PDA

View Full Version : Nogomet

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

veteran
06-08-2008, 18:17
cale dao gol...nisam ogorcen...odusevljen sam :D

fat drummer
08-08-2008, 14:47
navijac je krenuo prema hrgovicu,a ovaj uletio i pogodio ga..jel dobio prijavu za rmecenje javnog reda i mira..jel dobio zabranu od godinu dana :?: ..sve 5 cijenim ja to,al braco za sve bi trebala biti ista pravila igre..policajac napadne mog prijatelja,a ja uletim i pogodim ga nogom..kako bi prosao??..btw cem pokusaji cipelarenja dok je taj navijac bio na podu??
navijač je krnuo hrgoviću dati buket cvijeća, ali eto... navijač je krenuo prema careviću koji je namještao loptu ili neki kurac pa se carević počeo igrati bježanja
kada služam bojse ispada ko da je navijač bio mirno na tribini a kad ono uletava povampireni hrgović i u maniri erica c. udara u glavu kružnim oca troje invalidne djece pred očima njihove majke na samrti

bojsi seru kao i u 99% stvari... npr. da je odlazak u beograd dokaz hrvatstva
ako je to dokaz hrvatstva onda ću biti srbin, član garde svetog lazara
zovite me svetoslav živojadinović

apropos bolda - kada bi barem potojali neki instituti nužne obrane i tome slično

Trpinja
08-08-2008, 15:30
fat sere kao i u 101% stvari..da nuzna obrana,ali ovo je bilo prekoracenje nuzne obrane jer ga je udario dok je ovaj lezao na podu okruzen sa 39485 redarom..btw i nije on njega imao sta udarati..barem tako kaze nase vrlo pravosudje koje dijeli zabrane od 1 godine cak i ako se branis od drugih navijaca koji te napadnu :!: ..hrgovic,naravno, nije nista dobio..
usred beograda skandirati hvatskoj je top hrvatstva,nema vise..moze neko reci da se radi o kompleksima,ali je tako..sad mos u gradu cara lazara

fat drummer
08-08-2008, 16:32
:roll:
naravno, pravosuđe je problem
a ne navijači
pravosuđe koje dijeli kazne a ne navijači koji rade sranja

[youtube:1n6p14is]http://www.youtube.com/watch?v=22xmF7AtmC4&feature=related[/youtube:1n6p14is]

taj hrgović je car... ovaj leži na podu okružen sa desetak ljudi a hrgović ga cipleri
moj heroj
osim što je jebeno jači od neo u matrixu jer je razbacao one zaštitare i nakon toga nije pobjegao još je uspio tako snažan ne ubiti tog sirotana koji je napdao tipa koji ga ne vidi

imaš gore clip pa mi pokaži točno to mlataranje sirotog navijača koji okružen mnoštvom zaštitara ipak stradava od sinjske ljevice ili desnice, a zatim usred marakane pokazuje golo dupe na koje je istetovirao hrvatski grb i tekst himne

fat drummer
08-08-2008, 16:35
[youtube:x01yqxf0]http://www.youtube.com/watch?v=TZ3yMYU0xUo&feature=related[/youtube:x01yqxf0]
bojim se da si ipak ti srbin jer lažeš svetoslave
evo na ovom clipu kojeg je snmio neki mulac fino se vidi kako je zaštitar nakon prvog udarca kojim je hrgović spriječio navijača da napadne carevića (hm, kako li se to zove) odvodi hrgović van terena
tako da eto
srbine

Trpinja
08-08-2008, 18:14
ah da moje isprike jer davno je to bilo..odvodi krvozednog mirka koji oce jos malo stancati momka koji nije nistra napraviop osim uletio u teren,pa treba ga redar odvoditi da nebi jos malo rokao po klincu..btw jel udario koga??..nije..jedino je mirko dijelio udarce..tako da namjera se ne racuna,osim ovoga udarca mirkovog..kolko je mirko ono dobio kazne??ah da nista..zivilo hrvatsko pravosudje..namjera mirkova je ocita,a momak je mozda samo zelio trckarati okolo..ionako nije nista napravio jedino ga je mirko pokosio kurvinski sa ledja dok ovaj nije gledao i jos ga je htio rokati,al je doleti oredaqr i rekao mu:alo mirko niej u redu,kameru su tu,strpi se malo..
btw koje je ovdje sranje napravio momak??..ovo je kutija sibica..moze usetati tko oce na teren..ko i svaki drugi malonogometni turnir..nije da je natjecanje pod okriljem uefe ili fife..ali jedini je mirko kako vidimo na klipu,dijelio udarce..
btw-nije problem leglo mafijasa u hrvatskom nogometu,problem su navijaci..daj narodu kruha i igara i rijesi se "huligana"..kako se ono fat zovu ljudi koji zele kruha i igara..jel ovce ono..koji coban tebe vodi?? :smt008

Darkbuster
08-08-2008, 18:17
A BBB nisu tamo zbog kruha i igara? Pa kad mi to netko spomene u zg kontekstu oni ce mi prvi pasti na pamet. Skoro pa jedini koji vise i prate Dinamo,pogotovo u HNL :-D

fat drummer
08-08-2008, 18:33
tvoje shvaćanje nužne obrane je katastrofalno, ali ono, katastrofalno... pa nije potrebno da netko sliuje carevića u šupak da bi ga se spriječilo
turnir nije pod okriljem uefe?! kakve to veze ima s ičim? tip je uletio na teren i zaletio se na igrača. da je pod nadzorom bjelovarske udruge sakupljača markica nema jebene veze. tip uletava na teren bez kitice cvijeća s namjerom da po mogućnosti zvizne carevića po tikvi i onda ga netko spriječi u tome i ispada da je taj klinac nevina žrtva svirepog pravosuđa u sprezi sa poludjelim mrziteljem bbb mirkom tepešom hrgovićem
mirko također nije dijelio udarce nego udarac.

znači ustvrdili smo da je netko napao carevića i netko drugi ga je u tome zaustavio... taj drugi nakon toga nije bio kažnjen. odvratno. svi su protiv misrnih bojsa koji su zatim bacili baklju u zatvorenom prostoru prepunom ljudi vičući kako bi bilo dobro ubiti magarce ili tako nešto

hrgović je moron. hrgović je kreten. to je neporeciva istina.normalno da nije trebao ići mlatiti tipa pogotov jer je carević pobjegao, ali ta neka vendeta bojsa spram nekoga tko brani pripadnika svog kluba je idiotska pogotov jer bi u slučaju da je npr. modrić skočio tako na torcidaša koji napada ajmo reć silvija marića modrić bio slavljen do besvijesti uz veličanje duha zajedništva. da, znam, silvijo marić, ali što sada

je li hrgović trebao pobrat kaznu? da, i to od kluba i hns-a jer se nije ponio kao sportaš, kao i po mogućnosti i prekršaju kaznu (rado bih ga stero i iz države, ali eto) ima tu i olakotnih okolnosti.

a onaj mulac koji je uletio,njega treba prisilno učlanit u torcidu. samo zato što je mogao uletit ne znači da je i trebao. kreten svjetske klase, moron kakvog nema. koji ti kurac mora bit da napadaš nekoga koga ni ne poznaš samo zato što igra za klub za koji ne navijaš. moraš biti krepil svjetske klase

Trpinja
08-08-2008, 18:41
jos jednom..ja nisam vidio nikoga da je napao carevica ili hrgovica..lik je lagani joging nabacio..to sto se carevic osjetio ugrozenim,nije moj problem..jedini tko je trebao spusiti prijavu je hrgovic koji je lupio tog klinca plus je imao namjeru jos ga stancati sto se vidi po intervenciji redara koji ga odvlaci od momka prema kojem je krenuo..ima veze pod cijom je ingerencijom turnir..ja mogu usetati na bilo koji malonogometni turnir i nece mi biti nista..da usetam na teren i utakmicu koja je pod okriljem fife i uefe,dobivam svakojake prijave

fat drummer
08-08-2008, 18:45
eto, vidiš... hrgović je samo pokušao ubiti muhu u letu, kad ono neki tip koji đpogira odjednom uleti u kadar
a carević se sjetio da je ostavio pećnicu upaljenu pa je hitno potrčao ugasiti ju

a oni su ljudi uletjeli jer su pridadnici kud-a pa su zaplesali kolo

eto

Trpinja
08-08-2008, 18:47
e i jedno pitanje..kakve veze taj lik ima sa bbb?????..hm tesko bi mu to proslo,al ok..nego opet je lupio lika,a ne muhu..i zuzic je htio sam glumiti vozaca wrc-a pa je pokupio ono dvoje..i za to je odgovarao..a mirko??..
btw mogu ja pokusati kalasem skinuti mrave sa plocnika,ali ako pogodim ljude neke ocu semoci izvuci na sudu..sumnjam,jelda..al mirko moze

fat drummer
08-08-2008, 18:54
nikakve, to je sigurno navijač cibalije
sigurno je zabavno živjeti u tako crnobijelom svijetu gdje je sve tako jasno i gdje je mirko hrgović ultimativni zločinac, ljudi koji šetaju terenom prilikom izvođenja penala su zbunjeni neseretnici koji su išli na wc pa su zalutali :smt010
prokleti mirko hrgović, četnik jedan

Trpinja
08-08-2008, 18:59
pa ja tog lika nikiad nisam vidio,a znao bi da ide na tekme..to sto danas mediji babu koja se ogrne salom zove bbb je njiov problem

fat drummer
08-08-2008, 19:01
aaa, onda okej... znam da se bojsi međusobno pederišu, ali nisam znao da to zovete odlazak na tekmu

Trpinja
08-08-2008, 19:36
mirko pustio glas i pjeva skupa sa cocom:hajduk zivi vjecno,bog i nitko vise 8)
http://www.youtube.com/watch?v=SDybnFIS ... re=related (http://www.youtube.com/watch?v=SDybnFISrW4&feature=related)
opla,oderi mirko

Trpinja
08-08-2008, 19:38
mirko odjebo jednu oluju sa sjevera za drugu :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=qOYS7Bjv ... e=relateda (http://www.youtube.com/watch?v=qOYS7BjvjaQ&feature=relateda) sto je slatko pjevao :smt009

fat drummer
08-08-2008, 19:39
mirko pustio glas i pjeva skupa sa cocom:hajduk zivi vjecno,bog i nitko vise 8)
http://www.youtube.com/watch?v=SDybnFIS ... re=related (http://www.youtube.com/watch?v=SDybnFISrW4&feature=related)
opla,oderi mirko
četnik prokleti
ja bi ga ubio

Trpinja
08-08-2008, 19:41
pa ono..i cetnici su odjebali jednu ideologiju i vojsku i stupali u drugu..bas ko mirko sa klubovima i pjesmama :lol: :-D

fat drummer
08-08-2008, 19:47
upravo tako...

sickboy
08-08-2008, 23:11
Eto...
Fat je skoro pa u pravu u raspravi...
Mozda je vrijeme da odjebem sa sjevera...valjda se pola osnovnih skola u zagrebu preselilo na tekmu protiv domzala...

fat drummer
08-08-2008, 23:16
moralna pobjeda!!!! wuhuuuuu! :bunny:

veteran
09-08-2008, 16:40
..odvodi krvozednog mirka koji oce jos malo stancati momka koji nije nistra napraviop osim uletio u teren,pa treba ga redar odvoditi da nebi jos malo rokao po klincu..btw jel udario koga??..nije..jedino je mirko dijelio udarce..tako da namjera se ne racuna,osim ovoga udarca mirkovog..kolko je mirko ono dobio kazne??ah da nista..zivilo hrvatsko pravosudje..namjera mirkova je ocita,a momak je mozda samo zelio trckarati okolo..ionako nije nista napravio jedino ga je mirko pokosio kurvinski sa ledja dok ovaj nije gledao i jos ga je htio rokati,al je doleti oredaqr i rekao mu:alo mirko niej u redu,kameru su tu,strpi se malo..

jesmo mi isti clip gledali?

oce ga stancati? i da hoce nije...pa nije prekoracio nuznu obranu...

"klinac" je uletio na teren i potrcao prama Carevicu...kad ga je Carevic skuzio i potrcao tip je promijenio smjer...btw trpinja to sto je snimka usporena ne znaci da je djogirao nego upravo to da je snimka usporena...

btw pojma o pravu nemas...namjera se vidis kod "klinca" racuna a kod Mirka kako ga od milja zoves ne...ni jedna namjera nije ista tako da nemas kaj pricat...sve se okolnosti uzimaju u obzir...

i btw nije ga pokosio s ledja...pogle si klipic malo bolje...a ovaj je krenuo prema Carevicu a ne da odtrci pocasni krug oko igralista...sto se pogotovo vidi kad Carevic pocne bjezat...pa ovaj "klinac" promjeni putanju prema njemu...

btw koje je ovdje sranje napravio momak??..ovo je kutija sibica..moze usetati tko oce na teren..ko i svaki drugi malonogometni turnir..nije da je natjecanje pod okriljem uefe ili fife..ali jedini je mirko kako vidimo na klipu,dijelio udarce..

utrcao je na teren prema igracu dok je izvodio sedmerac...nije usetao i ako nisi primjetio ograda je tu sto znaci da ne moze svatko useteat na teren...a pogotovo jer ovo nije neko seosko natjecanje nego Kutija sibica...i Mirko kako ga od milja zoves nije dijelio udarce nego udarac kojim je sprijecio nasrtaj na Carevica...

btw-nije problem leglo mafijasa u hrvatskom nogometu,problem su navijaci..daj narodu kruha i igara i rijesi se "huligana"..kako se ono fat zovu ljudi koji zele kruha i igara..jel ovce ono..koji coban tebe vodi?? :smt008

nisu problem navijaci nego huligani...a tu lako mozes podvuci crtu...

jos jednom..ja nisam vidio nikoga da je napao carevica ili hrgovica..lik je lagani joging nabacio..to sto se carevic osjetio ugrozenim,nije moj problem..jedini tko je trebao spusiti prijavu je hrgovic koji je lupio tog klinca plus je imao namjeru jos ga stancati sto se vidi po intervenciji redara koji ga odvlaci od momka prema kojem je krenuo..ima veze pod cijom je ingerencijom turnir..ja mogu usetati na bilo koji malonogometni turnir i nece mi biti nista..da usetam na teren i utakmicu koja je pod okriljem fife i uefe,dobivam svakojake prijave

nije to bio joging nego usporena snimka...i svaka cast Hrgovicu koji je obranio kolegu....cijenim svakog tko to napravi...

i btw...da te malo educiram...

ZAKON O SPRJEČAVANJU NEREDA NA ŠPORTSKIM NATJECANJIMA

"Protupravnim ponašanjem u smislu ovoga Zakona smatra se:

– nedozvoljen ulazak u natjecateljski prostor,"

ti mozes biti pristran kolko hoces al cinjenice su ti jake kao kad Josip Broz Tito raspravlja na forumu...

Trpinja
10-08-2008, 01:20
vet ovo za joging je bio sarkazam,alo sarkazam..
btw sta mi citiras zakon o sprecavanju nereda kurceva-palaca..kakve veze ima kutija sibica sa tim..ona ne podljeze tome zakonu,nebi trebala..jer prema tome i nas hakl bi mogao spadati pod isti..
btw-ti mos biti pristran kolko oces,al branjenje hrgovica i uprave dinama zbog tog poteza i cinjenice koje potezes su jednake onima vojislava seselja u haagu :smt008..
uostaklom ja sam gotov sa ovim..mirko je pokazao kakav je ciganin od covjeka..pjeva mrzim dinamo srpsko ime to..pa arlauka na torcidinoj proslavi njihove pjesmice..pa dobiva hajducko srce..
u biti gori od njega mogu biti samo oni koji ga podrzavaju..to me podsjeca kad bosnje slave turke..ono slavis svoje nerpiajtelje i dzelate..a stas,cudna vremena neka..danas sam vidio skodu sa IM regama..ko bi regao..tko bi rekao da ce i hrgovic zaigrati u dinamu..sta je sljedece..davanje ceci da pjeva di oce i kad se neko pobuni onda ga se optuzi da je huligan..pa ako su takvi ko vi pravedni,a mi huligani..ja cui radje biti otpadak drustva i huligan..ali cisti obraz nema cijenu..to mirko i njegovi simpatizeri nebi znali..
dosta o mirku..ima tekma da se pokaze sta ja mislim o njemu :smt006

Trpinja
10-08-2008, 01:28
btw zasto nije nitko pokosio onoga lika koji je utrcao na teren protiv pbrazila i krenuo prema prsi..mozda je imao noz i krenuo ga zaklati..al htio ga samo zagrliti..aj ti dokazi da taj lik nije htio stisnuti ruku carevicu..ajde..

Trpinja
10-08-2008, 01:34
ako ne prodjemo u europi ,predlazem dovodjenje
deana savicevica za trenera..
http://www.youtube.com/watch?v=IJNEB4OyN40
potporu ima medju gradjanskim i liberalnim zagrebom koji je zdusno stao uz mirka..dajmo im sansu svima..oprost za sve :lol:

Darkbuster
10-08-2008, 01:40
Huligan, drustveni biljeg za osobu koja se protivi koncertima srpske folk pjevacice Svetlane Raznatovic Cece :-D

fat drummer
10-08-2008, 12:46
btw sta mi citiras zakon o sprecavanju nereda kurceva-palaca..kakve veze ima kutija sibica sa tim..ona ne podljeze tome zakonu,nebi trebala..jer prema tome i nas hakl bi mogao spadati pod isti..

totalno! totalno si u pravu! vaš hakl jednako turiru koji traje više od 30 godina, ima nagradni fond, prenosi ga tv, u njemu nastupaju i profesionalci, održava se u športskom objektu, financira ga grad zagreb, ima unajmljene čuvare

uostalom podložni su zakonu o javnom okupljanju pa je tamo prisutan i mup

možda i na vašim haklevima postoji obveza prijave organizatoru, uplate kotizacije, te postoji zabrana nastupanja ako je izrečena disciplinska mjera od strane hns-a i zns-a

Trpinja
10-08-2008, 14:45
isti kurac..na kutiju se mos prijaviti i ti..utakmicu zupanijske lige nemos igrati..sapienti sat.
obicni turnir ko i moj hakl :p

fat drummer
10-08-2008, 15:05
isti qrtz..na kutiju se mos prijaviti i ti..utakmicu zupanijske lige nemos igrati..sapienti sat.
obicni turnir ko i moj hakl :p

je kurac prijatelju, je kurac... pročitaj propozcije tko može nastupati pa ćeš vidjeti razliku između toga i nastupanja za nk trnje

Pravo nastupa imaju svi igrači koji su navršili 16 godina, registrirani igrači velikog i malog nogometa pod uvjetom da isti nisu pod izdržavanjem zabrane igranja koju su izrekle disciplinske komisije HNS-a , ZNS-a ,Organizatori "Kutije " ili drugi odobreni turnir prema odluci HNS-a od 24.05.2005 godine

i sad ti meni raci razliku između toga i nastupa u županijskoj ligi

ziher i na tvom hkalu se traži dobna granica i registracija

Trpinja
10-08-2008, 15:42
ja sam siguran da par mojih frendova nisu nigdje rpijavljeni,a igrali su kutiju to jest kvalifikacije..ma uostalom kutija je obicni malongometni turnir..sad postala slavna pa se svi guraju,al je obicni malonogmetni turnir..hns je poznati guzica

fat drummer
10-08-2008, 16:40
običan malonogometni turnir kojeg prenosi tv i uvijek je pun i na njemu sudjeluju profesionalni nogometaši
naravno, pošto je to seoska priredba tamo vjerojatno prodaju konje na poluvremenu i imaju natjecanje koji je nerast najplodniji
sve i da je kutija šibica obična zajebancija u kojem se okupljaju dečki i provjeravaju čiji je anus najdublji opet ako netko se zatči zviznut nekog u glavu nogoma a netko drugi ga spiječi to je i dalje nužna obrana, a taj tip koji se zaletio je idiot

Trpinja
10-08-2008, 16:43
pa kad smo vec kod kutije,ona se nije prenosila do pred dvije-tri godine,a jos uvijek nije(kolko mi poznato)dosegla broj ekipa iz bivse yuge kad harale mostarske kise recimo..obican malonogmetni turnir

fat drummer
10-08-2008, 16:56
naavno, ipak u hrvatskoj je to najpoznatiji turnir, i koliko god on bio običan turnir nema jebene šanse da netko tko uleti i pokuša nekog zvizunut u glavu neće dobit neku kaznu
mislim, dobio bi ga i na tvojoj uličnoj haklaoni, ako nikako drugačije nakon privatne tužbe

legionar
10-08-2008, 18:29
Tottenham razvaljuje Romu ko neki selski klub :shock:

legionar
10-08-2008, 23:03
Kak je Jajduk dobar, atomski Jajduk muahahahaha :badgrin:

veteran
11-08-2008, 00:01

iskreno...skoro sve sto procitam od tebe i sicka a vezano je uz bbb i dinamo mogu shvatiti ko sarkazam jer zvuci toliko ludo da fakat vjerujem da je sarkazam...a na kraju ispadne da vas dvojica stvarno to mislite...koliko god nevjerojatno bilo :?

neupucen si...spada...uostalom fat ti je napisao...

btw-ti mos biti pristran kolko oces,al branjenje hrgovica i uprave dinama zbog tog poteza i cinjenice koje potezes su jednake onima vojislava seselja u haagu :smt008..

rupu je trebalo krpati...otisao je Cale pa su nabrzaka nasli nekog...sto se mene tice mogu bbb dovest bilo kog boljeg od Hrgovica pa nek taj igra...

btw ne branim Mamica...ni upravu...al kad su ga vec dofurali nek igra...

jeeeeeeeeeeejiiiiiiiiiiiiiii Vojislav Seselj...on Mamic i navijaci Dinama koji zele bakljama prekinut tekmu su moji idoli :smt060

uostaklom ja sam gotov sa ovim..mirko je pokazao kakav je ciganin od covjeka..pjeva mrzim dinamo srpsko ime to..pa arlauka na torcidinoj proslavi njihove pjesmice..pa dobiva hajducko srce..

srat ces ti jos puno o tom...znam te :-D

u biti gori od njega mogu biti samo oni koji ga podrzavaju..to me podsjeca kad bosnje slave turke..ono slavis svoje nerpiajtelje i dzelate..a stas,cudna vremena neka..danas sam vidio skodu sa IM regama..ko bi regao..tko bi rekao da ce i hrgovic zaigrati u dinamu..sta je sljedece..davanje ceci da pjeva di oce i kad se neko pobuni onda ga se optuzi da je huligan..pa ako su takvi ko vi pravedni,a mi huligani..ja cui radje biti otpadak drustva i huligan..ali cisti obraz nema cijenu..to mirko i njegovi simpatizeri nebi znali..

wow...turci...Ceca i Hrgovic u jednoj recenici...kao BiH...i btw tko ste sad "VI"? malo ste razjebani na 10 frakcija...ne postojite vise "VI"...

btw zasto nije nitko pokosio onoga lika koji je utrcao na teren protiv pbrazila i krenuo prema prsi..mozda je imao noz i krenuo ga zaklati..al htio ga samo zagrliti..aj ti dokazi da taj lik nije htio stisnuti ruku carevicu..ajde..

dokazi ti da je...

hm...mozda zato kaj je raspalio loptu...hm...

Trpinja
11-08-2008, 00:05
umjesto da seres i pusis kurac mirku,mogao bi se javiti na mobitel..imas pm

fat drummer
11-08-2008, 00:07
umjesto da seres i pusis qrtz mirku,mogao bi se javiti na mobitel..imas pm
e sad si ga usro... pm na mobitelu
skoro sam ti povjerovo, ali sad si fakat usro

malimrav85
11-08-2008, 01:25
a stvarno sam se nadao da će ovo prvenstvo biti bolje...
:smt010

veteran
11-08-2008, 09:07
e sad si ga usro... pm na mobitelu
skoro sam ti povjerovo, ali sad si fakat usro

potpisujem...seronja...

a jos je gori od mirka...sere po meni a onda me trazi uslugu...pizdek...

fat drummer
11-08-2008, 17:10
a stvarno sam se nadao da će ovo prvenstvo biti bolje...
:smt010
neće
dao bih velike novce da jednom vidim kako dinamo dvije sezone zaredom ima istu veznu ili obrambenu liniju
dobro je krenulo s napadom, balaban/tadić/manđukić već dvije godine zajedno ne znaju zabiti gol

legionar
11-08-2008, 18:04
Zašto je kod nas ukinut superkup?

fat drummer
11-08-2008, 18:10
Zašto je kod nas ukinut superkup?

kaj fakat?
prvi glas meni... šteta

fat drummer
11-08-2008, 18:12
kel bio prošle godine? jel možda shema u tome da ako netko osvoji duplu krunu onda nema kupa?

legionar
11-08-2008, 18:44
kel bio prošle godine? jel možda shema u tome da ako netko osvoji duplu krunu onda nema kupa?Je, u tome je očito kvaka. Zadnji put je bio prije dvije godine kad Rijeka osvojila kup. Mada u Ukrajni iako je Shakhtar osvojio duplu krunu, igrao se superkup s Dinamom K. Toliko o kvaliteti kukuruz shipa :smt005

fat drummer
13-08-2008, 18:46
ah napokon, dinamo igra u europi protiv kluba koji može preći centar
što će dakako uzrokovati i golove u mreži butine

nagradno pitanje - koliko golova može dinamo primiti - više ili manje no što ih balaban može zajebati iz pozicije koju ni vaša slijepa artritična tetka ne bi sjebala?

to je jedno od onih pitanja na koje nema točnog odgovra. svi odgovori su smiješni

legionar
13-08-2008, 19:08
Ne brani Butina, nego Kelava, možda ne primimo puno komada :badgrin: Očekujem negledljivu utakmicu gdje ćemo se najprije dobro držat, a onda popit par komada. Potajno priželjkujem remi, ali to su samo snovi :smt002

fat drummer
13-08-2008, 20:30
iiiiiiiiiiiiiiiiii to bi bilo to......

legionar
13-08-2008, 20:31
Bit će dobro ako ne prođemo ko Jajduk od Debrecena :lol:

fat drummer
13-08-2008, 20:34
speaking of.... kad igra hajduk? vjerujem da će deportivo kao i šahtar imati lakši trening s više od tri gola

veteran
13-08-2008, 20:51
jel mozemo rehabilitirati KME KME KME iz antologijskih topica...kmeci mi se :(

legionar
13-08-2008, 20:55
Tanac je isto budala kakve nema, ako je znao da Bišćan nije 100% spreman šta nije uigravao Drpića i Lovrena (nego, gdje je Mikulić?).. bezveze spušli izmjenu... pola igrača se još nije pošteno obrijalo, i onda bi nešto u europi napravili... da ne govorimo da nemamo ni jednog poštenog napadača...

malimrav85
13-08-2008, 20:59
to sam ja upravo starom rekao
ako zna da ovaj ne može u ta 3 tjedna je mogo drpića i lovrena super složit
mikulić prodan

fat drummer
13-08-2008, 21:04
jel mozemo rehabilitirati KME KME KME iz antologijskih topica...kmeci mi se :(
imaš moje dopuštenje za otvaranje tog topica

ma dinamo ove godine uopće nema ekipu, fakat kao da j neki apsolutni mater slagao momčad
nemaju ni obranu, ni napadača, vezni red nije uigran i prepun sumnjivih talenata
gdje je ofanzivni vezni? mikić?

legionar
13-08-2008, 21:05
mikulić prodanKome i kad?

fat drummer
13-08-2008, 21:12
mikulić prodanKome i kad?
u belgiju

legionar
13-08-2008, 21:56
Moram priznat da sam zadovoljan. Nakon prva dva gola očekivao sam da će nam utrpat još par komada. :lol:

fat drummer
13-08-2008, 22:10
ponosan sam na dinamo
ovo je savršen rezultat
namie, nitko neće srati kako je to aktivan rezultat i da još ima nade, a ipak nije toliko poražavajuć da bi natjerao mamić da da izjavu u novine
ipak, dovoljno je alarmantan da mamić kupi neko JEBENO POJAČANJE

nadam se da će me i hajduk razveseliti nekim minimalnim porazom, a ne potpunim rasapom u prvom poluvremenu sa pet golova razlike

Galijun
14-08-2008, 00:48
Čem se truditi....

BATE Borisov i Anorthosis pred vratima LP :-D

sickboy
14-08-2008, 09:59
Drago mi je kaj se mirko hrgovic pokazao kao kvalitetno pojacanje za europske utakmice... :badgrin:

veteran
14-08-2008, 10:02
kao i svi ostali...

Ante Gotovina
14-08-2008, 10:42
Opet Mamićeva pojačanja koja se ozlijede za prvu važniju utakmicu.. i to bez izuzetka svake sezone isti scenarij.

fat drummer
14-08-2008, 23:51
slaven je odigrao ok
hajduk je odigrao rezultatski super

jeeeeej! eventualno ako hajduk opet odigra ovako uz neki magičan gol možda ćemo imati predstavnika u kupu uefa
jer svi znamo da će dinamo sjebat i kup uefa

legionar
14-08-2008, 23:52
Iznenadiše me Slavko i Jajduk. Uz malo sreće mogli bi imat tri kandidata za kup uefa. :p

Insomniac™
15-08-2008, 00:29
Iznenadiše me Slavko i Jajduk. Uz malo sreće mogli bi imat tri kandidata za kup uefa. :p

Mene isto iznenadio Hajduk....
Očekivao sam da ce primit kojih 3-4 gola kad e uzme u obzir sto im je Zagreb radio

Aleeeen
15-08-2008, 18:43
kazem cast onih 5% ali vecina je uzas...

Ti si u teškom k...cu i nemoj takve stvari govoriti, jer očito ne znaš šta pričaš, zadržite radije takva originalna i jedinstvena mišljenja za sebe.

Aleeeen
15-08-2008, 18:50
Hrgoviću, ti nisi alkar, ti si konj!!!!!!!

fat drummer
15-08-2008, 18:55

Ti si u teškom k...cu i nemoj takve stvari govoriti, jer očito ne znaš šta pričaš, zadržite radije takva originalna i jedinstvena mišljenja za sebe.

ah, da još jedno - nemaš pojma što pričaš pa si u kurcu, ali neću vas zamarat takvim stvarima kao što su objašnjenja ili razumni rezon iz tvrdnje koju sam upravo izrekao

bojsi su u kurcu. i to velikom. od činjenice da se i mutant poput mamića poigrava s njima i koristi ih kao sredstvo političkog pristiska pa do genijalnog stava do kojeg su došli nakon tjedana razmišljanja da je ljubav spram dinama ipak veća od mržnje spram hrgovića.
kako uostalom okarakterizirat skupinu koja baca baklje na teren za vrijeme utakmice pa postoji mogućnost prekida susreta, a njihova momčad ima povoljan rezultat

kao idiote

i to uz veliku dozu dobrohotnosti

malimrav85
15-08-2008, 21:31
http://www.index.hr/video/film.aspx?id=3794

legionar
15-08-2008, 21:47
Krema intelektualnog društva.

Cro
15-08-2008, 23:04
Ha ha, Drpić mi je porastao u očima..
Koji kralj.
Kako je to flegma riješio..
Dovedi i staru..
:smt005

veteran
16-08-2008, 03:14

ma ja nemam pojma a ti si ziher najpametniji na svijetu...bullshit...

originalno i jedinstveno misljenje je 200 ljudi sa sjevera...mi ostali imamo svaki svoje misljenje...znas mi sami razmisljamo svojom glavom...

veteran
16-08-2008, 03:23
http://www.index.hr/sport/clanak/pobuna ... 98451.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/pobuna-u-dinamovoj-svlacionici-igraci-gube-strpljenje-s-ivankovicem/398451.aspx)

btw ovo mi se svidja...znaci da im je ipak stalo...tak treba 8)

legionar
17-08-2008, 23:01
Dinamo utrpao 6 komada Cibaliji :lol: Hajduk opet zduvao. Ove godine idemo preko 30 ili 40? :badgrin:

fat drummer
17-08-2008, 23:13
ovo je grozno... pa ovaj hajduk će opet napravit drek u europi
ne znaju čuvat prednost, ne znaju igrat s igračem više, ne znaju konstruirat napad

a dinamo kao i uvijek, protiv slabijih momčadi koje poznaju igraj ko da nema sutra, a kada treba parirati nekom, boriti se i kada ne postoji vjerojatnost da će dominirat tehnički i trkački igraju ko mamlazi i u grču

ako hajduk prođe deportivo ja sam vjeverica

http://www.billybear4kids.com/animal/whose-toes/squirrel1.jpg

veteran
18-08-2008, 20:44
http://www.index.hr/sport/clanak/diddy- ... 98724.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/diddy-guela-napustio-dinamo/398724.aspx)

jos jedno jebeno pojacanje je napustilo dinamo :smt005

Just a little bit
18-08-2008, 20:50
tone plavi brod :smt005

fat drummer
18-08-2008, 21:09
ali jebote, dinamo nema napadača, nema obrambenih dobrih, nema veznjaka
zašto zdravko ne kupuje?
uskoro će vrdoljak postati prvotimac :smt011

legionar
18-08-2008, 21:51
Kako ne znaš, pa rekao je Zdravko da je to zapravo četverogodišnji plan. Sljedeće sezone ćemo gledat superteški nuklearni Dinamo koji će razvalit Manchester na Old traffordu. Samo treba Jozića za golmana, vratit Nowotnya, Poloveneca na lijevi bok, Agića u vezu, Zahoru i Andersona u napad i da vidiš 8) :smt005

fat drummer
18-08-2008, 21:57
al ono za ozbač, di su dinamu napadači? tadić? balaban? šokota?!?! jedino se manđukić zna sastat s golom al je prgavo govno koje ima neke svoje brije

legionar
18-08-2008, 22:07
Bole i Tomo su staro oruđe kojeg se treba što prije riješit. Ako se ne varam, plaća ih se 300 000 ojra godišnje da sjede na klupi. Tadić je teški pehist ko i Ruki, sumnjam da od njih išta bude ništa... Mandžukić je više povučena špica. Tako da zapravo nemamo ni jednog izrazitog golegetera što prolazi u Kuruza Shipu ne i u Europi... U kupu uefa bi mogli izvuć Milano i druge koji bi nam lagano mogli utrpat debrecenku..

fat drummer
18-08-2008, 22:10
ma nema to smisla
dinamo će morat kupit napadača jer ako se manđukić ozlijedi balaban će morat igrat, a to nitko ne želi

legionar
18-08-2008, 22:12
Ako i kupe to će bit neka klasa kao i Guela (koji je danas otišao) i slična pojačanja svojstvena Mamićima... Ne znam gdje ih nađu :roll:

fat drummer
18-08-2008, 23:24
a ima ta neka igrica football manager
nisam igrao, ali mamići se zaklinju u nju
nova nada je mladi kongoanski veznjak n'gbma te napadač iz fc fritjohmmerite 1785. (2 norveška hokejaška liga)

sickboy
19-08-2008, 10:27
Bole i Tomo su staro oruđe kojeg se treba što prije riješit. Ako se ne varam, plaća ih se 300 000 ojra godišnje da sjede na klupi. Tadić je teški pehist ko i Ruki, sumnjam da od njih išta bude ništa... Mandžukić je više povučena špica. Tako da zapravo nemamo ni jednog izrazitog golegetera što prolazi u Kuruza Shipu ne i u Europi... U kupu uefa bi mogli izvuć Milano i druge koji bi nam lagano mogli utrpat debrecenku..

Kaj postoji klub koji se zove milano...?
:-D

Zivjela liga16... 8)

malimrav85
19-08-2008, 11:39
http://en.wikipedia.org/wiki/Olimpia_Milano

sickboy
19-08-2008, 14:52
http://en.wikipedia.org/wiki/Olimpia_Milano

Oni ne igraju kup uefe... :roll:
In your face... :)

legionar
19-08-2008, 17:32
Milan/Milano isto ti se vata :lol:

ultraviolet
19-08-2008, 18:47
Dalibor Poldrugač kapetan Slaven Belupa nakon utakmice Kupa Uefa protiv solunskog Arisa:

"Bez obzira na rezultat i na sve, iako sam igrao po raznim stadionima, bio sam fasciniran Arisovom publikom i ambijentom na stadionu. Bio sam radostan što su postavljeni takvi okviri za igru. Ja sam se na utakmici radovao. Nogomet bi kao igra i trebao biti radost. Kad sam izlazio digao sam publici palac gore i zapljeskao. Onda su oni zapljeskali i nama."

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

ultraviolet
19-08-2008, 18:50
http://www.net.hr/sport/page/2008/08/19/0115006.html

kakvi krkani...
:smt005 :smt005

hrvatski nogomet me raduje!

fat drummer
19-08-2008, 18:53
Dalibor Poldrugač kapetan Slaven Belupa nakon utakmice Kupa Uefa protiv solunskog Arisa:

"Bez obzira na rezultat i na sve, iako sam igrao po raznim stadionima, bio sam fasciniran Arisovom publikom i ambijentom na stadionu. Bio sam radostan što su postavljeni takvi okviri za igru. Ja sam se na utakmici radovao. Nogomet bi kao igra i trebao biti radost. Kad sam izlazio digao sam publici palac gore i zapljeskao. Onda su oni zapljeskali i nama."

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

ovo je super. očekujem nastavak u daliborovoj knjizi - radost igre

legionar
19-08-2008, 18:57
http://www.net.hr/sport/page/2008/08/18/0402006.html
Da se mene pita, šupci koji neće igrat za mladu repku, nemaju što tražit u A selekciji. Odigrali 4 utakmice i već su frajeri kojima je ispod časti igrat za mladu repku :roll:

fat drummer
19-08-2008, 19:07
to i ja kažem... iako iskreno, tadić nema šanse igrat za a selekciju

legionar
20-08-2008, 01:15
http://www.index.hr/sport/clanak/guela- ... 98905.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/guela-tomic-mi-je-na-treningu-porucio-tko-te-jebe-crncugo/398905.aspx)
Strava. :roll:

http://livesportgames.bloger.hr/post/ma ... 45750.aspx (http://livesportgames.bloger.hr/post/mandzukic--i-tadic-u-bosni-na-cajkama/945750.aspx)

Hebo ovakav Dinamo...

Cro
20-08-2008, 01:24
Ima sigurno bar pola istine u tome..
Neki mladi igrači igraju kao zmajevi sve dok ne dođu u Dinamo.. Onda ulaze s klupe i igraju ko penzići.

veteran
20-08-2008, 10:23
http://www.index.hr/sport/clanak/guela-tomic-mi-je-na-treningu-porucio-tko-te-jebe-crncugo/398905.aspx
Strava. :roll:

Hebo ovakav Dinamo...

a kaj je najgore svemu ovom vjerujem...

zakaj bi Guela iso srat...a i nije neka ekskluziva da se medjusobno ne podnose unutar kluba...Guela bi mogao i uspjeti...ali ne pod Ivankovicem...za kojeg mislim da je bolji od Solde al je jebeno los trener....

Insomniac™
20-08-2008, 11:50
http://www.index.hr/sport/clanak/sevin- ... 98943.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/sevin-labudji-pjev-u-milanu-povratak-nakon-dvije-blijede-godine-u-chelseaju/398943.aspx)

koji carevi
prodali ga za 40 milijuna (jel tu negdje bio transfer ?),dvije godine poslje ga dobivaju nazad besplatno :-D

Aleeeen
20-08-2008, 22:04
Još jedna divna tekma, pod komentatorskim dirigiranjem Igora Štimca...

Aleeeen
20-08-2008, 22:07

ah, da još jedno - nemaš pojma što pričaš pa si u kurcu, ali neću vas zamarat takvim stvarima kao što su objašnjenja ili razumni rezon iz tvrdnje koju sam upravo izrekao

bojsi su u kurcu. i to velikom. od činjenice da se i mutant poput mamića poigrava s njima i koristi ih kao sredstvo političkog pristiska pa do genijalnog stava do kojeg su došli nakon tjedana razmišljanja da je ljubav spram dinama ipak veća od mržnje spram hrgovića.
kako uostalom okarakterizirat skupinu koja baca baklje na teren za vrijeme utakmice pa postoji mogućnost prekida susreta, a njihova momčad ima povoljan rezultat

kao idiote

i to uz veliku dozu dobrohotnosti

Sjedni onda na Zapad, prekriži ruke i noge ko u kazalištu i gledaj tekmu...

Aleeeen
20-08-2008, 22:10
http://www.net.hr/sport/page/2008/08/18/0402006.html
Da se mene pita, šupci koji neće igrat za mladu repku, nemaju što tražit u A selekciji. Odigrali 4 utakmice i već su frajeri kojima je ispod časti igrat za mladu repku :roll:

Interesantno je da je odjednom kaos u mladoj repki i gro ih se ne želi odazvat otkad je Ladić trener, a prije nije bilo (ovakvih) sranja. Možda bi se on trebao malo zapitat u kome je problem...

fat drummer
20-08-2008, 22:15

ccc, u kazalištu se ne sjedi prekriženih ruku

legionar
20-08-2008, 22:36
http://www.index.hr/sport/clanak/hrvats ... 99042.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/hrvatski-navijaci-napali-igora-stimca-u-mariboru/399042.aspx)

Hajde momci, dođite ovamo jedan po jedan, koji će prvi", odgovorio je Štimac koji posljednjih godinu dana uredno pazi na svoje javne istupe, ali ponekad jednostavno ne uspijeva sakriti naglu narav.
:smt043 :smt044 :smt043 :smt044

legionar
20-08-2008, 23:11
Čovječe men, Raketa postaje zvijer od igrača.

Darkbuster
21-08-2008, 01:20
Liverpoolovi navijaci nakon Manchersterovih napravili vlastiti klub. Opet neka komi brija :-D

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d8/AFC_Liverpool_Crest.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/A.F.C._Liverpool

sickboy
21-08-2008, 09:41
Liverpoolovi navijaci nakon Manchersterovih napravili vlastiti klub. Opet neka komi brija :-D

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d8/AFC_Liverpool_Crest.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/A.F.C._Liverpool

Zabavno...
Ziher ce dobit podrsku onih celticovih komunjara....

malimrav85
21-08-2008, 15:17
Najžešće mi je kad dođe netko tko je spoznao apsolutnu istinu ali ga niko drugi ne razumije.
Jel ima neko golove od jučer?

Ježurka Ježić
21-08-2008, 15:42
Ma otkud tebi da je smisao nogometa gledati tekmu? Smisao je vrijeđati sve i svakoga samo zato da pokažeš da voliš svoj klub. I da bacaš baklje na teren, mada postoji realna šansa da svoj voljeni klub izbaciš iz te Europe koju svi toliko žele. :-D I ako netko kaže da ne razumijem navijački stil života, ili što već, super. Samo ja i dalje neću shvaćati takav odnos prema klubu koji, kao, voliš. Pa mu na domaćim utakmicama vrijeđaš igrača, koji je za Carlosa i slične bukve poput Ferrarija.

sickboy
21-08-2008, 16:32
Ma otkud tebi da je smisao nogometa gledati tekmu? Smisao je vrijeđati sve i svakoga samo zato da pokažeš da voliš svoj klub. I da bacaš baklje na teren, mada postoji realna šansa da svoj voljeni klub izbaciš iz te Europe koju svi toliko žele. :-D I ako netko kaže da ne razumijem navijački stil života, ili što već, super. Samo ja i dalje neću shvaćati takav odnos prema klubu koji, kao, voliš. Pa mu na domaćim utakmicama vrijeđaš igrača, koji je za Carlosa i slične bukve poput Ferrarija.

:lol: je kitu...
vidio sam to famozno pojacanje za europske tekme...mogli smo komotno i prazan lijevi bok ostaviti protiv shatjara....

malimrav85
21-08-2008, 17:37
daj ne seri, od carlosa je carlos i podmornice bolji

sickboy
21-08-2008, 18:08
daj ne seri, od carlosa je carlos i podmornice bolji

Nisam rekao da nije bolji od carlosa...naravno da je...
ali da je neko uber pojacanje za eu tekme kakvog ga se predstavljalo- pa i nije...komotno smo i calu mogli ostaviti...
panjevi i jedan i drugi...jednog mrzimo...drugi ima proljev... :-D

malimrav85
21-08-2008, 20:15
to si dobro reko
a tomića treba spalit
lik kmice ne voli
daj bok

konzerva
21-08-2008, 21:48
Zabavno...
lako je bit komunist tamo gdje komunisti nikad nisu vladali

veteran
21-08-2008, 22:45
..jednog mrzimo...drugi ima proljev... :-D

pa kaj ak ima proljev...svakom se dogodi :(

Lucius Veratius
22-08-2008, 00:58
Zabavno...
Meni je lako biti komunist, iako su oni kod nas vladali.

http://img520.imageshack.us/img520/6154/celtavatarua7.png (http://imageshack.us)
Pozdrav svim komunjarama gdje god bili!

Najbolje mi je kad se domaći desničari furaju na celticove navijače i općenito irske republikance, koji su većinom teške komunjare. :lol:

sickboy
22-08-2008, 10:09

A ocito im je lako podrzavati i slobu i njegovu politiku...
;)

konzerva
22-08-2008, 16:55

nije ti lako, moraš ignorirati zdravi razum i začepit uši kad počnu argumentirane rasprave

legionar
22-08-2008, 16:57
ma kakvo ignoriranje, kad krenu argumentirane rasprave - neprijateljska ofenziva komunjare se dadu u bežanije :lol:

Cro
22-08-2008, 20:19
Interesantno je da je odjednom kaos u mladoj repki i gro ih se ne želi odazvat otkad je Ladić trener, a prije nije bilo (ovakvih) sranja. Možda bi se on trebao malo zapitat u kome je problem...

To sam i ja pomislio..
Ruku na srce, nezamislivo mi je da eskiviraš repku svoje zemlje, ali opet..
Dok su drugi vodili mlade, toga nije bilo..

Darkbuster
23-08-2008, 10:35
Zabavno...

Ili ako pogledas s druge strane, lako je biti komunist tamo gdje vlada kapitalizam, pogledaj uostalom razlog zasto su osnovali vlastiti klub. Kao i Manchesterovi navijaci FCUM (isto komunjare)

Sick? Ko to podrzava Slobu? Imali su Livornesi onu glupost "assasiNATO?" ali to ne znaci nikakvo podrzavanje

sickboy
23-08-2008, 11:19
Ili ako pogledas s druge strane, lako je biti komunist tamo gdje vlada kapitalizam, pogledaj uostalom razlog zasto su osnovali vlastiti klub. Kao i Manchesterovi navijaci FCUM (isto komunjare)

Sick? Ko to podrzava Slobu? Imali su Livornesi onu glupost "assasiNATO?" ali to ne znaci nikakvo podrzavanje

Veliki dio celticovih navijaca (green brigade)...
Jerbo, njima su drugovi svi ljevicari- a slobu smatraju ljevicarem, a rat se vodio radi odrzanja juge a ne stvaranja velike srbije...
Smatraju da je left- wing nationalist...i samim time "comrade"
Nisu bas prijateljski nastrojeni prema hrvatima (kao sto se kod nas misli) sto zbog cinjenice da ne postoje ljevicarske navijacke skupine sto zbog one svastike na tekmi repke...

fat drummer
23-08-2008, 11:56
:smt011
to me oduvijek brinulo, politička orijentacija navijača celtica

Tkach
23-08-2008, 12:46
Imaš prave životne prioritete.

sickboy
23-08-2008, 15:10
http://www.vjesnik.hr/html/2008/08/23/C ... ?r=spo&c=9 (http://www.vjesnik.hr/html/2008/08/23/Clanak.asp?r=spo&c=9)

Za mjesto na zapadnoj tribini valja izdvojiti 150 kn, za mjesto na istočnoj 80 kn, a za ono na sjevernoj i južnoj po 50 kn.

50kn...za tekmu u kojoj hrpa polu-kafenih nehrvata ne zna igrati nogomet protiv nadmocnih potpuno-kafenih neukrajinaca koji su bolji jedno 345039485 puta...?
Zdravko je pukao totalno... :roll:
Nadam se da ce stadion bit prazan...

Just a little bit
23-08-2008, 15:31
ja idem. baš se veselim prethodnom lokanju u parku :-D

veteran
23-08-2008, 17:02

i meni je lako biti fasist iako su i kod nas bili...zasto ne...meni i mojima nisu nista zla nanjijeli...dok npr komunisti jesu...al evo imam zdrav razum pa ne gledam samo svoju guzicu nego svijet u globalu pa znam da je jedno i drugo sranje...

btw ne idem na shakatar...ne zbog 80 kn nego jer mi tako puca k..za dinamo i sport opcenito...ne znam jel upravna znanost kriva ali zamisljanje sebe kako navijam za hrpu debila s prosjecnom placom 100 000 ojra godisnje i jos slusam tutleke sa sjevera kak vole dinamo me tjera na riganje...

Lucius Veratius
23-08-2008, 18:39
http://www.vjesnik.hr/html/2008/08/23/Clanak.asp?r=spo&c=9

Za mjesto na zapadnoj tribini valja izdvojiti 150 kn, za mjesto na istočnoj 80 kn, a za ono na sjevernoj i južnoj po 50 kn.

Ako hoćeš europski Dinamo moraš pristat i na europske cijene! [-X :-D U slučaju da to ne upali možeš osnovati neki odmetnuti komunistički Dinamo i krenuti u pokorovanje Europe iz 4. HNL.

i meni je lako biti fasist iako su i kod nas bili...zasto ne...meni i mojima nisu nista zla nanjijeli...dok npr komunisti jesu...al evo imam zdrav razum pa ne gledam samo svoju guzicu nego svijet u globalu pa znam da je jedno i drugo sranje...
Tak ja mogu tebi prigovarati što si kršćanin. Isto kao i komunizam ima puno dobrih ideja i isto kao i komunizam ostavilo je miljune mrtvih iza sebe.

Zaključit ću ovo mišlju našeg Murphyja: "Isus je najveći komunist."

veteran
24-08-2008, 13:43
Tak ja mogu tebi prigovarati što si kršćanin. Isto kao i komunizam ima puno dobrih ideja i isto kao i komunizam ostavilo je miljune mrtvih iza sebe.

Zaključit ću ovo mišlju našeg Murphyja: "Isus je najveći komunist."

i to katolik :-D

al ne bih mjesao ta dva pojma...znam da ces naci svakakve poveznice ali mislim da je komunizam pokazao da ni blizu nije dobra ideja...pa ne bi valjda svugdje propao...i to prekrvavo...i to je jedan od tezih idiotizama...utopija koja se nikad nece ostvarit...ili mozda za 1000 godina...al brijem da cemo poumirat do onda...Marks nije dovrsio Kapital ne zato kaj nije stigao nego jer ga nije moguce zavrsiti...to je utopija koja je neprovediva i ne ponovila se na ovim prostorima...

i nek je "Isus najveci komunist"...al nije ni blizu Staljinu...

malimrav85
24-08-2008, 14:18
O jebo ih ja lopovske, za sjever dolje nema više karata za englesku
sad sam uzeo zadnje 2
nema prodaje na kiosku nego samo preko neta
zapad dolje isto otišao
352 sjever gore
685 istok
477 zapad gore

Darkbuster
24-08-2008, 16:29

Veliki dio celticovih navijaca (green brigade)...
Jerbo, njima su drugovi svi ljevicari- a slobu smatraju ljevicarem, a rat se vodio radi odrzanja juge a ne stvaranja velike srbije...
Smatraju da je left- wing nationalist...i samim time "comrade"
Nisu bas prijateljski nastrojeni prema hrvatima (kao sto se kod nas misli) sto zbog cinjenice da ne postoje ljevicarske navijacke skupine sto zbog one svastike na tekmi repke...

Ima kod nas jedna ljevicarska :-D Neznam kaj da ti kazem, ja sam razgovarao s jednim od GB i kad smo se dotakli rata,sto je nazalost najcesca tema sa strancima,bas i nisam vidio neke simpatije. Stvar je u tome sto je GB sastavljen od najrazlicitijih ljevicara od anarhista do komunista,dio njih su clanovi poznate Red Action i AFA iz 80ih/ranih 90ih. A uvijek ces naici na nekog staljinista i tezeg debila.A i jos kaj se tice GB, bas i nisu neki preveliki dio, barem nisu bili prije godinu dana. Oni pokusavaju profurati ultras furku u VB tako da ih je za pocetak dosta malo bilo

sickboy
25-08-2008, 10:21
Ima kod nas jedna ljevicarska :-D Neznam kaj da ti kazem, ja sam razgovarao s jednim od GB i kad smo se dotakli rata,sto je nazalost najcesca tema sa strancima,bas i nisam vidio neke simpatije. Stvar je u tome sto je GB sastavljen od najrazlicitijih ljevicara od anarhista do komunista,dio njih su clanovi poznate Red Action i AFA iz 80ih/ranih 90ih. A uvijek ces naici na nekog staljinista i tezeg debila.A i jos kaj se tice GB, bas i nisu neki preveliki dio, barem nisu bili prije godinu dana. Oni pokusavaju profurati ultras furku u VB tako da ih je za pocetak dosta malo bilo

:shock:
Jel?

Drago mi je da sam bar djelomicno u krivu... :-D
Fala na info...

legionar
25-08-2008, 10:27
Nema, preksutra svi na utakmicu! Bole Top je opet u formi :badgrin: 8)

konzerva
25-08-2008, 15:48
Ima kod nas jedna ljevicarska

:shock:
Jel?

a tko to? bijeli anđeli ili možda crveni đavoli?

Darkbuster
25-08-2008, 16:27
Sick, drago ti je? :-D

Konzerva, pa da, koliko sam skuzio White Angels vec par godina, ali oni bas nisu neka ozbiljna skupina, bar za sada,iako nekaj su u zadnje vrijeme i postigli, a i malo si povecali broj, privukli pankere i nesto sharp skinjara.

sickboy
25-08-2008, 16:41
Sick, drago ti je? :-D

Konzerva, pa da, koliko sam skuzio White Angels vec par godina, ali oni bas nisu neka ozbiljna skupina, bar za sada,iako nekaj su u zadnje vrijeme i postigli, a i malo si povecali broj, privukli pankere i nesto sharp skinjara.

mislio sam na drugi dio posta...ovo o GB

:smt005 :smt005
Strasno...

Darkbuster
25-08-2008, 17:07
Cuj, bar im se na tribinama slusa pank, a ne Škoro,Thompson,pa i cajke,cast izuzecima :-D

Darkbuster
25-08-2008, 17:25
A i ako smijem primjetiti pravi se javio sa clash avatarima, rejectsima u sigu, i GBH nickom :D

sickboy
25-08-2008, 17:59
Cuj, bar im se na tribinama slusa pank, a ne Škoro,Thompson,pa i cajke,cast izuzecima :-D

Ja slusam punk...
Onda idem godinama na krivu tribinu...
Najvise me boli kaj je fat bio u pravu...

A i ako smijem primjetiti pravi se javio sa clash avatarima, rejectsima u sigu, i GBH nickom :D

Smijes...
Ja sam revolucionar u dusi...i nikad to nisam krio...

Darkbuster
25-08-2008, 19:11
Ma znam da ima tamo ekipe koja slusa i pank, vidjam ih i na koncertima, pa i bivsi "shef" je bil redovit na tim dogadanjima, al onaj drugi dio dosta kvari prosjek. Kaj je fat rekao,pozlatile mu se rijeci? :-D

veteran
25-08-2008, 22:27
Trabzonspor dobio Ankaraspor 2:0...Cale odigrao cijelu utakmicu :D

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/24ankara4.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/24ankara12.jpg

a sad ima i trakicu u kosi :smt050 :smt050 :smt050

konzerva
25-08-2008, 23:15
Cuj, bar im se na tribinama slusa pank
na tribini se ne sluša mjuza, na tribini se navija ;)
poserem se na ultra fore svi ista obleka, svi ista mjuza...
znam klošara,kežualaca,pankera,rastafarijanaca,skinja ra,repera,cajkaroša...ali svi kad dođu na tribinu su torcida.

fat drummer
25-08-2008, 23:29
znam klošara,kežualaca,pankera,rastafarijanaca,skinja ra,repera,cajkaroša...ali svi kad dođu na tribinu su torcida.

a jadni

Aleeeen
26-08-2008, 09:27
http://www.vjesnik.hr/html/2008/08/23/Clanak.asp?r=spo&c=9

50kn...za tekmu u kojoj hrpa polu-kafenih nehrvata ne zna igrati nogomet protiv nadmocnih potpuno-kafenih neukrajinaca koji su bolji jedno 345039485 puta...?
Zdravko je pukao totalno... :roll:
Nadam se da ce stadion bit prazan...

Neće bit skroz prazan, ja ziher idem :-)

sickboy
26-08-2008, 09:57

naivac...

malimrav85
26-08-2008, 10:53
da barem kiša padne

Aleeeen
26-08-2008, 14:03
Ma da bar Dinamo nekim čudom prođe, pa nek budem pokisli naivac, samo da odemo u Ligu prvaka...

legionar
26-08-2008, 14:09
Ma da bar Dinamo nekim čudom prođe, pa nek budem pokisli naivac, samo da odemo u Ligu prvaka...Joj pa budemo... 2145 g.

Darkbuster
26-08-2008, 16:37
Cuj, bar im se na tribinama slusa pank
na tribini se ne sluša mjuza, na tribini se navija ;)
poserem se na ultra fore svi ista obleka, svi ista mjuza...

Ne kuzis kaj mislim, kaj ne bi bilo recimo jebeno da ekipa pjeva War on the terraces umjesto Grdovica :-D

sickboy
26-08-2008, 18:08
Ne kuzis kaj mislim, kaj ne bi bilo recimo hebeno da ekipa pjeva War on the terraces umjesto Grdovica :-D

GO!
It's a dark place over there
the seats, and the stands are bare,
but you remember not long ago, all the times that we battled there.
The sun, it shines right on the gutter
And you remember that he was there,
And you should know, right there in the fold, that you grabbed him by his hair.

War on the terraces
War on the terraces
It was war on the terraces
War on the terraces

The local pub, it stands silent
And all of this town, will be soon
and you remember the pints we would sink
and sing "the fuzz is watching you"
The youth remember them wagons that took us straight down the nick
when we would sing back to them, don't it make you feel like a prick?

War on the terraces
War on the terraces
It was war on the terraces
War on the terraces

So you're looking up, at the terrace
and smile, yeah it breaks your face.
And to the younger generation, we'll be here to take your place!

Dezurni dusebriznici bi nasli govor mrznje... :-D
Grdovic pjeva o ljubavi i vinu... :-D

veteran
26-08-2008, 19:08

ides navijati za klub u kojem igra Hrgovic...dakle za Hrgovica ces navijati i jos ces dati pare Mamicu...koji si ti jebeni navijac :roll:

fat drummer
26-08-2008, 19:11

ides navijati za klub u kojem igra Hrgovic...dakle za Hrgovica ces navijati i jos ces dati pare Mamicu...koji si ti jebeni navijac :roll:

slažem se... ja bih se ubio

legionar
26-08-2008, 20:45
Kranjčar izgubljen za najmanje dva mjeseca... ako se ozlijedi nedaj Bože Modrić il Rakitić u govnima smo...

veteran
26-08-2008, 22:25
ako se ozlijedi nedaj Bože Modrić il Rakitić u govnima smo...

to je istina...

al Kranjcara moze zamijeniti i Trpinja

legionar
26-08-2008, 23:07
Još jedan antikranjčarovac :roll:

veteran
26-08-2008, 23:10
ma ja njega ne volim vidit otkad je poceo igrat...tj otkad je odradio polusezonu kod cire...tad mi se svidio...al nakon tog...ma nema sanse...kak sam bio sretan kaj ga je Hajduk kupio....ah :D

meni dan danas nije nesto posebno...

g money
27-08-2008, 09:24
ma ja njega ne volim vidit otkad je poceo igrat...tj otkad je odradio polusezonu kod cire...tad mi se svidio...al nakon tog...ma nema sanse...kak sam bio sretan kaj ga je Hajduk kupio....ah :D

meni dan danas nije nesto posebno...
slažem se s tobom. overrated

Aleeeen
27-08-2008, 16:04

slažem se... ja bih se ubio

Boli me ona stvar za Mamića i Hrgovića, nisu oni Dinamo. Ne navijam za njih, njima i jednom i drugom želim da što prije odu iz kluba. (blago rečeno, da ne koristim teže riječi)

fat drummer
27-08-2008, 16:56
a što je dinamo točno?

Just a little bit
27-08-2008, 18:53
ti si isto neinformiran.
pa onaj kurac kaj ide na kotač pa ti proizvodi svijetlo na biciklu :smt109

Tkach
27-08-2008, 22:38
Koji bolidi matere ti :lol:

legionar
27-08-2008, 22:39
Ekipa, hoće mi u prvu postavu Dinama? Ja ću u vezni red, Tkacha i mrava predlažem za stopere, fat na gol, trpinja i veteran u napad, sick na bok... Mislim da ni mi ne popušili ovakav gol :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

g money
27-08-2008, 23:27
najtužnije od svega je to što će ovakav dinamo osvojiti naslov bez problema. to dovoljno govori o hnl-u. a čeka nas ubrzo nogometna hnl nedjelja na hrt :smt010 . yupi.živio HNL

fat drummer
27-08-2008, 23:46
ovo je bilo grozno

Resin
27-08-2008, 23:55
nije ipak sve tako crno, jeste vidjeli kako dinamo lijepo i elegantno igra, kao gospoda, a ne kao ovi barbari s istoka stalno uklizuju, čvrsto ulaze u duele...

no igrač utakmice je : sudac ... ne zbog suđenja (iako je bilo korektno) već zato što je tak nevjerojatno simpatičan u onoj žuto-crnoj obleki :smt005 onak ćelav, čudnog oblika glave, a osim toga, kao pojava, potpuno je nadmašio onoga jednako tako simpatičnog novinara koji je oko 75.min sjedio pored Prav...pardon, "ZG U SRCU"

Tkach
28-08-2008, 00:00
Dinamo treba jednostavno zabraniti. Nema druge.

legionar
28-08-2008, 00:01
Treba vratiti Croatiu :badgrin:

Resin
28-08-2008, 00:06
Treba vratiti Croatiu :badgrin:

vratit canjugu i dat mu apsolutističke ovlasti, jebeš mi sve ak dinamo ne bi za 2 godine bio u qfinalu LP

Just a little bit
28-08-2008, 13:07
prvi gol se nebi desio ni na nogometnu na gimki :evil: nemreš vjerovat
1) sto ju mikic nije ispucao nebu pod oblake
2) koji kurac chago vraca loptu nazad i jos totalno debilno ju pukne
3) koji kurac Biscan stoji i čeka loptu da mu se dokotrlja

nemoš virovat bogati :evil:

ništa, veceras navijat za deportivo da hajduk ispadne, da mi bar to uljepša tjedan :-D :D :-D :-D

malimrav85
28-08-2008, 13:13
Hvala Mamiću kaj nije dao ove godine godišnje jer bi ju ziher kupio i onda svaku utakmicu plakao na sjeveru
jučer sam doma fino zaspao u drugom

Libro
28-08-2008, 13:52
danas sam vidio golove na dnevniku... đizzzzs... europski dinamo :smt005

danas će hajduk razvaliti :D

sickboy
28-08-2008, 18:18
Meni ivankovic nije jasan...
:?

Cro
28-08-2008, 19:36
http://www.youtube.com/watch?v=R-VqJovlHUs

Ovo su bila vremena..
Eh, Franjo..
:(

veteran
28-08-2008, 21:24
glavno da je ime tu i Mamic kojeg su sami BBB doveli...

nego cestitke Slavenu...nek se Dinamo ugleda na taj "mali" klub...

Insomniac™
28-08-2008, 23:37

Ovo su bila vremena..
Eh, Franjo..

Uistinu su to bila vremena

[youtube:2y3r6tuc]http://www.youtube.com/watch?v=RoOF9PB7W18[/youtube:2y3r6tuc]

Čestitke Slavenu , baš mi je drago radi njih

g money
29-08-2008, 09:14
ipak ima netko tko je slabiji od dinama. bili tići

fat drummer
29-08-2008, 09:42
izgleda da jedino slaven belupo ima muda
iako je aris vjerojatno slabiji i od šahtara i deportiva, uopće ne smunjam da bi i dinamo i hajduk popušili
i to onako, tragičarski

sickboy
29-08-2008, 10:28

Ovo su bila vremena..
Eh, Franjo..

Stvarno...
Vremena kad je cijela hrvatska bila sponzor croatie...a sad se bunite kad bandic utoci lovu u dinamo...
Nabijem i tudjmana i croatiu...i hask- gradjanski...

Bravo za slaven i deportivo... :-D

malimrav85
29-08-2008, 10:41
Ha ha ha, uvijek se sjetim istarskog i naših rasprava u wc-u kad će Dinamo opet u ligu prvaka i di je Franjo :smt007
A ne znam kaj ti kod ivankovića nije jasno. pa jasno da mora mikića izvadt i uvest lovrena jer nema smisla da imamo bokove kad tak i tak ništa ne valjaju
i najlogičnije je da ibanez igra lijevog veznog kad to u životu nije igrao, pa ne mož hrgović van pa da ispadne još da nije pojačanje
da ziher
odi rađe malo managera obnovit, bit će ti jasnije

sickboy
29-08-2008, 12:44
Ha ha ha, uvijek se sjetim istarskog i naših rasprava u wc-u kad će Dinamo opet u ligu prvaka i di je Franjo :smt007
A ne znam kaj ti kod ivankovića nije jasno. pa jasno da mora mikića izvadt i uvest lovrena jer nema smisla da imamo bokove kad tak i tak ništa ne valjaju
i najlogičnije je da ibanez igra lijevog veznog kad to u životu nije igrao, pa ne mož hrgović van pa da ispadne još da nije pojačanje
da ziher
odi rađe malo managera obnovit, bit će ti jasnije

Fakat... :-D

Inace za managera 08 skinuo sezonu 92/93...u milanu: gullit, van basteken, boban i ekipa...
A da vidis real :-D
Ima jos malo gresaka (zalutali igraci iz kasnijih sezona...al popravit ce se i to valjda...)

http://www.net.hr/sport/page/2008/08/28/0461006.html
"Ljudi mi čestitaju na onome što radim u Dinamu, to je masovna podrška. Ne postoji više niti jedan čovjek kojeg ljudi vole kao mene."
"Ali zašto vrijeđaju igrače? Ne samo Hrgovića. Vrijeđali su Čalu, Šokotu, Bišćana, Drpića, Balabana, Mikića..."

Gdje se mogu nac droge koje on uzima...? :-D

Insomniac™
29-08-2008, 13:19
Gdje se mogu nac droge koje on uzima...? :-D

http://www.aforeignaffair.net/tour/medellin/img/Medellin-Night.jpg

Medellin, Kolumbija :-D

Coming soon to drug dealers near you....

g money
29-08-2008, 14:41
tanac šarlatanac ima sreće. sparta prag

Aleeeen
29-08-2008, 14:55
Dinamo-Sparta; Slaven-CSKA Moskva... Imamo li šanse? Možda i imamo...

Ježurka Ježić
29-08-2008, 16:00
Za ovaj Dinamo je i ovakva Sparta Prag velika prepreka. Ne kažem da su bez šansi, ali bit će to muka za gledati. Tko da gol u gostima taj i prolazi. Iako, što im nosi skupina kupa UEFA, možda još malo blamiranja po nekakvim nogometnim provincijama poput Bergena? :roll:

Subcomandante Marcos
29-08-2008, 17:05
jel ima za novog menadžera ( 08 ) peč

malimrav85
29-08-2008, 17:35
8.0.2

konzerva
29-08-2008, 18:36
Ne postoji više niti jedan čovjek kojeg ljudi vole kao mene.

ovo je pregenijalno! :smt005
sad čekam da službeno objavi kandidaturu za predsjednika republike!

a Hajduk, standardno prešuplji u obrani za išta ozbiljnije... svaki centaršut je bio 100% šansa za deportivo! a kad vidim živkovića i linića jasno mi je da se tu čovjek nema čemu nadati

g money
29-08-2008, 19:11
8.0.2
što je izašao novi manager 2008/09?

malimrav85
29-08-2008, 20:16
Kak si to zaključio?
Ovo ja patch, 8.0.2., ne znam da li ima neki noviji

According to this interesting thread on one of the SIGames forums the first information about Football Manager 2009 will be released in the end of August.

fat drummer
01-09-2008, 09:55
ovaj hnl je svake godine sve dosadniji

Aleeeen
01-09-2008, 17:45
A dosadan je HNL kad je Dinamo prejak u hrvatskim okvirima. Baš me vesele ove pjesmice-uvrede na Mamićev račun, čiji repertoar se iz tekme u tekmu proširuje.

malimrav85
01-09-2008, 18:24
Baš je na tekmi jučer bilo obiteljsko ozračje.
ono, uža rodbina, neki prijatelji i par zalutalih, milina.
ibanez može hrgovića učit nogometu, drpić igra čudno dobro, za ne prepoznat, balabana treba spikat da ne igra jer ono kaj ona fula treba u crnoj kronici bit
brijem da ću sad stalno na istok ić, prekrvava mi je ekipa, vrištim na komentare
a balabanu psuju sve živo svih 90 minuta, di ćeš bolje

fat drummer
01-09-2008, 19:32
daj bože da dinamo doživi apsolutni financijski krah pa da mora igrat s petopozivcima
moža sezona bude imala smisla
nakon 6 kola oni već imaju 58 bodova prednosti

sickboy
01-09-2008, 19:35
daj bože da dinamo doživi apsolutni financijski krah pa da mora igrat s petopozivcima

A nebi slucajno da ostali klubovi ojacaju...? :-D

fat drummer
01-09-2008, 19:38
mislim da to nije izgledno jer su jebeno nesposobni
mamić je kreten, ali kao takav kreten barem je kreten koji zna krast

sickboy
01-09-2008, 19:39
mislim da to nije izgledno jer su hebeno nesposobni
mamić je kreten, ali kao takav kreten barem je kreten koji zna krast

Nije ni izgledno dinamovo proljece u europi pa se moras nadati... :-D

fat drummer
01-09-2008, 19:42
ne, ne moram se... ja uživam u dinamu u europi
svake godine si mislim kako se jednom MORA dogoditi da drugi klub zajebe
ali dinamo me svaki puta demantira
to u meni budi osjećaj ispunjenosti i sreće, jer samo pokazuje koliko postoji mogućnosti za isti ishod
raznolikost u gubljenju - dinamo!

Aleeeen
02-09-2008, 10:10

Teoretski,nakon 6 kola može imati maksimalno 18 bodova prednosti :-)))

fat drummer
02-09-2008, 10:14
joj, gle, radi se o duhovnoj prednosti!
sick zna o čemu pričam...
gle, ako nemaš pojma o nogometu na pravokutniku, nemoj se uplitat u složene filozofske rasprave između mene i bbb koji se boji sestre moje cure

malimrav85
02-09-2008, 12:07
Teoretski,nakon 6 kola može imati maksimalno 18 bodova prednosti :-)))
na koji način molim te?
ako već računamo?
može imati 18 bodova prednosti pred nekim, recimo hajdukom, ali ne pred svima jer ne postoji utakmica u kojoj oba kluba dobiju 0 bodova
:smt011
iako bi u našoj ligi to trebalo biti
kad utakmica bude jako loša
ili kad ti balaban igra 90minuta

fat drummer
02-09-2008, 14:12
dobro, teretski može imati 12 bodova prednosti pred ostalim klubovima, ali ne i protiv onih protiv koji je i igrao pod uvjetom da su svi remizirali u međusobnim susretima

Aleeeen
03-09-2008, 15:50
Dobro, uglavnom imati će 20-30 bodova ispred drugoplasiranog na kraju sezone i još jednu sezonu euro-frustracija kao i obično i to je to.

Mo
05-09-2008, 00:44
nemrem vjerovat, moj topić je došao do 300. strane. :-D :D

nego čuo sam da ovi arapi iz Shityja šalju hitnu ponudu za Mandžukića i Drpića.

konzerva
05-09-2008, 10:21
da sve me strah... kupili su robinha pa im sad treba netko vrhunski da ima on igrat s kim :lol:

Mo
05-09-2008, 19:31
Mandža i Robinho na krilima, Maruwari u napadu, totalna ofenziva!

sickboy
06-09-2008, 16:37
What is it that Guinness advert proclaims? "All good things come to those who wait". Well the Footballing Authorities may not have to wait too much longer until their transition of the game is complete. To rid the game of the bad and populate it only with the good. No more rowdy behaviour, no more rebels of society daring to stand up and make their feelings known, no more problems.

Their ideals consist of fans turning up every week, queuing to gain entry in an orderly fashion, having booked their tickets 3 months in advance. Entering the stadium and taking their seats, rising only to applaud goals where they dance along to carefully selected music over the PA, before clearing up their litter and disappearing into the countryside until the following weekend. No hassle, no passion, no noise.

As the game I know and love becomes more diluted by the passing year, I often wonder just when the breaking point will come. When will those authorised with sanitising our game realise the error of their ways? Or can they not actually see that they are breaking the very foundations of what has made this sport a success? Pound signs blur their vision, seen all too often in every walk of life. Greed takes over, people want more. They've exhausted the Premier League "brand" and now have visions of taking it further afield; the infamous "Game 39". Translated to you and me, meaning they have milked pretty much every penny they can from the "consumers" in this country, and now want to tap into the pockets of those football hungry consumers overseas. All in the name of expanding the pockets of the shareholders, players and governing bodies of our sport. Our sport, not theirs.

If I rewind 7 or 8 years; I'm leaving the house on a matchday and making my way to Anfield. There was no need to ring around in the morning; I'd just turn up and walk into one of two or three pubs around the ground, and would bump into people I knew. You knew where everyone would drink, and had done for years. The same faces, the people that made this club what it is. I can pop my head into those same pubs now, and I wouldn't recognise a soul. Those long standing supporters have now all but disappeared, replaced by families from all over, decked out in official replica sportswear and taking pictures of anything that moves. There's a smaller crowd of us left and tend to keep out of the way. We don't conform. Those areas around the ground have now been taken over by the new brigade, while the old guard retreat to pastures further afield.

Year after year, more and more people are dropping away. There's still a hardcore of a few hundred that travel everywhere. There's still thousands that go to every home game just like they always have. But it's becoming harder and harder for these people to carry on. Supporters being replaced by consumers. Participants being replaced by spectators. Just how much higher can the bar be raised by the controlling bodies before they've pushed away everyone that gave the game it's appeal in the first place? What happens when the passion disappears for good? You can't manufacture passion, no matter how hard some clubs try.

They have mascots running up and down the touchline trying to encourage the fans. At Bolton they play "I feel good" when they score, with two young lads running the length of the pitch with big flags. Music played after goals is now commonplace, as if fans don't know how to celebrate a goal by themselves. Is it because they realise the passion is dead and are trying to hang onto a small semblence of it? Or is it aimed at manufacturing a friendly atmosphere to suit their agenda?

Manufactured support; I can't think of anything worse. Handing out those clappers seems to be the next step this season, with the whole of St.Andrews clapping along with them before their opening game. This in a ground that used to be known as one of the most passionate and hostile in football; now transformed into a childrens play ground with everybody doing as they are told. Sat down and singing what the club want them to sing, and clapping when they want them to clap. So sad. Ticket prices on the increase there every season, and a ground I now refuse to visit. £40 for an away ticket some 4 years ago. No thanks. It doesn't take a genius to work out why they barely fill half of that ground any more.

Newcastle had their lowest league attendance for nearly a decade at the weekend, with cash turnstiles in operation, entry for £10 if you bought a replica shirt and other such promotions, but still had thousands of empty seats. Manchester United have been contacting everybody on their mailing lists trying to push season ticket sales again this summer. Whereas Old Trafford used to be like Fort Knox when it came to getting in, they're now closer to resembling one of the happy hour bars in Benidorm, with teenagers stood outside handing out cards with promotional offers to encourage trade. What was once a closed shop, is now opening it's doors and trying to drag people in off the streets.

Is the football bubble about to burst? I hope so.

On Monday night, Portsmouth's most famous fan, the bell ringer with the blue hair, or less commonly known as "John", was approached by the ground staff at Fratton Park and asked to keep the noise down. I'm sure it's not only me that's absolutely staggered by that. Asked to stop ringing his bell and keep the noise down, in a football ground! The mind boggles. But it's another notch on the many that have been made previously, in slowly sanitising the way we support our teams.
We are told we're not allowed to stand up as it's unsafe; yet rugby sides play in exactly the same stadia and those rules don't apply. Apparently it's safe for rugby fans to stand in those same seated areas, but not football fans (the reasons for that I could write a book on, and will address again). It's madness. They're also allowed to drink in their seats while watching the game. I know of a fan that was facing a 3 year football banning after peering over the exits at White Hart Lane to catch a goal he'd missed when coming down early at half time. He'd walked down the steps, was handed a pint by a friend, and heard the roar from the stands. He went halfway back up the steps to see what had happened, when two officers arrested him for consuming alcohol in view of the playing surface. It defies belief. But I'm told we're different. As our friend from Portsmouth has pointed out this week; would this sort of discrimination be accepted anywhere else, or by anyone else, but football fans?

I was on a final warning in my old season ticket seat for foul and abusive language. I was reported by fellow fans for swearing, and risked losing my season ticket. Now in that seat, I was reserved, very reserved. It was on the halfway line and not a noise was made all season by anyone. They were spectators, I'm a participant, or like to be. I want to go to the game and let off some steam. I go to work to pay the bills, put a roof over the family heads, and to enjoy myself during my time off. I choose to do that at the football, something I've grown up with. It's always been a part of who I am. But in that seat, I had to control myself and just sit and watch the game, conforming to those around me for over 7 years. I must have sworn a handful of times in that entire period, when telling the referee where to go or some other trivial slip of the tongue. Yet I faced losing my season ticket and not being able to support my side over it. I was one swear word away from walking away from the game for good. If this was in a family enclosure I'd understand. I know when swearing is unacceptable, and in my view, a football ground is one of those places where it fits.

When I go to the match, I want to stand with fellow fans, my friends. I want to participate in the game, I want to support the side. I want to shout and I want to sing. I want to do the things that made me fall in love with the game and going to the match. But one by one, the authorities are trying to take all those things out of our game. To have us sat in silence, only singing when they want us to sing, and singing the songs they want us to sing. Blaring music over the PA system we are supposed to dance along to. We're unable to create an atmosphere ourselves it seems. For the future, see American sports for how it will go. Club issue foam hands can already be seen, dancing girls have been tried, the list goes on.
Keep sanitising; you'll soon be wondering where it all went wrong, when the very people that made this game what it is, have all long since disappeared. There's not many of us left. Soon there will be none.

Enjoy modern football. Enjoy scratching your heads in some plush office arguing with each other about who's to blame when the crowds start to stay away. I'll be long past the caring stage. You'll have brought it upon yourselves and destroyed a game loved by millions in the process. I hope it's worth it.

malimrav85
07-09-2008, 02:30
kaj je ćorluka večeras radio...
jaooooooooooooooooooooo
lik je ko cafu u najboljim danima
proboj a lopta u trepavicu
divota
olić definitivno igrač utakmice, taj trči i kad treba i kad ne treba
a i tehniku je jebeno doradio, prodaje bicikle okolo, ha ha ha
ali srce je uz luku
:smt006

fat drummer
07-09-2008, 10:47
da, kazahstanci su fakat bili u kurcu, ovi su ih lomili ko da nema sutra
srna, olić, čarli

baš me zanima hoće li to pokušavati protiv engleza

Tkach
07-09-2008, 20:29
Borati očajni, ali navodno su opasni kod kuće zbog velike nadmorske visine.

fat drummer
08-09-2008, 09:56
e koje je ovo nabrijavnje na englesku pa to nema nigdje
sada kada nam englezi uvale tri komada u prvom poluvremenu :smt010

Aleeeen
08-09-2008, 16:50
Neće nam uvalit tri komada jer nas se boje, a pogotovo jer je don Fabio poznat po ekstremno ''ofenzivnoj'' taktici, tj. igri.

Tkach
08-09-2008, 18:44

Mda, mislim da dijelimo razmišljanja. Gledam sve te omalovažavajuće naslove u novinama danas "U Maksimir i najveći dolaze na prstima", "Englezima smo utjerali strah u kosti", "Capellova dijeta je pogrešna", "Engleske se ne bojimo, bolji smo", "Najbolniji engleski nogometni porazi", ko da nam dolazi kakva paraolimpijska selekcija a ne reprezentacija sastavljena od igrača iz najjačih europskih klubova. Bojim se da slijedi prizemljenje i to gadno.

Mo
09-09-2008, 01:44

Mda, mislim da dijelimo razmišljanja. Gledam sve te omalovažavajuće naslove u novinama danas "U Maksimir i najveći dolaze na prstima", "Englezima smo utjerali strah u kosti", "Capellova dijeta je pogrešna", "Engleske se ne bojimo, bolji smo", "Najbolniji engleski nogometni porazi", ko da nam dolazi kakva paraolimpijska selekcija a ne reprezentacija sastavljena od igrača iz najjačih europskih klubova. Bojim se da slijedi prizemljenje i to gadno.

mediji napuhavaju al u medijima rade debili otprije

najvažnije je da se bilić i igrači na opuste i kažu lako ćemo. a mislim da neće

istina je da se englezi boje, da im fali samopouzdanja i igraju loše al to je nogomet, za 90 min.se svašta može dogodit. i da budem iskren i ja se malo pribojavam tekme.

jer ak pobijede opet će bit bahati i puni sebe kao inače, a kod nas će bit naricanja i sve će opet bit loše.

Picok
09-09-2008, 11:17
Neće dobit englezi. 2:0 za nas! Pa ovo protiv Kazahstana je bila gaziona, bez obzira na protivnika, moćna igra. Samo strašan pad u igri može ugroziti 3 boda u srijedu, a to je gotovo nemoguće. Nema brige. Iznad svih - Hrvatska!

g money
09-09-2008, 18:21
po meni 0:0 ili 1:1 jako dosadna utakmica s malo prilika. ipak se radi o capellu.

Aris€
09-09-2008, 18:25
opet ih tučemo, normalno

Subcomandante Marcos
09-09-2008, 22:01
http://www.youtube.com/watch?v=rWIbfhMQd-I

sramota.sva sreca da toga nema kod nas ;)

http://www.youtube.com/watch?v=JSMJP2Yf6ko

jači i od murinja :lol:

fat drummer
10-09-2008, 18:27
ovo već postaje glupo
mediji se odnose prema engleskoj gore nego prema malti
kada igramo s maltom svi ZNAMO da ćemo vjerojatno dobiti, ali svi smo barem OPREZNI
englezi su ruševina, hrpa idiota koja baulja po terenu, dobili bi ih pučkoškolci

jedva čekam da nas englezi razbiju ko pičke pa da prestane ovo prekurčavanje ko da smao ne znam kako luda nogometna velesila

veteran
10-09-2008, 21:03
uzivo na HRT Dnevniku prijenos sa stadiona uz Thompsonovu "Lijepa li si"....sad cekamo Zurrofa kaj ce rec :-D

Maat
10-09-2008, 23:08
jedva čekam da nas englezi razbiju ko pičke pa da prestane ovo prekurčavanje ko da smao ne znam kako luda nogometna velesila

zbilja ne znam cemu stalno nekakvo forsanje kak je hrvatska neka strasna sila u nogometnom svijetu :smt005 ...daleko od toga da sam sportski kriticar, ali iz vidjenoga, momcad je totalno zelena zajedno s bilicem, previse su obuzeti emocijama, ovaj kovac sto je ostao u ekipi daje stalno nekakve "zen" izjave po medijima... stalno nekakvi pretjerani emotivni tikovi. sad cemo izgubit i svi ce bit potreseni, plakat, ne da mi se pratit tu dramu i prozivljavat opet s njima :smt005

Tkach
10-09-2008, 23:18
Debeli, mislim da je jasno da smo ti i ja najveći nogometni stručnjaci ovdje :-D

Jedva čekam sutrašnje novine, da vidim hoće li genijalci koji su omalovažavali Englesku i Capella zadnjih tjedan dana pojesti govna koja su izasrali.

Maat
10-09-2008, 23:22
nije engleska tolko dobra kolko smo mi moralni gubnitnici i to big time, pa daj hebote obrisi suze i idi dalje, robert kovac je iskljucen i pazi, oni se vise ne mogu sabrat, oni su van sebe sad. ista stvar ko s turskom :? kvragu stim, ko da gledam sapunicu a ne sport

Tkach
10-09-2008, 23:32
Je, a šta je bilo do isključenja? Bilo je isto guženje, samo smo se nekako držali na pristojnih 0:1.

Realnost je jednostavno da Engleska ima bolje igrače. One dvije naše pobjede u prošlom ciklusu su sportsko čudo, a ne stvarni odnos kvalitete.

Resin
10-09-2008, 23:36
opet se vidjelo da je naš najveći problem golman...
velika momčad mora imati dobrog golmana, da u li-la utakmici (kakva je bilia u 1. poluvremenu) golman izvuče...
mi to nismo imali ni protiv turske, a ni danas... walcott je dobar igrač, ali onaj prvi, pa djelomice i drugi gol idu na dušu pleti...

ajd, bar nije 0 :smt009

Tkach
10-09-2008, 23:52
Mandžukić zabio, biće ipak smak svijeta danas :lol:

Kakvo je danas taktičko predavanje održao Don Fabio našem gitaristu koji je naivno vjerovao u priče naših novinara kako Englezi dolaze igrati na nulu, a ono nam se oni došli najebat majke s tri špice. Biliću, Biliću, treb'o si ti lijepo potpisat za West Ham prije ove utakmice. Sad ti je vjerojatno idući posao Dinamo ili Hajduk.

nestorov
10-09-2008, 23:58
...bili su bolji,puno :smt011

Alita
10-09-2008, 23:59
Duh, to je engleska.
Mi sakamo, ne znam otkad je to novost :-D

Tkach
11-09-2008, 00:03
I ova dva psychoa, R. Kovač i Šimunić fakat ne mogu istovremeno biti na terenu, preveliki je to rizik za crveni karton.

Bosna dobila Estoniju 7:0 :smt005

fat drummer
11-09-2008, 00:06
ajde napokon! prekinuli smo taj mit da smo nepobjedivi na maksimiru pa se možda odigra i utakmica negdje drugdje, a da ne igra malta ili vanuatu
također ovo je bio jedan fini poraz koji će valjda naučiti glupe optimiste da se ne vesele tri tjedan ranije

pogledajmo samo kako smo dali golove englezima... eduardo daje neki mega krumpir između dva diva, nakon toga lopta odskače robinsonu preko noge

u engleskoj kranjčar na srećom ugurava sranje od gola. jedino što je valjalo je olićev gol kada su on i eduardo izbacili petoricu engleza

najbolje su mi izjave kako su englezi nesposobni igrat bunker. budale. igrali su katanačo kurac krasni. pa nije capello pao jučer s kruške. novinari su sebi zamislili kako će capello biti nesposoban igrati napadački. molim?!?! pa nije to ivanković! englezi ne mogu shvatiti bunker... ma naravno. evo im sada tog bunkera ravno u facu

g money
11-09-2008, 00:15
modrić jako loš, a najviše me živcira srna koji se stalno baca po terenu i za svaki mali kontakt traži faul. niko kovač-svaka čast, ali možda je vrijeme za mirovinu, 37 god. i još ne igra u klubu

Tkach
11-09-2008, 00:21
Koji je ovo put u zadnjih mjesec dana da Pletikosa prima 4-5 gajbi?

fat drummer
11-09-2008, 00:24
jedva čekam da nas naguze još bjelorusi i ukrajinci pa da netko zatraži bilićevu ostavku
tip je već postao iritantan s tim svojim preseravanjima
daj budi trener i kuš
gori je od ćire

don_corleone
11-09-2008, 01:11
jedva čekam da nas naguze još bjelorusi i ukrajinci pa da netko zatraži bilićevu ostavku
daj budi trener i kuš
gori je od ćire

Ma pusti slavena na miru...ovo danas je bila jednostavno katastrofa...bit ce bolje iduci put, al ovo danassssssssss....ajmeeeee izgubiti pred domacom publikom i to ko posljednje picke....jooooojjjj....nesmijem pusiti toliko,a kako cu kad je ovakva bila tekma.... :smt011

sickboy
11-09-2008, 09:44
Pa kak?
Zasto?
Zar englezi nisu dosli na klanje?
Jesu?
Ali cije?

fru fru
11-09-2008, 17:55
daj budi trener i kuš
gori je od ćire

al je ljepši od njega! :-D

Tkach
11-09-2008, 18:54
Pa sad, treba reći da su Ćiru kad je bio mlad zvali "čovjek s licem Deloina i dušom demona" :-D

fru fru
11-09-2008, 19:29
to stoji, i moja baka uvijek govori kako je ćiro nekad bio baš zgodan :-D al ja sam mislila na trenutno stanje.

Hira
11-09-2008, 22:21
Bahatost i podcjenjivanje protviničke momčadi nas je koštalo. Ali neka. Na greškama se uči. :badgrin:

fat drummer
11-09-2008, 22:42
ma čim kranjčar ne igra ode sve kvragu

malimrav85
11-09-2008, 23:59
kaj je najbolje baš je on falio
nije bilo igrača koji bi dobio loptu od modrića i onda dao napadačima
rakitić je uz pranjića najveće razočaranje ove 2 utakmice

malimrav85
12-09-2008, 12:00
kaj mislite ko bi mogao na mjesto kovača i pletikose?
u obranu bi trebao neko mlađi, možda knežević?
na zadnjeg veznog vukojević
ali za gol nemamo nikoga tko bi nam mogao biti stup
galinović bi mogao biti neko rješenje ali mislim da bi što prije trebalo subašića i kelavu afirmirat jer ovaj pletikosa je baš panj :smt011

fru fru
12-09-2008, 13:15

ne možda nego svakako knežević. odličan igrač, i treba mu dat mjesto u repki. :p

na mjesto pletikose ne znam... ni subašić ni kelava mi ne uljevaju neko povjerenje (nek se još malo uče) pa bi ja pustila ovog panja da se još malo gušta :-D

sickboy
12-09-2008, 13:20
kaj mislite ko bi mogao na mjesto kovača i pletikose?
na zadnjeg veznog vukojević
ali za gol nemamo nikoga tko bi nam mogao biti stup
galinović bi mogao biti neko rješenje ali mislim da bi što prije trebalo subašića i kelavu afirmirat jer ovaj pletikosa je baš panj :smt011

Turina...
Loncaric...?

http://www.index.hr/vijesti/clanak/navi ... 01872.aspx (http://www.index.hr/vijesti/clanak/navijaci-pod-okriljem-noci-presreli-bracu-mamic/401872.aspx)
Znam da je index u pitanju...
Al covjeka veseli i pomisao...
:D

Ježurka Ježić
12-09-2008, 15:57
Kakav Galinović, čovjek u Panathinaikosu zna progutati takve nevjerojatne golove da ljudi ne mogu vjerovati... A to da je Pletikosa panj je navučeno, čovjek je korektan golman koji će obraniti ono što treba i to je to. Ili bi bilo bolje imati Didulicu koji skida nemoguće, ali i prima još nevjerojatnije. :-D
Treba biti realan, oduvijek smo imali korektne golmane (izuzev Ladića koji je na SP branio fenomenalno, ali je znao "gutati" takve golove da je to za šaljivi kućni video), sad imamo Pletikosu, Runju, Galinovića, trojicu likova koji nit' smrde, nit' miriše. U krajnju ruku, ni Englezi nemaju ekstra golmana, pa su dobili 4-1. :-D
Obrani bi dobro došao Bišćan, ali budući da je Vlatko na vlasti, to neću gledati. Ne znam čemu fascinacija s Kneževićem, čovjek je prosječan stoper, tako da mi bolje izgleda obrana s Kovačem i Šimunićem. (OK, Robert Kovač bi stvarno morao razmisliti da malo smiri hormone.)
Zadnji vezni je vrijeme za Vukojevića, ali se sad napokon vidi da nismo, kako bi naši novinari rekli, u top 5 reprezentacija Europe i da baš i nismo tako nepobjedivi i moćni.
Bit će veselo u Harkovu...

fru fru
12-09-2008, 16:09
Ne znam čemu fascinacija s Kneževićem, čovjek je prosječan stoper, tako da mi bolje izgleda obrana s Kovačem i Šimunićem.

vidjet ćeš. on je sve samo ne prosječan. ne znam gdje si ga gledao, ali ja sudim po igrama van repke, dok je bio u rijeci i kako igra sad u italiji. u reprezentaciji se još nije pokazao, ali ja ne sumnjam da hoće. vjerujem u njega :knezevic fan club: :-D

malimrav85
12-09-2008, 20:44
ni subašić ni kelava mi ne uljevaju neko povjerenje (nek se još malo uče) pa bi ja pustila ovog panja da se još malo gušta :-D
normalno da ne brane oni
nego da imamo neki broj 1 i njih 2 da se uče
kome treba runje na klupi?
a kovač je bio ok kad igra ali treba shvatit da on od srijede pa do proljeća 99% neće igrat natjecateljsku utakmicu

malimrav85
12-09-2008, 20:45
http://www.index.hr/vijesti/clanak/navi ... 01872.aspx (http://www.index.hr/vijesti/clanak/navijaci-pod-okriljem-noci-presreli-bracu-mamic/401872.aspx)
Znam da je index u pitanju...
Al covjeka veseli i pomisao...
:D
malo sam se popiškio od sreće

Sir Galahad The Pure
13-09-2008, 01:55
i dalje mislim da, kad bi se dinamu povećao proračun za 30 mil. € godišnje, da bi tada to postao pravi europski klub koji bi vješto parirao protivnicima u ligi prvaka, ako je čak ne bi i osvojio.
nažalost, s obzirom na to u kakvoj državi živimo, to se nika neće dogoditi.
glavno da se grade šoping centri. :roll:

legionar
13-09-2008, 02:10
Ma Dinamo neće proći u ligu prvaka ni ako dovedu Kaku, Ronaldihna, Robihna, Ronalda i Berbatova... I Wengera, Fergusona i Capella kao stručni stožer.

malimrav85
13-09-2008, 12:17
kad bi se dinamu povećao proračun za 30 mil. € godišnje, da bi tada to postao pravi europski klub koji bi vješto parirao protivnicima u ligi prvaka, ako je čak ne bi i osvojio.
kaj ti pričaš?
ko da mu poveća proračun?

fat drummer
13-09-2008, 13:22
i dalje mislim da, kad bi se dinamu povećao proračun za 30 mil. € godišnje, da bi tada to postao pravi europski klub koji bi vješto parirao protivnicima u ligi prvaka, ako je čak ne bi i osvojio.
da naravno, problem je u shoping centrima

30 milijuna eura je 250 milijuna kuna. tko će dinamu dat takve pare? koje su to floskule, da dinamo ima 30 milijuna eura više mogao bi kupit modrića i ostalo bi mu 4 milijuna.
to bi fakat bio jeben klub

Sir Galahad The Pure
13-09-2008, 15:24
[quote="Sir Galahad The Pure":2wa51ypa]i dalje mislim da, kad bi se dinamu povećao proračun za 30 mil. € godišnje, da bi tada to postao pravi europski klub koji bi vješto parirao protivnicima u ligi prvaka, ako je čak ne bi i osvojio.
da naravno, problem je u shoping centrima

30 milijuna eura je 250 milijuna kuna. tko će dinamu dat takve pare? koje su to floskule, da dinamo ima 30 milijuna eura više mogao bi kupit modrića i ostalo bi mu 4 milijuna.
to bi fakat bio jeben klub[/quote:2wa51ypa]

ups! :oops: fali mi jedna nula više... a bilo je kasno. pa grad i država da daju za klub.
mislim, čemu gradit škole i takve gluposti kao bolnice itd.? Škola ionako imamo dosta, osim u onim fakat zabitima, al ti ljudi nekse presele u neka mjesta di razred ima 6 učenika i to ej to.
A ovo za bolnice... pa pokaj ljudi opće idu tam? Mislim, sve je to okej, kužim ja, al ono, čemu kupovat naprave koje su skupe, kad ih i tak ne znaju ljudi koristiti? onaj mom je ostao bez obje noge.
I obnova pročelja banskih dvora? pa kome to treba?
Mislim, u hrvatskoj bi se stvarno trebala napraviti neka lista prioriteta. :roll:

eventualno kužim za fakseve treba dat lovu, al i to se riješilo sad, Kregara je digao cijenu. No, i?