View Full Version : Nogomet
*SUPERMAN*
18-10-2006, 01:05
U biti je jedina Hajdukova sansa ako se Dinamo rasproda u prijelaznom roku
A izgleda da mu i ta sansa pada u vodu,dinamovi juniroi dolaze :lol: , goce je u banani kako god okrenes...
konzerva
18-10-2006, 01:43
Ma Dinamo je daleko najjaci u hnl-u. Kad mu se vrate svi ozlijedjeni igraci odrzat ce pravu lekciju Hajduku
a koji su to svi ti ozlijeðeni igraèi?
èago? i? i dok je nowotny igrao bio je slab dinamo.
jednostavno je puno slabiji nego proĹĄle sezone. samo mi nije jasno kak.
i nemojte podcjenjivat hajduk, i hajduk ima problema s ozljedama- idealnih 11 zapoèelo je svega par utakmica,a ipak 3 po 3 boda uz bok dinamu.
Valjda ne budu prodali glavne igraèe :evil: opet...
fat drummer
18-10-2006, 09:59
ma neeeee..... za dinamove igraèe su zainteresirani arsenal, bayern i psv... ma kakva prodaja?!? ťto automatski govori i o odnosu snaga dinama i ostatak lige u koji ukljuèujem i hajduk. jer hajduk se krpa s igraèima, a pitanje je koliko to dugo moŞe i kako Ìe to izgledati iduÌe sezone.
dinamo moŞda gubi da silvu, modriÌa, èorluku sada, a definitvno bar dvojcu iduÌe sezone. pitanje je koliko Ìe mamiÌ biti blesav i hoÌe li ponovno unamjiti hrmana i takve lapane ili Ìe kupovati igraèe koji neťto vrijede. dinamo mora kupiti bar tri napadaèa, joť jednog golmana, ali nekog pristojnog, kreatora igre, poluťpicu i zamjenu za èorluku....
a di ces to nac?kad su sve potencijalne zvijezde kupili poveci klubovi iz europe
Na svom pomoÌnom terenu Dinamo je danas s poèetkom u 16:30 sati odigrao trening utakmicu protiv svog juniorskog pogona. MoŞda bolje i da nisu. Juniori su se iznimno dobro nosili s prvotimcima Dinama, a èak su stvorili i nekoliko izglednih prilika...
Josip KuŞe izveo je svoje igraèe danas u 16:30 na pomoÌni teren u Maksimiru kako bi odmjerili snage s juniorima. Tog trening susreta, poťteðeni su bili tek LonèariÌ, Etto, ModriÌ i Vugrinec, dok su neki, poput Eduarda, odigrali samo dio susreta.
U sat vremena, koliko je trajao susret, juniori su se iznimno dobro nosili sa svojim starijim kolegama, te su stvorili i nekoliko odliènih prilika. Gol Dinama, kojeg je ovog puta èuvao Tomislav VranjiÌ, spaťavao je u nekoliko navrata od sigurnog pogotka i Dino DrpiÌ, koji je danas bio meðu najboljima na terenu u seniorskom sastavu.
Zaigrao je i povratnik Brazilac Junior, no nije bať oduťevio malobrojne gledatelja. Ipak, ima i dobrih vijesti. Njemaèki reprezentativac Jens Nowotny u potpunosti je ozdravio i danas je odigrao svoju drugu prijateljsku utakmicu, èime se potvrðuje da ulazi u konkurenciju za sljedeÌi Dinamov prvenstveni susret s Osijekom.
Andersonova kriza i dalje se nastavlja, te ni ovog puta nije iskoristio nekoliko stopostotnih prilika. Morat Ìe KuŞe dobro razmisliti hoÌe li Andersonu i dalje nastaviti davati priliku u sluŞbenim utakmicama, poťto je sada veÌ svima jasno da od novog velikog napadaèa u Dinamu nema niťta, barem ne u liku tog skupocjenog Brazilca.
U redovima juniora nije nitko previťe se istaknuo, ali vidljivo je bilo da materijala za prvu momèad u nekim buduÌim danima ipak ima.
eto vam klase!
Za cijeli hnl je dinamo klasa...a vani je nis...
Ante Gotovina
18-10-2006, 13:24
Vani nas je obrana pokopala. Da smo igrali sa 9 igraèa bez CvitanoviÌa i Turina, valjda bi bolje proťli...
I da, protiv Varteksa - jel' opet CvitanoviÌ krivac za gol ili mi se samo uèinilo... :roll:
Vani nas je obrana pokopala. Da smo igrali sa 9 igraèa bez Cvitanoviæa i Turina, valjda bi bolje prošli...
I da, protiv Varteksa - jel' opet Cvitanoviæ krivac za gol ili mi se samo uèinilo... :roll:
Ni kuze se nije proslavio...papak
Dinamo ĂŚe izgubiti bodove samo od hajduka (a i to nije sigurno).
A na malim utakmicama Ìe gubiti tek ukoliko si osigura matematièki prvo mjesto.
Razlog je nikakva rijeka i nikakva konkurencija.
Sada samo postoje dinamo i hajduk.
A i da se zalomi koji poraz, kaj sad.
ovo je ipak malo pretjerano.gubio je Dinamo i lani male utakmice,a izgubit ĂŚe koju i ove godine
Ma Dinamo je daleko najjaci u hnl-u. Kad mu se vrate svi ozlijedjeni igraci odrzat ce pravu lekciju Hajduku
a koji su to svi ti ozlijeðeni igraèi?
èago? i? i dok je nowotny igrao bio je slab dinamo.
jednostavno je puno slabiji nego prošle sezone. samo mi nije jasno kak.
i nemojte podcjenjivat hajduk, i hajduk ima problema s ozljedama- idealnih 11 zapoèelo je svega par utakmica,a ipak 3 po 3 boda uz bok dinamu.
je, dinamo je slabiji neg prošle god. i opet je prvi
dinamu je ozljeđen chago koji je jako važan igrač..
ajduk igra dobro al će svejedno bit drugi..
dinamov veliki problem je kaj mu je ostala krnjava obrana a tome je kumova o i kuže
prodan je cesar nakon par dobro odigranih tekmi. odrekli su se i bosnara i lučića. da su ostali takva obrana bi u svakom slučaju bila bolja od obrane cvitanović, drpić i mamić kad igra obranu
zato je i mamić morao igrati u obrani jer nema dovoljno braniča a drpić je rupendara..
kadrovska politika je joÅ¡ jednom bila katastrofa a za to je glavni krivac mamić
europski dinamo se ne može graditi sa istroÅ¡enim veteranima tipa agić, cvitanović ( koji je bio rupa i kad je bio mladi igrač u croatii ) i nowotny, koji je doÅ¡ao u klub bez liječničkog ( !! ) I već je istroÅ¡en. za jednog nowotnya se moglo kupit 2 solidna mlada branića
na kraju krajeva svi igrači osim mislim etta su u mamićevoj agenciji... dinamo je mamićeva prčija očito... zato on i dovodi igrače koji žele ili su već u njegovoj agenciji..
zato je i jertec odustao od prelaska jer nije pristao na mamićeve ultimatume..
dinamo ne funkcionira kao ozbiljni klub i dok je tako i dok je klub mamićeva igračka ne bu dobro....
a hajduk..
hajduk je ok al mi se čini da van ovih prvih 11 nemaju neke igrače tj. da im je klupa tanka.. osim na napadačkim pozicijama di imaju i previÅ¡e igrača..zanima me ima li koji poÅ¡teni vezni osim kvarteta musa, damjanović, balatinac, carević... s tim da je carević divljačina i budala i to poniÅ¡tava njegov kakav takav talent.. on nemre tolko dobro odigrat kolko može stvari zasrat.. obrana je ok al mislim da je miladin najslabiji dio te obrane i možda bi se trebao kupit novi na toj poziciji..i sve dok imaju onu sirovinu i seljačinu živkovića neće bit dobro...
u svakom slučaju dinamo kak god igrao li la ove sezone opet je bolji tj. ima veći izbor igrača čini mi se..
malimrav85
18-10-2006, 22:50
Sheva je ko BoĹĄko. Kaj mu je?
malimrav85
18-10-2006, 23:39
Gadi mi se ovaj Chelsea. Odvratni su. Oni Ĺžrtvuju jednog velemajstora, Lamparda, da bi debilni Ballack mogao oigrati. Ballack se s lopotom nije sastao,samo sere.
Barca ako ovak nastavi,real ĂŚe ih u ned pojest...
jebena tekma
obje momcadi su super igrale, mada je chelsea fakat imo ťansi i za veèe vodstvo
Boulahrouz je jebeni car, nisam ocekivo da moĹže ovak dobro igrat
i Hilario je odradio odlican posao, Essien neumoran, Drogba perfektan
bravo deèki, odlièno \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
khalid the cannibal boulahrouz je pojeo ronaldinha
malimrav85
18-10-2006, 23:51
jebena tekma
koja to?
Barca ako ovak nastavi,real æe ih u ned pojest...
A ko da Real igra nešto posebno, ajd ne budi smiješan - i kod jednih i kod drugih zamor materijala, mislim da je Barca i takva bolja.
Koliko vidjeh, a to je drugo poluvrijeme, Chelsea je zasluženo pobijedio. Iako, prije ih nisam volio, a sad su mi joÅ¡ viÅ¡e antipatični, tom bjesomučnom kupovanju nikad kraja. Jebo momčad u kojoj Robben mora sjediti na klupi, a igra Ballack seronja. Isto tako, ne kužim kojeg će kurca Barci onaj Gudjonsen, frajer je koristan ko i Kruno Jurčić. Thuram - zaÅ¡to ne igra? Deco pimpla i petlja, a Messi gladi testise - sad fino opet neće dva mjeseca u prvu, pa će se valjda naučit pameti. A Åveliki kuraceva... ne paÅ¡e njemu ovaj stil igre, mislim da neće on dugo na Otoku. Kad se Juve vrati u prvu ligu, kažem vam njihov je. A možda bi i u Inter mogao... ma valjda nije takav luzer.
jebena tekma
koja to?
ona cijeg pobjednika ti ne volis
malimrav85
19-10-2006, 00:04
...
ako real dobi,plaĂŚaĹĄ cugu,ak barca ja tebi
u sluèaju x-a pijemo rakiju
...
ako real dobi,plaæaš cugu,ak barca ja tebi
u sluèaju x-a pijemo rakiju
:lol:
Vrijedi. Mislim da se u tvom uvrnutom umu u svakom od navedenih loče rakija, a realno stanje je slično Realovoj obrani - ne zna se ko pije, ko plaća. :-D
malimrav85
19-10-2006, 00:18
Vrijedi. Mislim da se u tvom uvrnutom umu u svakom od navedenih loèe rakija, a realno stanje je slièno Realovoj obrani - ne zna se ko pije, ko plaÌa. :-D
Ovo je uvreda veĂŚ.
Dosta mi je.
I tay bajern,isto ko ballack :smt078
http://www.pljevlja.cg.yu/fotografije/rakija-v.jpg
I tay bajern,isto ko ballack
Gle leave bayern alone, take ballack instead :lol:
Realno stanje kao stanje koje će se dogoditi nakon oklade, ne ono u tvojoj glavi. :smt056
Enivejz, svijet ide u onu stvar, ovaj topic je dokaz. Ronaldinho ne može predriblat onog holandskog skota, a Goran je kupio godišnju kartu za maksimirski sjever. :smt099
malimrav85
19-10-2006, 00:26
mali pity opet dao gol
roma me jako ugodno iznenaðuje
Ĺveliki kuracto se to dogaða s Ronaldinhom? :roll:
Realno stanje kao stanje koje ĂŚe se dogoditi nakon oklade, ne ono u tvojoj glavi. :smt056
Enivejz, svijet ide u onu stvar, ovaj topic je dokaz. Ronaldinho ne moĹže predriblat onog holandskog skota, a Goran je kupio godiĹĄnju kartu za maksimirski sjever. :smt099
ĹĄto samo dokazuje da je Ronnie niĹĄta drugo nego zvijezdica koja je 2 sezone mamila uzdahe, a sad kad su ga procitali, nemoĹže niĹĄta
Realno stanje kao stanje koje ĂŚe se dogoditi nakon oklade, ne ono u tvojoj glavi. :smt056
Enivejz, svijet ide u onu stvar, ovaj topic je dokaz. Ronaldinho ne moĹže predriblat onog holandskog skota, a Goran je kupio godiĹĄnju kartu za maksimirski sjever. :smt099
ma kakav maksimir,ono nisam ja pisao.
što samo dokazuje da je Ronnie ništa drugo nego zvijezdica koja je 2 sezone mamila uzdahe, a sad kad su ga procitali, nemože ništa
Toliko glupa i djetinjasta izjava da mi se ne da ni polemizirat.
Pubertetlijska ljubomora - da kojim slučajem igra u Chelseau, bio bi car kojeg trenutačno samo ne ide, ali inače je najjači.
ma kakav maksimir,ono nisam ja pisao.
Sad malo vidi kako je to kad ti druge hebeš iz dana u dan. Netko ti provalio password... Moš mislit.
malimrav85
19-10-2006, 11:45
ona cijeg pobjednika ti ne volis
Sporting-Bayern? Nisam gledao...
Ante Gotovina
19-10-2006, 11:57
Koji je Mourinho car - posloĹžiti ekipu tako da ti jedna Barcelona jedva stvori 2 poluprilike u cijeloj utakmici, i joĹĄ nakon primljenog gola ne pribiĹži se njihovom 16-ercu, a istovremeno biti itekako opasan u kontrama - e to je stil pravog nogometnog genija. :smt023
Neka se Barcelona slika sa svojom leprĹĄavoĹĄĂŚu i kombinatorikom, taktika je danas presudni faktor u nogometu kad govorimo o susretima europskih divova...
malimrav85
19-10-2006, 11:59
SlaŞem se. Ali bi isto tako prièekao uzvrat a pogotovo kad krene na ispadanje...
malimrav85
19-10-2006, 12:13
http://www.net.hr/sport/page/2006/10/18/0468006.html
Koju vraĹžju mater ne sjaĹĄu viĹĄe? I meni ih je pun kurac viĹĄe!
http://www.net.hr/sport/page/2006/10/18/0468006.html
Koju vražju mater ne sjašu više? I meni ih je pun qrtz više!
Zasto mi se cini da su svi ti novinski clanci mamicevo maslo......
Neka se Barcelona slika sa svojom lepršavošæu i kombinatorikom, taktika je danas presudni faktor u nogometu kad govorimo o susretima europskih divova...
Ako se ne varam, to sumanuto taktiziranje nije novitet korišten od ove sezone. A trenutni europski prvak je tko ono..? B-A-R-C-E-L-O-N-A
Stoga, neka se Chelsea, Mourinho, Roman i njihova navijačka karavana jave kad osvoje LP. Ovo je sve pričam ti priču i u najmanju ruku jednako toj Barceloninoj leprÅ¡avosti s kojom se danas može slikat. ;-)
("u bokte kak Chelsea igra, koji je Mourinho car!" - samo, pehara nema :? )
malimrav85
19-10-2006, 12:27
Po meni je Chelsea najbolje odigrao kad je izbacio Barcu ali je onda odustao od napadaèke igre, iťao se silovat s Liverpoolom i spuťio...
Chelsea u neku ruku, nema niÅ¡ta bolje rezultate od jednog Intera - gomila para potroÅ¡eno i sad se čeka da božja milost obasja Mourinhove pulene. Mogu oni kupovati koliko god žele, ali dok ne stanu i bar dvije sezone ne uigraju istu ekipu, niÅ¡ta od slavlja - Ballack im je tako silno trebao, ko Å¡aka u oko, Åveliki kuracevčenko je ili u offsideu ili se non-stop ogleda ko da je s Marsa pao, djeluje ko da ne zna koji su njegovi na terenu. Man Utd je cijelu dekadu gradio momčad da bi doÅ¡ao do onog naslova protiv Bayerna (ovi isto tako) - a ne, Abramovič bi sve horuk, odmah ili sad. Ne ide to tako. Kažem vam, ove godine Arsenal.
malimrav85
19-10-2006, 12:36
Lyon.
Chelsea u neku ruku, nema niÅ¡ta bolje rezultate od jednog Intera - gomila para potroÅ¡eno i sad se čeka da božja milost obasja Mourinhove pulene.
Ali Chelsea to radi tek otkada je Abramovic dosao..........dok je Inter u toj politici vec 10- ak i vise godina.....
Khm, nije li Chelsea prvak Engleske dvije godine zaredom, dok Inter nije bio prvak Italije nekih 16-17 godina?
malimrav85
19-10-2006, 12:37
Bio je,ove godine.
Bio je,ove godine.
Da.....ali onim sitotinjskim nacinom na koji jedino i mogu doci do naslova.....iako im prijeti oduzimanje zbog afere s Vierijem.... :-D
Nemoj vrtit povijesne podatke jer ih Chelsea i nema mnogo kojima bi se pohvalio, za razliku od Intera. Osim toga, pričam o Lig Åveliki kuracempjons, Å¡to bi Cico rekao.
Dobro, èak i ako im raèunamo ovaj "neobièni" naslov, Inter je u Morattijevoj eri bar desetak godina uzaludno pokušavao osvojiti scudetto, dok su Abramoviè i Mourinho zasad 2 iz 2 u Engleskoj.
2 od 3........pokusali su sa Ranieriem prvu sezonu pa nije uspjelo......
Ante Gotovina
19-10-2006, 13:29
Stoga, neka se Chelsea, Mourinho, Roman i njihova navijaèka karavana jave kad osvoje LP. Ovo je sve prièam ti prièu i u najmanju ruku jednako toj Barceloninoj leprťavosti s kojom se danas moŞe slikat. ;-)
("u bokte kak Chelsea igra, koji je Mourinho car!" - samo, pehara nema :? )
Ako govorimo o trenutnom stanju Chelsea izgleda puno bolje na terenu nego Barca, koja sve mi se èini Şivi na staroj slavi. Utakmica superkupa protiv Seville je to najbolje pokazala.
A knock-out sistem ne samo lige prvaka, veĂŚ opĂŚenito ne èini mi se kao najbolje mjerilo realne snage klubova. Jedan detalj i - you're out. Da je u polufinalu bio priznat inaèe regularan Ĺveliki kuracevèenkov pogodak sanjala bi Barcelona joĹĄ jedno vrijeme taj trofej.
Tako da desetljetno graðenje momèadi i specijalizacija za Ligu prvaka ne mora uopÌe biti preduvjet za osvajanje LP. Kako je Porto osvojio na ho-ruk a nitko ih ne bi svrstao ni blizu naslovu. Da ne govorimo samo kako je Man Utd postigao 2 gola u sudaèkoj nadoknadi protiv Bayerna...
Jedino objektivno mjerilo neèije snage je po meni liga sistem, gdje kroz seriju utakmica najbolje dolazi so izraŞaja momèadska snaga i konzistentnost, a tu se Chelsea pokazao i viťe nego uspjeťnim.
Dok za proĹĄlogodiĹĄnjeg finalista LP Arsenal ni bi baĹĄ rekli. Njihov plasman u finale je rezultat bez pokriĂŚa. Jedva da su uspjeli izboriti 4. mjesto u Premier ligi.
Ante Gotovina
19-10-2006, 13:44
Koji manijaci...
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 5/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/656555/index.do)
http://www.vecernji-list.hr/system/galleries/pics/061018/svi-navijaci-txt.jpg
Heil... :-D
Ako govorimo o trenutnom stanju Chelsea izgleda puno bolje na terenu nego Barca, koja sve mi se èini živi na staroj slavi. Utakmica superkupa protiv Seville je to najbolje pokazala.
Sve mi se čini da mnogi jedva čekaju pokoji kiks kako bi ustvrdili da je ta momčad u biti lažna i ne valja - Å¡to nije u redu, niti je objektivno. Utakmica Superkupa može biti jedno loÅ¡e izdanje koje se dogodi i u Primeri, pa zaÅ¡to ne bi i na utakmici Superkupa (budimo iskreni, taj naslov igračima jako malo ili skoro niÅ¡ta ne znači), dok protiv Chelsea u gostima nije nikakva sramota izgubiti - nitko nije rekao da je Barcelona nepobjediva.
A knock-out sistem ne samo lige prvaka, veæ opæenito ne èini mi se kao najbolje mjerilo realne snage klubova. Jedan detalj i - you're out. Da je u polufinalu bio priznat inaèe regularan Åveliki kuracevèenkov pogodak sanjala bi Barcelona joÅ¡ jedno vrijeme taj trofej.
Åveliki kuracto bi bilo kad bi bilo. Predvidio sam da će netko spomenuti Åveliki kuracevčenkov gol - ajde stvarno, budimo iskreni, ne dogodi li se svake godine u LP po desetak takvih previda koji kad-tad dođu na naplatu? Sjećam se kad je Porto osvojio, Scholes je za Man Utd dao gol čist ko suza, pomoćni je signalizirao zaleđe koje je usporena snimka osporila - i Porto je proÅ¡ao dalje, Å¡toviÅ¡e osvojio. I Å¡to sad - oćemo prosvjedovati protiv Portovog naslova?
45 min: Goal United! The ball pinballs about Porto's box before Scholes tucks home O'Shea's shot from close range ... but wait - the linesman puts up a late, late flag and the goal is ruled out. Replays show that Scholes was definitely onside.
