedna cisto ok fora koju
moze popusiti samo los golman i on treba biti jedini krivac kaj je primio takav gol...
malimrav85
09-05-2006, 02:17
Gle ja razumijem kaj ti hoces reci i na neki nacin imas ok razmisljanje
ako to stavimo u neki kontekst idealnog fair playa ali se nikad necu sloziti
s tobom da se to ne smije jer smatram da je to jedna cisto ok fora koju
moze popusiti samo los golman i on treba biti jedini krivac kaj je primio takav gol...
o ne... :smt009
sad si najebo
vidim da je Ico Horvat doĹĄao na forum.driblinzi se izvode nogama,ne rukama.to je razlika
malimrav85
09-05-2006, 02:19
Film: Debilko
Scena: prva
PokuĹĄaj: 35.
veteran,to je sve toèno ali ništa od toga ne zbunjuje protivnika
vidim da je Ico Horvat došao na forum.driblinzi se izvode nogama,ne rukama.to je razlika
To je trebala biti fora ali vidim da nisi shvatio smajlica...probaj opet...ja
sam svoje rekao i argumentirao i jos sam se kad sam se prebacio u tvoj
svijet i na neki nacin slozio sa tobom
A o èemu pak ti prièať?Imať jako dobro pamÌenje vidim,a ťto se tièe one skripte mislim da sam ti i tad rekao da si bila u pravu.ako nisam,sad ti kaŞem.kad si ti poloŞila naciju?ono je bilo 30 strana samo 15. i 16 st.A zapitam se ja jesam li u krivu,ali ne kad sam siguran da imam pravo.
i ja nisam rekao da Ìu samo time dat ispit,nisam èak rekao ni da sam to nauèio,samo sam rekao da sam naťao skriptu i niťta viťe
fat drummer
09-05-2006, 11:17
èinjenica je da je on zbunio golmana tim potezom
ovo mi je najjaèi replay bez argumenta u svemiru...jer golman je zbunjen. pa to je grozno. e ajmo ubit da silvu jer je poèinio ratni zloèin zbunjivanja golmana. tko je za? ja jesam....
inaèe èudno mi je ťto su mamiÌ i goran tako dobri prijatelji :smt017 pa goran ZNA da je mamiÌ "sredio" (ono policajce, sudce, politièare, delegate fife i uefe i hns ima u dŞepu) da se igraèe ne kaŞnjava zbog neèeg NAKON utakmice. ťtoviťe mamiÌ u dŞepu ima cijelu hrvatsku jer nitko ne podiŞe anonimnu kaznenu prijavu!!!! e gorane, kolko ti bulťita lopatať to je milina
Insomniac
09-05-2006, 11:51
mislim da ovo nije najveÌa razlika koju je dinamo ostvario pred hajdukom, mislim da je èak za vrijeme herr otta bilo i viťe :smt003 :smt017
Mislis Herr Franje :smt005
vidim da je Ico Horvat doĹĄao na forum.driblinzi se izvode nogama,ne rukama.to je razlika
bem`mu misa gorane. golman je bio zbunjen, lopta tu i tamo poleti prema ruci... jedni su uvijek bolji. kako si ocito fan losijeg kluba, ne treba trazit milijun razloga zasto ste losiji i pritom okrivljavat druge i bit tvrdoglavi, jer iskreno, ocekivao sam ovdje malo vise nogometa, manje izjava o zbunjivanju i slicnih teorija.btw.daj popusti malo..
zasto ne analiziras onaj sporni engleski pogodak( finale sp-ne znam koje godine-ak mi tko moze pomoci, bio bih zahvalan) koji je englezima donio pobjedu..vjerujem da imas i argumente protiv kamermana koji je lose snimao, pa se ne vidi jel lopta prosla crtu ili ne..
fat drummer
09-05-2006, 12:12
1966.....
@ fat: moguce.. zeljno iscekujem misljenje goge maradone/beusana/coline
malimrav85
09-05-2006, 12:41
Po njegovom se igraèi momèadi koja izvodi slobodan udarac ne smiju stat u Şivi zid jer zbunjuju golmana. ako netko iz igre puca sa 20 metara a igraè na 7 metara koji nije u zaleðu se sagne/izmakne,zbunjuje golmana.
Pa nisu svi golmani baliĂŚ/taj tip iz varteksa itd.
I kaj on ima stajat ako nije niťta svirano? To ti je ko da se gol poniťti jer su obrambeni igraèi bili zbunjeni dal je zaleðe ili ne. Pa su stali.
Ja sam gotov.
Po njegovom se igraèi momèadi koja izvodi slobodan udarac ne smiju stat u Şivi zid jer zbunjuju golmana. ako netko iz igre puca sa 20 metara a igraè na 7 metara koji nije u zaleðu se sagne/izmakne,zbunjuje golmana.
Pa nisu svi golmani baliĂŚ/taj tip iz varteksa itd.
I kaj on ima stajat ako nije niťta svirano? To ti je ko da se gol poniťti jer su obrambeni igraèi bili zbunjeni dal je zaleðe ili ne. Pa su stali.
Ja sam gotov.
Exactamento...Zar je Da Silva kriv sto je golman glup ko qrz i ne radi svoj posao?
malimrav85
09-05-2006, 12:49
goran je moggi
:smt005
A Niko?
fat drummer
09-05-2006, 13:13
@ fat: moguce.. zeljno iscekujem misljenje goge maradone/beusana/coline
gle ja sam u pravu dok mi gorane svojim postom ne dokaŞe suprotno... moŞda je to èak bilo i neparne godine, ali nije bitno, glavno da gorane napiťe neťto, to je toèno
OH GORANE, TI NEUSPJELI MAMINI ABORTUSE! :smt091 :smt066
http://img57.imageshack.us/img57/9642/din104er.jpg (http://imageshack.us)
Koja èaťurda! :smt030 :smt081
[quote=zeus]@ fat: moguce.. zeljno iscekujem misljenje goge maradone/beusana/coline
gle ja sam u pravu dok mi gorane svojim postom ne dokaĹže suprotno... moĹžda je to
fat drummer
09-05-2006, 15:14
e oèe mi itko objasniti koji je kurac s onim crouchom... pa tip ima kila ko ja, sav je ťtrkljav i nikakav. od kuda mu snaga za udarce
e oèe mi itko objasniti koji je qrtz s onim crouchom... pa tip ima kila ko ja, sav je ťtrkljav i nikakav. od kuda mu snaga za udarce
Nema to veze... Ja imam samo 75 kg pa imam ful jak udarac nogom jer sam taekwondo trenirao... Samo trening, fat.... Samo trening... :smt006
inaèe èudno mi je ťto su mamiÌ i goran tako dobri prijatelji :smt017 pa goran ZNA da je mamiÌ "sredio" (ono policajce, sudce, politièare, delegate fife i uefe i hns ima u dŞepu) da se igraèe ne kaŞnjava zbog neèeg NAKON utakmice. ťtoviťe mamiÌ u dŞepu ima cijelu hrvatsku jer nitko ne podiŞe anonimnu kaznenu prijavu!!!! e gorane, kolko ti bulťita lopatať to je milina
Samo mi nemoj prièat o MamiÌevom poťtenju.Sjeti se da je on na naslovnici SN priznao da je kupovao suce,a nitko nije reagirao.Ako je lani Hajduk bio kaŞnjen zbog bakljade nakon utakmice,treba bit i Dinamo.
mislim da ovo nije najveÌa razlika koju je dinamo ostvario pred hajdukom, mislim da je èak za vrijeme herr otta bilo i viťe :smt003 :smt017
Mislis Herr Franje :smt005
ajd da netko razumije Dinamove naslove.A kad je BariĂŚ bio trener razlika je bila 21 bod.
ako netko iz igre puca sa 20 metara a igraè na 7 metara koji nije u zaleðu se sagne/izmakne,zbunjuje golmana.
to nisam rekao,ali ako taj igraè je u zaleðu onda gol nije regularan
e oèe mi itko objasniti koji je qrtz s onim crouchom... pa tip ima kila ko ja, sav je štrkljav i nikakav. od kuda mu snaga za udarce
Ja imam jake noge a ne mogu centar prebacit....kaj ces geni
ako netko iz igre puca sa 20 metara a igraè na 7 metara koji nije u zaleðu se sagne/izmakne,zbunjuje golmana.
to nisam rekao,ali ako taj igraè je u Dinamu onda gol nije regularan
to nisam rekao,ali ako taj igraè je u Dinamu onda gol nije regularan
ne okreÌi moje rijeèi!
Æorluka je idiot.
Corluka je zakon...na dobrom putu da mi postane drag...ak ovak nastavi...imas tipa na piku jer je pjevao malo o sugavoj rijeci...
Kog briga kaj ti mislis...sad se postavlja pitanje: jel ti mislis uopce...??...ne bih rekao...
face to face
09-05-2006, 20:26
vi ne shvaĂŚate gorana, goran je aseksualno biĂŚe i zato mu je svejedno tko ĹĄta misli, ali ne voli kad su ljudi zbunjeni... :smt003
i meni ĂŚorluka postaje sve viĹĄe drag, baĹĄ je sladak.... dakle.... ovu subotu sprema se neka feĹĄta na maksimiru, bit ĂŚe colonia, soma dolara i joĹĄ neki... trebalo bi bit super... joĹĄ da dinamo pobijedi :smt003
joĹĄ da dinamo pobijedi :smt003
mission imposible
malimrav85
09-05-2006, 22:13
joĹĄ da dinamo pobijedi :smt003
zaĹĄto?
pa koga briga za to? glavno da bude feĹĄta,da se niko ne ozlijedi i da se svi dobro zabavimo.
