View Full Version : Nogomet
fat drummer
19-03-2007, 08:44
ratardirani senzacionalistièki hr novinari pa to je za pobit sve...metak u zatiljak....u jutarnjem je gabriÌ veÌ novi messi :roll:
pa kad je... baĹĄ je messi rekao: gabriĂŚ je novi ja
malimrav85
19-03-2007, 13:37
nije bilo tak
prvo je maradona reko: messi je novi ja
onda je messi reko: ma kitu, ako je on bahat bum i ja bil, gabric je novi ja
onda je gabric skuzio da je vrag odnio salu pa ce:mali vlaĹĄiĂŚ je najnoviji ja
mini me
konzerva
19-03-2007, 14:23
ognjen vukojeviĂŚ je trifon ivanov za 21. stoljeĂŚe!!!!!!
Al lik fakat ima majmunoliku facu. A nije da je bogomdani talent, makar i Gatusso izgleda kao je netom iz pecine izasao....
vukojeviĂŚ plaĹĄi Ĺživotinje prek puta stadiona
Dosta o Rukavini!
Mislim da taj ni svojoj curi ne moĹže zabit...
Ante Gotovina
19-03-2007, 18:54
Dajte stvarno, gdje nam je goce? Ovi novi agenti nisu ni izbliza uspjeĹĄni u provokacijama, makar i dalmatinski natucali :lol:
Jeste ziher da mu netko u trenutku mamurluka nije udijelio ban?
vukojeviæ plaši životinje prek puta stadiona
:lol: Istina...ja pobjegao da vidim da ide na mene dok imam loptu...znam da to znaci siguran udarac u nogu...al to mu je posao i dobro ga obavlja...
Ante Gotovina
19-03-2007, 22:42
Me ne, dobar je Ogi - makar se s nelagodom gleda na igraèe sirovinske osnove, takav igraè je prijekopotreban svakoj ekipi. Koliko samo pretrèi po utakmici i lopti oduzme - trenutno neizostavni dio ekipe, MamiÌ moŞe lagano u penziju, viťe nije od pretjerane koristi...
malimrav85
19-03-2007, 22:46
jel neko gleda ovog konja ĹživkoviĂŚa na otv-u?
koaj debilèina!!!
novinar:Ĺveliki kuracto kaĹžete na vaĹĄu, nazovimo tako, nesreĂŚu na sp u japanu kad ste dobili ckrveni karton?
kljuse: Aahhhhh, ja to ne bih nazvao nesreÌom, ako Ìemo biti iskreni, ja tamo nisam ni trebao biti, tog igraèa je treba netko drugi èuvati...
Konejtina, sva sreĂŚa da se on naĹĄao tamo i dobio crvendaĂŚa...
malimrav85
19-03-2007, 22:49
BiliĂŚ je dao PetriĂŚu priliku i ĹĄansu.
sve mu je dao...
Kretenèino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
konzerva
19-03-2007, 22:53
s kim se ti svaðať mrav? :-D
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 2/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/764462/index.do)
Cini mi se fora...Dinamo u narandjastim dresovima...
Ali bez da pise Umbro...cudno ce to bit...
Just a little bit
20-03-2007, 22:44
http://www.youtube.com/watch?v=_nUVjWuOOWs
evo i tu da stavim...da sjetimo..... :smt109
malimrav85
23-03-2007, 00:33
U splitskoj osnovnoj skoli pita uciteljica dake za koga navijaju.
Svi kazu za Hajduk, jedino mali Ante za Dinamo.
Uciteljica ga pita: - "Kako to Ante, cijeli razred za Hajduk samo ti za Dinamo,
zasto bas za Dinamo?"
- "Pa moj tata i moja mama navijaju za Dinamo, pa tako i ja", kaze Ante.
Uciteljica sad vec iznervirana kaze: - "Pa mislim stvarno, koji je to razlog,
to nema veze, sta da su ti, recimo, tata peder, a mama kurva,a sta bi Ti onda??!"
- "A onda bi i ja navija za Hajduka..."
jel neko gleda ovog konja ĹživkoviĂŚa na otv-u?
koaj debilèina!!!
novinar:Ĺveliki kuracto kaĹžete na vaĹĄu, nazovimo tako, nesreĂŚu na sp u japanu kad ste dobili ckrveni karton?
kljuse: Aahhhhh, ja to ne bih nazvao nesreÌom, ako Ìemo biti iskreni, ja tamo nisam ni trebao biti, tog igraèa je treba netko drugi èuvati...
Konejtina, sva sreĂŚa da se on naĹĄao tamo i dobio crvendaĂŚa...
pa vi dinamovci jednostavno ne podosite kad netko ne izabere dinamo da igra u njemu vec hajduk...
zasto tolika mrznja prema hajduku? ja to stvarno ne kontam...
pa vi dinamovci jednostavno ne podosite kad netko ne izabere dinamo da igra u njemu vec hajduk...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gledam HR nogomet tu i tamo i ne jebe me tko ce osvojiti HNL (preferiram Dinamo, al me ne zanimaju previse ni utakmice ni rezultati), ali znam jako puno dinamovaca i hajdukovaca... al za ovaj tvoj post mogu jedino rec: Rugala se sova sjenici :lol:
Dinamovci seru po Hajduku, a hajdukovci po Dinamu...i onda se svi prave nevini...oni nas mrze, a ja ne znam otkud to... mora da je nesto sotonsko u njima...
ma :lol: :lol: :lol:
fat drummer
23-03-2007, 09:57
daj tiho tamo! ne spominji ŞivkoviÌevo ime i dinamo, moŞda doðe!!!! :shock: :shock:
isuse, samam pomisaoda sam u istom gradu s borisom mi je prestraĹĄna... joĹĄ se nekeko drĹžim kad nas dijeli 300 kilometara
boris zile zivkovic..taj ima vise fotki sa dvoglavim orlovima od tome nikolica :lol: ..toliko iritantna pojava da skoro svaki put dobijem proljev kad ga ugledam
ajde odjebite sa orlovima na ovom topicu ;)
On. t. Mili, nije problem ťto netko igra u hajduku, nego jednostavno ŞivkoviÌ i careviÌ su iritantni da ih treba tuÌi i nedati im da plaèu :smt022
Ali ne zato ĹĄto su hajdukovci...nego jednostavno kada ih pogledaĹĄ, koda te mole da ih isprebijaĹĄ :smt021 :smt021 :smt021 :smt021 :badgrin: :badgrin:
ma nije to nego slike njegove na cajkama sa tom ikonografijom :lol: i zile sa svojim smjeskom-neprocjenjivo..
da,da i carevic..kak sam njega mogao zaboraviti :lol: ..a ima i kod nas bisera..dino drpic,a i zahora je tu negdje..al najjaci definitvno je ivica olic..ajme to nisu istine kad on daje intervju :lol: :lol: ..glup,gluplji,ivica olic
Ovo treba biti post mjeseca............... :lol: :lol: :lol: :lol:
Puste price od ljudi kojima je vjecito zagreb kriv nesto......................
Lik br1: "Asti gospe nisan primia placu ovaj misec............."
Lik br2: "Ma to su ti oni u zagrebu nesta smuljali..........."
Lik br2: "Ajme, kako me uvatilo u krizima jucer............."
Lik br1: "Oni iz zagreba su ti to poslali, matere mi........."
Lik br3: "Iruda ti, pogledaj kako vitar puse........."
Lik br1: "Stavi cvike...........kako mos bez cvika 'odat po splitu........."
Lik br3: "A nemogu, brale.........uzelo mi...........ovi iz zagreba...."
Lik br2: "Ma jeli...........pizda im materina purgerska..........."
malimrav85
23-03-2007, 11:48
da ŞivkoviÌ doðe u dinamo mene tribine u tom periodu vidle ne buju
ista stvar ako ĹĄtimac ikad postane trener dinama
ŞivkoviÌ je neťto sièno ko oliÌ i balaban, samo u jednom
i da, siguran sam da se u svih dinamovaca javila velika zavist ĹĄto ĹživkoviĂŚ nije doĹĄao
Jesi ti normalan?
Koja mrznja prema Hajduku? Mi volimo Hajduk...lijepo dodju u Maksimir...odigraju 90 minuta...mi uzmemo 3 boda a vi idete doma...pa tko bi takve mrzio...
Imate 2 svjetska idiota u momcadi...a njih ne mrzimo nego nam se gade...jel su stvarno uzasno iritantni...
MinesweePer
23-03-2007, 12:50
Jesi ti normalan?
Koja mrznja prema Hajduku? Mi volimo Hajduk...lijepo dodju u Maksimir...odigraju 90 minuta...mi uzmemo 3 boda a vi idete doma...pa tko bi takve mrzio...
Imate 2 svjetska idiota u momcadi...a njih ne mrzimo nego nam se gade...jel su stvarno uzasno iritantni...
:smt044 :smt044 :smt044 :smt043 :smt043 :smt043
Hmmm, spominjete Žileta i Cara... A zaboravljate trenera Doricu... I Mirkeca HrgoviÌa i njegov teleÌi pogled...E to je pravi poker asova. VeÌ sam rekao da im fali LiniÌ iz Rijeke i retaji bi u Hajduku bili rasporeðeni guťÌe nego u obitelji Dvornik.
Hmmm, spominjete Žileta i Cara... A zaboravljate trenera Doricu... I Mirkeca HrgoviÌa i njegov teleÌi pogled...E to je pravi poker asova.
U jebote kako smo mogli na njega zaboraviti! Ma èak mi je Ĺveliki kuractimac ok, iako je lopina svoje vrste, ali vjerujem da bi bio dobar trener u dobrom klubu, pa samim time i u Dinamu
VeÌ sam rekao da im fali LiniÌ iz Rijeke i retaji bi u Hajduku bili rasporeðeni guťÌe nego u obitelji Dvornik.
:smt044 :smt044 :smt043 :smt043
Ante Gotovina
23-03-2007, 13:46
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... glob,67600 (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,3,22,simic_zglob,67600)
E sad bi bilo velebajno da nemamo koga u obranu stavit, a poziva 10 napadaèa. Rukavinu i sliène... :roll:
malimrav85
23-03-2007, 15:16
Ja bi na svake pripreme za tekmu pozvao recimo 5 mladih igraèa, tipa rukavinu, MandŞu, lonèariÌa, kaliniÌa, lovrena za koju godinu i da tamo budu sa a repkom, skupljaju lopte, nosu im vodu i pomalo se upoznaju, asimiliraju u a-repku a ne da mu se muda stisnu kad vidi di je doťo
ovi 3 iz dinama su iznimke :-D
a kostolomca vukojeviĂŚa :-D ?
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,,67679.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,3,23,,67679.jl)
Proèitajte komentare :lol: :smt082
malimrav85
23-03-2007, 21:30
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 2/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/767902/index.do)
Kad dario ima kvalitet potreban da bude u prvih 11...
a dobro sad se referiram svima gore koji su mene quotali....
tako...vi mirzite cerevica i zivkovica, ok, ali to onda generalizirate na cijeli klub... mene zivcira ivankovic, i to samo zato sto je tako dobar, samouvjeren i jer radi svoj poso kako treba...
s njime ste dobilioravog trenera, iako ni kuze nije bio los
fat drummer
23-03-2007, 23:32
da, fakat ste pièke! ne podnosite igraèe, trenera i onda generalizirate klub... a svi ostali?!?! a oruŞar?!?! a fizioterapeut!?!!!
dobro fat, ti ne podnosis careviĂŚa i zivkovica!
a zasto mrzis hajduk?
fat drummer
24-03-2007, 01:44
ma ko jebe hajduk... di sam ja napisao da mrzim hajduk? ili iĹĄta protiv hajduka... blitvarska verzija dinama samo s pederskijom obranom
apsolutno se slazem, i zakljucujem ovu glupu polurasapravu
mene zivcira ivankovic, i to samo zato sto je tako dobar, samouvjeren i jer radi svoj poso kako treba...
s njime ste dobilioravog trenera, iako ni kuze nije bio los
U kojem ti svijetu zivis? Je istina je da ima 13 pobjeda u nizu ali kakve su to pobjede u kojima nema nikakve igre...ono sto prikazuju je uzas (osim kup protiv Hajduka...to je kriv Hajduk kaj su tak dobro igrali)...gadi mi se takav nogomet...
