View Full Version : Nogomet
meni je platio soma eura da ĹĄutim...
Jura.
Som se zove Jura.
I neznam da li uopce postoji.
Kao kajgana svetog Petra.
No ona je skupa.
Oko soma eura.
MoŞe li MamiÌ potplatiti Gorana kako bio ovaj konaèno prestao postati besmislice na ovom topicu?
MoŞe li MamiÌ potplatiti Gorana kako bio ovaj konaèno prestao postati besmislice na ovom topicu?
mene se ne moĹže potplatit
mene se ne može potplatit
Hoces rec da si ovoliko sranja nasrao --- besplatno...???...
fat drummer
09-05-2006, 22:58
ja èak u to vjerujem, jer nema para na svijetu da bi netko toliko srao. to mora netko htjet i mislit
Izgleda da bumo gledali Modina slijedece sezone na kajzerici...a eurpske tekme ce igrati u Varazdinu...ma prekrasno...bas me zanima kolko ce mi naplatiti godisnju za stajanje na kvazi stadionu...
Europske u VaraŞdinu su po meni odlièna vijest, meni je onaj stadion super.
Fakat je sreðen...
mene se ne može potplatit
Hoces rec da si ovoliko sranja nasrao --- besplatno...???... prc :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
Mislim da Ìe Dinamo teťko gubiti europske u VaraŞdinu kad Boysi ispune istok i zagrme igraèima praktièki na uho.
konzerva
10-05-2006, 15:25
bolje da ne poènu prisluťkivat mamiÌa i ťtimca.... :smt003
http://www.iskon.hr/sport/page/2006/05/10/0100006.html
Just a little bit
10-05-2006, 15:27
mene se ne moĹže potplatit
Hoces rec da si ovoliko sranja nasrao --- besplatno...???... prc :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
dobra... :smt003 :smt003 :smt003
Ajmo ljudi brĹže na KvatriĂŚ po karte, joĹĄ malo pa nestalo...
*SUPERMAN*
10-05-2006, 16:23
Evo upravo èitam sa slobodna dalmacija online:
''Hrvatska i Maðarska Ìe dobiti
Euro 2012. zbog afera u Italiji
SLUĂAJ MOGGI Franco Carraro, predsjednik Nogometnog saveza Italije, podnio je ostavku zbog aktualnog "sluèaja Moggi", a svoju odluku argumentirao je ovako: Savez mora funkcionirati sto posto, kako bi se dovrĹĄio projekt kandidature za "Euro 2012". Ali, ova nesreĂŚa za Italiju donosi veliki plus za kandidaturu Hrvatske i Maðarske
Poèele su "padati glave" u talijanskoj aferi desetljeÌa: Franco Carraro, predsjednik Nogometnog saveza Italije, podnio je ostavku zbog aktualnog "sluèaja Moggi"! Prvi èovjek calcia svoju je odluku argumentirao ovako: Savez mora funkcionirati sto posto, kako bi se dovrťio projekt kandidature za "Euro 2012". A zbog potresa koji ovih dana "drma" Italiju (ťto Ìe potrajati), aktualna garnitura nije sposobna obaviti posao na dostojan naèin...
Nikada nije dobro radovati se kad "susjedu crkne krava". Ali, ova nesreÌa za Italiju donosi veliki plus za zajednièku kandidaturu Hrvatske i Maðarske. Jer, ovaj skandal je veÌ dobio globalne razmjere, UEFA Ìe, nesumnjivo, sve to uzeti u obzir kada se bude donosila konaèna odluka. Da i ne govorimo sad o èestim incidentima, rasistièkim ispadima koji su u Serie A vrlo uèestala pojava.''
Izgleda ĂŚe Euro 2012 biti u hrv,samo neka joĹĄ MamiĂŚ neĹĄto sredi i to je to...
kaje markus? da bar taj tvoji lopovski kub juventus izbace u treĂŚu ligu.
*SUPERMAN*
10-05-2006, 16:44
kaje markus? da bar taj tvoji lopovski kub juventus izbace u treĂŚu ligu.
Ne mogu reci da u potpunosti razumijem sto si napisao ali mogu ti reci da su sve to pizdarije. Vidit ces da ce na kraju, kada zavrsi istraga,juventus biti nevin. No dobro nam dode ukoliko pomogne s kanditaturom za EU 2012.
Ajde Markus, jesu ti lijepo kolege objasnili da je Juve mafijaĹĄki klub, a ti stalno po svome...
Bogati, nemoj postati ko Goran :smt003
*SUPERMAN*
10-05-2006, 16:55
Ajde Markus, jesu ti lijepo kolege objasnili da je Juve mafijaĹĄki klub, a ti stalno po svome...
Bogati, nemoj postati ko Goran :smt003
Ko Goran,EJ!!! Bas ti hvala... :smt003
Ma ne mogu si pomoĂŚi kada volim taj juventus,vidit cemo kaj ce biti kada zavrsi ''velika'' istraga...
Lucius Veratius
10-05-2006, 17:13
Fala qrtzu da ĂŚe Juventus veĂŚ jedanput najebati. Ne moĹže se viĹĄe gledati koliko suci nateĹžu za njih.
ThunderBoy
10-05-2006, 18:50
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
malimrav85
10-05-2006, 19:27
Ajmo ljudi brĹže na KvatriĂŚ po karte, joĹĄ malo pa nestalo...
karta mi je v Ĺžepu,karta mi je v Ĺžepu....
komada tri èak
fat drummer
10-05-2006, 20:21
koji je taj moggi pièka, mamiÌ prizna i niťta mu ne mogu, a ovaj se skriva i otkriju ga. èuo sam da je mamiÌ sredio sve janièine pobjede (ono, hrvat je bio na ťtoperici, janica bi kasnila i po sat vremena)
Izgleda da bumo gledali Modina slijedece sezone na kajzerici...a eurpske tekme ce igrati u Varazdinu...ma prekrasno...bas me zanima kolko ce mi naplatiti godisnju za stajanje na kvazi stadionu...
@Teði...nikak da odgovoris...jel dolazis kmute...??...
naravno da dolazim,samo ne znam kad ĂŚu po karte... ili i ovaj put besplatno :smt002
malimrav85
10-05-2006, 20:50
Sad su rekli u Saboru da Dinamu uzimaju ova tri boda protiv Varteksa jer Şele stat na kraj zbunjenosti golmana u HNL-u a Mance je kronièno zbunjen.
ili i ovaj put besplatno
Nema besplatnih karti ovaj put, niti ih treba biti ubuduÌe. A cijena nek i dalje bu 40kn za sjever, malo spustiti kartu za istok (recimo da bu 50kn) i to je to. Pa onda ne bu gledaoca na sjeveru nego samo navijaèa kak i treba biti.
Jedva èekam, bu to prava veselica :smt026
Insomniac
10-05-2006, 22:50
Hajduk nudi Poljud Dinamu za LP.
Tko tu koga :smt017
Ma to je glupost...di cemo igrat u Splitu...tko bi to gledao?
Bila bi jos veca fora da nam ponude svoj uteg...Kranjcara :smt003
Insomniac
10-05-2006, 23:13
Ma to je glupost...di cemo igrat u Splitu...tko bi to gledao?
Bila bi jos veca fora da nam ponude svoj uteg...Kranjcara :smt003
Navodno je cuo da u skotskoj ima dobrih kolaca pa se tamo seli :smt005
bob rock
10-05-2006, 23:51
Dinamooooo!!!!!!
5
Varteks
3
Dinamooooo!!!!!!
5
Varteks
3
ja navijam za varteks ( osim dinama, naravno) i baĹĄ mi je drago ĹĄto su dali ova tri gola, a bilo bi mi joĹĄ draĹže da je joliĂŚ dao jedan od njih.
inaèe, joliÌ mi je prvi susjed doma, mislim, bio je dok nije otiťao u varaŞdin...
a, daliÌ, njihov trener, isto sugraðanin, i stric jednom slatkog malog koji je iťao sa mnom u razred u osnovnoj
neeeeee
sevilla je osvojila kup uefa!
ne, ne, ne
ja ne volim ĹĄpanjolce!
Sad su rekli u Saboru da Dinamu uzimaju ova tri boda protiv Varteksa jer Şele stat na kraj zbunjenosti golmana u HNL-u a Mance je kronièno zbunjen.
ma sva 3 njihova golmana su zbunjeni.a i sudac je opet bio zbunjen,naŞalost odluèio utakmicu.
policija najavila prijave protiv igraèa Dinama
malimrav85
11-05-2006, 01:38
neeeeee
sevilla je osvojila kup uefa!
ne, ne, ne
ja ne volim ĹĄpanjolce!
ah, 4-0,zasluĹženo. Ăudno mi je da je boro pao bez ispaljenog metka...
fat drummer
11-05-2006, 01:44
da fakat... taj sudac, dinamo je dosudio 14 penala pa su ovi nekako uspjeli dat pet golova.... dinamove igraèe na robiju!
malimrav85
11-05-2006, 01:49
da fakat... taj sudac, dinamo je dosudio 14 penala pa su ovi nekako uspjeli dat pet golova.... dinamove igraèe na robiju!
tam na splitu prcam nekog tipa ali me fakat zanima dal zadar dolazi nazad u prvu ligu? :smt078
hajduk dao 4 gola :smt006 feĹĄta
Dinamo ĂŚe u subotu imat proslavu naslova a hajduk proslavu 4 dana gola u prvenstvu
trebala su bit suðena 2 èista penala za Varteks,nema to veze sa rezultatom
fat drummer
11-05-2006, 02:00
votever...
votever...
ne moĹžeĹĄ reĂŚ da to nisi vidio
fat drummer
11-05-2006, 02:08
bio sam na wc-u
bio sam na wc-u
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Okonèano je 58 godina dugo suĹĄno razdoblje - toliko su, naime, navijaèi Seville èekali bilo kakav trofej. U finalu Kupa UEFA-e Ĺveliki kuracpanjolci su Borou uvalili èetiri komada.
:smt003
Okonèano je 58 godina dugo suĹĄno razdoblje - toliko su, naime, navijaèi Seville èekali bilo kakav trofej. U finalu Kupa UEFA-e Ĺveliki kuracpanjolci su Borou uvalili èetiri komada.
:smt003Koja ťaťava tekma, sve mi je na kraju bilo Şao golmana, doťlo mi je da zaplaèem kad sam ga vidio onako jadnog nakon primljenog 4. gola :smt010
fat drummer
11-05-2006, 11:36
ekskluziva, mamiĂŚ u dĹžepu ne drĹži policiju!!!! goran je opet srao kvake!!!
Ovak, par rijeèi:
1. Varteks - Dinamo: zasluŞena pobjeda iako su, ak Ìemo poťteno, bila 2 dvojbena penala za Varteks (nedosuðena). VukojeviÌ VAN IZ DINAMA, kaj taj kreten dela tam? Znam da ga neko gura al ne znam jel stric ili tetak, jedan sigurno.
2. Bravo Sevilla, evo vam na ťugavi Englezi :smt019. Lijepo je bilo vidjeti navijaèe kak se vesele, odma sam si zamislil kak bum tak i ja jednog dana, nije bitno kad, vaŞno da doŞivim, slavil Dinamovo osvajanje bar kupa Uefa, ak ne i Lige prvaka :smt026 KAD - TAD
Just a little bit
11-05-2006, 12:29
trebala su bit suðena 2 èista penala za Varteks,nema to veze sa rezultatom
trebalo je dinamu ponistit svih pet golova ! !!!!!!!!
majku im purgersku !!!!!!!!!!!!!!!!!
konzerva
11-05-2006, 12:40
hura!
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/ne ... 8/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/news/croatia/546278/index.do)
ipak sam bio u pravu...
moŞda se nakon ovog uvidi kakav morbidan zakon o navijaèima imamo!
fat drummer
11-05-2006, 13:42
ja bih ih kaznio novèanom kaznom. ne moŞeť paliti baklju i bacati ju na navijaèe, Ìorluka idiote
malimrav85
11-05-2006, 14:15
30 dana zatvora za paljeneje baklje
:smt005
to bi volio vidjet
konzerva
11-05-2006, 14:55
I sad si sretan?
jel znať èitat?
rekoh moŞda napokon promijene morbidni zakon o navijaèima!
onda ĂŚu bit sretan...
malimrav85
11-05-2006, 14:58
predviðam 5-6 kazni od po 500kn koje Ìe zamjenit za rad za opÌe dobro koji se ne obavlja i stvar rjeťena. nisu sigurno nikad kaŞnjavani pa mogu i dobiti samo opomenu ťto Ìe i biti sluèaj vjerovatno. vidjet Ìemo...
kaj sad deèki su se malo zanijeli
bolje to neg da su razbijali tramvaje
zamislite ovo ono
voziš se tramvajem kad tam mamiæ i æorlika uništavaju inventar, skidaju brojeve i tuku penziæe
kupio kartu za subotu, navodno vlada prava jagma za kartama
nadam se sam da se neæe pretvorit to u sajmišnu zabavu, da mi ne dovedu coloniu i slièna sranja
A moŞda za koji dan vidimo i Boťnjaka, MamiÌa i ekipu kak kose travu na Zrinjevcu, tj. odraðuju kaznu radeÌi za opÌe dobro :smt003
ja se nadam da ĂŚe jacques houdek nastupati u subotu na stadionu
Daj molim te... KaŞnjavanje za baèenih par baklji ono... Koliko ih torcida baci u jednoj tekmi trebali bi biti svi na doŞivotnoj po tom zakonu.. Kamoli na hajduèkoj proslavi prvaka... daj molim te.... igraèi su sretni; nakon 7. mjesta bit prvi napokon gdje ti je i mjesto kao klubu glavnog grada... pa emocije su ih ponijele...
