View Full Version : Nogomet
ThunderBoy
19-12-2005, 17:41
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
Hej Mo, ti isto pratiť http://www.badblueboys.hr/forum? Ajde dobro, al nemoj bať sve od do s foruma pretipkati i staviti na ovaj forum. Pa kvragu, kaj je preveè je preveè.
:smt018
Hej ARise, postoji i ironija u izjavama, znas?!
Ako je ono jucer bila cista pobjeda cfc-a onda se ne bi htio piti vodu koju ti pijes, jer ocito nemas pojma kaj je cisto...
Kod 0:0 arsenalu je ponisten cist gol (v. Persie), kod istih tih 0:0 Essien dobije zuti za faul koji bi trebao biti kaznjen zatvorom, a kod 1:0 za cfc ne da mu drugi zuti za start koji bi jednako tako mogao biti dovoljan za crveni karton...E pa sad ako je to cisto-onda slavimo nove prvake!!!!(ARise-ti pogodi jeli ovo ironija)
to kad je arsenal ruzna momcad a chelsea je sexy...
ak si za chelsea si za chelsea, ak nisi, punker si
*SUPERMAN*
19-12-2005, 19:24
Ako je ono jucer bila cista pobjeda cfc-a onda se ne bi htio piti vodu koju ti pijes, jer ocito nemas pojma kaj je cisto...
Kod 0:0 arsenalu je ponisten cist gol (v. Persie), kod istih tih 0:0 Essien dobije zuti za faul koji bi trebao biti kaznjen zatvorom, a kod 1:0 za cfc ne da mu drugi zuti za start koji bi jednako tako mogao biti dovoljan za crveni karton...E pa sad ako je to cisto-onda slavimo nove prvake!!!!(ARise-ti pogodi jeli ovo ironija)
Daj katasrofo jedna,pa Arsenal je najsexy momcad u cijeloj engleskoj... :smt003
Da, pogotovo u novoj gay boji dresova.
Hej Mo, ti isto pratiš http://www.badblueboys.hr/forum? Ajde dobro, al nemoj baš sve od do s foruma pretipkati i staviti na ovaj forum. Pa kvragu, kaj je preveè je preveè.
:smt018
nisam niš prepisao
Da, pogotovo u novoj gay boji dresova.
zato ih je i essien klao...
nacuo sam da taj lik mrzi faggove :smt003
di canio opet mjerio kukuruz
ne znam što ovi u italiji èekaju sa kaznom.. jedna stroga bi bila fina.
zato ih je i essien klao...
nacuo sam da taj lik mrzi faggove :smt003
onda dajem essienu 5 ,bravo samo nastavi tako
rapidissimo
20-12-2005, 13:29
Essien?Pa kaj je vama-covjek se nece jos 1 godinu priviknuti na engleski nogomet...Samo cinjenica da suci bezobzirno kradu u korist cfc-a ga je ostavila u tekmi u nedjelju!Za startove protiv Hammana i one protiv Arsenala bi vec trebao biti u zatvoru!!!
P.S. Zgodno je primijetiti da gorstak, koji navodno mrzi odredjenu kategoriju ljudi, ima slikicu upravo onog sto ta kategorija voli najvise...Jel to latentno nesto, gorstace, ili si zapravo osvijesten:-)?
P.S. Zgodno je primijetiti da gorstak, koji navodno mrzi odredjenu kategoriju ljudi, ima slikicu upravo onog sto ta kategorija voli najvise...Jel to latentno nesto, gorstace, ili si zapravo osvijesten:-)?
neki trebaju znat ih razlikovat
*SUPERMAN*
20-12-2005, 15:10
Sve u svemu,protiv Arsenala se dogodila velika kraða i velika sportska nepravda!!! Pitam se koga je Abramovic potkupio ovaj put... :smt013
rapidissimo
20-12-2005, 15:17
Bitno da si ti shvatio poruku i da slika kao takva fokusira samo to sto vam je zajednicko!!!!
A kog nije platio Roman-stvar je, nazalost, postala preizvjesna i vise nije bitno s kim cfc igra-posao je obavljen unaprijed!
Fuck arsenal i chelsea. glupi englezi
Bitno da si ti shvatio poruku i da slika kao takva fokusira samo to sto vam je zajednicko!!!!
Inace ne fokusiram se ja samo na to sto slika pokazuje...,zenski supak i muski supak=zajednicko im je imenica supak,vjerojatno si na to mislio
[quote=Mo][color=darkred]di canio opet mjerio kukuruz
ne znam ĹĄto ovi u italiji
Jesi cuo za slobodu izraĹžavanja?
A za govor mrznje?
Po meni bi mu trebalo zabraniti daljnje bavljenje nogometom.
Politici u sportu nema mjesta,a pogotovo fasizmu.
Ovo je vec neznam koji put da je to ponovio.
Cak sad Italija ima problema sa kandidaturom zbog rasizma i navijaca.
Jednostavno,trebalo bi mu zabraniti daljnje bavljenje nogometom.
malimrav85
20-12-2005, 21:12
Cak sad Italija ima problema sa kandidaturom zbog rasizma i navijaca.
Barem ĂŚemo ga mi dobit.
Sve u svemu,protiv Arsenala se dogodila velika kraða i velika sportska nepravda!!! Pitam se koga je Abramovic potkupio ovaj put... :smt013
Ako nekog treba krast nek to bude Arsenal, bas mi je drago kaj su popusili.
Just a little bit
21-12-2005, 11:17
ma Paolo di Canio je car....frajer kad ne igra vodi navijanje na nordu......
http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00176/Di_Canio_176037c.jpg
:smt003
[quote=Tkach][quote=Mo][color=darkred]di canio opet mjerio kukuruz
ne znam što ovi u italiji
Talijani si briju na te fasisticke fore, a s 500 000 vojnika su jedva pokorili Etiopiju u pola godine i jos su ih izbacili par godina kasnije, nisu mogli osvojit Grcku dok im Nijemci nisu dosli pomoc, znamo kako su ih partizani unistavali bez beda po sumama i gorama i kapitulirali su nakon samo 3 godine rata....
moj zakljucak: Nek se sugavi DiCanio ostavi politike i naganja loptu po travi...
Covjece, kak mi Talijani znaju dic zivac :smt011
di canio je obièna seljaèina i jadnik.
a talijani imaju gadnih problema i sa huliganizmom i sa ovakvim stvarima. nama nešto govore o neredima i divljanju a kod nis se svaki vikend pale auti i tuku navijaèi samo što se o tome ne prièa puno.
di canio je obièna seljaèina i jadnik.
a talijani imaju gadnih problema i sa huliganizmom i sa ovakvim stvarima. nama nešto govore o neredima i divljanju a kod nis se svaki vikend pale auti i tuku navijaèi samo što se o tome ne prièa puno.
Ne znam ja dali je to bas tak, po rijecima Ãubravka Novaka i Markovica samo Hrvati imaju problem sa huliganizmom dok se u svom "normalnom" zapadnom svijetu takve stvari ne desavaju, jer su tam svi fini, pristojni i svi do jednog vode djecu, zene, punice, dede, bake i ostalu familiju na utakmice.
Hrvati su divlji i najgori kaj se tice navijanja, samo se kod nas pale baklje dok je ostalim narodima ta stvarcica potpuno nepoznata, mislim da tamo mozes i opljackat banku sa bakljom jer oni to nikad nisu vidli pa ce pomislit da u ruci imas neki ultra-super-laserski pistoljcic.
Ne daj Boze da bi tam netko opalio samar protivnickom navijacu, mislim da bi u Engleskoj cijela vlada dala otkaz.
A Margaret Tachter je iskorijenila sav huliganizam u Engleskoj, Europi pa i sire jer njen model je obracuna sa huliganima je savrsen.
Hvala Bogu da se kod nas Ãubravko Novak primio te svete zadace, jer ipak kao covjek sa veterinarskim fakuletetom siguran sam da je najkompetentniji za rad kao zamijenik nacelnika zagrebacke policije.
Just a little bit
21-12-2005, 13:59
svaki drot - pasji skot :smt006
talijani imaju prejebenu ultras scenu al ko fajteri itd su smjesni....jadnici.
jedno su mi juĹžnjaci kolko tolko ok, bari, lecce itd niko im nesmije u grad doĂŚi jer te love na skuterima, od babe do teta u vrticima , dojavljuju pa se pol grada sleti pa ti jadna majka :smt003
Ma piĹĄam se ja i na novaka i na MarkoviĂŚa i ostalu gamad...
A.C.A.B.
Sloboda navijaèima!
:smt041
sve su to gluposti
kod nas u prvenstvu recimo jako je malo nereda, samo eventualno kad igraju dinamo i ajduk. dobro na tekmama repke zna bit sranja.
al eto recimo engleska. tam su mirni na stadionu al se zato šoraju pokraj stadiona. u nizozemskoj se dogovaraju tuèe, u srbiji ubijeni ljudi na drugoligaškoj tekmi., u italiji kaos stalno.. ili recimo ludi grci. kad igraju pao i olimpiyakos to je pakao na zemlji, da ne govorim o ludim turcima.. sjetite se onog sa švicarcima, nas bi kaznili odmah a oko ovog se još kao premišljaju. a švicarske igraèe je tuklo osiguranje!!!
*SUPERMAN*
21-12-2005, 19:37
Talijani si briju na te fasisticke fore, a s 500 000 vojnika su jedva pokorili Etiopiju u pola godine i jos su ih izbacili par godina kasnije, nisu mogli osvojit Grcku dok im Nijemci nisu dosli pomoc, znamo kako su ih partizani unistavali bez beda po sumama i gorama i kapitulirali su nakon samo 3 godine rata....
Pa nsiu mogli ni osvojit albaniju bez pomoĂŚi hitlera. Mogu si zamislit kako je izgledala vojska albanije u 2. svjet. ratu... A ono sa specijalnom vojnom aviokratskom jednicom kada je od 10 aviona 3 palo,3 ih sruĹĄili neprijatelji,3 nisu ni poletila i jedan se vratio,uzas!!! Pickice su uvijek bili i uvijek ce ostat!!
ONTOPIC: Ma dobro mu je rekao L. Tonni,neka se drĹži lopte a svoja uvjerenja zadrĹži za sebe za vrijeme utakmice...
malimrav85
21-12-2005, 19:39
Toni je legenda, pravi napadaè. I onaj tip iz Livorna e odlièan, Lucarelli ili kako veÌ. Volim kad neko uleti tak, tipa Livorna i Fiorentine, pa kvare planove drugima. Ok,Juve je otiťao ali zanimljivije je.
moj zakljucak: Nek se sugavi DiCanio ostavi politike i naganja loptu po travi...
Od nekoga tko drka na neki chobanski narod ocekivalo bi se malo viĹĄe respecta prema kolijevci europske civilizacije.
*SUPERMAN*
21-12-2005, 20:53
Od nekoga tko drka na neki chobanski narod ocekivalo bi se malo viĹĄe respecta prema kolijevci europske civilizacije.[/quote]
Koljevci Europske civilizacije??? Pod prvo je koljevka europske civilizacije Grcka!!! A ako veÌ posjedujes odreðeno neznanje pa mislis da su to rimljani,moram te informirati i reÌi ti da danasnji taljani i stari rimljani nisu isti narod!!!
[quote=Markus]
Koljevci Europske civilizacije??? Pod prvo je koljevka europske civilizacije Grcka!!! A ako ve
Ovaj razgovor nek se seli u Povijest topic...tamo i odgovaram
talijani su možda dobri u nogometu
al kao ratnici su uvijek bili jadni..
"Ja sam faťist, ali nisam rasist. Navijaèe pozdravljam ispruŞenom desnom rukom jer je to pozdrav camerate cameratima. Taj pozdrav je namijenjem mojim ljudima i ne poziva na nasilje niti na rasnu netrepeljivost", rekao je Di Canio.
Eto, objaĹĄnjava on kako je faĹĄist, ali ne rasist,ali ako nije rasist onda ne moĹže bit faĹĄist, jer je rasizam neizostavni dio faĹĄizma.
fat drummer
23-12-2005, 23:46
ma faĹĄisti, baĹĄ kao i pedofili su samo neshvaĂŚeni...
on topic.. 28.12. poèinje prodaja ulaznica preko hns-a... e koja Ìe to smijurija bit, jednostavno znam
fat drummer
24-12-2005, 13:36
ljubojeviĂŚ prelazi ili u brugge ili u hsv... i onda ĂŚe ga za dve sezone kupit real...
ja sam odustao
ne da mi se imat posla sa tom bandom iz hns-a a prek fife æu dobit nikad
ali najvažniji razlog je što mi je ispitni rok predragocjen. borim se za èetvrtu i ak opet padnem gubim status redovnog. hebiga.. iæi æu u austriju na ep
Just a little bit
24-12-2005, 16:59
kakav ljubojevic, doso je ovdje, glumio nekog cara pa se pokazalo.....ako NE RADIS , ODLAZI ! ...... ti koji se do zadnjeg trenutka dvoume oce li otic u dinamo il hajduk , za njih mi se totalno jebe...
*SUPERMAN*
24-12-2005, 17:47
ja sam odustao
ne da mi se imat posla sa tom bandom iz hns-a a prek fife ĂŚu dobit nikad
ali najvaŞniji razlog je ťto mi je ispitni rok predragocjen. borim se za èetvrtu i ak opet padnem gubim status redovnog. hebiga.. iÌi Ìu u austriju na ep
Pa kaj nisu ispitni rokovi mjesec dana??? A skupina traje 10 dana...
pa gle uzmi u obzir èinjenicu da nema prvog roka u šestom. drugi mogu otpisati jer je baš tad igramo a i onaj u sedmom bi bio teško izvediv
a sranje i da nemam s kim iæ, svi ovi moji bi ne bi, prije ne bi, penzija..
Just a little bit
25-12-2005, 13:57
svak ko hoce , nabavit ce kartu...... prek neta il tamo...nabavit ce se
rapidissimo
29-12-2005, 11:21
Ja mislim da su Dinamo i Hajduk u pravu! Zasto da Cico fol glumi pripreme a svi znamo da bi Ronaldinho, da je Hrvat, grijao klupu i gledao Niku kako stoji na terenu!
fat drummer
29-12-2005, 12:05
ne budi smijeĹĄan, igrao ronaldinho bi igrao na poziciji babiĂŚa... ne znam zaĹĄto mu markoviĂŚ nije ponudio da zaigra...
rapidissimo
29-12-2005, 12:54
Ne, fat, mozda bi Cico kao genijalni strateg prekvalificirao Ronaldinha u najboljeg halfa:-)!Zato bas ova turneja nema smisla:Niko igra, Butina brani pa da su im izravni konkurenti Ronaldinho i onaj Èeh iz Chelsea!
fat drummer
29-12-2005, 13:17
a bar se igra protiv hong konga... i danske... jeeeej hong kong. bať si razmiťljam kolko igraèa iz hong konga znam. e, da onaj defanzivni vezni koji igra u hong kong united starsima
Bas mi je drago kaj je Mamic odjebao Cicu.
Tak i tak ti igraci koje bi on pozvao nisu u planu za repku ni pod razno (osim Eduarda). A sad bi on ometao pripreme klubova zbog novca, e pa nemre!!
*SUPERMAN*
29-12-2005, 15:05
Ja mislim da su Dinamo i Hajduk u pravu! Zasto da Cico fol glumi pripreme a svi znamo da bi Ronaldinho, da je Hrvat, grijao klupu i gledao Niku kako stoji na terenu!
Ne, fat, mozda bi Cico kao genijalni strateg prekvalificirao Ronaldinha u najboljeg halfa:-)!Zato bas ova turneja nema smisla:Niko igra, Butina brani pa da su im izravni konkurenti Ronaldinho i onaj Ăeh iz Chelsea!
Daj molim te ne seri!!! Kako me zivciraju ljudi koji misle da niko igra u repki samo zbog cice!!! A ovo sa butinom,mislim isto,da mu je najgolman na svijetu konkurecija u repkiĹž(npr. dida ili buffon) on ne bi branio,ali je sigurno bolji od STIPE ili od onog australca Didulice!!!
Ali slazem se da je glupo zvat igrace koji nece ni ici na svjetsko,tako samo sjebe klubove... Ali zvat one koji ce igrat,pa zasto ne?! Pa sigurno je repka bitnija od nekog dinama ili pogotovo od hajduka!
odgoðena prijava prek hns-a za karte
hehe, hrvatska posla
iako, meni je svejedno jer kolko kužim ak se prijaviš prek fife ne moš prek hns-a..
Pa u tom i je problem kaj je Cico odlucio na brzinu sklepat repku od igraca iz mlade repke, jer ce ih kao provjeriti. Pa kaj ima provjeravati kad ih je mogao gledati u mladoj repki i u klubovima, jel to ucinio - nije! Adio...
Kakva je to repka u kojoj fali vise od pola momcadi??!!
Cico sere, i bolje mu je da ode u birtiju za sank cugnut nes da se strezni neg kaj klafra po novinama non-stop!!
Osim toga sad se poziva na neki patriotizam - gluposti, to je prijateljski turnir i hrvatska repka moze i bez njega. Nek priprema momcad koja ce igrati na SP-u, a nek ne izmislja toplu vodu!
Brijem da je Didulica bolji i od Butine i Stipe, i definitivno mu se treba dati prilika.
*SUPERMAN*
29-12-2005, 19:19
Brijem da je Didulica bolji i od Butine i Stipe, i definitivno mu se treba dati prilika.
Uprav tako,BRIJES!!! Butina je nas najbolji golaman!!! A sada da li je bolji JOE ili Stipe.e o tome bi se dalo raspravljat...
Dinamo potpisao sa novim brazilcem: Andersson iz Vasca da Game, napadac. Ako je suditi po FM 2006 decko ce biti pojacanje! :smt003
fat drummer
30-12-2005, 18:54
Dinamo potpisao sa novim brazilcem: Andersson iz Vasca da Game, napadac. Ako je suditi po FM 2006 decko ce biti pojacanje! :smt003
da, zato su ga i doveli. nemaju para za prave skaute pa koriste one iz fm managera. mamiÌ je inaèe fm fan.. sa hajdukom je osvojio veÌ petu ligu pravak za redom :smt016
ĹĄta je s boĹĄnjakom. kad ĂŚe on na bolje terene
da, zato su ga i doveli. nemaju para za prave skaute pa koriste one iz fm managera. mamiæ je inaèe fm fan.. sa hajdukom je osvojio veæ petu ligu pravak za redom :smt016
šta je s bošnjakom. kad æe on na bolje terene
Bolje i te skaute nego nikakve. Jos samo fali da kao Hajduk dovodimo igrace koji imaju 30+ godina ili prava pojacanja kao povremene slovenske ili makedonske reprezentativce! Zali Boze takve klupske politike.
*SUPERMAN*
31-12-2005, 21:21
Evo prije nego odem van docekat 2006. Moram vam reĂŚi da ĂŚemo za manje od 4 sata uĂŚi u godinu koju ĂŚe obiljeĹžit hrvati kao svjetski prvaci u nogometu!!!
malimrav85
01-01-2006, 19:31
Evo prije nego odem van docekat 2006. Moram vam reĂŚi da ĂŚemo za manje od 4 sata uĂŚi u godinu koju ĂŚe obiljeĹžit hrvati kao svjetski prvaci u nogometu!!!
O ne, pa on sprema teroristièki napad na Argentinu,Brazi,Italiju,Englesku...
fat drummer
01-01-2006, 20:01
O ne, pa on sprema teroristièki napad na Argentinu,Brazi,Italiju,Englesku...
...Togo, Angolu, Japan, Australiju, Ĺveliki kuracvedsku, SCG, Ĺveliki kuracpanjolsku, Nizozemsku...
AKo Hrvatska osvoji mundijal padat ĂŚe majmuni s neba koji pleĹĄu valcer s lubenicama na nogama
bob rock
02-01-2006, 00:10
...Togo, Angolu, Japan, Australiju, Åveliki kuracvedsku, SCG, Åveliki kuracpanjolsku, Nizozemsku...
AKo Hrvatska osvoji mundijal padat æe majmuni s neba koji plešu valcer s lubenicama na nogama
hmmmm
doista bi se isplatilo organizirati teroristièke napade kako bismo vidjeli te majmune
*SUPERMAN*
02-01-2006, 00:59
AKo Hrvatska osvoji mundijal padat ĂŚe majmuni s neba koji pleĹĄu valcer s lubenicama na nogama
Hoces i ti biti medu njima?
Malo brijete,hrvatska je trenutno meðu 5 naj repki,malo srece i AJMO,OPA,PRVACI!!!
fat drummer
02-01-2006, 11:18
da, fakat.. u svojoj skupini je hrvatska meðu top pet repki. na munidijalu su od nje objektivno jaèi samo brazil, argentina, nizozemska, engleska, ťpanjolska, italija, njemaèka i francuska te vjerojatno sve afrièke reprezentacije koje mogu trèat dulje od 5 km. isto se ne odnosi za azijske jer one moraju moÌ pretrèat 9 kilometara.
zaťto je 98 hrvatska doťla tamo gdje je doťla? zahvaljujuÌi kiksu engleza u svojoj grupi pa su bili drugi, a rumunji prvi. naťi su dobili rumunje i satrali bahate njemce i dalje jahali na adrenalinu i èistoj Şelji. ako i protiv brazila izvuèemo bod to Ìe biti grozno, pogotovo ako pokaŞemo dobru partiju. ovi Ìe, tipièno hrvatski sjest na dupe i oèekivat masovnu predju japana i australije i onda Ìe biti ajme meni, iznenadili su nas (ko npr island prvo poluvrijeme i malta)
*SUPERMAN*
02-01-2006, 22:16
da, fakat.. u svojoj skupini je hrvatska meðu top pet repki. na munidijalu su od nje objektivno jaèi samo brazil, argentina, nizozemska, engleska, ťpanjolska, italija, njemaèka i francuska te vjerojatno sve afrièke reprezentacije koje mogu trèat dulje od 5 km. isto se ne odnosi za azijske jer one moraju moÌ pretrèat 9 kilometara.
Brazil,argentna i nizozemska te eventualno èeťka su jace repke od hrvatske!!! Engleska je jaka ali je u kurcu totalno,slabiji nego u portugalu,a mi jaci nego u portugalu... Dakle tu negdje smo s englezima,isto kao i sa portugalcima i svedskom te mozda jos kojom repkom... Talijani su jaki,to priznajem,ali nikada nas nisu dobili pa nece ni sada,niti u japanu kada smo mi bili ocajni... Njemci su uzasni trenutno,ako produ skupinu to ce biti samo zbog navijaca... Francuska je isto tako trenutno uzas,pa skoro se nisu ni kvalificirali,morao se zinedine vratiti u momcad. Spanjolci isto nisu nesto posebno trenutno,s obzirom kakvi su bili nekoc,eventualno u nasem rangu,nikako bolji od nas.
Africke repke,daj molim te,pogledaj tko se kvalificirao ove godine. Azijske jace nego nekoc ali i dalje losije od nas...
Uz sve to mozda uleti jos jedno do dva iznenaðenja i to je to. Dakle uz malo srece Hrvatska 100% odnosi medalju!!!
Ma daj Markus s onakvom veznom linijom(kranjèar(debelo prase koje se skriva od lopte), tudor(kikser), kovaè( ne moŞe toèno dodati loptu na 5 metara)) nemamo ťanse. igra prema naprijed nam je katastrofa, jedino smo jaki u prekidima.
fat drummer
03-01-2006, 23:11
NIKO KRANJĂAR u èetvrtak ĂŚe sjesti za stol s predsjednikom Lyona Cristianom Aulasom, s kojim ĂŚe razgovarati o prelasku u francuski prvoligaĹĄki klub.
Kako doznaje Jutarnji list, u Lyonu su odluèili s Kranjèarom pregovarati prije nego mu na Svjetskom prvenstvu u Njemaèkoj poraste cijena.
Niko bi se u subotu trebao vratiti u Split kada ĂŚe se doznati kakav je dogovor sklopio s predsjednikom Lyona.
Podsjetimo, Kranjèar je nedavno u intervjuu objavljenom na Internet stranicama FIFA-e najavio kako misli uskoro otiÌi iz Hajduka, najvjerojatnije veÌ u zimskom prijelaznom roku.
"Postoje kontakti s nekim klubovima, a ako ne odem u sijeènju, Svjetsko prvenstvo posluŞit Ìe kao dobar izlog za moj talent." - kazao je nedavno Niko.
Eto, sada je postalo jasnije kakvi to kontakti postoje i o kojim je klubovima rijeè, a hoÌe li Niko uskoro trèati po francuskim stadionima, saznat Ìemo uskoro.
Prema stranicama Transfermarkt.de, njegova se vrijednost procjenjuje se na 5 milijuna eura. Kako ga je Hajduk platio 1,5 milijuna eura, te Lyon plati odĹĄtetu u tom iznosu, SpliĂŚani bi na bivĹĄem kapetanu Dinama mogli lijepo zaraditi.
muahahahahahahaha... ko prvo situacija da hajduk zaradi 3,5 milijuna eura na najveÌoj nadi dinama je prekul. ko drugo da kranjèar zaigra u lyonu je prevanzemaljska... zato juhnino bjeŞi iz lyona, boji se konkurencije!!
*SUPERMAN*
03-01-2006, 23:58
Ma daj Markus s onakvom veznom linijom(kranjèar(debelo prase koje se skriva od lopte), tudor(kikser), kovaè( ne moŞe toèno dodati loptu na 5 metara)) nemamo ťanse. igra prema naprijed nam je katastrofa, jedino smo jaki u prekidima.
Kranjcar ima pas ko da je Kaka iz brazila,kada malo poradi na pokretljivosti u napadu i driblingu pa odmah ĹĄutu(ono sto rade najbolji AMC na svijetu) ce biti super... Tudor je car samo takav. To da je kikser su gluposti,kiksao je u portugalu kada je bio totalno van forme sada je opet car... Kovac...hm... Slazem se da ne moze dodat loptu ni dva metra,a da ona bude tocna. Ali jebote pa to je terminator,najbolji obrambeni-vezni(ha,ha,ha) sto smo ikad imali,dobar je on kada treba zaustavit tottija i ekipu...
To sto nemamo sanse?! Pa ne bi bili 1. u skupini da nemamo sanse! Ne budite tako pesimisticni!!! Imamo super repku!!!
fat drummer
04-01-2006, 00:04
i mora joť samo poradit na pregledu igre.. ťutu, driblingu, trèanju... pa defakto mu niťta ne fali. urota je ťto on ne igrau barci, a messi/ronaldinho igraju
*SUPERMAN*
04-01-2006, 00:08
i mora joť samo poradit na pregledu igre.. ťutu, driblingu, trèanju... pa defakto mu niťta ne fali. urota je ťto on ne igrau barci, a messi/ronaldinho igraju
Dobar mu je pregled igre,sut mu je dobar. Fali mu dribling i odmah nakon toga finish sa sutom,trcanje samo u napadu,obranu dobo on odradi...
Pa naravno da nije medu 10 najboljih igraca na svijetu,ne znam tko to moze tvrdit ali na toj poziciji definitivno najbolji hrvat!
Ăini se da Niko fakat ide u Lyon. Dobar posao ĂŚe Hajduk napravit, ali Nikec neĂŚe ni minute dobit tamo. MoĹžda ga poĹĄalju negdje na "kaljenje".
malimrav85
04-01-2006, 00:52
Bilo je danas na Eurosportu da je Kranjèar u Messija,Adebayora,Podolskog i joť nekog tipa najbolji mladi igraè na Svjetskom prvenstvu.
kada malo poradi na pokretljivosti u napadu i driblingu pa odmah šutu(ono sto rade najbolji AMC na svijetu)
:shock: :shock: :shock: Pa to su jedne od najbitnijih karakteristika dobrog AMC-a, ako mora na svemu tom proradit da bi postao super igrac mozemo ocekivati Kranjcarevu igracku eksploziju u njegovim tridesetim!
E da i mora nabit malo kondicije jer tam nece izdrzat ni 50 min. Oh pa zaboravio sam da ni na hrvatskim terenima nemre izdrzat 50 min jaceg tempa :roll:
Nadam se da ce ga pojest u tom Lyonu, djubre malo... :smt067
šola-braveheart
04-01-2006, 10:30
dinamo nabavio još jednog brazilca tevesa ako se ne varam kojeg je paltio milju eura izgleda
bob rock
04-01-2006, 10:56
dinamo nabavio još jednog brazilca tevesa ako se ne varam kojeg je paltio milju eura izgleda
pretjeruju s južnoamerièkim igraèima... da je ta milja bila utrošena u mlaðe naraštaje dinamove škole, možda bi s vremenom iskoèilo 5-6 igraèa.
Ne bih rekao da pretjeruju, ako igraci valjaju i imaju potencijal zasto ih ne dovesti?? Uostalom takvu politiku imaju svi klubovi koji su non stop u ligi prvaka.
Drago mi je kaj je Dinamo napokon shvatio kaj znaci (dobar) skauting i koliko to moze pomoci klubu.
fat drummer
04-01-2006, 11:44
Dobar mu je pregled igre,sut mu je dobar. Fali mu dribling i odmah nakon toga finish sa sutom,trcanje samo u napadu,obranu dobo on odradi...
Pa naravno da nije medu 10 najboljih igraca na svijetu,ne znam tko to moze tvrdit ali na toj poziciji definitivno najbolji hrvat!
da bi kranjèar bio u istoj reèenici s kakom mora poradit na pregledu igre i to ohoho.. kak je za njega vanzemaljac ťto se tièe kreacije. ako se igra milana defakto temelji na tebi onda znať da si fakat car. ako se igra kluba koji je 7 u hnl temelji na tebi onda si drek za onog koji kreira igru rossonera. kaka je rijedak igraè koji trèi i kreira, a bome i zabija. milan ne bi bio tu gdje jest da nema tog malog luðaka. ne znam kakvi su skauti lyona i kakav im je sustav trening, ali ja kranjèara ne bih kupio. zato ja nisam lyon i prva moèad la championata, pa me nemojte sluťat
*SUPERMAN*
04-01-2006, 14:16
kada malo poradi na pokretljivosti u napadu i driblingu pa odmah ĹĄutu(ono sto rade najbolji AMC na svijetu)
:shock: :shock: :shock: Pa to su jedne od najbitnijih karakteristika dobrog AMC-a, ako mora na svemu tom proradit da bi postao super igrac mozemo ocekivati Kranjcarevu igracku eksploziju u njegovim tridesetim!
E da i mora nabit malo kondicije jer tam nece izdrzat ni 50 min. Oh pa zaboravio sam da ni na hrvatskim terenima nemre izdrzat 50 min jaceg tempa :roll:
Nadam se da ce ga pojest u tom Lyonu, djubre malo... :smt067
Pa naravno da su jedne od bitnijih ali nisam rekao da ih on nema nego da mora malo proadit na njima,a kada se to dogodi evo ti svjetske klase od igraca... Ovo sa njegovom kondicijom i debljinom su pizdarije koje pricaju ljubomorni bad blue boysi...
Sam se ti nadaj... Ako ode u francusku bit ce super,mozda ga lyon posudi nekom malo slabijem klubu iz prve lige i evo ti za koju godinu igracine...
*SUPERMAN*
04-01-2006, 14:20
da bi kranjèar bio u istoj reèenici s kakom mora poradit na pregledu igre i to ohoho.. kak je za njega vanzemaljac ťto se tièe kreacije. ako se igra milana defakto temelji na tebi onda znať da si fakat car. ako se igra kluba koji je 7 u hnl temelji na tebi onda si drek za onog koji kreira igru rossonera. kaka je rijedak igraè koji trèi i kreira, a bome i zabija. milan ne bi bio tu gdje jest da nema tog malog luðaka. ne znam kakvi su skauti lyona i kakav im je sustav trening, ali ja kranjèara ne bih kupio. zato ja nisam lyon i prva moèad la championata, pa me nemojte sluťat
Pa naravno da je losiji od kake,pa kaka je jedan od najboljih igraca na svijetu... Ali pas u prostor mu je dobar ko kakin,rekao bih da i bolje odradi obranu od kake,u ostalim stvarima je kaka bolji ali ljudi moji to je ipak kaka!!! Kako kaze FAT, osoba na kome se temelji igra milana,mozete onda i kranjcara usporedit sa ronaldinhom pa rec kako je los.
Usporedite ga s nekim hrvatski igracem na toj poziciji koji danas igra!!!
Ovo sa njegovom kondicijom i debljinom su pizdarije koje pricaju ljubomorni bad blue boysi...
A cinjenica da nemre vise disati nakon 60 min jace igre u repki nema veze, to su isto izmislili ljubomorni boysi.
*SUPERMAN*
04-01-2006, 15:12
Ovo sa njegovom kondicijom i debljinom su pizdarije koje pricaju ljubomorni bad blue boysi...
A cinjenica da nemre vise disati nakon 60 min jace igre u repki nema veze, to su isto izmislili ljubomorni boysi.
Uprav tako,to vise uopce nije istina da ne moze trcat!!! Pa rade pogledaj onog modriĂŚa kojeg se toliko hvali sa strane dinama,a frajer je mrtav nakon pola sata,dobro da ga ne iznose s nosilima u terenu!!!
Racite mi svi vi,kada ste tako pametni sto se tice kritika vezanih uz kranjcarovu igru,koji je hrvat bolji od njega na poziciji AMC???
Uprav tako,to vise uopce nije istina da ne moze trcat!!! Pa rade pogledaj onog modriæa kojeg se toliko hvali sa strane dinama,a frajer je mrtav nakon pola sata,dobro da ga ne iznose s nosilima u terenu!!!
Racite mi svi vi,kada ste tako pametni sto se tice kritika vezanih uz kranjcarovu igru,koji je hrvat bolji od njega na poziciji AMC???
Ako ti nazivas ono njegovo klacenje po terenu trcanjem, onda imamo skroz drukcija misljenja o pojmu trcanja. Gattusso trci, Materazzi trci, Lampard trci, Riquelme trci, Duff trci, Joe Cole trci, Kranjcar NE trci.
Nema veze kaj su svi gore navedeni igraci bolje placeni ili igraju u boljim klubovima, oni su svojim radom i zalaganjem stigli do toga da budu jedni od najboljih (pogotovo Lampard) i da igraju di igraju.
Nijednom nisam vidio da bilo koji od ovih igraca nemre nakon 60 min. posustane, a kamoli da nemre disati. Kod Kranjcara to i dan danas gledam kako u klubu kako u repki.
Usporedjuju ga sa Messijem, to je presmijesno! Messi bi tu nasu krafnu izvrtio do bola.
E da i jos jedna stvar, mali je zdapi. Nema karakter ni cvrstinu potrebnu da vodi neku momcad, zalosna je bila situacija u kojoj je on bio kapetan Dinama. Nadam se da je od Zorana Mamica naucio kaj znaci bit kapetan.
fat drummer
04-01-2006, 15:32
boťnjak bi bio da ga nisu gurali na lijevi bok... ťafariÌ da zaigra za veÌi klub. modriÌ da ga malo viťe guraju u repku i da ima toliko iskustva koje je iskreno kranjèar uvelike stekao zahvaljujuÌi napuhavanju vaŞnosti. modriÌ je faca. brŞi je od kranjèara i bolji trkaè. viťe se vraÌa. ne znam bili psihièki izdrŞao pritisak, u tome je krnjaèar bolji. kranjèar u repki bjeŞi od lopte kod kontri i prilikom borbe na centru. malo ga se vidi a to mu èak i kovaè spoèitava. nije kranjèar najbolja stvar na svijetu. odlièan je tehnièar i ťuter, ali malo ga se vidi. tudor preuzima dosta napadaèkih izleta i èesto mi se èini kako je on ofanzivni vezni.
Re Leone
04-01-2006, 16:56
Kranjèar po meni nije odlièan šuter...
izveo je stotine kornera i slobodnih udaraca, što za Dinamo, što za Hajduk, što za repku... sjeæa ali se možda neko njegove dobre asistencije ili gola iz slobodnjaka? A podsjeæam da je u Dinamu izvodio 90% prekida.
što se tièe njegovog šuta iz igre, on po meni kad puca udara nogom u nogu, uvijek šutira nisko i full u stranu, i najèešæe mu ode lopta 2m od gola...
tehniku ima ali ne probija, ne trèi i ne asistira... trom je... nema srca...
ima veæi talent od Modriæa, fizièki je jaèi, ali nema srca... neæe nikad bit voða..
evo utakmica u V.Gorici CRO-SCG, dodao je jednu dobru loptu i to na pamet...
bob rock
04-01-2006, 19:23
kranjèara treba puknuti nešto gadno u glavu da se podigne... bilo da se radi o nekom europskom klubu ili neèem drugom, nije bitno. ako se neæe on truditi, ima novih koji dolaze. modriæ, po meni, više daje nego što je kranjèar davao u bilo kojem segmentu igre u dinamu (doista se ne sjeæam kada je dao gol iz prekida). šariæ bi mogao nešto napraviti koliko ga najavljuju.
za tih par godina koliko kranjèar još ima kredita, pojavit æe se sigurno novi, izvrsni igraèi, a ako tada ne bude imao status vrhunskog europskog igraèa, žali bože vremena i truda. nikome neæe nedostajati.
kad smo veæ kod naglo nestalih... gdje je ivica mornar? :smt003
fat drummer
04-01-2006, 19:38
ozljeðen je.. igra u rotaciji u portsmouthu.. bio na posudbi u renesu proťlih sezona. moj heroj
*SUPERMAN*
04-01-2006, 19:43
Ja se sjecam dosta asistencija od kranjcara i sigurno par pogodaka iz slobodnjaka. Pa cak mislim da je jednu godinu bio najbolji asistene?? :smt017
Ali sve to na stranu,MODRIC je kurac prema njemu. I to su sve pricice kaj vi govorite,da ovaj ojaca,da ovaj prede u bolji klub da ovaj nauci igrat,kaj sve to znaci??? NISTA
*SUPERMAN*
04-01-2006, 19:45
(aj u kurac i ovo postanje kaj me jebe sada?! :smt013 )
Po tome ja kazem da kranjcar ode u neki strani klub gdje ce dobiti ludaka od trenera... Jebem mu mater,koji je ovo kurac???
To je nekaj Fat sredio da ne mogu vise pisat u korist kranjcara! :smt003
Uglavnom,po tome da Niko ode u neki jaci klub gdje ce imati super trenera ce isto postat igracina!
(htio sam to malo drugacije srocit ali ne da mi neki k. da postam? :smt013 :smt013 :smt013
fat drummer
04-01-2006, 19:49
doèim je univerzalna istina da je kranjèar najveÌa nada hrvatskog nogometa. za razliku od vukojeviÌa, da silve, tadiÌa, primorca. nikad neÌemo saznat, ili ne tako skoro kako bi se modriÌ snaťao kao playmaker u repki. je kurac kranjèar neprikosnoveni amc repke. pa koji trener kocepciju igre temeljenu na playu zasniva bez alternative. nije mi jasno, ako se kranjèar ozlijedi, ťto onda? hoÌemo li igrati sa 10 igraèa jer nema smisla stavljat nikog drugog? da je kranjèar tako velika nada tako velike repke koja prema markusu pretendia za medalju na mundijalu onda bi se za njega otimali klubovi i to oni iz lige petice na ne sjahtor i dinamo kiev. skauti su masovno na utakmicama repke, sve gledaju kranjèara a nigdje ponude. transferi su u tijeku u engleskoj a ni bolton ga ne traŞi
*SUPERMAN*
04-01-2006, 19:54
doèim je univerzalna istina da je kranjèar najveÌa nada hrvatskog nogometa. za razliku od vukojeviÌa, da silve, tadiÌa, primorca. nikad neÌemo saznat, ili ne tako skoro kako bi se modriÌ snaťao kao playmaker u repki. je qrtz kranjèar neprikosnoveni amc repke. pa koji trener kocepciju igre temeljenu na playu zasniva bez alternative. nije mi jasno, ako se kranjèar ozlijedi, ťto onda? hoÌemo li igrati sa 10 igraèa jer nema smisla stavljat nikog drugog? da je kranjèar tako velika nada tako velike repke koja prema markusu pretendia za medalju na mundijalu onda bi se za njega otimali klubovi i to oni iz lige petice na ne sjahtor i dinamo kiev. skauti su masovno na utakmicama repke, sve gledaju kranjèara a nigdje ponude. transferi su u tijeku u engleskoj a ni bolton ga ne traŞi
Ti mene uopce ne ''slusas''!!! Ne tvrdim da je kranjcar najbolji igrac repke i da se ozljedi bi se sigurno naslo neko rjesenje,ali ovako kako mi igramo,sto bi se reklo pod normalu,je kranjcar najbolji na toj poziciji i mijenjanje njega je samo u slucaju ozljede. Koga bi ti stavio sada u ovom trenutku umjesto nike na poziciju AMC,tko bi bolje odigrao? Dakle bez da se on ozljedi nego da ga sibnes na klupu!
Re Leone
04-01-2006, 21:30
Po meni je Kranjèar MORAO na EP u Portugal... bio je najbolji igraè HNL-a a i da nije trebalo ga je vodit barem da skupi neko iskustvo, umjesto njega iskustvo su skupljali veterani Bjelica i Rosso. Nakon toga došla je katastrofalna polusezona u Dinamu, prelazak u Hajduk polusezona tako-tako ( 3 dobivene utakmice u ligi za prvaka) i ova polusezona sad ne znam kakva da je bila bila je u 7. plasiranom klubu HNL... dakle... nakon Portugala sve je krenilo nizbrdo. ništa napredovao nije. zabio koji gol za repku i to je sve...
Mislim da bi od malog Modriæa moglo bit nešto, i mislim da bi se Modriæ puno bolje uklopio u ovu radnièku repku kakvu imamo...
fat drummer
05-01-2006, 01:13
prťu! stavio bih prťu! ťto se tièe trèanja bolji je, ťto se tièe Şelje bolji je. na stranu proigravanje, onda bi mi se igra temeljila na trci i radu. ovako se igra kao fol temelji na playu. kao fol. a zapravo se temelji na bokovima. pa tako da nisam na gubitku
Re Leone
05-01-2006, 01:23
E, al ne moš stavit Pršu na AMC ! ! ! Di bi onda igrao izbornikov sin?
I po meni bi Pršo vrhunski igrao na toj poziciji, naravno to vrhunski u usporedbi s Nikom a ne sa Ronaldinhom, Kakom...
Al ni Pršo ne bi odigra puno bolje, on ima tu manu šta cili život igra ka napadaè, nije to baš tako lako nekom prominit poziciju tj sklop u glavi, i to na svakoj 15oj tekmi koju odigra...
fat drummer
05-01-2006, 01:25
e da, al nije ni prťo investicija za buduÌnost... on je igrao povuèenog jednu utakmicu i nije bio loť jer se ubacivao u napad. ajmo pitat messija bi li htio zaigrat za nas?
Re Leone
05-01-2006, 01:35
e da, al nije ni pršo investicija za buduænost...
e to san baš tia napisat...
a ako ne bude ništa od Kranjèara i Modriæa, a Messiu ne naðeme neku praprababu iz Hrvatske... morat æemo mijenjat sustav igre...
malimrav85
05-01-2006, 01:38
Ĺveliki kuracto se tièe Lyona,ako ga kupe,dojma sam da ga neĂŚe posuðivat. Osvojili su veĂŚ praktièki prvensvo i Niko bi èisto lako mogao igrati prvenstvo a Pernambucano samo ligu prvaka. To je moje neko razmiĹĄljanje,kaj ja znam uostalom.
A na Ep je definitivno morao iĂŚi,onda je bio zvjer!
Niko je potencijal, al mu treba discipline, a to tesko da ce dobit ovdje. Ima talenta, ali od njega treba napravit radnika
malimrav85
05-01-2006, 13:41
Odlazak u Lyon,barem sadje veliki :smt018 ! Bio je na treningu ujutro! Ima na T-portalu...
*SUPERMAN*
05-01-2006, 16:40
Ljudi,ja vam kazem,odlazak n+Nike u dobar strani klub i za koju godinu,C A R!!!
a ovo sa prsom mi je malo glupo,posto vjerovali ili ne svi igraci su ko klinci isprobali sve pozicije,a kao profesionalci igraju one pozicije u kojima su najbolji. Dakle prso je najbolji i najkorisniji kao napadac!!!
Niko ne ide u Lyon. opet novinarska patka ili je moĹžda tatek podmazao novinare http://www.index.hr/clanak.aspx?id=299415
fat drummer
05-01-2006, 18:02
Ljudi,ja vam kazem,odlazak n+Nike u dobar strani klub i za koju godinu,C A R!!!
a ovo sa prsom mi je malo glupo,posto vjerovali ili ne svi igraci su ko klinci isprobali sve pozicije,a kao profesionalci igraju one pozicije u kojima su najbolji. Dakle prso je najbolji i najkorisniji kao napadac!!!
mda... ĹĄto onda sa zambrottom ili cafuom? obrambeni/defanzivni/krilo/bek. igraju gdje ih staviĹĄ. boĹĄnjak je igrao lijevog, pa sredinu, ovisi koju se rupu trebalo zakrpat.tako bi i prĹĄo sasvim komono mogao igrat ofanzivnog veznog ili poluĹĄicu.
Re Leone
05-01-2006, 18:09
Pa niko je cili omladinski staž igrao špicu.. zapravo to je više lièilo na sidruna al dobro...
mda... što onda sa zambrottom ili cafuom? obrambeni/defanzivni/krilo/bek. igraju gdje ih staviš. bošnjak je igrao lijevog, pa sredinu, ovisi koju se rupu trebalo zakrpat.tako bi i pršo sasvim komono mogao igrat ofanzivnog veznog ili polušicu.
Sjetite se samo Marija Staniæa - èovjek je kroz cijelu karijeru odigrao ama baš svaku poziciju koja u nogometu postoji, osim golmana naravno.
Slažem se s fatom, ima jako puno igraèa koji mogu igrati na više pozicija, neki se brže i bolje prilagode, a neki baš i ne (npr. kad su Tomasa koji je sasvim dobar obrambeni igraè prije par godina bezveze silovali na poziciji krila ili što je veæ igrao u repki, uglavnom ofenzivca).
šola-braveheart
09-01-2006, 10:45
kranjcar je po meni cista komercijala,mislim ovdje kod nas.
pa da on nesto vrijedi on bi u ovim godinama barem nesto pokazao
najvise me zivcira kada izvodi kornere.pa on nema pojma izvesti korner,valjda je devedeset posto njegovih lopti upropasteno iz kornera,svaka mu je lopta kriva
a kada procitam njegovu statistiku-od 20 dodavanja 10 tocnih ,za jednog igraca takvog renomea kako se pise o njemu to je katastrofa,a kada još procitam da je bio odlican sta su napisali ulizicarski novinari onda mi fakat se smuci
da budemo jasni.nemam ja nista protiv nike,daj boze da se varam pa da covjek uspije,ali po meni ima boljih igraca od njega-po meni bi modric bio idealan i imam filing da se je modrica toliko guralo u repki kao niku,da bi bio barem duplo bolji nego sada
SVINJO DEBELAAAAAA!!!!
:smt097
NEMA OPROSTA :smt067
*SUPERMAN*
09-01-2006, 15:51
SVINJO DEBELAAAAAA!!!!
NEMA OPROSTA :smt067
Meni je jasno da ovakvi ne mogu biti objektivni... Ali ljudi moji koji ste objektivni,ako uopce postojite,ne mozete mi govorit da je modriĂŚ bolji...
Ja ni ne govorim o igri nego o èovjeku kao takvom.
"Ponosan sam kaj sam purger" ? :smt042 :smt018
fat drummer
10-01-2006, 09:49
da fakat je taj tvrtko kale pièka... imať pravo picok
malimrav85
10-01-2006, 11:03
da fakat je taj tvrtko kale pitzka... imaĹĄ pravo picok
MoŞe on bit ťta hoÌe ali je informatièki osvjeťten. Jedini igraè u Hrvatskoj sa sluŞbenom internet stranicom! A joť piťe i blog...
http://web.vip.hr/tvrtko.kale.vip/
http://tvrtkokale.blog.hr/
Fat, koji te Tvrtko Kale napinje? Si pijan?
fat drummer
10-01-2006, 11:56
da, pa ťta on nije igrao za neki klub nk zagreb i onda fino igrao za zadar i hajduk. e da joť je obranio maestralo pa je dinamo izgubio naslov prvaka i te stvari. zaťto takav stav prema tvrtku... èovjek je bio primoran igrati za klub koji je pukim sluèajem ljuti rival klubova iz zagreba... nema ga smisla zvati svinjom i tvrditi da mu nikada neÌemo oprostiti..
eto sad igra za xamax i sretan je. zaĹĄto morate biti tako jalni?
aa vi govorite o kranjèaru... moj bed. kuŞim, da... jer razlika je ful velika. jednog ne Şeli klub, a drugog isto. jedan je iz zagreba a drugi iz beèa. jedan je ljevak a drugi ne voli kikriki.
zaťto torcida ne vièe sedloskom da je pièka? ili malom kardumu?
da se mamiĂŚ prema meni tako odnosio potpisao bih za hajduk bez ikakvih traĹženja s moje strane. jebeĹĄ klub kojeg vodi takav psihopat!
Gledaj Fat, svatko ima svoje miĹĄljenje. Ti si rekel svoje, ja svoje i to je OK.
Druga stvar - ja sam navijaè, dobro poznajem navijaèku scenu i u Hrvatskoj a i ťire. Navijaèi ne zaboravljaju i ne opraťtaju... NEMA OPROSTA ZA SVINJU DEBELU! Lagao je svima nama (BBB) govoreÌi nekoliko dana prije potpisa za Tovare da to ne Ìe napraviti, otiťao je u klub najveÌeg Dinamovog rivala. Meðu navijaèima ipak postoje neki zakoni. A i nije isto usporeðivati Sedloskog, Boťnjaka i ostale s ovim Judom. On je bio ikona kluba, ljubimac navijaèa, prava maskota (znam jer sam mnogo puta bil na tribini i doŞivil to pa ti ne prièam sad bezeveze) i onda napravi tu glupost.
Eto, to ti je ukratko, mogu ja joť danima to objaťnjavati i razglabati o tome; mislim ipak da Ìe me samo oni pravi navijaèi skuŞiti (tu ne ubrajam naravno neke simpatizere klubova, drukere i sl.)
DINAMO ZAGREB! :smt026
pazite ovo: Chelsea are set to offer
Steta kaj lika ne cemo gledati na Maksimiru.
joĹĄ bolje...kad malo naraste i ako ode u jedan od tih inozemnih klubova,nadam se
face to face
10-01-2006, 17:08
samo da ne ode u chelsea, mrzim plastiène klubove
fat drummer
10-01-2006, 20:08
znaèi kranjèar je trebao potpisat za? csk? ťjahtor? torpedo 666? floru tallin? samo su ga takvi klubovi htjeli. drugih ponuda iz hrvatske i/ili zapada nije bilo. milan je potpisao onog blonudeka iz slovenije i zavrťio s kupnjom mladih nada na toj poziciji. mamiÌ ga je sterao u materinu, navijaèi su stali na kranjèaravo stranu. a ne èek nisu! napravili su toèno kurac osim ťto su upadali na treninge i tom ljubimcu skidali dres i tukli mu suigraèe. prekrasno, fakat je kranjèar puno toga duŞan takvim ljudima. ti ne sumnjam danas oblaèe svinju u bijelu desetku i èekaju nov derbi.
psihopat iz maksimirske ťume je zahtjevao da mu 7 novih igraèa se uigra u tjedan dana i osvoji kup eufa, ligu i rabuzinovo sunce, a klinci su podlegli pritisku. kretenske kupovine hrmana i selenje sedloskog bili su pun pogodak za stvaranje psihoze.
i mali je napravio najpametniju stvar ikad (nakon ťto ga je njegov ťef izvrijeðo po novinama, ponizio njega i njegove suigraèe i traŞio da preuzme krivicu na svoja leða u potpunosti, iako je struka zakazala). potpisao je za jaki hrvatski klub. time je omoguÌio starom da ga drŞi na oku i daje mu alibi za nastupe u repki umjesto da je otiťao u incheon united i tamo jebo pse. potpisao je za klub koji je igrao u ligi prvaka (tko bi rekao da Ìe kale popuťit osam komada) i igrao najbolje u momèadi (prema samoj izjavi srpskog napadaèa debrecena). hell, mali je jebeni genije. snalaŞljiv je i zna da je profesionalac. jedno je navijaè koji ne zaraðuje na nogometu, a drugo je osoba koja od toga Şivi. danas je najbolje ťto hajduk daje na terenu, stvorio je famu oko dresova a o njemu piťu i strani èasopisi.
kakava izdaja dinama. dinamo je njega izdao! stavio je svog najveÌeg pulena na transfer listu zbog povrijeðenog ega jednog mafijaťa! bbb bi mu trebali pljeskat zbog toga ťto uopÌe Şeli zakoraèit na maksimirski travnjak!
