PDA

View Full Version : Nogomet

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

nestorov
13-09-2008, 15:30
dinamo dobiva para i više nego dovoljno!gledajte samo koje sve oni morone kupuju i za koje novce i kolko ih još plaćaju.problem je što jedan primitivac,budala i lopov vodi taj klub.i točka.da smjene cijelu tu garnituru od barišića,mamića i stave na čelo jednog čovjeka,mlađeg,sposobnijeg,apolitičnog bez kompleksa iz boktepitaj kojih godina to bi bila druga priča...
i to meni nikako nije jasno,da klub dobiva masnu lovu od bandića,ima uvjete a pao je na dno dna a da nitko ne poteže odgovornost mamića...da ne govorim kolke provizije uzima,kud/kako/kamo ide novac od prodaje igrača, jer je manje više svim igračima menadžer (što direktno što indirektno preko brata).
ima kod nas super talenata.al ta liga je totalno razhebana,prvo zbog politike koja je tu od početku u nogometu te raznih primitivaca,lopova,ljudi iq visine sobne temperature (mamić,štimac,sinovčić....) i dok se totalno ne makne politika iz nogometa i dovedu neki novi ljudi bit ćemo u klupskom nogometu rang san marina i andore...suština,nije novac problem!

fat drummer
14-09-2008, 00:30
ups! :oops: fali mi jedna nula više... a bilo je kasno. pa grad i država da daju za klub.
mislim, čemu gradit škole i takve gluposti kao bolnice itd.? Škola ionako imamo dosta, osim u onim fakat zabitima, al ti ljudi nekse presele u neka mjesta di razred ima 6 učenika i to ej to.
A ovo za bolnice... pa pokaj ljudi opće idu tam? Mislim, sve je to okej, kužim ja, al ono, čemu kupovat naprave koje su skupe, kad ih i tak ne znaju ljudi koristiti? onaj mom je ostao bez obje noge.
I obnova pročelja banskih dvora? pa kome to treba?
Mislim, u hrvatskoj bi se stvarno trebala napraviti neka lista prioriteta. :roll:

eventualno kužim za fakseve treba dat lovu, al i to se riješilo sad, Kregara je digao cijenu. No, i?

fakat kvalitetan cinizam
zašto uopće dolaziš na forum?

malimrav85
14-09-2008, 14:18
gledam malo sad pranjića u herenvenu
lik je totalni most buy za ml/aml u idućem manageru
možda bi bilić trebao stavit šimunića lijevo, križanca i kneževića u sredinu a probat sa pranjićem na mjestu rakitića
protiv andore npr

konzerva
14-09-2008, 21:38
u dobra vijest, živković zbog žutih kartona neće igrat na maksimiru

malimrav85
14-09-2008, 22:28
blago vama
da barem neko balabana uzme
:smt009

Gospodin Pravokutnik
14-09-2008, 23:18
Ovaj Balaban je koma,nesposoban je jos blaga rijec.Chagini udarci su ajme meni a tek pas strahota.Protiv Sparte Chago ne smije igrat a Balaban jebiga mora jer nema ko drugi,bas je balvan a sta rec o Butini,primit gol iz mrtvog kuta....ccc....Strahota,u obrani curi i curi i nikako da stane.Ovakvom igrom Dinamo ce bit naguzen od Spartanaca

Aris€
15-09-2008, 01:55
blago vama

Ne bi igrao ni u NK Čangrizavom Didu
Bio bi loptovodonoša

malimrav85
15-09-2008, 01:56
možda ga neko prek tjedna presretne i strga mu mali prst na nozi da ne može igrat
:-D
oko srijede navečer bi bilo ok, može i prije
:smt005

Aris€
15-09-2008, 01:57
možda ga neko prek tjedna presretne i strga mu mali prst na nozi da ne može igrat
oko srijede navečer bi bilo ok, može i prije

Da su igrali dinamovi pioniri (koji btw. treniraju za golmana) ne bi fulali ovo kaj je bole top danas kiksao

malimrav85
15-09-2008, 02:17
ma da nije mamićev lokomotiva ga ne bi uzela

fru fru
15-09-2008, 12:16
blago vama

vidiš, taj se samo u rijeci znao igrat nogomet, uglavnom je ulazio s klupe i zabijao golove. zaključili smo da je to bila sreća i da je sad bolje da je u dinamu. :-D

balaban :smt005 sjećam se tamo negdje 98. kad smo pratili treninge rijeke i tako, sreli smo balabana ispred stadiona i pitali ga dal bi se on mjenjao za sličice onako iz zajebancije, nismo mislili da je toliko lud da skuplja svoje sličice i ostalih igrača rijeke, a kad ono lik je izvadio hrpu duplića i sav sretan počeo koje mu fale da popuni album :smt005 car :smt005

Tkach
15-09-2008, 12:38
Ti si skupljala sličice? I kao nisi lezba :-D

fru fru
15-09-2008, 12:59
:smt005 pa naravno, kod mene su sve cure skupljale sličice, tj. frendica i ja :D prvi album mi je bio usa94, kasnije sam skupljala sve od košarke i nogometa. i danas dođem u napast, al su preskupe :cry: kad bolje pogledam, dobro sam i ispala, još uvijek se čudim da mi brkovi nisu počeli rast :-D

konzerva
15-09-2008, 15:53
Ti si skupljala sličice? I kao nisi lezba :-D
muški ne mogu bit lezbe :-D

Tkach
15-09-2008, 16:18
Dižem ruke, ja sam se izgubio spolno-rodnim identifikacijama. Od sad je fru fru za mene IT

fru fru
15-09-2008, 16:29
:lol: sve za tebe, tkach :smt006

a ja sam samo rekla da sam skupljala sličice :cry: :-D

konzerva
15-09-2008, 17:24
ostajem pri svojem :-D

sickboy
15-09-2008, 20:41
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,133264.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2008,9,15,,133264.jl)

Pa ovo ce im pregorit na prvoj tekmi...
:? :-D

malimrav85
15-09-2008, 22:06
da
prije zahrđat
eventualno ibanez prošeta malo više
balabana ne treba ni pratit
badelja možda isto
ajde i mandžukića, ako niš trči

fat drummer
15-09-2008, 23:38
joj jedva čekam spektakularne podatke
koliko je puta balaban uklizao
koliko je vrdoljak akcija započeo
siloviti samirovi udarci
chago i driblinzi

fru fru
16-09-2008, 13:30
da, to je ona sitnica koja je dinamu falila da osvoji, oprostite, da uđe u ligu prvaka! :D

na šta se troše pare poreznih obveznika, to je strašno. nikako da shvate da pomoći nema.

Aleeeen
16-09-2008, 18:12
Ne mogu nam u isto vrijeme biti na terenu Butina, Balaban i Hrgović jer je to samoubojstvo protiv Sparte. Meni je žao što Živković nemre igrat protiv Dinama, jer nam je u prošloj tekmi bio najkorisniji igrač, čudo je koliko je loš i nesposoban u obrani. Bilo bi idealno da Pandža slomi nogu Butini,Balabanu i(li) Hrgoviću ko ovom dečku iz Šibenika.

Josip Broz Tito
17-09-2008, 02:56
Pomalo kasno se uključujem u priču oko repke ali eto mog viđenja...
Osvrnut ću se samo na kritične pozicije koje ste spomenuli...
Pletikosa...za mene nemamo boljeg,ali pošto navijam za Hajduk nisam objektivan,a ove sve koje ste spomenuli ne cijenim previše,za mene b drugi golman bio Skender...meni je lik odličan
HDZ brothers Kovač...odavno im je vrijeme isteklo...već 2 godine tupim da je Križancu mjesto u prvoj postavi,a sjajnim igrama u Zenitu je to i dokazao...
Pranjića ne treba otpisivati nakon 1 loše tekme...on je ofanzivni bek kakve traži današnji nogomet,treba vremena da se uigra s momčadi...Knežević prva rezerva,Kovač na klupu
Na DMC-u vrijeme je konačno za Vukojevića...srčan,borben,odličan šut iz daljine...samo maknite j..nog Kovača mi s očiju...za njega ne vidim ni na klupi mjesta...uz živog i zdravog pokrivača
Dakle da sam ja Bilić bilo bi ovako:
Plete-Pranjić,Šimunić,Križanac,Čarli-Rakitić,Modrić,Vukojević,Srna(c)-Eduardo(dok se ne vrati Klasnić),Olić.
Klupa Skender,R.Kovač,Knežević,Pokrivač,Kranjčar,Ma te Bilić,Kalinić

Ježurka Ježić
17-09-2008, 10:22
Plete-Pranjić,Šimunić,Križanac,Čarli-Rakitić,Modrić,Vukojević,Srna(c)-Eduardo(dok se ne vrati Klasnić),Olić.
Klupa Skender,R.Kovač,Knežević,Pokrivač,Kranjčar,Ma te Bilić,Kalinić

Kakav Mate Bilić, čime je taj zaslužio da ga se uopće stavi u istu rečenicu s reprezentacijom. OK, čovjek zabije hat-trick za Sporting iz Gijona i sad ga odmah treba zvati? To što se godinama vucarao po klubovima iz španjolske druge lige i zabijao po 6-7 golova u sezoni se ne treba uzeti u obzir. O, da, bio je i u Austriji, Rapidu iz Beča ako se ne varam, ali ni tamo se baš nije proslavio. Ako uopće razmišljaš o Mati Biliću, čovječe, zapitaj se je li ti bolji izbor on, ili kakva bukva iz Gorskog kotara? Mislim da bi i bukva odradila bolji posao, bar se od bukve jače odbija lopta kad je pogodi. :-D

fru fru
17-09-2008, 11:11
HDZ brothers Kovač...odavno im je vrijeme isteklo...

samo maknite j..nog Kovača mi s očiju...za njega ne vidim ni na klupi mjesta...

da se mene pita njima ne bi vrijeme ni 'uteklo' :-D

ta dva panja mi stvarno idu na živce, al stvarno. treba to škartat čim prije. :D

fat drummer
17-09-2008, 11:58
braća kovač su prije tri godine bili face... kao i šuker prije 10, ali eto, vrijeme je došlo da ih fino bilić ne stavlja više u repku
stariji kovač je fakat bio faca na sredini, razbijao je sve u 16
mlađi dok je bio u njemačkoj prije izleta u juventus je bio netko i nešto
sada je vjerojatno tek osrednji branič, kvaliteta za dinamo

eto imamo mladih igrača koje ćemo ukrasti australiji, bosni ili argentini, naći će se valjda i koji defanzivci

veteran
17-09-2008, 14:28
,ali pošto navijam za Hajduk

jos i to :?

Trpinja
17-09-2008, 14:48
stvarno je vrijeme da ova konjina kovac ode i da mjesto jerki leki :-D --btw kakav crni pokrivac prije leke..taj nije odigro tekmu za monaco prosle i ove sezone :p ..dok je leko standardni 8) ..
daklen,leko umjesto kovaca :-D

Aleeeen
17-09-2008, 15:14
Bolji je pokrivač od Leke, Leko je stagnirao otkad je otišao iz Dinama Zg, a Pokrivač je puno bolji od njega u igri prema naprijed. Kovačima svaka čast na domoljublju i svemu što su dosad dali za repku, ali stvarno je vrijeme da se oproste, jer su ih godine pojele. Mislim i da pod hitno trebamo naći barem prosječnog golmana i maknut Pletikosu koji je stravično nesposoban i nepouzdan.

magister
17-09-2008, 18:56
ma sve je to ok...ali nama nemore pranjich na boku igrati...on nije chisti obrambeni..
samo mu se iigrachi iza ledja stvaraju...i ulaze mu iza-.-
to se nikad ne smi dogadjati obrambenim...
a jbga shto je tu je...

Aleeeen
17-09-2008, 20:50
Istina, Pranjić u Heerenvenu igra lijevog veznog i redovito je jedan od najbolje ocijenjenih igrača u nizozemskoj ligi, a kod nas u repki mora igrat beka kad nemamo alternative, jebiga.

Tkach
18-09-2008, 18:29
Ovaj Balaban je majkemimile mentalno uskraćen... Zipa izjave:

http://www.net.hr/sport/page/2008/09/18/0314006.html

"Sparta i Šahtar nisu ista priča. Da ti igrači ne nastupaju pod imenom Šahtar, nego nekog engleskog kluba, recimo Sunderlanda, igrali bi ravnopravno sa svima u Premierligi. To su nogometaši vrhunske kvalitete. Samo stjecajem okolnosti, konkretno zbog velikog novca, oni su u Ukrajini. Istina, činjenica je da mi s njima nismo bili na razini. Danas imamo priliku odigrati mnogo bolje"

"Da stavite utakmicu Borussia D. - Schalke u Maksimir, ne bi izgledala ništa bolje od susreta Dinamo - Cibalia. Cijela slika hrvatskog nogometa promijenila bi se kad bismo imali komforne stadione", zaključio je Bole dodavši kako neće ništa obećavati prije večerašnje utakmice, ali obećava da će "dečki poginuti na terenu".

Prejak mi je podnaslov "misli 21. stoljeća" :smt005

malimrav85
18-09-2008, 20:26
na varteksu je murijak kornjača rekao da će tražit da ne pazi dinamove utakmice više nego da ga šalju negdje dalje samo zato da ne gleda tog balabana više

Tkach
18-09-2008, 23:53
Dinamo-Sparta možda najgora nogometna utakmica ikad. Šteta za Belupo.

fat drummer
18-09-2008, 23:54
ma dinamo je super... ne seri, evo vidi utakmica europskog karaktera, a oni nisu primili gol!

Tkach
18-09-2008, 23:55
Prije svega zato što je trener Sparte izričito zabranio igračima da pucaju na gol.

fat drummer
19-09-2008, 00:00
Prije svega zato što je trener Sparte izričito zabranio igračima da pucaju na gol.

da i? pa to dinamu ne znači ništa! pogledaj ti samo tu obranu, to je najbolji napadački klaster igrača ikada. to koliko su oni golova kreirali modrić, kranjčar, srna i rakitić ne mogu u 50 godna

Tkach
19-09-2008, 00:06
Sve je dobro snimio trener Sparte i upozorio svoje igrače da ne nasjedaju na poklone Dinamove obrane. Bolje je očuvati sigurnih 0:0 nego povesti 0:1 pa upoznati gnjev Boška Balabana.

fat drummer
19-09-2008, 00:14
Sve je dobro snimio trener Sparte i upozorio svoje igrače da ne nasjedaju na poklone Dinamove obrane. Bolje je očuvati sigurnih 0:0 nego povesti 0:1 pa upoznati gnjev Boška Balabana.
tu se slažem s tobom
boško je poput zvijeri
kao behemot u vrtiću
rasturio bi ih da bi to bilo strašno

jesi ga vidio danas, koje bravure! a tek tadić!!! isuse i mraijo, onaj mandžukić je takav genije. mario pukniloptu ravno. ne mogu, moramu ju vratiti glavom nekome na petu

Aleeeen
19-09-2008, 09:45
Nije Dinamo ništa posebno odigrao, ali bar imaju rezultat koji im daje realne šanse da prođu u Pragu. Čudesno je da su uspjeli ne-primit gol, i to još u europskoj tekmi. Mandžukićev egoizam ne može se ničim mjeriti. Fascinantno mi je da je Boško čak potrčao nekoliko puta po nekoliko metara. Butina je toliko loš i nesiguran da je to ružno za vidjeti, čovjek ni ne istrči ni ne ostane na liniji, nego je negdje između i uvijek je frka zbog njega.
Slaven je odigrao fakat dobru tekmu i baš mi je žao što su izgubili u zadnjim minutama, sjebao ih Vručina, previše toga je fulao.

Aleeeen
19-09-2008, 09:46

Taktika im se očito bazirala na tome da nipošto ne upoznaju Boškov gnjev. :smt005

malimrav85
19-09-2008, 12:24
slaven je za Dinamo barcelona
svi trče, svi rade, zna se svačija uloga dok ovaj Dinamo suze tjera na oči
kelava je trenutno u pet puta boljoj formi od butine
tužno je da je drpić bolji od bišćana
morales se boji svoje sjene a da ne kažem oštrijeg duela
chago izgubljen, ne znam zašto igra ispred badelja
sammir u nekoj svojoj utakmici, standardno
mandžukić za klasu ispred svih ali i klasu gluplji pa je negdje na nuli
balaban...
tužno je da su mikić i mali ibanez najbolji :smt009

Just a little bit
19-09-2008, 13:08
ja boleta vise nemrem gledat......

malimrav85
19-09-2008, 13:31
Sudac:

- Sadame, imam jednu dobru i jednu lošu vijest za tebe.

Sadam:

- Reci prvo lošu.

Sudac:

- Osuđen si na smrt i bit ćeš streljan.

Sadam:

- A što je onda dobra?

Sudac:

- Balaban će pucat'...

Josip Broz Tito
19-09-2008, 16:09
Već vidim uzvrat u Češkoj i opet 0:0,te pucanje penala do rano u zoru :smt005
Inače igru i jedne i druge momčadi savršeno opisuje ime napadača Sparte-Slepička :-D

legionar
19-09-2008, 20:05
Bolje je očuvati sigurnih 0:0 nego povesti 0:1 pa upoznati gnjev Boška Balabana. :smt005 Utakmica je bila toliko zanimljiva da nisam ni gledao drugo poluvrijeme...

malimrav85
19-09-2008, 20:25
Ja sam zaspao. 2 puta u prvom i jednom u drugom pol

veteran
19-09-2008, 22:10
ja bio na stadionu i opet se smrzo i izivcirao...cak sam ljudima natuknuo da ako mandjukicu netko izvrne glezanj nece dobiti neku tezu kaznu jer je to laksa tjelesna ozljeda...samo neka paze da ne pukne kost...al nek ga netko ozlijedi...a usput i Chaga, Vrdoljaka i Balabana...ostali ok osim Ibaneza i Mikica koji su jedini igrali nogomet...Ibanez je pravo pojacanje a ne onaj Morales i Hrgovic...

veteran
21-09-2008, 01:27
Trabzonspor je prvi :D

lako im s Calom biti prvi :D

legionar
21-09-2008, 23:09
Jajduk je opet Hajduk. Prvenstvo je spašeno. Ovaj Tadić je trebao za komičara ići :smt005

Ježurka Ježić
21-09-2008, 23:12
Europski Dinamo... :smt005 :smt005

Josip Broz Tito
21-09-2008, 23:29
Volin te Hajduče bili anđele 8)
Još mi je više drago zbog pederka Ivankovića.
Tadić je sramota za nogomet.Tko je njemu rekao da je talent :roll:
Nije Hajduk danas odigrao kako zna,ali i to je bilo dovoljno za ove magarce.

Just a little bit
21-09-2008, 23:31
ovo je bilo strašno za gledat :shock:
skupina retarda u dinamu
morales nezna puknut loptu kako bog zapovjeda
sammir tolko sebičan da se bole top, koji nije pretrcao 200 metara ukupno, pored njega moze sakriti

a najvise sto me smeta je ta smrdljiva indiferentnost, jebe se njima pička im materina, pa jebote kad vidim ovog malog smrada Gabrića, koji bi valjda dao desno jaje da zabije gol dinamu, kako se bori za bijeli dres, dodje mi da zaplačem.

a najbolja stvar u ovoj priči je ta kaj bu dinamo u ovoj kukuruz nikad lošijoj, prvoj ligi bio prvak, hajduk bu tak i tak za koje kolo popušio od nekoga lijevog kluba tipa croatia sesvete i sve ide ispočetka.......

legionar
21-09-2008, 23:35
Treba ovog Ivankovića potjerat. Svaki iole razuman čovjek koji se donekle razumije u nogomet može pročitat njegovu taktiku nakon 3 utkamice. Hebala ga dva zadnja vezna. I kad igraju s Cibalijom ili Babinom gredom, moraju bit dva osigurača :roll:

veteran
21-09-2008, 23:37
a najbolja stvar u ovoj priči je ta kaj bu dinamo u ovoj kukuruz nikad lošijoj, prvoj ligi bio prvak, hajduk bu tak i tak za koje kolo popušio od nekoga lijevog kluba tipa croatia sesvete i sve ide ispočetka.......

istina...a Mamic ce pitati zasto nitko ne dolazi na stadion...

Hajduk 5 godina nije dobio na Maksimiru...i Cale ode i evo sranja :(

Just a little bit
21-09-2008, 23:39
taj beskičmenjak bez obraza dve tekme za redom radi dve iste izmjene po istom redoslijedu
prvi ulazi badelj, onda lovren

veteran
21-09-2008, 23:56
ma to je kreten...taj Mamic skupa s Ivankovicem je ubitacna kombinacija..al za dinamo

konzerva
22-09-2008, 00:02
konačno. aleluja

Josip Broz Tito
22-09-2008, 00:49
Jedino rješenje za naš klupski nogomet je da se kao u bivšoj Jugoslaviji zabrani mladim igračima odlazak u inozemstvo do 26.godine.Zamislite Dinamo sa Lukom,Čarlijem,Eduardom, Pranjićem,Olićem ili Hajduk sa Pletom,Srnom...da svi ostanu do 26.u klubu
Pravne pretpostavke za tako nešto postoje,ali naravno volja ne postoji jer to bi tajkunima koji kontroliraju naše klubove značilo manji profit.
A i kad uđemo u j...EU onda nema ni pravnih pretpostavki...
Stranci?Za mene ne,ali dopuštam da bi se mogao naći dobar mladi igrač u J.Americi za male pare.Ali radi budućnosti Vatrenih najveći broj stranaca bi trebao biti 2.

Darkbuster
22-09-2008, 00:50
Neznam koji je ovo vise wake-up call Dinamu u zadnjih par sezona. Sad kada vise nisu prvi ni u svojoj carsiji hoce li napokon Mamic poduzeti nesto? Nece. :?

Btw, Titek ti vidim jos uvijek drzis liniju "Tudje necemo,svoje nedamo" :lol:

Galijun
22-09-2008, 01:19
Deca...oko čega se vi maltretirate... :lol:

legionar
22-09-2008, 01:26
Rješenje je da se klubovi privatiziraju uz pogodovanje domaćim ulagačima i restrikcije u pogledu udjela vlasništva stranaca barem na određeni vremenski period, izgrade novi stadioni po uzoru na one koje smo vidjeli u Austriji i Švicarskoj - između 20 i 30 t. mjesta, potjeraju Mamići, Štimci i ostali smutljivci, dovedu ljudi kao što su Boban i ekipa na ključne pozicije, skrše kojekakvi kvazimenađeri koji uništavaju mlade talente, zakonski (pri čemu mislim da se zakon i provodi) onemogući sukob interesa kakav gledamo u Dinamu pa Balaban ima mjesta u prvoj postavi, uvede dobar skauting po RH i BiH gdje igraju naši, i vani, ali da igrač zadovoljava određene kriterije, da više ne bude Andersona i Carlosa.. uvede liga 10... Do tada možemo samo uživat u ovom kukuruzištu od lige...

Josip Broz Tito
22-09-2008, 02:00
Privatizacija bi značila još veće pogoršanje ionako lošeg stanja...zamisli da netko kao Mamić kupi sve klubove u našoj ligi i da oni svi postanu samo njihove igračke,tek tad bi radili što hoće a ne bi nikome odgovarali...
Stadioni 20-30 k da,ali u Zg i St.Rijeka i Osijek jednostavno nemaju publike,a kamoli ostala sela.Kvaliteta nogometa i rezultat privlači publiku(pogledaj nam repku) a da bi imali rezultat ne možemo svake godine ući s novom ekipom u sezonu.
Odljev talenata u inozemstvo je smrt našeg nogometa...to se može samo represijom riješiti,kao famozni slučaj u bivšoj državi kad je Tito intervenirao oko prelaska Džajića (?) u Juve .Hoćeš van?Hoćeš u Englesku?Italiju?Španjolsku?E nećeš prije 26. :smt068
Tako bi klubovi imali i rezultate i zaradu.Naravno ovo što govorim je samo utopija.

Mrgud
22-09-2008, 02:07
Nema Mamic para niti da kupi Dinamo, a kamoli ostale klubove...
Uostalom, postoji zakon koji onemogucuje da netko kupi sve klubove - sukob interesa je tu ipak u pitanju.

g money
22-09-2008, 08:07
jeste vidli tadića? koji lik. tadić i balaban. :-D koji loš nogomet. najsmiješnije od svega je to što nam je hrt podario 5 i pol sati hnl-a u nedjelju popodne. koji mazohizam. nekad je bio sport nedjeljom, a sad drvena liga.

konzerva
22-09-2008, 09:51
uživajte dok možete, od slijedeće sezone ide naime liga 16...

sickboy
22-09-2008, 10:36
sramota...
zao mi je kaj tekma nije prekinuta nakon bakljade...

Tkach
22-09-2008, 11:07
Jedino rješenje za naš klupski nogomet je da se kao u bivšoj Jugoslaviji zabrani mladim igračima odlazak u inozemstvo do 26.godine.Zamislite Dinamo sa Lukom,Čarlijem,Eduardom, Pranjićem,Olićem ili Hajduk sa Pletom,Srnom...da svi ostanu do 26.u klubu.

A jesi prava socijalistička stoka :-D

Šta kažeš na to da ti kad završiš faks budeš volonter na općinskom sudu u Runovićima do recimo pedesete godine?

veteran
22-09-2008, 11:24
Jedino rješenje za naš klupski nogomet je da se kao u bivšoj Jugoslaviji zabrani mladim igračima odlazak u inozemstvo do 26.godine.Zamislite Dinamo sa Lukom,Čarlijem,Eduardom, Pranjićem,Olićem ili Hajduk sa Pletom,Srnom...da svi ostanu do 26.u klubu
Pravne pretpostavke za tako nešto postoje,ali naravno volja ne postoji jer to bi tajkunima koji kontroliraju naše klubove značilo manji profit.
:?

ajde mi reci koja to pravna pretpostavka zabranjuje igracu da izadje iz zemlje? ili da tamo nadje posao? aj ne pricaj gluposti jer to sto govoris je krsenje ljudskih prava i nema pravne pretpostavke koja bi to omogucila...to je neka vrsta robovlasnistva...

Darkbuster
22-09-2008, 11:27
Jedino rješenje za naš klupski nogomet je da se kao u bivšoj Jugoslaviji zabrani mladim igračima odlazak u inozemstvo do 26.godine.Zamislite Dinamo sa Lukom,Čarlijem,Eduardom, Pranjićem,Olićem ili Hajduk sa Pletom,Srnom...da svi ostanu do 26.u klubu.

A jesi prava socijalistička stoka :-D

Šta kažeš na to da ti kad završiš faks budeš volonter na općinskom sudu u Runovićima do recimo pedesete godine?

Nacelno sam protiv toga,ali ima nesto smisla u tome sto govori. Ako zadrzis kadar koji se ispraksa,a po mogucnosti je i prije bio kvalitetan, Runovici ce postati pojam.
Ali ipak, ne mozes covjeku braniti gdje da radi. Ja bih najradje da oni ostanu iz nekog osjecaja patriotizma ili duznosti prema navijacima, ali to je jos veca utopija :-D

Josip Broz Tito
22-09-2008, 14:05

ajde mi reci koja to pravna pretpostavka zabranjuje igracu da izadje iz zemlje? ili da tamo nadje posao? aj ne pricaj gluposti jer to sto govoris je krsenje ljudskih prava i nema pravne pretpostavke koja bi to omogucila...to je neka vrsta robovlasnistva...
Pa ne,baš kažem u nastavku posta da sad zbog ovih svih usranih procesa u kojima se nalazimo tzv. "stabilizacija,pridruživanje" bla,bla nije moguće više donijeti zakon po kojem bi se zabranio odlazak u inozemstvo,jer bi to bilo suprotno europskom zakonodavstvu i bilo bi ograničavanje prava na rad.
Ali da kojim slučajem ne planiramo ulazak u EU,recimo mi smo neka Bjelorusija :smt002 bilo bi moguće donijeti takav zakon.Ovako sve je samo utopija i morat ćemo tražiti druga rješenja.

Aleeeen
22-09-2008, 23:03
A i kad uđemo u j...EU onda nema ni pravnih pretpostavki...
Stranci?Za mene ne,ali dopuštam da bi se mogao naći dobar mladi igrač u J.Americi za male pare.Ali radi budućnosti Vatrenih najveći broj stranaca bi trebao biti 2.

Do 28. godine se nije smjelo u inozemstvo, a ne do 26.

Aleeeen
22-09-2008, 23:07
Dinamo je fakat na najnižim mogućim granama, sramota. A ja,budala i mazohist išao (i idem) na tekme. Mamiću CIGANE...

veteran
22-09-2008, 23:11
Pa ne,baš kažem u nastavku posta da sad zbog ovih svih usranih procesa u kojima se nalazimo tzv. "stabilizacija,pridruživanje" bla,bla nije moguće više donijeti zakon po kojem bi se zabranio odlazak u inozemstvo,jer bi to bilo suprotno europskom zakonodavstvu i bilo bi ograničavanje prava na rad.
Ali da kojim slučajem ne planiramo ulazak u EU,recimo mi smo neka Bjelorusija :smt002 bilo bi moguće donijeti takav zakon.Ovako sve je samo utopija i morat ćemo tražiti druga rješenja.

a ono...ja ne bih volio da mi netko ne da da odem iz drzave...al znam da bi ziher ljudi bjezali...a i nogometasi...otisli bi na gostovanje u npr Prag i pol ih se ne bi vratilo..kao npr Iracani i Kubanci kad odu na gostovanje...

nedo Bog da smo ko Bjelorusija...a rjesenja iskreno nema..ako ne pustis covjeka van igrat ce ti usran nogomet...prevelika je lova u igri...

Ježurka Ježić
23-09-2008, 09:36
a rjesenja iskreno nema..ako ne pustis covjeka van igrat ce ti usran nogomet...prevelika je lova u igri...

Zar može lošije i od ovoga što se moglo gledati u nedjelju? :-D

fat drummer
23-09-2008, 11:05
a rjesenja iskreno nema..ako ne pustis covjeka van igrat ce ti usran nogomet...prevelika je lova u igri...

gle, moraš vjerovat u dinamo
ja sam uvjern da dinamo može i puno lošije ako se potrude

Ježurka Ježić
23-09-2008, 20:46
Na klupi imaju trojicu profesora. Oni slažu profesorsku taktiku. Bit će da su onda ovi igrači preglupi da shvate što Ivanković i Braović (i onaj treći, neki haker, informatičar, šta li je?) traže od njih. Možda da dovedu Srećka Bogdana, možda bi onda napokon našli nekoga na istoj intelektualnoj razini? :-D

legionar
23-09-2008, 20:50
Sve je otišlo k vragu onog dana kada su prodali prekaljenog veznjaka Jasmina Agića :smt010 :(

fat drummer
23-09-2008, 20:54
Sve je otišlo k vragu onog dana kada su prodali prekaljenog veznjaka Jasmina Agića :smt010 :(
a njegov klub sada razbija s 4 gola razlike

veteran
23-09-2008, 21:40

hm...dobro pitanje...jedino da je obrana bila gora...vezni red i napad nije mogao...nadam se :?

Ježurka Ježić
23-09-2008, 23:42
[quote="Pravaš":2msllt6r]Sve je otišlo k vragu onog dana kada su prodali prekaljenog veznjaka Jasmina Agića :smt010 :(
a njegov klub sada razbija s 4 gola razlike[/quote:2msllt6r]
Ali Croatia Sesvete ima Srbina za trenera. Fat, kak ih možeš simpatizirati? ;) :-D

Inače, Maminjo im je banuo u svlačionicu i priprijetio sankcijama, sad će letiti po terenu, inače neće moći financirati izlaske u Ludnicu. :-D

Josip Broz Tito
23-09-2008, 23:58
Croatia ima Srbina za trenera
Partizan je nekoć vodio Nijemac(Matthaus).
Šta je sljedeće :-D ?

MinesweePer
24-09-2008, 00:05
da hajduka vodi neki turčin?

Mo
24-09-2008, 00:25
ljudi vi ste svi u zabludi pa što vam profesor nije lijepo rekao da dinamo nije u krizi.

zar niste vidjeli kako je protiv sparte i zagreba dobro odigrao, osobito protiv sparte protiv koje smo imali negdje 5, 6 dobrih prilika

isto tako profesor i dalje tvrdi da je morales pojačanje i da period aklimatizacije još traje. očekujem da će se aklimatizirati oko 3., 4. mjeseca. nažalost i samir, amir, mir, ir i r se isto i dalje navikava na zagreb, teško je to iz brazilske prašume doć u hladni zagreb, treba bar 3, 4 godine naviknut se na surovi ZG ritam.

profesor je lijepo odbacio 4, 5 važnih igrača koji su mogli dobro doć kao back up i sad dinamo, hvala bogu, igra dobro i nije u krizi. ako ne igraju dobro samir, mir i r ili morales ( što je rijetko ) ulazi as iz rukava tomić, dakako chago ima prednost pred badeljom.

isto tako profesor bi mogao okolo davat lekcije o genijalnoj 4-2-3-1 postavi ( koja se dakako nikad baš nikad ne mijenja ni u kojem slučaju ( u kojoj mandžukić, najbolji dinamov napadač ( koji je prelijen i prebahat da to dokaže do kraja ) igra polušpicu i trči na sve strane ne znajući što igra i kako igra. isto tako dinamo ima dva ultra precizna strijelca tadića i bole topa koji pogađaju ko po špagi.

u obrani stupovi, drpinjo koji ne znam kako ne igra već u barceloni ili negdje i bišćan kojeg nitko nije htio pa se vratio iz ljubavi prema dinamu.

u pragu očekujem 6-0 našu pobjedu, bole top 3 komada, tadić 2 i drpinjo iz slobodnog jedan.

moram napomenut da mi je super kak su hajdukovci puni sebe, mislim svaka čast na pobjedi bili su bolji ( što protiv onako dobrog dinama nije bilo teško ) al sad će se o toj pobjedi legende stvarat i bajke. isto mi je super kak svaki dan se povećava broj torcide na jugu. prvo je bilo oko tisuću, pa tisuću i pol, sad se već priča o 2 soma, do kraja tjedna će ispast da ih je bilo 10 somova. da ne govorim da si sad misle da su ziher prvaci

moram se složit s postom od mmrava prije-slaven je za dinamo a i hajduk momčad, zna se kaj što igra, trče bore se, nisu umišljene zvijezdice i nemaju kretena za trenera koji vidi ono što nitko ne vidi.

nitko od vas ne vidi projekt od mamića, projekt velikog dinama koji istina ima neke greške ( svake godine ) ali koji sigurno i mirno ide prema svojem završetku. jebo majku svim tim legendama dinama i onima koji vole dinamo a ne žele se uključit s mamićem u taj sjajno osmišljeni projekt, oni su obične hulje i dušmani hrvatske!!

Darkbuster
24-09-2008, 00:56
da hajduka vodi neki turčin?

Da Dinamo vodi onaj Mamic? :shock:

malimrav85
25-09-2008, 23:01
sick, zakaj nije cipelarka pala danas u draškovićevoj? :smt009

malimrav85
25-09-2008, 23:48
http://www.sportskenovosti.hr/index.php ... ak_id=4767 (http://www.sportskenovosti.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=4767)
dajte droge jer u ludostima utjehe nema
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

fat drummer
26-09-2008, 09:55
daj kaj vam je balaban pretrči barem 15 kilometara
znam da su se prije par godina svi snebivali kada je leko za kijevski dinamo trčao oko 11 kilometara
kud balaban neće barem toliko
meni ga je uopće teško pratiti po terenu, dečko je svake sekunde negdje drugdje

veteran
26-09-2008, 18:59
odlican sustav...

sickboy
26-09-2008, 19:17
Izgleda da je i samom sustavu nemoguce koliko malo dinamovi igraci trce pa registrira ceskanje jaja i tapsanje po guzici kao koji kilometar vise...samo da opravda svoju egzistenciju...
Ah moderna tehnologija...

fat drummer
26-09-2008, 19:19
jebote,zamisli da taj sustav počne pratiti pravi nogomet
ono negdje gdje se trči

mislim da balaman u sezoni ne istrči 12 kilometara

malimrav85
26-09-2008, 19:21
ako likovi iz si games vide ovo dinamovi igrači na manageru će imat condition u 87.minuti oko 95-97

fat drummer
26-09-2008, 19:26
totalno!!! daj zamisli, balban se transferira u manutd i u 30 odigranih utakmica pretrči preko 360 kilometara
onda ode na sp i tamo dovede hrvatsku do finala sa prosjekom od 15 kilometara
i isto toliko golova!!!!

legionar
26-09-2008, 19:28
ma dajte blablaban to može, on je vanzemaljac!

legionar
26-09-2008, 20:03
http://24sata.hr/sport/clanak/r-kovacu- ... page_sport (http://24sata.hr/sport/clanak/r-kovacu-cak-11-mjeseci-kazne-zbog-udaranja-colea/81755/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport)
Vrijeme je da Križanac uđe u prvih 11...

Tkach
26-09-2008, 20:04
Ovaj sustav za praćenje igrača se pokazao kao veća roba s greškom nego pola igrača koji igraju u Dinamu... A to puno govori :-D

legionar
26-09-2008, 20:07
http://24sata.hr/sport/clanak/r-kovacu-cak-11-mjeseci-kazne-zbog-udaranja-colea/81755/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport
Vrijeme je da Križanac uđe u prvih 11...
U FIFI je očito jak engleski ciganski lobby... Onaj kostolomac ja za start na Dudu dobio 3 utakmice.. Ovo nije trebao bit ni crveni karton... Cigani engleski....

Tkach
26-09-2008, 20:52
Ovo se na engleski zove blessing in disguise :-D

legionar
26-09-2008, 22:54
Mislim da je Brankecu krajnje vrijeme da odmaršira iz Dinama.. Umjesto da su doveli Moralese, Rgoviće i Blablabane mogli su dovest Vručinu, Jajala i Ibričića...

sickboy
26-09-2008, 22:55
2-0
Dobro da je ovo najjaci dinamo u povijesti inace bi pomislio da smo u krizi...

Jebote izmjena... :roll:
Ovom ivankovicu su se loncici pomijesali...valjda od silne mamiceve ljubavi...

veteran
26-09-2008, 22:57
2:0...ma lose...lose lose...pa pol tih igraca ne zna sto je nogomet neg igraju neke svoje gluposti...treba im zabranit playstation....ova sranja su morali negdje vidjet...al izvedba...jad...

legionar
26-09-2008, 22:57
Carlos, Hrgović i Ibanez su završili utakmicu, tri bočna... Neš ti taktike..

fat drummer
26-09-2008, 23:19
jel balaban to opet trčao preko 10 kilometara?
naravno...

onaj prvi gol je bio genijalan, smijao sam se, plakao

inače, gdje je dinamo deficitaran? u obrani? veznom redu? napadu? gol?
ma uopće ne vjerujem da grad zagreb ovo govno financira sa 40 milijuna kuna
bilo bi bolje da te pare daju pravokutniku

veteran
26-09-2008, 23:19
Carlos, Hrgović i Ibanez su završili utakmicu, tri bočna... Neš ti taktike..

tri LIJEVA bocna :?

radje nek meni daju ja cu za te novce bar trcat..

Tkach
26-09-2008, 23:20
Smijat se ovom Balabanu je postalo građanski nepristojno. A bome nisu daleko ni Sin Uragana i Bure Mikić i zbunjeni galerist Butina koji na crti čeka igrača koji mu dolazi 1 na 1.

legionar
26-09-2008, 23:22
tri LIJEVA bocna :?

Pa to i mislih
mislim da je vrijeme za neke promjene, ovo je već kritično...

Darkbuster
26-09-2008, 23:26
Sto je najzalosnije, taj Balaban je treci najbolji strijelac lige :?

Aleeeen
28-09-2008, 12:22
Treba pomesti svlačionicu, potjerat Balabana, Butinu, Hrgovića, Carlosa, Šokotu, Moralesa, koji imaju abnormalno visoke ugovore za hrvatske prilike, a sramotno izgledaju na terenu. Bilo bi idealno da odu Mamić i samozvani profesor Ivanković, pa da dođu stručni i sposobni ljudi koji vole Dinamo i koji žele raditi (npr. Velimir Zajec, Zvone Boban...). Moje subjektivno mišljenje je da bi se Dinamo iz hrvatske lige mogao pojačati sa Vručinom (makar je Srbin), Tomasovom i Vidom.

veteran
28-09-2008, 13:40
pa da dođu stručni i sposobni ljudi koji vole Dinamo i koji žele raditi (npr. Velimir Zajec, Zvone Boban...)

:? Velimir Zajec je kriv sto je ovaj panj od Mamica ovdje...a osim toga taj voli voli novce kao i Mamic s tim da sam ziher da Mamic vise voli taj klub od Zajeca...to nije upitno...samo sto je tip kreten...a Boban je jako diskutabilan...vise je tetkica nego nogometas...

Moje subjektivno mišljenje je da bi se Dinamo iz hrvatske lige mogao pojačati sa Vručinom (makar je Srbin), Tomasovom i Vidom.

:roll: tip je na sirem popisu repke...ak zeli igrat za nasu repku nije Srbin...kao sto ni Eduardo nije Brazilac...a i taj Vrucina je skrto govno ko Mandjukic...bas bi htio vidjeti taj tandem u napadu :lol:

fat drummer
28-09-2008, 14:06
da imam sto trilijuna dolara opet ne bih uložio ni lipe u dinamo jer je to velika hrpa govana
od same činjenice da je zakonski konstruiran tako jebeno nevjerojatno da mi ni dana danas nije jasno koji kurac se tamo događa, pa preko morbidno glupih navijača u obliku bbb-a i gorzote da dinamo igra na stadionu prema kojemu je pulska arena čudo moderne gradnje i komfora

poslao bih u dinamo 11 uskoka i 35 do-ova da razjebe sve to i po mogućnosti ugasi tu "udrugu građana"

a što se tiče igračkog kadra, trenera i vodstva kluba - ne znam tko je jadniji i promašeniji. kad ti bojsi ne daju govoriti onda znaš da si u kurcu.

legionar
28-09-2008, 17:21
Majko mila, Tottenham će ispast iz lige ako ovako nastave...

konzerva
28-09-2008, 17:36
tako im i treba kad iz hnl-a kupuju igrače

fat drummer
28-09-2008, 19:29
a jebi gsa dovedu novog trenera, tko zna koliko novih igrača, sve to neuigrano
jebi ga nije modrić TOLIKO dobar

tip nema šut a koliko čitam u engleskoj se boji igrati prema naprijed, ne rješava se lopte dovljno brzo

ironija - kranjčar je danas bolji od modrića :smt005

magister
29-09-2008, 00:19
milan 1-inter O
totalno nezasluzheno...ali jbga..

Picok
29-09-2008, 21:35
Sparta - Dinamo 0:1.

Dinamo nije u formi, ali Sparta je užas. Sreća da smo njih dobili, kad se sjetim klubova s kojima se moglo igrati u ovom 1. kolu (pretkolu) Kupa Uefa odmah mi je lakše. Prolazimo. Čak ne treba ni sreća za to. Bit će dobro.

fat drummer
29-09-2008, 22:02
pick, jebote! jel ta škola hrvatske naive prelazi i na nogomet?
pa dinamo sebe ne može dobiti

Picok
30-09-2008, 12:40
:-D Hahaha - ma možda jesam podravski naivac (naivčina), ali sam navijač. Pa taman da u četvrtak Dinamo gostuje na Santiago Bernabeu ja bih opet vjerovao... Jer uvijek, kako god da je momčad slaba sigurno ima i neke prednosti koje protivnik nema. Može imati svoj dan :smt001 . A i čudni rezultati su u nogometu sve češći.

Meni bi Šokota i Mandžukić igrali protiv Sparte. Lijevo Ibanez, Badelja nekamo ubacit, ostalo se uglavnom zna. I to je recept. Pa Spartanci su blaga katastrofa, nije ni Dinamo u nekoj bajnoj formi, ali u prvoj utakmici su bili bolji od Čeha, ili ajde - manje loši od njih. Mogli su i dobit i izgubit, možda je ovako ispalo i najpošteniji. A 0:0 je sigurno bolji rezultat za Dinamo. Česi moraju pobijedit, Dinamo ne. Ma bit će dobro, ovo je sad dobra prilika jer Sparta je najlošiji protivnik u zadnjih nekoliko godina u ovim kasnim fazama pretkola.

Tkach
30-09-2008, 21:36
Dobro je rekao Tito, s obzirom na kvalitetu Dinama i Sparte ne bi čudilo da pucaju penale do šest ujutro...

fat drummer
30-09-2008, 23:30
da imam para stavio bih na manje od tri gola
mislim da ni sparta ni dinamo nemaju napadača koji bi mogao pogoditi gol dva puta

NO!

imaju obranu koja bi si mogla zabiti tri puta!!!

legionar
01-10-2008, 00:30
joj daj ne serite, rekao je profesor da ćemo im utrpat 5 komada..

Aleeeen
01-10-2008, 15:17
Samo da si sami ne zabijemo neki glup gol kao protiv Ajaxa u Zagrebu, Šahtjora u Zagrebu itd. itd., pa odmah sve sjebemo. Fakat se ne zna jel trenutno gori Dinamo ili Sparta, ali možemo proći.

Aleeeen
01-10-2008, 15:21
pa da dođu stručni i sposobni ljudi koji vole Dinamo i koji žele raditi (npr. Velimir Zajec, Zvone Boban...)

:? Velimir Zajec je kriv sto je ovaj panj od Mamica ovdje...a osim toga taj voli voli novce kao i Mamic s tim da sam ziher da Mamic vise voli taj klub od Zajeca...to nije upitno...samo sto je tip kreten...a Boban je jako diskutabilan...vise je tetkica nego nogometas...

Moje subjektivno mišljenje je da bi se Dinamo iz hrvatske lige mogao pojačati sa Vručinom (makar je Srbin), Tomasovom i Vidom.

:roll: tip je na sirem popisu repke...ak zeli igrat za nasu repku nije Srbin...kao sto ni Eduardo nije Brazilac...a i taj Vrucina je skrto govno ko Mandjukic...bas bi htio vidjeti taj tandem u napadu :lol:

Mamića je ''izmislio'' i doveo u Dinamo Ćiro, a ne Zajec, 80-ih godina. Zajec je klupska legenda i pokazao se već kao stručnjak. Uostalom, njega sam uzeo za primjer. A Vručina je Srbin i škrt je, slažem se, ali bar nešto zna odigrat, za razliku od Boleta, Šokote i takvih.

Darkbuster
01-10-2008, 17:22
Sve je to istina, ali on je Srbin!

veteran
01-10-2008, 20:55
Mamića je ''izmislio'' i doveo u Dinamo Ćiro, a ne Zajec, 80-ih godina. Zajec je klupska legenda i pokazao se već kao stručnjak. Uostalom, njega sam uzeo za primjer. A Vručina je Srbin i škrt je, slažem se, ali bar nešto zna odigrat, za razliku od Boleta, Šokote i takvih.

jebe mi se za Ciru...znamo tko je omogucio Mamicu da bude tu di je...kakve sad Ciro ima veze s tim?

a osim toga nemam nis protiv da Ciro trenira Dinamo...bit ce ziher bolji od ovog "profesora"

Tkach
01-10-2008, 21:47
Sparta nije dala gol zadnjih 350 minuta a Dinamo zadnjih 300. A da oni lijepo odmah pređu na penale da ne gledamo opet 90 minuta silovanja lopte?

fat drummer
01-10-2008, 23:12
kaj fali jednoj finoj 120 minutnoj predstavi?
balaban se vuče ko krepana kokoš, šokota prijeti ulaskom u igru, tadić i dalje snuždano promašuje prazan gol, manđukić ne bi dodao ni materi, chago izlazi u 17 minuti i ulazi lovren, badelj je na poziciji braniča

sve to od profesora ivankovića

čim netko mjenja igrača u 27 minuti znaš da je ekipa u kurcu

Just a little bit
02-10-2008, 20:33
koef. 4.5 na pobjedu Dinama u super sport kladi.
metnuo sam 13 kuna :-D

legionar
02-10-2008, 20:39
Sve je to istina, ali on je Srbin!Zanimljivo je kako bi kvaziliberali brojite nečija krvna zrnca, i to već po ko zna koji put ovdje na forumu. Da se zapitaš kome to zbilja smeta.

veteran
02-10-2008, 21:12
brijem da se dark zajebava...

ajmo Croatia!!! ajmo Croatia nema predaje!!! :-D

mozda mala promjena imena pomogne :-D

legionar
02-10-2008, 21:16
znam ja de se zahebava, već ko zna koji put na isti način... u svakoj šali ima pola istine :-D

legionar
02-10-2008, 21:42
Još jedan ingeniozni profesorov potez - Carlos na zadnjem veznom, majko mila.....................
gdje ste sad vi da ne bude golova :badgrin:

fat drummer
02-10-2008, 21:52
ovaj dinamo je taaaaako dobar

Marko87
02-10-2008, 22:04
Ako je trebao birati koga da stavi na poziciju zadnjeg veznog, Biščana ili Carlosa, svakako je trebao staviti Biščana jer je on dobar dio svoje karijere igrao na toj poziciji, pa čak i u Liverpoolu kada su osvojili Ligu prvaka za razliku od Carlosa koji jedva da zna igrati lijevog beka, a na poziciji središnjeg braniča radi previše grešaka.

I da, recite mi molim vas koliko je puta Mandžukić promašio odnosno koliko puta nije uspio realizirati priliku za gol, čak mu je Lovren ispravio grešku i pospremio ono što je ovaj sam trebao napraviti. Svaka čast njegovom zalaganju, ali čovjek bi morao malo poraditi i na realizaciji. Dok je igrao u Zagrebu, bio je car, no u Dinamu mu malo teže ide.

Nadam se da će Dinamo početi igrati bolji nogomet jer mi je kao njegovom vjernom navijaču ovo stvarno žalosno gledati. Protiv Sparte koja baš i nije neka momčad smo jedva izjednačili na 2:2. Naravno, izgleda da ni mi nismo baš nešto dobri pa je zato takva situacija.

Ajmo Dinamo!

Tkach
02-10-2008, 22:12
da imam para stavio bih na manje od tri gola
mislim da ni sparta ni dinamo nemaju napadača koji bi mogao pogoditi gol dva puta

NO!

imaju obranu koja bi si mogla zabiti tri puta!!!

Kako istinito sada odzvanja ovaj post :-D

Drpiću ubij se. Kod oba gola lopta se prvo odbila od njega ko od rasvjetnog stupa i onda do Spartinog igrača. Sreća da Sparta ima još veće bolide koje seljačina Mandžo voza ko Maradona.

fat drummer
02-10-2008, 22:17
ma meni je žalosno jer golovi padaju iz grešaka obrane
jest da su golovi bili lijepi, ali samo zato što su obrane katastrofalne
lopte prolaze kroz noge, nitko nikog ne zatvara, ispadaju igrači ko da imaju epilepsiju

računao sam da će biti malo golova jer sam očekivao da je ekipa predebilna
ipak obrana je bila debilnija od napada

erufu
02-10-2008, 22:51
Dinamo u Europi nema šanse sve dok je domaća liga u banani, ipak igraju 99% utakmica sa slabim protivnicima a činjenica da im momčadi poput Slavena uzimaju bodove je za zabrinuti se. (ok, ipak je onaj Slaven namučio i Šahtara ali činjenica da je Slaven u tom trenutku bio bolje složena momčad od Dinama je zabrinjavajuća)

A Maminjo konstantno zarađuje na prodajama najboljih igrača. Obzirom na sve imaju sreće ako upadnu u Ligu Uefa.
Opet ljudi, previše se sekirate, nije to repka, Dinamo će uzeti naslov i kup a zatim ista priča oko kvalifikacija iduće godine :D
Možda bi trebalo pokušati s malo oštrijim motivacijskim metodama. Klečanje po kukuruzima, puno ozbiljniji kondicijski treninzi, snižavanje plaća i tako to :P

legionar
02-10-2008, 23:12
Manje loši je pobjedio. Ako ništa drugo čekaju nas još 4 utkamice euro-sramote

Tkach
02-10-2008, 23:15
Ajmo Maminjo, hoćemo opet šou

http://www.youtube.com/watch?v=CKxQzT9vDXg

Tkach
02-10-2008, 23:30
Za ozbač, ide netko ujutro na aerodrom? Možda bude bacao eure a treba mi financijska injekcija :-D

fat drummer
03-10-2008, 00:11
to je istina! idemo na aerodrom!
tko dovodi cigane?

Darkbuster
03-10-2008, 00:34
znam ja de se zahebava, već ko zna koji put na isti način... u svakoj šali ima pola istine :-D

Pa kad mi daje ekipa materijala :-D Ma kakav kvaziliberal, ne pada mi napamet da se deklariram kao liberal. Ti jednostavno nisi skuzio poshalicu :-D

legionar
03-10-2008, 00:35
Znam te ja dobro crveni fašistu :-D

legionar
03-10-2008, 00:38
to je istina! idemo na aerodrom!
tko dovodi cigane?ja ću glumit cigana, samo neka dade pare :smt002

malimrav85
03-10-2008, 00:38
sad ćemo se opet pravit da je sve ok...
:roll:

Darkbuster
03-10-2008, 00:41
Uf, gledao sam sve one sadomazo tekme do ove i danas bas izvuku prolaz :roll:
A nista, nalet euforije, a sve sljedece tekme - pushing rodjo..

legionar
03-10-2008, 00:47
Da. Ali! To je samo dio pomno isplaniranog Zdrafkovog plana. Skupljanje iskustva. Jer! Slijedeće godine gledamo nuklearni Dinamo! Dinamo projektil! Dinamo koji će opet parirat velikanima Europskog nogometa! Lider će biti Carlos koji će kao prava prekaljena iskusnjara dominirat obranom i Boško Balaban koji će pružati takve igre da će se nakon toga prodati u Real Madrid!

Darkbuster
03-10-2008, 00:55
Daj malo ohladi, jos bar 2 godine skupljanja iskustva, pa nikuda nam se ne zuri, a svima nam je cilj imati turbo mega dinamo.

Tkach
03-10-2008, 00:59
Jedva čekam Židakove izdrkotine kako Mandžukić treba igrati protiv Ukrajine, kako ga traži Chelsea, bla bla... Dečko ubija kad ga čuvaju debeljuškasti 35-godišnjaci, a čak ni tad ne zna zabit gol. Ne fakat, vidi se da Žepka i društvo redovito idu na pivkana i kobasice s kiselim zeljem, jebote onaj Kulič ima liniju ko ja. Prvi put u povijesti Dinamo je bio fizički pripremljenija ekipa u europskoj utakmici.

fat drummer
03-10-2008, 01:05
taj manđukić je trećerazdredno govno
ne može se sastavit s golom, a grozno je što je najbolje što dinamo ima
tadić, balaban i šokota uopće nisu napadači nego špancirmajstori

ta kadrovska politika dinama u kojoj se balaban i šokota smatraju napadačima mi je fascinantna
umjeto da je mamić spičkao koju kunu na pravog napadača on dovodi balabana

Picok
03-10-2008, 16:15
Ja bi ovako ako nije bed:

Prvo Milan u gostima,
pa slobodni - dok mi je rok u studenom,
pa Olympiakos doma,
pa Slavia Prag doma,
pa za kraj Lech Poznan u gostima.

legionar
03-10-2008, 16:24

Prvo Milan u gostima,
pa Olympiakos doma,
pa Slavia Prag doma,
pa za kraj Lech Poznan u gostima.Nebuš taj film gledao. Ako se ne varam slabije rangirane momčadi protiv jakih igraju doma..

sickboy
03-10-2008, 19:47
Pocelo je...
Hrvatska Margaret Tatcher :lol:
Napokon ce se fat i tkach bez bojazni uzivo nasladjivati majstorijama prve HNL
Đurđoooooo

http://www.vecernji.hr/newsroom/news/cr ... 8/index.do (http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3181228/index.do)

Tako, primjerice, broj prodanih ulaznica ne odgovara broju gledatelja na stadionima.
:lol:
Naravno da ne odgovara...nesto ide sponzorima...
A opet dinamo proda 5000 ulaznica, a na stadion dodje 2000 zbog lose vremenske prognoze...ili zato jer je mamic pozvao navijace na stadion...

Osobama koje imaju pravomoćnu presudu ne bi se trebale prodavati karte, ali to se u praksi ne provodi.
Nad osobama koje imaju pravomocnu presudu se vrsi nadzor i zna se jako dobro gdje ce biti prije i nakon tekme...

Sljedeći će tjedan Đ. Adlešič i ministar unutarnjih poslova Berislav Rončević otputovati u London kako bi od tamošnjih stručnjaka iz prve ruke dobili informacije kako se Engleska bori protiv huliganskog nasilja.
Osiguranje jedne utakmice u 1. nogometnoj ligi porezne obveznike stoji oko milijun kuna, pa bi se, ako se uvede red na stadione i oko njih, i na tome moglo uštedjeti.
Odlicno...primjenimo model engleza...
Njih osiguranje prvoligaske utakmice kosta milijun...funti...

Opet cu zavapiti: Đurđoooooo....
Tak cool zvuci
Đurđoooooo
Đurđoooooo
Đurđoooooo
Đurđoooooo

Blagajnica hoce ici na more...

fat drummer
03-10-2008, 20:15
ma koga briga za adlešićku i njeno blentrljanje.
mene samo zanima kada će se dinamu ukinuti ta financijska potpora grada i kada će biti bačen napokon u treću ligu kao pravno i pripada

legionar
03-10-2008, 20:17
Đurđa, donesi još četr pana :badgrin:

Marko87
03-10-2008, 20:59
ma koga briga za adlešićku i njeno blentrljanje.
mene samo zanima kada će se dinamu ukinuti ta financijska potpora grada i kada će biti bačen napokon u treću ligu kao pravno i pripada

Ma kako god naše igre očajne bile, i bez ikakve financijske pomoći bili bismo bolji od cijele prve HNL zajedno :p što samo govori o tome kako nam je nogomet na generalnoj razini loš.

Osim toga, svi klubovi imaju neke donatore kao što su recimo Croatia Sesvete koja ima bogatog vlasnika ili Hajduk kojeg će vjerojatno kupiti Kerum, ali i bez toga Hajduk već ima dobru financijsku pomoć koju prima od onog Rusa koji ima para k'o blata.

Šalu na stranu, iskreno se nadam da su ovi loši nastupi samo manja kriza i da će Dinamo opet biti onako sjajan, kako i zaslužuje.

veteran
03-10-2008, 21:03
Dinamo je udruga gradjana...dakle ne stjece profit pa je Grad treba uzdrzavat ;)

fat drummer
03-10-2008, 22:14
ma nabijem ti ja taj dinamo i pravne malverzacije koje vrti

40 milijuna kuna koje mamić defakto sebi stavi u džep + prodaja igrača koja je izgleda neoporeziva + stadion koji je poligon za pranje para
dinamo ne isplaćuje dugove croatije jer nije njen pravni naslijednik
ali uzeo si je mjesto u prvoj ligi, trofeje, koeficijente za europu, igrače, stadion

jedno su bogati donatori, a drugo su proračunske pare koje sebi pojedinac sumnjivog psihičkog zdravlja sebi stavlja u džep
neka mamić solo uzdržava stadion, plati sve dugove, kupuje igrače samo od para koje zaradi od prodaje ulaznica i prodaje igrača i sve pet
a ne ovo, to je kao da igraš football manager i u editoru si nabijaš pare

a hajduk tek, to bih odmah likvidirao u stečaju, klub u treću ligu i sve pet

veteran
03-10-2008, 22:29

a micek mali ogorceni...

Dinamo! :-D

Josip Broz Tito
04-10-2008, 02:26
J Žepka
Joj da kako je i mene komentator nanervirao sad je u Pragu saznao da se polumrtvi Repka čita Žepka i sad nas je morao ubijati sa svojim novim saznanjem kad Repka ima više kila od njega.

Inače mislim da bi bilo fer da se Dinamo izbaci iz UEFA kupa zbog navijačkih nereda i da se ubaci Hajduk :idea: ;) i to zato jer je Depor izmislio nogomet za debele češke klošare :-D .

veteran
04-10-2008, 09:24
mislim da bi bilo fer da se Dinamo izbaci iz UEFA kupa zbog navijačkih nereda i da se ubaci Hajduk :idea: ;) i to zato jer je Depor izmislio nogomet za debele češke klošare :-D .

ja sam za..da vidimo kako ih pune :-D

malimrav85
04-10-2008, 23:10
koja govna ovi separatisti :smt005
prvo šahtjoru ne vrate loptu a sad ovo, ha ha ha

Tkach
05-10-2008, 18:59
Koji gol Ibrahimovića sinoć. Karate Ibro :-D

Just a little bit
05-10-2008, 19:21
kvotat cu sam sebe

:lol: kaj sam reko.... Dinamo danas dobija Osijeka.......

ak niš, bar su se mogli 2-3 tjedna nadati da nekaj mogu napravit u hnl-u :(

legionar
05-10-2008, 20:53
Danas Boško Balaban ubija Osijek 8)

fat drummer
05-10-2008, 21:42
Danas Boško Balaban ubija Osijek 8)

baš će ga to prodat u man utd! čuo sam se jučer s alexom i rekao je da sve ovisi o utakmici s osijekom

legionar
05-10-2008, 22:08
Carlos :roll: Šta taj lik radi u Dinamu :roll:

malimrav85
05-10-2008, 22:20
uživa?
ibra je besraman bio jučer!
slično kao i palić danas
žileeeeeeeee, di siiiiiiiiii bioooooooooooooooo

Spicy Mchaggis
06-10-2008, 01:07

Prvo Milan u gostima,
pa Olympiakos doma,
pa Slavia Prag doma,
pa za kraj Lech Poznan u gostima.

uf lech u gostima, tu bi bilo mrtvih, a vjerojatno bi nas izbacili iz europe na par godina :badgrin:
al bila bi špica kad bi slaviu dobili vani, brijem da bi česi zabarikadirali prag :lol:

Resin
06-10-2008, 01:49
jel gledao netko atletico? što se tamo dogodilo :shock:
jesu se ovi điberili ili su bili toliko bolji?

malimrav85
06-10-2008, 11:23
ma atletico je fakat loše igrao obranu a messi i iniesta su bili full raspoloženi.
s tim da je barca slično kao i protiv šahtjora dala ciganski gol ali kakav klub takvi i golovi

onaj je carlos nema srama uopće. osim kaj ne napravi ništa dobro još izvede ono sranje sa kelavom i lupi ga nogom u but a čista njegova lopta. koji je to panj, nema nigdje.
i drago mi je da je ono škrto smeće fulalo penal, ha ha ha

veteran
07-10-2008, 11:17
mogao bi i bole napisati nes slicno :-D

http://www.index.hr/sport/clanak/nogome ... 04906.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/nogomet-je-kao-stvoren-za-homoseksualce-/404906.aspx)

magister
07-10-2008, 12:10
Dinamo u Europi nema šanse sve dok je domaća liga u banani, ipak igraju 99% utakmica sa slabim protivnicima a činjenica da im momčadi poput Slavena uzimaju bodove je za zabrinuti se. (ok, ipak je onaj Slaven namučio i Šahtara ali činjenica da je Slaven u tom trenutku bio bolje složena momčad od Dinama je zabrinjavajuća)

A Maminjo konstantno zarađuje na prodajama najboljih igrača. Obzirom na sve imaju sreće ako upadnu u Ligu Uefa.
Opet ljudi, previše se sekirate, nije to repka, Dinamo će uzeti naslov i kup a zatim ista priča oko kvalifikacija iduće godine :D
Možda bi trebalo pokušati s malo oštrijim motivacijskim metodama. Klečanje po kukuruzima, puno ozbiljniji kondicijski treninzi, snižavanje plaća i tako to :P

slaven igra najlipshi nogomet u hnl-u danas..naslozhniji su...

a shto se tiche kazni za igrache..chisto nochane...skidati s placha dok se ne pochnu zalagati..

magister
07-10-2008, 12:13
e mozhete svi vi srati po mandjukichu kolkiko god ochete ali ipak je on car na svojoj poziciji..(u nashoj ligi nema boljeg)
druga je stvar shto je on govno od chovika i ja mu jebem mater zato...

Tkach
07-10-2008, 13:25
Dinamo u grupi s Tottenhamom, Spartakom i Udineseom. Čeka se peti. Idealna prilika za Modrića da se napokon pokaže u dobrom svijetlu poslodavcima :lol:

edit: peti klub je NEC Nijmegen. Trpajte hendikepe ljudi, gledat ćemo takve maskare da to nije normalno :smt005

Darkbuster
07-10-2008, 13:32
Opaa, bas me zanima hoce li biti nereda i u Moskvi :-D

malimrav85
07-10-2008, 13:35
ha ha ha
ako ovo prođu, a do sad nisu prošli daleko slabije skupine, svaka čast

nego, di se s kim igra i kad?

veteran
07-10-2008, 13:48
rofl...bas me zanima oce se tottenham uigrati do onda...

Tkach
07-10-2008, 16:27
23.10. Dinamo-NEC

6.11. Tottenham-Dinamo

27.11. Dinamo-Spartak

3.12. Udinese-Dinamo

Resin
07-10-2008, 16:31
od tottenhama i udinesea bi izgubili gdje god igrali, jedina šansa je bila dobit spartaka i nec doma i baš im se ta kombinacija poklopila...
rekao bih da postoji realna mogućnost da prođu dalje ak se malo poslože...

Darkbuster
07-10-2008, 17:26
Nista od Moskve :( Neka, bit ce zanmljivo i u Zg :-D

legionar
07-10-2008, 18:15
Pazi sad dok Dinamo rasturi Tottenham :smt005

fat drummer
07-10-2008, 18:19
ma jedva čekam vidjeti dinamo tottenham i modrića na klupi
muhahahahahahahaha

Picok
07-10-2008, 20:12
Uzet tri boda protiv NEC-a i onda tvdo igrat u Londonu i vratit s s bodom. U tom slučaju u preostale 2 tekme potreban je vjerojatno samo 1 bod za prolaz, a Dinamo to može. Bit će dobro. Dići formu i idemo dalje. Zamislite - vani ugodnih 25 stupnjeva, a Dinamo igra tamo negdje 1/4 finale Uefa kupa... uh.

legionar
07-10-2008, 21:26
Zamislite - vani ugodnih 25 stupnjeva, a Dinamo igra tamo negdje 1/4 finale Uefa kupa... uh.Ne mogu zamislit i sumnjam da ću to ikad doživjet, taman i da prođu nešto bi se zasralo, ili bi nas izbacili zbog navijača ili nešto. Jednostavno nema šanse.

Picok
07-10-2008, 21:41
Ja mogu zamislit...

A sanjam i dan kad će Dinamo pobijedit u finalu nekog europskog natjecanja, bio bi zadovoljan i s kupom UEFA. Sad to zvuči malo nerealno, ali ima vremena. Sve će se to vratit i doći na svoje. Pogledajte pobjednike europskih natjecanja prije recimo 50-ak godina, mnogi od tih klubova su nestali sa scene, nema ih, a došli su neki novi kojih tada nije bilo, dakle može se i zato ima nade. Treba vjerovati. A kad se to ostvari e onda mogu u miru umrijet ko sretan čovjek.

veteran
08-10-2008, 00:09
zivjet ces ti nama dugo dugo dugo :-D

g money
08-10-2008, 09:47
taj tanac ima sreće. prvo je izvukao lošu spartu, a sad spartak koji je totalno izvan forme i njihovi igrači jedva čekaju da završi sezona, i nec :-D . i još s njima igra doma. nemre bolje. ako sad ne prođu. onda stvarno su debili

malimrav85
08-10-2008, 15:58
ne znam s kim ali imaju 18 od 22 pobjede

Aleeeen
08-10-2008, 18:46
Ja se nadam da će Dinamo drastično podići razinu svoje igre, jer s ovakvom igrom nema šanse proći ovu skupinu. Prošle godine smo imali još slabiju skupinu, a mi smo bili jači nego sad, pa nismo prošli. I ove sezone i lani smo imali jebeno puno sreće u ždrijebu. Kad pogledaš neke od ovih ostalih skupina, smrzneš se. Ajmo Dinamo...

malimrav85
09-10-2008, 01:02
pa šta bi da ćemo napokon radit kamp?
jeiiiiiiiiiiii
:!:

legionar
09-10-2008, 01:09
Kako čujem na slovenskom zemljištu :lol:

malimrav85
09-10-2008, 01:36
http://www.net.hr/sport/ukratko/page/20 ... 09006.html (http://www.net.hr/sport/ukratko/page/2008/10/08/0109006.html)
koji car

legionar
09-10-2008, 18:59
http://www.index.hr/sport/clanak/utakmi ... 05159.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/utakmica-s-ukrajincima-ce-se-moci-gledati-u-srbiji-bih-i-sloveniji-ali-ne-u-hrvatskoj/405159.aspx)
:smt008

Tkach
09-10-2008, 20:33
http://www.net.hr/sport/ukratko/page/2008/10/08/0109006.html
koji car

To je rješenje. Svim ti "povratnicima" u HNL tipa Šokota i Balaban, koji jedva mogu hodati ali se nadaju da će im Mamić srediti još jedan transfer u drugu njemačku ligu, treba učiniti boravak što neugodnijim. Onda se možda nitko više neće vraćati pa će biti više prilika za mlađe igrače. Mislim, gori od ova dva bolida ne mogu biti ako baš ne dođu svezanih očiju na utakmicu...

Lucius Veratius
10-10-2008, 17:07
Evo zašto je Capello jedan od najboljih trenera:
http://www.net.hr/sport/ukratko/page/20 ... 47006.html (http://www.net.hr/sport/ukratko/page/2008/10/10/0247006.html)

Just a little bit
10-10-2008, 18:46
i tak, sutra nema prijenosa......
runje strgo prst tak da brani Pletikosa...ne ginu nam 3-4 komada, ak je u formi, onda samo 2...... (dao bog da sam u krivu)

legionar
10-10-2008, 19:20
Evo zašto je Capello jedan od najboljih trenera:
http://www.net.hr/sport/ukratko/page/20 ... 47006.html (http://www.net.hr/sport/ukratko/page/2008/10/10/0247006.html)Moram te razočarat. Capelo je deklarirani desničar, i to onaj malo ekstremniji :D

Josip Broz Tito
10-10-2008, 19:25
http://www.index.hr/sport/clanak/utakmica-s-ukrajincima-ce-se-moci-gledati-u-srbiji-bih-i-sloveniji-ali-ne-u-hrvatskoj/405159.aspx
:smt008
Nevjerojatno :smt011
Ipak možda kao i u slučaju s Talijanima dobijemo prijenos 2 sata ranije.

legionar
10-10-2008, 19:27
Nadam se da ćemo dobit. Inače moram tražit Srbiju, koju ne znam hvatam li uopće, čujem da tamo prenose. Jel zna tko na kojem srpskom programu prenose utakmice?

http://livetv.ru/en/eventinfo/14340/ Ovdje će izgleda prenosit. Ima još takvih stranica, treba samo potražit.

Josip Broz Tito
10-10-2008, 19:34
Nadam se da ćemo dobit. Inače moram tražit Srbiju, koju ne znam hvatam li uopće, čujem da tamo prenose. Jel zna tko na kojem srpskom programu prenose utakmice?

http://livetv.ru/en/eventinfo/14340/ Ovdje će izgleda prenosit. Ima još takvih stranica, treba samo potražit.
Ovako prenosit će srpski Sport Klub (ali njega može gledat samo tko ima Total TV,navodno) i slovenski Šport TV ili tako nešto(to je možda šansa da se da uhvatit),u suprotnom nam samo net pomaže :smt010
Nego zna li se u koliko je tekma po lokalnom je u 20.00 a ja u novinama pročitao da je u 18.00 po našem :oops:

Josip Broz Tito
10-10-2008, 19:37
Evo ti link
http://www.sport-tv.si/kje-smo-vidni-/

legionar
10-10-2008, 19:38
Ja sam čuo da je u 20 h. Pojma nemam.

Josip Broz Tito
10-10-2008, 19:54
Evo u 19 je piše na Sportklubu Srbija :roll:

malimrav85
11-10-2008, 03:14
http://www.net.hr/sport/page/2008/10/10/0039006.html
ovog lika jedino podnosim od svih tih penzića
car sam takav!

Libro
11-10-2008, 11:40
Evo u 19 je piše na Sportklubu Srbija :roll:

postoji li više tih Sportklubova? ili samo jedan, srpski? mislim da imam na kabelskoj sportklub...

malimrav85
11-10-2008, 12:03
na našem SK-u neće biti

malimrav85
11-10-2008, 13:16
koji je ovo kreten na 101
lik priča već pola sata da igramo sa poljskom danas :smt005

fat drummer
12-10-2008, 09:33
isusa ti boga, ovaj bilić je retardiran
umjesto da stavi uigran napadački tandem petrić-olić on pušta olića samog da se utapa u 85 ukrajinaca i onda uvede manđukića koji je valjda i prema priznanju vlastite mu matere idiot

bilić je idiot

malimrav85
12-10-2008, 11:53
to i nije tolka tragedija kolko je igranje rakitića koji se sa loptom nije sastao a petrić sjedi na klupi za to vrijeme
:smt011

legionar
12-10-2008, 14:10
Bilić je ovakvu defenzivniju taktiku trebao imat za Englesku, a protiv Ukrajine igrat s dvije čiste špice. Petrić je morao dobit barem pola sata, zafitiljio bi im ga samo tako. Ali nije ni ovo tako loše, vratili smo se u igru. Realno drugi možemo bit, jedino je sranje što jedna, najlošija drugoplasirana momčad automatski ispada i ne ide u dodatne kvalifikacije pa to moramo pazit.

fat drummer
12-10-2008, 14:30
dobro, onaj križanac i nije tako loš
to je jedino što je bilić dobro napravio, a i to samo zato što je morao

legionar
12-10-2008, 14:32
Križanac je odigrao perfektno. Ako ništa s njim imamo rješenje barem 3-4 godine. E da, i Vuk je odigrao odlično.

legionar
13-10-2008, 19:53
http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo ... 05709.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-bjelovaru-za-stotu-obljetnicu-podario-osam-komada-u-mrezu-i-200-tisuca-kuna-/405709.aspx) 8)
Majketi, da su mene zvali utrpo bi im bar jedan :smt005

Aleeeen
14-10-2008, 12:23
Samo nek se nama Eduardo vrati i sve će bit super.

Mo
14-10-2008, 14:49
ljudi jel igrao tko novu Fifu?

vidim da se velika borba vodi između Fife i PES-a ja sam veliki fan PES-a al Fifu nisam igrao nekih 8 godina, navodno se poboljšala i više nije sranje al ja to ne vjerujem.

inače kaj se tiče tekme jedina greška je neuvođenje petrića. kad je vidio da su ukrajinci loši do boli trebao je bilić ubacit mladena da uzmemo sva tri boda. inače sve ok igrali smo dobro i mislim da je bilo ok nakon poraza od engleske bit malo oprezniji i ne ić pucajuć' iz svih topova u Harkiv. Ukrajnici su šaka jada i bit ćemo drugi, a dao bog da englezi negdje popuše usput, recimo već u srijedu.

veteran
18-10-2008, 12:47
http://www.index.hr/sport/clanak/pokriv ... 06346.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/pokrivac-se-nakon-neslavne-epizode-u-monacu-ipak-vraca-u-dinamo/406346.aspx)

jeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiii :D

malimrav85
18-10-2008, 13:26
Ne znam kolko je to baš dobro...
Sad Badelj ziher ispada jer Chago i Vrdoljak moraj ui grat ispred njega.
Nije da je to mjesto baš trebalo popunit, rađe da se kupilo nekog veznog boljeg. Ili napadača iako ih ima 10 ali ne valjaju niš.

legionar
19-10-2008, 20:30
http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 06438.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/video-bijela-tocka-spas-za-bijele/406438.aspx)
Tak bi i ja bio prvi strijelac Kukuruz Shipa. Pola golova dao iz penala :roll:

http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,137716.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2008,10,19,,137716.jl)
Tottenham ispada iz lige ko kruška... Nadam se da bude dobro s Ćorlukom.

Tkach
19-10-2008, 20:58
Domet tog Kalinića je simuliranje penala i zabijanje istih... Za tog levata je čak i cigan Mandžo doktor nogometnih nauka.

Resin
20-10-2008, 11:35
ovaj vikend je bilo odličnih tekmi...
već dugo nisam ovak uživao u nogometu...
M'Boro - Chelsea
Werder - Borussia D.
Real - Atletico
Milan - Sampdoria
HSV - Schalke
Roma - Inter :notworthy: :notworthy: --> ovo je bila najbolja tekma sezone (dosad, naravno), puno šansi i sa jedne i sa druge strane, borbeno, agresivno, atraktivno, otvoreno svih 90 minuta, ma nevjerojatna tekma, Roma ostala na nuli samo zahvaljujući odličnom Cesaru...

malimrav85
20-10-2008, 13:38
Tak mi je drago da je Ibanez jučer zabio.
Sviđa mi se od prve utakmice kad sam ga gledao. Za Hrgovića je on profesor. Prvo zato kaj je prošao školu Boce, ima bolju teniku i još je dijete pa kad se malo privikne i stekne iskustvo bit će ubojica! Hrgović je kao iskusniji ali vidjeli smo kolko mu to pomaže!
:smt006

Picok
21-10-2008, 10:23
http://badblueboys.com.hr/portal/index. ... lesia.html (http://badblueboys.com.hr/portal/index.php/Vijesti/Otvoreno-pismo-gospooi-Duroi-Adlesia.html)

nestorov
22-10-2008, 14:59
Domet tog Kalinića je simuliranje penala i zabijanje istih... Za tog levata je čak i cigan Mandžo doktor nogometnih nauka.

a znaju i naši sportski novinaru prenapuhat sve :roll: chelsea ga prati,priča u kolovozu.je je...
al najveći biser je bio priča o "ludilu" u europi za rukavinu.bokte,nije bilo kluba koji nije "nudio" manje od 15 mil $.gdje je danas tukac??ovi splićani ga se jedva rješili.da nisu grci nešto ponudili,prodali bi ga za pečenog odojka s prilogom.i kako real madrid prati nekog tamo iz zadra?!hebote,čim ga vidjeli gotovo s ronaldom!ovaj sneijder se već usro za poziciju!
samo da mi ovi bogatuni iz madrida i barcelone ne diraju mumleka u varteksu!!! :evil: baš lik proigrao u stare dane,a i varaždinci počeli napredovati :lol:

malimrav85
22-10-2008, 17:12
da, real prati tomasova
kao, hajduk bi ga kupio ali ako i real uđe u priču IPAK neće moć pratiti takvu ponudu
ziher kupuju nekog balkanca iz zadra, ha ha ha
ne znam samo za kaj
sve da ima nogometne kvalitete messija igrat u prvoj neće jer mjesta zauzimaju stranci koji su kilometrima ispred a u u b i pogotovo c momčadi igraju mladi španjolci, izdanci škole poput casillasa i raula
tomasov!
jedina priča koja ima 1% uvjerljivosti je ona o srni ali onda novinari debilni zaseru sve i napišu da ga žele kupit jer je salgado star. salgado ne igra već 2 sezone nego na tom mjestu igra ramos. a ziher će srna ramosa izgurat i još k tome zauzet mjesto non eu igrača.
a tek pranjić, van der vaart se već brine i zove doma u nizozemsku da pita o tome
svašta

Resin
22-10-2008, 20:53
ne znam zašto bi bila čudna priča da real prati tomasova, pogotovo u današnje vrijeme...
siguran sam da najveći svjetski klubovi prate svakog mladog igrača koji pokaže imalo potencijala... to ne znači da će ga dovesti i podrediti dobrobit kluba njegovu dovođenju, no definitivno prate njegov razvoj...
ti klubovi si jednostavno ne mogu dopustiti da zbog njihove ležernosti nekog mega-talenta dovede najveći rival (baš je takav primjer u slučaju real-barcelona; p.s. ne kažem da je tomasov mega-talent :D)

...

i brijem da će danas na tekmama LP biti ukupno manje od 10 golova... u zadnjih par godina sam to primjetio... svaki put kad bi utorkom bilo malo/puno golova, srijedom bi bilo puno/malo golova... al nisam htio ništa uplatit...

malimrav85
22-10-2008, 21:13
ma ne mogu vjerovat da ga prate
moguće da su skauti za ovaj dio europe pogledali utakmicu ali da ga prate...

Resin
22-10-2008, 22:43
pa to je vjerojatno to, da jednom mjesečno pogledaju tekmu tek tolko da steknu dojam o kakvom se igraču radi, za mjesec će opet pogledat da vide jel napredovao i tak... naravno ne znam kak oni to rade, lupam bezveze al pretpostavljam da sad ne gledaju svaku tekmu svakog mladog igrača... no i to povremeno praćenje je praćenje, zato i kažem da sam siguran da prate cijeli svemir i to ne samo oni nego i mnogi drugi klubovi...

...

za sad barcelona kvari prosjek...

malimrav85
23-10-2008, 00:09
da,samo barca i werder

pa normalno da prate oni sve. siguran sam da real i slični klubovi imaju skauting službu za naš dio europe od nekih barem 50 ljudi

legionar
23-10-2008, 22:49
Ajde da i Carlos zabije nekad :smt038

legionar
23-10-2008, 23:33
Ne mogu vjerovat. Ovo nije zbilja. Neka me netko probudi :smt005

Darkbuster
23-10-2008, 23:34
Da, sada sam siguran. U Zagrebu je zona sumraka. Autobombe u centru, Balaban zabija golove, Dinamo dobiva utakmice.

Tkach
23-10-2008, 23:47
Iskrivljena stvarnost. Ja sam prestao gledat nakon drugog gola NEC-a, sad vidim na Indexu da je završilo 3:2 :smt005

Ali njihova sposobnost da sami sebi zabiju 2-3 gola na ama baš svakoj ozbiljnoj utakmici je frapantna

legionar
23-10-2008, 23:54
Ma ove sezone ako ne prezime u Eur. onda neće nikada. Tottehham je zduvao od Talijana, ako sad još izgube od Boltona u nedjelju mislim da će bit u rasulu al stopostotnom. Sparta nije nepodbjediva pogotovo ako će Stipe imat jedan od svojih peh-dana.

Ježurka Ježić
24-10-2008, 11:23
Hebote, Cibona i Dinamo dobili u paru europske utakmice. Zadnji put se to dogodilo... Hm, a valjda nikada. :-D
Ali NEC je stvarno bijedna ekipa. Našli se jadni i još jadniji pa je netko morao izaći kao pobjednik. Carlos zabije sam sebi, Balaban (OK, nije da me čudi što je zabio iz te pozicije, ne zovu ga bez razloga Bole-Top :-D ) zabije eurogolčinu, a Mikić drugi put nakon Amsterdama pogodi nekoga u glavu. Sad Zdravko ne može reći da Bog nije dinamovac. :-D

veteran
24-10-2008, 12:06
sreo jlb-a na tekmi...kak je sladak s onom kapicom...huligan jedan :oops:

http://www.index.hr/sport/clanak/nizoze ... 07044.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/nizozemci-igralo-se-na-praznom-betonskom-koloseumu-dok-su-dva-kilometra-dalje-bombe-ubijale-novinare/407044.aspx)

zivce su mi popili pizda im materina...ne mogu oni bez infarkta odigrat tekmu...a dobro ovo je valjda prvi put nakon Sturma da su neku i dobili u ZG a da nije pretkolo...

http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/ ... 3D29ADB1.2 (http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/nogomet/uefa/3188479/index.do;jsessionid=510414D46686719B6B4AF7A93D29AD B1.2)

kad se to vikalo Petrovic Drazen? ja to nisam cuo...

Just a little bit
24-10-2008, 12:58
svaka cast tebi kaj jos ides na tekme s obzirom da je čale otišo :-D

onaj carlos je tumplek kakvog nema....njemu je najsigurnije loptu ispucat na tribinu .....
bole top :-D lik zabi eurogolčinu i onda nonšalanatno popravi frizuricu :-D bog :smt109
Mikić tolko trči da je frajer postao vic, da bar drugi trce upola kao on.......
više me niš nemre iznenadit kod ovog dinama : da pobjede Udinese i Totenham i da doma spuše od spartaka 7:0 , nebih okom trepnuo :smt005

Picok
24-10-2008, 15:18
kad se to vikalo Petrovic Drazen? ja to nisam cuo...

Vikalo se, vikalo... u drugom poluvremenu... Pijanacjedan :D

P.S. Đurđa, daj donesi 4 Pana :smt005

fat drummer
24-10-2008, 16:36
jel to za nec igra davids? edgar?
ili je to neki drugi?
ja mislio da je taj čovjek mrtav- nekada sam ga cijenio, ali čim izgubi od dinama

to mu je nećak, sada sam pogledao :-D

legionar
24-10-2008, 18:03
http://www.net.hr/sport/page/2008/10/24/0364006.html
Ko je reka heba li ga ćaća, da se bratstvo i jedinstvo ne vraća! :badgrin:

malimrav85
25-10-2008, 12:55
http://www.net.hr/sport/page/2008/10/24/0503006.html
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

fat drummer
25-10-2008, 17:31
no, jedva to čekam
završit će ko i rukavina u nekom grčkom ili turskom klubu

malimrav85
26-10-2008, 11:36
http://www.net.hr/sport/page/2008/10/26/0001006.html
Od Ramos u Atletico
Ali ne vjerujem da su mu platili odštetu :smt005
Koji car!
Još kad bi Tot kupio Kranjčara, ludilo bi bilo :-D

fru fru
26-10-2008, 18:02
rijeka - dinamo odgođeno jer je virus napao dinamovu momčad. :roll:

ma nabijem ih, nek igraju sa rezervama. :evil:

kladim se da je u pitanju bilo koji drugi klub odgode ne bi bilo. :evil:

a dobro, nije bed. rijeka će ovako i onako dobit. :-D :smt005

magister
26-10-2008, 18:36
ZADAR-hajduk 1:0...
igraj zadre volin te...

Just a little bit
26-10-2008, 18:37
hajduk popljugao od zadra :smt005
danas u SN izjava Gabrica da odlazi iz hajduka tek kad osvoje naslov prvaka ; žao mi je čovjeka, ostatak karijere ce provest u hajduku :lol:

kaj se dinama tiče, slazem se : trebali su igrati s juniorima! da se vidi kak dinamova klinčadija gazi Rijeku ! :smt109

Gospodin Pravokutnik
26-10-2008, 19:06
Bas sam gledao Tottenham-Bolton. Tottenham je odlicno igrao..ocito je ovaj Redknapp unio neku zivost.Modrica je bilo po cijelom terenu,izvrsno je igrao.Imao je par sansi za prikucat ali opet je dosao do izrazaja njegov slab sut.Nadam se da ce ga izradit tijekom sezone.

fru fru
26-10-2008, 19:29
kaj se dinama tiče, slazem se : trebali su igrati s juniorima! da se vidi kak dinamova klinčadija gazi Rijeku ! :smt109

dobra :-D

magister
26-10-2008, 21:00
mislim da che dinamo popushiti u rijeci..

fru fru
26-10-2008, 21:01
mislim da che dinamo popushiti u rijeci..

e to i ja mislim, al ja sam iz rijeke pa se to ne broji :D

magister
26-10-2008, 21:33
e oche li na kraju biti ishta od nogometa na nashem faksu...==??