View Full Version : Nogomet
Re Leone
03-09-2005, 15:26
Cibona ima dobro popunjenu dvoranu?!?!
Cibona NEM Anavijaèa, ja ne znam za kog taj klub uopæe igra...
Zadar ima dobro popunjenu dvoranu!
Kažeš ne treba pitat navijaèe al treba pitat publiku?! ha ha..
jebote pa publiek nema, jedino što danas imamo na stadionima su navijaèi, a sad æeš reæ da publika ne dolazi zbog navijaèa, a èinjenica je da ljubav koju publika ima prema nogometu jednostavno nije dovoljan da bi je dovukla na stadion, dok ljubav koju navijaèi imaju prema klubu je dovoljna da ih odvuèe, pa èak i onako pijane , na drugi kraj planete!
Èini mi se da si ogorèen jako na navijaèe, smetaju ti te pijane budale i debili, koji vièu ubij ovog ubij onog!? Hmm... možda imaš pravo... ali ja ti tvrdim kad bi na terenu i tribinama bili takvi flegmatièari ko što si ti nogaè bi lièio na balet... al ozbiljno, ne sprdam se... Pa daj èovjeèe di ti je živost, kakav faken pacifizam! Sve je to glupo i nelogièno i nebitno, ali u tome i jest draž sporta, tako jebeno nebitna stvar a cijeli svijet zaluðen njome...
fat drummer
03-09-2005, 15:44
ma daj sparkz dobar nogomet mozes vidjet na utakmici chelsea - barcelona pa mafijas sjedi u svecanoj lozi
cim se sponzori agresivno krenu gurat u sport znaj da ce tek onda sjedit mafijasi po svecanim lozama i upravnim odborima. glazer koji je kupio man utd je upravo to, kriminalac koji zeli iskoristiti klub da bi se rijesio dugova. otom potom da su igraci praznoglava hrpa neandertalaca koja zaradjuje vise no sto vrijedi, zabrinjavajuc je trend koristenja klubova za pranje novca i rjesavanje dugova
da lura kupi neki klub tek tada bi se prali novci, ko da je rajic pare stekao teskim radim
i jos nesto. otisao sam u ducan i kupio dva pakiranja red-bulla. mislim da je njima mjesto u sportu. za razliku od onih koji na tekme dolaze mrtvi pijani i tamo urlaju. interesira me sta ti znaju o sportu.
Ovakve gluposti me ubijaju u pojam! Kad vi, kak se nazivate, publiko pocnete pratit klub na gostovanja od 500km, kad vi pocnete davat pare za godisnje karte svake godine, kad vi pocnete dobijati batine zbog kluba, kad osjetite kaj znaci policijska represija i maltretiranje te kad vi pocnete dolazit na stadion onda kad je klub na sedmom mjestu umjesto da mado pricate kak treba ovo ili ono ONDA CE VAM SE DATI PRAVO GLASA!!!!!!
Vi na stadion dolazite jer je klub dobro igra, ja dolazim iz ljubavi prema dinamu!!!!
to je apsolutno najbolja stvar koja se moze dogoditi za neki klub i one koji vole sport. kad bi bar neka velika korporacija kupila dinamo i napravila isto. dobar primjer je cibona vip. dvorana uvijek pristojno popunjena super, atmosfera, pristojni i civilizirani ljudi u publici; i nazalost osrednja kosarka. no svejedno cibonine utakmice je jeidno sto posjecujem, jer nema pijanoh primitivaca koji urlaju da nekog treba ubit.
treba li pitati navijace? ne. treba mi zabranit ulazak na stadion. apsolutno podrzavam to. ali mislim da treba pitat publiku.
lura - agrokor? ak bude dobar nogomet ja dolazim. ako bude fenomenalan nogomet, kupujem godisnju ulaznicu. dinamo - hajduk? da gledam mafijase u svecanoj lozi, da budem okruzen stokom, i da gledam nesto sto niti ne lici na nogomet, hrpu idiota koja u slobodno vrijeme ganja sponzoruse? ni slucajno. ja volim sport. svjedno mi je koje dresove nose sportasi dok god igraju u duhu fair-playa i dobrog natjecanja.
Prvo,ne znam kako to moze biti dobro za klub kad on kao takav nestaje i odlazi u ropotarnicu povijesti.
Drugo ne znam kako to moze biti 'apsolutno najbolja stvar' za one koje vole sport jer je sport bilo koje vrste nezamisliv bez odredjenih klubova a u ovom slucaju postoji velika mogucnost da njih zbog velikog interesa velikih firmi za dobiti i reklamama ne bi bilo.
Trece, cibona vip je najgori moguci primjer jer cibona vip u svome imenu i dalje ima rijec 'cibona', ispred dvorane se nalazi ostakljeni pehar kao spomen na trofejne 80-te,klub nije mijenjao boje od svog osnutka, a u dvorani su objesene nazovimo zastave kao spomen na sve trofeje osvojene u povijesti kluba. Dobar primjer u ovom slucaju bio bi kad bi klub promjenio ime samo u VIP, klupsku boju u crvenu, igrao utakmice u VIP areni a ne u dvorani (domu) Drazena Petrovica, maknuvsi pehar i zastave iz okruga dvorane. Vama koji volite sport to dakako ne smeta dok god se igra u duhu fair-playa i dobrog natjecanja meni ,koji ga kako ispada ne volim ,nazalost smeta.
Cetvrto, slozimo li se da navijacima treba zabraniti ulaz na stadione i pitati samo publiku zanimljiv bi se cinio odgovor srednjovjecnih gospodja i gospode sa europskih stadiona (koje nam reziseri u krupnom planu pokazuju), a koji mirno sjede (neki i u dekicama) i zasigurno ne spadaju u one koji urlaju da nekog treba ubiti, na pitanje sto misle da im klub raskrsti sa prosloscu, promijeni boje i da se od iduce sezone zove Durex, Vodafone, Daewoo, Allianz ili nesto peto. Kladim se da bi odgovor dobiven od njih bio identican onome dobivenom od onih koji vicu da nekog treba ubiti samo mozda ipak manje prost. Ovo je samo moja procjena jer mozda oni spadaju u one vole sport i fair play pa im je zapravo svejedno.
Peto,mafija- fat je dao odlican odgovor na peto. :thm:
Svijet sporta na kakav bi Vi pristali je svijet vodjen iskljucivo reklamom i interesom za dobiti bez postovanja prema svemu sto mi je kao Dinamovu navijacu i Ciboninoj publici sveto i nadam se da takvo sto nece postati ustaljena praksa u buducnosti.
fat drummer
03-09-2005, 18:18
vec zamisljam stadion pun srednjovjecnih gospodja koje sapucu medju sobom: a koji su nasi? te,
vidi ovaj me podsjeca na mog marka.....
jedno su navijaci a jedno huligan sparkz iako vidim da ne vidis razliku. nemoj da te zbune rijeci vele ili dusanovica kada kazu da su navijaci se potukli s policajcima... neeee, to su bili h-u-l-i-g-a-n-i
njih ionako nitko ne jebe osim njih samih, cesto ona vrsta jebanja sa vazelinom
salzburg je platio visoku cijenu kapitalizma, red bull je glupa firma. ne znam kako ocekuju financirat klub sa praznim stadionom i bez prihoda od dresova, salova i kemijskih olovaka...
zamisli da hrvatska posta kupi hajduk i preimenuje bile u zute... mislim da dalmacija vise ne bi slala postu i da bi posjekli sve maslacke
Sparkz
ak zabranis ulazak navijacima ko ce ti gledat sport. par penzica i par zenskica koje gledaju igrace jer su im slatki.. navijaci nisu samo oni koji pjevaju na tekmama ili rade koreografije neg svi ljudi koji navijaju i podrzavaju svoj klub i sretni su kad klubu dobro ide. i ak vidis primitivce kak urlaju pusti ih nek urlaju. ti nisi dosao na neku tekmu zbog njih ne zbog tekme. i ti koji urlaju nisu navijacu nego prvenstveno budaletine.
i kak je najbolje kaj se moze dogodit klubu ak mu izbrises povijest i promijenis klupske boje i grb. moras malo vise bit u tome da bi to razumio.
ak se nogomet u europi pretvori i navijanje tipa nba pocet cu pratit atletiku. jer uzivam u dobrim tekmama, doborm navijanju, lijepim koreografijama itd. a ne da je jedino kaj cujes na tekmi: de-fense, de-fens.. ili neke bubnjeve i ostale pm-e..
i re leone i cibona ima navijaci, boysi navijaju za cibonu ali su u ratu s onim lapanom milicevicem
Cibona ima dobro popunjenu dvoranu?!?!
Cibona NEM Anavijaèa, ja ne znam za kog taj klub uopæe igra...
Zadar ima dobro popunjenu dvoranu!
Kažeš ne treba pitat navijaèe al treba pitat publiku?! ha ha..
hebote pa publiek nema, jedino što danas imamo na stadionima su navijaèi, a sad æeš reæ da publika ne dolazi zbog navijaèa, a èinjenica je da ljubav koju publika ima prema nogometu jednostavno nije dovoljan da bi je dovukla na stadion, dok ljubav koju navijaèi imaju prema klubu je dovoljna da ih odvuèe, pa èak i onako pijane , na drugi kraj planete!
Èini mi se da si ogorèen jako na navijaèe, smetaju ti te pijane budale i debili, koji vièu ubij ovog ubij onog!? Hmm... možda imaš pravo... ali ja ti tvrdim kad bi na terenu i tribinama bili takvi flegmatièari ko što si ti nogaè bi lièio na balet... al ozbiljno, ne sprdam se... Pa daj èovjeèe di ti je živost, kakav faken pacifizam! Sve je to glupo i nelogièno i nebitno, ali u tome i jest draž sporta, tako hebeno nebitna stvar a cijeli svijet zaluðen njome...
na europske utakmice cibone dodje oko 2000 - 3000 ljudi. to je sasvim pristojna popunjenost. na utakmice nba liger dodje 10 puta toliko sto je i logicno jer gradovi u kojim se igra su desetak puta veci od zagreba, a kvaliteta kosarke najbolja na svijetu. huligana nema, a publika vristi od smjeha i opce zafrkancije. sto tome fali. da li je to balet? mozda neka jako moderna verzija. i jako lijepa, uosatlom kosarka je graciozan sport. i vrlo dinamican. zasto ne teziti tome?
ma daj sparkz dobar nogomet mozes vidjet na utakmici chelsea - barcelona pa mafijas sjedi u svecanoj lozi
cim se sponzori agresivno krenu gurat u sport znaj da ce tek onda sjedit mafijasi po svecanim lozama i upravnim odborima. glazer koji je kupio man utd je upravo to, kriminalac koji zeli iskoristiti klub da bi se rijesio dugova. otom potom da su igraci praznoglava hrpa neandertalaca koja zaradjuje vise no sto vrijedi, zabrinjavajuc je trend koristenja klubova za pranje novca i rjesavanje dugova
da lura kupi neki klub tek tada bi se prali novci, ko da je rajic pare stekao teskim radim
u ovome ima prilicno istine. nogomet u europi poprimio je mafijaske obrise. ali, to je dublji problem o kojem mi se neda raspredat. kriv je glup sustav financiranja. americki sustav financiranja sporta daleko je bolji od europskog. u americi su klubovi komercijalizirani, a toga imaju koristi ljudi koji vole sport i sami sportasi. zato su sporatsi daleko cjenjeniji u americi nego u europi. naime, americke prof. momcadi imaju tzk. salary cup, tj. ograniceje sredstava koja mogu potrosti na igrace. u principu profesinalne momcadi funkcioniraju po principu trgovackih drustava; od zarade vlasnici placaju igrace i osoblje koje radi u klubu. kad klub izgubi interes u jednom gradu jednostavno ga presele u drugi gdje ima interesa. boje dresova mjenjaju se svakih par godina. i zasto je to problem? pa zar neku momcad cini boja dresova? ili mozda kvalitetni igraci? pa zar vi navijate za dresove? sto vas tocno interesira kosarka ili dresovi?
po mom misljenju americki sustav je savrsen. uostalom to se vidi i po rezultatima.
i jos nesto. otisao sam u ducan i kupio dva pakiranja red-bulla. mislim da je njima mjesto u sportu. za razliku od onih koji na tekme dolaze mrtvi pijani i tamo urlaju. interesira me sta ti znaju o sportu.
Ovakve gluposti me ubijaju u pojam! Kad vi, kak se nazivate, publiko pocnete pratit klub na gostovanja od 500km, kad vi pocnete davat pare za godisnje karte svake godine, kad vi pocnete dobijati batine zbog kluba, kad osjetite kaj znaci policijska represija i maltretiranje te kad vi pocnete dolazit na stadion onda kad je klub na sedmom mjestu umjesto da mado pricate kak treba ovo ili ono ONDA CE VAM SE DATI PRAVO GLASA!!!!!!
Vi na stadion dolazite jer je klub dobro igra, ja dolazim iz ljubavi prema dinamu!!!!
ja niti na jednoj utakmici u zivotu nisam imao priblema sa policijom. godisnje karte sam kupio u par navrata za cibonu. i nisam pozalio. u zivotu nisam bio na "gostujucoj" utakmici. uostalo zasto onda postoje domace. ali kao sto rekoh, zanima me sport, dobro natjecanje, to je bit sporta. a ne da idem u beograd i da urlam zapresic.
to je apsolutno najbolja stvar koja se moze dogoditi za neki klub i one koji vole sport. kad bi bar neka velika korporacija kupila dinamo i napravila isto. dobar primjer je cibona vip. dvorana uvijek pristojno popunjena super, atmosfera, pristojni i civilizirani ljudi u publici; i nazalost osrednja kosarka. no svejedno cibonine utakmice je jeidno sto posjecujem, jer nema pijanoh primitivaca koji urlaju da nekog treba ubit.
treba li pitati navijace? ne. treba mi zabranit ulazak na stadion. apsolutno podrzavam to. ali mislim da treba pitat publiku.
lura - agrokor? ak bude dobar nogomet ja dolazim. ako bude fenomenalan nogomet, kupujem godisnju ulaznicu. dinamo - hajduk? da gledam mafijase u svecanoj lozi, da budem okruzen stokom, i da gledam nesto sto niti ne lici na nogomet, hrpu idiota koja u slobodno vrijeme ganja sponzoruse? ni slucajno. ja volim sport. svjedno mi je koje dresove nose sportasi dok god igraju u duhu fair-playa i dobrog natjecanja.
Prvo,ne znam kako to moze biti dobro za klub kad on kao takav nestaje i odlazi u ropotarnicu povijesti.
Drugo ne znam kako to moze biti 'apsolutno najbolja stvar' za one koje vole sport jer je sport bilo koje vrste nezamisliv bez odredjenih klubova a u ovom slucaju postoji velika mogucnost da njih zbog velikog interesa velikih firmi za dobiti i reklamama ne bi bilo.
Trece, cibona vip je najgori moguci primjer jer cibona vip u svome imenu i dalje ima rijec 'cibona', ispred dvorane se nalazi ostakljeni pehar kao spomen na trofejne 80-te,klub nije mijenjao boje od svog osnutka, a u dvorani su objesene nazovimo zastave kao spomen na sve trofeje osvojene u povijesti kluba. Dobar primjer u ovom slucaju bio bi kad bi klub promjenio ime samo u VIP, klupsku boju u crvenu, igrao utakmice u VIP areni a ne u dvorani (domu) Drazena Petrovica, maknuvsi pehar i zastave iz okruga dvorane. Vama koji volite sport to dakako ne smeta dok god se igra u duhu fair-playa i dobrog natjecanja meni ,koji ga kako ispada ne volim ,nazalost smeta.
Cetvrto, slozimo li se da navijacima treba zabraniti ulaz na stadione i pitati samo publiku zanimljiv bi se cinio odgovor srednjovjecnih gospodja i gospode sa europskih stadiona (koje nam reziseri u krupnom planu pokazuju), a koji mirno sjede (neki i u dekicama) i zasigurno ne spadaju u one koji urlaju da nekog treba ubiti, na pitanje sto misle da im klub raskrsti sa prosloscu, promijeni boje i da se od iduce sezone zove Durex, Vodafone, Daewoo, Allianz ili nesto peto. Kladim se da bi odgovor dobiven od njih bio identican onome dobivenom od onih koji vicu da nekog treba ubiti samo mozda ipak manje prost. Ovo je samo moja procjena jer mozda oni spadaju u one vole sport i fair play pa im je zapravo svejedno.
Peto,mafija- fat je dao odlican odgovor na peto. :thm:
Svijet sporta na kakav bi Vi pristali je svijet vodjen iskljucivo reklamom i interesom za dobiti bez postovanja prema svemu sto mi je kao Dinamovu navijacu i Ciboninoj publici sveto i nadam se da takvo sto nece postati ustaljena praksa u buducnosti.
ne razumijem sasvim sto ovo znaci. ali da probam po brojevima;
1. klub ulazi u restrukturiranje i dobiva novi kapital za izgradnju; ne prestaje postojati, nego mjenja ime.
2. ?
3. ?
4. daj dodji na cibonu, pa pogledaj kakvi ljudi gledaju utakmicu. ne znam da li ovo ulazi u odgovor, ali to je najbolje sto znam.
5. vidi post prije.
ne razumijem sasvim sto ovo znaci. ali da probam po brojevima;
1. klub ulazi u restrukturiranje i dobiva novi kapital za izgradnju; ne prestaje postojati, nego mjenja ime.
Ne mijenja samo ime, nego dobiva kompletno novi identitet - to je sasvim drugi i novi klub. Ne kao kada je bio Gradjanski, ne kao kada je bila Croatia nego klub koji kao godinu nastanka ima 2005.
Covjek ti je lijepo napisao -
Ime kluba promijenjeno je iz SV Austria Salzburg u Redbull Salzburg. Identitet kluba je jednostavno izbrisan. Godina nastanka je umijesto 1933 sada 2005! Navijacima su oduzete klupske boje. Iz ljubicasto- bijelih promijenjene su u crveno-plavo-bijele. Jos im je receno da su nepozeljni jer se trazi publika u stilu NBA, americkog nogometa i baseballa!?
fat drummer
03-09-2005, 19:51
e moj sparkz, vidim da laprdas bezveze i americkom sportu
postoji niz malih klubova (bobcats i tome slicno) koji se stvaraju i nestaju kako se stvara i nastaje bogatstvo nekog magnata. da se bullsi presele iz chicaga mislim da bi bilo mrtvih.
kad su se yankiesi selili iz brooklyna bili su gotovo prosvjedi po new yorku
prije par godina prvaci baseballa su bili diamondsi klub koji je nastao iz bogatstva, nije trajao ni dvije sezone
i da, ekipu cine dresovi za ime krista miloga... onak npr dinamo ima plave, a hajduk bijele. tako se razlikuju na terenu. barca ima iste dresove od svog nastanka, plave i crvene okomite pruge
milan je rossoneri
juve bianco neri
lazio bianco celesti
liverpool redsi
chelsea bluesi
talijani azzuri
rangersi su gersi... usw.
dres je toliko vazan da je to milina... pogledaj klince, svi nose srebrne (bijele) dresove real madrida sa natpisom beckham ili ronaldo
zato sto su prepoznatljivi. hajduk je zaradio para kad je kranjcar dosao samo prodajom dresova... dresovi s odredjenim brojem se umirovljuju (npr 10 u argenitni, 23 u bullsima)
da dans netko kupi dinamo i nazove ga zagreb united, promjeni mu boju u crvenu mislim da ne bi mogao hodat ulicom bez zastitara pa cak itada. ne vazno je sto bi ga mlatili huligani, klubovi pogotovo uspjesni su dio identitea zemlje, predstavljaju je u svijetu
kad vidis bijelu i zelenu to je celtic.. znas da su navijaci fanatici, igra se cvrsto, jako
dres je vazan...
bob rock
03-09-2005, 20:11
da dans netko kupi dinamo i nazove ga zagreb united, promjeni mu boju u crvenu mislim da ne bi mogao hodat ulicom bez zastitara pa cak i tada
bilo bi blago jezivo da t-com sponzorira dinamo - tak da nose natpis i boju.. mislim da bi boysima otpala kosa s glave (ak ne glave, onda s testisa)... :mrgreen:
ja niti na jednoj utakmici u zivotu nisam imao priblema sa policijom. godisnje karte sam kupio u par navrata za cibonu. i nisam pozalio. u zivotu nisam bio na "gostujucoj" utakmici. uostalo zasto onda postoje domace. ali kao sto rekoh, zanima me sport, dobro natjecanje, to je bit sporta. a ne da idem u beograd i da urlam zapresic.
ocito pratis individualne sportove
izuzev te kosarke
a kosarka mi nije zanimljiva pretjerano i u njoj ima puno rijedje pravih navijaca.
uostalom fat je napisao krasan post o dresovima i tome. pa normalno da momcadi cine dresovi, grb, navijaci, tradicija, povijest. sto drugo. momcad ne cini dobro natjecanje itd.
a i ti si vec pokazao da ne volis nogomet pa ne ocekujem da razumijes problem u salzburgu.
inace to je uzas sve. slicno je bilo i sa croatiom.. samo boja dresa nije bila promijenjena... a i nove pjesme su cak smislili. jos se sjecam onog uzasa sto su znali pustit na stadionu: cro, cro, croatia u boooj :roll:
....jebate...blago ljudima kojima je najveæi problem jel bu mu se klub zval croatia ili dinamo, red bull salzburg ili kajtijaznam kak
...ae bok..
A kak ja tek volim ljude koji dodju na topic sa oneline postom da bi kao 'konstruktivno' spustili ekipi :P
ajde, mir, mir! :D
jel janica imala ove godine narancastu kacigu ili roza?
..klubovi pogotovo uspjesni su dio identitea zemlje, predstavljaju je u svijetu...dres je vazan...
AMEN!
Leonisa na topicu Nogomet http://www.forum.hr/images/smilies/cheer.gif 'Ocemo o tome tko je kome zgodan od nogometasa :mrgreen:
Ontopic - nasi igraju za kurac. (musko spolovilo)
EDIT: nakon dvadesetak minuta nasi vise ne igraju za kurac (musko spolovilo) Bole http://www.forum.hr/images/smilies/cheer.gif
....jebate...blago ljudima kojima je najveæi problem jel bu mu se klub zval croatia ili dinamo, red bull salzburg ili kajtijaznam kak
...ae bok..
joj e kak si ti cool ono..
radije pisi na nekom topicu di su ljudi vise cool ko' ti.ono kolko si digao na bencu i tak to..
ae bok :roll:
da romana, igraju tako dobro da sam na forumu i slusam tekmu! :mrgreen:
Re Leone
03-09-2005, 22:32
Mi se ode zajebavamo a eno nam repka puši na Islandu... Tamo 5 stupnjema a oni u kratkim rukavima...
Cico j**** ti mamu nepotistièku... vadi debelog van... sakriva se tamo iza igraèa...
Sunce mu buha zavaljo 2 komada!Da ne povjerujeĹĄ! :shock:
...ae bok..
joj e kak si ti cool ono..
radije pisi na nekom topicu di su ljudi vise cool ko' ti.ono kolko si digao na bencu i tak to..
ae bok :roll:
a ko si mi pa ti lepi moj?
znaš kaj momek, bas bum tu ostal i iritiral kolege, lepo mi je to, naš? pa si odi spit jednog tomislava da si malo žifèeke primiriš
...ae bok... :wink: :wink:
i!!!!
.
inace to je uzas sve. slicno je bilo i sa croatiom.. samo boja dresa nije bila promijenjena... a i nove pjesme su cak smislili. jos se sjecam onog uzasa sto su znali pustit na stadionu: cro, cro, croatia u boooj :roll:
da momek, opæe ne znam kak bum živil s tim bojama i pjesmicama...užasno me to uzrujava, pa kamo ide taj svijet danas??? sav sam uzrujan i ljut :twisted:
Re Leone
03-09-2005, 23:22
Uff, izvukli se.... drugo poluvrijem je bilo odlièno...
Bole, vrati se...
fat drummer
04-09-2005, 00:31
prvo poluvrijeme strasno... simic katatrofa, obrana nije valjala cak ni braca kovac nisu bili na nivou
napad nula, veza minus nula, jedino je valjao srna.. babic je bio neprimjetan, kranjcar isto
drugo poluvrijeme: ALELUJA!!!! napokon smo i igrali. balaban je s ova dva pogodtka zacementirao mjesto u repki (tako to biva kod nas) kranjcara ce slavit ko najveceg genijalca jer je odabra igraca koji nas je spasio
prso me razocarao, nije bio borben ni primjetan koliko je trebao
tudor je bio ful zivcan
islandjani srenja zalost drugo poluvrijeme, fakat su ocajni svi osim eidura simara
Kolko je Island jak pokazalo je da smo stisli prvih 15 minuta i odma su pali...
e, moj fat...
vidim da laprdas i laprdas... i o americkom sportu.
bobcatsu su novi tim. postoji komercijalni intres za tako necim i momcad jednostavno osnovana. tu su prije 10 godina ucinili sa raptorsima i grizliesima; prije 15 sa heatom i magicom, etc... kako je veci interes za sportom tako raste broj profesionalnih klubova. dresovi su roba koju klubovi kao pravne osobe (trgovacka drustva) prodaju i na njoj zaradjuju. zato redovito nba klubovi mjenjaju boju i design dresova. kad u nekom kradu prestane interes za tim sportom, klub promjeni grad. vancouver :arw: new orleans. ili minneapolis :arw: la.
sto se tice povijesti nekog kluba, tocno je da trofeji i amblemi i zastave itd. su dio tog kluba, ali fanaticno navijati za neki klub bez obzira na to tko igra u njemu cini mi se totalno bedasto.
malimrav85
04-09-2005, 05:50
MiĹĄljenja sam da bi Tomas bio bolje rjeĹĄenje od ĹĄimiĂŚa jer je tomas pravi flaster koji bi ejdura pojeo i to bi bilo to od idlanda.
boĹĄko,boĹĄko
ma ne,joĹĄ ga mrzim. kreten
i!!!!
.
da momek, opæe ne znam kak bum živil s tim bojama i pjesmicama...užasno me to uzrujava, pa kamo ide taj svijet danas??? sav sam uzrujan i ljut :twisted:
slusaj momcicu,jadan si.. odi na pravo.hr pa se tamo izivljavaj...
i jos nesto..
jadan si...
ak imas potrebu iritirat nekog, vjeruj ovo nije topic za tebe....
iritiraj si ekipu u teretani. i prati i dalje curling i slicne pm-e..
ae bok..
a tekma..
super
prvo poluvrijeme jako lose.. bili smo uzasni. cak su islandjani bili bolji i imali smo srece da nije bilo 2-0
u drugom smo napokon proigrali... ne znam za vas al meni je bilo uzivancija gledat nase kako igraju. stvarno su bili ludi... a balaban. ma rekao sam ja vec prije. tip je igracina totalna. kakav klasnic. ja bi uvijek stavio balabana uz prsu.. tip je glup ko' tenk al sto gluplji covjek to bolji napadac, tak mi se cini..
i kranjcar je napokon nesto pokazao. ma on vecinu vremena igrao kao sonjo al kad stisne i zeli igrat pokaze da zna i da moze... sam ga treba netko natjerat da igra i da ne bude sonjo.
odlicno
sad idemo maltu pobijedit.
i cini mi se da nam je onda dovoljan i bod protiv svedske da budemo prvi. I cak i poraz jer smo u medjusobnim dvobojima bolji...[/color]
e, moj fat...
vidim da laprdas i laprdas... i o americkom sportu.
bobcatsu su novi tim. postoji komercijalni intres za tako necim i momcad jednostavno osnovana. tu su prije 10 godina ucinili sa raptorsima i grizliesima; prije 15 sa heatom i magicom, etc... kako je veci interes za sportom tako raste broj profesionalnih klubova. dresovi su roba koju klubovi kao pravne osobe (trgovacka drustva) prodaju i na njoj zaradjuju. zato redovito nba klubovi mjenjaju boju i design dresova. kad u nekom kradu prestane interes za tim sportom, klub promjeni grad. vancouver :arw: new orleans. ili minneapolis :arw: la.
sto se tice povijesti nekog kluba, tocno je da trofeji i amblemi i zastave itd. su dio tog kluba, ali fanaticno navijati za neki klub bez obzira na to tko igra u njemu cini mi se totalno bedasto.
sparkz
vjeruj mi
postaj na nekom drugom topicu
mi nismo u americi
kad se sport pretvori u biznis za mene je trenutak uzasa. sport ne bi trebao biti komercijalni interes nego uzivancija itd. sport nisu oni lapani kaj na wall streetu vriste koja je dionica pala ili se popela. sport je sport. nogomet je nogomet a ne je.eni red bull
Ja tebe nista ne razumijem :lol:
Ali mozda je problem u mom shvacanju, pa mi objasni sto tocno znaci "navijati za neki klub bez obzira tko igra u njemu" - postoji li nekakvo drugacije navijanje za klub nego takvo?
Ja tebe nista ne razumijem :lol:
Ali mozda je problem u mom shvacanju, pa mi objasni sto tocno znaci "navijati za neki klub bez obzira tko igra u njemu" - postoji li nekakvo drugacije navijanje za klub nego takvo?
Jako dobro pitanje, meni isto nije jasno kaj je pjesnik htio reci??!!
Sparkz da ti probam objasniti najkrace moguce : I RESENT WHEN PEOPLE SAY THAT FOOTBALL IS MATTER OF LIFE AND DEATH, IT'S MUCH MORE THAN THAT!!
I citat iz filma Football Factory:
" Sto drugo da radis subotom?
Da sjedis u fotelji i drkas na pop zvijezde? I onda pokusaj izbjeci pogled svoje zene dok se miris sa brakom bez sexa. Da ides i spiskas sve pare na kojekakve gluposti? Ma zajebi to sranje.
Znam sto bih ja radio,
TOTTENHAM AWAY - LOVE TI! "
fat drummer
04-09-2005, 12:02
prema sparkzu mozes navijat samo za klub u kojem igraju odredjeni nogometasi il kosarkasi
npr. opa vidi beckham je u realu, i ja sad navijam za real
a damn, heinze je u man utdu, njega ne volim, ocito vise ne navijam za man utd
i tako
prema sparkzu mozes navijat samo za klub u kojem igraju odredjeni nogometasi il kosarkasi
npr. opa vidi beckham je u realu, i ja sad navijam za real
a damn, heinze je u man utdu, njega ne volim, ocito vise ne navijam za man utd
i tako
:mrgreen: :mrgreen: pa na tome se temelji filozofija modernog nogometa!!
Sparkz da ti probam objasniti najkrace moguce : I RESENT WHEN PEOPLE SAY THAT FOOTBALL IS MATTER OF LIFE AND DEATH, IT'S MUCH MORE THAN THAT!!
Da sjedis u fotelji i drkas na pop zvijezde? I onda pokusaj izbjeci pogled svoje zene dok se miris sa brakom bez sexa. Da ides i spiskas sve pare na kojekakve gluposti? Ma zajebi to sranje.
Znam sto bih ja radio,
Kolega Vi ste taj koji ne razumije. To je zato jer spadate u skupinu ljudi kojoj bi prema kolegi Sparkzu trebalo zabraniti ulaz na stadion. Spremni ste...zamislite...otici cak i na gostujucu utakmicu i derati se. Vi zapravo sport ne volite jer da ga volite bilo bi vam svejedno da li su novac i reklame u sluzbi sporta ili je sport iskljucivo u sluzbi istih. Da volite sport na nacin koji je ispravan bilo bi vam svejedno sto vas klub mijenja sponzorsko ime i boje svake sezone i ne bi primjecivali razliku izmedju slucaja Austrije Salzburg-1933. (danasnji Red Bull Salzburg-2005.) i Cibone VIP. Posjecivali biste utakmice LURE i Agrokora jer tamo ne biste sjedili medju mafijasima i ne biste morali slusati povike 'ubij!' naravno uz uvjet da u tim klubovima 'netko' igra i to u duhu fair-playa i sportskog natjecanja. Povijest i tradicija ne bi vam takodjer znacile nista jer bi 'financijskim restrukturiranjem' klub koji 'pratite' svaki put zapocinjao novu eru ispocetka.
Stoga drzim uzaludnim napore onih koji sport ne vole ukljucujuci i moju malenkost da kolegu uvjeravamo u nesto suprotno od onog gore napisanog.
Znam sto bih ja radio,
Kolega Vi ste taj koji ne razumije. To je zato jer spadate u skupinu ljudi kojoj bi prema kolegi Sparkzu trebalo zabraniti ulaz na stadion. Spremni ste...zamislite...otici cak i na gostujucu utakmicu i derati se. Vi zapravo sport ne volite jer da ga volite bilo bi vam svejedno da li su novac i reklame u sluzbi sporta ili je sport iskljucivo u sluzbi istih. Da volite sport na nacin koji je ispravan bilo bi vam svejedno sto vas klub mijenja sponzorsko ime i boje svake sezone i ne bi primjecivali razliku izmedju slucaja Austrije Salzburg-1933. (danasnji Red Bull Salzburg-2005.) i Cibone VIP. Posjecivali biste utakmice LURE i Agrokora jer tamo ne biste sjedili medju mafijasima i ne biste morali slusati povike 'ubij!' naravno uz uvjet da u tim klubovima 'netko' igra i to u duhu fair-playa i sportskog natjecanja. Povijest i tradicija ne bi vam takodjer znacile nista jer bi 'financijskim restrukturiranjem' klub koji 'pratite' svaki put zapocinjao novu eru ispocetka.
Stoga drzim uzaludnim napore onih koji sport ne vole ukljucujuci i moju malenkost da kolegu uvjeravamo u nesto suprotno od onog gore napisanog.
Kad smo kod sjedenja medju mafijasima preporucio bi svima da idu na navijacku tribinu i navijaju zato jer: 1. ne bi sjedili 2. ne bi bili medju mafijasima
Re Leone
04-09-2005, 13:42
Jedan moj frend je kad smo na prvom satu psihologije u srednjoj pisali ko neku anketu Å¡to bi htejli raditi u životu i gdje se vidite za 10g, napisao da bi on htio biti MAFIJAÅveliki kurac ! ! !
U p.m. kad malo razmislim i ja bi htio biti mafijaš... ima neko od vas da ne bi htio bii mafijaš?!
Meni se èini koliko ih spominjete i koliko vam smetaju, kao da ste ljubomorni na njih.... Ja nisam u životu imao nikakvih problema s mafijaÅ¡ima. mislim kakvih problema prosjeèan èovjek može imat s mafijaÅ¡ima?! jedino ako ga sluèajno dok Å¡eta po gradu ne pogode zoljom ali to je ipak malo... prenevjerojatno.... I sumnjam da ste vi imali kakvih problema s njima a opet samo negativne strelice prema njima... i vi ste kao ok, ali treæinu hrvata kojima su srbi žestoko zagorèali život kad govore protiv srba i da ne žele biti pored njih nazivate USTAÅveliki kuracAMA, NACIONALISTIMA, FAÅveliki kuracISTIMA... kolege, jel nije to malo licemjerno?!
Ja se isprièavam što sam opet uveo politiku u nogomet (mada mislim da ovo nije politika veæ ŽIVOT, al eto...)! bem ti znam da æe sad me svi popljuvat, reæ da to dvoje nema nikakve veze, i da ja to ovako dinaridski ogranièen kakav jesam ne mogu razumijeti, ovo ono.. ali eto nisam mogao izdržati... pa eto još se jednom isprièavam...
fat drummer
04-09-2005, 13:51
daj mi objasni kak je tu ista licimjerno
kao prvo uspjevas genralizirat na veliko tvrdeci da mafijasi nikoga nisu na ovom forumu ostetili ili da smo imali negativna iskustva sa njima
a u p.m. ja sam u stvarnosti provodio privatizaciju u kojoj su mnogi izgubili posao cak i ako je firma bila jedna od onih rijetkih koja se mogla spasit
normalno da si dinarid kad te smetaju srbi a ne i hrvati koji pljackaju
smetaju te srbi ali ne i hrvati koji imaju obracune vatrenim oruzjem u centru grada
o jebenog stava... fakat genijalno
ja zelim bit srbin.. mislim u cemu je bed. pljakat cu, klat cu, ubijat cu, varat, silovat, svercat, dilat. jer svi su takvi. svi koje re leone poznaje.
ja zelim bit mafijas... u cemu je bed. pljakat cu, ubijat cu, dilat, svercat, pucat, silovat, krivotvorit, unistavat, razarat. jer nije to nista lose, nikome nisu naskodili
ne, fakat smo licemjeri. i hvala ti sto nam stavljas rijeci u usta. jer mi se protivimo da srbi koji su klali po hrvatskoj ne zive s vama/nama/njima. da, bas su nam ONI simpa
dinaridu...
Re Leone
04-09-2005, 14:08
Asti šta si ti sve tu nasro...
Reka san samo da kolko ogorèenja prema mafijašima, koji u zadnjih 15 godina nisu ubili 50 ljudi i to veæinom se ubijaju meðusobno.... a toliko razumijevanja za srbe koji su ubili TISUÆE iskljuèivo Hrvata...
Uostalom znaèi ak si imao negativna iskustva s njima smijeÅ¡ prièat protiv njih, al ak si imo negativna iskustva sa NA PRIMJER srbim aonda KUÅveliki kurac ! ! ! Jel to nije licemjerno?!?!?!?!
I reæ æeš mi u facu kad se vidimo na tjednom drinku da sam dinarid a na forumu bi se kao mod ili admin šta si veæ, ne znam, trebao suzdržati od uvreda!
Uostalom odakle tolika žestina!? šta su ti se mafijaši toliko zamjerili?! ili možda gajiš posebne simpatije prema srbima?! ili sam ja toliko glup da ti jednostavno popizdiš èitajuæi moje postove?! Ma gle ovo zadnje je, da ti prištedim muku pisanja...
Al pazi jedno, ja priznajem da bi vjerojatno ja na tvom mjestu mislio isto što i ti, ali ti neæeš priznat da bi na mom mjestu mislio kao ja, NE, ti æeš tvrdit da misliš drugaèije od mene samo zato jer si PAMETNIJI ! ! ! i tobože iz belosvetskog grada Zagreba a ja iz neke dinarojebine?!
Eto to mene smeta, ne smeta mene tvoje mišljenje o dotiènom sluèaju veæ ta jebena samouvjerenost i bahatost, sve znaš, svemu poklapaš, svi su drugi ispod tebe... ja tobože fašist a ti liberali, ja desnica a ti ljevica.. ma gle ja možda jesam fašist i desnièar , ali to dragi moj ne znaèi da si ti ( i tebi slièni, naravno) liberal i ljevièar... o ne-ne!
Al evo opet offtopièarenja i svaðe...
malimrav85
04-09-2005, 14:40
Pa zaĹĄto se njega tak ozbiljno shvaĂŚa? On sam zajebava okolo da vidi kad ĂŚe ekipa puknut. Bio je takav i prije nego je pocrvenio sad je joĹĄ gori jer to meĹže radit di hoĂŚei kad hoĂŚe.
Smirite strasti. :monkey: :clw: <-- Crno bijeli svijet
fat drummer
04-09-2005, 15:08
ne samo je re leone imao negativna iskustva sa srbima... placimo nad njim i njegovom sudbinom
usporedjujmo kome je bilo gore, tko ima vise prava bit ogorcen
AJDE KUS!!!!
i sta onda, magyari su isto pobili tisuce hrvata, i englezi, i njemci i hrvati su pobili tisuce hrvata
mafijasi su na ulicu stavili tisuce hrvata, popljackali milijune
ne znam zasto imas takvu maniju da mi stavljas rjeci u usta i odlucujes jesam li ljevica ili desinca, liberal ili konzervativac
zasto imas potrebu tvrdit da imam osjecaj supreironosti jer sam iz zagreba? to je tvoj problem, neka zavist
sam si se nazavao dinaridom, a ne ja
nadrkan si i zato trazis nekoga, nesto, neke na kojima ces se ispucta pa si nasao srbe jer imas djelomicno i povoda za to, ali zaboravljas da koliko god srbi su nama napravili sranja mi smo si napravili tri puta vise
doalzis tu s nekim stavom: kao sto se ogorceni na mafijase a ne na srbe jer kao vama mafijasi nisu napravili nista loseg a meni srbi jesu i to me zivcira jer ne znas nista o nama i o nasoj proslosti
samo zato sto sam iz zagreba ne znaci da nemam losa iskustva iz domovinskog rata, i neka i prije pocetka rata, a samo zbog prezimena npr.
taj neki ekskluzivitet na ljutnju od strane onih koji su izbjegli iz okupiranih krajeva i omalovazavanje purgera mene zivicira kao da je zagreb drkao za vrijeme rata i gledao tv i kao da su zagrebcani sjedili u staroj kavani i citali vecernji
i da svi su ispod mene, ali ama bas svi
Re Leone
04-09-2005, 17:24
Igraju Rk Zagreb - Rk Partizan. i neki pametni hrvat pusti na razglasu pjesmu crno bijeli svijet...
svima koji su upleteni u fatovu demgosku mrezu. dakle, svi. kada su prije desetak godina poceli prijenosi nba lige onda su vise manje svi navijali za bullse jer tamo je tada ograo t kukoc. ili za neki klub u kojem je igrao netko od hrvatskih igraca. kakva mrtva tradicija i dresovi.
ok, sto se tice hrv. nogometnih klubova navijas za onaj iz svog grada. ali sto je sa recimo klubovima iz italije, spanjolske, engleske, etc. ako neki klub ima dobru momcad te sezone nije li logicno da ih pratis kako igraju? ili ako skoro ispadnu iz lige nije li logicno da ti to bas i nije omiljeni klub za gledanje? ili da li su vazniji klubovi ili je vazniji nogomet?
kad je real pokupovao sve najbolje igrace naravno da su mi bili super za gledanje i da sam navijao da prodju sto dalje. igrali su fenomenalan nogomet. meni je to vazno. zar vam nije?
i na kraju...
tko je od vas zaista i trenirao kakav sport?
fat drummer
04-09-2005, 19:09
fatova demagoska mreza.. okej... daklem zasto onda nisu navijali za boston, new jersey itd
nba nam nije bliska jer ju pratimo samo preko tv-a i naravno da su navijali za klub u kojem igra hrvatski igrac
sparkz i dalje ne razlikuje navijace, navijace i navijace
kao prvo imas navijace koji navija za klub od svoje pet godine zbog jednog ili drugog razloga. idu na takve ludorije kao sto su gostujuce utakmice i sjevernu tribinu (nemoj ih mjesat sa huliganima, oni idu na gostujuce utakmice da bi mogli pretuc milaneze pred scalom a ne zbog utakmice)
onda imamo navijace koji navijaju za npr beckhama.. hell naucit ce sve o davidu, koji nosi dres, kolko je golova dao, sto je jucer rekao. nije im vazno igra li david za man utd ili man city, romu li lazio, spansko ili precko, glavno da je david
i na kraju imamo navijace koji navijaju za sve klubove osim za jedan... npr pola stanovnika manchestera ili cak vise navija protiv man utda, 75% torina je protiv juventusa. vjerojatno imaju maticni klub za koji navijaju cesto gradskog ili regionalnog rivala... celtic/rangers... dinamo hajduk
to su idioti... takvi ljudi zvizde kranjcaru na nacionalnoj utakmici jer im je povrijedjeni ponos i suluda indentifikacija sa momcadi vaznija od uspjeha nacionalne momcadi. radije ce navijat za neki drugi strani klub nego za svoj
ok, sto se tice hrv. nogometnih klubova navijas za onaj iz svog grada. ali sto je sa recimo klubovima iz italije, spanjolske, engleske, etc. ako neki klub ima dobru momcad te sezone nije li logicno da ih pratis kako igraju? ili ako skoro ispadnu iz lige nije li logicno da ti to bas i nije omiljeni klub za gledanje? ili da li su vazniji klubovi ili je vazniji nogomet?
kad je real pokupovao sve najbolje igrace naravno da su mi bili super za gledanje i da sam navijao da prodju sto dalje. igrali su fenomenalan nogomet. meni je to vazno. zar vam nije?
Ti ne razumijes - ili ne zelis razumjeti, sto mi je logicnije - psihologiju navijaca.
Navijaci vole gledati dobar nogomet, tko god ga igrao naravno.
Navijaci se takodjer vole identificirati s odredjenim klubom, bilo jer je iz mjesta gdje su rodjeni, bilo jer ih smatraju bliskim iz nekog X i sasvim subjektivnog razloga, pa navijaju za Barcelonu ili Celtic. Nikakve veze nemaju sa Spanjolskom ili Skotskom, ali imaju neki svoj razlog zasto im je bas taj klub drag.
Ne mozes to racionalizirati. Mozes probati, ali vidis sto dobijes - ekipa na topicu koja se smatra navijacima te tretira kao strano tijelo.
To nema veze s fanatizmom, moze prijeci u fanatizam, ali u velikoj vecini ostaje samo na razini navijanja da klubu ide najbolje sto moze, ljutnje ako ne ide, veselja ako ide.
malimrav85
04-09-2005, 23:27
ali sto je sa recimo klubovima iz italije, spanjolske, engleske, etc. ako neki klub ima dobru momcad te sezone nije li logicno da ih pratis kako igraju? ili ako skoro ispadnu iz lige nije li logicno da ti to bas i nije omiljeni klub za gledanje? ili da li su vazniji klubovi ili je vazniji nogomet?
Pa ne baĹĄ...
Meni je u Italiji najdraŞa Roma koja zadnjih par sezona i nije u vrhu, èak je i ostanak u ligi bio upitan. U ťpanjolskoj navijam za Betis. Nisu ni oni unutar 3 najbolja. U Engleskoj za Man City. Jedva da nisu isplali. U Njemaèkoj Dortmund. Pred bankrotom. Volim i ja gledat Brazil kak igra ali mi je draŞa recimo Nizozemska. Kakve veze ima to kaj je netko pokupovao sve i sad su super. UŞas.
Drugo je posve prièa to kaj idioti s HTV-a puťtaju na petici samo snimke sa 3 utakmice pa moŞeť na domaÌoj tv pratiti real, barcu i chelsea.
Re Leone
04-09-2005, 23:58
U Sarajevu prekid na utakmici Željo - Dinamo u 76.min pri rezultatu 0-0 ! ! !
Toliko o dobrodošlici Hrvatima u Sarajevo, majku im srpsko-muslimansku, to nam je hvala jer mi njih nisamo dirali u Zagrebu!
Re Leone pretjerujes. to u sarajevu su ocito bili navijacki neredi s obje strane..odi na sportnet.hr i procitaj si
otvori topic Politika pa tamo postaj
ovaj topic se zove Nogomet.
N-O-G-O-M-E-T
lijepo je fat napisao. nisu nam problem srbi, ko sto nam prije nisu bili madjari i talijani. uvijek smo najveci problem bili mi sami sebi. zato kaj smo uvijek bili tak jadni, neslozni itd. uvijek smo se dali za.ebavati od drugih
Pun mi je k...c i srba i muslimana i slovenaca i zidova i talijana i madjara i engleza i francuza i amera i svih. dosta mi je politike!!!
i kad otvorim ovaj topic otvaram ga bas zato jer je tu nema tj. ne bi je trebalo biti
zato van politiku odavde!
i sparkz
jadno je navijat za nekog sam zato jer je pokupovao najbolje igrace. ja mrzim real bas zbog tog. jer su bahati, kupili su beckhama ne zato jer je dobar igrac ( ima puno boljih ) neg sam zato zbog imidza, da im se dresovi prodaju i da na njemu zaradjuju van terena. pa nije li to jadno..
i ja kao i mmrav navijam za romu. i za dinamo i za celtic. i navijam za njih kako god im islo. mogu bit i u trecoj ligi ja cu navijat za njih
nemoj postat o onome o cemu ne razumijes bas puno
da li su vazniji klubovi ili nogomet pitas?
pa oboje.. nema nogometa bez klubova. i najbolji su mi ti koji prate real jel dobro igra, kojima je jedne godine super juve a druge man. united a trece neko treci. to je jadno..
navijas za nekog ili ne..nogomet nije big brother niti music talent show niti glazbena televizija. necu navijat za nekog jer tam igra neki igrac koji je dobar ili dobro reklamira nekaj ili sto vec..
face to face
05-09-2005, 00:41
moj najdraĹži klub je milan, ne zbog nekakvog imdĹža nego jednostavno zbog filozofije njihove igre, pametne kupovine i prodaje etc.
volim dinamo... pa ajmo priznati i djelomièno jer on najviťe smeta srbima, ali to sam samo ja, netko tko je ostao bez svega zbog srba... naravno da to ne bi trebalo sve utjecati na nogomet ali lets face it, kod nas to utjeèe i uvijek Ìe utjecati jer smo jednostavno takav narod i zato jer uvijek treba imati nekog omraŞenog rivala, npr. BBB vs. Torcida, to je jedna od draŞi nogometa, a srbi su dugo ne samo hrv. nogomet iskoriťtavali i uniťtavali da bi ih ja ikad volio
Re Leone
05-09-2005, 01:36
Ha ha, Mo samo ti èitaj sportnet, ja dobih informacije iz prve ruke... al eto ovo je forum nogomet a ne navijaèi, i pošto si me lijepo zamolio odo ja na forum politika prièat o nogometu...
klap klap klap...kolege kaj vam vredi sva vaša silna prièa i uvjeravanje u ljepotu navijanja i truæ truæ kenj kenj kad vam nekoliko stotina prikraæenih budala u dva poteza slikom i prilikom tri put uèinkovitije naprave antipropagandu...
Re Leone
05-09-2005, 02:00
Popovi zovu sexi telefon...
Politièari kradu....
Sudci su korumpirani...
Doktori uzimaju mito...
A navijaèi se tuku...
bob rock
05-09-2005, 02:02
khm khm...
a nogomet?
jebala vas politika i sve oko nje
Lord Death
05-09-2005, 15:45
ma nasa repka je bila uzas. Plete nas izvadio u prvom poluvremenu. da nije papa papa papa...
a vi svi pricate o malti i svedskoj bar tako ekipa na mom faksu vi ljudovi kao da zaboravljate madjarsku u budapestu...
nece ih dobit ni svedi ni mi.... al nam tak svejedno... madjari bi jos mogli bit drugi vrlo lako.
Re Leone
05-09-2005, 15:52
Maðare neæemo dobit?! ha ha..
Ak sve bude u redu ta utakmica ne bi trebala ništa njima odluèivat pa æe nam zbog zajednièke kandidature za EP pustiti, hehe...
Jadna je repka koju Pletikos aizvlaèi... èovjek ne može branit ni za tamo neki klub u Ukrajini...
Lord Death
05-09-2005, 16:14
covjek je nas najbolji golman bolji od butine 3 puta i NIJe kriv sto ga je sjebala ozljeda prije Eura.... Vidit ces ga 12.09 kad zavije maksimir u crno :P
AJMO BILI :P
Re Leone
05-09-2005, 16:59
Zato Butina brani u Ligi Prvaka a Plete æe ove godine braniti u ligi za ostanak... ha ha....
Ma Plete je za Hajduk stvarno branio i nemoguæe ali u repki nikad ništa....
Lord Death
05-09-2005, 17:30
pa naravno kad je hajduk losa momcad pa covjek ima posla :P a u repki bas i nema ... jbga...
ma nasa repka je bila uzas. Plete nas izvadio u prvom poluvremenu. da nije papa papa papa...
a vi svi pricate o malti i svedskoj bar tako ekipa na mom faksu vi ljudovi kao da zaboravljate madjarsku u budapestu...
nece ih dobit ni svedi ni mi.... al nam tak svejedno... madjari bi jos mogli bit drugi vrlo lako.
ma kakvi madjari covjece. sad im je nesto krenulo al protiv nas nemaju sanse. vjeruj mi, ta pobjeda je sigurna.
fat drummer
05-09-2005, 22:24
madjarska da ce tuc i svede i nas...
ak se to dogodi prepustam re leoneu svoje administratorsko mjesto i mjenjam nick u pudlica
madjarska da ce tuc i svede i nas...
ak se to dogodi prepustam re leoneu svoje administratorsko mjesto i mjenjam nick u pudlica
Drzimo te za rijec... onda cemo imati pravokUtnik... jeeeeeej!!!
Re Leone
05-09-2005, 22:57
Aj sprdajte vi svog æaæu a ne mene... :clr:
face to face
06-09-2005, 00:18
fat nadam se da ne gubiĹĄ lagano oklade :|
ma dajte mi smo igrali nogomet dok su madjari jos jeli sirovo meso i pili krv :lol:
malimrav85
06-09-2005, 01:35
Nakon juèeraťnje utakmice sam ponovljenog dojma da Brazil s nama nije igrao punom snagom. Ne znam zaťto... :|
zato kaj su dosli na izlet, odhaklali si jednu, dignuli milju i ciao tutti :tng: a mi se nabrijali kaj da igramo finale svjetskog prvenstva jebate
cak i da nije igrao sto sad
kao da smo mi neka seljacka momcad
ne volim potcjenjivanje nase repke
prvi smo na ljestvici za sp, fali nam jos samo 6 bodova i imamo realne sanse da budemo prvi. momcad je dobra, mocna.. napokon imamo igru prepoznatljivu itd. joj jedva cekam svedsku ovdje
u nedjelju veliki derbi. bit ce puno tenzija. samo se nadam da ce se vise navijat a manje vrijedjat niku i ciru. za ciru ok, njega treba pljuvat al ne i niku.
niko otkad je tamo nije niti jednu ruznu rijec rekao o dinamu, a ciro samo pljuje i pljuje po dinamu. ocito ne razmislja o tome sto ce ljudi mislit o njemu kad ( jednom ) ode u penziju. cijela zemlja ce ga mrzit. evo hajduk nije dobio vugrinca i ni 5 ni 6 ciro ga popljuvao u novinama.. pa kakav je to covjek?!
bit ce pun stadion, veliko je zanimaje, to je lijepo
a reza.. hajduk nema sanse...
a gdje sam ja to podcjenjivao naše? dobra su ekipa, iako ruku na srce imamo prilièno laganu skupinu...vidjet cemo kad dodjemo na svjetsko di smo i što smo....u svakom sluèaju obeæavaju
malimrav85
06-09-2005, 14:36
Nisam ni ja rekao da naťi nisu dobri, èak su iznenaðujuÌe dobri. Samo sam htio naglasiti da Brazil s nama nije ozbiljno igrao i da su realno gledajuÌi puno bolji od nas a i od svih ostalih i ne znam tko bi mogao uzeti svjetsko osim njih i Argentine. Osim Hrvatske, naravno, ali to se podrazumjeva.
Lenny, Adriano nije baĹĄ neĹĄto, ha?
veliki sam navijac argentine. uvijek imaju strasne igrace a uvijek u zadnje vrijeme zakazu na velikim natjecanjima. nadam se da ce u njemackoj konacno proradit ( uz nas dakako ).. jesu li oni osigurali njemacku?
u nedjelju derbi..
nadam se da ce biti vise navijanja a manje vrijedanja nike. ciro se po meni moze vrijedjat. otkad je tam samo pljuje i pljuje po dinamu. ne znam kako ga nije sram.ocito ne razmislja o tome sto ce kad jednom konacno ode u penziju. cijela zemlja ce ga mrzit.. eto kad ajduk nije kupio vugrinca, popljuvao ga je ciro u novinama.. pa kakav je to covjek?
niko mora doc u zg, pretrpit uvrede i odigrat kako zna..bojim se samo da vrijedjanja, kojih ce bit i to masno, ne predju granicu ukusa... decku je i dalje dinamo u srcu..
Vidis ja sam isto uvijek bio za Argentinu...
Za derbi se mora cut pjesma i navijanje do Dubrovnika, a oni u Travniku moraju cut kaj mislimo o njihovom Ciri!!!
fat drummer
06-09-2005, 20:12
kranjcara i ciru ce se vrijedjat ziher... za ciru jos okej jer taj covjek je tako jadan, stvarno se okrece kako vjetar puse (cas je hajdukovac, cas varazdinac, zakleti dinamovac, sta god treba...)
ma uopce nema ga smisla vrijedjat i vikat mu pederu, prejadan je i za to
u nedjelju veliki derbi. bit ce puno tenzija. samo se nadam da ce se vise navijat a manje vrijedjat niku i ciru
Pa ekipa se nabrijava na vrijedjanje samo tako. Cudno mi je da mali jos nije objavio da je premoren.
bob rock
06-09-2005, 20:27
ne bih se èudio da æiro nakon karijere završi kao http://main.megatherion.com/ubb/graemlins/pop.gif
E èitam postove od onog sparkza i jednostavno ne mogu vjerovati onom o èem on govori....
Dinamo - Hajduk ? Jako se bojim da naťi ne podcijene Hajduk jer bi moglo biti veselo. Nadam se dobroj tekmi koja Ìe biti odluèena ekspresnim hat-trickom Eduarda veÌ u prvih pola sata :D
Repka ? Ne vidim viťe tko bi nas mogao zaustaviti, nadam se nitko viťe. Mogli bi i èak, uz malo htjenja, biti suvereni sa 9/1/0 skorom..
I da fat, smo cool? :mrgreen: 8)
fat drummer
06-09-2005, 20:38
kul smo...
ma vidjet cemo kako ce pletikosa branit... jedno je pedeset svjetlosnih godina iznad kalea, pa ce napokon neki golam koji zna branit zaigrat u nasoj ligi
malimrav85
06-09-2005, 20:59
argentine;jesu li oni osigurali njemacku?
u nedjelju derbi..
Osigurali su joĹĄ kad su dobili Brazil.
SkuĹžio sam koja je korist od frenda na ekonomiji. Uvijek kupi karte prvi dan prodaje pa nema zajebancije.
Možda i ja doðem na tekmu
Neka mi danas Irska uljepsa dan tako da pobijedi one sugave Francuze!
malimrav85
07-09-2005, 22:10
Koji je ovo ku-rac bio? Pa jesu oni normalni? Kretenèine glupe!
BaĹĄ su teĹĄki imbecili. Valjda se ne mogu nabrijat za male tekme. Nikad nisu loĹĄije igrali. Cijelu tekmu su odigrali kao prvo poluvrijeme protiv Islanda. A Plete je popljugao najgori gol u karijeri, vidi se da mu fali sigurnosti.
fat drummer
07-09-2005, 22:27
remi s MALTOM?!?!?!
pa ovo je bilo bolno za gledat
ne znam sto je bilo gore, balaban koji je pada okolo cim bi dobio loptu, neprecizna dodavanja, nikakva organizacija igre, nista po bokovima
isuse i marijo
fat drummer
07-09-2005, 22:29
i da, od sada svaki nogometas koji je igrao za repku danas ako se ulogira na ovaj forum banat cu ga prvi dan
tek tolko
bez milosti
malimrav85
07-09-2005, 22:32
isuse i marijo...
mali isuse,abrahame,noo i sva ekipo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...a tak sam navijal za naše...doma lupal z lonèiæima...
-dling-dling-dling-... jeeeee...!!
i kurac na kraju :mrgreen:
uzas
uzas
uzas
a moralo se i to dogodit
bilo je predobro da bi bilo istinito
losa tekma, kaj sad.. ne treba radit tragedija
a nista sad treba svedjane pobijedit ( prokleti sreckovici zabili gol u 91.-oj min. ).. imamo mjesec dana da se spremimo. a tko zna mozda budemo i najbolji drugi..
nisu ni ti svedjani vanzemaljci., madjari su cak imali i dobrih prilika i drzali svedjane na nuli do kraja...
a ovi neredi na kraju
kaj da velim
sam da ne dobimo neku drakonsku kaznu.. recimo da nemremo igrat u zagrebu... a ugled? to smo vec odavno okaljali
malimrav85
08-09-2005, 00:57
uzas
( prokleti sreckovici zabili gol u 91.-oj min. )..
sam da ne dobimo neku drakonsku kaznu.. recimo da nemremo igrat u zagrebu...
Ma sreÌkoviÌi imaju Zlatana kojem je bilo dosta pa je u 92.min uzeo loptu preťao tipa i pod preèku zakucao loptu, gledao sam na DSF-u. Koma!
Nije tolko straĹĄno ako se ne igra u Zagrebu kolko bi bilo straĹĄno da se igra u Zg pred praznim tribinama...
face to face
08-09-2005, 01:04
ma samo da se ne igra u splitu, nije ovo sad neka navijaèka protivnost hajduku i torcidi, ali fakat imam osjeÌaj da nikad kad je vaŞno ne pobjedimo u splitu, a mislim da su ibrojke na mojoj strani :?
Igra se u Zagrebu, to je vec odluceno!
Ovakokvu "igru" ja jos nisam vidio!!!! Pa koji je njima??!!
Ipak drago mi je kaj smo im bar rasturili stadion...ta situacija popracena idiotnim komentarima Stimca i Suseca jedina svijetla tocka cijelog dana.
Cak mi je i Irska izgubila... :evil:
Uzas od dana!!
Ipak drago mi je kaj smo im bar rasturili stadion..
Jer naravno, glupa Malta je kriva kaj smo mi ocajno igrali i nema druge nego rasturiti im stadion od nemoci. Krasno razmisljanje :thm:
fat drummer
08-09-2005, 09:31
Jer naravno, glupa Malta je kriva kaj smo mi ocajno igrali i nema druge nego rasturiti im stadion od nemoci. Krasno razmisljanje :thm:
a kaj, mozda smo mi krivi za nasu losu igru? okej romana... :mrgreen:
Bez komentara, igra, nula bodova, Pletikosa je sjajan, a navijaèi - seljaèine - toèno to, najamnje njih iz Zagreba. mahom iz istoèinh i južnih krajeva. Pa koji kurac oni idu navijat, sve je poèelo s onom kraðom trenirke, pa naguravanjem na Islandu, da kuluminiralo ovim sranjem. Kazna? PA PA svjetsko, sljedeæe kvalifikacije startamo sa -6 bodova, a sve bez navijaèa. Pa Engleska æe valjda na WC pa æe se dat za koga navijat
tak je, svaki pravi navijac je trebal sinoc izaci van, porazbijat par tramvaja i kafiæa...i onda otiæ na koju vupi...pa nek se zna ko je gazda, ha! :mrgreen:
PA ipak smo mi nacija, nmiroljubiva, volimo Irce. Pun mi ih je kurac, odjebite veæ jednom od svih tih iraca, baska i nacionalistièkih klubova - Athletica, Celtica, Rangersa
Sad bar znaju kaj ce im se desit kad nam slijedeci put uzmu 2 boda.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sami smo si krivi za gubitak bodova...
malimrav85
08-09-2005, 20:58
tak je, svaki pravi navijac je trebal sinoc izaci van, porazbijat par tramvaja i kafiĂŚa...i onda otiĂŚ na koju vupi...pa nek se zna ko je gazda, ha!
Kaj si tu buraz upglu?Kaj nisi iťao juèer zaťorat nekog?Ti su buraz tenkre ak nisi.Ja sam starce digo iz kreveta i madrac sam buraz bacio s prozora.To kaj nisam razbu udlu bio.
A i ovi kreteni s Malte,stolcima se s navijaèima gaðaju. Pa pusti specijalce da im se majke naje-bu! One s pesima. Vidio bi naťe hrabre momke kak bi se tak u Turskoj ponaťali!Kad mi Turèin kerèinu s lanca pustio na tribinu svi ko bubice bili. Treba pregledat snimke i sve koje se moŞe prepoznat doèekat na aerodromu s batinama. I toèno kaj je neko rekao da su veÌinom bili juŞnjaci, gledam snimke i svaki drugi ima nekog morskog cucka ili neki "juŞni" detalj. Al sumljam da nije bať i naťe sjeverne ekipe bilo.
Dar bar neko sranje bude u nedjelju pa da specijalce na sjever puste. Ej,pa i ja sam na sjeveru. Ma nema veze nek i mene pendreèe!
RuĹže su crvene,
karte su kupljene...
kak ne rista, zel sam pajser, dohvatil prvu babu z gerijatrije i kud koji mili moji po tintari...baš sam bil ponosan na sebe, osjeæal sam se kak pravi navijaè :thm:
vjerujem da nisu svi delali sranja ali njih 50-100 su prototipi kromanjonaca...i što æe nama takva žgadija u državi, to treb izdvojit, polit benzinom i zapalit
joj jedan mi je upal u uho sad na dnevniku...izlaze iz sudnice i pita ih novinar "jesu vas tukli" a ovaj kromanjonac uzvrati " mi smo njih tukli"...ma braaaaaavooooooooo sunce mamino, ti si ponos i dika naše zemlje :mrgreen:
malimrav85
08-09-2005, 21:05
joj jedan mi je upal u uho sad na dnevniku...izlaze iz sudnice i pita ih novinar "jesu vas tukli" a ovaj kromanjonac uzvrati " mi smo njih tukli"...ma braaaaaavooooooooo sunce mamino, ti si ponos i dika naĹĄe zemlje :mrgreen:
Da,èuo sam ga sad. Treba murijacima tamo to prevest pa da se to promijeni.
i kaj su dobili za to? 7 mjeseci uvjetno jebate....pa poserem se na tih 7 mjeseci, to njemu znaèi kol'ko ima crnog pod noktom, veæ bu u nedjelju novu pizdariju napravil
To ti inaèe znaèi da pet godina ne mogu u EU, tako su i oni iz Milana tek im je sad u ( mjesecu dozvoljen upad. JA mislim da su za to krivi malteški navijaèi. Poznati su oni po nasilju! Pa jebemu, kaj nisu oni razvalili stadion u Kranju nakon vaterpola s Jugom?
ma, vrlo važno kaj ne mogu u EU....ali mogu tu na domaæice, i upravo zbog takvih idiota normalni ljudi zaziru od stadiona i ne žele voditi svoju djecu meðu tu žgadiju
Kako nema nasilja u Nizozemskoj ligi?
Kako nije bilo nasilja u Portugalu?
Zato jer je dopusteno legaliziranje lakih droga na stadionu a alkohol se zabranjuje.
Kada ste vidjeli nekoga napusenog da je agresivan....bar u postotku.
Ne bi portugalci to uzeli da ne funkcionira.
slike iz malte odraz su onoga sto ja govorim neko vrijeme. rijec je brojnoj i dobro organiziranoj skupini ciji je cilj izazivanje nereda. ti ljudi nemaju veze sa sportom; teroririziraju miroljubivu vecinu gdje god stignu. da ne raspredam nasiroko; ali tatcher model je jedino rjesenje.
slike iz malte odraz su onoga sto ja govorim neko vrijeme. rijec je brojnoj i dobro organiziranoj skupini ciji je cilj izazivanje nereda. ti ljudi nemaju veze sa sportom; teroririziraju miroljubivu vecinu gdje god stignu. da ne raspredam nasiroko; ali tatcher model je jedino rjesenje.
Takav model u ovakvom slucaju ne vrijedi jer Englezi svugdje sa repkom naprave njesra!!!
A ak mislis da su se Englezi prestali mlatit, u krivu si. Oni to rade dalje od kamera i ne na stadionima jer znaju da su tam u klopci + tam se sve snima.
Mislis da je Tatcherica sprijecila sore izmedju Chelsea, West Hama, Millwalla, Man Citya, Man Utd, Sheffilda itd??? Vraga je...
Kako nema nasilja u Nizozemskoj ligi?
Kako nije bilo nasilja u Portugalu?
Zato jer je dopusteno legaliziranje lakih droga na stadionu a alkohol se zabranjuje.
Kada ste vidjeli nekoga napusenog da je agresivan....bar u postotku.
Ne bi portugalci to uzeli da ne funkcionira.
Ima nasilja u Nizozemskoj ligi, skoro su sad maznuli da se sljedeæih pet godina susreti izmeðu Ajaxa i PSV igraju pred praznim stadionom, ma svima treba onako finim crvenim žigom u putovnicu opaliti HULIGAN, pa da vidiš onda reakcije
maverick
09-09-2005, 11:53
Ne kuzim sto ce bit ak mu ne pustis da izadje iz Hrv na neko vrijeme (jer zauvijek ne mozes)?!Kakav je to lijek? Jedina reakcija da ce biti vise sranja u zemlji sto fino pokazuje i engleski primjer! Da, tamo je na stadionima mirno, ali pored njih nikako pa je zato normalno da policija na konjima radi reda...Ne vidim rjesenja od puke represije-to samo stvara nove krugove sranja...Problem lezi negdje drugdje, ocito!
Bez komentara, igra, nula bodova, Pletikosa je sjajan, a navijaèi - seljaèine - toèno to, najamnje njih iz Zagreba. mahom iz istoèinh i južnih krajeva. Pa koji qrtz oni idu navijat, sve je poèelo s onom kraðom trenirke, pa naguravanjem na Islandu, da kuluminiralo ovim sranjem. Kazna? PA PA svjetsko, sljedeæe kvalifikacije startamo sa -6 bodova, a sve bez navijaèa. Pa Engleska æe valjda na WC pa æe se dat za koga navijat
ne bi za proklete engleze navijao ni da mi zivot ovisi o tome
IF YOU HATE THE FUCKIN' ENGLISH CLAP YOUR HANDS ( Irska narodna :mrgreen: )
dobit cemo financijsku kaznu
al ugled cemo tesko oprat
najvise mi je zao onih kaj nisu radili sranja a morali su priznat krivnju i sad ne mogu u njemacku ak se kvalificiramo
zbog kretena, dorgiranih i napusenih koji su radili sranja nastradali su opet nevini...maltezani nas primili ko frendove, zalazu se za nas za EU a mi im ovako vratimo. zapravo ne mi nego hrpa huligana zbog kojih cemo sad ispastat. i to uvijek tako...
i kaj su dobili
2 god. uvjetno
i ti koji su radili sranja izlaze iz sudnice sa smijeskom na licu..
nemaju ni trunke griznje savjesti, dapace ponosni su i opet ce napravit sranje kad im se ukaze prilika..
i molim bez tih sad sranja-to su bili oni iz juznih krajeva. kako znate da nije bilo ljudi iz zagreba.. zar se to vidi na snimci? cuo sam da je bilo dosta ljudi i iz udruge.. tak da kreteni su kreteni gdje god zivjeli....
ali
call me crazy al pobijedit cemo svedsku
odigramo najbolje kad je najteze ( o kako to jadno vec zvuci )
odigrali su na malti za k...c i sad su nam duzni veliku predstavu u zagrebu
al ne bi me cudilo da nas suci kradu na toj tekmi...jer radje bi vidjeli ljudi u europi jednu uljudnu svedsku nego tamo neku hrvatsku koja radi probleme..
i ima nasilja svugdje al kad mi to napravimo ima veci odjek jer nas vec smatraju nekim plemenom jadnim.. englezi kad god je veliko natjecanje naprave sranje ( SP 98', eng-njem EP 2000 ) al im se to oprasta je su oni eto europa prava
Bez komentara, igra, nula bodova, Pletikosa je sjajan, a navijaèi - seljaèine - toèno to, najamnje njih iz Zagreba. mahom iz istoèinh i južnih krajeva. Pa koji qrtz oni idu navijat, sve je poèelo s onom kraðom trenirke, pa naguravanjem na Islandu, da kuluminiralo ovim sranjem. Kazna? PA PA svjetsko, sljedeæe kvalifikacije startamo sa -6 bodova, a sve bez navijaèa. Pa Engleska æe valjda na WC pa æe se dat za koga navijat
ne bi za proklete engleze navijao ni da mi zivot ovisi o tome
IF YOU HATE THE FUCKIN' ENGLISH CLAP YOUR HANDS ( Irska narodna :mrgreen: )
CLAP, CLAP, CLAP!!! :hej: :hej: :hej:
TIOCFAIDH AR LA!!!
fat drummer
10-09-2005, 11:59
ne znam bas... moje frend koji je bio u skotskoj tvrdi da je to skotska narodna igra...
inace neki tipovi koji su u udruzi "bbb" namjeravaju kupit svinju, obuc je u hajdukov dres i pustit na stadion prije utakmice. to je kao, jel, kranjcar....
e kako bi ja to mlatio... izlagao bih ih hi hop glazbi, tjerao da gledaju villu mariju i big bradera... kretenizam sa sjevera...
inace neki tipovi koji su u udruzi "bbb" namjeravaju kupit svinju, obuc je u hajdukov dres i pustit na stadion prije utakmice. to je kao, jel, kranjcar....
Zanimljivo, svidja mi se ideja... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
degutantna ideja
ak se to dogodi iz protesta cu otic sa stadiona
Nasa vrla policija je rekla da ce takve stvari sasjeci u korijenu, kao i to da nece dopustiti vrijedjanje.
Bas bi volio da mi u prijavi pise:" Vrijedjanje Miroslava Blazevica za vrijeme utakmice Dinamo - Hajduk". Koji kreteni...
:lol: :lol: :lol: :lol:
bob rock
10-09-2005, 17:34
degutantna ideja
ak se to dogodi iz protesta cu otic sa stadiona
i doæ na drink? :mrgreen: :mrgreen:
malimrav85
10-09-2005, 19:36
Malo sam prièao s ljudima u teretani, par profesora s difa, 2-3 trenera iz dinama i zagreba is vi su mi rekli isto. Bilo mi je drago poznavat te ali ako si na sjeveru dolje ne znam kad Ìu te vidjet opet. KaŞu da je murija ekstra nabrijana radi sranja na Malti i da samo èekaju bilo kakav razlog da ulete. :cry:
Nosim sa sobom zdravstvenu. :mrgreen:
Jer ti si ponos mog Zagreba grada...
Onda sam ziher na tekmi, ipak sam ja izdajica domovine
Svi na stadion
TRAŽILI SMO POBJEDE
SVUGDJE I DALEKO
DAO SI NAM POBJEDE
NIJE VAŽNO KAKO
DAO SI NAM POBJEDE
DAO SI NAM SNOVE
IGRAJ, IGRAJ DINAMO
PURGERI TE VOLE
fat drummer
11-09-2005, 18:30
mislite li da oni koji ce danas bacit svinju na travnjak obucenu u hajdukovu desetku imaju pravo bit na tribinama? (ne mislim na ustavno pravo jednakosti i slobode okupljanja i iskazivanja misli i inih nepotrebnih izmisljotina nego sa stajalista navijaca i fanova jednog kluba) jesu li oni navijaci dinama ili jednostavno mrzitelji hajduka koji nemaju veze ni sa sportom ni sa navijanjem?
mislite li da oni vise mrze hajduk nego sto vole dinamo?
Vuk SaMOtNjaK
11-09-2005, 21:20
mislim da oni koji mrze Kranjèara fakat nisu normalni... on je i dalje pravi purger, kojemu neki ( èitaj Mamiæ ) ne daju da igra u Zagrebu...
ak da gol Dinamu, nek ga da... ali Dinamo pobjeðuje !!!
DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOO
ok, ko je onaj gost u srebrnom sakou i zalizanom losem tupeu?? to nije tupe? ni perika? to mu je kosa??? pobogu....
ne, fakat, ko je taj lik?
ok, ko je onaj gost u srebrnom sakou i zalizanom losem tupeu?? to nije tupe? ni perika? to mu je kosa??? pobogu....
ne, fakat, ko je taj lik?
Joško Jelièiæ AKA Jole... bivši igraè Hajduka i Dinama...
...napokon je iskorišteno njegovo pozavanje HNL-a, jeeeej!!!...
miroslav rede?
ak je onaj tip koji onak ljigavo prebaci 3 dlake preko cele onda je to on..
tekma sranje
atmosfera super
kranjcara se malo vrijedjalo i to mi je drago ( osim kaj su ga sa istoka pogodili bakljom ). ne znam kak je bilo na tv-u al meni se èinilo navijanje dost dobrim..
bez transparenata, zastava.. torcida zbog protesta protiv uprave, bbb-i zbog protesta protiv policijske represije ( glupost )
tekma jadna..
dinamo nije pregazio ajduka kak se oèekivalo
niko pogodio gredu.. bojim se i pomislit kaj bi bilo da je pogodio gol...
a onaj tip kaj je bio na razglasu
ma dodje mi da ga ubijem
gori je od janesa, brijem da je to onaj turki
tekma pocinje, zagrijava se sve a on tamo prièa nekaj sa sanjom doležal i poziva ekipu na koncert novih fosila.. yeah wright... prejadno..
malimrav85
12-09-2005, 02:07
Utakmica dosadna do boli. Atnosfera super ali sam oèekivao viĹĄe. Kranjèara vrijeðao nisam. Negdje oko 30.min je poèeo navijanje na mojem dijelu vodit neki u najmanju ruku èudan lik koji totalno uniĹĄtio sve ali se hvala Bogu vratio tip s poèetka pri kraju tekme. Ĺveliki kuraciriĂŚ idiot!
Pol tekme tak i tak nisam vidio (ne zato, kako bi neki mislili, kaj sam bio pijan ko guzica neg zato kaj nisam imao naocale), a uostalom nisam ni isao da bi gledao kmute. Ipak je bila sranje, a navijanje tak-tak (vise bijeda), okrenem se, a iza mene vise od 50 ljudi ne navija! STRASNO!!!
Kaj se Nike tice: Znam da su ga Mamic, sasuseni Mirko-pedofilko i kreten kojem zauvijek zabraniti da trenira neku momcad (poserem mu se u brk) potjerali, ali mogao je birati izmedju stranih klubova i Hajduka. Izabrao je Hajduk i nek se przi u paklu ma koliko god on purger bio!
I Rooney je otisao u Man Utd iako su ga preklinjali da ne ide tam, pa ga sad mrze vise od svega.
Navijanje katastrofa, probelm da je stadion bio pun Indijanaca, kojima je bilo dossadno, sjedilo im se, piškilo im se itd.. Turki loš do boli! Neke kuje do mene na sjeveru ureðene za Fontanu. KFS O igri ne bi previše
Indijance treba pobacati dole sa tribina da vatrogascima damo malo posla...
Okrenem se i psujem debile zakaj ne navijaju, a oni me blijedo gledaju i sute i valjda si misle kak sam janpi do bola i da su oni sam dosli pogledat tekmu...
MA daj mos mislit kak je bilo meni, neke tri trebe, napilitane do boli, i ne znaju nis, samo nekaj zuje, KFS
Takvim pojavama treba zabraniti ulazak na sjevernu tribinu bez pardona.
Nije mi jasno kak ne kuze da nemreju doc na sj. i zujati okolo, to je navijacka tribina.
Draze bi mi bilo da je na sj. bilo 5 puta manje ljudi, ali da se navijalo kak spada. Pola tih pojava tak i tak nece doc na neku "manje vaznu" kmute, dolaze se pokazati da kasnije mogu pricati kak su bili na tekmi i mahat ce okolo sa kartom.
Navijanje je bilo lose, dosta losije od onog na Varteksu. Nije se znalo tko sto pjeva i bilo je dosta perioda kad se sutilo, a ne navijalo. Torcidi svaka cast, ja sam ih na sjeveru jako lijepo cula :thm:
Utakmica uzas, uopce mi se ne da rasclanjivati tu jadnu igru. Hajduk je otisao zadovoljan, oni nisu izgubili i njima je to super. Policija je bila prenabrijana i oko transparenata i oko svega ostaloga.
Cini mi se da su mogli postaviti malo vise vodja koji ce koordinirati navijanje.
Uostalom bez razglasa je tesko koordinirati par tisuca ljudi da navijaju kao jedan.
Cini mi se da su mogli postaviti malo vise vodja koji ce koordinirati navijanje.
Uostalom bez razglasa je tesko koordinirati par tisuca ljudi da navijaju kao jedan.
da, to je istina.. ah jebiga..
meni je bilo zabavno ak nis ono poganje u drugom
Sad na dnevniku slusam ono smece od Dubravka Novaka i tip ima ideju postaviti na ulaz u stadion kabine za detaljan pregled (citaj do gola).
KRETENI JEL VAMA JASNO KOLIKO CE TRAJATI ULAZ NA TRIBINU, KOLIKO CE TO LOVE KOSTATI (to inace placa organizator).
PRESTANITE MALTRETIRATI NAVIJACE I POCNITE HVATATI UBOJICE, PEDOFILE I PLJACKASE.
ONI KOJI SU OPLJACKALI DRZAVU SECU SE PO HRVATSKOJ SLOBODNI, A NAVIJACE SE SMATRA NAJVECOM PRIJETNJOM DRZAVNOJ SIGURNOSTI!!!
Ne dao Bog tom idiotu da mi padne saka, jer ga ni sva interventna policija ovog svijeta nece spasiti od batina.
DOSTA KRIMINALIZACIJI NAVIJACA!!!!
Just a little bit
12-09-2005, 14:52
tekma koma . prvi put sam u zadnjih 5 god otiso na istok , ak niť bar sam saèuvo dosta Şivaca koje bih izgubio na sjeveru, ťto od debila , ťto od loťe atmosfere.
tekma po meni namjeĹĄtena. paĹĄe i jednima i drugima.
kaj se policije tièe, pa ja brijem da oni imaju tulume po stanicama svaki put kad dobiju veÌe ovlasti (ovaj put skidanje, iako sumnjam u to...) , al kaj niť viťe nemre iznenadit, od trganja osobnih, bahatog lupkanja pendrekom do hapťenja ekipe zbog jedne pive.
A.C.A.B !
Navijanje je bilo lose, dosta losije od onog na Varteksu. Nije se znalo tko sto pjeva i bilo je dosta perioda kad se sutilo, a ne navijalo.
Istina 100%
fat drummer
12-09-2005, 16:13
jeden kreten s bakljom moze zajebat 35 tisuca ljudi, klub olaksat za tisuce svicarskih franaka
jesu li dida i kranjcar zasluzili da se na njih bacaju baklje... nemogu vjerovat koji je taj "navijac" kukavica i kreten
da sam bio kraj njega ustao bih se istog trena i prijavio ga najblizem policajcu, redaru, mami i tati
koja je to dvolicnost i maloumnost. neka mrcina od 150 kila, sav salast, nije vidio loptu vec 15 godina ima muda i obraza jednog klinca koji je izvrtio cijelu dinamovu obranu petom zvat svinjo debela... hell i ja bih htio bit svinja debela u tom slucaju!!
dinamo zagreb
ale ale ale
ale ale ale
ale ale ale
dinamo zagreb
ale ale ale
ale ale ale
ale ale ale
ale ale ale ao
ja te volim dinamo
ale ale ale ao
ja te volim dinamo
po.pizdio sam.. :mrgreen:
inace ja sam svaki put sutio kad bi se vikalo debela svinjo i tak to.. gadilo mi se to..
inace netko je raketom pogodio kameru na vrhu one zgrade s istocne strane sjevera
bome je gadno gorjelo
neka mrcina od 150 kila, sav salast, nije vidio loptu vec 15 godina ima muda i obraza jednog klinca koji je izvrtio cijelu dinamovu obranu petom zvat svinjo debela... hell i ja bih htio bit svinja debela u tom slucaju!!
ovo potpisujem....debelom svinjom ga nazivaju propalice i zgubidani koji cijele dane loèu pivèine i ne znaju kud bi sa sobom, ljudi koji od sebe nisu uspjeli napraviti ništa...i onda takav ima obraza nazivati niku svinjom, pa to su maloumnici jebate...da napravi 10% od onoga što je niko dosada napravio, može biti sretan
face to face
12-09-2005, 18:24
pa iskreno ono ťto je hajduk pokazao, osim u obrani, pokazao je Niko i svaka mu èast, mogu misliti kako mu je bilo igrati :thm:
Just a little bit
12-09-2005, 19:37
neka mrcina od 150 kila, sav salast, nije vidio loptu vec 15 godina ima muda i obraza jednog klinca koji je izvrtio cijelu dinamovu obranu petom zvat svinjo debela... hell i ja bih htio bit svinja debela u tom slucaju!!
ovo potpisujem....debelom svinjom ga nazivaju propalice i zgubidani koji cijele dane loèu pivèine i ne znaju kud bi sa sobom, ljudi koji od sebe nisu uspjeli napraviti niťta...i onda takav ima obraza nazivati niku svinjom, pa to su maloumnici jebate...da napravi 10% od onoga ťto je niko dosada napravio, moŞe biti sretan
vidis kako si pun predrasuda, kako nemas pojma o navijaèima...oni su za tebe svi huligani, narkomani, kloťari..... :evil:
p.s. veÌina deèkiju na sjeveru koja se inaèe skuplja na tekmama (ne racunam derbi di dodje susjed iz svicarske) studiraju ili vec rade nakon zavrsenog studija..... tak da....
upravi zbog takvih poput tebe (neupuĂŚenih) policija bu dobila ovlasti skidat ekipu do gola i gledat dal su si baklju nagurali u ĹĄupak....
[quote="fat drummer":15mzs4of] neka mrcina od 150 kila, sav salast, nije vidio loptu vec 15 godina ima muda i obraza jednog klinca koji je izvrtio cijelu dinamovu obranu petom zvat svinjo debela... hell i ja bih htio bit svinja debela u tom slucaju!!
ovo potpisujem....debelom svinjom ga nazivaju propalice i zgubidani koji cijele dane loèu pivèine i ne znaju kud bi sa sobom, ljudi koji od sebe nisu uspjeli napraviti ništa...i onda takav ima obraza nazivati niku svinjom, pa to su maloumnici jebate...da napravi 10% od onoga što je niko dosada napravio, može biti sretan
vidis kako si pun predrasuda, kako nemas pojma o navijaèima...oni su za tebe svi huligani, narkomani, klošari..... :evil:
p.s. veæina deèkiju na sjeveru koja se inaèe skuplja na tekmama (ne racunam derbi di dodje susjed iz svicarske) studiraju ili vec rade nakon zavrsenog studija..... tak da....
upravi zbog takvih poput tebe (neupuæenih) policija bu dobila ovlasti skidat ekipu do gola i gledat dal su si baklju nagurali u šupak....[/quote:15mzs4of]
kljuène rijeèi sam podebljao...dakle, mislio sam na one u manjini....
a sto se skidanja tièe, za to mi se živo fuæka, pa ti kreteni su bakljama gaðali niku, šta bi bilo da su ga pogodili? što se mene tièe takvim idiotima prije ulaska na stadion neka naguraju baklju u usta....sve je u redu, baklje,, petarde...ali bacati ih nekome u glavu, pa na što to lièi??
malimrav85
12-09-2005, 22:34
Ni ja se nisam derqao Kranjèaru niĹĄta. Tip je za dvije klase bolji od svih na terenu bio. Iza mene je bila neka baka od 60-70 godina i psovala je Ĺveliki kuraciriĂŚu sve po spisku takvim rijeèima koje nisam èuo nikadaaaaaaaaa
I koji kura.c imať gaðat nekog bakljom? Bať je to super! A da tebe neko pogodi bakljom onda bi ti bio cijeli svijet kriv(kome se ja obraÌam uopÌe?)
JoĹĄ jednom, navijanje mi je bilo baĹĄ nekak loĹĄe, pa protiv malte je u zg bolje bilo
a tekma... koje sranje...
hvala Bogu da sam bio na sjeveru jer bi na nekoj drugoj tribini zaspao. Pohvala zapadu koji je èak ustao 2 puta!
Just a little bit
12-09-2005, 23:12
i meni je debilno da ga se gadja s bakljom, stovise, uzas bi bio jos veci da ga je pogodila, sto srecom nije.
Priznajem da je bio fakat jedan od boljih igraèa derbija, stvarno on je jedini u tom hajduku kaj nekaj vrijedi (sto i nije bas tesko, cak i u 1 HNL), al i u svakodnevnom Şivotu najvise mrzim laŞove i licemjere kaj on je.
Necemo se sad raspravljat o njegovom prelasku u hajduk, svak ima pravo na svoje misljenje, al ja mu nemogu oprostiti prelazak u najveceg rivala (pogotovo taj "purgerski duh i ponosan kaj je purger" i sl. ĹĄprehe.) ma koji god mu razlog bio. Razlog bio da mu je stari u dugovima, da ga je mamiĂŚ stero, da ga publika ne voli..... koji god oces razlog, al u rivala se ne prelazi.
inaèe tekmu treba sto prije zaboravit i okrenut se dalje....
fat drummer
12-09-2005, 23:55
samo nesto malo ima pravo!!!
nikad se ne prelazi u rivala!!! srecom pa je dinamo ostao imun na takve domace izdajice... nikada niti jedan hajdukovac nece zaigrat u plavom dresu!!
nikada!!!
ajde navedite mi jednog hajdukovca koji je presao u dinamo... da vas vidim!! l cak nemora bit protjeran ni od strane kluba zbog jedne lose polusezone, ne moraju ga cak ni "navijaci" napast na treningu i skinut mu dres, redovito tuc njegove suigrace i unistavat im automobile, uopce nije nuzno da ga je klub stavio na transfer listu nakon sto nije htio u potpunosti na sebe i suigrace preuzet krivnju za katastrofalnu polusezonu
moze npr doc zato sto su mu dali vise para (j.j.) ili nakon neuspjesnih par sezona u jednoj africkoj drzavi (i.b.)
face to face
13-09-2005, 00:53
boťnjak, sedlovski, a ako misliť na neko hajduèko dijete, pa ne znam bať tko je u zadnje vrijeme ponikao tamo osim moŞda srne, ali i on da se naťao u onakvoj Şgljabotini bi otiťao u dinamo da nije imao nekog boljeg izbora, za nať nogomet transfer od milju i pol eura je velika stvar... ne morate se sloŞiti sa mnom, mislim ok moŞda nisu sve èinjnice sa navijaèke strane meni u prilog, ali zar bi se talent poput kranjèara trebao upropastiti u nekom lijevom od lijevog klubu samo za maminja i dinamo, zato jer je dinamo svetinja, pa hvala bogu da Ìe on misliti na svoju karijeru
Još jednom, navijanje mi je bilo baš nekak loše, pa protiv malte je u zg bolje bilo
!
Bilo je skroz lose. Domace tekme sa repkom polako odjebavam jer se na sjeveru uvijek skupi kretena za poludit, a istok nemrem smislit jer bi eventualno morao sjedit na tekmi- a na to nisam navikao (meni nikak udovoljiti :lol: ).
Nadam se da ce gostovanje u Madjarskoj bit cemu...
Slijedeca tekme je u Kranjcevicevoj, a Hajduk igra protiv Rijeke (valjda ce Vugrinec opet zabit 2 gola).
(ovaj put skidanje, iako sumnjam u to...)
A.C.A.B !
Onom Novaku svasta ce past napamet i nebi me cudilo da tak nes i izvede, on patoloski mrzi navijace (kak i nebi kad je bio 3 puta suspendiran zbog BBB-a :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , i nek bude jos 33 puta).
Cudno malo izgleda kad A. C. A. B. izjavi student prave, kaj ne??!! :wink:
maverick
13-09-2005, 10:40
Nije da branim bas sve kaj policiji padne na pamet, ali pogledajte malo taj zakon pa cete vidjeti da se on uopce ne primjenjuje...Ako se krene s tim, stvarno imamo sanse otici na tekmu i ne strahovati da ce pijani kreten iz reda iznad nas: a) pasti na nas, b) povratiti po nama, c) popisati se po nama (uzivo vidio na Poljudu-hvala bogu, bio red iznad kretena), d)sve ovo zajedno....:)
Dakle, vrijeme je da se krene!
Just a little bit
13-09-2005, 20:51
Lyon veceras tuèe reala. 8)
nakon uèenja odo ja popit kojeg pivkana i pogleat tekmu na kojoj me boli k... ko ce dobit :D
fat drummer
13-09-2005, 23:43
mada, 3:0 u 35 minuti... jebeno tete i striceki sa santiaga, mogli ste koju milijardu od robinja izdvojit i za obranu, onaj 19 godisnjak bas i nije sega mega super duper pojacanje iako ste ga platili i previse
bolje bi bilo da su kupili kovaca i tudora, tolko je lose
i meni je debilno da ga se gadja s bakljom, stovise, uzas bi bio jos veci da ga je pogodila, sto srecom nije.
Priznajem da je bio fakat jedan od boljih igraèa derbija, stvarno on je jedini u tom hajduku kaj nekaj vrijedi (sto i nije bas tesko, cak i u 1 HNL), al i u svakodnevnom životu najvise mrzim lažove i licemjere kaj on je.
Necemo se sad raspravljat o njegovom prelasku u hajduk, svak ima pravo na svoje misljenje, al ja mu nemogu oprostiti prelazak u najveceg rivala (pogotovo taj "purgerski duh i ponosan kaj je purger" i sl. šprehe.) ma koji god mu razlog bio. Razlog bio da mu je stari u dugovima, da ga je mamiæ stero, da ga publika ne voli..... koji god oces razlog, al u rivala se ne prelazi.
inaèe tekmu treba sto prije zaboravit i okrenut se dalje....
da, sve je istina
ja nisam vikao niti cu vikati niki jer mi je jasno zakaj i kako je otisao
al opet nije mi jasno kak nije razmišljao o buduænosti. o tome da æe ljudi tu stalno srat po njemu i da se više nikad neæe moæi vratiti u dinamo ( a da ne nastane revolucija ) jer vjerujem da mu je dinamo još u srcu itd.
sad ne znam dal je imao neke ponude, mislim iz rusije i jebiga ak je procijenio da je ajduk bolja opcija ok.. al opet treba razmišljati i o buduænosti.
inaèe sve to oko policije
baš ne znam zašto su boysi prosvjedovali
ak je policija uèinila sve da ne bude direktnog sukoba torce i boysa onda njihove postupke smatram opravdanima..
nisam primijetio neku veæu represiju neg inaèe osim kaj se možda zabranilo vješanje uvredljivih poruka itd.
ak se prosvjedovalo jer se nisu mogli izvijesiti transparenti-svinjo debela itd. onda je to glupost kao i zbog nemoguænosti tuèe sa torcidom..
mada, 3:0 u 35 minuti... hebeno tete i striceki sa santiaga, mogli ste koju milijardu od robinja izdvojit i za obranu, onaj 19 godisnjak bas i nije sega mega super duper pojacanje iako ste ga platili i previse
bolje bi bilo da su kupili kovaca i tudora, tolko je lose
da ti u realu su budalaši
troše silne pare na baptistu i robinha a obrana im je šuplja. imaju par igraèa i èim se netko ozljedi eto panike
baš su budalaši
ajmo lyon još 3 gola, 6 komada to je naša nada!
maverick
14-09-2005, 10:25
He dakle, ja ne znam tko ovdje pise o kojoj utakmici; jest da se gleda rezultat, ali da je real bio barem ravnopravan to nitko normalnog vida ne moze osporiti. Drugi gol Lyona je jednako tako mogao biti izjednacujuci (a i da uzmemo da je prvi gol Carew dao slucajno-covjek nije znao di je gol)...Obrana Reala je zapravo puno bolja nego sto rezultat kaze - ispala je tek 2-3 puta sto se u LP i moze ocekivati (naime, Lyon je stvarno dobra momcad-treba uzeti u obzir i cinjenicu da su Francuzeki dali 2 gola iz prekida - to nema veze s dobrom obranom!), dok je obranu Lyona spasavao samo Cris (ne racunam cinjenicu da je Coupeta lopta gadjala u tijelo nekoliko puta)...Sve u svemu, Real ce vrlo uskoro biti jebeno jak i neugodan suparnik svakome u LP...
Popušio je real, dobio inter, možda i bayern veèeras neki kurac dobije
lobotomija
14-09-2005, 11:25
Popuťio je real, dobio inter, moŞda i bayern veèeras neki qrtz dobije
ahoj kazma , meni si uvijek prvi :wink:
eh pa tebe zanim anogomet :shock: :?
pa dobro. :tng:
Popušio je real, dobio inter, možda i bayern veèeras neki qrtz dobije
ahoj kazma , meni si uvijek prvi :wink:
eh pa tebe zanim anogomet :shock: :?
pa dobro. :tng:
MOLIM? Istina dugo samu inozemstvu, alnek mi neko ovo prevede
ThunderBoy
14-09-2005, 15:59
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
Just a little bit
14-09-2005, 18:15
thunderboy apsolutno. ova kampanja oko baklja i navijaèa je samo magla koja se baca ljudima, sve da se zataťkaju stvarni problemi.....najgora pljaèka se desila prosli tjedan, oni se bave navijaèima....
jos samo jedna napomena za derbi ; policija je Torcidi zabranila stavljanje stransparenta UPRAVA ODLAZI. transp nikoga ne vrijedja, ne pokazuje nikakvu mrŞnju, vec samo stav navijaèa. da mi je znat po kojoj logici je to oduzeto.....
fat drummer
14-09-2005, 19:38
pa nije na policiji da odredjuje koje transparente moze pustat na stadion a koje ne. njima je receno da ne smiju nikakvi transparenti na tribine, ljudi samo rade svoj posao
treba uzeti u obzir i cinjenicu da su Francuzeki dali 2 gola iz prekida - to nema veze s dobrom obranom
Viť ti èovjek svaki dan nauèi neťto novo... A ja mislio da dobra obrana znaèi da ti ne daju gol ni iz prekida ni iz igre... Zapravo ja sam si nekako mislio da dobra obrana znaèi ne primiti gol bez obzira jel iz igre, penala, slobodnjaka... :lol:
pa nije na policiji da odredjuje koje transparente moze pustat na stadion a koje ne. njima je receno da ne smiju nikakvi transparenti na tribine, ljudi samo rade svoj posao
nisu smjeli na stadion uvredljivi transparenti
a ovo sa torcidom i uprava odlazi, to je ono ðubre od štimca naruèilo..
fat drummer
14-09-2005, 21:29
e dajte mi objasnite kaj je to baklja... naime ocito imam neko krivo poimanje baklje jer se tako lako svercaju. negdje sam procitao da ih na stadion svercaju u ustima?!?
jel to neke iskusne felatistice rade ili to moze svatko?
malimrav85
14-09-2005, 23:08
Sad kad der Ivan poludi i da 3 gola...
malimrav85
15-09-2005, 00:04
Ili ipak ne...
http://en.uclfantasy.uefa.com/
Manager.a ima i nagrada... :thm:
face to face
15-09-2005, 00:52
a baĹĄ mi je Ĺžao werdera, a klasniĂŚu klasniĂŚu, mjesec dana bi ti meni samo pucao na gol s tri golmana i svaki put kad ne pogodiĹĄ dobio bi toljagom po glavi :evil:
e dajte mi objasnite kaj je to baklja... naime ocito imam neko krivo poimanje baklje jer se tako lako svercaju. negdje sam procitao da ih na stadion svercaju u ustima?!?
baklja dok se ne zapali je ko neki štap tanki i dosta kratak.. a to sa ustima ko voli nek izvoli
može se sve unijet kad je trening jer nitko ne kontrolira tad. a i izgleda da je problem da su pregledavali redari a ne policija ovaj put....te baklje su mi nekad bile fora al sad nisu u modi. to jedino još talijani furaju èešæe a i oni sad ne toliko..
Ma najobicnija bengalka kaj se nosi po brodovima za signalizaciju, nis specijalno, sam kaj murija iz tog radi mitove velicine Odiseje i Ilijade.
Moze se vrlo lako prepiliti na dva (ili vise) dijela i staviti di god ti pase.
Stimac je takodjer rekao da ak ce na derbiju bit megafona da Hajduk napusta teren. Markovic se takodjer pridruzio tom misljenju protiv megafona.
Da su ta dva kretena malo obavjestenija znali bi da se to najnormalnije koristi u Europi.
BRAVO LYON!!
štimac glum pi.kicu
al kad treba nešto gadno reæ onda je spreman..
koje je to govno od èovjeka
a da ne govorim o eskapadama mamiæa nakon tekme
koji je rekao da se posere na diplomu onog matovinoviæa
nemreš vjerovat
tip je za ustanovu zatvorenog tipa a na èelu je dinama
bravo lyon
iako mi se èini da kad se real uigra mogli bi bit ok.. sam imaju mali izbor igraèa jer toliko troše na zvijezde..
forca barca, svaka èast
glupi rooney opet dobio crveni, baš je mali sroljo
Ma obadva kretena treba napucati van iz nogometa, na celu s Cirom i Markovicem.
Cini mi se da hrv. klupskim nogometom ne mogu baviti normalni ljudi.
Nekada Canjuga i sve silne kreature u Croatiji, Vrdoljak zatim Ciro, Mamic, Stimac...
Kada ce Real nauciti da treba ipak stvarati igrace, a ne sam ih kupovati ko blesav.
Just a little bit
16-09-2005, 00:26
Fat drummer: svaki transparent moze ici na tribinu ako nije kakva uvredljiva sadrzaja, ne potièe mrŞnju, blabla... dakle, mogu napravit transparent "Volim pravni fakultet" i dofurat ga.....(sam kaj bum dobil batina od ekipe onda :mrgreen: :mrgreen: ) . Polcija ima pravo sprijeèiti transp. "sve srbe treba klati".
ovo s unosenjem bengalke u ustima su najvece gluposti koje postoje...
kako bi rekli torcidasi, "unoĹĄenje baklji na tribinu je zanat star preko 50 godina..." :lol: :mrgreen:
p.s. joĹĄ ako se ima umu da nakon postavljanja transparenata policija radi kontorlu tribine..... :thm:
Hvala ti Boze, napokon je otisao onaj kreten od Cire. Nadam se da je ovo njegov kraj...
Iako sam se nadao da ce uspjeti upropastiti Hajduk do kraja.
otišao je.. i još kaže da nije oèekivao takav rasplet. a što si oèekivao nakon 5 poraza?!
ak je pametan otiæ æe u penziju i igrati se sa unuèiæima
al znam da neæe jer je budaletina
veæ si je davno srozao ugled do kraja
da je otišao nakon 98. svi bi ga slavili.. ovak je ispao obièna budalina..
a kao otišao i štimac.. haha! kao odlazi a ostaje u upravi. i onda æe se vratiti nakon par tjedana sa izjavom tipa: Ha, hajduk ne može bez mene..
Pa ne moĹže Ĺveliki kuractimac samo tako otiĂŚi iz Hajduka kad je Hajduk njegov. MoĹže ga samo prodati, ali mislim da on to ne Ĺželi, ipak mu nosi solidnu zaradu i pokriĂŚe za njegove druge poslove, one "neoporezive".
Ĺveliki kuractimac i Ăiro su obièni ĹĄarlatani, zajedno sa najveĂŚom prijevarom hrv.nogometa-Niko Kranjèar. Da kaj vrijedi ne bi igrao u hajduku. niko Kranjèar=svinja debela
Pa ne može Åveliki kuractimac samo tako otiæi iz Hajduka kad je Hajduk njegov. Može ga samo prodati, ali mislim da on to ne želi, ipak mu nosi solidnu zaradu i pokriæe za njegove druge poslove, one "neoporezive".
Krivo, u Hrvatskoj jedna osoba ne moze biti vlasnik kluba. Kod nas klubovi ne mogu biti privatno vlasnistvo, neg mi pokusavamo biti pametni i progurati nes izmedju drzavnog i privatnog vlasnistva vec 15g. i to je zak..ac. Zato i propada nas klupski nogomet.
Stimac je ulozio svoj kapital u klub i zato ostaje u njemu.
Sickboy svaka èast za avatar i nogometni ukus
Hail Hail the Celts are here
Sickboy svaka èast za avatar i nogometni ukus
Hail Hail the Celts are here
Zahvaljujem. :hej: :hej: :hej:
We shall not, we shall not be moved
We shall not, we shall not be moved
not by the Hearts, by the Hibs or the Rangers!
We shall not be moved!
TIOCFAIDH AR LA!
Policija radi na novim mjerama protiv nereda na stadionima. Ici ce po skolama i upozoravati djecu kaj riskiraju ako odu na tekmu!!
To je najavio ministar MUP-a Kirin, dok se klubovi bore za povratak navijaca i gledatelja na stadion ovi uniformirani majmuni ce ic po skolama i strasit djecu! Pa ovo je strasno... :evil: :evil: Steta kaj vise nisam u srednoj da ih lemnem sa stolicom, klupom, ravnalom i svim ostalim pomagalima koje bi mi dosle pod ruku kad udju u razred!!
Izgleda da ovi u MUP-u svi imaju kvocijent inteligencije jednak temperaturi na sjevernom polu!!
Re Leone
21-09-2005, 15:06
Ljudi oni kreteni su napokon odluèili vratiti PETICU ! ! ! :thm: :thm: :thm:
Sprijeèio si nered, Dubravko , Dubravko, Dubravko....
Dubravko Novak ale...
Evo jedna pjesmica za proirsku ekipu na forumu!
Go on home British soldiers go on home
have you got no fuckin' homes of your own
for eight hundred years we've fought you without fear
and we will fight you for eight hundred more.
If you stay British soldiers if you stay
you'll never ever beat the IRA
the fourteen men in Derry are the last that you will bury
so take a tip and leave us while you may.
No! we're not British we're not Saxon we're not English
we're Irish! and proud we are to be
so fuck your union jack we want our country back
we want to see old Ireland free once more.
Well we're fighting British soldiers for the cause
we'll never bow to soldiers because
throughout our history we were born to be free
so get out British soldiers leave us be.
Go on home British soldiers go on home
have you got no fuck'in homes of your own
for eight hundred years we've fought you without fear
and we will fight you for eight hundred more.
malimrav85
21-09-2005, 20:51
Gledao sam Laoulu i poèinjem navijati za Hibernian! Imaju najboljeg sponzora na dresu!
Imaju najboljeg sponzora na dresu!
Kojega!!!!!!
kojeg!!!!!!
koji!!!!
koj!!!!
ko!!!
k!!!
(i sve se moze izgovoriti i izreci isto znacenje;pokusajte i vi!)
Hibernian-Hearts-to ti je derbi grada Edingburgha Hibernian je katolièki klub, a Hearts protestantski, slièno Rangersima i Celticu.
Just a little bit
22-09-2005, 17:13
RANGERS PRIDE OF IBROX
:mrgreen:
RANGERS PRIDE OF IBROX
:mrgreen:
Naravno da je, kad nemre bit ponos niceg drugog!! :wink: :wink:
Inace na kup tekmi protiv HASK-a je bilo ok, laganica. Zahora je pokazao sav "raskos" svog talenta. Obrambeni igraci HASK-a su ga u pojedinim trenutcima dovodili u sramotne situacije!
Just a little bit
22-09-2005, 18:00
tog zahoru bi ja davno vec stero iz dinama....i to ne zbog nogometnog umjeca... :twisted: :evil:
tog zahoru bi ja davno vec stero iz dinama....i to ne zbog nogometnog umjeca... :twisted: :evil:
Satro ima nade za njega!!
Van iz Dinama s tim smradom... :evil:
ThunderBoy
22-09-2005, 18:44
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
malimrav85
23-09-2005, 01:10
Pohvala Woodgate-u na dobroj utakmici za Real. Ne znam dal je prva od kad je doťao ali mislim da je. Autogol i crveni karton,nije loťe za debi. Sva sreÌa da su preokrenuli jer bi brzo deèko kofera pakiro. Dobar je inaèe ali ovo...
Re Leone
23-09-2005, 14:24
Jel to onaj što je zapuco penal u polu finalu EP '96?!
il je to neki drugi?!
Pohvala Woodgate-u na dobroj utakmici za Real. Ne znam dal je prva od kad je došao ali mislim da je. Autogol i crveni karton,nije loše za debi. Sva sreæa da su preokrenuli jer bi brzo deèko kofera pakiro. Dobar je inaèe ali ovo...
Nekak mi se cini da taj Real nema srece, jer im svaki put daju crveni, dosude da je gol regularan kad nije, netko se ozlijedi itd.
Za ovu slikicu imam samo jedan komentar: Tak primitivni sam Srbi mogu biti!!
Bolje da mu je sjekirom glavu razbio neg da se popisao na covjeka.
Navijacima koji podupiru momcad koja prva pobijedi Bayern u prvenstvu pivovara Bitburger je obecala 10 000 litara piva.
malimrav85
23-09-2005, 17:57
Jel to onaj ĹĄto je zapuco penal u polu finalu EP '96?!
il je to neki drugi?!
Ne, ono je bio Southgate,ako se ne varam.
Danas na Iskonu: http://www.iskon.hr/sport/page/2005/09/23/0137006.html
Navijacima koji podupiru momcad koja prva pobijedi Bayern u prvenstvu pivovara Bitburger je obecala 10 000 litara piva.
Kak je sad negdje ludnica u Hamburgu. http://www.badblueboys.hr/forum/images/smiles/beer.gif
http://demo.ort.org.il/clickit2/files/forums/175404137/479126435.jpg
Kako se ponasa "najveca mlada nada" hrvatskog nogometa i ostala bagra iz ponosa njihove provincije:
"NIKO KRANJÈAR, Luka Vuèko te Hajdukovo veliko pojaèanje Stipe Pletikosa vrativši se iz Zaprešiæa, gdje su odigrali zapažene uloge, uz razbijanje èaša proslavili su sedmo mjesto na tablici, koje su jedva izvukli.
Nakon što su u Zaprešiæu u posljednjim minutama preokrenuli 2:0 i jedva izvukli bod, ponajbolji igraèi splitskog klupa "slavili" su u splitskom disko klubu Ekvador.
Kako piše 24sata, Hajdukovci su pjevali sa èašom alkohola u ruci, a na zvuk pjesme "Dalmatinac sam" pjevao je i Kranjèar, koji je svojedobno nosio majicu s natpisom "ponosan sam kaj sam purger".
Ekipa se spustila na koljena (Kranjèar na slici), te zagrljeni pjevali Oliverove pjeseme i "Oluju sa sjevera." No, kako se noæ odmicala, sportaši su poèeli razbijati èaše i uz povike "Jebem te Dinamo" svojim ponašanjem tjerali goste, javlja list."
Toliko o tome da on nebi protiv Dinama nis rekao...
Ovo osudjujem kao i M/Kituovo divljanje uz cajke. Ovaj je bar dobio kaznu, pa se nadam da ni ovim seljacinama nece izostati.
Baš sam to htio stavit
sjebo Niko stvar totalno
ne vjerujem u tu prièu
mislim na ovaj dio sa jebem te dinamo
kazma
za koju slobodu se bore ovi borci iz ulstera
ne kužim kak ti mogu bit simpatièniji agresori a agresori su protestanti
inaèe fat i ja smo se sprdali sa dinamom ovo ljeto al ebemu dinamo baš razara ove sezone, nadam se da æe tako bit neko duže vrijeme
netko je skocio do Belfasta......kak te nisam vidio tamo?
Malo smo isli pof Fallsima i Butcher streetu?
ne vjerujem u tu prièu
mislim na ovaj dio sa jebem te dinamo
kazma
za koju slobodu se bore ovi borci iz ulstera
ne kužim kak ti mogu bit simpatièniji agresori a agresori su protestanti
inaèe fat i ja smo se sprdali sa dinamom ovo ljeto al ebemu dinamo baš razara ove sezone, nadam se da æe tako bit neko duže vrijeme
Možda protiv IRE? koja je šatro predala oružje? Mrzim teroriste i to je to. Jebala vas ETA, IRA, muèenièke brigade Al Aqse, Islamski džihad, 11. Novembar. Ira je u barskoj tuæi ubila nevinog èovjeka i sjela za vrat njegovoj obitelji, isto Ircu. Nek gore u paklu, kad tolko vjeruju u neki kurac Topic je otišao sasvim krivo. Odsad o tome samo preko Private
Inace me boli racku za Hajduk, ali sam stavio onaj izvjestaj sa Indexa kako bi se vidjela profesionalnost nasih nogometasa.
Dok im je klub na ljestvici sedmi oni izlaze van! Magaradi glupoj (ovo se odnosi i na dinamove igrace prosle sezone) nebi dao da u 9 ujutro uðu u kafiæ na šalicu kave, a kamoli da banèe do jutra!!!
Imamo ozbiljni problem kad nogometaši misle da su zvijezde.
A za sve su krivi oni koji se motaju oko njih i traže autograme igraèa koji se nisu dokazali. Jebeš to idolopoklonstvo, nek se gamad nauèi navijati za klub, a ne za igraèe!!!!
Inace me boli racku za Hajduk, ali sam stavio onaj izvjestaj sa Indexa kako bi se vidjela profesionalnost nasih nogometasa.
Dok im je klub na ljestvici sedmi oni izlaze van! Magaradi glupoj (ovo se odnosi i na dinamove igrace prosle sezone) nebi dao da u 9 ujutro uðu u kafiæ na šalicu kave, a kamoli da banèe do jutra!!!
Imamo ozbiljni problem kad nogometaši misle da su zvijezde.
A za sve su krivi oni koji se motaju oko njih i traže autograme igraèa koji se nisu dokazali. Jebeš to idolopoklonstvo, nek se gamad nauèi navijati za klub, a ne za igraèe!!!!
jesi bio prošli petak u Black and White. Gostovala je Vesna Zmijanac, dobio bi sigurno koji autogram Dinamove zvjezdice
jesi bio prošli petak u Black and White. Gostovala je Vesna Zmijanac, dobio bi sigurno koji autogram Dinamove zvjezdice
Drugi put reci prije da mogu otic navrijeme. :lol: :lol:
Bili su u mom kvartu na Volovcici na kup tekmi protiv HASK-a pa su ih klinci zicali autograme, trebao sam traziti Zahoru da mi se potpise na platnu 5x5 pa bi to fino savio i...............................................ZA BIO GA KRETENU U PAKSU, mozda bi brze trcao s tim u dupetu!!!
kaj je istina da je opet na nekoj posudbi? Možda èak i u Hašku kod predsjednika Canjuge
malimrav85
28-09-2005, 00:17
Gledao sam tri utakmice pa da malo opiĹĄem...
Najmanje sam gledao Bayern-Brugge jer mi je nekak mirisalo na dosadu... Bayern je dobio 1-0, glupi gol iz prekida nakon Butininog izleta u bespuĂŚa peterca... Di ĂŚeĹĄ Tomo...
Malo sam takoðer gledao Juventus-Rapid, malo iz razloga jer sam bio èvrsto uvjeren da Ìe Juventus pobijediti ťto se pokazalo toènim iako sam bio iznenaðen time da je Juve dao tri gola. Iskreno,mislim da su uz Chelsea najjaèi trenutno, nedodoirljivi. Odlièno obrana,joť bolji vezni red i stvarno dobar napad.
Najviťe sam gledao ManUtd-Benfica jer je bila najizjednaèenija. Benfica odlièno igra, Man se namuèio. Sva tri gola su postignuta iz prekida, Giggs je dao prvi nakon slobodnog, lopta se odbila od Şivog zida. Izjednaèio je Simao iz slobodnjaka takoðer, lijep gol a Ruud je dao sebi tipièan gol, u pravo vrijeme na pravom mjestu nakon kornera. Posebno dobri Giggs koji trèi ko da ima 20 godina i van der Saar. Ronaldo siluje loptu,zna ali je naporan. Opet,koristan je kad se vodi (zadnjih 5 minuta ) :mrgreen:
Bať si razmiťljam kolko bi trebala trajat utakmica da u momèadi imať IbrahimoviÌa,Denilsona i C.Ronalda da svi dobiju svoje vrijeme s loptom. Mislim da bi im oko 7 sati bilo taman, svakom 3 sata +prekidi...
kaj je istina da je opet na nekoj posudbi? Možda èak i u Hašku kod predsjednika Canjuge
Nemam pojma kaj s posudbom, ali sam nek se makne sto dalje od Dinama.
Nadam se da nece u HASK (iako je to liga za njegove sposobnosti) jer nebi prezivio da mi se u kvartovskom klubu skuplja sva gamad iz Dinama. I Canjuga je previse!!! :evil:
face to face
28-09-2005, 13:07
a dinamo ove sezone bať ono rastura, ali kao ťto juèer èitah strah me kako Ìe to biti u europi jer oèito se ne znaju braniti, a i da se to sad sve ne rasproda :roll:
mamiæ je rekao ako naðu sponzora nema prodaja do 2007.
no sve se bojim da sponzora naæi neæe
ili da æe maminjo bez obzira prodat nekog kad mu se sprdne. jer, one je mafija
Jucer totalno bezveze tekma Liverpool - Chelsea.
Igrala su dva igraca koja mi se gade da nemreju vise:
1. Didier Drogba - kreten koji se prenemaze, glumi i radi faulove kad nije potrebno
2. Djibrill Cisse - ne znam kaj me nervira kod njega, ali me uzasno zivcira. Valjda sama njegova pojava.
U ovu skupinu igraca koje apsolutno mrzim spadaju:
3. Dario Zahora - ovakvo nogometno neumijece ne pokazuju ni deve
4. David Beckham - AHHHHH, postoji i to je dovoljan razlog da ga ne volim
Ali samo od ovog tipa bi trazio autogram, LEGENDA!!!!
http://img206.imageshack.us/img206/8450/ec8pg.jpg (http://imageshack.us)
SAMO JE JEDAN ERIC CANTONA!!!!
ne znam kaj mi je sa ManU-om ove sezone
igraju za k..c
mislim da je kriv sustav igre.. ne znam zakaj onaj glupi Fergie igra sa 4-3-2-1 umjesto obiènih 4-4-2 ko u doba Beckhama, Colea i Yorkea.. Tad su igrali atomski..
To je zato jer ja navijam za njih u Ligi prvaka :mrgreen:
ThunderBoy
29-09-2005, 16:38
Svi rumunjski klubovi, svi bugarski klubovi osim Plovdiva i Zvezda ušli u ligu UEFA. A di smo tu mi?
ma imali su sreæe..
meðimurje-dinamo-1-5
PA DI NAM JE KRAJ?!
meðimurje-dinamo-1-5
PA DI NAM JE KRAJ?!
NEMA GA!!!
Igraju odlicno, gol razlika u prvih 10 tekmi je 32-3.
To mi zvuci nevjerojatno. Dinamo nikad nije ovak rasturao... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nikad, nikad...
iæi æu sad i na manje tekme
ljudi, skinite si video sa željo-dinamo.. e to je navijanje...
dinamo zagreb ale ale ale :hej:
bob rock
02-10-2005, 11:39
pa... i je...
rasturao je s onim pimpekom od otta bariæa (statistièki)
rasturao je davne 67'
rasturao je za æirine vladavine 82'
rasturio je partizan, celtic, ajax, porto... cijela je lista... al za proširenje liste, moramo èekati bar još godinu dana... onda æemo izbaciti barcelonu iz pretkola za ligu prvaka
nek sam igraju još neko vrijeme. nek maminjo nikaj ne proda i da sa ovakvom momèadi i kužom odemo u europu...
ko zna možda ova generacija bude bolja od one èudesne iz 97/98..
fat drummer
02-10-2005, 11:57
onda ĂŚemo izbaciti barcelonu iz pretkola za ligu prvaka
ronaldinho: bosnjak je bolji od mene, priznajem
larsson: da silva me podsjeca na mene u mladim danima
s. etto: kada gledam ljubojeviĂŚa to je kao da gledam simfoniju u pokretu
rijkaard: bio sam bolji nogometas od kuzea, al on je bolji trener
deco: onaj silvio maric, kad bih barem ja tako igrao u njegovim godinama
.....
da, da bit ce tu pohvala
fat drummer
02-10-2005, 13:39
a sto ako niko ode u juventus? mislim, hoce li izvjesni giacomo, domar i kucepazitelj del alpia izgubit posao?
e sad, nisam ziher ima li niko fizicku spremu za domara juventusa...
Niko može u Juveu glancati kopaèke ibri, del pieru...Danas æemo rasturit onaj
Inter ko zveèku. 8) 8) 8)
to je šala godine
juve zainteresiran za niku
haha
haha
HAHAHAHA!!
bilo je i prije godinu dana govora o milanu
još da je nekaj odigrao.. al ne.. dobro je r. kovaè rekao u novinama neki dan: niko je dobar igraè al nemre se od 2, 3 dobro dodane lopte živjeti, mora malo više biti u igri..
a on igra kao da ima 40 a ne 20 godina..
malimrav85
02-10-2005, 17:28
juve zainteresiran za niku
A kaj je njima dat 2.5 milje?Ak ga i kupe ikada ide expresno na posudbu u Torino. Ili Sienu?
Treviso ili Ascoli, stavljam tip na Inter, Chelsea je dobio, opet su suci bili krivi :mrgreen:
erm,da...
Liverpool - Chelsea : 1 - 4
nemoze bolje!ajmo Blues!
strašno
i roma je izgubila
Starfish
03-10-2005, 12:10
Niko može u Juveu glancati kopaèke ibri, del pieru...Danas æemo rasturit onaj
Inter ko zveèku. 8) 8) 8)
Kakva tekma!
KAKAV SUDAC!!!!!!!!! :luv: :luv: :luv:
Bas mi je drago kaj je Juve pobijedio, mrzim onaj sugavi Inter!! :P :P
Kaj bu Niko radio u Juveu?? Jedino kaj zna naravno, degustirao hranu u klupskoj menzi da vidi jel otrovana!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Imam osjeæaj, po juèerašnjoj tekmi, da bi Inter dobio samo da je Kranjèar igrao. iNaèe crna debljina simulira vitkost :mrgreen:
fat drummer
03-10-2005, 21:25
mamic tvrdi da ce dovest leku i simica za zimske praznike, ovaj transfere...
zar je to moguce?
istina bog niti jedan ni drugi ne igraju u svojim klubovima. sami tvrde da ih privlaci povratak u dinamo. e sad bili se uklopili u igracki kadar? dinamova klupa je vec i sada dosta bukirana...
Juve je ubilježio 3 boda, iako zadnjih 10. min tekme sranje, sami prekidi. 8)
jel bilo kakvih kraða za juve?
Ono sto me nervira u cijeloj prici je to,da me to baca u paranoja,da bi Mamic mogao prodati nekoga,jer klupa je prebukirana.
A sa druge strane,boli me kurac za Mamiceve ideje.Neka napokon Kuze kaze da li mu itko treba,i tko mu treba.
Bilo bi puno bolje da skupe pare i kupe Srnu,jer desni bok i nije nesto,a nakon Svjetskog bi mogli lijepu lovu na njemu natuci.
malimrav85
03-10-2005, 23:41
Nemrem vjerovat da nema viĹĄe karata za sjever! Pa kad prije?
fat drummer
04-10-2005, 00:03
normaln da ce mamic prodat nekog, cak i da ima 12 igraca prodao bi bar 5
kuze je tek neki tamo tip koji na uakmici sjedi na trenerskoj klupi, mamic zna kako se slaze momcad, jer ima ogroman penis pa sve zna
bosnjak odlazi ziher..
da silva, iducu sezonu
srecom imaju karduma i ljubojevica
bosnjak odlazi ziher..
da silva, iducu sezonu
NE COPRAJ!!!!!! :evil: :evil: :evil:
face to face
04-10-2005, 13:04
volio sam KuŞea sve do juèeraťnjeg intervjua u Jutarnjem, onak svaka druga rijeè MamiÌ, pa ispada da MamiÌ drŞi na uzici AbramoviÌa, a kamoli Dinamo i :| njega
Oni su debili ako ih prodaju prije Svjetskog prvenstva!
Pogotovo Da Silvu,Bosnjaka i Modrica.
Da li se vama cini,ili se Da Silva i Etto dovikuju i zato tako dobro predaju lopte jedan drugom,i postavljaju se,ili da igra Kardum i Ljubojevic,bi bilo isto?
Naime,Etto do sada sve igra na Dudua, i obrnuto.
face to face
04-10-2005, 19:23
eto ljudi Dinamo ima najbolju gol razliku u Europi, a Etto je po eni stvarno svjetska klasa, samo da se joĹĄ odĹĄkoluje do kraja u nekim stvarima, bilo u dinamu bilo u nekom veĂŚem klubu...
Etto je dobar, zabio je vec 3,4 gola.
To nije malo s obzirom da se morao priviknuti na novi stil igre, novu sredinu itd. Izgleda mi izuzetno brz i snazan, drago mi je kaj mu ide...
Ovakav start se ceka vec dvije godine od Ljubojevica, gledao sam ga protiv Kamena, pa taj se jedva okretao, skoro uvijek na krivom mjestu, mora poceti bolje igrati ako zeli u prvih 11. Cinjenica je da ima boljih od njega i to mora prihvatiti.
Ne idem na tekmu protiv Åveliki kuracveda. Ja koji sam bio na svim domaæim tekmama ovog kvalifikacijskog ciklusa, i joÅ¡ u Åveliki kuracvedskoj, Bugarskoj i idem u Maðarsku. Zbog koga, zbog pizdi, koje moraju biti viðene. Zbog pizdi koje su Sjever vidjele samo dva puta. Zbog pizdi koje æe se u ponedeljak ili hvalit da su bili na tekmi ili u drugom sluèaju Å¡utit da su bili na tekmi, ali glasno pljuvat na igru.
Zbog koga, zbog pizdi, koje moraju biti viðene. Zbog pizdi koje su Sjever vidjele samo dva puta. Zbog pizdi koje æe se u ponedeljak ili hvalit da su bili na tekmi ili u drugom sluèaju šutit da su bili na tekmi, ali glasno pljuvat na igru.
Iz istih razloga i ja nebum isao.
Mozda se vidimo u Madjarskoj...
fat drummer
05-10-2005, 10:54
ja na utakmicu isto ne idem... nemam para... siromasan sam... ako je u pitanju utakmica
sto ako zlatan ne zaigra? sto onda? hm? moze li larson zamjenit ibrahimoviĂŚa? ili je u koncepciji bio trio
zasto kranjcar uopĂŚe igra?
ja na utakmicu isto ne idem... nemam para... siromasan sam... ako je u pitanju utakmica
sto ako zlatan ne zaigra? sto onda? hm? moze li larson zamjenit ibrahimoviæa? ili je u koncepciji bio trio
zasto kranjcar uopæe igra?
Ako Zlatan ne igra - dobro za nas!!
Mislim da Larsson zna biti i opasniji od Zlatana.
Kranjcar igra zato da Hajduk ne bude bez reprezentativaca :roll:, zeka-peka.
Svi znamo zasto igra...khm stari khm izbornik khm pa moze igrati iako khm nema pojma khm!! :roll:
fat drummer
05-10-2005, 13:20
cak ga je i robert kovac malo spustio jer mu je rekoa da mu se igra sastoji od dvije lopte po utakmici (nije daleko od istine)
inace volio bih vidjet kranjcara u nekom talijanskom klubu
kako ga satiru materazzi ili gatuzzo
mislim da bi poceo trcat
Re Leone
05-10-2005, 14:11
Ne idem na tekmu protiv Åveliki kuracveda. Ja koji sam bio na svim domaæim tekmama ovog kvalifikacijskog ciklusa, i joÅ¡ u Åveliki kuracvedskoj, Bugarskoj i idem u Maðarsku. Zbog koga, zbog pizdi, koje moraju biti viðene. Zbog pizdi koje su Sjever vidjele samo dva puta. Zbog pizdi koje æe se u ponedeljak ili hvalit da su bili na tekmi ili u drugom sluèaju Å¡utit da su bili na tekmi, ali glasno pljuvat na igru.
Jao al sam se naslušo ovakvih spika... nemam ni ja kartu, pa šta...
èinjenica je da onaj tko je stvarno èest gost sjevera zna kako uæi na stadion i bez karte...
baj d vej malo mi je teÅ¡ko povjerovat da je ovakav anarhist (da ne kažem jugoslaven) poput kazme bio u Åveliki kuracvedskoj (meðu svim onim ustaÅ¡ama Å¡ta su emigrirali) i Bugarskoj (meðu svim onim nacionalistima koji su iÅ¡li dolje pokazat se srbima)?! Èisto sumnjam...
ja u maðu ne mogu jer iman ispit taj dan al baš bi volio vidjeti vas dvojicu junaka tamo...
inace volio bih vidjet kranjcara u nekom talijanskom klubu
kako ga satiru materazzi ili gatuzzo
mislim da bi poceo trcat
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Trcao bi od straha da ga Gatusso ne pogleda ruzno.
Ja bi ga volio vidjeti u Engleskoj, kak bi igrao kad bi naletio na Barrya Fergusona ili Roya Keana!! Hmmm, pokusavam to zamisliti... :lol: :lol:
Nije meni zbog karata problem, nego zbog silnih cobana koji se skupe na sjeveru.
Grobari su najavili dolazak u Budimpestu da se malo pomaze sa madjarskim prijateljima i probaju nes napraviti protiv nas, jedva cekam!!! Bit ce, kak kaze stara Irska pjesmica: drink, drink, drink and fight.
Ako nikak drugo idem vlakom, a u najboljem slucaju autom.
Re Leone
05-10-2005, 15:08
Jel tebi jasno da nema tih èobana da bi navijaèka masa stagnirala i u roku 7-8g PROPALA!?!?
ne znam za tebe al i ja sam nekad spadao pod te èobane, klinac išao samo na velike tekme...
Meni osobno èobani ne smetaju ako ne zajebavaju, više mi smetaju ovi koji sebe smatraju vrednijima... naravno da nije u redu da netko tko ide i na hrvatska-malta, dakle ne atraktivne utakmice, ostane bez karte za tekmu hrv-švedska zato šta æe doæ neki koji nikad ne dolaze, ali morate znat da æe doæ puno ekipe iz ostalih djelova Hrvatske a ne moš mi reæ za nekog tko preðe 100km i više zbog tekem da je èoban!!!
ja sjednem na 7-icu i za 20min sma na stadionu, poslje tekme isti ritual dok neko mora trèat na autobusni ili željeznièki na zadnji bus odnosno vlak, i ak sluèajno zakasni mora ko zadnji klošar cijelu noæ probdjet na kolodvoru...
svojevremeno sam kretao u 12h da bi bio u Zg oko 6, dok bi našo ekipu, pojeo nešto i stigo na tekmu u 20h, i jedva doèeko poluvrijeme malo da sjednem... i poène drugo poluvrijeme a ja jednostavno više neman snage urlati i onda mi upadne neki faca i sere mi kako ne navijam. i šta sda da ja njemu da objašnjavam da sam doša auto stopom ili dao 100kn za bus, prošao kroz punu Liku Torcide, da me murija držala 2h u Luèkom okruženog sa 5 buseva torcide, da su me utrpali u maricu i htjeli voziti na jug... ne ja to njemu NEÆU objašnjavati... a on æe se okreniti svom kvartovskom frendu i reæ vidi ovog èobana vamo on ne navija... i onda æe njih 2 izaæi sa stadiona, fino sjest u maximilijanus popit pivce dok æe dotièni èoban šprintati na autobusni jer tramvaji ne voze... a na autobusnom æe mu upast 2 lika ( u lovu na tovare) i pitat ga koliko je sati, a on æe im tovarskim naglaskom reæ 11 IPO... a nastavak te prièe zamisli si sam...
kad æe purgeri veæ jednom skužit da nije Dinamo samo purgerski i da nisu Boysi samo iz Zagreba!?
kad ĂŚe purgeri veĂŚ jednom skuĹžit da nije Dinamo samo purgerski i da nisu Boysi samo iz Zagreba!?
Inace,genijalan post,ali zazivas krive ljude.
Nije problem u purgerima....premda znam na koga mislis.
Jebiga,gradski decko moze doci iz Huma,a seljacina se roditi na Pantovcaku i Tuskancu.
Nisi me skuzio, pod cobani mislim na one kretene koji dolaze na tekme da bi se pokazali, sjedili na sjeveru i ne navijali na doticnoj tribini. Ali glavno da oni mogu pokazati kartu da su bili na sjeveru, a vjeruj mi na ovakvim tekmama ima ih puno previse. A onima koji dolaze izvan Zg-a na tekme, svaka cast.
Nervira me gamad koja se hvali da su boysi, torcida, armada ili pripadnici bilo koje druga navijacke skupine, a dolaze samo na velike tekme i gostovanja nisu vidli.
Nikako ne mislim pod tim izrazom sve one koji su van Zg-a.
ne znam jeste li skužili ali igramo protiv švedske na dan nezavisnosti, 8.10.
hehe
nadam se da æe bit vatrometa
i da. fat me sjetio kako je robert spustio niki.. ne moš cijelu tekmu se vuæ po terenu, dat 2 lopte i to je to...
zamislite niku protiv materazzia.. pa to bi bio masakr
fali niki žestine, želje, èvrstoæe. ne znam zašto uvijek mora biti tako pekmezast, zašto se nemre malo više potrudit.. pa èak i kad daje intervju èovjek ima osjeæaj da umire.. onaj njegov glasiæ slabi.. onaj neki smiješak...ajmo niko jebemu, jel imaš jaja il nemaš?! nije da je loše odigrao neke tekme ( maltu ko i svi je ) al može puuno bolje..
na kraju krajeva.. tko bi mogao igrati na njegovoj poziciji? što je sa ivicom banoviæem? zašto je cico zaboravio ivana leku. mislim da bi leko sasma pristojno odigrao na nikinoj poziciji..
a taj materazzi. to je takva divljaèina.. taj èovjek je za haag. i još igra za italiju. pa ja mu ne bi dao da igra za repku lepoglave a kamoli za italiju...
strašno kako je pokosio zlatana. huligan pravi. ma cijeli taj inter je skup huligana, gubitnièki klub.. mora da se navijaèi intera svakodnevno moraju posavjetovati sa psihijatrom..
a kaj se zlatana tièe.. koliko se sjeæam ni u švedskoj nam nije bio opasan, ne znam zašto bi bio u subotu..
a ti grobari.. koji jadnici... tipovi putuju okolo da bi se tukli sa hrvatima.. pa to moraš stvarno biti jadan. super mi je spika bila kad su naši busevi iz bugarske prolazili kroz srbiju u 5 ujutro. i ekipa u beogradu je uredno èekala u 5 uj. samo da bi ispratili naše buseve.. koji jadnici, koji šljam..
a ja sam mislio da smo mi sa maðarima dobri, da maðari ne vole srbe jer ih maltretiraju po vojvodini.. bilo bi logièno da se naši tuku sa maðarima protiv srba. u biti bilo bi lijepo da se nitko ne tuèe..
ja ne idem u subotu jer imam ispit a u maðu ne idem jer se bojim da bu opet bilo nereda...
a što se tièe naših domaæih tekmi.. na kraju krajeva što se tièe repke moguænosti navijanja su ogranièene. moš pjevat moju domovinu, zovi samo zovi, bježite ljudi ( juru i bobana :mrgreen: ) i tak, to je to.. moguænost organiziranog navijanja je mala.. èak i kad se skupi boysa na sjeveru, opet doðe puno onih indijanaca koji idu samo na velike tekme, a onda sjede i èude se-pa što ovi oko mene vièu.. ( i ja idem sam na neke, velike tekme al bar navijam dok sam na stadionu ko' lud )al na svim reprezentativnim tekmama po svijetu je tako. rijetko kad èuješ il vidiš da se na takvim tekmama baš navija ili pjeva ili nešto takvo. možemo biti sretni i s tim što èujemo na maksimiru
rijetko ko ima neku baš pjesmu ili skandiranje baš za repku...
trebalo bi pjevat moju domovinu dok ne zabijemo gol..
a kaj je najbolje opet æe bit lapana koji æe niki zviždat.. e to su jadnici..
a tekma
bit æe teško
no ja vjerujem u pobjedu. jedini za.eb je kaj moramo iæi na pobjedu, dosta se moramo otvorit.. i ono jedna greška, njihov gol i eto puno gaæe
a onda valjda možemo bit najbolji drugi..
ma najbolje je pobijedit..
i da, kad se sjetim da æe tekmu komentirat onaj dripac od štimca pozli mi..