View Full Version : Nogomet
konzerva
20-02-2007, 16:55
200 kuna na hajduk (i na irsku protiv engleza u ragbiju)
200 kuna na hajduk (i na irsku protiv engleza u ragbiju)
Daj radije meni tih 200 pa ti vratim 100 poslije utakmice...da imas za utopit tugu nakon poraza :-D
Dobil sam dres od Chelsea od likova iz londona s kojima smo lokali nakon Hrvatska-Engleska :lol:
fat drummer
20-02-2007, 17:43
jebote, ne postoji niti jedan sudac u hrvatskoj kojeg mamiÌ nije kupio! a opet dinamo nije osvojio sva prvenstva otkada je mamiÌa na èelu dinama...
prokleti nepoĹĄteni sudci, viĹĄe ih ne moĹžeĹĄ ni kupiti
Just a little bit
20-02-2007, 18:08
oce li se ko kladiti samnom da ce nakon utakmice prva recenica Vulica biti :
"nebih htio komentirat sudjenje, ali sudac je oĹĄtetio hajduk"
?
:-D
ah vec mi suza titra u oku kad se sjetim kak tovari popiťani odlaze u svlaèionicu a ispraca ih "jedna ce torcida..." :-D
:smt109 :smt109
konzerva
20-02-2007, 18:58
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,,63349.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,2,20,,63349.jl)
slika govori dovoljno...s proslave dinamova naslova...
markoviĂŚ naravno ima puno mudrog za reĂŚ... http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/vi ... ,,29442.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/vijesti/clanak/art-2006,6,3,,29442.jl)
fat drummer
20-02-2007, 18:59
osim ako svilokos ne dosudi 13 penala za hajduk to Ìe i biti reèenica za otvaranje intervjua....
sjetimo se derbija u splitu... nikad nisam vidio veÌu hrpu cvilidreta od hajdukove struke i igraèa
Dinamo ove godine ima neťto ťto mu je èesto nedostajalo..
To je MOMĂAD..
Deèki se brane, jedan iza drugog staju, atmosfera je super..
Ăim netko lupi nekoga iz Dinama, odmah cijela momèad staje u obranu..
Onda onaj potez Eduarda s pothlaèama..
Ma zakon..
Ne vjerujem prièama o atomskom Dinamu, ali jedan je novinar dobro zamijetio: "Ovi deèki koji su sada na terenu nikada neÌe dobiti batina od nikoga, pa ni na gostovanju."
I zato, Maksimir, zajedniĹĄtvo u ekipi, motiv (moguĂŚih 6 bodova od Hajduka), Ăorluka, ModriĂŚ, Eduardo, Vugrinec su sve faktori zbog kojih Haduk moĹže biti JAKO sretan ako izvuèe remi.
Dok Dinamo s takvim rezultatom ne bi pao u oèaj, ali ne bi imao nekog razloga za veselje!
pa vi svi vec govorite da ce se hajduk buniti protiv suðenja, sto vec dokazuje kakvo ce suðenje biti...
a neka
nema veze
hajduk ce biti sretan ako izvuce bod... sretno im bilo
Just a little bit
21-02-2007, 01:33
dve su stvari o kojima hajdukovci uvijek govore
a) kod poraza - za sve su im krivi suci, bagra plaèeniÌka
b) kod pobjede - brale to ti je diĹĄpet, juznjacki temperament, najludji smo na svitu
s obzirom da pobjedili nebudu :-D - o cem drugom da pricamo ? :smt109
b) kod pobjede - brale to ti je diĹĄpet, juznjacki temperament, najludji smo na svitu
s obzirom da pobjedili nebudu :-D - o cem drugom da pricamo ? :smt109
to mi je najjace :lol: ..
uvijek ista spika..nemos ti to razumit brale..to ti je doli taki mentalitet..svi u bile potkusulje,uzgat dvisto baklji i pokazat gubi purgerskoj kako se to radi,ko to more platit :lol: ..
al kad krene spika o sucima tu im nema ravnih..to nisu istine koji se argumenti onda vade :lol:
ali jeli mozda moguca da suci stvarno nekad (citaj cesto) pokradu hajduka
MinesweePer
21-02-2007, 02:04
kako nakon tekme otiĂŚ sa juĹžne tribine, a da se ne popiju batine?
kako nakon tekme otiĂŚ sa juĹžne tribine, a da se ne popiju batine?
murija ce vas zadrzati kojih sat vremena i nek te netko u kombiju pobere do nekog dijela grada..a sumnjam da ces i ovako imati ikakvih problema ak dodjes casual na tekmu..
sad se sjetio kad smo isli prije dvije godine na prijateljsku sa mariborom i dolsi autom pod trbinu od viola..sad mi je smijesno,al tad bas i nije bilo
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 0/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/743490/index.do)
I krsiti isti kako vam se svidja, jeli bagro..............?!...............
:smt097
fat drummer
21-02-2007, 09:22
kad se to sranje igra? bit Ìu doma i veselo pljeskat ruèicama na slike kako policija mlati sickboya :-D
bit ĂŚe super! derbi ĂŚe biti kvalitetan kao i uvijek (dva gola maksimalno, osim ako netko ne dosudi koji penal), viĹĄe od 50 prekrĹĄaja, barem 8 Ĺžutih, dva prekida utakmice
da se bar derbi igra svake subote
kad se to sranje igra? bit æu doma i veselo pljeskat ruèicama na slike kako policija mlati sickboya :-D
Napaljenko stari........................ :-D
Nemoj meni prodavati te spike cuo sam kako pozitivno pricas o meni u drustvu......... :-D
Ante Gotovina
21-02-2007, 13:05
Kako je sudija juèer drukao za Man utd - èovjek bi pomislio da toga nema u EU. :lol:
Prvo onaj poniťteni gol - jedva da ga je taknuo, a ionako je VidiÌ bio u totalno loťoj poziciji da sprijeèi gol, a onda Giggsov slobodnjak... :roll:
Btw, evo vidim joť jednog desnièara na forumu - neka, neka, da se ne bi umislili kako nas nema. :lol:
Fat bastard - mene si otkantao kad sam htio ovu slièicu u custom status, je li? :evil: :smt018
fat drummer
21-02-2007, 18:28
@ante- nisam ti ja admin... hehehehehe
da sam admin ne bi bilo tog avatara
Na utakmicu ili gledat je u bircu i cugati...pitanje je sad...zasto mi zivot stavlja tako teske izbore pred mene :?
http://www.index.hr/sport/clanak/redir/340188.aspx
Ma kaj se bojite susedi? :-D
NoĂŚas bit ĂŚe nereda... :-D
Ovo mi je pila prejebena tekma...ne znam kad sam se toliko uzivio u utakmicu...prejebeno!!!
Barca i Ljiverpul...ma tko nije gledao moze zaliti...
A zurke od Suseca i Stimca :smt044
super utakmica...
samo jos da je barca barem izjednacila...
oni moraju kupit novog golmana, koji zna pravila nogometna
malimrav85
22-02-2007, 10:09
Trebaju se èeťÌe lemat njih 2 palicama za golf!
NajĹžeĹĄĂŚi je bellamy,da gol i proslava:zamah palicom! :-D
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 2/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/745362/index.do)
Nikako da se sjete da i malu djecu jedemo..................... :roll:
http://www.net.hr/sport/page/2007/02/20/0072006.html
Glavno da se za dinamo uvijek krade..........
fat drummer
22-02-2007, 12:34
e ajmo koeficijente kolike su ťanse da Ìe na derbiju netko pobrat crveni... Şivko i car su van konkurencije jer to je pritimaè 1.01
i da Ìe netko fliknut baklju prilikom izvoðenja kornera
Just a little bit
22-02-2007, 12:46
zeĹĄĂŚi si fet :smt109 :lol:
koef. 1.000001 za carevicev crveni karton
koef. 1 (nema dobitka ) da ce Vulic nakon tekme u prvoj recenici spomenut rijeè "suðenje"
VuliÌ uvijek kaŞe kako nikad ne komentira suðenje, a onda se razveŞe o sucu iduÌih 10 minuta. :lol:
Osim CareviÌa i ŽivkoviÌa valja spomenuti i Musu koji Ìe dobiti infarkt, epileptièni napad i bolove u koljenu èim mu se neki Dinamov igraè pribliŞi na pola metra, uslijed èega Ìe se poèeti previjati po podu te BaliÌa, koji Ìe se ukljuèiti u svaku guŞvu makar ona bila ispred Dinamovog gola :-D
http://www.net.hr/sport/page/2007/02/22/0068006.html
Evo nasli se intelektualci...pa kako netko moze biti toliko glup...
Idem na tekmu...zapad dolje...sminka :-D
Konzerva i sick na slici :lol:
*SUPERMAN*
23-02-2007, 00:58
super utakmica...
samo jos da je barca barem izjednacila...
oni moraju kupit novog golmana, koji zna pravila nogometna
Po meni se trebaju naguzit i vratit pod vaku cijenu Etoa s tribine na teren i pritom mu dati sto god zeli i koliku god minutazu zeli... Jucer je i vise nego ocigledno bilo da barcelona bez njega nema onu zavrsnu ubojitu iglu. Dakle ima 9 igraca kaj pletu i pletu i onda ako jos i napadaci krenu komplicirat nista od golova, a Eto je toliko nevjerovatno ucinkovit i jednostavan napadac da je to fascinantno. Uglavnom,po meni barca bez njega je isto kao i barca bez ronaldinha...
iako je sad, a i cijelu ovu sezonu ronaldinho u katastrofalnoj formi :roll:
Lucius Veratius
23-02-2007, 01:32
kako nakon tekme otiĂŚ sa juĹžne tribine, a da se ne popiju batine?NemreĹĄ. Konzervu uvijek razbiju. :-D
Ante Gotovina
23-02-2007, 12:34
Kad ono kreĂŚe bili tramvaj, da popratim malo tu scenu? :badgrin:
Hehe. Ovi u belom vlaku dolaze valjda do Borongaja i onda laganini na stadion. Sick, oÌeť ih doèekati? :-D
Hehe. Ovi u belom vlaku dolaze valjda do Borongaja i onda laganini na stadion. Sick, oæeš ih doèekati? :-D
:-$
http://www.nwcfl.co.uk/
Ajmo FC United..............!!!........................... ............ :smt026 :smt026
konzerva
24-02-2007, 12:08
[quote="alter ego":37lnm6z0]kako nakon tekme otiĂŚ sa juĹžne tribine, a da se ne popiju batine?NemreĹĄ. Konzervu uvijek razbiju. :-D[/quote:37lnm6z0]
tak je :smt109 ajde ĹĄta se brineĹĄ, malo popijeĹĄ batina pa se poslije moĹžeĹĄ hvalit unucima
Ante Gotovina
24-02-2007, 12:22
tak je :smt109 ajde ĹĄta se brineĹĄ, malo popijeĹĄ batina pa se poslije moĹžeĹĄ hvalit unucima
Kaj misliĹĄ da ĂŚe i unuci navijati za jajduk, joĹĄ ĂŚe ti se smijati :badgrin: :lol:
konzerva
24-02-2007, 12:31
i pape i dida...
i pape i dida...
........umiru od stida..........
konzerva
24-02-2007, 12:35
zaboravio si "i"
umIru od stida... dok je uprava ova ag to je veĂŚ politika :-D
Lucius Veratius
24-02-2007, 19:23
Kaj misliĹĄ da ĂŚe i unuci navijati za jajduk, joĹĄ ĂŚe ti se smijati :badgrin: :lol:
JoĹĄ ĂŚe ga i unuci razbiti. :-D
Evo u srpskom derbiju Partizan dobio Zvezdu 4:2, mislim da kod nas neĂŚe biti toliko golova a bogami ni pobjede gostiju.
Inaèe, ako mislite da Suťec navija za Dinamo ili Vela za Hajduk, morate posluťati lika na PTC koji je zvuèao kao da mu je majka umrla nakon Partizanovih golova :lol:
Inaèe, ako mislite da Suťec navija za Dinamo ili Vela za Hajduk, morate posluťati lika na PTC koji je zvuèao kao da mu je majka umrla nakon Partizanovih golova :lol:
Tako je jedan srpski komentator prije rekao :"Igraèi upravo izlaze na teren, Zvezdini u tradicionalno crveno-belim dresovima, a NAĹveliki kuracI u crno-belim" :lol:
koja katastrofa od utakmice. veÌ vidim, na jesen Ìe oba kluba ispasti u pretkolima. vaŞno je da novinari piťu o milijunima eura u vezi nekih igraèa. stvarno smijeťno. reprezentacija nam Şivi od gasterbajtera :-D :-D :-D loťe loťe
Bilo dobro na tekmi...obozavam zapad dolje...ko da si na terenu...predobro...
Dinamo je bio los...ali Hajduk?! Ako je ikad bio slabiji...bilo mi je zalosno gledat...Dinamo je za nis a ovi jos gori...di ide taj Hrv nogomet :?
Cale mi je bio jeben....Shifo isto...a onaj Rukavina ce ziher u Lyon za 40 milijuna eura....NOT!!! Decko ce tam propast ak ce ovi onak usrano igrati...ne znam....
Onom Tomicu nebi dao da vodu nosi igacima...a Mamic mora u penziju...
Ivankovic je nikakav trener...igre Dinamo nema...
A najveca satisfakcija mi je bila kad je onaj kreten Carevic izgubio loptu u 16-ercu (vidio valjda Corluku kako je iznosi pa je i on probao...znate onu vidila zaba kako konja potkivaju pa i ona digla nogu) a Eduardo zabio gol...evo ti ga na majmune necivilizirani...bio sam tako happy :-D
Insomniac
25-02-2007, 10:11
Cale mi je bio jeben....Shifo isto...a onaj Rukavina ce ziher u Lyon za 40 milijuna eura....NOT!!!
mi smo se u Splitu veÌ poèeli kladiti kad ce mali propast. Uskoro ce ga uhvatiti lokalne sponzoruse,pa malo izlazaka,i ciaos ......
Schifo vam je najbolja kupovina (po onome sto je zasad videno) u zadnjih 2-3 godine
fat drummer
25-02-2007, 10:39
derbi je za kurac... pjeťaèio sam doma zbog tog sranja.... dabog da nam se liga ukinula
Utakmica ok, navijaèi u qrtzu zbog baklji inaèe super, sudac na razini (osim nedosuðenog penala za Dinamo, ali nije nam ni trebao) igra niťta posebno, osim pojedinaca koji su me oduťevili (eduardo, èale, Ìorluka, schifo, careviÌ, pelaiÌ)! Inaèe je ponaťanje na tekmi bilo iznenaðujuÌe dobro, pa èak i ŞivkoviÌ i careviÌ
A VuliĂŚ se nije mogao suzdrĹžati da ne izvali neĹĄto u tovarskom stilu
"Pobijedili smo sami sebe. Dinamo je igrao slabo, imaju tog vanserijskog Eduarda, svaka mu èast, imali su joĹĄ jedan prodor Ăorluke i to je sve. To za Europu nije dovoljno. MoĹžda sam subjektivan, ali Hajduk je bio dominantan..."
A hajduk je u prvom poluvremenu dominantno uputio 0 udaraca od toga isto toliko u okvir! :badgrin:
fat drummer
25-02-2007, 10:53
vuliÌ samo sere kvake... da je dinamo dobio 5:0 u splitu, da je hajduku dosuðeno 5 penala koje su zapucali i da je sudac bio objektivan da objektivniji ne moŞe bti vuliÌ bi srao
Mislim da Rukavinu definitivno èeka transfer u Lyon ili Arsenal nakon ove utakmice... Jebali ga kretenoidni novinari koji piťu pizdarije po nalogu njegovog zloèinaèkog menadŞera, uspije li otiÌi u neki Tomsk ili JEF United, puno je napravio.
Ante Gotovina
25-02-2007, 11:08
A hajduk je u prvom poluvremenu dominantno uputio 0 udaraca od toga isto toliko u okvir! :badgrin:
I ne samo to - do 80. minute 0 udaraca u okvir :lol:
Ali tu debilanama nije kraj:
"Mi smo sami sebe pobijedili. U najmanju ruku smo igrali ravnopravno. MoĹžda nisam objektivan ali Hajduk je bio dominantan. Dinamova slaba igra me iznenadila, kao ĹĄto me iznenadilo ĹĄto suigrali samo s jednom ĹĄpicom."
U hebote, pa ĹĄta bi bilo tek da si objektivan :lol:
"Mi smo svoje greťke platili. Hajduk je bio solidan i da se nije moglo puno bolje. Mi smo imali par situacija gdje je HrgoviÌ morao ubaciti u ťesnaesterac ťto nije napravio, gubili smo sigurne lopte, prvih 10 minuta smo napravili odlièan presing, ali nismo realizirali protok lopte na bokovima i tu smo se uguťili."
Svjesni smo toga, HrgoviĂŚeva ubacivanja su vrhunac premoĂŚi na terenu :lol:
fat drummer
25-02-2007, 12:34
vuliĂŚ kaĹže da to nije dinamo za europu... ĹĄto tek onda reĂŚi za hajduk?
ĹĄto tek onda reĂŚi za hajduk?
Da nije ni za HNL :lol:
konzerva
25-02-2007, 17:26
ovi loĹĄi mi joĹĄ gori sve skupa katastrofa
bijeda hnl-a u punom sjaju
Ante Gotovina
25-02-2007, 19:04
Dobar fajt na kraju utakmice Arsenala i Chelseaja. :-D
Jedni druge poèeli grabati za vrat, u teren uletjeli i treneri pa umalo da se nisu i oni umijeťali. Epilog svega 3 crvena, nekoliko Şutih i sudaèka nadoknada od 12 minuta.
Lucius Veratius
25-02-2007, 19:10
Za moje drage jajdukovce. :smt098
http://img255.imageshack.us/img255/6382/bbb2mr2.jpg (http://imageshack.us)
što tek onda reæi za hajduk?
Da nije ni za HNL :lol:
da sam igrač Hajduka pred reporterom:
"u ime mojih suigrača htio bi se ispričati za tako loÅ¡u igru. Nije sramota izgubiti, ali je sramota igrati kao da smo pijane budale. Koliko sam brojao bar su deset puta moji suigrači promaÅ¡ili loptu, kako će onda uopće pogoditi gol? JoÅ¡ jednom ispričavam se navijačima, TV gledateljima i njihovim obiteljima zbog psovki i galame njihovim muÅ¡kih članova, igračima dinama Å¡to im nismo pružili dostojnu igru (iako ni oni nisu blistali), promatračima europskih klubova Å¡to su potroÅ¡ili vrijeme i novac na dolazak u Zagreb.............. :evil:
*SUPERMAN*
26-02-2007, 00:28
Dobar fajt na kraju utakmice Arsenala i Chelseaja. :-D
Jedni druge poèeli grabati za vrat, u teren uletjeli i treneri pa umalo da se nisu i oni umijeťali. Epilog svega 3 crvena, nekoliko Şutih i sudaèka nadoknada od 12 minuta.
A onaj nokaut sto je terry primio?! I mene je zabolilo :?
"Arsenal je postao prvi klub u povijesti engleskog nogometa kojemu su na jednoj utakmici isključena dva igrača, kapetan Kolo Toure i Emmanuel Adebayor, dok je Chelseaju pocrvenio John Obi Mikel."
Kod nas to nije nis cudno :lol:
Just a little bit
27-02-2007, 01:22
danas sam igro nogomet prvi put u zadnja tri mjeseca
uglavnom pretrèo sam po terenu gore-dole jednom i skoro crko :-D
treba se vratit u staru kondiciju :-)
danas sam igro nogomet prvi put u zadnja tri mjeseca
uglavnom pretrèo sam po terenu gore-dole jednom i skoro crko :-D
treba se vratit u staru kondiciju :-)
Ja u subotu
I to dan nakon pijanke
KATASTROFA
Jedva sam disal, kasnije doťo doma, poèelo mi se vrtit(brijem da mi je ťeèer pal)
MinesweePer
27-02-2007, 12:33
http://www.net.hr/sport/page/2007/02/26/0548006.html
toliko o vaĹĄem europskom dinamu ako vam se ovo desi :badgrin:
http://www.net.hr/sport/page/2007/02/26/0548006.html
toliko o vašem europskom dinamu ako vam se ovo desi :badgrin:
Kod nas se bar prica o europskom dinamu...............europski hajduk je malo zastekao kod dunafera, debrecena i koga jos ono...........?.......ah da shelbourna............... :-D :-D
I fala vam na prvom pretkolu.............lp.............. :-D
MinesweePer
27-02-2007, 12:37
prièa se al se bať i ne djeluje, tj ne pokazuje se u igri. ako s ovakvom igrom ko protiv hajduka mislite neťto napravit u europi onda bolje nemojte ni iÌ u europu.
prièa se al se baš i ne djeluje, tj ne pokazuje se u igri. ako s ovakvom igrom ko protiv hajduka mislite nešto napravit u europi onda bolje nemojte ni iæ u europu.
Aha kuzim...........to je vasa politika dole...........nemremo zadnjih godina dinamo nadigrati pa kaj cemo onda mi u europi...........
Tak je, pustili ste madjarskim kobasicarima i irskim konobarima.......... :-D
Venecijo predivna ruzo procvala, Venecijo sva od zlata i bisera....!!....
MinesweePer
27-02-2007, 12:45
1. ja nisam baĹĄ od tamo dolje
2. nisam ekstremni hadukovac, samo mi je draĹži od dinama i to je to
3. da, bolji ste od hajduka, ali to na derbiju niste na neki posebno nadmoÌan naèin dokazali
4. pogledajte malo objektivno na dinamovu igru i barem priznajte da to joĹĄ nije za europu, s ovakvom igrom moĹžete eventualno do 3.pretkola dofurat.
5. imate igraèe, nemat igru
1. ja nisam baš od tamo dolje
2. nisam ekstremni hadukovac, samo mi je draži od dinama i to je to
3. da, bolji ste od hajduka, ali to na derbiju niste na neki posebno nadmoæan naèin dokazali
4. pogledajte malo objektivno na dinamovu igru i barem priznajte da to još nije za europu, s ovakvom igrom možete eventualno do 3.pretkola dofurat.
5. imate igraèe, nemat igru
Naravno da nije za europu...................kad padaju u igri zadnjih 15- 20 min..............kad igraci nemreju otrcati 3 puta kontru kak spada...............kad ostave dusu na terenu nakon pol sata igre.............kad imamo takve trenere kakve imamo...............
uostalom kao i svaka momcad u hrvatskoj...............
MinesweePer
27-02-2007, 12:55
Naravno da nije za europu
uostalom kao i svaka momcad u hrvatskoj...............
1. pa naravno da nije :lol:
2. znaèi priznajeť da nije niti od hajduka puno bolji :lol:
1. pa naravno da nije :lol:
2. znaèi priznaješ da nije niti od hajduka puno bolji :lol:
Sve je to isti racku...............mislim po igri................lose.............jel ovakav hajduk bi opet izgubio od shelbourna ili debrecena.................a dinamo od auxerra.................
Dok god nase momcadi ne uspiju odigrati 120min u visokom ritmu, nemaju kaj trazit u europi...............
malimrav85
27-02-2007, 13:00
Bať to. Opet, sad neÌemo morat èekat da ljeto proðe kako bi gledali Dinamo.
MinesweePer
27-02-2007, 13:03
Bať to. Opet, sad neÌemo morat èekat da ljeto proðe kako bi gledali Dinamo.
ne bi ni vi tada buno bolje proĹĄli.
a kad poème europa, ova pretkola, doÌu vas i ja, iako hajdukovac, bodrit na ruglo, pardon, stadjon
malimrav85
27-02-2007, 13:09
bi ili ne bi nije bitno kad hajduk nije
sad to kaj mi bi ili ne bi moĹžemo samo raspravljat
Dinamo bi od Debrecena popuťio 8:0 jedino ako bi BariťiÌ branio, VrbanoviÌ igrao desnog boènog a Zdravko MamiÌ na mjestu fantasista :lol:
One ribare iz Shelbournea uopÌe ne Şelim spominjati. Ekranas i Shelbourne su ekipe otprilike sliène (ne)kvalitete a Dinamo je Ekranas dobio ukupno 9:3. Naravno da je Dinamo daleko od ozbiljnih europskih rezultata, ali pogledajte malo tko ga izbacuje iz Europe zadnjih godina - Arsenal, Auxerre, Heerenveen, Dinamo Kijev, Dnjipro, Fulham... To su klubovi iz liga koje daju po najmanje dva predstavnika u CL. I sad to usporeðivati s nekim Shelbournima, Debrecenima...
Kad smo veÌ kod toga, na sjeveru u subotu sam srel neke likove iz Irske, navijaèi Shelbournea, doťli deèki malo na derbi, a kaj èeť, 26 eura Dublin - Pula... bili su i u Splitu prije 3 godine... na moje pitanje kak im je na tekmi, veli lik: "It is fucking atmosphere"! :-D
"Eduardo je prokomentirao i neke izjave iz splitskog tabora nakon poraza u derbiju: "Jesu, dominirali su, ali od 92. minute. Nažalost, sa Splićanima je uvijek isto. Samo kukaju i traže alibije. Kada gostuju u Koprivnici, u novinama se unaprijed zadovoljavaju bodom..."
"Uoči derbija, kada zaostaju tri boda za nama, trube kako nisu opterećeni naslovom. A kada izgube, odjednom mijenjaju ploču i govore kako niti minus Å¡est nije nedostižno. Meni se čini da su oni zapravo u velikom strahu pred svojim navijačima", analizira Dudu"
Legenda...tak treba...
http://www.index.hr/sport/clanak/redir/340616.aspx
A ovo mi je nevjerojatno...tip kaj je okinuo Terrya nogom u glavu ce pauzirati 2 tjedna jer je ozlijedio glezanj...a Terryu nije nista i igrati ce slijedecu utakmicu :lol:
konzerva
28-02-2007, 14:48
Venecijo predivna ruzo procvala, Venecijo sva od zlata i bisera....!!....
doðavola ni tekst ne znať
doðavola ni tekst ne znaš
Jos najbolje da znam................ :lol:
konzerva
28-02-2007, 15:08
da si pravi derbi navijaè nauèio bi veÌ jer se to pjeva najglasnije... narodno veselje....
da si pravi derbi navijaè nauèio bi veæ jer se to pjeva najglasnije... narodno veselje....
Da znate navijati kak spada mozda bi vas i cuo........... ;) :p :-D
konzerva
28-02-2007, 15:17
je te navijanje...to je precijenjeno! ovo je narodna feťta, janjetina, grdoviÌ... :roll: ťta vi tamo neke ťilterice vièete ko budale umjesto da lijepo pjevate :roll: huligani prokleti, kvarite dobar glas poťtenih navijaèa. a da probať sjest mirno i jest kokice i zapjevat kad s razglasa krene dinamo je praaaavi... da vidiť kako bi uŞivao
je te navijanje...to je precijenjeno! ovo je narodna fešta, janjetina, grdoviæ... :roll:
I hodate s potrganim kosuljama kao doticni.............?..............!...........
konzerva
28-02-2007, 15:26
mi (narod) se iz prostojne razdaljine divimo liku i djelu grdoviÌa niti ne pokuťavajuÌi svojim oponaťanjem istog obeťèastiti tu svijetlu pojavu
Gospodin Pravokutnik
28-02-2007, 15:39
da probaĹĄ sjest mirno i jest kokice i zapjevat kad s razglasa krene dinamo je praaaavi... da vidiĹĄ kako bi uĹživao
bokte pa nismo u kazalistu hahaha, to je tekma...navija se stojecki non-stop...sjedi se samo ako kolabiras :D
konzerva
28-02-2007, 15:41
ma neeeeeeeee :shock: divljaki jedni ste ponoreli
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... s,64524.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,2,28,ivankovic_rockas,64524.jl)
O moj Boze...micite ovog debila Ivankovica iz kluba...Upravo koji vam je...
malimrav85
01-03-2007, 11:18
Od kad je zavrťio prvi dio prvenstva TomiÌ fakat dobro igra. Bio je najbolji na dvoranskom i pripremamama navodno. Inaèe je zbunjen lagano...
Od kad je zavrťio prvi dio prvenstva TomiÌ fakat dobro igra. Bio je najbolji na dvoranskom i pripremamama navodno. Inaèe je zbunjen lagano...
Pa TomiÌ je odlièan igraè...u zadnje vrijeme nije bio u dobroj formi, ali vraÌa se i kladim se da Ìe Vet joť malo povuÌi svoju izjavu :D
*SUPERMAN*
01-03-2007, 17:41
Od danas prijave za ulaznice za Euro 2008 :!:
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 2/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/750962/index.do)
Ante Gotovina
01-03-2007, 20:40
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 2/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/750172/index.do)
A ja sam ga do onog izleta u Fontanu smatrao pametnim i razumnim momkom... :roll:
Pa Tomiæ je odlièan igraè...u zadnje vrijeme nije bio u dobroj formi, ali vraæa se i kladim se da æe Vet još malo povuæi svoju izjavu :D
A nadam se...ali ne vjerujem...do sada sam dobro procjenjivao igrace...nek me posere bit ce mi drago...
