View Full Version : Nogomet
malimrav85
12-07-2006, 01:15
A kolko je Grossu narasla cijena? ako nije 4-5 puta niťta nije. Ovo prvenstvo opÌenito su obiljeŞili branièi. Lahm,2 talijanska Fabija, Ayala kolko tolko, Tomas :chimp: (chimp face se zove smajliÌ,bať tomas)
Nebitno koliko je Grossu narasla cijena buduci da ga je Palermo prodao prije pocetka prvenstva Interu.
To je bilo u kontekstu da je najviĹĄe iznenadio.
Lucius Veratius
12-07-2006, 01:36
Talijani si svojim peharom i naslovom mogu obrisati ĹĄupak, uspjeh im ionako nitko osim njih samih ne cijeni.
Ovo ti je zbilja bijedno. Vidi se koliko se kuĹžiĹĄ u nogomet.
Talijani si svojim peharom i naslovom mogu obrisati ĹĄupak, uspjeh im ionako nitko osim njih samih ne cijeni.
Ovo ti je zbilja bijedno. Vidi se koliko se kuĹžiĹĄ u nogomet.
ma frustriran je jer je bolji pobijedio
malimrav85
12-07-2006, 02:51
KaĹže erceg da ĂŚe Hajduk ove sezone eksplodirati! HoĂŚe,ko kondom pun vode kad ga baciĹĄ sa 30m visine.
Goran opasno dila one svoje droge.
@Maki
Napisao si puno toga, procitala sam sve.
Sve je to lijepo, ali ja ipak mislim da tu nema tak puno filozofije - jel to bilo za crveni karton?
Je.
To je sva mudrost i uopce ne bi trebalo bit bitno *tko* ga je dobio.
Sve lamentacije o tome su suvisne i pokazuju dvostruka mjerila.
hrvoje2003
12-07-2006, 11:55
To je bilo u kontekstu da je najviše iznenadio.
Sve jasno! Mislim da su najvise profitirali bocni igraci-Grosso, Lahm, Miguel, Zambrotta, Camoranesi. A Cannavara bi mogao Real kupiti narednih dana
malimrav85
12-07-2006, 13:03
Sve jasno! Mislim da su najvise profitirali bocni igraci-Grosso, Lahm, Miguel, Zambrotta, Camoranesi. A Cannavara bi mogao Real kupiti narednih dana
Zambrotta je uvijek bio zvjer! Nadam se da Ìe bacit Juve,ako ga bace,samo u b-ligu pa da posude igraèe negdje na godinu dana. Viera,Zambrotta i Cannavaro u Realu npr. :smt008 To bi posao. Buffon navodno u Arsenal...
MoĹžda da se Dinamo skrpa za IbrahimoviĂŚa?
Ovo ti je zbilja bijedno. Vidi se koliko se kužiš u nogomet.
Nisam rekao da nije zaslužen - aludirao sam na makijavelistièke spletke pri postizanju naslova. Priznati nešto ne znaèi i cijeniti to.
Mislim da sam veæ ranije napisao da me Zidane razoèarao gnjusnim potezom i da ga nipošto ne opravdavam.
Vidim da je sve što sam napisao shvaæeno u negativnom i ratobornom, sasma pogrešnom i iskljuèivo subjektivnom tonu, a nije imalo za namjeru. S problemima rasizma se nije suoèavao samo Zidane, veæ i mnogi drugi, ali se na njemu nekako prelomilo da napišem što sam napisao. Isprièavam se svim ljubiteljima nogometa i Talijana na eventualnim uvredama.
Luciuse, nema potrebe potezati komentare tipa "ti niš ne kužiš" ako raspravljamo.
hrvoje2003
12-07-2006, 13:56
Zambrotta je uvijek bio zvjer! Nadam se da æe bacit Juve,ako ga bace,samo u b-ligu pa da posude igraèe negdje na godinu dana. Viera,Zambrotta i Cannavaro u Realu npr. :smt008 To bi posao. Buffon navodno u Arsenal...
Možda da se Dinamo skrpa za Ibrahimoviæa?
Vidjet cemo kakva ce presuda biti, pritisak na sud je strasan. Prije ce Emerson u Real sa Zambrottom i Cannavarom. Meni bi vise pasalo da Zambrotta prihvati ponudu Barce. Cannavaro nije iskljucio mogucnost da igra u Serie B, a Real si moze uzeti Emersona. Zasad su ostali bez Roberta Carlosa, Mourinho i Ferguson su bacili oko na Ramosa(on se buni jer hoce povecanje place). Cesc Fabregas je produzio ugovor sa Arsenalom. Da, Arsenal bi Buffona, to bi im bio jako pametan potez. Ne znam kaj se dogodilo sa Ibrahimovicem, ali on nije ni sjena igraca iz Ajaxa.
Dinamo eventualno moŞe Roberta Kovaèa uzet, ali ťanse za to su 0.1%.
KaĹže erceg da ĂŚe Hajduk ove sezone eksplodirati! HoĂŚe,ko kondom pun vode kad ga baciĹĄ sa 30m visine.
Goran opasno dila one svoje droge.
uskoro poèinje prvenstvo,pa Ìemo vidjet
Zambrotta je uvijek bio zvjer! Nadam se da Ìe bacit Juve,ako ga bace,samo u b-ligu pa da posude igraèe negdje na godinu dana. Viera,Zambrotta i Cannavaro u Realu npr. :smt008 To bi posao. Buffon navodno u Arsenal...
MoĹžda da se Dinamo skrpa za IbrahimoviĂŚa?
Vidjet cemo kakva ce presuda biti, pritisak na sud je strasan. Prije ce Emerson u Real sa Zambrottom i Cannavarom. Meni bi vise pasalo da Zambrotta prihvati ponudu Barce. Cannavaro nije iskljucio mogucnost da igra u Serie B, a Real si moze uzeti Emersona. Zasad su ostali bez Roberta Carlosa, Mourinho i Ferguson su bacili oko na Ramosa(on se buni jer hoce povecanje place). Cesc Fabregas je produzio ugovor sa Arsenalom. Da, Arsenal bi Buffona, to bi im bio jako pametan potez. Ne znam kaj se dogodilo sa Ibrahimovicem, ali on nije ni sjena igraca iz Ajaxa.
veĂŚ je dogovoreno da Emerson,Zambrotta i Cannavaro idu na posudbu u Real ako Juventus izbace iz Serie A
hrvoje2003
12-07-2006, 14:43
veæ je dogovoreno da Emerson,Zambrotta i Cannavaro idu na posudbu u Real ako Juventus izbace iz Serie A
Puno je toga vec bilo dogovoreno. Zabrotta je izjavio da je cuo za interes Reala, a Cannavaro jos nije odlucio hoce li ostati s Juveom u Serie B ili ide dalje s time da je i Chelsea pokazao interes. Predobri su to igraci da se samo tako prodaju, bez ikakve konkurencije drugih klubova.
veĂŚ je dogovoreno da Emerson,Zambrotta i Cannavaro idu na posudbu u Real ako Juventus izbace iz Serie A
Puno je toga vec bilo dogovoreno. Zabrotta je izjavio da je cuo za interes Reala, a Cannavaro jos nije odlucio hoce li ostati s Juveom u Serie B ili ide dalje s time da je i Chelsea pokazao interes. Predobri su to igraci da se samo tako prodaju, bez ikakve konkurencije drugih klubova.
ne znam,to sam proèitao u SN
šola-braveheart
12-07-2006, 15:55
sta mislite da svi ti igraci ostanu u juveu i igraju u trecoj talijanskoj lizi? :smt003
malimrav85
12-07-2006, 16:07
sta mislite da svi ti igraci ostanu u juveu i igraju u trecoj talijanskoj lizi? :smt003
samo èekat i na kladionici igrat x2
moggi ĂŚe pomoĂŚ
Lucius Veratius
12-07-2006, 16:20
Luciuse, nema potrebe potezati komentare tipa "ti niĹĄ ne kuĹžiĹĄ" ako raspravljamo.
OK, znam da ne treba potezati takve komentare, ali ti si prvi poèeo s "brisanjem ťupka s peharom".
ThunderBoy
12-07-2006, 17:06
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
OK, znam da ne treba potezati takve komentare, ali ti si prvi poèeo s "brisanjem šupka s peharom".
I Materazzi je prvi poèeo... :smt002
A je mu i onaj Saudijac 1998. jebao mater teroristièku?"
Ništa ti ne razumiješ, a bogami se ni ne trudiš. Da si proèitao sljedeæi paragraf o razumijevanju i osudi u isti mah, možda bi ti bilo jasnije.
Materazzi je u 3 utakmice napravio 1 prekršaj (SAD, Èeška, Australija) i odmah dobio crveni karton jer ima napuhanu reputaciju krvoloka. A možda se bude i vrtio gol koji je dao èineæi brutalan prekršaj na Vieri :smt003
Um, da... Pa da kao Zidane napravi koji nogometni potez tu i tamo, možda se oni koji mu napuhuju takvu reputaciju ne bi imali za što hvatati.
Naravno da ga ne osuðuju, kad mediji oblikuju mišljenje ljudi, a oni su željeli pobjedu Francuske jer su od one utakmice s Brazilom radili famu oko Zidaneovog zakljuèenja karijere. I sad ništa od prodaje ad hoc sklepanih Zidaneovih biografija uz vaš omiljeni dnevni list. Prokleti Materazzi.
Nekad se pitam krije li se iza tvog nicka Ivo Sanader; kada se rulja s njim slaže "narod zna!", u suprotnom je kriv ljevièarski establišment.
Je, je, slika Zidanea koji izlazi s terena æe biti negdje na rubu stranice u monografijama jednog dana. Velike fotografije su rezervirane više za prizore tipa ovog
Na ovo se mogu samo nasmijati, nije ni vrijedno odgovora...
konzerva
12-07-2006, 18:07
maki moĹžda ipak ima pravde?
http://www.jutarnji.hr/sport/sp_njemack ... e,35403.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/sp_njemacka/clanak/art-2006,7,12,blatter_zidane,35403.jl)
uvijek sam se pitao jel mu to deèko ili ťta...vjeèno su skupa
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... w,35391.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2006,7,12,klinsmann_loew,35391.jl)
a ovaj je sad nejebo...
"Proteklih dana sve èeťÌe se nagaðalo kako Ìe Cristiano Ronaldo napustiti Manchester United, ali engleski klub odbacio je takve ťpekulacije tvrdeÌi kako Ronaldo ne moŞe iz Manchestera i kako neÌe razmatrati niti jednu ponudu za mladog Portugalca."
Ante Gotovina
12-07-2006, 21:13
[quote=konzerva]
uvijek sam se pitao jel mu to de
[quote=ante_heroj][quote=konzerva]
uvijek sam se pitao jel mu to de
Veliki sportas je gospodin na terenu i izvan njega. Sta mislis koliko ce klinaca koji igraju nogomet tako postupiti kada ih netko uvrijedi. A opravdanje ce naci u Zidaneu, ako je mogao on, njihov idol, mogu i oni.
E pa sad, oprostit æeÅ¡, sam sebi skaèeÅ¡ u usta. Åveliki kuracto se mene osobno tièe, gotovo da i ne postoji nogometaÅ¡ po uzoru na kojeg bi ja odgajao svoje dijete, meðutim bio bi vazda sretan da svoj posao obavlja na naèin na koji je Zidane obavljao svoj. Gospodin na terenu i van njega? Uzmimo primjer jednog Ronalda kojem se kako jedan moj prijatelj kaže, onakvo Å¡to nikad ne može desiti i pritom aludira na ovo o gospodstvu. Onda æu ja doæi svojem sinu kojem je san postati nogometaÅ¡ i reæi: "Mutimire, onaj Zidane je hulja, ja ti zabranjujem da se tako ponaÅ¡aÅ¡. Ugledaj se raðe na Ronalda, taj sucu ne bi prigovorio a kamoli udario igraèa - zato idi van, pij, karaj, bahati se, puÅ¡i, banèi, ali nipoÅ¡to nemoj trenirati ili biti uporan poput onog prvog". Ma dajte, pa tko je danas gospodin na terenu i van njega? Osim Kake, ja se ne mogu sjetiti niti jednog poznatog nogometaÅ¡a koji se ponaÅ¡a dolièno i na terenu i van njega. Zidane nije svetac, ali ni prototip huligana.
A nogomet ce biti i dalje zanimljiv-sa Zidaneom i bez njega.
Propustio si bit moje žalopojke. :smt002
Schmeichel, Cantona, Zidane bili su mi redom djeèaèki idoli zbog kojih sam kupovao dresove i uopæe poèeo gledati nogomet, još sa tri godine, a sada imam malo previše godina i premalo volje, interesa i vremena da bi tražio nove. :smt003
Isto kao Å¡to ovu naÅ¡u repku nisam pratio sa toliko žara koliko Vatrene; tu ne mislim nužno na natupe same momèadi, veæ na lige i klubove u kojima njeni igraèi igraju; nikad nisam volio Juventus ni Real Madrid (vidi èuda), ali bi mi bilo drago kada bi BokÅ¡iæ ili Åveliki kuracuker zabili gol, makar i klubu za koji navijam. Sada mi nekako skroz puca ona stvar kad Dado PrÅ¡o da gol za Rangerse ili Tudor prijeðe u Sienu.
Primjeti da sam rekao "toliko zanimljiv", a ne uopæe zanimljiv i to ne svima, veæ samo meni. Za gledanje na TV-u, ne kao igra koju igram kad god sam u prilici.
@Maki
Napisao si puno toga, procitala sam sve.
Sve je to lijepo, ali ja ipak mislim da tu nema tak puno filozofije - jel to bilo za crveni karton?
Je.
To je sva mudrost i uopce ne bi trebalo bit bitno *tko* ga je dobio.
Sve lamentacije o tome su suvisne i pokazuju dvostruka mjerila.
Odjeb lansiran na pristojan naèin. :smt001
I ispravan, nadasve.
Samo se pitam zašto nitko ne primjeæuje da ja ne umanjujem Zidaneovu krivnju, veæ samo nastojim proširiti ju i na Materazzija - ako ne po pozitivnim pravilima, a onda po onima koja bi to u buduænosti trebala èiniti. Za boga miloga, zar je psovanje sestre i matere nešto što prilièi finalu SP-a?
Ne onaniram ja na Zidanea, nemam sobu obljepljenu posterima istog, niti sam se sav zapustio obožavajuæi ga kao idola na križu.
Romana, hvala što si proèitala i uopæe odgovorila. :smt006
hrvoje2003
13-07-2006, 11:32
E pa sad, oprostit æeÅ¡, sam sebi skaèeÅ¡ u usta. Åveliki kuracto se mene osobno tièe, gotovo da i ne postoji nogometaÅ¡ po uzoru na kojeg bi ja odgajao svoje dijete, meðutim bio bi vazda sretan da svoj posao obavlja na naèin na koji je Zidane obavljao svoj. Gospodin na terenu i van njega? Uzmimo primjer jednog Ronalda kojem se kako jedan moj prijatelj kaže, onakvo Å¡to nikad ne može desiti i pritom aludira na ovo o gospodstvu. Onda æu ja doæi svojem sinu kojem je san postati nogometaÅ¡ i reæi: "Mutimire, onaj Zidane je hulja, ja ti zabranjujem da se tako ponaÅ¡aÅ¡. Ugledaj se raðe na Ronalda, taj sucu ne bi prigovorio a kamoli udario igraèa - zato idi van, pij, karaj, bahati se, puÅ¡i, banèi, ali nipoÅ¡to nemoj trenirati ili biti uporan poput onog prvog". Ma dajte, pa tko je danas gospodin na terenu i van njega? Osim Kake, ja se ne mogu sjetiti niti jednog poznatog nogometaÅ¡a koji se ponaÅ¡a dolièno i na terenu i van njega. Zidane nije svetac, ali ni prototip huligana.
Ne govorim o kucnom odgoju. Stvarno mislis da se niti jedan klinac nece ugledati na Zidanea i nekog tako udarit? Pa covjek je stvarno svjetski poznati nogometas koji si dopusti pred milijardu ljudi napraviti potez kao neki golobradi balavac iz C lige. Covjek je presao 30, vec je jako puno godina u profesionalnom nogometu i trebao se naviknuti na takve provokacije.
malimrav85
13-07-2006, 11:39
Dobro Hrvoje kaĹže,ja imam neĂŚaka od 8 godina i dosta stvari koje vidi na tv/igricama radi i u stvarnom Ĺživotu. DoduĹĄe,ne zanima ga nogomet ali sigurno ima klinaca koji su za nogometom ludi i rade sve kaj od nogometaĹĄa vide.
Ne govorim o kucnom odgoju. Stvarno mislis da se niti jedan klinac nece ugledati na Zidanea i nekog tako udarit?
Upravo je kuæni odgoj ovdje kljuèan, zato i postoji. Ja sam obožavao Erica Cantonu kao klinac. Dogodilo se jednom da me neki deèko strašno naživcirao, a k tome mi je bio užasno antipatièan i opalio sam ga nogom u glavu - bio mi je to valjda jedini put u životu da sam prvi zapoèeo fizièki sukob, a nikad za taj potez nisam krivio Cantonu, veæ iskljuèivo sebe i svoje roditelje koji me do tog trena oèito nisu dovoljno dobro nauèili na koji se toèno naèin takav problem rješava. Kao da sam ja u tom trenu svladavanja odnosno nesvladavanja vlastite ratobornosti imao vremena misliti na Cantonu. Moš' mislit.
Kakve su ovo sad rasprave idealizma? Najbolje je da za svaku tuènjavu neiživljenih i agresivnih kikiæa krivimo Zinedinea Zidanea. Dajte malo više samokritike za svoje pogreške. Kao da su ti nazoviuzori u svemu uzoriti. Da mi nije bilo mame i tate da me nauèe da ne slijedim slijepo Zidanea, jer takav nogometni talent nemam, danas bi vjerojatno igrao u seniorima NK Save (ako i to), propio se i na dnevnoj bazi ispunjavao listiæe u Prvoj sportskoj.
Ode Anderson nazad u Brazil, na posudbu. Izgleda da Ìe se on i Ljubo izmijenjivati: 6 mjeseci u Dinamo, 6 mjeseci na posudbu. Ne znať koji je veÌi njonjo, mrgetine od ljudi a skoro se rasplaèu na svaku kritiku i utakmicu na klupi. Da LjubojeviÌ ode malo na kvarcanje, ne bi ih mogao ni fizièki razlikovati...
Nowotny bi kao trebao doĂŚi do kraja tjedna, ĹĄto bi kako sam veĂŚ rekao bila najbolja vijest za Dinamo od povratka Prosineèkog. Navodno Ĺveliki kuractimac sreðuje i dolazak Ailtona u Dinamo :smt005 :smt005 Ĺveliki kuracto ga ne dovede u Hajduk, pa da imaju dva bahata egocentrièna bucka u ekipi.
*SUPERMAN*
13-07-2006, 13:34
Strgo sam se od smijeha kada sam procitao kako je sve pocelo izmedu Materazzia i Zizua. Materazzi ga je kao povlacio za dres,a Zidane mu je rekao da ako bas toliko zeli njegov dres da ce mu ga dati nakon tekme :smt005 :smt005 :smt005
Odjeb lansiran na pristojan naèin. :smt001
I ispravan, nadasve.
Ma nije odjeb nego ja nastojim gledati samo cinjenice.
Nacitala sam se po forumima postova o tom crvenom i covjek bi pomislio da je to prvi izravni crveni koji je neki nogometas dobio.
Dodje mi zao svih onih ljudi osjetljivih na nepravdu - kao onog Srbina koji je Jarnia copio za jaja kad mu je ovaj zatepao da je cetnik - koji su ih se nadobivali u proslosti, a nitko ih nije uzeo u zastitu i zapitao se 'zasto, pobogu, zasto?' :smt003
A tvoje postove uvijek procitam do kraja jer su artikulirani, pismeni i duzi od tri recenice, sto cijenim jer sto sam starija sve vise uvidjam kak tragicno puno ljudi ne zna ni citat ni pisat.
Ode Anderson nazad u Brazil, na posudbu. Izgleda da Ìe se on i Ljubo izmijenjivati: 6 mjeseci u Dinamo, 6 mjeseci na posudbu. Ne znať koji je veÌi njonjo, mrgetine od ljudi a skoro se rasplaèu na svaku kritiku i utakmicu na klupi. Da LjubojeviÌ ode malo na kvarcanje, ne bi ih mogao ni fizièki razlikovati...
Nowotny bi kao trebao doĂŚi do kraja tjedna, ĹĄto bi kako sam veĂŚ rekao bila najbolja vijest za Dinamo od povratka Prosineèkog. Navodno Ĺveliki kuractimac sreðuje i dolazak Ailtona u Dinamo :smt005 :smt005 Ĺveliki kuracto ga ne dovede u Hajduk, pa da imaju dva bahata egocentrièna bucka u ekipi.
bolje je mamiĂŚu da ostavi LjubojeviĂŚa.a sa Nowotnyem ĂŚe se jako usreĂŚit.
Dodje mi zao svih onih ljudi osjetljivih na nepravdu - kao onog Srbina koji je Jarnia copio za jaja kad mu je ovaj zatepao da je cetnik - koji su ih se nadobivali u proslosti, a nitko ih nije uzeo u zastitu i zapitao se 'zasto, pobogu, zasto?' :smt003
O, da, siroti Batica MirkoviÌ. Njega je Jarni straťno uvrijedio kad mu je rekao da je "èetnik" jer su Batièini svi odreda bili SKOJ-evci i heroji UŞièke republike. Mislim da Ìe Batica i Zizou organizirati savjetovaliťte za sve nogometaťe koji su traumatizirani uvredama protivnika na svim moguÌim osnovama.
"Ja sam Batica, govore mi da sam èetnik, i to me jako vreða jer samo oduvek bio za bratstvo i jedinstvo..."
Onda zajeca i nasloni se na Zidaneovo rame, a ovaj nastavi prièati
"Ja sam Zizou i govore mi da sam terorist, i to me jako vrijeða jer sam ja sekularni musliman..."
Dr.Phil vièe: "Izbaci, izbaci sve iz sebe..."
...
Kakav smisao za humor, kako profinjeno, kako amerièki...
Nažalost, preglup sam ja za to.
@ Romana, sve pet. Hvala!
P.s. Nije da se nisam nikad zapitao "zašto, pobogu, zašto?". Paèe, sjeæam se kada sam uopæe prvi put - kad je cijeli Maksimir hukao Faustinu Asprilli oponašajuæi ga kao majmuna - u redu prvi put, šala, ali dalje... Nisam imao potrebu svoje navijanje iskazivati na taj naèin. Veæ sam rekao da se na Zidaneu samo prelomilo da to napišem. Ako ti misliš da sam ja onaj tekst napisao iskljuèivo kao odu Zizou, zato jer se u sluèaju koji raspravljamo radi o njemu, glavom i bradom - ili sam ja sebe sasvim krivo izrazio ili si ti kao i neki promašila poantu.
Tvoja poanta je ta da Zidane nije niĹĄta kriv, a i ako je kriv, Materazzi je joĹĄ krivlji.
Da je kojim sluèajem Materazzi onako maznuo Zidanea, ne bi sad èitaèi s usana deťifrirali jel mu Zidane jebao majku Şabarsku, ili mu je rekao da mu sestra slièi na Rooneya ili da je Dino DrpiÌ bolji braniè od njega. Ne bi bilo patetiènih eseja na temu "zaťto o, zaťto ga je lupio", nego "zaťto, o zaťto homicidalni manijak Materazzi nije u zatvoru".
Gospodin Pravokutnik
13-07-2006, 17:53
ili mu je rekao da mu sestra slièi na Rooneya..
:smt005
Lucius Veratius
13-07-2006, 17:59
Sad je Zidane priznao da ga Materazzi nije nazvao teroristom, a ja sam bať imao puno povjerenja u Britance èitaèe s usana s talijanskog, angaŞirane od tabloida. :smt003
hrvoje2003
13-07-2006, 18:06
Kakve su ovo sad rasprave idealizma? Najbolje je da za svaku tuènjavu neiživljenih i agresivnih kikiæa krivimo Zinedinea Zidanea. Dajte malo više samokritike za svoje pogreške. Kao da su ti nazoviuzori u svemu uzoriti. Da mi nije bilo mame i tate da me nauèe da ne slijedim slijepo Zidanea, jer takav nogometni talent nemam, danas bi vjerojatno igrao u seniorima NK Save (ako i to), propio se i na dnevnoj bazi ispunjavao listiæe u Prvoj sportskoj.
Sta god ti rekao, ja ti garantiram da ce takvo udaranje biti vrlo popularno. Pa, o cemu mi pricamo-odi gledat Fast & furious i nakon filma se spusti u garazu. Ekipa je nabrijana i turira aute, a kasnije slijedi ganjanje po ulicama. A to je film! I svi imaju vise od 18 minimalno i pretpostavlja se da nesto sami mogu zakljuciti. Sjeti se malo vremena kada si bio klinac kako su stvari izgledale. Ali, to nije toliko bitno niti bi zato trebalo kriviti Zidanea, na kraju svatko odgovara za svoje postupke.
Ti si Zidanea postavio kao neko bozanstvo i neshvacenog genija, koji jadan nikada nije cuo psovku na svoj racun na terenu. Na terenu i u finalu je sve ionako idilicno, a na kraju utakmice se pjeva ''Kad si sretan'' i svi zagrljeni izlaze s terena. Ako se tako njegov potez moze opravdati, kako je trebao reagirati Eto'o kojeg je cijeli stadion zafrkavao-mozda bi bilo najbolje da je bacio bombu na tribine. Zidane sa ovim potezom moze uci u krug divljaka na terenu ciji su uvazeni clanovi Roy Keane, Cantona, Rooney i ostali kratkih zivaca koji onda za to krive nekog drugog.
-cut-
Stari moj, sve je u kucnom odgoju (ili ulicnom, kak oces)...Kad djetetu priljepis samarcinu kad te posalje u qrc, malo ce razmisliti prije nego to ponovno kaze...ne unistava klince tv, ni razni Zidanei, nego krajnje liberalan i neodgovoran odgoj...ako ih nece roditelji uciti zivotu, onda ce ih uciti TV. Dobar primjer si sam naveo - Fast and Furious. Svi tuneri koje znam su uvijek vise vremena provodili na ulici nego kod kuce, vidjeli su supkulturu koja im odgovara i prikljucili joj se...posve je opravdan onaj citat cijeg se autora nazalost ne mogu sjetiti - "Koliko ima komedije na TV, pa opet nitko ne nasmijava ljude na ulicama"
Zidane si nije smio nesto takvo dopustiti, ali ne mogu raci da ga ne razumijem...prag tolerancije mi je dosta visok, ali mislim da bih i puno ranije od Zidanea pukao na onog cigana.
http://index.hr/clanak.aspx?id=322046
Evo, vidite ĹĄto je latinski dĹžentlmen u usporedbi sa saharskim divljakom :)
evo da se i ja javim napokon oko finala
jako mi je drago radi talijana, navijao sam za njih
potpuno zasluženo su prvi, istina u finalu su imali sreæe al kaj sad, kaj nisu ti glupi francuzi zabili gol...
FORZA ITALIA
Inaèe, prvenstvo nije ispunilo moja oèekivanja..
užasno suðenje, premalo golova, previše obrane. gotovo nijedna tekma za pamæenje. možda samo italija-njemaèka.
a zidane.. veliki igraè ali i bolestan èovjek. nije mu ovo prvi put da je ovak reagirao, oèito ima nekih problema... problema u glavi..
ko da mu je trebao povod. sad kaže da mu je materazzi uvrijedio obitelj al mu prije nije trebalo povoda.. sam bi mu se tuklo nekog i pah, ili ga udari glavom o glavu ili mu èepove plasira po jajima ili nešto treæe. miran, miran i paf!!! Bjež'te od Zidanea!!!
iako to ne opravdava materazzia koji je bio i ostao obièna jadna divljaèina i primos. treba mu zabranit igranje nogometa..
a zidane bi mogao, sad kad odmara, malo kod psihijatra...
još sam da onaj sroljo cico sutra otperja i sve je ok.
Jel se netko slaŞe s mojim prijedlogom da zabranimo ostalim hrvatskim klubovima da nas sramote po Europi i svake godine da ťaljemo Dinamo A, B i C? Ajde, Varteks je u govnima do grla, ali da Rijeèani ne mogu napraťiti ove Şmuklere koje je Dinamo s pola snage nabio 6:1 prije dva tjedna u prijateljskoj?!
Jel se netko slaže s mojim prijedlogom da zabranimo ostalim hrvatskim klubovima da nas sramote po Europi i svake godine da šaljemo Dinamo A, B i C? Ajde, Varteks je u govnima do grla, ali da Rijeèani ne mogu naprašiti ove žmuklere koje je Dinamo s pola snage nabio 6:1 prije dva tjedna u prijateljskoj?!
ne. ta tatina govna treba potjerat u 2. bosanksu ligu da igraju. :smt006
malimrav85
14-07-2006, 00:01
Direktno s Iskona: Koe ludilo. VriĹĄtim!
Kako ga vide Nijemci:
http://www.net.hr/2006/07/13/0307007.20.gif
Kako ga vide Francuzi:
http://www.net.hr/2006/07/13/0308007.20.gif
Kako ga vide Talijani:
http://www.net.hr/2006/07/13/0309007.20.gif
Kako ga vide Amerikanci:
http://www.net.hr/2006/07/13/0310007.20.gif
Kako ga vide novinari:
http://www.net.hr/2006/07/13/0311007.20.gif :smt005
Jel se netko slaŞe s mojim prijedlogom da zabranimo ostalim hrvatskim klubovima da nas sramote po Europi i svake godine da ťaljemo Dinamo A, B i C? Ajde, Varteks je u govnima do grla, ali da Rijeèani ne mogu napraťiti ove Şmuklere koje je Dinamo s pola snage nabio 6:1 prije dva tjedna u prijateljskoj?!
ovo ti je sigurno MamiÌ predloŞio.Dinamo B i C nebi bili u vrhu zagrebaèke lige.na godinu Ìe Hajduk bit odlièan u LP.Varteks i Rijeka su danas bili oèajni,bit Ìe teťko u uzvratima.
po meni su i zidane i materazzi dvije debilèine,
kuŞim ja da su strasti u pitanju, da je finale u pitanju, da su muťki u pitanju, ali to nije naèin, ni za jednog ni za drugog, i po meni bi fifa trebala kaznit obojicu
po meni su i zidane i materazzi dvije debilèine,
kuŞim ja da su strasti u pitanju, da je finale u pitanju, da su muťki u pitanju, ali to nije naèin, ni za jednog ni za drugog, i po meni bi fifa trebala kaznit obojicu
tako ĂŚe vjerojatno i bit
Lucius Veratius
14-07-2006, 02:59
na godinu Ìe Hajduk bit odlièan u LP.Misliť na ligu ZA prvaka? :smt017
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 1/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/590601/index.do)
Igraj Hajduceeeeee...........!!.................. [-o< [-o<
Index:
No, u javnost je mnogo prije službene objave iz Plavog salona procurila vijest da je Mamiæ veæ odradio itekakav posao, dogovorivši dolazak njemaèkog reprezentativca Jensa Nowotnyja. 32-godišnji braniè Bayerna iz Leverkusena s Dinamom je kontaktirao u svibnju ove godine, ali je Fenerbahèe tada bila realnija opcija.
Ajd da i to vidimo......nemre raditi vise gafova u obrani od Drpica.....bez obzira na godine.......
šola-braveheart
14-07-2006, 11:08
osijek :smt073
varteks :smt073
rijeka :smt073
jedna jedina rijec-sramota
i onda im još one suge iz sabora oproste dugove,kaj nisu placali porez drzavi,a zato se voze u mercedesima i djipovima i jahtama,ali zato mi moramo placati porez
sve bi ja njih stjerao u 2. ili 3. ligu i nogomet bi potpuno amaterizirao-pa to su sve amateri sa kojima su igrali,decki su dosli sa posla na tekmu
nogomet je spao na najnize moguce grane
a sve je to kriv vrh hns-a,koji nista ne cini da to sprijeci
i onda još kad procitam koliko ulazu u sugavi dinamov stadion-da su dali mali dio tih novaca za cibonu i rukometni klub zagreb,mogli smo imati europske prvake u tim sportovima ili bi bar bili u samom vrhu
sve me je strah i dinama u europi-lako je bilo tu u nasoj katastrofa ligi nabijati jadne klubove,ali kaj bu bilo kad dodju malo ozbiljnije momcadi? mislim da nece zavrsiti dobro za dinamo-daj boza da se varam,ali nesto sumnjam
a hajduk-hahhaha,posebna prica-sramota od kluba,pa oni nisu stvorili svoga(iz vlastitog pogona) kvalitetnog igraca vec godinama,samo dovode poluigrace koji su cisto smece-cast izuzecima
hajduk bi trebao igrati jednu godinu sa igracima iz svoga pogona(ziher dole ima,bar je uvijek bilo,brdo talenata,samo je problem kaj se dolazi u momcad preko veze)-a kad bi odigrao tu sezonu sa mladima,onda bi trebao vidjeti tko cemu vrijedi i ostaviti ga na toj poziciji,a za ove koji ne vrijedi naci neku zamjenu kupnjom kvalitetnog igraca
sve u svemu-hrvatski nogomet=shit
potpuno se slaŞem.klubove-duŞnike treba bacit u 2 ligu, sve su to amateri. vozikaju se u mercedesima, a ne mogu dobiti ciprane i albance. i onda ovaj naťi glupi hrt prenosi naťu ligu.katastrofa. pa ne budem gledao niti jednu utakmicu, taj selski nogomet. vrijeme je da se poène ulagati viťe u druge sportove. a ono ťto je ťola rekao je istina. da se ulagalo u cibonu i rk zagreb kolko u dinamov stadion, bili bi europski prvaci. ili da se ulagalo u kk split umjesto u hajduk, imali bi europskog prvaka s obzirom na talent na tom podruèju, a u koji se malo ulagalo.
Insomniac
14-07-2006, 11:30
potpuno se slaŞem.klubove-duŞnike treba bacit u 2 ligu, sve su to amateri. vozikaju se u mercedesima, a ne mogu dobiti ciprane i albance. i onda ovaj naťi glupi hrt prenosi naťu ligu.katastrofa. pa ne budem gledao niti jednu utakmicu, taj selski nogomet. vrijeme je da se poène ulagati viťe u druge sportove. a ono ťto je ťola rekao je istina. da se ulagalo u cibonu i rk zagreb kolko u dinamov stadion, bili bi europski prvaci. ili da se ulagalo u kk split umjesto u hajduk, imali bi europskog prvaka s obzirom na talent na tom podruèju, a u koji se malo ulagalo.
Ne bi ni to,jer ti Rada i BajrviĂŚ drze sve konce.
Sto se tice splitskog omladinskog pogona,to je sve otislo u tri pm.
Zna se koliko kosta da bi ti sin igrao u prvoj postavi,ako nemas para i veza,zajebi sve
potpuno se slažem.klubove-dužnike treba bacit u 2 ligu, sve su to amateri.
U principu da se to desi.......2. liga bila bi prva.....jer su svi u dugovima.....
šola-braveheart
14-07-2006, 11:45
kaj je najbolje od svega talenata kod nas ima,ali oni ne mogu izbiti u prvi plan jer moraju igrati tatini sineki
šola-braveheart
14-07-2006, 11:52
http://www.youtube.com/watch?v=WJPKM5aJ ... =materazzi (http://www.youtube.com/watch?v=WJPKM5aJGW8&search=materazzi)
http://www.youtube.com/watch?v=6dj3-UjAGyo&search=marco materazzi
Tvoja poanta je ta da Zidane nije ništa kriv, a i ako je kriv, Materazzi je još krivlji
Ne znam koliko puta moram ponoviti da je Zidane kriv i da ga ne opravdavam. Krivi su obojica, a omjerima se nisam bavio. Ti oèito èuješ neke glasove u glavi koji ti govore suprotno, pa predlažem da se pridružiš Zizouu kod dr. Phila. "Izbaci, izbaci sve iz sebe..." :smt006
Da je kojim sluèajem Materazzi onako maznuo Zidanea, ne bi sad èitaèi s usana dešifrirali jel mu Zidane jebao majku žabarsku, ili mu je rekao da mu sestra slièi na Rooneya ili da je Dino Drpiæ bolji braniè od njega.
Ljevièarske falange, moj Tkach, ljevièarske falange...
Ne bi bilo patetiènih eseja na temu "zašto o, zašto ga je lupio", nego "zašto, o zašto homicidalni manijak Materazzi nije u zatvoru".
Netko je sinoæ gledao previše Pravde za sve. Odjednom se ne dijelimo na lijeve i desne, katolike i pravoslavce, kršæane i muslimane, Europæane i Arape, veæ po kriteriju èovjeènosti. "Recimo ne dvostrukim mjerilima i predrasudama!" kaže Tkach.
A što se tièe sastavka na temu "zašto, o zašto homicidalni manijak Materazzi nije u zatvoru", davno je postojao materijal da se napiše. Izgleda da jedino tebi nije dovoljno odgledati dvije Interove utakmice da to spoznaš.
Ti si Zidanea postavio kao neko bozanstvo i neshvacenog genija, koji jadan nikada nije cuo psovku na svoj racun na terenu. Na terenu i u finalu je sve ionako idilicno, a na kraju utakmice se pjeva ''Kad si sretan'' i svi zagrljeni izlaze s terena. Ako se tako njegov potez moze opravdati, kako je trebao reagirati Eto'o kojeg je cijeli stadion zafrkavao-mozda bi bilo najbolje da je bacio bombu na tribine. Zidane sa ovim potezom moze uci u krug divljaka na terenu ciji su uvazeni clanovi Roy Keane, Cantona, Rooney i ostali kratkih zivaca koji onda za to krive nekog drugog.
Sve to stoji (osim dijela do prvog zareza - bog u kojeg vjerujem ne zove se Zinedine Zidane, a genijalnost se tièe igranja nogometa - svi mi imamo pravo na svoje genijalce, pa vjerujem i ja), meðutim uporno se èine dvije stvari:
1) izmišlja da sam ja konstatirao da ga je trebao onako rastoèiti i optužio vas što mu niste zapljeskali
2) izbjegava odgovor na pitanje da li jebanje matere i ostalih krvnih srodnika prilièi sportskom duhu na koji se pozivate?
i po meni bi fifa trebala kaznit obojicu
Ne, zašto Materazzija?
http://www.youtube.com/watch?v=WJPKM5aJGW8&search=materazzi
http://www.youtube.com/watch?v=6dj3-UjAGyo&search=marco materazzi
Napuhana reputacija krvoloka? Pa o èemu mi prièamo, ovdje se radi o dvije utakmice i s previše dokaznog materijala za doživotni zatvor.
Bez daljnjeg moraliziranja, da time zakljuèim raspravu sa svoje strane, jedino mi je na kraju žao što se Zidane suzdržao i nije mu glavu razbio.
Ne bi ni to,jer ti Rada i BajrviĂŚ drze sve konce.
Sto se tice splitskog omladinskog pogona,to je sve otislo u tri pm.
Zna se koliko kosta da bi ti sin igrao u prvoj postavi,ako nemas para i veza,zajebi sve
e da ima viĹĄe ulaganja, treneri bi imali veĂŚe plaĂŚe i ne bi igrali tatini sineki.
na godinu Ìe Hajduk bit odlièan u LP.Misliť na ligu ZA prvaka? :smt017
da bolje pratiĹĄ,znao bi da viĹĄe nema Lige za prvaka
Lucius Veratius
14-07-2006, 14:52
Kaj ĂŚe se onda natjecati u Ligi prvaka? :smt005
Kaj ĂŚe se onda natjecati u Ligi prvaka? :smt005
igra se trokruĹžno
Izvrťni odbor je smijenio Zlatka Kranjèara.A sad se èeka odabir osobe koju Ìe mediji pljuvat nakon EURO 2008
koji je taj markoviÌ senilac. pazite ovu njegovu izjavu:"Imamo superkvalitetne domaÌe igraèe koji Ìe biti pozvani tek protiv Italije, neÌe biti jednostavno. Imamo dosad najteŞu kvalifikacijsku grupu, Makedoniju sa Sreèkom Katancem i Estoniju èijih 28 igraèa igra u Premiershipu." ja znam samo za jednog estonca koji igra u premiershiputj.sjedi na klupi, a to je mart poom u arsenalu. e moj markoviÌu
Mislim da ĂŚe novi izbornik biti ili IvankoviĂŚ ili Ĺveliki kuractimac. IvankoviĂŚeve struène reference su te da je doktorirao na preferansu i remiju kao Ăirin dugogodiĹĄnji pomoĂŚnik. Ĺveliki kuractimac je joĹĄ gori. Dvije godine je bio provizorni izbornik (Pijanèek je bio marioneta), a onda je naglo okrenuo leða Pijanèeku prije SP-a kad je naslutio potop i poèeo raditi na tome da postane pravi izbornik. Mislim da se Nikici JelaviĂŚu ml. smijeĹĄi hrvatski dres ako Ĺveliki kuractico postane izbornik :smt003
Lucius Veratius
14-07-2006, 17:03
Izvrťni odbor je smijenio Zlatka Kranjèara.A sad se èeka odabir osobe koju Ìe mediji pljuvat nakon EURO 2008
MoĹžda ĂŚe pljuvati i po sljedeĂŚem izborniku, ali Cico je zasluĹžio da ga se smijeni.
Na onom opťirnom intervjuu, umjesto da se ponizno isprièa naciji, cijelo vrijeme se smijuljio i ponavljao ko papagaj kako nismo imali sreÌe.
kak sam sretan da se ovo dogodilo: juventus u 2 ligu i -30 bodova u sljedeĂŚoj sezoni i oduzeli su mu 2 zadnja naslova, lazio i fiorentina u 2.ligu, a milan je ostao bez lige prvaka i starta s -15 u sljedeĂŚoj sezoni. :smt003 FORZA INTER
....i tko dobija ta dva zadnja naslova.....?........Ak ih inter dobije to im jedini nacin da osvoje nes..........siroteki ni sa persu igracima nemogu nis osvojiti............
koji je taj markoviÌ senilac. pazite ovu njegovu izjavu:"Imamo superkvalitetne domaÌe igraèe koji Ìe biti pozvani tek protiv Italije, neÌe biti jednostavno. Imamo dosad najteŞu kvalifikacijsku grupu, Makedoniju sa Sreèkom Katancem i Estoniju èijih 28 igraèa igra u Premiershipu." ja znam samo za jednog estonca koji igra u premiershiputj.sjedi na klupi, a to je mart poom u arsenalu. e moj markoviÌu
MarkoviĂŚ je mislio na 2. i 3. englesku ligu,tamo ima puno estonaca.a Makedonija je opasna.
MoĹžda ĂŚe pljuvati i po sljedeĂŚem izborniku, ali Cico je zasluĹžio da ga se smijeni.
Na onom opťirnom intervjuu, umjesto da se ponizno isprièa naciji, cijelo vrijeme se smijuljio i ponavljao ko papagaj kako nismo imali sreÌe.
A zaĹĄto bi se on isprièao naciji?Zato ĹĄto nas je odveo u Njemaèku ili zato ĹĄto smo u 2 godine izgubili JEDNU sluĹžbenu utakmicu?MoĹžda zato ĹĄto je od poèetka znao najboljih 11?Zato ĹĄto smo igrali ofenzivno u kvalifikacija i bili pobjednici skupine?SreĂŚe imali nismo,to je èinjenica.Da je Srna zabio penal Japanu i Kranjèar 10 minuta kasnije kad je pogodio gredu proĹĄli bi dalje i sa remijem protiv Australije.Nadam se da ĂŚe Ĺveliki kuractimac bit novi izbornik.A tko god bio,nakon prvog loĹĄeg rezultata popljuvat ĂŚe ga mediji jer je to hrvatski mentalitet.Dok ne shvatimo da je svaki plasman na EP ili SP uspjeh,niĹĄta od nekih veĂŚih uspjeha.
....i tko dobija ta dva zadnja naslova.....?........Ak ih inter dobije to im jedini nacin da osvoje nes..........siroteki ni sa persu igracima nemogu nis osvojiti............
Inter dobiva naslove,a moĹžda bi i osvojili na terenu da nije bilo toga.
Lucius Veratius
15-07-2006, 01:41
SreÌe imali nismo,to je èinjenica.
Kad zajebeĹĄ jednu utakmicu, onda moĹžeĹĄ govoriti o sreĂŚi. Kad zajebeĹĄ tri, onda to ne moĹžeĹĄ.
Da je Srna zabio penal Japanu i Kranjèar 10 minuta kasnije kad je pogodio gredu proťli bi dalje i sa remijem protiv Australije
Da je moja baba muĹĄko...
Nadam se da ĂŚe Ĺveliki kuractimac bit novi izbornik.A tko god bio,nakon prvog loĹĄeg rezultata popljuvat ĂŚe ga mediji jer je to hrvatski mentalitet.Dok ne shvatimo da je svaki plasman na EP ili SP uspjeh,niĹĄta od nekih veĂŚih uspjeha.
Ĺveliki kuractimac je jedan obièni siledĹžija. Ne kuĹžim zaĹĄto ga podrĹžavaĹĄ kad ga i Torcida mrzi. Prebio je veĂŚ nekoliko TorcidaĹĄa i to ustilu najveèÌeg papka-uz pomoĂŚ nekoliko redara.
Ako Ĺveliki kuractimac postane izbornik neĂŚe se moĂŚi Ĺživjeti od korupcije. Stalno ĂŚe u ekipu stavljati neke svoje pulene i poslije zgrtati proviziju.
Ono o sreĂŚi u 3 utakmica si pokupio od BoĹže SuĹĄeca?Ĺveliki kuractimca podrĹžavan jer je kvalitetan trener i zna sve o nogometu,to je pokazao kao komentator.Ako bude imao rezultat,nikoga pa ni Torcidu neĂŚe bit briga koga je prebio.A to ĹĄto ja navijam za Hajduk ne znaèi da podrĹžavam sve poteze Torcide.
Lucius Veratius
15-07-2006, 02:02
Ono o sreĂŚi u 3 utakmica si pokupio od BoĹže SuĹĄeca?
Kaj je Suťec to rekao? Znaèi to je nekaj toliko pametno da se sam toga ne bih mogao sjetiti.
Ako bude imao rezultat,nikoga pa ni Torcidu neÌe bit briga koga je prebio.A to ťto ja navijam za Hajduk ne znaèi da podrŞavam sve poteze Torcide.
Ti spadaĹĄ u onaj kvislinĹĄki dio Torcide. :smt003
Suťec je nedirektno to rekao,kako samo on zna.Ja spadam u dio Torcide koji ne podrŞava one kriminalce u vodstvu kluba navijaèa.
Lucius Veratius
15-07-2006, 02:06
Suťec je nedirektno to rekao,kako samo on zna.Ja spadam u dio Torcide koji ne podrŞava one kriminalce u vodstvu kluba navijaèa.
Ali podrĹžavaĹĄ Ĺveliki kuractimca, koji je poznat kao poĹĄtenjaèina.
Sušec je nedirektno to rekao,kako samo on zna.Ja spadam u dio Torcide koji ne podržava one kriminalce u vodstvu kluba navijaèa.
Ali podržavaÅ¡ Åveliki kuractimca, koji je poznat kao poÅ¡tenjaèina.
bas to.
Stimac je poznat kao jedan fin i kulturan gospodin koji nikad veze sa kriminalom i naslinistvom nije imao! :smt005
podrĹžavam Ĺveliki kuractimca koji je poznat kao kvalitetan trener,a ostalo mi nije vaĹžno.a osim toga,nikakvi incidenti nisu dokazani
podržavam Åveliki kuractimca koji je poznat kao kvalitetan trener,a ostalo mi nije važno.a osim toga,nikakvi incidenti nisu dokazani
zasto ti je onda vazno kakvo je vodstvo Torcide?
ne sumnjam da su "pravi" i "kvalitetni" navijaci, no ti ocito imas dvostruka mjerila.
lose ti je to! :smt006
Lucius Veratius
15-07-2006, 02:17
osim toga,nikakvi incidenti nisu dokazaniSlaĹžem se, ali èinjenica da je Ĺžrtva prvo dala iskaz u kojem tereti Ĺveliki kuractimca da ju je prebio, a potom je iz èista mira promijenila prièu isto neĹĄto govori.
vodstvo Torcide je grupa kriminalaca koja je prebila BonaèiĂŚa,a mislim da su im neke stvari dokazane.Ĺ˝rtva je promijenila iskaz,ali èinjenica je da Ĺveliki kuractimcu niĹĄta nije dokazano.
Lucius Veratius
15-07-2006, 02:44
vodstvo Torcide je grupa kriminalaca koja je prebila BonaèiÌa,a mislim da su im neke stvari dokazane.
To isto nije dokazano.
bas to.
Stimac je poznat kao jedan fin i kulturan gospodin koji nikad veze sa kriminalom i naslinistvom nije imao! :smt005
Meni je bilo super slusat ga kak se snebiva nad saketanjem na terenu. Covjek dozivio prosvjetljenje tek kad je prestao igrat, prije je bilo drz-ne daj-lupi :smt003
konzerva
15-07-2006, 12:21
vodstvo Torcide je grupa kriminalaca koja je prebila BonaèiĂŚa,a mislim da su im neke stvari dokazane.Ĺ˝rtva je promijenila iskaz,ali èinjenica je da Ĺveliki kuractimcu niĹĄta nije dokazano.
niťta nije dokazano,èak ťtoviťe sama torcida je osudila napad i ponudila zaťtitu bonaèiÌu.napadnutj e od strane menadŞerskih plaÌenika jer njihovi klinci nisu igrali. ťtimac je pak lopovèina koja je uniťtila hajduk,okrenula lovu i sad se kofol pokupila iz kluba ali drek vratit Ìe se èim se pruŞi joť prilike za kraðu...
Ja spadam u dio Torcide koji ne podrŞava one kriminalce u vodstvu kluba navijaèa.
ne spadať ti u nikakvu torcidu èobane!
misliĹĄ da ak navijaĹĄ za hajduk da si odmah torcida?
jesi ikad bio na kojoj utakmici?
vodstvo Torcide je grupa kriminalaca koja je prebila BonaèiÌa,a mislim da su im neke stvari dokazane.
To isto nije dokazano.
nije za BonaèiÌa,ali jesu neki drugi incidenti.
Ja spadam u dio Torcide koji ne podrŞava one kriminalce u vodstvu kluba navijaèa.
ne spadať ti u nikakvu torcidu èobane!
misliĹĄ da ak navijaĹĄ za hajduk da si odmah torcida?
jesi ikad bio na kojoj utakmici?
Nemoj tako na èovjeka odmah...pa jesi mu vidio po slici da izgleda kao torcidať okorjeli :smt003
niťta nije dokazano,èak ťtoviťe sama torcida je osudila napad i ponudila zaťtitu bonaèiÌu.napadnutj e od strane menadŞerskih plaÌenika jer njihovi klinci nisu igrali. ťtimac je pak lopovèina koja je uniťtila hajduk,okrenula lovu i sad se kofol pokupila iz kluba ali drek vratit Ìe se èim se pruŞi joť prilike za kraðu...
Pa normalno da je Torcida osudila napad,ali oèito je da je kriva.Prijetili su njemu i igraèima par ddaba prije.Bio sam ja na dosta utakmica,a pravi èoban si ti.Nemoj previťe idealizirat vodstvo Torcide.
konzerva
15-07-2006, 12:41
ali oèito je da je kriva.
daj to joĹĄ objasni i policiji pa ĂŚe svi bit sretni...
e pazi ak si bio na istoj tribini s tim kriminalcima i oloĹĄem!!! iako sumnjam, bit ĂŚe da si grickao kokice na zapadu
nego ťta se talijanske lige tièe, znao sam da neÌe milan izbacit, silvek je preutjecajan...moŞda inter napokon pobijedi!
naĹĄoj policiji je ne moguĂŚe neĹĄto objasnit,neĂŚe to nikad rijeĹĄit
konzerva
15-07-2006, 12:43
naĹĄoj policiji je ne moguĂŚe neĹĄto objasnit
mogao bi se onda i ti tam zaposlit...
Bio sam ja na dosta utakmica,a pravi èoban si ti.Nemoj previťe idealizirat vodstvo Torcide.
Nije on èoban,on je ragbijať...e a daj mi reci jel tvoje znanje o nogometu genetski nasljedno ili si se trudio sve nauèiti da bi bio zanimljiviji :smt017 ...znať ti onu,uzalud vam trud sviraèiiiiiii :smt020
konzerva
15-07-2006, 12:46
Nije on èoban,on je ragbijať...
ima nas i èobana na ragbiju... :smt003
a o goranu je veÌ i previťe reèeno
Nije on èoban,on je ragbijať...
ima nas i èobana na ragbiju... :smt003
a o goranu je veÌ i previťe reèeno
Ma ima nas po svuda :smt003 ...a Gorana bi ja za premijera,pa da svijet vidi koliko Hrvati prednjaèe u znanju o nogometu...to,a i da vide da nismo svi savrťeni.
Bio sam ja na dosta utakmica,a pravi èoban si ti.Nemoj previťe idealizirat vodstvo Torcide.
Nije on èoban,on je ragbijať...e a daj mi reci jel tvoje znanje o nogometu genetski nasljedno ili si se trudio sve nauèiti da bi bio zanimljiviji :smt017 ...znať ti onu,uzalud vam trud sviraèiiiiiii :smt020
moje znanje o nogometu je iz nekoliko stotina odgledanih utakmica.
Moje je iz onih slièica koje sam skupljao sa 10 godina...meni je Mali Zeleni joť uvijek na travnjaku...a jel se sjeÌať reklama koje su bile na tim utakmicama...haaa?
Ăuj ovo, Ĺveliki kuractimac se dokazao kao vrhunski trener, gdje to, valjda u Cibaliji ove godine, ipak im je osigurao ostanak u jakom HNL-u. Po toj logici bi Vjeran SimuniĂŚ trebao biti doĹživotni izbornik jer je spasio bar 5-6 klubova od ispadanja.
Ah, da, Ĺveliki kuractico je "osvojio" prvenstvo 2005. s Hajdukom, uz asistenciju sudaca, kostolomaca i onog bolesnika Ăire. Zapravo i taj naslov viĹĄe pripada BlaĹžu SliĹĄkoviĂŚu, Ĺveliki kuractimac je vodio samo zadnjih 7-8 utakmica pri èemu je uspio dvaput "pobijediti" Ăiru i Varteks, i jednom okrasti sirotog Ăeèija i ZapreĹĄiĂŚane na Poljudu, ostalo je ili izgubio ili nerijeĹĄio.
to je nikakvo znanje.
ti si jedan obican klaun. :smt006
Ăinjenica je da je Ĺveliki kuractimac osvojio naslov s Hajdukom,a prièe o nekim kraðama i urotama su glupost.A ĹĄto se tièe izbornièkog iskustva,gdje su se dokazali Klinsmann i Van Basten?
Ăinjenica je da je Ĺveliki kuractimac osvojio naslov s Hajdukom,a prièe o nekim kraðama i urotama su glupost.A ĹĄto se tièe izbornièkog iskustva,gdje su se dokazali Klinsmann i Van Basten?
Daj ne zajebavaj,pa samo bi budalu uvjerili da u naĹĄem nogometu nema manipulacije i mafijaĹĄenja,pogotovo kad je o Ĺveliki kuractimcu i ostalim tutlekima rijeè...ili ti isto skaèeĹĄ u zeèju rupu sa Alisom u zemlji èudesa?
ma znam da ima manipulacija,ne samo u nogometu.ali ne vjerujem da je tad bilo
konzerva
15-07-2006, 19:33
ne volim baĹĄ juve,niti del piera ali ovo se cijeni
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=2356625&idnews=22042184
kad ih to nije bilo??
Ante Gotovina
15-07-2006, 21:01
Nije, nije. Samo ĹĄto se znalo nekoliko dana prije utakmice da ĂŚe Hajduk dati par komada u prvom dijelu, a Zadar dobiti drugo poluvrijeme.
I onda trk svi u kladionicu.
malimrav85
15-07-2006, 22:23
iako je debilèek na ignore,vidim iz nekih citata drugih forumaťa da opet debilizira
ťtimca za izbornika?tu seljaèinu primitivnu?a osim kaj je kreten neodgojeni primitivni nema apsolutno nikakve kvalifikacije.
klinsman je zavrĹĄio trenersku ĹĄkolu,marco ne igra nogomet veĂŚ 10 godina i od onda se bavi treniranjem
a ĹĄtimac je debil,spasio je cibaliju od ispadanja :smt005
Nije, nije. Samo ĹĄto se znalo nekoliko dana prije utakmice da ĂŚe Hajduk dati par komada u prvom dijelu, a Zadar dobiti drugo poluvrijeme.
I onda trk svi u kladionicu.
To su obiène uliène prièe.Tako su par puta svi sve znali pa je ispalo suprotno.
iako je debilèek na ignore,vidim iz nekih citata drugih forumaťa da opet debilizira
ťtimca za izbornika?tu seljaèinu primitivnu?a osim kaj je kreten neodgojeni primitivni nema apsolutno nikakve kvalifikacije.
klinsman je zavrĹĄio trenersku ĹĄkolu,marco ne igra nogomet veĂŚ 10 godina i od onda se bavi treniranjem
a ĹĄtimac je debil,spasio je cibaliju od ispadanja :smt005
Ĺveliki kuractimac je dokazao da je struèan.ajd mi reci gdje su prije radili Klinsmann i Van Basten.
I ako je ne vrijeðam tebe,cijenio bi da ni ti mene ne vrijeðať!!!!!
Lucius Veratius
15-07-2006, 23:56
Ĺveliki kuractimac je dokazao da je struèan.
Dokazao je da ima kvalitet. :smt005
Ĺveliki kuractimac je dokazao da je struèan.
nitko ne moĹže poreĂŚ da je Igor Ĺveliki kuractimac dobar trener
nitko ne moĹže poreĂŚ da je Igor Ĺveliki kuractimac dobar trener
Opet si poveÌao dozu, nesretnièe?
Koliko je Ĺveliki kuractimac dobio ligaĹĄkih utakmica kao trener, negdje 5? Od toga mu je Ăiro pustio 2 :smt003
a koliko je Ăiro pustio Dinamu u sezoni 2003/04?Ĺveliki kuractimac je osvojio naslov u Hajduku i spasio Cibaliju od ispadanja.
a koliko je Ăiro pustio Dinamu u sezoni 2003/04?Ĺveliki kuractimac je osvojio naslov u Hajduku i spasio Cibaliju od ispadanja.
Lippi i Cappelo roll over pred ovim strategom :smt005
Mislim da je stvarno malo trenera postiglo ovakav rezultat, osvojili 1 drĹžavno prvenstvo i spasili klub od ispadanja, a joĹĄ uvijek imaju viĹĄe prstiju na rukama nego ligaĹĄkih pobjeda. Ĺveliki kuractico je stvarno jedinstvena liènost u svijetu nogometa.
Bitno je da je on fascinirao pijanog BoĹžu SuĹĄeca i naĹĄeg Gogija svojim briljantnim nogometnim opservacija tipa "moramo raĹĄiriti igru u ekstreme". On nije u stanju trenirati ekipe, on "trenira" suce i protivnièkog trenera i igraèe. Njega pak "treniraju" njegovi mafijaĹĄki kompanjoni tipa Nikica JelaviĂŚ st. i blagopoèivajuĂŚi Dinko Pokrovac. Ako Ĺveliki kuractimac u nekom apokaliptiènom slijedu dogaðaja postane izbornik, hrvatskom reprezentacijom ĂŚe u potpunosti zavladati bagra koja uniĹĄtava naĹĄ nogomet a to nisu dementni starci MarkoviĂŚ i SrebriĂŚ nego menadĹžersko-kladionièarski polusvijet u kojem je Ĺveliki kuractimac riba srednje mase.
I u Kranjèarevom mandatu su ti banditi imali odreðeni utjecaj, a ako Ĺveliki kuractimac doðe, preuzeli bi svu kontrolu.
to su sve pretpostavke.Ĺveliki kuractimac je u komentarima na HRT dokazao svoju struènost.A Kranjèar je nakon Ăire najuspjeĹĄniji izbornik Hrvatske.
Åveliki kuractimac je u komentarima na HRT dokazao svoju struènost..
:smt044 :smt044
:smt042 :smt042
:smt043 :smt043
Daj meni to s cim se pucas.......al samo malo.....nebi htio ostati u takvom stanju jer ti si jebeno zaglavio.......
Onda cemo sve buduce kandidate prvo staviti na komentatorsku poziciju da dokazuju "strucnost"........jer ipak je vaznije baljezgati po tv-u umjesto skupljati iskustvo po pravim tekmama.......Velu za izbornika.......ili Suseca........neeeee......Edo Pezzi bi bio najbolji......... :smt047
Ante Gotovina
16-07-2006, 10:45
[quote=ante_heroj][quote=Goran]ma znam da ima manipulacija,ne samo u nogometu.ali ne vjerujem da je tad bilo
Nije, nije. Samo ĹĄto se znalo nekoliko dana prije utakmice da
a od kud ja taj tip to znao?isto obiène uliène prièe,a sluèajno je ispalo tako.Znalo je bit primjera i da ulica pogrijeťi.
O'ĹĄo dragi Cico.. tko zna hoĂŚe li sada imati mjesta za Niku u repki i koliko ĂŚe prostora dobivati :smt003
A Vlatko je toliko sigurno govorio da Cicu neĂŚe smijeniti kad na kraju odluka o smjeni donesena jednoglasno. :smt003
to su sve pretpostavke.Åveliki kuractimac je u komentarima na HRT dokazao svoju struènost.A Kranjèar je nakon Æire najuspjeÅ¡niji izbornik Hrvatske.
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
komentiranjem dokazao strucnost???!!!!!
what a bullshit! you made my day!! :smt005 :smt005
vrlo si smijesan, djeèak! :smt023
Ja kazem Srecko Bogdan za izbornika!... skupa s Velom... :smt003
ultraviolet
16-07-2006, 14:46
Znalo je bit primjera i da ulica pogriješi.
ulica nikad ne griješi!!
jesi èuo?!
NIKAD!
:smt071
Znalo je bit primjera i da ulica pogrijeĹĄi.
ulica nikad ne grijeĹĄi!!
jesi èuo?!
NIKAD!
:smt071
ulica grijeťi u veÌini sluèaja
Ante Gotovina
17-07-2006, 02:46
Glavno je da ne grijeĹĄi kad im Ĺveliki kuractimac dojavi neki rezultat.
I moje mame. Odgledala je kojih tisuæu i neki dan me ponovno pitala što je offside.
Meni je bilo super slusat ga kak se snebiva nad saketanjem na terenu. Covjek dozivio prosvjetljenje tek kad je prestao igrat, prije je bilo drz-ne daj-lupi.
Èak sam se i ja strgao od smijeha...
Usporena snimka - vidi se kako Zidane udara Materazzija. SuÅ¡ec se zagrcne "pa kak...", a Åveliki kuractimac uzvikne "Neeeee..."; potom se nastavlja:
Sušec: "Tako velik igraè, pa ovako zapeèatiti zadnju utakmicu, pa kak.."
Åveliki kuractimac [prekida ga]: "Božo!" [veæ vidim kako diže prst], "Umor èini svoje!!!"... bla, bla, bla... :smt003
ne volim baš juve,niti del piera ali ovo se cijeni
Da, s trideset i kusur na zalasku karijere, kad i sam zna da ga ionako više nitko neæe. Sve samo obièan blef, da se Barca sad javi "bio bi vrlo poèašæen", ali odbio ponudu i j... mater u sebi. Nesumnjivo velik igraè s još dobrih partija pred sobom, ali ne previše. U zadnje vrijeme èesto nije mogao u prvu momèad Juventusa, ovako mu je mjesto kapetana zagarantirano.
konzerva
17-07-2006, 10:35
http://img88.imageshack.us/img88/2405/grafitskalice105ojthdb2.jpg (http://imageshack.us)
Da, s trideset i kusur na zalasku karijere, kad i sam zna da ga ionako viťe nitko neÌe. Sve samo obièan blef, da se Barca sad javi "bio bi vrlo poèaťÌen", ali odbio ponudu i j... mater u sebi. Nesumnjivo velik igraè s joť dobrih partija pred sobom, ali ne previťe. U zadnje vrijeme èesto nije mogao u prvu momèad Juventusa, ovako mu je mjesto kapetana zagarantirano.
ti ozbiljno misliĹĄ da se nebi mogao prodat za ogromne pare u neki jaki klub?makar nije u nekoj formi on je veliko ime i k tomu sad svjetski prvak.
trebali bi mu spomenik diÌ ak ih izvuèe iz serije b jer su svi ostali ťtakori pobjegli s broda...
Naravno da bi mogao u neki jaki klub, ali ne za velike pare jer godine i pad forme rade svoje. Imao bi ulogu sliènu kao i Larsson u Barci zadnje dvije sezone, a mislim da mu zbog toga nije do seljakanja iz Torina i privikavanja na "novi" život. Tako da, držim da se ponajprije o tome radi, a ne èasnom ostanku uz Juve.
Vezano za temu "Åveliki kuractico izbornik" - preskoèimo li moralnu stranu prièe i zanemarimo da taktièki postoje puno bistriji treneri, mislim da bi nam koristio izbornik koji æe zveknut pokoju Å¡amarèinu za netrèanje i manjak htijenja. :smt003
Gospodin Pravokutnik
17-07-2006, 15:55
A sta mislite o tome da je BiliĂŚ izbornik,citao sam jos bi mu kao pomocnici bili Prosinecki i Asanovic itd
moj favorit je biliæ
nikako seljaèina štimac
a od stranih daum, tip je luðak, takav nam trener treba a ne onaj klaun cico..
inaèe sviða mi se kako je u italiji ovo lijepo proèišæeno
moji u Romi mogu bit ful zadovoljni, lazie opet u Serie B a Roma u Ligu prvaka
eto èak su i oni jadnici od intera uspjeli osvojiti prvenstvo. a uspjeli su tak da su makli milan i juve..
pravi šampion je Roma!
Åveliki kuractimac je dokazao da je struèan.
nitko ne može poreæ da je Igor Åveliki kuractimac dobar trener
:smt043 :smt043 :smt042 :smt044 :smt043 :smt042 :smt042 :smt042 :smt043 :smt043 :smt043
reci mi, gorane, po èemu je to štimac dobar trener
èime se on dokazao?
time što je mjesec dana trenirao hajduka. a ne bi bio prvi da oni isfrustrirani zadrani nisu išli na nož protiv dinama
i što je još napravio
trenira cibaliu...
štimac je dobar samo u reketarenju, ubijanju ljudi na mrtvo ime, mlaæenju sportskih direktora u tunelu poljuda itd.
tip je kao domoljub a govori srpski i sluša cajke!
i oblaèi ženske kaputiæe i nosi ženske sunèane naoèale
seljaèina je
i glup je ko' tenk!
ak on postane izbornik ja dižem ruke od repke!
E da, Gorane i ti si glup..
inaèe ne idem ovak daleko u postanju al ti tvoji postovi.. to je èudo jedno!
ti nisi rekao pametnu stvar otkad postaš..
kyzer soze
17-07-2006, 17:17
moj favorit je biliĂŚ
nikako seljaèina ťtimac
:smt038
hebeno mi je to kaj za suradnike najavljuje asanoviÌa, bokťiÌa i cara nad carevima vjeèno Şutog prosineèkog
j.. ĹĄtimca, balkanskog krvnika #2
to su sve pretpostavke.Åveliki kuractimac je u komentarima na HRT dokazao svoju struènost.A Kranjèar je nakon Æire najuspjeÅ¡niji izbornik Hrvatske.
kak sam i rekao
gorane, sori, al ti si glup
glup ko' najcrnja noæ!
štimac se iskazao svojom omiljenom rijeèju 'kvalitet'
i sa 'u svakom sluèaju' na poèetku reèenice
tip je potražio par veæih rijeèi u rijeèniku i vrtio ih da se pravi pametan.
ko' da mi sušec nije bio dosta, morali su još tu seljaèinu dodat
e da
goran, ti si glup :smt006
kyzer soze
17-07-2006, 17:21
a vela i suĹĄec mu samo guz sa svojim ĂŚelama glancaju :smt003
moj favorit je biliæ
nikako seljaèina štimac
:smt038
hebeno mi je to kaj za suradnike najavljuje asanoviæa, bokšiæa i cara nad carevima vjeèno žutog prosineèkog
j.. štimca, balkanskog krvnika #2
štimca neæe nitko od vatrenih podržat
on se zamjerio i asanu i boki i biliæu kad su išli zajedno ulagat neku lovu u ajduk. i oèito je štimac nekaj muljao sa lovom i zamjerio se ovima
biliæ i boka i asan su legende
a štimac je govno.
Kaj...na kvartu ti nisu dali da igras s njima?
Bilic ili Daum da, Stimac ne! Treb a discipline u ekipi, a mafije ionako ima previse
kyzer soze
17-07-2006, 17:24
ĹĄtimca neĂŚe nitko od vatrenih podrĹžat
da ne bi mislio da sam govorio o ĹĄtimcu kad sam govorio o suradnicima, mislio sam na biliĂŚa
štimca neæe nitko od vatrenih podržat
da ne bi mislio da sam govorio o štimcu kad sam govorio o suradnicima, mislio sam na biliæa
da, znam
biliæ bi bio ok.
ajmo Lippia dovest!
:smt003
ak misliš na sedmi B protv sedmog C to ti se tu ne raèuna
mi postamo o pravom nogometu.
SEDMI B RULA!!!
:smt003 :smt005
malimrav85
17-07-2006, 21:40
ťto se tièe alexa... kakvo je to razmiťljanje da ne bi mogao naÌ novi klub? thuram moŞe ali on ne. da ziher... :smt005
ťtimac ima rijeènik najboljih jugo komentatora... tip je rekao da je golman loptu degaŞirao... trebalo mi je 3 dana da mi neko kaŞe kaj mu to znaèi. nisu ljudi bezveze zvali htv i Şalili se na njegov rjeènik...
debièek se joť ne da... :smt009
Insomniac
17-07-2006, 23:21
ĹĄtimac je dobar samo u reketarenju, ubijanju ljudi na mrtvo ime, mlaĂŚenju sportskih direktora u tunelu poljuda itd.
tip je kao domoljub a govori srpski i sluĹĄa cajke!
i oblaèi Şenske kaputiÌe i nosi Şenske sunèane naoèale
seljaèina je
i glup je ko' tenk!
ak on postane izbornik ja diĹžem ruke od repke!
dodaj jos na listu
-mlacenje vlasnika kafica
-premlacivanje vlasnika tog istog kafica u svom discu
-dilanje u mladim danima
-premlacivanje zene
konzerva
18-07-2006, 00:14
ťtip je rekao da je golman loptu degaŞirao... trebalo mi je 3 dana da mi neko kaŞe kaj mu to znaèi.
od svih sranja naĹĄao si mu ovo za prigovorit...
oboĹžavam taj izraz a mislim da je to jedini izraz koji koriste purgeri da je francuskog porijekla
zapravo zaĹĄt ga koristi ĹĄtimac?ili nije tolko purgerski koliko sam mislio...
[color=darkred]moj favorit je biliĂŚ
nikako seljaèina ťtimac
ako je ťtimac seljaèina,ťto je onda daum?pa tip je ovisan o drogi.
pa tip je ovisan o drogi.
ak je ovisan o drogi to joť uvijek ne znaèi da je seljak!! :smt018 :smt003
o.t, ja sam za biliĂŚa :smt003
èime se on dokazao?
time ĹĄto je mjesec dana trenirao hajduka. a ne bi bio prvi da oni isfrustrirani zadrani nisu iĹĄli na noĹž protiv dinama
E da, Gorane i ti si glup..
inaèe ne idem ovak daleko u postanju al ti tvoji postovi.. to je èudo jedno!
ti nisi rekao pametnu stvar otkad postaĹĄ.. [/color]
vidi se koliko ti znaĹĄ o nogometu,èak si sezone pomijeĹĄao.Zadar je 2004. uzeo naslov Dinamu,a Ĺveliki kuractimac je 2005. bio prvak s Hajdukom.A ovo ĹĄto si o meni napisao najviĹĄe govori o tebi.
konzerva
18-07-2006, 01:31
gorane, mislim da ima dovoljno reèenog na ovom topicu o ťtimcu (i to èinjenice, a ne osobno procjene) da se zakljuèi da bi on bio sramota za sve.
ali ionako neĂŚe bit izbornik pa uzalud i ova rasprava
pa tip je ovisan o drogi.
ak je ovisan o drogi to joť uvijek ne znaèi da je seljak!! :smt018 :smt003
o.t, ja sam za biliĂŚa :smt003
ne znaèi,ali znaèi da ne moŞe bit izbornik Hrvatske
gorane, mislim da ima dovoljno reèenog na ovom topicu o ťtimcu (i to èinjenice, a ne osobno procjene) da se zakljuèi da bi on bio sramota za sve.
ali ionako neĂŚe bit izbornik pa uzalud i ova rasprava
Jeli neĹĄto dokazano Ĺveliki kuractimcu?Po kojem onda kriteriju moĹže bit Daum?
a zaĹĄto ne? :smt017
zato jer je Daum dokazani narkoman
Jeli neÅ¡to dokazano Åveliki kuractimcu?Po kojem onda kriteriju može bit Daum?
Gorane, hvatas se za formalizme iako si i sam svjestan da nije tako...
Stimcu nije gotov nista dokazano osim napada na Alku Vuicu sto je samo vrh sante u kojoj Stimac operira.
Nije lijepo praviti se glupim i naivnim, ljudi ce pomisliti da si zaista takav! :smt018
ako ne moĹže Ĺveliki kuractimac,automatski ispada i Daum.Ĺveliki kuracto je to bilo s Alkom Vuicom?
ako ne može Åveliki kuractimac,automatski ispada i Daum.Åveliki kuracto je to bilo s Alkom Vuicom?
pretukao je u svom klubu, bila ta neka aferica prije par godina.
i da, proglasen je krivim za napad. :smt006
ma bit ĂŚe biliĂŚ, vidi ĂŚete :smt003
ako ne moĹže Ĺveliki kuractimac,automatski ispada i Daum.Ĺveliki kuracto je to bilo s Alkom Vuicom?
pretukao je u svom klubu, bila ta neka aferica prije par godina.
i da, proglasen je krivim za napad. :smt006
nisam to uopĂŚe znao,ali ipak to nije razlog da ne postane izbornik.ali nije ni vaĹžno,jer je rekao da nije zainteresiran.
ma bit ĂŚe biliĂŚ, vidi ĂŚete :smt003
moĹže bit,to bi bilo zanimljivo.ja mislim da najviĹĄe ĹĄanse ima Lothar Mathaus.
eto, bar da se sa mnom slaĹžeĹĄ ako se veĂŚ s nikim drugim ne slaĹžeĹĄ oko tog nesretnog izbornika :smt003
..ko da to nama igra veliku ulogu u Ĺživotima naĹĄim.. :smt002
naravno da se slaĹžem s tobom :smt006
konzerva
18-07-2006, 02:16
ja mislim da najviĹĄe ĹĄanse ima Lothar Mathaus.
saèuvaj BoŞe...
:smt026 :smt026 :smt026 super!!!
a da, mi smo se dogovorili da ĂŚeĹĄ ti bit izbornik, i da mene stavljaĹĄ u ekipu!! :smt003
rasturat ĂŚemo :smt004
jel ideť inaèe na tribine?! bať me zanima kakv si navijaè?!
ja sam gora od deèki, lako bi se mogla potuÌ, a poťto sam Şensko i poťto bi valja mene namlatili poťteno, bať i ne idem na tekme :smt003
da,sjeĂŚam se nekog dogovora. :smt006
idem na tribine dosta èesto.bio sam par puta u Splitu,idem i na neka gostovanja Hajduka,najèeťÌe u Zagrebu.ja sam najgori na utakmicama u Dugoj Resi,nekoliko puta skoro zavrťio na policiji. :smt003
ja sam najgori na utakmicama u Dugoj Resi,nekoliko puta skoro završio na policiji. :smt003
lako je bit frajer u svom selu. :smt003
:smt003 :smt003 :smt003
nije to selo nego grad,sad smo u 4. ligi :smt026 :smt026
nekoliko puta sam znao ½poprièat lijepo ½ sa sudcem,ali se policiji oèito nije svidjelo
viĹĄ, ja u svom gradu nikad nisam bila na tribinama, nego u zg
zg mi je ipak u srcu :smt003
o boĹže fala ti kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri
pijem pivo suza nema
ti si moja molitvena
neka cijeli svijet sad èuje
da ja volim DINAMO
morala sam te stihove ubacit jer mi se zadnjih dana ful motaju po glavi.. :smt003
ponosan sam kaj sam purger. :smt004
viĹĄ, ja u svom gradu nikad nisam bila na tribinama, nego u zg
zg mi je ipak u srcu
meni nije zg u srcu,ali idem navijat za Hajduk.ove godine Ìemo konaèno imat pravi derbi.
ponosan sam kaj sam purger. :smt004
znam da Ìu otiÌ malo off topic, ali tek toliko, znať da purgeri inaèe potjeèu iz varaŞdina? :smt003
o. t, dinamo volim na varteks sam ponosna :smt003
Znaj da volim ga ja jer on je prvak svita
Znaj da volim ga ja Hajduka iz Splita
Znaj da volim ga ja jer on je prvak svita
Znaj da volim ga ja Hajduka iz Splita
evo ti malo boljih stihova.nisam to znao,varteks ima dobru momèad.
ma ok, al uopèe zije maťtovito, 5 puta se ponavlja to znaj da....
ova nekak ljepĹĄe sjeda u uho :smt003 :smt003
ma ova nova varteksova momèad i nije tak loťa, al bolja je bila stara (jer sam ih viťe znala, poťto sam zalazila di i oni :smt003 ) a sad viťe niť ne znam o nikome :smt003
Kad si prvi na kraju sezone
cili grad slavi ĹĄampione
ako ne uðeť u ligu prvaka
bodrit Ìe te grupa luðaka
za te dat ĂŚemo svoje krvi
nema veze zadnji ili prvi,
pratit ĂŚemo te na kraj svita
mi smo vjerna Torcida iz Splita
oooooooooooooooooooooo
Lalalalalalalalalala
jel ovo bolje?
otiťlo je 5 igraèa iz Varteksa,ali ima tamo potencijala.
e ovo je veĂŚ zvuĂŚnije!!!!! :smt003
nikad nisam neĹĄto posebno navijala za varteks, al ipak su to moji, hoĂŚu neĂŚu moraju mi bit blizu srca... :smt003
oko èega se vi svaðate? oko amaterskih klubova koji ne mogu proÌi pretkola. gube od ťiptara, maðara, ciprana. joť malo, pa Ìemo poèeti gubiti od farskih otoka, malte i ostalih nogometnih anonimusa
[color=darkred]moj favorit je biliæ
nikako seljaèina štimac
ako je štimac seljaèina,što je onda daum?pa tip je ovisan o drogi.
da al je osvojio sve i svašta
za razliku od štimca koji nikako nije dokazao da išta vrijedi kao trener, jedino kao mufljoz i razbijaè. tu je dobar..
na kraju krajeva štimac iracionalno mrzi dinamo ( slièno kao i ti ) tak da bi vjerojatno zajebavao dinamovce i ne bi ih zvao..
kaže vlatko da mu se nude lavolpe i pekerman
ma ja mislim da se njemu nitko ne nudi neg on to brije bezveze
oko èega se vi svaðate? oko amaterskih klubova koji ne mogu proæi pretkola. gube od šiptara, maðara, ciprana. još malo, pa æemo poèeti gubiti od farskih otoka, malte i ostalih nogometnih anonimusa
bar ne navijaju za inter :smt003
ipak, èestitke na naslovu
nego ljudi, jel ko igra PES?
malimrav85
18-07-2006, 10:09
nego ljudi, jel ko igra PES?
a ja igram ali sam nadrkan opasno na to veÌ. igram master L i ne mogu dati gol s onom debilnom default momèadi. JariÌ igra na liberu? :smt013 Ko je JariÌ? :smt013 Onda napokon dam 2 gola i odigram 2-2 :smt013
jel neko tu zna dal se play moĹže spojit na net?
Koja cudna sezona ce bit - Juventusa nema, a pola Juventusa u imperijalistickom Realu.
Cannavaro pobogu ima i drugih klubova!
Al ajd, bar nije otis'o nazad u Inter :smt003
U znak protesta (a ovo je ipak samo na rijecima, iako mi je drag Juve, nek su kaznjeni) igrat cu FM cijelo ljeto i osvojit scudetto na posten nacin. Da, u virtualnom svijetu i Juve osvaja posteno :smt003
Mo,ne mrzi Ĺveliki kuractimac Dinamo.Bio bi on objektivan ako postane izbornik.Ako jednog dana bude KuĹže u repki ĂŚe igrat cijela prva momèad Dinama po naredbi MamiĂŚa.
Christiano Ronaldo :)
http://www.imagesforme.com/images/8992ronaldoor5.gif
navodno je Niko Kranjèar sve dogovorio sa Celtom Vigo
ovo Ìe biti posljedice njegovog dolaska u celtu, ako je to sve istina: ili Ìe pasti lijeènièki, a ako ga proðe, celta pada u drugu ligu otkud je i doťla proťle sezone. :smt003 jer gdje je niko, slijedi propast(hajduk-jedva uťao u ligu za prvaka, dinamo-liga za ostanak, reprezentacija-to smo vidli). neťto kao Ìiro(najgori trener u povijesti nantesa i hajduka, a uskoro i zagreba :smt003 ) ma nek se niko proda, bar Ìe cico vratiti kockarske dugove, a valjda bu i prestal cugati gemiťteka. NIKO-za godinu dana vraÌať se na posudbu u hajduk. :smt003
zašto?
Zato kaj je govno koje je isprovociralo nerede u svici na tekmi Dinamo- Partizan.....koje je branilo cetnike na toj tekmi..........a poslije kenjkalo da su neke zrtve........i ne nije me briga kaj mu je to bio posao jer je bio trener Partizana.....nek ode Srbiju trenirati........ :smt068 :smt068 :smt068
Insomniac
18-07-2006, 21:39
http://index.hr/clanak.aspx?id=322484
majko moja....
ovaj covjek je lud :smt011
Mo,ne mrzi Åveliki kuractimac Dinamo.Bio bi on objektivan ako postane izbornik.Ako jednog dana bude Kuže u repki æe igrat cijela prva momèad Dinama po naredbi Mamiæa.
Goran zvan objektivnost
ne, Åveliki kuractimac ne mrzi Dinamo..
Haha.. moš' mislit..
a to sa Kužeom su gluposti.
na kraju krajeva Kuže bi bio dobitak kao izbornik a ne to govno Åveliki kuractimac
Nowotny potpisao za Dinamo
Odlièno!
još jedan pošteni napadaè i ludi smo
ne znam kaj su se ovi u ajduku razgoropadili
neš ti momèadi-gal, blatnjak i ostali anonimusi..
opet æe bit jadni
a niko ide u celtu
e baš me zanima kak æe to ispast
ma njemu bi najbolje došla Italija ili Engleska di bi ga dobro istukli pa bi mu napokon došlo iz guzice u glavu da treba stisnut zube i igrat a ne penzionirat se po terenu..
aj super da je otišao da ne moram više èitat eseje o njegovom transferu.
Mo,ne mrzi Ĺveliki kuractimac Dinamo.Bio bi on objektivan ako postane izbornik.Ako jednog dana bude KuĹže u repki ĂŚe igrat cijela prva momèad Dinama po naredbi MamiĂŚa.
Goran zvan objektivnost
ne, Ĺveliki kuractimac ne mrzi Dinamo..
Haha.. moĹĄ' mislit..
a to sa KuĹžeom su gluposti.
na kraju krajeva KuĹže bi bio dobitak kao izbornik a ne to govno Ĺveliki kuractimac
KuŞe dobitak kao izbornik?Pa ovo je za humoristiènu seriju.
http://index.hr/clanak.aspx?id=322484
majko moja....
ovaj covjek je lud :smt011
nee...taj covjek je normalan..samo to radi jer zna da moze. :smt002
ovo Ìe biti posljedice njegovog dolaska u celtu, ako je to sve istina: ili Ìe pasti lijeènièki, a ako ga proðe, celta pada u drugu ligu otkud je i doťla proťle sezone. :smt003 jer gdje je niko, slijedi propast(hajduk-jedva uťao u ligu za prvaka, dinamo-liga za ostanak, reprezentacija-to smo vidli). neťto kao Ìiro(najgori trener u povijesti nantesa i hajduka, a uskoro i zagreba :smt003 ) ma nek se niko proda, bar Ìe cico vratiti kockarske dugove, a valjda bu i prestal cugati gemiťteka. NIKO-za godinu dana vraÌať se na posudbu u hajduk. :smt003
ajme,koje objektivnosti :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Nowotny - savrseno, al dok ne vidim fotku sa njim kako ljubi Dinamov grb, necu vjerovat.
Goran Pandev - neka dodje, bilo bi mi drago, sa njim bi dobili jaku dimenziju u napadu, mozda dovoljnu za ulaz u LP.
N.K. i Celta Vigo - neka ode tam, sretno mu bilo, bilo bi oke da uspije, jer nam je usfalilo nogometasa u toj drzavi...
nadam se da Rijeka osvaja Superkup veèeras
ej gorane. za kog si kad igraju rijeka i hajduk?
šola-braveheart
19-07-2006, 13:40
za suca
za hajduk sam uvijek,kakvo je to pitanje.
veèeras sam za rijeku jer igra protiv dinama
šola-braveheart
19-07-2006, 13:55
dinamo to veceras lagano dobiva.
ako ce rijeka igrati kao protiv ciprana ,popit ce lagano vise komada bez problema
ide mi na zivce ljubojevic(smatram da drvo,bolje stopa lotu od njega),ali imam filing da bi on mogao veceras napraviti dar mar-ako ce igrati
Mo,ne mrzi Åveliki kuractimac Dinamo.Bio bi on objektivan ako postane izbornik.Ako jednog dana bude Kuže u repki æe igrat cijela prva momèad Dinama po naredbi Mamiæa.
Goran zvan objektivnost
Haha.. moš' mislit..
na kraju krajeva Kuže bi bio dobitak kao izbornik a ne to govno Åveliki kuractimac
Kuže dobitak kao izbornik?Pa ovo je za humoristiènu seriju.
Znaš kaj je za humoristiènu seriju
to kaj ti misliš da je štimac dobar trener
i da ne mrzi dinamo
Kuže je od loÅ¡eg i nikakvog Dinama otprije 2 godine napravio Å¡ampionsku momèad a Å¡to je Åveliki kuractimac napravio?
zašto ne moš bit tu i tam bar malo objektivan i priznat da ima i dobrih stvari u dinamu?
tebe se ne bi posramili ni oni najgori torcidaši koji ne mogu smislit dinamo i zagreb i smisao cijelog života im je pljuvat i blatiti dinamo
sramota, ak se mene pita..
šola-braveheart
19-07-2006, 14:05
Goran zvan objektivnost
Haha.. moš' mislit..
i da ne mrzi dinamo
Kuže je od loÅ¡eg i nikakvog Dinama otprije 2 godine napravio Å¡ampionsku momèad a Å¡to je Åveliki kuractimac napravio?
kuze je odlican trener,dok je stimac dobar komentator i odlicno zapaza pojedinosti u igri,dobro cita igru,ali mu za trenera treba još malo skole,koja bi ga isklesala u dobrog trenera
ovo æe biti posljedice njegovog dolaska u celtu, ako je to sve istina: ili æe pasti lijeènièki, a ako ga proðe, celta pada u drugu ligu otkud je i došla prošle sezone. :smt003 jer gdje je niko, slijedi propast(hajduk-jedva ušao u ligu za prvaka, dinamo-liga za ostanak, reprezentacija-to smo vidli). nešto kao æiro(najgori trener u povijesti nantesa i hajduka, a uskoro i zagreba :smt003 ) ma nek se niko proda, bar æe cico vratiti kockarske dugove, a valjda bu i prestal cugati gemišteka. NIKO-za godinu dana vraæaš se na posudbu u hajduk. :smt003
ajme,koje objektivnosti :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
èovjek je sve dobro napisao. kak misliš da æe niko uopæe proæ u Primeri kad je van forme i ne može odigrat sa 21 god ni cijelu tekmu ( sjeti se Japana ). U hajduku je mogao proæ al u primeri i bilo gdje u ozbiljnom svijetu zabušanti ko on ne prolaze..
a to što ti živiš u nekom svom svijetu u kojem je niko dobar igraè, cico super izbornik, štimac sjajan trener i rijeka bolja od dinama to je tvoj problem
ali, valjda je lijepo u tom tvom svijetu, sigurno si uvijek sretan :smt003
šola-braveheart
19-07-2006, 14:06
volio bi da bilic i zuti uzmu repku,ali mislim da su oni još ipak prezeleni za takvo sto.
u ovom trenu je po meni najbolje rjesenje neki strani trener i to tiranin
kojega ce se svi bojati kad ga vide i kojega ce slusati
Goran zvan objektivnost
Haha.. moš' mislit..
i da ne mrzi dinamo
kuze je odlican trener,dok je stimac dobar komentator i odlicno zapaza pojedinosti u igri,dobro cita igru,ali mu za trenera treba još malo skole,koja bi ga isklesala u dobrog trenera
može on bit jeben trener al bio bi i ljut ko ris i nesretan da repku preuzme takva ljiga od èovjeka.
šola-braveheart
19-07-2006, 14:11
gledaj rezultat je bitan,pa neka repku vodi crna guja,samo neka ima rezultata
jedino sta je sigurno,je to da stimac preuzme repku,repka sigurno ne bi imala nikakvih rezultata
za hajduk sam uvijek,kakvo je to pitanje.
veèeras sam za rijeku jer igra protiv dinama
Patologija.. teža patologija
evo kaj torcida misli o Åveliki kuractimcu
nitko ne voli tog èetnika
samo Goran
http://torcida.org/forun/viewtopic.php?t=5176&sid=3835a9930c07322eef44f0c8de66b762
MO, premda se ne slaĹžemo u vezi talijanskog nogometa, al se potpuno slaĹžem s tobom u vezi ĹĄtimca. da ĹĄtimac postane izbornik, odmah bi isplivali njegovi privatni interesi na povrĹĄinu. sigurno bi i pozvao onog jadnika iz hajduka, nikicu jelaviĂŚa i ostale svoje ĹĄtiĂŚenike.
konzerva
19-07-2006, 22:29
hulje se totalno izvukle...
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=2356625&idnews=22060830
definitivno odlazi. sretno mu bilo
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=2356625&idnews=22056507
Insomniac
19-07-2006, 22:38
hulje se totalno izvukle...
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=2356625&idnews=22060830
Zar si sumnjao u barba Silvija :smt003
konzerva
19-07-2006, 22:43
o boĹže fala ti kaj purgeri smo mi
to mi je najveÌa smijalica od pjesme jer ju pjevaju deèki iz zapreťiÌa :smt005
neĹĄ ti purgere iz zapreĹĄiĂŚa...
ťta je gorane? jesi gledao utakmicu? dinamo Ìe zgazit tvoj bijedni hajduk. uvjeren sam da Ìe biti 5:0 za dinamo, a pogotovo ako Ìe igrati niko sranjèar :smt003
Dinamo u Ligu prvaka, a Milan u Kup UEFA!!!
Konzerva - svi navijaèi Dinama su purgeri, ne samo zagrepèanci. Dinamo ima navijaèe po cijelom svijetu i svi su oni purgeri, makar se ta rijeè u izvornom znaèenju odnosi na stanovnika Zagreba.
I ja sam ponosan kaj sam purger! :smt004 Gazimo, ljudi, gazimo!
Konzerva - svi navijaèi Dinama su purgeri, ne samo zagrepèanci. Dinamo ima navijaèe po cijelom svijetu i svi su oni purgeri, makar se ta rijeè u izvornom znaèenju odnosi na stanovnika Zagreba.
onda sam i ja purger, tj. purgerica :smt003
...onaj gol za 2:0 je bio prav evrposki :smt003
Gospodin Pravokutnik
20-07-2006, 00:41
Prije par mjeseci kad sam postao da je Dinamu kup uefa realnost a liga prvaka nadohvat ruke nitko u to vrijeme nije vjerovao,svi su se tu na forumu sprdali s Dinamom govoreci kak ce se rasprodat ekipa itd. Evo vam sad na gadovi,vi koji ste govorili da Dinamo nece ni u kup uefa...
po cijelom svijetu navijaèe moŞda ima Dinamo Kijev
ne, to je bilo prestraĹĄno!!!! :smt005 :smt005
pa kak si neko moĹže dozvolit takav gol?! :smt005 :smt005
ťta je gorane? jesi gledao utakmicu? dinamo Ìe zgazit tvoj bijedni hajduk. uvjeren sam da Ìe biti 5:0 za dinamo, a pogotovo ako Ìe igrati niko sranjèar :smt003
Gledao sam utakmicu.Ĺveliki kuracto se tièe tvojih prognoza,vidjet ĂŚemo.Kako to da nitko nije spomenuo Ăorlukinu igranje rukom i onaj faul na LukuniĂŚu?A gol ModriĂŚa i penal za Dinamo su sporni.Nadam se da ĂŚe Dinamo proĂŚ Ekranas,ali u Europi nema sudaca kao ĹĄto je KovaèiĂŚ.
ne, to je bilo prestraĹĄno!!!! :smt005 :smt005
pa kak si neko moĹže dozvolit takav gol?! :smt005 :smt005
a joť da nije iz zaleða :smt006
Gospodin Pravokutnik
20-07-2006, 01:22
Gledao sam utakmicu.Ĺveliki kuracto se tièe tvojih prognoza,vidjet ĂŚemo.Kako to da nitko nije spomenuo Ăorlukinu igranje rukom i onaj faul na LukuniĂŚu?A gol ModriĂŚa i penal za Dinamo su sporni.Nadam se da ĂŚe Dinamo proĂŚ Ekranas,ali u Europi nema sudaca kao ĹĄto je KovaèiĂŚ.
ono sto je Corluka igrao rukom trebao je bit penal,ne znam sad na koji faul mislis(Lukunic).Gledao sam usporenu snimku i gol Modrica je regularan i penal za Dinamo je ispravno dosudjen,lik mu je uklizao drito u noge i pokosio ga.Dinamo je bio bolji skoro cijelu tekmu.Rijeka moze bit zadovoljna s tim rezultatom s obzirom na prikazano
pa to mi i je najsmjeĹĄnije; on se doĹĄeto tamo stoji tamo, gledaju ga ko da je pao s marsa niko ne jebe ni dva posto dobije loptu da gol i to sve tak lijepo leĹžerno... prestraĹĄno :smt005 :smt005
ak je to nogomet..onda ja mislim da je naĹĄ nogomet u banani :smt005
ajd,svaka èast na procjeni za igranje rukom.mislim na faul 2 minute nakon BoliÌevog gola.to je mogao bit penal,a za ove 2 situacije nisam siguran.
pa to mi i je najsmjeĹĄnije; on se doĹĄeto tamo stoji tamo, gledaju ga ko da je pao s marsa niko ne jebe ni dva posto dobije loptu da gol i to sve tak lijepo leĹžerno... prestraĹĄno :smt005 :smt005
ak je to nogomet..onda ja mislim da je naĹĄ nogomet u banani :smt005
da,i pomoĂŚni sudac niĹĄta ne vidi,uĹžas :smt005
al brijem da ipak nije bilo zaleða.. :smt017
ne znam,teĹĄko je procijenit.
no, glavno da je pao gol, i to kakav!!!! :smt005
èini se da je i KataliniÌ u kombinaciji za izbornika,to bi bilo jako dobro.
konzerva
20-07-2006, 10:19
svi navijaèi Dinama su purgeri
nisu. mislim jedno je kad pjevaĹĄ na stadionu,onda je ok. ali purger nisi
OK, ajmo sad malo kriticno... :smt003
1. Uplatio bih pojedincima iz Dinama skupa s Tomasom tecaj irskog stepa da se nauce skakati bez ruku u zraku
2. Jest da je Dinamo sjajno odigrao, ali ne toliko koliko je Rijeka bila ocajna...sjena proslosezonske ekipe
3. Poslao bih HR suce u nogometni kamp jer su jednostavno smijesni zbog gluposti tipa: "aj necu dosudit penal, moze se dogoditi svakome" ili "aj necu ti dat zuti jer vec imas jedan"
Other than that: DINAMOOOOOOOO!!!!
Insomniac
20-07-2006, 17:26
http://index.hr/clanak.aspx?id=322623
zar opet :smt003
http://index.hr/clanak.aspx?id=322623
zar opet :smt003
the dark saga continues... :smt011
da ga bar uzme...ne znam....denzlispor , samo da ne moram stalno slusat o njemu! [-o<
malimrav85
20-07-2006, 18:30
Debilu... :smt006
no, glavno da je pao gol, i to kakav!!!! :smt005
pa europski :smt005 :smt005 :smt005
ajmo goraneeeee :smt005 :smt005 :smt005
ma kakav europski,vidio sam u Ĺžupanijskoj ligi bolje golove
ma kakav europski,vidio sam u Ĺžupanijskoj ligi bolje golove
ma kaj Ĺžupanijska liga, u rekreativnom nogometu kaj igraju moji susjedi ima boljih golova (a njima baĹĄ i ne ide neĹĄto najbolje) :smt005 :smt005
pa svatko moĹže dat bolji gol od modriĂŚa,to bar nije teĹĄko.ozbiljno,u KA Ĺžupanijskoj ligi ima daleko boljih golova.
pa dobro sad, nije taj modriĂŚ ni tako loĹĄ...
a i nije po meni za taj gol "kriv" on, nego prepasivna obrana rijeke...
Ante Gotovina
21-07-2006, 02:48
Gorane, napuĹĄi se karine, vi tovari bar to znate. :smt005 :smt005 :smt005
ajde,sad provocirať a neÌeť komentirat KovaèiÌa.
Ante Gotovina
21-07-2006, 02:58
S tobom da komentiram? :smt005 :smt005 :smt005
Imaju ljudi ovih dana i pametnijeg posla.
pa svatko može dat bolji gol od modriæa.
Po tvojoj konstataciji ispada da je frajer kvadriplegièar...
ozbiljno,u KA Ĺžupanijskoj ligi ima daleko boljih golova.
Ah ta KA zupanijska liga, vrh vrhova.
ozbiljno,u KA županijskoj ligi ima daleko boljih golova.
Ah ta KA zupanijska liga, vrh vrhova.
Lig šempjons, rekao bi Cico Kranjèar :smt003
e moj gorane, da dinamo pobijedi 8:0, ti bi rekao da je sudac zasluŞan za to, da su golovi ťugavi, da modriÌ pojma nema itd. modriÌ je odlièno igrao- asistencija i gol. ne sijeÌam se kad je kranjèar imao takvu statistiku. i joť je modriÌ stalno proigravao, trèao. e da je modriÌ imao veÌu minutaŞu, da su bili pozvani eduardo i vugrinec na sp, proťli bi skupinu. Gorane, ti si obièno ljubomorno tovarsko smeÌe. :smt003
Baš sam na dio "e moj gorane, da dinamo pobijedi 8:0, ti bi rekao da je sudac zaslužan za to" krenuo napisati "baš kao što bi ti da Kranjèar zabije gol rekao da mu se samo posreæilo" kadli me u sljedeæem retku doèeka demanti citiranog autora u obliku "ne sijeæam se kad je kranjèar imao takvu statistiku".
Ja sam možda patetièan sa sastavcima o Zidaneu, no nisam ni do koljena ovoj dvojici lakrdijaša, g moneyu i Goranu :smt003
e moj gorane, da dinamo pobijedi 8:0, ti bi rekao da je sudac zasluŞan za to, da su golovi ťugavi, da modriÌ pojma nema itd. modriÌ je odlièno igrao- asistencija i gol. ne sijeÌam se kad je kranjèar imao takvu statistiku. i joť je modriÌ stalno proigravao, trèao. e da je modriÌ imao veÌu minutaŞu, da su bili pozvani eduardo i vugrinec na sp, proťli bi skupinu. Gorane, ti si obièno ljubomorno tovarsko smeÌe. :smt003
trebalo je na sp zvat vugrinca umjesto modriĂŚa,nemam na ĹĄto bit ljubomoran
Insomniac
21-07-2006, 13:56
http://www.24sata.hr/articles/view/29306/?ref=1
Sapunica se nastavlja....
Treba dodati jos malo droge i sexa,i imamo pravu hrvatsku sapunicu
Sam nek odbija, na kraju æe igrat za veterane u Ponikvama.
konzerva
21-07-2006, 18:45
nek ostane u hajduku, bit ce zanimljivije
http://img233.imageshack.us/img233/4879/hajdukam8.gif (http://imageshack.us)
nek ostane u hajduku, bit ce zanimljivije
http://img233.imageshack.us/img233/4879/hajdukam8.gif (http://imageshack.us)
Sta ja to cujem da ce vam mozda i Krpan doc natrag? :smt005
On i Kranjcar - tandem iz pakla :smt003
Aj, bar ce Carevic biti kakvo takvo pojacanje da Hajduk dodje barem na 10 bodova iza Dinama
konzerva
22-07-2006, 18:28
krpan moĹže vodu nosit...
ne vjerujem da ĂŚe Krpan doĂŚ,ali bilo bi to dobro.a CareviĂŚ je u utorak na treningu.
.
ne vjerujem da ĂŚe Krpan doĂŚ,ali bilo bi to dobro.a CareviĂŚ je u utorak na treningu.
super bi bilo da krpan doðe :smt003 :smt003 :smt003. pa taj tip ne moŞe zabiti 3 gola po sezoni.
u Hajduku je zabijao puno viĹĄe
konzerva
23-07-2006, 16:38
krpan moŞe zabit gol samo ak utrèi s loptom u njega,ili ga pogodi u glavu dok ne gleda i odbije se u gol...
za njega je oliĂŚ ronaldinho
krpan može zabit gol samo ak utrèi s loptom u njega,ili ga pogodi u glavu dok ne gleda i odbije se u gol...
za njega je oliæ ronaldinho
Nemojte Krpana, hladnokrvnog egzekutora... Naš Bati-gol...
Jedino što je taj frajer u karijeri napravio bilo je ono guranje lopte kroz noge Zebini.
Insomniac
23-07-2006, 21:55
krpan moŞe zabit gol samo ak utrèi s loptom u njega,ili ga pogodi u glavu dok ne gleda i odbije se u gol...
za njega je oliĂŚ ronaldinho
Nemojte Krpana, hladnokrvnog egzekutora... NaĹĄ Bati-gol...
Jedino ĹĄto je taj frajer u karijeri napravio bilo je ono guranje lopte kroz noge Zebini.
Eh,onda je Hajduk nesto i vrijedio ...
A ono je bio lip potez. Tunnelo di Krpan vikali su na Raiju komentatori :)
konzerva
23-07-2006, 22:21
to je bio krumpir stoljeĂŚa!
ah to su bila vremena...
Insomniac
23-07-2006, 22:22
to je bio krumpir stoljeĂŚa!
ah to su bila vremena...
pa cak i ti koji navijas za Dinamo moras priznati da je Hajduk te godine bio stvarno dobar,i protiv puno jace rome se nije osramotio.