Pljeskat mu da zakoraèi na maksimirski travnjak? :smt103 Treba mu zabranit dolazak u Zagreb :smt002
Eee, èini se da polako dolazimo do rjeťenja ovog 'problema'. Spominjeť tu da je Juda odabral najbolji klub za sebe (da bude tateku na oku, da se lakťe proda negdi van, da zaigra u Ligi prvaka :smt005 itd.) Evo, upravo tu leŞi bit problema o kojem sad govorimo. KaŞeť ti da je on profesionalac i da Ìe na taj naèin lakťe zaraditi koju paru i tak to... Ne znam, moŞda to sve i stoji. Al ono kaj hoÌu reÌi je da sam sad skuŞil zakaj ti tak na to gledať, fat. Ti na sve to gledať kroz jednu drugu prizmu, ak se mogu tak izrazit. Ali, mi navijaèi ipak ne. Ne moŞe se samo tako otiÌi iz 'voljenog' kluba za neke pare. Da on voli Zagreb i Dinamo kolko je prièal ne bi nikad otiťel, u hajduk... :smt013 . Ponavljam, MamiÌ ga je vjerojatno steral, al stari moj, nije ga steral tovarima. A Dinamo (koji on toliko voli... :smt007 ) nije ni MamiÌ, ni BariťiÌ, ni ostala banda, Dinamo su prvenstveno navijaèi. A Juda je kao bil navijaè Dinama. Nije to tak komplicirano - Odeť, izdať svoje, nema oprosta viťe!
Jasno da ja to sve komentiram kao BBB, neki pasivni navijaè, promatraè, kakav si vjerojatno ti gleda na to kao na dobar potez iz razloga dobre zarade.
Nije meni namjera 'preobratiti' te, da ti razmiťljať kao ja, ali mislim da su sad stvari poprilièno jasne, moŞe svatko od nas trubiti kaj hoÌe i nikad ne bi bilo kraja...
I nemreĹĄ sad govoriti da nisam u pravu jer ovdje ne moĹže biti jednakog razmiĹĄljanja, uopĂŚe pristupa ovoj temi.
Isprièavam se na poduŞem postu.
malimrav85
10-01-2006, 23:23
[quote=g money]pazite ovo: Chelsea are set to offer
fat drummer
10-01-2006, 23:33
mamiÌ ga nije sterao nigdje, ali bome nije ni rekao: a ne neÌu ga prodat hajduku. mislim ja se ne sjeÌam te reèenice. nikad ťtimac ne bi kupio kranjèara da mu je mamiÌ digao cijenu na 5 milijuna eura. ali ne, on ga je utrapio za milju i po! to èak nije ni mudar poslovan potez...
opet ne mogu se sloŞiti s tobom da je to bila izdaja kluba. na transfer listu stavljať igraèe koji ti ne trebaju. na transfer listu ne stavljať igraèa u cvijetu mladosti koji je usput i najveÌi potencijal fantazist vjerojatno os beare meðu vratnicama. kranjèar nije odbio dinamov ugovor prilikom pregovora za obnovu novog veÌ je bio transferiran. kakvih on dugova ima prema klubu koji ťtiti struku preko igraèa i prema huliganima koji mlate zahoru (mislim smijeťno je ali i kazneno djelo)? ostatak navijaèke populacije bi morao shvatiti da je kranjèar birao izmeðu neigranja u svojoj 21 godini i igranja u ligi prvaka i repki... pa boŞe moji nije preťao u obliÌ pod vodstvom arkana!
preĹĄao je u hajduk, klub s reputacijom i renomeom. otkud takva mrĹžnja prema klubu straom 100 i iks godina koji je dao neke od najveĂŚih reprezentativaca i uspjeha naĹĄeg klupskog nogometa?
problem leŞi u neslaganju dijela skupine zvane bbb i dijela skupine zvane torcida. taj teror traje veÌ kojih 20 i neťto godina i na razini je prvog plemena èimpanzi i drugog plemena èimpanzi koji se tuku oko oraha...
malimrav85
10-01-2006, 23:37
Ubija me ovaj fat sa svojim komentarima. :smt003
TraĹžim ja o ovm Dejanu i neðem sluèajno SavièeviĂŚa. Ăini mi se da je ovo ispred Sheratona u Zagrebu:
http://www.24sata.hr/repository_files/file/5/
Ali, mi navijaèi ipak ne.
Mislim da je ovo osnovni problem.
"Tko" ili "sto" je "pravi navijac"?
Mislim da se mozemo sloziti da osoba koja dolazi na Maksimir po kisi,snjegu,vjetru i vrucini,odlazi na gostujuce utakmice troseci sve svoje novce,spavajuci po kolodvorima i parkovima,
koja ne prestaje davati 120% svih 90 i nesto minuta,pa cak i kad utakmica zavrsi,po cijenu unistenih glasnica i grla se moze nazvati "pravim navijacem"
On je taj koji postaje 12 igrac.
Taj koji moze svojoj momcadi donijeti prednost i promovirati strast i ljubav prema svojoj zemlji.
Mislim da se mozemo sloziti da je to "pravi navijac".
Ali ono sto meni nije jasna,zasto nekim navijacima treba mrznja kao gorivo?
I zasto misle da je to gorivo potrebno igracima na terenu?
Picok,pokusavas biti pristojan i ne svadljiv,ali ipak ubacujes mrznju u svoj post.
Neznam zasto bi mrznja prema "tovarima" bila dio repertoara "pravog navijaca"
Zasto se toliko mrzi Split i Hajduk,da na toj vagi ta netrpeljivost dolazi prije ljubavi prema bivsem kapetanu momcadi za koju bi i krv dao?
Zasto dolazi prije ljubavi prema drugom hrvatskom klubu,nasoj zemlji i realno najboljoj odluci koja je mogla biti donesena u ime kvalitete hrvatskog kluba,hrvatskog nogometa i hrvatskog reprezentativca.
Zar je ljubav prema Dinamu uvjetovana mrznjom prema Hajduku i tovarima?
Izdajica i Juda je onaj koji pogazi fundamentalne ideje i nacela necega za sto je tvrdio da voli.
Zar je mrznja jedno od fundamentalnih ideja i nacela Dinama,hrvatskog nogometa i sporta i na kraju krajeva - "pravog navijaca"?
Ako vjerujes da je,molim te,objasni zasto.
I jos jedna stvar,drago mi je da ova rasprava nije bezobrazna ili agresivna,ali zamolio bi te,kao purger purgera,nemoj upotrebljvati izraz "tovari",
Vrijeda mene,tebe i sve ljude na koje bi se trebao odnositi.
Vidim da bi ova rasprava mogla krenuti u nekom krivom smjeru, da ja ispadnem neki hajdukomrzac, a to je daleko od istine i ne Ĺželim to, pa ĂŚu ukratko objasniti neke stvari.
SlaŞem se s tom tvojom "definicijom pravog navijaèa" iako je neku preciznu teťko dati, jer veÌina onih kaj se izjasne kao navijaèi smatraju da su bať oni ti "pravi najvijaèi". No, najviťe je simpatizera. Takvi "navijaju" a ni sami ne znaju kaj to znaèi. Oni ne znaju koji je klub na tablici, s kim igra, èak ni igraèe ne znaju, èak èesto i "promijene" svoj klub (npr. njihov najljepťi igraè promijeni klub pa i oni najvijaju za taj klub... :smt078 ) Nema tu nikakve ljubavi prema klubu i miťljenje takvih ljudi (kaj se nogometa tièe) ne uzimam u obzir.
A ovo kaj se tièe mrŞnje BBB i Torcide - nije to mrŞnja nego rivalstvo, samo je vrlo tanka granica izmeðu toga i pojedinci nerijetko preðu tu granicu, a onda ne moŞemo govoriti o mrŞnji grupe kao cjeline. Ja ne mrzim ni Hajduk ni Torcidu, dapaèe, cijenim njihove "prave navijaèe". Ne dolazim na tribinu vreðati ih, nego navijati za svoje. I apsolutno sam protiv svakog oblika navijaèkog nasilja. Nadam se da Ìe jednom doÌi dan kad ne Ìu morati u Split pod milicijskom pratnjom, kad budem mogel doÌi ko normalni èovjek, zafrkavati se po gradu, popiti s Torcidom pivo i onda otiÌi na tribinu i navijati za DINAMO ZAGREB!
Ovaj "sluèaj Kranjèar" je jedinstven i rijetko viðen. NemoguÌe je usporediti ga s drugim transferima tipa Sedloski, Boťnjak, Hrman..., niti u isti kontekst strpati ModriÌa, Karduma, Bobana...
Negodujem i Şao mi je da je doťlo do tog transfera bať iz jedne tradicije i nekog principa. Razoèaral me Kranjèar, nema oprosta... Isto tak ne bi opÌe htel da u Dinamo doðe npr. Srna ili Deranja. To ne! Tak razmiťlja i veÌina BBB-a, siguran sam.
E i joť ovo zadnje o "tovarima". Ma ne vreða to njih sigurno, ne toliko koliko ti misliť ,èesto se i oni sami tak nazivaju, neke i pjesme pjevaju, èul sam dok sam na moru bil nekaj su pjevali kao "Mi smo tovari, imamo more, tralala itd..." Tak da, nema frke kaj se tog tièe :smt023
:smt006 POZDRAV SVIM HRVATSKIM NAVIJAĂIMA! :smt006
hehe i ja sam našao ovo kaj i mmrav. taj savièeviæ je takva seljaèina
ja osobno ne bi imao niš protiv da srna igra u dinamu, dapaèe. bez obzira što je pravi hajdukovac....
neka bude kak je bilo dok su nas gazili iz zvezde i partizana-hajduk i dinamo 2 su kluba bratska, zato ih voli cijela hrvatska!
kaj se tièe nike stvar je jasna, mamiæ ga je potjerao, nije ni prstom makao da ostane u dinamu... daklem mamiæ je najveæi krivac što je kranjèar uopæe otišao, što je najveæi biser dinamove škole otišao iz dinama! a bbb-ovci su sad kao ljuti jer je on u hajduku a oni su ga pljuvali i vrijeðali još dok je bio u dinamu, on je bio krivac za sve! to je veliko i ružno licemjerje, nitko se nije potrudio da niko ostane, nitko mu nije pružio ruku, praktièki je nogom u guzicu izbaèen iz kluba i to je sramota!
da je mogao otiæ drugdje, mogao je ali u hajduku bar igra konstantno...suparništava ima svugdje i puno gorih, ja se samo bojim da se ovo izmeðu 2 naša najveæa kluba ne pretvori u pakao na zemlji, a na tom je putu....
Da, ja kaĹžem da ga je MamiĂŚ steral al ne u Hajduk, to je bila samo odluka bivĹĄeg purgera...
Mo, ne boj se ne Ìe se sigurno ovo suparniťtvo pretvoriti u pakao na zemlji. Viťe me brine (iako ni do toga ne Ìe doÌi) moguÌi sukob s milicijom i to sukob veÌih razmjera, a pokrenuti bi ga mogle udruŞene navijaèke skupine. Ponavljam - ne Ìe ni do toga doÌi, ali to mi se èini kao veÌa opasnost od nekog ratnog stanja izmeðu samih navijaèa. Oni koji malo prate nogomet (u smislu da ga gledaju uŞivo, tj. idu na tekmu) znaju zakaj ovo prièam.
malimrav85
11-01-2006, 21:36
hehe i ja sam naťao ovo kaj i mmrav. taj savièeviÌ je takva seljaèina
Ja sam umro od smijeha! Kao sav je cool i ok i onda pukne:Jebem te u usta ĹĄĂŚrabava,p...o purgerska... Lud!
A to da bi se ekipa bať bunila da Srna ili CareviÌ doðe u Dinamo i ne znam. Za Deranju sam siguran. :smt003
najveca je ironija...
kao da utakmica pro
malimrav85
12-01-2006, 01:33
Pa to i je komedija,kao sav je fin,pristojan,smiren i onda pukne!
fat drummer
12-01-2006, 12:15
da je bar niko napravio neťto ko figo, e onda bi bio izdajica i ðubre.
ali ne mogu vjerovat da picok ne bi htio srnu u dinamu. lijevi bek je toèno ono ťto fali dinamu, a srna je svjetska klasa. a deranju shvaÌam, ono deranja... who cares? ali srna?!?!?
da je bar niko napravio neťto ko figo, e onda bi bio izdajica i ðubre.
ali ne mogu vjerovat da picok ne bi htio srnu u dinamu. lijevi bek je toèno ono ťto fali dinamu, a srna je svjetska klasa. a deranju shvaÌam, ono deranja... who cares? ali srna?!?!? Neznalico. Srna nije lijevi bek. Pojma nemať.
srna moze igrat i lijevog i denog beka
face to face
12-01-2006, 19:27
moĹže ali kako!
srna moze igrat i lijevog i denog beka
MoĹže on igrati i rukomet i hokej na travi.
*SUPERMAN*
12-01-2006, 20:11
Ovaj srbin me podsjetio na seselja u hagu,imam to,lom totalni,jel to mogu nekako stavit na forum?
Ontopic: Stvarno nemam volje citati sve picekove i fatove postove,ali koliko sam ''prolistao'',naravno da je fat u pravu!!!
Cuj pile moje,drago mi je da vidis i sam da ga je mamic sterao,barem netko od BBB da to vidi,ali shvati da su ostale ponude bile kurac ili nisu ni postojale,novinarske ponude!!! Hajduk mu je dao najbolju i najvecu ponudu! I neka je otisao,svatko bi otisao!!! Pa nije otisao u zvezdu! Posto ga je dinamo otjerao,nemate se vi kaj bunit oko njegovog prelaska u rivalski klub!
I fat ti je dao dobar primjer s bosnjakom,dobio je hajuducko srce,znaci miljenik publike,i otisao u dinamo! A Niku otjerali!!! Pa svejedno mi se cini da BBB vise seru na Niku od Torcide na bosnjaka...
Kao prvo nisam ja picek nego Picok, to je slièno ali ipak ima neke razlike.
A sad da ti odgovorim (Markusu):
KuŞim ja i sve kaj Fat govori, naravno da èovjek ne govori gluposti. Ali on to gleda na drugi naèin od mene (ili ja od njega) i zato mislim da bu teťko reÌi ko je u pravu izmeðu mene i njega. MoŞe bilo tko tvrditi kaj hoÌe, podrŞavati jednu ili drugu stranu ali nek se zna da Fat to govori kao netko sa strane, bez ikakvih emocija za neki klub pa onda moŞe iznositi i takve argumente. Ja to gledam na drugi naèin (i nemrem tvrditi da sam samo ja u pravu) i iz druge pozicije jer ja navijam za Dinamo.
Eto.
I jos jedna stvar,drago mi je da ova rasprava nije bezobrazna ili agresivna,ali zamolio bi te,kao purger purgera,nemoj upotrebljvati izraz "tovari",
Vrijeda mene,tebe i sve ljude na koje bi se trebao odnositi.
Naziv "tovari" nije pogrdan. "Tovar" se odnosi na navijaca Hajduka kao ĹĄto se "cigan" odnosi na navijaca Zvezde, ne vrije
Pa velim da se èak i oni tak izjaťnjavaju. Vele - "Da, mi smo Tovari", a sad kaj je tovar magarac, a BoŞe moj, nisam ja to zmislil niti velim da su oni magarci.
Slazem se da sterilnost i politicka korektnost znaju maknuti zacin,ali zar nije "tovar" pogrdan naziv za dalmatinca,i nije iskljucivo nogometna uvreda za navijaca Hajduka?
Pa velim da se èak i oni tak izjaťnjavaju.
Hehehe,znas da je Samuel L.Jackson imao poblema jer je previse upotrebljavao rijec "Nigger"?
Crnci u Americi ga upotrebljavaju stalno i to dosta u pozitivnom smislu,ali bas nije preporucljivo da im ti to kazes. :smt003
Po mojem nije, jer na svoje oèi sam videl i na svoje uťi èul kak su neki dalmoťi pjevali (u ljeto dok sam bil na moru) ovak nekaj - "Mi smo tovari, imamo more..." ;dalje ne znam, al ovo je sigurno ovak bilo, ne bi ljudi valjda sami sebe vreðali...
Slazem se da sterilnost i politicka korektnost znaju maknuti zacin,ali zar nije "tovar" pogrdan naziv za dalmatinca,i nije iskljucivo nogometna uvreda za navijaca Hajduka?
Naravno da je uvredljivo kad netko u nenogometnom razgovoru naziva Dalmatince tovarima. Iako je tovar zapravo ponos Dalmacije i sigurno korisnija zivotinja od npr. psa (i ima veci kurac :smt003 ) u tom kontekstu je tovar zamisljen kao uvreda jedne regionalne skupine.
Ali u nogometnom razgovoru "tovar" je navijac Hajduka koji moze biti i Dalmatinac, Slavonac ili Hercegovac ili ne-Hrvat npr. Ma
bob rock
12-01-2006, 22:12
"cigan" odnosi na navijaca Zvezde
:smt003 :smt003 :smt003
Romi su navijaèi Zvezde?
[quote=Tkach]"cigan" odnosi na navijaca Zvezde
:smt003 :smt003 :smt003
Romi su navija
Sve je pocelo tako da su Zvezdi na gostujucim terenima u ex-yu vikali "cigani, cigani", sto su njihovi navijaci prihvatili pa su i onda oni poceli skandirati "mi smo cigani, najjaci smo najjaci". Romima se vjerojatno svidjelo to kako su Zvezdini navijaci prihvatili naziv cigani umjesto da budu uvrije
*SUPERMAN*
13-01-2006, 01:23
Kao prvo nisam ja picek nego Picok, to je slièno ali ipak ima neke razlike.
a jel moze pile moje? Onako iz milja??
ali nek se zna da Fat to govori kao netko sa strane, bez ikakvih emocija za neki klub pa onda moĹže iznositi i takve argumente.
Jel to mozda,ali ponavljam mozda,onako slucajno,objektivan stav,kada je bez emocija??? :smt017
MoĹžda.
MoĹže pile moje, hehe (ZnaĹĄ ono - "Zovi me kak god hoĂŚeĹĄ, samo me nemoj dirat :smt003 )
malimrav85
14-01-2006, 17:22
Manchester City [3 - 1] Manchester United
32'[1 - 0]T. Sinclair
39'[2 - 0]D. Vassell
66' C. Ronaldo crveni karton
76'[2 - 1] R.v. Nistelrooy
90'[3 - 1]R. Fowler
Ĺveliki kuracteta... :smt003
uf...sam to imam za rec...
face to face
16-01-2006, 11:57
pao je moj Milan, zaĹĄto zaĹĄtooooo?
onome anðelotiju otkaz oèekujem ovaj tjedan
Starfish
16-01-2006, 12:18
Najlepše frizurice su imali Rui Costa i Inzaghi. :smt050 :smt050
I Costacurta iako nije igrao. :smt050
Iako - najlepši u all-around konkurenciji je bio sudac!!!!! Nije konkurencija Paparesti, al svejedno...
Koji nekomercijalizirani i neistraženi potencijal zgodnih tipova meðu talijanskim sucima, pa to je strašno.... :smt050 :smt050 :smt050 :smt050
*trep*
*hihot*
[quote=Starfish]
Koji nekomercijalizirani i neistraĹženi potencijal zgodnih tipova me
konzerva
16-01-2006, 12:53
kad se igra odgoðena utakmica hajduk-dinamo?
11. ILI 12. VELJAÈE U 20:30, IZRAVNO NA HTV-U!
konzerva
16-01-2006, 12:57
11. ILI 12. VELJAĂE U 20:30, IZRAVNO NA HTV-U!
za mene izravno na poljudu :smt041
fat drummer
16-01-2006, 16:07
Ìiro moŞda trener maðarske, vuliÌ moŞda u hajduku, olympic na maksimiru... gudelj je totalno kiksao, a grgiÌ je od hajduka napravio sramotu postavljanjem trenera kojeg je odluèio maknut èim mu se ukaŞe prilika. imam osjeÌaj da Ìe ove godine hajduk zavrťiti u ligi za opstanak. ljubojeviÌ moŞda odlazi u osijek... e taj hrvatski nogomet. i onda fifa predloŞi dvije profi lige u hrvatskoj... muahahahahhahahahaa
Gala Kit
16-01-2006, 16:27
frajerèine razgovaraju o frizurama nogometaťa.kako moŞeť gledat utakmicu i razmiťljat Ìija je frizura ljepťa.To je malo gay zar ne?
frajerèine razgovaraju o frizurama nogometaťa.kako moŞeť gledat utakmicu i razmiťljat Ìija je frizura ljepťa.To je malo gay zar ne?
Evo nesto sto ce te sokirati,pa se nadam da sjedis.
Cure postoje!
Gala Kit
16-01-2006, 16:36
my bad!krivo proèitano neťto!a to da postoje znam;adrago mi je i da si ti to napokon saznao!!
Iako - najlepši u all-around konkurenciji je bio sudac!!!!! Nije konkurencija Paparesti, al svejedno...
Koji nekomercijalizirani i neistraženi potencijal zgodnih tipova meðu talijanskim sucima, pa to je strašno.... :smt050 :smt050 :smt050 :smt050
*trep*
*hihot*
DAAAA, ovo je falilo vec dugo vremena ovom topicu!!
Svaka cast Starfish!
:smt006
*trep*
*hihot*
:smt082 :smt005 znao sam, samo sam se te èekao ptico!
gledam juèer onog suca, ko neki paparestin polubrat mi izgleda i sjetim se odmah ko bi mogao gledat utakmicu... :smt115
a šta Kaka ti kao nije zgodan?
nego, što se tièe same tekme, meni drago kako je završilo iako još jedan u nizu tipièno talijansko loših derbija... :smt078
Mo, jesi sretan? :smt003
my bad!krivo proèitano neťto!a to da postoje znam;adrago mi je i da si ti to napokon saznao!!
:smt043 :smt044 :smt042
Hahahaha,a di je "ja uvijek duplo vise od tebe!" ili "sto govoris to postojis!"
da upotpuni prezentaciju?
hihihihi
12. 2. se igra odgoðena tekma na Poljudu.
Konzerva, kak ti ideĹĄ u Split?
FORZA ROMA! JoĹĄ je Ĺživa...
Starfish
16-01-2006, 18:00
a šta Kaka ti kao nije zgodan?
Ma, kima...On, Totti, pa Nesta...to je sve teška komercijala....
Priznat æu da mi je Raul zgodan samo over my dead body...ja imam profinjeniji ukus...
Ja ubadam ove neafrimirane...šta samo sjede na klupi i izgledaju lijepo...
Posebno ove rudimente Milana 90-ih tipa Costacurta ili Maldini...
Ili suce, ili pomoæne trenere...
:smt050 :smt050
:smt050 :smt050
al dosadna ja ta talijanska liga ubibože...
posebno što stalno vrte iste "atraktivne klubove" tipa Milan i Juventus...
mislim da to prenose samo za ovakve kao ja i meni sliène...:smt050
Gala Kit
16-01-2006, 18:46
nogomet nevalja.meni je recimo najbolji sport tenis.svi su lijepi i uredni,kad se zamaŞu,presvuku se kad im se ide na wc pitaju i odu,kad hoÌe predat meè to i naprave.
face to face
16-01-2006, 18:51
e kozo kozo!
Gala Kit
16-01-2006, 18:56
otvorila bi svoj toppic o tome al neĂŚu jer ĂŚe mi ga vjerovatno blokirat kao i proĹĄli.admin vjerovatno ne voli Ĺžene i tenis pa neĂŚu riskirat dragocjeno vrijeme
face to face
16-01-2006, 19:08
ADMIN voli tenis, a Şene pogotovo i one njega, dubokoumne gluposti èitati od nekog!
ako ne kuŞiť zaťto ti je zakljuèan proťli topiÌ javi mi se na pvt. dat Ìu ti ja broj gdje Ìe ti sigurno moÌi pomoÌi, nadam se da joť nije prekasno! :smt009
Gala Kit
16-01-2006, 19:31
Ĺveliki kuracto tebe muèi prijatelju?To ĹĄto te nitko nevoli ili ĹĄto si ruĹžan?prestani prièat gluposti i odlogiraj se
fat drummer
16-01-2006, 22:52
alzo daklem, preikdam ovu raspru...
vratimo se nogometu, koji je eto tema ovog topica nazvan nogomet.
ťto mislite o bossmanovim prvilu? uniťtava li male klubove i zloupotrebljava li neki novopeèeni skorojeviÌ to pravilo kako bi se uŞivo igrao managera?
[quote=fat drummer]alzo daklem, preikdam ovu raspru...
vratimo se nogometu, koji je eto tema ovog topica nazvan nogomet.
ĹĄto mislite o bossmanovim prvilu? uniĹĄtava li male klubove i zloupotrebljava li neki novope
malimrav85
17-01-2006, 00:54
Alo bagro jel se neko prijavio za karte na HNS-u i kak je proĹĄlo?
konzerva
17-01-2006, 10:18
12. 2. se igra odgoðena tekma na Poljudu.
Konzerva, kak ti ideĹĄ u Split?
u privatnom aranzmanu
što mislite o bossmanovim prvilu? uništava li male klubove i zloupotrebljava li neki novopeèeni skorojeviæ to pravilo kako bi se uživo igrao managera?
Ja mislim da uništava male klubove. Koliko god izgledalo da ono pravilo o "3 stranca" nastoji ujednaèiti pravila za sve, toliko se to kompenzira veæom kupovnom moæi velikih klubova kojima više nije nužno potreban pristanak manjeg kluba za transfer, a opet, ti manji klubovi grcaju u financijskim problemima bilo da pokušavaju potpisati duži i unosniji ugovor s igraèem ili nemaju za kupovinu ikakvih novih igraèa,a ako imaju za mlade, perspektivne i jeftine (van EU) opet im ne ide na mlin zbog prvog dijela pravila. Tako da, zaèarani krug...
Konzerva vidimo se na tribini!!!! (nadam se da dolazim)
Prognoziram 2 razlike za nas, nebitno dal nam budu dali gol....
konzerva
17-01-2006, 12:35
Konzerva vidimo se na tribini!!!! (nadam se da dolazim)
Prognoziram 2 razlike za nas, nebitno dal nam budu dali gol....
ovisi za koje to nas :smt003 ...ja se nadam da cemo izvuc nerijeseno,iako mi je bitnije da navijacki nadmasimo suparnike
Pa zna se za koga 2 razlike :smt002 . Sumnjam da ĂŚe nas pobijediti ekipa koja izgubi od treĂŚeligaĹĄa.
U svakom sluèaju vidimo se!
fat drummer
17-01-2006, 22:09
dinamo je remizirao s treÌeligaťem...pa stoga ne vidim neku velku razliku. jesta da je to bio njemaèki treÌeligať ali sveudilj. treÌeligať je treÌeligať :)
izgleda da niĹĄta od naĹĄeg domaĂŚinstva... magyari su u kurcu, fale neke stotine milijna forinti iz njihovog saveza.
konzerva
17-01-2006, 23:01
bio bi takav smijeh vidjet nase sposobne policjote kak rade sigurnosne provjere na stadionima na mozebitnom europskom prvenstvu,mislim ak bi to bilo imalo slicnom ovom sta rade u hnl-u to bi bio opci kaos!lijepo bi objasnili dvadeset tisuca engleza, svaba, iraca itd kak moraju doc dva sata prije pocetka na tribinu jer inace nece uc do poluvremena poradi rigorozne kontrole (tipa prst u pak da nebi nest prosvero a ne zato jer je murjaku to gust...),a tek ona zabrana alkohola na tribini i jos bbolje u blizini stadiona :smt003 :smt003 :smt003
Ah, Konzerva mudro zbori (Şalosno ali istinito). Htio bi ja da dobijemo EP, ali nismo mi joť tome dorasli. Joť nije vrijeme. Uz ovakvu miliciju i organizaciju utakmica nemamo kaj traŞiti s Europskim prvenstvom. NajsvjeŞiji primjer je utakmica (doduťe koťarkaťka) Cibona - Maccabi. Katastrofa! Ljudi kupe na vrijeme ulaznice, a onda nemru uÌi!? Doðe lik s godiťnjom i ne puste ga... Pa di to ima? Bilo je ljudi iz svih krajeva HR, a organizator veli - doðite sutra ujutro, bumo vam vratili pare za tekmu :smt120 . Kak veli Konzerva - Englezi ne bi niťt pitali i razgovarali s takvima.
Ma kad se protiv Osijeka ceka pol cuke na ulaz, jer drotovima se provocira ljude koji idu na tekme jer znaju da se na njima mogu izivljavati, sve je jasno.
I onda se pravdaju da su navijaci namjerno dosli 5min. prije pocetka kako bi unijeli baklje, ma prestrasno.
To im na europskom prvenstvu nijedan Englez, Nijemac ili bilo koji drugi navijac nebi trpio.
Ãubravko Novak pandurska svinja je...
A. C. A. B.
Je, samo je stvorena putem medija vrlo vrlo loťa slika o navijaèima i to milicija itekak koristi. Ima i huligana, daleko od toga, al njih treba sterati sa stadiona i zatvoriti, a ne maltretirati normalne ljude koji Şele pogledati tekmu.
paolo di canio
21-01-2006, 19:44
gle kako imam jebenu sliku
*SUPERMAN*
21-01-2006, 20:05
gle kako imam jebenu sliku
Ej!!!
Kako te nije sram?!
Govno jedno faĹĄisticko!!!!
Znam ja tko si ti ''di canio''!!!
Dobit ces ti svoje!!!
He,he(pozdrav di caniu,dobro dosao na forum) :smt006
Ali stvarno ne znam zasto u zadnje vrijeme toliko ''brijes'' na tog di cania,kaj je najbolje frajer je los nogometas! Sada mi je zao sto sam ti objasnio kako da stavis avatar... :smt010
Sto bi rekao tvoj profesor(znas na kojega mislim) da to vidi??? :smt013
A tek djevojka po imenu L.L. ??? :smt007 :smt082
Di Canio nije dobar nogometaĹĄ? Ne, samo je zadnjih petnaestak godina igrao standardno u dvije najjace lige na svijetu. Bit
Di Canio je u biti, po mom mišljenju sasvim prosjeèan nogometaš. I nije baš da je igrao u najveæim klubovima, ali ajde priznajem da nije lako biti standardan u Engleskoj i Italiji.
Åveliki kuracto se tièe onih karata za SP - jedan kompiæ me danas zvao i rekao da je dobio karte preko HNS-a (tj. pravo na kupovinu). Deèko zbilja nema niti veze niti iÅ¡ta slièno. Izgleda da su dio karata ipak poÅ¡teno podijelili.
*SUPERMAN*
22-01-2006, 04:56
[quote=Tkach]Di Canio nije dobar nogometaĹĄ? Ne, samo je zadnjih petnaestak godina igrao standardno u dvije najjace lige na svijetu. Bit
paolo di canio
22-01-2006, 18:30
lista mojih dosadaĹĄnjih klubova:
ss lazio, west ham utd, sheffield, aston villa, celtic, juventus, ac milan, napoli
ja mislim da je ta lista vrlo impresivna
Just a little bit
22-01-2006, 19:49
fina lista....pozdravi Yurija....
:smt003
*SUPERMAN*
22-01-2006, 20:21
lista mojih dosadaĹĄnjih klubova:
ss lazio, west ham utd, sheffield, aston villa, celtic, juventus, ac milan, napoli
ja mislim da je ta lista vrlo impresivna
Ja mislim da je ta lista i previse impresivna,kad vidim tu listu pomislim da je di cannio dobar nogometas...
A jos kada bi ljudi vidjeli kako lose igra nogomet osoba koja stoji iza forumasa po imenu paulo di canio bi sve shvatili... :smt005
Starfish
22-01-2006, 23:07
KOJI SKANDAL!!! SRAMOTA ZA MEÃUNARODNI NOGOMET!!!!!
OÈEMO OSTAVKU!!! OÈEMO DISCIPLINSKE MJERE!!! OÈEMO PRAVDU!!!!!!!!!!
Otkud Željku Veli pravo da kaže: "Možda Paparasta nije kandidat za najljepšu frizuru, ali je zato kandidat za nasljednika Collini."
halo?
HALO????
HALOOOOOOOOOO!!??!?!?!??!?!?!?
NEKA ONAJ TKO IMA KOSU BACI PRVI KAMEN!!!!!!!!!!!!!!!!
PAPARESTA IMA NAJDIVNIJU FRIZURICU!!!!!! :smt050 :smt050
èim završi tekma, idem pisat prosvjedno pismo HTV-u... :smt012
Starfish, milo - ali kakve to veze ima s nogometom?
Dosta više s Paparestom, otvori podtopic Suci Serie A :smt003
Nemojmo offtopièarit :smt018 :smt001
Frustrirani Celjko Vela od mladosti sanja gustu, masnu, crnu kosu ali Majka Priroda ga je naĹžalost hendikepirala na tom podrucju. Nema veze, zato je on kandidat za nasljednika SuĹĄeca, Mutica i ostalih alkoholicara iz Sportske redakcije :smt003 :smt003
Znao sam i prije, ali sinoc sam se jos jednom uvjerio da Fiorentina ne bi vrijedila ni pisljiva boba da nema Tonya. Tip je dva put stresao gredu, postigao dva gola, i plasirao nekoliko odlicnih lopti suigracima. Sam je dao vise golova (ukupno 21 iliti 1 po utakmici) nego cijela Messina (18). Impresivno..
Starfish
23-01-2006, 11:08
akhm...
nije Tony nego Toni...
:bahati smajl:
:smt069
šola-braveheart
23-01-2006, 12:09
vela je legendaran komentator-zna imati jako dobrih provala,za pišanje od smijeha,bolji je od nekih ustogljenih komentatora,treba imati i malo doze humora
face to face
23-01-2006, 12:30
Sabahudin je definitivno najbolji komentator :smt005
Je majbolji je Vela. Svaka èast onomu kaj to veli =D>
Najbolji ispad - Brazil - Hrvatska, NIKOOOOOO KRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRANJĂARRRRRRRR!!!!!!
Dobro je pisalo u komentaru tog komentiranja u novinama - trebal je reĂŚi KRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEETEEEEEENNNN N!!
Joj, daj opet te spike s Kranjèarom, tjeraju me na wc koliko su glupe i prizemne.
Nisam rekao par stranica prije, ali æu reæi sad da mi je strašno drago što je otišao u Hajduk, a ne neki Dinamo Tbilsi ili Chernomorets Odessa.
Daj se okanite tog deèka više. Ovdje postaje ko u HNS-u, radi se i prièa o svemu, osim o nogometu.
E i da SF - NE DIRAJ MI VELU!
Ona provala oko Chilavertove obrane "medo bere jagode", pa onda delboyevski french na Petici... Plume de ma tante carnard al orange i sliène...
Vela je doktor nauka za sve ove ostale komentatore.
Vela je bedak a ne doktor. :smt003
[quote=kima]Joj, daj opet te spike s Kranj
malimrav85
23-01-2006, 22:20
J
Ona provala oko Chilavertove obrane "medo bere jagode", pa onda delboyevski french na Petici... Plume de ma tante carnard al orange i sliène...
Ha ha sjeèam se toga, na WC 98 ako se sjeÌam dobro.
Lud je Vela! :smt020
face to face
24-01-2006, 11:19
[quote=Tkach][quote=kima]Joj, daj opet te spike s Kranj
face to face
25-01-2006, 19:33
Dinamo- sparta- 0:3
eto, europski dinamo
èini se da je tomiÌ izuzetno loťe igrao
kuĹže krivi napad
malimrav85
25-01-2006, 20:38
Poznanik je dobio pravo kupnje karata za Brazil i ako ostane karata od tada pa na dalje preko HNS-a... Komada 4. Platio je veĂŚ. :smt010
Just a little bit
25-01-2006, 20:42
Dinamo- sparta- 0:3
eto, europski dinamo
èini se da je tomiÌ izuzetno loťe igrao
kuĹže krivi napad
sva sreca da te pripremne utakmice "malo" znace, manje vise su to uigravanja.....
prije najveceg debkla u povijesti, Dinamo je na pripremama gazio sve redom, sad na ljeto je opet gubio pa je razarao kroz jesen.... mozda bude i sad tak :smt001 :smt001
zakaj u ovoj drzavi nis nemre bit kak bog zapovjeda :smt003
samo èekam da vidim ovog andersona uzivo....pa bu mdal komentar....
fat drummer
25-01-2006, 20:55
fascinira me podataka da je kranjèaru otkazalo 27 igraèa za pripreme u hong kongu. mislim balatinac? jeťe? vukman, kneŞeviÌ? koji vraga ide na taj turnir. eventualno je dobro ťto idu didulica, jerko leko, da silva i boťnjak jer su oni ako ne standardi prvotimci onda bar zamjene, ali molim vas: srebrenko posavec i leon benko? u kojim suludim snovima su oni alternacije za ikoga... èemu taj put? èemu? da pokaŞemo kako moŞeo dobit hong kong i sa mladenom petriÌem kao ťpicom?
malimrav85
25-01-2006, 23:07
Jel neko gleda kmice na afrièkom kupu nacija? Super nogometa ima a kad se vidi kolko trèe suza krene... :smt010 Drogba,Etto i dos Santos su za sad daleko ispred svih po igrama. A juèer ťok kad sam vidio LonèareviÌa na klupi Liberije mislim. Crnac do crnca i onda Ilija sa brkovima. Ne znam koga bi izdvojio kao favorita do sad, moŞda Egipat ali samo radi domaèinstva ali su Kamerun,Obala bjelokosti i Tunis jako dobti isto. Kak se Angola kvalificirala na svjetsko? :smt017 Danas protiv Konda koma igra...
Koji je gol Eto'o danas zabio Togou, nevi
fascinira me podataka da je kranjèaru otkazalo 27 igraèa za pripreme u hong kongu. mislim balatinac? ješe? vukman, kneževiæ? koji vraga ide na taj turnir. eventualno je dobro što idu didulica, jerko leko, da silva i bošnjak jer su oni ako ne standardi prvotimci onda bar zamjene, ali molim vas: srebrenko posavec i leon benko? u kojim suludim snovima su oni alternacije za ikoga... èemu taj put? èemu? da pokažemo kako možeo dobit hong kong i sa mladenom petriæem kao špicom?
Nemoj tako, ipak gazda Markovic zna kaj radi kad dogovara turnire van FIFA- inog kalendara.
Treba pare ubrat, makar s Benkom i Mladenom Petricem kao spicama.
Jer ipak se Vlatko naplacao ove godine zbog "huligana", a te pare bi sigurno otisle u dobrotvorne svrhe ili u razvoj mladih nogometasa (po rijecima Srebrica).
šola-braveheart
26-01-2006, 10:37
par bisera od Vele
tekma slovenija-paragvaj
"zanimljivije je gledati friško ofarbani zid kako se suši"
tekma kina-kostarika
"zanimljivije je gledati izravan prijenos plime i oseke"
i jedan od sušeca bože koji se vjerojatno nije svidio odredjenim zastitinicima
""Ispricavamo sa na smetnjama, na odasiljac nam je sletio jedan golub. Sada je sve u redu poslali smo ga u raj".
takve provale su mi najjace kad netko prenosi tekmu a ne kad ju prenosi mrtav hladan
vela legenda
face to face
26-01-2006, 10:41
ma suĹĄec je meni najveĂŚa legenda od svih
face to face
26-01-2006, 10:52
fascinira me podataka da je kranjèaru otkazalo 27 igraèa za pripreme u hong kongu. mislim balatinac? jeťe? vukman, kneŞeviÌ? koji vraga ide na taj turnir. eventualno je dobro ťto idu didulica, jerko leko, da silva i boťnjak jer su oni ako ne standardi prvotimci onda bar zamjene, ali molim vas: srebrenko posavec i leon benko? u kojim suludim snovima su oni alternacije za ikoga... èemu taj put? èemu? da pokaŞemo kako moŞeo dobit hong kong i sa mladenom petriÌem kao ťpicom?
money money must be funny
a ĹĄta drugo, treba zadovoljiti sponzore
face to face
26-01-2006, 11:52
fredi bobic potpisao za rijeku, koliko zapravo onda vrijedi taj èovjek, ima 35 god, ili to samo rijeka Şeli da se za nju èuje u njemaèkoj pa da poťalju kojeg skauta :smt012
Dobar je BobiÌ. Star je za englesku ili talijansku ligu, jer tam treba trèati, kod nas ne treba pa bu Fredi joť koju godinu odigral....
E, joĹĄ da je Rijeka Ercega ostavila nastavak prvenstva bil bi zanimljiviji.
malimrav85
26-01-2006, 22:28
Ako neko ima Rai imate prijenos Juventus-Roma, talijanski kup. 0-0 je u 12.minuti. Pada snijeg. Nema Buffona.
fat drummer
26-01-2006, 22:39
fredi bobiÌ je od djetinjstva Şelio zavrťiti karijeru u svom omiljenom klubu rijeci...nevolja ga je natjerala na tuðinu i tek sada u poznim godinama ima prilku zaigrat na kantridi. prekrasna i pretuŞna prièa
malimrav85
26-01-2006, 22:53
Malo ťaltam po programima i stanem na tv espana. I gledam koji su divljaci ovi ťpanjolci. Pokazuju tekmu Valencia-Deportivo od juèer naveèer. Prvo Marchena laktom bať divjaèki,mislim Tristana,laktom lupi posred lica i onda suca nekim komadom Şeljeza navijaèi pogode linijskog suca. I kao kod nas su veliki problemi. :smt017
Romi u napadu igra neki crnac ,nije Nonda i ne znam zakaj nije na afrièkom kupu nacija ali se tip oèito smrzava i igra katastrofalno. Ali roma je opÌenito bolja.
I da, 1-0 za Romu 38.min Mancini.
Ăini me da je Juventusu problem u Mutuu. Kao ĹĄto sam rekao pada snijeg valjda si deèko pomisli da je neĹĄto za ĹĄmrkat pa ga suigraèi moraju odvlaèit s poda. :smt018
paolo di canio
26-01-2006, 23:10
Ăini me da je Juventusu problem u Mutuu. Kao ĹĄto sam rekao pada snijeg valjda si deèko pomisli da je neĹĄto za ĹĄmrkat pa ga suigraèi moraju odvlaèit s poda. :smt018
:smt005 :smt005 :smt005
http://wwww.index.hr/clanak.aspx?id=303309
Hm... hm... Nije baĹĄ najbolje ispalo.
S Englezima imamo negativni skor, s Rusima nikad ne znať, a Estonci su nas dobro namuèili u proťlim kvalifikacijama.
Na tekmama s Englezima bi moglo biti :smt067 :smt072
JUVEMERDA-ROMA-2-3!!!!!
nisam mogo vjerovat kad sam vidio na raisport.
šteta za glupi gol na kraju od onog pederèiæa del piera..
kaj im se dogaða?! igraju ko' avioni
FORZA ROMA!!!!
nego, dolaze nam engleski gadovi. ne znam kad zapravo igramo tu s njima al bit æe bejrut pravi brijem..
teška skupina al uvjeren sam u prolaz... mi i rusi dalje, englezi van.. to je po meni najbolji scenarij..
evo pišu u timesu da bi im mogli zasmetati al niš više od toga.. kak su bahati... što bi dao da ih tamo dobijemo.....
ali i židovi znaju bit nezgodni i makedonci..
uglavnom mogli smo bolje proæi...
al što reæi na skupinu italija, francuska, ukrajina
il skupinu koju su slovenci dobili-nizozemci, rumunji i bugari..
i još jednom
FORZA ROMA PER SEMPRE
fat drummer
27-01-2006, 16:51
hah ali nakon ťvabije englezi mjenjaju trenera. to bi mogla bit naťa ťansa da izvuèemo dobar rezultat dok su joť neuigrani i dok neki tamo krbiťli ili kapelo tjeraju svoju tiraniju nad ferdinadom ili rooneyem
Just a little bit
27-01-2006, 16:57
engleze treba dostojno ugostiti.... :smt021 :smt070 :smt068 :smt117
Ruse treba dostojno ugostiti, kao i JuĹžnu srpsku pokrajinu Makedoniju koja nas je zajebala 1999.. Koji se qratz svi palite na te pjegavce?
engleze treba dostojno ugostiti.... :smt021 :smt070 :smt068 :smt117
Vjerujem da ce cjenjeni kolega sigurno sa svojom ekipicom traziti Engleze i Ruse po gradu i da ce ih isprasit tak da se nece zaustaviti sve do Normandije i Urala.
paolo di canio
27-01-2006, 19:12
prije tekme sa engleskom treba tudoru reĂŚ da mu je bekem reko da je peder pa da mu onda tudor u jednom startu slomi noge i pokvari frizuru
*SUPERMAN*
27-01-2006, 20:16
[b]JUVEMERDA-ROMA-2-3!!!!!
:smt009
Re Leone
27-01-2006, 21:31
prije tekme sa engleskom treba tudoru reæ da mu je bekem reko da je peder pa da mu onda tudor u jednom startu slomi noge i pokvari frizuru
Beky æe do tad u penziju....
malimrav85
28-01-2006, 02:17
Ma koji Tudor,on je normalan. Ĺveliki kuracimuniĂŚa ludog pustit s lanca. Ili Kovaèe.
Skupina je ok,imamo realne ťanse za prolaz. I drago mi je da smo napokon dobili neku normalnu momèad a ne stalno bugarska,ťvedska i tako u krug.
šola-braveheart
28-01-2006, 10:36
prije tekme sa engleskom treba tudoru reæ da mu je bekem reko da je peder pa da mu onda tudor u jednom startu slomi noge i pokvari frizuru
ne treba ga strgat dosta je da mu pokvari frizuru
fat drummer
28-01-2006, 11:14
fascinantna je engleska samouvjernost u lagane kvalifikacije... stvarno ne mogu vjerovat da su tako prokleto bahati. priznaju jedino da ĂŚe eventualno remizirat s nekim, poraz ne dolazi u obzir???? mogu zamislit kako ĂŚe englezi remizirat u bar jedno 3 ili 4 utakmice, a sigurno se neĂŚe lako provest u skopju, zagrebu ni u rusiji gdje god se igralo. koeficijent na njihovo prvo mjesto je 1.44 prema totalbetu. 1.44 a joĹĄ imaju odigrat sve utakmice, pa fakat su bahati....
fascinantna je engleska samouvjernost u lagane kvalifikacije... stvarno ne mogu vjerovat da su tako prokleto bahati. priznaju jedino da æe eventualno remizirat s nekim, poraz ne dolazi u obzir???? mogu zamislit kako æe englezi remizirat u bar jedno 3 ili 4 utakmice, a sigurno se neæe lako provest u skopju, zagrebu ni u rusiji gdje god se igralo. koeficijent na njihovo prvo mjesto je 1.44 prema totalbetu. 1.44 a još imaju odigrat sve utakmice, pa fakat su bahati....
Ma oni su vjecno samouvjereni, zato i nisu jedno 30-ak god osvojili nesto.
Nadam se da ce u drugom krugu na SP-u ispasti (opet) na penale, jer dok je svijeta i svemira Engleska NIKAD nece dobiti nekog na penale niti ce Arsenal ikada osvojiti nesto u Europi.
*SUPERMAN*
28-01-2006, 14:36
niti ce Arsenal ikada osvojiti nesto u Europi.
:smt018 :smt018 :smt018 :smt013
Osvojit ce i to vrlo brzo...
:smt018 :smt018 :smt018 :smt013
Osvojit ce i to vrlo brzo...
Cisto sumnjam, bolje receno nadam se da nece nis osvojiti.
Sugavi Arsenal...
malimrav85
28-01-2006, 16:51
Pitanje je da li ĂŚe se Arenal uopĂŚe kvalificirati u Europu? MoĹžda kup UEFA-e... :smt018
Ma koji Tudor,on je normalan. Åveliki kuracimuniæa ludog pustit s lanca. Ili Kovaèe.
Skupina je ok,imamo realne šanse za prolaz. I drago mi je da smo napokon dobili neku normalnu momèad a ne stalno bugarska,švedska i tako u krug.
ma kakvi kovaèi. tomasa!!! Tomas je zvijer. kad uvati bekemiæa bježat æe šminkerèiæ glavom bez obzira..
ti englezi su uvijek bahati i uvijek niš od njih. i ove zadnje kvalifikacije su jedva prošli, poljaci su bili bolji od njih, sve skupa im je bila lagana grupa pa su igrali za 1. u kval. za portugal su imali problema sa makedoncima. njima se ova grupa èini lagana a mislim da æe im biti upravo suprotno jer su svi uvijek napaljeni na te bahate engleze.
mislim da je grupa baš po našoj mjeri.. najviše problema æe biti sa andorom i estonijom..
Just a little bit
28-01-2006, 16:59
engleska i rusija bu se navjerojatnije igrale u splitu (Hvala Bogu ) iako je jedino razlog tome (nemogu vjerovati) rekonstrukcija maximira. (pise u novinama danasnjim)
nadam se da su obje informacije toène i bit cu jako sretan sko jesu :smt001
*SUPERMAN*
29-01-2006, 16:56
Pitanje je da li ĂŚe se Arenal uopĂŚe kvalificirati u Europu? MoĹžda kup UEFA-e... :smt018
Cisto sumnjam, bolje receno nadam se da nece nis osvojiti.
Sugavi Arsenal...
face to face
30-01-2006, 12:27
eto naĹĄa b nacionalna ekipa se proslavila :smt005 :smt009
Englezi su nas razmontirali u Portugalu, to je ekipa koja nam najmanje odgovara. Sumnjam u pobjedu nad njima, ako Ìe Lampard i Gerard bit raspoloŞeni nemamo ťanse, moŞda neťto ipak doma napravimo. Rusi moŞemo dobit, s Makedoncima bi moglo bit problema. Uglavnom, kao i uvijek, sve ovisi o glavama naťih igraèa u susretu s slabijim ekipama. Izrael je ipak, po meni, kljuè. Kome oni uzmu bodove, taj otpada.
face to face
30-01-2006, 18:06
to Ìe po meni bit stara prièa, oni Ìe se bahatiti bahatiti, i onda doðe hrvatska :smt003
Kranjèar je super igrao juèer tj. stajao. Debeli pajcek pojma nema. Ne samo da ne moŞe trèati, on ne zna dodati kak spada, ne zna dribljati. Koji jadnik. ustvari nije jadnik, ima hebenu plaÌu, tata mu je izbornik, uspjeťan je student ekonomije i svaki dan je u novinama, a glupi Ìiro tvrdi da je meðu najboljim igraèima u europi :smt018 . sljedeÌi njegov transfer bit Ìe za milju eura u metalurg iz donjecka i onda Ìe sam niko(saťa-to mu je pravo ime, èovjek se prekrstio kad je stigla 1990.) najavljivati kako Ìe ubrzo u zemlje petice. :smt003
*SUPERMAN*
30-01-2006, 21:35
Kranjèar je super igrao juèer tj. stajao. Debeli pajcek pojma nema. Ne samo da ne moŞe trèati, on ne zna dodati kak spada, ne zna dribljati. Koji jadnik. ustvari nije jadnik, ima hebenu plaÌu, tata mu je izbornik, uspjeťan je student ekonomije i svaki dan je u novinama, a glupi Ìiro tvrdi da je meðu najboljim igraèima u europi :smt018 . sljedeÌi njegov transfer bit Ìe za milju eura u metalurg iz donjecka i onda Ìe sam niko(saťa-to mu je pravo ime, èovjek se prekrstio kad je stigla 1990.) najavljivati kako Ìe ubrzo u zemlje petice. :smt003
:smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078
fat drummer
31-01-2006, 00:24
vjerojatno najgluplji post ikada... ne znam ťto sve od ovoga nije istina, mislim znam al nemogu poèet nabrajt. zakljuèci su promaťeni, post je u potpunosti napisan pristrano i tendenciozno, i s nogometne i s osobne razine. fascinira me taj jal ljudi koji vjerojatno ne mogu ni stati na loptu bez da se spotaknu
paolo di canio
31-01-2006, 14:57
bravo! :smt038
konzerva
31-01-2006, 15:14
je je debeli pajcek...e da je 11.9.05. ona lopta samo par centimetara niŞe otiťla a ne u preèku!smijao bi se pajcek
Da je moja baba muĹĄko zvala bi se DuĹĄko...
paolo di canio
31-01-2006, 15:24
ako netko igra fudbal menaðera neka mi preporuèi nekog dobrog igraèa za otprilike 500 000 eura
Da je moja baba muĹĄko zvala bi se DuĹĄko...
A da moja baba ima kotaèe, bila bi auto...
Mislim da Juda namjerno pogodil preèku jer se uplaťil kaj bi mu se moglo desiti... :smt005
ako netko igra fudbal menaðera neka mi preporuèi nekog dobrog igraèa za otprilike 500 000 eura
uzmi sebe *edit*
paolo di canio
31-01-2006, 21:24
ne puĹĄta me lazio :smt009
malimrav85
31-01-2006, 21:26
ne puťta me lazio :smt009Imať topic o igricama pa probaj tamo.Mene roma skroz iznenaðuje. Mislim ne iznenaðuje nego mi je super da su napokon poèeli igrat. Imaju super momaèad a rezultati su do sad bili :smt018 Sad 6 pobjeda za redom. MoŞda zato kaj je Cassano otiťao. :smt017
paolo di canio
31-01-2006, 21:34
ma nema ti to veze sa cassanom, on ionako nije igrao puno utakmica u jesenskom dijelu. oni su od scudetta 2001 uvijek imali dobru momèad ali nakon capella nisu naťli nekoga tko bi to posloŞio kako valja. sad je ovaj spaletti posloŞio momèad kako treba