View Full Version : Nogomet
m ože li se prek neta gledat tekma igdi :smt001
Pravda je zadovoljena!!! Ajmo Chelsea :D
Koja patetika ovog Šokote i plakanje "Ja sam Dinamove dijete od osme godine". Di je bila ta silna emocija kad je nekog vraga vrijedio? Tad se prodao u Portugal, a sad kad je poluinvalid bi ga trebao Dinamo trpiti jer je on "Dinamovo dijete". Mrš u pizdu materinu.
fat drummer
10-03-2009, 23:57
šoki i bolesu carevi, još samo čekam bišćana...
kurca nemaju pojma, ali mamić ih se ne može riješiti. prekrvavo. i to samo iz pakosti, tipovi su carevi i obožavam ih
Just a little bit
11-03-2009, 00:34
kako mi je drago kaj je juve ispao :-D
ali sutra dudlek zabija het trik ! :smt109
kako mi je drago kaj je juve ispao :-D
a tek Real...ah...vecer iz snova :D
Josip Broz Tito
12-03-2009, 01:42
Tomo Šokota, dečec koji je u Maksimiru od svoje osme godine, bio je malo više pogođen odnosom vodstva kluba. Međutim i kod njega je presudila loša ponuda, navodno se radilo o 800.000 eura koje je Šoki trebao dobiti u ratama.
Sirotan :smt005 :smt005 :smt005
malimrav85
12-03-2009, 11:24
Pa sigurno da je razlika između Šokote i recimo Kovača. Kovač je smeće koje je imalo neki jadan ugovor i nije znao di bi i sad je tu došao jer su mu ova 2 debosa davala milju po sezon.
Šokota je čitav život u Dinamu skoro, prije Portugala je bio jedan od vođa momčadi, prvi je nosio majcu
http://www.index.hr/indexklub/upload/_e91f3040-5d70-46f9-82d1-c0abc8688c61.jpg
I zakaj bi se on sad odrekao svojih para i dao ih onom psu koji vodi Dinamo? siguran sam da je recimo Boban predsjednik i da su mu pristojno raskinuil ugovor da bi se odrekao svih para. Uostalom, ostavio je Portu oko milju i pol eura da se vrati u Dinamo.
To kaj si ova dva brđana misle da su oni Dinamo, ko ih jebe! Nadam se da će ih ova 2 izjebat do kraja!
Just a little bit
12-03-2009, 16:29
slazem se, puna podrska ovoj dvojci da ioh izjebu do kraja! kakva ljubav prema dinamu, daj pare koje mi pripadaju!!!
iako boleta baš ne volim (naime jos mu pamtim sliku di je pored grafita ARMADA a ispod citat : ARMADA NAJBOLJA NA SVIJETU :badgrin: ) :-D neka izmuze sto vise para od brace dalton !
malimrav85
12-03-2009, 20:51
ma ja mrzim balabana ali ne više od mamića
:(
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/45786/Default.aspx
BBB!!!!! najbolji na planeti!!!!
jeeeee
jesi ti retardirana??..
jel usporedjujes nas i torcidu ili ukupnu publiku kao u clanku..ako je nas i torcida,pogleda slike il pitaj konzervu kolko ih je bilo na sjeveru u sezoni 2005/2006..vise bbb je doslo u split u dvanaestom mjesecu 2005 nego je torce bilo na sjeveru..bio i vidio svojim ocima..na gostovanja u veliku,korpivnicu il varazdin nije islo ni 20 ljudi iz splita..
stadion je bio strasno prazan..nesto kao nama danas..a ako usporedjujes ukupnu publiku,pogledaj koliko je dinamo imao u sezoni 2005/2006..jos vise nego hajduk danas..
sto nas dovodi do zakljucka da klubovi ovdje ovise o rezultatima i kad je susno razdoblje ljudi se zazele nogometa i normalno da ce biti vise mjesta..dinamo te godine je rasturao,nakon tri godine bez naslova prvaka..bas kao hajduk danas,plus mi igrali i ligu za ostanak..
i ja isto idem zeni nesta objasnjavat,jebem se glupa.. :roll:
legionar
13-03-2009, 15:36
:smt005
malimrav85
13-03-2009, 19:29
u hervisu orginal hrvatski dres na akciji 300kn
:D
u hervisu orginal hrvatski dres na akciji 300kn
:D
hahahahahaha
Trpinja, smiri se... :roll:
[url]
BBB!!!!! najbolji na planeti!!!!
jeeeee
Napokon ste i vi priznali :D
šta...ti?????
ddddddd
ko to mi? :badgrin:
hvala šta mi se obraćaš s poštovanjem, al to ti se piše velikim slovom:-D
btw, mislim da znam ko si :-D
kolko novaca su karte za Poljud?
malimrav85
14-03-2009, 12:12
ja mislim da su 20-40-60 na poljudu, barem za ove normalne utakmice
dok je recimo sutra za ŠIBENIK 20-50-80
koja stoka glupa
pa ko će dat 50-80kn da GLEDA te debile retardirane?
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/148 ... rcica.html (http://www.tportal.hr/sport/nogomet/1482/Dinamo_demantirao_dolazak_Krune_Jurcica.html)
da se podsjetimo :-D
fat drummer
14-03-2009, 22:43
uopće, jurčić će na klupi biti do kraja sezone, ako i toliko
Vidjet ćeš kad se Mr.Forehead zadrži duže od Alexa Fergusona i Guya Rouxa, osvoji 2 LP i 20 prvenstava zaredom.
legionar
15-03-2009, 20:35
Mančster spuvo jučer krivnjom Nemanje Vidića, ĆorLuka dobio, Dinamo dobio, može li još Hajduk ispuvat u Vinkovcima za jedan savršen nogometni vikend? :badgrin:
malimrav85
15-03-2009, 20:45
Dinamo jako dobro igrao, najbolja proljetna utakmica
nisu na istoku imali karata
Je, Dinamo je bogme dobro odigrao. Valjda će Jurčić preživjeti dulje od jednog poraza.
legionar
15-03-2009, 23:10
Zadovljan sam ishodom derbija :badgrin: Inače Vela bi se zbilja trebao naučit samokontroli, lik samo što nije svršio nakon Subašićeve obrane :roll:
fat drummer
15-03-2009, 23:12
pa dobro, mislim da to nije neka nepoznanica
uostalom sukomentator prasičku je bio silvio marić
ali da su naši komentatori neprofesionalni i često emotivno prenose utakmice to je istina... mislim da je bruno kovačević svršio kada je ude osvojio srebro
Josip Broz Tito
15-03-2009, 23:15
Treba bombardirati Vinkovce :evil: .
Ovo je dokaz da su svi u ligi protiv Hajduka.Čak i 2 "Hajdukova kluba" Cibalia i Zadar su najviše uništili Hajduk.
Druže Tito, vaša Armija je to već odradila pre 17 godina.
ali da su naši komentatori neprofesionalni i često emotivno prenose utakmice to je istina... mislim da je bruno kovačević svršio kada je ude osvojio srebro
Zadovljan sam ishodom derbija :badgrin: Inače Vela bi se zbilja trebao naučit samokontroli, lik samo što nije svršio nakon Subašićeve obrane :roll:
ma Vela je zakon...nema se kaj suzdrzavat obrana je bila fakat super...a rezultat jos bolji...nek Vela prenosi sve tekme :D
@jbt - vec su Srbi to napravili...nije proslo...a pravu bombu je bacio Pavlicic :-D
konzerva
15-03-2009, 23:17
Druže Tito, vaša Armija je to već odradila pre 17 godina.
:smt005 dobar... :smt043
ma bitno je da smo ostali prvi
legionar
15-03-2009, 23:17
pa dobro, mislim da to nije neka nepoznanica
uostalom sukomentator prasičku je bio silvio marić
A dobro to je cijeloj naciji u interesu, al ovo je bolesno što u HNL-u rade..
Treba bombardirati Vinkovce.Ajmo ajmo ustaše? :smt005
Josip Broz Tito
15-03-2009, 23:18
E Tito baš ima veze sa bombardiranjem Vinkovaca :-D
Nego da ne offtopičarimo.
Strašno koliko je Hajduk baksuzan klub :smt010 .
fat drummer
15-03-2009, 23:18
Treba bombardirati Vinkovce :evil: .
Ovo je dokaz da su svi u ligi protiv Hajduka.Čak i 2 "Hajdukova kluba" Cibalia i Zadar su najviše uništili Hajduk.
da, fakat je u kurcu kada cibalija ne pusti hajduku nego želi ostat u ligi
ja ne kužim jesu li oni normalni ili koji im je kurac
Strašno koliko je Hajduk baksuzan klub :smt010 .
:smt010 :smt010 :smt010
srce mi se slama
:smt010 :smt010 :smt010
ma bitno je da smo ostali prvi
i ja sam sretan zbog tog :-D
konzerva
15-03-2009, 23:23
fino zadnje kolo na poljudu winner takes it all
di ćeš bolje
[quote="Josip Broz Tito":1i9h1xhp]
da, fakat je u kurcu kada cibalija ne pusti hajduku nego želi ostat u ligi
[/quote:1i9h1xhp]
ovo nisam ni vidio..opet teorije urote :smt005
@konz - i prosle godine se dva puta igralo na poljudu :-D
legionar
15-03-2009, 23:26
E neće to tek tako dalje. Sad će da se obrne radnja. Sad će Dinamo s Jurčićem dobit novi uspon koji će ga držat poduže razdoblje. Al dobro sve mi bilo žao danas gledat Ibričića kak je otužno maštao o pokalima pa nek si Jajduk nosi kup kao utješnu nagradu.
Josip Broz Tito
15-03-2009, 23:28
Vet sretan si zato što ćete zadnje kolo igrati protiv momčadi koja vas ubija ove godine i to u gostima 8) ?
Ne bojim se ja...Hajduk lagano osvaja...Dinamo ipak ne može pobijediti onu nepotkupljivu polovicu lige :-D
legionar
15-03-2009, 23:29
Druže Tito, pa nisi li jednom na ozbiljnim temama rekao da nisi sklon teorijama zavjere/urote? Kak ih onda u nogometu vidiš? Ako ih ima u nogometu, koliko ih je tek u međ. politici :?:
Vet sretan si zato što ćete zadnje kolo igrati protiv momčadi koja vas ubija ove godine i to u gostima 8) ?
pa ono da...ipak igraju jos protiv Croatie iz Sesveta, Cibalie i slicnih...do Dinama ce imat 6 bodova zaostatka :-D
a i sumnjam da ih mogu dobit 3 put za redom....
malimrav85
15-03-2009, 23:39
1.HNK HAJDUK š.d.d. – ZAGREB
2.DINAMO – OSIJEK
1.OSIJEK – HNK HAJDUK š.d.d.
2.CIBALIA – DINAMO
tu bi moglo bit svašta... :-D
1.HNK HAJDUK š.d.d. – CIBALIA
2.DINAMO – INTER-ZAPREŠIĆ
1.INTER-ZAPREŠIĆ – HNK HAJDUK š.d.d.
2.CROATIA SESVETE – DINAMO
1.HNK HAJDUK š.d.d. – CROATIA SES.
2.DINAMO – ZADAR
1.ZADAR – HNK HAJDUK š.d.d.
2.VARTEKS – DINAMO
tu bi Dinamo mogao kiksat
1.HNK HAJDUK š.d.d. – VARTEKS
2.DINAMO – RIJEKA
1.RIJEKA – HNK HAJDUK š.d.d.
2.ŠIBENIK – DINAMO
ovo kolo bi isto moglo bit zanimljivo
1.HNK HAJDUK š.d.d. – ŠIBENIK
2.DINAMO – SLAVEN BELUPO
1.SLAVEN BELUPO – HNK HAJDUK š.d.d.
2.DINAMO – ZAGREB
tu bi hajduk mogo prosut nekaj
zadnje kolo kaj bude :shock:
Josip Broz Tito
15-03-2009, 23:43
Nije to teorija zavjere,nego kriminalitet u našem nogometu :lol:
Neki klubovi redovito skidaju gaće kad Dinamo dolazi.
Osijek najviše mrzim oni besramno puštaju Dinamu.
Sviđa mi se raspored.Dinamo igra sa svojim slugama kući,a njih bi iovako dobio u gostima,a u gostima će se morati pomučiti sa poštenim dijelom lige(Šibenik,Varteks,Cibalia).
Sviđa mi se raspored.Dinamo igra sa svojim slugama kući,a njih bi iovako dobio u gostima,a u gostima će se morati pomučiti sa poštenim dijelom lige(Šibenik,Varteks,Cibalia).
i kaj ces rec kad ih dobiju? :-D
fat drummer
15-03-2009, 23:54
biti će zanimljivo do kraja jer su i dinamo i hajduk dva iznimno nesposobna kluba i vjerujem da dok se matemetički ne osigura prvenstvo nema smisla radovati pokalu
ipak, sumanjm da će se situacija rješavati u zadnjem kolu, jedno dva ili tri kola prije kraja sve biti trebalo biti jasno
Josip Broz Tito
15-03-2009, 23:58
i kaj ces rec kad ih dobiju? :-D
Pa ako dobiju čestitat ;)
Ja samo živim da dočekam dan da smrdljivi Osijek uzme bod barem Dinamu kući.
Tu već možemo upisati 3 boda Dinamu.
fat drummer
16-03-2009, 00:02
već si doživio te dane...
14 . 05 . 1995 . CROATIA - OSIJEK 1:1
02 . 05 . 1999 . CROATIA - OSIJEK 1:1
07 . 08 . 2004 . DINAMO - OSIJEK 0:0
18 . 05 . 2005 . DINAMO - OSIJEK 3:3
Josip Broz Tito
16-03-2009, 00:05
Oni uzmu bod onda kad Dinamu ne treba...kao što vidiš prosječno u 4-5 godina jedanput.
Kad Dinamu treba 3 boda,nema problema.
fat drummer
16-03-2009, 00:11
naravno... bitno je da si te dane već doživio... pogledaj skor koji šibenik ima sa dinamom u zagrebu (koji si naveo kao pošteni dio lige)
skor je 18:0 za dinamo
kao domaćin šibenik je čak 3 puta pobijedio i šest puta izgubio
dobili su ih 1992, 2000 te 2006
to je razmak od osam pa zatim šest godina... izvrstan skor...
cibalija je u vinkovicma i sto dobila dva puta u povijesti... u zagrebu nikada ali ima remi
pošten dio lige ti je jeben...
Josip Broz Tito
16-03-2009, 00:17
Pošten dio lige o kojem govoriš je slab...
Osijek je među boljim našim klubovima...
Osim kad igraju sa svojim gazdama iz Zagreba...
fat drummer
16-03-2009, 00:21
gle, nisam ja navodio pošten dio lige
to je tvoje djelo
ne shvaćam po čemu je osijek sluga dinama, a šibenik nije... ili cibalija?
mislim statistički gledano osijek stoji jednako dobro kao i ova dva kluba. meni su i dinamo i hajduk podjednako gadni, samo me zanima zašto smatraš da dinamu netko pušta, a hajduk svi mrze
Josip Broz Tito
16-03-2009, 00:22
Ako ništa bar je Kalinić danas zabio iz ne-penala :shock:
Josip Broz Tito
16-03-2009, 00:26
ne shvaćam po čemu je osijek sluga dinama, a šibenik nije... ili cibalija?
mislim statistički gledano osijek stoji jednako dobro kao i ova dva kluba.
Već sam ti objasnio gore.
Eto ajmo zamislit ovako.
Dinamo=Man UTd
Hajduk=Liverpool
Osijek=Newcastle/Everton ili neki klub iz gornjeg doma
Cibalia=WBA
Šibenik=Stoke City
Kad neki seljački klub kao WBA ili Stoke ima negativan skor sa Manchesterom ne mogu reć da je namještanje negosu oni očito loši.
Ali kad jedan Newcastle ima takav skor sa Man Utd-om onda se zapitaš neke stvari.
fat drummer
16-03-2009, 00:32
aha... dobro, a zašto man utd ima tako pozitivan skor protiv newcastlea?
kupuje utakmice?
ili svi mrze liverpool?
Osijek je prosle godine bio šesti...2006/07 je bio deveti...a 2005/06 kad je bio treci tj bio je dobar je dobio Dinamo doma 1:0 i a drugu doma je igrao 0:0...2004/05 je opet bio deveti...
Osijek uopce nije dobar klub dobar...sad je osmi...kaj ocekujes od kluba koji je u HNL-u na osmom mjestu? Da dobije Dinamo? To se jedino moze nazvati iznenadjenjem a ne necim sto se trebalo dogoditi...
http://sportskenovosti.hr/fw3k/util_scripts/get_slika_varijacija.php?slika_id=10180&var_suff=385x275
:smt008
Josip Broz Tito
17-03-2009, 01:01
I Subašić vidi ono što drugi ne žele vidjeti-cijela liga je protiv Hajduka 8) !
http://www.index.hr/sport/clanak/nastav ... 25669.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/nastavlja-se-vratarski-duel-s-bosuta-hoce-li-cibalia-gristi-i-kada-dodje-dinamo/425669.aspx)
Ali sreća da je Hajduk toliko jak da svi ostali samo ovo mogu slušati:
http://www.youtube.com/watch?v=apHjhTbEPQM
:smt006
http://www.index.hr/sport/clanak/nastav ... 25669.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/nastavlja-se-vratarski-duel-s-bosuta-hoce-li-cibalia-gristi-i-kada-dodje-dinamo/425669.aspx)
"Jedino je šteta što tako ne igraju protiv Modrih, baš ćemo vidjeti kako će Vinkovčani igrati kad im za desetak dana dođe Dinamo"
a Dinamo i Cibalia igrali 1:1 :smt005
kak ste mi slatki vas dva genija :smt052 :smt050
malimrav85
17-03-2009, 11:07
da taj lik nekaj valja ne bi u hajduk otišao
ko ni Slepička ili Kovač u Dinamo :-D
fat drummer
17-03-2009, 15:42
"Jedino je šteta što tako ne igraju protiv Modrih, baš ćemo vidjeti kako će Vinkovčani igrati kad im za desetak dana dođe Dinamo"
a Dinamo i Cibalia igrali 1:1 :smt005
kak ste mi slatki vas dva genija :smt052 :smt050
nemoj nikada stajati između navijača i logike
dok se bojsi još nekako daju u ekstremnim situacijama i složiti sa zdravim razumom i to u minimalnim količinama, našim sugrađanima s juga to nikako ne ide
srećko kovač bi trebao posjetiti split i poljud u sklopu proučavanja za seminalno djelo: Logičke pogreške, apsurdi i zablude
http://www.jutarnji.hr/sport/navijaci/c ... ,156204.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/navijaci/clanak/art-2009,3,17,,156204.jl)
zakon :smt005
malimrav85
17-03-2009, 22:30
ovaj vikend umjesto hnl u 15.30 malo premjer liga u 16h
bit će na rtl-u prijenos u subotu u 15h po našem vremenu pa ako vidite kockice i hrv zastavu mašite
:-D
Josip Broz Tito
18-03-2009, 22:52
Gabrić u repki,Petrić ozljeđen.
Lijepe vijesti.
Just a little bit
18-03-2009, 23:10
izgleda da su Bilića malo vozikali u prtljažniku po splitu čim je zvao tog antitalenta
fat drummer
18-03-2009, 23:14
a ono, onda je mogao zvat i vručinu... ako je tako potrebit za napadačima
ali dobro, pošto je u slaven bilić najveći nogometni genije ikada neću mu se petljat u posao
meni je Gabrić dobar...a ak može Manđu, Kalinića i Rukavinu zvat onda može i Gabrića...
Josip Broz Tito
19-03-2009, 00:10
Garić je super igrač,za razliku od Kalinića epileptičara.
A slažem se Vručina je trebao biti prvi izbor,dečko je odličan.
Samo Čale me bode u oči,ali ajde
ovo je provokacija i necu reagirati :-D
Josip Broz Tito
19-03-2009, 18:44
ovo je provokacija i necu reagirati :-D
:-D :-D :-D
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx (http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/46750/Default.aspx)
:smt082 :smt081 :smt082 :smt081 :smt082 :smt005 :smt005
kolko frustracija s juga :-D
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/46750/Default.aspx
"Ne vjeruje im se čak ni kada godinama igraju po Španjolskoj i Italiji, kao što je to činio Ivan Jurić koji je prvi put nacionalni dres odjenuo de facto pred mirovinu. "
i igrao očajno :-D
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/46750/Default.aspx
e, zamisli ti to, Dalmošu!!! :smt006
fat drummer
20-03-2009, 16:19
"Ne vjeruje im se čak ni kada godinama igraju po Španjolskoj i Italiji, kao što je to činio Ivan Jurić koji je prvi put nacionalni dres odjenuo de facto pred mirovinu. "
taj članak je fakat loš... ispada kao da treneri ne zovu hajdukovce jer su kao zaljubljeni u dinamo... mislim stvarno kao da hajdukovci ne igraju u repki
e, zamisli ti to, Dalmošu!!! :smt006
Nije vam lako :smt009
Srednja Dalmacija mi je ipak draža...a i Sanader je vaš :smt011
dobro Srednjodalmošu :?: :smt006
Just a little bit
21-03-2009, 17:39
kakav članak hahaha umro sam :lol:
ono sto je najsmjesnije ili (najtuznije :( ) dole ima ljudi koji zaista ovako razmisljaju...
nek budu sretni , ja da sam izbornik :-D nebi ni gabrica pozvao :smt005
Poslije će se ispostaviti jedino veliko nogometno natecanje na kojemu Hrvatska od svoje samostalnosti do danas nije sudjelovala. Listopad... 9. listopada 1999. godine ostao je zapamćen kao dan kada nismo pobijedili u utakmici koju smo 'morali' dobiti. Imali smo od 41. minute čovjeka više, Alen Bokšić je igrao partiju života, no izborniku Ćiri Blaževiću je to bilo malo.
Završnicu 'utakmice svih utakmica' poklonio je Josipu Šimiću, dok je na klupi čekajući čamio Milan Rapaić, čovjek kojemu su nekako baš u to vrijeme navijači Perugije ljubili kopačke, a gazde Juventusa čupali kosu zbog odštete koju je za njega nabio Luciano Gaucci.
Je, Milan (sin Mihajlov) Rapajić nije igrao protiv Srbije zato što je hajdukovac :-D
Dinamo - Osijek...šmrc baš bi na tekmu...koje lijepo vrijeme :smt010
legionar
22-03-2009, 18:21
Evo sad JBT-u kako je Osijek Dinamov prčija. Otkine dva boda kad su najpotrebniji.
fat drummer
22-03-2009, 18:36
Evo sad JBT-u kako je Osijek Dinamov prčija. Otkine dva boda kad su najpotrebniji.
Kuš stoko nevjernička! Ako JBT kaže da je Osijek Dinamova prčija, onda jest, neovisno o takvim sitnicama kao što su stvarnost ili zdrav razum.
Josip Broz Tito
22-03-2009, 19:01
Ovo danas što sam doživio smatram najvećom sportskom senzacijom u povijesti.
U šoku sam :shock: :shock:
zagrebaš
22-03-2009, 19:52
baš me zanima kakvu je taktiku pavlović za večeras složio :roll: ,tip je kandidat za najgoreg hrv trenera svih vremena :badgrin:
Josip Broz Tito
22-03-2009, 19:59
Čini mi se da su Osijek i Dinamo vidjeli šta se piše po forumima pa su dogovorili x da pokažu da nije baš tako :lol:
Sad su mirni za narednih 15 godina.
Ali ja sam ih prozreo :-D
Čini mi se da su Osijek i Dinamo vidjeli šta se piše po forumima pa su dogovorili x da pokažu da nije baš tako :lol:
Sad su mirni za narednih 15 godina.
Ali ja sam ih prozreo :-D
vjerovat ćemo ti :-D
a večeras...go pavlović !!!! \:D/ :smt058
jadan JBT...jos nis nije pogodio otkad je na forumu :lol: :-D
jadan JBT...jos nis nije pogodio otkad je na forumu :lol: :-D
http://www.objects-of-design.co.uk/UploadImages/ProductImages/LargeImages/Letter-G-260.jpg
http://willowtreehome.com/Merchant2/graphics/00000001/Village/LET-O.jpg
http://www.fromoldbooks.org/SymmsIlluminating/pages/43-letterR/43-letterR-q75-348x387.jpg
http://www.logosoftwear.com/embroideryclipart/Greek%20Puff%20Letter%20A%20.En-ga.jpg
http://www.fromoldbooks.org/Edgar-TreasuryOfVerse/pages/194-initial-letter-N/194-initial-letter-N-q75-499x498.jpg
Just a little bit
22-03-2009, 22:03
opet penal za hajduk :-D i opet kalinic :-D
ja cu krepat :smt005
fat drummer
22-03-2009, 22:06
jebote ovaj tomasov može zapucat boga
legionar
22-03-2009, 22:09
Da nije penala ove godine, Nk Penal bi bio u ligi za bedaka.
Just a little bit
22-03-2009, 22:11
kako ti zoves ovog anitalenta, Kale Penalđija jel ? :-D
fat drummer
22-03-2009, 22:13
Da nije penala ove godine, Nk Penal bi bio u ligi za bedaka.
ček ovo je osmi penal za hajduk?
koliko je dinamo puta ove godine pucao penale?
legionar
22-03-2009, 22:23
kako ti zoves ovog anitalenta, Kale Penalđija jel ? :-DBaš tak :-D
blablablabla
ljubomorne babe :tongue1:
a kad ste vi tako dobijali, onda se niste bunili
http://www.net.hr/sport/page/2009/03/22/0049006.html
ahhhh, taj Srna :smt007 :smt007
Kale će kad prekine karijeru predavati na DIF-u kolegij "Penali - jučer, danas, sutra".
legionar
22-03-2009, 22:27
:smt005 :smt005
fat drummer
22-03-2009, 22:30
ne stvarno, koliko je dinamo ove godine pucao penala?
čekaj da se vet javi... :-D
fat drummer
22-03-2009, 22:34
mislim nema smisla pljuvat po hajduku ako je dinamo pucao devet penala...
ali dobro, kale je dao više golova iz penala nego iz igre. nije baš pohvalno za kao mladu nadu i golgetera
svi znamo da zna puknut loptu ako stoji i nema nikoga da mu smeta
Zasad sam našao dva, možda su koji promašili.
legionar
22-03-2009, 22:36
Je, treba vidjet u koliko slučajeva su penali odlučili utakmicu. Hebeš penal ak je već 2:0 ili sl.
fat drummer
22-03-2009, 22:38
evo recimo dans sam gledao beusanovu analizu zadnje hajdukove utakmice protiv cibalije čini mi se
em što su hajdukovci dali gol nakon prekršaja, em što je sherich trebao letjeti van. mislim, tko sudi na tim utakmicama?
da hajduk nije dao gol cibalija bi dobila
legionar
22-03-2009, 22:39
Sude Hajdukovi suci. Mislim, posve je jasno kako je riječ o zavjeri protiv Dinama. Sanader je potplatija sudije zato dobivaju.
Josip Broz Tito
22-03-2009, 22:45
2-0.
Nk Croatia zaostaje 2 boda.
Josip Broz Tito
22-03-2009, 23:02
Zaorila se pjesmica:Jebeš Zagreb,jebeš Dinamo :smt007
malimrav85
22-03-2009, 23:59
nakon utakmice premiershipa ova naša depresija me tjera na samoubojstvo
:smt010
Josip Broz Tito
23-03-2009, 00:11
Ja osobno jedino i pratim našu ligu,ne vidim razloga zašto bi gledao englesku ligu u kojoj nema 5 Engleza.I to naravno Tottenham svako kolo da gledamo ljubimca medija sv.Luku Modrića.
malimrav85
23-03-2009, 00:25
Ja osobno jedino i pratim našu ligu,ne vidim razloga zašto bi gledao englesku ligu u kojoj nema 5 Engleza.I to naravno Tottenham svako kolo da gledamo ljubimca medija sv.Luku Modrića.
I to iz prvih redova!
http://i2.photobucket.com/albums/y22/ma ... 210371.jpg (http://i2.photobucket.com/albums/y22/malimrav/P3210371.jpg)
a nije ni čarli loš bio
http://i2.photobucket.com/albums/y22/ma ... 210412.jpg (http://i2.photobucket.com/albums/y22/malimrav/P3210412.jpg)
Josip Broz Tito
23-03-2009, 00:58
Ma ja ne mogu gledat tu "englesku" ligu.
Svi su ružni za medalju,Engleze odma poznaš jer su pjegavi i žuti,a uostalom jako ih je malo pa ih se prve zapazi.
Igra se svodi na bjesomučno nabijanje lopte iz 16-erca u 16-erac,iako se to malo promijenilo zadnjih godina otkako nema više Engleza u toj ligi.
Kao svi su nešto jaki a postoje 2 jaka kluba-Man Utd i Chelsea.Liverpool već x godina sve sjebe u prvim kolima.Arsenal je zadnji put bio prvak dok je Stipe Mesić bio mlađan momak,a njihov veletrener Wenger stalno slaže momčad za iduću sezonu (podsjeća na projekt euro-Dinama) i to tako što kupuje luzere iz belgijskih fenjeraša i skuplja djecu iz Afrike koja brzo trče.
Svake godine izbace jedan klub kao potencijalno iznenađenje i taj klub uvijek usere-ove godine je to bo Totenham,koji evo upravo bježi iz zone ispadanja.
A mi imamo 2 igrača u Totenhamu i moramo te nesretnike gledat svaki tjedan.Izvjesnije je da će bit prijenosa Totenhema nego prijenosa Dnevnika u pola 8.
Poserem se na englesku ligu u kojoj nema domaćih igrača.
Samo Prva HNL :smt007 :smt005
Volim etnički čiste lige :-D (evo i od mene dašak desničarstva :lol: )
Inače od stranih liga najviše volim Seriu A :smt004
malimrav85
23-03-2009, 01:11
Igra se svodi na bjesomučno nabijanje lopte iz 16-erca u 16-erac,iako se to malo promijenilo zadnjih godina otkako nema više Engleza u toj ligi.
kaj ti pričaš?
:?
Just a little bit
23-03-2009, 01:21
vec je lik proglašen novim goranom, pusti ga :smt005
legionar
23-03-2009, 01:24
Ja pogledam svaki vikend bar jednu tekmu u premier ligi. Obično Tottenham gledam i još ako je neka ekstra utakmica. Od ostalih liga tu i tamo pogledam Real. Ovo ostalo nije vrijedno spomena. U Francuskoj unaprijed znaš da će Lyon rabit konkurenciju sto kola prije kraja, tek je ove godine nešto malo zanimljivije. U Italiji nitko ne može mrdnut od Intera. Švapska liga je propala davnih dana. U premier l. da igraju Hull City i Blackurn bit će triput bolja utakmica od bilo kojeg "derbija" u Kukuruz Shipu. Ne znam gdje JBT vidi napucavanje, igra je kombinatorna, agresivna, trči se sve u 16, nešto totalno suprotno od HNL-a. Napucavanje, svijeće u šesnaesterac krenu tek zadnjih par minuta ako se puši i hoće pošto poto zabit gol.
