PDA

View Full Version : Nogomet

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

Cro
18-08-2006, 12:54
Ne mogu shvatiti tog Gorana..
Jel on bolesni zajebant ili je uistinu lud i misli sve ĹĄto govori???
:smt017

Mo
18-08-2006, 13:02
jebemu nemrem aktivirat ignore mode
tak bi uživao na ovom topiæu bez njegovih bolesnih postova

sad
ili je totalno zagriženi, suludi navijaè ajduka koji iracionalno mrzi dinamo jer su mu boysi jednom zapalili staju i pobili svu stoku
ili samo misli da ljubav prema ajduku podrazumijeva mržnju prema dinamu
ili je prljavi provokator
ili je bolestan i lud
ili je i jedno i drugo i treæe :smt003

Cro
18-08-2006, 13:04
Na poèetku je bilo zabavno, jer sam mislio da je zagriŞen u jeku afere "Kranjèar u Hajduku" , da ga pere diťpet, jer su popili osam kobasica od kobasièara i sve je to skupa bilo simpa....
Mislio sam da ĂŚe s vremenom malo popustiti i postati objektivan...
Ali ne....
:smt012

Goran
18-08-2006, 13:06

mislim sve ĹĄto govorim

Cro
18-08-2006, 13:07

mislim sve ĹĄto govorim

ALI ZAĹveliki kuracTOOOO???
:smt010
:smt003

Goran
18-08-2006, 13:07
kako prezirem ta bijedna stvorenja od novinara...
hrpa idiota kretena senzacionalistièkih govana
pazi ovo- http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 1/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/612321/index.do)
jeah!nakon jedne tekme...

pa veèernji je najobiènija Şuta ťtampa,to se vidjelo kad su nakon SP vodili privatni rat sa Zlatkom Kranjèarom.

Mo
18-08-2006, 13:09
Jel on bolesni zajebant ili je uistinu lud i misli sve što govori???

mislim sve što govorim

misliti je drek znati

Mo
18-08-2006, 13:13
pazi ovo- http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 1/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/612321/index.do)

pa veèernji je najobiènija žuta štampa,to se vidjelo kad su nakon SP vodili privatni rat sa Zlatkom Kranjèarom.

za to im skidam kapu
svaki dan bi vodio privatni rat protiv tog srolje

Cro
18-08-2006, 13:14

pa veèernji je najobiènija Şuta ťtampa,to se vidjelo kad su nakon SP vodili privatni rat sa Zlatkom Kranjèarom.

za to im skidam kapu

Istina...
Isti Goran!!!
Nikada ne priznaje da je pogrijeĹĄio i da je u krivu!!!
NIKAD!!!

Mo
18-08-2006, 13:15
ma poèeo je on pit etilni alkohol pa je otišao na kvasinu

bio mi je drag dok je normalno pio al kaj je preveæ preveæ je

mislim i da se poèeo drogirat

jer ko bi normalan onakve reakcije imao

crven, zapuhan, zajapuren svaða se sa cijelom hrvatskom

e jesi budala cico

frano
18-08-2006, 13:56
Niko smrdi :smt005

Goran
18-08-2006, 13:58

za to im skidam kapu

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

priznao je on greĹĄke,kad je pogrijeĹĄio.ako se ne plasiramo na EP 2008,Ĺžalit ĂŚe svi za izbornikom koji je izgubio jednu sluĹžbenu utakmicu u 2 godine.

frano
18-08-2006, 14:00
Cico smrdi :smt005 :smt005

Mo
18-08-2006, 14:17

pa veèernji je najobiènija žuta štampa,to se vidjelo kad su nakon SP vodili privatni rat sa Zlatkom Kranjèarom.

za to im skidam kapu

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

priznao je on greške,kad je pogriješio.ako se ne plasiramo na EP 2008,žalit æe svi za izbornikom koji je izgubio jednu službenu utakmicu u 2 godine.

da, i koji je forsirao balvana tudora u vezi ( biliæ je to odmah srezao, vezu igraju vezni igraèi i nadan se da æe se držat toga ), koji nije stvorio igru nikakvu, kojem je ekipa igrala-daj prši loptu pa æe on nešto s njom ili-zabit æemo iz prekida, koji je forsirao sineka koji nikad nije proigrao, koji pred zadnju tekmu mijenja sustav igre
nitko zdrav neæe žalit za njim.. nitko
samo ti

ne ponovilo se.

a ti smajliæi
to si doma stavi

oèito ne kužiš da si predmet sprdnje svih na ovom topiæu
:smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt006 :smt006

uostalom ja se raspravljam s tipom koji još ima postere na zidu ko neki kikiæ i još ktome od nike kranjèara. bolje da si stavio ivicu karabogdana, on je za njega as!
ja sam isto lud :smt005

g money
18-08-2006, 14:56
Ìirine sinove u repku:stojkiÌ,mandŞukiÌ,karabogdan,brklja èa :smt003 :smt003 :smt003

Ante Gotovina
18-08-2006, 15:13

mislim sve ĹĄto govorim

Dobro, onda barem znamo da si uistino skrenuo s pameti.

A mi mislili da se samo zezaĹĄ :smt005

Goran
18-08-2006, 15:38
ne podcjenjujte Karabogdana,gledao sam ga joť prije 6 godina u 3. HNL.Tada je bio dobar,a u Zagrebu Ìe igrat odlièno.

Goran
18-08-2006, 15:39
Kranjèar je odveo Hrvatsku na SP i to je uspjeh.Ne ponovilo se da izgubimo samo jednu u 2 godine? :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

konzerva
18-08-2006, 16:29
kremĹĄnita se i dalje izjaĹĄnjava ko dinamovac tak da je za mene papak :smt003
ali nije bať ni toliko loť kak se prièa, ima mjesta njemu u repci

kima
18-08-2006, 16:35
ja sam isto lud :smt005

BaÅ¡ sam i ja mislio reæ. Åveliki kuracta se uopæe raspravljaÅ¡, jednostavno preskoèi post. Nema teorije da bi posebno instalirao onu Mocarelu samo da mogu ignorirat Gorana; kad mi ide na nerve i rado bi se ispucao, èitam ga, u ostalim sluèajevima jednostavno preskaèem njegove postove. Koji Goran?

Goran
18-08-2006, 17:18
kremĹĄnita se i dalje izjaĹĄnjava ko dinamovac tak da je za mene papak :smt003
ali nije bať ni toliko loť kak se prièa, ima mjesta njemu u repci

neka on govori kaj hoĂŚe,bitno je za koji klub igra,i to jako dobro.

MinesweePer
18-08-2006, 19:33
inspiriran hrvackim navijaèima na tekmi ita-hrv napravio sam najbolju moguÌu postavu za naťu repku, naravno sa goranom u vrhu napada, ali ne znam kako bih vam je prikazo jer ne znam kak da je tu stavim jer sam je u biljeznici nacrto. uglavnom ovako bi izgledala: 1-2-3-2-1--1. pokusajte si to napravit. sljedeÌi korak je da spojite crtom ovu formaciju (obiljeŞite je toèkama pa spajajte linije) osim zadnje ťpice, znaèi samo 1-2-3-2-1 i dobit èete oblik kukastog kriŞa(tj spojite je u obliku kukastog kriŞa). brijem da bi s takvom postavom sve zgazili :smt003

Ante Gotovina
18-08-2006, 20:40
Koji papak, vjerojatno misli da je Zenit najbolja svjetska momcad pa bi trebao igrati u repki:

http://www.nogomet.com/forum/showthread.php?t=1246

Kladim se da 3/4 navijaca nije ni culo za njega.

Lucius Veratius
18-08-2006, 21:11
priznao je on greĹĄke,kad je pogrijeĹĄio.
Navedi jedan primjer kad je Cico priznao neku kardinalnu greĹĄku, a ne ono: "Pa mogli smo biti malo bolji u tom segmentu...".

Goran
18-08-2006, 22:24
priznao je on greĹĄke,kad je pogrijeĹĄio.
Navedi jedan primjer kad je Cico priznao neku kardinalnu greĹĄku, a ne ono: "Pa mogli smo biti malo bolji u tom segmentu...".

utakmica protiv Bugarske u Maksimiru,kad je priznao da je pogrijeĹĄio u izmjenama.

Mo
19-08-2006, 14:03
to je istina. to je priznao
ali nije priznao niti jednu grešku na sp-u i to je sranje
ak je uspjeh samo doæi na sp i onda se tam izblamirati možemo to uvijek
treba doæ i proæ prvi krug što nam je cico cijele godine najavljivao i obeæavao a onda kad smo ispali prao je uredno od svega ruke
i ispao govno od èovjeka

inaèe, sjeæam se da je poslije te tekme sa bugarima cico prekrižio zauvijek banoviæa koji ne igra loše u bundesligi, dapaèe
i to je jedan od njegovih felera. on je na sp vodio skoro iste igraè s kojima je poèeo kvalifikacije iako su u meðuvremenu neki poèeli loše igrati ili nisu igrali uopæe. dok neki drugi koji su to zaslužili nisu dobili priliku iz èiste cicine gluposti.
u repki trebaju igrat najbolji a ne oni s kojima poèneš kvalifikacije pa ti ih je žao ne zvati poslije

da ne govorim o èinjenici da nije 2 godine probao drugog igraèa na sinekovoj poziciji iako on nije opravdavao takav nedodirljiv status. sam je malo modriæ igrao protiv poljske na toj poz. u 2 godine puno premalo i èisti dokaz nepotizma

jednom rijeèju loš izbornik..
nadam se da æe biliæ biti bolji
ak niš ova 2 gola protiv italije smo zabili iz igre a ne iz slobodnjaka ili krumpira iz daljine i to je kakav takav poèetak
pranje i èišæenje od svih cicinih sranja

Lucius Veratius
19-08-2006, 14:20
utakmica protiv Bugarske u Maksimiru,kad je priznao da je pogrijeĹĄio u izmjenama.
Rekoh kardinalnu greĹĄku.
Npr. da je na SP-u Prťu cijelo vrijeme stavljao na krivu poziciju iz koje nije mogao kurca postiÌi. Nemre èovjek sam sebi nabacivati i zabijati.

Goran
19-08-2006, 15:54
dolazak na SP je uspjeh,shvatite konaèno.jedina njegova greťka na SP je bila ťto Tudora nije vratio u obranu protiv Australije.BanoviÌ je tek poèeo dobro igrat.Izbornik koji nas odvede na SP ne moŞe bit loť.

Ante Gotovina
19-08-2006, 16:38
MoĹže biti loĹĄ jer je citava atmosfera oko reprezentacije, uzrokovano njegovim vodjenjem, postalo negativna, ĹĄto se i odrazilo na konacni rezultat. Izgleda da je Cico shvatio svjetsko prvenstvo kao godiĹĄnji odmor, a ne ozbiljan posao.

I zato je potpuno opravdan potez dovodjenje novog covjeka za kormilo koji ce znati vratiti situaciju u normalu i gdje ce jedini uvjet igranja u repki biti kvaliteta, a ne viĹĄe obiteljsko-rodoslovne veze.

Mo
19-08-2006, 17:03
dolazak na SP je uspjeh,shvatite konaèno.jedina njegova greška na SP je bila što Tudora nije vratio u obranu protiv Australije.Banoviæ je tek poèeo dobro igrat.Izbornik koji nas odvede na SP ne može bit loš.

yeah wright
samo to..

a to kaj se posvaðao sa cijelom hrvatskom javnošæu i otišao na kvasinu?

i pekerman je odveo argentinu na svjetsko pa je svejedno priznao da je krivac kaj su ispali ranije neg su htjeli. a on je imao puno manje toga za priznat nego cico

Jimmy
19-08-2006, 17:25
http://www.net.hr/sport/page/2006/08/18/0116006.html

Urota? HoĂŚe li se Hrvatska - Engleska igrati pred praznim tribinama?