Dinamova stranica updejtana..
Obratite pozornost na dio PRVA MOMĂAD - imate doslovno sve o svakome..
http://www.nk-dinamo.hr/
Ante Gotovina
02-03-2007, 11:55
E jesu debilèeki ovaj hrt, umjesto Varteks - Dinamo prenose dalmatinski derbi nad derbijima, za koji bi i klinac pogodio ishod. :roll:
konzerva
02-03-2007, 15:50
E jesu debilèeki ovaj hrt, umjesto Varteks - Dinamo prenose dalmatinski derbi nad derbijima, za koji bi i klinac pogodio ishod. :roll:
:roll: zbilja prenose tekmu 2. i 4.na tablici
a ovo se zove debilana!
http://www.net.hr/sport/page/2007/03/02/0089006.html
Ante Gotovina
02-03-2007, 18:48
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 0/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/751290/index.do)
Da se provede anketa meðu Hajdukovim igraèima siguran sam da bi u ovu kategoriju upali CareviÌ i ŽivkoviÌ :badgrin:
malimrav85
06-03-2007, 00:51
http://www.youtube.com/watch?v=3ICpoEs2 ... 006%2Ehtml (http://www.youtube.com/watch?v=3ICpoEs26Q8&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enet%2Ehr%2Fsport%2Fpage%2F 2007%2F03%2F05%2F0102006%2Ehtml)
Ante Gotovina
07-03-2007, 11:35
http://www.youtube.com/watch?v=2JBbUaSlmLk
Zaèetnik sukoba bio je veznjak Valencije Carlos Marchena koji je, nakon verbalnog okrťaja s Burdissom, krenuo u fizièki obraèun s nogometaťem Intera. MoŞda bi se strasti i smirile da na scenu nije stupio rezervni igraè Valencije David Navarro koji, dobro odmjerenim udarcem ruke, lomi Burdissov nos. :lol:
http://www.jutarnji.hr/ephresources/images/2007/03/07/spain_~2.wide.jpg
Lucius Veratius
07-03-2007, 17:03
MoŞda bi se strasti i smirile da na scenu nije stupio rezervni igraè Valencije David Navarro koji, dobro odmjerenim udarcem ruke, lomi Burdissov nos. :lol:
Koji car! Mirno se doťeÌe s klupe i opali lika u nos i onda ťtura u svlaèionu. :lol:
bayern danas prolazi........dojava ;-) :lol:
Insomniac
07-03-2007, 22:46
70 000 ljudi na Allianz Areni,svira O fortuna ,20 sekundi poslje Bayern vodi 1:0
:hail :hail :hail
Just a little bit
08-03-2007, 00:25
bas mi je drago radi bayerna
mislim, znam da je postojala dojava tu na topic, ali opet... :smt109
MinesweePer
08-03-2007, 00:39
FORZA MILAN!!! :-D :-D :-D
LoĹĄ nogomet onih zadnjih pola sata al yebiga :-D
*SUPERMAN*
08-03-2007, 01:27
Milan:Celtic ---> U Z A S!!!
Kao da gledam utakmicu dinama i hajduka i to jednu od losijih...
Chelsky mi je proĹĄo :)
Lpool je proĹĄo
Meni je to dosta
Barca zasluĹženo OUT, Real OUT, Lyon OUT, Inter OUT
Ak se Plavi momi malo potrude i ne podcjene protivnika, LP je naĹĄa
konzerva
08-03-2007, 10:52
loĹĄ dan za oirish- ispao celtic proĹĄo chelsea
inaèe, pozitivno je da je ispao prokleti real
stipe pletikosa u spartaku... napokon preso u klub gdje ce branit!!! (http://www.net.hr/sport/page/2007/03/08/0049006.html)
*SUPERMAN*
08-03-2007, 18:20
stipe pletikosa u spartaku... napokon preso u klub gdje ce branit!!! (http://www.net.hr/sport/page/2007/03/08/0049006.html)
I uz to ce jednom godisnje smjestit miljuncic eurica u djep...
malimrav85
09-03-2007, 01:28
ne znam dal mi se viĹĄe riga od bayerna ili milana :roll:
a ovi iz valencije su uvijek ĹĄtakori bili,sjeĂŚam se onog idiota angula kad je bahat bio pa je po pikuli dobio
ne znam dal mi se viĹĄe riga od bayerna ili milana :roll:
hihihihi pati,pati!!..noi realiziamo i vostri sogni..kanta ce opet biti nasa 8) ..
malimrav85
09-03-2007, 01:37
http://www.youtube.com/watch?v=1taaUnRy ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=1taaUnRyvOU&mode=related&search=)
joj da su bar cigana uhvatili i polomili mu noge
malimrav85
10-03-2007, 17:52
O jebem ti hajduk glupi,kladim se na njih valjda drugi put u Ĺživotu i morbidi ne dobiju pulu :shock:
O jebem ti hajduk glupi,kladim se na njih valjda drugi put u životu i morbidi ne dobiju pulu :shock:
A jesi nasao klub za kladit se...pa jesi vidio kako igraju? Nikako ne igraju i bilo je pitanje vremena kad ce spusit bodove...
fat drummer
11-03-2007, 13:22
sviða mi se dinamova igra... sve pobjeðuju s golom razlike... ko èelzi prije dve sezone
Joj fat nemoj o tome...jad i bijeda...zalosno...bio sam na tekmi i za razliku od ostatka ekipe koja se smrzla ko curice u pubertetu koje na -10 oblace minicu bilo mi je toplo jer znam kaj je maksimir i da je tamo hladno...inace bi se pokupio doma koliko je dosadno bilo...
Ovog Ivankovica ne podnosim 5%...igra je nikakva i da nema igraca tipa Modric, Vugrinec i Eduardo koji bi i Cibaliu doveli do naslova prvaka Dinamo bi bio kanta za napucavanje...
fat drummer
11-03-2007, 13:44
jel ja to predosjeĂŚam dinamov krah negdje u kolovozu?
Ante Gotovina
11-03-2007, 13:47
Tukac IvankoviÌ, ne znam koja je potreba igrati samo s jednim napadaèem - pa hebote ne igramo protiv Barcelone.
Moram priznati da me boysi svaki put iznenade novom skladbom, kad posjetim Maksimir nakon dugo èasova...
Gospodin Pravokutnik
11-03-2007, 13:50
Tukac IvankoviÌ, ne znam koja je potreba igrati samo s jednim napadaèem - pa hebote ne igramo protiv Barcelone.
ali igraju kao Barcelona,oni imaju samo Etooa u spici a Dinamo Eduarda :D
tanac, ne buĹĄ dugo. tvoj kraj je na jesen.
vuliĂŚev look je hibrid hitlera i dorice nikoliĂŚ :-D
fat drummer
11-03-2007, 13:59
jedva èekam da krene taj zakon o ťportu... barem dva decenija skandala, lopovluka, kretenskih optuŞbi i oko 3000 Şidakovih kolumni na tu temu
Ante Gotovina
11-03-2007, 14:08
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... o,65871.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,3,10,sokota_dinamo,65871.jl)
Ĺveliki kuracokota na ljeto stiĹže u Dinamo - joĹĄ jedna u nizu Ĺ˝idakovih pataka?
Insomniac
11-03-2007, 14:11
Ovog Ivankovica ne podnosim 5%...igra je nikakva i da nema igraca tipa Modric, Vugrinec i Eduardo koji bi i Cibaliu doveli do naslova prvaka Dinamo bi bio kanta za napucavanje...
gledao sam bio utkamicu,istina imao sam temperaturu od kojih 39.2 C
pa ne odgovaram za svoje reèenice :D
Cim je ModriĂŚ izaĹĄao Dinamo kao da je stao. Gotovo,el finito...
Al zato moram opet spomenuti kako Schifo dobro igra
fat drummer
11-03-2007, 14:18
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,3,10,sokota_dinamo,65871.jl
Ĺveliki kuracokota na ljeto stiĹže u Dinamo - joĹĄ jedna u nizu Ĺ˝idakovih pataka?
bogohulnièe! ako je Şidak rekao tako Ìe biti... ja sam si veÌ kupio ťokota dres!
Cim je Modriæ izašao Dinamo kao da je stao. Gotovo,el finito...
Al zato moram opet spomenuti kako Schifo dobro igra
Bez Modrica nisu nis...Schifo je bio dobar ali ga je onaj celavi okrenuo u petercu ko malo dijete...
Nije mi jasna jedna stvar..onaj mali Cale...ti ima brzinu, pluca ali nema muda....uvijek se usere kad treba ici naprijed...prodje jednog i onda ne zna sto ce...ubaci nakon 5 minuta i to aljkavo i jer ne zna sto ce drugo napraviti...po meni je mali svjetski potencijal samo treba malo raditi s njim...obranu igra savrseno a prema naprijed imam dojam ko da se usere...
malimrav85
11-03-2007, 17:04
vuliĂŚev look je hibrid hitlera i dorice nikoliĂŚ :-D
ha ha ha,bravo!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MinesweePer
11-03-2007, 18:44
jbg milan mi je spusil derby :(
ajd barem je utakmica bila na razini
inter za nijansu bolji, zasluĹžena pobjeda...
*SUPERMAN*
11-03-2007, 23:03
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,3,10,sokota_dinamo,65871.jl
Evo i Predrag napisao isto...
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 1/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/758191/index.do)
sviða mi se dinamova igra... sve pobjeðuju s golom razlike... ko èelzi prije dve sezone
tudumi se opet bezvoljno klate po terenu................poludio sam..............
Uglavnom jad i bijeda hrvatskog nogometa u punom jeku...............kata- faking- strofa kaj ja moram gledat uzivo...........!..................... :evil:
Toliko je bilo hladno i zanimljivo da sam tek u 85min. skuzio da imamo igraca vise.....................na tekmu se naravno, po obicaju, kasnilo 10min. jer se ipak treba iskobeljati iz birtije.............. :-D
fat drummer
12-03-2007, 15:21
joj, kak ste zloèesti... vi bi hteli da deca na terenu trèiju.... sreÌom pa tanac preferira bunkeraťki nogomet pa se trka i agresivnost prema naprijed ne traŞe
konzerva
13-03-2007, 02:34
u srijedu Ìe bit pravi derbi... tko je jadniji? tko moŞe manje trèati? tko moŞe viťe krivih lopti dat? tko moŞe veÌu glupost napravit u svom 16-ercu? tko je ljeniji? mislim da je odgovor na sva ova pitanja oboje, pa oèekujem nerijeťen rezultat joť jednog "spektakla"...
fat drummer
13-03-2007, 08:00
da konzervo bit ĂŚe to spektakl dosade... i prekrĹĄaja! dosadnih prekĹĄaja
nakon èega Ìe svi srat govna kako je sudac kriv zato ťto je ubio utakmicu
Da mi bar neko na tribini ispred nosa digne zastavu na poèetku tekme i ne spuťta ju do kraja, da ne vidim kaj se dogaða n terenu :-D a ja da samo urlam 90 minuta...
malimrav85
13-03-2007, 10:56
hvala bogu da tadiÌ nema 2 gola u pola sata igre pa da se nema potrebe igrat sa dva napadaèa... i izvadit vugrineca van. prosjek godina je 22 a vugrinec ima dodaje 2 :)
Malo je bahat deèko, ne mislim samo na naslov nego na cijeli tekst:
http://www.index.hr/sport/clanak/redir/341832.aspx
fat drummer
13-03-2007, 18:36
ovaj rukavina je razvikaniji od kranjèara valjda pet puta... kranjèar je barem igrao u dinamu i radio svoj posao... ovaj niťta! nula!
kakav lyon?!?!
http://www.index.hr/sport/clanak/redir/341806.aspx
Skuplji Kranjcar ili Muha :lol:
ovaj rukavina je razvikaniji od kranjèara valjda pet puta... kranjèar je barem igrao u dinamu i radio svoj posao... ovaj niťta! nula!
kakav lyon?!?!
Ĺveliki kuracoĹĄo vrti ture janjetine na redakcijskim sastancima...
homer_simpson
13-03-2007, 23:18
rukavina je veliki talent koji se nije snaťa joť u hajduku i bojin se da se neÌe ni snaÌi jer hajduk jednostavno veÌ godinama nema igru u kojoj neki pojedinac moŞe zablistat...takav nan je nogomet opÌenito...igra se neki razbijaèki nogomet i to je to...al rukavina je najveÌi potencijal kojeg je nať nogomet dao u zadnjih 6-7 godina...
malimrav85
13-03-2007, 23:20
ma ikad
bit ĂŚe veĂŚi od ronalda
fat drummer
13-03-2007, 23:25
ne znam baĹĄ... mali je odigrao pola sezone za ĹĄibenik, proĹĄle godine ga nigdje nije bilo i odmah je najveĂŚi talent u povijesti baluna.
talent nije samo trèanje, onda bi oliÌ bio car. rukavina ima bar joť tri godine kaljenja po vukojebinama phnl-a prije nego se i pomisli o nekom transferu
Just a little bit
13-03-2007, 23:29
samo da deèka ne uniste.... spas bio mu bio da ode u neki klub u njeamcku 2 ligu....
fat drummer
14-03-2007, 00:06
ko ťto smo imali niz talenata zvanih pilipoviÌ, gondŞiÌ, abramoviÌ, pelak, bradviÌ i ini oloť... joť se svi plaèemo za teom kardumom i njegovim nespornim talentom
homer_simpson
14-03-2007, 00:07
ja san inaèe uvik dosat realan ťta se tièe naťih igraèa i neÌu pohvalit naťe igraèe samo jer su naťi,al stvarno taj rukavina ima sve...brz je i uz to visok,igra glavon,ima sve...stvarno mislin da je uz modriÌa i eduarda i eventualno hrgoviÌa jedini igraè iz hnl-a koji moŞe zaigrat u jaèoj europskoj ligi...naravno triba se ruki joť puni dokazat al je nevjerojatan potencijal..nek se pravilno razvije u nogometnon smislu i bit Ìe klasa ťukera i bokťiÌa
ko ťto smo imali niz talenata zvanih pilipoviÌ, gondŞiÌ, abramoviÌ,i ini oloť... joť se svi plaèemo za teom kardumom i njegovim nespornim talentom
a sve te je unistio dinamo+ tu ih nisi naveo mnogo drugih...
ali ja ti mogu rec dvije nove zrtve:jertec i pokrivac
fat drummer
14-03-2007, 09:59
jertec i pokrivaè idu u drugom smjeru... ova hrpa je iťla iz dinama kalit se drugdje i sad se kali nigdje. ali da, deèki i du u kurac, polagano ali sigurno.
hajdukov primjer je mario careviĂŚ, talent svi talenata, a danas bi mogao u repku tek da svi umru
Ante Gotovina
14-03-2007, 12:07
http://www.index.hr/sport/clanak/markov ... 41859.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/markovic-u-akciji-quotnavijanje-ne-divljanjequot-volim-zestoke-momke-ali-neke-stvari-su-presle-sve-granice/341859.aspx)
MarkoviĂŚ u akciji: Volim Ĺžestoke momke, ali neke stvari su preĹĄle sve granice :smt043 :smt005
homer_simpson
14-03-2007, 12:48
jertec i pokrivaè idu u drugom smjeru... ova hrpa je iťla iz dinama kalit se drugdje i sad se kali nigdje. ali da, deèki i du u qrtz, polagano ali sigurno.
hajdukov primjer je mario careviĂŚ, talent svi talenata, a danas bi mogao u repku tek da svi umru
mario careviÌ je bija talent ali je propa jer je idiot i slab je u glavi,dok imať s druge strane masu karduma a sada i jerteca i pokrivaèa koji propadaju u dinamu jer ih mamiÌ kupuje samo da ih nebi kupija hajduk i onda mu side na klupi, na tribinama ili ulaze u 88. minuti...
Ae, da su oťli u Ajduka, sad bi se proslavili ka i Tvrtko Kale oli Goran GraniÌ oli Bulend BiťèeviÌ... Jer ko doðe u Ajduka karijera mu neviðeno procvjeta.
rukavina je veliki talent koji se nije snaša još u hajduku i bojin se da se neæe ni snaæi jer hajduk jednostavno veæ godinama nema igru u kojoj neki pojedinac može zablistat...takav nan je nogomet opæenito...igra se neki razbijaèki nogomet i to je to...al rukavina je najveæi potencijal kojeg je naš nogomet dao u zadnjih 6-7 godina...
Ja jos nista od tog blistavog talenta nisam vidio...oni golove kaj je dao i sl me nisu impresionirali...
http://www.football-lineups.com/.
fat drummer
14-03-2007, 13:36
ma joť su jertec i pokrivaè okej, trebat Ìe oni dinamu za sezonu i pol kad sve ode u kurac tj. inozemstvo ili penziju
jest da neèe niťta valjat , ali glavno da ih se ima
Just a little bit
14-03-2007, 14:06
princip kupovanja je bio valjda "bolje mi nek hajduk"
homer_simpson
14-03-2007, 15:07
rukavina je veliki talent koji se nije snaťa joť u hajduku i bojin se da se neÌe ni snaÌi jer hajduk jednostavno veÌ godinama nema igru u kojoj neki pojedinac moŞe zablistat...takav nan je nogomet opÌenito...igra se neki razbijaèki nogomet i to je to...al rukavina je najveÌi potencijal kojeg je nať nogomet dao u zadnjih 6-7 godina...
Ja jos nista od tog blistavog talenta nisam vidio...oni golove kaj je dao i sl me nisu impresionirali...
momak se triba malo prilagodit i sve to al uvjeren san da Ìe zablistat jer je potpuno kompletan igraè...gle navijan za hajduk i mogu priznat da hajduk nema pravog igraèa u svojoj postavi (osim moŞda hrgoviÌa i za koju godinu buljata),znaèi nisan od onih kojih Ìe hvalit nekoga zato jer je to igraè kluba za koji navija al tvrdin da je rukavina vanserijski igraè koji Ìe vrlo brzo proradit i kakav se ne pojavljuje èesto na naťim zelenim paťnjacima
http://www.net.hr/sport/page/2007/03/13/0355006.html
moglo je i na muťki kutak, ali ima veze i s nogometom pa... deèki, uŞivajte :-D
ne zaboravite kliknuti i na fotogaleriju... ;) ;)
.....otvaranje istražnog postupka protiv Palermovog predsjednika Maurizija Zamparinija zbog, navodi se u prijavi, rasističke i ksenofobične izjave:"Postupak Mutua je sasvim u skladu s njegovim porijeklom. Rumunjsko Ciganče je iskoristilo svu svoju lukavost tako svojstvenu Romima".
:lol: :lol: :lol:
Lucius Veratius
14-03-2007, 17:24
Ostalo je joť samo nekoliko sati do tekme pa je krajnje vrijeme da poènem raspirivati mrŞnju. :-D
Evo ĹĄto je izjavio Dubravko Ĺveliki kuracimenc u Jutarnjem:"Dinamo je nazvao naĹĄim najhrvatskijim klubom, a zatim i i isprièao vic o Hajdukovim ĹĄampionskim dometima. Ide otprilike ovako: Ĺveliki kuracto su hajdukovci uèinili posljednji put kada su osvojili naslov? Ugasili Playstation..."
konzerva
14-03-2007, 17:40
Ostalo je joť samo nekoliko sati do tekme pa je krajnje vrijeme da poènem raspirivati mrŞnju. :-D
ťiriť mrŞnju i sjediť doma u fotelji dok drugi trpe posljedice zbog tebe i tebi sliènih...... :-D
can`t we all just get along?
kak je ono iĹĄlo, playlist za nabrijavanje sick
1. tajèi - bube su u glavi to su godine....