U kojem ti svijetu zivis? Je istina je da ima 13 pobjeda u nizu ali kakve su to pobjede u kojima nema nikakve igre...ono sto prikazuju je uzas (osim kup protiv Hajduka...to je kriv Hajduk kaj su tak dobro igrali)...gadi mi se takav nogomet...
Da, ali za cca 5-10 godina, kada ostane zapisano da je u toliko i toliko utakmica imao toliko i toliko pobjeda, nitko neÌe pitati kako su igrali! Ja bi raðe da loťom igrom neťto postignu, nego da sa totalnim nogometom puťe!
malimrav85
24-03-2007, 16:36
srbi gube protiv kazahstana
2-1
bilo 2-0 pa ĹžigiĂŚ smanjio
ajmo boraaaaaaaaaaaaaat
pravi navijaè dinama zna da dinamo ne igra bajno,al nemojmo zaboravit ipak je u splitu -8 :badgrin:
homer_simpson
24-03-2007, 19:16
pravi navijaè dinama zna da dinamo ne igra bajno,al nemojmo zaboravit ipak je u splitu -8 :badgrin:
buahaha :evil:
nego ťta Ìe bit veèeras sa makedonijon
moja prognoza 2-0 za hrvatsku :-D
malimrav85
24-03-2007, 19:49
1-0
proljev od tekme radi vremena
malimrav85
24-03-2007, 22:06
ko luði,da silva koji okreÌe leða u zidu ili stipe koji se igra gdje je piko?
rapaiĂŚ katastrofa
zasadnajgora tekma hrv. repke pod biliÌem! miki rapaiÌ nemre trèat,noge bi al pluèa nedaju :smt033
sad smo pritisnuli u drugom poluvremenu. ma dobit cemo ih
elizabeta
24-03-2007, 22:50
ma mislim da se nece maknut od x-a...
fakat su losi danas...
rapajic najveci promasaj ikad....45min bacenih u vjetar...
elizabeta
24-03-2007, 23:07
odustajem od prognoziranja tekmi...
svaka im cast!!!
eleanor rigby
24-03-2007, 23:10
ma luzeri!!!! :smt068 :evil:
darijo srna jdan je darijo srna, darijooo srnaaa
Srni svaka èast...danas sigurno broj 1.! Ĺveliki kuracto se tièe Pletikose, ne moĹžemo ga kriviti za gol, jer je bio jak udarac i proĹĄao je kroz zid, pa on loptu nije mogao uoèiti na vrijeme da reagira kako treba...vrlo rado bi htio to pripisat tovaru, ali Dudu je kriv, ali isto tako oduĹžio se na najbolji naèin :D
fat drummer
24-03-2007, 23:58
èestitke englezima, joť dva boda u vjetar... a sjeÌam se svena gorana kako je govorio da Ìe engleska proÌ kroz kvalifikacije ko da ih nema
èestitke englezima, joť dva boda u vjetar... a sjeÌam se svena gorana kako je govorio da Ìe engleska proÌ kroz kvalifikacije ko da ih nema
Pa sada igraju koda ih nema na treninzima! Ma viťe nego iťta bi volio da ne proðu dalje, ali to su englezi, veÌ Ìe neťto u FIFA-i izmajmunirati da oni odu dalje :evil: :D
fat drummer
25-03-2007, 00:15
misliĹĄ? bilo bi jebeno da ne odu dalje, sramota kakve nema, ali slatko bi se smijalo valjda pola europe
Pa najraðe bi sjebali hrvatsku, ali poťto Ìe naťi vjerovatno osigurati 1. mjesto veÌ ranije onda Ìe pokuťati nekako ruse sjebati! Ili suðenjem ili Ìe ih diskvalificirati zbog nekih sranja u savezu ili tako neke ťeme! To je ko sa njemaèkom na rukometu...morali su biti u finalu jer bi izgubili dosta para!
fat drummer
25-03-2007, 00:29
no dobro, repka gazi prema paĹĄnjacima ĹĄvicarske i austrije gdje ĂŚe opst ispast u prvom krugu :-D
Srni svaka èast...danas sigurno broj 1.! Ĺveliki kuracto se tièe Pletikose, ne moĹžemo ga kriviti za gol, jer je bio jak udarac i proĹĄao je kroz zid, pa on loptu nije mogao uoèiti na vrijeme da reagira kako treba...vrlo rado bi htio to pripisat tovaru, ali Dudu je kriv, ali isto tako oduĹžio se na najbolji naèin :D
nije samo dudu kriv, nego se i rapaic maknuo u stranu i okrenuo leða...tako da imas tovara za okrivit, barem napola
Da, ali za cca 5-10 godina, kada ostane zapisano da je u toliko i toliko utakmica imao toliko i toliko pobjeda, nitko neæe pitati kako su igrali! Ja bi raðe da lošom igrom nešto postignu, nego da sa totalnim nogometom puše!
Ma jebes kaj je zapisano...ko ce gledat takve utakmice? A s takvom igrom u Europi nemaju kaj trazit...napunit ce ih svatko...
Na tekmi atmosfera dobra...iza mene bili neki decki iz Splita...manijaci...trgao sam se cijelo vrijeme "Ajde Zak trci! Trci Zak! Dodaj mu Zak!"...i sad se pitam ko je Zak...a ono Kranjcar :lol: ...mislio sam da ga svi u Splitu vole...
Nije bila losa utakmica...na mahove dosadna a neki igraci su me razocarali...Babic, Balaban, Miki, Zak :-D
S tim da mislim da je Modric uvjerljivo najbolji igrac repke...a i Srna je odlican...donio je takav preokret kad je usao...
fat drummer
25-03-2007, 00:54
nije samo dudu kriv, nego se i rapaic maknuo u stranu i okrenuo leða...tako da imas tovara za okrivit, barem napola
ma daj, pa ubaci tu joť i pletikosu, neovisno o tome ťto figo kaŞe i sve pet. tovarèine su sve zasrale! hvala bogu da je bivťi DINAMOVAC dobio crveni i sjebo makedonce
znao sam da su ti hajdukovci antidrĹžavno orjenitrani ali ovo
pa naravno da su tovarcine sve krive...
ja bi ih izbacio iz repke i stavio 1 postaavu dinama da igra
Jesi ti normalan? Pa sto ti je repka skrivila? :-D
fat drummer
25-03-2007, 01:14
ja bi izbacio hajduk iz lige a sve koji su na bilokkav naèin povezan s hajdukom zatvorio kao protudrŞavni element
Aha, ĹĄteta ĹĄto Srna nikad nije igrao u Dinamu! :-D
BaĹĄ ĹĄteta ĹĄto Eduardo igra za Dinamo..
:badgrin:
Ĺveliki kuracalu na stranu..
RapaiĂŚ je bio uĹžasan.. Ne znam ĹĄto je bilo BiliĂŚu da nije Srnu odmah stavio, no nema veze.. Pobjeda je pobjeda..
Smrdili u prvom poluvremenu, u drugom stisnuli i sretno pobijedili..
Svaka èast Srni, ModriÌu i Eduardu koji nije igrao neťto posebno, ali kada je dobio priliku nije zajebao...
Aha, ĹĄteta ĹĄto Srna nikad nije igrao u Dinamu! :-D
Ali kladim se da je puno veĂŚa ĹĄteta ĹĄto dudu, ĂŚorluka i modriĂŚ nikada neĂŚe u hajduk! Ali i ĹĄta ĂŚe im ta trojica kad imaju endemsku vrstu ĹĄpice (koja nigdje ne egzistira osim u Hajduku)...onu koja ne zabija golove :badgrin: :badgrin: :badgrin:
VeĂŚ mi je pun k...., neka netko nabavi broj od Gorana i poĹĄalje mu poruku da se vrati na forum, da obeĂŚavamo da ga neĂŚemo nazivati glupim tovarom i ta sranja :D
fat drummer
25-03-2007, 10:54
da mu poĹĄaljemo mail?
otvorimo topic podrĹĄke?
ObeÌaj mu status moderatora ili tako neťto! Dopusti mu da stavi malo veÌi avatar i da smije pisati ťta god hoÌe! Ovo stvarno nije fora, jer mili se ne Şeli previťe svaðati i ako vidi da je u krivu povuèe se! Jooooooj dobri stari Gorane....ťto je najgore, kad vidim onog *goran*, suza mi sa oka kane jer se s nostalgijom sjetim onih dana kada sam htio kompjuter razbiti poslje derbija kad vidim Goranov komentar....
Za Gorana: Every day I wake up
I hope Im dreamin
I cant believe this shit
Cant believe you aint here
Sometimes its just hard for a nigga to wake up
Its hard to just keep goin
Its like I feel empty inside without you bein here
I would do anything man, to bring you back
Id give all this shit, shit the whole knot
I saw your son today
He look just like you
You was the greatest
Youll always be the greatest
I miss you big
Cant wait til that day, when I see your post again
I cant wait til that day, when I see your post again...
Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
Ill be missing you
Thinkin of the day, when you went away
What a life to take, what a bond to break
Ill be missing you
fat drummer
25-03-2007, 11:21
misliĹĄ? gogs mod... nema tog boĹžanstva koje ne bih zazivao
homer_simpson
25-03-2007, 11:59
1. poluvrime katastrofa, 2. puno bolje, modu reÌ i odlièno
srna, gudin i modriĂŚ najbolji...
Veæ mi je pun k...., neka netko nabavi broj od Gorana i pošalje mu poruku da se vrati na forum, da obeæavamo da ga neæemo nazivati glupim tovarom i ta sranja :D
ajd nemoj..................
.........covjek je ziher u teskoj depresiji..............mislim i ja bih bio da mi je seksualni zivot propao odlaskom nike u portsmouth....... :p
Insomniac
25-03-2007, 12:25
Miki je bio jako loĹĄ. Mislim puca sa 40 tak metara na gol. A ni Balvan nije bio puno bolji :badgrin:
Miki je bio jako loĹĄ. Mislim puca sa 40 tak metara na gol Ma to bih mu joĹĄ i oprostio, da nije fulo onaj zicer ĹĄto mu je BabiĂŚ nabacio! Trebao je samo postaviti glavu da se odbije u gol...jebote, pa ono je bilo teĹže promaĹĄiti nego zabiti :roll:
Insomniac
25-03-2007, 13:04
Miki je bio jako loĹĄ. Mislim puca sa 40 tak metara na gol Ma to bih mu joĹĄ i oprostio, da nije fulo onaj zicer ĹĄto mu je BabiĂŚ nabacio! Trebao je samo postaviti glavu da se odbije u gol...hebote, pa ono je bilo teĹže promaĹĄiti nego zabiti :roll:
Ja mu ne bi oprostio...
Jer je to napravio x 2 :evil:
U svakom sluèaju beťtija je spasila stvar
malimrav85
25-03-2007, 13:05
koja je seljaèina onaj ťtimac,jaooooooooooooooooo
sedloski se krene isprièavat srni i dat mu ruku,evo kretenka: ne znam zaťto se sedloski ide i daje sukobljavati sa darijem...
Osim prvih 15 minuta prvog poluvremena igrali smo oèajno loťe. Ovog RapaiÌa Ìe ťlagirati na terenu nastavili ga BiliÌ stavljati od prve minute. Dotukle ga cigare, ko i Prosineèkog :smt033
Osim Srne, najbolji igraè je bio ModriĂŚ. JoĹĄ su Ĺveliki kuracimuniĂŚ i Ăorluka odigrali pristojno. Eduarda se nije ni teleskopom vidjelo dok nije dao gol... Koji je pao s nebesa jer su se naĹĄi nakon izjednaèenja postavili kao da su izjednaèili Brazilu a ne Makedoniji. Balaban nula bodova. Krafnjar jedva dovoljan. Kako je samo guzicom raznio onog Makedonèeta :-D Pletikosa je kriv za gol koliko i zid... Lopta mu je kliznula po ruci ko da je nauljeni tuljan. Ostalih se ni ne sjeĂŚam da su igrali.
Insomniac
25-03-2007, 13:10
koja je seljaèina onaj ťtimac,jaooooooooooooooooo
sedloski se krene isprièavat srni i dat mu ruku,evo kretenka: ne znam zaťto se sedloski ide i daje sukobljavati sa darijem...
Jem,kreten je...
"Goca izaziva i provocira" Ma ĹĄto izaziva,momak htio dat ruku Srni :roll:
..........jedino kaj sam primjetio kod rapajica................je majica nakon tekme prilikom intervjua....................bijelo sivkasta, sa batmanom optocenim sljokicama............... :-D :-D
Pletikosa je kriv za gol koliko i zid... Lopta mu je kliznula po ruci ko da je nauljeni tuljan.
Ajde da ponovimo gradivo "Kad lopta proðe u gol preko ili ispod (ili u ovom sluèaju izmeðu) Şivog zida, golman ne snosi krivicu za gol! Iznimka je ako je Şivi zid loťe namjeťten!" Ono izgleda full smotano od pletikose, jer je bio na lopti, ali zbog blizine slobodnog udarca, brzine lopte i smotanosti Şivog zida, nije mogao bolje reagirati!
Ĺveliki kuracto se tièe Goce i isprièavanja, i ja sam mislio da se krenio isprièavati, ali po reakcijama drugih naĹĄih igraèa èini se da je ipak malo prigovarao Srni! Ĺ˝ao mi je ĹĄto je baĹĄ on dobio crveni, a drago mi je ĹĄto nam je baĹĄ on dao gol...bolje on, nego neki makedonac :lol:
btw. ťta je srni pisalo na majci kad je zabio gol? Digao je dres i vidio sam da je neťto pisalo, ali igraèi su ga zaklonili pa se nije vidilo...jel stih neke cajke ili je to pisalo samo NIKE :?
Warheart
25-03-2007, 13:47
Nevezano sa samom utakmicom(koja je bila dosadna za gledat), ja bih progovorio o organizaciji.Za doći na sjever gore trebalo mi je od 19.10 do 20.15.ViÅ¡e od sat vremena za 15 m i to zadnjih pola sata se nije moglo disat.Ne dao Bog da dobijemo organizaciju Europskog prvenstva.
Ne dao Bog da dobijemo organizaciju Europskog prvenstva.
Znaèi ti si jedan od onih antidrŞavnih elemenata koji pokuťavaju sabotirati naťu kandidaturu sa "gaboryma i piroťkama" :lol: ;)
Warheart
25-03-2007, 14:39
Antimarkovićevski i antisrebrićevski.Banda lopovska, munjavaju milijarde, ne daju niÅ¡ta natrag.
Kupili si KuÌu Nogometa...jest da se ponaťaju malo bahato,ali napravili su dosta za nať nogomet! Pogotovo MarkoviÌ koji je jedan od jaèih lobista u FIFA-i! Kad Vlatkec zove Seppa, a ovaj nije u svom uredu, ne proðe puno da ga ovaj odmah ne nazove nazad!
Nevezano sa samom utakmicom(koja je bila dosadna za gledat), ja bih progovorio o organizaciji.Za doĂŚi na sjever gore trebalo mi je od 19.10 do 20.15.ViĹĄe od sat vremena za 15 m i to zadnjih pola sata se nije moglo disat.Ne dao Bog da dobijemo organizaciju Europskog prvenstva.
pa ne bi se igralo na ovakvim stadionima
svak bi imao sovje mjesto i bilo bi to ljepse i blalbalba, ali sto se tice atmosfere na stadionima ovako je puno boloja atmosfera, jer, znam to po nasem bazenu u dubrovniku, kad je bio ona stari bez stolica i inih popratnih sminkerskih sadrzaja bilo je puno bolje
"Kad lopta proðe u gol preko ili ispod (ili u ovom sluèaju izmeðu) Şivog zida, golman ne snosi krivicu za gol! Iznimka je ako je Şivi zid loťe namjeťten!"
Da, fakat je isto ide li lopta preko zida u raťlje ili izmeðu zida tebi u ruke... Potpuno ista razina krivnje.:roll:
Uostalom i sam Pletikosa je priznao da je zajebao stvar...
Just a little bit
25-03-2007, 17:59
ali jucer kako je stimac branio pletikosu....."nije on kriv za gol, vec zivi zid koji je skoèio" :smt067 :smt065 :smt064
JESI LI TI NORMALAN?
Da, fakat je isto ide li lopta preko zida u raťlje ili izmeðu zida tebi u ruke... Potpuno ista razina krivnje.:roll:
Ja nisam rekao da je ista razina krivnje! Jesi li ti kada igrao veliki nogomet? Jel znať kada uoèiť loptu kad proðe kroz Şivi zid, i jel znať kako moŞeť reagirati? Kad budeť to znao i prièao iz iskustva, onda mi moŞeť neťto reÌi
Uostalom i sam Pletikosa je priznao da je zajebao stvar...
Bať me zanima dali bi prihvatio krivnju da smo izgubili! Normalno da neÌe reÌi da je Eduardo kriv, kad nas je on na kraju spasio...èinjenica je da je Şivi zid bio na mjestu i reagirao kako je trebao, pletikosa nije ni trebao stajati na golu
ali jucer kako je stimac branio pletikosu....."nije on kriv za gol, vec zivi zid koji je skoèio" :smt067 :smt065 :smt064
JESI LI TI NORMALAN?
Živi zid je krivio jer je RapaiÌ skoèio i okrenio leða, a Eduardo se razmaknio...i to je u pravu
Just a little bit
25-03-2007, 18:02
stari ovdje se ne radi o tome jeli zakazao zivi zid. èinjenica je da je pletikosi lopta prosla/izmigoljila se/izasla iz ruku !!!! a on si kao GOLMAN ( i jos k tome reprezentativni) takav kiks nemoze dopustiti!
Just a little bit
25-03-2007, 18:03
i da, uvjeren sam u to da smo izgubili, pletikosa bi svakoga optuzivao da je kriv za gol osim sebe
Ja nisam rekao da je ista razina krivnje! Jesi li ti kada igrao veliki nogomet? Jel znať kada uoèiť loptu kad proðe kroz Şivi zid, i jel znať kako moŞeť reagirati? Kad budeť to znao i prièao iz iskustva, onda mi moŞeť neťto reÌi
O èemu ti baljezgať? Ne, nisam igrao veliki nogomet. Isto tako nisam nikad vozio avion, ali znam da je pilot neťto ukakio ako se iz èista mira zabio u brdo...
Just a little bit
25-03-2007, 18:09
pitanje za milijun kuna
di je Srna proslavio pobjedu nad makedoncima ? :smt116
malimrav85
25-03-2007, 18:11
iĹĄo je s njima na avion pa na muziku u skopje?
Just a little bit
25-03-2007, 18:14
kaj ti je, u Lisinskom su bili :smt109
stari ovdje se ne radi o tome jeli zakazao zivi zid. èinjenica je da je pletikosi lopta prosla/izmigoljila se/izasla iz ruku !!!! a on si kao GOLMAN ( i jos k tome reprezentativni) takav kiks nemoze dopustiti!kakve je kikseve ladic sebi dopusto, pa je opet bio neprikosnoveni reprezentativni golman ;)
Insomniac
25-03-2007, 20:13
pitanje za milijun kuna
vjerojatno otisao na Jazzarel-u :badgrin:
pitanje za milijun kuna
Robert, Niko Kovaè i Srna bili u Ludnici..
Kada su doĹĄli zaorilo se Lijepa li si..
stari ovdje se ne radi o tome jeli zakazao zivi zid. èinjenica je da je pletikosi lopta prosla/izmigoljila se/izasla iz ruku !!!! a on si kao GOLMAN ( i jos k tome reprezentativni) takav kiks nemoze dopustiti!
Pa ja sam ti gore opisao zaĹĄto mu je tako lopta proĹĄla, ali za svaki sluèaj ĂŚu joĹĄ jednom reĂŚi ZATO JER JU NIJE MOGAO VIDJETI DO ZADNJEG TRENUTKA, A TADA JE VEĂ BILO KASNO DA REAGIRA I ZATO MU JE PREĹveliki kuracLA PREKO RUKE! ON JE KRENUO U DRUGU STRANU, A KAD JE VIDIO LOPTU, POKUĹveliki kuracAO JU JE UHVATITI, ALI NORMALNO DA NIJE MOGAO JER JE UDARAC BIO PREJAK i to nije njegova krivica!
a on si kao GOLMAN ( i jos k tome reprezentativni) takav kiks nemoze dopustiti!
:lol: :lol:
@Tkach - ma ĹĄta reĂŚi, argumenti su ti super
[quote=Just a little bit]stari ovdje se ne radi o tome jeli zakazao zivi zid. èinjenica je da je pletikosi lopta prosla/izmigoljila se/izasla iz ruku !!!! a on si kao GOLMAN ( i jos k tome reprezentativni) takav kiks nemoze dopustiti!
Pa ja sam ti gore opisao zaĹĄto mu je tako lopta proĹĄla, ali za svaki sluèaj ĂŚu joĹĄ jednom reĂŚi ZATO JER JU NIJE MOGAO VIDJETI DO ZADNJEG TRENUTKA, A TADA JE VEĂ BILO KASNO DA REAGIRA I ZATO MU JE PREĹveliki kuracLA PREKO RUKE! ON JE KRENUO U DRUGU STRANU, A KAD JE VIDIO LOPTU, POKUĹveliki kuracAO JU JE UHVATITI, ALI NORMALNO DA NIJE MOGAO JER JE UDARAC BIO PREJAK i to nije njegova krivica!
a on si kao GOLMAN ( i jos k tome reprezentativni) takav kiks nemoze dopustiti![/quote:19y2gfyu]
:lol: :lol:
Isto tako nisam nikad vozio avion, ali znam da je pilot neťto ukakio ako se iz èista mira zabio u brdo...
A nije ti moĹžda palo napamet, da je neĹĄto motor zakazao :D
Sada Ìeť ti reÌi, "Da, ali to onda nije iz èista mira, tu pilot nije niťta mogao, jer je motor sjeban" :-D
Pa ti ja onda kaŞem, nije ni ovdje iz èista mira, a ovdje se taj "motor" zove Şivi zid ;)
Neda mi se viĹĄe o ovoj temi...ako netko hoĂŚe da mu pokaĹžem kako Plete nije mogao loptu vidjeti dok mu nije doĹĄla do ruku, onda se moĹžemo jedan dan dogovoriti, pa otiĂŚi na igraliĹĄte :) ;-)
Ja uopĂŚe ne sporim to ĹĄto ti tvrdiĹĄ (da je i zid zajebao i snosi dio odgovornosti), naravno da Pletikosa ima olakotne okolnosti, ali ipak ne moĹžeĹĄ reĂŚi da nije mogao obraniti taj ĹĄut da je bio koncentriraniji. Pa obranio je dosad na desetke puno teĹžih ĹĄuteva, i sad je ovo odjednom bilo neobranjivo jer nije vidio odmah loptu...
Just a little bit
25-03-2007, 23:03
previse filozofije za moj ukus
to hvatas i bok
Ante Gotovina
26-03-2007, 11:21
Koliko se imalo prilike èuti preko tv-a, navijanje u qrtzu totalka. Zadnjih deset minuta kad bi se trebalo izgorjeti na tribinu ovi ťute ko pokvareni gramofon.
Jaèe odjekuje kad Dinamo igra protiv Meðimurja i skupi se 5 tisuÌa boysa nego ovo
Warheart
26-03-2007, 11:56
Pa kad je stvarno svatko iÅ¡ao na tekmu-na sjever su vodili djecu :boggle:.Kad počneÅ¡ pljeskat gledaju te ko kukca, jer kao Å¡ta se ima pljeskat dok gubimo...Bolja je atmosfera u nekoj birtiji.
neka,neka..evo im obiteljske atmosfere..kokice,cola i hrenovke..nabijem i markovica i srebrica na k.... i sve ostale lopine iz hns-a..figo ma sta su to oni napravili nemoj me nasmijavat..odabrali dobre kampove mozda u japanu i koreji i portugalu??..za izbornike barica i jozica te kranjcara koji su jednu pobjedu izborili na sp il ep??..unistili totalno hrvatsku ligu itd..
jebo ih zakon o navijacima i dobivanje ep 2012..dabogda izgubili..jeblo ih davanje karata direktorima,foteljasima,visokim uzvanicima,manekenkama,osobama iz javnog zivota,a navijace ko jebe na sp u njemackoj..
svaka cast bih fanaticosima =D> ..tako se bori protiv korumpiranog saveza
fat drummer
26-03-2007, 12:31
uvijek me veseli ovakvi postovi koji su napisani 1947
ak nemas sta pametno za napisati,nemoj..ne moras svakom loncu biti poklopac..
Zao mi je kaj cu te razocarati ali mora..............
U Ustavu RH pise kako fat mora biti svakom loncu poklopac..........jasno i glasno.............pa i sam patrijarh ruske pravoslavne crkve mu je to potvrdio. Sad ti misli kako je biti poklopac svakom pravoslavcu u rusiji........nije to lako, nije....................zbog toga se propustaju i pravokutnikovi tulumi......
uvijek me veseli ovakvi postovi koji su napisani 1947 =D> =D> =D> =D> =D> =D>
http://www.index.hr/sport/clanak/redir/342771.aspx
Ne misle svi kao vi............. :-D
Zanimljivo kako ih smeta upaljena baklja.............ali kad stadion grmi ustaskim pozdravom navijace se hvali............. :-D :-D
ustaskim pozdravom
Bok?
Ne..................dobar dan....................svi znamo odakle je taj pozdrav potekao.....................!................. :p
Just a little bit
26-03-2007, 14:08
:lol: :lol: :lol:
mislim da je aludirao na
sjever : za dom
istok : spremni
:smt109
malimrav85
26-03-2007, 14:16
Mora!
da se ti prezivaĹĄ Zepter i ti bi tako...
malimrav85
26-03-2007, 14:17
Srbi su uvjereni da je naĹĄa tekma namjeĹĄtena kolko i ona u rusiji i u crnoj gori
svi su Ĺživi igrali te 3 tekme na kaldari...
Srbi su uvjereni da je naĹĄa tekma namjeĹĄtena kolko i ona u rusiji i u crnoj gori
svi su Ĺživi igrali te 3 tekme na kaldari...
VeĂŚ mi je lakĹĄe, jer ako su srbi u neĹĄto uvjereni, onda to sigurno nije tako
VeĂŚ mi je lakĹĄe, jer ako su srbi u neĹĄto uvjereni, onda to sigurno nije tako
Ne znam bas:
Ovo nema veze sa nogometom,sry za ot:
http://www.nexusmagazine.com/articles/M ... abich.html (http://www.nexusmagazine.com/articles/MitarTarabich.html)
Peternac od prve minute!
naravno nitko se ne trudi nista argumentirasno napisati nego svi seru kvake..HNS pederi,nogomet ste sjebali
HNS pederi,nogomet ste sjebali
Jako argumentirano ;)
Warheart
26-03-2007, 15:36
Pametnome dosta.Odi uživo na tekmu i bit će ti jasno.
Navijanje preloĹĄe, ponovo.
Drugi put ĂŚu na Zapad dole kad bude igrala repka.
Da se viĹĄe ne moram Ĺživcirati na sjeveru.
Canuleia
26-03-2007, 16:18
FUJ nogomet
:-D
pa navijanje kad igra repka ne postoji, zato veÌina navijaèa izbjegava takve tekme, al zato kad igramo negdje vani najglasniji smo
Pametnome dosta.Odi uĹživo na tekmu i bit ĂŚe ti jasno.
Bio sam malo viťe puta od tebe! Ali to uopÌe nije bitno, istina je da nam je prva HNL u qrtzu, ali to se neÌe joť skoro popraviti, jer Ìe naťi odlièni igraèi zaraðivati negdje vani. TuŞno, ali realnost je takva da svaki igraè koji vrijedi ode van! Lijepo je ťto u naťoj repki u poèetnoj postavi ima nekoliko (3) igraèa iz naťe lige, ali vrlo vjerovatno da na EP neÌe ni jedan iz prve postave biti u HNL-u! Mi jednostavno imamo ligu za "izvoz", moŞda je za to rjeťenje da u klubove uðu bogataťi koji Ìe napraviti neťto od klubova! Tu je udruga prvoligaťa kojoj je HNS dao odrijeťene ruke za HNL, pa neka oni poèiste nered u svom dvoriťtu! HNS se sada uglavnom bavi naťim nacionalnim vrstama, a u tome dijelu im za sada ide dobro. Hrvatska je respektabilna reprezentacija koja je skoro uvijek nastupa na zavrťnicama... doduťe ne proslavi se èesto, ali ima kontinuitet natjecanja i igraèe koji obeÌavaju! Treneri uvijek neťto zaseru, ali mislim da u BiliÌu svi vide nadu da se to prokletstvo (odliène kvalifikacije, uŞasni/sramotni nastup na zavrťnici) prekine! MarkoviÌ nije imao protukandidata na izborima, jer svi znaju da je on ipak (sa svim prednostima i manama) alfa i omega HNS! Sviðao se on nama ili ne, on je ipak neko ime u svjetskom nogometu i dao je veliki doprinos HNS-u! KuÌa nogometa financira sama sebe i neovisni su, a za tako malu zemlju to se ne dogaða svaki dan! Ja ne kaŞem da je MarkoviÌ anðeo, ali on je najbolje ťto imamo u ovom trenutku!
@warheart: e sada je sapienti sat ;)
@PATRIOT: jel ovo argumentirano :? :D
Warheart
26-03-2007, 16:37
HNS se sam financira??!?!?!!?!
A kome je onda država prošlo ljeto oprostila cca 700 milijuna kuna duga?
fat drummer
26-03-2007, 16:47
po tom kriteriju tebi bi zakonom zabranili pristup tipokovnici... parcijalne ocijene o tome tko je uniťtio hrvatski nogomet (defintivno prste u tome nemaju kvazimenaðeri i kvaziulagaèi veÌ samo markoviÌ i srebriÌ) ili neke lamentacije o tome kako ljudi dolaze na stadion bez znanja svih opskurnih pjesmuljaka o tome kako neki igraè sjeveru treba popuťit kurèinu.
totalno je borba protiv korupiranog saveza obuÌ svinju u hajdukovu desetku. donjebenokihotovski! ili za vrijeme prekida bacati baklje u protivnièki ťesnaesterac dok mi imamo gol ťansu. wiiiihuuuuuu! prestanite s tom svojom svetom misijom, na nebu fali svetaca!
nogomet je biznis. nikome ne smeta èinjenica da postoji fm2006 ili to da se dres moŞe kupiti kod svake babe na placu, ali smeta im kada se Şeli joť viťe zaraditi. zaradite, ali tako da to nama ne smeta jer mi smo organizirana skupina navijaèa JEDNOG ili DVA kluba... okej onda, prodat Ìemo 5000 ulaznica umjesto 30 000 tako da vam bude super!
Ok Warheart, nisam precizirao...u 8 MarkoviĂŚevih godina Savez nije dobio niti jednu lipu iz drĹžavne blagajne
Warheart
26-03-2007, 16:59
Sori nisam te skontao odmah.Misliš da su majstori iz HNSa strpali lovu u džep, a HNS kao takav nije dobio ništa i u pravu si.
Sori nisam te skontao odmah.MisliĹĄ da su majstori iz HNSa strpali lovu u dĹžep, a HNS kao takav nije dobio niĹĄta i u pravu si.
Ma super si! Vidim da tebi niťta ne vrijedi objaťnjavati...ti imať svoje miťljenje i bez obzira koliko ti netko neťto argumentirao ti Ìes samo tupiti svoje...ja se trudim objasniti neťto, pri tom ne vrijeðajuÌi onog koji ne dijeli moje miťljenje, dok ti svoje pokuťavať nametnuti kao opÌeprihvaÌeno, i vrijeðať druge forumaťe koji se s tobom ne slaŞu.
pa svi se ovdje vrijeðaju, zar to nije opÌeprihvaÌeno :-D
fat drummer
26-03-2007, 18:20
ma ko se vrijeða?!? PEDERU!!!
To samo hajdukovce vrijeðamo, tovare glupi ;) ťalim se naravno
Warheart
26-03-2007, 19:09
Sori nisam te skontao odmah.Misliš da su majstori iz HNSa strpali lovu u džep, a HNS kao takav nije dobio ništa i u pravu si.
Ma super si! Vidim da tebi ništa ne vrijedi objašnjavati...ti imaš svoje mišljenje i bez obzira koliko ti netko nešto argumentirao ti æes samo tupiti svoje...ja se trudim objasniti nešto, pri tom ne vrijeðajuæi onog koji ne dijeli moje mišljenje, dok ti svoje pokušavaš nametnuti kao opæeprihvaæeno, i vrijeðaš druge forumaše koji se s tobom ne slažu.
A ti si argumentirao da HNS nije dobio lipe iz proračuna u 8 godina?
A ti si argumentirao da HNS nije dobio lipe iz proraèuna u 8 godina?
Kad budeť pratio zbivanja oko naťeg nogometa èut Ìeť obadvije strane (ljude iz Saveza i ljude iz Vlade) kako to potvrðuju! Za to se zna veÌ dugo i nitko nikada to nije osporio (osim tebe danas ;) ) Znam da ti ni to sada neÌe biti dovoljno, pa ni ovaj dio iz intervjua sa MarkoviÌem, ali ja Ìu ti ga svejedno napisati:
- HNS, otkako sam na èelo doĹĄao potkraj 1998., kontinuirano posluje jako dobro, premda smo u startu zatekli 27 milijuna kuna duga. Pritom je vrlo vaĹžno naglasiti da u osam mojih godina Savez nije dobio niti jednu lipu iz drĹžavne blagajne. Savez, koji je danas âkuĂŚica u cvijeĂŚuâ, sve stvara sam i sve plaĂŚa sam. Ĺveliki kuracto nije nimalo lako, jer mi skrbimo o 27 reprezentacija za ĹĄto nam je svakoga mjeseca potrebno oko 6.000.000 kuna. Ponosan sam na tu èinjenicu posebice stoga ĹĄto su brojni skeptici, zavidnici i osporavatelji 1998. pitali: âPa ĹĄto taj nogometaĹĄ, centarhalf kojega je lopta toliko puta udarila u glavu, traĹži na èelu HNS-aâ. MoĹže, eto, i centarhalf neĹĄto - kaĹže predsjednik HNS-a u osmoj godini vladavine.
Warheart
26-03-2007, 19:56
''ZAGREB, 7. lipnja 2006. (Hina) - Saborska oporba prozvala je u srijedu Vladu da predloženim novim Zakonom o Å¡portu želi nogometnim klubovima oprostiti dugove te obvezu njihove sanacije prebaciti na lokalnu samoupravu, dok u Vladi i HDZ-u to odbacuju, tvrdeći da je riječ o preoblikovanju klubova u dionička druÅ¡tva.
Oporbenjaci su suglasni da se iza zakonske odredbe o obveznom preoblikovanju športskih klubova zapravo krije otpisivanje nepodmirenih obveza prema državi (oko 700 milijuna kuna), dok se odgovornost za njihovu sanaciju prebacuje na lokalnu samoupravu.''
Evo ti još:http://www.vjesnik.hr/pdf/2006%5C06%5C08%5C04A4.PDF
Da se ti ne prezivaÅ¡ marković ili srebrić?
[quote="fat drummer":l8ylccjg]uvijek me veseli ovakvi postovi koji su napisani 1947
po tom kriteriju tebi bi zakonom zabranili pristup tipokovnici... parcijalne ocijene o tome tko je uniťtio hrvatski nogomet (defintivno prste u tome nemaju kvazimenaðeri i kvaziulagaèi veÌ samo markoviÌ i srebriÌ) ili neke lamentacije o tome kako ljudi dolaze na stadion bez znanja svih opskurnih pjesmuljaka o tome kako neki igraè sjeveru treba popuťit kurèinu.
totalno je borba protiv korupiranog saveza obuÌ svinju u hajdukovu desetku. donjebenokihotovski! ili za vrijeme prekida bacati baklje u protivnièki ťesnaesterac dok mi imamo gol ťansu. wiiiihuuuuuu! prestanite s tom svojom svetom misijom, na nebu fali svetaca!
nogomet je biznis. nikome ne smeta èinjenica da postoji fm2006 ili to da se dres moŞe kupiti kod svake babe na placu, ali smeta im kada se Şeli joť viťe zaraditi. zaradite, ali tako da to nama ne smeta jer mi smo organizirana skupina navijaèa JEDNOG ili DVA kluba... okej onda, prodat Ìemo 5000 ulaznica umjesto 30 000 tako da vam bude super![/quote:l8ylccjg]
hihihi ovo nisu istine koje gluposti til lupas..ajmo redom..tko ide na gostovanja i najvjerniji su navijaci repke??..di je tih 30,000 tisuca kad treba ici u izrael,rusiju,kad ce trebat u makedoniju i estoniju..zna se tko je bio u izraelu i rusiji i tko ce ici na makedoniju i estoniju..al neboj se zna se i tko ce stajat prvi u redu da dobije karte za wembley..ma di su bili svi ti silni navijaci i na prijasnjim tekmama repke kad se skupilo ne vise od 10,000 tisuca ljudi??..al prvi su stajali kad je trebalo dobiti karte za njemacku..bolje 5,000 pravih nego 30,000 tisuca sa onakvom atmosferom gdje nas makedonci nadglasaju..bilo me sram..sta bi se sad mi morali dodvoravat guzicarima koji dodju jednom,dvaput godisnje na tekmu i odu na ep i sp jel treba biti vidjen da bi vama bilo dobro..nemoj srati molim te..zna se tko svugdje ide i svigdje prati repku i takvi trebaju imati prednost..ne smeta navijacima da se proda 30,000 tisuca karata,ali ja se pitam kako to da recimo ja (koji je prestao pratit repku davno jos,upravo zbog takvih debila i debilne atmsofere)koji ima vise utakmica repke nego 95% onih koji su bili u njemackoj nebi mogao ni u snu dobit karte,al su zato mogle vidjene face??..znam ljude koji tekmu u zivotu nisu gledali,a imali su mogucnost dobiti karte..poserem se na takav savez..englezima sve karte idu navijackim udrugama i zna se di ce te karte zavrsit..al nase ide u hns..mozda je tebi nogomet biznis,al meni nije niti ce ikada biti..za mene je nogomet nesto vise,vise i od same igre..i zato mi se sve ovo gadi sta se radi oko repke..jel smetaju te baklje :evil: ..mene opce ne smeta ak ce baklje ispraznit njihove dzepove i gadi mi se kad onda seru da bi od kazni koji su poplacali mogli slavoniju razminirat..je mos mislit kako bi dali pare za razminiravanje
Da se ti ne prezivať markoviÌ ili srebriÌ? A da se ti ne prezivať SinovèiÌ :lol:
Pa ako je to istina ťto si napisao, onda se tu ne radi o dugu HNS, nego klubova HNL koji su pod ingerencijom Udruge prvoligaťa! Znaèi taj dug nije od HNS-a
fat drummer
26-03-2007, 20:19
koji ti kurac lupať? pravi navijaèi?:lol: taj romantièan pojam koji obitava na balkanu je atavizam dobrog starog maloumlja... pitaj èelnike barcelone koliko oni imaju "pravih navijaèa" (prema patriot kriteriju) i koliko jedan takav "pravi navijaè" vrijedi obiènih kibicera i indijanaca koji plaÌaju èlanarinu, kupuju ťalove, ogromne spuŞvaste prste i kokice?
nogomet je biznis. da je... kao i seks i vjera. sve je biznis. da nije ne bi bilo masovno.
dodovoravanje guzièarima koji doðu jednom dva puta godiťnje... muahahahahahaha, halo miťko, za njih se grade mrcine od 50 000 komada, a ne za prave navijaèe koji kisnu na ledinama segeste. jedva èekam da se zatre do kraja ta kultura pravih navijaèa i da cijeli stadion lupa oni napuhanim lupaljkama kad kranjèar doda loptu u noge svom igraèu. bar neÌe biti muèenja praťèiÌa
dodovoravanje guzièarima koji doðu jednom dva puta godiťnje... muahahahahahaha, halo miťko, za njih se grade mrcine od 50 000 komada, a ne za prave navijaèe koji kisnu na ledinama segeste. jedva èekam da se zatre do kraja ta kultura pravih navijaèa i da cijeli stadion lupa oni napuhanim lupaljkama kad kranjèar doda loptu u noge svom igraèu. bar neÌe biti muèenja praťèiÌa
hihihi nacekat ces se..pogledaj feyenord..izbaceni iz kupa uefe zbog navijaca..inter kaznjen sa 4 tekme neigranja doma zbog bakljade..man united,tuca navijaca sa policijom u lille-u..boixs nois barcelona su isto cvijece :lol: ..grci su isto tako mirni ko bubice :lol: ..kad igraju feyenord-ajax vojsku dizu na noge..na engeskim tribinama ove sezone vise nereda nego kod nas u zadnjih pet godina..italiju da ne spominjem..crne vijseti dolazi i iz njemacke..a kolko znam kod njih je nogomet odavno biznis il se varam mozda??..psg zatvarao tribinu zbog navijaca..i ti pricas kak ce propast ta kultura..pa da po vijestima iz europe uzurbano propada :lol:..i tko ce to kod nas dolazit na te megalomanske stadione??..tko??..da nema tih koji idu bez obzira tko igra,stadion bi na 99% tekmi zjapio prazan..
fat drummer
26-03-2007, 20:37
wau, fakat si me sjebao! dokazao si da su pravi navijaèi izbacili svoj klub iz europskog natjecanja, da su ubili policijaca u kataniji, napali policijaca koji je zatim upucao tog pravog navijaèa....
a za moj primjer i vodstvo od 2:0 u raspravi pogledaj primjer barcelone gdje je klub naèin Şivota subotom/nedjeljom, stadion je uvijek pun, blagajna joť punija
Just a little bit
26-03-2007, 20:43
fat drummer : na kolko si ti tekmi bio (repke/dinama) u svom zivotu ?
fat drummer
26-03-2007, 20:46
fat drummer : na kolko si ti tekmi bio (repke/dinama) u svom zivotu ?
èekam proljeÌe u europi :-D
a za moj primjer i vodstvo od 2:0 u raspravi pogledaj primjer barcelone gdje je klub naèin Şivota subotom/nedjeljom, stadion je uvijek pun, blagajna joť punija
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..nemogu vise..ovo je kraj..poslije ovog mogu mirno umrijeti..to care vodis me 2:0 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..
nemoras ti meni obajsnjavat nista na primjeru barcelone i ja cu biti najsretniji ako i dinamo tako pocne funkcionirat gdje ce navijaci odnosno clanovi kluba birati predsjednika..al nazalost taj se model nemoze primjeniti na dinamo..gledao sam nedavno emisiju o barceloni i cini mi se da imaju oko 100,000 tisuca clanova diljem svijeta..znas ti kolko je to para od clanskih iskaznica..pa prodaja dresova diljem svijeta,brand kakav je ronaldnho im donosi ogromne pare..pare od ulaznica stadiona koji je barem 70% pun,prodaja ostalih suvenira,nagrada od euro natjecanja itd..kako ces ti to preslikati na hrvatsku??..sorry,al volis se pravit pametan tamo di nebi trebao..tvrdis da kad nogomet ,,postane biznis kakav je na zapadu, kod nas da ce onda izumrijet kultura navijaca kakva dosad postoji..ja ti kazem primjere sa zapada di je stanje deset puta gori,a ti opet lupas po svom..takvi navijaci su postojali od samih pocetaka nogometa i postojat ce do danas..tu bi mogli uci u jos dublju analizu kako i zasto se dogodilo ono u cataniji,dakle uzroke i posljedice,pa ubojstvo decka u parisu..nije napao policajca vec je lovio drugog navijaca..policajac je trebao prvo pucati u zrak,ali ga je odmah pucao u njega..ne zaboravi da u italiji zadnje dvije godine vlada nevdjena represija od strane policije i jednostavno je puklo na toj tekmi..ni u ludilu ne opravdam ubojstvo policajca,al niti jedan oblik represije se dosad nije pkazao kao najsretnije rjesenje..
jesam smanjio vodstvo il zabio autogol?? :lol: :lol:
Just a little bit
26-03-2007, 20:53
preèka :smt109
2:0 ostaje
:lol:
Warheart
26-03-2007, 20:58
Netko je čitao ''Tvornicu nogometa''...Navijači na stadionu, ''navijači'' van dosega kamera ubijaju boga jedan u drugom.
fat drummer
26-03-2007, 20:58
so bejskili, sustav koji danas postoji s dinamom (pravi navijaèi) ti je ipak manje mio od sustav koji postoji u civiliziranom svijetu... sad ti zakljuèi je li to autogol ili si smanjio na 2:1
moĹžeĹĄ odgovoriti i serijom smjalija jer znam da ti slikice viĹĄe odgovaraju od prokletih slova.
u parizu su izbili neredi u kojima je policajac bio okruŞen. èak su i drugi navijaèi potvrdili kako je policajac bio u pravu. naŞalost, ubio je nekoga, no pravi navijaè se ne zamara takvim sitnicama kao ťto su metci. on umire tek kad klub osovji ligu prvaka.
psg i feynord su talci svojih navijaèa. to kaŞu i sportski novinari i ťefovi klubova. taoci.... navijaèa... balkanizam je svojstven i drugim nacijama, gledaj na to kao na viťi pojam od pukog idiotizma, zaèinjen sa odgrist Ìu si nos da si napakostim licu. ťto navijaèi psg-a imaju od toga da su toliko radikalni. jednog propadnika manje. feynord je ostao bez natjecanja i novaca. Şivjelo pravo navijanje, glavno da netko krpa klupsku blagajnu (izbacivanjem s europskog natjecanja)
fat drummer
26-03-2007, 21:02
Netko je èitao ''Tvornicu nogometa''...Navijaèi na stadionu, ''navijaèi'' van dosega kamera ubijaju boga jedan u drugom.
derenèinoviÌevo predavnje.... opisuje kako se navijaèi dva nizozemska kluba dogovaraju da se naðu na ledini nekoj i fino namlate. eventualno se koriste bokseri. noŞevi ne. jebote, da ja imam klub i ja bi da me takvi ljudi prate na gostovanjima
Warheart
26-03-2007, 21:03
''To kažu šefovi klubova i sportski novinar'
Dvije kategorije koje uživaju veliki kredibilitet i slove kao najiskrenije. :-D
fat drummer
26-03-2007, 21:05
''To kaĹžu ĹĄefovi klubova i sportski novinar'
Dvije kategorije koje uĹživaju veliki kredibilitet i slove kao najiskrenije. :-D
as opposed to fans blessed with their objectivity and levelheadedness
Ta dogaðanja navijaèa psg-a i feyenoord-a su moŞda rezultat reakcija na loťu politiku klubova i naèina na koji se ti navijaèi tretiraju, odnosno reakcija na moderni nogomet.. MoŞe se i tak gledati na to. A ispalo je kak je ispalo.
Mislim da nema panike da Ìe nestati pravi navijaèi, prije Ìe nestati ovi kokièari kak ih se tu naziva..
fat drummer
26-03-2007, 21:16
picok vrijeða kokièare.... ccccc
so bejskili, sustav koji danas postoji s dinamom (pravi navijaèi) ti je ipak manje mio od sustav koji postoji u civiliziranom svijetu... sad ti zakljuèi je li to autogol ili si smanjio na 2:1
moĹžeĹĄ odgovoriti i serijom smjalija jer znam da ti slikice viĹĄe odgovaraju od prokletih slova.
u parizu su izbili neredi u kojima je policajac bio okruŞen. èak su i drugi navijaèi potvrdili kako je policajac bio u pravu. naŞalost, ubio je nekoga, no pravi navijaè se ne zamara takvim sitnicama kao ťto su metci. on umire tek kad klub osovji ligu prvaka.
psg i feynord su talci svojih navijaèa. to kaŞu i sportski novinari i ťefovi klubova. taoci.... navijaèa... balkanizam je svojstven i drugim nacijama, gledaj na to kao na viťi pojam od pukog idiotizma, zaèinjen sa odgrist Ìu si nos da si napakostim licu. ťto navijaèi psg-a imaju od toga da su toliko radikalni. jednog propadnika manje. feynord je ostao bez natjecanja i novaca. Şivjelo pravo navijanje, glavno da netko krpa klupsku blagajnu (izbacivanjem s europskog natjecanja)
za razliku od tebe pristranoga ja to promatram vise sa socioloskog aspekta kao nekad kolega navijac benjamin perasovic..to sto sam nekad isao na utakmice,trudim se da ne utjece na prosudbe realnog stanja stvari..ako nisi shvatio pravi navijac je i onaj kibic od 50,60 godina koji ide na svaku tekmu kako je to kod barcelone..kad ce maksimir svaki put biti pun kod nas,kada??..pa nitko sretniji od mene kad ce dinamo imati 25,000 tisuca prodanih sezonskih karata,NITKO!!..al to se u blizoj buducnosti nece dogoditi,a sumnjam i ikada..policajac nije bio okruzen,ocito raspolazes krivim informacijama il si citao sto je tisak prenio(recimo kao i to da je na utakmicu sa brazilo pokusalo se unesti oko 600 komada baklji :lol: )..i gdje su to drugi navijaci tako tvrdili :? ..lp? ne hvala..tak mi svejedno tko pobjedjuje u natjecanju koji se zove liga prvaka ,a osvaja ga klub koji je bio drugi il treci u svojem prvenstvu ..gdje ja tvrdim da je u redu to sto je feyenord izbacen iz kupa uefe zbog navijaca,odnosno gdje tvrdim da je u redu ponasanje feyenordovih navijaca..ja samo tvrdim da je to realno stanje stvari u europi gdje niti ulaskom biznisa u nogomet nisu se rjesili tog problema niti oce..to ocito jest problem,ali nista manje niti veci od recimo prolaska kroz crveno koji moze imati deset puta gore posljedice za ostale od neke navijacke tuce,ali nisam vidio i jos porcitao da je netko ubijen zbog prolaska kroz crveno..dakle da jos jednom kaszem..ponasanje odredjenih navijaca jest problem,al ne onakav kakvim ga se pokusava prikazati i nece se rjesiti tako skora ako i ikada..jer fora je u tome da je cijelo ovo drustvo takvo..citaj malo crnu kroniku..tako mozemo doci do zakljucka da su i navijaci odraz drustva..ako uzmemo za primjer jednu svicarsku koje je jedna od najsredjenijih drzava na svijetu,a gdje su navijaci veci problem nego kod nas,onda mozemo biti sretni sa ovim problemima koje imamo oko navijaca,koji su tolko minorni....i da se vratimo na barcelonu..kad predsjednik nesto obeca,a to ne ispuni onda dolazi novi na njegovo mjesto..nama je obecano prolazenje skupine i u japanu i koreji i u njemackoj,a nismo..i tko je odgovarao za to??..samo izbornik..a vodstvo saveza nije..
Ta dogaðanja navijaèa psg-a i feyenoord-a su moŞda rezultat reakcija na loťu politiku klubova i naèina na koji se ti navijaèi tretiraju, odnosno reakcija na moderni nogomet.. MoŞe se i tak gledati na to. A ispalo je kak je ispalo.
Mislim da nema panike da Ìe nestati pravi navijaèi, prije Ìe nestati ovi kokièari kak ih se tu naziva..
dobro treba biti iskren i reci da tome i nije bas tako..rekacija na takav moderni nogomet i ono sto se od njega pokusava napravit sa losim vodjenjem saveza i klubova je vise ona bakljada bih fanaticosa u norveskoj..il primjerice protesti protiv glazera od navijaca man uniteda..danas vecina onih koji su najvatreniji navijaci chealse-a nemogu kupit sezonsku jer je preskupa,al moze netko tko ima para,a nema neke veze sa nogometom nego je dosao vidjet skup zvjezdi na travnjaku..sto nikako nije u redu i nitko me nemoze neznam kakvim argumentima uvjerit da je to u redu..ti ispadi navijaci psg-a i feyenorda kao i mnogih drugih nisu nista gori od tuca pred i u disko klubovima koji se svaki vikend dogadjaju..al nitko od toga nece pravit problem i ici radit zakon o posjetiteljima disko klubova i sprjecavanju nereda u njima
fat drummer
26-03-2007, 21:29
opet proturjeènosti... sreðenost druťtva ipak sjebani navijaèi, sjebano druťtvo - sjebani navijaèi. briljantan socioloťki aspekt.
nogomet je rh biznis samo zan neke ljude, ne i za cijelo druťtvo. za ostatak kloťara iz dubrave to je naèin kako se provodi subota. istina ne zanju koji je toèno rezultat bio na utakmici koju su gledali, jer utakmica je ionako za kurac, bitno je navijanje.
ako to nije otuðenje nogometa od nogometa samog i navijaèa od nogometa odna ne znam ťto jest. navijaèi navijaju. jebeni larpurlartizam. ne navijaju zato ťto je to oportuno tog trena, nego zato ťto su na stadionu i jer je joť par stotina takvih oko njih.
posjetio sam torquay koji igrau nekoj zabitoj osamstopedesetidevetoj regionalnoj devonshirskoj ligi. tamo se organizirano ide na svaku utakmicu lokalnog kluba. ljudi doðu, kupe ulaznicu (stadion je uvijek pun i parira nekim prvoligaťima u rh po ureðenosti, zapravo serem, bolji je od veÌine), joť za nerede nisam èuo.
istina svi navijaju za neki veÌi klub (moji domaÌini su navijali za plave iz londona) no kad igra torquay svi su navijaèi. i sve je pet. to je klub koji je dio subote/kojeg god dana, dio Şivota svake obitelji. kao ťto u zagrebu u 11 svi idu na ťpicu tamo svi lagano idu do stadiona
znao sam da ces tako protumacit ovo poredjenje navijaca sa drustvom..zelim reci da i svicarska ima problema u drustvu i to dosta(znam jer mi ujak tamo zivi),a hrvatska ih isto ima..svicarska jest sredjeno drustvo sto se birkokracije tice,al u ostalim aspektima ne zaostaje za nama..mozda se ja krivo izrazio,al htio reci da je svako drustvo ma koliko god ono bilo sredjeno po odredjenim stvarima ima problema sa devijantnim ponasanjem velikog dijela pojedinaca i skupina,a navijaci jesu dobrim dijelom odraz tog drustva..
nemoj da ti moram citirat perasovica iz knjige :-D
kod nas kad se igra u zupanijskim ligama nogomet ,gosti ni pod razno nesmiju pobjediti jer inace zivu glavu nece izvuci :-D ..nek potvrde oni koji su igrali po raznim selima nogomet
Fat, ne vreðam ja kokièare, serem se ja njih :-D
Patriot, ipak bi se moglo reÌi da i ti neredi u fr i nizoz. potjeèu od neke vrste pobune, bar ja tak gledam. Ovaj danaťnji moderni nogomet omoguÌava represiju murije, zapravo daje im ogromne ovlasti. A na to slijedi reakcija navijaèa, kao kontra.
tu se apsolutnu slazem sa tobom..kod nas novi zakon o navijacima daje policije ovlasti da inerpretiraju zakon kako njima pase i tako ga i provode..nastupaju kao treca navijacka skupina koja cesto bez povoda ide ostlima pokazivat tko je gazda i ipak najjaci..
da ne pricam o stalnom krsenju ustavu u kojem pise da se sa svakim uhicenim mora postupati humano..da naravno :lol: ..ne omogucuju pravo na poziv..tjeraju te da potpises ono za sto nisi kriv..al definitvno najjace je kad oih dana te bezrazlozno uhvate jer ipak oni moraju popunit kvotu da se pokaze kako rade posao..jos ti opale i par zidarskih i vrhunac je prijava za napad na sluzbenu osobu..nezna covjek bil se smijao il plakoa..zivjela pravna drzava
Warheart
26-03-2007, 21:44
Znači fat, ti bi stadion uredio kao kino?Ono, shhh tishina...
Ima tu neÅ¡to, iako mi nisu jasni ljudi kojima je neugodno navijat kad dođu na stadion i gledaju ko kukce one koji to rade... dok to ne pogledam iz perspektive ''nogometne vlasti''-imaÅ¡ 50 000 praznih dresova koji jedu kokice,piju koka kolu i gledaju ko telci.Jedino Å¡to u kinu možeÅ¡ ubost dobar film pa nije da su te pokrali totalno.
Warheart
26-03-2007, 21:49
http://www.youtube.com/watch?v=kX4dCQ2GdKY
Evo vam kak radi naša murija.Ubiju Boga u najsporijem i to njih 4 5.ACAB!!!
HNS se sam financira??!?!?!!?!
A kome je onda država prošlo ljeto oprostila cca 700 milijuna kuna duga?
