PDA

View Full Version : Nogomet

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 78 79

malimrav85
30-12-2009, 13:01
Gle, pošto u tvom quotu vidim kaj piše može se samo jedo napravit.

:majmunce:

Josip Broz Tito
30-12-2009, 17:43
Vidim glasa se za igrača godine u Hrvatskoj u Večernjaku i eto svi stavljaju Srnu 1. a drugog Kranjčara ili Olića.Dakle treneri govore što i ja,da su to naša 3 najbolja igrača.

Danas su glasali Nadoveza i nemrem se drugog sjetit.
Čudim se da to novinari uopće objavljuju kad Lukica nije među prvima :( al šta će ne mogu falsificirati odgovore stručnjaka i trenera.Ali zato mogu napisati novi tekst o tome kako je Luka opet (za njih) bio igrač utakmice :rotfl:

malimrav je komičan kao Mirko Fodor :(

Mo
30-12-2009, 17:48
Vidim glasa se za igrača godine u Hrvatskoj u Večernjaku i eto svi stavljaju Srnu 1. a drugog Kranjčara ili Olića.Dakle treneri govore što i ja,da su to naša 3 najbolja igrača.

Danas su glasali Nadoveza i nemrem se drugog sjetit.
Čudim se da to novinari uopće objavljuju kad Lukica nije među prvima :( al šta će ne mogu falsificirati odgovore stručnjaka i trenera.Ali zato mogu napisati novi tekst o tome kako je Luka opet (za njih) bio igrač utakmice :rotfl:

malimrav je komičan kao Mirko Fodor :(

eto ti dokaza kako Srna, a ne Luka ima medijsku mašinu iza sebe.

Srna igrač godine?

nemojte me nasmijavat..

na kraju krajeva ti treneri ne govore tko je naš najbolji igrač nego tko je bio najbolji ove godine. tako da si se malo zaletio sinko. po čemu je niko među prvih 3 its beyond me.

za razliku od tebe ja čitam strane novine tj. engleske o tome tko je igrač utakmice i tko je dobro, a tko nije dobro igrao.

kolko znaš o nogometu dovoljno govori da nisi spomenuo dudua među našim najboljim igračima. on je isto loš po tebi pretpostavljam, osobito su loše bile one kvalifikacije za EP di nije zabio ni gola za razliku od Olića koji ih je dao 20-ak.

Josip Broz Tito
30-12-2009, 18:05
eto ti dokaza kako Srna, a ne Luka ima medijsku mašinu iza sebe.

Srna igrač godine?

nemojte me nasmijavat..

kolko znaš o nogometu dovoljno govori da nisi spomenuo dudua među našim najboljim igračima.
Dudu je bio apsolutno naš najbolji igrač,ali nakon ozljede bojim se da je njegova karijera završila zbog onog krvnika Taylora,sjeme mu se zatrlo.Nadam se da se varam i da će on biti opet onaj stari,ali sumnjam.Današnji Dudu nije ni sjenka onog starog,pa na kraju ni ne igra skoro uopće.

O crni,crni Mo,nego tko je igrač godine.Pa čovjek je osvojio europski trofej,čovječe!
Znaš li ti koliko je kratka lista Hrvata koji su osvojili isti.On se upisao na nju.
Ja mu ove godine ne vidim uopće konkurenciju,kao ni oliću za drugo mjesto.

Ako ti ne misliš da je Srna igrač godine u Hrvatskoj onda stvarno počni pratiti neke pederske sportove poput skijanja,hokeja ili baleta.
Srni daju glasove stručnjaci i treneri,a ne novinarčići,tu je razlika.Da se radi anketu u društvu novinara Hrvatske ne sumnjam da bi Modrić bio ne samo nogometaš,nego i sportaš godine.Ipak je dao gol u zadnjem kolu :rotfl:

fat drummer
30-12-2009, 18:06
Da nam bar svi igrači propadnu ovako kao Srna :rotfl:
Ako ćemo o tome koji klub nudi premalo za nečije mogućnosti to je Kranjčarev T'ham pardon Crottenham.Za Niku je veći klub koji osvaja europske trofeje.
Modriću i Ćorluki je to klub po mjeri-oni su solidni igrači i T'ham je solidan klub.

Niko je trebao težiti nečem većem u svojoj karijeri-ako već nije mogao u Real,Barcu,Milan,trebao je otići u klub kao što su Šahtjor ili CSKA.To su izuzetno jaki klubovi koji ili dobro guraju u Ligi prvaka i prođu u 2.krug (koju neki T'hami nisu vidjeli godinama a ni neće) ili odu u Kup UEFA pa ga osvoje.Nisu to Bože moj klubovi na nivou Barce ili već spomenutih ali su daleko jači od nekih engleskih mediokriteta kao što je T'ham ili švapskog prvaka Wolfsburga.
Domaći stručnjaci će naravno i dalje pljuvati po našem kapetanu Srni koji igra za pobjednika Kupa UEFE ali zato će dizati u nebesa one koji igraju u tužnoj švapskoj ligi čijeg je prvaka ove godine izbacio CSKA.A CSKA čak nije ni prvak Rusije :rotfl:

Svaka čast našim igračima koji izaberu jaki ukrajinski ili ruski klub umjesto da čame u nekim mediokritetskim klubovima u Engleskoj ili velejakim njemačkim klubovima.

A Srna je lijepo neki dan rekao da ga je htjela Barca ali kao zamjenu za Danija Alvesa.Ali on je za razliku od onih koji igraju nogomet samo radi para lijepo njihovu ponudu zapalio kad je pekao roštilj u vikendici gospodina Ahmetova.

rekoh, ili ostaju zarobljeni u klubu, što srna i jest

svaka čast šjahtoru na osvajanju kupa uefea, ali ipak kranjčar, modrić i ćorluka odgiraju puno više jačih utakmica nego srna, pa čak kada se i ubaci europa u igru
jaki ukrajinski klub ili jaki ruski klub su tek relativno dobri klubovi, nema spora, ali kada je neki jaki klub iz te dvije države igrao finale ili polufinale lige prvaka? znam, često.

također čudim se da ti kao jedna fetiva komunjara možeš tako olako rinata nazivati gospodinom umjesto da ti se gadi.

Mo
30-12-2009, 19:45
Dudu je bio apsolutno naš najbolji igrač,ali nakon ozljede bojim se da je njegova karijera završila zbog onog krvnika Taylora,sjeme mu se zatrlo.Nadam se da se varam i da će on biti opet onaj stari,ali sumnjam.Današnji Dudu nije ni sjenka onog starog,pa na kraju ni ne igra skoro uopće.

O crni,crni Mo,nego tko je igrač godine.Pa čovjek je osvojio europski trofej,čovječe!
Znaš li ti koliko je kratka lista Hrvata koji su osvojili isti.On se upisao na nju.
Ja mu ove godine ne vidim uopće konkurenciju,kao ni oliću za drugo mjesto.

Ako ti ne misliš da je Srna igrač godine u Hrvatskoj onda stvarno počni pratiti neke pederske sportove poput skijanja,hokeja ili baleta.
Srni daju glasove stručnjaci i treneri,a ne novinarčići,tu je razlika.Da se radi anketu u društvu novinara Hrvatske ne sumnjam da bi Modrić bio ne samo nogometaš,nego i sportaš godine.Ipak je dao gol u zadnjem kolu :rotfl:

to što je osvojio euro trofej ne znači da je bio najbolji ili je igrao najbolje. po meni on nije ni među 3 najbolja iako je osvojio trofej.

kak je i fat rekao ostat će zarobljen u tom klubu, već je nazadovao kao igrač i dalje će nazadovati. al vjerujem da bi u barceloni po tvom mišlenju još više nazadovao. ovi u premierligi makar igrali za spurse, bolton, arsenal ili blackburn igraju prek godine protiv aston ville, arsenala, uniteda, liverpoola, chelseaja. ovaj odigra protiv dinama i dnjepra i ostalo su neki smiješnih klubovi.siguran sam da je to niki, luku, klasniću ili duduu mrsko i da sanjaju da 1-og dana završe u jednom od najjačih klubova svemira, šahtaru. kakva barca, kakvi bakrači, šahtar je vrh vrhova.

al što ću ja tu tebi pričat, tebi su se malo lončići pomiješali. pazi ti ćeš meni pričat koji sport da pratim, a šahtar si prozvao 1-im od najjačih euro klubova.
mislim šta više reć na takvu notornu besmislicu.

dudu je isti igrač ko i prije, sam što jako malo igra. pričali smo ko je najbolji hrvatski igrač, ti ga nisi spomenuo među njima. sapienti sat.

meni sam nije jasno zašto stalno moraš trollat i kak ne znaš niš napisat na ovom topiću osim pljuvat po modriću. pozdrav

inače za one koji kolko tolko prate premierligu i nešto actually znaju o njoj što mislite o ovom izboru

http://www.bbc.co.uk/blogs/philmcnulty/2009/12/ever_had_a_hospital_pass.html

meni je lista čist ok, slažem se, iako je uvrštenje shearera, kolka god legenda bio, malo problematična i na njegovo mjesto bi ubacio ruuda.

malimrav85
30-12-2009, 20:34
kako brani ovaj jukić na Kutiji, jebote!

i koji gol onda dobije...

veteran
30-12-2009, 21:02
Ne vidim vezu tog sa ovom temom,ali OK.

ma nema al mi je gust:mrgreen:

Tkach
30-12-2009, 21:12
Ma koga boli kurac za Šahtar i njihov Kup Uefa? To je trećerazredno socijalističko natjecanje u koje se gura europski jad i bijeda da se i oni nečim zabave. Zapadnoeuropski klubovi u tom natjecanju igraju s pola gasa i pola prve postave na klupi pa se opet Werder, koji je bio deseti u Bundesligi te godine prošeta do finala i zamalo dobije Srnine narandžaste tuljane, koji igraju za bijesne premije svog kompleksaškog gazde i ponos svoje luzerske azijatske regije. A u Njemačkoj većina prijatelja nogometa nema ni pojma da se igra finale nekog kvaziprestižnog kupa s našim uvijek padajućim i posrćućim gorždansko-metkovskim seljoberom u glavnoj ulozi.

A onda kad taj Šahtar igra Ligu prvaka, još jedno socijalističko natjecanje u koje se po principu trgovinske protekcije guraju nekakvi šabanski istočnoeuropski klubovi umjesto da gledamo 7-8 engleskih klubova, e onda dobivaju degenek i lijevo i desno, jer tu nitko ne popušta i ne odmara igrače, pa onda lijepo natrag bato u naš Kup Uefa, čekaju nas rezerve Hofenhajma...

I sad na temelju tih efemernih klupskih nazovi-uspjeha, proglasiti našim najboljim igračem godine tog Srnu, naspram vedeta poput Modrića, Kranjčara, Ćorluke i Eduarda, koji ne igraju ukrajinsku ligu protiv nekih mašinbravara i kovinotokara i Kup Uefa protiv rezervnih sastava osrednjih ekipa, već čestito, kapitalističko natjecanje Premiership, gdje se skupila sama krema najboljih nogometaša svijeta, gdje je svaka utakmica praznik sportske borbe i natjecateljske žestine, to je svinjarija kakve se mogu dosjetiti samo monstruozni, provincijalni umovi koji stanuju u tvrdim tikvama naših nogometnih djelatnika.

Mo
30-12-2009, 21:14
tkach dobijaš rep za ovo

malimrav85
30-12-2009, 21:52
To je to.
Amen.
Da te indijanske lige išta valjaju Abramović bi kupio Arsenal Kiev a ne bi se gurao u Chelsea.

Josip Broz Tito
31-12-2009, 00:14
Ne možeš ne voljet ovog Tkacha :)

Mo
31-12-2009, 01:14
ajme vidio sam ko je bio u ovom večernjakovom izboru. u žiriju su jedini koji nešto znače rapaić i nadoveza. a ostali su tipa peternac, pavličić, pavlović.. mislim jebeni nogometni autoriteti. olić je zaslužio nagradu, al srna da je drugi, smiješno, bez obzira što je osvojio jebeni kup uefa s jednom od najjačih svemirskih momčadi

no dosta mi je besmislenih prepirki s neznalicama.

nitko se nije osvrnuo na onaj moj link

Josip Broz Tito
31-12-2009, 02:26
Fali mi samo Lampard umjesto Vieire.Ostalo sve na mjestu.
Možda bi Owen imao mjesta,ali pored Shearera i Henryja teško.

A neznalice ste vi,a ne profesionalni nogometaši i stručnjaci koji ocjenjuju svoje kolege.
A Nadoveza kojeg kao poštuješ (iako nije bitno šta ti misliš jer svatko od njih zna bolje od nas ) je rekao 1.Srna 2.Olić 3.Kranjčar (ako me sjećanje dobro služi).

Mo
31-12-2009, 02:30
dok smo mi ovdje raspravljali ti si još ovce čuvao.

Josip Broz Tito
31-12-2009, 02:33
Aha ti si duže na forumu pa bolje zato znaš o nogometu.
Milan Bandić logika?

Mo
31-12-2009, 02:34
upravo tako.

nakon šahtara da je 1 od najjačih europskih klubova trebao bi se pokrit ušima i šutit.

Josip Broz Tito
31-12-2009, 03:02
Naravno da je osvajač Kupa UEFA jedan od najjačih klubova Europe.Malo sma i rekao.
Ali to je zato jer sam u svemu umjeren ;)

Mo
31-12-2009, 17:20
znači bilo koji klub koji bilo koje god. osvoji kup uefa je 1 od najjačih u europi?

sjajno

fakat sjajno ne znam zakaj se s tobom prepirem kad provališ pizdariju čim zineš tj. postaš

zato taj 1 od najjačih u europi tamburaju ko vola u kupusu kad igra LP

ovo je previše čak i za jednog trola

ajd ća nemaš pojma

ontopic: united, arsenal i chelski pobijedili, sva tri na 3 boda, bit će ful zanimljivo do kraja. nitko nije konstantan

legionar
01-01-2010, 22:47
http://www.index.hr/sport/clanak/video--mario-stanic-medju-legendama-pogledajte-najljepse-golove-desetljeca/468066.aspx

malimrav85
02-01-2010, 14:49
http://www.jutarnji.hr/toni-i-totti--love--mjesto-u-reprezentaciji-italije/444528/
ne bi dao ruku u vatru ali sam nekak uvjeren da je totti rekao da ne želi igrat za repku i ne kužim kak sad ovi pišu da se on nada pozivu

Galijun
02-01-2010, 21:16
Isuse kolko ste svi uspjeli napisati idiotarija, čovjek se fakat kul nasmije, pogotovo JBT...

1. S obzirom na činjenicu da kvalifikacije jesu završile po nas neuspješno, red bi bio gledati klupske uspjehe, a tu Srna, kolko god ljudi kod nas imali loše mišljenje o tom natjecanju (zanimljivije i nepredvidljivije od Lige Prvaka), je ipak najuspješniji jer je osvojio europski trofej. Poslije njega Olić, pa Kranjčar. Modrić se nije ni stigao iskazati jer je dobar dio jeseni bio....OZLIJEĐEN (a nisam čuo da je neki igrač loš zato jer ne igra radi ozljede).

2. Reći da je Modrić loš igrač iza kojeg stoji lobi (pretpostavljam židovsko-masonski, možda je i fat član istog) je komedija i može ju izvaliti netko tko je neobjektivan, ne gleda utakmice, blago psihički poremećen ili jednostavno glup. Isto tako uspoređivati Modrića sa Kranjčarom je prilično završena i promašena konstatacija jer su svi RAZUMNI složni da njih dvojica moraju igrati zajedno. Modrić je polivalentniji igrač, Kranjčar ofanzivniji, a u Engleskoj su se obojica razvili do te mjere da su im mane posve nestale iz igre, mane koje su ih krasile u HNLu i svojevremeno u repki (Kranjčara više no Modrića).

3. Srna je idiot. Kraj priče. Na stranu to što lik ima par naslova Ukrajine, kupova i UEFA Kup, ne sakriva činjenicu da je morao odavno igrati u puno jačem klubu od Šahtara. Sada previše igra na rutiniranost, a manje na agresiju koja ga je krasila dok se probijao. I to mu zamjeram, a činjenica da mu je predobro i da je lijen nastaviti napredovati je nešto što će dugoročno sjebati i njega, a i hrvatsku repku.

4. Ljudi opasno podcjenjuju istočne klubove. Od 5 UEFA Liga sa skupinama po 5 momčadi, 3 su osvojili klubovi sa istoka Europe. I svi su imali momčadi koja je dobivala i nadigravala imenima jače protivnike. Ne priznajem nemotiviranost kao izgovor jer koji onda racku se trudiš i trgaš da bi bio 5, da bi sljedeće godine odjebao natjecanje koje se odigrava na europskoj razini. Klubovi slijede tu logiku, a ja baš to ne kužim.

5. Ono kaj fali istočnim klubovima je kontinuitet. I tu failaju. Više no zapadni klubovi. CSKA osvoji UEFA Kup 2005., pa sljedeće sezone flopne u skupinama (Levski i Heerenveen su ga prešišali), Zenit ispadne mali majmun u skupini sa Realom i Juventusom, nakon osvajanja UEFA Kupa 2008., a Šahtar, eto, ispade majmun protiv Temišvara 2009. nakon osvajanja UEFA Kupa. Ali ostaje činjenica da najjači, CSKA, Zenit, Šahtar, jesu zaista napredovali zadnjih 5 godina i da su sposobni hrvati se sa mnogima. Rubin tek mora dokazati da Barcelona nije bila čista slučajnost, a Dinamo Kijev je prvi put nekog qrtza u Europi napravio valjda poslije Ševčenkove i Rebrovljeve generacije. Do tad su bili komatozni.

Uostalom, da Ukrajina i Rusija NISU baš takve lakrdije kao što ljudi vele, eto najobjektivnijeg linka zamislivog.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/crank2009.html (http://www.xs4all.nl/%7Ekassiesa/bert/uefa/data/method4/crank2009.html)
Rang lista za ulaz u europska natjecanja za sezonu 2010/2011. Rusija 6., Ukrajina 7. Ukrajina je prošle godine imala najbolji državni koeficijent, radi Dinama i Šahtara, ali i manjeg broja klubova, što taj uspjeh ČINI većim. Uostalom, nisu li i neki drugi rusko/ukrajinski klubovi igrali zapažene uloge prošlih godina??? Metalist Harkov, Dnjipro, Lokomotiv Moskva, Spartak...

6. Malo o Premu. CRonaldo je prošle godine odlučivao brdo tekmi koje su bile na knap (tipa Liga Prvaka protiv Porta), ove godine takvog igrača nemaju, a nekako mi Rooney ne djeluje kao igrač koji je to u stanju bez adekvatne podrške. Međutim, reći da je ManUtd. goli qrtz ove sezone su u zabludi jer su ipak ljudi živi u svim natjecanjima. Ali da će završit slabije no prethodne 2 sezone, vrlo vjerojatno hoće.

Mo
03-01-2010, 04:19
united ima bod manje nego u ovo vrijeme prošle godine

sve ostalo su priče

ovo ostalo svaka čast.

kaj se tiče usporedbe nike i luke ni sam nisam mogao to napisat.

Must
03-01-2010, 04:27
da al su tada od 20 tekmi izgubili samo 2, sad već imaju 5 poraza

malimrav85
03-01-2010, 11:25
pa moguće je isto tako da je liga jača ili slabija pa su svi ujednačeni
jer ako su sa tolko izgubljenih u vrhu...

Resin
03-01-2010, 13:20
http://www.jutarnji.hr/toni-i-totti--love--mjesto-u-reprezentaciji-italije/444528/
ne bi dao ruku u vatru ali sam nekak uvjeren da je totti rekao da ne želi igrat za repku i ne kužim kak sad ovi pišu da se on nada pozivu
rekao je da će igrat ak ga pozove, a ak stvarno ode na sp odmah stavljam neku lovu na talijane da će osvojit:mhm:

malimrav85
03-01-2010, 15:09
ma bez njega su talijani bananko teži, nemaju 10-ku ni na obzoru a kamoli tek nekoga ko bi odma uletio

Galijun
03-01-2010, 15:24
ma bez njega su talijani bananko teži, nemaju 10-ku ni na obzoru a kamoli tek nekoga ko bi odma uletio

Jesss, to bi, oflo, trebali biti Aquilani i De Rossi, no nisu oni taj kalibar.

Must
03-01-2010, 16:07
De Rossi 10-ka? :rotfl: , De Rossi prije zadnji vezni nego fantazista

Mo
03-01-2010, 16:17
da al su tada od 20 tekmi izgubili samo 2, sad već imaju 5 poraza

ček kaj opet moramo isponova iste stvari ponavljat?

kakve to veze ima kad su 2 boda iza chelseaja trenutno. prošle godine su dobar dio sezone bili iza liverpoola i opet na kraju bili prvi.

Mo
03-01-2010, 16:21
De Rossi 10-ka? :rotfl: , De Rossi prije zadnji vezni nego fantazista

upravo tako

de rossi je DMF i bok.

aquialni je ok al nije to to

kaj se tiče te 10-ke. Andrea Pirlo anybody? mislim nije on fantasista baš al može sve s loptom

kolko god mi totti bio drag, a 1 mi je od najdražih igrača, nije se baš iskazao na međunarodnoj sceni s Italijom

Must
03-01-2010, 16:31
ček kaj opet moramo isponova iste stvari ponavljat?

kakve to veze ima kad su 2 boda iza chelseaja trenutno. prošle godine su dobar dio sezone bili iza liverpoola i opet na kraju bili prvi.

nisi me razumio, nisam rekao da su u lošijoj poziciji nego lani, nego da su pokazali puno više slabosti, evo npr. trenutno gube doma od leedsa :rotfl:

Mo
03-01-2010, 16:33
niš strašno vratit će se.

Must
03-01-2010, 16:58
izgubili :rotfl:

Galijun
03-01-2010, 17:07
izgubili :rotfl:

Now that's a shame :iviv::iviv:
Nek nama Eduardo zaigra i zabije danas ! \o/

Mo
03-01-2010, 17:12
a jebiga događa se. ::E:

naravno da je veliki gubitak izgubit igrača ko ronalda, al svi su predviđali da će odmah past ne znam na sredinu tablice i da će kao postat jako loši. pokazali su neke slabosti, al su i dalje u vrhu i mislim da ak kupe pojačanje, dva da će imat veliku priliku bit prvi i ove godine, a ionak su već tu. silva i villa iz valencije bi dobro došli.

Must
03-01-2010, 17:20
i još su igrali s najjačom postavom vs leedsa :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Mo
03-01-2010, 17:23
nisu uopće igrali s najjačom postavom.
iz udarne su igrali rooney, berbatov i vidić

Galijun
03-01-2010, 17:25
Pa niti je Barcelona pala odmah u sredinu tablice nakon što su se Ronaldinho i Deco počeli zabavljati na tulumima više no igrati. Za klubove takvog kalibra je sredina tablice jebena kataklizma, no da su pali, jesu.

2007/2008 su uništili grupu sa Romom, Sportingom i Dinamom i bili daleko prvi sa 16 bodova, ubijali koga i kako su htjeli, a u tom su tonu nastavili i u knock-out fazi.
2008/2009 su manje suvereno prošli skupinu, no zato su prolazili do finala bez većih problema, a nerijetko ih je upravo CRonaldo spašavao kad je bilo frkovito (četvrtfinale vs Porta)
2009/2010 niti rezultatski uvjerljivi niti najmanje, neovisno što su također nakon 4 kola već bili u drugoj fazi. Besiktas dobili kasnim golom, protiv Wolfsburga morali preokretati, a CSKA dobili isto golom u 86.

Neće oni biti u sredini, ali će odraditi barem jedno natjecanje daleko ispod svojih mogućnosti (FA se već pokazao kao neuspjeh)

Mo
03-01-2010, 17:27
jebiga nema veze, nek i bude 1 godina pauze pa da opet počnu razarat. iz uniteda su godinama odlazili veliki igrači i svejedno su uvijek ostajali pri samom vrhu.

Must
03-01-2010, 17:28
Man Utd

29 Kuszczak (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/k/kuszczak_224408.stm)
02 Neville (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/n/neville_14140.stm)
06 Brown (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/b/brown_38281.stm)yellow card
20 Fabio Da Silva (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/d/da_silva_410367.stm)
23 Evans (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/e/evans_318192.stm)
08 Anderson (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/a/anderson_346222.stm) (Owen (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/o/owen_32371.stm) 69)
28 Gibson (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/g/gibson_324568.stm)yellow card
09 Berbatov (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/b/berbatov_210993.stm)
10 Rooney (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/r/rooney_243973.stm)
19 Welbeck (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/w/welbeck_377074.stm) (Valencia (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/v/valencia_296546.stm) 57)
26 Obertan (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/o/obertan_355012.stm) (Giggs (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/g/giggs_15722.stm) 57)
Substitutes

40 Amos (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/a/amos_331404.stm),
21 Rafael Da Silva (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/d/da_silva_252396.stm),
11 Giggs (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/g/giggs_15722.stm),
14 Tosic (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/t/tosic_367865.stm),
16 Carrick (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/c/carrick_154848.stm),
25 Valencia (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/v/valencia_296546.stm),
07 Owen (http://news.bbc.co.uk/sport1/shared/bsp/hi/football/statistics/players/o/owen_32371.stm)
svi koji su zdravi su igrali skoro

Mo
03-01-2010, 17:30
svi zdravi da

najjača postava, ne.

promašili su brdo prilika, jebiga.

Galijun
03-01-2010, 17:30
nisu uopće igrali s najjačom postavom.
iz udarne su igrali rooney, berbatov i vidić

Ta momčad koja je igrala je morala dobiti Leeds, ali eto, omaklo se...više sreće sljedeće sezone::E:

malimrav85
03-01-2010, 18:03
de roosi nikad nije 10-ku igrao, on je zadnji vezni i na toj poziciji je dobar, bilo je zanimanja reala ali mislim da je roma previše tražila i nije ni on baš da mu se ide

Mo
03-01-2010, 21:10
dudu zabio jeben gol west hamu.

inače toni je došao na 6 mjesečnu posudbu u romu, dobro će im doć

Galijun
03-01-2010, 21:21
Brafo Duduuuuuuuuuuuuuuuuu:smartass::smartass::lol:

Josip Broz Tito
04-01-2010, 01:20
Kao što rekoh Man Utd je smeće od momčadi.

Resin
04-01-2010, 12:00
ma bez njega su talijani bananko teži, nemaju 10-ku ni na obzoru a kamoli tek nekoga ko bi odma uletionema nikoga tottijeve klase, al mogao bi to igrati d'agostino il giovinco, pa čak i cassano il balotelli ak bi jako falila kreativnost. igrače imaju sigurno, problem je što im lippi ne vjeruje. pirlo ne može igrati tu poziciju, probao je leonardo u jednoj tekmi, a još značajnija je činjenica da je to igrao na početku karijere kad ga je inter prodao bez razmišljanja. aquillani je staklen i mislim da je njegova reprezentativna karijera već gotova.
inače, za par godina će stasati jedna strašna generacija talijana koju će predvoditi chiellini, santon, de rossi, marchisio, giovinco i balotelli::S:

malimrav85
04-01-2010, 12:37
ma cassano i baly nisu uopće igrači tog tipa
mogao bi i igrao je i kod nas eduardo 10-ku ali nije to to
treba im neko tipa totti, del piero, kranjčar, riquelme...

Resin
04-01-2010, 12:54
giovinco it is!
http://www.youtube.com/watch?v=Eu4HbNrcTNg

malimrav85
04-01-2010, 13:08
meni njegovo ime vuče da ga izgovorim govance

Resin
04-01-2010, 13:14
:rotfl:
a vidiš da se i jednog kaku još uvijek prca:lol:

Must
04-01-2010, 14:10
pa chiellini i de rossi su već gotovi igrači i to možda najbolji koje italija trenutno ima na toj poziciji

Galijun
04-01-2010, 17:53
Chiellini je dobar igrač i trenutno valjda njihov najbolji obrambeni. Giovinco obećava, djeluje kao netko tko bi mogao biti odličan igrač.

veteran
04-01-2010, 19:06
meni njegovo ime vuče da ga izgovorim govance

DŽO-VINKO...ovak je lakše:mrgreen:

konzerva
04-01-2010, 19:13
maminjo opet jaše (diler dila dobar dop)
http://www.net.hr/sport/page/2010/01/04/0246006.html

Galijun
04-01-2010, 19:49
maminjo opet jaše (diler dila dobar dop)
http://www.net.hr/sport/page/2010/01/04/0246006.html

Tzv. novogodišnje pakovanje:rotfl:

Must
04-01-2010, 19:50
kakav kralj :rotfl:

Mo
04-01-2010, 20:32
ozbiljno sam zabrinut za njega.

u biti nisam

što god da mu je želim da mu što prije presudi

fat drummer
04-01-2010, 20:52
kako napadaju sve poštene ljude
mamić, sanader, bandić

hrvati su svinje

Josip Broz Tito
04-01-2010, 22:26
Italija godinama radi najbolje s mladima i to je najjača reprezentacija na svijetu kad je riječ o potencijalu.
Ove godine bojim se ništa od njih imaju smiješnu skupinu,ali dalje su najebali.Oni su u onom puno težem dijelu žrijeba.

U gornjem dijelu su raspali Argentinci koje vodi Maradona vidjeli smo kako,nikad slabija i manje talentirana Njemačka,Francuska koja se rukometom plasirala na SP i jedina iole jača reprezentacija je Engleska,ali njih jebe vječiti luzerski mentalitet.

A u donjem dijelu se tuku Brazil,Nizozemska,Španjolska,Italija,Portugal,a ove prve 3 su po mom sudu i najjače 3 repke svijeta.

Must
10-01-2010, 00:03
Jel vidio tko preokret intera :mrgreen:?

Prvo Sneijder u 88' zabije iz slobodnjaka sa preko 30 metara od stative i onda Walter Samuel kojeg su prebacili u špicu u 93' zabije u maniri prvoklasnog strijelca za 4-3.

Prejako ::S:::S:::S:

Galijun
10-01-2010, 08:25
I Dudu također asistirao protiv Evertona...dobro je igrao:mhm:

Mo
10-01-2010, 12:35
jebote ovo u angoli je kaos. eto vam afrike i svjetskog prvenstva, dobro da nismo tam ::E:

Just a little bit
10-01-2010, 12:43
sva sreća kaj naši ne idu dole, po povratku bi za jedno 500 % narasao postotak side u hrvatskoj

Must
10-01-2010, 12:48
http://www.youtube.com/watch?v=Vfrd1-Zgig4

pogledajte kakve su golčine padale

Mo
10-01-2010, 15:33
Lovren u Lyonu za 10 milja?

malimrav85
10-01-2010, 22:30
http://www.jutarnji.hr/lovren-ima-8-5-milijuna-razloga-da-uci-francuski-jezik/475778/
šteta, nadao sam se da ću uz "Kak si kaj Niko" reć i "Kaj ima Dejo..."

Resin
10-01-2010, 23:48
mamić je jebeni transfer guru
prodat za 8,5 milijuna jednog nogometnog analfabeta s odigranom polusezonom, praktički neprovjerenog u ijednoj jačoj utakmici može samo majstor...
svaka čast zdravko, dinamovci te ne zaslužuju:worship:

malimrav85
10-01-2010, 23:56
ma znaju oni za njega, nije da hvalim lika ali ga prate inozemni klubovi već dugo, oko 5 godina
kad je imao 16 htio ga je chelsea za 2milje eura ali nisu dali jer su im rekil da ima potencijala da bude među 5 najboljih obrambenih na svijetu
sad ćemo vidjet kaj će bit

ali prodat tadića za pola milje eura, e to je jeben posao!

veteran
10-01-2010, 23:59
ali prodat tadića za pola milje eura, e to je jeben posao!

:rotfl::rotfl::rotfl:

nemrem ti dat rep al na ovo sam se strgo:mrgreen:

Mo
11-01-2010, 00:07
možemo sve reć za mamića al da ne zna prodat ne možemo

lovren je dobar igrač i veliki zalog za budućnost al 8.5 milja.....

i ovo o signalima Uniteda je takva patka.

Josip Broz Tito
11-01-2010, 03:06
mamić je jebeni transfer guru
prodat za 8,5 milijuna jednog nogometnog analfabeta s odigranom polusezonom, praktički neprovjerenog u ijednoj jačoj utakmici može samo majstor...
svaka čast zdravko, dinamovci te ne zaslužuju:worship:
Bravo na postu,majstore!

Mo
11-01-2010, 22:31
http://sportnet.hr/vijesti/389623/nogomet-1-hnl/cufre-ostaje-u-dinamu-uz-manju-placu

Galijun
13-01-2010, 23:50
Živo me zanima s kojim će pojačanjima sada izlijetati...

8.5 milja...suluda cifra za brambenog usred zimske stanke...ali to je Zdravko. Mora da je Aulasa ili nekog od delegacije Lyona provozao u gepeku:rotfl:

Mo
13-01-2010, 23:56
ma ono izmisliš zanimanje helseaeja uniteda itd. ovi iz lyona počnu paničarit i to ti je to

ona plačljiva curica od mandžukića je pobjegla s treninga jer su mu poplavili nokti. ma neg ga se sam riješe nemrem više trpit tu budalu.

Must
14-01-2010, 00:00
čuj 8.5 možda je puno al dajem ruku u vatru da će ga za par godina prodat iz lyona za najmanje duplo

malimrav85
14-01-2010, 01:04
bez beda
kaj je najbolje ovi siroteki u hajduku ne mogu prodat neke kao zvijezde i "vrhunske igrače" kao što su rukavina i kalinić ni za pola iznosa kolko dinamo dobije redovno za braniče

Mo
14-01-2010, 11:26
ma briga me za hajduk ak bumo se s njima uspoređivali onda neće bit dobro :mhm:

Tkach
14-01-2010, 11:41
Mamić treba dobiti Zlatnu kunu za najboljeg gospodarstvenika u zemlji. Prodati Lovrena Lyonu je kao prodati 100 tona Vegete najboljem pariškom restoranu.

Mo
14-01-2010, 13:06
istina je, prodao ga je za puno više neg kaj vrijedi al čini mi se da će Lovren bit dobar igrač.

looserpool ispao od readinga u FA kupu, mogu li gore od ovog?

više nemrem ni uživat u tome, dođe mi ih fakat žao već.

u biti ne :rotfl:

Resin
14-01-2010, 16:59
Mora da je Aulasa ili nekog od delegacije Lyona provozao u gepeku:rotfl:i tim je veća vrijednost ovog mamićevog podviga kad znamo da je sa druge strane imao aulasa koji je, uz one bolesnike iz porta, jedan od najzajebanijih pregovarača

Werther
14-01-2010, 22:58
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=01&dd=13&nav_id=403796

zanimljivo

Mo
14-01-2010, 23:34
pa i nije.

čista nagađanja

Josip Broz Tito
15-01-2010, 03:01
Bili bi najveća sportska velesila u svim kolektivnim sportovima!

Must
15-01-2010, 03:09
u kosarci ne bi

Josip Broz Tito
15-01-2010, 03:37
u kosarci ne bi
Bili bi jedino od Amera slabiji trenutno,a donedavno ni od njih.

Teodosić,Lakovič,Ukić,Planinić,Bečirovič
Stojaković,Tomas
Veličković,Vujčić,Lorbek,Krstić,Peković.

Evo tu nema mjesta za jednog Marka Popovića,Rakočevića,Vujačiča,Benu Udriha,Radmanovića,
Antu Tomića.

Must
15-01-2010, 03:48
borili bi se sa spanjolcima za drugo mjesto, tu se slazem

veteran
16-01-2010, 00:32
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=17155

ovaj siroti Kalinic fakat ima problema sa zabijenjem golova:rotfl:

aj da mu vec jednom prvi udje pa da to krene:mhm:

Mo
16-01-2010, 01:25
Nikola Kalinić

dajmo mu da puca penale

Josip Broz Tito
16-01-2010, 02:27
Bilić ga je pohvalio jer se "može i Čelsiju naći u šansi 3 puta".
Ovo je izjava godinae zasad uz Bandićeve australske prašume.

malimrav85
16-01-2010, 18:57
ovaj filip brkić je sramotan
majhil?

sickboy
16-01-2010, 18:59
ovaj filip brkić je sramotan
majhil?

Daj molim te...tip zvuci kao doktor znanosti za branka strupara, neka se vrati slagat parkete u belgiju...umjesto da se trudi na televiziji izmucat prosto slozenu recenicu!

malimrav85
16-01-2010, 19:21
lik je onak, nogometaš
ovaj je pak, kao komentator

kakve parkete?

Must
16-01-2010, 20:35
kolko god da je brkić loš, bolji je od svih hrtovih komentatora osim vele i ćosića kad se nadrogira

veteran
16-01-2010, 22:40
Ovo je izjava godinae zasad uz Bandićeve australske prašume.

http://www.arf.net.au/

:thumbup:

Josip Broz Tito
17-01-2010, 15:59
http://www.arf.net.au/

:thumbup:
Znam da postoje,išao sam na natjecanja iz geografije,ali to zna malo ljudi i definitivno nije Australija poznata po prašumama.valjda ćemo se složiti da je ovaj blebnuo ovo bezveze.

veteran
17-01-2010, 18:14
valjda ćemo se složiti da je ovaj blebnuo ovo bezveze.

vrlo vjerojatno:mrgreen:

Just a little bit
17-01-2010, 18:22
ovaj Strupar je fakat sramotan, pa ko je njemu dao komentirat, lik ne zna jednostavnu rečenicu reći bez mucanja
Najjače mi je još to kaj sam nedavno pročitao njegovu izjavu da je fakat zadovoljan s angažmanom na rtl-u i da se fakat našo u komentiranju
:D :D :D

Mo
17-01-2010, 18:31
kolko god da je brkić loš, bolji je od svih hrtovih komentatora osim vele i ćosića kad se nadrogira

daj malo pretjeruješ
kolko god i ovi bili loši taj brkić je dno dna

pa sjećam se sp-a u rukometu kad cijeli turnir nije znao razlikovat valčića i metličića a lijepo se razlikuju perin br. 19 i valčićev mislim 14 ili koji već.. uglavnom.. a strupara neću ni komentirat komentari su mu ko da je bio na lobotomiji.

Galijun
17-01-2010, 18:39
Eduardo asistirao petom::E:

Must
17-01-2010, 22:21
daj malo pretjeruješ
kolko god i ovi bili loši taj brkić je dno dna

pa sjećam se sp-a u rukometu kad cijeli turnir nije znao razlikovat valčića i metličića a lijepo se razlikuju perin br. 19 i valčićev mislim 14 ili koji već.. uglavnom.. a strupara neću ni komentirat komentari su mu ko da je bio na lobotomiji.

tko je bolji od njega, sušec koji priča na srpskom, ili možda onaj anemični balog?

Just a little bit
17-01-2010, 23:45
dobro, sušec je ipak stari zvezdaš :D

malimrav85
18-01-2010, 00:10
meni je mali sušec najdraži
ima puno informacija, prati novosti, ne sere, po mom mišljenju, u prazno o ničemu i sve u svemu je uravnotežen

Mo
18-01-2010, 02:19
tko je bolji od njega, sušec koji priča na srpskom, ili možda onaj anemični balog?

Vela
i sušec mlađi je ok

Must
18-01-2010, 02:43
za velu sam vec reko da je dobar, a mladji susec je solidan, ali nista extra

Mo
18-01-2010, 02:46
za velu sam vec reko da je dobar, a mladji susec je solidan, ali nista extra

a gle bolji od debosa brkića u svakom slučaju

Josip Broz Tito
18-01-2010, 04:24
Ja najviše volim stare karizmatične komentatore-Sušeca,Miću Dušanovića,od mlađih Velu i Blažička.
Ne podnosim jedino Cvitkovića i onog kretena što euforično prenosi skijanje i svršava kad Kostelić bude dobar.

malimrav85
18-01-2010, 11:33
taj sa skijanja je isto cvitković
taj lik se ziher navlaži kad vidi/čuje/namiriše kosteliće
on je mislim sad direktor sportskog programa pa je htio prenosit neki spust umjesto real-barcelona
baš idiot
iako nema iritantnijeg od blažička i deranja ko idiota: "massa toči goivo, on toči gorivooooooooo" ili "ivica se spustio niz brdo, spustiooo seeeeeee"

legionar
18-01-2010, 15:28
Dobar je Sušec, a tek što ga voli malo cugnut. Jedan frend ga je vidio mrtvog pijanog u Zg-u u nekom bircu (zaboravio ime) dva sata prije nego je trebao komentirati utakmicu u noćnom terminu (mislim da je rekao rukomet).

Josip Broz Tito
18-01-2010, 16:13
Genijalna je bila kombinacija Vela-Bogdan.
Ovaj drugi je glup ko stup a Vela ga podjebava :rotfl:
Argentina-Meksiko '06 (ak se dobro sjećam al nije ni bitno) 89.minuta i Bogdan izvali nakon duže analize:Mislim da ova utakmica ide u produžetke.
Vela ga odmah poklapa:Sad si izrekao baš hazardersku prognozu :mrgreen:

Must
18-01-2010, 17:03
Vela: Tko je više seksi, Ballack ili Beckham?
Bogdan: Još uvijek gledam ljepši spol...
Vela: Dobro je, dobro si se izvukao...

Bogdan: Sad bih ja još nešto rekao, ali neću.
Vela: Da, nemoj!!!

Vela: La Volpe je htio kao i Kranjčar i Petković pozvati svog sina u reprezentaciju, ali nije mogao jer ga nema. Čeči kako bi ti to riješio?
Čeči: ne znam
Vela: Njegova kčer se oženila s nogometašem, pa je zeta pozvao u momčad.
Bogdan: Ja imam dva sina, ja bih njih pozvao.
Vela: A u koju reprezentaciju, možda Zapresića?
Bogdan: Točno to, čitaš mi misli.
Vela: Da. Samo je problem što zet još nije dobio niti minute. Možda kakvi problemi kod kuće.
Bogdan: Vjerojatno ga priprema za sljedeće Svjetsko prvenstvo.

Bogdan: Evo sad Poljaci pokušavaju zadržati loptu da vrijeme sporije teče.

Mo
18-01-2010, 20:13
dušanović je možda prije bio ok al sad je mrtvo puhalo njegovi prijenosi tenisa ili čega već još su za ubit dosadni.

cvitković je zato za košarku bog i nitko osim njega to nemre prenosit.

najbolji mi je bio mutić, pokoj mu dušu, njegovi prijenosi košarke su bili ful uzbudljivi. tipa: -gordon, gordon za tomasa, tomas za andrića.. andrić 2 poena. i tako unedogled

Galijun
18-01-2010, 21:11
Vela, kad je Debrecen poveo 0:4 na Poljudu protiv Hajduka: "Ovo je već šamaranje mrtvog magarca":rotfl::rotfl:

Must
18-01-2010, 21:45
S. Sušec: "Loše se piše Trinidadu, a bogami i Tobagu.

malimrav85
18-01-2010, 22:14
arsenal želi mandžukića?
pa nemoj me jebat!
kaj će im 2 debila u napadu? on i van persie. mandžukić je baš ko van persie, nos u oblacima, mozak u tragovima.

Must
18-01-2010, 22:19
s time da van persie zna zabit gol iz slobodnjaka a mandžo ne :mhm:

malimrav85
18-01-2010, 23:46
to misliš na onoj reklami za nike? hi hi hi
jebeš slobodnjak kad imaš abt q7 sa mm17 na sicu! najjači si onda, najjači!

kresholino
19-01-2010, 15:57
Ja najviše volim stare karizmatične komentatore-Sušeca,Miću Dušanovića,od mlađih Velu i Blažička.

MIćo je car za sve sportove(tenis,gimnastika,hokej,i dr.),al vela je krele(ima takve gafove,da se čovjek malo zapita) a blažičko koji se napali na tekme mančestera i pravi se pametan kad prenosi skijanje.sušec nekad sere na rukometu.za košarku mi je najjači Slavko Cvitković!!!kad počnu mljet gluposti na nogometu ili rukometu,a prijenos je i na radiju odmah prebacujem na radio a isključim ton na TV.

Must
19-01-2010, 15:59
slavko cvitković i košarkaški sladokurci :rotfl:

kresholino
19-01-2010, 16:03
slavko cvitković i košarkaški sladokurci :rotfl:
da da to mi je najjače!!!moj stari je jednom s njim išo na tekmu košarke,i on ti da bolje prenosi tj.izvještava mazne par časica viskija,pa onda ima inspiracije za prijenos:mhm:

Just a little bit
19-01-2010, 23:27
jedan od jačih komentara filipa Brkića
manchester igra s nekim a Filip nam ovako prenosi :

"Evra dodaje Giggsu... Giggs do Nanija....Nani šalje loptu do SRBINA Nemanje Vidića"
:jlb: :jlb:

veteran
20-01-2010, 11:29
"Evra dodaje Giggsu... Giggs do Nanija....Nani šalje loptu do SRBINA Nemanje Vidića"
:jlb: :jlb:

SRBIJANACA je trebao rec:mhm:

sickboy
20-01-2010, 11:33
http://www.index.hr/sport/clanak/carlos-odlazi-u-kinu-kod-ivankovica-a-kovac-mozda-i-dogodine-ostane-u-dinamu/471230.aspx

"Carlos odlazi. Ide u Kinu u klub koji trenira Branko IvankovićNadam se da je istina...:bravo:
Jedan crnac manje...::E:

veteran
20-01-2010, 11:36
Jedan crnac manje...::E:

dva manje! otisao je o Lovren!:mhm:

sickboy
20-01-2010, 11:40
dva manje! otisao je o Lovren!:mhm:

Ima razlike izmedju:

Crnaca...
http://www.javno.com/slike/slike_3/r1/g2007/m05/x102140137256083531.jpg

i...

crnaca
http://s1.pticica.com/pticica/foto/0000321422_l_0_0y7hhd.jpg

veteran
20-01-2010, 11:43
Ima razlike izmedju:

Crnaca...
i...

crnaca

tetovaza na trbuhu?:unsure:

malimrav85
20-01-2010, 22:11
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/vejicu-sericu-nudili-smo-50-tisuca-eura-osvojimo-li-prvenstvo-clanak-82043
Oni su njima nudili...
Pa kaj ti nije jasno, ljudi imaju ugovor, koga boli kurac kaj ti nudiš?
Lik trči u 7 ujutro za 3000kn po satu. hajduk tu ne može izgubit, svako smanjenje je njima ok

malimrav85
21-01-2010, 17:41
http://www.jutarnji.hr/papadopoulos-slobodan-za-800-000-eura--klub-ustedio-jos-toliko/504357/

Mo
21-01-2010, 17:43
čitam danas židaka i fascinantno mi je kak tip može puno toga napisati a ne reć apsolutno ništa i još uz to izmišljati šakom i kapom.

Galijun
21-01-2010, 18:56
čitam danas židaka i fascinantno mi je kak tip može puno toga napisati a ne reć apsolutno ništa i još uz to izmišljati šakom i kapom.

Možda je pravnik.

Btw, Kamerun 45 minuta dijeli od ispadanja na AKN...gube 0:1 od Tunisa:smartass:

malimrav85
21-01-2010, 23:58
ko ovom mamiću daje da živi?
kad ga neće bit kupujem stoljetnu kartu za Maksimir

Josip Broz Tito
22-01-2010, 03:32
Danas je briljirao u Otvorenom :rotfl:

malimrav85
28-01-2010, 16:43
http://www.jutarnji.hr/-mister-youtube--odlazi-na-posudbu-u-inter/520018/
iko, pa di ćeš?

veteran
29-01-2010, 17:40
http://www.jutarnji.hr/andric-u-legiji/522268/

i onda netko kaze da Hajduk ne zna prodati igraca:thumbup:

Must
29-01-2010, 18:51
e al za koje pare i di? :lol:

sickboy
29-01-2010, 18:55
*JBT mode on* Legija je jedna od najjacih timova u poljskoj, a usudio bi se reci i u europi...onako pravi predstavnik istocne skole nogometa i mislim da ce im andric puno pomoci...bio je vec na putu prema barci, ali ipak je dobro izabrao. Definitivno ce napredovati i izboriti mjesto u repki...

veteran
29-01-2010, 19:18
e al za koje pare i di? :lol:

:mrgreen:

*JBT mode on* Legija je jedna od najjacih timova u poljskoj, a usudio bi se reci i u europi...onako pravi predstavnik istocne skole nogometa i mislim da ce im andric puno pomoci...bio je vec na putu prema barci, ali ipak je dobro izabrao. Definitivno ce napredovati i izboriti mjesto u repki...

dakle slazemo se:thumbup:

Galijun
30-01-2010, 00:10
Sutra tekma za 3. mjesto Afričkog Kupa Nacija: Nigerija - Alžir

A u nedjelju finale... Gana - Egipat Ajmo Ganaaaaaaaaaaa:yay::yay::cheerleader:

malimrav85
30-01-2010, 12:26
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/barci-pravo-prvokupa-hajdukove-igrace-clanak-89146
ha ha ha, to te ja pitam!
Real će osvojit svako prvenstvo a barca će neshvatljivo bit druga!

Must
30-01-2010, 15:40
prejako mrav, umirem :rotfl:

Must
31-01-2010, 06:48
kakav bog isus ovaj guti ne vjerujem :rotfl:

http://www.youtube.com/watch?v=9xQJGu_U2IA

treba imat muda napravit ovako nešto :lol:

veteran
31-01-2010, 13:29
predobra gajba:mhm:

fat drummer
31-01-2010, 23:29
koja pička... ja bih pucao

totalno bih

Galijun
01-02-2010, 00:13
e-jebeno, svaka mu čast:thumbup:

malimrav85
02-02-2010, 01:21
http://www.net.hr/sport/page/2010/02/01/0680006.html
to bišća!

malimrav85
02-02-2010, 11:35
http://www.jutarnji.hr/john-terry--ljubavnica-prijeti-osvetom--supruga-trazi-razvod/528422/

Kakav klub takav i kapetan...
Al kak stvari stoje barem će on solo ić na svjetsko!

veteran
02-02-2010, 22:40
http://www.index.hr/sport/clanak/nakic-nije-to-neki-paraiba-anderson-je-veliko-pojacanje-za-hajduk/473607.aspx

nije fer da tako pljuju po najboljem strijelcu u europskim natjecanjima:rotfl:

Must
02-02-2010, 22:54
jao kad se sjetim da je ekipa za njega pričala da je najveće pojačanje hajduka a lika doveli iz 2. momčadi gremia :rotfl:

Mo
03-02-2010, 17:58
drago mi je da se naš biščo obranuo od napada divljog taksista pa ga je u samoobrani opalio 6, 7 puta

možda je to bila preventivna obrana kao ameri u iraku -on bi mene sigurno napao pa sam ja njega prije

nego jel ko gledao klasični unitedov kontranapad na emiratesu.

od arsenalovog kornera do gola u 3 poteza za oko pol minute

nego majko moja kako je loš taj united ove godine.

a ovo s uzornim terryjem bi moglo malo uzdrmat nepobjedivi chelseajeajea

http://img535.imageshack.us/img535/2623/74665505.jpg

Josip Broz Tito
04-02-2010, 04:38
Ljestvica najboljih svjetski klubova prema IFFHS-u (za period od 1. veljače 2009. do 31. siječnja 2010. godine):

1. (1.) FC Barcelona (Špa) 319,0

2. (2.) Chelsea (Eng) 296,0

3. (3.) Manchester United (Eng) 289,0

4. (4.) Šahtar Donjeck (Ukr) 275,0

A gdje je Crottenham :( ?

Must
04-02-2010, 05:50
po toj ljestvici je dinamo ispred celtica i wolfsburga, toliko o tome

malimrav85
04-02-2010, 15:14
ha ha ha
ta ljestvica je relevantna za išta kolko i ljestvica 3. zagrebačke lige
zapad
ako to postoji

ja sam 90% siguran da je taksist prvi započeo
malo sam se raspitao i rečeno mi je da bišćan ne bi ziher prvi išao luka ubijat tak a pogotove se ne bi derao ko mi kaj može?
plus kaj organski ne podnosim taksiste
tak da je moja teorija da mu je lik pozvao pauka što je ok
pa je kad je pauk došao lik je išao provocirat na što je ovaj valjda odgovorio nekaj i raspizdio taksista koji je krenuo na njega i htio ga lupit i onda je ovaj popidzio i potrgo ga
a idiotni taksist samo sere po medijima okolo a sud mu preko novina poručuje da kak nije stigao doć dat iskaz na sudu a stalno ima vremena davat izjave

Josip Broz Tito
04-02-2010, 18:35
po toj ljestvici je dinamo ispred celtica i wolfsburga, toliko o tome
Pa naravno da jest.
Škotska liga je teško smeće,gora od HNL,klubovi su im sprdnja Europe.
Wolfsburg je osvojio jednu titulu po sistemu i ćorava koka nabode zrno,te ispao kao prvak prejake Bundeslige od CSKA...
Dinamo ipak igra svake godine Europsku ligu,da ne ulazimo u to kako je igra :mrgreen:

malimrav85
04-02-2010, 20:34
http://www.net.hr/sport/page/2010/02/04/0283006.html
Ma može može, sam dodaj razloge zbog kojih ti neko može glavu razbit, ajmooooooo

http://www.net.hr/sport/ukratko/page/2010/02/04/0670006.html?pos=n1
Odlično tempirana forma!

Mo
04-02-2010, 20:40
Pa naravno da jest.
Wolfsburg je osvojio jednu titulu po sistemu i ćorava koka nabode zrno,te ispao kao prvak prejake Bundeslige od CSKA...
Dinamo ipak igra svake godine Europsku ligu,da ne ulazimo u to kako je igra :mrgreen:

ukrajinska liga je zato jebeno dobra.

kakva god bila škotska liga celtic i rangers igraju redovito u eurokupovima,a smrdljivi rangers je nedavno bio u finalu kupa uefa ak se ne varam

nego mamića treba likvidirat

a u onom tekstu o pobjedi nad clujom meni je sam upalo u oko mandžukić je ličio na onog starog
pa nije ličilac pa da je ličio

kresholino
04-02-2010, 22:50
Pa naravno da jest.
frajeru JBT,jel tebi koja liga dobra osim naravno 5ce...

Must
04-02-2010, 23:21
pa ukrajinska, kak nisi skužio kresholino :mrgreen:

Josip Broz Tito
05-02-2010, 00:06
frajeru JBT,jel tebi koja liga dobra osim naravno 5ce...
Pa osim liga petice (Engleska,Italija,Španjolska,Rusija,Ukrajina) nisu loše ni njemačka i francuska.U prvih 10 su još Nizozemska,Portugal i Rumunjska.
btw.da,da,Dinamo dobio u zajebanciji-trening-prijateljskoj Cluj...

fat drummer
05-02-2010, 00:11
jednom će i hajduk dobiti utakmicu :mhm:

Must
05-02-2010, 00:30
nadam se da će medicina toliko uznapredovat narednih godina da i to doživimo

Mo
05-02-2010, 00:41
Pa osim liga petice (Engleska,Italija,Španjolska,Rusija,Ukrajina) nisu loše ni njemačka i francuska.U prvih 10 su još Nizozemska,Portugal i Rumunjska.
btw.da,da,Dinamo dobio u zajebanciji-trening-prijateljskoj Cluj...

rumunjska?!

:rotfl::rotfl::rotfl:

JBT king of the trolls

zajebancija-trening-prijateljska e za ovakve vrste utakmica još nisam čuo

informacije radi. ukrajina i rusija ne spadaju u ligu petice to je neka druga liga petice koju ti ovdje navodiš. nema šanse da su ruska i ukrajinska liga jače od njemačke

al dobro ti živiš u svom svijetu i valjda ti je lijepo u njemu.

veteran
05-02-2010, 01:24
jednom će i hajduk dobiti utakmicu :mhm:

aj nemoj zajebavat decka:mad2:

Josip Broz Tito
05-02-2010, 05:04
Vjerujte nisam prepisivao...evo po rezultatima pogodio sam svih 10 najjačih liga Europe.
I da,Rumunjska je tu,čak na 7.mjestu...
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/crank2010.html
Dakle ovo su činjenice,a ne bajke o propalom Istoku i moćnim Crottenhamu/Manchester Cityju /ubaci po volji neku prćiju arapskog/ruskog milijardera.

kresholino
05-02-2010, 10:32
pa ukrajinska, kak nisi skužio kresholino :mrgreen:
ma,znaš sad mi je jasno ipak je ciparska liga najjača anorthosis je igrao 2 sezone ligu prvaka...:mhm:

fat drummer
05-02-2010, 11:59
Vjerujte nisam prepisivao...evo po rezultatima pogodio sam svih 10 najjačih liga Europe.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/crank2010.html (http://www.xs4all.nl/%7Ekassiesa/bert/uefa/data/method4/crank2010.html)
Dakle ovo su činjenice,a ne bajke o propalom Istoku i moćnim Crottenhamu/Manchester Cityju /ubaci po volji neku prćiju arapskog/ruskog milijardera.
jbt, ajde pogledaj zadnju kolonu, koliko klubova iz pojedinačne lige ekšuli igra ligu prvaka ili kup uefa

malimrav85
05-02-2010, 12:25
http://www.net.hr/sport/page/2010/02/05/0193006.html?pos=n1
zdravkec, sve te odjebalo

http://www.net.hr/sport/page/2010/02/04/0797006.html?pos=n1
njega je ziher anderson costa preporučio

Mo
05-02-2010, 12:46
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/crank2010.html

to je country rankings a ne jačina lige

cluj odigra LP i onda je zato rumunjska na 7. mjestu plus još neki dobri rezultati par klubova.
to kaj se ti moraš pomagat tu nekim ljestvicama a nemaš sam svoje mišljenje to je druga priča.
baš kaj kresholino veli.
anathorsis je igrao LP pa je vjerojatno i ciparska liga jebena.

a kladim se da ti ne bi, da ne gledaš na net, napamet znao nabrojat 3 ukrajinska kluba osim dynama i šahtara.

Josip Broz Tito
05-02-2010, 14:32
to kaj se ti moraš pomagat tu nekim ljestvicama a nemaš sam svoje mišljenje to je druga priča.

Ja imam činjenice a vi baljezgarije i propagandu.
Tebi je smiješno da je rumunjska liga u Top 10,iako rezultati jasno pokazuju da je tako,čak je na 7.mjestu.
Ali ne,nije onako kako objektivni rezultati pokazuju,nego onako kako ti misliš,tvoje tvrdnje su potkrijepljene-ničim!

kresholino
05-02-2010, 14:52
Mo,pusti to je No-Win situation,čovjek je u svoj glavi u pravi!!Mi smo crveni ,bijeli i žuti vragovi ili jednostavno prodane duše..
ma znaš kaj MO dobro je da je Dinamo nataburo Cluj a i onaj đilkoš Manđa konačno proradio!!sad će barem bit dobar protiv hajduka,sad će se neki hajdukovci dić tu..::E:

Josip Broz Tito
05-02-2010, 15:17
Mo,pusti to je No-Win situation,čovjek je u svoj glavi u pravi!!
Ali kako ne shvaćate da ste vi u pravu u svojoj glavi,a ja sam zaista u pravu jer moje mišljenje potkrijepljuju činjenice-UEFA-ina tablica koeficijenata.Možete vi udarati kao Maks po diviziji ali ovdje sve piše crno na bijelo.
Nije sramota pogriješiti,treba priznati da si pogriješio i tu biti veliki.Svatko od vas bi trebao reći:Tito bio si u pravu,mea culpa ;) kad je vidio fakte.

kresholino
05-02-2010, 15:28
i na plotu piše svašta,pa se ne uzima za ozbiljno...

sickboy
05-02-2010, 15:53
Ali kako ne shvaćate da ste vi u pravu u svojoj glavi,a ja sam zaista u pravu jer moje mišljenje potkrijepljuju činjenice-UEFA-ina tablica koeficijenata.Možete vi udarati kao Maks po diviziji ali ovdje sve piše crno na bijelo.
Nije sramota pogriješiti,treba priznati da si pogriješio i tu biti veliki.Svatko od vas bi trebao reći:Tito bio si u pravu,mea culpa ;) kad je vidio fakte.

Da prevalim ovakvu glupost preko usana, jezik bi mi se osusio...:unsure:

Josip Broz Tito
05-02-2010, 15:54
i na plotu piše svašta,pa se ne uzima za ozbiljno...
E sad si me pobio argumentima i povlačim se iz rasprave.

kresholino
05-02-2010, 18:06
a JBT, ...

Mo
05-02-2010, 19:09
Ja imam činjenice a vi baljezgarije i propagandu.
Tebi je smiješno da je rumunjska liga u Top 10,iako rezultati jasno pokazuju da je tako,čak je na 7.mjestu.
Ali ne,nije onako kako objektivni rezultati pokazuju,nego onako kako ti misliš,tvoje tvrdnje su potkrijepljene-ničim!

e trollu moj. daklem jel se ta ljestvica zove top 10 league ili kakos?

to je ljestvica uspješnosti klubova pojedinih zemalja na temelju koje se onda računa

kakva je neka liga ovisi ne samo o tome je li 1 ili su 2 kluba te lige sudjelovali jedne godine u LP ili kupa uefa nego i o posjećenosti, infrastrukturi, igračima koji u njoj igraju, atraktivnosti utakmica i općenito nogometa.
svaka čast cluju al da je rumunjska liga bolja od nizozemske, portugalske pa čak i grčke.. nije.

i da mi tebi velimo da si u pravu a ništa ne shvaćaš neg si moraš pomagati nekim ljestvicama tu. ma smiješno

ugl. prestani trabunjat..

legionar
05-02-2010, 20:00
Uspoređivanje Tottenhama i Šahtara je glupo. Normalno da će Šahtar u trećerazrednoj ligi gdje postoje 3 poštena kluba svake godine osigurat Europu, igrat u njoj i nabijat si europski rejting. U premiershipu ima minimalno 7-8 respektabilnih klubova tako da je osigurat Europu ne baš lagano. Sadašnji Tottenham bez onog luzera Ramosa bi u 10 utakmica barem 7 puta razmontirao Šahtar. U ligama tipa ukrajinska, rumunjska i sl. postoje obično po dva poštena kluba koja drže lokalni tajkuni koji plaćaju masne cifre za dovođenje igrača iz prašuma, stepa i šikara. Ostatak lige im je ništ korist, nešto tipa naša kuruza ship. Eventualni rejting lige drže obično po dva kluba, kao kod nas Dinamo bez kojeg bi već davno bili svrstani u rang afričkih plemena. Izuzetak je ruska liga gdje se može reći da postoje 4 poštena kluba. Što se tiče prolaska ciparskih ili mađarskih klubova, to im uspije jednom i nikad više, i ne dokazuje baš ništa. Jednom će se i Dinamu posrećit da prođe u ligu prvaka, pa to neće značit da nam je liga nadišla stadij treće županijske u Engleskoj.

konzerva
06-02-2010, 15:26
http://www.net.hr/sport/page/2010/02/05/0668006.html
http://www.net.hr/sport/naked/page/2010/02/05/0671006.html?pos=n1

Galijun
06-02-2010, 19:14
Meni je fascinantno JBT da ti trpaš Rusiju i Ukrajinu u lige petice, a jasno se vidi da su i njemačka i francuska liga ispred prvenavedene dvije. Rusija 6., Ukrajina 8. Stoga prije no što ulijećeš u raspravu...ajde se prvo cijepi od kontriranja samog sebi...pogotovo sa tablicama koje si naveo kao izvor (koje smatram jedinim relevantnim izvorom snage neke europske lige)

fat drummer
06-02-2010, 21:31
žalostan je to dan kad ti ustaša poput legionara objašnjava očito. možemo se mi ismijavati iz krotenhema, ha-ha-ha, ali crotenhem bi našamaro rinatove dečke i cure u većini slučajeva.

krotenhem igra doma više natjecanja i utakmica nego šjahtor i spartak u jednoj deceniji, a onda još igra i europu. osim španjolaca malo tko gura na 4 fronta.

rumunje gurati u najjače lige je jednostavno degutantno,a pogotovo ruse i ukrajince u ligu pet. to je toliko blesavo da ti pamet stane.

kresholino
07-02-2010, 11:25
http://www.net.hr/sport/page/2010/02/06/0277006.html

kad sam vidio slike mislio sam da se radi o staljingradu,a onda se sjetio da se radi o ruglu zvanom maximir..

legionar
07-02-2010, 13:47
Vrlo dobra skupina. Ovdje komotno možemo bit prvi.

fat drummer
07-02-2010, 13:51
malta, gruzija, letonija, izrael i grčka

ako ovo ne ubijemo ko pičke treba nam zabranit igrat nogomet

malimrav85
07-02-2010, 14:13
lako se mi popiknemo i na grke i na fatove
nadajmo se da će grke kriza i nogometno uništit a da će fat sedit 1-0 i 0-0 tamo

Must
07-02-2010, 14:25
imali smo srece, jako lagana grupa

fat drummer
07-02-2010, 14:32
lako se mi popiknemo i na grke i na fatove
nadajmo se da će grke kriza i nogometno uništit a da će fat sedit 1-0 i 0-0 tamo
već sam zvao knesset. za pare pustit će i vama ustašam :thumbup:

Just a little bit
07-02-2010, 14:40
skupina prelagana, gotovo sam razocaran :jlb:

kresholino
07-02-2010, 15:21
već sam zvao knesset. za pare pustit će i vama ustašam :thumbup:

jel bi mogo nabavit karte za židove,židove?:mhm:

Galijun
07-02-2010, 16:01
Ma UKRAJINA OSVAJA EURO, VAM JASNO ????? JEL TAKO JBT ??????????http://www.forum.hr/images/smilies/kava.gif

Josip Broz Tito
07-02-2010, 17:59
Konačno malo sreće sa ždrijebom.
Iako nijedna grupa nije neka grupa smrti.
Najjače je ona Švabe,Osmanlije,Belgijanci i mini Švabe.

Cape Town
08-02-2010, 00:59
trebali bismo prošetat kroz ovu jadnu grupu...al vjerujem čak i ako ne budemo dobri, da će nam izrael i grčka svojim kiksevima pomoć...oni su još gluplji od nas::E:

Must
08-02-2010, 01:16
baš sam sad gledao ostale grupe, naša je uvjerljivo najlošija, strašno kako smo se skrumpali

Mo
08-02-2010, 23:12
ma grupa je najlakša u povijesti.

sam ne smijemo ipak 'lako ćemo', ozbiljno tekmu i nek igraju bijesni kaj nisu bili na svjetskom.

inače 300 vidim da je tvoj ljubimac dao izborničko mjesto cici a cico dobio zanimljivu grupu.

btw mislim da su se maltežani smrzli kad su nas izvukli bilo bi im najbolje da nam puste bez igre da sačuvaju stadion :D

Mo
08-02-2010, 23:18
Ma UKRAJINA OSVAJA EURO, VAM JASNO ????? JEL TAKO JBT ??????????http://www.forum.hr/images/smilies/kava.gif

:rotfl::rotfl:

euro 2012.
finale: ukrajina-rumunjska-3-1

igrač utakmice darijo srna koji je poslušao prijedlog ahmetova i uzeo ukrajnisko državljanstvo

a za 20 godina , pogled u budućnost: darijo srna izbornik ukrajine

Must
08-02-2010, 23:19
svi naši susjedi dobili jake grupe osim nas :mrgreen:

veteran
08-02-2010, 23:29

logicno....mi smo ipak bili glavni nositelji...ko ih j...:mrgreen:

Josip Broz Tito
09-02-2010, 00:31

euro 2012.
finale: ukrajina-rumunjska-3-1

igrač utakmice darijo srna koji je poslušao prijedlog ahmetova i uzeo ukrajnisko državljanstvo

a za 20 godina , pogled u budućnost: darijo srna izbornik ukrajine
Pa nisu im jake reprezentacije ali zato su im lige vrlo jake.
A sigurno da će im usput jačati i reprezentacije ;)

Josip Broz Tito
09-02-2010, 00:35
Pa nije nitko jako loše prošao,osim BiH,a čak i oni imaju sad lakšu grupu nego u prošlim kvalama.

Slovenija i Srbija su s Talijanima,a to je najbolji izbor iz prvog bubnja poslije Rusije.
Talijanima odlazi dosta starijih igrača i trebat će im vremena da se uklope svi oni sjajni mladi.

Makedonci su u najlakšoj grupi uopće (dobro nisu nam susjedi,nego samo braća :mrgreen:) Rusija i Slovačka-najslabije reprezentacije iz prva 2 bubnja

Crnogorci su preslabi gdje god da dođu...

Mo
09-02-2010, 00:36
Pa nisu im jake reprezentacije ali zato su im lige vrlo jake.
A sigurno da će im usput jačati i reprezentacije ;)

tip ne odustaje..

kad igraju temišvar i cluj cijela se europa trese od uzbuđenja

Must
09-02-2010, 00:43
slovenci i srbi su jedni sa drugima, a to je uvijek više od nogometa, bih ima težu grupu za kvalificirat se, možda imaju više šanse biti 1. nego sa španjolcima, no veća je konkurencija za 2. mjesto nego u prošloj grupi

Josip Broz Tito
09-02-2010, 01:14

tip ne odustaje..

kad igraju temišvar i cluj cijela se europa trese od uzbuđenja
Možda bi trebala.Rumunjski klubovi su im pokazali u zadnje 2 sezone snagu rumunjske lige,7. lige po jakosti u Europi.

Galijun
09-02-2010, 11:35
Pokazali jesu da su jaki, ali nisu opravdali status 7. čime ih je zadužila Steaua 2005/06....nakon ove sezone gube tu sezonu po koeficijentu i lete između 12-15 mjesta...

Ispravak, od 2011/12

konzerva
09-02-2010, 21:23
ode Reja u Lazio, sudeći po ovoj slici dobro će se uklopit :mrgreen:
http://sportske.jutarnji.hr/fw3k/util_scripts/get_slika_varijacija.php?slika_id=19758&var_suff=510x365

Must
09-02-2010, 21:25
pa šta misliš zašto su ga uzeli :mrgreen:

Mo
10-02-2010, 02:28
Možda bi trebala.Rumunjski klubovi su im pokazali u zadnje 2 sezone snagu rumunjske lige,7. lige po jakosti u Europi.

sigurno je prelijepo živjet u tvom svijetu

ajmo reja sjebi smrdljivi nazio do kraja

veteran
10-02-2010, 22:21
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=17992

e to je skola:thumbup:

sickboy
13-02-2010, 13:33
Bio bih zahvalan kad bi mi netko mogao puknuti nekoliko slika dinamovog stadiona, al trebam slike derutne unutrasnjosti...(nedavni clanak na net.hr sam vec pregledao)

Grizzly
14-02-2010, 00:31
Plaće igrača Dinama:

http://www.net.hr/sport/page/2010/02/13/0126006.html?pos=n1

Najplaćeniji: Mario Mandžukić ................... 360.000 kuna

A ja kad čujem da netko ima plaću 15.000 kn, pomislim da živi ko car. ::E:

Must
14-02-2010, 00:36
ništa čudno, tržište je tako napumpalo cijene da tu dinamo malo što može napravit ukoliko želi zadržat najbolje igrače

malimrav85
15-02-2010, 12:17
Butina (http://www.jutarnji.hr/dinamo-slab-protiv-lecha--butina-vikao-jurcicu---mijenjaj-moralesa--/557461/) - Vrsaljko, Barbarić, Cufré, Ibáńez - Sammir, Vrdoljak, Badelj (http://www.jutarnji.hr/jurcic--bilic-bi-morao-pozvati-milana-badelja-/560272/) , Morales - Mandžukić, Dodo.

Ovog Sammira se ne možeš rješit ko da je spolna bolest!
Šteta za Kramarića, sad je 4. napadač o mogli su ga pošteno istesat ovo proljeće...
Mogla bi ovak mlada obrana plivat malo iako je ovaj Vrsaljko ziher predobar jer je bio u hajduku i oni su rekli da ne valja što znači da je materijal za repku.

Resin
17-02-2010, 23:41
vidim da uefin projekt izbacivanja talijana funkcionira savršeno, danas u izvedbi vjernog sluge ovreboa

Must
17-02-2010, 23:45
čudi me što se taj uopće može pogledat u ogledalo nakon onog u londonu

Josip Broz Tito
18-02-2010, 16:28
Zato sam odavno prestao gledati ovo buržujsko sranje od natjecanja.

veteran
18-02-2010, 18:48
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/hajduk-nije-uspio-doci-pobjede-protiv-treceligasa-clanak-98694

Biograd :jlb:

Must
18-02-2010, 18:51
ovo više nije ni smiješno...

...ali ipak je :rotfl: :rotfl:

Mo
19-02-2010, 14:20
prekomično je da uefa tolerira onakve klaunove kao hansena i overbeea . ne sam da ih tolerira neg im daje i dobre tekme a overbee ili kak se već zove taj škembasti ćelavi klaun je za nagradu dobio i svjetsko
prestrašno

pa pol naših sudaca bi bolje sudilo neg taj lik. a ono s arsenalom neću ni komentirat. iako mi je drago svaki put kad onaj dosadni dedica wenger plače jer on plače i nariče i kad treba i kad ne treba.

nego

sickboy
19-02-2010, 16:20
http://www.crosport.info/gle-cuda-mlate-se-i-u-europi/

ZBOG sinoćnjih vijesti o neredima navijača na utakmicama Lige Uefe dežurni hrvatski dušobrižnici jamačno trljaju oči u nevjerici. Kako je to moguće da se navijači u Europi tuku, kad tamo imaju stroge zakone, lijepe stadione i svi grickaju kokice!? Čude se novinari Blažičko i Flak gledajući svježu fotografiju Anderlechtovog huligana kako na travnjaku stadiona San Mames u Bilbau paradira s metalnom palicom u ruci.
Naime, većina naših novinara uvjerena je kako u razvijenoj Europi više nema šovinizma i huliganizma među navijačima, već je to samo rezervirano za primitivni Balkan, Bad Blue Boyse i Torcidu. A takvi, jadna li nam majka, nikada nećemo na Zapad. E, pa drage kolege varate se. Baskijska policija jedva je spriječila veću makljažu Anderlechtovih pristaša, kojih je oko tisuću doputovalo u Bilbao na utakmicu protiv domaćeg Athletica, s ratobornim Baskima.
Nakon kraja utakmice koja je završila neriješenim rezultatom (1–1) Anderlechtovi navijači provalili su u teren jer su ih, zamislite, miroljubivi Baski s tribina gađali raznim projektilima. Nakon toga nastao je pičvajz, jer su se tulumu na zelenom travnjaku pridružili i domaći huligani. Zabava bi sigurno trajala i trajala da je nisu prekinuli organi reda.
No, to nije sve. Nekoliko tisuća kilometara dalje zabavljali su se navijači nizozemskog Twentea koji su raširenih ruku s baseball palicama dočekali goste iz Bremena te su se nekoliko puta potukli u gradu i oko stadiona. No, niti Nijemci nisu došli ko' ovce na klanje. Društvo su im pravile kolege iz Bochuma i Moenchengladbacha. Tko bi rekao da se razvijeni i miroljubivi Nijemci i Nizozemci mogu udarati ko' bijesni Balkanci. Inače, utakmica je završila pobjedom Twentea 1–0. Vjerujemo kako će uzvrat biti još zanimljiviji.
Dakle, gospodo dežurni dušobrižnici sljedeći put kada počne baljezgati o primitivizmu i nazadnosti hrvatskih navijača prisjetite se civiliziranih Baska, Belgijanaca, Nijemaca, Nizozemaca…

malimrav85
19-02-2010, 16:53
Pa te se iz aviona vidi da su srbi!

Mo
19-02-2010, 19:22
nisam ni znao za ovu stranicu čini mi se ok

a inače kad god nešto prašičko veli ili se zgraža nad nečim meni se okrene želudac
taj tip je kreten samo takav
a za flaka ne bi rekao ništa jer bi mogao biti banan kakvo mišlenje imam o toj nuli od čovjeka i spodobi.

nego mamić veli da je on protiv yugo lige i da to nikad nije ni rekao da je za :iviv:

konzerva
20-02-2010, 14:14
nego mamić veli da je on protiv yugo lige i da to nikad nije ni rekao da je za :iviv:

tko ga nebi volio

Must
20-02-2010, 14:21
http://www.jutarnji.hr/najveci-biseri-hrvatskih-i-jugoslavenskih-sportskih-komentatora/575390/

:rotfl: ona od zule najjača

Mo
23-02-2010, 23:27
nema do milojka pantića

igraju zvezda partizan: izlaze igrači partizana, a evo i naših

ili: u svečanoj loži su mnoga poznata lica,među ostali i draža mihailović ( a bio neki tip kaj se zvao marković )

ili hajduk-zvezda nakon kaj je zvezda osvojila kup prvaka i nekaj se počeli tuć: došli su fudbaleri iz splita da provociraju,a nisu se setili ni cveće da donesu da čestitaju prvaku evrope::E:::E::rotfl:

sickboy
25-02-2010, 21:58
http://www.index.hr/sport/clanak/sjajno-organizirani-fulham-izbacio-srnin-sahtar-iz-kupa-uefe/477848.aspx

Ma nije moguce...?!?
Sahtjar bi nakantao tottenham...kako onda nije fulham?
Neki navijaci hajduka su se opet posvadjali sa realnsocu? Ne bi bilo prvi put...

Mo
25-02-2010, 22:32
http://www.index.hr/sport/clanak/sjajno-organizirani-fulham-izbacio-srnin-sahtar-iz-kupa-uefe/477848.aspx

Ma nije moguce...?!?
Sahtjar bi nakantao tottenham...kako onda nije fulham?
Neki navijaci hajduka su se opet posvadjali sa realnsocu? Ne bi bilo prvi put...

lol baš sam ja ovo išao pisat tj. quotat

masivni šahtar ispao od fulhama

ovo je sigurno uzrokovalo potres negdje u tihom oceanu..

Josip Broz Tito
26-02-2010, 00:47
Ovo ja zovem zasićenje trofejima i pobjedima.
Jednostavno ovaj poraz je Šahtjoru došao kao naručen,da se probude i shvate da nisu najbolji u Europi,nego tek četvrti.

No,Bože moj,čuda se događaju,ispao je i Liverpool iz LP,Roma iz Lige UEFE,juče u tenisu ispali Murray,Davidenko,Soderling.
Sve je to samo sport.
Šahtjor je previše poletio ove godine i bahatost se plaća.
Sad iz početka i dogodine sa ful motivacijom sigurno mogu do polufinala Lige prvaka.

Mo
26-02-2010, 03:44
slažem se.
to i ja zovem zasićenjem trofejima jer nakon 15 naslova prvaka ukrajine i 30 prvenstava sssr-a 11 kupova ukrajine i 35 sssr-a, 4 lige prvaka, 7 kupa uefa, 6 superkupova europe, 11 interkontinetalnih kupova i 18 naslova prvaka međugalaksije svatko bi se zasitio.

mislim da su ovi u dynamu upravo zavisni i sanjaju da jednom budu uspješni ko šahtar...

isto tak mislim da ovo neće previše utjecat na činjenicu da je šahtar i dalje četvrti najbolji klub na svijetu iza barce, reala i uniteda. istina je to što veliš oni su za sad četvrti u europi, po svemu, rezultatima, povijesti, tradiciji, trofejima, navijačima, po svemu.

Resin
26-02-2010, 21:18
zašto united trpaš u top 3? sjeti se da ih je fulham poderao::E:

Mo
26-02-2010, 22:52
zašto united trpaš u top 3? sjeti se da ih je fulham poderao::E:

fakat ne znam možda zato kaj su 2 godine zaredom bili u finalu LP jednu god. osvojili i 3-struki prvaci engleske.

Josip Broz Tito
27-02-2010, 02:04
Darijo Srna ide u Chelsea!
Za sve nevjerne Tome Darijo je pokazao kako jedan inteligentan i ambiciozan momak razmišlja.

Došao je u super-uspješni Šahtjor (a nije kao Lukica pobjegao brže-bolje u neki engleski jadni mediokritet-klub) naosvajao se trofeja,kako domaćih,tako i europskih,fino napunio džepove i bio kapetan prvaka Lige UEFA,te igrao gotovo svaku sezonu Ligu prvaka i svojim sjajnim igrama zapao za oko skautima Chelsea.

Sad će na kraju karijere moći reći igrao sam u najjačoj svjetskoj ligi,osvojio brdo trofeja i kao kapetan podigao europski trofej,te sam bio kapetan reprezentacije.E da,i pun sam k'o brod i Ahmetov mi dolazi na proslave rođendana a kao poklončić dobijem neki autić.

A Luka šta si ti napravio?Pa....ja sam igrao u Dinamu...i Tottenhamu...i jednom sam zabio gol Chelseaju.

ivan1234
27-02-2010, 11:12
A Luka šta si ti napravio?Pa....ja sam igrao u Dinamu...i Tottenhamu...i jednom sam zabio gol Chelseaju.

nije istina... igrao je i za zrinjski i za inker :)

Tony Montana
27-02-2010, 13:02

A šta si ti napravio dosad u životu?

Luka već ima osiguranu egzistenciju i ne mora se nikome pravdati kako je što stekao, a nema ni 25 godina života. Cijenim ga ko čovjeka, jer put koji je on prošao, a to je čeličenje po BIH, HNL-u, ne zna nitko tko to nije probao. Od šikaniranja trenera svih uzrasta, do odlaska na razne posudbe itd. Masa igrača pobjegne u njemačku, austriju, švicarsku i tamo izraste u igrača pa se kasnije vrati u Hrvatsku. Luka je prolazio drvlje i kamenje da dođe gdje je i taman da ostane cijeli život u crotenhamu ili da se sad ostavi nogometa, cijenit cu ga i skinut mu kapu.

malimrav85
27-02-2010, 13:27
Jebo me pas ako ste vi normalni!
Lik vas provocira čitavo vrijeme i stalno se nađe neko da razgovara s njim.

Resin
27-02-2010, 14:01
fakat ne znam možda zato kaj su 2 godine zaredom bili u finalu LP jednu god. osvojili i 3-struki prvaci engleske.rezultati govore za sebe i manutd je uz barcu i chelsea najveći europski klub zadnjih par godina, no to ni nije bilo sporno:wink:

Mo
27-02-2010, 14:58
Za sve nevjerne Tome Darijo je pokazao kako jedan inteligentan i ambiciozan momak razmišlja.

D.

ide u chelsea di si to čuo molim te? ne ide on nigdje do penzije.

srna je samo sjena igrača kakav je nekad bio sam zato kaj je lijena guzica kojeg ahmetov ne pušta dok svi najbolji igrači odlaze iz šahtara svake god.

Mo
27-02-2010, 14:59
rezultati govore za sebe i manutd je uz barcu i chelsea najveći europski klub zadnjih par godina, no to ni nije bilo sporno:wink:

ma znam
gle nije važno koji je united
neg da je šahtar 4. u europi!

kresholino
27-02-2010, 15:07

Došao je u super-uspješni Šahtjor (a nije kao Lukica pobjegao brže-bolje u neki engleski jadni mediokritet-klub) naosvajao se trofeja,kako domaćih,tako i europskih,fino napunio džepove i bio kapetan prvaka Lige UEFA,te igrao gotovo svaku sezonu Ligu prvaka i svojim sjajnim igrama zapao za oko skautima Chelsea.

Sad će na kraju karijere moći reći igrao sam u najjačoj svjetskoj ligi,osvojio brdo trofeja i kao kapetan podigao europski trofej,te sam bio kapetan reprezentacije.E da,i pun sam k'o brod i Ahmetov mi dolazi na proslave rođendana a kao poklončić dobijem neki autić.

ma meni je ipak kranjčar veći car,ima on iz sebe FA kup,a kaj ima Darijo srna ili jelen?

Josip Broz Tito
27-02-2010, 16:00
Jebo me pas ako ste vi normalni!
Lik vas provocira čitavo vrijeme i stalno se nađe neko da razgovara s njim.
Kako kaže vidoviti Milan ovaj je s linije za pametne :)

Josip Broz Tito
27-02-2010, 16:02
ma meni je ipak kranjčar veći car,ima on iz sebe FA kup,a kaj ima Darijo srna ili jelen?
Nažalost da napišem sve njegove trofeje post bi bio predugačak :(

malimrav85
27-02-2010, 17:08
http://www.jutarnji.hr/wayne-bridge-odbio-pruziti-ruku-johnu-terryju/596415/
Ha ha ha, koji "I ll pass"
Igram na ovaj jadni chelsea ali ne računah na hilaria
eh, kaj se može

jel to da srna idem tam zicer ili kaj? kaj, bosingwa im više nije dobar? ha ha ha ha, ziher

Mo
27-02-2010, 18:44
nego jel ko gledo tekmu, čujem da je chelseajeaja ponižen s 2 crvena, nice nice. znači ponovno smo na 1-om bodu zaostatka

Resin
27-02-2010, 19:01
koji lik ovaj mancini:rotfl:
frajer pri vodstvu 3-1 na najtežem gostovanju u ligi vadi lijevog bočnog bridgea i stavlja špicu santa cruza::S:

malimrav85
28-02-2010, 13:05
http://www.net.hr/sport/page/2010/02/28/0002006.html?pos=n1
real ubija!
nadam se da neće higuaina prodat.
kak ovaj gol od tenerifa niej faul? lik mu glavom drito po ruci nabije i ode lopta

jeste skužili da se komentator kod raulovog gola dere gol negdje 12 sekundi? ha ha ha

Josip Broz Tito
01-03-2010, 00:02
jel to da srna idem tam zicer ili kaj? kaj, bosingwa im više nije dobar? ha ha ha ha, ziher
Pa Bosingwa im ne igra već odavno,nego Ivanović.
Možda će Srna igrati desno krilo,tko zna.

Mo
01-03-2010, 00:42
srna ide hitno u barcelonu, iniesta će mu biti zamjena

malimrav85
01-03-2010, 01:32
Pa Bosingwa im ne igra već odavno,nego Ivanović.
Možda će Srna igrati desno krilo,tko zna.
bosingwa je potrgan, zato ne igra
chelsea ne igra sa krilima nego veza igra u sredini sa vrlo ofenzivnim bekovima

konzerva
01-03-2010, 11:40
ne znate vi šta valja... 5-0 čovječe :mrgreen:

kresholino
01-03-2010, 11:51
ne znate vi šta valja... 5-0 čovječe :mrgreen:
ma pustili van,a kad dođe hajduk u koprivnicu pa će ih nabit..:mhm:
e,JBT ja sam čul da će srna u Celtic i to je sad vijest dana a i srna-srbin je reko da nekak paše škotska liga je ga podsjeća na Ukrajinsku..

Must
01-03-2010, 11:53
e bravo za hajduk, čak su uspjeli i pobijedit najboljeg gosta lige slaven belupo :rotfl:

konzerva
01-03-2010, 11:56
čovječe kak je krenulo možda uđemo među 3 :rotfl:
ali svagi je brzo shvatio kakav vjetar puše pa će sasjeć sve u korijenu
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=18647

Must
01-03-2010, 11:58
koji je to cirkus dolje ja ne vjerujem :rotfl: