View Full Version : Nogomet
MinesweePer
26-05-2007, 21:30
koji ste vi bbb seljaèine, protiv nekog slavena radite nerede na stadjonu...i to joť na poèetku tekme... :roll:
Si lud, to su ti maskirani policajci :-D
Luka....
26-05-2007, 21:32
evo bacih pogled na dinamo-Slaven prije neg sto odo vanka....
13.minuta, ti toliko hvaljeni navijaci trgaju stolice....baklja se neka upalila, policija je dosla do navijaca nisu prikazali dal se ko ĹĄora al WFT? doso si na stadion trgat stolice?ma daj.....
e da osim toga za sada se cini da je atmosfera ok.
DINAMO!!!! :-D
MinesweePer
26-05-2007, 21:32
aha, pardonèek onda :-D
gledam utakmicu s balkona i nisam vidjela nikakve nerede.
a eto ga! gol! baĹĄ ĹĄteta. par minuta prije kraja...
varaĹždinec vas spasil :-D
i legenda srebrenko "jebiga to je nogomet!" na hrt2 :smt044
Lucius Veratius
27-05-2007, 00:21
Jedanput bi mi se lopta odbila od lijevog guza, drugi put od desnog, a treĂŚi put od penisa.
Trebao si reĂŚi da bi ovaj treĂŚi bio poniĹĄten zbog ofsajda :lol:
Prostak! :-D
malimrav85
27-05-2007, 13:00
ne znam dal sam dobro vidio al mi se prièinilo da 3 interventna drŞe sicka
ima neko demantij ili potvrdu?
DUPLA KRUNA!!!!
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
Jucer je zaista bila prava utakmica. I nesto na sto bi Dinamo trebao racunati u Europi jer je Slaven igrao na razini europskih takmaca. Kojih, ne znam, al Dinamu je ova utakmica trebala.
SloĹžili su europski bunker i obranu, te odsjekli Eduarda vrhunski..
Majstorska taktika..
Dinamo je pokazao dozu zrelosti..
ma dajte decki, slaven da je igrao na europskoj razini :smt044
dinamu ce trebati puno, puno bolja igra da bi nes napravio u europi. jedva slaven dobiju i oni bi u europu; a najbolja mi je bila izjava dinamovog igraca (ne znam tocno koga) na poluvremenu, da su oni zadovoljni s rezultatom, halooooooo 0-0 je i ti si zadovoljan.
i jos one Ivankoviceve izjave nedavno, da igramo na razini seville, mos mislit
malimrav85
27-05-2007, 21:31
baĹĄ sam i ja to htio reĂŚ, na razini seville
moĹžda neke druge seville, ne ziher ove koja je 3. u primeri
Ante Gotovina
27-05-2007, 21:36
Trenutno, Dinamo je za europu fizièki solidan, na viťoj razini nego kod KuŞea. Nadigrao i nadtrèao ih u domaÌoj ligi nitko nije, za razliku od proťle godine. A to da bi morao svakoga napraťiti s 5-0, bať i nije.
U vremenima kad se na Maksimiru igrala Liga prvaka uglavnom nisu neĹĄto rasturali u HNL-u. Sve ovisi o organizaciji kluba, a tu smo sasvim sigurno na viĹĄoj razini nego lani.
fidel_castro
27-05-2007, 21:37
koji ste vi bbb seljaèine, protiv nekog slavena radite nerede na stadjonu...i to joť na poèetku tekme... :roll:
Mrzim kad ljudi prièaju o onome o èemu nemaju pojma. Godinama sluťamo od navijaèa kako ih policija napada iz èistog mira, a policija tvrdi da su oni uvijek prvi napadnuti.
BBB NISU NI NA KOJI NAĂIN IZAZVALI NEREDE NA JUĹ˝NOJ TRIBINI!
Eto kako se odvijala situacija. Sve je bilo mirno kad je poèela utakmica,a voða navijanja je "zajaťio" ogradu i na miran naèin vodio navijanje. Tada je doťlo 20 interventnih divljaka (ne zasluŞuju ni naziv policija) i poèeli ga vuÌi prema dolje nakon èega je poèelo trganje stolica i sve ono ťto su vam okazali na televiziji. Oèito je da je ponovno sve namjeťteno kako bi za sukob bili optuŞeni navijaèi iako je na juŞnoj tribini bilo ljudi svih generacija (od sedmogodiťnjeg djeteta do 75-ogodiťnjeg starca).
Stoga bih zamolio neinformirane ili nedovljno informirane forumaĹĄe da se suzdrĹže nepodobnih komentara!
Unaprijed hvala!
malimrav85
27-05-2007, 21:44
ma ono juèer je bila predebilno
ono je stoka od policije
fidel_castro
27-05-2007, 21:48
Ne daju mi topic pa moram staviti ovdje iako smatram da mu tu nije mjesto nego zasluĹžuje posebni topic! :evil:
Prije nego ĹĄto objasnim naslov ovog topica, moram naglasiti da nikada nisam bio niti ĂŚu ikada biti nacionalist, ali su neke stvari ipak i za mene neprihvatljive. Stavio sam ovo pod aktualno iako se nijedan medij joĹĄ nije usudio objaviti ovaj podatak.
Kao ťto znate(ili ne znate), juèer je u Koprivnici igrana uzvratna utakmica finala Hrvatskog kupa izmeðu Slaven Belupa i Dinamo. U 89. minuti utakmice Dinamo je izjednaèio i osigurao osvajanje kupa Hrvatske. Vratar Slaven Belupa Jane Nikoloski (Makedonac po narodnosti) okrenuo se prema navijaèima Dinama na juŞnoj tribini i ironièno zapljeskao ťto je podiglo tenzije na toj tribini te je poèelo vrijeðanje vratara od strane navijaèa Dinama nakon èega se Jane okrenuo i pokazao tri prsta,a ubrzo nakon toga i srednji prst.
Smatram takvo ponaĹĄanje apsolutno neprihvatljivim pogotvo stoga ĹĄto Jane Nikoloski brani boje hrvatskog prvoligaĹĄa koji ĂŚe Hrvatsku predstavljati u Europi slijedeĂŚe sezone.
I ĹĄto sad?
Treba li Jane otiÌi iz Hrvatske zbog vrijeðanja osjeÌaja svih Hrvata?
Jesmo li mi nacionalisti ako ga protjeramo iz Hrvatske zbog ovavog ponaĹĄanja?
Ili, trebamo li trpiti neprihvatljive ispade i dizanje tri prsta u finalu HRVATSKOG KUPA?
Do kada trebamo trpiti vrijeðanje i to tumaèiti kao toleranciju?
ZaĹĄto nijedan medij nije objavio taj incident iako je Jane i u kameru pokazao tri prsta?
malimrav85
27-05-2007, 21:50
Mogo si i na otvoreno stavit.
Ja to nisam vidio, oèito ni niko od novinara
Meni se èini lik ok inaèe, brijem da je bio nabrijan malo
Treba mu dat neku kaznu ili neťto, mislim da Ìe se i isprièat ako prièa ispliva
fd, poĹĄalji post na mail novinama da vidimo reakciju
fidel_castro
27-05-2007, 21:59
Mogo si i na otvoreno stavit.
Ja to nisam vidio, oèito ni niko od novinara
Meni se èini lik ok inaèe, brijem da je bio nabrijan malo
Treba mu dat neku kaznu ili neťto, mislim da Ìe se i isprièat ako prièa ispliva
fd, poĹĄalji post na mail novinama da vidimo reakciju
Najgore od svega je to ťto je to napravio pred navijaèima Dinama, a znamo koliko su oni osjeÌajni kad je u pitanju Domovinski rat i velikosrpska agresija.
eto ti europskog prvaka. milan je pustio reggini. glupa uefa ĹĄto je dopustila takvima lopovima sudjelovanje u ligi prvaka
malimrav85
28-05-2007, 12:08
kad suosjeĂŚaju sa regginom jer je i njima uzeto 11 bodova
a ne vjerujem da su baĹĄ svejsno iĹĄli pustit, prije da im se nije ni dalo
mislim da su joĹĄ pijani
tak i tak je bilo 1.2 protiv milana
ne znam dal sam dobro vidio al mi se prièinilo da 3 interventna drže sicka
ima neko demantij ili potvrdu?
:lol: :lol:
Sick izgleda radi nerede i kad je 600km dalje, na drugom kraju zemlje.... :-D
malimrav85
28-05-2007, 14:19
kaj ja znam, bio ti je slièan
*Fat mode on*
Svi su oni isti, pijani i drogirani.....mrcine i budale.....
*Fat mode off*
:-D
malimrav85
28-05-2007, 17:46
nije, ovaj je bio neki manji ali je grizo pa su zato tri lika bila na njemu
:)
Sretno momci..
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/332/Default.aspx
http://www.nk-dinamo.hr/intervju/Default.aspx
nakon èega se Jane okrenuo i pokazao tri prsta,a ubrzo nakon toga i srednji prst.
SLOMIT ĂEMO MU SVE PRSTE, A NE SAMO 3 :-D
Iťli frend i ja u KC na neviðeno, bez ulaznica, pa reko moŞda uðemo kak... i naravno, ko i uvijek viťe sreÌe nego pameti, dobili besplatno 2 karte od nekog lika... za sjever, hteli na jug, al nedaju nam, pa odlazimo an sjever, ne Ìu sad jadikovat, dobili karte besplatno.. kad smo veÌ uťli skuŞili smo da je jedna od njih veÌ koriťtena :-D (no vaŞno da to ni na ulazu nisu skuŞili :smt042 )
Sjedamo, poèinje tekma, diŞe se 15-ak boysa na naťoj tribini i navijaju, mi k njima u sredinu i zafrkavamo se cijelu tekmu. Seru nam specijalci nek si sjednemo ali 0 bodova :smt098 , seru nam dedeki nek si sjednemo ali ista prièa. Oko nas stoji murija, provociraju stalno, prijete, bila neka naguravanja kod gola, ovo, ono, ali ne damo im povoda za napad :-D Bilo solidno, navijamo u poluglasu i polugasu, stalno se prikljuèujemo pjesmama s juga...
Nakon toga na glavnom trgu bile besplatne kobase i pivo pa doma vlakom...
Jel zna netko gdje u gradu ima za kupit DRES POLJSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE? MoĹže i s nekim brojem...
Jel zna netko gdje u gradu ima za kupit DRES POLJSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE? MoĹže i s nekim brojem...
koji ce ti to isus? :lol:
Volim Poljake..
I Poljakinje :-D
Ante Gotovina
29-05-2007, 13:28
Probaj pogledati Dinamov duÌan u Vlaťkoj (kako ideť tramvajem, odma s lijeve strane na poèetku), imaju svega i svaèega tamo.
fidel_castro
29-05-2007, 22:14
nakon èega se Jane okrenuo i pokazao tri prsta,a ubrzo nakon toga i srednji prst.
SLOMIT ĂEMO MU SVE PRSTE, A NE SAMO 3 :-D
Iťli frend i ja u KC na neviðeno, bez ulaznica, pa reko moŞda uðemo kak... i naravno, ko i uvijek viťe sreÌe nego pameti, dobili besplatno 2 karte od nekog lika... za sjever, hteli na jug, al nedaju nam, pa odlazimo an sjever, ne Ìu sad jadikovat, dobili karte besplatno.. kad smo veÌ uťli skuŞili smo da je jedna od njih veÌ koriťtena :-D (no vaŞno da to ni na ulazu nisu skuŞili :smt042 )
Sjedamo, poèinje tekma, diŞe se 15-ak boysa na naťoj tribini i navijaju, mi k njima u sredinu i zafrkavamo se cijelu tekmu. Seru nam specijalci nek si sjednemo ali 0 bodova :smt098 , seru nam dedeki nek si sjednemo ali ista prièa. Oko nas stoji murija, provociraju stalno, prijete, bila neka naguravanja kod gola, ovo, ono, ali ne damo im povoda za napad :-D Bilo solidno, navijamo u poluglasu i polugasu, stalno se prikljuèujemo pjesmama s juga...
Nakon toga na glavnom trgu bile besplatne kobase i pivo pa doma vlakom...
Jesi ti jedan od dvojice koji su ispod juŞne tribine ispitivali jel mogu na jug s kartama za sjever? Bilo mi je bať Şao tih deèkiju... mislio sam da Ìe ih pustiti!
Bio sam an stadionu Chelsea :D
Jesi ti jedan od dvojice koji su ispod juŞne tribine ispitivali jel mogu na jug s kartama za sjever? Bilo mi je bať Şao tih deèkiju... mislio sam da Ìe ih pustiti!
A ne znam ťefe, moŞda... ali za primjetit je bilo kak je na ulazu na sjever totalno drukèija kontrola od onoe na jugu. Na jugu guŞva, red, a na sjeveru niťt, nije me ni pipal lik.
fidel_castro
30-05-2007, 16:15
A ne znam ťefe, moŞda... ali za primjetit je bilo kak je na ulazu na sjever totalno drukèija kontrola od onoe na jugu. Na jugu guŞva, red, a na sjeveru niťt, nije me ni pipal lik.
Ako si ispitivao jel moĹžeĹĄ s kartama za sjever na juĹžnu trinu, onda vjerojatno jesi! Sigurno nije bilo puno takvih koji su htjeli s kartama za sjever na jug! :lol:
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 1/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/812891/index.do)
Tako su i na carevicu temeljili ovu sezonu.... :roll: :-D
malimrav85
30-05-2007, 18:44
nisam èitao èlanak ali ako je o tudoru onda se smijem na debilka
ako leko doðe nazad to im je onda dobar potez jer mislim da Ìe rukavina moŞda i zabi jer sad nije imao od koga dobit loptu
veÌ vidim da Ìe Şile uvest tudora u prièu da se mora kurèit,jer ipak je on u juveu igro i sad je u hrvatskoj bog i batina
debosi oba
ZADAR novi prvoligaĹĄ.
Bit ĂŚe opet zanimljivo gostovanje... :smt026
... i bar ĂŚe Hajduk imati manji zaostatak za Dinamom, ne ĂŚe biti -20, moĹžda -14 :badgrin:
Nadao sam se da se ti redikuli neĂŚe vraĂŚati u prvu ligu... SjeĂŚam se one utamice kad su ispali, gubili 7:0 od Dinama i onda isprovocirali 4 crvena kartona za prekid negdje u 60. minuti :shock:
Ciganski klub.
Nije mi drago za Zadar, ali za Inter je..
JoĹĄ jedan naĹĄ saveznik u 1. HNL..
malimrav85
30-05-2007, 22:56
zadar je najgori klub ikad
govna smrdljiva
fidel_castro
30-05-2007, 22:58
Nadao sam se da se ti redikuli neĂŚe vraĂŚati u prvu ligu... SjeĂŚam se one utamice kad su ispali, gubili 7:0 od Dinama i onda isprovocirali 4 crvena kartona za prekid negdje u 60. minuti :shock:
Ciganski klub.
SjeĂŚam se toga. Dinamo je imao najloĹĄiju nsezonu, ali su im ipak uspjeli zabiti sedam golova u sat vremena! :badgrin:
konzerva
31-05-2007, 11:55
dinamo je najgori klub ikad
govna smrdljiva
hear hear!
tko to meni editira postove, moderatori?
fidel_castro
31-05-2007, 12:30
govna smrdljiva
Aha!
TjeĹĄi se tjeĹĄi... :smt056
govna smrdljiva
bravo
opet hajduk ima sigurnih 9 bodova protiv zadra iduce sezone
malimrav85
01-06-2007, 01:27
ma lako za 9 bodova kolko su ðubrad
imo je hajduk recimo bodove i protiv ťibenika ali je ťibenik dobar,ok su deèki
ali ovi iz zadra (mislim na nogometni klub,ne na ljude iz zadra) su ogavni
joť kad vidim onog sinovèiÌa...
PROGLAS
Dana 3.6....dakle nedjelja...
U 17 sati!!!!
Nogomet na Kuslanovoj!
Organiziramo mali debeli (Cro) i ja...
Jel ima zainteresiranih?
Znanje nogometa nije nuzno...
konzerva
01-06-2007, 13:00
zvuèi zanimljivo! jedino kaj nemam nikakve tenisice jer nisam igrao nogas jedno 3 godine.... vjerojatno ipak doðem, za eventualne ozljede ne odgovaram :-D
Pozvani ste svi!
Bit ĂŚe dosta ekipe!
I napominjem opet:
Nogometna vjeĹĄtina nije vaĹžna, veĂŚ volja za igrom i druĹženjem!
P.S. Imam tenisice viĹĄka adidas za igranje fuce, broj 42 (meni su mrvicu male), pa ako kome treba..
fat drummer
01-06-2007, 17:34
Pozvani ste svi!
Bit ĂŚe dosta ekipe!
I napominjem opet:
Nogometna vjeĹĄtina nije vaĹžna, veĂŚ volja za igrom i druĹženjem!
P.S. Imam tenisice viĹĄka adidas za igranje fuce, broj 42 (meni su mrvicu male), pa ako kome treba..
42? ne kuĹžim, kaj si ti Ĺžensko?
fidel_castro
01-06-2007, 17:39
govna smrdljiva
bravo
i Dinamo protiv Intera tako da doðe na isto... :lol:
Luka....
01-06-2007, 18:05
Nogomet na Kuslanovoj!
mozda vas dodem gledat :-D to je min od mene
ovu nedjelju sam sprijecen, inace se mislim pojavit svaki put!
govna smrdljiva
bravo
I Dinamo protiv Hajduka, tako da smo u plusu 9 bodova :lol: ;)
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=345590
Mislim da ovo nitko nije postao, isplati se procitati...........
Lucius Veratius
01-06-2007, 20:12
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=345590
Mislim da ovo nitko nije postao, isplati se procitati...........VeÌ smo imali raspravu o tom èlanku.
Ne da mi se ponavljat kaj sam prije napisao samo ĂŚu reĂŚi da bih rado zaĹĄamarao autora. :-D
govna smrdljiva
bravo
I Dinamo protiv Hajduka, tako da smo u plusu 9 bodova :lol: ;)
bogme niste nas dobili ove sezone 3 puta u ligi...
tako da, oredviðam ove godine da Ìe bit 4:4 u bodovima
malimrav85
01-06-2007, 22:47
daj boŞe da kovaèa uspiju dovuÌ mamiÌi
danas sam vidio zorana kod king crossa i fakat sam htio stat i pitat ga jel su dofurali kovaèa ali je bilo autiju iza pa nisam mogao stat usred rotora
lk stoji na rotoru, sam i prièa s nekim na mob
crazyralf
01-06-2007, 22:55
daj boŞe da kovaèa uspiju dovuÌ mamiÌi
danas sam vidio zorana kod king crossa i fakat sam htio stat i pitat ga jel su dofurali kovaèa ali je bilo autiju iza pa nisam mogao stat usred rotora
lk stoji na rotoru, sam i prièa s nekim na mob
Razgovaro je N.Kovaèom, treba i njega dofurati u dinamo, i didulicu i to bi izgedalo ovako: didulica-etto.r.kovaè.Ìorluka.Ìale-modriÌ.n.kovaè(chago-jer niko neÌe doÌi?)-guela.vuga.dudu-ťokota i naravno da Ìemo ove godine u europi :smt114
crazyralf
01-06-2007, 23:20
http://www.youtube.com/watch?v=zpzgaAv6 ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=zpzgaAv6Tok&mode=related&search=)
sluĹĄajte...milina!!! \:D/ \:D/ \:D/
malimrav85
01-06-2007, 23:55
ja ne bi didulicu dovodio
i ne bi stavio ĂŚorluku u sredinu
mislim da bi trebalo prodat drpiĂŚa,sad kad ima neku cijenu
i onda schifo i kovaè u sredini
crazyralf
02-06-2007, 09:29
ja ne bi didulicu dovodio
i ne bi stavio ĂŚorluku u sredinu
mislim da bi trebalo prodat drpiĂŚa,sad kad ima neku cijenu
i onda schifo i kovaè u sredini
didulica moŞda neÌe braniti bolje nego lonèariÌ ali on nam je vrlo bitan jer donosi sigurnost na golu, iskustvo, a nadasve komandira obranom ťto je itekako vaŞno jer bi time i zadnja linija dobila na sigurnosti pogotovo joť kad bi i njom komadirao r.kovaè...na desni bok ne bi stavljao èorluku kad je tamo najbolja pozicija za etta, a èorluki bi naťao negdje drugdje mjesta(stoper, zadnji vezni...a moŞda i kao napadaè ak se ťokota ne pokaŞe dobrim :shock: ) ;) ;)
Ante Gotovina
02-06-2007, 09:47
Po meni je jedan od veÌih problema ťto Ìe se javiti viťak igraèa u veznom redu, od kojih svaki moŞe bez problema uskoèiti u momèad, joť naroèito kad se Etto, Chago i Buljat oporave, koji su dosad bili potpuno izvan stroja.
I sad pazi spisak: VukojeviÌ, Pokrivaè, ModriÌ, Vugrinec, Sammir, Guela, Etto, Chago, Jertec, MikiÌ, Buljat, TomiÌ.
Ravnih 12, od kojih objektivno 5 (ako Etta ili Buljata povuèemo na desnog beka), a maksimalno 6 ima mjesta u prvoj momèadi. Ipak realnije da ĂŚe biti 5 jer ako je Dudu siguran, najvjerojatnije da ĂŚe mu Ĺveliki kuracokota èiniti druĹĄtvo u napadu.
Bit ĂŚe guĹžve.
didulica moŞda neÌe braniti bolje nego lonèariÌ ali on nam je vrlo bitan jer donosi sigurnost na golu
Ovo je neka nova filozofija ;) Koji ĂŚe nam qratz pojaèanje na golu ako ne brani bolje od starog golmana :? Ma na kraju ĂŚe Dinamo igrati 3-5-2, pa ĂŚe Ăorluka biti krilo...to bi bilo joĹĄ najbolje s obzirom na guĹžvu u veznoj liniji! Sada kada je doĹĄao Guela, Ăorluka ne moĹže na zadnjeg veznog jer ĂŚe to igrati ModriĂŚ (kao u repki). I sada ne vidim mjesto za VukojeviĂŚa u prvoj postavi...baĹĄ ĹĄteta, deèko ostavi srce (i pola krampona i neĹĄto koĹže) na terenu :( :lol:
fat drummer
02-06-2007, 10:45
no, no ekipa, nije bed, bit ĂŚe prodaje... i eduardo i modriĂŚ idu anva, ma ĹĄto god mamiĂŚ govorio
Ante Gotovina
02-06-2007, 10:50
Ja mislim da neĂŚe barem do zime niĹĄta prodati. Ako je dosad zadrĹžao, a mogao ih je odavno prodat za dobre pare...
LonèariÌ je prenesiguran ponekad i u domaÌim tekmama, kamoli tek u Europi. MoŞda Ìe bit neťto od njega za koju godinu, ali trebalo bi svakako dovesti pojaèanje na gol - Didulica bi zadovoljio kriterije (veÌ ako je igrao u AZ, koji neťto znaèi naspram Dinamu u zadnje 2 godine).
no, no ekipa, nije bed, bit æe prodaje... i eduardo i modriæ idu anva, ma što god mamiæ govorio
Ne znam kaj je bolje.....
Da ih proda, pobere pare, ostavi klub da se snalazi i jednostavno se izgubi zauvijek
ili
da ostane, zajedno s ovom talentiranom momcadi......
Ma lazem, znam........nek se gubi iz kluba..... 8)
Vjerujem da Ìe do totalne rasprodaje doÌi tek ako ne uðemo u Europu..
A dotad IvankoviĂŚ ima, kako se to kaĹže, slatke brige oko sastava..
Ĺveliki kuracto sada svi kukaju?
Sjetite se da je uvijek bilo jedno od opravdanja da Dinamo gubi u Europi, jer ima "kratku klupu"..
E, Boga mi, sada to nije sluèaj..
Mislim da je bolje da je viťe klasnih igraèa (za naťe okvire pogotovo), nego da imamo 13 dobrih, a ostali su tu da krpaju..
(kao prije)
fat drummer
02-06-2007, 10:56
mamiĂŚ ĂŚe iz kluba nikad... za pet godina klub ĂŚe se zvati dinamo mamiĂŚ united!
Sick, svi znamo da ĂŚe MamiĂŚ tu biti do smrti..
Posredno ili neposredno..
Dakle, bolje da odrĹži ove momke za Europu..
Bar to..
Sick, svi znamo da æe Mamiæ tu biti do smrti..
Svasta mi pada na pamet............ :badgrin: :badgrin:
Posredno ili neposredno..
Dakle, bolje da odrĹži ove momke za Europu..
Bar to..
U statutu kluba piťe da MamiÌ vlada doŞivotno :lol: (zvuèi poznato?)
Svasta mi pada na pamet............ :badgrin: :badgrin:
:badgrin:
I meni je..
Pogotovo one sezone kada smo bili 7., a on je odbio otiĂŚi..
Ako tada nije otiĹĄao, neĂŚe nikada..
Al opet, tada smo bar uĹĄli u Ligu UEFE..
:(
U statutu kluba piťe da MamiÌ vlada doŞivotno :lol: (zvuèi poznato?)
Da, baca mi malo na Partiju..
:badgrin:
malimrav85
02-06-2007, 11:30
kak netko zna kakav je lonèariÌ u europi kad nije ni brnio? pa ima 20 ili kolko veÌ godina i za tu dob dobro brani. opet Ìe kupit didulicu ili kaj ja znam koga koji Ìe takoðer dobit èudan gol i onda pa nismo trebali pa ťteta pa drek.
nek mu daju ĹĄansu, imaju 2 pretkola bezopasna pa nek vide
i ne bi rekao da je nesiguran nego je presiguran
sjetimo se njegovih driblinga protiv hajduka, od peterca do 30 metara
Da, lik brani ful dobro za tako mladog golmana..
Posebno ak se uzme u obzir da najèeťÌe golmani kasnije sazriju kao igraèi..
nek mu daju šansu, imaju 2 pretkola bezopasna pa nek vide
:shock:
Aha govorimo o dinamu, ne hajduku.....onda dobro....... :-D
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=345923
Nova nada....?...... :?
mamiĂŚ ĂŚe iz kluba nikad... za pet godina klub ĂŚe se zvati dinamo mamiĂŚ united!
:lol: :lol: :-D :lol: :lol: :smt026
http://www.net.hr/sport/page/2007/06/02/0001006.html
Ne samo da ih policija zlostavlja...negu su sada poèeli i igraèi :lol:
Nema karata vise za rusiju......... :badgrin: :badgrin:
Kako mi je drago, opet ce to biti festa klaunova...sa salovima vecernjeg, ozujskog i jutarnjeg....smijesnim klobucima....i uzasnim navijanjem....al vi ste navijaci..... ;)
Ja mogu sutra u KuĹĄlanovu, pozovem joĹĄ nekoga ak treba, donesemo loptu i bok... al kolko bi nas bilo?
Ne da mi se dolazit bezveze ak nas bu 3 ili 4...
Il moŞe ovak - ja dofuram svoju ekipu (5 ili 6 igraèa) a vi organizatori sloŞite svoju... pa Ìemo odigrati meðusobno... moŞe tak?
Bit ĂŚe nas dovoljno..
Dovedi par prijatelja..
Igrat ĂŚemo ionako izmijeĹĄano..
MoŞe, ajde vidimo se onda u 17h... jel to tam di su ona 3 igraliťta? Tam mi igramo Katolièku ligu... valjda je to tam..
Može, ajde vidimo se onda u 17h... jel to tam di su ona 3 igrališta? Tam mi igramo Katolièku ligu... valjda je to tam..
je, to ti je tamo. ;)
Luka....
02-06-2007, 17:02
http://skole.t-com.hr/ss-zagreb-503/sko ... jesmo.html (http://skole.t-com.hr/ss-zagreb-503/skola/skola-gdjesmo.html)
ovo Ĺžuto vam je igraliste,crveno gimnazija
inace, meni su ta igralista nocna mora kad je mali nogomet u pitanju...
svaki aut = 5 minuta trcanja po loptu... :-D
E dobro, znam onda... to mi je domaĂŚi teren :-D
Aj vidimo se onda. Dolazi nas negde 4 ili 5.
pozovite èim viťe ljudi pa moŞemo sloŞiti viťe ekipa...
http://www.net.hr/sport/page/2007/06/02/0001006.html
Ne samo da ih policija zlostavlja...negu su sada poèeli i igraèi :lol:
Koji kralj...sam ga je slozio na pod :lol:
Nema karata vise za rusiju......... :badgrin: :badgrin:
Kako mi je drago, opet ce to biti festa klaunova...sa salovima vecernjeg, ozujskog i jutarnjeg....smijesnim klobucima....i uzasnim navijanjem....al vi ste navijaci..... ;)
Kaj fakat?! Ja nisam uspio kupiti? Jel znas jel ima tko viska? Ja bi isao :(
Nemam ni ja kart, al idem. Iskustvo 8)
Jel igramo sutra i po kiĹĄi? Ko pravi fuzbaleri :-D
Nemam ni ja kart, al idem. Iskustvo 8)
Jel igramo sutra i po kiši? Ko pravi fuzbaleri :-D
Pa bas ak bude prolom oblaka ne idemo...ak ce bit malo pada pa malo ne pada onda idemo 8)
malimrav85
02-06-2007, 20:37
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 3/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/816083/index.do)
Bit Ìe da je kriva faťistièka estonska policija... :roll:
A komĹĄije nam igraju u Finskoj, bilo je opet veselo :lol: :smt062 :smt062 :smt062
crazyralf
02-06-2007, 21:02
A komĹĄije nam igraju u Finskoj, bilo je opet veselo :lol: :smt062 :smt062 :smt062picok vidimo se sutra, a srbi vode protiv finaca :( :( :(
Ma nek vode, nema veze, mislim da ipak ne Ìe na EP. Moji Poljaci idu sigurno, a u toj skupini je i Portugal... al ak ipak nekim èudom proðu, bit Ìe bar interesantno gledajuÌi s navijaèke strane. :-D
Vidimo se sutra. pozovi joĹĄ ekipe ak ima zainteresiranih. Nagovori i Kyzera, bu na golu :-)
Ante Gotovina
02-06-2007, 21:12
Muko moja, RTL prenosi tekmu ](*,)
crazyralf
02-06-2007, 21:13
Ma nek vode, nema veze, mislim da ipak ne Ìe na EP. Moji Poljaci idu sigurno, a u toj skupini je i Portugal... al ak ipak nekim èudom proðu, bit Ìe bar interesantno gledajuÌi s navijaèke strane. :-D
Vidimo se sutra. pozovi joĹĄ ekipe ak ima zainteresiranih. Nagovori i Kyzera, bu na golu :-)ima ispit u utorak pa ga ne zelim siliti :-D :-D :-D
crazyralf
02-06-2007, 21:16
Muko moja, RTL prenosi tekmu ](*,)kaj po tebi jedino trt treba prenositi tekme, dobro da jednu tekmu ne moram slusati stimca i njegovo hvalisanje pletikose(kulminacija je bila nakon gola protiv makedonije) i svog sticenika (srnu) :smt064 :smt064
Ante Gotovina
02-06-2007, 21:19
kaj po tebi jedino trt treba prenositi tekme, dobro da jednu tekmu ne moram slusati stimca i njegovo hvalisanje pletikose(kulminacija je bila nakon gola protiv makedonije) i svog sticenika (srnu) :smt064 :smt064
Ĺveliki kuractico se barem kuĹži u posao (na stranu hvalisanje), rtl-ovi komentatori su skroz u banani. Istina da Zvone spaĹĄava kao sukomentator, ali prijenosi su im oèajni.
Meni ide na Şivce Bobanovo afektiranje u govoru, svaka èast njemu kao znalcu, ali brat po glasu mu je Bruno KovaèeviÌ... Dajte nam Velu i Bogdana! :-D
crazyralf
02-06-2007, 21:22
Meni ide na Şivce Bobanovo afektiranje u govoru, svaka èast njemu kao znalcu, ali brat po glasu mu je Bruno KovaèeviÌ... Dajte nam Velu i Bogdana! :-De vela i bogdan je za finale svj.prvenstva, to se ne viða svaki dan :smt041 :smt041 :smt041
AJMO HRVATSKA, POBIJEDI TI ZA NAS!!!!!
http://img79.imageshack.us/img79/9742/kroatienag8.gif (http://imageshack.us) :smt026 :smt026 :smt026
Ante Gotovina
02-06-2007, 21:24
Dajte nam Velu i Bogdana! :-D
ajooj, to je za antologiju :smt043
''Sad ako Meksiko ne zabije gol bit Ìe produŞeci (zadnja minuta)'', ili ''Da, dobro je mislio, ali nije dobro uèinio'' :lol:
Luka....
02-06-2007, 21:26
... Dajte nam Velu i Bogdana! :-D
ma neee....dajte nam MiĂŚu :-D :-D :-D
buahahahahahha
crazyralf
02-06-2007, 21:27
Ĺveliki kuractico se barem kuĹži u posao (na stranu hvalisanje), rtl-ovi komentatori su skroz u banani. Istina da Zvone spaĹĄava kao sukomentator, ali prijenosi su im oèajni.[/quote]
ne bih se sloŞio, ni kod trta ni kod stimca...stimac je slatkorjeèiv, ali osoba koja je u debelom suboku interesa sa samim sobom i toliko iskompromitirana dogaðajima u privatnom Şivotu pa neznam kako mu uopÌe daju na trt-u da komentira, a trt se iskazao za zanimanje sporta: prenose samo fensi sportove: ligu prvaka, repku, F1...pa ko ih sad sljivi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ajmo naÅ¡i. Garant će bit 1:0
Stavljam 100kn!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
crazyralf
02-06-2007, 21:32
ajmo naĹĄi. Garant ĂŚe bit 1:0
reko bi jedno 3:1, zabit ce i oni gol---napokon!!!! :badgrin: :badgrin: :badgrin:
crazyralf
02-06-2007, 22:03
dudu legendo!!!sam tak!!! :-D :-D :-D :-D
To je to!
Majstor, ima oèi na leðima!!! :shock:
crazyralf
02-06-2007, 22:07
To je to!
Majstor, ima oèi na leðima!!! :shock:tak cu ja sutra dati gol!!! :D :D :D
A ja mislio da Dinamo lose igra....ovo je uzas :roll:
Ne ĂŚe se ovak moĂŚi protiv Rusa. ne ne.
Igra preko qrtza i 3 boda, oèekivan rasplet.
EDUARDO CAR!! :smt026 :smt026 :smt026
Btw. Sutra za fucu..
Ak budu uvjeti kako su najvaili, igramo sigurno..
Naime, bit Ìe ujutro sunèano, popodne kratkotrajni pljuskovi..
Ne idemo jedino u sluèaju da ne prestaje padati..
NeĂŚemo umrijeti od mokrog terena..
Ak bude kao danas, joĹĄ bolje..
Pala kiĹĄa 15 min. i za 20 se osuĹĄilo sve zbog sunca..
Kaj je neka fuca sutra? :?
Kaj je neka fuca sutra? :?
Opet seronja provocira..
Pogledaj facebook i javljaj sutra sve..
Ante Gotovina
02-06-2007, 23:46
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 2/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/816402/index.do)
Jeee, i Rukavina je zabio ove sezone... :-D
Nek netko dofura loptu...imamo samo jednu...od Croa...kupio ju je u Disbneylandu...finding Nemo motivi...sumnjam da ce izdrzati tekmu...
Dobro, kada sam rekao da nije baĹĄ najbolja, nisam mislio da je iz Disneylanda..
:lol:
OK, mi ĂŚemo ponijeti jednu loptu.
Stara je godinu dana, koĹĄtala 29 kuna, al je dobra, drĹži se joĹĄ :-D
Ima da igramo sve u 16!
Ma hoĂŚemo..
Nisam bať u formi (uèim Rimsko dosta), ali Şelje ima kod svih makar su rokovi blizu..
Mislim da bi morala biti neka nepojmljiva kiĹĄa da se ne odrĹži..
Nismo pizdeki, neĹĄto manje padaline ĂŚemo izdrĹžati..
:)
Ja sam da igramo taman da i sjekire padaju :!:
Ma bi i ja, ali stvar je da bi nas onda doĹĄlo nekoliko s naĹĄe strane..
VeĂŚ znam da bi Vet prigovarao da ĂŚe mu se frizurica pokvariti..
:-)
Veæ znam da bi Vet prigovarao da æe mu se frizurica pokvariti..
:-)
Ne bi ni dosao ako znam da ce se pokvariti...
Vet=C.Ronaldo? :-D
Vise Corluka i Cale kaj se zurke tice naravno :-D
Aha, a ja sam mislil da je na avataru tvoja slika :D
Za tekmu jucer sta rec, sto ocekivao to i dobio (kao i obicno od nase repke).
Danas nemrem na fucu treba se radit...
ajmo naÅ¡i. Garant će bit 1:0
Da sam se zbilja kladio sad bi imao nekih 800 kn.
fat drummer
03-06-2007, 14:37
loĹĄeeeeee. stavljam 2 na listiĂŚ u srijedu
malimrav85
03-06-2007, 14:40
ne bi ,prije nekih 200-400
ne bi ,prije nekih 200-400
Pa šta nije na rezultat nekih 7-8 koeficjent.
malimrav85
03-06-2007, 14:43
pa je na 4-0
na 1-0 ili 2-1 ti je max 2-4
Čovječe pa Å¡to je danas s kladionicama (ja sam se zadnji put kladio kad sam bio maloljetan), kad sam se zadnji put kladio na rezultate 1:0 je bilo 7, a 4:0 je bilo 25 lil tak neÅ¡to.
8)
*SUPERMAN*
03-06-2007, 16:07
Eduardo car, Kranjcar genijalno dodavanje...
Eduardo car, Kranjcar genijalno dodavanje...da baĹĄ genijalno dodavanje, promaĹĄio je loptu-na sreĂŚu :lol: :lol:
*SUPERMAN*
03-06-2007, 16:10
Kaj ti brijes??? Pa dodao je petom!
Veseli Bosanac
03-06-2007, 16:20
Juèer je bio super dan. Dobila Rvatska, al ĹĄto je joĹĄ bitnije i Bosna. 3:2 protiv turaka, s tim da je gubila 1:0 i 2:1, a treĂŚi gol pao u 90min. Bravo deèki!!!!! Idemo u Ĺveliki kuracvajcarsku!!!!!!!
=D> =D> :smt041
crazyralf
03-06-2007, 16:37
Juèer je bio super dan. Dobila Rvatska, al ĹĄto je joĹĄ bitnije i Bosna. 3:2 protiv turaka, s tim da je gubila 1:0 i 2:1, a treĂŚi gol pao u 90min. Bravo deèki!!!!! Idemo u Ĺveliki kuracvajcarsku!!!!!!!
=D> =D> :smt041
nista kod bosanaca nije sigurno, dobiju norvesku u gostima 2:0, a doma iz zguze maðari 4:0, a jesi primjetio da nisu igrali u zenici veÌ u sarajevu :( :(
Just a little bit
03-06-2007, 16:40
Kaj ti brijes??? Pa dodao je petom!
prije bih reko da mu se (ne)sretno odbila od noge...nikakvo dodavanje.....
crazyralf
03-06-2007, 16:46
[quote="*SUPERMAN*":15iz49fv]Kaj ti brijes??? Pa dodao je petom!
prije bih reko da mu se (ne)sretno odbila od noge...nikakvo dodavanje.....[/quote:15iz49fv]pa normalno, samo kaj novinari moraju velièati koja asista a realnost je drugaèija :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Veseli Bosanac
03-06-2007, 16:52
[/quote]
nista kod bosanaca nije sigurno, dobiju norvesku u gostima 2:0, a doma iz zguze maðari 4:0, a jesi primjetio da nisu igrali u zenici veÌ u sarajevu :( :([/quote]
da majku im njihovu, ne daju pitari (sarajlije) da igraju u Zenici jer bi se postidjeli fantastiène atmosfere. A zahvaljujuÌi sucima Bosna je izgubila od Grèke i Maðarske.
*SUPERMAN*
03-06-2007, 16:52
Zaslijepljeni ste svojom mrznjom prema njemu... Fenomenalan pas petom...
crazyralf
03-06-2007, 16:59
Zaslijepljeni ste svojom mrznjom prema njemu... Fenomenalan pas petom...a ti si obrnuto, ti ga previťe voliť...ja samo sagledavam kak je bilo, dodavanje je bilo samo kaj je sluèajno.. :-D :-D :-D
Jesam, pa kaj?? :-D Ovo je slobodna zemlja u kojoj ja mogu reci i mrziti koga hocu u svoja 4 zida....ali on ne smije preci iz dinama u hajduk....i šlus... :-D
Kak je prosao vas hakl....?
Jel konzerva polomio malog debelog?? :-D
fidel_castro
03-06-2007, 20:38
pa je na 4-0
na 1-0 ili 2-1 ti je max 2-4
:shock: ili bolje :lol:
Momak, tripujeť ili bať ne znať puno o kladionici. Najmanji koeficjent na toèan rezultat je 6,00. Oèekivani rezultati, tipa 0-0, 1-0, 2-0, 2-1, 1-1 se kreÌu izmeðu 6 i 8, a svi ostali su veÌi od 10.
fidel_castro
03-06-2007, 20:42
Kako bih htio da hrpa favorita ispadne. Englezi, Portugalci, Ĺveliki kuracpanjolci i Talijani imaju realne ĹĄanse ne proĂŚi na prvenstvo. :p
Jeste vidjeli utakmic Danska-Ĺveliki kuracvedska? Da se to kod nas dogodilo, vjerojatno bi nas suspendirali na neke 2 godine uz veliku novèanu kaznu. Danci ĂŚe vjerojatno samo izguiti utakmicu i dobiti 3 utakmice pred praznim gledaliĹĄtem. Iako, sudac je kreten. Ono je bio èisti crveni karton, ali nema nikakvih elemenata za suðenje penala samo zato ĹĄto je on njega nabio u ĹĄesnaestercu!
Znao sam i ja par takvih fenomenalnih odigrati samo kaj bi uvijek priznao da se odbila...to je karakteristika nas malih igraca :-D
Kak je prosao vas hakl....?
Jel konzerva polomio malog debelog?? :-D
Bilo je zakon...
Dosli Patriot...ozlijedio se nazalost...covjek sa srcem...obrana mu je jaca strana...Gattuso...fali mu konde....da je ima ne bi htio da me cuva....
Mali debeli...iliti Cro se odlicno nosio sa svime...puno trci...fakat se trudi....ali mene zaustaviti nije mogao :-D
Konzerva...super odigrao...dobro se ubacuje...jak decko...no nazalost brzo je otisao...
Picok...kralj malog nogometa...uvjerljivo najbolji na terenu...brijem da moze u svakoj malonogometnoj momcadi igrati....stvarno impresivno...drago mi je kaj je za mene igrao...
Ostale decke ne znam...ima par dobrih...neda mi se opisivati ih....ali moram priznati da nije bilo nekog ko pojma o nogometu nema (osim Moa naravno) :-D Samo kaj nam fali kondicije...pogotovo meni...u prvih 15 minuta sam 2 puta na gol otisao jer nisam mogao vise hodati...ipak su godine ucinile svoje...
fat drummer
03-06-2007, 21:34
dobro da nisam doĹĄao... niti imam konde, niti imam znanja... neĹĄto kao careviĂŚ
dobro da nisam došao... niti imam konde, niti imam znanja... nešto kao careviæ
A avatar ima njegovu frizuricu................ :-D
dobro da nisam došao... niti imam konde, niti imam znanja... nešto kao careviæ
Golman?
Ja bi ti od gusta pucao :-D
fat drummer
03-06-2007, 21:58
refleksi pantere! gracioznost paula robinsona! delikatnost polovanca u trku prema igraèu fulhama! osjeÌaj za gol ala anderson costa! tehnièar poput tomasa
-
potpisujem za dinamo
Luka....
03-06-2007, 22:01
:-D jeste igrali mozda na srednjem igralistu?
ili da vas pitam jeste li primjetili par hrpica rigoleta kod gola na srednjem terenu?onog dalje od skole? :-D
ja bas bio prije pol sata tamo al netko je valjda pocistio...
nisam ja al svejedno- alkoholom protiv sporta! :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
:-D jeste igrali mozda na srednjem igralistu?
ili da vas pitam jeste li primjetili par hrpica rigoleta kod gola na srednjem terenu?onog dalje od skole? :-D
ja bas bio prije pol sata tamo al netko je valjda pocistio...
nisam ja al svejedno- alkoholom protiv sporta! :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
To je Cro bljuvao nakon prvog sprinta...nema veze s alkoholom...
Igrali smo na onom kad udjes desno...
crazyralf
03-06-2007, 22:12
refleksi pantere! gracioznost paula robinsona! delikatnost polovanca u trku prema igraèu fulhama! osjeÌaj za gol ala anderson costa! tehnièar poput tomasa
-
potpisujem za dinamo fali ti vezni.. inteligencija careviĂŚa
malimrav85
03-06-2007, 23:03
kaĹžu kao marca i as da se barca Ĺžalila na odluku disciplinske komisije i da ĂŚe Zubek igrat protiv Espanyola,da oni vjeruju u tu odluku
mislim,kaj seru?jel nabio lika? Je! To kaj su ga faulirali 8324324893 puta prije ne znaèi niťta.
http://kassiesa.com/uefaclubs/images/Real-Madrid.png
JoĹĄ da daju otkaz Fabiju...
Nadam se da Ìe lojalistièki Espanyol maznuti tu odurnu Barcu, èak i ako zubati bude u igri.
Viva Madrid, viva Caudillo :-D :lol:
I kaj fali Fabiju? Ăovjek mlati trofeje gdje god doðe.
crazyralf
03-06-2007, 23:11
pa po tom bi svki igraè u tal.ligi gattusa trebao odvesti u invalidska kolica :-D :-D :-D
malimrav85
03-06-2007, 23:12
digo je i brazil naslov 2002 pa je izbornik nagraðen otkazom jer su ruŞno igrali
imaju najviĹĄe kartona u ligi?! Halo?! ajde bok...
najĹžeĹĄĂŚe je kaj su potpisali ugovor za schusterom veĂŚ
sad moraju platit odťtetu ili fabijanèetu ili ovome
samo kod njih
Ja bih uvijek viťe volio da mi momèad predvodi ligu po kartonima, nego da ih ima najmanje... Jer to je znak da se igraèi bore. Nisam ja bať sklon razmiťljanju da je nogomet umjetnost, umjetnost je slikarstvo, nogomet je natjecanje prema kojem se treba postaviti krajnje utilitarno.
A Schuster je bzvz, konkretnih rezultata ima malo a uz to ga bije glas papuèara :-D
Ja bih uvijek više volio da mi momèad predvodi ligu po kartonima, nego da ih ima najmanje... Jer to je znak da se igraèi bore. Nisam ja baš sklon razmišljanju da je nogomet umjetnost, umjetnost je slikarstvo, nogomet je natjecanje prema kojem se treba postaviti krajnje utilitarno.
A Schuster je bzvz, konkretnih rezultata ima malo a uz to ga bije glas papuèara :-D
.
Bas......danas sami papci igraju nogomet.....
buhuhu polomio me, opsovao me, ruzno me pogledao.....suck it up nancy...i igraj muski za te pare koje dobivas.......
malimrav85
03-06-2007, 23:20
glavno da maznuo barcu u kupu
sva sreĂŚe da je real kupio ruuda jer da nije bili bi 10.
fali im igraè tipa redonda i neki ubojica tipa hierra
casillas je faca ali je na golu pa dok poène ťora dugo mu treba da se ukljuèi
a idiot guti se buni da ĂŚe napustit klub radi male minutaĹže
ne,ne,svi samo guti ne
konj
kome on treba
mislim, ko da je raul reko da odlazi pa ĂŚe nekog bit briga
kupili su navodno saviolu
lik je glup
ide iz barce jer ne igra u real di neĂŚe bit na klupi
uz ruuda koji je golgeter ige, raula koji je veĂŚi od kluba i robinha kojem se mora cijena dizat
halo,di ĂŚeĹĄ?
nisam znao da su suca proboli
mislim,barem tako izgleda
http://www.elpais.com/recorte/20070603elpepidep_8/LCO340/Ies/Ataque_arbitro_Dinamarca-Suecia.jpg
Mali debeli...iliti Cro se odlicno nosio sa svime...puno trci...fakat se trudi....ali mene zaustaviti nije mogao :-D
Istina, proĹĄao si me dvaput, ali i popio gol od mene..
:smt016
Kako meni ide obrana, tako tebi oèito ide branjnje..
( ipak smo mi napadaèki orijentirani igraèi :-D )
Bilo je skroz solidno..
Svi smo bili tu negdje..
Picok naravno tehnièki iskaèe najviťe, vidi se da je hakler, no svi smo se trudili i bili ravni jedan drugome..
Eh, da..
Kondicija jebe..
Da da..
Mjesec dana sjedenja pred Rimom..
No, koliko se moglo, trèalo se.. Truda nije falilo..
Nas nekoliko neadobudnih je ostalo joĹĄ u onom improviziranom cage-u nakon i igrali smo protiv momaka koji su tamo svaki dan..
Neki fanatici..
SpuĹĄili smo naravno..
(3-1 - moj poèasni gol nam je spasio ego :-D )
Ne mogu a da ne spomenem joť jednom, olièno je igrati sa Picokom, momak je radilica (podsjeÌa me na ModriÌa)..
Bilo nas je dosta..
Svi ste pozvani i iduĂŚi put..
Istina, prošao si me dvaput, ali i popio gol od mene..
Steta kaj te vise puta nisam probao proci...samo dvaput...
A za golmana nisam...ne znam ja to...
I da, slaĹžem se..
FORCA REAL, VIVA CAUDILLO!
:smt109 :smt109
Istina, proĹĄao si me dvaput, ali i popio gol od mene..
Steta kaj te vise puta nisam probao proci...samo dvaput...
A za golmana nisam...ne znam ja to...
Pa nisam ni ja za obrambenog..
A to kaj si me proĹĄao je i zbog toga kaj nemam ni K od konde..
Moram poraditi na igri bez lopte..
To kaj sam veÌinu tekme trèao, je nekim èudom energija iz pete izvuèena..
Ono, Ĺželja za igrom..
Ante Gotovina
03-06-2007, 23:49
Ma sto mu... pa Real je kraljevski klub, Atletico je caudillov. 8)
crazyralf
03-06-2007, 23:50
@cro, tebi se i chelsea sviða kao klub?? jer po meni nema razlike izmeðu jednih i drugih: ovi kupuju previťe, a ovi joť viťe :-D :-D :-D
Po meni ima...
Ne moŞeť usporeðivati najtrofejniji klub na svijetu, kraljevski klub, ogromne tradicije i povijesti i Chelsea koji je Şivnuo tek otkad je Rus doťao..
Osim toga, drag mi je Madrid kao grad..
:smt109
I to kaj Real dobije samo od tv kuÌe 1.1 milijardu eura te ne èudi?
Pa i da Dinamo ima tu lovu stalno bi kupovao..
malimrav85
04-06-2007, 00:06
Ma sto mu... pa Real je kraljevski klub, Atletico je caudillov. 8)
SloĹžil bi se z tim
crazyralf
04-06-2007, 00:17
Po meni ima...
Ne moŞeť usporeðivati najtrofejniji klub na svijetu, kraljevski klub, ogromne tradicije i povijesti i Chelsea koji je Şivnuo tek otkad je Rus doťao..
Osim toga, drag mi je Madrid kao grad..
:smt109
I to kaj Real dobije samo od tv kuÌe 1.1 milijardu eura te ne èudi?
Pa i da Dinamo ima tu lovu stalno bi kupovao..bi, al se nebi bahatio sa kupovinom svakog tko trèi i to za velike pare, navijaj za manje klubove jer nije fora navijat za najveÌe...ovo kaj real pokupuje igraèe za dvije godine to chelsea napravi za 1 godinu i tu nikakve razlike izmeðu njih nema....vidi juventus ima para al ih ne baca u vjetar, tek dovedu eventualno jednog igraèa godiťnje(dobro sad viťe jer im je pol ekipe proťle godine otiťlo) i to za normalne pare....otkad je novac ozbiljnije uťao u nogomet, taj sport i nema takvog smisla iako ga i dalje jako pratim
Gle, ja navijam za onaj klub koji mi se svidi..
MoŞeť mi tri godine kenjati o velièanstvenom Ronaldinhu npr., ali lik mi nikada nije bio fora..
Jbga..
To je subjektivno..
Kao ĹĄto imam razloge da su mi Liverpool i Manchester u Eng. najdraĹži, Bayern u Njemaèkoj, Real u Ĺveliki kuracpanjolskoj, PAO u Grèkoj, Dinamo kod nas..
To je iracionalna ljubav od malih nogu..
I to se nikada ne mijenja..
Imam omiljene klubove i ne mijenjam ih..
malimrav85
04-06-2007, 00:23
meni se od bayerna i milana riga
crazyralf
04-06-2007, 00:28
meni se od bayerna i milana riga ja navijam za dinamo i juve.....viĹĄe nikog...too. osim milana i bayerna ja ne volim u ĹĄpa-barcu pa zato navijam da real postane prvak jer sevilla obj.nema ĹĄanse; eng-man u :roll: :roll: :roll:
edit-@cro-moĹžda tebe real kupi nakon dobro odigrane utakmice danas, jesu te kontaktirali :-D :-D :-D
malimrav85
04-06-2007, 01:07
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 9/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/817669/index.do)
Ovaj igor flak je takav debil da je to tuĹžno
imamo pretplatu na veèernji i tolko mi se zgadio sportski dio da mi se riga
kakav je jutarnji?
Ăinjenica da je Ĺ˝idak urednik sporta govori dovoljno sama za sebe :lol:
konzerva
04-06-2007, 12:36
malo kasnim s izvjeĹĄtajem,ali ipak....
picok je haler, veteran ima opak ĹĄut, cro galebari oko penala pa gurne neku u gol. ono gori je od ĹĄugavopg inzaghija, joĹĄ je uspio 2-3 puta fulat prazan gol :-D
ja sam zabio 2 od naťa 3 i poslije mi je pristupio jedan strièek i ponudio stipendijski ugovor za dinamo ali sam mu rekao da nema tih para za koje bi taj dres obukao :-D
Lucius Veratius
04-06-2007, 16:05
cro galebari oko penala pa gurne neku u gol. ono gori je od ĹĄugavopg inzaghija, joĹĄ je uspio 2-3 puta fulat prazan gol :-D
:smt044
ja sam zabio 2 od naťa 3 i poslije mi je pristupio jedan strièek i ponudio stipendijski ugovor za dinamo ali sam mu rekao da nema tih para za koje bi taj dres obukao :-D
Prodao bi ti duĹĄu vragu za pola para koje dobije najloĹĄije plaĂŚeni dinamovac. :lol:
MoŞda doðem za 2 tjedna da te malo izvozam po terenu. 8)
fat drummer
04-06-2007, 16:10
e, a gdje ono igrate, imam jednog frenda koji dosta dobro igra (ne fakat, frend mi je, nisam ja), igrao je po nekim malonogometnim turnirima pa da ga poĹĄaljem
Prodao bi ti dušu vragu za pola para koje dobije najlošije plaæeni dinamovac. :lol:
Bas....jedini zagrepcanin koji brije na tovarski dispet...... :-D
konzerva
04-06-2007, 16:30
imam jednog frenda koji dosta dobro igra (ne fakat, frend mi je, nisam ja), igrao je po nekim malonogometnim turnirima pa da ga poĹĄaljem
jesi lud?! pa da nas voza ko curice i izaðe na vidjelo sav nať antitalent...
fat drummer
04-06-2007, 16:32
doÌi Ìu i ja da se malo nasmijete.. u svemu sam dobar osim u igri s loptom i bez lopte, slab sam u taktièkom praÌenju igre, nemam pregled igre, ne znam ťtopat, dodavat, pucat, driblat, centrirat, trèat s loptom, utrèavat
konzerva
04-06-2007, 16:35
jel znaĹĄ nekog lupit po nozi?bitna je dobra namjera...osim toga uvijek je dobrodoĹĄlo da su guziĹĄ u njihovu kaznenom pa ak se neĹĄt odbije...
inaèe,ako je nekome neshvatljivo da je izgubila ekipa za koju sam ja igrao, moram im poruèiti da ne gube nadu i da smo mi moralni pobjednici jer nas je pokrao sudac i k tomu smo bili ometeni prisutnoťÌu protivnièkih igraèa i okruglom (????) loptom
Al jedna stvar je falila u cijeloj prièi. Trebali smo svi zajedno skupiti pare i kupit gajbu pive. E onda se ni ne bi tak brzo raziťli...
Drugi put bi fakat mogli..
I bilo bi fora da odigramo malo u onom cage-u..
Ja bi ostao dulje da nisam crknuo, al je zakon teren..
Kao neki tepih bokte..
inaèe,ako je nekome neshvatljivo da je izgubila ekipa za koju sam ja igrao, moram im poruèiti da ne gube nadu i da smo mi moralni pobjednici jer nas je pokrao sudac i k tomu smo bili ometeni prisutnoťÌu protivnièkih igraèa i okruglom (????) loptom
Nema veze, pobijedili smo i one starije nakon vas - neka ti to bude utjeha..
;-)
Ti si veĂŚ brijem otiĹĄao..
Da, pobijedili smo 2-1 Inzaghijevskim golom moje malenkosti..
doÌi Ìu i ja da se malo nasmijete.. u svemu sam dobar osim u igri s loptom i bez lopte, slab sam u taktièkom praÌenju igre, nemam pregled igre, ne znam ťtopat, dodavat, pucat, driblat, centrirat, trèat s loptom, utrèavat
ajde molim te dodji jednom, da ja ne budem najlosiji.mene vozaju djeca iz 4.osnovne..
al cekaj dsa kurtovica dam..
ko je reko da vet ima opak ĹĄut?zato me i zvao, pizdek turopoljski da me ubije.niĹĄ, idem oporuku sastavit.
damn, PA JA NEMAM NIĹveliki kuracTA... :D
Luka....
04-06-2007, 20:55
Ja bi ostao dulje da nisam crknuo, al je zakon teren..
Kao neki tepih bokte..
ak odete za vikend sto je najvjerojatnije, tam ce se ko i svaki vikend odrzavat turnircic...nsi posebno,ofc 0 nagrada, nego kazete da ocete igrat iliti prijavit ekipu, cekat svoj red i onda -pobjednik ostaje :-D ak se nevaram igra se 3na3 il 4na4...zaboravio sam.nek vam kazu pravila(tipa nema gola prek centra) da nebi bilo nismo znali kad izgubite :-D
ko je reko da vet ima opak ĹĄut?
Ima, as ti Gospe, ona greda se joĹĄ i sad sigurno trese :-D
Ma kakav turnir..
Onim haklerima tamo smo zabili 1 gol u dvije tekme..
(opet Inzaghi :lol: - dobro ajd , ovo je bio ljepĹĄi gol)
Likovi su tam svaki dan..
A mi smo se okupili tek 1. vikend..
Polako, kada se uigramo..
;)
ko je reko da vet ima opak ĹĄut?
Ima, as ti Gospe, ona greda se joĹĄ i sad sigurno trese :-D
joj kad ga vidim.pa kad pobjegnem.niĹĄ, bute vidli kakav sam ja virtuoz..jednom. :-D
[quote="Linoleum_Boy":2isghgv6]
ko je reko da vet ima opak šut?
Ima, as ti Gospe, ona greda se još i sad sigurno trese :-D
joj kad ga vidim.pa kad pobjegnem.niš, bute vidli kakav sam ja virtuoz..jednom. :-D[/quote:2isghgv6]
As ti gospe ':smt044'
Seljacicu (Linoleum boy...da se nebi netko uvrijedio) ima nogomet od sada svaku nedjelju u 5 u Kuslanovoj...
A ti fat slobodno dodji...netalent i neznanje nisu bitni :-D
Ante Gotovina
04-06-2007, 21:24
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 380DFE5C.2 (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/820309/index.do;jsessionid=6FAE7C297CF0DDDC1AA95910380DFE 5C.2)
Svaťta, svi bi igrali a mjesta samo za 11. Dobro je postupio BiliÌ, ni ja ga viťe nikad ne bi zvao ako mu toliko znaèi hrvatski dres da mora negodovati.
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/817669/index.do
Ovaj igor flak je takav debil da je to tuĹžno
imamo pretplatu na veèernji i tolko mi se zgadio sportski dio da mi se riga
Ne mogu se dovoljno slozit s ovim.
Ne znam cime je Flak zasluzio imat svoju kolumnu i davat ikakve komentare - sto god da taj covjek napise je ili senzacionalisticki ili patronizirajuce kad se izgubi, pa ce, eto, Igor izbornicima i trenerima pokazat zakaj su im taktike zakurac.
Ovo s Corlukom je bilo strasno bitno za napisati.
Ako izgubimo od Rusa, to ce bit razlog.
Flak nas je pravovremeno upozorio.
Ja sam èul da je Ăorlukina fatalna Ĺžena naĹĄa kolegica :lol:
:smt081
Daj nabavi broj, nek sredi neke karte sad za srijedu, jer izgleda da Ìe se opet trebati improvizirati da uðemo na stadion :-s.
yap..nek se brzo sredi da corluka ne zajebe na iducoj utakmici... :-D
:smt081
Daj nabavi broj, nek sredi neke karte sad za srijedu, jer izgleda da Ìe se opet trebati improvizirati da uðemo na stadion :-s.
vidis, ja se toga nisam sjetio... :-D
Ma to je ona sigurno pala Ĺveliki kuracefka pa je loĹĄe volje, a to utjeèe i na Ăarlija...
crazyralf
04-06-2007, 21:56
Ja sam èul da je Ăorlukina fatalna Ĺžena naĹĄa kolegica :lol: je, na prvoj je godini, iz velike gorice,picok- jesi bio danas u nsb-u?
Evo sad sam baĹĄ tu, ali odlazim...
Sutra sam od jutra, bar planiram...
malimrav85
05-06-2007, 00:53
flak mi se toko zgadio kad je bilo svjetsko da mi se rigalo od njega
od kad su postali sponzori dinama odvratni su svi postali
govna smrdljiva
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... D42D55F2.2 (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/823827/index.do;jsessionid=AFD11C9984644EDBA714F039D42D55 F2.2)
Ja sam èul da je Ăorlukina fatalna Ĺžena naĹĄa kolegica :lol: je, na prvoj je godini, iz velike gorice,picok- jesi bio danas u nsb-u?
ajmo napisat jos i broj moba, ime i prezime.sva sreca pa cura ne cita ovo.joooj.. :roll:
druga godina
http://img260.imageshack.us/img260/985/euro2016ml7.jpg (http://imageshack.us)
:smt023 :smt044
fat drummer
06-06-2007, 09:59
e ajmo se udruŞit sa srbima, bugarima, makedoncima, slovencima, bosancima i maðarima... imat Ìemo dovoljno veliko trŞiťte i najjebeniju kandidaturu ikad!!!
e ajmo se udruŞit sa srbima, bugarima, makedoncima, slovencima, bosancima i maðarima... imat Ìemo dovoljno veliko trŞiťte i najjebeniju kandidaturu ikad!!!
Zaboravio si na rumunje i albance :) A i Vojvodina ĂŚe do tada biti svoja drĹžava, pa onda i s njima :lol:
Predviðam danas dobru atmosferu sa nekoliko mrtvih i veÌinom ranjenih...i to sve nakon tekme,i to na Jarunu...
Ja predviðam totalni nogomet i pobijedu Rusije (nadam se da grijeťim)
Naravno da grijeĹĄiĹĄ. I to ti je smrtni grijeh!
fat drummer
06-06-2007, 15:27
fala kurcu kaj danas ne moram nikud bilzu maksimira... vjerojatno ĂŚe sjebat promet za sva vremena
http://www.index.hr/sport/clanak/redir/350321.aspx
:smt042 :smt042 :smt042 :smt044
fat drummer
06-06-2007, 15:49
ja bezrazloŞno i optimistièno vjerujem da Ìemo satrat ruse
Just a little bit
06-06-2007, 17:33
sam da nam golman ne primi neki pacerski gol :smt116
Da, tak neèega se i ja bojim. I ne samo kiksa golmana... Jer zapravo, mislim da jedino sami sebe mozemo pobijediti.
AJMO HRVATSKA, POBIJEDI TI ZA NAS!
Osveta za Staljingrad :-D
jeste vidjeli Vatrenka, maskotu repke.
katastrofa je :smt044
fidel_castro
06-06-2007, 18:55
1-0 Eduardo u 53. minuti! :-D
Bojim se da ĂŚe oni puno viĹĄe (pametno) trèati i da ĂŚe naĹĄa obrana neĹĄto sjebati! Nadam se da ĂŚe ModriĂŚ biti na razini...a PetriĂŚ ĂŚe sigurno zabiti gol! JoĹĄ bi volio da i Niko zakuca jedan majstorski, i naravno Dudu...i Ăorluka da se malo smiri :D
malimrav85
06-06-2007, 20:01
sasda
legionar
06-06-2007, 20:03
onog tko je izmislio vatrenka treba zajedno sa onim koji ga ja prihvatio zapalit
dobro da se ne zove analkoèmarko :lol:
legionar
06-06-2007, 20:06
Bojim se da ĂŚe oni puno viĹĄe (pametno) trèati i da ĂŚe naĹĄa obrana neĹĄto sjebati! Nadam se da ĂŚe ModriĂŚ biti na razini...a PetriĂŚ ĂŚe sigurno zabiti gol! JoĹĄ bi volio da i Niko zakuca jedan majstorski, i naravno Dudu...i Ăorluka da se malo smiri :DslaĹžem se. bez PetriĂŚevog gola i tipiènog ModriĂŚa ne bude dobro.....
Veseli Bosanac
06-06-2007, 20:27
bravo majstore, ovo mi je uljepĹĄalo dan =D> =D> =D> =D>
Znao sam ja da je bOG ustaĹĄa... :-D
http://www.fahnenversand.de/fotw/images/h/hr-nd369.gif
crazyralf
06-06-2007, 21:23
http://www.youtube.com/watch?v=ULH-5EvtB30
Bojim se da Ìe oni puno viťe (pametno) trèati
Oooo koja loĹĄa procijena...
Dudua, ModriĂŚa i Ăorluku nebi prodavo ispod 50mil⏠(zajedno naravno)! Toènije, nebi ih uopĂŚe prodavao, ali treba i na njih misliti
znaèi, ovo je 0-0...
i ťto sad Hrvatska treba napravit da doðe europsko prvenstvo? mislim da je mala ťansa Englesko pobjedit u Londonu...
ajde, da vidimo koje su kombinacje... meni to baĹĄ zanimljivo :-)
( i, ja tako ne volim ivicu oliĂŚa... i, joĹĄ, jadni srna...)
Pa s obzirom da smo joť uvijek prvi u skupini, trebamo samo odrŞavati prednost pobjedama u malim utakmicama i onda turistièki u London :-D
Pa s obzirom da smo joť uvijek prvi u skupini, trebamo samo odrŞavati prednost pobjedama u malim utakmicama i onda turistièki u London :-D
a s kim joĹĄ igramo? andora i izrael?
Andora i Makedonija vani
Estonija i Izrael mado
I onda s Englezima, ali to se usrdno nadam da ĂŚe biti utakmica bez natjecateljskog naboja (za nas)
Veseli Bosanac
06-06-2007, 23:32
Jako, jako loťa utakmica.... :( :( Osim ModriÌa nitko nije zasluŞio pozitivnu ocjenu :( :( :( :( A osim utakmice navijaèi su me ponovno razoèarali vièuÌi za dom spremni i sliène uvredljive i rasistièke parole.... :( :( :( Katastrofa :( :(
Andora i Makedonija vani
Estonija i Izrael mado
I onda s Englezima, ali to se usrdno nadam da ĂŚe biti utakmica bez natjecateljskog naboja (za nas)
a, koliko me pamÌenje sluŞi ( odonda kad mi nije bila tolika tlaka gledat nogomet), muèili smo se mi uvijek s makedoncima...
legionar
06-06-2007, 23:55
po meni jedna vrlo kvalitetna utakmica. nedostajala je samo ta realizacija.matematièki gledano, mislim da bi se trebala dogodit neka katastrofa da ne odemo na EP-o. dobro smo iskoristili ono stanje kaosa sa Eng., a oni neka se sad muèe. navijaèi su bili fenomenalni. a onima kojima smeta podzdrav za dom spremni ne znam ni zaťto gledaju naťe utakmice. toliko. :-)
djevojcica sa sibicama
06-06-2007, 23:57
loĹĄa utakmica?
pa biliÌ je reko da je bilo fantastièno...najbolje do sad :-D
boĹžo suĹĄec obara komentarima tipa ovo je noga darija srne
a ivica oliĂŚ me uvijek iznova iznenadi svojom neinteligencijom
legionar
07-06-2007, 00:00
loĹĄa utakmica?
a ivica oliÌ me uvijek iznova iznenadi svojom neinteligencijommicice, iako od OliÌa oèekujemo golove, i iako ga nije zabijo, napravio je svoj posao. ;)
loĹĄa utakmica?
a ivica oliĂŚ me uvijek iznova iznenadi svojom neinteligencijom
e, ja sam baĹĄ mislila ovako neĹĄto napisat...
i da nismo imali sreĂŚe...
i, da bi bilo super da je u one dvije situacije pri kraju netko drugi, a ne jerko leko, bio u 16-ercu.
nemam ja niĹĄta pritov j.leke, da se razumijemo
Jako, jako loťa utakmica.... :( :( Osim ModriÌa nitko nije zasluŞio pozitivnu ocjenu :( :( :( :( A osim utakmice navijaèi su me ponovno razoèarali vièuÌi za dom spremni i sliène uvredljive i rasistièke parole.... :( :( :( Katastrofa :( :(
jok, za ujedinjeno kraljevstvo spremni.
samo modric?pa kud ti gledas??????
crazyralf
07-06-2007, 00:09
rusi nula( pokazali): hrvatska nula..falili jedino golovi...ma ruse smo toliko podcijenili da je to nemoguÌe...danas super: modriÌ, eduardo, kovaè r.;
strandardni: kovaè n., pletikosa, Ìorluka,leko....ostali nis posebno :D :D :D
Ma dajte, koji OliÌ... Drugo poluvrijeme smo igrali de facto s igraèem manje zbog tog tutleka. Trebalo ga je mijenjati prije Kranjèara. Kad ga je BabiÌ konaèno zamijenio malo smo Şivnuli, ali to je bila negdje 85. minuta.
Mislim, nije da sam jako nezadovoljan, ali mogli smo ovo vrlo lako i dobiti....
Ma dajte, koji OliÌ... Drugo poluvrijeme smo igrali de facto s igraèem manje zbog tog tutleka. Trebalo ga je mijenjati prije Kranjèara. Kad ga je BabiÌ konaèno zamijenio malo smo Şivnuli, ali to je bila negdje 85. minuta.
Mislim, nije da sam jako nezadovoljan, ali mogli smo ovo vrlo lako i dobiti....
aha, da je oliĂŚ iziĹĄao negdje u 50.min najkasnije :-D
Lucius Veratius
07-06-2007, 00:44
Sluèajno sam ubacio svoj post u luciusov,ne znam kaj sam radio.
Sorry.
mm
Luka....
07-06-2007, 02:11
po meni jedna vrlo kvalitetna utakmica. :-)
evo procito sam sta ste napisali...neki kazu lose , neki dobro..
e sada ,jel mi moze itko objasniti sto je to tocno dobro bilo u ovoj utakmici?
jedna od rijetkih utakmica za koju mi je zao da sam ju gledao.
krenimo od igraca....ivica oliĂŚ...NULA, nek sam neko ima obraza da to nes kaj on radi nazove nogometom . Zatim niko kranjcar...NULA. koja je svrha imati igraca koji sluzi iskljucivo za izvodenje kornera?i to jaako loĹĄih kornera...zasto?
mislim igrat 0:0 s repkom rusije sastavljanom od 23godisnjaka?
ponos hrv nogometa, igraci svjetske klase protiv budimo realni jako loĹĄih rusa..?
0;0
*SUPERMAN*
07-06-2007, 02:47
Najjaca provala utakmice mi je bila kada je kreten olic izlazio, a stimac kaze: ''nije bio na nivou na kojemu smo ga navikli gledati...'' UZAS!!! Kakv nivo?? Pa lik je rupa da vece nema! Sto smo mi to navikli gledati???
Inace... E moj Eduardo, jednu od dvije sanse si morao zabti,barem onu drugu... :smt009
Ej! Bas obrnuto,zadnja tekam mora biti prepuna natjecateljskog naboja... vec sam kupio avionsku kartu ;)
legionar
07-06-2007, 03:02
prvo, one "navijaèe" na stadionu moŞe biti kolektivno sram sa onakvim navijanjem
sramota! drago mi je da nisam kartu dobio jer bi mi bilo neugodno biti dio onoga! super fensi 80. minuta na stadionu tiĹĄina! Konji idiotni! Sram nek vas bude!
Ovo gore se odnosi i na OliÌa. Kaj taj lik radi u repki nikad mi nije bilo jasno. Budan koji je dao 15+ golova u jebenoj Serii A je na klupi a ovaj monkey-boy igra! lik je izgubljen! bolji pregled pozicije suigraèa ima Jednooki Jack! Tip se zabija ko noj u pijesak! Tolko mi je frajer Şivac digo da je to nenormalno! Uljez smrdljivi! PetriÌ, Budan pa èak i Balaban su za njega dr.sc. nogometa!
Kaj je najgore, njegov plus je kaj je brz. A viĹĄe ni to nije tolko. MoĹžda je na 100m ali ga eduardo recimo na 20-30m pojede
ma koma
a kak je kranjèar bio loť. taj èovjek ne zna nabaciti kak spada. èudna utakmica. moŞda je bila dogovorena :-D , jer one dvije eduardove prilike, mislim da bi to normalni eduardo 100% zabio. oliÌ je najgluplji nogometať na svijetu. run ivica, run :-D
Luka....
07-06-2007, 10:50
èudna nego kaj.
kranjcara sam kuzio dok mu je stari bio izbornik al daj ono...
olja...sam da se trci..do korner zastavice i onda :smt017 :smt017
malimrav85
07-06-2007, 11:05
prvo, one "navijaèe" na stadionu moŞe biti kolektivno sram sa onakvim navijanjem
sramota! drago mi je da nisam kartu dobio jer bi mi bilo neugodno biti dio onoga! Jebena 80. minuta na stadionu tiĹĄina! Konji idiotni! Sram nek vas bude!
Ovo gore se odnosi i na OliÌa. Kaj taj lik radi u repki nikad mi nije bilo jasno. Budan koji je dao 15+ golova u jebenoj Serii A je na klupi a ovaj monkey-boy igra! lik je izgubljen! bolji pregled pozicije suigraèa ima Jednooki Jack! Tip se zabija ko noj u pijesak! Tolko mi je frajer Şivac digo da je to nenormalno! Uljez smrdljivi! PetriÌ, Budan pa èak i Balaban su za njega dr.sc. nogometa!
Kaj je najgore, njegov plus je kaj je brz. A viĹĄe ni to nije tolko. MoĹžda je na 100m ali ga eduardo recimo na 20-30m pojede
ma koma
malimrav85
07-06-2007, 11:07
da, oliĂŚ na razini na kojoj smo ga navikli gledat
ma koja je to razina? osim sezone u zagrebu i jedne u dinamu te moĹžda gola italiji tip nije napravio niĹĄta. ili je napravio puno ali to jako dobro skriva!
a kak je fakin poljska popuĹĄila da mi je samo znat?! naserem iz zajebancije 16 parova, stavim 5kn i dobitak 200 i cigani izgube. da bar ispadnu sad!