PDA

View Full Version : Nogomet

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

Gospodin Pravokutnik
24-07-2007, 22:03
Bljuje mi se od Carlosa.Taj je jad i bijeda a vise mi je i dosta ovog Tadica,ne zna stopat loptu,ne zna pucat,ne zna nista a nece bit ni bolji ovaj Sokota.Sve je to jedna velika kurcina

crazyralf
24-07-2007, 22:13
Ne znam zasto Ivankovic forsa Carlosa na mjestu stopera.Umjesto njega bi morao bit Schildenfeld.Drpic i Schildenfeld moraju uvijek igrat a onog Carlosa poslat na lijevo krilo ak vec mora igrat.Carlos ne valja kao CB,tam ne smije nikad igrat,Ivankovic je slijeppa jel se ti razumijeĹĄ u nogomet i jel si ĂŚorav
...pa carlos igra lijevog boènog u ovoj utakmici, a ne stopera.......ljut sam od ovih polu-amatera gubimo...uŞas...
valjda ĂŚe biti bolje :? :-D

Gospodin Pravokutnik
24-07-2007, 23:10
pa jel se ti razumijeĹĄ u nogomet i jel si ĂŚorav
...pa carlos igra lijevog boènog u ovoj utakmici, a ne stopera.....

Razumijem se puno vise od tebe,a ako cemo o tome ko je corav to si ti jer post na koji se pozivas je pisan prije utakmice i odnosio se na dosadasnje utakmice Dinama(pripreme,1.tekma protiv Hazara te tekma sa Sibenikom). Napisao sam i ak Carlos vec mora igrat nek igra na lijevom boku ali i tamo je totalno smece.

Libro
24-07-2007, 23:56
u igri dinama je pozitivan bio samo rezultat :!:

malimrav85
25-07-2007, 01:11
u igri dinama je pozitivan bio samo rezultat :!:
jebem ti vrijeme!
mjesec dana ni kapi kiĹĄe i onda mi padne na utakmici sve kiĹĄa za iduĂŚih godinu dana.
ali je zakon bilo! :shock:
o igri ne Ĺželi uopĂŚe

Galijun
25-07-2007, 02:10
Jebo im ja sve po spisku sta oni mene zele u grob otjerat sa 25 godina ????????

Cro
25-07-2007, 02:17
Mokar do koĹže, ali nema veze..
Bar je triler bio..
:lol:
Igra oèajna..
Rezultat prihvatljiv..
U biti, prièao sam sa Galijunom da su u produŞecima igrali bolje stvorili viťe ťansi nego cijelu tekmu..
Svaka èast navijaèima, svi smo ostali makar je lijevala kiťa!
No, zbog ovakvog kockanja Ìu dobiti èir na Şelucu..
:-D

Cro
25-07-2007, 02:41
Galijun, evo nam zahvale kaj smo kisnuli..

http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/435/Default.aspx

sickboy
25-07-2007, 09:23
Pokisao do jaja, onaj trijezni dio mene se sjetio skinuti majicu na vrijeme...pa steta nije potpuna....
Glasa vise nemam...frend me se odrekao jer sam psovao boga, isusa, alaha i sve moguce i nemoguce zbog njihove igre....
Glava me boli od alkohola, lose igre....a danas na vijestima sam tek vidio kakav smo gol primili- bolje da nisam jer mi je jos losije...
Jbga, jedno veliko jebiga...!!.....
Kaj meni to treba u zivotu...?....?......
:evil: :evil:

Krecemo na sugavi Zadar....... :smt026

malimrav85
25-07-2007, 10:26
Jesu pimpeka svi ostali. Pola zapada i dio istoka se pokupio kad je pocela kisa padat. Ali koja kisa bahata. Ne pada mjesec dana i cijeli taj dan. Onda pada samo kad je utakmica i èim utakmica zavrťi prestane. Brijem da lagana temperatura dolazi. Strah me ic po toplomjer i suocit se sa istinom. :lol:

sickboy
25-07-2007, 10:43
Sad kad si kupio godisnju sanse za upalu pluca jedan do dva puta godisnje se povecava za nekakvih 60%....... :-D

nestorov
25-07-2007, 14:27
"Hajduk ima jedan od najboljih parova mladih napadaèa u Europi. Ante Rukavina (21) i Nikola KaliniÌ (19) stvaraju zazubice nogometnim menadŞerima i nismo sigurni da si zbog ova dva nogometna dragulja veliki meťtar od Dinama ne reŞe Şile. I raskoť talenta veznjaka GabriÌa (21) veÌ je opÌeprimjeÌena.";sa 24sata preuzeto

pa mislim,jel taj novinar retardiran (da prostiĹĄ),jel mu plaĂŚaju da to piĹĄe ili...dal bih na to plakao,prasnuo u smijeh :?
doðe mi da bacim komp kroz prozor kad poènem èitat neťto o nogometu u hrvata :evil:
a dinamo je juèer definitivno potvrdio jednu stvar,a to da mu je i mjesto tu gdje jest,u prvom pretkolu,naŞalost :(

fidel_castro
25-07-2007, 14:37
Sad kad si kupio godisnju sanse za upalu pluca jedan do dva puta godisnje se povecava za nekakvih 60%....... :-D

hej,lakĹĄe malo! nemojte mi vi pokupovti godiĹĄnje dok se ne vratim. treba jedna ostati i za mene! :-D
btw. jedan veliki =D> za sve forumaťe koji u juèer bili na utakmii!

malimrav85
25-07-2007, 20:02
Jel ima di vidjet slike s tekme juèer?

Smeghead
25-07-2007, 20:53
Galijun, evo nam zahvale kaj smo kisnuli..

http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/435/Default.aspx
oĂŚe bit kobasica? :lol:

Ante Gotovina
26-07-2007, 01:01
Igramo protiv DomĹžala, prva u gostima. Bit ĂŚe vatreno...

sickboy
26-07-2007, 09:23
Jel ima di vidjet slike s tekme juèer?

Imas na stranicama/ forumu bbb- a.....

Domzale.......hmm..........drago mi je kaj smo njih izvukli jer mi se cini da su po nogometnoj filozofiji puno blizi nama (citaj: nece grist kao ovi iz hazara).
Albanci bi nam bili puno neugodniji, samo da opet ne bude: lako cemo.... :roll:

Cro
26-07-2007, 15:19
Jel ima negdje na netu za joĹĄ jednom pogledati golove sa ove zadnje tekme?
Na http://www.dnevnik.hr je samo izvjeĹĄtaj, nema pogodaka onak kao na izvjeĹĄĂŚu hrt-a..

Cro
26-07-2007, 15:25
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=347791

Btw.
http://www.nk-dinamo.hr/umirovljenici/default.aspx

malimrav85
26-07-2007, 19:13
Imas na stranicama/ forumu bbb- a.....
daj nabaci neki link,nisam nasao

Ante Gotovina
26-07-2007, 19:33
UEFA odluèila: Partizan izbaèen iz Europe zbog navijaèa! :smt109

sickboy
27-07-2007, 09:55
http://www.net.hr/sport/page/2007/07/26/0669006.html

:lol: :lol:
Opet ih ceo svet bije.......
Kako se nadam da je sve istina...

fidel_castro
27-07-2007, 11:40
Drago mi je zbog Partizana iz 3 razloga!
1.majku im srpsku, tako im i treba kad su vandali! :-D
2."naĹĄ" klub je proĹĄao dalje
3.ovo je opomena i navijaèima dinama pogotovo prije utakmice s DomaŞalama (kako se to uopÌe deklinira- domŞalom ili domŞalama :lol: )

btw. ide li netko od forumaťa u domŞale u srijedu? ja bih iťao, ali su svi "moji navijaèi" na moru! :cry:

sickboy
27-07-2007, 11:45
btw. ide li netko od forumaša u domžale u srijedu? ja bih išao, ali su svi "moji navijaèi" na moru! :cry:

Ja, gotovo ziher....al brijem da smo puni kaj se prijevoza tice...+ nemoj se nadati da bus karte dobio....nama ide max. 500 karata.... :-D

fidel_castro
27-07-2007, 11:47
btw. ide li netko od forumaťa u domŞale u srijedu? ja bih iťao, ali su svi "moji navijaèi" na moru! :cry:

Ja, gotovo ziher....al brijem da smo puni kaj se prijevoza tice...+ nemoj se nadati da bus karte dobio....nama ide max. 500 karata.... :-D

dobivamo 600 karata. raèunam da su ljudi na mou pa neÌe iÌi...
i nemoj sranja raditi tamo da zbog tebe ne bi i nas izbacili iz europe! :lol:

Galijun
27-07-2007, 12:11

Da ne ides mozda na radis sranja tamo ?? :badgrin: :badgrin:

Picok
27-07-2007, 15:51

Vidimo se kume! :smt006

Samo da kartu dobim! [-o<

fidel_castro
27-07-2007, 16:36

Da ne ides mozda na radis sranja tamo ?? :badgrin: :badgrin:

znaĹĄ mene! :smt066 :lol:

Cro
29-07-2007, 13:48
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/442/Default.aspx

Primjetite neĹĄto nesvojstveno.. Znam da je bio slobodan ulaz.. Ali 15000 gledatelja protiv Zadra!
Èini se da se ispunjava Şelja Galijuna o barem 5000 ljudi po tekmi..
Barem zasad..

http://www.youtube.com/watch?v=hhZsWv5obN8

Pogledajte ovo, pojaèajte zvuènike i posluťajte urlik kada je preťla crtu.. Nije ni èudo, koliko smo èekali..

Galijun
29-07-2007, 13:54
Cro, gremo na DomĹžale za tjedan dana ???

Btw nisam zadovoljan kaj su i Zadar i Inter skinuli gace...ovako ce Dinamo i Hajduk brijati da su full jaki i onda slijedi otreznjenje :(

Cro
29-07-2007, 14:03
Cro, gremo na DomĹžale za tjedan dana ???

Btw nisam zadovoljan kaj su i Zadar i Inter skinuli gace...ovako ce Dinamo i Hajduk brijati da su full jaki i onda slijedi otreznjenje :(

Nego kaj prijatelju...
Na sve europske idem + neke u HNL-u...
Zovem te na svaku..
:smt023

Da, Inter je pogotovo skinuo gaĂŚe...
Obrane nemaju..

Löwin Lily
29-07-2007, 14:51
Moj Inter je spuĹĄio..
:smt089
Valjda ĂŚe i za nas doĂŚi bolja vremena..
[-o< 8-[

fidel_castro
29-07-2007, 14:59
Moj Inter je spuĹĄio..
[-o< 8-[

Interu bi se opet moglo dogoditi 0:6 u ZapreĹĄĂŚu protiv Dinama kao i 2005.! :lol:

Cro
29-07-2007, 15:00
Moj Inter je spuĹĄio..
[-o< 8-[

Imate mladu i neuigranu ekipu, ali bit ĂŚe valjda bolje..

:smt056

fidel_castro
30-07-2007, 22:07
na danaĹĄnji dan prije 10 godina... nitko neĂŚe i ne smije zaboraviti 30.7.1997.! :D

http://www.youtube.com/watch?v=R-VqJovl ... et%2Ehr%2F (http://www.youtube.com/watch?v=R-VqJovlHUs&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Esportnet%2Ehr%2F)

mislim da je netko veÌ stavio ovaj link, ali za svaki sluèaj... :p

Cro
31-07-2007, 15:58
Kada je Ĺždrijeb za 3. pretkolo?

Galijun
31-07-2007, 16:26
Ovaj petak.

fat drummer
31-07-2007, 16:38
tko je za to da dinamo izvuèe arsenal? ja sam za! edurado potpio dinamo.... ah, bilo bi to krasno

fidel_castro
31-07-2007, 17:27
tko je za to da dinamo izvuèe arsenal? ja sam za! edurado potpio dinamo.... ah, bilo bi to krasno

ja sam za glasgow ili anderlecht! osim njih, ne bi bilo ni loĹĄe iĂŚi na istok... steaua, levski, dynamo, ĹĄahtjor...

sickboy
31-07-2007, 17:49

Ja.......dobili bi priliku oprostiti se od njega kak spada....ponovo bi vidio london....uz to nadam se ajax, rangers, lazio...

Galijun
31-07-2007, 17:52
ja sam za glasgow ili anderlecht! osim njih, ne bi bilo ni loĹĄe iĂŚi na istok... steaua, levski, dynamo, ĹĄahtjor...

Ajde samo NE njih. Kod njih ne postoji termin 'lako cemo', nisu toliko atraktivni i sasvim sigurno Dinamo ne bi sanse imao protiv njih (kao da ima protiv ikoga iz treceg pretkola, ali nema predaje...tako su nas barem ucili).

fat drummer
31-07-2007, 18:20
ono moŞda dinamo sad proðe domŞale i onda fino prvu remizira u gostima 1:1 jer taj klub ima jebeno loť dan i onda u zagrebu laaagano bunker i 0:0... to je jedini naèin.
slièan je put i hajduk pa makar i sa sabliÌem i verpakovskisom i cernatom i tudorom i bogom i vragom

sickboy
31-07-2007, 19:14
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sp ... _62333.php (http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sport/20070731_22282_62333.php)

Europskiiiii diiinamoooooojkurac...................!!.......... ........

fat drummer
31-07-2007, 19:45
sve je okej ekipa, imamo vrdoljaka! taj probojan mladiĂŚ nevjerojatne tehnike stoput je bolji od nekog ĂŚorluke! a carlos je bolji od neste i roberta carlosa zajedno!

sickboy
31-07-2007, 19:51
Carlos je bar upola dobar kao roberto carlos..........da je tome tako govori nam njegovo ime.........

I cale je tu.............!!............. :roll:
Glava me pocela boljeti.......

fat drummer
31-07-2007, 19:55
joť kad proradi ťokota i gullea koji je dosada odigrao toèno niťta i tako opravdao svoj status pojaèanja te tome dodamo uzlaznu formu drugog golmana, tadiÌa koji ima efikasnost oko 8,6% dinamu se piťe svijetla buduÌnost.
ima li ťanse da ovo bude zanimljiva sezona obiljeŞena nevjerojatnim kiksevima? moŞe li mamiÌ potkupiti dovoljno sudaca? moŞe li grgiÌ cviliti jaèe? saznajte negdje u svibnju 2008....

fat drummer
31-07-2007, 20:05
u moru depresivnih vijesti evo i jedna vesela... goranov èlanak sa sportneta... o dinamu je i stoga joť ljepťi i dragocjeniji

PreteĹžak poraz

Zadrani su u Maksimir otputovali s nadom u solidan otpor aktualnom prvaku. No, veĂŚ nakon dvadesetak minuta Dinamo je imao tri gola prednosti i Zadar je doĹživio uvjerljivi poraz. Dalibor ZebiĂŚ moĹže biti zadovoljan jedino nastupom Danijela SubaĹĄiĂŚa...
Nakon sjajnog izdanja protiv Hajduka, kad je serijom odliènih obrana svojoj momèadi donio bod, SubaťiÌ je i u Maksimiru obranio nekoliko opasnih udaraca Dinamovih napadaèa, sprijeèivťi tako joť teŞi poraz. Zadar tijekom 90 minuta gotovo i nije zaprijetio Kochu, osim dobre akcije Baturine i ÈustiÌa u posljednjoj minuti, kad je potonji postigao poèasni pogodak.
Za domaĂŚu utakmicu protiv Ĺveliki kuracibenika u kadru ĂŚe biti i nadareni junior Tomasov, koji je u Maksimiru izostao zbog Ĺžutih kartona, a protiv susjeda iz Ĺveliki kuracibenika mogao bi ubiljeĹžiti prve prvoligaĹĄke minute. VraĂŚa se i SuraĂŚ, koji je imao stanku zbog problema s gleĹžnjem.
Prvi tjedan sezone je za Zadar bio odlièan. Osvojen je bod protiv Hajduka, a ugovore su potpisali Tomasov i ÈustiÌ. Ovaj tjedan je suprotnost. Nakon teťkog poraza u Maksimiru klub je napustio bosanski vezni igraè RaťèiÌ, vjerojatno zbog spoznaje da ima male izglede za veÌu minutaŞu, a dodatni uteg bili su i problemi s izdavanjem radne dozvole.

Goran TomièiÌ

Cro
31-07-2007, 20:20
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sport/20070731_22282_62333.php

Europskiiiii diiinamoooooojkurac...................!!.......... ........

E, j*ebem mu mater, tom MamiĂŚu..
On prodaje sve, baĹĄ sve ĹĄto valja dok se tu hrvamo u pretkolima sa nekakvim Khazarima..
Mogao si prièekati zimu i vidjeti kako Ìemo proÌ..
Ne bih se ja živcirao da znam da æe za novce Eduarda i Æorluke dovesti neko pravo ime..
Al qrtz, sve u dĹžep..

crazyralf
31-07-2007, 20:47
mamiĂŚ mi se gadi poduĹže vrijeme, treba ga protjerati iz dinama, nek BBB negativnu energiju prema njemu ispolje, nek ga malo istamburaju po dupetu i demoliraju kuĂŚu i dr. :-D

fat drummer
31-07-2007, 21:02
ma gledajmo to s pozitivne strane... bez vukojeviÌa, modriÌa, Ìorluke i eduarda koje Ìe mamiÌ prodati ili ih je veÌ prodao barem Ìe prvenstvo biti zanimljivo. sve se bojim da jertec ili pokrivaè ne bi zamjenili modriÌa....

g money
31-07-2007, 21:58
navodno je dinamo dobio samo 20% od transfera eduarda, a sve ostalo mamiĂŚu. to nije dinamo, to je mamiĂŚ united-msa agencija. :-D

fidel_castro
31-07-2007, 21:59
Sad ste svi lagano popizdili! Nikako ne branim MamiĂŚe, ali ih razumijem. Eduardo je prerastao Dinamo, htjeli mi to priznati ili ne! Morao je otiĂŚi i zasluĹžio je otiĂŚi u veĂŚi klub od Dinamo.
Æorluka... taj pederko mi diže tlak zadnjih mjesec dana i drago mi je da je otišao, a nadam se da je barem Dinamo (Mamiæ)zaradio koji euro na njemu. Preoèito je da mu se nije više igralo u Dinamu, a i izgubio je mjesto u prvoj postavi (Etto). Sad æe barem netko na toj poziciji igrati srcem za Dinamo,a ne kao on, samo èekati da doðe neka ponuda koja æe ga zauvijek odvesti iz Maksimira.
Zato, BRAVO MAMIÆI!!! ETTO JE CAR!!!

A uostalom, nije sve u kvaliteti igraèa, ima neťto i u srcu. Npr. Sarajevo koje je 400 puta nekvalitetnije od Dinama vodi protiv Genka u gostima 1:0 nakon pola sata igre. Iskreno se nadam da Ìe se to promjeniti jer sam igrao jedinicu na kladionici, ali ipak je i ovo pokazatelj da je srce ponekad jaèe od novca i kvalitete!

fidel_castro
31-07-2007, 22:00
èim sam stisnuo "poťalji", evo 1:1!

fat drummer
31-07-2007, 22:20
heh fidele, nije sve baĹĄ tako jednostrano... ĂŚorluka je stoputa bolji obrambeni od etta pa da se okrenemo naglavu. koliko god etto bio dobar prema naprijed nije toliko dobar i u obrani
mamiÌ je cijelo jebeno vrijeme laprdao o tome kako nema prodaje pa makar marsovci silovali u ťupak a sada odjednom masovna prodaja. aplogetski ispad kako su viťe kupovali nego prodavali malo znaèi kad su prodali naboljeg strijelaca a uskoro Ìe i kreatora igre.
to ťto mamiÌ zaraðuje na transferima je manje bitno, zaraðuje i berlusconi, koga briga, jednostavno postaje iritantno gledati kako hrvatski igraèi èim pokaŞu da znaju na koju je stranu gol odlaze, a dan prije toga se prièa kako se ove godine prezimljava europi.
jebeĹĄ ti i ettoa i sve kad ĂŚe i njega mamiĂŚ prodat ako stigne neka ponuda bez obzira ĹĄto je rekao dan ranije

fidel_castro
31-07-2007, 22:24
Ìorluka je stoput bolji obrambeni od ettoa, ali etto sto puta bolje igra za dinamo nego Ìorluka koji samo èeka da ode iz dinamo. Doèekao je i neka mu je sa sreÌom!(umiťljeno govno)

btw. gdje mogu vidjeti gol koji je koch primio protiv hazara? nisam naĹĄao na jubitou, a ja sam valjda jedini koji to joĹĄ nije vidio... :cry:

fat drummer
31-07-2007, 22:29
a to je Ìorlukin problem... a i mamiÌev... jer se kocka sa strpljenjem igraèa... no dobro

koch gleda pokemone.... http://www.youtube.com/watch?v=iAigByR7xv4

fidel_castro
31-07-2007, 23:00
koch gleda pokemone.... http://www.youtube.com/watch?v=iAigByR7xv4

Hvala!

udarac je bio prejeben...

ova liga prvaka danas nije baĹĄ normalna...
Levski izgubio od Finaca 1-0, Sarajevo drĹži 1-1 u gostima 15 minuta prije kraja, Zeta u Glasgowu igra 0-0 poluvrijeme... to je sve popizdilo...

fidel_castro
01-08-2007, 00:02
Genk-Sarajevo 1:2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JoĹĄ malo pa ĂŚe i Hajduk iz Kule igrati u ligi prvaka! Danas zaista svi igraju nogomet! :-D

Cro
01-08-2007, 01:59
Ma fidel, sve bi bilo ok da on nije kenjo kvake..
Mogao je izdrŞati da proðu pretkola, pa ih onda sve prodati kaj se mene tièe..
Al jbga..

Bať sam danas prièao sa frendom..
Ak prodať igraèa u Hrvatskoj za 10 milijuna Eura, kaj Ìeť s tom lovom?
Tko ĂŚe od zvijezda htjeti doĂŚi u Zagreb?
Nitko.
Po meni je jedina moguÌnost kada imať igraèa kao ModriÌa da mu ponudiť ugovor od 2 milijuna eura godiťnje i prikujeť uz Dinamo ťto duŞe..
Cilj bi trebao biti u zadrĹžavanju, jer nitko dobar neĂŚe doĂŚ..
Treba domaÌe deèke lovom zadrŞat..
No, niťta od te silne love dok ne donesemo dobru regulativu koja Ìe stvoriti èistu okolinu bez muljatora i privuÌi strane bogataťe da uloŞe u Dinamo i ostale klubove..

fidel_castro
01-08-2007, 15:10
cro, malo previĹĄe idealiziraĹĄ stvari! ne moĹžeĹĄ zadrĹžati Æorluku, Eduarda i ModriĂŚa ni sa 2 milijuna eura godiĹĄnje. Pa koji je njima motiv igrati protiv Cibalije i Zadra? Oni su to definitivno prerasli iako to neĂŚe nitko od njih priznati. Jedino rijeĹĄenje je osnivanje regionalne lige po uzoru na koĹĄarkaĹĄku ligu iako je u nogometu sve puno riskantnije (zbog navijaèa) pa se trebamo okrenuti Austriji, Maðarskoj i ostalim srednjoeuropskim zemljama. Drukèije je kad iz subote u ubotu igraĹĄ protiv Zadra i Ĺveliki kuracibenika ili protiv Debrecena i Salzburga. Igraèe viĹĄe od novca drĹže velike utakmice u kojima oni mogu pokazati svoj potencij u punom smislu. Lako je nama tvrdit da je Sammir zvijezda i veliki igraè jer pored njega Zadrovi igraèi izgledaju smijeĹĄno. Neka to pokaĹže veèeras i (nadam s) u treĂŚem pretkolu pa ĂŚemo onda vidjeti tko su pravi igraèi!

Cro
01-08-2007, 15:16
DrĹži njih lova itekako..
Sjeti se mnogih naĹĄih koji su otiĹĄli za ogromne sume da bi samo sjedili na klupi..
Money talks..
Osim toga, ako mu ti dať 2-3 milijuna godiťnje i on vidi da ti zadrŞavať i druge dobre igraèe u klubu i da imate ťanse u Europi..
ZaĹĄto ne?
Europski kupovi su mamac.
Znam da je to SADA nerealno, al ajmo biti dugoroèni..

fidel_castro
01-08-2007, 15:20
DrĹži njih lova itekako..
Sjeti se mnogih naĹĄih koji su otiĹĄli za ogromne sume da bi samo sjedili na klupi..
Money talks..
Osim toga, ako mu ti dať 2-3 milijuna godiťnje i on vidi da ti zadrŞavať i druge dobre igraèe u klubu i da imate ťanse u Europi..
ZaĹĄto ne?
Europski kupovi su mamac.
Znam da je to SADA nerealno, al ajmo biti dugoroèni..

Dobro, a tko æe to dugoroèno plaèati ako se ne prodaju najbolji igraèi? Da su ostali Eduardo i Æorluka, tko bi dao 6 millijuna eura ove sezone za njihovu plaèu? Stalno Dinamo kupuje igraèe, ništa ne prodaje, samo ulaže u momèad i klub je u bankrotu!
S druge strane, kako æe se osjeæati jedan Sammir i Etto koji nisu puno lošiji od Modriæa,a vjerojatno su na razini Æorluke? Oni zaraðuju 100000 eura po sezoni, a ovi 2 milijuna. To je 20 puta više! Nastaje revolucija u klubu i svi osim "slavne trojice" želi otiæi iz kluba jer ne zaraðuje dovoljno...

Cro
01-08-2007, 15:26
Sve kao i u drugim klubovima koji su se polako poèeli izgraðivati..
NUĹžna je ta faza nestabilnosti..
No, kada klub ima cilj i igraèi to vide..Nisu debili..
Znaju da neÌe vjeèno biti takav nesrazmjer..
A kako ĂŚe se plaĂŚati?
Na poèetku teŞe uz pomoÌ Grad ai sponzora, a poslije polako dolaskom sve boljih rezultata..
Pa da se Dinamo samo KVALIFICIRA u LP doĹĄlo bi duplo love..

P.S. Ovo sve govorim u kontekstu nekoe ljepĹĄe buduĂŚnosti gdje postoji Zakon o sportu i gdje menadĹžer ne vodi klub.. Takvo tlo je ok i za investitore u klub..
Naravno, sada niĹĄta od toga kada nema nikakvih pravila..

fidel_castro
01-08-2007, 15:32
I dalje mislim da je prvi korak regionalna liga koja bi klubovima donijela:
1. novac od sponzora i gledatelja (sigurno bi stadioni bili puni protiv jaèih klubova)
2. jake utakmice koje su nuŞne za ostanak igraèa

Tek tada moĹžemo govoriti o poveĂŚanju plaĂŚa igraèima i svema o èemu ti govoriĹĄ. Nogomet je ipak Hrvatima najvaĹžnija sporedna stvar na svijet. I gledatelji na stadionima su prerasli utakmice sa Zadrom i Ĺveliki kuracibenikom. Ĺ˝ele neĹĄto viĹĄe i zasluĹžuju viĹĄe!

fat drummer
01-08-2007, 15:33
sammir, koch i guella su najbolje plaŞeni igraèi ako veèernjak ne sere (iako veèernjak u posljednje vrijeme èesto sere)
no to je manje bitno... financiranje kluba mora dolaziti barem jednim dobrim djelom od kluba samog, a dinamo to ne radi. ono ulaznica ĹĄto prodaju ne bi platili pravokutnikov hosting. dresovi se prodaju mizerno, pretplate su smjeĹĄne

jednom kad dinamo postane neèije privatno vasniťtvo i de iure onda Ìemo se razgovarat. tada oèekujte krah hrvatskog nogometa

Cro
01-08-2007, 15:34
Ja jesam za regionalnu ligu da se razumijemo, ali za SREDNJOEUROPSKU regionalnu ligu..
You get the point..
:)

fidel_castro
01-08-2007, 15:39
Ja jesam za regionalnu ligu da se razumijemo, ali za SREDNJOEUROPSKU regionalnu ligu..
You get the point..
:)

To sam i ja rekao u jednom od prijaťnjih postova. Volio bi gledati Zvezdu i Partizan u Maksimiru, ali je objektivno prerarano za tako neťto. Imamo Austrijance, Slovence, Maðare, Èehe i Slovake, tu bi se naťlo desetak klubova za jaku srednjoeuropsku ligu. Uostalom, regionalna liga je pun pogodak u Skandinaviji. Ne vidim razloga zaťto kod nas ne bi uspjela!

fat drummer
01-08-2007, 15:49
jer bi onda hajduk i dinamo morali zapravo i igrat ozbiljnu utakmicu malo èeťÌe

fidel_castro
01-08-2007, 15:53
Milan je lopina, ali je legenda! Crvena legenda! :badgrin:
Novi napadaè? Valda spremaju nekog ako proðemo Slovence... :roll:

http://www.net.hr/sport/page/2007/08/01/0099006.html

Cro
01-08-2007, 15:55
On mi je najdraĹži SDP-ovac..
Nek Banderas "odrijeĹĄi kesu" i ja sretan..

fat drummer
01-08-2007, 15:56
naravno, evo bať rooney nije zadovoljan klimom u manchesteru... raťtimano, spaval, kaj... koji kurac hercegovèe? kakvi su to izrazi?

Cro
01-08-2007, 15:59
Ma kaj got, fat...
On je pravi Zagrepèanec, ne?

fidel_castro
01-08-2007, 16:02
Deèki, malo ste preťli offtopic, ali kajgod!

On je gradonaèelnik grada Zagreba i trudi se govoriti kao pravi Zagrepèanec. Bolje i tako nego da je donio svoj hercegovaèki govor. Bravo Milane!
Dok se Milan trudi nauèiti zagrebaèki, Sanader u susretu s talijanskom manjinom u Hrvatskoj daje izjavu na talijanskom!!??! :shock:
Pa vi mislite tko vam je draĹži! :evil:

fat drummer
01-08-2007, 16:04
ma naravno, deèec je roðen u palmotiÌevoj, odrasel je na dolcu, krťten u manduťevcu i autor je najlepťe zbirke popevki o zagrebu - jemput bum i pogodil pravi naglasak

frost
01-08-2007, 16:12
meni Bandic super, al mi pozlije kad vidim da daje lovu Dinamu

fat drummer
01-08-2007, 17:52
Deèki, malo ste preťli offtopic, ali kajgod!

On je gradonaèelnik grada Zagreba i trudi se govoriti kao pravi Zagrepèanec. Bolje i tako nego da je donio svoj hercegovaèki govor. Bravo Milane!
Dok se Milan trudi nauèiti zagrebaèki, Sanader u susretu s talijanskom manjinom u Hrvatskoj daje izjavu na talijanskom!!??! :shock:
Pa vi mislite tko vam je draĹži! :evil:

ma kitu labudovu... jel jfk kreten jer je rekao da je vrsta kobasice meðu berlinèanima? ili madaline jer se prozvala sarajevkom. sanader je kreten i muljator ali manjinu pozdravljať na njihovom jeziku.
bandiÌ se forsa. jedno je ostaviti izraze poput ðava te lipi odnija ili sine de mi dodaj bombonu a drugo je kasapit narjeèje milijunskog grada nekim kvazipurgerskim izrazima poput bum, rekel ili delat. sve dok bandiÌ pravilno naglaťava sapun, papir, devetka i ne govori mebelťtof ili piÌa ne izgovara kao umanjenice moŞe mi samo poljubit purgersku rit
i kaj bu on meni u mom gradu cenraforove dovlaèil? dotepenec jeden! :-D

fidel_castro
01-08-2007, 20:14
Maminjo provalio da je prodao Æorluku za 28 milijuna eura! :lol: :lol: :lol:
MoĹžda je mislio tolara iako ta valuta viĹĄe ne postoji! :lol: :lol: :lol:

fat drummer
01-08-2007, 20:18
28 milijuna eura... jebote za to moĹže kupit reyesea i meni joĹĄ jednog reyesa

fat drummer
01-08-2007, 21:49
koch care... koja intervencija!!!! koji izlet!!!! samo tako, treba branit liniju centra... idiot

g money
01-08-2007, 22:25
ĹĄokota je spor i nemoĂŚan

fidel_castro
01-08-2007, 23:24
28 milijuna eura... hebote za to moĹže kupit reyesea i meni joĹĄ jednog reyesa

i dalje ne vjerujem, ali sada zvuèi malo normalnije. 13 milijuna Dinamu, a 15 Æorluki za 5 sezona...

Bolji smo, bolji smo, bolji smo, a Slovenci mogu samo da prihvate da nam popuĹĄe k.... :smt026 :smt026 :smt026

g money
01-08-2007, 23:32
[quote="fat drummer":306oiuge]28 milijuna eura... hebote za to moĹže kupit reyesea i meni joĹĄ jednog reyesa

i dalje ne vjerujem, ali sada zvuèi malo normalnije. 13 milijuna Dinamu, a 15 Æorluki za 5 sezona...

Bolji smo, bolji smo, bolji smo, a Slovenci mogu samo da prihvate da nam popuĹĄe k.... :smt026 :smt026 :smt026[/quote:306oiuge]
neĂŚe dinamo dobiti 13 mil, to ĂŚe viĹĄe od polovice uzeti mamiĂŚ

fidel_castro
01-08-2007, 23:35
neĂŚe dinamo dobiti 13 mil, to ĂŚe viĹĄe od polovice uzeti mamiĂŚ

Heureka! :-D :lol:

g money
01-08-2007, 23:59
balaban u dinamu :-D

fidel_castro
02-08-2007, 00:03
balaban u dinamu :-D

to je kao poťalica ili ono "BandiÌevo" pojaèanje?

Cro
02-08-2007, 02:45
[quote="g money":1y9joxlc]balaban u dinamu :-D

to je kao poťalica ili ono "BandiÌevo" pojaèanje?[/quote:1y9joxlc]

Nije ĹĄala..
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/448/Default.aspx
Svaki ljubitelj Dinama mora imati u toolbaru link na http://www.nk-dinamo.hr!
Ĺveliki kuracala mala, no svakodnevno tam imaĹĄ vijesti o klubu..

Cro
02-08-2007, 15:23
Koja carina!
Ne volim MamiĂŚa, ali manje volim novinare..
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sp ... _62650.php (http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sport/20070802_22390_62650.php)

Gospodin Pravokutnik
02-08-2007, 16:33
Kaj je na kraju s Eduardom i njegovom dozvolom? Danas bi se to trebalo rijesit al nisam naisao jos na nikakve vijesti. Ne mogu spavat :D

M!!!
02-08-2007, 19:31
dobil dozvolu

give 'em hell kid :-D

http://www.arsenal.com/article.asp?this ... ork+permit (http://www.arsenal.com/article.asp?thisNav=News&article=479750&lid=NewsHeadline&Title=Arsenal+striker+Eduardo+receives+work+permit )

sickboy
02-08-2007, 20:20
Ova nasa stoka u uniformama moze puno toga nauciti od alpskih srba...

Ne da nisu provocirali i bahati bili neg fino pustali da cugas, jedes kraj stadiona, nije bilo nikakvog razdvajanja od njihovih navijaca...na bengama i odmoristima su pustali ljude da piju, zajebavaju se itd....prije tekme u kupovinu zaliha pive u mercator koji se nalazi ispod glavne tribine...
Ma prekorektni su decki bili+ nakon tekme nema nikakvog jebanja u zdrav mozak neg ko hoce ic u birtije nek ide, ko nece ne mora...

Dobro dosla promjena za razliku od ovog naseg cirkusa i provociranja nasih debila...

Kazo car je vidjen na tekmi.....kazo legendo....!!........ :-D :-D

fat drummer
03-08-2007, 09:26
svi koji su se nadrkavali na rukavinu sad mogu prestat... èim je ti suoèen s relativno uigranom obranom i donekle sposobnim golmanom i stoperom nula bodova. onaj verpakovskis Ìe morat dat bar 30 golova jer tko jebe rukavinu i njegov bezgranièni talent koji èekamo veÌ 6 mjeseci a producirao je 2 gola protiv veÌ ionako strganog intera, a jedan iz penala

Cro
03-08-2007, 11:12
Svi gledati Ĺždrijeb u podne uĹživo na http://www.uefa.com..

First up
uefa.com will be the centre of the footballing world's attention on Friday as players and club officials join regular site users in watching live footage of the two draws from UEFA headquarters in Nyon. First up will be the UEFA Champions League draw from 12.00CET which will see the likes of beaten 2006/07 finalists Liverpool FC and UEFA Cup holders Sevilla FC eagerly awaiting news of their opening opponents in the competition.

I èestitke caru!
Nije mu dugo trebalo..
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sp ... _22442.php (http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sport/20070802_22442.php)

fidel_castro
03-08-2007, 11:52
svi koji su se nadrkavali na rukavinu sad mogu prestat... èim je ti suoèen s relativno uigranom obranom i donekle sposobnim golmanom i stoperom nula bodova. onaj verpakovskis Ìe morat dat bar 30 golova jer tko jebe rukavinu i njegov bezgranièni talent koji èekamo veÌ 6 mjeseci a producirao je 2 gola protiv veÌ ionako strganog intera, a jedan iz penala

E bať to! Napda Hajduka bi trebao biti BartoloviÌ - Verpakovskis ako misle neťto napraviti protiv jaèih klubova u hnl i u Europi! :-D

Galijun
03-08-2007, 11:58
Seeded clubs Unseeded clubs
NK Zrinjski (BIH) vs FK Partizan (SRB) PFC Lokomotiv Sofia (BUL)
Galatasaray SK (TUR) Maccabi Netanya FC (ISR)
UD Leiria (POR) Anorthosis Famagusta FC (CYP)
CFR 1907 Cluj (ROU) NK Slaven Koprivnica (CRO)
FC Otelul Galati (ROU) FK Rabotnicki (MKD)

SOUTHERN - Group 2 seedings
Seeded clubs Unseeded clubs

UC Sampdoria (ITA) Kayseri Erciyesspor (TUR)
Club AtlĂŠtico de Madrid (ESP) HNK Hajduk Split (CRO)
PFC CSKA Sofia (BUL) FK Vojvodina (SRB)
Hapoel Tel-Aviv FC (ISR) AC Omonia (CYP)
PFC Litex Lovech (BUL) NK Ĺveliki kuraciroki Brijeg (BIH)
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) KS Besa (ALB)

Nek Slaven dobije Otelul Galati, a Hajduk Litex Lovech i ja sretan :-D

fidel_castro
03-08-2007, 12:01
Slaven je u predobroj situaciji! OD jakih ima samo Galatasaray. Ja bih Zrinski! :-D Njih ĂŚe sigurno proĂŚi! :p
A Hajduk u banani! Svi slabi nositelji su u Slavenovoj grupi! Leiria, Otelul, Cluj i Zrinski...

Galijun
03-08-2007, 12:03
Cluj je izrazito jaki klub. Ne bih njih volio vidjeti tako skoro, ALI, Slaven ima iskustva s Rumunjima, pred 2 godine su u Intertoto Kupu prosli Gloriju Bistritu 3:2, 1:0. Cak ni Galatasaray nije losa opcija, nije to onaj iz 2000. koji je poharao Europu...

frost
03-08-2007, 13:01

ima i na eurosportu cini mi se.
pocinje.

fidel_castro
03-08-2007, 13:01

ima i na eurosportu cini mi se.
pocinje.

da prijenos je na eurosportu!

frost
03-08-2007, 13:14
werder bremen :-D

fat drummer
03-08-2007, 13:19
to je okej, jer oni su ful slabi... jeeej, dinamo i kup uefa!!!

fidel_castro
03-08-2007, 13:20
"A moj BoŞe, èa se moŞe, moglo je i svrťit gore!" :-D

Werder je dosta slabiji nego proťle godine, ali i dalje kvalitetniji od Dinama. Sviða mi se ťto uzvrat igramo u Zagrebu i to otvara nadu da bi èak mogli napraviti iznenaðenje. Po meni su ťanse 70-30 za Werder!

g money
03-08-2007, 13:26
slabiji su za klosea i fringsa(ozlijeðen), doťao im je carlos alberto-nekad igrao za porto. jaki su, imaju diega, borowskog, solidnu obranu, al barem igramo prvu utakmicu u gostima

Galijun
03-08-2007, 13:38
slabiji su za klosea i fringsa(ozlijeðen), doťao im je carlos alberto-nekad igrao za porto. jaki su, imaju diega, borowskog, solidnu obranu, al barem igramo prvu utakmicu u gostima

Bať sam nedavno si razmiťljao gdje je nestao Carlos Alberto. Imaju oni joť uvijek jaèu momèad od Dinama, ali Klose i Frings su im gubitak...

fat drummer
03-08-2007, 14:08
nije èak ni problem u werderu koliko je problem u dinamu. klose i frings definitvno manje znaèe werderu nego gubitak Ìorluke i edurda te zapravo i kovaèa. balaban i ťokota su jedva eduardo, tadiÌ je sakat, manðukiÌ je dobar ,ali ne toliko
mamiÌ Ìe morat ruknut joť koji milijun na pojaèanja (bokovi) i to neka pojaèanja koja su pojaèanja, a ne tip iz grèkog drugoligaťa

Galijun
03-08-2007, 14:24
Slaven Belupo - Galatasaray
Hajduk Split - Sampdoria

fat drummer
03-08-2007, 14:27
sampdoria... hm.... ne znam baĹĄ... no bar je hajduk proĹĄao buduĂŚnost

sifilis
03-08-2007, 14:49
Slaven Belupo - Galatasaray

:smt044

Gospodin Pravokutnik
03-08-2007, 15:01
Dinamo-Werder
Slaven-Galatasaray
Hajduk-Sampdoria

Jedino sansu ima Hajduk. Mogao bi on to proci ak ce zaigrat Sablic i Verpakovskis. Dinamo bi morao stapicem zacarat vrata da idu dalje,onaj Carlos i Cale sve ce sjebat a Slavenu ne dajem nikakve sanse,dobro..ajd jedino ak igrace Galatasaraya pogodi grom i tako ih malo osamuti pa Slaven nesto i prikuca

Cro
03-08-2007, 15:10
Eh...
Moglo je i gore u biti..
Ako nas ne zbuĹĄe u prvoj kod njih, fakat je sve moguĂŚe..
No, realno, ĹĄanse su male..

PodrĹžimo momke!

http://www.nk-dinamo.hr/umirovljenici/default.aspx

BBB_VT
05-08-2007, 03:05
svratite na blog i procitajte izvjestaj iz domzala!
isli smo ja i picok i jos jedan moj frend iz vtc!
nesto hebeno nam se tamo desavalo!
ustvari , stavit cu ga ovdje!

Evo me, da vam isprièam kakve su mi se dobre stvari deťavale u domŞalama!
nas troje krenulo vlakom i tako doĹĄli bez problema u ljubljanu gdje smo sjeli na lokalni vlak do domĹžala!
tamo stigli i odmah se uputili prema stadionu (14h) tamo odmah opazili dvojicu domaĂŚih "ultrasa" i doĹĄli do njih da ih pitamo za karte!
oni su nas prvo zaèuðeno gledali, pa rekli da nema viťe ni za domaÌine karata i da ih neÌe biti ....
pozvali su nas zatim u kafiÌ u prostorije kluba i tamo su krenule runde(naravno na raèun kluba)
kako se je bliŞila tekma tako se je poèelo skupljati sve viťe domaÌih, pa tako je doťao za nať stol jedan tip, kad su nas ovi predstavili i rekli ko smo , on se je preplaťio i otiťao dalje od nas(kasnije smo èuli da je torcida pula)
mi smo bili ludi , jer karti nije bilo viĹĄe za nabavit , a mi bili totalno nabrijani na tekmu!
no situacija se okrenula na naťu stranu, naime pojavio se neki lik u odijelu i ovi ga domaÌi navijaèi molili za tri karte (za nas),no on se je samo okrenuo i otiťao, kad je otiťao ovi nam rekli da je to predsjednik kluba (miran).
no nakon petnaest minuta opet se je pojavio i pozvao nas u ured i joĹĄ je rekao da ponesemo naĹĄe osobne....
mi ludi od srece ....tajnica nam dala tri karte na naĹĄa imena ...neĹĄto jebeno!
joť mi je jebenije , jer sam kasnije vidio da su dolazili domaci navijaèi po karte , ali nitko nije dobio...
krenuli na tekmu (oko 18)taman doťao i bus sa dinamovim nogometaťima,tako i mi i prema ulazu na stadionu(naravno cugamo) jer tamo sve dopuťtaju i prilikom prvog pretresa netko me zaustavlja , a ono neka novinarka pita me za izjavu , ja stvarno neznam ťta sam reko ,ali mislim neťto kao da ce sve proèi bez izgreda!
tako nakon joĹĄ 3 pretresa ulazimo na stadion....
ultrasa domzale ima najviĹĄe 150 (tako su mi rekli) , a toliko ih je i bilo na tekmi!
nova su grupa, a i po prièama ťta sam od njih èuo dosta vole dinamo i prate ga, nevole se sa celjanima , ljubljancima !
za nas necu niťta puno govorit jer sve se je vidjelo i èulo!
poslije tekme igraèi bacaju 3-4 dresa , puťtaju nas sa stadiona , a mi èekamo ispred busa od udruge i nadamo se da Ìe nas povest!
naravno da nas je povezla, i u zg smo stigli oko pola 2 mrtvi umorni!
I TKO KAŽE DA SE NIJE ISPLATILO IÆI BEZ KARTE U DOMŽALE?
http://bbbvirovitica.blog.hr/

crazyralf
05-08-2007, 21:34
ima da se sad hajdukovci nakon uzimanja bodova cibaliji opuste uz cajke i da propevaju:
...suzama sam lepio tapete! http://www.forum.hr/images/smilies/cice.gifhttp://www.forum.hr/images/smilies/trio.gif

fat drummer
05-08-2007, 22:25
ma glavno da je rukavina u napadu... samo je to bitno, gori je i od onog tadiĂŚa, tadiĂŚ barem da gol iz nekog odbijanca

fidel_castro
06-08-2007, 00:11
ovaj Jajduk je jad i bjeda! Pa zar ni Verpakovskis ne moĹže gol zabiti Cibaliji? pa ako ne moĹže njima, kako ĂŚe Sampdoriji?! bitno je da imaju nepropusnu obranu! :lol:

Galijun
06-08-2007, 00:13
ovaj Jajduk je jad i bjeda! Pa zar ni Verpakovskis ne moĹže gol zabiti Cibaliji? pa ako ne moĹže njima, kako ĂŚe Sampdoriji?! bitno je da imaju nepropusnu obranu! :lol:

Deder radije to pa da razulare Sampdoriju nego da napickaju Cibaliju i onda nis ne mogu zabiti protiv Talijana.

fidel_castro
06-08-2007, 00:33

Deder radije to pa da razulare Sampdoriju nego da napickaju Cibaliju i onda nis ne mogu zabiti protiv Talijana.

neÌe oni razguziti ni jedne ni druge kako se meni èini! :lol:

Cro
06-08-2007, 15:57
Evo, i potpis je na papiru..
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/457/Default.aspx

Figo9
07-08-2007, 11:40
Samo je bilo pitanje vremena
http://www.net.hr/sport/page/2007/08/06/0528006.html

fidel_castro
07-08-2007, 15:46
Samo je bilo pitanje vremena
http://www.net.hr/sport/page/2007/08/06/0528006.html

Ma taj net.hr stalno ima neke "svoje" unformacije... Nema ni na t-portalu ni na sportnetu pa joĹĄ uvijek moĹžemo vjerovati da ostaje u Dinamu. Iskreno sumnjam da ĂŚe ga itko sada kupiti jer mislim da viĹĄe nema pravo igrati europske utakmice osim za Dinamo.

g money
07-08-2007, 23:13
dva su problema u dinamovoj igri: prvo, igra se svodi na individualne trenutke modriĂŚa i sammira, i drugo, najveĂŚi problemi su kiksevi obrane i povremeni kiks kocha. werder nisu domĹžale, oni ĂŚe to iskoristiti

Cro
08-08-2007, 12:56
Fifi, besplatan nam je upad protiv Cibalije...
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/461/Default.aspx

A tekma.. Ipak nas je bilo 25000, a ne 20000.. Tako piĹĄe na sluĹžbenim stranicama kluba..
Bilo je skroz ok.. Barem ťto se navijanja tièe..
Evo, ovaj put moram stvarno stati na stranu navijaèa.. Bio sam na sjeveru i bile su upaljene dvije baklje koje su ugaťene na tribini, jer su se drugi navijaèi derali na deèka koji je palio baklju: Nemoj bacati na teren!
Lijepa gesta..
Tekma kao tekma.. Lijep rezultat, lijepa atmosfera...

fidel_castro
08-08-2007, 13:00
Fifi, besplatan nam je upad protiv Cibalije...

Nadam se da to znaèi da idemo! :-D A poslije "bumo si spili nekaj"! :lol:

Bila je jedna od boljih utakmica u zadnje vrijeme. Kvalitetno navijanje, igraèi su se èak i trudili, Koch je letio na sve strane kao i obièno... :lol:

TraĹžim je na karti nema je
Slovenije, Slovenije... :p

fidel_castro
09-08-2007, 13:09
http://www.net.hr/sport/page/2007/08/09/0012006.html

ovaj net.hr se stvarno urotio protiv Dinama! Dajem ruku u vatru da nitko neÌe otiÌi, a oni stalno stavljaju neke bombastiène naslove! Valjda Şele iznervirati navijaèe. Oni su èak i tvrdili da je BiťÌan potpisao za Dinamo pa znamo da od toga nije bilo niťta!

fidel_castro
09-08-2007, 13:11
http://www.net.hr/sport/page/2007/08/09/0004006.html

Joe Ĺveliki kuracimuniĂŚ je uvijek imao svoje bisere! Valjda mu je MamiĂŚ plati da to kaĹže! :lol:

Cro
09-08-2007, 13:41
http://www.youtube.com/watch?v=mo1IIDttb38

Primjetite gol Sammira pred kraj.. Ovo je bilo svjetski kako ih je sjebo sve u obrani..
Lol za fifijev sig!

fidel_castro
09-08-2007, 16:52
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=348268

Znate onu narodnu...

"Srbijo znaj, svemu je kraj
zbogom i viĹĄe se ne vraĂŚaj"

Opet se vasceo svet urotio protiv Srba! :lol:

Libro
09-08-2007, 17:24
...da bar Dinamo odigra dobru tekmu u Njemaèkoj pa da ima smisla navijati u Zagrebu... da ne bacim stotku bezveze... tko se sprema na utakmicu u zg? :o

fidel_castro
09-08-2007, 18:02
...da bar Dinamo odigra dobru tekmu u Njemaèkoj pa da ima smisla navijati u Zagrebu... da ne bacim stotku bezveze... tko se sprema na utakmicu u zg? :o

bolje pitaj tko ne! :-D
ma neÌe biti skupe karte. Ako je Arsenal bio 60, onda za ovo raèunam 40-50 obzirom da su smanjili cijenu karata za ovu sezonu! Zapravo, nije me briga! Imam godiťnju! :-D

Libro
09-08-2007, 18:45
ja sam platil istok 100kn protiv auxearre-a (ili kak se piťe), tak da oèekujem da bu i sad istok toliko.... ali za dobar nogomet nije previťe :p

fidel_castro
10-08-2007, 11:14
http://www.net.hr/sport/page/2007/08/09/0228006.html

Koa ĹĄto rekoh, net.hr opet sere!

Cro
10-08-2007, 13:43
Èekaj, a kaj oni ne mogu s njim potpisati novi ugovor?
Recimo podebljat mu plaĂŚu masno, ali i ovu klauzulu pod kojom moĹže otiĂŚi? Ili pak maknuti klauzulu?
Barem sada imaju para da mogu podebljati jednom igraèu ugovor.
S obzirom da Balaban dobiva 330 000 Eura po sezoni, ne vidim problem da se uloĹži i u Etta.. On ĂŚe sigurno biti jednom hrvatski reprezentativac ak ovak nastavi...

fidel_castro
10-08-2007, 13:46
Èekaj, a kaj oni ne mogu s njim potpisati novi ugovor?
Recimo podebljat mu plaĂŚu masno, ali i ovu klauzulu pod kojom moĹže otiĂŚi? Ili pak maknuti klauzulu?
Barem sada imaju para da mogu podebljati jednom igraèu ugovor.
S obzirom da Balaban dobiva 330 000 Eura po sezoni, ne vidim problem da se uloĹži i u Etta.. On ĂŚe sigurno biti jednom hrvatski reprezentativac ak ovak nastavi...

Mogu, ali pitanje je Ĺžele li to Etto i njegov menadĹžer... Da mu je MamiĂŚ menadĹžer, to bi odavno bilo rijeĹĄeno, a ovako se moramo pomiriti s time da Etto moĹže u bilo kojem trenutku otiĂŚi ako klub dobije otĹĄtetu od 2 mil. eura.

Cro
10-08-2007, 13:48
Govorim èisto teoretski, jer znam da u bilo kojem trenutku moŞeť promijeniti ugovor (kao u Football manageru :-D ) ako ponudiť novi zvjerski ugovor..
Realno, Etto je polivalentan igraè i vrijedi viťe od 2 milje..

fidel_castro
10-08-2007, 13:54
Govorim èisto teoretski, jer znam da u bilo kojem trenutku moŞeť promijeniti ugovor (kao u Football manageru :-D ) ako ponudiť novi zvjerski ugovor..
Realno, Etto je polivalentan igraè i vrijedi viťe od 2 milje..

Pa to svi znamo, ali i njegov menadŞer koji zna da Ìe Etto zaraðivati puno viťe kad ode iz Dinama. Èak i da mu ponudimo pola milijuna, on bi (npr. u Monacu) zaraðivao najmanje toliko ako ne i viťe! Zato je nerealno oèekivati novi ugovor s Dinamom!

Cro
10-08-2007, 13:56
Ma ja vjerujem da ima para i naèina za podmazati Etta i njegovog managera da ostanu barem joť jednu sezonu..
;)
Samo je volja presudna..
Dinamu oèito nije stalo toliko..

fidel_castro
10-08-2007, 14:49
Ma ja vjerujem da ima para i naèina za podmazati Etta i njegovog managera da ostanu barem joť jednu sezonu..
;)
Samo je volja presudna..
Dinamu oèito nije stalo toliko..

pa imamo Buljata... :-D Danas Buljat igra umjesto Etta!

sickboy
10-08-2007, 14:52
http://www.net.hr/sport/page/2007/08/10/0033006.html

"Nazvao me odmah čim se ozlijedio, jako ga boli, teÅ¡ko hoda. Nije u gipsu, zasad nije, vidjet ćemo hoće li tako i ostati. Kako god bilo, 3-4 tjedna će sigurno biti izvan travnjaka", raportirao je Kranjčarov zastupnik Emil Žgur, a stručnu dijagnozu je pokuÅ¡ao ponuditi i liječnik reperezentacije.

Ma jel te boli.....neka....!!............mrsh u split pa nek te tamo lijece.....papak debeli....

http://www.index.hr/sport/clanak/redir/355310.aspx
Nek kirin i bagra interventna ode tu solit pamet.... 8)

Veseli Bosanac
10-08-2007, 20:22
http://www.net.hr/sport/page/2007/08/10/0033006.html

"Nazvao me odmah èim se ozlijedio, jako ga boli, teťko hoda. Nije u gipsu, zasad nije, vidjet Ìemo hoÌe li tako i ostati. Kako god bilo, 3-4 tjedna Ìe sigurno biti izvan travnjaka", raportirao je Kranjèarov zastupnik Emil Žgur, a struènu dijagnozu je pokuťao ponuditi i lijeènik reperezentacije.

Ma jel te boli.....neka....!!............mrsh u split pa nek te tamo lijece.....papak debeli....

http://www.index.hr/sport/clanak/redir/355310.aspx
Nek kirin i bagra interventna ode tu solit pamet.... 8)

Najlakťe je vrijeðati

sickboy
10-08-2007, 21:23
Naravno da je.........!!..........Ali procitas li pazljivije post, nisam vrijedjao nego se radovao njegovoj nesreci..........i ozljedi............ ;) :lol:

Veseli Bosanac
11-08-2007, 16:57
papak debeli je uvreda, ali dobro kolega, nije bitno.

fidel_castro
11-08-2007, 17:17
papak debeli je uvreda,
to je samo iznoťenje èinjenica... :lol:

ali dobro kolega, nije bitno.

to se slaŞem. Niko Kranjèar nije vrijedan rasprave... :D

Cro
11-08-2007, 18:30
Ne znam zaťto troťiti rijeèi na Kranjèara kada imamo Luku koji je neusporedivo bolji igraè?

Libro
11-08-2007, 18:33
Ne znam zaťto troťiti rijeèi na Kranjèara kada imamo Luku koji je neusporedivo bolji igraè?

imat ĂŚemo ga u repki ali ne i u dinamu... :smt062 (mamiĂŚ vs. bbb)

Cro
12-08-2007, 20:45
Ma RakitiÌ i ModriÌ skupa, j*beť Kranjèara i u repki..

Btw. http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 6/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/2515826/index.do)
Treba nam sreĂŚe i BoĹžje pomoĂŚi..

fidel_castro
12-08-2007, 21:33
Btw. http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 6/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/2515826/index.do)
Treba nam sreĂŚe i BoĹžje pomoĂŚi..

Ma, ubit Ìemo ih. Bolje jesu, ali fali im previťe igraèa, a i forma im je uŞasna. Moramo dobiti u Bremenu jer je sigurno da Ìe se oni stabilizirati u slijedeÌa dva tjedna.
Samo neka podcjenjuju, dobit Ìe oni svoje pogotovo kad Bole èuje da ga Ceca gleda! :lol:

fidel_castro
13-08-2007, 00:12
http://www.net.hr/sport/page/2007/08/12/0017006.html

Hihihi! :-D

Cro
13-08-2007, 00:42
Lol, Æorluka je lud ko šiba..

legionar
13-08-2007, 01:29
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show ... &tip=sport (http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_niktitanik&datum_ts=1184796000&tip=sport)
\:D/

fidel_castro
13-08-2007, 16:07
Evo neĹĄto za croa!
1 X 2
Supersport: Werder-Dinamo 1.40 4.00 7.00

Kao ťto sam i oèekivao! :-D

Cro
13-08-2007, 16:12
Ja sam rekao najviĹĄe 6.50 - 7 za Dinamo, a vi ste tvrdili (tj. neki od vas) da ĂŚe biti 8.50...
A za X sam znao da ĂŚe biti 4..
Priznajem da sam se prevario ťto se Werdera tièe.. Nisam oèekivao da Ìe biti
takav bať na njega.. Barem 1.6 sam oèekivao..

legionar
13-08-2007, 16:51
moja prognoza je da Ìe Dinamo u Bremenu spuťit sa nekih jedan razlike... na taj rezultat Ìe se napalit od braÌe iz porodice Maminja, IvankoviÌa pa do BandiÌa, dok za 2 tjedna ne doðe uigraniji i kompletniji Werder i smravi nas usred Maksimira.... nakon toga Ìemo èitat opake izjave o plasmanu u kup uefa, ali Ìe naletit neki okserèiÌ ili drekerèiÌ i potopit Dinamovu savrťenu obranu... nakon toga Ìe se rasprodat pola momèadi, a ostatak Ìe nastavit pustoťit po interskim i meðimurskim poljanama....

legionar
13-08-2007, 20:31
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... e,85963.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,8,13,ruki_juve,85963.jl)
aha, krenulo je krenulo. bať kao i sa Kranjèarom.... èekamo slijedeÌu ponudu, moŞda ga Milan kupi, ili Arsenal da èini tandem sa Duduom :shock: (iako ne vidim po èemu je taj Rukavina dostojan prve postave i u Ajduku?)...

Libro
13-08-2007, 21:26
nakon toga Ìe se rasprodat pola momèadi, a ostatak Ìe nastavit pustoťit po interskim i meðimurskim poljanama....

koga ĂŚe joĹĄ prodati? samo je ostal modriĂŚ od igraĂŚa koji su spremni za europu, jedino ako netko ode na istok...

legionar
13-08-2007, 21:38
nije ni Etto za bacit, a èujem da se i za ove klatimudane tipa MikiÌ neki raspituju, al to me ne dira...

g money
13-08-2007, 21:59
meni je smijeťno kad ivankoviÌ kaŞe da je modriÌ puno bolji igraè od diega. evo, od diega proťlogodiťnja statistika u bundesligi: 13 golova i 15 asistencija, a modriÌ nije tolko imao ni u naťem jadnom hnl-u :-D

malimrav85
13-08-2007, 22:19
diego je mislim proťle sezone bio 2. najbolji igraè u njemaèkoj,nakon gomeza ili kak se veÌ zove lik iz stutgarta

radzid
14-08-2007, 02:23
Galatasaray - Slaven Belupo :smt043

UÅ¡teđevinu stavljam na 1 i dižem hopoteku, samo da dobijem neÅ¡to iz tog koeficjenta koji bi u mojoj kladionici bio 1.01, :-k mogao bi stavit hendikep...

legionar
14-08-2007, 02:26
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... e,85957.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,8,13,engleska_ozljede,85957.jl)
Ĺživim da se to dogodi! [-o<

malimrav85
14-08-2007, 12:04
bojle probat x2 na belupo pa app

Cro
14-08-2007, 18:33
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 6/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/2561806/index.do)
http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/ ... 3/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/2559193/index.do)

SRETNO DEÈKIMA!!
[-o< [-o<

Pogledajte simpatièni pozdravni filmiÌ za utakmicu s Werderom.. Pred kraj je èak i rekonstrukcija novog stadiona, a u sredini uŞivo kako je izgledalo kada se Şdrijeb vukao..
http://www.youtube.com/watch?v=eH7U0WnxUyQ

legionar
14-08-2007, 18:43
jedva èekam sutra!

Cro
14-08-2007, 19:01
I ja... Bať sam sada pogledao filmiÌ Dinamo-Wolfsburg na youtube-u, snimano s istoène tribine i bať èovjeka razgali..

Ma evo snimke..
http://www.youtube.com/watch?v=MFqlqrXVohs

fidel_castro
15-08-2007, 00:03
Svi smo sutra mislima u Bremenu...

"svi smo uz tebe, znaj da nema predaje..."

Evo nam joĹĄ malo nade... veliki favoriti se danas nisu proslavili na domaĂŚim terenima!

Lazio - Dinamo BukureĹĄt 1:1
Benfica - Kopenhagen 2:1
Glasgow - Crv. Zvezda 1-0

Iako vjerujem u pozitivan rezultat, ne bih se bunio kad bi izgubili 1 razlike pogotovo sa zabijenim golom!

Cro
15-08-2007, 02:42

Ovi rezultati ulijevaju hrabrost...
Samo da se naťi deèki ne useru..
Trebalo bi im pokazati da vide ako je Dinamo BukureĹĄt mogao ovo izvuĂŚ ili Zvezda ili Kopenhagen, zaĹĄto ne bi i mi?

legionar
15-08-2007, 02:45
treba iÌ na pobjedu. ako niťta barem izvuÌ izjednaèeno. ali moramo dat gol. kategorièki moramo! za dva tjedna Werder Ìe bit neťto sasvim drugaèije. treba izvuè barem bod i onda im napravit pakao kakvog joť nisu vidjeli u Maksimiru :badgrin:

Cro
15-08-2007, 03:05
Mi ak spuťimo 2:1 imamo velike ťanse, no ne valja tak razmiťljati.. Treba iÌi obrnutom logikom.. IÌi na nemoguÌe, igrati na pobjedu i onda izvuÌ remi, jer je teťko pobjedu oèekivati..
Igrati na pobjedu, a biti zadovoljan remijem na kraju veèeri!

Po meni ne smije biti 2 razlike, tipa: 2:0 (to je najgore) ili 3:1 (lakĹĄe, al isto kurac)..

fidel_castro
15-08-2007, 13:19
Mi ak spuťimo 2:1 imamo velike ťanse, no ne valja tak razmiťljati.. Treba iÌi obrnutom logikom.. IÌi na nemoguÌe, igrati na pobjedu i onda izvuÌ remi, jer je teťko pobjedu oèekivati..
Igrati na pobjedu, a biti zadovoljan remijem na kraju veèeri!

Po meni ne smije biti 2 razlike, tipa: 2:0 (to je najgore) ili 3:1 (lakĹĄe, al isto qrtz)..

NoĂŚas sam sanjao da je Werder dobio 3:1, stara mi je rekla da ĂŚe zavrĹĄiti 3:1, stari isto...
bojim se...

iskreno se nadam da snovi neĂŚe postati stvarnost! :D

Libro
15-08-2007, 13:47
moglo biti biti 0:0 jer Dinamo neĂŚe riskirati a Werder nije u punoj spremi, tak da nisu toliko efektivni... ;)

Veseli Bosanac
15-08-2007, 15:45
Nisam navijaè Dinama i nekako susret pratim sa objektivne strane (koliko sam to u mogucnosti), ali mislim da Dinamo ima snage izvuÌi povoljan rezultat za uzvrat.
Nerijesen rezultat bi bio izvrstan, ali ni poraz sa postignutim pogotkom ne bi bio los (naravno, da to ne ukljucuje tricu ili peticu werdera).
Prolazak u Ligu prvaka bez Eduarda, Æorluke i ozlijedenog Vugrinca pokazao bi svu snagu Dinama i nazalost (po meni) ono zasto je dinamo bolji od hajduka (trenutno).

SRETNO PLAVI!

Cro
15-08-2007, 16:46
NoĂŚas sam sanjao da je Werder dobio 3:1, stara mi je rekla da ĂŚe zavrĹĄiti 3:1, stari isto...
bojim se...

iskreno se nadam da snovi neĂŚe postati stvarnost! :D

Gle, Otto BariĂŚ je rekao da ĂŚemo spuĹĄiti 3:1, zato ne vjeruj tome..
Bit ĂŚe X ili jedan razlike za njih..

Ajmo deèki!
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sp ... _64939.php (http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sport/20070815_23275_64939.php)

A ovo daje nade..
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sp ... _64937.php (http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sport/20070815_23276_64937.php)

Cro
15-08-2007, 17:16
I prelijepa slika za Fifija i navijaèe...
RaspoloĹženi Bole sa kapetanom..
http://img530.imageshack.us/img530/6859/balabansu9.jpg

legionar
15-08-2007, 18:11
je, veliki struènjak i izbornik Albanije je to prognozirao tako da ne vjerujem u to niťt! :lol: 1:1 ili 2:1 je rezultat koji Ìe bit. uvjeren sam 100% u to. osim ako se Dinamova obrane ne zasere i pokupi neke njonjave golove...

Cro
15-08-2007, 18:56
Hvala Bogu da nema CvitanoviĂŚa!

P.S. Odgovorite na anketu na mom blogu i podrĹžite Dinamo!

malimrav85
15-08-2007, 19:02

Ovi rezultati ulijevaju hrabrost...
Samo da se naťi deèki ne useru..
Trebalo bi im pokazati da vide ako je Dinamo BukureĹĄt mogao ovo izvuĂŚ ili Zvezda ili Kopenhagen, zaĹĄto ne bi i mi?
dinamo Bukureťt je jak barem kao Dinamo Zg ako ne i jaèi. Vjerovatno jaèi. Lazio je recimo ko werder, i slabiji.
Glasgow r?Ne budimo funny
a benfica kop nije neka razlika u momèadima,reko bi da su isti
ja bi bio sretan sa 2-1 i 3-1,prelud sa izjednaèenim
ne znam od kud sad opet sav taj optimizam
mislim,nadam se da dinamo proðe ali ako proťle godine nisu...

Cro
15-08-2007, 19:05
OndaĹĄnji Arsenal bi pregazio sadaĹĄnji Werder, ali nisam siguran da li bi Dinamo sa CvitanoviĂŚem i AgiĂŚem i Turinom zgazio danaĹĄnji, zreliji Dinamo..
Od tu optimizam..

sifilis
15-08-2007, 19:22
ajmo plavi!

po sto prihvatljiviji poraz

legionar
15-08-2007, 22:16
3:0 je moglo bit!!!!!!!!!kako igraju feeeenomenalno..... samo da Balaban nije zasro dva zicera kreten!!!

g money
15-08-2007, 23:32
modriÌ je loťe igrao, a vukojeviÌ :-D , pa taj èovjek nekoliko puta ne moŞe s pet metara normalno predati loptu kak spada.

Valygar Corthala
15-08-2007, 23:33
Joj, kako sam bio sretan kad su zabili gol, i kako sam pao u depresiju kad su ga primili, znao sam da je gotovo. Kako su sjebali drugo poluvrijeme, to nema nigdje! Debila VukojeviĂŚa bi premlatio! :evil:

Libro
15-08-2007, 23:35
èek malo sad...
pucaju ťvabe sa dvajstpet metara tri-èetiri puta...
svaki udarac je brutalno snaĹžan i opasan...
naĹĄi uopĂŚe ne pokrivaju to podruĂŚje....
svi ostaju skuĂŚeni u ĹĄesnaestercu....
opet ĹĄvabe pucaju sa dvajstpet metara i zabijaju...
da li se trebamo èuditi neuspjehu?
a kad se sjetimo onog "europskog" dodvanja za prvi pogodak? ne mislim na schindenfelda...

:smt012 :smt013

g money
15-08-2007, 23:36
dinamo ĂŚe se doma morati otvoriti, a bojim se da werder to ne iskoristi, jer je werder jako dobar u gostima kad imaju viĹĄe prostora

legionar
15-08-2007, 23:41
po meni - nepravedan rezultat. zasluŞili smo BAREM bod. najveÌi idiot utakmice je definitivno Baraban. onakve zicere bi Anderson Costa pospremio u mreŞu. da, jebeno pojaèanje.... :evil: taj bod bi nam digao koeficjent uz sve. prvo poluvrijeme, i drugo do 75 praktièki igrali smo perfektno, probijali ko ludi, uŞivao sam. zemljak mi zajebo stvar s prvim golom, ali i DrpiÌ, makiva glavu, meneken jebeni.... nakraju sam pogodio rezultat, ali nije, definitivno nije trebalo bit ovako. onakve ťanse se ne smiju promaťivat. ne smiju! bojim se da Ìe Werder za dva tjedna bigti neťto sasvim drugo....
@ g money ....ModriĂŚ loĹĄe odigrao??? pa jel ti imaĹĄ dipitriju 16.16???bilo ga je po cijelom jebenom terenu..koji je tebi qrtz...

g money
15-08-2007, 23:55
modriÌ je bio ispod svoje razine, moŞe puno puno bolje. joť je i prvo pol. odigrao dobro, ali 2. sigurno ne. jedno vrijeme se nije uopÌe èulo za njega da ima loptu, ali to je posljedica umora. ipak igra svaku utakmicu 90 min. e da, i za 2 klase je bolji od kranjèara :-D

Luka....
16-08-2007, 00:00
po meni modric igro dobro, samir isto svaka cast, eto nisam bas cuo nazalost,ĹĄifo isto svaka cast.
NO "ogi" i mandukic + balaban katastrofa
mandukic poslo jednu dobru loptu koju je balaban usro i to je to + ono u 9' min glavom...aj dobro, no napadaci to i pogadaju.
jedva cekam uzvrat , vidimo se na stadionu :-D

malimrav85
16-08-2007, 00:11
MandĹžukiĂŚ je bio jedan od boljih igraèa veèeras. Ĺveliki kuracokote, recimo, opet nije doĹĄao na utakmicu i dobro da je morao van. Balaban je debilĂŚina prve klase. ModriĂŚ odlièan isto ko i samir
da nije ĹĄife i kocha bilo popuĹĄili bi 4-1 barem
ok je rezultat,moŞemo se nadati ali ipak mislim da pripreme za uefu trebaju poèeti
opet,nadam se da sam u krivu

* dzija *
16-08-2007, 00:44
je da nemam pojma o nogometu al moram komentirat :-D : balaban ne zna pospremit loptu u gol al mogu mu oprostit zbog jednog pogotka na jedvite jade,fala bogu moglo ih je bit joť, mandukic takoðer u zadnjim minutama ne zna iskoristit priliku,onaj jebeni èale mora bit sebièni gad i mora si bit super kul i mora sam zabit jebeni gol kojeg,zasto se ne cudim nije zabio,a fala bogu s druge strane su mu dva suigraca na boljim pozicijama al neeee..."e moj èale...." :evil:
a onaj jebeni vukojevic je prica za sebe zbog kojeg smo dobili prvi gol i ono jedva steceno samopouzdanje koje smo gradili jebenih 45 minuta se sruĹĄilo samo zbog jednog jebenog krivog dodavanja.... :evil:

bit ce jebeno u maksimiru kad se vrate ona tri igraca werdera a onda si moŞemo slobodno popuťit qurac kad ne znamo iskoristit prilike koje nam se na dlanu nude,mogli smo uc u ligu prvaka i mogla sam danas dobit na kladionici...a jbg,moŞda se koje èudo i desi za dva tjedna...drŞim fige i vidimo se na maksimiru! :smt006 :-D

djevojcica sa sibicama
16-08-2007, 00:55
i meni je upalo u oko ovo za modriÌa...nije bio na razini??? frajer je bio odlièan plus valjda jedini u èitavoj ligi koji zna fino primit i zaťtopat jebenu loptu...
i sammir je bio dobar.
ĹĄokota je tolko spor da uopĂŚe ne znam koji k je on radio u portu...njegov izlazak je bio blagoslov
balaban...taj èovjek jednostavno ima jedan mali problem-loptu. naime, on ne zna ťto bi s njom.
da je slastièar, ne bi mu zamjerila, al poťto je samoprozvani nogometať, lagano, ali lagano mi to ide na kurac.
mandŞukiÌ mi je isto bio oke. nek kupe i jebenog lovreka i moŞda Ìemo konaèno dobiti napadaèa koji zna zabiti gol ne samo iz odbijanca...

sve u svemu...bezveze...joť kad èujem one idiotske komentare o velikoj, fantastiènoj utakmici...kako smo opet bili tako blizu...blabla
ne znam zaťto, al imam dojam da su sve naťe najveÌe i najbolje utakmice porazi iz kojih se onda stvaraju prièe o tome kako nam je malo falilo i da Ìemo sljedeÌi put ziher uspjeti...

legionar
16-08-2007, 01:04
znao sam da ĂŚe iza utakmice svi napast VukojeviĂŚa... ono ĹĄto je dobro napravio to nema veze, jedva greĹĄka i odma je najveĂŚi tragièar...isto Èale, lik je odigro prejebeno dobru utkamicu... Ĺveliki kuracokota ĹĄta je radio u Portu? niĹĄt, ekĹĄli bio je skoro cijelo vrijeme ozlijeðen i na klupi...dobro je igrao u Benfici. ModriĂŚ valjda mora poèet letit da bio zadovljivo neke forumaĹĄe. MandĹžukiĂŚ je odigrao super i probio za gol. PokrivaĂŚ je vjerojatno odigrao utakmicu karijere. Koch je jebeno branio. Samir odlièno vozo obranu werdera. Schildenfeld je po meni 3 put bollji igraè od onog menekena DrpiĂŚa. dakako, najveĂŚi idiot utakmice je hebeni Baraban koji ne zna stopostotnu ĹĄansu realizirat. da je i ono treĂŚe promaĹĄio BBB-ovci bi ga masakrirali. pojaèanje i pol. bolje da je TadiĂŚ igro i on bi bolje odigro...

fidel_castro
16-08-2007, 01:22
I prelijepa slika za Fifija i navijaèe...
RaspoloĹženi Bole sa kapetanom..
http://img530.imageshack.us/img530/6859/balabansu9.jpg

Mnogo je lep, skoro pa ko Ðiber! :lol:
A i frizura je kao veèeras! :-D

legionar
16-08-2007, 01:33
ko papiga izgleda s ovim repom gore :badgrin:

Galijun
16-08-2007, 01:35
NEMA PREDAJE U UZVRATU !!!!!!!!!!!!

Dok se igra, postoji i nada, tek kad sudac odsvira zadnji zvidzuk cemo reci gdje smo !!!

Ovo sada je bilo odlicno, Werder JE savladiv !!!

fidel_castro
16-08-2007, 01:35
A sad malo o utakmici!
Svi piĹĄete kao da smo igrali protiv Cibalije i gledate samo pogreĹĄke, a ne ĹĄto smo sve odigrali!
Ja sam oduĹĄevljen, ali s druge strane i jako nesretan jer znam da smo mogli imati i povoljniji rezultat ako ne i pobjediti!
Napadate VukojeviÌa zbog jedne pogreťke, a ne gledate kako je savrťeno odradio svoj posao. Igrao je flaster na njihovom najboljem igraèu Diegu koji ekťuali vrijedi 20 mil. eura i nije ga se vidjelo cijelu utakmicu. Zamislite da se taj razigrao! A nije samo zato ťto mu VukojeviÌ nije dao ni da prdne!
Balaban! Èovjek je zabio gol, èovjek je imao hrpu prilika koje je zapucao, ali jbg. realizacija je èesto stvar sreÌe,a treba stvoriti sve te prilike. On je naťa najveÌa snaga za uzvrat.
Luka je klasa za sebe na terenu i svako omalovaŞavanje njegove igre veèer je u najmanju ruku stupidno!
Koch je odigrao savrĹĄeno! Bio je car i napokon se Cro moĹže veseliti jer je bio jedini koji je vjerovao u Kocha! :-D

Zakljuèak: DInamo je odigrao savrťenu utakmicu i nesretno izgubio. Uz ovakvu igru, Werder pada u Maksimiru s hendikepom. HoÌe li Werder za 2 tjedna biti jaèi nego danas? HoÌe li napokon ozbiljno shvatiti da mi nismo neki lazari koji rekreativni igraju nogomet nego ozbiljna ekipa spremna za velike europske izazove? HoÌe li ih MamiÌ napumpati svakakvim prièama da su jaèi i od Barcelone? HoÌe li novinari nabiti pritisak kao i obièno? HoÌe li se igraèi usrati punog Maksimira kao protiv Arsenala i Auxerrea?
Na sva ta pitanja danas ne znamo odgovor. Imamo pravo na nadu, na objektivno nadu,a utakmica ĂŚe pokazati jesmo li zreli za ligu prvaka!
Nadajmo se...

Galijun
16-08-2007, 01:38
A sad malo o utakmici!
Svi piĹĄete kao da smo igrali protiv Cibalije i gledate samo pogreĹĄke, a ne ĹĄto smo sve odigrali!
Ja sam oduĹĄevljen, ali s druge strane i jako nesretan jer znam da smo mogli imati i povoljniji rezultat ako ne i pobjediti!
Napadate VukojeviÌa zbog jedne pogreťke, a ne gledate kako je savrťeno odradio svoj posao. Igrao je flaster na njihovom najboljem igraèu Diegu koji ekťuali vrijedi 20 mil. eura i nije ga se vidjelo cijelu utakmicu. Zamislite da se taj razigrao! A nije samo zato ťto mu VukojeviÌ nije dao ni da prdne!
Balaban! Èovjek je zabio gol, èovjek je imao hrpu prilika koje je zapucao, ali jbg. realizacija je èesto stvar sreÌe,a treba stvoriti sve te prilike. On je naťa najveÌa snaga za uzvrat.
Luka je klasa za sebe na terenu i svako omalovaŞavanje njegove igre veèer je u najmanju ruku stupidno!
Koch je odigrao savrĹĄeno! Bio je car i napokon se Cro moĹže veseliti jer je bio jedini koji je vjerovao u Kocha! :-D

Zakljuèak: DInamo je odigrao savrťenu utakmicu i nesretno izgubio. Uz ovakvu igru, Werder pada u Maksimiru s hendikepom. HoÌe li Werder za 2 tjedna biti jaèi nego danas? HoÌe li napokon ozbiljno shvatiti da mi nismo neki lazari koji rekreativni igraju nogomet nego ozbiljna ekipa spremna za velike europske izazove? HoÌe li ih MamiÌ napumpati svakakvim prièama da su jaèi i od Barcelone? HoÌe li novinari nabiti pritisak kao i obièno? HoÌe li se igraèi usrati punog Maksimira kao protiv Arsenala i Auxerrea?
Na sva ta pitanja danas ne znamo odgovor. Imamo pravo na nadu, na objektivno nadu,a utakmica ĂŚe pokazati jesmo li zreli za ligu prvaka!
Nadajmo se...

Sto esdepeovac rece....2:1 u Europi nije nista tragicno, dapace, najbolji rezultat (uz poraz 3:2) koji gost moze postici (ako vec gubi)...

Cro
16-08-2007, 01:52
Potpisujem sve od Fifija..
Balaban je obavio posao, zabio je povijesni gol i dao nam nadu..
Pljuvanja nemaju pokriĂŚa kada pogledamo rezultat i igru..
Bili smo dobri, ravnopravni, ponekad i nadmoĂŚni..
Razumijem da nas je sve uhvatila tuga nakon primljenog glupog, glupog gola.. No, to je sport.. I dajmo deèkima èestitke..
Obranili su èast Hrvatske..
Nismo balkanska prèija, nego klub koji je sa trenutno 3. bundesligaťom odigrao al pari..
No, u toj euforiji zaboravljate da Werder zna igrati, a i da se greťke naťih dogaðaju..
Jbga..
Nada u prolaz je vrlo jaka nakon ovakve igre u GOSTIMA!
AJMO PLAVI!!
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Gospodin Pravokutnik
16-08-2007, 02:01
Buah pise se da Werderu fali pun kurac igraca,bah...od njih 8 il kolko vec samo 2 su bitna, Borowski i Frings.( Fringsa nece bit u uzvratu a za Borowskog ne znam)Ostali ozlijedjeni su kurac, tak da je ovo sto je Werder pokazao veceras najbolje sta ima i da, velik gubitak im je prodaja Klosea. U 2 tjedna nemres drasticno dic formu tak da Dinamo ima velike sanse za dalje. Utakmica se moze svest u par crta koje se pamte:

dva neiskoristena zicera Balabana
katastrofalna pogreska Vukojevica
nedodavanje Calea za Balabana ( da mu je dodao mogao se Balaban rihtat za sut 1 minutu i najvjerojatnije bi zabio)...

...a bilo je jos i pun kurac drugih sansi il mogucih sansi al ovo iznad je najupecitljavije. G money je valjda slusao samo komentatora kad uzvikne Modric i ak ga nije dovoljno puta uzviknuo mudro je zakljucio da je Modric slabo igrao.

Cro
16-08-2007, 02:54
Btw. Ispravak veèeri..
MandĹžukiĂŚ je ono preslabo dodao unatrag, a ne VukojeviĂŚ..
Evo, preuzeto sa http://www.vecernji.hr

Mario MandĹžukiĂŚ
Nadam se da Ìemo u Maksimiru pobijediti i iÌi dalje. Gadno sam pogrijeťio kod pogotka, preslabo sam udario loptu i Werderov igraè ju je presjekao.

legionar
16-08-2007, 03:46
ako je to MadŞukiÌ shebo to znaèi da je moj zemljak Vujek odigro utakmicu besprijekorno 8)

g money
16-08-2007, 08:01
Buah pise se da Werderu fali pun qrtz igraca,bah...od njih 8 il kolko vec samo 2 su bitna, Borowski i Frings.( Fringsa nece bit u uzvratu a za Borowskog ne znam)Ostali ozlijedjeni su qrtz, tak da je ovo sto je Werder pokazao veceras najbolje sta ima i da, velik gubitak im je prodaja Klosea. U 2 tjedna nemres drasticno dic formu tak da Dinamo ima velike sanse za dalje. Utakmica se moze svest u par crta koje se pamte:

dva neiskoristena zicera Balabana
katastrofalna pogreska Vukojevica
nedodavanje Calea za Balabana ( da mu je dodao mogao se Balaban rihtat za sut 1 minutu i najvjerojatnije bi zabio)...

...a bilo je jos i pun qrtz drugih sansi il mogucih sansi al ovo iznad je najupecitljavije. G money je valjda slusao samo komentatora kad uzvikne Modric i ak ga nije dovoljno puta uzviknuo mudro je zakljucio da je Modric slabo igrao.

ne, nisam sluťao komentatora. pogledaj joť jednom utakmicu u 2 pol., pa Ìeť vidjeti da je igra dinama pala, jer u odreðenim trenucima nije nigdje bilo modriÌa. modriÌ je dinamo i kad njemu ne ide, to se odmah vidi na igri dinama. a to se vidlo u 2 pol. 1 pol. je odigrao vrlo dobro

malimrav85
16-08-2007, 10:02
ja mislim da veèenji sere jer je vukojeviÌ zasro dodavanje
ako neko ima snimku di se vidi drugo nek stavi

Boťko Balaban se nakon dva promaťena 'zicera' nije pokolebao, treÌu je ťansu iskoristio. To je odlika iskusnih igraèa, nisu ga slomili promaťaji, nego je s joť veÌim Şarom èekao priliku za popravni. I doèekao ju je...
takoðer veèernji
rigam
rigam
rigam

malimrav85
16-08-2007, 10:05
u uzvratu predviðam vodstvo dinama 1-0 do neke 70. minuta nakon èega dobivaju smijeťan gol i sve ode...

sifilis
16-08-2007, 10:24
jebate al sam zivcanio sinoc...pol kutije sam zdimil valjda. sta rec osim da smo sami sebe pobijedili. prvi dio je bio osim onih silnih promasaja dragog nam boska savrsen. samir & co. su odigrali par dodavanja za koje nisam vjerovo da su sposobni. iz nicega paf lopta s centra i cijela obrana werdera je nigdje :shock: plako sam skoro jucer zamislivsi sta bi bilo da je da silva u napadu bio :cry:
sredinom drugog dijela je zavlado hnl sindrom. ruku na srce stvorili smo opet masu izglednih prilika al je pocelo ono pimplanje u zadnjem redu (sporo iznosenje lopti, kilava dodavanja, FAKING NEPOKRIVANJE LIKA S TOPOVSKIM SUTOM NA 20M OD GOLA, itd.)
sve u svemu da sad ne hvalim sve odreda, ekipa je osim ovih ociglednih kikseva odlicno odigrala. presudilo je neiskustvo i nedostatak velikih utakmica (i oni vi jos ligu 16 LOL).

uzvrat..gol nam mislim nece bit problem dat, al ne primit nijedan - e to je vec druga prica.

g money
16-08-2007, 10:47
treba priznati da je i werder na 50% svojih moguÌnosti. ipak im fale 3 njemaèka reprezentativca(fritz i posebno dva vaŞna frings i borowski) i jedan kamerunski(wome), a za uzvrat bi mogli biti spremni, osim fringsa. almeida je bio spreman za 45 min. a i diÌi Ìe se forma diegu i naldu jer su propustili dobar dio priprema. u uzvratu Ìe biti teťko, werder je dobar na gostovanjima. evo njihovog uèinka na gostovanjima iz proťle sezone: 9P 5N 3P, najbolji u bundesligi.

fidel_castro
16-08-2007, 10:53
treba priznati da je i werder na 50% svojih moguÌnosti. ipak im fale 3 njemaèka reprezentativca(fritz i posebno dva vaŞna frings i borowski) i jedan kamerunski(wome), a za uzvrat bi mogli biti spremni, osim fringsa. almeida je bio spreman za 45 min. a i diÌi Ìe se forma diegu i naldu jer su propustili dobar dio priprema. u uzvratu Ìe biti teťko, werder je dobar na gostovanjima. evo njihovog uèinka na gostovanjima iz proťle sezone: 9P 5N 3P, najbolji u bundesligi.

Usporedba Werdera izproťle i ove sezone je za mene jednostavno smijeťna. To je sasvim nova momèad,a to smo vidjeli i juèer. Juèeraťnji Werder bi se u Bundesligi borio za mjesto u sredini ljestvice, ako ne i za ostanak. MoŞe im se vratiti bilo tko, ali je pitanje mogu li se oni uigrati do tada... Ja sam uvjeren da ne mogu i da Werder za 2 tjedna neÌe biti niťta jaèi nego juèer. Vjerujem i nadam se...

šola-braveheart
16-08-2007, 10:55
sta je pokazala sinocnja tekma?
kao 1.-mozemo se nositi sa svim klubovima u europi(osim svemiraca:man.u,real,barca,milan,chelsea)-to me raduje
kao 2.-ono sto se uvijek ponavlja-primanje glupih golova i uvijek u zadnjim minutama.koji je razlog toga?nedostatak koncetracije?balkansko opustanje a ne njemacka i talijanska uoprnost do 90 i ne znam koje minute?fali ono,kad primas ne pustaj,nego stisni još jace,gazi do kraja

steta kaj je tako ispalo,ali imam neki filing da ce ovdje u zagrebu werder lagano popljugati puno golova-igrace ce dici navijaci i uz njih ce igrati cvrsto do kraja
e i danas sretno hajduku i slavenu

šola-braveheart
16-08-2007, 11:02
e da jos samo ovo
koch-legenda,podsjeca me na gorana jurica iz one generacije sa zutim.covjek je njuska,volim kad se onako izderava na obranu i pravi reda iza-autoritet
modric-iako su ga jako cuvali,pokazao je da je fakat jedan od najboljih veznih igraca ovog trena-repka bi sa njime mogla napraviti cuda,napravit ce cuda
sammir-mamici kupite ga odmah
guela-malo u igri,brz,zeljan i zna

boze pomozi u uzvratu [-o<

sickboy
16-08-2007, 11:04
Europski Dinamojkurac
Nema dragog bOGa koji bi te tudume i onog ivankovica progurao u LP.....
Samo ti igraj bunker sreco......
Jebote, za kog ja navijam............... :roll:

A danas Sampdoria...............

frost
16-08-2007, 11:41
ne znam odakle vama optimizam za uzvrat, werder cim je malo stisnuo i uozbiljio se je zabio dva gola. lijepo su nasi igrali prvo pol ali tesko cemo u LP.

Libro
16-08-2007, 11:41
...danas svi za Slaven i Hajduk! :smt038 :smt041

Jules
16-08-2007, 12:10
Èestitke Balabanu! Zbilja fenomenalno kak taj zna promaťit! Fulao je servirane lopte! Ma idiot, najveÌi promaťaj Premier lige, èini mi se da Ìe uskoro bit i najveÌi promaťaj HNL-a! Pljasak za Boťka!
Igrali su dosta dobro, samo kaj su onda sve to rasipali! Èale je sebièan! Ali ruku na srce, da je i dodao Balabanu ne bi bilo niť drugaèije zato kaj bi on fulao! Ono juèer je bila super prilika, prokockali su ju! I koji vrag je doťao VukojeviÌu da ide vraÌati onu loptu?!?!?!

malimrav85
16-08-2007, 12:41
koji retardi ti u veèernjem
prvo mandĹžu popljuju u tekstu onda mu joĹĄ i daju niĹžu ocjenu jer je vraĂŚao loptu koju je zapravo vukojeviĂŚ vratio
koji moroni
baĹĄ me zanima koju su oni utakmicu gledali

sickboy
16-08-2007, 12:45
Trebaju mu skinuti ocjenu samo jer je petljao po 16- ercu umjesto da raspali po golu kak spada............kreten.........
Ajmo se vrtiti oko svoje osi, jer ako puknem po golu ziher ce obraniti- ajde ne

fidel_castro
16-08-2007, 13:22
Svi ste vi tipièni Balkanci! Samo znate srati, a ni iz èega ne izvlaèite ono ťto je pozitivno!
Ne razmiťljate da je Dinamo igrao s ekipom koja je bila treÌa u Bundesligi, ne razmiťljate da i ovakva osakaèena momèad Werdera vrijedi 90 mil. eura... Samo traŞite negativno!

Samo nastavite, a za 2 tjedna Ìete moÌi "samo da prihvatite da popuťite kurac"! DO tada uŞivajte u svojim ironiènim napadima na Balabana, MandŞukiÌ, VukojeviÌa i ostale HEROJE od sinoÌ! Ne, mi nismo Barcelona, ne mi nismo Chelsea, mi smo klub èijih 11 najboljih igraèa vrijedi kao Diego! Da, onaj isti Diego kojeg juèer niste mogli vidjeti jer mu VukojeviÌ (da, onaj VukojeviÌ po kojem pljujete) nije dao da se razigra.
Èak i ako ne proðemo dalje (iako imamo realne izglede u Maksimiru), moŞemo i MORAMO biti ponosni na ono ťto su pokazali!

malimrav85
16-08-2007, 13:35
Ako Werder uðe u Lp kolko dugo Ìe se pamtit VuojeviÌevo odlièno èuvanje Diega? DuŞe Ìe se pamtiti Balabanovi,MandŞ i Chale promaťaji te totalna odbojnost da se uputi udarac prema golu.
boli me kurac za njihov trud i zalaganje, zanima me samo da uðu u ligu prvaka
raðe da igraju katastrofa,ne naprave ťansu cijelu tekmu nego da se guťimo u kvaliteti igre i ispadnemo

fidel_castro
16-08-2007, 13:41
Ako Werder uðe u Lp kolko dugo Ìe se pamtit VuojeviÌevo odlièno èuvanje Diega? DuŞe Ìe se pamtiti Balabanovi,MandŞ i Chale promaťaji te totalna odbojnost da se uputi udarac prema golu.
boli me qrtz za njihov trud i zalaganje, zanima me samo da uðu u ligu prvaka
raðe da igraju katastrofa,ne naprave ťansu cijelu tekmu nego da se guťimo u kvaliteti igre i ispadnemo

Ne, ovdje se ne igra 90 minuta kao u svakoj drugoj utakmici, ovdje se igra 180 minuta i onda se tek donose zakljuèci. Imamo kapital za drugu utakmicu! Kakav? Najbolji igraè im se ne moŞe nositi s VukojeviÌ, obrana im je puna rupa ťto su dokazale brojne ťanse Dinama. Da, napromaťivali smo se, ali kad stvoriť toliko prilika znať da Ìe joť koja lopta uÌi u gol.
Budimo optimisti, imamo razloga za to! Rano je joĹĄ plakati za propuĹĄtenim prilikama, uĹživajmo u onome ĹĄto je bilo pozitvno, a za plakanje ĂŚe biti vremena ako ispadnemo!

g money
16-08-2007, 13:54
diego je izvan forme, nije proťao pripreme jer se kasno vratio iz brazila zbog cope americe. nije bať vukojeviÌ tolko utjecao na diegovu igru, koliko je diego u loťoj fizièkoj kondiciji. pa diego je proťle godine bio najbolji vezni u bundesligi.

sickboy
16-08-2007, 14:37
Bas sam fidelu napisao post odgovora na njegov komentar na prijasnjoj stranici......ali sam ga pobrisao.................

Daklem, jednostavno postoji razlika izmedju jadne momcadi i prave momcadi.....decki su se trudili- to je istina, ali je cinjenica da ni uz takav trud i htijenje oni ne mogu pobijediti mocad koja je naceta ozljedama i nije u formi......dok werder igra cijelu tekmu.....
Ali da se njih treba nazivati herojima (cak i ako udju u LP) je nebuloza.....oni rade svoj posao za koji su masno placeni i cak ga ne rade dobro.....ali neka.........

Ne dogadja se u kulturnoj i finoj europi........jeli....?.....
http://www.net.hr/sport/ukratko/page/20 ... 10006.html (http://www.net.hr/sport/ukratko/page/2007/08/16/0310006.html)
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=348491

g money
16-08-2007, 14:50
Bas sam fidelu napisao post odgovora na njegov komentar na prijasnjoj stranici......ali sam ga pobrisao.................

Daklem, jednostavno postoji razlika izmedju jadne momcadi i prave momcadi.....decki su se trudili- to je istina, ali je cinjenica da ni uz takav trud i htijenje oni ne mogu pobijediti mocad koja je naceta ozljedama i nije u formi......dok werder igra cijelu tekmu.....
Ali da se njih treba nazivati herojima (cak i ako udju u LP) je nebuloza.....oni rade svoj posao za koji su masno placeni i cak ga ne rade dobro.....ali neka.........

konaèno neťto realno

Cro
16-08-2007, 15:34
Ne, nije realno..
Werdera bi trebalo biti sram, a ne nas..
Werder i bez Fringsa vrijedi 90 mil. Eura i igrao je pred svojim navijaèima..
DoĹĄao im je klub iz europske periferije i odrĹžao lekciju..

Molim Boga da proðemo u LP, pa da vidim onda ove ťto prigovaraju..
Posebno ovi papci ĹĄto seru po Balabanu koji je zabio..
Jbga, fulao je 2-3 zicera.. To je sastavni dio sporta..
No, napravio je posao veèeri..
I da, MandŞukiÌ je krivo dodao, u drugim novinama takoðer piťe..
Glavno je kenjat, DrpiÌ smrdi, Èale je antitalent, VukojeviÌ nema dume, IvankoviÌa spalit..
Pa jebote, za koga vi navijate?
Zapitajte se?
Bolje se zapitajte: zaĹĄto navijate?
Zbog sebe (oèito), samo zbog navijanja ili zbog kluba/institucije?

Zapravo, najviťe me ogorèilo to ťto ovoliko zlobe i prigovaranja nije bilo nakon Auxerrea..
Nakon onako sramotne predstave u obje tekme..

Da popuĹĄimo 3:0 u uzvratu, ĹĄiroko vam polje za prigovaranje..
No, sada uz ovakav aktivan rezultat, nemate razloga..
Dok i najmanja teoretska ĹĄansa postoji..

Btw. Video gdje MandŞukiÌ priznaje da je sjebo je na glavnoj stranici Veèernjeg.. IzvjeťÌe o utakmici, traje 5 min..

g money
16-08-2007, 15:45
mamiĂŚ se mogao strpit i zadrĹžat eduarda bar do kraja kvalifikacija za lp.

Cro
16-08-2007, 15:47
To je druga tema..
To se slaĹžem i stalno ponavljam: Jbga, ĹĄto nije mogao izdrĹžati do zavrĹĄetka 3. pretkola?
Pojeli bi ih..
#-o #-o

fidel_castro
16-08-2007, 15:59

O da! Punih 9 godina nismo imali predstavnika u ligi prvaka, a u meðuvremenu je kvaliteta nogometa u HNL drastièno pala. Ako Dinamo uðe u ligu prvaka, oni su za mene heroji jer to objektivno nitko nije mogao oèekivati!

Gospodin Pravokutnik
16-08-2007, 16:17
Werder nije u formi a kao Dinamo je buahaha pa da se nasmijes,polovica je 8. mjeseca,nitko nije u formi...Nemres napisat Dinamo nije mogao ni protiv takvog Werdera koji jos nije u formi i ima tucet ozlijedjenih igraca ha-ha...imao je Werder pripremnih utakmica i oni koji su igrali trebali bi dosad bit i na vecem nivou od Dinamovih igraca. Jedino su im Frings i Borowski falili tak da Werder moze umrijet od srama zbog igre kakve su prikazali. Momcad koja je trebala prije par mjeseci igrat finale kupa uefe da im nije Klose iskljucen u uzvratu protiv Espanyola u samom pocetku tekme. Ha-ha Werder,jedan Dinamo vam je pokazao kak se igra nogomet

Cro
16-08-2007, 19:46
SLAVEN BELUPO VODI 1:0 IZ PENALA!

sickboy
16-08-2007, 20:33
Ne, nije realno..
Werdera bi trebalo biti sram, a ne nas..
Werder i bez Fringsa vrijedi 90 mil. Eura i igrao je pred svojim navijaèima..
Došao im je klub iz europske periferije i održao lekciju..

Molim Boga da proðemo u LP, pa da vidim onda ove što prigovaraju..
Posebno ovi papci što seru po Balabanu koji je zabio..
Jbga, fulao je 2-3 zicera.. To je sastavni dio sporta..
No, napravio je posao veèeri..
I da, Mandžukiæ je krivo dodao, u drugim novinama takoðer piše..
Glavno je kenjat, Drpiæ smrdi, Èale je antitalent, Vukojeviæ nema dume, Ivankoviæa spalit..

Nisam rekao da nas treba biti sram....potrudili su se.....ali mi njima odrzimo lekciju i......izgubimo. Kao sto rekoh, razlika izmedju jadne i prave momcadi...

Cale je antitalent, ali kapitalac....pa taj nikada nije odigrao dobru partiju na terenu...
A o ivankovicu i njegovom sustavu s jednim napadacem (inace) i bunkerom (protiv werdera) necu ni trosit riijeci.....

legionar
16-08-2007, 21:31
da Èale niť ne valjda, treba Carlosa klatimudavog trpat u igru :lol: pa kako je Èale juèer mogao tako loťe odigrat?! :? :lol: svaťta...
hebote kakvu je ĹĄansu Slaven imao...hebote ono bi mogao promaaĹĄit samo joĹĄ BoĹĄko! :lol:

sickboy
16-08-2007, 21:37
da Èale niš ne valjda, treba Carlosa klatimudavog trpat u igru :lol: pa kako je Èale juèer mogao tako loše odigrat?! :? :lol: svašta...

Treba kupiti nekog na toj poziciji..........fala bOGu pa gledam skoro svaki tjedan egzibicije koje cale izvodi po terenima i poljanama lijepe nase......mogu nekakav sud dati o njemu.............

legionar
16-08-2007, 21:58
kak nema sreÌe Hajduk...strava... dvije grede u 5 sekundi! :evil: èim igramo protiv Talijana odmah sam nabrijan! :badgrin:

fidel_castro
16-08-2007, 23:44
Nadam se da ste svi uŞivali u 4 sata silovanja nogometa! Bojim se da su ostale rijeèi suviťne. Sve nade i svu snagu treba uperiti u Dinamo jer jedini joť neťto moŞe napraviti ove sezone u Europi!

legionar
16-08-2007, 23:52
sve u svemu vrlo uspjeĹĄno izdanje Hrvatskoga nogometa zadnja dva dana! za Europu spremni! Europa nas èeka! Europo pazi se! Europo dolazimo! samo joĹĄ jedna potvrda da je HNL jad i bjeda, a mr. Ĺveliki kuractimac bio joĹĄ dodao 4 kluba :lol: takav debilitet treba smislit... 8 klubova je za naĹĄe prilike previĹĄe... joj, jedva èekam da slijedeĂŚe godine Segesta uðe u prvu ligu pa da je Dinamo u Maksimiru natoèi 10:0 ili Sesvete sa 16:0. pa da, to ĂŚe nam ojaèat ligu. svi problemi ĂŚe bit rjeĹĄeni. uopĂŚe nema veze ĹĄto su nam klubovi katastrofalne finanancijske (ne)snage (osim Dinama, ali dobro kud ti novci idu to nam je svima znano), ĹĄto su stadioni krĹĄevine ðikanskih razmjera, ĹĄto neki stadioni nemaju ni reflektore... sve je to nebitno. liga 16 ĂŚe sve rjeĹĄit! da doprvak spuĹĄi od devetoplasirane momèadi u ligi to je sramota. ne sramota Hajduka, nego cjelokupnog kubskog nogometa. mislim da bi zbilja trebalo neku regionalnu ligu osnovat. naravno, pri tome u ĹĄirokom krugu zaobiĂŚi veĂŚinu susjeda... drugaèije ne znam kako ĂŚe se rjeĹĄit ovo stanje u nogometu koji i meni veĂŚ ide na qrtz :evil:

Cro
17-08-2007, 02:38
Bať sam prièao s frendom..
Jebemu, ali ove dvije tekme danas su bile dosadne u PM..
Dinamo je barem zabavno gledati..
Igra lijepi nogomet..

Btw. Ima li tko informaciju kada se poèinju puťtati karte za Werder u prodaju?

legionar
17-08-2007, 03:26
je Dinamova utakmica je bila bar uzbudljiva....ovo je jad i bjeda.... pogotovo sa Slavenom.... to kad da su igrali ma ne znam...
ne znam za ulaznica... probat Ìu uè onak... sa strane :lol:

sickboy
17-08-2007, 10:19
Baš sam prièao s frendom..
Jebemu, ali ove dvije tekme danas su bile dosadne u PM..

Dosadne u Private Message........?............. :?
I onda kazu da 'rvati ne znaju psovati....

fat drummer
17-08-2007, 10:38
dinamo werder? jad i faking bijeda... ivankoviÌ uvodi vrdoljaka?!?! jebote tko uvodi vrdoljaka?!?! i onda guella ulazi 3 min prije kraja, jebeno genijalno... vrdoljak, uniťtava momèadi, kaŞe komentator. ťatdfakap!
balaban je sakat, moĹže on dat i tri gol, ali i dalje je spor. modriĂŚ je zapucao dvije prilike koje je sam stvorio, ovom balabanu se serviraju jebene ronaldinjovske lopte koje tip usere samo tako. kao da sebe na terenu gledam.
dobro da nije uĹĄao tadiĂŚ, mislim da bih povraĂŚao koktu

Libro
17-08-2007, 11:10
Btw. Ima li tko informaciju kada se poèinju puťtati karte za Werder u prodaju?

a koja Ìe cijena uopÌe biti? proťle godine sam platil 100 za auxearre, valjda neÌe sad biti viťe... dvije sam veÌ naruèil... :p

g money
17-08-2007, 11:28
100kn? ha ha. nikad nebi dao za jednu utakmicu, i to joĹĄ na onom ĹĄugavom stadionu, jedino ako dolaze barcelona,real,inter,man utd itd

malimrav85
17-08-2007, 11:35
da, kad netko od nas uèi i padne ispit, jel ti starci doma kaŞu: Bravo, dobro si uèio ali si pao. Ali si stvarno dobro uèio!
Dajte molim vas. Balaban je zabio? Pa ti bi to zabio a ne konj koji dobiva 3milj kuna godiťnje da radi upravo to. Znaèi, ne da trèi, ne da uklizava, ne da razigrava nego da daje golove. I moŞe dat u prvenstvu 047324623486 golova ali to je relano mogao i Mikulenas. balaban je kupljen samo zato da daje golove u europi i amen. Po meni je on uz IvankoviÌevo pussy ponaťanje i uvoðenje Vrdoljaka glavni krivac za poraz. I nisam rekao da nemamo ťanse u uzvratu, sam sam napisao da bi sa 2-1 bio zadovoljan ali nakon viðenog ne mogu biti zadovoljan jer znam da Ìe werder za uzvrat biti 20-30% jaèi a da je Dinamo odigrao oko svog maksimuma.
Ali opet, moglo bi bit i gore. Da recimo navijať za hajduk. i gledať kak se rukavina nemre sastat s loptom. to je tragièno. ai Ìe ga juventus uzet u 12 mjesecu pa ga neÌemo nadam se viťe gledat. po meni su i rijeka i zagreb bolji od njih. slaven bi ih razbio a da ne prièam u dinamu.

Figo9
17-08-2007, 12:38
Treba kupiti nekog na toj poziciji..........fala bOGu pa gledam skoro svaki tjedan egzibicije koje cale izvodi po terenima i poljanama lijepe nase......mogu nekakav sud dati o njemu.............
Ja mislim da i IvankoviĂŚ moĹže dati neki sud o njemu...mislim da ga je on gledao par puta viĹĄe od tebe :lol: ;)

dobro da nije uĹĄao tadiĂŚ, mislim da bih povraĂŚao koktu PijeĹĄ slovensko piĂŚe :shock:

on.t. Svaka èast igraèima na trudu, ali treba biti realan...propustili su ťansu, fulali su ťto se nije smjelo fulati. Jedno je sigurno, Werder ne moŞe biti loťiji nego ťto je bio, a Dinamo ne moŞe biti bolji...ostaje nam joť nada, ali bojim se da je to sve! U svakom sluèaju "nema predaje, nema prijevare" :smt043 :smt043 :smt044 :smt044

sickboy
17-08-2007, 12:39
Ja mislim da i Ivankoviæ može dati neki sud o njemu...mislim da ga je on gledao par puta više od tebe :lol: ;)

I dalje ga drzi u momcadi...........dovoljno govori o njegovoj strucnosti....

Figo9
17-08-2007, 12:40
I dalje ga drzi u momcadi...........dovoljno govori o njegovoj strucnosti....
I dalje ima moguÌnost birati dali ga drŞati u momèadi ili ne...dovoljno govori o njegovoj struènosti...

malimrav85
17-08-2007, 13:34
daj ne seri
ko da ima nekog drugog stavit na tu poziciju.onog kretena carlosa
bolje da su dali babiĂŚu milju eura po sezoni nego kaj su kupili balabanka i ĹĄokotu iako su doĹĄli za niĹĄta

malimrav85
17-08-2007, 15:13
boban uz ĹĄtimca za ligu 16
ok,sad je barem jasno da idu za time da dobiju potporu malih sredina da bi mogli maknut markoviĂŚa
uf,a mislio sam da je ĹĄtimac poludio

fidel_castro
17-08-2007, 15:14
da, kad netko od nas uèi i padne ispit, jel ti starci doma kaŞu: Bravo, dobro si uèio ali si pao. Ali si stvarno dobro uèio!

Da! Ako vide da sam se zaista potrudio kaĹžu "Neam veze, bit ĂŚe bolje drugi put". To ipak sam o pretpostavljam jer ne znam taj osjeĂŚaj... za sada... :roll:
Bitan je dojam naokon prve utakmice, a rezultat se ionako zbaja na kraju... onda ĂŚe dojam biti suviĹĄan!
Da su odigrali katastrofalno i sluèajno zabili gol, a izgubili 2:1 sumnjam da bi itko vjerovao u prolaz. Ovako, imamo se objektivno èemu nadatijer smo svi vidjeli da moŞemo... 8)

sickboy
17-08-2007, 15:19
boban uz štimca za ligu 16
ok,sad je barem jasno da idu za time da dobiju potporu malih sredina da bi mogli maknut markoviæa
uf,a mislio sam da je štimac poludio

Odvratno..........prvi put podrzavam markovica.....valjda ce stopirati nekako tu neboluzu...............

malimrav85
17-08-2007, 15:25
kaj brijeĹĄ,kaj se ti ne veseliĹĄ 14-0 protiv moslavine,trogira ili beliĹĄĂŚa
totalna ĹĄpica
i onda ĂŚe doĂŚ debrecen i ljudi ĂŚe se pitat pa kaj je bilo...

malimrav85
17-08-2007, 15:27
samo me zanima na kojim ĂŚe stadionima ti klubovi igrat
ko ĂŚe im licence davat
da li na vrijeme ispunjavaju obveze prema igraèim
ja bi uveo pravilo da ako ne moŞeť igrat u europi,znaèi ne zadovoljavať uefa standarde ne moŞeť ni u hrv
pa nek bude 6 klubova u 6 krugova
tri puta hajduk u maksimiru, tri puta Dinamo na poljudu
pa da vidiĹĄ kvalitete

sickboy
17-08-2007, 15:29
O da, prva 3 kola gol razlika bi nam bila 30- 0..............!!.........
Pa ce se stimac hvaliti kako je dinamu omogucio najbolji start sezone u povijesti.....weeee.............bravo igore.........!!...........glava me boli od toga....pa fat bi mogao zaigrati u takvoj ligi.......

Jeste li vidjeli naÅ¡e fantastične navijače na Weseru? Svih su 90 minuta pozitivno razmiÅ¡ljali i nadglasali su pun stadion. Zamislite kako će tek biti u Maksimiru, kad će uz nas biti 35.000 ljudi! Igrat ćemo u mom gradu, na mojoj travi, s naÅ¡im navijačima! U svlačionici ćemo se zagrliti i jedan drugome obećati borbu do zadnje minute! Werder čeka pakao, tu Å¡ansu nećemo propustiti - optimističan je Koch

Koch- care.......!!...........

samo me zanima na kojim æe stadionima ti klubovi igrat
ko æe im licence davat
da li na vrijeme ispunjavaju obveze prema igraèim
ja bi uveo pravilo da ako ne možeš igrat u europi,znaèi ne zadovoljavaš uefa standarde ne možeš ni u hrv
pa nek bude 6 klubova u 6 krugova
tri puta hajduk u maksimiru, tri puta Dinamo na poljudu
pa da vidiš kvalitete

A stimac ismijava i davanje bankovnog jamstva kao uvjet licence.....jer kao to ne treba.......

A nitko se nebi osvrnuo na pobijedu sampdorie.....istinabOG igrali su kao zadnji papci, ali pobijeda u gostima je u dzepu i nadajmo se da ce obraniti prednost protiv hajduka u kojem se opet isticu rukavina i kalinic.....

Gospodin Pravokutnik
17-08-2007, 15:55
Uvodjenje Vrdoljaka i Guele su logicne izmjene bile samo mozda malo prekasno.Nemre istih 11 igrat dobro svih 90min. Ne znam sto pljujete po Vrdoljaku...ak ste tako pametni napisite koga bi vi zamijenili? Oni koji nisu mogli nastupit: Chago,Mikic,Buljat nikako te Carlos. Ivankovic je dobro odradio posao,bolje nije moglo a da su izbornici sickboy i fat drummer Dinamo bi bio zgazen u Bremenu

fat drummer
17-08-2007, 16:29
koji faking vrdoljak? pa tip je doťao u paketu s manðukiÌem jer je bio gratis. dinamo je kao parirao werderu tvrdi nogometna javnost, a ivankoviÌ zatvara utakmicu nekim kvazi obrambenim idiotom. trebao je uvest guellu i pokuťat utrpat joť jedan gol. kako je ofanzivni vezni logièna izmjena tri minute prije kraja ako se gubi, a prije toga se mijenjao napadaè za obrambenog?
da ga jebeť ne morať biti struènjak da skuŞiť kako se ivankoviÌ zajebao

ta abnormalno duga dinamova klupa ipak nema dovljno kvalitetnih igraèa za sve pozicije. èale je igrao nervozno i skoro pobrao crveni. svaka mu èast trèi ko navijen, sve pet, ali malo to koristi kad ili ne zna centrirat ili je sebièna curica

fidel_castro
17-08-2007, 17:38
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=348545

Pa ovi Hercegovci su fantastièni! Prvo je Zrinjski izvrsnom igrom i sa samo 11 primljenih golova izbacio partizan, a sad je sve oèitije da ĂŚe i Ĺveliki kuraciroki zbog izvrsne igre i samo 3 primljena gola na domaĂŚem terenu proĂŚi Hapoel iz Tel Aviva! Svaka èast! =D> =D> =D> :lol: :lol: :lol:

Gospodin Pravokutnik
17-08-2007, 17:46
Kazem,Vrdoljak i Guela su dobre zamjene ali ipak malo prekasno.Vidio je Ivankovic da momcad nemre vise drzat tempo.....htio je on dobit bitku na sredini s Vrdoljakom i da s 1:1 ode u Zagreb.Osim njih dvojice nije imao ko drugi uc. Dakle dobre su zamjene ali su prekasno napravljene kao sto sam napisao u postu iznad

fat drummer
17-08-2007, 18:00
i u pogreĹĄnom redosljedu... jer trebao je utrpat prvo guellu, tip je brz i bar bi stvorio neke probleme sporim werderovcima. imao je nesreĂŚu jer se ĹĄokota ozlijedio pa je forsao izmjenu prerano.
èudi me balaban koji nije imao snage za svih 90 minuta... wtf boťko?!