View Full Version : Nogomet
Darkbuster
10-10-2009, 21:17
Katastrofa :(
fat drummer
10-10-2009, 22:21
da, fakat je namješteno... ono, nemoguće je da engleska izgubi od ukrajine. mislim, stvarno, ne znam jel to neki način razmišljanja prosječnog hajdukovca nakon godina i serija razočaranja
Podsjetimo se da je Ukrajina od Engleza tijesno izgubila 1:2 na Wembleyu na samom početku kvala, tako da ovaj rezultat nije pao s Marsa. Mi smo s Englezima izvukli ukupnu gol-razliku 2:9 u dvije utakmice, i sasvim je jasno da bolja ekipa ide u baraž.
Ovu našu repku-redžepovu treba razmontrirati, potjerati noćne ptice, pijance i pušače i dovesti izbornika koji je trenirao još negdje osim na plejki.
fat drummer
10-10-2009, 22:42
i kalinića ugurati u napad!
malimrav85
10-10-2009, 23:18
i rukavinu!
atomski napad!
kresholino
11-10-2009, 11:26
ma nek zovu balabana.a dečkima i HNS karte za milu hrnica i acu lukasa da se oporave od nogometa malo..evo za njih i jedna prigodna koja je popularna među odbojkašicama http://www.youtube.com/watch?v=PSgrmYgLbnw
malimrav85
11-10-2009, 11:48
kakva igračina onaj misimović
ajme meni
nadam se da će bosna ić na sp, stvarno imaju super napad
kresholino
11-10-2009, 12:06
đeko rules!!viš ti kaj ćiro radi,ajd bar da oni odu kad mi nemožemo.to im je prvo veliko natjecanje.
Ne trpaj mi Hrnića među Lukasa i slične zavijače. Kome bi šumilo more moje sinje, da nam Mila nije?
Ono što potpiruje bilo kakva nagađanja o namještanju je činjenica da su se Englezi prvo poluvrijeme vukli ko prebijena pseta. Ama baš nikakve volje ni htijenja za igranje nogometa, tek malo pro forma nerviranja i objašnjavanja sa sucem. Da je Ukrajincima krenulo s penalom kao Englezima protiv nas na Wembleyu i rezultat bi bio sličan. Gol su primili u tipično dinamovskoj euro-maniri, sami izradili šansu za protivnika.
Drago Ćosić... Nazarenko zabija, a krele viče: Dva nulaaa!
malimrav85
11-10-2009, 12:11
viš ti kaj ćiro radi,ajd bar da oni odu kad mi nemožemo.to im je prvo veliko natjecanje.
ma njemu se opet poklopila generacija
:mhm:
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/maradona-se-bacio-prsa-nakon-nevidene-drame-clanak-32226
Aj aj, neće svijet propast jer ne idemo na SP...samo se pokazalo nešto što se vješto prikrivalo u prošlim ciklusima...a to je da mi nemamo nikakvu širinu, i da ako nismo kompletni, nismo dobri. Jednostavno. Sada će se možda netko i iz HNSa otrijeznit, a ne da živimo na lovorikama repke koja je praktički održavala na životu... Imali smo pehova, no nitko mi nemre reć da smo mogl u tri od 4 tekme protiv direktnih konkurenata odigrati daleko pametnije i bolje... Jbga za stative protiv Ukrajine, no ne treba tu tražiti čitavu nesreću.... Biće bolje za EURO 2012. Ova generacija nije rekla svoje još:thumbup:
Just a little bit
11-10-2009, 13:16
Nismo zasluzili ici i to je to. ne treba sad trazit uzroke u cajkarenju, ozljedama itd jednostavno nismo bili dobri u ovim kval i to je to.
Inače kaj se tiče tekme Engleske i Ukrajine, ne kuzim kaj se iko ima cudit, pa ja bih da je obratna situacija bila pustio ukrajincima 10 nula da nas zgaze sam da englezi ne idu na sp. kaj sad, osvetili su nam se i bok.
Odnosno, nisu nam se niš osvetili vec idu na SP bolji, ukrajinci.
gledat cemo SP na telki, lokat cemo pivu i sastavljat listiće u kladi, bez nerviranja zakaj kranjčar ima sveukupno 100 metara šprinta po tekmi ili zato kaj je srna snimljen kako u 5 ujutro izlazi iz kupleraja u johanesburgu.
p.s. ĆERAT izbornika.
malimrav85
11-10-2009, 13:16
To da. Moramo shvatit da smo mala zemlja i da smo kao kompletni među 10 najboljih na svijetu ali da smo isto tako bez 1-2 glavna igrača nula.
I to je realnost.
ma njemu se opet poklopila generacija
:mhm:
ne slazem se...on je covjek koji stvarno ima rezultate skoro di god dodje...vrhunski motivator koji bi mrtve natjerao da trce:mhm:
http://www.youtube.com/watch?v=zKGQKk9bFzQ
Hitler saznaje da Hrvatska ne ide na SP:rotfl:
fat drummer
11-10-2009, 16:09
realno meni je žao što ne idemo na svjetsko...:(
naša dijasopra u dalekoj africi sada će morati navijati za srbe
morati navijati za srbe
morati DA NAVIJA za srbe:mhm:
fat drummer
11-10-2009, 16:13
izvinjavam se...
Just a little bit
12-10-2009, 20:12
danas na TRENINGU njemačke repke 25 000 ljudi.
šta ti je sređena država a, imaju vremena za to umjesto da rade ;) :jlb:
malimrav85
13-10-2009, 11:07
onaj pezzi bi stimca ugurao vlastitoj zeni u krevet da moze.
kresholino
13-10-2009, 11:13
najbolje da nam repku vodi nives celzijus.
Just a little bit
13-10-2009, 12:26
ali Milojko Pantić....
"evo izlaze igrači partizana, a evo i naših..." - derbi Partizan-zvezda
ili kad su igrali Zvezda - Hajduk ..."Gospodo iz Splita, zar ste došli u Beograd provocirati europskog šampiona, niste se setili ni cveće ponjeti " :jlb:
the_nikola
13-10-2009, 15:56
Otvoreno bi kakti trebala bit emisija o ozbiljnim temama.. a ne o sportu.
konzerva
13-10-2009, 15:57
kakva banda ljigavaca, pijanaca, lopova, cajkaroša i klaunova...
nije mi ni najmanje žao šta smo ispali
Tony Montana
13-10-2009, 18:06
Ako ništa drugo, bar ću moći učiti MPP u miru. :mrgreen:
Sjećam se prošlog Eura i kp-a. Užas.
bubašpara
13-10-2009, 18:06
Otvoreno bi kakti trebala bit emisija o ozbiljnim temama.. a ne o sportu.
mislim da je ovo poprilično ozbiljna tema!!!:mhm:
nije mala stvar tako izvisit..
ne znam jel ovi iz Hajduka automatski kad dodju u klub postanu debili ili ih biraju po toj kvaliteti...sad se i ovaj Oremus igra mesara...
Cestitike mladima!
legionar
13-10-2009, 22:01
Sutra tučemo superjaki Kazahstan, Andora i Ukrajina igraju 1:1, u dodatnim kvala tučemo Turkislaviju. Nakon toga osvajamo svjetsko prvenstvo. A Nakon toga gasim playstation
konzerva
14-10-2009, 00:22
je vet, taj oremuš je zabio golčinu samo takvu i asistirao za drugi, dakle dobio nam utakmicu
fat drummer
14-10-2009, 00:45
bilo bi brutalno da recimo sutra ukrajinci vode do 93 minute i ond popuše neki debilni gol
a kazahstan u tom trenutku zabija treći gol
malimrav85
14-10-2009, 12:45
ne znam jel ovi iz Hajduka automatski kad dodju u klub postanu debili ili ih biraju po toj kvaliteti...sad se i ovaj Oremus igra mesara...
Cestitike mladima! A ono morbidno navijanje?Mislim,klinci igraju a ovi stalno ubi srbina,boj se bije ustaski se barjak vije i nemam pojma kaj... Jebote! A Oremus je 2 puta fine mesare izveo iako je u drugom cista lopta bila
Just a little bit
14-10-2009, 13:16
Danas službena potvrda gledanja svjetskog 2010 na televizoru ! Dobro, nama dinamovcima ce bit lakše s obzirom da Dinamo osvaja EURO ligu :jlb: :D
fat drummer
14-10-2009, 18:54
andora je navodno čekala sve ove godine da bi baš danas ubila jednu repku na gostovanju
je vet, taj oremuš je zabio golčinu samo takvu i asistirao za drugi, dakle dobio nam utakmicu
daleko od toga da je on vrhunski odigrao utakmicu...ja govorim o tom idiotizmu u glavama...
A Oremus je 2 puta fine mesare izveo iako je u drugom cista lopta bila
ma start s ledja s dvije noge je ili zuti ili crveni pokupio on travu loptu ili igraca jer to je opasna igra i da je ovaj mali tren ranije gurnuo loptu ovaj majmun bi ga polomio...
ultraviolet
14-10-2009, 23:49
sva sreća da andorin "odličan vratar" nije upotrijebio svoje magične moći o kojima se razvezao moj otac nahuškan od blentavih kolega s posla
ne bih više mogla ni trenutka živjeti u ovoj zajednici doma koja se hvatala za slamku do zadnjeg trenutka
fak off bilic boys :rotfl:
A ono morbidno navijanje?Mislim,klinci igraju a ovi stalno ubi srbina,boj se bije ustaski se barjak vije i nemam pojma kaj... Jebote! A Oremus je 2 puta fine mesare izveo iako je u drugom cista lopta bila
Navijanje je stvarno bilo za jedan veliki WTF, gdje je uopće bila ta grupa koja je pjevala ustaške, čuli su se ko da se deru komentatoru u mikrofon...
malimrav85
15-10-2009, 20:13
Nemam pojma ali po meni ni vrijeme ni mjesto. Ajde da je to Zvezda ili Partizan ali ovak...
I to u Varaždinu...
Svašta.
Josip Broz Tito
17-10-2009, 00:22
Bilić nažalost ostaje.
Nadao sam se mom ljubimcu Štimcu,a u nekim snovima i Ćiri ako Bosna ispadne iz dodatnih kvala.
Ovako nam ostaje da slušamo na press konferencijama kako Bilić može 3 riječi rastegnuti na 5 minuta
Mislin............................................ ...............................da smo odigrali...................................večera s..................................jednu.......... ..............JEL'DA..............dobru utakmicu.
malimrav85
18-10-2009, 12:06
Da, bolji je Štimac koji koristi izraze za koje sam uvjeren da ni sam ne zna kaj znače nego samo pokušava ispast pametan. Intercepcija, ha ha ha. Kreten.
Nego, sigurno smo svi mislili da je Filip Brkić najgore od nogometnog komentatora ali RTL je jučer ipak iznenadio i najsigurnije onim idiotom. Di su njega našli da mi je znat...
I lik priča kak Bosingwa igra umjesto Ivanovića ko da je Ivanović prvotimac a Bosingwa neki skupljač lopti. Pa onda stalno John Lennon umjesto Aaron...
Raul dao još 2 gola, koji caaaaaaar!
Prvi, velemajstorski
http://www.youtube.com/watch?v=4UIBjKlOFqw&feature=player_embedded#
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=10&dd=18&nav_id=387281
ovo je presmiješno :rotfl: nogometna pravila u kanadskoj ligi :rotfl:
prva utakmica završi 1:3, druga 7:1 i igraju se produžetci :rotfl: :unsure:
da.. to definitivno ima logike :roll:
nek se kanađani drže hokeja i curlinga..
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=14699
koji idiotizam:rotfl:
malimrav85
18-10-2009, 15:16
a jebi ga, kaj ćeš...
fakat sjebana situacija. kaj bi ti napravio? poništio gol? zakaj?
Tony Montana
18-10-2009, 15:20
Ma zbog takvih nepredvidljivih situacija obozavam nogomet. Koliko god mislis da znas sve i da te nista ne moze iznenaditi, nađe se neka banalnost i odluči tekmu. Mislim da je tak nes slicno bilo prosle godine u kupu uefe, njemci su igrali..ne sjecam se vise. :thumbup:
a jebi ga, kaj ćeš...
fakat sjebana situacija. kaj bi ti napravio? poništio gol? zakaj?
ne bih...al je svejedno idiotizam:mrgreen:
EDIT - namjestaljka godine!
http://www.youtube.com/watch?v=jbV7SfWMVkI&feature=player_embedded
the_nikola
18-10-2009, 20:24
ne bih...al je svejedno idiotizam:mrgreen:
EDIT - namjestaljka godine!
http://www.youtube.com/watch?v=jbV7SfWMVkI&feature=player_embedded
offside...? :roll:
Josip Broz Tito
19-10-2009, 16:52
Nakon sramote u Dnipropetrovsku na utakmici Ukrajina-Engleska ,nastavlja se misija "Ukrajina na SP" potpomognuta Surkisovim kapitalom i FIFA lopovima.
Ovaj put su svojim nadaleko čuvenim sistemom toplih i hladnih kuglica osigurali Ukrajincima da igraju protiv Grka.
Zanimljivo naš najbolji,ali ne odveć inteligentni igrač Srna je jučer u novinama rekao da će Ukrajina SIGURNO igrati sa Grčkom.Kad su ga pitali kako zna samo je odgovorio:sigurno!
Naravno vjerujem da će naivcima i onima koji imaju isprane mozgove ovaj ždrijeb kao i ona utakmica u Ukrajini biti sasvim slučajni.
Više bih volio da Grci izbace ove pasje skotove nego da Hajduk osvoji prvenstvo.
Josip Broz Tito
19-10-2009, 17:04
Srna je prorok ili 'zna nešto više': Ukrajina će sigurno ići na Grčku!
Darijo Srna prije dva dana dao je intervju SN-u u kojem je bez imalo zadrške rekao kako će Ukrajina u baražu za Svjetsko prvenstvo igrati protiv Grčke. Začudo, pogodio je...
Darijo Srna prije dva dana dao je intervju Sportskim novostima u kojem je bez imalo zadrške rekao kako će Ukrajina u baražu za Svjetsko prvenstvo igrati protiv najslabije reprezentacije iz skupine nositelja - Grčke. Štoviše, Srna je u subotu pričao kao da su njegovi UkrajincI već izvukli Grke. Sada, kada su Ukrajinci u ždrijebu stvarno izvukli priželjkivanog suparnika, postavlja se pitanje 'je li Srna prorok ili zna nešto više'. Kako god bilo, prenosimo riječi kapetana hrvatske reprezentacije od subote...
- Ukrajinci su još daleko su od plasmana na SP. Nema euforije. Odsad i ja navijam za njih. Nadaju se da će izvući Grčku. Mislim da će tako i biti.
Kako to? Zašto ne Portugal, Rusiju ili Francusku?
- Kažem vam - Grčka. Rehhagelova momčad za njih je odlična šansa
Očekujem pokušaje duhovitosti i sarkazma od ostatka forumaša...
Josip Broz Tito
19-10-2009, 17:08
Obožavam kad moje teorije dobiju potvrdu ;)
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2009,10,19,,180125.jl
PONOS DINAMA!!!:rotfl:
konzerva
20-10-2009, 00:39
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2009,10,19,,180125.jl
PONOS DINAMA!!!:rotfl:
zašto nema više onog smjalića koji bljuje?
da ponos dinama, najveća sramota dinama... nekad građanski, danas seljački!
bubašpara
20-10-2009, 14:50
jadan klub koji takvog ridikula naziva svojim ponosom!!!
malimrav85
20-10-2009, 17:01
Budimo na čisto da ga tako ne naziva klub nego on sam sebe tako naziva.
malimrav85
21-10-2009, 01:53
menos que un club...
menos que un club...
:rotfl: prestrašno.
jel ima neko ko se kladio na nogomet danas i dobio?
strašno pa koef je bio 17,8.
arsenal me isto ispizdio, u zadnjoj minuti valjda pobro gol za x.
aj, bar je bilo veselo pratit txt kad nova tv već nije omogućila uključenje u prijenos...
malimrav85
21-10-2009, 13:42
ja nisam,hvala Bogu,he he.al ovakvi kiksevi barcelone su radost sami po sebi
legionar
21-10-2009, 18:50
http://www.index.hr/sport/clanak/video--nevjerojatan-gol-u-brazilu-asistencija-skaricama-za-pogodak-skaricama/456297.aspx
Večeras kraljevski klub šalje starački dom na intenzivnu njegu s 5 komada u mreži
Večeras kraljevski klub šalje starački dom na intenzivnu njegu s 5 komada u mreži
hihihihihihi:neko:
volim ovakve prognoze:mrgreen:
ovaj Ajax je svemirski brod za Dinamo...a Jurcic je kreten sto ne zna postavit prvu momcad kak spada...kaj nije nis na Red Bullu naucio...kreten...a ovo micanje najboljeg igraca Moralesa na desno krilo po tko zna koji put u zadnjih mj dana je samo dokaz da je Jurcic kreten...dok je igrao na centralnom Dinamo je gazio a cim ga je makao nastalo je sranje a on to ne vidi...
legionar
23-10-2009, 00:19
Sve bi bilo ok kad bi momčad sastavljao Jurčić, a ne Mamići i čitava svita menađera i ostalih hijena. Inače, ovaj Ajax je isto ništkorist momčad - treći razred europskog nogometa.
malimrav85
23-10-2009, 00:25
molim te, suarez je igrač kakvog Dinamo može sanjet...
Ako je Ajax treće liga, Dinamo je u najboljem slučaju peta
legionar
23-10-2009, 00:31
MOže bit i šesta što se mene tiče. Imao je i Dinamo Modrića pa je bio ništkorist u europskim razmjerima. Ajax je možda jak za Dinamo, ali je za ozbiljnije momčadi lak zalogaj.
Just a little bit
23-10-2009, 01:42
slazem se.
nije taj ajax nis posebno, nasi su bili prejadni. Mandzukic izgubljen, ali ovog samira ja vise nemrem gledat. Nemrem gledat tu tugu i taj jad...jebem ti cibaliu i croatiu sesvete di zabije tri komada, pokazi nesto ovdje! Ja bi na teren poslo dinamovu školu, ali jebiga kad su pare najbitnije.
Uostalom suditi penal u 2 minuti tekme samo pokazuje kolki je ugled dinama u euopri, da mi je vidit suca koji bi imao muda sudit penal manchesteru u 2 minuti
malimrav85
23-10-2009, 11:11
pa bio je ban
debildžukić ga je baš onak zdravo seljački po nozi zakačio
strave su to
pa bio je ban
debildžukić ga je baš onak zdravo seljački po nozi zakačio
strave su to
Baš to, ko da igraju na zadnjoj livadi bez suca... Koliko je taj dečko glup i primitivan to je nevjerojatno. Uglavnom, utakmica odlučena u trećoj minuti. Morales svetinjo odlazi iz ciganije!
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=14841
...i kako je njezno Martin Jol rekao da je Kruno Jurcic kreten...
legionar
25-10-2009, 22:12
http://www.index.hr/sport/clanak/perisic-golom-i-asistencijom-dojucerasnjem-klubu-zakljucio-briljantni-tjedan/456886.aspx
Od ovoga dečka bi moglo nešto biti. Vezni igrač, 20 godina, a trpa ga sve u 16 u ligi koja je bolja od HNL-a, a i u Europi.
Cheesyp00f
25-10-2009, 22:29
jednostavno moram linkat ovu sliku :rotfl:
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00223/lovren_ajax_dinamo_223075S1.jpg
legionar
25-10-2009, 23:03
Sve mi je žao Jurčića kad ga gledam kako se grči dolje uz teren, skače i skviče ne bi li ovim mulcima nešto utuvio u glavu.
Just a little bit
25-10-2009, 23:26
dal ste vidili promašaj tisućljeća? Sivonjić je uspio sjebat loptu suigraču koja je isla u gol i to na samoj crti! u životu nisam vidio takvo fulavanje
fat drummer
25-10-2009, 23:29
taj sivonjić je car
ne ja u životu to nisam vidio
da je pustio loptu zabio bi suigrač
ne on ju je uspio izbit van vanjskim dijelom stopala
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=14934
panjina:rotfl:
Ma ne zna ih Kruno poslozit...to je problem...mijenjao je ono sto je valjalo i sad ima sranje...
Just a little bit
25-10-2009, 23:34
nije ni čudo kaj je Sivonjić na listi za odstrel. sad je samo potvrdio zakaj.
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=14952
A ne onaj sirijski supak...
http://www.24sata.hr/sport/kalinic-od-svinjske-gripe-cuvam-se-nasim-prsutom/142283/
Penalinic nastavio di je i stao:mrgreen:
legionar
28-10-2009, 23:43
Nisu Englezi ludi, znaju za što su ga dopeljali.
fat drummer
28-10-2009, 23:51
kalinić je vrstan izvođač penala protiv niže ligaša prilikom vodstva 4:2
dakle, ako će blackburn uvijek voditi s barem dva razlike protiv niželigaša nikola će možda zabiti. europo čuvaj se!
malimrav85
29-10-2009, 00:03
slepicka zabio dva,krumpiri da ih je ruzno vidjet.ko pipo,bljak. Al zato kramaric to sa stilom radi,zvijer!
slepicka zabio dva,krumpiri da ih je ruzno vidjet.ko pipo,bljak. Al zato kramaric to sa stilom radi,zvijer!
aj ne seri...drugi je bio krumpir a prvi je bio normalan gol...a osim toga siguran sam da ak Slepi ak odigra svih 90 min skoro pa ziher zabija...guzicom, uhom, koljenom, trbuhom, petom itd al zabit ce...jednog ovakvog igraca kaj zna spustit loptu Dinamo svih 90 min mora imat...osim toga u 272 min u HNL-u kolko je igrao dao je 2 gola i imao 4 asistencije...da sam ja on bio bih deprimiran jer onaj Papan igra umjesto mene...
A Kramaricev prvi gol je predobar a drugi bih mu i ja obranio...
http://www.24sata.hr/sport/kalinic-od-svinjske-gripe-cuvam-se-nasim-prsutom/142283/
Penalinic nastavio di je i stao:mrgreen:
baš to mislih postat, al mislim si, ma vet će to već primjetit...::E:
Penalić rulzzz
nesto si mi nestala s ovog topica:rotfl:
al drago nam je da si se vratila:mhm:
kak je Hajduk? sto mislis oce se spasit od ispadanja?:mrgreen:
i meni je drago šta sam opet s vama...hehehe
ne pitaj, vet...:( nije dobro...ošlo sve k vragu; još kad Kerum ostane bez para... čak se i Torca odriče Ajduka! *zaš ne mogu kopipejstat link:angry:*
didovi nesposobni! ne bi njima ni vidoviti milan pomoga...
sad se samo pokazalo koliko je sve lose vec godinama...samo kaj su se skrivali iza drugog mjesta zbog snage par pojedinaca...sad su nam usrali ligu i jos je Hajduk 10...kog to zanima:(
oslabi Hajduk i nije više interesantno...isto ka i F1 šta je postala überlangweilig otkad nema Schumija :lol:
offt. kul ti je taj špigl-đir-Stipe ::E:
http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind=512/newsid=911828.html
opet će žalba sve riješit..
al dobro, šanse su im za prezimit ovak i onako bile male.
http://www.index.hr/sport/clanak/dovidjenja-europo-uefa-oduzela-dinamu-tri-boda-ajax-i-temisvar-pred-praznim-maksimirom/457515.aspx
Hvala ti sjevere:kiss:
Nadam se da ce ovo pomoci istrebljivanju huliganizma iz sporta...treba zabranit gostovanja a doma lijepo primijenit silu dok se sve ne sredi...
Al ak nis ustedio sam 140 kn...
fat drummer
29-10-2009, 20:25
dinamo, dinamo, dinaaammmmooooooo
ah napokon da su najvjerniji navijači pomogli svom voljenom klubu. minus triboda i dve prazne utakmice.
napokon sam sretan, još da se na referendumu odluči da će se stadion graditi na kajzerici umro bih od sreće jer bi to značilo da će srušiti jebeni maksimir
toliko sam sretan da ću si kupiti kolu
ne pratis dnevna dogadjanja...nis od referenduma...
al ak bude glasam za Kajzericu...blize mi je:mrgreen:
@gnaaahh - kad je Schumi bio bilo je dosadno...sve se znalo unaprijed...nesto ko HNL..
Hvala ti sjevere:kiss:
Lijepo sam ja rekao da nakon utakmice u Temišvaru da je to Dinamov 'A sad adio' Europi. Iduće (neizbježno) sranje i to će biti 2-3 godinice van. Bravo čuvari zagrebačke časti i borci protiv mafije :rotfl:
legionar
29-10-2009, 21:14
Najveća tragikomedija će bit ako će im ta tri boda u slučaju povoljnog ishoda preostalih utakmica bit potrebna za prolazak dalje. :rotfl: Ali će i dalje sa sjevera orit Mamiću cigane i dalje će ga se napadat što Dinamo ne igra na proljeće u Europi
malimrav85
29-10-2009, 23:38
pa ovo je mamiću samo alibiji za ovogodišnje ispadanje
a iduće godine će reć da ih je sudac pokrao zbog sranja ove godine
itd.
the_nikola
29-10-2009, 23:38
zar je to uopće moralo biti rečeno :lol:
legionar
29-10-2009, 23:41
Jebiga, zašto mu rade alibi
malimrav85
29-10-2009, 23:42
ja nagađam zato da mu sjebu planove, on ulaže a oni ga žele sjebat što više
jer je došlo do toga se od čobana ne vidi klub više
Koji će to vašar od prvenstva biti kad Mamić ode iz Dinama... Tu će svi moći biti i prvi i zadnji jer će biti u podjednakom rasulu.
Josip Broz Tito
30-10-2009, 01:56
Nakon sivila i jada u Hajduku napokon malo radosnih vijesti iz UEFE :)
Josip Broz Tito
30-10-2009, 02:23
Oduzeli nekim lopovima 3 boda ;)
Ah to...pa imaju pravo...oni su ih uzeli Temisvaru:angry:
Vidis kak je Hajduk dobar...on nikome ne uzima bodove:mrgreen:
Josip Broz Tito
30-10-2009, 02:33
Morala je Krečakova zastavica doć kad-tad na naplatu ;) .
Hajduk stvara momčad sa sljedeću sezonu :)
naravno da je:mhm:
uzmi slatkis:mrgreen:
ma super im ide...samo neka tako nastave:mrgreen:
fat drummer
30-10-2009, 09:21
hajduk slaže momčad za sljedeću sezonu već pet godina
brže ja studiram jebote
konzerva
30-10-2009, 11:04
meni je urnebesno smiješno šta kažnjavaju klub zbog navijača. mislim, kakve veze ima nk dinamo s udrugom navijača koja je neovisna udruga građana? dobro, osim onih par mamićevih plaćenika petokolonaša :D
zašto kazne dinamo zbog stvari na koje nema utjecaja?
malimrav85
30-10-2009, 11:56
zato kaj im je Dinamo kupio karte za tekmu, barem mislim tj. bili su služebeni navijači Dinama tamo.
http://www.jutarnji.hr/mamic--jos-nikada--nisam-cuo-za-takvu-kaznu-/323796/
sad mi nekak bude drago kad vidim ovog kak se sablažnjava...
fat drummer
30-10-2009, 14:43
ah prezimljavanje u europi. tako bilzu, auvijek tako daleko
ako nije austrijski zločinac onda je bbb
a na njihovom forumu su za izbacivanje iz Europe krivi Mamic i mediji:rotfl:
trebam pomoc. dali postoji u sklopu pravnog fakulteta mali nogomet. tj. da se ljudi nalaze i haklaju jer bi se htio u to ukljucit. molim vas da mi nekako pomognete. hvala u naprijed
pogledaj na podforum događanja na faksu, tamo imaš temu "sport na fakultetu". velika je vjerojatnost da nećeš nać niš korisno, al eto, tam je tema predviđena za to,,
I jel itko gledao "derbi"? Na sto nam je nogomet spao...ne znam kad je bilo jadnije...ni jedan normalan gol nije pao...prvo autogol pa dodavanje lopte u noge Sivonjicu pa stopanje lopte rukom i zabijanje odbijanca...ma jad i bijeda...a jos su i onu tragikomediju za suca stavili koji od cetiri lakta u glavu na tekmi dva sankcionira faulom, treci zutim kartonom a cetvrti crvenim kartonom...katastrofa...
fat drummer
01-11-2009, 10:30
derbi je bio fenomenalan! jel može proć jedan derbi između ta dva kluba a da golovi nisu sranje i da nema minimalno 35 faulova koji bi trebali biti k.d.? da je hrt za nešto ne bi prenosio derbije idućih 10 godina i umjesto toga bi nam 90 minuta puštao video clipove psića kako se spotiču preko rolšuha ili djece kako si guraju glavu u veliku posudu sa šlagom. jednako je slatko i ima veze s nogometom
malimrav85
01-11-2009, 12:02
Koji je to nogomet...
Nije u čitavoj utakmici bilo sprinteva, možda 2 na svakoj strani. Jeste vidjeli kak se vračaju u obranu. ko da po korzu šeću. a za ono najsmeće od sammira nemam riječi više, to je kriminalno. lik vadi moralesa koji je igrao kriminalo ali je ipak dao 10 golova do sad i ostavlja ovog konja koji nije odigrao dobru utakmicu nikad. hvala Bogu da je dobio crveni, nadam se da će mu da tak par utakmica kazne da ga ne moram gledat više.
krunek vadi slepičku i uvodi onog mlitavca prije kojeg će callelo dat gol a kramarić koji bi pojeo travu tam da može igrat ostaje na klupi. i onda ga uvodi i gurne ga da igra uz autliniju, ko da se o lennonu radi. a lik 9. majko mila!
samo se nadam da će se žalit uefi te da će im oni vratit 3 boda i uzet neke pare. samo da nemaju izliku za ispadanje iz europe.
the_nikola
01-11-2009, 14:21
stvarno je bilo depresivno. počevši sa travom :rotfl:
onaj dinamo srednjoškolac je svejedno bio ok.
Hajduk, Hajduk !!!! :rotfl:
Nisam stigla na derbi, krenila san put doma 15min prije početka...ajoj.
I da, toliko policije je bilo u Dugopolju da je to strava...huliganiiiiii! :neko:
Nadam se da nije bilo tuče po mostovima i autocesti jer je horda momaka u plavom ovaj put uspjela spriječiti nerede...:lol:
the_nikola
01-11-2009, 14:52
horda momaka u plavom
to su boysi :lol:
Just a little bit
01-11-2009, 19:09
ovog bjednika samira ja nemrem gledat, koja je to pičketina, ne skače, ne bori se, ma uzas!
jebeš mi sve, taj je u nekom brutalnom dealu s mamićem inače ne bi igrao ni u NK Špičkovini!
Više žara pokazujem ja dok učim jebeno trgovačko nego ovaj kreten kad igra nogomet !
Inače derbi je bio festival antinogometa a sudac je očito sudio za dinamo.
Za kaznu bih dinamovcima doveo Dragu Gabrića da im održi predavanje o zalaganju i borbi za svoj klub.
Josip Broz Tito
01-11-2009, 20:31
Kad i jedan i drugi klub igraju na maksimumu pokazuje se ona teza da Hajduk ima jaču momčad na papiru,e sad zašto gubi bodove od nekih jadnika ostaje pitanje.
Suca neću komentirati,tipičan plaćenik.Ništa novo.
Taj sudac je samo bio los...nista vise...vidim da u Hajduku i medju navijacima postoji zaborav da je drugi gol pao iz stopanja lopte rukom a i Sammir je dobio crveni karton za udarac laktom u glavu dok su Kovac i Andric dobili za isto to usmenu opomenu a Pandza zuti...tip je kreten ali sumnjam da je za ikog navlacio jer je jednostavno nesposoban...ne vidim cim je to drasticno ostetio Hajduk...ne daj Boze da je slucajno suprotna situacija i da je recimo Sivonjic stopao loptu rukom prije neg je dao gol...srali bi valjda 3 godine o tome i kak je Mamic kupio suca:roll:
malimrav85
02-11-2009, 01:52
Isuse, da je Dinamo dao gol nakon onakve ocite ruka sad bi slusali o ne znam kakvim urotama. Sudac nije za nikoga sudio nego je los. Kung fu pandza zasluzeno crveni,smece Dinamovo isto s tim da je cufre mogo dobit crveni a andric i kovac zute za one brutalne laktove.
konzerva
02-11-2009, 11:24
meni je super kak se uz bojkot navijača ipak hukalo dinamovim crncima :D pa ti optužuj zle "huligane" za sve probleme na stadionima
malimrav85
02-11-2009, 20:21
ne bave se hukanjem navijači nego ovakvi likovi
http://img61.imageshack.us/img61/9463/n6942834025821599199fj4.jpg
baš je bio jedan kadar na tekmi di je bio zoom na jednom 4-5 nekih krkana
http://img81.imageshack.us/img81/9531/krezubgz2.jpg
Josip Broz Tito
03-11-2009, 00:34
Strinić i Dujmović-no comment.
Hoću Šticu za izbornika :(
malimrav85
03-11-2009, 00:56
ja hoću besplatan benzin
po meni je previše prvotimaca pozvao, koji će ti kurac eduardo protiv lihtejnštajna? da mu nogu strgaju opet?
konzerva
04-11-2009, 11:51
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/77212/Default.aspx
ne znam jel tko gledao ligu prvaka jučer al mogli ste vidjet da loše suđenje nije izravno vezano samo uz hnl :D, onaj njemac je lošiji od pol naših sudaca bio
malimrav85
04-11-2009, 13:30
lik je bio identičan ovom našem u subotu
ovi si glave skidaju a on se čudi
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/rooney-predriblao-automobilske-gume-video-46689
car:thumbup:
malimrav85
07-11-2009, 17:10
http://www.net.hr/sport/page/2009/11/05/0493006.html
http://www.net.hr/sport/page/2009/11/06/0523006.html?pos=n1
KAKO BRUTALNO :rotfl:
vidio sam to...koja glupacetina...
Cheesyp00f
08-11-2009, 01:15
tFHmiyyewQM
500 eura... :mrgreen:
fat drummer
08-11-2009, 13:39
tako sam sada ljubomoran na tu curu... plesala je s mamićem
a kaj je najgore ovdje je jos i simpatican:mrgreen:
Ako nije jebo, džabe se uspuvo :D
malimrav85
08-11-2009, 19:33
Rađe bi gledao 5 ovih 0-0 utakmica nego jedan onaj naš derbij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/42523/Barca-dovodi-Rooneyja-za-95-milijuna-eura.html
kkkkaj
malimrav85
08-11-2009, 22:21
henry pa pa
iako mislim da rooney neće ić
Just a little bit
08-11-2009, 22:29
čim sammir ne igra, odma se gazi protivnika! ĆERAJ TO IZ DINAMA!
malimrav85
08-11-2009, 23:10
Ćeraj!!!!!!!!!!!!
vec ce sljedecu taj tulipan igrati...mora:angry:
http://www.youtube.com/watch?v=8Eo3ff1EX_U&feature=player_embedded
Lyon Marseille 5:5:thumbup:
EDIT - Barbaric dao 3. gol u 8 utakmica...Papadopoulus 2 u jedanaest...a Slepi 6 tekmi 2 gola i 7 asistencija...mislim da Slepi mora igrat...
malimrav85
09-11-2009, 14:15
pa kramarć je dao tipa 4 ili tak nekaj
međimurju 2, rijeci i jučer
i još ponekaj u kupu
ili?
dobri su njih 2, mali nek se uči a ovaj nek samo dodaje
s tim da Kramarić mora naučit dodat tu i tamo
a papa ćeraj zajedno sam sammirom
je 4 komada u ligi...po meni bi napad konstantno trebali ciniti Kramaric i Slepi...a Manjdukica neg prodaju skupa sa Sammirom i Papanom...mogu i Vrdoljak i Callelo s njima...
Just a little bit
09-11-2009, 19:07
ja bih ostavio da igraju dinamova djeca, dakle Tomečak, Badelj, Barbarić, Kramarić, Lovren, a ostale dobro probrat, sammira i papa bih ćero odmah bez pardona. Slepog poslat kuci. laganini i Butinu kojem su dobre obrane vise izuzetak nek pravilo, počet odjebavat, nek obilazi galerije to je tako i tako uvijek volio, a priliku dat kockaru Lončariću.
Treba forsat dinamovu školu, dečke odrasle u dinamu koji bi pojeli nogometni teren samo da zaigraju za prvu momčad!
Strance odjebat potpuno, odnosno stranca dofurat jedino u smislu ako je istinsko pojačanje, a ne kupovine preko youtube-a, liveleak-a itd.
dinamove strance ak se već nemre prodat za neku dobru paru, onda ćerat u hajduk na posudbu :D :jlb:
legionar
09-11-2009, 20:00
http://www.index.hr/sport/clanak/bilic-sokirao-pozivom-gordonu-schildenfeldu/459208.aspx
Gdje je ovoga iskopao :rotfl:
malimrav85
09-11-2009, 20:57
ma u Dinamu nemaju koncepciju kupovin
daju ovom seljačini mamiću, i jednom i drugom, da rade kaj hoće a likovi, budimo realni, ne mogu kupit u konzumu ono kaj treba
pa kad se daje tolko para za igrača ti moraš imat svog čovjeka koji njega prati barem 10-30 utakmica
fat drummer
09-11-2009, 21:05
http://www.index.hr/sport/clanak/bilic-sokirao-pozivom-gordonu-schildenfeldu/459208.aspx
Gdje je ovoga iskopao :rotfl:
o taj bilić fakat jede govna
ma cijeli hnl je prčija od nogometa žalosno ali istinito
the_nikola
09-11-2009, 21:58
ma cijeli hnl je prčija od nogometa žalosno ali istinito
neki dan sam na eurosportu gledao neki afrički zblj i nešto žnj za kaj nikad nisam čuo. zajebi hnl, zajebi čak i premiership, ono je bio nogomet...
ti mini klupčići fakat rulaju, jedva pratiš loptu, ovo je sve ostalo postalo prenapuhanoo.
*i dalje liverpool fan*
Slepog poslat kuci.
stavljam veto na tu pomisao:mrgreen:
Slepi je car!!!
EDIT - http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/tomecaku-prijeti-operacija-zbog-ozljede-trbusnoga-zida-clanak-47786
da ne povjerujes...ovi u Dinamu podhitno moraju nes mijenjat...pa svako malo im se netko na slican nacin ozlijedi...
S.e.v.v.
10-11-2009, 03:30
stavljam veto na tu pomisao:mrgreen:
Slepi je car!!!
Slepi je Puskas za Papadopulousa.
kupit zeca i vidu i potjerat sammira, papa i butinu
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=15367
Srebric prica a Bilic i Gavran igraju krizic kruzic:rotfl:
face to face
11-11-2009, 23:29
http://www.24sata.hr/sport/bendtner-cilj-mi-je-postati-ponajbolji-napadac-svijeta/144412/
ako on ikad postane najbolji napadac onda ce sivonjic postati najbolji vezni
Koja golčina!
http://www.net.hr/sport/page/2009/11/10/0710006.html
Darkbuster
13-11-2009, 00:27
Jebeno
mesazh iz tu short
konzerva
17-11-2009, 18:13
http://www.net.hr/sport/page/2009/11/17/0286006.html
:rotfl:
the_nikola
17-11-2009, 22:09
komentira šprajc: što li će onda bbb dovesti... :roll:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/79582/Default.aspx
šćeta; baš šćeta :lol:
Grci vode 1:0:rotfl::rotfl::rotfl:
EDIT - Grcka je pobijedila i ide na SP...a JBT je opet bio u pravu...zivio JBT i njegove prognoze i urote!!!:rotfl::rotfl::rotfl:
malimrav85
18-11-2009, 22:14
di je sad onaj jazavac koji se kleo u prolaz ukrajine?
legionar
18-11-2009, 23:44
Ide to Janezima, pogostili se morem na naš račun, odu u Afriku. Name ostaje svjetsko na playstationu i gledanje Jace Vlace svaki dan na tv-u.
malimrav85
18-11-2009, 23:50
urota do urate, ukrajina ispala a velesila slovenija izbacila jadne rusu ili kak već
još će i ovi ludi francuzi ispast
Darkbuster
19-11-2009, 00:08
Bas me zanima za koga ce Hrvati navijati,bracu Janeze il istocne komsije!
malimrav85
19-11-2009, 00:10
ni jedne
ja ću si nać neke tamne koji će mi bit cool
+
espana i argentina
legionar
19-11-2009, 00:11
Kao i 2000 g. - za Njemačku.
legionar
19-11-2009, 00:14
Ipak ne za Irce?
malimrav85
19-11-2009, 00:18
irci izgleda pa pa
kak možeš jebote za njemačku navijat? jel postoji antipatičnija repka od njih? onaj ballack i schweini su tolko ogavni da za Dinamo igraju u split bi se preselio
Cheesyp00f
19-11-2009, 00:18
francuzi dali gol nakon čistog igranja rukom, opet će se provuć :roll: :cry:
legionar
19-11-2009, 00:20
Oduvijek navijam pored Hrvatske za Njemačku.
malimrav85
19-11-2009, 00:21
fuj fuj fuj
ne znam dal je gora njemačka ili bayern
Na moju zalost, bajka zvana Bosna i Hercegovina je tuzno zavrsila...jebga...bas sam tuzan...
svaka cast deckima, i sljedece kvalifikacije budu bolje...
nema Hrvatske, nema Bosne i Hercegovine, tako da cu simpatizirati Slovence, Srbe i Talijane..nadam se da ce se susjedi dobro iskazati na prvenstvu..
legionar
19-11-2009, 01:07
francuzi dali gol nakon čistog igranja rukom, opet će se provuć :roll: :cry:
Bilo bi u neku ruku i bezobrazno francuskim reprezentativcima uskratiti odlazak u pradomovinu :whistle:
Darkbuster
19-11-2009, 01:46
To je rasisticki! :((
Joj kako mi je drago sto su i Rusija i Ukrajina ispale...smradovi...jos da su Portugal i smradovi Francuzi pali...e to bi bio dan:smile:
A i ovaj JBT je opet pokazao kolki je panj sto mi je isto jako smijesno:mhm:
južna afrika neće vidit bosance..:mad2:..ne znaju kaj propuštaju....
http://www.24sata.hr/sport/kalinic-uvijek-sam-tu-ako-ce-trebati-pucati-penale/145590/
ne kuzim zasto ovaj panj nije izveo penal...valjda ih je do sad izveo ko Shearer...
Europska prijestolnica vehabizma potopljena u suzama jučer... Hvala katoličkom Portugalu.
malimrav85
19-11-2009, 22:49
jebem ti ja smrdljive francuze i onog pederčinu platinija
jebe okolo nekaj po eduardu a ova njegova zulu ekipa rukomet igram i nikome ništa
marš!
Josip Broz Tito
19-11-2009, 22:51
Zašto je JBT smiješan?
FIFA je napravila sve što je mogla,Englezi su im prodali utamicu i namjestili su im Grke.
Pa ne može Sepp Blatter sam im zabit golove.Uostalom kakve FIFA ima namjere vidjeli smo kad je Sepp javno rekao da želi Portugal na SP.
Oni su im stvorili sve pretpostavke e sad što su Ukrajinci toliki jadnici,njihova stvar.Hvala Bogu da su ti američki klošari ispali.Nije to ništa neočekivano,ja uostalom nisam nikad ni prognozirao ishod tog meča jer su obje ekipe na ŽNJ nivou.
Zapadna gamad je ipak uspjela progurati svoje Francuze u jednoj od najočitijih krađa koju sam ikad gledao,na nivou Krečakove zastavice.
FIFA fašisti.
fat drummer
19-11-2009, 23:05
jer argumentiraš događaj s osobnim stavom, a ne objektivnom činjenicom. da, francuska je zabila gol iz zaleđa i rukom, no gdje temeljiš svoju ideju da je fifa imala ikakve veze s time?
legionar
19-11-2009, 23:07
Pa eto, možda je Platini natuknuo sudiji da ide malo na ruku tzv. Francuskoj.
fat drummer
19-11-2009, 23:27
a ono, video snimka toga je više nego jasna kao i platinijevo pisano priznanje. uostalom kakave veze ima platini sa fifom?
legionar
19-11-2009, 23:33
Kakve je veze imao predsjednik Vlade Ivo Sanader sa recimo kazalištem?
fat drummer
19-11-2009, 23:36
Kakve je veze imao predsjednik Vlade Ivo Sanader sa recimo kazalištem?
boljšoj teatrom? nikakve koliko ja znam
legionar
19-11-2009, 23:41
Formalno nikakve, ali smo slušali da su se i neke predstave zabranjivale jerbo su imale veze s doturom Ivom. Uglavnom, poanta je ta da je stvarni utjecaj određenih funkcionera često daleko veći od formalnog djelokruga. A je li bilo kakvog pogodovanja Franguzima ili nije doista ne znam. A i nije da imam od toga ikakve koristi.
fat drummer
19-11-2009, 23:44
a navodno je u šumi kraj vinkovaca viđen leprikon
legionar
19-11-2009, 23:50
A ti si taj koji si poklo moje pil'će.
malimrav85
20-11-2009, 00:52
Bilo bi u neku ruku i bezobrazno francuskim reprezentativcima uskratiti odlazak u pradomovinu :whistle:
Sad sereš! Koju pradomovinu?
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
http://voiceofcroatia.net/france1959.jpg
http://lewebpedagogique.com/frogsinthethought/files/2009/05/equipe_de_france_football.jpg
S tim da su Barthez i Sagnol otišli a došao je Sagna.
Josip Broz Tito
20-11-2009, 03:35
:)
Morao sam ovo za "pradomovinu" ukrasti za status.Genijalno...
A fat naravno da nemam dokaze nije ono da idem na kavu sa Blatterom i Platinijem.
Ali razmišljam svojom glavom.Treba biti teški naivac da vjeruješ da je sve ovo slučajno.
Nadam se da će Irci dobiti revanš,ali bojim se da će ovdje biti po sistemu kadija te tuži kadija ti sudi.
Ako ništa hvala Grcima što su raspršili vlažne snove FIFA mafijaša o Ukrajini na SP.Lijepo je vidjeti Ševčenka kako cmizdri.
Drago mi je također i da je onaj kvazitrener Hiddink dobio po nosu.Još su neki uspoređivali tog luzera sa Joseom.
fat drummer
20-11-2009, 09:48
je, vidio sam produkt tvog razmišljanja vlastitom glavom, ergo ti se i smijem
Cheesyp00f
20-11-2009, 15:46
:rotfl::rotfl::rotfl:
http://www.jutarnji.hr/uefa-dinamu-vratila-oduzeta-tri-boda-/360497/
fat drummer
20-11-2009, 16:07
:rotfl::rotfl::rotfl:
http://www.jutarnji.hr/uefa-dinamu-vratila-oduzeta-tri-boda-/360497/
ova uefa je prepuna debila
Josip Broz Tito
20-11-2009, 16:08
Zašto me ovo ne čudi?
Nego
FIFA 2009.nakon FRA-Irska
“Rezultat utakmice ne može se promijeniti i utakmice ne može biti ponovljena. Kako jasno stoji u zakonima ove igre, odluke koje su donesene od strane sudaca za vrijeme utakmice su konačne i ne mogu se promijeniti”
FIFA 2005.
MEĐUNARODNI nogometni savez (FIFA) odlučio je poništiti prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo između Uzbekistana i Bahreina odigranu u subotu, te odgoditi uzvrat, koji se trebao igrati u srijedu, zbog sudačke pogreške.
Zašto me ovo ne čudi?
mogu ponoviti utakmicu radi materijalne povrede odredaba a ne radi sudackog previda...
malimrav85
20-11-2009, 21:10
ha ha ha, ovaj Dinamo je jadan! sad će ispast tak i tak a nitko im neće bit kriv!
ha ha ha ha
ili će reć da ih je kazna razjebala pa su izgubili zato od ajaxa doma?
Josip Broz Tito
20-11-2009, 21:20
mogu ponoviti utakmicu radi materijalne povrede odredaba a ne radi sudackog previda...
I 2005.je bio sudački previd.Irci su se pozvali na taj presedan ali fašisti nisu htjeli ni čuti o tome,jasno,kao što rekoh.
koliko ja znam to je ponovljeno zbog krive primjene pravila, a ne previda istih
I 2005.je bio sudački previd.Irci su se pozvali na taj presedan ali fašisti nisu htjeli ni čuti o tome,jasno,kao što rekoh.
ne znam jesi li samo neinformiran ili si jednostavno malo glupav:mrgreen:
"Tada je dosuđen 11-erac za Uzbekistan kojega je Džeparov pretvorio u pogodak za 2-0, no sudac je taj pogodak poništio zbog preranog ulaska jednog uzbekistanskog igrača u kazneni prostor, ali umjesto ponavljanja kaznenog udarca dosudio je - indirektni udarac za Bahrein."
To nije sudacka pogreska nego pogresna primjena materijalnog prava...
http://www.imagesforme.com/upload/c194c5d9.jpg?id=c5735aa58c4b93f9383132343439http://www.imagesforme.com/show.php/602048_63609815200863679065863619707284719476n.jpg
the_nikola
22-11-2009, 00:27
ovo ću pokazati svim svojim prijateljima rasistima za božić. 300! uveselio si malu djecu!
http://www.jutarnji.hr/simic-na-odlasku-iz-monaca-vapi-za-dinamom/364217/
molim te ne dolazi...molim te:cold:
malimrav85
23-11-2009, 21:53
dal se to samo meni čini ili hrt neće prenosit classico?
ja vidim skijanje na rasporedu...
majko mila
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=15731
Mamic Sammiru povecao placu:rotfl::rotfl::rotfl:
fat drummer
23-11-2009, 23:50
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=15731
Mamic Sammiru povecao placu:rotfl::rotfl::rotfl:
sammir je mamićevo kopile... druge nema. mamić je povalio neu brazilku prije dvajst i nešto godina i sad to plaća
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/nova-plava-obrana-jeftinija-mlada-je-44-godine-clanak-55080
i na kraju teksta:
"Dinamovi predstavnici danas će zbog Europe u Bruxelles. Dogovorit će ondje pojedinosti vezane uz utakmicu s Anderlechtom, žele da se ulaznice navijačima prodaju kao za Ajax, vaučerima."
ja ne znam jesu oni ludi ili kaj ali ja vise ne bih nista organizirao da sam Dinamo..nek se snadju kak mogu al bez odgovornosti kluba...
http://www.jutarnji.hr/simic-na-odlasku-iz-monaca-vapi-za-dinamom/364217/
molim te ne dolazi...molim te:cold:
Tip je toliko isfeminiziran da bi mogao zaigrati za ŽNK Maksimir.
malimrav85
24-11-2009, 13:38
ja čekam do petka ujutro da vidim hoće bit utakmica ili ne
ako se ne pojavi da će bit zvat ću ih svaki dan barem 10 puta
SLUŽBA GLEDATELJA 10000 Zagreb, Prisavlje 3 (01) 6342 634
pa se pridružite!
najočekivanija utakmica već duže vrijeme, Real se pojačao, igrat će obje momčadi u full sastavu a ovi idioti stave super jebeni G
mislim da nije moguće da ne prenose el clasico, pa to je najgledanija utakmica u sezoni(ne računajući finala lp i svjetskog)
Preminuo Josip Gucmirtl...jedna od legendi Dinama...dao je 106 golova za Dinamo...a dao je i gol u polufinalu Kupa velesajamskih gradova 1967. (Kup UEFA-e) za 3:0 u 87. minuti utakmice protiv Eintrachta sto je Dinamo odvelo u produzetke gdje je Rudi Belin nakon faula nad Stjepanom Lamzom Dinamo doveo u finale...
RIP...
http://www.youtube.com/watch?v=2jM9LNmVNZY
http://www.index.hr/sport/clanak/video--slozni-susjedi-srbi-odusevljeni-slovenskom-reklamom/462288.aspx
Nažalost, dobra fora.
dobra fora sad se sjetili, mi smo mogli takve fore njima prodavat jedno zadnjih 10ak godina...
imaju se pravo veseliti:thumbup:
pa sjetimo se samo "slovenija bo pak ostala doma" reklame. lijepa osveta, mora se priznat :mrgreen:
nek se smiju dok mogu, lakše je bilo igrat u onoj šipšop skupini, al moglo bi biti slovenija 0 bodova na SPu.
fat drummer
28-11-2009, 10:51
ne bih se začudio da tamo budu kanta za napucavanje. u tom slučaju nadam se da će netko od hrvata napraviti reklamu
piva - 15 kuna
novi tv za praćenje svjetskog - 3000 kn
gledati kako gabon gazi sloveniju u skupini - neprocjenjivo
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/44917/S-Koreja-bojkotira-SP-ako-ne-bude-prvak.html
:rotfl: :rotfl:
HRT naravno prenosi el clasico. Vela je prevelik fan da se ta tekma propusti. Nije se još nikad dogodilo da su je propustili. Piše da će bit neka uključenja u prijenos ski kupa... ne znam šta da kažem. Stvarno me zanima tko na toj televiziji se zalaže za te prijenose napetog skijanja, i još bolje, tko to gleda?
Just a little bit
28-11-2009, 16:39
dinamo s istrom odigrao 0:0. ništa čudno s obzirom da je igrao sammir, znači igrač manje na terenu.
fat drummer
28-11-2009, 16:57
HRT naravno prenosi el clasico. Vela je prevelik fan da se ta tekma propusti. Nije se još nikad dogodilo da su je propustili. Piše da će bit neka uključenja u prijenos ski kupa... ne znam šta da kažem. Stvarno me zanima tko na toj televiziji se zalaže za te prijenose napetog skijanja, i još bolje, tko to gleda?
skijanje je sport za gledat, a ne tamo neki nogomet
kad čujem glas daga modrića ili onog prasička dobijem erekciju
malimrav85
28-11-2009, 19:30
jebote, pa bruno kovačević aka drkicu bacam kad čujem ime kostelić
Nakon utakmice ću im poslat mail pa da malo iskritiziram sve to skupa šta oni rade. Samo čekam da vidim koliko će se zapravo uključivat i onda se bacam na pisanje.
malimrav85
29-11-2009, 23:46
onaj Plegrini je idiot! Mogo je Real sam tak dobit da je Raul igrao jer ono kaj su Higuain i Ronaldo fulali je smiješno. Pogotovo ono kaj je R fulo...
Po meni Puyol igrač utakmice, imao je 3 odlična uklizavanja.
Kod Reala najbolji Diarra što ne znam dal je smiješno ili tužno.
Marcelo je Sammir što je dovoljan komentar o njemu.
Xabi i Kaka nisu došli na utkamice, Pepe je skrivio gol a skoro mu je i Messi ono zabio....
the_nikola
30-11-2009, 01:17
jedna od dosadnijih utakmica ikad. ne u povijesti inače dosadnog klasika nego i inače. dakle u rangu sa željezničarom i mrdušom donjom.
ch ronaldo osvajao ženska srca umjesto lopte a puyol dokazao zašto je kapetan i to je to :yawn:
sva sreća pa je bilo žena i viskija..
očekivao sam bolju igru barce, real i onako loš je realno trebao izvuć remi
Madrid je odigrao svoju najbolju utakmicu sezone, a Barca nije bila ni blizu svog maksimuma. Još uz to imali igrača manje trećinu utakmice i svejedno dobili. Mislim da je CR94 odigrao dosta dobro s obzirom da je samo 50% fit. Valdes i Puyol spasili stvar (opet). Valdes inače dobro nastupa protiv u najbitnijim utakmicama na Nou Campu. Puyol je bio priča za sebe, svi ostali igrači zajedno nisu odigrali bolje od njega. Ocjena 11/10! Sve u svemu bio sam jako nervozan do samog kraja. Neutralcima je možda bilo dosadno, ali meni je bio najteži clasico do sada.
Što se Madrida tiče, a ništa, treba još parsto miljona i bit će remi idući puta :mrgreen:
ne znam, nebi rekao da im je ovo najbolja tekma ove godine, odigrali su solidno, no puno tu mjesta za napredak ima, pogotovo na polju timske igre, barca me iskreno razočarala, kao i svi očekivao sam više, imam osjećaj da do zadnjeg kola se neće znat prvak u primeri :)
malimrav85
01-12-2009, 20:13
a protiv koga su igrali bolje?
igrali su super protiv trenutno najbolje momčadi na svijetu
odlično su ih visoku pritisnuli, barca nije mogla nikak razradit igru
onda su pokušali dugim loptama ali je rukometaš spavao u offsideu
iako ne razumijem pelegrinijevu taktiku sa igračem više, igra sa 3 špice, parava sidraša i bez vezne linije (kaku ne brojim jer nije ni došao na tekmu) u nekoj formaciji 4-2-1-3 di nitko nije mogao dati loptu napadu i bila je prevelka rupa između zadnje linije i napada što je barca super koristila pracajući ih u mozak kratkim dodavanjima između te 2 linije
no dobro...
"Butina, Etto, Lovren, Kovač, Cufre, Sammir, Vrdoljak, Badelj, Morales, Papadopoulos,Mandžukić"
sranje...6 onih koji ne bi smjeli igrati...
malimrav85
02-12-2009, 00:14
fino sam ti rekao da to ne gledaš nego ideš sa nama gore
fat drummer
02-12-2009, 00:14
dobro je pap je tu! pare na anderlecht!!
ne mogu si pomoc:(
btw ne igra Cufre jer je kartoniran nego Ibanez...Index se opet iskazao...
bmk hendikep na dinamo 14, stavio sam 50 kn ako uđe častim :mrgreen:
Koje govno od utakmice, ali pobjeda je tu. Sad mogu ispasti u zadnjem kolu na puno bolniji i okrutniji način!
šteta što je vrdoljak promašio ono na kraju.... sad se samo mogu nadati da će ajax odigrat normalno i da neće bit pizde pa pustit.
malimrav85
03-12-2009, 05:35
ma benelux si je to sredio još prošle godine
ne gajimo lažne nade
Just a little bit
04-12-2009, 12:30
slazem se. Ajax gubi doma od Anderlechta 100% .
Sva ta govna licemjera su povezana i prodali bi vlasititu mater za šaku eura, a i uefi je vise stalo da ide dalje anderlecht iz fine i kulturne belgije nego balkanski dinamo koji prati vojska huligana koja razbije svaki grad u kojem dinamo igra
malimrav85
04-12-2009, 12:37
ah, ti balkanci bečki!
http://www.net.hr/sport/page/2009/12/03/0759006.html
ah, ti balkanci bečki!
http://www.net.hr/sport/page/2009/12/03/0759006.html
to su sigurno bila djeca bosanskih gasterbajtera
malimrav85
04-12-2009, 12:58
treba bosanske klubove izbacit na 2 godine iz europe sad pa da mir bude!
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/mamic-prolazimo-ajax-se-nece-odreci-140-000-eura-dva-boda-clanak-61605
ili kako je Mamic indirektno popljuvao Zidove:rotfl::rotfl::rotfl:
"Nekoliko je razloga za moj optimizam. Prvo, za pobjedu se dobiva 140.000 eura i Ajaxovi se vlasnici neće odreći tog novca."
car:mrgreen:
i izvucene su skupine...
http://www.index.hr/sport/clanak/africka-carolija-bez-skupine-smrti-srbi-na-nijemce-slovenci-na-engleze-/463486.aspx
Mislim da bi Slovenci mogli u drugi krug...Srbi tesko...a skupina G bi mogla biti vesela...a ostalo nije bas zabavno:(
Josip Broz Tito
04-12-2009, 23:05
Ja mislim baš obratno.
Slovenci su nadrljali.Amerikanci su odlična momčad što su pokazali na Kupu Konfederacija.
Srbi nisu loše prošli jer je Australija prestara i loša,a Ganci su dobra ekipa ali imaju tek 3-4 dobra igrača,odlični trkači,ali ipak su Afrikanci i disciplina im je nula.A od momčadi iz prve grupe,poslije JAR-a Švabe su najmanje kvalitetni.
Grupa Brazil,Portugal,obala je brutalna a najzanimljivija uz nju je ona gdje su Nizozemci,Danci,Kamerun.
Favoriti za mene-Nizozemska,Španjolska,Engleska i Brazil.
Ne znam...Slovenci su dosta jaki...ne vjerujem u Amere...nije to njihov sport...no tko zna...
A kaj se Srba tice ne bih sumnjao u njih da se ne igra u Africi...ocekujem masovne proljeve svih koji nisu s tog kontinenta...imaju stvarno mrcinsku repku al Gana je isto jaka...a i jako brza...
No vidjet cemo...
Moji favoriti su naravno Brazil i Argentina al za Englesku vjerujem da trenutno ima najjacu repku svijeta....
Josip Broz Tito
05-12-2009, 01:12
Ja navijam za susjede i Sjevernu Koreju :)