Daj molim te... KaŞnjavanje za baèenih par baklji ono... Koliko ih torcida baci u jednoj tekmi trebali bi biti svi na doŞivotnoj po tom zakonu.. Kamoli na hajduèkoj proslavi prvaka... daj molim te.... igraèi su sretni; nakon 7. mjesta bit prvi napokon gdje ti je i mjesto kao klubu glavnog grada... pa emocije su ih ponijele...
jedna baklja koju su upalili ti debili je novinaru oĹĄtetila oko.proĹĄle godine je bilo kazni zbog baklji na proslavi Hajduka,pa ĂŚe tako bit i sad.
Ok , nek odgovara za to... Al sad kaĹžnjavat pola kluba.. Daj molim te... Vi torcidaĹĄi si zapalite stadion na svakoj tekmi i stolice jebote, pa niĹĄta...
treba kaznit sve igraèe koji su upalili baklju.a bilo je dosta kazni i Hajduku za to
SlaŞem se za kazne. Al ne znam zbog èega sad odjednom rigoroznost takva u sluèaju dnamove proslave? A prije niťta...
SlaŞem se za kazne. Al ne znam zbog èega sad odjednom rigoroznost takva u sluèaju dnamove proslave? A prije niťta...
nije uopĂŚe bitno èija je proslava,baklje su zabranjene.kaĹžem ti da je lani bilo kazni za Hajduk na proslavi,tj. za Ĺveliki kuractimca i GrgiĂŚa zbog baklji u loĹži.
konzerva
11-05-2006, 18:53
Ok , nek odgovara za to... Al sad kaĹžnjavat pola kluba.. Daj molim te... Vi torcidaĹĄi si zapalite stadion na svakoj tekmi i stolice hebote, pa niĹĄta...
pa i nije baĹĄ niĹĄta.
klub dobi masne kazne budi bez brige.
a i poèelo se viťe pazit tko kuri baklje pa te drotovi pokuťaju identificirat kasnije...umjesto da se bavi kriminalcima
Sanader dvostruki strijelac na utakmici europskih ťefova drŞava, ali i krivac za primljeni gol. Prvi gol je bio solidan, netko mu je ubacio pred gol i on ju je zakucao,nakon ťto je kontru istrèao i dao loptu na krilo. Drugi iz penala. Jednu loptu je izgubio pred vlastitim golom pa su njegovi dobili gol, za one koji nisu gledali Dnevnik. :smt003
Lucius Veratius
11-05-2006, 22:49
Nije loĹĄe igrao Sanader.
Najjaèe mi je ono kad se totalno uŞivio u igru i pao u gol. :smt044
kyzer soze
11-05-2006, 22:53
Hahaha, vidio, izgledo je ko pajcek u ribarskoj mreĹži :smt003
Inaèe hrpa pretilih politièara, izgledalo mi ko politièka paraolimpijada :smt044 :smt037
Hahaha, vidio, izgledo je ko pajcek u ribarskoj mreži :smt003
ne ne... tu definiciju zasluzuje jedino Anto Ãapiæ.
e to je svinjèe u ribarskoj mrezi. :smt003
kyzer soze
11-05-2006, 22:57
ne ne... tu definiciju zasluzuje jedino Anto ĂapiĂŚ.
e to je svinjèe u ribarskoj mrezi. :smt003
Od njegova kolinja cijela bi Slavonija i Baranja omastila brk. Bio bi to pravi kulen.. :smt005
Insomniac
11-05-2006, 23:20
Sanader dvostruki strijelac na utakmici europskih ťefova drŞava, ali i krivac za primljeni gol. Prvi gol je bio solidan, netko mu je ubacio pred gol i on ju je zakucao,nakon ťto je kontru istrèao i dao loptu na krilo. Drugi iz penala. Jednu loptu je izgubio pred vlastitim golom pa su njegovi dobili gol, za one koji nisu gledali Dnevnik. :smt003
lip je gol bio,nisam znao da je Sanadero onakvo svinjèe :)
fat drummer
12-05-2006, 01:15
nije uopĂŚe bitno èija je proslava,baklje su zabranjene.kaĹžem ti da je lani bilo kazni za Hajduk na proslavi,tj. za Ĺveliki kuractimca i GrgiĂŚa zbog baklji u loĹži.
ova dvojca su joť veÌi kreteni... u sveèanoj loŞi pale baklje... ako to nije protiv jedno 150 protupoŞarnih propisa ne znam ťto jest
ova dvojca su joť veÌi kreteni... u sveèanoj loŞi pale baklje... ako to nije protiv jedno 150 protupoŞarnih propisa ne znam ťto jest
nije uopÌe bitno u kojem dijelu stadiona.èinjenica je da su baklje zabranjene.
dao je Sanader 3 gola
malimrav85
12-05-2006, 02:31
Ako sluèajno HDZ izgubi izbore moŞda da mu ponude mjesto u napadu hajduka. S ovakvom formom u jednoj utakmici bi bio najbolji strijelac kluba u cijelom prvenstvu.
Lucius Veratius
12-05-2006, 03:20
Ako sluèajno HDZ izgubi izbore moŞda da mu ponude mjesto u napadu hajduka. S ovakvom formom u jednoj utakmici bi bio najbolji strijelac kluba u cijelom prvenstvu.
:smt005
Ne bi Hajduk ispao od Debrecena da su imali Sanadera za centarfora.
Lucius Veratius
12-05-2006, 03:49
Inaèe, Kranjèar je sve bliŞe prelasku u Celitc. MoŞda se tako djelomièno iskupi za svoje grijehe. :smt003
Evo neèeg za sve one kojima je Celtic drag: http://www.elsnoscar.pwp.blueyonder.co. ... celtic.JPG (http://www.elsnoscar.pwp.blueyonder.co.uk/images/hail%20celtic.JPG)
naravno da dolazim,samo ne znam kad æu po karte... ili i ovaj put besplatno :smt002
:smt003 :smt003
Znaci jedna od onih koji jos uvijek cijene i prakticiraju dobru staru politiku ne placanja...
Daj molim te... Kažnjavanje za baèenih par baklji ono... Koliko ih torcida baci u jednoj tekmi trebali bi biti svi na doživotnoj po tom zakonu.. Kamoli na hajduèkoj proslavi prvaka... daj molim te.... igraèi su sretni; nakon 7. mjesta bit prvi napokon gdje ti je i mjesto kao klubu glavnog grada... pa emocije su ih ponijele...
A zasto ih nebi kaznili...??...navijaci su sretni kad padne gol...ili kad pobijedimo...pa nas se hapsi i mlati zbog baklji...ispadamo neka cudovista s tim bakljama...a igraci su se malo zanijeli, jeli?? Ma nabijem ih na k...c, nek ih kazne...ak mi ne smijemo paliti baklje...zakaj bi oni smjeli...??...
kupio kartu za subotu, navodno vlada prava jagma za kartama
nadam se sam da se neæe pretvorit to u sajmišnu zabavu, da mi ne dovedu coloniu i slièna sranja
To kaj nece...nastupa fucking colonia. Prestrasno.
Bit ce hrpetina indijanaca...koji ce blijedo gledati kad ekipa pocne navijati, treba organizirati kaznene odrede za takve debile.
Dajem ruku u vatru da ce bit njesra kao i prosli put. :smt011
fat drummer
12-05-2006, 12:04
kako nije bitno gdje je zapaljena baklja... jedna je stvar zapalit ju na otvorenom terenu, a druga u loŞi. ne radi se o zakonskoj regulaciji veÌ o èistoj pameti, dobro da ju netko ne zapali doma u stanu dok slavi
kako nije bitno gdje je zapaljena baklja... jedna je stvar zapalit ju na otvorenom terenu, a druga u loži. ne radi se o zakonskoj regulaciji veæ o èistoj pameti, dobro da ju netko ne zapali doma u stanu dok slavi
Kaj se tice zakona...nije bitno...ne smijes ju paliti nigdje. A i ta "loza" je najobicnija tribina sa satro foteljicama...a i bilo je slucajeva di je ekipa palila baklje u kombiju...
Ma nek se ne kazni igraèe za paljenje baklji, al nek se ni navijaèe ne kaŞnjava. I toèka.
MA NEMA OPROSTA ZA SVINJU DEBELU! :smt098
*Potez je predobar!
MoŞda primitivan, ali uobièajen meðu navijaèima.
fat drummer
12-05-2006, 15:02
hmmm
EVO JOĹveliki kurac JEDNE JUVENTUSOVE BRIJE: Today it is revealed by the Torino and Parma magistrates probing match-fixing suspicions raised by unusual betting patterns for a number of matches last season that four Juventus players allegedly illegally bet on the outcome of last season's Coppa Italia tie between Atalanta and Juventus, which Atalanta won 5-3 on aggregate (the first leg finished 2-0 to Atalanta, the second was a 3-3 draw in Turin).
The players alleged to have placed bets have been named as Gianluigi Buffon, Enzo Maresca (now at Sevilla), Antonio Chimenti (now with Cagliari) and Iuliano (now at Sampdoria)
The betting scandal has come to light through phone calls intercepted by the Guardia di Finanza, a special police force that deals exclusively with financial crime.
The intercepted calls are alleged to expose the existence of a syndicate that used fake names to transfer money to phoney accounts that would be used to place bets which were sometimes as high as 100,000 Euros per game.
It was the size of the bets that first alerted the suspicions of the investigators.
Potentially the alleged wrong-doers, if proven guilty, could face fines, suspensions and possibly even jail terms.
For the most high-profile of the four, Buffon, his involvement in the forthcoming World Cup for Italy is now thought to be in jeopardy.
JUVENTUS U SERIE B!!!
Insomniac
12-05-2006, 15:42
al slika ej bas luda :)
http://www.jutarnji.hr/ephresources/ima ... 12/bbb.jpg (http://www.jutarnji.hr/ephresources/images/2006/05/12/bbb.jpg)
fat drummer
12-05-2006, 21:12
nadam se da Ìe kranjèar sutra odigrat utakmicu sezone, Şivota i dat dva gola tako da ova primitivna stoka se moŞe zaguťiti u svom jalu. e kako mu se da dat 600 kuna da uvrijedi nekoga, meni nije jasno... primitivno do bola
malimrav85
12-05-2006, 21:13
nadam se da Ìe kranjèar sutra odigrat utakmicu sezone, Şivota i dat dva gola tako da ova primitivna stoka se moŞe zaguťiti u svom jalu. e kako mu se da dat 600 kuna da uvrijedi nekoga, meni nije jasno... primitivno do bola
kaj? :smt017
fat drummer
12-05-2006, 21:20
ma fakat mi se gadi kad tamo neki "navijaèi" navijaju protiv nekoga... bať me zanima hoÌe li vikati svinjo debela ako kranjèar da pobjednièki gol protiv brazila ili australije... ne, neÌe, tada smo svi hrvati i domoljubi. a sada je povrijeðeni ponos i neka nerazumljiva mrŞnja spram drugog hrvatskog kluba razlog za Şivot... nabijem ih
malimrav85
12-05-2006, 21:21
a kakvih 600kn? za kaj?
fat drummer
12-05-2006, 21:22
ma tip je kao dao 600 kuna za gicu i dres i sve to... kreten
MinesweePer
12-05-2006, 21:27
JUVENTUS U SERIE B!!!
potpisujem, tako je i milan zavrťio jednom u serieB, ali ne zato sto je utakmice namjestao nego su bili financijski problemi ako se doro sjeèam (nije ispao jer je bio zadnji ako to mislite) a ako se ovo sa namjeťtanjem dokaŞe to bi ih trebalo bacit u 3-4 ligu kao i fiorentinu prije koliko ono veÌ godina...., ako ne i u neku niŞu ligu smeÌe jedno iz torina!!!
Insomniac
12-05-2006, 21:37
JUVENTUS U SERIE B!!!
potpisujem, tako je i milan zavrťio jednom u serieB, ali ne zato sto je utakmice namjestao nego su bili financijski problemi ako se doro sjeèam (nije ispao jer je bio zadnji ako to mislite) a ako se ovo sa namjeťtanjem dokaŞe to bi ih trebalo bacit u 3-4 ligu kao i fiorentinu prije koliko ono veÌ godina...., ako ne i u neku niŞu ligu smeÌe jedno iz torina!!!
krenuli bi oni meni od trece lige....
Milan je bio izbaèen zbog namjeťtanja koliko se meni èini oko 1980-e. IduÌe su se sezone vratili pa onda ispali na "obièni" naèin. Nisam bať 100% ziher, kome se da moŞe proèaèkati na rsssf.com
Ĺveliki kuracto se tièe pajceka u dresu, meni to uopĂŚe nije razlog za zgraĹžanje, mislim da nije niĹĄta groznije od viceva o Chucku Norrisu ili Ĺ˝aku Holodeku. Ako si javna osoba znaèi da pristajeĹĄ na moguĂŚnost javnog izrugivanja. Ako ti se ne sviða, moĹžeĹĄ otiĂŚi Ĺživjeti u samostan. Mislim nije sad da mu prijete smrĂŚu, kamenuju kuĂŚu ili razbijaju auto...
fat drummer
12-05-2006, 22:14
joj tkach, javna si osoba a ne javni wc. mene bi vrijeðalo da mi neki bezubi troglodits dvajst kila previťe zove debelom svinjom. pa imaju i javne osobe svoju èast i svoj ugled... ajde ŞviŞdanje dok igra ali omalovaŞavanje i vrijeðanje je nedopustivo
ajd da se mi u neèemu slaŞemo :smt003
naravno,ja sutra oèekujem pobjedu Hajduka
osvetit Ìe se Niko za vrijeðanje.i ja se slaŞem da Juventus treba bit strogo kaŞnjen.
Kaj je nekakva tekma danas...??.....o cem vi pricate... :smt012
Kakav Jajduk...kakav Modina...??... :smt017...ja danas idem u HNK...gledati predstavu...a vi primitivci kaj uzivate gledajuci 22 budale koje se natjeravaju za jednom loptom samo si odite pogledati taj vas dernek...sramota...pih... :smt003 :smt002
Da se ne zaboravi: danas se obiljezava 16 godina od tekme sa Zvezdom...
fat drummer
13-05-2006, 10:32
kaj ideť na labuðe jezero? èujem da Ìe sveèane loŞe na jugu pripremit neku koregrafiju i imat Ìe velike transparente: primabalerina, odlazi!!!
kaj ideš na labuðe jezero? èujem da æe sveèane lože na jugu pripremit neku koregrafiju i imat æe velike transparente: primabalerina, odlazi!!!
Da...osim ako im vratari na ulazu ne uzmu transapernt jer vrijeða doticnu...siroticu...ali i mi cemo u sjevernim lozama nes pripremiti...npr. suskanje vrecicama...
fat drummer
13-05-2006, 10:45
èujem da Ìe bit i glasnog kaťljanja :smt011
èujem da æe bit i glasnog kašljanja :smt011
Dovraga...sad si nas izdao...glupane...ali odat cu ti tajnu...ima jos jedan trik...svi nosimo baterije i svjetlimo u oci onima u juznoj lozi...samo da nas vratari ne isprate van...
fat drummer
13-05-2006, 10:48
joť kad netko upadne u tenisicama i u trapkama umjesto u odjelu i cipelama, e onda Ìe bit nereda... treba sprijeèit takve izgrede!
još kad netko upadne u tenisicama i u trapkama umjesto u odjelu i cipelama, e onda æe bit nereda... treba sprijeèit takve izgrede!
Znat ces da neredi pocinju kad svi pocnemo brzo hodati...moramo ic svi u odijelu i kravatama kak nebi bili sumnjivi...da se infiltriramo medju obicne promatrace...
Just a little bit
13-05-2006, 10:52
ma! treba hodat po zelenim povrsinama i pretrcavat cestu na crveno!
ma! treba hodat po zelenim povrsinama i pretrcavat cestu na crveno!
:boggle: :boggle: [schock] [schock]
Huligan....najobicniji...nevaljalac...
jel to mamic rekao "jebemu majku" na drzavnoj televiziji...LIVE???
jebem vam majku, tak je rekel ak sam dobro èul...pa kaj, nije to niš novoga za njega...sabu se cajke vrtile, runde okretale, janjci pekli i tak to...lepo im je u životu...na uštrb ovih kaj po tribinama urlaju a nemaju za gaæe jebate :smt003
je, je... boli njega
bob rock
13-05-2006, 21:43
yup
hillbilly once, yokel forever
modriæ je genijalan, ne prodali ga nikad.
konzerva
13-05-2006, 22:23
a ste vidli teði kak u krupnom planu maťe u kameru? :smt003 :smt006
MamiÌ je zaostala seljaèina.
fat drummer
13-05-2006, 22:46
ko ťto sam danas rekao svojo teti: taj èovjek pije neke crne droge ili ima neki psihièki poremeÌaj u ponaťanju. nikad nije smiren, uvijek je emotivan ili ekscesan: ili je sretan, ili nadrkan, plaèe, vrti runde, ulizuje se hajduku, hvali ovog, mlati onog
Kako je bilo dobro!!!
Ozraèje prejebeno!
Nebo se plavi...
*SUPERMAN*
13-05-2006, 22:59
Svaka cast organizaciji na velikom spektaklu,bilo je zaista lijepo...
Mamic je teska budala!!!
fat drummer
14-05-2006, 00:33
e ajmo jebat mater nekome na javnoj televiziji!
Just a little bit
14-05-2006, 00:59
O BOŽE FALA TI....
'06
JOĹveliki kurac JEDNA U NIZU
Mrs.Smith
14-05-2006, 03:42
Bila na tekmi! Bila je to moja druga utakmica uzivo na stadionu u Maksimiru. Kupila kartu jos u cetvrtak, zapad dolje, 100kn.
Dosla, usla, smjestila se ... uzivala! Stvarno mi je bilo super! Do trenutka kada su BBB na pocetku 2.poluvremena razvili onaj totalno uvredljivi i nesuvisli natpis za Torcidu. Bilo mi je grozno i htjela sam cak i otici, ali ostala sam. Sacica Torcidasa je odvratila sa dva natpisa koji nisu ni priblizno uvredljivi kao onaj BBB-a!
Ne kuzim to! Ok, rivalstvo navijaca dvaju klubova, ali oba kluba su iz Hrvatske!!!!
Sto se tice Kranjcara, svejedno mi je sto o njemu pricaju i sto izvikuju, al kao sto je fat rekao, ti isti ce kao navijaci repke uzivati u golovima Nike Kranjcara kada ce nastupati za Hrvatsku reprezentaciju.
No, sve u svemu, happy sam sto je Dinamo prvak! :smt006 :smt006 :smt006
A jos vise se veselim nastupima reprezentacije (i golovima Kranjcara :smt003 :smt003 ) jer tada ce i kontinentalna Hrvatska i Dalmacija biti jedno i zajedno navijati i zajedno vikati nekim tamo Brazilicima: "Ubi ubi ...!" :smt002
prekrasna tekma prekrasan ugoðaj
sve 5
dinamo je potpuno razmontirao hajduk.. sramota za torcidu da ih je došlo tak sitno... baš su u banani.. i klub i navijaèi... eto valjda bude sl. godine bolje, pa budu drugi.. iza dinama normalno..
deèki su igrali nadahnuto, krasno.. najbolje mi je kak je drago ovim brazilcima, prepoznali su atmosferu, kako se fanatièno navija za dinamo..
nisam dugo ovo doživio
bilo je krasno vidjet kak zagreb napokon živi sa dinamom, kakav je dinamo zakon u gradu i zemlji.. nakon onih teških canjuginih vremena, kad su se titule slavile pred praznim tribinama ovo je melem za oèi. izgubio sam glas, popio litre pive i lud sam...
svaka èast deèkima i joži, zaslužili su!
sam da je maknut onu primitivnu seljaèinu iz kluba.. jest napravio je posao al ja bi radije da taj posado dobro radi neki normalan èovjek a ne odvratna seljaèina kao što je mamiæ...
i nije mi se svidjelo skandiranje cici
sam zato kaj nije pozvan dudu nazvat èovjeka pederom je jadno
a što æeš ... ljudi su glupi i povodljivi
niki kranjèaru kao èovjek želim da odigra turnir iz snova.. cijela zemlja æe ga gledat sa strepnjom. jer ak podbaci ne bi mu nikako bio u koži.. ali ni cici kranjèaru.. taj nepotizam mu ipak zamjeram
idem u krpe
SJEVER PJEVA GRADU NAJLJEPÅveliki kuracU BALADU
OOOOOOOOOOO
mamiĂŚ je legenda. nije reprezentacija nièija prèija. na temelju èega niko igra u reprezentaciji? na temelju golova iz penala i 4 asistencije? Ăinjenica je da su modriĂŚ i vugrinec ispred njega ne samo po statistici, veĂŚ i po graðenju igre svoje momèadi. prodaje ga se po novinama 2 godine, ali njega nitko neĂŚe, Ĺžidak piĹĄe nebuloze o hrvatskom zidanu za janjetinu itd. taj debeljko se uopĂŚe ne zna kretati po terenu. nije bitna trka, pa ni riquelme nije neki trkaè niti ima neke fizikalije, pa mu je lopta nonstop kod njega, gradi igru, otkriva se i traĹži stalno loptu, a ovaj naĹĄ niko debilko se skriva od lopte. on od naĹĄih veznih igraèa ima najmanje loptu u svojim nogama. sramota. NAJVEĂA PRIJEVARA HRVATSKOG NOGOMETA!
Kranjèar nema pojma... ModriÌ je duplo bolji od njega, ťto se opet vidjelo...
A ťto se MamiÌa tièe, neka ostane ťto duŞe, bať me briga jel seljaèina il nije.
Ăinjenica je da nitko neĂŚe biti tako fanatièan za dinamom kao on... Dobro radi svoj posao i to je bitno...
Ĺveliki kuracto bi htjeli nekog finog intelektualca ovak za ukras da bude pred kamerama super, a posao nema pojma?
Nije njegov posao da se vama svidi, nego da pomaĹže u radu dinama... Ĺveliki kuracto i uspjeĹĄno radi...
DINAMO PRVAK
To oni nazivaju spektaklom...??...pa od tog spektakla nije bilo ni s...
Tekme se uopce ne sjecam...iako nisam bio nes posebno janpi...grlo otislo u racku...
kad sam cuo kaj je bilo na koreografiji bas sam se razveselio... :smt003 nadam se da su upamtili dobro kaj je pisalo...
E da i DI JE MOJA FUCKING MAJICA ! ! ? ? ? ?
Jel ja kupujem godisnju za bezveze?? Ak hoce raditi fucking dobrotvornu tekmu nek je rade van sezone il nek daju dio od prihoda od godisnjih...a ja ko kreten moram placati jos jednu kartu...ma nabijem ih...
Bakljada nelosa...i dimnijada mi se svidjela...
Da nije bilo generala, ne bi bilo ni tvojih jebenih godiĹĄnjih, ni HNL-a...
Zato ne pizdi zbog 40,60, 100 kn....
Da nije bilo generala, ne bi bilo ni tvojih jebenih godišnjih, ni HNL-a...
Ajd ne kenjkaj sa tim hrvatstvom non-fucking-stop...ja sam puno tog prosao zbog tog kluba i sa tim klubom...za generale bi dao 200kn i puno vise od tog da se skupljalo recimo na trgu...nisam rekao da ne treba dat za njih...neg da je ovo glupi potez dinamove uprave...
da i ja nisam majicu dobio!
valjda su neke budaletinu uzimale po 5, 6 majica..
A što se Mamiæa tièe, neka ostane što duže, baš me briga jel seljaèina il nije.
Èinjenica je da nitko neæe biti tako fanatièan za dinamom kao on... Dobro radi svoj posao i to je bitno...
Åveliki kuracto bi htjeli nekog finog intelektualca ovak za ukras da bude pred kamerama super, a posao nema pojma?
Nije njegov posao da se vama svidi, nego da pomaže u radu dinama... Åveliki kuracto i uspjeÅ¡no radi...
on je glavni u dinamu i sramoti klub svojim ispadima. i ponaša se ko da je dinamo njegova prèija. potjerao je sve legende kluba, više nitko ne želi na maksimir, sa svima se posvaðao, misli da je alfa i omega dinama.. i seljaèina je.. boban, robi, cico, mlinariæ, šuker.. sve je potjerao i nitko ne želi imati ništa s njim a onda automatski i s dinamom. Sramota! dinamo je gospodski klub a ne cirkus nekog psihièkog bolesnika!
ma te legende su neznalice: zajec- bio u dinamo i doveo leutara, sesara, antoliÌa i ostale bisere itd. ťuker-smrad kakvog nema, najveÌi ťkrtac, tip je u gradskoj skupťtini za par tisuÌa kuna a niti ne dolazi na skupťtinu, smrad ťkrti, taj za dinamo ne bi dao niti kune, veÌ pljaèka klince po svojim ťkolama nogometa. boban- drŞi knjigu pod rukom i misli da je pametan. mlinariÌ-dok je bio skaut, to je bilo fakat smijeťno. poťaljeť ga da skautira, a on po birtijama skautira konobarice. cico-kockar i cuger, ne moŞeť imati kockara u klubu. ja fakat ne znam tko bi mogao od tih legendi raditi u klubu. a da, treba zaposlit bariÌa- kak je on rekel: dobil sam nekoliko tisuÌa tekmi i joť ťajbam. :smt003
Ma sve te legende su meni presmijeĹĄne, besposleni bivĹĄi nogometaĹĄi koji se smucaju po birtijama i hepeninzima i pokuĹĄavaju ispasti vaĹžni. Ne znam ĹĄta bi dobro bilo tko od njih donio klubu svojim angaĹžmanom. Pogotovo Ĺveliki kuracupker i Decembarski.
Ja niti jednog igraca ne dozivljavam kao legendu...ako su se trudili za klub ok (pogotovo za dinamo)...hvala vam lijepa...ali to nije razlog da se ekipa dize u nebesa...
Zapravo lazem...ipak dozivljavam dvojicu igraca kao legende....Roya Keanea i Cantonu...ostali su samo igraci...
Bas mi je drago kaj je Inter ispao! Nema vise naplacivanja 60kn za gostujucu "tribinu" koja se sastoji od 5 betonskih stepenica...jako mi je drago
ma te legende su neznalice: zajec- bio u dinamo i doveo leutara, sesara, antoliæa i ostale bisere itd. šuker-smrad kakvog nema, najveæi škrtac, tip je u gradskoj skupštini za par tisuæa kuna a niti ne dolazi na skupštinu, smrad škrti, taj za dinamo ne bi dao niti kune, veæ pljaèka klince po svojim školama nogometa. boban- drži knjigu pod rukom i misli da je pametan. mlinariæ-dok je bio skaut, to je bilo fakat smiješno. pošalješ ga da skautira, a on po birtijama skautira konobarice. cico-kockar i cuger, ne možeš imati kockara u klubu. ja fakat ne znam tko bi mogao od tih legendi raditi u klubu. a da, treba zaposlit bariæa- kak je on rekel: dobil sam nekoliko tisuæa tekmi i još šajbam. :smt003
bobana. možda je umišljen malo al mislim da je sposoban.
šuker jest gad al je kao igraè bio car i to mišljenje neæu nikad promijenit.. i mlinariæ isto.. sad kakvi su ljudi, ovo ono.
klub bez legendi nije klub..
dobro, na stranu legende, samo sam primijetio da se mamiæ ponaša ko da mu dinamo igraèka.. dosta mi je po gradu seljaèina i sirovina a onda mi na èelu najdražeg kluba mora bit najveæi primos u svemiru... :smt011
fat drummer
14-05-2006, 19:07
ajde jedno pitanje za gmoneya: koji je igraè ove sezone odigrao najveÌu minutaŞu (ne raèunajuÌi turinu koji je golman)... preko 2700 minuta?
E ovak:
a) Za Mrs. Smith ----- nisi valjda oèekivala kazaliťnu publiku na sjeveru i jugu....? Al OK, razumljivo, tek ti je druga tekma, joť se upoznajeť s navijaťtvom, nije to joť nikaj. Ne trebať otiÌi sa stadiona dok se tak nekaj pojavi, pa dolaziť radi tekme, kaj ne?
b) Za Sickboya ----- kaj ĂŚe ti majica? Ultrasima ne trebaju takva sranja. [I ja bi ju rado imal, al nema veze, na proslavi prvaka sljedeĂŚe godine bumo upiknuli jednu :smt002 ]
c) Za MamiÌa ----- daj se poèni kontrolirat veÌ jednom...
d) O Cici ---- mislim da je njegova veĂŚa greĹĄka od Dudua, nepozivanje Vugrinca, pa je (ak je) zbog toga viĹĄe peder nego zbog Dudua.
e)Za Fata ----- da ja odgovorim umjesto g moneya: Svinja Debela :smt003
f)Za Torcidu ------ pojedite se :smt002 :smt003
fat drummer
14-05-2006, 21:23
a jebi ga, oèito da kranjèar nije bať takva debela svinja... jest da hajuduk nema alternative i da minutaŞa nije pokazatelj neke bitke s eventualnim suigraèem za mjesto u momèadi, ali treba odigrat skoro svaku utakmicu do kraja. vadili su ga van u zadnjoj da ga publika pozdravi
Ajd ne kenjkaj sa tim hrvatstvom non-fucking-stop...ja sam puno tog prosao zbog tog kluba i sa tim klubom...za generale bi dao 200kn i puno vise od tog da se skupljalo recimo na trgu...nisam rekao da ne treba dat za njih...neg da je ovo glupi potez dinamove uprave...
Osobno smatram da je potez odlièan...
bob rock
14-05-2006, 21:36
možda je potez odlièan, al ti komentar nije bio
moŞda je potez odlièan, al ti komentar nije bio
Moji komentari nisu tu da se svide drugima... Ne piĹĄem neĹĄto na forumu da bi me netko zavolio.. PiĹĄem ĹĄto mislim...
I ako smatram Şaljenje ťto netko nije dobio jebenu majicu i platio je extra love neťto sitno ( jer godiťnje nisu vrijedile), a uèinila se velika stvar u joť veÌoj i ljepťoj atmosferi, smatram da sam u redu reagirao...
Komentari su moje pravo... Za mene uvijek dobri, a za druge kako kad.. I dont't give a shit... :smt006
Insomniac
14-05-2006, 21:47
Mene nesto zanima pa ako bi netko znao odgovorit.
Kad su pocele pizdarije na relaciji Torcida - BBB ?
Mene jedan momak,zakleti torcidas uvjerava da je to 94-95 krenulo?
fat drummer
14-05-2006, 21:48
da ga jebeť cro, ali to je pljaèka/prevara, generali na stranu. platio si godiťnju, znaèi za svih 16 utakmica, a ne sad za petnaest i jednu Ìeť opet plaÌat jer se mamiÌ pravi patriotom. pod krinkom domoljublja mamiÌ je onima koji usplatili sezonsku dva puta naplatio istu kartu. zaťto onda nije dao i prihod od sezonskih, tj. jednu ťesnaestinu... i ne samo to, nego su i igraèi MORALI kupit kartu. :smt018
22.7. dinamo ĂŚe skupljat pare za glavaĹĄevu obranu, a kolo kasnije za fehirovu... a prihodi od prve eu utakmice idu za obranu mamiĂŚa nakon ĹĄto zavrĹĄi u zatvoru zbog uvrede
Sve ovisi iz koje perspektive gledaĹĄ...
Svatko ima svoje viðenje svega...
Ima istine u tome ĹĄto govoriĹĄ, al ne bih to tako crno gledao...
No, kao ĹĄto rekoh, svatko ima svoje miĹĄljenje...
ma kakvi
odmah nakon osamostaljenja
bilo je jedno veliko gostovanje u splitu boysa. bilo ih je brat bratu 3, 4 soma. 1990. je to bilo. i tak tad se zahuktavalo sa srbima pa su si bili dobri.. pili prije tekme, zajebavali se. al neki lapani torcidaši su na želj. kolodvoru kamenim blokom pogodili jednog tipa koji je dan danas zbog tog invalid i živi kao pastir negdje. nemrem se sjetit kak se zove, možda netko zna?
eto legenda kaže da je to tad poèelo.. do tad je bilo hajduk i dinamo dva su kluba bratska, zato ih i voli cijela hrvatska!:smt003
snimio sam tu tekmu kad su je prije 4 godine reprizirali.. u dinamu su igrali boban i šuker, u hajduku biliæ, bokšiæ, asan, štimac.. i sad zvuèi smiješno al torcida i boysi su jedni drugima skandirali.. stari mi je zabunom tu tekmu izbrisao, ko psu mi je žao sad..
imam neke snimke tog gostovanja boysa u splitu na kompu. proðu me trnci kad to gledam..
Insomniac
14-05-2006, 21:58
eto legenda kaŞe da je to tad poèelo.. do tad je bilo hajduk i dinamo dva su kluba bratska, zato ih i voli cijela hrvatska!
To sam cuo da su prije skupa mlatili grobare i delije :)
Po prici njegovoj najvece sranje je nastalo kad je doslo do demobilizacije,jer da se puno usijanih glava naslo na obe strane.
Citao sam o tom gostovanju,onaj kreten Židak je isto pisao.
Prolaze kroz Kastela a ljudi im masu i vicu evo nasih.
Steta radi ovih pizdarija. :smt009
èitao sam neke navijaèke prièe i boysa i torcide
zanimljivo je bilo u jugi recimo kad se išlo u beograd na gostovanja.. jer bi u vlakove i iz zagreba i iz splita ulazili po putu hrvatski srbi koji su išli navijati za partizan ili èešæe zvezdu.. i tako bile bi posjete po vagonima i veselo bi bilo obièno. :smt003
dvoboji velike èetvorke su uvijek bili na nož
a kaj se tièe dinama i hajduka i meni je žao. eto bilo bi jebeno da se svi volimo i živimo u ljubavi. al jebiga u svakoj zemlji ima tih suparništava pa eto mi nismo mogli ni doèekat da stvorimo državu a torcida i boysi su se veæ mrzili..
. mlinariæ-dok je bio skaut, to je bilo fakat smiješno. pošalješ ga da skautira, a on po birtijama skautira konobarice. a da, treba zaposlit bariæa- kak je on rekel: dobil sam nekoliko tisuæa tekmi i još šajbam. :smt003
:smt005 :smt005 al taj mlinariæ mi fakat zgleda ko prototip propalog èovjeka nakon kaj je završil karijeru, on, cico, prosineèki, kuže...svi završili za èašicom pelina ili za kockarskim stolom jebate :smt003 ...a bariæ ko bariæ, smješan tip
a jebi ga, oèito da kranjèar nije bať takva debela svinja... jest da hajuduk nema alternative i da minutaŞa nije pokazatelj neke bitke s eventualnim suigraèem za mjesto u momèadi, ali treba odigrat skoro svaku utakmicu do kraja. vadili su ga van u zadnjoj da ga publika pozdravi
Ăinjenica da je igrao praktièki sve utakmice od poèetka do kraja je joĹĄ poraznija za Kranjèara. Zabio je 10 golova od èega jedno pola iz penala i imao 4 asistencije, ĹĄto je sramotna sezonska statistika za reprezentativnog playmakera, èak i ako su mu neki suigraèi panjevi koji su fulali zanimanje.
fat drummer
14-05-2006, 22:24
e vidiť tu se ne slaŞem s tobom... ajde za golove joť i moŞda, ali dao je viťe golova od modriÌa. kod asistencija kriva je druga strana tj. njegovi suigraèi, jer jednom kad doda loptu on je gotov sa svojim poslom. u prvom dijelu prvenstva buťiÌ i kompanija nisu mogli pogodit poljud, a u drugom dijelu su pucali u generalnom smjeru gola.
definitvno je lakťe modriÌu dat gol kada ima rastrèane suigraèe. mislim da je poťteno priznat da je na terenu kranjèar bio najbolji pojedinac hajduka (pletikosu ne raèunam jer on je golman pa je tako reÌi van terena), kvragu èak je i trèao.
u repki se skriva od lopte u hajduku ne jer nema izbora....
kranjèar igra u momèadi invalida i klinaca, jasno je ko dan da nemre sam odigrat niš
a modriæ igra u ekipi koja je bar 50% jaèa, normalno je da onda i on sam bolje igra i koristi više svojeg potencijala
....recimo neko te šibne u teretanu gdje imaš jednu šipku i 30 kg utega (kranjèar u hajduku), a tvog suparnika stave u fancy teretanicu sa milijun sprava, šipki, utega, zgodnih komada i tak to (modriæ u dinamu)...i ko bu se bolje onda spremil za ljeto 2006? :smt003
karikiram malo, ne?
ae bok
dobro treba uzet u obzir da je ajduk u teškoj banani. pa ono asistencija je malo jer ovi ne mogu niš zabit. a golova je malo jer igra i on loš a i cijela momèad pa ne može ni zabit gol. u onakvom ajduku ni ronaldinho se ne naigrao.. al onda dolazimo do èinjenice da nam je glavni fantasista igraè pete momèadi prvenstva koja je jedva skupila 10 bodova. ma ovo je vjeèna tema
al zanimljivo mi je kak se pred portugal prièalo o tome kak otto treba zvat niku a sad mu se osporava mjesto u prvih 11 ili repki uopæe. on je do 21 god. uspio stagnirat u formi.. strašno.. igraèi njegovih godina razaraju okolo a on se pati u hajduku i vuèe po terenu. c. ronaldo je jedan od glavnih u ManU-u, robben razara u chelseu, messi je mlaði od njega i lud je ko šlapa.
možda nisu neke usporedbe al da se potrudio možda bi veæ bio vani..
bob rock
14-05-2006, 22:28
pa da nije nije bilo generala ne bi ni bilo ni crkava, ni djece, ni škola, ni hamburgera, pašaliæa, muzeja... nièega
iako nemam namjeru minorizirati ulogu generala, možda je ova reèenica tako zvuèala, ali definitivno, tvoja je izjava to uspjela... jer kakve za ime boga veze imaju generali i nogomet, sport opæenito? pa, kvragu, po tom površnom banaliziranju ispada da su generali sam bog stvoritelj, jer eto
ne bi bilo ni tvojih jebenih godišnjih, ni HNL-a...
takve izjave su samo nekulturne i manipulativne, ništa više.
Moji komentari nisu tu da se svide drugima... Ne pišem nešto na forumu da bi me netko zavolio.. Pišem što mislim...
Komentari su moje pravo... Za mene uvijek dobri, a za druge kako kad.. I dont't give a shit... :smt006
tvoje pravo
kao što je i sickboyevo neslaganje
fat drummer
14-05-2006, 22:29
a eto... dinamo se proťle sezone gradio, pa je pao, kranjèar je bio Şrtveno janje mamiÌu. onda je otiťao u hajduk koji je prodao èetiri igraèa koja su neťto valjala i opet niťta jer je cijeli klub otiťao kvragu i kadrovski, rezultatski i financijski. sada ga celtic ne moŞe kupiti jer hajduk Şeli keť, a ovi Şele to uplatiti na hajdukov blokirani raèun.
bob rock
14-05-2006, 22:32
al zanimljivo mi je kak se pred portugal prièalo o tome kak otto treba zvat niku a sad mu se osporava mjesto u prvih 11 ili repki uopæe. on je do 21 god. uspio stagnirat u formi.. strašno.. igraèi njegovih godina razaraju okolo a on se pati u hajduku i vuèe po terenu. c. ronaldo je jedan od glavnih u ManU-u, robben razara u chelseu, messi je mlaði od njega i lud je ko šlapa.
možda nisu neke usporedbe al da se potrudio možda bi veæ bio vani..
to je i sam skužio, drugaèije su stvari izgledale prošle sezone, pa je odjednom i rusija ok izbor
pisali su u novinama da se za njega veoma interesira novi talijanski drugoligaš... možda sam samo ja promašio ironiju, ali bi se èovjek mogao malo zamisliti...
jer doista... što je celticov skaut vidio da je dao onakav komentar?
di je dao taj komentar
nisam to nigdje vdiio
bob rock
14-05-2006, 22:37
Raye Clark, Celticov skaut s utakmice: HAJDUK NE MOŽE NIKOGA POKLONITI, KAMOLI PRODATI! (toliko o Kranjèaru)
u veèernjem
a kako vam je zanimljiva ova rasprav...uf...... i tako, i ja sam bila juèer i bilo je super, ťta god vi rekli, a najjaèi mi je bio onaj "voða" bbb-a koji je par puta viknuo "teletabisi, spustite te najlone dolje" :smt005
...i konzerva me vidio :smt006 .... ne znam kako nas je uspio uhvatit skroz gore na zapadu....ali eto.... bilo je stvarno lijepo.. jedva èekam slijedeÌu sezonu.....ma koju sezonu, sad Ìe svjetsko juhuuuuuuu
Aha, nije Niko kriv veĂŚ on nema s kim igrati. Kao da je ModriĂŚ imao bolje suigraèe u Interu proĹĄle godine. Pa ga je doveo na prvo mjesto, i vjerojatno bi bili i prvaci da ga MamiĂŚ nije odvukao u Maksimir da se koprca po Ligi za ostanak. Ăinjenica je da je Niko proĹĄle godine bio akterom najgore sezone Dinama u povijesti, a ove godine najgore sezone Hajduka. I uvijek je kriv bio netko drugi, a ne naĹĄ bogomdani Niko s Dobrog Dola, kojem su tata i novinarski smradovi rezervirali nacionalni dres s brojem 10 joĹĄ u osnovnoj ĹĄkoli.
fat drummer
14-05-2006, 22:58
da, sad je modriÌ digao dinamo iz lige za opstanak i blabla bla... fino si izostavio podatak da je i inter prodao 80% momèadi od proťle sezone. takoðer usporedi dinamo od proťle godine i ove... ne samo igraèki veÌ i momèadski duh je potpuno drugaèiji. proťle sezone se forsiralo s kupovinom mladih igraèa reprezentativaca, a na èelu je u poèetku bio onaj redikul od Ìire, a zatim je krenulo sa mjenjanjima. pa da je kranjèar tako loť ne bi igrao ni u dinamo ni u hajduku svaku utakmicu...
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/548883/index.do
goddamn što jedna seljaèina i hrpa izmanipuliranih budala uspije postiæi...
srami se mamiæu!
a svi koji su vikali cico pederu.. eh ljudi moji, to je bilo krajnje jadno..
sp pred vratima, treba nam poz. klima a sam zbog nepozivanja jednog igraèa vrijeða se izbornika i unosi se nemir u repku..
SRAMOTA!!!!
fat drummer
14-05-2006, 23:13
na to se definitvno ne treba obazirati, ljudi su slavili prvenstvo i ponjeo ih zajednièki duh ljubavi spram svega ťto je dinamovo. radilo se o tome hoÌe li iÌi boťnjak ili da silva. da su iťli da silva i boťnjak to bi znaèilo 6 napadaèa (da silva, boťnjak, prťo, klasniÌ, oliÌ, balaban), a ne bi iťao ťeriÌ ťto bi znaèilo jedan lijevi. nije okej ťto ga je cico tako javno sjebao, trebao mu je to raÌi prije objave, u èetiri oka i objasnit razloge.
pa da nije nije bilo generala ne bi ni bilo ni crkava, ni djece, ni ťkola, ni hamburgera, paťaliÌa, muzeja... nièega
iako nemam namjeru minorizirati ulogu generala, moŞda je ova reèenica tako zvuèala, ali definitivno, tvoja je izjava to uspjela... jer kakve za ime boga veze imaju generali i nogomet, sport opÌenito? pa, kvragu, po tom povrťnom banaliziranju ispada da su generali sam bog stvoritelj, jer eto
ne bi bilo ni tvojih jebenih godiĹĄnjih, ni HNL-a...
takve izjave su samo nekulturne i manipulativne, niĹĄta viĹĄe.
Moji komentari nisu tu da se svide drugima... Ne piĹĄem neĹĄto na forumu da bi me netko zavolio.. PiĹĄem ĹĄto mislim...
tvoje pravo
kao ĹĄto je i sickboyevo neslaganje
Ono gore sam mislio viťe preneseno, karikirao sam; otprilike ne bi bilo Hnl-a, nego bi bio Jnl ili neťto slièno...
Cesta i hamburgera bi bilo, al ne bi bili hrvatski..
Al dobro, nije bitno, nisi shvatio bit...
Drugo, tebi su moje izjave nekulturne, a ja ih smatram ok, jer se ton i gestikulacija preko foruma ne vide.. Nije bilo uvredljivo , veÌ je naglaťavalo znaèenje...
TreÌe, upravo to... To je moje pravo... I zato tvoj komentar mog komentara gubi smisao veÌ u samom poèetku..
Nisam uèinio niťta loťe...
Iako se slaĹžem da imaĹĄ pravo do ponoĂŚi komentirati (pa i duĹže) i groziti se mojoj navodnoj (ne)kulturi...
na to se definitvno ne treba obazirati, ljudi su slavili prvenstvo i ponjeo ih zajednièki duh ljubavi spram svega ťto je dinamovo. radilo se o tome hoÌe li iÌi boťnjak ili da silva. da su iťli da silva i boťnjak to bi znaèilo 6 napadaèa (da silva, boťnjak, prťo, klasniÌ, oliÌ, balaban), a ne bi iťao ťeriÌ ťto bi znaèilo jedan lijevi. nije okej ťto ga je cico tako javno sjebao, trebao mu je to raÌi prije objave, u èetiri oka i objasnit razloge.
SlaĹžem se... Svakoga bi pogodilo da je do zadnjeg trena gotovo siguran za put i onda hop, niĹĄta...
da, sad je modriÌ digao dinamo iz lige za opstanak i blabla bla... fino si izostavio podatak da je i inter prodao 80% momèadi od proťle sezone. takoðer usporedi dinamo od proťle godine i ove... ne samo igraèki veÌ i momèadski duh je potpuno drugaèiji. proťle sezone se forsiralo s kupovinom mladih igraèa reprezentativaca, a na èelu je u poèetku bio onaj redikul od Ìire, a zatim je krenulo sa mjenjanjima. pa da je kranjèar tako loť ne bi igrao ni u dinamo ni u hajduku svaku utakmicu...
Tko su ti velebni suigraèi ModriÌu u Interu proťle godine? Pecelj, GuliÌ, SkuliÌ ili moŞda legendarni lijevi bek Dinama Damir Krznar? Pa usporedi te igraèe s ovima s kojima je Kranjèar juèer istrèao na Maksimir: Cimirotiè, Blatnjak, Miladin...
ModriÌ je igraè koji se sa 17-18 godina èelièio igrajuÌi sa Zrinjskim po Republici Srpskoj, koji je doveo prosjeènu ligaťku ekipu na prvo mjesto i koji je bio kreator igre Dinama u sezoni u kojoj su premoÌno osvojili naslov. Za to vrijeme je Niko Kranjèar izbacio Dinamo u Ligu za ostanak i umalo uèinio isto s Hajdukom.
bob rock
14-05-2006, 23:24
Ono gore sam mislio više preneseno, karikirao sam; otprilike ne bi bilo Hnl-a, nego bi bio Jnl ili nešto slièno...
Drugo, tebi su moje izjave nekulturne, a ja ih smatram ok, jer se ton i gestikulacija preko foruma ne vide.. Nije bilo uvredljivo , veæ je naglašavalo znaèenje...
Nisam uèinio ništa loše...
Iako se slažem da imaš pravo do ponoæi komentirati (pa i duže) i groziti se mojoj navodnoj (ne)kulturi...
lako moguæe, ali mi priznaj da nisam mogao primjetiti karikiranje uz "jebenih" i "ne pizdi", pa ako i je bilo karikiranje, onda mi je žao...
Treæe, upravo to... To je moje pravo... I zato tvoj komentar mog komentara gubi smisao veæ u samom poèetku..
kao i svi drugi komentari, pa i tvoj komentar:
fat drummer
14-05-2006, 23:25
a uigranost ekipe ne znaèi niťta? kako sloŞit ekipu i uigrat ju nakon ťto si prodao pola?
dinamo je to napravio kada je bila sezona lige za ostanak, kupio je cijelu novu ekipu i imao karizmatiènog, ali istroťenog trenera. hajduk je to napravio ove godine, prodao ekipu, imao karizmatiènog, ali istroťenog trenera. inter je viťe manje do ove sezone imao standardnu postavu u drugoj ligi, a onda je sve otiťlo kvragu. pa ne igra samo kranjèar u ekipi, gdje su blatnjak, buťiÌ, munjoz? i da modriÌ je bio kreator igre ekipe koja ima dva vrlo raspucana strijelca i moèad u odliènoj kondiciji koja je pokrivena èak i u sluèaju ozlijeda, a kranjèar ima bolnicu i tumpleke koji ne bi mogli igrati za malo jaèu kvartovsku momèad. jel kranjèar ove sezone u hajduku igrao loťe? igrao je bar za dvije lige viťe od suigraèa u gornjoj polovici momèadi (napad i veza)...
[quote=Cro]
Ono gore sam mislio viťe preneseno, karikirao sam; otprilike ne bi bilo Hnl-a, nego bi bio Jnl ili neťto slièno...
Drugo, tebi su moje izjave nekulturne, a ja ih smatram ok, jer se ton i gestikulacija preko foruma ne vide.. Nije bilo uvredljivo , veÌ je naglaťavalo znaèenje...
Nisam uèinio niťta loťe...
Iako se slaĹžem da imaĹĄ pravo do ponoĂŚi komentirati (pa i duĹže) i groziti se mojoj navodnoj (ne)kulturi...
lako moguĂŚe, ali mi priznaj da nisam mogao primjetiti karikiranje uz "jebenih" i "ne pizdi", pa ako i je bilo karikiranje, onda mi je Ĺžao...
TreÌe, upravo to... To je moje pravo... I zato tvoj komentar mog komentara gubi smisao veÌ u samom poèetku..
kao i svi drugi komentari, pa i tvoj komentar:
Zato ne pizdi zbog 40,60, 100 kn....[/quote:3s35zh9p]
MoĹžda si mogao.. To je individualno...
No, smatram da nisam uèinio niťta loťe, jer svatko ima svoj stil pisanja... Nekada vulgarizmi pomaŞu u shvaÌanju pravog znaèenja, a nekada ne... Sad u tvom sluèaju oèito nisu...
No, ne osjeÌam krivnju, jer znam da nisam te rijeèi upotrijebio kao napad.. Ne bih od toga radio dramu ni sa drugog glediťta, s glediťta psovki kao psovki, jer ih viðamo na forumu svaki dan... NajèeťÌe, ne kao zlonamjerne...
Ne tvrdim ja da je ModriÌ najbolji vezni igraè Europe ni da je Kranjèar potpuna nogometna neznalica. Samo ukazujem na èinjenicu da je ModriÌ bolji i uspjeťniji od Kranjèara dvije uzastopne sezone, i da nema tog racionalnog kriterija po kojem Kranjèar treba biti ispred ModriÌa u reprezentaciji. Ali to uopÌe i nije bitno jer je Niko reprezentativac po milosti BoŞjoj i koliko god uzastopnih podbaèaja napravio uvijek Ìe biti krivi suigraèi, trener, atmosfera u klubu, neuigranost, Mjesec u Jupiteru itd.
*SUPERMAN*
15-05-2006, 01:24
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/548883/index.do
goddamn ťto jedna seljaèina i hrpa izmanipuliranih budala uspije postiÌi...
srami se mamiĂŚu!
a svi koji su vikali cico pederu.. eh ljudi moji, to je bilo krajnje jadno..
sp pred vratima, treba nam poz. klima a sam zbog nepozivanja jednog igraèa vrijeða se izbornika i unosi se nemir u repku..
SRAMOTA!!!!
Ma cista sramota!!! Zao mi je Cice,nije to zasluzio...
A MamiĂŚ je glupa i neobrazovana seljacina!!! Pa ne laje pas zbog sela vec zbog sebe! Inace je Mamic Eduardov menader ciju promociju na svjetskom sada ne ce doziviti pa je zato tako ''ljut''
Lopov jedan licemjerni! Uzeo je pola balabanovog transfera,10 milj EU i sad on nesto govori o postenju?! MRĹveliki kurac!
Gala Kit
15-05-2006, 13:00
Zamislite eduarda da igra prvu tekmu protiv brazila.Pun stadion,igra za nacionalnu vrstu u udarnom sastavu.Protivnici su mu najveÌa velesila u nogometnom svijetu i ujedno njegova rodna drŞava,brazil.Gleda ga cijela hrvatska,cijeli brazil i joť pola svijeta.Igra ravnopravno sa ronaldom,ronaldinhom..s ljudima s kojima vjerovatno nikada nebi zaigrao da je ostao u brazilu.Şeli dat gol radi hrvatske i pobjede,Şeli dat gol radi brazila da ga svi vide koja je igraèina,u krajnju ruku i da ga mama u brazilu vidi...zamislite tu motivaciju tog mladog nogometaťa...ili su to samo mamiÌevi viťi interesi...
konzerva
15-05-2006, 14:15
dobro je rekao Mo, ali 94-95 su bile prve masovne ĹĄore u zagrebu.baĹĄ one prave.
prije je bilo dinamo i hajduk dva su kluba bratska za njih navija cijela hrvatska... :smt003
Mo spominje nekog navijaèa koji je ostal invalid na kolodvoru u Splitu. Marijan Ĺveliki kuracimiĂŚ je to (èini mi se). Lik i sad putuje s Dinamom, videl sam ga baĹĄ na putu u Split...
Zamislite eduarda da igra prvu tekmu protiv brazila.Pun stadion,igra za nacionalnu vrstu u udarnom sastavu.Protivnici su mu najveÌa velesila u nogometnom svijetu i ujedno njegova rodna drŞava,brazil.Gleda ga cijela hrvatska,cijeli brazil i joť pola svijeta.Igra ravnopravno sa ronaldom,ronaldinhom..s ljudima s kojima vjerovatno nikada nebi zaigrao da je ostao u brazilu.Şeli dat gol radi hrvatske i pobjede,Şeli dat gol radi brazila da ga svi vide koja je igraèina,u krajnju ruku i da ga mama u brazilu vidi...zamislite tu motivaciju tog mladog nogometaťa...ili su to samo mamiÌevi viťi interesi...
ma baĹĄ njega briga za Hrvatsku.on samo hoĂŚe igrat za bilo koju reprezentaciju,kad veĂŚ ne moĹže za Brazil
fat drummer
15-05-2006, 16:28
daj molim te koza... pa èovjek je eventualno peti, ťesti napadaè repke... vidio bi brazil sa tribine
a afrera moggi dobila novog aktera! De Santisu je zabranjeno suðenje na SP-u! Navodno je bio glavna spona moggiju sa sucima! i tako, jel bi mi kima mogao sad malo odkomentirati zadnji okršaj milana i juvea, onih desetak zaleða kojih nije bilo, gattussov crveni...di si kima?
Zvuèi kao da sam ja neki zagriženi navijaè Juventusa, što dakako nije istina - Juventus mi je tek mrvicu draži od Milana, ali jedni i drugi spadaju na samo dno Makijeve nogometne piramide.
I lenny***, da prostiš na izrazu, na tvom se mjestu ne bi previše kurèio Milanovom nevinošæu po pitanju namještanja utakmica i ostalih malverzacija. Doduše, kad se o njima naveliko pisalo i raspravljalo ovog foruma nije ni bilo, no podsjetit æu te još jednom na Zlatnu Eru Silvia Berlusconija...
daj molim te koza... pa èovjek je eventualno peti, ťesti napadaè repke... vidio bi brazil sa tribine
ajd da se i mi slaŞemo u neèem
kaŞe wenger kako je morao mijenjati igru jer stari igraèi traŞe loptu u noge, a mladi u prostor i traŞe brzu igru. nek si kupi niku kranjèara pa Ìe morati mijenjati taktiku :smt003
face to face
15-05-2006, 17:49
vi ne razumijete da su kranjèar i modriÌ drukèiji tipovi igraèa, 1000000000% niko ne daje svoj maksimum, moŞda kojih 60%, on mi se viťe èini kao Şrtveno janje dinamove loťe sezone, a i praktièki sa 17-18god ga opsjedaju raznim glupostima danonoÌno...
vama se klub svodi na jednog igraèa, modriÌ digao inter, kranjèar sjebao dinamo, modriÌ digao dinamo, hajduk sjebao kranjèar... whats next? :smt003
ako ne primjeÌujete ni sad nema toliko medijske pompe oko modriÌa koliko ima oko kranjèara :smt018
Jedno je sigurno - ne Ìe se dobro provesti Cico, ako njegov Gico nekaj zasere na prvenstvu. Svi Ìe ga popljuvati u tom sluèaju zbog loťeg odabira igraèa.
Jedno je sigurno - ne Ìe se dobro provesti Cico, ako njegov Gico nekaj zasere na prvenstvu. Svi Ìe ga popljuvati u tom sluèaju zbog loťeg odabira igraèa.
ovo me jednostavno :smt005
ali taj isti gico ĂŚe postat nacionalni heroj kad zabije koji gol na sp, i onda ĂŚe ga i bbb i torida i svaki kutak hrvatske dizat u nebesa....
"baaaalkane, baaalkane, baaalkane moooj..."
Ma oĂŚe qratz. Ispast ĂŚemo u prvom krugu i bit ĂŚe krivi golmani, sudac, vjetar ili reflektori. Cico i Gico neĂŚe biti niĹĄta krivi jer su oni hrvatsko nogometno plemstvo, Rusanova je njihov feudalni posjed a novinari su njihovi dvorski notari i po potrebi klaunovi.
fat drummer
15-05-2006, 20:08
prije Ìe zasrat golman... pletikusa je u totalnom hajduku (pojam za loť klub koji preŞivljava na jedvite jade), a butina je donedavno bio ozlijeðen i nije branio...
Ali Cico uporno ponavlja da sigurno prolazimo prvi krug, zato mislim da bu sranja ak ne proðemo.
ajmo ljudi malo vjere u naše momke
nije sve tak crno
možda niko odigra prvenstvo iz snova
fat drummer
15-05-2006, 20:22
Ali Cico uporno ponavlja da sigurno prolazimo prvi krug, zato mislim da bu sranja ak ne proðemo.
nikad nisam volio te prognoze, prolazimo ne prolazimo... svjetsko prvenstvo je zbog toga posebno. imať te tri utakmice, svi jaťu na adrenalinu i endorfinu i inim pizdarijam (kokainu, anfetaminu), daju sve od sebe, èesto pobijedi "momèadskija" momèad. jest da su japanci na kirin kupu dali jedan gol od 35 ťansi, i da kewell je ozlijeðen i da dida je kikser ovu sezonu, ali mundijal je fakat pakako ako se kladiť.
Treba se kladiti samo na Brazil...
*SUPERMAN*
15-05-2006, 20:34
Ma oĂŚe qratz. Ispast ĂŚemo u prvom krugu i bit ĂŚe krivi golmani, sudac, vjetar ili reflektori. Cico i Gico neĂŚe biti niĹĄta krivi jer su oni hrvatsko nogometno plemstvo, Rusanova je njihov feudalni posjed a novinari su njihovi dvorski notari i po potrebi klaunovi.
Ti si stvarno glup...
Pitanje za vas koji pljujete po izborniku. koga je trebao izbaciti da ubaci Eduarda?
P.S. Reggina: Juventus 0:2 P R V A C I
fat drummer
15-05-2006, 20:37
da nije uzeo boĹĄnjaka bilo bi: ĹĄta nisi uzeo najboljeg strijelca...al sve je to okej, da silva ĂŚe igrat za repku, baĹĄ kao i petriĂŚ i buljat i sve te mlade nade
Ti si stvarno glup.
Jesi se lijepo tresnuo na Nikin novi imidŞ sa skroz dugom kosicom? Ili joť onanirať na Zlatkove ťarmantne podoènjake?..
Pitanje za vas koji pljujete po izborniku. koga je trebao izbaciti da ubaci Eduarda?
Odgovor se nameĂŚe sam po sebi.
P.S. Reggina: Juventus 0:2 P R V A C I
Ma blago tebi.
*SUPERMAN*
15-05-2006, 20:43
Ti si stvarno glup.
Jesi se lijepo tresnuo na Nikin novi imidŞ sa skroz dugom kosicom? Ili joť onanirať na Zlatkove ťarmantne podoènjake?..
Ovo je kao smijesno ili?!
Odgovor se nameĂŚe sam po sebi.
Ja ne vidim taj odgovor koji se namece sam po sebi,molim te mi ga reci!
fat drummer
15-05-2006, 20:43
kranjèara...
*SUPERMAN*
15-05-2006, 20:47
kranjèara...
Dakle trebao jeizbaciti jednog veznog igraca da povede jos jednog napadaca i da onda imamo kao napadace: olica,prsu,klasnica,balabana,bosnjaka i konacno eduarda. Dakle 6 napadaca???
Oni koji misle da je trebao izbaciti Niku i stavit Eduarda stvarno nemaju veze o nogometu...
Tkach,koga bi ti izbacio od 5 gore spomenutih napadaca da ide eduardo???
Ja bi Balaban izbacil (ovaj put).
*SUPERMAN*
15-05-2006, 20:55
Ja bi Balaban izbacil (ovaj put).
Iako ja mislim da je jos uvijek balaban bolji od eduarda to je ok razmisljanje,no reci da se izbaci niku i povede eduarda je u rangu mamicevih izjava... A mamic je primitivna seljacina koja nema veze s vezom o nogometu ni o povijesti dinama!
Boťnjak putuje kao alternacija Srni a ne kao napadaè. Uz to, na SP idu i N.Kovaè, Tudor, Vranjeť, I. Leko, J. Leko, dakle petorica zadnjih veznih, plus ModriÌ koji isto konkurira za to mjesto (jer na Kranjèarevoj poziciji nije dopuťtena konkurencija). To znaèi da su te pozicije trostruko pokrivene, kao i golmanske. Tu je trebalo pronaÌi mjesto za Eduarda i to u vidu ostavljanja jednog od Leka.
Ostale moguĂŚe promjene:
Niku je trebalo voditi umjesto Buljata kao 24. igraèa. Umjesto njega je trebao iÌi Vugrinec. Sva tri golmana je trebalo ostaviti kuÌi i povesti GalinoviÌa, Runju i Turinu.
*SUPERMAN*
15-05-2006, 21:01
Boťnjak putuje kao alternacija Srni a ne kao napadaè. Uz to, na SP idu i N.Kovaè, Tudor, Vranjeť, I. Leko, J. Leko, dakle petorica zadnjih veznih, plus ModriÌ koji isto konkurira za to mjesto (jer na Kranjèarevoj poziciji nije dopuťtena konkurencija). To znaèi da su te pozicije trostruko pokrivene, kao i golmanske. Tu je trebalo pronaÌi mjesto za Eduarda i to u vidu ostavljanja jednog od Leka.
Ostale moguĂŚe promjene:
Niku je trebalo voditi umjesto Buljata kao 24. igraèa. Umjesto njega je trebao iÌi Vugrinec. Sva tri golmana je trebalo ostaviti kuÌi i povesti GalinoviÌa, Runju i Turinu.
Jebote,pa ti si u rangu onog ''Goran''-a...
markus je pravni zastupnik nike kranjèara
fat drummer
15-05-2006, 21:15
e tkach ocjena ti nije poťtena... jer boťnjak se moŞe koristi i kao napadaè i kao krilo
Ne vidim zaťto ne bi mogli voditi joť jednog napadaèa nauťtrb jednog zadnjeg veznog kad smo na toj poziciji i tako duplirani + ModriÌ. Zaťto nam trebaju dvojica Leka, jednom treba zabraniti igrati zbog glupe frizure a drugi se svaða s trenerom i ne igra za klub. Bolje povesti Eduarda da mladi igraè osjeti atmosferu SP-a.
fat drummer
15-05-2006, 21:21
a onda smo na temelju argumenta: mladog igraèa da osjeti atmosferu mogli povest i talijanca i benka... koji ga vrag vodit ako ako nema ťanse ni za uÌ u prvu postavu osim ako nemamo neki mega peh sa velikim brojem ozlijeðenih igraèa
Ivan Leko je suviťan, to je oèigledno.
sp nije mjesto za vodit igraca da osjeti atmosferu..
to je ozbiljno natjecanje
a stvarno nije u redu da taqko pljujette po kranjcaru...
zasto bi trebi ic i edurdo i bosnjak...
niste se bunili kad je prosle godine edurdo bio u repkii, a dinamo u ligi za ostanak...
KAKO JE CICO ONDA MOGO VODIT IGRACE IZ KLUBA KOJI JE U LIGI ZA OSTANAK???
a i taj buljat je strasna igracina...
trebalo bi srnu stavit kao zamjenu da on moze igrat...
Eduardo unutra, Balaban van...
Ili kao ĹĄto Tkach kaĹže, maknut nekog od dvojice Leka...
Eduardu je mjesto u repki... Dokazao je to ovosezonskim igrama i igrama za mlade!
*SUPERMAN*
15-05-2006, 22:12
Dakle maknut igraca koji je imao izvrsnu sezonu u belgiji, zabio je za repku,mislim 5 golova,bio u repki cijele kvalifikacije,mislim i donjeo jednu pobjedu i stavit eduarda,mladog igraca koji je drugi dio sezone u losoj formi?
malimrav85
15-05-2006, 23:49
Nije me bilo par dana...
Prvo o tekmi...
Cico pederu je pokrenuo,po mom miťljnju, onaj glupi komentator na stadionu,ko god da je jer je stalno naglaťavao Da Silva,igraè kojeg je izbornik izostavio s popisa... debilèina glupa... Pa onda najbolji predsjednik na svijetu,najbolji izvrťni dopredsjednui,najbolja èistaèica dresova na svijetu...
Majmun debilni! Bio sam na sjeveru i nisam se derao ni starom da je peder ni mladom da je svinja niti ĂŚu se ikad derat.
Mislim,kakve su to teorije urote?On ruťi dinamo?ne vodi da slivu?ali vodi buljata??? i boťnjaka. Pa po èemu je buljat zasluŞio poziv pred da silvom? Buljat... A da nije neko od njih 2 iťao a da silav je ajme sranja opet. Sad je mamiÌu frka,treba ga prodat,uvijek dobro izgleda da je neko na sp bio
da se mene pita ja bi maknuo ivana leku jer niť ne koristi.mislim ok je,ali nije potreban.ali cico ima pravilo da idu oni koji su bili u kvalifikacijama i amen. balaban je bio dudu nije. amen. i moŞemo mi sad pametovat tri dana ali treba reÌ da èovjek ima muda tako vuÌ nepopularne poteze. jer na kraju on Ìe najebat,pa da je i vugrinca i da silvu zvao jer bi nať narod onda sigurno napomenu da ťta je sad iťao mjenjat momèad...
Ĺveliki kuracampioni...
sve potpisujem
da su pozvani i vuga i dudu i ku.ac palac opet bi nešto ljudima smetalo i opet bi svi htjeli biti izbornici.
hrvati, vjeèno nezadovoljan narod.
da je dudu pozvan opet bi se našli debili koji bi vikali-kaj ovo ono, kaj ima crnac igrat za hrvatsku e buraz, moraju igrat sam bijelci..itd.
plasiramo se na sp i opet se mora naæi veliki problem.
Po meni je trebao umjesto Leke ici Vugrinec i to je to.
Da Silva nema sto traziti minutazu pokraj ostalih napadaca.
Bosnjak ide jer moze biti na nekoliko mjesta.
Zato je i Vugrinec trebao ici.
No posve je svejedno.
Imamo jedanaestoricu koja pocinje protiv Brazila.
Sve ostalo je nebitno.
Dobit cemo Brazil 2:0 :smt004
fat drummer
16-05-2006, 00:07
a zaťto cico ne bi ustupio svoje mjesto izbornika nekom igraèu ( da silvi) i onda bi hrvatski narod putem referenduma odluèivao o postavi za svaku utakmicu...
mene brine ak bumo protiv brazila igrali sa 4 iza. tak nikad nismo igrali a ta 4 se moraju uskladiti i hebeno razumjeti. nema vremena sad to uigravat a ne bi valjalo radit pokuse protiv brazila jer æe nas nakantat ko' majke
ivan leko æe uæ protiv brazila i zabit gol škaricama sa 20 metara!
Sudaèke protekcije timu koji ne igra cijelu tekmu, pa zabije u 90' su oèite! Nikad kažnjeni Viera- priprosti agresivac bez crvenog kartona ikad >> smiješno! I na kraju, ni horda sudaca koji sude za tebe ti ne može pomoæi kad se sa 12 bodova razlike svedeš na to da trtariš u zadnjem kolu hoæeš li osvojiti prvenstvo ili ne!
Moggi je 30 godina bio korumpirani bog i batina koji je zakljuèavao suce u svlaèionicu kad nisu sudili kako je htio! I time se hvalio okolo!
Lenny, dušo - ali ja još uvijek ne razumijem što se to mene tièe? Smiri se, sve æe biti u redu. Ajde, polako... :smt056
fat drummer
16-05-2006, 00:24
heh lenny koliko sam èuo berlusconi je htio moggia u milan dovest... nego, ťto je ono bilo prije 26 godina kada su milan i lazio u serie b zavrťili? talijani su krali u nogometu dok svijet joť loptu nije poznavao
lenny, shvacas li ti koliko drugi dio tvog posta pokopava prvi dio? :smt009
bob rock
16-05-2006, 01:39
ummm...
lenny, jesi li ti pogledala popis putnika za sp?
kak je taj juventus jadan klub? na doèeku u torinu doèekalo ih je nekoliko stotina ljudi. koji jadnici. juve treba izbaciti u serie C, pa nek se nauèe pameti.
fat drummer
16-05-2006, 09:56
ma ne lenny misli na onog drugog modriÌa.... ivica modriÌ, napadaè nk bosiljeva
malimrav85
16-05-2006, 10:30
ma ne lenny misli na onog drugog modriÌa.... ivica modriÌ, napadaè nk bosiljeva
Nemreť ju krivit,deèko je imao 53 gola i 87 asistencija u sezoni. To kaj je u 3. Şupanijskoj ligi kaj sad.
fat drummer
16-05-2006, 10:38
za razliku od onog protaŞiranog pere kranjèara iz nk severin na kupi koji nije ni pribliŞno tako dobar.... prokleti nepotizam!
malimrav85
16-05-2006, 10:41
za razliku od onog protaŞiranog pere kranjèara iz nk severin na kupi koji nije ni pribliŞno tako dobar.... prokleti nepotizam!
nepotizam?mislim da je pero Kraòchar tako da :smt018
fat drummer
16-05-2006, 10:47
ma nemoj ga sad izvlaèit mrav... oèito je da tip ima veze u treÌoj Şupanijskoj i gotovo!
malimrav85
16-05-2006, 10:56
kad samo kod veza...
Kaj kaŞete na Katuťu i sve to? Kolko sam ja èuo,pa svi suci primaju pare.
Prièao mi je jedan tip koji sudi neku regionalnu ligu da mu domaÌini daju 200-300kn da sudi za njih a da mu gosti daju isto tolko da sudi poťteno i da ne nateŞe za domaÌe.
A MarkoviÌ je lopov samo takav.Nikad mi se nije sviðao pretjerano,bať mi je ljiga. A Katuťa ako ovak nastavi po novinama,mrak Ìe ga progutat.
fat drummer
16-05-2006, 11:06
i ne samo to... postoje klubovi (zadar) koji su i viĹĄe nego filijala drugim klubovima (hajduk).. zadar na svom terenu remizira protiv dinama i rezultatski niti pozicijski na tablici ne dobiva niĹĄta niti niĹĄta gubi, a ono slavlje, ljudi uletavaju na teren. usput, hajduk je zbog toga osvojio prvenstvo. i joĹĄ jedan usput - hajduk je kolo ili dva prije toga na poljudu pojeo zadar koji 5:1
malimrav85
16-05-2006, 11:09
i ne samo to... postoje klubovi (zadar) koji su i viĹĄe nego filijala drugim klubovima (hajduk).. zadar na svom terenu remizira protiv dinama i rezultatski niti pozicijski na tablici ne dobiva niĹĄta niti niĹĄta gubi, a ono slavlje, ljudi uletavaju na teren. usput, hajduk je zbog toga osvojio prvenstvo. i joĹĄ jedan usput - hajduk je kolo ili dva prije toga na poljudu pojeo zadar koji 5:1
a ciganski pokuĹĄaj da se prekine utakmica dobivanjem crvenih kartona? fuj :smt078
:smt005 :smt005 :smt005
http://index.hr/clanak.aspx?id=316635
Dino DrpiĂŚ pokazuje Torcidi svoj straĹžnji kraj :smt003
malimrav85
16-05-2006, 13:03
i kad lomimo koplja oko da silve, bilo bi bolje da je zvao malog modriÌa! Talentiraniji je i zadnje izvedbe mu slièe europskom prosjeku, a ne kokoťarskom hrvatskom!
:smt006
Prestanite sa zujkama.
Lenny,Modric je na popisu.
znate kae sutra jelda :smt026 :smt038 :smt026 :smt038
malimrav85
16-05-2006, 15:53
http://iskon.hr/sport/page/2006/05/15/0421006.html
Pa od kad je stadion njegov da iĹĄta tamo zabranjuje?
ThunderBoy
16-05-2006, 16:42
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
pratiĹĄ ti nogomet?
malimrav85
16-05-2006, 16:58
Zato i mi i nije jasno kaj on zabranjuje a stadion gradski?
ThunderBoy
16-05-2006, 17:13
fat drummer
16-05-2006, 17:39
znate kae sutra jelda :smt026 :smt038 :smt026 :smt038
gubiĹĄ junf? :smt023
fat drummer
16-05-2006, 17:51
maðari su thunder, 54, bili bogovi nogometa... mi nismo...
konzerva
16-05-2006, 18:32
Sibenik izravno u 1 HNL jer belisce ne ispunjava prvoligaske kriterije.
A nk zagreb bi bas zbog ispunjavanja(tj ne moze ih ispuniti u kranjcevicevoj,pise danas u metrou) tih kriterija trebao biti domacin u maksimiru?!Hoce mamic to dopustit ili ce nk zagreb morat u 2.HNL.
to bude veselo, zagreb domaĂŚin na maksimiru a dinamo na kajzerici...
Ovo je copy-paste jednog posta s Indexova foruma, autor je stari navijaè Dinama sa slonovskim pamÌenjem, poznat s mnogih foruma:
"Medjutim nesto cu napisati: U bivsoj Jugoslaviji Dinamo je bio gospodski klub, tepali su mu i BG i sarajevski i svi ostali novinari da plavi decki igraju napljepse za oko, svi su ih tapsali po ramenu. U to vrijeme Dinamova uprava drzala se one "nikom se ne bi ťteli zamjeriti", "gledat u svoju hiŞu", "dobro je, sam da nije gore". Dakle Dinamu komplimenti ua titule su odlazile u Biograd na Dunavu, te povremeno neka u Split. Seljacki mentalitet BG èarťije, bizantinska lukavost, podlost i igranje iza ledja bile su jace od ZG pristojnosti, tzv becke skole.
I zato sto se toga tice cijenim Zdravka Mamica: On zna kakva pravila vladaju na ovim balkanskim prostorima. U ZVJERINJAKU JA CU BITI NAJVECA ZVJER. Obicno smece od Zlatka Kranjcara u izabranu vrstu zove svoga sina naspram Vugrinca, iako je sinek ovosezonskim izvedbama pokazao da je kvalitetom daleko od nje i SP-a. Medjutim izbornik svoj obiteljski interes stavlja ispred interesa izabrane vrste i cijeloj hrvatskoj javnosti smije se u lice. Eduardo je druga prica. Misljenja sam da proljece nije odigrao poput jeseni, te da su trenutno Prso, Olic, Klasnic, pa i Bosnjak, za nepismenog Balabana ne znam, bolji od Eduarda. Medjutim cinjenica da je izabrana vrsta postala privatna prĂŚija obitelji Kranjcar, prevrsila je svaku mjeru, i to je Mamic na svoj nacin rekao. Da je to rekao pristojno, zapakirano, nitko se na tu izjavu i na cinjenicu o izbranoj vrsti kjao obiteljskoj prĂŚiji, ne bi ni osvrnuo. Ovako ce pijano smece od izbornika malo kopkati ta cinjenica.
Kad se pljuje po mamicu uvijek se sjetim bivse YU, te Dinamovih predsjednika, gospode: Mraza, Roèica, Potlaèeka, CuculiĂŚa, Vrhovc, Baraèa, navijaèa Partizana Ăuku Priliku a prije sto sam poèeo pratiti nogomet Ivana Ĺveliki kuracibla. Svi su oni bili gospoda, a titule su odlazile u Biograd na Dunavu. Da je Dinamo tada na èelnom mjestu u klubu imao jednog MamiĂŚa (ili èovjeka ala MamiĂŚ), te da je politièka elita grada Zagreba i Hrvatske (a u bivsoj YU je tada preko 60% Hrvata navijalo za Dinamo) stala iza maksimirskog kluba, kao sto je danas stao Bandic, DINAMO BI IMAO DALEKO VISE TITULA OD ZVEZDE I PARTIZANA. Ne bi nmam se dogadjale ni 51, ni 69. kad smo naslove gubili u posljednjim kolima i sudackim namjestaljkama. Ne b i nam se dogodila ni finale kupa 1985 i 1986 kad smo porazeni u finalu izuzetnom sudaèkom pristranoĹĄĂŚu za Zvezdu i VeleĹž, ne bi nam se dogodila ni 1983., najveca kradja u prvenstvu u povijesti YU nogometa, niz sudackih namjestaljki kontra Dinama, koje su u konacnici donjele nasloiv Partizanu. Ne bi nam se dogodila 50 i neka kad je Dinamo pobjedio u Podgorici 3-2, a po dolasku kuci doznao da je utakmica registrirana 2-2. Suci bi se bojali Dinama kao sto ga se boje danas, ane kad su se tada bojali zamjeriti Zvezdi i Partizanu, a Dinamo krali gdje i kad god su mogli. Ne bi nam se dogadjalo da smo svega 4 puta bili prvi, a 15 puta drugi u prvenstvu, kroz sva prvenstva komunisticke Jugoslavije. Ne bi nam se dogadjalo da kao tijekom sezdesetih jednom osvojimo europski kup, pored toga jos jednom igramo finale, a jos jednom i polufinale, po svemu imamo najbolju momcad bivse drzave tijekom tih godina, a da prvaci iste te drzave postaju Zvezda, Partizan, pa èak i Sarajevo i Vojvodina. E ne, nece se to vise nikad desiti, gospodo, najpopularniji hrvatski klub znat ce se s Mamicem na celu suprostaviti takvoj balkanskoj lukavosti. Klin se klinom izbija.
I zato s te strane ne podrzavam takve price kontra Mamica. Zna se kakva pravila vladaju na ovim prostorima. "I tako se treba postaviti. Ne gospon Kranjcar niste bas tak trebali, pa Eduardo je ipak najbolji igrac hrvatske lige", nego KRANJCAR JEBEM TI MATER. To ovdje prolazi, to se odjeknuti, i drugi put ce dobro razmisliti prije nego sto napravi popis gdje ce u prvom planu biti interes njegove obitelji."
SlaŞem se s 90% izreèenog.
Tak je. I Cico je malo pretjeral kaj je - je. On to stalno pokuĹĄava baĹĄ tak zakamuflirati, ali mu baĹĄ ne uspijeva.
fat drummer
16-05-2006, 23:19
a taj ga isto sere... maimÌ je najveÌa zvjer u zvjerinjaku, koja glupost. ťta onda ne ubija ljude kad je takva faca i ne osvaja titulemlateÌi sudce na terenu a pritom ťeveÌi delegatovu Şenu. primitivac i zloèinac pa je kao to okej jer se ne da zajebavat i on bi se kao suprotstavio kraði iz beograda. dajte molim vas, pa ovo je nogomet, i koliko od to bilo iluzorno i naivno titule se moraju osvajat na terenu, a ne u mraènoj ulièici ili zadimljenoj kavani. ako ta legenda dinama misli da bi iblo okej da je dinamo osvajao titule bilokako i svakako onda je i on prepreden, bizantski lukav i balkanski odgojen
*SUPERMAN*
16-05-2006, 23:27
Svaka cast liku na ''slonovskom pamcenju'' ali Cico je vise dao dinamu i hrvatskom nogometu nego ce mamic ikada dati!!! I onda odkuda uopce obraza toj nekulturnoj seljacini koja gleda samo svoje interese(menader od eduarda), da proziva tako Cicu? I to jos na nacin koji si samo on moze priustiti.
Nadalje,sto se tice vugrinca,pa Cico nas je odveo u njemacku sa svojim ''sinekom'',kako ga vi volite nazivati,,i sada mu se sere da je vugrinec bolji. Pa mozda i jest bolji u ovom trenutku ali ako je vec cico igrao kvalifikacije sa jednom momcadi u koju i dalje vjeruje i koja je izborila plasman za prvenstvo,tko mi je taj lik sa ''slonovskim pamcenjem'' ili ona balkancina mamic da njega SADA,napominjem SADA nakon sto smo vec u njemackoj,da njega proziva na racun odabira igraca???
malimrav85
16-05-2006, 23:39
Ma ko je MamiÌ da on Cici Kranjèaru jebe mater? Pa on Cici do koljena nije niti Ìe mu biti ikad! Cico je legenda! A ko je MamiÌ? Po cemu je on sposoban za iťta? Da nema para ne bi nikad niko èuo za njega? Kolko je on uzeo od Balabanovog transfera?A kolko je klub dobio?
Cijenim sve kaj je napravio za Dinamo ali je seljaèina i boli me da je takav na èelu kluba.
*SUPERMAN*
17-05-2006, 00:48
''Dino DrpiĂŚ pokazao Torcidi na Jugu golu straĹžnjicu
Veèeras je Nova TV prikazala snimku koja je oèito nastala na juŞnoj strani maksimirskog stadiona gdje su se nalazili malobrojni navijaèi Hajduka u derbiju sa Dinamom. Snimka prikazuje kako Dino DrpiÌ, ranjivo biÌe zbog prethodnih skandala, pokazuje golu guzicu navijaèima Hajduka, pored kojih je slavljenièka kolona igraèa Dinama sa peharom prolazila. Ovo je samo joť jedan ispad primitivizma u kojemu se natjeèu pojedinci oko Dinama, koji i ne èude previťe kad se imaju ugledati na primitivèinu kao ťto im je izvrťni dopredsjednik MamiÌ, èija "briga za hrvatski nogomet" je prije svega izraz brige za bolju prodaju svojih igraèa (svaka èast genijalnom Da Silvi). MamiÌeve zadnje crtice: 1. opsovao majku izborniku u direktnom prijenosu na TV, 2. navodno zabranio Cici Kranjèaru ulazak u Maksimir, 3. zabranio reprezentativnom golmanu Butini trening na Maksimiru''
Dino je malo priglup ali Mamicu se treba nesto napraviti zbog ovakvog ponasanja...
konzerva
17-05-2006, 00:58
dino je malo isfrustriran jer su mu svi preĹĄli prek Ĺženice...
Lucius Veratius
17-05-2006, 01:11
dino je malo isfrustriran jer su mu svi preĹĄli prek Ĺženice...
Svi su se upisali u listu strijelaca. :smt005
zasto ne spomenes "filijale" nk dinama...kao npr sl.belupo
malimrav85
17-05-2006, 01:39
slaven belupo? Da se mene pita prije bi rekao kamen ili varteks ali ajde, neka bude tako, a nije, opet nisu do koljena zadru i tom naèinu razmiťljanja. Straťno neťto.
fat drummer
17-05-2006, 08:20
koji je ono omjer pobjeda dinama nad savenom proťle sezone i tko je toèno porazio dinamo 3:1 pa je dinamo otiťao u ligu za opstanak? jebeť takvu filijalu...
Ante Gotovina
17-05-2006, 10:41
Da, samo ĹĄto na utakmice Zadra dolazila Torcida navijati kad je bio kraj prvenstva sezone 2003/04. Toga ovdje sigurno nema.
Al dobro, zato su barem popili 7 komada proĹĄle sezone. :smt044
Ante Gotovina
17-05-2006, 10:42
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
pratiĹĄ ti nogomet?
Pratimo ga svi. I vidimo da je Eduardo bolji od Balabana.
face to face
17-05-2006, 11:19
samo naprijed cico, vjerujemo u tebe a da je mamiÌ postojao u bivťoj YU onda bi bio na èelu zvezde ili partizana jer je to takav èovjek
b) Za Sickboya ----- kaj æe ti majica? Ultrasima ne trebaju takva sranja. [I ja bi ju rado imal, al nema veze, na proslavi prvaka sljedeæe godine bumo upiknuli jednu :smt002 ]
Ma nije meni do majice...zaboli me...za to...neg su se kurcili (da prostis na izrazu) kak ce bit 40 000 majica...majicu nebi niti uzeo niti ju obukao...ali me nerviraju neke sheme da ce bit majica za sve, a onda redari bahato uzvracaju da su ih podijelili...
Hvala ti Boze kaj je Inter ispao...i nek ukinu taj klubic vise...bezobrazna gamad...i bas mi je drago kaj je Sibenik usao u prvu ligu...jos jedno zanimljivo gostovanje...i klub na moru koji nece bit hajdukova podruznica kao odvratni Zadar... :smt026 :smt026
*SUPERMAN*
17-05-2006, 14:08
CICIN INTERVJU ZA VJESNIK:
Povratak na stranicu rubrike
Srijeda, 17. svibnja 2006.
Ălanak ispred Ălanak iza Tekstualna, za ispis pogodna verzija
MarkoviĂŚ podrĹžava moj izbor
Zdravko MamiÌ izjavio je da je veÌ u 8.30, na dan kad sam objavljivao sastav, bio kod predsjednika MarkoviÌa da ga podsjeti kako mu je obeÌao da Ìe Eduardo biti siguran putnik za Njemaèku. Mijeťam li se ja, u odabir njegovih pojaèanja?
Stojim iza svojih poteza i znam da Ìu jedino ja snositi odgovornost za njih, tumaèi nogometni izbornik Zlatko Kranjèar, koji je na te rijeèi, meðu ostalim, bio potaknut i time ťto je, zbog nepozivanja dinamovca Eduarda da Silve u reprezentaciju proťlih dana izloŞen paljbi iz svih oruŞja. Meðutim, Kranjèar ni za milimetar ne mijenja stav o razlozima Eduardova nepozivanja.
Dapaèe, kazuje da bi isto tako postupio i da je unaprijed znao na kakve Ìe sve prepreke naiÌi i kakve Ìe sve uvrede èuti, poglavito iz bogatog arsenala Dinamova dopredsjednika Zdravka MamiÌa:
Da se razumijemo u vezi s MamiÌevim prozivkama. Njegov je bijes posljedica toga ťto svoj interes neÌe imati odmah, nego malo kasnije. Za mene sve ostaje isto, ali dajem za pravo svakome da misli drugaèije.
O tomu da je Eduardovim nepozivanjem aktualizirao nedodirljivi status njegova sina Nike, Kranjèar takoðer ima nepobitan stav:
Meni je logièno, ali nije logièno da Niko Kranjèar nekome treba biti kamen spoticanja. Odigrao je sve utakmice za reprezentaciju, bio jedan od boljih igraèa te sudionik plasmana na SP. I ťto bih ja sad trebao uèiniti? Znam samo da jedan Luka ModriÌ, koji je uz Buljata praktièki jedino novo lice u mom izboru, niťta neÌe izgubiti na raèun Nike Kranjèara, samo moŞe dobiti.
O razmahalim interpretacijama predsjednika HNS-a Vlatka MarkoviÌa kako Ìe hitno razgovarati s izbornikom i pokazati mu da je u vezi s Eduardom ozbiljno pogrijeťio, Kranjèar kaŞe:
ÂťI je li se bilo ĹĄto promijenilo?ÂŤ
Na nať upit jesu li uopÌe razgovarali, Kranjèar je uzvratio protupitanjem:
O èemu? Znam samo da mi je rekao da, ťtogod odluèim, stoji èvrsto iza mene. To je rekao u petak kad se vratio s puta i kad se pomislilo da je to bio razlog zbog èega sam pola sata kasnio na konferenciju za novinare kako bih objavio sastav. Normalno da me predsjednik mora podrŞati, jer ja sam doťao do rezultata. I to dobrog.
Kranjèar se ponovno vratio na Eduardovo izostavljanje:
Na kraju Ìe se podvuÌi crta i ocijeniti je li to to. No, da je Eduardo toliko kljuèan za hrvatsku reprezentaciju, a nije odigrao nijednu kvalifikacijsku utakmicu, nije mi jasno zaťto toliko povika. Takoðer mi nije jasno da je vať kolega taj moj postupak izjednaèio s MiljaniÌevim izostavljanjem moje malenkosti sa SP-a 1982. godine. Ja sam tada bio aktivni sudionik kvalifikacija te strijelac nekih vaŞnih pogodaka.
Ne krijuÌi da je èak i njegov sin Niko bio iznenaðen Eduardovim izostavljanjem, tim prije ťto je s njime dobar joť iz Dinama, Kranjèar je rekao:
Zar sam trebao izostaviti Balabana, mnogo èime zasluŞnog, ili moŞda KlasniÌa, OliÌa? Naposljetku, i Boťnjaka, koji je ipak neki drugi tip igraèa i moŞe biti viťestruko iskoriťten, a Eduardo je tek peti napadaè na mojoj ljestvici i pitanje je bi li uopÌe zaigrao.
Kranjèar ne osporava MamiÌevu reakciju:
Trebao je reagirati, slaŞem se, ali korektno, a ne na naèin da se svi trebamo crvenjeti. Dio maksimirske tribine u subotu je uzvikivao uvrede, viťe na raèun tate nego sina Kranjèara:
Nije to uopÌe bila spontana reakcija, nego u dogovoru s ljudima iz vodeÌih redova navijaèa.
GovoreÌi kako se osjeÌa èist pred sobom, prisjetio se joť jednog detalja koji je kod njega dodatno potaknuo inat i borbenost:
ÂťZdravko MamiĂŚ izjavio je da je veĂŚ u 8.30, na dan kad sam objavljivao sastav, bio kod predsjednika MarkoviĂŚa da ga podsjeti kako mu je obeĂŚao da ĂŚe Eduardo biti siguran putnik za Njemaèku. Ĺveliki kuracto je obeĂŚao, tko mu je to mogao obeĂŚati? MijeĹĄamo li se mi, ili ja, u odabir njegovih pojaèanja?ÂŤ
U plejadi novih moguÌih ekshibicija iz Maksimira, Kranjèar raèuna na joť jednu:
UopÌe me ne bi iznenadilo da, primjerice, Buljat iznenada otkaŞe odlazak na SP, jer ne Şeli biti 24. igraè, kao ťto je Niko otkazao BariÌu za Portugal. Pitanje je, meðutim, hoÌe li se raditi o njegovoj volji ili neèijoj tuðoj.
Posebnu smo reakciju kod Kranjèara proizveli rasprostranjenim sumnjama da je Eduarda s popisa zapravo eliminirala visoka politika, ŞeleÌi etnièki èisto hrvatsku reprezentaciju:
Neťto sam naèuo o tome i moja je jedina reakcija veliko zgraŞanje, pogotovo jer se osjeÌam kao graðanin svijeta kojem je svaka segregacija i viťe nego strana.
Na kraju razgovora, Kranjèaru se jako svidjela naťa ideja o tome kojeg igraèa pozvati ako Buljat zaista otkaŞe:
ÂťKaĹžete da zovem Eduarda? Ideja uopĂŚe nije za odbaciti, poglavito nakon svih onih rafala iz Maksimira.ÂŤ
*SUPERMAN*
17-05-2006, 14:10
A sto se tice Mamiceve velike ljutnje zbog ''nepravde'' ucinjene da Silvi,pise u vecernjem: ''Zdravko MamiÌ je zbog nepozivanja Eduarda da Silve na SP moŞda izgubio èak pet milijuna eura, procjenjuju nogometni menadŞeri dobro upuÌeni u nogometnu burzu''
Toliko o tome...
Pa kaj ste mislili da se on brine zbog sirotog Eudarda??...ma jok...pare samo pare...
*SUPERMAN*
17-05-2006, 14:59
Pa kaj ste mislili da se on brine zbog sirotog Eudarda??...ma jok...pare samo pare...
Neki to misle....
Ma seljacina primitivna!
I Mamic i Cico su u jednome slicni...slijede svoje interese...Mamic zeli plasirati Eduarda na trziste i zaradit lovu a Cico svog sineka i takodjer zaradit lovu...budimo realni, niti Eduardo niti Niko ne zasluzuju poziv u reprezentaciju jer ima boljih...Bosnjak, Klasnic, Olic i Balaban su ipak klasa iznad Eduarda a Leko, Vugrinec, N.Kovac pa cak i Safaric i mnogi drugi su bolji od Nike...svaka momcad u kojoj starta Niko Kranjcar je od samog pocetka sa igracem manje...Niko bi mogao igrati prije 20 godina ali u suvremenom nogometu za njega nema mjesta...a sto se tice Eduarda on moze igrati u HNL u ali je fizicki preslab za bilo koju ligu osim mozda Spanjolske i ne znam kako bi se njega moglo ukomponirati u repku...
Ma seljacina primitivna!
Tko...???...Zdravkec...??...ma nije on...nemoguce...svaka bi ga za zeta pozeljela s takvim temperamentom... :smt003
*SUPERMAN*
17-05-2006, 15:07
I Mamic i Cico su u jednome slicni...slijede svoje interese...Mamic zeli plasirati Eduarda na trziste i zaradit lovu a Cico svog sineka i takodjer zaradit lovu...
Dakle izbornik hrvatske reprezentacije gura svog sina u reprezentaciju samo da bi dignuo pare na sljedecem transferu??? Majstore... =D> =D> =D>
konzerva
17-05-2006, 15:09
budimo realni, niti Eduardo niti Niko ne zasluzuju poziv u reprezentaciju jer ima boljih...
:smt005 nek pozovu mene! ja sam najbolji!!!!
I Mamic i Cico su u jednome slicni...slijede svoje interese...Mamic zeli plasirati Eduarda na trziste i zaradit lovu a Cico svog sineka i takodjer zaradit lovu...
Dakle izbornik hrvatske reprezentacije gura svog sina u reprezentaciju samo da bi dignuo pare na sljedecem transferu??? Majstore... =D> =D> =D>
Aj malo logike ubaci i ne shvacaj doslovno...nece direktno zaradit pare, zaradit ce sin...pa svaki jad se uspije prodati cim igra u reprezentaciji
*SUPERMAN*
17-05-2006, 15:24
A to sto ga je zvao i herr Otto u portugal dok je jos bio klinac i sto je otkada je cico izbornik zabio par golova za repku i igrao za reprezentaciju dobro,dakle u rangu svih ostalih je za zanemariti?
I sto cijeli strucni stozer odreduje igrace,a ne samo izbornik je vjerovatno zato sto ce svi dobiti ''komad'' sljedeceg Nikovog transfera?