ida se skupi para za generale
fat drummer
09-05-2006, 22:13
Samo mi nemoj prièat o MamiÌevom poťtenju.Sjeti se da je on na naslovnici SN priznao da je kupovao suce,a nitko nije reagirao.Ako je lani Hajduk bio kaŞnjen zbog bakljade nakon utakmice,treba bit i Dinamo.
i kaj onda?!? i kaj onda?!? di su dokazi za to? di su ti dokazi za ovo tvrdnju? a zaťto dinamo nije kaŞenjen? jer je mamiÌ u dŞep stavio i boga?!? svi znaju sve a nitko ne zna otkuda mu te tvrdnje! mamiÌevo priznanje znaèi niťta za ovaj sluèaj. pa da je kupio 150 utakmica znať li ti koliko je to daleko od ovoga ťto ti insinuirať! ti tvrdiť da nitko od nadleŞnih organa neÌe kazneno ili prekrťajno progoniti igraèe dinama jer je mamiÌ to sredio. to je na rubu klevete!
i meni æorluka postaje sve više drag, baš je sladak.... dakle.... ovu subotu sprema se neka fešta na maksimiru, bit æe colonia, soma dolara i još neki... trebalo bi bit super... još da dinamo pobijedi :smt003
Brijem da cu poluditi ak budem coloniu morao slusati...nadam se da ce netko smoc snage da baci koji kamen do tih debila...jednostavno trosenje para na gluposti...dolazis slusati coloniu i soma $...???...
I JOĹveliki kurac DA DINAMO POBIJEDI-TO BI BIO Ĺveliki kuracLAG NA TORTI!!! naravno da ne mora, nije ni bitno ali jedan ĹĄeĂŚeriĂŚ za kraj :smt004
i kaj onda?!? i kaj onda?!? di su dokazi za to? di su ti dokazi za ovo tvrdnju? a zaťto dinamo nije kaŞenjen? jer je mamiÌ u dŞep stavio i boga?!? svi znaju sve a nitko ne zna otkuda mu te tvrdnje! mamiÌevo priznanje znaèi niťta za ovaj sluèaj. pa da je kupio 150 utakmica znať li ti koliko je to daleko od ovoga ťto ti insinuirať! ti tvrdiť da nitko od nadleŞnih organa neÌe kazneno ili prekrťajno progoniti igraèe dinama jer je mamiÌ to sredio. to je na rubu klevete![/quote]
ma neka je na rubu klevete.pa ako je mamiÌ priznao,onda je vjerojatno bilo kriminala.da,tvrdim da je mamiÌ sredio da bakljada proðe bez kazne
fat drummer
09-05-2006, 22:29
to ťto ti tvrdiť je tako nevaŞno da je to zadivljuÌe i u kozmoloťkim razmjerima. ako je mamiÌ priznao to znaèi niťta, jer priznanje ne moŞe biti dovoljno za osudu (bar ne u hrvatskoj i naťem kaznenom postupku)...
pa nebi valjda lagao da je kupovao suce,mislim da èak ni on nije toliko glup
Izgleda da bumo gledali Modina slijedece sezone na kajzerici...a eurpske tekme ce igrati u Varazdinu...ma prekrasno...bas me zanima kolko ce mi naplatiti godisnju za stajanje na kvazi stadionu...
@Teði...nikak da odgovoris...jel dolazis kmute...??...
fat drummer
09-05-2006, 22:36
pa i da je kupovao i da je priznao gdje su dokazi? moĹžeĹĄ ti biti sto posto siguran da je mamiĂŚ silovao 15 djece koja su se igrala s psiĂŚima koje je kasnije pojeo, ali ako to ne moĹžeĹĄ dokazat...
pa i da je kupovao i da je priznao gdje su dokazi? moĹžeĹĄ ti biti sto posto siguran da je mamiĂŚ silovao 15 djece koja su se igrala s psiĂŚima koje je kasnije pojeo, ali ako to ne moĹžeĹĄ dokazat...
ali to ipak nije priznao!koje li usporedbe.kad bi se policija time bavila,naĹĄlo bi se dokaza
Izgleda da bumo gledali Modina slijedece sezone na kajzerici...a eurpske tekme ce igrati u Varazdinu...ma prekrasno...bas me zanima kolko ce mi naplatiti godisnju za stajanje na kvazi stadionu...
Europske u VaraŞdinu su po meni odlièna vijest, meni je onaj stadion super.
je mamiĂŚ silovao 15 djece koja su se igrala s psiĂŚima koje je kasnije pojeo
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
:smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009
Trobojnica.
fat drummer
09-05-2006, 22:42
aha, znaèi sada je potkupio i policiju...
do sada u dŞepu drŞi drŞavno odvjetniťtvo, suce, policiju i nogometni savez... fino bome... i sve ljude, pa i tebe jer eto nisam èuo da si podigao prijavu za remeÌenje javnog reda i mira i npr. dovoðenje u opasnost opÌeopasnom radnjom. meni je platio soma eura da ťutim...