PDA

View Full Version : Nogomet

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

Figo9
07-06-2007, 11:25
Jako, jako loĹĄa utakmica.... :( :( Osim ModriĂŚa nitko nije zasluĹžio pozitivnu ocjenu :( :( :( :(
Jesmo mi gledali istu utakmicu? Utakmica je bila odlièna, ali realizacije, kao i sportske sreĂŚe nije bilo! Za Ĺveliki kuracimiĂŚa sam èuo prvi puta u 57 minuti, a drugi puta u 90 kada je komentator rekao da bi i on trebao iĂŚi na skok! Ako to ne pokazuje naĹĄu superiornost onda stvarno....Ĺveliki kuracto se tièe OliĂŚa, prvih 30 minuta je trèao po cijelom terenu i stvarno ga je bilo svugdje, a kasnije kurac...dokazao je da je on igraè za zadnjih par minuta, kada su svi umorni da iskoristi svoju brzinu! Samo nogometni laik moĹže reĂŚi da je utakmica bila loĹĄa (zato ĹĄto nije bilo golova)...pa naĹĄi igraèi, pogotovo ModriĂŚ i Dudu (do onog promaĹĄaja) su pokazali da su za barem pola klase bolji od glupih sovjeta! Navijaèi su opet ispali kreteni...ajde da su doĹĄli srbi, pa da su ih ispièkali, ali demolirati lokal i tuĂŚu svoje? to je nama naĹĄa borba dala? :lol:

@meriÌ nisam neki matematièar, ali ni ne trebam biti Pitagora da kaŞem "vidimo se u austriji i ťvicarskoj ;)" A Engleze Ìemo razvaliti u sred Londona! I onda bi joť htio s Francuzima "prijateljsku"! :badgrin:

malimrav85
07-06-2007, 12:10
mislim, oliÌ je trèao?! Pa to svi i govore. On je trèao. Di, zaťto i koji je razlog ťto mu neko nije rekao da prestane joť se ne zna.
OliÌ je ko kad neki pas utrèi u teren. Svi ga love a on bjeŞi i ne zna kaj bi.

Figo9
07-06-2007, 12:13
mislim, oliÌ je trèao?! Pa to svi i govore. On je trèao. Di, zaťto i koji je razlog ťto mu neko nije rekao da prestane joť se ne zna.
OliÌ je ko kad neki pas utrèi u teren. Svi ga love a on bjeŞi i ne zna kaj bi. Nije bať tako...Na poèetku je par puta presjekao njihova dodavanja u obrani i uposlio dudua i modriÌa! Sam si rekao da to svi govore (pa valjda BiliÌ i ostala ekipa koja je to rekla neťto zna), pa nisu svi glupi ;)

Ante Gotovina
07-06-2007, 12:17
Dobra tekma, ĹĄteta je ĹĄto nismo iskoristili barem jednu od prilika, mislim da smo zasluĹžili pobjedu. Obrana na visokoj razini, pametno i strpljivo odigrano, a taj jedan gol smo svakako zasluĹžili.

Kako se sve s tribina dobro vidi - najveÌi minus su bili OliÌ (primanje lopte nula, odbija se od njega kao od zida) i Leko koji nije najsretnije rjeťenje za tu poziciju, moŞda bi bolje bilo da ga je povukao u sredinu i stavio ModriÌa desno, ili umjesto njega BabiÌa unutra pa Kranjèara desno. Da je Srna ostao brijem da bi barem jedna lopta doťla na pravo mjesto.

Sve u svemu ovo nije negativan rezultat, sad treba maksimalno iskoristiti borbu Engleske i Rusije i napraviti komotnu situaciju pa da u eng idemo na izlet (i joť im na kraju pomrsimo raèune :p ).

Cro
07-06-2007, 12:40
1. Za dom spremni je hrvatski povijesni pozdrav, izmiĹĄljen prije 20. st.
Kome smeta, neka ugasi ton ili ne gleda HRT - ipak je ovo HRVATSKA televizija

2. Igra kao igra.. Hm, puno bolje nego protiv Estonije, ali opet ne onoliko koliko moĹžemo..
Zicera je bilo, nisu iskoriĹĄteni, jbga..
Priznali mi ili ne, hendikep je bio ĹĄto se Srna ozlijedio..
Ne kaŞem ja da imamo loťe izvoðaèe kornera i slobodnjaka, ali od onih silnih prilika iz prekida i kornera bi moŞda Srna pomogao..
No, glupo je sada nagaðati u stilu Da je baba muťko zvala bi se Duťko..
Jedino mi je neopisivo Ĺžao one prilike Dudua..
:(

3. OliĂŚ nije igrao dobro..
Po mom miťljenju.. Izgledao je u taktièkom smislu kao izgubljena koka..
Istina je da njegov vjeèni trud umanjuje loťu partiju..
No, najslabiji na terenu..
Golim okom vidljivo najslabiji..

4. Mislim da idemo na Europsko.. To je jasno..
Ipak smo mi po snazi u krugu repki koje bi uvijek trebale osigurati zavrĹĄnicu EURA I WORLD CUP-a..

Ante Gotovina
07-06-2007, 13:01
Jako, jako loťa utakmica.... :( :( Osim ModriÌa nitko nije zasluŞio pozitivnu ocjenu :( :( :( :( A osim utakmice navijaèi su me ponovno razoèarali vièuÌi za dom spremni i sliène uvredljive i rasistièke parole.... :( :( :( Katastrofa :( :(

MoŞeť li konkretizirati koje su to toèno rasistièke parole? :roll:
A kad se veĂŚ spominje za dom spremni, nisu li tako klicali stanovnici Bosne (ne Hrvati, nego oni drugi) u proĹĄlosti kad je malo zaglibilo? Dobro, neĂŚemo sad o politici, ali samo da spomenem.

Mislim da smo odigrali prilièno dobro, naravno da se uvijek moŞe bolje, no ipak treba uzeti u obzir da je nasuprot stajala jedna Rusija, koja daleko od toga da je bezazleni protivnik. Zapravo nisu stvorili nijednu pravu priliku, ťto dovoljno govori.

g money
07-06-2007, 13:19
naĹĄ najveĂŚi problem je ĹĄto loĹĄe igramo u 6 mj. zato i kiksamo na SP, EP. nemamo snage. bilo bi najbolje da se EP igra u 3 mj. :-D

legionar
07-06-2007, 13:36
Dobra tekma, ĹĄteta je ĹĄto nismo iskoristili barem jednu od prilika, mislim da smo zasluĹžili pobjedu. Obrana na visokoj razini, pametno i strpljivo odigrano, a taj jedan gol smo svakako zasluĹžili.

Kako se sve s tribina dobro vidi - najveÌi minus su bili OliÌ (primanje lopte nula, odbija se od njega kao od zida) i Leko koji nije najsretnije rjeťenje za tu poziciju, moŞda bi bolje bilo da ga je povukao u sredinu i stavio ModriÌa desno, ili umjesto njega BabiÌa unutra pa Kranjèara desno. Da je Srna ostao brijem da bi barem jedna lopta doťla na pravo mjesto.

Sve u svemu ovo nije negativan rezultat, sad treba maksimalno iskoristiti borbu Engleske i Rusije i napraviti komotnu situaciju pa da u eng idemo na izlet (i joť im na kraju pomrsimo raèune :p ).Şivim za to! :badgrin:

*SUPERMAN*
07-06-2007, 14:11

Istina... ali postoji problem konotacije s ustaslukom...

legionar
07-06-2007, 14:13

Istina... ali postoji problem konotacije s ustaslukom...dobro, onda ZA DOMOVINU SPREMNI!

Insomniac
07-06-2007, 14:15
Osveta za Staljingrad :-D

Znao sam ja da je bOG ustaĹĄa... :-D

http://www.fahnenversand.de/fotw/images/h/hr-nd369.gif
i odmah na 369 :lol:
Tkach,jos se smijem ko budala :)

ja sam zadovoljan kako su igrali. Rusi nisu ni prijetili nasim vratima. Samo se bojim da ne kiksamo negdje poslje,pa da nas to zezne

djevojcica sa sibicama
07-06-2007, 14:16
micice, iako od OliÌa oèekujemo golove, i iako ga nije zabijo, napravio je svoj posao. ;)

a to bi bilo...? trèanje moŞda?
vau...on TRÈI! jea
onda nek se bavi atletikom

legionar
07-06-2007, 14:18
micice, iako od OliÌa oèekujemo golove, i iako ga nije zabijo, napravio je svoj posao. ;)

a to bi bilo...? trèanje moŞda?
vau...on TRÈI! jea
onda nek se bavi atletikomponekad i to ima smisla. al istina, nakon ĹĄto je dao onaj gol talijanima previĹĄe se glorificira....od tad je prolo godina, a niĹĄt nije napravio dalje

veteran
07-06-2007, 14:41
Jako, jako loša utakmica.... :( :( Osim Modriæa nitko nije zaslužio pozitivnu ocjenu :( :( :( :( A osim utakmice navijaèi su me ponovno razoèarali vièuæi za dom spremni i sliène uvredljive i rasistièke parole.... :( :( :( Katastrofa :( :(

Nije ni rasisiticko ni uvredljivo...stari poklic...ne vidim problem u tome...imam dojam da nekim ljudima smeta sve sto je Hrvatsko...a taj poklic je...

Nisam gledao tekmu....najeo sam se i napio na rostilju pa mi se nije dalo ustati i otici do TV-a...

Luka....
07-06-2007, 15:36

sory,al ja sam mogo trcakarat po terenu umjesto njega...
olic je katastrofa i tocka.
rezultat je vise manje ok...bolje bod neg 0bodova..
no da je jucer umjesto rusa bila jedna imalo kvalitetnije momcad, ko zna sta bi bilo.mozda bi proigrali ko sto cesto znamo protiv objektivno boljih momcadi, no mozda bi dobili petardu .
sumnjam da se s ovakvom igrom moze ostvariti dobar rezultat ne EP-u.
no opet , to je samo moje misljenje.

veteran
07-06-2007, 15:49
Fuca u nedjelju u 5 na Kuslanovoj!!!

Tko bi dosao?

Luka....
07-06-2007, 15:50
jeste vi igrali prosli put prek sva 3 terena?
ak da...od kud vam snaga?

fidel_castro
07-06-2007, 15:52
Treba nam 10 bodova iz slijedeĂŚe 4 utakmice (Andora i Makedonija vani, Izrael i Estonija doma) da bismo tepretski osigurali nastup na EURU. Iako, vrlo vjerojatno ĂŚe nam trebati i manje jer ĂŚe ili Rusija ili Engleska negdje kiksati do kraja kvalifikacija.

Ĺveliki kuracto se tièe utakmice, bili smo evidentno bolji i sve ostalo je demagogija loĹĄih kritièara. Svi su bili na razi osim Pletikose (ni kriv, ni duĹžan nije imao posla pa ga ne moĹžemo niti ocjeniti), Kranjèara i OliĂŚa koji su su trebali biti zamijenjeni puno ranije.

Ĺveliki kuracto se tièe navijanja.... to je posebna prièa. Kadgod je pun stadion, navijanje je katastrofalno. ZaĹĄto? Na takve utakmice dolaze oni koji su doĹĄli vidjeti utakmicu,a ne navijati. Pravih navijaèa nema na ovakvim utakmicama ili su stopljeni s gomilom. Najbolje navijanje je na malim utakmicama kad se okupi 1000 navijaèa koji su doĹĄli navijati za svoj klub, a ne u kazaliĹĄte kao juèeraĹĄnjih 35000 ljudi.
To se moŞe usporediti s Dinamovim utakmicama. Protiv Arsenala i Auxerra je bilo preko 30000 ljudi, ali je navijanje bilo katastrofa bať zbog strukture ljudi koji su doťli na utakmicu. Tad navijanje izgleda i zvuèi loťe iako ima hrpa ljudi. Na obiènim utakmicama kao ťto su Cibalia ili Osijek navijanje je uvijek dobro i stvori se bolja atmosfera nego na onim velikim utakmicama.

Luka....
07-06-2007, 15:57
Ĺveliki kuracto se tièe navijanja.... to je posebna prièa. Kadgod je pun stadion, navijanje je katastrofalno. ZaĹĄto? Na takve utakmice dolaze oni koji su doĹĄli vidjeti utakmicu,a ne navijati. Pravih navijaèa nema na ovakvim utakmicama ili su stopljeni s gomilom. Najbolje navijanje je na malim utakmicama kad se okupi 1000 navijaèa koji su doĹĄli navijati za svoj klub, a ne u kazaliĹĄte kao juèeraĹĄnjih 35000 ljudi.

e vidis bas sam jucer o tome pricao...ima tu tu dosta istine, sta je da je vecina ljudi je dosla "samo " gledati.
e kak bi bilo da je svih 35tisuca vatreno navijalo..
sam se nadam da cu to dozivjeti na dinamovima utakmicama, pogotovo ligaskim( ok,netreba bas 35,moze i 15-20 tisuca :-D )

veteran
07-06-2007, 15:57
jeste vi igrali prosli put prek sva 3 terena?
ak da...od kud vam snaga?

Jesi ti normalan?

Studiramo pravo...dobro da hodamo...igramo na malim terenima...rukometne velicne...

Luka....
07-06-2007, 16:00
Studiramo pravo...dobro da hodamo....

sam provjeravam :-D

Figo9
07-06-2007, 16:03
Prvo: Jebo vas za dom spremni! Ovo je tema Nogomet...odite na politièke topice (a hvala Bogu ima ih dovoljno) i tamo serite! Inaèe, ne vidim niťta loťe ťto to govore na stadionu, pa igra nacionalna vrsta, to je èakťtoviťe poŞeljno :p ;)

Drugo: Svi ljudi iz struke su se sloŞili da je utakmica bila dobra i da su naťi igrali odlièno...normalno da ne moŞemo biti zadovoljni realizacijom, jer smo odigrali 0:0, ali to je stvar sportske (ne)sreÌe! Ali prigovori na samu igru su odraz ne znanja! BiliÌ je rekao da je to utakmica koju su njegovi igraèi odigrali najbolje od kad je on strateg...doduťe to treba uzeti s malom rezervom jer je bio pod utjecajem emocija (i tko zna èega joť :D ), ali istina je da smo nadigrali Ruse! Èak mislim da bi bilo bolje da su nam dali gol na poèetku jer bi im onda sigurno utrpali 2 (kao protiv makedonaca).

TreĂŚe: Ekipe protiv kojih bi volio da igramo ubrzo: Srbi, Slovenci, Englezi, Francuzi...mislim da bi gol razlika bila 11:4 :D ;)

kitty
07-06-2007, 16:13
Ja sam èul da je Æorlukina fatalna žena naša kolegica :lol: je, na prvoj je godini, iz velike gorice,picok- jesi bio danas u nsb-u?

ajmo napisat jos i broj moba, ime i prezime.sva sreca pa cura ne cita ovo.joooj.. :roll:
druga godina

jesus decki.. :lol:

daj zabrij da sad uleti i procita ovo i umre od smijeha..vidis, mogla bih joj reci da malo navrati na forum :-D

sad se kupim s ovog topica :D

malimrav85
07-06-2007, 17:36
mislim trèao je, pa nije to jebena ťtafeta
i nitko, pa èak ni biliÌ nije rekao da je oliÌ dobar, samo svi govore da je brz a ni to viťe nije
da se to sa srnom dogodilo meni na manageru :) , pomako bi obranu za jednog èovjeka u desno, Ìorluku na mjesto srne a na lijevi bok odma babiÌa
jer leko je rudar
onda bi odma na poluvremenu izvadio oliÌa i uveo petriÌa a oko 60-65 bi vadio kranjèara i uveo budana s tim da bi on bio ťpica a iza njega dudu i 5riÌ
pobjeda ko kuĂŚa
ha ha ha

Ante Gotovina
07-06-2007, 20:08
no da je jucer umjesto rusa bila jedna imalo kvalitetnije momcad, ko zna sta bi bilo.mozda bi proigrali ko sto cesto znamo protiv objektivno boljih momcadi, no mozda bi dobili petardu .

Ma joj, svi bi sad odjednom htjeli da napucamo jednu Rusiju s pet komada, manje od toga nije dobar rezultat. Kao da se radi o seoskoj momèadi... :roll:

Ja sad odmah jamèim da Ìe poťteno namuèiti Engleze, favoriziranja su skroz pogreťna. Ne bi me èudilo uopÌe da dobiju koju utakmicu, istina da Englezi na papiru jesu u laganoj prednosti, no to sve sasvim lako moŞe pasti u vodu u predstojeÌa 2 susreta.

Navijanje nije bilo neťto, no istina da je protiv Arsenala i Auxerrea atmosfera bila fenomenalna. Sjever je grmio cijelu utakmicu bez prestanka, nausporedivo bolje u usporedbi s juèeraťnjim navijanjem. A to ťto ostale tribine veÌinu utakmice ťute - uobièajena praksa, neovisno koji protivnik bio.

legionar
07-06-2007, 20:18
[quote="Luka....":2qkt5ums]

Ma joj, svi bi sad odjednom htjeli da napucamo jednu Rusiju s pet komada, manje od toga nije dobar rezultat. Kao da se radi o seoskoj momèadi... :roll:

Ja sad odmah jamèim da Ìe poťteno namuèiti Engleze, favoriziranja su skroz pogreťna. Ne bi me èudilo uopÌe da dobiju koju utakmicu, istina da Englezi na papiru jesu u laganoj prednosti, no to sve sasvim lako moŞe pasti u vodu u predstojeÌa 2 susreta.

Navijanje nije bilo neťto, no istina da je protiv Arsenala i Auxerrea atmosfera bila fenomenalna. Sjever je grmio cijelu utakmicu bez prestanka, nausporedivo bolje u usporedbi s juèeraťnjim navijanjem. A to ťto ostale tribine veÌinu utakmice ťute - uobièajena praksa, neovisno koji protivnik bio.[/quote:2qkt5ums]Ne treba zaboravit da Engleze èeka hladna i surova Moskva. tamo ni Brazil nije favorit.

crazyralf
07-06-2007, 21:26
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=346110
anderson (ne) kosta :-D :-D :-D

Figo9
07-06-2007, 23:03
Prejebeno :smt042 :smt043 :smt044 :smt044 :smt043 :smt042
I onda vi pljujte po MamiĂŚu :)...ja sam uvijek tvrdio da Maminjo zna znanje (na stranu to ĹĄto je kreten)

legionar
07-06-2007, 23:05
Prejebeno :smt042 :smt043 :smt044 :smt044 :smt043 :smt042
I onda vi pljujte po MamiÌu :)...ja sam uvijek tvrdio da Maminjo zna znanje (na stranu to ťto je kreten)ovo mi lièi na transfer iz babotoka, neznam u... nk brckovljani. lik je kategorija za tu ligu....

BBB_VT
08-06-2007, 00:42
Evo i ja sam se registrirao na ovaj forum, jer vidim da ima zanimljivih rasprava.
Dolazim i ja u nedjelju sa hrvojem (picokom) naime bio sam i proťli puta i skuŞio sam da mi dobro doðe da se malo razgibam.
Igrao sam ja proĹĄle godine i nogomet za klub, ali viĹĄe ne igram zbog faksa , a i drugih razloga :-D
Vidimo se !

eleanor rigby
08-06-2007, 00:54
A igro je Ivica OloviÌ? Znaèi nije divljo po Vodoskoku par dana prije tekme, u svakom sluèaju pohvalno, mislim da bi mu svi trebali pruŞit podrťku ipak nije to mala stvar...
Utakmica je bila na razini, sve savrĹĄeno nemam komentara, nakon ovog sam sigurna da ĂŚemo osvojit EP... veĂŚ nas se svi ovak boje a ĹĄta ĂŚe tek bit kad BiliĂŚ dofura onog Ĺveliki kuracvicarca i kad nam Æorluka preboli curu!

Cro
08-06-2007, 02:27
Dolazim i ja na fucu..
Opet ĂŚu dovest frenda..
Nadam se da Ìe nam se i Ð pridruŞiti, rekao je da hoÌe..
Na Patriota, Konzervu, Mo-a takoðer raèunam i ekipu od proťli put...
Fat dolaziĹĄ?

Figo9
08-06-2007, 09:18
a ĹĄta ĂŚe tek bit kad BiliĂŚ dofura onog Ĺveliki kuracvicarca
Ako misliĹĄ na RakitiĂŚa...*cro mode on* nabijem ga na svoj debeli qrac *cro mode off* Ja ga sada nebi stavio ni na tribine (moĹže jedino na sjever ako hoĂŚe) :D

Cro
08-06-2007, 11:11
a ĹĄta ĂŚe tek bit kad BiliĂŚ dofura onog Ĺveliki kuracvicarca
Ako misliĹĄ na RakitiĂŚa...*cro mode on* nabijem ga na svoj debeli qrac *cro mode off* Ja ga sada nebi stavio ni na tribine (moĹže jedino na sjever ako hoĂŚe) :D

Prvo me tkach nasmije, pa sada ti..
Dan je dobro poèeo..
:lol:

Just a little bit
08-06-2007, 11:30
prvo rakitiÌa, onda dovesti Biloťa kojem je polusestra od jetrvine ťogorice sestrièna rodjena na brodu u sredini savudrijske vale i stavit ga za kapetana repke !

Figo9
08-06-2007, 11:33
prvo rakitiÌa, onda dovesti Biloťa kojem je polusestra od jetrvine ťogorice sestrièna rodjena na brodu u sredini savudrijske vale i stavit ga za kapetana repke !
:smt044 :smt043 :smt044 Ne znam koji je danas qrac forumaťima, ali svi su raspoloŞeni za dobar humor...a dan je tek poèeo (prije 10 sati)! Mogli smo danas proglasiti Pravokutnikov dan dobrog humora :lol:

Just a little bit
08-06-2007, 11:34
petak je yebote ! :smt109 :smt109 :smt109 :smt109 :smt109

Löwin Lily
08-06-2007, 11:35
Tko bi dosao?
Mogu ja trèkarat okolo s ruènikom i brisati vas, i donositi loptu kad vam pobegne, i napajati vas, i masirati, i dijeliti Şute i naranèaste (znam da su crveni, glumim blesavu fufu) kurtone?
:-D

Cro
08-06-2007, 11:36
Tko bi dosao?
Mogu ja trèkarat okolo s ruènikom i brisati vas, i donositi loptu kad vam pobegne, i napajati vas, i masirati, i dijeliti Şute i naranèaste (znam da su crveni, glumim blesavu fufu) kurtone?

:smt019 :smt019

To je sve za mene rezervirano...
NemreĹĄ to okolo tak dijeliti drugima..
:)

Figo9
08-06-2007, 11:38
NE, ali moĹžeĹĄ pobrati ĹĄamar od Croa, zbog takvog prijedloga :lol: (ĹĄalim se, nemoj se naljutiti)

Löwin Lily
08-06-2007, 11:41
Ma Cro ne bi (malog) mrava zgazio!
:smt016

Just a little bit
08-06-2007, 11:45
opÌenito oni koji pobiju 10-ak ljudi u haranju s kalaťinjkovim su povuèeni mirni tihi deèki iz susjedstva koji nebi mrava zgazili :smt109 :-D

eleanor rigby
08-06-2007, 11:47
Pa kaj je vama deèki, tako olako opisujete mlade nade hrvatskog nogometa? Oèito da drukèije ne ide, Dudu je veÌ ionako ponajbolji igraè reprezentacije, joť da se prikljuèi i ostatak ekipe iz Dinama, pa skoknemo malo do Obale bjelokosti upiknut par vrhunskih talenata i to vam je to...

Figo9
08-06-2007, 13:26
http://www.net.hr/sport/page/2007/06/08/0146006.html

A ĹĄta reĂŚi na ovo...da je istina uloĹžio bih sve pare da ĂŚe Dinamo uĂŚi u Ligu prvaka...ali poĹĄto znam da niĹĄta od toga...moĹžda uloĹžim na Salzburg :lol:

konzerva
08-06-2007, 14:38
Evo i ja sam se registrirao na ovaj forum, jer vidim da ima zanimljivih rasprava.
Dolazim i ja u nedjelju sa hrvojem (picokom) naime bio sam i proťli puta i skuŞio sam da mi dobro doðe da se malo razgibam.
Igrao sam ja proĹĄle godine i nogomet za klub, ali viĹĄe ne igram zbog faksa , a i drugih razloga :-D
Vidimo se !
dobrodoĹĄao! koji si ti bio?
inaèe mene nema ovu nedjelju jer roťtiljamo za kraj ragbi sezone.
ali inaèe mi paťe termin

BBB_VT
08-06-2007, 16:16
onaj u narancastoj majici...dolazim ako ne bude kiĹĄe

legionar
08-06-2007, 16:25
http://www.net.hr/sport/page/2007/06/08/0146006.html

A ťta reÌi na ovo...da je istina uloŞio bih sve pare da Ìe Dinamo uÌi u Ligu prvaka...ali poťto znam da niťta od toga...moŞda uloŞim na Salzburg :lol:nemoj tako, sad je MamiÌ prodo nekoťtu sad ima para i da dovuèe Ronalda :lol:

Figo9
08-06-2007, 17:48
nemoj tako, sad je MamiÌ prodo nekoťtu sad ima para i da dovuèe Ronalda :lol:
U jebote, tog se nisam ni sjetio! Na kraju ĂŚe ispasti da je kupnja Andersona neĹĄto najbolje ĹĄto nam se dogodilo...te pare bi potroĹĄili negdje drugdje...ovako su nam doĹĄli u najboljem trenutku i joĹĄ su "malo" zaradili :D
BraÌa Kovaè su naťiiiiii :-D

sickboy
08-06-2007, 20:22
R. Kovac potpisao za modina 8)

konzerva
08-06-2007, 20:28
R. Kovac potpisao za modina 8)
a èuj ovo http://www.index.hr/sport/clanak/niko-k ... 50529.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/niko-kovac-u-hajduku/350529.aspx)
kamo sreÌe da je istina,ali rijeè je o index.hr :lol:
bilo bi fora buraz na buraza

fat drummer
08-06-2007, 20:28
baĹĄ me zanima gdje ĂŚe niko... mislim da bi mu odlazak u hajduk bio loĹĄ potez.