Sigurno ne HNS-u...
http://www.index.hr/sport/clanak/redir/342814.aspx
Nisam znao dal ovo staviti u nogomet ili debilane pa sam stavio u oboje :lol:
"Poraz Hajduka od Debrecena zaustavio je radove koji će ovih dana ponovo biti nastavljeni.
Divovski grb svakako će prestraÅ¡iti buduće euro-suparnike Hajduka, a jedini uvjet jest da Hajduk napokon odigra iole kompetitivniju europsku sezone" :smt044 :smt044 :smt044
fat drummer
26-03-2007, 22:44
Znaèi fat, ti bi stadion uredio kao kino?Ono, shhh tishina...
Ima tu neťto, iako mi nisu jasni ljudi kojima je neugodno navijat kad doðu na stadion i gledaju ko kukce one koji to rade... dok to ne pogledam iz perspektive ''nogometne vlasti''-imať 50 000 praznih dresova koji jedu kokice,piju koka kolu i gledaju ko telci.Jedino ťto u kinu moŞeť ubost dobar film pa nije da su te pokrali totalno.
ne, joj watheart, ne bih uredio to kao kino... travnjak ne bi izdrĹžao pet utakmica dnevno svaki dan.... ali uredio bih to po principu da ne mora biti angaĹžirano par stotina murjaka jer u jedan hrvatski grad dolazi par stotina hrvata iz drugo grada.
da samo znate s kojim bi guĹĄtom postpisao naredbu da se derbi igra pred praznim tribinama...
da samo znate s kojim bi guštom postpisao naredbu da se derbi igra pred praznim tribinama...
S kojim? S kojim? S kojim? A daj reci! Ajde opisi! A daaaaaaaaaj! :-D
konzerva
26-03-2007, 22:49
ťta se vi svaðate tko je kriv za gol kad je sam pletikosa rekao da je on kriv. lijepo priznao èovjek i amen
fat drummer
26-03-2007, 22:50
ono ko s guťtom kad vidiť da desnièar pada okom na èavao :-D
ili kad prvi puta isprobaĹĄ novi xxl butt plug
veĂŚ vidim, derbi pred praznim tribinama... jedino domar na sjeveru radi valove
Warheart
26-03-2007, 23:10
Hm, ajd recimo da se ''derbiji''(utakmice sa 100 i viÅ¡e prekrÅ¡aja) igraju pred praznim tribinama, kud će onda neiživljeni Å¡upci?
fat drummer
26-03-2007, 23:38
e vidiť tu leŞi briljantan dio mog plana! nema organiziranog putovanja u split/zagreb od strane "stranih" navijaèa jer ne postoje ulaznice.
iduÌi derbi krenem prodavat ulaznice menaðerima velikih tvrtki i manekenkama po nekoj kretensko viskoj cijeni, pa zatim direktorima, ministrima, saborskim zastupnicima. cijeli stadion je okruŞen sveèanim loŞama. èuje se jedino rika lavova ili ťuma automobila s obliŞnje ceste. sve zaťtitare koji sad kurca rade zaposlim kao zaťtitare ministara, stranih veleposlanika i slièno.
tribine imaju oko 1500 mjesta (sveèanih loŞa), karta je 1000 kuna, radi se o prestiŞu biti tamo. man, okrenem milijun i pol samo na jednoj utakmici, derbi bi bio svake subote
Ma kakav Ljubo JurèiÌ - fat drummer :lol:
fat drummer
26-03-2007, 23:47
veÌ vidim desnièare kako pizde o nekom ustavnom pravu na jednakost i takve kretenarije na ťto ih podsjeÌam - to su navjaèi, who the fuck cares?
Opet pokreĂŚeĹĄ raspravu koja se veĂŚ vodila prije....
Pa jel ti stvarno mislis da bi ti se napunila zapadna tribina, ako bi sjeverna bila bez navijaèa (npr. dinamo-hajduk)???? I ti direktori, ministri, manekeni... dolaze i zbog atmosfere na derbije, pa ne dolaze valjda gledati samo "zanimljivu, i kvalitetnu" utakmicu prepunu nogometnih zvijezda... :roll:
I ti direktori, ministri, manekeni... dolaze i zbog atmosfere na derbije :smt043 :smt043 :smt043 :smt044 :smt044 :smt044
Ma qratz oni dolaze zbog atmosfere, oni dolaze da se vide tamo. Jebe se njima za obiène smrtnike sa sjevera i njihovo navijanje
fat drummer
27-03-2007, 10:21
Opet pokreĂŚeĹĄ raspravu koja se veĂŚ vodila prije....
Pa jel ti stvarno mislis da bi ti se napunila zapadna tribina, ako bi sjeverna bila bez navijaèa (npr. dinamo-hajduk)???? I ti direktori, ministri, manekeni... dolaze i zbog atmosfere na derbije, pa ne dolaze valjda gledati samo "zanimljivu, i kvalitetnu" utakmicu prepunu nogometnih zvijezda... :roll:
ne ne mislim to i oèito je da nisi proèitao moj post... smataram kako ne smiju postojati tribine nego samo sveèane loŞe.
Ne vjerujem....
Jel misliĹĄ da bi doĹĄli da je sjever prazan i da na stadionu vlada grobna tiĹĄina?
Ja mislim da ne... jer kaj bi doĹĄli onda????
Ne vjerujem....
Jel misliĹĄ da bi doĹĄli da je sjever prazan i da na stadionu vlada grobna tiĹĄina?
Pa zbog prijenosa uŞivo...ako si mislio na utakmicu bez prijenosa, onda povlaèim :D
fat drummer
27-03-2007, 10:27
Ne vjerujem....
haloooooo nema sjevera!!!! ima samo sveèanih tribina... nema istoka, juga, zapada, gore, dolje, lijevo, desno
nema navijanja, ima ĹĄampanjca i kavijara
Warheart
27-03-2007, 10:27
Ali nisi mi odgovorio-kud će gruntovi?U maksimir hranit labudove?
fat drummer
27-03-2007, 10:29
Ali nisi mi odgovorio-kud ĂŚe gruntovi?U maksimir hranit labudove?
a to.... pa provest ĂŚe kvalitetno vrijeme s familijom
Ne bi ni to viĹĄe bilo popularno, iĂŚi na tekme ako na njima nema navijanja... a i jadno je ako se ide na tekmu samo da bi bili na TV-u... ima laksih nacina za to.
fat drummer
27-03-2007, 10:46
a za 100 godina uvedemo sustav da kupť ulaznicu za tekmu i fino ostaneť doma a tvoj hologram navija umjesto tebe. ti imať virèualrijeliti helmet i doma pijeť pivu i jebe ti se Şivo
Ma nikad. Ne znas ti koji je to gust...
Jel misliš da bi došli da je sjever prazan i da na stadionu vlada grobna tišina?
Ja mislim da vas fat podjebava jer nema kaj drugo trenutacno............... :-D
FUJ nogomet
=D>
A vjerojatno :-D
Imam dojam da je on jedan od onih ljudi kod kojih ne znať kad ih vidiť dal su pijani ili ne, jer su uvijek isti... luðaci...
Imam dojam da je on jedan od onih ljudi kod kojih ne znaš kad ih vidiš dal su pijani ili ne, jer su uvijek isti... luðaci...
On je jednostavno................debeo.................. 8)
fat drummer
27-03-2007, 13:35
ono, a ti si pijan! sad ĂŚu ti poslati sliku na kojoj to i dokazujem
ono, a ti si pijan! sad æu ti poslati sliku na kojoj to i dokazujem
point taken..........
:D
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 8/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/770178/index.do)
Fuj..................moderni nogomet..............
:evil:
MamiĂŚ junior ipak dĹžentlmen :D
http://www.net.hr/sport/page/2007/03/27/0146006.html
šola-braveheart
27-03-2007, 21:13
kako bi onoga stimca trebalo nalupati
kako bi onoga stimca trebalo nalupati
Ma zaĹĄto, on je dobar ko kruh...treba ga noĹžem rezati :lol:
E Roðo da se mene pita ja bi toga Ĺveliki kuracticu ĹĄmajserom (ovak: :smt067)
Nije normalan.
ťtimac je seronja, ljubomoran je kaj nije izbornik,da nije igro kranjèar opet bi se bunio jer je njegov mezimac
Iako ja mislim da bi i ťtico (koliki god kreten bio) bio dobar trener u repki, a ťto se tièe Nike (Kranjèara, ne robne marke), njega je hvalio joť dok je bio u Dinamu! Ali inaèe se ponaťa ko kauboj, i treba ga malo :smt021 :smt021 :smt021
pa on sad nije bas previse u hrvatskom nogometu...
@btw zr se mamic ne ponasa ko kauboj, i to 20x veci od stimca
Kolko god malo da je Ĺveliki kuractico u HR nogometu, uvijek ga je previĹĄe...
pa on sad nije bas previse u hrvatskom nogometu...
@btw zr se mamic ne ponasa ko kauboj, i to 20x veci od stimca
On je u naĹĄem nogometu isto kao i prije, ali nije na nekoj poziciji koja mu daje viĹĄe medijskog prostora, kao npr. MamiĂŚu
Da i MamiĂŚ se ponaĹĄa kao kauboj, i ne, ne 20x viĹĄe od Ĺveliki kuractimca! Obadvojica su temperamentne i konfliktne osobe...a problemi se jednostavno ljepe za njih
MamiÌ je malo budalast i voli praviti cirkus u javnosti, ali meni djeluje zapravo prilièno bezazleno. Kao neki blesavi stric iz Australije :-D
S druge strane Ĺveliki kuractico... Da ga ne znaĹĄ i sretneĹĄ ga u nekoj mraènoj birtiji, mislio bi da je jedan od onih ĹĄto pucaju u potiljak, dave Ĺžicom ili bodu venecijanskom iglom. Mraènjak.
Warheart
28-03-2007, 11:46
Ili gađa samostalne umjetnice pepeljarom :-D
Ante Gotovina
31-03-2007, 18:22
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,,68705.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,3,31,,68705.jl)
Niko! Niko! Niko! :smt109 :smt109 :smt109
Just a little bit
31-03-2007, 19:20
ajde da je viĹĄe i "gudin" zabio :-D neka neka :smt109
malimrav85
31-03-2007, 19:21
zagreb dobio opet
mrcine lude
kaj velite na Ìirin ispad juèer?
JoĹĄ da Rukavina zabije za Hajduk... Valjda ĂŚemo i to vidjeti ove godine :lol:
malimrav85
31-03-2007, 20:00
ima neko na jubituu gol?
kranjèar je zabio i bio zamijenjen u 61 minuti
malimrav85
31-03-2007, 23:55
sluťo sam tekmu na radiju i mislim si kolko je mamiÌ platio i onda doðem doma i vidim da sudac joť nije sudio penal za dinamo
a kaj je radio onaj lik iz varteksa da je iĹĄao rukom skidat loptu u 92.minuti...
bob rock
01-04-2007, 00:13
a kaj je radio onaj lik iz varteksa da je išao rukom skidat loptu u 92.minuti...
pokazivao nlo?
tjerao muhe?
kolega iz obrane ga je pitao kolika u njega pšenica raste u ovo doba godine?
Sretna pobjeda!
Btw.
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sp ... _40497.php (http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sport/20070330_14520_40497.php)
Gospodin Pravokutnik
01-04-2007, 02:32
evo gola od Kranjcara,jebeno ga je zakucao http://youtube.com/watch?v=ycQ4GkGOUDA
malimrav85
01-04-2007, 03:12
koji gooooooooooooooooooool
carski
Kakva golèina !!!!
Ajde napokon, svaka èast!
Just a little bit
01-04-2007, 12:27
jos samo da rukavina zabije i svi sretni :-)
fat drummer
01-04-2007, 13:26
jos samo da rukavina zabije i svi sretni :-)
i onda je svizac
malimrav85
01-04-2007, 17:25
[quote="Just a little bit":f8tcek55]jos samo da rukavina zabije i svi sretni :-)
i onda je svizac[/quote:f8tcek55]
kupio cijelu milka tvornicu...
konzerva
01-04-2007, 19:49
evo gola od Kranjcara,hebeno ga je zakucao http://youtube.com/watch?v=ycQ4GkGOUDA
krump, odbio se od noge obrambenog! dam se kladit da nebi iĹĄao ni u okvir
svejedno, gol je jeben
a i ne vidi se baĹĄ taj neki famozi deflection kak komentator veli
konzerva
01-04-2007, 19:57
nisam pogledao snimku na tom linku,ali na ovom se dost sobro vidi pred kraj na usporenoj da je bio èisti odbijanac http://www.net.hr/sport/page/2007/03/31/0034006.html
Istina, no nije neki Ĺžestoki odbijanac..
No, opet, sjeti se koliko je njega preèki i stativa sprijeèilo da zabije..
Pogotovo za repku..
Neka je i njemu malo sreĂŚe..
http://www.net.hr/sport/ukratko/page/20 ... 15006.html (http://www.net.hr/sport/ukratko/page/2007/04/02/0315006.html)
Mislim da to Vukovar zasluĹžuje
http://www.net.hr/sport/ukratko/page/2007/04/02/0315006.html
Mislim da to Vukovar zaslužuje
bilo bi odlicno, Vukovar to zasluzuje!
lijepo to sve zvuci, ali ko bi odrzavao taj stadion nakon prvenstva i ko bi igrao na njemu uopce (navode kup i repku, ali to je par tekmi godisnje). mislim da bi se novac mogao uloziti na bolji nacin kako bi se otvorila radna mjesta.
mene vise smeta to sto se nasa repka priprema u sloveniji, umjesto kod nas. nesto je Markovic laprdao da ce se graditi u Tuhelju baza, ali ne znam u kojoj je to fazi
kaj gleda ko tekmu?
j..... ti blesavog Loncarica, lik poduvao isti gol kao i Turina protiv Auxerrea, a i onaj prvi je malo zazujao. slabasno Dinamo igra, treba to bolje. malo poslozit redove i u napad.
Dinamoooooooooooooo
Bať me zanima reakcija tovara na suðenje! Jest da je crveni dobio krivi igraè, ali to ne mjenja na stvari :D
Evo, ja Ìu unaprijed predvidjeti reakciju: Pljaèka, lopovi, MamiÌ kupio suce, crveni, penal bla bla bla
Luka....
04-04-2007, 20:37
slazem se.no svejedno razina nogometa je bila losa....2 najjaca kluba u hrvatskoj...a di ce hajduk u neku vecu ligu(l.prvaka,uefa,intertoto) kad im igraci bjeze po terenu jer nece crveni....
modriÌ lukaaa, igraè praviii,
ajmo naaaprijed plavi plavi!!!
dozvolila bih si i komentirati onog tovarskog selju ĹžiliĂŚa :lol: aha... upravo jesam
a di ce hajduk u neku vecu ligu(l.prvaka,uefa,intertoto) kad im igraci bjeze po terenu jer nece crveni....
:smt043 :smt043 :smt044 :smt044
Svaka èast BaliÌu koji se zaletio od svog gola da gurne onog idiota ŽiliÌa prema sucu! Kod nepovoljnog rezultata oni se prenemaŞu :roll: :evil:
Luka....
04-04-2007, 20:50
dada,al balic je stara iskusnjara,brijem da mu je bilo zao da je u takvoj ekipi na kraju
dada,al balic je stara iskusnjara,brijem da mu je bilo zao da je u takvoj ekipi na kraju
Prestara :lol:
Joj, jedva èekam da mili doðe komentirati. Ali svejedno mi joť uvijek Goran fali :cry:
Luka....
04-04-2007, 21:01
:D
znaci sada igramo sa belupom.njih nisam pratio al nisu mi ostali u pamcenju kao dobar klub,al eto 5.su u HNL-u.
ne bi se cudio da tekma bude bolja od ove...vecinu vremena su igraci proveli lezeci na podu zbog prekrsaja...pitaj boga koliko ih je bilo danas
vecinu vremena su igraci proveli lezeci na podu zbog prekrsaja...pitaj boga koliko ih je bilo danas
koliko se sjecam 37 hajduk, 15 dinamo. tipican derbi.
onaj zilic je kreten.
cestitke dinamu, idemo po duplu krunu.
Ako ne niĹĄta, bar smo pokazali mentalitet i vratili se sa 0:2..
Idemo dalje, dupla kruna je u dĹžepu..
Zilic je budala...a najjace je bilo kad je ostalo lezati na podu pri 2:1 i dosao Balic zderao se na njega i digao ga :lol:
Ali udarac u glavu Drpica je bio dobar :-D
Zalostan nogomet...jadni i jedni i drugi...a opet je Hajduk imao 37 prekrsaja na kraju a Dinamo 15...a onda se cude kaj kartone dobijaju :roll:
Bili su podjednaki...i mislim da Tadica treba u repku pozvat da se adaptira..,mislim ak Rukavina moze :? P.S. ni jedan ni drugi nemaju kaj traziti u repki..
kae danas tekma bila? :shock:
Kazni se...barem 5 puta snaĹžno lupi glavom u zid ](*,) :lol: ;)
Ma nije...ovo je nova vrsta zajebancije na forumu :-D
Just a little bit
05-04-2007, 09:07
Zilic se jucer na tekmi pokazao kao anti-hajdukovski element - prvo oteze u svakom prekrsaju, svadja se sa sucem, crveni karton je hajduk dobio zbog njega, bokte pitaj kolko minuta su zgubili zbog njega - BaliÌ na onom potezu kaj ga je gurao sucu i dizao s poda svaka èast - TAKO SE BORI za svoju momèad a ne valjanjem po podu
Veli vulic kak su hajdukovci plakali nakon tekme..ne vidim zasto, pa znali su da nisu bolji od naseg Dinama :smt109
zanimljivo je kako se CareviĂŚ smirio nakon 3 minute igre nakon kaj mu je sudac zaprijetio - bio je dobar ko janje
valjda jos pamti onaj crveni karton i kako je sjebo svoju cjelokupnu momèad
Just a little bit
05-04-2007, 09:09
i da
do jucer sam LonèariÌa smatrao ozbiljnim, no onakva dva gola dobiti... onda dribla rukavinu..kaj je on normalan? ici driblat najveceg talenta u hrvata od stoljeÌa 7-og ? ! :smt109
Ante Gotovina
05-04-2007, 10:27
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 0/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/777150/index.do)
Klasika - da si nije bik, izlegla bi se krava :lol:
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 5/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/774945/index.do)
Too bad - joĹĄ jedan talent odlazi u povijest :lol:
Luka....
05-04-2007, 10:31
ccccc.....katastrofa,pogotovo 1.clanak ali to smo uostalom i ocekivali :-D :-D :-D
Chelsky remizirao iako su bili bolji
Na Mestalli moramo tuĂŚ
Just a little bit
05-04-2007, 11:02
od toga seronje nemozes nista drugo ni ocekivati nego da ce nakon izgubljene tekme pricati o sucu i sudjenju
da su kojim slucajem dobili , danas bi bilo : auuu brale koja utakmica, hajduèko srce, to ti je dalmatinski diťpet :smt078
malimrav85
05-04-2007, 11:36
onaj lonèariÌ si previťe dopuťta,ko i samir
prvi zuji 2 puta i dobije gol i onda joĹĄ ide driblat na 30m od gola. i umjesto da ispuca on ko stara iskusnjara ide gledat kom ĂŚe dodat
a samir si uzima preveliiiiiiiiiiiiike slobode
igraè koji igra po 20minuta da 2 puta onak ne doda...
kladio sam se sa starim prije tekme da ako Dinamo proðe da Ìe biti krivi i sudac i teren i svi osim njih
ko se nije kladio juèer na obje momèadi daju gol i bit Ìe crveni magarac
dupla kruna se pribliĹžava...
fat drummer
05-04-2007, 11:37
Evo, ja Ìu unaprijed predvidjeti reakciju: Pljaèka, lopovi, MamiÌ kupio suce, crveni, penal bla bla bla
hahahaha, kako si loť, nije bilo penala... pogodio si samo 4 od 5 jadnièe!
onaj vuliÌ mora poèet trenirat dinamo :-D
konzerva
05-04-2007, 14:56
:smt068 za careviĂŚa, jelaviĂŚa i vuliĂŚa
:smt067 za suca,sportsku sreĂŚu i ĹžiliĂŚa
:smt109 za navijanje
i skoro sam zaboravio :smt097 za policiju
fat drummer
05-04-2007, 15:04
taj vuluÌ je takav seronja... iako uŞivam podjednako u nesreÌi i dinama i hajduka guťtao sam dok je na telki bila majmunolika faca oèajnog ŞivkoviÌa
Bať mi je lijepo sjela ova pobjeda, ne znam zakaj. Valjda jer je bila oèekivana, a stvari su se poèele komplicirati. Gledal sam na TV-u, ne pamtim od kad... Odustal od gostovanja jer kao uèim :lol: , ali vraga... Dio drugog poluvremena od ŞivèanoÌe nisam ni mogel gledat pa sam ťetal susedovog cucka po kvartu.. Ali hvala Bogu da samo proťli... a sad u meni bliski grad KC po titulu...
eee. Da sam velim... iz vrlo povjerljivih izvora saznal sam da je tekma u Koprivnci prodana (ne Ìu ad o razlozima i detaljima) i tu mi je zapravo jedna stvar èudna - kak to da su ta namjeťtanja raskrinkana u Italiji, pa one muljaŞe u poljskom savezu (govorim u kontekstu dobivanja EP2012.), a kod nas niťt, kod nas je to sve javna tajna...?? To mi zbilja nije jasno. Mi smo najpoťteniji? Ili najmanje nepoťteni? A moŞda bi do toga moglo doÌi neposredni prije dodjele domaÌinstva, a to je sad ovo vrijeme?
Ne znam... joĹĄ par dana pa ĂŚemo vidjeti :)
hrvatska MILICIJA-mito i korupcija.. :evil: :evil:
iz vrlo povjerljivih izvora saznal sam da je tekma u Koprivnci prodana
Ĺveliki kuracta si razgovarao sa Goranom? Pozdravi ga od starih frendova sa foruma ;) :lol:
Just a little bit
05-04-2007, 17:52
ej! ne spominji ime onog_cije_se_ime_nesmije_napisati ! :-D
Ante Gotovina
05-04-2007, 20:29
Kaj ne - nije ti veĂŚ malo dosadno bez gogiĂŚa? Nema dinamike na ovom topicu bez njega :lol:
Luka....
05-04-2007, 20:35
samo jedna mala informacija iz novina znanih pod imenom Slobodna Dalmacija-
clanak o derbiju polufinala hrv kupa-pol strane(zalosno je,al to je taj dan bio najveci sportski dogadaj u hrvatkoj) i samo statistika :-D
a naravno clanak o neredima koje su po Bacvicama napravili BBB je preko 1 stranice :D
al da se ja vratim na statistiku....ocjene igraca redom debilne,al vrhunac je ocjena zilica...6,5! :D :-D :) :-) ok,u europi je to onak,a u hrv i s obzirom na ovu tekmu,zivic ispada kao jedan od najboljih igraca.
tak da ak ste vidjeli nekog da se poceo jaaaako smijati na 5.katu u nsb oko 7-to sam bio ja :-D