FULL-TIME That's it! Game over. Porto are through, United are out. And the angry boos are enveloping Old Trafford. Fergie's face is a picture, I can tell you. He's chewing that gum faster than ever. United fans will rightly point to Scholes second goal that was wrongly disallowed - but on balance Porto probably just about deserved it.
Tako da desetljetno graðenje momèadi i specijalizacija za Ligu prvaka ne mora uopæe biti preduvjet za osvajanje LP. Kako je Porto osvojio na ho-ruk a nitko ih ne bi svrstao ni blizu naslovu. Da ne govorimo samo kako je Man Utd postigao 2 gola u sudaèkoj nadoknadi protiv Bayerna...
Pogledaj zadnju rečenicu, boldanu, prije tvog citata - sve to zakonom vjerojatnosti kad-tad dođe na naplatu. Porto je bio sretne ruke (ili Mourinho bolje reći - možda ga zato sad neće), Manchesteru se onaj krumpir protiv Bayerna obio o glavu kad su protiv Porta trebali proći (a i mnogo puta do tada; LP nikad ne osvoji najbolji, ali mu se počesto to vrati - Barcelona je bila najbolja onda kada je ispala od Chelsea). Nije to neki fatalizam da se razumijemo, u biti čista matematika.
konzerva
19-10-2006, 16:53
barca je neťto kao dinamo, kupili masu pojaèanja a loťiji nego proťle sezone.
inaèe, nadam se da Ìe u nedjelju razguzit prokleti imperijalistièki real i onog Ìelavca zidanea!
pozdrav makiju :-D
Inace Barcina pojacanja ove sezone nisu ni u pola tako mocna kao u sezonama 2003/2004 i 2004/2005 kada su dovodili Eto'oa, Ronaldinha, Guilya, Deca, kad je na vrata stao Victor Valdes, kad su u momcad uvedeni Iniesta, Belleti. To je neusporediuvo veca i jaca promjena nego dovodjenje Gudjohnssena koji moze biti sretan sto je prezivio cak 3 sezone otkako je Abramoviè preuzeo Chelsea. Chelsea nije i nece biti prvak dok god ne nastave sa silovanjem osvojati naslov prvaka Europe.
Kako je Barcelona dosla do naslova? Pored cinjenice da su imali vanserijske igrace, igrali su barem 2.5 sezone u identicnom sastavu. A velikima ne treba mnogo da se skuze. Navedite mi jednog igraca Chelsea koji je stalan u prvih 11 otkako je dosao Abramovic. Samo Terry i Lampard. Nitko vise.
Isto kao i Lyon i Spanjolska na natjecanjima, Chelsea je mocan dok gazi protivnike u skupini, kada se treba igrat muski, onda ne prolaze. Nisu prosli ni Monaca ni Liverpoola ni Barcelonu. Nadam se da ce ih netko drugi strefiti ove godine.
A ovo da Kuze odlazi je jos jedno Mamicevo maslo samo sto si Mamic nije smio, radi javnosti, dozvoliti toliku samovolju da ga otpusti vec sada. To je planirana egezekucija.
konzerva
19-10-2006, 17:26
kupili su joť igraèa ove sezone osim gudjohnssena
thuram i zambrotta su ipak igraèine
fat drummer
19-10-2006, 17:31
kupili su joť igraèa ove sezone osim gudjohnssena
thuram i zambrotta su ipak igraèine
a pogledaj u kkavim su okolnostima kupili takve igraèe... kad se ťevilo u ťupak doťla i barca
nema veze,ipak su to kvalitetni igraèi
inaèe, nadam se da Ìe u nedjelju razguzit prokleti imperijalistièki real i onog Ìelavca zidanea!
pozdrav makiju :-D
zidan ne igra viĹĄe, lol :lol:
a svima koji kritiziraju chelsea, igru igraca i upravu, poruka je samo jedna
http://img172.imageshack.us/img172/5109/chelseavliverpoolfacup9vo.jpg
NeĂŚu ulaziti u duboke rasprave, jer ne navijam ni za Chelsea, ni za Barcu.
Moja ljubav su Man Utd, Real i Bayern.
(ne pitajte za razloge, jer su neracionalni - ljubav nema veze sa razumom)
:-D
Juèer sam kao neutralac gledao tekmu, ali Barca je izgledala kao govno prema Chelsea-u.
Ĺveliki kuracto se nedjelje tièe:
FORCA REAL!
ja sam isto u nedjelju za real, nadam se da ce im Ruud zbuĹĄit mreĹžu
ja sam isto u nedjelju za real, nadam se da ce im Ruud zbuĹĄit mreĹžu
Ruud je car.
Arise, vidim da si rječit i dubok kao i inače. Ja napiÅ¡em svoje miÅ¡ljenje na način, koji ako nije fin, barem ni ne vrijeđa, a ti kako drugima, tako i meni uzvratiÅ¡ "evo ti kurčina" foto-porukom. A Å¡ta da se ja onda ispričavam ili pazim hoću li koga uvrijediti. Seljačino.
malimrav85
19-10-2006, 18:44
Mislim èak da piťe u pravilniku da se smiju stavljat poruke uvredljivog sadrŞaja. Gazda?
Kima,skuĹžio sam kak ĂŚu poniĹĄtit cugu... Stavit ĂŚu 20 kn na x2 pa ako bude tako na nuli sam,ako ne bude plaĂŚaĹĄ cugu... :)
konzerva
19-10-2006, 18:45
zidan ne igra viĹĄe, lol :lol:
:shock:
kaj da?
:oops:
Mislim èak da piše u pravilniku da se smiju stavljat poruke uvredljivog sadržaja. Gazda?
Ne znam Å¡to se smije, Å¡to ne smije, no na dnevnoj se bazi povlače izrazi kao "glupa i djetinjasta" izjava, Å¡to na kraju krajeva ne vrijeđa osobu samu već neki verbalni ispad koji može i ne mora biti na mjestu - a uvijek postoji i isprika ukoliko je netko prekrdaÅ¡io (koristio sam ju ne jednom). Ova fotografija je pak suviÅ¡e plitka.
Arise, vidim da si rjeèit i dubok kao i inaèe. Ja napiťem svoje miťljenje na naèin, koji ako nije fin, barem ni ne vrijeða, a ti kako drugima, tako i meni uzvratiť "evo ti kurèina" foto-porukom. A ťta da se ja onda isprièavam ili pazim hoÌu li koga uvrijediti. Seljaèino.
pusa i tebi, ovaj, nisam na tebe ni mislio s tim, al eto, ocito si se osjetio pozvanim
@Mrav...pa kaj ne...to uvrijedljivo?ajd ne peku te oci valjda?
@Konzerva...ne igra od SP-a,haha...
barca je nešto kao dinamo, kupili masu pojaèanja a lošiji nego prošle sezone.
Po cemu to?
Po cemu to?
ma nezna kaj prica :lol:
Chelsea je bolji, to je problem :-D
Po cemu to?
konzerva
19-10-2006, 19:08
Po cemu to?
po tome da su kupili pojaèanja a loťiji su nego proťle sezone.
huh, ovo je bilo teĹĄko
Po cemu to?
po tome da su kupili pojaèanja a loťiji su nego proťle sezone.
huh, ovo je bilo teĹĄko
:lol: :lol:
pa nisu loĹĄiji...prvi su u primeri, zabijaju 3+ golova po utakmici...hm
konzerva
19-10-2006, 19:10
a igraju loĹĄije.
superkup, lp.
a igraju loĹĄije.
superkup, lp.
ne, nego su i druge momèadi bolje
svi danas znaju igrat nogomet
konzerva
19-10-2006, 19:12
jesi to od vele ili suĹĄeca pokupio...
a proĹĄle godine nisu znali?
Po cemu to?
po tome da su kupili pojaèanja a lošiji su nego prošle sezone.
huh, ovo je bilo teško
Stvarno inteligentan odgovor...dostojan Gorana
Igraju isto...koliko treba...a po statistici su puno bolji...
jesi to od vele ili suĹĄeca pokupio...
a proĹĄle godine nisu znali?
nisu im Ĺžene moĹžda dale proĹĄle godine, pa im se nije dalo :-D
neznam jebote, kaj, zgubili su 2 tekme
pe kaj
a ĹĄto ĂŚe ti pametno odgovorit na takvo pitanje?
oèito je da Barcelona igra loťije nego lani.
a što æe ti pametno odgovorit na takvo pitanje?
oèito je da Barcelona igra lošije nego lani.
Govorim o Dinamu...
a i za Dinamo vrijedi isto.
a to ĹĄto su po statistici jednako dobri je samo pokazatelj snage lige u kojoj ĂŚe Hajduk i Dinamo jednom u 10 godina bit ispod 2. mjesta.
Je liga je sranje...nis gora neg prosle godine...samo je umjesto Rijeke Hajduk drugi...hnl je smece
*SUPERMAN*
20-10-2006, 11:26
MamiĂŚ: Ĺveliki kuractimac je kandidat za Dinamova trenera
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 4/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/657404/index.do)
malimrav85
20-10-2006, 11:36
pa koj etu lud? Igor jebeni ĹĄtimac trener dinama?pa u kojem to paralelnom svemiru?
Sick,pretpostavljam da si oduĹĄevljen?
mmmmmmmm,Manchester je prvi,zadnji put kad sam gledao. Iako nakon vikenda moĹžda neĂŚe biti,sad je. Ili?
konzerva
20-10-2006, 12:50
pa koj etu lud? Igor jebeni ĹĄtimac trener dinama?
evo vam sad ťtice èetnika pa uŞivajte...
:smt043
jao smijeha.
daj boĹže da zbiljam, joooooj...
Ĺveliki kuractimac moĹžda je seljo, ali zna posao (nogomet).
Minus je ĹĄto je to veĂŚi muljaroĹĄ od MamiĂŚa bokte.
*SUPERMAN*
20-10-2006, 12:57
Ĺveliki kuractimac moĹžda je seljo, ali zna posao (nogomet).
Minus je ĹĄto je to veĂŚi muljaroĹĄ od MamiĂŚa bokte.
Stimac je nepismena budala ali nije veci muljaros od mamica,to je nemoguce!
Nije ni MamiĂŚ puno pismeniji, ako sudimo po nastupu u medijima.
Ma oni dvojica su kao dva brata.
Ante Gotovina
20-10-2006, 13:11
MamiĂŚ: Ĺveliki kuractimac je kandidat za Dinamova trenera
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 4/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/657404/index.do)
Yeah, right. Sigurno je maminjo juèer tulumario pa joť osjeÌa mamurluk.
Ovo mi veÌ izgleda kao ozbiljnija lista. Naravno u sluèaju da KuŞe odluèi otiÌi, niťta nije definitivno
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,,47041.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2006,10,19,,47041.jl)
Od spomenutih najradije bi Soldu. Ăovjek je doktorirao na njemaèkom nogometu i sigurno bi uveo malo reda, rada i discipline u Dinamovu igru.
JurèeviÌa nikako, imao je svoju priliku i nije se bať iskazao.
Prvo ťto je MikiÌa i Mitua bacio u drugu momèad (sezona 03/04) - kao ne valjaju i onda ih pokupe PAO i Kaiserslautern bez odťtete jer im obojici istjeèe ugovor. Dinamo ne zaradi ni lipe na njima. Pored toga nije osvojio naslov.
Drugo ťto je upropastio i nije uspio posloŞiti svojim trenerskim (ne)znanjem cijelu momèad u narednoj sezoni, a ne moram ni spominjati koju smo ekipu imali.
Ako ne moĹže uspjeti ni u Slaven Belupu, e onda bome nema ĹĄto traĹžiti u Dinamu.
Zajec mi se takoðer ne sviða, veliki muljator i jedan od loťijih poslovoða u Dinamooj povijesti.
Ĺveliki kuracuĹĄak - preslabo trenersko ime za Dinamo. Nikad nije uspio doĂŚi do viĹĄe razine, ĹĄto se tièe trenerskog posla. Prosjeèan trener u hrvatskim okvirima.
LadiĂŚu fali malo iskustva, a mlada repka mu baĹĄ ne blista.
IvankoviĂŚ bi bio solidno rjeĹĄenje, stvorio je ime u trenerskom svijetu. On i Soldo po meni su jedini ozbiljni kandidati za ovaj posao, nisu nam potrebni nekakvi ĹĄarlatani kao pretproĹĄle godine.
- cut -
Proèitao sam èlanak i potpuno dijelim tvoje miťljenje.
Nekako su mi baĹĄ Soldo i IvankoviĂŚ ok.
Soldo nema iskustva, ali ipak nama bať treba neki njemaèki autoritet da posloŞi stvari.
IvankoviĂŚ je od kloĹĄara Iranaca neĹĄto napravio; ĹĄto je samo po sebi uspjeh.
Ante Gotovina
20-10-2006, 13:41
E ovo mi se sviða...
http://www.index.hr/sport/clanak/redir/330513.aspx
Treba dovesti jednog iskusnog struènjaka u omladinski pogon - za ove tipove ťto ga sad vode nikad èuo
malimrav85
20-10-2006, 18:58
...ali zna posao (nogomet)...
Ti to ozbiljno,ili?
Pa koga je on trenirao ikad? I da sad doðe dinamo trenirat? Igor Ĺveliki kuractimac? Halo? Kaj su svi pukli?
"Ĺveliki kuractimac mora joĹĄ deset godina uèiti da bi uopĂŚe pomislio da moĹže biti trener Dinama"
Insomniac
20-10-2006, 19:03
ma to su maminjo i stimac isli skupa na kurve ,pa se jos nisu otrjeznili od sinoc...
*SUPERMAN*
20-10-2006, 19:14
Od spomenutih najradije bi Soldu. Ăovjek je doktorirao na njemaèkom nogometu i sigurno bi uveo malo reda, rada i discipline u Dinamovu igru.
Lik je tek ove godine upisao trenersku skolu i ti bi njega odmah postavio za 1. trenera dinama. Iskustvo nista ne znaci?
Pa koga je on trenirao ikad? I da sad doðe dinamo trenirat? Igor Ĺveliki kuractimac? Halo? Kaj su svi pukli?
Cibaliju ako se ne varam...
Trenirao je on i Hajduk par kola 2005. Ăak je naslov osvojio. Jeboga, on je trofejni struènjak :-D
Ma di stimac...koji ce nam on k....nek ih radije moja baba trenira
đavolji odvjetnik
21-10-2006, 02:29
inace ne ulazim u rasprave u ovom topicu, ponajprije zbog forumasa koji pisu razne nebuloze i nemaju pojma o ovoj plemenitoj igri... kolko god to prepotentno zvucilo.... no jebiga
josip kuĹže? ostavka? otkaz? zasto?
zato sto je izgubio utakmicu s auxerrom? zato sto je uplatio listic u kladari? zato jel je nekom kamatarskom cobanu duzan pare? zato jel novinarska gamad svako malo izbaci na naslovnicu senzacionalan naslov o njegovom privatnom zivotu i sto klubom upravljaju manijaci mamic i barisic. da...
josip kuze je prosle sezone suvereno osvojio prvenstvo, ove sezone bez poraza takoder drzi prvu poziciju, a protiv arsenala se nije moglo. zar zbog jedne jebene utakmice s auxerrom mijenjati najnormalnijeg sportskog djelatnika u hrv (izuzmite kockarsku aferu)?? ferguson je trener manchestera preko deset god i kad su prosle sezone ispali u skupini lp, (sto je daleko veci neuspjeh od ovog dinamovog) nitko nije ni pomisljao na otkaz. Jel mozda zbog europskog kraha trebaju odgovarati celnici koji za bozic u europi dorufaju jeremiju nowotnija, umornog vugu i lovca na jelene cvitanovica!!??? samo zbog izjave da vidi stimca kao dinamovog trenera, mamic bi se trebao ispricati svim navijacima dinama i dozivotno napustiti funkciju koju obnasa.
kuzea ce smjenit prije ili kasnije. nazalost, covjek nemoze protiv vjetrenjaca. mamica i novinara. dotad.... kuĹže uno di noi! sutra po 3 boda u osijek...
evo, ovako bi meni dinamo izgledao, klasièni 4-2-3-1:skender-buljat,Ìorluka,nowotny(carlos), lijevi bek???(neki brzanac iz argentine,brazila,afrike...)-jertec,chago-etto,modriÌ,eduardo-a.rukavina
bye bye:mamiĂŚ,cvitanoviĂŚ,drpiĂŚ,agiĂŚ,anders on.
da bi dinamo igrao u europi, mora se organizirati kao udinese-kupi jeftino i mlado i za par godina prodaj skupo. zato je potrebno imati dobrog sportskog direktora i dobre skaute koje je potrebno poslat na SP U17,U19,U21, u afriku, u juŞnu ameriku(ne samo u brazil, ima i u argentini,ekvadoru i ostalim juŞnoamerièkima zemljama talenata), a ne kupovati igraèe gledajuÌi njihove isjeèke najboljih utakmica na DVD. I naravno, potrebno je imati dobru omladinsku ťkolu, izgraditi internat na kajzerici gdje bi mladi igraèi trenirali, uèili u ťkoli, zajedno Şivjeli, a ne da èim napune 18 dobe aute i divljaju po fontanama itd. tak se to radi u europskim klubovima.dinamo bi imao dovoljno novca, ne bi se trebalo Şicati od bandiÌa :-D .
pa koj etu lud? Igor jebeni štimac trener dinama?pa u kojem to paralelnom svemiru?
Sick,pretpostavljam da si oduševljen?
Da odusevljen...............pa ja obozavam Stimca......
Ak se to desi nece zapalit cu obadvojicu to garantiram.............
Za trenera bi ja dofurao nekog stranca, pun mi je qrtz tog mamicevog satro patriotizma i dopljevanja nekih nasih "strucnjaka"............ Za vrijeme Ardillesa su pisali krv na treninzima..........ako vec ona kurva Mamic preko novina tjera Kuzea neka ulozi dobre pare u nekog stranca koji zna posao...........
Markovic:
"To nije točno, problem je Å¡to ljudi ne dolaze pravovremno, nego se pred ulazima stvore pola sata prije utakmice i tada ne stoje disciplinirano u koloni, kao Å¡to nemaju strpljenja prolaziti kontrole na ulazima koje moraju biti rigorozne"
Ma nemoj..................jos ce mi odredjivati kad bum na tekme dolazio......
Ako englezi mogu kolektivno napuniti stadion u 10 minuta........zakaj bi ja na stadion morao dolaziti cuku vremena prije.........
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 3/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/655283/index.do)
Nigerpool :shock: :lol: :lol: :lol:
đavolji odvjetnik
21-10-2006, 11:45
dobre skaute koje je potrebno poslat na SP U17,U19,U21, u afriku, u juŞnu ameriku(ne samo u brazil, ima i u argentini,ekvadoru i ostalim juŞnoamerièkima zemljama talenata)
ma jebo brazile, argentine, kurce, palce... slazem se da se tamo moze pronac pokoji dobar igrac, ali...... mislim da je kontigent stranaca trenutno cisto dovoljan. momcad treba graditi na domacim deckima. steaua je izborila lp bez ijednog stranca u prvih jedanaest (cini mi se). a slicno funkcioniraju i ostali u europi uspjesni "mali" klubovi istocne europe. zasto su stiven rivic i srdan lakic otisli s dvadeset i nekom u bundesligu, a ne u dinamo il hajduk?? zato jer je bolje kupit macka u vreci, andersona, za milju dolara, neg npr rivica za dvostruko manje pare......
malimrav85
21-10-2006, 11:46
Markovic:"...i tada ne stoje disciplinirano u koloni...
Koji car,sad postoji naèin kako se disciplinirano stoji na ulazu u stadion... :lol:
jedva čekam da putin sjebe abramoviča tj. da mu nekaj nađe ili netko drugi. jer abramovič je obična ruska lopina i mafijaÅ¡, samo kaj to dobro skriva.
pa da fino chelsea opet bude mali seljački klubić kakav je bio i prije
za vraga im silne pare, nikad neće biti veliki klub
lako je kupit igrače, malo je teže kupit povijest i tradiciju
i presmijeÅ¡no mi je kaj se sad priča o nekom rivalstvu barce i chelsea.. samo zato jer su u zadnje 2 puno igrali.. chelsea se barci samo može diviti i sanjati da će jednom, možda za 100 godina biti blizu barcelone... al mislim da se to ne bu nikad dogodilo..
jedva èekam da putin sjebe abramovièa tj. da mu nekaj naðe ili netko drugi. jer abramoviè je obièna ruska lopina i mafijať, samo kaj to dobro skriva.
pa da fino chelsea opet bude mali seljaèki klubiÌ kakav je bio i prije
za vraga im silne pare, nikad neĂŚe biti veliki klub
lako je kupit igraèe, malo je teŞe kupit povijest i tradiciju
i presmijeťno mi je kaj se sad prièa o nekom rivalstvu barce i chelsea.. samo zato jer su u zadnje 2 puno igrali.. chelsea se barci samo moŞe diviti i sanjati da Ìe jednom, moŞda za 100 godina biti blizu barcelone... al mislim da se to ne bu nikad dogodilo..
chelsea je bio mali patetican klubic koji je svake sezone bio meðu prvih 4-5 klubova premiershipa
i tada, dok je chelsea bio mali pateticni klubic, MASNE pare je imo manchester(koji isto nebi niĹĄ osvojio da ih nije imao), Liverpool, Arsenal, Leeds...
primjerice, u sezoni 99' 00' chelsea je bio 5.
znaci masu tih klubova je imalo PARA za KUPIT najbolje igrace
a prica s barcelonom...kaj oni nemaju para??
Pa svi bogati katalonski politièari/jetseteri i svi ostali bogatuni ulaŞu u klub, a di ces bolje promovirat zemlju koja Şeli politièku samostalnos nego preko kluba koji ostvaruje izvanredne sportske uspjehe(ne mislim samo na nogomet, nego i na koťarku/rukomet)
tak da...
ima abro para...ali nemoj kenjat da kupuju najbolje igrace, jer vidiĹĄ da i ovi najskuplje plaĂŚeni zapravo najslabije igraju
igraci koji su dosli u chelsea kao mladi(lampard, cole, cech, robben itd), ili su "odgojeni" u chelseau( terry) su sad glavni igraci
*SUPERMAN*
21-10-2006, 15:24
1. Svi imaju para ali nitko nema kao abro.
2.Sve ovo sto je Mo rekao,stoji! Koje rivalstvo pa chelsea je 0 prema barceloni i to ne govorim o trenutnoj snazi nego o velicini kluba. Cuo sam nedavno jednu parolu enleskih navijaca,vjerovatno arsenalovih ili tottenhemovih,bas u tom stilu,tipa : ''Rich but still a small club!''
3.Kako ne kupuju najbolje igrace,o cemu ti pricas??? Vidim danas u novinama da nudi 50 000 000 E za buffona...
igraci koji su dosli u chelsea kao mladi(lampard, cole, cech, robben itd), ili su "odgojeni" u chelseau( terry) su sad glavni igraci
4.Molim?? Pa nisu dosli kao juniori da mozes reci da su mladi,kaj to znaci mladi?! pa nece kupovati igrace od 35 godina kao real,dosli su kao vec poznate nogometne zvijezde! (2 igraca west hama,1 igrac arsenala,1 glavan zvjezda psv-a ako se ne varam i cech mi fali ali isto znam da je dosao kao vec super golaman.
Buffon je izjavio da neĂŚe u Chelsea
Gospodin Pravokutnik
21-10-2006, 16:27
Markovic:
"To nije toèno, problem je ťto ljudi ne dolaze pravovremno, nego se pred ulazima stvore pola sata prije utakmice i tada ne stoje disciplinirano u koloni, kao ťto nemaju strpljenja prolaziti kontrole na ulazima koje moraju biti rigorozne"
Ma nemoj..................jos ce mi odredjivati kad bum na tekme dolazio......
Ako englezi mogu kolektivno napuniti stadion u 10 minuta........zakaj bi ja na stadion morao dolaziti cuku vremena prije........
Nemres to usporedjivat s Englezima. Tko bi gore prosao: hrvatski navijac koji baci baklju na teren u Hrvatskoj il engleski navijac koji baci baklju na teren u Engleskoj
Buffon je izjavio da neæe u Chelsea
Reko je i Krunchie da nikad nece u Hajduk...pa je hvala Bogu otisao
1. Svi imaju para ali nitko nema kao abro.
2.Sve ovo sto je Mo rekao,stoji! Koje rivalstvo pa chelsea je 0 prema barceloni i to ne govorim o trenutnoj snazi nego o velicini kluba. Cuo sam nedavno jednu parolu enleskih navijaca,vjerovatno arsenalovih ili tottenhemovih,bas u tom stilu,tipa : ''Rich but still a small club!''
3.Kako ne kupuju najbolje igrace,o cemu ti pricas??? Vidim danas u novinama da nudi 50 000 000 E za buffona...
4.Molim?? Pa nisu dosli kao juniori da mozes reci da su mladi,kaj to znaci mladi?! pa nece kupovati igrace od 35 godina kao real,dosli su kao vec poznate nogometne zvijezde! (2 igraca west hama,1 igrac arsenala,1 glavan zvjezda psv-a ako se ne varam i cech mi fali ali isto znam da je dosao kao vec super golaman.
dosli su svi s 20-22 godine
ni jedan nije imo viĹĄe
cech je doso iz rennsa, s 20 godina isto
a ĹĄto se buffona tice, on chelseau netreba i mislim da je to cista novinarska patka, isto ko i ono s pletikosom
imaju Hilarija, on je pokazo da je izvrstan i Cudicinija koji ce bit spreman za slijedece kolo
ja isto ne podrŞavam dovoðenje svijetskih zvijezdica u klub, al jebiga, nisam ja mourihno ili abramovic
da se mene pita, ove godine bi samo doveo desnog stopera, a ostatak momcadi bi ostao isti
inace, chelsea dobio portsmouth 2:1
kranjcar je igro svih 90',al nije bať neťto igrao,barem ga nema u minute by minute detaljima preèesto...
malimrav85
21-10-2006, 19:27
http://www.teamtalk.com/Images/81990.jpg
malimrav85
21-10-2006, 20:16
Lako se smijati,probajte vi bolje...
http://polut314.9999mb.com/nr/
malimrav85
21-10-2006, 23:14
LjubojeviĂŚ dao gol za pobjedu Genka...
Nemres to usporedjivat s Englezima. Tko bi gore prosao: hrvatski navijac koji baci baklju na teren u Hrvatskoj il engleski navijac koji baci baklju na teren u Engleskoj
Jos kako mogu...........zele uvesti red na stadion.......kao u engleskoj.....neka uvedu......ali neka se moja ljudska prava pocnu positvati kao u engleskoj.....
Gledajuci kmute cerju stekao sam dojam da se Da Silva nece snaci u nekom vecem klubu u europi......dok sam za Modrica i Corluku potpuno siguran da ce jednoga dana biti nositelji igre svojih klubova.......
Insomniac
22-10-2006, 14:34
Gledajuci kmute cerju stekao sam dojam da se Da Silva nece snaci u nekom vecem klubu u europi......
ha cuj,onda ga brzo prodati dok ostali jos to nisu pohvatali
SnaĂŚi ĂŚe se Eduardo..
On joĹĄ nije pokazao svoj potpuni potencijal, a osim toga, zabijao je puno veĂŚima od osijeka.
Ma u samoj njegovoj igri, u potezu, se vidi da ima neĹĄto viĹĄe..
mamiÌ i igraèi su pobjedu proslavili u lake cityu, na narodnjacima. koji jadnici
Snaæi æe se Eduardo..
On još nije pokazao svoj potpuni potencijal, a osim toga, zabijao je puno veæima od osijeka.
Ma u samoj njegovoj igri, u potezu, se vidi da ima nešto više..
Ne kazem ja da je on los igrac.....ima potencijala i zna s loptom.....ali ostavio je na mene takav dojam..........mozda je to vise predosjecaj nego realnost, ali zelim mu da uspije.........za razliku od Nike.... :p
mamiÌ i igraèi su pobjedu proslavili u lake cityu, na narodnjacima. koji jadnici
seljaèine
Kancelar
22-10-2006, 16:07
Djeco draga,
Eduardo Ìe se prodat i lijepo otiÌ iz ove Şabokreèine zaradit lovu i, tko zna, razvit se moŞda u joť boljeg igraèa jednog dana... Ali ruku na srce, cijela ta momèad, a i cijela HNL su najobièniji ðabalebaroťi. Raspravljat o tome tko ima potencijala ili nema je èisti nonsens, kada domaÌi igraèi odlaze u Japan ili Kinu (a i Slovenija je postala popularna u zadnje vrijeme :lol: ). Situacija u hrvatskom nogometu se ponavlja iz godine u godinu, to je jedna najobiènija cirkulacija. Dinamo ili Hajduk, tak mi je postalo svejedno, kad se uvijek naðu neki azerbejdŞanski ťilibajzeri koji nas deklasiraju u prvim kolima europskih natjecanja. Biti najbolji u HNL viťe nije apsolutno nikakav kriterij za uspjehe. Tu ti ne moŞe pomoÌi ni 10 KuŞea.
-cut-
Onda pusti nas maloumnike da pratimo taj jad i bijedu......a ti se odusevljavaj Realom, Barcom, Man Utd-om itd..........
Kako god jadna HNL bila.....nasa je.......
8)
Kad se da Silva proda,onda Ìe se pokazat da je on igraè samo za male utakmice.
Kancelar
22-10-2006, 16:38
E a kakvim ĂŚe se on pokazati to je druga tema...
Mene osobno ove godine jako impresionirao Bayern u ligi prvaka. A i Valencia. MoĹžda bi mogli ove godine opet........
Kad se da Silva proda,onda æe se pokazat da je on igraè samo za male utakmice.
To kaj ga je zavaljao Arsenalu i Engleskoj govori kako je jadan igrac u velikim utakmicama...
@kancelar
Dobro ti je sickboy rekao...nasa je kako god jadna bila
Ti si se svojim prognozama veĂŚ nadaleko i naĹĄiroko dokazao...
Ako ti Auxerre, Arsenal, Engleska i Italija nisu dovoljno jake utakmice, onda oprosti.
malimrav85
22-10-2006, 18:40
Ne kazem ja da je on los igrac.....ima potencijala i zna s loptom...
Isto kao i Denilson. Bio je lud,svi su ga Şeljeli,najskuplji igraè u povijesti... Di je sad? U Bordou igra pomalo...
Ne kaŞem da da silva ne valja ali dok ne poène igrat u kontinuitetu vani nije velemajstor.
Želim ja da on uspije ali je dokazivanje daleko...
forza barca!
vamos! :smt041 :smt041 :smt041
Ti si se svojim prognozama veĂŚ nadaleko i naĹĄiroko dokazao...
Ako ti Auxerre, Arsenal, Engleska i Italija nisu dovoljno jake utakmice, onda oprosti.
ťto se toga tièe,Arsenalu je zabio udarcem koji je golman morao obranit.
Auxerreu iz odbijanca i penala koji je jedva uĹĄao u gol. prijateljske me ne zanimaju. a jedino je sa Englezima igrao dobro.
malimrav85
22-10-2006, 23:10
Ăekam...
Nek se prepozna. 8)
Zadovoljan sam!
Viva El Caudillo! :-D
malimrav85
23-10-2006, 01:34
Milan odlièan! :lol:
*SUPERMAN*
23-10-2006, 01:43
Tek se sada vidi koliko Eto fali barci,onog glupog islandanina treba potjerat!
MinesweePer
23-10-2006, 01:55
Milan odlièan! :lol:
ne odlièan nego izvrstan :badgrin:
ne znam koji im je, proradit Ìe valjda uskoro, tek je poèetak sezone ima joť puno do kraja, bolje da kiksaju sad nego pri kraju sezone.
bas.
Gudjohnsen je mala beba za Eto˙oa...tocno se vidi njegov nedostatak!
malimrav85
23-10-2006, 03:26
ne odlièan nego izvrstan :badgrin:
ne znam koji im je, proradit Ìe valjda uskoro, tek je poèetak sezone ima joť puno do kraja, bolje da kiksaju sad nego pri kraju sezone.
NeĂŚe. Ako se ne varam, 6 golova u 6 utakmica? :badgrin: Pipo i Gilardino :lol:
Da... PiĹĄi kuĂŚi propalo
Èekam...
Nek se prepozna. 8)
Čovjek sam od riječi i ispunit ću je čim se vidimo (samo ne znam kada će to biti). :-)
malimrav85
23-10-2006, 11:26
:lol: Ĺž
Nije tolko do toga kolko je do: Bio si u pravu! :lol:
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
ťto se toga tièe,Arsenalu je zabio udarcem koji je golman morao obranit.
Auxerreu iz odbijanca i penala koji je jedva uĹĄao u gol. prijateljske me ne zanimaju. a jedino je sa Englezima igrao dobro.
Ma da, po tebi je sve sluèajnost!
Osim kada se o Hajduku ili Kranjèaru radi.
bas.
Gudjohnsen je mala beba za EtoĂżoa...tocno se vidi njegov nedostatak!
gudjohnsen nije tipièni ťpic-igrac, za razliku od etoa
stavi gudjohnsena umjesto deca u sredinu terena, saviolu u napad pa ces vidjet cemu eidur sluĹži
:lol: ž
Nije tolko do toga kolko je do: Bio si u pravu! :lol:
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
Ako se to odnosi na tvoju tvrdnju da će Real dobiti, priznajem bez pogovora. Jedan je očiti razlog zaÅ¡to su zaslužili pobijediti - iskoristili su svoje prilike ili barem neke od njih.
Ako misliÅ¡ da je Real pojeo Barcelonu, uopće se ne slažem - pobijedili su sami sebe stavljanjem u igru Gudjonsena koji nema pojma o pojmu nogometa (igrač tipa Salihamidžića koji se cijelu karijeru Å¡verca u klubu u kojem mu ni u B postavi nije mjesto) i Thurama koji je neuigran s Puyolom.
Åveliki kuracto me nadovezuje na Mijatovićevu izjavu o kojoj je Vela pričao, da je Barcelona prostudirana. Frajer je naime doÅ¡ao do grandioznog otkrića da rupetine poput Salgada i Helguere (koji kraj Cannavara nekom kurcu i služi) ne trče dovoljno, te da se Ronaldinha i ekipu zaustavlja pritiskom, odnosno - trčanjem (samo se to sad zove Barcelona je prostudirana)! Oh my, pa mislim da Peđa zaslužuje počasni doktorat iz kineziologije za ovo revolucionarno otkriće na polju nogometa!
No, teorija mu baÅ¡ i ne drži vodu skroz - za Messija nisu imali nikakvih rjeÅ¡enja osim Emersonovih "u kost i gležanj", s Xavijem su se počesto mučili, a Iniesta je imao par maestralnih prolaza kroz sredinu, ali i potez previÅ¡e svaki put.
Na kraju, poraz čist ko suza, ali mislim da se Real ipak zavarava Å¡to će ih doći glave u ključnim trenucima sezone - kad i prokuže Ronaldinha, uvijek ostaju Eto'o i Messi ili Juninho i Fred. Don Fabio, ali onaj obramabeni, Cannavaro, ne može sam, baÅ¡ kao ni Puyol jučer protiv Raula i v. Nistelrooya, igrati sam, pa sve da je i duplo bolji od bilo kojeg obrambenog na svijetu.
malimrav85
23-10-2006, 13:34
ali moraĹĄ priznati da je real bio puno bolji.
Osim 2 gola imali su i dva puta okvir gola. I to nekih krumpira nego finih ĹĄansi.
real je prvih pola sata odigrao odlièno. nisu dali barci disat.
meni se valencija èini opasnom,vreba iz sjene a imaju odliènu momèad,pogotovo napad sa villom i morientesom i vincenteom i joaquinom koji se prididaju. Joť da se aimar vrati na staze stare slave...
a kad na novoj poèinje ona emisija sa golovima itd.
Bu to nekaj slièno Petici?
*SUPERMAN*
23-10-2006, 16:10
http://www.youtube.com/watch?v=4qAf0Sl9K8M&NR
ali moraš priznati da je real bio puno bolji.
Napisao sam svoje miÅ¡ljenje (iliti bio je bolji, ali nikako puno bolji) koje bilo da ne uvažavaÅ¡, nisi pročitao ili jesi, ali samo određene dijelove koji ti se sviđaju. Ne da mi se raspravljati o objektivnosubjektivnim dojmovima "El Classica", zato bez želje i namjere da budem bezobrazan prema tebi na ikoji način na
ali moraš priznati da je real bio puno bolji.
odgovaram starom fatovom poÅ¡tapalicom: "Åveliki kuractogod ti vadi gaćice iz dupeta!" ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=4qAf0Sl9K8M&NR
hahaha, jebeno
Vratite na nam peticu!!!!!!!!!!!!!!!!
Vratite na nam peticu!!!!!!!!!!!!!!!!
a kaj bude sad umjesto?
malimrav85
23-10-2006, 22:30
...zato bez Şelje i namjere da budem bezobrazan prema tebi na ikoji naèin...
Ma sve ok,pa raspravljamo. Mislim da je Barcelona bolja momèad od Reala ali da je Real juèer naťao lijek, barem juèer. To se prvenstveno odnosi na jako agresivnu,da ne kaŞem grubu igru. Emerson je mogao dobiti crveni, a bilo je joť barem 5 klizeèih koji da su zavrťili tamo di su krenuli bi bilo mrtvih. Sa Barcelonom se nitko na svijetu ne moŞe nadigravati ali postoje naèini na koje ih se moŞe pobijediti. Nadalje, Zambrota je, po meni, u Barci dobio jako defanzivnu zadaÌu i kao da ga u ove dvije utakmice nije ni bilo. Nije bilo niti drugog krila dok su Ramos i Carlos èesto probijali krila.
neki debilni dokumentarac ili slicno
Ma sve ok,pa raspravljamo.
Pa da sam odgovorio samo sa "Å¡to god ti vadi gaće iz dupeta" kao fat prostačina, možda bi mislio da sam se izbezobrazio. :-D
Zapravo mi se ne da "braniti" nikakav klub ni igrača. Jednom napisah poduži post o igraču na avataru, pa ispalo patetično i stekao se dojam da mi soba obljepljena njegovim posterima sa spermicidnim premazom. Tako da, Real, Barca, Robinho, Ronaldinho... Don't give a shit. :klintistvudovska faca:
Ante Gotovina
24-10-2006, 16:24
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 5/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/659535/index.do)
Ĺ˝ao mi je ĹĄto se nastavlja trend da se od trenera traĹži da postigne ekspresni uspjeh u najkraĂŚem moguĂŚem roku, joĹĄ k tome i bez prave momèadu, posebno ĹĄto je Inter zadnju pobijedio i u uzdigao se do samog vrha 2. HNL, tako da ne razumijem ovaj potez. Naroèito mi je Ĺžao Ăeèija, koji je veĂŚ pokazao da moĹže postiĂŚi dobar rezultat, ali ovaj naslov - presmijeĹĄan je.... :smt044
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 2/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/659572/index.do)
Da, samo ti nam joĹĄ trebaĹĄ...
Ovo s Ăeèijem me podsjetilo na jedan èlanak u Podravskom listu u kojem se isto tak opisivala smjena trenera jednog lokalnog kluba u goricama. Hehe. Deèki iz Uprave malo popiju pa mijenjaju trenera. :-D :-D :-D
A Ăiro ko Ăiro....
Ciro i Mamic se stalno nekog vraga kunu a uvijek se poseru na vlastite rijeci...
Jak je taj Hajduk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Belisce je ipak klasa...
Hajduk je proĹĄao,to je najvaĹžnije.
btw,jesu Dugo Selo i NaftaĹĄ klase?
Hajduk je prošao,to je najvažnije.
btw,jesu Dugo Selo i Naftaš klase?
Kolko i Hajduk :-D
Da vidimo i ovo
http://www.net.hr/sport/page/2006/10/25/0166006.html
Insomniac
25-10-2006, 16:14
jel vidio tko jucer vijest kako ce Real sponzorirati jedan bolid na velikoj utrci Spa iduce godine. Citat predsjednika Reala:
"BaĹĄ ĂŚe biti lijepo vidjeti jedan bolid u realovim bojama kako se vozi usred Barcelone " :lol: :-D
evo moćni ajduk skoro zapeo na beliÅ¡ču
šteta kaj nije
al glavno da nam je košta napokon zabio gol.. :-D
evo moÌni ajduk skoro zapeo na beliťèu
ĹĄteta kaj nije
al glavno da nam je koĹĄta napokon zabio gol.. :-D
hajduk se nije barem osramotio kao plavi, plavi plavi...prosle sezone :roll:
Lucius Veratius
26-10-2006, 02:26
Hajduk se dovoljno osramotio u prvenstvu proĹĄle sezone. :smt098
malimrav85
26-10-2006, 02:42
KoĹĄta,KoĹĄta,KoĹĄta...
Napokon se sastao s loptom. A tek euforija kad je dao gol...
evo moæni ajduk skoro zapeo na belišèu
šteta kaj nije
al glavno da nam je košta napokon zabio gol.. :-D
o čem ti pričaÅ¡
evo moÌni ajduk skoro zapeo na beliťèu
ĹĄteta kaj nije
al glavno da nam je koĹĄta napokon zabio gol.. :-D
o èem ti prièať
o naftaĹĄu
Ante Gotovina
26-10-2006, 11:56
Želim Dinamu da se u finalu Kupa susretne s naťim najveÌim klubom Hajdukom
Ako se ovako nastavi, nogomet nam nikad neÌe ozdraviti. Briga Vlatka MarkoviÌa za hrvatski nogomet! Najlakťe je sjesti u zrakoplov i letjeti svijetom, on nema pojma, niti ga zanima, ťto se dogaða ovdje dolje...
I ja se slaĹžem... :cry:
Tako dugo dok neki (treneri) otvoreno iznose stajaliĹĄta za koga navijaju, onda stvarno ne moĹže ozdraviti...
http://www.index.hr/images2/bbbcajkav.jpg
Hajduk se dovoljno osramotio u prvenstvu proĹĄle sezone. :smt098
isto kao i Dinamo predproĹĄle sezone.
Košta,Košta,Košta...
Da zabio je napokon, s dva metra uz veliku pomoc branica...... :roll:
KoĹĄta,KoĹĄta,KoĹĄta...
Da zabio je napokon, s dva metra uz veliku pomoc branica...... :roll:
ne moŞe taj drugaèije zabit gol
Ante Gotovina
26-10-2006, 13:42
ne moŞe taj drugaèije zabit gol
http://www.columbia.edu/~xs23/fish/donkey.jpg
da da,taj vrsni strijelac je veĂŚ pokazao svu raskoĹĄ svog talenta :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Ante Gotovina
26-10-2006, 13:47
da da,taj vrsni strijelac je veè pokazao svu raskoť svog talenta
http://www.nt.ntnu.no/users/perhols/africa_gallery/images/donkey-_1432.jpg
konzerva
26-10-2006, 15:08
sad ĂŚe vam bandiĂŚ uvest reda... :lol:
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 3/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/661633/index.do)
nek bandiÌ ne troťi naťe novce na te gubièare
Anderson ima talent i tehniku...ali je spor pun k...i imas dojam da mu se neda i da je lijen...uz radijus od 10 metara...ma na koga me ono podsjeca :badgrin: :badgrin: :badgrin: :-D
Sam kaj Anderson nema toliki kredit...
Ma tko to smislja?!
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 7/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/662027/index.do)
Ante Gotovina
27-10-2006, 13:15
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 7/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/662027/index.do)
Ajde Maminjo, dovedi konaèno neťto pametno...
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/662027/index.do
Ajde Maminjo, dovedi konaèno neťto pametno...
On ? Pametno ? HAHAHAHAHAHAHAHA
Ante Gotovina
27-10-2006, 13:31
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 5/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/661995/index.do)
Pa ne mogu vjerovati koji mudonja. Bio sam na tekmi i u prvom dijelu jedva da je Ĺveliki kuracibenik dvaput centar proĹĄao. A penal je bio toliko oèit da bi ga dosudio i pilot iz aviona...
Ovo joĹĄ jednom dokazuje toliko spominjanu tovarsku jal...
Gospodin Pravokutnik
27-10-2006, 13:31
Ja bi bio jeben skaut,nek mene zaposle mamu im
Uzmes Championship manager i trazis potencijalne nade...pogode u 90% slucajeva... :-D
Uzmes Championship manager i trazis potencijalne nade...pogode u 90% slucajeva... :-D
FOOTBALL MANAGER! :-D
Ante Gotovina
28-10-2006, 16:49
Sad Ìe vjerojatno netko reÌi da sotoniziram studentski puk, meðutim ne mogu a da ne objavim...
http://www.futebolnews.com/games/cm/fm2 ... nload2.asp (http://www.futebolnews.com/games/cm/fm2007_download2.asp)
Nekima ode godina... :-D
[quote=veteran]Uzmes Championship manager i trazis potencijalne nade...pogode u 90% slucajeva... :-D
Sad Ìe vjerojatno netko reÌi da sotoniziram studentski puk, meðutim ne mogu a da ne objavim...
http://www.futebolnews.com/games/cm/fm2 ... nload2.asp (http://www.futebolnews.com/games/cm/fm2007_download2.asp)
Nekima ode godina... :-D[/quote:27r5wtac]
http://img.photobucket.com/albums/v705/arajz/untitled.jpg
svaka èast Slaven Belupu
Milan-Inter 3:4. Ludo zabavna utakmica, kartona skoro kao u HNL-derbijima :-D
Žalim puk bez satelitske koji je bio osuðen na HRT 2 i zanimljivi okrťaj Hajduka i Meðimurja :badgrin:
bolje da je Hajduk bio na HRT 2
paolo di canio
29-10-2006, 00:12
laziju vratilo 8 bodova!!!! FORZA LAZIO!!!!!!
ove kazne su preblage,trebalo je i Laziju i Juventusu oduzet puno viĹĄe
paolo di canio
29-10-2006, 00:19
juventus su trebali kaznit seljenjem u HNL. zaĹĄto mi nema avatara?
Juventus je glavni krivac,da.
MoĹžda ti je avatar bio prevelik.ImaĹĄ opciju avatar u profilu?
Portsmouth dobio, Kranjèar na klupi :badgrin:
Jel se meni samo èini ili su oni dobili sve ligaťke utakmice u kojima nije igrao Krunchie a izgubili sve u kojima im je on oplemenjivao vezni red?
paolo di canio
29-10-2006, 00:23
nije bio prevelik, ali je na njemu bio di canio u karakteristiènoj pozi :D
Ante Gotovina
29-10-2006, 03:46
laziju vratilo 8 bodova!!!! FORZA LAZIO!!!!!!
Na spomen talijanskom nogometnog pravosuða èovjek se moŞe samo dobro nasmijati...
Pa dajte odredite te kazne jednom zauvijek a ne da se mijenjaju skoro svaki tjedan. SlijedeĂŚi tjedan mogao bi Juventus zavrĹĄiti u prvoj ligi... :roll:
fat drummer
29-10-2006, 09:49
da ti talijani su fakat kuje... prvo kada su bili pod poveÌalom uefe drastiène kazne, moramo se toga rijeťiti, pièkematerine...
sada lagano klubovima vraĂŚaju bodove, a sve su ih trebali sterat u drugu ligu
Portsmouth dobio, Kranjèar na klupi :badgrin:
Jel se meni samo èini ili su oni dobili sve ligaške utakmice u kojima nije igrao Krunchie a izgubili sve u kojima im je on oplemenjivao vezni red?
Statisticki da ali realno njihova je igra 300% bolja od igre kada on nije u ekipi...tak su mi nesto objasnjavali na forumu par strana prije Goran i Konzerva (ak se ne varam) :-D
konzerva
29-10-2006, 16:10
Statisticki da ali realno njihova je igra 300% bolja od igre kada on nije u ekipi...tak su mi nesto objasnjavali na forumu par strana prije Goran i Konzerva (ak se ne varam) :-D
:?
ja sam govorio da je dinamo loĹĄiji neg proĹĄle godine, ĹĄto stoji.
slaven belupo samo je jedan od pokazatelja
niste primjetili da je Kranjèar igrao samo u gostima,joť nije dobio priliku na domaÌem terenu.
A da je Dinamo loťiji nego proťle sezone,to je juèer bilo oèito.
fat drummer
29-10-2006, 21:39
niste primjetili da je Kranjèar igrao samo u gostima,joť nije dobio priliku na domaÌem terenu.
A da je Dinamo loťiji nego proťle sezone,to je juèer bilo oèito.
kaj si gledao utakmicu? ili ovako parcijalno na temelju jedne utakmice izvodiť generalni zakljuèak... utakmice koju nisi ni gledao nego samo èitao izvjeťtaj. je li chelsea slabija nego proťle godne ako uzmeť u obzir njihov start ove godine?
sluĹĄao sam na radiju utakmicu i vidio izvjeĹĄtaj na HRT.
Chelsea je malo slabiji nego proĹĄle godine,da.
malimrav85
29-10-2006, 22:08
ti si morbidan
fat drummer
29-10-2006, 22:17
daj mi objasni kako si doťao do tog zakljuèka... moŞda, samo moŞda je chelsea dobila NOVE igraèe koji nisu joť uigrani?
ajde da si gledao sve dinamove utakmice proťle sezzone i gledao sve ove sezone pa doťao do nekog zakljuèka na temelju nekih empirijskih vrijednosti... dinamo je i dalje jedina NEPORAŽENA momèad
malimrav85
29-10-2006, 22:25
ali je hajduk prvi :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
:smt038
ti novi igraèi su veÌ odigrali 10-15 utakmica i nisu viťe neuigrani.gledao sam proťle i ove sezone sve Dinamove utakmice koje su bile na HRT.a juèer je na Hrvatskom radiju bilo oèito da je Dinamo oèajno odigrao. A Dinamo je jedina neporaŞena momèad zbog jednog zalutalog udarca Ante VitajiÌa u 96. minuti.
malimrav85
29-10-2006, 22:35
a juèer je na Hrvatskom radiju bilo oèito da je Dinamo oèajno odigrao.
A ja mislio da si to proèitao u novinama
http://www.monkeytrain.com/images/funny/monkey_poop.jpg
ha,jebemti miťa maloga,kad je on to na radiju èuo
http://hello-nico.cocolog-nifty.com/photos/uncategorized/image1120.jpg
daj mi objasni kako si doťao do tog zakljuèka...
Do dugo u noc je s frendom raspravljao o tome
http://www.goldiellepromotions.com/images/Apes.jpg
Just a little bit
30-10-2006, 01:14
kakav redikul braleeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:
Ante Gotovina
30-10-2006, 01:29
ti novi igraèi su veÌ odigrali 10-15 utakmica i nisu viťe neuigrani.gledao sam proťle i ove sezone sve Dinamove utakmice koje su bile na HRT.a juèer je na Hrvatskom radiju bilo oèito da je Dinamo oèajno odigrao. A Dinamo je jedina neporaŞena momèad zbog jednog zalutalog udarca Ante VitajiÌa u 96. minuti.
Tako je gorane, samo im reci. Ipak si ti doktor znanosti ťto se nogometa tièe...
http://www.howstrange.com/b3tapics/monkey_news.jpg
LINKOVI ZA DOWNLOAD CIJELU FIFU 2007!
U 11 dijelova po 250 mb..
ZBOGOM GODINO!
http://www.sanaldisk.net/download.php?f ... a692edad0d (http://www.sanaldisk.net/download.php?file=0f8e2c79e279e8b746d8f6a692edad0d )
http://www.sanaldisk.net/download.php?f ... d40968503f (http://www.sanaldisk.net/download.php?file=ab9457b8fad78de9b9a266d40968503f )
http://www.sanaldisk.net/download.php?f ... 8056ce34bb (http://www.sanaldisk.net/download.php?file=ee2559153ae0f309fba8508056ce34bb )
http://www.sanaldisk.net/download.php?f ... f220599fa7 (http://www.sanaldisk.net/download.php?file=32fed2e2a63616ee63cf18f220599fa7 )
http://www.sanaldisk.net/download.php?f ... b6537a0c23 (http://www.sanaldisk.net/download.php?file=f1f0e779c2d886bc386232b6537a0c23 )
http://www.sanaldisk.net/download.php?f ... 9c5393121b (http://www.sanaldisk.net/download.php?file=cc0f6cff29acea671e3a049c5393121b )
http://www.sanaldisk.net/download.php?f ... 85b752d8c5 (http://www.sanaldisk.net/download.php?file=5b83e8c1112237706ea54985b752d8c5 )
http://www.sanaldisk.net/download.php?f ... d57e8110e8 (http://www.sanaldisk.net/download.php?file=d3bb299a8bead863a8c8f9d57e8110e8 )
http://www.sanaldisk.net/download.php?f ... 05d1d9c655 (http://www.sanaldisk.net/download.php?file=3e1dbc586e77000691fdc005d1d9c655 )
http://www.sanaldisk.net/download.php?f ... ce3eb876f9 (http://www.sanaldisk.net/download.php?file=b073e1466712af6ad90b58ce3eb876f9 )
http://www.sanaldisk.net/download.php?f ... 364b2de90f (http://www.sanaldisk.net/download.php?file=fa80fa775a310be9a07681364b2de90f )
juventus su trebali kaznit seljenjem u HNL. zaĹĄto mi nema avatara?
moĹžda imaĹĄ lika koji ti stoji u nicku kak diĹže desnicu? :lol:
sluĹĄao sam na radiju utakmicu i vidio izvjeĹĄtaj na HRT.
Chelsea je malo slabiji nego proĹĄle godine,da.
to je logicno s obzirom da 3 ili 4 igraca dovedenih ove godine igraju u prvoj momcadi, treba bar par mjeseci da se bulahrouz, ballack, cole, sheva i kalou uigraju
joe cole je do sad bio ozlijeðen,robben isto tako svako malo, 2 golmana su im otiťla i sve to dovodi do nekog prijevremenog zakljuèka da su loťiji
al cudno, drĹže prvo mjesto s 25 bodova zajedno s manchesterom
nije se neko moĹžda zapito da je manu ove godine malo bolji
+kaj joĹĄ nisu igrali sa chelseaem
šola-braveheart
31-10-2006, 10:16
Åveliki kuracTIMAC U DINAMU!!!!!????????????
BANDIĆU goni se dole u svoje Å¡ugavo malo selo
koji će nam ... ta seljacina u dinamu
nevjerojatno :(
Just a little bit
31-10-2006, 10:35
nebih se uopce cudio da dodje i bude trener
mislim da me u danasnjoj hrvatskoj vise nista nemoze zacuditi :shock:
face to face
31-10-2006, 12:01
da da ťtimac, veliki taktièar iako nije niťta od toga pokazao viťe nego u svojim glupim komentarima na hrt-u :!:
Ante Gotovina
31-10-2006, 12:48
Ne vjerujem da ĂŚe do toga doĂŚi, Maminjo opet (malo) pretjeruje...
Svaťta je veÌ najavljivao, da se sve to ostvarilo doèekali bi Uskrs u Europi. A ne ovako... :roll:
nestorov
31-10-2006, 14:05
ne znam kad Ìe shvatit u dinamu da trener nije tolki problem,kolko igraèi...i ťugava liga....
a i da dovedu cappela,teĹĄki da bi u treĂŚem pretkolu proĹĄli i vljadivostok ĹĄnjitropetrovostok.... :-D
ne znam kad æe shvatit u dinamu da trener nije tolki problem,kolko igraèi...i šugava liga....
a i da dovedu cappela,teški da bi u treæem pretkolu prošli i vljadivostok šnjitropetrovostok.... :-D
Sad si me sjetio Dnjipropetrovska....strasno... u napadu s u igrali Eduardo i Bartolovic a cuvali su ih likovi od 2 metra...a igrali su na ubacivanja...ne mogu se sjetiti tko je bio taj genijalac koji je izveo tu momcad i taktiku...
JurèeviÌ :-D
Nadam se da u reprezentativnom stoĹžeru sluĹži samo kao partner za remi i pref...
I sad mi se place kad se tog sjetim...
Koja je to budala...
Ajmo Dinamo :)
malimrav85
31-10-2006, 19:47
I sad mi se place kad se tog sjetim...
Koja je to budala...
Ajmo Dinamo :)
Napomenimo da je on u najozbiljnijim kombinacijama za povratak na Dinamovu klupu.
Da je sazrio...
Ne znam jel prièaju o vinu ili o tom tupsonu?
malimrav85
31-10-2006, 19:48
bemti ĹžiliĂŚa
opa,anderson igra,to se mora vidjet
Vuga..,jos Anderson i Eduardo i to je to :-D
SluĹĄam hrvatski radio - prijenos..
Dobro nam ide..
malimrav85
31-10-2006, 21:02
SluĹĄam hrvatski radio - prijenos..
Dobro nam ide..
Goce?
Lol
Ma neki dvojac..
Pezzi i joĹĄ jedan..
Ante Gotovina
01-11-2006, 10:17
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 4/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/665474/index.do)
Eh, tako je to kad raznorazni doðu u metropolu... :roll:
Ima i snimka...
http://www.index.hr/images2/ArmadaZagreb.wmv
ali je hajduk prvi :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
:smt038
Tolko o tome :badgrin: :badgrin: :badgrin:
malimrav85
01-11-2006, 18:53
http://www.index.hr/images2/ArmadaZagreb.wmv
Da mater tovarsku...
Mislim da su to viĹĄe trice nego Dalmatinci.
Rijeka nema veze sa Dalmacijom..
Armada je jedno, a tovari su drugo..
Bio sam kod svojih na moru u Splitu i na Braèu i imam frendove koji Şive dolje..
Ekipa mrzi Armadu..
Ăujem ih na plaĹži kako urlièu: "Ĺveliki kuracugava Rijeko.."
ĹĄto se tiĂŚe hnl-a, Dinamo mi je favorit
a Rijeka mi je odmah slijedeci klub...ne tolko zbog momcadi, nego sam povezan s tim gradom...recimo
đavolji odvjetnik
01-11-2006, 22:36
a Rijeka mi je odmah slijedeci klub...ne tolko zbog momcadi, nego sam povezan s tim gradom...recimo
bit ce da se trpalo po rijeci...
meni je isto rijeka pri srcu. i grad, i klub, i armada mi je ok.... nadam se da ce ih bracun vratit na vrh ljestvice...
Ah Rijeka...vidim da smo svi bili sretni zbog tog grada :D
Slabi su ove godine al ne znam zasto....
haha, JEBENA TEKMA
kak arsenalu niĹĄ ni uĹĄlo, hjooooj
ajme ovo s arsenalom je totalno hilarious :lol: :lol: :lol:
nejde pa nejde................................... :lol:
Just a little bit
02-11-2006, 00:02
sta bi dao da je olic u 93 min zabio gol..... kazna za sve promasaje :-D
ajme ovo s arsenalom je totalno hilarious :lol: :lol: :lol:
nejde pa nejde................................... :lol:
isto kak bi ga i pravnik METAL nekim juzericama ovog foruma, pa nejde i nejde...
Just a little bit
02-11-2006, 00:09
dobraaaa :-D :-D :-D :-D :-D
Ante Gotovina
02-11-2006, 15:06
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sp ... 7/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/666107/index.do)
PoveÌava se brazilska kolonija. Nadam se samo da CvetkoviÌev savrťeni nos za igraèe ovaj puta nije pogrijeťio... :-)
koji kiks arsenala :smt011
[quote="Aris€":3iwpx802]
bit ce da se trpalo po rijeci...
meni je isto rijeka pri srcu. i grad, i klub, i armada mi je ok.... nadam se da ce ih bracun vratit na vrh ljestvice...[/quote:3iwpx802]
Na ovo cu se osvrnuti malo izmjenjenom recenicom iz football factorya:
Rijeka je zakurac, klub im je sranje i navijaci su im sranje......
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sports/football/666107/index.do
PoveÌava se brazilska kolonija. Nadam se samo da CvetkoviÌev savrťeni nos za igraèe ovaj puta nije pogrijeťio... :-)
Novi Etto ili novi Junior... Pismo/glava.
Novi Etto ili novi Junior... Pismo/glava.
Mikulenas :lol: :lol: :lol:
Mikulenas :lol: :lol: :lol:
Mozda i Miura............... :lol:
Ali sumnjam da su ga platili neke velike pare tako da nije greda......ali vazno je da ga isprobaju prije nego kaj potpisu ugovor......inace ce opet biti povuci- potegni.......
S Ettom su imali srece no ni on nije u nekoj formi...a ovi zadnji Brazilci nisu nes...pa moraju valjda nekaj pogoditi
S Ettom su imali srece no ni on nije u nekoj formi...a ovi zadnji Brazilci nisu nes...pa moraju valjda nekaj pogoditi
U tom i je problem, kaj pokusavaju "pogoditi"..............umjesto da zaposle postene skaute koji znaju svoj posao......... :roll:
Mozda i Miura............... :lol:
Ali sumnjam da su ga platili neke velike pare tako da nije greda...........
vjerojatno nisu s obzirom da se zakacio sa Sao Caetanom oko ugovora....a u takvoj situaciji igrac bjezi cim muse ukaze prilika.
frikusha
02-11-2006, 20:32
ajme, arsenal jucer.. :( :(
nista, ostali mi barca i lyon.. ovakav arsenal nece daleko.. iako sam i dalje uz njih, afkors.. :-D
iako sam i dalje uz njih, afkors.. :-D
I koji su ti to najzgodniji? :-D
zaĹĄto vi mislite da mi Ĺžene ne moĹžemo volit nogomet zbog nogometa!?
ja volim pratit sport! npr.skijaťke skokove, a ne znam bať da su skijať skakaèi neťto prezgodni :-)
Sori, faco...al ovaj put si krivu naso. Ta prati nogomet pozornije nego 90% muskaraca, ukljucujuci i mene :-D
Sori, faco...al ovaj put si krivu naso. Ta prati nogomet pozornije nego 90% muskaraca, ukljucujuci i mene :-D
Sranje...znam i ja dvije takve...sad sam najebo :?
konzerva
02-11-2006, 23:42
ja volim pratit sport! npr.skijaťke skokove, a ne znam bať da su skijať skakaèi neťto prezgodni :-)
èekaj adam maliscz ti nije lijep???s onim brèinama???
èekaj adam maliscz ti nije lijep???s onim brèinama???
ja mrzim maliĹĄa! meni je schmitt lijep :smt050
Ante Gotovina
02-11-2006, 23:45
U tom i je problem, kaj pokusavaju "pogoditi"..............umjesto da zaposle postene skaute koji znaju svoj posao......... :roll:
KaĹžem, sreĂŚa da imamo CvetkoviĂŚa koji je all-in-one skout i biznismen. :-D
Najjaèe mi je bilo kad sam èitao èlanak vl-a o neuspjeťnom dovoðenju Rodallege - prije ga je hvalio ko da je novi Maradona, a onda najednom kaŞe: ''i bolje da ga nismo doveli, ne bi se uklopio u momèad'', a neki tip ispod ostavio komentar: ''Pa CvetkoviÌ ne bi u Kolumbiji nabavio gram kokaina, kamoli doveo igraèa'' :smt044