sickboy
08-06-2007, 20:35
Pitanje je bude li se hajduk dogovorio sa salzburgom......ak ce traziti odstetu, sumnjam da ce biti nekaj.... :-D

Cro
08-06-2007, 20:38
Ne Ĺželim coprati, ali je moĹžda istina da se dogovor bliĹži kraju..
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026
SluĹžbene stranice kluba..

http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/346/Default.aspx

Figo9
08-06-2007, 20:40
Ako je Robi potpisao za Dinamo i Niko Ìe doÌi u Dinamo! Ili Ìe ostati u Salzburgu, ali u Hajdk ne vjerujem da hoÌe! Pogotovo zato ťto bi njih dvojica Şele zavrťiti karijeru "zajedno u velikom hrvatskom klubu"! Ako jedan ode u dinamo, a drugi u hajduk, niťta od toga! Jedino ako rijeka, varteks ili osijek u meðuvremenu ne postanu veliki hrvatski klub :lol:

crazyralf
08-06-2007, 21:02
Ako je Robi potpisao za Dinamo i Niko Ìe doÌi u Dinamo! Ili Ìe ostati u Salzburgu, ali u Hajdk ne vjerujem da hoÌe! Pogotovo zato ťto bi njih dvojica Şele zavrťiti karijeru "zajedno u velikom hrvatskom klubu"! Ako jedan ode u dinamo, a drugi u hajduk, niťta od toga! Jedino ako rijeka, varteks ili osijek u meðuvremenu ne postanu veliki hrvatski klub :lol:
daj boŞe da i niko doðe u dinamo, ali mislim kako Ìe u hajduk jer neÌe pogaziti rijeè koju im je dao :cry: :cry:

malimrav85
08-06-2007, 21:03
sad na dnevniku vele da je kovaè na 3 godine potpisao
krvavo
mogo bi i niko sad doÌ, èisto zato da igra s burazom
malo mi je Şao kaj ťifo sad neÌe igrat, sviða mi se deèko
moĹžda prodaju drpiĂŚa
i kupili su onog bugara,piĹĄe na net.hr
ne sviða mi se to dovoðenje tolko igraèa, podsjeÌa me na ligu za ostanak

Figo9
08-06-2007, 21:06
daj boŞe da i niko doðe u dinamo, ali mislim kako Ìe u hajduk jer neÌe pogaziti rijeè koju im je dao :cry: :cry:
Ma nije im dao rijeè, samo su razgovarali...ako bude doťao u naťu ligu, to Ìe biti Dinamo ;)

crazyralf
08-06-2007, 21:09
mislim da bi niko i jedan lijevi bek bili dovoljni za prezimljavanje :smt114 :smt114 u europi...a kaj se tièe ivankova mislim da je to dobar potez jer se tako kalio butina kraj ladiÌa kao ťto Ìe sad i lonèariÌ :-D :-D :-D

Tkach
08-06-2007, 21:10
Sad Ìe se Kovaè kao Nowotny potrgati na nekog grbi protiv Meðimurja :lol:

crazyralf
08-06-2007, 21:11
Ma nije im dao rijeè, samo su razgovarali...ako bude doťao u naťu ligu, to Ìe biti Dinamo ;)a i danas je u sportskim niko rekao da ce biti vrlo zanimljivo sto ce reci di ce otici...ja se nadam da ce ove godine niko i robert igrati zajedno :-D :-D :-D :-D :-D naravno u dinamu

Cro
08-06-2007, 21:18

Nadam se da neĂŚe..
Odaje ipak dojam boljeg, èvrťÌeg i spremnijeg igraèa..

crazyralf
08-06-2007, 21:20
a evo i postava dinama: ivankov:etto-drpiÌ(ťifo)-kovaè-èale:èorluka-modriÌ:guela-vuga-dudu:ťokota.....
1.drpa isred ĹĄife jer je u ovom trenutku ipak kvalitetniji iako ĂŚe u buduĂŚnosti ĹĄifa biti stvarno super i dosta bolji od drpe ako ovako nastavi
2.etto desni bek jer je to najbolja pozicija za njega, a èorluka zadnji vezni ako ne doðe niko kovaè
3.geula....moĹžda i sammir na toj poziciji ak popravo trku i taktiku, jertec...tko zna

Cro
08-06-2007, 21:22
Dajte momci, nemojmo tu fantazirati sa postavama dok ne doðu pojaèanja..
Ne Şelimo se razoèarati kada na kraju nitko ne doðe..

crazyralf
08-06-2007, 21:25
Dajte momci, nemojmo tu fantazirati sa postavama dok ne doðu pojaèanja..
Ne Şelimo se razoèarati kada na kraju nitko ne doðe..

:lol:di ti vidis u mojoj postavi igraèa koji nije dosao u dinamo:? :? :?( ivankov je dao pristanak i pitanje je formalnosti za njegov dolazak) :-D :-D :-D :-D

Tkach
08-06-2007, 21:29
Taj Ivankov mi je krajnje sumnjiv... Nisam zato da se dovodi strani golman ako nije dokazana klasa, a ne neki Bugar iz turske lige. MoŞda treba pruŞiti Loncu ťansu - ne mogu nam valjda dva golmana za redom doŞivjeti meltdown i ukakiti se u Europi... Nekako mi Lonac èini 'ladnijim od Turine. Kockarèina :-D

crazyralf
08-06-2007, 21:33
sto se tice ivankova on je golman bugarske repke, ali pustimo strucnije ljude, koji su ga gledali da o tome donesu valjani sud...ovo tvoje je samo nagaðanje-ki bi da bi

Veseli Bosanac
08-06-2007, 21:53
NIKO KOVAÈ DOLAZI U HAJDUK!!!!!!!!!!! :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
Bravo Niko, ima da uðemo u skupinu lige Uefa!!!!

konzerva
08-06-2007, 21:55
Bravo Niko, ima da uðemo u skupinu lige Uefa!!!!
ma, ja ne vjerujem ovoj lopovskoj upravi apsolutno niĹĄta dok se ne potpiĹĄe!!!
a dosad nisu ni tudora potpisali. ali ĂŚe prodat musu,damjanoviĂŚa i bartoloviĂŚa jedinih par ljudi koji vrijede...odustali su od dvojice iz dinama kijev,propao im leko i sad i skoko...joĹĄ ĂŚe se dogodit da smo slabiji nego ove sezone...

legionar
08-06-2007, 21:57
Bravo Niko, ima da uðemo u skupinu lige Uefa!!!!prije mi ima smisla da Ìe sa Robertom zajedno u Dinamo.tako treba.

crazyralf
08-06-2007, 22:06
Bravo Niko, ima da uðemo u skupinu lige Uefa!!!!prije mi ima smisla da Ìe sa Robertom zajedno u Dinamo.tako treba.mislim da ce niko ostati u red bullu ili doci u hajduk, a ne u dinamo jer on ipak drŞi do svoje rijeèi :( :( :( ...a ak ce hajduk bez obzira na pojaèanja u ligu uefa, onda bi dinamo morao najmanje u ligu prvaka...nek se hajduk pojaèava, to je dobro za ligu, a i bit Ìe jos slaðe opet ih ostaviti na drugom mjestu u ligi :-D :-D :-D

fat drummer
08-06-2007, 22:08
koliko god bi bio dobro da i hajduk bude ful jaka momèad (a s nikom kovaèem bio bi to dobar poèetak) toliko mi se èini da hajduku fali bare 10 igraèa, 10 igraèa koje ne moŞe dovest.
rukavina mora kao prvo pokazati da je sposoban dati gol u bijelom dresu. obrana hajduka je jedina stvar koja je gora od veznog reda. taj vezni red dodaje lopte napadu koji se ne moŞe sastavit s golom. da kovaè ode u hajduk bio bi tamo za 10 kopalja iznad svih koji su trenutno na platnom spisu. a kada ti je zvijezda defanzivni vezni onda si tek u jel

Veseli Bosanac
08-06-2007, 22:11
Iz pouzdanih izvora znam da Niko Kovaè dolazi u Hajduk.

Ej crazy Ralf, znať ona Şena ťto sam ti prièao da je sa mnom bila u karici. E sad sam prièao s njom (njen muŞ radi u upravi Hajduka) i rekla mi je da sigurno dolazi.

crazyralf
08-06-2007, 22:15

Ej crazy Ralf, znať ona Şena ťto sam ti prièao da je sa mnom bila u karici. E sad sam prièao s njom (njen muŞ radi u upravi Hajduka) i rekla mi je da sigurno dolazi.Şelio bih da doðe niko u hnl pa bio to i hajduk :-D :-D :-D

Figo9
08-06-2007, 22:18
NeÌe, Kovaè je na zadnjoj utakmici igrao sa sjebanim aduktorom...ako to izdrŞiť, onda te samo slomljena noga moŞe sprijeèiti da igrať

2.etto desni bek jer je to najbolja pozicija za njega, a èorluka zadnji vezni ako ne doðe niko kovaè
Zadnji vezni Ìe biti ModriÌ, ako Niko ne doðe! To igra i u repki, a sada su Guela i Sammir tu, tako da moraju oni imati malo mjesta...ModriÌ je ionako univerzalni igraè! S njim ne moŞeť pogrijeťtit, gdje god da ga staviť (osim na klupu) :lol:

Ej crazy Ralf, znať ona Şena ťto sam ti prièao da je sa mnom bila u karici. E sad sam prièao s njom (njen muŞ radi u upravi Hajduka) i rekla mi je da sigurno dolazi.

Gorane, jesi to ti?

Figo9
08-06-2007, 22:21
Iz pouzdanih izvora znam da Niko Kovaè dolazi u Hajduk. To ne smijeť govoriti na ovom forum...jer kada te netko sjebe (MarkoviÌ i SrebriÌ su bili sigurni u 6-7 glasova) svi Ìe te ismijavati dok se ne vrati Goran ;)

crazyralf
08-06-2007, 22:24
figo, pogledaj malo bolje moj sastav pa Ìeť vidjeti da sam modriÌa i stavio na zadnjeg veznog :-D :-D :-D ...tri su joť slabije toèke po mom miťljenju...vratar (uvankov ce valjda doc, iako da je didulica zdrav on bi bio moj prvi izbor), lijevi bek (prije èale, nego carlos ak moram birati...kak bi sad dobro doťao mamiÌev promaťaj-pranjiÌ) te zadnji vezni (ak se ne oporavi chago i ne doðe niko kovaè, onda bi probao s èorlukom)

Veseli Bosanac
08-06-2007, 22:36
kolega Figo, koji Goran????

fat drummer
08-06-2007, 22:38
kolega Figo, koji Goran????

uglavnom ne ĹželiĹĄ biti goran :-D

Figo9
08-06-2007, 22:39
Pa pogledaj šta sam ja kvotao, tamo piše da ide Æorluka na zadnjeg veznog...nisam ja ništa krivo vidio ;) Æorluka je bolji na boku, u sredini se nebi snašao!
MoĹžda onda treba sloĹžiti formaciju 3-5-2, pa Kovaè zadnji, stoperi ĹĄifo i drpiĂŚ - u vezi s lijeva na desno Sammir, Guela, ModriĂŚ, Vugrinec, Æorluka - Ĺveliki kuracokota i Dudu! U tom sluèaju ModriĂŚ bi bio defanzivnije, Sammir i Æorluka krila, Guela viĹĄe kao poluĹĄpica, a Vuga bi imao manju slobodu! Ili umjesto Vugrinca mesar VukojeviĂŚ, pa bi onda ModriĂŚ bio odmah iza Guele, pa ako i ModriĂŚa proðu, mesara neĂŚe sigurno (igraè, lopta moĹže) :lol:

Figo9
08-06-2007, 22:40
kolega Figo, koji Goran???? Kada budeť imao vremena proèitaj jedno 15ak stranica u nazad...ako si ljubitelj dobrog humora, vjeruj mi neÌeť poŞaliti ;)

Veseli Bosanac
08-06-2007, 22:43
kolega Figo, koji Goran???? Kada budeť imao vremena proèitaj jedno 15ak stranica u nazad...ako si ljubitelj dobrog humora, vjeruj mi neÌeť poŞaliti ;)

To mi zvuèi jako mistièno, pa Ìu se potruditi proèitati o tom Goranu

Figo9
08-06-2007, 22:45
Ups, u zadnjih par postova izgovorio sam ime onoga-èije-se-ime-ne-smije-izgovoriti...ne gine mi ban :(

crazyralf
08-06-2007, 22:48
ivankov

èorluka - drpa - r.kovaè - èale

modriĂŚ - chago

etto - vuga - eduardo

ĹĄokota

tak nekako :-D :-D :-D :-D (4-2-3-1)...ma koja formacija 3-5-2...to vise nitko ne igra osim ĂŚire i hajduka :lol: :lol: :lol:

Figo9
08-06-2007, 22:51
ma koja formacija 3-5-2...to vise nitko ne igra osim ĂŚire i hajduka :lol: :lol: :lol:
To bi bila na papiru 3-5-2, a na terenu bi izgledala 3-2-3-2! Ĺveliki kuracta ti misliĹĄ u europi napraviti sa 4 branièa i jednim napadaèom ;)...idemo na sve ili niĹĄta :smt026 :smt026 :smt026

crazyralf
08-06-2007, 22:58
ma koja formacija 3-5-2...to vise nitko ne igra osim ĂŚire i hajduka :lol: :lol: :lol:
To bi bila na papiru 3-5-2, a na terenu bi izgledala 3-2-3-2! Ĺveliki kuracta ti misliĹĄ u europi napraviti sa 4 branièa i jednim napadaèom ;)...idemo na sve ili niĹĄta :smt026 :smt026 :smt026protiv jakih klubova ti je dobra formacija jedino bi bilo dobro da ĹĄokota i dudu zamijene mjesto jer on ima hebeno dobar nos za golova...a formacija 4-2-3-1 je samo uvjetna formacija jer ova beka idu u napad, a 3-5-2 formacija je smrt-to se najbolje vidjelo u njemaèkoj protiv australije :-D :-D ...u prvom pretkolu moĹžemo igrati sa 1-1-8 formacijom ĹĄto se mene tièe, ali kad doðu jaèi 4 u obrani je nuĹžnost a ostalo se lako da izmijeniti u vezi i u napadu :lol: :lol: :lol:

Figo9
08-06-2007, 23:04
Objasnio sam ti da to nije formacija 3-5-2 de facto, nego de iure! Sammir i Æorluka su u toj formaciji krilni napadaèi...znaèi da smo jaki u napadu, a u obrani smo dobri, jer imamo Modriæa (izrazito agilnog tehnièara) i Vukojeviæa (kostolomca), onda dva stopera, pa korektora Kovaèa...Sammir (ili èak Èale) i Æorluka æe se više trošiti, ali jebiga, sve za kolektiv :D

crazyralf
08-06-2007, 23:11
pa najlakĹĄe je tak napisati, ali nogomet je nesto kompliciraniji :-D :-D :-D , a ko bi bio na golu, to nisi napisao?

