PDA

View Full Version : Nogomet

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 78 79

malimrav85
05-12-2009, 02:15
Kakva Argenitna? Pa Barca će vjerojatno dugo igrat LP i Messi će mrtav bit. A i bez toga igra za kitu kad igra za Arg.
Ja gađam Brazil, Engleska i Španjolska.

Josip Broz Tito
05-12-2009, 04:03
Slažem se.Jeste vi gledali Argentinu?Pa oni su u rasulu a Maradona bira igrače kao da je sam sebi neprijatelj.
Za mene su Nizozemci ipak favorit broj 1,mora i njima se jednom sreća osmjehnuti.

Must
05-12-2009, 11:48
pusti ti to, argentini su uvjeti u jaru kao kod kuce, to je velika prednost u odnosu na eu repke

Must
05-12-2009, 11:50
btw. Engleska nema sanse, 1/4 finale im je plafon

emperor
05-12-2009, 18:22
recite vi šta hoćete, al nisu amerikanci za bacit imaju oni dobru ekipu. ja mislim da prolaze uz engleze skupinu 100% a, i malo će ih FIFA ''pogurati'' jer im je u interesu da se nogomet popularizira u SADu. osim tog brazilci su ih jedva pobjedili na kupu konfederacija.

Must
05-12-2009, 19:05
Apsolutno, Ameri su zajebana ekipa i po meni prolaze skupinu sigurno, janezi su lošiji od njih po svim mjerilima

veteran
06-12-2009, 13:55
http://www.index.hr/sport/clanak/video-u-duhu-fairplaya-ascoli-pustio-reggini-da-zabije-gol/463708.aspx

FAIR PLAY:thumbup:

veteran
08-12-2009, 21:08
http://www.youtube.com/watch?v=5msMag35Mcg

ovo ste vjerojatno vec vidili al predobar gol:mhm:

Tkach
08-12-2009, 21:40
recite vi šta hoćete, al nisu amerikanci za bacit imaju oni dobru ekipu. ja mislim da prolaze uz engleze skupinu 100% a, i malo će ih FIFA ''pogurati'' jer im je u interesu da se nogomet popularizira u SADu. osim tog brazilci su ih jedva pobjedili na kupu konfederacija.

Amerikanci su na zadnja dva SP igrali četvrtfinale, oni su svemirski brod za Sloveniju po recentnim nogometnim uspjesima.

gnaahh
08-12-2009, 23:31
Juveeee? :(

Tkach
08-12-2009, 23:33
Opet se Talijani brukaju po Europi.

Murphy
08-12-2009, 23:37

Tako mi je drago da to ne mogu opisati :mrgreen:

veteran
08-12-2009, 23:57
Juveeee? :(

ti fakat ne znaš izabrati klub:rotfl:

EDIT - golove u ovom kolu lige prvaka (prvi dan) su dali : Krasić, Gajić, Mirosavljević, Džeko, Olić :D

Josip Broz Tito
09-12-2009, 02:29
Brukaju se Švabe,a ne Talijani.
Fiorentina i Milan prošli,sutra će i Inter i imat će 3 kluba kao i Englezi?

Must
09-12-2009, 14:47
milan je prošao na teži krump, fiorentina je jedina nešto odigrala ove godine od talijana u ligi prvaka, dok ocjena intera ovisi o tekmi večeras, uglavnom po očekivanju su englezi i španjolci favoriti ostatak za kurac

Murphy
09-12-2009, 23:29
http://www.net.hr/sport/page/2009/12/09/0626006.html

Plačem! :lol:

georgee
09-12-2009, 23:33
Ono što ga zasad razlikuje od Luke, barem po pisanju tamošnjih medija, nedovoljna je čvrstina u duelu, lako gubi lopte.
:rotfl: samo to!
obećavajuće.

fat drummer
09-12-2009, 23:37
fenomenalno! znači ako se uvede pravilo kao u američkom nogometu gdje možeš uvoditi igrača samo za slobodne mladi andronic će biti kupnja stoljeća

ako mu uzimaju loptu u moldavskoj ligi što li će mu raditi u ligi uefa-e?

Must
10-12-2009, 11:07
dinamov međunarodni cirkus je dobio novog člana :rotfl:

konzerva
10-12-2009, 11:51
bitno da se neki dan mamić zakleo da dok je on u dinamu neće dovest više nijednog stranca :rotfl:

Just a little bit
10-12-2009, 12:32
opet rade istre greške : zovu igrače na probe na temelju youtube-a !

I danas velik clanak u jutarnjem od barisica kako rade čistu medju strancima i da ih nece vise dovodit.

sam nek ih dovode, i ovih 600 ljudi kaj je na stadionu ce se prepolovit...
nemrem vam opisat kolko mi je drago kaj je na medvescaku svaki put puna dvorana, 5 tisuca ljudi, cisti dokaz kako je ljudima vise pun kurac mamica, dinama,čobana i antinogometa

Grizzly
10-12-2009, 12:45
http://www.net.hr/sport/page/2009/12/10/0133006.html?pos=n1

Golman zabio gol. Pa tko bi rekao? ::E:

malimrav85
10-12-2009, 14:38
i butt je zabio
3. u ligi prvaka
sva tri juventusu, hi hi hi

Must
10-12-2009, 14:46
kako mi je drago, ne zbog olića i bayerna nego zbog smrdljivih talijana, gledat kako plaču i cvile zbog ispadanja, neprocjenjivo :rotfl:

sickboy
11-12-2009, 10:45
http://img402.imageshack.us/img402/9003/22112009932.jpg

Samo Juve...:cheers:

Darkbuster
11-12-2009, 15:28
Nisu ni ludi ti Torinezi, dobra stara formula- prvo se solidariziras,onda ih anektiras :D

veteran
11-12-2009, 15:37
http://www.net.hr/sport/page/2009/12/10/0133006.html?pos=n1

Golman zabio gol. Pa tko bi rekao? ::E:

jos pod faulom...isti Tomo Butina:mrgreen:

Josip Broz Tito
11-12-2009, 17:04
nemrem vam opisat kolko mi je drago kaj je na medvescaku svaki put puna dvorana, 5 tisuca ljudi, cisti dokaz kako je ljudima vise pun kurac mamica, dinama,čobana i antinogometa
Meni je to dokaz da nam je sport u banani,kad ljudi gledaju trećerazrednu ligu i momčad bez ijednog Hrvata u važnijoj ulozi.
A tjeraju najsposobnijeg menadžera u regiji,koji izvlači maksimum iz Dinama.Da bar Hajduk ima nekog kao što je g.Zdravko Mamić.
U ovoj zemlji je ionako sve naopako.

Mo
11-12-2009, 17:35
opet rade istre greške : zovu igrače na probe na temelju youtube-a !

I danas velik clanak u jutarnjem od barisica kako rade čistu medju strancima i da ih nece vise dovodit.

sam nek ih dovode, i ovih 600 ljudi kaj je na stadionu ce se prepolovit...

to je sve super al mi nema neke logike da medvešćak koji ono zna izgubit po 3 zaredom ima stalno punu dvoranu i odličnu atmosferu a dinamo koji je, kakav je da je, ipak bilježi dobre rezultate, a u europi svake godine napravi korak više ima poluprazan ili prazan stadion. ljudima su u zagrebu puna usta dinama, nose se dresovi, majice, šalovi, zastavice na retrovizorima, pišu se grafiti, al svi su prefini da dođu na stadion ( me included :mrgreen: ). kao neću zbog mamića ili neću jer je ružan stadion ili ću ak sjednem na sjedalicu tam imat ono bijelo na guzici itd. dinamo eto je prvak države zadnje 4 godine i to u te 3 od 4 je bio ono 50 bodova ispred konkurencije. dinamo ove godine ima realnu šansu doživjet europsko proljeće, čak i da ne uspije, ostat će činjenica da je ostvario 6 bodova kaj nije uspio u zadnje 3 godine u europi. ne volim ni ja mamića, dapače, al kaj je tak teško doć pogledat naše mlade igrače kojih ima fakat dost već kaj je dokaz da se dobro radi u omladinskom pogonu. badelj, barbarić, lovren, kramarić, tomečak... sve naši domaći i onda nema mjesta izgovoru kaj ću ja tam gledat onog sammira ili amira ili moralesa, to su gluposti, fakat ima dosta naših igrača, najviše u zadnjih par godina.

drugo je to kaj je barišić reko da će se riješit stranaca i oslonit se na domaći pogon a već sutra će zoran mamić u amazoniji na neviđeno otet neku budalu i poluproizvod od igrača kojeg ćemo kao i sammira amira mira čekat 6 godina da proigra. to je sranje.

ne volim ni ja mamića i dost tog kaj se događa u dinamu, al zakaj bi medvešćak bio miljenik, a dinamo neželjeno dijete zagreba.

Josip Broz Tito
11-12-2009, 18:03
Bravo!Sjajan post!

Nadam se da će vrlo sposobni i simpatični Mamić uskoro napustiti Dinamo,jer tako bi Hajduku svanuli bolji dani.
Pravit će ga od blata kad im ode.

Ne znam šta bi navijači htjeli Dinamo ima izuzetan omladinski pogon,razvija mlade igrače,a Mamić dovodi kvalitetna pojačanja.
E ali njima to ne valja jer valjda očekuju da Dinamo osvoji Ligu Prvaka.

Istovremeno ih ne smeta gledati trećerazrednu austrijsku ligu pojačanu sa "hrvatskim" Medveščakom.

konzerva
11-12-2009, 19:46
ne volim ni ja mamića i dost tog kaj se događa u dinamu, al zakaj bi medvešćak bio miljenik, a dinamo neželjeno dijete zagreba.

to je sve stvar atmosfere koja se stvori oko kluba. ljudi ne žele gledat preplaćene umišljene ljigavce kak se vuku po terenu za par milijuna kuna a na cijelom cirkusu neka seljačina i mafijaš pere lovu... na hokeju imaš dečke koji pošteno zarade svojih, u vrh glave, par desetaka tisuća eura po sezoni. koji se trude, koji su sportaši a ne umišljeni pederasti šminkeri, klub koji se financira novcem koji su sami izmislili a ne siše gradsku i državnu tj. našu sisu i naš novac.

smrt nogometnoj mafiji! kodeks u sve klubove

Mo
11-12-2009, 19:50
to je sve stvar atmosfere koja se stvori oko kluba. ljudi ne žele gledat preplaćene umišljene ljigavce kak se vuku po terenu za par milijuna kuna a na cijelom cirkusu neka seljačina i mafijaš pere lovu... na hokeju imaš dečke koji pošteno zarade svojih, u vrh glave, par desetaka tisuća eura po sezoni. koji se trude, koji su sportaši a ne umišljeni pederasti šminkeri, klub koji se financira novcem koji su sami izmislili a ne siše gradsku i državnu tj. našu sisu i naš novac.

smrt nogometnoj mafiji! kodeks u sve klubove

ma ajd siguran sam da je i Bandić malo 'pogurao' Medvešćak. a kaj se tiče tog da se oni trude.. igraju 1. sezonu nakon ohoho godina, vidjet ćemo ih za par godina. u dinamu nisu samo igrači koji se vuku po terenu. naravno atmosfera je loša zbog mamića i ekipe, ali i medija koji sam čekaju da dinamo izgubi ili da mamić nekaj napravi lošeg i onda se naslađuju. a kaj je najgore dost tih novinara su dinamovci, al opet sam čekaju da se guštaju nad dinamovim mukama. čovjek ima osjećaj da kad dinamo pobijedi da je ovima žao i ono sramežljivo napišu da je dinamo igrao dobro. čak i da je atmosfera loša, a je, pravi navijač koji stvarno voli klub će tu i tam pretrpit i otić na tekmu. da su svi stranci ok, al napokon ima dosta domaćih igrača i ima se kaj za vidit.

malimrav85
12-12-2009, 16:33
Ne znam šta bi navijači htjeli Dinamo ima izuzetan omladinski pogon,razvija mlade igrače,a Mamić dovodi kvalitetna pojačanja.
Stari moj koje ti prosere imaš, sad sam ziher da si goran. Pa invalidni hajduk kupi bolje igrače od ova dva retardirana mamića. da nema škole i dve sretne "otmice", dudua i modrića, Dinamo bi bio kurac. ili hajduk.
samo se nadam da će anderlech dobit u nizozemskoj jer inače niko neće ova dva parazita maknut nikad

ma ajd siguran sam da je i Bandić malo 'pogurao' Medvešćak.
poprilično sam siguran da ne. barem ne službeno, možda je dao nekaj ispod stola.

Mo
12-12-2009, 17:47
zajebano je to

kolko god čovjek mrzi mamiće opet mu je stalo da dinamo prođe dalje :smile:

mamića se mora fizički odstranit od kluba on je kao karcinom kojeg se mora odstraniti jer se proširio po cijelom klubu.

naši danas razaraju, klasnić i olić po 2 komada, pranja 1

Must
12-12-2009, 18:53
olić je carina

konzerva
12-12-2009, 19:04
ma ajd siguran sam da je i Bandić malo 'pogurao' Medvešćak.
kolko znam grad im plaća led

Must
12-12-2009, 19:15
grad im plaća dvoranu, no to je kurac s obzirom što ostali dobivaju

veteran
14-12-2009, 02:57
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=16306

a sto je najbolje ima pravo...u Dinamu nis ne valja...istina ne valja ni on al ovo sto kaze je na mjestu...

Just a little bit
14-12-2009, 11:50

to je to :jlb:

Ljudima se neda gledat/slusat mamića, koga je danas istukao, kolko je para čoban dao harmonikašu itd ! Neda im se ic na stadion na kojem se ne mogu sjest ko ljudi. Nemreš se ni popišat ko čovjek, pogotovo na istoku.
tako da ja savrseno razumijem ljude koji ne idu na dinamo zbog mamića/stadiona.
a glede dinama i njegove dominacije u HNL-u, jebote teško ti bit ispred Istre ili Sesveta, jebeš mi sve, ekipa sa moje gimke da udje u prvu ligu bi bila u prvih 5 mjesta.
Ova livada-liga je kurac sto se vidi svaki put u pretkolima gdje strepimo hoce li dinamo zgubit od kluba iz neke pripizdine za koji do tada nismo ni čuli.
Čast mladim dečkima iz dinama, tj produktima (ako) dinamove omladinske škole, samo se nadam da za to nisu morali potpisat ugovor s lokalnim nogometnim mafijašem

Mo
14-12-2009, 16:53
to je to :jlb:

Ljudima se neda gledat/slusat mamića, koga je danas istukao, kolko je para čoban dao harmonikašu itd ! Neda im se ic na stadion na kojem se ne mogu sjest ko ljudi. Nemreš se ni popišat ko čovjek, pogotovo na istoku.
tako da ja savrseno razumijem ljude koji ne idu na dinamo zbog mamića/stadiona.
a glede dinama i njegove dominacije u HNL-u, jebote teško ti bit ispred Istre ili Sesveta, jebeš mi sve, ekipa sa moje gimke da udje u prvu ligu bi bila u prvih 5 mjesta.
Ova livada-liga je kurac sto se vidi svaki put u pretkolima gdje strepimo hoce li dinamo zgubit od kluba iz neke pripizdine za koji do tada nismo ni čuli.
Čast mladim dečkima iz dinama, tj produktima (ako) dinamove omladinske škole, samo se nadam da za to nisu morali potpisat ugovor s lokalnim nogometnim mafijašem

sve to stoji al ovo neš ti lige mi je super. a da dinamo nije prvak već 3, 4 godine neg je to hajduk ili ne znam tko onda bi opet plakali kako to dinamo nemre bit prvak i kaj to mamić radi.

i pitanje i za tebe i za sve ostale koji razmišljaju kao ti, dal ti navijaš za dinamo ili za mamića, jer mamić nije dinamo i dinama će bit i nakon mamića iako kako se čini dinamo nakon mamića još dugo nećemo vidjeti.

meni se po atmosferi čini da neki ne bi dolazili ni nakon kaj bi se makao mamić ni nakon što bi jednom dobili novi stadion. jer onda bi problem bio recimo i dalje loša liga ili to kaj dinamo igra neatraktivan nogomet.

prije je bila problem croatia, sad je mamić sutra će biti nešto treće. u dinamu je uvijek zanimljivo kao i oko njega treba se na to jednostavno naviknuti.

Mo
14-12-2009, 16:55
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=16306

a sto je najbolje ima pravo...u Dinamu nis ne valja...istina ne valja ni on al ovo sto kaze je na mjestu...

a kaj bi on zabio je kolko 2 gola i to iz mrtvih prilika a imao i promašaja koje svijet nije vidio. tip je jednostavno loš. nažalost ni cufre nije pun pogodak

al kak to ide u dinamu riješit će ga se prek noći, gospodski

Just a little bit
14-12-2009, 18:36
gledaj stari, činjenica je da 90 % ljudi ne ide na utakmice jer tamo nemaju kaj vidit. Liga nam je teška banana, a ljudi nisu budale da plaćaju nesto sto u krajnju ruku nije ni zabavno :D

ima se tu fakat dosta za pisat, ova medalja ima 10 strani :)

Josip Broz Tito
14-12-2009, 18:48
Zato ćemo obnoviti staru jugoslavensku ligu ;)

Just a little bit
14-12-2009, 18:51
nemres spojit dva govna i dobit zlato :D

Josip Broz Tito
14-12-2009, 19:00
Makar da se navijači tuku i kolju pa da nam ne bude dosadno gledati.

Mo
14-12-2009, 19:54
Makar da se navijači tuku i kolju pa da nam ne bude dosadno gledati.

tebi je danas krenulo sa šalama vicmaher pravi nema šta :rotfl:

Josip Broz Tito
14-12-2009, 19:59
Priznaj da i sam voliš kad se dogodi neko sranje u našoj ligi ;) pa to je uvijek zanimljivije od samih utakmica...ili to ili neki sudački lapsus,golman iznosi mačku,Sivonja promaši sa gol-crte.

Mo
14-12-2009, 20:01
Priznaj da i sam voliš kad se dogodi neko sranje u našoj ligi ;) pa to je uvijek zanimljivije od samih utakmica...ili to ili neki sudački lapsus,golman iznosi mačku,Sivonja promaši sa gol-crte.

pa volim al kakva bi to bila liga di ne bi smjelo bit gostovanja i tekme bi bile na razini incidenta uvijek. na kraju krajeva jugo liga ne dolazi u obzir, kao lakše je udružit se sa srbima opet koji su uvijek bili dragi prema nama neg nešto napravit da ova naša liga bude bolja.

Josip Broz Tito
14-12-2009, 20:05
Ma nije to realno,ja bi organizirao našu prvu ligu sa 8-10 klubova i tako bi imao više velikih derbija Hajduka i Haška/Croatie/whatever.
Uz to u prvu ligu bi dekretom stavio klubove iz većih gradova koji imaju publiku i da se nikad ne ponove slučajevi Mladosti 127 i ostalih selendri.

Hajduk,Dinamo,Rijeka,Osijek,Varteks,Šibenik,Istra (ako bi imali gledatelja) ili Zadar,Karlovac ili Cibalia.
I četverokružno ožeži.

Mo
14-12-2009, 20:09
ma to 4-kružno je bezveze

10 do 12 klubova s nekim play offom na kraju.

Just a little bit
14-12-2009, 20:10
prije karlovac neg istra :D

Josip Broz Tito
14-12-2009, 20:12
Cilj bi bio da svaka regija dobije svog predstavnika.
No iovako su moja naklapanja relevantna kao priče babe Ružice.

fat drummer
14-12-2009, 22:15
ja bih jednostavno dinamu ukinuo financijsku potporu grada, natjerao ih da plaćaju porez od prodaje igrača i liga bi odmah bila uzbudljiva

malimrav85
14-12-2009, 22:33
da, istra obavezno a slaven belupo ne, ha ha ha ha ha

Must
14-12-2009, 22:53
ja bih jednostavno dinamu ukinuo financijsku potporu grada, natjerao ih da plaćaju porez od prodaje igrača i liga bi odmah bila uzbudljiva

da se to napravi u hrvatskoj, 95% sportskih klubova bi propalo isti tren

legionar
14-12-2009, 23:28
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/slepicka-je-prosjecan-igrac-vise-pamtimo-cehinje-jadranu-clanak-66046

Ja sam prije mislio da se ovaj Flak samo zajebava, tipa nešto škraba po blogu pa ovi na večerenjm iz zajebancije stave itd. Sad vidim da nije tako. Da skratim: tko je tom umobolnom kriplu dao da radi kao sportski novinar? Pa taj lik ne zna složit proširenu rečenicu. Onaj Židak je stara pijandura, ali je barem pismen za razliku od ovog nesretnika.

Must
14-12-2009, 23:29
baš sam taj članak danas čitao i mislim si isto to, tko je ovome dao da piše, lik je žalostan

fat drummer
14-12-2009, 23:34
to je jedna od onih stvari koja me oduševljava kod novinara, ta njihova paranoična osvetoljubiva narav. čim im netko kaže da su pičketine koriste svoj posao da mu se na osobnom planu osvete.
flak je debil, ali stvarno jest. zbog takvih sportskih novinara radije čitam webcomice nego hrvatske dnevne novine. xkcd puno stručnije izvještava o nogometu od flaka, a i vidi se da recimo weiner iz smbc-a zna više od phnl-u nego ova morončina

Must
14-12-2009, 23:39
to je jedna od onih stvari koja me oduševljava kod novinara, ta njihova paranoična osvetoljubiva narav.

pogotovo kod onih koji imaju svoju stalnu kolumnu, ti briju da su boga za muda uhvatili i da imaju pravo srat svima, a sačuvaj bože da se netko usudi dirnut na njih, odma slijedeći tjedan pamflet o slobodi mišljenja i ugroženosti sportskog novinarstva u hrvata

fat drummer
14-12-2009, 23:47
tim više što flak ima nula posto odgovornosti, za razliku od 18 godišnjeg klinca kojeg će sutra pokopati u kolumni jer je ispao iz linije ili promašio zicera

flak sutra napiše - messi dolazi u dinamo/abramovič kupuje hajduk i nikome ništa.

ako ga pošalješ u kurac ili ne želiš odgovarati na njegova pitanja odmah si uobražena zvijezda.

i zato je niko kranjčar car, šutio je svima i bok.

legionar
15-12-2009, 00:12
Većina tih sportskih novinara su ljigavci koji se prodaju za šaku kuna ili produžena ruka lokalnih mafijaša eufemistički nazivanih menađerima. No, ovaj lik je uz to doista ridikul, kripl, bogalj, da ne nabrajam dalje. Da sam najveće smeće koje je vlasnik nekog medija i kojemu je cilj pljuvat naručeno kako tko plati, ni onda ne bi zaposlio ovu nesreću. Nije sportski novinar, ali Kuljiš je recimo primjer plaćeničkog piskarala, no on bar imam nekakv stil u kojem sere po drugima, ovaj lik mi odaje dajem da nema ni osnovnu školu završenu.

Mo
15-12-2009, 03:42
ma ljudi od svih ljigavih novinara taj flak je najljigaviji.

čitao sam tu i tam njegov blog i osim kaj je nepismen odlično radi na dizanju atmosfere i potpaljivanju rivalstva između dinama i hajduka. talk about odgovorno i ozbiljno novinarstvo. al najgore je kaj je nepismen, pa izgleda da svaka šuša s ulice može biti novinar.

vidio sam par puta tog tipa u toku svoje kratke karijere sportskog novinara i bilo bi vam ga žao da ga vidite. tip je smiješan i očito je da prek ovak jadnih članaka riješava neke svoje frustracije. tip se s valjda 40 ili kolko godina oblači i ponaša ko da ima 17, 18, a tako i piše.

još gora stvar je da mu u večernjaku daju da uopće piše pa di je otišlo naše novinarstvo to je prestrašno. dobro je neko rekao, kaj nije dovoljno da židak uopće piše, al čak je i on dobar i kolko tolko pismen u usporedbi s flakom

al kaj reć za sve te novinare koji su onda kad ih je onomad mamić ispod juga na domjenku izvrijeđao na masna kola a oni su uredno jeli i žvakali sve kaj im je on tamo ostavio i nisu ni pomislili otići ili prašićko koji je zaboravio da mu je mamić jebao majku čim ga je ovaj zvao na obilnu večeru.......

govna i beskičmenjaci

Just a little bit
15-12-2009, 11:47
govna i beskičmenjaci hrvatsko novinarstvo!
amen

svi su oni đubrad koji bi se prodala za šaku dukata

fat drummer
15-12-2009, 11:51
ja sam čuo da je flakov djed bio četnik!

Just a little bit
15-12-2009, 11:58
židovskog porijekla!!!

Mo
15-12-2009, 13:01
ja sam čuo da je flakov djed bio četnik!

ja sam čuo da je božo sušec bio glavni delija za vrijeme juge

Must
15-12-2009, 13:05
pa s obzirom koje riječi koristi dok komentira tekme, nebi se iznenadio

Mo
15-12-2009, 13:43
ovo s papom i cufreom je presmiješno

velika pojačanja masno ih plaćaju i onda raskid ugovora umj. da ak već žele da odu da ih uvale nekome.

ok pap je bio loš do sad al nije ni dobijao puno prilike, sve manje od početka. mozda bi proigrao

al ovo s cufreom je još gore i smiješnije. ne znam jel on sam tražio raskid ugovora jer ak nije i još su i glavinu pustili onda će se za par dana sjetit hej opet nemamo lijevog beka?!

koji amaterizam ne mogu vjerovat. opet će nam carlos igrat beka i opet će se svi hvatat za glavu.

najgore mi je kak se riješavaju ovih itd. a samir amir mir i dalje u klubu i dalje ga se čeka.

malimrav85
15-12-2009, 18:47
Pap je dobio puno šansi, puno više nego Slepička i Kramarić a pokazao je puno puno manje od oba igrača. Pa Chago je dao više golova od njega! jebeni Chago!
Carlos i Tomić ove zime idu u Češku i Poljsku, Glavini se prekida posudba, Cufre navodno već na popisu plaće u Bologni.
Još kad bi smeće Sammira nekome uvalili sve bi bilo divno!
Mislim da su najbliži odlasku Mandžo, što mi je drago da ga neću gledat morat. Lovren, kojeg razumijem totalno. Da vi radite u npr. Končaru za 10.000kn mjesečno i dođe apple i nudi vam 10.000€ mjesečno, mogu mislit kolko bi vas ostalo zbog ljubavi prema našoj firmi. S tim da je Chelsea nudio za njega kad je imao 16-17god nekih milju i pol eura ali ga nisu pustili.
Nadam se da će se i Vrdoljak uspjet negdje prodat, korektno igra i šuti, nek zgrne neku paru.

Must
15-12-2009, 21:32
ne ide lovren nikamo, neće ni mandžo, jer nitko preko zime neće dat neke velike pare za njega, cufrea i papa će sterat, glavinu vratit i tomića i chagu dat nekome na posudbu ili ih probat uvalit nekome za male pare

Just a little bit
15-12-2009, 23:21
napit cu se ko konj kad sammir ode iz dinama :jlb:

fat drummer
15-12-2009, 23:40
napit cu se ko konj kad sammir ode iz dinama :jlb:
sammir će biti dinamova ikona jer će sa 42 biti jedini trener-igrač u povjesti dinama koji je dignuo ligu prvaka

Mo
15-12-2009, 23:45
ako puste lovrena najveće su budale al to ne bi bilo 1. put.

nego recite vi meni ko će sad igrat lijevog beka, carlos i ibanez. majko moja mila..... a smijali smo se čali a on uredno igra u turskoj

sickboy
15-12-2009, 23:46
ako puste lovrena najveće su budale al to ne bi bilo 1. put.

nego recite vi meni ko će sad igrat lijevog beka, carlos i ibanez. majko moja mila..... a smijali smo se čali a on uredno igra u turskoj

Da u turskoj igra kao u dinamu...i dalje bi mu se smijao...

Mo
15-12-2009, 23:56
kakav bio bolji je od carlosa i ibaneza skupa

malimrav85
16-12-2009, 00:35
za ibaneza se ne bi složio
vjerujem da će za njega dobit barem duplo nego za hrcu
nije da je to neki uspjeh ali opet...

Mo
16-12-2009, 00:43
za ibaneza se ne bi složio
vjerujem da će za njega dobit barem duplo nego za hrcu
nije da je to neki uspjeh ali opet...

u obrani je banana on je čak više krilo neg bek

malimrav85
16-12-2009, 00:50
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/mandzo-odlazi-sijecnju-clanak-67435

http://www.jutarnji.hr/etto-na-listi-za-prodaju--dolazak-vide-izgledan-/408315/
http://www.qtl.co.il/img/copy.pnghttp://www.google.com/favicon.ico (http://www.google.com/search?q=http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/mandzo-odlazi-sijecnju-clanak-67435)http://www.babylon.com/favicon.ico

kresholino
16-12-2009, 10:48
ajmo svi navijači hajduka koliko vas ima,i navijača drugih klubova navijate za dinamo da pregazi te rumunje i konačno prezimi u europi!kad je hajduku trebalo i ja sam za njega navijo,tj.zaboravimo to glupo rivalstvo:thumbup:

konzerva
16-12-2009, 12:43
a baš bi bilo urnebesno da dinamo ne uspije dobit temišvarove rezerve :rotfl:

Josip Broz Tito
16-12-2009, 16:10
ajmo svi navijači hajduka koliko vas ima,i navijača drugih klubova navijate za dinamo da pregazi te rumunje i konačno prezimi u europi!kad je hajduku trebalo i ja sam za njega navijo,tj.zaboravimo to glupo rivalstvo:thumbup:
Glupost.Jebeš ligu bez rivalstva.Navijači Cityja su imali ogromne proslave kad je Utd izgubio finale LP.
Grci i Turci putuju po Europi ne samo da navijaju za svoj klub nego i da navijaju za rivale.
Navijači Intera su nakon poraza Milana od Liverpoola u onom 3-3 finalu imali veliki transparent thank you L'pool :)
Što se mene tiče forza Temišvar i Anderlecht!

fat drummer
16-12-2009, 16:30
siguran sam da će navijači dinama navijati protiv hajduka kada će se on boriti za prezimljvanje u europi... a ne, čekaj, hajduk... da... dobro, zaboravi da sam išta rekao

Mo
16-12-2009, 20:14
svi vi koji ćete bit protiv dinama sutra ste obični jalni hrvati

a kaj se tiče dinamovih navijača, ide ko na Dolac?

mandža nek ide on je gora pi.kica od ćorluke odigra dobru polusezonu i odmah misli da je messi u najmanju ruku. al ne sviđa mi se što se događa kaj i uvijek, rasprodaja totalna. ok vida dolazi i to je to?

veteran
16-12-2009, 20:57
Carlos moze odigrat beka bez problema...

A ja ostajem doma...ne pada mi na pamet ic na Dolac...da je stadion otvoren naravno da bi isao...

Mo
16-12-2009, 21:06
Carlos moze odigrat beka bez problema...

nema te pozicije koju on moze odigrat bez problema. :smile:

Josip Broz Tito
16-12-2009, 23:32
svi vi koji ćete bit protiv dinama sutra ste obični jalni hrvati

Ovo se može povezati s onim što sam napisao na glavnom forumu.
Kad Interovci navijaju protiv Milana,Realovci protiv Barce onda oni nisu jalni Španjolci i Talijani.

veteran
17-12-2009, 00:38
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=16384

manijak:rotfl:

malimrav85
17-12-2009, 01:17
Odlučio sam, navijam za D od kad znam za sebe ali nemrem si pomoć, želim da ispadnu jer onog tumora inače nikad niko neće maknut.
do proljeća se može i bez njega, dalje se sa njim ne može
sad ću vam pokazat nekaj, idem slikat pa ću uplodat

malimrav85
17-12-2009, 01:34
kolekcija iz 82
http://i2.photobucket.com/albums/y22/malimrav/17122009296.jpg
Knjiga povodom naslova...
http://i2.photobucket.com/albums/y22/malimrav/17122009297.jpg
Slikica iz knjige...

Držać za olovke povodom naslova
http://i2.photobucket.com/albums/y22/malimrav/17122009299.jpg
ljestvica
http://i2.photobucket.com/albums/y22/malimrav/17122009298.jpg
lista golova u Dinamu
http://i2.photobucket.com/albums/y22/malimrav/17122009300.jpg
momčad
http://i2.photobucket.com/albums/y22/malimrav/17122009301.jpg

Imam i bijeli šal, veli mi stari da su ga te godine svi živi imali, hi hi hi.
Imao sam i Kranjčarev dres negdje ali ne znam stvarno di je.

kresholino
17-12-2009, 12:40
JBT nekad davno skandirali su Dinamo i hajduk dva kluba bracka njima se diči cijela Hrvatska,dinamovi navijači su dolazili na tekme hajduka kao i torcida na dinamove.ak je u europi običaj da se dešavaju makljaže ala u naprednoj nizozemskoj -feyenordovi ili chelseavie navijači u engleskoj.onda ni ne dolazim na tekme,neg se idem zabavljat na hokej i ko penzić gledam na telki:mrgreen:.zdravo rivalstvo da,ali ne rat na stadionima!:mhm:

Must
17-12-2009, 12:53
hrvatska je premala i nema toliko jak nogomet kao ove zapadne zemlje da bi jedni drugima htjeli neuspjeh u europi, meni je bio žao hajduka ove godine protiv žiline i naravno da ne razumijem one koji bi slavili poraz dinama od rumunjskih cigana i srba

konzerva
17-12-2009, 17:14
Odlučio sam, navijam za D od kad znam za sebe ali nemrem si pomoć, želim da ispadnu jer onog tumora inače nikad niko neće maknut.

najsmješnije u cijeloj priči je šta ako dinamo i prođe maminjo će imat puna usta kak je ostvario viziju europskog dinama i slična sranja kao da je sve njegova zasluga. a nitko neće spomenut da nije došlo do radikalne promjene sustava natjecanja i velikog širenja lige prvaka i eurolige nebi dinamo još 40 godina "prezimio u europi"

Mo
17-12-2009, 17:48
najsmješnije u cijeloj priči je šta ako dinamo i prođe maminjo će imat puna usta kak je ostvario viziju europskog dinama i slična sranja kao da je sve njegova zasluga. a nitko neće spomenut da nije došlo do radikalne promjene sustava natjecanja i velikog širenja lige prvaka i eurolige nebi dinamo još 40 godina "prezimio u europi"

sori al dinamo je od tog imao koristi samo zato jer je imao lakše pretkolo. nije to bila nikakva radikalna promjena ni neko ogromno širenje.

trebalo je pobijedt 2 tekme u grupi i dobit šansu za ić dalje.

mamić ili ne mamić ako prođu bit ću sretan i naravno da neću navijat da ispadnu. a i oni koji će bit protiv dinama i koji se naslađuju kad izgubi u europi možda će jednom skužit da je dinamov uspjeh u europi i koristan za hrv. nogomet i hrv. koeficjent

Mo
17-12-2009, 17:53
Ovo se može povezati s onim što sam napisao na glavnom forumu.
Kad Interovci navijaju protiv Milana,Realovci protiv Barce onda oni nisu jalni Španjolci i Talijani.

ah da
onaj tvoj dirljivi esej

ganut sam, stvarno jesam.

jesu to su jalni Španjolci i Talijani.

veteran
17-12-2009, 18:26
sad ću vam pokazat nekaj, idem slikat pa ću uplodat

gle...on nece otic...nema sanse...ispao Dinamo ili ne on ostaje...

sickboy
17-12-2009, 18:57
sori al dinamo je od tog imao koristi samo zato jer je imao lakše pretkolo. nije to bila nikakva radikalna promjena ni neko ogromno širenje.

mamić ili ne mamić ako prođu bit ću sretan i naravno da neću navijat da ispadnu. a i oni koji će bit protiv dinama i koji se naslađuju kad izgubi u europi možda će jednom skužit da je dinamov uspjeh u europi i koristan za hrv. nogomet i hrv. koeficjent

Ovo je proser u rangu zidaka i flaka...

Meni zaista nije jasno kako netko moze zeljeti uspjeh vjecnom rivalu...?!...

fat drummer
17-12-2009, 21:14
ma dinamo će fino primit dva gola u zadnje tri minute i zaključit to sve u stilu. ionako nije bitno jerbo anderlecht gazi ajax:rotfl:

georgee
17-12-2009, 21:19
e, al baš gledam online streaming, drže loptu cijelo vrijeme u nogama, promašuju sve živo. ne velim da je namješteno, al da se zajebavaju, zajebavaju se.. tak im fino puca kurac :mrgreen:
inače:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=58429&part=sports
edit: nevermind, dinamo dobio gol :rotfl:

Mo
17-12-2009, 22:00

daj malo sagledaj širu sliku...

a nakon ovog večeras mogu sam jedno reći:

dinamo...

klasična tekma. stvaramo šanse promašujemo i primamo presmiješne golove.

sickboy
17-12-2009, 22:05
daj malo sagledaj širu sliku...

a nakon ovog večeras mogu sam jedno reći:

dinamo...

klasična tekma. stvaramo šanse promašujemo i primamo presmiješne golove.

Koja je sira slika?
Daj mi molim te objasni floskulu: "Za boljitak hrvatskog nogometa" i "Bez jakog hajduka nema jakog dinama"...
Hajduk sirotinjski klub kakav je, nije jak zadnjih 5-6g...a dinamo je jos uvijek tu. Hajduk vec godinama nemre proc nekakve debrecene, a dinamo svejedno igra bar kup UEFA-e...

