View Full Version : Nogomet
jad.i.cemer
12-10-2007, 20:40
Sad za ozbiljno, da cujem prognoze za sutra
Ja misli da bi moglo biti 3:1
Ma gol ĂŚemo primiti sigurno, ali ja mislim da ĂŚemo zabiti barem 3 viĹĄe nego ĹĄto primimo skromnost mi nikad nije bila vrlina
Pedesetak najelitnijih pripadnika BBB
kaj u odjelima momci? :-D
Drzi pistolj ljevom rukom....dakle desna mu je u zraku i pozdravlja nas!
Oprostimo mu braco.
Ko si ti da mi sudis!! :evil:
prijatelj
vjerujem uj repku al me strah cifuta...
brijem da ce bit 1:1...
ne mozemo 2 put Zidove tuc...i tu ne mislim an drugi svjetki neg na Ajax...mogu nas optuziti za holokaust...opet...
ne fakat ih nasi previse potcjenjuju...ne pise nam se dobro...no ak nasi ozbiljno shvate izrael a Dudu ne bude osjecao posljedice ozljede bi+t ce barem 3:0...
Ah skuzili ste me, ali cetnik ide u englesku gledati tekmu :smt019
Koju tekmu?
OT: 2 razlike veèeras...
nadam se da cemo dobit danas
mrzim natpise u novinama tipa : "Sigurno dobivamo", "kladionice favoriziraju hrvatsku", "izraelci sumnjaju u svoje ĹĄanse" i slicne
legionar
13-10-2007, 15:22
Ma mediji ko i uvijek seru, to im je naŞalost glavni posao kod nas... Sumnjam da BiliÌ isto razmiťlja, do sad je pokazao da je vrhunski struènjak koji ne podcjenjuje ni Andoru....
Bilic nije izgubio ni jednu tekmu 8)
fat drummer
13-10-2007, 17:22
uvijek postoji prvi put.... ajmo naprijed sinovi izraela!
legionar
13-10-2007, 17:24
uvijek postoji prvi put.... ajmo naprijed sinovi izraela!Şidov jedan èetnièki!! :x
fat drummer
13-10-2007, 17:27
daj ne seri... igramo na ĹĄabat zbog vas neonacista
jad.i.cemer
14-10-2007, 00:41
Evo me s utakmice.. e neki lik koji je sjedio blizu mene stalno se dere ko lud "Je.... se zidovi, ubili ste Isusa" :smt044
fidel_castro
14-10-2007, 00:46
kako ste zasrali topic.... to je straĹĄno... sad ste mi postali Ĺživotni uzori kad je spam u pitanju! :-D
Evo me s utakmice.. e neki lik koji je sjedio blizu mene stalno se dere ko lud "Je.... se zidovi, ubili ste Isusa" :smt044
Hahahaha, ovo je ekťli smjeťno. :lol: Za razliku od nekih drugih stvari koje sam èuo... Mene utakmice neÌe vidit do proljeÌa, lol, smrzo sam se danas. A norveťka me tek neÌe vidit. :lol: Plus ťto me jako veÌ Şivciraju djeca koja si briju na ustaťe. A i ona malo starija djeca. To su domoljubi ne. Ajmo ajmo ustaťe... Koja hrpa debila, bokte. :roll: A navijanje, preloťa kopija navijanja sa dinamovih utakmica... Al nema veze, pare su u dŞepu. :-D
na repku nebi otiso da mi netko plati..hrpa debila,seronja,kompleksasa,klincijadije,sav sljam se valda skupi na repci..
a kad se sjetim lensa i navijanja 98..pa grmili smo covjece :cry: :cry:
sav sljam se valda skupi na repci.
Tak se i meni èinilo. :o :?
legionar
14-10-2007, 04:42
Znaju Joe i momci ĹĄto je prava glazba 8)
Velika je zapreka na putu Izraelaca prema naĹĄem golu bio i popularni Joe - Josip Ĺveliki kuracimuniĂŚ. A njemu je na Maksimiru najviĹĄe od svega zasmetao - izostanak Thompsona. "Neke èudne stvari se dogaðaju. Ne razumijem zaĹĄto nam nisu pustili Thompsona prije utakmice i u poluvremenu kao i uvijek kad znaju da nas to diĹže. Zaista nemam rijeèi", zgroĹžen je bio Joe izgonom najpopularnijeg hrvatskog nacionalista sa zagrebaèkog stadiona.
A po pitanju same utakmice, ni on nije oèekivao da ĂŚe Izraelci biti ovako tvrd orah. "Namuèili su nas Izraelci, moramo biti agresivniji u buduĂŚnosti. Prvo poluvrijeme nije bilo dobro, ali je drugo bilo bolje. Dok god matematièki nismo osigurali Euro, niĹĄta nije gotovo. Englezi su bolji od Rusa, ali prièekajmo da vidimo ĹĄto ĂŚe biti", zakljuèio je Ĺveliki kuracimuniĂŚ.
fat drummer
14-10-2007, 09:52
ovo totoalno nije bilo fer... jevreji ne smiju niťta raditi na ťabat... èudo je da su uopÌe faulirali prljave krťÌanske pse, jer to je protivno tori
u zadnje vrijeme naťa reprezentacija ima rezultat, ali igra slabije. problem je kratka klupa. ozlijede se petriÌ i kovaè i onda moraju igrati oni tulipani oliÌ i leko.
fat drummer
14-10-2007, 12:06
u zadnje vrijeme naťa reprezentacija ima rezultat, ali igra slabije. problem je kratka klupa. ozlijede se petriÌ i kovaè i onda moraju igrati oni tulipani oliÌ i leko.
kakav je ovo post? nisi spomenuo sakatog kranjèara!!!
Insomniac
14-10-2007, 13:21
KHm,khm
Hrvatska - Izrael,a sude njemaèki suci :-D
Slavene,zaĹĄto troĹĄiĹĄ svoje vrijeme sa onim mamlazom OliĂŚem...
jad.i.cemer
14-10-2007, 13:39
Olic je totalna banana, a neznam ni zasto Rakitica ne stavlja malo ranije, uvijek zadnjih 5 min, mislim da bi puno vise koristio nego olic da ga stavi ranije
jad.i.cemer
14-10-2007, 13:40
Toliko smo se mucili za njega i onda ga ne stavlja u igru, a u svicarskoj bi bio car
KHm,khm
Hrvatska - Izrael,a sude njemaèki suci :
:-D ...jos su falili samo krokodili haha!
Aj dobro je proslo...
Toliko smo se mucili za njega i onda ga ne stavlja u igru, a u svicarskoj bi bio car Umjesto koga da ga stavi? Kranjèara, ModriÌa ili Srne? Nema joť ni 20 godina, njegovo vrijeme tek dolazi...pa ne moŞe odmah zaigrati u prvoj! RakitiÌ je odlièan igraè, ali ni Dudu nije dobio priliku odmah!
tulipan leko :shock: ..decec dragi leko je bolji igrac od kovaca i to dosta..jebiga karizma i godine te iskustvo guraju kovaca u prvi plan,al igracki mu nije do koljena..leko je bas pravi moderni veznjak koji moze defenzivno dobro odigrat,a zna i dodat dobru loptu,ima dobar sut itd..jao kakvih povdje tulipana ima
konzerva
14-10-2007, 16:00
daj ne seri trpinja svi znamo da ti je leko roðak :-D
kakve to veze ima :-D ..leko je faca :smt109
Jel netko zna koliko se treba platiti za Srnu da ga Ukrajinac pusti?
Ili nije za prodaju?
Racunam si, jer ako dionice skoce na 400kn....
crazyralf
14-10-2007, 16:20
juceraĹĄnja je takma bila cist prosjecna...gledao sam je u bircu pa ju nisam konstantno gledao al stvarno je bila dosadna.....izrael je odigrao katrastofalno, cista pobjeda hrvatske...najbolji corluka, dudu-gol i modric, plete-1 super obrana, donekle srna, ostali prosjek
poraz cetnika :-D, pobjeda skotske :-D
malimrav85
14-10-2007, 16:22
ja isto mislim da je vexy najbolji bio, svaka èast eduardu na golu ali je èarli asist imao i odigrao je obranu vrhunski.
Insomniac
14-10-2007, 16:29
juceraĹĄnja je takma bila cist prosjecna...gledao sam je u bircu pa ju nisam konstantno gledao al stvarno je bila dosadna.....izrael je odigrao katrastofalno, cista pobjeda hrvatske...najbolji corluka, dudu-gol i modric, plete-1 super obrana, donekle srna, ostali prosjek
poraz cetnika :-D, pobjeda skotske :-D
ali srbi nisu 0-0 igrali
crazyralf
14-10-2007, 16:31
ma krivo sam se izrazio, nije poraz cetnika..nego remi im je jednak porazu..nema ih na euru a smijali se nama sto smo 6 repka na FIFA ljestvici a bolji od nas..hehe
Insomniac
14-10-2007, 16:37
ma krivo sam se izrazio, nije poraz cetnika..nego remi im je jednak porazu..nema ih na euru a smijali se nama sto smo 6 repka na FIFA ljestvici a bolji od nas..hehe
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy ... _id=267682 (http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2007&mm=10&dd=13&nav_id=267682)
A gle ĹĄto ih zajebavamo ovdje :-D
legionar
14-10-2007, 17:22
kakve to veze ima :-D ..leko je faca :smt109kome on nije roðak :lol: u bj je roðak sa jednim likom ťta drŞi kafiÌ...
legionar
14-10-2007, 21:16
http://www.net.hr/sport/page/2007/10/12/0412006.html samo tako, zaťto stvarat igraèe kad ih moŞemo uvozit :smt023
crazyralf
14-10-2007, 21:38
ak su takvi talenti ne vidim razloga ih ne dovesti jer ima se para sada u dinamu..a i dinamo je spoj igraca--oni koji su niknuli iz omladinske skole i stranci...ja to apsolutno podrĹžavam..tako je doveden i dudu, etto, sammir, chago, koch....i vidi rezultate i njihove igre
legionar
14-10-2007, 21:40
svi su oni hrpa talenata kad igraju sa juniorima kasninije taj talent propadne kod velikog broja, sjetimo se Coste. Lik je u Brazilu razarao, gledao golove na jubitou, u Dinamu se nije sa loptom mogo sastat.
http://www.youtube.com/watch?v=fC5B866wEP8
crazyralf
14-10-2007, 21:53
pa hebote da je jedan dudu na jednog costu potpisao bih odmah...pogl. hajduk pa vidi koliko skauting i dovodenje dobrih igraca lak posao
crazyralf
14-10-2007, 21:57
kaj samo negativnosti izvlacis..koliko je dinamo profitirao dolascima tih igraca....pa kad vec i spominjes costu dinamu je na njemu izgubio oko pola mil.eura i pa sta onda....po tvom misljenju nismo smjeli riskirati s dovodnjom dudua, sammira, etta, kocha, chaga..biti ko hajduk..one pare koje ima trosi u rekovalescente i dedeke pa im se isplati :D
legionar
14-10-2007, 22:10
ako se ne varam Costu su na kraju prodali za pola mil. viĹĄe :lol: Ne izvlaèim negativnosti, nego mislim da bi prvi klub jedne drĹžave kao ĹĄto je Hrvatska koja ima jaku nogometnu tradiciju trebao viĹĄe ulagat u omladinske pogone i stvarat daleko viĹĄe igraèa. Koga su oni to toliko puno stvorili? Jedini èisti produkti Dinamove ĹĄkole su Ăarli, ne toliko vrli DrpiĂŚ, Ăale i moĹžemo eventualno uzet Dudua jer doveden sa 14 godina. ModriĂŚ se je afirmirao sa Zrinskim i Interom, znamo da je bio i u Hajduku neko vrijeme, PranjiĂŚ je doveden iz Osijeka, MadĹžukiĂŚ iz Zg -a, VukojeviĂŚ nakon Belgije i Slavena, TadiĂŚ iz Osijeka, Shifo iz Ĺveliki kuracibenika, Vugrinec nakon igranja u Rijeci i tal. klubovima, Guela iz Obale Bjelokosti, Etto je doveden iz Brazila, Carlos takoðer, Sammir isto, Chago iz Kameruna, Pokrivaè iz Varteksa, Vrdoljak iz zg-a, Balaban i Ĺveliki kuracokota su stare bitange.
fat drummer
14-10-2007, 22:14
a koji to uspjeťan klub ima u svom pogonu viťe od pet igraèa iz svoje omladinske ťkole?
tri kluba i ja sam sretan
Toèno!
NajuspjeĹĄniji svjetski klubovi su prepuni stranaca...
UlaŞimo u omladinsku ťkolu, no apsolutno sam za dovoðenje talenata u Dinamo ako Ìe nam pomoÌi igrama neovisno iz koje su zemlje.
fat drummer
14-10-2007, 22:46
srbine!! samo Şeliť napuèit dinamo raznim ŞigiÌima i panteliÌima!
svi znamo da su i u Hajduku i u Dinamu lopovi. Stvar je samo u tome da su u Dinamu bolji i vjeĹĄtiji lopovi.
Neťto slièno prvenstvu. Hajduk ima nogometaťe, Dinamo ima bolje.
:-D
e, to nisi mogo bolje reĂŚ. samo sto se oni hajdukovci ne mogu nazivat nogometaĹĄima
Kako vas nije sramota postojati.............??...................
a oèito nisi niťta skonto
aha, dinamo je sad napravio neĹĄto u Europi pa su svi nazovi mi juĹžnjaci (a ne popularnijim nazivom) malo ljubomorni.... ma bude i Hajduk opet igrao jesen u Europi.... negdje 2038. :-D
ja sam sretan sto dinamo igra u europi i zao mi je sto ne igra u ligi prvaka, jer bi to bilo dobro za nas nogomet, a to sto sam ja juznjak nema nikakve veze, jer je èinjenica da su dugovi s jednog raèuna "oproťteni" a hajduku i drugima nisu. ja nisam to spominjo nego ste se vi "sjevernjaci" poèeli zezeat sa hajdukom.
fidel_castro
14-10-2007, 22:52
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=267636 (http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2007&mm=10&dd=12&nav_id=267636)
samo nek joť jednom èujem da su karte za dinamove utakmice skupe...
ovo je lopovluk! prodaju najjeftinije karte u kompletu za 1600 dinara (160 kuna) ťto je 80 kuna po utakmici... Dinamo redovido karte za sjever protiv najjaèih europskih momèadi (Arsenal, Werder, Ajax) prodaje za 60 kuna, a i prosjeèna "plata" :lol: u Zagrebu je skoro 3 puta veÌa nego u Beogradu...
srbine!! samo Şeliť napuèit dinamo raznim ŞigiÌima i panteliÌima!
:cry: :cry:
:lol:
Ma ja bi i crnce i Židove i cigiÌe dofurao..
Glavni kriterij je nogometno znanje..
malimrav85
14-10-2007, 22:55
a koji to uspjeťan klub ima u svom pogonu viťe od pet igraèa iz svoje omladinske ťkole?
tri kluba i ja sam sretan
Mogu ja, mogu ja?
Broje se igraèi do 15 godine, do tada smatram da ih je klub razvio,ili?
real (casillas,raul,helguera koji je sad u valenciii, valjda guti,soldado)
barca (valdes,puyol(dosao malo kasnije ali isto klinac bio),xavi,iniesta,krkiĂŚ,messi)
roma(totti,Aquilani, de rossi, curci i zotti (mogli bi i cassana ubacit no dobro))
ajax ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
at bilbao, ha ha,uspjeĹĄni ko hajduk
prokleti manager
koji sam kripl
mogo sam na google odma
fat drummer
14-10-2007, 22:59
heh, ali crobotov kriterij ti zabranjuje posudbu od sezone bilokojeg od tih igraèa u neki drugi klub
legionar
14-10-2007, 23:01
ja sam isto za dovoðenje talenata, ali ovi u Dinamu previĹĄe seru da su stvorili igraèa. Jedini pravi igraèi stvoreni su Dudu i Ăarli.
malimrav85
14-10-2007, 23:08
lovren bi mogo bit ubojica,on je mislim u dinamu od kad je mali bio samo kaj je sad u inkeru
fat drummer
14-10-2007, 23:09
eto lovren... on je dinamov igraè.. ali igra za inter... za recimo dve godine Ìe skakutat po maksimiru i dinamo Ìe govcoriti kako je to njihov igraè kojeg su mukotrpno odgajali joť od '45
Dinamo svake godine mora biti prvak ili se sezona smatra neuspjeťnom. Kad imať takav imperativ, jednostavno ne moŞeť èekati da ti na svakoj poziciji stasa po jedan igraè iz omladinske ťkole, morať dovoditi igraèe sa strane. Meni se sviða ideja da NK Zagreb bude klub orijentiran na proizvodnju i afirmiraciju mladih zagrebaèkih igraèa koje bi poslije transferirali u Dinamo, a mislim da je trio roða neťto slièno i dogovorio.
U koliko sati danas igra Dinamo prijateljsku sa ZET-om i gdje?
jel stignem joĹĄ?
...nemrem naĂŚi nigdi....
Gospodin Pravokutnik
15-10-2007, 15:44
Da sam ja Bilic poslao bih protiv Slovacke na teren slijedecu jedanaestorku . Galinovic u drugom dijelu bas kao i Pranjic te Knezevic, ajde i Vranjes moze dobit zadnjih 15 min
Eduardo
Babic Rakitic Srna
Vukojevic Leko
Simunic Kovac Simic Corluka
Runje
vukojeviĂŚ i leko su malo ipak predefenzivni da bi igrali zajedno
legionar
15-10-2007, 17:21
ja bi na njegovom mjestu pokuťao bar na kratko RakitiÌ - Kranjèar - ModriÌ, iako nemam pojma kud bi kojeg stavio :lol: ali svi su oni polivalentni igraèi tako da nema frke...
Ovaj mali Rakitic je dobar...
Theodore Bagwell
15-10-2007, 17:49
Daj molim te kakvi mladi igraèi,ma tu ko ima para u mlaðim kategorijama taj i igra...
Ma ne znam ĹĄta je Dinamu i gradu Zagrebu da grade stadion Lokomotivi jer kao tu ĂŚe Dinamo igrat kad ĂŚe se gradit stadion u Maksimiru! A stadion Zagreba? Bio na gradskom derbiju i nemrem vjerovat kakva je to ruĹĄevina! Kaj tu Dinamo ne sagradi pa igra? I poslije da igra Zagreb u Maksimiru! Stari moj,pa bili bi ko Milan Inte,Roma Lazio,Juve Torino,gradski derbiji na istom stadionu,eeeeeeee... Jedni subota jedni nedjelja!
Ali ne,oni rade stadion Lokomotivi koja je u treÌoj ligi,ma nemojte me zezat. Ili ono obeÌanje za Dragovoljèev stadion,ťta fali Hrvatskom Dragovoljcu da se izgradi stadion za 15 000 ljudi?!
MamiĂŚ se Ĺžali na SinovèiĂŚa,na Zadar,Ĺveliki kuracibenik,Rijeku,suce iz Dalmacije da su svi protiv Dinama,ma molim te! Pomogni Zagrebu,Dragovoljcu i I nteru moj BandiĂŚu i MamiĂŚu koji imaĹĄ para ko blata pa se neĂŚeĹĄ Ĺžalit. Imat èetiri,ponavljam èetiri zagrebaèka kluba u prvoj ligi pa to je ludilo èovjeèe!!! Svaki vikend tekma i derbi,a kad naĹĄi ne igraju meðusobno,onda sigurno igraju s Hajdukom... Htio bih da se malo razmisli o tome i par komentara svejedno kojih ali bez vrijeðanja jer meni nije jasno kako to naĹĄi ne vide uiako znam da je sve u lovi... Mladih igraèa poput MandĹžukiĂŚa,LOVRENA,Eduarda,ModriĂŚa,Pandev a,HudoroviĂŚa i sl. bilo bi i viĹĄe i lova bi kad tad doĹĄla. Sve su to klasne ĹĄkole od dinama,zagreba i dragovoljca,a to dokazuju rezultati... Al èudno je to da nikad nisam,gotovo nikad vidio i èuo za uspjehe juniora... ZaĹĄto?! Jer lova radi svoje i menadĹžeri,sve je to lopovluk!!!! I nikad od nas niĹĄta... :-D
Theodore Bagwell
15-10-2007, 17:59
A ťta se tièe hrvatske repke trebalo bi dat da igraju zamjene... I da slaŞem se da je mali RakitiÌ dobar... I meni smeta ťta se ne zove viťe onog VejiÌa,pa taj je bio ko Goce nama u dinamu on u hajduku,tri kornera gol glavom! I budana zvat treba i BjelanoviÌa,ma pokriveni smo na svim mjestima,nemem zamjerki a ťto je najvaŞnije kao odlika velikih momèadi,pobjeðujemo i kad ne igramo predobro ko protiv Izraela. I to je zakon!!! :-D
mogli bi ovako probat:
Eduardo
Kranjèar(PetriÌ) RakitiÌ Srna
ModriÌ N.Kovaè
Joe Ĺveliki kuracimuniĂŚ R.Kovaè Ĺveliki kuracimiĂŚ Ăorluka
Tipe Pletikota (ĹĄmrc didulica)
legionar
15-10-2007, 18:01
ModriÌ, Kranjèar i Plete ne igraju. Kovaè isto ne igra, a moŞda ni munja iz Davora. ( [-o< )
Eduardo po meni ne bi trebao igrati protiv Slovaka.
legionar
15-10-2007, 18:50
Tko ĂŚe bit u napadu? KaliniĂŚ je otiĹĄao, OliĂŚ je balvan plus traĹže iz HSV a da ga poĹĄtedi?
malimrav85
15-10-2007, 18:59
nek zove rukavinu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma ja ne bi dao niko da igra,ili da igramo 5-5-0
Neťto slièno kao i Dinamo.
A jebiga, onda mora staviti Eduarda. Bilo bi loĹĄe kad bi se OliĂŚ teĹže ozlijedio i propustio utakmicu s Dinamom :-D
legionar
15-10-2007, 19:00
:lol: :lol: Tu ĹĄansu da on bude u napadau na Maksimiru ne smijemo propustit. :badgrin:
malimrav85
15-10-2007, 19:02
taj hsv...
èudo od kluba! treba od njih kupit travu na kojo igraju jer u njoj neťto ima. oliÌ i panteliÌ u njemaèkoj viťe manje ubijaju a za repku se sa loptom ne mogu sastat
taj hsv...
èudo od kluba! treba od njih kupit travu na kojo igraju jer u njoj nešto ima. oliæ i panteliæ u njemaèkoj više manje ubijaju a za repku se sa loptom ne mogu sastat
Ima i u onoj amsterdamskoj................... :-D
Kolko realne vam se èine najcrnije prognoze prema kojima bi nas "veliki igraèi" eliminirali s EP? Ăitam okolo po forumima i dosta se prièa o tome...
Radi se o situaciji ako Rusi u srijedu dobiju Engleze (iako po meni to nije bať moguÌe, no dobro...) Tada kreÌe show na naèin da se poťalje sudac u Skopje i da se zaustavi Hrvatska u pohodu na barem 1 bod koji rjeťava sve i to protiv davno otpale Makedonije. (Sudac je ala T. Hauge na Dinamo - Werder)... i onda je voda u uťima. Uz pretpostavku da Rusi dobiju Izrael i Andoru u gostima oni su tada sigurno na EP a posljednja tekma na Wembleyu Engleska - Hrvatska odlucuje o drugom putniku. Englezima tada treba pobjeda 3:0 protiv nas....
Koje je vaťe miťljenje... meni se èini da bi se mnogo toga negativnog trebalo poklopiti da se ovo ostvari, ali ipak tjera na razmiťljanje. Oni koji su sigurni u ovakav za nas totalno nepovoljan razvoj dogaðaja kaŞu da bi to bilo prvenstveno zbog ogromnih potencijala u ekonomskom smislu koje nude ogromna Rusija i Engleska, radije bi njih vidjeli na EP nego par tisuÌa Hrvata....
Ja osobno mislim da se to ne Ìe dogoditi zato jer smo jednostavno ako ne puno bolji od ostalih, onda bar ravnopravni... i kakva bi to kraðe trebale biti da u Skopju ne uzmemo bod ili da nas Englezi dobiju 3:0, pa makar i na Wembleyu...
...al ovako gledajuÌi sa strane i ne èini se kao neka bezvezna prièa.
legionar
15-10-2007, 20:10
Mislim da nema ťanse da Englezi popuťe sva tri boda u Moskvi, isto kao ťto nema ťanse da nas Englezi tuku 3:0 premda su doma. Znamo da je BiliÌ anglofil koji jako dobro poznaje engleski stil nogometai vjerojatno im sprema neko iznenaðenje. Premda, austrijanci i ťvicarci se ne Şalili da mi ispadnemo ( zbog zarade).
Ăuj Crobot, ti si prije 15-ak minuta trebao krenut uèit obiteljsko, dakle maknut se s foruma...
...pratim ja tebe :-D
Ajd uèit! :D
legionar
15-10-2007, 20:16
:lol: :lol: Zakasnio sam dvije minute, sad moram èekat do pola 8. :-D
legionar
16-10-2007, 10:27
Malo sam gledao, i idealni scenarij koji prizivam je slijedeĂŚi: [-o<
Englezi su opet poèeli igrat, ali mislim da su se analogno s time opet umislili do bola, opet ima nedostaje par kljuènih igraèa, èeka ih umjetna trava..., nadam se da im Hiding sprema neko iznaneðenje i prizivam jedan fini remi. U tom sluèaju pod pretpostavkom da Ìe dobit Izrael i ove tudume koji su im ostali zaostajat Ìe za Englezima 2 boda, a opet pod prasumptio iuris et de iure da Englezi dobivaju sve (a puno ih je, zero :lol: ) do ZADNJEG kola kljuèna utakmica za Engleze i Ruse Ìe bit Engleska - Hrvatska. Potaknuti èinjenicom da Ìe se nositelji od ovog prvenstva odreðivat iskljuèivo po Fifinoj ljestivici, a ne èisto po kvalifikacijskim rezultatima, prestiŞom i eventualnom nemalom ťuťkom iz Abramovièeva dŞepa BiliÌevi momci bi mogli napravit pravu kataklizmu za Engljeze, izbacit ih sa Europskom i ostvarit jedan od mojih Şivotnih snova. [-o< [-o<
btw ako se poklope neke stvari kao npr. ovaj moj scenarij sa Engleskom i joĹĄ neke ĹĄto nije nemoguĂŚe na Europskom prvenstvu bi mogle zavrĹĄit ove repke: Austrija, Ĺveliki kuracvicarska, Poljska, Finska, Grèka, Turska, Njemaèka, ĂeĹĄka, Ĺveliki kuracvedska, Ĺveliki kuracpanjolska, Rumunjska, Bugarska, Hrvatska, Rusija i Ĺveliki kurackotska. Mislim da u takvom sluèaju najamanje osvajamo 4 mjesto.
p.s. da, kad sam se probudio bilo je neĹĄto mokro dolje :-D
Gospodin Pravokutnik
16-10-2007, 12:27
Evo sastava za danas:
Runje - Ăorluka, Ĺveliki kuracimiĂŚ, DrpiĂŚ, KneĹževiĂŚ - J. Leko, VranjeĹĄ, RakitiĂŚ, BabiĂŚ - Eduardo, OliĂŚ.
Knezevic dodje na mjesto Simunica a Leko na mjesto Srne. Cudne pozicije iako su ih vec igrali....no vidjet cemo kak ce funkcionirat to. Ta tekma sa Slovacima je odlicna za isprobavanje
danas terry donosi englezima pobjedu :-D
malimrav85
16-10-2007, 13:06
ma koga briga za trening
moĹže i james donjet pobjedu
sutra je vaĹžno ko ĂŚe biti taj
ja bi pozvao hrvatskog ronalda-STANKO BUBALO :-D
legionar
16-10-2007, 19:20
nebo otpri se... Munja iz Davora dala gol za repku :lol:
fat drummer
16-10-2007, 19:40
oliÌ je najbolji smao zato ťto kao napadaè ne zabija golove nije razlog da ga pljujemo
ne
èekaj... zapravo je, bať je to razlog
oliÌ je najbolji smao zato ťto kao napadaè ne zabija golove nije razlog da ga pljujemo
Nisu ti dosta dva gola koja je zabio?
Ti si , kako narod kaze, halapljiva pica.
Nisu ti dosta dva gola koja je zabio?
2 gola nakon bezbroj zabijanja u tribinu za vrijeme driblanja :lol:
to po defaultu dolazi :-D
bilo mi je fora gledat onaj period od 60-80 minute kad slovaci nisu znali di su uopce :badgrin:
2 gola nakon bezbroj zabijanja u tribinu za vrijeme driblanja :lol:
:
Naravno da ste obojica u pravu, Olic je drvo. Ja sam samo zelio napisati "halapljiva pica".
Insomniac
16-10-2007, 20:47
nebo otpri se... Munja iz Davora dala gol za repku :lol:
sad ĂŚe nas i dalje muciti iducih 7 godina svojim potezima:(
E, drugo poluvrijeme milina... Poigravali smo se s njima..
Bravo Ogiju na golu u debiju i hvala Bogu da je jadni OliĂŚ neĹĄto zabio..
Sretan sam ťto imamo dobru klupu takoðer...
NajloĹĄija karika po onome ĹĄto sam vidio je VranjeĹĄ..
Najuoèljivije greťke u svakom sluèaju..
Ne uklapa se u pobjednièku momèad..
legionar
16-10-2007, 21:07
dvoumio sam se stavit ovdje ili na debilane: http://www.jutarnji.hr/kultura_i_zivot/ ... t,94398.jl (http://www.jutarnji.hr/kultura_i_zivot/showbiz/clanak/art-2007,10,16,mandzukic_preciznost,94398.jl)
nadam se da Maminjo i MandĹžukiĂŚ nisu toliko glupi, propao bi tamo. Nadam se je ovo samo joĹĄ jedno novinarsko smeĂŚe.
dvoumio sam se stavit ovdje ili na debilane: http://www.jutarnji.hr/kultura_i_zivot/ ... t,94398.jl (http://www.jutarnji.hr/kultura_i_zivot/showbiz/clanak/art-2007,10,16,mandzukic_preciznost,94398.jl)
nadam se da Maminjo i MandĹžukiĂŚ nisu toliko glupi, propao bi tamo. Nadam se je ovo samo joĹĄ jedno novinarsko smeĂŚe.
Lik se zove Budalajev....zaista crobot :roll: :-D
fidel_castro
16-10-2007, 22:15
Malo sam gledao, i idealni scenarij koji prizivam je slijedeĂŚi: [-o<
Englezi su opet poèeli igrat, ali mislim da su se analogno s time opet umislili do bola, opet ima nedostaje par kljuènih igraèa, èeka ih umjetna trava..., nadam se da im Hiding sprema neko iznaneðenje i prizivam jedan fini remi. U tom sluèaju pod pretpostavkom da Ìe dobit Izrael i ove tudume koji su im ostali zaostajat Ìe za Englezima 2 boda, a opet pod prasumptio iuris et de iure da Englezi dobivaju sve (a puno ih je, zero :lol: ) do ZADNJEG kola kljuèna utakmica za Engleze i Ruse Ìe bit Engleska - Hrvatska. Potaknuti èinjenicom da Ìe se nositelji od ovog prvenstva odreðivat iskljuèivo po Fifinoj ljestivici, a ne èisto po kvalifikacijskim rezultatima, prestiŞom i eventualnom nemalom ťuťkom iz Abramovièeva dŞepa BiliÌevi momci bi mogli napravit pravu kataklizmu za Engljeze, izbacit ih sa Europskom i ostvarit jedan od mojih Şivotnih snova. [-o< [-o<
btw ako se poklope neke stvari kao npr. ovaj moj scenarij sa Engleskom i joĹĄ neke ĹĄto nije nemoguĂŚe na Europskom prvenstvu bi mogle zavrĹĄit ove repke: Austrija, Ĺveliki kuracvicarska, Poljska, Finska, Grèka, Turska, Njemaèka, ĂeĹĄka, Ĺveliki kuracvedska, Ĺveliki kuracpanjolska, Rumunjska, Bugarska, Hrvatska, Rusija i Ĺveliki kurackotska. Mislim da u takvom sluèaju najamanje osvajamo 4 mjesto.
p.s. da, kad sam se probudio bilo je neĹĄto mokro dolje :-D
potpisujem prvi dio posta... bať o tome prièam zadnjih dana kao idealnom scenariju... jedino me malo strah jesu li Rusi sposobni dobiti u Aziji one Şidove (ja sebe i dalje smatram tolerantnim :-D )...
i da,fali ti jedna reprezantacija, a to je Francuska ili Italija.... zaista mi je svejedno, vaŞno je da se jedni ne kvalificiraju! :D i joť uvijek Norveťka stigne izbaciti Tursku jer igraju meðusobno u Oslu, a bod je razlike...
legionar
17-10-2007, 19:59
meni neĹĄto gadno smrdi, jako gadno....
Da se ne povjeruje... :roll:
malimrav85
17-10-2007, 20:04
a fino sam govorio ðiberu da rusi to zicer dobivaju
legionar
17-10-2007, 20:11
ovo Ìe bit neki èudni svatovi na kraju... imam osjeÌaj da bi nam mogli poslat nekog vampira u Skopje... a ono ťto mi je sumnjivo je nagla promjena miťljenja o utakmici i BiliÌa i drugih... pas me hebo, ako nema nekih muljaŞa u cilju naťeg odhebavanja... UopÌe ne sumnjam da Ìe Gordi qurèiÌ dobrano obdarit Kataneca i druťtvo da nas pokuťaju zhebat, a u Eng poslat nekog "poťtenog arbitara"... :smt097
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=351033 :smt043
Insomniac
17-10-2007, 20:12
Po prvi put u zivotu navijam za The Scum i oni uspiju izgubiti....
Sad se samo molim bogu da nam neki Fifa egzekutor ne unisti sve :?
fidel_castro
17-10-2007, 22:31
ma vi niste normalni! danas je trebalo navijati za Ruse, neka prljavi Englezi ispadnu... pa ne postoji realna ĹĄansa da mi izgubimo u Makedoniji i da nas onda joĹĄ Englezi dobiju 3 razlike... ajde, budimo realni! nemojte u svemu traĹžiti teoriju zavjere, bolje se odite napti jer prljavi Englezi neĂŚe vidjeti EURO! :D
a fino sam govorio ðiberu da rusi to zicer dobivaju
Rekao si mu i da je Turska ziher...
legionar
17-10-2007, 23:16
èitam komentare na jutarnjem: Ma osvojit Ìemo taj bod u Makedoniji makar se krava morala otelit nasred terena. :smt043 :smt043 :smt042 :smt109
fat drummer
17-10-2007, 23:19
tako mi je drago da su engleszi izgubili baĹĄ zbog te svoje prepotentnosti
padnite niz stepenice i polomite si noge
ma vi niste normalni! danas je trebalo navijati za Ruse, neka prljavi Englezi ispadnu... pa ne postoji realna šansa da mi izgubimo u Makedoniji i da nas onda još Englezi dobiju 3 razlike... ajde, budimo realni! nemojte u svemu tražiti teoriju zavjere, bolje se odite napti jer prljavi Englezi neæe vidjeti EURO! :D
nadam se...ali ipak...nikad ne znas...
malimrav85
18-10-2007, 12:04
Rekao si mu i da je Turska ziher...
Nisam. Rekao sam da ne bi stavio 1000kn na x2. I rekao sam da ĂŚu stavit na Turke jer je 2 koef i da vjerujem da ĂŚe dobit ali samo na divljem listiĂŚu, 10 parova za 10kn. Rekao sam i da na ĹĄvabe ne stavlja.
No dobro, sad je gotovo.
http://www.index.hr/sport/clanak/van-de ... 61989.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/van-der-vaart-pauzira-nekoliko-tjedana/361989.aspx)
Zakaj se nije ozlijedio tjedan pred tekmu s nama?
:(
crazyralf
18-10-2007, 18:09
http://www.index.hr/sport/clanak/van-der-vaart-pauzira-nekoliko-tjedana/361989.aspx
Zakaj se nije ozlijedio tjedan pred tekmu s nama?
:(to se on ozlijedio da bi se lakse prodao u zimskom prijelaznom roku
http://www.youtube.com/watch?v=CA7fdmdX ... 59006.html (http://www.youtube.com/watch?v=CA7fdmdXRT4&eurl=http://www.net.hr/sport/page/2007/10/18/0259006.html)
pih...ja takve dajem svaki dan :roll: :-D
legionar
18-10-2007, 19:10
koja golèina :shock:
Just a little bit
18-10-2007, 19:23
http://www.youtube.com/watch?v=A8cffEaZGh0
bolesno :shock:
svaki put kad ovo vidim se najeĹžim
fat drummer
18-10-2007, 21:45
:shock: ..ja sam svrsio
ne kuĹžim? voliĹĄ kad ti muĹĄkarci pjevaju?
Ĺžalosno je to, Ĺžalosno...
jok,vidio sam jednu opako dobru malu na celtic parku kako pjeva
http://www.youtube.com/watch?v=A8cffEaZGh0
bolje to lpoolovi oderu :p
http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw&mode=related&search=)
fidel_castro
19-10-2007, 00:03
[quote="Just a little bit":2msd692w]http://www.youtube.com/watch?v=A8cffEaZGh0
bolje to lpoolovi oderu :p
http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw&mode=related&search=)[/quote:2msd692w]
demit, uzeo si mi rijeè iz usta... jesu protestanti, ali stvarno mi je najjaèe kad crveni Anfield zapjeva You'll never walk alone...
fidel_castro
20-10-2007, 01:35
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=351111
E baĹĄ zvog ovakvih stvari sam navijao za Ruse u srijedu! :-D
Ăekaj, jel taj frajer glup?
Pise net.hr da Dudu ima jos sedam tekmi prije Makedonije :shock:
Gospodin Pravokutnik
20-10-2007, 14:53
Danas cu gledat Arsenal-Bolton,koji gust
Ima jedna strana televizija (ne znam koja) koja prikazuje svaku tekmu njihovog prvenstva na razlicitim kanalima, ne bi covjek vjerovao ;)
Gospodin Pravokutnik
20-10-2007, 16:11
Pogledajte Kranjcara kak dribla,igracina je taj Kranjcar :D
http://youtube.com/watch?v=ldXwm7yaa-U
legionar
20-10-2007, 18:51
http://www.index.hr/sport/clanak/cetiri ... 62225.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/cetiri-pogotka-ivice-olica-njemackom-prvaku/362225.aspx)
http://www.index.hr/sport/clanak/kalini ... 62216.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/kalinic-hattrickom-razbio-zadarske-iluzije/362216.aspx)
neka ovako budu raspucani protiv Makedonije, ĹĄaptom pada 8)
Just a little bit
20-10-2007, 19:37
kaj bi dao da englezi ne odu na europsko, [-o< gamad prepotentna :evil:
legionar
20-10-2007, 19:41
http://www.youtube.com/watch?v=9sqxD1KF ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=9sqxD1KFAOA&mode=related&search=) :smt043 :smt042 :smt044
malimrav85
20-10-2007, 19:43
Ljudi, zapitajmo se!
DoĹĄli su teĹĄki dani.
OliĂŚ daje tri gola u Bundesligi.
spot je zakon :lol:
i mene Olic zabrinjava :(
legionar
20-10-2007, 20:24
i mene Olic zabrinjava :(kmeeeeee :(
http://www.youtube.com/watch?v=9sqxD1KFAOA&mode=related&search= :smt043 :smt042 :smt044
Zakon...
Ima èak par dobrih Şena na spotu..
Na kraju su mi dobri pucnjevi.. PodsjeÌaju me na 5. element.. Fifi, jel tak da je zvuk slièan?
Sjetimo se:
http://www.youtube.com/watch?v=_K0TD0RQgfM
legionar
22-10-2007, 17:24
http://www.net.hr/sport/page/2007/10/22/0083006.html
Obojici ugovori istjeèu ove zime i gotovo sigurno odlaze iz Poltave, a na njih su oko bacili veÌ i jaèi europski klubovi. Navodno su sjajan materijal, no u ovom trenutku preskup za Dinamo.
ma koja pizda materina, koji qrtz prièaju ovi novinari, preskupi za Dinamo. gdje su pare od Ăorluke i Dudua. matere lopovsku...
Ma nevjerojatno. Jedva da jednu milju koĹĄtaju a kao nema para... joj..
http://www.index.hr/sport/clanak/the-pe ... 62354.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/the-people-arsenal-sprema-ponudu-za-modrica/362354.aspx)
kme...ode i on :(
al je smijesan tu :lol:
Kolko treba sati busom do Londona? I jel ima netko tu da me moĹže primit u neki kombi ili bus?
A normalno da ode. Meni ga je Şao gledati viťe na ovim njivama gdje ga potèkaljuju razni konobari i automehanièari. Makar mislim da MamiÌ nije toliko lud da ga proda 6 mjeseci prije Eura na kojem Ìe vrlo vjerojatno uveÌati vrijednost.
legionar
22-10-2007, 19:14
Ma neka ode, kupit ĂŚe braĂŚa MamiĂŚi albanskoga Maradonu :smt023 8)
legionar
22-10-2007, 23:00
Ĺveliki kuracta mislite o ovog koreografiji za utakmicu sa Baselom :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
http://i13.photobucket.com/albums/a285/ddijanov/bbbzf5.jpg
Gospodin Pravokutnik
22-10-2007, 23:43
Petricev gol ovog vikenda mi je cak bolji od onog brutalnog Jankulovskog na superkupu izmejdu Milana i Seville
fidel_castro
22-10-2007, 23:44
@crobot- ja sam za! :p
legionar
22-10-2007, 23:50
@crobot- ja sam za dom spreman! :salute: drago mi je! =;
fidel_castro
22-10-2007, 23:52
lopove desnièarski! :x
kao i svi desnièari, samo laŞirať neťto pa tako i moje postove... :evil:
legionar
22-10-2007, 23:54
ko nas bre zavadi :lol:
fat drummer
22-10-2007, 23:55
pokoljimo srbe i cigane :x
volimo tita za kojeg znamo da je zloèinac... :evil:
e, da i milanoviĂŚ je gay... vidio sam ga dok je pokuĹĄao zavesti jandrokoviĂŚa, koji je isto gay
ok fidel, samo polako kompa, sve Ìe biti okej... neÌe biti ekscesa na utakmici... zoki je pederko? èudno
uglavnom, proslava 40 godina od kupa kupova gradova koji imaju veliki plac! jeeej!
http://www.net.hr/sport/page/2007/10/22/0083006.html
Obojici ugovori istjeèu ove zime i gotovo sigurno odlaze iz Poltave, a na njih su oko bacili veÌ i jaèi europski klubovi. Navodno su sjajan materijal, no u ovom trenutku preskup za Dinamo.
ma koja pizda materina, koji qrtz prièaju ovi novinari, preskupi za Dinamo. gdje su pare od Ăorluke i Dudua. matere lopovsku...
E to mi je prejebeno..
Lik vrijedi 1.75 mil. Eura i on je preskup..
Pa daj me nemojte zajebavati..
Da je MamiÌ ostavio 25% od ukupnih novaca od transfera, ostalo je par milja Eura na raèunu..
KenjaĹža...
legionar
23-10-2007, 01:29
[quote="fidel_castro na crobotov post":34e36wwi]
pokoljimo srbe i cigane :x
volimo tita za kojeg znamo da je zloèinac... :evil:
e, da i milanoviĂŚ je gay... vidio sam ga dok je pokuĹĄao zavesti jandrokoviĂŚa, koji je isto gay
[/quote:34e36wwi] :smt043 :smt043 :smt044
legionar
23-10-2007, 02:01
iz chata sa ModriĂŚem:
Anti Zagreb: Luka, bi li igrao za Crvenu zvezdu za 25 milijuna eura?
Luka ModriĂŚ: Ne bih igrao ni za sve novce ovoga svijeta. Nikada! :badgrin:
http://www.vecernji.hr/newsroom/regions ... 7/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/zagreb/2939017/index.do)
fat drummer
23-10-2007, 10:02
http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/zagreb/2939017/index.do
fucking odlièna ideja, da veÌ nemamo stadion na maksimiru
ako sagrade stadion na laniĹĄtu nitko sretniji od mene (naime laniĹĄte je preko save i stoga me briga, tamo ne idem), ali koji vrag ĂŚemo sa stadionom onkraj zoo vrta? sruĹĄit ga i napravit lunapark?
jeeeeeeej! LUNIĂ!!!!!
stambeno poslvni komplek s ogromnom garazom najvjerojatnije...ja sam isto za Laniste...mislim zao mi je zbog tradicije Maksimira ali ovo vise fakat nema smisla....
fidel_castro
23-10-2007, 12:23
@fat & crobot - :smt097
http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/zagreb/2939017/index.do
fucking odlièna ideja, da veÌ nemamo stadion na maksimiru
ako sagrade stadion na laniĹĄtu nitko sretniji od mene (naime laniĹĄte je preko save i stoga me briga, tamo ne idem), ali koji vrag ĂŚemo sa stadionom onkraj zoo vrta? sruĹĄit ga i napravit lunapark?
jeeeeeeej! LUNIĂ!!!!!
Meni je super ideja..
Jebe mi se za tradiciju ak ĂŚemo tak uĹĄtediti 340 mil. Eura i dobiti stadion od 60 000 mjesta (ovo bi koĹĄtalo 160, a ne 500 kao kada bi obnavljali Maksimir i gradili Kajzericu)..
Dinamo bi igrao na Maksimiru dok se LaniĹĄte gradi..
A ťto se Maxija tièe, grad bi prodao ili unajmio zemljiťte najvjerojatnije...
Maksimir je u takvom nakaznom stanju da je svaka smislena obnova zapravo gradnja ispoèetka... Nije sad da treba par kozmetièkih korekcija i bok. Tako da se novi stadion na novoj lokaciji ne èini loťom idejom. Samo mislim da ne treba biti (ponovno) megalomanski orijentiran i graditi neku stadionèinu socijalistièkog tipa za 250 000 gledatelja ili koji qrtz. 30 000 je sasvim dovoljan kapacitet za stadion koji se ispuni nekoliko puta godiťnje.
Maksimir je u takvom nakaznom stanju da je svaka smislena obnova zapravo gradnja ispoèetka...
To sam i ja pomislio. Ako bi ga i ruĹĄili, ne vidim kak onda moĹže bit na laniĹĄtu toliko jeftiniji. Kaj ruĹĄenje koĹĄta 340 mijuna eura? Not... Plus ĹĄto je uĹžasna lokacija. To je srbija, bokte. Kaj ĂŚe bit kad ukinu javni prijevoz za vrijeme utakmica...
legionar
23-10-2007, 17:27
ma prije Ìemo uÌi u EU ( a duboko se nadam da neÌemo) nego Ìe se taj stadion poèet gradit/obnavljat...
Maksimir je u takvom nakaznom stanju da je svaka smislena obnova zapravo gradnja ispoèetka...
To sam i ja pomislio. Ako bi ga i ruĹĄili, ne vidim kak onda moĹže bit na laniĹĄtu toliko jeftiniji. Kaj ruĹĄenje koĹĄta 340 mijuna eura? Not... Plus ĹĄto je uĹžasna lokacija. To je srbija, bokte. Kaj ĂŚe bit kad ukinu javni prijevoz za vrijeme utakmica...
Zaboravljať da u sluèaju toga ne bi gradili Kajzericu od 15 000 mjesta (tu je uťteda).
I Dinamo bi cijelo vrijeme igrao na Maxiju dok se gradi LaniĹĄte...
Gle, uĹĄteda je evidentna.. Najmanja ponuda za obnovu Maxija + gradnju Kajzerice je 500 mil. Eura..
60 000 mjesta na LaniĹĄtu je 140 - 160 mil Eura..
Vrlo jednostavno..
Osim toga, tamo Ìe biti i rukometna dvorana, pa Ìe èiniti svojevrsni sportski kompleks..
I do LaniĹĄta ĂŚe biti tramvajska pruga + bus...
Meni isti qrtz.. Maksimir mi je Srbija kao i LaniĹĄte.. Glavno da dobijemo kvalitetan stadion viĹĄe...
A ĹĄto ĂŚe sa Maksimirom, ne znam..
legionar
23-10-2007, 19:39
A ĹĄto ĂŚe sa Maksimirom, ne znam..neka okupe talente tipa AgiĂŚa, CvitanoviĂŚa, Andersona i sl. pa nek igraju momci, ljivada iliti njiva po njiovoj mjeri...
Zaboravljať da u sluèaju toga ne bi gradili Kajzericu od 15 000 mjesta (tu je uťteda).
Nek igraju u KranjèeviÌevoj dok se gradi i Zagrebu nek plaÌaju najam.
Predobro..
Na onom malom govnu..
I joĹĄ Zagrebu da plaĂŚaju najam..
Budimo realni..
Osim toga, sruťiti tri tribine i sagraditi nove tri i zaokruŞiti Maxi je oèito skuplje nego sagraditi novi...
Na onom malom govnu..
Ako Ìemo sudit po ovom => http://en.wikipedia.org/wiki/NK_Zagreb ; onda KranjèeviÌeva ima 12000 mjesta. Razlika prema Kajzerici je nikakva. 3000 sim-tam.
Osim toga, sruťiti tri tribine i sagraditi nove tri i zaokruŞiti Maxi je oèito skuplje nego sagraditi novi...
Pa ja mislio da sruĹĄe sve 4 i sagrade novi. :-D Apparently je to jeftinije nego ovo ĹĄto kaĹžeĹĄ.
Seljo, u sluèaju Laniťta ne bi gradili Kajzericu, èitaj malo..
Dakle, igrali bi na Maxiju, a ne u KranjèeviÌevoj...
12 000 naspram 35 000...
Tu je veĂŚ prijedlog bolji...
Putovanje u VaraĹždin na europske susrete?
Give me a break!
Govorimo u kontekstu ovog prijedloga, a n u kontekstu onoga ĹĄto bi ti napravio..
Dakle, imať izbor (a ne ja bi ovo, ja bi ono): ili Kajzerica + ruťenje 3 od 4 tribine i graðenje novih = 500 mil. Eura (napominjem da je na smeÌe od Maxija utroťeno veÌ pola milijarde kuna, a vidi na kaj lièi - lijep je jedino kada je pun)
ili
LaniĹĄte (60 000 mjesta, nova infrastruktura, rekoh tam ĂŚe i rukometna dvorana biti) za 160 milj. Eura + kaj ĂŚeĹĄ iskoristiti Maxi za neĹĄto.. Sigurno se i na tome lova moĹže dignuti... (najam ili neĹĄ)
Seljo, u sluèaju Laniťta ne bi gradili Kajzericu, èitaj malo..
Ăitaj ti moj post malo bolje. :p Napisao sam soluciju ako bi igrali u KranjèeviĂŚevoj, a Maksimir se ruĹĄio skroz. Morali bi bit debili da ruĹĄe samo 3 ako je jeftinije sagradit cijeli novi. A prijelaz na laniĹĄte je budalaĹĄtina po mom. Kud baĹĄ u tu srbiju... :? ShvaĂŚaĹĄ, pretpostavio sam gradnju u kajzerici od tih 15000 mjesta i onda igranje tamo dok se gradi novi Maksimir. Ĺ˝ivi bili pa vidjeli. :smt109
Gle, al nema tu kaj je tebi bolje..
Ili kaj ti hoĂŚeĹĄ..
Raspiťeť natjeèaj i gledať u kontekstu koja je bolja ponuda..
Ti dobijeĹĄ na stol ponude, pa biraĹĄ..
Ak ti 4 strane firme ponude rjeťenje Kajzerica + ruťenje tri tribine i obnavljanje, a niti jedna ponuda nije ispod 500 milja Eura i sve ih odbijeť (ťto je BandiÌ logièno i napravio), a sutra ti doðe domaÌi konzorcij koji ti da ovu tu ideju..
U kontekstu biranja tu po meni nema nedoumica..
A ťto se Srbije tièe, gle nekima je Maksimir Srbija, pa opet ljudi dolaze..
Stoga ne vidim problem..
Ako stadion bude cool i nudio dosta sadrŞaja (kafiÌi, parkirna mjesta, sanitarni èvorovi novi, tramvajska linija + bus) neÌe biti problema...
Valygar Corthala
23-10-2007, 22:23
Kome treba stadion na Kajzerici od 15 000 mjesta? Ĺveliki kuracto bi tamo bilo kad bi se sagradio novi stadion?
malimrav85
24-10-2007, 00:37
Kome treba stadion na Kajzerici od 15 000 mjesta? Ĺveliki kuracto bi tamo bilo kad bi se sagradio novi stadion?
To je i meni najveĂŚi misterij. Kaj s tim onda?
Ăiber, daj se smiri. Kakav Zagrebov stadion? Kojih 12.000 mjesta? Jesi ti ikad bio tamo? Ima zapadna montaĹžna tribina ostalo je neki beton di nema sjedalica nego je stajanje. a Uefa kaĹže da je stajanje veliko NO NO.
Jucer je ĹĄkotsko srce dokazalo da se moze igrat protiv katalonskih cigana
Danas plavi igraju, bit ce trsno
Ako dinamo tuèe ťibenika, chelsea Ìe tuè Schalke
nadam se da ce danas bit u ritmu plave boje :-D
- mada i schalke i sibenik imaju plave dresove, al zna se na kaj mislim 8)
http://www.index.hr/sport/clanak/skriva ... 62624.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/skrivali-da-na-maksimiru-ne-smiju-igrati-ligu-prvaka/362624.aspx)
dobro da se nismo plasirali u Ligu prvaka...kaj bi u Varazdinu igrali :evil:
http://www.index.hr/sport/clanak/hrvats ... 62684.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/hrvatski-kup-font-colorredlivefont-sibenikdinamo-20/362684.aspx)
2:0 zasad za Ĺveliki kuracibenik!
Koch iskljuèen!
:shock:
http://www.index.hr/sport/clanak/hrvatski-kup-font-colorredlivefont-sibenikdinamo-20/362684.aspx
2:0 zasad za Ĺveliki kuracibenik!
Koch iskljuèen!
3:2 weeeeeeeeeeeeeee :lol:
legionar
24-10-2007, 20:07
http://www.index.hr/sport/clanak/spekta ... 62684.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/spektakularni-preokret-dinama-sokirao-subicevac/362684.aspx)
Ĺveliki kuracokota ekspljodiro.
fat drummer
24-10-2007, 20:10
ah da, joĹĄ jedanom je ĹĄibenik pokraden :)
la di da
legionar
24-10-2007, 20:16
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,,95362.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,10,24,,95362.jl) Opasan je posto taj OliĂŚ...
A jeste vidjeli Arsenal i Barcelonu juèer...od kad je Henry otiťao u Barcelonu, Arsenal igra bolje nego ikad a Barca loťije nego ikad :lol:
Bravo plavi deèki!
Pokazali ste da sa igraèem manje moŞete preokrenuti 2:0 bez pomoÌi suca..
Poklopite se uĹĄima Funcuti i svi ĹĄto govorite da Dinamo moĹže samo uz pomoĂŚ sudaca..
legionar
24-10-2007, 23:37
nije se sudac bať proslavio, ono je bio èisti crveni karton i slobodnjak za Schalke.
nije se sudac bať proslavio, ono je bio èisti crveni karton i slobodnjak za Schalke.
a penal na drogbi?
a povlaèenje rafinhe za dres i ruťenje malude (pa je pustio prednost i onda dosudio faul na bridgeu, a ovom nije niť reko)
a povlaèenje maloude skroz na poèetku kad je gol dao?
niĹĄta od tog nije sudio za chelsea...tako da...
a i bolje je chelsea igro, jebi ga
sviða mi se kaj su konaèno spustili loptu na zemlju i viťe nejde 99% posto lopti na drogbu nego nekih 50%
iako je drogba car, koje lik pasove radi, predobro
mogu plavi do naslova ove godine :-D
ma onaj Jones je po meni lik na kvadrat :lol: koje je to zivcanjenje, koji su to startovi :smt082 :smt082
ZaĹĄto je kvota na HSV 2.10? DoduĹĄe na Brann je 3.10 ali svejedno! Jel igra Rafael van der Vaart?
malimrav85
25-10-2007, 19:49
Vjerovatno ne.
fidel_castro
25-10-2007, 21:49
Ima li negdje prenos Zvezde?
zvezda vodi protiv Bayerna...ima prijenos na ZDF-u..
izjednacili...1:1...
fidel_castro
25-10-2007, 22:37
zvezda vodi protiv Bayerna...ima prijenos na ZDF-u..
izjednacili...1:1...
nemam je... ZDF! :(
a brijem da je utakmica odlièna... :cry:
malimrav85
25-10-2007, 23:45
mislim da nam nije dobar rezultat basel-rennes
x bi nam bio super
u 80oj minuti 2:1 za Zvezdu a u 92oj...2:3 Bayern...evo vam ga :lol:
malimrav85
26-10-2007, 00:09
miro,miro,miro!!!
Ma bayer uvijek poène igrat pred kraj. Viťe puta sam bio pod stresom zbog bayerna. :lol: Stresno se kladit na bayern. :-D
fidel_castro
26-10-2007, 00:24
mislim da nam nije dobar rezultat basel-rennes
x bi nam bio super
ne bih se sloĹžio... treba navijati stalno protiv Rennesa i Branna. To su ekipe koje ja vidimo iza nas u skupini... onako, bod po bod i svatko se moĹže boriti do krajua. ovako su u startnom zaostatku... :-D :-D
a Zvezda... o sudbo kleta, gde ba opet na Srbe? :lol:
mislim da ĂŚe takvi komentari vrlo brzo pojaviti na srpskim stranica... :lol:
Şao mi je Zvezde, ali samo zato ťto me Şivcira kurèenje Bayerna i to da ih svi stavljaju za prve favorite lige UEFA! :roll:
malimrav85
26-10-2007, 00:26
ma bayern ako ne uzme sve ove sezone udruŞit Ìe se sa interovim navijaèima
ja vidim basel i brann iza nas
ako i rennes tu bude super
fidel_castro
26-10-2007, 00:29
ma bayern ako ne uzme sve ove sezone udruŞit Ìe se sa interovim navijaèima
ja vidim basel i brann iza nas
ako i rennes tu bude super
teĹĄko... Basel ima veĂŚ 3 boda i 3 ĂŚe dobiti protiv Branna doma... to im je dosta za prolaz... imamo Rennes da bude iza nas... Brann se startnim porazom lagano opraĹĄta od prolaa iako je joĹĄ prerano za kombinacije...
malimrav85
26-10-2007, 00:34
istina
a rennes di igra sa branom?
ma dobit ĂŚe to kako god,trebali bi
moĹžemo mi x sa hsv-om,dobit brann te basel doma
znaèi hsv 10
dinamo 7 ili 10
basel 6
rennes 3 ili 4
brann 0
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fidel_castro
26-10-2007, 00:43
rennes doma igra i ako Şeli ostati u igri za prolaz, mora dobiti utakmicu... imaju zeznut raspored, protiv HSV-a vani nemaju ťanse, izgubili od Basela, to znaèi da moraju dobiti i Dinamo i Brann da bi se ièemu mogli nadati...
malimrav85
26-10-2007, 00:46
pa no
brann dobe
x sa nama
pa pa
fidel_castro
26-10-2007, 01:12
dio èlanka s net.hr-a
"Zvezda je dvaput vodila pogocima Koromana i Milijaťa u 16. i 74. minuti, ali je Marakanu u plaè bacio velièanstveni Miroslav Klose. Prvi strijelac Bundeslige je dvaput poravnavao rezultat, u 20. i 86. minuti. VeÌ se cijela Srbija pomirila s nerijeťenim, sudac je oznaèio èetiri minute nadoknade, a onda je naturalizirani Poljak zavio zemlju u crno.
Za konaènih 2:3 i najavu velike borbe u skupini F"
konzerva
26-10-2007, 01:53
zavio zemlju u crno
ostatak zemlje je ionako u crnom jer navija za partizan
Javio mi frend da je komentator tekme Zvezda - Bayern rekel kak su sa navijaèima Bayerna stigle i hool ekipe iz Zagreba :lol:
http://www.net.hr/sport/page/2007/10/26/0032006.html
Koja lakrdija od kluba.............
:lol: :lol:
malimrav85
26-10-2007, 13:06
A nije lakrdija nego je mafija.
Rukavina ne igra, KaliniĂŚ je u prvom planu, ne moĹže to tako.
B'iĂŚe da je Ĺveliki kuracoĹĄo pokazao KreĹĄiĂŚu bejzbol palicu, i to ne u smislu poziva na zajednièko gledanje World Seriesa :lol:
malimrav85
26-10-2007, 13:22
Ja isto mislim.
A KreťiÌ mi ne izgleda lud ko BonaèiÌ da se ide igrat "Home run mojom glavom" pa je reko fala i bok.
konzerva
26-10-2007, 13:47
kad kaĹžu da su razlozi osobni, pretpostavljam da misle na zabrinutost za osobno zdravlje...
ovaj ajduk je u kurcu
al fakat
dobro su rekli jednom...wengeru i fergusonu je trebalo 4-5 godina da dojdu do prvog ok rezultata, a ovi u ajduku mjenjaju nakon 2 mjeseca
koja stokica
btw. nije ni dinamo bolji...
fat drummer
26-10-2007, 15:26
dinamo je napokon u europi napravio rezultat, moĹžda to odrĹži ivankoviĂŚa lude dvije sezone na klupi! moĹžda...
to mjenjanje trenera je za idiote
legionar
26-10-2007, 15:49
http://www.index.hr/sport/clanak/klasni ... 62944.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/klasnicev-trijumfalni-povratak-zabio-dva-pogotka/362944.aspx) :!:
slaĹžem se Fatom, nijedan od ovih boljih trenera nije dobio nogu ko ĹĄto se kod nas dobiva. da bi se napravio neki bolji rezultat trener se ne smije makivat bar 3- sezone.
legionar
26-10-2007, 16:00
Veliki klub ima velika rjeĹĄenja.
Uskoro Ìete saznati tko Ìe voditi momèad -
rekao je na isti neodreðen naèin dr. NosiÌ
Hajduk Ìe propast ak ga nastave vodit ti hebeni NosiÌi i slièni tudumi. Nadam se da Ìe konaèno neťto napravit i odjebat tu upravu. Kako veli: Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska, sa njima se ponosi cijela Hrvatska! :-D (sad sam èekam Sickov komentar :lol: )...
http://www.net.hr/sport/page/2007/10/28/0017006.html :lol: :lol:
legionar
28-10-2007, 14:53
http://www.net.hr/sport/page/2007/10/28/0017006.html :lol: :lol: :smt109 :smt109
http://i13.photobucket.com/albums/a285/ddijanov/cro_imotski.gif
http://i13.photobucket.com/albums/a285/ddijanov/drag.jpg
Imotski i Dragoovoljac u prvu ligu, zauizmanje pozicija iza Dinama. liga uefa parovi:
Nk Imotski - Partizan
Nk Hrvatski Dragovoljac - Crvena Zvezda :badgrin: :badgrin:
gUj sponzor :-D
http://www.net.hr/sport/page/2007/10/28/0017006.html
http://www.net.hr/sport/page/2007/10/28/0017006.html :lol: :lol: :smt109 :smt109
Ti smajliĂŚi ne paĹĄu baĹĄ u taj kontekst al dobro. :p
@ Glupko: sorry, moram ti opet reĂŚ => baĹĄ si glupko :lol: Taj link imaĹĄ 2 posta iznad. :-D
legionar
28-10-2007, 17:24
zamislite tek da im je LJ=U=bo sponzor :badgrin:
legionar
28-10-2007, 20:23
http://www.index.hr/sport/clanak/eduard ... 63133.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/eduardo-s-klupe-promatrao-nogometnu-rapsodiju-na-anfieldu/363133.aspx)
ovako ak se nastavi Eduardo ĂŚe propast tamo...
malimrav85
28-10-2007, 20:58
Velik dio posla obavio je ukrajinski genijalac Alex Hleb koji je joĹĄ jednom pokazao da mu u kontroliranju lopte na malom prostoru nema ravnog.
Ne bi dao ruku u vatru ali mislim, kolko me manager pamĂŚenje sluĹži, da je bjelorus.
Gospodin Pravokutnik
28-10-2007, 21:20
Velik dio posla obavio je ukrajinski genijalac Alex
Ne bi dao ruku u vatru ali mislim, kolko me manager pamĂŚenje sluĹži, da je bjelorus.
Bjelorus je, to je 100% al igra ko Ukrajinac hehe
malimrav85
29-10-2007, 11:30
Sick, ova slika, prvi lik, jesi to ti?
http://www.vecernji.hr/newsroom/blackch ... 0/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/blackchronicle/2943220/index.do)
U Macoli frend i ja unutra, a vani se ekipa poène derat UBI SRBINAAA. Okrenemo se, a ono iz neke mrcine bg - registracija izlaze neki likovi i smiju se... al nisu se dugo zadrŞali :lol: :lol:
Dugopolje=Bjelopolje
konzerva
29-10-2007, 13:02
http://www.net.hr/sport/page/2007/10/28/0113006.html
picok znaĹĄ moĹžda ovu dvojicu?
prekjuèer je bilo batina svugdje...
ja nakon zapreĹĄiĂŚa zaradio potres mozga...al sam dobro ne nadajte se :-D
Ne znam tu dvojicu...
Ti kost! Potres mozga... kaj je pak bilo? :shock:
konzerva
29-10-2007, 13:08
niĹĄta posebno.
stari, nemoj se ljutiti al deèki su me prebili... :smt020
A di?
Jesi "zasluŞio" bar ili onak iz èista mira?
Prokleta policija uvijek zakuha nerede meðu navijaèima :-D
konzerva
29-10-2007, 13:34
ak bať hoÌeť i je policija kriva,jer su nas idioti morali pratiti (njih 3 nas 15) od stadiona do okretiťta zetova busa da svi vide tko smo i otkud smo...pa su onda kvazi-huligani nas pratili i èekali da se netko izdvoji solo,ja sam naravno bio taj :-D
kao ĹĄto rekoh niĹĄta posebno, nije ih bilo 10 nego dvojica, nit su me palicama,jedino im zamjeram ĹĄta su mi ukrali mob.da nije tog rekao bi sve ok, ovak su ipak papci :-D
Ko i kad majmuni upale rotirke na kombijima pa svi vide ko to dolazi. KORISTE SAMO PENDREK, A NE I MOZAK!
ak bať hoÌeť i je policija kriva,jer su nas idioti morali pratiti (njih 3 nas 15) od stadiona do okretiťta zetova busa da svi vide tko smo i otkud smo...pa su onda kvazi-huligani nas pratili i èekali da se netko izdvoji solo,ja sam naravno bio taj :-D
kao ĹĄto rekoh niĹĄta posebno, nije ih bilo 10 nego dvojica, nit su me palicama,jedino im zamjeram ĹĄta su mi ukrali mob.da nije tog rekao bi sve ok, ovak su ipak papci :-D
Morali su obraniti Zagreb, Hrvatsku i katolièanstvo od tvog prljavog tovarskog mobitela.
Ma ťta je jedan mali potres mozga za tebe...to ti dobijeť na jednom treningu! Onda ti nije problem ni primiti batina za voljeni klub :D Prijavi kraðu...moŞda ti bar mobitel vrate! I prije nego ťto mi poènete srati moŞe se pronaÌi mobitel preko IMEI-a, tako su mojoj frendici naťli nakon par mjeseci praÌenja signala
Mrzim kada se mi Hrvati meðusobno mlatimo..
Pogotovo zbog ovakvih pizdarija kao ĹĄto je klub, regionalizam i kvazi rivalstvo..
Joť kuŞim kada netko pretuèe stranca..
Al damn it mi Hrvati meðusobno da se koljemo..
I to zbog kluba?
Oèito znamo biti zajedno samo kada nas netko treÌi napadne ili kada igra repka.. (a i tada bať nije sigurno)
ak baš hoæeš i je policija kriva,jer su nas idioti morali pratiti (njih 3 nas 15) od stadiona do okretišta zetova busa da svi vide tko smo i otkud smo...pa su onda kvazi-huligani nas pratili i èekali da se netko izdvoji solo,ja sam naravno bio taj :-D
kao što rekoh ništa posebno, nije ih bilo 10 nego dvojica, nit su me palicama,jedino im zamjeram šta su mi ukrali mob.da nije tog rekao bi sve ok, ovak su ipak papci :-D
Rizik posla stari........ Znam da kuzis
;) :-D
Vidim da se opet pocinje s glupim osudama navijackih sukoba........
Naporni ste
:roll:
legionar
29-10-2007, 17:31
nisam znao da i na forumu imamo delikventskih navijaèa :badgrin: zayebavam se.... nego, bilo bi bolje da malo viťe mlatite ove iz vana kad doðu, a ne meðusobno....
Vidim da se opet pocinje s glupim osudama navijackih sukoba........
Naporni ste
:roll:
Da, ko je vidio osuðivati navijaèke sukobe...to je potrebno za druťtvo! Nema nièeg potrebnijeg nego kad netko ni kriv ni duŞan dobije po tamburi :smt035 :smt021 Prijatelj mi je donedavno leŞao u komi zbog toga! Njegovi frendovi su pjevali dinamove pjesme i doťli torcidaťi i onog kojeg su prvog uhvatili naťutali na podu
Da, ko je vidio osuðivati navijaèke sukobe...to je potrebno za društvo! Nema nièeg potrebnijeg nego kad netko ni kriv ni dužan dobije po tamburi :smt035 :smt021 Prijatelj mi je donedavno ležao u komi zbog toga! Njegovi frendovi su pjevali dinamove pjesme i došli torcidaši i onog kojeg su prvog uhvatili našutali na podu
Ekipa se pomlatila u lici na nekoj cesti....buhuhuhu......fakat strasno.....
Od tih 100- tinjak ljudi svi su znali kaj se moze desiti kad si pripadnik navijacke skupine i kad ides na gostovanje....
http://www.index.hr/sport/clanak/fifa-t ... 63303.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/fifa-treca-strana-vise-nema-prava-na-transfere-igraca-/363303.aspx)
Jesu ovi bili u hrvatskoj.....?!........
MoĹžeĹĄ misliti kako ĂŚe se to igdje provoditi..
jedino im zamjeram ĹĄta su mi ukrali mob.da nije tog rekao bi sve ok, ovak su ipak papci :-D
Mene bi mogli dodatno premlatiti zato kaj imam loĹĄ mobitel pa nikakve koristi od mene..
legionar
30-10-2007, 16:15
http://www.index.hr/sport/clanak/ajax-s ... 63372.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/ajax-spreman-odrijesiti-kesu-kako-bi-osigurao-modriceve-usluge/363372.aspx)
ti novinari sportski, koji su to laŞovi i prèije to nema nigdje... a da ne spominjem da su glupi ko fakin hebeni qrtz... Da, definitvno ModriÌ ide u klub koji ne igra ni uefu i loťiji je od dina ma... straťno...:roll: :roll: :roll:
Just a little bit
30-10-2007, 16:34
sportski novinari su najveca jad i bjeda uopce u novinarstvu , smradovi koji piĹĄu po narudzbi
onom smradu Ĺžidaku nikad necu zaboraviti kad je u svojoj smrdljivoj kolumni (koju nakon toga vise nisam nikad procitao niti necu) stavio naslov FILIP LONCARIC - KRAJ KARIJERE? jer je primio neki pacerski gol u splitu a lik imao 19 godina :shock: :shock: :shock:
legionar
30-10-2007, 16:55
Žido je posebna ljubièica... Ne znam kak ga nije sram se uopÌe pojavljivat igdje...
fat drummer
30-10-2007, 17:28
ja Şidaka poboŞno èitam! koji retorièar! koji pisac! klanjam se i kapu do poda skidam, majstor od rijeèi!
evo baĹĄ je u zadnjoj klumni ideju da se maksimir prebaci u laniĹĄte usporedio s idejom da se katedrala prebaci u borovje!
i ima pravo! maksimir je bar jednako star kao katedrala, jednako ruiniran, ima jednaku posjeÌenost i jednak broj nogometnih spektakala vidimo mjeseèno i u katedrali i na maksimiru
to ťto je maksimir ruglo i sredstvo pranja para nije bitno! nije bitno ťto nogometom vladaju pare i mafija! bitno je gotièku katedralu usporediti sa stadionom!
dostojevski(nisam)
30-10-2007, 17:34
novinari,novinari...e..da ...ljudi dajte shvatite da velika veĂŚina onih koji piĹĄu u naĹĄim dnevnim listovima ili na portalima i potpisuju se tj. kao oni su novinari ...to nisu...
to su ljudi koji nisu zavrĹĄili fakultet i piĹĄu honorarno. u stanju su napisati svakakve gluposti da se dodvore urednicima...
i zato , bez obzira na tekstove i kojekakve Židakove gluposti, èitam njegove kolumne, jer je novinar...kao i reiÌ, olivari....
a sve one koji piťu senzacionalistièki, ko ona gamad iz 24 sata nabijem na k....!
i nemojte èitat 24 sata jer to nisu novine nego brdo sranja..
legionar
30-10-2007, 17:41
ma 24 sata su legendarne novine... nema boljih.... pogotovo sport i sveznajuÌi LugariÌ :lol: kako je rekao mda: "najinteligentnija isprika za povraÌanje doruèka".. :badgrin:
joj kako mrzim vas moraliste..sve jedan zlatniji od drugoga..dasta nego se potuc..tuku se ljudi svugdje,po disko klubovima,zbog parking mjesta,zbog ljubavi,zbog politike,sto nebi i zbog sporta..naravnop jedini ti su bez mozga i njih jedine treba na goli otok :roll:..
covjek koji dobio batine se ne zali,al zato vi svi skocili ko da vas napali..
FRANE MATOSIC-RIP :cry:
legionar
30-10-2007, 20:27
e Trpinja si Hajdukovac ili Dinamovac :?
e Trpinja si Hajdukovac ili Dinamovac :? Ma nije mu bitno, kog prvog uhvati izmlati :lol:
ja navijam za svoj trbuh :lol: ..i krv svoju za pavu boju ;) ..al barba frane je isitinska legenda,a takvi se rijetko radjaju
malimrav85
30-10-2007, 20:32
O jebate blesavog, èovjek je èovjek. Kaj sad da jarni pogine bi reko: Ma ko ga jebe, hajdukovac je bio?
A ovi nek se mlate dok god ne diraju ljude oko sebe. Ja bi èak organizirao meèeve. Ĺveliki kuracora navijaèkih skupina, prihod za nezbrinutu djecu.
legionar
30-10-2007, 20:39
ma daleko od toga... meni je i hajduk drag klub, samo me zanimalo ťto preferira... ove koji seru npr. po pleti jer hajdukovac ili modriÌu jer je dinamovac bi poslo na lijeèenje...
legionar
31-10-2007, 01:02
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,,96298.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,10,30,,96298.jl)
http://www.index.hr/sport/clanak/klasni ... 63429.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/klasnicev-povratak-sa-stilom/363429.aspx)
a na indexu:
"NASTAVAK nogometne karijere Ivana Klasnića nakon bitke s teÅ¡kom boleÅ¡ću dugo je bio pod velikim upitnikom. Njegova želja, naravno, nikada nije bila upitna, ali mnogi su sumnjali da može uspjeÅ¡no prkositi zakonima fizike."
idiotizam teze vrste :?
legionar
31-10-2007, 01:33
a ti oèekivao kao neťto pametno od njih...
http://www.index.hr/sport/clanak/klasnicev-povratak-sa-stilom/363429.aspx
a na indexu:
"NASTAVAK nogometne karijere Ivana KlasniĂŚa nakon bitke s teĹĄkom boleĹĄĂŚu dugo je bio pod velikim upitnikom. Njegova Ĺželja, naravno, nikada nije bila upitna, ali mnogi su sumnjali da moĹže uspjeĹĄno prkositi zakonima fizike."
idiotizam teze vrste :?
koji kreteni jebo me vrag :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fidel_castro
31-10-2007, 18:15
http://www.net.hr/sport/page/2007/10/31/0150006.html 8)
Hahaha, moĹžda za reprezentaciju, ali Dinamo na Maksimiru tradicionalno dobiva maze od svakog ozbiljnijeg europskog kluba.
I kakvo 10. mjesto za Yankee Stadium, koje gluposti.
za konzervu :smt043 :smt043
http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 9ebae0df25 (http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=c4ace835104eb4cebac4a29ebae0df25)
sala mala ;)
To sa Yankees stadionom je vrlo vjerojatno samo zato da se Ameri negdje utrpaju. Ako je to uzareni stadion onda sam ja Sanader.
16
And counting........
8)
Johnny be good
31-10-2007, 20:22
kao ĹĄto rekoh niĹĄta posebno, nije ih bilo 10 nego dvojica, nit su me palicama,jedino im zamjeram ĹĄta su mi ukrali mob.da nije tog rekao bi sve ok, ovak su ipak papci :-D A ĹĄta ĂŚeĹĄ...tak sam i ja dobio batina,al niĹĄ straĹĄno,al od vaĹĄih,tj. naĹĄih :-D ... i na kraju sve se vraĂŚa sve se plaĂŚa...
Koji papani... mobitele kradu... ajde, tebe po tintari nabiti je ko da mlatis granit, ali ic jos i krasti... Lopine bih zavezao s guzovima u zraku i pustio pedere s lanca, bez obzira kojoj navijackoj skupini pripadali
jel to znaci da imas novi broj? :-D
Ante Gotovina
31-10-2007, 23:45
Dudu zabio 2 :smt109
legionar
31-10-2007, 23:48
I PETRIĂ I OLIĂ 8)
nobody0770
31-10-2007, 23:58
BaĹĄ mi drago zbog Dudua.. :D
I meni isto..
Samo neka ĹĄto viĹĄe zabija, pa ĂŚe mu tako i minutaĹža stizati..
nobody0770
01-11-2007, 00:04
Najbitnije su ti prvi pogotci koji podignu ti samopouzdanje i oslobodete opet neke treme...TOOOOOOO Dudu,svi smo uz tebe! :smt041