Figo9
08-06-2007, 23:20
pa najlakĹĄe je tak napisati, ali nogomet je nesto kompliciraniji :-D :-D :-D , a ko bi bio na golu, to nisi napisao?
Ovo prvo neÌu komentirati...a ovo drugo, pa LonèariÌ mi je ok, ali ako doðe bugar, onda on :D

crazyralf
08-06-2007, 23:24
mislim da bi pare koje smo dobili na andersonu treba uloĹžiti u ivankova \:D/ \:D/ \:D/

veteran
09-06-2007, 00:56
Tko bi dosao?
Mogu ja trèkarat okolo s ruènikom i brisati vas, i donositi loptu kad vam pobegne, i napajati vas, i masirati, i dijeliti žute i naranèaste (znam da su crveni, glumim blesavu fufu) kurtone?

Pa mozes...

Nek se jos par ljudi javi za fucu....malo nas je nesto...

Fat?

Figo?

malimrav85
09-06-2007, 01:03
di si bio goce, monkey stari?

Cro
09-06-2007, 02:27
Niťta od mene ťto se tièe fuce za nedjelju..
Rim je u zavrĹĄnoj fazi i treba to rijeĹĄiti..
Ĺveliki kuracto se mene tièe, termin je super i dolazio bi svaki vikend..
MoĹžda bi mogli otvoriti topic za to da ne spammamo nogomet i da se lakĹĄe dogovaramo..

Btw. Niko u Hajduk, a Robert u Dinamo.. Vidio na vijestima maloprije..

To je zapravo logièno..
Hajduku treba vezni, pa makar defenzivni, a u Dinamu je ionako ogromna konkurencija u vezi tako da je Robert super izbor, buduÌi da je obrana bila kronièna boljka zadnjih godina..
Iako, ne bi se ja Ĺžalio da je i Niko doĹĄao za nas..
No, kaŞem, nije da nam u vezi fali igraèa..
Mislim da sada imamo ekipu za prolazak u Ligu UEFE..

Figo9
09-06-2007, 11:06
Pa mozes...

Nek se jos par ljudi javi za fucu....malo nas je nesto...

Fat?

Figo?
Ja ne mogu ovaj vikend :smt022 , ali mislim da bi iduĂŚi vikend mogao doĂŚi i pokazati vam male tajne velikih majstora (kako serem, kad probam ĹĄtopati loptu odbije mi se u for)

@cro - ne samo kup UEFA, nego sa ovom momèadi ja se èak nadam uÌi u skupinu Lige prvaka, pa onda treÌe mjesto i kup UEFA! Valjda Ìemo i mi jednom imati sreÌu sa Şdrijebom :evil:

camao
09-06-2007, 11:35
ne mogu ni ja, uskocio je neki turnir... :-D

sickboy
09-06-2007, 11:51

:lol: :lol:
Javila se veca budala od zdravka........ :-D

Figo9
09-06-2007, 11:53

Javila se veca budala od zdravka........ :-D
To smo veÌ vidjeli...meðutim Zdravko je onda joť i zaradio, zato imamo i Kovaèa i Bugara :D

Ante Gotovina
10-06-2007, 00:10
Ovaj Real stvarno ima ludu sreĂŚu. :lol:

Ruud izjednaèio u 89. minuti protiv Zaragoze, a Raul Tamudo u 90. protiv Barcelona. Obje utakmice 2-2, jedno kolo do kraja. Bilo bi vrijeme da konaèno jednom i Real osvoji Primeru, eventualna pobjeda u sljedeÌem kolu osigurava naslov.

malimrav85
10-06-2007, 11:02
Madrid, Madrid, Madrid...
ha ha ha, ovakvi naslovi su najslaði...
IuĂŚi tjedan ĂŚu potraĹžit post iz 2-3.mjeseca kad sam rekao da ĂŚe real bit prvak!
O yes!

Ante Gotovina
10-06-2007, 12:40
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,,77905.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,6,9,,77905.jl)

Trapattoni: Ne puťtam Kovaèa u Hajduk! :badgrin:

legionar
10-06-2007, 13:19
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,6,9,,77905.jl

Trapattoni: Ne puťtam Kovaèa u Hajduk! :badgrin:bitno da nam Robi doðe u dinamo :badgrin:

Figo9
10-06-2007, 13:38
VeĂŚ vidim Gorana samog u svojoj sobici kako citira Pabla Nerudu:
"NoĂŚas bi mogao napisati najtuĹžnije stihove..." :badgrin:

@Veseli Bosanac - kao ĹĄto rekoh i MarkoviĂŚ se bio siguran u 7 glasova ;)

Ante Gotovina
10-06-2007, 14:12
http://www.net.hr/sport/page/2007/06/09/0143006.html

Zanimljiva ideja, bilo bi dobro da se ostvari...

legionar
10-06-2007, 14:18
http://www.net.hr/sport/page/2007/06/09/0143006.html

Zanimljiva ideja, bilo bi dobro da se ostvari...pa ako zaseru Ìe ih MamiÌ gaðat pepeljarama i èaťama :badgrin:

veteran
10-06-2007, 15:26
Izgleda da nista od nogometa danas...nema nas :(

veteran
11-06-2007, 00:29
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... FD451D1F.1 (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/845692/index.do;jsessionid=6D76C84120BFC3271CBC68CAFD451D 1F.1)

Ovo je presmijesno....

Stutgart nudi 5 milijuna eura + 50% od iduceg transfera za Rukavinu :lol:

Sad je pocelo ko s Kranjcarom...Barcelona, Real, Milan, Arsenal pa na kraju Portsmouth...

Just a little bit
11-06-2007, 01:06
Rukavina ide u Barcelonu za 70 milijardi eura, s tim da u klauzuli ugovora stoji da nakon odraðenih 100 sezona, pravo prvokupa ima AC Milan

konzerva
11-06-2007, 11:47
IuĂŚi tjedan ĂŚu potraĹžit post iz 2-3.mjeseca kad sam rekao da ĂŚe real bit prvak!
O yes!
joĹĄ nije gotovo prljavi rojalistu ;)
a za hajduk kak sam rekao, ne da neĂŚe kupit nikog nego ĂŚe i prodat ovo malo ĹĄta valja...

Figo9
11-06-2007, 13:00
a za hajduk kak sam rekao, ne da neĂŚe kupit nikog nego ĂŚe i prodat ovo malo ĹĄta valja...
Nadam se da se ovo nije odnosilo na Rukavinu :lol:

sickboy
11-06-2007, 13:22
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 7/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/852117/index.do)
http://www.myfootballclub.co.uk/

Odlicna inicijativa, samo da mi je 35 funti viska.... :?

konzerva
11-06-2007, 13:22
ne, odnosilo se na buĹĄiĂŚa i ĹžiliĂŚa :roll:

malimrav85
11-06-2007, 19:13
Postano: pon tra 23, 2007 4:52 pm Naslov:
real uzima naslov
capelo ĹĄtakor stari ĂŚe se skrpat sa joĹĄ par 2-1 ,1-0 pobjeda
dobro,prije mjesec i pol je bilo

legionar
11-06-2007, 20:40
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/852117/index.do
http://www.myfootballclub.co.uk/

Odlicna inicijativa, samo da mi je 35 funti viska.... :?oni to mogu kad seru od para.... to bi bila kul ideja al za bake koje nam 95%drĹže strane sile

bOG
11-06-2007, 20:47
to bi bila kul ideja al za bake koje nam 95%drĹže strane sile

Sad su i nase bake u opasnosti?!
Pa j'ebem im mater masonsku!

legionar
11-06-2007, 20:51
to bi bila kul ideja al za bake koje nam 95%drĹže strane sile

Sad su i nase bake u opasnosti?!
Pa j'ebem im mater masonsku!jesu. sve masonske sile strane

fidel_castro
11-06-2007, 21:12
Malo sam apstinirao od foruma pa da se malo osvrnem na neke stvari.

Robert Kovaè dolazi u Dinamo i to je gotova prièa (iako su èuda uvijek moguÌa), a Niko Kovaè Ìe vrlo vjerojatn ostati u Red Bullu jer ga ne puste u Hajduk.
Ivankov nije neki treĂŚerazredni golman nego prvi golman Bugarske reprezentacije ĹĄto nikako nije mala stvar pogotovo za klub kao ĹĄto je Dinamo. TeĹĄko je prognozirati sastav, ali smatram da ĂŚe Dinamo igrati 4-2-3-1 Ivankov- Èale(Carlos), DrpiĂŚ, Kovaè, Æorluka - ModriĂŚ, Pokrivaè(TomiĂŚ) - Guela, Eduardo, Vugrinec(Sammir) - Ĺveliki kuracokota.

Ta formacija se moŞe mijenjati obzirom na formu igraèa jer Dinamo ima dovoljno kvalitetnih igraèa da se zamijeni svatko tko nije u idealnoj formi. Eduardo uvijek moŞe u vrh napada kao ťto i ModriÌ moŞe na poziciju ofenzivnog veznog.

legionar
11-06-2007, 21:15

Robert Kovaè dolazi u Dinamo i to je gotova prièa (iako su èuda uvijek moguÌa), a Niko Kovaè Ìe vrlo vjerojatn ostati u Red Bullu jer ga ne puste u Hajduk.
Ivankov nije neki treĂŚerazredni golman nego prvi golman Bugarske reprezentacije ĹĄto nikako nije mala stvar pogotovo za klub kao ĹĄto je Dinamo. TeĹĄko je prognozirati sastav, ali smatram da ĂŚe Dinamo igrati 4-2-3-1 Ivankov- Èale(Carlos), DrpiĂŚ, Kovaè, Æorluka - ModriĂŚ, Pokrivaè(TomiĂŚ) - Guela, Eduardo, Vugrinec(Sammir) - Ĺveliki kuracokota.

Ta formacija se moĹže mijenjati obzirom na formu igraèa jer Dinamo ima dovoljno kvalitetnih igraèa da se zamijeni svatko tko nije u idealnoj formi. Eduardo uvijek moĹže u vrh napada kao ĹĄto i ModriĂŚ moĹže na poziciju ofenzivnog veznog.pretpostavljam da ĂŚe biti tako. osobno mislim, da je Èale bolji igraè od Carloa, sam da doðe u formu. iako ne znam ĹĄto ĂŚe sad sa Ĺveliki kuracifom, Etom, i Chagom ak ozdravi :?

fidel_castro
11-06-2007, 21:19

Ta formacija se moĹže mijenjati obzirom na formu igraèa jer Dinamo ima dovoljno kvalitetnih igraèa da se zamijeni svatko tko nije u idealnoj formi. Eduardo uvijek moĹže u vrh napada kao ĹĄto i ModriĂŚ moĹže na poziciju ofenzivnog veznog.pretpostavljam da ĂŚe biti tako. osobno mislim, da je Èale bolji igraè od Carloa, sam da doðe u formu. iako ne znam ĹĄto ĂŚe sad sa Ĺveliki kuracifom, Etom, i Chagom ak ozdravi :?

Etto mijenja Æorluku, Ĺveliki kuracifo Dinu ili Kovaèa, Chago moĹže bilo gdje igrati. Ako mislimo napraviti neĹĄto u Europi, trebat ĂŚe nam 2 kvalitetne ekipe. Nemaju ob+vi naĹĄi snage za ritam srijeda-subota. Ne sumnjam ja da ĂŚe se i navedeni igraèi naigrati slijedeĂŚe sezone.

legionar
11-06-2007, 22:00
[quote="fidel_castro":c14ukc9h]Malo sam apstinirao od foruma pa da se malo osvrnem na neke stvari.

