PDA

View Full Version : Nogomet

Pages : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

ZrntscheZ
18-11-2005, 14:33
problem zakaj nebremo igrati 4-4-2 je u krivom poimanju tog sustava igre. taj sustav je izmišljen da bi se dobio igraè više prema naprijed, jer tu 2 boèna igraèa u zadnjoj liniji aktivno sudjeluju u kreiranju napada (Cafu i R.Carlos su definitivno najbolji primjeri) i stalno su na protivnièkoj polovici, a istovremeno i brane se. moraju imati strašne trlaèke sposobnosti - i explozivnost i brzinu i jaka pluæa za repetitivno djelovanje tokom cijele utakmice
E a naši kad stave 4 u obranu onda ta 4 fakat i stoje stalno u obrani i ne daj Bože da mrdnu naprijed. Dakle stvorili smo si igraèa manje u vezi/napadu. zato nebremo igrat 4-4-2, jer se naši obrambeni školuju za obranu i onda centralne bekove pokušavaju transformirat u boène...naravno krajnje neuspješno...i zato to tak izgleda

sickboy
18-11-2005, 14:43
E a naši kad stave 4 u obranu onda ta 4 fakat i stoje stalno u obrani i ne daj Bože da mrdnu naprijed. Dakle stvorili smo si igraèa manje u vezi/napadu. zato nebremo igrat 4-4-2, jer se naši obrambeni školuju za obranu i onda centralne bekove pokušavaju transformirat u boène...naravno krajnje neuspješno...i zato to tak izgleda

Onda se nasi trebaju poceti skolovati za 4-4-2, jer ovak mozemo igrati 3-5-2 do smaka svijeta i kaj bumo dobili?? Nis, vrijeme je da se mladi pocnu uciti modernim taktikama, a ne da se mladi obrambeni igrac kad dodje van cudi kak oni imaju 4 obrambena igraca.
Kaj je takav problem sjest i objasnit klincima sustav 4-4-2 uz rad na terenu? Nije, problem je u nasim trenerima koji vrte svako svoju pricu, problem je u njima jer ne zele nauciti nove stvari i misle da je njihov nacin igre najispravniji, e pa -newsflash- nije.

Re Leone
18-11-2005, 14:48
Ljudi moji pa jedina dva spomena vrijedna boèna igraèa u novijoj cro povijesti su Jarni i Srna, a za formaciju 4-4-2 tebi trebaju 4 takva u momèadi... i kak æeš onda igrat?! sa bosnarom i luèiæem na bokovima?
uostalom šta fali 3-5-2? bolje dobar takav nego loš 4-4-2.

Mo
18-11-2005, 19:23
ako dudu ode
ako mamiæ uskoro ne naðe sponzora i proda dudua... mamiæa treba prvo dobro iscipelarit a onda protjerat iz zagreba i hrvatske. kao i onog ružnog barišiæa
ako još jednom proda najboljeg i sutra poène trubiti o europskom dinamu i sliène pizdarija ja sam za dogaðanje naroda i bok...
sad malo govorim u afektu ali.... dosta mi je mamiæa, dosta mi je prièa o europskom dinamu, dosta mi je svih tih gnjida u našem nogometu...

e ste vidli kak je onaj biševac kaj nam je zabio prvi gol kao pucao u slavlju na naše na tribinama. trebalo bi mu malo proæ po rebrima. èetnik. naši da su bili pravi i fajteru, netko od njih bi ga poslije onako struèno, fino pocepao..

isprièavam se na radikalnom postu ali iživcirao me king cross. i sanader, i mesiæ...
ma sve..

e i ste èuli što je bilo u turskoj?
turski policajci su tukli švicarce kao i turski prièuvni. prijetili su im da æe ih zaklati itd.
eh ti turci, majko moja....

sickboy
18-11-2005, 19:33
ako dudu ode
ako mamiæ uskoro ne naðe sponzora i proda dudua... mamiæa treba prvo dobro iscipelarit a onda protjerat iz zagreba i hrvatske. kao i onog ružnog barišiæa
ako još jednom proda najboljeg i sutra poène trubiti o europskom dinamu i sliène pizdarija ja sam za dogaðanje naroda i bok...
sad malo govorim u afektu ali.... dosta mi je mamiæa, dosta mi je prièa o europskom dinamu, dosta mi je svih tih gnjida u našem nogometu...

e ste vidli kak je onaj biševac kaj nam je zabio prvi gol kao pucao u slavlju na naše na tribinama. trebalo bi mu malo proæ po rebrima. èetnik. naši da su bili pravi i fajteru, netko od njih bi ga poslije onako struèno, fino pocepao..

isprièavam se na radikalnom postu ali iživcirao me king cross. i sanader, i mesiæ...
ma sve..

e i ste èuli što je bilo u turskoj?
turski policajci su tukli švicarce kao i turski prièuvni. prijetili su im da æe ih zaklati itd.
eh ti turci, majko moja....

Prvi dio posta odrazava otprilike i moje vidjenje situacije! Osim onog dijela o king crossu, sanaderu i mesiæu
:smt023

A Turci ko Turci, takve stvari se mogu ocekivati od njih i Srba.
Ne samo da su im prijetili neg su Åveliki kuracvicarci na ulazu u zemlju cekali 2 i pol cuke zbog pregleda (Turci sa cuckima trazili drogu).

Mo
18-11-2005, 19:57
i sramota je kaj se dogaða sa našim nogometom
da, idemo u švabiju al kaj nakon toga
oèito se sa mladima radi krivo i nikako
u nogometu su ljudi koji o nogometu pojma nemaju i kojima je samo do para. vlada kaos i bezvlaðe... ak se i pojavi neki talent ne pretvori se u igraèa jer ga nema tko pretvorit u pravog igraèa i A reprezentativca.
mislim frapiralo me kad sam èuo da se kod nas od malih nogu taj 4-4-2 uopæe ne uèi, to se ne radi, mi smo u srednjem vijeku...
i što ono govno od markoviæa nešto ne napravi. on jedino kaj radi je traži okolo sponzore. i ima se para al da æe pomoæ u ligi nekaj, ne.. da æe organizirat malo stvari niti to ne.....
treba nekoga angažirati da sve kontrolira, da kontrolira rad sa mladima. da nam se liga konaèno pojaèa i da nam mladi ne idu van di propadaju i sjede na klupi..
i kad ima nekog tko zna ljudi su jalni, ljudi su ðubrad. oni koji imaju znanje se ne zovu i tjeraju se.. njih se ne želi...
sramota je da imamo struènjaka poput iviæa koji nema posla i koji jedino što radi je gostuje na hrt-u.....
mislim, sve si gledam... da kod nas ima para i da nije sve u takvom kaosu i da posao rade ljudi koji ga znaju a ne razne budale kakve bi tek onda imali uspjehe u sportu....
ali ak se ovak nastavi sve æe jednom stati i što æe biti onda

evo recimo srbi nemaju uopæe para a ide im u nogometu sam tako.. mladi su im dobri, partizan zadnje 2, 3 godine u ligi prvaka ( ove ne ), zvezda u kupu uefa.. u beogradu 2 poštena stadiona, u zagrebu niti jedan... oèito se tamo radi kak treba ili barem bolje iako su totalno siromašni....

*SUPERMAN*
19-11-2005, 19:27
Ukoliko ima ekipe koja ce gledat tekmu veceras(barcelona-real)...
Mislim da real nema sanse veceras,100% pobjeda barcelone...

Mo
19-11-2005, 19:49
volio bi da barca pogazi i ponizi madridske šminkiæe :smt067

*SUPERMAN*
19-11-2005, 23:01
REAL MADRID - BARCELONA O:3!!! Rezultat sve govori,bas mi je drago...

fat drummer
19-11-2005, 23:14
halo policija, prijavio bih silovanje
da, ronaldinho je razjebo cijelu obranu real madrida kod drugog gola, pa ako bi ga uhitili
a neĂŚete...
a onda niĹĄta...
da i meni se svidjelo, ali reda radi sam prijavio

liaison
20-11-2005, 00:46
Gledala i ja najdosadniji sport na svijetu! Samo zato kaj volim Spanjolce!
Ajd nek mi netko objasni zbog cega je nogomet tak zanimljiv sport? I zbog kojeg decki ostaju doma gledati tekmu, a ne izlaze s curama?

NOgomet ](*,) :?:

bOG
20-11-2005, 03:58
Joj,pa to je isprika!
Pa iz muske solidarnosti daju priliku deckima koji ne bare puno,da malo budu sami sa curama.
Isto kao sto ovi koji malo bare daju ostalima da budu sami sa curama,kad gledaju zenski golf.

fat drummer
20-11-2005, 11:24
Gledala i ja najdosadniji sport na svijetu! Samo zato kaj volim Spanjolce!
Ajd nek mi netko objasni zbog cega je nogomet tak zanimljiv sport? I zbog kojeg decki ostaju doma gledati tekmu, a ne izlaze s curama?

NOgomet ](*,) :?:

i utakmica ti nije bila zanimljiva? ccccc, e onda ti se ne moŞe objasnit zaťto deèki ostaju doma umjesto da izaðu s curama.
ma ťalim se, moŞe. naime, takvi deèki su zapravo pederi pa i oni uŞivaju kad netko da gol i skine majcu. da znať kako su samo bbb protestirali protiv zabrane skidanja majci :smt006

malimrav85
20-11-2005, 12:54
Izgledalo je ko na evolutionu 5. Uzmes ronaldinha, pretrcis cijeli teren i gggggooooooooollllllll
Ali je bilo lijepo za vidjet da mu ljudi pljesc u... :smt056

Mo
20-11-2005, 15:38
ne mogu opisati koliko mi je drago
kako je real juèer izgledao smiješno a kako barca krasno igra..
a najbolji mi je glupi režiser.. barca zabije gol a on snima lica realovih igraèa, kak plaèu i stenju.. to samo pokazuje da je real samo obièni cirkus a ne nog. klub..
FORZA BARCA

èuo sam da je štimac na tekmi mladih komentirao kak su dinamovi igraèi nepripremljeni...
presmiješno jer su upravo dinamovi igraèi bili najbolji.. modriæ, dudu i æorluka.. i još smiješnije kad se sjetim da ajdukovi igraèi koji su kao pripremljeni, jel zaostaju za tim istim dinamom 17 bodova..
eh taj štimac...... govno seljaèko..... :smt019

rapidissimo
20-11-2005, 15:51
Mo, nije lijepo tudje misljenje (Kuze, danasnji Jutarnji) prodavati pod svoje...Iako je tocno to sto Kuze prica! Al cekaj malo, pa otkad je Stimac nekom kriterij?!
Eh, kolegice liaison-ak ono jucer nije bio festival zanimljivosti, onda nismo gledali isti program. Cak je i jedan potpuno gol frajer utrcao u teren!!!!Bio je nezadrziv bas kao Ronaldinho...:-)!

*SUPERMAN*
20-11-2005, 15:51
èuo sam da je ťtimac na tekmi mladih komentirao kak su dinamovi igraèi nepripremljeni...
presmijeťno jer su upravo dinamovi igraèi bili najbolji.. modriÌ, dudu i Ìorluka.. i joť smijeťnije kad se sjetim da ajdukovi igraèi koji su kao pripremljeni, jel zaostaju za tim istim dinamom 17 bodova..
eh taj ťtimac...... govno seljaèko..... [/color]:smt019

Po tebi je modric bio medu najboljima??? Pa covjek je igrao katastrofalno,zivi uzas,nakon 60 min bio mrtav. Corluka,koji je inace vrsan igrac i nadam se da ce ostvarit EU karijeru,se mucio s onim srbinom da to nije bilo normalno...Tako da ima istine u Stimcevoj izjavi...

Mo
20-11-2005, 16:02
ja sam gledao tekmu
i ne prenosim kužino mišljenje nego svoje...
dudu se trudio i bio opasan ( zanimljiva stvar da je najvatreniji vatreni brazilac )
modriæ je dok se nije umorio bio najbolji. razigravao, trèao, imao i 2 sjajna udarca na gol.. e da, to je problem da kao mlad igraè nemre odigrati cijelu tekmu dobro....
a æorluka je isto bio dobar, jedini dobar u obrani..

to sve govori kad nogometni dužnosnici i ljudi u nogometu imaju takve jadne, pristrane ispade.. i žalosno je da takva govna od ljudi uopæe rade u nogometu. ne piše nam se dobro..

malimrav85
20-11-2005, 16:28
Ma uopĂŚe nije tema ko je kak pripremljen nego to da je Ĺveliki kuractimac primitivac i ko je njega pozvao da komentira fizièku pripremljenost samo igraèa suparnièkog kluba. Da ne promijeni rod svakoj rijeèi joĹĄ bi ga se i dalo sluĹĄat...

spark
20-11-2005, 16:42

Tesko objasniti ako unaprijed imas izgradjen stav prema necemu! Ja ga igram, a gledam samo birano drustvo, jer se sve ne stigne. Ima ovdje i vecih znalaca, pa nek ti oni pojasne zasto je nogomet tako jak!

Brijem da izlazis u krivo vrijeme:) Tekma zavrsila u pristojno vrijeme da stignes izac van-i ja gledala, bila vani, i vidjela te decke koji isto gledali tekmu...

liaison
20-11-2005, 17:51
Svaka vam cast koji to volite, da sam bar ja ko vi, pa bi se manje zivcirala!
I tebi spark- cura, a volis i jos igras nogomet. :smt023 Jel s curama ili deckima?

Nisam vidla tog golaca koji je utrcao...bas nemam srece!

Mo
20-11-2005, 21:27
10. minuta-2-0
kako plavi stroj melje

Åveliki kuractimac-gledaj i plaèi!

veteran
20-11-2005, 21:39
Neka place...tako mu treba nakon proslogodisnje
bahatosti...neka mu ajduk igra kao MO :smt003

spark
20-11-2005, 22:19
Liaison, s curama i deckima! S curama u klubu, al to stagnira jer nismo sve na broju. Nedjeljom sa svojim sogorom i njegovim deckima, al samo kao sudac! Napisi mi email adresu na PM pa ti posaljem fotke, sigurno cu te zainteresirati za nogac :smt002

Mo
21-11-2005, 16:42
Neka place...tako mu treba nakon proslogodisnje
bahatosti...neka mu ajduk igra kao MO :smt003

come again?

Cro
22-11-2005, 02:15
Kako smo zgazili Varteks- svjetski...

malimrav85
22-11-2005, 19:29
http://www.youtube.com/watch.php?v=aRHk8ol0vTw

Nemreť vjerovat. 4 puta iz voleja pogodi preèku i svaki put mu se vrati lopta... I to na treningu!

g money
22-11-2005, 19:51
Ĺveliki kuractimac je govno mafijaĹĄko-tovarsko. Jebo ga onaj netalentirani niko"svinja debela"kranjèar. Sramota je da se takav antitalent toliko gura. Da se ne preziva kranjèar, sad bi igrao u zadru. Ak ĂŚe igrati na svjetskom prvenstvu, a igrat ĂŚe, imat ĂŚemo igraèa manje od 1. minute. KATASTROFA!

bob rock
22-11-2005, 22:24

Nemreš vjerovat. 4 puta iz voleja pogodi preèku i svaki put mu se vrati lopta... I to na treningu!
eeeemm
ja vidim samo snimku kako prima kopaèke... fascinantno

ZER0
22-11-2005, 22:40

Nemreť vjerovat. 4 puta iz voleja pogodi preèku i svaki put mu se vrati lopta... I to na treningu!
Da nijednom mu nije pala na travu.NemreĹĄ bolivit

malimrav85
22-11-2005, 23:58
Da nijednom mu nije pala na travu.NemreĹĄ bolivit
Ma nemreť niť bolivit. Da mu ne padne na travu, da pogodi svaki put preèku, da mu se od preèke vrati svaki put...
A reklama di je s malom nike lopticom... Lud je tip totalno.
Ima na nike stranici filmic sa Freddy Adu-om! Kaj radi!!! Ima 15 ili 16 godina, iz Gane je rodom a igram za SAD. Nudio mu je Chelsea pare da doðe kad je imao 14 godina ali mama ne da dok ťkolu ne zavrťi. rekao mu je pele da je bolji duplo od njega kad je bio u njegovim godinama. Koje finte ima! Lud mali!
A ima neki filimiĂŚ di je ronaldinho sa nekim japancem koji tehnicira... Japanac radi bolje fore, ronal pokuĹĄava kopirat ali ne uspijeva sve!
Pa filim sa nogotenisom izmeðu messia/carlosa teveza protiv maradone/i nekog tipa...
Ima dosta na toj stranici...

Freddy Adu
Freddy Adu Freddy Adu (born June 2, 1989) is a Ghanaian native who gained notoriety for his prodigious soccer talents. At the age of 14, he signed a professional contract with the D.C. United Major League Soccer (MLS) soccer team on November 18, 2003. Adu left Ghana with his family in 1997, and is now a resident of Potomac, Maryland in the United States and a U.S. citizen. Adu learned to kick a ball at the age of two; soon after he was hitting rocks and refreshment bottles barefooted like many African soccer stars before him. At age 13, Adu joined the Bradenton Academy, U.S. Soccer’s full-time residency program, in January 2002. Some major European teams, including Manchester United, looked into the possiblity of signing Adu but due to employment legislation in Britain that states players cannot join English Premier League teams professionally until they turn 17; before this they are limited to very low paying apprenticeship contracts. Adu's agent opted for a contract in the United States, partially because of the financial situation, but also because joining MLS gave the young player the opportunity to play professional soccer very near to his home. Adu played for the United States in two tournaments in 2003, the World Under-17 Championship in Finland and the World Youth Championship in the United Arab Emirates. Having already signed with D.C. United, Adu effectively became the first player selected in the 2004 MLS SuperDraft three months before it oficially took place. On April 3, Adu came on in United's first game of the 2004 season against the San Jose Earthquakes as a second-half substitute, making him the youngest professional sportsman in United States professional sports history since fourteen-year-old Fred Chapman played Major League Baseball in Philadelphia in 1887. On April 17, he scored his first professional goal in the 75th minute of a 3-2 away loss against the MetroStars. With United, Adu joins the other young soccer signees Bobby Convey (in 2000 at 16 was the youngest player ever signed by MLS and did see action in his first seasons) and Santino Quaranta (in 2001 at 16 years, four months of age, Santino Quaranta became the youngest player drafted by MLS prior to Adu). In his first season as a professional, Adu showed a great deal of potential, pouted about playing time, and finished the year with five goals and three assists, while playing in all 30 regular season games. Although briefly a starter, Adu was relegated to a substitute when D.C. United acquired central midfielder Christian Gómez midseason, and it was in this role that he appeared in United's MLS Cup victory. He played in three of D.C.'s four playoff games, coming off the bench each time; he tallied one assist in the postseason. Despite his success, Adu was criticized from a number of different angles in his first season as a professional. Some soccer commentators have suggested that Adu is too young to be playing professionally, and that he needs more time to develop mentally amongst players his own age. Others have suggested that Adu is in fact playing against players his own age, and that his Ghanian birth certificate was doctored; no evidence has been found to support this conclusion, however. One person who has little doubt about Adu's abilities is United States men's national team coach Bruce Arena. "He's a very graceful athlete," said Arena. "His first touch and his vision are outstanding for a player of his age." Adu is an admirer of Argentina's Diego Maradona.

*SUPERMAN*
23-11-2005, 21:39
Ĺveliki kuractimac je govno mafijaĹĄko-tovarsko. Jebo ga onaj netalentirani niko"svinja debela"kranjèar. Sramota je da se takav antitalent toliko gura. Da se ne preziva kranjèar, sad bi igrao u zadru. Ak ĂŚe igrati na svjetskom prvenstvu, a igrat ĂŚe, imat ĂŚemo igraèa manje od 1. minute. KATASTROFA!

Daj ne seri molim te. Kada je igrao u dinamo je bio najveci igrac 1.HNL. Kranjcar je ogroman potencijal,samo sto mora otic iz sugavog hajduka da ga pravi EU trener od njega napravi igraca.
Stvarno mislis da igra u hajduku/dinamu zbog prezimena,daj molim te?!

A ĹĄto dalje
23-11-2005, 21:53
Vec se ponadah da se tu neki nogomet i igra, kadli nita. :smt003

Mo
24-11-2005, 00:40
kako igra milan
savršeno.......
a tek onaj shevcenko.. koja igraèina... 4 gola
navijat æu za ukrajinu na sp-u

ARise
24-11-2005, 12:44
da,lik je bog...jao da ga chelsea ima...
da se nije zajebavo mogo je 7 golova dat...

a ti mrav...malo se manager hala,ha?! :smt002

g money
24-11-2005, 12:50

Daj ne seri molim te. Kada je igrao u dinamo je bio najveci igrac 1.HNL. Kranjcar je ogroman potencijal,samo sto mora otic iz sugavog hajduka da ga pravi EU trener od njega napravi igraca.
Stvarno mislis da igra u hajduku/dinamu zbog prezimena,daj molim te?!
Koju je on utakmicu dobro odigrao ove sezone?Pa on se skriva od lopte, ne trèi itd. Ajd dobro, nije ni Prosineèki puno trèao, a ni danas Riquelme puno ne trèi, ali on sudjeluje u igri, traži loptu, kreira igru. Ne skriva se od lopte. Mlade je upropastio, Hajduk takoðer, a i reprezentaciju æe upropastiti. Usporedi njega i igraèe njegovih godina(Messi, C.Ronaldo, Rooney, Robinho, Tevez, Van Der Vaart itd). Sve je jasno. On je nula. Prodat ce se, ali ne u zemlje petice, veæ u Rusiju, Ukrajinu il bu tatek sredil da ode u Austriju. NAJVEÆA PRIJEVARA HRVATSKOG NOGOMETA.

malimrav85
24-11-2005, 14:36
ako misliť na adu-a, da tamo sam prvi put èuo za njega ali kad sam malo traŞio o njemu po netu skuŞio sam je deèko stvarno lud i ako nastavi tako da Ìe bit jako dobar!
A manager nisam igrao od 4 mjeseca, ne smijem, ovisnost.
Jel zna netko kad novi manager izlazi?

*SUPERMAN*
24-11-2005, 15:15
Koju je on utakmicu dobro odigrao ove sezone?Pa on se skriva od lopte, ne trèi itd. Ajd dobro, nije ni Prosineèki puno trèao, a ni danas Riquelme puno ne trèi, ali on sudjeluje u igri, traži loptu, kreira igru. Ne skriva se od lopte. Mlade je upropastio, Hajduk takoðer, a i reprezentaciju æe upropastiti. Usporedi njega i igraèe njegovih godina(Messi, C.Ronaldo, Rooney, Robinho, Tevez, Van Der Vaart itd). Sve je jasno. On je nula. Prodat ce se, ali ne u zemlje petice, veæ u Rusiju, Ukrajinu il bu tatek sredil da ode u Austriju. NAJVEÆA PRIJEVARA HRVATSKOG NOGOMETA.
Odigrao je par izvrsnih partija za repku(npr. bugarska). Kranjcar sigurno sudjeluje u igri,podjednako u defanzivnom dijelu i u ofanzivnom,pa 100 puta na tekmi se vrati i spasi nekakvu kontru ili polokontru,a lopta u prostor mu je jebena,skoro kod od Kake. Sto se tice tvojih usporedba,ili su pogresne sto se tice pozicije ili ga uspordis s npr. messiem koji je veci talent od maradone,pa ne tvrdim ja da je on najbolji mladi igrac na svijetu,nije ni medu 10,ali definitivno ima potencijala da jednog dana zaigra u nekom klubu iz petice,i to zaigra u prvih 11...
Kako je on molim te zajebo mladu repku???

fat drummer
24-11-2005, 15:29
to ťto kranjèar igra s panjevima u hajduku nije njegova krivnja. sam grgiÌ je rekao da je kranjèar jedini igraè kojeg bi zadrŞao da sada ide raditi novi hajduk. igra svaku utakmicu, najbolji je strijelac hajduka, a fantazist je i poluťpica ťto samo govori kolko je hajduk loť i u kakvom loťem klubu igra. u sn moŞeť samo èitat kako buťiÌ i kompanija promaťuju nemoguÌe. neki klu lige petice bi ga pojeo ovako fizièki nespremnog, ali tu si je sam kriv uz struku koja ne forsa fizikalije

*SUPERMAN*
24-11-2005, 15:38
to ťto kranjèar igra s panjevima u hajduku nije njegova krivnja. sam grgiÌ je rekao da je kranjèar jedini igraè kojeg bi zadrŞao da sada ide raditi novi hajduk. igra svaku utakmicu, najbolji je strijelac hajduka, a fantazist je i poluťpica ťto samo govori kolko je hajduk loť i u kakvom loťem klubu igra. u sn moŞeť samo èitat kako buťiÌ i kompanija promaťuju nemoguÌe. neki klu lige petice bi ga pojeo ovako fizièki nespremnog, ali tu si je sam kriv uz struku koja ne forsa fizikalije

Potpunio se slazem... :smt045 :smt045 :smt045 :smt045 :smt045 :smt045

g money
24-11-2005, 15:42
Odigrao je par izvrsnih partija za repku(npr. bugarska). Kranjcar sigurno sudjeluje u igri,podjednako u defanzivnom dijelu i u ofanzivnom,pa 100 puta na tekmi se vrati i spasi nekakvu kontru ili polokontru,a lopta u prostor mu je jebena,skoro kod od Kake. Sto se tice tvojih usporedba,ili su pogresne sto se tice pozicije ili ga uspordis s npr. messiem koji je veci talent od maradone,pa ne tvrdim ja da je on najbolji mladi igrac na svijetu,nije ni medu 10,ali definitivno ima potencijala da jednog dana zaigra u nekom klubu iz petice,i to zaigra u prvih 11...
Kako je on molim te zajebo mladu repku???
Odigrao je jadno za mlade. Upropastio ih je. Opet se skrivao od lopte. A protiv Bugarske je bljesnuo na 5 minuta. Zvozao je tam nekog jadnika iz bugarske lige stoyanova i sad je on tu utakmicu kao jebeno odigrao. Znam da neke igraèe koje sam nabrojao nisu ista pozicija kao i Kranjèar, ali sam ih usporedio s tom svinjom s obzirom na njihove godine, talent i ono ťto su dosad napravili u karijeri, a ne po poziciji kao ťto sam izvrťio usporedbu s Riquelmeom. A ťto se tièe tvoje usporedbe s Kakom, bio mi je frend na utakmici u Splitu i kaŞe da je svinja nula prema Kaki. Kaka se kretao, traŞio loptu, davao je dobre pasove, a svinja je stajala na centru i skrivala se od lopte, tu i tamo se susreo s loptom, a onaj njegov gol bi svatko zabio.

*SUPERMAN*
24-11-2005, 15:51
Odigrao je jadno za mlade. Upropastio ih je. Opet se skrivao od lopte. A protiv Bugarske je bljesnuo na 5 minuta. Zvozao je tam nekog jadnika iz bugarske lige stoyanova i sad je on tu utakmicu kao hebeno odigrao. Znam da neke igraèe koje sam nabrojao nisu ista pozicija kao i Kranjèar, ali sam ih usporedio s tom svinjom s obzirom na njihove godine, talent i ono ťto su dosad napravili u karijeri, a ne po poziciji kao ťto sam izvrťio usporedbu s Riquelmeom. A ťto se tièe tvoje usporedbe s Kakom, bio mi je frend na utakmici u Splitu i kaŞe da je svinja nula prema Kaki. Kaka se kretao, traŞio loptu, davao je dobre pasove, a svinja je stajala na centru i skrivala se od lopte, tu i tamo se susreo s loptom, a onaj njegov gol bi svatko zabio.
Cekaj malo,cijela mlada ekipa odigra jadno i onda ih je on sjebao??? Bio sam i ja na utakmici u splitu,istina je da se kaka vise krece ali ja sam spomenuo njegovu zavrsnu loptu(kranjcarovu)koja je izvrsna,tj. najbolja od svih hrvata u repki!!!
I sorry ali zvucis kao,mozda i jesi, oni debilni BBB koji mu fuckaju na utakmici repke,sramota!!! u svakom slucaju se osjeti mrznja i neobjektivnost u tvojim postovima... Kranjcar je dobar igrac,najbolji na poziciji AMC sto trenutno hrv ima!!!

Mo
24-11-2005, 16:01
što se tièe nike
on je protiv bugarske stvarno dobro odigrao
namjestio je prvi gol
u drugom je isto sudjelovao-kranjèar-pršo-oliæ-tudor
treæi je zabio

jedini problem je što igra na refule
i nije to ok što ga se sad tu zove svinjom..
nije njegov problem težina nego hrabrost.

sa srbima protiv mladih je èak solidno odigrao, na kraju krajeva je namjestio naš jedini gol... i nije on uzrok poraza nego promašena formacija i fizièka nespremnost svih igraèa i još 100 stvari

i meni se ne sviða što se on gura i što ne ispunjava povjerenje i što ne iskorištava svoje kvalitete ali mislim da opet ne treba iæi u krajnosti i pretjerivati..

fat drummer
24-11-2005, 16:02
kak je sjebo mladu repku? kada je igrao s njima bar su bili na prvenstvu mladih i tamo su nesretno gubili igrajuÌi fantastièan nogomet. u gorici je bio dobar, kriv je golman...
to ťto kranjèar stariji forsa neku igru s fantazistom koji nije dovoljno fizièki spreman je problem struke, ali kranjèar zna igrat, zna izbaciti igraèe

Mo
24-11-2005, 16:05
sjeæate li se kad je mlada repka razbila engleze
i one divne momèadi i sjajnog veznog reda-kranjèar, careviæ, tomiæ, u obrani ješe, pranjiæ itd. u napadu ljubojeviæ.... koja je to pjesma bila

zanima me kaj je sa careviæem. on je isto bio veliki talent al je bio i ostao budala i sad propada u stuttgartu.. ljubojeviæ propada u dinamu, ješe u interu.... velika šteta za puno igraèa......
jedino se pranjiæ snašao..... ali tragedija je da nam mladi tako propadaju..

g money
24-11-2005, 16:55
Odigrao je jadno za mlade. Upropastio ih je. Opet se skrivao od lopte. A protiv Bugarske je bljesnuo na 5 minuta. Zvozao je tam nekog jadnika iz bugarske lige stoyanova i sad je on tu utakmicu kao hebeno odigrao. Znam da neke igraèe koje sam nabrojao nisu ista pozicija kao i Kranjèar, ali sam ih usporedio s tom svinjom s obzirom na njihove godine, talent i ono ťto su dosad napravili u karijeri, a ne po poziciji kao ťto sam izvrťio usporedbu s Riquelmeom. A ťto se tièe tvoje usporedbe s Kakom, bio mi je frend na utakmici u Splitu i kaŞe da je svinja nula prema Kaki. Kaka se kretao, traŞio loptu, davao je dobre pasove, a svinja je stajala na centru i skrivala se od lopte, tu i tamo se susreo s loptom, a onaj njegov gol bi svatko zabio.
Cekaj malo,cijela mlada ekipa odigra jadno i onda ih je on sjebao??? Bio sam i ja na utakmici u splitu,istina je da se kaka vise krece ali ja sam spomenuo njegovu zavrsnu loptu(kranjcarovu)koja je izvrsna,tj. najbolja od svih hrvata u repki!!!
I sorry ali zvucis kao,mozda i jesi, oni debilni BBB koji mu fuckaju na utakmici repke,sramota!!! u svakom slucaju se osjeti mrznja i neobjektivnost u tvojim postovima... Kranjcar je dobar igrac,najbolji na poziciji AMC sto trenutno hrv ima!!!
Trebať prestati èitati potplaÌene novinare u novinama i poèeti gledati realno.

ARise
24-11-2005, 17:02
ako misliť na adu-a, da tamo sam prvi put èuo za njega ali kad sam malo traŞio o njemu po netu skuŞio sam je deèko stvarno lud i ako nastavi tako da Ìe bit jako dobar!
A manager nisam igrao od 4 mjeseca, ne smijem, ovisnost.
Jel zna netko kad novi manager izlazi?

hehehe,izaso je...zato sam i pao Sukcesiju :smt003
sad sam sezona 2012/13,igram s Leedsom... :smt004
adu mi igra spicu,ko i u prijasnja 2 managera,uvijek ga kupim...

hehehe,lol,a sto se tice kranjcara...buahahaha,ovi na http://www.index.hr su ga usporedili s Lampardom...vic mjeseca,nema kaj

trd
24-11-2005, 17:11
Kako god gledao Niko je igrac koji bi bio dobar u 80-tima, mozda 90-tima, ali je zakasnio.Realno gledajuci protiv Srba je bio katastrofa! Predlazem peticiju protiv Nike i Cice!

Vuk SaMOtNjaK
24-11-2005, 17:18
Kako god gledao Niko je igrac koji bi bio dobar u 80-tima, mozda 90-tima, ali je zakasnio.Realno gledajuci protiv Srba je bio katastrofa! Predlazem peticiju protiv Nike i Cice!

šta ste tolko nasrali o Kranjèarima, ko da su oni krivi za sve...
šta ti imaš protiv Cice ? šta imaš prigovorit èovjeku koji nas je odveo na SP, bez nekih prevelikih šokova koji su bili preèesti u prošlim kvalifikacijama, i to na prvom mjestu !!

kaj se Nike tièe, loš je bio protiv Srba - istina, al nije jedini ! daj pogle kolko smo se ispromašivali, a i pogle onog našeg bogalja od vratara,,,

g money
24-11-2005, 17:27
Niko Kranjèar-NAJVEÆA ZABLUDA HRVATSKOG NOGOMETA

ARise
24-11-2005, 19:34
slazem se s Vukom...onaj golman je konj konjeva...2 puta mu je lopta ispala,2 puta je dobio gol,mada je jedan bio iz offsidea pa je poniĹĄten...koji kreten

*SUPERMAN*
24-11-2005, 22:01
Trebať prestati èitati potplaÌene novinare u novinama i poèeti gledati realno.
Vjeruj mi ja sagledavam situaciju kranjcar realno,ti si taj koji zbog pitaj boga cega je nadrkan na niku kranjcara pa ti je svaki njegov potez uzas,bio on realno dobar ili ne...

gorstak
25-11-2005, 00:25
Ma bit ce igraca od Nike Kranjcara-to je sigurno,ak vec morate pljuvat po nekom pljuvajte po onom sucu koji nas je zajebo 1996.g Hrv-Njem,ja ga jos pamtim mamu mu j....

Mo
25-11-2005, 00:30
ajmo ljudi
potratili smo silne stranice na niki kranjèaru
nismo niš bolji od glupih novinara...

ajmo prièat o pravom nogometu
andriy shevcenko-fener-4-0
jedna rijeè samo... genijalac....

ajmo se smijat realu kak je jadan..
prièa se za niku da je debeo.. pogledajte onog ronalda kolki je, pajcek pravi.. tip još nema ni 25 a veæ je propao kao igraè....

Lyon me oduševljava. stvarno su moæni. nadam se finalu lyon-barca.. e to æe biti nogomet a ne ona žalost otprije 3 god. kad su igrali milan i juve..

gorstak
25-11-2005, 00:51
ajmo se smijat realu kak je jadan..
prièa se za niku da je debeo.. pogledajte onog ronalda kolki je, pajcek pravi.. tip još nema ni 25 a veæ je propao kao igraè....[/color]

ima on 29 godina,di si izvukao to "tip jos nema ni 25..."

Mo
25-11-2005, 01:20
29?
u jebote jesam se zajebo
al svejedno je propao...
kao i raul

rapidissimo
25-11-2005, 10:02
I ja bi rado "propao" ko ronaldo-najbolji strijelac i igrac zadnjeg SP-a (uz to i svjetski prvak), prvak europe vise puta, sve moguce nagrade u dzepu a na racunu - vjecno ljeto:-)!

Ne bi ja nis imao protiv ni da gledam finale cfc-barca!

P.S.Jebes uspjeh Cice koji nas odvede na SP! To je napravio i Baric (s europskim) i Jozic, pa kaj onda?Ak smo oko 18. mjesta na FIFA listi onda i moramo biti na SP!Ja hocu vise, pogotovo s ovim igracima!

Mo
25-11-2005, 10:46
mislim da je on uvijek bio prerazvikan igraè
ronaldinho je bog za njega
i svejedno je propao. on se veæ davno ispuhao. i samo se klatari po terenu...

jel misli ko iæ u švabiju?
evo vidim da se prek službene str. prodaju karte.
ja mislim rezervirat u 12.-om kad bumo znali s kim igramo..
jer ovo prek hns-a. sve se bojim da æe to biti kaos..

*SUPERMAN*
25-11-2005, 18:10
Ja definitivno mislim ic,bio sam u portugalu i bila je ludnica... Samo to sto kazes s kartama je mala frka,mislio sam kupit karte preko hns kada se izvuku parovi ali ko zna sta ce to bit! A to ti mislis rezervirat preko fifine stranice???

Picok
25-11-2005, 20:37
Njemacka, Njemacka znaj da mi dolazimo, mi smo HRVATSKA!!!
Bude ludo, samo do onda bi bilo dobro i nekaj poloziti od ispita pa laganini, bezbrizno na SP i :smt030

Vuk SaMOtNjaK
26-11-2005, 04:31
P.S.Jebes uspjeh Cice koji nas odvede na SP! To je napravio i Baric (s europskim) i Jozic, pa kaj onda?Ak smo oko 18. mjesta na FIFA listi onda i moramo biti na SP!J

moš si mislit
i da smo prvi, opet moraš proæ kvalifikacije
nema tu niš gratis
istina da su i prije Kranjèara isto to napravili, al nikad ovak impresivno i nadmoæno

Mo
26-11-2005, 15:04
Ja definitivno mislim ic,bio sam u portugalu i bila je ludnica... Samo to sto kazes s kartama je mala frka,mislio sam kupit karte preko hns kada se izvuku parovi ali ko zna sta ce to bit! A to ti mislis rezervirat preko fifine stranice???

da.. imali su prodaju u 11.-om.
imat æe sad skoro opet
pa u 2.-om mjesecu još
ak je u 12.-om prodaja nakon ždrijeba mislim da je bolje rezervirat prek službene stranice. jer si sve mislim da æe prodaja preko saveza biti kaos.. s tim da puno karata veæ ide sponzorima pa ostaje malo karata za kojima æe biti prava jagma..
u biti ne znam. ak niš može se kupit pred stadionom. tad karte idu u pm :smt003

*SUPERMAN*
26-11-2005, 15:31
da.. imali su prodaju u 11.-om.
imat ĂŚe sad skoro opet
pa u 2.-om mjesecu joĹĄ
ak je u 12.-om prodaja nakon Ĺždrijeba mislim da je bolje rezervirat prek sluĹžbene stranice. jer si sve mislim da ĂŚe prodaja preko saveza biti kaos.. s tim da puno karata veĂŚ ide sponzorima pa ostaje malo karata za kojima ĂŚe biti prava jagma..
u biti ne znam. ak niĹĄ moĹže se kupit pred stadionom. tad karte idu u pm :smt003

Ne mozes kupit karte u njemackoj,jer nema kao kod nas na dan utakmice kupovine karata,mislim da je najmanje tjedan dana ranije,mozes na dan tekme na crno ali su kart minimalno 200 E,tako je barem bilo u portugalu,htio sam ici dodatno na na spa-port,nema sanse na crno kartu ispod 200 eurica,to mi je bilo malo puno...
A inace sam procitao u novinama da ce hrvatski navijaci dobit samo 5% karata za svaku tekmu,to ti je cirka 2500 ljudi,sto je uzasno malo...

Mo
26-11-2005, 18:24
ja sam èuo 8 posto
dobit æemo više ak bumo igrali na nekom veæem stadionu.
a kupit æe gastiæi tam karte.. ne bi imalo smisla da nas baš u njemaèkoj bude najmanje..

malimrav85
27-11-2005, 01:38
mozes na dan tekme na crno ali su kart minimalno 200
Navodno sada niĹĄta od toga jer ĂŚe se karte kupovati na ime. Ne znam kako ĂŚe se izvesti to ali tako Ĺžele zaustavit prodaju na crno.

*SUPERMAN*
27-11-2005, 13:11
Navodno sada niĹĄta od toga jer ĂŚe se karte kupovati na ime. Ne znam kako ĂŚe se izvesti to ali tako Ĺžele zaustavit prodaju na crno.

Da,procitao sam to ,imas pravo. izgleda da ce biti poprilicna banana s kartama!

fat drummer
27-11-2005, 13:29
fakat i mene zanima kako to misle napraviti... ĹĄto ĂŚeĹĄ moĂŚi dobiti kartu tek prije ulaska u stadion? ako netko zna kako ĂŚe to izgledati neka slobodno napiĹĄe, neĂŚe biti offtopic :smt006

Mo
27-11-2005, 14:45
dinamo-belupo-4-1
modri uragan se nastavlja

ajduk izgubio

bome æe bit zabavno u splitu sl. vikend :smt003

Picok
27-11-2005, 15:22
bome ĂŚe bit zabavno u splitu sl. vikend
Ajoj, itekako zabavno. Jel ide neko u ST s Udrugom moĹžda? 100 ĂŚuna je cijena.
Tovari, stiĹžemo :smt006

rapidissimo
27-11-2005, 15:24
Ljudi, kad gledate motive-hajduk ih ipakima vise!I nekak mi se cini da je dinamov motiv (22 boda vise od hajduka) nikakav. A motiv uvijek tjera momcadi da daju i vise neg sto objektivno mogu!Dakle, moj tip je 1(55%) i X(ostatak)!

bOG
27-11-2005, 15:25
Tovari, stiĹžemo :smt006

This smells like a sit-com to me! :smt044

Picok
27-11-2005, 15:56
Nije motiv dosta. Vjerojatno su i protiv Cibalije imali motiva. Ali i naĹĄi imaju motiva, sama tekma je motivirajuĂŚa. Kak sad stvari stoje pobjeda nam ne gine. Osim ak veĂŚ Maminjo nije prodao tekmu ( :smt097 )

malimrav85
27-11-2005, 18:19
ĹĄto ĂŚeĹĄ moĂŚi dobiti kartu tek prije ulaska u stadion? ako netko zna kako ĂŚe to izgledati neka slobodno napiĹĄe, neĂŚe biti offtopic :smt006
Navodno ĂŚeĹĄ ju dobit odma pri kupnji ali sa svojim imenom gore. Ili imenima onih za koje kupujeĹĄ??? I neĂŚe biti prijenosa karat s osobe na osobu. Tolko znam.

Vuk SaMOtNjaK
27-11-2005, 22:00
ma Dinamo 100 % pobjeðuje
ne sjeæam se kad je bilo tolko uvjerljiv, bar u prvenstvu :smt012

Picok
28-11-2005, 17:50
"...iÌi Ìemo svuda s Dinamom, nema veze gube il pobjeðuju, mi smo uvijek tu..."
:smt026
:smt038
:smt041

Ajd kolege javite se ko ide na tekmu...

*SUPERMAN*
28-11-2005, 19:54
Za ekipu koja razmislja o odlasku na SP NJEMACKA 2006; Danas sam vidio na fifinoj stranici da se mogu kupit karte preko mastercarda,ici ce tri kruga prodaje,prvi je od 15.12.-15.01. Stoga ako ne vjerujete HNS-u postoji alternativa...(Trebao bi biti neki smileic s nogometnom loptom)

Mo
29-11-2005, 10:48
nikako ne vjerujem HNS-u
ko zna kakve æe se igre igrati..

evo tu pišu neke teorije da æe dinamo iæi spašavati ajduka. kao da je bolje da ajduk ostane u Ligi za prvaka. i je bolje ali nek dinamo u subotu fino pobjedi i bok..

fat drummer
29-11-2005, 11:43
ronaldinho je dobio zlatnu loptu... jeeeej!!!!
zaťto je bolje da hajduk ostane u ligi za prvaka? jel to zbog genijalnih igara? ne mogu dobiti pulu staro èeťko....

rapidissimo
29-11-2005, 12:05
Slazem se sa fatom (tko bi rekao:-)!Kako je svima nek tako bude i hajduku, ako su za ispadanje...nek ispadnu!Nisu svete krave osim kaj ih svi muzu:-)
Ipak mi je cudno da je na izboru za najboljeg nogometasa lampard ispred gerrarda! Pa covjek je sam doteglio Liverpool do titule europskog prvaka...

Murphy
29-11-2005, 12:35
Ipak mi je cudno da je na izboru za najboljeg nogometasa lampard ispred gerrarda! Pa covjek je sam doteglio Liverpool do titule europskog prvaka...

hint: u kojem klubu igra Lampard i koliko vlasnik tog kluba ima para? :smt003

Abramovic ce unistiti nogomet sa svojim klubovima, prije ili kasnije :smt011

*SUPERMAN*
29-11-2005, 13:13
Ma ovo kaj radi taj Abramovic je katastrofa,podsjecame na onu realovu politiku kupovinu skupih igraca bez ikakvog razmisljanja,a svi vidimo kako je to zavrsilo... Mrzim takve klubove s previse para...
Skinut ce ih u prvenstvu Arsenal kad tad,a u ligi prvaka samo cekam da nalete na juve ili barcu pa da vidimo cija majka crnu vunu prede... :smt017
Sto se tice hajduka,ma neka ispadnu u ligu za ostanak,smijali su se nama prosle godine,a sada cemo se mi smijat njima!!!

rapidissimo
29-11-2005, 13:56
Nije da drukam za chelsea, ali bi trebali malo smanjiti prigovore na abramovica. Dakle, ispada da Liverpool nije legija stranaca?Od vlastitih igraca imaju samo Caru i Stevea G, svi ostali su dovedeni u bjesomucnoj kupovini koja traje vec godinama (od kada je francuz postao trener). Ista je stvar s Bayernom-najprije opustose sve ostale bundesligase (prakticki su ugasili Bayer L) a onda krenu na druga trzista i niko im nis ne prigovara!INetko je spomenuo Arsenal- pa otkud su Pires, Thiery, van Persie, Fabregas, Lehmann i ostali?Podmladak arsenala?!
Isto vrijedi i za vecinu ostalih velikih klubova.I di je tu problem?Da je samo po vlastitim igracima pobjednik LP u ovogodisnjem izdanju bila bi Artmedia!Nije da bi se bunio, ali ljudi LP je zato najuzbudljivije natjecanje na svijetu (bolje po meni i od SP-a) sto europski klubovi kupuju na veliko...

bluesman
29-11-2005, 13:58
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!!!

Picok
29-11-2005, 16:02
NEMA VEZE AKO GUBE, ZASVIRAT ÆE NAĹveliki kuracE TRUBE, DINAMOOOOO!

Sorry kolega, ovaj put sve osim naťe pobjede bit Ìe veliko veliko iznenaðenje.

*SUPERMAN*
29-11-2005, 22:24
Nije da drukam za chelsea, ali bi trebali malo smanjiti prigovore na abramovica. Dakle, ispada da Liverpool nije legija stranaca?Od vlastitih igraca imaju samo Caru i Stevea G, svi ostali su dovedeni u bjesomucnoj kupovini koja traje vec godinama (od kada je francuz postao trener). Ista je stvar s Bayernom-najprije opustose sve ostale bundesligase (prakticki su ugasili Bayer L) a onda krenu na druga trzista i niko im nis ne prigovara!INetko je spomenuo Arsenal- pa otkud su Pires, Thiery, van Persie, Fabregas, Lehmann i ostali?Podmladak arsenala?!
Isto vrijedi i za vecinu ostalih velikih klubova.I di je tu problem?Da je samo po vlastitim igracima pobjednik LP u ovogodisnjem izdanju bila bi Artmedia!Nije da bi se bunio, ali ljudi LP je zato najuzbudljivije natjecanje na svijetu (bolje po meni i od SP-a) sto europski klubovi kupuju na veliko...

Pires, Thiery, van Persie, Fabregas, Lehmann su igraci koji su dovedeni ili jako mladi ili kao igraci koji u svojoj momcadi nisu imali neku ulogu...
Problem je u kupovini bez granica i u kupovini momcadi koja je napravljena iz mega zvijezda i nosioca momcadi,iz drugih klubova i to u uzasno malom vremenskom periodu. Primjr za to su Chelsea i Real M.

malimrav85
30-11-2005, 00:14
Pires, Thiery, van Persie, Fabregas, Lehmann su igraci koji su dovedeni ili jako mladi ili kao igraci koji u svojoj momcadi nisu imali neku ulogu...
Problem je u kupovini bez granica i u kupovini momcadi koja je napravljena iz mega zvijezda i nosioca momcadi,iz drugih klubova i to u uzasno malom vremenskom periodu. Primjr za to su Chelsea i Real M.
Mislim da je ono ťto Şeliť reÌi to da postoji razlika izmeðu kupovanja mladih stranih igraèa i igraèa koji su gotov proizvod.

*SUPERMAN*
30-11-2005, 00:37
Mislim da je ono ťto Şeliť reÌi to da postoji razlika izmeðu kupovanja mladih stranih igraèa i igraèa koji su gotov proizvod.
Naravno,ali kolega je spomenuo i lehmana koji nije bas mlad ali je bio kurac za borussiu dortmund,zelim reci da postiji razlika izmedu normalnog transfera i razaranja druge momcadi tako da im uzmes glavnog igraca jer si im dao ponudu sto ne mogu odbit,a to upravo radi abramovic...

Just a little bit
01-12-2005, 01:16
nije da kurim....
http://img371.imageshack.us/img371/5906/pic074191ek.jpg

:smt003

Picok
01-12-2005, 17:48
:smt023

ARise
02-12-2005, 12:20

za real se slazem,ali za chelsea sereĹĄ!

nabrojim ti vise igraca od Arsenala koji su u chelsea dovedeni mladi i nisu bili zvijezde u svojim bivsim klubovima, a sad su meðu boljima u europi na svojim pozicijama

Lampard,Joe Cole,Terry(koji mislim da cijeli zivot igra za chelsea),Cech,Shaun Wright-Phillips,Duff,Gudjohnsen,Wayne Bridge,Del Horno,Glen Johnson,Lassana Diarra,Scott Parker,Jiri Jarosik...sve mladi decki...
da ne navodim Essiena,al za njega ces srat,jer je ipak proglasen najboljim nogometasem francuske iako ima 22 godine
stvar je u dobrim scoutovima i manageru...

*SUPERMAN*
02-12-2005, 14:10
za real se slazem,ali za chelsea sereĹĄ!
nabrojim ti vise igraca od Arsenala koji su u chelsea dovedeni mladi i nisu bili zvijezde u svojim bivsim klubovima, a sad su meðu boljima u europi na svojim pozicijama
Lampard,Joe Cole,Terry(koji mislim da cijeli zivot igra za chelsea),Cech,Shaun Wright-Phillips,Duff,Gudjohnsen,Wayne Bridge,Del Horno,Glen Johnson,Lassana Diarra,Scott Parker,Jiri Jarosik...sve mladi decki...
da ne navodim Essiena,al za njega ces srat,jer je ipak proglasen najboljim nogometasem francuske iako ima 22 godine
stvar je u dobrim scoutovima i manageru...

Joe Cole je igrao za West Ham,bio proglasen za njperspektivnijeg mladog igraca u ENG,bio nosioc igre u WM i onda navedes njega? Lampard,ista stvar ko Joe cole,bio uzasno prespektivan,nosioc momcadi West Hama,bio glavni igrac ENG-U21.Gudjohnsen ti je igrao za PSV te kasnije za Boltonza koji je zabijao kao lud. Sve koji si naveo imaju slicnu pricu...

Wayne Bridge,Del Horno,Glen Johnson,Lassana Diarra,Scott Parker,Jiri Jarosik...sve mladi decki...
decki...IMAS PRAVO NOSIOCI MOMCADI U CHALSEAU,IGAJU JAKO JAKO PUNO.
Ajde navedi mi iz arsenala,tko je doveden kao zvijezda i kao tudi nosioc momcadi???

ARise
02-12-2005, 15:03
nosioci momcadi velis?
zasto su onda mediji i svi ostali kritizirali chealsea kad su potpisali svakog od tih decki? :smt017
ovi ostali nisu nosioci,ali su vazan dio u stroju...chelsea je stroj

i kao sto rekoh,stvar je u scoutovima i managerima...
sto se tice Arsenalovih igraca,po meni je jedino Henryi Pires dobar od ovih koje si naveo.
neznam bash dal ce nest bit od van p,ili f.fabregasa...
a ovaj vrhunski golman arsenala...da ga i ne spominjem...rupa,svijetska

*SUPERMAN*
02-12-2005, 15:12
Po meni ima jako dobrih igraca u arsenalu,i svake dvije sezone izbace nekog novog mladog iz svoje skole,a npr. henry je doveden nakon sto ga je ko klinca juve odjebao...

rapidissimo
02-12-2005, 15:47
Pa Markus ne znam da li se racunaju Bergkamp (dosao s 26 god-velika zvijezda Ajaxa i Intera), Pires (dosao s 27 god - velika zvijezda Metza i OM-a), a mozda i Sol (isto dosao s 27 god - a prethodno zvijezda u Spursima, standardni clan repke), ili Hleb (dosao u 24.g. a do tada zvijezda i oslonac VfB-a)?!

rapidissimo
02-12-2005, 15:50
Jos nesto - arsenal kupuje mladje igrace koji su vec ipak profilirani i sigurno nisu izdanak njegove skole! Takav je Reyes i takav je sigurno Henry!Pa da ne ispadne da topnici nesto stvaraju igrace...

*SUPERMAN*
02-12-2005, 15:57
Kaj ti brijes,pa kazem ti da je henry bio odjeban od uventus kao neperspektivan,i ne mozes rec da ne stvaraju kada svako malo izbace novog igraca. Sto se tice transfera,slazem se za berkampa i piresa,ostali nicu bili zvjezde! To su samo dva igraca!

rapidissimo
02-12-2005, 16:20
Ma nisi u pravu u pogledu ni Sola (tada najveci transfer za obrambenog igraca na Otoku), a ni u pogledu Hleba! Uostalom Henry je dosao kao formiran igrac (prvak Francuske i standardni clan repke-stvorio ga je Tigana zajedno s Trezegeutom, a sigurno ne arsenal tj. Wenger). Ni Reyes nije dosao uciti nogomet u topnike-on to vec jako dobro zna raditi...Da ne spominjem igrace koje je arsenal doveo, prozvakao pa ispljunuo (npr. nas Suker), dakle opet formirani i vrlo poznati i slavni igraci...

*SUPERMAN*
02-12-2005, 16:24
Ne slazem se za henrya,nije bio formiran igrac,on je postao ono sto je danas u arsenalu. A kaj god ti rekao sigurno je chealsea kupio vise gotovih igraca!!!

rapidissimo
02-12-2005, 17:18
Ha cuj, ovisi kako gledas - bio je, zajedno sa Davidom, najjaci igrac francuskog prvaka (Monaco), te su godine izbacili MANU (jedna od najjacih postava uopce tog kluba) iz LP-a! Al ok, Sol, Hleb i Reyes su sigurno formirani igraci i dovedeni kao takvi u Arsenal...
A po kriterijima koje ti koristis cfc je doveo manje gotovih igraca. REcimo ovako - J. Cole, Duff, Lampard, ceski golman, Robben - svi su oni ime napravili tek u cfc,a danas su nosioci igre!

*SUPERMAN*
02-12-2005, 17:28
To nije tocno,joe cole je bio nosioc momcadi West Hama,lampard isto tako. Ako spominjes Arjiena Robbena ko nekog tko se formirao u C.(sto nije tocno jer je u PSV vec bio zvijezda),po tome se Reyes kompletirao u arsenalu,ista stvar...
A sto je s crespom,drogbom,essienom,claudeom Makeleleom itd. Njih si zaboravio??

rapidissimo
02-12-2005, 17:38
Spominjao sam samo neke igrace, Markus, a kaj se cola i lamparda tice fulao si jednu stvar - ligu i status kluba! Dovedeni su iz malog kluba i male lige u veliku i veliki! Razlika!Robben je igrao jednu, jedinu pravu sezonu u Nizozemskoj-da ne zaboravimo! To je liga par svjetlosnih godina iza premiershipa! Dokaz da sam u pravu je i sto ne igraju konstantno u prvoj 11 (osim lamparda naravno) cfc-a!

ARise
02-12-2005, 17:41
slazem se.

*SUPERMAN*
02-12-2005, 17:44
Spominjao sam samo neke igrace, Markus, a kaj se cola i lamparda tice fulao si jednu stvar - ligu i status kluba! Dovedeni su iz malog kluba i male lige u veliku i veliki! Razlika!Robben je igrao jednu, jedinu pravu sezonu u Nizozemskoj-da ne zaboravimo! To je liga par svjetlosnih godina iza premiershipa! Dokaz da sam u pravu je i sto ne igraju konstantno u prvoj 11 (osim lamparda naravno) cfc-a!
Robben spada u prvih 11,trenutno nije medu njima zbog ozljede. Lampard je doveden iz premiershipa u premiership! A kada je doveden J.Cole je istina da je WH ispao u 1. ligu ali je svejedno on bio najveci engleski mladi potencijal!!!

malimrav85
02-12-2005, 17:53
Robben je igrao jednu, jedinu pravu sezonu u Nizozemskoj-da ne zaboravimo! To je liga par svjetlosnih godina iza premiershipa!
Robben je bio zvijezda prije dolaska u cfc. Ne znam kak se on to probio tamo. Henry nije bio ovaj kalibar kad je doťao, sad je 10 puta bolji. Reyes je u Sevilli bio jako dobar, malo slabiji od Torresa sad tak da je on kupljen kao poluproizvod, treba njemu dorade. Dok recimo Crespu i Drogbi dorade ne treba nego su oni gotovi igraèi svjetske klase. Nitko nije govorio o kupnji igraèa nego o tipu igraèa koji se kupuje. Pa ne moŞe se reÌi da Cfc ne gupuje gotove igraèe. scott parker je bio jedna od najveÌih nada engleske ali je propao totalno.
Hleb ej doveden kao gotov igraè.Ali je takoðer glupo reÌi da se Duff u cfc-u prometnuo o dobrog igraèa. Pa u Blackburnu je bio u puno boljoj formi.

g money
02-12-2005, 18:43
Wenger je najbolji za pronalaŞenje novih mladih igraèa. Za par godina Ìe ova sljedeÌa generacija vladati premiershipom: cesc, flamini, owusu-abeyle, van persie, lupoli, reyes, bendtner, r.smith, djorou, senderos, hoyte, senderos, clichy, eboue. Nema chelsea tako dobre mlade igraèe.

fat drummer
02-12-2005, 22:35
normalno da cfc kupuje "formirane" igraèe kad abramoviè Şeli trebl i ligu prvaka. danas su svi ti igraèi zapravo veÌ formirani. ch. ronaldi i kak su relativno maldi dovedeni u svoje klubove pa su face. radi se o tome da manji klubovi poput evertona mogu svakih 25 godina proizvest jednog supermana za nogoemt kao ťto je rooney, a veliki klubovi Ìe ga kupiti jer to mogu

*SUPERMAN*
03-12-2005, 00:06
Robben je igrao jednu, jedinu pravu sezonu u Nizozemskoj-da ne zaboravimo! To je liga par svjetlosnih godina iza premiershipa!
Robben je bio zvijezda prije dolaska u cfc. Ne znam kak se on to probio tamo. Henry nije bio ovaj kalibar kad je doťao, sad je 10 puta bolji. Reyes je u Sevilli bio jako dobar, malo slabiji od Torresa sad tak da je on kupljen kao poluproizvod, treba njemu dorade. Dok recimo Crespu i Drogbi dorade ne treba nego su oni gotovi igraèi svjetske klase. Nitko nije govorio o kupnji igraèa nego o tipu igraèa koji se kupuje. Pa ne moŞe se reÌi da Cfc ne gupuje gotove igraèe. scott parker je bio jedna od najveÌih nada engleske ali je propao totalno.
Hleb ej doveden kao gotov igraè.Ali je takoðer glupo reÌi da se Duff u cfc-u prometnuo o dobrog igraèa. Pa u Blackburnu je bio u puno boljoj formi.

Aleluja da netko shvaca... Bravo MRAV i G money!!!

ARise
03-12-2005, 02:08
Wenger je najbolji za pronalaŞenje novih mladih igraèa. Za par godina Ìe ova sljedeÌa generacija vladati premiershipom: cesc, flamini, owusu-abeyle, van persie, lupoli, reyes, bendtner, r.smith, djorou, senderos, hoyte, senderos, clichy, eboue. Nema chelsea tako dobre mlade igraèe.

aaaaa neeee....

malimrav85
03-12-2005, 11:51
Klonirat ĂŚe ga i cijeli zadnji red ĂŚe bit Senderos. 4 Senderosa u liniji... Slagat ĂŚe offside ko Tony Adams u najbolji danima!

Nekak bi bať volio da bukva LjubojeviÌ da gol veèeras!

g money
03-12-2005, 12:38
Samo da Inter osvoji naslov. Èeka se od 1989. FORZA INTER!

fat drummer
03-12-2005, 12:39

da, ne bih rekao... i milan i juve su prejaki

Mo
03-12-2005, 13:02
prije æemo mi u EU nego æe Inter osvojit naslov..

sickboy
03-12-2005, 13:53

Nadam se da nece vise nikad osvojiti naslov!
Inter pezzo di merda! :smt070

*SUPERMAN*
03-12-2005, 15:11
Valjda vam je jasno da ce juve osvojit naslov i to bez prevelike konkurecije,pa prosle godine kada je milan bio najjaca momcad u europi je juve osvojio sccudeto,a kamoli ne sada kada je milan u kurcu u,a inter se trazi...

g money
03-12-2005, 19:08
U Juventusu su najveĂŚi lopovi. Hrpa skandala vezana uz suce i doping. Ja bi im uzeo trofeje. A Milan je drĹžavni klub s obzirom na premijera berlusconija. Zato Inter ne moĹže osvojiti naslov. FORZA INTER! SQUADRE AZIONE NERAZZURE BOYS!

*SUPERMAN*
03-12-2005, 19:18
U Juventusu su najveĂŚi lopovi. Hrpa skandala vezana uz suce i doping. Ja bi im uzeo trofeje. A Milan je drĹžavni klub s obzirom na premijera berlusconija. Zato Inter ne moĹže osvojiti naslov. FORZA INTER! SQUADRE AZIONE NERAZZURE BOYS!
Kaj ti brijes?? Koji lopovi,hrpa skandala??? O cem ti pricas? JUVENTUS JE NAJ TALJANSKI KLUB i za inter je bog i batina i uvijek ce to i bit!!!

Romana
03-12-2005, 20:30

Znas kak vele - tko gubi ima se pravo ljutiti :smt003 :smt006

sickboy
03-12-2005, 21:53
U Juventusu su najveæi lopovi. Hrpa skandala vezana uz suce i doping. Ja bi im uzeo trofeje. A Milan je državni klub s obzirom na premijera berlusconija. Zato Inter ne može osvojiti naslov. FORZA INTER! SQUADRE AZIONE NERAZZURE BOYS!

Kaj je Milan bio i 90-ih drzavni klub?? Tad Berlusconi nije ni primirisao premijerskoj fotelji...
Taj kvazi klubic (Inter) nikad nece osvojiti naslov jer su jednostavno loooosiiii!!

Starfish
03-12-2005, 21:55
Kaj nitko nebu komentiral ovu poplavu?

Ja se trgam veæ pola sata....

:smt003 :smt003 :smt003 :smt003

sickboy
03-12-2005, 21:58
Kaj se ima komentirati??
Ne igra se jer bi Niko potonuo u onoj kaljuzi zbog neprimjerene tezine!

g money
03-12-2005, 23:48

Kaj je Milan bio i 90-ih drzavni klub?? Tad Berlusconi nije ni primirisao premijerskoj fotelji...
Taj kvazi klubic (Inter) nikad nece osvojiti naslov jer su jednostavno loooosiiii!!
Ali je bio jedan od najmoĂŚnijih ljudi u italiji.

g money
03-12-2005, 23:51
Kaj ti brijes?? Koji lopovi,hrpa skandala??? O cem ti pricas? JUVENTUS JE NAJ TALJANSKI KLUB i za inter je bog i batina i uvijek ce to i bit!!!
Koji ne moŞe napuniti stadion. A njihov doktor je zavrťio u zatvoru jer je davao doping igraèima. Juventusu se uvijek sudi najviťe penala, nikad ne dobe crveni, daju golove iz ofsajda itd. Sve je to dobro poznato.

g money
03-12-2005, 23:57

Inter nikad nije bio u serieB za razliku od milana.[/url]

sickboy
04-12-2005, 15:04
Inter nikad nije bio u serieB za razliku od milana.[/url]

Nije ni Juve.
Pa u tom i je poanta da i kad Milan nije bio, kak ti kazes "drzavni" klub (po meni nije ni sad), bio je mocan za razliku od Intera koji je jednostavno los (sa dobrim igracima i bez njih). A sef Intera nije mocan?! Ima para ko blata, utukao je u tu momcad milijarde, a kaj je dobio??

Picok
04-12-2005, 16:00
Eh ,ti tovari bať imaju sreÌe. Kiťa ih je spasila od poraza, spraťili bi im barem 5 komada. A ni na tribini se bať nisu pokazali, bilo ih je u (najboljem sluèaju) jednak broj kao i nas... A niťta, u veljaèi se vraÌamo i uzimamo pobjedu.
:smt026 NEMA PREDAJE!

Vuk SaMOtNjaK
04-12-2005, 16:09
ma bila bi pobjedan ziher, ne baš od 5, al negdje od 3 komada, bi :smt004 ...samo nek tako nastave, mogli bi bit nova Petržalka druge godine u Ligi prvaka :smt006

sickboy
04-12-2005, 16:30
Meni savrseno odgovara ova odgoda, jer uvijek uvale Hajduk - Dinamo u ST-u na kraju prvog dijela sezone kad su rokovi. Nadam se da ce tekma biti tjedan dana prije normalnog pocetka sezone, kad se rijesim Kurty-a da mogu ko covjek otic dole.

*SUPERMAN*
04-12-2005, 23:33
Koji ne moŞe napuniti stadion. A njihov doktor je zavrťio u zatvoru jer je davao doping igraèima. Juventusu se uvijek sudi najviťe penala, nikad ne dobe crveni, daju golove iz ofsajda itd. Sve je to dobro poznato.

Imas pravo,juve nije najbolji kljub u italiji po svemu,sve je to jedna velika urota protiv intera! Ima juve u saci i suce i cijelu doping kontrolu,UROTA!!! :smt005

Mo
05-12-2005, 11:25
budimo realni
za juve se uvijek sitno krade. nekad više nekad manje..
i u onih svojih 25 valjda prvenstava par ih je ukradeno par ih je bilo pod dopingom, to jest èinjenica. mrzim juventus.. jako

ali bez obzira na sve to inter je i dalje jadan. pokupovali su do sada pola europe, svake godine imaju strašnu momèad i svake godine niš' ne osvoje. oèito je to postao luzerski klub koji neæe još dugo ništa osvojiti.. izgleda da nije stvar u kupovanju igraèa nego kako se ti igraèi poslože i kemija u momèadi. eto juve je kupovao pametno i birao je kako treba i opet razaraju. isto recimo chelsea, možemo mrziti abramovicha ili mourinha ( kao ja ) al opet potpuno su pogodili sa odabirom igraèa i teško æe se dogoditi da ne budu prvi. možda bi za inter bilo najbolje da rapsprodaju i pomlade momèad, puste juniorima da igraju jer mi se sve èini da ovih dana nije najbolje biti juniro intera ( jer ne vidiš prve momèadi nikad )

eto ajduk je imao sreæe u subotu.. navodno niko odlazi ( yeah wright ) kao bartuloviæ ili grguroviæ u diname.
najvažnije je da dudu ne ode....

malimrav85
05-12-2005, 12:19
U Italiji, mislim, nema obaveznog testiranja na doping. Ima testiranje ali ako ne ĹželiĹĄ ne moraĹĄ iĂŚi. Tako daje vjerovatno pola lige na nekim drogama.

ARise
05-12-2005, 12:23
pa kaj mislite,zakaj je Adrian Mutu doso u Juventus.... :smt002

rapidissimo
05-12-2005, 13:54
To ARise-zna covjek di je najjeftiniji dop:-)!

*SUPERMAN*
05-12-2005, 15:25
Meni je zao ali sve ove price protiv juventusa meni izgledaju kao cista ljubomora i fustracija...

g money
05-12-2005, 16:24
I joť jedna stvar. Juventus posuðuje svoje igraèe gotovo svim klubovima serieA i tad im ti klubovi puťtaju poput: siena(legrotaglie, tudor hrpa), empoli(a.coda), fiorentina proťle godine(miccoli, maresca, chiellini), livorno(paladino), chievo(mantovani, marchese), messina(sculli, aronica, zanchi), palermo(barzagli, grosso, barone-druge godine prelaze u juve, njihov predsjednik zamparini poznat je kao veliki fan juventusa), romi su prepustili kuffoura i nondu. Moram priznati, u Juventusu su veÌi smradovi nego kod milana. To je najodvratniji klub na svijetu. Mrzim ih! FORZA TORINO! FORZA INTER!

*SUPERMAN*
05-12-2005, 17:55
I joť jedna stvar. Juventus posuðuje svoje igraèe gotovo svim klubovima serieA i tad im ti klubovi puťtaju poput: siena(legrotaglie, tudor hrpa), empoli(a.coda), fiorentina proťle godine(miccoli, maresca, chiellini), livorno(paladino), chievo(mantovani, marchese), messina(sculli, aronica, zanchi), palermo(barzagli, grosso, barone-druge godine prelaze u juve, njihov predsjednik zamparini poznat je kao veliki fan juventusa), romi su prepustili kuffoura i nondu. Moram priznati, u Juventusu su veÌi smradovi nego kod milana. To je najodvratniji klub na svijetu. Mrzim ih! FORZA TORINO! FORZA INTER!
Sta stvarno vjerujes da mu popustaju jer igraci odlaze na posudbe u te klubove??? Nadam se da si pametniji...
FORZA TORINO??? Pa juve ti je iz torina,inter je iz milana! :lol: :lol: :lol:

g money
05-12-2005, 19:18
Sta stvarno vjerujes da mu popustaju jer igraci odlaze na posudbe u te klubove??? Nadam se da si pametniji...
FORZA TORINO??? Pa juve ti je iz torina,inter je iz milana! :lol: :lol: :lol: Znam da je Inter iz milana. Jesi ti èuo da u torinu postoji joť jedan klub osim juventusa? FORZA TORINO(7 puta prvaci). Na to sam mislio. A ti klubovi koji imaju juventusove igraèe nikad ne pobjeðuju, pa èak i kad igraju doma. Nemoj misliti da je to zato jer je juventus dobar, veÌ zato ťto ne smiju pobijediti.

*SUPERMAN*
05-12-2005, 19:23
Znam da je Inter iz milana. Jesi ti èuo da u torinu postoji joť jedan klub osim juventusa? FORZA TORINO(7 puta prvaci). Na to sam mislio..
Nisam znao da postoje ljudi u ns sto navijaju za torino... Posto su trenutno losi...

A ti klubovi koji imaju juventusove igraèe nikad ne pobjeðuju, pa èak i kad igraju doma. Nemoj misliti da je to zato jer je juventus dobar, veÌ zato ťto ne smiju pobijediti.

NE,to je zato jer je juve najjaci,kaj mu onda i milan i inter popustaju kad ih nakanta??

g money
05-12-2005, 22:39
[quote=g money]Znam da je Inter iz milana. Jesi ti èuo da u torinu postoji joť jedan klub osim juventusa? FORZA TORINO(7 puta prvaci). Na to sam mislio..
Nisam znao da postoje ljudi u ns sto navijaju za torino... Posto su trenutno losi...

A ti klubovi koji imaju juventusove igraèe nikad ne pobjeðuju, pa èak i kad igraju doma. Nemoj misliti da je to zato jer je juventus dobar, veÌ zato ťto ne smiju pobijediti.

NE,to je zato jer je juve najjaci,kaj mu onda i milan i inter popustaju kad ih nakanta??[/quote:26l76mho] Ne navija se za klub zato sto osvaja naslove, ima najbolje igrace itd. Uvijek postoji nesto drugo zbog cega ti je simpatican bas taj klub: njihova povijest, specificnosti, navijaci itd.

ARise
06-12-2005, 11:30
ma liverpool...dok je igro Biscan,nije im bilo kraja :smt003

sickboy
06-12-2005, 17:01
ma liverpool...dok je igro Biscan,nije im bilo kraja :smt003

Nadam se da se salis jer mi izgleda da imamo jos jednog ljubitelja Liverpoola u Hrvata!!
Gajim iste simpatije prema Liverpoolu kao i prema Interu!
:smt067

rapidissimo
06-12-2005, 17:15
Dakle da vidimo prognoze-tko od vecerasnjih grupa ide dalje?
Gr. E - moja prognoza: Milan i PSV
Gr. H - osim Intera dalje ide i Artmedia
Grupe F i G su vec rijesene...
Sto vi mislite?

g money
06-12-2005, 18:07
Inter osvaja ligu prvaka

sickboy
06-12-2005, 18:27
Inter osvaja ligu prvaka

I talijansko prvenstvo, talijanski kup itd.
Sanjajte kolega... :smt002

g money
06-12-2005, 19:19
Milan-Schalke 0:2. bye bye milan

Picok
06-12-2005, 21:05
Èista jedinica na MILAN. Andriy dvaput zabija.

g money
06-12-2005, 23:14
Kak je oèito da suťec navija za milan. Kad milan zabi gol, onda divlja i dere se kao da Hrvatska igra, a kad schalke zabi gol onda je supertuŞan. Koji jadni komentator.

*SUPERMAN*
07-12-2005, 00:20

Dobra prognoza :smt005
Tolko od schalkea...

Just a little bit
07-12-2005, 00:44
MAGICO MILAN !

malimrav85
07-12-2005, 02:29
suĹĄec navija...
Ma on je isto legenda! Lopta do ZviĹžduka. Lincoln. Opet do ZviĹžduka. (Poulsenu fuĂŚkaju pa je dobio nadimak.)
Eh BoĹžo BoĹžo...

rapidissimo
07-12-2005, 09:38
Pustite Bozu ipak je on gospon u godinama, ali do sada najbolji stos je jucer ispalio Cvijanovic-sport na dnevniku, ide slika sa SP-a u rukometu, time-out je...na ekranu jasno stoji CRO 19:16 JAP a ispod toga vrijeme 39:30...i kaze nas Neven, pauza u ST.Petersburgu (pauza:-))) a mi trenutno vodimo 39:30!!!!!!
A meni suze na oci dosle...:-)))

Mo
07-12-2005, 10:13
[color=darkred]da ono ju

don Corleone
07-12-2005, 12:25
Alojzije Ĺveliki kuracupraha je moj èovijek.
Ja okom,on zviĹždaljkom.
... nije ni skup...a fiĂŚuka ko veliki

:smt067 (´:-

face to face
07-12-2005, 16:10
sabahudin je najbolji komentator na svijetu....

BeeeeĹĄlija i BeeeeeeeeeeeĹĄlija, ajoj joj BeĹĄlija naĹĄ pa ĹĄta uradi pa sve samo ne to, pa pucaj tuĹžna ti majka

(lik je inaèe bio malo dalje od centra kojih 40m od gola!)

ili ono iiiiiiiiii gooooooolllll samo malo ĹĄto to sudija veli? Qrac gol, ofsajd je :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt003

Picok
07-12-2005, 21:40
A Vela je tovar! Najvise se to osjeti kad prenosi Dinamo - jajduk, hvala Bogu da ga vise ne slusam, u zadnje vrijeme to pratim uzivo.

*SUPERMAN*
07-12-2005, 23:46
Najveca budala medu komentatorima je onaj BRUNO KOVACEVIC,njega bi trebalo istuc s metalnom cijevi!!! :smt013

face to face
08-12-2005, 00:22
moĹže i po staro- toljagom

g money
08-12-2005, 09:40
Inter-Milan 2:0! FORZA INTER!

*SUPERMAN*
08-12-2005, 17:33
Inter-Milan 2:0! FORZA INTER!
jel to na istu foru ko i:

g money
08-12-2005, 18:11
[quote=g money]Inter-Milan 2:0! FORZA INTER!
jel to na istu foru ko i:
Milan-Schalke 0:2. bye bye milan[/quote:37q09y2t] BudeĹĄ vidio!

*SUPERMAN*
09-12-2005, 14:16
Jel netko zna koja je ovo fora s malim nogometom? Jel to prvi put ove godine? Jel to po uzoru na ono njemacko malonogometno prvenstvo,samo sto tamo igraju na umjetnoj travi? Hoce li dinamo biti prvi,aj za to ne treba mi odgovor,svi znamo da hoce...

g money
09-12-2005, 15:20
Jel netko zna koja je ovo fora s malim nogometom? Jel to prvi put ove godine? Jel to po uzoru na ono njemacko malonogometno prvenstvo,samo sto tamo igraju na umjetnoj travi? Hoce li dinamo biti prvi,aj za to ne treba mi odgovor,svi znamo da hoce...
Next year Ìe biti umjetna trava slièno kao u njemaèkoj

Mo
09-12-2005, 17:38
[color=darkred]nego..
danas je ždrijeb
mislim da bi grupa sa australijom,

Picok
09-12-2005, 18:39
Iz prve jakosne skupine priŞeljkujem Talijane, moŞda èak i Francuze.
Od ostalih skupina izbjeĂŚi Paragvajce i Srbe. Srbe ne zato kaj su bolji nego zbog sigurnosti.

fat drummer
10-12-2005, 00:25
brazil croatia australija i japan... prvu utakmicu protiv brazila, bit Ìemo nabrijani ziher, moŞda izvuèemo i bod... ovo dalje Ìe bit sranje

gorstak
10-12-2005, 01:08
Ma imamo predobru skupinu,prolazimo je ziher.Skroz se slazem s Kranjcarom-ovi ostali previse kukaju.Daj zamisli kukaju zbog Australije i Japana-vidi se na kilometre da smo bolji od njih i to cemo i dokazat.. dok jedva cekam ovu prvu s Brazilom-jebacka ce tekma bit.Ona skupina di su Nizozemska,Obala Bjelokosti,Srbija i Argentina je prestrasna

*SUPERMAN*
10-12-2005, 01:09
brazil croatia australija i japan... prvu utakmicu protiv brazila, bit Ìemo nabrijani ziher, moŞda izvuèemo i bod... ovo dalje Ìe bit sranje

uf,mislim da nemamo sanse protiv brazila... Mislim da su australija i japan dobre momcadi ali kako kaze cico kranjcar:''pa ako cemo se mi bojat jedne australije,mi nemamo sta radit u drugom krugu'...

fat drummer
10-12-2005, 01:41
ma ne da ih se bojimo, veÌ da nam se ne ponovi ťvicarska ili ekvador... ili malta... ili island prvo poluvrijeme. uðemo preopuťteno u utakmicu sa objektivno slabijim protivnikom i popuťimo ili remiziramo
japan je kolektiv, zato su opasni. brazil je preopasan, ali naťi nogometaťi imaju neki poseban talent za takve velke momèadi, ne padaju bez borbe

malimrav85
10-12-2005, 01:56
Po meni skupina nije najteŞe ali nij niti najlakťa. Njemaèka,Francuska i portugal su dobile izlete a ne skupinu! Ali ova sa arg,niz,ob b i sicg je krvava. Pa ko je tu favorit, ko je outsider,ko prolazi,ko ne? Agentina vrlo vjerovatno a ovo ostalo...
Jako je dobro da igramo prvu sa Brazilom, ako dobijemo :smt005 super,ako izgubimo, oèekivano i znamo na èemu smo. Sad samo joť karte nabavit... Prva u Berlinu (malo daleko) onda Nunberg i stutgart?

*SUPERMAN*
10-12-2005, 12:41
Prva u Berlinu (malo daleko) onda Nunberg i stutgart?

Ja vidim dvije mogucnosti,ili otic prva2-3 dana u berlin pa se onda preselit blizu stuttgarta odnosno nĂźrnberga,ili se smjestit u nekom gradu u sredini pa putovat po 2 sata ne tekme tri puta,u svakom slucaju je predaleko berlin od dva juznija grada...

malimrav85
10-12-2005, 14:17
Ja æu, nadam se, tj.barem tak izgleda sad, s frendom u neki stan kod stuttgarta pa æemo onda u berlin iæ i nazad. Samo treba dat ispite,nabavit karte i skupit barem 1000€... 400€ imam. ali me karte fakaju! Kaj ako ih i kupim u pon i onda ne mogu iæ radi ko zna èega?kak æu ih prodat nekome kad su karte na ime? Kaj æu s njima onda?

Picok
10-12-2005, 14:31
Karte jesu na ime, al kaj ak ja umrem do tad? Mislim da to s imenom ne bu imalo previťe veze. Pa tak sam ja i za Maðare u Budimpeťti kupil karte a prilikom kupnje trebala je osobna, nisam mogel iÌi pa sam ih prodal i lik je bez problema otiťel. Karata je uvijek bilo za onoga ko hoÌe na tekmu. Nema frke :smt023 A kaj se tièe skupine - nije loťe. Glavno da srbende nismo dobili.
Evo ti sad MarkoviĂŚu :smt098 jer gledat ĂŚemo brazilce za 35eura na SP, a ne prijateljsku s njima za 500 ĂŚuna.

Murphy
10-12-2005, 15:06
Jedina mi je bedara sto su bas tad ispiti... :smt009

Inace sto se tice Berilna imam obitelji ko Rusa tamo...skemijat cu si nesto za Brazilce :smt003

Najveca opasnost su nam Australci jer kako je nasoj repki obicaj, pariramo najjacima, kiksamo sa slabijima...

Picok
10-12-2005, 15:14
Ma kakvi rokovi, ide se ide. Rokova uvijek bude :smt003
Nemamo mi zakaj potcjeniti Australce, bolji smo od njih al ne opet previĹĄe. Izbacili su oni Urugvaj
AJMO HRVATSKA! :smt041
Zval sam HNS, rekel je lik da se u ponedjeljak javim za karte, zna neko moŞda kak da se doðe do njih.

Mo
10-12-2005, 15:52
[color=darkred]moglo je i gore
sa brazilom nemamo kaj izgubit, možemo se nadigravat
od australaca smo bolji
mislim da

malimrav85
10-12-2005, 19:56
daj si iskljuèi spell c
prodaja poèinje u ponedjeljak u 12h na fifinoj stranici. da bi kupio kartu morať imati karticu te navesti adresu,ime,prezime,broj putovniece... Mogu se kupiti max 2 karte po jednoj adresi na isto ime. Mislim da Ìe ime pisati na kartama a da u sluèaju ne moguÌnosti dolaska javljať fifi koja vraÌa novce,poniťtava karte i prodaje ih dalje. sranje je kaj Ìe japanci navalit ko rusi??? pravilo je da se preko neta prodaje 8% kapaciteta stadiona i to samo stanovnicima zemalja koje igraju,svaka po 8%,mislim. ako u jednoj zemlji ostane karat prodaju se ovoj drugoj zemlji a ako i tada ostane (moŞda u togu,angoli...) idu u slobodnu prodaju.
Mislim.
:smt017

Murphy
10-12-2005, 20:14
Jel se mogu u Berlinu, na stadionu ili negdje, recimo sad kupit karte za sjever ili jug...ovisi di ce bit nasi?

malimrav85
10-12-2005, 20:17
Teoretski da ali treba ih uspijet kupit tamo meðu naťih 20.000 ljudi...

Murphy
10-12-2005, 20:20
Teoretski da ali treba ih uspijet kupit tamo meðu naťih 20.000 ljudi...

Onda mislim da cu radje poslat mail braticu nego se kockat sa HNS-om ili na daljinu s FIFA-om...

kad bih samo znao kad su ispiti... :smt011

malimrav85
10-12-2005, 20:22
To ti je malo dugo za èekat jer ako ih onda ne kupiť gotovo ti je.

malimrav85
10-12-2005, 20:59
http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/051210/1/5ojb.html

http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/tic ... rview.html (http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/tickets/overview.html)

No-one is permitted to re-sell or re-allocate any ticket allocated to him/her, without the approval of the Organisation Committee of the 2006 FIFA World Cup Germany (TM). The right purchased with the ticket to attend a particular match is invested in the person of the applicant or joint applicant and is non-variable and non-transferable, but with the approval of the Organisation Committee of the 2006 FIFA World Cup Germany (TM). Any attempt to re-sell tickets without the approval of the Organisation Committee of the 2006 FIFA World Cup Germany (TM) will be deemed ticket touting / black market trading and will result in cancellation of the ticket.

MasterCard is the the Exclusive Card of the 2006 FIFA World Cup. In the first four sales periods, only MasterCard card products will be accepted. The following methods of payment will also be accepted: direct debit (for customers not possessing a MasterCard but with a German bank account), and bank transfer (for customers outside Germany not possessing a MasterCard and with no German bank account).

The following information must be provided on the application form by the applicant and any joint applicants: Last name, first name, street, postcode, town/city, country, nationality, sex, date of birth, passport number, e-mail address (optional on postal and fax applications), telephone number (optional), further address details (optional).

Applicants must also specify the number and type of tickets required. The applicant must enter details of the method of payment. The applicant name and name of the credit card/account holder must be identical.

12-Jun-2006 Berlin Group F Match 100€ 60€ 45€ 35€
18-Jun-2006 Nuremberg Group F Match 100€ 60€ 45€ 35€
22-Jun-2006 Stuttgart Group F Match 100€ 60€ 45€ 35€
Viťe sutra u Veèernjem...

*SUPERMAN*
11-12-2005, 23:32
Neda mi se citat ovo od mrava,ali znam da prodaja preko hns krece 15.01.,a preko fife ce ic kao u tri kruga,prvi je sada 12.12,mislim da je drugi u trecem mjesecu a trece ako do njega dode u petom mjesecu.
Ja imam karte,narucio sam ih prosli tjedan : )))))

Pljacka s onim penalom protiv milana,ali to je dobro za juve razlika u bodovima je sve veca i veca...

Mo
11-12-2005, 23:48
Neda mi se citat ovo od mrava,ali znam da prodaja preko hns krece 15.01.,a preko fife ce ic kao u tri kruga,prvi je sada 12.12,mislim da je drugi u trecem mjesecu a trece ako do njega dode u petom mjesecu.
Ja imam karte,narucio sam ih prosli tjedan : )))))

Pljacka s onim penalom protiv milana,ali to je dobro za juve razlika u bodovima je sve veca i veca...

kako?
prek sluzbene stranice ili? imas vezu neku?

ajd da i jadni interic jednom milana dobije

*SUPERMAN*
11-12-2005, 23:50
kako?
prek sluzbene stranice ili? imas vezu neku?

ajd da i jadni interic jednom milana dobije

Ma prek veze,samo jos ne znam da li cu dobit one za 100 E sta je jebeni pogled ili one za 60E di su nasi decki,ja zelim ove za 60E.
Ali svima bih preporucio prvo fifu pa tek onda kao alternativu HNS!!!

Mo
11-12-2005, 23:57
60 eura su karte iza gola?

*SUPERMAN*
12-12-2005, 00:00
60 eura su karte iza gola?

Ne 60 E bi ti bio nekakav sjevero-istok,tj. sjevero-zapad tj. jugo-istok,tj. jego zapad...
Barem su u portugalu nasi bili tako smjestene(bio sam),a cijene su iste...

Iza gola gore su ti 45E a iza gola dolje,kaj kurca vidis su 35E

malimrav85
12-12-2005, 00:29
Ma tak ne bi iťao gledat utakmice. Mislim bi,ali nije mi to najbitnije,bitan je ugoðaj. A jesi preko neta kupovao ili kaj? ako da daj malo objasni kak to radi u praksi...

Tkach
12-12-2005, 00:37
....

g money
12-12-2005, 00:56
Ole, ole, ole, ole INTER, INTER! Kako se orilo s tribina! 3:2! Konaèno je INTER imao sreÌe. Pali su smradovi, èeka se da padnu i smradovi iz torina protiv Lazia, naravno osim ako smradovi iz torina ne kupe suca ili se napucaju steroidima itd. Ole, ole, ole, ole INTER, INTER! INTER Osvaja scudetto! Tiamo INTER! SQUADRE AZIONE NERAZZURRE BOYS! FORZA INTER!

g money
12-12-2005, 00:57
Ole, Ole, Ole, Ole INTER INTER!

malimrav85
12-12-2005, 02:02
Zbog vrlo male kolièine ulaznica koje Ìe na raspolaganju imati HNS za utakmice Svjetskog prvenstva preporuèamo svim naťim navijaèima da iskoriste moguÌnost kupnje ulaznica preko FIFAworldcup.com.
U ponedjeljak 12. 12. toèno u 12 sati preko svojih internet stranica FIFA Ìe pustiti u prodaju oko 250,000 ulaznica. Osim za utakmicu otvorenja koja je veÌ rasprodana, za sve druge utakmice, ukljuèujuÌi i utakmice Hrvatske reprezentacije u skupini, kao i daljnje faze natjecanja joť ima ulaznica.
Kako se ovi i HNS-a ograðuju...
Nije mi jasna jedna stvar. Ako kupujem karte preko fife,dl moram imat eure na raèunu? Ili dal moram imat uopÌe novce na raèunu ili mogu preko uplatnice uplatit? Il da mogu tio maestro karticom ili samo master radi?

Tkach
12-12-2005, 10:04
Buhahahha
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=295551

Svi ih ve

rapidissimo
12-12-2005, 11:07
Ma nevjerojatni milanski derbi-dalo se napipati da ce Milan pasti pa i nakon 2:2!Jednako kao i ManU nakon vodstva u Lisabonu-tocno se vidi sto treba tim velikanima - nova metla:-)!

kima
12-12-2005, 12:20
mali mrav:
[quote]Nije mi jasna jedna stvar. Ako kupujem karte preko fife,dl moram imat eure na ra

kima
12-12-2005, 12:22
pardon za c,c i te gluposti...

malo sam se zaboravio... :smt039

*SUPERMAN*
12-12-2005, 12:48
Nije mi jasna jedna stvar. Ako kupujem karte preko fife,dl moram imat eure na raèunu? Ili dal moram imat uopÌe novce na raèunu ili mogu preko uplatnice uplatit? Il da mogu tio maestro karticom ili samo master radi?
Kako je rekao kolega kima preko fife mozes samo sa masterom. Ja sam preko jednog mog covika u hns,tako da ne znam kaj ce ostat od karata do 1. mjeseca...

KAKO VAS NIJE SRAM UZIVAT U POBJEDI ONIH LOPOVA IZ INTERA I JOS NESTO PRIGOVARAT NAJBOLJEM KLUBU U ITALIJI,JUVENTUSU?!
PA AKO JE ONO ZA 1:0 BIO PENAL,JA SAM NE ZNAM STA... LUD...

rapidissimo
12-12-2005, 13:00
Hej Markus, daj se malo skuliraj. U trokutu najvecih klubova Italije Interu se minimalno, ako ista pomaze. Usporedi to s Juveom (jos od ranih 90-tih kada je i jedan Collina zatvorio oci i sudio penal protiv Parme koji nitko nikada nije vidio)pa do danas...A i da ne spominjemo zasto Milan daje tako puno golova u zadnjim minutama:-)
Pa ako cemo vec tocno po cemu je onda bio penal za Milan jucer?!Isto tako je Stam, jasno se vidi, napravio prekrsaj kod gola...itd itdPa ljudi, u kojoj je razvijenoj zemlji visestruki premijer oznacen, od strane pravosudnih organa, kao sef mafije?A jedan jos uvijek bjezi od pravosudja skrivajuci se u Tunisu?!

g money
12-12-2005, 13:42
KAKO VAS NIJE SRAM UZIVAT U POBJEDI ONIH LOPOVA IZ INTERA I JOS NESTO PRIGOVARAT NAJBOLJEM KLUBU U ITALIJI,JUVENTUSU?!
PA AKO JE ONO ZA 1:0 BIO PENAL,JA SAM NE ZNAM STA... LUD...[/quote]
Evo ĹĄto je rekao rumenigge o juventusu: Rumenigge Attacks Juventus: They Are The Mafia!
Harsh attack by the General Director of Bayern Munich against the Bianconeri.
Karl-Heinz Rumenigge declared war to Juventus and Luciano Moggi as he stated that the ‘Old Lady’ has been very unfair in its transfer strategies.

“They have a mafia behaviour when they operate in the market. I don’t want to have anything more to do with him (Moggi).”

What could have triggered this attack is the most likely free transfer of Willy Sagnol to Juve at the end of the season, but also last season’s similar situation with Roberto Kovac.

malimrav85
12-12-2005, 13:49
MasterCard ti je jedina kartica
Mislim da u treÌem krugu nije, moŞeť se i prijavit pa izmeðu 01.02.2006.-02.02.2006. uplatit uplatnicom na raèun njihov. Krenuo sam ispunjavat formular ali sam skuŞio da ne znam broj putovnice od ekipe pa Ìu naveèer. Dobro je kaj vrijeme prijave nije vaŞno nego se skupljaju sve prijave pa se izvlaèi. ako sam dobro skuŞio 15.01. se izvlaèi i onda savez dobiva svojih 8% pa kaj ostane... A gamad japanci veÌ pokupovali skoro sve karte za tekmu!

You are responsible for paying all bank transfer fees. If your order was successful, you will receive an order confirmation, and the FWCTC will provide you with precise payment information.

Important: In case tickets can be allocated to you, you will receive via e-mail the necessary payment data between the 1st and 2nd of February 2006. Please, do not forget to check your e-mail inbox in order to make sure that your payment is successfully completed within the indicated deadline.
Ako sam dobro skuĹžio...

A za koji sektor se kupuju karte,di æe bit naši? Glupo mi je uzet one po 35 jer su u rupi a ostale su preskupe pa sam mislio ove od 45€?

kima
12-12-2005, 14:57
MasterCard is the Exclusive Card of the 2006 FIFA World Cup (TM) No other payment card is accepted. - to pise za PAYING BY PAYMENT CARD

If you hold a bank account outside the EU, you can use the so called OUR method of money transfer. In this case you must pay the transfer fees of your bank and of the receiving bank as well as any other fees arising so that the full invoiced amount will be credited to the FIFA 2006 account without any deductions. - to pise za PAYING BY MONEY TRANSFER

a ne kuzim na sta se ovaj tvoj citat odnosi,otkud si ga izvukao?
ja bi rekao da se to odnosi na ovaj PAYING BY MONEY TRANSFER slucaj-ukoliko ti karte mogu biti doznacene,izmedu prvog i drugog veljace ces putem e-mail primiti tocne podatke o placanju,a zatim placanje moras obaviti do datuma koji ce ti odrediti,te provjeravati postu jer ces mailom primiti potvrdu uspjesnog placanja.

a sto se tice navijaca,valjda ce grupe biti po cijelom stadionu,negdje vece,negdje manje...
moji su mislili ove za 100€,ali ja sad nisam uopce siguran da cu ici jer se karte ne mogu prenositi-moras dati tocno sve generalije i na tog covjeka ide karta,nije prenosiva... znaci ako ne mozes ici iz bilo kojeg razloga,pusis lovu i ne mozes nikom kartu ni dati ni prodati!

Mo
12-12-2005, 17:34
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=279230

prokleti, bahati Englezi
Åveliki kuracto bi dao da se zbrukaju i ispadnu u grupi...
poslao sam u redakciju tog soccerneta prigodni mail..

kima
12-12-2005, 18:11
ma nepodojeni,pjegavi skotovi :smt070
premiership mi je liga u kojoj se igra najbolji i najljepši nogomet,ali repka im je u qrtzu vec dugo vremena.
idu mi strahovito na živce otkad su nas na krumpire dobili u onoj prijateljskoj utakmici.
daj molim te,najbolji igraci su im lampard i terry kazu...
tog prokletog terrya forsiraju vec deset godina u chelseau,ja bi vec ko adriano igrao da se toliko ulaze u mene...
a lampard je covjek koji se boji igrati nogomet (sjetite se one kontre protiv barce kad se zabio kod korner zastavice,gradio loptu i panicno brojao sekunde do kraja...) - pa sta je to najbolji igrac premiershipa!?!?!?
a beckham igra obranu slabije od mene... (istina u zadnjih godinu,dvije se poboljsao,ali...)
nece oni daleko, MO ne sekiraj se!

Mo
12-12-2005, 18:24
[quote="malimrav85"] u slu

Mo
12-12-2005, 18:35
[quote=malimrav85] u slu

*SUPERMAN*
12-12-2005, 19:28
A za koji sektor se kupuju karte,di æe bit naši? Glupo mi je uzet one po 35 jer su u rupi a ostale su preskupe pa sam mislio ove od 45€?

Nasi ce biti po cijelom stadionu ali vjerujem da kao grupa ce biti na jednom od onih djelova od 60 E...

*SUPERMAN*
12-12-2005, 19:31
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=279230

prokleti, bahati Englezi
Ĺveliki kuracto bi dao da se zbrukaju i ispadnu u grupi...
poslao sam u redakciju tog soccerneta prigodni mail..

Procitao sam to. Mater im njihovu imperatorsku,koji su to jadnici,izmislli nogomet a za kurac igraju. A uz to mislim da ENG repku mrzi 90% nogometnog svijeta,a o navijacima da i ne pricam... gamad jedna...

Murphy
12-12-2005, 19:59
rijecima Iraca u Zagrebu prije 6 godina:
IF YOU HATE THE FUCKIN' ENGLISH CLAP YOUR HANDS

Joj, da mi i Englezi prodjemo pa naletimo jedni na druge...pjevat ce se:

As Long as we Beat the English - velska Rugby pjesmica

Got beat by the Irish, Beat by the Scots,
The French are a trouble,
But Your the one we want, we want.

As long as we beat we beat the English,
As long as we beat we beat the English,
We don't care,
We don't care...

Bitch of the money - skotska punk pjesmica o kraljici

Talkin' 'bout the bitch, she's givin' me the twitch
So powerful & regal on her throne
A two bit whore, she won't let go
Hey, what 're we gonna do 'cos she won't leave us alone

Fields of Athenry - irska pjesma

Against the Famine and the Crown
I rebelled they ran me down

Smrdljivi rojalisti... :smt011

g money
12-12-2005, 23:48
Kak se zove argentinski napadaè koji bi trebao doÌi u dinamo?

malimrav85
12-12-2005, 23:50
We are pleased to confirm receipt of your application for 2006 FIFA World Cup (TM) tickets dated 12.12.2005.
Poslao sam prijavi za prve tri tekme. Vidjet ĂŚemo.
Meni isto nije jasno kaj ako proðemo? Kak da kupim karte kad se neÌe moÌ kupit na stadionu? I kak da znam di igramo? Kaj ako sluèajno budemo prvi?

Other payment methods (bank transfer)

You are responsible for paying all bank transfer fees. You can obtain information on this procedure from your bank.

The following methods of bank transfer will be available:
a.) Payment by EU standard bank transfer. You must have a bank account in one of the EU member states outside of Germany, in one of the countries which has established the Euro as the national currency, or in one of the EFTA countries - Norway, Liechtenstein and Iceland. When you indicate the IBAN and BIC, you can generally process your application at the costs of a domestic bank transfer.
b.) Payment by foreign bank transfer (called a OUR bank transfer). You must have a bank account outside of the following countries: EU member states, countries which have established the Euro as a national currency; or EFTA countries - Norway, Lichtenstein, Iceland. In this case, you must assume all bank transfer costs (the sending bank, recipient bank, and any clearing bank costs), and ensure that the amount received by us is the same as the amount we invoiced you, without deductions for any such costs.

If your application/order was successful, you will receive an order confirmation, and the FWCTC will provide you with precise payment information.
Jel to to?

kima
13-12-2005, 01:21
Mislim da je to to-bar se poklapa s onim sto sam ja citao,ali nije isti tekst.
Znam da je u Portugalu funkcionirao princip FOLLOW YOUR TEAM-ko prodje dobija karte,ali mislim da se to nije kupovalo unaprijed,nego tamo,sad nisam vise siguran.Odreden broj karata namijenjen je domacima,odreden broj navijacima svake ekipe.
Iako nisam nigdje cuo ni procitao o tom sistemu za Njemacku,trebao bi postojati.Probaj nazvati HNS pa pitat,ili iscackaj negdje na netu pod FOLLOW YOUR TEAM sistem.

fat drummer
13-12-2005, 09:54
èitam izjave markoviÌa, zica, hidinka, cice i parreire i sve mi se èini da su èetiri mentalna bolesnika na èelu svojih reperzentacija i jedan na èelu naťeg saveza.
protiv brazila nitko ni ne namjerava osvojit bod (?!), a ostale Ìe pobjedit sa bar 8 golova razlike, ali moramo znati da svi znaju kako su to nevjerojatno teťke utakmice... jedva èekam te utakmice. mislim da brazilu veÌ sad moŞemo upisat 9 bodova uz gol razliku 58:0, nema se smisla zamarat igranjem protiv brazila

kima
13-12-2005, 10:22
Svi mi kompletno idu na nerve i vec mi se riga od silnih analiza i izjava "nogometnih strucnjaka".Citam u Jutarnjem pet strana zaredom o apsolutnoj nenadmasivosti Brazila,onda na sestoj osvane prognoza finala Argentina-Engleska.Pa kako sad to?
Ma ne znaju oni svi niti sto je kontradikcija,niti sto sami laprdaju...

:smt021

Mo
13-12-2005, 12:40
puna mi je kapa brazila
najbolje bi bilo da im odmah daju pehar i bok kad su tak luudi

èitam da onaj debeljko ronaldo možda niti neæe na SP
hihi....

i da real kupuje roya keana. koji debili. ne shvaæaju da nije bit kupovat bivše zvijezde i istrošene igraèe nego mlade.... real propada i ja u tome uživam iskreno..

Mo
13-12-2005, 19:03
èuo na rtl-u da karte za brazil sam prek neta?!
pa majku im, njima iz saveza
kom su dali karte?!
èekam vijesti da viðem o æem se radi

fat drummer
13-12-2005, 20:58
gospodo kurca Ìete vi vidit stadiona... samo 50% ulaznica je za navijaèe... nije ni èudo, fifa je zaprimila 10 milijuna zahtjeva za ulaznice, a hns oko 25 000...
ipak vrijedi samo i otiÌ u njemaèku za vrijeme prvenstva, ja sam bio u francuskoj i bilo je ludo. zakon je kad neka drŞava 20 dana ili tak neka diťe. Şivi, jede nogomet. druŞanje s navijaèima iz drugih zemalja, ma ludilo.
nadam se da ĂŚe onaj tko ode pisat neki putopis za pravokutnik ili da vas odmah sad banam

malimrav85
13-12-2005, 21:45
Ja sam se preko fife prijavio i nadam se da ĂŚu dobit karte,makar za bazen. Bit ĂŚe ziher za Australiju karata. Prvo ekipa nije luda ko japanci jebeni da prelaze pola svijeta a drugo nije ni tako atraktivna tekma ko s brazilom.
Fakat bi bio oduĹĄevljen da idem. Ah,znat ĂŚu do 15.01....
Ali kak da dam ispite do 5. mjeseca? Mamica draga je postavila uvjet... :smt019

kima
13-12-2005, 22:35
Da,to s ispitima i mene brine.Ajde jos da je karta prenosiva,ali nije-mislim da mi je to i glavni razlog sto necu ici.
Ali zato mi Euro u Austriji ne gine (to sam rekao i za Njemacku)... :smt010

Mo
14-12-2005, 00:17
Ja sam se preko fife prijavio i nadam se da æu dobit karte,makar za bazen. Bit æe ziher za Australiju karata. Prvo ekipa nije luda ko japanci jebeni da prelaze pola svijeta a drugo nije ni tako atraktivna tekma ko s brazilom.
Fakat bi bio oduševljen da idem. Ah,znat æu do 15.01....
Ali kak da dam ispite do 5. mjeseca? Mamica draga je postavila uvjet... :smt019

neæe australci niti imat vremena. tamo je 'veselo' sad.. :smt003
e kad je izvlaèenje te lutrije.. krajem 1.-og ili?
ma ja idem. 70 posto izgleda.
mogli bi se tam naæ svi sa foruma i pit... i na stadion i...
uf nemrem više. veæ si zamišljam :smt041 :smt041 :smt041 :smt041

malimrav85
14-12-2005, 00:23
MoĹžda mi se dogodio zajeb...
Ja sam prijavio sebe,frenda i burazu mu. On jer rekao da ĂŚe on isto napraviti. A to se ne smije kolko vidim. :smt018

Therefore please ensure that you do not order more tickets than permitted per person and per household. Any applications by persons applying for more tickets than permitted can be excluded from the allocation process retroactively as well. The applicable criterion is the sum of applications in which persons appear as applicants and applications where persons appear as visitors on other applicants’ applications.
Nadam se da nije poslao... :smt009

malimrav85
14-12-2005, 20:20
The OC will set up a ticket portal, with the intention to offer a user-friendly option for ticket-holders to transfer their tickets. The approval from the OC for a ticket transfer depends on the reasons given for the necessity of a transfer by the applicant. Important and legitimate reasons are necessary to gain the needed approval. The cases in which the tickets can be transferred are however not yet defined.Thus we would like to ask you to wait until the online-ticket-portal is at your disposal before sending in requests for ticket transfers.
By then the details for the ticket transfer procedure will be published.

Your 2006 FIFA World Cup (TM) Ticketing Center
Pitao sam ťto se dogaða u sluèaju ne moguÌnosti odlaska i dobio sam mail sa gore navedenim sadrŞajem.

Mo
15-12-2005, 10:12
Roma prošla, Zvezda ispala..
dan ne može poèeti bolje od ovoga.. :smt006

rapidissimo
15-12-2005, 10:19
A i CSKA guta prasinu:-)!

Mo
16-12-2005, 12:41
http://media.putfile.com/Bazzaned

hahahahaha
prokleti rangersi

inaèe
kad smo veæ kod omrznutih klubova

paolo di canio se opet proslavio tako što je na tekmi sa livornom pozdravio svoje navijaèe fašistièkim pozdravom. sve je opravdao tako da je rekao da je on samo pozdravljao ljude koji njeguju prave vrijednosti il tak neš ( ?! ). dakle nije se ni pokajao. prokleti fašist
treba ga suspendirat do kraja života. treba u biti cijeli taj smrdljivi klub ukinuti..

*SUPERMAN*
16-12-2005, 12:57
inaèe
kad smo veĂŚ kod omrznutih klubova

Najvece svijetlo u ovij sezoni mi je kaj manchester nije prosao ni u kup uefa... Ha,ha,ha. Tako im i treba,jos da preko vikenda arsenal nabije onaj sugavi chelsea i spavam ko beba...

Mo
16-12-2005, 13:03
to je meni najveæa tragedija.. :smt010

rapidissimo
16-12-2005, 13:29
Ma jednom se i to moralo desiti Mo!Nema razloga ocajavati-kad se, od pocetka Premiershipa, zbroje sve sto su napravili Arsenal, Blackburn i Chelsea i to usporedi s onim sto je napravio MANU ovi jadniceki mogu biti sretni sto su u istoj recenici (kad vec nikad nece biti jednaki mu) s takvim klubom. Jedini koji mu moze stati sucelice je Liverpool!

Mo
16-12-2005, 13:47
tako je. vratit æe se oni
al bilo je puno sranja ove god. ovo sa royom keanom. nije smio tak srat po suigraèima al opet ferguson ga je mogao zaštiti. jer štito ga je do sada. pitanje je može li smith igrati tak dobro na toj poziciji.
i pitanje je je li prošlo fergusonovo vrijeme. malo se zaigrao. al kad bi otišao tko zna što bi bilo. mislim da bi bilo najbolje da ostane do kraja sezone i onda prepusti mjesto nekom drugom. najveæi bed je što je onaj glazer vlasnik, glupi amer koji nema pojma o fuci. i vodafone im je otkazao sponzorstvo. kad krene bad luck, baš krene.

*SUPERMAN*
16-12-2005, 17:23
tako je. vratit ĂŚe se oni
al bilo je puno sranja ove god. ovo sa royom keanom. nije smio tak srat po suigraèima al opet ferguson ga je mogao zaťtiti. jer ťtito ga je do sada. pitanje je moŞe li smith igrati tak dobro na toj poziciji.
i pitanje je je li proĹĄlo fergusonovo vrijeme. malo se zaigrao. al kad bi otiĹĄao tko zna ĹĄto bi bilo. mislim da bi bilo najbolje da ostane do kraja sezone i onda prepusti mjesto nekom drugom. najveĂŚi bed je ĹĄto je onaj glazer vlasnik, glupi amer koji nema pojma o fuci. i vodafone im je otkazao sponzorstvo. kad krene bad luck, baĹĄ krene.

Razog svemu tome je sto je M. bahat klub koji ima bahate igrace,ona svinja roony se bas fino uklapa tamo. Nikada nisu bili velik klub i nikada i nece,ovo je konacan pad isto ko i sa realom!!!

Mo
16-12-2005, 19:05
znam ja puno bahatijih klubova

ManU nije velik klub kažeš?
ako oni nisu velik klub ne znam tko je..
7 naslova u 9 godina ne bi nazvao postignuæem malog kluba..

i za razliku od reala bez obzira što su loši još su uvijek oko 2.-og mjesta u premier ligi..

ThunderBoy
16-12-2005, 21:08
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

ARise
16-12-2005, 21:13
nemoram rec za koga navijam :smt001

Mo
16-12-2005, 21:17
uh chelsea barca opet
prerano
al uvjeren sam da æe barca proæ, prošle godine se chelsea skrumpo, a ove god. barci je i obrana super tak da.. chelsea nema šanse.

ARise
16-12-2005, 21:18
[quote=Mo][color=darkred]znam ja puno bahatijih klubova

ManU nije velik klub kaĹžeĹĄ?
ako oni nisu velik klub ne znam tko je..
7 naslova u 9 godina ne bi nazvao postignu

Mo
17-12-2005, 06:48
tak i treba
kao i svaki pravi Irac...

a ManU
jebiga malo su se ispuhali, oèito su im potrebne neke promjene. doživjeli su davno svoj vrhunac, sad se dogaða mali downfall

Murphy
17-12-2005, 15:12
Zivio Celtic! Sam da sutra dobije Inverness! (a ja 1200 kn) :smt003

Mo
17-12-2005, 19:47
ljudi moji
sve mi se èini da æe ovo prek hns-a sa kartama bit sranje
oni su oèito veæ puno karata obeæali raznim sponzorima, manekenima i šminkiæima.
za navijaèe æe tako od 2 i 500 karata za japan ostati samo 500!!
za brazil 1000.. sramota.. prièa se da nam je beckenbauer uzeo soma karata za brazil a srebriæ to nije demantirao.. ZAÅveliki kuracTO?!?!
i još èujem da si je vlada rezervirala soma karata za svaku tekmu za obitelj i prijatelje.. Pa majku im, otkud im to pravo i još soma karata.. Zloèin, vrhunski bezobrazluk!!!
kako je krenulo tam æe nam se podrška svoditi na šminkiæe i trebice koji nikad nogomet vidjeli nisu, koji idu na tekmu samo da bi bili viðeni i jer igra brazil, koji æe usred tekme pitati što je ofsajd, koji æe pljeskat na svaku dobro dodanu loptu.. izgleda da æemo imati kazališnu publiku. jedino gastiæi mogu spasiti stvar, nadam se da su veæ sve pokupovali kaj su mogli...
i zakaj svakom savezu samo osam posto?! i zašto su toliko smanjili broj mjesta. recimo u berlinu stadion prima 80 tisuæa a oni su kapacitet smanjili za 20 000.. borusijin prima 70 tisuæa a moæi æe samo 50 000.. mislim, da sigurnost ovo ono, al što je previše previše je
taj se sp pretvori oèito u cirkus...
sramota velika..

sickboy
17-12-2005, 23:57
Meni nije jasno zakaj se svi skupa cudite kaj hrvatski navijaci dobijaju tak malo karata, cinjenica je da Srebric i Markovic (stoka prokleta) zele ugoditi sponzorima jer daju doticni daju pare. Sminkici i doticni koji gostovanja u zivotu nisu vidli imaju najvise love i utjecaja pa ce naravno dobit i najvise karata jer tko jos zeli prave navijace na SP-u?? Tko zeli tenzije izmedju Njemacke i Engleske, Njemacke i Poljske, Njemacke i Nizozemske, Hrvatske i Srbije itd.???
Jasno je kao dan da papci u FIFA-i zele nogomet uciniti ono kaj je NBA u Americi.
Ajmo svi se ponasati kao poslusni kreteni i vikati defence.
Ovo je fucking Europa i to ne prolazi, ostavite nogomet onima kojima i pripada, a svoje sminkerske kretenarije ostavite nekim drugim ljudima jer mi to necemo i ne zelimo.
NO ONE LIKES US WE DONT CARE!!!!

malimrav85
18-12-2005, 03:02
Meni nije jasno zakaj se svi skupa cudite kaj hrvatski navijaci dobijaju tak malo karata...
Meni isto nije jasno od kuda tolko èuðenje. Kao prvo kao nas je posebna mafija. Drugo, svaki savez je prvo namirio sponzore pa onda navijaèe. Tak i tak su prvo karte dane sponzorima (adidas i ekipa), oni su dio vratili pa je puťten u prodaju. Treba i igraèima dat karte. Kolko para tolko muzike, pogotovo uz ovakav interes.
A s Japancima je poseban problem s kartama jer su oni veĂŚ u prvom krugu prodaje pokupovali skoro sve. Kaj je tu je!

Mo
18-12-2005, 05:33
nogomet se pretvara u cirkus

ZrntscheZ
18-12-2005, 13:45
bojim se da bumo teÅ¡ko, da ne velim gotovo nikak mogli doæi do karti...moj optimizam svakim danom splaÅ¡njava...izgleda da bum opet pred TVom...ili eventualno da otpièim u Åveliki kuracvabiju i bez karti pa da gledam tam na nekom trgu...da bar osjetim atmosferu...

bajDvej...jeste li svjesni da bu sljedeæe SP u Europi tek 2022g. ?????

2010 Afrika
2014 Južna Amerika
2018 Azija
2022 Europa

ZrntscheZ
18-12-2005, 13:54
baš sam proèital na http://www.hns-cff.hr da budu sve informacije i pojedinosti vezane uz prodaju karti objavili 21.12.2005. na konferenciji za novinare u HNSu.

karte bu prodaval iskljuèivo HNS, a ne kak je bilo za Portugal putnièke agencije.

niti jedna putnièka agencija ne bu imala karte za prodaju

*SUPERMAN*
18-12-2005, 15:19
Pa ja mislim da se ljudi sa razlogom cude. Pa protiv engleza u portugalu je bilo skoro 10 000 pravih navijaca,kaj su se borili s onom imperatorskom gamadi kojih je bilo skoro 50 000 tisuĂŚa... Tako da stvarno ne kuzim ovo s njemackomi 1000 karata za prave navijece...
A ovo sa saborom je po meni kap koja je prelila casu!!! Ljudi koji su gledali barem sve tekme u ZG kroz kvalifikacije nece mo ici a neki debili iz sabora kaj misle da je nogomet nesto za jest ce bit u njemackoj! S R A M O T A!!!

*SUPERMAN*
18-12-2005, 15:20
Chelsea-Barcelona
:smt023 :smt041

nemoram rec za koga navijam :smt001

Niti ja...
Nogomet je zasluzio da Barcelona proðe!!!

*SUPERMAN*
18-12-2005, 22:26
Neka mi ode u kuurac cijeli real,ako je ovo maloprije bio crveni ja sam John Wayne... :smt013

kima
18-12-2005, 22:54
Razog svemu tome je sto je M. bahat klub koji ima bahate igrace,ona svinja roony se bas fino uklapa tamo. Nikada nisu bili velik klub i nikada i nece,ovo je konacan pad isto ko i sa realom!!!

Markuse, trkeljaš da je to odvratno za citat! Manchester United nije velik klub? Osvojit naslov u sezoni u kojoj si se tek plasirao u Premiership, zabit Bayernu dva gola u zadnje tri minute finala lige prvaka, dominirat Premiershipom cijelo desetljece, konstantno se plasirat u ligu prvaka i istodobno prolazit skupinu svake godine, a sve to uz puno manje potrosenog novca nego vecina velikih europskih klubova... To tebi nije velik klub!?
U krizi su, vode krivu politiku, umjesto da malo vise proizvode igrace kupuju i to lose, financijski su dosta uzdrmani, smjena je generacija, ali to se dogada svakom klubu. Koliko je samo Milanu trebalo da se trgne iz one krize sto je trajala godinama? Koliko Arsenalu da uopce ista osvoji nakon puno godina. Rooney je konj, ali to ne cini Manchester bahatim klubom. Ja ne mogu smislit Gutija, ne volim bas ni Real, ali ne pada mi napamet zato rec da Real nije velik klub!

g money
18-12-2005, 23:11
kak je onaj real loť, a najgori je onaj glupi sergio ramos. platili su ga 19 milijuna dolara, a tip se samo krťi, ne moŞe nikome uzeti loptu, ne moŞe toèno predati loptu na 5 metara. pa onda beckham i guti koji doslovno stoje na terenu. katastrofa! barca je 10puta bolja ekipa.

malimrav85
19-12-2005, 13:14
Da, a nebo je plavo. :smt017
ManUtd je sigurno jedan od najveèih klubova 90-ih,ako ne i prvi. To kaj im sad ne ide ne umanjuje rezultate iz proťlosti. Ne ide ni realu veÌ 2 sezone pa to ne znaèi da nisu vjerovatno najveÌi klub ikad.

rapidissimo
19-12-2005, 13:22
Slazem se s onima koji govore u prilog MANU!Iz istog razloga chelsea jos nije veliki klub (osim kaj se za njega krade na veliko:-(!Jel netko gledao jucer onu strahotu?

*SUPERMAN*
19-12-2005, 15:32
Slazem se s onima koji govore u prilog MANU!Iz istog razloga chelsea jos nije veliki klub (osim kaj se za njega krade na veliko:-(!Jel netko gledao jucer onu strahotu?

Mislis na 2:0 pobjedu protiv Arsenala,ne... Kaj je to bilo???

ARise
19-12-2005, 17:02
nista,cista pobjeda....
Joe Cole i Arjen Robben strijelci...
jos je Wenger prizno da je chelsea bolji

meni je veca nepravda kaj su Lpoolu ukinuli 3 gola u finalu Svijetskog Kupa...

rapidissimo
19-12-2005, 17:12
Hej ARise, postoji i ironija u izjavama, znas?!
Ako je ono jucer bila cista pobjeda cfc-a onda se ne bi htio piti vodu koju ti pijes, jer ocito nemas pojma kaj je cisto...
Kod 0:0 arsenalu je ponisten cist gol (v. Persie), kod istih tih 0:0 Essien dobije zuti za faul koji bi trebao biti kaznjen zatvorom, a kod 1:0 za cfc ne da mu drugi zuti za start koji bi jednako tako mogao biti dovoljan za crveni karton...E pa sad ako je to cisto-onda slavimo nove prvake!!!!(ARise-ti pogodi jeli ovo ironija)