Lucius Veratius
19-08-2006, 18:55
Gorane daj prognoziraj rezultat tekme Hajduk - Zagreb, da se poslije moĹžemo smijati.

Mo je najbolje saŞeo Cicin mandat u jednu reèenicu:"Ne ponovilo se."

Goran
19-08-2006, 21:06
dolazak na SP je uspjeh,shvatite konaèno.jedina njegova greťka na SP je bila ťto Tudora nije vratio u obranu protiv Australije.BanoviÌ je tek poèeo dobro igrat.Izbornik koji nas odvede na SP ne moŞe bit loť.

yeah wright
samo to..

a to kaj se posvaðao sa cijelom hrvatskom javnoťÌu i otiťao na kvasinu?

i pekerman je odveo argentinu na svjetsko pa je svejedno priznao da je krivac kaj su ispali ranije neg su htjeli. a on je imao puno manje toga za priznat nego cico

za Argentinu je neuspjeh ako nisu prvaci.Pekerman je na SP napravio puno gluposti,npr. Messi na klupi.

Goran
19-08-2006, 21:06
edit,pokazalo je isti post 2 puta

Goran
19-08-2006, 21:10
Gorane daj prognoziraj rezultat tekme Hajduk - Zagreb, da se poslije moĹžemo smijati.

2:0 za Hajduk,a sad ti prognoziraj Dinamo - Meðimurje,poluvrijeme zavrťilo 1:1.

neka se mandat Kranjèara ponovi tako da se plasiramo na EP 2008 i SP 2010.niťta drugo nije vaŞno.

Tkach
19-08-2006, 23:03
Kranjèar je na SP napravio puno gluposti,npr. ModriÌ na klupi.

Malo si se zabunio pa sam popravio.

Za Hrvatsku je ne proÌi grupu s Japanom i Australijom objektivni neuspjeh. Na SP 2002 i EP 2004 smo ispadali iz puno teŞih grupa, a JoziÌ i BariÌ nisu dobili ni trun milosti. Zaťto bi je dobio Kranjèar?

Goran
20-08-2006, 00:13
Jedina glupost je bila ťto nije poveo Vugrinca,a ModriÌa ostavio doma.JoziÌ i BariÌ nisu dobili milost zbog 7 stopera u sastavu,a ne zbog ispadanja.Svaki plasman na EP ili SP je uspjeh.ne treba se zavaravat i previťe oèekivat.Ne vidim zbog èega je grupa na SP 2002 bila teŞa od ove.Ako Ìemo nakon svakog ciklusa mijenjar izbornika,nema buduÌnosti.A Kranjèar je trebao ostat i jer mu je MarkoviÌ to stalno javno obeÌavao.

Hajduk opet pobijedio i odlièno igrao. :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Tkach
20-08-2006, 00:41
U grupi 2002. smo imali Talijane (koji su u klasi Brazila) te Meksiko i Ekvador koji su sigurno ispred Japana i Australije. Meksiko redovito prolazi skupine na Svjetskim prvenstvima, a ni Ekvador nije sluèajno proťao juŞnoamerièke kvalifikacije. S druge strane imamo Australiju, koju viðamo na SP-ima otprilike jednako èesto kao Halleyev komet, i antinogometne Japance. U Njemaèkoj nam je grupa bila bar 30% lakťa.

Goran
20-08-2006, 00:44
ne slaŞem se,Australija ima jako dobru momèad.skupine su bile podjednake po jaèini.

Cro
20-08-2006, 00:45
ne slaŞem se,Australija ima jako dobru momèad.skupine su bile podjednake po jaèini.

Cico smrdi...

Goran
20-08-2006, 00:48
nemoj ovakvim debilizmima skupljat postove

Tkach
20-08-2006, 00:53

Rugala se sova sjenici

Cro
20-08-2006, 00:58

Nemoj mi ti o debilizmu!!
Ti si ga izumio na ovom topicu seronjo!!
:smt097

Mo
20-08-2006, 04:25
ne slažem se,Australija ima jako dobru momèad.skupine su bile podjednake po jaèini.

hmm gorane
nije li nam tvoj miljenik cico obeæao da æemo proæi grupu bila australija dobar ili ne.
nije li nas on uvjeravao da smo bolji i od australaca i od japanaca
on je to trubio na sva zvona

i onda kad smo ispali onda se pravdao kao da su prošli bolji

a to sa modriæem da ga je trebao ostavit doma
na takva tvoja trkeljanja smo navikli

modriæ je osvježenje ove nove repke i sušto nam je bio potreban u njemaèkoj ( za razliku od sineka )
to svi vide osim tebe

a ti to ne vidiš samo zato jer je modriæ dinamovac
da je kranjèar u dinamu i po njemu bi pljuvao

jednom rijeèju baš si jeftin..

Mo
20-08-2006, 04:31
dolazak na SP je uspjeh,shvatite konaèno.jedina njegova greška na SP je bila što Tudora nije vratio u obranu protiv Australije.Banoviæ je tek poèeo dobro igrat.Izbornik koji nas odvede na SP ne može bit loš.

yeah wright
samo to..

a to kaj se posvaðao sa cijelom hrvatskom javnošæu i otišao na kvasinu?

za Argentinu je neuspjeh ako nisu prvaci.Pekerman je na SP napravio puno gluposti,npr. Messi na klupi.
naš je cilj bio proæ grupu i to nismo napravili daklem neuspjeh
modriæ je trebao više igrat jer je prejeben igraè
nema veze što je iz dinama

evo vidiš i sam si to priznao
neuspjeh. cico je zasrao
sam se gubiš u svojim postovima
za modriæa se slažem

Mo
20-08-2006, 04:42
nije da ja mrzim dinamo. donedavno sam navijao za dinamo al onda su me neki boysi išamarali ko stoku iz èista mira i odluèio sam navijat za Hajduk. nisam jeftin!
svaki dan ljubim svoj jumbo poster nike kranjèara u letu. on mi je omiljen igraè
inaèe jako mi je lijep, baš uživam u gledanju njegove bujne kose

cico je najbolji trener u povijesti nogometa. njegov izum sa tudorom u vezi je genijalan! tudor je poznat u svijetu po svojim loptama s oèima
a mijenjanje formacije prije svake tekme je isto genijalno i služi za zbunivanje protivnika
onaj hidink ga može poljubit u guzicu
cico kranjèar je genije
biliæ je kreten!

Niko Kranjèar je Bog, Totti i Ronaldinho se mogu sakrit pokraj njega, ne samo što se tièe kilaže
on je bolji i od pelea i platinija i maradone i zidanea i cantone i svih njih
on ne igra nogomet on pleše i pjeva dok igra nogomet
on je toliko dobar da se tresem dok ga gledam
mislim da sam zaljubljen u njega

Modriæ je rupendara od igraèa, ne znam što je ovim svjetskim i našim novinarima, na kojim su drogama pa misle da je modriæ dobar
on je toliiiko loš
ne znam zašto uopæe igra nogomet kad ne zna
mogao bi uèit od BOGA NIKE KRANJÈARA

NIKO KRANJÈAR
NIKO KRANJÈAR

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

uffff...

dinamo redovito kupuje utakmica a hajduk sve pošteno dobiva, osobito u zadru prije
svi su protiv hajduka, èak mislim da su se sve osovine zla udružile protiv hajduka da ga unište
Al Qaiuda isto želi uništiti moj hajduk i on se grèevito bori protiv cijelog svijeta a osobito protiv smrdljivog dinama
mrzim dinamo
mrzim i one boyse koji su me išamarali
kad ih slijedeæi put vidim reæi æu im da je modriæ loš
AHA!
AHA!
AHA

Gorane, ti si zaglibio
fakat si zaglibio :smt003

Ante Gotovina
20-08-2006, 12:13
[quote=Jimmy]http://www.net.hr/sport/page/2006/08/18/0116006.html

Urota? Ho

Tkach
20-08-2006, 12:16
nije da ja mrzim dinamo. donedavno sam navijao za dinamo al onda su me neki boysi iťamarali ko stoku iz èista mira i odluèio sam navijat za Hajduk.

Vrlo lako moguĂŚe, vrlo lako moguĂŚe...

Ante Gotovina
20-08-2006, 12:35
[quote=Goran][quote=konzerva][quote=Mo]
[color=darkred]poserem ti se i na ajduk i na kranj

Murphy
20-08-2006, 12:41
morat ĂŚu i ja instalirat ignore.Mo,debilni idiote,odhebi sa editiranjem postova.Mogao bi i ja to radit,ali nisam na intelektualnoj razini Ĺživotinje.

Ma ti si na intelektualnoj razini makarona sa sirom...kuzim Moa, jednostavno je puko ko kokica sto sa tobom nije tesko...

Enivejz, sta se tice Hajduka, dobivat ce i dalje utakmice ako ne prodaju Bartolovica...to je jedini covjek kojeg sam vidio da nesto radi na terenu, svaka mu cast

Goran
20-08-2006, 12:49
morat ĂŚu i ja instalirat ignore.Mo,debilni idiote,odhebi sa editiranjem postova.Mogao bi i ja to radit,ali nisam na intelektualnoj razini Ĺživotinje.

Ma ti si na intelektualnoj razini makarona sa sirom...kuzim Moa, jednostavno je puko ko kokica sto sa tobom nije tesko...

Enivejz, sta se tice Hajduka, dobivat ce i dalje utakmice ako ne prodaju Bartolovica...to je jedini covjek kojeg sam vidio da nesto radi na terenu, svaka mu cast

rade svi,zato i imamo maksimalni uèinak.nego,kako to da je Meðimurje juèer povelo 1:0 protiv atomskog dinama i drŞalo to skoro do kraja poluvremena?a da spomenem i da je dinamo poveo 2:1 iz smijeťnog penala.

Ante Gotovina
20-08-2006, 12:50

Po meni je najveci dobitak za Hajduk ove sezone dovodjenje Vulica za trenera, odma se vidi da je covjek dobro posloĹžio momcad i moglo bi bit prvenstvo neizvjesno. Puno bi bolje bilo da je Bonacic ostao na klupi, tip nema 5 cistih o nogometu, izgubiti doma 0-4 od rijeke proĹĄle sezone?

Bartolovic mi nije niĹĄta posebno, u Dinamo nije vrijedio 5 para, ovdje se istaknuo kao produkt dobro organizirane momcadi, a golovi i nisu neĹĄto posebno, narocito prvi. ViĹĄe bi se reklo da je iskoristio Stojkiceve kardinalne pogreĹĄke.

malimrav85
20-08-2006, 18:17
post mi je nestao samo tako... :smt005

Cro
20-08-2006, 19:28
Gorane i Mo, ako nastavite s vrjeðanjima, lockat Ìu pa neÌete imat di. Nemojte me tjerat da to radim. Ignorirajte Goranove postove ako vas toliko nerviraju.

A daaaaaj...
KvariĹĄ zabavu...
Topic je NOGOMET i mora biti svaðe i vrijeðanja...
To je sastavni dio toga kod nas muĹĄkih...
Osim toga, ovo je najzabavniji topic!

:smt004

Ante Gotovina
20-08-2006, 20:16
[quote=valkyra]Gorane i Mo, ako nastavite s vrje

Goran
20-08-2006, 21:32
moŞda bi bilo dobro privremeno lockat kad pojedinci ne mogu shvatit da netko ima drugaèije miťljenje i nemaju sposobnost argumentiranog raspravljanja bez vrijeðanja.

Cro
20-08-2006, 21:36
Ti nemať DRUGAÈIJE miťljenje.. To NIJE miťljenje...
TO je LUDOST!!
To je kao da cijeli forum uvjeravaĹĄ da je 10 + 10 = 100 i onda to nazivaĹĄ miĹĄljenjem...
Èovjeèe, postoje neke stvari oko kojih ne postoji miťljenje; neke stvari koje su takve same po sebi i bok..

Goran
20-08-2006, 21:44
evo i potvrde mojih rijeèi.koje su to stvari? :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Cro
20-08-2006, 21:48
Ajde ajde, ĹĄto glumiĹĄ??
Kao da si ti nevinaĹĄce...
Potièeť sukobe na ovom topicu i onda glumiť glas razuma i kaŞeť: neka se topic locka...

Goran
20-08-2006, 23:11
niťta ja ne potièem,samo govorim ťto mislim.nije moj problem ťto neki to ne znaju prihvatit

malimrav85
20-08-2006, 23:23
lock

konzerva
21-08-2006, 00:04
ne razumijem zahtjeve za lockanjem
vrijeðanje se sankcionira brisanjem postova i upozorenjem, ako ne ide baniraju se pojedinci. lockat topic bila bi nepravedna kazna fino odgojenim forumaťima koji nikad nikog ne vrjieðaju i poťtuju druge a pri tome ne konzumiraju opojne kemijske supstancije

valkyra
21-08-2006, 00:08
Gorane, znam da ti potièeť nerede i nemoj mi tu sad s nekim pravednièkim inicijativama. Nemojte mi se sad tu pozivat na demokraciju i slobodu govora kad znate da psovke i vrijeðanja nisu dozvoljeni. Sve vam se puťta i nemojte to zloupotrebljavati pod krinkom "slobode govora". Sve ima svoje granice. Ako kaŞete da vam je ustvari zabavno s Goranom, samo dajte. Ali Gorane, pratit Ìu ťto radiť, nisi daleko od joť ŞeťÌeg upozorenja. Nije da Şelim i bit Ìe samo ako me prisiliť, a na dobrom si putu (i nemoj mi sad opet o neshvaÌenosti tvojih stavova i tebe kao kompleksne individue jer sam dosad imala i previťe strpljenja s tobom).

malimrav85
21-08-2006, 00:09
Gorane, znam da ti potièeť nerede i nemoj mi tu sad s nekim pravednièkim inicijativama. Nemojte mi se sad tu pozivat na demokraciju i slobodu govora kad znate da psovke i vrijeðanja nisu dozvoljeni. Sve vam se puťta i nemojte to zloupotrebljavati pod krinkom "slobode govora". Sve ima svoje granice. Ako kaŞete da vam je ustvari zabavno s Goranom, samo dajte. Ali Gorane, pratit Ìu ťto radiť, nisi daleko od joť ŞeťÌeg upozorenja. Nije da Şelim i bit Ìe samo ako me prisiliť, a na dobrom si putu (i nemoj mi sad opet o neshvaÌenosti tvojih stavova i tebe kao kompleksne individue jer sam dosad imala i previťe strpljenja s tobom).
I to sve sa osmjehom...
:smt079

Goran
21-08-2006, 00:14
tko misli da piťem gluposti ne mora me èitat.a nebi bilo nikakvih nereda da reakcija pojedinaca nije takva kakva je.ja nisam nikad nikoga uvijedio,jedino Moa danas.

Tkach
21-08-2006, 00:41
Bilo bi zabavno kad bi Goran bio baniran. Umjesto jednog Gorana dobili bi 74 njegove inkarnacije, kao na hnkhajduk forumu.

Goran
21-08-2006, 00:51
nebi

on topic:

Nowotny ĂŚe jako nedostajat Dinamu u Londonu.Ĺveliki kuracteta ĹĄto ga nema ni u kupu UEFA.

jedva èekam u subotu derbi na Kantridi i nova 3 boda Hajduka.

Lucius Veratius
21-08-2006, 03:10

2:0 za Hajduk,a sad ti prognoziraj Dinamo - Meðimurje,poluvrijeme zavrťilo 1:1.
:smt005 :smt005 :smt005
To si napisao nakon ĹĄto si veĂŚ odgledao cijelu ili veĂŚu dio tekme. Ovaj sat na forumu ide krivo i baĹĄ zato sam pamtio koliko je sati na njemu bilo kad sam poslao svoj post.
Zbilja si se srozao ili se moĹžda radi o neuspjeloj fori.
Nisam to oèekivao èak ni od tebe.

neka se mandat Kranjèara ponovi tako da se plasiramo na EP 2008 i SP 2010.niťta drugo nije vaŞno.
A onda nek nas tamo natamburaju...

Goran
21-08-2006, 11:50
nije istina!poslao sam na poluvremenu Dinamo - Meðimurje,kojih 15 minuta prije poèetka Hajduk - Zagreb.sat na forumu ide po zimskom vremenu,znaèi kasni jedan sat.

vaĹžno je samo da se plasiramo na EP i SP,pa neka tamo i zadnji bili

Lucius Veratius
21-08-2006, 14:03
nije istina!poslao sam na poluvremenu Dinamo - Meðimurje,kojih 15 minuta prije poèetka Hajduk - Zagreb.sat na forumu ide po zimskom vremenu,znaèi kasni jedan sat.

Patoloťki laŞljivèe.

To je isto kao da veliĹĄ da ti je na faksu samo bitno proĂŚi pismeni dio ispita.

Murphy
21-08-2006, 14:31
To je isto kao da veliĹĄ da ti je na faksu samo bitno proĂŚi pismeni dio ispita.

Drito to...sve ovisi u biti o skupini. Da sad na EP, hipotetski gledano, dobijemo Andoru, Maltu i Sloveniju, zar bi ispadanje u skupini bilo uspjeh?

To je kao kad na usmenom dobijes pljuga pitanja pa roknes...i nakon toga krivis nedostatak srece i neobjektivnost profesora

Mo
21-08-2006, 19:54
nebi

on topic:

Nowotny æe jako nedostajat Dinamu u Londonu.Åveliki kuracteta Å¡to ga nema ni u kupu UEFA.

jedva èekam u subotu derbi na Kantridi i nova 3 boda Hajduka.

ajduk je prvak Svemira
on uknjiži 3 boda i prije nego neka tekma poène
eh da je meni navijat za takav klub :smt005 :smt005
sva sreæa ne navijam i drago mi je kad vidim kakvi ljudi navijaju za njega..

ja se isprièavam nadležnima ak sam pretjerao
al ne mogu više trpit ta sranja i sustavno trovanje ovog topiæa
nije stvar dal ja navijam za dinamo
poštujem hajduk kao drugi najveæi hrvatski klub, nemam ništa protiv njega al kad vidim kakva sranja taj èovjek piše pozli mi
ljubav prema jednom klubu ne mjeri se mržnjom prema drugom ( kao i kolièinom gluposti u postovima ) a dragi goran to nemre shvatit nikako.
i još nam nije odgovorio zašto toliko iracionalno mrzi dinamo. po njemu dinamo svaku tekmu odigra loše ( može i 15 golova zabit, opet je loš ), za njega se uvijek krade, a modriæ i dudu su loši igraèi iako cijela hrvatska javnost tvrdi drugaèije
al boli me, neæu više èitat to jer je to isto ko da èitam one primitivne, idiotske, mrziteljske i djetinjaste komentare na portalu jutarnjeg i veèernjeg na èlanke o dinamu i hajduku.
gorane, odi tam a nas normalne pusti na miru

nego, ovo sa nowotnyem je sranje

i još kuže prièa da ga je htio odmarat odmah pa poslije pa nije nikak jer je dobro igrao. pa jebemu trebao si iæ za svojim prvim osjeæajem i odmarat ga
a sad totalno sranje
bit æe gadno sutra sve ispod 3-0 za arsenal je dobro
nažalost tako je kako je
a onda put u ligu uefa i u europsku zimu bez jensa
jedina prava investicija je propala.. mislim da æemo se morat vratiti klasiènoj formaciji bez kemijanja sa æorlukom na desnom beku i sa æorlukom kao stoperom umj. debila drpiæa
u biti ne znam al još ima rupa u momèadi i neki igraèi nemaju zamjene

Mo
21-08-2006, 20:08
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=310601&podrucje=nogomet

izgleda da ipak nije tak strašno

rijeka dovela nekog tonita

malimrav85
21-08-2006, 22:03
Ne nije straĹĄno,DrpiĂŚ igra libera... :smt010

Goran
21-08-2006, 23:35
Mo,malo objektivnosti oko toga koji je najveĂŚi hrvatski klub.A ti Lucius misliĹĄ ĹĄto hoĂŚeĹĄ.

Andora,Malta i Slovenija su inaèe redovito na EP,da. :smt005 :smt005

Lucius Veratius
21-08-2006, 23:38
Mo,malo objektivnosti oko toga koji je najveĂŚi hrvatski klub.
Trenutno je Dinamo najveĂŚi hrvatski klub. Ne da mi se ulaziti u povijesne analize.

Èovjek karikira, ali ti to oèito nisi sposoban skuŞiti.

Goran
21-08-2006, 23:40
i ja karikiram.neda se ni meni u analize,znam da neĂŚete shvatit

Ante Gotovina
21-08-2006, 23:59
Ne trebaju tu nikakve analize dovoljno je pogledati statistiku i sve je jasno:

Prva HNL:

Dinamo 8, Hajduk 6

HR kup:

Dinamo 7, Hajduk 4

:smt019

konzerva
22-08-2006, 00:04
to je zadnjih 15 godina
hajduk je osnovan 1911.

Ante Gotovina
22-08-2006, 00:09
to je zadnjih 15 godina
hajduk je osnovan 1911.

Ok, onda.

Koji HR klub je jedini osvojio neko europsko natjecanje?

Goran
22-08-2006, 00:14
koji hrvatski klub je jedini bio u èetvrtfinalu Lige prvaka? :smt019 :smt019 :smt019

konzerva
22-08-2006, 00:14
da i pola onih naslova iz 90-ih je kupio tuðman...
nego, reci a koji je bio u èetvrtfinalu kupa prvaka?
moĹžemo ovako do sutra...
zasad mi najviĹĄe govori ova slika :smt003 (btw- sa zadnje tekme hajduk-zagreb)
http://img217.imageshack.us/img217/1791/poljud001yj0ct1.th.jpg (http://img217.imageshack.us/my.php?image=poljud001yj0ct1.jpg)

Tkach
22-08-2006, 00:21
Klub koji privuèe Gorana da navija za njega mora imati neťto sotonsko u sebi :smt003

Cro
22-08-2006, 01:37
Klub koji privuèe Gorana da navija za njega mora imati neťto sotonsko u sebi :smt003

I neĹĄto izrazito odbojno...

Lucius Veratius
22-08-2006, 03:29
da i pola onih naslova iz 90-ih je kupio tuðman.....
Sad je li bať pola ne znam, ali neke sigurno je i to priznam. Npr. ono protiv Rijeke u zavrťnici. Tada su svi napustili klub. Na zadnjoj tekmi u Maksimiru protiv Varteksa je bila ťaèica navijaèa.

nego, reci a koji je bio u èetvrtfinalu kupa prvaka?]
VeÌa stvar je osvojiti KVG (+ je joť jednom bio u finalu), nego uÌi u èetvrtfinale Lige prvaka. :smt019

moĹžemo ovako do sutra...]
I to kaj veliĹĄ.

zasad mi najviĹĄe govori ova slika :smt003 (btw- sa zadnje tekme hajduk-zagreb)
http://img217.imageshack.us/img217/1791/poljud001yj0ct1.th.jpg (http://img217.imageshack.us/my.php?image=poljud001yj0ct1.jpg)
Tako je bilo na skoro svakoj Dinamovoj tekmi proĹĄle sezone.

konzerva
22-08-2006, 19:24
nisi skuŞio, aludiram na stadion kao takav- poljudska ljepotica i maksimirski...hm, kako to èudo uopÌe nazvati?

kima
22-08-2006, 19:27
Aha, sad se velièina kluba mjeri po ljepoti stadiona?

konzerva
22-08-2006, 19:29
jedan od pokazatelja u svakom sluèaju. jer s tradicijom i dobrim rezultatima i dobrim navijaèima kroz odreðeno vrijeme nuŞno dolazi i dobar stadion

kima
22-08-2006, 19:41
jedan od pokazatelja u svakom sluèaju. jer s tradicijom i dobrim rezultatima i dobrim navijaèima kroz odreðeno vrijeme nužno dolazi i dobar stadion

Koji su to fenomenalni Hajdukovi rezultati i kad se taj stadion napuni osim kad se igra protiv Dinama ili za utakmica reprezentacije, što je brat bratu, ako i pet puta godišnje.
Reko bi èovjek iz ove tvoje izjave da je Hajduk netom osvojio LP, a na stadion dolazi ne ispod 30 tisuæa gledatelja po utakmici.

konzerva
22-08-2006, 19:51
ja govorim o stadionu kao takvom, ne o posjeti. posjeta je odraz nedavnih dobrih rezultata, stadion je odraz velièine kluba. neÌe igrat nk pongraèevac domaÌe utakmice na stadionu kakav je poljud.
ako bať hoÌeť, ťta se tièe posjete u dosadaťnje dvije domaÌe utakmice prvenstva bilo je 35 000 ukupno. znaèi po utakmici 17-18 tisuÌa. èisto pristojno morať priznat

Tkach
22-08-2006, 19:52
jedan od pokazatelja u svakom sluèaju. jer s tradicijom i dobrim rezultatima i dobrim navijaèima kroz odreðeno vrijeme nuŞno dolazi i dobar stadion

Analogno tome, Kamen Ingrad je veĂŚi klub od Rijeke.

konzerva
22-08-2006, 19:53
nije, jer rekoh jedan od pokazatelja. ne i jedini
a i kad kaŞem dobar stadion ne mislim nuŞno na velièinu. kantrida mi je 5 puta bolja nego ona izraslina u velikoj (iako ne znam toèno koji je veÌi)

Cro
22-08-2006, 23:49
"Izraslina" u Velikoj je jedan od najureðenijih hrvatskih stadiona...
Prije je ono uklesano govance ruglo...

Lako ti je govoriti o poljudskoj ljepotici kada je Tito sagradio stadion Splitu za mediteranske igre...
Sve ovisi o vlasti, a ne o rezultatima kluba i tradiciji ťto se stadiona tièe....

konzerva
22-08-2006, 23:53
Sve ovisi o vlasti, a ne o rezultatima kluba i tradiciji ťto se stadiona tièe....
pa baĹĄ bi zato dinamo trebao imati sve. 10 godina imao je punu podrĹĄku franceka i njegove love...

"Izraslina" u Velikoj je jedan od najureðenijih hrvatskih stadiona...
znam bio sam, ali nema duťu kao kantrida. bať je onako ubaèena u malo mjesto i ne paťe

Cro
22-08-2006, 23:58
Trebao bi...
Ali gradnja dinamovog stadiona je muljaĹža stoljeĂŚa..
Nagrabali se love, a nama ostalo ruglo...
Stadion je lijep onak kada je pun kao za Arsenala, ali kada su tribine prazne, kada ih se snima onak iz zraka..
UĹžas...

A jbga, to za Kantridu je subjektivni dojam...
De gustibus...

:smt002

konzerva
22-08-2006, 23:58
Stadion je lijep onak kada je pun kao za Arsenala
ma gadan je da ga napuniĹĄ s 30 000 golih Ĺženski...

Cro
23-08-2006, 00:00

Ajd ne kenjaj...
:smt016
:smt002

malimrav85
23-08-2006, 00:52
da a poljud je predivan :smt005
pirelli kalendar ĂŚe se tamo snimati... :smt005

konzerva
23-08-2006, 01:12
slika govori tisuÌu rijeèi...
http://img247.imageshack.us/img247/2722/zagrebmaksimirlt7.th.jpg (http://img247.imageshack.us/my.php?image=zagrebmaksimirlt7.jpg)

malimrav85
23-08-2006, 01:25
da...
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stadien/templates/stadionlisten/kroatien/poljud/200.jpg

http://content.answers.com/main/content/wp/en-commons/thumb/3/38/250px-Maksimir_1.jpg
http://www.fussballtempel.net/uefa/CRO/Maksimir_A2.jpg

Mislim,ja ne kaĹžem da je Maksimir predivan ali baĹĄ da je Poljud pojam lijepog stadiona i nije.

Insomniac
23-08-2006, 01:31
ja ne navijam ni za DIN ni za Hajduk,ali dok se ne dovrsi stadion u Maksimiru Poljud je daleko ljepsi.Kad se dovrsi stadion,onda cemo vidjet slike i usporedit :smt002

Lucius Veratius
23-08-2006, 02:20
nisi skuŞio, aludiram na stadion kao takav- poljudska ljepotica i maksimirski...hm, kako to èudo uopÌe nazvati?
Dinamov stadion je preruĹžan. :smt078
Mislim da su Tuðman i Canjuga zabrijali na Old Trafford kad su odluèili nadograðivati stadion, a ne graditi novi. Ne vjerujem da je to bila Şelja arhitekata.
Na kraju bu ispalo ko da su radili novi, jer ĂŚe po novom projektu ruĹĄiti istok i jug. Dakle, ostat ĂŚe samo zapad dolje od starog stadiona.
Nekog bi trebalo objesit za jaja zbog love koje su utukli u tu rugobu. Koliko je bolnica, djeèjih vrtiÌa, ťkola moglo biti sagraðeno?
Za svu tu lovu koja je do sad potroĹĄena i koju ĂŚe joĹĄ potroĹĄiti mogli smo imati najljepĹĄi stadion na svijetu nakon, eventualno, novog Wembleya.

Lucius Veratius
23-08-2006, 02:45
NaĹĄ Maksimir neĂŚe imati atletsku stazu. :smt019 :smt003

Ante Gotovina
23-08-2006, 02:46
[quote=konzerva]jedan od pokazatelja u svakom slu

Lucius Veratius
23-08-2006, 02:51
Da nije bilo Mediteranskih igara i najveceg Hajdukovog pokrovitelja - druga Tita, gurali bi vi balun joĹĄ uvijek iza plinare.
:smt044

TITO! PARTIJA! HAJDUKOVA ARMIJA! :smt003

Cro
23-08-2006, 03:03
[quote=ante_heroj][quote=konzerva]jedan od pokazatelja u svakom slu

Ante Gotovina
23-08-2006, 03:05
A, podsjetio si me. :smt003 Ekskluzivna snimka s posljednjeg derbija, onima koji su propustili vidjeti (13. 5. 2006.), nakon ovog je Modric zabio gol:

http://s60.photobucket.com/albums/h34/a ... artija.flv (http://s60.photobucket.com/albums/h34/ante_heroj/?action=view&current=titopartija.flv)

(snimao vlastitim mobom)

Cro
23-08-2006, 03:07
A, podsjetio si me. :smt003 Ekskluzivna snimka s posljednjeg derbija, onima koji su propustili vidjeti (13. 5. 2006.), nakon ovog je Modric zabio gol:

http://s60.photobucket.com/albums/h34/a ... artija.flv (http://s60.photobucket.com/albums/h34/ante_heroj/?action=view&current=titopartija.flv)

(snimao vlastitim mobom)

Ne kuĹžim ovo dobro..
Tko urlièe TITO PARTIJA?

Ante Gotovina
23-08-2006, 03:12
Cijeli sjever. :smt002

Cro
23-08-2006, 03:19

:smt005
Koja ironija!
Da ne kaĹžem, paradoks!

Ante Gotovina
23-08-2006, 04:34

Koja ironija!
Da ne kaĹžem, paradoks!

ZaĹĄto? :smt017

Lucius Veratius
23-08-2006, 06:03
@ ante_heroj
Kaj veliĹĄ na to ĹĄto general Gotovina navija za Hajduk?

Lucius Veratius
23-08-2006, 06:21
Protiv Arsenala Ìemo primijeniti taktiku koju je Tudor predloŞio protiv Brazila:"Skinut Ìemo gaÌe i èekati.". :smt003

Cro
23-08-2006, 14:41
[quote="ante_heroj":5aif4qlm]Cijeli sjever. :smt002

Koja ironija!
Da ne kaĹžem, paradoks!

ZaĹĄto? :smt017[/quote:5aif4qlm]

Pa ono, svi navijaèi dinama koje znam su desno nastrojeni...
Pod NAVIJAÈ mislim da redovno ide na tekme na sjever...

Cro
23-08-2006, 14:43
A ťto se tekme tièe...
Jbga, treba bez 5 igraèa to odigrati..
Bilo bi teťko da su èak svi kompletno tu...
NajvaĹžnije je da se ne osramotimo..

konzerva
23-08-2006, 16:07
te ťprehe da je hajduk komunistièki klub, mislim ono...
kak se zove vať klub? dinamo! najsocijalistièkije ime svih vremena

Ante Gotovina
23-08-2006, 17:07
@ ante_heroj

Jel' to politicka provokacija? :smt003 :smt017

Mo
23-08-2006, 19:41
ne govorim ovo kao provokaciju al poznato je da je hajduk uvijek bio drag titu i to ne èudi jer su hajdukovi igraèi za vrijeme 2.-og svjetskog pobjegli od talijana na vis i bili u partizanima
to su èinjenice i to nije ništa strašno

dinamo je od 1971. imao hrv. grb u svom grbu i nije ga nikad makao i bio je uvijek simbol hrv. otpora hegemoniji zvezde i partizana

a veèeras
nek se deèki bore i poginu èasno!

iako sa ovakvom mutavom formacijom, bit æe svašta
ne znam zašto kuže ne pruži šansu ljubojeviæu ionak nema kaj izgubit
i navodno æemo igra sa 3 u obrani, ne znam zašto..

i nadam se da ove prièe da æe se konaèno maksimir obnovit nisu samo prièe
navodno æe zadnja tekma bit protiv engleza mislim u 10.-om i onda obnova
joj samo da konaèno to krene i da se dovrši kako treba

moj je stav da bi maksimir trebalo ostavit i sagradit potpuno novi stadion , negdje na periferiji, recimo tu kod mene na jarunu :smt003

ne ozbiljno nitko ne radi više stadione u centru grada, svi stadioni idu negdje van grada ili u predgraða..

šola-braveheart
23-08-2006, 19:46
ne znam zasto,ali ja imam neki ludi predosjecaj u vezi vecerasnje tekme
znam da nema veze sa realnoscu,ali...
imam filing da ce tekma biti napeta do samog kraja

Murphy
23-08-2006, 19:49
moj je stav da bi maksimir trebalo ostavit i sagradit potpuno novi stadion , negdje na periferiji, recimo tu kod mene na jarunu

Hear, hear!!! :smt003 Na kvartu nisu nis gradili od univerzijade :smt003

Mo
23-08-2006, 19:49
ja govorim o stadionu kao takvom, ne o posjeti. posjeta je odraz nedavnih dobrih rezultata, stadion je odraz velièine kluba. neæe igrat nk pongraèevac domaæe utakmice na stadionu kakav je poljud.
ako baš hoæeš, šta se tièe posjete u dosadašnje dvije domaæe utakmice prvenstva bilo je 35 000 ukupno. znaèi po utakmici 17-18 tisuæa. èisto pristojno moraš priznat

je a reci nam kakva je bila posjeta prošle sezone kad je ajduk bio loš
nitko nije dolazio, jedva je i torcida dolazila
toliko o navijaèima
pravi navijaèi prate klub i kad se gubi
boysi su za vrijeme one grozne sezone bili u pristojnom broju na svakoj tekmi

a što se tièe velièine kluba
dinamo je uvijek bio najveæi hrvatski klub sa naglaskom na hrvatski
hajduk je dugo vremena bio jedan od najveæih jugoslavenskih klubova..

a mislim torcida se ljuti kad se vièe da je hajduk jugo klub a oni provociraju još gore usporeðujuæi dinamo sa zvezdom i zagreb sa beogradom.. 13.5. su imali transparent ZG=BG, poludio sam :smt013 :smt013 a kad doðu tu studirat onda im je zagreb dobar.
dobro i boysi su imali jadan transparent na toj tekmi al ono...

Mo
23-08-2006, 19:51
Mo,malo objektivnosti oko toga koji je najveæi hrvatski klub.A ti Lucius misliš što hoæeš.

kaj se tužiš
rekao sam da je hajduk drugi najveæi hrvatski klub :smt003

Lucius Veratius
23-08-2006, 21:43
[quote="Lucius Veratius":su5udf4s]@ ante_heroj

Jel' to politicka provokacija? :smt003 :smt017[/quote:su5udf4s]
Naravno. :smt003

Kaj se tièe crvene proťlosti:
Dinamo doista ima socijalistièko ime, ali je za cijelo vrijeme Jugoslavije bio upravo suprotnost takvim klubovima u socijalistièkim zemljama koji su bili reŞimski klubovi.
Tito je navijao za Hajduk, ali Hajduk nije imao neke pretjerane koristi od toga. Nogometna mafija i reĹžim su cijelo vrijeme stajali iza Partizana i Zvezde.

Najviťe me rastuŞilo ťto je Dinamo krajem devedesetih doista poèeo lièiti na Partizan i Zvezdu, ťto se tièe potpore reŞima i raznih kriminalaca.

Cro
23-08-2006, 21:46
ne znam zasto,ali ja imam neki ludi predosjecaj u vezi vecerasnje tekme
znam da nema veze sa realnoscu,ali...
imam filing da ce tekma biti napeta do samog kraja

I ja...

No, budimo realni..
Volio bih samo da se ne osramotimo, da deèki budu hrabri...
Umrimo muĹĄki...

Ante Gotovina
23-08-2006, 21:52
dinamo je od 1971. imao hrv. grb u svom grbu i nije ga nikad makao

... a Hajduk ga nije imao za vrijeme SFRJ, samo veliku petokraku u sredini (da dapunim misao)

Lucius Veratius
23-08-2006, 21:56
Ali na snimkama iz ťezdesetih ili sedamdesetih, kad je Hajduk bio prvak, na splitskim ulicama skoro svi navijaèi maťu zastavama hajduka s hrvatskim grbom u sredini.

Cro
23-08-2006, 23:01
Ovo poluvrijeme je èudo...
Samo da nas sada ne nakantaju...
AJMO DINAMO!!!!

Prije tekme sam si stavio ovaj wallpaper:

http://img474.imageshack.us/img474/7580/vijesti275slikav5wc3.jpg

Sick sada uĹživa negdje na tribinama...
:smt001
:smt006

Galijun
23-08-2006, 23:05
Jos samo jedno poluvrijeme. Ajmo pokazati da nismo tipicna hrvatska momcad. Mozda ce im ponestati snage, ali ce sigurno prodati skupo kozu.

suz
23-08-2006, 23:41
i drito nestane struje,nema slike i dobijemo gol :smt012

Cro
24-08-2006, 00:00
Na kraju nam zabiju golove iz naĹĄih greĹĄaka...
Koncentracija, koncentracija...

Ali ponosan sam igrom u cjelini...
Ne znam ĹĄto mislite, ali mislim da bi s ovakvom igrom bi mogli dobro proĂŚ u kupu UEFE..
Kada kaĹžem "dobro proĂŚ" mislim na prolazak skupine...

Tkach
24-08-2006, 00:04
Operacija uspjela, pacijent umro :smt003

Galijun
24-08-2006, 00:05
Kako smo mi glupi narod, ja ponekad ne mogu vjerovati...ali onako...GLUP DA GLUPLJI NE MOZE BITI.

Cro
24-08-2006, 00:10
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... n,40051.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2006,8,23,arsenal_dinamo_london,40051.jl)

Po komentarima bi se reklo da su ljudi zadovoljni...

Lucius Veratius
24-08-2006, 00:12
Jebiga... Kaj da velim nego...jebiga.

Svaka èast Boysima. =D>

Lucynda
24-08-2006, 00:15

..straĹĄno
a kaj je joĹĄ straĹĄnije to mi se deĹĄava u zadnje vrijeme stalno (u raznim varijacijama doduĹĄe)
npr.. gledah tekmu protiv italije i kod oba gola stari prebaci na sekund negdje drugdje i padne gol :smt013 :smt013

Tkach
24-08-2006, 00:16
To zadovoljstvo u porazu je postala prava epidemija, kliconoťa koje je bio Zlatko Kranjèar poslije utakmice s Brazilom. Da je sluèajno ostalo 1-0 sutra ne bi mogli Şivjeti od trijumfalizma, a eliminacija je uvijek eliminacija.

Uglavnom, sutra navijati za ispadanje 4 nositelja iz Kupa Uefa, a ovu utakmicu zaboraviti po kratkom postupku...

malimrav85
24-08-2006, 01:14
Ma kraða,nije bio gol,to su montirali. Dinamo dolièno odigrao,barem se nije osramtio. Mislim,ono kaj je hajduk napravio proťle godine nije bilo teťko ne ponovit ali opet... Sudac je malo respektirao Arsenal, ne puno ali se vidlo. Onaj faul na Ettou je bio za crveni jer je nakon njega bio pred golmanom ali... S ovakvom igrom èekamo proljeÌe...

Ante Gotovina
24-08-2006, 01:17
Ova tekma me grozno podsjeca na Herenveen, ne ponovilo se.

malimrav85
24-08-2006, 01:17
Ova tekma me grozno podsjeca na Herenveen, ne ponovilo se.
E to i Bugarska u Zg su bili ĹĄokovi...

Tkach
24-08-2006, 02:00
Mene je ovo najviĹĄe podsjetilo na Fulham, 0:3 doma, u Londonu vodimo 1:0 i spuĹĄimo u zadnjoj minuti.

g money
24-08-2006, 07:16
arsenal je totalno izvan forme, zato smo se dobro drĹžali

konzerva
24-08-2006, 13:09
je a reci nam kakva je bila posjeta proĹĄle sezone kad je ajduk bio loĹĄ
nitko nije dolazio, jedva je i torcida dolazila
toliko o navijaèima
pravi navijaèi prate klub i kad se gubi
boysi su za vrijeme one grozne sezone bili u pristojnom broju na svakoj tekmi
a ĹĄta sam ja rekoa nego:
ja govorim o stadionu kao takvom, ne o posjeti. osim toga na svakoj je utakmici bilo najvjrenijih navijaèa,posebno na gostovanjima uvijek nekoliko stotina. boysi su isto doťli u velikom br u st kad je dinamo imao rezultate- jebga to tak ide

dinamo je uvijek bio najveĂŚi hrvatski klub sa naglaskom na hrvatski
hajduk je dugo vremena bio jedan od najveĂŚih jugoslavenskih klubova..
glupost. informirajte se ljudi malo o povijesti... http://torcida.org/site/index.php?optio ... &Itemid=40 (http://torcida.org/site/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=40)

a mislim torcida se ljuti kad se vièe da je hajduk jugo klub a oni provociraju joť gore usporeðujuÌi dinamo sa zvezdom i zagreb sa beogradom.. 13.5. su imali transparent ZG=BG, poludio sam

ta se provokacija odnosi prvenstveno na hns i njegov odnos prema splitu jer repka nikad ne igra na naĹĄem najljepĹĄem stadionu nego na maksimirskoj ruĹĄevini

Goran
24-08-2006, 13:10
faul na Ettou nije bio za crveni,jer Djorou nije bio posljednji igraè obrane.Ĺveliki kuracteta kaj Etto nije zabio za 0:2 na kraju poluvremena.

malimrav85
24-08-2006, 13:13
faul na Ettou nije bio za crveni,jer Djorou nije bio posljednji igraè obrane.Ĺveliki kuracteta kaj Etto nije zabio za 0:2 na kraju poluvremena.
a baĹĄ si debil teĹži. jel neko napisao da je bio zadnji? :chimp:

Goran
24-08-2006, 13:17
gledaj,bilo bi mi drago da je pokazao crveni ali nije bilo za crveni.bio je joĹĄ Toure iza.

malimrav85
24-08-2006, 13:18
gledaj,bilo bi mi drago da je pokazao crveni ali nije bilo za crveni.bio je joĹĄ Toure iza.
vidiť kak pokazujeť da si glup. Joť ja izrièito napiťem da nije bio zadnji i ti opet pa nije bio zadnji :chimp:

Goran
24-08-2006, 13:25
lol,onda sam priznajeĹĄ da nije bilo za crveni.

malimrav85
24-08-2006, 13:27
lol,onda sam priznajeĹĄ da nije bilo za crveni. :chimp:
Slièica ti niťta ne govori' Znaèi,crveni se dobiva samo kad zadnji igraè napravi faul' Bať si :monkey:

Goran
24-08-2006, 13:32
nije bio ni pregrub prekrĹĄaj,za Ĺžuti je bilo.ponavljam,bilo bi dobro da je pokazao crveni.

Mo
24-08-2006, 19:01
faul je bio za crveni jer je etto bio u gol šansi, izbio bi sam pred almuniu

šteta kaj smo izgubili al dobra tekma, deèki su se borili i ovo je dobar znak za sl. tekme u europi. treba popravit obranu tj. koncetraciju u njoj
nadam se da æemo imat sreæe u ždrijebu
ponosan sam kaj sam dinamovac nakon onakve tekme!
ljubojeviæ nekaj prièa da æe iæ, nadam se da sere

i mislim da nakon juèerašnje tekme nema dvojbe tko je prva navijaèka skupina u Hrvatskoj
kakvo jebeno gostovanje! pjesma i skakanje od prve do zadnje. iako nije teško nadglasat onu penziju od arsenalovih navijaèa boysi su bili fascinantni!
gledao sam malo neke arsenalove forume i ljudi su tam fasicinirani.

gostovanje koje æe uæ u legendu. par puta su me prošli trnci kad sam èuo kak navijaju
idem na sve tekme ove sezone, totalno sam se nabrijao

èekam izvješæe sickboya iz Londona..

p.s. povlaèim ocjene o hajduku kao jugo klubu
hajduk i dinamo 2 su kluba bratska, zato ih i voli cijela hrvatska! :smt003

konzerva
24-08-2006, 19:10
povlaèim ocjene o hajduku kao jugo klubu
nek vlada ljubav http://img183.imageshack.us/img183/2025/hippieop0.gif (http://imageshack.us)
bar do 30.9. ...

Ante Gotovina
24-08-2006, 20:22
[quote=Mo]
nakon ju

Lucius Veratius
24-08-2006, 22:38
povlaèim ocjene o hajduku kao jugo klubu
nek vlada ljubav http://img183.imageshack.us/img183/2025/hippieop0.gif (http://imageshack.us)
bar do 30.9. ...
A onda ĂŚemo vam slomiti sve prste, a ne samo tri. :smt003

malimrav85
25-08-2006, 00:06
faul je bio za crveni jer je etto bio u gol ĹĄansi, izbio bi sam pred almuniu
=D>
A di nam je :chimp: ?

Goran
25-08-2006, 00:08
nebi izbio sam jer je iza bio Toure.

malimrav85
25-08-2006, 00:08
nebi izbio sam jer je iza bio Toure. :chimp:

Goran
25-08-2006, 00:17
nemoj tako loĹĄe o sebi

Lucius Veratius
25-08-2006, 01:20
nebi izbio sam jer je iza bio Toure. :chimp:
:smt005 :smt005

Ante Gotovina
25-08-2006, 02:01
:smt042 :smt043 :smt044

Ajooj, jadan naĹĄ goran.

g money
25-08-2006, 09:25
jeste vidli kad su bbb isfurali irsku i vatikansku zastavu? koja predivna brija. bať èitam da je s bbb bio neki navijaè od millwalla i da tip nije mogao vjerovati kaj su bbb izvodili. bilo je i nekoliko navijaèa celtica.

g money
25-08-2006, 11:12
dinamovi moguĂŚi protivnici: ajax,espanyol,auxerre, livorno,wisla.

konzerva
25-08-2006, 12:00

:smt004

Goran
25-08-2006, 12:48
bilo bi najbolje da izvuku wislu,protiv ostalih imaju male izglede.

Tkach
25-08-2006, 13:13
Wislu bi valjalo izbjeĂŚi, nije atraktivna a sigurno nije slabija od Auxerra ili Livorna. Auxerre je zapravo zakurac, gledao sam ih protiv OFK Beograda, proĹĄli su s puno sreĂŚe. Volio bi da njih izvuku.

*SUPERMAN*
25-08-2006, 13:19

Samo se nadam da nece naletit na ajax ili espanyol,ove ostale mozemo proci...

Cro
25-08-2006, 13:32
Sad ĂŚete se smijati, ali mislim da ih sve moĹžemo proĂŚi ako igramo koncentrirano..
U dvije tekme sve se da...

*SUPERMAN*
25-08-2006, 13:41
Sad ĂŚete se smijati, ali mislim da ih sve moĹžemo proĂŚi ako igramo koncentrirano..
U dvije tekme sve se da...

Ante Gotovina
25-08-2006, 13:43
Svejedno, ja bi volio izbjeci ajax. Ove godine imaju odlicnu ekipu, sami sebe su zeznuli ĹĄto nisu u ligi prvaka.

Svakako moj favorit je Wisla. Mislim da nisu toliko jaki kao ovi ostali.

Lucius Veratius
25-08-2006, 14:03
Kakve smo sreĂŚe sigurno ĂŚemo dobiti Ajax.

Ako dobijemo Livorno joĹĄ ĂŚe biti mrtvih.

Cro
25-08-2006, 14:08
Ma tko j... Livorno..
Naguzit Ìemo ih i spalit im taj ruŞni, komunistièki grad..

konzerva
25-08-2006, 14:13
Naguzit Ìemo ih i spalit im taj ruŞni, komunistièki grad..
ti prvi pretpostavljam...

malimrav85
25-08-2006, 14:20
Ma moŞemo sve proÌ u sluèaju da igramo prvu u gostima. Gledam UEFU juèer i skoro 80 posto domaÌina juèer je proťlo.
A nekog slabijeg moŞemo bilo kak. Raðe bi nekog slabijeg jer Ajax je ime i èemu joť komplikacije sa sucima itd.
Danas u 18h izvaèenje?

Ante Gotovina
25-08-2006, 14:25
Upravo sada je izvlacenje, zasad izvuceni parovi iz 4 skupine, mi smo u 8.

Najzanimljiviji par:

Celta Vigo - Standard Liege

*SUPERMAN*
25-08-2006, 14:29
Di to gledas?

malimrav85
25-08-2006, 14:30
es?

Ante Gotovina
25-08-2006, 14:30
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=325397

Mislim da imaĹĄ i na tv-u - eurosport 2.

*SUPERMAN*
25-08-2006, 14:31
Hvala. Nasao,na eurosportu je.

konzerva
25-08-2006, 14:33
informirajte se ljudi malo o povijesti... http://torcida.org/site/index.php?optio ... &Itemid=40 (http://torcida.org/site/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=40)

@-Mo
tek sam sad skuĹžio da sam stavio krivi link...ovaj sam htio. najbolji odgovor na sve teze o jugohajduku
http://torcida.org/site/index.php?optio ... &Itemid=42 (http://torcida.org/site/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=42)

malimrav85
25-08-2006, 14:35
http://www.uefa.com/index.html
samo kikneť na live i imať pop up sa live izvlaèenjem

*SUPERMAN*
25-08-2006, 14:36
ajax otpao

malimrav85
ajax nije

*SUPERMAN*
otpao i espanyol

malimrav85
espanyol nije

*SUPERMAN*
25-08-2006, 14:37
Nista ni od Wisle

*SUPERMAN*
25-08-2006, 14:38
Dobili auxerre

malimrav85
25-08-2006, 14:38
marĹĄ
prva doma

Ante Gotovina
25-08-2006, 14:39
Auxerre!

Moglo je i bolje, ali glavno da smo izbjegli Ajax i Espanol.

Goran
25-08-2006, 14:40
opet Dinamo nema sreĂŚe,teĹĄko ĂŚe proĂŚ.

g money
25-08-2006, 14:40
bit ĂŚe opet nereda u auxerru

Tkach
25-08-2006, 15:42
Ovo je bilo prema mojim Şeljama. Auxerre je potpuni europski prosjek, kako rekoh, gledao sam ih prije dva tjedna na RTS-u protiv OFK Beograda, izgubili su 1:0 i nisu odigrali niťta ekstra. U uzvratu su dobili 5:1, ali s tim da je do 82. minute bilo 2:1, kad su Srbi primili gol i ostali s igraèem manje te doŞivjeli katastrofu. Taj OFK-a je inaèe po ugledu i snazi u razini NK Zagreba u Hrvatskoj.
Usput, Dinamo je na pripremama dobio Auxerre 2:1...

Tkach
25-08-2006, 15:45
http://torcida.org/site/index.php?optio ... &Itemid=42 (http://torcida.org/site/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=42)

Goran piĹĄe za torcida.org?

Goran
25-08-2006, 16:10

Goran piĹĄe za torcida.org?

nisam to ja napisao

malimrav85
25-08-2006, 16:59
opet Dinamo nema sreĂŚe,teĹĄko ĂŚe proĂŚ. :chimp:

Cro
25-08-2006, 17:24
Auxerre izaziva strah jedino po imenu, ali zapravo nisu tak neĹĄ...
MoĹžemo ih dobiti...
Uvijek ih na pripremama dobijemo..
Nije da su pripreme mjerilo, al opet..
Na pripremama nisu u formi oni, ali ni mi..
I slaĹžem se s Tkachom...
JoĹĄ jedna dobra stvar...
Goran je rekao da ĂŚemo teĹĄko proĂŚi i da nismo imali sreĂŚe, moĹžda je to dobar znak za nas..

Mo
25-08-2006, 17:48
bit æe teško al mogli smo i gore proæ
mogli smo dobit ajay ili espanyol

bit æe teško al ak se deèki skoncetriraju i odigraju muški mislim da je Auxerre prolazan..

moramo naplatiti stare dugove!

inaèe bojim se samo da ne bude nereda jer kad smo tam igrali prije 10, 11 godina boysi su silovali cijeli grad..
vidit æemo

dobro da nismo dobili livorno. iako bi volio jer bi prošli bilo bi teškog sranja
boysi bi se napalili na te komunjare i bilo bi svašta..

inaèe ti u livornu su teži izrodi..

btw mislim da bi bilo bolje da se prva igra tamo a ne u zagrebu

Galijun
25-08-2006, 17:50
Moze se proc ovo definitivno...

Mo
25-08-2006, 17:50
nebi izbio sam jer je iza bio Toure.

toure je bio sa strane i ne bi ni teoretski stigao do etta

Mo
25-08-2006, 18:03
informirajte se ljudi malo o povijesti... http://torcida.org/site/index.php?optio ... &Itemid=40 (http://torcida.org/site/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=40)

@-Mo
tek sam sad skužio da sam stavio krivi link...ovaj sam htio. najbolji
odgovor na sve teze o jugohajduku

ovaj tekst je malo patetièan pred kraj
u biti jako patetièan
mi koji smo ovo
mi koji smo ono
mi koji smo ovo i ono
popljuvao je taj dokumentarac i sve okrenuo na torcidinu stranu kao da su boysi i dinamo u biti goli k.rac
to sa pjesmama i kopiranjem je presmiješno
kao boysi su uzeli od torce marjane marjane
pa to nije torcidina pjesma nego hrvatska pjesma pa su je zato boysi i pjevali pred rat
i 'mi hrvati'.. pa što ak su je boysi pokupili a i ne vjerujem da jesu..
torcida je kopirala od boysa 'malo vas je malo vas je pi.kice' ( Kao i armada i svi ostali ) i još neke pjesme pa što?!
navijaèi jedni drugima svakodnevno kradu pjesme i kopiraju jedni druge i neš' ti
tip puno sere
a taj dokumentarni nisam gledao pa ne znam reæ
istina je da se zna sve to o dinamu kao braniku hrvatstva prenapuhat al da hajdukovci isto znaju srat, znaju brate..

i hajduk i dinamo su bili i ostali hrv. klubovi
najljepše doba mi je bilo pred rat kad smo bili udruženi zajedno protiv partizana i zvezde..
pred kraj 80-ih kad se sve kuhalo

prije 4 godine su pokazivali te neke stare snimke
i bilo bi vatreno i u splitu i u zagrebu kad bi došli srbi
tad je još postojao istok dole, najjaèa tribina ikada koja je vodila rat sa grobarima i delijama

i divna snimka..
1990. hajduk-dinamo, ono veliko gostovanje boysa, najveæe ikad možda
kad su torcida i boysi jedni drugima skandirali
nažalost baš poslije toga je kamenovan šimiæ, ostao invalid i mislim da je tu krenula mržnja i sukobi
franjo i canjuga su samo svemu tome pomogli..

konzerva
25-08-2006, 18:17
tekst je pisan u afektu, ĹĄto i sam autor naglaĹĄava

Mo
25-08-2006, 18:33
onda bolje da se skulirao i napisao normalan tekst

Tkach
25-08-2006, 18:49
Tekst je komedija, kalibar Goranovih nasmijavanja, zato sam i "posumnjao" na njega :smt003

Npr. da su do 1967. Zagrepèani navijali veÌinom za NK Zagreb :smt005

Kolièina povijesnih podataka je u prvi mah impresivna, ali ti podaci su tu na dohvat ruke svakome tko se zna spojiti na Internet. Kontekst tih podataka prešuæen kad to ne paše Hajduku ili još gore namjerno krivo interpretiran. Npr. o sezoni 59/60 pristrani magarac zna reæi samo "oni drugi mi peti" a ne zna spomenuti da je Dinamo prvenstvo izgubio u zadnjem kolu protiv Hajduka, kad su ozlijeðeni igraèi Dinama reprezentativci Jerkoviæ i Matuš (tad nije bilo moguænosti zamjene). Trener Hajduka je tada bio bivši zvezdaš Milovan Æiriæ, a prvak te sezone, jelte, Crvena zvezda. U tom kontekstu je zanimljivo ono što piše o sezoni 1952.

"mi prvaci, Dinamo èetvrti, a iz Splita stiŞe brzojav èestitki iz Hajduka Dinamu koji je remizira 2:2 s Zvijezdom u Beogradu (drugi gol autogol), poslan od BoŞe Brokete: DOK JE SRCA BIT CE I KROACIJE, dok sliènu gestu koja je Broketu skupo stajala nikad nismo doèekali od Dinama".

Gotovo bizantinska razina licemjerja
Kasnije je naravno i zamjerio vrataru Dinama Ĺveliki kurackoriĂŚu ĹĄto je 65/66 obranio penal pa je Hajduk skoro ispao iz lige.

Moram reÌi da nikad ne bi iťao u kvalifikacijama toliko daleko da bi rekao da je Hajduk bio u periodu 45-91 reŞimski klub, s obzirom da su to ipak bili beogradski klubovi, prije svih Crvena zvezda. Ali, neporeciva je istina da je Hajduk bio za razliku od Dinama ideoloťki prihvatljiv klub, koji nije bio povezivan na bilo koji naèin s nacionalnim nabojem. Hajduk je onodobno imao viťi postotak navijaèa u Sloveniji ili Makedoniji nego u krajevima koji su na pljunuti od Splita, a poznati su po agresivnijem hrvatskom nacionalizmu. Iako podrŞavam promjene politièkog raspoloŞenja u Dalmaciji u ratno-poslijeratnom razdbolju, povijest se ipak ne bi trebala prekrajati.

konzerva
25-08-2006, 18:55
neporeciva je istina da je Hajduk bio za razliku od Dinama ideoloťki prihvatljiv klub, koji nije bio povezivan na bilo koji naèin s nacionalnim nabojem. Hajduk je onodobno imao viťi postotak navijaèa u Sloveniji ili Makedoniji nego u krajevima koji su na pljunuti od Splita, a poznati su po agresivnijem hrvatskom nacionalizmu. Iako podrŞavam promjene politièkog raspoloŞenja u Dalmaciji u ratno-poslijeratnom razdbolju, povijest se ipak ne bi trebala prekrajati.
glupost, posebno ovo o navijaèima koji nisu bili nacionalistièki raspoloŞeni...
http://torcida.org/site/index.php?optio ... &Itemid=40 (http://torcida.org/site/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=40)

Npr. o sezoni 59/60 pristrani magarac zna reÌi samo "oni drugi mi peti" a ne zna spomenuti da je Dinamo prvenstvo izgubio u zadnjem kolu protiv Hajduka, kad su ozlijeðeni igraèi Dinama reprezentativci JerkoviÌ i Matuť (tad nije bilo moguÌnosti zamjene).
a ĹĄta su moĹžda trebali pustit utakmicu? :smt005

g money
25-08-2006, 19:27
navijaèi partizana, prije rata, viťe su mrzili zvezdu nego hajduk. ipak su hajduk i partizan dva komunistièka kluba :smt003

konzerva
25-08-2006, 19:33
partizan- bili i ostali èetnici

šola-braveheart
25-08-2006, 19:37
bolje da smo dobili auxere nego wislu
wisla nista nije slabija od auxerea,a protiv wisle bi se ziher opustili i popili par jeftinih pogodaka(kao hajduk protiv debrecena,irskih pijanaca shelbourna i slicnih klubova),ovako ce odigrati ozbiljnije
kvalitetu imaju,ne vjerujem da auxere ima igraca ranga modric i da silva

Mo
25-08-2006, 19:41
uopæe su mi glupa ta prepucavanja

tko je srbin, tko je jugoslaven tko je više hrvat ko manje

to je prvenstvo trajalo 45 godina i svakakvih sranja bilo
ono što je neporecivo je da se uvijek navlaèilo za partizan i posebno zvezdu. uostalom takve su se stvari radile i van nogometa, kakva država takva liga

ovaj tip koji je napisao taj tekst je budala..
takvih budala ima i na dinamovoj strani
još sam davno èitao taj tekst i smijao sam se i nisi ga trebao tu stavljat konzerva
siguran sam da ima puno trezvenijih i boljih i objektivnijih tekstova..

inaèe na vjeènoj ljestvici yu lige dinamo je drugi jer je puno puta bio drugi..
e sad kolko se kralo kolko je dinamo bio nesposoban osvojit ligu to je pitanje. prije se više kralo..
baš si idem naæ tu ljestvicu da malo prouèim
kralo se i hajduk i dinamo i zato je svaki njihov naslov u toj ligi zlatan
na kraju krajeva bili su èlanovi velike èetvorke

inaèe moram priznat da je torcida.org jako dobra stranica
èak bolja od badblueboys.hr koja treba još puno dorade

btw piše mi da mi je forbidden uèitat badblueboys.hr
ne znam zašto
možda sam previše skidao slike od tamo :smt003

konzerva
25-08-2006, 19:57
piťe mi da mi je forbidden uèitat badblueboys.hr
ne znam zaĹĄto
moĹžda sam previĹĄe skidao slike od tamo
nitko te ne voli... :smt003

Mo
25-08-2006, 20:45
a jebem ti sve
baš sam ljut..
:smt013

Tkach
25-08-2006, 20:46
Npr. o sezoni 59/60 pristrani magarac zna reÌi samo "oni drugi mi peti" a ne zna spomenuti da je Dinamo prvenstvo izgubio u zadnjem kolu protiv Hajduka, kad su ozlijeðeni igraèi Dinama reprezentativci JerkoviÌ i Matuť (tad nije bilo moguÌnosti zamjene).
a ĹĄta su moĹžda trebali pustit utakmicu? :smt005

Jesi kad gledao amerièke odvjetnièke serije? Kad Ĺžrtva silovanja na sudu iznese podatak o svom seksualnom Ĺživotu, znaèi da pristaje da se pretrese cijela njezina seksualna proĹĄlost. To se zove otvaranje vrata. Autor ovog teksta je otvorio vrata kad je implicirao da su Hajduk i Dinamo trebali meðusobno suraðivati na primjeru sezone 65/66 gdje je jako zamjerio Ĺveliki kurackoriĂŚu ĹĄto je obranio penal i skoro izbacio Hajduk iz lige. Istodobno je svjesno preĹĄutio dogaðaj 6 godine ranije, gdje Hajduk ne samo da nije pustio Dinamu, veĂŚ je incidentnom igrom iĹĄao za tim da pomogne Zvezdi osvojiti naslov. Takve neprincipjelnosti su kroniène kroz cijeli tekst.

Lucius Veratius
25-08-2006, 20:49
najbolji odgovor na sve teze o jugohajduku
http://torcida.org/site/index.php?optio ... &Itemid=42 (http://torcida.org/site/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=42)Ma vi ste svi komunjare. SPLIT=LIVORNO :smt003

Mo
25-08-2006, 20:53
šteta kaj nismo dobili zvezdu
nismo ni mogli jer mislim da ni oni nisu nositelji

al koji bi to party bio da zvezda dolazi ovdje
majko mila :smt003 :smt003 :smt027 :smt067 :smt068 :smt071 :smt075 :smt021 :smt021 :smt003 :smt003

Lucius Veratius
25-08-2006, 20:57
[color=darkred]ĹĄteta kaj nismo dobili zvezdu
Ne Şelim da dobijemo Zvezdu ili Partizan sve dok se ne dovrťi Maksimir. Stadion bez atletske staze - navijaèi tik do igraèa. To bi bio lom. :smt071

Mo
25-08-2006, 21:02
ljudi odite na youtube.com

koje jebene snimke

sam upišite dinamo il hajduk ili

ima snimaka od onog 1990. u maksimiru

i jebena snimka
hajdukovci i zvezdaši se potukli u beogradu na tekmi 1991.
a neki sprski komentator vièe
što vam je ovo trebalo fudbaleri hajduka
došli ste ovde u beograd da provocirate prvaka europe
niste se setili ni cveæe da donesete

hahaha preludo
koji debil :smt005 :smt005 :smt005

Lucius Veratius
25-08-2006, 21:41
ĹĄto vam je ovo trebalo fudbaleri hajduka
doĹĄli ste ovde u beograd da provocirate prvaka europe
niste se setili ni cveĂŚe da donesete
Koji kreten! :smt043

Tkach
25-08-2006, 21:57
Hehe, bio je taj clip jednom u nekoj emisiji HRT-a. Komentator se zove Milojko PantiÌ, dio èuvenog èetverolista PantiÌ-StojkoviÌ-MutiÌ-Suťec koji je bio zaduŞen za praÌenje velikih sportskih zbivanja i tamanjenje ogromnih kolièina besplatnog alkohola.

Ante Gotovina
26-08-2006, 00:00
[quote=konzerva]partizan- bili i ostali

Lucius Veratius
26-08-2006, 00:49
Mislim meni je drago, neka se samo tuku, al' ono ne mogu skontat na kojoj osnovi se toliko mrze. :smt017
Ni ja ne kuĹžim, ali jednostavno je tako svuda npr. Milan-Inter, Lazio-Roma, Arsenal-Tottenham itd.
KuĹžim kad je na nacionalnoj osnovi npr. Celtic-Rangers, Real-Barcelona.

Vjerojatno bi tako bilo i kod nas da su Hajduk i Dinamo u istom gradu.
Izgleda da je svakome potreban netko koga ĂŚe mrziti. :smt003

konzerva
26-08-2006, 10:13
.Milan-Inter, Lazio-Roma
mislim da su ovi na politièkoj osnovi, ali ni to nije 100%, sigurno ima neťto po kvartovskoj...
ma tko bi ga znao, obiteljska tradicija?

Ante Gotovina
26-08-2006, 15:42
Lazio - Roma jest sukob na politickoj osnovi, Lazio je desno, Roma lijevo.
Za Milan i Inter nisam siguran.

Cro
26-08-2006, 16:17
Gledajte ovo...

:smt005 :smt005

http://www.youtube.com/watch?v=IJNEB4OyN40

Mo
26-08-2006, 16:27
a mislim ti gradski derbiji
nije teško da se stvori derbi
jedni navijaju za 1 klub drugi za drugi i to je pretpostavka za mržnju tj. rivalitet

mislim mi smo u Sedmoj mrzili ove iz Druge èisto zato jer su bili škola u istoj zgradi i suprotnom turnusu.
jednosatvno netko ti je suparnik jer mora bit

ovo sa dejom je jebeno
al ima tak dobrih snimaka
ima ona šora otprije 3 godine kad su se na pripremama pošorali grobari i boysi. nažalost boysi su izvukli deblji kraj, bilo ih je manje

a taj Mutiæ
super mi je gledat na youtube kak je tip do rata uredno prièao ekavicom i èak je pokušao opravdat delije za ono sranje na maksmiru 1990. kao da su delije bile izazvane kamenicama sa istoka ( kamenice?! èisti srpski izraz )
govno jedno. da ne govorim o tome da je bio i ostao užasno loš komentator

a pantiæ
koja legenda

samo neki od njegovih slavnijih citata:
-evo fudbalera partizana a evo i naših ( bio je vatreni delija )
-u loži su mnoga poznata lica, meðu ostalim i draža mihailoviæ ( a bio je neki markoviæ )
-evo ulazi sminute sa brojem 8 ( a pisalo je u kojoj minuti ulazi igraè )
-dobra veèe ljubitelji fudbala.. ups atletike
-toliko je jako pucao da je razderao zrak na vodik i kiseonik
:smt005 :smt005 :smt005 :smt043 :smt043

a i naši su imali bisera uvijek
najsvježiji mi je od onog kripla baloga
igraju iran i meksiko i sad prièa balog o tome kak su ljudi primili irance u njemaèkoj i jesu li imali problema i ispali na kraju: -iranci su lijepo primljeni ovdje u meksiku!
:smt005 :smt005 :smt043 :smt044 :smt043

Cro
26-08-2006, 16:33
Gledajte ovog klinca:

http://www.youtube.com/watch?v=sKxq2Q-tkqU

Ima dobar mot..

Mo
26-08-2006, 16:59
gledam neke english hooligans clipove
koji su to divljaci

bit æe veselo kad doðu u 10.-om

Lucius Veratius
26-08-2006, 18:44
Lazio - Roma jest sukob na politickoj osnovi, Lazio je desno, Roma lijevo.

Istina. Danas je tako, ali nije uvijek tako bilo. Za vrijeme 2.svj. rata je Roma bila Mussolinijev klub.

malimrav85
26-08-2006, 20:56
gledam neke english hooligans clipove
koji su to divljaci

bit Ìe veselo kad doðu u 10.-om
Curi mi je roðendan taj dan. :smt005 Ĺveliki kuracteta.

sickboy
26-08-2006, 21:42
....evo izvjestaja sa putovanja i tekme na zahtjev mnogobrojnog pucanstva (citaj: Mo-a i Mrava).....

Plan je bio slijedeci: doc do Bergama autom i zatim do Londona avionom

Daklem, krenulo su u utorak u 10h BMW- om zavidnih performansi (ne pitajte koji je, jer nemam pojma). Standardno putovanje do granice sa Slovenije gdje se dozivljavaju prve neugodnosti sa policijom. Naime, murjak i carinik nas mrko gledaju i pitaju kud cemo?! Na odgovor u Bergamo pa London njihov ton postaje bitno neugodniji i pitaju jemo li mi navijaci i dal cemo radit pizdarije tamo....a odgovor potpuno ocekivan: "Ma mi idemo tamo samo turisticki!" i nabacili nevin pogled. Za divno cudo slovenska granica se prolazi bez beda....
Putovanje se nastavlja slovenskim "autocestama" koje se prekidaju i ponovno zapocinju svakih 15- 20km, ali bar nema guzve i brzina je ugodnih 140 km/h.
Slovenija se, pogadjate, prolazi vrlo brzo i dolazi se na talijansku granicu gdje opet nema zajebavanja. Sad smo vec bitno uznemireni jer nas je jebala sam nasa policija.
Talijanskom autocestom se prolazi vrlo ugodno uz finu, gorenavedenu, prosjecnu brzinu i bez vecih guzvi osim kod vecih gradova.
Dolazak u Bergamo oko 16h, i sad je potrebno ubiti neku sicu od vremena jer avion za London leti u 23:45h. To naravno koristimo za popit pivicu...i ne, nije bilo uopce lako nac negdje nes za popiti. Prvo smo setuckali kroz predgradje Bergama, pa se zasjeli u birc na benziskoj i popili pivu koja, uzgred receno, kosta 3.5 Eu!!
Nakon kaj smo uvidjeli da tu nema kruha, odlucili smo se na put do aerodroma. Prek puta aerodroma nalazi se ogromni shopping centar, pa smo uz alkoholiziranje malo i brijali po duckasima, s tim da moja malenkost nije nis kupila jer je sve cuvala za London.
Piva na aerodromu (Becks) dodje 4 Eu, s tim da je konobarica u bircu silno neljubazna jer mi ne govorimo talijanski....
Napokon vrijeme za check in...!!....sto znaci ulazak u bescarinsku zonu i bitno jeftinija i bolja piva u duckasu!!
Fino podmazani ulazimo u avion i krece se za englesku.
Kad smo sletjeli (napokon!!), treba proc jos imigracijsku kontrolu na koju nas svrstavaju u red sa ljudima koji su van europske unije. Na moje veliko iznenadjenje u nasem redu ima vise bijelaca, nego u ovom drugom redu iako su tamo uglavnom ljudi sa britanskim putovnicama.
Nakon prilicno ugodnog razgovora sa imigracijskim sluzbenikom (Inace tip navija za Man Utd)produzujemo dalje.
U Lutonu nigdje nis ne radi, birceva nema a ducani zatvoreni sto iskljucuje daljnje opijanje. Slazemo se oko tog da uzememo sobu u obliznjem hotelu jer smo crknuti od pive i voznje. Na recepciji nas docekuje neki polu paki - polu britanac i uzimamo sobu za 50 eu (svaki). Na stropu fale ploce, a da su uzeli malo manje luksuzan lift mogli su ih komotno nabaviti. Sobe su uredne i ciste, a mi mrtvi umorni jedva docekujemo tus i spavanje (oko 01h)

Srijeda:
Dizanje u 7h i ljencarenje do 8h, pa pravac aerodrom na dorucak i za centar Londona.
Buduci da nemamo pojma o nacinu prijevoza pitamo sluzbenika o tome. Covjek je vrlo ugodan i uzimamo kartu od 14.50 funti koja vrijedi za sve prijevoze od 9:15h do 00:00h. Napokon pravac London!!
Dolazimo u London oko 10h i tumaramo po gradu jedno 2 cuke, da bi se zasjeli u pub Three Crowns. Atmosfera ugodna, pub vrlo lijep a piva dodje u prosjeku 2.50 funte. Guiness je puno bolji nego kod nas, a njihove engleske pive su mi odlicne. Iako tople, nisu gazirane pa su pitke. Odlazak u pub je rezultirao mojim ispijanjem 7 pivi u manje od 50 min.
Nakon toga posjet picadilly ducanu....tamo smo sreli vise boysa nego po pubovima i ducanima sa alkoholom!! Cijene predobre, sve po 70% popusta!!
Smjestili se sa nasima na trg i ispijali kupljenu pivu iz ducana uz obavezno slikanje sa transom.
Nakon nekog vremena dolaze murjaci koji nas pustaju na miru, jer ne radimo pizdarije.
Upucujemo se prema stadionu i tamo nalazimo na pub 10m od stadiona. Sve prepuno arsenalovih navijaca, al to nas ne jebe ni pol posto neg se trans vadi van i slika se kraj engleskih kretena. Skompali se sa nekim arsenalovim navijacima kojima dajem do znanja da nimalo ne volim taj njihov klub.
Napokon vrijeme za tekmu, na stadionu osiguranje nikakvo. Mogao sam unijeti komotno atomsku bombu, jer mi niti ruksak nisu otvorili.
Na stadionu navijanje predobro!! Cuje nas se, a 50 000 engleza gleda u cudu kakvi smo fanatici! Nakon navijanja za klub krecu provokacije: "Stand up if u hate England", "You'll go home in the body bags" i "If u wanna stay alive go home gipsy!!". Razumije se da golove nisam niti vidio, ali mislim da cu to preboliti....
Nakon tekme hvatanje vlaka i busa za Luton. Na putu do vlaka zaustavlja nas pijani skot na biciklu i valjda zobg frendovog sala u plavoj boji misli da navijamo i za Rangerse. Objasnjavamo mu da volimo Celtic kao i on na kaj se on fino ispricao.

Cetvrtak:
Dolazak na aerodrom u 00:00....a avion ide u 6:35h....sto znaci klosarenje, spavanje po stolicama i nemogucnost bilo kakvog kvalitetnog odmora!
Nakon nekog vremena odlucujemo se odmoriti na podu kao dosta ekipe, ali drot nas tjera iako vrlo uljudno i nimalo nametljivo.
Mrtvi umorni ukrcavamo se na avion, gdje slijedi neudobno spavanje a zatim i voznja od 600km do ZG-a.
Na putu natrag nismo imali vecih neugodnosti osim kad je slovenski policajac uporno ispitivao frenda odakle mu takav auto!
Dolazak u Zg oko 16h pa odlazak na dvije pive i mado na tusiranje i corkicu!

Evo to je otprilike to, bilo jos nekih manjih dozivlaja ali ovo je veca slika svega.......ludo i nezaboravno....sa pozitivnim dojmovima o Londonu i njegovim stanovnicima.....

malimrav85
26-08-2006, 21:53
ako ĂŚe ti se dat stavi sve slike na rapidshare il negdje

sickboy
26-08-2006, 22:26
ako æe ti se dat stavi sve slike na rapidshare il negdje

Bum ti ih poslao na pm za par dana.......

Goran
26-08-2006, 23:52
Hajduk opet pobijedio :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

nadam se da Ìe Kranjèar ostat

Lucius Veratius
27-08-2006, 03:13
UĹživaj dok moĹžeĹĄ.

konzerva
27-08-2006, 10:57
UĹživaj dok moĹžeĹĄ.
moglo bi potrajat ako doðe careviÌ. grbavac koji se laktari

Goran
27-08-2006, 11:23
CareviĂŚ najvjerojatnije dolazi,potrajat ĂŚe dugo ovaj niz.

Mo
27-08-2006, 11:24
taj careviæ je bio mogao bit veliki igraè, veliki je talent al se negdje izgubio..
mislim kad sa tolko godina odeš u s. arabiju ili di veæ...

mislim da ima problem u glavi
sjeæam se jedne epizode kad je igrao u hajduku. hajduk je igrao sa dinamom a careviæ nije mogao igrat pa je bio sa torcidom na jugu i onda se hvalio po novinama kako je sa torcidom palio baklje i bacao ih na teren.. mislim, koji debil.. :smt017

konzerva
27-08-2006, 14:20
mislim, koji debil.. :smt017
ťta fali? bar je hajdukovac,a ne svi oni bosanèerosi (ili stranðerosi u dinamu)

Mo
27-08-2006, 16:36
kaj fali? tak se ne ponaša profesionalac
još samo da se pohvalio kak je neke boyse tukao

inter-roma4-3 superkup
prokleti inter

roma opet nije kupovala bog zna što, goddamn
samo pizzaro iz intera i mido..
možda doðe vuèiniæ

Lucius Veratius
27-08-2006, 17:46
ťta fali? bar je hajdukovac,a ne svi oni bosanèerosi (ili stranðerosi u dinamu)
Ipak je kreten, ako se time iĹĄao hvaliti.

Zakaj ne bi imali toliko stranaca u momèadi? Imaju ih sve velike momèadi kojima teŞimo. Imali ste i vi Mas Sara, Topkaha, Munhoza, Sedloski (Makedonac)...

Mo
27-08-2006, 18:22
evo poèinje protiv cibalie anderson
sranje
ne bi trebalo puštat ljubojeviæa, taman je proigrao
ne treba ga se tak olako riješit
a i on je sroljo kaj želi iæ tak brzo
samo zato jer nije igrao u europi
u hnl-u je redovito igra
ak ode ostat æemo bez napadaèa
samo dudu, anderson i pandev
puno premalo

malimrav85
27-08-2006, 18:39
inter-roma4-3 superkup
prokleti inter

roma opet nije kupovala bog zna ĹĄto, goddamn
samo pizzaro iz intera i mido..
moŞda doðe vuèiniÌ
Kaj nije Mido bio na posudbi samo u Boltonu ili di veĂŚ?
Ma ni ja ne kuĹžim, 3-0 vode i zgube 4-3 u produĹžecima.

M!!!
27-08-2006, 18:53
Ma ni ja ne kuĹžim, 3-0 vode i zgube 4-3 u produĹžecima.

prodali se za sitne pare :smt003

Romana
27-08-2006, 18:56
Mozda je Interova luzerska karma presla na Romu :smt003

Lucius Veratius
27-08-2006, 21:18
ne bi trebalo puĹĄtat ljubojeviĂŚa, taman je proigrao
ne treba ga se tak olako rijeĹĄit

To i ja velim. Lik je bio najveĂŚa mlada nada HR nogometa dok je igrao u Osijeku. Ne znam kaj se dogodilo, ali u Dinamu je propao.

malimrav85
27-08-2006, 21:40
http://www.net.hr/sport/ukratko/page/20 ... 48006.html (http://www.net.hr/sport/ukratko/page/2006/08/27/0048006.html)
Doði u Newcastle i umri...
Brijem da su ukleti.

konzerva
27-08-2006, 21:54
imamo joť uvijek stranaca puno, uglavnom bosanaca,ali ipak je ljepťe kad igraju naťi deèki.

Goran
27-08-2006, 22:10
doťli u Hajduk CareviÌ,ŽivkoviÌ i Jurica Vuèko

g money
27-08-2006, 22:16
hajduk ne smije biti prvak. jer ako budu prvaci, ispast ĂŚe od gruzijaca, albanaca itd. u kvalifikacijama za LP.

Tkach
27-08-2006, 22:19
Ja ne volim "naťe deèke" u nièemu, a pogotovo u nogometu. Ako se netko predstavi kao "nať deèko" sva je vjerojatnost da se radi o nekom lijenom, nesposobnom ignorantu koji pokuťava izvuÌi korist na temelju svoje "naťkosti". Za klub treba igrati 11 najboljih igraèa koje novac moŞe kupiti, bili to Hrvati, Eskimi ili Brazilci. Tu ostavljam diskrecijsko pravo izostavljanja pripadnika nekih susjednih naroda i sljedbenike èudnih religijskih kultova...

Tkach
27-08-2006, 22:21
hajduk ne smije biti prvak. jer ako budu prvaci, ispast ĂŚe od gruzijaca, albanaca itd. u kvalifikacijama za LP.

Rekao sam veÌ davno - iduÌih godina u Europu poslati Dinamo I, II i III, pa kad se malo nacionalni koeficijent oporavi, pustiti ove ostale diletante da putuju turistièki po Europi...

Goran
27-08-2006, 22:22

Rekao sam veÌ davno - iduÌih godina u Europu poslati Dinamo I, II i III, pa kad se malo nacionalni koeficijent oporavi, pustiti ove ostale diletante da putuju turistièki po Europi...

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

malo smo zavidni,a?

malimrav85
27-08-2006, 22:26
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

malo smo zavidni,a?
:chimp:

malimrav85
27-08-2006, 22:27
doťli u Hajduk CareviÌ,ŽivkoviÌ i Jurica Vuèko :chimp: :chimp: :chimp: