View Full Version : Nogomet
zato kaj nemam drugog posla... i zato što želim na kraju svega reći da je ognjen vukojević glup, svi koji misle da je maksimir svetinja su glupi i da je ognjen vukojević djevojčica koja se ulizuje bojsima jer se boji da će mu ovi razbiti auteka
svejedno ne kuzim...
svatko ima pravo na svoje misljenje...i pravo ga izraziti...kako ognjen vukojevic...tako i boysi...pa i ti...demokracija je predivna stvar...
ja bih zabranio demokraciju...jesam ja zato losa osoba? :(
Sa iznosom duga otpisanog prvoligasima se mogao pokrit dug cjelokupnog zdravstva za tu godinu.
Znao sam da ćeš se sad uhvatit duga :smt005
Gle, taj dug je jednostavno bio nenaplativ. Šta ti misliš stvarno da u našim nogometnim klubovima negdje leži 'ladnih 700-800 milijuna kuna koje eto država nije htjela uzeti? :-D
fat drummer
05-05-2008, 13:14
a jebi ga onda fino u stečaj i naplati što se naplatiti da
2% pa 2%
to je neki prosjek kod stečaja
oprašta se dug nekome koga se financira, a on na kraju okrene dobit
mene bi bilo sram da sam bio taj koji je rekao - okej evo vam otpis duga
Stormrage
05-05-2008, 14:20
Znao sam da ćeš se sad uhvatit duga :smt005
Gle, taj dug je jednostavno bio nenaplativ. Šta ti misliš stvarno da u našim nogometnim klubovima negdje leži 'ladnih 700-800 milijuna kuna koje eto država nije htjela uzeti? :-D
dakle naplacuje se samo od onih koji mogu platit? ako dignes kredit pa ne mozes vracat onda se prasta? :doubt:
a jebi ga onda fino u stečaj i naplati što se naplatiti da
2% pa 2%
x
i vise nema troskova. ne bi imali "jaku"( :smt005 ) ligu
kao sad :pottytrain5:
ali bi imali ligu koja jei je kapitalizam komercijalno isplativa. igraci ne bi primali velike honorare, mamic ne bi imao cime pokrit zdravstveno ali to ti je kapitalizam.. :smt010
Darkbuster
05-05-2008, 14:25
http://www.net.hr/crnakronika/page/2008/05/04/0031006.html
UDRI,UDRI 8)
Da, udri po curici od 12 godina. Ona je isto crvenobeli dres zamjenila sa uniformom Belih orlova..
Da, udri po curici od 12 godina. Ona je isto crvenobeli dres zamjenila sa uniformom Belih orlova..
bu-faking-hu....
Darkbuster
05-05-2008, 14:29
Sigurno si tako plakio i nakon bestijalnog napada na dom u Vukovaru.
Ko se maca laca...od maca ce i poginuti...
Stormrage
05-05-2008, 14:31
kolateralna žrtva..
:dontknow:
Darkbuster
05-05-2008, 14:35
Ko se maca laca...od maca ce i poginuti...
Ee da, di je cetnikusa mala bila devedesprve!
devedest prva nije bitna u ovoj recenici...
:smt002
malimrav85
05-05-2008, 14:36
http://www.net.hr/sport/page/2008/05/05/0740006.html
Po meni pošteno, Drpić i pogotovo Mandžukić bi snizili Iq za 1000 da su pozvani.
Darkbuster
05-05-2008, 14:38
devedest prva nije bitna u ovoj recenici...
:smt002
Ah da, ocito referiras na Drazin poster koji drzi zaljepljen na zidu svoje sobe odmah do Pocahontas.
Ah da, ocito referiras na Drazin poster koji drzi zaljepljen na zidu svoje sobe odmah do Pocahontas.
ja nisam vidio njezinu spavacu sobu...
ti jesi?
zabrinjavajuce...
malimrav85
05-05-2008, 14:40
Sad sam tek vidio, Vranješ ne ide... Pa kako? Što to znači?
:smt005
Preporučio bi mu da se javi Šeriću pa da zajedno proklinju sudbinu! :smt005
Darkbuster
05-05-2008, 14:41
ja nisam vidio njezinu spavacu sobu...
ti jesi?
zabrinjavajuce...
A ne ne, vratimo se apologiji premlacivanja male djece jer su svi Srbi cetnici ;)
A ne ne, vratimo se apologiji premlacivanja male djece jer su svi Srbi cetnici ;)
to si ti rekao...
to se zove netolerancija i etiketiranje...to je ruzno...
Darkbuster
05-05-2008, 14:45
To sam ja rekao, a kako bi se ti osvrnuo na tu temu upotrebljujuci vlastite rijeci?
Stormrage
05-05-2008, 14:46
Svi srbi su srbi
Darkbuster
05-05-2008, 14:48
Touche :roll:
Stormrage
05-05-2008, 14:50
pametnom dosta
posto po novom imam ovlasti stavljat opomene i sl molim vas da prestanete s offtopicom...
dobro je pozvao makar bi ja one stare jarce iz obrane zamijenio...
http://www.net.hr/crnakronika/page/2008/05/04/0031006.html
UDRI,UDRI 8)
sorry sestro di ces na jebeni skup delija..drugi put nek joj promisli caca..nije mi nikoga zao,NIKOGA..ovo je HRVATSKA i nek ti izrodi organiziraju skupstine preko dunava..ides mi vec na kurac,debilu retardirani..iz delija se pun kurac prve ekipe novacilo u bele orlove i arkanove tigrove..legendarni suca je kosti ostavio u vukovaru recimo i nek je mamu mu cetnicku jebem(on je trazio hasana na jednom od gostovanja)..stza bi trebali dopustiot da u heroju gradu nam ovakve skupstine se dogadjaju..daj odjebi vise..drugi puta odi sa njima,mozda i tebe dohvatim pa ces manje srati po froumu..i onda se raspitaj tko je od nasih iz ekipe kosti ostavio u vukovaru,a tko prosao golgotu stajicevaca,sremske mitrovice i nisa..ma bombu bi im ja bacio,a ne baklju i pivsku flasu
Sad sam tek vidio, Vranješ ne ide... Pa kako? Što to znači?
Preporučio bi mu da se javi Šeriću pa da zajedno proklinju sudbinu! :smt005
da tzanimljivo,pozivi simicu i kovacu,a krizancu nista..pa recimo anas umjesto marka babica..ono wtf :shock: ..sta su to simic i kovac odigrali.-.ovaj pokrivac nije tekmu jednu odgiro u monacu nakon sto prodan..kalinic u napadu,a di je bjelanovic..tko tu koga jebe :?
Darkbuster
05-05-2008, 17:25
Trpinja daj se lijeci ili nekaj ako nemozes normalno razgovarati. Tebi je problem sto je meni problem da su neki jebeni junacki huligani razbili glavu maloj djevojcici i jos nekim klincima(doslovno klincima, 5-15 godina) koji valjda vole nogomet i skupljaju slicice. Kakve oni jebene veze imaju sa Delijama sa pocetka 9oih. Ako ti se bas dize kurac i ako mislis da su i dalje paravojna skupina odite u Beograd i nalemajte im vodje i prvu ekipu,a ne neke klince u nekoj lijevoj podruznici.
e ako nisi upucen onda nemoj srati..svi ti likovi u boboti i okolnim mjestima su cetnici..vise je takvih napada tih likova bilo na nase momke koji navijaju za dinamo i hajduk..redovno odlaze u beges na utakmice i seru po ovoj drzavi..kakav jebeni skup staraca i djece,to mozete latin i ti skupa sa indexom i matijom babicem srati da su neduzni srpcici..sve su veliko-govna-cetnicka koja redovtio rade te svoje skupstine delija u boboti i imaju provokativne majice,salove i grbove..cak im stoji i onaj sugavi grb njihovih dobrovoljaca iz rata..jest bogati,kako da ne..skupljaju slije i lijepe postere..i kom ces ti ici govorit da se lijece..ako nisi upucen onda nemoj srati,jel ti jasno..
cut
Delije i Grobari apsolutno vladaju u Vukovaru. Možeš slobodno nositi majice, šalove, kačkete ... niko te dirati neće - apsolutno se plaše. Ovi miševi što su došli iz Osijeka bežali su kao zečevi .. prava sramota. Evo npr. danas su Grobari imali neku proslavu, tj. revijalnu utakmicu u Vukovaru. Pa što njih nisu napali?! Kako da ne kad su došli momci iz BGD, BP, NS ... znali su oni koga napadaju. Za one koje interesuje eto informacije ... Vukovar je naš grad!
takvih provokacija ima kolko oces..jer zna se sta misle pod time da je vukovar njihov grad..e nek su dobili,dobro su i prosli ako se mene pita..to sto tebe to ne jebe nije moj problem..na ovom forumu ima ljudi(ukljucujuc i mene)ciji su bliznji ostavili kosti u vukovaru da bi mi netko organizirao cetnicke skupove i provocirao sa tim da je vukovar njihov grad,napadao djecje domove i pljuskao nasu mladez..
i da me se krivo ne shvati..zao mi je klinke,al ti njihovi starci su zadojeni takvom sugavom ideologijom i dalje se ponasaju kao da je to srpska zemlja i njihov grad i mjesta..i tako i djecu odgajaju..i sad se u prvi plan stavlja ta klinka,a ovaj problem cetnikovanja po hrvatskoj se gura pod tepih..recimo darkbuster to radi..mene ne jebe sta ce oni radit u beogradu,al na mojoj zemlji i u hravtskom vukovaru nece ici..no pasaran takvim i slicnim idejama i skupovima..
Darkbuster
05-05-2008, 17:43
e ako nisi upucen onda nemoj srati..svi ti likovi u boboti i okolnim mjestima su cetnici..vise je takvih napada tih likova bilo na nase momke koji navijaju za dinamo i hajduk..redovno odlaze u beges na utakmice i seru po ovoj drzavi..kakav jebeni skup staraca i djece,to mozete latin i ti skupa sa indexom i matijom babicem srati da su neduzni srpcici..sve su veliko-govna-cetnicka koja redovtio rade te svoje skupstine delija u boboti i imaju provokativne majice,salove i grbove..cak im stoji i onaj sugavi grb njihovih dobrovoljaca iz rata..jest bogati,kako da ne..skupljaju slije i lijepe postere..i kom ces ti ici govorit da se lijece..ako nisi upucen onda nemoj srati,jel ti jasno..
.
Nikakav index i Latin,vec mi je informacija s ognjistarskog Vecernjeg
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/cr ... 5/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3073005/index.do)
Ja neznam jel ti mene namjerno krivo shvacas ili kaj? Kaj ti mislis da ja branim Delije? Ako ti nije jasno procitaj moj prvi post na tu temu. Moja primjedba je sto su te junacine iz Osijeka tukli klince,a ne sto su napali skup Delija. Neka se navijaci medjusobno mlate,mene za to boli kurac jer tako ce stradati samo oni sami,ali kada vidim ovakvu svinjariju kukavicku digne mi se tlak. A ti prijatelju malo odmori sa prijetnjama i uvredama jer nisi jedini kome je netko poginuo u ratu..
Darkbuster
05-05-2008, 17:47
i da me se krivo ne shvati..zao mi je klinke,al ti njihovi starci su zadojeni takvom sugavom ideologijom i dalje se ponasaju kao da je to srpska zemlja i njihov grad i mjesta..i tako i djecu odgajaju..i sad se u prvi plan stavlja ta klinka,a ovaj problem cetnikovanja po hrvatskoj se gura pod tepih..recimo darkbuster to radi..mene ne jebe sta ce oni radit u beogradu,al na mojoj zemlji i u hravtskom vukovaru nece ici..no pasaran takvim i slicnim idejama i skupovima..
Naravno da se klinci guraju u prvi plan kada su to ovi iz Kohorte izveli kako su izveli. Da su pametni, organizirali bi neku peticiju ili podnjeli tuzbu. Fizickim napadom samo su im pomogli. Uopce ne sumnjam da medju Delijama ima cetnika,ali pitanje je je li i dalje grupa iskljucivo tako orijentirana pa da mozes svaki skup njihov nazvati cetnickim. S tim priznajem nisam upoznat,ali opet ne vidim kako osnovnoskolce netko moze smatrati politickim faktorom. Nisam shvatio iz tvojeg posta, zasto Kohorta nije napala Grobare? Grobari nisu nista mnogo bolji od Delija, druga stvar da su isli Firmu napadati.
legionar
05-05-2008, 17:51
Boli me qrtz jel je to bio skup balavurdije, fosila ili kojeg qrtza... Takvi četnički skupovi se nemaju šta održavat u Hrvatskoj, pogotovo u istočnoj Slavoniji koja je dobrano nahebala u ratu.. Ti balavci od 15-16 godina će za 5-6 godina bit odrasle osobe odgojene u četničkoj velikorpskoj ideologiji, a takvog nam šljama ovdje ne treba.. Da su tamo neki navijači Imotskog ili Dragovoljca koji se jelte furaju na ustaše bili premlaćeni vjerujem da bi to dobilo opći blagoslov. U tom slučaju se Darko ne bi pretjereno uzbuđivao..
gle ti namjerno provociras i izvrces cinjenice..sa takvima uopce ne mislim razgovarat,a jos manje licitirat brojem zrtava necijih u ratu..bilo bi mi najdrzae da ih nije bilo..ali nakon svega sta se desilo gradu heroju,koji su isti rusili,a sad imaju skusptine,nista bolje nisu niti zasluzili..zna se cega su delije simbol i koja je njihova politika..i nisu tamo bili nikakvi klinci nego stari cetnici..i nije to nikakva navijacka stvar,to samo mogu debilni mediji tako prikazati..tako bi reagirao svaki iole normalni covjek kome je stalo do ove drzave i zastave..ok bila je klinka i slucajno stradala i ajmo sad to stavljati u prvi plan..to sto se otvoreno cetnikuje u boboti i organizira skupstina delije-bobota to je manje vazno..i naravno prosjek godina na skupstini je 13,5 :lol: ..odi samnom jednu vecer van u vukovaru pa ces se nagledat i naslusat svacega..ima i ubij zakolji da hrvat ne psotoji,ovo je srbija,furanja srpskih salova,micanja hrvatskih zastava-zna se s akojom namjerom i tome slicno
Darkbuster
05-05-2008, 17:54
Da su ustase ne bih, ali me nitko ne moze uvjeriti da su djeca od 5 do 15 godina cetnici/ustase odnosno da ih treba slati na traumatologiju.(Barem takav raspon pise u novinama)
Trpinja, uopce nemam namjeru provocirati, ne znam odakle si to uspio izvuci.Zasto bi ono sto je moj stav koji temeljim na podacima koje su prenjeli svi relevantni mediji, i lijevi i desni, odmah provokacija?
Ni ja nemam namjeru licitirati, zato to i ne spominjem.
Naravno da se klinci guraju u prvi plan kada su to ovi iz Kohorte izveli kako su izveli. Da su pametni, organizirali bi neku peticiju ili podnjeli tuzbu. Fizickim napadom samo su im pomogli. Uopce ne sumnjam da medju Delijama ima cetnika,ali pitanje je je li i dalje grupa iskljucivo tako orijentirana pa da mozes svaki skup njihov nazvati cetnickim. S tim priznajem nisam upoznat,ali opet ne vidim kako osnovnoskolce netko moze smatrati politickim faktorom. Nisam shvatio iz tvojeg posta, zasto Kohorta nije napala Grobare? Grobari nisu nista mnogo bolji od Delija, druga stvar da su isli Firmu napadati.
fora je u tome sto je bobota ponata kao cetnicko mjesto..ja stvarno enam problema sa srbima,stvarno neam..al na ovu gamad sam alergican maksimalno..imas danas ljudi po vukovaru koji su prokazivali i batinjali ljude u logorima i takvi su liso prosli..sta mislis da je netko iz osijeka otisao prijavit taj skup i reci sa kojom namjerom se odrzava da bi ova drzava kurcem maknula..mos mislit oni su i registrirani,za koji mjesec ce im ova drzava vjerovatno i pare dati..nitko od tih deckiju nije znao da ce bit neke djece tamo,a kad sake i boce polete nemos bas pazit kog ce boca dohvatiti..a najbolji primjer koji su to likovi je izjava jednog cetnika..kao njemu smeta sto je ro policije bilo na komemoraciji palim redarstvenciima u borovu dan ranije,a ovdje samo dva..e odo se bacit kroz prozor kakve se izjave puste na nacionalnu televiziju
legionar
05-05-2008, 18:00
Sad si sve rekao...Znači da su oni koji se furaju na ustaše od 13-15 godina navijači premlaćeni, onda bi to bile ustaše, a ovi nisu četnici :lol: De ne seri više, odi radije na indexov forum, možda te babic zaposli nakon kojeg ovakog posta...
Trpinja, uopce nemam namjeru provocirati, ne znam odakle si to uspio izvuci.Zasto bi ono sto je moj stav koji temeljim na podacima koje su prenjeli svi relevantni mediji, i lijevi i desni, odmah provokacija?
Ni ja nemam namjeru licitirati, zato to i ne spominjem.
hm od 15 se vec naveliko cetnikuje,al nije to sad bitno..bitno je to sto je neduzna klinka stradala i to jest u kurcu,al ono bitno je zgurano pod tepih..njima nikada neke veliko srpske ideje nece izaci iz glave i nece prestat sanjati o velikoj srbiji..mene ne jebe da netko tamo navija za crvenu zvezdu,al zanimljivo kako bas bobota i tamo se odrzi skup delija tamosnjih..eto vidio i iz posta onoga decka srbina tko im sve dolazi u posjet,,ni manje ni vise nego bg ekipe..oni su sve samo ne enko navijacko civjece koje simpatizira nogomet i kulturno navijanje
Darkbuster
05-05-2008, 18:03
Ok, onda se u principu i slazemo. Ja od pocetka nemam nista protiv lemanja cetnika, ali si ti planuo kad sam ja spomenuo djecu tamo. Cinjenica je da ni ti ni ja ne znamo opredjeljenja svih ljudi koji su tamo bili,a bojim se da je dizanje tuzbe jedini pravilan nacin rjesavanja tih skupova - jer na sudu bi se moglo dokazati jesu li cetnicki ili ne, rjesilo bi se to bez kolateralnih zrtava u smislu djece i ne bi bilo ni priblizno kontraproduktivno kao ovo, naime - oni su na kraju price ispali zrtve i ubuduce ce i imati vise murje za zastitu, a i potporu djela javnosti koja ih ne percipira kao cetnike (sic). Trebali su prvo informirati ljude sto se tamo dogadja a ne glumit grin strit uligane, na kraju su postigli - kitu.
Darkbuster
05-05-2008, 18:05
Sad si sve rekao...Znači da su oni koji se furaju na ustaše od 13-15 godina navijači premlaćeni, onda bi to bile ustaše, a ovi nisu četnici :lol: De ne seri više, odi radije na indexov forum, možda te babic zaposli nakon kojeg ovakog posta...
Ajmo procitati jos jednom:
Da su ustase ne bih, ali me nitko ne moze uvjeriti da su djeca od 5 do 15 godina cetnici/ustase
ova drzava je u kurcu,a ti ljudi tamo jos vise..odgajaju svoju djecu u istoj ideologiji koja im donjela tolko zla..danas-sutra i ti neki klinci koji bili tamo(btw ja sam se sa 15-16 vec naveliko mlatio :lol: :-D )ce sutra ici na fakultete u novom sadu i begesu jer ne prihvacaju ovu drzavu kao svoju.mislim to bi jos i podnio,ali oni je svojataju kao svoju,neke njene dijelove..u tu svrhu se i organiziraju ovakvi skupovi..takve i slicne manifestacije su dopustene i 1991 pa se vidjelo dokuda ans to dovelo..ok nemops povuc paralelu,ali cisto zbog zrtve branitelja me vrijedaju duboko i igraju se sa mojom osjecajima i velikog broja ljudi..nekom je ovo mozda ljigava patetika,ali mene takva sranja jako pogode..neke stvari su mi svetinja i trazim da ih se u ovoj drzavi psotuje..ja postujem sve manjine i one koji prihvacaju ovu drzavu..ali bi isao ostro prema onima koji pljuju na sveti hrvatski grb za koji se ginulo..zato tako nekada i burno reagiram..a pogotovo kad se zna sta su jos prije ti neki ljudi pisali po netu,a dolaze iz tih krajeva te korduna..
legionar
05-05-2008, 18:12
Vraga ih javnost ne percipira kao cetnike.. cak su i nekim liberalima ovdje kod mene digli tlak ti skupovi i kresali im mater cetnicku... Taj skup se treba sagledat u cijelom kontekstu kakav je danas u tim dijelovima Slavonije gdje su se sajkace i orlovi opet osililili i pohebavaju dok im opet ne podrzemo junacka krila... Te balavce sigurno ne odgajaju posteni Srbi kojima je stalo do dobrobiti Slavonije i Hrvatske, za njih je Vukovar Srbija i jos uvijek sanjaju Viroviticu Karlovac i Karlobag, nikad prezeljni san o velikoj srbiji :cry: ...
ja se odjavljujem iz rasprave..unisti me opvaj internet..mislim da cu na kratki odmor od neta i svega..ionako nemos sta promjeniti
Darkbuster
05-05-2008, 18:16
Ok,sve stoji,ali i dalje mi nije jasno zasto nisu napadnuti taj isti dan(brijem) Grobari koji su dosli na utakmicu.
Trpinja, pa to nikaj ne znaci kaj si se lemao, lemao sam se ja i u osnovnjaku,pa opet ne mogu bas shvaitit klinca s manje od tih godina kaj si brije da je veliki cetnik ili ustasa. Ne mogu ni starije,ali ovi mladji ni ne kuze kaj je to i kaj to sve implicira.
ma dosli su neki nebitni likovi,a oko stadiona je bilo milijun osmasto policije koja je cuvala tu utakmicu i igrace ko koale.mene ne jebu ti likovi jer su nebitni i nek umru u toj svojoj zavisti spram ove drzave,al me smeta iz uspmene na branitelje..mi smo svoje dokazali..otisli u beges,navijali,pokazali zastavu..dva grobara koja se probila su zavrsuila na dnu tribine..oni su probali doci do zagreba,al su samo rpobali..ocu reci da se ja ili bilo tko drugi nema sta potrebu dokazivasti tim jadnicima..ali ako netko ima necu mu zamjerit jer cu razumjet zasto se nekom kosa dize na glavi od tog skupa..ko da ja dodjem u izrael i pustim neku iz 43 muziku ss ofcira i cudim se kad me napadnu..over and out..
no da vratim se izvornoj temi
anas aharbini--na koju foru.i isto simic i kovac..i krizanac nije bolji.ma daj ajde..nek se ego ostavi negdje drugdje,a ne ga lijeciti na igracima..obrana je propusna,a ja zelim ostat gore i poslije prvoga kruga
konzerva
05-05-2008, 18:55
dalje mi nije jasno zasto nisu napadnuti taj isti dan(brijem) Grobari koji su dosli na utakmicu.
zato šta nisu došli nikakvi grobari na utakmicu ;)
kolateralna žrtva...
istina,dosta o tome.
ognjen je rekao kako bojsi trebaju imati zadnju/glavnu/odlučujuću riječ u svemu tome
možda zato šta su oni jedini koji dolaze na taj stadion, važnije je šta oni misle o tome nego ti koji ga vidiš samo iz tramvaja
Stormrage
05-05-2008, 18:59
nitko od tih deckiju nije znao da ce bit neke djece tamo,a kad sake i boce polete nemos bas pazit kog ce boca dohvatiti.....Ovi miševi što su došli iz Osijeka bežali su kao zečevi .. prava sramota.
odakle ti informacije? iz prve ruke? ;)
fat drummer
05-05-2008, 19:00
muahahahahahahahahahahaha
koji si ti car
oni dolaze na stadion
ovo je toliko ognjen vukojevićasto da neću to ni komentirat
konzerva
05-05-2008, 19:02
a čuj,o lokaciji stadiona važnije je mišljenje nekog tko će zapravo i doć koji put na njega nego nekog koga tak i tak boli džon di je jer nebi išao gledat onaj partizanski klub za ništa na svijetu :badgrin:
fat drummer
05-05-2008, 19:03
right... jel se ti puno družiš s ognjenom ili?
konzerva
05-05-2008, 19:07
dosta o toj temi šta se mene tiče jer si tak pun argumenata da moram položit oružje...
nego, kup slijedi- Cernat ozlijeđen a bez njega i ono malo šanse nestaje :smt011
fat drummer
05-05-2008, 19:13
dosta o toj temi šta se mene tiče jer si tak pun argumenata da moram položit oružje...
nego, kup slijedi- Cernat ozlijeđen a bez njega i ono malo šanse nestaje :smt011
nego fakat, jel ideš s ognjenom na pivo? jel igrate šah s dvije figure?
Stormrage
05-05-2008, 19:16
a čuj,o lokaciji stadiona važnije je mišljenje nekog tko će zapravo i doć koji put na njega nego nekog koga tak i tak boli džon di je jer nebi išao gledat onaj partizanski klub za ništa na svijetu :badgrin:a
ja naprotiv smatram da je važno mišljenje onih koji ce to platit, a to su svi gradani zagreba, (a i svi gradani rh koji imaju veze sa nacionalnim firmama - ht,ina,hep itd. koje placaju namete u zagrebu- ali zagreb je dovoljn reprezentativan uzorak)
konzerva
05-05-2008, 19:30
naravno da je bitno mišljenje onog tko plaća,pa zato se i radi referendum. ali red je da se čuje i ona šaka ljudi koja zbilja ide na taj stadion,a ne da razglabamo koja je ljepša lokacija mi koji ga nikad nećemo posjetit...
a opet i taj referendum,sad kao bandić osjeća odgovornost pitati građane...a za dosadašnje utučene milijarde se nikog nije pitalo.kao da sada pita iz nekih dobrih pobuda, građevinska mafija to sve...taj stadion je valjda najveća afera u zagrebu ikada.i sad netko mora presjeć i završit to. bandiću možemo svi pljunut u lice jer je tako sam rekao,ali moramo mu dat pokriće da ukrade još parsto milijuna pa da može reć tako su građani odlučili....ja prvi neću izić na taj referendum
fat drummer
05-05-2008, 19:39
gle da oni grade i plaćaju stodaion ne bih rekao ni riječ
ali radi se o investiciji od 300 milijuna eura
ili 120 milijuna eura
uglavnom nije bitno
ali ideja da će pet tipova s ukupno 11 zubiju imati presudnu ulogu u određivanju lokacije mi je nebulozno glupa
anas aharbini--na koju foru.i isto simic i kovac..i krizanac nije bolji.ma daj ajde..nek se ego ostavi negdje drugdje,a ne ga lijeciti na igracima..obrana je propusna,a ja zelim ostat gore i poslije prvoga kruga
Anus ide na foru što je njegov menadžer Bilićev intimus, biće neki roker :smt005
Manuel Pamić je pak valjda cijelu godinu pušio kurac Kovaču pod tuševima svlačionice u Salzburgu pa je kapetan rekao neku lijepu riječ za njega. Vejić, majko Božja, Vejić. Vodimo stopera iz kluba sa sredine ruske ljestvice ispred stopera koji igra u prvaku Rusije.
Ispadamo opet u prvom krugu.
-cut-
Meni je odlično kako nisi ovako reagirao na dosadašnje četničke napade i provokacije Srba u Hrvatskoj, a sada je ovo tragedija.
On-t: Bojim se EURA.
:(
Darkbuster
05-05-2008, 23:27
Reagirao sam jer se netko radovao fizickom napadu na malo dijete tj. tako mi je izgledalo. Ali da, prokuzio si me, radim za KOS,UDBU i jos par caps lock slova :smt002
Ne bih reagirao da radiš za njih..
Znao bih s čim imam posla..
Ovako me još više pogodiš u dušu..
:-D
Darkbuster
06-05-2008, 00:15
A neznam, onda sam valjda klasicni srbofil,jel ti sad lakse :-D
Nije..
Sada me uhvatio Weltschmerzen..
fat drummer
06-05-2008, 08:16
Anus ide na foru što je njegov menadžer Bilićev intimus, biće neki roker :smt005
Manuel Pamić je pak valjda cijelu godinu pušio qrtz Kovaču pod tuševima svlačionice u Salzburgu pa je kapetan rekao neku lijepu riječ za njega. Vejić, majko Božja, Vejić. Vodimo stopera iz kluba sa sredine ruske ljestvice ispred stopera koji igra u prvaku Rusije.
Ispadamo opet u prvom krugu.
ajde ne brini... možda i ubilježimo remi s austrijom!
ali da, enamao jebene šanse
Uopce ne sumnjam da medju Delijama ima cetnika,ali pitanje je je li i dalje grupa iskljucivo tako orijentirana pa da mozes svaki skup njihov nazvati cetnickim.
mozes...jer je...da je Kulturno umjetnicku drustvo jos bi proslo da ima samo 50% cetnika medju njima al Delije i tko god je s njima su cetnici...
pogle kaj Nikolic izvodi...i pobijedit ce na izborima...a znas i sam da su oni van drzave gorljiviji nego oni unutra...dakle takve napade na cetnicke skupove ne treba osudjivati...a ako netko najebe jer ga mama i tata puste na takve stvari je roditeljska odgovornost...kao i kad pustis dijete do jutra van...
fat drummer
06-05-2008, 09:17
ali moram priznati da su mi fascinantni prvi novinski, a bome i kasniji natpisi
da je skupina delija napala sastanak kohortaša bilo bi odmah u rtl vjestima kako poludjeli velikosrbi opet dižu balvan reoluciju
ovako to je bio jedan divan objektivan prilog lišen svake patetike i pretjerane emocije
krasno
misilm da ne bi...
mislim da uopce ne bi bilo u novinama...
a ak bi bilo pisalo bi potukle se navijacke skupine...
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/cr ... 5/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3073005/index.do)
Ja neznam jel ti mene namjerno krivo shvacas ili kaj? Kaj ti mislis da ja branim Delije? Ako ti nije jasno procitaj moj prvi post na tu temu. Moja primjedba je sto su te junacine iz Osijeka tukli klince,a ne sto su napali skup Delija. Neka se navijaci medjusobno mlate,mene za to boli qrtz jer tako ce stradati samo oni sami,ali kada vidim ovakvu svinjariju kukavicku digne mi se tlak. A ti prijatelju malo odmori sa prijetnjama i uvredama jer nisi jedini kome je netko poginuo u ratu..
Blago nama...s takvim izvorima informacija...
:lol:
Kad bi bar vise ljudi ovak razmisljalo... 8)
ali moram priznati da su mi fascinantni prvi novinski, a bome i kasniji natpisi
da je skupina delija napala sastanak kohortaša bilo bi odmah u rtl vjestima kako poludjeli velikosrbi opet dižu balvan reolucijuovako to je bio jedan divan objektivan prilog lišen svake patetike i pretjerane emocije
krasno
A zato su bili maximalno objekitvni kad su navijaci isli u VU...dobro da se nije panika sirila...
:roll:
fat drummer
06-05-2008, 10:50
da srećom pa nije bilo incidenata i uhićenih... ne ček bilo je
i bilo je raznijeh uzvika koji su ogledalo tog sportskog i navijačkog duha
sve se bojim kako bi to prošlo da murija nije bila na svakom koraku
navijaci uvijek na braniku drzave i grada nekada i sada..nekima se nije svidjalo niti 1991,ne svidja se niti sada..
Darkbuster
06-05-2008, 11:26
Ja neznam jel ti mene namjerno krivo shvacas ili kaj? Kaj ti mislis da ja branim Delije? Ako ti nije jasno procitaj moj prvi post na tu temu. Moja primjedba je sto su te junacine iz Osijeka tukli klince,a ne sto su napali skup Delija. Neka se navijaci medjusobno mlate,mene za to boli qrtz jer tako ce stradati samo oni sami,ali kada vidim ovakvu svinjariju kukavicku digne mi se tlak. A ti prijatelju malo odmori sa prijetnjama i uvredama jer nisi jedini kome je netko poginuo u ratu..
Blago nama...s takvim izvorima informacija...
Kad bi bar vise ljudi ovak razmisljalo... 8)
Pa cuj,prvo se prigovaralo da je medij ljevicarski, onda sam ja dao desnicarski, taj valjda ne bi lagao jos kontra samog sebe :-D
Pa hvala Bogu, nadjite se ko Poljaci u nekoj sumici i obavite svoje,samo nemojte biti prebucni i ne uznemirujte lokalnu faunu :-D
1) Svaka čast Kohorti, kapa dole
2) Stadion u Maksimiru
:smt006
Darkbuster
06-05-2008, 12:16
Javit ces nam u sestom :-D
netko bi ovako rekao da nisu normalni i onda recimo rusi dodju u zagreb i postanu ti jasnije neke stvari..ili recimo ajax..ako su oni neki top europski,onda..
nek kaze konzerva kako su njihovi cekali u centru krakowa te poljake,al nesta nisu dosli kad su vidjeli krsne dalmatinske momke :-D
Darkbuster
06-05-2008, 12:42
Ma kaj mogu ti patuljasti sjevernjaci protiv balkanaca,pravih mačo muškaraca :D
http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=359621
8)
malimrav85
07-05-2008, 00:06
Ok, Mamić je za Maksimir. Znači da sam ja za ono drugo.
Ok, Mamić je za Maksimir. Znači da sam ja za ono drugo.
i ja 8)
fat drummer
07-05-2008, 08:09
isuse... gledao sam... bilo je zakon
matteoni, totalna kretenčina je ispao genije
dinamo nema para, ali bi uložio u gradnju i održavanje stadiona
zašto ne plaćate porez na transfer modrića - jer zaposlenici plaćaju porez na plaće
naravno :smt005
moja firma zaradi 100 milijuna eura, od toga dam manji postotak na plaće i onda taj porez smatram kao porez dobit?
mislim stvarno
srušimo maksimir i napravimo veliku skulpturu govna, nitko neće ni skužiti
Just a little bit
07-05-2008, 09:20
http://www.index.hr/sport/clanak/kome-c ... 85765.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/kome-ce-zasjati-rabuzinovo-sunce/385765.aspx)
zaokruzi točan odgovor :
a) Dinamu
b) Dinamu
:smt109
malimrav85
07-05-2008, 11:23
dinamo nema para, ali bi uložio u gradnju i održavanje stadiona
zašto ne plaćate porez na transfer modrića - jer zaposlenici plaćaju porez na plaće
naravno :smt005
Lik je baš narkomančina luuuuuuuda!
Mi se ne bavimo građevinom ali bi sudjelovali u konzorciju. Pa gradi si sam stadion debilu glupi, nađi si sponzora tipa Emirates airlines i gradiiiiiiiiii kolko te volja. Ovako dok to ljudi plaćaju odjebi u u troskocima sa svojim glupim idejama.
A to s porezima je krvavao.
G.Mamiću, koliki je porez plaćen od Modrića?
Ma gledajte, mi imamo 2000 djece u omladinskim školama, 150 zaposlenih...
DA, ali koliki je porez plaćen?
Ma, to su vam djeca, oni treniraju...
LOPOV OBIČAN!
fat drummer
07-05-2008, 11:46
tip je car... sve gledam kad će totalno ispizdit pa da ga fino strpaju negdje
nije lijepo za reć, ali tip je lud
dinamo nema para, dinamo je jadan, evo moramo prodat da bi preživjeli, jadni mi
gradit stadion? evo odmah, 100 tisuća mjesta, sve od dijamanata
plaćat porez? nema se para, deca gladna, boli srce, boli duša
Stormrage
07-05-2008, 12:53
Lik je baš narkomančina luuuuuuuda!
Mi se ne bavimo građevinom ali bi sudjelovali u konzorciju. Pa gradi si sam stadion debilu glupi, nađi si sponzora tipa Emirates airlines i gradiiiiiiiiii kolko te volja. Ovako dok to ljudi plaćaju odhebi u u troskocima sa svojim glupim idejama.
A to s porezima je krvavao.
G.Mamiću, koliki je porez plaćen od Modrića?
Ma gledajte, mi imamo 2000 djece u omladinskim školama, 150 zaposlenih...
DA, ali koliki je porez plaćen?
Ma, to su vam djeca, oni treniraju...
LOPOV OBIČAN!
mamić nije lopov.. :smt011
znaš li ti da čovjek sa svojom plaćom u dinamu pokriva zdravstveno osiguranje svojoj djeci... Ko će to pokrit ako se razboli netko?Tko,tko :?: ??? Monika Kravić??? [-X
legionar
07-05-2008, 20:40
Dobar je Jajduk :badgrin: :badgrin:
Ante Gotovina
07-05-2008, 21:56
Pet tisuća gledatelja na najvećem derbiju u Hrvata... i sad ti obnavljaj kultnu rupu bez dna za milijarde kuna. Plavi vulkan je zakon :-D
konzerva
08-05-2008, 00:09
tko još voli dinamo?
nitko, zato je i stadion vječno prazan.
neka njima pare i titule, ali taj klub nikad neće bit velik
ok za ove simpatizere me jos i zaboli,ali..vas je bilo puno vise na neradni dan i to citava koja tisuca vise :roll: ..plus momcad se rasprodala..odalze i vukojevic i ljudi ne zele doci..vi bar sada imate kakvu-takvu perspektivu..
e sad..mi imamo tristo ljudi + koji nemogu na gostovanja..pa je represija dvaput veca nego na vasim domacim tekmama,ono nevidjena do sada..
sad ti meni reci kad je vama stadion pun..cekate titulu ko ozeblo sunce pa ga tu i tamo i napunite..onu sezonu kad bili prvaci znalo vas je biti manje od tisucu na poljudu..
plus ajmo se vratit par godina unatrag..kolko vas je na haku islo na daleki sjever..a kolko ono nas na elfsborg i brann..a jos bolji primjer je fulham..vi9 imate aktivni rezultat i ne ode vas 30 iz splita..mi ispusili sve sanse za prolaz dalje i bilo nas 400..isto ko i auxerre..skoro ko vas u genoi..sve euro tekme smo bili tu negdje po posjeti,a pol zagreba je na moru negdje
fat drummer
08-05-2008, 00:23
sve je okej konzerva, u hrvatskoj nema velikih klubova
ima eventualno osrednjih
konzerva
08-05-2008, 00:33
da,osrednji u najboljem slučaju.ali barem da je omiljen.
a trpinja ne pričam ja o navijačima pravim,njih će uvijek bit ali osim njih dinamo ne privlači gledatelje.
hajduk je godinama u totalnoj banani pa se na svaku malu nagovjest uspjeha okupi 10-15 tisuća gledatelja. dinamo osvaja duplu krunu a mislim da danas na maksimiru nije bilo ni 10 tisuća ljudi. u zagrebu ne postoji neka raširena ljubav prema tom klubu.svi ga načelno podržavaju ali na dan utakmice nema ničeg u zraku, nema atmosfere po gradu pa čak niti oko stadiona. možda je to jer je grad prevelik,a možda jednostavno taj klub nije ljudima ni toliko više drag...da li zbog tuđmana,mamića, niske kvalitete...sve to stoji, ali zbilja ne znam kad je dinamo zadnji put napunio taj maksimir.
ps- hajduk ima nekakvu perspektivu??? jedini koji znaju igrat odlaze,eventualno ako neki invalid dođe na posudbu,a klub nema niti upravu niti bilo kakvu politiku....
fat drummer
08-05-2008, 00:35
ili možda zato što igraju protiv jadnog protivnika
hm....
koga briga, dinamo je sranje, hajduk govno
na kraju dana možeš navijat za govno ili sranje
što te više veseli
konzerva
08-05-2008, 00:37
proljev uz svrbež čmara!
Ante Gotovina
08-05-2008, 01:21
a trpinja ne pričam ja o navijačima pravim,njih će uvijek bit ali osim njih dinamo ne privlači gledatelje.
hajduk je godinama u totalnoj banani pa se na svaku malu nagovjest uspjeha okupi 10-15 tisuća gledatelja. dinamo osvaja duplu krunu a mislim da danas na maksimiru nije bilo ni 10 tisuća ljudi. u zagrebu ne postoji neka raširena ljubav prema tom klubu.svi ga načelno podržavaju ali na dan utakmice nema ničeg u zraku, nema atmosfere po gradu pa čak niti oko stadiona. možda je to jer je grad prevelik,a možda jednostavno taj klub nije ljudima ni toliko više drag...da li zbog tuđmana,mamića, niske kvalitete...sve to stoji, ali zbilja ne znam kad je dinamo zadnji put napunio taj maksimir.
No nemojmo sad pretjerivati... prošle sezone je u svakoj tekmi s Hajdukom bio ako ne pun, onda pošteno ispunjen stadion, o pretprošloj da ne pričamo. Jednostavno, ljudi su se zasitili uspjeha i Dinamo uopće nema konkurenciju u hrvatskoj ligi već tri godine, kvaliteta lige je porazna, stadion ničemu ne liči, još uz to prodali ključne igrače, jedina karizma u cijeloj momčadi napušta na kraju sezone klub - kud ćeš više negativnih referenci za ovo vrijeme. A istini za volju, ni današnji protivnik trenutno nije momčad koja bi podigla na noge široke narodne mase. :-D
Kako god, stadion neka se gradi na drugoj lokaciji jer od ljubavi se ne živi, treba gledati i s financijske strane, a i nije mi jasno kako se može iz trenutnog stanja nadogradnjom napraviti nekakav moderni stadion? Prvo što će uzeti triput više para, i kud ćeš na lošim temeljima graditi dobru kuću? Hoćemo novi vulkan i to je to... :-D
ps- hajduk ima nekakvu perspektivu??? jedini koji znaju igrat odlaze,eventualno ako neki invalid dođe na posudbu,a klub nema niti upravu niti bilo kakvu politiku....
Ima, ali samo kada je Europa u igri..
Sjećam se Werdera i Ajaxa..
Sjećam se i da je na Međimurju bilo 20 000 ljudi samo zato kaj je za par dana bila neka europska tekma..
Kažem, koliko dinamo traje u Europi, toliko dugo ljudi i dolaze na tekme..
Pa makar i na Cibaliju kada Mamić otvori vrata (besplatan ulaz).
Gle, publici je dopizdio HNL.
Više bi ljudi došlo da ovdje dođe Haka ili Tirana ili možda Željezničar..
Čisto je stvar učmalosti.
Nema one promjene da prodrma ljude (bilo to u rezultatu - neki veći uspjeh ili stadionu ili ne znam kaj)..
Al najvjerniji su tu uvijek, to je istina.
Hoćemo novi vulkan i to je to... :-D
a čuj,o lokaciji stadiona važnije je mišljenje nekog tko će zapravo i doć koji put na njega nego nekog koga tak i tak boli džon di je jer nebi išao gledat onaj partizanski klub za ništa na svijetu :badgrin:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Hajduci
Hajduci su u narodnom epskom pjesništvu romantizirani gerilski odmetnici, prikazani kao borci protiv Turaka.
Stavi ih u 20st...daj im mitrtraljeze i bombe....i kaj dobijes?....
Ali da, dinamo je partizanski klub... :-D
Darkbuster
08-05-2008, 10:34
A da i ne spominjemo da su ga partizani i osnovali!
malimrav85
08-05-2008, 11:17
http://estaticos02.cache.el-mundo.net/elmundodeporte/imagenes/2008/05/07/1210181900_0.jpg
http://estaticos01.cache.el-mundo.net/albumes/2008/05/07/liga_36/9a98c668a0ca073117ca2cb9b7a8d50d_extras_albumes_0. jpg
http://estaticos01.cache.el-mundo.net/albumes/2008/05/07/liga_36/7c18c20488893bbb1b51adc42f2baeaf_extras_albumes_0. jpg
I naravno, jedan jedini:
http://estaticos01.cache.el-mundo.net/albumes/2008/05/07/liga_36/318610641e8f057be1f0b4e2d7db6750_extras_albumes_0. jpg
U neku ruku imas praf...ali...pogledaj kaj se godinama desavalo oko kluba...
U jugi bio je nekakav simbol otpora...dosle su 90-e i razna kemijanja oko kluba...
Pocele su promjene imena, promjene vlasnika, malverzacije oko stadiona...danas mamici...i mafija opcenito u hrvatskom nogometu...smjene trenera svako malo...klub je izgubio ono nesto kaj je ljude drzalo...dosadilo mi je da se uz klub vezu raznorazne lose stvari
Uz napomenu da je zagreb ipak glavni grad dalmacije, slavonije, bosne, hercegovine i kosova...ljudi ga podrzavaju ali prema njemu nemaju onu strast...
To je cinjenica...
http://www.youtube.com/watch?v=M828L-Yd ... re=related (http://www.youtube.com/watch?v=M828L-YdzL0&feature=related)
rip
malimrav85
08-05-2008, 14:50
[youtube:1xyetdo1]http://www.youtube.com/watch?v=h67Lax1XRQw&feature=related[/youtube:1xyetdo1]
konzerva
08-05-2008, 14:51
sve to stoji tragedija sve skupa. odličan komentar u članku torcide org
inače, finale kupa radnim danom u 17:30 !?
e kad je tekma u subotu? bas tekma tekma a ne pocetak programa
malimrav85
08-05-2008, 19:15
mislim da u 4
http://www.prva-hnl.hr/1-raspored%20i%20satnica.php
http://www.sportal.hr/sportal/sportal/n ... 9/index.do (http://www.sportal.hr/sportal/sportal/nogomet/vijesti/3076779/index.do)
http://www.sportal.hr/sportal/sportal/n ... BE18FA16.2 (http://www.sportal.hr/sportal/sportal/nogomet/vijesti/3076546/index.do;jsessionid=E44A0D4129F08B0698795373BE18FA 16.2)
Ovo je strasno...
Koliko jadne moraju biti ove placenicke svinje...soldi se vec 2mj sapuna daska....kao i kuzeu i ivankovicu prije toga....kakti mali kiks nenadjebivog i svemocnog dinama i vec trener mora otici...a kad god treba pocet pricu index i vecernji su prvi... :roll:
Nek si mamic popusi ilijin brk...kaj ce mi taj kreten u dinamu...
I onda se neko cudi za atmosferu u atomskom dinamu....dajte molim vas...
malimrav85
09-05-2008, 15:13
Ma Soldo i Ivanković su za tog seljačinu prevelika gospoda i ne žele s njim na seljački način radit pa mu se ne sviđaju. Lončarević mu je super jer mu može reć da dubi na glavi 34804 sati a ovaj će to radosno obaviti.
Ante Gotovina
09-05-2008, 15:34
Nakon lige za bedaka pozvati Lončarevića natrag u klub bila bi, objektivno, glupost Mamićeva života... :smt005
ako fakat tog krelca postavi na mjesto trenera ja cu poslati zivotopis i save file od managera...do 2025 sam osvojio 10 liga prvaka i negdje 25 prvenstava (to je ona verzija 2000. manager)....ak to nije dovoljno da budem trener 8)
Ante Gotovina
11-05-2008, 00:19
http://www.vecernji.hr/newsroom/regions ... 86A94C4D.2 (http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/zagreb/3077816/index.do;jsessionid=F07C4868136DE3788954B7DB86A94C 4D.2)
''Potom je predsjednik Udruge navijača Dinama Ivan Šagud emotivno pročitao dulje priopćenje Bad Blue Boysa iz kojega izdvajamo: Za nas nema dileme Maksimir je jedino mjesto na kojem može igrati naš voljeni Dinamo! Spremni smo se za taj svoj stav boriti i braniti ga kao što smo se borili i izborili za ime Dinamo. ''
Po toj logici ne treba ga ni obnavljati... tradicija prije svega. Ne mogu zamisliti kako su navijači Arsenala i Bayerna naricali kad je trebalo preseliti sa starog stadiona...
fat drummer
11-05-2008, 00:22
e osjećam se jako glupo, ali zašto se akcija zove nedamo maksimir? što je to nedamo? znam što je maksimir, ali što je to nedamo?
jel to neka derivacija imena nedo?
Ako tko ide na odlučujući derbi 2. HNL: Dragovoljac - Sesvete nek se javi..
Danas u 17h u Sigetu..
Pribavio sam karte besplatno i sada molim da Dragovoljac izvuče X barem..
http://www.sportal.hr/sportal/sportal/n ... 4/index.do (http://www.sportal.hr/sportal/sportal/nogomet/hnl/3078264/index.do)
Ja dobio jučer listić na Lyonu 8) ..40 kn majica-karta..to sam propustio ali me šef poslao po to..kupio mu karata pun kufer samo zbog majica :D
http://vinovo.magnify.net/item/8DCKHQ6Q93KPDX38
:lol: :lol: :-D
fat drummer
12-05-2008, 00:24
jeboga, pa štrle igra!
Darkbuster
12-05-2008, 00:24
Di je nasao St. Pauli majcu :-D
ok.mogo si se izvlacit na politici,al cim ti upala st.pauli majca,odma znam kolko je sati :-D :lol: ..livorno,st.pauli,aek-sve bi ja to po kratkom postupku :-D
Darkbuster
12-05-2008, 00:30
Jebes Livorno,samo hamburgeri 8)
Kad neki nasi nabace ovu atmosferu u Domu sportova nek se jave :D
http://youtube.com/watch?v=zHLWclMs_Pw
e osjećam se jako glupo, ali zašto se akcija zove nedamo maksimir? što je to nedamo? znam što je maksimir, ali što je to nedamo?
:smt015 :smt015
http://www.fc-utd.co.uk/index.php
Nakon duge sezone i 42 utakmice FC United of Manchester je zavrsio na drugom mjestu u UniBond League - 1st Div North...
Nakon playoffa s Skelmersdale- om... i pobjede 4-1....izborili su prolazak u UniBond Premier Division...!!...
GO UNITED!!
:smt041 :smt041 :smt041
Darkbuster
12-05-2008, 10:43
Hehe,jos jedni za Trpinju :-D
http://www.fcutdphotos.co.uk/wallpapers/Wallpaper3.jpg
Just a little bit
12-05-2008, 11:18
SE SE SESVETE, MI IGRAMO NAJBOLJE, AJMO CIJELO PRIGORJE ZAJEDNO DO POBJEDE ! :smt109
citam po netu da je jucer cijeli Zagreb na kladi metnuo 2 na sesvete, da je tekma cista namještaljka bila :smt005
dobro imaju dragovoljci sanse jos !
najjaci je bio Zubak kad je jednom prilikom reko "mi zelimo da Sesvete igra Ligu prvaka kao.....kao.... .{okrene se liku do sebe} "daj reci mi neki klub koji igra u ligi prvaka" :lol: :smt005 :lol:
fat drummer
12-05-2008, 18:55
:smt015 :smt015
http://www.fc-utd.co.uk/index.php
Nakon duge sezone i 42 utakmice FC United of Manchester je zavrsio na drugom mjestu u UniBond League - 1st Div North...
Nakon playoffa s Skelmersdale- om... i pobjede 4-1....izborili su prolazak u UniBond Premier Division...!!...
GO UNITED!!
:smt041 :smt041 :smt041
zakon sad su u osmoj ligi! još samo decenij i pol i možda, samo možda prijeđu u sjevernu konferenciju
zakon sad su u osmoj ligi! još samo decenij i pol i možda, samo možda prijeđu u sjevernu konferenciju
Dovoljno su dobri da budu u manageru...dovoljno hrabri da se odvoje od man utd-a...i dovoljno jaki da razvale hajduk...
fat drummer
12-05-2008, 19:08
njah, to može i cibalija :smt005
legionar
12-05-2008, 22:33
http://www.index.hr/sport/clanak/index- ... 86498.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/index-pronasao-dokaze-tocan-rezultat-utakmice-varteks--zadar-znao-se-u-petak/386498.aspx)
Što ne pratim ovaj forum... Kuću bi založio :badgrin: :badgrin:
Subcomandante Marcos
13-05-2008, 15:36
Ah KLINGTONE!!!Što to ne vidjeh ranije (tj. prije tekme)!
ovaj Balic je tolika primitivcina da je to zalosno za gledat...
konzerva
14-05-2008, 22:17
BALIĆ JE MOJ IDOL, BALIĆ PIJE ALKOHOL!!!
http://img98.imageshack.us/img98/2599/0 ... al3uc5.jpg (http://img98.imageshack.us/img98/2599/007900728al3uc5.jpg)
http://www.jutarnji.hr/EPHResources/Ima ... 11kup2.jpg (http://www.jutarnji.hr/EPHResources/Images/2008/05/14/11kup2.jpg)
legionar
14-05-2008, 22:23
Danas smo ponovno imali priliku uživat u čarima derbija Kuruza Shipa :badgrin: Ne pamtim lošije sezone od ove..
malimrav85
14-05-2008, 22:40
ovaj Balic je tolika primitivcina da je to zalosno za gledat...
ima ko filmić trenutaka ludila?nisam gledao
legionar
14-05-2008, 23:39
Koji car ovaj Križanac, sa trobojnicom slavio nakon tekme 8)
fat drummer
14-05-2008, 23:47
Koji car ovaj Križanac, sa trobojnicom slavio nakon tekme 8)
hahahahaha, on je ustaša
legionar
14-05-2008, 23:52
Naravno da je, ko vodio trčat sa Hrvatskom zastavom - samo ustaše :-D
Darkbuster
14-05-2008, 23:59
http://img98.imageshack.us/img98/2599/0 ... al3uc5.jpg (http://img98.imageshack.us/img98/2599/007900728al3uc5.jpg)
"Nemuj gazda, ja brati pamuk!!" :-D
fat drummer
15-05-2008, 00:09
normalno, smij se crncu
ustašo... sigurno i ti trčiš okolo sa hrvatskom zastavom ko neki povampireni bacač srpske nejači lavovima
Darkbuster
15-05-2008, 00:14
Kad mi dodje :oops:
legionar
15-05-2008, 00:15
Da samo znaš 8) Za ovo sam bio potplatio muslimane :smt001
http://www.youtube.com/watch?v=LzUqQxNb8qw
fat drummer
15-05-2008, 00:22
zamisli da su bacali srpsku nejač baliću
jadna srpska nejač
Darkbuster
15-05-2008, 00:25
Daj gle ovog cara http://www.youtube.com/watch?v=-o7tFzMDGSU :lol:
A u ostalim vestima... :badgrin:
legionar
15-05-2008, 00:27
zamisli da su bacali srpsku nejač baliću
jadna srpska nejač
:smt005 :smt005 :lol:
malimrav85
15-05-2008, 01:02
- Soldo je bio egoist! Stavio je sebe iznad Modrićeva oproštaja od Dinama, iznad proslave jednog velikog trofeja i zamislite, vratio se kući u autobusu s igračima koje je ostavio. Potamnio je slavlje svih dinamovaca koji su večeras trebali uživati u dvostrukoj kruni. Iznenađen sam i razočaran, takav egoizam nisam očekivao...
Zakaj taj Mamić nekak ne nestane. Ono, oblak dima i nema ga.
:smt009
legionar
15-05-2008, 01:12
Nije ovdje isključivi krivac samo Mamić, nego i usrani mediji koji su Solda smjenjivali punih mjesec dana.
Darkbuster
15-05-2008, 01:13
A kaj mislis tko je pustio pricu? :)
legionar
15-05-2008, 01:15
Tomo Židak, index i ostatak bezličnih žutolikih tiskovina. Stalno oni imaju neke "pouzdane" informacije, "dojave" i sl. gluposti...
Darkbuster
15-05-2008, 01:23
Pa da, to je Maminjo pustio pricu da vidi oce li ljudi popusiti. :?
legionar
15-05-2008, 01:28
Tebe Mamić obavještava o svojim potezima? :lol:
malimrav85
15-05-2008, 01:29
Nije ovdje isključivi krivac samo Mamić, nego i usrani mediji koji su Solda smjenjivali punih mjesec dana.
Pa valjda sve govori da je kockar Kuže skoro najduže izdržao. Njega se lako moglo kontrolirat, nije bilo pogovora...
Čim dođe neko normalan ne može dugo izdržati sa divljom hordom tamo.
legionar
15-05-2008, 01:38
Pa kriv je Mamić, ali ne jedini, i mediji previše seru stalno. Sad će još Vukojevića omastit za najmanje 6-7 milijun €, Pokrivača, Šifu, Modrića, Dudu-a, Ćorluku. Koje su to pare. Baš me zanima kakve će sad tudume dovest. Pretpostavljam da je prvi Butina :roll:
malimrav85
15-05-2008, 03:09
Butina je gotova stvar. Pa nisu Kocha sterali bezveze.
Liga prvaka iduće godine ziher, u sastavu:
Balaban Šokota
Marić(Silvio) Mujčin(jedina prava 10-ka) Vrdoljak Mikić
Krznar Bišćan Tomas Šimić (Dario)
Butina
Klupa? Mitu,Polovanec,J.Šimić,Sedloski,Tokić,M.Cvitano vić,Agić i Vasilj
I to samo zato kaj niko neće kupit Bišćana i Vrdoljaka. Još.
legionar
15-05-2008, 03:32
Izbacio si Čaleta iz prvih 11, to je svetogrđe :smt005 Agić bi definitivno mogao biti zamjena za Modrića, ipak je on najbolji veznjak Kukuruz Primere. :smt005 U napadu bi mogao kao zamjena bit klasni i prekaljeni Anderson Costa. Još Ilju Brkatog stave za selekcionera i da vidiš :smt005
Darkbuster
15-05-2008, 09:52
Tebe Mamić obavještava o svojim potezima? :lol:
Ma lako je zakljuciti koga sve taj covo ima na platnom spisku :smt002
btw. Neznam jel' se pricalo negdje na forumu, ali zanima me sto deklarirani patrioti s foruma misle o ovoj reklami?
http://youtube.com/watch?v=Bf__13kMGos
Feldkurat
15-05-2008, 10:22
Bezveze, neukusno.
Tebi bi vise odgovarala reklama tipa da umjesto stafete, nose bocu ozujskog od borisa tadica do milanovica sa sloganom:
Jedna drzava.Jedna partija.Jedna piva. ?
Darkbuster
15-05-2008, 10:37
Da, kak znas?
fat drummer
15-05-2008, 12:07
meni je reklama užasno govno... izmješali su molitve, himnu, navijačke pjesme, komad krpe sa kockica je odjednom svetinja, piva je poveza s nogometom
govno na kvadrat
Jesam domoljub, ali me živcira ta reklama i glas tog tipa..
Užasno iritantan..
Toliko me ne živcira patetični tekst koliko sve više dizanje njegovog tona i na kraju vrištanje..
Wtf!?
Kaj ne bi bilo bolje da je govorio tiho kao na početku reklame da se da neki ovako dramatski efekt?
A ne tu ovo vrištanje..
Ne valja..
Prekičasta.
Dobra mi je ona Konzumova - ima dobru navijačku standardnu pjesmu gdje Eduardo navija sa gipsom na nozi iz kauča..
Darkbuster
15-05-2008, 13:07
Al' i ta se svodi na isto, iako je kvalitetnija, u biti pozivajuci na domoljublje potice konzumerizam.
Pa kaj?
I da ne poziva na domoljublje trusit ću litre Žuje dok traje EURO neovisno o tome.. (zapravo više tuborg green, al zanemarimo)
Konzumerizam mi je već u kostima..
:cry:
Ma simpatična reklamica, al neću ni više ni manje kupovati u Konzumu nego dosad..
fat drummer
15-05-2008, 13:31
najajača je scena nakraju kad se baca edurado s modrićem i još nekim kome se sad ne mogu sjetiti lika i djela na koljena, a ono na dresu ožujsko
majku ti jebem, sve čekam kad će ubaciti ožujsko u himnu
konzerva
15-05-2008, 14:10
ta reklama je takvo svetogrđe da sam si obećao da nikad više neću dat ni kune za ožujsko
btw. Neznam jel' se pricalo negdje na forumu, ali zanima me sto deklarirani patrioti s foruma misle o ovoj reklami?
http://youtube.com/watch?v=Bf__13kMGos
naime svi patrioti su i poznati vjernici,,ali na dan tekme su najveci ateisti..ono razbij,nabij,pretuci,ukradi,popali..sve u suprotnosti sa naukom katolicke vjere..tako mi je i reklama smece..kakva molitva :-D :lol:
konzerva
15-05-2008, 14:33
jeste li se zapitali u ovom tužnom finalu kupa,kad ja balić dobio crveni, zašto je izvađen kapetan a ne rukavina (ako već hoće špicu izvadit)?
došli turci gledat rukavinu, mora se prodat momak! da se nebi šoši zamjerio tko u klubu... :smt078
zato i je kalinic bacio traku Jarniju u noge
jeste li se zapitali u ovom tužnom finalu kupa,kad ja balić dobio crveni, zašto je izvađen kapetan a ne rukavina (ako već hoće špicu izvadit)?
došli turci gledat rukavinu, mora se prodat momak! da se nebi šoši zamjerio tko u klubu... :smt078
Ti turci su i jedini koji dolaze gledati taj partizanski klub...
malimrav85
15-05-2008, 17:24
Ja sam starom odma reko da ako vadi napadača da vadi Kalinića jer da je rukavinu izvadio glave bi se kotrljale
Darkbuster
15-05-2008, 18:47
Pa kaj?
I da ne poziva na domoljublje trusit ću litre Žuje dok traje EURO neovisno o tome.. (zapravo više tuborg green, al zanemarimo)
Konzumerizam mi je već u kostima..
:cry:
Ma simpatična reklamica, al neću ni više ni manje kupovati u Konzumu nego dosad..
Pa neznam, tebi bi kao domoljubu iskoristavanje nacionalnog ponosa u svrhu prodaje neceg poput pive i speceraja trebalo biti IMHO blasfemicno. Mene ne drma nesto posebno ta nacionalna vibra,ali volim svoju zemlju i te reklame su mi zbilja odvratne.
fat drummer
15-05-2008, 18:55
bilo bi zakon da je sponzor hrvatske repke recimo tvornica u kragujevcu ili elektronska industrija niš
pa da fino eduardo hopsa sa znakon zastave na dresu, a hrvati se raspamete za novim yugom
totalna pizdarija, tim više što alkoholno piće podupire sport
dobro da nisu stavili labos kristalmetha kao zlatnog sponzora
Subcomandante Marcos
15-05-2008, 21:13
dobro da nisu stavili labos kristalmetha kao zlatnog sponzora :lol:
Pa neznam, tebi bi kao domoljubu iskoristavanje nacionalnog ponosa u svrhu prodaje neceg poput pive i speceraja trebalo biti IMHO blasfemicno. Mene ne drma nesto posebno ta nacionalna vibra,ali volim svoju zemlju i te reklame su mi zbilja odvratne.
Ne iskorištava nacionalni ponos, nego glupost ljudi...
Neću zbog osjećaja domoljublja potrčati u Konzum..
Al da ću navijati kao lud i živcirati se, hoću..
Ne zato jer smatram to svojom obvezom, već zato što se tako osjećam..
Kada igra Hrvatska, to je nešto posebno..
:smt049
Darkbuster
15-05-2008, 23:28
Ti mozda neces,barem ne svjesno zbog toga, ali netko drugi hoce.
fat drummer
15-05-2008, 23:34
meni je to prostitucija repke
mene bi bilo sram da reklamiram ariel uz slogan gledajte kako naši peru njihove
jebote, nemojte više
meni je to prostitucija repke
no shit sherlock :-D ..nije to od jucer..doduse reklame me tolko niti ne jebu,ono direktno me ne diraju..ali prostitucija sa kartama me itekako dira..stas,takva su prvila igre danas
legionar
15-05-2008, 23:48
offtopic :!:
Dosta :!: :!:
Tema ovo topica nisu reklame nego nogomet, znate ona igra gdje je sa svake strane 11 igrača, a ne fakin reklame o pivi!
Ti fat ćeš prestat ili ne bude dobro... ne fakat, ovolko si od bana :!:
Smirite se ili ću da banam :!:
malimrav85
15-05-2008, 23:51
Ajmo ga prijavit!
Chiba u Japanu dobila prvu utakmicu. Odma nakon što su dali Joži otkaz!
Ima neki optimist ko ja koji misli da će Parma zaustavit Inter?
Darkbuster
15-05-2008, 23:51
Nogomet je danas, nazalost,skoro sve osim igre sa 11 igraca na travnjaku :? Jebes calcio moderno!
fat drummer
15-05-2008, 23:52
iskreno, ne samo u smislu monetarno kurvaluka nego i totalnog otuđenja od ideje natjecanja
ova molitva navijača me podsjeća na secnu iz dobrog vojnika švejka kada se služi poljska misa, a feldkurat moli da bog pobije engleze jer bog je na strani austrijanaca
iskreno, ja baš nužno ni ne gledam utakmice repke jer su u glavnom razočaranje i vjerojatno popraćene hrvatskim komentatorima
radije bih čitao twaina ili pratchetta, ali me fascinira ta ideja kako odjednom repka znači svetinja, domoljublje, pičke materine
kada se kaže repka, misli se na nogometnu
ne na npr. onu od pingponga ili rukometa
iako su rukometaši osvojili jebeno više medalja
da mi netko ponudi deset kuna uz uvjet da više nikada ne gledam te krepile na tv-u bio bih bogatiji za deset kuna
I NITKO nije iskomentirao pohod Zenita prema tronu Kupa UEFA ????? :?
legionar
16-05-2008, 02:31
Prosječni igrači, možda 2-3 iskaču, ali dobar trener, disciplina, igrači dugo igraju zajedno, imaju dobre plaće i premije i rezultati su vidljivi... Po meni je ključ što igrači kontinuirano igraju zajedno.
fat drummer
16-05-2008, 08:47
i to što nemaju jebenog luđaka ko šefa i što ih netko gleda, i što igraju više od pola jake utakmice godišnje
Zenit igra jedan od najboljih nogometa koje sam imao prilike gledat...prelijepo...
malimrav85
16-05-2008, 12:04
Kak uspiju zadržat Aršavina, Pogrebjaka i ekipu... Mislim da Putin veli nema dečki nikam pa se nikam i ne ide. :-D
Kak uspiju zadržat Aršavina, Pogrebjaka i ekipu... Mislim da Putin veli nema dečki nikam pa se nikam i ne ide. :-D
Kako uspiju? Pa financira ih Gasprom, jedna od najvećih svjetskih energetskih firmi.
malimrav85
16-05-2008, 13:28
Pa znam da imaju para al kak se ekipi da igrat po rusiji a znaju da mogu igrat u bilo kojem klubu liga 5
http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 86616.html (http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/20080516/noticia_53465086616.html)
Sva sreća da je Henry u odličnoj formi!
Darkbuster
16-05-2008, 13:38
Sa par dolara vise u dzepu svasta se ljudima da.
malimrav85
16-05-2008, 14:29
Pa poprilično sam siguran da bi Aršavin imao bolju plaću recimo u Newcastlu koji ga je želio kupit nego što ima u Zenitu.
konzerva
16-05-2008, 15:23
uspjeh najviše mogu zahvalit vrhunskom treneru
Stormrage
16-05-2008, 16:33
http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=360156
joj meni što ih čeka.. zagzit ćemo ih, gledat će snimku sa sp a 98 za utjehu :smt005 :smt005
malimrav85
16-05-2008, 16:54
A golman schalkea je nestao...
neuer ili ka se već zove. lik je odličan u lp bio.
Metzelder nije odigrao utakmicu za real godinu dana ako ne i više.
Oliver Neuville; ne daju ga :smt005
ali sve u svemu ok ekipa, napad klose-podolski/gomez nije za zajebavat se
veza Michael Ballack, Torsten Frings, Bastian Schweinsteiger, Tim Borowski isto nije zabacit.
Jedino bi obrana Philipp Lahm, Christoph Metzelder, Per Mertesacker i Clemens Fritz mogla biti malo lošija ali ako će ova tri igrat nije tolko strašno jer su svi u werderu igrali pa se znaju dobro.
sad sam tek skužio kolko igrača werder daje, što sadašnjih što bivših.
ma ja se samo poljaka bojim.
malimrav85
17-05-2008, 15:13
http://sportske-novosti.hr/images/uploads/kranjcar7_v.jpg
Sretno danas!
legionar
17-05-2008, 19:07
Gdje ih skupljaju? :smt009 :smt009
http://i13.photobucket.com/albums/a285/ddijanov/in.jpg
malimrav85
17-05-2008, 19:40
ha ha ha,svaki put kad se kod nas spomene fa kup u istoj rečenici će biti i kranjčar!!!
sick,kak si? :smt006
Jedva čekam taj EURO više!
Sjećate se ovog:
http://www.youtube.com/watch?v=_nUVjWuO ... re=related (http://www.youtube.com/watch?v=_nUVjWuOOWs&feature=related)
Naježim se..
A posebno mi je drag dio kada onaj cool glas kaže: Die Nationalhymne von Kroatien!
fat drummer
18-05-2008, 14:28
daj ne seri, bilo je grozno, hrvati ne znaju otpjevat svoju himnu
al fakat, fulavaju tempo u pičku materinu
jednako tako bi ju mogli pjevat na melodiju marseljeze, nitko ne bi skužio
9 mjesec 1990
http://www.youtube.com/watch?v=bgn2M9AU ... re=related (http://www.youtube.com/watch?v=bgn2M9AUBtU&feature=related)
ima snimka i iz banja luke 1989 kad svi klece i pjevaju 8)
fat drummer
18-05-2008, 14:42
9 mjesec 1990
http://www.youtube.com/watch?v=bgn2M9AU ... re=related (http://www.youtube.com/watch?v=bgn2M9AUBtU&feature=related)
ima snimka i iz banja luke 1989 kad svi klece i pjevaju 8)
ma naravno, ovo je super jer nema glazbene podloge
ali ovaj čovjek je jedini pravi hrvat
http://www.youtube.com/watch?v=3hr959Ax ... re=related (http://www.youtube.com/watch?v=3hr959AxDI8&feature=related)
legionar
18-05-2008, 22:28
http://www.index.hr/sport/clanak/kresic ... 87321.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/kresic-izasao-iz-tisine-surjak-je-polupismeni-spletkaros-koji-prima-lovu-za-nerad/387321.aspx)
Stari ih je dobro opro :smt004
Krešić je odličan trener koji se dokazao u europskim ligima za razliku od raznoraznih šarlatana i papaka kojima je jedina referenca za trenersko mjesto što su nekad igrali nogomet i znaju podilaziti tzv. menadžerima, tj. mafiji. Mislim da mu je trenerska karijera u Hajduku bila gotova kad je stavio onog Tomića na gol jer očito netko gura psihopata Balića a Varvodića naravno gura tata... Inače, u Hajduku igra toliko potomstva bivših igrača da je to već smiješno - Varvodić, Čop, Gabrić, a čujem da i Rožićev sin nadolazi, nevjerojatno što genetika radi. Moj deda misli da je skroz posenilio kad sluša radijske prijenose a spiker sipa ista prezimena kao prije 20 godina...
fat drummer
18-05-2008, 23:58
koji kurac ti deda navija za hajduk? kaj je on neki četnik?
konzerva
18-05-2008, 23:58
šurjaka će netko upucat ako se uskoro sam ne makne iz kluba
koji qrtz ti deda navija za hajduk? kaj je on neki četnik?
Gore... Kroatizirani Talijan. Iz Slovenije :-D
konzerva
19-05-2008, 01:22
nitko ne spominje kako je INTER prvak!
:smt026
malimrav85
19-05-2008, 01:25
:smt010
smećari
roma je bila tako blizu...
malimrav85
19-05-2008, 12:22
http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/ ... 6/index.do (http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/nogomet/hnl/3084256/index.do)
Normalno da bi.
To je ko da ja ljudima pričam da bi volio još jednu sezonu ostat na 3. godini.
Gospodin Pravokutnik
19-05-2008, 12:42
[quote="fat drummer":ydgm99b4]ne znam, èudi me sav taj optimizam... dajem dinamu kojih 20% da proðe dalje, jednostavno nisu oni za ligu prvaka.
kup eufa, moŞda èak i da, ali i to na pas mater ako Ìe im igra padati u kasnijim stadijima utakmice
ja 40%! ne moĹže se Werder u ovako kratkom razdoblju toliko osnaĹžiti... pazi ĹĄto ti kaĹžem, Werder ĂŚe se boriti za ostanak ove sezone,a sigurno neĂŚe biti bolji od 10-og mjesta u Bundesligi![/quote:ydgm99b4]
kolovoz 17.2007. :)
Nagrada Goran Tomicic...za prognozu sezone....
Mamić opet pokazuje znakove kokainskog ludila:
http://www.index.hr/sport/clanak/mamic- ... 87431.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/mamic-koch-je-monstrum/387431.aspx)
Kochu je nasapunjana daska već davno, što znači da je Tomi jako dosadno u Pireju, valjda nema dobrih galerija pa bi malo natrag u Dinamo. Već vidim ekipu iduće godine - Butina, Bišćan, Balaban, Šokota, Mikić, Vugrinec - šteta što više nije 2002. nego 2008.
"Možemo ga poslati u Lokomotivu, neka tamo radi sklekove u blatu." :smt005
malimrav85
20-05-2008, 01:42
Nikooooooo vrati se doma.......
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,120138.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2008,5,19,,120138.jl)
Onda je došao onaj Mamićev prijedlog da nam se svima smanje ugovori. U redu, rekao sam, smanjite mi ugovor, ali i odštetu kada budem odlazio. I tada je eksplodirao, počeo pravi obračun sa mnom. Morao sam otići, a mogao sam samo u Rusiju, gdje je još bio otvoren prijelaz, ili u Hajduk.
konzerva
20-05-2008, 02:49
"Možemo ga poslati u Lokomotivu, neka tamo radi sklekove u blatu." :smt005
a šta drugo,ipak mu je to bio najbolji igrač u sezoni
:-s
neću braniti mamića, ali kranjčar je trebao otići iz dinama jer je odigrao katasrofalno tu polusezonu i bio potpuno fizički nespreman. menadžeri su ga nudili po cijeloj europi, nitko ga nije htio osim par ruskih klubova.
da kranjčar nije otišao, pitanje je dali bi modrić dobio priliku. I za razliku od kranjčara-tatinog sineka koji je s 18 god. bio kapetan dinama i kojeg se stalno guralo po medijima, modrić se morao kaliti po bosni i interu. A to je kranjčaru falilo, a ne odmah kapetanska vrpca.
najtužnije je od svega je to što je cico na prošlom sp stavio svoje privatne interese ispred reprezentacije forsirajući svog nespremnog sina u sve tri utakmice sp i nije pozvao eduarda samo zbog svog sukoba s mamićem.
kranjčar je definitivno napredovao u zadnjih godinu dana, prvenstveno u fizičkom smislu, ali nikada neće biti igrač kakvog su najavljivali ćiro i novinari plaćenici. modrić je za njega klasa više, a to se vidi i po transfeu.
fat drummer
20-05-2008, 11:11
ti bi se riješio igrača jer je odigrao jednu lošu polusezonu i bio fizički nespreman. i to navodiš kao objektivan kriterij. :roll:
kranjčar je definitivno napredovao u zadnjih godinu dana, prvenstveno u fizičkom smislu, ali nikada neće biti igrač kakvog su najavljivali ćiro i novinari plaćenici. modrić je za njega klasa više, a to se vidi i po transfeu.
