View Full Version : Nogomet
nisu gluposti,to je uspjeh isto
Ali kao sto se zbog cetvrtfinala LP- a hajduk ne smatra velikim klubom u europskim okvirima tako se nemre smatrati ni Dinamo Kiev.....
pa ne,zato jer je to jedno èetvrtfinale prije 11 godina
zajebite dinamo kijev
mene zanima srijeda
kakva su predviðanja
iako je to biliæeva prva tekma ja sam uvjeren u uspjeh
i ne znam kaj svi briju da je rusija neka sila. mi smo za njih sila. nisu bili ni na sp-u ni na ep-u. neka mlitava su ekipa iako uvijek imaju solidne igraèe.
sssr je bila dobra ekipa a ne rusi
jedini problem æe biti obrana
ne znam zašto biliæ brije sa sabliæem na desnom beku kad je tip stoper.
logiènije je stavit æorluku koji to igra u dinamu i sabliæa na stopera jer mislim da vejiæ nije neki kalibar..
daklem
stipe
æorluka sabliæ r. kovaè šeriæ ( babiæ )
srna ( kranjèar ) n. kovaè modriæ rapaiæ ( pranjiæ )
klasniæ dudu
i nikako oliæa u prvih 11
da je po meni njega se ne bi nikad zvalo jer je rupa
zavraga njemu prepucavanja s rusima kad jedino kaj može pogodit je sebe u nogu..
što se tièe dinama kijev
pa ne znam
nisu u europskom vrhu ali su blizu s obzirom na to da skoro svake godine igraju u ligi prvaka
še tièe digiæa jebiga
bez tottija teško
a u ekipi jedino pirlo ima neku loptu dobru
sve ostalo def. vezni i perrota koji je na boku
bit æe najbolje ak se ne plasiraju na ep
s kim su još u grupi?
Prosineèi je kao uspio u inozemstvu.to u Olimpiji ili na tribinama u Realu i Barceloni? :smt005 :smt005 :smt005
blento
za robija zna cijeli svijet
kaj sereš po njemu?
ťe tièe digiÌa ... s kim su joť u grupi?
Za koji dan igraju sa Francuzima :smt003
Ostali - Skotska, Litva, Gruzija i Farski otoci.
konzerva
03-09-2006, 19:17
imaju jedno polufinale Lige prvaka i nekoliko èetvrtfinala
Tipican argument za navijace hajduka.....morate nauciti prestati zbrajati cetvrtfinala, polufinala i kaj ti ja znam kakva sve ne finala......broje se samo prva mjesta......ostalo su gluposti......
to bi znaèilo d je bronca iz francuske glupost
Da ovo ide u Debilanu ili ???
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=314127
IDIOTI !!!!
Da ovo ide u Debilanu ili ???
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=314127
IDIOTI !!!!
Tko ih jebe...dizem ruke od hrvatskih nogometasa, beznadni slucajevi :smt012
KRETENIIIII!!!!!!!!
kaj nisu mogli izdržat do èetvrtka
kaj su im se tolko slušale proklete cajke?!?!?!
SRAMOTA!!!
Za balabana i oliæa mi ne bi bilo žao da ih biliæ više nikad ne zove al ak srnu prekriži to æe bit sranje
al ak se mene pita zaslužio je
kažnjavalo se i cvitu i mornara i bišæana i tomasa
pa nek pate i ovi debili
nema frke ulazi kranjèar umj. srne
u napadu dudu i klasniæ
Insomniac
03-09-2006, 20:45
srnu prekriĹži to ĂŚe bit sranje
a
lane je se malo previse umislilo u zadnje vrijeme :smt003
malimrav85
03-09-2006, 20:56
Ko drugi nego njih 3...
http://www.aspencountry.com/aspen/assets/product_images/product_lib/35000-35999/35191.jpg
Ali pazi ti majmune da idu iz ĂateĹža van u Fontanu! :smt005
malimrav85
03-09-2006, 20:58
to bi znaèilo d je bronca iz francuske glupost
Ne bi jer je svjetsko prvenstvo svake 4 godine,samim time je i taj rezultat vaĹžniji od onih postignutih na natjecanju koje se odrĹžava svake godine.
Insomniac
03-09-2006, 21:29
lol,evo kako rijesiti nase probleme
A recimo Baka Sliskovic je bio planetarno poznat po svojim cuvenim bjegovima sa priprema i oblokavanjem u mostarskim kafanama, pa ne samo on vec i ona cuvena BMV generacija pa im je Sula Rebac stao u kraj tako sto bi ih sve kompletno smjestio na zadnji kat hotela Neretva a on svoj krevet izgura na hodnik pa da vidimo ko ce pobjeci u kafanu. Ali ovi se nisu predavali, Kulje Vladic je cak i skocio sa zadnjeg kata i povrijedio nogu. Tek nakon toga su shvatili da im nema bjezanja.
:smt003
nisu bili ni na sp-u ni na ep-u. neka mlitava su ekipa iako uvijek imaju solidne igraèe.
sssr je bila dobra ekipa a ne rusi
bili su Rusi na EP 2004
Koja su ono 3 kretena...bravo decki :smt013
piĹĄe u jutarnjem da je svirao neki srpski orkestar. nekad toga nije bilo u zagrebu.
piĹĄe u jutarnjem da je svirao neki srpski orkestar. nekad toga nije bilo u zagrebu.
Nije, negdje 1322.
Gospodin Pravokutnik
04-09-2006, 00:03
ne znam jeste li spomenuli prije transfer Ailtona u Crvenu Zvezdu,majke ti koje je to krme
Ante Gotovina
04-09-2006, 00:18
Nije, negdje 1322.
Pocetkom 90-tih bome nije toga bilo. :smt018
baš èitam malo komentare na veèernjem.. osim veæine koji su bolesni kaže jedna cura da je bila na nekom tulumu di su prale samo najgore cajke a kad je pitala za balaša optužili su je da je èetnikuša! :smt005 :smt005 :smt043 :smt044 :smt017 :smt017
eto to je to.. najveæi, najzadrtiji nacionalisti slušaju te cajke i to mi nikak nejde u glavu.
a zagreb se poseljaèio da to nije istina.. narodnjaèki klubovi samo se šire. za par godina æe se morat iz grada bježat da bi mogao èut normalnu muziku
tam u fontani je bilo veselo. prvo se neki tip bahatio pa su ga malo 'uredili', onda je otišao al se zakrvavljen vratio i zamolio èuvare da uðe da se opere.. oni, bistri momci su mu to dopustili i onda je momak poèeo okolo pucati.. toliko o takvim mjestima. tam ak se ne puca ili ne ulete specijalci nije zabava...
a što se tièe ove trojice bolida. nije uopæe važno kaj su išli slušat. mogli su iæi i na je.ene jazz veèeri opet bi ih stigla ista kazna... ne bježi se prije tako važne tekme iz kampa u zagreb na provod. ne kužim di im je bila glava, kaj su mislili. u biti kužim, GLUPI SU KO' TENK! Oliæa ne bi trebalo ni zvat više, ni Balabana... Srne mi nije žao al žao bi mi bilo da ga se iskljuèi poslije Moskve jer je jedan od najboljih. Nek se ponizno isprièa pa nek Slaven odluèi
osporavali su se i da silva jer nije hrvat pa eto dudu je uredno spavao.. u biti on više zaslužuje hrv. dres jer se za njega borio i htio ga je nego ovi debili koji se sa hrv. repkom sprdaju i sramote je..
i niko kranjèar, što god govorili ljudi o njemu, jedan je od rijetkih koji ne sluša te odvratne splaèine... i on je lijepo spavao..
i sad ova ostala 20-orica su budale a Ivica Darijo i Boletop su face...
a mogli su i poginut tamo kaj je najbolje!
Biliæ je napravio odlièan potez, odmah je pokazao autoritet i da nema zajebancije sa njim... sam da se ono govno od markoviæa ne umješa
bit æe teško bez srne, imamo sam 3 napadaèa al u muci se poznaju junaci..
Darijo, Ivica i Boško poruka od mene:
:smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt098 :smt098 :smt098
Lucius Veratius
04-09-2006, 02:22
BiliÌ je napravio odlièan potez, odmah je pokazao autoritet i da nema zajebancije sa njim... [/color]SlaŞem se.
Disciplina mora biti. Taman spuĹĄili 5:0 ne treba popustiti, jer ako se to jednom napravi, onda je gotovo.
hehe
a da je cico izbornik?!
pa on bi s njima išao i lokao
ili ako ne bi kad bi se vratili bi ih potapšao po ramenu, skuhao kakao i odveo ih u krevet
pa taj kreten je pustio tudora usred priprema za sp da vidi sina.. to je ok al pustio ga je na pet dana!
malimrav85
04-09-2006, 03:59
a zagreb se poseljaèio da to nije istina.. narodnjaèki klubovi samo se ťire. za par godina Ìe se morat iz grada bjeŞat da bi mogao èut normalnu muziku
osporavali su se i da silva jer nije hrvat pa eto dudu je uredno spavao.. u biti on viĹĄe zasluĹžuje hrv. dres jer se za njega borio i htio ga je nego ovi debili koji se sa hrv. repkom sprdaju i sramote je..
i niko kranjèar, ťto god govorili ljudi o njemu, jedan je od rijetkih koji ne sluťa te odvratne splaèine... i on je lijepo spavao..
i sad ova ostala 20-orica su budale a Ivica Darijo i Boletop su face...
a mogli su i poginut tamo kaj je najbolje!
BiliÌ je napravio odlièan potez, odmah je pokazao autoritet i da nema zajebancije sa njim... sam da se ono govno od markoviÌa ne umjeťa
bit Ìe teťko bez srne, imamo sam 3 napadaèa al u muci se poznaju junaci..
Nije baĹĄ,ove godine su narodnjaci jako puno u padu,nije viĹĄe takva euforija.
Niko Kranjèar je za sve njih tamo gospodin samo takav. Daj samo usporedi jednog Boleta/OliÌa/Srnu/ sa njim. Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a to za biliĂŚa se slaĹžem,nek ih je stjerao,treba se znat kaj moĹžeĹĄ a kaj ne
ne bi èovjek niťta reko da su bili u baru hotela na cugi ali iÌ u drugu drŞavu van kad si na pripremama
e,a kaj mislite èija je ideja bila? balaban je preglup da razmiťlja,srna je mlad,mislim da je ivo to pokrenuo. zna se da je brz
konzerva
04-09-2006, 11:59
biliĂŚ je car
navodno je bio u mladoj repci zabranio ekipi da sluĹĄa cajke!
oliĂŚa i balaban ni trebalo zauvijek izbacit jer igraju ko ja
Nema veze to ĹĄto su iĹĄli na cajke...
Pola hrvatske mlade taekwondo reprezentacije sluĹĄa cajke.
(znam kada sam iĹĄao na trening sa kandidatima za repku)
Da su iťli na Mozarta ili u Moèvaru svejedno..
PrekrĹĄili su naredbu trenera i to se kaĹžnjava...
Kada trener neĹĄto kaĹže to je to..
Mi prije natjecanja ne bi smjeli popit gazirani sok yebote i to se zna;ak trener naredi to je svetinja..
Sada ih suspendirati za ovu tekmu i ako se isprièaju dat im posljednje upozorenje i novu priliku..
Ako i najmanju sitnicu opet zaseru, van za stalno..
*SUPERMAN*
04-09-2006, 13:21
Ja podupirem bilica ali sto ako se ne ispricaju? Sto ce zauvijek izbaciti 3,ipak bitna,jedan kljucan(srna),igraca iz repke? Ili ce morat progutat svoj trenerski ponos i vratit ih nakon rusije sto isto nece biti dobro za momcad...
Lose nam se pise :smt009
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... s,41290.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2006,9,4,kazne_hns,41290.jl)
Po mojem miĹĄljenju, u redu kazna za prvi put...
Ipak nam trebaju u kvalifikacijama i isprièali su se javnosti...
Da su iťli na Mozarta ili u Moèvaru svejedno..
Da su iťli u Moèvaru, BiliÌ bi bio voða puta :smt005
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page= ... je=nogomet (http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=314128&podrucje=nogomet)
Mladi su izgubili sansu za put na EP.......
Za prvu repku cisto sumnjam da ce otici na EP, i mozda to otvori oci onim seljacima u HNS-u da se vise ne oslanjaju na razne igrace iz australije, njemacke i kaj ti ja znam odakle sve ne......nego da pocnu ulagati u hrvatsku ligu i hrvatske igrace.......ili cemo poceti sve vise brazilaca uvoditi u momcad.....
konzerva
04-09-2006, 15:43
:-s
malimrav85
04-09-2006, 16:45
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2006,9,4,kazne_hns,41290.jl
Po mojem miĹĄljenju, u redu kazna za prvi put...
Ipak nam trebaju u kvalifikacijama i isprièali su se javnosti...
To ja maks kazna koju su mogli dobit
ako se ne isporièaju treba ih odjebat samo tak,niko nije iznad repke
dva srbina i seljaèina iz davora. niťta èudno
face to face
04-09-2006, 17:41
Prije svjetskog sam se svaðala s prijateljem kad sam mu se trudila dokazati da naťa reprezentacija pijanèuje u Ludnici prije svake tekme! Navodila sam èak i dimenzije pojedinih.
!
kakve dimenzije :smt017 :smt003 :smt002
Lucius Veratius
04-09-2006, 17:44
dva srbina i seljaèina iz davora. niťta èudno
Kaj ĂŚemo sad prebrojavati krvna zrnca?:smt018
To me podsjeÌa kad su rukometaťi izgubili od Jugoslavije na EP 95, pa se u novinama rastezalo do ibera èiji je tata, mama, deda, baba Srbin ili musliman. Dovodilo se u pitanje i domoljublje. Godinu dana kasnije ta ista momèad je osvojila olimpijsko zlato i svima zaèepila usta.
[quote=Lucius Veratius][quote=Mo]
Bili
Ja podupirem bilica ali sto ako se ne ispricaju? Sto ce zauvijek izbaciti 3,ipak bitna,jedan kljucan(srna),igraca iz repke? Ili ce morat progutat svoj trenerski ponos i vratit ih nakon rusije sto isto nece biti dobro za momcad...
Lose nam se pise :smt009
da bez njih spadnemo na rang reprezentacije Andore, ne bih ih vratio bez da klece i mole za povratak
konzerva
04-09-2006, 19:36
ĹĄta nisu veĂŚ izrazili Ĺžaljenje?
Bile su pripreme, tada sam joĹĄ trenirao...
Bilo je to prije 2 godine...
VeĂŚina hrvatskih klubova ja slala po nekoliko predstavnika najboljih na testiranje...
Dolazio nas je izbornik testirat...
Imali smo 3 treninga dnevno, samo se u svlaèionici orilo narodno, thompson i ťkoro prije treninga...
Koji je ovo mutavi sistem da se nakon jedne tekme ispadne?
konzerva
04-09-2006, 19:43
Imali smo 3 treninga dnevno, samo se u svlaèionici orilo narodno, thompson i ťkoro prije treninga...
oprosti,ali kakve veze ima tekvando repka s bilo èim?
:?
malimrav85
04-09-2006, 19:54
Koji je ovo mutavi sistem da se nakon jedne tekme ispadne?
3 i h je u skupini
znaèi bugari dobili 2 imaju 6 bodova,mi i ukrajna imamo 0 i joť jednu tekmu
i svake skupine ide prvi dalje
oprosti,ali kakve veze ima tekvando repka s bilo èim?
:?
Zato ťto se svi èude: Kak hrvatski reprezentativac moŞe sluťat cajke, a predstavlja Hrvatsku?
Glupost.
Nek slusaju kaj hoce...svedjedno mi je...samo neka to ne rade pred utakmice :smt018
Nek slusaju kaj hoce...svedjedno mi je...samo neka to ne rade pred utakmice :smt018
Naravno...
Ma opametit Ìe se deèki za iduÌi put...
Naravno...
Ma opametit Ìe se deèki za iduÌi put...
ako ce ga bit
Zato ťto se svi èude: Kak hrvatski reprezentativac moŞe sluťat cajke, a predstavlja Hrvatsku?
Ne znam zasto je to cudno? Cudnije je da Bilic slusa metal :smt005 Svi, ali svi nogometasi koje znam zadojeni su cajkama
*SUPERMAN*
05-09-2006, 14:33
Bio sam danas nakon nacije na cugi kad ono dode nas kulturnjak Balaban i sjedne stol pokraj mene... Koji je to seljo :smt011 Nego,zanima me,kaj ga je i izbacio iz kampoa ili ovi otisli u rusiju?
Bio sam danas nakon nacije na cugi kad ono dode nas kulturnjak Balaban i sjedne stol pokraj mene... Koji je to seljo :smt011 Nego,zanima me,kaj ga je i izbacio iz kampoa ili ovi otisli u rusiju?
vidio si balabana i nisi mu se izbliza rugao? :smt012
Nego,zanima me,kaj ga je i izbacio iz kampoa ili ovi otisli u rusiju?Pa mislim da oni u Rusiju neĂŚe iĂŚi. Koja bi bila svrha toga? :smt017
[quote=Markus]Nego,zanima me,kaj ga je i izbacio iz kampoa ili ovi otisli u rusiju?Pa mislim da oni u Rusiju ne
malimrav85
05-09-2006, 16:34
nisu njih 3 iĹĄla
piťe u novinama da se srna èudio zakaj kranjèar nije htio s njima u fontanu,da mu je on joť rekao:pa odi s nama,opusti se malo...
da kranjèar... :smt005
[quote=malimrav85]nisu njih 3 iĹĄla
piĹĄe u novinama da se srna
[quote=ARise][quote=malimrav85]nisu njih 3 iĹĄla
[quote=Columbo][quote=ARise][quote=malimrav85]nisu njih 3 iĹĄla
glupi oliĂŚ kaĹže da su za sve krivi novinari :smt003 :smt003
oliĂŚu, hoĂŚemo na igranku? :smt003
malimrav85
05-09-2006, 23:58
glupi oliĂŚ kaĹže da su za sve krivi novinari :smt003 :smt003
oliĂŚu, hoĂŚemo na igranku? :smt003
oliÌ je bio voða puta
on i balaban su mi baĹĄ lolek i bolek
ta oliĂŚeva glava i frizura...
Mafiozi :smt003 konacno obratili paznju na navijace -
Ce la metteremo tutta, per voi, insieme a voi!
http://www.juventus.com/it/news/detail.aspx?lml_language_id=0&trs_id=1572000&ID=8598
Ne stojimo loťe zasada, Rusi bať nisu navalili kako sam oèekivao...
Ne stojimo loťe zasada, Rusi bať nisu navalili kako sam oèekivao...
Rusi navalit? :smt005
Nasa igra je, blago receno, mlaka...nema nikakve ideje :smt009
solidno. moglo je i bolje s obzirom da je rusima falila skoro kompletna vezna linija(loskov,titov i smertin)
malimrav85
07-09-2006, 02:50
ja sam jako zadovoljan èorlukom i kranjèarem
nisam klasniĂŚem crna li mu majka
èorluka igra kao cafu u najboljim danima a kranjèar je u prvom dijelu imao 2-3 lude lopte a kasnije i onaj ťut.deèec se i u obranu vraÌa sprintom.
klasniĂŚ se s loptom sastat nemre,dudu isto sakriven
Francuzi vode Talijane 3-1
I tak :smt011
Francuzi vode Talijane 3-1
I tak :smt011
Zasto se svi cude rezultatima Talijana? :smt017 Pa nisu oni neka sila...osim ako je pretezna bonaca sa vjetrom na mahove sila :smt003
Zato kaj digici znaju dobit kad hoce i bar su oni znali igrat na rezultat - sto je kao strasno nepopularno, ali i strasno efikasno.
Oni jesu neka sila sam kaj ne rade piruete, pa je opci dojam da su prosjecni.
Mogla bi napisat knjigu - zvala bi se 'Digici i ja - neshvacena ljubavna prica' :smt003
Mogla bi napisat knjigu - zvala bi se 'Digici i ja - neshvacena ljubavna prica' :smt003
bome ju nikad ne bih shvatio :smt003
Gospodin Pravokutnik
07-09-2006, 03:02
San Marino-Njemacka 0:13 a ja sam ocekivao 0:16 damn
malimrav85
07-09-2006, 03:07
Govou je krvnik... :smt009
A Englezi dobili makedonce, 1-0
oÌe netko pogaðat strijelca?
Gospodin Pravokutnik
07-09-2006, 03:08
Govou je krvnik... :smt009
A Englezi dobili makedonce, 1-0
oÌe netko pogaðat strijelca?
Onaj baletan Crouch
malimrav85
07-09-2006, 03:10
Onaj baletan Crouch
http://www.uglyfootballers.com/content/images/footballers/nationwide/crouch/images/crouch01.jpg
a ko drugi jadna li mu majka...
Kranjèar je danas bio stvarno pokretniji i bolji nego inaèe..
Posebno dobar mi je bio Ăorluka...
Koji je to car..
Na momente bi èovjek pomislio da je desni boèni igraè, a ne obrambeni...
http://www.net.hr/2006/09/06/0414007.17.jpg
kako se ne slomi? :smt005
mrzim one ĹĄpanjolce. uvijek me zeznu na kladi.
*SUPERMAN*
07-09-2006, 13:21
Boban mi je jucer upropastio utakmicu. Ja ne mogu slusati tog frajera. Osim svojeg gay iritantnog glasa,stalno nesto pljuje po kranjcaru,sve 'boc po boc''. ''Izvrsno je to kranjcar napravio ali trebao je jos...'' Kranjcar je podigao svoju igru ali...'' itd. Dok luka modric je zasluzan za svaki dobar potez repke,a kada nesto zezne onda je teren kriv. Modric jest super igrac ali ne mozes mi toliko srat...
Boban :smt013
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 1/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/626371/index.do)
Ne valjda??
Lucius Veratius
07-09-2006, 17:26
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/626371/index.do
Ne vjerujem.
KuĹžim ga. Fakat novinari znaju biti daveĹž, pogotovo ona stoka iz 24 sata.
Jao, pa nije valjda da izbornik kara Milu Horvat?
Netko na forumu Ìe biti razoèaran :smt005
*SUPERMAN*
07-09-2006, 20:42
Objavio to i index,ne vjerujem ni ja da ce dati ostavku... Mozda goran zna nesto vise? Neki njegov frend ili tako nesto? :smt003
Insomniac
07-09-2006, 20:52
Jao, pa nije valjda da izbornik kara Milu Horvat?
Netko na forumu Ìe biti razoèaran :smt005
razocaran sam skroz,mogao je puno bolje :smt005
valjda njegova zhena nece poludjeti ovaj rok i pobacati sve studente :smt003
razocaran sam skroz,mogao je puno bolje :smt005
Da, lenny mu se nudila :smt003
Sad bar zna da su cecolike garavuĹĄe njegov tip, bit ĂŚe valjda novih prilika
Lucius Veratius
07-09-2006, 22:42
Objavio to i index,ne vjerujem ni ja da ce dati ostavku... Mozda goran zna nesto vise? Neki njegov frend ili tako nesto? :smt003
Goranovi ljudi veĂŚ rade na tome. :smt003
Goranovi ljudi veæ rade na tome. :smt003
Za pisat ovakve gluposti treba poveliki team...ne moze ovoliko sranja napisat samo jedan covjek :smt003
sad se vidim da sam imao pravo kad sam rekao da je veèernji tabloid.
inaèe,juèer je da silva bio oèajan a modriÌ prosjeèan.klasniÌ standardno uŞasan,a ostali viťe manje dobri.ťteta za slobodnjak rapaiÌa i ona 2 udarca kranjèara.bod je uspjeh.
Evo filmiÌ koji se nalazi na stranicama portsmouthovih navijaèa..
Zbog njega 51% navijaèa Şeli vidjeti prvo Kranjèara na djelu od svih Portsmouthovih pojaèanja za ovu sezonu..
Ni ne krivim ih, jer po ovom filmu Kranjèar izgleda kao mladi Zidane..
Obavezno pogledati..
(Preporuèujem u malom prozoru, a ne full screen)
P.S. Ovo je Goranu za guĹĄt..
http://www.youtube.com/watch?v=9-nnKkt5 ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=9-nnKkt578E&mode=related&search=)
A sada joĹĄ jedan super filmiĂŚ od mene..
(Isto preporuèam u malom formatu)
Moj miljenik i najdraŞi igraè èiji mi wallpaper krasi desktop..
(I koji mi je dao svoja dva dresa, jer mi stari zna tajnicu u dinamu i njega je upoznao nakratko :smt003)
http://www.youtube.com/watch?v=nREh1bD0HsY&NR
gledao sam veÌ film o Niki Kranjèaru,valjda Ìe tako i u Premier ligi igrat
Vidjet ĂŚemo..
Po anketi, veÌina navijaèa portsmoutha, iako ga Şele ťto prije vidjeti na djelu, ne vjeruju da Ìe izdrŞati tempo premier lige..
vidio sam anketu,da.mislim da ĂŚe debitirat u subotu
gledam ove snimke i ima puno njegovih poteza i golova u dinamovom dresu. eh kako mi se sad to èini dalekim vremenon :smt003 al igrao je on u dinamu do one teške godine kad je otišao jako dobro.. dapaèe odliène je neke tekme imao. 2004. kad smo nesretno završili drugi je igrao nogomet svog života.. ne vjerujem da ga je u meðuvremenu zaboravio..
u premier ligi æe se morati krvavo boriti za svoju poziciju.u portsmouthu mu neæe bit ko u ajduku di je bio uvijek u prvih 11 makar igrao i bez noge.. sad æe se morati boriti na svakom treningu da bi uopæe igrao, dokazati da je dobar i krvavo raditi. ili æe ga premier liga progutati pa æe se vratiti ovdje kao roba s greškom ili æe se pretvorit u klasu..
èini mi se da fakat igra bolje, izgleda da je opušteniji otkad mu njegov bolesni otac nije izbornik i otkad se malo smanjila hajka na njega.. u moskvi je odigrao dosta dobro iako je imao 2 katastrofalna dodavanja koja su rusima otvorila kontru
samo se nadam da æe nas manje zamarati njime i da neæemo èitat èlanke tipa-niko dodao prvu loptu u engleskoj, niko napravio prvi trening, niko prvi put obavio nuždu u engleskoj, niko prvi put jeo fish and chips i slièno...
u moskvi fina tekma. nova hrvatska mi se èini ok. igramo ok a posebno je bila dobra obrana iako vjerojatno više nikad neæe igrati u ovom sastavu.. sabliæ odlièan, æorluka vrlo dobar-razvija se u jako dobrog i kvalitetnog igraèa.. samo napadaèi su bili loši i nisu suraðivali sa veznima.. klasniæ je mogao bar jednu pospremit, posebno onu nakon mikijevog slobodnjaka.. da silva blijed..
vezna linija nam je jako dobra, samo da je malo ukomponiramo sa napadom..
i brine me kaj nemamo neke prave zamjene za niku kovaèa.. tko bi mogao umj. njega? jerko leko? ne vidim na vidiku nekog mladog def. veznog a niki je veè 35 na leðima i ne može ni on sve.. treba se tražit zamjena.. što je sa andriæem?
Å¡to se tièe trojice veseljaka tj. kretena.. zvao bi obavezno srnu opet unatoè svemu i eventualno balabana. oliæa nikad viÅ¡e jer je ionako rupetina.. i èitam danas u jutarnjem da je rekao da je klasniæ morao biti bolji! PA OTKUD TI OBRAZ TAKO SRATI?! Åveliki kuracTO TI NISI BIO TAMO NEGO SI BANÈIO NA CAJKAMA DEBILU? Uostalom Å¡to ikog od njih pitaju za miÅ¡ljenje?! ja bi ih ignorirao 2, 3 godine i neko mole za intervju ili poziv u repku!
šimiæ se vraæa i joe.. imat æe biliæ slatke brige oko izbora igraèa
onog debila tudora više ne bi zvao jer bi pokvario atmosferu.. navodno je taj èovjek jako napuhan i kretenski se ponaša..
navodno u njemaèkoj nije s nikim prièao i srao je stalno nešto..
a tako i igra..
Lucius Veratius
09-09-2006, 01:57
onog debila tudora viťe ne bi zvao jer bi pokvario atmosferu.. navodno je taj èovjek jako napuhan i kretenski se ponaťa..
navodno u njemaèkoj nije s nikim prièao i srao je stalno neťto..
a tako i igra.. [/color]
Ali je zato davao legendarne izjave:"Skinut Ìemo gaÌe i èekati.". :smt005
malimrav85
09-09-2006, 02:27
Ma kaj OliĂŚ ima kome kaj govorit?Kaj taj ikad gol dao? KlasniĂŚ je za njega dr.sc.futbala :smt005
Ali Balaban debilni uvijek daje nekak golove,ni ja ne znam kak ali tam je...
Markoviceva reakcija na neuspjeh mlade repke:
"Koji me vrag ne pitate u izvanrednom uspjehu seniorske reprezentacije? Deèki naprave èudo u Moskvi, a vi tako. Neæu o tome govoriti i toèka." - kazao nam je Markoviæ.
[schock] [schock]
Sad je stvarno pretjerao........pa jebote tko ce nam igrati u A repki ako ne oni.......kaj kreten misli opet izmisljavati igrace iz njemacke, australije, brazila.....??.......to nemre ici unedogled.......kad ce vise pogledati istini u oci....??.....
:smt011
Markoviceva reakcija na neuspjeh mlade repke:
"Koji me vrag ne pitate u izvanrednom uspjehu seniorske reprezentacije? Deèki naprave èudo u Moskvi, a vi tako. NeÌu o tome govoriti i toèka." - kazao nam je MarkoviÌ.
E tu ga najviĹĄe kenja...
Pa nismo igrali 0:0 sa Brazilom jebote...
Ispada ko da smo dobili Ruse 15:0 u Moskvi..
Kenjac stari..
Deèki naprave èudo u Moskvi, a vi tako.
Ja bih im za to jebeno "cudo" svima nabio novcanu kaznu :smt011
Ja bih im za to hebeno "cudo" svima nabio novcanu kaznu :smt011
Definitivno im nebi nabijao kaznu jer su igrali prilicno dobro.......ali to nazivati cudom je stvarno pretjerano.......malo srece je falilo i to je otprilike to......ali kao sto rekoh puno me vise brine taj odnos HNS-a prema mladoj repki i HNL-u.........
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 9/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/627009/index.do)
Uskoro ce i ostali predstavnici hrvatske u europi (osim Dinama) moc nekog pobijediti........................ili sam u krivu......??..... :-k
markoviæ je stara debilèina i mlitavo govno
ja ne znam kad on misli otiæ
pa on je na èelu hns-a od 1998. što je previše previše je..
nije ga briga ni za ligu ni za mlade jer misli svako malo ionak tražit gastiæe po europi.. sramota...
da se samo malo bolje radi mladi bi nam bili sila..
ima talenata al nema rada
nije ga briga ni za ligu ni za mlade jer misli svako malo ionak tražit gastiæe po europi.. sramota...
da se samo malo bolje radi mladi bi nam bili sila..
ima talenata al nema rada
To definitivno...........kaj se misli vjecito ici po europi i apelirati na domoljublje kod talentiranih klinaca i njihovih staraca.......??........samo Hrvatska moze imati takvu politiku za angaziranje mladih igraca......!!.......Igraci nam umiru u 65min od umora.......nogomet je katastrofa........ispadamo od ciprana i albanaca.......ali HNS to ne smeta jer samo repka donosi pare....... :smt011
Just a little bit
09-09-2006, 15:13
yebes repku, diname igra s kamenom danasm, svi na maximir :smt003
gorane dodji i ti :smt001
konzerva
09-09-2006, 20:52
bitno da se i dalje pobjeðuje :smt026 care care
malimrav85
09-09-2006, 23:22
MoŞe CareviÌ biti 50 godina u kulturnom svijetu ali je seljaèina seljaèina do kraja Şivota.
konzerva
09-09-2006, 23:23
zato su ostali fudbaleri hvala Bogu fini i pristojni ljudi... :roll:
malimrav85
09-09-2006, 23:23
Oni pozovu Vladu jebenog Zeca u emisiju! Pa ko je tu lud? :smt013
bitno da se i dalje pobjeðuje :smt026 care care
tako je,a sad slijedi varteks
A sada slijedi AUXERRE...
Oni pozovu Vladu jebenog Zeca u emisiju! Pa ko je tu lud? :smt013
ma baš jedan fini èièa
vlado zec nije kamen ingrad
haha
super mi je careviæ kad je prièao juèer o izletu u saudijsku arabiju...
kaže on da je bilo to jedno lijepo iskustvo, da se može èovjek nauèit puno iz toga..
Hahaha, yeah wright!
tam idu veterani od 35 godina šetkat po terenu za masne pare od šeika a on je tam išao sa 20 i kusur godina
a i inaèe je bio budala..
kak vidim jutarnji ne odustaje..
kranjèar je otišao al i dalje prek 2 strane èlanci o njemu i još na kraju novina..
cijeli èlanak o tome kak je predstavljen publici i kak je šetao gradom. i kao portsmouthu treba takav igraè sa idejom pa da je i sam niko tijekom tekme protiv wigana pokazivao kako bi on reagirao u nekim situacijama
PA SKINITE MI TOG NIKU KRANJÈARA SA VRATA!!!
što æe tek bit kad odigra prvu tekmu
senzacionalni naslovi:
NIKO KRANJÈAR PRVI PUT DOTAKAO LOPTU U PREMIER LIGI
NIKO KRANJÈAR DODAO PRVU KRIVU LOPTU U ENGLESKOJ!
NIKO KRANJÈAR PRVI PUT IÅveliki kuracAO ÃONOM NA IGRAÈA!
NIKO KRANJÈAR PRVI PUT SUDJELOVAO U DIVLJIM ORGIJAMA!
Pa jebemu što je previše previše je
neæu više èitat novine neg sam idem na sportnet, oni su donekle normalni...
u èetvrtak AUxerre
karta je v žepu
bit æe jebenica
sam da i reza bude kak treba..
super mi je careviæ kad je prièao juèer o izletu u saudijsku arabiju...
kaže on da je bilo to jedno lijepo iskustvo, da se može èovjek nauèit puno iz toga..
Hahaha, yeah wright!
Koliko se sjecam plakao je da ga se izvuce od tam..............sirotek........... :smt003
Bas sam citao Jutarnji.........3, 4 slike na zadnjoj strani a ispod slika recenice tipa: Niko u prvoj setnji Portsmouth- om, Niko u luci........... :smt078
Just a little bit
10-09-2006, 17:45
prelazem da se u word censor uvedu rijeèi "niko kranjcar" , "gico" , "debeli" , "kremťnita-men" itd.
¸Mogli bi iz sprdancije pokrenut DENVNIK NIKE KRANJÈARA
Poglavlje 1:
Niko Kranjèar je jutros stigao u Englesku. Putovao je cijeli dan i bio je jako umoran. Sva sreæa u Portsmutu je bio lijepi sunèani dan. Doèekali su ga glavni ljudi kluba koji su svi bili sretni i nasmiješeni a Niko je bio isto sretan i nasmiješen.. Onda su se provozali gradom, pojeli sladoled a na kraju su glavni ljudi kluba odveli Niku u Zoološki vrt. Tamo se Niki jako svidjelo a posebno je bio sretan kad je vidio kavez sa èimpanzama..
NIko je išao u krevet veæ u 10 naveèer a Milan Mandariæ mu je proèitao prièu za laku noæ.. Tema prièe je bila Dinamo a Niko se prije nego što je zaspao rasplakao kao milo dijete..
Sutradan je ujutro pojero 5 sprženih jaja i kilu slanine i sretan i zadovoljan otiÅ¡ao na trening. Tamo su ga svi igraèi srdaèno doèekali i spontano zagrlili i izljubili a Niko se samo sramežljivo smekÅ¡ao. Onda je malo igrao a svi su zapanjeno gledali kako igra. Normalno malog Niku je bilo sram pa ga je Redknapp odveo na sladoled da se smiri.. Poslije je doÅ¡ao Igor Åveliki kuractimac u svojoj krasnoj ženskoj jakni, ženskim sunèanim naoèalama i picolovkama da ga pomazi po kosi i zaželi mu sreæu. To je malog Niku jako dirnulo pa je opet briznuo u plaè.
Navijaèi Portsmuta su jako sretni da imaju jednog tako tankoæutnog igraèa. To se traži u Premier ligi!
Naveèer je Niki u posjetu došao i Goran sa 50 postera i zamolio Niku da ih sve potpiše i da se registrira ovdje na forum i hvali Gorana svaki dan.. Niki se to nije dalo pa je otišao na spavanac. Svakako nije zaspao dok mu Milan nije isprièao prièu za laku noæ.. Ovaj put prièa se zvala 'Fantasista'..
Naveèer je Niki u posjetu došao i Goran sa 50 postera i zamolio Niku da ih sve potpiše i da se registrira ovdje na forum i hvali Gorana svaki dan.. 'Fantasista'..
Ovo dio se ne uklapa kak spada.......zakaj bi dolazio do njega navecer......kad su se vidli u ZOO- u.........i tam mu je mogao dati postere......na potpis........:chimp: \:D/
malimrav85
10-09-2006, 19:11
Ovo dio se ne uklapa kak spada.......zakaj bi dolazio do njega navecer......kad su se vidli u ZOO- u.........i tam mu je mogao dati postere......na potpis........:chimp: \:D/
good work man! =D>
fat drummer
10-09-2006, 19:50
e taj kranjèar neÌe vidjeti prve postave protsmoutha joť dve godine... a kad ju i vidi potrgat Ìe ga ko curicu jer ne trèi. mislim, super Ìe nabacit loptu, ali onda Ìe mu netko polomit noge i to Ìe biti to
e taj kranjèar neæe vidjeti prve postave protsmoutha još dve godine... a kad ju i vidi potrgat æe ga ko curicu jer ne trèi. mislim, super æe nabacit loptu, ali onda æe mu netko polomit noge i to æe biti to
Rijeci ti se pozlatile........... :smt003
Dobro ljudi, nemojte ga sada tako blatiti, ali da ce ga polomiti kada udje u igru, hoce.
A Markovic budaletina kakve nema.
ma mogu mu noge odrezat samo da ne moram više èitat i slušat o njemu
pa kao da je on jedini naš igraè
kolko vidim srna, oliæ i balaban su puno zabavniji i zanimljiviji :smt003
Vuk SaMOtNjaK
11-09-2006, 00:25
raðe æu sluÅ¡at o Kranjèaru, neg o govnima poput Roberta i Nike Kovaèa koji su htjeli sa Åveliki kuractimcem ruÅ¡it repku...
jedini minus Kranjèaru je to kaj je bio s Hajdukovcima tam u nekom disku i na koljenima pjevao neku cajku :smt003 ( još uvijek se sjeæam te fotke )
a kaj se tièe trio fantastikusa nogala ( :smt044 ), cajke su živi primjer šta glazba uradi od nogometaša --> internacionalne bjegunce !! :smt005
èovjeèe, prek granice za cajke, svaka èast :cloppy:
raðe æu sluÅ¡at o Kranjèaru, neg o govnima poput Roberta i Nike Kovaèa koji su htjeli sa Åveliki kuractimcem ruÅ¡it repku...
otkud ti to
robert i niko su legende i ne idu u istu reèenisu sa tim govnom :smt011
Naveèer je Niki u posjetu doťao i Goran sa 50 postera i zamolio Niku da ih sve potpiťe i da se registrira ovdje na forum i hvali Gorana svaki dan.. 'Fantasista'..
Koliko ja znam Niko vec dugo nije isao u posjet ZOO-u :smt003
Just a little bit
11-09-2006, 20:44
cesce je iso u akvarij :smt004
yebeĹĄ Vinceka , Bobis je zakon ! :smt003
sutra starta liga prvaka
a i to je postalo sranje..
Baby Girl
11-09-2006, 21:18
go, Real, go, Real :smt041 :smt026 :woohoo:
ajd ubijte me sad :smt003
:smt098
sad kad je capello trener imat æe veæinom reze 1-0, 1-0, 0-0
iako se nadam da æe ih najviše bit 0-1
malimrav85
11-09-2006, 22:17
ruud je dosao,nema toga vise
1-4 sad,tri komada je car dao
on i bechem su preludi zajedno
Baby Girl
11-09-2006, 22:20
sad kad je capello trener imat ĂŚe veĂŚinom reze 1-0, 1-0, 0-0
iako se nadam da ĂŚe ih najviĹĄe bit 0-1
:smt019 :smt019 :smt019
FORCA REAL ! !
English comentator mode on
Here's David Beckham near the half-line and Beckhaaaaaaam !!! It's a gooooooaaaaal, a wonderful goal for Man Utd and David Beckham..
It was in his half of the field cerainly..
We'll see that goal over and over again...
English comentator mode off
*SUPERMAN*
12-09-2006, 01:09
AJOMO JUVE!!!
FORCA REAL ! !
Here's David Beckham near the half-line and Beckhaaaaaaam !!! It's a gooooooaaaaal, a wonderful goal for Man Utd and David Beckham..
hehehe...dobra dobra
FORCA REAL ! !
hehehe...dobra dobra
Pokupio sam iz fife 2006..
Ona originalna snimka beckhamovog gola sa centra kak se komentator dere...
FORCA REAL ! !
hehehe...dobra dobra
Pokupio sam iz fife 2006..
Ona originalna snimka beckhamovog gola sa centra kak se komentator dere...
ZNAO SAM!! :smt005
Pa imať snimke golova bez komentara (retrospectives) i ono na poèetku igre kad tek startať pa ti svaki put pusti zvuk nekog gola...
Ima od rooney-a, gerrarda, beckhama, bergkampa i tak...
Originali..
Fora..
[quote=Cro]Pa imaĹĄ snimke golova bez komentara (retrospectives) i ono na po
ljudi ostavite se fife i igrajte pravu igru-PES 5
uskoro æe i šestica!
Fifa je goli ku.ac za PES da prostite :smt003
[quote=Mo][color=darkred]ljudi ostavite se fife i igrajte pravu igru-PES 5
uskoro
ljudi ostavite se fife i igrajte pravu igru-PES 5
uskoro ĂŚe i ĹĄestica!
Fifa je goli ku.ac za PES da prostite :smt003
Igram i pes i fifu...
Pes mi je dosadio..
Realniji je, ali fifa ima zanimljiviju karijeru (manager career)..
U pes-u je master league dosadan nakon par mjeseci..
Ja igram japanski na PSPu
malimrav85
13-09-2006, 13:02
Onaj wome je deil samo takav. Tip puca s centra,izvodi slobodnjake,kornere sve Şivo a za niťta.Potroťi 100 lopti. Nije ni èudo kaj ga niko neÌe u klubu...
A Tottijev gol,prava ljepotica...
sad kad je capello trener imat ĂŚe veĂŚinom reze 1-0, 1-0, 0-0
iako se nadam da ĂŚe ih najviĹĄe bit 0-1
0-1 moŞe biti samo na gostovanju! Ove godine Ìe REAL rasturati! One godine kad je Manchester rasturao glavni igraèi su bili Beckham i Ruud....oni su sada zajedno u Realu...Juve je bio odlièan zbog viťe igraèa, ali tu dakako spadaju i Emerson i Cannavaro...a oni su takoðer u REALU! Da ne duljim...sve Ìemo vidjeti veèeras! :smt067
http://www.net.hr/sport/ukratko/page/20 ... 03006.html (http://www.net.hr/sport/ukratko/page/2006/09/12/0303006.html)
:smt044 :smt044 :smt044
Pa obrana mora biti u obrani, ne spresetavati se na sred terena kao manekeni, vec paziti na loptu ma otkud ona dolazila.
Karantena
Evo zore evo dana,
evo BoĹĄka Balabana.
Na izmaku noĂŚ je crna,
iz birtije ide Srna.
Malo pravo, malo krivo,
evo stiĹže OliĂŚ Ivo.
Kod Ăire smo bili djeca,
pa se nama sluĹĄa Ceca!
Kod Slavena kruha nema,
on bi sluĹĄo Pearl Jama
Vidi Srne kako pjeva,
il ko fol samo zijeva.
Nije sam, lane moje,
i kolege tu su, njih je troje.
PrĹĄti Ceca, prĹĄti Brena,
to je prava karantena."
:smt005 :smt005 :smt005
malimrav85
13-09-2006, 16:06
http://www.net.hr/sport/page/2006/09/13/0294006.html
Majstore!
:smt006
Majstore!
bravo niko ! ! !
Insomniac
13-09-2006, 17:16
Majstore!
MM,ja sam mislio da ga ti ne mozes smisliti ?
face to face
13-09-2006, 18:30
bať mi je drago zbog nike, mislim da Ìe real minimalno veèeras pobjediti jer capelo Ìe u samom zaèetku uguťiti svaku pomisao na igru :smt003
malimrav85
13-09-2006, 19:24
Majstore!
MM,ja sam mislio da ga ti ne mozes smisliti ?
:smt017
Ja?
Ja sam kad je bilo SP imao njegovu sliku za avatar...
Ja sam ga uvijek volio...
*SUPERMAN*
13-09-2006, 21:24
Ceka se sada g money,sick i ostatak antiniko ekipe da popljuje i ovaj clanak... :smt009
Baby Girl
13-09-2006, 21:46
iiiiiiii pocelo je!
ajmo Real! :smt041 :smt026 :smt026 :smt026 :woohoo:
*SUPERMAN*
13-09-2006, 21:50
iiiiiiii pocelo je!
ajmo Real! :smt041 :smt026 :smt026 :smt026 :woohoo:
:smt013 :smt013 :smt013
MRZIM TAJ REAL! Jedino sto nisam vjerovao da je moguce da se ta mrznja pojaca ali kada je jos dosao ono djubre Capello i kada su ko zadnji lesinari odmah pokupovali pola juventusa je ta mrznja postala jos veca...
AJMO LYOOOOON!!! Razbite ih ko i prijasnjih godina...
*SUPERMAN*
13-09-2006, 21:58
DA DA DA!!! Toliko o fenomenqalnom realu...
Baby Girl
13-09-2006, 22:39
katastrofa... :smt011 totalno su u banani, o obrani da ne govorim! ma koja obrana! :smt076 ko da amateri igraju...daj se dovedite u red!!!
strasno su nepovezani, neuigrani, gube lopte uzasno, dodavanja su "pretocna", uzasno aljkavo!
resprekt Casillasu! CAR! =D>
Ceka se sada g money,sick i ostatak antiniko ekipe da popljuje i ovaj clanak... :smt009
sad kad je oso iz hajduka, nece ga bas pljuvat :smt018
Insomniac
13-09-2006, 23:53
ma jel moguce da je pippo iznudio jos jedan penal.
ne mogu vjerovati :)
Eeeeeee, ljudi moji...Man U - Celtic je bila utakmica i po! Ginulo se za svaku loptu, uklizavalo makar polomili noge jedni drugima, ma divota nad divotama! Na kraju je Man U zasluzeno pobijedio 3 - 2, ali dolje kapa Keltima za priredbu iako se nisu proslavili u obrani
Gospodin Pravokutnik
14-09-2006, 00:02
Eeeeeee, ljudi moji...Man U - Celtic je bila utakmica i po! Ginulo se za svaku loptu, uklizavalo makar polomili noge jedni drugima, ma divota nad divotama! Na kraju je Man U zasluzeno pobijedio 3 - 2, ali dolje kapa Keltima za priredbu iako se nisu proslavili u obrani
i jos kad se kladis na tekmu..onda je duplo veci gust pratit tekmu-koji adrenalin bokte
konzerva
14-09-2006, 10:01
zasluĹženo!?
izmislili su im penal! prevara!
zasluĹženo!?
izmislili su im penal! prevara!
Ali trebao si vidjeti pri kraju poluvremena Gravesenov potez "a la Simunic" za koji nije nista sudio :smt003 Man U su imali potpunu inicijativu u napadu (cetverostruko vise udaraca), dakle cini mi se posteno na kraju...dobili su koliko su bili bolji i gotovo
Nema veze...Celtic ce ic dalje! :smt063
konzerva
14-09-2006, 10:32
i ti si mi neki navijaè :smt012 navijaťtvo i objektivnost ne idu ruku pod ruku! :smt004
i ti si mi neki navijaè :smt012 navijťtvo i objektivnost ne idu ruku pod ruku! :smt004
ma znamo da is dao sociologiju :smt005 Uvijek pokusavam biti objektivan...cak i kad su smrdljivi Englezi u pitanju :smt003 U biti da nije Gravesen onako skrivio 3. gol moglo bi se raspravljati o penalu...smrdljivi Danac :smt010
hahaha real koji jad od kluba
nije ni èudo kad capello bazira igru na emersonu i diarri
oni su mu playmakeri
pa u toj ekipi nema igraèa koji zna dodat lijepu loptu
igraju sporo, dosadno i jadno
kak mi je drago!!!
a danas svi na stadion!
a valjda æemo ih pobijedit , jebo im mater žabarsku :smt003
Kaj se malog debelog tice.......................moj se stav zna...........mrzim izdajnickog skota i amen..................necu se vise osvrtati na njegove igre.......
A danas samo jedno...............zelim.............neka pobijedimo sugavi Auxerre......!!.......
Dinamo Svetinja
Kaj se malog debelog tice.......................moj se stav zna...........mrzim izdajnickog skota i amen..................necu se vise osvrtati na njegove igre.......
Ĺveliki kurackota?ili pasjeg skota? :smt003
Just a little bit
14-09-2006, 14:39
mislil je na kremĹĄnita-mena :smt003
.......cerju na Novoj je objavljena okvirna cijena karata za Englesku..........prosjecna cijena je 450kn..........!!!................
Markovic izgleda se zeli nagrabiti para...........mene ta tekma nebu vidla......... :smt018
.......cerju na Novoj je objavljena okvirna cijena karata za Englesku..........prosjecna cijena je 450kn..........!!!................
Markovic izgleda se zeli nagrabiti para...........mene ta tekma nebu vidla......... :smt018
uf bokte mazo
pa ja mislio da ce bit 100
konzerva
14-09-2006, 16:32
dabogda mu stadion zjapio prazan!!! idioti
uf bokte mazo
pa ja mislio da ce bit 100
Ma pretjerali su........al brijem da ce spustiti cijenu jer ce im tribine inace biti prazne...........
Inace najjeftinija karta za tekmu u Engleskoj protiv Hrvatske kosta oko 200kn...........
Treba bojkotirati tekmu, bar za na sjeveru, pa nek se igra uz smrtnu tiĹĄinu :smt003
konzerva
14-09-2006, 16:42
moŞda se i zaèuju engleski turisti koji put :smt003
valjda Ìe dinamo dobit veèeras
Lucius Veratius
14-09-2006, 17:17
Markovic izgleda se zeli nagrabiti para.......
Pizda im materina! Gramziva gamad. :smt070 :smt027 :smt021
Markovic izgleda se zeli nagrabiti para.......
Pizda im materina! Gramziva gamad. :smt070 :smt027 :smt021
a pazite ovo :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
NAJSKUPLJE ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Andore, koja
*SUPERMAN*
14-09-2006, 20:52
Ovo 450 ti je zapad dole,dakle biti ce ostalo jeftinije ali svejedno ](*,)
Ja ne znam koji je njima kurac,pa nije to egzebicijska tekma protiv brazila k'o na poljudu pa da mi mogu dignut ulaznice do neba... To je tekma gdje navijaci moraju biti 12. igrac a hns se ovako postavi... :smt011
malimrav85
14-09-2006, 20:53
[-o<
2-0
*SUPERMAN*
14-09-2006, 20:55
2-1
*SUPERMAN*
14-09-2006, 20:55
2-1
malimrav85
14-09-2006, 20:57
ma samo da ne izgube
:smt013
Kaj samo da ne izgube?
100kn na pobjedu,30kn na pobjedu sa viĹĄe od gola
ma samo da ne izgube
Kaj samo da ne izgube?
100kn na pobjedu,30kn na pobjedu sa viĹĄe od gola
igraju doma, zar ne?
e, onda fakat ne bi smijeli izgubit :smt001
malimrav85
14-09-2006, 22:08
Dao Bog da ga stjerali u 3.momèad
:smt010 :smt010 :smt010
fat drummer
14-09-2006, 23:25
kuiť, da je kranjèar igrao, dobili bi!
Gospodin Pravokutnik
14-09-2006, 23:30
bok,qurac,mater, bokte ubio-moje slikovito misljenje
kyzer soze
14-09-2006, 23:32
kuiť, da je kranjèar igrao, dobili bi!
kranjèar je igro, mamiÌ je njegova astralna projekcija...
najŞalosnije je to ťto grad Zagreb(bandiÌ) plaÌa nowotnya i andersona. nikad nisam èuo za klub kojemu je njegov grad glavni sponzor.
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
koji idioti
europski dinamo
daaaj, vise neam strpljenja za ovo
malimrav85
15-09-2006, 00:47
najŞalosnije je to ťto grad Zagreb(bandiÌ) plaÌa nowotnya i andersona. nikad nisam èuo za klub kojemu je njegov grad glavni sponzor.
umjesto da se skupilo za poĹĄtenog golmana ili negog zadnjeg a da nema 32097321 godina. Turina kriv za prvi,obrana za drugi.koji majmuni
ako je cico kriv za njemaèku,kuŞe je kriv za ovo jer nije s eigralo nikak
iako je francekima obrana fakat dosadna,pogotovo kmica ona ali ne razumijem cijelo prvo pol nabijanje i silovanje lopte po zraku
daj shvati da nemre skoèit viťe od skinjare one
a tomiÌu ne bi dozvolio ni da bude navijaè,kamo tek igraè
Koja smijurija!
MAMIĂ u OBRANI!
:smt005
Lol!
Lik je gledao 2. gol!
A Turina je ko Barthez jebote, obrani èesto teťke stavri i onda popuťi neku pizdariju!
Ma sve je to QRTZ!
malimrav85
15-09-2006, 00:59
a i eduardo,koji kurac ide potkopavat loptu
ko da protiv meðimurja vode 5-0 pa ajde da se ťalimo
koji bahati pristup su imali,kao lako ĂŚemo mi to
a i eduardo,koji qrtz ide potkopavat loptu
ko da protiv meðimurja vode 5-0 pa ajde da se ťalimo
koji bahati pristup su imali,kao lako ĂŚemo mi to
Jbga, gol se pamti..
Zabio ga je..
On je joĹĄ najmanje kriv...
A i greda ona..
Ăak je trupina Anderson pomogao pri golu..
Ne kuĹžim one krive lopte buljata na centru..
:smt017
malimrav85
15-09-2006, 01:02
a etto-vi centarĹĄutevi? a cvitanoviĂŚ... :smt005
najmanje je kriv ali da je onda zabio ko zna kak bi bilo...
viĹĄ da mu je i mamiĂŚ rekao da se nemre tak zajebavat
Eh, ĹĄto bi bilo da je bilo..
Isukrste.................ja nemrem vjerovati....................popusiti usred zg-a.......od sugavog auxerra na ovakav nacin...........................!!.......... :smt009 ................kad bi bar njihova igra bila kao nase navijanje........
..kad bi bar njihova igra bila kao nase navijanje........
To sam ja baĹĄ sada starom rekao...
:smt010
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=327244
.....unaprijed se ispricavam na neprikladnom rjecniku................al je jace od mene................
Ma mrš u picku materinu skote bosanski................kaj si napravio da poboljšas hrvatski nogomet.............????.....................zelis samo sponzore skupiti zbog para...........nabijem nakurac tebe i cijeli tvoj profiterski stožer.......... :smt097 :smt097 :smt097
Ispricavam se jos jednom, al nemrem izdrzati...........Fat daj mi slobodno ban...........ne trebam tog majmuna da nam soli pamet oko nogometa.........
malimrav85
15-09-2006, 01:27
a ekipa koja se skupila u loĹži...
:smt005
boban,prosineèki,biliÌ,sanader... :smt005
Zbunjen sam. Nije mi jasno kak lopta preðe preko Turine. Nije mi jasno kak se od MamiÌa lopta odbija. Nije mi jasno ko je onog CvitanoviÌa vratio i za kaj? Nije mi jasno da se Etto ne moze probit i nabacit cijelu utakmicu. Nije mi jasno da debili cijelo prvo igraju visoke lopte a vidi se iz aviona da ne ide. Nije mi jasno igra u prvom poluvremenu sa jednim napadaèem koji se iskljuèivo traŞi visokim loptama do kojih ne moŞe a ako i uspije nema ju kome spustit. Nije mi jasan potez struke da se kupuju svakojaki igraèi a da po lijevom boku curi ko kad se piťa nakon 10 pivi.
Ali znam ko je kriv za to.
valjda Ìe dinamo dobit veèeras
Dinamo je smijeĹĄna ekipa sa smijeĹĄnim trenerom.A ovo kaj sam napisao je bilo nadanje,ne prognoza.
Ili ce skupit glave i ici po senzaciju ili ce pasti totalno.
Sada samo da ne rasprodaju pola sastava i krenu ispocetka jer cu i sluzbeno prestati pratiti Dinamo samo radi Mamica...
AJMO DINAMO
Lucius Veratius
15-09-2006, 02:33
................kad bi bar njihova igra bila kao nase navijanje........
Bili bi prvaci Europe.
................kad bi bar njihova igra bila kao nase navijanje........
Bili bi prvaci Europe.
Ne dajte se prevariti, nisu ni BBBi bili u formi danas. Lider je psovao sve po spisku pozerima, terao par puta Sjever dole u kurac sto nisu se derali.
Dinamo zapravo ima vrlo, vrlo tanku klupu. Ăim netko ispadne iz forme ili se ozlijedi, nastanu problemi. NajveĂŚi dio odgovornosti ipak snosi KuĹže. Ova taktika s ModriĂŚem i Vugrincem iza Eduarda se veĂŚ protiv Arsenala u Zagrebu pokazala promaĹĄenom... Ali on je to uigravao cijelo ljeto, i odluèio biti tvrdoglav. 3 najisturenija igraèa su niski i krhki, a ovi u obrani imaju ultimate-fightere. Da bi ih izigrali, moraju odigrati savrĹĄenu kombinatoriku, kao ono kad je Eduardo izaĹĄao sam i probao lobati golmana. Ali, kako ĂŚeĹĄ igrati kombinatorno, kad 6 od 11 igraèa ne zna bolje nego nabiti loptu 50 metara naprijed... Trebao je krenuti odmah s Costom, KuĹžeovo konstantno nepovjerenje svakom napadaèu koji je viĹĄi od 180 je stvarno veĂŚ iritantno.
Zoran MamiÌ je igraèki dao svoje proťle godine. I umjesto da to prizna, on prigovara neťto Eduardu (koji je stvarno trebao ozbiljnije reagirati ondje) i Buljatu (koji je stvarno odigrao za kurac). Kod oba gola je reagirao ko konj, prvo ne ide u blok (oni i Cvita), drugo lopta mu se od noge odbije kao od panja, i to u svom ťesnaestercu.
Ukratko, Dinamo je u kurcu, ali sreĂŚom joĹĄ uvijek u manjem kurcu od ostatke lige.
konzerva
15-09-2006, 09:58
prepotentni napuhani europski atomski dinamo...
dobrodoĹĄli u stvarnost!
malimrav85
15-09-2006, 11:09
dobrodoĹĄli u stvarnost!
Istina. Ali je istina da bi mi bilo draŞa da Dinamo svaki dan gubi od Arsenala i auxerra nego da jednom dobije 8 komada od maðara.
dobrodoĹĄli u stvarnost!
Istina. Ali je istina da bi mi bilo draŞa da Dinamo svaki dan gubi od Arsenala i auxerra nego da jednom dobije 8 komada od maðara.
E tako mi je to isto proťlo kroz glavu kada sam proèitao konzervin post!
šola-braveheart
15-09-2006, 11:40
cista sugava realnost-nazalost
premalo jakih tekmi u nogama je glavni krivac-hajduk dvaput i eventualno ako još uleti neki klub svake godine i to je to
ovi svi imaju svaki tjedan jake tekme plus još europa
na taj nacin se stavraju jaki igraci i naravno jake momcadi
ne mozes nesto nauciti od slabijeg od sebe,nego jedino od jaceg -to je to
a turini ne bi dao ni da brani za puscu bistru
*SUPERMAN*
15-09-2006, 13:06
KATASTROFA!!! Mamic jos jednom pokazao da igra samo zato jer mu je buraz glavni baja u klubu. Turina opet dokazao da vece rupe nema,koji je to konj... Agic mi ne bi igrao ni u momcadi na skolskom,a kamoli u prvih 11. dinama. Kuze je idiot. Sve u svemu,nije mi jasno sto neki igraci rade u dinamu,tko dovodi takve ljude?
malimrav85
15-09-2006, 13:08
NajtuĹžnije je to kaj je VukojeviĂŚ bio jedan od boljih...
konzerva
15-09-2006, 13:34
dinamo je tolko prepotentan s ovim mamiĂŚem i tom bagrom da je to smijeĹĄno...
veĂŚ su si i hr prvenstvo upisali,bit ĂŚe da su i pehar uzeli- ne znam zaĹĄto se uopĂŚe igra kad je dinamo tako snaĹžan i nezaustavljiv...
Lucius Veratius
15-09-2006, 15:17
dobrodoĹĄli u stvarnost!
:smt006 =D>
Potpisujem.
Konzerva poĹžderi se. :smt003
prestat Ìu pratit naťe klubove i naťu ligu. stvarno viťe nema smisla. ja sam za to da se liga poluamaterizira. èemu taj silni novac ide iz grada zagreba u dinamo? da kupe potrganog starog igraèa. klubovi nam ispadaju od albanaca, ciprana, amatera iz irske itd. a i taj auxerre je prosjeèna ekipa. Evo, ovaj vikend su na tv dvije utakmice hnl. hrt-prestanite prenositi te amatere.
Nema tu srca, sve su to papcine od igraca...najbolji primjer je drugi gol Auxerrea...kad sam vidio kako ona dva balvana stoje i gledaju loptu sjetio sam se scene od veceri prije i kako su si tri igraca Celtica medjusobno potrgali noge kad je lopta na jednak nacin dosla izmedju njih, samo da ne dodje Rooney na nju. Tako se igra!
Jebote, njima je jedini posao na svijetu loptati se, a ni to ne znaju...govorim o cijeloj nasoj ligi :smt011
Lucius Veratius
15-09-2006, 16:07
ja sam za to da se liga poluamaterizira. èemu taj silni novac ide iz grada zagreba u dinamo? da kupe potrganog starog igraèa. klubovi nam ispadaju od albanaca, ciprana, amatera iz irske itd. a i taj auxerre je prosjeèna ekipa.
Ja sam isto za to. Zbilja nema smisla. Nek raðe daju tu lovu za izgradnju vrtiĂŚa, ĹĄkola fakulteta. Ĺveliki kurackole nam rade u dvije, tri ili èak nevjerojatne èetiri smjene, a mi bacamo lovu.
Vuk SaMOtNjaK
15-09-2006, 17:10
ja ne bi ni da se naša liga poluamaterizira, ja bi da se kompletno raspusti !
:smt068 :smt067 :smt070 :smt072
kreteni jedni šugavi, sram me juèer bilo
debili
kuže isto jedan od njih, kako èovjek koji je izgubio cijelu svoju imovinu može voditi momèad kad oèito ne može ni sam sebe ??!
igraèi su jedni veliki nezahvalnici
trebalo je stavit naše juniore da igraju, imali bi više srca
mamiæa, cvitanoviæa i vigrineca odma van
a mogu usput i Costu iskipat negdje na smetlištu
face to face
15-09-2006, 18:48
agiĂŚ, cvitanoviĂŚ i turimuga su definitivno najveĂŚe rupe u dinamu
Riba smrdi od glave i to je to.
Ali - nema veze ako gube zasvirat Ìe naťe trube, idemo svi u KranjèeviÌevu.
Dinamo gubi u KranjèeviÌevoj,neÌe se tako brzo oporavit od ovog poraza
Dinamo gubi u KranjèeviÌevoj,neÌe se tako brzo oporavit od ovog poraza
HAHA...oĹĄ se kladiti?
uplatit ĂŚu neĹĄto.
nego,zero,jesi ti moŞda mijenjao velièinu avatara nedavno?
Evo ĹĄt mi je izbacio forum kada sam htio postati upravo
"Samo moĹže/gu odgovarati na teme/postove."...neki janjevac valjda :smt017
A da,neznam ĹĄta je sa avatarom...sve je poblesavilo :snide:
tvoj avatar mi pokazuje u normalnoj velièini,malo prevelikoj
Za Gogija - > Dinamo pobjeðuje, jajduk gubi, trala-la-lala-.
*SUPERMAN*
15-09-2006, 20:27
Jeste vidjeli na vjestima ponasanje mamica na presici nakon tekme?!
Koji je to seljo,takve treba traziti...
face to face
16-09-2006, 13:40
nisam ĹĄto je bilo? :smt009
Doťao pijan na konferenciju i izjavio da je njegova kÌer novi Dinamov fantazist? nagaðam
........nakon dva dana smirivanja opcom teorijom malo trijeznije i blaze viðenje svih ovih neuspjeha (ne samo dinamovih)..............s moje strane...............
Ovako:
Prva stvar koja muci cijeli hrvatski nogomet je potpuno nedovoljna kondicijska priprema igraca. Naime oni misle da je dovoljno odigrati 60 do 70 minuta utakmice. Ne dragi moji, tekma se igra 95 minuta ako je potrebno u visokom tempu. E sad zasto su oni tako lose pripremljeni.......daklem, nemre se u svakoj hrvatskoj momcadi dogoditi da postoji 25 igraca koji nisu sposobni odigrati 90 minuta. Oni nisu limitirani svojim fizickim sposobnostima (bar ne svi), nego kondicijski treneri i dalje drze treninge od prije 10 godina, a to ne prolazi ne u danasnjem nogometu. Ne kazem da je tu izricito kriv sam trener kao prvi covjek kaj se tice taktike i izbora prvih 11 ali nasi treneri moraju uvidjeti da se tako nemre......moraju uvesti napredak u kondicijskoj spremi igraca......tko na to nije speman van iz kluba.....
Druga stvar je nasa tehnicka priprema....Cini mi se da Modric i Kranjcar (dok je jos igrao u Hajduku) jedini u hrvatskoj ligi kaj znaju nesto o duplom pasu.
Vecina ostalih bleje ko ovce kad im se doda lopta na dupli pas.
Daljnja analiza odlazi u temu zabijanja golova. Naime buduci da sam pratio na koji nacin igra Dinamo i ostale ekipe uocio sam jednu stvar. Gotovo svi igraci (opet izuzetci Kranjcar i mali broj igraca Dinama) zele zabiti gol iz 16 metara. Uporno se ide na takve kombinacije, umjesto da igraci pucaju izvan 16 metara kad im se pruzi prilika. Jasni prikaz toga smo vidjeli u tekmi Dinama protiv Arsenala, arsenalovi igraci bez pardona pucaju po golu sa 19, 20 metara.......zar nasi ne vide gol sa te daljine?! To nas opet dovodi do raznih trenera koji uce igrace takvoj igri, zar oni misle da obrana mora kad tad popustiti pred upornim naletima nasih igraca u 16 metara?? Ne mora............bar ne obrana solidne europske momcadi kao Auxeree.....
Treca stvar neuspjeha hrvatskih klubova se nalazi izvan dosega klubova.....to je nekakva kombinacija drzavno- privatnog funkcioniranja klupskog nogometa. Zalosno je vidjeti da se ono sto nam je sveto pretvara u necije privatne prcije (bio to Dinamo, Hajduk, Rijeka...........). A to se pretvara u privatne prcije jer ljudi koji to rade znaju da nece odgovarati za svoje postupke. Uvijek se mogu izvuci na to da su klubovi drzavni, a s druge strane kad im odgovara ponasati se prema njima kao prema privatnom vlasnistvu. Naravno da to sve prolazi jer ne znamo za bolje.
Cetvrta stvar su sami treneri. Do prosle godine u vrhu hrvatskog nogometa (nema veze koliko on nisko bio) rotirali su se isti treneri. Treneri koji su ucili zanat prije 10, 15 pa i vise godina. To ne bi bio problem da su oni voljni uciti temeljne elemente modernog nogometa. Ali njihova arogancija i sveznajuci stav im ne dopusta da priznaju svoju nekometenciju. Mozda nisam u pravu, ali nekako imam dojam da bi nasim klubovima pomogao samo stranac koji zna kaj je moderni nogomet. Naime za vrijeme Ardillesa Croatia je imala dobre igrace, ali to su igraci koji se nebi mogli nositi sa Man Utd- om da je na klupi bio netko kao Blazevic, Gracan, Ivankovic itd....ali za Ardillesa se pisala krv na treninzima......
Nasi treneri izguravaju svoju igru i sustav koji moze pobijediti samo Ekranas, a nekad ni momcadi njegovog ranga tipa Debrecen, albanske ili ciparske klubove...
Zalosno je da treneri misle kako se igra ne mijenja......zive na staroj slavi, a slava nekih je vrlo upitna....
Peta stvar ide na dusu odnosa klupskih celnika prema trenerima. Naime koliko oni god bili losi i nevoljni uciti ipak je to nasa stvarnost. Opet se trenere tjera u vjetar, nema neke stalnosti. Guy Roux je klupi bio 40 godina i osvojio 5 trofeja ali ga se nije tjeralo....
Dinamo je u jednoj sezoni promijenio 5 trenera (negdje oko te brojke, ne sjecam se tocno)......apsurdno......
Nadalje trenerima se dovode igraci za koje uprava misle da bi mogli igrati, trener tu ima vrlo malo ovlasti.....
Koliko god oni bili losi tvrdoglavi, losi, nekompetentni za stvaranje momcadi veceg kalibra ipak im se mora dopustiti da dovode igrace za koje oni misle da su im potrebni. Ovako se dovede igrac za masne pare pa on mora igrati jer je na treneru pritisak od ovih gore.....
Nadam se da cemo jednog dana imati engleski sistem menaðera......jer ovo nas nikamo ne vodi......ali nazalost nema dovoljno zelje i volje promijeniti se jer je njima i ovako dobro.
Mozda cete primjetiti da sam najvise kritizirao trenere razne vrste. Mislim da sam to ucinio s razlogom jer su oni ti koji od igraca stvaraju dobre ili vrhunske ali i lose igrace.......oni su ti koji uce igrace taktici i ostalim nogometnim umijecima jer istini za volju to nisu bas previse bistri momci (pogotovo ne ovi nasi)...........ipak mora ih se pustiti da rade svoj posao, a ne smijenjivati 5 trenera tokom sezone......
face to face
16-09-2006, 18:34
auxere solidna europska momèad :smt009 :smt017
auxere solidna europska momèad :smt009 :smt017
Pa ne vjerujem da spadaju u neko europsko dno, sigurno se nece boriti za finale kupa UEFA- e ali ce proc skupinu...............
Pretproťle godine su igrali èetvrtfinale Kupa Uefa, solid enough?
*SUPERMAN*
16-09-2006, 21:13
nisam ĹĄto je bilo? :smt009
Bio malo zavaljan i odrzao presicu tako da je sam sebi postavljao pitanja i odgovarao na njih uz mnogo psovanja,vrijedanja i seljackih usporedbi i poredbi kao npr. ''Kuze je siguran kao moj novac u sefu..'' ](*,)
Sto se tice auxerea,vidio sam da je danas u juternjem i cirohito rekao da je to seoski klub i da su zakurac,a ako mene pamcenje dobro sluzi,kada sam bio klinac,dakle pred nekih 10 godina, auxere je bio glavni francuski klub.
I meni je zao sto to moram reci ali auxere,kakav god da je danas,je i dalje bolja i kompletnija momcad od dinama.
fat drummer
16-09-2006, 21:37
ŞivkoviÌ skrivio jedanseterac... uopÌe me ne èudi.. koeficijent je bio 1.02
konzerva
16-09-2006, 23:21
ŞivkoviÌ skrivio jedanseterac... uopÌe me ne èudi.. koeficijent je bio 1.02
koja Ĺživina! a i onaj hrgoviĂŚ, kako je istukao malog papu...
usprkos svemu, zasluĹžena nova 3 boda
7 od 7
sad je na redu Osijek.joĹĄ samo da Dinamo sutra izgubi
dajte Dinamo da se igramo,da se igramo :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
7 od 7
sad je na redu Osijek.joĹĄ samo da Dinamo sutra izgubi
dajte Dinamo da se igramo,da se igramo :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
Hmm rekao bi èestitam na pobjedi,ali zbog ovakvih provokacija neÌu...i izgubit Ìete od Osijeka. :smt003
od Osijeka sigurno neĂŚemo izgubit.uĹživaj sutra u derbiju :smt003
ma dinamo ce pregazit zg sutra...vidit ces...
nisam bať siguran.neki dan sam proèitao zanimljiv tekst,samo ne znam na kojem portalu.napisao je novinar da bi KuŞe uskoro mogao gledat seriju Odmori se,zasluŞio si :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
dinamo bi bio puno bolji kad bi promijenio onog kuzea...
konzerva
17-09-2006, 00:52
ne znam baĹĄ, dok on nije doĹĄao bili su slabi
a jest, ali nisu bili ni svi ovi igraci...
ma dinamo je konkurent za naslov s ovim ili bilokojim trenerom , nema se tu sto govorit
*SUPERMAN*
17-09-2006, 01:00
Koliko god on imao para,dok god je Mamic u dinamu,dinamo se nece probiti nigdje i mucit ce se sa zagrebom,hajdukom,varazdinom i ostatkom. On je najvece zlo naseg najveceg kluba! Moze se promijeniti 100 kuzea i 100 razlicitih momcadi,sve ce ostati isto! :smt009
a moj marko, sto je sad mamaic kriv?
*SUPERMAN*
17-09-2006, 01:13
a moj marko, sto je sad mamaic kriv?
Sto je mamic kriv? STO JE MAMIC KRIV???
Ukratko: upropastava klub dovodeci i forsirajuci igrace ciji je on menager,ako postoji igrac koji je perspektivan,a ima drugog menagera onda ga otjera iz kluba(n. kranjcar). Uz to pere lovu preko kluba,upropastava image kluba te sto je najbolje pokusava ispasti kao veliki spasitelj koji svoju lovu daje za klub.
ma dobro to :)
si vidio hajduka, a?
Hm, da, MamiĂŚ forsira npr. Antu TomiĂŚa koji odigra deset minuta svake prijestupne i Darija Zahoru kojeg je poslao na posudbu u Koper. Stvarno bi trebao prestati s tim :smt005
Hm, da, Mamiæ forsira npr. Antu Tomiæa koji odigra deset minuta svake prijestupne i Darija Zahoru kojeg je poslao na posudbu u Koper. Stvarno bi trebao prestati s tim :smt005
Jel se to meni cini ili ti njega dozivljavas kao nekog tko je dobar za Dinamo....??......pustimo sad njegove ispade
*SUPERMAN*
17-09-2006, 13:57
Hm, da, MamiĂŚ forsira npr. Antu TomiĂŚa koji odigra deset minuta svake prijestupne i Darija Zahoru kojeg je poslao na posudbu u Koper. Stvarno bi trebao prestati s tim :smt005
I jedan i drugi su bili svojevremeno forsirani! A koliko bi igrali da nisu mamicevi?
Jel ti znas koliko je njegovih igraca u momcadi??? Navodis igrace koji su proslost,sada su dosla nova forsiranja i pranje love...
Jel znas koliko je sebi uzeo od transfera Balabana u aston villu?