Etto mijenja Æorluku, Ĺveliki kuracifo Dinu ili Kovaèa, Chago moĹže bilo gdje igrati. Ako mislimo napraviti neĹĄto u Europi, trebat ĂŚe nam 2 kvalitetne ekipe. Nemaju ob+vi naĹĄi snage za ritam srijeda-subota. Ne sumnjam ja da ĂŚe se i navedeni igraèi naigrati slijedeĂŚe sezone.[/quote:c14ukc9h]normalno da trebaju. ali, ako tako gledamo onda i nismo neke jake klupe. al Eto mi ne lièi na lika koji voli svjedit na klupi. Od Chage ne znam jel bude viĹĄe ĹĄta, al prehebeno je igro taj lik. sam se bojim da MamiĂŚu ne bude doĹĄla neka extra ponuda izvana za Eduarda, Æorluku ili ModriĂŚa.... kad mu pare zamiriĹĄe moglo bi svaĹĄta bit....

sickboy
11-06-2007, 22:01
Gospodo........quotati samo zadnji post.....molim........ :!:

Ante Gotovina
11-06-2007, 22:09
ali smatram da ĂŚe Dinamo igrati 4-2-3-1 Ivankov- Èale(Carlos), DrpiĂŚ, Kovaè, Æorluka - ModriĂŚ, Pokrivaè(TomiĂŚ) - Guela, Eduardo, Vugrinec(Sammir) - Ĺveliki kuracokota.

Njet dobro, ja bih Ĺveliki kuracifa umjesto DrpiĂŚa i Chaga umjesto Pokrivaèa. Zapravo moĹžda bolje Etto umjesto DrpiĂŚa, pa Æorluka u sredinu a ovaj desno.

Cro
11-06-2007, 22:45
Zagrade su moguÌe zamjene koje sam èisto pokazao da se vidi da Dinamo ima momèad za HNL i za Ligu UEFE. Tu su nam joť i Jertec i Pokrivaè, MikiÌ koje mi se nije dalo ubrajati...
Iz ovoga se vidi koliko imamo uravnoteŞenu momèad, moŞete miksati po volji!
Igrajmo se!
Stavio sam ovih prvih 11 i ovu formaciju da moĹžemo rotirati lakĹĄe..
Da vidimo postave..

Ĺveliki kuracokota
(TadiĂŚ)

Eduardo -- ModriĂŚ -- Sammir
(Guela) (Vuga) (Etto)

Chago -- Æorluka
(VukojeviĂŚ) (TomiĂŚ)

Èale (Carlos) -- DrpiÌ -- Kovaè -- Schildenfeld (Etto)

Ivankov
(LonèariÌ)

Ante Gotovina
11-06-2007, 22:55
Ne vjerujem da æe Æorluka konkurirati za zadnjeg veznog, tu poziciju još dosad nije igrao...

Zapravo ja DrpiĂŚa ne bih svrstavao u neke kombinacije, i Ĺveliki kuracifo i Æorluka su objektivno kvalitetniji za srednjeg branièa.

A TomiÌa baciti nekamo na posudbu, njega uzimati za Europu nije preporuèljivo. MikiÌ takoðer teťko da moŞe naÌi mjesto, naroèito kad se Buljat vrati, a tu je joť Jertec. Sve u svemu, trebalo bi malo proèistiti svlaèionicu, barem 2-3 igraèa, slièno stanje je bilo i 2005. pa je na kraju dosta toga prodano...

legionar
11-06-2007, 22:57
Ne vjerujem da æe Æorluka konkurirati za zadnjeg veznog, tu poziciju još dosad nije igrao...

Zapravo ja DrpiĂŚa ne bih svrstavao u neke kombinacije, i Ĺveliki kuracifo i Æorluka su objektivno kvalitetniji za srednjeg branièa.

A TomiÌa baciti nekamo na posudbu, njega uzimati za Europu nije preporuèljivo. MikiÌ takoðer teťko da moŞe naÌi mjesto, naroèito kad se Buljat vrati, a tu je joť Jertec. Sve u svemu, trebalo bi malo proèistiti svlaèionicu, barem 2-3 igraèa, slièno stanje je bilo i 2005. pa je na kraju dosta toga prodano...ne trebam ove prodavat. jer kad nam Zdravko slijedeÌ sezone proda sve ove dobre, bit Ìe ovi dobro doťli. :lol: na posudbu s njima. ;-)

Picok
11-06-2007, 23:19
a kak je fakin poljska popuĹĄila da mi je samo znat?! naserem iz zajebancije 16 parova, stavim 5kn i dobitak 200 i cigani izgube. da bar ispadnu sad!

[-X

:smt026 POLSKA :smt026

Ante, nemaju dres Poljske tam u VlaĹĄkoj? ZnaĹĄ neku drugu trgovinu? Tna netko? Dres poljske repke traĹžim...

Ante Gotovina
11-06-2007, 23:22
Hm, ne bih znao. Probaj pitati na bbb forumu, tamo sigurno netko zna.

malimrav85
11-06-2007, 23:49
kako se ovaj èoban ťtimac sad Şdere i gleda peðu kak je on direktor u realu a on Şivotari po cibaliji
seljèino pojedi se! :lol:

joj kak seru sad s tom regionalnom ligom
pa to su djeca,max 15 godina, nek se druĹže i budu zajedno,kaj seru sad?

Luka....
12-06-2007, 01:19
@cro
dobra formacija,al ettoa treba stavit u 1.i forsat ga a ne da bude zamjena,i vukojevica treba maknut iz dinama.
btw taj guela..pojma nemam...gledam ga na netu i svaka cast prebrz je,sto uz ettoa moze biti ubitacno u kontrama..
al onda opet..mozda je to jos jedan oliĂŚ :badgrin: :badgrin:

fidel_castro
12-06-2007, 02:06
Zagrade su moguÌe zamjene koje sam èisto pokazao da se vidi da Dinamo ima momèad za HNL i za Ligu UEFE. Tu su nam joť i Jertec i Pokrivaè, MikiÌ koje mi se nije dalo ubrajati...
Igrajmo se!
Da vidimo postave..

Ĺveliki kuracokota
(TadiĂŚ)

(Guela) (Vuga) (Etto)

Chago -- Æorluka
(VukojeviĂŚ) (TomiĂŚ)

Ivankov
(LonèariÌ)

Neæe Æorluka igrati zadnjeg veznog. Danas je to Ivankoviæ demantirao u sportskima. Uostalom, ni ja ga ne bih htio vidjeti na toj poziciji. Isto tako su Tudora forsirala na zadnjeg veznog pa je odmah probao kao igraè. Æorluka je obrambeni igraè i tamo æe i igrati. Chago je sumnjiv jer nije igrao više od sezone, a zanemario si Pokrivaèa koji je solidno igrao drugi dio sezone.
Schidenfeld desno? Taj scenarij æeš teško gledati. To je Æorlukina pozicija,a eventualno ga može Etto zamijeniti.

legionar
12-06-2007, 02:08
@cro
dobra formacija,al ettoa treba stavit u 1.i forsat ga a ne da bude zamjena,i vukojevica treba maknut iz dinama.
btw taj guela..pojma nemam...gledam ga na netu i svaka cast prebrz je,sto uz ettoa moze biti ubitacno u kontrama..
al onda opet..mozda je to jos jedan oliĂŚ :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

legionar
12-06-2007, 02:09
Igrajmo se!
Da vidimo postave..

Ĺveliki kuracokota
(TadiĂŚ)

(Guela) (Vuga) (Etto)

Chago -- Æorluka
(VukojeviĂŚ) (TomiĂŚ)

Ivankov
(LonèariÌ)

Neæe Æorluka igrati zadnjeg veznog. Danas je to Ivankoviæ demantirao u sportskima. Uostalom, ni ja ga ne bih htio vidjeti na toj poziciji. Isto tako su Tudora forsirala na zadnjeg veznog pa je odmah probao kao igraè. Æorluka je obrambeni igraè i tamo æe i igrati. Chago je sumnjiv jer nije igrao više od sezone, a zanemario si Pokrivaèa koji je solidno igrao drugi dio sezone.
Schidenfeld desno? Taj scenarij æeš teško gledati. To je Æorlukina pozicija,a eventualno ga može Etto zamijeniti.ovo je ful ok što imamo ovakve slatke brige, a ne ko prije, nismo mogli jednu skrpat.

Picok
12-06-2007, 19:45
PokuĹĄavam rezervirati neku kartu preko Ryanaira za London za tekmu s Englezima u studenom, al ne uspijevam... Vi kaj se bolje kuĹžite i viĹĄe koristite takove usluge - jel moguĂŚe da se joĹĄ ne moĹže, tj. to joĹĄ nije u ponudi ili je moĹžda popunjeno veĂŚ?

Jer samo su navedeni moguĂŚi razlozi... :?
P.S. Nije bitno odakle, Pula, Zadar, Ljubljana, Maribor, BudimpeĹĄta, uglavnom sve tu u okolici dolazi u obzir...

Figo9
12-06-2007, 20:01
Daj jebote, ne kvotajte tolke postove, pogotove ne 2 velika!

On.t. Ovaj Cro-ov sastav bi dosta promjenio:

Eduardo -- Ĺveliki kuracokota

Guela -- Sammir
Chago -- ModriĂŚ

Èale -- Schildenfeld -- Kovaè -- Æorluka

Ivankov

Ovo bi bio sastav za (uvjetno reèeno) slabije protivnike ili kad ganjamo rezlutat...s tim da bi ModriÌ malo èeťÌe iťao naprijed. U sluèaju da igramo protiv jaèeg protivnika ili da branimo rezultat, Sammira bi stavio na klupu, a umjesto njega u igru ubacio TomiÌa...i Guela bi bio na klupi a u igri bi bio VukojeviÌ! Normalno da nebi igrali na pozicijama na kojima su ovi sada, nego bi malo promjenio formaciju! S ovim sastavom i u ovoj formaciji bi igrao protiv Hajduka :lol:...e da, i Şao mi je ťto ne mogu naÌi mjesto za Ettoa :cry:

ps. da vidite kako mi izgleda formacija stisnite Quote :D

konzerva
12-06-2007, 20:51
svi forsate tog guelu a tko zna moĹžda ispadne novi anderson...
proĂŚi ĂŚe vas sve te fantazije o europi do jeseni, ugledajte se na nas hajdukovce- mi smo odavno odustali od snova... ostaje samo UPRAVA ODLAZI

Picok
12-06-2007, 20:55
Bit Ìe dobro ove godine... Kup Uefa je èist solidan a i realan za nas; uz igranje u tom natjecanju i u proljeÌe 2008.

Figo9
12-06-2007, 21:02
svi forsate tog guelu a tko zna moĹžda ispadne novi anderson... MoĹže i to, bar ĂŚemo zaraditi :lol:

fidel_castro
12-06-2007, 22:28
svi forsate tog guelu a tko zna moĹžda ispadne novi anderson...
proĂŚi ĂŚe vas sve te fantazije o europi do jeseni, ugledajte se na nas hajdukovce- mi smo odavno odustali od snova... ostaje samo UPRAVA ODLAZI

Jebi ga, ipak je razlika. Vi ste u zadnje 3 godine ispali na prvim stepenicama od Shelbourna i Debrecena i jednu sezonu ostali bez Europe, a Dinamo je u isto vrijeme igrao uefinu ligu i ispadao od Arsenala i Auxerra dok smo takoðer jednu sezonu pauzirali. To se nikako ne moŞe usporeðivati!

Cro
12-06-2007, 23:37
Onaj moj sastav je bio napravljen na temelju najèeťÌih novinarskih naklapanja prije press konferencije dinama..
Zato sam ga stavio..
Da se ne misli da sam ja za tu formaciju i igraèe..
:!:
No, zanimljivo je igrati se i dobro je netko rekao - bolje da imamo ovakve "brige".
Bar imamo minimum igraèa za rotirati UEFA - HNL..

sickboy
13-06-2007, 14:23
Pokušavam rezervirati neku kartu preko Ryanaira za London za tekmu s Englezima u studenom, al ne uspijevam... Vi kaj se bolje kužite i više koristite takove usluge - jel moguæe da se još ne može, tj. to još nije u ponudi ili je možda popunjeno veæ?

Jer samo su navedeni moguæi razlozi... :?
P.S. Nije bitno odakle, Pula, Zadar, Ljubljana, Maribor, Budimpešta, uglavnom sve tu u okolici dolazi u obzir...

Mislim da su uglavnom popunjene....u ponudi je ziher jer je moja ekipa davno vec rezervirala
Nemoj samo gledati ryanair...imas wizzair, german wings i dosta tih avio firmi koje lete prema londonu, pogledaj malo i iz bergama ili austrije....

Picok
13-06-2007, 15:54
PokuĹĄavam rezervirati neku kartu preko Ryanaira za London za tekmu s Englezima u studenom, al ne uspijevam... Vi kaj se bolje kuĹžite i viĹĄe koristite takove usluge - jel moguĂŚe da se joĹĄ ne moĹže, tj. to joĹĄ nije u ponudi ili je moĹžda popunjeno veĂŚ?

Jer samo su navedeni moguĂŚi razlozi... :?
P.S. Nije bitno odakle, Pula, Zadar, Ljubljana, Maribor, BudimpeĹĄta, uglavnom sve tu u okolici dolazi u obzir...

