PDA

View Full Version : Nogomet

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

g money
14-06-2006, 10:35
Bať da je Kranjèar kriv za gol i nije ali da je loťe odigrao je! da nam nema Roberta Kovaèa dobili bi joť 2-3
sudac je debil!
i tako to...
kak nije kranjèar kriv? iťao je mlitavo prema kaki, mogao je uklizat.

Cro
14-06-2006, 10:47
POZDRAV SVIM HRVATIMA A JA DANAS ZARADIH ZA ULOZENIH 50 KN, 1.373,72 KN!! POGODIH SVIH 7 TEKMI.PRILICNO DOBRO ZA JEDNU CURU MORATE PRIZNAT :smt003
HVALA TI BRAZIL,LJUBIM ZASTAVU
TAKODJER HVALA AUSTRALIJI,CESKOJ,PORTUGALU,ARGENTINI,ITALIJI,HOLA NDIJI :smt006 :smt008
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 [tanz] [tanz] [tanz] [tanz]

ODOH SLAVIT DALJE.....POZDRAF SVIMAAAAAAAAAA :smt030 :smt030 :smt030 :smt006 :smt006 :smt006

Dao Bog da te netko naĹĄuta i uzme ti lovu ... :smt016 :smt016 :smt016
Ili da ju potroĹĄiĹĄ bezveze.. :smt016 :smt003

Romana
14-06-2006, 10:51
Meni je zanimljivo kak su dosad svi po novinama razvlacili tu brazilsku obranu, kak su losi, kak su stari, kak ovo, kak ono.
Ne znam, al meni su oni izgledali jako dobro jucer, Cafu je obavljao sto treba, onda sredina odlicna - Emerson se tukao kad je trebalo tuc, Ze Roberto puno pokriva, Roberto Carlos jako dobar i jos uvijek jebeno_precizan s onim daljinskim sutevima. Ak tak izgleda netko tko je star, umoran i potrosen onda je mladost precijenjena.

Kod nas me iznenadio Dario Simic - inace uvijek solidan, a jucer odlican, gusio im igru maksimalno :smt023

Cro
14-06-2006, 10:54
Meni su oni totalno smrdili cijelu tekmu... Taj Brazil...
Toliko razvikani, a qrtz od njih...
Presudio je genijalan potez nogometnog genijalca, ali zato ĹĄto smo svojom greĹĄkom to pustili...
No, takve se stvari dogaðaju...
Jako sam zadovoljan i ovo ulijeva nadu za dalje...

malimrav85
14-06-2006, 11:01
[quote="Mali Mrav 85":3dtii3y7]Bať da je Kranjèar kriv za gol i nije ali da je loťe odigrao je! da nam nema Roberta Kovaèa dobili bi joť 2-3
sudac je debil!
i tako to...
kak nije kranjèar kriv? iťao je mlitavo prema kaki, mogao je uklizat.[/quote:3dtii3y7]
a tak kak on nije zaduŞen da èuva kaku?di je bio tudor il leko?ko da da srna gol i onda bude recimo kaka kriv?
Nisam rekao da nije mogao i bolje i da je trebao bolje nego da nije on kriv za gol
ali ga je kaka fakat fino naniĹĄanio i piknuo onak lagano,taman

Romana
14-06-2006, 11:02
A cuj, dosta smo ih dobro zatvarali, ovi nasi zadnji su bili jako dobri.
Samo sto to nije dovoljno za dobit tekmu, ili bar nerijeseno. Treba dat gol, a nama je jucer u milijun akcija *uvijek* i na skoro identican nacin falilo to zadnje, da se lijepo zavrsi. A njima je trebala samo jedna nasa greska da se samo jedan odlican igrac snadje u sekundi.

ThunderBoy
14-06-2006, 11:08
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

Murphy
14-06-2006, 11:16
Fuca je fuca...nikad nije fer...nema veze, slistit cemo i Australce i Japance ak budemo ovako igrali (uz realizaciju, naravno) :smt001

fat drummer
14-06-2006, 11:19
sve je oťlo u jel kad se kovaè ozlijedo, ali tip je car, joť je igrao pet minuta da se ovaj leko moŞe zagrijat... kad braÌa kovaè odu iz repke pa mi smo nastradali ko Şuti.
kranjèar nije kriv za gol, tu je tudor trebao uÌ u duel takoðer, pa je krivica pola pola. zanimljivo da je kaka cijelu utakmicu bio nevidlji bať kao i ronaldo. emerson je takav razbijaè da je to straťno, protiv australije bit Ìe tuènjave. adriano me totalno razoèarao, pokazao je niťta.
babiÌ je car samo zbog onog tunelèeka luciu, a robert kovaè je igraè utakmice po mom sudu. bez greťaka, brazilce je kontolirao ko da nema sutra. ťimiÌ je isto bio odlièan. klasniÌ je pajkio i krivo dodavao lopte i osim onog udarca prema golu ko da ga i nije bilo.
brazil se fino èuvao drugo poluvrijeme, èak ni maðionièar ronaldinho nije niťta pokuťavao. ako se brazilci sretnu s èesima u drugom kolu ovakva igra Ìe ih koťtat poraza

teđi
14-06-2006, 11:26
objektivno-igrali smo bolje od brazilaca
joĹĄ ne mogu vjeovat kako su dobro igrali, koji im je klinac bio ??? :smt002
jedini ulet navijaèa na teren i jedina baklja do sad- hrvatska.... ne da me bilo sram... èujem da Ìe taj uletaè platit 10 000 eura kazne, pa se ti i dalje klanjaj dadi prťi

Murphy
14-06-2006, 11:34
e da...za navijace, za baklju i za ulet, svaka im cast! Nasi bar imaju muda bezazleno se zajebavat na stadionu, a ne ko one engleske pizde radit puno veca sranja poslije tekme...navijanje je sve u svemu bilo na razini...

Na onu scenu engleskog navijaca koji brise guzicu njemackom zastavom imam reci samo :smt097 :smt070 :smt068 :smt075

dabog da vas Nijemci sve ispikali :smt011

Mo
14-06-2006, 11:42
prekrasna tekma
znao sam da æemo dobro odigrat.
u prvom smo se veæinom branili i branili smo se odlièno. obrana šimiæ-joe-kovaè napokon onakva kakvom je znamo. debeli ronaldo i adriano nisu se ni vidjeli a ni ronaldinho nije nešt odigrao. nažalost samo smo jednom loše zatvorili i primili gol. kaka je car, što jest jest.
al u drugom je brazil igrao bunker, bili smo boli. šteta za onih par šansi, šteta kaj pršo u onoj nije bio brži, šteta i za onaj prodor oliæa,mislim da je trebao odmah šusat pa šta bude. najveæa šansa babiæa pred kraj, imao je još bolju poziciju za šut nego kaka al jebemu baš u vratara
najbolji babiæ i kovaè. i plete je bio dobar. šteta što je niko kovaè morao van, on je stvarno okosnica ekipe.
sam se nadam da se nisu previše istrošili jer slijede 2 teške tekme. najbolje bi bilo ne raèunati nego pobijediti obje. puno teže æe bit protiv australaca koji su bili puno bolji od japana... jaki su, imaju ritma, kombiniraju, trebat æe se potrudit.

al od svega me se najviše dojmila atmosfera. cijela istoèna tribina samo naša, nisam mogao vjerovati, prekrasna slika. i zadnjih 10 minuta pjevanja, neponovljivo!

i jeste skužili, cico je za vrijeme himne plakao!
:smt001

kima
14-06-2006, 11:42
Ako sam u išta uoèi, a i nakon same utakmice mogao biti 100% siguran, bio je to naèin na koji æe se Brazilci postaviti bez obzira na ishod - nismo bili "pravi", tj. "bili smo na 60% svojih moguænosti" kako Pareira reèe.
"Ne, bili ste na 100%", kako im je Cico odmah na to i odgovorio.
U prilog tome govori i momèad koja je istrèala na teren - najjaèa moguæa. Sve ostalo su apstraktne teorijske konstrukcije "šbb, kbb".

Mo
14-06-2006, 11:43
e da...za navijace, za baklju i za ulet, svaka im cast! Nasi bar imaju muda bezazleno se zajebavat na stadionu, a ne ko one engleske pizde radit puno veca sranja poslije tekme...navijanje je sve u svemu bilo na razini...

Na onu scenu engleskog navijaca koji brise guzicu njemackom zastavom imam reci samo :smt097 :smt070 :smt068 :smt075

dabog da vas Nijemci sve ispikali :smt011

kaj se tièe engleza. jadnici. èuo sam da po njemaèkoj pjevaju borbene iz 2.-og svjetskog-nešt tipa come on bombers. koji kompleksaši, i dan danas mrze nijemce i najradije bi ih bombardirali.. jadnici..
trebala bi im švapska policija malo rebra pobrojat.. :smt003

kima
14-06-2006, 11:44
i jeste skužili, cico je za vrijeme himne plakao! [/color]
:smt001

A ja mislio to od gemišta! :smt003

g money
14-06-2006, 11:46
[quote="g money":1hdubwgl][quote="Mali Mrav 85":1hdubwgl]Bať da je Kranjèar kriv za gol i nije ali da je loťe odigrao je! da nam nema Roberta Kovaèa dobili bi joť 2-3
sudac je debil!
i tako to...
kak nije kranjèar kriv? iťao je mlitavo prema kaki, mogao je uklizat.[/quote:1hdubwgl]
a tak kak on nije zaduŞen da èuva kaku?di je bio tudor il leko?ko da da srna gol i onda bude recimo kaka kriv?
Nisam rekao da nije mogao i bolje i da je trebao bolje nego da nije on kriv za gol
ali ga je kaka fakat fino naniĹĄanio i piknuo onak lagano,taman[/quote:1hdubwgl]
ako je niko bio kod kake, trebao je uklizati bez obzira ĹĄto to nije njegova zadaĂŚa. recimo da je tamo bio prĹĄo, on bi ziher uklizao, ali debeli je prelijen. uostalom, loĹĄe je igrao. nije ga bilo nigdje

Mo
14-06-2006, 11:48
evo vam vašeg kranjèara. kriv za gol, hrpa netoènih dodavanja, ne sudjeluje u igri. da je bar modriæ dobio priliku, možda bi izvukli bod protiv brazilaca koji su igrali s pola snage. bilo je oèito da se brazilci èuvaju. e da, užasno me živcira štimac koji je stalno pljuvao suca, a goran mariæ ga je pohvalio.

tko o èemu g money o niki kranjèaru
èovjeèe baš pretjeruješ.. daj loptu na zemlju malo
oèito ti se deèko gadno zamjerio

ovo nije bila tekma za luku jer je on u defenzivi slab. opæenito je malo slabiji i mislim da bi se izgubio u tekmu... luka æe nam trebat protiv japana

niko nije odigrao sjajno ali ni katastrofalno. ak niš trudio se u obrani.. onaj gol je mogao zatvorit al kaku nije èuvao on ionak iovak.

g money
14-06-2006, 11:49
sve je oťlo u jel kad se kovaè ozlijedo, ali tip je car, joť je igrao pet minuta da se ovaj leko moŞe zagrijat... kad braÌa kovaè odu iz repke pa mi smo nastradali ko Şuti.
kranjèar nije kriv za gol, tu je tudor trebao uÌ u duel takoðer, pa je krivica pola pola. zanimljivo da je kaka cijelu utakmicu bio nevidlji bať kao i ronaldo. emerson je takav razbijaè da je to straťno, protiv australije bit Ìe tuènjave. adriano me totalno razoèarao, pokazao je niťta.
babiÌ je car samo zbog onog tunelèeka luciu, a robert kovaè je igraè utakmice po mom sudu. bez greťaka, brazilce je kontolirao ko da nema sutra. ťimiÌ je isto bio odlièan. klasniÌ je pajkio i krivo dodavao lopte i osim onog udarca prema golu ko da ga i nije bilo.
brazil se fino èuvao drugo poluvrijeme, èak ni maðionièar ronaldinho nije niťta pokuťavao. ako se brazilci sretnu s èesima u drugom kolu ovakva igra Ìe ih koťtat poraza
brazil se uvijek èuva u skupini, ne idu 100%. tak je bilo na proťla dva SP. vidjet Ìeť kasnije kad se zalaufaju, ali mislim da bih jedino talijani i argentinci mogli zaustaviti.

kima
14-06-2006, 11:51

To je ona o teži i protuteži da bi se postigla ravnoteža.
Jedan po njemu veæinom bezrazložno sere, a drugi ga na isti naèin diže u nebesa.

Gorane, gdje si?

Mo
14-06-2006, 11:52
Dao Bog da sutra polomimo noge onim svilama brazilskim i da iznenadimo cijeli svijet i sebe.. Daj Bože... Pa da mogu svim smradovima koji podcjenjuju hrvatski inat pokazati: :smt097

Ajmo deèki, bar na X !
:smt026

jel znas to kolki je koeficjent na pobjedu hrv?? 9!!! 9 hebote!!!! cisti SF!! :smt005
za 100kn dobis 900.... :smt003 :smt003 :smt003 :smt003

na X je 2.80. to ti sve govori..... :smt003

Pa što me briga??
Ti to nikada neæeš razumjeti..
Ne radi se tu o klaðenju, logici, koeficijentima...
Ja sam uvijek uz Hrvatsku - i kada su šanse minimalne...
Za mene ne postoji druge zemlje, osim Lijepe naše...
To je nešto što nadilazi okvire racionalnog, to je nešto što osjeæaš ili ne osjeæaš...
Uvijek æu vjerovati u našu zemlju i naš sport i to mi nitko ne može ni na koji naèin oduzeti...

ja apsolutno nis neosjecam prem ovoj drzavi.jedino sta mi je donjela je jad,bijeda i lopovluk od kad znam za sebe.o sportu da nepricam.
idem za novcanikom ...sluzba je sluzba,druzba je druzba....(makar kod mene nema ni druzbe.. :smt003 )
a ti se umotaj u zastavu i nek ti je sa srecom.... :smt005

to ti nije kriva država nego pojedinci itd.
kaj radiš tu onda.
fino odseli

g money
14-06-2006, 11:53
evo vam vaťeg kranjèara. kriv za gol, hrpa netoènih dodavanja, ne sudjeluje u igri. da je bar modriÌ dobio priliku, moŞda bi izvukli bod protiv brazilaca koji su igrali s pola snage. bilo je oèito da se brazilci èuvaju. e da, uŞasno me Şivcira ťtimac koji je stalno pljuvao suca, a goran mariÌ ga je pohvalio.

èovjeèe bať pretjerujeť.. daj loptu na zemlju malo
oèito ti se deèko gadno zamjerio

ovo nije bila tekma za luku jer je on u defenzivi slab. opĂŚenito je malo slabiji i mislim da bi se izgubio u tekmu... luka ĂŚe nam trebat protiv japana

niko nije odigrao sjajno ali ni katastrofalno. ak niť trudio se u obrani.. onaj gol je mogao zatvorit al kaku nije èuvao on ionak iovak.
jaaako se trudio. ne znam jesi li vidio kad ga je kaka pretrèao, a niko ga je pokuťao slijediti i onda lijeno odustao. nijednom nije uklizao itd.

Mo
14-06-2006, 11:56
tebi mora da je praæenje nogometa ful dosadno
jer ti kad gledaš repku samo gledaš di je niko i kad æe krivo odigrat ili kako æe odigrat.
pa èak i da fino odigra ti æeš ga pljuvat jer eto na drogama je, nemre on dobro igrat
onaj tipièni zagriženi mrzitelj nike kranjèara
mi odigramo dobro, jedva izgubimo 1-0 a ti opet i opet o niki kranjèaru
pa daj ono..
daj mi reci koji je tvoj problem?
ne razumijem te i bok..
i da brazil se èuvao. èuvao se cijelo drugo da ne primi gol... brazil uopæe nije moj favorit, idu mi na nerve.. pa jesu najbolji pa nisu, pa ko je bolji, peleova generacijal ili ovi, pa ovo pa ono. nek mi se skinu s vrata
moji faforiti su argentina i italija

fat drummer
14-06-2006, 11:57
a jebi ga g money, gdje je bio klasniĂŚ, srna prvo poluvrijeme? modriĂŚ bi poginuo onakav sitan protiv emersona koji je stoka kad radi prekrĹĄaje, protiv japana bi trebao zaigrat, njih ĂŚe mali vrtiti
ono ťto nama fali je joť jedan kovaè... tip koji ulazi u duele, trèi i Şrtvuje se. tudor je super, ali nije uťao kaki u noge nego je to prepustio kranjèaru.
da je zavrťilo 0:0 prvo poluvrijeme i da se kovaè nije ozlijedio mislim da bi drugo poluvrijeme zavrťilo s crvenim kartonom emersona ili adriana jer su bili na rubu Şivaca. mogli bi ih kontrolirati kao i prvo poluvrijeme dok je kovaè bio u igri... e onda bi imalo smisla uvest oliÌa, kada su brazilci va banque, sve u napad... ovo je bilo simjeťno, ili su nas prekidima i autima drŞali na naťoj polivici ili su se branili ko malta (samo uspjeťnije)

kima
14-06-2006, 12:02

Potpisujem, naroèito Italija. Jaki su, igraju ofenzivnije, a možda najvažnije - predugo nisu ništa napravili, pa mislim da im je motiv najjaèi moguæi.
A Argentinci su pokazali da od Brazilaca mogu napraviti budale bez problema kad imaju dobar dan. Iako me malo smeta što se i o njima mnogo prièa, ako veæ ne o Brazilcima.

Lara Car
14-06-2006, 12:05
Nisam gledala Italiju, al do sad mi se najviĹĄe svidjela Obala Bjelokosti, ne kaĹžem da su mi favoriti za osvajanje prvenstva, al ,uz naĹĄe, navijam za njih :smt002

Mo
14-06-2006, 12:06
ma sam kad vidim prvu 11-oricu talijana. atomska momèad.
al koje još igraèe na klupi imaju, pippa, del piera, camoranesia, de rossia ( iigrao prvu )....
moraju konaèno moraju do kraja..
i totti...
imaju tog genija, kud æeš više

malimrav85
14-06-2006, 12:08
ja bi gilardina tako na klupu posjeo da se nikad ne bi digao s nje. del piero i pipo su u 7 puta boljoj formi od ovog zgubidana. jedino kaj je napravio je to da se dobro sagnuo.

g money
14-06-2006, 12:08
a jebi ga g money, gdje je bio klasniĂŚ, srna prvo poluvrijeme? modriĂŚ bi poginuo onakav sitan protiv emersona koji je stoka kad radi prekrĹĄaje, protiv japana bi trebao zaigrat, njih ĂŚe mali vrtiti
ono ťto nama fali je joť jedan kovaè... tip koji ulazi u duele, trèi i Şrtvuje se. tudor je super, ali nije uťao kaki u noge nego je to prepustio kranjèaru.
da je zavrťilo 0:0 prvo poluvrijeme i da se kovaè nije ozlijedio mislim da bi drugo poluvrijeme zavrťilo s crvenim kartonom emersona ili adriana jer su bili na rubu Şivaca. mogli bi ih kontrolirati kao i prvo poluvrijeme dok je kovaè bio u igri... e onda bi imalo smisla uvest oliÌa, kada su brazilci va banque, sve u napad... ovo je bilo simjeťno, ili su nas prekidima i autima drŞali na naťoj polivici ili su se branili ko malta (samo uspjeťnije) gdje je bio klasniÌ, srna? a gdje je bio niko, nať razigravaè, kreator, fantasista, hrvatski zidane itd? nigdje, kao i u svim utakmicama dosad

Picok
14-06-2006, 12:10
Ne zaboravite Èehe, imam dojam da su jednako dobri ko i mi 1998...

Navijaèi svaka vam èast, nema do Hrvata!

Mo
14-06-2006, 12:11
[quote="fat drummer":2y9xdda6]a jebi ga g money, gdje je bio klasniæ, srna prvo poluvrijeme? modriæ bi poginuo onakav sitan protiv emersona koji je stoka kad radi prekršaje, protiv japana bi trebao zaigrat, njih æe mali vrtiti
ono što nama fali je još jedan kovaè... tip koji ulazi u duele, trèi i žrtvuje se. tudor je super, ali nije ušao kaki u noge nego je to prepustio kranjèaru.
da je završilo 0:0 prvo poluvrijeme i da se kovaè nije ozlijedio mislim da bi drugo poluvrijeme završilo s crvenim kartonom emersona ili adriana jer su bili na rubu živaca. mogli bi ih kontrolirati kao i prvo poluvrijeme dok je kovaè bio u igri... e onda bi imalo smisla uvest oliæa, kada su brazilci va banque, sve u napad... ovo je bilo simješno, ili su nas prekidima i autima držali na našoj polivici ili su se branili ko malta (samo uspješnije) gdje je bio klasniæ, srna? a gdje je bio niko, naš razigravaè, kreator, fantasista, hrvatski zidane itd? nigdje, kao i u svim utakmicama dosad[/quote:2y9xdda6]

ti trebaš na lijeèenje
ak se ne varam ti navijaš za Inter
eh onda su mi jasni tvoji postovi
uvijek sam imao suosjeæanja za navijaèe te tuge od kluba :smt003

g money
14-06-2006, 12:22
inter ima viĹĄe naslova od rome, a u ovih nekoliko proĹĄlih godina juve im je ukrao barem dva naslova. 13 naslova, 4 tal kupa, 2 europski kup, 3 kup uefa. roma je jadna prema interu, zato ne seri. navijaĹĄ za klub za koji je mussolini navijao i namjestio mu prvenstvo 1942., a predstavljaĹĄ se kao neka velka hrvatina. bolje ĹĄuti

Romana
14-06-2006, 12:40

Potpisujem, naroèito Italija. Jaki su, igraju ofenzivnije, a moŞda najvaŞnije - predugo nisu niťta napravili, pa mislim da im je motiv najjaèi moguÌi.

Ja se s ovim slazem :smt023
Italija mi je favorit, poceli su igrat malo drugacije nego smo navikli od njih i njihova prava tekma ce bit sa Ceskom.

Ali za Brazil mislim da je istina ono sto su jucer rekli na TVu - oni su dosli odigrat 7 tekmi i u skupini ce igrat koliko ce im trebat.

đavolji odvjetnik
14-06-2006, 12:47
navijaĹĄ za klub za koji je mussolini navijao i namjestio mu prvenstvo 1942.

zamolio bih sve navijace rome da ovog trena to prestanu biti, jer mussolini je za njih bio 1942... i jos im je i prvenstvo namjestio!!!! buraz sjecam se ko da je bilo juce... za tvoju inf roma je u to doba bila vise lijevo orjentiran klub i sumnjam da je muss bio za njih..al i da je boli nas..
R - UNICO GRANDE AMORE

Insomniac
14-06-2006, 12:48
za pet minuta ce biti online snimka gola,pa da vidimo tko je zakasnio,odnosno tko puse kao lokomotiva nakon sto smo primili gol....

Cro
14-06-2006, 12:48
Ĺveliki kuracto nije Lazio faĹĄistièki i Mussolinijev klub??

Insomniac
14-06-2006, 12:49

Ma nije,Di canio je u proslom zivotu bio rabin :)

A tek naziv kluba... SS :smt005

Cro
14-06-2006, 12:50

Pa toèno to!!! :smt005
Zato me èudi ovo seruckanje po Romi!!!

Picok
14-06-2006, 12:57
Kaj znaèi ovo SS ispred Lazio?

Picok
14-06-2006, 13:03
Preuzeto sa zvonkoalac.bloger.hr :

Navijaèi na razini Francuske 98

Naravno da je postalo pomodno nositi debilne suvenirèiÌe koji to nisu i njima obljepljen letjeti èarterom u Berlin. Takoðer je poznato da su viťe karata dobili pusti menadŞeri i pi-arevi iz raznih korporacija, nego navijaèi, ali huk koji su navijaèi Hrvatske odaťiljali sa tribina Olympiastadiona èulo je nekoliko milijardi ťirom globusa.

Pljuska koju su paljenjem baklji odaslali FIFA-i i "Modernom nogometu", predviðenom za kokièare koji loèu koka kolu i nose perike na utakmicama, takoðer je krasno odjeknula. Neviðene mjere sigurnosti i armiju koja osigurava da bi "cijele obitelji" mogle dolaziti na stadion, ismijali su naťi navijaèi, unoťenjem superopasnih baklji, èije paljenje gospodu iz "boardova" iritira kao prave navijaèe naljepnice za lice i "navijaèke" lizalice.

Televizijski i web-novinari, od Norveťke do Engleske, natjecali su se u pohvalama na raèun navijaèa naťe reprezentacije.

Nastranu klaunski kockasti ťeťiri, kretenska "Jebote kolko nas ima" i pivska himna kojom nam Belgijanci objaťnjavaju za koga nam kuca srce, hrpetine "alelaleťtine", "Indijanaca" i onih kojima je nogomet inaèe dosadan, ali su na sljedeÌih par tjedana odluèili voljeti ga na odreðeno vrijeme, jer trenuci kada se stadionom, pred uťima cijelog svijeta orila "Lijepa naťa", a kamera prikazivala Cicu kako plaèe, ostaju za vjeènost.

Just a little bit
14-06-2006, 13:15
ak bumo nastavili ovak igrat, japance cemo dobit a australce zgazit :smt066

:smt024

Mo
14-06-2006, 13:17
inter ima više naslova od rome, a u ovih nekoliko prošlih godina juve im je ukrao barem dva naslova. 13 naslova, 4 tal kupa, 2 europski kup, 3 kup uefa. roma je jadna prema interu, zato ne seri. navijaš za klub za koji je mussolini navijao i namjestio mu prvenstvo 1942., a predstavljaš se kao neka velka hrvatina. bolje šuti

tja tja... tja...
ukrali im prvenstva, tja tja tja...
truè truè
ta prvenstva je inter osvajao u prapovijesti, kad je i dinamo osvojio kup velesajamskih. tolko o tome
kladim se da navijaèi intera redovito idu po psihijatrijsku pomoæ..
vjeèni gubitnici od kluba...
a to sa mussolinijem su sranja i prièe za malu djecu. ak nisi znao navijaèi Rome su ljevièari a laziali su fašisti..
razlika izmeðu rome i intera je kaj roma ima solidnu momèad al se krpaju i dobro im ide s obzirom na sranja s lovom i svime a ovi tvoji jadnici pokupuju pola nog. svijeta i ne mogu osvojit ku.ca

niko kranjèar i inter. fakat si poznavatelj nogometa, ono veliki..

ARise
14-06-2006, 13:17
daj nek neko nabavi snimku himne od jucer...

Mo
14-06-2006, 13:18
[quote="g money":wdst2mdq] navijaš za klub za koji je mussolini navijao i namjestio mu prvenstvo 1942.

zamolio bih sve navijace rome da ovog trena to prestanu biti, jer mussolini je za njih bio 1942... i jos im je i prvenstvo namjestio!!!! buraz sjecam se ko da je bilo juce... za tvoju inf roma je u to doba bila vise lijevo orjentiran klub i sumnjam da je muss bio za njih..al i da je boli nas..
R - UNICO GRANDE AMORE[/quote:wdst2mdq]

sve je èovjek rekao
bravo care
FORZA ROMA PER SEMPRE

Picok
14-06-2006, 13:19
Ma je, al to su veÌ cirkusarije, dobro èovjek piťe...

No, èini se da su se ipak i ultrasi uspjeli probiti do stadiona i uÌi, zato i jesmo najbolji.

Mo
14-06-2006, 13:19
snimka tekme na Slovenija 2 za 15 minuta
idem gledat

Mo
14-06-2006, 13:21
+

Nastranu klaunski kockasti šeširi, kretenska "hebote kolko nas ima" i pivska himna kojom nam Belgijanci objašnjavaju za koga nam kuca srce, hrpetine "alelaleštine", "Indijanaca" i onih kojima je nogomet inaèe dosadan, ali su na sljedeæih par tjedana odluèili voljeti ga na odreðeno vrijeme, jer trenuci kada se stadionom, pred ušima cijelog svijeta orila "Lijepa naša", a kamera prikazivala Cicu kako plaèe, ostaju za vjeènost.

meni je ona pivska himna prejebena.
a kaj se tièe baklji
piše na bbc-u da je zakazalo osiguranje. al da su baklje pridonijele atmosferi.
juèer su naši bili divni

Insomniac
14-06-2006, 13:22
Kaj znaèi ovo SS ispred Lazio?

Squadra Sportivo afaik

http://www.youtube.com/watch?v=V21Pebcs5cM

gol Brazila,sad sam stavio online...

The 21-year-old son of coach Zlatko Kranjcar has been a concern defensively, and it was soon clear why. Kranjcar wasn't anywhere close as Kaka stutter-stepped, giving the Brazilian time to look up and check his aim. As Kranjcar closed in, Kaka unleashed a 20-meter left-footed strike that settled into the upper left corner. Kaka screamed in jubilation over his first World Cup goal, throwing his arms out wide, and Roberto Carlos jumped on his back for a short, celebratory ride.

"To the battlefield, to the battlefield, for your people, for your people,"

al ne bi bilo bolje,to the battle ?
:smt003

Goran
14-06-2006, 13:26
juèer su odigrali genijalno,savrťeno.razbit Ìemo i Japan i Australiju

Mo
14-06-2006, 13:28
u blok je mogao skoèit i netko iz obrane.
na kraju krajeva tudoru je pobjegao kaka a niko samo nije stigao blokirat

malimrav85
14-06-2006, 13:42
http://www.gmx.net/images/250/2450250,h ... ,w=420.jpg (http://www.gmx.net/images/250/2450250,h=351,pd=1,w=420.jpg)
PrĹĄo KlasniĂŚ tandem? :smt017

http://www.monitor.hr/foto/wm2006/cro_b ... ra_061.jpg (http://www.monitor.hr/foto/wm2006/cro_bra/cro_bra_061.jpg)
kak ovo nismo zabili? :smt017

malimrav85
14-06-2006, 13:51
http://www.youtube.com/watch?v=V21Pebcs5cM

gol Brazila,sad sam stavio online...
ovo kranjèar dotrèava odostraga i ne faulira?
a ko je ova mazga koja stoji u obrani i gleda?

malimrav85
14-06-2006, 13:55
http://www.youtube.com/watch?v=q7QCX5jp ... a%20brasil (http://www.youtube.com/watch?v=q7QCX5jpzGQ&search=croatia%20brasil)

pa to je tudor gledao kaj se dogaða...
igore... sad kad sam pogledao 5 puta video èini mi se viťe kriv tudor nego kranjèar. izgleda mi ko da je kranjèar mislio da ga tudor ima pa je stao a tudor je mislio da Ìe ga niko sruťit. jebalo ih razmiťljanje

malimrav85
14-06-2006, 13:59
gudjonsen u barci.werder sve prodaje,micoud u bourdou,valdez u borusiji,di ĂŚe ivan i miro?

kaj juan bio igraè utakmice?valjda prvi put ikad da je brazilu obrambeni igraè najbolji
mislim da smo imali sreĂŚe ĹĄto robinho nije uĹĄap prije jer je mali previĹžljast

a pazite ovo na eurosportu,who s hot?
marko babiĂŚ...
http://eurosport.com/football/worldcup/ ... ter.shtml# (http://eurosport.com/football/worldcup/2006/playerbarometer.shtml#)

http://www.eurosport.com/football/world ... 6563.shtml (http://www.eurosport.com/football/worldcup/2006/mc_vid26563.shtml)

konzerva
14-06-2006, 14:55
jedina baklja do sad- hrvatska

imali su nizozemci prije nas, ali nitko nije ni iz bliza navijao kao mi
evo sad se pokazalo kolko znaèe navijaèi makar ni ovo nije bilo tolko urnebesno kolko bi moglo bit, i kolko Ìe bit kako stvari idu!

i navijaĹĄ za klub za koji je mussolini navijao i namjestio mu prvenstvo 1942.
ja ne volim romu ali reĂŚi ovakvu glupost!!!!
koji si ti lik zakaj prièať budalaťtine o stvarima o kojima oèito ne znať niťta, mislim svaki klinac zna da je lazio oduvijek bio faťistièki klub i mussolini ga je uzdigao na nivo najboljih talijanskih klubova

kaj juan bio igraè utakmice?
di god sam ja gledao pisalo je kaka

sickboy
14-06-2006, 14:56
Tekma je prosla bas kako sam predvidio...nisu nas nadigrali ali su pobijedili.
Jucer prolazim kroz grad, svi imaju dresove, zastave, pjeva se prije tekme...dodjem u birc ekipa i pocinje tekma...ekipa totalno nabrijana...svi se deru...navijaju, psuju na kriva dodavanja...i onda sam skuzio...covjece meni je totalno ravno kak cemo mi igrati sa brazilom...niti sam se uzbuðivao oko rezultata...niti oko pogresaka...bas ravno...svejedno mi je kak cemo proc na SP-u...pijuckao pivicu za sankom...i mislio kako ima budala koje bi dale 500 eura za kartu s brazilom...takvu lovu nebi dao za finale SP-a da hrvatska igra u njemu...za dinamo u finalu LP-a definitivno bi...ali za ovaj cirkus...nema sanse...

ARise
14-06-2006, 14:58
http://www.youtube.com/watch?v=_nUVjWuOOWs

konzerva
14-06-2006, 15:04
uvijek presporo sviraju! kad Ìe ovi likovi od igraèa viťe nauèit himnu...

g money
14-06-2006, 15:21
za romu je navijao mussolini i istina je da je namjestio prvenstvo. a tek poslije kad su nastale navijaèke grupe u italiji 70 tih godina, poèele su formirati politièke stavove. romini su bili na poèetku lijevo orijentirani(fedayini), no danas su ti fedayini istjerani iz tribine, tak da danas prevladavaju desnièarske grupe kod rominih navijaèa ťto se je moglo vidjeti ove godine na gostovanju rome kod lijevog livorna kad su upotrebljavali faťistièke simbole

P= Politièko uvjerenje (A=apolitièni; G=ljevièari; D= desnièari; E-G= ekstremna ljevica; ED= ekstremna desnica).
AS ROMA
Curva Sud: ASR Ultras (plus de bachage), Boys 72’, Fedayn, Ultras Romani, Mods, Arditi, Antichi Valori, Irish Clan, ASR Crew, Gioventu Romana, Giovinezza,Tradizione Distinzione, Figli della Lupa, Orgoglio Capitolino, Opposta Fazione (BISL), XXI Aprile 753 ac (Tevere), Brigata De Falchi (ex-Monte Verde;Tevere), Fegati Strappolati, ASR Crew.
E : Lazio, Atalanta, Verone, Milan, Naples, Inter, Fiorentina, Brescia, Bari, Torino, Juventus, Bologne, Pescara, Cesena, Vicenza, Ascoli, Sampdoria, Varese, Cagliari, Parme, Liverpool, Modene, Leeds, Perouse, Livourne.
A :(aucun jumelage) Palerme (Tradizione Distinzione/ UCS et WUP), Benfica (Gruppo Manks), Real Madrid (Ultra Sur), Hammarby (Tradizione Distinzione).
P : Extreme droite. -ekstremna desnica
iz ovog se vidi da su vrlo dobri prijatelji sa desnièarima ultras sur(real Madrid i desnièarima iz ťvedske.
Pa tako za razliku od 70' kada je "curva" bila crvena, sve viťe se pomièe u desno. To sve zajedno rezultira osnivanjem brojnih podgrupa koje se zasnivaju prvenstveno na politièkoj a ne navijaèkoj osnovi. Stari ultraťi u takvom svijetu, koji se drŞe joť starih naèela navijaèke scene postaju nepodobni. Tako danas moŞemo vidjeti i keltske kriŞeve meðu navijaèima Rome, ťto je prije bilo nemoguÌe, tak da su romini navijaèi dosta podijeljeni. MO-ti si velika neznalica.

g money
14-06-2006, 15:22

SS znaèi- societa sportiva. bolje ťuti. pojma nemať

konzerva
14-06-2006, 15:27
sve stoji osim èinjenice da je za romu navijao mussolini!
on je dolazi na lazieve utakmice redovito i lazio je oduvijek faťistièki klub!

fat drummer
14-06-2006, 15:30
ja sam èuo da su svi talijanski klubovi faťistièki pa tako da tu nema beda... inaèe ivan pavao II je navijao za lazio (tj. rekao je da mu je to najdraŞi klub)

konzerva
14-06-2006, 15:33
pa i meni je lazio najdraĹži talijanski klub!
bez obzira na mutnu proĹĄlost, bitno je da je desno! :smt003

fat drummer
14-06-2006, 15:35
ti si papa!!?!!!

Insomniac
14-06-2006, 15:41
SS znaèi- societa sportiva. bolje ťuti. pojma nemať

Da je bit pametan i vidjet sto sam ja napisao ,sto znaci SS u imenu...
Ali lakse srati okolo....

Mo
14-06-2006, 15:42
za romu je navijao mussolini i istina je da je namjestio prvenstvo. a tek poslije kad su nastale navijaèke grupe u italiji 70 tih godina, poèele su formirati politièke stavove. romini su bili na poèetku lijevo orijentirani(fedayini), no danas su ti fedayini istjerani iz tribine, tak da danas prevladavaju desnièarske grupe kod rominih navijaèa što se je moglo vidjeti ove godine na gostovanju rome kod lijevog livorna kad su upotrebljavali fašistièke simbole

P= Politièko uvjerenje (A=apolitièni; G=ljevièari; D= desnièari; E-G= ekstremna ljevica; ED= ekstremna desnica).
AS ROMA
Curva Sud: ASR Ultras (plus de bachage), Boys 72’, Fedayn, Ultras Romani, Mods, Arditi, Antichi Valori, Irish Clan, ASR Crew, Gioventu Romana, Giovinezza,Tradizione Distinzione, Figli della Lupa, Orgoglio Capitolino, Opposta Fazione (BISL), XXI Aprile 753 ac (Tevere), Brigata De Falchi (ex-Monte Verde;Tevere), Fegati Strappolati, ASR Crew.
E : Lazio, Atalanta, Verone, Milan, Naples, Inter, Fiorentina, Brescia, Bari, Torino, Juventus, Bologne, Pescara, Cesena, Vicenza, Ascoli, Sampdoria, Varese, Cagliari, Parme, Liverpool, Modene, Leeds, Perouse, Livourne.
A :(aucun jumelage) Palerme (Tradizione Distinzione/ UCS et WUP), Benfica (Gruppo Manks), Real Madrid (Ultra Sur), Hammarby (Tradizione Distinzione).
P : Extreme droite. -ekstremna desnica
iz ovog se vidi da su vrlo dobri prijatelji sa desnièarima ultras sur(real Madrid i desnièarima iz švedske.
Pa tako za razliku od 70' kada je "curva" bila crvena, sve više se pomièe u desno. To sve zajedno rezultira osnivanjem brojnih podgrupa koje se zasnivaju prvenstveno na politièkoj a ne navijaèkoj osnovi. Stari ultraši u takvom svijetu, koji se drže još starih naèela navijaèke scene postaju nepodobni. Tako danas možemo vidjeti i keltske križeve meðu navijaèima Rome, što je prije bilo nemoguæe, tak da su romini navijaèi dosta podijeljeni. MO-ti si velika neznalica.

uuu
uvrijedio si me
ti si našao tu neke podatke koje može svatko naæ, copy paste i jako si nam pametan
što se tièe tekme protiv livorna to su neki lapani stavili i veæina Rominih navijaèa je to osudila. pravih Rominih navijaèa
možda sam neznalica al znam da je inter govno od kluba.
interovi navijaèi mogu eventualno noge prat Milanovim navijaèima, da ne nabrajam kome još.

a kolko znam baš navijaèi intera su desnièari i rasisti
i nije im juve krao naslove neg je inter je.eno nesposoban da osvoji scudetto.
èini mi se da inter neæe za mog života pa èak ni za života moje djece vidjeti scudetto

uostalom kaj se ja prepucavam sa èovjekom koji nakon prve dobre tekme naših protiv svj. prvaka jedino kaj zna je blatiti niku kranjèara
i još navijaè intera..
pih.. :roll: :roll:

sickboy
14-06-2006, 15:46
možda sam neznalica al znam da je inter govno od kluba

Mo-a...definitivno zelim upoznati na sljedecem tulumu....ovakav nogometni znalac se rijetko viða....INTER PEZZO DI MERDA! ! ! ! :smt006

konzerva
14-06-2006, 15:47
ti si papa!!?!!!

k

Mo
14-06-2006, 15:47
pa i meni je lazio najdraži talijanski klub!
bez obzira na mutnu prošlost, bitno je da je desno! :smt003

uzmi u obzir da u italiji desno znaèi fašizam i ta sranja

konzerva
14-06-2006, 15:49
istina...ipak lazio mi je ok zbog bokĹĄiĂŚa
u biti kad su isfurali one transparente pohvala ubijenom arkanu svako bi zamrzio klub,ali to je bila samo jedna od grupa oèito pod utjecajem broja srba u ekipi.mislim, kao da Ìu sad zamrzit hajduk zbog jedog blesavog rasistièkog transpa

sickboy
14-06-2006, 15:51
mislim, kao da æu sad zamrzit hajduk zbog jedog blesavog rasistièkog transpa

Naravno da neces...jer je ono bila tvoja plahta na kojoj je pisala rasisticka poruka.....znam ja sve....gotov si kujo.... :smt002 :smt003 :smt006

Mo
14-06-2006, 15:51
hmm meni su tad èak bili ok.
al sam ih poslije tog zamrzio do kraja.
èak i da je bila jedna podgrupa
zavolio romu i ostalo je povijest

sickboy
14-06-2006, 15:53
Pa kaj ste se uhvatili tak talijana...kao da tog nema u poljskoj...engleskoj...francuskoj....njemackoj itd....ali je istina da je to u italiji definitivno najizrazenije....

konzerva
14-06-2006, 15:54
Naravno da neces...jer je ono bila tvoja plahta na kojoj je pisala rasisticka poruka.....znam ja sve....gotov si kujo....
otkriven! al bar je moja popiĹĄana plahta iskoriĹĄtena za dobru sprdnju :smt003 :smt002

Mo
14-06-2006, 15:55
sad sam gledao tekmu na Sloveniji 2
majko moja. kako su naši pjevali himnu, prošli su me trnci. igraèi u transu, cico plaèe..
:smt001 :smt001 :smt004
a zadnjih 10 minuta pjevanja-Volim te Hrvatskoo
sjajno
SJAJNO!
gledao sam sve tekme do sad i nitko tako nije navijao
od brazilaca na tribinama nije se èulo niti b
èak su i janezi bili fascinirani. ovaj njihov novinar i milan pavlin su nas cijelu tekmu hvalili i plakali kaj njih nema tam.

g money
14-06-2006, 16:33
mo-Şalosno je da kao simpatizer rome braniť juventus. vidi se da nemať pojma o pravim rominim navijaèima koji mrze juve. èinjenica je da meðu rominim navijaèima prevladavaju desnièarske grupe-nisu to neke male grupice. prije 20 god je bilo suprotno, ali danas je tako kak je.

camao
14-06-2006, 18:26
mo-žalosno je da kao simpatizer rome braniš juventus. vidi se da nemaš pojma o pravim rominim navijaèima koji mrze juve.

je, jako je zalosno sto nije zatucana seljacina i "pravi" romin navijac, sto god to znacilo.
go kill yourself. :smt006

đavolji odvjetnik
14-06-2006, 22:02
[quote=g money] romini su bili na po

đavolji odvjetnik
14-06-2006, 22:23
[quote=sickboy]Tekma je prosla bas kako sam predvidio...nisu nas nadigrali ali su pobijedili.
Jucer prolazim kroz grad, svi imaju dresove, zastave, pjeva se prije tekme...dodjem u birc ekipa i pocinje tekma...ekipa totalno nabrijana...svi se deru...navijaju, psuju na kriva dodavanja...i onda sam skuzio...covjece meni je totalno ravno kak cemo mi igrati sa brazilom...niti sam se uzbu

engel
15-06-2006, 00:27
ajme ĹĄokova danas!!!!!!!!!!!!!!!!! odapet cu ak ce svaka tekma ovakva bit.prvo saud arabija gluposti radila onda poljaci seru.. a zgubili od fucking ekvadora 2:0..!!!!!!!!!!!!!! 2 su zaokruzene na listicu,jos 8.... :smt003

sickboy
15-06-2006, 07:44
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=319502

....ok tko je neven barkovic...??...i zasto bi hrvatski navijaci ispastali jer je decko utrcao u teren...??...zar ce ih policija sad poceti pratiti na svakom koraku...svaki od 30 000 hrvata ce dobiti posebnog policajca da ga vodi za ruku...??...odakle njemu pravo da decka naziva debilom...??...utrcao je u teren...big deal...treba mu cestitati jer nemre svako preskociti onakav jarak i ogradu...

Murphy
15-06-2006, 11:19
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=319502

....ok tko je neven barkovic...??...i zasto bi hrvatski navijaci ispastali jer je decko utrcao u teren...??...zar ce ih policija sad poceti pratiti na svakom koraku...svaki od 30 000 hrvata ce dobiti posebnog policajca da ga vodi za ruku...??...odakle njemu pravo da decka naziva debilom...??...utrcao je u teren...big deal...treba mu cestitati jer nemre svako preskociti onakav jarak i ogradu...

mislim da ga sama cinjenica sto pise za index.hr cini kretenom...na ovom svjetskom prvenstvu bila su vec 4 neuspjesna pokusaja utrcavanja na stadion sto samo pokazuje da su Hrvati najsposobniji :smt003 ...a sto se tice ovakvih euro-dupelizaca "novinara" i svih koji se groze nad cinjenicom da bismo mogli uciniti nesto sto nije Europi i svijetu po volji, nek odu gledati najmastovitije streakere u Spanjolsku na utakmice Reala i Barce, nek secu po Italiji ili Engleskoj u dresu jedne od momcadi nakon utakmice i nek vide kaj navijaci u toj bajnoj, nepogresivoj Europi mogu...Nijemce je cijela situacija pogodila kao Ruse kad im se avioncic spustio na Crveni trg, pa se moze zamisliti otkud sad sva fama oko dogadjaja...dokazano je da nisu neprobojni

fat drummer
15-06-2006, 11:25
inaèe ovaj tip koji je uletio je glup jer neÌe moÌi iÌi na ostale tekme, ali gd, tip je uletio na teren i podragao prťi kopaèku. jebeni kriminalac. da je bar imao bombu ili noŞ, ne bih niťta rekao za nevenov tekst, ali ovo je tendenciozno smeÌe samo takvo. tip je preskoèio grabu od 4 metra i ogradu od 2 preťao zaťtitare. njemci mu jebeno moraju bit zahvalni jer da je to napravio neki èeèen ili palestinac pola igraèa bi bilo sada razneseno po prekrasnom berlinu

ZER0
15-06-2006, 11:28
inaèe ovaj tip koji je uletio je glup jer neÌe moÌi iÌi na ostale tekme, ali gd, tip je uletio na teren i podragao prťi kopaèku. jebeni kriminalac. da je bar imao bombu ili noŞ, ne bih niťta rekao za nevenov tekst, ali ovo je tendenciozno smeÌe samo takvo. tip je preskoèio grabu od 4 metra i ogradu od 2 preťao zaťtitare. njemci mu hebeno moraju bit zahvalni jer da je to napravio neki èeèen ili palestinac pola igraèa bi bilo sada razneseno po prekrasnom berlinu
Pa rekli su da je mladiÌ izvanrednih atletskih sposobnosti,i da im je drago jer im je pokazao da mi osiguranje nije dovoljno stegnuto...èak mu se njemci i dive.

veteran
15-06-2006, 11:28
Ma tip je idiot...zbog takvih nas se gleda kao na necivilizirane balkance i onda nas na ulazu u stadione skoro pa gole skinu...nece ti Nijemca odvuc sa strane i skinuti nego nas i vjeruj mi nije ugodno

ZER0
15-06-2006, 11:34
Ma daj,proŞivio sam i ja to...pa ťta me boli briga,ťto se mene tièe moŞe ga i popuťiti pred svima...
A ťto se tièe toga da nas se prikazuje kao necivilizirane balkance,pa budimo realni...mi to i jesmo.
Ako je deèko Şrtvovao svoj ostanak u Njemaèkoj da bi Prťi dotaknuo kopaèke,oèito mu je to puno znaèilo...zato ga nemoj suditi prema tome i govoriti da je idiot :smt018

Murphy
15-06-2006, 11:36
Ma tip je idiot...zbog takvih nas se gleda kao na necivilizirane balkance i onda nas na ulazu u stadione skoro pa gole skinu...nece ti Nijemca odvuc sa strane i skinuti nego nas i vjeruj mi nije ugodno

Reci kaj hoces, ali mislim da je 30 000 navijaca koji su glasno navijali za svoju reprezentaciju posve zasjenilo pojedinca koji je uletio na teren...sve u svemu, nije ljudima pokvario ukupan dojam, vec je u kombinaciji s navijanjem pobrao simpatije vecine javnosti osim balkanofoba u nas.

I jos ako biti ugledan Europljanin poput Nijemaca znaci pustiti kojekakve huligane (zna se da mislim na Engleze) da tokom boravka u tvojoj zemlji otvoreno pljuju po njoj i nista ne poduzeti, radje cu biti Balkanac

kima
15-06-2006, 11:37

veteranu moj, to se ne èini zbog uleta navijaèa... to što se na nas gleda kao na seljaèine seže u politiku i gospodarstvo, pa se dalje prostire po ostalim segmentima... mitovi o neciviliziranim balkancima stvoreni su od strane onih koji kreairaju i kontroliraju svjetsku situaciju... koljaèa i sirovina koji time prikrivaju vlastito divljaštvo nastojeæi se prikazati uzoritima u usporedbi s jel, tim istim "neciviliziranim balkancima"... a od kojih nisu ništa bolji... ili možda samo malo...

ZER0
15-06-2006, 11:38

Reci kaj hoces, ali mislim da je 30 000 navijaca koji su glasno navijali za svoju reprezentaciju posve zasjenilo pojedinca koji je uletio na teren...sve u svemu, nije ljudima pokvario ukupan dojam, vec je u kombinaciji s navijanjem pobrao simpatije vecine javnosti osim balkanofoba u nas.

I jos ako biti ugledan Europljanin poput Nijemaca znaci pustiti kojekakve huligane (zna se da mislim na Engleze) da tokom boravka u tvojoj zemlji otvoreno pljuju po njoj i nista ne poduzeti, radje cu biti Balkanac
=D> =D> =D> =D> :smt023 ...to murphy :smt001

veteran
15-06-2006, 11:40
Ajde mozda sam pretjerao s nazivom idiot al me takvi uzasno zivciraju...inace idem na sve tekme repke koje se igraju u Zagrebu i skoro sve Dinamove, Croatijine i Hask Gradjanskog pa opet Dinamove...otkad znam za sebe sam na Maksimiru i nikad nisam volio baklje na terenu i ikakve prekide utakmice...pogotovo ako mi momcad gubi i svaka je sekunda dragocjena...jesi vidio sinoc Njemce...aj zamisli da je njima neki biser 3 minute prije kraja uletio na teren...

ZER0
15-06-2006, 11:46
.jesi vidio sinoc Njemce...aj zamisli da je njima neki biser 3 minute prije kraja uletio na teren...
Gle mislim da bi da smo mi vodili 1:0 taj frajer uletio na kraju tekme u svlaèionicu,a ne na teren,ali...
Istina,to moŞe jako Şivcirati...i ja nisam pobornik tih uletavanja i pizdarija,a pogotovo nevolim prekide utakmica radi bakljada i sliènih gluposti,ali ťta Ìeť kad nas ima svakakvih...uglavnom njega viťe nema,a ostala publika nam je i viťe nego dovoljna da nadglasamo bilo koga. :smt002

Murphy
15-06-2006, 11:49
jesi vidio sinoc Njemce...aj zamisli da je njima neki biser 3 minute prije kraja uletio na teren...

Nijemci nemaju srce za nesto takvo...zamisli sto je tom nasem momku i da naglasim vrsnjaku prolazilo glavom...u Berlinu si, medju 30 000 nasih koji su dobili karte, pred tobom je nasa ekipa koja namece igru najboljoj momcadi svijeta, tribine se tresu: SRCE MOOOOOJEEEEEE KUCAAAA ZA NJUUUUU!, popio si nekoliko piva :smt003 ...jednostavno ga je ponijelo :smt002

Ali i Nijemci moraju uciniti sto moraju...nabiti mu masnu kaznu kako se ne bi vise takvih situacija dogodilo...ipak studiramo pravo i iako apsolutno stojim iza tog navijaca, reda mora bit :smt002

Goran
15-06-2006, 12:10
ajme ĹĄokova danas!!!!!!!!!!!!!!!!! odapet cu ak ce svaka tekma ovakva bit.prvo saud arabija gluposti radila onda poljaci seru.. a zgubili od fucking ekvadora 2:0..!!!!!!!!!!!!!! 2 su zaokruzene na listicu,jos 8.... :smt003

tako je meni bilo,èupao kosu zbog Njemaèke.joť samo 8 i to je to :smt003

Insomniac
15-06-2006, 12:18
inaèe ovaj tip koji je uletio je glup jer neÌe moÌi iÌi na ostale tekme, ali gd, tip je uletio na teren i podragao prťi kopaèku. jebeni kriminalac. da je bar imao bombu ili noŞ, ne bih niťta rekao za nevenov tekst, ali ovo je tendenciozno smeÌe samo takvo. tip je preskoèio grabu od 4 metra i ogradu od 2 preťao zaťtitare. njemci mu hebeno moraju bit zahvalni jer da je to napravio neki èeèen ili palestinac pola igraèa bi bilo sada razneseno po prekrasnom berlinu

Bas tako...
Onaj kretenos sto pise za index je ispod svake razine,posebno ona izjava kako njemacka javnost to sve budno prati i osuduje da cemo biti sretni ako nam vizni rezim ne stave,da bi se na kraju javio neki covik koji zivi u njemackoj,popljuvao ga da prica pizdarije .
Ne slazem se sa time sto je napravio,zao mi je tog covjeka/momka kojeg je udario da bi usao na teren,ali raditi ovakve pizdarije od svega moze samo ekipa sa Indexa kojima je najvisi domet vijesti objavit sa kim se paris danas jebala....

:smt013

Cro
15-06-2006, 12:29
Svaka èast deèku!
PoĹželio je dotaknuti idola i ostvario si je san...
Ne bih ga sada stavljao na kriĹž zbog uleta...
Samo je pokazao koliko mu je stalo.
Ĺveliki kuracto se Europe tièe, prema njima, mi smo mala djeca po divljanju na stadionima...
Tako da oni nemaju kaj srat, nek prvo poèiste svoje dvoriťte...
Dok smo mi bili staro europsko kraljevstvo, veĂŚina njih je joĹĄ bilo u
polu-plemenskom ureðenju, zato kuť.

veteran
15-06-2006, 12:45
Nije on pokazivao da mu je stalo nego je htio biti vidjen i to mu je uspjelo...i stvarno mi nije jasna vasa potpora tom uletu na teren u trenutcima kada gubimo i svaka je minuta vazna...

Goran
15-06-2006, 12:46
joj,ona prokleta Francuska.dobio bi 900 kn.da bar opet ispadnu u 1. krugu

Picok
15-06-2006, 17:06
Ma nije to tak loĹĄe kaj je like uletil, sad i mi imamo bar jednog svjetski poznatog streakara.

engel
15-06-2006, 17:37
thank you ecuador....7 to go... :smt003 :smt003 :smt003

Insomniac
15-06-2006, 19:10
Kako vi volio da Eng ne pobijedi :smt012

camao
15-06-2006, 19:12

ajde,ajde...kolko je para u pitanju? :smt003
:smt006

Insomniac
15-06-2006, 19:23

ajde,ajde...kolko je para u pitanju? :smt003
:smt006

nula :I
Ali ne podnosim ih

Just a little bit
15-06-2006, 19:32
niti ja..... stvarno ih ne volim :smt017 :smt012

konzerva
15-06-2006, 19:33
Ali ne podnosim ih

tako je! :smt003
imaĹĄ pivu od mene kad se pojaviĹĄ tu (ĹĄta si ono rekao? na kurtoviĂŚa...)

svaka je sekunda dragocjena...jesi vidio sinoc Njemce...aj zamisli da je njima neki biser 3 minute prije kraja uletio na teren...
jel ti ikad palo na pamet da sudac nadoknadi izgubljeno vrijem u tzv. sudaèkom produŞetku?

Insomniac
15-06-2006, 19:40
Ali ne podnosim ih

tako je! :smt003
imaĹĄ pivu od mene kad se pojaviĹĄ tu (ĹĄta si ono rekao? na kurtoviĂŚa...)

Skoro su popusili gol :smt005
Sto volim Engleze i onu njihovu nadmenost.....
mislim da ce odmah u osmini ispasti...

camao
15-06-2006, 19:55
Skoro su popusili gol :smt005
Sto volim Engleze i onu njihovu nadmenost.....
mislim da ce odmah u osmini ispasti...

da bar.
nesto su i meni odbojni.
Beckham misli da igra sa klincima pa pokusava valjat neke prozirne fore... :smt018

Picok
15-06-2006, 20:25
E konzerva, ni ja ne podnosim engleze... jel i ja imam pivu od tebe? :smt003

Insomniac
15-06-2006, 20:45
Komentator:

Vrijeme radi za Trinidad,a bogami i za Tobago....

:smt003

Go T&T

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :(

engel
15-06-2006, 21:02
joj jebote al su se izvukli :smt003 .....imaju 6 bodova a golove su dali po duhu svetom....

veteran
15-06-2006, 21:08
jel ti ikad palo na pamet da sudac nadoknadi izgubljeno vrijem u tzv. sudaèkom produžetku?

Nije...a to tome sluzi?! Kako si ti pametan...

Kaj ti stvarno mislis da sudac nadoknadi svo izgubljeno vrijeme? Imas u nogometu otprilike 60 minuta ciste igre a ona nadoknada je slobodna procjena...nikad se ne nadoknadi svo izgubljeno vrijeme

Murphy
15-06-2006, 21:11
Vidim ja kaj se dogadja...ona njihova stara gadura od kraljice je sklopila pakt sa ðavlom - ona je dobila besmrtnost, engleska repka se provlaci, a zauzvrat ðavo se hrani mrznjom ostatka svijeta prema Englezima :smt003

merić
15-06-2006, 23:31
meni su englezi bať super! i bať mi je drago ťto su dobili T&T, objektivno su i inaèe bolji...
mislim, svaka èast Trinidadu i Tobagu, ali ne mogu se branit dovjeka.

i, englezi golove uopĂŚe nisu dali ''po duhu svetom'', kao ĹĄto neka kolegica/kolega tu napisa. na prvoj utakmici david beckam je joĹĄ jednom pokazao zaĹĄto je on postao poznat, a danas je onaj gol gerrarda bio prekrasan!
ne igraju bogznakako, ali su pobjede zasluĹžili
stoga, GO ENGLAND, GO :smt026 :smt026

engel
15-06-2006, 23:44
meni su englezi bať super! i bať mi je drago ťto su dobili T&T, objektivno su i inaèe bolji...

i, englezi golove uopĂŚe nisu dali ''po duhu svetom'', kao ĹĄto neka kolegica/kolega tu napisa. na prvoj utakmici david beckam je joĹĄ jednom pokazao zaĹĄto je on postao poznat, a danas je onaj gol gerrarda bio prekrasan!

ma ne ne dobri su oni bilil i ja htjela da ih tuku,al onaj ''gol'' s paragvajem je bio smijuruja :smt003
sad su dobi bili...beckham se popravlja isto...u prosloj tekmi je najbolji bio..a gerrardu svaka cast...ah engleska je ipak engleska :smt041 kolko god imali svojih zutih minuta...

doli
15-06-2006, 23:47
"S psihoanalitièkog motrišta, nogomet i nogometno ludilo uvijek su znatno banalniji od muževnih nacionalno-religijskih tirada. Gol kao majèina vagina što je od penetracije stranaca, koji je hoæe obešèastiti, brane odani sinovi. Dok su, dakle, hrvatski muževi napeto promatrali pokušaje "svojih deèki" da obrane majèinu vulvu i istovremeno penetriraju u tuðu, sve je završilo puno gore: izmeðu hrvatskih djevièanskih stativa prijeteæu stvar ispustio je, da prostite, Kaka. Kako je to izgledalo u prirodnoj velièini, to samo Posušje zna. "

sandi blagonic :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

camao
15-06-2006, 23:49
ovi Åveliki kuracveðani su takvi nesposobni majmuni...njih gledat bez kutije pljuga je malo veci uzas :smt013

...iiiiiii evo gooooooooolaaaa!!!

haha :smt004 :smt003

trebao sam prije ovo ic pisat...ccc...

merić
15-06-2006, 23:52
ovi Ĺveliki kuracveðani su takvi nesposobni majmuni...njih gledat bez kutije pljuga je malo veci uzas :smt013

pa mogao si ih jednostavno ne gledat :smt003

engel
15-06-2006, 23:54
trebalo im je sat i pol.... :smt013 al znala sam da me nece iznevjerit.... :smt020

camao
16-06-2006, 00:03
ovi Åveliki kuracveðani su takvi nesposobni majmuni...njih gledat bez kutije pljuga je malo veci uzas :smt013

pa mogao si ih jednostavno ne gledat :smt003

blasphemy!
kako bih to mogao..to nije moguce! :smt018

fat drummer
16-06-2006, 00:05

daj molim te... igraju protiv objektivno slabijih momèadi od kojih je jedna u rangu amaterizma i uspiju dat dva gol i jedan autogol. ťto Ìe se dogoditi kad im neka momèad stane nasuprot i ne dozvoli da razviju igru i da trèkaraju kako Şele ne Şelim niti pomislit. lako je bit jebeno dominantan protiv trinidada i tobaga i paragvaja kad ovi izgledaju lijepo na terenu i to je to... i ťveðani isto, napdaju, napadaju i samo napadaju a bez svrhe, ko da nisu europska nego neka azijska momèad. stvarno imaju laganu skupinu i daju jedan gol u dve utakmice... kurac prikriveni favorit

Cro
16-06-2006, 00:06
Ne znam.. Otkad sam gledao Hrvatska-Brazil ova skupina sa Ĺveliki kuracvedskom i Engleskom mi je :smt015 :smt015 :smt015

Murphy
16-06-2006, 00:07
meni su englezi baĹĄ super!

Oprosti joj Boze, ne zna da suruje s vragom [-o<

on-t: Di bi bili Svedi bez Ljungberga? :smt016

merić
16-06-2006, 00:09
igraju protiv objektivno slabijih momèadi

pa zato su objektivno bolji :smt003
eto, pravi ispit bit ĂŚe ima ĹĄvedska, pa ĂŚemo vidit :smt003 :smt003

a pogledaj molim te npr.francuze, dobili su najlakĹĄu skupinu ( ja sam mislila da ĹĄvicarska nije ni proĹĄla kvalifikacije), i vjerovatno ĂŚe je proĂŚ, naravno, samo zato ĹĄto je tako lagana.

teđi
16-06-2006, 00:11
Ne znam.. Otkad sam gledao Hrvatska-Brazil ova skupina sa Ĺveliki kuracvedskom i Engleskom mi je :smt015 :smt015 :smt015

i meni... Ĺživciraju me englezi totalno... ma koja igra? koji bekem?????????????????????? ma dajte...

fat drummer
16-06-2006, 00:13
bolji su jer su ovi pizde koje se brane... i brazilci su objektivno bolji od naťih, ali kaj to vrijedi kad su naťi stali na sred terena i nisu im dali da rade ťto Şele. tu se vidi vrijednost momèadi, da se suprotstavi jaèem protivniku i odigra najbolje ťto moŞe i zapuca na prokleti gol. i ne samo to, ovakvi blijedi ťvedi i englezi su mogli pasti da ih se napalo u drugom poluvremenu jer su sve bacili u napad potpuno zaboravljajuÌi obranu.
francuzi imaju laganu skupinu, ali bome englezi neamju ĹĄto govorit... da su proĹĄli skupinu s gol razlikom 10:0 u prve dve utakmice bilo bi malo

merić
16-06-2006, 00:15
pa oni su praktièki izmislili nogomet...
naravno da moraju bit dobri u tome...
beckam je debil, ali dobro igra nogomet!
to sam skoro i zaboravila koliko se u zadnje vrijeme bavi stvarima totalno nevezanim za to
opÌenito viťe volim momèadi iz europe, Şelim, naravno, da mi budemo prvaci, ali ako ne mi, onda njemci, pa èesi, pa englezi, pa ťpanjolci...

Lucynda
16-06-2006, 00:16
meni je baĹĄ Ĺžao ĹĄto su T&T tako loĹĄe proĹĄli,
baĹĄ su mi bili simpa...
i ne volim kad se nekom lijepe etikete, :smt013
ko njima.. da su najgori..
a neĹĄ ti engleza i njihove igre protiv T&t, ta dva gola za mene nisu pokazatelj njihove toliko bolje igre..

Insomniac
bolji su jer su ovi pizde koje se brane... i brazilci su objektivno bolji od naťih, ali kaj to vrijedi kad su naťi stali na sred terena i nisu im dali da rade ťto Şele. tu se vidi vrijednost momèadi, da se suprotstavi jaèem protivniku i odigra najbolje ťto moŞe i zapuca na prokleti gol. i ne samo to, ovakvi blijedi ťvedi i englezi su mogli pasti da ih se napalo u drugom poluvremenu jer su sve bacili u napad potpuno zaboravljajuÌi obranu.
francuzi imaju laganu skupinu, ali bome englezi neamju ĹĄto govorit... da su proĹĄli skupinu s gol razlikom 10:0 u prve dve utakmice bilo bi malo

nemoj tako!
Ako Sun kaze da ce englezi sa Room biti prvaci sveta i vascele kumovske slame tko smo mi da ista kazemo

Gospodin Pravokutnik
a onaj Crouch,koje nozice taj lik ima hahahahaha,sta taj radi tamo,sta je Sven lud malo

merić
16-06-2006, 00:22
a onaj Crouch,koje nozice taj lik ima hahahahaha,sta taj radi tamo,sta je Sven lud malo

e, vidiť, sven je ťveðanin ( zar ne?), engleska u skupini sa ťvedskom, moŞda se trudi olakťat svojima prolaz dalje :smt003

camao
16-06-2006, 00:31
e, vidiš, sven je šveðanin ( zar ne?), engleska u skupini sa švedskom, možda se trudi olakšat svojima prolaz dalje :smt003

teeesko..ajde da se radi o nekom Grku ili Spanjolcu..preveliki su profesionalci ovi iz sjevernih krajeva.

Goran
16-06-2006, 01:23
imam dobar listiĂŚ
Engleska u 83,Ĺveliki kuracvedska 89,a Njemaèka 90. minuta

inaèe,mislim da Ìe Engleska dosta daleko doÌ,bar u polufinale

Insomniac
16-06-2006, 01:26
imam dobar listiĂŚ

momak vec poceo kidat svoj listic,ulozio 1000 kn nasvede,a ovi zabili :)

Goran
16-06-2006, 01:35
imam dobar listiĂŚ

momak vec poceo kidat svoj listic,ulozio 1000 kn nasvede,a ovi zabili :)

nisam kidao listiĂŚ,ali ludio sam

Tkach
16-06-2006, 09:26
e, vidiť, sven je ťveðanin ( zar ne?), engleska u skupini sa ťvedskom, moŞda se trudi olakťat svojima prolaz dalje :smt003

teeesko..ajde da se radi o nekom Grku ili Spanjolcu..preveliki su profesionalci ovi iz sjevernih krajeva.

Tako su govorili da nema ĹĄaaaaanse da Danska i Ĺveliki kuracvedska dogovore 2:2 na EP 2004, i gle èuda zavrĹĄilo 2:2 s tim da su se Danci na kraju micali s puta da bi ovi uspjeli izjednaèiti u 90. minuti.

kima
16-06-2006, 09:59
Tko æe o èemu, ako ne Tkach o namještaljkama. Slatko! :smt050

Govoreæi o Englezima, meni je jedno nejasno - kolijevka nogometa, it's coming home i te spike, a Åveliki kuracved trener? Da se u silini nogometnih eksperata s Otoka ne da naæ jedan dostojan voðenja repke? U najmanju ruku otužno.

malimrav85
16-06-2006, 10:12
Ova skupina di su Ĺveliki kuracvedska i Engleska je u najmanju ruku jadna. Ĺveliki kuracveðani su jadni a engleszi joĹĄ jadniji. Onaj Crouch je katastrofa. Onaj pokuĹĄaj ĹĄkarica je bio smijeĹĄan! MoĹžda bi ipak bilo bolje da smo bili drugi u skupini pa da smo bili u skupini sa englezima.

sickboy
16-06-2006, 10:25
pa oni su praktièki izmislili nogomet...
naravno da moraju bit dobri u tome...

Ne prakticki nego jesu...al su izmislili i ragbi pa ih velsani...i australci drapaju u tom...kao i kriket...pa ih indijci ubijaju...
Dok je svijeta i svemira englezi nikada nikog nece dobiti na penale...niti ce arsenal osvojiti nes u europi...

Evo zasto hrvatska nije dobila brazil po onom moronu Srebricu:
"Uletio je dok smo napadali Brazil i prekinuo našu dobru igru. Ljubav se ne iskazuje tako, to si navijaè ne smije dopustiti"- reakcija na ulet decka na teren....

konzerva
16-06-2006, 11:54
pa oni su praktièki izmislili nogomet

vidim da niste upuÌeni.nogomet se igrao na podruèju cetinske krajine prije dve tisuÌe godina! majke mi, bilo na tv-u :smt005

konzerva
16-06-2006, 11:57
E konzerva, ni ja ne podnosim engleze... jel i ja imam pivu od tebe? :smt003

ak doðeť na koju pijanku imať!

ARise
16-06-2006, 13:53
[quote=Picok]E konzerva, ni ja ne podnosim engleze... jel i ja imam pivu od tebe? :smt003

ak do

merić
16-06-2006, 13:56
[quote=konzerva][quote=Picok]E konzerva, ni ja ne podnosim engleze... jel i ja imam pivu od tebe? :smt003

ak do

ARise
16-06-2006, 13:58
[quote=ARise][quote=konzerva][quote=Picok]E konzerva, ni ja ne podnosim engleze... jel i ja imam pivu od tebe? :smt003

ak do

Looka
16-06-2006, 14:05
Tako su govorili da nema Å¡aaaaanse da Danska i Åveliki kuracvedska dogovore 2:2 na EP 2004, i gle èuda zavrÅ¡ilo 2:2 s tim da su se Danci na kraju micali s puta da bi ovi uspjeli izjednaèiti u 90. minuti.

Jos uvijek se nasmijem kad se sjetim scene. Igra se suceva nadoknada nakon izjednacujuceg pogotka, i jedni i drugi napucavaju loptu po sredini terena bez ikakve zelje da idu naprijed a reziser pokazuje dvojicu navijaca. Jedan drzi karton na kojem pice 'NORDIC COMBINED' a drugi karton sa natpisom 'CIAO ITALIA'. Mislim da su cak bili i u razlicitim dresovima. :smt003

bOG
16-06-2006, 16:36
Ajmo Argentina!
Igraju kao da su svi iz Bahia Blance!

bOG
16-06-2006, 16:54
Zasto srpski navijaci ne pokazuju 3 prsta kad ih se snima?

This little piggy
went to market
Other two are
Maxi Rodriguez.

Just a little bit
16-06-2006, 16:56
ubijaju ih argentinci.....neka neka....ali Æiro je BOG ....koji komentari :smt003

engel
16-06-2006, 17:41
ma joj zivjela argentina,kako im zabijaju...da bar bude 5:0...jebeno dobro argentina igra..kakva dodavanja..nije to za balkan.. :smt003
evo ga...... 4:0 :smt003 :smt003 :smt003
:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt026 :smt026 :smt026

bOG
16-06-2006, 17:47
Egzodus Srba.
Nije prvi u zadnjih 11 godina. :smt009

engel
16-06-2006, 17:47
EVO JESAM REKLA, 5:O!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt003 :smt003 :smt003 :smt003
zasluzuju da promjenim zastavu u sigu :smt003
kako sam divnu jedinicu odigrala...joj joj super

ajme evo 6:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa ludilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ARise
16-06-2006, 18:03
messi je najbolji nogometaĹĄ na svijetu.AMEN

*SUPERMAN*
16-06-2006, 18:32
Pozdrav svim ´´nogometasima´´ iz berlina!
Ukratko: Argentina ce biti prva,dobro da sam se kladio na njih.
Braz-Hrv U zivotu nisam dozivio takvo navijanje na tekmi repke,pogotovo zadnjih 15 minuta.
Bio sam na stadionu u srcu torcide,svaka cast deckima na navijanju,bili smo jedini na ovom svjestkom koi smo stajali svih 90 minuta.
Ako ne razbijemo japance i australce biti ce to cudo.
Brazlike su me razocarale,vidio sam jednu :smt007 ,a ostale cista katastrofa,nase cure su mnogo zgodnije. Ali zato samba nakon tekme po ulicama,super,svaka im cast...

:smt006 :smt006 :smt006

engel
16-06-2006, 19:34
:smt026 :smt026 :smt026 2:0 ZA HOLLAND!!! TO TE JA PITAM!!!!!!TOOOOOOOOOOOOO!!!!
AJMO PAKLENE NARANCE!!!! AJMOOOOOOOO :smt026

Tkach
16-06-2006, 19:48
Svi su mislili da ĂŚe ovo biti "skupina smrti", a kad tamo ispada ĹĄetnja Nizozemske i Argentine. Izgleda da su ovi BjelokoĹĄĂŚani zeleni a Srbocrnogorci jednostavno ludi.

fat drummer
16-06-2006, 20:07
sramota... nema tog nemanje vidiĂŚa i obrana im je kurac... glupost, messi ih je prolazio ko da nisu tamo

Picok
16-06-2006, 20:08
A Æiro je dobil perec da više ne pljuje po sucu :smt005

engel
16-06-2006, 21:06
bogu fala da su narance pobjedile... :smt026 tak treba..cjela afrika mi na zivce ide,nek svi odu doma... :smt019
makar trebalo je fakat tu bit 2 penala ,za slonove i narance...

Columbo
16-06-2006, 22:07
A zadnji put na EP su spuĹĄili od Nizozemaca sa 6:1

Jimmy
16-06-2006, 22:13
U osmini finala moĹžda je derbi Njemaèka - Engleska. Moglo bi zanimljivo biti, Englezi ĂŚe moĂŚi taktizirati i birati protivnika. HoĂŚe li izgubiti od Ĺveliki kuracvedske i igrati s Ekvadorom, ukoliko Njemaèka bude druga?

Murphy
17-06-2006, 00:32
U osmini finala moĹžda je derbi Njemaèka - Engleska. Moglo bi zanimljivo biti, Englezi ĂŚe moĂŚi taktizirati i birati protivnika. HoĂŚe li izgubiti od Ĺveliki kuracvedske i igrati s Ekvadorom, ukoliko Njemaèka bude druga?

ne bih anemicnim Englezima preporucio Ekvadorce...kaj su ti pokazali, to je zastrasujuce. Energija i brzina, vidi se da dolaze s velike nadmorske visine

konzerva
17-06-2006, 00:48
Bio sam na stadionu u srcu torcide,svaka cast deckima na navijanju,bili smo jedini na ovom svjestkom koi smo stajali svih 90 minuta

e to je iskustvo!
jesi za ponovit koji put?

Goran
17-06-2006, 02:05
JA MRZIM MEKSIKO

sickboy
17-06-2006, 09:43
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/vi ... ,,31428.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/vijesti/clanak/art-2006,6,16,,31428.jl)

Nadam se jos jednoj uspjesnoj sezoni...kao prosle godine....nemojte nas iznevjeriti....

fat drummer
17-06-2006, 10:14
ovo je taaaaako loĹĄe.... klupski nogomet nam ide u kurac, samo je pitanje vremena kada ĂŚe se to odraziti i na reprezentaciju.
umjesto da imamo tri ili èak èetiri jaka kluba mi imamo dinamo koji je prema europskim standardima niŞa srednja liga i smijuriju zvanu ostatak lige. koja je to sramota da dinamo ne moŞe u naťoj ligi naÌi pojaèanja za europu. ni u hajduku, n u rijeci niti u varteksu ili osijeku.
dopustite da se rasplaèem :smt010

sickboy
17-06-2006, 10:19

Dopusteno ti je... :smt056
....neki dan citam sportske i vidim da bi hajduk mozda doveo Milana Pavlicica iz Vartexa...u textu, izmeðu ostalog, pise da ce Hajduk dovoditi samo igrace sa imenom i prezimenom.... :smt005 :smt005 ....ja bi stvarno htio vidjeti igraca bez imena i prezimena..................
Zalosno.....

Insomniac
17-06-2006, 10:32
ovo je taaaaako loĹĄe.... klupski nogomet nam ide u qrtz, samo je pitanje vremena kada ĂŚe se to odraziti i na reprezentaciju.

cim odu ovi "njemci" iz reprezentacije mi smo in deep shit

g money
17-06-2006, 10:43
ovo je taaaaako loĹĄe.... klupski nogomet nam ide u qrtz, samo je pitanje vremena kada ĂŚe se to odraziti i na reprezentaciju.
umjesto da imamo tri ili èak èetiri jaka kluba mi imamo dinamo koji je prema europskim standardima niŞa srednja liga i smijuriju zvanu ostatak lige. koja je to sramota da dinamo ne moŞe u naťoj ligi naÌi pojaèanja za europu. ni u hajduku, n u rijeci niti u varteksu ili osijeku.

to je glupi markoviÌ kriv. njemu je samo vaŞna reprezentacija, a klubovi su nam u banani. klubovi proizvode igraèe za reprezentaciju, kak mu to nije jasno. valjda raèuna na gasterbajtere.

Picok
17-06-2006, 19:56
Tak je. Dok je gastiĂŚa bu i dobre repke.

Insomniac
17-06-2006, 21:07
http://index.hr/clanak.aspx?id=319761

valjda nije istina :smt017

Picok
17-06-2006, 21:38
E Èeťka moj Èeťka, èini se da ode mojih 5 kuna u vjetar, no joť sam Şiv... zbog sistema...

fat drummer
17-06-2006, 21:51
inso, nema beda, to je samo malo zbog nervoze, sumnjam da se svaðaju onak Şestoko... iako bih volio da klasniÌ malo zaigra, moŞda ga ovi trebaju malo naťamarat

engel
17-06-2006, 22:55
ajme italy USA pa sta se tu desava....autogol,krv,2 crvena...interesantno nadasve :smt003 novcanikom sam za italy,srcem za USA... :smt002

Insomniac
17-06-2006, 23:02
forza Italy :smt006

Tkach
17-06-2006, 23:09
Amerikanci igraju inspirirano, valjda jer su noÌili u vojnoj bazi i sluťali prodike nekog SardŞent-MejdŞora. Talijani kalkuliraju. Sudac odlièan, start ðonom u gleŞanj i adio bato, koga briga jesi li ciljao loptu.

malimrav85
18-06-2006, 00:43
bogu fala da su narance pobjedile... :smt026 tak treba..cjela afrika mi na zivce ide,nek svi odu doma... :smt019
makar trebalo je fakat tu bit 2 penala ,za slonove i narance...to je bila kraða samo takva! 3 penala im nije sudio,dobro i jedan protiv njih ali ovo je sramota.

Goran
18-06-2006, 02:16
E Èeťka moj Èeťka, èini se da ode mojih 5 kuna u vjetar, no joť sam Şiv... zbog sistema...

da te utjeĹĄim,ja uloĹžio 50 kn i ne na sistem

Goran
18-06-2006, 02:17
makar trebalo je fakat tu bit 2 penala ,za slonove i narance...to je bila kraða samo takva! 3 penala im nije sudio,dobro i jedan protiv njih ali ovo je sramota.

Ruiz je oèajno sudio,taj je veÌ otiťao doma

Mo
18-06-2006, 10:53
sramota kak su obalu bjelokosti pokrali
bar 3 penala im nisu dosudili, to je bilo pravo hrvanje u 16 metara a ovaj ruiz, idiot, ništa
al zato je gana spasila èast afrièkog nogometa
talijani se izvukli, sudac pomogao
sramota je kako su suci loši na prvenstvu, iza svake tekme ostanu nekakvi repovi, treba dovodit najbolje a ne svakakve lapane

ak danas izgubimo sve æe biti kriv niko kranjèar, to mogu unaprijed reæi.

veteran
18-06-2006, 12:47

Kaj imas dojavu? :smt003

kima
18-06-2006, 12:53
sramota je kako su suci loši na prvenstvu, iza svake tekme ostanu nekakvi repovi, treba dovodit najbolje a ne svakakve lapane

Trend zapoèet u Japanu i Koreji, a nastavlja se u Njemaèkoj... Sudi frajer iz fakin Benina... Dobro da nisu i dvojicu sa St. Kitts & Nevisa dofurali...

Kriv je što se uopæe mora igrati. Da nema njega, tri boda bi veæ bila u našoj koloni... šest paèe...

konzerva
18-06-2006, 13:57
forza u propast cigani! :smt003
bať mi je drago zbog gane,ali trebalo je bit bar 5-0 ťta su sve promaťili! a gol razlika Ìe moŞda odluèivat

malimrav85
18-06-2006, 13:58
bať mi je drago zbog gane,ali trebalo je bit bar 5-0 ťta su sve promaťili! a gol razlika Ìe moŞda odluèivat
siguran sam da Ìe dobiti èehe a braÌa kmice amere.pa si onda mamu nek vode u ropstvo kad im ovi 5 komada utrpaju.

Insomniac
18-06-2006, 13:59

radije navijam za njih nego ENG

Goran
18-06-2006, 14:43
ťto se tièe suðenja,mislim da je bolje nego prije 4 godina.tad je bilo 47 greťaka koje su utjecale na rezultat.ove godine je za sad dobro,osim onog majmuna Ruiza i papka :smt003 Rosettija

engel
18-06-2006, 17:58
eto ga hrvati opet nis od prvenstva...cak znam i ekipu kaj je cistu 1 stavljala na cro...sick...
i onak penal fulat.....fakat smo luzeri... :smt009
to su te zamlje koje fulaju penal..ghana,cro... :smt005

merić
18-06-2006, 18:00
eto ga hrvati opet nis od prvenstva...cak znam i ekipu kaj je cistu 1 stavljala na cro...sick...

ma nema predaje :smt003
imamo joĹĄ sasvim pristojnu ĹĄansu za dalje iĂŚ

Insomniac
18-06-2006, 18:01

uzas........
uzas.....
ako ne mozemo pokemone savladat,kako cemo onda australiju....
na kraju imamo 2 boda,jer cemo sa australijom x odigrati....
ja stavljam na prolaz australije i brazila

Warheart
18-06-2006, 18:03
Ja ucjenu na tvoju glavu, kakav je to sad deferizam

merić
18-06-2006, 18:03
pa male su ĹĄanse da brazil izgubi od australije, ili od japana...

engel
18-06-2006, 18:06
ako ne mozemo pokemone savladat,kako cemo onda australiju....

pa to ti ja pricam...nea sanse nikakve...a trebali bi dobit aust kao...funny funny... :smt005 :smt005 :smt005
evo ti omjera oni su tukli jp s 3 gola mi s nijednim.cak ni s penalom!!
nemojte se salit ljudi.... :smt005

g money
18-06-2006, 18:06
prvo Ìu s pohvalama. obrana je bila odlièna, osim onog jednog kiksa. ťteta ťto kovaè neÌe igrati protiv AUS.jeste vidli kak je nikica gubio lopte? veÌinu lopti je izgubio. fulao je onu èistu ťansu jer je prespor. a ona preÌka, to mu se posreÌilo. srna katastrofa- ne samo zbog penala, nego je uŞasno loťe igrao. èini mi se da se je srna malo zdebljao, pa viťe nije tako probojan.a oliÌ, taj èovjek nema pojma o nogometu, pa on je atletièar(ziher bi se plasirao na OI na 200m). tu se joť jednom vidi koliko je falio eduardo, njegovi driblinzi, kreativnost? ali mislim da moŞemo ako modriÌ bude igrao umjesto nikice i moŞda bi boťnjak(probojniji je) mogao umjesto srne, al kad on ne moŞe ubaciti kak treba. ajmo naťi

merić
18-06-2006, 18:08
slaĹžem se da da silva fakat fali, a i cico je prije trebao uvest modriĂŚa i boĹĄnjaka..
a oliÌ? nemam rijeèi...
nek se oporavlja, ozljeðen je!

Insomniac
18-06-2006, 18:08
prvo Ìu s pohvalama. obrana je bila odlièna, osim onog jednog kiksa. ťteta ťto kovaè neÌe igrati protiv AUS.jeste vidli kak je nikica gubio lopte? veÌinu lopti je izgubio. fulao je onu èistu ťansu jer je prespor. a ona preÌka, to mu se posreÌilo. srna katastrofa- ne samo zbog penala, nego je uŞasno loťe igrao. èini mi se da se je srna malo zdebljao, pa viťe nije tako probojan.a oliÌ, taj èovjek nema pojma o nogometu, pa on je atletièar(ziher bi se plasirao na OI na 200m). tu se joť jednom vidi koliko je falio eduardo, njegovi driblinzi, kreativnost? ali mislim da moŞemo ako modriÌ bude igrao umjesto nikice i moŞda bi boťnjak(probojniji je) mogao umjesto srne, al kad on ne moŞe ubaciti kak treba. ajmo naťi

ali u globalu uzas....
Bas me zanima kako cemo mi probiti bunker od Australije....

merić
18-06-2006, 18:09
i, da, inaèe, moj najdraŞi nogometať je dario ťimiÌ, on je i jedan od najboljih

engel
18-06-2006, 18:14
ako sad braz i aust igraju even,mi bi za prolaz trebali tuc aust 2 gola razlike!! :smt005 ako aust da makar 1 gol,oni i brasil idu dalje a cro pisi kuci propalo.... :smt006

Insomniac
18-06-2006, 18:16
ako sad braz i aust igraju even,mi bi za prolaz trebali tuc aust 2 gola razlike!! :smt005 ako aust da makar 1 gol,oni i brasil idu dalje a cro pisi kuci propalo.... :smt006

nije brazil tako los :)
ja bi samo stavio ako ima u ponudi vise od pet kartona na Bra - Aus:smt003

merić
18-06-2006, 18:24
pa da mi proðemo dalje trebamo dobit australiju, australija izgubit od brazila, a brazil èak moŞe i igrat izjednaèeno s japanom
ljestvica bi tad bila : brazil 9/7 bodova
mi 4 boda
australija 3
japan 1/2 boda

i mislim da australci neĂŚe tako skoro ponovit ono iz urakmice s japanom, a s nama igraju zadnju, protiv brazila ĂŚe se istroĹĄit, mi jesmo katastrofa, ali objektivno smo bolji od njih

Insomniac
18-06-2006, 18:26
i mislim da australci neĂŚe tako skoro ponovit ono iz urakmice s japanom, a s nama igraju zadnju, protiv brazila ĂŚe se istroĹĄit, mi jesmo katastrofa, ali objektivno smo bolji od njih

nece,odmaraju kartonirane igrace navodno....
A mi nemamo R Kovaca

ja bi poludio sad
http://img103.imageshack.us/img103/9778/mihrvati3nx.jpg

:smt010

lady K
18-06-2006, 18:30
kako ovo komentirati??
jel to normalno?! :smt017 :smt017
igramo super protiv Brazila i onda protiv kamikaza zgubimo?!!
majko moja!! to nisu istine!!!!!!!!!!!!!! :smt084 :smt072
sta cemo sada?? treba podjeda protiv australije! to ako dobijemo svaka nam cast!!

merić
18-06-2006, 18:37
a sad navijamo za brazil :smt026 :smt026 :smt026
zar ne? :smt002

ZER0
18-06-2006, 18:42
Tradicionalna Hrvatska igra...protiv najèaih pariramo bez problema...protiv slabih se utronjamo i odigramo kao zadnji amateri...katastrofa :smt012 :smt011

18-06-2006, 18:42
Ja Ìu njima doÌ pokazat koje je znaèenje rijeèi REALIZACIJA!!

A da ne govorim o nesposobnim trenerima/oèevima...
Inaèe ovakav rezultat bio je realno za oèekivati, ipak ove nove generacije samoprozvanih nogometaťa su daleko od onoga kako je to nekada bilo...
Nekada je nogometať Şivio za nogomet, a danas Şivi za to ťto nogomet uz sebe povlaèi-manekenke, mrcine od auta, hotele itd...

Budimo realni, nogomet se treba igrati srcem

engel
18-06-2006, 18:44
pa da mi proðemo dalje trebamo dobit australiju, australija izgubit od brazila, a brazil èak moŞe i igrat izjednaèeno s japanom
ljestvica bi tad bila : brazil 9/7 bodova
mi 4 boda
australija 3
japan 1/2 boda

mi moramo dobit aust 2 gola razlike sto je teeeski SF.jer oni vec imaju 3 boda a mi 1.aust nece izgubit od braz s nula golova,dat ce min 1 gol a i nerjeseno im je dosta.njima ovo nije ni tolko bitno.bitna im je tekma snama da neprime gol i da ne zigube.brazsil ce dobit jp a i ak bu even jebe im se,a zgubit nece...

merić
18-06-2006, 18:47
we will see :smt003

za koja 3 sata puno toga ĂŚe bit jasnije
a mi Ìemo prije utakmice s australijom znat na èemu smo :smt003

Just a little bit
18-06-2006, 19:22
skoro sam dobio infarkt kad je Srna fulo penal....

ultraviolet
18-06-2006, 19:49
KLASNIÆ - koje razoèaranje.... :smt009 :smt009
mrtav je za mene, mrtav...dobar izgled nije dovoljan!!!
SRNA je budala....
KRANJÈAR mali je roðeni luzer....
brijem da australiju neæu ni gledat.
sam æu se napit za bezveze.

Tkach
18-06-2006, 19:59
Imao sam sinoÌ viziju, gubimo tijesno od Brazila, igramo nerijeťeno s Japanom i Australijom, cijelo ljeto MarkoviÌ i Kranjèar objaťnjavaju kako je plasman na SP fenomenalan rezultat.

ZaĹĄto ja ne slijedim svoje vizije u kladionicu?

Insomniac
18-06-2006, 20:11
Klokani bolji od Brazila

merić
18-06-2006, 20:41
Klokani bolji od Brazila
ali brazil vodi :smt003

merić
18-06-2006, 20:42
skoro sam dobio infarkt kad je Srna fulo penal....

ja sam imala takav predosjeĂŚaj da ĂŚe japanac obranit!
bojim se sebe u takvim situacijama :smt003

glupko
18-06-2006, 20:46
katastrofa,penal se mora iskoristit al dobro australci gube pa cemo vidjet

merić
18-06-2006, 20:49
ali dobro igraju, teĹĄko ĂŚemo mi s njima....
teĹĄko, teĹĄko...

glupko
18-06-2006, 20:52
ali dobro igraju, teĹĄko ĂŚemo mi s njima....
teĹĄko, teĹĄko...
2 0 :smt003

merić
18-06-2006, 20:53
:smt026 :smt026 :smt026

eto, sad mi (samo) moramo dobit australiju :smt003

merić
18-06-2006, 20:57
hoĂŚemo sad predlagat savrĹĄen sastav za utakmicu protiv australije :smt003 :smt003

engel
18-06-2006, 21:00
brasil je jos jednom dokazo ko su i sta su. :smt023
a mi nema boga dragoga da dobimo aust..niti 1:0
jebote ni jp nemremo iz penala dobit!!! pa di bi mi s australijom...odlicno igraju,prva liga.... :smt041

Cro
18-06-2006, 21:03
Igrali smo grozno...
Ali dobit ĂŚemo Australiju, a Japan popuĹĄit od Brazila i idemo dalje...
Nakon ovako loĹĄe utakmice moramo bljesnuti...
Kao ĹĄto i nakon bljeska padnemo...

glupko
18-06-2006, 21:04
ma ja sam skuzio da s brazilcima moze svako igrat a klokani su isto ok :smt012

Tkach
18-06-2006, 21:06
Vjerojatno Tudor ide zbog Kovaèevih kartona u obranu, ModriÌ na njegovo mjesto u vezu. Bit Ìe èupavo, mislim da je najsigurnija oklada manje od 3 gola.

merić
18-06-2006, 21:06
Igrali smo grozno...

a biĂŚe da je tako
daj BoĹže da je tako

Tkach
18-06-2006, 21:10
Koja bi perverzija bila da dobijemo Australiju a Japan okine Brazil 2 razlike :smt005

Cro
Igrali smo grozno...

a biĂŚe da je tako
daj BoĹže da je tako

Gle, kada je najteŞe, tada su Hrvati najjaèi...

fat drummer
hahahah, proĂŚ skupinu, hahahaha... pa australci ĂŚe se zatvorit i kaj ih briga... odgovara im i nerjeĹĄeno.
loťe je to bilo, loťe... kranjèar je prekasno uveo izmjene, prťo je krepavao veÌ u 50 minuti, klasniÌa je trebao zamjenit i ranije. kao i sina koji je strahovito pao u drugom poluvremenu... uostalom zaťto prťo nije poluťpica? ionako radi taj posao?

merić
18-06-2006, 21:13
Gle, kada je najteŞe, tada su Hrvati najjaèi...

:smt012
ne znam baĹĄ....
nadam se

@fat: da je cico bar 15ak min prije uveo modriÌa i boťnjaka, ovo bi vjerojatno dugaèije zavrťilo

engel
18-06-2006, 21:14
dobit ĂŚemo Australiju,

r u listening to yourself?
mi nemremo penal zabit osobi koja se zove kawaguchi!!!!

Cro
18-06-2006, 21:16
Igrali smo grozno...
Ali dobit ĂŚemo Australiju,

To je greťka pojedinca, a ne momèadi...
To bi PrĹĄo zabio..
Kaj kaĹžeĹĄ MI???
Pa ne puca 11 igraèa penal!!!
Rekao sam, loĹĄa utakmica...
Bit ĂŚe dobro protiv Australije...

fat drummer
18-06-2006, 21:18
ajde engle ne seri.. kawaguci je dokazao da ako mu ťaljeť loptu po zemlji ne mreť mu ju smjestit iza leða... sva tri australska gola su bila u visin pasa ili ramena, tamo je mali nemoÌan. prije toga im je skinuo dva izvrsna slobodna udarca koja su iťla po zemlji. srna je uputio penal po zemlji i tip ga je skinuo. klasniÌ je poslao jedno 5 lopti po èemu? zemlji... koji kurac naťi napadaèi rade da ne mogu loptu udarit da putuje 35 cm iznad zemlje ostaje misterija

Starfish
18-06-2006, 21:19
.
loše je to bilo, loše... kranjèar je prekasno uveo izmjene, pršo je krepavao veæ u 50 minuti, klasniæa je trebao zamjenit i ranije. kao i sina koji je strahovito pao u drugom poluvremenu... uostalom zašto pršo nije polušpica? ionako radi taj posao?

Gledajte,
važno je da naša momèad ima EVIDENTAN KVALITET i UPORNOST. Rezultat æe doæi. Jednom. Za deset godina.
Morao bi.
Igraèi su bili borbeni što je daleko najvažnije.
Nepotrebno je izdvajat pojedince, billo u lošem, bilo u dobrom kontekstu. Važno je da je momèad srèana i da je pokazala EVIDENTAN KVALITET... Gol ili pobijedu je ipak nerelano oèekivat od zemlje koja tako malo ulaže u nogomet...

SRCE VATRENOOOOOOOOOO..... :smt050

aaa...ko æe ovo podnašat još tri tjedna... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Tkach
18-06-2006, 21:21
Ja uopÌe nisam miťljenja da smo loťe odigrali, imali smo desetak èistih ťansi dakle nikako nije loťa igra... Jedini slabiji period je bio onaj kad se Niko skroz ispuhao i 15-ak minuta moleÌivim pogledima traŞio izmjenu. Valjda Ìe netko protiv Australije ubaciti napokon loptu u gol, pa makar Pletikosa u 93. nakon kornera.

engel
18-06-2006, 21:22
Igrali smo grozno...

To bi PrĹĄo zabio..
Kaj kaĹžeĹĄ MI???

pa sta nije prso puco onda ak je tak sposoban??????
stvar je u tom da neznaju ni ko zna pucat,pa da njega stave,a kamoli sta drugo...
u najboljem slucaju bice nerjeseno pa opet pakiraju kofere...
a i da odemo u 2.krug nekim divnim cudom nebeskim spusicemo od italy..

Cro
18-06-2006, 21:24
Igrali smo grozno...

To bi PrĹĄo zabio..
Kaj kaĹžeĹĄ MI???

pa sta nije prso puco onda ak je tak sposoban??????
stvar je u tom da neznaju ni ko zna pucat,pa da njega stave,a kamoli sta drugo...
u najboljem slucaju bice nerjeseno pa opet pakiraju kofere...
a i da odemo u 2.krug nekim divnim cudom nebeskim spusicemo od italy..

SereĹĄ... :smt003 U tvom stilu... :smt006
Idemo u 2. krug...
90%!

kima
18-06-2006, 21:26
Daj si od tih silnih para s kladionice kupi pravopis.
Babiæ daje gol Australcima u 62. nakon dva strašna driblinga ispred šesnaesterca.
Osmina finala Hrvatska - Gana. Pimpgpong æe odluèiti dalje.

Cro
BabiĂŚ daje gol Australcima u 62. nakon dva straĹĄna driblinga ispred ĹĄesnaesterca.
Osmina finala Hrvatska - Gana. Pimpgpong Ìe odluèiti dalje.

:smt005

Tkach

Srna je redoviti izvoðaè penala, zabio je sve koje je dosad pucao ukljuèujuĂŚi onaj Ĺveliki kuracvedskoj koji nas je doveo na SP... Svoje patetièno kenjanje po Hrvatskoj moĹžeĹĄ preseliti u topic Stvari od kojih mi se okreĂŚe Ĺželudac.

engel
18-06-2006, 21:27
90%!

aha !tu smo dakle!!! :smt003 klokanima je dosta i 10 % :smt016

merić
BabiĂŚ daje gol Australcima u 62. nakon dva straĹĄna driblinga ispred ĹĄesnaesterca.
Osmina finala Hrvatska - Gana. Pimpgpong Ìe odluèiti dalje.

e, i ja bi da marko maj preĹĄs da gol

Cro

Srna je redoviti izvoðaè penala, zabio je sve koje je dosad pucao ukljuèujuĂŚi onaj Ĺveliki kuracvedskoj koji nas je doveo na SP... Svoje patetièno kenjanje po Hrvatskoj moĹžeĹĄ preseliti u topic Stvari od kojih mi se okreĂŚe Ĺželudac.

Oprostite, ali moram ponoviti za engel: :smt005

engel
18-06-2006, 21:29

obozavam kad mi ovo govore!! :smt003 :smt003 :smt003 :smt003

Cro
18-06-2006, 21:30
90%!

aha !tu smo dakle!!! :smt003 klokanima je dosta i 10 % :smt016

Nije... :smt016

teđi
18-06-2006, 21:38
jedino u ĹĄta se moĹžemo uzdati je NADA koja je poznata bitch.... i u ovo:
prva tekma-poraz
druga tekma-izjedanèeno
treĂŚa tekma- POBJEDA
:smt005

Lara Car
18-06-2006, 21:44
ModriÌ me oduťevio :smt001 ono malo ťto je igrao, oduzeo je par lopti, precizno upoťljavao nesposobne ťpice, vidi se da je ŽELJAN igre...i to je veliki problem kod ostalih igraèa...KlasniÌ samo ťto ne izvadi dekicu i kuťin te legne odmoriti na travu :smt013 3 puta imao odliènu poziciju i tri puta udario KO ŽENSKO (da ne kaŞem - ko pièkica :smt011 ) Kranjèar- odlièna greda, al nema Şestine :smt009 Prťo - najbolji igraè, kruna bi bio pogodak, al mi se èini da se "Şrtvovao" zbog KlasniÌa... :smt012

Insomniac
18-06-2006, 21:46
ModriÌ me oduťevio :smt001 ono malo ťto je igrao, oduzeo je par lopti, precizno upoťljavao nesposobne ťpice, vidi se da je ŽELJAN igre...

Ma da,dobar je bio.Samo svaki put kad ga vidim dode mi da ga odvedem negdje na veceru da se malo uhrani :smt003
Trebalo bi mu nabaciti par kila mase....

glupko
18-06-2006, 21:46
kako mi se ovo svidja kad cure aktivno sudjeluju u raspravi o nogasu bravo :smt006

Insomniac
18-06-2006, 21:54
grupa smrti

http://www.vecernji-list.hr/newsroom/za ... 4/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/zanimljivosti/574164/index.do)

:smt017

merić
18-06-2006, 21:55
grupa smrti

http://www.vecernji-list.hr/newsroom/za ... 4/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/zanimljivosti/574164/index.do)

:smt044 :smt044

merić
18-06-2006, 22:13
jao, evo francuzi dali gol
i to se dogaða :smt003

Goran
18-06-2006, 23:04
Koja bi perverzija bila da dobijemo Australiju a Japan okine Brazil 2 razlike :smt005

onda bi ispali samo ako dobijemo 1 razlike.ĹĄteta za penal.trebao bi Tomas protiv Australije igrat i ostalo sve isto

Insomniac
18-06-2006, 23:07
nadam se da cemo dobiti,ali ako ne dobijemo AUS mislim da nam predstoji biranje novog selektora...
Kad bi se barem rijesili Viteza od Bosne... :smt011

Columbo
18-06-2006, 23:17
Ja ne znam po kojoj logici bi mi trebali dobit Australce?? Nije mi jasno?? Ziher ĂŚe opet bit nerjeĹĄeno.

MoĹžda ĂŚe nam u prilog iĂŚi termin odigravanja utakmice.

Insomniac
18-06-2006, 23:22
Ja ne znam po kojoj logici bi mi trebali dobit Australce?? Nije mi jasno?? Ziher ĂŚe opet bit nerjeĹĄeno.

Pa ne moze bit gore nego danas :smt003
Anycase,ako sjebu stvar ne bi volio biti u Cico & Niko kozi....
na njima ce se sve prelomiti...

Murphy
19-06-2006, 00:26

To je Prso spomenuo kao glavni hendikep danas...budemo vidjeli kako ce se termin odraziti na igru

Jimmy
19-06-2006, 00:36
Nadam se pobjedi, ali sumnjam da su naťi sposobni zabiti gol. Brazil moŞe i s drugom momèadi nastupit ako Şele, joť Ìe ih Japanci dobiti.