PDA

View Full Version : Nogomet

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

bob rock
24-05-2006, 01:29
je al znate ljudi kaj je smiješno
za koji god klub æiro potpiše goran æe nam reæ- e da to mi je njihov predsjednik rekao! lukavac jedan lukavi.
i tako æemo morati reæ da je bio u pravu.
vidio sam ga tu na terenu nk Jaruna, navodno je zagrijan za taj posao.. WOOHOOO!!!! mogu odmah ukinuti klub..

ne,ako potpiše onda æu i objasnit od kud znam predsjednika
ta na na na
ta na na na
ta na na na
drama se bliži kraju a vrhunac sad æe...
tko to jest, tko?
izgaram od želje da saznam, ta eno, izgaram...

Goran
24-05-2006, 01:32
èekaj kraj pregovora,niťta joť ne smije u medije

bOG
24-05-2006, 02:35
Ako je Zagreb,Goran je muljao.Ako nije Zagreb,ali je neki kita klub i ne dodu pojacanja opet je muljao.
Dakle,neki klub gdje ce to biti senzacija,sa dolaskom nekih kvalitetnih igraca.

Inace,Klasnic i Babic :smt004

fat drummer
24-05-2006, 08:03
JoĹĄ mali ModriĂŚ super i igra na koju ga poziciju guraju!

e ťto ja volim ovog re leonea... fakat je gadno ťto je modriÌ bio golman, fakat ga cico mrzi pa se jada deèko nije naigrao.

Niko Kranjèar je katastrofa, ima neki dribling koji moŞe izvest u 5-7m ali za duŞi trk nema snage ni brzine, loťe se kreÌe i otkriva, loťe èita igru, krivo prilazi igraèima, ne oduzima lopte....
koliko vas bi sada tu pisalo modriÌ je car da je modriÌ izmjeťao onako austrijsku obranu kao niko i koliko vas ne bi potcjenjivali taj potez? vjerujem veÌina. postalo je kul pljuvati po svemu ťto kranjèar napravi, makar bilo i dobro (to se okarakterizira kao sreÌa ili bilo je i vrijeme), a neki vanserijski potez se ne priznaje.
kako volim ovakvo bezkompromisno pljuvanje, podsjeÌa me na goran i njegove maestrale zakljuèke o dinamu. ako je kranjèar tako jebeno loť, e onda igramo sa 10 igraèa svaku utakmicu. jer kranjèar samo stoji na centru i jede princes krafne... dobro da modriÌ ne igra tu poziciju jer bi jeli brazil za doruèak, ako moŞemo dobit bugare 3:1 u sofiji, remizirat s brazilom, dobit argentinu i dobit ťvede dva puta.

@goran - da gorane, znam da ti nisi goran mrzi dinamo, znao sam to i bez provjere ip-a, drugu sekundu otkada je nick stvoren

sickboy
24-05-2006, 08:26
Napokon sam nasao ovo...AGAINST MODERN FOOTBALL
Ovo bum potpisao sa zadovoljstvom.
http://www.ourworldcup.com/index.cfm

Mo
24-05-2006, 09:24
ja sam prvi koji æe kritizirat niku kranjèara
al ipak ljudi nemojte pretjerivati
cijela momèad je odigrala juèer s pola snage i to je bilo dosta,kaj æe se na jodlere nabrijavat
i srna je odigrao ful slabo pa nitko o tome ne govori
stvarno, nemojte pretjerivati
naši odigraju dobro, pobijede jodlere 4-1 a tu se samo trubi o niki kranjèaru., kaj je previše, previše je..

modriæ je moj omiljeni igraè no ko zna možda bi i on odigrao slabo da je odigrao od prve. i on je imao oscilacija ove sezone..
inaèe ak kužim igrali smo sa 4 iza. to je ipak bila idealna formacija za ubacit modriæa umjesto tudora, pa bi se luka onda nadopunjavao sa babiæem kao protiv argentine. nadam se da æe se opametit cico
odlièna tekma, napokon je proradio klasniæ. iako ima još puno mjesta za napredak ( obrana je dosta pliavala, mlaka vezna linija ) ipak je to prva pripremna tek i deèki se uigravaju i doziraju snagu ( bar se nadam )
didulica mora bit broj 1, nikako stipe!
i nek mi sad netko nešto kaže protiv balabana!
Balaban je car!

Mo
24-05-2006, 09:26
Naftas?
:smt003

ne.jedan klub kojeg je preuzeo lokalni ambiciozni bogataš,saznat æete ime kad završe pregovori

nk Samobor
nk Mladost 127
nk Pušæa Bistra?

ak nije prva liga Svemira kaj nas zamaraš s time?

kima
24-05-2006, 11:13
O temi Nike Kranjèara: mnogo laprdanja nizaÅ¡to da prostite; deèko nije niÅ¡ta slabiji igraè od veæine reprezentativaca (Balaban dajte molim vas, Klasniæ - jedan od onih Å¡to èekaju ispunjenje idealne tarot kombinacije da bi primirisali golu, a 99% vremena su puste prièe kako može kad hoæe, J.Leko - a po èemu taj èovjek zaslužuje poziv u reprezentaciju, a Kranjèar ne), pa opet, iako mu se spoèitava da igra iskljuèivo zbog subjektivnog dojma svog oca, kritièari se ne ponaÅ¡aju niÅ¡ta bolje ni pametnije, veæ su joÅ¡ subjektivniji u svojoj kritici (nisu to zapravo ni kritièari, veæ kritizeri jer u tom Å¡to baljezgaju nema nièeg konstruktivnog, paèe razumiju se u nogomet ko Marica u krivi kurac). Èudi me isto, a za svaku je pohvalu, Å¡to se ne bahati i vrlo je odmjeren i inteligentan u izjavama - jedan Igor Åveliki kuractimac bi si za duplo manje vremena na vrat navukao bar 10 sudskih procesa zbog pièkaranja i mlaæenja okolo svakog tko ga krivo pogleda.

O temi izbornika: kratko i jasno, dok èovjek iza sebe ima rezultate, nema mu se što prigovarati niti soliti pamet koga je, zašto i gdje trebao voditi - a Cico valaj ima itekakav rezultat pogledamo li kvalifikacije.

O temi Åveliki kuractimèeva komentiranja: za sve ljubitelje istog nekoliko pitanja - Å¡to znaèi:
a) igraè igra u oba smjera
b) kontraprekršaj
c) pojam ubaèaj: da li je zamjena za dobro staro "ubacivanje" ili sluèajno neki derivat, npr. rijeèi pobaèaj?
d) pojam kvalitet,tj, razlikuje li se od pojma kvaliteta?, te
e) gdje stoji naglasak u rijeèi polovica?

malimrav85
24-05-2006, 11:18
To i ja kaŞem,ako nisu bili 2 puta intergalaktièki prvaci ko rijeka koga briga di dolazi?A ako pojaèanja nisu u vidu najboljeg igraèa mlijeène staze tipa vugrinca isto nas ne zanima.
Ali vidim da se igra nova igra. Ìiro preuzima klub... Ok,Dinamo kupuje novog igraèa. Kad ga kupi reÌi Ìu vam ko je jer Şivim u Zagrebu i kuŞim tu spiku. I vidio sam mamiÌa u m6 neki dan. :smt004

Balaban? :smt005 Svaka èast ali mislim da bi ono i pletikosa obranio. Pa lopta je iťla na metar od stative. Ali poklonjenom konju...
I dobro da naĹĄi nisu jurcali bezveze kad i ovak mogu dobit,ipak su to pripreme

malimrav85
24-05-2006, 11:20
Tog Ĺveliki kuractimca bi ukinuo. ako se to moĹže. Njegova poloviica i ostale super primjedbe me zgroĹžavaju.
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ĺveliki kuracteta kaj je KuĹže s Dinamom,bilo bi super da on komentira. em viĹĄe zna em ga razumijem dok govori.

Murphy
24-05-2006, 11:30
Ĺveliki kuracteta kaj je KuĹže s Dinamom,bilo bi super da on komentira. em viĹĄe zna em ga razumijem dok govori.

To ti je jer si izvjezbao uho slusajuci Kwegawa :smt003

fat drummer
24-05-2006, 11:36
igraè u oba smjera ti je slièno kao i izjava da netko ima desnu i lijevu nogu.... navodno to dokazuje njegovu svestranost u jenoj sferi ili aspektu igre (rastrèanost i u napadu i u obrani te moguÌnost da udari loptu i desnom i lijevom nogom. obe moguÌnosti su nevjerojatne i rijetke)

Mo
24-05-2006, 11:44
štimac je debil!
zakaj su zvali tog debila za sukomentatora?!
ko da mi sušec nije dovoljan...
tip je tolko jadan da misli da može izmišljati nove rijeèi..
KVALITET?!
Oèito nije bio u školi kad se uèila rijeè KVALITETA...
mislim da on veæinu vremena nije bio u školi...

to sam èitao jedan komentar duhoviti od onog tipa kaj se pravi duhovit. pa je jednom kevin keegan izjavio da je taj i taj igraè dobar jer ima obje noge.. ?! mislim, blago njemu, igra nogomet i ima obje noge..

a super mi je jutarnji.. danas ocjene igraèa i u postavi su navodno bila 2 stjepana tomasa po njima.. i svakom druga ocjena i komentar. jedan je igrao kao bek a drugi kao stoper.. :smt005 :smt005 :smt043

Goran_Mrzim_dinamo
24-05-2006, 11:50
svi bivĹĄi i sadaĹĄnji igraci dinama su ju

sickboy
24-05-2006, 11:53
eto sad sam vam rekao i sad ne pricajte gluposti vise

A kaj ti radis od dolaska na forum??? :smt075

Insomniac
24-05-2006, 11:58
Ĺveliki kuractimac ĂŚe, naime, kao ĹĄto je bio i u Beèu, biti sukomentator prilikom prijenosa utakmica Hrvatske na SP-u.

:smt011 :smt012

Mo
24-05-2006, 12:11
ma ja ionak ne slušam te prijenose tj. glupog sušeca
jer gledam ili u bircu ili kod frenda di je obièno vatreno, psuje se, vièe, svi su jako pametni, glasni, temeperamentni
joj kad se sjetim, pretvaram se u zvijer kad igra repka, potpuno sam drugi èovjek
tak da baš me boli.. al opet kud baš tog debila..

Mo
24-05-2006, 12:18
odlièna igra Kranjèara i Klasniæa.Modriæ nije podbacio,on ne može bolje.

pozivao sam na nepljuvanje nike. al opet kak moš izvalit ovakvu glupost?!
posebno ovo za modrica. èovjeèe, ti nisi normalan. modriæe ne može bolje?! koje droge ti uzimaÅ¡ prije tekme?! NA ÈEMU SI TI, GORANE?! Žuto, bijelo, crveno.. Åveliki kuracTO?! daj mi reci da si i ja malo uzmem, vidim da ti je super, kad imaÅ¡ jebene halove cijelo vrijeme.. dosta mi je uèenja, dosta mi je nogometa na televiziji, želim droge koje ti uzimaÅ¡. tko zna možda onda rijeka bude bolja od dinama, možda æiro bude najbolji trener na kugli zemaljskoj, možda svaki i najjadniji klub bude bolji od tog glupog dinama, možda prestanem biti navijaè dinama jer æu skužit da su svi navijaèi dinama crni vragovi, crnom vragu iz torbe ispali..
al i ne èudi me kad si rekao ovo za bivše i sadašnje igraèe dinama. i drago mi je da si nam konaèno otkrio tajnu sa æirom.. Mamu ti United mi je drugi najdraži klub i nije mi drago kaj to staro sralo dolazi kod njih.. al eto, moraš me upoznat sa predsjednikom. i sa dilerom!

camao
24-05-2006, 12:20
United mi je drugi najdraži klub i nije mi drago kaj to staro sralo dolazi kod njih..

tko dolazi u ManU? :smt017

bOG
24-05-2006, 12:27
tko dolazi u ManU? :smt017

Peternac.

*SUPERMAN*
24-05-2006, 12:31
Ciro potpisuje za Nk Mamu ti United, prvake Svemira!!

:smt005

Ja bih malo stao u obranu Stimca. Svi nesto pizdite na rijec KVALITET. Pa pola splita govori kvalitet,a ne kvaliteta. Svi znamo vec dugo vremena da dalmatinci nepravilno govore i da ne znaju padeze. Pa koji onda sada kurac prigovarate Stimcu za rijec KVALITET?!

Kaj god vi govorili,frajer nije neobjektivan ,nije budala(barem ne ko mamiĂŚ) i sto je najbitnije covijek kuzi nogomet! Definitivno su mu komentari u rangu KuĹžea,a KuĹže je isto izvrstan komentator,tako da...

ja sam prvi koji Ìe kritizirat niku kranjèara
al ipak ljudi nemojte pretjerivati
cijela momèad je odigrala juèer s pola snage i to je bilo dosta,kaj Ìe se na jodlere nabrijavat
i srna je odigrao ful slabo pa nitko o tome ne govori
stvarno, nemojte pretjerivati
naťi odigraju dobro, pobijede jodlere 4-1 a tu se samo trubi o niki kranjèaru., kaj je previťe, previťe je..

Istina. Mislim ljudi ovo stvarno nije normalno,ja ne znam sta bi bilo dovoljno da se Niku ne kritizira nakon svake utakmice? Pa i kada je dao onaj jeben gol Bugarsko je je bilo: ''ma krumpircina'' ''nije bilo bitno za rezultat''.
To su sve definitivno frustracije odredenih zagrizenih dinamovaca kojima je slomio srce odlaskom u hajduk pa sada ko zadnje pickice seru po ''bivsem decku''...
I za kraj,i modric i kranjcar su izvrsni mladi igraci koji imaju jos puno toga za naucit i napredovati ali definitivno tandem koji ce jednog dana nositi hrv. repku na svojim ledima,samo je potrebno da ih se ukomponira tako da mogu igrati u isto vrijeme,sto naravno je daleko od nemogucega...

malimrav85
24-05-2006, 12:34
Kaj god vi govorili,frajer nije neobjektivan ,nije budala(barem ne ko mamiĂŚ) i sto je najbitnije covijek kuzi nogomet! Definitivno su mu komentari u rangu KuĹžea,a KuĹže je isto izvrstan komentator,tako da...
Ne,nije baĹĄ je persu

*SUPERMAN*
24-05-2006, 12:41
Budala u smislu glup. Po meni stimac uopce nije glup,opet ponavljam,za razliku od mamiĂŚa....

Tkach
24-05-2006, 12:42
Da, navijaèi Dinama su straťno frustrirani jer je Kranjèar preťao u Hajduk, odveo ga u Ligu prvaka preko Debrecena i Manchester Uniteda i prije par tjedana osvojio titulu prvaka s tridesetak bodova prednosti ispred Dinama.

Ono ťto frustrira sav normalan svijet je boŞanski status jednog igraèa u reprezentaciji, kojeg se ne mijenja èak ni na 5 minuta u bezveznoj prijateljskoj utakmici s nekim jodlerima, jer BoŞe moj, on je ipak nezamjenjiv, bar dok ne ostvari neki inozemni transfer koji bi namirio iduÌih par obiteljskih generacija.

Ĺveliki kuracto se tièe buduĂŚnosti hrvatske nogometne reprezentacija, za 5-10 godina ĂŚe ona biti u razini Austrije, kad nam ponestane gastarbajtera voljnih igrati za nas. Tad ĂŚe se HNS valjda okrenuti hrvatskoj ligi i domaĂŚem klupskom nogometu a ne samo reprezentaciji i bolesnim ambicijama vezanim uz organizaciju velikih natjecanja.

*SUPERMAN*
24-05-2006, 12:48
Mozda ti ne mislis na Niku Kranjcara,dijete dinama,nekadasnji najveci miljenik publike,purger u srcu,ponos i dika dinama ne tako davno... Ja mislim na toga pa odtuda izvlacinm (tvoje:smt003 ) frustracije ,to sto je otisao u losiji klub je nebitno...

Ovaj tvoj komentar na njegovu ''neamjenjivost'', upravo ono sto sam rekao, samo se trazi neki kurac da bi se prigovorio njemu ili cici. Katastrofa...
Jel ti gledas utakmicu repke ili gledas na teren 90 minuta i trazis pogreske Nike Kranjcara?

kima
24-05-2006, 12:50
Markuse, postoji razlika izmeðu rijeèi kvaliteta i kvalitet, uzmi rjeènik. :smt002

Mo
24-05-2006, 12:51
i tkach i markus imaju pravo
dinamovci nisu tolko frustrirani s tim kaj je otišao u najveæeg rivala ( iako i jesu s tim ) nego što je nezamjenjiv èak i kad je loš
al opet ne treba pretjerivati. s onih par driblinga je pokazao da može ali oèito neæe ili mu se ne da. a reèenice tipa, zarolao je tam neke jadnike iz austrije su bezveze jer onda ja tak mogu reæi pa i klasniæ je izdriblao neke tam jodlere, neš' ti
njegov problem nisu kile ni fomra. njegov problem je volja i želja za igranjem. umjesto da se navikne da je nedodirljiv treba stisnut zube i odigrat kaj zna i može!
prava predstava èeka se na sp-u, do tad neæu više o njemu. postoji moguænost da on tam zablista, zato ne treba pretjerivati sa pljuvanjem jer æe svi koji su ga pljuvali morati gutati knedle i ponizno priznati da su u krivu. dao bog da bude tako

a ono sralo od židaka danas vièe niki da se probudi ili je vrijeme za modriæa. pa krme debelo, tko je pisao o velikom talentu, o biseru nogometne škole, niki kranjèaru, dok je još imao 16 godina?! tko ga je umjetno napumpao u zvijezdu dok još nije bio u prvoj momèadi?!
ti, debilu, ti si to napravio! a sad ti on više ne odgovara, sad ti je luka omiljen..
Mah!... krme glupo..

umjesto komentiranja štimac bi se trebao vratiti svome prvom, najdražem talentu-batinjanju gostiju diska ili sportskih direktora u tunelima stadiona!

*SUPERMAN*
24-05-2006, 12:52
Markuse, postoji razlika izmeðu rijeèi kvaliteta i kvalitet, uzmi rjeènik. :smt002

Samo sam rekao da splicani govore kvalitet umjesto kvaliteta i da to nije nista novo,tako da...

Tkach
24-05-2006, 12:56
Mozda ti ne mislis na Niku Kranjcara,dijete dinama,nekadasnji najveci miljenik publike,purger u srcu,ponos i dika dinama ne tako davno... Ja mislim na toga pa odtuda izvlacinm (tvoje:smt003 ) frustracije ,to sto je otisao u losiji klub je nebitno...

Ovaj tvoj komentar na njegovu ''neamjenjivost'', upravo ono sto sam rekao, samo se trazi neki qrtz da bi se prigovorio njemu ili cici. Katastrofa...
Jel ti gledas utakmicu repke ili gledas na teren 90 minuta i trazis pogreske Nike Kranjcara?

Koje publike je on bio miljenik, moŞda publike u novinarskoj loŞi i tatinih kompiÌa tipa Suki... Moji miljenici u Dinamu su uvijek bili igraèi koji igraju punim srcem i koji su se krvavo izborili za sve ťto su stekli u karijeri a ne tamo neki gotovani. Pri tome nikad nisam pravio razliku je li taj igraè iz Skoplja, Hercegovine, Splita, Brazila ili s Ferenèice.

*SUPERMAN*
24-05-2006, 12:57
Koje publike je on bio miljenik, moŞda publike u novinarskoj loŞi i tatinih kompiÌa tipa Suki... Moji miljenici u Dinamu su uvijek bili igraèi koji igraju punim srcem i koji su se krvavo izborili za sve ťto su stekli u karijeri a ne tamo neki gotovani. Pri tome nikad nisam pravio razliku je li taj igraè iz Skoplja, Hercegovine, Splita, Brazila ili s Ferenèice.

Mozda sam krivo shvatio... TI TVRDIS DA NIKO KRANJCAR NIJE BIO MILJENIK BBB I OSTATKA ZG PUBLIKE ???

Tkach
24-05-2006, 13:00
Svakako ne u mjeri u kojoj je to bio npr. Goce Sedloski.

*SUPERMAN*
24-05-2006, 13:02
Svakako ne u mjeri u kojoj je to bio npr. Goce Sedloski.

Iako je Goce bio car,ili u njegovoj mjeri ili mozda cak i vise buduci da je bio mlada nada...

kima
24-05-2006, 13:04

Samo sam rekao da splicani govore kvalitet umjesto kvaliteta i da to nije nista novo,tako da...

Razumijem, ali to Åveliki kuractimcu nije nikakvo opravdanje. Javna televizija ima jasno propisan naèin govora. Kako bi bilo da svi poènemo koristiti lokalizme naÅ¡ih krajeva, npr. na ispitu? Ma možeÅ¡ mi znat sve od A do Ž, ali dok se ne nauèiÅ¡ govoriti nema Å¡anse da proðeÅ¡.

Tkach da te pitam - kažeš da tata forsira sinka dok se ne proda da namiri obitelj. Ako je toliko loš, za koji ga qrtz toliko forsira, pa prema tvojim i rijeèima još nekih uglednih kolega ovdje, on se nema šanse prodat u NK Zelengaj, a kamoli negdje van? Ne znam, po toj logici ga samo još dublje zakopava...

Re Leone
24-05-2006, 13:10
A ja obožavam fata i njegovu ofucanu ironiju!!!

Koliko je Niko izveo prekida što u Dinamu, Hajduku, repki... a pada li vam možda na pamet neki dobar gol, asistencija?! jel ikad uèinio ono što je Pletikosi onaj gradišæanksi hrvat? nije...

al dobro ajde, ne znaju svi prekide izvodit.... AL ZAÅveliki kuracTO IH ONDA ON IZVODI ! ? ! ?

ista stvar je i s igranjem, nikad ništa od njega osim gola bugarima... i onda opet kažem zašto on igra???
spominjete tu neke driblinge, kao pokazao je da može. šta je pokazao da može?! napravit smotani dribling kroz statiènu austrijsku obranu?! pa može, svaka mu èast... al nije on tu da dribla nego da DODAJE i zabija ! ! !

Mali Modriæ je po meni puno bolji, izborio je repku bez da mu je tata izbornik, izborio je repku iako je konkuretnt izbornikovom sinu... istina, izbornik ga stavlja na poziciju koja nije njegova, al repka je repka...

Kranjèar je cil utakmicu bio neprimjetan...

Jeste vidjeli statistiku sa Dinamo-Hajduk,modriæ vs kranjèar!? meni je to dosta, prepolovi Lukinu na pola, a Nikinu podubplaj, i Modriæ je opet bolji....
ista je stvar i s juèerašnjom tekmom, ovaj je igra cilu tekmu PRED GOLOM i ostat æe zapamæenj onaj udarac i slalom.... a Luka?! 25min na poziciji zadnjeg veznog...

Starfish
24-05-2006, 13:13
Razumijem, ali to Åveliki kuractimcu nije nikakvo opravdanje. Javna televizija ima jasno propisan naèin govora. Kako bi bilo da svi poènemo koristiti lokalizme naÅ¡ih krajeva, npr. na ispitu? Ma možeÅ¡ mi znat sve od A do Ž, ali dok se ne nauèiÅ¡ govoriti nema Å¡anse da proðeÅ¡.

Åveliki kuractimac je joÅ¡ na severu odrasel kad pogledaÅ¡ npr. IvaniÅ¡eviæevo sukomentiranje tenisa. Njega treba titlovat èovjeèe. Pusti Åveliki kuractimca. Åveliki kuractimac ima lepu frizuru i zna kravatu izabrat. :smt050

on se nema šanse prodat u NK Zelengaj, a kamoli negdje van?...

kima, kaže se - NK Ponikve. :smt003

I nije mi jasno kog ste qrtz-a (c) zapeli za tog Kranjèara kad se u isto vrijeme dogaðaju veæi i jaèi transferi.
Ognjen Cukiæ prelazi u Milano. Kaj na to kažete?
a? AA?

kima
24-05-2006, 13:17
Starfish, kaže se Maki, a ne kima. :smt016
Pa naravno da Ogi ide u Milan kad onaj šugavi Gilardino ne može loptu do gola dobacit, a kamoli ga zabit.
Ne znam, možda Goran ima nekih informacija, èujem da poznaje nekog iz uprave kluba... :smt003

kima
24-05-2006, 13:24
A ja obožavam fata i njegovu ofucanu ironiju!!!

Svi mi volimo fata. Još moraš i Robija i pobijedio si samog sebe - ti voliš Velikog Brata!

ista stvar je i s igranjem, nikad ništa od njega osim gola bugarima... i onda opet kažem zašto on igra???
spominjete tu neke driblinge, kao pokazao je da može. šta je pokazao da može?! napravit smotani dribling kroz statiènu austrijsku obranu?! pa može, svaka mu èast... al nije on tu da dribla nego da DODAJE i zabija ! ! !

Znatiželje radi, a ovo ide i još poneke debatante ovdje, zašto se ovako na Klasniæa ne okomiš? Ajde, najbroji mi Klasniæeve zasluge u repki.

Tkach
24-05-2006, 13:38
Tkach da te pitam - kaŞeť da tata forsira sinka dok se ne proda da namiri obitelj. Ako je toliko loť, za koji ga qrtz toliko forsira, pa prema tvojim i rijeèima joť nekih uglednih kolega ovdje, on se nema ťanse prodat u NK Zelengaj, a kamoli negdje van? Ne znam, po toj logici ga samo joť dublje zakopava...

Tko je rekao da svi europski klubovi racionalno posluju i kupuju, i veĂŚe nule su naĹĄle neke naivce.

ultraviolet
24-05-2006, 13:40
Ajde, najbroji mi Klasniæeve zasluge u repki.
hm....ono....tip je prezgodan!
ak to nije dovoljno, ne znam kaj je! :smt003

*SUPERMAN*
24-05-2006, 13:42
Tko je rekao da svi europski klubovi racionalno posluju i kupuju, i veĂŚe nule su naĹĄle neke naivce.

Tkach mislim stvarno... nemoj pretjerivati... Ok je da ti se ne svida kranjcar ali sto je previse je previse.

Starfish
24-05-2006, 13:42
tj. ima daleko najlepšu frizuricu :smt050

(ajmo UV, desant... :smt003 )

Tkach
24-05-2006, 13:48
ZnatiĹželje radi, a ovo ide i joĹĄ poneke debatante ovdje, zaĹĄto se ovako na KlasniĂŚa ne okomiĹĄ? Ajde, najbroji mi KlasniĂŚeve zasluge u repki.

KlasniÌ valjda zasluŞuje viťe kredita kao jedan od najboljih napadaèa Bundeslige u zadnjih nekoliko godina od igraèa koji jednu sezonu igra u sedmom klubu HNL-a a iduÌu u petom.

ultraviolet
24-05-2006, 13:49
http://www.index.hr/images2/klasnicnovav.jpg

ultraviolet
24-05-2006, 13:52

definitivno ljepšu od onog debila balabana....
:smt050

(i to bi otprilike bilo sve što uv zna o repki... :smt003 )

ultraviolet
24-05-2006, 13:54
(isuse, uspjela sam poslat fotku!!!!! dvaput! sf!!!!! uspjela sam!!!! your baby is growing up!!! :smt026 :smt026 :smt026 kalcij, sve je to zbog kalcija.... :smt041 )

kima
24-05-2006, 13:57
Samo se pitam koliko tog kredita ima, buduæi da zabija, tj. probija se prema golu kao da ima dvije lijeve èim mu sfali kompiæa iz Werdera.
Ne da mi se kopati sad po prethodnim stranicama, ali napisao si da voliš srèane igraèe koji se trude; meni Klasniæ na terenu izgleda kao da prekraæuje vrijeme do nove Werderove utakmice. Nikad nisam bio pobornik nekog umjetnog, "pod-mus" patriotizma, niti standarnih floskula kako je reprezentacija svetinja (kruh je svetinja i obitelj koju njime prehranjuješ), ali Herr Klasniæa ne bi ubilo malo volje i htijenja kad igra za istu. Baš kao ni Niku Kranjèara doduše. Samo, po jednom drvljem i kamenjem, a drugi ima kredita, pa nek se štanca.

Dvostruki kriteriji, kolege. O tome prièam.

Tkach
24-05-2006, 14:02
Vrlo vaŞna razlika je i u tome ťto je KlasniÌu teŞe naÌi kvalitetnu zamjenu nego Kranjèaru. Osobno, viťe se uzdam u KlasniÌa nego u muhu bez glave OliÌa ili Balabana. S druge strane, za Kranjèara se mogu naÌi dvije kvalitetnije alternacije: ModriÌ i Vugrinec.

Lara Car
24-05-2006, 14:06
a ono sralo od Şidaka danas vièe niki da se probudi ili je vrijeme za modriÌa. pa krme debelo, tko je pisao o velikom talentu, o biseru nogometne ťkole, niki kranjèaru, dok je joť imao 16 godina?! tko ga je umjetno napumpao u zvijezdu dok joť nije bio u prvoj momèadi?!
ti, debilu, ti si to napravio! a sad ti on viĹĄe ne odgovara, sad ti je luka omiljen..
Mah!... krme glupo..

![/color]

duĹĄo,dok se plaĂŚalo,pisalo se i hvalilo :smt003

sjeÌam se koliko je AbramoviÌ para dao da Židak napiťe par tekstova o njemu,da ga se proda,al nije mu bať pomoglo

jel ja to piĹĄem na topicu nogomet :smt017

kima
24-05-2006, 14:20
Vrlo važna razlika je i u tome što je Klasniæu teže naæi kvalitetnu zamjenu nego Kranjèaru.
Po toj se logici moglo Biloša još uvijek preklinjati da doðe igrati za nas.
Klasniæ je imao puno prilika koje nije iskoristio, ništa manje nego Kranjèar, a princip je jednostavan - ne valjaš, ne igraš. Meni Klasniæ nije neki bogzna kako kvalitetan igraè, a uopæe ne toliko da bi razbijao glavu da li mu tražiti alternacije kojih hvala bogu ima - osim Prše koji daleko odskaèe, svi su oni tu negdje.

Osobno, više se uzdam u Klasniæa nego u muhu bez glave Oliæa ili Balabana.
Izrazio sam mišljenje u prethodnoj reèenici; i nije neka vijest što se ti i ja ne slažemo. :smt002

S druge strane, za Kranjèara se mogu naæi dvije kvalitetnije alternacije: Modriæ i Vugrinec.
Slažem se da bi ih trebalo isprobati, ali to nije moja poanta ovdje, veæ ti hoæu reæi da Cico iz mog kuta gledanja, ima barem približno jednake kriterije u forsiranju trulih igraèa. Stoga Niko van - Ivan van. Prosto ko pasulj.

Starfish
24-05-2006, 14:31
(isuse, uspjela sam poslat fotku!!!!! dvaput! sf!!!!! uspjela sam!!!! your baby is growing up!!! :smt026 :smt026 :smt026 kalcij, sve je to zbog kalcija.... :smt041 )

:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt027
me iz very proud.

ontopic...
držimo svi fige da Marušiæ uspije u Liverpoolu. [-o<
(šta æu ja gledat svako popodne kad Marušiæ ode u Liverpool, a Cukiæ u Milan. Maja Župan ide s njim. Ne znam oæe Nina iæ s Markom...Oæe se starci od Mare i Duje složit..šta æe Krešo i Lanica radit za vikend? [phone] :smt022 )

kima
24-05-2006, 14:34
Kužiš ti tu alegoriju.
Jedan je good guy, drugi bad guy.
Jedan u Liverpool, drugi u Milan.
Prvo Milan vodi 3:0 u finalu Lig Åveliki kuracempjons Å¡to bi Cico rekel i naravno Ogi daje sva tri.
Kad su svi mislili da je gotovo, Liverpool se predvoðen Markom budi i izvojeva herojsku pobjedu!
Beat that motherfuckers!

Starfish
24-05-2006, 14:39
Ma taj Cukiæ valja qtza (c)...
Da mu stari nije predsjednik kluba igro mi za NK od onog mafijaša iz Velike Gorice. Onaj šta je oteo Agramu Castilla.
Eeeeee, to je bio igraè...
Nema više takvih lijevih krila....
Taj je zarolavao one madrfakrse u prijateljskoj utakmici sa Deportivom bolje nego što se Inzaghi ruši u šesnaestercu...
Catillo, di odeeeeeeee....
:smt022 :smt022

Gala Kit
24-05-2006, 14:45
Vrlo vaŞna razlika je i u tome ťto je KlasniÌu teŞe naÌi kvalitetnu zamjenu nego Kranjèaru. Osobno, viťe se uzdam u KlasniÌa nego u muhu bez glave OliÌa ili Balabana. S druge strane, za Kranjèara se mogu naÌi dvije kvalitetnije alternacije: ModriÌ i Vugrinec.
Zapamti jednu stvar,dok je cico izbornik rijeèi tipa alternacija ili zamjena i ime niko Kranjèar ne idu skupa!!Dobro da"Kranjèar i sin d.o.o."ne vlada u barci,jadni Ronaldinho bi grijao klupu jer niko nije niko!!A Ĺveliki kuractimac kolka god seljaèina bio,veĂŚi je igraè nego ĹĄta ĂŚe pola naĹĄe repke ikad bit i to mu daje za pravo da komentira kako god Ĺželi.A naglasak?Jebi ga,ipak je on sad u vinkovcima,vidite da i sve birtije veĂŚ poznaje...

Tkach
24-05-2006, 14:47
Izrazio sam miťljenje u prethodnoj reèenici; i nije neka vijest ťto se ti i ja ne slaŞemo. :smt002

To je svojevrsna Pravokutnikova zakonitost :smt003

SlaŞem se da bi ih trebalo isprobati, ali to nije moja poanta ovdje, veÌ ti hoÌu reÌi da Cico iz mog kuta gledanja, ima barem pribliŞno jednake kriterije u forsiranju trulih igraèa. Stoga Niko van - Ivan van. Prosto ko pasulj.

Ne znam baĹĄ da KlasniĂŚ ima pribliĹžno nedodirljiv status kao Niko, istina je da je nominalno ispred Balabana i OliĂŚa, ali nije baĹĄ da igra svih 90 minuta svaku utakmicu. Zamisli da Niko zabije dva gola i bude zamijenjen na poluvremenu, pa veĂŚe su ĹĄanse da se Malta kvalificira na iduĂŚe SP.

ZrntscheZ
24-05-2006, 14:49
uz moj standardni blog otvoril sam i specijalizirani sportski blog...

pa ako vas zanima komentar ju

Starfish
24-05-2006, 14:54
Jebi ga,ipak je on sad u vinkovcima,vidite da i sve birtije veæ poznaje...

Pa igro je on za Cibaliju neko vrijeme. Mislim da je bio posudba iz Hajduka neko vrijeme il ovako nešto. Upozno birtije davno prije... :smt003
I nije više u Vinkovcima. "Spasio" ih je od ispadnja, sad se opet vraæa u dostojanstvenije sfere hrvatskog nogometa. Tuènjave s izbacivaèima iz diska i te spike, kako je netko veæ spomenuo...

(ajmo cureeeee!!!!! budimo nekonstruktivne i opstruirajmo ovaj topic!!!! :smt096 )

Tkach
24-05-2006, 15:27
Pa igro je on za Cibaliju neko vrijeme. Mislim da je bio posudba iz Hajduka neko vrijeme il ovako neĹĄto.

Yup, joĹĄ tamo osamdesetih.

I opet ĂŚe netko kritizirati kvalitetU Ĺženskog sudjelovanja na ovom topicu!.

Insomniac
24-05-2006, 15:42

potvrdujem :smt003

kima
24-05-2006, 16:12
Zamisli da Niko zabije dva gola i bude zamijenjen na poluvremenu, pa veæe su šanse da se Malta kvalificira na iduæe SP.

Kao zadnji (a trebao bi biti i prvi) argument skrenut æu vam pažnju na juèerašnji rezultat (a i sama igra, iako su to jodleri, bješe daleko od loše da se razumijemo); kad Cico zajebe, obeæajem, tako mi Aristotela i Partije, pridružit æu se kolektivnom hebanju matere! :smt003

bob rock
24-05-2006, 16:29

figures

bob rock
24-05-2006, 16:31
(ajmo cureeeee!!!!! budimo nekonstruktivne i opstruirajmo ovaj topic!!!! :smt096 )
sam se igraj...
dignuli bumo vam tendu kraj granice, djeca vam sunca ne bu vidla.

Tkach
24-05-2006, 16:31
Zamisli da Niko zabije dva gola i bude zamijenjen na poluvremenu, pa veĂŚe su ĹĄanse da se Malta kvalificira na iduĂŚe SP.

Kao zadnji (a trebao bi biti i prvi) argument skrenut Ìu vam paŞnju na juèeraťnji rezultat (a i sama igra, iako su to jodleri, bjeťe daleko od loťe da se razumijemo); kad Cico zajebe, obeÌajem, tako mi Aristotela i Partije, pridruŞit Ìu se kolektivnom hebanju matere! :smt003

Dobro, rezultate nitko ne moĹže osporiti, ali nije li Tito rekao "NiĹĄta ne smije da bude toliko sveto da ne bi bilo zamijenjeno boljim" :smt003

Re Leone
24-05-2006, 16:48
Èovjek pita za klasniæeve kredite u repki, i to nakon onakve partije juèer!!! jebote... debatni harakiri...

klasniæ je izabran u najbolju momèad bundeslige...
kranjèar niej ni u najboljoj momèadi hrvatske lige... ispred njega su i vugrinec i modriæ...
ali nekako je on u repki ispred obojice, pitam se zašto!!!

Po mojim shvaæanjima nogometne igre Kranjèar nije dobar igraè... a uz to mi diže živce jer je precijenjen i jer ga dižu u nebesa!!! taj deèko od kad se rodio dobio je SVE na pladnju... al jebote sve...
taj nema srca ni želje ni volje... a ni snage...

Starfish
24-05-2006, 16:53

figures

pa ako je tebi ipak balaban zgodniji, ne moraš se ljutit odmah... :smt016

fat drummer
24-05-2006, 18:15
o re leone, èovjek te pita za kredit u repki, a ne za kredit u klubu. da se gledao kredit ne bi bilo one predstave juèer jer klasniÌ bi grijao klupu...

i tako sada kada smo zakljuèili da je kranjèar sakat i da uopÌe ne trèi, ne hoda ili diťe molim da se svi prijavite kao izbornik u repku i pokaŞete cici kako bit prvi u kvalifikacijama... pridruŞujem se makiju i njegovom obeÌanju da Ìu kad cico zasere prvi kenjat, a dokle cico vodi ovu repku u generlanom smjeru prema gore onda Ìu ga podrŞat

Luca
24-05-2006, 18:24
Ma taj CukiĂŚ valja qtza (c)...
Da mu stari nije predsjednik kluba igro mi za NK od onog mafijaĹĄa iz Velike Gorice. Onaj ĹĄta je oteo Agramu Castilla.
Eeeeee, to je bio igraè...
Nema viĹĄe takvih lijevih krila....
Taj je zarolavao one madrfakrse u prijateljskoj utakmici sa Deportivom bolje nego ĹĄto se Inzaghi ruĹĄi u ĹĄesnaestercu...
Catillo, di odeeeeeeee....
:smt022 :smt022

To je Nevia iz Èakovca, Magať je vlasnik kluba. :smt003 :smt003

Re Leone
24-05-2006, 20:40
Ivan Klasniæ 16 nastupa, 6 golova
Miladin Pršo 24 nastupa, 8 golova
Boško Balaban 24 nastupa, 9 golova
Davor Vugrinec 26 nastupa, 7 golova
Alen Bokšiæ 40 nastupa, 10 golova
Niko Kranjèar 14 nastupa, 3 gola

to je statistika...
naravno da nije svaki gol jednako vrijedan al 6 golova u 16 nastupa nije uopæe loše... a on u tih 16 utakmica nije u ni jednoj odigrao svih 90min, za razliku od Nike, a to baš nije ne bitno!
Klasniæ je kvalitetan igraè, možda najkvaliteniji naÅ¡ igraè momentalno (PrÅ¡o je u godinama, a obrambeni mislim na Åveliki kuracimuniæa nisu na cijeni), i nikako mi niej jasno kako smo njega stavili na tapet... mislia sna da pljujemo Kranjèara, he he

Re Leone
24-05-2006, 20:40
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 007904.stm (http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/photo_galleries/5007904.stm)

Birajte najbolji dres SP svih vremena!!!

fat drummer
24-05-2006, 20:49
lol, daj joť stavi i kovaèeve i ťimuniÌeve nastup i golove kad veÌ usporeðujeť napadaèa i fantazista pa da vidimo koliko je klasniÌ vredniji od tomasa npr... kad mogu u isti koť napadaèi i fantazisti/poluťpice onda ni stoperima/bekovima neÌe biti problem

Re Leone
24-05-2006, 20:52
Ti si fat brate u kurcu... od nabrojanih samo Niko nije napadaè... al bome nije ni fantasista...
dakle ne vidim koji racku pizdiš?

fat drummer
24-05-2006, 20:55
ali nije napadaè... daklem, nije napadaè. ali ti usporeðujeť napadaèe i nekoga tko NIJE napadaè. inaèe, u repki figurira kao fantazista. ne stvarno, fantazist. moŞda ne igra to, ali to mu je pozicija. a bome ni vugrinec ne igra èistu ťpicu...
e a gdje je oliĂŚ?

Re Leone
24-05-2006, 21:00
jebote Niku sam napisao zadnjeg, eto èisto jer me zanimala njegova statistik apa san je pogleda, a kad san veæ pogleda i saznao htjedoh to podilit s vama...
nisma vukao usporedbe u golovima s Kranjèarom veæ samo u minutaži...
A Vugrinec je možda za HNL fantasista ali u Italiji je uvik igra napadaèa... zapravo on je meni nešto slièno kao Pršo... na manageru bi to bilo FC a ne SC!

Oliæ 33 nastupa, 6 golova

mili
24-05-2006, 22:05
modric moze igrat uz kranjcara, ali na toj poziciji koju bi eventualno igro ,i igra nas kapetan, niko kovac, koji je totalni defanzivac, i veoma vazan u toj svojoij ulozi...cesto se vraca na poziciju stopera...i pomaze obrani masu, a modric jje ipak malo vise ofenzivan...

fat drummer
24-05-2006, 22:11
a na manageru.. onda okej, jer je na manageru pletikosa sc... mili dobro primjeĂŚuje da modriĂŚu odgovara ofanzivna igra, ali da ipak dolazi malo iz pozadine. nije mu ni obrambena igra strana pa nije nuĹžno da mora igrat direktno iza napada

Amathos
24-05-2006, 22:18
Aj Re Leone ne *eri, nemaš blagog pojma :smt003 :smt003

Ma zahebavam se, naš napad u Njemaèkoj trebaju igrati Pršo i Klasniæ i to je AMEN!, a tko æe im biti polušpica, aka fantazista, manje bitno. Bit æe to Kranjèar, sigurno, a mi možemo prigovarati koliko hoæemo. Po meni je Kranjèar bolji od Modriæa i tu negdje sa Vugrinecom, no ima jednu veliku prednost - æaæu za izbornika. E, sad da je meni stari izbornik i ja bih igrao u repki, 100%! A ovaj Niko nekog vraga zna. Za prvih 11. Upitno. Ali nešto i zna

Re Leone
24-05-2006, 22:33
Živio Re Leone jerbo nam je konaèno otkrio pravo ime i etnièku pripadnost Miladina alias Dade Prše! :smt005

jebate šta volin kad me nepravedno optužuju... a pogotovo ova mlada nadobudna hercegovanka...

šta više ne smin ni èovika imenom nazvat?!
di je tu demokratija? sloboda govora i nazivanja stvari/ljudi pravim imenima? :smt016
a etnièku pripadnost mu nisam spominjao... al to njoj nije bitno... bitno da ona meni prigovara... grrr.... kojem æeš me profesoru za ovo tužiti??? :smt017

I još me oæe navuæ da komentiram slovo J u jelenkovom (srninom) imenu... i valjda ime njegovog oca Slobodana... e pa neæe moæi, neman motiva za to, to mi/nam nije tema...

tccc...

ah, te žene/kolegice...
šta žensko može bit podlo to ne može niko...

Tkach
24-05-2006, 22:44
Gdje god Re Leone zine odmah iskoèi sedam sekretara SKOJ-a iz grma i poène ga napadati :smt003

fat drummer
24-05-2006, 22:45
Gdje god Re Leone zine odmah iskoèi sedam sekretara SKOJ-a iz grma i poène ga napadati :smt003

da ga jebeť tako je i kranjaèaru... a i goranu... tri neshvaÌena genija

kima
25-05-2006, 00:06
Èovjek pita za klasniæeve kredite u repki, i to nakon onakve partije juèer!!! hebote... debatni harakiri...

Daj se okani više prodikovanja o debatnim talentima i raspravljaèkim sposobnostima, ne vidim da si baš mnoge do sada uspijevao uvjeriti u ispraznost svojih patetièno-paranoidnih bljezgarija. Ponavljaš i sebe i svoje poruke ovim perfidnim forama o Miladinu i sliènom.
Voðeni tvojom logikom uzimanja u obzir nužno i iskljuèivo najbolje utakmice karijere, pretpostavljam da bi Liliana Thurama trebali proglasiti najveæim francuskim strijelcem svih vremena.
A osim toga, objasnio ti je ovaj deèko s primjesama ofucane ironije u svojim postovima na što se pitanje odnosilo, iako nisam ni oèekivao da æeš shvatiti.

:smt006

*SUPERMAN*
25-05-2006, 00:15
Umjesto da ste sretni sto imamo jebenu repku,da imamo jebenu repku, Re leone i ekipa stalno sere nesto po KVALITET od kranjcara. Uvjeren sam da ukoliko Niko zablista na svjetskom,vi ce te biti tuzni,100%!!! i onda ce te tu tugu kompezirati s trazenjem novih prigovora na njegovu igru...
Jedino hrvati mogu prigovarati po necemu dok sve stima....

Cro
25-05-2006, 00:22
Super sam zadovoljan sa repkom i igrom, al mi Niko opet nekak smrdi, ne znam.. :smt003
Neka zaigra dobro na svjetskom, to je dobro za sve nas.. Priznat ĂŚu iskreno ak zablista...

kima
25-05-2006, 00:26
Jedino hrvati mogu prigovarati po necemu dok sve stima....

Ne, Markuse, to rade komunjare, srbi (malo s!), cigani, i ostali šljam, nadasve njima slièan; prave Hrvatine kao eugenièki dokaz o postojanju nadèovjeka su uvijek konstruktivne u svojim kritikama i prezentaciji domoljublja takovim beskièmenjacima.

Lara Car
25-05-2006, 00:26
prestala sam gledat tekme na teveju od kad su uveli kartone za skidanje majice nakon pogotka :smt011

oduzeĹĄe nam i ono malo ljepote :smt087 :smt088

recimo,Trifon Ivanov postaje sasvma prihvatljiv kad nabije majicu preko glavurde i pokaĹže bogatstvo na prsima :smt050 :smt051

mislim da je to znatno doprinijelo smanjenju Şena pred TV ekranima i dovelo do sve èeťèih braènih razmirica

jer Ĺžene viĹĄe nemaju razloga gledat tekme na teveju :smt087

uota masonsko-komunistièka :smt074

Starfish
25-05-2006, 00:30
Gle, uvijek ti ostaje tradicionalna izmjena dresova na kraju... :smt003

Lara Car
25-05-2006, 00:32

:smt007 aha :smt007 voleeem kraj tekme :smt007 :smt007 :smt007

p.s. SIG!!!!!!!!!! tipfeler :smt002

*SUPERMAN*
25-05-2006, 00:32
Vi stvarno niste normalne... ](*,)

Re Leone
25-05-2006, 00:34
Daj se okani više prodikovanja o debatnim talentima i raspravljaèkim sposobnostima, ne vidim da si baš mnoge do sada uspijevao uvjeriti u ispraznost svojih patetièno-paranoidnih bljezgarija. Ponavljaš i sebe i svoje poruke ovim perfidnim forama o Miladinu i sliènom.
Voðeni tvojom logikom uzimanja u obzir nužno i iskljuèivo najbolje utakmice karijere, pretpostavljam da bi Liliana Thurama trebali proglasiti najveæim francuskim strijelcem svih vremena.

Èoeèe, rasplakat æeš me...

najbolje utakmice karijere?! èije?! klasniæeve?!
pa jel znaš ti tko je Ivan Klasniæ? misliš da su mu 2 gola Austriji vrhunac karijere? ili misliš možda na njegovu reprezentativnu karijeru?
u svakom sluèaju, Ivan je igraèina kakva Niko nikad neæe biti! (èek, da tebi možda ne smeta Ivanovo porijeklo?!) Niko NIKAD al BAÅveliki kurac NIKAD neæe bit biran u najbolju momèad neke od liga petice!!!
a hoæe li zablistat na svjetskom?!?! pa taj momak NIKAD nije zablistao... misliš da æe protiv brazila zablistati? ili u osmini finala sa gatusom na leðim?
to se zove klasa optimist... al živi bili pa vidili...
ja samo molim Boga da Modriæ dobije barem 1 tekmu na poziciji koju igra Niko... al dok je tata izbornik, sumnjam da æe se to dogodit...
i mislim da nas jedino može spasit da neki od iranskih ekstremista slomi Niki nogu...

P.S. ja san lipo odgovorija na tvoje pitanje, i obrazložija, dok ti odma vriðaš i napadaš! pa momak smiri se malo, nemoj mi srat i pametovat jer nemaš pojma o meni ( a ni o nogometu ) a ja neman živaca za to...
il æemo, nadam se, lipo na forumu, il æe postat ružno in real life. mislin da je oèito što ja želin al tvoj je izbor.

Lara Car
25-05-2006, 00:34
Vi stvarno niste normalne... ](*,)

kaj?

pa sva ljepotu vidi na drugaèiji naèin :smt003

neko u hraèkanju na travnjak
neko u opasnim startovima na zglobove
netko u rezultatu 0:0

Lara Car
25-05-2006, 00:42
Èoeèe, rasplakat Ìeť me...

*dodaje papirnati rupèiÌ*

pa jel znaĹĄ ti tko je Ivan KlasniĂŚ?

Maki,sunce ti ljubim,morat ĂŚu ti posudit knjigi TKO JE TKO U RVATA :smt014

(èek, da tebi moŞda ne smeta Ivanovo porijeklo?!)

moje je skromno miĹĄljenje da je uvijek poĹželjno imati crnca,ups AfroEvropejca u svojim redovima :ginger:

misliĹĄ da ĂŚe protiv brazila zablistati?

ah, èuj, uz neki dobar wEllnes tretman, malo pilinga, maska za revitalizaciju, glosS na usnicama i-da-mogel bi i zablistat kakti disko kugla :smt050

to se zove klasa optimist

:smt017 èuj, ono, mi o nogometu a ti o jedrenju :smt018 ne ide tako jarane :smt003

il ĂŚe postat ruĹžno in real life.

:smt066 PRCOMLJAC MALI, IMAM 3 RIJEÈI ZA TEBE-

BOSANSKA MAFIJA

ZAGORSKA MAFIJA

BEWARE..... :smt074

Re Leone
25-05-2006, 00:45
Danke, Lara...

na šta spadosmo, da nam žene najpametnije zbore...
i to za ne falit baš na temi nogomet....

Starfish

:smt007 aha :smt007 voleeem kraj tekme :smt007 :smt007 :smt007

p.s. SIG!!!!!!!!!! tipfeler :smt002

Il ako imaš nekog nogometaša u blizini, možeš ga zamolit da skine majicu 25 puta... :smt002 :smt003

nego Lara...
jesi gledala "Ljubav u zaleðu danas"?. I went shoe-shopping, pa nisam gledala...*trep* :smt096 :smt096 :smt096 :smt096 :smt096 :smt096

*SUPERMAN*
Re Leone,a da ti malo smiris strasti?!
Niko Kranjcar nikada nece biti dobar igrac,NIIIIIIIIIKADA,N I K A D A. On je rupa! Krme jedno debelo! MRZIM GA!!! Da mu nije tatica izbornik ne bi ni primirisao reprezentaciji!!! NIIIIIIIIIIKADA...
Mislim stvarno ne da su ti neutemeljen izjave nego su na granici od jednog lika,goran mu je ime,znalac veliki,legenda nogometa,mozda si ga upoznao...
Mene osobno boli kurac tko igra dok su tu rezultati ali sto stvarno mislis da je cico uspio prevariti cijeli strucni stozer ili je takva mrcina pa ga se svi bolje? Buduci da svi znamo da Niko nema veze s vezom o nogometu,pa i na ĹĄkolskom bi sjedio na klupi...

Lara i curke,ma sve je ok,simpaticno je to meni kako vi imate drugaciju perspektivu na nogomet,bolja vasa nego Re Leonova... :smt003

Lara Car
25-05-2006, 00:47
)

Il ako imaĹĄ nekog nogometaĹĄa u blizini, moĹžeĹĄ ga zamolit da skine majicu 25 puta... :smt002 :smt003

nego Lara...
jesi gledala "Ljubav u zaleðu danas"?. I went shoe-shopping, pa nisam gledala...*trep* :smt096 :smt096 :smt096 :smt096 :smt096 :smt096

ne,draga...:smt010 :smt010 :smt010
uèim za MF obranu diplomskog :smt011

ĹĄoping? :smt007 :smt007 :smt007

Ĺveliki kuracUZE?!?!? :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

kakve :smt050 :smt051

(nek je offtopic,nek modovi imaju kaj za delat,ne :smt003

Lara Car
25-05-2006, 00:50
Danke, Lara...

na ĹĄta spadosmo, da nam Ĺžene najpametnije zbore...
i to za ne falit baĹĄ na temi nogomet....

:smt003 proèitaj joť koji put duťo

moŞda naðeť zrnca ironije

i prijetnju :smt003 :smt006

Goran
25-05-2006, 00:51
Leone,ti si toliko frustriran da ne moŞeť shvatit znaèaj Nike Kranjèara.Da je joť u Dinamu,tu bi ga hvalio.ili smo onda svaku tekmu igrali sa 10 igraèa?prvo se rijeťi frustracija pa poèni bit objektivan

kima
25-05-2006, 00:53
P.S. ja san lipo odgovorija na tvoje pitanje, i obrazložija, dok ti odma vriðaš i napadaš! pa momak smiri se malo, nemoj mi srat i pametovat jer nemaš pojma o meni ( a ni o nogometu ) a ja neman živaca za to...
il æemo, nadam se, lipo na forumu, il æe postat ružno in real life. mislin da je oèito što ja želin al tvoj je izbor.

Vrlo rjeèito. Vrlo argumentirano.
Možda ja i nisam neki retor, ali se na razinu prikrivenih fizièkih prijetnji nisam nikada spuštao.
Bravo Re Leone. Bravo. Moj iskreni aplauz za konac ove rasprave. Adegos.

Starfish
25-05-2006, 00:55
Ko vas bre zavadi? :smt003

Re Leone
25-05-2006, 00:56
Moje mišljenje o niki kranjèaru je priznajem nisko... i zato tolike otrovne strelice na njegov raèun! a nisko je prvenstveno zato što mi sve to smrdi na nepotizam ili takvo veæ nešto... zatim zbog tog što se mali pokazao kao ne karakter prešavši u redove najljuæeg rivala... a tek onda zbog toga što loše igra!!! jer ne mora on znat igrat nogomet, bože moj, ne znan ni ja...

nisna nikad zna primuèat, pa tako neæu muèat ni kad se radi o njemu...
veæ godinu i nešto trubim da je on prosjeèan igraè... u meðuvremenu je on, kao što i predvidjeh (stvarno nije da se hvalim) odigrao jednu katastrofalnu sezonu, bez iti jedne zapažene role u svih tih 30 i nešto tekmi.... a veæini od vas ni to nije dosta nego tu prizivate neki njegov bljesak na svjetskom prvenstvu!!!

ma daj mu Bože da bljesne, nisan pokvaren da njemu želim zlo, ili ne daj bože hrvatskoj repki... al ne možemo mi riskirat loš nastup na svjetskom prvenstvu samo da se uvjerimo jel mali dobar il ne...
pa tko se još to išao dokazivati na svjetsku smotru?! velièina se dokazuje prije, a tamo se ide za nagradu... ali ne kad se radi o VELIKOM NIKI... on se ide na svjetsko dokazivat... pa k vragu niste mislili valjda da æe se on u domaæoj ligi dokazivat, to je ispod njegovog rejtinga... taj zna smao igrat s najboljima od najboljih....

Lara Car
25-05-2006, 00:57
Ko vas bre zavadi? :smt003

lopta je okruga :smt003

Re Leone
25-05-2006, 00:59
:smt003 proèitaj još koji put dušo

možda naðeš zrnca ironije

i prijetnju :smt003 :smt006

kad san ozbiljan - ne valja...
kad prihvatim zajebanciju na svoj raèun onda ispadnem glup jer je kao nisma skužio...

šta si ti oèekivala, kakav æe moj odg bit?!

bože mili, lipo li je bit etiketiran i stigmatiziran...

*SUPERMAN*
25-05-2006, 01:13
Markus,ti si toliko frustriran da ne moŞeť shvatit znaèaj Nike Kranjèara.Da je joť u Dinamu,tu bi ga hvalio.ili smo onda svaku tekmu igrali sa 10 igraèa?prvo se rijeťi frustracija pa poèni bit objektivan

AJME!!! Ti stvarno nisi normalan! Tis LUUUD!!! Ej,luðak cisti!!! Otkuda si ti pobjegao? Jel se ti to zajebavas ili si stvarno ovako glup???

Provrti sve moje postove,ja sam ti jedan od onih koji cijelo vrijeme brane Niku,malo nas je al nas ima,gornji post je trebalo biti kao Re Leoneovo razmisljanje... :smt011

Ti si stvarno lud...

25-05-2006, 01:13
@markus-ipak si skuzio.. vidi pp

Goran
25-05-2006, 01:16
Markus,ti si toliko frustriran da ne moŞeť shvatit znaèaj Nike Kranjèara.Da je joť u Dinamu,tu bi ga hvalio.ili smo onda svaku tekmu igrali sa 10 igraèa?prvo se rijeťi frustracija pa poèni bit objektivan

AJME!!! Ti stvarno nisi normalan! Tis LUUUD!!! Ej,luðak cisti!!! Otkuda si ti pobjegao? Jel se ti to zajebavas ili si stvarno ovako glup???

Provrti sve moje postove,ja sam ti jedan od onih koji cijelo vrijeme brane Niku,malo nas je al nas ima,gornji post je trebalo biti kao Re Leoneovo razmisljanje... :smt011

Ti si stvarno lud...

dobro,moŞe i bez teťkih rijeèi.vidim kad grijeťim,idem editirat

*SUPERMAN*
25-05-2006, 01:19
Moras paziti koga oslovljavas,vidis da smo svi na tankim zivcima kada je rijec o Niki...

Re Leone
25-05-2006, 01:24
Niko je prije EP u Portugalu bio najbolji igraè HNL-a... tad još nije imao 20 a sda mu fale 3mj do 22... a u te 2g nije skoro ništa napredovao... nije to baš ne bitno...

nisu njemu kilogrami bili problem, niti sam ga nazivao krmetom debelim, ni pisaa da ga mrzim...
deèko nema naviku trèanja, jer i sa 3 treninga tjedno se na tekmi može pretrèat 5-6km... a on to ne pretrèi, dakle ne zato što ne može veæ NEÆE... ma koliko to glupo zvuèalo...
to su treneri krivi, on je kroz sve mlaðe kategorije igrao sidruna u napadu, slušao prièe kako igraèi poput prosineèkog ne trebaju trèat jer gdje oni ne mogu doæ mogu poslat loptu...
al fudbal se promijenio... danas svi moraju trèat... a on je protiv Austrije èak i trèao... al loše je to prilaženje igraèu, loše otkrivanje... nek se ugleda malo na Pršu... nek ukliže koji put ka onaj piæun Modriæ...

camao
25-05-2006, 01:26

ajde Re Leone, smiri zivce malo covjece...ovo je samo forum.
ako ti se ne svidja tema, ne moras odgovorit,a ako te previse svrbi jezik uvijek mozes literarno i suptilno nekog na finjaka popljuvat.
no ove prijetnje, to je stvarno djetinjasto. :smt006

ZrntscheZ
25-05-2006, 08:54
Nagradno pitanje za istoga >> koje narodnosti i vjeroispovjesti su roditelji DariJa Srne?

pa kolko sam ja

sickboy
25-05-2006, 09:28
Leone,ti si toliko frustriran da ne možeš shvatit znaèaj Nike Kranjèara.Da je još u Dinamu,tu bi ga hvalio.ili smo onda svaku tekmu igrali sa 10 igraèa?prvo se riješi frustracija pa poèni bit objektivan

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Goran govori o objektivnosti...!!...

fat drummer
25-05-2006, 09:34
svaki put kad vidim re loenov post srce mi zaigra... takva sposobnost krivog shvaÌanja ťto je ovaj drugi napisao je nevjerojatna. maki govori o vrhuncu karijere (reperzentativne), a re leone pizdi (jel znať ti ko je klasniÌ, pa on je blablablablabla). da, ovo je vrhunac i najbolje ťto je klasniÌ odigrao za repku. ikad. inaèe stoji ko panj i izgleda lijepo za laru.
oboŞavam i njegove parcijalne i nepotpune analize sezone nike kranjèara, a kad èujem da je io najbolji igraè phnla prije tri godine ne mogu se ne nasmijat (najeksponiraniji da, najbolji ne). karkaternost? otjeran iz kluba pa je ne karakter jer je preťao u redove rivala (pazite sportskog rivala ne narodnog neprijatelja, ali izgleda da je i sport vrsta rata u kojem nema èasti). u reperzentaciji Şivimo na genijalnosti prťe i srne ili koncentraciji roberta kovaèa. svi ostali su tamo da prsjekom popune broj. ni tomas ni ťimiÌ, babiÌ rijetko, golmani joť rijeðe nisu blistali ili imali frapantno dobru utakmicu. kao ni kranjèar. i dok je istina da kranjèar treba poèet trèat istina je da se bez svake mjere i zlurado komentira svaki njegov potez i èeka se da polomi noge pa da isus krist u vidu luke modriÌa spasi naťu repku i otkupi grijehe familije kranjèar

Lara Car
25-05-2006, 10:16
inaèe stoji ko panj i izgleda lijepo za laru.

:smt018 :smt018 nema te poze u kojem KlasniÌ moŞe izgleda lijepo,pa niti privlaèno :smt018 :smt018

Igor Tudor je sasma druga prièa
:smt050 :smt051

Picok
25-05-2006, 11:16
KlasniĂŚ je car, novi BokĹĄiĂŚ!

Amathos
25-05-2006, 12:09
Niko Kranjèar ima talenta. Igra PROSJEÈNO. Priliku TREBA dobiti. Jer, evo napokon se s fatom slažem. Ekstra klase u naÅ¡oj repki su PrÅ¡o, Srna i Robert Kovaè. S tim da bih ja dodao Josipa Joe Åveliki kuracimuniæa. Svi ostali nisu ekstra klasa. A u takvu klasu se mogu razviti Modriæ, Eduardo, Buljat i Kranjèar. Ovaj zadnji ne želi trèati. NE ŽELI. Ali morat æe. Doæi æe mu do glave. Ili æe ostati u Hajduku. Koji je izgubio od treæeligaÅ¡a Jadrana juèer sa 2:4. Poène li mali trèati bit æe dobar. Jer talenta i kvalitet ( :smt003 ) IMA. Pitanje je hoæe li ga iskoristit. A da budemo iskreni zaÅ¡to do sada nije poèeo trèati stvarno nemam pojma. To je pitanje za psihijatre.

Picok
25-05-2006, 12:18
Hebem ti KVALITET! :smt003

A i KlasniĂŚ je klasa...

Re Leone
25-05-2006, 14:44
Za Srnu san zna al ovo ne želim znat!
Muèi, jebenti, igraš mi se s emocijama...

Re Leone
25-05-2006, 14:53
svaki put kad vidim re loenov post srce mi zaigra... takva sposobnost krivog shvaæanja što je ovaj drugi napisao je nevjerojatna. maki govori o vrhuncu karijere (reperzentativne), a re leone pizdi (jel znaš ti ko je klasniæ, pa on je blablablablabla). da, ovo je vrhunac i najbolje što je klasniæ odigrao za repku. ikad. inaèe stoji ko panj i izgleda lijepo za laru.
obožavam i njegove parcijalne i nepotpune analize sezone nike kranjèara, a kad èujem da je io najbolji igraè phnla prije tri godine ne mogu se ne nasmijat (najeksponiraniji da, najbolji ne)

Istina, Klasniæ nije odigrao bogzna što do ove tekme s Austrijancima, ali zar zbog toga treba osporavati njegov KVALITET?! repka igra drugaèije nego Werder, Werder ima Micouda a repka Niku... Al eto Klasniæa smo doèekali i sad se eto pokazalo da je bespredmetno raspravljati o njegovom mjestu 2. napadaèa...

A Niko Kranjèar je proglašen one sezone najboljim igraèem lige, pa nisam ja to izmislio... možda nije bio najbolji, al je imao najveæu hordu novinara iza sebe i eto ga...

Ovo za PrÅ¡u, Srnu i Kovaèa se slažem... iako je Åveliki kuractimac Åveliki kuracimuniæa proglasio naÅ¡im najboljim branièem, al to mi viÅ¡e smrdi na ljubomoru naspram Kovaèa jer ovaj guzi bivÅ¡u 1. pratilju miss svijeta... Å¡to oèito Igor neæe nikad pribolit!

kima
25-05-2006, 15:09
Istina, Klasniæ nije odigrao bogzna što do ove tekme s Austrijancima, ali zar zbog toga treba osporavati njegov KVALITET?! repka igra drugaèije nego Werder, Werder ima Micouda a repka Niku...

Da, upravo tako, Werder igra drukèije. Åveliki kuracto u jednu ruku može znaèiti da Micoud namjeÅ¡ta golove, tj. kad ga nema, nad Klasniæev kvalitet se stavlja upitnik ili barem doza skepse - je li uistinu toliko dobar?
Isto tako se recimo može reæi da ni primjerice Eto'o ne bi zabio toliko golova da nema Ronaldinhovih asistencija - i to je možda istina.
Åveliki kuracto nas sve skupa dovodi do zakljuèka kojeg se drže ovi pizduni Å¡to brane debelog krmka - da on ne može biti za kriv za sve!

Al eto Klasniæa smo doèekali i sad se eto pokazalo da je bespredmetno raspravljati o njegovom mjestu 2. napadaèa...

Nikog mi nismo doèekali, jedna utakmica ne znaèi ništa. Da znaèi, Primož Gliha bi nakon tri gola Hrvatskoj zaigrao u broju 9 Reala iz Madrida. Meðutim, ne ide to tako.

I mind you Re Leone - ovaj post nema osobnih primjesa niti antipatiènih nota, veæ si samo naletio kao zagovornik onog mišljenja protiv kojeg cijelo vrijeme raspravljam. Da se ne bi krivo shvatilo.

Tkach
25-05-2006, 15:19
Dobro, hate-Niko klub uvijek nudi konstruktivnu alternativu, a ťto nudi hate-KlasniÌ klub? OliÌa? Svaka njemu èast na trci, ali nogomet nije besciljno sprintanje! On je jak kao joker s klupe, ali nije za prvih 11. Balaban? Okrenite se prema sjeveru, zaderite se Balaban, naÌulite uho i èut Ìe te kako se smiju u Engleskoj. Boťnjak? Poťtujem njegova 22 gola u HNL-u i KuŞeovo miťljenje, ali za mene je on prije svega igraè iz drugog plana/desni boèni a ne ťpica.

Isto tako se ne bi sloŞio s konstatacijom da KlasniÌ nije napravio niťta za reprezentaciju do utakmice s Austrijom. Nije zabio u kljuènim utakmicama, ali to u ovom ciklusu nije radio ni Prťo!

kima
25-05-2006, 15:41
Okrenite se prema sjeveru, zaderite se Balaban, naæulite uho i èut æe te kako se smiju u Engleskoj.

Balaban je bio èisto pristojan igraè s ništa manje talenta nego Klasniæ, a i pola onih engleskih bizona a la Emile Heskey koje se u Engleskoj non-stop forsira, ali su ga ti æubasti pjegavi pederi upropastili. I spušili lovu ako ništa.

Isto tako se ne bi složio s konstatacijom da Klasniæ nije napravio ništa za reprezentaciju do utakmice s Austrijom. Nije zabio u kljuènim utakmicama, ali to u ovom ciklusu nije radio ni Pršo!

E kad bi se Pršu hvalilo samo zbog zabijenih golova ne bi se o njemu ni približno ovoliko prièalo. Pogledaj malo kako taj èovjek drži loptu dok se netko ne oteli i odluèi okrit - onda Pršo predaje loptu pa trèi dalje da mu je mogu negdje gurnuti u for. Sjeti se samo koliko puta je u trenucima krajnje nemaštovitosti svih ostalih na terenu dolazio po loptu do samog šesnaesterca, jer se ostali omuhavaju i ne znaju gdje im je dupe gdje glava, a kamoli lopta.

A ti Tkach sad na silu želiš izvuæ iz mene nekakvo priznanje i daljnje polemiziranje kako bi dokazao da si u pravu (samo ne znam oko èega se sporiš, tj. gdje sam ja ušao u tu polemiku koga treba mijenjat kim). Moja poanta nije bila šorat po Klasniæu na pet stranica topica, veæ povuæ neku paralelu primjerom, pa dokazat da Kranjèar ne može biti jedini kriv. Ali to ovdje oèito ne ide. A ako kažeš nekom da ne shvaæa, bezobrazan si jer mu kažeš da je glup. Prosto ne vjerujem da si ti glup - samo se praviš da ne shvaæaš o èemu prièam.

ThunderBoy
25-05-2006, 15:43
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

g money
25-05-2006, 15:47
bravo thunderboy za usporedbu thurama i balaban. bať su isti tip igraèa

konzerva
25-05-2006, 15:52
zaťto vi svi neki drek cjepidlaèite ono tip igraèa...
reŞi govno! lijepo je èovjek rekao da Ìorava kokoť moŞe dobro doÌ.
i ovo ono niko modriĂŚ qrtz palac...naigrat ĂŚe se svi oni kad poslije svjetskog odu ovi dedeki a do onda je ok da igra ekipa iz kvalifikacija
mene recimo ova fora s vugrinecom Ĺživcira
doťao je u hnl da bude na oku izborniku za njemaèku.kaj nije doťao da igra u kvalifikacijama!? jok, svi bi na svjetsko...dudl

ThunderBoy
25-05-2006, 15:54
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

fat drummer
25-05-2006, 16:07
the sun nas je fino popljuvao (izbornik pijanac, sin je protaĹžira, balaban nula, prĹĄo invalid)
moram kupit te novine...

ThunderBoy
25-05-2006, 16:14

kima
25-05-2006, 16:18
the sun nas je fino popljuvao (izbornik pijanac, sin je protažira, balaban nula, pršo invalid)
moram kupit te novine...

Mark Twain je jednom rekao neÅ¡to u smislu "kad sam bio mlad, moj otac mi se èinio beskrajno glup; sada u ovim njegovim godinama, prosto ne mogu vjerovati koliko se opametio!" --- to mi sijevne negdje iz podsvijesti svaki put kad se sjetim kako sam kao mali navijao za Engleze. Sad su mi prvi na listi omraženih reprezentacija. Dabogda da ispali Å¡to prije. A ispast æe, jer su tek neÅ¡to blaži luzeri od Åveliki kuracpanjolaca; samo se bahate, pa cendraju.

fat drummer
25-05-2006, 16:22
izbornik je nevjeran i Şenskar, glavni napadaè je redoviti posjetitelj bordela i kockar, glavne zvijzde igraju u klubu kojeg vodi ruski mafijať ili su prelijepi da bi uklizali... prepuťtam indexu pravo da ovo prepiťe i objavi

kima
25-05-2006, 16:24
Ajde fate, možeš ti i bolje (otrovnije) od toga... :smt003

Insomniac
25-05-2006, 18:04
Ovo za PrĹĄu, Srnu i Kovaèa se slaĹžem... iako je Ĺveliki kuractimac Ĺveliki kuracimuniĂŚa proglasio naĹĄim najboljim branièem, al to mi viĹĄe smrdi na ljubomoru naspram Kovaèa jer ovaj guzi bivĹĄu 1. pratilju miss svijeta... ĹĄto oèito Igor neĂŚe nikad pribolit!

Viruj mi stari,taj idiot od Ĺveliki kuractimca je guzio bolje zhene nego sto cemo ja,ti i ostatak foruma ikad imat priliku.

kima
25-05-2006, 18:08
I dobio kapavac.

veteran
25-05-2006, 19:51
Leone,ti si toliko frustriran da ne možeš shvatit znaèaj Nike Kranjèara.Da je još u Dinamu,tu bi ga hvalio.ili smo onda svaku tekmu igrali sa 10 igraèa?prvo se riješi frustracija pa poèni bit objektivan

Aj sad za ozbiljno...ti stvarno mislis da Niko Kranjcar zasluzuje igrati u prvoj postavi nase reprezentacije? Ili samo provociras?

*SUPERMAN*
25-05-2006, 19:52
Vidim da nema Gorana. Ali JA milslim da trenutno Niko treba igrati u prvih11!
Ima s time neki problem? :smt003

veteran
25-05-2006, 20:06
Vidim da nema Gorana. Ali JA milslim da trenutno Niko treba igrati u prvih11!
Ima s time neki problem? :smt003

Ma nema (al uvijek se mozemo potuc kak bi rekao Re Leone :smt003 )
nego mi stvarno nije jasno zasto bi tip trebao igrati...nije da ga
ne volim jer mali je na malom nogometu bog al mi na velikom terenu
zadnjih dvije godine izgleda jako jako lose...bio je dobar kao mlada nada
pod Cirinom palicom (u dinamu dok je mislim imao 18 godina) a nakon
toga je postao cisti prosjek gdje god i s kim god igrao....svaka mu cast
na golu protiv Bugarske i onom driblingu protiv Austrije ali to je premalo
za poziciju na kojoj igra

*SUPERMAN*
25-05-2006, 20:10
Nemoj se ljutiti ali kasnis,ta rasprava traje vec 3 dana i stvarno mi je vise :smt015
Samo cu ti reci da se mi ne moramo sloziti oko toga kakav je on igrac ali dok god Cio ima rezultate,a trenutno ih ima,nema tko sta prigovarati,osim mozda gorana...

kima
25-05-2006, 20:12
Ali Markuse, o Niki se mora prièati... A kada se tek otkrije da deèko može trèati... Bit æe to veæa senzacija od Da Vincijevog koda... :smt003

Tkach
25-05-2006, 20:16
A KlasniÌ, a KlasniÌ, ajde Maki svaðaj se sa mnom o KlasniÌu pliiiiiiz :smt003

atylahr
25-05-2006, 20:18
Here here Ĺživijo nam drug precjednik Kranj

*SUPERMAN*
25-05-2006, 20:19
Slazem se da se mora o njemu pricati ali od zanje tekme smo raspravljali 7 stranica o njemu,a to je valjda 10 put da krece rasprava o Kranjcaru. Dakle 7 stranica samo o njemu i tu i tamo pokoja digresija na goranov racun,ako to nije dovoljno onda stvarno :smt017

Tkach,cime je taj klasnic zasluzio da uopce primirise repki??? :smt003

nemoj odgovoriti,mooooolim te

kima
25-05-2006, 20:25
Slazem se da se mora o njemu pricati ali od zanje tekme smo raspravljali 7 stranica o njemu,a to je valjda 10 put da krece rasprava o Kranjcaru. Dakle 7 stranica samo o njemu i tu i tamo pokoja digresija na goranov racun,ako to nije dovoljno onda stvarno :smt017

Mislim da se obojici ipak pruža premalo Pravokutnikovog medijskog prostora... :smt003

A sad za ozbiljno, bljuje mi se više od imena Kranjèar, a ni Klasniæ nije daleko... I rest my case. I... ne svaðam se bez Re Leonea. Ipak sam ja sekretar SKOJ-a.
btw. Tkach, vidjeh u ne znam kojim novinama ovih dana Druga Tita kako Å¡pila Å¡ah... Åveliki kuracta bi dao za jednu partiju, a? :smt003

Åveliki kuracta kažete na prelazak Ballacka u Chelsea? Ko treæe oko u glavi, kažem ja.

veteran
25-05-2006, 20:26
Nemoj se ljutiti ali kasnis,ta rasprava traje vec 3 dana i stvarno mi je vise :smt015
Samo cu ti reci da se mi ne moramo sloziti oko toga kakav je on igrac ali dok god Cio ima rezultate,a trenutno ih ima,nema tko sta prigovarati,osim mozda gorana...

Vjerujem da je al moram jos samo ovo rec i jos nes kad Goran nes izvali :smt003

Ovak...nema argumenata da bi Niko trebao igrati (osim ona dva koja sam naveo u proslom postu)....a da ne treba su: spor je...jako je spor....ne zrtvuje se....malo trci...ima dva poteza po utakmici...nije napredovao od 18.godine, cak je i nazadovao...igra lose preko dvije godine...statistika mu je katastrofalna...

A i Baric i Jozic su nas uspjeli plasirat na prvenstva pa si vidio na koji nacin i kako su prosli poslije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kima
25-05-2006, 20:28

Ovak...nema argumenata da bi Niko trebao igrati (osim ona dva koja sam naveo u proslom postu)....a da ne treba su: spor je...jako je spor....ne zrtvuje se....malo trci...ima dva poteza po utakmici...nije napredovao od 18.godine, cak je i nazadovao...igra lose preko dvije godine...statistika mu je katastrofalna...

JAOOOOOOOOOOOOOO NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Åveliki kuracUTIIII!!!!! :smt005

: poèinio je suicid : :smt003

veteran
25-05-2006, 20:29
JAOOOOOOOOOOOOOO NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Åveliki kuracUTIIII!!!!! :smt005

: poèinio je suicid : :smt003

Morao sam...da bude zanimljivo :smt003

ZrntscheZ
25-05-2006, 21:31
Nagradu je odnio Pozoy za pitanje o Dariju Srni!
Novo pitanje za ReLeonea > koje je seksualne preferencije Zvonimir Boban? :smt003

:smt026

Insomniac
25-05-2006, 21:33
Nagradu je odnio Pozoy za pitanje o Dariju Srni!
Novo pitanje za ReLeonea > koje je seksualne preferencije Zvonimir Boban? :smt003

Ali je potpao pod utjecaja talijana :) ?

konzerva
25-05-2006, 22:17
kad se veĂŚ govori o sexualnoj orjentaciji naĹĄih nogometaĹĄa dve stvari:
tomas je derpe (dobro to svi veĂŚ znaju)
asanoviĂŚ je twisted son of a bitch...bolesnik teĹĄki (rekli mi svodnici s ravnica :smt003 )

Insomniac
25-05-2006, 22:42
kad se veĂŚ govori o sexualnoj orjentaciji naĹĄih nogometaĹĄa dve stvari:
asanoviĂŚ je twisted son of a bitch...bolesnik teĹĄki (rekli mi svodnici s ravnica :smt003 )

jel :)
A izgleda bas normalan momak.
Bilic je zato otisao kvragu u zadnjih par godina :smt009

konzerva
25-05-2006, 22:46
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=317614

lik se zove Nosrati :smt043
brijem da Ìe svi skinsi prestat simpatizirat dinamo ak i ovi doðu :smt005

Romana
25-05-2006, 23:28

Kak to tocno svi znaju - onak ko sto svi znaju koje zene Stimac guzi i kad se tocno Seve s koliko redara pukla i koliko je tocno imala savova na dupetu? :smt003

Ti svi imaju zanimljiv hobi, nis im ne promakne :smt003

Tkach
25-05-2006, 23:36
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=317614

lik se zove Nosrati :smt043
brijem da Ìe svi skinsi prestat simpatizirat dinamo ak i ovi doðu :smt005

Nisi èuo da Ìe Iran imati podrťku njemaèkih skinsa na SP?

mili
26-05-2006, 00:07

ovo je stvarno vise naporno...
ti tvrdis da je niko kranjcar los, da ne zasluzuje mjestou repki, ja tvrdim da nije los i da zaluzuje...
svatko drugi ima svoje misljenje i to je to...

A i Baric i Jozic su nas uspjeli plasirat na prvenstva pa si vidio na koji nacin i kako su prosli poslije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fat drummer
26-05-2006, 00:27
e, a ko je taj kranjèar?

g money
26-05-2006, 08:34
Ĺveliki kuracKOTSKI Daily Record donosi veliki razgovor sa prvim èovjekom Celtica, izvrĹĄnim direktorom Peterom Lawwelom, u kojem se, izmeðu ostalog, razglaba o dolascima i odlascima u redove novog ĹĄkotskog prvaka.

"Vjerovatno Ìemo dovesti joť najviťe jednog ili dva igraèa za Ligu prvaka. Hrvatski internacionalac Niko Krajnèar neÌe biti meðu njima." kazao je Lawwel.

"Kranjèarov otac i izbornik hrvatske reprezentacije tvrdio je da je njegov sin veÌ sve rijeťio oko prelaska na Parkhead, ali da je deal pokvario menadŞer koji se umijeťao u posao i ugovor vrijedan èetiri milijuna eura pokuťao prepraviti u èetiri milijuna funti." - navodi se u tekstu.

"Ne, Kranjèar ne dolazi zato ťto nam se jednostavno ne sviða." - odrjeťito je rekao Celticov direktor.

Izbornik je, naime, u naťim medijima iznio verziju koja se od ove ťkotske razlikuje utoliko ťto menadŞera Raèkog ne optuŞuje za pohlepu, nego, upravo suprotno, da je iťao za pola iznosa smanjiti vrijednost transfera, uvjeravajuÌi Celtic da se Niko umjesto za èetiri milijuna funti, moŞe dobiti za èetiri milijuna eura.

Kranjèara se inaèe spominjalo kao zamjenu za Celticovog organizatora igre Stiliana Petrova, koji je veÌ uruèio zahtjkev za odlaskom, jer se Şeli okuťati u engleskoj ligi.

kima
26-05-2006, 09:44
Pretpostavljam da je menadžer Raèki a.k.a. g money.
Ja tvrdim da ga se može dobiti za 4 milijuna kuna; ma i to je previše.

fat drummer
26-05-2006, 09:48
4 milijun super dinara....

Tkach
26-05-2006, 10:51
e, a ko je taj kranjèar?

To je onaj s Dobrog Dola kaj je iĹĄel u MIOC, sad je u Splitu, brijem da je htio ekonomiju upisat.

kima
26-05-2006, 10:54
4 milijun super dinara....

Da, palo je i meni na pamet, ali i hate-klub Niko vjerojatno procjenjuje njegovu vrijednost na nešto više...

sickboy
26-05-2006, 14:16
Nogomet je prilicno glup sport...previse igraca trci za premalo lopti...na prevelikom terenu...ne znam kaj vidite u tom sportu...mislim kakav je to sprt di se igra 90min i rezultat zavrsi 0:0...citiram kurtya: to je bezveze...ovim postom dajem podrsku kolegicama koje imaju puno raznovrsnije rasprave na ovom topicu...od doticnih kolega...kladim se da topic ima najmanje 10 stranica o Malom Debelom....... :smt003...Goran vas je navukao na priglupe rasprave.......

sad me slobodno razapnite... :smt003

fat drummer
26-05-2006, 14:21
daj kuĹĄ i odi na sjever!

sickboy
26-05-2006, 14:23
daj kuš i odi na sjever!

dobro je...dobio sam samo packu...nije me banao...zbog anti-nogometnih stavova... :smt002 :smt003

Amathos
26-05-2006, 14:32
Nogomet je prilicno glup sport...previse igraca trci za premalo lopti...na prevelikom terenu...ne znam kaj vidite u tom sportu...mislim kakav je to sprt di se igra 90min i rezultat zavrsi 0:0...citiram kurtya: to je bezveze...ovim postom dajem podrsku kolegicama koje imaju puno raznovrsnije rasprave na ovom topicu...od doticnih kolega...kladim se da topic ima najmanje 10 stranica o Malom Debelom....... :smt003...Goran vas je navukao na priglupe rasprave.......

sad me slobodno razapnite... :smt003

I evo ja æu prvi...razapeti te

Pitam se kojeg si roda uopæe?
Da, igra se 90 minuta plus sudaèka nadoknada, i da može završiti 0:0. Ali to je jedna od najnepredvidljivih igara, u kojoj svatko svakoga može dobiti (sjetimo se Grèke), u kojoj ni svi novci svijeta vam ne mogu osigurati naslov prvaka Europe u klupskom nogometu( prvak Liverpool 2004/05, Chelsea još nije sa svim Abramovièevim milijunima), to je sport koji vole i obožavaju mnogi ljudi (i žene :smt003 ) diljem svijeta, koji u veæini svoju ljubav izražavaju tako da bude u vama najljepše emocije (ako je itko èuo kako grmi Anfield na You'll never walk alone zna o èemu govorim), sport prepun poteza kojima se možete diviti satima (pogledajte clipiæe joga bonito, ronaldinha, henrya i ibrahimoviæa), sport kojeg VOLE milijuni ljudi diljem svijeta, sport koji ujedinjava zaraæene države, sport koji je povezao sve kontinente ovog svijeta. A kada jedni druge napadamo zato što netko voli Hajduk, a drugi Dinamo ili se ne slažemo oko Kranjèara, to nije zato što se mrzimo, nego volimo ovaj sport i pratimo ga toliko da mislimo da je netko bolji ili lošiji i svojim prijedlozima ne mislimo ništa loše, dapaèe želimo sve dobro (sjeti se francuske 98 kada su svi navijaèi hrvatskih klubova zajedno slavili pobjede vatrenih)

Ovo je sport koji može ujediniti više nego išta na svijetu, to je igra koju voli najviše ljudi na svijetu. A ljubav je dobra stvar, zar ne? Istina ponekad je loše manifestiramo, ali veæinom to radimo kako treba, ponosna srca, glasnog grla, zagrljeni, podržavajuæi svoj klub, svoje nogometaše i našu reprezentaciju.

Nogomet je sport koji je kao nijedna stvar napravio najveæu promociju za Hrvatsku u svijetu, nogomet je igra koja je donijela mnogo lijepoga u naše živote. Ne, nije nam smisao života, ali nam je važan dio i ne dirajte ga. Ako ga vi ne volite i ne razumijete, pustite nas da ga volimo, da ga pratim...i jasno da se kladimo na rezultate.

Živ i zdrav mi bio bolesni!

bob rock
26-05-2006, 14:34

što je vic, mali nogomet je 5-6 puta dinamièniji i zabavniji... zanimljivije to gledat nego sampdoria - inter

sickboy
26-05-2006, 14:51
-cut-!

Amathos...moj post je bio samo djelomice ozbiljan...nemoj se brinuti...pratim ja nogomet...malo sam ubacio sarkazma i sale...tek toliko...da vas piknem jer se topic pretvorio u hvaljenje ili kritiku Krafne...sam nogomet se poceo igrati zbog sponzora...ne zbog navijaca...nabijem takav nogomet...na k..c...nabijem sve njihove milijune...prijenose tekmi...one koji su izmislili sjedeæe tribine...ali sad se vec ponavljam...meni nogomet sam po sebi ne znaci puno...da nije dinama i naravno navijanja...adrenalina...bakljadi...ne znam jel bi ga uopce pratio...

g money
26-05-2006, 16:01
volim nogomet i pratim ga, al mi je koťarka puno atraktivniji sport i dinamièniji jer u nogometu zna biti puno dosadnih utakmica poput liverpool-chelsea, juventus-milan itd. koťarka-broj jedan, nogomet-broj dva, a svi ostali sportovi su dosadni.

kima
26-05-2006, 18:03
Ne bih se baš složio, košarka mi uslijed svih tih silnih koševa zna biti prešablonska i podosta predvidljiva igra... No opet, o ukusima se ne raspravlja.

Amathose, dirnuo si me svojim tekstom... Evo suza æe... : pušta Mišu Kovaèa i njiše se, sneni pogled u daljinu : :smt003

sickboy
26-05-2006, 18:08
Amathose, dirnuo si me svojim tekstom... Evo suza æe... : pušta Mišu Kovaèa i njiše se, sneni pogled u daljinu : :smt003

Akoooo meee ostaviiiiis...kaaaad poooozeliiiiis kraaaaaj...i neeeeboooo ceee plaaaakaaatiiii i igubiiit ce sjaaaaaaaj....! ! ! ! !... :smt034 :smt003 :smt003

konzerva
26-05-2006, 18:21

Janez DrnovĹĄek?

sickboy
26-05-2006, 18:28
Janez Drnovšek?

Me dont get it...??... :smt017

konzerva
26-05-2006, 18:33
http://www.iskon.hr/vijesti/page/2006/0 ... 30006.html (http://www.iskon.hr/vijesti/page/2006/05/25/0130006.html)

sickboy
26-05-2006, 18:34
http://www.iskon.hr/vijesti/page/2006/05/25/0130006.html

A zoooo... :smt005 :smt005 :smt005

Re Leone
26-05-2006, 20:08
Ja takoðer pustih suzu na Amathosov post...

dalmacija u mom oku...

zapravo, njegov post je možda i najbolji koji u zadnje vrijeme proèitah... skoro tako dobar da mi je palo na pamet da ga je prepisao...

ajde bedevijo priznaj, napisao si ga il nekad prije ili si ga od nekud prepisao?!
ugl, kladim se da u prvobitnoj namjeri nije bio za oèi pravokutnikovih forumaša...

Lara Car
26-05-2006, 20:25
[

Ovo je sport koji moĹže ujediniti viĹĄe nego iĹĄta na svijetu, to je igra koju voli najviĹĄe ljudi na svijetu. A ljubav je dobra stvar, zar ne?
!

niti jedan sport ne dovodi do tolike kolièine nasilja meðu navijaèima :smt018

zbog nogometa se sakati, lomi kosti, razbijaju glave,pale automobili :smt011

*SUPERMAN*
27-05-2006, 12:31
Citam u novinama da Ciro potpisao za Zagreb...
E moj Gorane... :smt009

Murphy
27-05-2006, 12:34

Sad ce rec: "jesam vam rekao?" ... pa ti njega uvjeravaj da su ljudi govorili Zagreb, a on uporno govorio da nije :smt011

fat drummer
27-05-2006, 12:41
btw,imam informacije da Æiro preuzima jedan hrvatski klub (ne Zagreb).

evo goranovog quota... tak da se zna za potomstvo....

Goran
27-05-2006, 14:51

Sad ce rec: "jesam vam rekao?" ... pa ti njega uvjeravaj da su ljudi govorili Zagreb, a on uporno govorio da nije :smt011

nisam ja mislio na Zagreb,ali nije viťe vaŞno.oèito je Zagreb viťe ponudio.

Tkach
27-05-2006, 14:51
Sad nam moĹžeĹĄ otkriti tajnu.

Goran
27-05-2006, 14:55
ma nije bitno,kad pregovori nisu doĹĄli u medije neĂŚu ja objavljivat.a tako i tako nitko neĂŚe vjerovat

fat drummer
27-05-2006, 15:09
ma imaĹĄ pravo.... fakat nema smisla. ovako ĂŚe se isprest urbane legende o goranovim vezama i tajnim ĂŚirinim pregovorima

Goran
27-05-2006, 15:12
bolje je da pregovori ostanu tajni.znam o èemu govorim,a nije ni potpis za Zagreb 100 % siguran.

Cro
27-05-2006, 16:51
Sve viťe vjerujem u neèiju teoriju da je Goran Moggi! :smt005

fat drummer
27-05-2006, 17:06
ma sve pet gorane, ali dopusti mi zrno sumnje u obliku povika: SEREĹveliki kurac!!!!

sickboy
27-05-2006, 18:04
[

Ovo je sport koji može ujediniti više nego išta na svijetu, to je igra koju voli najviše ljudi na svijetu. A ljubav je dobra stvar, zar ne?
!

niti jedan sport ne dovodi do tolike kolièine nasilja meðu navijaèima :smt018

Kaj to nije prekrasno...??...(smajlic sa sjetnom suzom u oku)...

Murphy
27-05-2006, 18:39

Ahhhh, idealan izlazak... :smt003 :smt005

malimrav85
27-05-2006, 19:59
Koji ste vi luðaci! Natukli ste 6 strana topica u 4 dana! :smt018
Pa ko Ìe to sve èitat?
Kad sam vidio onog BariĂŚa na stadionu zlo mi je doĹĄlo? Da li je Hrvatska ikada imalo goreg izbornika? :smt017 TeĹĄko...
Sutra 5-0 za nas? Kranjèar 2 gola?
Siguran sam.

veteran
27-05-2006, 20:43
Kad sam vidio onog Bariæa na stadionu zlo mi je došlo? Da li je Hrvatska ikada imalo goreg izbornika? :smt017 Teško...
Sutra 5-0 za nas? Kranjèar 2 gola?
Siguran sam.

Joziæ mu je velika konkurencija...bit ce tesko izabrat :smt003

A pozlatile ti se ove zadnje rijeci...da bar bude tako i nastavi se na SP-u

fat drummer
27-05-2006, 22:02
kao kaŞu mi povjerljivi anonimni izvori da vezni red juvea dolazi u dinamo... ne mogu sad bať neťto konkretno reÌ, ali kad se stvar zavrťi reÌi Ìu cijelu prièu! (p.s. ibrahimoviÌ potpisuje za zagreb jer Şeli igrat sa ibrièiÌem)

sickboy
27-05-2006, 22:04
kao kažu mi povjerljivi anonimni izvori da vezni red juvea dolazi u dinamo... ne mogu sad baš nešto konkretno reæ, ali kad se stvar završi reæi æu cijelu prièu! (p.s. ibrahimoviæ potpisuje za zagreb jer želi igrat sa ibrièiæem)

Fat mislim da vrijeme da se prestanes šprdati sa goranom...ili nije...??... :smt003

fat drummer
27-05-2006, 22:05
èek, samo malo... ne, joť ne kiťe gumeni bomboni... ipak joť nije doťlo vrijeme da se sprdam s goranom, ali èim nas zaspe kiťa haribo medvjediÌa prvi Ìu prestat

sickboy
27-05-2006, 22:19
Vugrinec prelomio: Iako je Rijeka nudila više novca, odluèio sam za europski Dinamo

Bas dobro...drago mi je zbog ovoga...kvalitetan je igrac... :smt026

fat drummer
27-05-2006, 22:21
koja glupost... pa kako Ìe igrat uz ove deèke iz juventusa?!

sickboy
27-05-2006, 22:22
koja glupost... pa kako æe igrat uz ove deèke iz juventusa?!

Kuže ce njih malo posloziti bez brige... :smt023 ...dobro da su sad pokriveni na svim pozicijama...decki iz juvea ce donijeti europski štih... :smt003

Mo
27-05-2006, 23:54
damn
æiro ipak ne potpisuje za Mamu ti United, prvake Svemira ( najbolji su!!!! )
nego za zagreb( jadan zagreb, bit æe ravno liga za ostanak )
e gorane, jabuko sa grane, jesi nas zajebao masno
poruèi svom predsjedniku da je debil
i pošalji mi broj svog dilera molim te, kaj se nismo to dogovorili?a ak samo uzimaš haribo gumene bombone to je ok, nisam znao da imaju halucinogene uèinke

mili
28-05-2006, 01:09
[quote=sickboy][color=black][size=7]Vugrinec prelomio: Iako je Rijeka nudila viĹĄe novca, odlu

Goran
28-05-2006, 02:30
ajd da završimo prièu o Æirinom klubu.Ako je tu netko iz Karlovaèke županije,skužit æe o èemu govorim.Predsjednik tog kluba je lokalni poduzetnik,vlasnik graðevinske tvrtke i kamenoloma,a ima i još neke poslove.

Cro
28-05-2006, 03:11
Vugrinec prelomio: Iako je Rijeka nudila viťe novca, odluèio sam za europski Dinamo

Bas dobro...drago mi je zbog ovoga...kvalitetan je igrac... :smt026

YES!!!
Sada gazimo joĹĄ viĹĄe!!!

fat drummer
28-05-2006, 10:25
naravno gorane, naravno da je... veliki erjavec je zakinut za Ìirine trenerske bravuroze, dopusti mi da se rasplaèem

@lenny - a valjda je èovjeku dosadilo bit drugi cijelo vrijeme pa je preťao u klub koji bar novcima osvaja titule, a nije juventus

veteran
28-05-2006, 10:52
deder boni, okanite se te naše kokošarske lige!
da èujem komentar o novom chelseaovom pojaèanju!! /cmizdravi mode on- ne iiiiiiiiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii! :smt010 :smt010 :smt010 /

A kog su sad dofurali?

kima
28-05-2006, 11:38
Pa Ballacka, ne? O njemu prièamo? (ja sam btw veæ naèeo to pitanje na jednoj od prethodnih stranica)
Meni je Ballack u Chelseau ko šaka u oko; nisu si mogli Gerrarda dofurat pa se krpaju ovim. Ne vidim di bi taj frajer mogao igrati. Na poziciji Makelelea? Duffa? Duet s Lampardom? Mislim da neæe iæi.

veteran
28-05-2006, 11:42
Meni je Ballack u Chelseau ko šaka u oko; nisu si mogli Gerrarda dofurat pa se krpaju ovim. Ne vidim di bi taj frajer mogao igrati. Na poziciji Makelelea? Duffa? Duet s Lampardom? Mislim da neæe iæi.

Nece ici...a kaj je sa Drogbom i Sevcenkom? Ovaj kao odlazi a ovaj dolazi...

kima
28-05-2006, 11:49
Tek sad skužih da je o Åveliki kuracevèenku rijeè, nisam se updateirao zadnjih dana.

To mi isto baÅ¡ i nije neka zamjena, Drogba je kao stvoren za Premiership (tjelesnom konstitucijom ponajprije). No Åveliki kuraceva je jedan od pet najboljih napadaèa danaÅ¡njice, a takvi mogu igrati i zabijati gdje god (osim ako ne igraju s Kranjèarom, svinjom debelom koja ne trèi i baca sve lopte u bunar). Ako Abramoviè misli da mu je dobar napadaè (Drogba) problem, onda tek zna qrtza o nogometu. Drogba-Crespo je napad za vola ubit. Naravno, kad se malo uÅ¡timaju i doðu u formu.

veteran
28-05-2006, 12:03
Ma cuo sam da je Drogba u nekoj depri jer mu se ne svidja otok...on bi u Frencusku jer je tamo manji pritisak...bla bla bla...dakle nije Abramovic kriv

Insomniac
28-05-2006, 12:05
deder boni, okanite se te naĹĄe kokoĹĄarske lige!
da èujem komentar o novom chelseaovom pojaèanju!! /cmizdravi mode on- ne iiiiiiiiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii! :smt010 :smt010 :smt010 /

Kad gazda nije otvorio kesu :smt003
Milan - 110 tisuca eura tjedno
Eng - 125 tisuca FUNTI tjedno

malimrav85
28-05-2006, 12:07
Ma cuo sam da je Drogba u nekoj depri jer mu se ne svidja otok...on bi u Frencusku jer je tamo manji pritisak...bla bla bla...dakle nije Abramovic kriv
moĹžda ĂŚe d u lyon

kima
28-05-2006, 12:19
deder boni, okanite se te naše kokošarske lige!

Kad gazda nije otvorio kesu :smt003
Milan - 110 tisuca eura tjedno
Eng - 125 tisuca FUNTI tjedno

Mislim da se on financijski dobro osigurao veæ; stvar je izazova ponajprije.

Insomniac
28-05-2006, 12:24
Mislim da se on financijski dobro osigurao veĂŚ; stvar je izazova ponajprije.

Tjah,navodno ga je zena prisilila da se presele gore u London.

Zhene :smt011

Tkach
28-05-2006, 13:21
moĹžda ĂŚe d u lyon

Èuo je od Židaka da Ìe Niko Kranjèar isto u Lyon i ne moŞe odoliti tom izazovu da zaigra s takvim ťpilmaherom.

Goran
28-05-2006, 13:28
neki dan je bilo u SN da Ìe Drogba i Kranjèar u Marseille

fat drummer
28-05-2006, 13:40
èek, a ťto ne dolazi drogba u mitski klub? enivejs, kranjèar je fakat kurva, prodo se u viťe klubova nego itko dosada, a defakto je bio u dva (hrvatska ťto je zapravo jedan)

Goran
28-05-2006, 13:54
moĹžda i ostane u Hajduku.nakon osvajanja prvenstva cijena bi mu joĹĄ viĹĄe porasla.

fat drummer
28-05-2006, 14:06
moĹžda i ostane u Hajduku.nakon osvajanja prvenstva cijena bi mu joĹĄ viĹĄe porasla.

da , fakat i onda bi ove godine hajduk osvojio ligu prvaka

sickboy
28-05-2006, 14:24
možda i ostane u Hajduku.nakon osvajanja prvenstva cijena bi mu još više porasla.

da , fakat i onda bi ove godine hajduk osvojio ligu prvaka

Nemoj fat...vise...molim teeee... :smt005 znam da provocira...ali ipak...ako pogledas kroz prozor poceli su padati haribo gumeni bomboni... :smt005 :smt003

konzerva
28-05-2006, 14:35
mene baĹĄ zanima di bude dinamo ugurao vugrineca u ekipu?
preÌ Ìe valjda na sustav s 5 napadaèa...

fat drummer
28-05-2006, 14:43
naprotiv, igrati Ìe samo s jednim napadaèem (da silvom)... tako je rekao Şidak i tako Ìe biti... èuli ste i strepite

mili
28-05-2006, 16:11
Pa Ballacka, ne? O njemu prièamo? (ja sam btw veÌ naèeo to pitanje na jednoj od prethodnih stranica)
Meni je Ballack u Chelseau ko ĹĄaka u oko; nisu si mogli Gerrarda dofurat pa se krpaju ovim. Ne vidim di bi taj frajer mogao igrati. Na poziciji Makelelea? Duffa? Duet s Lampardom? Mislim da neĂŚe iĂŚi.

ballack ide na poziciju lamparda, a franck se pomice na desno krilo, tako da essien otpada...
po cemu je ballack niza klasa od gerrarda...?

Mo
28-05-2006, 18:08
možda i ostane u Hajduku.nakon osvajanja prvenstva cijena bi mu još više porasla.

:smt005 :smt005 :smt043 :smt044 :smt043 :smt042

ak ajduk osvoji prvenstvo sl. godine ja æu gol trèat oko faksa

nego. da i ja nešto kažem o ballacku. svaka èast chelseu na kupnji. ne vjerujem da æe lampard iæi na desno krilo, chelsea je tam jebeno pokriven ( robben i duff ). ak ja kužim chelsea obièno igra sustav 4-2-1-3. Napad Robben, Joe Cole i Drogba ( ili Crespo ), dva vezna makalele i essien i ovaj 1 lampard. tak da u biti ostaje sve isto osim što na poziciju essiena ide ballack. možda griješim, ne znam. al to bi bila jebena formacija.. ne znam zašto ballack i lampard ne bi igrali zajedno. drogba je ok al ove godine je oscilirao i malo je zabijao, shevcenko bi im bio pun pogodak. ful sam ljubomoran na ova njihova pojaèanja, kad æe se ManU poèet pojaèavati

zna li netko da li Ruud odlazi ili ne? ne bi se trebalo odricati takvog igraèa, nek se alex malo smiri..

što se tièe dinama. sad bi se fino moglo igrat 'dijamant' formacija-4-3-2-1-
Turina-Cvitanoviæ ( ak želi igrat na lijevom boènom ), Drpiæ ( ili Cvitanoviæ ili ak nekog kupe ), Æorluka, Etto-Modriæ, Mamiæ, Buljat-Vugrinec, Da Silva-Bošnjak ( ak ga prodaju Anderson ili èak Ljubojeviæ )..
Vugrinec je u Rijeci ionako igrao krilo sa Novakoviæem i igrao je to odlièno.
Cvitanoviæ navodno ne želi igrati beka, nego stopera pa bi u tom sluèaju trebalo kupit nekog poštenog lijevog beka. i još jednog stopera, ili vratiti ješu iz intera ( ak je sam posuðen ).

sickboy
28-05-2006, 18:10
.
Cvitanoviæ navodno ne želi igrati beka, nego stopera pa bi u tom sluèaju trebalo kupit nekog poštenog lijevog beka. i još jednog stopera, ili vratiti ješu iz intera ( ak je sam posuðen ). [/color]

:smt018 :smt018
Ma ne njega...obrambeni zid Drpiæ i Ješe... :smt010 :smt010 jos samo fali Polovanec...

Mo
28-05-2006, 18:12
Ješe je ok igraè. sam je imao malu krizu. dinamo je bio glup ( tj. mamiæ i kuže ) pa su olako pustili i luèiæa i bosnara i ješu, sve stoperi i dobri kao zamjene. ovako na kojoj god poziciji fali igraè uskaèe carlos a to je jadno. jebeš takav europski dinamo

možda dino proigra kad prestane sa pokazivanjem prkna ( debil ) :smt003

sickboy
28-05-2006, 18:15
Za Bosnara je steta kaj je otisao...ali lucic je smece...jese ima krizu otkad je poceo igrati nogomet...taj lijeci svoje komplekse u frizeraju...umjesto da se trudi na terenu...a drpic...majko kristova...kaj smo mi skrivili da imamo takve igrace... :smt010 (to nam bOg salje takve igrace zbog onog novcica u kupu UEFA-e)... ](*,)

Insomniac
28-05-2006, 18:23
Za Bosnara je steta kaj je otisao...ali lucic je smece...jese ima krizu otkad je poceo igrati nogomet...taj lijeci svoje komplekse u frizeraju...umjesto da se trudi na terenu...a drpic...majko kristova...kaj smo mi skrivili da imamo takve igrace... :smt010 (to nam bOg salje takve igrace zbog onog novcica u kupu UEFA-e)... ](*,)

jos bi morali platiti pivu Torcidi ako Drpicu zabrane igranje na 6 mjeseci :smt003 :smt006

Mo
28-05-2006, 18:24
ma meni njega žao
on je tak fin deèec
al mu se žena fuka sa pola momèadi pa mu to omete koncetraciju valjda. sigurno je kalibar paola maldinija ili ne znam neste al ono

sickboy
28-05-2006, 18:26
ma meni njega žao
on je tak fin deèec
al mu se žena fuka sa pola momèadi pa mu to omete koncetraciju valjda. sigurno je kalibar paola maldinija ili ne znam neste al ono

Momcadi...??...kakve momcadi...??...sa pola zagreba...a dino je papucar i ne smije nis reci...jel bi bilo... :smt075

Romana
28-05-2006, 19:02
Mi izgleda nikad necemo dozivjet dan kad tribine nece brzat sa himnom, nevjerojatno :smt005

Tkach
28-05-2006, 19:55
Zato melodièno vièu "Za dom" - "spremni" :smt003 :smt005

Re Leone
28-05-2006, 20:02
Ne mogu ga više gledat... veæ vidim kako ga za uru vrimena dižu u visine zbog maestralne asistencije Prši....

e da je moj pape izbornik...

Tkach
28-05-2006, 20:08
Vjeèito pitanje, je li htio dodati Prťi ili mu se odbila od noge :smt003
Bitno da je dobro ispalo.

Re Leone
28-05-2006, 20:15
Opet jadnog modriæa na zadnjeg veznog...

al evo publika mu daje podršku, nije raja slijepa...

g money
28-05-2006, 21:04
ste èuli kak su zviŞdali niki. ha ha koji jadnik

*SUPERMAN*
28-05-2006, 21:07
Koja smo dva gola mi primili,katastrofa... :smt011
Modric ,Kranjcar i Klasnic jednako losi. Tokic,Vranjes i Olic (cak i s iznudenim penalom) KATASTROFA. Srna najbolji,Prso standardan. Ostali u principu solidni,nista posebno...

Sve u svemu,mora to biti puno bolje. Izgleda da bez Simunica panika u obrani...

Tkach
28-05-2006, 21:08
Lijep Ĺveliki kuraciriĂŚev gol za izjednaèenje, jel ide on na SP, nisam ga vidio na popisu putnika :smt003

*SUPERMAN*
28-05-2006, 21:08
ste èuli kak su zviŞdali niki. ha ha koji jadnik

Ti si jadnik!!! K'o da je recimo modric bio bolji?!

Insomniac
28-05-2006, 21:10
Lijep Ĺveliki kuraciriĂŚev gol za izjednaèenje, jel ide on na SP, nisam ga vidio na popisu putnika :smt003
taman sam htio pitati jer nisam mogoa vise gledati jel to bio Siricev gol :smt003

Koristim ovu priliku da pozdravim sve navijaca Juventusa,uz prigodnu pjesmu bilo kuda Seria B svuda :)

veteran
28-05-2006, 21:12
K'o da je recimo modric bio bolji?!

Modric je bio najgori na terenu...mozda i zbog pozicije ali nije to opravdanje....ali sad se vidi koliko za momcad znaci Niko Kovac

veteran
28-05-2006, 21:14
Lijep Åveliki kuraciriæev gol za izjednaèenje, jel ide on na SP, nisam ga vidio na popisu putnika :smt003
taman sam htio pitati jer nisam mogoa vise gledati jel to bio Siricev gol :smt003

Aj vidilo se da je golman copio Olica za nogu....

Insomniac
28-05-2006, 21:17
Aj vidilo se da je golman copio Olica za nogu....

Nisam htio gledati nakon sto smo popusili drugi gol.
Vidio sam poslje 5 min nadoknade,i taman opet prebacio kad se spremao pucati....

Re Leone
28-05-2006, 21:53
Iran se brani cilu utakmicu a naš golman je loptu imao imao u nogama 15ak puta... skoro više nego naš "playmaker"....

ja pak mislim da su glupi oni koji usporeðuju Niku i Luku, jer je jedan igrao 90 a drugi 30min... jer je jedan imao FREE ROLE dok je drugi bio sa svih svojih 65kg itekako angažiran u obrani... i opet po meni nije bio loš... imao je par netoènih dodavanja al i par dosta dobrih, okomitih...
poèetak akcije u kojoj smo primili gol, Srna je izgubio loptu, Niko je krenuo trèati za irancem, bio mu na leðima, mogao je napravit faul, potegnit ga, uklizat bilo šta.. ali NE... on je nakon 10m posustao ( tko je ikad igrao nogomet zna da se uvik mora ISTRÈAT do kraja pa èak i kad lopta ide u aut a nema ni najmanje šanse da je uhvatiš) i onda dalje pretpostavljam da znate šta je bilo...
Nije to neka velika greška, takvih akcija je milion, niko nije moga znat da æe past gol , a to sma naveo samo eto da vidite pristup igri vama omiljenog prasenca...
Uzmite primjer srne koji uz aut liniju izgubi loptu a onda trèi za njom skroz do sredine igrališta... mogao bi se Niko malo ugledati na njega... ja osobno ne znam kako mu više nije neugodno... pape ga gura svih 90min a on ništa...

Ugl, Niko Kranjèar je bio neprimjetan i još jedanput NIJE zablistao... èuva se momak za Brazil....

Vranješ je dosta grišia al barem ima muda poslat malo riskantnije lopte...
Tokiæu se ono dogodi jednom u 5g al štaš... svi griješe.. i robert Kovaè koji je istinska klasa je skoro dao loptu irancima kad je vraæao pletikosi...

Po meni je Iran dosta dobra momèad, a remi pravedan rezultat...

bob rock
28-05-2006, 22:13
remi nije pravedan rezultat... da je pravde i sreæe završilo bi 3:1 za iran.
ne zato što su iranci zaslužili pobjedu, nego zato što smo mi zaslužili poraz.
kaj mi ne znamo igrati protiv momèadi koje se zatvaraju u obranu i udaraju iz kontri? i što æe bit kad se sudarimo s japancima ili australcima? kakav brazil? japanci æe nas ovako zgaziti... i što onda? hoæe netko reæi onda da nismo imali sreæe, da je to kriv mali niko ili je možda problem u cijeloj defanzivnoj momèadi dripaca gdje trèe tri pojedinca?
ozbiljno, u vezi nam stoje i tudor i kovaè koji su po vokaciji totalni defanzivci, babiæ bljesne, pa se stiša, što ostavlja pršu, srnu, indisponiranog drugog napadaèa i kranjèara za kojeg se nije znalo do petnaeste minute je li na terenu. ni jednoj momèadi nije problem uštopati dvojicu igraèa, a to je toèno onoliko koliko mi imamo igraèa u poèetnom sastavu koji mogu riješiti jednim potezom utakmicu.
optimistièni?
napadaèkom igrom s pet i više defanzivaca na brazil po pobjedu?

Re Leone
28-05-2006, 22:18
kako 3-1 kad su pucali 2 put u okvir gola?!?!

ne razumin stvarno... al nije rezultat ni bitan, njim afali onaj magdavikija mi igramo s ne plejmejkerskim plejmejkerom... puno izmjena, kiša... prijateljska...

jebeš rezultat... al babiæ se popravlja...

ja molim samo jednu utakmicu sa modriæem na Nikinoj poziciju... k vragu mjenjao je sve osim sineka i šimiæa (koji igra super)?!

bob rock
28-05-2006, 22:27
kako 3-1 kad su pucali 2 put u okvir gola?!?!

ne zato što su iranci zaslužili pobjedu, nego zato što smo mi zaslužili poraz.

Mo
28-05-2006, 22:29
ono što jebeno obožavam kod hrv. javnosti, ukljuèujuæi i ovaj topiæ je toliko dramaturgije
danas smo protiv iranaca bili bolji, imali smo 16 udaraca na gol. oni su zabili 2 gola iz naših glupih grešaka i ne bi uopæe rekao da smo zaslužili poraz..
ti re leone pretjeruješ. krivit niku za prvi gol je notorna glupost!
možda griješim al, zaèudo, danas se sinek èak i trudio i trèao. ulazio u duele, faulirao, pokušavao podvaliti loptu, otvarao igru. našao se u 2, 3 situacije di je trebao pucati a ne komplicirati i to. nije odigrao niš posebno al opet ništa gore nego drugi..
modriæ je dobro poèeo al je poslije stao kao i svi. pali smo u drugom poluvremenu malo, puno izmjena a izgleda da su umorni, jebiga, puno putuju i treniraju
al ono. sad svi oèekuju da naši lete terenom, da je svaka akcija lopta s oèima, da se zabija škaricama, da igraju ko 7 brazila. dobivam od frenda poruku da æemo bit australcima za napucavanje, da æe nas japanci nabit.
ma oæe moj krtz!!! èak i u ovakvom, u 2.-om poluvremenu malo slabijem izdanju mi smo za njih nogometni bogovi i ak malo stisnemo prolazimo. mislim da je tudor odigrao solidno al on je moj temeljni problem. ne znam zašto cico forsa 2 zadnja vezna kad mu je jedan dosta. lijepo nek ubaci modriæa koji je kreativac a i trudi se i u obrani i to je to. valjda se cici prosvijetlilo danas kad je luka okrenuo iranca i podvalio srni za onaj strašni udarac. ipak ne mislim da je, on ima tu fiks ideju sa tudorom u vezi, koji je u osnovi stoper. vranješ je bio ok u prvom al u drugom katastrofa. isto mi ne ide u glavu zakaj sad leko igra desno a buljata je zvao..
usprkos svemu danas smo bili bolji, nisu iranci zaslužili 3-1, nisu ni 2-2 ak mene pitate. èak i sa tudorom u vezi bili smo bolji...
daj ajmo ljudi loptu na zemlju malo. joj kaj obožavam te tenzije kod nas, te tužne litanije, majko mila
ko da su ostali jebeni. svi se muèe sad pred sp. i bolje da malo kaskamo, da se vidi kaj ne valja...

i možda sam lud
al mi protiv brazilaca izvlaèimo najmanje bod.

g money
28-05-2006, 22:29
a najèudnije od svega je to ťto niko igra svaku utakmicu svih 90 min. zna cico dobro da kad bi stavio modriÌa umjesto kranjèara da bi luka zasjenio njegovog sineka.

Re Leone
28-05-2006, 22:34
ne pretjerujem i ne dramatiziram, utakmicu sam gledao skroz mirno... kao pravu prijateljsku... bilo mi èudno šta se jadni iranci onako trse...

a griješim li u vezi Nike... ne znam... meni se on ne sviða i gotovo! smeta me ta njegova nedodirljivost.... pa k vragu stadion mu je jedinom zviždao... i to nešto znaèi...

zašto Luki ne dati priliku, Niko ih je veæ dosta dobio...
vidi se da Luka može i da zna, lagan je na lopti, okretan, brz...
al sijedi na klupi a kad uðe igra zadnjeg veznog....

Nije Tudor za stopera... vjeruj mi.... sjeti se Sofije kad smo 2 gola popušili... sjeti se portugala protiv Frnccuza...
on je kao stoper opasan po naš gol, a kao zadnji vezni može igrat super, ali igra sa 2 zadnja vezna je po meni loša, tako još igra samo juventus...

Mo
28-05-2006, 22:41
modriæ ti recimo u dinamu ne igra tu poziciju. tak da nije i problem da igra zadnjeg veznog, to je demonstrirao protiv argentine

recimo protiv argentine je tudor na stoperu odigrao sjajno. u juventus je i došao kao stoper a ne vezni

i meni se ne sviða ta nedodirljivost.
ali nešto mi je zanimljivo. cico je izbornik od 2004. a niko je otišao u hajduk 2005. za tih godinu dana nije se toliko na njega vikalo, za to vrijeme je bio u dinamu. smeta mi što se više na njega vièe samo zato jer je otišao u hajduk nego zato jer mu je tata izbornik i nedodirljiv je. i što se stvorila tolika fama oko tog, što mediji to, kao i sve drugo, toliko napuhavaju. dobro je maki rekao, ne igra on ništa posebno, al opet ni ništa gore od drugih.

bob rock
28-05-2006, 22:41
al ono. sad svi oèekuju da naši lete terenom, da je svaka akcija lopta s oèima, da se zabija škaricama, da igraju ko 7 brazila.

èak i u ovakvom, u 2.-om poluvremenu malo slabijem izdanju mi smo za njih nogometni bogovi i ak malo stisnemo prolazimo.
1) ne oèekujem da naši lete terenom kao bogovi, ali oèekujem da opravdaju ulogu favorita za osminu finala igrom u kojoj æe sve funkcionirati solidno i bez prše, srne i braæe kovaè.

2) nogometni bogovi koji su jedva izvukli remi... prvi put? nikako. sjetimo se svim remija s maltama i estonijama, a ako imate namjeru prigovoriti da te utakmice nisu imale potreban naboj, teško je reæi da su utakmice sa švicarskom, meksikom, ekvadorom ukazale na naš status božanstva, a vjerujem da su japanci jaèi od barem dvije od tri navedene momèadi.

Mo
28-05-2006, 22:44
ak smo takva banana kako to da smo uopæe u njemaèkoj i da smo pobijedili i šveðane i bugare vani?

kao da u drugim repkama 6, 7 igraèa igra sjajno. ak su ova èetvorica dovoljna za japan ( a jesu po meni ) neka je tako. treba imat igraèe koji mogu sami riješit tekmu a to su i pršo i srna i klasniæ

estonija je bila za vrijeme otte bariæa i to me ne zanima. meksiko i ekvador za vrijeme joziæa i to se uopæe ne da usporeðivat. tad smo tek igrali odvratno

Tkach
28-05-2006, 22:46
ali neťto mi je zanimljivo. cico je izbornik od 2004. a niko je otiťao u hajduk 2005. za tih godinu dana nije se toliko na njega vikalo, za to vrijeme je bio u dinamu. smeta mi ťto se viťe na njega vièe samo zato jer je otiťao u hajduk nego zato jer mu je tata izbornik i nedodirljiv je. i ťto se stvorila tolika fama oko tog, ťto mediji to, kao i sve drugo, toliko napuhavaju. dobro je maki rekao, ne igra on niťta posebno, al opet ni niťta gore od drugih.

Gle, Cicina prva sluŞbena utakmica na klupi je bila u rujnu 2004. a Popunjeni je prebjegao u Hajduk u sijeènju 2005., dakle radi se o 3 mjeseca a ne o godini dana.

Mo
28-05-2006, 22:48
prije bi rekao u treæem mjesecu al dobro moja greška
kolko god vremena bilo ostajem pri svojoj tvrdnji

Re Leone
28-05-2006, 22:51
Ma nego koju poziciju Modriæ igra u dinamu ako ne iza dvije špice?! daj, nemoj me nasmijavat....

Mislim i da si falija i s ovim datumima prelaska nike i izabiranja Cice, mislim da je tu kraæi razmak od godine dana...
a i Cico je na poèetku išao pažljiviej s Nikom, na poèetku ga je malo i ignorirao, a onda kad je skužio da raa želi Niku, od onda ga forsira...

Pitate se kako smo dobili Bugare i Åveliki kuracvede?!
ja kažem jedva, Åveliki kuracvede u Åveliki kuracvedskoj, golom iz slobodnjaka s tim da je ibrahimoviæu poniÅ¡ten èisti gol, a u ZG nisu igrali punom parom s tim da je N. Kovaèu sudac trebao dat èisti crveni a nije mu dao ni žuti jer je veæ jedan imao...
Bugari su nas u ZG dobro stisnuli bili, da su dobili ne bi bilo nepravedno, a do gostovanja u sofiji oni su veæ pošli u kurac... balkanci šta æeš...

no naš plasman je zaslužen, al sjetimo se malte, nismo baš tako maestralni bili...

Mislim izmeðu ostalog da Niku treba staviti na klupu...

Mo
28-05-2006, 22:57
dragi re leone modriæ ti u dinamu igra više lijevo.

modriæ, mamiæ, chago, buljat

igra lijevo al se ubacuje naprijed, tj. igra po svim dijelovima terena
al dinamo ak nisi znao ne igra 4-3-1-2 ili 3-4-1-2 ko hrvatska nego klasièni 4-4-2

informiraj se malo pa postaj

g money
28-05-2006, 23:00
niko je kao nať razigravaè, fantasista, a u prvih pol sata nije se susreo s loptom. NIKO JADNIÈE. da ti tata nije bio nogometať, danas bi igrao u zadru, debilu. daj se viťe prodaj u metalurg iz zaporoŞja da viťe ne èitam o tebi u novinama.

Goran
28-05-2006, 23:03

malo te vid muèi?

bob rock
28-05-2006, 23:04
ak smo takva banana kako to da smo uopæe u njemaèkoj i da smo pobijedili i šveðane i bugare vani?

kao da u drugim repkama 6, 7 igraèa igra sjajno. ak su ova èetvorica dovoljna za japan ( a jesu po meni ) neka je tako. treba imat igraèe koji mogu sami riješit tekmu a to su i pršo i srna i klasniæ

ta èetiri igraèa te mogu odvesti na prvenstvo, ali te tamo ne mogu zadržati... pogotovo ne pršo s onakvim krhkim koljenima... dovoljno ga je dvaput kvalitetno popiknut da može poèet razmišljat plastiènim nogama na kotaèiæe. ne treba zaboraviti ostale... srce me svaki put izda kada se srna valja po travi, niko kovaè se ne usudi odigrati cijelu utakmicu, šimuniæ je out, oliæ je završio na operaciji od koje se treba oporavljat više od šest-osam mjeseci... šarmantno...