Mo
17-12-2009, 22:08
Koja je sira slika?
Daj mi molim te objasni floskulu: "Za boljitak hrvatskog nogometa" i "Bez jakog hajduka nema jakog dinama"...
Hajduk sirotinjski klub kakav je, nije jak zadnjih 5-6g...a dinamo je jos uvijek tu. Hajduk vec godinama nemre proc nekakve debrecene, a dinamo svejedno igra bar kup UEFA-e...

dinamo kaj više prođe više sakupi za naš koeficjent, to ti je šira slika

malimrav85
17-12-2009, 22:26
Ja sam bio za to da Dinamo dobije ali da Ajax odigra x.
nije mi se želja ostvarila...
ono smeće sammir opet loptu kolje ali je imao asistenciju pa mu sad niko ne smije ništa reć

fat drummer
17-12-2009, 22:34
Koja je sira slika?
ideja je sljedeća, ako u ligi nema barem pet podjednako jakih klubova liga je za lkurac. hnl bi bio sretan da nema dinama jer bi onda svake godine prvenstvo bilo neizvjesno

e sad, da se odjednom pet klubova digne barem na razinu dinama i proračunom i igrom imali bi puno zanimljiviju i natjecateljskiju ligu (it's a word, goddamnit)

sickboy
17-12-2009, 22:52
dinamo kaj više prođe više sakupi za naš koeficjent, to ti je šira slika

Ja zelim da dinamo prodje jer navijam za dinamo...ne zbog sugavog koeficijenta.

@fat...
neka se pet klubova digne i proracunom i igrom na razinu dinama...samo ne hajduk...:wink:

fat drummer
17-12-2009, 23:28
hajduku ne bi pomoglo da idućih deset godina dobiva po sto milijuna eura

Mo
18-12-2009, 00:10
Ja zelim da dinamo prodje jer navijam za dinamo...ne zbog sugavog koeficijenta.

@fat...
neka se pet klubova digne i proracunom i igrom na razinu dinama...samo ne hajduk...:wink:

daj ne budi truli navijač ::E:

meni se najviše gadi mandžukić koji si je umislio da je ronaldo već dugo nije glavom u dinamu. odigra neš dobrih tekmi i odmah bi van. zato će i propasti ili smrditi na klupi di god ode a nije da će otić u neki prejaki klub

i još je tolko umišljen da izbjegava novinare, mislim kaj si on misli tko je on

teško je igrat kad nam dva vezna sammir amir mir i morales uopće nisu u tekmi. i kad nitko ne zna zabit gol a mandža igra sve samo ne napadača. o smiješnim golovima koje primamo neću ni pričat.

nego ste vidli kak mali niko proigrao u spursima
ne znam jel mi se sam čini ili al on i luka su si sad konkurencija jer igraju istu poziciju

Kalin
18-12-2009, 00:45
Počinjem navijati za NK Međimurje.

malimrav85
18-12-2009, 01:20
crveno crni ale ale ale ale ale

Josip Broz Tito
18-12-2009, 01:43

Bravo malo realnosti,a ne proseravanja i patetike.
Čestitke Temišvaru i hvala Ajaxu.

Mo
18-12-2009, 02:02

tko o čemu ti o proseravanju. you just did it.

na čemu hvala ajaxu, kaj je onak preočito pustio?

Josip Broz Tito
18-12-2009, 02:32
na čemu hvala ajaxu, kaj je onak preočito pustio?
Hmmmm...da!

Mo
18-12-2009, 02:33
Hmmmm...da!

jalnušu jalni

Josip Broz Tito
18-12-2009, 02:44
Ma nisu im pustili pa ispušili su prvo mjesto,i sad idu na nekog iz LP.
Jednostavno se nisu trudili ni najmanje.

Mo
18-12-2009, 10:47
nadam se da će dobit nekog ful jakog u ždrijebu koji će ih natamburat

konzerva
18-12-2009, 15:38

kolko ja znam LP se proširila i u nju su ušli klubovi koji su inače igrali ligu uefa. a i sama liga uefa se proširila.

Must
18-12-2009, 15:41
lp je ostala ista, promijenio se sistem pretkola i raspodjela klubova u istima

veteran
18-12-2009, 17:15
Ja sam bio za to da Dinamo dobije ali da Ajax odigra x.
nije mi se želja ostvarila...

fala Bogu sto nije...

ono smeće sammir opet loptu kolje ali je imao asistenciju pa mu sad niko ne smije ništa reć

ok je Sammir odigrao...al Morales uzas...

ja uvijek u Europi navijam za nase...igrao Hajduk il Dinamo...

Mo
18-12-2009, 18:21
kolko ja znam LP se proširila i u nju su ušli klubovi koji su inače igrali ligu uefa. a i sama liga uefa se proširila.

ne.

300 ti je sve objasnio.

i kaj sad ispali smo i sve po starom

svejedno da smo i prošli bilo bi isto, prošli ispali mamić i dalje u dinamu.

čitam inače danas u sn-u naslov, veli senijad: ako anas i cernat budu pravi prošetat ćemo ligom. u hajduku je očito problem samozavaravanja kroničan.

Must
18-12-2009, 18:40
čitam inače danas u sn-u naslov, veli senijad: ako anas i cernat budu pravi prošetat ćemo ligom. u hajduku je očito problem samozavaravanja kroničan.

a da ne govorimo da kup već vode kao osvojen :rotfl:

Tkach
18-12-2009, 18:44
Deset godina su trajala zagrebačka domobranska zapomaganja da se vrati sveto ime sovjetsko da će onda sve biti bolje, trava će biti zelenija, bit će više ljudi na stadionu i tako. Ali nije, sve je bilo samo još gore. Tako će biti i kad ode Mamić (vjerojatno prirodnom smrću), opet će biti neka nova tema koja će običnom građanstvu služiti kao izgovor za neodlazak na stadion a BBB-ima za pravljenje sranja na domaćoj i međunarodnoj sceni. A nogomet će još više propadati jer je to sudbina mikrodržavice u kojoj financijska ulaganja kojim bi se pratio europski hiperprofesionalizam jednostavno nemaju ekonomsku računicu.

konzerva
18-12-2009, 18:48

pročitaj članak, kaže sanac "Budemo li imali Anasa, Ahmada i Cernata u pravom izdanju, mi bismo se u drugom dijelu trebali prošetati Ligom. Znam da nitko ne može reći kako ćemo nadoknaditi minus 11 za Dinamom, ali s takva tri igrača u idealnom izdanju, mi smo super jaka momčad koja s pravom može računati na Kup i uvjerljivo osvajanje drugog mjesta."

Must
18-12-2009, 18:51
ananas, ahmad, cernat, ibro u istih 11, čini se to meni ili je jedna lopta premalo za takve "znalce"

Mo
18-12-2009, 19:33
pročitaj članak, kaže sanac "Budemo li imali Anasa, Ahmada i Cernata u pravom izdanju, mi bismo se u drugom dijelu trebali prošetati Ligom. Znam da nitko ne može reći kako ćemo nadoknaditi minus 11 za Dinamom, ali s takva tri igrača u idealnom izdanju, mi smo super jaka momčad koja s pravom može računati na Kup i uvjerljivo osvajanje drugog mjesta."

tu jedino priznajem ahmada donekle

anas je dobar igrač ali i budala koja nikad neće ispuniti svoje potencijale. a cernat je poluproizvod. senijad je valjda jedini pošteni igrač u hajduku

konzerva
18-12-2009, 19:36
kaj niste u stanju pročitat dve rečenice do kraja? veli lik da ni ne misle prestić dinamo. na to sam se referirao. zaboli me za tri "znalca", znalci su oni jedino za uzet pare i spiskat ih na cajkama

Mo
18-12-2009, 19:38
pa ok kuzim da valjda ni senijad nije tolko lud al zato hajduk i je tamo di je jer se cijelo vrijeme samozavaravaju i lažu sami sebi.

konzerva
18-12-2009, 19:41
frende, ponekad se bojim za tvoje mentalno zdravlje :rotfl:
ajd živio, idem na brač!

Mo
18-12-2009, 19:43
frende, ponekad se bojim za tvoje mentalno zdravlje :rotfl:
ajd živio, idem na brač!

to se zove odgovor:thumbup:::E:::E:

malimrav85
19-12-2009, 13:04
anas je ko sammir
samo kaj nema kovrčavu kosu

Mo
19-12-2009, 14:04
Luka se opet lagano ozlijedio a kak je krenulo Niko mu je konkurencija postao.

jel kolko kuzim spursi igraju obicno s 2 zadnja vezna, huddlestone i palacios, desno lennon, a lijevo prije luka sada niko

Josip Broz Tito
19-12-2009, 17:02
anas je ko sammir
samo kaj nema kovrčavu kosu
Anas je najbolji igrač naše lige,uz Moralesa.

Josip Broz Tito
19-12-2009, 17:10
Mourinho:Cijela Italija navijat će za Chelsea.
Jalnuši jalni kako kaže jedan uvaženi forumaš.

veteran
19-12-2009, 19:34
http://www.jutarnji.hr/gospodo-blatter-i-platini-zbog-vas-sam-postao-huligan/414260/

sad i Zidak pali baklje...uklopio se:mrgreen:

Must
19-12-2009, 19:51
Luka se opet lagano ozlijedio a kak je krenulo Niko mu je konkurencija postao.

jel kolko kuzim spursi igraju obicno s 2 zadnja vezna, huddlestone i palacios, desno lennon, a lijevo prije luka sada niko

kako stvari stoje ispast će huddlestone jer nije klasični zadnji vezni, za razliku od palaciosa koji je tipični bulldog na sredini terena tipa gattuso

fat drummer
19-12-2009, 20:23
dobro, talijani su oduvijek bili jedna mala prljava nacija prepuna debila

veteran
19-12-2009, 21:01
http://www.24sata.hr/sport/ma-koji-lehmann-gothard-se-olaksao-na-bijelu-tocku/150314/

sto tocno uzima ta ekipa da ne mogu izdrzati:(

Mo
20-12-2009, 00:31

tako je

digići su još najgori po tom pitanju

a uostalom taj mourinho ionako stalno sere nešto

p.s. hvala na ovom uvaženi, vrlo ste ljubazni

Mo
20-12-2009, 00:33
kako stvari stoje ispast će huddlestone jer nije klasični zadnji vezni, za razliku od palaciosa koji je tipični bulldog na sredini terena tipa gattuso

to bi bilo logično jer i u repki luka igra iza prije s nikom sad s ogijem

Mo
20-12-2009, 00:34
Anas je najbolji igrač naše lige,uz Moralesa.

po kojem samo kriteriju zanima me?

po količini bijelog kojeg šmrče?

malimrav85
20-12-2009, 02:03
Vjerujem da će Niko igrat lijevo, kao što je i danas igrao sa Modrićem u sredini i Palaciosom na zadnjem veznom.
Ili će stavit Modrića lijevo da baš bude krilo ko Lennon a Niko u sredinu.
Onaj Huddlestone je Sammir.

malimrav85
21-12-2009, 12:38
Jeste li razmišljali o traženju novog savjetnika za strance?
- Ne, zašto? Evo vam primjer Sammira. U dvije godine osvojio je četiri titule, u Europi je u tri sezone odigrao 36 utakmica. A ima samo 22 godine. Taman kad smo ga pripremili na zahtjeve Dinama, kad bi trebao najviše davati, mediji ga žele otjerati. On daje mnogo Dinamu, a očekujem da će davati još i više.
Evo, onda me neko ide uvjeravat da je ovaj lik dobar. Pa sa takvom izjavom se vidi da te boli kita za Dinamo i da su važne samo pare. Lik ne kuži da je problem upravo u tome što je taj kreten odigrao 36 utakmica u europi. Strašno.
Osvojio je 4 titule? Ha ha ha ha, pa i Etto je osvojio isto tolko pa je isto za kurac osim one jedne sezone kad je ubijao.

malimrav85
21-12-2009, 13:35
http://www.net.hr/sport/page/2009/12/21/0114006.html?pos=n1
kakav klub takav kapetan

http://www.jutarnji.hr/hajduk-u-europi-ima-momcad-za-ligu-prvaka/417160/
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
jedini način da se hajduk plasira u europu
a ovo da Kranjčar spada tu je smiješno skoro kolko i ovi koji nisu baš igrali u hajduku ali bi mogli

ako je to momčad za ligu prvaka onda bi neki Dinamov ekvivalent bio barem za 8 u LPu
neki golman, ne znam koji, Butina?
Lovren-Ćorluka-Kovač-Čale
Vukojević - Pokrivač
Modrić - Kranjčar
Dudu - Olić

veteran
21-12-2009, 17:16
Vukojević - Pokrivač
Modrić - Kranjčar
Dudu - Olić

tako je:mhm::thumbup:

Nek Loncaric brani...

fat drummer
21-12-2009, 19:58
Evo, onda me neko ide uvjeravat da je ovaj lik dobar. Pa sa takvom izjavom se vidi da te boli kita za Dinamo i da su važne samo pare. Lik ne kuži da je problem upravo u tome što je taj kreten odigrao 36 utakmica u europi. Strašno.
Osvojio je 4 titule? Ha ha ha ha, pa i Etto je osvojio isto tolko pa je isto za kurac osim one jedne sezone kad je ubijao.
istina... četiri titule je osvojio i lončarić koji maltene nije igrao

Mo
21-12-2009, 23:11
http://www.net.hr/sport/page/2009/12/21/0114006.html?pos=n1
kakav klub takav kapetan

http://www.jutarnji.hr/hajduk-u-europi-ima-momcad-za-ligu-prvaka/417160/
jedini način da se hajduk plasira u europu
a ovo da Kranjčar spada tu je smiješno skoro kolko i ovi koji nisu baš igrali u hajduku ali bi mogli

ako je to momčad za ligu prvaka onda bi neki Dinamov ekvivalent bio barem za 8 u LPu
Vukojević - Pokrivač
Modrić - Kranjčar
Dudu - Olić

taj chelski je takav ciganski klub, to nije istina. inače mamu od terryja su uhvatili kak krade po dućanu, a tata je uhvaćen kak prodaje drogu.

kaj se tiče ove hajdukove momčadi smiješna je u usporedbi s dinamovom

veteran
22-12-2009, 10:23
http://www.index.hr/sport/clanak/stvar-se-zahuktava-chelsea-vec-neko-vrijeme-prati-tomecaka/466404.aspx

sranje...

malimrav85
22-12-2009, 14:09
http://www.jutarnji.hr/prve-sijecanjske-zelje-chelseaja-su-ag-ero-i-jerko-leko-/421389/
ha ha ha
kad se essien vrati iz afrike usrat će se! usrat!

http://www.jutarnji.hr/kranjcaru--corluki-i-modricu-5000-funti-kazne-/421500/
to su naši dečki! treba se i popit!

Mo
22-12-2009, 19:54
ne znam ko piše veće nebuloze, yugoindex ili jutarnji.

leko u chelseaju?!

čak je ovo s tomečakom izglednije neg da taj balvan ide u chelsea

Mo
24-12-2009, 15:31
čitam danas židaka i kao božićne želje pa mamiću želi da postane gradonačelnik jer će tako Zagreb procvast i dinamo će igrat ligu prvaka. a barišiću da doživotno bude predsjednik dinama, jer je to zaslužio

tip je upravo degutantan, ja njemu želim da ga netko pretvori u božićnog odojka.

veteran
24-12-2009, 18:37
http://www.index.hr/sport/clanak/hoefkens-carevic-je-olicenje-sportske-nekorektnost/466898.aspx

recite nam nesto sto ne znamo:rotfl:

Mo
24-12-2009, 18:58
dobro je cigu su i u belgiji otkrili

malimrav85
24-12-2009, 20:49
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/tudor-moj-nasljednik-je-lovren-clanak-71347
nadam se da nije!

Josip Broz Tito
24-12-2009, 20:51
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/tudor-moj-nasljednik-je-lovren-clanak-71347
nadam se da nije!
Sumnjam Lovren je limitiran igrač,nema šanse da će ikad napraviti karijeru kao Tudor.

Tkach
24-12-2009, 22:48
Ako je Lovren Tudorov nasljednik, znači da će biti više kod kurbetina i doktora nego na terenu.

malimrav85
24-12-2009, 23:42
čuo sam iz druge ruke da je bahtjarević rekao da su tudor i tomislav marić najveće plačipičke koje su ikad igrale u repki

Josip Broz Tito
25-12-2009, 00:55
Tudor je igrao dugo godina u jednom Juventusu koji je tad bio jedan od najjačih momčadi Europe.
Lovren može to samo sanjati.Toliko napuhanog igrača nije bilo od Luke Modrića.

veteran
25-12-2009, 09:58
nadam se da nije!

I ja isto. Tudor je imao puno nesrece s ozljedama, a psihicko stanje mu je na razini dusevnog bolesnika. Da nije tog sveg bio bi jedan od najjacih obrambenih, al eto dogodilo se sto se dogodilo i nikad nije ostvario puni potencijal, pa je ostao jedan osrednji igrac kojeg nece pamtiti puno ljudi.

A za Lovrena je prerano govoriiti hoce li biti vrhunski igrac, kad prodje 22 godine mozemo nesto o tom rec, pa nije on Messi da prsti potencijalom.

sickboy
25-12-2009, 12:13
Tudor je igrao dugo godina u jednom Juventusu koji je tad bio jedan od najjačih momčadi Europe.
Lovren može to samo sanjati.Toliko napuhanog igrača nije bilo od Luke Modrića.

Tudor je u juventusu odigrao 110 utakmica u 9 sezona...to je 12 po sezoni, koja ima vise od 50 utakmica.
Naigrao se...nema kaj...:rotfl:

malimrav85
25-12-2009, 12:29
ja se tog kripla sjećam kad je došao u juve a ovi igrali protiv milana i kak ga je dedica weah prelazio ko onaj čunj na treningu
tudor, taj spada u grupu promašaja u repki uz tomasa, živkovića, tomislava marića, rosse i bjelice

Mo
25-12-2009, 13:10
Sumnjam Lovren je limitiran igrač,nema šanse da će ikad napraviti karijeru kao Tudor.

si ti ozbiljan

Lovren već sada pokazuje naznake da će biti sjajan stoper, a Tuodor je na kraju bio propali igrač, mogao je biti veliki igrač al je bio preteškog karaktera i imao previše problema s ozljedama.
ne bi želio Lovrenu da je Tudorov nasljednik. je bio je u juveu al je više grijao klupu nego kaj je igrao.

slavna mi je jedna snimka iz 2006. sa svjetskog koju je prašićko pokazivao cici. kad je cico imao briljantnu ideju o tudoru kao zadnjem veznom, mi napadamo naša 3-ica, četvorica u napadu, tudor stoji na centru i to gleda samo i usred našeg napada nonšalantno se počne vraćat u obranu ( ?! ). navodno da je bio kamen smutnje 2006. u svlačionici i dežurni kreten.

i ne Lovren nije prenapuhan, naravno da novinari nekad pretjeraju ali zadnjih par utakmica je odigrao bez greške. stopera nam fali i stvarno je dobro došao u repku

e da sretan Božić svima:smile:

malimrav85
25-12-2009, 17:28
lovrena je, slično ko delača, htio chelsea kupit kad je imao 17 godina za 2 milje eura ali ga Dinamo nije pustio

Josip Broz Tito
25-12-2009, 18:34
Jasno da je :rotfl:
Tu rupu i kiksera mogu kupiti samo neki klubovi-mediokriteti.
Tudor je za njega dr.nogometa.
Baš me podsjeća na Modrića,koji je prodat zahvaljujući hvalospjevima i činjenici da je bio ljubimac novinara pa bi bio igrač utakmice i kad je bio najgori.I otkad je u Tottenhamu napravio je gotovo ništa,a toliko osporavani Kranjčar jednostavno razbija.
I onda će stručnjaci opet počet srat kako je Niko spor,trom,da mu nije uopće mjesto u reprezentaciji,a Luka je veliki čarobnjak,playmaker svjetskog kalibra i šta li sve ne.A Modrić je ništa više nego solidan igrač,daleko od kvalitete Nike Kranjčara.
Naravno novinarska mašinerija će uvijek naći opravdanja za svog ljubimca.

malimrav85
25-12-2009, 18:36
Preporučio bi ti odlazak u London pa pitaj ljude obične u podzemnoj i po cesti o Luki. I vidi di će nakon Tottenhama.
Jurica Buljat je recimo njegov nasljednik.
Isto magareće lice.
http://img160.imageshack.us/img160/3397/0igortudormo3.jpg

http://img406.imageshack.us/img406/3018/0juricabuljatib7.jpg

Josip Broz Tito
25-12-2009, 18:43
Ne znam šta misli obična rulja ali imam oči a gledam i statistiku,i jasno je kao dan da je Kranjčar za ovo malo gotovo pa postigao više nego napuhani Lukica u godinu i pol.
T'ham je napravio fenomenalan potez kupnjom Kranjčara,i tako malo ublažio promašaj kad ih je majstor Mamić lijepo prevario za Modrića.

malimrav85
25-12-2009, 19:23
Mžeš tu statistiku sa nama podjelit?

Mo
25-12-2009, 20:17
Ne znam šta misli obična rulja ali imam oči a gledam i statistiku,i jasno je kao dan da je Kranjčar za ovo malo gotovo pa postigao više nego napuhani Lukica u godinu i pol.
T'ham je napravio fenomenalan potez kupnjom Kranjčara,i tako malo ublažio promašaj kad ih je majstor Mamić lijepo prevario za Modrića.

da promašaj zanimljivo. kako to da su ga onda nedavno dočekali s ovacijama kad se vratio na teren, 1 od je omiljenijih igrača, harry ga stalno hvali i otkad se ozljedio nisu više bili tako konstantni kao na početku sezone. jedan od nositelja igre, jedan od najvažnijih igrača itd. i zanimljivo da tebe baš briga kaj rulja misli. pazite on gleda statistiku. a koju to molim te. sad ćeš nam vjerojatno reć da je luka zabio samo 3 gola, ali luka niti nije doveden da zabija golove. mora da je luka na silu bio stalno u prvih 11, valjda je mamić zaprijetio harryju da će ga ubacit u gepek ak luka stalno ne bude igrao. a i britanski mediji su potpali pod mamićev utjecaj, osobito nakon eura.

smiješan si uglavnom

Mo
25-12-2009, 20:17
Jasno da je :rotfl:
Tu rupu i kiksera mogu kupiti samo neki klubovi-mediokriteti.
Tudor je za njega dr.nogometa.
Baš me podsjeća na Modrića,koji je prodat zahvaljujući hvalospjevima i činjenici da je bio ljubimac novinara pa bi bio igrač utakmice i kad je bio najgori.I otkad je u Tottenhamu napravio je gotovo ništa,a toliko osporavani Kranjčar jednostavno razbija.
I onda će stručnjaci opet počet srat kako je Niko spor,trom,da mu nije uopće mjesto u reprezentaciji,a Luka je veliki čarobnjak,playmaker svjetskog kalibra i šta li sve ne.A Modrić je ništa više nego solidan igrač,daleko od kvalitete Nike Kranjčara.
Naravno novinarska mašinerija će uvijek naći opravdanja za svog ljubimca.

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Josip Broz Tito
25-12-2009, 20:57
sad ćeš nam vjerojatno reć da je luka zabio samo 3 gola, ali luka niti nije doveden da zabija golove. mora da je luka na silu bio stalno u prvih 11, valjda je mamić zaprijetio harryju da će ga ubacit u gepek ak luka stalno ne bude igrao. a i britanski mediji su potpali pod mamićev utjecaj, osobito nakon eura.

Između ostalog i zato jer je Kranjčar koji također nije doveden da zabija golove zabio toliko samo u par utakmica,a imao je i par vrhunksih asistencija.
A zašto igra?A zamisli da tebe jedan vrhunski trgovac nazovimo ga npr.Zdravko zajebe i proda ti Fiću pod Ferrarija.A šta ti onda ostaje nego da voziš tog Fiću?

Josip Broz Tito
25-12-2009, 20:58
E da...na Euru 08 je Modrić bio standardno izgubljen i beskoristan.

Mo
25-12-2009, 21:04
E da...na Euru 08 je Modrić bio standardno izgubljen i beskoristan.

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

you're full of shit.
ti ili si goran in disguise ili živiš u nekom svom posebnom svijetu. ak je ovo drugo uživaj.. malo čitaj i neke druge novine osim naših, recimo engleske i pogledaj koju tekmu spursa tu i tam sad uskoro ak već do sada nisi, a nisi očito. a euro si isto gledao pozorno moš mislit.

čitaj malo po netu, educiraj se, čitaj kaj navijači spursa i ostalih klubova vele o njemu pa se javi ili u biti nemoj, jer ti si svoje mišlenje već izgradi.

ovaj tvoj post gore neću ni komentirat, jer je vrhunac gluposti. pazi kao luka je loš al harry ga svejedno stavlja u momčad. ili ona neznalica od fergusona ga pohvali ili u finalu carling cupa mijenja formaciju i ubacije o'shea na desni bok jer mu ovaj radi nered po toj strani. ja nemam niš protiv nike, dapače, on je odličan igrač, al stvarno su mi smiješni ljudi poput tebe koji ga tolko obožavaju da istodobno neobjektivno i jadno moraju pljuvati po luki valjda da niko bude još bolji u njihovim očima nego što stvarno je. da su spursi od luke htjeli golove ne bi ga dovodili jer ni prije nije bio strijelac, zabijao je tu i tamo. a sad govoriti o tome kak je niko napravio više u ovo malo tralala su gluposti. luka se isto brzo naviknuo na premierligu i dobio poštovanje cijele javnosti tamo i ljubimac je navijača spursa, al vjerojatno ih je mamić natjerao da ga na silu vole.

pazi tip veli da je bio izgubljen na euru, a bio igrač tekme protiv njemačke, bio u momčadi prvenstva. pa ti čoeče valjda znaš bolje od uefe.

ove tvoje postove stvarno čovjek mora ostaviti da ih ljudi gledaju i čude im se kolko čovjek toga može nasrat, da prostiš. stvarno bi se trebao nakon ovog pokrit ušima i šutit odi tam komentirati ženski kutak ili nešto. ostavi se nogometa, nije to za tebe.

neću više reagirat na ove tvoje nebuloze, stvarno nema smisla.

Josip Broz Tito
25-12-2009, 21:19
Znam da su ga stavili u momčad prvenstva zato se i pitam tko njega gura dečko ima opasnu pozadinu,neki moćni ljudi stoje iza njega.Jer njegove igre na Euru su bile užasne.
I pošto smo mi bili u 1/4 finalu morali su nekog našeg stavit,i sad nisu mogli ni Srnu ni Olića ni Klasnića nego od svih opet-blijedog i beskorisnog Lukicu.

malimrav85
26-12-2009, 04:05
ha ha ha, Luka ima pozadinu, ha ha ha
ako neko ima pozadinu onda je to Srna izgubljen u bespućima ukrajne sa nadom da će igrat u nekoj poštenoj ligi jednom

veteran
26-12-2009, 12:09
neki moćni ljudi stoje iza njega.Jer njegove igre na Euru su bile užasne.

Luka Modric je na Euru dao gol i imao je asistenciju u odigrane 3 utakmice, dok je Niko Kranjcar imao nula golova i nula asistencija:smartass:

Jedno je ne voljet Modrica zbog toga kaj je Dinamovac, ali reci da je los igrac je smijesno:lol: Pa sad je u kvalifikacijama imao 6 golova i 2 asistencije u 12 utakmica, a njegov doprinos reprezentaciji je ogroman, cim ga nije bilo nasa igra je pala. Kranjcar je sad pravi igrac, ali njih dvojica su toliko razliciti da se to ne moze usporedjivati.

malimrav85
26-12-2009, 12:15
Ja osobno više volim Kranjčara zato kaj je naš dečko a to kaj je igrao za hajduk je samo zato kaj ga je ovo smeće potjeralo ko psa jer Niko nije htio ustupit.
To kaj je igrao za hajduk nije nikoga zavaralo, čuo sam ja njegovo mišljenje o svemu tome i meni dosta. Jedva čekam dan kad će se vratit.
A on je igrač više tipa Riquelmea ili Prosinečkog dok je Modrić više Xavi ili Boban.

Mo
26-12-2009, 13:24
ma šta imate momku objašnjavat kad se razumije u nogomet ko krava u balet.

samo da se nadovežem na ono o srni, pa taj tip ima pozadinu da, njegova filozofija je bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu, propada u šahtaru tam, svi koji su bili tam kad je on došao su otišli u jače klubove, a zadnji dobar centaršut je uputio valjda prije 3 godine.

Mo
26-12-2009, 13:27
Ja osobno više volim Kranjčara zato kaj je naš dečko a to kaj je igrao za hajduk je samo zato kaj ga je ovo smeće potjeralo ko psa jer Niko nije htio ustupit.
To kaj je igrao za hajduk nije nikoga zavaralo, čuo sam ja njegovo mišljenje o svemu tome i meni dosta. Jedva čekam dan kad će se vratit.
A on je igrač više tipa Riquelmea ili Prosinečkog dok je Modrić više Xavi ili Boban.

to da ga je mamić otjerao to je istina i to svi znaju. al da je mogao ić u bilo koji dr. klub, mogao je, znao je što ga čeka ako se odluči za hajduk. i nažalost mislim da mu je taj prelazak samo štetio u karijeri, sad u spursima napokon opet pokazuje svoje kvalitete nakon 2, 3 godine stagniranja.

malimrav85
26-12-2009, 13:32
Pa napravio je to samo da Mamiću napakosti. Jasno je da nije do kraja promisilo taj potez ali je tak kak je. On je najveći purger koji je igrao u Dinamu u zadnjih o ho ho, možda su tu Šokota, Bišćan i Marić al je on baš doma. I vjeruj mi da je njemu odlazak u hajduk bio mrzak kolko bi tebi, meni i sicku zajedno bio pa ti je onda valjda jasno kolko ga je ovaj ovco čuvar raspizdio.

Mo
26-12-2009, 13:36
a gle htio je napakostiti mamiću, a naštetio je sam sebi i navukao bijes velikog broja navijača dinama. i ja ga dosta puta branim od pljuvanja i napada i nisam od onih koji ga iracionalno mrze, ali samo velim da mu taj prelazak nikako nije trebao, mamić ili ne mamić.

Josip Broz Tito
26-12-2009, 14:05
ma šta imate momku objašnjavat kad se razumije u nogomet ko krava u balet.

samo da se nadovežem na ono o srni, pa taj tip ima pozadinu da, njegova filozofija je bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu, propada u šahtaru tam, svi koji su bili tam kad je on došao su otišli u jače klubove, a zadnji dobar centaršut je uputio valjda prije 3 godine.
O sirote neznalice,Bog vam pomogao.
Pa taj Šahtar je osvojio Ligu UEFA i radi se o jednom od najjačih klubova Europe.Pa Šahtar je za raspali Tottenham Barcelona.
A u finalu su pobjedili na centaršut Srne.
Srna je naš daleko,ali daleko najjači igrač,tu su još kao visoke klase Kranjčar i Olić.
Ostali su ipak klasu ispod njih.
Daj se ti ostavi sporta.

Josip Broz Tito
26-12-2009, 14:06
I da dodam da ne vidim po čemu su ruska i ukrajinska liga slabije od recimo njemačke i francuske.

malimrav85
26-12-2009, 14:29
I da dodam da ne vidim po čemu su ruska i ukrajinska liga slabije od recimo njemačke i francuske.
Ko i CSKA, osvojio uefu i nema ga niđe.
:rotfl:
al da, i oni su jedan od najjačih klubova europe
ko i šahtar kojeg ona retardirana timošara izbaci iz lige prvaka

a slabije su, onak, recimo po koeficijentu?
ili zato jer u ukrajni imaš 2 kluba a u njemačoj i francuskoj barem 5 kaj vrijede kurca. kolko je puta u zadnjih 10-15 godina neki klub bio u finalu lige prvaka? kolko rusija i ukrajna imaju momčadi u 16 ove godine? 1 zajedno.
a u europskoj ligi? 3 ukupno. :cold:
a joj da, zaboravio sam, tebi je liga prvaka sranje pa je samim time to loš pokazatelj. možda da neki ruski ili ukrajnski klub osvoje HNL bi bio neki pokazatelj. :cold:
preporučio bi da se rađe držiš "grubljih" sportova kao što je košarka

Mo
26-12-2009, 14:57
O sirote neznalice,Bog vam pomogao.
Pa taj Šahtar je osvojio Ligu UEFA i radi se o jednom od najjačih klubova Europe.Pa Šahtar je za raspali Tottenham Barcelona.
A u finalu su pobjedili na centaršut Srne.
Srna je naš daleko,ali daleko najjači igrač,tu su još kao visoke klase Kranjčar i Olić.
Ostali su ipak klasu ispod njih.
Daj se ti ostavi sporta.

smiješan si

sramotiš se.

daj odi.

šahtar 1 od najjačih klubova europe?

smijao bi se na ovo, al ovo što si rekao je zapravo tragično, žao mi te je, al fakat.

tottenham?

tottenham se u premierligi bori s united, chelseajeom, arsenalom, liverpoolom, aston villom. kako im ide sigurno će u LP sl. sezone.
šahtar s dinamom kijev i s kim još, dnjepropetrovskom valjda. taj kup uefa je bio ples za jedno ljeto.

bio je i alaves u finalu kupa uefa. di su sad

dudu recimo je za klasu ispod olića i nike?

srna naš najjači igrač?

srna je lijena budala koji bi rađe plivao u lovi i da ga tam u tom selu vole neg otišao u neki pošteni klub u premierligi ili la ligii tamo se iskazao. kao barcelona i chelsea ga hoće, pa nek ode više tamo. ja ne znam što čeka, valjda ga mars united mora kupiti da bi tamo igrao.

olić? svaka mu čast razara u bayernu al u repki već dugo veliko ništa. uostalom kao ni niko koji se skriva od lopte kad igra u repki, nadam se da su ti dani iza nas napokon.

ajme meni drž se curlinga

veteran
26-12-2009, 14:57
Ko i CSKA, osvojio uefu i nema ga niđe.
:rotfl:

CSKA jos igra ligu prvaka...

al za ostalo se manje vise slazem...

malimrav85
26-12-2009, 15:08
nekak sam mislio da je to rubin
ne znam zakaj ali sam se sad sjetio da su ovi W izbacili

malimrav85
26-12-2009, 16:29
Ovaj Gomes nije čovjek!

Josip Broz Tito
26-12-2009, 16:48
Znači vi mrtvi ozbiljni mislite da bi polumrtvi Tottenham imao neke šanse protiv Šahtjora?
Istog onog koji je krvavo namučio svemirce iz Barcelone u Superkupu?

malimrav85
26-12-2009, 16:56
Pa ne znam. Nismo još razjasnili dal je to onaj klub kojeg je Poli izbacio i onda bio iza jadnog Dinama u Uefa ligi?

Mo
26-12-2009, 16:58
Znači vi mrtvi ozbiljni mislite da bi polumrtvi Tottenham imao neke šanse protiv Šahtjora?

e da kako to da je taj polumrtvi tottenham kupio tako sjajnog igrača ko što je kranjčar. po tvojim postovima čovjek bi zaključio da je niko trebao već završiti tipa u barci ili realu ili možda u šahtaru, jednom od najjačih europskih klubova.
skačeš sam sebi u usta.

to što su namučili barcu ne znači ništa. eto i kazan je namučio barcu pa je li kazan isto jedan od najjačih klubova europe. zenit je bio pobjednik kupa uefa, pretpostavljam da su i oni među prvih 5 u europi, ako ne i u svijetu..

neš ti pazi krvavo namučili barcu, parkirali autobus u 16 - erac i namučili ih.

bila bi izjednačena tekma, spursi bi pobijedili

ma kakav šahtar pa oni jedva budu ispred dinama u ukrajinskom prvenstvu, a kladim se da nam ne bi mogao nabrojati 3 njihova igrača, a da nisu srna i da ne švrljaš po netu.

daj malo razuma, a ne po tome koji ti je igrač najdraži. srna ti je kao najjači naš igrač, pa je onda i šahtar među najjačima u europi. smiješno stvarno smiješno.

-ovaj tottenham nikako da uhvati neku konstantnu formu, danas su igrali ko da su se svi igrači prežderali jučer.

Just a little bit
26-12-2009, 16:59
dinamo je zgubio od dugog sela pa ne znaci da je dugo selo najbolji klub u Hrvatskoj :jlb:

Josip Broz Tito
26-12-2009, 17:06
Vi ste krenuli s tom logikom ako je ovaj dobio ovog,a ovaj onog,a ne ja.

A fakt je da je Šahtjor osvojio Kup UEFA i da je Dinamo Kijev bio u polufinalu,dakle radi se nesmunjivo o izvrsnim klubovima.

A koji su uspjesi Tottenhama?

Josip Broz Tito
26-12-2009, 17:07
-ovaj tottenham nikako da uhvati neku konstantnu formu, danas su igrali ko da su se svi igrači prežderali jučer.
Nije riječ o formi,nego kvaliteti,a oni je nemaju.

Mo
26-12-2009, 17:11
Vi ste krenuli s tom logikom ako je ovaj dobio ovog,a ovaj onog,a ne ja.

A fakt je da je Šahtjor osvojio Kup UEFA i da je Dinamo Kijev bio u polufinalu,dakle radi se nesmunjivo o izvrsnim klubovima.

A koji su uspjesi Tottenhama?

ok

al ti si rekao da je šahtar među najjačim europskim klubovima što je glupost.

da je dobar klub je, da je među najjačima u europi. malo sutra..

nisi mi odgovorio za kranjčara, a nisam niti očekivao da budeš.

tottenham nema kvalitete, što kranjčar radi tamo?!

i ako je šahtar tak jeben što ga uopće uspoređuješ sa šahtarom, silom među europskim klubovima.

Josip Broz Tito
26-12-2009, 17:12
Došao za parama jasno.Naravno sad su dosta bolji kad je on potpisao za njih,ali daleko su od jednog Šahtara.

Mo
26-12-2009, 17:13
Došao za parama jasno.Naravno sad su dosta bolji kad je on potpisao za njih,ali daleko su od jednog Šahtara.

ok ostavit ću te u tvom uvjerenju.

jednog šahtara, taj dio mi je urnebesan. napravio si od tog šahtara svemirski klub. vjerojatno kad srna ode, ako ode ikad će ti taj šahtar bit najgori na svijetu.

a niko došao za parama?

šteta, a mogao je u daleko veći klub, tipa šahtar.

mislim usporedbe. jedan igra u premierligi drugi u ukrajinskom prvenstvu... ah svašta. pretpostavljam da je srni bolje tamo u ukrajini nego luki, niki, duduu, ćorluki, klasniću....

malimrav85
26-12-2009, 17:14
Pa ne znam. Nismo još razjasnili dal je to onaj klub kojeg je Poli izbacio i onda bio iza jadnog Dinama u Uefa ligi?
Mene ovo još zadaje probleme u razmišljanju...
:cold:

Mo
26-12-2009, 17:15

kaj te muči?

Josip Broz Tito
26-12-2009, 17:23
pretpostavljam da je srni bolje tamo u ukrajini nego luki, niki, duduu, ćorluki, klasniću....
Sigurno da je
1.igra u jačem klubu
2.dobija masne pare
3.osvaja trofeje,što ovi neće nikad ako ne pređu u neki ozbiljniji klub
4.ne živi u usranoj vječno kišovitoj Engleskoj sa pjegavim Englezima
5.ljubimac je jednog od najbogatijih ljudi na svijetu
6.postat će kapetan reprezentacije iz tog "prosječnog" Šahtjora

Ja ne vidim zašto bi on otišao iz Ukrajine a da nije u pitanju neki top klub tipa Barca,Real, Chelsea,Inter?
Sigurno mu je bolje u Šahtjaru nego u nekim Tottenhamima,Blackburnima i drugim tužnim klubčićima.

Josip Broz Tito
26-12-2009, 17:25
Neću odgovarat na logiku iz Dječjeg kluba.

malimrav85
26-12-2009, 17:36
Sigurno da je
1.igra u jačem klubu :rotfl:
2.dobija masne pare zarađuje 100.000€ više od Luke, isto ko Čarli
3.osvaja trofeje,što ovi neće nikad ako ne pređu u neki ozbiljniji klub od kud množina? aha, ukrajnsko prvenstvo
4.ne živi u usranoj vječno kišovitoj Engleskoj sa pjegavim Englezima :rotfl::rotfl::rotfl: ha ha ha, ne nego je otišao iz metkovića na -50
5.ljubimac je jednog od najbogatijih ljudi na svijetu želiš reć da je gay?
6.postat će kapetan reprezentacije iz tog "prosječnog" Šahtjora zato kaj ima jedan od dužih staževa u repki + stariji je od iduće generacije

Ja ne vidim zašto bi on otišao iz Ukrajine a da nije u pitanju neki top klub tipa Barca,Real, Chelsea,Inter?
Sigurno mu je bolje u Šahtjaru nego u nekim Tottenhamima,Blackburnima i drugim tužnim klubčićima.
da te kale čuje plakao bi...
a nije ti, kad smo kod toga, loše pogledat ovo
http://en.wikipedia.org/wiki/Forbes%27_list_of_the_most_valuable_football_clubs

malimrav85
26-12-2009, 17:48

Neću odgovarat na logiku iz Dječjeg kluba.
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Mo
26-12-2009, 18:38
Sigurno da je
1.igra u jačem klubu
2.dobija masne pare
3.osvaja trofeje,što ovi neće nikad ako ne pređu u neki ozbiljniji klub
4.ne živi u usranoj vječno kišovitoj Engleskoj sa pjegavim Englezima
5.ljubimac je jednog od najbogatijih ljudi na svijetu
6.postat će kapetan reprezentacije iz tog "prosječnog" Šahtjora

1. po čemu je šahtar jači klub? po tome jer su osvojili 1 kup uefe? sjajna logika. zašto malo ne usporediš momčadi i kakve igrače tko ima? kak sam već i rekao kladim se da ionak ne znaš nijednog igrača osim srne a tu sipaš floskule. na kraju krajeva tottenham ima puno jaču konkurenciju doma a taj slavni šahtar se muči i s to malo konkurencije šta ima doma. za taj šahtar nitko nije ni znao donedavno, a za spurse se bome uvijek znalo, išlo ih ili ne išlo i ime su europi bili prije nego je i ahmetov rođen bio.

2. kak sam i rekao lijena budala kojoj su važne pare, a ne novi izazovi. a da je dobar, a je, mogao bi zarađivat masne pare i u jačoj ligi. al ne da mu se svaki put kad mu ahmetov zašuška parama, za to vrijeme svi najbolji igrači šahtara uredno odu. čak je i onaj čigrinski otišao u barcu a tamo igra skoro nikad.

3. neš ti trofeja što je osvojio.

4. da fakat je mudar, zašto igrat u najjačoj ligi svijeta među pjegavim englezima kad mogu igrat u ukrajinskom prvenstvu di mi je jedina konkurencija dinamo kijev a i njih mi je nekad preteško pobijedit.
e da u donjecku ti je inače ono mediteranska klima, čista divota, palme posvuda, rastu naranče i banane.
-ajme meni koji argumen, svaka ti čast čovječe.

5. šahtar 1 od najbogatijih klubova na svijetu?
-dobro kaj se sad šališ opet ili ozbiljno razgovaramo?

6. nitko njemu ne odriče ono što je napravio u repki, samo velim da je glup što ne ide u jači klub i u jaču ligu, jer to može i sposoban je za to. on je lošiji igrač nego što je prije bio i to je činjenica. sve zato jer je već u ukrajini dotakao vrh i sad stagnira. nitko mu ne brani da ode u real barcu ili neki treći top klub, stalno se ti neki top klubovi vrte kao nude za njega para i nikad nigdje ne ode. vjerojatno će i ostat do kraja karijere tamo i još zadnju godinu odigrat u hajduku i onda će se jednom kad bude stariji puno pitati je li mogao više od toga. od karijere hajduk-šahtar-hajduk.... tko zna možda skoči i do emirata po još malo para. a u repki je kapetan jer ima dugi staž i nemamo boljeg na toj poziciji ionako, vidit ćemo ga kad dođe neki mladi lav koji igra istu poziciju.

Mo
28-12-2009, 01:16
još jedna rutinska pobjeda Uniteda i samo 2 dana iza kao nepobjedivog chelseaja. bit će gusto iako mislim da bi sir alex mogao kupit još koje pojačanje.

Must
28-12-2009, 01:23
da se nisu skrumpali vs arsenala i citya di bi sad bili...

Mo
28-12-2009, 01:25
pa bili bi malo niže. :smile:

nije to krumpanje, to je jednostavno.. klasa.

Must
28-12-2009, 01:32
da klasa je zabit u 5. minuti sudačke nadoknade i poslije šutit ko pička, a kad se spuši onda su suci prvi na tapeti

Mo
28-12-2009, 01:34
da, treba i to znat. klasa je bit recimo prvak 3 godine prvak. psi laju, karave prolaze, united prvak. :mhm:

georgee
28-12-2009, 01:38
300, nemrem ti nažalost dat rep :mrgreen:
da, to je klasa, mo, al činjenica je da je malo i sreće u pitanju. al sve je to nogomet.
ovo kaj 300 veli, kad se gubi, suci su krivi. jbg, očito nisu toliko dobri, a njima to očito nejde u glavu.

Mo
28-12-2009, 01:43
300, nemrem ti nažalost dat rep :mrgreen:
da, to je klasa, mo, al činjenica je da je malo i sreće u pitanju. al sve je to nogomet.
ovo kaj 300 veli, kad se gubi, suci su krivi. jbg, očito nisu toliko dobri, a njima to očito nejde u glavu.

pa naravno da ima i sreće tu. al to sa sucima itd. je pokvarena ploča već. a taj anti united feeling okolo je upravo zabavno. kaj više mrze united to je bolji. uglavnom... :iviv:

Must
28-12-2009, 01:43
koje 3 godine mo, ove sezone bez ronalda su goli kurac

Josip Broz Tito
28-12-2009, 01:46
Man Utd ima smeće od momčadi ove godine.
Chelsea je jači za klasu.

Mo
28-12-2009, 01:52
Chelsea je jači za klasu.

lol dr. nogometa strikes again

chelsea je jači za.... hmm.. 2 boda..

smeće od momčadi

dja, dja, dja, kajgod.

Mo
28-12-2009, 01:53
koje 3 godine mo, ove sezone bez ronalda su goli kurac

aha

da vidimo

2. u premierligi

u fa cupu su još i carling cupu

prošli u 2. krug lige prvaka.

fakat goli kurac nema što

mislim ove priče o ronaldu i ne ronaldu su već smiješne. to je prolazilo u osmom mjesecu, al sad je stvarno besmisleno već.

malimrav85
28-12-2009, 01:54
This message is hidden because Josip Broz Tito is on your ignore list (http://www.pravokutnik.net/forum/profile.php?do=ignorelist).
:unsure:

Josip Broz Tito
28-12-2009, 01:55
aha

da vidimo

2. u premierligi

u fa cupu su još i carling cupu

prošli u 2. krug lige rpvaka.

fakat goli kurac nema što
Krasan uspjeh za jedan Manchester.
Alex je sjajan trener pa zato s onim jadnim veznim redom uspjeva biti i drugi.
Veza Man Utd je katastrofalna.

Mo
28-12-2009, 01:55
This message is hidden because Josip Broz Tito is on your ignore list (http://www.pravokutnik.net/forum/profile.php?do=ignorelist).
:unsure:

ma nemoj ignorat, zabavan je lik. :rotfl:

Mo
28-12-2009, 01:56
Krasan uspjeh za jedan Manchester.
Alex je sjajan trener pa zato s onim jadnim veznim redom uspjeva biti i drugi.
Veza Man Utd je katastrofalna.

aha

po čemu molim te?

pa krasan uspjeh

obično kad su drugi u ovo doba godine završe na kraju prvi tak da sve je ok. ne znam o čemu pričaš

Must
28-12-2009, 01:58
goli kurac spram svojih rezultata zadnje 2 godine, ako se ne varam već su sad izgubili više utakmica nego u cijeloj prošloj sezoni

Mo
28-12-2009, 02:01
goli kurac spram svojih rezultata zadnje 2 godine, ako se ne varam već su sad izgubili više utakmica nego u cijeloj prošloj sezoni

hmmm

da ponovim drugi su. 2 boda iza chelseaja i sezona još nije gotova i kak sam gore napisao. svaki put se dižu u proljeće i jebeno završavaju sezone. tak da ne treba prerano ništa zaključivat.

Josip Broz Tito
28-12-2009, 02:01
aha

po čemu molim te?

pa krasan uspjeh

obično kad su drugi u ovo doba godine završe na kraju prvi tak da sve je ok. ne znam o čemu pričaš
Ajmo ti i ja bacit okladu u avatar tko će bit prvak Engleske.

Mo
28-12-2009, 02:02
Ajmo ti i ja bacit okladu u avatar tko će bit prvak Engleske.

kakav avatar?

Josip Broz Tito
28-12-2009, 02:06
kakav avatar?
Ako ja dobijem okladu biram tebi na 2 tjedna avatar po mom izboru,a ako ti pobijediš ti meni.
Naravno ja bih tebi u avatar stavio samo neke tebi drage likove kao npr.Tita,Mesića,Kajina, ili npr.grb Hajduka ;)

Must
28-12-2009, 02:07
a arsenal s 2 boda manje i tekmom manje si zaboravio mo?

Mo
28-12-2009, 02:09
a arsenal s 2 boda manje i tekmom manje si zaboravio mo?

ok al to ne mijenja činjenicu da je united 2 boda iza chelseaja za sad.

Mo
28-12-2009, 02:10
Ako ja dobijem okladu biram tebi na 2 tjedna avatar po mom izboru,a ako ti pobijediš ti meni.
Naravno ja bih tebi u avatar stavio samo neke tebi drage likove kao npr.Tita,Mesića,Kajina, ili npr.grb Hajduka ;)

uuuuuuuu kaj se tiče mog avatara tebi dao bi si mašti na volju.

ključno slovo U ::E:

ajd

ja velim da će bit United

malimrav85
28-12-2009, 02:22
predviđam proboj recimo spursa, uniteda i arsenala s tim da najviše vjerujem ili bolje reć nadam se spursima
arsenal je mlad i igraju baš ludo, maznu lpool pa x sa burnleyem
chelsea očekujem da će bit još lošiji kad drogba, essien i kalou odu doma na mjesec dana
man utd isto ne znam kaj bi mogao napravit iako oni uvijek krenu u sezonu od 2.-3. mjeseca
spursi opet igraju ok s tim da bi se luka mogao vratit u punu formu pa bi on i niko mogli bit fini tandem i ako im se u tome priključi barem jedan napadač moglo bi svega bit

A ovaj je dobio nagradu Goran
:majmunce:
i ne da mi se čitat jer se vidi da je debil i samo trolla namjerno.

Mo
28-12-2009, 02:32
spursi previše osciliraju

bit će za ligu prvaka al to je to.

dvoboj arsenala, chelseaja i uniteda do kraja iako očekujem da će arsenal past negdje u proljeće.

Josip Broz Tito
28-12-2009, 02:59
Ja kažem Chelsea sigurno prvak.Onda imamo deal Mo ;)
Ako bude netko treći nikom ništa.

Josip Broz Tito
28-12-2009, 02:59
spursi opet igraju ok s tim da bi se luka mogao vratit u punu formu pa bi on i niko mogli bit fini tandem i ako im se u tome priključi barem jedan napadač moglo bi svega bit

To će bit ta prevaga...Lukica :rotfl:

malimrav85
28-12-2009, 10:58
Today, 01:59

Today, 01:59

http://www.net.hr/sport/page/2009/12/28/0122006.html

Josip Broz Tito
28-12-2009, 15:21
Možeš mislit da su ove bajke istinite.
Još i prva riječ u tekstu Crottenham :rotfl: primitivci.

malimrav85
28-12-2009, 15:23

Mo
28-12-2009, 21:56
To će bit ta prevaga...Lukica :rotfl:

eto luka zabio gol

a zamjenio ga njegova zamjena, niko kranjčar.

al valjda ti znaš bolje od redknappa.

nego ajmo ne o ovom više nećemo se složit. svi nikoljupci ne mogu smislit luku i jebeno su neobjektivni, to mi nikad neće biti jasno. zašto je uopće stvoreno to suparništvo umjetno i zašto ekipa puši to..

Mo
28-12-2009, 21:58
Možeš mislit da su ove bajke istinite.
Još i prva riječ u tekstu Crottenham :rotfl: primitivci.

a kaj fali toj riječi molim tem zajebancija. ima 3 naša igrača tam. pazi to je primitivno.... svašta.

a ak lovren ode u chelsea ili tottenham, morat ćeš pojesti sve što si napisao, nekako ne znam kak.

veteran
28-12-2009, 23:47

Sahtar je bolji! Zivio Sahtar!:mrgreen:

malimrav85
28-12-2009, 23:50
a zamjenio ga njegova zamjena, niko kranjčar.
i to u 83.minuti

veteran
29-12-2009, 00:28
http://www.index.hr/sport/clanak/mouscron-izbacen-iz-prve-lige-deranja-slobodan-igrac/467388.aspx

nek ga Hajduk dofura:mrgreen:

Resin
29-12-2009, 01:46
nego ajmo ne o ovom više nećemo se složit. svi nikoljupci ne mogu smislit luku i jebeno su neobjektivni, to mi nikad neće biti jasno. zašto je uopće stvoreno to suparništvo umjetno i zašto ekipa puši to..da, zanimljivo je to...
kad je kranjčar otišao u hajduk, dinamovi navijači su ga mrzili. po njihovom mišljenju je niko loše igrao za dinamo, nije se trudio, a nakon toga ih je ošamario odlaskom najvećem rivalu. već tu je počelo ruganje i ismijavanje, a kad je ovaj postao najbolji igrač hajduka, ta neobjektivnost o kojoj pričaš je frcala na sve strane baš iz zagreba, baš od dinamovih navijača. svaka razumna osoba koja je pratila nogomet je tada branila kranjčara i njegove igre (evo npr. bbb-i ne ispunjavaju osnovne uvjete za ulazak u društvo "razumnih osoba"). kasnije je kranjčar otišao, modrić je postajao sve bolji, a dinamovi navijači, curice kakve već jesu, dobili su svog konja i materijal za hvalisanje, tad je njihov tata bio najjači. i upravo od tih dinamovih navijača je krenula usporedba modrić-kranjčar ili, po njihovom shvaćanju, modrić>>>>kranjčar. ostatku svemira su, naravno, obojica bili podjednako dobri igrači. modrić je bio uvjerljivo najbolji igrač u hrvatskoj, a kranjčar jedan od glavnih igrača portsmoutha.
imali smo stvarno jednu "jebeno neobjektivnu" skupinu ljudi, ali to nisu bili nikoljupci. to su bili bbb emači kojima je ponos bio povrijeđen. tako su stvorene dvije grupe, jedna koja je niku mrzila i imala luku kao igrača koji je igrao na skoro istoj poziciji i pružao dovoljno dobre partije da ta grupa ne bi lupala u prazno, i druga grupa, ona koja je u početku bila razumna, ali iziritirana mišljenjima prve grupe počinje udarat snažnu kontru i iako su u biti u pravu, zbog tog snažnog kontriranja i sami postaju neobjektivni. postoji tu i ona objektivna sredina, ali ti nisu zanimljivi. mislim da većina forumaša ulazi u tu grupu, ali npr. jbt definitivno ulazi u ovu "drugu", na njegovom primjeru se to može jako dobro vidjeti, koja god da je tema, on zauzima "radikalan" stav, kako na nogometu i ostalim sportovima, tako i na politici.
taj fenomen se može naći na bilo kojem forumu, na bilo kojoj temi o kojoj mogu postojati dva suprotna mišljenja. najčešće to vidim baš na nogometnim raspravama, kako domaćim tako i stranim forumima. zato je npr. chelsea za klasu bolji od manutd, real nedostojan barcelone, zato su diego i melo potpuni promašaji, juventus jedini pošteni klub, inter smiješni luzerski klub, kaka smeće od igrača, a cristiano ronaldo nogometni bog............
ali bez toga bi rasprave bile dosadne::E:

Josip Broz Tito
29-12-2009, 02:01
Bravo,odličan post.
Jel mi želiš bit najbolji prijatelj ;)

malimrav85
29-12-2009, 10:12
http://www.jutarnji.hr/buonanotte-jos-ne-zna-da-je-usmrtio-prijatelje/433691/
ovo nisam uopće vidio, užas

veteran
29-12-2009, 10:13
ja sam oduvijek mislio da je Kranjcar los...jedinu dobru polusezonu je odigrao pod Cirom u Dinam...a tek u zadnjih godinu dana igra odlicno i to mi je drago...prije tog nista posebno...

Mo
29-12-2009, 19:21
ma tip nije igrao od prelaska u hajduk ništa donedavno

i meni je drago da se više ne skriva od lopte nego fakat igra

evo onaj lijeni srna veli da mu je super u šahtaru i da se moraju mnoge stvari poklopit da ode negdje i da ahmetov mora dat zeleno svijetlo. ma truni u tom šahtaru slobodno, jedva čekam da ti neki mladi ambiciozni igrač oduzme mjesto.

fat drummer
29-12-2009, 23:18
meni osobno kranjčar nikada nije bio loš. ali dobro, možda sam u krivu.dečko je prešao iz dinama u hajduk i nije pao u zamku mnogih koji su poput srne, sablića, leke i sličnih otišli na istok i ili propali ili ostali zarobljeni u klubu koji nudi premalo za njihove mogućnosti.
igra u engleskoj ligi već tri sezone, ispravite me ako griješim i ne ide mu loše. bio je standardni član svake sezone u teškoj ligi

Must
29-12-2009, 23:46
nije loš, ali nikad nije igrao nešto predobro, bio je solidan vezni igrač i tek od dolaska u tottenham igra na visokom nivou

Josip Broz Tito
29-12-2009, 23:49
poput srne, sablića, leke i sličnih otišli na istok i ili propali ili ostali zarobljeni u klubu koji nudi premalo za njihove mogućnosti.
igra u engleskoj ligi već tri sezone, ispravite me ako griješim i ne ide mu loše. bio je standardni član svake sezone u teškoj ligi
Da nam bar svi igrači propadnu ovako kao Srna :rotfl:
Ako ćemo o tome koji klub nudi premalo za nečije mogućnosti to je Kranjčarev T'ham pardon Crottenham.Za Niku je veći klub koji osvaja europske trofeje.
Modriću i Ćorluki je to klub po mjeri-oni su solidni igrači i T'ham je solidan klub.

Niko je trebao težiti nečem većem u svojoj karijeri-ako već nije mogao u Real,Barcu,Milan,trebao je otići u klub kao što su Šahtjor ili CSKA.To su izuzetno jaki klubovi koji ili dobro guraju u Ligi prvaka i prođu u 2.krug (koju neki T'hami nisu vidjeli godinama a ni neće) ili odu u Kup UEFA pa ga osvoje.Nisu to Bože moj klubovi na nivou Barce ili već spomenutih ali su daleko jači od nekih engleskih mediokriteta kao što je T'ham ili švapskog prvaka Wolfsburga.
Domaći stručnjaci će naravno i dalje pljuvati po našem kapetanu Srni koji igra za pobjednika Kupa UEFE ali zato će dizati u nebesa one koji igraju u tužnoj švapskoj ligi čijeg je prvaka ove godine izbacio CSKA.A CSKA čak nije ni prvak Rusije :rotfl:

Svaka čast našim igračima koji izaberu jaki ukrajinski ili ruski klub umjesto da čame u nekim mediokritetskim klubovima u Engleskoj ili velejakim njemačkim klubovima.

A Srna je lijepo neki dan rekao da ga je htjela Barca ali kao zamjenu za Danija Alvesa.Ali on je za razliku od onih koji igraju nogomet samo radi para lijepo njihovu ponudu zapalio kad je pekao roštilj u vikendici gospodina Ahmetova.

veteran
30-12-2009, 00:49
ma od sveg tog je najvaznije da je Hajduk sedmi a Dinamo prvi:thumbup:

Josip Broz Tito
30-12-2009, 01:03
Ne vidim vezu tog sa ovom temom,ali OK.
Da takvo je stanje,jbg da je bar Hajduku netko kao gosp.Mamić.S njim bi mogli do neslućenih visina :( ali nadam se da će ga BBB,čiji je mozak veličine čovječje ribice,uskoro otjerati,pa će ga za koju godinu praviti od blata i prisjećati se davnih vremena kad su bili bolji od Hajduka.

malimrav85
30-12-2009, 01:14

http://www.youtube.com/watch?v=NReXKtXTnMk&feature=related
:iviv:

Mo
30-12-2009, 01:44
taj Srna je takva lijena guzica. užas kako mi taj tip ide na živce.

Mo
30-12-2009, 01:45
A Srna je lijepo neki dan rekao da ga je htjela Barca ali kao zamjenu za Danija Alvesa.Ali on je za razliku od onih koji igraju nogomet samo radi para lijepo njihovu ponudu zapalio kad je pekao roštilj u vikendici gospodina Ahmetova.

:lol::lol::lol::lol:
je je Barcelona ga je htjela. da ga je htjela a vjerojatno nije i da je pametan otišao bi u jebenu barcelonu, al ono ili je glup ili je lijen ili je jedno i drugo.

Josip Broz Tito
30-12-2009, 03:51
Šta ti je život Srna može čak odbiti Barcelonu,a Lukica bi platio svojim novinarima milijune da ga nekako uguraju makar da im ručnike nosi.
Ali ne ide,ne ide,Lukice,Tottenham je tvoj limit.

Mo
30-12-2009, 12:45
Šta ti je život Srna može čak odbiti Barcelonu,a Lukica bi platio svojim novinarima milijune da ga nekako uguraju makar da im ručnike nosi.
Ali ne ide,ne ide,Lukice,Tottenham je tvoj limit.

HAHAHAHA
:lol::lol::lol:
kaj ti vjeruješ Srni da ga je Barca uopće tražila.
on sam sebe valjda to uvjerava

i kaj je najbolje, čak i da je to istina, a vjerujem da nije, tvoja logika je da mu je bolje igrat u šahtaru negu u barceloni. ma sjajno.

šta će Barci uopće Srna, vjerojatno će počet nakon 2, 3 mjsec plakat da nema dovoljno love ili da dovoljno ne igra ili di mu je tatica Ahmetov.

ti fakat nisi normalan.

Luka će još otić u veći klub a taj tvoj lijeni debil će zauvijek trunut u tom smrdljivom rudničkom gradu.

al valjda Josip Broz bolje zna od navijača Spursa koji svoj klub gledaju svaki vikend. jebemti oni su svi u zabludi, svi su uvjereni da je on dobar igrač, a u biti ono loš, valjda ih je mamić magijom,njih i redknappa uvjerio da je Luka dobar. i svi redom čitaju jutarnji i ostale naše novine. bemti što su naši mediji moćni!

Josip Broz sam protiv Uefe, Premierlige, Tottenhama, Dinama, hrv. novinara,

Josip Broz križar, borac protiv vjetrenjača!!!