PDA

View Full Version : Nogomet

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

Goran
19-06-2006, 02:25
nadam se da cemo dobiti,ali ako ne dobijemo AUS mislim da nam predstoji biranje novog selektora...
Kad bi se barem rijesili Viteza od Bosne... :smt011

Kranjèar ostaje u svakom sluèaju,potvrdio Vlatko MarkoviÌ neki dan na HRT

sickboy
19-06-2006, 08:58
Ma nije kranjcar toliko los izbornik....nije uopce los kad pogledamo....ali zbog malog debelog je u qrtz-u....totalnom....nek markovic mijenja sebe, a ne cicu...

Tkach
19-06-2006, 09:03
Nadam se pobjedi, ali sumnjam da su naťi sposobni zabiti gol. Brazil moŞe i s drugom momèadi nastupit ako Şele, joť Ìe ih Japanci dobiti.

LOL, pa nije Brazil Hrvatska pa da ima 13 i pol igraèa koji konkuriraju za prvi sastav. Oni na klupi imaju moŞda i jaèe igraèe nego u prvih 11 - Robinho, Juninho Pernabucano, Cicinho, da te glava zaboli.

Ipak, za svaki sluèaj, pokrit Ìu pobjedu Japana u hendikepu s nekih 20-30 kuna :smt003

sickboy
19-06-2006, 09:21
"Vidjeli ste i sami, ovo je bilo najbolje što je Niko dao reprezentaciji dosad." - rekao je Cico.

[schock] :roll: :-k :!: :smt076 :smt076
Budalo, daj pogledaj vise istini u oci i vidjet ces da ti je sinek....totalno los...i gori od toga....

Columbo
19-06-2006, 09:39
To je Prso spomenuo kao glavni hendikep danas...budemo vidjeli kako ce se termin odraziti na igruBolje da je ĹĄutio i da je, ako pobijedimo Australiju, izjavu tog tipa dao nakon tekme sa Australijom. Onda bi imalo smisla. Ali ako spuĹĄimo od Japana onda mu je izjava bezveze. :smt019

frano
19-06-2006, 10:36
hrvatska igra uzasno, ma sto kranjèari o tome mislili..

sramota da nas ovako ometaju za vrijeme rokova!!

konzerva
19-06-2006, 10:40
ťta je bili bilo je, bitnije je da r.kovaè ne moŞe igrat protiv austr.
pitanje je da li Ìe ubacit nekog tokiÌa tomasa i sl.antitalente ili Ìe prebacit tudora u zadnji red a od poèetka uvest modriÌa da budemo malo ofanzivniji

frano
19-06-2006, 10:44
ako ima boga, jer je dokazao da pameti nema, bit ce ovo drugo

luka modric!!

šola-braveheart
19-06-2006, 12:16
valjda ce mu savjest barem malo proraditi i tudora ce prebaciti iza,a na njegovo mjesto staviti modrica.
valjda je jedini nacin da modric udje,taj da se neko ozljedi ili dobije kartone
a za drugo poluvrijeme još ima i mog imenjaka ivan leku,koji moze takodjer vrlo dobro odigrati neku svoju preciznu loptu
obrana australije je najlosija od svih dosad i napokon bi trebao i napad nesto napraviti,naravno sa ukljucivanjem veznjaka u igru

sickboy
19-06-2006, 12:28
...e sad nek mi netko kaze da ovo s komercijalizacijom nogometa nije otislo predaleko...
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=319866

Ne smijes imati ni hlace kakve hoces....jer se to sponzorima ne svidja............tetovirat cu si preko cijelih hebenih ledja logo zuje....pa nek me onda ne puste na stadion....
:smt076 :smt076 :smt076

frano
19-06-2006, 12:59
boze dragi, kakva sranja...

erdinger rules :smt007

ThunderBoy
19-06-2006, 13:24
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

Columbo
19-06-2006, 14:04
http://img228.imageshack.us/img228/4540/179fu.jpg
I meni je juèeraťnja tekma bila jednako zanimljiva. :smt003

Mo
19-06-2006, 14:39
kak sam i rekao
za 0-0 je kriv niko kranjèar!
svinja debela odvratna kak nije zabio onaj gol?! i kriv je i za promašeni penal, sigurno je rekao nešto ružno srni prije neg je ovaj pucao
niko kranjèar je kriv i za izumiranje vrsta, globalno zatopljenje i svjetske ratove!

dobro, šalu na stranu
dobro smo odigrali, samo nikako da gol zabijemo.
cico se izgubio malo. oliæ je rupa i to je zorno pokazao i juèer. ne zna dodat, ne zna zabit, ne zna ništa! zašto balaban ne dobije priliku?!
druga greška je što sina nije prije mijenjao ( prvo poluvrijeme dobro odigrano od sineka ) i smiješno je kaj mu je on morao to pokazati. cico je trener i posao mu je da mijenja igraèa kad vidi da se jedva drži na terenu. luka je morao uæi prije..
japanci loši al imali su onu 100 postotnu kad je tip bio sam pred golom.

sad ak je cico pametan tudor bi u èet igrao na mjestu kovaèa a modriæ bi poèeo, formacija kao protiv argentine.
al eto piše u jutarnjem da æe šimiæ na libera a tomas na mjesto šimiæa.
uz dužno poštovanje tomasu to je èisto sranje!
cico budi hrabar i nek luka igra od prve minute
al mislim da se to neæe dogoditi, jer cico i dalje vjeruje u svoje fantazije o tudoru u vezi

iskreno mislim da neèemo proæi. australci su bolji od japanaca, nabrijani su, jaki, dobro igraju, juèer su bili i bolji od brazila.
ak ispadnemo ne bi bio niki i cici u koži, nikako..

prije brazila sam potpuno vjerovao, prije japana malo manje a sad vjerujem samo pinkicu ili ništa
bojim se da æe se u èetvrtak dogoditi još jedna tužna hrvatska nogometna veèer
a što æe poslije tog bit sa repkom samo bog zna
da ne govorim o cici i niki..

konzerva
19-06-2006, 14:41
al eto piĹĄe u jutarnjem da ĂŚe ĹĄimiĂŚ na libera a tomas na mjesto ĹĄimiĂŚa.
...
iskreno mislim da neĂŚemo proĂŚi.

ako Ìe tako bit onda se i meni èini da Ìe zavrťit nerijeťeno

Mo
19-06-2006, 14:44
e da i glupi talijani
opet æe ispast.
budaletine!
igrajte pederi talijanski

a francuzi. majko moja to je staraèki dom, zašto ne naprave smjenu generacija više, ovi kaj igraju veæ su i bogu dosadili.. i opet æe ispast, hahahaha, neka neka, dosadni glupi francuzi.

ARGENTINA CAMPEON!

Tkach
19-06-2006, 15:22
al eto piĹĄe u jutarnjem da ĂŚe ĹĄimiĂŚ na libera a tomas na mjesto ĹĄimiĂŚa.
...
iskreno mislim da neĂŚemo proĂŚi.

ako Ìe tako bit onda se i meni èini da Ìe zavrťit nerijeťeno

Ako ĂŚe tako bit onda ĂŚemo kuĂŚi s jednim bodom. Ĺveliki kuracimiĂŚ je ili stoper u 3-5-2 ili desni boèni u 4-4-2, ne sjeĂŚam se da je on ikada igrao libera, ni u Dinamu ni u Italiji. Tomas je pak opĂŚeopasna pojava, gora solucija bi jedino bio TokiĂŚ.

Èak i Pletikosa savjetuje Kranjèaru da stavi Tudora na libera i ModriÌa na njegovo mjesto u vezu, ali bojim se da je ovaj posve prolupao...

Picok
19-06-2006, 16:13
E moj Cico, a kaj ti je ovo trebalo? Imam osjeÌaj da imamo kvalitetne igraèe (ne prvih 11, nego ťiri krug), ali da jednostavno to nije dobro rasporeðeno. Ne treba filozofirati, vidjet Ìemo kaj bu u èetvrtak. Nadam se pobjedi i prolazu.

Picok
19-06-2006, 16:34
Obavezno proèitati (s jednog drugog foruma je): :smt043 :smt042 :smt043

I zato mi se sve to gadi.....svaka èast KlasniÌu al da smo mjesto njega ubacili u teren oveÌi kamen ili kip recimo Matoťa veÌ bi se po teoriji vjerojatnosti lopta od njega viťe puta odbila u gol...i joť tuŞnije....
....da najmlaði tam prvi traŞil izmjenu a 21-prva je godina keksiÌu tek, istina pretrèal je viťe neg naprimjer u pretkolu kupa uefa dok je za dinamo preťo 1360 metara u cijeloj tekmi(60 sprintom) sad moŞda i dvaput tolko.Ali to ťto plavetni kit za 90min. pretrèi koliko i debela kumica s bronhitisom za tramvajem s teťkim cekerima u rukama dok ide ťljakat na plac i ťto po utakmici potroťi kalorija koliko prosjeèan èovjek na ljuťtenje naranèe pada na ostatak momèadi,jebote Prťo se ubija radeÌi i njegov posao.
Sve to novinarska smegma opravdava a raja guta, ponekim vrsnim potezom i izvoðenjem slobodnjaka/kornera....ako je to kaj se traŞi pa evo prevrnuli bumo par Zg birceva da naðemo Velikog Žutog i siguran sam da bu i supijan s pljugom u èvaljama te bocom viskija u ruci izvodil veÌe fantazije od pretilog slona.Slona koji kadkad na terenu lièi na trenera,preťetava se bleji i tu i tamo kad koja lopta zaluta do njega on je doda,ne doda veÌ njom poèasti nekog od suigraèa...èarobno....naravno cico je pijan a pijanom èovjeku nemoŞeť niťt zamjerit...

Svjetsko prvenstvo nisu usrane prijateljske niti kvalifikaciske tekme...i zato se nadam da Ìe se smok ovih dana zagrcnut preuťeèerenom krafnom i otiÌ u svinjski raj ili boli me kurac di veÌ,samo ťto dalje od repke...pa da razjebemo klokane, obrana je slabija za Kovaèa

frano
19-06-2006, 17:07
cico se inati onima koji imaju pravo..

isti je kao i herr otto prije portugala 2004.

1. nepozivanje vugrineca i da silve
2. pozivanje (majko moja) bošnjaka, koji je za klasu lošiji i od oliæa
3. forsanje nike kranjcara bez opravdanog razloga (na temelju golova protiv brazila i bugarske), iako je uz tokiæa najlosiji na pripremama bio
4. marijan buljat kao 24. igrac, ispred njega su šeriæ(3. svjetsko, bez minute igre), ivan leko, vranješ(katastrofa) i zamjena za srnu, POLIVALENTNI ivan bošnjak
5. iživljavanje na modriæu kao i otto na debelom smradu, talionsko naèelo, nema šta
6. bez gola-poljska, spanjolska, brazil, japan

pa nek si èovjek misli

malimrav85
19-06-2006, 17:35
Koja jebena tragedija! Svima je kriv Kranjèar jer ne trèi a nikome nije Srna koji se bahati sa pucanjem penala ko da vodimo 5-0 pa Ìe on sad lagano to piknut samo. A KlasniÌ tek? :smt005 Ali naravno, Kranjèar je kriv za sve! :smt005 Di je Tudor bio? Kaj je on napravio cijelu tekmu? A BabiÌ? A Srna osim fulanog penala? I koju vraŞju mater nije Marko BabiÌ pucao? Jedini koji su zadovoljili su Stipe,Kovaèi i Prťo. Ostali nisu skoro ni doťli na tekmu.

frano
19-06-2006, 17:39
srni, tudoru, klasniæu, babiæu i ostalima nije tata izbornik..

decki igraju LP i jake eur lige, a ne kotrljaju se po poljudu..

sorry, ono.. ne..

malimrav85
19-06-2006, 17:41
Aha,nisam znao da èim ti je tata izbornik automatski si ti kriv. Pa Ĺveliki kuracuker (ne kaĹžem da je Niko igraè tipa Ĺveliki kuracukera) nije igrao uopĂŚe prije SP 98 u klubu pa je bio najbolji strijelac. Ne razumijem usporedbu Srninog trèanja po Ukrajni i Kranjèarevog po Poljudu. S tim da srna igra max 45min po utakmici. Ja ne kaĹžem da Srna nije dao puno viĹĄe za repku od Nike ali da je Kranjèar kriv za juèer viĹĄe od ostlaih :smt017

g money
19-06-2006, 17:44
Koja jebena tragedija! Svima je kriv Kranjèar jer ne trèi a nikome nije Srna koji se bahati sa pucanjem penala ko da vodimo 5-0 pa Ìe on sad lagano to piknut samo. A KlasniÌ tek? :smt005 Ali naravno, Kranjèar je kriv za sve! :smt005 Di je Tudor bio? Kaj je on napravio cijelu tekmu? A BabiÌ? A Srna osim fulanog penala? I koju vraŞju mater nije Marko BabiÌ pucao? Jedini koji su zadovoljili su Stipe,Kovaèi i Prťo. Ostali nisu skoro ni doťli na tekmu.
sve to stoji, ali kranjèar je kao nať glavni kreator, fantasista, on najviťe treba sudjelovati u igri, pa neÌe valjda tudor. a protiv japana, kad je imao loptu, izgubio ju je. i onda joť traŞi izmjenu, a najmlaði je. dobro je prťo rekao da se mora povlaèit po loptu jer nema lopti za njega. i joť jedna stvar. svi se pitaju zaťto klasniÌ loťe igra u repki, a dobro u werderu? zato ťto u werderu ima pravog razigravaèa micouda, a mi imamo niku koji ne moŞe ni u jadnoj hrv.ligi dominirati. uostalom, jeste èuli kak su navijaèi zviŞdali kadf je nikec izlazio? to sve govori

malimrav85
19-06-2006, 17:47
U jednu ruku istina ali kak je Klose dao 2 gola u prvoj tekmi? Balacka nije bilo. nisam rekao da tudor treba kreirat iru nego da treba malo povezat obranu i napad,povuè koji put ,dat koju loptu. pa ne igra obranu.
A nije baĹĄ da nam se igra bazira samo na prolaz kroz sredinu,pa krila trebaju probijat. Eto nije mi recimo jasno zaĹĄto je Srna samo jednom iĹĄao na dribling na desnom boku i to kad je probao japancu kroz nogo ĹĄto je zavrĹĄilo autom?zaĹĄto se samo nabijao u korner i onda nabacivao umjesto da probije jednog i onda puca,doda ili neĹĄto

Insomniac
19-06-2006, 17:55
Iako mi je vise smisno ovo prepucavanje :)
Reci cu samo jednu stvar,hebem ti ja igraca od 21 godine koji trazi zamjenu jer je crkao,a igrace od 30+ godina jos trce po terenu

engel
19-06-2006, 18:22
idu mi na zivce svakojaki fucking uzaludni rekviziti koje trpaju po novinama...nogometna lizalica..pa jebote...nogometna pusiona,doslovno :smt005

Columbo
19-06-2006, 19:46
idu mi na zivce svakojaki fucking uzaludni rekviziti koje trpaju po novinama...nogometna lizalica..pa hebote...nogometna pusiona,doslovno :smt005Fakat!! Ĺveliki kuracta moĹžeĹĄ s tom navijaèkom lizalicom osim nekog gaðat na terenu?? :smt017 I to pod pretpostavkom da si u Njemaèkoj u protivnom je lizalica beskorisna. :smt019

đavolji odvjetnik
19-06-2006, 21:29
kaj vi znate.. pa ko nakon onakvog sprinta nebi trazio izmjenu??
odigrao je samo 99% utakmica za hajduk ove sezone pa nije bio u natjecateljskoj formi :smt003
al zato hrv ima igru, dominira, sam ih jebe realizacija!!
ma daj koja jebena igra, pa nismo tri dodavanja u vezi slozili.. sve prilike su dosle nakon pogresaka ili individualnih "prodora" - kranjcarova precka se jos i danas trese :smt043
osim je nakon tekme sve reko!!!

sto ce nama silvio maric, kad je trener otto baric.

cico nakon svjetskog out, izbornik capello, pomocnik mourinho...

frano
19-06-2006, 21:34
nitko ga ne krivi za sve.. ali èinjenica je da glavni igraè dinama ove sezone ima podreðenu ulogu u repki, iz razloga da bi sinek od tateka mogao trckaranjem bjezati od lopte..

ma kranjèar vam je isti kaka.. nije vrag da to ne vidite :smt078

đavolji odvjetnik
19-06-2006, 21:37
nek se zna.. ja nemam nis protiv nike.. korektan decko, dobar player, al jebemu mater nije za repku. u repki igraju najbolji, A NIKO KRANJCAR TO NIJE!!! pa nije repka cicina prcija... nije da je modric neki zidane, al od nike je zicer bolji...

sretno protiv klokana, s nadom da tudor nebude u vezi...

frano
19-06-2006, 21:39
glupi alkiæ je veæ odluèio..

TOMAS u obrani umjesto kovaèa..

0:3..

đavolji odvjetnik
19-06-2006, 21:44
[quote=frano]glupi alki

fat drummer
19-06-2006, 21:55
i kaj onda... drugi napadaè bruggea i fantazist istog kluba su na klupi, najbolji golman te lige nije ni na popisu 350 moguÌih kandidata, jedan od najperspektivnijh branièa koji igra u rusiji nije vidio ni hong konga, a kamoli njemaèku. najbolji stranac austrijske lige je prema vaťim procjenama kreten.
svaka èast modriÌu, ali kurac. mali nema snage uÌ u duel, za razliku od kranjèara koji je lijen uÌ u duel.
da je izvoðenje kornera tako jednostavno kao ťto picok citira i ja bih to radio, ali nije.
a ťto se tièe franine procjene da je da silvini ne pozivanje pogreťka, dopusti da se nasmijem, mali i ovako ne bi vidio ni klupu, a kamoli teren...

g money
19-06-2006, 23:16
i kaj onda... drugi napadaè bruggea i fantazist istog kluba su na klupi, najbolji golman te lige nije ni na popisu 350 moguÌih kandidata, jedan od najperspektivnijh branièa koji igra u rusiji nije vidio ni hong konga, a kamoli njemaèku. najbolji stranac austrijske lige je prema vaťim procjenama kreten.
svaka èast modriÌu, ali qrtz. mali nema snage uÌ u duel, za razliku od kranjèara koji je lijen uÌ u duel.
da je izvoðenje kornera tako jednostavno kao ťto picok citira i ja bih to radio, ali nije.
a ťto se tièe franine procjene da je da silvini ne pozivanje pogreťka, dopusti da se nasmijem, mali i ovako ne bi vidio ni klupu, a kamoli teren...
moÌna je ta belgijska liga :smt003 . bilo koji nať igraè koji doðe u belgiju je prvi strijelac(staniÌ, strupar, ťpehar itd.)

engel
20-06-2006, 00:03
smljela espana nigere..tak treba..bas mi je drago.. :smt021

fat drummer
20-06-2006, 00:29
[quote="fat drummer":41qv4cd8]i kaj onda... drugi napadaè bruggea i fantazist istog kluba su na klupi, najbolji golman te lige nije ni na popisu 350 moguÌih kandidata, jedan od najperspektivnijh branièa koji igra u rusiji nije vidio ni hong konga, a kamoli njemaèku. najbolji stranac austrijske lige je prema vaťim procjenama kreten.
svaka èast modriÌu, ali qrtz. mali nema snage uÌ u duel, za razliku od kranjèara koji je lijen uÌ u duel.
moÌna je ta belgijska liga :smt003 . bilo koji nať igraè koji doðe u belgiju je prvi strijelac(staniÌ, strupar, ťpehar itd.)[/quote:41qv4cd8]
u svakom sluèaju je jaèa od naťe....

Just a little bit
20-06-2006, 01:01
smljela espana nigere..tak treba..bas mi je drago.. :smt021
tvoji postovi engel u ovom topicu su mi najdrazi :smt001

Goran
20-06-2006, 01:28
pa nije repka cicina prcija.

tebi je MamiĂŚ uzor?

sickboy
20-06-2006, 08:48
idu mi na zivce svakojaki fucking uzaludni rekviziti koje trpaju po novinama...nogometna lizalica..pa hebote...nogometna pusiona,doslovno :smt005

Meni isto to nije jasno.....neka dijele navijacke cigle.....leti 50m dalje.....ili baklje....ali lizalice.... :smt012

frano
20-06-2006, 09:15
i kaj onda... drugi napadaè bruggea i fantazist istog kluba su na klupi, najbolji golman te lige nije ni na popisu 350 moguæih kandidata, jedan od najperspektivnijh branièa koji igra u rusiji nije vidio ni hong konga, a kamoli njemaèku. najbolji stranac austrijske lige je prema vašim procjenama kreten.
svaka èast modriæu, ali qrtz. mali nema snage uæ u duel, za razliku od kranjèara koji je lijen uæ u duel.
da je izvoðenje kornera tako jednostavno kao što picok citira i ja bih to radio, ali nije.
a što se tièe franine procjene da je da silvini ne pozivanje pogreška, dopusti da se nasmijem, mali i ovako ne bi vidio ni klupu, a kamoli teren...

u svakom slucaju je bolji od jadnog bosnjaka, ali i od oliæa fantasiste..

cini mi se da otto baric progovara iz tebe... treba tokic igrat, treba bazinu zvat, stanko bubalo je odlican u austriji, marijo maric, pa srðan andriæ, da ne zaboravimo fantasistu giovannija rossu itd.

u repki ne smiju, zbog svog nogometnog NEUMIJEÆA,:

bosnjak
olic
seric(dragi boze)
tokic
tomas
vranješ
ivan leko
cico kranjcar

to je moje misljenje... eto gdje vas je cico doveo...

u nedjelju sam jedini ja trubio po ulicama nakon utakmice.. pa slavimo bod protiv jake momcadi japana...a svi me cudno gledali

đavolji odvjetnik
20-06-2006, 11:26
[quote=Goran]
tebi je Mami

frano
20-06-2006, 11:29
budala i PIJANAC da budemo precizniji..

Goran
20-06-2006, 12:57

bosnjak
olic
seric(dragi boze)
tokic
tomas
vranjeĹĄ
ivan leko
cico kranjcar

Cico nas je doveo na Svjetsko prvenstvo

Goran
20-06-2006, 12:59
[quote=Ðavolji odvjetnik][quote=Goran]
tebi je Mami

frano
20-06-2006, 13:20

bosnjak
olic
seric(dragi boze)
tokic
tomas
vranješ
ivan leko
cico kranjcar

i mirko joziæ

a otto bariæ na europsko

Goran
20-06-2006, 13:21

bosnjak
olic
seric(dragi boze)
tokic
tomas
vranjeĹĄ
ivan leko
cico kranjcar

i mirko joziĂŚ

a otto bariĂŚ na europsko

i to su dobri rezultati,bez obzira na igre u zavrĹĄnici

bOG
20-06-2006, 13:47
ma kranjèar vam je isti kaka.. nije vrag da to ne vidite

Sto gramaticki ne valja u ovoj recenici?

Goran
20-06-2006, 14:08
daj e gorane, ajd bogati idi naði drugi forum! :smt003

veĂŚ dugo nisam vidjela hrvatsku u tako jadnom izdanju kao protiv japana.
klasniĂŚ je lijeno umiĹĄljeno govedo bez motivacije...
srna je neutreniran...

na kraju su iznenaðenje oni kojima ste stalno neťto prigovarali > pletikosa, ťimiÌ i kranjèar....

s ovakvom igrom i ne zasluŞujemo iÌi dalje, i niťta me neÌe èuditi ako se to i dogodi! :smt013

za KlasniĂŚa se slaĹžem,ali mislim da je igra protiv Japana bila dobra.siguran sam da prolazimo

Murphy
20-06-2006, 14:18
siguran sam da prolazimo

a neeeeeeee!!!!!! :smt010 opet ces nas urec.... :smt009

Murphy
20-06-2006, 14:19
ma kranjèar vam je isti kaka.. nije vrag da to ne vidite

Sto gramaticki ne valja u ovoj recenici?

Kaka u krivom rodu? :smt017 :smt003

g money
20-06-2006, 14:38
JUVE U SERIA C; A MILAN U SERIA B :smt003
The situation of the Bianconeri is worse than expected.
Following the delivery of the Calciopoli report handed over by Borelli to the Federal Prosecutor, it emerges that four teams are risking much more than they were initially expecting.
The club which is risking most is surely Juventus, who might end up in Serie C rather than "just" Serie B.
Fiorentina and Lazio will most likely receive a heavy point deduction for the start of next season, whereas Milan's position is worse than first thought and their penalty might range from a heavy point deduction to a demotion to Serie B football.
According to Borelli, apart from the 'Juve system', there also was the 'Milan system' which Adriano Galliani has denied in recent weeks. In the report it emerges that even though the system created by Moggi and Giraudo was the most powerful, the one involving the Rossoneri was only a step behind the Bianconeri's, and for this reason Milan are risking a lot.
Only a few more weeks before the final verdict is out.

konzerva
20-06-2006, 14:42
nije svijet toliko pravedan!
dam se kladit da neĂŚe milan bacit u niĹžu ligu,a juve moĹžda u serie b i vraĂŚa se slijedeĂŚe sezone...

Picok
20-06-2006, 17:27
Mislim da smjena Cice ne bi bila dobra. Nije to zasluŞil. Iako mislim da je obiteljske interese stavil ispred interesa nacionalne momaèadi, on je ipak jako dobar trener. Eventualni neuspjeh na ovom prvenstvu (ak ispadnemo u èetvrtak) treba biti samo ukor pred njegovo iskljuèenje. S ovom ekipom (uz poneku roťadu) mogli smo biti daleko bolji. Preksutra je dan odluke. Tak ja mislim.

Ante Gotovina
20-06-2006, 19:59
daj e gorane, ajd bogati idi naði drugi forum! :smt003

veĂŚ dugo nisam vidjela hrvatsku u tako jadnom izdanju kao protiv japana.
klasniĂŚ je lijeno umiĹĄljeno govedo bez motivacije...
srna je neutreniran...

na kraju su iznenaðenje oni kojima ste stalno neťto prigovarali > pletikosa, ťimiÌ i kranjèar....

s ovakvom igrom i ne zasluŞujemo iÌi dalje, i niťta me neÌe èuditi ako se to i dogodi! :smt013

Kako damnit ne zasluŞujemo iÌi dalje? Bili smo puno bolji protiv Japana, ravnopravno se nosili s Brazilom, stvorili nebrojeno mnogo ťansi, ali naŞalost, zakazalo je u najvaŞnijoj toèci: realizaciji. Da smo u pogodak pretvorili barem svaku 3. ili 4. priliku mislim da bi bez ikakvog beda dijelili prvo mjesto sa Brazilom.
Ali naŞalost, situacija je bitno drukèija, moramo izboriti pobjedu protiv Australije ťto neÌe biti nimalo lako. Meðutim, ja sam potpuno uvjeren, ako uspijemo popraviti realizaciju, rezultat neÌe izostati.

Baby Girl
20-06-2006, 22:14
svi smo mi Spanjolci! :smt003 :smt040 say what you want, al ja sam full happy kaj su napokon prosli skupinu! bilo je i vrijeme! ajmo, Espana! :smt038 :smt041 \:D/ =D>
naravno, prvaci nece bit, mogu se jedino zadovoljit drugim mjestom, jer pehar World Cupa ide domeka, vu Rvacku! :smt026 :smt004 :smt049 [tanz]

Lucynda
20-06-2006, 22:45
jedva èekam da naťi igraju, ako pobijede napit Ìu se zbog radosti, ako izgube (il buderemi) zbog tuge!!!!!!

Èemu tuga èemu bol kad postoji alkohao

frano
21-06-2006, 00:09
fuck... juve i milan i dalje postoje... a bas sam se ponadao.. :smt011

Cro
21-06-2006, 00:11
Bravo Baby Girl- bravo Lucynda!!!
That's the spirit!!
:smt006 :smt002

ARise
21-06-2006, 01:04
spanjolci su arapi
to ja niĹĄ ne priznajem

joĹĄ kad cetnici zgube od nigera...neznam koga mi viĹĄe Ĺžao...

ajde...cetnika...drogba mi je frend

Baby Girl
21-06-2006, 01:07
spanjolci su arapi
to ja niĹĄ ne priznajem

:smt019 :smt019 :smt019
:smt003

ARise
21-06-2006, 01:10
spanjolci su arapi
to ja niĹĄ ne priznajem

:smt019 :smt019 :smt019

ma kaj...to sve zmeĹĄano...

kordoba im bila centar kalifata...

pa ĹĄta's neubijeu e?

dobro, i naĹĄa mom

Murphy
21-06-2006, 01:32
Èemu tuga èemu bol kad postoji alkohao

Hebote, zvucis kao ja i pola moje ekipe...Svabo, jes' to ti? :smt005

on-t: Uf, kako mi je drago kaj su Svedi nabili onaj zadnji gol bas kad su se sugavi Englezi ponadali pobjedi :smt003

frano
21-06-2006, 09:13
sve je to stvar dogovora bila... da se trinidadu slucajno ne zalomi pobjeda..

Baby Girl
21-06-2006, 11:08
To ti je kao seks u Şena! Muèiť se i dahtiť ispod Şivotinje pol sata, i na kraju niťta....Nema tu hljeba >rekao bi Vuk! :smt003

:smt004 :smt028 :smt066
cool :smt003

Ante Gotovina
21-06-2006, 11:11
To ti je kao seks u Şena! Muèiť se i dahtiť ispod Şivotinje pol sata, i na kraju niťta....Nema tu hljeba >rekao bi Vuk! :smt003

P:S: /preventive radi/ molim lijepo, shvatite ovo kao ĹĄalu! :smt001

Dobro, ovdje barem nitko ne stoji na golu, tako da slon mora biti nesposoban ako ne moĹže zabit na prazan gol. :smt005

Just a little bit
21-06-2006, 11:11
za 10 godina nitko se nece sjecas kak je hrvatska igrala super protiv Brazila, da smo ubili Japance al da nismo imali srece itd....
rezultati su ono kaj se pamte
tak da mi se jebe kak su odigrali ako nisu prosli dalje
jer ocito su onda drugi igrali bolje od njih
sad moraju dobit australce i time pokazati kako "nismo imali srece" , i da nam je igra jebena, kao sto pricaju....

malimrav85
21-06-2006, 19:21
piťe u veèernjem da je klasniÌ ko godot. :smt005
a dobar je cico,ne treba ga mijenjat makar bili zadnji. moŞda bi trebali "Şrtvovat" ep 2008 i pomladit ekstremno momèad. Zahvalit prťi,kovaèu niki,tokiÌu,moŞda i robertu i uvest èorluku,da silvu,buljata... pa kaj bude,ali smo na sp 10 najŞeťÌi
i moĹžda preĂŚ na 4-4-2 napokon
iako imam kartu za 16 mislim da utakmice hrvatska-gana/èeťka neÌe biti...

g money
21-06-2006, 20:56
i zahvalit se niki kranjèaru. trèi ko veteran od 35 god.

malimrav85
21-06-2006, 23:51
To braĂŚo kmice! Gazite...

http://www.sport24.com/photos/1128792746.jpg

merić
21-06-2006, 23:53
i zahvalit se niki kranjèaru. trèi ko veteran od 35 god.

niko ( aged 21) 60.min: ''tata, tata, ja se umorio, ja bi vaaniiii!''

Ante Gotovina
22-06-2006, 00:25

Samo to ne...
Vidjeli smo kako su zavrĹĄile epizode sa BariĂŚem i JoziĂŚem kad su forsirali taj sustav. #-o
Najbolje bi bilo ubacit neku varijantu kako igra Dinamo, recimo 4-3-1-2, ĹĄto je i najavio Cico u slijedeĂŚoj utakmici. Nadamo se da ĂŚe proĂŚ. :smt001

A ťta je s ovim mamazima iz naťe najgledanije tv kuÌe? Bilo je najavljeno ukljuèivanje u drugu utakmicu kad padne gol, a kol'ko vidim niťta od toga. I tako ostadosmo uskraÌeni za novi potop (pre)dragih nam susjeda. :smt011

kima
22-06-2006, 00:33
Momèad koja ne može uigrati sistem 4-4-2 nema što tražiti na velikim natjecanjima, osim samog plasmana. Ne kažem da ga treba nužno igrati ili forsirati, ali zone u toj formaciji èisto pokazuju koliko su igraèi nogometno inteligentni i spremni na prilagodbu jedan drugome. Jebo ja stopere koji igraju u Milanu, Juventusu i dr. koji meðusobno ne mogu funkcionirati bez èistaèa iza sebe.

Goran
22-06-2006, 01:05
A ťta je s ovim mamazima iz naťe najgledanije tv kuÌe? Bilo je najavljeno ukljuèivanje u drugu utakmicu kad padne gol, a kol'ko vidim niťta od toga. I tako ostadosmo uskraÌeni za novi potop (pre)dragih nam susjeda. :smt011

ukljuèivanje je najvaljeno samo ako druga utakmica odluèuje o prolazu skupine

Goran
22-06-2006, 01:09
sad gledam snimku SiCG - O.Bjelokosti

kaĹže Balog da su Iliju PetkoviĂŚa nakon 6 komada od Argentine prozvali Ilija Ĺveliki kuracestkoviĂŚ :smt005 :smt005

malimrav85
22-06-2006, 01:17
[quote="Mali Mrav 85":2tgldq6o]

Samo to ne...
Vidjeli smo kako su zavrĹĄile epizode sa BariĂŚem i JoziĂŚem kad su forsirali taj sustav. #-o
Najbolje bi bilo ubacit neku varijantu kako igra Dinamo, recimo 4-3-1-2, ĹĄto je i najavio Cico u slijedeĂŚoj utakmici. Nadamo se da ĂŚe proĂŚ. :smt001

A ťta je s ovim mamazima iz naťe najgledanije tv kuÌe? Bilo je najavljeno ukljuèivanje u drugu utakmicu kad padne gol, a kol'ko vidim niťta od toga. I tako ostadosmo uskraÌeni za novi potop (pre)dragih nam susjeda. :smt011[/quote:2tgldq6o]
krivo se izrazih
4 obrambena u liniji

bOG
22-06-2006, 02:06
A 4-3-3?

Ili cak 4-2-4?

Malo pokazati muda.

Golotinja ce ih sigurno omesti!

mili
22-06-2006, 12:21
zasto bi ista mijenjali kad ovako dobro ide...
nikad zadovoljni hrvati!!! :smt014

malimrav85
22-06-2006, 12:25
Ali bi moglo iĂŚi i bolje. Ne sutra nego za 5 godina.

Baby Girl
22-06-2006, 12:29
danas je dan D!

idemo nasi!!!!! ajmo vatreniiiiiiiiii! :smt026 :smt041 :smt038 :smt039 [-o< \:D/

Bijelo-crvena polja Hrvatska na dresu sjete me da ja volim te!
Igrajte za nju, Naťu voljenu, nek´ jaèe kuca to srce vatreno!

:smt020 :smt026 :smt026 :smt026 :smt050 :smt041 :smt038

Goran
22-06-2006, 12:31
ima netko link na pjesmu Srce Vatreno?

camao
22-06-2006, 12:42
ima netko link na pjesmu Srce Vatreno?

http://rapidshare.de/files/22949974/14- ... 4.mp3.html (http://rapidshare.de/files/22949974/14-Hrvatske_navijacke_pjesme_CD_2___Trio_Gust_-_Festa_-_4.mp3.html)
http://rapidshare.de/files/22950351/07- ... 4.mp3.html (http://rapidshare.de/files/22950351/07-Hrvatske_navijacke_pjesme_CD_1___Baruni_-_Neka_Pati_Koga_Smeta_-_4.mp3.html)
http://rapidshare.de/files/22949537/_Hl ... _.mp3.html (http://rapidshare.de/files/22949537/_Hladno_pivo__Himna__na_a_verzija_.mp3.html)
http://www.sirokibrig.com/hrvatska/
http://rapidshare.de/files/22950900/Hip ... l.mp3.html (http://rapidshare.de/files/22950900/Hip_Hop_Rap-Ka_-_Zabij_gol.mp3.html)
http://rapidshare.de/files/20739696/Ner ... o.mp3.html (http://rapidshare.de/files/20739696/Nered_ft__Zapresic_Boys_-_Srce_Vatreno.mp3.html)
http://rapidshare.de/files/22960902/Mun ... a.mp3.html (http://rapidshare.de/files/22960902/Mungos_Brothers_Feat._Tratincice_-_Kolko_Nas_Ima.mp3.html)

konzerva
22-06-2006, 12:56
zasto bi ista mijenjali kad ovako dobro ide...

:smt005 odlièno ide! :smt005

malimrav85
22-06-2006, 13:16
http://www.metacafe.com/watch/122758/what_a_foul/

koja legenda :smt005

http://www.metacafe.com/watch/149167/a_game_fight/
ovo nisam vjerovao

http://www.metacafe.com/watch/130868/soccer_kid/
mlada nada?mali ťefa preðe... da mu damo drŞavljanstvo?

Ante Gotovina
22-06-2006, 13:25
Ovo mora da je stari dobri Roy Keane - u svom prepoznatljivom stilu. :smt001

Goran
22-06-2006, 13:25
puno hvala,camao

camao
22-06-2006, 13:26
puno hvala,camao

:smt002 :smt006

malimrav85
22-06-2006, 13:34
http://www.metacafe.com/watch/138002/3_brazilians/
kolut naprijed :smt005

Cro
22-06-2006, 14:48
TreĂŚi put idem u grad s nadom da ĂŚemo ovaj put zabiti i pobijediti!
Ajmo deèki, vjerujem u vas!!

:smt026 :smt026 :smt026

U BOJ , U BOJ...
:smt067

Tkach
22-06-2006, 17:56
Èini li se to samo meni ili su Željko Vela i SreÌko Bogdan najnapuťeniji komentatorski duet istoèno od Jamajke?

Cro
22-06-2006, 17:57
Èini li se to samo meni ili su Željko Vela i SreÌko Bogdan najnapuťeniji komentatorski duet istoèno od Jamajke?

:smt005
Fakat si paĹĄu...

bOG
22-06-2006, 18:05
"Pa svi imaju dvije noge!
Sto su ovo paraolimpijske?"

Banovi!

Picok
22-06-2006, 18:06
Još im samo Æiro fali za trio gušt.

Romana
22-06-2006, 18:28
Nemojte mi Velu dirat :smt018 to je nas najbolji komentator.

Japanci su napredan narod, evo izumili su najmanji televizor na svijetu. Ne znam samo zasto su ga morali staviti u moju kabinu.

kima
22-06-2006, 19:06
Nemojte mi Velu dirat :smt018 to je nas najbolji komentator.

Japanci su napredan narod, evo izumili su najmanji televizor na svijetu. Ne znam samo zasto su ga morali staviti u moju kabinu.

Najbolje je bilo kad su Man Utd i Real igrali. Ronaldo da gol, Vela vièe: "Ronaldo, gooool!!!", režiser daje još jednom snimku, a Vela urlièe: "Još jedaaaaan! Bravo Ronaldo!!!!" :smt044

Vela je car! Ne samo da ima smisla za humor, vokabular i teènost u govoru, veæ kuži nogomet i u njemu vidi se, istinski uživa. Najbolji komentator, daleko najbolji.

Picok
22-06-2006, 19:10
JoĹĄ da nije tovar (kaj se vidi kad prenosi Dinamo - hajduk) bil bi savrĹĄen :smt005

Tkach
22-06-2006, 19:10
Ali nije lijepo ĹĄto podjebava glupog Bogdana cijelo vrijeme... Ĺveliki kuracto malo ne ide Ĺveliki kuracticu onako jebavat u zdrav mozak :smt003

Tkach
22-06-2006, 19:12
Najbolje je bilo kad su Man Utd i Real igrali. Ronaldo da gol, Vela vièe: "Ronaldo, gooool!!!", reŞiser daje joť jednom snimku, a Vela urlièe: "Joť jedaaaaan! Bravo Ronaldo!!!!" :smt044
.

Po tom pitanju je najjaèi Sabahudin TopalbeÌiroviÌ s BHT, on na svakoj drugoj utakmici pomijeťa igru i usporenu snimku.

engel
22-06-2006, 19:13
zao mi je USA... :smt010 trudili su se i bili ful dobri,onaj penal za ghanu je totalno sranje bilo!!! bilo bi 1:1... :smt010 i opet krvave glave u USA... :smt003

Goran
22-06-2006, 19:38
meni Şao Èeťke,uniťtile ih ozljede Kollera i Baroťa,i kartoni Lokvencu i ovom majmunu danas

Picok
22-06-2006, 19:42
Èeťka je imala straťnu ekipu, ali eto, peh, nisu oni ko mi :smt001

Insomniac
22-06-2006, 19:44
JoĹĄ da nije tovar (kaj se vidi kad prenosi Dinamo - hajduk) bil bi savrĹĄen :smt005

ajde zajebava se cesto na racun Hajduka,kad su igrali Hajduk - Deb ,poludio
je i rekao da utakmice vise nema smisla,jer je ovo samaranje mrtvog tovara :smt005

Goran
22-06-2006, 19:51
Èeťka je imala straťnu ekipu, ali eto, peh, nisu oni ko mi :smt001

da,previťe problema su imali.pogotovo sa napadaèima

merić
22-06-2006, 22:07
jel mi vodimo ovo? deru se neki ljudi :smt017

da ipak ne gledam otrovno pero na rtlu?

mala buba
22-06-2006, 22:27
1:0 za hrvatsku u prve dvije minute wooohoooo

MI HRVATI *pljesk pljesk*
ili bolje receno, srna

Lara Car
22-06-2006, 22:39
JAPAN VODI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Tkach
22-06-2006, 22:55
Ako nastavimo s igrom iz zadnje 43 minute poluvremena, ne gine nam joĹĄ 2-3 komada.

Jebo ga derpe Tomas, da ga jebo.

Jimmy
22-06-2006, 22:59
Ovako loťu igru joť nisam na prvenstvu vidio, samo SiCG su loťije poluvrijeme odigrali. Glupi eksperiment s Tomasom je propao, oèekivano. Umjesto Tudor na libero, Jerko Leko u vezu, pijani Cico uvodi Tomasa!

Insomniac
22-06-2006, 23:03
Ovako loťu igru joť nisam na prvenstvu vidio, samo SiCG su loťije poluvrijeme odigrali. Glupi eksperiment s Tomasom je propao, oèekivano. Umjesto Tudor na libero, Jerko Leko u vezu, pijani Cico uvodi Tomasa!

Roberte,zasto si prigovarao sucu protiv japana :(
zasto o zasto

:smt013
tomase,mamlaze

engel
22-06-2006, 23:04
mislim ovo sta hrvati rade...em sta igraju lose em ne igraju fair play!!!!
pa jebote ono na viduki je trebo bit takav penal,trebo se zvizduk do sim cut jebote!!!!!!!!!! primio ga oko pasa i povuko na pod pred golom!!!!da je zena tu bi se djete rodilo kak ga je primio!!!!!! :smt013 :smt013 :smt013 i onda jos igranje rukom!!ajde to je posteno proslo.
jelenko se iskupio. :smt003 sad ce moc mirno spavat.
pa jebote klokani trebali 2:1 vodit do sad....a hrv ce zgutat jos najmanje jedan....

http://www.molluscan.com/tripreports/southaustralia/kangaroo2.gif

22-06-2006, 23:14
Ma stvarno mi fali Robert Kovac, on i njegov dugi jezik!!! :smt019

katastrofa, jel ovo moĹže biti gore??? :smt013 :smt012 :smt011

Gospodin Pravokutnik
22-06-2006, 23:57
Kako lose,katastrofa...najlosija teklma otkad je Kranjcar izbornik a onaj Tomas koji je to debil,em je mutav em igra rukom 2 put u 16-tercu,zivce mi je popio i svi nek idu u kurac,koja losa taktika od cice,to bi svi bolje slozili

Lara Car
23-06-2006, 00:00
:smt003 zadovoljna sam :smt003 bila sam u pravu :smt003 napokon ĂŚe se razina testosterona dovesti u normalu :smt001

dobar film ma RTL-u :smt003 Ĺživio Markiz de Sade :smt008
PIMPAÈ!!! pokazao je pimpaèa :smt005

Tkach
23-06-2006, 00:01
Kovaè nije dobio protiv Japana Şuti zbog prigovaranja nego zbog potezanja. No, kao da je to sad uopÌe bitno. Na kraju smo se mogli skrumpati, ali ruku na srce nismo zasluŞili dobiti ovu utakmicu. 75 minuta je igra bila praktièki u i oko naťeg ťesnaesterca, dva penala èista za Australiju joť nisu suðena, do 79. minute smo imali 1,5 udarac na gol i dva zabijena gola (moŞemo reÌi da nam se vratilo za Japan). I samo da vas podsjetim:

5. lipnja 2006.

Imao sam sinoĂŚ viziju, gubimo tijesno od Brazila, igramo nerijeĹĄeno s Japanom i Australijom

Jimmy
23-06-2006, 00:01
Doviðenja Hrvatska, Australija je bolja. Tomas je budaletina. Idiot. 2 penala su nam oproťtena. OliÌ je rupa isto. Zamjene se nisu pokazale.

Đ!
23-06-2006, 00:02
Kako lose,katastrofa...najlosija teklma otkad je Kranjcar izbornik a onaj Tomas koji je to debil,em je mutav em igra rukom 2 put u 16-tercu,zivce mi je popio i svi nek idu u qrtz,koja losa taktika od cice,to bi svi bolje slozili

Ma daj, bar je agonija gotova... :smt009

ZER0
23-06-2006, 00:05
Dobili smo ĹĄta smo zasluĹžili...a sada se idem opiti i navijati za Brazil da osvoji prvenstvo...stoka jebena,jebo im pas milu mater,da im jebo pas milu mater...i ĹĄta joĹĄ reĂŚi...konj im jebo mater debilnu :smt013 :smt013

engel
23-06-2006, 00:08
eto tak je kak sam rekla..... :smt016
hrv nerazumiju da se NOGOmet igra NOGOM!!! :smt013
i jos je 1 penal za oceaniju trebo bit!! taj jedan te isti je 3 put rukom igro!!

sad rastanka nam kucnu cas, nek sreca prati naaaaaaaaaaaaaas
jer srest cemo se opet mi u juznoj africiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... :smt006 :smt006

Gospodin Pravokutnik
23-06-2006, 00:10
Ronaldo je zabio 2 komada,sad je izjednacen s Gerd Mullerom bah

Gospodin Pravokutnik
23-06-2006, 00:31
ciro i njegovi Australijanci dizus krajst

g money
23-06-2006, 00:39
katastrofa! spuĹĄtanje na zemlju nakon tolke euforije.vezna linija-katastrofa. kak ĂŚeĹĄ dobiti utakmicu ak ne drĹžiĹĄ loptu? niti jednu akciju nismo izveli, onaj gol kovaèa je bila sreĂŚa. realno, joĹĄ smo dobro i proĹĄli jer australcima nisu sudili 2 èista penala,-ĹĄimuniĂŚevo drĹžanje viduke i tomasova ruka. realno, naĹĄ je nogomet u banani, liga ne proizvodi igraèe, uzimamo neke gasterbajtere. totalni kaos u naĹĄem nogometu, markoviĂŚ i cico bi trebali dati ostavku. SLAVEN BILIÆ(moderan trener) ZA IZBORNIKA. a niko kranjèar je katastrofalno igrao kao i cijelo SP. trebao si uzeti da silvu umjesto one neznalice oliĂŚa, ali si se morao inatiti mamiĂŚu zbog svog sineka. evo baĹĄ gledam, cico se vadi na suca, a australiji nisu sudili 2 penala. nismo niti jednu utakmicu dobro odigrali, osim djelomièno protiv brazila, al dobro je boban rekao( brazil je igrao s pola snage) SRAMOTA U Ĺveliki kuracTO SE HRV.NOGOMET PRETVORIO

Snoopy
23-06-2006, 00:43
:smt011 :smt011 ...loĹĄe,loĹĄe

g money
23-06-2006, 00:45
cico je stavio privatne interese(niko mora igrati) ispred interesa reprezentacije( nije pozvao da silva koji pet puta bolji od oliĂŚa). i joĹĄ se vadi na suca. cico, podnesi ostavku

Re Leone
23-06-2006, 00:46
Eto, samo bih želio pozdraviti Nikin fan club...

vaš ljubimac je zbilja zabljesnuo na SP... zato æe sad otiæ na studiji u SAD dok je na vrhuncu slave...

Plete, R.Kovaè, Åveliki kuracimiæ.... dokazali klasu...
N.Kovaè, Pršo.... na mjestu
Babiæ... žrtvovan, par puta pokazao da može....
Åveliki kuracimuniæ, Tudor... standardno
Srna, Klasniæ... za nijansu slabiji od svojih moguænosti
Kranjèar... nije nièim pokazao da zaslužuje biti u prvih 11... nije bio jako loš, ali to što su nam napadaèi bili odsjeèeni dovoljno govori o njegovoj playmakerskoj sposobnosti...

Åveliki kuracteta...

Mislim da bi s Buljatom, da Silvom i Vugrinecom imali veæi izbor... Bošnjak i Vranješ nepotrebno u sastavu...

Insomniac
23-06-2006, 00:47
tomas postaje rukometas

moj naklon Osimu

Lucius Veratius
23-06-2006, 00:53
Opet se ponavlja ista prièa kao i uvijek - lakĹĄe tekme zajebemo, a onda se vadimo na teĹžima. Mi smo ispali joĹĄ protiv Japana, kao ĹĄto smo na Euru ispali veĂŚ protiv Ĺveliki kuracvicarske.

ZvRk
23-06-2006, 00:53
koji su naši debili...ja bi sa svojih metar i po bolje igrala :smt013
neznateeeee igrat!!!!!

Baby Girl
23-06-2006, 00:55
:smt011 :smt010 :smt022 :smt090

uzas! uzaaas!
onaj tomas k'o da je retardiran...dva puta, DVA puta onak dignut ruku...ok da ju je dignuo u skoku onako slucajno, onda bi digao obje ruke, nego on tu jednu lijepo onako narikta.... :smt011 :smt012 :smt009

e sad cu ponovno pitat: bOZe moj, bOZe moj, zasto si nas ostavio?

ZvRk
23-06-2006, 00:56
retardosi ... :smt011

Insomniac
23-06-2006, 00:57
poslje svega sto se desilo protiv Italije i sad protiv Australije,sudac je zasluzio barem hrvatsko drzavljanstvo....

Izmedu ostalog smatram da komentatore treba usutkati!

g money
23-06-2006, 01:01
evo, baĹĄ gledam oko sokolovo i mariĂŚ kaĹže da je australija oĹĄteĂŚena za dva penala

Insomniac
23-06-2006, 01:05
Cico :
"Drago mi je sto Harry Kewell igra "

Jutarnji List , srijeda 21.6.2006.

engel
23-06-2006, 01:09
evo, baĹĄ gledam oko sokolovo i mariĂŚ kaĹže da je australija oĹĄteĂŚena za dva penala

pa da,tocno.trebalo je bit 4:2 za njih na kraju.nije fucko onaj prvi nad vidukom i druga ruka onog pametnog.... :smt011
no eto,idu dalje,puno su bolji,zaslozeno! go kangaroo!!! :smt023

ajme jeste vidli golove brazila??? koje majstorstvo jebote...glavom 1 igrac ronaldu i ronaldo opet glavom u gol....strasno... :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt038

Warheart
23-06-2006, 01:11
Tomas :smt007
Pa kako profic to moze napravit?!?

Insomniac
23-06-2006, 01:14
Tomas :smt007
Pa kako profic to moze napravit?!?

khm,mozda je moj mozak vec profesionalno deformiran,ali sto ako ono x 2 nije bilo slucajno ?

Warheart
23-06-2006, 01:17
The man who sold the world.Ne treba ga izbacit iz repke, treba ga predat hrvatskim navijaèima u Stutgartu.

Tal
23-06-2006, 01:20
Za sve je kriv Cico i njegove fantastiène taktike!
+ kaj je njegov Ciciban morao stalno igrati.
a jadan deèko, nabeŞal se bogec, nije ni èudo da se hoÌe ostavit nogometa. a tata ga je mislil dobro ½utopit½ posle prvenstva. ccc
trebao je tudora odma na zadnjeg staviti a modriÌa uvesti od poèetka.
Ko je uopĂŚe taj Tomas? rukometaĹĄ? heloooouuuu!!!!

samo mi je Şao ljudi ťto su potroťili puno para da odu tamo i onih koje su opljaèkale kladionice.

sutra je novi dan. ko Ĺživ, ko mrtav.

Insomniac
23-06-2006, 01:22
!!!!

samo mi je Şao ljudi ťto su potroťili puno para da odu tamo i onih koje su opljaèkale kladionice.

Nisu,upravo gledam po newsima,ekipa sto se kladi na veliko (znaci oni koji bez beda stavljaju po 2000-3000 E ) na tiket je igrala na x

Tal
23-06-2006, 01:28
Je da, a Hrvati koji su se kladili na naĹĄu pobjedu?

Goran
23-06-2006, 01:35
Koja ĹĄteta!!!

PreviĹĄe smo ostali otraga nakon oba vodstva.Cico je pogrijeĹĄio u sastavu momèadi.Trebalo je povuĂŚ Tudora,a u vezu stavit Jerka Leku.A u napad Balaban.GreĹĄka je bila èuvat rezultat.Ĺveliki kuracto se tièe suðenja,2 nedosuðena penala su trebala bit.Ali onaj suðeni je za mene upitan.Srnu je trebao iskljuèit jer ga je gurnuo,a ni sam ne zna koliko je kartona dao Ĺveliki kuracimuniĂŚu.takoðer je bila glupost u nedjelju ĹĄto Merk nije iskljuèio Kewela a ne pisat prijavu.ali gol za 2:2 je bio èisto zaleðe.sad idem pisat mail da Oko sokolovo prokomentira.

Lucius Veratius
23-06-2006, 01:35
Je da, a Hrvati koji su se kladili na naĹĄu pobjedu?
Ko ih jebe. Nitko ih nije tjerao da se klade.

Goran
23-06-2006, 01:47
jeli tko vidio koji je igraè rekao reporteru HRT da se goni?To je bilo prije izjave KlasniÌa.

Iz reprezentacije treba izbacit Tomasa i OliĂŚa koji 2 godine nije dao gol.ModriĂŚu bi mogli dat novu ĹĄansu,ali sumnjam da je on za reprezentaciju.

bumblebee
23-06-2006, 01:54
najbolje bi bilo da dado pršo bude van-men-repka... i da si sam ispucava lopte s gola i onda trèi za njima... i stigo bi jer je jebeni car... :smt006

mislim da je problem naših kaj ne vide pred sobom jer im šiške padaju u oèi...
pršo i niko kovaè nose trakicu.. det iksplejnz ol...

možda i bolje da idu domeka, znaju oni da mi imamo puno za uèit, pa da nam ne oduzimaju vrijeme...

hvala im...

fat drummer
23-06-2006, 01:59
ja tog tomasa ne kuĹžim... ĹĄimiĂŚ i ĹĄimuniĂŚ crvene, obrana nam je bila ispod svake granice pristojnosti.
tudor je opet eskivirao blokiranja, srna se kaèio sa sucem, oliÌ je nesposoban do bola. kranjèar je napokon izaťao ranije i dao priliku modriÌu koji se divno utopio u svilo prosjeènosti.
tomas je btw. kreten i nadam se da viĹĄe neĂŚe vidjeti repke. nepojmljivo loĹĄe...

Insomniac
23-06-2006, 02:38
pocelo je

http://index.hr/clanak.aspx?id=320193

Cro
23-06-2006, 02:44
Imao sam sinoĂŚ viziju, gubimo tijesno od Brazila, igramo nerijeĹĄeno s Japanom i Australijom

Svaka èast na viziji za koju sam molio Boga da nije istinita, al eto...
LoĹĄa igra, zasluĹženo ispali...

Lucius Veratius
23-06-2006, 03:05
SlaŞem se sa vaťim kritikama igraèa, osim u vezi ModriÌa. Bio je dobar.

Vuk SaMOtNjaK
23-06-2006, 03:53
jeli tko vidio koji je igraè rekao reporteru HRT da se goni?To je bilo prije izjave Klasniæa.

to je bio Butina :smt020
ma nema veze ak je tak i reagirao, mogu mislit kak mi je bilo uz teren gledat kak naši kukavièki igraju

ovo je bila tekmu uz koja sam plakao, smijao se i pizdio ko lud

mislim, nevjerojatno je kak smo zabili drugi gol :smt005
tog Kalca treba za predsjednika
a sudac tek... LOL !! kak je lik lud, još ga Srna gurne, a ovaj niš
makar mi to za Åveliki kuracimuniæa joÅ¡ uvijek nije jasno, 3 žuta kartona, a lik joÅ¡ uvijek igra :smt003
e da, sad je pizda Tomas na redu
hebo me pas, al ja tvrdim da je netko njemu platio da tak zajebe stvar !
evo par èinjenica zašto :

1. prvi put kad je igrao rukom, njegova ruka je jednostavno pratila putanju lopte ! dakle, nije ga sluèajno pogodila, neg se na usporenoj snimci lijepo vidi kak lik skaèe, i to neometano, diže obje ( !! ) ruke i šakom nabija loptu... sluèajnost ? maybe
2. zar je moguæe da neki profesionalac koji se naigrao takvih utakmica, dvaput, da DVAPUT napravi istu stvar, i to neprisiljeno ?
3. nakon što je skrivio penal, prikazali su ga, ne znam, nije izgledao kao da se kaje previše

zbog svog mišljenja nisam ništa manje patriot da me se sad ne bi napalo, al to mi je opako sumnjivo

inaèe, kod drugog gola, na snimci se vidli kak je Srna zaboravio zatvorit Kewella, iako je bilo zaleðe... što Srna dao, to Srna uzeo

obrana --> ocjena -1
osim Åveliki kuracimiæa i Åveliki kuracimuniæa

napad, katastrofalan, mislim, šta reæi kad nam 2 gola zabiju veznjaci !

a ona šansa Tudora... zašto nije puknuo ? nema veze i da je fulao, ali ne... papan

katastrofa, sramota, razoèaranje
ne bi ništa rekao da smo limitirana momèad, ali ovako se zbrukati na SP-u
s takvom pièkastom igrom ne zaslužujemo da dalje proðemo jer sve ostalo je sreæa... a šta je najbolje, sreæe smo na ovom SP-u imali i više nego što je potrebno
glupi mentalitet

ThunderBoy
23-06-2006, 09:12
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

fat drummer
23-06-2006, 09:58
al ovaj tomas, pa majku mu njegovu, dva puta istu forum,,, da je bar nekog sruĹĄio u jednaestercu bio bih sretan, ali on igra rukom iznad glave.
moŞda bi bilo dobro da je dosuðen onaj penal na viduki u prvom poluvremenu, ne bismo se tako zatvorili.
ovo prvenstvo je protiv nas trebalo biti dsuðeno kojih 5-6 penala (protiv australije dvai protiv japaa isto dva), ali imali smo sreÌe... hvala bogu da nismo proťli dalje, talijani bi nas pojeli

Lara Car
23-06-2006, 10:07
dragi "poznavatelji" nogometa :smt001

èudite se ruci Tomasa ...pa zar ne znate da je juèer bio Dan BoŞje Ruke :smt003 nadnaravne sile upravljaťe njegovim rukama...da smo pobijedili bio bi to nepobitan dokaz da bOG postoji :smt059

Romana
23-06-2006, 10:28
Problem je u kolièini trke. U modernom nogometu tko ne trèi ne može niti da igra. Prièalo se o kombinatorici u hrvatskoj igri, ali ja to nisam vidio. Ako æemo iskreno, kombinirali su Australci jer su trkom pokrivali cijeli teren. Hrvatska još živi od pojedinaènog driblinga – jedan igra s loptom, a drugi gledaju

Hrvatska obrana uopÌe nije izlazila van, a Viduki takva igra paťe. On je stajao na ťesnaestercu i èekao lopte. Umjesto da su ga èestim izlascima prisile da i on viťe trèi. I to je problem. Na Hrvatima je bilo vidljivo da su se nakon 20-tak minuta potroťili, a potroťeni igraè nema koncentracije, ne moŞe kvalitetno igrati prema naprijedi, ne moŞe se vraÌati u obranu

Ivica Osim :smt001

Goran
23-06-2006, 11:45
jeli tko vidio koji je igraè rekao reporteru HRT da se goni?To je bilo prije izjave KlasniÌa.

to je bio Butina :smt020
ma nema veze ak je tak i reagirao, mogu mislit kak mi je bilo uz teren gledat kak naťi kukavièki igraju

ipak nije u redu tako reagirat,nije kriv reporter za niĹĄta

Goran
23-06-2006, 11:53
Tako blizu,a tako daleko.Sami sebi krivi za sve.
Uz svu nasu jadnu igru,da je srna samo zabio penal isli bi dalje.

"Da smo u toj utakmici pobijedili,(citaj Japan) danas bi nam bilo lakse i
protiv Australaca bi nam trebao jedan bod. U prvom dijelu imali smo problema
s kontrolom igre, no u nastavku smo to ispravili. Napustam svjetsko
prvenstvo s pozitivnim misljenjem", porucio je hrvatski strateg.

Kad nismo pobjedili "odlucujucu" s japanom onda je odlucujuca bila protiv australije? :smt017

da je Srna zabio penal opet bi ispali sa remijem protiv Australije.imali bi gol razliku 3:3 i 4 boda,a Australija ima 5:5 i 4 boda.ali ironija je u tome da bi mi proĹĄli i sa ova 2 boda da su Japan i Australija odigrali nerijeĹĄeno u 1. kolu

šola-braveheart
23-06-2006, 12:06
ne treba tu igraca pojedinacno izdvajati i psovati po njemu,treba psovati trenera koji je katastrofalno ppostavio igru
ne moze igrac stajati od protivnika 5,10 metara,tako da ovaj mirno primi loptu i odluci u miru sta ce sa njom.igrac mu treba disati za vratom
vezne linije nismo niti imali-pazi ti nasu veznu liniju tudor(car u obrani,ali za vezu nije),kovac(car)i kranjcar(uvjerljivo najsporiji igrac svjetskog prvenstva-idiot zna sa loptom ali je lijen kao nitko dosad,tip uopce nema krvi,zestine,like a pusy)
nasa veza je trabala pritiskati nijohvu igrati presing nad njihovom zadnjom linijom koja je uzasna i sutirati po golu,jer onaj kalac nema pojma braniti
sve u svemu kriv je trener,jer nije znao rasporediti igrace(igraci znaju i mogu(mogu svi osim jednoga))

Goran
23-06-2006, 12:10
mislim da obrambenu taktiku nije postavio Cico,nego su se sami povukli poslije golova

šola-braveheart
23-06-2006, 12:13
to je greska svih nasih trenera
ti njima na treninzima moras pustati krv,nabit ih agresivom,tako da oni igraju cijelu tekmu nabrijani i kada gube i kada vode 5 razlike,uvijek igrati za gol vise za inicijativu na terenu
oni su na pripremama za tekmu morali imati i takvu situaciju u opciji
nisu pocetnici,pa da im se to desi

g money
23-06-2006, 12:17
vezna linija odreðuje igru momèadi. a mi na ovom SP nismo imali vezne linije. trebao je pozvati prosineèkog umjesto kranjèara :smt003 , sigurno bi bolje odigrao. a ti naťi heroji :smt003 su dobili finu lovu za Sp(svaki oko 200000 franaka plus bonusi od 10000 franaka za 2 nerijeťene), a za kaj? za niť. Jeste vidjeli ronalda juèer kak je igrao? tip se je odmarao protiv nas kao i veÌina brazilaca

Insomniac
23-06-2006, 12:19
Jeste vidjeli ronalda juèer kak je igrao? tip se je odmarao protiv nas kao i veÌina brazilaca

cuo sam da je proradio ....
jesu bili dobri golovi?

g money
23-06-2006, 12:29
sve je to djelo markoviĂŚa i njegovih kompanjona. zapuĹĄta se hrv.liga, ne stvaraju se igraèi, samo se misli na neke gasterbajtere. transferi su nam mafijaĹĄka posla, pa pol novca od ĹĄahtjora za srnu i pletikosu je zavrĹĄio u beèu na raèunu novice petraèa, sina hrvoja petraèa. mislim da je rjeĹĄenje ostavka kompletne garniture HNS i postavit slavena biliĂŚa za izbornika koji je moderan trener, odlazi na treninge stranih klubova uèiti, stalno se usavrĹĄava. a cico, on je kvazistruènjak koji je stavio privatne interese ispred interesa reprezentacije(pa da silva je 10 puta bolji igraè od oliĂŚa, al se cico mora inatiti mamiĂŚu zbog njegovog cicibana). isti je kao i ĂŚiro, samo upotrebljava neke nogometne fraze. a ĹĄto se tièe njegovog cicibana, naĹĄeg nikice, taj se ne bude nigdje prodao. niko-sretno u hajduku u nadolazeĂŚoj sezoni. Ĺveliki kuractimac- zavrĹĄit ĂŚeĹĄ u savi, jer se ne budu prodali niti nikica, a niti onaj glupi debeli srna s onakvom igrom. kaj onda ak je zabio slobodni, ak je cijelo sp igrao katastrofa. neprobojan. ubaèaji loĹĄi itd. a ĹĄto ĂŚete, tako je u naĹĄem nogometu. isti smo kao i oni papani preko drine. isti stil igre, isti mentalitet, sve isto

g money
23-06-2006, 12:30
Jeste vidjeli ronalda juèer kak je igrao? tip se je odmarao protiv nas kao i veÌina brazilaca

cuo sam da je proradio ....
jesu bili dobri golovi?
pogotovo drugi

lady K
23-06-2006, 12:56
a ja nisma gledala brazil!!! :smt010 :smt010
nisam vidjela maloga carlosa :smt010 :smt009
a jooooj

Gospodin Pravokutnik
23-06-2006, 13:13
Heh nije Simunic dobio 3 zuta,onaj drugi kaj mislite da je dobio, nije ga dobio.To je bilo za zuti i sudac ga je izvadio i onda je skuzio da ovaj vec ima zuti i predomislio se i vratio karton u dzep( takvo nesto sam prvi put vidio)

konzerva
23-06-2006, 13:14
najbolje mi je kad kaŞe kranjèar da nismo imali sreÌe! :smt005
na ovoj tekmi smo se tolko krumpirali da to nije istina!
joĹĄ nam kalac puĹĄta, sudac sudi za nas...
ja sam rekao da onaj retardirani tomas ne smije igrat! dva penala je lika napravio,trebali bi ga novinari pitat koji je vrag pokuĹĄavao napravit s rukom u zraku!?
nama je zadnjih 20 minuta tudor igrao ťpicu!!!! kranjèar se izgubio u kombinacijama
e i jel se to samo meni èinilo da je australaca bilo dva put viťe na terenu?
naťi ne trèe a i kad trèe troťe se na krive stvari...
sve u svemu bijeda nam je hrv nogomet kad ne moĹžemo pobijedit japan i australiju! ah,niĹĄta novog

Re Leone
23-06-2006, 13:16
Nije Tomas kriv što nismo prošli!!! kriv je za penal... iz kojeg smo primili gol....
tomas je dobro èuvao viduku, a dodir ruke i lopte kod prve te situacije ej bio minimalan, no to nema veze...
veze ima što je cico stavio 5 igraèa u zadnju liniju (kao 4 su bila al vidilo se da se srna veæ nakon 10min povukao u zadnji red)...

trebali smo igrat sa liberom, modriæem i klasniæem... jer onda bi imali 2 jockera na klupi, Kranjèara koji bi svjež u 70min nekog možda mogao i pretrèati... i naravno Oliæ je puno bolji kao jocker...

Pršu i Klasniæa bi uvijek morala èuvati njihova trojica igraèa i onda nam sigurno ne bi mogli onakav pritisak napraviti...

Naš kapetan, svaka mu èast, je fino rekao da se vidjelo gdje niej štimalo... a to sma ja odavno napisao na forumu kako igraèi vide zašto i kako igra Niko Kranjèar... al nije Niko kriv, veæ Cico ! ! !

Gala Kit
23-06-2006, 13:17
NajtuŞnije,svi su(s razlogom)prije 4 godine srali po JoziÌu i njegovom naèinu igre...èovijek se morao skrivat.Èinjenica jest da se tada takoðer nije igralo dobro i da je to bilo prijelazno razdoblje naťe repke,generacijsko,ali je isto èinjenica da smo tada pobjedili talijane i da smo izgubili od repki koje su danas u osmini finala!Ne treba spominjat da smo 2002.skupili i viťe bodova u skupini...a danas?90% ljudi misli da je kranjèar bolji od joziÌa,veÌina istih misli da je kranjèar junior najveÌa hrvatska nogometna nada od pamtivjeka te da ovo nije tragièno!A prije 4 god.je i bolji rezultat od ovoga bio katastrofa!Pa tko je ovdje lud?Al eto ako niťta drugo imamo novog igraèa,Željko Kalac.Hvala ti Željko ali ni ti nemreť toliko pomoÌ antitalentima,tu nema kruha.

konzerva
23-06-2006, 13:20
tomas je dobro èuvao viduku
:smt005
ma daj lik je primao lopte na naĹĄih 16 kak je htio!
to se mora izaÌ ispred, ne smije protivnik primit loptu na naťih 16 i to jedno petnaest puta! bať se vidla razlika kad ga je poèeo èuvat ťimuniÌ pred kraj, lijepo je izlazio ispred njega i ovaj nije mogao primit loptu

parka
23-06-2006, 13:21
Osim je car!frajer je sve to

Tkach
23-06-2006, 13:32
Za sve one radikale koji prate samo klupski nogomet - Dinamo Ìe u drugom pretkolu LP igrati s boljim iz ogleda velesila: albanskog Elbasana i litavskog Ekranasa. Sad Ìemo dobiti konaèni odgovor na pitanje postoji li gora liga od hrvatske :smt005

engel
23-06-2006, 13:33
da,da nismo srece imali,sreca nas napustila....kak to da brasil il argentinu nikad sreca ne napusti??cudne li slucajnosti..
najbolje bi bilo da svi dodemo docekat ih na aerodrom i da svakom damo po 2 srecke!mozda ce im onda krenut!!

Insomniac
23-06-2006, 13:35
Dinamo je dobro prosao u zdrijebu...

gledao live izvlacenje

Tkach
23-06-2006, 13:39
Picok, Sickboy, brijem da vas èeka izlet u centraljnu Aljbaniju, poťaljite nam razglednice s gosotovanje, i èuvajte se trgovaca organima :smt003

Insomniac
23-06-2006, 13:45
Picok, Sickboy, brijem da vas èeka izlet u centraljnu Aljbaniju, poťaljite nam razglednice s gosotovanje, i èuvajte se trgovaca organima :smt003

sluga pokoran,molim bocu Skender Bega da donesete :)

Insomniac
23-06-2006, 13:57
Niki Kranjèaru
Sve ťto je Ivica Osim rekao juèer je istinito, i drago mi je da nije jedan od mnogih kojima su krivi sudac ili kleta sreÌa

Niko Kranjacar i dobar u istoj recenici ? :smt011 Kako ga nije sram da on od 21 godine u 70toj minuti trazi izmjenu,a ljudi od 30+ godina jos trce...
Gle,Osim je samo imao hrabrosti reci car je gol... Na onaj specifican bosanski nacin :)
Za godinu dvije kada ostanemo bez gasterbajtera,momcad ide u pm.
Ja se ne sjecam nekog velikog igraca kojeg smo proizveli ,i prodali u lige petice u zadnjih pet godina

g money
23-06-2006, 14:01
da nije bilo kalca i suca polla, bila bi joĹĄ veĂŚa katastrofa.

Tkach
23-06-2006, 14:03
Ajmo otvoriti kladionicu: U koju ĂŚe se ligu Niko prodati nakon ovog SP?

Rusija/Ukrajina 1.4

Belgija 1.5

Njemaèka/Francuska 3.9

Italija/Engleska/Ĺveliki kuracpanjolska 84.00

Daleki/Bliski Istok 3.25

Insomniac
23-06-2006, 14:04

Rusija/Ukrajina 1.4

Belgija 1.5

Njemaèka/Francuska 3.9

Daleki/Bliski Istok 3.25

preduhitrio si me sa ovim :smt019

1.2

Ostaje u hrvatskoj :smt003

g money
23-06-2006, 14:05

Rusija/Ukrajina 1.4

Belgija 1.5

Njemaèka/Francuska 3.9

Daleki/Bliski Istok 3.25
u austriju, u sturm

Goran
23-06-2006, 15:55
Heh nije Simunic dobio 3 zuta,onaj drugi kaj mislite da je dobio, nije ga dobio.To je bilo za zuti i sudac ga je izvadio i onda je skuzio da ovaj vec ima zuti i predomislio se i vratio karton u dzep( takvo nesto sam prvi put vidio)

ja mislim da je on upisao taj Ĺžuti ali ga nije pokazao,a tako misli i FIFA.

fat drummer
23-06-2006, 16:03
navodno ga traĹži wigan atletic... to bi bilo tih 84

Just a little bit
23-06-2006, 16:06
isto kao i Milan, PSG, Lyon, Marsej itd........

ide nikec u crvenu zvezdu :smt003

šola-braveheart
23-06-2006, 16:11
za tekmu sa australijom iskljucivi je krivac cico-postavio je igru katastrofalno loše
zatim krivi su pojediniigraci koji su trkacki limitirani
carevi i legende-pletikosa,simic,simunic,tudor(ali samo kao obrambeni igrac,a ne kao vezni),braca kovac,srna,pršo
kranjcar niko-igrac bez cajones i trkacki kao starac-pa žuti bi vise pretrcao sad kad se ostavio nogometa i kad pusi kao lokomotiva nego on
modric-mogao bi uci u legendu,samo mu treba dati minutazu
ivan leko-valjdaa jedini covjek u repki iz stare skole,jedini cija lopta ima oci,po meni neshvatljivo zasto nije dobio nikakvu ozbiljniju priliku kad nam treba takav igrac

Jimmy
23-06-2006, 16:12
Zavrťit Ìe u Grèkoj, Zajec Ìe ga uzeti radi prijateljstva s Cicom.

Goran
23-06-2006, 16:14
idete mi na Şivce sa kritiziranjem N.Kranjèara.ko da je samo jedan igraè kriv ťto su se povukli nakon 2 vodstva.Cico je postavio krivu taktiku,istina.Trebalo je povuÌ Tudora u obranu,J.Leko u vezu a Tomas,ModriÌ,OliÌ i KlasniÌ doma.u napadu Prťo i Balaban

Tkach
23-06-2006, 16:19
Gorane, brzo reci da su Elbasan i Ekranas kvalitetniji od Dinama dok te netko nije preduhitrio.

Goran
23-06-2006, 16:20
Gorane, brzo reci da su Elbasan i Ekranas kvalitetniji od Dinama dok te netko nije preduhitrio.

ovo je ipak drugaèije,u Ligi prvaka navijam za prvaka Hrvatske.

šola-braveheart
23-06-2006, 16:21
ako niko ode u jedan od ta dva kluba,stvarno nemam pojma kako cemo ih proci
takav majstor ljudi moji,pa to je nevjerojatno,samo je on dosta,ne treba obrana,jer on stigne sve pohvatati koliko je brz i trkacki mocan

kima
23-06-2006, 16:25
Sreæem bOGa na kiosku, kupuju se pive.
Ide se gledat tekma.

U drugoj minuti držimo se u romantiènom poluzagrljaju prije slobodnjaka.
Åveliki kuracapæem mu na uho: "Srna je nabrijan zbog promaÅ¡enog penala, ovo je stopostotni gol."
Odlažem pivu da ne bi prolio sluèajno.

Na poluvremenu šaljem frendovima na stadionu poruku "derite se jaèe, ovi igraju ko da se nisu najeli".
Odgovaraju mi kratko i jasno: "Teško se derat na ovakvu katastrofu od igre".

Frend prièa kako je Kalac kladionièar, uplatio je listiæ - treba odigrat nešto na njega.
Uto poèinje hrvatski napad.
Lopta je kod Nike Kovaèa.
Åveliki kuracut.
Urlik. Prvo od smijeha, pa od veselja.

Po zadnjem zvižduku jednoglasno se slažemo - nisu zaslužili proæ dalje. Prosto ko pasulj.

Oæemo na fucu, postavljeni su reflektori na školskom...
Idemo? Idemo. Odlazak u noæ.

Žao mi je trojice igraèa: braæe Kovaè i Prše. Recite što hoæete, ja i dalje mislim da frajer nije sebièan, veæ samo kadar trsiti se oko lopte i èuvati ju dok god se netko ne oteli i odluèi prikljuèit napadu - odatle dojam sebiènosti.
Najbolji hrvatski igraèi na Prvenstvu - Marko Babiæ i Stipe Pletikosa.
Zbilja nemam više što nadodat. Osim je vrlo jednostavno dijagnosticirao problem Hrvatima, Srbima, Èesima, Poljacima... Stvar je u mentalitetu.

camao
23-06-2006, 17:11
Žao mi je trojice igraèa: braæe Kovaè i Prše. Recite što hoæete, ja i dalje mislim da frajer nije sebièan, veæ samo kadar trsiti se oko lopte i èuvati ju dok god se netko ne oteli i odluèi prikljuèit napadu - odatle dojam sebiènosti.

komplitli se slazem.za svu trojicu.

Picok
23-06-2006, 17:29
:smt026 AJMO DINAMO, NEMA PREDAJE! :smt026

g money
23-06-2006, 17:33
moguĂŚe kazne
From the press agencies in Italy tonight.
The anticipated penalties for the four clubs involved are;
Juventus: To Serie B and start 2006/7 with -9 points.
Milan: Stay in Serie A and start 2006/7 with -15 points.
Fiorentina: To Serie B.
Lazio: To Serie B
All four banned from european competition.

sickboy
23-06-2006, 17:49
Evo da se ja malo osvrnem na SP sad kad smo ispali.....
Prvo tekme: Ono protiv Brazila je bila smijurija....naime....svi se nabrijavaju kak bumo dobili....mi smo najjaci....mi smo legende....ser kenj itd.....popusili smo manje vise nezasluzeno....
Protiv Japana je falilo takticke discipline i realizacije.....jebiga penal nas je kostao 3 boda....
Ovo protiv Australije je totalni raspad sistema....zabijemo gol.....i totalno se povucemo....naravno da bumo ga primili i kad smo opet poveli....zamislite OPET se povucemo.....ako nisu nis naucili iz prve lekcije onda imaju opseg zapazanja manji od hrvatskih interventnih drotova....Hiddink je nadigrao Cicu....
Kaj se njega tice (Cice)...nebi rekao da je los izbornik.....ne svidja mi se kaj gura Prase u prvih 11....ali ne bih rekao da je los.....jedino me smetaju njegove izjave kao: "Pogledajte kako smo prosli kvalifikacije....ser....kenj...itd..." kao nogometni strucnjak mora znati da su kvalifikacije jedno.....SP nes sasvim drugo.....jer su na zavrsnom turniru apsolutno maximalno nabrijani.....i nema pobjede bez ostavljanja srca....duse....jetre....bubrega i ostalih pizdarija na terenu....
Po novinama se zna pricati i srati unedogled....ali pokazite da preseravanje prek novina ima osnove....

Sad malo o tome zasto mi niti najmanje nije zao kaj smo ispali.....
Ovaj turnir je totalni cirkus......kad hrvatska igra na zavrsnom turniru svi su veliki navijaci....svi su patrioti......nogometni znalci.....jebiga gospodo i dame di ste bili kad su nasi igrali na Malti.....na Islandu....u Bugarskoj....u Maðarskoj....??.....nema vas....jer je vecina vas sponzorske pickice....koje idu na SP jer je to u ðiru....cool je bit u njemackoj.....cool se derati po ulicama....cool je cugati i brijati kak smo najbolji.....a nedao Bog da si nekog poslije Malte nazvao navijacem....gore nego da si mu/ joj opsovao mrtvu majku...oca ili nes deseto....
Dok za vecnu vas indijanaca sezona zavrsava....jer je hrvatska ispala sa SP-a....za mene pocinje......odoh po europi se zajebavati....piti....derati....sa dinamom.....da, radit cu isto ono kaj ste vi radili u Njemackoj....samo cu ja za vas biti nogometni huligan.....razbijac i protuha....dok ste vi gospoda kulturni navijaci jer ste imali sponzorske karte.....
Isprike na prostotama....

veteran
23-06-2006, 17:51
Cico je nesposoban...trener koji ne moze natjerati igrace da ga slusaju ne zasluzuje biti na klupi reprezentacije...trebao je izvuci pouke iz prijateljskih utakmica ali je kao par bisera sa ovog foruma smatrao da prijateljske utakmice nisu mjerilo...a da ne spominjem kako su nasi fizicki nespremni...katastrofa...a jos ce dvije godine sjediti na klupi...osim ak ga igraci sami ne skinu sto ne vjerujem

kima
23-06-2006, 18:17
S kim se ti svaðaš?
*dodaje toplomjer*

sickboy
23-06-2006, 18:24
S kim se ti svaðaš?
*dodaje toplomjer*

Ko je rekao da se svadjam....??....iznio sam svoje vidjenje i misljenje....
Hvala na toplomjeru.... :smt006 :smt058 :smt003

camao
23-06-2006, 19:11
Dok za vecnu vas indijanaca sezona zavrsava....jer je hrvatska ispala sa SP-a....za mene pocinje......odoh po europi se zajebavati....piti....derati....sa dinamom.....da, radit cu isto ono kaj ste vi radili u Njemackoj....

onda se neces nesto naputovat... :smt012

kyzer soze
23-06-2006, 21:14
mi potplatili kalca, a oni tomasa...moram priznat da je investicija na tomasa bila ekonomiènija, jer ipak si je dao viťe truda.. :smt003

Insomniac
23-06-2006, 21:46
'Dado Prťo mi se poŞalio na straťan umor. Nije ni èudo kada se i on morao vraÌati u obranu, a igraè kojemu je to u opisu posla prije nego njemu, to nije èinio. Kako se moŞe dogoditi da Prťo sam odlazi po loptu, juri po bokovima i sudjeluje u kreiranju igre, a zna se da je to zadatak Nike Kranjèara', najotvoreniji je bio Ivica OliÌ.

'Ne osjeÌam se nikako. A u tom Ìu stanju biti sigurno joť par mjeseci. Iako treba pokuťati naÌi i neťto pozitivno u svemu, jer mislim da nismo razoèarali. Barem ne pristupom. Svi smo dali sve od sebe. A ťto se mene osobno tièe, najiskrenije, mnogo sam bliŞe odluci da prekinem s nogometom, nego da nastavim igrati. Znam jedno, u Hrvatskoj nogomet viťe neÌu igrati', razmiťljanje je 22-godiťnjaka

Goran
23-06-2006, 21:50
jeli to onaj OliĂŚ koji 2 godine nije dao gol za Hrvatsku?

g money
23-06-2006, 22:02
evo cicine izjave 31.5.Prolaz ĂŚemo traĹžiti protiv Japana, jer ipak smo mi za njih - Brazil. Kao i za Australce.

g money
23-06-2006, 22:03
gdje ste sad ljubitelji n.kranjèara s ovog foruma?

Goran
23-06-2006, 22:04
evo me.veĂŚ sam rekao ĹĄto mislim.

23-06-2006, 22:10
bilo je to u goleu danas.dobio je tri zuta.bar ce nas po necem pamtit..

Insomniac
23-06-2006, 22:12
bilo je to u goleu danas.dobio je tri zuta.bar ce nas po necem pamtit..

a da je kojim slucajem tudor dao gol,FIFA bi ponistila utkamicu radi toga...

No dobro,njokone ce ih smlaviti....
A nama njokoni leze :smt011

fat drummer
23-06-2006, 22:26
iz nekog razloga nikada viťe neÌu reprezentaciju gedat istim oèima, fakat su mi se srozali... èak nije bed ťto su ispali, nego kako su glupo i navino igrali i izlazili van zbog crvenih.

malimrav85
23-06-2006, 22:59
Juèer naveèer sam 2 puta bio u Njemaèkoj i nazad.
Koja tuga... Suze...
VraĂŚam se mravu.
Juèer nismo odigrali niĹĄta. Osim Ĺveliki kuracimiĂŚa i Pletikose ostalih nije ni bilo. Ĺveliki kuracimuniĂŚ je zabrijao na hrvanje,Tomasjebogajadebilnog je rukometaĹĄ, Kranjèara nema,KlasniĂŚ se skriva i valjda se pazi ozljede za ligu prvaka,prĹĄo se podero u prve dve... Srna splaĹĄen,babiĂŚ sakriven. Ma sve u svemu tuga. NajloĹĄiji igraèi prvenstva Kranjèar,KlasniĂŚ,Tudor i Srna. Srna nije bio tolko loĹĄ kolko nije bio dobar i joiĹĄ je bahato iĹĄao pucati penal. Ok Ĺveliki kuracimiĂŚ,Ĺveliki kuracimuniĂŚ,BabiĂŚ a Kovaèi,PrĹĄo i Stipe odlièni.
Cici bi dao mandat joť do iduÌeg eura ili sp i nakon toga neko novi sa novom repko. Sad je BiliÌ premlad joť,ima igraèa njegove generacije u repki.
:smt010

g money
23-06-2006, 23:17
mali mrav-daj skini taj avatar od tog cicibana, guzièara

Goran
24-06-2006, 00:11

jel ti znať spomenut i druge igraèe?da su svi igrali kao Niko Kranjèar,proťli bi dalje.Trebamo bit realni i shvatit da je svaki plasman na veliko natjecanje uspjeh.FIFA bi vjerojatno poniťtila zbog materijalne povrede pravila.

Cro
24-06-2006, 00:18
Ja sam jako razoèaran repkom...
SlaĹžem se sa fatom...

Goran
24-06-2006, 00:32
Srce vatreno i dalje kuca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ja ĂŚu i dalje jednako navijat za HRVATSKU

malimrav85
24-06-2006, 00:46
http://www.metacafe.com/watch/145435/zi ... onaldhino/ (http://www.metacafe.com/watch/145435/zidane_bye_ronaldhino/)

Ĺveliki kuracteta kaj je ostario.

mili
24-06-2006, 01:00

i opet pocinje...

STO JE TO ON LOSIJE ODIGRO OD OSTALIH???

veteran
24-06-2006, 01:05
jeli to onaj Oliæ koji 2 godine nije dao gol za Hrvatsku?

Ne to ti je onaj drugi

malimrav85
24-06-2006, 01:06
Imam flat rate do kraja mjeseca pa gledam...
http://www.metacafe.com/watch/75855/soc ... nd_fights/ (http://www.metacafe.com/watch/75855/soccer_violence_and_fights/)

primjetite materazzija
zatvor!

Goran
24-06-2006, 01:09

i opet pocinje...

STO JE TO ON LOSIJE ODIGRO OD OSTALIH???

ma jednostavno ga ignoriraj,kao i sve ostale frustrirane BBB

Goran
24-06-2006, 01:09
jeli to onaj OliĂŚ koji 2 godine nije dao gol za Hrvatsku?

Ne to ti je onaj drugi

da,onaj lajavi,bahati i sebièni

malimrav85
24-06-2006, 01:11
http://www.metacafe.com/watch/66586/red_card/

jel to marijan?

camao
24-06-2006, 01:22

samo makni ovo BBB, jer inace ispadas isti kao i ti o kojima pricas. :smt002
:smt006

Goran
24-06-2006, 01:27

zaĹĄto?pa olajava ga jer je otiĹĄao iz Dinama

camao
24-06-2006, 01:40

zašto?pa olajava ga jer je otišao iz Dinama

ne kuzis. al dobro, nije to za ovaj topic.
imas donekle pravo. :smt006

Goran
24-06-2006, 01:58

zaĹĄto?pa olajava ga jer je otiĹĄao iz Dinama

ne kuzis. al dobro, nije to za ovaj topic.
imas donekle pravo. :smt006

naravno da imam pravo

šola-braveheart
24-06-2006, 09:56
kao prvo kriv je trener,jer ga igraci na terenu ne slusaju sta trebaju raditi
kao drugo krivi su igraci,jer su dosli(ne svi)fizicki nepripremljeni

ali ja bi ipak ostavio cicu na klupi do EP pa bi tek onda vidjeli.unio je neke pozitivne promjene u igru i zato bi ga ostavio,svi se valjda sjecate ine sramote od igre sa brdom obrambenih igraca koju su forsirali jozic i baric

samo ima meni jedna stvar koj mi nikako nije jasna-zasto svi forsiraju tudora u vezu kad je on cisti obrambeni igrac?
i zasto ne forsaju ivana leku u vezu,jer tip ima loptu sa ocima
meni bi u vezi igrao luka modric cijelu tekmu i po pola tekme ivan leko i miki rapaic,a zadnji vezni jerko leko,normalno uz bokove srnu i babica,a obranu bi vratio na libera

frano
24-06-2006, 10:57
1. hrvatska je igrala najgori nogomet na WM2006
2. cico kranjèar je jedini i glavni odgovorni krivac za to, ma što on rekao..
3. izuzev pletikose, braæe kovaè, prše i šimiæa, pa i modriæa, nitko nije zaslužio nositi dres
4. ako ima imalo srama i pameti, nakon ovog fijaska, cico treba sam odstupiti ili ga treba otjerati!!
5. niko kranjèar??!! a gdje on igra?
6. oliæ nije ni za 7. bugarsku ligu, kao ni bošnjak
7. tomas.. èervar razmišlja da ga pozove u repku..
8. suci su nam konaèni bili naklonjeni:)
pobjednik æe bit iz južne amerike..

fat drummer
24-06-2006, 11:14
1. hrvatska je igrala najgori nogomet na WM2006
2. cico kranjèar je jedini i glavni odgovorni krivac za to, ma ťto on rekao..
3. izuzev pletikose, braÌe kovaè, prťe i ťimiÌa, pa i modriÌa, nitko nije zasluŞio nositi dres
4. ako ima imalo srama i pameti, nakon ovog fijaska, cico treba sam odstupiti ili ga treba otjerati!!
5. niko kranjèar??!! a gdje on igra?
6. oliĂŚ nije ni za 7. bugarsku ligu, kao ni boĹĄnjak
7. tomas.. èervar razmiťlja da ga pozove u repku..
8. suci su nam konaèni bili naklonjeni:)
pobjednik ĂŚe bit iz juĹžne amerike..

1. ne bila je to scg
2. igraèi nemaju nikakve veze s rezultatom
3. babiĂŚ je isto okej
4. njaha, potpisao je ugovor
5. u hajduku za sada
6. bugarska nema sedmu ligu
7. nije istina, lini ne treba tomas
8. samo jedan glavni

frano
24-06-2006, 11:18
1. nikako.. oni su bar spojili 3 dodavanja po poluvremenu..
2. ne, nemaju.. WTF?? (objasni ovu tezu)
3. ne bih se složio, puno je puštalo po lijevom boku.. cicina krivica jer babiæ nije lijevi bek..
4. da se ugovor raskinut
5. kakav klub, takav igraè:)
6. proguglaj malo bolje
7. s onakvim lucidnim potezima, svaki trener bi ga htio u obrani..
8. da, samo..

g money
24-06-2006, 11:36
pazite ovo, niko(hrvatski zidane) ima 22 god, a traŞi izmjenu. gubi lopte, ne trèi, ne sudjeluje u igri, gol ne bi zabio niti da je igao 3 utakmice protiv onog jadnika kalca. niko, ti se ne budeť nigdje prodao. a njegov tatica prièa da je australija nezasluŞeno prťla. Kog on farba? da nije bilo kalca i suca, doŞivjeli bi katastrofu kao i srbi protiv argentine. cico, nadam se da nemať joť jednog sina. :smt003

frano
24-06-2006, 11:37
ima kæer.. srkoro pa odvjetnicu:)

malimrav85
24-06-2006, 11:39
3. izuzev pletikose, braÌe kovaè, prťe i ťimiÌa, pa i modriÌa, nitko nije zasluŞio nositi dres
Od kud sad ovo? :smt005

Tri razloga ispadanja:
1. Srna promaĹĄio penal protiv Japana
2. Tomas sam po sebi
3. 4 u liniji na zadnjoj tekmi ĹĄto se zna da ne ide

Mi smo ko brazil skoro (osim kaj smo ispali u prvom krugu) tak su oni 2002. osvojili naslov i smijenili trenera jer nisu igrali lijepo ĹĄto je naravno za brazil bilo nedopustivo.

fat drummer
24-06-2006, 11:42
aha znaèi gol razlika 10:1 i tri poraza je bolje od gol razlike 3:2 i dva boda... oukej...
i da cicna je krivca ťto babiÌ nije bek, nego krilo, to ne znaèi da babiÌ nije igrao doboro..
a ťto se tièe obrane teze, zar je cicio kriv ťto se igraèi samoinicijativno povlaèe nakon danog gola? ťto klasniÌ ne zna utjerat loptu u veliki èetvrtasti okvir? prokleti kranjèar....

malimrav85
24-06-2006, 11:43
ťto klasniÌ ne zna utjerat loptu u veliki èetvrtasti okvir? prokleti kranjèar....
Mislim da se R.Kovaè treba povuÌ iz repke a da KlasniÌ treba na libera. Tam di se on naðe golovi ne padaju.

g money
24-06-2006, 11:44
vezna linija odreðuje kako igra momaèad. da li Ìe se braniti ili napadati? oni su kljuèni za igru, a mi imamo za razigravaèa nepokretnog cicibana. opÌenito, totalni kaos, nerad u naťem nogometu. nog.ťkole su katastrofa, igraju tatini sinovi. struèno znanje trenera je loťe(iznimke-kuŞe, biliÌ,bonaèiÌ). nogometom vladaju razni privatni interesi, kvazimenadŞeri(petraè) tj.mafijaťi :smt010

veteran
24-06-2006, 11:47
g money moras shvatiti da dok je god Hajdukovaca poput Gorana i slicnih Niko Kranjcar ce biti veliki igrac...oni bi stovali i panj ako je iz Zagreba potekao...

Kad nisi medju prva dva u Hrvatskoj ligi moras naci nesto ili nekog kome ces se diviti...malo lijeciti frustracije govoreci drugima da su frustrirani...probaj i njh shvatiti...nemaju nikakvu momcad a nece je ni imati u buducnosti...neka se dive prosjeku Nike Kranjcara sto je meni smijesno jer bi tip u Dinamu grijao klupu (zato je i otisao)...njima je on veliki igrac naspram svega onog sto igra tamo

malimrav85
24-06-2006, 11:51
Vaťe miťljenje: Da li je Paolo Maldini iskljuèivi krivac za loť rezultat Italije na ep 96 i sp 98? Ja mislim da je,pa tata mu je bio izbornik? Paola na kriŞ. :smt096

g money
24-06-2006, 11:51
lijepo je cico rekao 31.5 da smo mi brazil za japan i australiju, a njegov sin je kaka :smt003

malimrav85
24-06-2006, 11:52
g money moras shvatiti da dok je god Hajdukovaca poput Gorana i slicnih Niko Kranjcar ce biti veliki igrac...oni bi stovali i panj ako je iz Zagreba potekao...
Ja stvarno ne vidim da je neko napisao da je on velik igraè. I da ima kvalitet. :smt005 Samo niko ne razumije zaťto je on najveÌi krivac za neprolazak skupine.

g money
24-06-2006, 11:52
ne moŞeť usporeðivati maldinia i kranjèara. maldini je bio najbolji obrambeni igraè i prije nego ťto mu je otac doťao za izbornika.

malimrav85
24-06-2006, 11:53
ne moŞeť usporeðivati maldinia i kranjèara. maldini je bio najbolji obrambeni igraè i prije nego ťto mu je otac doťao za izbornika.
ali onda nisu ispali iz skupne,èak su bili u finalu

g money
24-06-2006, 11:53
najveÌi krivac je cico ťto ga je postavio i ťto nije pozvao prave igraèe(vugrinec i eduardo)

malimrav85
24-06-2006, 11:54
za eduarda se slaĹžem da bi nam dobro doĹĄao ali vugrinec tak ne bi igrao uopĂŚe.
nadam se da Ìe sad uvest eduarda,modriÌa pa èak polako i èorluku u a-momèad

sickboy
24-06-2006, 11:55
.....arrrrrghhhh....jos jedna besmislena rasprava o Prasetu..........pa koji vam je bOg...??.... :smt013

veteran
Ja stvarno ne vidim da je neko napisao da je on velik igraè. I da ima kvalitet. :smt005 Samo niko ne razumije zašto je on najveæi krivac za neprolazak skupine.

Mozda po onom Niko je nezamjenjiv...nije on najveci krivac nego Cico...podredio je igru njemu a mogli smo igrati klasicnu 3-5-2 i ubili bi i Japan i Australiju...zasto nije zvao Vugrineca...to je bio glupi potez

Goran
ima kĂŚer.. srkoro pa odvjetnicu:)

ne skoro,nego je diplomirala prije godinu i pol.ono da je Hrvatska igrala najgori nogomet na SP je najobiènija glupost.

g money
24-06-2006, 11:56
kad ne Ĺžele priznati da je odigrao katastrofalno?

malimrav85
24-06-2006, 11:57
Ko ne Şeli priznat? Pa ako je on katastrofalan bio,kaj je bio KlasniÌ pa èak i Tudor?

g money
24-06-2006, 11:57
ima kĂŚer.. srkoro pa odvjetnicu:)

ne skoro,nego je diplomirala prije godinu i pol.ono da je Hrvatska igrala najgori nogomet na SP je najobiènija glupost.
da istina je. bolje smo igrali od toga, s.arabije itd.

g money
24-06-2006, 11:58
Ko ne Şeli priznat? Pa ako je on katastrofalan bio,kaj je bio KlasniÌ pa èak i Tudor?
veÌina je naťih igraèa odigrala loťe, a niko najloťije jer on je trebao biti nať kljuèan igraè jer igra na takvoj poziciji.

Goran
24-06-2006, 12:00
gmoney,jad pokuťaj napisat jedan post u ovom topicu da ne spomeneť Niku Kranjèara.Mali mrav,Brazil nije 2002. smjenio Scolarija nego je on podnio ostavku

malimrav85
24-06-2006, 12:00
On je odigrao najloťije jer je kljuèna pozicija?Pa da je igrao bez jedne noge a da je srna zabio penal a tomas nije glumio baliÌa opet bi iťli dalje. Da je klasniÌ dao recimo 1-2 gola opet bi proťli. ne razumijem logiku da je kriv viťe neko ko nije napravio niťta od onoga koji je zajebo.

veteran
24-06-2006, 12:02
da je srna zabio penal a tomas nije glumio baliæa opet bi išli dalje.

Zalosno ali istinito...unatoc svemu isli bi dalje...nepravedno ali bi prosli

Goran
24-06-2006, 12:03
On je odigrao najloťije jer je kljuèna pozicija?Pa da je igrao bez jedne noge a da je srna zabio penal a tomas nije glumio baliÌa opet bi iťli dalje. Da je klasniÌ dao recimo 1-2 gola opet bi proťli. ne razumijem logiku da je kriv viťe neko ko nije napravio niťta od onoga koji je zajebo.

Tomasa nitko ovdje ne krivi jer je bivťi igraè Dinama.Mi bi proťli samo da je Tudor bolje reagirao u onoj ťansi.