X
ti bi se riješio igrača jer je odigrao jednu lošu polusezonu i bio fizički nespreman. i to navodiš kao objektivan kriterij. :roll:
malo vise od sezonu i plo...jedina dobra sezona je bila ona pod cirom...tj polusezona...ostalo zaosno...
sad igra jebeno...al ono prije...uzas...
a pogotovo u Hajduku kaj je odigrao...
malimrav85
20-05-2008, 19:37
modrić je za njega klasa više, a to se vidi i po transfeu.
živi bili pa vidjeli
ultraviolet
20-05-2008, 21:37
http://www.tportal.hr/fset.html
:smt005 :smt005 :smt005
i još jednom
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Nikooooooo vrati se doma.......
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,120138.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2008,5,19,,120138.jl)
Onda je došao onaj Mamićev prijedlog da nam se svima smanje ugovori. U redu, rekao sam, smanjite mi ugovor, ali i odštetu kada budem odlazio. I tada je eksplodirao, počeo pravi obračun sa mnom. Morao sam otići, a mogao sam samo u Rusiju, gdje je još bio otvoren prijelaz, ili u Hajduk.
Svinjo debela nema oprosta....
fat drummer
21-05-2008, 11:01
misija u životu mi je postati vođa bojsa i službeno se ispričat kranjčaru te srušit maksimir na tamo podignuti 32 matra visok kip nike kranjčar
sick, pridruži mi se!
Darkbuster
21-05-2008, 11:13
Ma bolje Nikolosej kraj maksimirske arene!
http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=360353
a sad adio.... :lol:
vet, ides u tursku...?
malimrav85
21-05-2008, 17:15
Prodali nam našeg Ćaluuuuuuuuuuuuuuuuuu, pozvali i tamburašeeeeeeeeeeeeeeeeee
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
253 Austrija-Hrvatska 18:00h 3,80 3,10 1,90 1,70 1,15 1,25
:smt001
malimrav85
21-05-2008, 17:26
Da će Hrv osvojit:
99986 Hrvatska-EURO 2008 18:00 15,0
http://www.index.hr/sport/clanak/hrvoje ... 87761.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/hrvoje-cale-u-trabzonsporu/387761.aspx)
"Zahvaljujem se Dinamu koji me stvorio i afirmirao kao igrača. Veliko hvala publici na podršci, a sada je vrijeme da krenem prema novim izazovima. Nadam se da će nam se putevi ponovno sresti jer Maksimir je moj nogometni dom", rekao je Čale.
hvala tebi Hrvoje :(
znam da je bilo pitanje vremena...ali svejedno nisam to ocekivao bas sad :(
Löwin Lily
22-05-2008, 00:56
Ajde, dečki!
Di su komentari?
Nestrpljiva sam..
pa ovako..sveukupno chelsea pokopao man united..puno slabije prvo poluvrijeme,al u drugom ih doslovno zgazili..na kraju terry nesretno fulao penal :lol: ..a ajdnicak..nego mene bolio tko ce osvojit i bas je fora gledat tak tekmu..i jedni i drugi mi cigani..mozda mi man united drzai jer katolici :-D
malimrav85
22-05-2008, 00:59
Kome nije jasno ko je najbolji igrač na svijetu nek mi se javi na pm.
Terry :smt005
nebijem ih sve...
koji dan...prvo ode Cale a onda jos i Chelsea zguta od ovih pedera...
s tim da im 11erac nisu svirali...
da sam Terry bi u penziju otisao...fakat ne bih mogao podnijeti da mi se ovak nes dogodi....
s tim da je Terry i dalje kralj...
chelsea objektivno bolji i oštećen u dosta sudačkih odluka,ko i sve u životu nemora bolji bit i pobjednik
Kome nije jasno ko je najbolji igrač na svijetu nek mi se javi na pm.
Terry :smt005
nije terry :smt005 , nego terry :smt010
GLORY GLORY MAN UNITED!
http://img403.imageshack.us/img403/6866/1111lpzg1.jpg
:smt050
malimrav85
22-05-2008, 01:10
chelsea objektivno bolji i oštećen u dosta sudačkih odluka,ko i sve u životu nemora bolji bit i pobjednik
Sudac je bio koma. Onaj start Carvahla ili koga već na ronalda je bio za crveni, makelele je trebao isto crveni dobit, chelsea je trebao dobit penal (ferdinand na cole-a) a pomoćni sudac pušta prednost. digao je već zastavicu i onda je spusti. :shock: Mislim, ja sam navijao za Man Utd ali to se vidlo.
A onaj Štimac je takva prokleta debilčina da je to strašno!!! Ne znam kaj ću za euro, debil će ziher stalno komentirat a tolko je pristran da je to strašno. Ziher je stavio 100.000€ na Chelsea. Debil.
http://www.virginmedia.com/images/giggs-earner.jpg
a zato je blazicko jos bolhji..a biseri..
a vidoviti milan sprehe :lol: ..svaki udarac je gol i on je vidio u ocima ceha pri obrani penala da govori ronaldu da ga zna i te sprehe :smt005
Darkbuster
22-05-2008, 01:16
Najjace kada nadodaje: "ALI PONOSAN" :lol: :lol:
malimrav85
22-05-2008, 01:22
a zato je blazicko jos bolhji..a biseri..
a vidoviti milan sprehe :lol: ..svaki udarac je gol i on je vidio u ocima ceha pri obrani penala da govori ronaldu da ga zna i te sprehe :smt005
baš to, vidoviti milan
da je neko slušao utakmicu mislio bi da je bilo 4-1 za chelsea
a penal sam znao odma da će fulat, čim je poljubio loptu. htio sam u 50kn sa frendom ali nije htio
Al ja sam bio sretan kada je zabio za 1:0 i zaderao sam se: Eto vam ga na! I u qrtz s onima koji kažu da samo zabija malim momčadima!
e evo za ronalda smo frend i ja rekli da ce fulat ziher..brijem da je vecina rekla..ono najveca odgovornost na njemu,nije se bas iskazao u takvim situacijama,vec ih je dosta i fulao tokom karijere itd..
Da, ja sam starom rekao da će fulat kao i protiv Barce.. Na faci mu se vidilo..
Za Terryja sam se iskreno šokirao, ali sam Anelku pogodio..
:cheers:
legionar
22-05-2008, 01:40
Glavno da su ovi cigani popušili. Kako mi je drago, jebo vas Grant :badgrin: :badgrin:
malimrav85
22-05-2008, 01:41
ma anelka...
lik je koma
ko njega kupi doper
ali dat andersonu i naniju da pucaju je hrabro
ali grant je dobar, pomicanje cola je bio odličan potez
:-D :lol:
I follow the Moskva
Down to Gorky Park
Listening to the wind of change
An August summer night
Soldiers passing by
The world closing in
Did you ever think
That we could be so close,like brothers
The future's in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change
Chorus:
Take me to the magic of the moment
On a glory night
Where the children of tomorrow dream away
In the wind of change
Walking down the street
Distant memories
Are buried in the past forever
I fallow the Moskva
Down to Gorky Park
On a glory night
Where the children of tomorrow share their dreams
With you and me
On a glory night
In the wind of change
The wind of change blows straight
Into the face of time
Like a stormwind that will ring
The freedom bell for peace of mind
Let your balalaika sing
What my guitar wants to say
On a glory night
Where the children of tomorrow share their dreams
With you and me
On a glory night
In the wind of change
Subcomandante Marcos
22-05-2008, 02:04
Najjači komentar.71 minuta,Makelele leži na zemlji.Prilazi mu LAMPARD i nešto mu šapne na uho.Kaže Blažičko:''Prilazi mu TERRY i pita ga 'ko te je.'' :lol: Frajer stvarno ima bisere.
Ne volim ni jedne ni druge,ali mi ipak žao Čelzija.Terry je i dalje kralj.
konzerva
22-05-2008, 02:12
drago mi je da je manu dobio,a još mi je draže da je onaj umišljeni pederko ronaldo fulao penal.
on je najpamteniji...sad će on neke super finte, kreni-stani...mrš seljačino!!!!
a štimac....idiot. ali se trudi ispast pametan pa koristi riječi poput devijacija...
malimrav85
22-05-2008, 02:20
ili se bahati i naglašava krivo drogba
drogbA
čobaneeeeeeeeeeeee
Nego, ko je dao prvi gol na tekmi?
nek nas švabe dobiju 5-0 ali nek neko ballacku nogu strga :shock:
a štimac....idiot. ali se trudi ispast pametan pa koristi riječi poput devijacija...
a si skuzio intercepcija :lol:
konzerva
22-05-2008, 02:31
da,da,da :smt044
a kad se posro i rekao majkl balak umjesto mihael... :smt005
a si skuzio intercepcija :lol:
A kad počne divanit na Euru o Olićevoj akceleraciji, Kovačevom altruizmu, Pletikosinoj anticipaciji i Kranjčarevoj konstipaciji...
Jaki su mi ovi slogani reprezentacija za EURO... http://euro2008.worldcupblog.org/news/p ... logan.html (http://euro2008.worldcupblog.org/news/poll-which-euro-2008-team-bus-has-the-best-slogan.html)
neki od jacih:
Njemačka: "Deutschland – ein Team – ein Ziel"
Ein Volk, Ein Reich, Ein Fuehrer....
Poljska: "Because only sport and good fun counts!
Spoken like a true loser...
Italija: "The sky is always bluer"
I druga strana Jadrana je uvijek privlacnija...
Turska: "Would passion of Turkey fit into this bus?"
Nece... kao vjerojatno ni svi Turci koji zele u Austriju i Svicarsku
Švicarska: "Final destination: Vienna"
E to je slogan za Tursku
legionar
23-05-2008, 22:09
Njemačka: "Deutschland – ein Team – ein Ziel"
Ein Volk, Ein Reich, Ein Fuehrer....
:smt005 :smt005
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,120533.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2008,5,23,,120533.jl)
lol i rofl :smt005 :smt005 :smt005
malimrav85
23-05-2008, 23:27
valjda je uvjet da budeš golman u dinamu to da ti je vid slabiji 60-80%
jucer ti bio rodjendan..pocivaj u miru legendo :smt010
PELE GOOD,MARADONA BETTER,GEORGE BEST
http://www.youtube.com/watch?v=YAGtVrUR ... re=related (http://www.youtube.com/watch?v=YAGtVrURAZ8&feature=related)
Sad znamo zašto Koch zapravo odlazi, on nikad ne bi pristao nositi rozi dres :lol: