View Full Version : Nogomet
Kaj se dogadja? Uzbudio sam se :oops:
Lol, ovo ĂŚe biti dobro..
DomĹžale..
crazyralf
29-06-2007, 13:42
moglo je biti gore, ali moglo je i bolje....ali nema veze...ima da ih napumpamo :lol: :lol: :lol:
btw.danas igraju u 20.30h u zapreťiÌu protiv intera, brijem da Ìe sad sedma sila zauzeti jednu tribinu u zapreťiÌu kad su èuli vijest :lol: :lol: :lol:
Ako ne bude iznenaðenja na kavkaťkim njivama, a niťta nije iskljuèeno :lol:
Ma to sam htel!
Janeze, ljubi te deda! StiĹžemo, baĹĄ neki dan sam gledal na karti, to je neka selendra pored Ljubljane!
Samo da Albanci ne iznenade... ili ne bi bilo iznenaðenje? :? Zna netko? Sick?
Nema ĹĄanse..
NaftaĹĄi dolaze nama na uzvrat..
Dakle, sve sreðujemo doma..
I da spuĹĄimo tamo, doma ĂŚemo ih ubiti..
Ali, Lenkoran damn it..
Past ĂŚe mi moral ako od njega spuĹĄimo..
:?
crazyralf
29-06-2007, 13:45
Ma to sam htel!
Janeze, ljubi te deda! StiĹžemo, baĹĄ neki dan sam gledal na karti, to je neka selendra pored Ljubljane!
Samo da Albanci ne iznenade... ili ne bi bilo iznenaðenje? :? Zna netko? Sick?misliť ťljiptari..pa moguÌe je...a di se igra prva utakmica to nisam pratio?
sad sam vidio, uzvrati su u maximiru i u 1.pretkolu i u 2.pretkolu :-D :-D :-D
Edit
***Drugi................ :evil:
sad sam vidio, uzvrati su u maximiru i u 1.pretkolu i u 2.pretkolu :-D :-D :-D
Jeeeeeebeeeeno, barem UEFA je tu..
:-D
crazyralf
29-06-2007, 13:48
a kad je hajduk u 13h?
crazyralf
29-06-2007, 13:50
evo malo o ĹĄljiptarima...http://en.wikipedia.org/wiki/SK_Tirana
a daj zabrij koju maskotu imaju :shock: :shock: :shock: http://www.sktirana.com/
Uzvrat doma u 2. pretkolu mi remeti neke planove s obzirom da je 22.8. u Sarajevu: Bosna - Hrvatska, no dobro, bar ĂŚe biti lakĹĄe proĂŚi.
*Ja viťe èekam Slaven nego Hajduk, mislim da je u 13:30h.
*Ja više èekam Slaven nego Hajduk, mislim da je u 13:30h.
Lokalpatriot :roll: :-D
Lokalpatriot :roll: :-D
Haha, ali nakon Dinama.... :-) Na finalu Slaven - Dinamo smo ipak derali grla za purgere :)
NekoÌ kao klinac sam èak i igrao protiv Slavenovih vrťnjaka, tad sam i skuŞil da igra onaj èiji tatek ima love, to me malo deprimiralo pa sam objesil kopaèke o klin :-D
Nekoæ kao klinac sam èak i igrao protiv Slavenovih vršnjaka, tad sam i skužil da igra onaj èiji tatek ima love, to me malo deprimiralo pa sam objesil kopaèke o klin :-D
To je nazalost kod nas normalno...no sad si glavni spaner di god dodjes i djevice ti nude djevicanstvo dok se vecina njih vucara po poljima 3. njemacke lige i ne znaju postenu recenicu sloziti...dok ces ti kad das Kazneno biti faca i po...dobro ne i po jer si mali ko i svi Đurđevcani ali ono bit ces faca :-D
crazyralf
29-06-2007, 14:44
hajduk-buduĂŚnost( crnogorci moji ) :lol: :lol: :lol:
--------------------------------------------------
slaven-teuta (albanija)...hoĂŚemo na te albance ko muhe na govna :lol: :lol: :lol:
a moji ĹĄirokobrijeĹžani isto protiv janeza :-D :-D :-D (+ dinamo) :-D :-D :-D
a zrinjski (mostar) na partizan :shock: :-D :-D :-D
--------------------------------------------------
Edit
****Treci put moram editirati i brisati postove u roku 4h jer si ti lijen koristiti edit opciju......- nece ic unedogled......
Eto povijesne prilike Buducnosti da bude prvi crnogorski klub koji ce proc dalje u nekom euronatjecanju... Slavenu dajem vise sanse, ali Albanci su zajebane momcadi redovito.
kolko postova oko prvaka azerbajdĹžana, albanije itd. klupski nogomet nam je u banani :-D
crazyralf
29-06-2007, 15:22
kolko postova oko prvaka azerbajdŞana, albanije itd. klupski nogomet nam je u banani :-Dne, okrenuo si ploèu...koliko malo postova o dinamu, a albanci i azerbajdŞani su tu jer igraju protiv dinama :-D
Eto povijesne prilike Buducnosti da bude prvi crnogorski klub koji ce proc dalje u nekom euronatjecanju...
Slazem se...nazalost...
konzerva
29-06-2007, 16:11
hajduk-buduĂŚnost
:smt026
bit ĂŚe veselo s trofaznima...a bome ĂŚe bit veselo i u mostaru!
hura nek se narod veseli!
http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo ... 52125.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/dinamova-europska-bajka-pocinje-protiv-azerbejdzanskog-chelsea/352125.aspx)
:lol:
razvalit cemo ih kao male bebe...http://img530.imageshack.us/img530/7457/raspain1.gif
Insomniac
29-06-2007, 16:45
hajduk-buduĂŚnost
:smt026
bit ĂŚe veselo s trofaznima...a bome ĂŚe bit veselo i u mostaru!
hura nek se narod veseli!
a gle ovo,ja se kidam od smijeha...okmentar na indexu
Pa ĹĄta hoĂŚeĹĄ, mi navijamo za Dalmatince, zar ĂŚeĹĄ nam braniti!Napred bili, rasturite Dukljane!
_Serbia_ ⢠29.6.2007 15:37:28
malimrav85
29-06-2007, 16:56
kad hajduk igra u splitu s kim god da igra tu uefa-u?
crazyralf
29-06-2007, 17:59
zahora je u domĹžalama..pa valjda bude i on pomogao dinamu zabivĹĄi jedan dva autogola :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma Mamic ce ga povuc sa posudbe :lol:
crazyralf
29-06-2007, 18:10
Ma Mamic ce ga povuc sa posudbe :lol:neĂŚe jer ĹĄta ĂŚe mu :lol:
legionar
29-06-2007, 18:20
DomaĹžale? mislim ono, WTF? ĹĄta je to neĹĄ za jest? ko moĹže bit tak munjen da od njih dobije dva komada u mreĹžu? :badgrin: :badgrin:
crazyralf
29-06-2007, 18:24
DomaĹžale? mislim ono, WTF? ĹĄta je to neĹĄ za jest? ko moĹže bit tak munjen da od njih dobije dva komada u mreĹžu? :badgrin: :badgrin:answer: jajduk :lol: :lol: :lol: :lol:
crazyralf
29-06-2007, 19:01
dva dalmoťa se svaðaju-- :smt020 :smt020 :smt020 ....http://www.slobodnadalmacija.hr/20070629/sport01.asp
nemoj mi po biliĂŚu :smt021
Ovi ex-yu klubovi plus Maðari i Aljbanci se neprestano meðusobno izvlaèe u pretkolima... Prognoze nereda:
Hajduk-BuduĂŚnost - U Podgorici ĂŚe Torcida da se bije s milicijom, ĂetiĂŚi ĂŚe zatuĂŚi nekog naĹĄeg novinara (kamo sreĂŚe :-D ).
Zrinjski-Partizan - BBB i Torcida Ìe doÌi u Mostar i potuÌi se meðusobno :lol:
Za koga ĂŚe muslimani navijati :?
crazyralf
29-06-2007, 19:40
Za koga ĂŚe muslimani navijati :? u dilemi su: hoĂŚe li za zrinjski (hrv.klub) ili za srbe...al isto im je dilema kao i u drĹžavi :lol: :lol: :lol:
vjerujem da ĂŚe se drĹžati svog entiteta (tj.hrvata) :-D :-D :-D
Veseli Bosanac
29-06-2007, 20:50
Za koga ĂŚe muslimani navijati :?
Ni za koga!! Ostat Ìe u èarťiji isèekivajuÌi nerede na ulicama, tako da se i oni mogu prikljuèiti naknadnom derneku
crazyralf
29-06-2007, 22:53
http://www.index.hr/sport/clanak/u-podgorici-se-hajduk-docekuje-s-velikim-simpatijama/352142.aspx
e kad su se i jedni i drugi klanjali drugu titu :( :lol: :lol: :lol:
fidel_castro
30-06-2007, 00:23
Ždrijeb dinama je uŞasan! Uzmimo u obzir da smo favoriti protiv bilo koga u 1. i 2. pretkolu, ali ovo je jako nepovoljan Şdrijeb.
1. Put u AzerbajdŞan je uvijek ''riskantan'' jer nikad ne znať ťto te tamo oèekuje pogotovo sada kad se igra na grnici s Iranom(!?!). Ipak, na sreÌu, uvrat je u Maksimiru pa se evetualni kiks moŞe ispraviti u uzvratu.
2. Tirana je proĹĄle sezone izbacila Varteks i nikako nije za podcijeniti. Ludi Aljbanci kad naprave atmosferu, i Chelsea bi se smrznuo! :lol:
3. A sad najveÌ problem, DomŞale! DomŞale su osvojile prvenstveno Slovenije uvjerljivo kao i Dinamo naťe. Klub je stvarno kvalitetan i u Europi su zadnje dvije sezone imali nekoliko vrlo dobrih rezultata (1.kolo Kupa Uefa Stuttgart-DomaŞale 2:0, 0:1). Ekipa koja ravnopravno parira Stuttgartu zasluŞuje respekt, a i tvrdim da su danas jaèi nego tada. Uostalom, neki da su pobjedili Hajduk 2:0. Znam da je Dinamo tri klase iznad Hajduk, ali je ovo rezultat koji poziva na veliki oprez. Takoðer, velika je sreÌa da i taj uzvrat igramo u Zagrebu.
crazyralf
30-06-2007, 00:24
fidele pogledaj ĹĄto inter uradiĹĄe domĹžalama----hajduk im nije zapucao na gol a inter....http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,6,29,inter_domzale,80387.jl =D> =D> =D> =D>
fidel_castro
30-06-2007, 00:29
fidele pogledaj ĹĄto inter uradiĹĄe domĹžalama----hajduk im nije zapucao na gol a inter....http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,6,29,inter_domzale,80387.jl =D> =D> =D> =D>
Ovo je lijepo za vidjeti, ali i Dinamo je izgubio od Karlovca 4-3 pa to nije realno mjerilo. I dalje tvrdim da su DomĹžale kvalitetan protivnik. Nismo baĹĄ na ''ti'' s tim Slovencima. JoĹĄ uvijek se sjeĂŚam Maribora kad nas je Dino spasio od sramote (tamo je bilo 1-1, u Maksimiru 2-1 golom DrpiĂŚa s 35 metara).
crazyralf
30-06-2007, 00:29
pazi ovaj sastav koji je dobio domĹžale ----INTER: VranjiĂŚ, Biskup, Lovren, Krznar, JonjiĂŚ, Ĺveliki kuracariĂŚ, StipkoviĂŚ, Renato, GrguroviĂŚ, Kukec, Pandev----taj sastav se komotno moĹže proglasiti dinamo4-tj. 4.momèad dinama igra za inter---tu su 5 dinamovih igraèa u prvih 11+ 2 koja su naknadno uĹĄla------ako dinamo 4 dobije domĹžale, a hajduk 1 ne strah me pomisliti koliko ĂŚe biti kad dinamo1 bude igrao :lol: :lol: :lol:
crazyralf
30-06-2007, 00:31
Ovo je lijepo za vidjeti, ali i Dinamo je izgubio od Karlovca 4-3 pa to nije realno mjerilo. I dalje tvrdim da su DomŞale kvalitetan protivnik. Nismo bať na ''ti'' s tim Slovencima. Joť uvijek se sjeÌam Maribora kad nas je Dino spasio od sramote (tamo je bilo 1-1, u Maksimiru 2-1 golom DrpiÌa s 35 metara). ja se nadam da Ìe to biti janezi jer Ìu tad vjerojatno iÌi u sloveniju....a tko Ìe iÌi u albaniju..pa da me triput opljaèkaju, da me koji put noŞem probodu.... :? :lol: :lol:
Joť uvijek se sjeÌam Maribora kad nas je Dino spasio od sramote (tamo je bilo 1-1, u Maksimiru 2-1 golom DrpiÌa s 35 metara). je. je kranjèar je tamo zabio gol, a doma dino negdje u 76.min za 2:1...stvarno su tad bili janezi Şilavi
Veseli Bosanac
30-06-2007, 00:39
pazi ovaj sastav koji je dobio domĹžale ----INTER: VranjiĂŚ, Biskup, Lovren, Krznar, JonjiĂŚ, Ĺveliki kuracariĂŚ, StipkoviĂŚ, Renato, GrguroviĂŚ, Kukec, Pandev----taj sastav se komotno moĹže proglasiti dinamo4-tj. 4.momèad dinama igra za inter---tu su 5 dinamovih igraèa u prvih 11+ 2 koja su naknadno uĹĄla------ako dinamo 4 dobije domĹžale, a hajduk 1 ne strah me pomisliti koliko ĂŚe biti kad dinamo1 bude igrao :lol: :lol: :lol:
Ma kolega, molim vas kakve su to usporedbe.
Prijateljske utakmice su jedno, a natjecateljske neĹĄto savim drugo. Naboj je puno veĂŚi i veĂŚi je ulog u igri.
MijeĹĄaĹĄ kruĹĄke i jabuke.
crazyralf
30-06-2007, 00:42
o pa veseli bosanèe pa ti si joť budan....prijateljske utakmice su i pokazatelj koilko vrijediť i koliko si radio na pripremama (dobro, tek su poèele pripreme)
a jesi vidio da Ìe hajduk dovesti verpakovskisa (pogotovo im se sviða statistika 1 gol u 16 utakmica za getafe---to im je znak da je fantastièan igraè :roll: :roll: :roll: )---ťto kaŞeť
fidel_castro
30-06-2007, 00:44
o pa veseli bosanèe pa ti si joť budan....prijateljske utakmice su i pokazatelj koilko vrijediť i koliko si radio na pripremama (dobro, tek su poèele pripreme)
Pripreme treba uzeti s rezervom. Npr. Dinamo je proĹĄle sezone pobjedio Auxerre u prijateljskoj 2-1, sezonu prije 1-0, a u Kep uefa je bilo ukupno 5-1 u dvije utakmice.
Veseli Bosanac
30-06-2007, 00:50
a jesi vidio da Ìe hajduk dovesti verpakovskisa (pogotovo im se sviða statistika 1 gol u 16 utakmica za getafe---to im je znak da je fantastièan igraè :roll: :roll: :roll: )---ťto kaŞeť
Pa budan sam itekako... :D :D
Nisam znao to za verpakovskiska. Otkud ti to?
Opet ponavljam, prijateljske utakmice nisu i natjecateljske utakmice, pogledaj upravo dinamo, prije dvije (ili tri) sezone na pripremama u Ĺveliki kuracvicarskoj su redom sve favorite tukli (ili igrali nerijeĹĄeno), a onda te iste sezone igrali u ligi za bedaka.
Vidjet cemo Dinama i Hajduka u prvenstvu i u Europi, iako kao navijaè Hajduka ne vjerujem da moŞe bogzna sto napraviti u Europi (prvenstvo je druga prièa)
crazyralf
30-06-2007, 00:53
mislim da jedino ogledalo mogu (ako mogu) biti one utakmice koje dolaze na kraju priprema, ali da je real u neznam kakvoj formi selekvcija HNL-a koja je imala visinske pripreme na bjelolasici pol godine ne moĹže im ugroziti :(
a ovo za auxerre---dinamo je protiv njih igrao kad je bio na kraju priprema, a oni kad su tek zapoèinjali s pripremama (njima joť ni sad nisu pripreme poèele) pa su noge teťke---ko sad dinamo protiv karlovca---pa ih je puno lakťe dobiti, a ja bi rekao da dinamo ima puno bolje igraèe od auxerra,ali da smo u banani u taktièkom (a nadasve obrambenom pogledu) u odnosu na njih, jednostavno ne znamo igrati obranu... izgledamo ko ovce...kud jedna tud i svi :(
crazyralf
30-06-2007, 00:59
Pa budan sam itekako... :D :D nisam ni sumnjao :lol:
Nisam znao to za verpakovskiska. Otkud ti to?
ĹĄapnula mi vila :lol: :lol: :lol: http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,6,29,maris_hajduk,80383.jl
fidel_castro
30-06-2007, 01:01
ĹĄapnula mi vila :lol: :lol: :lol: http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,6,29,maris_hajduk,80383.jl
Neovisno o statistici, dobar je to igraè. Trebao je proťle godine doÌi u Dinamo kao zamjena za Dudua. Sva sreÌa pa je to propalo.
crazyralf
30-06-2007, 01:05
Neovisno o statistici, dobar je to igraè. Trebao je proťle godine doÌi u Dinamo kao zamjena za Dudua. Sva sreÌa pa je to propalo.dobar je bio, a kakav je sad to ne znam (pa prvo ťto mogu uèiniti je da uzmem statistiku u ruke :-D a podaci mu nisu bať briljantni, ali za drugo mjesto u HNL Ìe biti dostatni :lol: :lol: :lol:
ajd noĂŚ :(
Ante Gotovina
30-06-2007, 01:24
DomaĹžale? mislim ono, WTF? ĹĄta je to neĹĄ za jest? ko moĹže bit tak munjen da od njih dobije dva komada u mreĹžu? :badgrin: :badgrin:
Nisu ovi tako bezazleni - dobili su Stuttgart kod kuĂŚe (ali su tamo izgubili 2-0)), nisam siguran je li to bilo proĹĄle ili pretproĹĄle godine
legionar
30-06-2007, 02:00
ako DomĹžale ( :lol: ) ne moĹžemo dobit onda nemamo ĹĄto traĹžit ne u Europi, nego ni na Balkanu :lol:
fidel_castro
30-06-2007, 02:17
Nisu ovi tako bezazleni - dobili su Stuttgart kod kuĂŚe (ali su tamo izgubili 2-0)), nisam siguran je li to bilo proĹĄle ili pretproĹĄle godine
pretproĹĄle. Istina je i ta da se igralo po najveĂŚem pljusku odnosno potoku, ali i takv pobjeda poziva na oprez.
Ma daj, ak se moramo pozivati na oprez od DomĹžala, ne zasluĹžujemo ni Ligu UEFE..
J*bale vas DomĹžale, ne vrijedimo ni 5 para (kako bi Tkach rekao) ako spuĹĄimo od prvaka Slovenije..
Mi kada smo bili 7. u ligi smo igrali U GOSTIMA protiv Stuttgarta i spuĹĄili 2:1..
Oprez.. Buuuhuuu..
Stuttgart, DomĹžale...
Cry me a river..
Ipak smo mi viĹĄi rang od njih..
JoĹĄ bi oni imali ĹĄanse da se ne igra uzvratna kod nas..
legionar
30-06-2007, 02:41
upravo to mislim ono DOMŽALE, slovenija, WTF? ťta je to? :badgrin:
Gle, bez podcjenjivanja treba biti realan... Slovenske su momèadi tvrde i Şilave.. Samo to..
Ali ono, oni su ipak ispod nas po svemu bokte..
Prije ĂŚemo ispasti od Kazahstanaca, nego od DomĹžala..
Ante Gotovina
30-06-2007, 02:51
E da, proĹĄli su Villareal te sezone u Intertotu ako se ne varam... tako da definitivno nisu za potcjeniti. Nije ni protiv Maribora bilo tako jednostavno, golove smo dali iz slobodnjaka i DrpiĂŚ 30 metara.
legionar
30-06-2007, 02:51
ma ne bi se èudio kakve smo sreÌe da ispadnemo u drugom kolu od Tirane :badgrin:
E da, proĹĄli su Villareal te sezone u Intertotu ako se ne varam... tako da definitivno nisu za potcjeniti. Nije ni protiv Maribora bilo tako jednostavno, golove smo dali iz slobodnjaka i DrpiĂŚ 30 metara.
Ma jaèi smo danas za 50% nego tada...
malimrav85
30-06-2007, 10:31
UopÌe ne Şelim imat oèekivanja jer nakon Herenvena nemam snage za oèekivanja. Pa onda joť i proťla godina...
Ako proðu negdje super, ako ne sorry.
crazyralf
30-06-2007, 13:02
ma ne bi se èudio kakve smo sreÌe da ispadnemo u drugom kolu od Tirane :badgrin:od aljbanaca...pa jesi ti normalan, ako sve bude u redu igramo u 3.pretkolu LP...
sad svi govore da dinamo mora uĂŚi u minimalno skupine uefe, al to ĂŚe biti zajebano jer ĂŚe u 1.kolu uefe biti nenositelj pa moĹže doĂŚi zajeban protivnik, tipa ĹĄahtjar, bayern i tu bi se teĹĄko moglo proĂŚi
al to æe biti zajebano jer æe u 1.kolu uefe biti nenositelj pa može doæi zajeban protivnik, tipa šahtjar, bayern i tu bi se teško moglo proæi
Koji ne ide u LP.............. :roll:
malimrav85
30-06-2007, 13:07
sorry sick: :-D
od aljbanaca...pa jesi ti normalan, ako sve bude u redu igramo u 3.pretkolu LP...
sad svi govore da dinamo mora uĂŚi u minimalno skupine uefe, al to ĂŚe biti zajebano jer ĂŚe u 1.kolu uefe biti nenositelj pa moĹže doĂŚi zajeban protivnik, tipa ĹĄahtjar, bayern i tu bi se teĹĄko moglo proĂŚi
:lol: :lol:
My bed...................razmisljam previse o opijanju danas...... 8)
crazyralf
30-06-2007, 13:10
bayern je u kupu uefe :!: naĹžalost, ali mi nismo takve sreĂŚe da ga dobijemo :lol:
torres potpisao za liverpool :(
Ma jebem mu sunce.. Tim prejakim klubovima bi zabranio da idu u KUP UEFE.. Grrrrrrrrr...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nikada na zelenu granu..
fidel_castro
30-06-2007, 14:27
Ipak, ja vjerujem u ligu prvaka. Ove godine mi se èini da ima dosta protivnika u 3. pretkolu koje realno moŞemo proÌi. Evo, iz glave, na pamet mi padaju Zurich, Anderlecht, Shaktar, Spartak i ima ih joť nekoliko. Zapravo, gledao sam juèer u novinam potenijalne protivnike. Od njih 16, 9 ih moŞemo realno proÌi. Ostalih 7 su Valencia, Sevilla, Lazio, Werder, Akax, Liverpool, Arsenal. Koliko od bili optimisièni, ti klubovi su jednostavno prejaki za nas.
Tu se ja bojim od tih jakih samo Engleza i Ĺveliki kuracpanjolaca..
A za ove ostale imamo bar teoretske ĹĄanse..
crazyralf
30-06-2007, 14:39
Ipak, ja vjerujem u ligu prvaka. Ove godine mi se èini da ima dosta protivnika u 3. pretkolu koje realno moŞemo proÌi. Evo, iz glave, na pamet mi padaju Zurich, Anderlecht, Shaktar, Spartak i ima ih joť nekoliko. Zapravo, gledao sam juèer u novinam potenijalne protivnike. Od njih 16, 9 ih moŞemo realno proÌi. Ostalih 7 su Valencia, Sevilla, Lazio, Werder, Akax, Liverpool, Arsenal. Koliko od bili optimisièni, ti klubovi su jednostavno prejaki za nas. ajax je u banani..da je doťao kovaè mislim da bi bili s njima 49-51%
..ma nije problem u suparnicima nego u nama...mi jednostavno nismo taktièki dorasli ovim suparnicima u 3.pretkolu, u tehnici smo jaèi od pola protivnika, ali i nemamo kompletnije igraèe (koji znaju i napad i obranu, i trèati...)
...problem je dinama i golman, odnosno kièma momèadi---to su trebali biti ivankov (didulica)-kovaè-modriÌ.eduardo i to je temelj svake momèadi pa tako i naťe repke...
....jebeĹĄ to kad dinamo i zabije nekoliko golova, a naĹĄi golmani opet popuĹĄe joĹĄ viĹĄe...
..pod hitno golmana, jer igraèi nemaju povjerenje u njega pa igraju sa strahom i dosta neodluènije :!: :!:
Novi dresovi:
http://www.nk-dinamo.hr/HCMS/Data/Uploa ... orange.JPG (http://www.nk-dinamo.hr/HCMS/Data/UploadedFiles/ostalo/zajednicka%20orange.JPG)
Meni najdrazi do sad:
http://www.nk-dinamo.hr/HCMS/Data/Uploa ... 0plava.JPG (http://www.nk-dinamo.hr/HCMS/Data/UploadedFiles/ostalo/zajednicka%20tamno%20plava.JPG)
crazyralf
30-06-2007, 15:31
meni su savim dobri...pogotovo su naranèasti uoèljivi
igraèi se neÌe moÌi pravdati da nisu vidjeli igraèa da mu treba dodati :lol: :lol: :lol:
Ovi plavi su mi pretamni, nije to baĹĄ "dinamova" boja...
A naranèasti ok, to je ipak samo rezerva...
crazyralf
30-06-2007, 15:41
A naranèasti ok, to je ipak samo rezerva...a rekli su da su ti plavi samo za gostovanja u europi...pa valjda Ìemo ih poťteno iznosati :lol: :lol: :lol:
i nekak su mi malo pretamni...ko ĂŚe ih razlikovati od suca :lol:
A naranèasti ok, to je ipak samo rezerva...
Naranèasti su boja HAĹveliki kuracK-a. To su namjerno simbolièno napravili.
Btw. Svi dresovi su precool.
Tamni su baĹĄ za europska osvajanja.
legionar
30-06-2007, 15:52
trebamo se mi malo spustiti na zemlju. za Dinamo su fakin DomŞale najveÌi domet. igraèi nemaju iskustva igranja vani i to Ìe opet bit sranje. a ako ne nabave golmana opet Ìe im jeleni bit krivi ťto se ostvarila prava Zvonimirova kletva dinamova nepreŞivljavanja u EU :badgrin:
crazyralf
30-06-2007, 15:59
nadam se da Ìe dinamo proÌi u skupine (LP ili KU) jer sam se izmeðu kladio i u avatar :-D
malimrav85
30-06-2007, 16:22
orange me ne zanima poĹĄto su za gostovanja pa nek budu kakvi oĂŚe
ali plavi su mi uĹžas
prvo,ov izrez mi je gadan
drugo, kakva je to plava?ko da kute a ne Dinamov dres imaju
fidel_castro
30-06-2007, 16:27
Novi dresovi:
http://www.nk-dinamo.hr/HCMS/Data/Uploa ... orange.JPG (http://www.nk-dinamo.hr/HCMS/Data/UploadedFiles/ostalo/zajednicka%20orange.JPG)
Meni najdrazi do sad:
http://www.nk-dinamo.hr/HCMS/Data/Uploa ... 0plava.JPG (http://www.nk-dinamo.hr/HCMS/Data/UploadedFiles/ostalo/zajednicka%20tamno%20plava.JPG)
Obje boje su uĹžasne. Sivi gostujuĂŚi drresovi su bili bolj. Ovako izgledaju ko svjetleĂŚe figure.
A ťto se tièe domaÌih, pretamni su. Oèito su spremni na joť jedan europski neuspjeh pa boju dresova pribliŞavaju crnini! :cry:
malimrav85
30-06-2007, 16:30
pa ti bi trebao bit sretniji sa tom bojom, pribliĹžavaju se radnicima
http://free-sk.t-com.hr/Sinisa-Benkovic/kuta02.jpg
fidel_castro
30-06-2007, 16:31
pa ti bi trebao bit sretniji sa tom bojom, pribliĹžavaju se radnicima
http://free-sk.t-com.hr/Sinisa-Benkovic/kuta02.jpg
:smt043 :smt043 :smt043
legionar
30-06-2007, 16:31
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to ja nama naĹĄa borba dala!
crazyralf
30-06-2007, 16:32
meni su dresovi baĹĄ dobri, pa vi bi da dinamo nikad ne promijeno boju dresova (naravno plava doma ostaje)
a bolje naranèasta vani nego posrana bijela :-D
legionar
30-06-2007, 16:33
ma nek imaju i ljubèasto rozo Şute vani, samo neka ih viťe ne muÌe jeleni :badgrin:
crazyralf
30-06-2007, 16:34
ma nek imaju i ljubèasto rozo Şute vani, samo neka ih viťe ne muÌe jeleni :badgrin:moŞda budu srne :lol:
Nije ta tamno plava bez vraga.....ta boja se nosila '67. :-D
:lol: pucaju na sentimentalne sprehe... :roll:
A kada Cale podigne ovratnik, biti ce bolji ljevi bek od Cantone.
Joj, kako ja volim taj Dinamo..
Vrijeme je viťe da proðemo..
crazyralf
30-06-2007, 18:41
Joj, kako ja volim taj Dinamo..
Vrijeme je viťe da proðemo.. =D> =D> =D> :-D :-D :-D
Klikni na moj blog.. Novi post ĂŚe te onda razveseliti..
crazyralf
30-06-2007, 19:17
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=346851premalo... :-D
fat drummer
30-06-2007, 19:24
30 milijuna eura... oko 220 milijuna kuna
ja bih ih prodao
ionako dinamo nema ĹĄanse u europi
crazyralf
30-06-2007, 19:30
kak 220 mil.kn puno zvuèi, a tu je joť i modriÌ :shock: ...koliko Ìe to biti :smt017
legionar
30-06-2007, 19:41
ma ide im se u Rusiju i ne... da doðe ponuda iz NJemaèke,Ĺveliki kuracpanjolske, Italije i sl. onda veĂŚ da.....
crazyralf
30-06-2007, 19:44
pa raðe bi da Ìorluka i dudu odu za 25 mil.eura u klubove lige petice, nego za 30 u rusiju ili ukrajinu :-D
legionar
30-06-2007, 19:49
jasna stvar. bolje ĂŚe se razvijat i time bit i bolji za repku ĹĄto i je najvaĹžnije. ;-)
A kada Cale podigne ovratnik, biti ce bolji ljevi bek od Cantone.
Istina :-D
Ma bit ce Cale kralj!!! Vidicete vi!!!
fat drummer
30-06-2007, 20:26
rusi se uŞasno forsaju, nije isplativo dat tolike pare za igraèe, koji ipak nisu svjetska klasa, bar ne joť. iskustvo u europskim natjecanjima im je ravno nuli, a ako dam 30 milijuna eura za dva igraèa oèekujem i neki povrat u obliku vrhunske igre u vrhunskom natjecnaju.
dat 30 milja za igraèe koji Ìe zatim na posudbu mogu jedino ja u manageru i to kad varam :-D
crazyralf
30-06-2007, 20:50
s tobom se ne bi sloŞio...pod 1. oni ne znaju kud Ìe s parama..pod 2. oni su imali i veÌe transfere za sumnjivije igraèe (a ťta Ìe ti bolja preporuka od 55 golova u sezoni!!) i pod 3. veÌom cijenom ih i mogu jedino dovesti :-D
ma kad vidim koji se kvazi igraèi prodaju za basnoslovne cijene ove cijene su joť premalene :lol:
fat drummer
30-06-2007, 21:14
heh, pogledaj koliko se takvi golovi cijene u europi... malo... rusi se uŞasno forsaju, mogu imat para koliko Şele ali to su uglavnom osobna bogatstva, steèena svakako i nikako. to je sve fikcija, jedan dan si bez para, sutradan, stotine milijuna
u europi nogomet je 90 bio na rubu bankrota... danas nitko u engleskoj nema muda dat 30 miljuna eura za neku dvojcu koja igraju u seljaèkoj ligi. jer su pametni
Valygar Corthala
30-06-2007, 21:22
Kaj je njima 30 milijuna eura, jedan bolji ruski oligarh to zaradi za 2 dana i potroĹĄi to lakĹĄe nego ja 300 kuna.
fat drummer
30-06-2007, 21:28
njaha, ti nisi ruski oligarh! daj se ubij, mi smo svi ruski oligarsi! :-D
crazyralf
30-06-2007, 21:31
novac je vaŞna, ali ne i najvaŞnija stvar u transferu...pa dali bi rusi ili ukrajinci sve pare ovog svijeta da mogu dovesti ronaldinha, lamparda, henryja ali igraèi ni u snu ne Şele pa se onda moraju okretati ist.europi i balkanu kako bi sloŞili iole ozbiljniju momèad ...oni se dakle grcaju u parama ali ťta im to vrijedi kad nitko imalo jaèi ne Şeli doÌ k njima
isto tako ťta Ìe dinamu 30, 40 mil.eura (za eduarda, Ìorluku i modriÌa) kad ni blizu takve igraèe za te novce ne mogu dobiti ak ih prodaju
...a englezi su seronje i oni preplaÌuju masno svoje igraèe---npr. kapetan eng.repke U 21 je prodan za negdje 15 mil.funti u premiershipu izmeðu klubova, znaèi cca. 22 mil.eura a igra na istoj poziciji kao modriÌ, a lik joť pojma nema, tj. nikad èuo za njega pa bi mi bilo smijeťno usporeðivati modriÌa (koji vrijedi oko 8-10mil.eura) i njega jer to nema smisla...ali lik je kapetan repke U 21---respect---wtf?! :lol: :lol:
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/1128488/index.do :shock:
...a i ovo...http://www.index.hr/vijesti/clanak/dinamovi-navijaci-divljaju-u-austriji/352244.aspx
:smt021 :smt021 :smt021 :-D
Ante Gotovina
30-06-2007, 21:34
Da je netko pred 2-3 godine kad se igrala drvena liga izjavio da Ìe netko ponuditi 30 milja eura za 2 Dinamova igraèa, nisam siguran kako bi ga ljudi gledali :lol:
crazyralf
30-06-2007, 21:36
Da je netko pred 2-3 godine kad se igrala drvena liga izjavio da Ìe netko ponuditi 30 milja eura za 2 Dinamova igraèa, nisam siguran kako bi ga ljudi gledali :lol:ko goran i wimbledon 2001. :? :-D
legionar
30-06-2007, 21:38
istina. iako sad igraèe ni ne treba prodavat da se proba neť napravit, barem pokupit neke bodove za rejting, èini mi se da se Maminjo malo previťe lakomi, a tko mu garantira da se netko ne bude ozlijedio. ModriÌ igra ko lud veÌ 3 godine bez ozlijede. Nakon nedaj BoŞe ozlijede cijena igraèima enormno pada tako da......
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 1/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/1135221/index.do)
Nevjerojatno je kak ih tuku di god dodju...neovisno koja policija...a kao policajci su krivi...
Nadam se da Picok nije najebo...
fat drummer
01-07-2007, 10:01
ja se nadam da jest... ĹĄto mogu, volim forumaĹĄe
crazyralf
01-07-2007, 12:01
"Plavi ipak kupili vratara - Nijemac Georg Koch u Dinamu!"-wtf, koji je taj? :? :-D
Kako ne znať...to je njemaèka legenda generacije '61 :lol: Nikad èuo jebote...u kojem selu su njega naťli :?
crazyralf
01-07-2007, 12:23
star je 35.g., ali ima dobre reference, ak je u dobrom fizièkom stanju onad je barem bolji od ove dvojice :-D
konzerva
01-07-2007, 12:55
http://www.badblueboys.hr/forumv2/index.php?topic=722.0
zvuèi zanimljivo :-D
crazyralf
01-07-2007, 13:05
http://www.badblueboys.hr/forumv2/index.php?topic=722.0
zvuèi zanimljivo :-Dje, al opet bi se sve rjeťavalo obraèunima---moj prijedlog je da se huligani i murja zatvore na goli otok i :smt021 :smt027 :smt071 :smt070 :smt068 :smt066 :smt072 :smt072 :smt075 :smt098 :smt075 :smt063 :smt063
konzerva
01-07-2007, 13:08
super ti je prijedlog...
a pretpostavljam da bude murje spravila tamo samo one koji fakat jesu huligani a ne bilo kojeg navijaèa... i onde Ìe oni njih gaðat stolicama muahahaha osveta! :roll:
ja se nadam da jest... što mogu, volim forumaše
picko
crazyralf
01-07-2007, 13:18
ak se brinete za picoka, s nijm je sve u redu....sva sreÌa da studira na pravu pa da od uèenja ne stigne nikam dalje otiÌi :roll:
Ante Gotovina
01-07-2007, 13:22
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 7/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/1128757/index.do)
A Dinamu dolazi Barcelona povodom stote godiĹĄnjice :-D
crazyralf
01-07-2007, 13:37
super ti je prijedlog...
a pretpostavljam da bude murje spravila tamo samo one koji fakat jesu huligani a ne bilo kojeg navijaèa... i onde Ìe oni njih gaðat stolicama muahahaha osveta! :roll:na strani huligana bi trebali doÌi---oni koji su dobili zabranu pristupa utakmicama i oni koji se dobrovoljno prijave, a drugoj strani specijalci (posebno oni koji na tekmi vole tuèi neduŞne navijaèe---pogotovo èak i Şenu i djecu!!!)... i jednima i drugima oduzeti prije ulaska na goli otok oduzeti vatrena i hladna oruŞja, ostale opasne rekvizite....i nek makljaŞa poène...
a rezultat pogledajte u slijedeĂŚim sportskim vijestima :lol: :lol: :lol:
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/1128757/index.do
A Dinamu dolazi Barcelona povodom stote godiĹĄnjice :-Da jakog obeĂŚanja..pa calederonu ĂŚe prije isteĂŚi mandat , a je kao olfo rekao da bi real mogao doĂŚi 2011.g. ---ko zna ĹĄta ĂŚe tad biti, moĹžda nastupi smak svijeta...ni microsoft ne planira toliko unaprijed :lol: :lol: :lol:
...a dinamu ĂŚe doĂŚi repka brazila :-D
konzerva
01-07-2007, 13:38
e druĹže,ali dinamo nije tolko velik klub :-D plus joĹĄ je daleko 2045.
crazyralf
01-07-2007, 13:41
e druĹže,ali dinamo nije tolko velik klub :-D plus joĹĄ je daleko 2045.pa to ĂŚe biti 150-godiĹĄnjica...ko zna hoĂŚe li se tada igrati nogomet :? :lol:
konzerva
01-07-2007, 13:45
pa to ĂŚe biti 150-godiĹĄnjica...
:smt045 :smt056
crazyralf
01-07-2007, 15:54
lepi video i joĹĄ lepĹĄa pesma ...http://www.youtube.com/watch?v=RQC92PB4IZ8&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enet%2Ehr%2Fsport%2Fpage%2F 2007%2F06%2F30%2F0076006%2Ehtml
ono juèer u austriji---rapid--dinamo :!: :!:
http://www.youtube.com/watch?v=fZL-XwO3HxA
http://www.youtube.com/watch?v=8BsMhIdtj3Q
http://www.youtube.com/watch?v=J8YbSI0pqrY
http://www.youtube.com/watch?v=bBt53PJoDG8
Kreteni!!!
Al ajmo mi na vedrije teme - Torres ide u Liverpool! Yupi :lol:
crazyralf
01-07-2007, 16:11
Kreteni!!!
Al ajmo mi na vedrije teme - Torres ide u Liverpool! Yupi :lol:slaĹžem se, bolje to nego da je otiĹĄao u man(utd) ili u chelsea--bezobzirno sramotne rasipnike :!: :-D
Veseli Bosanac
01-07-2007, 17:09
Ăirin express Zagreb izgubio od Albanaca :evil: :evil:
kako me naťi mogu tako lako naljutiti, to je nevjerovatno. A NadareviÌ kaŞe da je Vllaznia prosjeèna ekipa koja bi igrala u naťoj drugoj ligi. E sad vidimo tko je limitiran. :-D
Samo se nadam da ovim putem neĂŚe krenuti Hajduk, Belupo i Dinamo.
A glede gostovanja Real Madrida na Poljudu 2011.g. mogu samo reĂŚi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: UPRAVA ODLAZI.
Bolje im je da igraju protiv onih Talijana kada su igrali prvu utakmicu u Splitu 1911. Ne znam kako su se zvali, neki Calcio Spalato, valjda tako nekako.
crazyralf
01-07-2007, 17:29
ťta sam ja bio govorio za Ìiru...on je motivator za 10, a taktièar i trener za 0 :-D
...on joť forsira troijcu u obrani (pa to viťe ni hajduk ne forsira :lol: ), ispodprosjeène igraèe diŞe u nebesa, tj. baca krafne javnosti o njihovoj vrijednosti...
najveÌe uspjehe je upravo Ìiro napravio s hrv.momèadima u europi....ipak njegov najveÌi uspjeh u europi je delbrecen http://www.croportal.net/forum/images/smilies/smil433e8f2f55a0c.gif http://www.croportal.net/forum/images/smilies/smil433e8f2f55a0c.gif
http://www.croportal.net/forum/images/smilies/smil42c3e819a134b.gifĂIROHITO MAJSTORE!! :lol: :lol: :lol: http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/g065.gif
fat drummer
01-07-2007, 20:09
joť jednom su navijaèi bili neshvaÌeni... to su maloljetnici, blablablablabla
dinamo je, htio to mamiĂŚ priznati ili ne taoc hrpe poluidiota. no kao ĹĄto narodna izreka kaĹže: tko s dijecom lijeĹže popiĹĄan se budi i optuĹžen je za pedofiliju
Pi*ka materina onoj STOCI u Austriji..
Da, stoci!
Zbog takvih govnara koji "vole" Dinamo sada nať klub neÌe moÌi odigrati prave pripremne utakmice koje su bile kljuène u ovom dijelu priprema..
Izjava od jednog "BBB-a": "Bolje da vas mi izbacimo iz Europe, nego da sami ispadnete!"
Hej, èovjeèe, tko si TI da sudiť unapprijed? Tko si ti da nas normalne navijaèe koji se nadaju uspjehu u Europi èiniť budalama i ruťiť ono ťto klub radi?
PTUJ!
Za najveĂŚu osudu..
Ovo je grozno..
Tih 200 kretenèina se treba maknuti sa stadiona.. Ma treba ih eutanazirati..
Pravi navijaè Şeli svom klubu mirno odraðivanje priprema..
Takvim budalam doĹživotno zabraniti dolaske na sve sportske priredbe..
Grozno, grozno, grozno..
A tako dobra atmosfera dosad..
Imamo najgore neprijatelje kluba u tim momcima..
malimrav85
01-07-2007, 20:13
Ja da sam na mjestu austrije bi ih sve pozatvarao i ne bi ih izruèio hrvatskoj
ako je to moguĂŚe
pa budi u zatvoru a jezik ne znaĹĄ...
ja bi ih pobio sve ali opet, sigurno ih je netko izazvao
lepi video i joĹĄ lepĹĄa pesma ...http://www.youtube.com/watch?v=RQC92PB4IZ8&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enet%2Ehr%2Fsport%2Fpage%2F 2007%2F06%2F30%2F0076006%2Ehtml
Pa u kakvoj su ispaĂŚenoj zemlji teĹĄke povijesti i sadaĹĄnjosti, uopĂŚe ovaj video ne izgleda jadan..
Ăini se da su ludi za tim svojim klubom..
To se cijeni..
....pas matr..........a ja se zabavljao sa u parkicu s bocom viskija, pivama i zeroom....a tulum je eto bio na drugom mjestu................
fat drummer
01-07-2007, 21:55
davno sam razvio teoriju kako su navijaèi, takvi, jel, jer kad kaŞem navijaèi mislim huligani, ne da mi se pisat huligani moronèine s oèitim kopleksom majèinskog napuťtanja.
njih nije briga za dinamo kao klub koji se sastoji od stadiona, igraèa, uprave, tradicije. njima je dinamo oni i njihova tradicija. vaŞnije je navijanje od utakmice jer utkamica je loťa. nogomet je loť. igraèi su gamad koja je preplaÌena. za koga navijate onda? zaťto onda putujete okolo.
zbog sebe, jel da stoko egocentrièna. zbog svog sjeÌaja praznine da vas nitko ne voli, i da vas boli kad vam netko stavlja piťu u guzu pa se zato masovno tjeťite deranjem besmislenih idiotarija prijezirno gledajuÌi na indijance, ljude koji su doťli saznati rezultat utakmice.
mislim, zaboli me Ĺživo ĹĄto ĂŚe bit s dinamo a joĹĄ me viĹĄe briga hoĂŚe li tih dvjesto idiota dobivat batine svaki dan cijeli dan do kraja Ĺživota i onda ĂŚe se ovdje kukati kako je policija brutalna
oh, da policija je kriva za sve, vidjelo se to i u gradiÌu sa 15 policjaca koji jedva èekaju da provociraju bojse
davno sam razvio teoriju kako su navijaèi, takvi, jel, jer kad kažem navijaèi mislim huligani, ne da mi se pisat huligani moronèine s oèitim kopleksom majèinskog napuštanja.
njih nije briga za dinamo kao klub koji se sastoji od stadiona, igraèa, uprave, tradicije. njima je dinamo oni i njihova tradicija. važnije je navijanje od utakmice jer utkamica je loša. nogomet je loš. igraèi su gamad koja je preplaæena. za koga navijate onda? zašto onda putujete okolo.
zbog sebe, jel da stoko egocentrièna. zbog svog sjeæaja praznine da vas nitko ne voli, i da vas boli kad vam netko stavlja pišu u guzu pa se zato masovno tješite deranjem besmislenih idiotarija prijezirno gledajuæi na indijance, ljude koji su došli saznati rezultat utakmice.
mislim, zaboli me živo što æe bit s dinamo a još me više briga hoæe li tih dvjesto idiota dobivat batine svaki dan cijeli dan do kraja života i onda æe se ovdje kukati kako je policija brutalna
oh, da policija je kriva za sve, vidjelo se to i u gradiæu sa 15 policjaca koji jedva èekaju da provociraju bojse
Pa kaj se onda zivciras.....??
Mislim, tamo je satro ekipa osramotila hrvatski nogomet....kao predstave po europi nisu sramota za klupski nogomet?!.............
Ko kaze da je policija kriva tamo? Ovoga puta ekipa je tukla policiju....
fat drummer
01-07-2007, 22:08
pa ono, osim onog u splitu s debrecenom niti jedna naĹĄa predstava nije bila kazneno djelo.
jesu li nas osramotili... da jesu. opet su hrvati ispali neki kreteni koji idu po pitoresknim austrijkim gradiÌima i rade govna. najviťe mi se u cijeloj toj prièi gadi vodstvo bbb-a i dinama koji ťute ko pièke. da sam mamiÌ fino bi sterao bbb u kurac zbog ovakvih govana. klub izlazi bojsima i previťe ususret, a oni ovako. jednostavno mi je frapantno koja je to hrpa razmaŞenih egocentriènih pederèiÌa
Ne bih se slozio........shelbourne je takodjer sramota, ali generalna....
Igranje dinama protiv herenvena je vrhunac jada i nesposobnosti nasih momcadi kad se radi o borbenosti i potrebi da se rezultat sacuva do kraja...
Ispadanje nasih momcadi od nekih ciprana ili albanaca pod nekakvom tezom da je lopta okrugla ili da se svugdje sada igra nogomet je jednostavno priglupo...
Mislimo da smo nekakva nogometna sila zbog repke, a onda nas malo prizemlje raznorazne nogometne prcije...
To kaj klub izlazi u susret navijacima je smijesno...mamic se pokusava dodvoravati, ali mu bas ne uspijeva i bolje mu je da suti jer zna kako bi zavrsio da digne glas...sjeca se i canjuge i njihovih gimpova koji su preko ograda bjezali...
Htio je kupiti karte navijacima za tekmu u koprivnici za finale kupa (koja je iznosila oko 120kn, cini mi se) pa je ekipa odbila...
fat drummer
01-07-2007, 22:27
da, dobro, hrvatski klubovi su loťi u europi, buhuhu, ajmo sad nabit u glavu austrijske murjake. pa da ispadaju sa 12 razlike od rabotnièkog svake godine pvp juèer je bila stoputa veÌa sramota. jer nije sramota biti pobijeðen od boljih, sramota je ne znati izgubiti i ponaťat se kao deriťte
bbb misle da su boŞji dar s neba jer kao putuju s dinamom u recimo kaunas ili rejkavik. da sam mamiÌ odrekao bih se bijsa kao navijaèa. jebe mi se. okrenuo se indijancima. snizio cijenu karata, uveo neke pederske obiteljske pakete s balonima, pliťanim medom i hot dogom. nema viťe nikavih organiziranih ovih ili onih pizdarija, nema viťe dogovora s upravom navijaèa. nema niťta smijeťnije nego tvrdnje nekih (crobot) kako su u udrugama navijaèa obrazovani ljudi, nisu, jer obrazovani ljudi se ne zajebavaju sa hrpom klinaca. to su sve polupismeni idioti i udupeprimci.
koje organizirane skupine navijaèa. jebote, bio je tuðman u pravu. promijeni ime klubu, zatri svaki oblik tradicije i povezansti s takvim malazima. vratit croatiu, bar je bila u europi (doduťe zahvaljujuÌi finacijskim malverzacijama)
Tekma je zavrsila 1:1...... ;) :-D
Pa kaj onda? Nabili su par murjaka...nes ti problema, popit batina...buhu....
Recimo da se mamic odrekne bbb- a, grgic torcide itd....i da kazu: "Vi ste svi kreteni, idioti, narkomani, propalice i majmuni..." to ne znaci da ce ljudi prestati ici na stadion i navijati...neka nas se odrekne, najradje bi da se dinamo vise ne povezuje s tim covjekom.
Jedna od mjera koji su englezi proveli je bilo povisenje cijena karata...
Da bi se dopeljalo ljude na stadion, obitelji itd. treba napraviti odredjeni komfor, treba hrvatska liga puno ojacati kako ljudi nebi gledali nekakve GOSK- ove i ine gluposti kako plaze po travnjaku...treba uloziti puno novaca jer ako se stadion napuni na recimo 3- 4 europske tekme ne znaci da su se ljudi vratili na stadione...
Nasrecu (tebi nazalost) americki tip sporta i gledanja utakmica ne prolazi u europi...najvjerovatnije zbog mentaliteta ljudi...i upravo tradicije....
*SUPERMAN*
01-07-2007, 22:44
Sick, jel se moze reci da zapravo postoje dvije skupine BBB, navijaci koji vole taj klub, idu na gostovanja, navijaju, znaju da je 11 igraca na svakoj strani te ukoliko ih netko napadne ili zeza ce obraniti svoju cast iiiiiiiiii debila koji ne znaj sto je nogomet i idu na gostovanja i tekme samo da bi malo ispucali negativne energije,posorali se,napili i kojima je svejedno da li dinamo izbubi ili dobije, samo im treba opravdane za pizdarije???
p.s. Kako kaj onda? Nbili su sacicu jadnih nespremnih murjaka (dakle nije neki pothvat),a pritom osramotili hrvatsku...
Sick, jel se moze reci da zapravo postoje dvije skupine BBB, navijaci koji vole taj klub, idu na gostovanja, navijaju, znaju da je 11 igraca na svakoj strani te ukoliko ih netko napadne ili zeza ce obraniti svoju cast iiiiiiiiii debila koji ne znaj sto je nogomet i idu na gostovanja i tekme samo da bi malo ispucali negativne energije,posorali se,napili i kojima je svejedno da li dinamo izbubi ili dobije, samo im treba opravdane za pizdarije???
p.s. Kako kaj onda? Nbili su sacicu jadnih nespremnih murjaka (dakle nije neki pothvat),a pritom osramotili hrvatsku...
U ovo pitanje necu ulaziti.....
Nisu mi izgledali bas nespremno....sa onim kacigama i pendrecima..... :-D
fat drummer
01-07-2007, 22:52
ma naravno sick, mamiÌ je taj koji radi na ťtetu dinama, pa naravno... èovjek ulaŞe svoje teťko ukradene, priznajmo to, milijune u klub koji nema jeben ťanse nigdje osim u granicma kifle, a zato bojsi skupno brane integritet nekada slavnog pojma zvanog dinamo. utakmica je zavrťila 1:1... i koji je razlog nereda?koji je razlog da neki maloumni pavijanèiÌ na sebepreuzima sudaèku i krvnuèku ulogu pa Ìe on radije izbacit dinamo iz europe nego neki jazavci. koliko god bila plemenita ta Şrtva bojim se da je i dovoljan razlog da drŞava zabrani postojanje nevijaèkoj skupini koja djeluje protiv svog kluba. jer to je glup, a drŞava me morta bratiti od oèitih gluposti. ipak plaÌam pdv.
uredu, uredimo stadion. stavimo èièkice, hot dog i ogromne spuvaste prste. preselimo dinamo u veliku goricu jer je to jeftniije. who the fuck cares?!?!?! bojsi? ne, njih je briga samo hoÌe li moÌi za koga navijati. koji jebeni larpurlartizam, odlazak na utakmicu radi navijanja. navijanje da bi se navijalo. defakto stojiť i vièeť.
moja ideja odricanja od navijaèa traŞi strpljenje. ako deset godina ignoriram bojse, promjenim ime klubu, ukinem svaki oblik skupnog navijanja jer viťe nema sjevera kao okupljaliťta, nema viťe povlastica i pizdarija barem Ìu stvoriti novu generaciju navijaèa. beskrvnih indijanaca koji troťe pare. jer oni se ne malte s policijom, ne upadaju na treninge i ne skidaju navijaèima dresove
ma naravno sick, mamiæ je taj koji radi na štetu dinama, pa naravno... èovjek ulaže svoje teško ukradene, priznajmo to, milijune u klub koji nema jeben šanse nigdje osim u granicma kifle, a zato bojsi skupno brane integritet nekada slavnog pojma zvanog dinamo. utakmica je završila 1:1... i koji je razlog nereda?koji je razlog da neki maloumni pavijanèiæ na sebepreuzima sudaèku i krvnuèku ulogu pa æe on radije izbacit dinamo iz europe nego neki jazavci. koliko god bila plemenita ta žrtva bojim se da je i dovoljan razlog da država zabrani postojanje nevijaèkoj skupini koja djeluje protiv svog kluba. jer to je glup, a država me morta bratiti od oèitih gluposti. ipak plaæam pdv.
uredu, uredimo stadion. stavimo èièkice, hot dog i ogromne spuvaste prste. preselimo dinamo u veliku goricu jer je to jeftniije. who the fuck cares?!?!?! bojsi? ne, njih je briga samo hoæe li moæi za koga navijati. koji jebeni larpurlartizam, odlazak na utakmicu radi navijanja. navijanje da bi se navijalo. defakto stojiš i vièeš.
moja ideja odricanja od navijaèa traži strpljenje. ako deset godina ignoriram bojse, promjenim ime klubu, ukinem svaki oblik skupnog navijanja jer više nema sjevera kao okupljališta, nema više povlastica i pizdarija barem æu stvoriti novu generaciju navijaèa. beskrvnih indijanaca koji troše pare. jer oni se ne malte s policijom, ne upadaju na treninge i ne skidaju navijaèima dresove
Tebi je naravno jasno da zivimo u kakvom- takvom demokratskom poretku i da drzava ne moze ukinuti organizirano navijanje...... :-D
Vec sam ti prije rekao kako drzava moze zabraniti rad udruzi navijaca dinama, ali ljudi tamo sluzbeno nikada nisu rekli: "Dobro, ajmo danas napraviti nerede, polomiti drotove i razrusiti i spaliti grad!!"...ali recimo da drzava zabrani rad udruge...to ne znaci da ce bbb- i prestati postojati, da ce skupina prestati djelovati, da ce oznake nestati....
Ako tebe nije briga gdje ce dinamo igrati, kako ce igrati i s kim ce igrati jos mi nije jasno zakaj se nerviras oko malo nereda...?....
Mislim, ti smatras da su to sve debili...ok tvoje pravo...i smatras da tebe ne treba ni na koji nacina povezivati s tim ljudima....ok, i to je tvoje pravo, pa ako se ogradjujes od svega i to osudjujes kao i puno ljudi u hrvatskoj zakaj se onda zivciras oko stvari koje te se ne ticu...?....Te osobe ne predstavljaju tebe kao osobu niti udrugu/ skupinu kojoj se ti smatras clanom....
Ti mozes ignorirati navijace...ne znaci da ce navijaci ignorirati klub...kao sto je to situacija sa Red Bull Salzburgom. Dosao je novi vlasnik, promijenio ime, promijenio boje kluba, promijenio godinu osnuca kluba, strogo zabranio ljubicastu boju i druge oznake prijasnjeg kluba na tom stadionu...
crazyralf
01-07-2007, 23:33
uzrok je u tome ťto su od tih 200-tinjak navijaèa, njih 100 huligani koji im je cilj tuÌi se s murjom, razbijati sve i svaťta :!:
idem na gostovanja (malo rjeðe u zadnje vrijeme) s navijaèima pa znam da nekoliko 10-ina njih su pravi huligani, da njih uopÌe ne zanima dinamo, da oni uopÌe ne vole nogomet, pa tako ni dinamo, ali su odbaèeni od druťtva i svoju utjehu i maÌehu su naťli pod kiťobranom navijaèa klubova, pa tako i dinama....
njihov sveti cilj je ťorati se s murjacima (ali i protivnièkim navijaèima)....oni jedva èekaju da zakuhaju neku frku....
pa u HNL-u se nitko ne usuðuje to napraviti na derbijima jer je na njima osiguranje od 1000 policajaca pa svatko tko pomisli zna da Ìe dobit po pitzki...
ali ovo u austriji za njih je bila zgodna prilika...omjer 5:1..gotovo idealno rekao bih...
kao ťto je nať cilj u ovom trenutku u Şivotu, izmeðu ostalog, uèenje i davanje ispita, odnosno posveÌivanje vremena faxu, tako je njihovo huliganstvo...niťta èudno, postoje i takvi ljudi...
njih resocijalizirati je teťko, represija raða joť veÌe nevolje, problem je u naťem sustavu, mentalitetu itd. al neÌu o tome ovdje...
mislim da povoda ovome nije bilo, jednostavno murjaci su bili nespremni, a ovi su to iskoristili i to je to :!: :!: ....i murjaci nisu napravili svoj posao a o tome nitko ne govori...oni su morali ovo predvidjeti jer je i njih netko upozorio da do ovog moĹže doĂŚi.....
......ni murjaci nisu cvijeÌe...oni su ista gamad kao i huligani...rekao bi da koliko postotaka huligana ima u ukupnom broju navijaèa da toliko ima i kukolja u redovima murje......sloŞio se sa mnom netko ili ne nije me briga :-D :-D
Sick samo mi nemoj reci da ono odobravas?
Sick, mene kao navijaèa viťe boli ťto Dinamo sada gubi tri solidno jake pripremen tekme, a ne toliko ťto su oni napravili nered..
I strah me da nas ne izbace iz natjecanja ili da nam daju tako neku gadnu zabranu..
I ako voliĹĄ Dinamo, ne moĹžeĹĄ odobriti ovo ĹĄto se dogodilo.
Ovo ĂŚe ĹĄtetiti Dinamu.
http://www.net.hr/sport/page/2007/06/30/0076006.html
evo malo o Dinamovom protivniku...ima i filmic...
Sick samo mi nemoj reci da ono odobravas?
Zar....ja?.....Ja da odobravam nasilje, razbijanje i slicne manifestacije mrznje prema policiji.....JA?!?!.......ma neeeeeeeeee......to se kosi s ugovorom potpisanim sa voditeljima foruma, jer kao moderator ne smijem izrazavati podrsku nikakvim slicnim pothvatima manjine koja bi mogla ugroziti vecinu, jer u protivnom bi moga odobiti otkaz.
To bi rezultiralo neuspjesnom integracijom u strukture burzujskih institucija i nemogucnost provođenja revolucije iznutra...
fat drummer
02-07-2007, 09:44
Ti mozes ignorirati navijace...ne znaci da ce navijaci ignorirati klub...kao sto je to situacija sa Red Bull Salzburgom. Dosao je novi vlasnik, promijenio ime, promijenio boje kluba, promijenio godinu osnuca kluba, strogo zabranio ljubicastu boju i druge oznake prijasnjeg kluba na tom stadionu...
i kaj fali red bull salzburgu? ima jednake aspiracije kao i dinamo samo ťto ima npr. niku kovaèa u svojim redovima... i trappatonija kao stratega. spreman sam Şrtvovati ponos i osjeÌaje nekih ljudi koji se zovu bbb za moguÌnost da klub iz glavnog grada odigra viťe od 2 domaÌe europske utakmice
bbb nisu postojali oduvijek niti Ìe zauvijek postojati. treba im dinamo koliko god se on pravili da im ne treba. bojsi bojkotiraju cibonu jer su prljavi ksenofobi, odreðuju koga klub mŞe ili ne moŞe kupiti. da mamiÌ sutra npr. pokuťa dovest ŞigiÌa ili panteliÌa ili kojeg god èetnika odjednom bi poplava govana prekrila hrvatske ulice. govna bi doťla iz sjediťta zloèestih plavih djeèaka
kome to treba? da sam ja mamiĂŚ meni ne bi trebalo
i kaj fali red bull salzburgu? ima jednake aspiracije kao i dinamo samo što ima npr. niku kovaèa u svojim redovima... i trappatonija kao stratega. spreman sam žrtvovati ponos i osjeæaje nekih ljudi koji se zovu bbb za moguænost da klub iz glavnog grada odigra više od 2 domaæe europske utakmice
bbb nisu postojali oduvijek niti æe zauvijek postojati. treba im dinamo koliko god se on pravili da im ne treba. bojsi bojkotiraju cibonu jer su prljavi ksenofobi, odreðuju koga klub mže ili ne može kupiti. da mamiæ sutra npr. pokuša dovest žigiæa ili panteliæa ili kojeg god èetnika odjednom bi poplava govana prekrila hrvatske ulice. govna bi došla iz sjedišta zloèestih plavih djeèaka
kome to treba? da sam ja mamiæ meni ne bi trebalo
Boysi bojkotiraju cibonu jer je uprava slala muriju na njih zbog transparenata preko reklama i jedne bakljade u dvorani...jer su nas nazivali kriminalcima itd...
Ali cinjenica da to mamic ucini, nebi proslo dobro za njega jer cibona ne znaci toliko ljudima koliko dinamo...i zato sada cibona nema navijaca i zato sada kad zadar dodje cuje se samo njihovo navijanje i zato sada cibona zaziva navijace da se vrate i zele nabrijanu atmosferu...e pa nece ici...recimo da su uspjeli izbaciti navijace iz dvorane svojim ponasanjem, ali imaju li sada pune dvorane? Imaju li navijace koje su zeljeli? Imaju li atmosferu kakvu su htjeli?
Nemaju...dvorana im je prazna, ne mogu skupiti 4- 5000 ljudi na osim 5 puta godisnje, sa najvecim proracunom od kk...a igraju i kup i euroligu svake godine i goodyear...i nula bodova...
Fala bogu da se odredjuje hoce li se kupiti srbe ili ne...kaj ce nam oni??
Dobili su poruku u obliku rk zagreb...fino im se reklo da ne kupuju srbe, doveli su pola repke njihove...i prestalo se organizirano dolaziti...ljudi iz rk zagreba su uvidjeli pogresku i sada zovu boyse natrag...ocito da i mi nekome trebamo+ to kaj nikada nisu bili protiv boysa i pruzali podrsku u vrijeme tudjmana....
I evo ti komentar Mamica na sve: "ZaÅ¡to bih ja govorio? Imate predsjednika, trenera. Uvijek ja neÅ¡to kažem i onda naj... Mogao bih reći ono Å¡to svi žele čuti, ali neću", neobično je kratak bio Zdravko Mamić za 24 sata. Åveliki kuracefu je između ostalog, u neredima stradao automobil.
fat drummer
02-07-2007, 10:42
Fala bogu da se odredjuje hoce li se kupiti srbe ili ne...kaj ce nam oni??
kaj ti to ozbiljno... kaj ne bi bilo super da u zadnjem redu dinama igra nemanja vidiÌ... ono srbin... ili da je na vratima dinama ŞiliÌ koji je i dalje srbin i dalje bolji od turine i lonèariÌa
rk zagreb? jadan je to klub koji ovisi od boysa...i mali su divnu moguĂŚnost osloboditi se od njih pametnim marketingom, ali nisu
sa najvecim proracunom od kk...a igraju i kup i euroligu svake godine
koga boli kurac za atmosferu?!?! zadru je jebeno pomogla fanatièna skupina navijaèa ove godine kad su u petoj utakmici pobijedili cibonu sa skoro 40 razlike... ili je cibona dobila njih, nisam ziher
cibona ja varala, krala, lagala i doťla do naslova, zadar je imao navijaèe.... morlana pobjeda zadra. juventus je omraŞen klub kojeg se trebalo sudski zaustaviti da osvaja trofeje. jebeť navijaèe koji te koťtaju viťe nego ťto ti donose
Nadam se da Picok nije najebo...
Nije, nije... zbog ovog faksa nemreĹĄ niĹĄt planirati unaprijed, ovisilo je kad ĂŚe biti usmeni, ipak preveliki rizik da uplatim put i onda me to zezne... nakon kaj je ispit stavljen u petak minibus je bio pun :? a vlak do graza, povratna je 331kn. PreviĹĄe, nedam tolko.
Ja da sam na mjestu austrije bi ih sve pozatvarao i ne bi ih izruèio hrvatskoj
ako je to moguĂŚe
pa budi u zatvoru a jezik ne znaĹĄ...
MoĹžda bi se moglo usavrĹĄiti jezik u zatvoru? :-D Neki su zato htjeli tamo... haha.
]Idem na gostovanja (malo rjeðe u zadnje vrijeme) s navijaèima]
Koliko gostovanja imať? A kolko vi ostali kaj putujete? konzerva, sickboy, patriot kojeg ne viðam bať... ide joť netko?
Sick, mene kao navijaèa viťe boli ťto Dinamo sada gubi tri solidno jake pripremen tekme, a ne toliko ťto su oni napravili nered..
I strah me da nas ne izbace iz natjecanja ili da nam daju tako neku gadnu zabranu..
I ako voliĹĄ Dinamo, ne moĹžeĹĄ odobriti ovo ĹĄto se dogodilo.
Mene viťe brine kaj ne Ìemo iÌi u Kapfenberg sad.. al bar Ìe biti dan viťe za uèenje :D A kaŞe predsjednik Mirkec da traŞe neke klubove po Sloveniji i Hrvatskoj s kojim bi odigrali joť poneku pripremnu prijateljsku...
ne ĂŚe biti baĹĄ atraktivni i kvalitetni protivnici vjerojatno ali svejedno... 12.7. na Maksimiru je protiv Wolfsburga..
I za kraj - malo o nogometu; kaj se tièe prodaje igraèa. Ja bi stavil cijenu za Eduarda, ModriĂŚa i Ăorluku MILIJARDU KUNA i bok. Ko da toliko nek idu kam hoĂŚe :-D Al svi zajedno nek idu. To je kao neki kostur momèadi, neki novoosnovani klub nek ih kupi.
kaj ti to ozbiljno... kaj ne bi bilo super da u zadnjem redu dinama igra nemanja vidiæ... ono srbin... ili da je na vratima dinama žiliæ koji je i dalje srbin i dalje bolji od turine i lonèariæa
rk zagreb? jadan je to klub koji ovisi od boysa...i mali su divnu moguænost osloboditi se od njih pametnim marketingom, ali nisu
Najozbiljnije.....
A takav jadan klub sada dovodi najvece zvijezde hrvatske repke i svake godine igra u zavrsnicama europske lige.......
Kaj cemo reci o engleskoj? Jebes jadnu repku koja je imala milijun sansi odreci se svojih navijaca ali nisu to ucinili nego ih jos i brane kad dobiju batina od hrvatske murije.........za koje su sami krivi.....
koga boli qrtz za atmosferu?!?! zadru je hebeno pomogla fanatièna skupina navijaèa ove godine kad su u petoj utakmici pobijedili cibonu sa skoro 40 razlike... ili je cibona dobila njih, nisam ziher
cibona ja varala, krala, lagala i došla do naslova, zadar je imao navijaèe.... morlana pobjeda zadra. juventus je omražen klub kojeg se trebalo sudski zaustaviti da osvaja trofeje. jebeš navijaèe koji te koštaju više nego što ti donose
Ocito cibonu, kad anzulovic cmizdri po novinama kako nemaju navijaca...osim toga ne samo da nemaju atmosferu, nego ljudi uopce...kompic mi je po SD tamo dj...lijepo mi je rekao da jebes tekmu na kojoj ima vise ljudi na terenu nego na tribinama....gleda taj jad i bijedu skoro svaki tjedan i pada mu mrak na oci....htjeli su napraviti atmosferu ko u nba, ono djeca- obitelji i to...kaj se dogodilo? Nula bodova, niti im dolaze navijaci niti obitelji....jednostavno nemaju proizvod koji se kupuje...
A kolko vi ostali kaj putujete? konzerva, sickboy, patriot kojeg ne viðam baš... ide još netko?.
Oko 30- ak.....
malimrav85
02-07-2007, 11:41
Kolko se para ulaŞe u koťarku toliko i ljudi dolazi na utakmicu. Da Cibona dobiva novaca koliko i Dinamo vjeruj mi da bi se karte kupovale za 3-4 puta viťu cijenu od poèetne. Igrao bi se sigurno svake godine Final 4. Da Cibona ima 2milj ⏠godiťnje mogla bi dobit svakoga bez problema. Znaèi 15milj kuna kao ukupni proraèun. A Dinamo dobije samo od grada 30-40. A pogledajmo rezultate Dinama u Europi zadnjih 20 godina i pogledajmo one Cibone.
Slièno kao i sa naťeom ligom, na domaÌe utakmice ne doðe niko,moŞda 300-500 ljudi ali kad je Euroliga doťðe uvijek barem 2500 ťto je dosta.
Joj sick sorry,jebo sliku svoju zaboravio sam ti javiti juèer...jebga,duŞan sam ti cugu zbog toga :-D
malimrav85
02-07-2007, 11:42
http://www.net.hr/sport/page/2007/07/02/0040006.html
ZrntscheZ
02-07-2007, 11:45
di je sada bil naš JuBiTu ministar i ostatak vlade?!?!
da ima imalo soli naredio bi u subotu da se na granici svim Croatima koji ulaze tog dana ili tokom noći na nedjelju u HR, a dolaze iz AUT plus kumulativni uvjet posjedovanja dinamovih obilježja, preventivno oduzmu putovnice...
pa ćemo onda prema fotkama (a kojih ima na stotine po netu) iz Kapfenberga vidjet tko je bacal one bicikle, kamenje i ostala sranja...
i fino u rešt s njima...
ne bi se time rjeÅ¡il problem do kraja, dosta njih bi se izvuklo...al negdje treba početi...
iako sam dinamovac i imam iza sebe stotinjak tekmi mogu samo kazati
SRAMOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZrntscheZ
02-07-2007, 11:46
a o ovoj umiÅ¡ljenoj gamadi dobro kaže ovaj članak...
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/basketball/1148772/index.do
oooops to je za drugi topic...
ma neću micat...
mea culpa...
Iako sam dinamovac i imam iza sebe stotinjak tekmi mogu samo kazati
:shock: Ako ne sereť i misliť na tekme pogledane na stadionu svaka èast i kapa dole
Iako sam dinamovac i imam iza sebe stotinjak tekmi mogu samo kazati
:shock: Ako ne sereš i misliš na tekme pogledane na stadionu svaka èast i kapa dole
Al sumnjam da su sva gostovanja........ ;) :-D
http://www.index.hr/sport/clanak/kochov ... 52324.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/kochova-prva-vecera-u-dinamu/352324.aspx)
MoŞda je isto ko i s Kovaèem :lol:
Ocito cibonu, kad anzulovic cmizdri po novinama kako nemaju navijaca...osim toga ne samo da nemaju atmosferu, nego ljudi uopce...kompic mi je po SD tamo dj...lijepo mi je rekao da jebes tekmu na kojoj ima vise ljudi na terenu nego na tribinama....gleda taj jad i bijedu skoro svaki tjedan i pada mu mrak na oci....htjeli su napraviti atmosferu ko u nba, ono djeca- obitelji i to...kaj se dogodilo? Nula bodova, niti im dolaze navijaci niti obitelji....jednostavno nemaju proizvod koji se kupuje...
.
Posjeta Ciboninih utakmica je slièna onoj Dinamovih - dvorana se napuni za jake suparnike, a inaèe je prazna.
I nemoj mi reÌi da bi Boysi da nisu posvaðani s upravom ono kao dolazili na sve Cibonine tekme, o da kako da ne :-D
VeĂŚ vidim 5000 BBBa na utakmicima Cibona - Cedevita i Cibona - Krka Novo Mesto. Dolazili bi na Partizane i Zvezde, eventualno na neki Maccabi, Pao ili Barcelonu, vikali "Dinamo, Dinamo", zapalili koju baklju i ajmo kuĂŚi.
ZrntscheZ
02-07-2007, 11:56
zakaj bi muljal?!?!?
nemam bokzna kolko gostovanja (to se kao posebno cijeni)...i uglavnom su to sva ova bliža bila...
al poÅ¡to već 13g odlazim redovito na tekme, nakupilo se puno stadionskih doživljaja...
počevÅ¡i nekad davno joÅ¡ u tvrdo doba Franceka na stajanju Istok, preko Juga, pa sada sve do Sjevera...
pokuÅ¡avam se "preselit" na Istok već godinu dana...al uvijek me odvuče među Boyse
zakaj bi muljal?!?!?
nemam bokzna kolko gostovanja (to se kao posebno cijeni)...i uglavnom su to sva ova bliža bila...
al poÅ¡to već 13g odlazim redovito na tekme, nakupilo se puno stadionskih doživljaja...
počevÅ¡i nekad davno joÅ¡ u tvrdo doba Franceka na stajanju Istok, preko Juga, pa sada sve do Sjevera...
pokuÅ¡avam se "preselit" na Istok već godinu dana...al uvijek me odvuče među Boyse
Ma nisam mislio nis lose.....
Samo pokazuje koliko dugo pratis klub....sve 5.....
Gospodin Pravokutnik
02-07-2007, 13:04
ha?
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/hnl/fset.html
ZrntscheZ
02-07-2007, 13:10
objavljeno i na Indexu i na NK-dinamo.hr...
gotovo je...
raspad...
Čarli je sljedeći...
pa Luka...
mrtvih bude...
da...ode nam eduardo
nadam se da ce uspjet u arsenalu :)
To je MamiĂŚeva osveta za nerede u Kapfenbergu :-D
:shock: :shock:
Bogati.............nebu dobro......nebu..............
Sad im je fakat bolje da ih mi izbacimo iz te europe, jer ce tak i tak ispasti.....
Opet ce onaj Zaora glumiti igraca u napadu.......!!.......
e da, i mamicu cigane.....
Ali eduardu zelim zaista sve najbolje..................zaduzio je i dinamo i navijace..........
Insomniac
02-07-2007, 13:41
http://www.arsenal.com/article.asp?this ... in+Arsenal (http://www.arsenal.com/article.asp?thisNav=News&article=474738&lid=NewsHeadline&Title=Croatia+striker+Eduardo+da+Silva+set+to+join +Arsenal)
Ako je istina da su ga platili 24 milje, onda se za te pare moze kupiti 3 Dudua i pokrpati cijelu momcad.
Njemu super.
Dinamu super.
Repki super.
Nama super.
Ali trebalo je to ranije. Prije priprema. Da se jos nekog stigne kupiti. Mozda bi i Kovac pristao za koju milju extra.
Mislim da ĂŚe se od tih para prvo pokrpati vozni park obitelji MamiĂŚ :-D
Mislim da æe se od tih para prvo pokrpati vozni park obitelji Mamiæ :-D
Bas...........ma neka si uzme te pare i nek se gubi vise iz dinama.........!!........Mala cijena za odlazak takvog debila......
Da je to neka normalna uprava velik bi to novac bil za klub. S tim se moĹže jako puno napraviti za dobrobit kluba. Al naravno, sve ĂŚe to u MamiĂŚevu kesu. Pa njemu je samo do love, a nikakvog Dinama. To trkelja stari prdonja...
SreĂŚa da je Ĺveliki kuracokota tu...
Insomniac
02-07-2007, 13:55
Ako je istina da su ga platili 24 milje, onda se za te pare moze kupiti 3 Dudua i pokrpati cijelu momcad.
.
OVaj,otkud ti ta brojka :shock:
Meni je to malo puno previse kad se TH platio 32 milijuna
Pa Dudu je bolji od TH ;-)
*SUPERMAN*
02-07-2007, 14:03
Ja isto cuo za tu cifru (24 milje), kao pise u novinama, ali cisto sumnjam...
Iako je to vijest dana evo jedne malo losije vijesti--- zahvaljujuci velikim dinamovcima i ljubiteljima hrvatske mozda ce nam zabraniti dolazak na EU 2008... (naravo,zabrana se odnosi na navijace, ne na repku)... Koji su to kreteni... nemam rijeci...
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/c ... ,,80559.jl (http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,7,1,,80559.jl)
A niťt deèki, bumo nekaj smislili. Meni prvo pada na pamet da uzemem fiktivno drŞavljanstvo joť neke zemlje... :-D
Buahahaahaha :cry:
AAAAAAAAA :smt085 :smt089
Ode Kup UEFA-e u nepovrat :(
Mamicu jebem te glupog...napusi se kurca izdrkam ti se po faci :smt097
fidel_castro
02-07-2007, 15:05
Buahahaahaha :cry:
AAAAAAAAA :smt085 :smt089
Ode Kup UEFA-e u nepovrat :(
Mamicu jebem te glupog...napusi se kurca izdrkam ti se po faci :smt097
Ovo je najtuŞniji dan u Dinamovoj povijesti. Imali smo priliku napraviti neťto viťe u Europi, ali prodajom jednom igraèa sve je otioťlo u nepovrat.
24 milijuna? MoguÌa je ta cifra, akli se tu raèuna i otťteta Dinamo i plaÌa Eduardu. Jebem ih u usta ako su ga prodali za ispod 20 milijuna otťtete! :evil:
Sad kad imamo para mogli bi i kupiti neĹĄto poĹĄteno prije treĂŚeg pretkola...
A niťt deèki, bumo nekaj smislili. Meni prvo pada na pamet da uzemem fiktivno drŞavljanstvo joť neke zemlje... :-D
BIH!
Pa im mozemo odredivati poreze!
fidel_castro
02-07-2007, 15:31
Tata Ăiro joĹĄ uvijek prodaje utakmice!
http://www.net.hr/sport/page/2007/07/02/0424006.html
Sad kad imamo para mogli bi i kupiti nešto pošteno prije treæeg pretkola...
Dinamo ima racku od ovog transfera........Eduardo je igrac mamiceve agencije, pa i njemu idu pare....a ne dinamu.....
Valjda bu si gospon izvrsni dopredsjednik kupio naovi autic... :evil:
malimrav85
02-07-2007, 16:09
Mislim da je cifra 16⏠za transfer plus milja Eduardu za svaku od 4 godine.
Velim baĹĄ Sicku, to je klub i cifra kojem se ne moĹže reĂŚ ne.
Jako mi je drago za njega i nadam se da Ìe uspjet. Žao mi je jedino ťto nisu dogovorili to za zimu ali ťto je tu je. MoŞda sad MandŞukiÌa uzet pa kaj bude.
IvankoviÌ potjerao LonèariÌa i Turinu!
http://www.index.hr/sport/clanak/redir/352345.aspx
Žao mi je ťto odlazi..
NajdraŞi mi je igraè u Şivotu..
Uvijek ĂŚe biti 1. na top-listi za mene..
Dao je Dinamu toliko srèanosti i dobrih igara kao nitko..
No, drago mi je, jer ĂŚe Hrvatska profitirati od ovoga..
Veliki Eduardo, dijete Dinama, ĂŚe se joĹĄ viĹĄe razviti u Arsenalu i pridonijeti naĹĄoj repki..
Barem ĂŚu gledati njegove nastupe u repki..
A lova?
NeĂŚe tu puno Dinamo dobiti, ali bi trebali sada iskoristiti ono ĹĄto MamiĂŚ neĂŚe sebi uzeti..
legionar
02-07-2007, 16:48
Turina je toliko razoèaran dolaskom Kocha da se cijelo vrijeme do dolaska Kocha "sprdao" cinièno na njegov raèun govoreÌi kako je novi vratar mlad i perspektivan, te treneru vratara 35-godiťnjem JoziÌu kazao kako je sada dobio konkureciju.
:smt042 :smt043 :smt043 :smt044
Veliki udarac za dinamo i bať sada pred vaŞnim nam utakmicama dogaðaju se sranja....sad joť èekam neke fix ideje mamièa o dovoðenju nekog napadaca{brijem da bi mogao dovesti mandŞukiÌa, ili tak neťt}
komentar na sve ovo :roll:
A sve je bilo ok do prije 7 dana..
Sada Kapfenberg, pa Eduardo, pa ovo s golmanima..
Eto im alibi da izgube sve tekme..
:roll:
malimrav85
02-07-2007, 16:52
MoŞda se treba dogodit neki potres pa da se krene ispoèetka. Bez Zdravkeca...
Turina je trebao joť uvijek hodati s vreÌicom na glavi nakon proťlogodiťnjeg susreta s Jelenkom... A on se tu ide neťto kurèiti i ismijavati s bivťim bundesligaťkim golmanom. Mrť. A i Doc Holliday LonèariÌ mu se pametno odluèio prikljuèiti.
legionar
02-07-2007, 16:56
jednom rjeèju nabijam na quartz MamiÌa, brata mu, upravu i one idiote koji su divljali vani. europski dinamo :lol: ;) :lol: pm, a ne europski dinamo. bude nam sad ťokota zabijo, bude, bude. seljaèine bolesne :smt097
ima ona pjesma "to ima samo kod nas"
Zato ťto smo u mnogoèemu joť uvijek ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=oqBz9J_1syE
:smt043 :smt043 :smt043 :smt043
malimrav85
02-07-2007, 17:03
da,tram 11
Ma takvo ponaťanje govori dovoljno njima kao ljudima. doðe ti èovjek duplo stariji od tebe koji je dugo branio u bundesligi i ti se njemu smijeť kretenèine oboje, koji pimpek se turina ima kome smijat. ja bi na mob stavio njegov dvoboj sa jelenkom i svaki put kad bi debilko imao neki komentar bi mu to pokazao
debilèina
i debilni lonèariÌ, tip mu moŞe tata bit a ovaj se ponaťa ko èoban zadnji.
nisu sigurno tog lika doveli zato da istisne njih 2 nego viťe kao trener/igraèa da im pomogne savjetima ali kad su tolko debilni dao bi tom liku jedinicu
nisu sigurno tog lika doveli zato da istisne njih 2 nego viťe kao trener/igraèa da im pomogne savjetima ali kad su tolko debilni dao bi tom liku jedinicu
Toèno to.
Ante Gotovina
02-07-2007, 17:20
Definitivno Nijemca za prvog golmana sad. Pa i inaèe, preveliki bi rizik bio s ovom dvojicom iÌi u Europu, tim viťe ťto se Turina nije rijeťio stare navike i opet dobio gol kroz uťi protiv Rapida.
Just a little bit
02-07-2007, 17:55
cekam ispit na g gradu, kuham se i znojim i stigne mi poruka da je dudu otiĹĄao -
znao sam da cu pasti ispit :(
nemogu vjerovat
Dudu takva kraljina i legenda.... meni najdrazi igrac...
jako mi je drago za njega kaj je otisao u tako velik klub, nadam se da ce se gore izborit i postat jedan od najboljih nogometasa, ali isto tako sam tuzan jer odlazi iz dinama sada kad nam je najpotrebniji
njemu apsolutno nista ne zamjeram jer uvijek je bio gospon covjek, nikad nije kenjao, sam se probio svojim radom, znojem i trudom
frajer dodje s 15 godina u zemlju za koju do tada nije cuo, tu sam uspije, postane jedan od najboljih igraèa, osnuje obitelj i sada ide u jedan od najsvjetskih klubova.... drago mi je kaj se bas njemu ispunila ta bajka....
SRETNO DUDU
a kaj se mamica tièe, nije dostojan moje psovke, rijeèi, niti ove recenice koju trenutno pisem.
Just a little bit
02-07-2007, 17:57
sad samo èekam vijest kak su prodali modrica, corluku a da dolazi graŞvidas mikulenas ( vidjen na DVD-u izdanje vol2 2005.) pa da si pucam u glavu :evil: :evil: :evil:
Bať mi je drago ťto je Dudu otiťao...drago mi je zbog njega, jer to mu je nagrada za svaku Şrtvu i sav znoj koji je prolio! Da MamiÌi nisu prihvatili to, prvo nebi bilo fer za Dudua, a onda ni za klub...a na kraju (u biti to je MamiÌu bila prva stvar) ni za MamiÌev posao! MoŞete vi sada tu izigravati neke moralne vertikale i pljuvati po braÌi MamiÌ, ali Zdravko je njega doveo u Hrvatsku sa 15 godina i bio mu je i mama i tata(kojeg nema) sve ove godine...praktièki on ga je stvorio! Mislim, ťta vas boli kurac koliko Ìe tom kretenu iÌi u dŞep, pa on ga je doveo u Dinamo i plaÌao ga...jebote, kako ste smjeťni, koda joť niste skuŞili da je nogomet niťta viťe nego biznis, veliki biznis! Kao obeÌao je da ga neÌe prodati...moť misliti, obeÌao je BBB-ovcima...onima koji prave sranje gdje god doðu (èast izuzetcima)
crazyralf
02-07-2007, 18:00
da je bar eduarda prodao na zimu...ali niťta ne zamjeram eduardu, on je po meni vrhunski nogometať. ali i joť bolja osoba, osobno sam ga upoznao pa znam o èemu prièam...svatko drugi bi veÌe prije 2,3 godine otiťao iz dinama....te pare valja dobro uloŞiti, ali èisto sumnjam da Ìe se to napraviti...treba ulagati u mlade igraèe i to se pokazuje na ovom primjeru i na drugim...
ovo za turinu...on je po meni vrlo dobar golman, ali lik je munjen u glavu i ivankoviÌ je sjajno postupio udaljivťi ih momèadi (mislim da je to turina i namjerno provocirao da ga ťto prije prodaju...ne znam, buduÌnost Ìe pokazati...)
jebiga, sad treba obranu joĹĄ viĹĄe srediti jer neĂŚe viĹĄe biti sigurnih 1,2 gola od eduarda po utakmici....
ovaj tjedan je stvarno bio uklet za dinamo, prvo kamfenberg pa sad eduadro.....
ali kad veĂŚ ima prodaje, nema predaje :-D :lol:
Drago mi je radi Eduarda, ali Mamic neka se tornja u tri picke mile materine jer smo jos jednom popusili njegovu demagogiju.
Ako je postojala i jedna slamka spasa da nastavim pratiti hrv. nogomet, to je to sada.
Zdravo i dovidjenja, odo ja navijat za Spartu Prag, Panathinaikos i Borussiu Dortmund.
crazyralf
02-07-2007, 18:03
cekam ispit na g gradu, kuham se i znojim i stigne mi poruka da je dudu otiĹĄao -
znao sam da cu pasti ispit :(
nemogu vjerovat
Dudu takva kraljina i legenda.... meni najdrazi igrac...
jako mi je drago za njega kaj je otisao u tako velik klub, nadam se da ce se gore izborit i postat jedan od najboljih nogometasa, ali isto tako sam tuzan jer odlazi iz dinama sada kad nam je najpotrebniji
njemu apsolutno nista ne zamjeram jer uvijek je bio gospon covjek, nikad nije kenjao, sam se probio svojim radom, znojem i trudom
frajer dodje s 15 godina u zemlju za koju do tada nije cuo, tu sam uspije, postane jedan od najboljih igraèa, osnuje obitelj i sada ide u jedan od najsvjetskih klubova.... drago mi je kaj se bas njemu ispunila ta bajka....
SRETNO DUDU
a kaj se mamica tièe, nije dostojan moje psovke, rijeèi, niti ove recenice koju trenutno pisem.potpis na ovo...sve stoji :!: :!: :!: :-D
http://www.glasdalmacije.com/?show=0&article=1827
koji debili...to je ona...prije da susjedu crkne krava :badgrin:
Nije da branim Mamica, ali on je vrlo jasno rekao da ako dode neki "veliki" klub koji ce mu ponuditi "nemoralnu" ponudu, da se tako nesto ne odbija.
Da je ovo odbio, bio bi po meni ne samo picka (sto je) nego i glupan.
A nema gore od glupe picke.
Iskreno, mislim da Dudu nece faliti toliko koliko se misli.
Dinamo ce i dalje stvarati sanse.
A za tolike novce, moze se pokrpati dosta.
Naivno je da dio novaca nece biti ulozen u novog igraca.
Mislim da ni Corluka nebi toliko falio za takve novce.
Ali najgore ce biti kada u zimi ode Modric.
Takvog igraca se ne moze kupiti. Jer takvi se stvaraju i ne prodaju.
Iskreno, mislim da Dudu nece faliti toliko koliko se misli.
Dinamo ce i dalje stvarati sanse.
A za tolike novce, moze se pokrpati dosta.
Naivno je da dio novaca nece biti ulozen u novog igraca.
Mislim da ni Corluka nebi toliko falio za takve novce.
Jos jednom........tebi je valjda jasno da te pare nisu dinamove......i da klub od tog nebu puno vidio, ako ista vidi.....
legionar
02-07-2007, 18:47
sve je to ok. samo se bojim da ga tamo ne navuku joť da promjeni drŞavljanstvo i za njih zaigra ak se pokaŞe. novac radi èuda ljudi moji. kolko se je god on ovdje naturalizirao, on nije ovdje roðen i Brazilac je. ne znam, nadam se da prièam gluposti...
sve je to ok. samo se bojim da ga tamo ne navuku još da promjeni državljanstvo i za njih zaigra ak se pokaže. novac radi èuda ljudi moji. kolko se je god on ovdje naturalizirao, on nije ovdje roðen i Brazilac je. ne znam, nadam se da prièam gluposti...
Pricas gluposti.........
Bať mi je drago ťto je Dudu otiťao...drago mi je zbog njega, jer to mu je nagrada za svaku Şrtvu i sav znoj koji je prolio! Da MamiÌi nisu prihvatili to, prvo nebi bilo fer za Dudua, a onda ni za klub...a na kraju (u biti to je MamiÌu bila prva stvar) ni za MamiÌev posao! MoŞete vi sada tu izigravati neke moralne vertikale i pljuvati po braÌi MamiÌ, ali Zdravko je njega doveo u Hrvatsku sa 15 godina i bio mu je i mama i tata(kojeg nema) sve ove godine...praktièki on ga je stvorio! Mislim, ťta vas boli qrtz koliko Ìe tom kretenu iÌi u dŞep, pa on ga je doveo u Dinamo i plaÌao ga...hebote, kako ste smjeťni, koda joť niste skuŞili da je nogomet niťta viťe nego biznis, veliki biznis! Kao obeÌao je da ga neÌe prodati...moť misliti, obeÌao je BBB-ovcima...onima koji prave sranje gdje god doðu (èast izuzetcima)
Nije ga MamiÌ doveo... Eduardo je doťao kad je Caki bio predsjednik kluba a Tuðman sportski direktor :lol: :-D
MamiÌ ga je maznuo nekom brazilskom menadŞeru kad je preuzeo klub... I je, nogomet je biznis, ali u ozbiljnom biznisu ne moŞe jedna osoba istovremeno biti klupski funkcionar i privatni menadŞer igraèima... To ti je biznis-vulgaris, ťverc-komerc, Balkan mix kako veli Seka u Croovom spotu :-D
Ne moĹžeĹĄ mijenjati drĹžavljanstvo nakon ĹĄto si zaigrao sluĹžbenu tekmu za A vrstu neke zemlje.
MoĹžeĹĄ igrati za U-21 jedne zemlje, pa zigrati za A vrstu druge (kao RakitiĂŚ ĹĄto ĂŚe napraviti), ali ak jednom zaigraĹĄ za A vrstu, to je zauvijek.
NaĹĄ je do smrti!
:lol:
Zato i ja cijenim njega i taj njegov potez, a i Etta koji se hoĂŚe doĹživotno ubacit kod nas.
legionar
02-07-2007, 18:49
ponavljam, nadam se da da. po prirodi sam jako cinièna i pesimistièna osoba tako da mi svaťta dolazi u misli :p
legionar
02-07-2007, 18:50
...onda nema izbora :badgrin: onda se nemam ĹĄto brinut. :badgrin:
legionar
02-07-2007, 18:55
nego, na stranici ne piĹĄe, za kolko je para otiĹĄo? :-k :smt017
Ne zna se..
Traèevi su da je otiťao za 24 milijuna Eura..
15 MamiĂŚu, 9 njemu..
crazyralf
02-07-2007, 18:59
Ne zna se..
15 MamiĂŚu, 9 njemu..ma kaj mamiĂŚu mamicu mu...ma nek uzme sve i nek se izgubi iz kluba :!: idiot jedan, budala :x
dosad sam imao nekih 10% razumijevanja prema njemu, al ak te pare idu njemu onda ĂŚu mu ih ukrasti :-D :-D :-D
legionar
02-07-2007, 19:01
crazy moĹžemo zajedno. nabavimo joĹĄ neku ekipu i orobimo ga negdje. ima joĹĄ zainteresiranih? :badgrin:
crazyralf
02-07-2007, 19:05
crazy moŞemo zajedno. nabavimo joť neku ekipu i orobimo ga negdje. ima joť zainteresiranih? :badgrin:juèer sam gledao oceanovik 13 pa moŞemo njih :-D ...
ja osobno smatram da bi se tim lopovima (moĹžda i nama, hehe) trebalo zahvaliti jer nije grijeh ukrasti od laĹžova i lopova :-D :-D
a ak te pare stvarno idu njemu onda je od dana danaťnjeg za mene mrtav èovjek (ne mrzim ga jer ljude ne mogu mrziti)......no vidit Ìemo koliko je to istina.... :-D :-D
konzerva
02-07-2007, 19:29
zaĹĄto debili?
za svakog hajdukovca je to super vijest!
iz 2 razloga: 1. dinamo kao najveÌi konkurent je oslabljen i 2. kao Hrvatima dobra stvar za hrvatsku repku jer Ìe eduardo napredovat kao igraè
Pa da iz Hajduka ode neki dobar igraè, dinamovcima bi bilo drago... Samo ťto u Hajduku trenutno nema takvih :lol:
crazyralf
02-07-2007, 19:36
Pa da iz Hajduka ode neki dobar igraè, dinamovcima bi bilo drago... Samo ťto u Hajduku trenutno nema takvih :lol: :-D
konzerva
02-07-2007, 19:38
smijte se do prvog ogleda.... jer slijedeÌi odlazi èorluka,a kad kochu dojadi balkan branit Ìe vam kelava :-D
crazyralf
02-07-2007, 19:38
zaĹĄto debili?
iz 2 razloga: 1. dinamo kao najveÌi konkurent je oslabljen i 2. kao Hrvatima dobra stvar za hrvatsku repku jer Ìe eduardo napredovat kao igraèje istina, ali zato mi i potiŞemo ovakbe rezultate u europi....ne natjeèemo se tko Ìe biti jaèi, nego tko Ìe biti manje slab :roll:
mogu se oni veseliti, ali titula ostaje u zg....samo me strah da pola momèadi hajduka ne dobije srèani infarkt jer im je doktor zabranio igranje u takvoj poodmakloj dobi http://www.croportal.net/forum/images/smilies/smil42c3e819a134b.gif :lol: :lol:
crazyralf
02-07-2007, 19:39
smijte se do prvog ogleda.... jer slijedeÌi odlazi èorluka,a kad kochu dojadi balkan branit Ìe vam kelava :-Da vama su sve prinove jednogodiťnje i ťto bih ja trebao reÌi nego :lol: :lol: :lol:
konzerva
02-07-2007, 19:43
pa da su za 6 mjeseci,dovoljno da vas jednom dobijemo...
a ťta se tièe europe ionako neÌemo ni jedni ni drugi proÌ pretkola
crazyralf
02-07-2007, 19:47
pa da su za 6 mjeseci,dovoljno da vas jednom dobijemo...
a ťta se tièe europe ionako neÌemo ni jedni ni drugi proÌ pretkolamoŞda nas jednom hoÌete dobiti, no titulu neÌete uzeti i èemu onda ta silna "pojaèanja" kad Ìete joť i ispasti u europi prije velike gospe :(
konzerva
02-07-2007, 19:49
èemu? pa to se sve radi da igor/zdravko/branko/nadopiťi sam okrenu lovu
zaboli njih i za uspjehe i za dugoroène planove...
crazyralf
02-07-2007, 19:52
èemu? pa to se sve radi da igor/zdravko/branko/nadopiťi sam okrenu lovu
zaboli njih i za uspjehe i za dugoroène planove...meni je drago za dudua i te pare su viťe nego dobre neovisno koliko je 15-25 mil. eura, ali pod uvjetom da to ide u dinamovu blagajnu, a ak ide u maminjovu bolje nek se skloni djubre jedno...
sjeĂŚam se kad su balabana prodali za 24 mil DM---balabanu 10 mil DM i maminju 10 mil DM, a dinamu 4 mil DM...ak bi to i sad netko ĂŚe se provesti kao i moj avatar :-D :-D :-D
Jos jednom........tebi je valjda jasno da te pare nisu dinamove......i da klub od tog nebu puno vidio, ako ista vidi.....
Ne zna se..
15 MamiĂŚu, 9 njemu..
Pa ja ne znam koji je vama kurac :? Dudu je nedavno potpisao sa DINAMOM na 10 godina...MamiÌ mu je menadŞer i normalno da njemu ide odreðena (velika) svota novca, ali veÌa svota novca ide u klub na raèun oťtete! Pa ťta mislite zaťto je potpisao na 10 godina, a valjda je i najveÌem glupanu bilo jasno da neÌe ostati ni godinu dana?
I slaĹžem se s Konzervom da je to dobro i za repku! Dudu viĹĄe nije mogao napredovati u klubu koji igra protiv Slaven Belupa, Rijeke, Hajduka i ostalih wannabe klubova!
fat drummer
02-07-2007, 20:29
ono klub ne bu vidio... i kaj onda, ionako sve pare dolaze od mamiĂŚa... ili grada. pa neĂŚe neĹĄto valjda dolaziti od ulaznica i prodanih popratnih sadrĹžaja, to bi bila komercijalizacija nogometa. to nije onaj dobri stari nogomet kad se stajalo na tribinama, kad se......... ma koga briga
p.s. nema prodaje, osim ako cifra nije jebeno dobra.... crazyralph, oĂŚeĹĄ odmah maknut avatar ili moramo proĂŚ kroz formalnosti?
Veseli Bosanac
02-07-2007, 21:44
zaĹĄto debili?
iz 2 razloga: 1. dinamo kao najveÌi konkurent je oslabljen i 2. kao Hrvatima dobra stvar za hrvatsku repku jer Ìe eduardo napredovat kao igraèje istina, ali zato mi i potiŞemo ovakbe rezultate u europi....ne natjeèemo se tko Ìe biti jaèi, nego tko Ìe biti manje slab :roll:
mogu se oni veseliti, ali titula ostaje u zg....samo me strah da pola momèadi hajduka ne dobije srèani infarkt jer im je doktor zabranio igranje u takvoj poodmakloj dobi http://www.croportal.net/forum/images/smilies/smil42c3e819a134b.gif :lol: :lol:
U potpunosti se slaĹžem s kolegom Konzervom.
A crazyralf, zar je bitno koliko tko ima godina, bitno je kako igra na terenu, pa makar cijela prva momèad Hajduka bila sastavljena od 35-godiťnjaka. Ja bi najradije da se Hajduku vrati VujoviÌ, koji sa svojih 4 banke igra ko car, bolji je od polovice 20-godiťnjaka.
A osim toga, ťta Dinamu vrijedi tolika slaganja i pomlaðivanje za Europu kad su veÌ prije poèetka sezone prodali svoju najvaŞniju kariku.
A tko zna sta MamiĂŚi joĹĄ spremaju za prodati.
Sve u svemu drago mi je da su ga prodali, bar ĂŚe biti sada lakĹĄe protiv Dinama. 8)
malimrav85
02-07-2007, 22:12
koja vi èajeve doma puťite?kakvi novci klubu? alo, ekipo, pa imamo posla s mamiÌem. pare klubu...
kad bi pare iĹĄle klubu mogli bi napokon platiti porez. joj, da, to nije isti klub. moja greĹĄka.
sick,jel ĂŚe se sad derat nekaj protiv mamiĂŚa da kupim godiĹĄnju?
dr.Mitch
02-07-2007, 22:17
Ne zna se..
15 MamiĂŚu, 9 njemu..
Pa ja ne znam koji je vama qrtz :? Dudu je nedavno potpisao sa DINAMOM na 10 godina...MamiÌ mu je menadŞer i normalno da njemu ide odreðena (velika) svota novca, ali veÌa svota novca ide u klub na raèun oťtete! Pa ťta mislite zaťto je potpisao na 10 godina, a valjda je i najveÌem glupanu bilo jasno da neÌe ostati ni godinu dana?
I slaĹžem se s Konzervom da je to dobro i za repku! Dudu viĹĄe nije mogao napredovati u klubu koji igra protiv Slaven Belupa, Rijeke, Hajduka i ostalih wannabe klubova!
NE diraj mi u Slaven majstore, trebo si bit na tekmi u finalu kupa pa da vidiĹĄ kakvoj je tek teĹĄkom pederkijom slavni Dinamo dobio wanabe klub Slaven. Slaven je svojedobno dobio i Aston Villu i najuspjeĹĄniji je klub Intertoto kupa ne u hrvatskoj, nego uopĂŚe 8)
crazyralf
02-07-2007, 22:24
@ veseli bosanac---daadadada...a kaj nisi komentirao da su sve to jednogodiĹĄnje prinove :-D
a verpakovskis prelazi u dinamo :? , a ne u hajduk :!: http://www.clicksmilies.com/s1106/aktion/action-smiley-035.gif
http://www.croportal.net/forum/images/smilies/smil4094ce494fac7.gif
fidel_castro
02-07-2007, 22:27
NE diraj mi u Slaven majstore, trebo si bit na tekmi u finalu kupa pa da vidiĹĄ kakvoj je tek teĹĄkom pederkijom slavni Dinamo dobio wanabe klub Slaven. Slaven je svojedobno dobio i Aston Villu i najuspjeĹĄniji je klub Intertoto kupa ne u hrvatskoj, nego uopĂŚe 8)
Wow, sad si me impresionirao! Najbolji klub u povijesti intertota? :shock: :lol:
A koliko su puta proĹĄli intertoto i uĹĄli u kup uefa? :roll:
A ťto se tièe finala... da, sjeÌam se da je kvalitetniji klub osvojio kup kao i prvenstvo, ali se isto tako sjeÌam da je èetnik s kojim ste se ponosili (iliti Jane Nikoloski) pozdravio gostujuÌe navijaèe s 3 prsta u zraku...
I da, zaista je èinjenica da je Dudu prerastao klubovekao ťto su Slaven Belupo!
Mislim da je jedino zalosno u ovome to sto se Dinamo nema cemu radovati ako Hajduk proda ijednog igraca jer ni jedan od njih nije ni pola Eduarda ili Modrica...
crazyralf
02-07-2007, 22:47
Mislim da je jedino zalosno u ovome to sto se Dinamo nema cemu radovati ako Hajduk proda ijednog igraca jer ni jedan od njih nije ni pola Eduarda ili Modrica...
pogkledaj--pon srp 02, 2007 5:31--tkach...hajdukovci sad mogu èuvťi ovu vijest http://www.croportal.net/forum/images/smilies/smil42c3e42996a82.gif ali ne zadugo jer Ìemo ih na tabeli HNL ovako traŞiti http://www.croportal.net/forum/images/smilies/smil42c7046d6b6d8.gif ....... :lol: :lol: :lol:
Hahaha..a jebi ga...veliki umovi jednako razmisljaju...
Veseli Bosanac
02-07-2007, 23:04
Samo se vi naslaðujte na Hajduku. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :hothead: :hothead:
Vidjet ĂŚemo kakvo ĂŚe biti prvenstvo i tko ĂŚe na kraju svirati :-({|=
crazyralf
02-07-2007, 23:08
Samo se vi naslaðujte na Hajduku. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :hothead: :hothead:
Vidjet ĂŚemo kakvo ĂŚe biti prvenstvo i tko ĂŚe na kraju svirati :-({|=...baladu...vi ĂŚe te se http://www.croportal.net/forum/images/smilies/smil4094cd804f7c4.gif dinamu na ostvarenom rezultatu :-D :-D
Vidjet æemo kakvo æe biti prvenstvo i tko æe na kraju svirati :-({|=
Tako je govorio Goran...ili Zaratustra...netko od njih dvojice...
crazyralf
02-07-2007, 23:21
http://www.croportal.net/forum/images/smilies/smil42c3e5c850922.gif
Veseli Bosanac
02-07-2007, 23:23
Kako rekoh, we will see, kako ĂŚe zavrĹĄiti naredna sezona. :!:
Imao je Dinamo i boljih ekipa od sadaĹĄnje pa nije baĹĄ uvijek u cilj stigao kao prvi ispred Bijelih.
A s obzirom na vaťe prekrasne navijaèe, moŞda se dogodi da igrate na praznom Maksimiru ili 150km od Zagreb grada. Tada bi atmosfera s tribinama bila prekrasna. :D
fidel_castro
03-07-2007, 00:08
Hajduk uvijek svira na kraju:
''Ako ne postaneĹĄ, novi prvak ti
Torcida ĂŚe plakati, oprostit ĂŚemo mi
i nikada ti neèemo okrenut leða mi...''
Nisam siguran jesam li pogodio bať sve rijeèi, ali znať na koju pjesmu mislim... To vam je postala najpjevanij pjesma... :-D
Just a little bit
03-07-2007, 00:10
ja volim tu pjesmu....em dobro zvuci, em ju imaju zasto pjevati....
malimrav85
03-07-2007, 00:50
vele na arsenal forumu da je oko 8milj neèega
da li funti ili eura malo je
Transfer fee is 7.4 million pounds (11 mill euro) and Eduardo will earn 24.000 GBP per week (35.000 euro)
:smt078
legionar
03-07-2007, 00:59
nije MamiĂŚ valjda baĹĄ toliko glup... :x
legionar
03-07-2007, 00:59
btw daj molim te link da vidim ĹĄto raspravljaju.
Nije tako malo..
Zoran je rekao da ne smije joĹĄ reĂŚi iznos, ali da daleko premaĹĄuje cifru najveĂŚeg transfera i da ĂŚe biti najveĂŚi transfer u povijesti Hrvatske i Juge..
malimrav85
03-07-2007, 01:04
e ne znam koji je sad
sluĹžbeni arsenal forum pa vidi
topic ima 21str
sorry
malimrav85
03-07-2007, 01:07
i kolko je to?samo mora biti preko 9miljâŹ
Ne znam.. Vidjet ĂŚemo..
Cijeli dan se vrti ona od 24 milj. Eura, al mislim da neĂŚe biti tolika..
Manje od 15 mislim da neĂŚe biti.
legionar
03-07-2007, 01:25
http://www.arsenal-land.co.uk/forum/vie ... a&start=45 (http://www.arsenal-land.co.uk/forum/viewtopic.php?f=21&t=17308&st=0&sk=t&sd=a&hilit=eduardo+da+silva&start=45)
spominje se na nekim djelovima velike cifre. ipak, kad su pare u pitanju nije Maminjo glup..
Na http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html (http://www.transfermarkt.de/de/spieler/24633/eduardo/transferdaten.html) piťe 8,8 mil, a danas popodne je misalo 24 mil! Ma ne vjerujem da bi ga dali ispod 15...jer veÌ je bilo sliènih ponuda za 8-10mil, pa ga nisu dali, ne vjerujem da bi ga sada zbog 1 ili 2 mil prodali praktièki preko noÌi
konzerva
03-07-2007, 11:40
''Ako ne postaneĹĄ, novi prvak ti
Torcida ĂŚe plakati, oprostit ĂŚemo mi
i nikada ti neèemo okrenut leða mi...''
ako ne postaneĹĄ novi prvak ti
torcida ĂŚe plakati, oprostit ĂŚemo ti
jer znamo svi da najbolji si ti
i nikad ti neÌemo okrenut leða mi!
èekaj vam Ìe zbilja bit lakťe ako je prodan za koju milju viťe u mamiÌevu dŞepu???