Mislim da su uglavnom popunjene....u ponudi je ziher jer je moja ekipa davno vec rezervirala
Nemoj samo gledati ryanair...imas wizzair, german wings i dosta tih avio firmi koje lete prema londonu, pogledaj malo i iz bergama ili austrije....
Tak sam si i mislil... a dobro, ima joĹĄ vremena, probat ĂŚu nekaj skombinirati, pa recimo s ryanairom do Berlina pa dalje s nekom drugom kompanijom... vidjet ĂŚemo... nadam se da se to tak moĹže :smt102

No, prvo èekam Şdrijeb 29.6. za Dinamo pa Ìu napravit plan za Europu... to naravno ovisi i o ispitima :cry: :smt011

crazyralf
13-06-2007, 16:09
picok, ukalkuliraj si ligu prvaka [-o< [-o< [-o<

Picok
13-06-2007, 16:20
Eheee, to to :smt023 =D>

crazyralf
13-06-2007, 16:25
Eheee, to to :smt023 =D> i rekao sam susedi da mi isplete vestu jer bit ĂŚe zima kad ce dinamo joĹĄ igrati u europi :-D :-D :-D

Picok
13-06-2007, 16:28
Ma nek nam se i pimpeki smrznu, al bit ĂŚemo na sjeveru! :D

Figo9
13-06-2007, 16:55
i rekao sam susedi da mi isplete vestu jer bit ĂŚe zima kad ce dinamo joĹĄ igrati u europi :-D :-D :-D
Iz tvojih usta u BoĹžje uĹĄi ;)
btw. idemo li na nogomet ovaj tjedan? :D

bOG
13-06-2007, 17:01
http://www.youtube.com/watch?v=7sw5of5C1M8

Za sve vas huligane! :-D

crazyralf
13-06-2007, 17:24
i rekao sam susedi da mi isplete vestu jer bit ĂŚe zima kad ce dinamo joĹĄ igrati u europi :-D :-D :-D
Iz tvojih usta u BoĹžje uĹĄi ;)
btw. idemo li na nogomet ovaj tjedan? :Dbili smo u pretproslu nedjelju a i ja sam za ovu, u kuslanovu naravno :-D

fat drummer
13-06-2007, 18:28
http://www.youtube.com/watch?v=7sw5of5C1M8

Za sve vas huligane! :-D

ah da, navijaèke igre i poťalice... fakat ne kuŞim koji je kurac murajcima

Picok
13-06-2007, 18:54
idemo li na nogomet ovaj tjedan? :D

Nedjelja u 17h u KuĹĄlanovoj?
Ja dolazim... i glasam za to da se igra i u sluèaju kiťe... koja je najavljena na meteo.hr

P.S. HoÌemo u petak, tad bu kao sunèano...?

A ti BBB-VT pitaj cimera jel hoĂŚe i on (da vidimo kak igra :) )

crazyralf
13-06-2007, 19:03
idemo li na nogomet ovaj tjedan? :D

Nedjelja u 17h u KuĹĄlanovoj?
Ja dolazim... i glasam za to da se igra i u sluèaju kiťe... koja je najavljena na meteo.hr

P.S. HoÌemo u petak, tad bu kao sunèano...?

A ti BBB-VT pitaj cimera jel hoĂŚe i on (da vidimo kak igra :) )da pozovem joĹĄ nekog?

Picok
13-06-2007, 19:47
Cro i veteran su glavni organizatori kak mi se èini, pa bi bilo dobro njih pitati pojedinosti. Iako mislim da nas nemre biti previťe, ak nas bu viťka, bumo sloŞili viťe ekipa...

crazyralf
13-06-2007, 19:57
Cro i veteran su glavni organizatori kak mi se èini, pa bi bilo dobro njih pitati pojedinosti. Iako mislim da nas nemre biti previťe, ak nas bu viťka, bumo sloŞili viťe ekipa...pa da, ak bude i viťe ljudi bit Ìe ko i proťli put kao s onom ekipom koja je èekala, pa bismo sloŞili viťe ekipa

veteran
13-06-2007, 21:14
Ja dolazim,...i bilo bi dobro da nas bude vise jer ja nemam snage za dulje od 10 minuta igre...ipak sam ja deda...

Debeli ce valjda doc...tak je rekao neki dan...

Tko jos dolazi?

@picok - u petak nikako...ucenje 8)

Fat?

Zero?

Camao?

Sick?

Bilo tko?

fat drummer
13-06-2007, 21:22
nedjelja u pet... u kuťlanovoj.... hm, ne znam, joť vam javim ali mislam da stvarno mora biti sranje ako Şelite da ja igram. ťto su sve djevojèice do 10 godina zauzete?

veteran
13-06-2007, 21:26
nedjelja u pet... u kušlanovoj.... hm, ne znam, još vam javim ali mislam da stvarno mora biti sranje ako želite da ja igram. što su sve djevojèice do 10 godina zauzete?

Pa ono..ak ne bude golova kad dodjemo mozes biti stativa jedna od stativa....

Kao sto smo rekli...nogometno znanje NIJE bitno...vidis da ja dolazim :-D

13-06-2007, 21:30
ne vjerujte vetu..znanje i udarac je isklesao u turopoljskim pustoipoljinama gdje noga civilizacije jos nije krocila.udarao je kamene lopte, vodu je pio jednom tjedno.sprinta otkad je roðen jer u toj dalekoj zemlji ima raznih zvjeri.
cuvajte ga se
on dolazi
*u daljini, ko reklama za Ĺžuju* vet dolazi...

samo mu se jedna osoba spremna suprotstaviti...a ona uci kurtovica... :D

veteran
13-06-2007, 21:34
samo mu se jedna osoba spremna suprotstaviti...a ona uci kurtovica... :D

I ta osoba je papak...3 tjedna za redom nije dosla na nogomet....papak...uci pa spava pa opet uci....seronja...

fat drummer
13-06-2007, 22:22
pogledao sam svih pet dijelova ovog flmiĂŚa kojeg je bOG stavio na net.. znao sam da su bbb mulci, ali znam da nisu idioti. grobari i delije, to treba doslovce maknut sa zemlje. nema te policijske brutalnosti koja bi se mogla okrakterizirati kao brutalnost. sve je unutar granica, da ih na ulici streljaju i masovno pogubljuju bilo bi okej- to je hrpa psihopata, ali doslovce psihopata.

Luka....
13-06-2007, 22:53
http://www.net.hr/sport/page/2007/06/13/0260006.html

video novog dinamovog golmana

Cro
14-06-2007, 02:36
MoĹže nogomet u nedjelju u 17 h..
Dobro ĂŚe mi doĂŚi..
Pao ili proĹĄao sutra..

konzerva
14-06-2007, 10:37
dodjem i ja ako me ne naguze preveĂŚ talijani u subotu :-D

fat drummer
14-06-2007, 17:34
ma zakon... mamiÌ je povukao igraèe iz klubova koji su glasali za ťtimca (zahora i kwedi), a sada je dianmo i izvan udruge prvoligaťa

koji je to car! :-D

joĹĄ samo da si sredi da dinamo igra u calciu i sve pet

Figo9
14-06-2007, 17:36
Tko Ìe joť doÌi? Crobot? Ante Gotovina? Kima (sad kad se vratio)? Mrav? Tkach? Bilo bi bolje da doðe ťto viťe ekipe sa Pravokutnika...da se kasnije moŞemo smijati jedni drugima :badgrin:

Figo9
14-06-2007, 17:41
ma zakon... mamiÌ je povukao igraèe iz klubova koji su glasali za ťtimca (zahora i kwedi), a sada je dianmo i izvan udruge prvoligaťa

koji je to car! :-D

joĹĄ samo da si sredi da dinamo igra u calciu i sve pet
Osobno, drago mi je ĹĄto je Ĺveliki kuractimac sada predsjednik! Jer i ako ne uspije poboljĹĄati sranje, barem neĂŚe viĹĄe moĂŚi srati da je Dinamo povlaĹĄten! A ĹĄto se tièe MamiĂŚa u jednu ruku ima pravo! On tim klubovima pomaĹže sa igraèima, a oni njemu okreĂŚu leða...sada neka im Ĺveliki kuractimac poĹĄalje svoje igraèe na posudbu :smt019

legionar
14-06-2007, 17:43
Tko Ìe joť doÌi? Crobot? Ante Gotovina? Kima (sad kad se vratio)? Mrav? Tkach? Bilo bi bolje da doðe ťto viťe ekipe sa Pravokutnika...da se kasnije moŞemo smijati jedni drugima :badgrin:smijat Ìe se meni prof. Jaramaz ako se ne primim krvavog Rima viťe!!!! :smt013

malimrav85
14-06-2007, 17:45
Ako proðem naciju moguÌe je da doðem.
Tj. ako proðem naciju i ne uneredim se u subotu naveèer.
iako nisam igrao brijem 4-5 godina nogomet

fat drummer
14-06-2007, 17:47
istina da ťtimac nije mogao doèekati da se ne prosere oko dinama. frapantna je hajdukova opsesija dinamaom, toènije opsesija uprave hajduka.
nisu spremni izdvojiti viťe od 1000 eura za kupnju igraèa, a prigovaraju dinamu da je povlaťten. ne nije nego daje pare ljudima koji znaju igrat

zanima me kako Ìe sada izgledati liga. vraÌanje na ligu za ostanak i ligu za prvaka je idiotizam, a koliko sam èuo ťtimac to zagovara. ne da to ubija prvenstvo nego ga kolje dok pjeva èetnièke pjesme.
èak i da je dinamo povlaťten to nije problem hrvatskog nogometa nego èinjenica da klubovi nisu financijski isplativi i da ne mogu skupiti dovoljno novaca da kupe 36 godiťnjka sa potrganim koljenima. zadnja velika kupovina hajduka je bio niko kranjèar i to je bilo iz privatnih ðepova

legionar
14-06-2007, 17:51
istina da ťtimac nije mogao doèekati da se ne prosere oko dinama. frapantna je hajdukova opsesija dinamaom, toènije opsesija uprave hajduka.
nisu spremni izdvojiti viťe od 1000 eura za kupnju igraèa, a prigovaraju dinamu da je povlaťten. ne nije nego daje pare ljudima koji znaju igrat

zanima me kako Ìe sada izgledati liga. vraÌanje na ligu za ostanak i ligu za prvaka je idiotizam, a koliko sam èuo ťtimac to zagovara. ne da to ubija prvenstvo nego ga kolje dok pjeva èetnièke pjesme.
èak i da je dinamo povlaťten to nije problem hrvatskog nogometa nego èinjenica da klubovi nisu financijski isplativi i da ne mogu skupiti dovoljno novaca da kupe 36 godiťnjka sa potrganim koljenima. zadnja velika kupovina hajduka je bio niko kranjèar i to je bilo iz privatnih ðepovai viťe nego da je opsjednuta. ko im kriv ťto nemaju bolju upravu i ťto ne mogu naÌ bolje sponzore. A ono s Kranjèarovim prelaskom u Hajduk je bila idiotarije, neznam veÌa na èijoj strani.

malimrav85
14-06-2007, 18:16
Ĺveliki kuractimac je debil i lopov.
Prvo, ne znam kak debilko doðe na ideju da Udruga ima sastanak u njegovom hotelu i da on plaÌa sve. Mislim ako to nije sukob onteresa onda je ÈaèiÌ poťten.
Onda, kaj on glup sa ligom za ostanak i ovom za prvaka? Jedino kaj u Hrvatskoj valja je 10 klubova 4-kruĹžno
a MamiĂŚa ne bu niko jebal, ne bu on u udrugi prvoligaĹĄa, ide ona dalje
kam,ne zna ni on

Tkach
14-06-2007, 18:25
Ne bute mene vidili na nogometu, osim ako nije neki turnir na plejki u igri :-D

BBB_VT
14-06-2007, 21:18
Dolazim i ja u nedjelju!
Makar i ozlijeðen( juèer dobio Şulj , naravno od nogometa) :-D
Nema predaje !

riot
14-06-2007, 22:36
Ocemo didulicu!