Zaorila se pjesmica:Jebeš Zagreb,jebeš Dinamo :smt007
Nije tebi lako...
fat drummer
23-03-2009, 01:34
Arsenal je zadnji put bio prvak dok je Stipe Mesić bio mlađan momak
arsenal je bio prvak 2003/2004 a hajduk zadnji puta 2004/2005... jebote razlike
malimrav85
23-03-2009, 01:37
spursi drže takvu formaciju da nema šanse da se neko pomakne
modriću ne pada na pamet da ide napadat nekoga izvan svoje "zone"
sko modrić ode 10m naprijed, lijevi bočni se pomiče 10m naprijed i tak čitava formacija
uvijek se zna di je ko
bolesno izgleda :shock:
Josip Broz Tito
23-03-2009, 02:28
Dobro im ide :lol:
Josip Broz Tito
23-03-2009, 02:29
kaj ti pričaš?
Ja govorim kako je to bilo i kakva se smatrala Premierka do pred par godina...
Naglasio sam da je danas drukčije.
ne stvarno, koliko je dinamo ove godine pucao penala?
brijem 2...
čekaj da se vet javi... :-D
ja ne kuzim samo na kom je bio faul...ili je netko igrao rukom...zbunilo me ono bacanje u kaznenom prostoru...brijem da je ipak ruka bila...
konzerva
23-03-2009, 11:56
hebote ovaj tomasov može zapucat boga
drito! lik je žešći antitalent za zabit gol!
inače, čudno da nitko od vas nije plakao kad je dinamo slomio šibenik golom iz ofsajda prošli tjedan... suđenje je sinoć bilo domaćinsko ali to je već praksa i za hajduk i za dinamo godinama a sad smo svi kao jako šokirani
ko jučer dinamu 5 min nadoknade.. :lol: i onda se naravno onaj baci na travu zbog "grčeva" :smt011
zagrebaš
23-03-2009, 12:03
a da su mandžu uhvatili grčevi onda bi njega sažaljevala :lol:
inače, čudno da nitko od vas nije plakao kad je dinamo slomio šibenik golom iz ofsajda prošli tjedan...
pa bio je ofsajd...glupi pomocni je mislio da ce glavni svirati faul a kad ovaj nije sudio vec je pustio prednost ovaj svejedno nije reagirao...kreten...
a da su mandžu uhvatili grčevi onda bi njega sažaljevala :lol:
hahahaha :lol: :lol: pitam se, pozna li me? :shock: :smt005
zagrebaš
23-03-2009, 12:10
poznam,poznam :badgrin: :badgrin:
konzerva
23-03-2009, 12:36
pa bio je ofsajd...glupi pomocni je mislio da ce glavni svirati faul a kad ovaj nije sudio vec je pustio prednost ovaj svejedno nije reagirao...kreten...
naravno,ali o tome se nije napisalo 15 postova...
fat drummer
23-03-2009, 14:02
naravno,ali o tome se nije napisalo 15 postova...
tko te spriječavao?
Josip Broz Tito
23-03-2009, 17:54
Opet nesretnici iz Zagreba traže strane suce.
Kad su oni 10 godina krali nije se nitko bunio.
Croatia je u vrijeme kad je navodno bila protežirana dijelila šamare po Europi Partizanu, Grasshopersu, Celticu, Portu, Ajaxu, igrala neriješeno s prvacima Europe na njihovom domaćem terenu. Ne zvuči baš kao ekipa kojoj treba protekcija u Kukuruzshipu. Hajduk je kupio prvenstvo 2005. i popio 8 komada od Debrecena iduće ljeto a sad će kupiti ovo prvenstvo i opet klopati kobasice oko Velike Gospe...
@mrav
Jesi se vidio u Večernjem? :-D
http://www.index.hr/xmag/clanak/video--drpici-se-drpaju-dino-se-oprostio-s-nives-uz-socni-poljubac/426648.aspx
..DRPIĆI SE DRPAJU... :lol: :smt082
takav članak i naslov može samo index smislit.. =D> ](*,)
zagrebaš
23-03-2009, 22:44
drpić piše autobiografiju?to bi trebalo značiti da je naučio cijelu abecedu :shock:
ultraviolet
23-03-2009, 22:47
počelo odbrojavanje do trenutka kad bu krunek j. dobil VRITNJAKA :smt005
žal mi ga je već, tak mi je neki plahi....
nešto ko primorac, al bez zlih očiju
ovaj ima jednostavno...dobroćudne...i blentave :smt009
http://www.glasdalmacije.hr/admin/images/content/4/9771a.jpg
drpić piše autobiografiju?to bi trebalo značiti da je naučio cijelu abecedu :shock:
kako prati... :smt005 :lol:
počelo odbrojavanje do trenutka kad bu krunek j. dobil VRITNJAKA :smt005
žal mi ga je već, tak mi je neki plahi....
nešto ko primorac, al bez zlih očiju
ovaj ima jednostavno...dobroćudne...i blentave:cry:
http://www.glasdalmacije.hr/admin/images/content/4/9771a.jpg
a ne bu valjda još..ahahahha :lol: drito primorac samo kaj onaj ima crazy eyes :smt082
A jok i nema psiho pogled. Ovdje izgleda kao da je upravo rasporio mačića...
http://f.imagehost.org/0841/krunojurcic_nenaddugi_cropix_17032009.jpg (http://f.imagehost.org/view/0841/krunojurcic_nenaddugi_cropix_17032009)
ma nijee..čovjek se samo zamislio :D i još uvijek priča o sebi u 1. licu :lol:
http://www.poslovni.hr/img/ArticleImages/8512.jpg
nisam uspjela bolje nać,ali može on to i žešće :smt002
konzerva
23-03-2009, 22:59
http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/ ... 3/index.do (http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/nogomet/vijesti/3263353/index.do)
hahaha dobro su ih oprali :-D
A jok i nema psiho pogled. Ovdje izgleda kao da je upravo rasporio mačića...
http://f.imagehost.org/0841/krunojurcic_nenaddugi_cropix_17032009.jpg (http://f.imagehost.org/view/0841/krunojurcic_nenaddugi_cropix_17032009)
e kako si me jbno nasmijo :lol: :lol: :lol:
ova usporedba mora na foroom awards :-D
inače lik baš blentavo djeluje
ultraviolet
23-03-2009, 23:06
http://i40.tinypic.com/vy6qee.jpg
kruno j., čovjek sa sto lica.
ovo ne mogu ni komentirat.
ne....
Josip Broz Tito
24-03-2009, 01:36
Rasporio mačića :smt005 :smt005 :smt005
http://i40.tinypic.com/vy6qee.jpg
kruno j., čovjek sa sto lica.
ovo ne mogu ni komentirat.
ne....
herr flick bi se posramio zbog ovog pogleda :lol:
koji lik..
http://www.net.hr/sport/page/2009/03/24/0100006.html
a jadan..mogu mislit kak su mu se ostali smijali dok je u haljinici naganjo loptu :-D
a naslov..NJEMU SE MILI U SVILI... :lol: :smt081 prelegendaran..taj net ima prežestoke naslove :lol:
http://www.index.hr/sport/clanak/indija ... 27002.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/indijanac-iz-plemena-tahltan-dosao-na-probu-u-dinamo/427002.aspx)
aj bar će moć izvest ples kiše :-D (svjestan sam doze rasizma i predrasude u izjavi)
http://www.index.hr/sport/clanak/indijanac-iz-plemena-tahltan-dosao-na-probu-u-dinamo/427002.aspx
aj bar će moć izvest ples kiše :-D (svjestan sam doze rasizma i predrasude u izjavi)
:lol: ajd da i to vidimo
malimrav85
25-03-2009, 23:07
rađe nek kupe na ljeto onog traore-a ili kak se već zove iz pule
http://www.net.hr/sport/page/2009/03/25/0067006.html
pitam se, kako vet ovo već nije objavia ode? :-D
ili je pa ne vidin :?
guštajte :smt006
kaj u penalima? :?
malimrav85
26-03-2009, 20:14
koji propaliteti ta ekipa...
kad će više napravit nekog igrača da igra u poštenom klubu?
vejić igra ko zna di po rusiji, srna ne u šahtjaru, carević je misteriozno nestao, rukavina u grčkoj "trpa" ko da sutra neće svanut... kalinić sa ovakvom formom i punjenjem statistike preko penala ide istim putem...
da barem Dinamo popuši i prvenstvo i kup. pa da mamić ode pa smo 10 godina 7. u prvenstvu i onda ispočetka. samo da ovog psihopata ne moram gledat više!
pričao mi Junaci iz Večernjeg kak se sivonjić srušio i nisam vido do sad
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... ak_id=9449 (http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=9449)
ha ha ha ha
koji lik
kaj u penalima? :?
naslađujen se malo... :smt005 2 boda, 2 boda lalalalala :lol: :lol:
Just a little bit
26-03-2009, 22:05
djabe hajduku naslov kad ce im opet neki debrecen nabit 8 komada :-D
bolje to, nego bit u ligi za ostanak :lol:
naslađujen se malo... :smt005 2 boda, 2 boda lalalalala :lol: :lol:
ma nek dobiju prvenstvo...fakat nema beda...al nek to bude pravedno ;)
bolje to, nego bit u ligi za ostanak :lol:
hm...ne bih rekao :-D
evo vet :-D :-D :-D :-D :-D
a dobro, nije bolje, ali...tu su negdi! :o
fat drummer
26-03-2009, 23:46
ajde, ajde i dinamo i hajduk su dovoljno loši da osvoje prvenstvo
evo fat :-D :-D :-D :-D :-D
šta ti nisi učia komparaciju pridjeva? :o evo ovak ti to ide
Hajduk je loš, ali Dinamo je lošiji... 8)
i točka :-D
evo fat :-D :-D :-D :-D :-D
šta ti nisi učia komparaciju pridjeva? :o evo ovak ti to ide
Hajduk je loš, ali Dinamo je lošiji... 8)
i točka :-D
Ispravak, nije Dinamo lošiji nego mu jednostavno sude manje penala. :badgrin:
je, prije par godina su van baš malo sudili u zadnjim minutama tekme :smt011
aj dosadni ste s tim jedanaestercima :-D
aj dosadni ste s tim jedanaestercima :-D
Ko gubi ima se pravo ljutiti. :lol: 8)
trenutno Dinamo gubi, ako nisi zna
2 boda, 2 boda, 2 boda... :lol: :lol: :lol:
trenutno Dinamo gubi, ako nisi zna
2 boda, 2 boda, 2 boda... :lol: :lol: :lol:
Da, znam. To ti je samo privremeno dok je Sanader na vlasti. :badgrin: :D
joj hos...uvik je neko drugi kriv kad gubite, suci, Sanader, kanader, Štimac, pivac...dajte se skuliajte :)
Joj, anđeli, kak mi vas je žao. :smt010
Subcomandante Marcos
27-03-2009, 03:41
alo ekipa!!!
zna ko cd key od fudbal menadžera 2009?
fat drummer
27-03-2009, 10:17
@gnaaarggghhhhaaaaaa - nažalost u phnl-u prvenstvo osvaja onaj koji je lošiji... a ne bolji... jer da osvaja bolji ne bi nam prvak gutao kobasice ili pušio falus trećerazrednim irskim zidarima i pivarima :smt011
s druge strane prvak nam također ne bi primao golove sa 25 metara od uzbečkih stočara i abhaskih nomada
Just a little bit
27-03-2009, 11:26
vec sam zaboravio shelbourne :lol: :smt005
prisjetimo se :-D
Debrecen Hajduk 3:0
[youtube:2h4qz27v]http://www.youtube.com/watch?v=G1EajFQaXc8[/youtube:2h4qz27v]
Hajduk Debrecen 0:5
1. poluvrijeme
[youtube:2h4qz27v]http://www.youtube.com/watch?v=NO2HX4zubl0[/youtube:2h4qz27v]
2. poluvrijeme (molim vas da obratite paznju na tribine...najludi smo brale)
[youtube:2h4qz27v]http://www.youtube.com/watch?v=WWQhc9KFX1A[/youtube:2h4qz27v]
a za shelbourne...malo da se nasmijemo :-D
http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=57755
:smt043 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt038
Just a little bit
28-03-2009, 12:37
:smt005 debrecen :smt109 8 komada :smt081 :smt082 :smt043 :smt044
Kad se samo sjetim... :lol: :lol: :lol: 8 debrecinki i dva stara češka :lol: :lol: :lol:
Josip Broz Tito
28-03-2009, 14:11
Takav je Hajduk ima velike kikseve poput Debrecena i Shelbournea,ali nekad zablista i igra četvrtfinale LP 8)
S druge strane klubić iz Zagreba usprkos tome što ga se trpalo parama šakom i kapom,usprkos superambicioznim planovima o euro-Dinamu baziranim na kupovini čokoladnih igrača iz Južne Amerike,pa čak ni u razdoblju Njofre i Canjuge nije uspio prezimiti u Europi.
Dinamo već skoro 40 godina čeka svoj zimski san.
Ove godine pošto neće biti prvaci i plasman u Ligu UEFA će im biti teško dostižan.
Agonija drugog najvećeg hrvatskog kluba se nastavlja :smt008
malimrav85
28-03-2009, 14:37
e goce goce
nick ti govori sve o pogledu u prošlost kak ne vidiš ko je tito bio tak ni ne vidiš činjenice
Dinamo je jedini hrvatski klub koji je osvojio neki od europskih kupova. Zbilo se to 1967. kada je Dinamo osvojio Kup velesajamskih gradova protiv engleskog Leeds Uniteda ,četiri godine kasnije od poraza u finalu istog natjecanja protiv Valencije.
http://en.wikipedia.org/wiki/NK_Dinamo_Zagreb
ili na eng
International honours
* Inter-Cities Fairs Cup (Today's UEFA Cup): 1
Winners 1966-67
španjolski? ili španski za tebe?
Torneos internacionales [editar]
* Copa de Ferias (1): 1967
国際タイトル [編集]
* フェアーズ・カップ:1回
o 1967
http://en.wikipedia.org/wiki/Inter-Cities_Fairs_Cup
Josip Broz Tito
28-03-2009, 15:41
Znači li to da je Nothingham Forest veći klub od Arsenala i Chelseaja :shock: ?
Naslovi u ex-Yu ako se ne varam 7:4 :smt006
Uostalom Kup VSG je sprdačina od natjecanja :smt005
Naslovi u ex-Yu ako se ne varam 7:4 :smt006
Uostalom Kup VSG je sprdačina od natjecanja :smt005
6:5 ak ćemo pošteno
Kakav je da je, vi nemate ni to.
Just a little bit
28-03-2009, 16:33
mravče a kaj se raspravljas sa gocetom
sta god kazes za dinamo, hajduk je uvijek bolji! imaju i bolje navijače! i ljepše dresove :smt004
@gnaaarggghhhhaaaaaa
:thebirdman:
nažalost u phnl-u prvenstvo osvaja onaj koji je lošiji... a ne bolji... jer da osvaja bolji ne bi nam prvak gutao kobasice ili pušio falus trećerazrednim irskim zidarima i pivarima :smt011
s druge strane prvak nam također ne bi primao golove sa 25 metara od uzbečkih stočara i abhaskih nomada
:thefinger:
a sad slijedi bann :sad3:
fat drummer
28-03-2009, 17:47
zna se ponekad prilikom čišćenje cachea ljudima deaktivirati akaunt... nešto neobjašnjivo... ponekad im se isključi opcija avatara ili bbc-a, pm-a ili siga...
čudo nad čudima, i mi stvarno ne znamo što bi s time
ma znaš ti da se ja šalin....
bit ću dobra i možda počnen navijat za plave :smt006
malimrav85
28-03-2009, 18:33
[quote="Josip Broz Tito"]Znači li to da je Nothingham Forest veći klub od Arsenala i Chelseaja/quote]
pa normalno da je.
kaj si usporen?
to kaj je nf sad ko zna di ne znači da nije osvojio 2 lige prvaka.
koji si ti lik...
A Čelzi je baš neki kolos, iako su mi dragi jer su unionisti i buržuji, objektivno taj klub je u engleskim okvirima bio govno čitavu povijest sve do dolaska one ruske pijandure...
malimrav85
29-03-2009, 00:36
jebote ćiro, ne možeš vjerovat koji lik :shock:
malimrav85
29-03-2009, 04:11
http://videos.sapo.pt/EqZarPGBKnvcG0RmnLup
dribling na početku i gol za nepovjerovat
http://videos.sapo.pt/rMhYwaWfDDoocaozPq1s
:shock:
Takav je Hajduk ima velike kikseve poput Debrecena i Shelbournea,ali nekad zablista i igra četvrtfinale LP 8)
mislio si napisat jednom je zablistao i igrao četvrtfinale ;) :-D
Kup UEFA-e tj tadašnji Kup velesajamskih gradova je ipak veće natjecenje od Jugo lige...a Hajduk osim tog bljeska kad je bio drugi u skupini u kojoj su igrali Benfica, Steaua i Anderlecht nije nis napravio....Dinamo je koju godinu kasnije ponovio isti uspjeh, al je pravilo bilo da samo prvi idu dalje http://www.uefa.com/competitions/ucl/hi ... p=971.html (http://www.uefa.com/competitions/ucl/history/season=1998/round=1211/group=971.html) ...to ti je otprilike to samo kaj Dinamo nije dobio priliku da spusi sljedecu utakmicu kao sto je to ucinio Hajduk...
fat drummer
29-03-2009, 10:47
ah i dalje se vodi kvaliteta rasprava koji je klub manje postigao u europi u zadnjih 20 godina
hajduk vodi u besmislenim porazima, dinamo u fatalističkom ispadanju
zašto nismo jednostavno svi BRAĆA?!?
ah i dalje se vodi kvaliteta rasprava koji je klub manje postigao u europi u zadnjih 20 godina
jedino o tom mozemo raspravljati kad nis drugo ne rade :-D
Ćirina handžar divizija izbila jučer Belgiju iz kopački... Bit će velika šteta za nogomet ako BiH ne ode na SP.
malimrav85
29-03-2009, 14:50
još im ibiševića nema
iako ne igra baš za repku ko za švabe opet
džeko ubija, he he
Španjolci su 99% sigurni prvi u toj grupi ali mogli bi u repasaž kao što ćemo vjerojatno i mi... Moglo bi tu biti zanimljivih sparivanja. Srbi su trenutno prvi ali tu su još Francuzi s ozbiljnim šansama da ih pređu. Zamisli Srbija-Bosna za plasman na SP. Počeo bi novi rat, garantiram.
Josip Broz Tito
29-03-2009, 21:16
Zamisli Srbija-Bosna za plasman na SP. Počeo bi novi rat, garantiram.
Već su igrali pred 3-4 godine odlučujuću na Marakani.
Onda su se Bosanci vraćali nazad preko Hrvatske jer ih je u istočnom entitetu čekala masa sa kamenjem :smt005
Inače zanimljive kvale favoriti uglavnom na prvim mjestima,jedino je Francuska 2.,a Portugal i Švedska su očajni 4. i 5. i jedan od njih će 99 % ispasti.
Nizozemska i Španjolska pokazuju najviše zasad.
konzerva
31-03-2009, 00:17
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/1516/Default.aspx
:smt043
koji genijalci! pogledajte samo ovu tablicu...
dakle, u nk dinamo tvrde da je 449 000 podijeljeno sa 50 jednako 27 100!
:smt005 bit će da mi je kalkulator pokvaren jer stalno izbacuje 8 980, što je istina svega 3 puta manja cifra...
konzerva
31-03-2009, 10:48
čovječe oni su zbilja ustvrdili da imaju prosječno 27 000 gledatelja po utakmici!
liverpool čovječe!
bit će da ih je zbunilo šarenilo stolaca...
čovječe oni su zbilja ustvrdili da imaju prosječno 27 000 gledatelja po utakmici!
liverpool čovječe!
bit će da ih je zbunilo šarenilo stolaca...
to je zato jer stolice nisu numerirane...pa jedna osoba stoji/sjedi na dvije...
cek malo...
u tom slucaju ih prati 2000 ljudi...
ne...
ne znam kak su dosli do te racunice... :roll:
http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/ ... 0/index.do (http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/nogomet/vijesti/3269100/index.do)
sad cemo da vas guzimo :-D
http://www.net.hr/sport/page/2009/03/31/0357006.html
a ode i ovaj tovar :-D
fat drummer
01-04-2009, 09:44
zvao sam mamića... kaže da dobiva i da silvu!!!
zvao sam mamića... kaže da dobiva i da silvu!!!
ronaldinjo je pred vratima :shock:
fat drummer
01-04-2009, 10:07
http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/ ... 0/index.do (http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/nogomet/vijesti/3267270/index.do)
zna sam da će tanac uspjeti!!!! tako mi je drago, draže no da mi je brat poginuo u ratu!!!
Bah, sportske stranice su pune prvoaprilskog duha 365 dana godišnje, tako da ne znam koliko ovo uopće ima smisla...
malimrav85
01-04-2009, 22:46
ha ha ha
bosna jaše dalje
još španjolci izjednačili i zaustavili im turke
ima tko sliku Hrvoja u dresu repke? :oops:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/navi ... 27982.aspx (http://www.index.hr/vijesti/clanak/navijacka-stoka-opet-osramotila-hrvatsku/427982.aspx)
naslov :-D
ima tko sliku Hrvoja u dresu repke? :oops:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/navi ... 27982.aspx (http://www.index.hr/vijesti/clanak/navijacka-stoka-opet-osramotila-hrvatsku/427982.aspx)
naslov :-D
naslov je dobar..ee ni sama ne znam šta bi im napravila, al nije lijepo :smt011 :smt067
btw nije čale baš briljirao dns :smt009
malimrav85
01-04-2009, 23:24
koja su dva debila ovaj štimac i stjepko
da ne govorim o ANDORČANIMA
http://www.nk-dinamo.hr/HCMS/Data/UploadedFiles/igraci/pandev.jpg
ajde ajde, jel se sjeća ko kak se on zove? :lol: :lol: :lol: (ja znam 8) )
fat drummer
01-04-2009, 23:27
pandev...
malimrav85
01-04-2009, 23:30
e majke mi sam znao da će ova dva lika dat golove u londonu
dada, saško saško :lol: uuuu fat zna 8)
gledala dns ibaneza kak pleše na novoj s josipom pavičić,vidi se da je latinoamerikanac :smt007 :D
e majke mi sam znao da će ova dva lika dat golove u londonu
a nek su bar napadači zabili
malimrav85
02-04-2009, 02:01
[youtube:1myqs5df]http://www.youtube.com/watch?v=_pzaLZKdVX0&eurl=http%3A%2F%2Fforum.rojadirecta.com%2Fviewtopi c.php%3Ft%3D62715%26sid%3D40d482cc706bb7e14c469270 18a99614&feature=player_embedded[/youtube:1myqs5df]
http://forum.rojadirecta.com/viewtopic. ... 7018a99614 (http://forum.rojadirecta.com/viewtopic.php?t=62711&sid=40d482cc706bb7e14c46927018a99614)
http://forum.rojadirecta.com/viewtopic. ... 7018a99614 (http://forum.rojadirecta.com/viewtopic.php?t=62684&sid=40d482cc706bb7e14c46927018a99614)
još španjolci izjednačili i zaustavili im turke
Baš mi je žao onih silnih navijača Turske po Bosni :smt010
Ne vjerujem da će Bosna ispušiti 4 boda prednosti pred Turcima, pogotovo s obzirom da im slijedi lakši dio rasporeda. U konfliktu sam, s jedne strane volio bih vidjeti Ćiru i odličnu reprezentaciju na SP, ali s druge strane tako bi mi milo bilo čuti BH-Džihadikose kako pjevaju "Bosnom behar probeharao, mene život razočarao" dok ih u repasažu Hrvatska ili Srbija trpaju u Zen'ci :-D
Još jedna vijest koja me je obradovala - komunjarska narkomančina Maradona popio šesticu u Boliviji. Koji kreten moraš biti da s Argentinom izgubiš 1:6 od Bolivije :smt005
malimrav85
02-04-2009, 12:09
mislim da će srbi bit prvi i ponudit ostalima francusku za doigravanje
:shock:
jer kak sad francuzi igraju, to je tragično
ribery ih spašava nekom solo akcijim za 1-0
malimrav85
02-04-2009, 17:50
[youtube:253rh9a2]http://www.youtube.com/watch?v=CkqiocOYX0c&eurl=http%3A%2F%2Fwww.net.hr%2Fsport%2Fpage%2F2009 %2F04%2F02%2F0171006.html&feature=player_embedded[/youtube:253rh9a2]
to pody, spljuskaj smeće!!!
Josip Broz Tito
04-04-2009, 01:54
Neki nemaju ni najmanje poštovanja.Najveći igrač u povijesti je komunjarska narkomančina :smt009 .
Just a little bit
04-04-2009, 13:17
nemrem imat poštovanja prema narkomančinama, pogotovo ne komunističkim!
:smt001
Darkbuster
04-04-2009, 13:19
Koja opterecenja :roll:
zakaj ja ne vidim mravove clipove? al onak blank mi je sve :?
Maradona je nogometni car...a to kaj radi u privatnom zivotu...dok ne steti drugima svejedno mi je...
malimrav85
04-04-2009, 23:32
maknuli ga
malimrav85
05-04-2009, 01:51
http://forum.rojadirecta.org/viewtopic. ... ef25af0902 (http://forum.rojadirecta.org/viewtopic.php?t=62919&sid=83d3dc43af6aaa192fd844ef25af0902)
ha ha ha
pušite pušite
u srijedu ću nakon dugo vremena navijat za barcu
bayern stvarno ne podnosim
ja bih tako htio da arsenal dođe do finala i da igra s barcom i dobije
osim kaj navijam za arsenal, htio bih čisto osvete radi
al to su samo snovi
ak arsenal osvoji ligu prvaka, šišam se na ćelavo
dakle, ne mijenjam frizuru :-D
Sic transit gloria mundi. Ovo će izgleda biti prava utrka šepavaca, kako i priliči borbi za naslov HNL-a.
ova tekma s Osijekom nije bila fer...nije bilo penala za Hajduk...kak ce tako igrat :smt011
fat drummer
05-04-2009, 19:32
Sic transit gloria mundi. Ovo će izgleda biti prava utrka šepavaca, kako i priliči borbi za naslov HNL-a.
opla, čekaj, u potpunosti sam uvjeren kako cibalija danas može dinamu uzeti tri boda
naši vrli šepavci mogu uništiti svako natjecanje
Just a little bit
05-04-2009, 19:37
nema penala, nema pobjede za NK Penal.
Tony Montana
05-04-2009, 19:50
Kako je loš ovaj Penalinić, strahota. On kao vrijedi tolike milijune? Nema Ibričiča i Hajduk je u banani totalnoj. Oni su vječiti drugi i to je jasno ko dan. Ajmo danas Dinamo na prvo mjesto, ovi blitvari su preloši.
Kako je loš ovaj Penalinić, strahota. On kao vrijedi tolike milijune? Nema Ibričiča i Hajduk je u banani totalnoj. Oni su vječiti drugi i to je jasno ko dan. Ajmo danas Dinamo na prvo mjesto, ovi blitvari su preloši.
:smt043 :smt044 :smt044 :smt038
ovaj Dinamo je komedija :smt005
legionar
05-04-2009, 22:31
Odem iz sobe na dvije min, ovi tudumi dobiju gol. Divno.
Just a little bit
05-04-2009, 22:34
nije ni cudo kaj je hajduk prvi, njima suci sviraju nepostojeće penale, a nama sudi čisti penal pa se predomisli da nas jos vise nazivcira :-D :smt109
Isus Marija ustaše Cibalija :smt005 :smt005 :smt005
fat drummer
05-04-2009, 22:44
opla, čekaj, u potpunosti sam uvjeren kako cibalija danas može dinamu uzeti tri boda
KAKO SAM JEBENO DOBAR!!!!
malimrav85
05-04-2009, 22:45
koja golčina, hu hu hu
to smradovi, pušite!!!
ha ha ha ha
manekeni jadni
malimrav85
05-04-2009, 22:46
kaj je ovo
lik vara
he he he
Dinamo je stroj ze desne bekove
neće valjda izjednačit :(
Just a little bit
05-04-2009, 22:54
ŠAMPIONI :smt109
pa ja cu krepat :smt005 :smt005
KAKO SAM hebeno DOBAR!!!!
kaj? :smt005 :smt005
legionar
BLITZKRIEG :badgrin: :badgrin:
Tony Montana
ahahahahaha..jbm ti iruda..koja ludnica...dinamo! :-D
malimrav85
jebote slepička kad imaš tomečaka
lik je neki messi, ha ha ha
strašno
malimrav85
05-04-2009, 22:55
opa opa
he he he
Just a little bit
05-04-2009, 22:56
3:3 :smt005 :smt005
jebena tekma! :-D :lol:
Tony Montana
05-04-2009, 22:59
sivonjiću, sjaji, sjaji bosanski dijamantu :-D
legionar
05-04-2009, 23:02
Al ovaj ima da sjaji u našem dresu
koja tekma :lol:
aj nije uzalud potrošeno vrijeme ko inače
bar ne u tolkoj mjeri
Just a little bit
05-04-2009, 23:08
opet dobra stara vremena, dinamo prvi, hajduk drugi, benedikt 16 :-D :smt109
jebate koja tekma :smt007 :smt007 Dinamo prvak 8) :smt026
koji smrad ovaj trener Cibalie :smt067 :smt078
legionar
05-04-2009, 23:18
Očekujemo objašnjenje druga Tita u vezi tekme, tko je kupio suce, kada, sve podrobno! :badgrin:
KAKO SAM hebeno DOBAR!!!!
aha...jesi...ajde uzmi keks :lol:
ma do 70e minute se nis nije dogadjalo (osim slobodjaka Pavlicica)...a onda triller...Tomecak je igracina...treba te nase klince forsat...
A Slepicka je 5 put bolji od onog krelca Tadica...
fat drummer
05-04-2009, 23:23
ako ovo nije kupljeno!!! samo da se MENI napakosti!!!
Just a little bit
05-04-2009, 23:24
Tadiću treba zabranit igrat nogomet! Kalinić igra bolje od njega ! (ovo je fakat uvreda!)
Tadiću treba zabranit igrat nogomet! Kalinić igra bolje od njega ! (ovo je fakat uvreda!)
ma ko da gledam Antu Rukavinu...trci trci i nista...
malimrav85
05-04-2009, 23:26
slepička je dobar ko neki bandera da tam stoji
super za dupli pas ali gol nemre dat sve da hoće
mršić je puko
ono je bio penal čisti, lik priča da nije bio faul a još k tome i da je bio izvan, ha ha ha
a psuje da se sve praši
prije nego kaj je bio isključen čulo se u mikrofon kak igračima jebe mater i Boga im skida
a i kasnije kad je bio isključen mu se vidlo na usnama jeb... pas mater
koja pojava
da im namjerno daju kartone da nemaju igrača protiv Dinama i hajduka, ha ha ha
tomečak car, sivonjić isto
butina zapravo rupa, 1 obrana i 3 gola
callelo loš, ibanez nekak daleko duhom
ali je svemir opet u ravnoteži
sa kim igra Dinamo u subotu?
Josip Broz Tito
05-04-2009, 23:45
Hebena Slavonija :smt067 :smt068
Prokleti Osijek nas uvijek košta bodova :roll: .
Da mogu nekog izbacit iz lige prve bi njih.
Ništa strašno,Hajduk je sigurno prvak :smt004