View Full Version : Nogomet
zagrebaš
18-02-2009, 16:24
ispravak netočnog navoda koji ne mjenja na stvari zg-di je bilo 2:2 :-D
sorry :-D
zagrebaš
18-02-2009, 16:29
sorry :-D
samo fotografsko pamćenje,pitam se zakaj tak i rim ne pamtim
Josip Broz Tito
18-02-2009, 18:25
Varteks je Hajdukov klub :smt008
konzerva
18-02-2009, 18:47
it`s Goran all over again... http://www.pixeljoint.com/files/icons/emotisuicide_colour5.png
legionar
18-02-2009, 18:48
http://www.index.hr/sport/clanak/od-hrv ... 21901.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/od-hrvatskih-klubova-samo-dinamo-ne-namjesta-utakmice/421901.aspx)
Eto ga na, zna čovjek što priča. A obzirom da Tito cijeni i uvažava ono što index piše, ne smije sad proturječit intervjuu :-D Moja prognoza je da će Dinamo pregazit bahati Hajduk koji ne može dobit Široki Brijeg bez penala. Osim ako Kale Penalđija ne dade 3 gola iz penala :badgrin:
Varteks je Hajdukov klub :smt008
a Hajduk je Dinamov jer ga je Dinamo prosle godine dva puta pobijedio :smt005
al ga seres...cak te i Hajdukovci ismijavaju ;)
Just a little bit
18-02-2009, 20:21
JBT je fakat goran... majko bozja NEEEEEE!!! SAMO NE ON!!!!
:smt067 :smt068 :smt070 :smt071 :smt064
Just a little bit
18-02-2009, 20:38
inače, ako hajduk izgubi, predviđam opet kopanje grobova na poljudu, trazenje smijene uprave, isticanje transpareneta "dobit cete batina" itd... i naravno opet ce prvenstvo postat dosadno. :-D
glavnu ulogu ce imati drago gabrić, ali ne zbog nogometa vec ce se mali pjetlić skurčit nekome iz dinama, zakuhat šoru i odmah ce postat idol cile dalmacije
p.s. nemojmo zaboraviti poznati dalmatinski dišpet, brale ka ipak su oni najludji ljudi na svitu. još kad zaori na poljudu sa razglasa "Dalmatinac sam" , ima da se purgerima odsjeku noge!
haugh!
:smt109
fat drummer
18-02-2009, 20:48
ovdje se vidi sva ljepota prvenstva
recimo... u engleskoj neki klub nije na domaćem terenu dobio neki drugi klub već 25 godina
jel itko govori o namještanju?
ne
u hrvatskoj svaki puta kada neki klub odigra protiv dinama/hajduka i izgubi, a zatim dobije hajduk/dinamo onda je to očito namješteno
očito da očitije ne može biti
Adriano neki dan rukom zabio...u Hrvatskoj bi to bilo kupljeno prvenstvo...
znam samo da ce nakon tekme biti kriv, sudac :lol:
ti sinko nema spojma o kosarci..kako je to stojakovic najjaci njihov igrac ikada uz divca..sta ponikao u yu ligi..pino grdovic :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ..daj se malo raspitaj sta matzraju oni koje trenirao o njemu..kome je on mogao pomoci da se trazvije u igraca :shock: ..lino je mila majka..divac bio nositelj igre u indinapolisu..jebiga,.kuzim te..tad su prijenosi bili kasno navecer,a ti morao rano spavati pa nisi sve niti gledao..covjek sa 35 godina da bude glavni nositelj igre..nije on abdul jabar il karl malone pa da moze potegnuti
i konacno potvrda kakav si klaun..raspitaj se malo o stanju unutar srpske kosarke i sta je sve imao obradovic kad preuzeo repku i onaj srampotni poraz od spanjolske u beogradu na europskom..jer i brazil je bio najjaci,po ekipi,na svjetskom 2006-te..
dzaba ti svi igraci ako nemas kemije unutar momcadi..
a jel divac bio u turskoj 2001..ne cekaj,vec vidim odgovor..bio je obradovic sale,izdanak ex yu skole :smt005 :smt005 :smt005 --
a konacno da to sve i je istina..zasto srbija ihrvatska ne haraju tim prvenstvima ako vec vise od 8 godina imamo zajednicku ligu..ajde ekspertu
Josip Broz Tito
18-02-2009, 23:12
Glupo je s tobom razgovarat jer ja iznosim činjenice a ti se ismijavaš i pokušavaš bit zabavan
1.dokazao sam da je Bodiroga ponikao u ex-Yu
2.tvrditi da Divac nije bio nositelj može samo neznalica-on je bio po utjecaju ključni čovjek(upravo atmosfera o kojoj pričaš),a ključnu utakmicu sa Amerima je prvo poluvrijeme sam držao ih u igri sa čini mi se 14 koševa u prvom poluvremenu
3.zajednička liga je od 2004/2005 dotad igrali samo hrv.klubovi,Olimpija,Budućnost i krš ekipa od CZV...prema tome prvi rezultati su došli (hrv.reprezentacija među 8 na OI-najbolji rezultat u zadnjih x godina :smt006 ,2005.da je bilo pravde i da nas nisu pokrali sa Španjolskom u 1/4 finalu mogli smo do kraja.A klupski Partizan u Top 8,a dok je igrao Sinalko ligu :smt005 bio predmet sprdnje u EL i imao stalno 2-12,Cibona pobjeđuje velikane kući ali u gostima je loša.
A još bolji rezultati će tek doći.Ja sam siguran da Hrvatska ulazi u polufinale na EP.Ova ekipa igrača poniklih i dozrelih u NLB 8) je spremna za velika djela.
Pitaj ako ti još nešto nije jasno,vrlo rado ću ti objasniti :smt006 .Pohvalno da znaš povijest košarke ali ti baš odnosi moći,uzroci i posljedice i ove unutrašnje stvari oko stvaranja igrača i sustava nisu jasne.
Nego reci mi jesi li ti i protiv NLB lige?
fat drummer
18-02-2009, 23:29
ah vidim da se nastavila nlb rasprava
čekam da intelektualni titani počmu upotrebljavati razne logičke smicalice pa da se uključim
p.s. nemojmo zaboraviti poznati dalmatinski dišpet, brale ka ipak su oni najludji ljudi na svitu.:smt109
ala prestani se preseravat
kakve veze molin te ima dišpet neke grupe sa uvjerenjem da su 'najluđi na svitu'??? pobrkalo ti se sve, jel da? nemaš ti pojma šta je dišpet i zato kuš!! :smt006
kakve veze molin te ima dišpet neke grupe sa uvjerenjem da su 'najluđi na svitu'??? pobrkalo ti se sve, jel da? nemaš ti pojma šta je dišpet i zato kuš!! :smt006
dišpet je na Hrvatskom prkos...al ovo im valjda fora zvuci :?
alo Dalmošu, nemoj meni objašnjavat; sve ja znan
:smt008 :smt006
fat drummer
18-02-2009, 23:53
dišpet?
ček samo malo, zar to znači da je ovaj popis pogrešan?!?!
* F06.0 Organska halucinoza
* F06.1 Organski katatoni poremećaj
* F06.2 Organski sumanuti poremećaj (sličan kao shizofrenija)
* F06.3 Dalmatinski dišpet
* F06.4 Organski anksiozni poremećaj
* F06.5 Organski disocijativni poremećaj
* F06.6 Organski emocionalni poremećaj (astenicki)
* F06.7 Blagi kognitivni poremećaj
* F06.8 Drugi označeni mentalni poremećaji uzrokovani oštećenjem i disfunkcijom mozga i bolešću tijela
* F06.9 Mentalni poremećaj uzrokovan oštećenjem i disfunkcijom mozga i bolešću tijela, nespecifičan
my god, dišpet nije jednako ludilo?!?!?!
oklen si ovo izvuka, cijenjeni fat?
ovo je već kleveta...ozbiljna! :evil:
alo Dalmošu, nemoj meni objašnjavat; sve ja znan
:smt008 :smt006
tko tebi sto objasnjava...tebi je nemoguce nesto objasnit :smt006
@fat - nisi dovoljno kul da to skuzis...to samo oni iz Splita kuze
fat drummer
18-02-2009, 23:56
WHO jebote!!!
gle, ja sam bio prvi iznenađen kada sam saznao da u WHO-u rade isključivo purgeri i da su izlobirali dišpet kao vrstu psihičkog poremećaja
:smt011
pička im materina purgerska
onda me ne citiraj, brale!!! nije nemoguće, nego nema svrhe jer san toliko pametna da mi se skoro ništa ne triba objašnjavat. :D I ne vriđaj me :lol:
onda me ne citiraj, brale!!! nije nemoguće, nego nema svrhe jer san toliko pametna da mi se skoro ništa ne triba objašnjavat. :D I ne vriđaj me :lol:
kakve veze ima citiranje s objasnjavanjem?
aj drago mi je zbog tebe...sigurno ti je zabavno u tom svijetu...
fat drummer
19-02-2009, 00:05
upravo ovakav animoztet između juga i sjevera razdvaja hrvatsku
tužan sam
ja uopce ne razumijem sto se ona tolko uzrujava :?
fat drummer
19-02-2009, 00:09
to ti je ta vrela dalmatinska krv
ili neki kurac
Josip Broz Tito
19-02-2009, 00:09
I ovakav animozitet prema regionalnoj ligi razdvaja sve naše narode i narodnosti :smt002
I ja sam tužan :cry:
bezobrazluk je u pitanju, Mr. fat... i vet, tužit ću te za klevetu, dosta mi te više :-D :-D :-D adio
fat drummer
19-02-2009, 00:16
svečano obećajem ako derbi bude zanimljiv da ću naučit prvu postavu hajduka i dinama
jel igra još vukas?
Darkbuster
19-02-2009, 00:17
A toliko buke nizasto. Ako hocu zanimljivu tekmu otici cu na skolsko :-D
jel igra još vukas?
msilim da je sad sudac
fat drummer
19-02-2009, 00:21
da, ali sudi samo vani... :smt010
Josip Broz Tito
19-02-2009, 00:21
Derbi neće biti zanimljiv,barem rezultatski 8) Hajduk će zabit gol u prvom poluvremenu nakon greške polumrtvih Kovača i Bišćana koji će se zabit glavama jedan u drugog.Zatim će se mudro povući u šesnaesterac i pustiti Dinamovo novo super Youtube pojačanje Kaljelja (pišem po Vuku jer ima previše slova L) da se igra s loptom,a retardirani Mandžo i češka slijepa pička će bit bezopasni pored beskompromisnog Vejića koji nikad nije izgubio na Poljudu od Dinama.
fat drummer
19-02-2009, 00:23
beskompromisnog Vejića
daj mi molim te objasni koji kurac znači ova sintagma?
jel ima neki branič koji je spreman na kompromise?
kao, ajde ti mene pretrči, ali onda nemoj iduća dva puta
Josip Broz Tito
19-02-2009, 00:26
jel ima neki branič koji je spreman na kompromise?
Schildenfeld 8)
fat drummer
19-02-2009, 00:27
šifo je žrtva urote!
kada je prešao u dinamo uklela ga je neka baba i sada je poluslijep i u turskoj :smt011
uostalom, šifo je isto bio beskompromisan - nikada nije zasutavljao igrača ili loptu... NIKADA!!!
Derbi neće biti zanimljiv,barem rezultatski 8) Hajduk će zabit gol u prvom poluvremenu nakon greške polumrtvih Kovača i Bišćana koji će se zabit glavama jedan u drugog.Zatim će se mudro povući u šesnaesterac i pustiti Dinamovo novo super Youtube pojačanje Kaljelja (pišem po Vuku jer ima previše slova L) da se igra s loptom,a retardirani Mandžo i češka slijepa pitzka će bit bezopasni pored beskompromisnog Vejića koji nikad nije izgubio na Poljudu od Dinama.
[youtube:3c2ayvui]http://www.youtube.com/watch?v=V0pN1PpfIag[/youtube:3c2ayvui]
Josip Broz Tito
19-02-2009, 00:32
šifo je žrtva urote!
kada je prešao u dinamo uklela ga je neka baba i sada je poluslijep i u turskoj :smt011
uostalom, šifo je isto bio beskompromisan - nikada nije zasutavljao igrača ili loptu... NIKADA!!!
Prije bih rekao da je poluslijep onaj tko ga je kupio :smt005 .
Šifo jednostavno živi bez mozga.On je medicinski fenomen.
legionar
19-02-2009, 01:39
Šifo je u njemačkoj u drugoj ligi. Ne znam koji točno klub, ali saznat ćemo dok opadne u treću ligu :badgrin:
fat drummer
19-02-2009, 08:37
Šifo je u njemačkoj u drugoj ligi. Ne znam koji točno klub, ali saznat ćemo dok opadne u treću ligu :badgrin:
gle svi znamo da je druga njemačka prva hrvatska
legionar
19-02-2009, 10:01
Možda davnih dana. Nije danas Bundesliga što je nekad bila.
Just a little bit
19-02-2009, 13:10
neznam ja kaj je to dišpet, ali znam da svaki put hajduk pobjedi dinama iz dišpeta, blanka vlasic preskoči sve iz dišpeta, goran ivanisevic je osvojio wimbledon iz dišpeta... fak oću ja malo tog dišpeta! kak se to kupuje, po mjeri ili ??? plizz daj mi malo!
p.s. brale najludji smo na svitu !
baš si kul, jlb, wow...reci ti meni kako bit kul ka ti, i ja bi tila bit takva!!!
ajme, kako si kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
full cool, yeah :headbang: jlb rulz 4ever, yeah
Just a little bit
19-02-2009, 13:31
joj, baš mi je žao kaj si se nanervirala. mislio sam da neces iz dišpeta. kaj ćeš, glupi purger :smt109
pusa
tražit recept za bit kul nije sinonim za iznerviranost
i obožavam purgere...tak da... :smt007
:smt006 i tebi
Just a little bit
19-02-2009, 13:36
gle, ovako kul nemozes biti, ipak smo mi "sjevernjaci" staloženi, hladni, netemperamentni ljudi! tako da ti treba jedno 20-ak godina Zagreba za biti brutalno cool kao ja :-D
opftopic smo.
di smo ono stali? aha, na derbiju.
Dinamo 3 - 0 Hajduk.
Josip Broz Tito
19-02-2009, 14:23
Dinamo 3 - 0 Hajduk.
Igra se u Splitu :badgrin:
Just a little bit
19-02-2009, 14:25
e moj gorane
poanta je da ce hajduk izgubit :smt001
malimrav85
19-02-2009, 14:46
goce, goce, ko te ne zna...
Darkbuster
19-02-2009, 15:01
3. bundesliga je 1. hnl. Barem je bila kada sam pratio.
Josip Broz Tito
19-02-2009, 15:31
e moj gorane
poanta je da ce hajduk izgubit :smt001
Koja je fora s tim Goranom :? Nisam upućen znate da ja pišem na ovom forumu samo u trenucima ogromne dosade i radi provociranja dinamovaca na topicu Nogomet i "domoljuba" na Ozbiljnim temama :smt008 .
fat drummer
19-02-2009, 16:08
goran je najveći nogometni ekspert
njegove tvrdnje da je dinamov napad bošnjak da svila lošiji od onog riječkog iz te godine ili činjenica je na forumu torcide uspio ujediniti frakcije u mržnji spram njegovih zaključaka čine ga najvećim idolom svih nas na ovom forumu
Josip Broz Tito
19-02-2009, 16:13
goran je najveći nogometni ekspert
A nisam ja taj ja sam najveći košarkaški ekspert 8)
Glupo je s tobom razgovarat jer ja iznosim činjenice a ti se ismijavaš i pokušavaš bit zabavan
1.dokazao sam da je Bodiroga ponikao u ex-Yu
2.tvrditi da Divac nije bio nositelj može samo neznalica-on je bio po utjecaju ključni čovjek(upravo atmosfera o kojoj pričaš),a ključnu utakmicu sa Amerima je prvo poluvrijeme sam držao ih u igri sa čini mi se 14 koševa u prvom poluvremenu
3.zajednička liga je od 2004/2005 dotad igrali samo hrv.klubovi,Olimpija,Budućnost i krš ekipa od CZV...prema tome prvi rezultati su došli (hrv.reprezentacija među 8 na OI-najbolji rezultat u zadnjih x godina :smt006 ,2005.da je bilo pravde i da nas nisu pokrali sa Španjolskom u 1/4 finalu mogli smo do kraja.A klupski Partizan u Top 8,a dok je igrao Sinalko ligu :smt005 bio predmet sprdnje u EL i imao stalno 2-12,Cibona pobjeđuje velikane kući ali u gostima je loša.
A još bolji rezultati će tek doći.Ja sam siguran da Hrvatska ulazi u polufinale na EP.Ova ekipa igrača poniklih i dozrelih u NLB 8) je spremna za velika djela.
Pitaj ako ti još nešto nije jasno,vrlo rado ću ti objasniti :smt006 .Pohvalno da znaš povijest košarke ali ti baš odnosi moći,uzroci i posljedice i ove unutrašnje stvari oko stvaranja igrača i sustava nisu jasne.
Nego reci mi jesi li ti i protiv NLB lige?
da dosao igrati partizan,koji je puno jaci od maccabija..pa isnko kad maccabi nije htio igrati tu prelosu ligu,ti ces nekome dokazati da bi pasala ciboni..maccabi se vraca igrati prelosu izraelsku ligu i njima ona pase jer imaju novca i boli ih kurac..kao i zagrebu u rukometu,a dzaba ti nekakva liga..
apsolutno je netocno da je bodiroga ponikao u ex yu ligi..nije tada bio nikakav igrac..to je kao da kazes da je modric ponikao u BiH ligi igrajuci za zrinjski..mislim on jest formalno izniknuo iz te lige,kao i bodiroga,ali nikakvi igraci tada nisu bili i to je valda svima jasno..inace bi se za istog bodirogu svi zivi otimali kad odlazio iz zadra,kao sto je bio slucaj sa planinicem il tomasom,al to bas i nije bilo tako..jer covjek nije bio nikakav formirani igrac,samo je obecavao..kolko je bilo takvih koji obecavali?..
divac nije bio kljucni faktor u indinapolisu,a nisu dzaba uzeli ni europsku kantu bez njega,a znas i sam da je europsko teze nego svjetsko..jer tu je samo amerika,a gro kvalitetnih europljana ostaje vani..eto sad ce na kvalifikacijama na europskom ili francuska il italija ostati kkuci..
daklen covjek je dao obol,al nije bio nikakv kljucni faktor u osvajanju te lante..i sam stojakovic se svaki put zakocio kad je trebalo uzeti loptu i zavrsiti utakmicu..bodiroga je onaj koji je odveo jugu do svjetskoga zlata..bodiroga koji nije produkt ex yu,vec boska tanjevica,a koji tada bio u italiji..italija,a ne ex yuga..dozrelih u nlb,jel ti vidis sta pricas..a tko tocno..popovic,ukic,tomas,planinic,vujcic,kasun itd,itd..pa oni su svi otisli vanka cim se ukazalča prilika,kakvo crno dozrjevanje u ex yu..oni oce dozrijeti u europskim ligama,a onda u NBA..
i ti si meni nesta dokazao :roll:
e?
ovo je prejako..ovo sam zaboravio komentirati..uvjerljiv si kao seselj kad predaje povijest u haagu..klinjo,fora mi je sa tobom raspravljat..cak si simpaticno glupav ili obrnuto :lol: ..
pogotovo mi je fora dokazivanje kako je bodiroga postao mega igrac zahvaljujuc ex yu ligi..bas me zanima tko bi stavio ruku u vatru da ce neki dejan bodiroga postati igrac..jedino stari vuk cosic,a sad svi kazu kako se i zvezda,partizan,zadar,jugoplastika dvoumili..to je uljepasavanje nakon sto bodiroga posto igracina,a odjebbali ga svi..bio je samo talent i mvp juniorskog svjetskog u kanadi..isto kao i nas dubravko zemljic,ali treba puno vise da se napravi iskorak..navodno je oly htio iskesirati dosta novaca za njega,ali odlazi kod tanjevica i najvece trenerske legende na ovim prostorima ace nikolica koji napravio od splita onu generaciju..i tu je on postao ovakva igracina,a pitanje je kakav bio bio igrac da niej napravio taj potez jer obadva su jebeni strucnjaci..
i imas primjer gira-zemljic..dubravko zemljic je bio najtalentiraniji junior europe,predvidjali mu blistavu karijeru,a ti je sada..on je 97 kucao na vrata repke kad gira opce nije bio u planu..isto kao i bodiroga te 1991..jel vidis koliko treba da bi postao dobar igrac kao gira,a kamoli kao bodiroga,koji je za mene puno jaci i zao mi sto nije otiso u nba..tu je dolazi i sesar..njemu je gira mogao rucnik nositi i to doslovno
i ja se odjavljujem od ovakvih rasprava..neda se meni gubiti vrijeme na ovakvim stvarima
i ja preporučam da odustaneš. :D
na tvojoj sam strani, ali svakako nema smisla pojašnjavat ljudima da NLB liga nije proizvela sama od sebe talente i tako dalje. onako, to je smiješno :lol:
Josip Broz Tito
20-02-2009, 00:00
Sva moja poenta je bila u tome da se igrači bolje razvijaju u jačoj konkurenciji a ne da NLB ima čudotvorne moći :-D
Zato sam za regionalne lige.
Trpko jesi ti za NLB(pošto vidim da nisi za regionalnu u nogometu)?
fat drummer
20-02-2009, 00:53
dobro, ako se igrači bolje razvijaju u jakoj konkurenciji zašto onda forsati bivšu jugo ligu?
ustvrdili smo da postoje dva i pol dobra kluba u svih šest republika
zašto ne regionalnu ligu sa mađarima koji su napuntali hajduk do bola ili austrijom gdje su klubovi stabilni i nisu podložni radikalizmu
slovačka i češka? rumunjska i bugarska?
mittel europa ima šugave klubove, ali su bolji od bilokakvog bosanskog ili srpskog kluba u pogledu vjerojatnosti da neće doći do čakijanja usred cvjetnog trga
Josip Broz Tito
20-02-2009, 02:03
dobro, ako se igrači bolje razvijaju u jakoj konkurenciji zašto onda forsati bivšu jugo ligu?
ustvrdili smo da postoje dva i pol dobra kluba u svih šest republika
zašto ne regionalnu ligu sa mađarima koji su napuntali hajduk do bola ili austrijom gdje su klubovi stabilni i nisu podložni radikalizmu
slovačka i češka? rumunjska i bugarska?
mittel europa ima šugave klubove, ali su bolji od bilokakvog bosanskog ili srpskog kluba u pogledu vjerojatnosti da neće doći do čakijanja usred cvjetnog trga
Zato jer oni donose i bolju gledanost i veću kvalitetu od domaće lige.
Rumunji(7.najjača liga Europe) i Bugari imaju puno jače lige i nemaju interes igrat se s nama.
Mađarski i austrijski klubovi su na razini naših,ali ne donose gledanost.
Do čakijanja neće doć ako zabraniš gostima dolazak :smt006
pa to i je fora..zasto bi ja igrao sa madjarima,kad su realno puno losiji od nas,osim one sramote hajduka koja nije nikako realna..dinamo je uvijek uzimao mtk,zte i ostale kao kantu za napucavanje..
i nije uopce pokazao da je losiji od drugih koji se stavljaju iznad njega..i NEC i ajax,heerenven nezasluzeno nulu izvuko,sparta prag..ali nema interesa za zadrzati igrace..kad imas nasmrkanog predsjednika koji izjavljuje o ponudama koje izuvaju iz cipela,a mi trebamo igrati trece pretkolo lige prvaka kontra werdera bez baumana,borowskog i fringsa,a on razjebe osovinu momcadi,onda o cemu da mi pricamo :)
btw-u cem je poanta ak zabranis dolazak gostujucih navijaca :?: ..i sve da zabranis,naci se se nacin da se dodje..ali opet ponavljam..zasto bi zabranio dolazak..nogomet se igra za publiku
i ja ne zimku na koju foru mogu rumunji imati 7 najjacu ligu..sve 5 na solidnim klubovima,ali nisu jaci od portugalske il nizozemske..ma nema sanse..a takodjer i ruske lige..po cemu su oni sedmi??..ti koeficijenti mi retardirani iz vise razloga
legionar
20-02-2009, 09:45
Engleska
Španjolska
Talijanska
Njemačka
Francuska
Ruska
Ukrajinska
Grčka
Nizozemska
Portugalska
Rumunjska
Belgijska
Austrijska
Po mojoj (ne)stručnoj procjeni bio bi otprilike ovakav raspored, ako nisam nekog zaboravio. Iako Primera nije daleko od Premiershipa, mnogi ju trpaju na prvo mjesto. Činjenica je da je rumunjski klupski nogomet napravio ogroman iskorak i da ide u top 10, ali je i dalje daleko od ruske, ukrajinske, grčke, nizozemske i portugalske lige. Ne mogu se tu gledat samo recentni rezultati, nego barem zadnjih 10 godina. Ako ćemo gledat posljednje rezultate, Kukuruz Ship aka HNL je daleko ispid Cipra i Malte.
fat drummer
20-02-2009, 10:30
Do čakijanja neće doć ako zabraniš gostima dolazak
o neš ti lige u kojoj je gostima zabranjen dolazak... a prema propisima gostujući tim ima pravo na podršku s barem 10% ulaznica
to će biti jebeno ludo, igraju partizan i dinamo i nema grobara na stadionu. fakat će ljudi ozbiljno shvatiti takav projekt.
Darkbuster
20-02-2009, 10:46
A koliko bi ih uopce doslo? 50ak?
fat drummer
20-02-2009, 10:56
došlo bi ih i previše za mogućnosti naše murije
radi se o tome da bi svaki srbin u trenutku utakmice bio napadan, razbijali bi se auti sa srpskim registracijama i slične pizdarije
ako marković i ekipa žele da dinamo i ini klubovi dobiju zabrane po europi slaganja ovakve lige je najbolji korak u tom smjeru
Darkbuster
20-02-2009, 11:12
Ne pratim bas NLB, ali nije li i tu bilo istocnih komsija,a ne sjecam se kad je zadnji put bilo nesto ozbiljnije. Doduse,to je kosarka, al opet..
(pod malim brojem Grobara sam mislio na to kako se ne bi zabranom gostovanja nav. skupina bas napravila prevelika steta,ne usude se ni jedni ni drugi jos u vecim brojevima dolaziti )
Josip Broz Tito
20-02-2009, 13:46
i ja ne zimku na koju foru mogu rumunji imati 7 najjacu ligu..sve 5 na solidnim klubovima,ali nisu jaci od portugalske il nizozemske..ma nema sanse..a takodjer i ruske lige..po cemu su oni sedmi??..ti koeficijenti mi retardirani iz vise razloga
Ja sam formalist 8)
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2008.html (http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/crank2008.html)
Josip Broz Tito
20-02-2009, 13:50
Ako ćemo gledat posljednje rezultate, Kukuruz Ship aka HNL je daleko ispid Cipra i Malte.
Znači i ti si za regionalnu ligu :smt006
Odlično,možemo se onda dogovoriti i idemo na 1.kolo regionalne lige,evo pošto ti navijaš za Dinamo,idemo na tekmu Dinama i ponest ćemo transparent
http://img529.imageshack.us/img529/530/bbbzf5dn9.jpg
:-D
grobara je krenulo 150+,a delija je doslo oko 300 u zapresic..nasih je bilo 50-ak ,al bez ikakve najave i bez ikakve pratnje od strane murje..
doslo se na kolodvor i krenulo sa pjesmom,tek par obicnih cipelcica..
e sad,kad grobari dolazili kod nas,to je bila bolje organizacija nego u vukovaru :-D ..vec u dubravi su porazbijani svi busevi kojima dolazili i policija ih je odlucila vratiti natrag..pa zbog cegija i jos kojeg drugara mu,koji usli sa igracima i novinarima,utakmica je bila na rubu prekida sat vrmeena prije pocetka..zamisli da ih je uslo 150 :) ..novinarski bus je razbijen,ekipa od hemofarma cini mi se i jos pokoji novinar..nije bilo sigurno biti niti zagorac sa njihovom ekavicom,tog dana u zagrebu :-D ..
a za zapresic je policija privela pola grada valda i to preventivno..trebo si imati samo veze sa utakmicama i bio bi priveden..naravno za taj potez nitko nije odgovarao..ljudi nisu mogli na posao zbog toga,ali nes ti organizacije nase policije..
dolazilo se momcima koji nemaju veze sa bbb i dinamom ,a imaju prebivaliste u zagrebu..a da napomene da nije niti dinamo igrao sa zvezdom,vec inker :!: :!: :!:
da je igro dinamo,ionako se nitko nebi javio :-D ..a jel ima ista bolje za jednog prasvog navijaca od gostovanja na takvom neprijateljskom teritoriju :?: ..otislo je bosnjaka oko 700,sta nebi nas..
a da policija moze sta ih volja,dokazuju i mladi u beogradu..ono dok jos modric i eduardo igrali za mlade,a izbornik bio bilic..otislo je nesto manje od 300 ljudi i skinuli ih kod sida..nemoze me nitko uvjeriti da i nasa policija nije znala da nece moci dalje.. :roll:
legionar
20-02-2009, 14:01
:lol:
Daj bogati, ako napravimo region ligu sa Srbijom i BiH, to više ne bude samo Kukuruz liga, nego šumsko-kukurzna liga. Davno je Tkach dao recept - preorat brazdu i posijat kuruzu ko u Suhopolju :smt005
Ako ćemo gledat posljednje rezultate, Kukuruz Ship aka HNL je daleko ispid Cipra i Malte.
Znači i ti si za regionalnu ligu :smt006
Odlično,možemo se onda dogovoriti i idemo na 1.kolo regionalne lige,evo pošto ti navijaš za Dinamo,idemo na tekmu Dinama i ponest ćemo transparent
http://img529.imageshack.us/img529/530/bbbzf5dn9.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=H3HHKXhO ... re=related (http://www.youtube.com/watch?v=H3HHKXhOp_o&feature=related)
na kraju poslusaj skandiranje..mi smo antini,ante je nas :-D
a na istoj tekmi ga i srbi izdali
druze tito tebe srbi lazu,oni vole djenerala drazu
http://www.youtube.com/watch?v=GHSIETPs ... re=related (http://www.youtube.com/watch?v=GHSIETPsOgA&feature=related)
izdase ga svi :(
Josip Broz Tito
20-02-2009, 15:02
Onda se netko čudi što je Goli otok uvijek bio pun :badgrin: .
ultraviolet
20-02-2009, 23:44
bezobrazna krađa s jednog daragog bloga
al vrijedi
antologijski video
robi prosinečki skriva cigaretu :smt005
http://www.youtube.com/watch?v=eQnlqPG_CYs
Just a little bit
21-02-2009, 12:29
nemogu vjerovat kako lik govori...."historija", "fudbal" ....ajde bar nije rekao sreĆni :-D
nemogu vjerovat kako lik govori...."historija", "fudbal" ....ajde bar nije rekao sreĆni :-D
Najjače je kaj se i danas zna zaletit.
zagrebaš
22-02-2009, 10:37
danas je derbi svih derbija u kojem će hajduk vjerojatno igrati hajdučki,e sad budući da ja ne znam kak se to igra hajdučki molio bih dragu gnahh da nam to objasni(ili edu pezzija ak je na forumu :lol: )i ne,ne zezam se nego me stvarno zanima
legionar
22-02-2009, 10:44
Real se primaknuo na 7 bodova :badgrin: :badgrin:
Danas gazimo Jajduk :badgrin: :badgrin:
e sad budući da ja ne znam kak se to igra hajdučki molio bih dragu gnahh da nam to objasni(ili edu pezzija ak je na forumu :lol: )i ne,ne zezam se nego me stvarno zanima
buš videl, prijatel!
Danas gazimo Jajduk :badgrin: :badgrin:
:laughing5: :laughing5: :laughing5:
malimrav85
22-02-2009, 12:46
Real se primaknuo na 7 bodova :badgrin: :badgrin:
i još tekma doma sa barcelonom i to ti je to 8)
s tim da će se ovi popikunut negdje još, panika ih već hvata jer Real gazi
http://forum.rojadirecta.com/viewtopic.php?t=59119
legionar
22-02-2009, 13:03
:laughing5: :laughing5: :laughing5:Može vam pomoći jedino domaći teren ili penal kojeg će da zapuca Kale Penalđija :D Mogli bi se preimenovat u NK Penal, mislim ono fakat, ne možete ni Široki Brijeg dobit bez penala :smt011 Već vidim priče ako ispuvate: svi se urotili protiv Ajduka, Mamić kupija suce, svi su kontra Splita :smt007
ne kaže se penal Srbine :thefinger:
Just a little bit
22-02-2009, 13:11
ako popuše, opet ce biti kopanja grobova po poljudu :smt005 tek je prvo kolo, a vec ce se radit peticije za smjenu trenera, bit ce kriv i alen boksic sto je 2001 ulozio nekaj keša u hajduk :smt005 :-D
purgerskog suca i purgersku televiziju koja nece pokazat snimku :smt005 necu ni spominjat, to se podrazumjeva :smt109
što se publike tiče, iskreno se nadam ce ovaj put uspjet otic dalje od "purgerske picke" i "jeben te dinamo" :smt005
što bi dao da im Hrgović zabije golčinu. Ne volim ga ni ja, al tek tako da im baš on zapapri . i da to bude takva pobjednička golčina ,da bude proglasen igracem utakmice, dobije po novinama nadimke tipa "Egzekutor" , "Sinjski Pele" itd :smt005 :-D
legionar
22-02-2009, 13:12
ne kaže se penal Srbine :thefinger:
Istina, i stari Latini su sigurno Srbi :smt005 :smt005
kakva ste vi publika jlb? hahaha presmiješno
Darkbuster
22-02-2009, 13:17
Dosadna si.. :-D
legionar
22-02-2009, 13:23
Ah, to je taj južnjački dalmatinski dišpet i prkos... Ne možemo nam nitko ništa, jači smo od sudbine :-({|=
Just a little bit
22-02-2009, 13:25
to je brale dišpet, razumi ti to moj prika, ma neš' ti to nikad razumit!
ajmo vase prognoze :-D
Hajduk 0 - 1 Dinamo
Hrgović, 90 minuta
:-D :smt109
legionar
22-02-2009, 13:26
3:2 za Dinamo 8)
Just a little bit
22-02-2009, 13:27
dobro, ti si postavio realno a ja idealno :-D :smt109
malimrav85
22-02-2009, 13:29
koji je ovo car
http://videos.sapo.pt/6pVkKvAU7ZuaSGFRcgEc
http://videos.sapo.pt/vd8Z4j1v167GZdhLqeww
:shock:
Mise i kompanija imaju vec spremljene izjave:
"Bilo smo bolji! Ovo je kradja! Sudac je sudio katastrofalno! Istina je da nam je sudio dva penala ali brale bilo ih je jos bar 5! A da nam nisu svirali ono zaledje kod 0:0 u trecoj minuti sigurno ne bi pali oni golovi u 7, 14, 27, 45, 67 i 89-oj minuti!"
legionar
22-02-2009, 22:21
Može vam pomoći jedino domaći teren ili penal kojeg će da zapuca Kale Penalđija :D Mogli bi se preimenovat u NK Penal
Šta sam ja rekao, bez penala bi frknuli u drugu ligu
konzerva
22-02-2009, 22:24
Mise i kompanija imaju vec spremljene izjave:
"Bilo smo bolji! Ovo je kradja! Sudac je sudio katastrofalno!
mislim da si zamijenio uloge, to su vlak i maminjo pripremili govor :smt005
sigurno će okrivit sanadera :smt043 :smt043 :smt043
Sanader kupio prvenstvo!!!!! Secesija Zagreba!
fat drummer
22-02-2009, 22:29
tkač je blizu! u prvom poluvremenu 29 prekršaja
još malo se potrude i imat ćemo onih 63
kartona žutih već imamo 6, mislim da se pet može skupiti pogotov ako dinamo izjednači (ali neće srećom jer bi onda utakmica bila zanimljiva)
još jedan debi, ljudi koji su platili preko 500 kuna kartu mogu bit sretni jer su svjedočili još jednom trijumfu nogometa
konzerva
22-02-2009, 22:30
briga ljude za nogomet, bitno da je pobjedio hajduk/dinamo
zato nam nogomet i je tu di je
fat drummer
22-02-2009, 22:32
kakav nogomet, o čemu ti pričaš?
legionar
22-02-2009, 22:33
I ona papirijada na početku, genijalno :roll:
Darkbuster
22-02-2009, 22:34
Konfeti :smt007 :-D :-D :-D
konzerva
22-02-2009, 22:34
šta hoćeš, pa navijački dekor je jedino vrijedno gledanja u hnl-u :-D
legionar
22-02-2009, 22:36
Ma molim vas, kud sam i ovako ćorav, nikako da odem po novu dioptriju, još mi naseru ta sranja po travnjaku da ne vidim loptu kak Bog zapovjeda.
ova tekma je predobra :smt005
e nisam se ovoliko smijao ne znam kolko...pa mi bolju fucu igramo :smt005
oni papiri :smt005
ma joj jedva cekam drugo poluvrijeme :smt005
fat drummer
22-02-2009, 22:37
da, ovo s papirima je bilo.... ekstremno gay
meni je drago što je torcida tako otvorena prema primanju pederčina, ali stvarno, negdje mora biti granica
dobro da se još ne jebu na tribinama
"kad ce teren biti spreman?"
"kad se budu vidjele linije i kad se maknu papirici"
"a kad ce to biti?"
"kad ih bura otpuse!"
:smt005 :smt005
A biseri sa krova bacaju jos tog smeca :-D
šta hoćeš, pa navijački dekor je jedino vrijedno gledanja u hnl-u :-D
Mislis onih 15ak minuta sutnje torcide...? :-D
DINAMO ZAGREB DINAMO ZAGREB DINAMO ZAGREB :wav:
legionar
22-02-2009, 23:37
Ajde Dalmoši kuš, veselite se nakon 3 g. što ste na prvom mjestu, al ne zadugo. Neš ti Ajduka i sumnjivih penala.