Cro
15-06-2007, 01:57
Dakle, nedjelja it is momci!

konzerva
15-06-2007, 10:02
ekskluzivna izjava Zdravka MamiĂŚa za pravokutnik:
- NeĂŚu se igrat viĹĄe s vama ako ja ne mogu bit ĹĄef!! buuuhuuuu :cry:
Vratite mi moje igraèke! kmeeeeee...
okreĂŚe se BariĹĄiĂŚu da mu obriĹĄe suze
- maaamaaaaaa....

fat drummer
15-06-2007, 10:03
grgiĂŚeva izjava nakon mamiĂŚeve

-e ima ko kunu za igraèa?

konzerva
15-06-2007, 10:09
ne...on kaŞe: kupujemo ronaldinha, henrya i moŞda mladu bos. nadu hasilbegoviÌa. poslovi su u finalizaciji. nakon 2 tjedna predstavlja novo pojaèanje iz bosne....

fat drummer
15-06-2007, 10:24
kaj hajduk fakat nema para? mislim traŞe samo igraèe koji su bez ugovora. da valjaju iťta imali bi ugovor. to je politika nekog treÌeligaťa iskreno govoreÌi

tudor... mislim wtf?!? zadnje 4 godine tip samo propada i igraèki, fizièki i psihièki
rapaiĂŚ se vraĂŚao u hajduk veĂŚ 10 puta
leko isto

dobro da ne kaŞe da Ìe kupiti klinsmanna jer je eto dobar igraè (bio jednom kada sam ja mislio da sam ninja)

Figo9
15-06-2007, 10:52
grgiĂŚeva izjava nakon mamiĂŚeve

-e ima ko kunu za igraèa?
:smt043 :smt043 :smt042 :smt042 :smt044 :smt044

Ma nemojte vi Tudora zajebavati, on ima neintetificiranu bakteriju u zglobu koja ga je sjebala svaki puta kada je kiksao (znaèi 9454841348641367464687365486736486 puta)

malimrav85
15-06-2007, 11:38
moĹžda ima vodu u koljenu
da koristi calgonit rjeĹĄio bi problem

Figo9
15-06-2007, 12:08
moĹžda ima vodu u koljenu
da koristi calgonit rjeĹĄio bi problem
VidiĹĄ ti kako je svijet nepoĹĄten...oni u Africi nemaju vodu ni za piti, a TuĹĄo je ima i u koljenu :smt011

Nego, jel prolazi ko preko Autobusnog kolodvora, da idemo zajedno na tekmu, jer ja ne znam gdje je to :oops:

Picok
15-06-2007, 13:04
Imať neki link s planom grada di se to toèno nalazi. A taj link je par stranica prije, kad smo se prvi put dogovarali za nogomet.

Figo9
15-06-2007, 13:06
U redu je, rijeĹĄio sam prijevoz...ako me ne zajebe :lol:

Figo9
15-06-2007, 15:59
http://www.net.hr/sport/page/2007/06/15/0119006.html
Ovi stvarno nisu normalni :roll:

Luka....
15-06-2007, 16:01
sad jos sam prosinecki, boban , ladic na gol...

Picok
15-06-2007, 16:15
Ma to nisu istine :lol:

Grga je totalno lud, pomraèenje uma... :!:

BBB_VT
15-06-2007, 17:10
Za sve navijaèe i ostale koje zanima...svratite na blog i pogledajte sva 4 klipa i biti Ìe vam sve jasno...
http://bbbvirovitica.blog.hr/

malimrav85
15-06-2007, 20:38
http://www.net.hr/sport/page/2007/06/15/0197006.html

Picok
16-06-2007, 00:48
COMEDY FOOTBALL: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=vt4X7zFf ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=vt4X7zFfv4k&mode=related&search=)

Galijun
16-06-2007, 03:16
Zagreb - Vllaznia 0:0, 0:4

Dinamo - HB Torshavn 8:0, 4:1
Beitar - Dinamo 3:0, 2:1

Slaven - BuduĂŚnost 1:0, 0:3

Hajduk - Santa Coloma 2:1, 1:0
CSKA Sofija - Hajduk 3:0, 0:0

MarkoviÌ: "Ispali smo jer nam se Europa sveti ťto smo stali u obanu poťtenja i ťto smo jedini vikali kako je u Cardiffu donesena politièka odluka. Paz'te, taj CeSKa, igrali su na pripremama protiv tamo nekih...turskih treÌeligaťa (Genclerbirligi, nap.a.) gubili su sa po tri-èetri razlike, a protiv Hajduka iťli kao navijeni. Pa dajte mi rec'te, jel to normalno? PredloÌiti Ìu Zorislavu da predloŞi Udruzi da se Şali i traŞi ponavljanje utakmice jer nema govora o tome da je Hajduk igrao u regularnim uvjetima. Slaven i Dinamo ? Ha èujte, nemojte ni vi podcjenjivati jednu BuduÌnost. Oni su eto igrali svoj prvi susret u Evropi kao u samostalnoj drŞavi i jasno je kako su bili nabrijani. A za Beitar, ha pa èujte, Dinamo je imao neprilika, igrao na neprijateljskom terenu, nije ni èudo da je tako zavrťilo. Promjene u Ligi ? Ma dajte molim vas, zaťto bi trebalo iťta mjenjati? Kvaliteta lige nema veze sa uspjesima u Europi, to ja znam iz 70-ih godina da je tako bilo, kako ne bi bilo isto i danas ? To su novinske laŞi koje zatupljuju narod i onda se, ne znam, stvara neko ozraèje kao da smo mi slabi. Pa gledajte reprezentaciju kako nam je dobra ! Naťa liga slaba ? Ma dajte molim vas."

MamiÌ: "MOSSAD je uťao u moju sobu prije utakmice i rekli su mi da Dinamo mora pustiti utakmicu. Pa ťto vi mislite da sam ja htio da ove mlade nade hrv.nogometa lete u zrak? Ali, pazite, ja ne mogu sam sprijeèiti bombu od detonacije pa da ostatak ne pogine. Ipak sam i ja èovjek sa nekom manom."

GrgiÌ: "Mi smo postigli napredak. Nismo primili osam golova kao protiv Debrecena veÌ samo tri. Èestitam igraèima na borbi, ali protiv viťih elemenata se jednostavno nije moglo." (na informaciju da se prièa kako je Ðorðe SabljakoviÌ, srpski menaðer blizak Zdravku MamiÌu navodno viðen sa kovèegom u druťtvu predsjednika CSKAa) "Pa ne èudi me, znate. Gospodin MamiÌ je sada izgubio primat u ligi te pokuťava detronizirati i kompromitirati krvav rad koji je u Hajduku uloŞen zadnjih pet godina na ovakve perfidne naèine i na Balkanu. KaŞem, ne èudi me, UEFA Ìe pokrenuti istragu i nadam se da Ìe sve biti uskoro razjaťnjeno."

Naslovi:

Dinamo nasmrt preplaĹĄen. MamiĂŚ kovao urotu protiv Hajduka.

<Nakon jedne emisije Otvoreno u kojoj su MamiÌ, GrgiÌ iz splitskog studija i MarkoviÌ odgovornima za ispadanje naťih klubova prozvali navijaèe koji su ostavili klubove na cjedilu i nisu se pojavili na gostovanjima gdje bi sigurno nadglasali publiku, stvoren je konsenzus da se liga proťiri na 16 kao odgovor na globalizaciju nogometa i parolu 'Nogomet u svakom selu'.

Ova prièa zavrĹĄava sa hepi endom: UEFA je naime suspendirala sve naĹĄe klubove iznervirana nivoom debilizma u njemu, MarkoviĂŚ optuĹžio navijaèe, MamiĂŚ Ĺveliki kuractimca, Ĺveliki kuractimac MamiĂŚa, MarkoviĂŚ doĹživljava moĹždani od kojeg nije bio sposoban govoriti ni raditi pokrete od vrata naniĹže, MamiĂŚ i Ĺveliki kuractimac su se zajedno bacili niz vodopad i pretpostavlja se da su mrtvi, a SrebriĂŚ je ipak malo pregorio u svojoj polivalentnoj funkciji te je eksplodirao, a eksplozija je uniĹĄtièa èitavu KuĂŚu nogometa.

veteran
16-06-2007, 04:05
-cut-

':smt044' ':smt044' ':smt044' ':smt044' ':smt044' ':smt044' ':smt044' ':smt044' ':smt044' ':smt044'

Galijun
16-06-2007, 12:09
I tako nam se vraca tramvaj liga 16...Boze pomozi nam.

veteran
16-06-2007, 13:20
I tako nam se vraca tramvaj liga 16...Boze pomozi nam.

I Liga 10 je previse...

Sto cu opet gledati neke Mladosti 127....TSKove...i slicno...i opet ce svi priupitati a zasto nitko ne ide na utakmice...hm...pitam se kakvu ce igru postaviti jedno Medjimurje...bunker do 16erca ili do 20erca...

Cro
16-06-2007, 14:33
Nogomet sutra u 5?
Frend i ja dolazimo..
Potvrdite da vidim koliko ĂŚe nas biti..

Figo9
16-06-2007, 14:52
Dolazim ako ne bude pljuska...nevidim smisla da igramo po kiĹĄi! Prvo, sklisko je, pa se ne moĹže ni igrati, a drugo, moguĂŚnost ozljede je poveĂŚana za 500%! Ali ako budu sjekire padale, ona neĂŚe biti sklisko, pa sigurno dolazim :D

sickboy
16-06-2007, 14:57
Brijem da bum dosao....zadnji vezni/ napadac s pivom u ruci..... :-D

Picok
16-06-2007, 15:50
Dolazim i ja, s BBB-VTom i joĹĄ jednim likom, moĹžda i dvojicom. Dakle, ukupno 4 nas bu.

OĂŚemo kupit gajbu ili kaj? Da sick ne pije sam...

veteran
16-06-2007, 17:39
Ja vozim pa necu sudjelovati u gajbi pive...

No nek svi ponesu vode sa sobom...prosli put je falilo...

Bit ce nas dosta..

Ja kupim debelog i Figa...

veteran
17-06-2007, 00:29
Ja ipak ne dolazim...

Jeben.a kisa je odgodila koncert od Thompsona za sutra pa idem na koncert...

Ali vi mi se svejedno lijepo zabavite...pusa svima...

Figo9
17-06-2007, 13:23
E jebiga, sada kad mi nema prijevoza ne idem ni ja...ili da pomaknemo za 15h, pa da stignete i na koncert i na nogomet :?

Cro
17-06-2007, 17:00
NeĂŚu onda ni ja..
Pravi razlog je ĹĄto sam crknut od 2 dana neispavanosti kod dĹžije..

crazyralf
17-06-2007, 23:48
bravo barca, samo tako i dalje :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Picok
18-06-2007, 11:18
Doðem ja juèer na igraliťte, a kad tamo :smt103 pa reko di je ekipa?

Promjena termina, igraliĹĄta, koji vrag, mislim si ja... :smt017

...al dobro, sreĂŚom bili su tam neki beĂŚari pa smo u kavezu igrali i napucavali loptu bezveze, oko sat i pol :) Nije bilo uzalud dolaziti...

sickboy
18-06-2007, 13:29
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=346440

Lijepo sroceno.............

Figo9
18-06-2007, 14:09
...al dobro, sreĂŚom bili su tam neki beĂŚari...
Alaj ste se sastali beĂŚari :lol:

Picok
18-06-2007, 14:22
Kad pocinje prijateljska Karlovac - Dinamo, u kolko sati?
U petak je tekma.

Tkach
18-06-2007, 14:30
SiniĹĄa LiniĂŚ u Hajduku... Uvijek sam ja govorio da mu je tamo mjesto.

VeÌ sam rekao da im fali LiniÌ iz Rijeke i retaji bi u Hajduku bili rasporeðeni guťÌe nego u obitelji Dvornik.

Taj glupi LiniÌ bi trebao preÌi u Hajduk, tamo sve vrvi od izblajhanih seljaèina poput njega - VuliÌ, HrgoviÌ, ŽivkoviÌ..

crazyralf
18-06-2007, 15:55
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=346440

Lijepo sroceno.............ovaj tekst i ja potpisujem :-D :-D :-D

crazyralf
18-06-2007, 15:56
smatram da je ovaj prijedlog ĹĄtimca ipak nes vise, to je udar na hns, kojeg prikriva govorenjem o osnivanju lige 16, a ak se varam onda je ĹĄtimac novi putnik za vrapĂŚe :lol: :lol: :lol:

Picok
18-06-2007, 23:57
StiĹže mi obavijest od BBB-VT da je tekma u Karlovcu u 18h. Ide netko?

Just a little bit
18-06-2007, 23:57
ja idem ak fet vodi navijanje :-D

Picok
19-06-2007, 00:03

Na stranicama badblueboys piĹĄe da je u 17:30h, ne znam sad... No dobro, tak nekak je.

fat drummer
19-06-2007, 10:19
ja idem ak fet vodi navijanje :-D

ajmo svi a capella - moj oèka 'ma konjièa dva

Luka....
19-06-2007, 12:24
http://www.net.hr/sport/page/2007/06/19/0009006.html

26 miljona ..
cekamo iducu ponudu :badgrin:

Tkach
19-06-2007, 12:28
Mislim da ĂŚe Gates uskoro MamiĂŚu ponuditi sve svoje dionice u zamjenu za Eduarda i ModriĂŚa :roll:

legionar
19-06-2007, 14:32
nije ni MamiÌ lud. momèad je sad ok i ako ne budu imali neki prejebeni Şdrijeb i dobro znane stare kikseve mogli bi neťt napravit u Europi. nekim igraèima bi tamo mogla joť enormno skoèit cijena, a uopÌe ne sumnjam da Ìe nakon toga bit rasprodaja ko u Konzumu za BoŞiÌ. ali, ne raèuna da bi se netko mogao ozlijedit. ModriÌ mi nekak predugo bez ozljede. to me podsjeÌa na MariÌa, pa ťto je bilo....

Cro
19-06-2007, 15:12
Slabi su ti novci za njh dvojicu..
13 milijuna za svakoga??

Samog Æorluku ne bih dao ispod 10 mil. eura, Modriæa ispod 15, Eduarda takoðer..
Znaèi, 40 mil. eura za njih trojicu je ok..
Ipak je to skoro 1/3 hrvatske repke, moŞda tri naťa najbolja igraèa u repki i u dinamu..
Imamo mi s èime za licitirati..
Da sam ja MamiÌ, èekao bi da im se na EURU digne cijena i tek ih iduÌe jeseni prodao..
Da ne govorim ak proðemo u skupine UEFE i kada se pokaŞu na europskoj nogometnoj sceni..

MoĹžda su moje cifre nerealne za naĹĄe standarde..
Ali nakon EURA i UEFE neĂŚe biti..

konzerva
19-06-2007, 16:31
joĹĄ ima nade! :-D
http://www.glasdalmacije.com/?show=0&article=1521
negdje davno sam prièao da se treba rjeťit ŞiliÌa, buťiÌa i jelaviÌa èisto za poèetak i vidi èuda!!!

Cro
19-06-2007, 19:29
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/361/Default.aspx

#-o

Neka se majmuni ne èude kada ispadnu od Auxere-a opet..
Glupani, imali su povijesni transfer pred vratima..

Luka....
19-06-2007, 19:31
:shock: :shock: :shock: :shock:

pih....majmuni

Cro
19-06-2007, 19:34
Al znaĹĄ kaj??
Mene nervira kaj su oni nas mjesecima filali da je to gotova stvar..
Pa j.... njima i ciciji Kovaèu mamu..
:evil:

Picok
19-06-2007, 19:34

#-o
:smt087 :smt103 :smt102 :smt014 :smt013 :smt022

veteran
19-06-2007, 19:35
Onda treba Cvitanovica vratiti...

sickboy
19-06-2007, 19:35

Bas sam mislio staviti..........
Kakav kreten taj mamic.....skot..... :evil: :evil:

Kakvog mrtvog cvitanovica....taj tip je nesposoban......isusa ti krista....pa...
nemam rijeci......

Luka....
19-06-2007, 19:36
drito....
smijem se kak ovi u hajduku su se hvalili da ce divest niku, a sad ce se brijem oni nama smijat.
ima jos di ta vijest?jer tu na linku sam pise :jer nisu mogli udovoljiti njegovim uvjetima

Picok
19-06-2007, 19:39
Ista stvar u malo vedrijem tonu:
http://www.index.hr/sport/clanak/boji-l ... 51396.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/boji-li-se-dinamo-novog-jensa-nowotnyja/351396.aspx)

legionar
19-06-2007, 19:40
koji su to moroni debilni ratardirani degenerirani. mislio sam da je to gotova stvar.... sad, dao im Bog da ispadnu u pretkoliu od nekih seljaèiÌa :evil:

veteran
19-06-2007, 19:41
Kakvog mrtvog cvitanovica....taj tip je nesposoban......isusa ti krista....pa...
nemam rijeci......

A kog bi ti drugog? Mario Cvitanovic je najbolji bek dinama ikad!!!

A Turina najbolji golman!!!

Idemo u Europu!!!

Jos da Andersona vratimo i Mujcina osposobimo..

Insomniac
19-06-2007, 19:42
Al znaĹĄ kaj??
Mene nervira kaj su oni nas mjesecima filali da je to gotova stvar..
Pa j.... njima i ciciji Kovaèu mamu..

Meni je to presmijesno.
Sto ima Kovaè veze sa MamiÌima i inim budalama.Èovjek je profesionalac,misli da vrijedi koliko vrijedi,i trazi takve uvjete.Ako ih Dinamo ne moŞe ispuniti,tough luck.

Picok
19-06-2007, 19:43
Liga prvaka 0 bodova.
Ali zato Liga UEFE :smt023

Luka....
19-06-2007, 19:44
Èiro je kriv!!!!
pise da je 1.iso kod njega po savjet :lol:

legionar
...je da, zaboravio si AgiĂŚa :badgrin:

Cro
Ma kaj brijeĹĄ, lik ima 33 godine i moĹže biti sretan koliko ĂŚe dobiti..
On joť traŞi osiguranje kada se ozlijedi.. Da, ziher.. Na Meðimurju Ìe polomit noge i onda Ìemo ga 3 god. plaÌati masno dok leŞi na terapiji..
Profesionalizam?
ZaĹĄto onda kenja da se vraĂŚa radi Dinama i Grada i ljudi ovdje..
Stalno je kenjao da je odbio sve ostale ponude, jer mu nije do para..
Ljut sam, jer je licemjer..
A i Dinamo je licemjer sa tim najavama 2 mjeseca..

legionar
19-06-2007, 19:48
ovo me je fakat jebeno raspizdilo :evil: Dinamo ne Şeli pristat na uvjete. ne mora, pristat Ìe neki bolji klub gdje Ìe zaraðivat viťe para, a ove budale iz uprave nek se Şderu. konji maloumni! :evil:

Luka....
19-06-2007, 19:48
Polovanec, Goce, Mujcin, Agic, e to su bili dani..BiĹĄcan jos :D
kog sam zaboravio?Krznar e

Insomniac
19-06-2007, 19:49
Ma kaj brijeĹĄ, lik ima 33 godine i moĹže biti sretan koliko ĂŚe dobiti..
On joť traŞi osiguranje kada se ozlijedi.. Da, ziher.. Na Meðimurju Ìe polomit noge i onda Ìemo ga 3 god. plaÌati masno dok leŞi na terapiji..
Profesionalizam?
ZaĹĄto onda kenja da se vraĂŚa radi Dinama i Grada i ljudi ovdje..
Stalno je kenjao da je odbio sve ostale ponude, jer mu nije do para..
Ljut sam, jer je licemjer..
A i Dinamo je licemjer sa tim najavama 2 mjeseca..

A ĹĄto si mislio da ĂŚe ti reĂŚi ?
Dolazim u Dinamo jer su me odjebali iz Juve-a i nadam se da ĂŚe me netko udomiti ? Dolazim u Dinamo jer nitko nije toliko lud da me plaĂŚa toliko?
Naravno da ĂŚe srati o gradu,velikom klubu,itd..... To je jednostavno dio folklora.

Cro
19-06-2007, 19:50
E pak nek polomi noge..
To mu Ĺželim!
A nek ĹĄkrtica MamiĂŚ crkne!

legionar
19-06-2007, 19:53
MamiÌ je prevelika ťkrtica. al imam osjeÌaj da Ìe mu se OSUJETIT njegovi planovi. kolko para troťe ne ove Brazilce izvana, i na ne neznam kakve sve pizdarije, a ne bi ni malo riskirao za dovoðenje igraèa prve klase! idioti! :x

Picok
19-06-2007, 20:05
Ma bit ĂŚe to dobro, ajde!
Nemremo tolko golova primit (pa i bez Kovaèa) kolko Dudu i Tomo mogu utrpat!
NEMA PREDAJE, a glavno da NEMA PRODAJE!

malimrav85
19-06-2007, 20:07
Ma Mamiæ se usro da æe u klub doæ neko ko je veæa faca od njega a nije njegov igraè. Može Dudu dat 59834 golova kad ga Mamiæ posjeduje. A Kovaè bi bio svoj gazda i ne bi trpio nikakve pizdraije od mamiæa. I zato Mamiæ razmišlja zakaj da daje njemu milju € kad može dovest nekog crnca za 10.000€ i taj æe ga gledat ko boga svaki put kad mu ovaj da boèicu vode

Figo9
19-06-2007, 20:11
Razoèarao sam se u Kovaèu...prièao je da je sve gotovo, a sada da Ìe joť reÌi svoje uvjete i onda vidjeti, da bi na kraju sve to propalo! Nije stvar u tome ťto je Kovaè cicija...ima pravo, on je klasni igraè i ima pravo postavljati uvjete! Isto tako nije ni MamiÌ zbog toga ťkrtica, jer ne Şeli 33 godiťnjaku plaÌati i ako ne bude igrao...stvar je u tome da su nam rekli da je to sigurno i da je on veÌ Dinamov igraè i onda hladan tuť! :evil:

Picok
19-06-2007, 20:17
A niťt, kaj ste tak razoèarani... ne Ìe bit LP al ni s njim to nije bilo bať realno, ovo kaj smo mi pisali bilo je viťe u ťali. A Kup UEFE je realnost na koju bať i ne utjeèe dolazak ili nedolazak Kovaèa.

A za Maminja odavno znamo kakav je, nemre nas taj viťe nièim iznenaditi. Bar neke...
IDEMO DALJE!

crazyralf
19-06-2007, 20:36
brijem da ce sve na kraju dobro ispasti, iako sve izgleda crno..ak ne doðe robi i ak prodaju na zimu dudua i modriÌa ne bi rekao da je ziher da ce dinamo osvojiti prvenstvo jer Ìe hajduk za 5 mil eura dovesti niku, pa cernata, tudora su doveli...tu su njihovi sateliti (ťib, zad...ťto je sigurnih 18 bodova), pa Ìe suci za njih natezati jer im je ťtimac tutor, i druge nelegalne metode Ìe koristiti da dinamo svrgne.....................ali ja vjerujem da ce robi doÌi, isto kaj ce dovesti i jos jednog golmana..........bili Şivi pa vidjeli :-D :-D :-D
dinamo ĹĄampion

Picok
19-06-2007, 20:46
Ma di smo mi od jaduka, daleko daleko... ak ĂŚemo se njih bojati onda nek sve ide kvragu :-)

crazyralf
19-06-2007, 20:52
Ma di smo mi od jaduka, daleko daleko... ak Ìemo se njih bojati onda nek sve ide kvragu :-)ma imamo puno bolju momèad, ali stvari koje Ìe se odvijati izvan terena su sumnjive :-D :-D :-D :-D

Ante Gotovina
19-06-2007, 21:45
Ma taj Kovaè je obièan maneken i lakovnjak, da mu je imalo stalo vratiti se u domovinu i zaigrati u hrvatskom klubu prihvatio bi on i duplo manju ponudu. Ovako - 6 milijuna, 2 po sezoni, i joť unaprijed unatoè svemu?

Pa to su pare koje vjerojatno premaťuju èitav Dinamov sezonski budŞet za plaÌe, tek se sada vidi da je pravi ťvapski mentalitet u njemu... :roll:

Inaèe, nikako propustiti danaĹĄnje otvoreno - razglabanja na relaciji MamiĂŚ-Ĺveliki kuractimac, imam osjeĂŚaja da bi moglo biti hot... :-D

@ crazyalf - avatar nije u sklada s propisima, znať ťto ti je èiniti... ;)

Condor
19-06-2007, 22:09
iako mislim da je kovaè odlièan igraè,podsjeÌa me na zahrðalog nowotnyia
KOVAÈ=NOWOTNY

bolje da igra Schildenfeld,koji je po meni bolji i od DrpiĂŚa

crazyralf
19-06-2007, 23:03
mamiÌu kritika ťto je navelike govorio da je sve rijeťeno s kovaèem, a kovaèu joť veÌa packa jer je oèito da ga boli briga gdje igra, nego je vaŞno da zgrÌe pare.... :-D :-D :-D :-D .......dinamo bi mu davao po godini kao u juveu-2 mil.eura- a on je kao doťao u dinamo ne zbog para, veÌ veÌinom zbog emocija,bla bla bla :^o :^o :^o
ne mora ni dolaziti.....i oni kaj ga usporeðuju s nowotnyem grijeťe.....nowotny je bio loťiji igraè kad je doťao u dinamu nego ťto je kovaè sada al on je ostao gospodin jer ni lipe nije uzeo od kad se ozlijedio a mogao je dosta operuťiti dinamovu blagajnu, za nekoliko milijuna eura=D> =D> =D> za razliku od kovaèa.....nek ide sretno mu bilo :badgrin: :badgrin: :badgrin:

fat drummer
19-06-2007, 23:53
ne bih ni ja kovaèu dao pare... ovako ispada da kovaè dobiva 6 milijuna samo za dolazak u dinamo. na prvom treningu se moŞe poskliznuti i gotovo
dajte ne pizdite, za 33 godiĹĄnjaka davat pare koje dinamo mora krvavo prati i krasti?!?! ne, ne bih rekao
kovaè traŞi a, oni nude b i to je to. dinamo nije man utda pa da moŞe pogrijeťiti sa 6 milijuna eura.
dinamo hvala bogu ima branièa, sve navodno reprezentativni gabariti i ťto sve ne.... samo mi je smijeťno kako se izletejlo s izjavama a o ugovoru se oèito nije previťe raspravljalo jer to mi se èini kao poprilièno bitna stavka ugovora. ipak, nisam dopredsjednik kluba pa ne znam kako se pregovara o multimilijunskim ugovorima

Luka....
20-06-2007, 00:02
jel gleda ko otvoreno? :lol:
neznam dal da tu pitam , al igor i zdravko vode jako zanimljive dijaloge o nogometu u hrvatskoj :-D

Luka....
20-06-2007, 00:05
hahahaah

mamic stimcu: kak se mogla pozicija predsjednika izvrsnog odbora dati ribaru? :lol: :lol: pa kako ljubavi?

stimac mamicu: na prijatelju ...blablabla
*smijem se i necujem*

veteran
20-06-2007, 00:08
Mamic: "Igore razumis me...mi smo najzdraviji segment hrvatskog drustva"

:lol: :lol: :lol:

"Igore ti ces ljubavi s njime razgovarati."

Mamic legenda...ne mogu vise :lol: