View Full Version : Nogomet
hrvoje2003
11-06-2005, 01:17
Naravno da Brazil rula. Argentina je odigrala fenomenalno, nema sta. ALI, Brazilu je failo agresije i to je presudilo. Da imaju jos jednog zadnjeg veznog za takve tekme sve bi bilo ok. I da igra Lucio umjesto Juana/Roqea Juniora
malimrav85
11-06-2005, 01:25
Ma Brazil ĂŚe nas razbit. NeĂŚe rezultatski moĹžda ali ĂŚemo smijeĹĄno ispast. KaĹže Cico: Mi imamo aduta za nadigravanje. Imamo, moĹžemo pustit Tomasa s lanca da trga noge. Nadigravanje. Ko gazela i krokodil.
ne bi reako.
mislim da æemo se dobro držati...
nas nemre niko razbit. može nas netko sam pobijedit. malo patetièno al ja duboko vjerujem u to. Izgradila se momèad, imamo igru, imamo stav, imamo momèadski duh, bit æe to dobro. uostalom zaboli me kak æe ta tekma završit. ja bum si kupio kartu i idem gledat jebeni brazil u splitu a kak bu završilo, nije važno..
Ono sto mene zanima,je,kako se ta novoizgradena ekipa i njen karakter misli drzati kada gubimo 2:0 ili cak 3:0.
Zanima me koliko smo psihicki jaki.A to cemo protiv Brazila i vidjeti.
Vratimo se mi u domaĂŚu ligu, Zoran MamiĂŚ doĹĄao je u Dinamo. MoĹže li Dinamo preĹživjeti dva MamiĂŚa u klubu?
Ako ni iduce sezone bratja Mamic ne uspiju izvuci Dinamo iz svima znanih problema, u sezoni 2006./07. za isti taj klub zaigrat ce i mama Mamic, i tako ce se obitelj M. ukljucivati u NK Dinamo dok ga ne izvuku iz krize i ne pokazu svim malodusnicima da Mamicevi imaju viziju 'eurpskog dinama'...
Upravo slusam pjesmu 'Ironic' A. Morissete..., slucajnost ili ne prosudite sami...
Ma sranje.
Jel netko zna koju poziciju tocno igra Mamic?
I jos dolazi Mitu.
Kad ce njima doci u glavu da im veza ne funkcionira.
Da imaju dobre napadace,Bosnjak,Da Silva,Kardum,Ljubojevic!
A tko je u vezi:Modric,Tomic,Strok,Pranjic?
Sve dobri decki,ali nijedan za playmakera ili poluspicu.
Znam da nemaju para,ali kupite Bjelicu ili Mumleka,oni su bolji od svih glupih najava koje su spomenute.
bob rock
17-06-2005, 17:40
Jel netko zna koju poziciju tocno igra Mamic?
sredina terena, neš slièno kao soldo u njemaèkoj
u jebote
koje jebene akvizicije: mamiæ, mitu, bosnar
sve neki lijevi igraèi :roll:
a odlaze bošnjak, vasilj i zahora
svašta svašta.
pa nek mamiæ dovede cijelu svoju rodbinu da igra..
Jeste gledali jucer tekmu Brazil-Grcka?
Mutava grcka koja brije da je nes zato jer su europski prvaci.
Cim dobiju dva gola igra se raspada.
Naravno da je Brazil svemirski,ali ipak.Ovi nisu ni loptu si mogli dodati.
ThunderBoy
17-06-2005, 19:40
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
Re Leone
18-06-2005, 01:49
Nejde Bošnjak nigdje...
A mali Eddy je dobar igraè...
A Mitu bi meni igrao samo za kikiriki i koštice!!!
Al Hajduku ode Leko, tako da...
dinamo bi definitivno trebao vratiti Polovanca da ½ojaca½ celicnu obranu :lol: na jadnicku Drpicu sav teret lezi
bob rock
20-06-2005, 00:50
dinamo bi definitivno trebao vratiti Polovanca da ½ojaca½ celicnu obranu :lol: na jadnicku Drpicu sav teret lezi
kao i nives
Vuk SaMOtNjaK
20-06-2005, 00:55
jebeš mamiæa, i ovog glavnog i ovog drugog jebeka od igraèa... nek se gone negdje ispod kamena... samo èekam da mamiæa netko zvekne, isto ko pokrovca...
btw, jel vama Pokrovac lièi na onog lika iz Nightmare Stagea, Bracu ?? :mrgreen:
Grèka nije niš posebno... samo se brane i raèunaju na kontru, dvije... to je cijela njihova igra koja je oèito uspješna jer su osvojili prvenstvo
a cujte Nives dize moral u klubu, a to nije lako jer dok ½posluzi½ sve igrace i trenere i upravu i cistace i pola sjeverne tribine jadnica se umori...moramo joj pruziti potporu :thm:
ThunderBoy
21-06-2005, 23:32
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
fat drummer
22-06-2005, 00:58
mamic navodno igra defanzivnog veznog, ali kuze ga gura ko stopera... nemam pojma koji vrag rade u maksimiru
danas smo mo i ja komentirali taktiku dinama za iducu sezonu. kuze predlaze sustav 3-4-1-2 ko i nasa repka, ali sustav vise lici na 2-6-2 (osim ako mamic stvarno nije stoper)... mitu je u vezi? nemam pojma vise o nogometu ocito jer sam mislio da je mitu napadac ili u najgorem slucaju ofanzivni vezni/povucena spica
ma prièali smo o tom danas
dinamo bu igrao u formaciji 1-7-1-1
Siggy von Goue
23-06-2005, 16:55
Nives Celzijus je napumpana. U kojoj je to formaciji bilo?
U kojoj god bilo, ti nisi bio prisutan :mrgreen:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted:
Kako mi na nerve ide Goran Vlaovic sa svojim komentiranjem. Za poludit. Covjek nema nikakvu dikciju, nema tempa, dinamike u govoru. Izmjenu igraca komentira s jednakim uzbudjenjem kao najbolji gol na svijetu. I ima nevjerojatnu zelju da koristi rijec LOGICNO. Npr. (totalno smiranim glasom) Logino je da kad lopta preðe gol liniju sudac pokaŞe na centar jer je to gol. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Zadnji slucaj. Idu 4 brazilca na 2 Argentinca i golman obrani zicer. Goran Genije to komantira sa: " Odlicna obrana golmana koji je obranio ovaj udarac i time sprijeèio gol."
Upucajte ga sad upucajte ga odmah....
istina
dosadan je
a i cini mi se da i nije bas pametan
kako je brazil razbio argentince
totalno mi je zao
..obozavam argentince. kupil bum si dres njihov, prekrasan je
ThunderBoy
30-06-2005, 09:19
Dobra tekma :thm: (iako, gledala sam samo drugo poluvrijeme, pa bi onda trebalo ici - 'dobro 2. pol.' :mrgreen: )
Meni su RTLovci opcenito dosta dobri u prenosenju tekmi, skroz se angaziraju, komentiraju sve zivo i pretresaju situacije sa svih strana, vidi se da se trude. Ne bih mogla reci da su bolji od HTVovaca, ali nisu niti puno losiji. Vela - IviĂŚ tandem mi je jos uvijek najbolji :thm:
Ma falio je ne samo Saviola,nego i Crespo i Veron.
Najjaci igraci,ali mislim da ni tada ne bi dobili sa ovakvim Brazilom.
Boban je super,ali ova dvojica -Vlaovic i Brkic,ako se ne varam su tako losi.
Jos im je snimka pukla na NJemacka-Meksiko, i cijelo prvo poluvrijeme je umjesto 2-1 rezultata pisalo 3-1! Zato jer je Ballack pucao BLIZU gola!!!
Koja bruka.
meni ide na zivce kaj svaki dan moram citati u jutarnjem sto je napravio ili rekao ciro blazevic u ajduku. te zabranio cajke, te naredio niki da se osisa, te dobio ponudu za niku od milja eura ( da, mos mislit ), te rekao ono, te sanjao ovo.. ma puna mi je kapa i njega i glupog jutarnjeg. taj ciro je postao redikul. bavi se svime sam ne nogometom, a to kod njega nije nikaj novo. priznajem, ima sarma i postao je zvijezda naseg medijskog prostora no sto je prevec, prevec je.. siguran sam da ce njegova epizoda sa hajdukom zavrsiti tragicno.. i volio bi da taj ciro ode vise iz nogometa i bavi se onim kaj mu ipak najbolje ide-zajebavanjem
i odmah da se izjasnim. ciro blazevic po meni niposto nije veliki trener. samo prosjecan.. ima ta 2 velika uspjeha i to mu je sve.. ostalo nije vrijedno spomena.. da ne govorim o tome da je i nakon 82.' mogao biti prvak sa dinamom no nije. i da je sa repkom masno spusio kvalifikacije za EP 2000.' ( jos oni slucajevi sa robijem kad ga nije htio stavit protiv francuske, pa nacin na koji je izgubio tekmu protiv juge.. ) .....
a da ne govorim o niki kranjcaru. sto god se dogodi, kaj god netko kaze ili ucini, niko je svaki dan u novinama i njegovo misljenje se trazi o svemu.. pa boze moj!!! tako eksponiran nije bio niti ronaldo..
to je i neposteno prema nekim drugim igracima.. niko napravi par dobrih poteza negdje i odmah se trubi o nasem velikom niki kranjcaru.. kuzim da nam treba zvijezda al ovo je stvarno pretjerivanje..
ZrntscheZ
01-07-2005, 09:21
meni ide na zivce kaj svaki dan moram citati u jutarnjem sto je napravio ili rekao ciro blazevic u ajduku. te zabranio cajke, te naredio niki da se osisa, te dobio ponudu za niku od milja eura ( da, mos mislit ), te rekao ono, te sanjao ovo.. ma puna mi je kapa i njega i glupog jutarnjeg. taj ciro je postao redikul. bavi se svime sam ne nogometom, a to kod njega nije nikaj novo. priznajem, ima sarma i postao je zvijezda naseg medijskog prostora no sto je prevec, prevec je.. siguran sam da ce njegova epizoda sa hajdukom zavrsiti tragicno.. i volio bi da taj ciro ode vise iz nogometa i bavi se onim kaj mu ipak najbolje ide-zajebavanjem
i odmah da se izjasnim. ciro blazevic po meni niposto nije veliki trener. samo prosjecan.. ima ta 2 velika uspjeha i to mu je sve.. ostalo nije vrijedno spomena.. da ne govorim o tome da je i nakon 82.' mogao biti prvak sa dinamom no nije. i da je sa repkom masno spusio kvalifikacije za EP 2000.' ( jos oni slucajevi sa robijem kad ga nije htio stavit protiv francuske, pa nacin na koji je izgubio tekmu protiv juge.. ) .....
a da ne govorim o niki kranjcaru. sto god se dogodi, kaj god netko kaze ili ucini, niko je svaki dan u novinama i njegovo misljenje se trazi o svemu.. pa boze moj!!! tako eksponiran nije bio niti ronaldo..
to je i neposteno prema nekim drugim igracima.. niko napravi par dobrih poteza negdje i odmah se trubi o nasem velikom niki kranjcaru.. kuzim da nam treba zvijezda al ovo je stvarno pretjerivanje..
potpisujem od prve do zadnje rijeèi.
Brazilci su fakat igrali prejebeno, ludi su. Boban ima odliène komentare i u 99% sluèajeva kaže upravo ono kaj ja doma svojim pajdašima tupim dan ranije /da, da sad bu ispalo da sam ja najveæi struènjak/. Dobro mi je bilo kak je kontriral onom s RTL u vezi Riquelmea kad je ustvrdil da Riquelme nije fantastièan, veæ tek dobar igraè i naravno sve to potkrijepil po meni neoborivim argumentima.
Zna li netko kaj Ronaldinhu toèno znaèi ona gestikulacija rukama /mali prst i palac/ svaki put kad zabi gol?
Kaj mislite kolko bu Abramoviè sad ponudil za Adriana? 110 milja? Više?
A ljubiteljima Gauèosa - ne stoji vam baš opravdanje da su Gauèosi bili nekompletni, jer ni Carioce nisu imale Carlosa, Ronalda, Cafua...
Kod Argentine je više problem postava - igrali su s jednim napadaèem, ulogu Placentea još danas ne znam, a Aimar im sjedi na klupi.
Mali Cicinho je otkriæe turnira po meni, a Borgetti ima najljepši udarac glavom koji sam u zadnjih par sezona uoèil. Tip uopæe nije visok, ali odraz i trzaj su nenadjebivi.
Back to reality - HR
Dinamo opet previše krivih igraèa nabavlja - posljednji primjer - navodni dolazak Ercega. Kaj æe im on sa 33g? Da ne govorim o novom kapetanu. A i koji su qraz oduzimali Inetru Modriæa, kad cijelu polusezonu nije skupil 45min u komadu, a sad mu još dovode neke Indijance iz 4.lige, navodno vraæaju Mariæa, pa neki Kamerunci iz 3.HR lige....
Pogledajte samo u napad - Zahora,Ljubojeviæ,da Silva, BoÅ¡njak, Mitu, eventualno Erceg i BiloÅ¡, a na poziciji trequartiste Cabrera, Mariæ, Modriæ, Åveliki kuractrok..
Sad su sve vijesti s priprema idiliène, ali bojim se da ne bi opet bilo nakon prve tekme previše nezadovoljnih.
Daj Bože da se varam...
Maric u Dinamu?
nego, ide li tko na SP u Njemacku? naravno pod uvjetom da se plasiramo, sto vjerujem da hocemo..
ja idem sigurno, bit ce ludilo tamo, puno nasih odavde, puno nasih tamo, jos da dobro prodjemo
ma prodju me trnci kad o tome pomislim.. jedini zajeb je kaj je SP usred ispitnog roka. no jebes ga.. Svjetsko u susjedstvu se ne propusta..
zakaj ne napraviti tamo mali pravokutnikov miting.. Ili izvjesimo transparent na tribinama neki, hihi :mrgreen:
ne znam kaj je sa argentincima. uvijek imaju strasnu momcad, odlicne igrace a vec dugo nis od njih.
i ova momcad je odlicna-riquelme, zanetti, saviola, veron, crespo, sorin, aimar..
aimara na klupi drzat je zlocin
veliki sam njihov navijac i opet cu navijat za njih u njemackoj, nadam se da ce se konacno konsolidirati
dinamo-po meni jos jedna tragicna sezona slijedi
zoran mamic-kapetan-smijesno.. njegova kupnja jos smjesnije..
cabrera, kamerunci..smijesno..
tragedija i uzas u dinamu, nista vise..
Kuzeova izjava u jutarnje: Hajduk nam nece biti konkurent... :roll:
daj se spusti na zemlju kretenu. oni sad na pripremama trce krug vise i odmah si kuze misli da je momcad atomska. ma zajebi..
sto je sa almeydom, da li on jos igra
Re Leone
01-07-2005, 14:32
Pa šta ak je SP usred ispitnih rokova?!?!
barem bogati štreberi neæe uzeti mjesto pravim navijaèima...
Propustio sam Bug-Hrv zbog tobože uèenja i reka san NIKAD VIÅveliki kuracE!!! Radi dana uèenja neæu ni proæ ni past, a najèešæe æu taj cili dan bit nervozan jer san osta doma i na kraju uopæe neæu uèiti, tako da...
IÆI ÆEMO SVUDA S DINAMOM ! ! !
Zoran Mamiæ, koliko god njegov dolazak u Dinamo smrdio na nepotizam, treba mladoj momèadi kao što je ova Dinamova, i to je svakom malo upuæenijem u nogomet jasno... Argumenti protiv njega su da je star i da ne zna, a ekipa od prošle godine je bila baš suprotno od toga mlada i kao zna, pa smo vidjeli kako je završilo/svršilo!
Dinamo ima bolju momèad od Hajduka, ne znam koji bi to Hajdukov igraè mogao igrati u Dinamu?! Damjanoviæ, Vuèko, Bišèeviæ, Kale, Niko Kranjèar, ha ha ha!!!
Tamo jedino Blatnjak i Vejiæ valjaju al prvi nije bolji od Da Silve a ovaj drugi je u rangu sa cesarima, ješeima i inima... tako da...
A još ako ovaj Bolivijac bude igra ka šta je igra u Bolivaru, ko æe nam bit ravan...
Turina
Bosnar - Drpiæ - Cesar
BoÅ¡njak(Mitu) - Mamiæ - Tomiæ (Åveliki kuractrok) - Pranjiæ(Èale)
Modriæ(Cabrera)
Da Silva Ljubojeviæ
ZrntscheZ
01-07-2005, 15:16
I ja tražim ekipu sa Åveliki kuracvabiju dogodine, financijsku konstrukciju sam veæ zaokružil i samo joÅ¡ trebam naæi suputnike.
skeptièan sam glede organiziranja nekog èoporativnog foroom odlaska, jer ne znam kolko je to izvedivo. razuvjerite me.
a kaj se tièe Mamiæa i njegovog iskustva - deset put bi bilo bolje da je Aga ostal i on vodil momèad jer je primjer pravog borca i potencijlanog voðe na terenu.
Re Leone
01-07-2005, 19:02
A da je Agiæ ostao možda prošla sezona ne bi bila takva katastrofa...
Evo sad èitam da je otišo Pranjiæ u nizozemsku za pišljivih 500 000 E!
Dinamo je na njemu znaèi zaradio nekih 200 000!!! nisu ga smjeli prodat, on je potencijalni reprezentativac i cijena mu je mogla samo rasti!
al eto...
ma ne treba to bit coporativni odlazak
dovoljno je nas par
ili bar da se tam nadjemo prije neke tekme ili tekmi
joj kak bu to dobro
steta za pranjica..
eto to vam je mamic. tak ce sve ove mlade prodat.. sve ove koji su njegovi igraci i zaradit sam lijepu lovicu. i to vam je taj atomski dinamo...
kakvo ce mu bit opravdanje za prodaju pranjica? da nemaju love?!
ma mrzim te mamicu :evil: ( skuzio intervenciju moderatora nakon mojih ruznih rijeci :mrgreen: )
bob rock
02-07-2005, 01:09
ak mene pitaš, a ne pitaš, nisu trebali nikoga kupiti i nikoga prodati - dobrih pojedinaca je više nego dovoljno, jedino što nitko nema strpljenja uigravati ih 3-4 godine koliko treba. sada s cijelim novim kadrom kreæu ispoèetka... pa æe se opet èuditi kako im ne ide... ima li barem trojica igraèa iz prošle godine koji se nalaze u sadašnjem poèetnom sastavu?
ThunderBoy
02-07-2005, 11:37
Re Leone
02-07-2005, 16:48
Æiro kao Kurt(y)oviæ....
ThunderBoy
08-07-2005, 09:10
Re Leone
14-07-2005, 23:49
Naguzismo protestante...
Hajduku ode Vejiæ... izgubt æe veæ sutra protiv Rijeke... loši su...
navodno diname igra dobro
ide mi na zivce kolko je ovaj ajduk eksponiran. pune su ih novine. te sto je ciro reko, te sto niko misli, te debrecen...
jedva cekam 10.9. da ih nakantamo
Vuk SaMOtNjaK
19-07-2005, 23:32
mene smeta to što je Hajduku životni cilj biti bolji od Dinama... sve ostalo ( tipa osvajanje prvenstva, Lige prvaka itd. ) je u drugom planu... hebe mi se kaj Torcida i Hajduk oèito imaju neke komplekse, raðe nek se bave višim ciljevima...
Re Leone
19-07-2005, 23:49
mene smeta to što je Hajduku životni cilj biti bolji od Dinama... sve ostalo ( tipa osvajanje prvenstva, Lige prvaka itd. ) je u drugom planu... hebe mi se kaj Torcida i Hajduk oèito imaju neke komplekse, raðe nek se bave višim ciljevima...
ti fakat imaš neki fazni otklon u toj svojoj tintari, sve vidiš jebeno krivo...
Hajduku životni cilj bit bolji od Dinama?! Nisu to kompleksi, jebo te... To je NOGOMET, to je navijaèki pokret, to je rivalitet! nisi valjda neki baletan jebo ga ti, nema u nogometu logike i tako tih stvari! ako æeš tako analizirat stiæi æeš na ono da 22majmuna ganjaju 1 loptu! Uostalom, šta kao Boysi su nabrijani na Osijek, Meðimurje, Pulu i tak te klubove?!
Hajduk je jedini klub uz Dinamo koji još koliko toliko lièi na nešto i oni su nam jedini rivali, i cjelo jebeno prvenstvo se može sažeti u te 2, odnosno 4 tekme s Hajdukom!!! Bio Hajduk 1. ili 12 na ljestvici bit ga je dobit, od ostalih se smije izgubit al od Hajduka... e to je malko nezgodno...
Da Hajduk ispadne iz lige šta bi mi?! nesto bi nam "neprijatelj br.1" i mogli bi se jebat... s kim bi se svaðali, kome rugali, koga tukli, s kim natjecali?!
malimrav85
21-07-2005, 12:12
ťta kao Boysi su nabrijani na Osijek, Meðimurje, Pulu i tak te klubove?!
Koji Boysi? Jednimo na koga znam da je ekipa nabrijana je Zadar i to samo zato kaj su Zadrani (kao klub) prejadni pa je to i logièno. Za ostalo ne bih znao, pogotovo za Pulu i Meðimurje. Poznati su sukobi izmeðu Boysa i Puljana i Ăakovèana?!
maverick
21-07-2005, 14:28
Slazem se potpuno sa Vukom; ne radi se tu samo o rivalitetu! Kompleksi koje ima Split kao provincija (u svim ostalim podrucjima osim sporta) lijeci na polju sporta. Uopce nemam nista protiv da je Split u sportu bolji od Zagreba (iako navijam iskljucivo za sve zagrebacke klubove), ali da to bude na normalan nacin...A ovako-Hajduk je prvi jer je prije i za vrijeme utakmice koja je kljucna za naslov kupio trenera suparnicke momcadi! E sorry al to je vec maskarada...Nema veze-idemo dalje! Niti imaju vise naslova od nas, niti su igrali sa aktualnim europskim prvakom na njegovom terenu nerijeseno...niti su ikada osvojili europski naslov! To su fakti, a ostalo su price iz malog mista punog komunista:)))!
Re Leone
21-07-2005, 15:23
Ja sma dinamovac i za mene su dinamo i bad blue boysi u svakom pogledu bolji od Torce i hajduka...
i toèno je da su u Dalmaciji nabrijani na Zagreb, baš ko što su svi nekad bili nabrijani na Beosmrad, al to nije zbog neke mržnje usaðene roðenjem veæ jednostavno boli ih šta se ostatak RH ne tretira kao Zg... al nije to sad nešto ozbiljno niti se ljudi u Dalmaciji bude ujutro sa mišlju u glavi : Bemti zagreb... Ja nisam ni dalmoš ni purger al sam živio i u ST i ZG... i nisu gore ništa manje kivni na ovce dolje nego ovi dolje na ove gore.. isti kurac, druga propaganda... (to je samo u ovom sluèaju na forumu (purgerska) paranoja) tog ima u masu država, od Maðarske pa do Francuske... glavni grad tj klubovi iz glavnih gradova su redom omraženi u ostalim krajevima države...
Zagreb je za "druga država" u usporedbi s ostatkom države... i to nikako nije dobro.. ni za Zg a ni za ostale... i to ništa dobrog nikome neæe donijeti... ostat æe nam za 100g jedan jebeni grad u državi....
hajduk je prošle godine osvojio naslov na diskutabilan naèin, al varteks je njihova redovna mušterija i bez æirine uloge sumnjam da bi Hajduk tu utakmicu izgubio jer varteks je krajem sezone imao više prvotimaca po toplicama nego na treningu... uostalom sjetimo se Croatie... to je jednostavno tako kod nas u nogometu, utakmice se kupuju, puštaju nije to samo hajduk...
A Maverick kaže kao hajdukovci nadrkani, oni ovo ono a onda u istom postu nabraja šta sve dinamo je a "oni" nisu... eto vidiš da se i mi usporeðujemo s njima... nema tu ništa loše... nemojte bit paranoièni... šta vam je... i sjetite se da su i dalmatinci ljudi kao vi, hrvati, nisu beštije i nemaju rogove...
maverick
21-07-2005, 16:56
Ma kakvi, totalno si fulao post! Gledaj, usporedjujem se s njima jer se radi o rivalitetu o kojem govoris! Ne radim to na nacin koji oni rade! Ja govorim o faktima, a oni o svemu samo ne o njima (naravno, kad im ne idu u prilog)...Dakle, usporedjivao sam sportske uspjehe u RH kao cinjenice-jedino ak si izmjenio definiciju rivaliteta (doduse, nemremo od tebe ocekivati puno ak tvrdis da u nogometu nema logike-sic!)
To sto Zagreb je ili nije-sorry tonema veze sa sportom ni sa nogometom!
(Uostalom ne poklanja se Zagrebu nista! Al probaj dicni arbitre u Splitu obaviti neke stvari koje se u Zagrebu obave za prijepodne...)
I nije slucajno da se ljudi pokusaju zapaliti u Splitu zbog toga sto nose dinamovu majicu, al obratno se u Zagrebu ne dogadja (hvala bogu-ovo je civilizacija)...Kaj se mene tice-Zagreb ispred svih!Dinamo-svetinja!
A cast svakome, al jedan je Dinamo i Zagreb!
Vuk SaMOtNjaK
21-07-2005, 17:10
ti fakat imaš neki fazni otklon u toj svojoj tintari, sve vidiš jebeno krivo...Hajduku životni cilj bit bolji od Dinama?! Nisu to kompleksi, jebo te... To je NOGOMET, to je navijaèki pokret, to je rivalitet! nisi valjda neki baletan jebo ga ti, nema u nogometu logike i tako tih stvari! ako æeš tako analizirat stiæi æeš na ono da 22majmuna ganjaju 1 loptu! Uostalom, šta kao Boysi su nabrijani na Osijek, Meðimurje, Pulu i tak te klubove?!
Hajduk je jedini klub uz Dinamo koji još koliko toliko lièi na nešto i oni su nam jedini rivali, i cjelo jebeno prvenstvo se može sažeti u te 2, odnosno 4 tekme s Hajdukom!!! Bio Hajduk 1. ili 12 na ljestvici bit ga je dobit, od ostalih se smije izgubit al od Hajduka... e to je malko nezgodno...
za poèetak, jebo ja tebe ! ko si ti da meni kažeš da ja sve vidim krivo ?? daj pogle malo kakve pizdarije sve pišeš i kako ljudi na njih reagiraju... i ti onda meni tu neš... ma mrš...
a sad na kritiku... prvo govoriš da je rijeè o obiènom rivalitetu, a onda kasnije pišeš da je ipak normalno da je ostali dio Hrvatske kivan na nas... daj se odluèi više... krivog si našao za srat, pogotovo ti ovo s baletanom nije trebalo jer nema apsolutno nikakvog smisla, nit sam ja govorio o bilokakvoj logici u nogometu, veæ samo podjebavaš... btw, kupi si novine
( po drugi put ti to kažem ) pa æeš vidit da više nije da su Dinamo i Hajduk jedini i najbolji... nije istina, prošlog prvenstva Inter je bio ravnopravan, a sad se zahuktavaju Slaven, Varteks ( hvala Bogu bez onog pederèine
Æire ) i to mi je jako drago jer je veæ postalo blesavo da se cijelo prvenstvo vrti oko 2 kluba... a zapravo su oba šaka jada, kad ih usporedimo s europskim klubovima... hrvatski nogomet je dobar, samo što veæina naših nogometaša su totalno neprofesionalni ( idu u kasino, opijaju se, idu u Ludnicu, kasne na treninge, prodaju utakmice ), nemotivirani, umišljeni
( da 1 gol pa je faca )... vani bar igraju poštenu za tu plaæu koju dobivaju...
Da Hajduk ispadne iz lige šta bi mi?! nesto bi nam "neprijatelj br.1" i mogli bi se jebat... s kim bi se svaðali, kome rugali, koga tukli, s kim natjecali?!
stvarno ne vidim zašto ti pratiš nogomet kad sve vidiš jebeno krivo ?? ( poznato ? haha ) ... i da ispadne iz lige, nije me briga, da Dinamo zasluženo ispadne, hebe mi se... to mi nije od životne važnosti, a nit nogometaše boli za nas kad dobivaju pare koje mi nikad u životu neæemo ni vidit !... Dinamovac sam, al umjeren i nemam potrebu s nikim se ko zadnja seljaèina šorat, veæ fino odem na trening, mlatim se s tipovima koji zbog toga i dolaze na trening, idem na natjecanja... meni taj primitivizam ne treba...
Vuk SaMOtNjaK
21-07-2005, 17:17
I nije slucajno da se ljudi pokusaju zapaliti u Splitu zbog toga sto nose dinamovu majicu, al obratno se u Zagrebu ne dogadja (hvala bogu-ovo je civilizacija)...Kaj se mene tice-Zagreb ispred svih!Dinamo-svetinja!
A cast svakome, al jedan je Dinamo i Zagreb!
slažem se, kad si èuo da je u Zagrebu bio neki incident s tematikom purgersko-dalmatinskog rivaliteta ?? nikad... dapaèe, pogle jedan Rocco na Jarunu, pa jebemu pun je dalmoša, tam niko previše od naših ne zalazi
( barem ne purgeri, cure da ), baš naprotiv, tam se ne smije ni pustit Dinamova himna ( u Zg-u , kuš ti to ? ) ... oæu reæ, tu se nikog napada prema podrijetlu, dok tam kad doðeš na more, moraš bit miran ko bubica, inaèe si u govnima... pa di to ima ? ipak oni žive od turizma, a i pukim sluèajem živimo u istoj državi...
živio Dinamo ( bez Maminja i Bare i ostalih jebeka )
oÌu reÌ, tu se nikog napada prema podrijetlu, dok tam kad doðeť na more, morať bit miran ko bubica, inaèe si u govnima... pa di to ima ? ipak oni Şive od turizma, a i pukim sluèajem Şivimo u istoj drŞavi...
Ĺživio Dinamo ( bez Maminja i Bare i ostalih jebeka )
Nije bať... Najebeť kad si u krivo vrijeme na krivom mjestu... Stvar je samo u tome da dalmatinci (najviťe zato ťto godinama veÌ dolaze na fakultete u Zagreb) znaju koja su mjesta gdje se ne smije potezat ima Hajduka u Zagrebu. NEC npr. Spomeneť neťto krivo i izaðeť vani u bojama (plavoj odťljiva i crvenoj od krvi).
Dok Zagrepèani u pravilu ne znaju...
Da se razumijemo ni jedne ni druge ne pravdam i po meni su svi debili koji nemaju u Şivotu vaŞnijih stvari od nogometa, pa su se spremni i pobit za to. Meni je to prilièno jadno.
Uostalom mislim da se bitno manje mlate u usporedbi s proĹĄlim godinama... Npr. prije 5 ili 10 godina. Ali ovo govorim s rezervom jer veĂŚ najmanje 10 godina ne gledam i ne pratim naĹĄ nogomet.
Re Leone
21-07-2005, 20:32
Al sam vas fino navuko.....
pogle kolko ste to sranja izasrali tu o dalmatincima ( pazi, cijeloj regiji!!!) spliæanima, splitu, hajduku....
a ni jednog jebenog torcidaša na forumu, samo ja kao NE ZAGREBÈANIN, i gle pokolja.... ja glup ja ništa ne znam ja ovo ja ono... Oèito ste jednako nadrkani na njih ko oni na vas.. a sad možemo u krug ko je prvi poèeo... Al Zagreb nije ni kulturniji ni civiliziraniji od Splita... to možete srat nekom drugom, meni ne... u Splitu barem ne praše narodnjaci ko u zagrebu...
Boysi su jaèi i bolji navijaèi od Torcide al po tim vašim kriterijima su jednako zatucani, divlji i šta ja znam šta sve ne... i ni jedan pravi boys ne bi takve "argumente " potezao ko vi... vi nemate nikakve veze s navijanjem i navijaèkom subkulturom... nije da vas krivim, vaš izbor, al dajte nemojte onda srat o neèemu što niste doživjeli ni iskusili, što ste vidjeli tek na tv i èitali o tome u novinama...
a onda su dalmoši iskompleksirani, ma jebite se vi i vaš LOKALPATRIOTIZAM ! ! !
U Roka su skoro svi konobari BBB... a uoèi svake utakmice din-haj se šuruje po studentskim domovina, to ste mogli i u novinama èitat... dakleM... isto sranje ko i u St... u stvari još gore... u st navijaèi zapale auto navijaèima a u Zg navijaèi ganjaju studente... ÈINJENICE, FAKTI, dragi moji kolege pravnici ! ! ! Tu se kao nikog ne pada po podrijetlu?! pa koga vi lažete, sebe ili druge?! Meni je uletilo par puta, meni koji nisam ni dalmatinac ni hajdukovac i nemam izražen naglasak, redovito njih 4-8 s pitanjem odakle si... zamislite onda kako je onima s otoka èiji naglasak para uši i primorcima akamoli tek kontinentalcima...
u dalmaciji batine dobiju, AKO dobiju , oni šta se šepure u Dinamovim dresovima.. i to je po meni u redu, jer onaj ko ima 500kn za dres ima i za obiènu maju pa prema tome nosi dres da bi dokazao kako je faca i onda kad dobije šta traži onda su dalmatinci divljaci...
WHEN IN ROME DO AS THE ROMANS DO ! ! ! Åveliki kuracta je beèka Å¡kolo, niste za to èuli?!
ISTI STE KA ONI!!! ISTI ! ! ! samo šta umisto ÈA velite KAJ ! ! ! A to što vama to smeta ili nije po volji, ah ja vam tu ništa ne mogu...
LIPO LI JE HRVAT BITI, MAJKO HVALA TI ! ! !
Åveliki kuracta se ne bi svi lipo izgrlili i izljubili (nego tu pretaèemo iz Å¡upljeg u prazno) i lipo ove sezone zajedno ganjali golmana Rijeke...
Od sad pa nadalje, mrš i ostale pridjeve molim na pm...
tako mi i treba kad ne zalazim na ovaj topic...
OFTOPICARITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (a o razzini komunikacije da ne pisem...)
STURM GRAZ je zakon!
tukli Admira wacker 2:1
Vuk SaMOtNjaK
21-07-2005, 23:58
Nije baš... Najebeš kad si u krivo vrijeme na krivom mjestu... Stvar je samo u tome da dalmatinci (najviše zato što godinama veæ dolaze na fakultete u Zagreb) znaju koja su mjesta gdje se ne smije potezat ima Hajduka u Zagrebu. NEC npr. Spomeneš nešto krivo i izaðeš vani u bojama (plavoj odšljiva i crvenoj od krvi).
Dok Zagrepèani u pravilu ne znaju...
pa gle, mi možemo spominjat Dinamo i te šeme di god oæemo, u bilokojem kvartu, zato i ne trebamo ( uglavnom ) pazit di æemo šta reæ.. al prema mom mišljenju, u stud. domovima ( pogotovo S. Radiæ ), bircevima oko njih ( Rocco, Petica ) i na nekim eventima tipa Dalmatinska i Hercegovaèka noæ nije baš poželjno neš srat, tu se slažemo... al nek im bude
Uostalom mislim da se bitno manje mlate u usporedbi s prošlim godinama... Npr. prije 5 ili 10 godina. Ali ovo govorim s rezervom jer veæ najmanje 10 godina ne gledam i ne pratim naš nogomet.
pa ne bi se baš složio, sjeti se malo tekmi Dinama i Hajduka otprilike prije 3-4 godine kad je Torcida divljaèki trgala ogradu ( kod onim famoznih malih vratašaca koja direktno vode na stazu ) da bi ušla na teren poljuda i poubijala sve... mislim kak je previše, previše je... a sjetimo se onda Dugopolja ? kaj je onaj jadni invalid zaslužio da zbog navijanja izgori u autu ?? pa koji to kreteni i divljaci mogu to napravit ! fascinira me i to kak je taj cijeli napad bio užasno dobro koordiniran i organiziran ( mobiteli, zasjeda, barikada )... ak se dobro sjeæam, takvih incidenata ( tako monstruoznih ) nikad nije bilo u Zagrebu il okolici... dobro, bacanje kamenja kod Luèkog je standardno...
Al sam vas fino navuko.....
jesi sad ponosan kaj ti je nas par odgovorilo ? nadam se da jesi... ma bravo ( ne znam kaj je s tobom )
pogle kolko ste to sranja izasrali tu o dalmatincima ( pazi, cijeloj regiji!!!) spliæanima, splitu, hajduku....
a ni jednog jebenog torcidaša na forumu, samo ja kao NE ZAGREBÈANIN, i gle pokolja.... ja glup ja ništa ne znam ja ovo ja ono... Oèito ste jednako nadrkani na njih ko oni na vas.. a sad možemo u krug ko je prvi poèeo... Al Zagreb nije ni kulturniji ni civiliziraniji od Splita... to možete srat nekom drugom, meni ne... u Splitu barem ne praše narodnjaci ko u zagrebu...
kakvih sranja ? ja sam napisao svoje mišljenje, nit sam ih vrijeðao nit pisao gluposti,,, ak netko piše i radi sranja, to si TI jer se tu izdrkavaš i provociraš na forumu iz èiste dosade... a onda se èudiš kak smo mi ''grubi'' , ''dalmašomrsci'', ''prepotentni purgeri''... e vidiš, ti sve to vadiš iz konteksta pa bi zaista netko mogao i popušit to kaj ti ''prièaš''...
ja nisam nadrkan na njih, zašto i bi ? ja imam svoj život i zaš bi ga tratio na kletve, kolektivnu mržnju i gluposti... ovo je, ponavljam za tebe Re Leone --> forum i dalje ti nemam kaj reæ... za tvoju inf, narodnjaci se puštaju svugdje, ne samo tu, kultura ili nekultura nema veze sa Zagrebom kao gradom, veæ s ljudima koji tu žive...
i ni jedan pravi boys ne bi takve "argumente " potezao ko vi... vi nemate nikakve veze s navijanjem i navijaèkom subkulturom... nije da vas krivim, vaš izbor, al dajte nemojte onda srat o neèemu što niste doživjeli ni iskusili, što ste vidjeli tek na tv i èitali o tome u novinama...a onda su dalmoši iskompleksirani, ma jebite se vi i vaš LOKALPATRIOTIZAM ! ! !
di je netko ovdje napisao da je boys ? umišljaš deèko... ti fakat govoriš gluposti... sereš bezveze pa neæu na to ni komentirat... da, ja sam lokalpatriot i ponosan sam kaj sam tu roðen i kaj sam purger i to mi nitko nemre osporit...
Meni je uletilo par puta, meni koji nisam ni dalmatinac ni hajdukovac i nemam izražen naglasak, redovito njih 4-8 s pitanjem odakle si... zamislite onda kako je onima s otoka èiji naglasak para uši i primorcima akamoli tek kontinentalcima...
u dalmaciji batine dobiju, AKO dobiju , oni šta se šepure u Dinamovim dresovima.. i to je po meni u redu, jer onaj ko ima 500kn za dres ima i za obiènu maju pa prema tome nosi dres da bi dokazao kako je faca i onda kad dobije šta traži onda su dalmatinci divljaci...
tebi je uletilo par njih pa kaj onda ?? ja sam dobio dobio batina u Aquariusu od Zagrepèana pa se ne žalim ! opet izvlaèiš neke stvari... kažeš, pitali su te otkud si, jesu te nabili ? oèito nisu pa ne vidim zaš to spominješ...
ja nemam pojma otkud ti to da bilotko od purgera ide po npr. Splitu i nosi Dinamov dres... sumnjam, to je èisto samoubojstvo, isto bi bilo da je obrnuto... kolko znam sluèajeva da su stradali auti samo zato jer im je na registraciji pisalo ZG... pa jel to normalno ??
ISTI STE KA ONI!!! ISTI ! ! ! samo šta umisto ÈA velite KAJ ! ! !
hahaha, e ovo me nasmijalo... baš ono antologijska reèenica...
LIPO LI JE HRVAT BITI, MAJKO HVALA TI ! ! !
ovo ti je valjda najpametnije što si napisao na cijelom forumu
kaj se tièe golmana, nitko od nas ga ne treba ganjat, to æe napravit Armada... a ak je istina ( nije još ziher ) da je lik èetnik, treba ga ispalit topom iz Hrvatske i poslat otkud je došo, a i smijenit cijelu upravu Rijeke
(skup s Dinamovom)
pa gle, mi moŞemo spominjat Dinamo i te ťeme di god oÌemo, u bilokojem kvartu, zato i ne trebamo ( uglavnom ) pazit di Ìemo ťta reÌ.. al prema mom miťljenju, u stud. domovima ( pogotovo S. RadiÌ ), bircevima oko njih ( Rocco, Petica ) i na nekim eventima tipa Dalmatinska i Hercegovaèka noÌ nije bať poŞeljno neť srat, tu se slaŞemo... al nek im bude
Ovo je pretjerano. Ja sam 4 godine zivjela na Savi i nit sam vidjela BBB kako harace domom, nit je ekipa iz doma bila agresivna na spominjanje Dinama ili sta-ja-znam-cega.
S druge strane ovakvih prica (da moras pazit sto pricas) sam se naslusala, pa me recimo zanima - koliko si takvih incidenata na tim mjestima vidio?
U zadnjem incidentu na domu se nezna ni ko je bio napadnut ni ko je bio napadaè - gašenje baklje
Re Leone
22-07-2005, 17:29
pa i po Zagrebu se rade saèekuše , bacaju baklje i kokteli u autobuse i kombije... da se neko do torcide izdvoji ko što su se likovi u Hyundaiju izdvojili iz pratnje sumnjam da bi prošli išta bolje nego oni!!!
Daj pa sjeti se Milana, Bergama, zuricha, kranja.... ko je tamo uredovo?! Nije torcida i beštije iz dalmacije sigurno, veæ zagrebaèki mališani!!!
I ta teorija o divljaèkom jugu i civiliziranoj metropoli kad se radi o navijaèima ne stoji i glupa je da ne može bit gluplja...
narodnjaci se puštaju svugdje ali se navijaèi tuku samo u Splitu?!
Vuk SaMOtNjaK
22-07-2005, 19:05
pa i po Zagrebu se rade saèekuše , bacaju baklje i kokteli u autobuse i kombije... da se neko do torcide izdvoji ko što su se likovi u Hyundaiju izdvojili iz pratnje sumnjam da bi prošli išta bolje nego oni!!!
Daj pa sjeti se Milana, Bergama, zuricha, kranja.... ko je tamo uredovo?! Nije torcida i beštije iz dalmacije sigurno, veæ zagrebaèki mališani!!!
I ta teorija o divljaèkom jugu i civiliziranoj metropoli kad se radi o navijaèima ne stoji i glupa je da ne može bit gluplja...
narodnjaci se puštaju svugdje ali se navijaèi tuku samo u Splitu?!
bacaju se da, al se ne bacaju u auto u kojem je invalid koji nemre izaæ van !!
to je zvijerski !... btw, torcida ni ne treba dolazit u velkom broju u ZG kad je cijeli Zagreb pun dalmoša... u Kranju nisu bili samo BBB, veæ Hrvati opæenito koji su išli šorat Srbe tak da nemoj to miješat...
a to da sam ja reko tu teoriju, nije istina i neæu to komentirat jer opet ubacuješ neke gluposti...
i dal sam reko da se šora samo u Splitu ?? nisammm... al dobro, glavno da si ti sretan...
ajduk-debrecen-0-5
koja sramota, koje ponizenje
Stimac, srami se!!
Ciro, budaletino!!!
Grgicu, debilu!!
koja taktika.
ajmo prodat najbolje, ne kupit nikaj i onda na man utd.
pih...
sjecam se cirine izjave: debrecen nema nekih sansi
hahaha
haha
HAHA!!
face to face
06-08-2005, 01:39
jeste li èuli da hajduk prolazi dalje...
za zelenim stolom u fifi su odluèili eliminirati debrecen jer ga smatraju nedostojnim europe zato ťto poniŞava protivnike... :D :D :D :lol:
jeste li èuli da hajduk prolazi dalje...
za zelenim stolom u fifi su odluèili eliminirati debrecen jer ga smatraju nedostojnim europe zato što ponižava protivnike... :D :D :D :lol:
Dinamo ne doèeka Božiæ u Europi, Hajduk ni Veliku gospu!
Æiro give me five!
Æiro je tajni agent 008 :mrgreen:
cetvrtak zvezda u predgradju
nece valjda delije doc..
inace bu svasta :roll:
Mo najavilo njih 300 dolazak i vele da se ne boje nikog.
Mene isto strah.
Predviðam ťtalu i opÌi piÌvajz.
SreĂŚa pa sam daleko. :lol:
Re Leone
06-08-2005, 19:21
A ima ih na moru veæ 3000...
i na forumu barem 10ak...
face to face
06-08-2005, 19:34
aj da barem inter osvjetla obraz hrvatskog nogometa
Samo da napomenem
1. Varteks 9
2. Hajduk 6
3. Dinamo 6
4. Inter 6
5. Osijek 6
6. Kamen Ingrad 4
7. Rijeka 4
8. Meðimurje 3
9. Zagreb 3
10. Cibalia 3
11. Pula Staro èeť. 1
12. Slaven Belupo 1
Re Leone
07-08-2005, 02:34
aj da barem inter osvjetla obraz hrvatskog nogometa
bojim se da bi Inker mogo proæ ko i Reka protiv partizana.... bos po trnju....
Oprostit cete mi al bez ovog nemre... :mrgreen:
daklem dinamo i dalje sjajan, 0-0 sa Pulom. Siemens otkazao sponzorstvo. Sve se bojim da ova liga za opstanak nije najgore kaj je moglo pogoditi klub...
Hajduk 5-1 al sa igracem vise i sumnjivim penalom. U prvom se Inter cisto dobro drzao. No do kraja prvenstva ce biti bas zanimljivo, ne bi covjek rekao..
Sjeæa se ko ovoga posta :mrgreen:
da. jebiga
dinamo-rijeka-5-1
jako sam sretan
ali.. dopustit cete mi da budem malo jos skeptican
s obzirom da jos nije sve rijeseno u klubu i da je mamic ostao itd.
nitko sretniji od mene da dinamo bude razarao ove sezone
ali poznavajuci dinamo i prilike u njemu jos cu biti oprezan
koliko vidim u hajduku je kaos
prolaze iste stvari ko mi prosle godine.. uprava sucks, trener debil, torcida protestira.. tko zna kaj bu se dogodilo...
a ciro.. ne bum trosio rijeci... kad trener prezivi 8-0 u 2 tekme to dovoljno govori koliko je sati... svi su trebali otici.. i stimac i grgic i ciro a nitko nije... bolesno
ista stvar ko i u dinamu prosle godine..
face to face
08-08-2005, 11:32
[quote="face to face":3hq7n1a2]aj da barem inter osvjetla obraz hrvatskog nogometa
bojim se da bi Inker mogo proĂŚ ko i Reka protiv partizana.... bos po trnju....[/quote:3hq7n1a2]
ma ja gajim neke nade, imam nekakvo povjerenje u bogdana
Hajduk je dobio respektabilnog petoligaša Sikirevce 12-0 :mrgreen: , vidi se da se stanje popravlja
daj kazma ajmo do italije na neku tekmu...
recimo gledat romu :mrgreen:
face to face
08-08-2005, 17:48
maloprije sam proèitao da se onaj dijasporac Biloť joť nije odluèio gdje Ìe igrati... no cico ga je pozvao
Re Leone
08-08-2005, 22:36
Ne znam šta svi pljuju po Æiri, ljudi moji pa sa onakim debilima od igraèa ni Capelo ne bi igro bolje...
Æiro puno prièa pa sukladno tome izvali puno nebuloza i svinjarija , a žeð za publicitetom i središtem pažnje mu je oduzela i ono malo èasti šta mu je ostalo pa je kao zakleti dinamovac otišao u hajduk i prièao protiv Dinama... al jebemu pa to je Æirohito ne mogu ja srat po njemu kad mi boljeg nemamo.. uostalom bit æe s nama još 2-3g a onda ode na onaj svijet... izdurajmo još malo.... nemojmo dušu grišit....
Ja ne mislim da je trebo odstupit nakon ovih 0-8... najlakše je otiæi... treba ostat i pokušat spasit šta se spasit da...
A dinamo je DINAMO i bit æemo opet PRVI ! ! ! kakva reka, kakvi bakaraèi, Dinama ni strašni kobasièari iz ugarske ne bi mogli pobijediti.... a ne Reka... PIH.....
Ajmo Inker ! ! !
Par stihova posveæenih hrvatskom nogometu... u izvedbi Alex-a (T.B.F.)
...A doli na terenu sve profesionalci,
vrsni znalci, jeeeeeeej,
bit æemo prvaci...
a veæina ih nezna ni dodat,
i gleda samo skupit manekenku i dobro se prodat...
negdi vanka, u glavi dolar ili marka...
ima izimaka al uglavnom sve je varka...
napad, obrana il veza,
tu radi dobra veza, nema veze sto je bezveza...
jer tu drma velika lova,
sve vrvi od lopova i ukradenih djeèackih snova...
Ne znam šta svi pljuju po Æiri, ljudi moji pa sa onakim debilima od igraèa ni Capelo ne bi igro bolje...
Æiro puno prièa pa sukladno tome izvali puno nebuloza i svinjarija , a žeð za publicitetom i središtem pažnje mu je oduzela i ono malo èasti šta mu je ostalo pa je kao zakleti dinamovac otišao u hajduk i prièao protiv Dinama... al jebemu pa to je Æirohito ne mogu ja srat po njemu kad mi boljeg nemamo.. uostalom bit æe s nama još 2-3g a onda ode na onaj svijet... izdurajmo još malo.... nemojmo dušu grišit....
Ja ne mislim da je trebo odstupit nakon ovih 0-8... najlakše je otiæi... treba ostat i pokušat spasit šta se spasit da...
A dinamo je DINAMO i bit æemo opet PRVI ! ! ! kakva reka, kakvi bakaraèi, Dinama ni strašni kobasièari iz ugarske ne bi mogli pobijediti.... a ne Reka... PIH.....
Ajmo Inker ! ! !
pa svatko pri zdravoj pameti bi otisao nakon onakvog debakla
ciro je obicni hostapler i klaun
trebao je ic u penziju vec davno, davno...
ima smisla za publicitet al za nogomet vec davno ne..
face to face
08-08-2005, 23:55
Par stihova posveĂŚenih hrvatskom nogometu... u izvedbi Alex-a (T.B.F.)
...A doli na terenu sve profesionalci,
vrsni znalci, jeeeeeeej,
bit ĂŚemo prvaci...
a veĂŚina ih nezna ni dodat,
i gleda samo skupit manekenku i dobro se prodat...
negdi vanka, u glavi dolar ili marka...
ima izimaka al uglavnom sve je varka...
napad, obrana il veza,
tu radi dobra veza, nema veze sto je bezveza...
jer tu drma velika lova,
sve vrvi od lopova i ukradenih djeèackih snova...
:thm:
Re Leone
09-08-2005, 00:29
pa svatko pri zdravoj pameti bi otisao nakon onakvog debakla
ciro je obicni hostapler i klaun
trebao je ic u penziju vec davno, davno...
ima smisla za publicitet al za nogomet vec davno ne..
mislin da triba prvo razluèit ko je kriv... ako je trener tek onda triba odluèit dal ga minjat il ne...
pa ne može Æiro bit kriv kad Kale primi gol kroz noge i na prvu stativu....
a kog bi ti doveo umisto Æire?
Hajduk je objektivno slabiji od debrecena, nisu imali sreæe kad su primili gol u 22sec, ko zna kako bi utakmica tekla da se to niej dogodilo...
Dinamo je prošle god prominia 5trenera pa ništa... a da im je bio Æiro garant bi bili prvaci... ne bi on dao da mu orgijaju okolo puleni...
krivi su
i ciro zato kaj plasira naslove tipa: debrecen nema neke sanse itd. zato kaj stalno prica gluposti prek novina. kakav je to trener koji unaprijed govori kak hajduk nema sansi protiv dinama. pa cudi me kaj ga netko u splitu vec do sad nije razbio
krivi su i grgic i stimac jer nisu doveli nikakvo pojacanje i kaj hajduk igra sa hrpom anonimaca..
cirino vrijeme je proslo. on samo moze nastupati u emisijama po televizijo. prosle godine je trenirao ove mlade u varteksu i napravio je jedno veliko nista. a evo, decki su proigrali i imaju 9 bodova. to je momcad sa puno potencijala a ciro nije nista napravio a navodno je veliki trener. da ne govorim o tome kakvim se govnom pokazao.. dogovorio je da ce biti trener hajduka jos prije tekme hajduk-varteks i pokupio prnje iz varazdina bez da se pozdravio.. i sad nesto tu vice na cehoka itd. a pokazao se prvorazrednim govnom ( da prostite )...
no to jos bolje, jer se nadam da je ovo dinamova godina napokon.. sam da se nas dobrotvor maminjo ne sjeti prodati bosnjaka ili dudua ili nekog treceg. iskreno ne bi me cudilo kad bi vec ovu zimu otisli najbolji igraci i kad bi nam maminjo jos jednom dokazao koliko bezgranicno voli dinamo..
no ponavaljam nitko sretniji od mene da dinamo konacno proigra..
daj kazma ajmo do italije na neku tekmu...
recimo gledat romu :mrgreen:
Pa možemo konkretno otiæ u Udine, tamo je stadion pun ko prosjeèni hrvatski, nije Æiro kriv, ipak je Debrecan u vrhu Europe
Re Leone
10-08-2005, 23:39
Eno kobasièari izgubili 3-0 od Manchestera.... u gostima.... nije ni loše...
A Æiro je èini se meni napravio dobar posao u Varteksu i ja baš mislim da æe netko ove godine pokupit plodove njegovog rada...
Meni je Marijan Vlak broj jedan od hrvatskih trenera... i da je sreæe da doðe voditi Dinamo opet bi grmilo sa sjevera i istoka...
IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK,
KOJI VLAK ?! ?! ?!
MAR'JAN VLAK ! ! !
face to face
11-08-2005, 01:58
stavio sam 100kn na inter... pa da vidimo :lol:
šola-braveheart
11-08-2005, 11:20
za hajduka je kriva uprava jer je dopustila da joj ode leko i stup obrane vejic
kada se to desi onda ne mozes ocekivati nista drugo nego ono staje bilo
mislim da se svi sjecate hajduka u ligi prvaka i koje je sve igrace tada doveo i naravno da mu se isplatilo
ne mozes ocekivati rezultate sa rasprodanom momcadi pet minuta prije najvaznije tekme sezone
a ovo sta sada kupuju igrace malo su zakasnili i to je po meni bacanje para osim ako te igrace ne misle dulje zadrzati
ja nemam pojma zato se nasi klubovi ne bace u potjeru za onim igracima kojisu otisli van a koji uopce ne igraju-vecina njih bi se htjela vratiti,a vecina ih nije niti losa
sto se dinama tice fakat me je ugodno iznenadio-izgleda da je kuze stvarno kvalitetan trener-izgleda da je i na terenu kockar i to odlican
a za inter svi danas drzimo palceve
A Æiro je èini se meni napravio dobar posao u Varteksu i ja baš mislim da æe netko ove godine pokupit plodove njegovog rada...
Da izgubio par put od Hajduka i to zadnji put 5:0, i postao trener Hajduka, mislim, loše, a druga stvar da se je to desilo u normalnoj ligi, Æiro ne bi imao pristup ikojem stadionu u krugu od 100 metraa, arteks i Hajduk bi platili jebene kazne itak, al dobro, vidjelo se u Europi kad nema varanja i kobasièari melju
face to face
11-08-2005, 20:51
ode inter, a i mojih 100kn, ali ajde vidjelo se da je zvezda jaèa...
...jebate dobili smo po tamburi od srba, maðara i bugara, koja bijeda od nogometa :mrgreen:
face to face
11-08-2005, 23:43
da, a sad Ìe nam i brazilci oèitati lekciju :|
ma lako za brazil, oni su velesila i nije sramota izgubiti od takve momèadi....ali litex, debrecen halo??? nikad cuo prije za te klubove, živi autsajderi pa nam oèitali bukvicu :twisted:
ma mislim, meni se živo jebe za nogomet, samo mi je smešno gledat tu tragediju :tng:
malimrav85
12-08-2005, 01:14
litex halo??? nikad cuo prije za te klubove
Imali su prije dobre igraèe, napad pogotovo Todorov i Kakalov.
face to face
12-08-2005, 15:26
sad bi baĹĄ volio da dernemo brazil... evo bit ĂŚu njeĹžniji i staviti 80 kn na nas 8)
Sve dobro proslo
Policija ovaj put obavila super posao, moram priznat
Delije ko bubice, ko ekskurzija
neki incidenti na trgu, kod king crossa pronadjen paket molotovljevih koktela
zvezda objektivno jaca, inter nije na onoj razini ko prosle godine
zasto mi ne bi dobili brazil. pa nisu oni vanzemaljci. liga nam je u banani al nam je repka napokon dobra i ozbiljna.. ak je jedan peru izgubio samo 1-0 zasto ih mi ne bi pobijedili. ja se ne salim i vjerujem u pobjedu..
Ja isto mislim da bi ih mogli maznut.NjuĹĄim da bi im KlasniĂŚ mogel jednog uvalit.Treba i on kat-tat zabiti.
Daklem ja sam za 1:0 u nas.
Inaèe juèer tekmu prespaval. 8)
ni najveci optimisti ne bi ovo predvidjeli
6-0.. 6 laganih komada
ali najbolje se jos ne zalijetati sa izjavama. idemo tekmu po tekmu
obratite paznju na izvjestaj ovaj i na Interov grb.. ekipa iz sportneta se bas dobro nasalila:
:lol:http://www.sportnet.hr/Stranica_v2.asp?S=vijest&ID=292434
Vuk SaMOtNjaK
15-08-2005, 22:23
samo bih se htio osvrnuti na Æirohita... taj ''frajer'' je s jedne strane velik trener (ako gledamo SP '98), al ovo šta on radi zadnjih godina u hrv nogometu je kravlje sranje... prodaje utakmice, klubovi koje trenira postaju još gori nakon njega, kurva se za sitne pare... ukratko, postao je šaka jada...
s druge strane, od trenera su mi dobri Kuže i Bogdan... Kuže jer je oèito uspio dobro posložit Dinamo ( na stranu što je teški kockar ), a Bogdan jer je išèupao Inter iz 3. lige i uèinio od njega skoro prvaka države... nema veze što je Inter u 2 tekme popio 9 komada... ta momèad ima karakter i izvuæi æe se...
šola-braveheart
16-08-2005, 11:17
znate sta bi trebalo uvesti u nas nogomet?
ono sta je bilo u vrijeme bivse juge,da se prije mislim da je bilo 26 ne moze van-jer ovo sta se sada desava je totalna koma
stranci nam odvode sve sta bar imalo vrijedi i ovdje ostaje skart roba
medjutim dao bi im priliku da mogu otici van ako netko iskesira recimo 10milja eura,a ne da prodaju igraca za pišèjivih 200tisuca eura
nogometasi su isto prakticki roba na trzistu,pa kako se uvode zatitne carine radi jacanja domaceg gospodarstva tako bi se trebalo gledati i na ovaj slucaj
englezi su napravili da bi zastitili svoj nogomet da ne moze doci na otok nitko tko nije odigrao 75posto tekmi kroz odredjeno vrijeme,mislim godina dana
mislim da bi to bio jedini spas za nas nogomet,jer nismo financijski jaki da zadrzimo niti kupimo kvalitetnog igraca
mozda je to malo prestrogo i kruto,ali koji bi bio drugi nacin za dobivanje ove bitke-moze se postepeno onda smanjivati ta granica-recimo svake dvije tri godine za jednu godinu dolje,te bi sigurno za deset godina nasi klubovi bili u gornjoj ligi europskog nogometa i klubovi tj.vlasnici klubova bi time još vise profitirali jer ne bi prodavali igrace za sicu nego za ozbiljan novac-zato mi sada nisu jasni direktori klubova kad prodaju igrace za sicu,a kad ih mogu kasnije prodati za puno veci novac-uzmite npr kosarkaski klub zagreb-mogli su oni bracu tomas prodati u pocetku za neku sicu,a pogledajte sada za koliko su ih prodali
malimrav85
16-08-2005, 17:52
Mislim da je u jugi bilo pravilo da se prije 23 nije moglo iĂŚi van al teĹĄko da bi se tako neĹĄto moglo primjeniti u sadaĹĄnje vrijem jer su vani igraèi sa 23 veĂŚ zvijezde a naĹĄi su joĹĄ zeleni viĹĄe manje. Ne znam èemu uopĂŚe rasprava o Ăiri kad je njegovo vrijeme odavno proĹĄlo. Isto tako je i IviĂŚevo. Zapravo, ne znam koji me viĹĄe Ĺživcira, IviĂŚ i njegovi uspjesi prije 15 godina ili Ăirini prije 20 i 10? IviĂŚ je kreten i ne razumijem zaĹĄto ga stalno zovu da komntira Ligu prvaka. Svaka njemu èast za ono ĹĄta je napravio ali to je bilo u nekom skroz drugom vremenu i njegovi komentari nemju veze s modernim nogometom. Sad sam se raspidio samo.
malimrav85
16-08-2005, 21:31
NNNNNNEEEEEEEEEE!NEEEEE! Ko je u studiju? IviĂŚ! NNNNEEEEEEEEE!
Mislim da je u jugi bilo pravilo da se prije 23 nije moglo iæi van al teško da bi se tako nešto moglo primjeniti u sadašnje vrijem jer su vani igraèi sa 23 veæ zvijezde a naši su još zeleni više manje. Ne znam èemu uopæe rasprava o Æiri kad je njegovo vrijeme odavno prošlo. Isto tako je i Iviæevo. Zapravo, ne znam koji me više živcira, Iviæ i njegovi uspjesi prije 15 godina ili Æirini prije 20 i 10? Iviæ je kreten i ne razumijem zašto ga stalno zovu da komntira Ligu prvaka. Svaka njemu èast za ono šta je napravio ali to je bilo u nekom skroz drugom vremenu i njegovi komentari nemju veze s modernim nogometom. Sad sam se raspidio samo.
Ivic je veliki trener... i iako je senilan i govori nekim izvjestacenim jezikom moram priznat da uzivam slusajuci njegove komentare prije LP..
Ciro nije niti je ikada bio veliki trener. on je samo motivator i klaun i hostapler. priznajem da je na tv-u lud i ima smisla za medije ali za nogomet jako malo
moram priznat da mi je zao kaj nisam u splitu. a mogao sam to mi je drugi dom.. pune tribine na treningu brazila.. volio bi vidjet tu momcad ipak su to najbolji od najboljih..
i optimistican sam u vezi reze al me brine ova prica sa prsom.. bio je neki veliki nesporazum izgleda.. sad se postavlja pitanje igranja prse za hrvatsku zaubuduce :shock: a i pitanje je kak bu to sutra bez njega izgledalo..
Vuk SaMOtNjaK
16-08-2005, 22:41
mislim da nema tu nekog nesporazuma u vezi Prše --> moglo se proèitat u svim novinama i verzije su potpuno iste : lik odbija doæ ( samo bi sjedio na klupi ) jer ima kao gust raspored... pa jebote repka je važnija od bilokojeg kluba, a ziher mu u klubu nitko ne bi srao da doðe, bez da igra...
ak je sve to istina, Pršo je papèina
fat drummer
17-08-2005, 12:32
mda, ako je zidan napustio repku zbog reala, scholes zbog man utd-a, nedved zbog juvea zasto prso ne bi odustao i to od jedna prijateljske. ako decko ne zeli igrat protiv brazila sam si je kriv, ako zeli pare a ne repku sam si je kriv. rangersi ga placaju, a on sam donosi odluke hoce li igrat protiv motherwella ili koje vec pizdarije ili protiv ronalda i ekipe.
a on sam donosi odluke hoce li igrat protiv motherwella ili koje vec pizdarije ili protiv ronalda i ekipe.
bolje biti prvi na selu neg zadnji u gradu. :lol:
fat drummer
17-08-2005, 13:09
a on sam donosi odluke hoce li igrat protiv motherwella ili koje vec pizdarije ili protiv ronalda i ekipe.
bolje biti prvi na selu neg zadnji u gradu. :lol:
i to sto kazes.... osjetit ce queen of the north bijes naseg miladina
I eto proťel i taj Brazil.Rezultat po meni pravedan.Bitno da ih nisu nadigrali i da su pokazali da mogu igrati sa svima..Utakmica nije bila bať super zanimljiva,ali ok.Svaka èast deèkima!
Kod nas su se po meni posebno istaknuli Kovaè N.,BabiÌ,Kranjèar i Tudor,a kod Brazila Cafu,Kaka i Robinho.Na golu mi je najbolji bil golman.
Kaj se tièe legenda utakmice:
1. Željko Vela (Niiiiiikoooo KrrrrRrRRRRrrrrrRrRRRrranjèar)
2. BoĹĄko
3. Dida
4. Ronaldo
5. Adriano
i jedna poslije utakmice by moja stara koja je vidla Kovaèa N. u dresu Brazila i pitala "Kaj Niko Kovaè igra za Brazil?" :thm:
I naravno niĹĄ nemere proĂŚi bez Tomfsona.
Eto toliko od mene.
Sad nas èeka Bayern protiv tekom ekipe.Jeste li ikad sanjali da vodite utakmicu protiv Felixa Magatha?
nema do thompsona i grdovica u pozadini :thm:
niko kovac, very nice... tudor isto... al srna je car, ko inace...
za idiota dana nominiram stimca i njegove planove pranja love u sred tekme... :slt:
je li mi to nismo izgubili od Brazila!??
joĹĄ uvijek dolazim sebi!!!!!!!!!!
Tudor je dobro igrao, a i Niko Kovaè
:thm: naravno, on je moje gore list
jedna poslije utakmice by moja stara koja je vidla Kovaèa N. u dresu Brazila i pitala "Kaj Niko Kovaè igra za Brazil?"
bravo za tvoju mamu :thm:
klasniæ je novi alen bokšiæ...taj je isto za repku dal sve skup 10-ak golova, iako je redovito dizan u nebesa od novinara i trenera nikada nista nije za repku odigral, jedan vlaoviæ koji je duplo manje utakmica odigrao za repku je dao valjda 3x više od boke....
tekma je bila prosjeèna, bilo je par dobrih poteza, mi smo dali pacerski gol, njihov je bio zbilja lijep, sve u svemu objektivan rezultat
da to je istina.. uvijek boksic vise nije ozlijeden ima nade,ole... a ono 90% posto tekmi qrac... :roll:
jebiga, mozda se klasnic trgne ubuduce, ako ne onda idemo dalje... jebem ti psiholoske slomove sportasa, znam da nije lako al ne filozofiraj o igri nego igraj...
e da cico mi je car, poluvrijeme a lik izvlaci kuverte sa idiotom janesom... carski :lol: :thm:
glede brazilaca... mogli smo popit bar jos 3 gola al dobro.. kaka je mmmmm (morala sam ubacit tipican zenski komentar :mrgreen: )
malimrav85
18-08-2005, 01:43
Boťko je kreten. Kakav je ono udarac bio? Pa nije na nogaÌu s deèkima...
Nightrain
18-08-2005, 04:07
Mali osvrt na tekmu..nasi su odradili kvalitetan posao iako se mora biti objektivan i reci da Brazilci nisu igrali na njima primjerenoj razini..btw...Srna je najvise napredovao od nasih igraca.. :wink: ...anywayssss..gg Hrvatska! :thm:
Vuk SaMOtNjaK
18-08-2005, 04:43
deèkima svaka èast kak su igrali... jedino su falšali KLasniæ ( nikak da se uklopi u repku ), a pogotovo Boško ( odrat æu mu skalp sljedeæi put kad ga vidim u hemingwayu )...
istina da brazilci nisu igrali tak nabrijano, al sad sam ipak uvjeren da imamo dobru repku i svaka èast kranjèaru kak je sve to posložio...
e još nešto --> treba skinut velu, a pogotovo štimca s pozicije komentatora jer se fakat ponašaju ko da su u nekoj birtiji... naživciralo me i to kaj je štimac hvalio samo hajdukove ( bivše ) igraèe poput kranjèara, srne, pletikose, tudora, a druge ništa... ma mrš
fat drummer
18-08-2005, 11:33
bilo je grozno... bemti sunce, znam da se igra razvodni nakon 3 zamjene al nasi nisu mogli kontolirat robinha. thomas je fino zaustavio ronalda, adriano s ovakvom igrom i ovakvim promasajima moze igrat jedino u zutom interu, a ne i u onom crnoplavom.
kovac dugokosi je car i stvarno nas spasava, nema respekta prema nikakvim imenima, zaustavlja sve i svakoga. klasnic ocito treba malo konzultacija s psihoterapeutom da rijesi te probleme kad igra za repku jer niti asistira niti daje golove.blalban sunce mu njegovo, i dalje stoji moja ponuda talijanskoj vladi da zamjenimo rijeku i njega za tottija, silvio javi se!!!
i sada da se osvrnem na velu i stimca. vela je jos okej ako suti, a stimac nikada nije okej. nikada!!! kvalitet!!! koji kurac je kvalitet??? od kada je kvaliteta muskog roda. i zasto svi igraci imaju kvalitet? u toj nasoj prokletoj repki svi se guse u kvalitetu, spoticu se preko njega, pogotovo hajdukovi igraci sto bivsi sto sadasnji. manje stimca, vise tisine!!!!
bilo je grozno... bemti sunce, znam da se igra razvodni nakon 3 zamjene al nasi nisu mogli kontolirat robinha. thomas je fino zaustavio ronalda, adriano s ovakvom igrom i ovakvim promasajima moze igrat jedino u zutom interu, a ne i u onom crnoplavom.
kovac dugokosi je car i stvarno nas spasava, nema respekta prema nikakvim imenima, zaustavlja sve i svakoga. klasnic ocito treba malo konzultacija s psihoterapeutom da rijesi te probleme kad igra za repku jer niti asistira niti daje golove.blalban sunce mu njegovo, i dalje stoji moja ponuda talijanskoj vladi da zamjenimo rijeku i njega za tottija, silvio javi se!!!
i sada da se osvrnem na velu i stimca. vela je jos okej ako suti, a stimac nikada nije okej. nikada!!! kvalitet!!! koji qrtz je kvalitet??? od kada je kvaliteta muskog roda. i zasto svi igraci imaju kvalitet? u toj nasoj prokletoj repki svi se guse u kvalitetu, spoticu se preko njega, pogotovo hajdukovi igraci sto bivsi sto sadasnji. manje stimca, vise tisine!!!!
pssst
bilo je 1:1
igrali smo protiv brazila!
BRAZILA!
znaĹĄ, oni su ipak, najbolji na svijetu
a mi!? pa mi smo jedna raprezentacija, koja je jednom prije bila dobra, ili joj se samo posreĂŚilo...
a od tada sve je bila totalna katastrofa!!!
sad sam sretna jer se uspiju dodavat po terenu i tako proĂŚi cijeli! prije je bilo samo jakoooo neprecizno nabacivanje!
imamo mi dobrih igraèa i reprezentacija je ok, ali Brazil, pa s Brazilom se ne moŞe usporeðivati bať puno nogometnih reprezentacija
fat drummer
18-08-2005, 18:50
uuuuu, brazil. navodno su i izgubili neke utakmice. uostalom, procitaj moj pst jos jednom mozda otkrijes da sam i pohvalio kojeg igraca
Re Leone
18-08-2005, 23:22
Bio sam na tekmi....
i znate šta æu vam reæ...
JEBEÅveliki kurac BRAZIL KOJI NE MOŽE DOBIT HRVATSKU ! ! !
A šta je Boško promašio sunce mu ljubim... uh.... da je Ola to falio aj aj ali Bole... jao Bole...
A tek one male brazilke... uff što to trese guzom.....
zadovoljan sam
dobro smo odigrali
obrana savrsena
bosko bosko sunce ti sebicno....
imamo dobru momcad i nadam se Njemackoj slijedece godine
malimrav85
19-08-2005, 17:26
slaŞem se oko adriana s fatom, mislim da je pretjerano hvaljen igraè-meni na terenu viťe djeluje ko bivol bez mozga nego kao igraè koji razmiťlja ťto sad s tom loptom!! (dobri primjeri su henry, ronaldinho, lampard, gerrard, rotten-ako ga se viťe itko sjeÌa.....)
Adriano je jedan od sigurno 5 najboljih napadaèa danaťnjice. Treba uzet u obzir da se na brazilcima vidjelo da im se bať i ne da igrat. ne znam, meni je tipièan primjer toga njihova reakcija na gol. Pa trener se nije ni digao s klupe, nije ne zapljeskao samo je neťto zapisao i ajmo dalje. briga njih za nas, oni nas na ozbiljnom turniru (sp) pojedu ko malu djecu. Kaka poludi tj. trgne se i preðe 60 metara s loptom pritom kovaèu gurajuÌi loptu kroz noge. Malo Ìe naťi sad dobit prevelika krila ťto bi moglo biti loťe. Inter bi ove godine mogao biti odlièan ako se trgnu, Martins da trèi i probija a Adriano da gura i zabija. Vidjet Ìemo...
malimrav85
19-08-2005, 17:39
Da, inteligencija. I to kod napadaèa. Hm,hm... Ali dobro. Adriano je bomba, ne znať kaj Ìe napravit, ima udrac, daje golove sa 30 metara bez problema a to kod napadaèa i nije èesto. Drugo, izuzetno je jak (Ayala Ìe ga se sjeèat iz LP kad je dobio ťakom tj.ťakama u glavu) i ne moŞe ga se èuvat 1 na 1 osim moŞda Stam ali je on opet prespor za njega. shevchenko nije taj tip napadaèa, on je viťe slièan martinsu. Adriano je prava devetka i radi ono za kaj je tu, razgrÌe i zabija, neťto ko Vieri u najboljim danima ili van Nistelrooy npr.
malimrav85
19-08-2005, 17:56
e pa to je sad veÌ stvar ukusa. Eto`o je majstor, joť da nije tak smjeťan. Kaj se tice Rothena, èini mi se da PSG nije bať dobar za igraèe koji pristignu, nekak ko da ih guťi. Rothen je izvrstan primjer a joť bolji je Ljuboja. Od kad je doťao nije ni sjena onog Ljuboje. Isto tako i Pauleta.
malimrav85
19-08-2005, 18:17
Zamjena za Piresa...
Lord Death
19-08-2005, 21:19
i sada da se osvrnem na velu i stimca. vela je jos okej ako suti, a stimac nikada nije okej. nikada!!! kvalitet!!! koji qrtz je kvalitet??? od kada je kvaliteta muskog roda. i zasto svi igraci imaju kvalitet? u toj nasoj prokletoj repki svi se guse u kvalitetu, spoticu se preko njega, pogotovo hajdukovi igraci sto bivsi sto sadasnji. manje stimca, vise tisine!!!!
Vidi majstore... Cinjenica je da "Bivsi" a i sadasnji hajdukovi igraci drze repku koju svi tako volimo i prema tome malo respecta baci asu.
Kranjcar - velemajstor + gol.
Tudor - igrac utakmice.
Srna - odmah do njega i n.kovaca.
Pletikosa - I dan danas i za sve vjeke vjekova bolji od Butine. Jedini peh ouljeda. dogadja se isplivat ce on.
A od tzv dragulja modrih imamo koga olica koji je ko muha bez glave i kogaaa e da butinu koji istina nije los golman al je LOSIJI od plete. i olic je btw igrao samo 1 sezonu u dinamu pa si malo zamisli. Eduarda necu ni komentirati strava i uzas.
I da kazem ja nisam hajdukovac ja navijam za hrvatsku.
A stimac je uzasno los komentator to se slazem. Vela je bio impresioniran.
Dakle pwned :P
fat drummer
19-08-2005, 21:30
ako tu ne ukljucimo bracu kovac, tomasa koji je zaustavio ronalda vise manje, i starog hajdukovca babica
dakako repku drzi i prso, boga mu njegovog tovarskog
vjerojatno da je bosnjak igrao i njega bi naveo.
nadalje, lord of the death moja kritika se odnosila na stimcevo bezkompromisno hvaljenje hajdukovih igraca te na nacin koji ih je hvalio, a ne na same igrace. al neeeee, ajmo odmah neke ja navijam za hrvatsku spiku i te gluposti. ja navijam za igrace koji shvacaju koncept guranja lopte prema naprijed po mogucnosti u onaj metalni cetverokut, bili to hajdukovci ili ne. cak i da srebrenko posavec igra za repku ja bi bio sretan
cinjenica je da hrvatski klubovi ukljucujuci i hajduk i dinamo imaju katastrofalne skole nogometa i pola jedne i druge momcadi je ili kupljeno ili je stasalo drugdje. hajduk haraci po bosni, dalmaciji, imotskom i inim rasadnicima talenta, a dinamo je zakupio prigorje, slavoniju i tome slicno. u mladjim uzrastima sve vrvi od talenata i zatim talenti dojdu u sape "strucnjaka" i sve ode kvragu
ma treba vadit rottena iz tog Ìumeza pod hitno,on je stvarno genijalan igraè i odlèan tehnièar, a uz to ima i srca, htijela bih ga u npr. u milanu, ili u nekom engleskom klubu
Dir leni Rotten ti je igral za Sex Pistolse,a U PSG-u igra Rothen. :wink:
Enivej...poťto mi je PSG jedan od najdraŞih klubova ja sam protiv da nekam ide,a da je dobar to stoji.Sad bude njima krenulo.Nije ih dugo bilo,a nemere im stalno ne iÌi.Trenutno su prvi u ligi sa sto odstotnim uèinkom,pa valjda bude neťt jer uvijek loťe startaju.
face to face
20-08-2005, 01:19
kovaè je car, legenda, bať ono kapetan, briga njega ko ima loptu, aili proÌi sine neÌeť, kod tomasa to drukèije izgleda, lopta moŞe proÌi, ali ti neÌeť... ali svejedno sam ponosan... fali nam drugi napadaè,, neťto tipa inzagija... samo da zabije pa nije vaŞno kako...
uglavnom svaka èast cici, samo da sad ne spuťimo od malte.. :thm:
Vuk SaMOtNjaK
20-08-2005, 02:42
sam da neš razjasnimo --> Kranjèar nije, nit æe ikad bit hajdukovac, a bogme ni tovar... može on nosit biloèiji dres, al u srcu je on pravi purger... druga stvar kaj je otišao tam dole, al to ne mijenja stvari jer je Hajduk ove godine katastrofalan, a ni ne mislim da æe se neš puno poboljšat... jedino ko zna igrat u njemu je upravo Kranjèar, al ni on nemre previše jer igra sa samim neznalicama... zato mu je repka jedini naèin da se dokaže --> upravo se èudim da je tolko dobar...
btw, sjetimo se bivše ( zasad najbolje ) generacije ''vatrenih'' ... ladiæ, šuker, vlaoviæ, prosinecki, boban --> krema nogometa, nijedan hajdukovac
zato ne vidim razloga da se nekog posebno istièe ili pikira na temelju kluba... idiotizam
Lord Death
20-08-2005, 04:04
Oke znao sam da cete me pogresno protumaciti.
Ovako. Hajduk je los jer sama cinjenica da 3 momka iz mog rodnog grada igraju 3 momka koji nikad nisu mogli zaigrat za prvu momcad NK Gruda sve kaze iako je mali busic dobar. Tomo igra i trudi se. Cutuk je bolji od cjele obrane al je supalj i on. Dakle meni drago sto nam je repka dobra.
I od te kreme nogometa si zaboravio stimca, asanovica, boksica kao naj igraca te generacije i bilica stari moj vuce :P
I dinamo ce osvojiti ove godine prvenstvo ...nazalost ...
Re Leone
20-08-2005, 13:32
Da je Kranjèar u srcu urger ne bi otišo u hajduk... da se razumijemo... on eje u srcu materijalista i sebiènjak kojemu ništa nije sveto... al eto nažalost nije on jedini....
DAJTE HAJDUK DA SE IGRAMO, IGRAMO, IGRAMO....
Da je Kranjèar u srcu urger ne bi otiťo u hajduk... da se razumijemo... on eje u srcu materijalista i sebiènjak kojemu niťta nije sveto... al eto naŞalost nije on jedini....
Molim? Koje si ti umotvorine sposoban izbacit, to je divno...
Re Leone
20-08-2005, 14:09
ne pizdi babo....
Imať pravo, nije vrijedno uzbuðivanja. Imať ti i boljih...
malimrav85
20-08-2005, 15:18
I od te kreme nogometa si zaboravio stimca, asanovica, boksica kao naj igraca te generacije i bilica stari moj vuce :P
Da BokĹĄiĂŚ najbolji igraè te generacije. Da najbolji. Njegov gol protiv Ukrajine i sad je on najbolji igraè generacije. Ok,ozljedio se za svjetsko ali opet, budimo realni, nije nikad bio klasa Ĺveliki kuracukera ili Prosineèkog a a kamo tek Bobana.
On je mogao je bit veliki igrac, tj. puno veci neg je bio al su ga ozljede samljele.imao je brzinu, tehniku, bio je dobar
iz te generacije meni osobno najdrazi igrac bio je asan. one njegove lopte. one asistenicije protiv turaka, japana, francuza. divno. on je dao onu loptu sukera kad je suki lobirao scmeichela.. predivna vremena.. jos da smo imali ozbiljnijeg trenera ( citaj druga momcad protiv portugala ) di bi nam bio kraj. siguran sam da bi bili najmanje u polufinalu..
Da je Kranjèar u srcu urger ne bi otišo u hajduk... da se razumijemo... on eje u srcu materijalista i sebiènjak kojemu ništa nije sveto... al eto nažalost nije on jedini....
mamic je kriv za odlazak nike. samo mamic. to kaj je otisao bas u ajduk je malo jadno al opet... mamic ga je prao cijelu godinu prek novina i onda potjerao jer je jedini digao glas protiv kresanja placa.. da je mamic preuzeo dio odgovornosti za debakl ok al nije i niko se s pravom pobunio..
MAMICU ODLAZI!
Re Leone
20-08-2005, 23:46
Ne znam kako mamiæ može bit kriv, jedino za to što je mijenjao trenere... al da nije opet bi mu srali....
Niko se JEDINI pobunio zbog kresanja plaæa, a loše je igrao, ma ko je on da se buni... i sad je on za osvetu mamiæu i dinamu otišao u hajduk i sda ga kao treba branit zato što je mamiæ prao ga prek novina...
ma nemoj...
meni ta logika ne paše nikako, da KAPETAN iz matiènog kluba, istina ne rodnog ali ljubljenog grada,ode u klub i grad koji je tom njegovom klubu i gradu najveæi sportski rival! ej stani malo... i sve to zbog toga što ga je predsednik kluba pljuvao po novinama jer je igrao loše i nije htio smanjit ugovor....
hmm...
da nije purger, aj aj... ali reæ PURGER SAM i otiæ u Hajduk... tu nekaj ne štima... to dvoje ne ide skupa... èak ni da pljuje 100 mamiæa i èak da ti ne daju nikakvu plaæu... di je tu èast, obraz, dosljednost?! Pa nije Mamiæ ni Dinamo ni Zagreb.... šta je s BBB koji su mu skandirali, podržavali ga sezonu prije, svim anjima i cijelom Zagrebu je pljunuo u lice, ZBOG ÈEGA?! zbog manje plaæe i jezikove juhe po novinama?! kao da to ni jednog drugog igraèa nije snašlo...
Ma... to je odavno svršena prièa, on je za mene mrtav.... izdajica....
Dajte Hajduk da se igramoooo, igramooo....
fat drummer
21-08-2005, 00:51
mamic je trazio da igraci preuzmu svu krivnju na sebe. kranjcara se nije protivio rezanju placa vec okrivljavanju igraca za psihozu koju je mamic stvarao svojim medijskim izjavama
hajduk je SPORTSKI rival, ne smrtini neprijatelj. daj smiri dozivljaj, nije ti kranjcar pljunuo u lice. danas svi "navijaci" dinama seru da je kranjcar izdajica. picke dvolicne. tvrde da mali ne zna igrat a u stvarnosti znaju da je mali talentiraniji od bilokoga iz svoje generacije i je ucinio sto je morao. siguran sam da bi bbb skapalai od gladi radije nego potpisali za hajduk i otisli iz kluba gdje ih izvrsni direktor zove pederima i pijanicama, dopusta upade navijaca na trening i fizicku prislu da skinu dresove. sta je s tom svetinjom? sto je sa svetinjom dresa koju su, ako je dres svetinja, oskvrnuli neki retardirani celavi trogloditi. to je okej jer je masa ljuta. ja ne samo da bi otisao iz dinama vec bi potpisao za zvezdu i partizan istovremeno!
Re Leone
21-08-2005, 01:03
rekao sam SPORTSKI ! ! ! èitaj!!!
Smirio sma ja doživljaje, meni je èak i bilo drago da je otišo u ST, ja nisma purger ja samo navijam za Dinamo... al ja kaem da nije mamiæ kriv što dinamo igra loše... i ja ne vidim ko bi vodio Dinamo bolje od njega...
I nisu BBB oskvrnili dres ako su ga skinuli s igraèa... koji ti je?!
Oskvrnjavanje dresa je 3-1 u Koprivnici i Liga za ostanak... najgori plasman u povijesti...
Retardirani æelavi trogloditi?! ha ha...a dobro... jedan od utjecajnijih tih troglodita nam je kolega... oèito su trogloditi pustili kosu i prikljuèili se evoluciji....
mali je pretprošlu sezonu bio najbolji igrè HNL-a... prošlu je odigro za minus 2... najtalentiraniji igraè generacije veliš?! pa možda i je... al dalek je put od talenta do vrhunskog igraèa...
Ako Niko nije izdajica onda mi reci Å¡ta to treba èovjek napravit da bude izdajica?! Åveliki kuracTA?!
fat drummer
21-08-2005, 01:11
da znam da si rekao sportski, to ti i naglasavam, sport je zabava, natjecanje igra, velicanje ljudskog duha a ne lomljenje nogu debeloj izdajci tovarskoj!
normalno da je skidanje igracu dres oskvrnuce. u tom dresu igrac igra, predstavlja klub. ako je neki forumas ili kolega skidao dres igracima onda je troglodit i budala koja pati od mentaliteta rulje i nema muda za svoje stajaliste.
potpisivanje za HRVATSKI klub i ostanak u domovini nije izdaja, jer znam kolko volis ova desnicarska preseravnja. kranjcar bi bio izdajica da je usred sezone rekao da je dinamo sranje, da mrzi sve igrace i grad i da ide igrat za hajduk.
frapantna je dvolicnost ljudi koji danas govore da je kranjcar debela svinja i izdajica samo zato sto je mali imao muda i nije otisao u satrun ili torpedo vec je odlucio igrat u hrvatskoj makar i za sportskog rivala klubu cije ga je celnistvo odbacilo i htjelo na njega i suigrace svalit krivnju za katastrofalan rezultat uzrokovan brzopletim kupovanjem i ocajnim stanjem u svlacionici
Re Leone
21-08-2005, 01:26
Dvolièno je ako netko kaže za niku sad da ne zna igrat samo zato što ej otišo u hajduk, a prije mu je tepao... ali reæi za njeg ada je izdajica nije dvolièno...
nemoj mi molim te spominjat "desnièarska preseravanja"... jer ja možda jesam desnièar ali nemojte se zavaravat time da ste vi ljevica(ri)... jer niste... uostalom ne prièam o izdaji domovine veæ kluba... Figo je portugalac i otišo je iz Barce u real pa smo vidjeli kako su ga doèekali u Barceloni... to èovjek s malo poštenja neæe napraviti... jer ako je novac najbitnija stvar u životu onda k vragu sve...
Oni su im skinuli dres kao znak da nisu dostojni toga da ga nose... a ako je nekome dinamov dres svetinja onda su to BBB a ako nekome nije onda je to NIKO KRANJÈAR ! ! ! i to je jsano da nemre bit jasnije, ja ne znam šta se sda tu natežemo oko toga... Mali je zajebo i vi ga još branite... šta bi mu trebali dignit spomenik i reæ BRAVO, NIKO ! ! !
Svinja je debela... bio prošle sezone... pa imao sma ja bolje ploèice od njega... sad je skinuo koje kilo al evo danas je OPET promašivao u puli...
A što s etièe svaljivanja krivnje, zna se i to tako ide , da su najbolje plaæeni igraèi i zvijezde uvijek dežurni krivci, ah ljudi moji to je cijen aslave... ma daj meni 100 000 eura i moš srat o mojoj igri kolko oæeš... sda je jadan niko ispo žrtva... jao...
aj dosta.. taj smrad nije zaslužio trošenje dragocjenog studoškog vremena...
fat drummer
21-08-2005, 01:32
cek cek.. kranjcar je stavljen na transfer listu. da je npr otisao u dinamo tbilis bili bio izdajica. da je otisao u recimo obilic? kranjcar se odlucio za hajduk NAKON sto je stavjen na listu, a ne prije. mamic i barisic su to dopustili. figo je tretiran tako jer je potpisao ugovor za dva kluba odjednom (produzenje s barcom i novi s realom). kranjcar je samo presao iz jednog kluba u drugi nakon sto je STAVLJEN NA TRANSFER FAKIN LISTU!!!! strasno, sto tek rec za kalu koji mrzi purgere i bio je razlog zasto dinamo nije osvojio ligu prije dvije godine (remi u zadru).ne nista, jer kale nije bio perjanica dinama, a kranjcar jest
Re Leone
21-08-2005, 01:43
Opravdanja, opravdanja....
sad je transfer lista odjednom jako bitna... na nju te stave i skinu... Znaèi kad te stave na transfer listu moš šta oš, èak i otiæ u drugi klub i pljuvat po bivšem?! niko to nije izravno uèinio ali otišao je u drugi klub, to smo mu ajde dopustili, ali pošto je taj drugi klub hajduk e to je veæ hraæka zelena da zelenija ne može bit....
momak je bio idol navijaèa, kad je krenulo loše dali su im potporu, kad su vidjeli da ode sve u k.... pokušali su pritiskom pa èak i fizièkim, kad su vidjeli da se mali Niko još nešto i buni, nosom para nebom, vikali su mu marš u CSK svinjo debela...
i ode on u hajduk... end of story, end of my respect for him as a man...
Kalu znam i njegov izbor koga æe mrzit i oæe li mrzit, ja njega ne mrzim... vraæa mu se ove sezone što je hajduku puštao a dinamu branio ko d amu život o tom ovisi..
Stvar je u tome da je Niko mogo BIRATI di æe otiæ i ode u Hajduk... ljudi moji... reko sam da je pljunuo u lice svima jer je velika veæina mislila da takvo što od domaæeg deèka neæe nikad doživjeti.. ali eto... sda vidimo da morala nema i da ništa nije nemoguæe...
Ispravljam se, nije pljunuo nama u lice, veæ sam sebi... sda više ne može doæ u svoj grad a da se ne misli oæe ga ko popljuvat ili nešto gore... kakav je to èovjek?! kojem u njegovom gradu žvižde?!
Vuk SaMOtNjaK
21-08-2005, 03:42
ma ko zviždi Kranjèaru kad igra u Zagrebu ? ti ? ja ? ko ?? ja mu ne zviždim nit mu išta zamjeram jer on nije kriv kaj je otišo tam, nego Mamiæ !!
al kad da gol, ti mu isti plješæu ?! ma krasni ste svi skupa ( koji mu zviždite )... zaš je loše kaj je otišo u Split ? to je izdaja ? a kaj je trebao gutat govna od one pederèine, smrada Mamiæa ? jebeš cijelu Dinamovu upravu, na èelu s Maminjom i onim starim vragom Mamiæem...
i zakaj ga zovete debelom svinjom ? glavno da ta debela svinja nosi našu repku kroz cijele kvalifikacije !!!
niste normalni, ak vam je prelazak njega u Hajduk od životnog znaèenja, što vidim da je... daj se prebacite na normalne stvari...
fat drummer
21-08-2005, 11:45
jebite me ovako glupog molim vas. covjek je idol navijaca, koji nakon sto je stavljen na transfer listu ,mu vicu mrs u csk svinjo debela, on se iz nekog razloga uvrijedi na vrijedjanje i napravi nesto sto navijaci nisu htjeli. isti oni navijaci koji su njega i njegove suigrace fizicki napali na treningu uz presutan blagoslov mamica. naravno igrac je kreten i debela svinja ako ne ucini ono sto zele navijaci koji su ga fizicki napali. da, okej sad ima smisla, tip je izdajica.
ajmo ga fino objesit jer to se radi s domacim izdajicama!
tvrde da mali ne zna igrat a u stvarnosti znaju da je mali talentiraniji od bilokoga iz svoje generacije i je ucinio sto je morao.
Dok je bio u Dinamu Niko nije odigrao nista. Ne da je imao losih utakmica, ne da je bio ozlijedjen, on je redovito igrao, redovito bio vadjen u 60. minuti jer vise nije mogao trcati i redovito nije odigrao - nista. Ja mu iskreno zelim da napreduje, da ode van u klub u kojem ce igrati i u kojem ce ga nauciti da trci. Nisam sigurna da ce to nauciti u Hajduku koji gubi od Starog Ceskog i u kojem ekipa ne zna di bi s loptom.
Prelazak u Hajduk mu BBBi nece zaboraviti. Ja sam jucer bila na Varteksu i ekipa se derala 'svinjo debela, nema oprosta'. To nije ni lijepo, ni pristojno, ali je takve reakcije mogao ocekivati i one ce ga pratiti uvijek.
Moje misljenje je da mu to nije bio najpametniji potez. On se pobunio zbog kresanja place u vrijeme dok je trcao 2 metra lijevo, 2 metra desno i meni nije bilo jasno odakle mu obzira da se buni i kuka kako samo oni moraju snositi odgovornost. Igraj kako treba i onda imaj kredita da se bunis.
Netko je ovdje napisao da je otisao zbog Mamica. Zanimljivo.
Niko je bio jedan od najmladjih kapetana Dinama.
Niko je igrao svaku utakmicu.
Niko je promoviran u prvu zvijezdu kluba preko novina, kalendara i slicnih pizdarija.
Niko je bio igrac sa najboljim statusom u momcadi, promoviran u mladu i talentiranu zvijezdu.
Sto je Niko dao? Igru '2 sa 2' (2 metra lijevo, 2 metra desno) izlaske u 60. minuti i nikakav liderski karakter. Ne mozes biti vjecni talent i ocekivati da te nitko nece kritizirati kad na terenu ne das nista. Odnosno mozes ako si Niko Kranjcar.
fat drummer
21-08-2005, 12:46
jedno je opravdana kritika... svi se slazu da je niko tu polusezonu zajedno s cijelom mocadi odigrao ocajno. druga je stvar odnos kluba prema igracima i struci. 6 trenera u sezoni, proturjecne izjave izvrsnog dopredsjednika koji je zapravo serif u klubu i radi sto zeli. mamic je u losim odnosima s butinom, stimcem, cirom, pola generacije vatrenih. ne shvacam zasto je kranjcaru dopusteno da igra igru 2 sa 2 ako je sef svlacionice bio trener (bilo koji od spomenute trojke ili cetvorke za vrijeme kranjcara). trener je bio marioneta u igrama s visim interesom koju su igrali i repezentacija, mamic, pokrovac iza kojeg je stajalo podzemlje.
u hajduku kranjcar je i subjektivno i objektivno srce i dusa na terenu. cak i pri porazu 5:0 od debrecena bogdanovic je rekao da osim kranjcara nista na tereanu vidio nije sto se tice hajduka. kranjcar sada i u repki igra s relativno dobrim razlogom i tesko je sada potezat kartu nepotizma iako prva tri nastupa su bili cisti nepotizam i tatino guranje. ak ga je ivic mogao pozvat u cro team protiv bayerna jedinog iz hajduka i to nesto govori. pounda od 3 milijuna iz auxerra nije za bacit.
moram stati malo u obranu nike kranjcara iako mu i ja neke stvari zamjeram
DA! Niko je otisao iskljucivo zbog MAMICA!
ak se sjecate one sezone kad je dinamo zavrsio drugi iza ajduka ( poraz od onih jadnih Zadrana, koji se tako loze na Dinamo da je to smijesno ) niko kranjcar je bio najbolji igrac i cijelu sezonu je vukao dinamo. dobro je odigrao i onu sezonu kad je dinamo bio prvak i kad ga je ciro promovirao u kapetana..
prosle sezone je ocito malo pao, prevec se ocekivalo, a Mamic nije pomogao nikako. Promijenio je 6 trenera nizasto, vristao da ce dovesti stranog trenera a doveo lapane poput Gracana itd. pljuvao po igracima po novinama, nazivao ih pijancima itd. a najvise je pljuvao uvijek po niki..
niko se pobunio protiv kresanja placa jer Mamic, Barisic i ekipa nisu preuzeli nikakvu odgovornost za jadno stanje u Dinamu ni tada na polovici sezone ni na kraju sezone. I ja sam za kresanje placa bio a bio bi i za to da Mamic otidje i tako pokaze da je usrao stvar. Tako bi pokazao da je veliki dinamovac a ne tako da nakon lige za ispadanje on uredno ostane na klupi...
a sta je radio taj smrad?! uveo je strahovladu u dinamo, nitko ne smije nis rec, barisic plese kak mamic svira.. u svadji je sa svima... nijedna dinamova legenda ne moze ili ne zeli doci u lozu na tekme.. boban, suker, ladic, nitko od njih ne zeli niti cuti za dinamo.. PA ZAR TO NIJE SRAMOTA?! od dinama je napravio svoju prciju, napravio je Mamic United. I onda nam govori da voli dinamo vise od zivota.. HAHA!!!
mamic je uredno pustio da niko ode na transfer listu, cak ga je i tjerao. ZASTO SE NIJE POTRUDIO DA NIKO OSTANE?! to ja pitam. nije prstom makao da niko ostane, nije pokusao sa covjekom ni razgovarati. I onda mi netko kaze da Mamic nije kriv.
A to sto je otisao u Hajduk. Je, malo je to jadno isprva meni izgledalo. ali na kraju krajeva taj rivalitet dinamo-hajduk cesto zna otici predaleko i sve to treba shvatiti kao prelazak iz jednog u drugi klub. da je malo nezgodno je al ja sam za dinamo al postujem hajduk i ne volim neke izljeve tipa mrzim hajduk itd. a tamo ce igrati i igra dobro, najbolji je igrac i atmosfera oko njega je dobra i mirna ( iako je tam onaj smrad stimac ).. tamo ce proigrati i valjda razviti svoj talent kojeg ocigledno ima.. u dinamu bi propao..
sve to treba shvatiti kao prelazak iz jednog u drugi hrvatski klub. i to da je on pljunuo na grb dinamov.. pa i BBB-i pljunu na dinamov grb kad naprave neko sranje u dinamovo ime.. ili kad neki lapan u dinamovom dresu istuce nekog crnca ili zabije nekom torcidasu noz u ledja onda on to cini u dinamovu cast a ne pljuje na dinamov grb? ili mamic ne pljuje u dinamov grb kad od kluba radi seoski klub, cirkuc, vlastitu prciju? navodno voli dinamo vise od zivota a konstantno upropastava taj dinamo.. od toga ne valja raditi takvu dramu.. ja sam svjestan da ce biti ludilo kad se niko 10.9. pojavi u maksimiru u bijelom dresu, svijestan sam da ce ga pljuvati do boli i znam da ce mi biti zao zbog svega toga..
a to da je bio idol navijaca? HAHA!
BBB-i su pljuvali na njega i prije nego je otisao u hajduk. cijelu sezonu su pljuvali i zvali ga debelom svinjom.. re leone, sam sebi skaces u usta, kuzis.. niti oni se nisu ponijeli u cijeloj stvari kak treba. zar su oni ocekivali da niko ostane nakon sto su ga onako bezocno vrijedjali.. da ne govorim o onim napadima na treninzima. a cijelo vrijeme mamicu nisu niti a rekli.. ona peticija da ode uprava na kraju prosle sezone je bila lakrdija.. i sad onak malo potiho govore: mamicu odlazi..
i sta oni imaju fizickim pritiskom ista radit.. pa postoji zakon, nece ga oni uvoditi...ma smijesno.. sramota..
iako dinamo igra dobro ja sam i dalje za Mamicev odlazak..
nakon 1.9. istice ugovor sa Siemensom, dinamo gubi sponzora i bog zna kaj bu poslije tog bilo. nitko nis ne prica o tome ko ce biti sponzor, otkud ce dolaziti lova. sam se bojim da ne bude rasprodaje igraca
poznavajuci mamica, do zime ce biti prodani i bosnjak i dudu i onda cemo opet slusat price o europskom dinamu...
niko je malo lijen, ne trudi se uvijek, malo je samozatajan al covjek je trebao priliku, u hajduku igra bolje. na kraju krajeva treba nam neka zvijezda, neki fantasista i takav igrac je niko.
osobno mrzim toliku pompu koja se oko njega stvorila al to je neka druga prica..
MAMICU ODLAZI!!!
malimrav85
21-08-2005, 13:59
Da, Niko je izdajica, ja isto mislim da se trebao s VejiÌem dogovoriti da oni zajedno odu u Sibir. Kaj, bolje u Sibir nego da ti se primitivci deru debela svinjo? Daj poťtedi me govana. Kolko god da je Kranjèar "loť" opet je klasu ispred cijele naťe lige ťto onda govori viťe o naťoj ligi nego o njemu. I vjeruj da nije on otiťao u Hajduk zbog para ili ťta ja znam èega. Njegov tatko ima tolko para da iduÌih 5 generacija ne bi mogli potroťit to. I kaj nije tuŞno da u Dinamu nema purgera? Ne znať di je gore, u hajduku bez dalmatinaca ili u Dinamu bez zagrpèana. Brzo se zaboravlja da je prije dvije sezone bio daleko najbolji igraè lige i da je pola Dinama on sam vukao. Nije odigrao dobru polusezonu i sad on ne valja. Daj pogle samo Ronalda (ne kaŞem da su ista klasa) kad se ukrmi, i kaj sad? Jebi ga.
Idem sad u srijedu na tekmu samo da Kranjèaru pljeťÌem!
NIKO,NIKO,NIKO,NIKO,NIKO...
Re Leone
21-08-2005, 18:00
Jebate sad æe ispast da su SVI živi krivi, od Mamiæa, BBB pa èak i Graèana, za Nikin prelazak u Hajduk... svi osim svinje debele.... jadan Niko, pravednik meðu narodima je on...
oslobodi, Bože....
Zbog talenta kojeg mali, ajde, ima, za sve æete mu naæ opravdanje pa èak i za stvar koja je tako jebeno oèito pogrešna ( u navijaèkom i nogometnom svijetu) da boli glava...
Lako li vas je kupiti! a sve ko neki dinamovci... zato maximir i je uvik prazan, svi se busaju u prsa i znaju sve, al na stadion im ispod èasti otiæi... pa kako i e bi bilo kad su tamo æelavi trogloditi, huligani i šta ja znam šta veæ ne... beèka školo...
covjek zivi od nogometa jel?
onda valjda on odlucuje di ce i koje pare zaradivat. nisam znala da je duzan polagat tebi racune.
:roll:
Leone,ti mislis da je Niko picka jer je izdao tvoj klub ili jer je napravio izdaju koja vrijedi svugdje i u svakom klubu?
Da li ti je Bosnjak picka?
Re Leone
21-08-2005, 18:25
Jel moram stvarno odgovarat zašto je Niko pièka a Bošnjak nije?!
Bošnjak nije spliæanin, Niko zagrebèanin je...
Bošnjak nije ponikao u Hajduku, Niko u Dinamu je...
Bošnjak nije bio kapetan Hajduka, Niko Dinama je...
Bošnjak nije prešao iz Hajduka u Dinamo, Niko je...
Bošnjak nije imao drugih ponuda, Niko je....
Jebe se meni za Niku, rekoh veæ da mi je i drago što je otiša, al nema te logike kojom možete dokazat da mali nije pizda i izdajica... i da nije zaslužio zvižduke... ja bi to mislio za njega i da navijam za Cibaliju.
Al sve je to nebitno, i nogomet i navijanje, ništa veliko....obièna razbibriga i zabava.... ne treba se oko toga živcirat i prosipat neke teške rijeèi... samo, ima jedan grafit na Poljudu : Srce boli kad ga prevare, moj Hajduèe to je najgore....
A Niko nas je prevario, SAM je govorio za sebe da je purger, zagrebaèki deèko, nitko mu to nije nametao, i onda ode u najomraženiji klub... i sad bi mi trebali se praviti kao da je to nešto najnormalnije!?
U redu pravit æemo se, al onda neæemo pljuvati ni po Æiri, ni po Mamiæu, ni Åveliki kuractimcu, ni po Canjugi, ni po Franji....
hmm... nije to baš tak jednostavno, bit tak flegmatièan... vas bode Mamiæ u oèi a mene Kranjèar... A u oèima navijaèa igraè je svetinja a ne direktor, igraèima se klièe a ne direktorima, od igraèa se traži požrtvovnost a ne od klubskih funkcionara....
A mali Kranjèar prošle sezone nije bio ni požrtvovan, ni marljiv, ni bravurozan ni ništa... mamiæ je, doveo je sve šta se moglo dovest... dao novce al nije išlo... ali ostao je, nije pobjegao s broda koji tone... i sad se vidi tko je bio u pravu Kranjèar ili mamiæ i ostali igraèi koji su smanjili ugovore....
fat drummer
21-08-2005, 18:28
ja sam s dinamom raskrstio jos od dana kad su mom frendu bbb prodali ciglu. dalje sam raskrstio kad je mamic dosao u dinamo i kada je poceo projekt europski dinamo. zadnja sezona i ponasanje celnistva kluba mi je pomoglo da odlucim da od tog dana vavijam za hapoel.
ne shvacam retoriku da je netko kriv za nikin prelazak u redove zlog i mrskog neprijatelja svega sto je dobro i sveto. kao da je to nesto grozno. to samo ukazuje da postoji zal za nikom i u maksimiru i medju istim onima koji ga nazivaju debelom svinjom.
teoretsko pitanje za sve vas. da vam vas klub u kojem trenirate od malih nogu kaze da vas vise ne treba, stavi vas na transfer listu, nikako se ne potrudi zadrzat vas cak i kad najveci rival da ponudu za vase nogometne usluge, sto biste ucinili? ocito vas vas klub ne treba. to su jasno i glasno rekli...
e da jos je celnistvo kluba dopustilo ponizenje da hrpa huligana upadne na treneing i skine dresove vasim suigracima a po gradu tuku vase suigrace i grebu im aute.
A Niko nas je prevario, SAM je govorio za sebe da je purger, zagrebaèki deèko, nitko mu to nije nametao, i onda ode u najomraŞeniji klub... i sad bi mi trebali se praviti kao da je to neťto najnormalnije!?
Svakom purgeru je.Mozda zato jer purgeri nemaju NAJOMRAZENIJI klub.
Ako je ikome napravio uslugu,onda je napravio purgerima.
I svakome kome je ljubav prema nogometu i zemlji vaznija od mrznje prema nogometu i nekom djelu zemlje.
Da ode u CSKA?
Kurac,samo bi sjebo sebe i nas.
Da ode u Cibaliju?
Samo bi sjebo sebe i nas.
Re Leone
21-08-2005, 18:47
Aha sad æemo krivnju svaliti na taj jebeni lokalpatriotizam... i stalno prisutan sukob izmeðu sjevera i juga...
Mi smo znaèi zasljepljeni i smatramo da je to nešto loše ali on æe nam pokazati kako to nije nikakav bauk, preæi iz Dinama u Hajduk...
Aha Niko je znaèi Mesija koji je došao pomiriti Split i Zagreb, Dinamo i Hajduk, BBB i TOrcidu...
Ma divan je taj naš Niko, svaka mu èast!
Daj neæemo sad skretat s teme, cijenim vašu brigu za domovinsko jedinstvo, al ovo je sasvim druga stvar...
Re Leone
21-08-2005, 18:49
da je otišo u CSK-a osvojio bi Kup Uefa....
s Hajdukom je pak osvojio prvenstvo i to na Æirin naèin... pobrao 8 komada od kobasièara, 2 od Starog Èeškog a prièa æe se po svemu sudeæi nastaviti...
Ma divota jedna za nas i njegovu karijeru....
Uostalom,kakav je on faktor nama?
Nisam ja rekao da je on super ili mesija ili neki treci kurac,nego govorim da je on tako nebitan,da se nebi trebalo zbog njega uzbudivati ni pozitivno ni negativno.
Ako je otisao,nek ode,puca mi kita i obrnuto: otunrbo i atik im acup,edo ken,oasito ej okA.
Moj post se samo odnosilo da nema smisla ga mrziti jer je otisao u Hajduk.
Ako je lose igrao,ako je srao,ako je zelio pare,onda ga zovi kako god hoces,slazem se.
Ali mi ne ide nebuloza u glavu da nekom smeta sto je presao u Hajduk.
Razumijme da ima debila koji se loze na mrznju prema tovarima,ali pitam tebe kao normalnu osobu Re,zasto je lose sto je otisao u Hajduk?
Zato jer to purgeri ne rade?
Zasto ne?
Zato jer to ne radi kapetani Dinama?
Zasto ne?
Sto je to Split i Hajduk napravio?
Spalio nam kuce i ubijao ljude?
Napravio agresiju na nas?
teoretsko pitanje za sve vas. da vam vas klub u kojem trenirate od malih nogu kaze da vas vise ne treba, stavi vas na transfer listu, nikako se ne potrudi zadrzat vas cak i kad najveci rival da ponudu za vase nogometne usluge, sto biste ucinili? ocito vas vas klub ne treba. to su jasno i glasno rekli...
Prvo bih se pitala kako me sad ne trebaju kad sam bila prvi igrac kluba i kapetan i sto se promijenilo. Pitala bih se kako to da se tako odnose samo prema meni, a svi ostali iz prve ekipe nemaju takav tretman i po cemu se ja razlikujem.
Onda bih naravno otisla, ali ne u Hajduk. Ne zato jer sam primitivni lokalpatriot i ne volim Split i slicne gluposti nego zbog cinjenice da to nece biti zaboravljeno. Nema igraca kojem je zaboravljen prelazak u klub rival, nema ga nigdje na svijetu. Evo Bobo Vieri, nije pocela sezona, on je vec debela svinja (iz prilozenog se vidi da navijaci svijeta posezaju za slicnim pjesnickim bravurama :mrgreen: ). Postoji mogucnost da sam ja neobavijesteno zensko :mrgreen: pa postoje slucajevi u kojem je prelazak u klub rival docekano sa ravnodusnoscu, ali ja za njih ne znam. Mozemo mi lamentirati kako je to primitivno i glupo - i ja se s tim slazem - ali to je jednostavno tako i neke stvari se prihvacaju kakve jesu ako se vec ne mogu promijeniti. Ili se ne prihvacaju, ali se onda s tim mora zivjeti.
Ja osobno za njim uopce ne zalim. Ne svidja mi se kao igrac jer nema u njemu nikakvog zara. Mozda je takav i kao covjek, jer kad ga ja cujem kako tiho mrmlja nesto na TVu ne mogu ga docekati da kaze sto misli, ali je bitnije za nogomet kakav je igrac. A kao igrac je bio spor, trom, nikakav lider, vukao se po terenu i bio nimalo borben. Kazem bio jer se vidi neki napredak, i daj Boze da bude bolji zbog reprezentacije. Sto se mene tice - live long and prosper, a Dinamo ce biti prvak :mrgreen:
face to face
21-08-2005, 19:29
pa ťta... nek je otiťao... ja sam dinamovac, ali nek je, sad je istinski voða hajduka i dobro... trebao bi biti ponos svima jer je jedini i kao kapetan ustao protiv glupoga Maminja...mali je ok, sviða mi se veÌina njegovih lopti i bať mi je drago ťto sad igra u Hajduku, razvija se, moŞemo ga gledati i uŞivati :)
fat drummer
21-08-2005, 19:55
ali romana zaboravlja da je iza cijele price stajao mamic. osoba koja vidi dinamo kao svoj neuspijeh, odnosno svoju kartu za slavu. mamic nije mogao podnjet da netko ide kontra njegovog autoriteta, da netko ide kontra slave dinama ne postivajuci odredbu i naredbu vrhovnog zapovjednika.
vieri i kranjcar su dvije razlicite price. bobo se nije slagao s trenerom, nije igrao, prgav je i bahat. potpisao je za milan kao osvetu, a milan ga je uzeo kao malu pakost (kao da ne bi milanez imogli kupit napadaca koji nesto valja i koji ima jos par godina za dat)
re leone u svojim postovima iskazuje da je prelazak kranjcara dozivio kao osobnu uvredu ili uvredu cjelokupnom narodu
A Niko nas je prevario, SAM je govorio za sebe da je purger, zagrebaèki deèko, nitko mu to nije nametao, i onda ode u najomraŞeniji klub... i sad bi mi trebali se praviti kao da je to neťto najnormalnije!?
sto se tice romanine kritike da je hajduk los, da ih staro cesto mlati 2:0 (smijesno je u svakom slucaju). ne vidim kakve to veze ima s kranjcarom. pa nije nogomet pojednicni sport. busic i munjoz ne zabijaju stopostone prilike, kale propusta ko sito, nema niti jednog pojacanja od prosle godine, otisli su vejic i leko. u svim novinama novinari kazu da je kranjcar najbolji pojednica hajduka i za dvije klase od bilokoga na terenu a da nosi bili dres
normalno da kranjcar je propalica sto se tice globalne razine nogometa, nikad nece bit vrhunski igrac, neki ubojiti veznjak fantazist. ne trci, nema eksplozivnosti. sve dok ga ne stave u neku postenu ligu nece ni imat. par mjeseci u engleskoj i trcao bi samo iz straha da mu ne polome noge!
ali romana zaboravlja da je iza cijele price stajao mamic. osoba koja vidi dinamo kao svoj neuspijeh, odnosno svoju kartu za slavu. mamic nije mogao podnjet da netko ide kontra njegovog autoriteta, da netko ide kontra slave dinama ne postivajuci odredbu i naredbu vrhovnog zapovjednika.
Da, to se moze i tako gledati.
vieri i kranjcar su dvije razlicite price. bobo se nije slagao s trenerom, nije igrao, prgav je i bahat. potpisao je za milan kao osvetu, a milan ga je uzeo kao malu pakost (kao da ne bi milanez imogli kupit napadaca koji nesto valja i koji ima jos par godina za dat)
Vierieva prica nije bitna. Navijacima koji idu doslovno na svaku tekmu stvarno nisu bitni razlozi zbog kojih netko ode u rivala. Nema za to opravdanja. To nije moje misljenje, daleko od toga, ali tako stvari stoje. Iskrivljena percepcija, svakako, ali tu nema racionaliziranja i tu nema pomoci.
sto se tice romanine kritike da je hajduk los, da ih staro cesto mlati 2:0 (smijesno je u svakom slucaju). ne vidim kakve to veze ima s kranjcarom. pa nije nogomet pojednicni sport.
Ima veze s Kranjcarom zbog ovoga -
nikad nece bit vrhunski igrac, neki ubojiti veznjak fantazist. ne trci, nema eksplozivnosti. sve dok ga ne stave u neku postenu ligu nece ni imat. par mjeseci u engleskoj i trcao bi samo iz straha da mu ne polome noge!
Ja nisam mislila na to da je on sad los, ali ako Hajduk nastavi ovako kako je krenuo, tu nema mjesta za napredovanje. Ne mozes se razvijati ako si mazga koja vuce ostale jer oni ne znaju da je ono okruglo bijelo lopta koja ide u ono cetvrtasto mrezasto.
fat drummer
21-08-2005, 20:55
ma sve pet, al hajduk ima tako katastofalnu ostalu desetorku da kranjcar izgleda kao plubozanstvo na terenu (nasparam panteri kali npr.)
malimrav85
21-08-2005, 21:27
Kranjèar je super.
I da, super je baĹĄ.
Ma legenda je.
Gospodin!
NIKO! NIKO! NIKO!
E i da NIKO KRANjĂAR!
ZrntscheZ
21-08-2005, 22:12
to (oprostite na izrazu) govno od èovjeka ne zaslužuje tolko postova i stranica.
kriv je Mamiæ kaj je otišel, al mu Mamiæ nije boral klub
fat drummer
21-08-2005, 22:51
samo da istaknem primjer pletikose. pletikosa je javno izjavio da zeli da se hajduk "bori" za njega. i shvacam to jer on je ponikao u hajduku, bilo bi odlicno da zaigra tamo. hajduk se trsi iz petnih zila da dovede pletikosu natrag
cudim se zasto mamic nije ni prstom mrdnuo kada je rival svih rivala stavio ponudu na stol. nista, nula posto zanimacije. jos se transfer odugovlacio, kranjcar je razmisljao koja tri dana u koja mamic nije napravio tocno nista da bi otvorio dijalog s kranjcarom.
sto bi bilo d je rijeka dala ponudu za niku, ili varteks. bili bilo skandiranja svinjo debela
Vuk SaMOtNjaK
22-08-2005, 00:22
Bošnjak nije spliæanin, Niko zagrebèanin je...
daj budi, MOLIM TE, pismen i napiši jebemu Zagrepèanin za promjenu !
Jebe se meni za Niku
ak je to tak, kaj se tolko žiliš na ovom topiku ?
A Niko nas je prevario, SAM je govorio za sebe da je purger, zagrebaèki deèko, nitko mu to nije nametao, i onda ode u najomraženiji klub... i sad bi mi trebali se praviti kao da je to nešto najnormalnije!?
jedno pitanje - jesi ti purger ? ( u pravom smislu rijeèi ) ... ja jesam, navijam za Dinamo i meni apsolutno ne smeta kaj je on tam otišo jer Mamiæ ga je šikanirao preko novina i na kraju otjerao... a to kaj je on po tebi debela svinja koja ne zna igrat --> èiste gluposti... naravno da je tak izgledalo jer te sezone nikome od njegovih suigraèa pa ni njemu jednostavno nije išlo... a uostalom, stavljen je na transfer listu
U redu pravit æemo se, al onda neæemo pljuvati ni po Æiri, ni po Mamiæu, ni Åveliki kuractimcu, ni po Canjugi, ni po Franji....
.A mali Kranjèar prošle sezone nije bio ni požrtvovan, ni marljiv, ni bravurozan ni ništa... mamiæ je, doveo je sve šta se moglo dovest... dao novce al nije išlo... ali ostao je, nije pobjegao s broda koji tone... i sad se vidi tko je bio u pravu Kranjèar ili mamiæ i ostali igraèi koji su smanjili ugovore....
sve osobe koje si gore naveo su takav Åveliki kuracLJAM da ne mogu bit veæi !!!
jebote Æiro koji prodaje utakmice, jebte Åveliki kuractimac koji Å¡ora ljude u svojem disku, jebote Canjuga koji je pokrao Dinamo, jebote Tuðman koji je sjebo Hrvatsku ! i ti ih sve stavljaÅ¡ u kontekst Kranjèara ?! kakve on ima veze s njima... pa pas mater, on je samo deèko od 21 godine koji je otiÅ¡ao u drugi klub !!
malimrav85
22-08-2005, 03:00
Ja sam roðen u Petrovoj, 20 godina i 21 dan Şivim u Zagrebu. Kod mene doma od kad znam za sebe i ranije postoji samo Dinamo. Meni ne smeta Niko u Hajduku.
Moj brat Ĺživi u Zagrebu 32 godine i 50 dana. Bio je par puta u bivĹĄoj jugi na gostovanjima u Novom Sadu, Sarajevu a na Zvezdu i Partizan je sa starim obavezno iĹĄao u Beograd. Tukli su ga srbi kad se veselio Dinamovim golovima. Njemu ne smeta Niko u Hajduku.
Ustvari, ne poznajem nikoga kome Niko u Hajduku predstavlja neku izdaju. Otiťao je jer ga nisu htjeli. Ko da te cura ostavi i ti budeť s njenom najgorom neprijateljicom i onda ti doðe neka 3. cura i kaŞe pa kak si to mogao? Pa nije on rekao ja Şelim prekid, on je odjeban.
Starfish
22-08-2005, 04:12
(3 ujutro je, pa æu i ja postat na nogometu)
Ãizs. Åveliki kuracta svi ko tetkice plaèete tu za tim Kranjèarem. Ne vidim da se njegov nedostatak neÅ¡to previÅ¡e osjeæa u Dinamovoj igri. Èak Å¡toviÅ¡e... :twisted: :twisted:
Niko mi nikad nije bio simpatièan i kvario je atmosferu u raju zvanom NK Dinamo svojim bahatim i arogantnim ponašanjem u zadnjih nekoliko mjeseci. :twisted:
/plavuša mode on/ E, a di je Goce otišo? /plavuša mode off/
Da sam ja tetkica i da plaèem za nogometašima, sigurno bi plakala za Sedloskim.
Goce di siiiiiiii?
:cry: :cry: :cry:
Vuk SaMOtNjaK
23-08-2005, 03:15
Ne vidim da se njegov nedostatak nešto previše osjeæa u Dinamovoj igri. Èak štoviše... :twisted: :twisted:
Niko mi nikad nije bio simpatièan i kvario je atmosferu u raju zvanom NK Dinamo svojim bahatim i arogantnim ponašanjem u zadnjih nekoliko mjeseci. :twisted:
/plavuša mode on/ E, a di je Goce otišo? /plavuša mode off/
Da sam ja tetkica i da plaèem za nogometašima, sigurno bi plakala za Sedloskim.
Goce di siiiiiiii?
:cry: :cry: :cry:
pa je, ne osjeti se njegov odlazak... možda je istina da je svojom ''karizmom'' utjecao na suigraèe koji su se trgnuli tek nakon njegovog odlaska
Gocko ti je u Makedoniji..... Goèeeeeee Makedonèeeeeee ori se po brdima
( a jesi si našla pravog pastuha :mrgreen: )
btw, meni su stari, deda i pradeda roðeni u Zg-u... za dalje ne znam
šola-braveheart
23-08-2005, 10:31
po mome mišljenju za dinamo je bolje da je kranjcar otisao u hajduk zato dinamo i igra bolje
a za hajduk je loše sto je on dolje i zato i stoje loše,greska hajduka je sto je prodao leku.jer bi onda leko i kranjcar mogli nesto napraviti a ovako samo jedan koji nesto zna ne moze nista.o hajdukovoj obrani da ne trošim rijeci,a posebno o vrataru koji su za nista
ali hajduk ce se izvuci i prije nego sto mislite i zato ovaj vikend stavljam na pobjedu hajduka i naravno dinama
Lord Death
23-08-2005, 15:05
nista necu reci nego ovo...
Hajdukova momcad je objektivno loa i to ne cijela nego 5 - 6 pojedinaca. Kranjcar ih vadi koliko moze jer je za hrvatsku ligu on extra klasa. Otisao je iz dinama jer je popizdio kao i svako normalan sto neigra a zato krivite mamica.
A ivan bosnjak je dobio trofej hajducko srce.... To je vrjednije nego da je bio kapetan ... i otisao je u dinamo... svojevoljno i sada daje izjave da je hajduk ovakav onakav... Seljacina iz vinkovaca... Plavi gay boy... eto vam ga.
A sto se staro hajduka cesko tice... ovako:
Kale - Rupetina i sarlatan.
Granic - Fratar
Djolonga - Invalid
Zilic - Izgubljen u svemiru
Damjanovic - supljglavac
Grgurovic - Kvazi talent
Blatnjak - Igracina al nespreman do bola
Bartulovic - Sasvim ok igrac
Kranjcar - Vanzemaljac
Busic - Talent mali zna i moze
Munhoz - Zbuhnoz
eto ljudi moji zato je hajduk los. i nizasto drugo... a uzrok svega je opaca neimastina i dugovanja.... nije kriv ciro koji je prosjecni trener nije kriv stimac koji drzi bile na zivotu. nego nema se love... eto
vraga se nema love
to nesto stimac mulja s lovom i nama govori da nema love..
mafija prokleta..
a ciro..
eto u jutarnjem 2 dana zaredom nas uvjerava da ce na kraju biti prvi.. bolesnik..
face to face
27-08-2005, 17:29
kako se na engleskom kaĹže debrecen- Shelburne :tng:
Re Leone
28-08-2005, 00:05
Mislim da æe 9/11 i hajdukovcima kao i amerima ostati u lošem sjeæanju....
al zamislite ironije da mali niko zabije gol protiv dinama
al sve se mislim kak ce se misteriozno ozljedit prije tekme
ma kaj sad. ajd niko stisni zube i odigraj to. ovi lapani kaj ce te vrijedjati nek te vrijedjaju na stadionu kaj te briga
island ? malta?
iskreno brine me taj island
ne brine me u biti island neg me brine nasa momcad
klasnicu zabij nekaj za repku mamicu ti!
fat drummer
29-08-2005, 12:20
e kako ce taj island nas naguzit ako ga ne shvate ozbiljno! istina bog sve su neki mamlazi al opet...
klasnicu, ZABIJ PROKLETI GOL!!! ASISTIRAJ!!!! IGRAJ!!!!! BILO STO!!!!
nadam se da ce kranjcar igrat tekmu sad protiv islanda pa ce se ozljedit. mmm to bi bilo fun... tako bi on ima ispriku sto nije igrao protiv dinama, a ciro ima ispriku za jos jedan u nizu prekrasnih poraza
glavno da se ima isprika
Fat zna o nogometu koliko ja rimske poslovice
fat drummer
29-08-2005, 13:57
pletikosa ja potpisao za hajduk.... osam golova prekasno
fat zna o nogometu puno
eto ja nisam znao nikog nabrojat u vezi Werdera osim Micouda. svaki put kad mislim da nekaj znam o fuci sretnem fata ili njemu slicne
a island.
ah pobijedit cemo al tesko
a niko bu garant nekaj smislio da ne igra. on mozda zna nesto nogometa al mi izgleda mali papcic. nema u njemu vatre, zestine, hrabrosti. kad daje intervjue izgleda kao da umire.
ma daj niko igraj je.eni nogomet, trci, trudi se.. NACIJA TE CEKA!! :lol: :lol:
pletikosa ja potpisao za hajduk.... osam golova prekasno
:lol: :lol: :lol: kaj im to vrijedi kad je obrana i dalje suplja...
Nadam se pobijedi protiv islanda iako mislim da nece bit lako...
Hajduk gubi u Zagrebu
Island gubi u Rejkyaviku
Malta gubi u La Valetti
Hajduk gubi u Zagrebu
Island gubi u Rejkyaviku
Malta gubi u La Valetti
potpisujem!! :thm: :thm:
fat drummer
30-08-2005, 19:48
ma kakvi... to je nemoguce! ciro je obecao da ce pobjedit dinamo. ja mu vjerujem. istina, malo me razocarao jer je rekao da ce dobit i debrecen, ali to se nije dogodilo. al bio je dosta blizu. osam malih golova i eto pobjede
daklem, ako odbacimo zdrav razum i sve sto znamo o nogometu, ciro ce ispunit obecanje!
jedino je malo bad s islandom i maltom. ak se zatvore bit ce to hebeno dosadna utakmica, a vjerojatno ce to i ucinit.
sumnjam da cemo u obje utakmice dat puno golova... osim ak nam ne krene iz prekida. daklem polazemo sve nade u srnu i skakace!!!
face to face
30-08-2005, 21:42
u skakaèe i u srnu, malo me nekak strah da se Prťo neÌe truditi nakon ovog svega sa Cicom :|
ma Prso ce se potrudit, pa nije lud da ne igra na najvisem nivou sam zbog toga kaj se porjeckao sa Cicom...
Re Leone
30-08-2005, 23:44
Dobro šta vi stvarno vjerujete da se Pršo porjeèkao s Cicom?!?!
E jeste naivni...
Pa to su prièe za malu djecu..
S obzirom da je Pršino neodazivanje na utakmicu s Brazilom udar na autoritet i kult reprezentacije bio je red da Cico kao izbornik oštro reagira...
a s obzirom da nam je Pršo najbolji igraè i da zamjenu za njega nemamo, svaða s Pršom i izbacivanje dotiènog iz repke NE DOLAZI U OBZIR a ipak radi javnosti i radi oèuvanja autoriteta Cico je morao reagirati..
i zato ja mislim da su se njih dvojica èuli i dogovorili kako æe prièa teæi, Cico ga je vjerojatno upozorio da se to ne smije ponoviti ali da ga razumije i da æe mu to ovaj put istolerirati, onda se Dado pristojno isprièao i zahvalio na razumijevanju..
A onda mu je Cico rekao kako on ipak mora radi novinara i ostalih igraèa iz reprezentacije preko novina Prši oèitati bukvicu i oštro reagirati ali da se Dado zbog tog ne treba zabrinjavati i da æe veæ za utakmiccu s Islandom sve biti kao prije...
Eto tako je to bilo, a tu prièu mi je potvrdio i jedan od naših reprezentativaca...
Re Leone
30-08-2005, 23:46
Sad vi u glas : Hvala, Re ! :thm:
a ja : Molim, kolege, i drugi put ! ! ! 8)
fat drummer
30-08-2005, 23:48
ja i dalje nade polazem u skakace i prekide... moze prso dribljat do preksutra al kad maltezani igraju s 9 obrambenih i jos 2 koja igraju defanzivno
sumnjam da ce se i islandjani ic nadigravat s nama i igrat otvorenu igru, eventualno prvih pet minuta a onda bunker i cekat neki protunapad preko eidura... stoga, stavit tomasa u postavu da mu polomi noguu pa smo mirni...
Ma ja sam uvjeren u pobjedu i protiv Islanda i protiv Malte. Makar 0:1, ali ce ipak biti pobjeda!! 8)
Re Leone
31-08-2005, 00:04
Jel nije Tomas bio prošle godine najbolji igraè Turske lige?!
velik uspjeh za jednog kostolomca... ali možda deèko i nije kostolomac?!
Nemaju šanse ni Island ni malta, i ja se uopæe ne brinem... island bi možda i mogo odigrat bunker cijelu utakmicu ali igraju kod kuæe i neæe se tako sramotiti, uostalom njima ništ anije u igri pa im ni motivacija neæe biti kao naša a o kvaliteti da ne prièam...
A Malta... ma sve i da igraju s 13 igraèa izgubit æe....
A onda Åveliki kuracvedska u Zg pa svi u Maðarsku... u Å¡oping i po osvetu za Hajduka...
fat drummer
31-08-2005, 00:10
ma moze on bit hebeni zidane s loptom al tomas ima finoce ko nadrkani buldog u djecijem vrticu
ako neuspije uzet loptu slomit ce nekom nos ili bar probat
sve je to okej, covjek zna igrat branica, al svejedno je prokleta zivotinja
arrrghhhhagagaghhhhhhagghagahhhh
Mislim da je!
A u tu Maðarsku ce otic toliko nasih da ce biti kao domaca tekma. Jedva cekam!! :hej:
Re Leone
31-08-2005, 00:21
Jesi gledo kad Tomasa i ostale naše životinje na treningu?!
ja sma gledo 5-6 puta.. zadnji put ovo pred Brazilom...
Na prvom treningu igrali su u krugu od prve... to si trebo vidit.. ma kakav brazil... da im je bilo stavit maske ne bi vidio razliku izmeðu njih i brazilaca...
Utakmica je istina nešto drugu, na utakmici je pritisak veæi a i zna se šta se traži od branièa... Capelo je rekao nedavno da kada je vidio Roberta Kovaèa na jednoj od pripremnih utakmica kako je bez ustruèavanja jednu loptu nabio na tribine, oèistio, da je tad znao da je to igraè za Juventus...
Hmm... ja sam u svojoj kratkoj i ne baš uspješnoj nogometnoj karijeri ordinirao u zadnjoj liniji pa sam ovako malo više na strani obrambenih igraèa i smeta mi omalovažavanje dotiènih...
Rui Costa, maestro s loptom, jedan od legendi Serie A i portugalske repke, je poznat kao životinja, ono što se kaže "spreman na sve, ubit, zaklat, otet" bez obzira što zna i može sve s loptom..jedne godine bio meðu 10 najžešæih igraèa serie A, zajedno s Mihajloviæem i Materazijem... fajter je fajter... a ne Niko Kranjèar koji se boji zvižduka a kamoli malo žešæe igre...
fat drummer
31-08-2005, 00:38
nemam ja nista protiv branica koji uletavaju dugokosim tottijima i balabanima u noge i zatim se cuje divan lom kostiju
a tomas je to. nema on neku tehniku ni dribling, svi se sjecamo jozic epizode u japanu gdje smo stvarali od tomasa sve samo ne branica
tomas je koristan igrac, nema respekta prema nikome, kakva imena..
nesto ko gatuzzo samo ajmo rec podnosljiviji estetski jer gatuzzo je gadan ko psece dupe nakon ugurane petarde
covjek je ronalda (tomas) zaustavljo ko klinca, a kad mu je jednom malo pobjegao, OPA po faci pa da vidimo
a bas je bilo smijesno
Tomas je car! al samo na poziciji stopera ne i kad igra u vezi.. :lol:
Cesar prodan.. covjek je odigrao mozda 5,6 pravih tekmi za dinamo, tek proigrao, obrana se taman uigrala i ovi lapani ga prodaju! Kako sam ljut!!!
a cesar je mamicev igrac tak da je sve jasno. dinamo ce tu lovu vidit malo sutra..
U dinamu nas izvjestavaju da je bila rijec o 'nemoralnoj ponudi' koja se ne odbija. tako ce bit i za dudua i za bosnjaka. pa da ponude za njih kunu to ce mamic zvati nemoralnom ponudom.2 milje za cesara je nemoralna ponuda. pa valjda je i ona sica od 300 000 eura bilo nemoralno isto.. a da su ga malo zadrzali. jer igrac je odlican.. mora da se u marseillu slatko smiju budalama iz dinama.. jedva cekam zimu kad ce se fino sve rasprodat pod izgovorom manjka love i onda opet... projekt velikog, europskog dinama..
pa sam cekam da se jednom dogodi narod i da svi fino izvuku mamica iz ureda i uredno ga iscipelare.. ne bi ni okom trepnuo na to..
Re Leone
31-08-2005, 00:57
O pa zaboravih Totija grubijana i engleskog lepotana bekija koji gazi na SP suparnicima na prsa... životinja je životinja, samo neko je to po dužnosti a neko u duši... Pa eto i Nedved, èovjek primi al bome i podjeli i to na poziciji playmakera...
Mislim da Tomasov lakat nije bio namjeran... i da se ne može mjerit ni s Asanoviæevim a pogotovo ne s Careviæevim... i da naši branièi uopæe nisu neke životinje... Jer ako je Tomas životinja šta je onda Cesar?! a da ne spominjem opet interov italo-srpski dvojac M - M ...
Treba veæ jednom stati s omalovažavanjem svega Å¡to je naÅ¡e... mislim da imamo jako dobru i pouzdanu obranu Kovaè, Tomas, Åveliki kuracimuniæ, Tudor, Åveliki kuracimiæ, Tokiæ koja èini mi se nije neÅ¡to naroèito poznata po grubostima. sve su to tihi, mirni i povuèeni momci. Zadnji crveni bio je onaj Tudorov protiv Slovenije a i onda nije igrao obranu i èini mi se da je žuti dobio zbog prigovaranja....
Posve se slazem.
Zelim samo dodati da postoji razlika izmedu nekoga tko zna kada igrati agresivno i nekoga tko zna igrati samo agresivno.
Mislim da su nasi branici ipak ova pametnija skupina,koja zna da se nekada treba i prestrasiti protivnika.
Sjetimo se samo blesavog Zivkovica koji je igrao agresivno uvijek u krivim trenucima.
Treba znati biti agresivan cvjetko
Re Leone
31-08-2005, 01:05
Cesar je dobro igrao i žao mi je šta su ga prodali ali i bez njega æemo biti prvaci...
hvala bogu imamo obrambenih na bacanje... meni je više krivo zbog Pranjiæa jer 500 000 eura je siæa za onakav potencijal...
Ne treba sad opet dizat graju na mamiæa, nije smak svijeta jer oèito je i Cesar htio otiæi a bolje ga prodat nego imat ga nezadovoljnog... Uostalom Dinamo nema više glavnog sponzora novci od nekud moraju doæi...
Sad se može reæi kao mamiæ je digo sebi novce ali ljudi moji mamiæ ga je i doveo u Dinamo... Kad se igraè proda uvijek menager digne novce sda bi to kao bilo u redu da je to Pokrovac al pošto je svima omraženi mamiæ ovaj put digo pare onda to ne valja... To je život jebemu... Dinamo je Cesara dobio za nula kuna od mamiæa tako ako sad dinamo inkasira i 10% od transfera opet je na dobitku i opet je to više nego što je uloženo u Cesara...
Da Re, ali steta je sto je Cesara prodao za 2.5 milje Eura (drzat cu se za sada sluzbene cifre), koliko njemu u dzep, koliko Dinamu, nije bitno u ovom slucaju, jer je istog igraca mogao u zimi 2006/07 prodat za dvostruko vise. Dakle, kada se Dinamo plasira u Europu i ako odigra 4-5 jakih, euro tekmi, onda mu cijena vrtoglavo raste.
Inace, sredinom mjeseca je Feyenoord nudio 1.25 milja Eura za Bosnjaka pa su u Dinamu poslali odjebensie bitte.
Onaj Brazilac Eto, koji je dosao (jel dosao il je sve 'u zavrsnoj fazi') je navodno, po rijecima jednog dobrog prijatelja, predobar igrac za Dinamo i sumnja se da je to istina, daj Boze da bude strasan igrac.
Potpisao je brazilac, tako se šuška
Cesar prodan.. covjek je odigrao mozda 5,6 pravih tekmi za dinamo, tek proigrao, obrana se taman uigrala i ovi lapani ga prodaju! Kako sam ljut!!!
Pa da ce ga prodati se znalo jos od tekme s Varteksom, nije nikakvo iznenadjenje.
fat drummer
31-08-2005, 10:45
hoce li prodat bosnjaka i da silvu na iducem prijelaznom roku? normalno, sve ostalo bi bilo sok... pa moraju kardum i ljubojevic zaigrat
nije fer kad isti napadci tandem igra CIJELU sezonu ili cak dvije sezone
tradicija to dinamu ne dopusta! a tko smo mi da idemo kontra tradicije?
Fat potpisao ponovo za Dinamo, nakon avanture u Nk Jarun Fat se vratio u Dinamo - Uz dužno poštovanje Upravi Jarun ja sam dijete Dinama rekao je, i neke stare emocije presudile su povratku, i zamjenjivanju Boštjana Cesara :mrgreen:
fat drummer
31-08-2005, 10:49
ovo je laz... uostalom ja igram veznog... za nk trnje!!!!
a sta ako dinamo potpise leona benka iducu sezonu? jel to znaci da krpan nece imat mjesta u dinamu? a sto ako se jese ne vrati s posudbe? toliko pitanja, a odgovore zna samo mamic, pod uvjetom da nije pijan
A ako Plete briljira u Hajduku, ne vjerujem da æe Uprava Dinama ostat imuna na to
fat drummer
31-08-2005, 10:55
kaze narod da je neki koreanac potpisao za dinamo...
uglavnom, mene zanima zasto je transfer bostjana cesara takva tajna, kako to da nitko ne na zapravo koliko se para dalo
kao da se radi o prokletim milijardama
Korejac je potpisao za Dinamo, al je navodno totalno los, cak i za Dinamo.
Ali ta uprava Hajduka je biser za sebe. Trebali bi ici u rubriku 'vjerovali ili ne'. Ciro ce: 'Schine, ja sam tu josch jako jako dugo, dulje nego schto neki misle i zeljeli bi mischliti.'
Forza Hajduk !!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
bob rock
31-08-2005, 11:39
ÆIRO LEGENDA!!!
ÆIRO JE GENIJE!!!
*æiro je agent dinama*
Cesar je dobro igrao i žao mi je šta su ga prodali ali i bez njega æemo biti prvaci...
hvala bogu imamo obrambenih na bacanje... meni je više krivo zbog Pranjiæa jer 500 000 eura je siæa za onakav potencijal...
Ne treba sad opet dizat graju na mamiæa, nije smak svijeta jer oèito je i Cesar htio otiæi a bolje ga prodat nego imat ga nezadovoljnog... Uostalom Dinamo nema više glavnog sponzora novci od nekud moraju doæi...
Sad se može reæi kao mamiæ je digo sebi novce ali ljudi moji mamiæ ga je i doveo u Dinamo... Kad se igraè proda uvijek menager digne novce sda bi to kao bilo u redu da je to Pokrovac al pošto je svima omraženi mamiæ ovaj put digo pare onda to ne valja... To je život jebemu... Dinamo je Cesara dobio za nula kuna od mamiæa tako ako sad dinamo inkasira i 10% od transfera opet je na dobitku i opet je to više nego što je uloženo u Cesara...
ne znam kak mos volit mamica
siguran sam da je i ovdje rijec o nekim makinacijama.. meni je vazno da dinamo zaradi ak vec prodaje a ne mamic.
i ponovit cu sto sam rekao 100 puta. ne voli on dinamo ni malo. voli samo svoj dzep...
i zasto bi cesar bio sponzor dinama. nek mamic nadje pravog sponzora. navodno su ga u t-com odbili jer je trazio prevec. umislio se...
i tako.. cesar je htio ostat.. problem je sto mamic proda koga god cim se pojavi ozbiljnija ponuda..
prodavanje igraca je ionako dinamova tradicija.. ma je.es zadrzat istu momcad par godina, to je jadno, to je glupost, to rade budalasi samo tipa oni u juveu ili manchesteru... koji jadnici, koja im je to fora. nek se ugledaju na buduci, veliki, atomski, svemirski dinamo. puna mi je kapa sveg tog. bolje da pricaju o hrvatskom dinamu i bok. jer ovakvom politikom nista od velikog dinama. ak se prodaju ove zime i bosnjak i dudu.. ne znam... ne znam... navijat cu za Dragovoljca..
onaj korejac je navodno rupa, ne zna sto je lopta.
tko ce zamijeniti cesara.. Bosnar? zna li tko da li sto valja taj Bosnar. cuo sam da je ok igrac. ali malo me brine kak ce to funkcionirat protiv ajduka.. jel novi igrac u obrani.. rizik. treba to uigrat ma koliko ajduk bio los. nadam se da ce Kuze dobro obavit posao..
a ovaj eto.. pa eto skoro je zavrsio u Interu valjda je dobar. sam da ne zavsi kao sa Cabrerom. i koju poziciju igra taj etto?
i jos malo o ciri. iskreno ne znam sto mu je to trebalo. da je otisao u penziju nakon francuske bio bi slavljen zauvijek. ovako je svojim ispadima i napadima ( brutalnim ) navukao mrznju dinamovaca a sad i torcide jer je ajduk u blatu do grla. vukao se po murama i varteksima, sad tu ne radi nista u ajduku osim sto prica gluposti i glupira se. zapravo to je uvijek samo i radio.. iako ne volim barica dobro mu je spustio: ciro je srao i jozicu i baricu kao da je capello ili ferguson u najmanju ruku ( iako su obojica za.ebali )a ne moze niti cibaliu pobijediti. svima nesto sere, spocitava kao da je pokupio svu pamet svijeta.. jadnik.. senilac jadni..
Nisu trebali prodati Cesara! angry9:
Ovako se ponavlja situacija da se prodaju igraci koji nesto valjaju za bijedne pare, samo da si ih Mamic strpa u djep!! Ako ne uspiju osvojiti naslov ove godine uprilicit cu pokolj!
Atomski i Dinamo vise ne zelim cut u istoj recenici!!
Neka nam Ciro dugo pozivi u Hajduku, a s njim i Stimac jer ovak nes samo oni mogu zakuhat!! :mrgreen: :mrgreen:
Cirine izjave su za krepat, davno sam prestao slusat kaj taj papak prica. Kao da citam kolumne Tomislava Zidaka!
Cesar nikako ne vrijedi viťe od 2.5 milijuna Eura. MoŞda Ìe vrijediti viťe za godinu dana, vidjet Ìemo. Sada ne vrijedi viťe od toga. Cijena je poťtena za igraèa koji je odigrao 5-6 tekmi za Dinamo. MamiÌ je seljaèina, ali Dinamo je njegov i moŞe radit kaj god Şeli. Kad je on "odlazio" proťle sezone, nitko nije htio preuzet njegov posao. Od 4 milijuna Hrvata ni jedan jedini. Dakle, ako tad nije otiťao, neÌe otiÌi do penzije.
fat drummer
31-08-2005, 17:43
bosnar je "igrao" u evertonu, al je bio ozlijedjen bas kao sto je i sada... zapravo ne znam kolko vec dugo nije igrao zapravo i vjerojatno nece bit pametno uvodit igraca koji nema psihicku spremu za utakicu i to jos derbi
inace tip je mrcina, vjerojatno moze pojest bilokojeg napadaca u nasoj ligi. kolo je brz to nemam pojma, al tip je visok 1,98 i nabijen
meni je više krivo zbog Pranjiæa jer 500 000 eura je siæa za onakav potencijal...
ma mos mislit...
meni je vazno da dinamo zaradi ak vec prodaje a ne mamic.
mene apsolutno zaboli...
A ako Plete briljira u Hajduku, ne vjerujem da æe Uprava Dinama ostat imuna na to
uprava dinama imuna je na apsolutno sve...
da je neki koreanac potpisao za dinamo...
to mi je promjenilo zivot...
Mislim da ce Bosnar dostojno zamjenit Cesara.
A ovaj Etto je navodno zivina i mnogi koji prate brazilsku ligu se cude kako se opce nasao u Dinamu, Internazionale ga je trazio, al odustao...
fat drummer
31-08-2005, 19:53
ma reko covjek zelim igrat uz drpica, o tome mastam jos od djetinjstva, i eto ga potpisao za dinamo
stvarno me znaim kak tip igra, dinamo postaje prava internacionlna momcad
sve puno brazilaca, kamerunaca, australaca... genijalno!!! jos kad potpise bilos srce ce mi prepuc! daaaaaaniiiiieeeeeeelllleeeeeeeee!!!!!
inace uzivam u sparkzovim konstruktivnim komentarima.... mos mislit... ma zaboli me
Re Leone
31-08-2005, 23:52
Cesar je igrao stopera a puno veæi bi problem bio da je otišao libero...pa èak i ako je taj libero imenom i prezimenom Dino Drpiæ... Stopera uopæe nije problem uigrat, uvališ mu napadaèa da ga èuva i to je to... ako zna zna, ako ne zna moš ga ti uigravat 10god i nikad ništa...
A Bosnar je dobar igraè èak i u nekim europskim razmjerima a kamoli ovim Hnl-skim...
nema zime za obranu... ak bude trebalo igrat æe Mamiæ...junior naravno... uostalom tu je još i Luèiæ, pa onaj korejac... Uostalom ko da imaju koga èuvati u našoj ligi...
ma reko covjek zelim igrat uz drpica, o tome mastam jos od djetinjstva, i eto ga potpisao za dinamo
stvarno me znaim kak tip igra, dinamo postaje prava internacionlna momcad
sve puno brazilaca, kamerunaca, australaca... genijalno!!! jos kad potpise bilos srce ce mi prepuc! daaaaaaniiiiieeeeeeelllleeeeeeeee!!!!!
inace uzivam u sparkzovim konstruktivnim komentarima.... mos mislit... ma zaboli me
ma niti otprilike koliko ja uzivam u tvojim. :thm: hmm...
no, dobro. ucinilo mi se pateticno raspravljati o tome koliko koji igrac vrijedi u hnl-u i da li ce bosnar pomoci dinamu da osvoji naslov i etc... inace volim sport i prilicno redovito igram ili kosarku ili nogomet ili odem na kakav biciklizam ili plivanje, teretana, i sl. volim i rasprave o sportu, ali ne kada se svedu na nogometnu zaludjenost i navijanje. nogometni fanatici redovito su barski razbijaci koji sa zdravim sportskim duhom nemaju veze.
rasprava o domacem nogometu ima smisla jedino na razini reprezentacije. momcad je dobro poslozena i sastavljena od kvalitetnih igraca na skoro svim pozicijama. sto dugo nije bilo. prso je pravi majstor i uzitak ga je gledat. jasno cim nije bio inficiran hnl-om. :)
malimrav85
01-09-2005, 10:52
prso je pravi majstor i uzitak ga je gledat. jasno cim nije bio inficiran hnl-om. :)
Da malo uniĹĄtavam dobro raspoloĹženje i polet.
Naèuo sam da se nať Dado zapravo zove Miladin. I da nije bať i Zadra nego iz Udbine i da Je Srpske nacionalnosti. Zna netko viťe o tome? I da je u Francuskoj prestao igrat te da je radio ko automehanièar 2 godine, pio,kocko pa da dok se oŞenio da ga je Şena potjerala nazad da igra?
fat drummer
01-09-2005, 11:07
mislim stvarno sparkzy... pa igrao je prso i u jugoslavenskom nacionalnom sustavnu fudbalerski klubova
jos i dana danas pazinka se moze pohvaliti da je on, bas on, nosio njen dres!!! za vise info procitaj na stranici rangersa njegov profil...
prso je miladin, al eto, sta cemo, kad nam je pola repke srpsko ili bilo ili je
od rapajica do stanica... al sve je to okej...
mislim stvarno sparkzy... pa igrao je prso i u jugoslavenskom nacionalnom sustavnu fudbalerski klubova
jos i dana danas pazinka se moze pohvaliti da je on, bas on, nosio njen dres!!! za vise info procitaj na stranici rangersa njegov profil...
prso je miladin, al eto, sta cemo, kad nam je pola repke srpsko ili bilo ili je
od rapajica do stanica... al sve je to okej...
upravo ovakav nivo rasprave je yasto iybjegavam diskusije o nogometu. da igrao je ya pazinku kratko i nije bio ukljucen u nogometno mafijastvo. koje je covjek nacionalnosti sasvim je nebitno za to kako igra nogomet.
mislim fat, stvarno...
Re Leone
01-09-2005, 15:22
Staniæ nije srbin, fat kaj ti briješ?! od kud ti to?! nemoj prèat kad ne znaš...
Dado je Miladin... srbin da ne može bit veæi... iz izrazito èetnièke obitelji koja je klala i u ww2 a i u Domovinskom ratu... stric mu je jedan od poznatijih gedža... i nije iz Udbine, iako su tamo možda "ordinirali" veæ iz jednog mjesta u zadarskom zaleðu....
ali Dado je odlièan momak, LEGENDA, koji je unatoè ne baš zavidnoj inteligenciji uspio shvatit "što je bilo i kako je bilo", za razliku od mnogih drugih srba koji su nastanjeni u Lijepoj Našoj....
i ja mu skidam kapu, da je sreæe pa da su svi ko on, bilo bi nam puno veselije...
Vuk SaMOtNjaK
01-09-2005, 16:22
sere mi se od vaših postova
jebo vas miladin
ne znam otkud vam to
a i da je istina, boli me qurac
nit u dinamu igraju purgeri, nit u hajduku igraju dalmoši, a nit u repki igraju hrvati... šaka jada, uz par iznimaka
fat drummer
01-09-2005, 16:51
stanicev pradjed je bio clan crne ruke, bliski suradnik apisa... mislim wtf, re leone, prsin djed je bio srpski koljac od zanata, zasto onda ne bi stanic bio srbin po praprapraprapraprastricu
moj prapradjed je jednom trgovao sa karlom V, ne stvarno...
I kaj bi to meni i svima trebalo znacit??? Nista. Jel igraju za hrv, igraju. jel bitno sto su po narodnosti? nije. jedl imaju hrv drzavljanstvo, imaju.
Vidim da su se gospoda kolege raspisale o podrijetlu pojedinih igraca kaj u principu nema smisla, tak je kak je i gotovo.
Da pitam sve prisutne kaj misle o sudbini Salzburga koji je sad dozivio nesto najgore kaj se jednom klubu moze dogoditi??!!
SOLIDARITAT MIT SALZBURG!!
Re Leone
01-09-2005, 19:41
Moj susjed je best frend sa Staniæem, obojica sarajlije, evo odnedavno i kumovi... ne bi garant bili da je Mario srbin... ma evo idem poslje do njega pitati ga....
A Dado je Miladin, to je istina, nisam znao da ima još blentavaca koji za to nisu èuli.. ah... štrebenzi štrebenzi... mama beograðanka, tata iz Mostara, al ne onog u hercegovini....
Èini mi se da i Milorad Lukoviæ Legija ima našu domovnicu... a na kraju krajeva i Tito je bio hrvat... danas to što je netko hrvat oèito ništa više ne znaèi... jer ispadne da je jedan Pršo, èistokrvni srbin da ne može bit èišæi, veæi/bolji hrvat od njih...
A za Salzburg me zaboli kita... šta fali Red Bullu!? Ali šefe mi nimamo krila.... Red Bull daje ti krila...
Nisu se austraijanci solidarizirali s nama ni za vrime rata, za Croatiu/Dinamo nisu biæe ni èuli a sad bi mi kao njima trebali pružat potporu...
ajd dobro, evo ja æu dat plahtu neko nek donira sprej pa æemo napravit transparent potpore!
Znam da se nisu solidarizirali sa nama, ali ipak u danasnjem svijetu nogometa to se i svakom hrvatskom klubu moze dogoditi (kad se donese zakon o sportu), a takve stvari treba sasjeci u korijenu!!! Preko pola stoljeca povijesti kluba izbrisano samo zbog hira nekog bogatasa, to mi se gadi!!!
:pukeright: :pukeright: :profileright:
bob rock
01-09-2005, 19:45
A Dado je Miladin, to je istina, nisam znao da ima još blentavaca koji za to nisu èuli.. ah... štrebenzi štrebenzi...
ja to nisam èuo
Re Leone
01-09-2005, 19:48
[quote="Re Leone":28pjla6j]
ja to nisam èuo[/quote:28pjla6j]
tebi je sine brute oprošteno...
ma zajebavan se, i ja bi bio volio da to nisam èuo...
Dobro, solidarizirat æemo se, al od tog nikakve koristi...
Ahm... mislim da vas fat zajebava :mrgreen:
fat drummer
01-09-2005, 22:16
ma prso je srbn, i to ogroman. bas mu se na faci vidi, ima onu srpsku facu, znate na sto mislim
da moze bio bi jos vec srbin, al nestane mu tolko srpstva u to tijelo
i rapajicu isto. iz svakog centarsuta vidi mu se srpstvo...
fat drummer
02-09-2005, 00:00
bosko balaban: prso je nas zastitni znak i PODREDIT cu mu se... uz tomasovog privatnog fizioterapeuta ovo pokazuje uznemirujuci trend u nasoj repki...
podredio bi se prsi, jel kujo?!?!?
srecom pa baric nije izbornik, tko zna sto bi bilo...
E al ja zaista ne razumijem ljude koji govore da je Prso Srbin. Sta ste vi malo iskompleksirani cinjenicom da nam golove u repci ne daje cistokrvni HSPovac, rodjen u planimama Velebita, sa dispetom Dalmatinaca i profinjenoscu Zagrepcana te radnim navikama Slavonca.
Dajte se ne zavaravajte, kao da u Francuskoj i ostalim repkama igraju cisti drzavljani. Mozete komotno nabrojati pola africkih zemalja kada idete gledati podrijetlo Francuza ili Njemaca (tu imate pak citav UN pri ruci)
Re Leone
02-09-2005, 00:13
Aha sad je problem za nekog reæ da je srbin mada je...
ma Miladin je ustaša....
A Bariæ je navodno jednom upao Mariju Cvitanoviæu u svlaèionici : jao koji fini mišiæi (prstom pokazujuæi na Marijeve "ploèice")!
malimrav85
02-09-2005, 00:36
Koja je pomutnja nastala! Komedija! PrĹĄo je Miladin sigurno ali to je tako malo vaĹžno! Samo sam malo uniĹĄtavao dobro rapoloĹženje ali je predaleko otiĹĄlo...
Koji ustaĹĄki napad na WC 2006 PrĹĄo-Da Silva... Hi hi :roll:
Sve je ok, nek ko bude kaj je god dok god daje golove za repku i ne diĹže 3 prsta nakon toga... :mrgreen:
Imaju i Srbi ustaťu. Sinkea. Strièek je pretjerano iskompleksiran jer je roðen u Vukovaru pa se mora dokazivat da je èetnik. Ludilo.
Ajmo dosta.
HRVATSKA,HRVATSKA,HRVATSKA...
briga me je li prso srbin ili nije. al jedina istina je da uvijek daje srce na terenu i vidi se da je totalno sretan dok igra za hrvatsku. i rapaic je srbin i bas me briga. covjek je legenda i po. kakva flegma, kakav opustenjak. sjecam se kak je nakon pobjede protiv italije davao intervju mrtav pijan...
uf tekam u subotu. bojim se al vjerujem u pobjedu. navijam za balabana u napadu. tip je budala al je odlican igrac
i onda derbi. nadam se najmanje 3-0 za dinamo a i planiram ic na tekmu.. na sjever e medju boyse e :mrgreen:
btw ovo sa salzburgom je grozno. al to tak ide. nogomet je postao biznis, nitko vise ne pita navijace..
fat drummer
02-09-2005, 11:27
meni se gadi sto prso igra za repku! to mi je odvratno... bar nam je dizanje utega cistokrvno: jotov, pesalov. od sada sam fanaticni dizac utega
mi hrvati!!!!!
ne mogu vjerovat da vam je sve jedno sto srbi vladaju hrvatskom reprezentacijom. znate tko je jos srbin? SVI!!!!! nesto nevjerojatno, al svi su srbi! od butine do klasnica, srbin do srbina
..........
uf, sad se osjecam bolje. ovo je moja verzija galijunovih postova, al obrnuto. naime ja se panicno bojim srba, za razliku od galijuna koji ih je prihvatio i sada nama ostalima moze s visoka citat bukvicu kako smo zadrti. isprike....
inace, island. ono, ubit cemo ih... ko i maltu
Re Leone
02-09-2005, 12:08
Ma ionako smo svi mi hrvati samo srbi koji su prešli na katolicizam... ali toga još nismo svesni...
Je tako je, ja sam faca koja je pala sa neba i odmah se nasla srati tu po vama na ovo forumu, sve u svrhu zidovsko-velikosrpske-masonsko-britansko-bushevsko-alijenske urote kojoj je cilj zavladati Hrvatskom za vijeke vjekova !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aj chill :thm:
fat drummer
02-09-2005, 19:50
mislim wtf... krenemo raspravlja o tome kak je dadao zapravo miladin (lukava promjena imena, ja bi se nazvao mile) i ti odmah tu s visoka krenes djelit prodike o tome kako je svjedno od kuda si i sto si... cinjenica da o tome nitko nije ni govorio ne smeta, neeeeeee, udri
idem natuc poljake jer imaju olisadebea... gadovi truju svoju krv
ej maknite mi politiku i nacionalnosti sa ovog topica
cak si mislim da ostanem doma gledat sutra. lijepo u miru da vidim ko kak igra a ne medju nekom ekipom koja urla i pije i tak to.. :mrgreen:
i da cujem bisere stimca i cire..
fat drummer
02-09-2005, 19:58
vec ih cujem... stimac: kranjcar je zasigurno igrac koji ima neosporan kvalitet
srna je igrac koji ima kvalitet
prso je pokretac nase reprezentacijei ima kvalitet
onaj mali koji prodaje kokice ima kvalitet
polovance je igrac koji neosporno ima kvalitet
..........
ciro: island je jaka momcad, jedna od najjacih u europi. svijetu!!! hrvatska ce bit sretna ako uopce prijedje centar... ALI MORAMO DOBIT!!!!! i DOBIT CEMO!!!! jer ja vjerujem nasim momcima (iako nemaju sanse)
I mali Drummer ima kvalitet, za srati :mrgreen:
A aj fat, ko sam ja tu da djelim postove sa visoka, al sam prosao kroz hrpu tih rasprava (kao i vjerojatno ti) i to mi, onak, strasno dize zivac. Ja sam malo prenaglio u tome, al ajd... Sve cool majstore, necemo sada postajat mortal enemiesi, hebiga, tvoje misljenje, moje misljenje :thm: :thm:
malimrav85
02-09-2005, 21:24
idem natuc poljake jer imaju olisadebea... gadovi truju svoju krv
Ma kakvi poljaci?! Oni su maèji kaťalj! Oni pljuju Hitleru u lice! Ali Hitlera je njegov narod izdao. Asamoah! :monkey: http://linpop.zdf.de/sport/em-vote/pics/portraits/asamoahsw.jpg Daje golove za njemaèki elf... Pa di to ima?
fat drummer
02-09-2005, 22:59
inace ovaj smajli :monkey: prema specifikacijama servera oznacava majmuna a ne crnca
vrlo je kontroverzan taj nas :monkey: proklet bio!!!! to je zato sto je srbin
SRBIN!!!! a ovaj tu :mrgreen: je skot!!!! SKOT!!!!!, a ovaj tu :cat: je nizozemac!!! NIZOZEMAC!!!! i tako....
A aj fat, ko sam ja tu da djelim postove sa visoka, al sam prosao kroz hrpu tih rasprava (kao i vjerojatno ti) i to mi, onak, strasno dize zivac. Ja sam malo prenaglio u tome, al ajd... Sve cool majstore, necemo sada postajat mortal enemiesi, hebiga, tvoje misljenje, moje misljenje
sad je kasno, morat cu banat re leonea zbog tvojih postova, nadam se da si sretan (ja jesam, fala stari)
Re Leone
02-09-2005, 23:13
GO AHEDA, MAKE MY DAY ! ! !
face to face
03-09-2005, 00:02
aj dobro nekak sluťati ťtimca, ali ladiÌa "kvalitetan pas je ono ťto daje kvalitetu, dakle poèevťi joť od obrane (od golmana) treba krenuti kvalitetnim pasovima da bi se sve u zavrťnici moglo rijeťiti kvalitetnim pasom prema napadaèu, koji ako nije u 100% situaciji treba dati kvalitetan pas svom najbliŞem suigraÌi koji Ìe onda uÌi u zavrťnicu" :| :| :|
Znam da ovo skrece od dosadasnje rasprave ali ne znam zna li itko nesto o onome sto se dogadja kod nasih susjeda u Austriji preciznije u Salzburgu. Tamo je Red Bull preuzeo jedan klub i tada je za sve navijace i simpatizere tog kluba poceo horor. Ime kluba promijenjeno je iz SV Austria Salzburg u Redbull Salzburg. Identitet kluba je jednostavno izbrisan. Godina nastanka je umijesto 1933 sada 2005! Navijacima su oduzete klupske boje. Iz ljubicasto- bijelih promijenjene su u crveno-plavo-bijele. Jos im je receno da su nepozeljni jer se trazi publika u stilu NBA, americkog nogometa i baseballa!? Oni koji mogu razumjeti njemacki mogu saznati vise na http://www.tgs92.com/tradition ili http://www.ultras.at/tradition. Navijaci mole za solidarnost pa se za 17. i 18. rujna sirom Evrope priprema akcijski vikend sa obijesenim tranparentima namijenjenim Austriji Sazburg ili protiv Red Bulla.
Neki su se u akciju vec ukljucili
http://www.hannoi.de/4images/data/media/112/FCN-H96_2.jpg
Navijaci Bayera iz Leverkusena
http://www.stadionwelt-fanfotos.de/stadionwelt_fans_neu/templates/fanfotos_fussball/deutschland/bayer_04_leverkusen/saison20052006/liga_2/170_lr.jpg
Jos malo linkova
http://www.ssv-markus.de/2005-2006/emme ... 0_3313.JPG (http://www.ssv-markus.de/2005-2006/emmendingenh/100_3313.JPG)
http://www.schwarzweissrot.net/modules/ ... CN6558.jpg (http://www.schwarzweissrot.net/modules/coppermine/albums/fcaxane060805/DSCN6558.jpg)
http://www.poliaektimisoara.ro/foto/alb ... CF5638.JPG (http://www.poliaektimisoara.ro/foto/albums/userpics/10001/DSCF5638.JPG)
http://www.efzezet.ch/pics/240705/P1010315.jpg
http://www.stadionwelt-fanfotos.de/stad ... _1/150.jpg (http://www.stadionwelt-fanfotos.de/stadionwelt_fans_neu/templates/fanfotos_fussball/deutschland/vfl_wolfsburg/saison20052006/liga_1/150.jpg)
http://gallery.joggeli.ch/albums/album231/IMG_5072.jpg
http://www.ssv-markus.de/2005-2006/emme ... 0_3311.JPG (http://www.ssv-markus.de/2005-2006/emmendingenh/100_3311.JPG)
Da li je ovo buducnost nogometa? Moze li se takvo sto sprijeciti? Hoce li komercijalizacija dovesti do toga da cemo umjesto Dinama i Hajduka gledati derbi LURA - Agrokor? Ovdje se ne radi o sponzorskom ulaganju vec o brisanju 72 godisnje povijesti jednog kluba u ime reklame i profita. Novac i profit je dio onoga sto nogomet cini nogometom ali moramo li pristati da poradi toga trpimo nasilje nad tradicijom, povijescu i ljubavi spram voljenog kluba? Treba li se nas navijace uopce pitati? Pitanja je mnogo a odgovora...
fat drummer
03-09-2005, 10:38
mali klubovi su u opasnosti svakako. mislim da nema straha za npr juventus ili real madrid cak ako ih netko i otkupi jer to su marke same po sebi...
s druge strane dinamo je u opasnosti, ali ne od domacih tvrtki jer sumnjam da ce pliva ic otkupit dinamo i promjenit ime i klupske boje jer je u nasim mjerilima i dinamo marka
no da nas otkupi burger king onda smo u sranjima, ems uameri em su stranic koji za dinamo nisu culi
al to je okej, sve dok drzava ne donese zakone kojim ce stiti sport strahovat cemo. prodavat cemo mlade igrace, serifi ce vladat klubovima i prat novac... pet mozda je i to bolje nego da nam se za prvo mjesto bore wallmart united i kfc...
Re Leone
03-09-2005, 13:44
Dobro to je sad krajnost... ali uzmimo sluèaj iz košarke s npr Cibonom ili Splitom, koji su svjetski poznati klubovi, èini mi se da su zajedno 5 puta bili prvaci Europe, oni su danas Cibona Vip i Split C.O. , meni osobno ne bi smetalo da Dinamo doda imenu još ime sponzora ak æe ovaj to dobro platiti...
Jer s gledišta FC Barcelone, èiji igraèi èini mi se nikad nisu nosili reklamu na prsima, ionako su svi današnji klubovi degradirani...
Nema promjena imena zbog nekakvih usranih sponzora!!!!! Ni ikakvih dodataka imenima!!!!
Takve stvari treba izbaciti iz nogometa.
:rig: :rig: :rig:
SOLIDARITAT MIT AUSTRIA SALZBURG!!
RED BULL SUCKS
Znam da ovo skrece od dosadasnje rasprave ali ne znam zna li itko nesto o onome sto se dogadja kod nasih susjeda u Austriji preciznije u Salzburgu. Tamo je Red Bull preuzeo jedan klub i tada je za sve navijace i simpatizere tog kluba poceo horor. Ime kluba promijenjeno je iz SV Austria Salzburg u Redbull Salzburg. Identitet kluba je jednostavno izbrisan. Godina nastanka je umijesto 1933 sada 2005! Navijacima su oduzete klupske boje. Iz ljubicasto- bijelih promijenjene su u crveno-plavo-bijele. Jos im je receno da su nepozeljni jer se trazi publika u stilu NBA, americkog nogometa i baseballa!? Oni koji mogu razumjeti njemacki mogu saznati vise na http://www.tgs92.com/tradition ili http://www.ultras.at/tradition. Navijaci mole za solidarnost pa se za 17. i 18. rujna sirom Evrope priprema akcijski vikend sa obijesenim tranparentima namijenjenim Austriji Sazburg ili protiv Red Bulla.
Neki su se u akciju vec ukljucili
http://www.hannoi.de/4images/data/media/112/FCN-H96_2.jpg
Navijaci Bayera iz Leverkusena
http://www.stadionwelt-fanfotos.de/stadionwelt_fans_neu/templates/fanfotos_fussball/deutschland/bayer_04_leverkusen/saison20052006/liga_2/170_lr.jpg
Jos malo linkova
http://www.ssv-markus.de/2005-2006/emme ... 0_3313.JPG (http://www.ssv-markus.de/2005-2006/emmendingenh/100_3313.JPG)
http://www.schwarzweissrot.net/modules/ ... CN6558.jpg (http://www.schwarzweissrot.net/modules/coppermine/albums/fcaxane060805/DSCN6558.jpg)
http://www.poliaektimisoara.ro/foto/alb ... CF5638.JPG (http://www.poliaektimisoara.ro/foto/albums/userpics/10001/DSCF5638.JPG)
http://www.efzezet.ch/pics/240705/P1010315.jpg
http://www.stadionwelt-fanfotos.de/stad ... _1/150.jpg (http://www.stadionwelt-fanfotos.de/stadionwelt_fans_neu/templates/fanfotos_fussball/deutschland/vfl_wolfsburg/saison20052006/liga_1/150.jpg)
http://gallery.joggeli.ch/albums/album231/IMG_5072.jpg
http://www.ssv-markus.de/2005-2006/emme ... 0_3311.JPG (http://www.ssv-markus.de/2005-2006/emmendingenh/100_3311.JPG)
Da li je ovo buducnost nogometa? Moze li se takvo sto sprijeciti? Hoce li komercijalizacija dovesti do toga da cemo umjesto Dinama i Hajduka gledati derbi LURA - Agrokor? Ovdje se ne radi o sponzorskom ulaganju vec o brisanju 72 godisnje povijesti jednog kluba u ime reklame i profita. Novac i profit je dio onoga sto nogomet cini nogometom ali moramo li pristati da poradi toga trpimo nasilje nad tradicijom, povijescu i ljubavi spram voljenog kluba? Treba li se nas navijace uopce pitati? Pitanja je mnogo a odgovora...
to je apsolutno najbolja stvar koja se moze dogoditi za neki klub i one koji vole sport. kad bi bar neka velika korporacija kupila dinamo i napravila isto. dobar primjer je cibona vip. dvorana uvijek pristojno popunjena super, atmosfera, pristojni i civilizirani ljudi u publici; i nazalost osrednja kosarka. no svejedno cibonine utakmice je jeidno sto posjecujem, jer nema pijanoh primitivaca koji urlaju da nekog treba ubit.
treba li pitati navijace? ne. treba mi zabranit ulazak na stadion. apsolutno podrzavam to. ali mislim da treba pitat publiku.
lura - agrokor? ak bude dobar nogomet ja dolazim. ako bude fenomenalan nogomet, kupujem godisnju ulaznicu. dinamo - hajduk? da gledam mafijase u svecanoj lozi, da budem okruzen stokom, i da gledam nesto sto niti ne lici na nogomet, hrpu idiota koja u slobodno vrijeme ganja sponzoruse? ni slucajno. ja volim sport. svjedno mi je koje dresove nose sportasi dok god igraju u duhu fair-playa i dobrog natjecanja.
i jos nesto. otisao sam u ducan i kupio dva pakiranja red-bulla. mislim da je njima mjesto u sportu. za razliku od onih koji na tekme dolaze mrtvi pijani i tamo urlaju. interesira me sta ti znaju o sportu.