2. dino dvornik - jer ti si mi u mislima i ti si mi u grudima.....
:o :shock: :?
pravokutnik crew sempre jug :-D :smt109 :smt109 (2 s tendencijom rasta!)
http://www.net.hr/sport/page/2007/03/13/0355006.html
moglo je i na muťki kutak, ali ima veze i s nogometom pa... deèki, uŞivajte :-D
ne zaboravite kliknuti i na fotogaleriju... ;) ;)
Vidite ekipo kako imamo altruistiène kolegice na faksu!
Bravo fidy!
:smt023
Inaèe, opet konstatacija kao i pred proťlu tekmu, Hajduk moŞe biti sretan ako izvuèe X..
Vidite ekipo kako imamo altruistiène kolegice na faksu!
Bravo fidy!
:smt023
tenk ju, tenk ju :-D samo ne znam kako ĂŚe lily reagirati.... :smt062
malimrav85
14-03-2007, 19:23
za sad,rukavina dinamovom trojcu moĹže vodu nosit na treningu repke. kak bu bilo vidli bumo. a i mandĹžukiĂŚ i tadiĂŚ su trenutno u boljoj formi od rukavine ali poĹĄto biliĂŚ joĹĄ nije zasro bumo vidli kaj bu od toga.
hrgoviĂŚ? jao
Ma smijem gledati, ali ne smijem dirati..
:lol:
Znať naèelo iz strip - tease clubova: "You can watch, but you can't touch!"
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/159/Default.aspx
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/159/Default.aspx
:smt089 :smt089
fat drummer
14-03-2007, 21:13
jeeeeeej! nema mamiĂŚa!
fat drummer
14-03-2007, 23:13
joť jedna briljantna utakmica.... rukavina odlièan!
Umjesto da se pitamo jel bolji Rukavina ili Henry... MoĹžda je pravo pitanje jel bolji Rukavina ili BuĹĄiĂŚ :shock:
malimrav85
14-03-2007, 23:23
lyon uplaĂŚuje 34985743573405347503 miljona âŹ
Rukavina smrdi, sve smrdi...
Al glavno da nismo primili gol doma..
fat drummer
14-03-2007, 23:30
jebote, da sam ga bar vidio na terenu, ali niĹĄta! do 44 minute nisam ni znao da igra
banana od derbija :?
vidio nekog Sammira na terenu da igra za Dinamo...jebote, jedva cekam dan kad ce mu sjever skandirat...
a sve velike skinjare... :lol:
Nekog Sammira?
:?
Znam da je mali joĹĄ prezaigran, ali jebemu..
Ok, je tehnièar..
Rasistu prljavi..
Lik ima 19 godina, iz Brazila je, treba mu vremena da se taktièki uklopi..
fat drummer
14-03-2007, 23:52
ma kurca mu treba... traba ga natuĂŚ da shvati kako nogomet igraju 11.orica u jednoj ekipi i da moĹže dodati
tip pizdi kad je lopta u protivnièkom golu, tad se ne igra
ne pratim bas hrvatsku "prvu ligu"
jebga, nisam upucen, my bad.
al svejedno, i Brazilci su niggeri... :-D
Eduardo je naĹĄ i zabija za Hrvatsku!
:smt109 :smt109 :smt109 :smt109
Sammir treba sazrijeti..
Bit ĂŚe to ok..
hajduku fali vezni red...
to je sve...
da je rukavina dobio koju loptu, vidili bi...
@dinamo igra dok imaju snage njegovi igraci a to je od 60 minute...
hajdukovci barem mogu trcat, ako vec ne znaju igrat...
Hajduk nije trenutno ni blizu Dinamu..
NemoĂŚni su..
Dinamo barem kombinira, na mahove èak igra atraktivno (one pete)..
*SUPERMAN*
15-03-2007, 01:38
Nisam bio u mogucnosti gledati veliki derbij :lol: ,kako je to izgledalo?
Nisam bio u mogucnosti gledati veliki derbij :lol: ,kako je to izgledalo?
nije izgledalo. :-D
hajduku fali vezni red...
to je sve...
To je koda kaŞeť "tipu fali kraljeŞnica, ali inaèe je potpuno zdrav" :roll:
da je rukavina dobio koju loptu, vidili bi...
Da je babi qratz nebi suðe prala :badgrin:
@dinamo igra dok imaju snage njegovi igraci a to je od 60 minute...
hajdukovci barem mogu trcat, ako vec ne znaju igrat...
Ponosan sam na sebe jer sam u tebi joť prije par mjeseci prepoznao Goranovog nasljednika...oèito nisam pogrijeťio ;)
A zbilja, de nam je Goran, da èujemo njegov struèni komentar i viziju kak Ìe to jajduk ipak osvojiti kup. I prvenstvo naravno ;)
Ante Gotovina
15-03-2007, 11:09
Juèer upao u razularenu masu, dobro pa sam bio pored ograde, inaèe bi zavrťio u obliŞnjem KBC Rebru :lol:
OpÌenito, razina ludosti i fanatiènosti na tribini na zavidnom nivou, ljudi se bacaju preko ograde u masu kad poène naguravanje i sl.
malimrav85
15-03-2007, 11:23
na kojoj to utakmici da je dobio loptu BI dobro odigrao? ako misliť na juèer, dobio je dve lopte,obje je zasro. prvo nije stigao na onu loptu valjda od hrgoviÌa a kasnije je iťao 1 na 1 sa lonèariÌem pa mu je pobjegla lopta, slièno kao i modriÌu
Dinamo je bio bolji...i sad vise ne znam jel Dinamo tako dobar ili je Hajduk tako jadan...brijem da je ono drugo...
A Rukavina se uklopio u momcad Hajduka...
Poziv izbornika Rukavini je najsmjesnija stvar ikad...zalosno...mali ne zasluzuje repku...ni za navikavanje...tako moze i Tadica pozvat
I ne samo TadiÌa... ima mnogo mladih igraèa starosne dobi Rukavine koji su viťe od njega zasluŞili poziv u repku. U ovom trenutku i za te potrebe sa s glavnim igraèima samo jedu i druŞe se, kak to veli BiliÌ..
Poziv izbornika Rukavini je najsmjesnija stvar ikad...zalosno...mali ne zasluzuje repku...ni za navikavanje...tako moze i Tadica pozvat
Nebi se sloŞio! BiliÌ ga je pozvao da se malo privikne, da nebi kasnije kad zasluŞi poziv da zaigra bio izgubljen kao sada u Hajduku! On je jako perspektivan igraè i za par godina Ìe biti vaŞan igraè u reprezentaciji, kao i modriÌ, Ìorluka, eduardo i kranjèar :D
Nebi se složio! Biliæ ga je pozvao da se malo privikne, da nebi kasnije kad zasluži poziv da zaigra bio izgubljen kao sada u Hajduku! On je jako perspektivan igraè i za par godina æe biti važan igraè u reprezentaciji, kao i modriæ, æorluka, eduardo i kranjèar :D
Gle zelim da mali uspije...samo jos ne znam po cemu zasluzuje da ga se gleda kao veliku nadu...pogledao sam sve golove za Sibenik i par tekmi dok je bio u Sibeniku i sad ovo u Hajduku...potencijala ima ali bas da je neki wunderkind...e pa nije....
Gle zelim da mali uspije...samo jos ne znam po cemu zasluzuje da ga se gleda kao veliku nadu
MoĹžda ima viĹĄe od 500 postova na forumu :lol: :lol: :lol:
Meni baĹĄ djeluje kao buduĂŚa zvjezda! Kao od Blanke VlaĹĄiĂŚ brat...jesi vidio tog malog kako igra? Mali ima cca 9 godina, a da ga vidiĹĄ kako igra :shock:
Inaèe mi ide na Şivce, kad za djecu od 7-13 godina govore da Ìe biti zvjezde, ali ovaj mali je stvarno neťto posebno
Insomniac
15-03-2007, 14:09
Meni baĹĄ djeluje kao buduĂŚa zvjezda! Kao od Blanke VlaĹĄiĂŚ brat...jesi vidio tog malog kako igra? Mali ima cca 9 godina, a da ga vidiĹĄ kako igra :shock:
Inaèe mi ide na Şivce, kad za djecu od 7-13 godina govore da Ìe biti zvjezde, ali ovaj mali je stvarno neťto posebno
Ti to ozbiljno :-D ???
Nije valjda da ĂŚe iz obitelji VlaĹĄiĂŚ napokon izaĂŚi jedan pravi sportaĹĄ nakon sestre i starijeg brata :shock:
Ontopic. Kad je najbolji igraè Hajduka golman,mislim da nema viťe potrebe za prièom
Kod napadaèa su najvaŞniji golovi, a po tom pitanju ima i boljih od Rukavine iz njegove generacije ili godinu dvije starijih koji su zakinuti...
ANTE RUKAVINA, ANTE RUKAVINA, NITKO NE ZNA GDJE SE SKRIVA, ANTE LEGENDA JE ŽIVA, ANTE RUKAVINA! :-D
konzerva
15-03-2007, 16:36
OpÌenito, razina ludosti i fanatiènosti na tribini na zavidnom nivou.
vi ste idioti, pjevat naĹĄe pjesme...to je kao smijeĹĄno? :roll:
e ĹĄta bi dali da vi imate takve pjesme... kompleksi kompleksi
homer_simpson
15-03-2007, 16:40
loĹĄe loĹĄe loĹĄe i opet loĹĄe
hajduk nema veznog reda,izmeðu igraèa u vezi je udaljenost po 25 metara a oni nisu u stanju dodat toèan pas ni na 10 metara...
ukratko,katastrofa....jedno veliko razoèaranje
nadan se da ĂŚe u poljudu bit bolje
fat drummer
15-03-2007, 18:49
ne znam, taj rukavina je tako prerazvikan za sada barem...
imao je dvije prilike i niti jednu nije sam stvorio, veÌ je zasrao tuði trud.
jebote napadaèa koji èeka posluŞenu loptu, takve prilike i ja mogu èekati i pravit se da sam prva ťpica hajduka
èak i tadiÌ viťe kmbinira od rukavine, a figuriraju za sliènu poziciju. to mi je jebnno, ja rukavinu s loptom nisam vidio. nema tu isprike da vezni red ne valja, ne valja ni napad. da je bar probao, ne bih niťta rekao, ali klinjo ni ne pokuťava veÌ samo kenja.
vuliĂŚu poĹĄalji ga na klupu
da je bar probao, ne bih ništa rekao, ali klinjo ni ne pokušava veæ samo kenja.
Otkud mi je to poznato :-D
Na Poljudu, na Poljudu,
sa one strane Marjana,
navijamo, navijamo,
navijamo za DINAMA :smt041
Samo za konzervu. ;) :-D
hebote napadaèa koji èeka posluŞenu loptu, takve prilike i ja mogu èekati i pravit se da sam prva ťpica hajduka
pa on je igro klasicnu spicu, dok je bartolovic bio malo iza rukavine i trebo je ici po loptu i razigravat napadaca...
ja tvrdim da je dinamo bolja ekipa od hajduka, nemojte me krivo shvbatit, ali sam samo naglasavo sto hajduk treba pod hitno poboljsat...
i jos tvrdim da je dinamo losa ekipa, iako bolja od hajduka!!!
fat drummer
15-03-2007, 20:58
èek dal to znaèi da rukavina ne smije sudjelovati u napadu osim u zadnjoj instanci?
ne, radi se o tome da je mali imao dobru polusezonu na temelju koje su ga proglasili nogometnim bogom. ako veÌ sve odlazi u kurac u hajduku, a on je klasni igraè onda se bar treba potruditi i napraviti neki potez
ĹĄifo se prilagodio odmah igri dinama i postao prvotimac
i rukavina je prvotimac...ili sam u krivu...
a strasan je sifo u dinamu...
sto su mu radili osjecani u proslom kolu...
fat drummer
15-03-2007, 23:31
misliĹĄ ono kad su ga dva puta proĹĄli i dali golove? ili ono kad je rukavina dva puta dao gol za hajduk? bilokome...
bilo koja od ta dva scenarija priznajem kao argument za tebe
Palop heroj Seville, Ĺveliki kuracahtar naime vodio 2:1 do 93. minute, zadnji korner i Palop glavom pogadja za 2:2, u produzetku Sevilla naravno, dosla do 3:2, i papa Ukrajinci.
antonela kaĹže: ''NAPRID BILI! ! ! ''
:-)
Posljednji odlomak iz ovog teksta podsjetio me na naĹĄeg Nikicu iz Portsmoutha:
http://www.index.hr/sport/clanak/redir/342060.aspx
Ti to ozbiljno :-D ???
Nije valjda da ĂŚe iz obitelji VlaĹĄiĂŚ napokon izaĂŚi jedan pravi sportaĹĄ nakon sestre i starijeg brata :shock:
Najozbiljnije...kaŞe njegov stari, da ga izduŞe na visinu starijeg nogometaťa, da bi bez problema igrao i sa dosta starijima! Inaèe sada igra sa starijim uzrastom, ali oni su svi dosta viťi od njega, pa je samo malo bolji od njih :D Doťli su ga gledati iz Barcolone...trabať vidjeti malog kako dribla i koje pokrete ima...stvarno imať filing da igra 20 godiťnjak niŞeg rasta :lol:
Ma daj ne seri, Schifo je za sada odlièan ;)
homer_simpson
16-03-2007, 13:57
hajduk tuèe na poljudu 2-0 u uzvratu
dinamo ĂŚe bit ko roma prije par godina,neĂŚe znat di su
samo da se ne pojave neki miladin i runje na kraju :evil:
Ovo je top biser godine..
Pa Schildenfeld je jedan od najboljih u obrani i sigurno da se od pojaèanja prvi prilagodio..
Gledamo li istu ligu?
Frajer je napravio jedan kiks na tekmi zadnjoj, koji nije imao utjecaja buduĂŚi da jajdukovci nisu nikakvi..
MinesweePer
16-03-2007, 13:59
hajduk tuèe na poljudu 2-0 u uzvratu
dinamo ĂŚe bit ko roma prije par godina,neĂŚe znat di su
samo da se ne pojave neki miladin i runje na kraju :evil:
i ja sam za haduk al reÌu ti jedno: hajduk tuèe kurac dinamo 2:0
homer_simpson
16-03-2007, 14:18
2-0...samo gledajte
rukavina daje 2 gola
2-0...samo gledajte
rukavina daje 2 gola :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
Hahaha...dobar!!! Vratio se Goran pod novim nickom :lol:
Just a little bit
16-03-2007, 15:10
a sta ce drugo reci
;)
s obzirom kakav paraplegièarski nogomet tovari igraju, ne brinem se ni najmanje :-D (iako ni dinamov nogaè nije atomski :smt109 )
homer_simpson
16-03-2007, 15:55
nabije te tovar na khm khm :badgrin:
Opa, teťke rijeèi su pale... :lol:
Gorane, smiri doĹživljaje.
homer_simpson
16-03-2007, 16:10
oke nisan triba napisat ovo gori al mie diglo Ĺživac
btw nisan goran ;)
Lucius Veratius
16-03-2007, 17:22
Mrski Rangersi su ispali iz kupa UEFA.
Njihovi navijaèi su se nekaj bahatili tijekom utakmice pa ih je na kraju murija razbila. Britanski mediji kaŞu da je reakcija policije bila preoťtra. Ja kaŞem da nije. :-D
http://img301.imageshack.us/img301/2642/rangerssmallow3.jpg (http://imageshack.us)
bjeze od 8 drotova ak dobro vidim :shock: ..iako su protestant scum ipak navijacka solidarnost je na djelu A.C.A.B. :evil: :evil:
bestijica
16-03-2007, 18:53
Opa, teťke rijeèi su pale... :lol:
Gorane, smiri doĹživljaje.
Nemoj ti meni protiv mog prike Gorana prièat da nebi dobio :evil:
malimrav85
16-03-2007, 19:26
a di je nama naĹĄ goce...
ne Ĺživciram se niĹĄ na forumu od kad ga nema...
Nego, dobar je gol palop dao ali kaj kaĹžete na prvi koji je primio?
Just a little bit
16-03-2007, 19:27
steta kaj nema goceta
nije uopce zivcirao vec je uveseljavao svojim forama :smt109
Mrski Rangersi su ispali iz kupa UEFA.
Ipak su bili tjedan dana duĹže u Europi od Celtica :lol:
I koji je ono rezultat bio u Old Firmu za vikend? :lol:
http://img156.imagevenue.com/loc473/th_67825_21dadb_122_473lo.jpg
Da-do, Da-do, Da-do, :smt109 :smt109 :smt109
Hello Hello, How Do You Do
We Are The Boys In Royal Blue
Where E'er We Go, We Fear No Foe
We'll Keep The Blue Flag Flying High
Put the Pope on a rope! :-D
flejm avej
Ante Gotovina
16-03-2007, 20:12
Sotono. :evil: :shock:
A tko nas je ono prodo godine jeli khmkhm...neke? #-o
Britanski zapovjednik na Bleiburgu se zvao Patrick Scott. Zvuèi kao navijaè Celtica :lol:
Ante Gotovina
16-03-2007, 20:33
Right, a JoĹžek nam je prava pravcata Hrvatina :lol:
Just a little bit
16-03-2007, 20:43
RANGERS - PRIDE OF IBROX
C'MON C'MON ! :smt109
Da malo razjasnim problematiku, naravno da ne navijam za Rangerse... Zaboli me qratz i za njih i za ĹĄkotski nogomet koji je ispod 3. mjesta gori od HNL-a. Stvar je u tome ĹĄto mi se u zadnje vrijeme èini da svaka baba na placu navija za Celtic i podrĹžava Irce... I mrzi kao protestante, a uĹživo nisu vidjeli jednoga i nemaju pojma o teoloĹĄkim aspektima protestantizma. Ĺveliki kuracta je to Irska ikad napravila za hrvatsku stvar... NiĹĄta viĹĄe od npr. Filipina koji su isto katolièka zemlja. ZaĹĄto se nitko ne umota u filipinsku zastavu i hoda gradom? Npr. Margaret Thatcher je mogla pomoĂŚi Hrvatskoj 90-ih jer uspjela preĹživjeti atentate IRA-inih kokoĹĄara...
Irci su saèuvali katolièanstvo iz inata engleskim kraljevima... A kod Hrvata je proces bio reverzibilan, nama su Habsburzi utukli toljagom katolièanstvo u glavu guťeÌi reformacijski pokret u cijelom carstvu. A jedan od najveÌih umova protestantizma je bio Hrvat, Matija VlaèiÌ Ilirik.
Just a little bit
16-03-2007, 20:54
Zaboli me qratz i za njih i za ĹĄkotski nogometI
to je to
boli me kita za svakog ko nije dinamo
nikad nisam razumiio te ljubavi prema stranim klubovima
razumijem frenda koji navija za inter, ali frajer je skoro svaki drugi tjedan u italiji na njihovim tekmama
E da, moŞda ne bi bilo loťe ako netko Şeli odgovoriti na neke teze iz mog prethodnog posta to uèini na prikladnijem topicu. Tipkovnica me nehotièno odvukla daleko od nogometanja :-D
Lucius Veratius
16-03-2007, 23:39
Zaboli me qratz i za njih i za ťkotski nogomet koji je ispod 3. mjesta gori od HNL-a. Stvar je u tome ťto mi se u zadnje vrijeme èini da svaka baba na placu navija za Celtic i podrŞava Irce... I mrzi kao protestante, a uŞivo nisu vidjeli jednoga i nemaju pojma o teoloťkim aspektima protestantizma.
Rangersi su royalty asslickers. :-D
Meni je isto bezveze to povezivanje religije i nogometa. Ne mrzim protestante. Ĺveliki kuractoviĹĄe, mnogo toga mi se viĹĄe sviða kod protestanata nego kod katolika. Ja nisam ni katolik ni protestant. Posve bi mi bilo svejedno i da se radi o hindusima i budistima. Volim Celtic, jer predstvlja irske republikance pristaĹĄe ujedinjenja Sjeverne Irske s ostatkom Irske. Navijaèi Rangersa su velikim dijelom britanski imperijalisti. Iskreno da kaĹžem ne znam da li bih znao nabrojati tri igraèa Celtica bez da pogledam na njihovu web stranicu. Dosta ljudi krivo misli da je sukob u Sj. Irskoj prvenstveno vjerski. Sukob je prvenstveno politièki. Manje je poznato da je kroz povijest bilo mnogo irskih protestanata domoljuba koji su poginuli boreĂŚi se protiv Britanaca
Ante Gotovina
17-03-2007, 14:16
btw nisan goran ;)
A da si angaĹžiraĹĄ prevodioca? :lol:
homer_simpson
17-03-2007, 15:23
btw nisan goran ;)
A da si angaĹžiraĹĄ prevodioca? :lol:
zaĹĄto?
jel zato ĹĄta san napisa "mie" umisto "mi je"
Ante Gotovina
17-03-2007, 15:35
Ovo mi promaklo, kakve VAĹveliki kuracE pjesme jarane? Torcida nije smislila svoju pjesmu od godine 1950., sve neke prerade Oliverovih i ðibijevih hitova. :lol:
Doði malo na sjever posluťaj pa Ìeť primjetiti koliko boysi daju novih pjesama, svaki puta neťto novo i ťto je najvaŞnije - originalno. Naravno ima tu i hitova od novih fosila, Jure StubliÌa ťto je preraðeno, ali isto tako ima nekih noviteta koji zvuèe dosta dobro.
zaĹĄto?
Zato ťto neki ljudi ne mogu podnijeti ovakav naèin pisanja, nitko nije duŞan èitati tvoje dijalektizme. Ili piťi kako svi piťu - kulturno i knjiŞevni ili bok. Uostalom, pogledaj samo konzervu kako se upristojio. :-D
Just a little bit
17-03-2007, 15:37
ajde antimone ne kenjaj i pusti covjeka da pise kak oce :)
konzerva
17-03-2007, 16:47
kakve VAĹveliki kuracE pjesme jarane?
sv.duje? na poljudu? veèeras je naťa feťta?
ako ne znať o èemu prièam moŞda si ti od onih koji ranije odlaze s tribine da izbjegnu guŞvu na izlazu....ako si bio uopÌe na tribini
Ante Gotovina
17-03-2007, 17:28
sv.duje? na poljudu? veèeras je naťa feťta?
ako ne znať o èemu prièam moŞda si ti od onih koji ranije odlaze s tribine da izbjegnu guŞvu na izlazu....ako si bio uopÌe na tribini
A o tome prièamo :smt044 :smt005 :smt043
Naravno da sam èuo, ťtoviťe ponijela me masa pa sam poèeo osobno pjevati :-D , i ako dobro pamtim ovo se nije pjevalo konstantno i tijekom utakmice ťto bi znaèilo da spadaju u nekakav repertoar Dinamovih navijaèkih pjesama, veÌ NAKON utakmice i to samo jednom kao poruka Hajdukovim navijaèima prije odlaska.
A kako ti je ovo uspjelo upasti u uho, postoje 2 moguÌnosti - ili si se infiltrirao na sjever ili ste nikako navijali pa ste èuli :lol:
Nego, dobar je gol palop dao ali kaj kažete na prvi koji je primio?
po meni, medju prva tri gola svih vremena.
definitivno.
takav gol objasnjava zasto toliko puno ljudi zivi za nogomet!
http://www.youtube.com/watch?v=QL6GMLE1Fgs
fat drummer
17-03-2007, 23:36
http://www.sportnet.hr/live.aspx?SPORT=nogomet&UID=19805&GID=1416
mislim, goran piťe za njih, nije ni èudo da su im ovo komentari
Gledamo li istu ligu?
Frajer je napravio jedan kiks na tekmi zadnjoj, koji nije imao utjecaja buduĂŚi da jajdukovci nisu nikakvi..
zasto ne govoris hajdukovci? toliko ne podnosis hajduk pa pises jajduk, joj kak je to smijesno...
a neznam je li gledmo istu ligu...
mozda bi trebo skinut dinamove naocale i gledat malo objektivnije na sve dogaðaje... ;)
malimrav85
18-03-2007, 01:38
kak god da se gleda,schifo je napravio puno viĹĄe u Dinamu nego rukavina u hajduku
fat drummer
18-03-2007, 10:36
kak god da se gleda,schifo je napravio puno viĹĄe u Dinamu nego rukavina u hajduku
to definitvno! rukavina joĹĄ nije ni gola dao,a kad ga da znam da ĂŚe na sportskima biti ogroman naslov PRVI GOL RUKAVINE kao da je mali dao gol a nema niti jednu nogu
malimrav85
18-03-2007, 11:37
uz naslove rukavinino proljeĂŚe, mali se javio, talent se razbjesnio, hrvatska ima nasljednika eduarda...
Just a little bit
18-03-2007, 13:46
http://www.monitor.hr/niktitanik/2007/03/1300.jpg
:smt109
konzerva
18-03-2007, 16:50
A kako ti je ovo uspjelo upasti u uho, postoje 2 moguÌnosti - ili si se infiltrirao na sjever ili ste nikako navijali pa ste èuli :lol:
ili je tekma zavrťila pa je i navijanje zavrťilo dok niste poèeli lijeèit komplekse izazvane kroniènom nedostatkom dobrih pjesama
homer_simpson
18-03-2007, 20:55
Ovo mi promaklo, kakve VAĹveliki kuracE pjesme jarane? Torcida nije smislila svoju pjesmu od godine 1950., sve neke prerade Oliverovih i ðibijevih hitova. :lol:
Doði malo na sjever posluťaj pa Ìeť primjetiti koliko boysi daju novih pjesama, svaki puta neťto novo i ťto je najvaŞnije - originalno. Naravno ima tu i hitova od novih fosila, Jure StubliÌa ťto je preraðeno, ali isto tako ima nekih noviteta koji zvuèe dosta dobro.
zaĹĄto?
Zato ťto neki ljudi ne mogu podnijeti ovakav naèin pisanja, nitko nije duŞan èitati tvoje dijalektizme. Ili piťi kako svi piťu - kulturno i knjiŞevni ili bok. Uostalom, pogledaj samo konzervu kako se upristojio. :-D
ma stari pisat ĂŚu kako me volja...ĹĄta ti je,ti si neki kompleksaĹĄ ĹžeĹĄĂŚi jel'da...daj oladi
Ante Gotovina
18-03-2007, 21:00
ili je tekma zavrťila pa je i navijanje zavrťilo dok niste poèeli lijeèit komplekse izazvane kroniènom nedostatkom dobrih pjesama
Jo jo jo, right. Na spomen kompleksa prvo na pamet ĹĄto mi pada je onaj torcidin transparent o ratnom profiterstvu :roll:
ma stari pisat ĂŚu kako me volja...ĹĄta ti je,ti si neki kompleksaĹĄ ĹžeĹĄĂŚi jel'da...daj oladi
Daj zamisli kako bi bilo da svi koji govore na dijalektu poènu tako i pasiti - pa ovaj forum bi bio kula babilonska. I zato ovakav naèin komunikacije potièe u ljudima osjeÌaj da sugovorniku nedostaje elementarne jeziène obrazovanosti.
homer_simpson
18-03-2007, 21:20
ti moŞeť posmislit da npr. meni nedostaje elementarne jeziène obrazovanosti zato jer piťen prema dijalektu kojin govorin.o boŞe.daj èovièe ovo je fuckin' forum a ne sabor
http://www.monitor.hr/niktitanik/2007/03/1300.jpg
:smt109
uz naslove rukavinino proljeæe, mali se javio, talent se razbjesnio, hrvatska ima nasljednika eduarda...
Sreca da mu mali Gabric nije dodao...jer bi skoro pa eurogol postigao...
To je nazalost tako...kad da prvi krenuti ce svi zivi natpisi...sjecam se kad je Mikic dao prvih par golova...bili su komentari tipa Novi Ronaldo...ili kad je Kranjcar zabio odbijanac protiv Brazila u prijateljskoj...imao sam dojam da je cetvoricu presao i zaio raslje..
fat drummer
18-03-2007, 22:16
ali oni su bar zabili!
ali oni su bar zabili!
Bude valjda...mislim moras biti kreten da igras u napadu Dinama ili Hajduka i ne das gol u sezoni...ak je onaj Zahora mogao trpat 10 i vise komada posezoni onda moze i Rukavina...
homer_simpson
19-03-2007, 01:47
ma buťiÌ nan sad redovito zabija...taj igraè mi nikad nije bija drag al u zadnje vrime stvarno redovito zabija...mislin 4 gola u 4 utakmice
nek se slobodno rukavina prilagoðava dok buťiÌ zabija
konzerva
19-03-2007, 02:32
ratardirani senzacionalistièki hr novinari pa to je za pobit sve...metak u zatiljak....u jutarnjem je gabriÌ veÌ novi messi :roll: