View Full Version : Nogomet
Vama je valjda jasno da ce od tog transfera u inozemstvo Hajduk i vidjeti mrvice mrvica...jer su dali jaaaakooo malo love za njega...ostatak su dali biznismeni i kojekakvi hohstapleri...koji zele vratiti ulozeni novac...i njima ide glavnina...a Kranjcar ce dobiti nes love...iako sumnjam da ce to biti neka bajna svota...kakva god bila biti ce prevelika...
Onda je igrao puno bolje i potpuno shvacam zasto su ga zvali ali zadnjih godinu dana igra katastrofalno i ne zasluzuje igrat za reprezentaciju...od onda nije nista napredovao nego je samo nazadovao...najbolji je bio u Cirinom Dinamu a poslije se utopio u prosjek Dinama pa Hajduka...sreca njegova sto je Hajduk bio prvak inace bi se za njega puno manje culo
sreca njegova sto je Hajduk bio prvak inace bi se za njega puno manje culo
Zapravo mislim da bi se culo jednako...Zidak i Pezzi su svrsavali na njega jedno godinu, dvije...Pezzi jos uvijek...a Zidak je takav kakav je...okrece se kako vjetar puse...
ajde niko u heerenveen. to je klub za tebe.
malimrav85
17-05-2006, 18:48
Ok,hoĂŚemo prvo razjasnit da Niko u i Real ode neĂŚe ni lipe od tih transfer novaca vidjet nego sve ovisi kakav ĂŚe ugovor dobit. I siguran sam da bi viĹĄe novaca dobivao u npr. Ĺveliki kuracahtaru nego u Lyonu/Romi itd...
Ok,hoæemo prvo razjasnit da Niko u i Real ode neæe ni lipe od tih transfer novaca vidjet nego sve ovisi kakav æe ugovor dobit. I siguran sam da bi viÅ¡e novaca dobivao u npr. Åveliki kuracahtaru nego u Lyonu/Romi itd...
Ak je ovo bilo upuceno meni htio bi reci da nisam rekao na koji ce nacin dobit novce nego samo da ce ih dobit....nije mala placa u Realu al mislim da se ne moramo brinuti da ce tamo otici :smt003
fat drummer
17-05-2006, 19:31
ma potpisat ĂŚe za barcu i rela istodobno.... i lyon i milan... i juve i chelsea
malimrav85
17-05-2006, 19:36
Ok,hoĂŚemo prvo razjasnit da Niko u i Real ode neĂŚe ni lipe od tih transfer novaca vidjet nego sve ovisi kakav ĂŚe ugovor dobit. I siguran sam da bi viĹĄe novaca dobivao u npr. Ĺveliki kuracahtaru nego u Lyonu/Romi itd...
Ak je ovo bilo upuceno meni htio bi reci da nisam rekao na koji ce nacin dobit novce nego samo da ce ih dobit....nije mala placa u Realu al mislim da se ne moramo brinuti da ce tamo otici :smt003
Ăija placha u realu nije mala?
[quote="Mali Mrav 85":28txz0j0]Ok,hoæemo prvo razjasnit da Niko u i Real ode neæe ni lipe od tih transfer novaca vidjet nego sve ovisi kakav æe ugovor dobit. I siguran sam da bi viÅ¡e novaca dobivao u npr. Åveliki kuracahtaru nego u Lyonu/Romi itd...
Èija placha u realu nije mala?[/quote:28txz0j0]
Pa nogometasa....meni su to sve ogromne svote
malimrav85
17-05-2006, 19:47
Ma ogromne...
Gle siroèeka Balacka za 130.000 ⏠tjedno...
ma potpisat æe za barcu i rela istodobno.... i lyon i milan... i juve i chelsea
Mislim da ce biti prvi nogometas u povijesti koji ce igrati u 4 kluba istodobno...uostalom ima ga dosta... :smt003
Talijanceki na SP-u nastupaju u Dolce & Gabbani...jebenica....zasto nasi ne uzmu recimo Burberry...ili...Paul & Shark... :smt004
Eduardo unutra, Balaban van...
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
pratiĹĄ ti nogomet?
To bi ja tebe trebao pitati ? Kaj se smijeĹĄ koji qrtz, poznat si po svom znanju!
Kaj je taj balaban koji qrtz napravio za hrvatsku repku ove godine ili proĹĄle?
Da Silva je bar igrao u mladoj i zabija ko lud...
Cro,ajd malo pogledaj snimke iz kvalifikacija za ovo i proĹĄlo SP
Kaj je MTĂ???
Meðimurska trikotaĹža Ăakovec :smt003
*SUPERMAN*
17-05-2006, 20:55
AJMO TOPNICI!!!!
http://img220.imageshack.us/img220/7374/arsenalcrest1rr.gif
Ma kakvi topnici, ĹĄugavi Englezi!
FORZA BARCA!
Da bar mogu ispasti i jedni i drugi...al kad nemogu nek Barca bude prvak...Arsenal mi se ipak vise gadi... :smt078
kyzer soze
17-05-2006, 21:11
Ma kakvi topnici, ĹĄugavi Englezi!
o da arsenalovci su pravi englezi...kolko ih ono igra u prvih 11? :smt017
O.T. svesrdno se nadam da ĂŚe topnici spizdit barcu prek pireneja :smt003
[quote="fat drummer":3r2lhck3]i ne samo to... postoje klubovi (zadar) koji su i viĹĄe nego filijala drugim klubovima (hajduk).. zadar na svom terenu remizira protiv dinama i rezultatski niti pozicijski na tablici ne dobiva niĹĄta niti niĹĄta gubi, a ono slavlje, ljudi uletavaju na teren. usput, hajduk je zbog toga osvojio prvenstvo. i joĹĄ jedan usput - hajduk je kolo ili dva prije toga na poljudu pojeo zadar koji 5:1
zasto ne spomenes "filijale" nk dinama...kao npr sl.belupo
Da, samo ĹĄto na utakmice Zadra dolazila Torcida navijati kad je bio kraj prvenstva sezone 2003/04. Toga ovdje sigurno nema.
Al dobro, zato su barem popili 7 komada proĹĄle sezone. :smt044[/quote:3r2lhck3]
pa naravno da ce navijat protiv dinama, pa to je torcida, ne bi bilo normalno da navijaju za dinamo...
a jos nesto
dinamo je prosle godine gubio od svega i svacega,pa je morao i od slavena
da je zadar bio u 1 hnl ove sezone, sigurno bi bio problem hajduku
Pa nemogu vjerovati da ovo nije bio gol...smradovi :smt013
Ma fuj...
(reakcija na arsenalov gol)
Zakaj, da nije neregularan ili ĹĄtoveĂŚ?
Zakaj, da nije neregularan ili štoveæ?
Ne, zabili su ga...ta sitnica me smeta...
Napokon...gol...za Barcu...
Evo i drugog...pozderi se sugavi Arsenalu... :smt019
ha-ha..
èajoljupci puse qrtz.. :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
malimrav85
17-05-2006, 23:43
ha-ha..
viĹĄe kroasani...
ha-ha..
viĹĄe kroasani...
he, imas pravo..
malimrav85
17-05-2006, 23:52
Htio bi bit ovaj klinac na Giulyevim ramenima...
:smt001
Htio bi bit ovaj klinac na Giulyevim ramenima...
:smt001
pervert... :smt016
Bome su lijepi golovi bili :smt001
sve pohvale barci, stvarno su zasluzili ovo.
predivna momcad. :smt023
Cro,ajd malo pogledaj snimke iz kvalifikacija za ovo i proĹĄlo SP
Ajd ti malo ukljuèi tv i gledaj NOGOMET... A ne badminton... Ne znam kaj ti gledať ...
MoŞda onda ne bi prièao gluposti i "proslavio" se na ovom topicu sa svojim tvrdnjama...
Zakaj, da nije neregularan ili štoveæ?
Bio si jedan od galamdžija protiv "èarobnjaka" cijelo vrijeme, stalno nešto nije štimalo.
Sad budi pošten, pogledaj snimku i priznaj da faula nije bilo, tj. jedva da su se i taknuli.
Dakle da, posredno je gol neregularan.
Iako sam rekao da mi je svejedno, pa neka pobjedi bolji, jer su mi uz Man Utd ova dva kluba najdraži od stranih, drago mi je da je to Barca. Znam da je ovo Moggijevo maslo i suci su potkupljeni, vjerojatno je i Dinamo iz Zagreba imao svoje prste u ovome (naposlijetku, dalo se išèitati iz Kužeovih rijeèi da je sve namještaljka), ali ipak, skromnog sam mišljenja da je nogomet pobijedio (baš kao i prošle sezone).
Bravo za Markusa koji je prije par mjeseci predviðao Arsenal ovako daleko dok su ga svi pljuvali. :smt023
Znam da je ovo Moggijevo maslo i suci su potkupljeni, vjerojatno je i Dinamo iz Zagreba imao svoje prste u ovome (naposlijetku, dalo se iťèitati iz KuŞeovih rijeèi da je sve namjeťtaljka), ali ipak, skromnog sam miťljenja da je nogomet pobijedio (bať kao i proťle sezone).
nemoj da te goran cuje...
Zakaj, da nije neregularan ili ĹĄtoveĂŚ?
Bio si jedan od galamdŞija protiv "èarobnjaka" cijelo vrijeme, stalno neťto nije ťtimalo.
Sad budi poĹĄten, pogledaj snimku i priznaj da faula nije bilo, tj. jedva da su se i taknuli.
Dakle da, posredno je gol neregularan.
Iako sam rekao da mi je svejedno, pa neka pobjedi bolji, jer su mi uz Man Utd ova dva kluba najdraŞi od stranih, drago mi je da je to Barca. Znam da je ovo Moggijevo maslo i suci su potkupljeni, vjerojatno je i Dinamo iz Zagreba imao svoje prste u ovome (naposlijetku, dalo se iťèitati iz KuŞeovih rijeèi da je sve namjeťtaljka), ali ipak, skromnog sam miťljenja da je nogomet pobijedio (bať kao i proťle sezone).
Bravo za Markusa koji je prije par mjeseci predviðao Arsenal ovako daleko dok su ga svi pljuvali. :smt023
Jednu nanosekundu sam se pitao hu d fak iz Maki, a onda sam se sjetio da je kima promijenio nick :smt003
Faul je bio jednako ko i ono Ĺveliki kuracevèenko na Puyolu u polufinalu.
mali zubo nije bať briljiro al ajde èestitke barci :smt006
evo da se i ja malo igram izbornika. Da sam izbornik, promijenio bi sustav igre, s 3-5-2 u 4-2-3-1 jer 3-5-2 viťe nitko ne igra u europi, osim nas i srba. mislim da bi se naťi igraèi prilagodili jer neki od njih nisu u Şivotu igrali 3-5-2 u svojim klubovima. sastav: butina na golu, desni bek-ťimiÌ, dva stopera-r.kovaè i ťimuniÌ, lijevi bek-babiÌ, 2 zadnja vezna n.kovaè i tudor, desno krilo-srna, fantasista-glavni kreator-modriÌ(vugrinec), lijevo krilo-da silva, ťpica-prťo. mislim da bi s takvim sustavom naťa krila bila jako uèinkovita, pogotovo srna koji ne bi trebao misliti na obranu jer mu leða èuva ťimiÌ. mnogi Ìe reÌi da eduardo nije krilo, ali on to moŞe odigrati jer je brz, dobar dribler i ima dobar centarťut. s takvim krilima koja imaju dobar centarťut, profitirao bi prťo koji jako dobro igra glavom. dakle, golman je ok, obrana solidna, napad i ofenzivni vezni jako dobri, jedino bi me muèila dva zadnja vezna jer nisu dovoljno kreativna i zato bi moŞda povukao modriÌa na mjesto n.kovaèa i stavio vugrinca na mjestu modriÌa i dobio kombinaciju zadnjih veznih neťto kao arsenal-gilberto(razbijaè) fabregas(kreativac). mojih 23: butina, runje, didulica, ťimiÌ, buljat, r.kovaè, ťimuniÌ, tomas, biťÌan(kad bi htio), babiÌ, ťeriÌ, n.kovaè, tudor, j.leko, vranjeť, srna, boťnjak, modriÌ, vugrinec, eduardo, oliÌ, prťo, klasniÌ. eto toliko.
*SUPERMAN*
18-05-2006, 01:09
:smt006
Iako je ronaldinho malo razocarao u finalu,pobijedila je najbolja momcad ove sezone,a sto je bitnije i momcad koja nalijepse igra!
Bravo BARCA!
o da arsenalovci su pravi englezi...kolko ih ono igra u prvih 11? :smt017
JoĹĄ uvijek je klub registriran u Londonu... :smt002
A èiji bi onda bil Dinamo?
fat drummer
18-05-2006, 10:13
e nisam juèer gledao utakmicu... kolko je rijeka dobila? èak nih ni kombinirana momèad arsenala i barcelone ne moŞe dobit!
Åveliki kuractogod da sam od juèer naveèer do sad proèitao, èuo ili s kim god razgovarao, svi se zakaèili na osrednju Ronaldinhovu predstavu, a nitko da bi sluèajno spomenuo Henryevo kmetovsko promaÅ¡ivanje (dva) zicera, Å¡to bi valjda i Prišè zabio. Samo se pitam kako bi Kaka ili Pirlo odigrali da ih se odjednom i to u finalu LP stavi u samu Å¡picu napada, neÅ¡to Å¡to nikad ne igraju; kriv je Rijkaard jer se zasro i umjesto da pusti da se Arsenal prilagodi Barcinoj igri, napravio obrnuto. Ali Å¡to jest, jest, majstorski je pogodio izmjene.
Ronaldinho je i u osrednjem nastupu bolji od gotovo svih na terenu, a Ljunberg mu je još uvijek dužan cenera za onaj vrtuljak po desnom krilu u prvom poluvremenu.
Starfish
18-05-2006, 10:36
Henryevo kmetovsko promašivanje (dva) zicera...
:smt016
Ja sam apsolutno revoltirana sramotnim stvarima kojim smo juèer bili svjedoci.
Iviæ - Bijela košulja s tankim plavim okomitim prugama i na to indigo-plava kravata s crvenim toèkama!!!
PLAVA KRAVATA S CRVENIM TOÈKAMA!!!!
Mariæ - LILA košulja i kravata s ROZIM PRUGAMA!!!!!!!!
Pomozi Bože...
:smt016
Iviæ - Bijela košulja s tankim plavim okomitim prugama i na to indigo-plava kravata s crvenim toèkama!!!
Pomozi Bože...
She is baaaaaack...
=D> =D> =D>
Napokon...
IviÌ - Bijela koťulja s tankim plavim okomitim prugama i na to indigo-plava kravata s crvenim toèkama!!!
PLAVA KRAVATA S CRVENIM TOĂKAMA!!!!
MariĂŚ - LILA koĹĄulja i kravata s ROZIM PRUGAMA!!!!!!!!
Pomozi BoĹže...
Ăemu sad ovo ovdje? :-k
Èemu sad ovo ovdje? :-k
Ne smijes preispitaivati nogometne analize SF...nikako :smt018...komentar joj je na mjestu...
Starfish
18-05-2006, 11:09
A baš se moram pravit da razumijem nogomet? :smt003
Ma, može, nema problema...
Tekma je bila solidna. Ono. Kuiš. Buraz. Ne. Razbili su ih. Mislim, nisu ih razbili, al su, ono, buraz, bili su bolji. Mislim, Ronaldino i onaj drugi. Da.
Ja fakat kužim nogomet. Ono. Ne.
:smt012
Najbolji potez veèeri su bili oni crveni konfeti i papirièi koji su izletjeli na kraju....
weeeeeeeeeeeeeee....
*trep* *trep*
*does a happy dance*
:smt050
A baš se moram pravit da razumijem nogomet? :smt003
Ma, može, nema problema...
Tekma je bila solidna. Ono. Kuiš. Buraz. Ne. Razbili su ih. Mislim, nisu ih razbili, al su, ono, buraz, bili su bolji. Mislim, Ronaldino i onaj drugi. Da.
Ja fakat kužim nogomet. Ono. Ne.
Najbolji potez veèeri su bili oni crveni konfeti i papirièi koji su izletjeli na kraju....
weeeeeeeeeeeeeee....
*trep* *trep*
*does a happy dance*
:smt050
:smt005 :smt005
Nakon citanja hrpetine goranovih gluposti...ovo je dobrodoslo...
\:D/ =D> =D>
A kaj sam ja Bogu skrivil da moram ovo èitati? :smt017 :smt003
A kaj sam ja Bogu skrivil da moram ovo èitati? :smt017 :smt003
Upisao si pravni fax...to je Bogu dosta...da te ne voli...
MinesweePer
18-05-2006, 11:32
vidjeli smo u polufinalu i finalu da ronaldinjo i nije takav bog, jednostavno nije niťta posebno pokazao ni protiv milana (osim onih par puta ťto je gattusa syebo) a niti juèe protiv arsenala. Şao mi je ťto je barca dobila, a ne arsenal. i ona silna barcina dodavanja nakon sto su poveli - to nije nogomet!
vidjeli smo u polufinalu i finalu da ronaldinjo i nije takav bog, jednostavno nije ništa posebno pokazao ni protiv milana (osim onih par puta što je gattusa syebo) a niti juèe protiv arsenala. žao mi je što je barca dobila, a ne arsenal. i ona silna barcina dodavanja nakon sto su poveli - to nije nogomet!
Meni je bas to bilo najsladje...oni arsenalovi bogeci trce za loptom...a nemreju do nje... \:D/ \:D/
malimrav85
18-05-2006, 11:54
vidjeli smo u polufinalu i finalu da ronaldinjo i nije takav bog, jednostavno nije niťta posebno pokazao ni protiv milana (osim onih par puta ťto je gattusa syebo) a niti juèe protiv arsenala. Şao mi je ťto je barca dobila, a ne arsenal. i ona silna barcina dodavanja nakon sto su poveli - to nije nogomet!
Meni je bas to bilo najsladje...oni arsenalovi bogeci trce za loptom...a nemreju do nje... \:D/ \:D/
Nego kaj je to ako nije nogomet? Trebali su ima Ĺžute podijelit jer zbunjuju arsenalovce
Nego kaj je to ako nije nogomet? Trebali su ima žute podijelit jer zbunjuju arsenalovce
Da se za to dijele zuti kartoni...vise od pola HNL-a dobilo bi zute za zbunjivanje Polovanca onih sezona dok je igrao u Dinamu...
Uvijek zbunjen...uvijek smeten...Polovanec dijete kreten... :-({|= \:D/
vidjeli smo u polufinalu i finalu da ronaldinjo i nije takav bog, jednostavno nije ništa posebno pokazao ni protiv milana (osim onih par puta što je gattusa syebo) a niti juèe protiv arsenala. žao mi je što je barca dobila, a ne arsenal. i ona silna barcina dodavanja nakon sto su poveli - to nije nogomet!
Ne razumijem èemu konstantno ogorèenje spram tog èovjeka, kao da je on kriv što svakakva kvazinovinarska i reporterska piskarala i laprdala vole kako pisati, tako i prièati bajke - on samo igra nogomet i zabavlja se.
Bit æe minesweeperu da zaboravljaÅ¡ tko je i kako namjestio gol protiv Milana; ako æemo ovim tvojim drumom, nije ni Åveliki kuracevèenko bogzna Å¡to pokazao, "osim" onog majstorskog bjega Puyolu i poniÅ¡tenog gola - "samo" to. Pa ipak, sumnjam da je izostala tvoja izjava kako je Åveliki kuraceva majstor - a na utakmici nije uèinio viÅ¡e apsolutno niÅ¡ta.
Normalno da Ronaldinho nije bOG - bOG igra puno lošije :smt003
A što se tièe ove opaske o dodavanjima :smt005 x 1 000 000 !!!
Èovjeèe, navijaš za klub koji èeka da se gol zabije sam od sebe, na èelu s trenerom koji taktiku bazira na "u 88. se nešto mora dogoditi, tada smo najjaèi". Iako se slažem da to što je Barca radila na kraju i nije neka ljepota za oko, nemoj bit smiješan. Bez uvrede. :smt006
Nego kaj je to ako nije nogomet? Trebali su ima žute podijelit jer zbunjuju arsenalovce
Èeka se Goranovo ekspertno tumaèenje zabranjenih finti! :smt003
pa. barca je zaslužila
ali.. pitanje je kaj bi bilo da je sudac pustio prednost i dao barci gol. arsenal je do tad igrao sjajno i bila bi još bolja tekma. i pitanje je da li bi barca na kraju bila pobjednik.
a eto sudac je tak odluèio al mogo je i drukèije.
lehman je napravio glupost jer mogao je pustit eto'o-a da zabi gol i bok. ovak su se morali muèit cijelu tekmu i umarat i zadnjih 10 minuta su umirali na terenu. a i wenger im nije pomogao. umjesto da je bacio sve u napad on je igrao istom formacijom. usprkos tome, arsenal je igrao dobro. neko vrijeme i bolje od barce. imali su u drugom 2 dobre šanse, hleba i još bolju henrya. henry je mogao odluèiti tekmu, imao je 2 mrtve, 2 put je bio sam pred valdezom i nije pogodio. on je veliki igraè ali je još jednom pokazao da nije za velike utakmice.
navodno wenger pizdi da je gol prvi etoa bio iz ofsajda. ali goran mariæ je rekao suprotno i njemu vjerujem. :smt003
kaj se tièe ronaldinha. on je B.O.G. minesweeperu ne bi se složio s tobom da on nije nikaj posebno. juèer nije odigrao nešto ali opet on svakim potezom pokazuje da je poseban igraè i da nije s ovog planeta.
što se tièe barcinih dodavanja, to baš je i gušt nogometa. bolje to neg neka nabacivanja u prazno ili silovanje lopte a ne znaš što'š s njom
drago mi je zbog barce, dugo su èekali. ali opet žao mi je i arsenala, jer su se lavovski borili...
svaka èast wengeru, uveo je puno mladih i napravio super ekipu. ak zadrže henrya sl. godine mogu puno
Nego kaj je to ako nije nogomet? Trebali su ima Ĺžute podijelit jer zbunjuju arsenalovce
Ăeka se Goranovo ekspertno tumaèenje zabranjenih finti! :smt003
to nisu zabranjene finte.juèer je sve bilo dobro,osim suca
Ajde da se jednom više-manje složimo. Ali hej, moglo je bit i gore - recimo da je Strahonja sudio.
Sad sam slušao intervju s Henryem. Mislim, koje je frajer govno; Lehmann nije trebao dobiti crveni jer je Eto'o bio u ofsajdu i zato je Arsenal ošteæen. Meðutim, kada je Eboue pao kao pokošen, nièim izazvan, e to se ne spominje, pa ni gol kao takav.
Doza samokritiènosti: 0
Karakteristièna životna dob: 6 godina
Lehman nije trebao dobit crveni jer je trebao poĹĄtivat prednost i priznat gol
Jasno je to meni, hvala na tumaèenju.
Thierryu nije.
Meðutim, kada je Eboue pao kao pokoťen, nièim izazvan, e to se ne spominje, pa ni gol kao takav.
bas tako...
seru da je larson dodao loptu ettou, a da je on bio u zaledju...a ovo ne spominju
Lucius Veratius
18-05-2006, 22:55
i ona silna barcina dodavanja nakon sto su poveli - to nije nogomet!
To je isto odlika velikih momèadi. Arsenal nije mogao jedno dvije minute doÌi do lopte, pa je onda uspio nakratko. To je drŞanje lopte za mene bilo fascinantno, ma koliko god mnogi to smatralo papèinskim. Koliko joť momèadi moŞe protiv Arsenala drŞati loptu dvije minute, a da im je Arsenal nikako ne moŞe oduzeti?
fat drummer
19-05-2006, 00:11
rijeka... rijeka je jednom cijelo prvenstvo drŞala loptu u nogama bez da ju je itijedna protivnièka momèad ikad dotaknula
Lucius Veratius
19-05-2006, 00:13
Uzeo si Goranu post iz prsta. :smt003
Ronaldinho je i u osrednjem nastupu bolji od gotovo svih na terenu, a Ljunberg mu je još uvijek dužan cenera za onaj vrtuljak po desnom krilu u prvom poluvremenu.
bas, a u prilog ronaldinhovom umijecu dovoljno govori dojam da je ljunberg jucer bio odlicno raspolozen, mozda cak najbolji pojedinac arsenala.
Pomozi Bože...
ovo se dogodi kad se zene upletu u nogometne spike. :smt003
i ona silna barcina dodavanja nakon sto su poveli - to nije nogomet!
To je isto odlika velikih momèadi. Arsenal nije mogao jedno dvije minute doæi do lopte, pa je onda uspio nakratko. To je držanje lopte za mene bilo fascinantno, ma koliko god mnogi to smatralo papèinskim. Koliko još momèadi može protiv Arsenala držati loptu dvije minute, a da im je Arsenal nikako ne može oduzeti?
Dobro, moraš uzet u obzir da su se jako umorili zbog igraèa manje (barem se time mogu pravdati), ali svejedno, mislim da im niti taj jedan ne bi mnogo pomogao. Iako, ne razumijem kako se taj igraè više, tj. manje koristio, kada Arsenal ionako nije napadao, a Marquez i Puyol su stalno stajali pozadi s Henryem, što nas ostavlja s omjerom 8:8 na Arsenalovoj polovici, ne raèunajuæi tu naravno, golmane.
Isto tako, uvijek slušam kako Englezima pogoduje kiša jer na njoj znaju igrati; meðutim, odjednom postaje iznimno zajebana kada ti momèad s 28 naèina igranja obrane pušta protiv vjerojatno najboljeg napada na svijetu.
Ne bi ja uopæe ovoliko trubio o toj tekmi da cijeli dan ne slušam kako je svima najednom "Engleza" jako žao, a da su ostali kompletni, sigurno bi pobijedili! Dajte molim vas, trla baba lan... da su gubili 1:0, primili bi još koji iz kontre, a pitanje koliko bi Henry uz onakvo raspoloženje zabio, da je uopæe i došao u priliku.
Lucius Veratius
19-05-2006, 02:37
ali svejedno, mislim da im niti taj jedan ne bi mnogo pomogao.
Ne bi ja uopĂŚe ovoliko trubio o toj tekmi da cijeli dan ne sluĹĄam kako je svima najednom "Engleza" jako Ĺžao, a da su ostali kompletni, sigurno bi pobijedili! Dajte molim vas, trla baba lan... da su gubili 1:0, primili bi joĹĄ koji iz kontre, a pitanje koliko bi Henry uz onakvo raspoloĹženje zabio, da je uopĂŚe i doĹĄao u priliku.
Upravo to. Meni to isto ide na Ĺživce i 99% sam siguran da Ettovom golu nije prethodio offside, ali nikako da puste snimku iz drugog kuta.
Svima takvima s tim spikama mogu poruèiti - da je moja baba muťko imala bi qrtz. :smt003
*SUPERMAN*
19-05-2006, 13:11
Sve to stoji ali ipak je presudni faktor bio iskljucenje lehmanna i to ne zbog igraca vise vec zbog rezervnog glmana arsenala koji je po meni kriv za 2. gol,a i prvi je moga bolje zatvoriti kut...
Ali barca je bolja momcad tako da je to zasluzeno...
Baby Girl
19-05-2006, 13:15
unatoc tome kaj je barca vjecni rival mog najkluba (*natpis u busu pored 1.c je najbolji, svi ostali smrde mode on*Real 4ever :smt003 *natpis u busu pored 1.c je najbolji svi ostali smrde mode off*), happy sam kaj su pobjedili, i zasluzili su! :smt004
*SUPERMAN*
19-05-2006, 13:17
unatoc tome kaj je barca vjecni rival mog najkluba (*natpis u busu pored 1.c je najbolji, svi ostali smrde mode on*Real 4ever :smt003 *natpis u busu pored 1.c je najbolji svi ostali smrde mode off*), happy sam kaj su pobjedili, i zasluzili su! :smt004
Mrzim Real...
Sve to stoji ali ipak je presudni faktor bio iskljucenje lehmanna i to ne zbog igraca vise vec zbog rezervnog glmana arsenala koji je po meni kriv za 2. gol,a i prvi je moga bolje zatvoriti kut...
Držim da golman nije bio problem. Ako si gledao usporenu snimku prvog gola, mogao si vidjeti da je Eto'o puknuo tik pored golmanove noge i da ovaj nije mogao ništa; èak mislim da je bilo lakše gaðat kroz noge nego ovo što je Eto'o pogodio, a da je ih je golman još više raširio... prava rupetina :smt003
A kod drugog gola je Belleti èini mi se imao i dosta sreæe, jer ako se dobro sjeæam, lopta nije niti išla u gol, veæ je promijenila smjer udarivši u Almunijinu nogu, tako da...
Baby Girl
19-05-2006, 13:21
Mrzim Real...
:smt019 :smt019 :smt019
:smt003
*SUPERMAN*
19-05-2006, 13:40
Kod prvog gola je moga bolje zatvoriti blizi kut i eventualno istrcati na loptu. Kod drugog akoo me pamcenje dobro sluzi lopte je isla ravno u golmana,a sklizla mu je ispod kurca...
Kod drugog mu se gotovo sam siguran odbila od noge i promijenila smjer - doduše, to se vidjelo samo iz jednog kuta.
No ako ti misliš da je moga... Možda je moga, ne znam - neæemo nikad saznat. :smt001
ma jadan almunia, nije ni znao da æe igrat, tj. mislio. kod prvog nije mogo niš jer mu je eto'o prebrzo izletio i kud bi pogodio da æe mu pogodit baš onaj suludi kut. drugog se ne sjeæam, morao bi ga vidit ponovo.
kriv je lehman jer je zajebao. eto'o ga proðe a ovaj ga hvata rukom-ono, neš' ti meni proæ. e sad ovo ono o ronaldinhu. baš je on izbacio tu loptu za eto'oa kojom je izbacio cijelu arsenalovu obranu iz igre.
zajebo je i hauge kaj je i sam priznao. veli da nije pratio ostatak akcije. bila bi zanimljivija tekma da je ostalo 11 na 11 i 1-0 al pitanje je dal' bi arsenal pobijedio.
barca je zaslužila a i arsenal bi, da je uspio.
navodno rijeka kupuje wanchopea.. :smt005
ovo sa transferima moguæim mi je postalo upravo smiješno.. ko da hrvatska postaje eldorado za stare igraèe koji su prošli svoje. kaj ne kupe neke osrednje al korisne.
mah.
kranjèar nejde u herenveen, možda èeka neki jaèi klub.. :smt003
Almunia je sigurno mogao bolje reagirati kod prvog primljenog gola, buduæi da vratari (znam to i sam sam golman) uvijek u ovakvim situacijama moraju zatvoriti PRVI KUT, a drugi ko ga *ebe, to nije njegov dio posla. Morao je izaæi još pola metra te nekih tridesetak centimetara u svoju desnu stranu te bi sigurno refleksno nogom u padu obranio udarac. Drugi pogodak je išao u mrežu Alumnia je pokrio prvi kut, no opet ne u cijelosti, zapravo išao je prekasno zbog èega je i ostao u raskoraku te mu se lopta odbila od unutarnje strane desne noge i završila u mreži. Da je pokrio ranije prvi kut ne bi ostao u raskoraku te bi uspio skupiti nogu dovoljno da odbije Belletijev udarac.
A vezano uz nešto drugo. Niku prasaca/fantazistu. Kad su govorili da je Bog(kad je postao kapetan Dinama) jedan sam od prvih koji je rekao da ima višak kilograma, no za svoje godine i iskustvo das igra fantastièno i da je veliki talent. Kad ga je Mamiæ napao da nema srca, da je debel, rekao sam da nije on kriv što je debel, nego TRENERI iz Dinamove škole koji mu nisu usadili naviku trèanja, nego ga tretirali kao Cicinog sina. U Hajduku je odigrao debelo ispod svog možda i umjetno napuhanog renomea, no ne treba zaboraviti da nije imao ni s kim igrati. Ili mislite da su Blatnjak, Gal, Režiæ, Hrgoviæ, Cimirotiè i slièni igraèi. Svjetsko prvenstvo mu je posljednja prilika. I ja neæu reæi ni rijeè protiv ni za Niku do utakmica na SP. On u tri utakmice u skupini MORA imati tri asistencije i jedan gol. Onda nitko ne može ništa reæi protiv njega. Ako bude loš protiv Japana(realno Hrvatska može dobiti Japan pa da igra i jedanaest debelih Kranjèara u prvoj momèadi) onda protiv Australije NE SMIJE IGRATI. I ne zaboravimo jednu stvar. On je, ako se ne varam '84. godište, koliko li onda jedan Robert ili Niko Kovaè, Klasniæ, pa i Tudor imaju više iskustva. Sigurno je da mali zna igrati pitanje je hoæe li pokazati. A mislim da ima pravo nastupiti u prvih jedanaest na SP, ali isto tako da mu je to i posljednja šansa koju mu treba dati.
Da znam post je dug, ali dugo me nije ni bilo, pa nadoknaðujem :smt003
unatoc tome kaj je barca vjecni rival mog najkluba (*natpis u busu pored 1.c je najbolji, svi ostali smrde mode on*Real 4ever *natpis u busu pored 1.c je najbolji svi ostali smrde mode off*), happy sam kaj su pobjedili, i zasluzili su!
=D> =D> =D>
Mrzim Real...
:smt019 :smt019 :smt019
=D> =D> =D>
evo da se i ja malo igram izbornika. Da sam izbornik, promijenio bi sustav igre, s 3-5-2 u 4-2-3-1 jer 3-5-2 viťe nitko ne igra u europi, osim nas i srba. mislim da bi se naťi igraèi prilagodili jer neki od njih nisu u Şivotu igrali 3-5-2 u svojim klubovima. sastav: butina na golu, desni bek-ťimiÌ, dva stopera-r.kovaè i ťimuniÌ, lijevi bek-babiÌ, 2 zadnja vezna n.kovaè i tudor, desno krilo-srna, fantasista-glavni kreator-modriÌ(vugrinec), lijevo krilo-da silva, ťpica-prťo. mislim da bi s takvim sustavom naťa krila bila jako uèinkovita, pogotovo srna koji ne bi trebao misliti na obranu jer mu leða èuva ťimiÌ. mnogi Ìe reÌi da eduardo nije krilo, ali on to moŞe odigrati jer je brz, dobar dribler i ima dobar centarťut. s takvim krilima koja imaju dobar centarťut, profitirao bi prťo koji jako dobro igra glavom. dakle, golman je ok, obrana solidna, napad i ofenzivni vezni jako dobri, jedino bi me muèila dva zadnja vezna jer nisu dovoljno kreativna i zato bi moŞda povukao modriÌa na mjesto n.kovaèa i stavio vugrinca na mjestu modriÌa i dobio kombinaciju zadnjih veznih neťto kao arsenal-gilberto(razbijaè) fabregas(kreativac). mojih 23: butina, runje, didulica, ťimiÌ, buljat, r.kovaè, ťimuniÌ, tomas, biťÌan(kad bi htio), babiÌ, ťeriÌ, n.kovaè, tudor, j.leko, vranjeť, srna, boťnjak, modriÌ, vugrinec, eduardo, oliÌ, prťo, klasniÌ. eto toliko.
19-05-2006, 15:32
kako je pletikosa skurio majmuna drpiĂŚa:
skinuti gaĂŚe pa pokazati lice nije baĹĄ lako...
:smt005
i kad se veĂŚ spominje, real je smeĂŚe! :smt006
kad se svi zelite igrati izbornika...evo vam...
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 7/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/sp_nogomet/544237/index.do)
malimrav85
19-05-2006, 16:11
i kad se veĂŚ spominje, real je smeĂŚe! :smt006
pa osim kaj je najvjerovatnije najveĂŚi klub svih vremena,smeĂŚe je
i kad se veæ spominje, real je smeæe! :smt006
Smeæe je sad...jer imaju glupu politiku...kaj se tice dovoðenja igraca ili trenera...zele zvijezde u momcadi i misle da ce im to donijeti trofeje (mogli su nes nauciti od dinama prosle sezone :smt003 :smt002 )...ali inace je najtrofejniji klub u europi...
Baby Girl
19-05-2006, 16:59
SmeÌe je sad...jer imaju glupu politiku...kaj se tice dovoðenja igraca ili trenera...zele zvijezde u momcadi i misle da ce im to donijeti trofeje (mogli su nes nauciti od dinama prosle sezone :smt003 :smt002 )...ali inace je najtrofejniji klub u europi...
mudro zboris! al nikad vise Reala kakav je bio kad sam ja zavrsavala osnovnjak....hierro, morrientes, raul :smt007 , redondo, campo :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 anelka :smt002 ...kog sam zaboravila... :smt017
evo da se i ja malo igram izbornika. Da sam izbornik, promijenio bi sustav igre, s 3-5-2 u 4-2-3-1 jer 3-5-2 više nitko ne igra u europi, osim nas i srba. mislim da bi se naši igraèi prilagodili jer neki od njih nisu u životu igrali 3-5-2 u svojim klubovima. sastav: butina na golu, desni bek-šimiæ, dva stopera-r.kovaè i šimuniæ, lijevi bek-babiæ, 2 zadnja vezna n.kovaè i tudor, desno krilo-srna, fantasista-glavni kreator-modriæ(vugrinec), lijevo krilo-da silva, špica-pršo. mislim da bi s takvim sustavom naša krila bila jako uèinkovita, pogotovo srna koji ne bi trebao misliti na obranu jer mu leða èuva šimiæ. mnogi æe reæi da eduardo nije krilo, ali on to može odigrati jer je brz, dobar dribler i ima dobar centaršut. s takvim krilima koja imaju dobar centaršut, profitirao bi pršo koji jako dobro igra glavom. dakle, golman je ok, obrana solidna, napad i ofenzivni vezni jako dobri, jedino bi me muèila dva zadnja vezna jer nisu dovoljno kreativna i zato bi možda povukao modriæa na mjesto n.kovaèa i stavio vugrinca na mjestu modriæa i dobio kombinaciju zadnjih veznih nešto kao arsenal-gilberto(razbijaè) fabregas(kreativac). mojih 23: butina, runje, didulica, šimiæ, buljat, r.kovaè, šimuniæ, tomas, bišæan(kad bi htio), babiæ, šeriæ, n.kovaè, tudor, j.leko, vranješ, srna, bošnjak, modriæ, vugrinec, eduardo, oliæ, pršo, klasniæ. eto toliko.
nisi niš novo nisi rekao jer cico veæ razmišlja o toj formaciji. osim što bi fantasista naravno bio sin, a lijevo krilo bi bio oliæ navodno. bezveze ak mene pitate. jer bilo bi mu najbolje, ak veæ sinek mora bit fantssita da modriæ bude lijevo krilo jer on to na kraju krajeva igra i u dinamu. sad nije mi jasno kak bi babiæ odigrao beka jer je on ipak vezni. oliæ kao krilo je bezveze, jer bi vjerojatno trèao ko muha bez glave i zaboravljao loptu. on nek bude joker koji unosi nered u protivnièkoj ekipi..
no ne bi trebalo sad kemijat. treba igrat 3-5-2 ko i do sad. je, to je antika, al jebiga to smo do sad igrali pa ne valja 20 dana prije sp-a kemijat.
a onda se poslije bacit na 4 u obrani.
jadna je stvar da se tako i u mladim pogonima igra, uopæe se ne stvaraju bekovi nego samo klasièni stoperi. zaostali smo u vremenu i prostoru..
inaèe nekad davno navijao sam za real. al zgadili su mi se kad su poèeli kupovat zvijezde na silu, kad su išli pretvorit klub u cirkus. toènije, kad su kupili onog šminkiæa beckhama samo da im majice prodaje.. eto sad su tu di su, zbog pogrešne politike i drago mi je.. nek pate.. treba napravit momèade a ne kupovat jebene galacticose.. :smt019
konzerva
19-05-2006, 18:47
pa osim kaj je najvjerovatnije najveĂŚi klub svih vremena,smeĂŚe je
ti faĹĄisti za mene nikad neĂŚe bit najveĂŚi klub na svijetu
i u najboljim vremenima uspjeh im se temeljio na dovoðenju stranðerosa
ja viťe cijenim kad je ekipa domaÌa, kao npr. celtic kad je osvojio LP cijela ekipa bila je roðena u krugu 10 km (ili tak neka smijeťna brojka) od stadiona!
znam da je danas to nemoguĂŚa, ali real je oduvijek dofuravao zvijezde- puskas, di stefano...
malimrav85
19-05-2006, 18:50
ja viťe cijenim kad je ekipa domaÌa, kao npr. celtic kad je osvojio LP cijela ekipa bila je roðena u krugu 10 km (ili tak neka smijeťna brojka) od stadiona!
znam da je danas to nemoguĂŚa, ali real je oduvijek dofuravao zvijezde- puskas, di stefano...
za gorana Dinamo nema europski naslov ali je to ipak daleko od istine...
konzerva
19-05-2006, 18:51
ja imam ipak neke argumente, za razliku od gorana
malimrav85
19-05-2006, 18:53
ja imam ipak neke argumente, za razliku od gorana
to u svakom sluèaju... :smt005
Ali je èinjenica da jesu najveÌi nogometni klub... A sad kolko se nekome sviða njihova politika...
a ako su oni faťistièki klub kaj je onda Atletico? :smt003
konzerva
19-05-2006, 18:55
a ako su oni faťistièki klub kaj je onda Atletico? :smt003
:smt003 oni se mogu mjerit i s laziom :smt003
To mi je èudno - u Laziu prije nije bilo ni jednog crnca, a sad kolko sam videl ih ima nekoliko. Jel su malo ublaŞili politiku?
za gorana Dinamo nema europski naslov ali je to ipak daleko od istine...
nisam to rekao,nego sam rekao da Dinamo nema Kup UEFA.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 999748.stm (http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/4999748.stm)
Nije mi te uopce zao...crkni gade...al kad si vec napravio to njesra...onda sam si nasao novi klub u engleskoj (iako ne navijam za Man Utd otkad je Cantona otisao)...za koji cu navijati...
http://www.fc-utd.co.uk/
http://img164.imageshack.us/img164/6331/fcunitedbanner13yz.th.jpg (http://img164.imageshack.us/my.php?image=fcunitedbanner13yz.jpg)
ma svejedno
MUFC THE RELIGION
inaèe atletico je fašistièki klub, a real je kraljevski.
al mrzim i jedne i druge..
http://img158.imageshack.us/img158/6508/mancbadge36sl.th.jpg (http://img158.imageshack.us/my.php?image=mancbadge36sl.jpg)
http://img125.imageshack.us/img125/7167/mancbadge42fn.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=mancbadge42fn.jpg)
http://img125.imageshack.us/img125/2021/mancbadge74ey.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=mancbadge74ey.jpg)
http://img125.imageshack.us/img125/3415/mancbadge88lc.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=mancbadge88lc.jpg)
http://img125.imageshack.us/img125/3498/manubadge19pn.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=manubadge19pn.jpg)
slika govori vise od tisucu rijeci...
pa èemu to
èemu?
:smt009 :smt010 :smt003
a sada nastavak za sve navijace arsenala, liverpoola i tottenhama:
http://www.ave-it.net/Vanpersie.gif
:smt005 :smt005 :smt005
A sada liverpool:
http://img128.imageshack.us/img128/5950/scousers3yr.jpg (http://imageshack.us)
http://img128.imageshack.us/img128/281/scousersbacktowork9vb.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=scousersbacktowork9vb.jpg)
I za kraj...jednako jadan kao i prosli klubovi:
http://img163.imageshack.us/img163/8058/spurspriceless4gh.th.jpg (http://img163.imageshack.us/my.php?image=spurspriceless4gh.jpg)
My old man said be a Tottenham fan
I said fuck off, bollocks, you're a cunt
We'll take the North stand in half a minute
We'll take the South End and all that's in it
With hatchets and hammers
Carving knives and spanners
We'll show them Tottenham bastards what to do
You'll be dead in a minute, if your hearts not in it
And you're not wearing the blue
:smt066 :smt002 :smt002 :smt002 :smt003 :smt003
konzerva
20-05-2006, 11:12
To mi je èudno - u Laziu prije nije bilo ni jednog crnca, a sad kolko sam videl ih ima nekoliko. Jel su malo ublaŞili politiku?
èuo sam neťto tipa da ih je uefa natjerala :smt003
daj naði nešto za lazie
daj naði nešto za lazie
Nema...izgleda da se samo englezi bave takovim glupostima... :smt003
http://img47.imageshack.us/img47/2005/0506lazioromadscf49720qd.th.jpg (http://img47.imageshack.us/my.php?image=0506lazioromadscf49720qd.jpg)
vidite da i "civilizirani" narodi zapadne europe oblace dresove na svinje ne samo hrvati... :smt004
http://img158.imageshack.us/img158/8899/moggicard20065op.th.jpg (http://img158.imageshack.us/my.php?image=moggicard20065op.jpg)
http://img158.imageshack.us/img158/1563/ladri8kh.th.jpg (http://img158.imageshack.us/my.php?image=ladri8kh.jpg)
http://img158.imageshack.us/img158/1470/moggvodafoney6za.th.jpg (http://img158.imageshack.us/my.php?image=moggvodafoney6za.jpg)
http://img91.imageshack.us/img91/3725/moggixasajpg3nm.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=moggixasajpg3nm.jpg)
http://img91.imageshack.us/img91/4729/juvec16uw.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=juvec16uw.jpg)
e hebo me pas al ak juve neæe ove godine u drugu ligu, nikad neæe...
odlaze im svi igraèi jaèi, kaos totalni
Mojoj sreæi nema kraja
Juve u Seriu C!
Roma u Ligu prvaka!
FORZA ROMA PER SEMPRE!!
http://img69.imageshack.us/img69/9629/magliajuvezstyl9gf.jpg
*SUPERMAN*
20-05-2006, 14:16
:smt011 :smt011 :smt011
Kurier: Dolazi nam ‘hrvatski Beckham’
(o Kranjcaru pred susret Austrija - Hrvatska)
:smt082 :smt043 :smt042 :smt078 :smt005 :smt005 :smt005
Neka im i ostane...tamo...
mah. ja sam ljut jer cico nije zvao ivicu karabogdana i pavla crnca
fat drummer
20-05-2006, 23:00
ne znam jeste li èitali Şidakovu kolumnu danas... klasièna hrpa gluposti danas ga je zaobiťla. prvo je fino primjetio da dinamovo osvajanje prvenstva zapravo znaèi pad dinama jer Ìe dinamo "morati" rasprodati momèad (etto ima minimum fee release clause od 2 000 000), traŞe modriÌa, da silvu i boťnjaka... a i fino je primjetio kako svi seru po izborniku bez pokriÌa jer joť èovjek nije toliko toga ni zajebao kao npr. bariÌ ili joziÌ
Da si vidio Karabogdana pred 5 godina u Duga Resi.SlaŞem se da Ìe Dinamo morat rasprodat momèad,to je hrvatska sudbina.
ak lijepo mamiæ rasproda momèad
predlažem jedno dogaðanje naroda.
zatvorimo mamiæa u kutiju i pošaljemo ga poštom u sibir.
èime je sibir zasluŞio mamiÌa?
Gospodin Pravokutnik
21-05-2006, 00:00
Naravno da nece rasprodat momcad,ak ce vec netko otic doci ce adekvatna zamjena(jos bolja) i kup uefa je zagarantiran ma sto se dogodilo a za ligu prvaka trebat ce i nes vise od srece-to je u biti nada a kup uefa realnost
ma kakav kup uefa.
liga prvaka!
veæ vidim-henry se trese pred drpiæem
æorluka pretrèava ronaldinha
chago prodaje tunel lampardu
claudio lopez zabija škaricama sa 20 metara
fat drummer
21-05-2006, 10:57
ettoa je gledao lazio kojem tih dva milijuna kao da i nisu tamo... skoblar pikira modriÌa, boťnjaka dosta klubova,kao i da silvu. mamiÌ samo pizdi jer mu da silva neÌe igrati na sp-u (kao da bi uťao budalo).... ma ta uprava dinama, po meni najnesposobnija i najnediplomatiènija hrpa idiota ikad. struka joť i valja, ali ťefovi su idioti
Židak je dosad prodao u svojim kolumnama viťe igraèa u inozemne klubove nego ťto u Hrvatskoj ima registriranih nogometaťa.
fat drummer
21-05-2006, 11:24
Ĺžidak je car prodaje!
kyzer soze
21-05-2006, 12:07
Ĺžidak je naĹĄ nacionalni endem :smt003
fat drummer
21-05-2006, 12:17
Ĺžidak je prodao svoju mamu u real madrid za 50 000 000 eura!
Židak je i veliki, te nadasve iskreni i dosljedni storyteller...
Kuiš ne, ja se dignem, viknem je... ti mater, pol birca se okomi na mene, platim kršnom Nijemcu pivu i on ih sve porazbaca...
Neæu nikad zaboravit taj èlanak, navodno se okuražio za vrijeme tekme sa Slovencima koju je gledao u nekom bircu pored Tivolija hebat istima mater. Pa se Drnovšeki pridigli i ružno(g) ga pogledali, a on platio cugu nekim Nijemcima koju su ga branili... :smt015
kyzer soze
21-05-2006, 12:21
Ĺžidak je prodao svoju mamu u real madrid za 50 000 000 eura!
aha, oĂŚemo Ĺžidak facts:
da je Ĺžidak 91. bio u vukovaru, vukovar nikad ne bi pao
fat drummer
21-05-2006, 12:23
naprotiv, vukovar bi bio prodan u serie a za devet milijardi marka!
kyzer soze
21-05-2006, 12:26
da je Şidak bio na èelu N.Y. Yankees-a, za 20 dana ne bi bilo svjetsko nogometno veÌ galaktièko bejzbolsko prvenstvo
malimrav85
21-05-2006, 13:53
ettoa je gledao lazio kojem tih dva milijuna kao da i nisu tamo...
ziher ĂŚe lazio dat 2 milje za crnca!
bilo bi ludo da im je malda ĹĄkola povezana s beverenom (moĹžda se dogovore neĹĄto s arsenalom)
aha, oæemo židak facts:
Židaku je Mamiæ kupio zube...jer sirotek nema...za zubalo kupit...!...to je cinjenica... :smt005 :smt005
Gdje su oni dani kad je BeĹĄiktaĹĄ nudio 6 milijuna eura za Da Silvu, a MamiĂŚ traĹžio 10? :smt005
kyzer soze
21-05-2006, 17:41
Židaku je MamiÌ kupio zube...jer sirotek nema...za zubalo kupit...!...to je cinjenica... :smt005 :smt005
da Ĺžidak ne pije ko smuk i da ne jede kante bajadera, mamiĂŚ mu ne bi ni trebo kupit novo zubalo :smt003
navodno je židak iz zabave pojeo 3 mala djeteta pa je zato tako debeo. u muci nakon prošlogodišnje sezone.inaèe je svaka 3 tjedna pojeo po jedno malo dijete
sad mu je eto žao. maminjo æe mu platit termin kod glumièiæa
te vijesti o transferima su užas
to je gore od storya, glorije, red carpeta i moje tajne skupa!
te ovaj ide ovamo, te onaj onamo, te ovaj prièa s ovima, te onaj s onima
pa mili bože!
a najbolje mi je ovo sa rijekom i dinamom i nikom. svaki dan bar 6 vijesti di ko ide ili ne ide. i to sam u jutarnjem, mogu mislit kak je u ostalim novinama
puna mi je kapa tih vijesti o transferima, lijepo nek mi sam jave tko je za kog potpisao i bok.
a to sa dinamom. ak mamiæ proda bilo kog osim bošnjaka ( a i njega ne bi trebao )... ne znam, sam æu se nasmijat od srca. jer æe bit ko i svake sezone. mamiæ trubi o europskom dinamu, ku.ac palac i onda proda kljuène igraèe. sam ovaj put to ne smije proæ nezapažano. onda kak je mamiæ tjerao silom svu opoziciju tak u tom sluèaju netko mora potjerati mamiæa..
Åveliki kuracVICARSKI klub Xamax, kojeg vodi bivÅ¡i izbornik hrvatske reprezentacije Miroslav Blaževiæ, ispao je iz prve lige.
Xamax je uzvratnom dvoboju dodatnih kvalifikacija izgubio u Neuchatellu od Siona 0:3.
Kako je prvi susret u Sionu završio bez pogodaka, Æirin Xamax seli u niži rang natjecanja. Strijelci za Sion bili su Vogt (38, 59) i Gaspoz (68).
:smt026 :smt026 :smt026
Neka je ispao stari prdonja...samo se bojim da ce doci u Zagreb...a samim tim i u hrvatski medijski prostor...dosta mi je tog ishlapljelog starca...!!... :smt011
*SUPERMAN*
21-05-2006, 23:35
Meni stvarno nije jasno zasto vecina ljudi smatra njega izvrsnim trenerom,mnogi i nasim najboljim trenerom... Moje misljenje je da on nije previse zasluzan za francusku,vec najtalentiranija hrvatska repka za sva vremena. Osim francuske sto je on to osvojio? Gdje su dosle do izrazaja njegove takticke sposobnosti? Pa frajer je vise klubova sjebao nego sto je spasio...
malimrav85
21-05-2006, 23:40
Da se maknemo s tamnih tema...
1. S kojim bi igraèem iz hrv lige gledali svjetsko prvenstvo?
2. S kojim bi igraèem opÌenito gledali utakmicu?
3. S kojim bi trenerom gledali xyz...
Naravno,zaĹĄto
Ja bi sa da silvom ili zokyem mariÌem jer mi se èini da njaviťe znaju o nogometu. Niko mi drugi ne pada na pamet.
Inaèe,najraðe bi tekmu gledao s Henryem ili Roy Keanom. Nisam znao izmeðu njega i ronaldinja ali njega ne bi niťta razumio pa bi nekoga od ove dvojce. Henrya radi nekako modernog pogleda na nogomet a Keana radi iskustva.
Od trenera Ferguson. em puno zna em voli cugat
[quote=Mali Mrav 85]Da se maknemo s tamnih tema...
1. S kojim bi igra
*SUPERMAN*
21-05-2006, 23:49
1. Zoran MamiĂŚ,frajer mi se doima pametno,barem za nogometasa,i cinimi se da ima i dobro znanje o nogometu.
2. Slicno kao mrav,Henry,bez ikakve dileme. Frajer je uzasno simpatican i doima se inteligentan,barem po intervjuima... Osim njega Messi da nabacimo prije tekme jedan ISS.
3. KuĹže,svida mi se kako komentira utakmice.
Meni stvarno nije jasno zasto vecina ljudi smatra njega izvrsnim trenerom,mnogi i nasim najboljim trenerom... Moje misljenje je da on nije previse zasluzan za francusku,vec najtalentiranija hrvatska repka za sva vremena. Osim francuske sto je on to osvojio? Gdje su dosle do izrazaja njegove takticke sposobnosti? Pa frajer je vise klubova sjebao nego sto je spasio...
u Francuskoj nije moglo bez trenera.ĹĄto misliĹĄ da bi BariĂŚ bio treĂŚi??btw,imam informacije da Ăiro preuzima jedan hrvatski klub (ne Zagreb).
*SUPERMAN*
22-05-2006, 00:39
u Francuskoj nije moglo bez trenera.ĹĄto misliĹĄ da bi BariĂŚ bio treĂŚi??
Pa konkretno BariĂŚ ne,defanzivac ne bi ni skupinu prosao ali npr. dansnji kranjcar ili recimo kuze,bez problema 3.
btw,imam informacije da Ăiro preuzima jedan hrvatski klub (ne Zagreb).
Super.
danaťnji Kranjèar moŞda,ali Francuska je bila 1998. pa ne prièaj gluposti.
*SUPERMAN*
22-05-2006, 00:45
danaťnji Kranjèar moŞda,ali Francuska je bila 1998. pa ne prièaj gluposti.
Jebote ti si stvarno u kurcu...
aaaa sam da taj seronja ne doðe natrag ovdje
bilo je kraso dok je bio tam
sad æe ga opet bit pune novine
te mislim ovo, te mislim ono, te sine ovo, te sanjao ovo, te debrecen nema nikakve šanse
stari jadnièe ne vraæaj se!
I ne upropaštavaj 1 fini klub kao što je Zagreb...
što se tièe trenera i 98.' sjeti se, gorane, kak je taj isti æiro upropastio tu istu generaciju kad ih nije odveo na EP u Nizozemsku i Belgiju..
2-2 protiv Srba, igraè više cijelo poluvrijeme a on sjedi i tupo gleda i u zadnjoj minuti ubacuje josipa šimiæa.. Uuuuu!
æiro može tomislavu iviæu prat noge samo i to eventualno..
samo motivator, nikad veliki trener, nikad..
*SUPERMAN*
22-05-2006, 20:24
samo motivator, nikad veliki trener, nikad.. [/color]
Slazem se...
fat drummer
22-05-2006, 20:24
goran ima informacije da ĂŚiro preuzima jedan klub iz hrvatske a ne zagreb... informaciju koju nemaju niti u jednim novinam ili kuloarima. gorane, jesi ti iz cia-e ili koji kurac...
a ťto se tièe repke iz 98 pustimo to na miru. nije Ìiro s njima izmislio toplu vodu (jamajka, japan, oslabljena njemaèka i rumunjska, jedino je nizozemska bila neki izazov)
a ťto se tièe repke iz 98 pustimo to na miru. nije Ìiro s njima izmislio toplu vodu (jamajka, japan, oslabljena njemaèka i rumunjska, jedino je nizozemska bila neki izazov)
???
oslabljena njemacka???
rumunjska???
japan???
jamajka???
ma sve je to bezveze...bravo majstore
amo sasd i taj uspjeh omalovazavat samo zato jer vi dinamovci ne podnosite trenere igrace koje ste potjerali iz kluba ili koji su sami posli ca...
tako je ciro los trener...
kranjcar je debil...
niko je svinja debela...
kad ce kuze doc na red???s
*SUPERMAN*
22-05-2006, 21:02
???
oslabljena njemacka???
rumunjska???
japan???
jamajka???
ma sve je to bezveze...bravo majstore
amo sasd i taj uspjeh omalovazavat samo zato jer vi dinamovci ne podnosite trenere igrace koje ste potjerali iz kluba ili koji su sami posli ca...
tako je ciro los trener...
kranjcar je debil...
niko je svinja debela...
kad ce kuze doc na red???s
Smiri malo!!!
Rumunjska- sreca,nepostojeci penal
japan- krumpir,jedva taj gol od sukera,jedva jedvice
jamajka- sama rijec govori
Reci mi ti osim francuske,aiko ja mislim da one nema veze s uspjehom u francuskoj,gdje se to ciro iskazao? Napravio super rezultat?
kyzer soze
22-05-2006, 21:05
Reci mi ti osim francuske,aiko ja mislim da one nema veze s uspjehom u francuskoj,gdje se to ciro iskazao? Napravio super rezultat?
njemaèka ? uostalom uspjeh je u tom kaj nije dao ladiÌa na linè nakon gafova, a èovjek nas je spaťavo na svjetskom
mislim da je glupo podcjenjivat ĂŚiru ..
Ăirin najveĂŚi uspjeh kao izbornika naĹĄeg predstavniĹĄtva je taj ĹĄto nije dopuĹĄtao da mu novinari biraju igraèe. Tako su npr. gurali MrmiĂŚa na gol ĹĄto Ăiro nije htio ni èuti, pa su gurali Peternaca koji je jedne sezone zabio viĹĄe golova od Ĺveliki kuracukera u ĹĄpanjolskoj ligi itd.
Ipak, reprezentativni nogomet teĹĄko moĹže biti mjerilo neèije trenerske velièine. Znali tko kako se zvao bronèani izbornik Ĺveliki kuracvedske na SP 94? (mogao sam ovo u kviz staviti).
kyzer soze
22-05-2006, 21:13
Ăirin najveĂŚi uspjeh kao izbornika naĹĄeg predstavniĹĄtva je taj ĹĄto nije dopuĹĄtao da mu novinari biraju igraèe. Tako su npr. gurali MrmiĂŚa na gol ĹĄto Ăiro nije htio ni èuti, pa su gurali Peternaca koji je jedne sezone zabio viĹĄe golova od Ĺveliki kuracukera u ĹĄpanjolskoj ligi itd.
hehe tkach, moĹžda nije novinarima dao da biraju ekipu, al je dao drĹžavnom vrhu, tak da...s te strane mu je falio autoritet
fat drummer
22-05-2006, 21:41
a ťto je njemaèka bila neka jaka momèad? nakon prvih par minuta i dobre njemaèke igre raspali su se. drŞali su nas 25 minuta i da bili su bolji, ali nisu imali snage niti psiholoťki niti fizièki suprotstaviti se hrvatskoj reprezentaciji nakon primljenog pogotka. ne shvaÌam... zar su japan ili jamajka dostojan protivnik tako jakoj momèadi?j a nisam dinamovac, pa me molim ne moj stavljati u koť tih blavana...
sviða mi se tvoj fakultativan pristup postu, parcijalno ocjenjujeť samo dio, a nije ti teťko proglasit me neèim ťto nisam i zatim mi gurat rijeèi u usta.
hrvatska je te godine ima velike sreÌe u Şdrijebu i protivnicima. tko od vas misli da bi proťli engleze da su bili prvi u skupini... ja ne, stvarno ne iako je to bila talentirana generacija. Ìirina karizma je tada bila neupitna, ali da je samo on mogao to nije istina kao ťto goran insinuira. Ìiro je danas redikul koji je u svaði s pola hrvatske i pozivanje njega da vodi neki hrvatski klub iz prve lige je samo korak unazad
kyzer soze
22-05-2006, 21:46
oj fat ajd reci o kom prièeť, jerbo Ìe ljudi mislit da se tvoj post odnosi na prethodni a to je moj :smt006
fat drummer
22-05-2006, 21:49
mili... post ide na tu adresu
goran ima informacije da ĂŚiro preuzima jedan klub iz hrvatske a ne zagreb... informaciju koju nemaju niti u jednim novinam ili kuloarima. gorane, jesi ti iz cia-e ili koji qrtz...
tu informaciju imam osobno od predsjednika kluba koji pregovara s Ăirom.nekim èudom nije doĹĄlo u novine.
ajme,s kim ja raspravljam.stvarno si pokazao znanje o nogometu.
oslabljena njemaèka i rumunjska????? :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
koje si ti utakmice gledao 1998.?
a ťto je njemaèka bila neka jaka momèad?
ovo treba iĂŚ u viceve.Njemaèka je tad bila jaèa nego danas u svim linijama. ti si joĹĄ jedan frustrirani BBB koji ne moĹže podnijet uspjehe bivĹĄih trenera.netko je pitao ĹĄto je Ăiro joĹĄ osvojio osim bronce.nadam se da taj nije dinamovac.
jamajka, i japan...bili su debitanti na prvenstvu, kao i mi...
mi nismo tad bili "jaka momcad", samo da se zna...
njemci nisu bili jaki???prvaci europe nisu bili jaki...tj kako ti kazes bili su oslabljeni....a imali su jacu momcad nego na EP-u 96...Ĺž
zasto su englezi bili drugi u skupini...jer su ih slabi rumunji dobili...a u toj utakmici protiv rumunjske smo imali puuuuno prilika koje nisu htjele u gol...
ťto je Stelea tad sve branio,pogotovo zicer Krpanu.a svatkio tko se imalo razumije u nogomet zna da je Njemaèka tad bila jaka.
*SUPERMAN*
23-05-2006, 01:47
Goranove postove ne treba komentirati,svi znaju zasto.
Mili-Fat dvoboj,ja se jedino slazem s milijem,donekle,u pogledu njemacke,misli da nisu oni bili oslabljeni nego smo mi odigrali tu utakmicu u transu,sto se tice ostalih utakmica faktor srece je bio presudan.
Ciro je motivator,znanje o nogometu i taktika nula bodova.
Fat je vitez.
Goranove postove ne treba komentirati,svi znaju zasto.
Ciro je motivator,znanje o nogometu i taktika nula bodova.
Fat je vitez.
pa koji si ti komièar
*SUPERMAN*
23-05-2006, 02:03
Jesam ali ipak nekako,ne znam ni sam kako,ti najvise nasmijavas ljude...
Jesam ali ipak nekako,ne znam ni sam kako,ti najvise nasmijavas ljude...
sad ĂŚeĹĄ ih ti nasmijavat svojim znanjem.a odgovor na tvoje pitanje je da veĂŚina ljudi ovdje navija za Dinamo i nisu objektivni.
*SUPERMAN*
23-05-2006, 02:10
a odgovor na tvoje pitanje je da veĂŚina ljudi ovdje navija za Dinamo i nisu objektivni.
Sorry, malo sam se izgubio,koje je bilo moje pitanje?
ne znam ni sam kako,ti najvise nasmijavas ljude...
dobro,nema upitnika ali ipak je pitanje
*SUPERMAN*
23-05-2006, 02:13
U jebate,pa ti si luði nego sto sam mislio...
fat drummer
23-05-2006, 09:48
ko ťto rekoh, nisam bbb... znaèi nismo bili jaka momèad? a njemci su bili... i hvala gorane ťto si odmah u post ukljuèio i danaťnju njemaèku za koju sam nedavno rekao da je ljuska onoga prije deset godina, pa je nebitna za ovu raspravu.
daklem, bili smo slaba momèad koja je uspjela dobiti rumunje i totalno ih nadigrati, njemce smo dobili ne znam kako (ne èekaj znam, èisto i nepatvorenom Ìirinom genijalnom strategijom). èinjenica da ti europski prvaci nisu znali kuda s loptom nakon primljenog pogotka niste komentirali. da, stvarno jaka momèad, momèad koja se ne moŞe oporaviti od primljenog pogotka veÌ primi joť dva u iduÌem poluvremenu. inaèe oboŞavam kada ljudi iz mojih postova zakljuèuju da sam napisao da je njemaèka slaba. njemaèka je bila oslabljena i zato smo im skakali po grobu. goranu sam veÌ rekao da ima sposobnosti logièkog zakljuèivanja kvake pa mu ne zamjeram kretenske komentare.
Ìiro je 1998. bio i dobar trener i dobar voða. ali to je bio i kraj njegove karijere. zasro je i u dinamu i u varteksu i u hajduku a i u xamaxu... nije znao reÌi zbogom legendama kada je to trebalo, a i bez sumnje da je bio pd velikim pritiscima i vlasti, a i struke... prvom se nije odupro, drugom jest.
j a nisam dinamovac, pa me molim ne moj stavljati u koĹĄ tih blavana...
Fat, drĹž jezika ravno :smt002
A kaj se tièe SP1998. Isto tak kak se govori da su Nijemci bili slabi, moŞe se reÌi i da smo mi bili jaki.
glupi Ìiro je je protiv francuske u polufinalu sp drŞao prosineèkog na klupi. koji debil, a poslije protiv nizozemske robi je bio najbolji igraè.
vodili smo protiv francuske 1:0 i tad su se dogodile gotove indentiène pogreťke bobana i jarnija. postoji jedna prièa koja vjerojatno nije istinita, al je moguÌa da su Ìiro i igraèi prodali tu utakmicu. ne bi se èudio s obzirom kakav je taj Ìiro smrad, kolko je gladan love.
u Dinamu je osvojio Ăiro naslov i otiĹĄao je samo zbog MamiĂŚa.Varteks je dobro vodio,a za Xamax je kriv prethodnik koji je u 10 kola osvojio 4 boda.
*SUPERMAN*
23-05-2006, 13:44
Gorane,sudeci po tvojim nogometnim komenatarima,srcanoj obrani cire,informacija koje ni novinari ne znaju,a oni znaju i informacije koje ne postoje, jel tebi ciro nesto u rodu? Ili mozda da pitam,gospon miroslav,jeste to vi?
one informacije imam jer poznajem predsjednika kluba koji pregovara s Ăirom.
one informacije imam jer poznajem predsjednika kluba koji pregovara s Æirom.
ti si onda neka opasna zvjerka?
imas kakvu dojavu za kladu recimo za danas?
fat drummer
23-05-2006, 14:33
dobro je vodio hajduk? o tome nisi bať previťe rekao... xamax? pa nije se Ìiro bať ni tamo proslavio iako je imao odrijeťene ruke. ima je ne znam koliko utakmica da se odvuÌèe sa zadnje pozicije pa je slavno propao i u kvalifikacijama za prvu ligu... a vartkes, to mu je tamna mrlja na biografiji, tako se ne zavrťava sezona. cccc...
ponekad treba znati kada reĂŚi: dosta, gotovo je, a miroslav to ne zna
inaèe, klub s kojim Ìiro pregvara je nk duga resa èiji je goran predsjednik
sad æeš ih ti nasmijavat svojim znanjem.a odgovor na tvoje pitanje je da veæina ljudi ovdje navija za Dinamo i nisu objektivni.
A zasto ljudi koji navijaju za Dinamo nisu objektivni?
Cemu to?
Cim si navijac Dinama onda si automatski neobjektivan?
I jesi se zapitao zasto bas svatko na ovom forumu misli da nisi normalan?
Ukljucujuci i mene...
Prvo sam mislio da si frustriran zbog jada od Hajduka ove i prosle godine (istina osvojili su naslov prvaka al ne zato kaj su bili dobri nego zato kaj su bili najmanje losi, a doprvak je cak ispao iz lige) ali sad vidim da je tvoja mrznja prema Dinamu i njegovom uspjehu puno veca od ljubavi prema Hajduku....a meni predstavlja jedan veeeeeliki gust to tvoje stanje uma....e da Dinamo je prvak.... :smt003
A kaj se tice namjestanja tekmi frend je digao finu lovu na Hajduku onda kada je Bonacic dobio batina...da sam ga bar poslusao kad mi je rekao da igram na 1:1....
I kladim se da mu dajes savjete...nije ni cudo da HNL sucks :smt005
Ja ne bi uletavao sad bezveze,ali tema je IRL,a ne championship manager.
dobro je vodio hajduk? o tome nisi bať previťe rekao... xamax? pa nije se Ìiro bať ni tamo proslavio iako je imao odrijeťene ruke. ima je ne znam koliko utakmica da se odvuÌèe sa zadnje pozicije pa je slavno propao i u kvalifikacijama za prvu ligu... a vartkes, to mu je tamna mrlja na biografiji, tako se ne zavrťava sezona. cccc...
ponekad treba znati kada reĂŚi: dosta, gotovo je, a miroslav to ne zna
inaèe, klub s kojim Ìiro pregvara je nk duga resa èiji je goran predsjednik
nije on kriv za Hajduk,nego uprava.Ĺveliki kuracto se tièe kluba s kojim pregovara,bit ĂŚe to senzacija.
nije on kriv za Hajduk,nego uprava.Ĺveliki kuracto se tièe kluba s kojim pregovara,bit ĂŚe to senzacija.
Rijeka? :smt005
Rijeka? :smt005
nije
Sibenik :smt003
ne,bit ĂŚe u novinama kad zavrĹĄe pregovori
bob rock
23-05-2006, 16:46
Sibenik :smt003
ne,bit æe u novinama kad završe pregovori
aha
a komentar æe biti nešto tipa "jesam vam rekao"?
vidjet Ìeť o èemu je rijeè
aha
a komentar ĂŚe biti neĹĄto tipa "jesam vam rekao"?
nece rec jer ne zna :smt003 ajmo...da vidimo prorocanstvo i veze na djelu, obecajem da necu bar 2 mjeseca sprdat Gorana ak ispadne tocno :smt003
znam koji je klub,ali ne smijem joĹĄ reĂŚ.dobro poznajem predsjednika pa imam informacije
bit ĂŚe to senzacija.
Dakle,samo Hajduk,Dinamo,Rijeka ili Varteks.
Posto nevjerujem da znas Barisica ili Mamica,a za Rijeku si rekao ne,mora da je Hajduk ili Varteks.
malimrav85
23-05-2006, 16:58
da,ziher
brijem da ziher kamen ingrad
zec i on imaju tolko sliènog...
ni jedan klub od tih
Kako onda ista moze biti senzacija?
Pa nije valjda Pula?!?!?!?!?
Pa rezat cu si zile!
Ili Medimurje?!?!!?!??!
Skocit cu sa zgrade!
A ako je Osijek......onda ce past u komu.
Ocigledno nesmijem citati novine za 2 tjedna da ne eksplodiram od paklenog senzacionalizma!
Recimo Zagreb.
niťta neÌu reÌ,senzacija je i ime kluba i igraèka pojaèanja koja bi doťla
Daj nam neki trag.....ajde,nesto preko cega ce samo pravi znalci skuziti.(SF)
a ťto da ti kaŞem?prièekaj joť malo dok zavrťe pregovori
Insomniac
23-05-2006, 17:13
Naftas?
bob rock
23-05-2006, 17:39
Naftas?
budi ozbiljan
zar nisi vidio da robben, juninho i kaka dolaze kao pojaèanje nogometašima zet-a. æiro je ipak postavio skroman cilj osvjanja cetin kupa sa glavnom nagradom - janjac.
Insomniac
23-05-2006, 17:47
Naftas?
budi ozbiljan
zar nisi vidio da robben, juninho i kaka dolaze kao pojaèanje nogometaťima zet-a. Ìiro je ipak postavio skroman cilj osvjanja cetin kupa sa glavnom nagradom - janjac.
ako je paski janjac idem i ja odmah :)
fat drummer
23-05-2006, 18:17
ma chelsea prelazi u phnl pa ĂŚe ĂŚiro njih vodit
konzerva
23-05-2006, 18:19
moguÌe da je rijeè onoj emisiji derbi,ali goran nije bať skuŞio... :smt003
bob rock
23-05-2006, 18:23
moguæe da je rijeè onoj emisiji derbi,ali goran nije baš skužio... :smt003
u goranovom sluèaju se moglo raditi o podvali skrivene kamere... samo što on to nije htio prihvatiti
goranu sam veÌ rekao da ima sposobnosti logièkog zakljuèivanja kvake pa mu ne zamjeram kretenske komentare.
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043
znam koji je klub,ali ne smijem još reæ.dobro poznajem predsjednika pa imam informacije
yeah wright
inaèe, predsjednik barcelone je moj kuæni frend, svaki dan smo na kavi i rekao mi je u povjerenju da su spremni otpustiti rajkaarda a da na njegovo mjesto dolazi æiro!
daj nam otkri kog æe dinamo dovest ove godine...
inaèe æiro se proslavio treniranjem velikih klubova kao što su Mura, Xamax, Dinamo iz Prištine, Varteks....
da i s èim se još proslavio?
EP 96.-druga momèad protiv portugala, kasnije poraz od nijemaca. bili smo bolji al su nas suci pokrali. al debil æiro je baš htio na nijemce pa je i dobio što je tražio. kaj bi nam bilo da smo išli na èehe?!
SP 98.-robi na klupi do kraja protiv francuske. sam zbog svaðe s njim nije ga ubacio u igru a mogao nam je pomoæi. na kraju krajeva nije bilo sunca koje bi robiju smetalo ( koji usrani izgovori! )
kvalifikacije za EP 2000.- tekma protiv Srba o kojom sam veæ prièao-sramota!
i prošla sezona. kad je potpisao za hajduk prije zadnje tekme varteks-hajduk. i gle èuda varteks izgubio 5-0, Æiro otišao bez pozdrava. Onda izjave-Debrecen nema nikakve šanse! a završilo je 7-0 za Debrecen.
Je, imao je on i dobrih rezultata, prije svega Francuska ( di je da nije bio sroljo mogao napraviti više ) al je bio i ostao samo obièni sroljo...
da je otišao nakon francuske ostao bi velikan al morao nas je i dalje muèit svojim glupostima, morao je i dalje bit po novinama, morao je upropastiti vatrene, varteks i hajduk.. morao je, i sad se opet želi vratiti i opet upropaštavati....
daj gorane odi na neki topiæ tipa-zajebancije i pizdarije
ili topiæ Mrzim Dinamo i sve u vezi njega!
al joj, ovdje nema takvih topiæa.. hebiga, imaš peh
malimrav85
23-05-2006, 20:18
ma kakva barcelona. ja sam s moggijem managera igrao. I na manageru je uspio suce kupit,bio sam glup pa nisam shvatio kaj se zapravo dogaða,da se zagrijava za pravu stvar...
fat drummer
23-05-2006, 20:22
e nemate pojma kako ĂŚu sada pratiti vijesti vezane uz ĂŚiru pa a baĹĄ vidim kako potpisuje za nk velikanepoznanica...
i onda Ìe goran biti u pravu i svi Ìemo se morati kolektivno ubiti èitajuÌi njegove postove
je al znate ljudi kaj je smiješno
za koji god klub æiro potpiše goran æe nam reæ- e da to mi je njihov predsjednik rekao! lukavac jedan lukavi.
i tako æemo morati reæ da je bio u pravu.
vidio sam ga tu na terenu nk Jaruna, navodno je zagrijan za taj posao.. WOOHOOO!!!! mogu odmah ukinuti klub..
Insomniac
23-05-2006, 20:26
o Onda izjave-Debrecen nema nikakve ĹĄanse! a zavrĹĄilo je 7-0 za Debrecen.
Ispravak netocnog navoda:
8-0
fat drummer
23-05-2006, 20:28
normalno, goran je uvijek u pravu... ĂŚiro potpiĹĄi za nk ĹĄpansko
Goran_Mrzim_dinamo
23-05-2006, 20:58
vi svi pri
*SUPERMAN*
23-05-2006, 21:04
Goran_mrzim_dinamo i Goran su braca,ista osoba dvije budale ili???
Ja se pridruzujem Murphyu i ja obecajem da cu prestati misliti da je goran idiot ako se ispostavi da je to istina...
nece rec jer ne zna :smt003 ajmo...da vidimo prorocanstvo i veze na djelu, obecajem da necu bar 2 mjeseca sprdat Gorana ak ispadne tocno :smt003
Goran_Mrzim_dinamo
23-05-2006, 21:06
odsad cu se logirat sa 2 nicka ovisi kolko mrzim dinamo
ak ga mrzim normalno samo cu bit goran
ak ga mrzim tolko da bi najradije zapalio maksimir i sve navijace dinama bit cu ovaj drugi
mrzim dinamo
fuuj!
*SUPERMAN*
23-05-2006, 21:09
Cuj znao sam i prije da si glup ali me uvijek uspijes iznenaditi s novim ''pothvatima''...
Naime koliko ja znam zabranjeno je imati dva nicka. Ako si to stvarno ti gorane,a ne da netko zajebava onda [wink]
fat drummer
23-05-2006, 21:11
ne, markuse, netko se zajebava...sused, vidiĹĄ da zbunjujeĹĄ ljude...
ultraviolet
23-05-2006, 21:13
odsad cu se logirat sa 2 nicka ovisi kolko mrzim dinamo
ak ga mrzim normalno samo cu bit goran
ak ga mrzim tolko da bi najradije zapalio maksimir i sve navijace dinama bit cu ovaj drugi
mrzim dinamo
fuuj!
looooooooooool
legendo....
:smt005 :smt005 :smt005
fat ok je...vidim da bi rasprava dugo trjala...nema beda...
a moj gorane, opet si poceo bisera za biserom...
Insomniac
23-05-2006, 21:48
http://www.slobodnadalmacija.hr/20060523/sport01.asp ???
@Insomniac
Za ovakve stvari sam otvorio topic Debilane... Kad promislim, mogli bi sve Goranove postove tamo prebacivati.
Nego, Stipe upravo popuĹĄi gol drito iz kornera. Ĺveliki kuracteta ĹĄto prema feudalnim zakonima koji vladaju u HNS-u moraju iĂŚi nespremni Pletikosa i Butina a GalinoviĂŚ i Runje ĂŚe gledati SP s kokicama u krilu.
Insomniac
23-05-2006, 22:01
@Insomniac
Za ovakve stvari sam otvorio topic Debilane... Kad promislim, mogli bi sve Goranove postove tamo prebacivati.
Nego, Stipe upravo popuĹĄi gol drito iz kornera. Ĺveliki kuracteta ĹĄto prema feudalnim zakonima koji vladaju u HNS-u moraju iĂŚi nespremni Pletikosa i Butina a GalinoviĂŚ i Runje ĂŚe gledati SP s kokicama u krilu.
imas pravo,moja pogreska za ovo. :smt006
Stipu u Splitu inace zovu Stipe provalija
Austrijanci su uspjeli izjednaèiti nakon ťto je Ivanschitz ubacio iz kornera, a Pletikosa s loptom u rukama uťao u gol.
Kako je nesreca ovo uspijela napraviti :smt017
*SUPERMAN*
23-05-2006, 22:10
Pa Klasnic je bolji od Henrya!
malimrav85
23-05-2006, 22:11
Der Ivan se probudio.
Po cemu Stipe nije spreman? Mutav je a ne nespreman.
Pletikosu je dotukla njegova mediteranska radna etika. Nije napravio nikakav napredak od poèetka karijere, dobar je na crti i u situacijama 1-na-1 ali sve ostalo mu je ispod prosjeka, a kiksevima je sklon kao LadiÌ.
joj, evo, marko, maj preĹĄs, babiĂŚ dao gol :smt001
koji gol..
balaban kicks ass
*SUPERMAN*
23-05-2006, 23:04
Sada i BoĹĄko dao golcinu... Pa s ovakvim igracinama nakantat cemo i brazil... :smt003
kyzer soze
23-05-2006, 23:08
"oboĹžavam" ĹĄtimca i njegova balkanska laprdanja :smt065
*SUPERMAN*
23-05-2006, 23:15
"oboĹžavam" ĹĄtimca i njegova balkanska laprdanja :smt065
Zasto??? Meni se cini da je izvrsno komentirao cijele kvalifikacjie pa tako i danas...
Nadam se da su svi ''Nikomrzci'' vidjeli onaj prodor!!!
goran je zaspao veceras..
jedva cekam komentar..
kyzer soze
23-05-2006, 23:19
Zasto??? Meni se cini da je izvrsno komentirao cijele kvalifikacjie pa tako i danas...
Nadam se da su svi ''Nikomrzci'' vidjeli onaj prodor!!!
osobito glede njegove "objektivnosti" prema niki kranjèaru..
O.T: kranjèar je iz prve umjesto dodavanja drito napuco austrijanera, a di je cijelu tekmu...ke brijeť markus?
*SUPERMAN*
23-05-2006, 23:27
Tvoja kritika njeovog prodora je u rangu gorana,pa ne mozes mu prigovoriti takvu stvar! Opcenito igra;solidna nista posebno,bolja od modriceve!
Insomniac
23-05-2006, 23:30
vidis , meni je ModriĂŚ bio skroz dobar veceras.
Mozda da je krizati njega i Niku?
Napravio je jedan prodor kod rezultata 4:1 i kad je je na terenu bilo viťe zamjena nego igraèa koji su poèeli utakmicu. U tim situacijama, Niko dolazi do izraŞaja. Pod natjecateljskim pritiskom je nevidljiv.
Najjaèe mi je bilo kad je ModriĂŚ stajao uz aut-liniju i èekao da uðe u igru i Ĺveliki kuractimac kaĹže: "Logièno bi bilo da zamjeni Niku Kranjèara". Ali ne, iz igra izlazi Niko Kovaè a ModriĂŚ ide na poziciju zadnjeg veznog. Jer na jednom mjestu ne smije biti nikakvre konkurencije.
kyzer soze
23-05-2006, 23:33
Tvoja kritika njeovog prodora je u rangu gorana,pa ne mozes mu prigovoriti takvu stvar! Opcenito igra;solidna nista posebno,bolja od modriceve!
ko prvo komentiro sam netom viðenu situaciju di se kranjèar usro i napuco tipa ispred sebe, a "prodor" nisam vidio..a iskreno mislim da bi modriÌ komotno kranjèara mogo zamijenit..
Insomniac
23-05-2006, 23:35
Najjaèe mi je bilo kad je ModriĂŚ stajao uz aut-liniju i èekao da uðe u igru i Ĺveliki kuractimac kaĹže: "Logièno bi bilo da zamjeni Niku Kranjèara". Ali ne, iz igra izlazi Niko Kovaè a ModriĂŚ ide na poziciju zadnjeg veznog. Jer na jednom mjestu ne smije biti nikakvre konkurencije.
E da,ja sam isto poceo se smijat kod te izmjene.
Ako i postoji netko bolji na tom mjestu ne smije doci do izrazaja
*SUPERMAN*
23-05-2006, 23:44
Vidite ja sam mislio da je niko kovaè igrao obicnog MC,a ne zadnjeg veznog... :smt017
fat drummer
23-05-2006, 23:46
ne znam zaťto takvi napadi na kranjèara juniora... pa nije ni modriÌ, njegova moŞebitna alternacija neťto zablistao. ako je kranjèar dobar u razvodnjenoj utakmici gdje je onda bio modriÌ koji je tada bio i svjeŞiji i ťto sve ne...
daleko od toga da je kranjèar bio spektakularan, ali ono muljanje mu je bilo jebeno, austrijanci se joť vrte. nije se skrivao od lopte, ali svejedno premalo je to za fantazistu i nezamjenjivog igraèa repke.
ni srna nije bio razigran, pogotovo prvo poluvrijeme...
a ťtimac, ťtimac je idiot... krene kenkat kako bi srna trebao izvodit slobodan udarac i ne vidi zaťto balaban, koji je inaèe vrstan izvoðaè... GOOOLLLL!!!
kreten... i koji mu je kurac s tim kvalitet?!? to je imenica Ĺženskog roda! KVALITETA!!! KAKVOĂA!!! da ĹĄtimac doðe na forum, bano bi ga
kyzer soze
23-05-2006, 23:47
Vidite ja sam mislio da je niko kovaè igrao obicnog MC,a ne zadnjeg veznog... :smt017
ma kakav niko kovaè, pa kranjèar moŞe igrat i za njega (tzv. igra za dvoje - izvedivo samo ukoliko ste izbornikov sin, btw. ne pokuťavajte ovo kod kuÌe) :smt030
malimrav85
23-05-2006, 23:47
Tog Ĺveliki kuractimca bi ukinuo. ako se to moĹže. Njegova poloviica i ostale super primjedbe me zgroĹžavaju.
dobio sam karte za 1/8 finala ako hrvatska proðe
*SUPERMAN*
23-05-2006, 23:51
ma kakav niko kovaè, pa kranjèar moŞe igrat i za njega (tzv. igra za dvoje - izvedivo samo ukoliko ste izbornikov sin, btw. ne pokuťavajte ovo kod kuÌe) :smt030
Moram pojasnit,netko je gore napisao da je modric zamjenio kovaca i onda je jadan morao igrati zadnjeg veznog pa je zato lose igrao. Ali niko kovac nije igrao zadnjeg veznog vec srednjeg veznog, dakle,pizdarije...
Po mom miĹĄljenju Ĺveliki kuractimac lijepo komentira situacije... 90% izreèenog mu je na mjestu.. (zanemarujem gramatiku; govorim o smislu izgovorenog)
Kranjèar Ìe zbog jednog pasa dobrog i jednog prodora u 90 min. zadrŞati svoje mjesto u repki... A trebao bi to èiniti cijelu tekmu...
No, nema veze, nije ni ModriĂŚ blistao...
KlasniĂŚ je bio u bundesligaĹĄkom izdanju...
kyzer soze
23-05-2006, 23:55
sve to o.k. sam se nadam da kranjèar na svjetskom neÌe Şivjet na kredit i da Ìe poèet igrat kak to i prilièi nekom ko je u reprezentaciji..
btw. u nadi je spas :smt003
fat drummer
23-05-2006, 23:55
ĹĄtimac: didulica ima i lijevu i desnu nogu....
jebeno... kolko ga ono plaĂŚaju? o
boŞavam njegove teorije o zgusnutosti obrane, povlaèenju veznog reda, visokom stajanju. svaki puta isto.
vezni red se ne povlaèi dovoljno brzo u momentima kada je protivnièka obrana zgusnuta, a obrana nam stoji visoko te time omoguÌava da povlaèenjem luka i brzim kontra napadom postignu pogodak. i srna je igraè neospornog kvaliteta...
Vau! niko je zmuljao tam neke jadnike iz austrijske lige i to samo jednom, a i pokuĹĄao je joĹĄ jedan prodor al su mu ti klinci uzeli loptu kao zadnjem amateru. a cijelu utakmicu ga se nije vidlo, cijelo vrijeme vraĂŚa lopte natrag. a modriĂŚ nije igrao dobro jer nije igrao na svojoj poziciji, jer tamo igra tatin sinek. navodno su niku gledali skauti iz napolija na dinamo-hajduk i otiĹĄli su s tekme odmah nakon prvog poluvremena jer od nike nisu imali ĹĄto vidjeti. Koji jadnik :smt003
kyzer soze
24-05-2006, 00:00
navodno su niku gledali skauti iz napolija na dinamo-hajduk i otiĹĄli su s tekme odmah nakon prvog poluvremena jer od nike nisu imali ĹĄto vidjeti. Koji jadnik :smt003
pretpostavljam da si taj info od gorana dobio, mislim da si je dobar s tim skautima, stoga joť ima nade za izbornikova sinèeka :smt003
Moram pojasnit,netko je gore napisao da je modric zamjenio kovaca i onda je jadan morao igrati zadnjeg veznog pa je zato lose igrao. Ali niko kovac nije igrao zadnjeg veznog vec srednjeg veznog, dakle,pizdarije...
Zar zadnji vezni inaèe igra na boku?
fat drummer
24-05-2006, 00:02
no, no gmoney... priznaj èovjeku majstorski dribling i ne ponaťaj se apologetski zbog modriÌa. kranjèar je imao sjajan potez, modriÌ je bio malo loťiji. obojca su bili tek prosijek, ali kranjèar je bar pokazao da moŞe (kad hoÌe)
btw. oliĂŚ je idiot... promaĹĄio je jedno 3 gola...
*SUPERMAN*
24-05-2006, 00:03
Zar zadnji vezni inaèe igra na boku?
Keeej??? :smt017
Gle... Gico van, a ModriĂŚa na njegovu poziciju.. (koja je ModriĂŚu i prirodna pozicija, a ne ova danas)
Jedan dribling- vau... Fat, pa to bi se i Goranu zalomilo da igra 90 min protiv Austrije..
ĹĄta vrijedi samo jedan prodor na cijeloj utakmici i joĹĄ bez rezultata. veĂŚ sam napisao, zmuljao je tam neke jadnike iz mattersburga, wackera i ostalih jadnih austrijskih klubova. trebao ih je muljati cijelu utakmicu ak je faca
kyzer soze
24-05-2006, 00:06
èek kaj nije ovo oliÌev comeback nakon ozljede, uostalom mislim da je odigro solidno..pa nisu to bili neki ziceri, kaj ne? :smt017
@Markus
Pa kaŞeť da je Niko Kovaè igrao srednjeg veznog a ne zadnjeg veznog, iz èega se izvodi da zadnji vezni inaèe igraju na boku a ne u sredini.
@fat
ModriÌ je igrao pola sata na poziciji Nike Kovaèa /kako je god nazivali/ a Kranjèar cijelu utakmicu na poziciji fantasista i tu je uopÌe glupo usporeðivati tko je kako odigrao.
fat drummer
24-05-2006, 00:13
jedini koji je joť zmuljao jednike iz tirola i hupertwalda je bio klasniÌ, pa se kranjèaru nema ťto prigovoriti.
meni je to bio jedan od ljepĹĄih poteza na utakmici i Ĺžao mi je ĹĄto nije zavrĹĄio pogotkom.
modriĂŚ je za sada u pozitivi, jedan dobar i jedan osrednji nastup. vidjet ĂŚemo kako ĂŚe to izgledat u osijeku..
@tkach - ne shvaÌam, pa kovaè je bio puno vidljiviji i prodorniji na toj pozicij nego modriÌ. modriÌ se jako povukao kada je uťao, odigrao je dva poteza i nestao. ako kovaè moŞe biti po cijelom terenu zaťto nije i modriÌ bio? pa austrijanci su bili na koljenima i nitko nije morao paziti leða kranjèaru
Pa jesam rekao da je ModriÌ dobro odigrao? Ja ni ne tvrdim da on moŞe igrati bolje od Nike Kovaèa na njegovoj poziciji, veÌ od Kranjèara na njegovoj.
fat drummer
24-05-2006, 00:22
a to je veÌ neodgovorno tvrditi... jer modriÌ joť nije u reprezentaciji igrao na toj poziciji pa ne moŞemo usporeðivati njihovu igru. igra u klubu je druga stvar, modriÌ je ove godine igrao izvrsno, ali sa uigranom postavom (boťnjak, da silva). naravno da bi bilo zanimljivo pogledati dvije utakmice gdje modriÌ vuèe igru 90 minuta. osobno mi se ponekad èinilo da je kovaè istureniji od krnajèara. ne shvaÌam zaťto i modriÌ nije tako igrao, prema naprijed. tokiÌ, tudor, ťimiÌ i didulica su mi se èinili sasvim sretni i bez njegove pomoÌi
fat drummer
24-05-2006, 00:26
[quote="fat drummer":bu6ciiih]
èek kaj nije ovo oliÌev comeback nakon ozljede, uostalom mislim da je odigro solidno..pa nisu to bili neki ziceri, kaj ne? :smt017[/quote:bu6ciiih]
a koliko traje taj come back, cijeli mjesec? dva zicera je spremio iza gola ziher
Re Leone
24-05-2006, 00:39
mijenjat Niku Kovaèa za Luku Modriæa a ostat u istoj formaciji je totalna glupost!!!
Još mali Modriæ super i igra na koju ga poziciju guraju! prije bi na toj poziciji moga igrat Niko... ionako ove lopte šta nekako uspij epodjelit, podijeli odatle...
Nek stave Luku na Nikinu poziciju, e ondsa æemo razgovarat....
al pošto je ovome otac izbornik to baš tako ne bu išlo...
Niko Kranjèar je katastrofa, ima neki dribling koji može izvest u 5-7m ali za duži trk nema snage ni brzine, loše se kreæe i otkriva, loše èita igru, krivo prilazi igraèima, ne oduzima lopte....
ja zbilja ne vidim zbog èega je on u 1. postavi!!! osim naravno zbog toga šta ima hodru noinara koja ga gura i tatu za izbornika...
dobro da Niko nema brata!
onaj Goran mrzim Dinamo i ja nismo ista osoba.fat,provjeri IP
Naftas?
ne.jedan klub kojeg je preuzeo lokalni ambiciozni bogataĹĄ,saznat ĂŚete ime kad zavrĹĄe pregovori
je al znate ljudi kaj je smijeĹĄno
za koji god klub ĂŚiro potpiĹĄe goran ĂŚe nam reĂŚ- e da to mi je njihov predsjednik rekao! lukavac jedan lukavi.
i tako ĂŚemo morati reĂŚ da je bio u pravu.
vidio sam ga tu na terenu nk Jaruna, navodno je zagrijan za taj posao.. WOOHOOO!!!! mogu odmah ukinuti klub..
ne,ako potpiĹĄe onda ĂŚu i objasnit od kud znam predsjednika
odlièna igra Kranjèara i KlasniÌa.ModriÌ nije podbacio,on ne moŞe bolje.Srna je danas malo razoèarao.BabiÌ maestralan,Prťo po obièaju borben,obrana sigurna.mislim da smo svi vidjeli koji je prvi napadaèki dvojac.bit Ìemo jako dobri u Njemaèkoj.