View Full Version : Nogomet
Oduvijek mi se sviða ROMA...
Ne znam zakaj... Nisu bať u formi zadnjih godina, nadam se da Ìe biti malo bolji u buduÌnosti. Nekak mi se èini da dosta mijenjaju igraèe i da su zato loťi. Svake dvije sezone viťe od pol ekipe viťe ne igra zajedno u klubu (nekaj slièno Dinamu). MoŞda je to razlog. A èini se da viťe i nisu bať financijski stabilni...
:smt041 FORZA ROMA! :smt041
bob rock
31-01-2006, 21:40
Da je moja baba muško zvala bi se Duško...
tvoj bi dida bio proglašen osobom upitnih seksualnih skolnosti, tvoj roditelj bi bio prvo dijete zaèeto u istospolnoj zajednici, a ti bi imao jednu baku i tri djeda.
my point is?
jel ti žao što baba nije duško?
fat drummer
31-01-2006, 22:15
bosnar viťe nije potreban dinamu... to me èudi. najavljivan je kao veliko premiership pojaèanje, igraè graðe poput staama i onda ga se rijeťe ko zadnje krpe. nije to trebalo ni dinamu ni eddyu. nadam se da Ìe u rijeci bit veliko pojaèanje i zapaprit Şivot dinamovoj struci
Bosnar je bio jedan od najbolje placenih igraca u Dinamu a cijelu jesen nije pokazao niťta ťto bi opravdalo tolike izdatke. Sad je Dinamo doveo 19-godiťnjeg Brazilca koji igra na njegovoj poziciji i koji je rasturao na pripremama. U jednu mi je ruku Şao Bosnara jer je vrlo borben igrac i istinski dinamovac ali Şivot je okrutan. Covjek je imao svoje ťanse i nije ih iskoristio, doveden je mlaði igrac koji ce igrati za manje novce i to je to. MoŞda nije fer da je otpisan zadnji dan priprema ali se i on Şeťce prosrao izjavom da u Dinamu ima igraca koji ne bi mogli ni dobiti ulaznice za utakmice klubova u kojima je on igrao. Valjda misli na Sturm Graz jer za Everton je zabiljeŞio manje prvenstvenih nastupa od klupskog domara.
ne ide mi u glavu kak dinamo tako šakom i kapom otpisuje igraèe..
bosnar, luèiæ.. ko æe igrat u obrani kad se ozljedi netko iz prve postave? potpisao je taj carleo al opet mi izgleda da ja klupa kratka. jedino možda èale.to je neozbiljno
kardum,veliki talent a potjeran isto.. to je samo još jedan u nizu otpisanih talentiranih napadaèa...
Ma ajde, NEMA PREDAJE! Bu to dobro. Valjda.
face to face
01-02-2006, 11:10
gdje je kardum? mali u dva metra ostavi nekog za sobom tri metra
gdje je kardum? mali u dva metra ostavi nekog za sobom tri metra
da, ali treba zabiti gol. nije atleetièar
Evo nakon kaj zavrsi Carlsberg kup mozda i saznamo kolika je cijena ugleda hrvatske repke(ako Markovic objavi "zaradu") , jer to kaj oni tam napikavaju (kak bi rekla moja stara) loptu ko muhe bez glave ne moze se nazvati nikako drukcije.
Potpuno beskorisni, stovise stetni turnir za klubove, u kojem ja ne vidim nikakve svrhe ili koristi kad igra jedan clan prve postave.
Cak se ovo nemre nazvati ni provjerom nekih igraca, jer bi po meni provjera trebala biti takva da se pojedini novi igraci postepeno ukljucuju sa starim igracima i sustavom. Ovako nemremo saznati kako bi se npr. Da Silva ili bilo tko drugi slagao sa nekim iz prvih 11.
face to face
01-02-2006, 15:25
pobijedili smo hong kong, buahahaha
kak smo mi dobri :smt010
:smt003
http://www.jutarnji.hr/sport/navijaci/c ... ma,9258.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/navijaci/clanak/art-2006,2,1,navijaci_roma,9258.jl) :smt022
A kaj je to sad?
:smt018
:smt014
A navijam za Romu :roll:
malimrav85
01-02-2006, 21:48
Kako smo razbili Hong Kong! Brazil, sakrij se!
Kardum i LuèiÌ u Varteksu.
Mo,kak je proĹĄlo s kartama?
svi koji navijaju za dinamo mogu bit mirni...bit ce u ligi za prvaka ove sezone...
a sto se tice reprezentacije...znalo se da se ide bezveze...da kranjcar i ekipa idu malo na daleki istok...a opet dinamovci imaju koristi tim izletom...balatinac je odlucio poc u j.koreju a ne uhajduk...
konzerva
02-02-2006, 12:13
svi koji navijaju za dinamo mogu bit mirni...bit ce u ligi za prvaka ove sezone...
a sto se tice reprezentacije...znalo se da se ide bezveze...da kranjcar i ekipa idu malo na daleki istok...a opet dinamovci imaju koristi tim izletom...balatinac je odlucio poc u j.koreju a ne uhajduk...
misliť svi koji navijaju za hajduk mogu bit mirno...balatinac je prosjeèni igraè kakvog se moŞe nabavit za upola toliko para
http://www.jutarnji.hr/sport/navijaci/clanak/art-2006,2,1,navijaci_roma,9258.jl :smt022
A kaj je to sad?
:smt014
A navijam za Romu :roll:
Ma talijanceki su presmijesni, bezvezni narod.
Jedino kaj valja je to sto ih murija pusta da se lemaju po ulicama (jer zasto bi se oni mijesali?!), da je bar kod nas tak.
Romu ne volim nikako, samo nek se i dalje sepire sa svojim pederastim dresovima i smijesnim frizuricama.
paolo di canio
02-02-2006, 22:44
FORZA LAZIO!!!!!!!!!! :smt041
malimrav85
02-02-2006, 23:28
Dobro.
Inaèe,Inter vodi Lazio 1-0;37.StankoviÌ
*SUPERMAN*
03-02-2006, 13:16
ROMA - JUVENTUS 0:1 (3:2)
Ispao Juve... :smt009 :smt010
:smt065 :smt066 :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 :smt072 :smt076 :smt097 :smt097 :smt097
Ali je ROMA proĹĄla... :smt002
JUVE uzima prvenstvo, ROMA kup!
paolo di canio
03-02-2006, 15:43
a lazio? :smt010
malimrav85
03-02-2006, 17:12
a lazio? :smt010
Desetak kazni zbog rasizma?
malimrav85
04-02-2006, 11:41
NiĹĄta od karata za svjetsko. A vjerovao sam... :smt010
NiĹĄta od karata za svjetsko. A vjerovao sam... :smt010
Hej, ali mozes biti mirne duse jer ipak ce nas tamo "elita" zastupati! Ciganovic i Pisekica u hrvatskim dresovima... :smt003
GO TEAM! :smt038
Wow, nogomet je tako in za sezonu proljece - ljeto 2006. :smt004
ROMA - JUVENTUS 0:1 (3:2)
Ispao Juve... :smt009 :smt010
:smt065 :smt066 :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 :smt072 :smt076 :smt097 :smt097 :smt097
JUVEMERDA!!!! :smt003
inaèe ne volim baš nešto talijansku ligu,njihovi derbiji su nerijetko da zaspiš.ali,mislim da roma mora uzet kup.imaju okaj momèad.ajde,otišao cassano,ali...montella?ne znam jel on igra ili je ozlijeðen,prodan.on je mrcina od igraèa.
onaj mali klub (ne znam kak se zove) kaj donadonni vodi.legende!!!!
malimrav85
04-02-2006, 18:55
onaj mali klub (ne znam kak se zove) kaj donadonni vodi.legende!!!!
Livorno. Nisu pobjedili zadnjih 6 kola. Znam,kladio sam se na njih. :smt011
a u pm. nista ne mogu pogodit
proslo kolo su englezi zajebali...nitko od prve 4 momèadi lige nije pobijedio
treba se kladit na bosansku ligu :smt003 ,domaæin uvijek pobjeda (rijetko remi).treæeg nema,jerbo suca nahebe ako sudi kaj za goste. :smt003
uvijek pali!! :smt003 :smt003
malimrav85
06-02-2006, 00:38
Livorno opet nije dobio. Dva penala protiv njih,jedan u suèevom vremenu. Kak je Barca spuťila,to me zanima?
paolo di canio
06-02-2006, 13:25
Hej, ali mozes biti mirne duse jer ipak ce nas tamo "elita" zastupati! Ciganovic i Pisekica u hrvatskim dresovima... :smt003
GO TEAM! :smt038
Wow, nogomet je tako in za sezonu proljece - ljeto 2006. :smt004
:smt005 :smt043 :smt044
koji je juventus lopovski klub? to se pokazalo protiv udinesea. del piero je dao gol iz zaleða, udineseu nije dan penal itd. Smrdljivi lopovi. AJMO INTER PO SCUDETTO!
MinesweePer
07-02-2006, 00:15
inace zakleti MILANISTA (jest da im ova sezona ne ide bas, ali su ipak jedini koji su dobili SMRDLJIVI JUVE :smt067 ), mrzim JUVE JER JE TO LOPOVSKI KLUB KAKVOG NEMA NA SVIJETU, i na zalost opet ce osvojit scudetto, a vjeruj mi G nece ga inter osvojit, i nemam nista protiv intera...
btw, aj mi molim te samo mi objasni kako se na onoj nekoj ljestvici najboljih svjetskih klubova svih vremena inter konstantno nalazi u vrhu, a u zadnjih 15ak godina nije osvojio gotovo nista osim kupa uefe ono kad je ronaldo jos igrao za inter, a Milan i drugi velikani su uvijek ispod...
*SUPERMAN*
07-02-2006, 01:22
koji je juventus lopovski klub? to se pokazalo protiv udinesea. del piero je dao gol iz zaleða, udineseu nije dan penal itd. Smrdljivi lopovi. AJMO INTER PO SCUDETTO!
inace zakleti MILANISTA (jest da im ova sezona ne ide bas, ali su ipak jedini koji su dobili SMRDLJIVI JUVE :smt067 ), mrzim JUVE JER JE TO LOPOVSKI KLUB KAKVOG NEMA NA SVIJETU, i na zalost opet ce osvojit scudetto, a vjeruj mi G nece ga inter osvojit, i nemam nista protiv intera...
Nisam ziheeeeeeer ali mislim da se ovo zove... LJUBOMORA!!!
Juve je najveci i najcastniji klub u europi,sta mislite zasto ga zovu ''stara dama''?! Ima takvu karizmu kojoj malo tko moze odoljet... Uostalom ima najvecu navijacku udrugu po cijelo svijetu... No to mora da je slucajnost...
Sve u svemu stvarno super klub!!!
A svima vama juventusomrzcima :arrow: :smt098 :smt098 :smt098
malimrav85
07-02-2006, 01:27
Toni i dalje trpa, Totti je poludio,onaj pokuťaj petom je bio :smt007 ! Real se diŞe,Barca pada? Onaj gol koji je Villa je èudoooooooo. Mislim,kaj Molina radi ali opet!
Ali ĂosiĂŚ. :smt011 Igraju Werder-Mainz. U Njemaèkoj. I navijaèi si govore:Killer is back. :smt018
Ludilo. Isto kak si i navijaèi u Zagrebu govore: Wo ist Eddy Bosnar? :smt003
MinesweePer
07-02-2006, 02:40
nije to ljubomora, to èesto i igraci u SerieA izjavljuju da su juventinima suci najvise blagonakloni (citaj potkupljivi :smt003 )
mozda juventini mogu bit ljubomorni na milaneze sto se tice uspjeha na meðunarodnoj razini, tamo se tek vidi koji je klub vredniji-bolji, a koji je manje vrijedan-dobar, pustam ti na zadovoljstvo da samo usporedis koliko je puta Milan osvojio ch.league, a koliko juve......
Kak to Juve ima najveÌu navijaèku udrugu kad doma gotovo uvijek igra pred polupraznim tribinama, nerijetko i u utakmicama Lige prvaka? :smt017
MinesweePer
07-02-2006, 11:24
to se i ja pitam :smt003 a zato i imaju u planu smanjit kapacitet stadiona hehe. a to se oni izvlace kao da je hladno pa im je zima bit na stadionu, al i po ljeti je slicna situacija, ali zato je San Siro uvijek pun :smt001 :smt001 :smt001
face to face
07-02-2006, 12:40
Kak to Juve ima najveÌu navijaèku udrugu kad doma gotovo uvijek igra pred polupraznim tribinama, nerijetko i u utakmicama Lige prvaka? :smt017
da to sam i ja primijetio, mislio sam da je tako samo na nekim slabim utakmicama, ali :smt017
Just a little bit
07-02-2006, 13:51
juve ima najmanje navijaèa u Torinu, al najvise u Italiji jer jako puno ljudi iz cijele italije navija za Juve.
U samom gradu manje- vise ljudi navijaju za Torino
Stvar je u tome ĹĄto u samom gradu Torinu Juventus ima puno manje navijaca od Torina, koji uopce ni ne igra u prvoj ligi. Ljudi iz grada su mahom za Torino, ali zato je Juventus popularan po svim selima u Italiji... Mislim da je njihov direktor Moggi jednom rekao da bi im se viĹĄe isplatilo igrati domace utakmice u bilo kojem drugom mjestu u Italiji osim u Torinu. Fiat je tradiconalno ogroman poslodavac za svu sirotinju s juga, a znamo u kako su tjesnim odnosima Fiat i Juventus, zato su svi juĹžni klubovi prijateljski nastrojeni prema Juvetusu (npr. predsjednik Palerma se otvoreno deklarira kao navijac Juvea, neĹĄto kao Reno Sinovcic).
edit: damn, damn, opet sam prestignut s odgovorom :smt005 :smt005
Treba razlikovati navijaèe od simpatizera, o tome je veÌ bilo govora...
Treba razlikovati navijaèe od simpatizera, o tome je veÌ bilo govora...
Kakve to ima veze s razlogom zaĹĄto je Delle Alpi uglavnom poluprazan?
Mislim da ima. To pokazuje da Juve ima malo navijaèa, a mnogo simpatizera. I u Torinu i u Italiji. Navijaèi pohode stadione, a ostali doma gledaju na telki, omotani u ťal kluba i cugaju pivo.
malimrav85
07-02-2006, 22:52
Po meni je potez prijelaznog roka to kaj je Vieri otiťao u Monaco.Em je uzeo paru za 2 godine od Milana em Ìe igrat stalno u Monacu i poveÌat si ťansu da zaigra sa Tonijem na svjetskom. A i Monaco mi se bať èini ko mjesto za njega.
Je, dobar je Bobo. Odma je 2 gola utrpal. Vieri, Del Piero, Totti... mogla bi stara garda igrati na SP.
ZrntscheZ
08-02-2006, 12:27
dobil karte za SP...ali samo za 1/8F, a to bi mogla biti tekma s Italijom 26.06. u Kaiserslauternu...
Ima netko za prodat 1-4 karte za tekmu 22.06. u Stuttgartu sa Klokanima?
malimrav85
08-02-2006, 12:43
dobil karte za SP...ali samo za 1/8F, a to bi mogla biti tekma s Italijom 26.06. u Kaiserslauternu...
Ima netko za prodat 1-4 karte za tekmu 22.06. u Stuttgartu sa Klokanima?
Ăestitam!
Ĺveliki kuracto se tièe prodaje mislim da nije moguĂŚe kupit karte od nekoga. Poslao sam mail FIFI da ih pitam ĹĄto ako neĂŚu moĂŚi iĂŚi (u sluèaju da sam dobio karte) i odgovorili su mi da im onda vraĂŚam kartu a da je oni prodaju dalje jer bi navodno na svakoj karti trebalo biti ime onoga koji ju je kupio tako da nema dilanja meðu ekipom.
ZrntscheZ
08-02-2006, 13:04
Èestitam!
Åveliki kuracto se tièe prodaje mislim da nije moguæe kupit karte od nekoga. Poslao sam mail FIFI da ih pitam Å¡to ako neæu moæi iæi (u sluèaju da sam dobio karte) i odgovorili su mi da im onda vraæam kartu a da je oni prodaju dalje jer bi navodno na svakoj karti trebalo biti ime onoga koji ju je kupio tako da nema dilanja meðu ekipom.
znam da se prodaje putem FIFAe ak nebreÅ¡ iæi zbog imena i prezimena, al ja ak ne bum mogel iæi nekome bum dal svoju putovnicu i nek s njom podigne karte u Åveliki kuracvabiji (za 1/8F budu se tamo podizale karte) pa nek se raðe veseli neki frend nego neki stranac...
Nisam ti frend, al bogami nisam ni stranac.
Za koliko para mi iznajmiĹĄ putovnicu? :smt002
ZrntscheZ
08-02-2006, 14:17
Nisam ti frend, al bogami nisam ni stranac.
Za koliko para mi iznajmiš putovnicu? :smt002
je, pa ja planiram iæi...ne znam kaj bi se moralo desiti da nedem...
probal bum direktno u Åveliki kuracvabiji kupit karte za Klokane...pa fino odem na 5 dana i vidim 2 tekme...
a ak fakat ne bum mogel iæi onda na licitaciju ide putovnica :smt002
Ja idem na neviðeno :smt003
Protiv Japana i Australije, bum tam probal nabaviti kartu, ali èisto sumnjam. Vjerojatno bum gledal i navijal ispred stadiona s ekipom :smt026
MinesweePer
08-02-2006, 16:21
Je, dobar je Bobo. Odma je 2 gola utrpal.
on da je dobar? ne znam zasto ga je milan uopce iso kupovat, po meni a i mnogima koje ja poznam on nije nikada nije toliko dobro igrao, jedino sto zabija je sa peterca kad mu naiðe koji odbijanac ili mu netko doda, a da ima neko umijeÌe igranja, to nikako, slozili se vi sa mnom ili ne.
on da je dobar? ne znam zasto ga je milan uopce iso kupovat, po meni a i mnogima koje ja poznam on nije nikada nije toliko dobro igrao, jedino sto zabija je sa peterca kad mu naiðe koji odbijanac ili mu netko doda, a da ima neko umijeæe igranja, to nikako, slozili se vi sa mnom ili ne.
Bobo smrad meni nikad nije bio dobar igrac, nekako ga nikad nisam volio.
Mozda zato jer je igrao u sugavom Interu.
Ma dobar je, pogledaj samo u kakvim je klubovima igral. Nije da to nekaj pokazuje ali ipak je u svakom klubu ostavil neki trag. Ja osobno volim takve igraèe. Ima "nos za gol", èini se neprimjetnim, kao da je trom i onda odjednom bljesne i zabije.
malimrav85
08-02-2006, 23:00
Da,a Ĺveliki kuracuker ja hvala bogu imao ne viðenu tehniku i pokretljivost. Bobo je Atleticu bio moĹžda i najbolji napadaè u to vrijeme. Ruud je isto trrrrrrrrrrrkaè da poludiĹĄ. Ja predviðam Toni-Totti-Vieri trokut na svjetskom.
malimrav85
08-02-2006, 23:03
probal bum direktno u Ĺveliki kuracvabiji kupit karte za Klokane...
KaŞu da se neÌe imat di kupit karte,tipa kiosk ili tako neťto iako i mene muèi kak misle to sve izvest?Kaj Ìe provjeravat svako ime i sliku na putovnici sa imenom na karti i osobom koja je tamo? I kaj ako doðeť s tuðom putovnicom i kartom i tip skuŞi da to nisi ti? Ideť doma? Brijem da Ìe puťtat.
Kažu da se neæe imat di kupit karte,tipa kiosk ili tako nešto iako i mene muèi kak misle to sve izvest?Kaj æe provjeravat svako ime i sliku na putovnici sa imenom na karti i osobom koja je tamo? I kaj ako doðeš s tuðom putovnicom i kartom i tip skuži da to nisi ti? Ideš doma? Brijem da æe puštat.
Ma to su gluposti, frendovi su u Portugalu upali na stadion bez da im je itko pogledao kartu (na Englesku). Bas se da redarima gledati svakom od 30 000 ljudi jel to njegova karta ili ne.
ZrntscheZ
09-02-2006, 11:22
probal bum direktno u Åveliki kuracvabiji kupit karte za Klokane...
Kažu da se neæe imat di kupit karte,tipa kiosk ili tako nešto iako i mene muèi kak misle to sve izvest?Kaj æe provjeravat svako ime i sliku na putovnici sa imenom na karti i osobom koja je tamo? I kaj ako doðeš s tuðom putovnicom i kartom i tip skuži da to nisi ti? Ideš doma? Brijem da æe puštat.
sad prije bum probal nabavit...imam ljude koje svaki tjedan odlaze gore u Åveliki kuracvabiju pa mi možda netko nabavi...
A bumo èuli kak bu ekipa u Berlinu proťla pa bu tak i nama.
Juve je najveci i najcastniji klub u europi,sta mislite zasto ga zovu ''stara dama''?! Ima takvu karizmu kojoj malo tko moze odoljet... Uostalom ima najvecu navijacku udrugu po cijelo svijetu... No to mora da je slucajnost...
Sve u svemu stvarno super klub!!!
A svima vama juventusomrzcima :arrow: :smt098 :smt098 :smt098
juve-udinese
gol iz èistog zaleða
crveni mutariju,2 žuta u istoj minuti ( !! )
nedosuðen penal za udinese
sapienti sat
juve-parma-1-1
penal u dodatnom vremenu za juve, fala bogu promašen
juve-mafija, gadovi, ðubrad
mrzim ga...
mislim glupo je govoriti o ljubomori jer u italiji pizde svako malo zbog juventus.. nije tajna da suci kradu za njih i da je par prvenstava prije bilo ukradeno... juve je ko' zvezda ili partizan u bivšoj jugi
dobro je rekao rummenige da je juve mafija i da neæe s njima nikad imat posla jer su pregovarali sa ballackom, mislim, bez njihovog znanja
ne zovu se oni stara doma jer su èasni, vjeruj mi....
i na kraju. hebeš klub koji ni vlastiti stadion nemre napunit...
btw vieri je obièna debela svinja i kreten
MinesweePer
10-02-2006, 13:24
MO SVAKA TI DALA ZBOG OVOG :smt003 :smt003 :smt003
*SUPERMAN*
10-02-2006, 13:38
juve-udinese
gol iz èistog zaleða
crveni mutariju,2 Ĺžuta u istoj minuti ( !! )
nedosuðen penal za udinese
sapienti sat
juve-parma-1-1
penal u dodatnom vremenu za juve, fala bogu promaĹĄen
juve-mafija, gadovi, ðubrad
mrzim ga...
mislim glupo je govoriti o ljubomori jer u italiji pizde svako malo zbog juventus.. nije tajna da suci kradu za njih i da je par prvenstava prije bilo ukradeno... juve je ko' zvezda ili partizan u bivĹĄoj jugi
dobro je rekao rummenige da je juve mafija i da neĂŚe s njima nikad imat posla jer su pregovarali sa ballackom, mislim, bez njihovog znanja
ne zovu se oni stara doma jer su èasni, vjeruj mi....
i na kraju. hebeĹĄ klub koji ni vlastiti stadion nemre napunit...
btw vieri je obièna debela svinja i kreten
Mutarij je zasluzio oba zuta,pa kaj onda kaj su u istoj minuti?! Kaj se ne smije dati dva zuta u istoj mijuti? :smt017
''Penal za udinese'' nije bio penal...
Sta onda ako je bio penal u dodatnom vremenu ze juve,sto je to isto zabranjeno???
Preblem je u tome sto za svaku pizdariju koja je najnormalnija u nogometu,tipa kada se dosudi penal u zadnjoj minuti,se sere da juventus krade!!! A sve su to pizdarije! Vi ste etiketirali juventus kao mafijaski klub i sada sve sto on napravi je produkt mafije!!! Stvarno ste zadrti...
http://img51.imageshack.us/img51/5619/juve0nu.png
:smt007 :smt007 :smt007
dobro zaboravimo crveni
da li je gol del piera bio iz ofsajda?
isti taj pomoænik je poništio u prvom gol udinesea zbog zaleða i opravdano a onda fino juventusu pusti neregularan gol
penal je bio!
lopta ide prema praznom golu, onaj portugalac ide glavom da je zabije i cannavaro ga fino ruši s leða...
dobro to protiv parme nisam vidio al sam siguran da je bila kraða..
gle za juve se krade i to je jedina istina.. krade se i masno
pa nemre 17 klubova u italiji bit ljubomorno, nisu valjda svi glupi i ljubomorni, nije valjda sensi poludio, pukao ko' šiba na tekmi protiv juvea kad je vidio kaj se dogaða...
jest oni jesu veliki klub al su isto i gamad.
ne stara nego prljava dama
uzmi recimo ManU.. veliki klub a suci nikad za njega nisu krali.. dobro u engleskoj su suci puno bolji nego u italiji.. ili bayern. razara bez da itko na to prigovara.. ili lyon.. samo se oko juvea diže prašina i to opravdano..
mislim dovoljno su jaki, svake godine kupuju sve što gmiže i hoda u italiji pa mi nejde u glavu zašto ih još i suci moraju štititi
ne bi imao obraza navijati za takav klub...
paolo di canio
10-02-2006, 14:40
L A Z I O
L A Z I O !
Lazie merda!
11 godina u serie B :smt003
paolo di canio
10-02-2006, 14:44
zaĹĄto? :smt010
*SUPERMAN*
10-02-2006, 14:45
dobro to protiv parme nisam vidio al sam siguran da je bila kraða..
To mi je dovoljno,upravo ono sto sam govorio... Etiketiranje i mrznja koja dovodi do totalne neobjektivnosti...
neobjektivan si ti
kad ne želiš priznati da se za juve, ak niš, bar uvijek navlaèi i da su povlašten klub
dobro to za parmu sam ispalio bez veze.. ali..
malimrav85
10-02-2006, 15:12
lopta ide prema praznom golu, onaj portugalac ide glavom da je zabije i cannavaro ga fino ruťi s leða...
Ha ha,ako je to bio faul onda ne znam! I to u Italiji! Niej ga ni pipnuo. Ruke su mu bile uz tijelo i bili su zajedno u skoku u kojem je "portugalac" pao. Pa nije sad faul svaki put kad je drugi igrac fizicki slabiji,pogotovo ne u Italiji. Pa kad Stam igra bilo bi ko u vaterpolu svake sekunde faul.
Mislim,nisam za Juve,najdraĹža mi je Roma(8 POBJEDA!!!) ali to nije bio faul.
Bravo Mravac!
I ti si ROM :smt003 ko i ja... :smt002
FORZA ROMA!
E ljudi jel ide neko od vas u Split u nedjelju?
Opet nas bude, bude, 9 buseva je popunjeno veÌ iz UDruge navijaèa! :smt026 StiŞemo u jednakom broju kao i na odgoðenoj ako ne viťe...
lopta ide prema praznom golu, onaj portugalac ide glavom da je zabije i cannavaro ga fino ruši s leða...
Ha ha,ako je to bio faul onda ne znam! I to u Italiji! Niej ga ni pipnuo. Ruke su mu bile uz tijelo i bili su zajedno u skoku u kojem je "portugalac" pao. Pa nije sad faul svaki put kad je drugi igrac fizicki slabiji,pogotovo ne u Italiji. Pa kad Stam igra bilo bi ko u vaterpolu svake sekunde faul.
Mislim,nisam za Juve,najdraža mi je Roma(8 POBJEDA!!!) ali to nije bio faul.
hmmm
ne znam
meni se èini da nisu bili zajedno u skoku nego kad je ovaj skoèio cannavaro ga je izbacio iz ravnoteže...
ne znam je li ovaj portugalac ili ne..
INTER-juventus 3:0, ako bude sve poĹĄteno na utakmici. INTER nikad nije igrao u serie B. SQUADRE AZIONE NERAZZURRE!
E ljudi jel ide neko od vas u Split u nedjelju?
Opet nas bude, bude, 9 buseva je popunjeno veæ iz UDruge navijaèa! :smt026 Stižemo u jednakom broju kao i na odgoðenoj ako ne više...
Ide moja malenkost.
Bolestan i prehladjen ali idem!
E Sickboy kak ideĹĄ?
I usput da te pitam, jesi moĹžda aktivan na forumu BBB-a?
NEMA PREDAJE!
bus br. 3 sa udrugom, polazak sa borongaja u 9:30
nisam.
Aha, a jel znať koliko buseva ide iz Kluba navijaèa?
Re Leone
12-02-2006, 02:28
Jebe se vama, vi æete fino organizirano...
a jaaaa....
pola dalmacije kamufliran moran proæ...
jao.
i onda mi još samo fali da bude X...
INTER-juventus 3:0, ako bude sve pošteno na utakmici. INTER nikad nije igrao u serie B. SQUADRE AZIONE NERAZZURRE!
èak æu i ja navijat za inter veèeras... iako teško æe inter do pobjede
prognoza za veèeras, pobjeda dinama..
sreo frenda juèer, ajdukovca koji je uvjeren u pobjedu ajduka od 3-0, baš me dobro nasmijao.... :smt005
bob rock
12-02-2006, 17:01
pola dalmacije kamufliran moran proæ...
jao.
drš se re leone, nemoj da ti hrvati koje toliko volimo naude, jerbo æe sav sjevernohrvatski narod na noge ustat da njima polomi iste.
gdje su sada naši dragi susjedi srbi?
ovako se moramo meðusobno mlatit... s njima je bilo šarenije, bijela ne ostavlja neki dojam (možda zato što je to boja kapitulacije), osim možda što se lijepo vidi krv na njoj.
bijela ne ostavlja neki dojam (moĹžda zato ĹĄto je to boja kapitulacije), osim moĹžda ĹĄto se lijepo vidi krv na njoj.
Kao sto si mi davno rekao,da nikad neznas kad ce doc,pa bolje crno i cipkasto.
Ali kao sto sam ja tebi rekao :Cherokee hair.
malimrav85
12-02-2006, 18:39
uvjeren u pobjedu ajduka od 3-0, baĹĄ me dobro nasmijao.... :smt005
NeĂŚu biti tolko bahat i reĂŚ da ĂŚe dinamo razvalit hajduka ali da ĂŚe hajduk dobit 3-0... :smt005
*SUPERMAN*
13-02-2006, 00:38
Svaka cast Dinamu!!! Ne da je zasluzena pobjeda nego je trebalo biti i 2:0,minimalno...
Hajduk je toliko los da bi mene bilo sram da navijam za tako los klub...
I sada najbitnije,posto nije neocekivana pobjeda dinama;
torcida je obicna hrpa huligana i kretena koji uopce ne prate nogomet i dolaze radit pizdarije,sramota za hrvatsku! A za ovo s bengalkama je kriva glupa uprava hajduka sto to dopusta,boje se torcide i sve im dopustaju! Obicne pickice!
B.B.B. svaka vam cast i na velikom broju i na izvrsnom navijanju,stvarno ste u usporedbi s torcidom ispali pravi navijaci! =D> =D> =D>
joĹĄ se jednom pokazalo koliko je modriĂŚ bolji od kranjèara. modriĂŚ trèi, razigrava i joĹĄ je zabio prekrasan gol, a niko jedno veliko niĹĄta. zato je moj prijedlog za tateka izboornika ak se neĂŚe osramotiti na SP da stavi modriĂŚa umjesto debelog. ali to se neĂŚe dogoditi, tak da bumo iĹĄli doma u 1 krugu. SVAKA ĂAST MODRIĂ; ĂORLUKA; ETTO; CHAGO;BULJAT itd.
*SUPERMAN*
13-02-2006, 00:47
joĹĄ se jednom pokazalo koliko je modriĂŚ bolji od kranjèara. modriĂŚ trèi, razigrava i joĹĄ je zabio prekrasan gol, a niko jedno veliko niĹĄta. zato je moj prijedlog za tateka izboornika ak se neĂŚe osramotiti na SP da stavi modriĂŚa umjesto debelog. ali to se neĂŚe dogoditi, tak da bumo iĹĄli doma u 1 krugu. SVAKA ĂAST MODRIĂ; ĂORLUKA; ETTO; CHAGO;BULJAT itd.
Stvarno si zadrt ko...
Modric je dobro odigrao,nema se sta prigovorit ali kraqnjcar uopce nije lose odigrao s obzirom na to u kakvoj momcadi igra. Pa bili su odsjeceni od ostatka momcadi! Lako je igrat kada ti je super cijela momcad!
Da se u ovakvom hajduku dobro odigra moras biti ronaldinho...
Vidili bi modrica u hajduku kako bi igrao...
malimrav85
13-02-2006, 00:53
Obrana je odlièno odigrala. Onaj RoŞiÌ,ReŞiÌ ili kak se veÌ zove je sramota za nogomet. Gura se izvaðat slobode a pojma nema. Svaka lopta mu je kriva,uŞas je tip. Nije Kranjèar neťto posebno loťe igrao. Lako je sad u Dinamu igrat kad imať 10 odliènih igraèa da poprave ako ti zajebať. Da Silva je odigrao loťije,pogotovo prvo poluvrijeme.
Roma opet dobila! :smt020
*SUPERMAN*
13-02-2006, 00:55
Onaj RoĹžiĂŚ,ReĹžiĂŚ ili kak se veĂŚ zove je sramota za nogomet.
KATASTROFA!!! Ja ne znam koji je bio gudelju kada je njega stavio...
Pusti ti to, mene je dobro streslo kad je ReĹžic opalio onaj slobodnjak s 40 metara. Sirovina je, ali ima i dobar ĹĄut (a la Eddy Bosnar). Bolje za Hajduk da on tuce slobodnjake, a ne Fatso, koji ih je vjeĹžbao cijeli tjedan a danas nije ni zid prebacio...
Uglavnom, niĹĄta neocekivano, Dinamo je jednostavno za klasu bolji, znali smo to i prije utakmice. Da je Eduardo u prvoj minuti zabio gol a ne pao preko lopte, moĹžda bi pobjeda bila i uvjerljivija. Ili da je branio neki kripl tipa Kale ili Balic. Najbolji igrac je po meni bio Modric, pa Etto i Drpic. Dino igra sve bolje otkako je Zahora prestao karati Nives :smt003 . Mislim da je najloĹĄiji u Dinamu bio BoĹĄnjak, iako ni on nije posve podbacio. Buljat me naĹživcirao bezbrojnim nabacivanjima u bunar iz prekida, Eduardo je bio nekako dekoncentriran, iako mu se mora priznati dio zasluga za gol. Anderson je igrao pet zadnjih minuta i uspio se naci u poluĹĄansi + jedna odlicno podvaljena lopta za Etta, bit ce neĹĄto od njega...
U ostalim ligama, Celtic dobio Rangers na zadovoljstvo svih hrvatskih keltofila, Juventus (navodno, nisam gledao) opet pokrao Inter...
B.B.B. svaka vam cast i na velikom broju i na izvrsnom navijanju,stvarno ste u usporedbi s torcidom ispali pravi navijaci! =D> =D> =D>
lako bit dobar navijaè kad ti klub dobro igra...a prošle sezone su ti isti navijaèi jebali mater drpiæu, tukli zahoru itd itd, naravno dinamo je onda bio katastrofa...kad dinamo gubi 3:0 i kad buju ovak onda i dalje navijali, e onda možemo govoriti o pravim navijaèima...
Stvarno si zadrt ko...
Modric je dobro odigrao,nema se sta prigovorit ali kraqnjcar uopce nije lose odigrao s obzirom na to u kakvoj momcadi igra. Pa bili su odsjeceni od ostatka momcadi! Lako je igrat kada ti je super cijela momcad!
Da se u ovakvom hajduku dobro odigra moras biti ronaldinho...
Vidili bi modrica u hajduku kako bi igrao...
on je taj koji mora razigrati momèad, ercega i cimirotiÌa. ne moŞeť reÌi da su erceg i taj slovenac loťi igraèi. da im jer kranjèar dao koju dobru loptu, pogotovo cimirotiÌu, moŞda bi hajduk izvukao barem nerijeťeno. mali debeli nema zadnji pas, ne zna centrirati u ťesnaesterac nemre prebaciti Şivi zid iz slobodnjaka. :smt018 po èemu je on na ovoj utakmici dobro igrao? ha ha ha koji jadnik. i joť neťto, uvijek nosi ťiroke dresove da pokrije debljinu :smt003
*SUPERMAN*
13-02-2006, 01:20
Juventus dobio zasluzeno 2:1!!!!!!!!
Stvarno je najbolji klub taj juventus...
Drago mi je sto se buffon polako vraca na tron najboljeg golmana na svijetu... Kovac je igrao ali ne znam koliko...
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!
PROGNOZA:
INTER-juventus 3:0
:smt017 :smt017 :smt017
*SUPERMAN*
13-02-2006, 01:26
on je taj koji mora razigrati momèad, ercega i cimirotiÌa. ne moŞeť reÌi da su erceg i taj slovenac loťi igraèi. da im jer kranjèar dao koju dobru loptu, pogotovo cimirotiÌu, moŞda bi hajduk izvukao barem nerijeťeno
Jesi ti gledao utakmicu???
Pa erceg,cimirotic i kranjcar su bili totalno odsjeceni od ostataka momcadi. Pa mora i kranjcar dobit koju loptu na centru! Koliko ih je dobio????
Ne moze on uzet loptu od stipe kod svog gola i juris na turinu...
To moze samo jedna osoba na svijetu,uskoro cemo ju i sami vidjet uzivo kako prolazi pokraj tomasa i ekipe...
malimrav85
13-02-2006, 01:30
a ona prilika iz koje je dinamo dao gol se ne bi dogodila u nekoj normalnoj momcadi jer onak ostavit modriÌa samog na 10 metara je smjeťno. Nije kranjèar neťto dobro odigrao ali je u hajduku bio najbolji. istina da nisu niťta napravili ali kaj ja tu je. kaŞem,mene je najviťe da silva razoèarao,bio je totalno odsutan,ko da ga se ne tièe tekma. a etto,koji je to manijak,ima sprint ko sprinter. brijemda ispod 11 trèi stotku. Ono kad je utrèavao u penal mislio sam da se neÌe zaustavit do tribina.
fat drummer
13-02-2006, 01:31
Ăak i da je Kranjèar loĹĄe odigrao nevjerojatan je tvoj stav g money. Adriano nije mogao pogodit San Siro jedno vrijeme a kamoli gol pa nisi niĹĄta plakao kako je Adriano zapravo netalentiran i debeo.
Hjaduk je u krizi. Kranjèar je najmanji problem Hajduka jer èak i s ovakovom igrom je prevelika faca za ostatak momèadi. Pletikosa je car i jedini koji tamo ima ťto traŞiti.
*SUPERMAN*
13-02-2006, 01:37
Ăak i da je Kranjèar loĹĄe odigrao nevjerojatan je tvoj stav g money. Adriano nije mogao pogodit San Siro jedno vrijeme a kamoli gol pa nisi niĹĄta plakao kako je Adriano zapravo netalentiran i debeo.
Hjaduk je u krizi. Kranjèar je najmanji problem Hajduka jer èak i s ovakovom igrom je prevelika faca za ostatak momèadi. Pletikosa je car i jedini koji tamo ima ťto traŞiti.
Gle fat,ako ces se ''pretvarat'' da si bOG onda i pisi kao on,ovaj tvoj post je previse suvisao!!! :smt002
ONTOPIC: Ne slazem se bas s ovim o pletikosi. On jest bolji od kaleta i ekipe ali da je car? Po meni je pao totalno,sukrivac za gol od dinama... Ne znam,dobar je on ali butina je trenutno punoooo bolji...
Malo sam zabrijao,uglavnom,on i kranjcar dvojica najboljih u hajduku...
Butina bi popio gol od Modrica u prvom poluvremenu k'o BoĹžo SuĹĄec dupli Balic. Pletikosu je kod gola zahebao dim (jeeej za Torcidu :smt003) a o reakciji Hajdukove obrane na odbijenu loptu fakat ne treba troĹĄiti rijeci...
*SUPERMAN*
13-02-2006, 01:43
Butina bi popio gol od Modrica u prvom poluvremenu
:smt018 :smt018 :smt018
Pletikosu je kod gola zahebao dim (jeeej za Torcidu :smt003) a o ...
A kako ga je dim omeo da boksa loptu u korner?
Butina bi popio gol od Modrica u prvom poluvremenu
:smt018 :smt018 :smt018
Samo ti maĹĄi prsticem, ali Butina katastrofalno brani ĹĄuteve iz daljine, joj kad se sjetim kako su ga jedne sezone Ăolonga, Rapaic i Racunica naizmjenice buĹĄili iz slobodnjaka, zlo mi doðe...
Pletikosu je kod gola zahebao dim (jeeej za Torcidu :smt003) a o ...
A kako ga je dim omeo da boksa loptu u korner?
Bla, bla, bla. Covjek iz mog avatara je rekao da je najbolji plan uvijek onaj razraðen nakon bitke.
MinesweePer
13-02-2006, 03:35
Stvarno je najbolji klub taj juventus...
Drago mi je sto se buffon polako vraca na tron najboljeg golmana na svijetu... Kovac je igrao ali ne znam koliko...
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!
jesi gladao tekmu pa da znas da je zasluzeno dobio(oèito nisi kad ne znas koliko je Kovaè igrao) ili si ko i vecina nas procitao na ttx-u ili na netu? Gledat cemo peticu pa onda komentirat to zasluzeno.
FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. najbolji malo sutra :smt003 :smt006
Re Leone
13-02-2006, 04:33
Evo me doma...
bilo nas je pun kurac... dobili smo, murija nije previše zajebavala, na kraju su promašili skretanje i kolonu od 50ak auta i kombija provezli po gradu...
Kolko san ja skužia s tribina dinamo je triba zabit bar još 1gol.. a torcida osim bakljade nije ništa uèinila...
Kratko i jasno JEBENO SMO JAKI ! ! !
ZrntscheZ
13-02-2006, 09:54
67. minuta....Jajduk uputio prvi udarac prema 16.ercu dinama....
a igrao je doma na pobjedu...
:smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042
Sapienti sat.
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
dinamo
zaslužena pobjeda dinama
nikad više boysa
nikad jadniji i nemoæniji hajduk.... mislim torcida valjda oèajava kad vidi da ajduk na domaæem terenu igra bunker a kad krene naprijed ne zna što æe s loptom.
butina je bolji golman od plete..
odlièan mi je bio 1 igraè ajduka, nemrem se sjteit imena na poluvremenu, kao nisu mogli igrat dobro jer su igrali protiv vjetra. hahaha.. predobro! eto dinamu vjetar nije smetao, paèe zabio je i gol protiv vjetra. a o bakljadi neæu ni govorit. svaku jebenu tekmu oni moraju nakon poluvremena prekinut tekmu na 10 min. pa kojeg vraga ti redari rade, igraju briškulu dok ovi ulaze?! nekad je to bilo zabavno, sad je samo jadno....
juve se opet proslavio... poništen gol adriana iz slobodnjaka a samo papaesta zna zašto.. del piero je zabio iz slobodnjaka nakon nepostojeæeg faula nad nedvedom.. krasno, baš krasno..
ovi iz intera su popizdili, nitko od igraèa paparesti nije pružio ni ruku a stadion je posprdno pljeskao...
eto sad nek netko kaže da su drugi ljubomorni, da ljubomorni su jer osim sa igrom juve ide dalje i sa debelom sudaèkom pomoæi
najbolji bi bilo da se napravi posebna liga za juve gdje æe se lijepo zajebavat i igrat 2 momèadi juvea jer koji krtz æe ovi ostali uopæe igrati, nema smisla... Serie A u Serie Juventus!
Roma-deveta pobjeda zaredom, GRANDE MAGGICA!
Mi smo stigli na Borongaj oko 5h. Ovaj put je bila mnogo bolja organizacija cijelog putovanja nego proťli put (Sickboy, si Şiv, kak se tebi èini?)Stvarno nezaboravno. (a tek sprdaèina prema Tovarima, majko mila) :smt042
Tekma ne predobra, pobjeda Dinama na terenu i BBB na tribinama.
:smt026
konzerva
13-02-2006, 11:24
bať da su boysi pobijedili na tribinama :smt017 bili su glasniji tek nakon gola, a ťto se tièe izgleda tribine, koreografija i bakljada...ni blizu
Ali, konzerva, zaboravljať jednu stvar. Mi smo bili gosti. A onda je sve mnogo teŞe organizirati nego kad se igra doma. A ipak smo bili bolji ovaj put. Navijaèka skupina koja imalo drŞi do sebe ne prestaje s pjesmom i navijanjem kad njezina momèad gubi, a upravo to se dogodilo juèer.
A di si ti bil? Na sjeveru?
konzerva
13-02-2006, 11:37
u pravu si ťto se tièe navijanja i to mene neopisivo smeta.i to nije prvi put, protiv debrecena se stalo na 0:3.to je veliki minus.ali s druge strane gostovanje torcide u maximiru je isto bilo odlièno i brojno.naŞalost nisam bio na sjeveru, propao mi put, a doťao sam kad su odgodili utakmicu propale pare...
Je. Za Maximir 11. rujna svaka vam èast. Onda smo mi malo podbacili...
Fora je u tome kaj na gostovanja, bilo koje momèadi, idu ljudi koji hoÌe navijat bez obzira na rezultat (iako ni to nije uvijek tak), a uz domaÌe navijaèe tu su i svima dobro znani indijanci koji zapravo guťe dobru atmosferu. Takvih nema ni na "malim tekmama" i èesto je onda bolje navijanje.
konzerva
13-02-2006, 13:08
opĂŚe poznata stvar.
Just a little bit
13-02-2006, 14:15
zasluzeno dinamo dobio, luka car
torcida standarno, za derbi, ubijena od strane alealeĹĄtine koja svrsava na grdovica i ine stvari
paolo di canio
13-02-2006, 14:17
ja sam hajdukovac, i to onaj iskonski i pravi, i imam potrebu da èestitam dinamu na potpuno zasluŞenoj pobjedi iako sam jako tuŞan
Tak treba Paolo.
A ovo za pjesme, da su barem puĹĄtali grdoviĂŚa :smt011
Stari moj, totalna smijurija je bila. :smt005
bob rock
13-02-2006, 14:52
fascinantno mi je kako se hajduk uvijek naduljdski bori protiv dinama dok na drugim utakmicama sramoti cijeli grad.
problem hajduka je i to što zna igrati samo u hrvatskoj ligi. zadnjih nekoliko okršaja sa stranim klubovima završilo je strahovito sramotno (ispadanje od maðara s 5-0 na vlastitom terenu, no name klub sezonu prije...)
ukoliko se netko ne slaže, neka mi ukaže na jedan znaèajniji rezultat hajduka u zadnjih 10 godina. ne znam jesu li uspjeli proæi u drugo kolo u bilo kojem od natjecanja, a ako i jesu... malo je to... malo...
(ukoliko sada netko ima za prigovoriti da bih kao sf morao reæi da je žiliæ zgodan, poruèujem mu: dabog da ti susjed neverbalno opæio s kuænim ljubimcima, pa makar se radilo o ribicama u akvariju)
Ma vraga se bori nadljudski. Pali su na dosta niske grane.
konzerva
13-02-2006, 15:04
UPRAVA ODLAZI!!!
bob rock
13-02-2006, 15:07
Ma vraga se bori nadljudski. Pali su na dosta niske grane.
istina, ali èovjek bi oèekivao nakon stvarno jadnih rezultata protiv treæeligaša da æe stradati malo žešæe
konzerva
13-02-2006, 15:09
to zato ťta ni dinamo nije tako dobar kako ga novinari prikazuju.ťta onaj momak dudu fulava ostao sam sokiran, mislio sam da su brazilci imuni na takve stvari ali oèito kako je navukao hr dres...
Just a little bit
13-02-2006, 15:15
prevelika zelja. to ga sputavalo.... ....da silva je bog....
etto brz ko gepard, boĹĄe nekak nije bilo, buljat dobar, cak i drpic :smt003 je bio ok
al car broj jedan Modric
konzerva
13-02-2006, 15:18
ma dobar je modric ali nije bas nesto vrhunski odigrao kak svi prièaju (svaka èast za gol ali...), chago je bio neprimjetan i boťnjak isto.etto je zato bio naljuði i najnabrijaniji,stalno se svaðao i klao moŞda su mu digli Şivce s onim uuu
*SUPERMAN*
13-02-2006, 15:25
Malo sam prokomentirao utakmicu sa paolo di caniom,sada nakon sto su se strasti malo smirile...
Zakljucak koji je drugaciji od vecine zakljucaka jest taj da modric uopce nije odigrao tako nesto spektakularno...
Nemojte me krivo shvatit,dobro je on odigrao ali sve u svemu imao je doslovno 2 poteza na utakmici tj. 2 suta od kojih je jedan zavrsio u golu... Osim toga apsolutno nista,nije imao niti jednu asistenciju,neki dribling? oduzimanje lopte pa kontra?
Prvi udarac mu je bio jeben,a ovaj iz kojeg je zabio gol,dobar udarac ali i dosta srece...
Sve u svemu nista posebno.
Mislim da se nitko u dinamu nije posebno istaknuo,igrali su kao prava momcad,a meni je to puno bolje za vidit i smatram da je upravo to dokaz snage dinama. Dakle bez posebnog nadahnuca nekog pojedinca oni su odigrali majstorski!
Ma glavno da smo mi dobili i to je to... :smt006
Nabavite ci cure!!!! :smt078
Mi smo stigli na Borongaj oko 5h. Ovaj put je bila mnogo bolja organizacija cijelog putovanja nego prošli put (Sickboy, si živ, kak se tebi èini?)Stvarno nezaboravno. (a tek sprdaèina prema Tovarima, majko mila)
Tekma ne predobra, pobjeda Dinama na terenu i BBB na tribinama.
Put je prosao bez kapi alkohola, uspjeli smo prosverat samo 2 bombice pelina.
Palo nam je 3 litre vine i pol litre zestice, STRASNO!! :smt011
Drotovi nas nisu pustali ni blizu benzinskih jer su valjda svjesni kaj bi se desilo da 15-ak punih buseva zednih navijaca dodje na istu.
Navijanje predobro, a siroteki opet iz obijesti i jada pale vlastiti stadion.
Ali kad se zaorilo SVINJO DEBELA...srce mi je bilo na mjestu.
Inace cerju je bio odlican sportski dan: Dinamo pobijedio, Celtic pobijedio i Inter izgubio.
Sad sam se sjetio dogodovstine u Dugopolju: busevi se kratko zaustavljaju kako bi ljudi pisali, a drotovi se deru da se gubimo u buseve natrag. Busevi krecu, kad tamo dva mladica trce kao ludi preko krsa za busom ispred nas. :smt005 :smt005 Sva sreca da su uspjeli stici bus.
Mislim da ce Dinamo od ove tekme biti planetarno popularan jer su japanski snimatelji bili odusevljeni kad smo jednom od njih poklonili sal na kraju tekme. Pratili su nas i snimali tokom cijelog puta i za vrijeme tekme, a sve zbog glasine (nisam ziher, pretpostavljam) da bi Miyamoto dosao u Modina.
Malo sam prokomentirao utakmicu sa paolo di caniom,sada nakon sto su se strasti malo smirile...
Zakljucak koji je drugaciji od vecine zakljucaka jest taj da modric uopce nije odigrao tako nesto spektakularno...
Nemojte me krivo shvatit,dobro je on odigrao ali sve u svemu imao je doslovno 2 poteza na utakmici tj. 2 suta od kojih je jedan zavrsio u golu... Osim toga apsolutno nista,nije imao niti jednu asistenciju,neki dribling? oduzimanje lopte pa kontra?
Prvi udarac mu je bio jeben,a ovaj iz kojeg je zabio gol,dobar udarac ali i dosta srece...
Mislim da se nitko u dinamu nije posebno istaknuo,igrali su kao prava momcad,a meni je to puno bolje za vidit i smatram da je upravo to dokaz snage dinama. Dakle bez posebnog nadahnuca nekog pojedinca oni su odigrali majstorski!
daj mi reci jedan udarac kranjèara koji je doťao do turine. nema ga.
daj mi reci jedan udarac kranjèara koji je doťao do turine. nema ga.
Ali zato ima lepĹĄu zurkicu od Modrica.
dobro je modriæ odigrao, bio je po cijelom terenu, trudio se, dodavao a kaj se tièe gola kakva sreæa? tip je bio sam na poziciji za šut, opalio dobro i bok, di je tu sreæa?!
ako ništa modriæ uvijek igra sa više srca od kranjèara.. niki je važnije da si on fino stavi rajfiæ pa šetka po terenu. juèer je bio neš' ful nervozan.. ili zato jer je bio svjestan svoje i hajdukove nemoæi protiv onakvog dinama ili mu je bilo žao što više nije dio te iste sjajne ekipe ili oboje...
bbb-i na visini zadatka, puno puta su nadglasali torcu koja je potpuno podbacila, èak su se meðusobno i potukli. i ne ide mi u glavu, cijelo poluvrijeme je tamo gorjelo, fino oni stoje i gledaju kak im gori stadion.. prekid èista debilana a o onom hu-hu-hu neæu ni trošiti rijeèi.. prejadno, rekao bi izraz nemoæi i frustracije..
sve super.. dobra igra, bbb-i odlièni ( osim onih debila iz križevaca i još ponekih ), pozdravaljanje navijaèa od igraèa na kraju tekme.. kemija u momèadi i s navijaèima, to je krasno, konaèno lijepi dani za dinamo, nadam se da æe to dugo trajati...
Al japanci su bili prestraĹĄni :smt042 Cijelim nas putem snimali, ja si mislim pa kog Boga stalno hoĂŚe od nas...
Ali, treba istaknuti i tovarske plesaèice kad su doťle na sredinu terena a ovi mulci pustili krivu pjesmu. :smt102 Curke su se smrzle :smt045
Na tribinama smijeh :smt003
Bať su se dobro uklopile u onaj jad, koji je to cirkus bil. :smt044 Kaj Ìe uopÌe onakve plesaèice na nogometnoj tekmi :smt017
face to face
13-02-2006, 22:26
ja ne znam jeste li i vi primijetili ali ja sam poprilièno siguran da je sinoÌ i hajduk igrao u derbiju :smt009 :smt003 :smt003 :smt003
Nije igral, pokuĹĄaval je igrati. I ja kojekaj pokuĹĄavam, al dok nekaj ne znam onda mi ne vredi ni pokuĹĄavati. :smt003
face to face
13-02-2006, 22:34
ali ne kuŞim bilo je njegovih igraèa :smt017
evo ĹĄto piĹĄe u jutarnjem i potpuno se slaĹžem s tim: ModriĂŚ je plijenio motorièkim sposobnostima, u trenu se iz obrambenog âterijeraâ na sredini terena pretvarao u treĂŚeg napadaèa i ugroĹžavao vrata, bilo dalekometnim projektilima ili udarcima iz kaznenog prostora. Maksimirski playmaker je, pored toga, preferirao jednostavnu igru brzih dodavanja, lopta definitivno nije njegova opsesija...
U ovom paralel-slalomu oèi bode joĹĄ jedan detalj. Kranjèar je apsolutni âprvi sveâ u Hajdukovim redovima, posjeduje sve ovlasti prilikom izvoðenja prekida, ali ubaèaji su mu najèeĹĄĂŚe bili âsvijeĂŚeâ, dok su od njegovih slobodnih udaraca mogli strahovati samo Dinamovi igraèi u Ĺživom zidu. U usporedbi s Nikom, ModriĂŚeve su ovlasti minimalne, ali je korist od njegove igre opipljiva.
ali izbornik ne moŞe pobjeÌi od èinjenice da mu sin danas igra mediokritetski, predvidljivo, tek nijansu bolje od prosjeènog.
malimrav85
14-02-2006, 00:15
Daj se smiri viťe,svi kuŞimo da ne voliť Kranjèara i ok je to ali nemoj nas zatupljivat s tim non stop. Jel netko tu napisao da je odigrao dobro? Nije. I vidiť da ovi iz jutarnjeg seru jer èim je uťao onaj debil ReŞiÌ on je pucao sve slobodnjake. Nije ni da je meni najdraŞi ali daj ohladi malo viťe.
malimrav85
14-02-2006, 02:24
juve se opet proslavio... poniĹĄten gol adriana iz slobodnjaka a samo papaesta zna zaĹĄto.. del piero je zabio iz slobodnjaka nakon nepostojeĂŚeg faula nad nedvedom.. krasno, baĹĄ krasno..
ovi iz intera su popizdili, nitko od igraèa paparesti nije pruŞio ni ruku a stadion je posprdno pljeskao...
Roma-deveta pobjeda zaredom, GRANDE MAGGICA!
Interu gol opravdano nije priznat. Ne moĹže se reĂŚ ni da je poniĹĄten jer nije ni postignut. Ruka je bila cijelo vrijeme u zraku i moĹžemo mi reĂŚ kaj hoĂŚemo otome. Ali de Rossi i Mancini su dali super golove. MoĹžda na kraju Roma bude prvak. :smt020
*SUPERMAN*
14-02-2006, 02:44
NADAM SE DA STE SVI VI JUVENTUSOMRZCI POGLEDALI PETICU!!!
Cista pobjeda juventusa! Po cemu je krada kod ponistenog adrianovog gola? Ha? A papci? Gdjeeeeeee???
Kaj i fiorentina krade,posto vas je i ona dobila 2:1???
Roma dala 2 dobra gola...
Gol od Alessandra Del Piera je :smt007 :smt007 :smt007
EVO MALE POSLASTICE ZA SVE VAS...
http://img108.imageshack.us/img108/6581/fdel20piero101352002a4a1babbe6.jpg
MinesweePer
14-02-2006, 03:00
dobio je, ali nimalo zasluzeno, imao je srece 167%
svaka cast za del pierov gol!
*SUPERMAN*
14-02-2006, 03:05
dobio je, ali nimalo zasluzeno, imao je srece 167%
svaka cast za del pierov gol!
Imao je srece kod one precke i to je to!
Sve u svemu bitno je to da o kradi nema govora i dokaz da vam je mrznja prema najboljem klubu na svijetu zamazala oci...
MinesweePer
14-02-2006, 03:09
najboljem klubu na svijetu
:smt042 :smt043 :smt082 :smt042 :smt043 :smt082
*SUPERMAN*
14-02-2006, 03:11
Daaaaaaa??? :smt066
hmmm gol del piera.. uzmimo u obzir da faul na nedvedu iz kojeg je postignut gol nije postojao.. igraè intera je trèao uz nedveda, produžio nogu prema lopti a nedved se bacio ko' vreæa krumpira...
daklem, opet stara juventusova posla..
i još nam markus plasira sliku del piera.. pa nismo pederi :smt004
MinesweePer
14-02-2006, 19:22
navedi 2 stvari zasto bi bio najbolji na svijetu :smt003
malimrav85
14-02-2006, 19:45
a nedved se bacio ko' vreĂŚa krumpira...
:smt004
Prema tome bi pola Milanovih golova trebalo poniťtiti jer se nièije bacanje niti ne smije usporediti da Pipom. Leti,leti Pipo... :smt051
MinesweePer
14-02-2006, 19:50
a nedved se bacio ko' vreĂŚa krumpira...
:smt004
Prema tome bi pola Milanovih golova trebalo poniťtiti jer se nièije bacanje niti ne smije usporediti da Pipom. Leti,leti Pipo... :smt051
zato je redovno i dobivao kartone i jako rijetko su sudili to osim simuliranja.
*SUPERMAN*
14-02-2006, 20:01
navedi 2 stvari zasto bi bio najbolji na svijetu :smt003
Vjerujem da si pomjesao najtrofejniji ili najuspijesniji klub s najbolji...
Najbolji klub je zato jer je to pravi srcani klub koji je oduvijek u svjetskom nogometu,klub koji ima neviðenu karizmu i klub koji za razliku od reala i chelsea stvara svoju momcad,a ne kupuje pojedince...
Daklem juve ne odrijesuje kesu cesto ali kada jednom to napravi to je ogroman ulog u buducnost...
I upravo jer je najbolji klub na svijetu ga vi mrzite! To vas izjeda! Poznato je da ljudski rod ne trpi savrsenstvo...
:smt098 :smt098 :smt098
srèani klub? po èemu su oni srèani...
da su srèani ne bi im trebali suci
neviðena karizma? HA HA!!!! ne mogu ni stadion napunit...
*SUPERMAN*
14-02-2006, 20:47
http://img212.imageshack.us/img212/6394/juve29mi.png
marko bi izgledao dobro u tom dresu :smt007
[color=darkred]pa gle
u Manchesteru veæinom navijaju za City pa je Old Trafford svejedno uvijek pun
sapienti sat..
[/url]
lobotomija
14-02-2006, 21:37
http://img212.imageshack.us/img212/6394/juve29mi.png
marko bi izgledao dobro u tom dresu :smt007
u pravu si!
Ej ĹĄefovi, jel bi se mogla otvoriti posebna tema o domaĂŚem nogometu, a ovdje da se razglaba o strancima?
lobotomija
14-02-2006, 23:35
Ej ĹĄefovi, jel bi se mogla otvoriti posebna tema o domaĂŚem nogometu, a ovdje da se razglaba o strancima?
ne,jer mene to Ĺživcira,ovaj je i previĹĄe. :smt020
fat drummer
14-02-2006, 23:40
Kako moŞete nastupati tako ksenfobono i elitistièki?!?
Samo jedan topic po sportu. I hrvatski igraèi mogu jedanko dobro djelovati u npr. svlaèionicama Premiershipa. Ah ta muťka ljubav u nogometu, ťto bi samo Otto BariÌ rekao na to?
lobotomija
14-02-2006, 23:54
ĹĄto bi samo Otto BariĂŚ rekao na to?
dovedite meni muťku djeèicu?
:smt005
Ma kad ekipa viĹĄe voli Juventus, Milan, Manchester... a ne naĹĄe klubove.
Ma kad ekipa viĹĄe voli Juventus, Milan, Manchester... a ne naĹĄe klubove.
To je i meni pomalo tuĹžno. Mislim, ako intenzivno pratiĹĄ strani nogomet, naravno da ceĹĄ poceti simpatizirati neki strani klub (npr. ja navijam da Inter napokon viĹĄe osvoji prvenstvo, isto sam nekad Ĺželio i Deportivu). Ipak, nije mi jasno kako se ljudi mogu toliko jako poistovjetiti s tim stranim klubovima, cak jace nego s naĹĄim domacima... Mislim, liga nam je u qrtzu, ali ipak. Po meni moĹžeĹĄ istinski voljeti samo jedan klub, a to je onaj klub kojeg si zavolio kao klinac. Kad su Ĺžene u pitanju, nisam romatnik, ali po pitanju nogometa jesam :smt003
malimrav85
15-02-2006, 00:57
Ipak, nije mi jasno kako se ljudi mogu toliko jako poistovjetiti s tim stranim klubovima, cak jace nego s naĹĄim domacima... Mislim, liga nam je u qrtzu, ali ipak. Po meni moĹžeĹĄ istinski voljeti samo jedan klub, a to je onaj klub kojeg si zavolio kao klinac. Kad su Ĺžene u pitanju, nisam romatnik, ali po pitanju nogometa jesam :smt003
Ni ja to ne kuĹžim. Kak moĹžeĹĄ bit tolko bolestan tipa za Juventusom a da ti niko od naĹĄih nije toko lud. :smt017 Makar to bio Zadar.Meni su isto dragi Roma,ManUtd,real i kaj ja znam ali da baĹĄ navijam za njih i ne navijam. Drago mi je kad igraju dobro ali da sam u bedu kad izgube i nisam. Mogu bit i 15. u svojoj ligi,zaboli me al kad je dinamo bio 7. :smt010
ali dobro,100 ljudi 100 èudi...
mene zaboli kad je dinamo loš ali i roma, priznajem
nego..
http://img457.imageshack.us/img457/7974/piss7kg.gif http://img119.imageshack.us/img119/7519/mars5nh.gif
Wahed Taleb
15-02-2006, 01:54
Ja sam tuzan kad se klub poput Kamen Ingrada ne igra u ligi prvaka. Pa po cemu je Juventus bolji od njih. Svi oni nas ne pustaju u Europu jer smo crnci i zidovi.
Ja se slaĹžem sa Frankijem (sude?i po avataru tako se zove, i vjerojatno se obla?i u Ĺžensku odje?u ali tko sam ja da sudim), i mislim da su to komplicirane stvari i zato cut the "drekece"
Wahed Taleb
15-02-2006, 02:09
Ja ne nosim zensku odjecu. Gacice nisu odjeca.
Ti izgledas poput nekog irca koji pjeva u nekom bendu, ali znam da nisi jer si tak ruzan da ti je faca koristena za plasenje feministkinja, a svi znaju kakve su one i da nemaju dlake na jeziku, a i kad imaju onda je od ...........
MinesweePer
15-02-2006, 02:22
mene zaboli kad je dinamo loĹĄ ali i roma, priznajem
nego..
http://img457.imageshack.us/img457/7974/piss7kg.gif http://img119.imageshack.us/img119/7519/mars5nh.gif
:smt044 :smt044 :smt044 :smt044 BRAVO Mo BRAVO :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
*SUPERMAN*
15-02-2006, 13:02
Ni ja to ne kuĹžim. Kak moĹžeĹĄ bit tolko bolestan tipa za Juventusom a da ti niko od naĹĄih nije toko lud. :smt017 Makar to bio Zadar.Meni su isto dragi Roma,ManUtd,real i kaj ja znam ali da baĹĄ navijam za njih i ne navijam. Drago mi je kad igraju dobro ali da sam u bedu kad izgube i nisam. Mogu bit i 15. u svojoj ligi,zaboli me al kad je dinamo bio 7. :smt010
ali dobro,100 ljudi 100 èudi...
Ma volim ja podjednako dinamo i juventus ali me kod naseg nogometa iritiraju ljudi poput mamiĂŚa,stimca,cijele torcide itd. pa cesto nogomet padne u drugi plan! I trenutno je dinamo toliko superioran da to nje navijanje nego ne znam ni sam... Ali jedva cekam dinamo u europi s ravnopravnim protivnicima...
Sto se tice juvea,mozda je malo cudno,ali meni malo falilo da se rasplacem kada je juve izgubio od milana na penale u finalu lige prvaka,knedla mi dosala u grlo... :smt102
Ne znam za vas ekstremne dinamovce i hajdukovce ali nema do toga kada hrvatska nogometna repka igra,tu su takve emocije da ljubav prema bilokojemu klubu se ne moze usporedit s time...
imaš pravo kaj se tièe toga
kad igra repka u posebnom sam duševnom stanju...
uf jedva èekam šesti... :smt041
p.s. nadam se da æe cico biti pametan i voditi zorana mamiæa i modriæa na sp. ak niki kovaèu zatreba zamjena a osobito niki kranjèaru. no mislim da je cico pretvrdoglav i ili neæe zvati luku ili mu neæe dati priliku ak niko bude igrao usrano ( za što su velike moguænosti ). nadam se da neæemo iz èiste cicine gluposti i zbog obiteljskih veza ispasti u prvom kolu..
ma zašto ne voditi i etta, pa èojvek želi državljanstvo a dobro bi nam došao..
*SUPERMAN*
15-02-2006, 13:31
Gospodine Mo!
Moram vas upozorit da iznosenjem ovakve animirane karikature vrijedate moje navijacke osjecaje! To je protivno mojem nacelu navijanja!
Ukoliko nastavite s iznosenjem istih ili slicnih morat cu ubit vas,vasu obitelj i sve one koji podrzavaju tu animiranu karikaturu! Forza Juve!
mr. Said
:smt005 :smt005
a eto
nisam mogao odoliti :smt003
aj naæi æu tipa kak piša po zvezdinom grbu pa da svi budemo zadovoljni
vrijedi? :smt003
Wahed Taleb
15-02-2006, 15:38
Za Hrvatsku repku bilo pi puno bolje da ne igra Niko Kranjcar jer osim sto doda tri lopte za vrijeme cijele utakmice on ne ucini nista vise, cak ne moze niti trcati. On mi je doslovno ubil volju za gledanjem bilo kakvih utakmica, ali uvijek je super cuti kako je Hrvatska repka pobijedila, ali ponekad je sama tekma odurna za gledanje.
malimrav85
15-02-2006, 15:42
Chago dobio drĹžavljanstvo! Ljudi ĂŚe mislit da je Hrvatska negdje kod Mexica. :smt100
Wahed Taleb
15-02-2006, 17:24
Chago dobio drĹžavljanstvo! Ljudi ĂŚe mislit da je Hrvatska negdje kod Mexica. :smt100
Nemoj biti takav rasist, svi su ljudi jednaki. Cak i zene. :badgrin:
I ak nisi skuzil imati sto vise crnaca u ekipi je trend.
fat drummer
16-02-2006, 00:20
Ah, taj Miladin... Zar moĹže biti nesmijeĹĄan. Samo ti pjevaj pjevaj Miladine...
Skandal u Ĺveliki kurackotskoj: PrĹĄo pjevao protestantsku koljaèku pjesmu
Najbolji hrvatski nogometať Dado Prťo mogao bi se naÌi u srediťtu skandala nakon ťto je irski list Daily Ireland objavio vijest o istrazi koja je zatraŞena od Glasgow Rangersa zbog video zapisa koji prikazuje naťeg reprezentativca kako sa suigraèima pjeva pjesmu koja velièa ubijanje katolika.
Naime, ťkotska organizacija "Nil by Mouth", koja se bori protiv ťirenja mrŞnje na vjerskoj osnovi, je od Glasgow Rangersa, inaèe protestantskog kluba, zatraŞila istragu nakon ťto je u javnost dospjela sporna video snimka. List navodi kako je video zapis snimljen proťlog svibnja nakon pobjede Rangersa nad Hibernianom, u kojoj su osigurali naslov ťkotskog prvaka.
Snimka prikazuje slavlje u autobusu Glasgow Rangersa, pri èemu nogometaĹĄi aktualnog prvaka Ĺveliki kurackotske pjevaju pjesmu "Billy Boy", koja je zbog èinjenice da raspiruje mrĹžnju izmeðu protestanata i katolika, zabranjena u Velikoj Britaniji, a list istièe kako spornu pjesmu pjeva i jedna od najveĂŚih zvijezda Rangersa, Dado PrĹĄo. Zapis je, tvrdi list, snimila TV ekipa koja je pratila slavlje Rangersa nakon osvajanja titule prvaka.
Ime "Billy" u naslovu pjesme oznaèava Billya Fullertona, voðu protestantske bande koja se 1920-ih godina u Glasgowu èesto fizièki obraèunavala s katolièkim bandama. Jedan stih pjesme kaŞe "Do koljena smo u krvi Fenijaca", pri èemu je rijeè "Fenijac" u ovom kontekstu zapravo pogrdni naziv za rimokatolièke borce protiv britanske krune.
Da cijela stvar bude joť gora po Rangerse, klub je u zadnjih par godina pokretao niz akcija kojima je Şelio iskorjeniti navijanje koje potièe na vjersku mrŞnju, a poznato je da pjesmu "Billy Boy" ponekad pjevaju lojalisti vjerni britanskoj kruni, pa tako i navijaèi Rangersa.
Snimka je ovih dana osvanula na jednoj lojalistièkoj web stranici, nakon èega je doťlo do reakcije udruge "Nil by Mouth".
"U posjedu smo snimke zbog koje smo kontaktirali Glasgow Rangerse i zatraŞili od njih provoðenje istrage." - kazao je listu glasnogovornik udruge Peter McLean.
Podsjetimo, 1999. godine potpredsjednik Rangersa Stephen Pearson morao je dati ostavku nakon ťto je snimljen kako pjeva lojalistièku pjesmu.
Glasnogovornik HNS-a Ivan Rotim nije mogao komentirati sluèaj, jer je za prièu doznao od Indexovih novinara. "Ovo mi je prva informacija o tome, tako da zasad ne mogu niťta komentirati." - kazao je Rotim u razgovoru za Index.
Komentar smo pokuťali dobiti i od glasnogovornice Glasgow Rangersa Carol Patton, ali ona je u srijedu naveèer bila nedostupna.
Ălanak nestao s weba Daily Irelanda
U veèernjim satima èlanak o skandalu u koji je upleten nať najbolji reprezentativac je povuèen s online izdanja Daily Irelanda.
U uredniťtvu lista reèeno nam je kako je èlanak povuèen "zbog predostroŞnosti", a povlaèenje teksta iznenadilo je i Conellya Younga, novinara koji ga potpisuje.
"Nisam znao da je èlanak povuèen, malo ste me iznenadili tom informacijom. No, mogu vam osobno potvrditi da je udruga "Nil by Mouth" od Rangersa traŞila istragu zbog pjevanja te pjesme. Nisam siguran je li pjevanje te pjesme zabranjeno zakonom, ali ona izaziva zgraŞanje ljudi." - kazao je Young u razgovoru za Index.
Robierre de Cochon
16-02-2006, 00:30
Skandal u Ĺveliki kurackotskoj: PrĹĄo pjevao protestantsku koljaèku pjesmu
Kakva je to zemlja u kojoj nemres pjevat koljacke pjesme? ccc
Jedva cekam reakcije naĹĄih keltofila :smt003
Evo i teksta uopce i nije neka posebno nabrijana stvar a la Jasenovac & G.S.
We are the Billy Boys
Chorus:
Hurrah! Hurrah! We are the Billy Boys;
Hurrah! Hurrah! We make a lot of noise;
We're up to here, we never fear - we all are Billy's sons,
We are the Glasgow Billy Boys.
We belong to Glasgow we're Orange and we're true
Scotland is our countr-ee our colours white and blue
We're Protestants and proud of it we're known near and far
Glasgow Billy Boys they call us.
Chorus
2. On the 12th day of July you'll find us in the walk
With our brother Orangemen, Sandy, Bill and Jock
Billy is our hero, he beat them at the Boyne
Glasgow Billy boys they call us.
Chorus
3. We believe in Freedom, we won our right that day
At the Battle of the Boyne - we're very proud to say.
James he was defeated - Justice had been done
Raise now a glass to King William.
Chorus
4?. Hoorah, Hoorah, we are the Billy Boys,
Hoorah, Hoorah, we are the Billy Boys,
Up tae yer knees in Finian blood - surrender or ye'll die.
We are the Brigtoon* Billie Boys.
Chorus
Evo i teksta uopce i nije neka posebno nabrijana stvar a la Jasenovac & G.S.
We are the Billy Boys
Chorus:
Hurrah! Hurrah! We are the Billy Boys;
Hurrah! Hurrah! We make a lot of noise;
We're up to here, we never fear - we all are Billy's sons,
We are the Glasgow Billy Boys.
We belong to Glasgow we're Orange and we're true
Scotland is our countr-ee our colours white and blue
We're Protestants and proud of it we're known near and far
Glasgow Billy Boys they call us.
Chorus
2. On the 12th day of July you'll find us in the walk
With our brother Orangemen, Sandy, Bill and Jock
Billy is our hero, he beat them at the Boyne
Glasgow Billy boys they call us.
Chorus
3. We believe in Freedom, we won our right that day
At the Battle of the Boyne - we're very proud to say.
James he was defeated - Justice had been done
Raise now a glass to King William.
Chorus
4?. Hoorah, Hoorah, we are the Billy Boys,
Hoorah, Hoorah, we are the Billy Boys,
Up tae yer knees in Finian blood - surrender or ye'll die.
We are the Brigtoon* Billie Boys.
Chorus
*SUPERMAN*
16-02-2006, 01:01
Ma urota protiv DADE!
*SUPERMAN*
16-02-2006, 01:05
Jes se netko od vas ''nogometasa'' ikad rasplakao prilikom nekog dogaðaja na nogometnoj utakmici. Daklem kod nekog gola,teskog poraza,velike obrane stipe pletikose(he,he) ili nesto slicno...
Pitanje je ozbiljno pa molim i iskrene odgovore!
Evo ja cu ''probit led'',kada je prso zabio gol protiv slovenaca u dodatnim kvalifikacijama za portugal,meni dosle suze na oci i knedla mi u grlu bila velicine medicinke... Jel to normalno?
Da ne bih ispao jedini lud,nas forumas Paolo di canio place svaki put kada srna zabije gol za repku... :smt009
Pogledao sam snimku.
Covjek jedna zna engleski i jedino sto pjeva je " We are the Billy Boys".
Nezna ni rijeci pjesme,a kamoli kontekst.
Samo cekam reakcije nadobudnih dusebriznika.....
MinesweePer
16-02-2006, 03:58
Jes se netko od vas ''nogometasa'' ikad rasplakao prilikom nekog dogaðaja na nogometnoj utakmici. Daklem kod nekog gola,teskog poraza,velike obrane stipe pletikose(he,he) ili nesto slicno...
Pitanje je ozbiljno pa molim i iskrene odgovore!
Evo ja cu ''probit led'',kada je prso zabio gol protiv slovenaca u dodatnim kvalifikacijama za portugal,meni dosle suze na oci i knedla mi u grlu bila velicine medicinke... Jel to normalno?
Da ne bih ispao jedini lud,nas forumas Paolo di canio place svaki put kada srna zabije gol za repku... :smt009
finale lige prvaka Milan-Liverpool, na poluvremenu poèeo slavit, na kraju skoro suze ronit... E, A KAKO SAM TEK BIO SRETAN U ONOM FINALU MILAN-JUVE. MARKUS, TKO JE ONO BIO POBIJEDIO? :smt017 :smt003 :smt003 A DA SJETIH SE, NAJBOLJI KLUB NA SVIJETU JE.........IZGUBIO :smt003 :smt003 :smt003
konzerva
16-02-2006, 12:34
imam ja jednu ljepťu koljaèku pjesmu :smt003 :
we put the hood around his head
then we shot the bastard dead!
with a nick nack paddy wack give a dog a bone
send the british bastards home!
the nation`s gonna rise again... (4x)
i shot one, i shot two, i shopt three
that`s more than you!
with a nick nack paddy wack give a dog a bone
send the stupid bastards home!
the nation`s gonna rise again... (4x)
....
(posveta drugu murphyu)
ZrntscheZ
16-02-2006, 13:30
ja plakao...par puta...
1993 (?) sprovod Petroviæa
1997. kad sam bil na dinamo-partizan
1997. u Maximiru kad su nas pokrali protiv Newcastlea...pola tribine je plakalo...
1999. kad je stadio zagrmil himnu prije tekme HR-YU
2000. kad se vratilo ime dinamo...
2001. nakon Ivièine pobjede u Aspenu
2002. zbog Janièinih medalja u Salt Lake Cityu...i Ivièinog Flachaua
2003. i 2004. zbog rukometaša
2005. zbog lige za bedaka...
2006. slalom na Sljemenu..
ma sigurno je bilo još toga...emotivan sam strašno kad je sport u pitanju...
Wahed Taleb
16-02-2006, 13:35
And don't you cry tonight
Don't you cry tonight
Don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry tonight.
:smt010
Nije ni repka viťe kaj je nekad bila... Pogledajte kaj nam rade. Recimo ja, veÌ godinama ťtedim pare da odem u Njemaèku, kad god dobim neki sitniť od bilo koga stavljam na hrpu, skupila se veÌ lijepa svotica... A kaj mi to vrijedi kad ja ni ťugavu kartu nemrem kupit bar za jednu tekmu u Njemaèkoj :smt010
Sve to postaje jedan veliki cirkus.
malimrav85
16-02-2006, 22:08
1997. u Maximiru kad su nas pokrali protiv Newcastlea...pola tribine je plakalo...
Koja je to tragedija bila,onaj jebeni èelavi gruzijac. Dobio sam karte za zapad dolje,pokraj loŞe od tuðmana i njemu je bilo teťko (imao sam 12,sad bi bilo joť teŞe)
Nisam baĹĄ plakao ali su suze bile tu kad je Badel igrao protiv Barce finala lige prvaka a suci su bez srama krali. Pa je DĹžomba glavom stativu zahvatio.
Prvi i teÌi gol protiv njemaèke na svjetskom... :smt010
Nemoj mi samo Tuðmana spominjati. On Dinamo nikad nije volio, on je imao samo njemu znane ťeme u svojoj glavi... Croatia, haha.
Pogledao sam snimku.
Covjek jedna zna engleski i jedino sto pjeva je " We are the Billy Boys".
Nezna ni rijeci pjesme,a kamoli kontekst.
Samo cekam reakcije nadobudnih dusebriznika.....
Naravno da ne pjeva cijelu pjesmu kad ni hrvatski ne zna kak spada, a kamoli engleski.
"When I was just a little boy,
I asked my mother what should I be,
Should I be Celtic,
Should I be Rangers,
Here's what she said to me-
½Go wash your mouth out son,
And go get your father's gun,and kill all the Rangers scum,
Kill them all...½
zbog nogometa nikad plakao
kad bi pobjeðivali, dinamo ili repka bio bi lud ko' šlapa, sretan ko' guzica
kad bi nas krali, luuud, ljut ko' ris...
kad bi gubili samo gledanje tupim pogledom u zid..
kaj se tièe nogometa sjeæam se kad su mi baš prošli trnci.. cijeli maksimir u kockicama protiv srba divna slika, poslije tekme se od šoka nisam mogao diæ
ili francuska 98' kak je bilo ludo, kad smo švabe dobili
a kaj se tièe sporta uopæe došla mi je suza na oko kad je goran dobio wimbledon i kad sam vidio kolko je èovjek sretan zbog toga
a ovo sa pršom.. oèito škotima je to normalno, nije se digla neka buka oko toga. a jadni dado nije ni znao kaj pjeva..
ima i neka snimka kak 2 igraèa celtica pjevaju neku pjesmu o IRI.. mislim, tak treba! :smt003
Lucius Veratius
18-02-2006, 03:09
Vidio sam snimke Prťe kako pjeva. Pjeva neki neutralni dio pjesme, neťto tipa tralala. Uvjeren sam da Prťo nije ni znao kojih sve rijeèi ima u toj pjesmi.
A ĹĄto reĂŚi o ostaloj oloĹĄi iz kluba, koja je to sigurno znala i koja je poticala na pjevanje te pjesme, nego DIRTY ORANGE BASTARDS!
Jos jedno predivno kolo HNL-a: Dinamo pregazio Zagreb (iako je prvo poluvrijeme bilo ocajno), Hajduk izgubio.
Jos jedna briljantna igra nase najvece mlade nade.
A u ZG-u zahvaljujuci lijepom vremenu se skupilo 10 000 ljudi i opet neki nikako da nauce da sjever nije za gledanje tekme neg za navijanje.
Hrpa indijanaca koji blesavo bleje i ne znaju kaj bi sa sobom :smt011 :smt068 :smt071 :smt078
fat drummer
19-02-2006, 11:26
Evo, potaknut ovim Sickboyevim postom ubuduÌe molim da se ne izraŞava posjeÌenost utakmice u toènom broju fizièki prisutnih osoba veÌ da se uraèunavaju samo oni koji navijaju.
Ergo, na utakmici Dinamo Zagreb bilo je oko 150 ljudi.... i oko 9 500 pripadnika amerièkih uroðenika, ĹĄto Ĺveliki kuracoĹĄona, ĹĄto Crnih Vrana...
konzerva
19-02-2006, 21:13
150 kaĹžeĹĄ?tuĹžna brojka za grupu koja sebe voli smatrat najboljom u drĹžavi...
malimrav85
19-02-2006, 21:18
:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
Roma! 10 komada...
:smt081 :smt081 :smt081 :smt081 :smt081 :smt081 :smt081 :smt081 :smt081 :smt081
VeÌ su èetvrti! Liga prvaka!
fat drummer
19-02-2006, 22:43
150 kaĹžeĹĄ?tuĹžna brojka za grupu koja sebe voli smatrat najboljom u drĹžavi...
ajde onda 1500, ťto ja znam.. ne bih htio sad bať svakog proglaťavat sveèanim statusom "pravog navijaèa"
ajde onda 1500, ťto ja znam.. ne bih htio sad bať svakog proglaťavat sveèanim statusom "pravog navijaèa"
Pravi navijaci su oni koji ne gledaju utakmice vec diĹžu neke papirice ko na Dan mladosti i maĹĄu zastavicama. Nogomet kao igra ih zanima skoro kao koncert Becke filharmonije iduci tjedan u Lisinskom, misle da je 4-4-2 matematicka operacija oduzimanja... S druge strane, oni koji actually gledaju utakmice, poznaju fizionomije igraca i pojam "zadnji vezni" su manje vrijedni navijaci.
bio na dinamo-zagreb na sjeveru.. bio sam na dobrom mjestu pa se navijanje èinilo dobrim, tu i tamo krnjavo al sve u svemu èist ok.. izgleda da nisam bio duugo jer nisam znao da su sad i megafoni u igri. nice, nice.. na poluvremenu koreografija a la argentina... dijelili se raèuni i koluti papira.. èitam ja svoj raèun.. èeg sve tamo nema... meðu ostalim i doktor u kuæi i tena :smt003
al najbolji dio mi je bilo gledat klince.. klince koji još nisu ni mutirali a veæ puše, pale jednu za drugom. kao ono jebene smo face..i ono dok ostali navijaju oni mašu jedni drugima il se guraju da padnu sa stolice.. došli na sjever jer misle da je to lunapark! mislim nemam ništa protiv mladih snaga al debili su debili...
sve skupa se skupila fina brojka ljudi.. krasan dan za fucu, dudu odlièan a i prvi gol košte iako smo se muèili u prvom, zagreb je igrao jako dobro.. nažalost èitam jutros da penal na duduu nije bio baš èist
Roma 10 pobjeda zaredom!!!
nažalost neki debil iz empolija je s leða startao na tottiju i slomio mu gležanje. bit æe out 2 do 3 mjeseca
prokleta tragedija!! :smt013 :smt009
150 kažeš?tužna brojka za grupu koja sebe voli smatrat najboljom u državi...
budimo realni BBB stvarno i je najbolja grupa u državi... pogledaj samo gostovanja...
bio na dinamo-zagreb na sjeveru.. bio sam na dobrom mjestu pa se navijanje èinilo dobrim, tu i tamo krnjavo al sve u svemu èist ok.. izgleda da nisam bio duugo jer nisam znao da su sad i megafoni u igri. nice, nice.. na poluvremenu koreografija a la argentina... dijelili se raèuni i koluti papira.. èitam ja svoj raèun.. èeg sve tamo nema... meðu ostalim i doktor u kuæi i tena :smt003
al najbolji dio mi je bilo gledat klince.. klince koji još nisu ni mutirali a veæ puše, pale jednu za drugom. kao ono jebene smo face..i ono dok ostali navijaju oni mašu jedni drugima il se guraju da padnu sa stolice.. došli na sjever jer misle da je to lunapark! mislim nemam ništa protiv mladih snaga al debili su debili...
sve skupa se skupila fina brojka ljudi.. krasan dan za fucu, dudu odlièan a i prvi gol košte iako smo se muèili u prvom, zagreb je igrao jako dobro.. nažalost èitam jutros da penal na duduu nije bio baš èist
Roma 10 pobjeda zaredom!!!
nažalost neki debil iz empolija je s leða startao na tottiju i slomio mu gležanje. bit æe out 2 do 3 mjeseca
prokleta tragedija!! :smt013 :smt009
Mi smo htjeli napravili nagradni igru sa racunima: ciji je zadnji racun na popisu najmanji placa rundu (nije uspjelo). :smt003
Hvala tom tipu kaj je potrgao Tottija. :smt001
Pravi navijaci su oni koji ne gledaju utakmice vec dižu neke papirice ko na Dan mladosti i mašu zastavicama. Nogomet kao igra ih zanima skoro kao koncert Becke filharmonije iduci tjedan u Lisinskom, misle da je 4-4-2 matematicka operacija oduzimanja... S druge strane, oni koji actually gledaju utakmice, poznaju fizionomije igraca i pojam "zadnji vezni" su manje vrijedni navijaci.
Pravi navijaci su oni koji idu navijati za klub bilo di i bilo kad. Bez obzira jel prvi ili zadnji. A ostali kojima je vazno jel lijepo vrijeme, pozicija na tablici i protiv kog se igra su materijal za sve tribine osim navijacke ili za fotelju ispred telke.
Tak je sickboy, ti si jedan od onih kaj kuŞe spiku... Nek doðe na tekmu ko god to Şeli, ali bogamu KO JE NA SJEVERU TAJ NEK I NAVIJA! Ostali mogu i spavati..
Ja nisam mogel na tekmu jer mi je doťla frendica pa smo morali slikati grafite po Zagrebu (nekaj joj treba za faks). I tak mi slikamo i ja velim - ma ima kod Maksimira puno grafita :smt002 , èim smo doťli kod stadiona ja bris na tribinu (na zapad, badava) i taman sam doťel kad je Boťnjak pucal penal. Gledal sam zadnjih pol sata, videl sve Dinamo golove i po prvi put sam sluťal kak se sjever trese, zbilja fenomenalno :smt026 .
U subotu mi je joť i roðendan bil, Janica i Dinamo pobijedili, jajduk pogaŞen, ljudi moji kaj je bilo :smt030
evo ťto su rekli bonaèiÌ i iviÌ: Niko mora uvjeriti tatu da je bolji od ModriÌa. Luka BonaèiÌ poruèio je da od Kranjèara oèekuje viťe. Novi trener istièe da bi Kranjèar trebao rjeťavati utakmice i biti opasniji po gol protivnika. A Tomislav IviÌ, ugledni trenerski struènjak, otiťao je joť korak dalje, pa je u svojoj kolumni u Jutarnjem osuo Şestoku paljbu po mladom Hajdukom reprezentativcu, ocjenjujuÌi da sve njegove mane proizlaze iz nerada. IviÌ napominje da Kranjèar premalo trèi te da njegova fizièka kondicija nije zadovoljavajuÌa, a sve to pozivajuÌi se na analizu studenata i profesora Kinezioloťkog fakulteta u Splitu koji su secirali Kranjèarovu igru u derbiju s Dinamom.
malimrav85
20-02-2006, 21:59
Kaj joĹĄ piĹĄe u Jutarnjem? Ili moĹžda za promjenu imaĹĄ i svoje miĹĄljenje i stav? LakĹĄe je pretpostavljem copy/paste samo. I to IviĂŚa.
Wahed Taleb
20-02-2006, 22:00
evo ťto su rekli bonaèiÌ i iviÌ: Niko mora uvjeriti tatu da je bolji od ModriÌa. Luka BonaèiÌ poruèio je da od Kranjèara oèekuje viťe. Novi trener istièe da bi Kranjèar trebao rjeťavati utakmice i biti opasniji po gol protivnika. A Tomislav IviÌ, ugledni trenerski struènjak, otiťao je joť korak dalje, pa je u svojoj kolumni u Jutarnjem osuo Şestoku paljbu po mladom Hajdukom reprezentativcu, ocjenjujuÌi da sve njegove mane proizlaze iz nerada. IviÌ napominje da Kranjèar premalo trèi te da njegova fizièka kondicija nije zadovoljavajuÌa, a sve to pozivajuÌi se na analizu studenata i profesora Kinezioloťkog fakulteta u Splitu koji su secirali Kranjèarovu igru u derbiju s Dinamom.
Neki golmani naprave vecu kilometrazu od njega za vrijeme utakmice.
I vjerojatno cu ja prije zavrsit pravo nego ce Kranjcar igrati u inozemstvu.
Je al kaj? Žalosno je da ga bu tatek i dalje gural u repku taman da jajduk i ispane u drugu ligu a Juda zajedno s njim :smt097 :smt120
Wahed Taleb
20-02-2006, 22:18
Je al kaj? Žalosno je da ga bu tatek i dalje gural u repku taman da jajduk i ispane u drugu ligu a Juda zajedno s njim :smt097 :smt120
Samo se nadam da se zbog obiteljskih odnosa Kranjcar nasa repka nece osramotiti u Njemackoj. :smt009
Kaj joĹĄ piĹĄe u Jutarnjem? Ili moĹžda za promjenu imaĹĄ i svoje miĹĄljenje i stav? LakĹĄe je pretpostavljem copy/paste samo. I to IviĂŚa.
svoje miťljene sam veÌ davno napisao. n.kranjèar je tatin sinek koji bi sad igrao u kamen ingradu da mu tatek nije to kaj je. bonaèiÌ je pametan trener koji je odmah vidio problem. nije on onaj glupi Ìiro koji oèito Şeli postotak od prodaje debelog tvrdeÌi da je debeli jedan od najboljih igraèa u europi. to se stvarno vidi: sramotno ispadanje od debrecena, hajduk je 8. bravo niko, bravo europsko zvijezdo. :smt003
Lucius Veratius
20-02-2006, 22:21
Sve je to OK da kad si na Sjeveru trebať navijati. Samo ako navijanje vodi oloť, onda je to druga prièa. Kad sam prvi put bio na tekmi cijeli je Sjever osim mene i frenda pozdravljao faťistièkim pozdravom i pjevao o Juri i Bobanu. Joť su voðe htjele ťorati one koji ne navijaju na taj naèin. Bilo je dosta klinaca, a i ja sam tad bio klinac pa su nama najviťe srali, ťto samo pokazuje koje su zapravo pichke.
Redara uopĂŚe nije bilo na tribini, veĂŚ su drkali sa strane. Tu gamad treba razjuriti sa stadiona, a ne da svi budemo taoci par kretena.
malimrav85
20-02-2006, 22:31
Ok,ali da li se moŞe reÌi da je Kranjèar iskljuèivi krivac za Hajdukove loťe igre? Da on moŞe sam? Uzmimo recimo, Betis. Imaju Joaquina,jednog od najboljih desnih krila u Europi, Şeljeli su ga kupiti svi, od Chelsea na dalje ali ga ťef ne puťta. Betis je sad predzadnji u prvenstvu. Jel sad kriv on? Ej,pa najbolji si u klubu,igrať u repki,pa ima da i klub s tobom onda bude barem u prvih 5. Da,ziher. :smt011 Imamo u Engleskoj Newcastle. Kupli su Owena koji igra u reprezentaciji. Klub je 14 u prvenstvu. Hej sinko,pa ti igrať u repki,kak klub S TOBOM u podstavi moŞe biti 14?! U Njemaèkoj imať primjer Wolfsburga i D`Alessandra. Sa 19 je igrao u repki,klub je prodao pola igraèa i sad su 14 od 18. Super,i on je kriv zato kaj je klub u kurcu.
Ja ne tvrdim,niti sam tvrdio da Kranjèar igra super ali ne vidim zaťto je on iskljuèivi krivac za Hajdukovu poziciju?
ajd reci mi koju je on utakmicu za reprezentaciju dobro odigrao, da je vodio igru, da je vladao sredinom terena? mi uopĂŚe nemamo vezu, nemamo igru, sve golove dajemo iz prekida.
fat drummer
20-02-2006, 23:42
lol, e gmoney da e nema trebalo bi te izmislit... daj mi reci jednu utakmicu hrvatske repke od 1990 -2004 u kojoj je fantazist sam vladao cijelom sredinom terena.
kaj bi kranjèar trebao solo drŞat u ťahu cijeli kontinegent ťveðana i li bugara? od kada se naťa igra temeljila na fantazistu? nikad, da nema bokova bili bi za kurac. sredina terena sluŞi jedino za kranjèarovo stajanje tamo i daljinske udarce po golu.
kranjèar sr. neťto sere o sustavu igre koji zahtjeva fantazista a to je èista fantazija, a ne kranjèarova (jr.) igra. mali ne trèi jer to nije odlika hrvatskog klupskog nogometa osim ako nisi oliÌ, ali tada ne znať prijeÌ igraèa.
hajdukov katastrofalan skor je rezultat ostaka momèadi i stanja u klubu koje je na rubu kriminala i na rubu smijeha. pa da poťaljemo ronaldinha tamo èovjek bi propao ko pièka. i modriÌ kao fantazis u repki bi bio jednako nevidljiv kaoi kranjèar jer nema ni psihièke snage ni ťuta.
ako usporediť uèink kranjèara i modriÌa oèito je da je kranjèar motor hajduka i prvi gologeter (koji vrag rade ťpice pitanje je), a modriÌ ima dva raspoloŞena ťpicera ispred sebe i odlièno lijevo krilo, kao i super korektore u vidu chaga i mamiÌa.
kranjèar ima niťta...
kakav je on motor hajduka, pa on se skriva od lopte, ne sudjeluje u igri al ne samo u hajduku, veĂŚ i u reprezentaciji.
fat drummer
21-02-2006, 00:01
e ťto volim to: skriva se od lopte... osobno nikad nisam vidio kranjèara kao bjeŞi od lopte. druga je stvar ťto se èovjek ne zna postavit, to si je sam kriv, a i ne trèi, ali od kada je to preduvjet za fantazista. ako moŞe veliki Şuti moŞe i on.
kranjèar je ona nesretna vrsta fantazista koj ne radi duple pasove ili se nametne da proigra joť jednog igraèa nego glumi ronaldinha i ko jednim potezom Ìe izbacit obranu. caka je ťto loptu ne dodaje etou veÌ buťiÌu, a i nije tolika facetina.
ali da je motor hajduka to ne moŞeť poreÌ iz jednostavnog razloga ťto nitko drugi niti ne pokuťava uzeti igru u svoje noge nego sve trpaju kranjèaru na leða.
Insomniac
21-02-2006, 00:04
kakav je on motor hajduka, pa on se skriva od lopte, ne sudjeluje u igri al ne samo u hajduku, veĂŚ i u reprezentaciji.
U onom hajduku da dovedes Ronaldinha ne bi mogao nista napraviti,kada ti samo igraju igraci sumnjive kvalitete,a jedini nacin da pocnes igrati u hajduka je dobra veza.U zadnjih 7-8 tak godina niti jedan igrac nije zaigrao za hajduk a da nije Stimac ili netko iz upravnog odobra imao korist u tome.
Klub nekad znan kao Hajduk danas samo sluzi za pranje novca
:smt010
malimrav85
21-02-2006, 00:50
mali ne trèi jer to nije odlika hrvatskog klupskog nogometa osim ako nisi oliÌ...
AMATER!
Zaboravio si najveĂŚeg sprintera HNL-a ikad! Letio je ko muha bez glave.
Da,Mihael MikiÌ. Uvjek sam si zamiťljao kak bi bilo super da Prosineèki stoji kod kornera i puťi dok MikiÌ pretrèi 80 metar,doðe do Žutog,ostavi mu loptu nakon èega Robi centrira i gggggggooooooooolllll.
Zašto?!
Nisam to oèekivao od tebe.. :smt009 :smt003
a ti g money pretjeruješ u svojoj mržnji kranjèara
èinjenica je da je niko alfa i omega u ajduku.. sve izvodi, svugdje je i najbolje igra.. u jesen je u maksimiru skoro sam pobijedio dinamo.. u splitu ga je zaustavio mamiæ dobro..
s obzirom kakva mu je konda i energija to dovoljno govori o ostatku momèadi koju èine sve neki lijevi igraèi i veterani...
nije da niko ne zna.. sam mu fali sustavnog rada i malo više hrabrosti...
no i ja se bojim što æe biti ako niko podbaci u njemaèkoj.. recimo na nekoj tekmi srna igra loše il ga netko dobro èuva.. i što onda... igra u sredinu gdje bi glavni motor trebao biti niko...
postoje 2 moguænosti.. il da odigra blistavo prvenstvo što bi bilo super ili da odigra kao zadnji sroljo..
*SUPERMAN*
21-02-2006, 02:47
Žalosno je da ga bu tatek i dalje gural u repku taman da jajduk i ispane u drugu ligu a Juda zajedno s njim :smt097 :smt120
Ti stvarno mislis da bu ga ''tatek'' gural u repku? Kaj ''tatek'' jedini odlucuje tko igra?
A ovo s judom moze samo budala napisat!!!! Ili netko tko odbija vidjet kakvo je bilo pravo stanje prilikom odlazka kranjcara!
*SUPERMAN*
21-02-2006, 02:48
bonaèiÌ je pametan trener koji je odmah vidio problem. nije on onaj glupi Ìiro koji oèito Şeli postotak od prodaje debelog tvrdeÌi da je debeli jedan od najboljih igraèa u europi. to se stvarno vidi :smt003
Ti nanovo dokazujes svoje (ne)znanje... BonaèiÌ je najlosiji trener u hnl-u!
U ovakvom hajduku ni Pavel Nedved (FORZA JUVE) ne bi mogao dobro odigrat!
Ovo da kranjcar lose igra za repku su obicne pizdarije...
konzerva
21-02-2006, 17:09
gle zna igrat,nemre trèat ali to se bar da istrenirat a ne kao tehnika,uzalud damjanovicu 1000km sprinta kad se lopta od njega od odbija kao od zida...
Da se da jel se ne bi veĂŚ istreniralo? Ăek, kolko ga se ono veĂŚ èeka? :smt017
konzerva
21-02-2006, 17:47
a kaj ti èekať da napravi?prodje sam sve ko maradona?kad nabije kondiciju bit Ìe igraè za prosjeèan europski klub,a ovak je faca u hnl-u...
Pa u vraŞju mater kolko mu treba da nabije tu kondiciju? A vjeruj i ti i ja bi bili face u HNL-u da nas se tolko gura, forsira i èeka...
konzerva
21-02-2006, 18:51
ma nije mi jasno sta to svi èekaju?kakvo èekanje?igra kako igra, forma mu ima uspona i padova (kao i kod svakog), kondiciju neÌe nabit dok ne ode van pa zavrťi na klupi...a van Ìe otiÌ jer to sve sreðuje menadŞerska mafija
malimrav85
21-02-2006, 22:19
zato je redovno i dobivao kartone i jako rijetko su sudili to osim simuliranja.
A kaj je sad u subotu bilo? RuĹžno su ga pogledali pa je pao? :smt017
bonaèiÌ je pametan trener koji je odmah vidio problem. nije on onaj glupi Ìiro koji oèito Şeli postotak od prodaje debelog tvrdeÌi da je debeli jedan od najboljih igraèa u europi. to se stvarno vidi :smt003
Ti nanovo dokazujes svoje (ne)znanje... BonaèiÌ je najlosiji trener u hnl-u!
U ovakvom hajduku ni Pavel Nedved (FORZA JUVE) ne bi mogao dobro odigrat!
Ovo da kranjcar lose igra za repku su obicne pizdarije...
kaŞeť da je bonaèiÌ loť trener, a pogledaj kaj govore hajdukovi igraèi: da smo prije tako igrali, imali bi ťest bodova prednosti pred dinamom.
malimrav85
21-02-2006, 22:30
kaŞeť da je bonaèiÌ loť trener, a pogledaj kaj govore hajdukovi igraèi: da smo prije tako igrali, imali bi ťest bodova prednosti pred dinamom.
Fakat ispada da te zajebavam stalno al nije,samo raspravlja,baĹĄ pogodim tvoj post uvijek. :smt006
A to je isto ko da je Dinamo rekao da jbi proĹĄle godine bio prvi 134.543 boda ispred Hajduka da je KuĹže bio trener. Ali nije. Pa oni nisu 4 jeseca nikoga dobili. ZaĹĄto je SliĹĄkoviĂŚ dobio otkaz joĹĄ ne kuĹžim... :smt017
Lucius Veratius
22-02-2006, 00:14
NajsmjeĹĄnije mi je kaj svi hrvatski klubovi stalno vrte par isith trenera.
Prvo jednog trenera diĹžu u nebesa, onda ga nogiraju. Kasnije ga opet pozovu (Tko nas bre zavadi?), pa ga opet napucaju i tako u nedogled...
fat drummer
22-02-2006, 00:27
bonaèiÌ dobar trener? mda, da je tako dobar izvukao bi bod protiv rijeke... hajduk i ostatak lige su tako prokleto loťi (imali bi oni kitu labudovu 6 bodova prednosti pred dinamom, jedino u internoj ping pong ligi) da Ìe dinamo vladat iduÌih 5 godina prvom ligom uz eventualnu sezonu iznenaðenja 2008/09.
hajduku je jedino bitno da doplovi taj zakon os portu skrojen povoljno za klubove s velikim misusom na raèunu koji su pod blokadm pa da se to rasporda i pretovri u d.d., a dinamo Ìe i dalje mazat oèi javnosti sa svojom famoznom konstrukcijom skupine graðana...
e phnl, da te nema, svijet bi bio manje smijeĹĄan...
*SUPERMAN*
22-02-2006, 02:24
Cekaj; da su prije gubili samo po 1:0 od dinama i 1:0 od rijeke bi imali 6 bodova prednosti ispred dinama??? :smt017
*SUPERMAN*
22-02-2006, 02:28
:smt026 :smt026 :smt026
http://img443.imageshack.us/img443/6991/arsenalcrest8tx.gif :smt007
:smt026 :smt026 :smt026
Real... :smt006
Sutra je derbi derbija zaboravite knjigu,mamu,tatu sutra je tekma :smt026
*SUPERMAN*
22-02-2006, 03:13
Sutra je derbi derbija zaboravite knjigu,mamu,tatu sutra je tekma :smt026
:smt045 :smt045 :smt045
AJMOOOO BARCAAAA!!!
Lucius Veratius
22-02-2006, 15:36
Jebenica. Ne navijam ni za jednu od tih momèadi, ali su im meðusobni susreti fakat najljepťe ťto nogomet moŞe trenutno ponuditi.
Zašto?!
[/color]
Zasto ne?! :smt002
Roma merda!!
Steta kaj je Arsenal pobijedio, nadam se da ce danas Barca popusiti.
Evo i kod nas se pocelo dogadjati:
Nk Varteks ce MOZDA nakon srijede nositi ime nekog sponzora, bas me zanima reakcija "navijacke skupine" Bijelog Kamenja.
Iskreno se nadam da nece doci do ovoga, iako me zaboli za Varteks.
Bilo bi zalosno da ova odvratna praksa dodje u hrvatski nogomet, bez obzira kako nam klubovi i cijela liga bila jadna.
AGAINST MODERN FOOTBALL!!!!! :smt097
Zašto?!
[/color]
Zasto ne?! :smt002
Roma merda!!
Steta kaj je Arsenal pobijedio, nadam se da ce danas Barca popusiti.
Evo i kod nas se pocelo dogadjati:
Nk Varteks ce MOZDA nakon srijede nositi ime nekog sponzora, bas me zanima reakcija "navijacke skupine" Bijelog Kamenja.
Iskreno se nadam da nece doci do ovoga, iako me zaboli za Varteks.
Najbolje bi bilo da vrate klubu ime pod kojim je osnovan i kraj price.
Bilo bi zalosno da ova odvratna praksa dodje u hrvatski nogomet, bez obzira kako nam klubovi i cijela liga bila jadna.
AGAINST MODERN FOOTBALL!!!!! :smt097
A Varteks i sad nosi ime sponzora, samo taj sponzor veĂŚ odavno ne daje gotovo nikakve financijske pomoĂŚi klubu... Ăist lako da bu ta praksa doĹĄla i kod nas pa se i klubovi i stadioni budu zvali po sponzorima.
AL I JA SAM PROTIV!!! Pas mater i to malo veselja kaj imamo u Ĺživotu Ĺžele nam uniĹĄtiti :smt013
malimrav85
22-02-2006, 15:57
Pa ako im treba para nek dodaju ime na osnovno ime npr. Varteks Knor juha ali da se bať zovu Vindija je koma! :smt018 Pa i Slaven Belupo ima ime sponzora u imenu apa je ok. A i Varteks je sam po sebi ime dobio po lokalnoj krojaèkoj industriji za vrijeme Anðelka Herjavca,ako se ne varam.
Slavenovo ime je jos ok i traje vec 12 godina.
Varteks ima to ime vec 48 godina pa se moze i govoriti o nekoj tradiciji imena.
Dodatno ime nemreju nikak staviti (uz Varteks) jer bi onda imao dva glavna sponzora po kojem bi nosio ime...
Promjenit ce ga iz "Varteks" u "Vartex".
Kazu da im se Herjavec javio i rekao da ce to biti dobro za posao,da.
Promjenit ce ga iz "Varteks" u "Vartex".
Kazu da im se Herjavec javio i rekao da ce to biti dobro za posao,da.
:smt003 :smt003
Misli globalno, djeluj lokalno!
Wahed Taleb
22-02-2006, 16:41
Jebenica. Ne navijam ni za jednu od tih momèadi, ali su im meðusobni susreti fakat najljepťe ťto nogomet moŞe trenutno ponuditi.
Slazem se sa tobom, ali zao mi je Ronaldinha i drustva kad dojdu u ruke plavih buldozdera. Terry, Lampart, Duff i ostali nemaju milosti, a mislim da ce se to i danas jos jednom pokazati...
A kaj bu s Kamen Ingradom nakon Zecove afere? :smt004
Nis, i dalje vadi kamen. Dakle i dalje ce klub postojati.
Novi dres hrvatske repke (rezervni):
http://img98.imageshack.us/img98/3015/h ... i1v3ud.jpg (http://img98.imageshack.us/img98/3015/hrdresplavi1v3ud.jpg)
Po mom misljenju jedan od najljepsih do sada.
Meni je najbolji rezervni dres bil na SP u Francuskoj, a najbolji "glavni" onaj s EP u Engleskoj. No i ovi sadaĹĄnji su mi jedni od ljepĹĄih posljednih godina :smt023 .
Lucius Veratius
22-02-2006, 22:46
Meni je isto najljepťi rezervni dres onaj sa SP-a u Francuskoj. Ovaj novi isto izgleda lijepo. Kod glavnog dresa mi je najbolji klasièni dizajn, znaèi samo kocke.
NajruŞniji dres je onaj od prije par godina iz kvalifikacija kad su imali svijetlo plave hlaèe i kockaste majice s tamno plavom bojom sa strane.
malimrav85
22-02-2006, 23:37
Ovog del Horna treba u zatvor sterat a ne mu crveni dat. Prvo je Messiju na 16 metara uťao kopaèkom u koljneo a onda ono. Idiot. Mrzim taj Chelsea,jedino mi Lampard i Robben mogu proÌ,ostlai su za boks a ne nogomet. :smt014
Lucius Veratius
22-02-2006, 23:54
Prvo sam mislio da je sudac lud kaj ga je stjerao, a onda sam vidio usporenu snimku i koja je lik gnjida. Taj udarac inaèe radim na treningu kempa. Nisam agresivan, ali tog bi lika rado napucao.
Ma i Lampard je kad se sve skupa zbroji isto šupak od igraèa, samo neæu sad ulazit u to. Ima šutinu, ali je dobrano precijenjen - a fair play i igraèki duh su mu nikakvi, na razini limaèa koji se još nije nauèio da ne može biti uvijek sve kako on hoæe i da ne zaslužuje uvijek centar pažnje.
A uzmimo i penal koji Hauge nije svirao na kraju (bojao se nakon crvenog, logièno); ako je ono što je juèer Ismael imao ruku uz tijelo (na trbuhu i uz prsa) svirano kao jedanaesterac, ova Makeleleova visoko podignuta ruka je bilo za sedmerac!
konzerva
23-02-2006, 01:01
prĹĄo hrvatino!!!sad ĂŚe rangersi ispast
najjaèi je spiker kaŞe tacchinardiju 100.nastup pa nije bať bilo lijepo ťto mu je razbio nos... celtic fc!!!! :smt003
najjaèi je spiker kaže tacchinardiju 100.nastup pa nije baš bilo lijepo što mu je razbio nos
Ne, ne, veli frajer: "Nije lijepo što mu je razbio nos do kraja" LOLÈINA :smt003
Dakle, rezultat kakav i treba biti. Ustvari, Chelsea je dobro i prošao.
A teren su bogami majstorski unakazili, svaka èast, Radnièki iz Niša ima Wembley u usporedbi sa Stamford Bridgeom.
Messi car!
malimrav85
23-02-2006, 01:17
Kak se deèkiÌ naťalio sa njima svima...
http://thethao.vietnamnet.vn/dataimages/original/images667323_Llionel-Messi-voi-danh-hieu.jpg
http://homepage.mac.com/sugwino/guapoBG ... 0messi.jpg (http://homepage.mac.com/sugwino/guapoBG/mobile/numero/0506/Q/30messi.jpg)
Jedino ga tak mogu uhvatit... :smt117
Ali je Makelele jako dobro igrao,super je Ăuvao R-a
Zakaj se ťjor IviÌ ne javi u Chelsea da odrŞi brzi teèaj o tome kak treba igrat sa 4 igraèa u liniji a ne sa 3. Bať su ťaťavi ti u Chelseau. :smt012
*SUPERMAN*
23-02-2006, 01:27
Svaka cast Messiju!!!
Ronaldinho je vanzemaljac...
Barcelona je trenutno najbolja momcad u europi(iza juventusa)!!!
Hvala bogu da je napokon porazen ovaj glupi Chelsea.
Sve u svemu BRAVO BARCA!!! =D>
Naravno treba napomenuti da je i juve napravio dobar korak prema sljedecem krugu...
malimrav85
23-02-2006, 01:44
Ronaldinho je vanzemaljac...
Hvala bogu da je napokon porazen ovaj glupi Chelsea.
Naravno treba napomenuti da je i juve napravio dobar korak prema sljedecem krugu...
Replika.
Ronaldinho se baĹĄ i nije naigrao,malo pred kraj. Po meni je puno bolji bio Messi.
Juve... :smt003 Obrana im se raspda lagano. 3 komada od Werdera... Mene muèi fakin KlasniÌ. :smt017 U Werderu igra ko vanzemaljac (ono dodavanje petom) a u repki ga nema i nema. :smt017