Just a little bit
22-02-2009, 23:37
JAD I BIJEDA
fat drummer
22-02-2009, 23:39
i eto ga! nakon dugo godina hajduk je prvi
mamić već kupuje suce :-D
Još jedan praznik hrvatskog nogometa.
konzerva
22-02-2009, 23:41
e da maksimir ima krov :-D
jel i za drugi gol kriv sanader? mamicu mu hdzovsku
hajduk je sasvim prosječna bezvezna momčad ali dinamo je katastrofalan...
ne mogu spojit dva dodavanja, udaraca u okvir nula
Drugi gol je bila partijska komanda od Sanadera bratu Robertu.
daklen :-D
Dinamo katastrofa...
Hajduk nis posebno al pokraj ovih su avion...
Reziser kreten...ne znam kad sam vidio da je netko vise prenosio kak izgledaju navijaci nego utakmicu...
Bilo je premalo crvenih kartona...jos su ih trebali dobiti Hrgovic i brijem Andric (nemrem se sjetit)...
Ne znam sto je Marijanu Vlaku ali ideja s dva povucena vezna ne valja...Vrdoljak treba ici na klupu...Sammir i Morales nisu 2 lopte postene poslali...nesto je pokusavao Sammir sam proc al slabo je to...Kovac je napravio sranje...a za penal ne znam al nek bude da je bio...a onda Vlak jos ubaci treceg napadaca...a veze nigdje...ne znam treneri kreten do kretena...ukupna klupska politika je nula...a treneri zalosno...da je Mamic pametan Ciro bi bio na klupi...
Sve u svemu Hajduk je puno bolji...
Mislim da Dinamo s ovakvom igrom nema sanse protiv Rijeke a kamo li protiv Hajduka :-D
legionar
22-02-2009, 23:45
Mislim da su od Dinama žalosniji jedino skauti koji su došli izvana.
Žalosni jer su svjesni da Kale Penal vrijedi bar 20 meleona!
vet, imaš li ti fibru?
kaj se fibra kaze? kod mene se kaze febra :lol:
ne zakaj...to je fakat tako
vrtirepka
22-02-2009, 23:50
JAD I BIJEDA
ja se nikad ne rugam i ne ulazim u velike rasprave, ali nekako bi bolje islo :
tuga, jad, bic i cemer od jad i bijeda :-D
nevezano uz utakmicu, da sam bilo di naisla na ovo komentirala bi 8) :smt005
Just a little bit
22-02-2009, 23:50
SELJAČINA NO1 derbija Đovani Rosso. Miše mu učini uslugu i metne ga da odigra tih par minuta, a ovaj kreten se kurči po terenu :smt005
Dinamo igra jad i bjeda, jebote na svakom skolskom igralistu u zagrebu se igra bolji i kvalitetniji nogomet!
Hajduk zasluzeno dobio, makar su i oni loši, ali za dinamo su barcelona!
SELJAČINA NO1 derbija Đovani Rosso. Miše mu učini uslugu i metne ga da odigra tih par minuta, a ovaj kreten se kurči po terenu :smt005
ma to ti je dišpet...ne mozemo mi to shvatiti :-D
legionar
22-02-2009, 23:54
Naravno, u svađu sa pokemonom Moralesom i Đovijem se umješao i Mafro. Samo sa čekao da se još on i Đova potuku :smt005
konzerva
22-02-2009, 23:56
rosso je kralj :smt005
evo ga avatar na kratko da konkurira veteranu za najjadniji avatar ikad.
fat drummer
22-02-2009, 23:58
utakmica je bila sranje, i nadam se da je pokazala svim optimističnim pederčinama kako su derbiji petparačka govna koja su prepuna prekršaja, bezveznih kartona i prekida od strane navijača koji fakat jebeno nemaju pametnijeg posla
hajduk je igrao na prekršaje, momčad koja ima 30 prekršaja na utakmici je momčad koja ne zna igrat
to je prekršaj svake tri minute
a rosso, mislim da je to bila prva i zadnja utakmica za takvog krebila
sammir je još jednom pokazao da će ga se čekat do vječnosti i natrag
moglo bi se to i prodat
kalinić šmalinić, u nekoj normalnoj ligi će ga pojest za doručak
ovo je cista provokacija...da sam Rosso sad bih mahao rukama i vikao na tebe :-D
Just a little bit
23-02-2009, 00:02
žali bože 90 minuta života izgubljenih na ovaj antinogomet.
aj bar se nismo zivcirali...ja sam se smijao dobar dio tekme :-D
Just a little bit
23-02-2009, 00:06
đabe hajduku sad pobjeda kad ce tak i tak sad za koje kolo popušit od Croatie Sesvete i opet smo na starom. :-D
fat drummer
23-02-2009, 00:07
uopće ne sumnjam da će dinamo na kraju ponjeti titulu prvaka hrvatske
samo mi je drago da smo gotovi sa derbijima za ovu polovicu godine (osim naravno kupa eventulano, ali ono)
konzerva
23-02-2009, 00:08
ovo je cista provokacija...da sam Rosso sad bih mahao rukama i vikao na tebe :-D
ništa bez prijetnji prstom!
uopće ne sumnjam da će dinamo na kraju ponjeti titulu prvaka hrvatske
samo mi je drago da smo gotovi sa derbijima za ovu polovicu godine (osim naravno kupa eventulano, ali ono)
Nismo, trokružno se igra. Zadnje kolo je derbi :-D
fat drummer
23-02-2009, 00:18
aupičkumaterinu!
mislio sam da su odustali od tog debilnog sustava? jel to u zagrebu?
jebem im oca, ako će se odlučivat naslov u zagrebu
legionar
23-02-2009, 00:24
Tko bude prvi nakon drugog dijela, tamo se igra. Dakle, vjerojatno u Splitu.
fat drummer
23-02-2009, 00:29
Ah da prasičko je nešto govorio. Dakle, nadam se da se igra u Splitu, ne bih podnio da tramvaji ne voze
Darkbuster
23-02-2009, 00:30
Juhu, opet konfeti!! :-D
Ovo je bilo prestrašno.
Dobro da nisam odlučio otiči.
Jednostavno užasno.
Evo, za ljubitelje stadionskog sporta:
http://www.youtube.com/watch?v=GDaIHJ8116o&
Darkbuster
23-02-2009, 00:39
Ajde ajde,bilo je i gorih utakmica, nemojmo ih zaboraviti :-D
Ova utakmica je simbolična.
malimrav85
23-02-2009, 00:49
hajduk je sasvim prosječna bezvezna momčad ali dinamo je katastrofalan...
Najbolji opis utakmice...
Josip Broz Tito
24-02-2009, 03:45
Konačno da i Dinamo netko pokrade :smt004 ovo mi draže nego da je 5:0
Kakav penal :smt005 :smt005 :smt005
A i 2 crvena nam je mogao dati.
Ivan Bebek je car nad carevima.Takav sudac bi trebao suditi na svakom derbiju :smt006
Pokrasti lopova...neprocjenjivo :smt004
bio sam s frendom na kavi (inace nas kolega....igrao je u NK Zadar i vatreni je navijac Hajduka) i sad ja ocekujem da ce biti podbadanja kad ono:
"Brate jesi gleda onu utakmicu? Pa ono je bia najjadniji derbi ikada. Pa Hajduka ni Manchester ne bi mogao dobiti uz onakvog suca. U 15-oj sekundi je trebao Buljata iskljuciti, Andrica u 14oj minuti a on nista. Brate Dinamo ce biti prvak ovi pojma nemaju, pa da igraju Ligu prvaka ne bi zavrsili utakmicu jer bi im suci sve poslali van. Dobili su ih na tucu a ne na nogomet. Pa cim je Sammir ili Mandjukic dobio loptu dobili bi batina. Vidit ces brate ovo moze proci na jednoj ili dvije utakmice ali prije ili kasnije nece imati s kim igrati A brate oni Roso je debil da je to strasno...."
Uglavnom poslije je nahvalio Ibricica, Kalinica i Tomasova (Tomasova zato kaj su skupa igrali i jer je "izuzetan covik") a ostale je posro da je to strasno...ostao sam zbunjen :? al mi je bilo drago :-D
malimrav85
24-02-2009, 12:08
Dinamo nije imao udarac u okvir.
Amen.
malimrav85
24-02-2009, 20:22
http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/ ... 3/index.do (http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/nogomet/vijesti/3244113/index.do)
Ma kaj će taj degen Barišić napravit?
to je takav jadnik od čovjeka da ga svemir nema
Penal jasan ko dan, ne znam kaj je onon azteku to trebalo...
- Primjena stegovnih mjera bila je katastrofalna - zaključio je Beusan.
:smt009
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/a ... ,153494.jl (http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,2,24,,153494.jl)
a kaj drugo možeš očekivat od nekog debila?
:smt005
fat drummer
24-02-2009, 20:51
samo bih htio podsjetiti na svoje proročanstvo
- pobjeda hajduk
- jadan derbi
- mamić sere
sjebao sam da će biti vela. bio je blažićko.
čeka se rasplet i ispunjenje mog proročanstva :-D
Just a little bit
24-02-2009, 20:53
Blazicko je isto budala, obazire se na ovu seljačinu. Mamica jednostavno treba ignorirati, da novinari imaju imalo obraza, ignorirali bi mamica zbog ove uvrede izrecene njihovom kolegi, međutim jako teško pošto su u Hrvatskoj novinari najveca bagra i ološ od ljudi koji bi prodali vlastitu mater za tekst.
Blazicko je isto budala, obazire se na ovu seljačinu. Mamica jednostavno treba ignorirati, da novinari imaju imalo obraza, ignorirali bi mamica zbog ove uvrede izrecene njihovom kolegi, međutim jako teško pošto su u Hrvatskoj novinari najveca bagra i ološ od ljudi koji bi prodali vlastitu mater za tekst.
svugdje su takvi,al moraš priznat da je teško mamića ignorirat.kruha i igara,nek se ljudi smiju
trebali bi imat neku anketu da ljudi odgovore koju drogu mamić nije probo,nisam siguran kaj bi tu odgovorio :-D
Josip Broz Tito
25-02-2009, 01:13
samo bih htio podsjetiti na svoje proročanstvo
- pobjeda hajduk
- jadan derbi
- mamić sere
sjebao sam da će biti vela. bio je blažićko.
čeka se rasplet i ispunjenje mog proročanstva :-D
Nadam se da nećeš pogoditi i do kraja,pa da Dinamo bude prvak.
Nego vidiš li u svojoj čarobnoj kugli kako će naš prvak proći u kvalama za LP na ljeto 8)
legionar
25-02-2009, 01:15
To vidim i ja: ISPAST U TREĆEM PRETKOLU :badgrin:
fat drummer
25-02-2009, 09:58
Pa mislim da je situacija očita. Pošto ni Dinamo ni Hajduk nemaju strategiju za naredne dvije ili tri godine, nakon prodaje i/ili čistke dobivaju ekipu koja je neuigrana sa slabo provjerenim igračima.
Nekon što će deklasirati gigante poput Himkija ili Birkirkare, možda će proći i osrednje žalsoti poput Domžala ili Zrinjskog, te će u srazu sa veličinama poput Getafea ili Genove popušiti nakon niza debilnih grešaka, neuigrane obrane, nekompetentnog veznog reda i duhovno uništenih napadača.
zagrebaš
25-02-2009, 11:37
To vidim i ja: ISPAST U TREĆEM PRETKOLU :badgrin:
ne budi preoptimističan,već dugo se nije ispadalo u 2.pretkolu :badgrin:
Josip Broz Tito
25-02-2009, 15:36
Bogami da,ali više nije isti sistem kvala za LP,sad ima 3 pretkola LP i 4 Lige UEFA,i naš prvak u drugom pretkolu LP više nije nositelj koliko sam ja pročitao!
Tko izgubi u 2.pretkolu LP ide u 4.pretkolo Lige UEFA,a tko se plasira u 3.pretkolo LP i izgubi ide direkt u Ligu UEFA.
Još gore za naše klubove-prvak će doduše lakše nego ikad u Ligu UEFA,ali ostali klubovi će prolaziti golgotu kroz 4 pretkola za ulazak u mrtvu Ligu UEFA.
malimrav85
25-02-2009, 19:12
Kung-fu Pandža
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
http://www.index.hr/sport/clanak/pedro- ... 22950.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/pedro-morales-nezadovoljan-statusom-na-maksimiru-odlazi-u-marseille/422950.aspx)
:smt005 :smt005 :smt005
ovo me podsjeca na price o Kranjcaru :smt005
konzerva
26-02-2009, 13:51
haha mravac šugavi real opet spušio :-D
http://sportskenovosti.hr/index.php?cmd ... ak_id=8957 (http://sportskenovosti.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=8957)
Upravu Hajduka pak ljubazno molimo da za slijedeći derbi ne pusti u prodaju više od 5 000 karata jer naši dragi gosti iz Zagreba jednostavno nisu navikli igrati pred većim brojem gledatelja i preveliki auditorij ih sputava u iskazivanju svog neprijepornog nogometnog umijeća.
:smt043 :smt043
malimrav85
26-02-2009, 13:59
ma kad im igraju kako i onaj diara
a vaart, snijder i guti gledaju
i kak ćeš onda priliku složit
kad je heinze napravio onaj faul rekao sam starom, evo gola, ovo mu nije trebalo
i bum :smt010
ali mogu oni u uzvratu dobit ako im se playmakeri oporave
http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/ ... 4/index.do (http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/nogomet/vijesti/3245104/index.do)
nismo mi te sreće...
kak se lik ograđuje od kokaina, ima tolko doma pa odma napominje da nije njegovo nego da je podmetnuto
malimrav85
26-02-2009, 16:55
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,153729.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2009,2,26,,153729.jl)
ja sam vesna balenović
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
smijali smo se Pukiju pa su ga digli...mislim ne vjerujem da ce maknut Mamica al ono
fat drummer
26-02-2009, 20:06
joj da maknu mamića mislim da bi sick svršio u gaće na licu mjesta
malimrav85
26-02-2009, 21:01
smijali smo se Pukiju pa su ga digli...mislim ne vjerujem da ce maknut Mamica al ono
ma za njega mi je tak svejedno bilo
ovaj mamić je bolesnik i psihopat i pun mi ga je više k gledat i slušat
ma za njega mi je tak svejedno bilo
ovaj mamić je bolesnik i psihopat i pun mi ga je više k gledat i slušat[/quote]
Da samo što taj bolesnik i psihopat možda i sere i možda ga je naporno gleadati, ali mu se ne može reći da laže, a to je najžalosniji dio.
malimrav85
27-02-2009, 21:04
Kaj da ne laže?
Da nije ukrao? Pa siguran sam da to nije krađa ali sam siguran da su ugovori takvi da si je fini komad uzeo a Dinamu je pitanje kolko je ostalo.
A za drogu ću samo reć :smt005
A za to da je on na braniku purgeraja i Zagreba ovo :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ne znam jel mi mučnije da on ili bandić bude na braniku purgeraja
malimrav85
01-03-2009, 19:45
onaj bentley je tužan
:smt010
ja ne znam koji je k..ovim debilima tipa Jurica Buljat i Kaja Rogulj da onak startaju na igrace...koji bolesnici :smt011
ne zelim znat dal je tko platio Rogulju da to napravi...naime supak je iz Splita...
legionar
01-03-2009, 23:04
Barcelona dobila po kanti, tko se to šulja prema prvom mjestu :badgrin:
Što se tiče HNL-a, ne znam koji me vrag uvijek natjera da gledam te "derbije" :smt010
fat drummer
01-03-2009, 23:16
uuu ozljeda mandžukića!
nije da volim madžukića ali ipak, start je baš kak se spada za zatvor
ali dobro, uspkrkos ove ozljede i dalje vjerujem u svoje proročanstvo
malimrav85
02-03-2009, 00:05
Barcelona dobila po kanti, tko se to šulja prema prvom mjestu :badgrin:
Što se tiče HNL-a, ne znam koji me vrag uvijek natjera da gledam te "derbije" :smt010
8)
kad sam ja to rekao priej mjesec dana trpo mi se smijao
barca se raspada! madrid pobjeđuje!
http://forum.rojadirecta.com/viewtopic. ... a3b9e50210 (http://forum.rojadirecta.com/viewtopic.php?t=59861&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=6bda744fe308e8b323b00aa3b9e50210)
malimrav85
02-03-2009, 16:57
danas čitam novine a nigdje ni slova o sramotnoj hrgovićevoj igri
pa jesam samo ja na stadionu bio? :shock:
taj čovjek ne znam korner izvest, ni jedan centaršut mu ne ide di bi trebao, užasan
za to vrijeme ibanez, koji je bio možda i najbolji igrač na jesen, sjedi na klupi i dobije 10 minuta da igra lijevog veznog
a ovaj hrgović se gura izvest svaki korner, aut i slobodnjka
dok tomečak koji je Dinamovi dijete i očito ima 10 puta bolju loptu od ovog zgubidana ne smije doć blizu
pa vidli smo jučer ko kaj radi
isto ko i onaj morales!?!?!? pa tim likovima mikić može pokazivat kaj je centaršut a to je tužno...
jedina stvar gora od pijanstva je gledat Dinamo, mamurluk ubija
ne sjećam se da su ikad igrali tak loše. bolje su igrali i kad su igrali u drvenoj ligi, barem se nekaj događalo
i još mi nekaj nije jasno, zakaj kovač ne ide na skok kod prekida neko stoji na centru sa calellom
svašta!
i svi plaću kak je jadan mandžo nastradao a niko ne spominije kovačevo ubijanje u prvoj minuti
to nema veze a kad ovog jebivjetra neko pipne odma se čitava država na noge diže
nisam vidio start u prvoj minuti ali sam vidio ovo kaj je Mandjujkicu napravio...koliko god ne volim Mandjukica ovo je fakat bio odvratan start :smt009
ma Hrgovica treba sutnut sto prije...nema lik veze s nogometom...a Tomecaka ostavit...mali je predobar...
a Calello (btw cita ce Kalelo a ne Kaleljo) je nesposoban da je to strasno...ako je ukupno 3 lopte tocno dodao...
glavni Dinamov problem je manjak kretanja u veznom redu...svi stoje i cekaju lopte...kad obrana iznosi loptu nitko ne dolazi po nju...svi samo cekaju kad ce im je netko dodat onako savrseno dok stoje iza njihovih igraca :roll:
malimrav85
02-03-2009, 17:18
pa tomečak ima super centaršut, becham stile
zakaj se čita calelo?
brijem da se on ne bi složio s tim.
[youtube:lliuon58]http://www.youtube.com/watch?v=R7oUp-mrTRo[/youtube:lliuon58]
a kovač nije baš napravio to kaj i ovaj mandžukiću ail oper jako ubojito i barem za žuti karton
da fkt...dva l su lj...i da...nesposoban je
fat drummer
02-03-2009, 18:13
mislim da je tip rekao da se zove kalelo
jel se tako čita i u talijanskom? jer dečko je možda talijan
zakaj se čita calelo?
zato kaj je porijeklom talijan...a na talijanskom se cita Kalelo...sam probaj to procitat pederski i to ti je to :-D
malimrav85
02-03-2009, 19:58
pa lik sam kaže u videu da je caleljo
:?
ali tak niš koristi pa koga briga
po meni bi bišćana trebalo na zadnjeg veznog, lovrena na njegovo mjesto u obrani a tomečak na boku nek bude
makar igrao 10 puta lošije ali nek se uči
i on i ibanez
pa lik sam kaže u videu da je caleljo
:?
kaze Kalelio :?
wtf?
al fakat kazem ti da je sam rekao da je digic i da se ne kaze Kaleljo :(
malimrav85
03-03-2009, 11:42
Židak je progovorio...
Drago Gabrić je i u Zaprešiću potvrdio da je reprezentativni kalibar i Slaven Bilić će ga ubrzo morati zvati u nacionalnu momčad. Na koju poziciju, ako je tu Srna? Ako je Bilić jedan od najperspektivnijih svjetskih trenera, vjerojatno će znati. Kao što vjerojatno nije slijep i vidi da Nikola Kalinić nije golgeter!
Just a little bit
03-03-2009, 13:13
židak je potpuno pukao! Izgleda da mu je Tonči dao koju kunu il' koju bocu da napiše stogod pozitivnog o njegovu sinu!
ali tak i tak svi kuže tko je TŽ. :-D
evo jos jedan dokaz za teoriju urote :-D
Kaja Rogulj je skrivio 2 jedanaesterca Slavena na Poljudu :-D
http://jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak ... ,154623.jl (http://jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2009,3,5,,154623.jl)
Radujte se narodi, vraća se Ilija Traktorist, osvajač Lige za bedaka :smt005
Ovo da Mamić odlazi neću komentirati dok ne vidim čvršće dokaze.
malimrav85
05-03-2009, 10:53
Baš sam htio isto to napisat. A smeće i da ode ide sad kad je sve u kurcu.
a na Iliju nema čovjek kaj reć...
Just a little bit
05-03-2009, 11:50
samo ne brkati retard! neeee!!!!!! :smt011 :smt011
prije bih Ćiru za trenera nego Lončarevića! :smt010
malimrav85
05-03-2009, 11:52
prije bi krešića nego ovog fosila
:smt010
Just a little bit
05-03-2009, 11:53
prije bih zorana vulića :-D nego ovog !
a da mamić odlazi, čisto sumnjam. Opet ga je zelo kokainsko ludilo. :D
malimrav85
05-03-2009, 11:56
ma moguće da ode, ne sjećam se kad je bila sezona bez trofeja (možda prije 4 godine) a ova miriši na to pa lik sad bježi jer ne vidi kaj dalje a prodao je kaj se za prodat imalo
Just a little bit
05-03-2009, 12:00
još da se riješimo inka, azteca i maja, orijentiramo se na juniore i di ćeš bolje!
malimrav85
05-03-2009, 12:07
pa da, smo ibaneza ostavit, on je još mlad i može se od njega Hrvoje napravit ko kak je dudu a i dečko je u Boci bio, sa 18 godina odigrao 2 tekme. pa boca je među 10 najvećih klubova na svijetu
Trener koji djeluje od 1971. kada se učio na klupi Prvomajske
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/ ... 6/index.do (http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/nogomet/vijesti/3249986/index.do)
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,154639.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2009,3,5,,154639.jl)
fat drummer
05-03-2009, 12:45
jebote, ja sam bolja opcija od lončarevića
povlačim svoje proročanstvo, nisam računao da ja mamić toliko glup da smijen vlaka nakon prvog poraza
kako sam mogao biti tako naivan
Just a little bit
05-03-2009, 12:55
ma bolja opcija bi bio i goran :-D
ili ipak ne :-D
fat drummer
05-03-2009, 13:27
Goran bi osvojio pet ligi prvaka
malimrav85
05-03-2009, 15:45
neće se on maknut bez metka nikad
:smt011
legionar
05-03-2009, 15:52
Jurčić da bude pomoćnik Gromovniku :smt005 Jurčić je triput bolji trener od te stare prčije
malimrav85
05-03-2009, 16:11
ma to je samo zato kaj kruno nije htio preuzet momčad odma prije nego kaj vidi kaj ima nego će do ljeta promatrat i onda krenut radit svoje
a mamić više nije izvršni dopredsjednik
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
fat drummer
05-03-2009, 17:29
vjerujem da će izvršni dopredsjednik postati zoran mamić
jebote, ovaj dinamo svakim trenom postaje sve veće govno. baš kada sam pomislio da ne može biti većeg govna, opla, evo vidi
stvarno mi je teško reći tko mi se više gadi - hajduk ili dinamo. razmislit ću pa ću vam javiti.
vjerujem da ćete uzbuđeno čekati rezultate
Ne ide Mamić iz Dinama bar dok ne proda Mandžukića. Mada je nejasno tko će s obzirom na recesiju iskrcati velike pare za tog seljobera.
legionar
05-03-2009, 17:38
Bože me sačuvaj. Mamić će sad, kako pišu, bit ono što je Sinovčić u Zadru - faktički će bit glavni, a odgovornost ne bude nikakva. Jebo ga Lončarević.
Ako ima netko upućeniji, zašto se nigdje ne spominje privatizacija Dinama, odnosno zašto se o njoj ne razmišlja. To je jedini način da se stvari razjasne, a ne da Mamić po svima sere, a ima formalno odgovornost ko ja.
fat drummer
05-03-2009, 18:17
jer dinamo nije u dugovima pa zakonski nije dužan proći transformaciju kao hajduk
dinamo naime postoji u dualitetu institucija - udruga građana koja "posjeduje" sve igrače, koeficijente, pravo na stadion, ime i slično te dinamo kao ostatak croatije koji kao takav ima dugovanja spram bivših igrača
pošto udruga građana djeluje neprofitno, nema dugova ili obveza proizašlih iz croatie (ali ima sva prava) dinamo se ne mora transformirati u d.d.
legionar
05-03-2009, 18:29
http://www.index.hr/sport/clanak/jurcic ... 24125.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/jurcic-novi-trener-sokota-i-balaban-potjerani-mamic-ostaje-izvrsni-dopredsjednik/424125.aspx)
Tresla se brda, rodilo se govno :smt005
Pozdravljam odluku da Jurčić bude trener, samo sumnjam da će dugo, nije on tip koji će lizat Mamićevske skute..
Josip Broz Tito
05-03-2009, 19:17
Odlično :smt006
Jurčić će ih još dovoljno potkopat...a Vlak je stalno tužan nije to zbog derbija...čovjek je depresivac...prije će se nasmiješit Stjenko Vranjican nego on...
fat drummer
05-03-2009, 20:02
mamić je idiot
kuže je bio savršeno dobar trener za dinamo
nije dinamo neki klub koji će ne znam što radit u europi, dinamo je klub koji svake godine treba osvojit jednu titulu i to je to
europa je bonus (za dinamo nedostižan)
da neki trener ostane više od tri utakmice na klupi možda bi se nakon pet godina isprofilirala snažna i stabilna momčad.
možda.
s druge strane hajduk je u usponu koji će trajat do prve krize ili iduće sezone ako ponestane para i sa prve dvije loše kupovine. onda će se tek vidjeti uspijeh i smisao privatizacije. jer ako hajduk u idućih deset godina ne propadne splićani mogu biti sretni
Meni Jurčić ok...ziher bolji nego brk :lol:
http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk ... 24222.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-dovodi-boska-balabana/424222.aspx)
evo i vama Hrgovica :smt005
http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-dovodi-boska-balabana/424222.aspx
evo i vama Hrgovica :smt005
hahahaha koji cirkus
kud ovaj svijet ide...? :shock:
šta, na kraju van Maminjo ostaje??? a redikula...svaka mu čast, triba i to znat... :lol: :smt006
malimrav85
06-03-2009, 14:05
ma glavno da ovaj kreten ode, i to je korak na bolje
on je jedini igrač kojeg nisam mogao organski podnjet
dobro, i živković ali on je hvala Bogu na drugoj strani
koja će to ekipa retarda bit
živković, balaban i mlada nada j.buljat
samo im mandžukić fali da upotpune poker debila
šta, na kraju van Maminjo ostaje??? a redikula...svaka mu čast, triba i to znat... :lol: :smt006
a kaj si mislila da ce otic?! :smt005
a kaj si mislila da ce otic?! :smt005
aha :-D
ma nisan, al ono... :p
joj da bar Bole potpise za vas :D
pa nek dođe... :smt005
meni ne smeta...
šta se tiče Zdrave-on je čovik od riči pa ja mislila... :smt005
misliš za NAS...ccc, vet! i i si jedan od nas :smt006
ajde pa-pa :smt006
http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/ ... 1/index.do (http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/nogomet/vijesti/3252061/index.do)
e moj Maminjo
malimrav85
08-03-2009, 16:51
dudu dao gol
:shock:
malimrav85
08-03-2009, 17:27
http://videos.sapo.pt/tReU8VY1YaOL4qwotv62
MinesweePer
08-03-2009, 17:36
koji car, hladnokrvno bezobrazni car :-D
nego jel netko primjetio da je Real remizirao a Barca dobila :smt007 ? :-D
malimrav85
08-03-2009, 19:39
kad atletico razbija
:roll:
isti atletico koji je dobio barcelonu
:roll:
Josip Broz Tito
08-03-2009, 20:43
joj da bar Bole potpise za vas :D
Pa slažem se...da bar potpiše.On je odličan igrač,kojeg se maltretira samo zbog onog izlaska :roll: .Uostalom Hajduku je napad najslabija karika.Mrtvi magarac Kalinić može zabiti samo iz penala ili eventualno ako netko pukne na gol,golman obrani pa mu lopta padne ravno u noge,a okolo nema protivničkih braniča.
Bole Top bi nam sjeo kao šamar budali :smt008 .
E da,pred koji mjesec sam napisao da se Hajduk strašno pojačao jer su Tomasov i Vejić odlični, a Dinamova You Tube pojačanja iz latinoameričkih vukojebina ili napadač koji je zabio 6 golova u vrlo jakoj češkoj ligi da su loša kupovina.
Izgleda da sam opet pogodio :badgrin:
legionar
08-03-2009, 20:49
Logično je. Ovima treba duže da se prilagode. A Vejić i Tomasov, uz što su klasni igrači, ne treba im adaptacija. Jedva čekam utakmicu s Osijekom, hrvatski derbi :smt007
Pa slažem se...da bar potpiše.On je odličan igrač,kojeg se maltretira samo zbog onog izlaska :roll: .Uostalom Hajduku je napad najslabija karika.Mrtvi magarac Kalinić može zabiti samo iz penala ili eventualno ako netko pukne na gol,golman obrani pa mu lopta padne ravno u noge,a okolo nema protivničkih braniča.
Bole ti ima problem kaj je u zadnjih par godina brutalan kikser...fula fula fula...al za Hajduk je ko stvoren...u Hajduku igraci znaju ubaciti...u Dinamu ne...
E da,pred koji mjesec sam napisao da se Hajduk strašno pojačao jer su Tomasov i Vejić odlični, a Dinamova You Tube pojačanja iz latinoameričkih vukojebina ili napadač koji je zabio 6 golova u vrlo jakoj češkoj ligi da su loša kupovina.
za Vejica ne znam jer ga ne pratim al Tomasov je klasa...lik je majstor...stjerat ce za koju godinu ili prascica ili patuljka iz repke...
a za latinoamerikance cemo vidit...njima treba vremena...bar 2 god...sam kaj to u Dinamu bas ne kuze...
ali si ipak puno puta prije kiksao...
gorane...
:smt023
gorane...
:smt023
nije ti to goce :smt010
Josip Broz Tito
08-03-2009, 23:51
hrvatski derbi
Derbi :lol:
Kad dolazi Dinamo,Osijekovi igrači se sklanjaju s puta da bi nekog slučajno ozljedili ,a kad dolazi Hajduk napale se kao da dolazi Zvezda.
1,80 u kladionici je nenormalno znajući da Dinamo mora dobiti u Osijeku.
fat drummer
08-03-2009, 23:55
kao i kada hajduk dolazi u zadar...
malimrav85
08-03-2009, 23:56
i vinkovce
legionar
08-03-2009, 23:56
Zato je valjda bilo više prekršaja nego u utakmici Dinamo Hajduk?
Josip Broz Tito
09-03-2009, 00:53
Zadnja utakmica ova dva kluba prije nekih 3-4 mjeseca taman kad je Hajduku trebalo da se približi Dinamu završilo je 1:0.
legionar-ovi faulovi su paravan :lol:
fat drummer
09-03-2009, 00:54
da... i?
Josip Broz Tito
09-03-2009, 01:25
To je neprijeporni dokaz da Zadar ne pušta Hajduku :smt004
legionar
09-03-2009, 02:00
Ne baš, prije neprijeporan dokaz da je Zadar u zoni ispadanja.
fat drummer
09-03-2009, 09:20
To je neprijeporni dokaz da Zadar ne pušta Hajduku :smt004
aha.. a svaka pobjeda dinama nad osijekom je nepriporan dokaz da osječani nemaju pametnijeg posla nego pušit kitu dinamu
koliko god ovi debili bbb bili retardirani čini mi se da su pripadnici torcide barem toliko pa na petu potenciju
čini mi se da su pripadnici torcide barem toliko pa na petu potenciju
da, čini ti se, istina je potpuno drugačija :smt019
kako će Dinamovci dobro igrat pored tako loših navijača...? :lol:
ugledajte se na Torcuuuu. :wav:
cathy the great
09-03-2009, 12:02
tako je! budimo ko torca i bacajmo papire po stadionu pa da utakmica kasni sto godina :smt041
hrvatski derbi
Derbi :lol:
Kad dolazi Dinamo,Osijekovi igrači se sklanjaju s puta da bi nekog slučajno ozljedili ,a kad dolazi Hajduk napale se kao da dolazi Zvezda.
1,80 u kladionici je nenormalno znajući da Dinamo mora dobiti u Osijeku.
da imalo znas o nogmetu i da ga nisi poceo jucer pratiti,znao bi da je uvijek zvezda dobro prolazila u osijeku i da se njima osjecani sklanjali sa puta,a nikako se nisu napaljivali na zvezdu..aj pitaj se zasto,a hajduk i dinamo su solidno prolazili u vinkovcima..hajduk doduse danas nesto bolje prolazi u vinkovcima sto je sigurno utjecaj copa,stimca,ivkovica itd..
ali ja osobno ne vjerujem u namjestene utakmice i nemoze me nitko uvjeriti u isto..sta dolazi hajduk u zadar i sad ce mu zadar pustiti..mislim ajd ti navedi 11 igraca da igraju tako,a i njima trebaju bodovi..uvijek sam mrzio te tovarske zalopojke o namjestenim tekmama,sucima,hajduku bez para blablabla..nemojmo biti ko oni :p
ma pusti ga nek se dijete igra...vec se usosio par puta pa sam mu ja bubnuo statistiku i bio je tih ko bubica :-D
Josip Broz Tito
09-03-2009, 14:41
Ma kakvu mrtvu statistiku?
Ja sam jedini koji je ovdje govorio o bilo kakvoj statistici kad sam vam dokazao da je slovenska liga samo 2 mjesta ispod naše na ljestvici UEFA.
Od vas nisam vidio nikakve statistike.Pa evo statističari nađite skor Osijeka i Dinama u HNL :smt004
ono kad si pricao koji cu ciji klubovi ;)
ma da ti ne bi ja to trazio...usput nadji i statistiku Dinamo - Zadar, Dinamo - Varteks...
fat drummer
09-03-2009, 14:57
evo ovako
osijek nikada nije dobio u zagrebu, jednom je remizirao
u osijeku imamo sedam remija, i dvije pobjede
zadar je jednom dobio u splitu
niti jedan remi
pet remija u zadru, i jedna pobjeda zadra, sve ostalo je hajdukovo
--------------
važna opaska - jedna odvjetnica slavi rođendan pa imam viski u kavi
možda sam fulao koji skor, ali mislim da je točno
Josip Broz Tito
09-03-2009, 15:02
Ma briga mene ja znam samo da uvijek uzmem lijepu kvotu od 1,8 na Osijek i nikad ne brinem hoće li mi taj par proći,on uvijek prođe.
Samo da se nisam kladio na raspalu Fiorentinu i luzericu Blanku :smt009
fat drummer
09-03-2009, 15:33
kladi se na što god želiš, ali debilna ti je tvrdnja da osijek pušta dinamu, a ubija hajduk, a to isto kao ne vrijedi za zadar
hajduk - osijek
u osijeku imamo dva remija
osam pobjeda osijeka
deset pobjeda hajduka
a u splitu
tri remija
jedna pobjeda osijeka
i sve ostalo je hajdukovo (20)
konzerva
09-03-2009, 17:59
koliko god ovi debili bbb bili retardirani čini mi se da su pripadnici torcide barem toliko pa na petu potenciju
forumaš jospi broz tito nije torcidu vidio ni na slici ;)
Josip Broz Tito
09-03-2009, 21:28
forumaš jospi broz tito nije torcidu vidio ni na slici ;)
Živa istina,doduše vidio sam ih na slici :-D ,meni je samo zabavno da u mom kraju svi navijaju za Dinamo iako živimo 80 km od Zagreba,onda ja "navijam" za Hajduk samo da bi ih mogao podjebavati,a i neprocjenjivo je gledati kako Dinamo uvijek u Europi ima ambiciozne planove pa onda sve popuši :smt005 "mi" ispadnemo već na ljeto,boli nas kurac :smt006
Darkbuster
09-03-2009, 21:33
JBT navija za Hajduk jer je to partizanski klub :-D
malimrav85
10-03-2009, 17:32
http://www.net.hr/sport/page/2009/03/10/0138006.html
bravo dečki, pošaljite ga u kurac
ajde da i ovaj balaban napravi nekaj pametno
http://www.24sata.hr/util_scripts/get_slika_varijacija.php?slika_id=176748&var_suff=547x435
fat drummer
10-03-2009, 21:13
isuse kako su ovi tipovi zakon! znaju da nemaju pojm o nogometu više i sada jer imaju dovoljno para za život, jebu mamića u mozak.
go šokota i bole!!
malimrav85
10-03-2009, 21:43
go go go!
da barem šokota nakon isteka ode za Zagreb igrat...
Real :smt006
mozda dogodine :-D
ajme Juve i Chelsea :smt007 :smt007 :smt007
moje najmilije!!!!!!!! a ne mogu gledat... :smt011 :smt009
malimrav85
10-03-2009, 22:14
rađe bi gledao pao-villareal nego ove kriplove
a ovi su iz reala mutavi sami po sebi i onda još debilni sudac ono sudi ko ruku
čisto rame
ali prvi gol su zaslužili jer su debili
nije mi jasno kak samo pepe ostane u petercu a liverpool ima tri igrača