View Full Version : Nogomet
petrićeve škarice :worship:
malimrav85
09-04-2010, 00:13
da li se prasičko navlaži više na Lpool ili na f1?
da li se prasičko navlaži više na Lpool ili na f1?
Mislim na Lpool i na ostale Engleziće...kako je prije tekme vs Lillea rekao: "A sada, molim vas, poslušajmo himnu Liverpoola." Onak, wtf frajeru, nije da hrvatska himna svira pa da imaš obvezu držat jezik za zubima...katastrofa
meni je televizor uvijek mutean kad prasičko komentira..
za one koji nisu vidjeli, petrić bog
http://www.youtube.com/watch?v=SlrYA3rwAK0
Josip Broz Tito
09-04-2010, 15:07
da, ali pogledaj koliko je u tih deset godina engleskih klubova igralo u finalu
Imaš pravo,to je krunski dokaz njihovog gubitničkog mentaliteta!
Pa ta silna "dominacija" engleskih klubova je okrunjena koliko se ja sjećam sa 2 naslova u zadnjih 10 godina.
U zadnjih 5 godina dva puta...u zadnjih 10 godina 3 puta...puno bolje od Ukrajinaca i Rusa:smartass:
EDIT - mrav - http://www.jutarnji.hr/prodaje-se-sammir-za-9-99-kuna-/702663/ :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Jesi to ti stavio?
malimrav85
09-04-2010, 18:56
http://www.net.hr/sport/page/2010/04/09/0382006.html?pos=n1
koji car!
malimrav85
09-04-2010, 20:38
još jedan!
http://www.jutarnji.hr/ibanez-s-frakturom-celjusti-igrao-protiv-hajduka/703018/
malimrav85
09-04-2010, 22:30
http://www.jutarnji.hr/mario-mandzukic-prevario-malog-navijaca-dinama--nisam-ti-ja-mandzukic/702622/
i kaj mu onda radit?
Imaš pravo,to je krunski dokaz njihovog gubitničkog mentaliteta!
http://img685.imageshack.us/img685/7594/monkeyd.jpg
http://www.jutarnji.hr/mario-mandzukic-prevario-malog-navijaca-dinama--nisam-ti-ja-mandzukic/702622/
i kaj mu onda radit?
pa čoeče ovi argentinci igraju s više srca od domaćih.
više se s njima mogu poistovjetit neg s tim našima ko fol.
nego kad će mandža dobit nogu i otić plakat i naricat u neki dr. klub
malimrav85
10-04-2010, 00:57
a gle, mene isto nervira ali je najbolji strijelac lige
nije da je to nešto ali gol je gol
Josip Broz Tito
10-04-2010, 01:24
http://img685.imageshack.us/img685/7594/monkeyd.jpg
Jesu li dozvoljene ovakve uvrede na osobnom planu?
Ako jesu,onda bih povezao ovu sliku sa Mo-ovom rodbinom...
tebe nisu banali a troll si sam takav...naravno da je dozvoljeno:mrgreen:
Argentinci u Dinamu su zasad dobra investicija :)
malimrav85
10-04-2010, 01:58
kolko pratim i suarez ok igra u inkeru
ako je to uopće taj lik
malimrav85
10-04-2010, 13:21
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/mutu-ipak-blizu-odlaska-fiorentine-clanak-123824
e to bi bilo dobro dovest. Bez obzira na sklonost svemu i svačemi mislim da je to igrač koji garantira 40-ak golova po sezoni (prvenstvo/kup/eu)
i ja mislim da bi:thumbup:
Btw Barcelona je dobila:mrgreen:
malimrav85
11-04-2010, 02:26
ma loša tekma sve u svemu
guti i gago? wtf? iako je gago super čuvao messija a kod prvog gola je albiol smiješan ispao, traži loptu ko da zvijezde gleda. idiot.
ma loša tekma sve u svemu
guti i gago? wtf? iako je gago super čuvao messija a kod prvog gola je albiol smiješan ispao, traži loptu ko da zvijezde gleda. idiot.
Vidio sam prvi gol...zalosno...
A drugi je zabio Pedro...Tko je Pedro jbte? :roll:
Al prvenstvo je nase...
http://galeriaus.idoo.com/mon/2.jpg
::E:
:prekrst: :prekrst:
Još samo Žoze stoji na putu ovoj sotonskoj čergi zvanoj Barcelona. Trebat će otrpiti taj prijenos, već čujem kako debilni komentatori plaču svaki put kad se Interovi stoperi nađu 10 metara od patuljčice...
malimrav85
11-04-2010, 17:51
ma kiksnut će ovi separatisti negdje
a evo i rome ispred intera lagano
http://www.net.hr/sport/page/2010/04/11/0084006.html?pos=n1
Kak se baš ovaj izvuče... Zakaj Barbarića?
Zakaj Barbarića?
sigurno postoji neko vrhunsko logicno objasnjenje BBB-a, sick?:mrgreen:
Josip Broz Tito
11-04-2010, 19:43
:prekrst: :prekrst:
Još samo Žoze stoji na putu ovoj sotonskoj čergi zvanoj Barcelona. Trebat će otrpiti taj prijenos, već čujem kako debilni komentatori plaču svaki put kad se Interovi stoperi nađu 10 metara od patuljčice...
Mislim da će si međusobno drkati prilikom prijenosa...
Mislim da im je Barca draža i od hrvatskih momčadi.
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/panathinaikos-novi-grcki-prvak-clanak-124356
Ante Rukavina je osvojio prvenstvo Grcke! Njegov izbor odlaska u Grcku se pokazao odlicnim potezom jer ovako skuplja trofeje, a ne da igra u Tottenhamu koji je jadan engleski klub koji izgubi od zadnjeg u ligi. Rukavina je pokazao svoju klasu i vec sad mozemo reci da je on buduci glavni igrac Panathinaikosa (koji je samo da napomenem igrao u finalu Lige prvaka, a one nesretne 1996 je ispao u polufinalu Lige prvaka od istog onog Ajaxa koji je godinu dana ranije u cetvrtfinalu izbacio najbolji hrvatski klub - Hajduk) i Grcke lige koja je po nekim statistikama treca u Europi. Ispred nje su samo Ukrajina i Rumunjska. Na jedinom nezavisnom portalu koji ne drze smrdljivi kapitalisti Ante Rukavina je proglasen trecim najboljim igracem svijeta odmah iza Darija Srne i Lea Messija koji je bio drugi.
:mrgreen:
Vidio sam prvi gol...zalosno...
A drugi je zabio Pedro...Tko je Pedro jbte? :roll:
Al prvenstvo je nase...
Pedro ti je iz pomlatka barce. nešto za što u realu ne znaju od vremena raula i casillasa
prvenstvo je vaše.. not
inače zanimljivo mi je da ti koji si sav u spikama against modern football navijaš za manekensku agenciju real madrid koja kupuje igrače više da im prodaju dresove i da si skupe zvijezde u momčadi ko u manageru nego jer im neki igrač fakat treba
uglavnom pljujem na takve klubove, gade mi se 100 posto
ugl. vidim da ovdje dost volite tu sramotu od kluba
više poštujem klubove koji pružaju svojim mladim igračima prilike i ne kupuje tek tako da bi nešto kupili neg klubove tipa real, chelseajea, inter. ne znam koji mi se od 3 nabrojana kluba više gadi
ne brinite galacticosi se osvojit goli ku.ac ove godine da prostite::E:
baš je bilo divno vidjet kak ih je barca još jednom posramila na njihovom stadionu. za vraga vam i ronaldo i benzema i kaka.
ne brini ništa dečko. na taj način tretiramo trollove na ovom topiću
kaj se tiče rodbine ne znam al da si imao težak porod to je jasno.
Mo je malo ogorčen jer man urinal ove godine ne brojeći onaj jadni carling cup ostaje bez trofeja :mrgreen:
malimrav85
13-04-2010, 00:53
jebote MO, raul je iz atletico madrida
s 17 ga je valdano dopeljao
iz škole su im casillas i guti
isto tak su ti messi, iniesta i još neki lik za kojeg se brije da je iz barca iz nekih drugih klubova došli, prije ili kasnije
mislim da su valdes i xavi baš tamo od malih nogu
Mo je malo ogorčen jer man urinal ove godine ne brojeći onaj jadni carling cup ostaje bez trofeja :mrgreen:
jebiga ne mogu baš svake godine bit prvi moraju jednu malu pauzu uzet::E:
ti navijaš za real ono. ah da sve je jasno :D
ak niš united će imat trofej više od manekenske agencije zvane real madrid
mrav
još gore
sam 2 iz realove škole
iniesta je došao s 12 godina messi s 13 to se isto može reć od malih nogu.
uz to još imaš i piquea, krkića, busquetsa i puyola ( ne znam kak sam njega zaboravio ).
još kad im se vrati fabregas.
nije čak stvar tolko u tome ( iako zapravo i je :D ) nego u građenju momčadi. u realu imaš predsjednika koji kako mu se sprdne kupi neku zvijezdu, treneri se mijenjaju i niš ih se ne pita treba li im igrač neki ili ne nego tek tako real mora imat svu kremu europe jer su jebeni gadljivi šminkeri. najsmješnije mi je da se istodobno zahtijeva i traži da se igra lijepo pa kad imaju zvijezde i ne igraju lijepo opet trener leti.
u barci imaš bar neki sustav kako se gradi momčad i daje se prilika pomlatku. i još ktome igraju najljepši nogomet
ovi smrdljivci se nakupuju zvijezda i neće osvojit ništa a barcelona osvoji 6 titula u jednoj godini
Pedro ti je iz pomlatka barce. nešto za što u realu ne znaju od vremena raula i casillasa
prvenstvo je vaše.. not
inače zanimljivo mi je da ti koji si sav u spikama against modern football navijaš za manekensku agenciju real madrid koja kupuje igrače više da im prodaju dresove i da si skupe zvijezde u momčadi ko u manageru nego jer im neki igrač fakat treba
uglavnom pljujem na takve klubove, gade mi se 100 posto
ugl. vidim da ovdje dost volite tu sramotu od kluba
više poštujem klubove koji pružaju svojim mladim igračima prilike i ne kupuje tek tako da bi nešto kupili neg klubove tipa real, chelseajea, inter. ne znam koji mi se od 3 nabrojana kluba više gadi
ne brinite galacticosi se osvojit goli ku.ac ove godine da prostite::E:
baš je bilo divno vidjet kak ih je barca još jednom posramila na njihovom stadionu. za vraga vam i ronaldo i benzema i kaka.
Jbte Mo...nemres post napisati bez da me spomenes...
Vidi se da nisi bas upoznat sa povijesti gradjenja momcadi u Realu niti sa onim sto predstavlja moderni nogomet...
Real je od uvijek kupovao velike zvijezde...i oslanjao se na par extra igraca iz svoje momcadi...uvijek...
Bilo da su kupili Puskasa, Zidane-a ili Ronalda...
Real ili Barca nikada nece biti u toj mjeri predstavnik modernog nogometa kao Chelsea, Man Utd, Liverpool ili Man City jer nisu u vlasnistvu milijardera ili milijunaskih kompanija...
Malo pogledaj kako Glazer Utd svake godine dize cijene ulaznica jer moraju pokriti troskove i kredite koje imaju...
Jedina osoba koja jos drzi "instituciju" Man Utd-a je Alex Ferguson...kada se on povuce vidjet cemo koliko ce amerikanci imati strpljenja sa trenerima i kakve ce igrace i po kojoj cijeni dovoditi ti treneri...a cisto sumnjam da ce makar jedan izdrzati i sagraditi momcad kao Ferguson.
Molim te mi reci tko ce biti izdanak skole Glazer Utd-a kad za godinu-dvije odu Neville, Giggs i Scholes...? Nani? Owen? Ferdinand? Park?
Ti pljuj na Real, a mozes i dalje drkat na Glazer Utd...
Barci se mora odati priznanje za njihovu skolu nogometa ali uvijek cu mrziti taj odvratni separatisticki klub koji nikada nece biti veci od reala...
Jbte Mo...nemres post napisati bez da me spomenes...
Vidi se da nisi bas upoznat sa povijesti gradjenja momcadi u Realu niti sa onim sto predstavlja moderni nogomet...
Real je od uvijek kupovao velike zvijezde...i oslanjao se na par extra igraca iz svoje momcadi...uvijek...
Bilo da su kupili Puskasa, Zidane-a ili Ronalda...
Real ili Barca nikada nece biti u toj mjeri predstavnik modernog nogometa kao Chelsea, Man Utd, Liverpool ili Man City jer nisu u vlasnistvu milijardera ili milijunaskih kompanija...
Malo pogledaj kako Glazer Utd svake godine dize cijene ulaznica jer moraju pokriti troskove i kredite koje imaju...
Jedina osoba koja jos drzi "instituciju" Man Utd-a je Alex Ferguson...kada se on povuce vidjet cemo koliko ce amerikanci imati strpljenja sa trenerima i kakve ce igrace i po kojoj cijeni dovoditi ti treneri...a cisto sumnjam da ce makar jedan izdrzati i sagraditi momcad kao Ferguson.
Molim te mi reci tko ce biti izdanak skole Glazer Utd-a kad za godinu-dvije odu Neville, Giggs i Scholes...? Nani? Owen? Ferdinand? Park?
Ti pljuj na Real, a mozes i dalje drkat na Glazer Utd...
Barci se mora odati priznanje za njihovu skolu nogometa ali uvijek cu mrziti taj odvratni separatisticki klub koji nikada nece biti veci od reala...
normalno da ću te spomenut kad skačeš sam sebi u usta
znači po tebi je moderni nogomet sam kad su stranci vlasnici nekog kluba i kad dižu cijene ulaznica.
a ne kad neki klub kupuje sve živo i neživo i kad je jebena manekenska agencija, a ne nogometni klub. baš zato kaj oni to oduvijek rade mi se gade.
i gadi mi se kad kupe ne znam beckhama samo zato jer znaju da će im on prodavat dresove. i imaju te projekte galacticosa i pi.de materine a opet će osvojit niš. to nije građenje momčadi to je igranje menadžera in real life i u najmanju ruku je gadljivo. i to je isto moderni nogomet jer tu nogometa zapravo ni nema neg oni očekuju da ak kupe ronalda, benzemu i kaku da će protivnici padat sami od sebe i da će sve osvojit. isto je bilo za vrijeme prvih galacticosa kad su kupili zidanea, ronalda itd. imali prvih 11 jebenih a klupu nikakvu i momčad su morali krpati s igrčaima koji ne igraju na tim i tim pozicijama. to kaj to rade oduvijek još gore a ne sam da su kupovali zvijezde neg su ih i krali ( priča o di stefanu ) barceloni. gamad kraljevska
siguran sam da je i real u dugovima sam ih banke pokrivaju jer hej. to je real a real sve smije ( pljunem na real )
ugl. ti drkaj ( kad si već na drkanju ) dalje na svoj real i skači sam sebi u usta a kad god spomeneš taj anti against modern football kajgod ću se slatko nasmijat. ono s united club of manchester ili kak se već ti zovu još i kužim al da netko koje vs modern football navija za real. to je ono... nelogično u najmanju ruku
kaj se tiče uniteda to je dovoljno jak klub i slavan da će ih netko drugi preuzet kad pritisak bude dovoljan na glazere da odstupe. već postoji neka grupa navijača koja bi preuzela tj. otkupila klub a navijači protestiraju već neko vrijeme s zeleno-žutom akcijom itd.
united će pažljivo izabrat novog trenera nakon fergiea i neće sigurno ko smrdljivi real početi kupovat sve i svašta a trenere mijenjat svaka 2 mjeseca.
kaj se tiče pomlatka vidi se da ne pratiš baš klub što te i ne krivim kad valjda pratiš kog će real sljedećeg kupit.
dakle par imena samo. johhny evans, federico macheda, danny wellbeck, darren gibson, rafael, fabio, richie de laet, nani, anderson. mislim da ti je to stvarno dosta
da, barca neće bit veća od reala po broju titula lako bilo osvajat titule za vrijeme franca. real ti je ko crvena zvezda kaj je u jugi bila. klub koji mora bit prvi. jedino eto kaj se barci to ne sviđa u zadnje vrijeme.
a barceloni je uspjelo nekaj kaj realu neće nikad. 6 titula u 1 sezoni. joj kak ću se smijat kad barca osvoji LP na Santiago Bernabeu ove godine.. tim više kad vidim realoljupce ovdje ::E:::E:::E:
p.s. ovo o separatizmu neću ni komentirat, to spada u drugi topić al presmiješno..
normalno da ću te spomenut kad skačeš sam sebi u usta
znači po tebi je moderni nogomet sam kad su stranci vlasnici nekog kluba i kad dižu cijene ulaznica.
Pa stvar je u tome da jedan Man Utd nije imao dugova prije Glazera...na racun kluba su digli ogroman kredit koji bi im trebali vracati gledatelji preko cijene ulaznica. Real koliko god imao kredita ili dugova to ne radi...
Udruga navijaca Man Utd zali se kako na Old Traffordu nema sanse da se ustanes za vrijeme utakmice i navijas jer odmah letis van uz uzimanje godisnje karte...ako to nije promicanje modernog nogometa ne znam kaj je.
kaj se tiče uniteda to je dovoljno jak klub i slavan da će ih netko drugi preuzet kad pritisak bude dovoljan na glazere da odstupe. već postoji neka grupa navijača koja bi preuzela tj. otkupila klub a navijači protestiraju već neko vrijeme s zeleno-žutom akcijom itd.
united će pažljivo izabrat novog trenera nakon fergiea i neće sigurno ko smrdljivi real početi kupovat sve i svašta a trenere mijenjat svaka 2 mjeseca.
Ti likovi koji sad prosvjeduju su komotno odlucili pratiti klub kad su ga Glazeri preuzeli...sad su se sjetili pobuniti kad im se dize cijena ulaznica.
Ne smetaju njih glazeri nego ih svrbi oko novcanika!
kaj se tiče pomlatka vidi se da ne pratiš baš klub što te i ne krivim kad valjda pratiš kog će real sljedećeg kupit.
dakle par imena samo. johhny evans, federico macheda, danny wellbeck, darren gibson, rafael, fabio, richie de laet, nani, anderson. mislim da ti je to stvarno dosta
Ajde bas me zanima kako ce se ovi uklopiti u viziju Glazer Utd-a kad jednom Ferguson ode...
Hoce li trener i, jos vaznije, uprava imati strpljenja sa Wellbeckom koji je na posudbi u preston north endu sa ozljedom...
Oslanjat ce se na Gibsona koji ima 23g i odigrao 12 utakmica ove sezone?
Taj da nes vrijedi igrao bi duplo vise...
Rafael, Nani, Anderson, Richie de Laet, Fabio se ne mogu smatrati izvornim igracima Man Utd-a ni pod razno...
Ja sam te pitao sa igrace koji su ponikli u klubu...
Npr kad Messi sa 12g dodje u Barcu ili Fabregas u Arsenal smatram da su to igraci koje su ti klubovi odgojili...a ne kad Nani dodje u klub sa 18, 19-20g...
manchester city, chelseaeja, inter, real madrid
sve isto sranje..
koja je razlika jesu ponikli u unitedu ili su došli sa 17, 18 kad se klub može na njih oslonit. ne na sve naravno al već postoji neka baza igrača tj. momčadi i scholesa, giggsa i ekipu će naslijedit mlađi ak mogu i ak su dovoljno dobri samo iznimno će se kupit neko jako ime na nekoj poziciji. i u unitedu je uvijek postojala baza momčadi oko koje su se kupovali igrači ili dovodili mladi za razliku od reala kojem je baza bio tko, raul.
real to nema nego kupuje sam gotove zvijezde i zvijezdice, skupi hrpu umišljenih zvijezda koji ne znaju igrat nogomet. momčad se gradi, a u realu briju da titule mogu kupit. evo vidim da ne odustaju neg perez ima plan još 5, 6 igrača kupit.
to je gadljivo jednostavno i nije ti to baš punk football ::E:
pazi oni ne dižu cijene ulaznica pa nisu modern football. ne bi baš rekao. baš dapače.
gibson nije igrao puno jer ima jaku konkurenciju, giggs i scoles uskoro odlaze pa će imat prilike igrat.
ovo s glazerima itd. kak ti znaš da oni prosvjeduju zbog ulaznica sam? kaj si s njima svima razgovarao?
to su navijači i oni prosvjeduju jer im je klub u dugovima. to ne bubam bezveze nego sam čitao po netu
ako svi prosvjeduju zbog cijena karata onda to ni nisu pravi navijači
manchester city, chelseaeja, inter, real madrid
misle da se titule kupuju a to ne ide baš tako
ako niš real ima bar neku povijest iako je dosta toga pokradeno.
i inter ima neš povijesti, ajd ::E:
al ovi mali klubići kaj bi bili veliki su mi presmiješni
al jebeš te manekenske agencije od klubova. ak je united glazer united kaj je real, hollywood united?
uostalom možemo se mi tu raspravljat al manekenska agencija ti niš neće osvojit ove godine
Ja bih još dodao uz odvratni i separatistički - bezbožnički, anarhopederski klub u ciganskim šarenim dresovima. I Zvezda je bila do 1992. veći klub od Barcelone.
Al zato je Barca danas vrhunski klub, a Real je neispravna igracka;)
Real će uvijek biti veći klub od barce i par poraza to neće promijeniti.
Krivog si našao, ja ne navijam za Real osim čisto s utilitarnog stajališta s obzirom da oni imaju najveće šanse naštetiti Barceloni u španjolskom prvenstvu :D
Iako Barceloni odati priznanje na rezultatima u zadnjih 4-5 sezona, mislim da nije pretjerano reći da ih se u istom periodu ogavno protežira u Ligi prvaka. Čelzi je prošle godine pokraden ko humanitarna pomoć a i 2006. nije bilo puno bolje.
Real će uvijek biti veći klub od barce i par poraza to neće promijeniti.
teško bit veći i jači kad su ti iza leđa Franco, kralj, Madrid, cijela jebena Špnjolska mora bit u službi tih smrdljivaca
Krivog si našao, ja ne navijam za Real osim čisto s utilitarnog stajališta s obzirom da oni imaju najveće šanse naštetiti Barceloni u španjolskom prvenstvu :D
Iako Barceloni odati priznanje na rezultatima u zadnjih 4-5 sezona, mislim da nije pretjerano reći da ih se u istom periodu ogavno protežira u Ligi prvaka. Čelzi je prošle godine pokraden ko humanitarna pomoć a i 2006. nije bilo puno bolje.
čelzi je zaslužio što je dobio jer su skupina bahatih, odvrathin, bezobraznih huligana. ::E:
rentboys
shit club no history ::E:
2006. je barca dobila fair and square.
nego da se maknemo vidim da su navijači reala i mrzitelji barce ogorčeni. ne mogu reć da ih krivim.
spursi dobili arsenal koji je još jednom dokazao da su obična skupina chokera.
na čelu s tvrdoglavim trenerom koji ne kuži neke stvari neg uvijek traži izgovore. vjerojatno će nać i ovaj put. tipa ne znam podvalili su im pokvarenu vodu u svlačionici ili su im zajebali krampone na kopačkama
teško bit veći i jači kad su ti iza leđa Franco, kralj, Madrid, cijela jebena Špnjolska mora bit u službi tih smrdljivaca
http://dailymoxie.com/wp-content/uploads/2009/01/grumpy.bmp
Nemoj biti ogorcen Mo...
http://dailymoxie.com/wp-content/uploads/2009/01/grumpy.bmp
Nemoj biti ogorcen Mo...
lol nisam ja ogorčen
neg naprotiv iz vas navijača manekenske agencije sipa ogorčenost ::E:
ajd ne brinite bar ćete vidjeti pokal Lige prvaka na Santiago Bernabeu, bar na kratko.
:rotfl::rotfl:::E::iviv:
http://www.youtube.com/watch?v=CvDEyHHo8_o
molim vas prebrojite koliko je puta Hajduk pucao preko gola...a dobro je i da pogledate Anasov promasaj:rotfl:
http://www.youtube.com/watch?v=CvDEyHHo8_o
molim vas prebrojite koliko je puta Hajduk pucao preko gola...a dobro je i da pogledate Anasov promasaj:rotfl:
ahahaha anus sharbini ftw
a normalno da su tolko pucali prek gola, to ti je zavjera, podvalili su im krive lopte
inače zanimljivo mi je da se već ne mogu više postati komentari na video ::E:
malimrav85
15-04-2010, 22:47
lik je bananas bio kod toga, jučer sam gledao
malimrav85
16-04-2010, 23:26
sunderland hoće srnu kupit
visoko dečko cilja
šta nije bila neka opcija s fiorentinom?
Josip Broz Tito
17-04-2010, 01:39
sunderland hoće srnu kupit
visoko dečko cilja
Nije lud.Ili Real,Barca,Inter,Chelsea,Man,Liverpool ili ostaje u velikom Šahtaru.
malimrav85
17-04-2010, 13:12
http://www.net.hr/sport/page/2010/04/16/0413006.html
ha ha ha, već vidim koji bi stampedo bio da sammir ovak nekaj isfura
ne kužim kaj ga ekipa tam nije zgazila, 100 ih je... ja sam mislio da su ti arapi tamo opaki neki
Danas je Sammir bio dobar. Bio sam iskreno zacudjen.
I ne znam sto je mravu cura napravila da ju je kaznio dovodjenjem na Maksimir. Al vidio sam da su se kasnije pomirili jer joj je kupio sendvic:thumbup::mrgreen:
Danas je Sammir bio dobar. Bio sam iskreno zacudjen.
I ne znam sto je mravu cura napravila da ju je kaznio dovodjenjem na Maksimir. Al vidio sam da su se kasnije pomirili jer joj je kupio sendvic:thumbup::mrgreen:
A ti pricas protiv "razgovora" sa igracima...vidis da ima ucinka...::E:
malimrav85
17-04-2010, 23:07
Bio je ok lik, nije bio očajan. ali zato mm17 je, bio je za kurac lik
i kad ja odem? minutu prije 1-1! jebemti!
Bio je ok lik, nije bio očajan. ali zato mm17 je, bio je za kurac lik
i kad ja odem? minutu prije 1-1! jebemti!
A kaj ces...tak ti i treba kad ides ranije :mrgreen:
A mm17 je od Salzburga los tak da ovo nije nista novo...
A ti pricas protiv "razgovora" sa igracima...vidis da ima ucinka...::E:
Naravno da je to bio razlog:mrgreen:
malimrav85
18-04-2010, 13:40
ma badelj im je pola momčadi
oan sammir je ok igrao ali siluje loptu i to analno! prođe igrađa, naprvi rupu i onda krene u nazad ili doda barbariću
pa daj naprijed loptu jebem te glupog
a to da igra vrhunski je smiješno, morales igra puno manje od njega a pogledajte te 2 statistike
kak je morales dao 13 golova a ovaj kolko, 4 i to 3 iz penala
hajduk će ih dobit da je to već sad tužno
fat drummer
18-04-2010, 13:41
nikada nisam bio svjestan koliko si bojsi dobri motivatori i koliko su dobri kao sportski psiholozi. i to još rade besplatno, na ulici.
Naravno da je to bio razlog:mrgreen:
Ja ne znam o cem ti pricas...cinjenica je da do tog trenutka nije igrao dobro:mhm:
Protiv Zagreba i Varteksa je igrao lose al i to je bolje od onog prije...
A zamisli da su mu koju kost polomili...pa imali bi Messija u momcadi...::E:
malimrav85
18-04-2010, 13:58
http://www.net.hr/sport/page/2010/04/18/0086006.html?pos=n1
I onda me neko pita zakaj Zadar ne podnosim...
Baš teži čoban lik.
http://www.jutarnji.hr/neredi-navijaca-lazia-i-rome-u-fantasticnoj-atmosferi-na-olimpicu-/728323/
:rotfl::rotfl:
Mamu vam j*bem novinarsku...!...Kad se tuku i pale baklje u Rimu onda je to- fantasticna atmosfera...a njihovo rivalstvo je legendarno i stanje u gradu- nesto normalno...
Ja ne znam o cem ti pricas...cinjenica je da do tog trenutka nije igrao dobro:mhm:
ofc:rotfl:
http://www.jutarnji.hr/neredi-navijaca-lazia-i-rome-u-fantasticnoj-atmosferi-na-olimpicu-/728323/
Mamu vam j*bem novinarsku...!...Kad se tuku i pale baklje u Rimu onda je to- fantasticna atmosfera...a njihovo rivalstvo je legendarno i stanje u gradu- nesto normalno...
seljacine:mrgreen:
http://www.jutarnji.hr/ribery-i-govou-ispitani-u-slucaju-maloljetne-prostitutke--/729877/
"Galski pijetlovi" slijede Muhamedov nauk :rotfl:
malimrav85
20-04-2010, 19:46
he he he, najbolje je ovo: kaj će mu žena reć?
http://www.net.hr/sport/page/2010/04/20/0533006.html?pos=n1
pa sirota se pitala kak to da ima jednu ženu a tolko para
http://www.sportnet.hr/vijesti/395731/nogomet-nogometni-svijet/s-centra-ponistio-izjednacenje
ne znam tko je veći car, lik što je zabio gol ili komentator ::S:
barcelona? Que paso?
Mourinho je definitivno potvrdio da je bog.
fat drummer
20-04-2010, 23:56
talijani će se braniti u barceloni ko nikad do sada... oćemo bunker!
malimrav85
21-04-2010, 01:04
ne vjerujem da će bit bunker ko u dobra stara vremena
ali da će bit obrana hoće
iako vjerujem da će dat gol u gostima
malimrav85
21-04-2010, 01:37
http://www.jutarnji.hr/inter-bacio-barcu-na-koljena--mourinho-nadmudrio-guardiolu--/732258/
odlični pandev? defanzivno možda...
ja samo ne znam kaj je bilo ovima u realu da puste najboljeg nizozemca od svih, sneijdera
malimrav85
21-04-2010, 01:47
slažem se
ali računali su da će ga kaka nadomjestit a ovaj ovu sezonu nije ni odigrao
arjena kužim zakaj su pustili, zato jer je staklen i stalno mu je nekaj. svaka čast njegovim golovima i svemu ali nemreš na njega računat, nikad ne znaš kad će se potrgat...
ali zadržat van der vaarta i pustit wesleya je malo čudno...
wesley ima takav udarac s obje noge da je to strašno, kad vidim da su njega pustili, a igraju im gago i drenthe dođe mi da se ranim
malimrav85
21-04-2010, 02:03
gago, ha ha ha ha
Žao mi je što nisam snimio utakmicu jer mislim da bih čitav dan vrtio sekvenciju - Nedonošče gubi loptu, Nedonošče lamata batrljcima i traži prekršaj, Inter ide u kontru, Inter daje gol.
fat drummer
21-04-2010, 14:52
ako katalonski komoseparatisti ovo preokrenu nikada im neće biti kraja.
a što se tiče današnje utakmice, da se kladim stavio bih pare na švabe.
motta je sinoć odigrao veliku utakmicu, milito također, al od njega se to i očekivalo. uvjerljivo najbolji napadač serie a, a vjerojatno maradoni neće bit u prvih 11:(
http://www.sportsnet.ca/soccer/2009/11/29/motta_milito_courtesy_381.jpg
mrav, kaka je navodno ozlijeđen i nikad više neće moći igrat kao prije. milanov lab je to procijenio i zato i je prodan. naravno, možda su to samo priče za smirivanje milanovih navijača...
a gago nije uopće loš igrač, tak su se ljudi smijali i sneijderu, cambiassu, samuelu, cassanu... ... ... bilo ih je fakat masu. uvjeren sam da bi gago u drugom klubu pružao sasvim dobre igre.
oftopik za kladioničare: uzvrat na nou campu je pravi value bet. barci 2 gola razlike praktički ništa ne znače što znači da moraju lovit dvostruki hendikep, a velike su šanse da u tome i uspiju. sportigbet daje 3.7, zemaljske klade vjerojatno i više. u svakom slučaju sigurno ću gurnut 200 kuna na to.
malimrav85
21-04-2010, 21:21
ma ne znam
ja sam stvarno bio zagovornik gage ali nikak da mi pokaže zašto to radim
za higuaina sam isto govorio da će bit odličan napadač, da ga samo treba pričekat
trebali bi on i milito u napad, kun i messi iza njih
http://www.jutarnji.hr/ribery-i-govou-ispitani-u-slucaju-maloljetne-prostitutke--/729877/
"Galski pijetlovi" slijede Muhamedov nauk :rotfl:
Mozes li ih kriviti...::E:
http://www.index.hr/sport/clanak/le-figaro-otkrio-lice-zahie-d-benzema-govou-i-ribery-pokleknuli-pred-carima-bujne-plavuse/487335.aspx
Mozes li ih kriviti...::E:
http://www.index.hr/sport/clanak/le-figaro-otkrio-lice-zahie-d-benzema-govou-i-ribery-pokleknuli-pred-carima-bujne-plavuse/487335.aspx
Bas sam htio link stavit:mrgreen:
Ne mogu mu sudit:mrgreen:
malimrav85
21-04-2010, 23:52
kaj je ovo večeras bilo
umro sam skoro kolko je dosadno bilo
jel ovaj lyon došao na tekmu?
ma prevelik je ulog, al ono, baš prevelik, nije uopće za kockanje
tekma u utorak je bila dobra zbog neviđenog fanatizma interovih psihopata
za higuaina sam isto govorio da će bit odličan napadač, da ga samo treba pričekat
trebali bi on i milito u napad, kun i messi iza njihhiguain je odličan, frajer šuti i trpa
ne znam jel ikad jedna momčad imala na raspolaganju takve napadače kakve ima argentina ove generacije. milito, higuain, messi, aguero, tevez, lisandro lopez. jebote klasa do klase, svi su prvi strijelci svojih klubova. šteta što nemaju trenera.
malimrav85
22-04-2010, 10:50
Jučer je po meni onaj trener lyona ugušio lisandra. Lik je sam ko duh bio, ništa nije mogao a meni se čini da to nije tip igrača koji može sam igrat nego mu treba neki pomoćni napadač. Zato mislim da bi Eduardo, pod uvjetom prelaska i minutaže bio odličan u paru sa njim. ali vidjet ćemo.
malimrav85
22-04-2010, 13:07
http://www.net.hr/sport/page/2010/04/21/0428006.html
ha ha ha
koji retard
što za vas znači prvak?
ha ha ha
ako katalonski komoseparatisti ovo preokrenu nikada im neće biti kraja.
Mislim da će to biti konačni dokaz da se bliži kraljevstvo Sotone na zemlji, još kad to čovjek upari s napadima na Vatikan zbog pedofilije...
malimrav85
22-04-2010, 13:52
još nekaj
mogu mislit koja bi hajka bila na maicona da je on messiju izbio zub
ne bi kraja bilo napisima o krvožednim braničima i potrbi da se zaštite umjetnici...
jest da je slučajno bilo ali opet
http://www.index.hr/sport/clanak/dario-simic-se-nakon-12-godina-vraca-u-dinamo/487722.aspx
sranje...
malimrav85
24-04-2010, 00:19
za kaj?
da barbariću uzme mjesto?
To be honest, i think Modric has played his best football when he and Thudd are in the middle together. minus Palacios.
I think pal makes Modric nervous....
ha ha ha
šta mislite oće spucat mamić krunu sad?
malimrav85
25-04-2010, 00:23
ne
pustili
4.2 na kladi je premasno za propustit
Nadam se da nece Jurcevica dofurat. Niko Kovac ili Cico, pa i Kuze su moji favorti.
Niku Kovača bi ja htio vidit, no bojim se da ga ne potroše kao Soldu.
zašto niko kovač kakve reference on ima trenerske?
Ima muda, to je najvaznije
hehe
baš zato neće bit trener
misliš da će mamić uzet nekog s mudima
zamisli da pamića dovede to bi bio show :rotfl:
fat drummer
25-04-2010, 17:38
da dovede pamića taj bi namlatio mandžukića...
malimrav85
25-04-2010, 19:07
kakve trenerske refernce?
pa od kužea se ja ne sjećam da je dinamo imao neku izrađenu akciju i da si mogao reć: vau, super su ovo spremili
Dinamo, kaj je najkomičnije, još imam itekako izgleda spušit krunu, osim ako se pizde hajdučke ne dogovore i dopuste taj jedan bod sljedeće kolo. Preslaba je ovo momčad, Jurčić se ipak dokazao kao trener koji podliježe pritisku Dinama, Mamić se dokazao i opet kao netko tko sustavno uništava Dinamo, a i takav Dinamo završava prvi u HNLu. Lijepi li siiiiiiiiiiiiii:iviv:
malimrav85
26-04-2010, 11:52
ja igram hendikep na Dinamo
uvjeren sam da ovo rade samo zato da natrpaju hajduk i osvoje naslov protiv hajduka doma!
malimrav85
26-04-2010, 13:33
http://www.jutarnji.hr/kruno-jurcic-ce-biti-prvak--pravedno-je-da-ostane-/738542/
što posebno cijenim kod Jurčića - nije dao uništiti Marija Mandžukića. A mogao je i on svinuti kičmu! Osobno ne poznajem Mandžukića, ali tvrde ljudi koji žive u Dinamovoj svlačionici da “nije kvariša”, iako u njegovoj naravi ima previše drskosti...
trener prve momčadi, ma kako se zvao, mora dovesti u red Sammira, na kojemu će se i iduće jeseni graditi igra, koji je nadaren i zna igrati i koji će (opet) biti centralna Dinamova figura.
Ko tom liku dozvoljava da piše?
Ma to je klasicna pila naopako, zele prodat sammira sto prije pa pisu gluposti u nadi da ce se netko upecat
a kako ga nitko neće upecat, opet će nam gradit igru :picard:
kakve trenerske refernce?
pa od kužea se ja ne sjećam da je dinamo imao neku izrađenu akciju i da si mogao reć: vau, super su ovo spremili
Kako nema. A čuveno Dinamovo poduplavanje po desnom boku, jedina akcija koju igraju u Europi već 20 godina...
da dovede pamića taj bi namlatio mandžukića...
namlatio bi prvo mamića
pa mamića je onomad tip na štakama namlatio :rotfl:
mrav mislim da se dinamo niš ne čuva neg jednostavno očajno igraju
židak standardno piše po narudžbi, jadni mi ak će se gradit igra oko njega. što se tiče igre za vrijeme kuže se igralo odlično sve ostalo je mučenje, a jurčićeva 'igra' je vrhunac. isto tak butina bi trebao učiniti uslugu i sebi i nama i otić u penziju, a mandža otić u bijeli svijet i molit da ga netko uzme..
a sammir. sammir nek otvori pekaru :rotfl:
fat drummer
26-04-2010, 22:39
ja bi dao velike pare da mandžukić dođe u šake fabiu capellu, iako bi to bila grehota. mislim da bi mu taj oderao novi šupak prvi dan. čovjek gotovo poželi da mandžo ode u englesku ligu da ga malo polome
ja bi dao velike pare da mandžukić dođe u šake fabiu capellu, iako bi to bila grehota. mislim da bi mu taj oderao novi šupak prvi dan. čovjek gotovo poželi da mandžo ode u englesku ligu da ga malo polome
:rotfl:
Daj bjezi...Mourinho bi ga nazvao kopiletom izmedju ovce i magarca potom pogodio kopackom, a zatim natjerao da plati klubu da ga stave na transfer listu...
malimrav85
27-04-2010, 00:43
ma mislim da bi posudba karlovcu bila odlično rješenje
predlažem radije međimurje, tamo je brazilska kolonija brojnija :D
kakva brazilska kolonij
kaj ne govorimo o mandžukiću?::E:
Ja mislio na sammira :rotfl:
dario šimić besplatno se vratio u dinamo
lijepo
fat drummer
27-04-2010, 21:30
toliko i vrijedi
Just a little bit
28-04-2010, 00:10
Olić nije normalan !
malimrav85
28-04-2010, 00:35
jebeš mi sve ako ovo nije luđe od one trice u nedjelju
Kakav je to kralj ne vjerujem ::S:
fat drummer
28-04-2010, 08:47
Stvarno je taj Olić majkojebač
olić je kralj
kak trpa
desna, lijeva, glava.
tip će prestić messija po golovima.
a u bayernu ga obožavaju u biti obožavali su ga di god je igrao osim možda u dinamu :mrgreen:
inače fat nemoj bit tak skeptičan prema dariju mislim da on može još dobro odigrat.
Sretne Messi C.Ronalda i kaže:pa ja sam za tebe Ivica Olić...
:lol:
Starfish
28-04-2010, 23:23
Sretne Messi C.Ronalda i kaže:pa ja sam za tebe Ivica Olić...
:lol:
Koja jadna ad hok sklepana fejzbuk fora... :prrr:
the pjesma ide kako slijedi:
Batistuta Gabrijele, za tebe je Olić Pele
/chorus/ OOoolić Ivicaaaa, Olić Ivica
ontopic >
Barcelona - Inter.
Tu se bome ima sta gledat. Na klupama. :pinkglasses::soppy:
Doviđenja katalonski ljigavci...hahaha
joj kak ću se smijat kad barca osvoji LP na Santiago Bernabeu ove godine.. tim više kad vidim realoljupce ovdje ::E:::E:::E:
Kaj velis? :rotfl:
malimrav85
28-04-2010, 23:48
he he
joža nam je pokazao vrhunac nogometne taktike
kak su im upalili ovi cigani one prskalice
a motta se trebao vratit i smijat onoj šugi u facu
Josip Broz Tito
29-04-2010, 00:00
Toooooooooooooo!
Jose Bože!!!
Moja sućut svim katalonskim pederoliberalima, anarhokomunjarama i separatistima ter naravno njihovim obožavateljima u Hrvatskoj posebno kontigentu pedofila zaljubljenih u abortiranog štakora Messija. U bircu tu kod mene nekih deset budala počelo urlati kao da je Hrvatska prvak svijeta kad je Krkić dao gol, pa majke ti mile to je za kašikaru baciti unutra.
Josip Broz Tito
29-04-2010, 00:29
Ispala Barca
o hvala,hvala ti Bože
sad se od njihovih fanova
konačno živjeti može.
U Barci će se plakati
cijele ove noći
a HRT-ovi komentatori
drkati neće moći.
Žoze ti si najjači lik,
frajer i mačo
smrt jogo bonitu
živio katenačo.
Pokušali ste opet krasti
ali slaba vam vajda
ne pomaže vam ni lažni crveni
ni gol iz ofsajda.
Jebo vas Krkić,Mesi,
Serhio i Silvinjo,
Inter je prvak,
najbolji je-Murinjo!
barcelonica se propisno osramotila. uz 500 točnih pasova i 75% posjeda lopte, najbolja napadačka i najkreativnija momčad svijeta (po nekima i svih vremena:rotfl:) je stvorila ravno jednu priliku.
čuo sam da je igrao i Najbolji Igrač Svijeta al, ono, nisam ziher:(
malimrav85
30-04-2010, 16:23
najbolje je kak sad svi pljuju inter jer je on ubio nogomet
ha ha ha ha
najbolje je kak sad svi pljuju inter jer je on ubio nogomet
ha ha ha ha
Barcelotardi i SAO Katalonci su zaboravili na prvu utakmicu kad ih je Inter razbio ko bebu zvečku.
Barca je vjerojatno najbolja momcad na svijetu, ali eksperiment s Ibrahimovicem se pokazao velikim promasajem. Odlican je on igrac, ali u tu momcad se nikako ne uklapa.
Mozete vi mrziti Barcu kolko hocete, ali svejedno je bolja od Reala koji je ispao od onog jadnog Lyona:mrgreen:
I da, Inter je odigrao antinogomet. Momcad s velikim potencijalom je slozila takav bunker kojeg se ni najnizi HNL prvoligasi ne bi sramili. Steta, jer to je mogla biti odlicna utakmica, a ovako je ispalo kao da Dinamo igra protiv Medjimurja. Da je takav nogomet stalno uz Ligi prvaka nitko je ne bi gledao. Tu je puno pomogao i Busquets koji je iznudio crveni svojom izvrsnom glumom. Ocekujem puno bolje finale, od onog sto smo prekjucer gledali.
A sad navijamo za Bayern:thumbup:
po tvojem mišljenju, kako je inter trebao igrati s obzirom na prednost iz prve utakmice od 3-1 i igrača manje veći dio utakmice?
dam se kladit da su trebali lovit rezultat 11v11 da bi zabili gol bez problema
malimrav85
30-04-2010, 19:30
ja isto mislim da bi dali gol iz kontre ako nikao drugačije da su bili 11 11
ovak su milito a pred kraj crknuti eto pritiskali obranu ali kaj će jedan napadač solo napravit
a niko ne priča da je messi nestao u obje tekme? di je bio? kakav je to najbolji igrač svijeta kojeg 2 najvažnije utakmice sezone nema? vjerujem da bi npr. rooney puno više odigrao. i kakva je to najbolja momčad na svijetu koja zabije jedan gol u 60minuta igre sa igraćem više i to ne iz neke akcije nego se pique slučajno našao tamo...
svima je jasno da real igra za kitu, ne zato jer imaju lošu momčad nego jer se svake godine momčad promjeni za 5-8 igrača. prošle godine nisu igrali xabi, albiol, albeola, ronaldo, kaka, higuain je imao sitnu minutažu, benzema, granero...
o tih 8 su kolko, 5-6 sad u prvih 11. vjerujem da bi da su na okupu 2-3 godine gazili koga i kad bi stigli iako ne vjerujem da će se to dogoditi jer im je cilj, slično kao i npr. arsenalu, zarada a ne nogometni uspjeh. čitam neki dan u novinama da se cr već isplatio samo od dresova...
i već se priča koga će prodat a koga kupit. po meni bi samo d.silvu trebalo kupit za lijevo krilo i ajd bok
i igrat
casillas
ramos-pepe-albiol-albeola
xabi
d.silva-cr
kaka
higuain-raul(benzema)
po tvojem mišljenju, kako je inter trebao igrati s obzirom na prednost iz prve utakmice od 3-1 i igrača manje veći dio utakmice?
dam se kladit da su trebali lovit rezultat 11v11 da bi zabili gol bez problema
Ma sve 5. Samo neka oni tako igraju, ali to ne mijenja cinjenicu da su odigrali toliko posrano da je to strasno, a u novinama se velica njihov bunker. To jos nisam dozivio da netko u novinama hvali "ne igru". To je tako valjda kad netko uspije dobit najbolji klub na svijetu, ali je definitivno nesto novo u nasim novinama. Dobro im je Poklepovic rekao da je to Hajduk napravio bi pljuvali po njima (a tako je i bilo prije koji tjedan).
Oni su do igraca manje isto igrali bunker. Lijep je rezultat 3:1 i znam da se pamte samo rezultati, ali nitko mi ne moze reci da je ono sinoc bilo slabo. Barcelona je isto bila uzasna, ali to je svaki put kad Messiju ne daju primiti loptu. Ne znam zasto treneri cesce to ne forsiraju. Inter je zasluzeno prosao, tu nema dvojbe, ali klubove u kojima je 11 igraca u 16 ercu dok se izvodi korner ne podnosim.
jer im je cilj, slično kao i npr. arsenalu, zarada a ne nogometni uspjeh.
Zato ih i volim tolko. Da Dudu nije u Arsenalu za taj klub nikad ne bi navijao da pobijedi. A Real mi je bio drag samo kad je Suker tamo igrao. Isto ih smatram igrackom, a ne klubom.
A kaj se Messija tice isto je sto i s Ronaldom. Cim stavis dvojicu koji mu ne daju da primi loptu, on nestane. Nije najnovije otkrice u sportu, samo trebas biti dobar trener koji zna procijenti koja to dva igraca mogu napraviti.
Josip Broz Tito
30-04-2010, 21:49
A zašto je kompletna defanziva antinogomet?
Ja osobno uživam gledati momčadi koje se ovako sjajno brane.
malimrav85
30-04-2010, 22:03
I ja. Slično kak je Italija odigrala WC zadnji, canavara je bilo gušt gledat...
a glupe su mi priče kak je barcelona kao štedljiv klub i ulažu sim i tam bla bla bla i onda spičkaju 90 milja za pojačanja ove sezone...
a ni prije nisu manje trošili. manje je inter potrošio npr.
potpis zadnja 2 posta
ja sam uživao gledajući grčku na euru, a onaj gol charisteasa francuzima mi je jedan od najljepših nogometnih trenutaka
mrav, ne bih rekao da je real ove sezone loš. lyon se proguzio u lp, a u primeri će imati 95+ bodova i najbolji napad (nije mala stvar kad je tu barca). u normalnim okolnostima bi bez problema uzeli primeru. vjerojatno nikad momčad nije uzela 90 bodova i ostala bez trofeja. dakle, po meni, sezona nije promašena.
A kaj cu vam ja, ak volite gledati Grcku i slicne momcadi onda gledajte. Meni to dosadno i takve tekme na TV izbjegavam.
Ne znam tko je rekao da je Barca stedljiv klub, ali ja nisam. Daju oni dosta love, ali imaju neki plan izgradnje (koji im je malo zeznuo Ibrahimovic), dok Real nakupuje hrpu igraca pa ne zna sto ce s njima jer ima 4 na jednoj poziciji, a na drugoj nema nikoga pa se krpa svim i svacim, ali sto jest jest Real igra lijep nogomet, za razliku od digica.
pa da, al onda se radi o ukusu. ne možeš reć da je interova igra antinogomet.
evo, ja ne gledam barcelonu, to je meni naporno. neš ti, ja tebi - ti meni - ja tebi - ti meni - ja pedru - pedro tebi - ti meni - ja tebi - pedro pedru - ti meni - ja sebi - pedro tebi - pedro pedru - ti meni - ja tebi - pedro meni - ti sebi - messi! messi! messi! - pedro meni - ti sebi - ja meni... koji kurac??
s druge strane, talijani mi igraju jako dobar nogomet, gledam svako kolo po 2 tekme i stvarno nemam baš nikakvu zamjerku.
fat drummer
01-05-2010, 02:15
nogomet je generalno dosadna igra, pogotovo kada to rade talijani
to je uvijek bio i biti će antinogomet. da, ono što želim reći je da su talijani uzeli inherentno dosadnu igru i umrtvili su ju
i to ipak nije antinogomet. ne može nešto samo po sebi i biti i ne biti.
nogomet čine ofenziva i defenziva, koja je u različitom apstraktnom omjeru zastupljena kod svakog kluba. ako ćemo igru jednog kluba odrediti kao antinogometnu, jasno je da postoji i nogometna igra, a budući da se antinogomet spominje u kontekstu apsolutne defenzive, mora postojati i apsolutna ofenziva koja je moguća samo sa teoretskog stajališta. takva momčad baš nikad ne bi oduzimala protivniku loptu jer oduzimanje lopte spada u sferu defenzive i gura momčad prema antinogometnoj krajnosti te imaginarne skale. isto tako samo jedno dodavanje prema napadaču čini momčad nogometnijom jer se pokazuje interes za nečim što nije ubijanje igre.
inter je igrao bunker, barca je preferirala dodavanje oko gola. obje taktike su nogometne, a ne anti. antinogomet je pogrešno konstruiran pojam, jer niti je objašnjeno kakva je to igra, niti oni koji koriste taj pojam znaju razlučiti elemente ili obilježja koja karakteriziraju anti od antianti igre (pogotovo se tu ekipa zapetlja kad treba sagledati širu sliku).
ako sagledamo antinogomet iz perspektive rušenja protivničke igre, nije li upravo barcelona najbolji primjer antinogometa? očito je da protiv barce momčad ne može igrat jer će bit potopljena. ne vidim zašto bi se uništavanje protivničke igre legitimnim ofenzivnim pristupom tretiralo drugačije od uništavanja jednako legitimnim defenzivnim pristupom... zato što je ovo prvo ljepše?? kamon...
kad bih morao odrediti taj pojam antinogometa, to može biti jedino ono što nije nogomet, znači ono što je protivno nogometnim pravilima. opet, i tu postoji caka. svaka momčad krši pravila, svi dobivaju kartone, prave faule, penale, tj. iz ove perspektive su sve momčadi antinogometne i nekoga bi se moglo odrediti kao anti samo kad bi igrači sustavno kršili pravila bez ikakvih sankcija. čim je sudac na terenu više nema temelja za takvo shvaćanje antinogometa, jer je jednostavno besmisleno, na sve se primjenjuju jednaka pravila i ta antinogometna crta ne dolazi do izražaja zbog trenutne sankcije. tako da netko može biti anti, al će završiti utakmicu rezultatom 0:3 zbog previše isključenih igrača...
i za kraj, budući da se teoretski antinogomet ne može povezati sa ničim prethodno navedenim, mora se izjednačit s onim što se još uvijek temelji na samoinicijativi, s onim što se ne sankcionira, a to je fair play. antinogomet=unfair play. mislim da inter to nije pokazao.
fat drummer
01-05-2010, 10:43
i to ipak nije antinogomet. ne može nešto samo po sebi i biti i ne biti.
dakle, sad jednostavo nisi u pravu. dakle, antinogomet nije nenogomet, ili ti anogomet, već suprotnost ideji nogometa kao i ideji sportskog natjecanja
pošto je sukus svake nogometne igre zabiti gol više od protivnika koncept zaključanog bunkera je antinogometan,a ideja čuvanja rezultata je nešto što bi trebalo zabraniti.
sama pomisao da je antinogomet nedostanak fairplaya je isto pogrešan koncept jer se fairplay temelji na pravilima, a ne na načelima nogometa.
dopustite da dalje obrazložim. razlika između načela i pravila je mislim jasna - načela su osnove, ideali igre, dok su pravila važan, ali promjenjiv segment.
nekada se lopta vraćala golmanu koji je mogao voditi ljubav s njome. to je danas sankcionirano. dakle, to ne može biti načelo, već samo pravilo. danas se ovo smatra nefair playom.
whereas, ideja da se u svakoj utakmici pokaže tko je bolji i pokuša zabiti gol bez da se čuva rezultat sa 18 stopera i 14 izbacivača jer protivan ideji nogometa, tj. samom načelu igre - uguravanju okruglog predmeta u pravokutni okvir
momčad ili štoviše nacija koja gaji ovakav pristup igri sustavno ubija samu ideju nogometa.
naravno, racionalizacijom možemo opravdati svaki postupak pa i ubacivati koncepte različitih omjera zastupljenosti napadačkog i obrambenog segmenta ili ideju da je nitko normalan ne bi juršao po gol pri rezultatu 3:1 sa povoljnim stanjem obrambenih igrača.
ipak, sve je to antinogomet. jer postavka taktike nije zabiti gol već sačuvati rezultat.
jebeš to, a talijani to ljube više od mačaka na žaru
malimrav85
01-05-2010, 11:02
a u kurac, koje rasprave
i da nadodam još nešto
u prvoj tekmi je messi maiconu zub izbio a u drugoj ga je tak očito gurnuo preko svoje noge da se ovaj ljepio na reklame ko muha na šajbu auta. al to je nogomet...
i po meni antinogmet je igranje rukom jer je to rukomet!
fat drummer
01-05-2010, 11:14
što ja mogu kada neki tu kreću u ontološka promišljanja o debilnoj igri koja sama potiče svoju dosadu
A kaj cu vam ja, ak volite gledati Grcku i slicne momcadi onda gledajte. Meni to dosadno i takve tekme na TV izbjegavam.
Ne znam tko je rekao da je Barca stedljiv klub, ali ja nisam. Daju oni dosta love, ali imaju neki plan izgradnje (koji im je malo zeznuo Ibrahimovic), dok Real nakupuje hrpu igraca pa ne zna sto ce s njima jer ima 4 na jednoj poziciji, a na drugoj nema nikoga pa se krpa svim i svacim, ali sto jest jest Real igra lijep nogomet, za razliku od digica.
Pa cuj, nisu se bas usrecili svojim plana izgradnje dovodjenjem Henrya, Thurama i ostalih izdajnika iz Juvea...
Imali su oni svojih neplanskih kupnji tokom proslih godina...
pošto je sukus svake nogometne igre zabiti gol više od protivnika koncept zaključanog bunkera je antinogometan,a ideja čuvanja rezultata je nešto što bi trebalo zabraniti.
Ne, nije...sukus je pobijediti.
Jel netko primjetio kako se Mo ne javlja kako je njegovi sveti separatisti izgubili? ::E:
fat drummer
01-05-2010, 12:30
buuuuu, buuuuuu sick! to stvarno nisam očekivao od tebe! buuuuuu! takav stav samo podupire komercijalizaciju nogometa! buuuuuuuu! barcelonin plaćeniku!
http://www.jutarnji.hr/rubin-kazan-nudi-pet-milijuna-eura-za-senijada-ibricica-/745645/
svaka čast ako ga uspiju uvaliti za ove pare
malimrav85
02-05-2010, 01:19
http://www.net.hr/sport/page/2010/05/01/0263006.html
e moj prasičko, nisu ti stadioni prazni jer se ekipa tuče...
prazni zbog utakmica kao što je bila ova večeras. kao 2 najbolja kluba u hr...
pa ko to može gledat?
da nije bilo tučnjave rekao bi da nisam imao kaj vidjet.
i zakaj ovaj debos stavlja moralesa i sammira u isti koš? samir je dao u nekih 2600 minuta 4 ili 5 golova u 7-8 asistenicja a morales u nekih 2100 minuta ima 14 golova i 14 asistencija. dodajmo da je sammir dao jedan gol iz igre...
I moram dodat da nisam nikad vidio da policija gađa navijače sjedalicama...
Sick?
ne znam dal sam ikad vidio brazilca sa lošijom tehnikom od dode
Pa cuj, nisu se bas usrecili svojim plana izgradnje dovodjenjem Henrya, Thurama i ostalih izdajnika iz Juvea...
Imali su oni svojih neplanskih kupnji tokom proslih godina...
A cuj sest naslova u godinu dana ne bih bas nazvao neuspjehom...
Znaju oni fulat, ali ne kao Real (Dinamo je posebna prica, oni uopce ne znaju pogodit).
A cuj sest naslova u godinu dana ne bih bas nazvao neuspjehom...
Znaju oni fulat, ali ne kao Real (Dinamo je posebna prica, oni uopce ne znaju pogodit).
Ma daleko od toga da Barca nema momcad...za razliku od Reala kako je rekao Mrav.
Real kupi, pa ako se ne pokazu u jednoj sezoni- prodaju igraca...nemaju strpljenja. To je glavni problem...
Samo da dodam kako sam danas propisno izvizdao sammira i ostatak debosa koji nose grb dinama...Mozete biti 10 puta prvaci HNL-a, ali prvaci ste jer je ostalih 15 momcadi katastrofa a ne zato jer ste vi tako jebeno dobri...dok odlazite u fontane i nemate postovanja prema klubu kao ni minimum zalaganja na terenu necete dobiti pljesak od mene!
Jebes bezuvjetno podrzavanje momcadi koja je zakurac ne zbog toga sto ne moze, nego zato jer nece!
fat drummer
02-05-2010, 14:35
baš sam se sad čuo sa sammirom. ovo ga je užasno pogodilo
dok odlazite u fontane i nemate postovanja prema klubu kao ni minimum zalaganja na terenu necete dobiti pljesak od mene!
Jebes bezuvjetno podrzavanje momcadi koja je zakurac ne zbog toga sto ne moze, nego zato jer nece!
kaže da se cufre rasplakao u svlačionici
malimrav85
02-05-2010, 17:17
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/05/02/0128006.html
Slažem se! Uz to bi uveo još strože psihotestove za prijem u policiju, ako ih sad uopće ima.
...evo, pogrešno si to odredio. i to je upravo ono o čemu sam pisao. mislim da se ne treba isticati kako anogomet nije nogomet, ali u kontekstu same igre, znači faktičnog trčanja, dodavanja, pucanja..., pojam antinogometa se koristi kao sinonim anogometa, što nije ispravno razmišljanje. na to sam i reagirao, zato sam i napisao da ne može biti i ne biti. zato sam i naveo da ekipa ne zna i ne može odrediti pojam antinogometa, jer nužno vodi izjednačavanju anti i anogometa i stoga neću koristit taj pojam anogometa.
antinogomet kao nešto što je protivno ideji je filozofski pogled, kojemu u nečemu ovako opipljivom jednostavno nema mjesta. nogomet je igra koja se igra prema pravilima, a ne načelima. pravila se znaju i jedina su relevantna, pravila postavljaju granice nogometu i kao takvog ga određuju. pozivanje na načela je samo guranje vode na svoj mlin. načela su relativno neodrediva. možemo reć da je osnovno gurnut loptu u gol, ali koja su ostala? izvođenje iz jednog osnovnog je neozbiljno i neprihvatljivo.
nadalje, možda je cilj nogometa bio zabiti gol više kad su igrali na engleskim pašnjacima, ali danas je cilj ostvariti pobjedu. pritom pobjedu treba shvatiti široko, jer veći igrači - veći ciljevi. pobjeda u širem smislu može obuhvatiti pobjedu kao rastavljanje protivnika u jednoj utakmici, ali i poraz ako se njime ostvaruje zadani cilj. inter je odigrao protiv barce kako bi ostvario cilj, znači da je u skladu s osnovnim nogometnim načelom.
fair play se temelji na pravilima? ne, nikako. fair play je fair play baš zato što nema pravila.
igrač može, a i ne treba izbaciti loptu ako protivnik leži na terenu.
igrač može, a i ne treba vratiti protivniku loptu ako ju je dobio na prethodno navedeni način.
igrač može, a i ne treba prepustiti protivniku loptu prilikom sudačkog podbacivanja.
može, a i ne treba ideja koja se provlači kroz sve ove primjere nema veze sa pravilima, nego sa fair playom. dakle, odluka je prepuštena igraču i nema sankcije. ako ne pruži ruku protivniku nakon faula, vjerojatno će gorit u paklu, ali neće dobit karton.
ovaj primjer sa golmanom nije dobar, golman je kažnjen ako zadržava loptu i to je određeno pravilima, samim tim nema veze sa fair playom, niti sa antinogometom. on smije zadržavati loptu koliko god želi sve dok ga sudac ne upozori. ako uništava igru takvim zadržavanjem lopte, sudac je kriv, tj. antinogometan, što samo govori u prilog apsurdnosti i neodređenosti pojma.
valjda je i tebi jasno da se talijani, kao nacionalni i klupski faktični nogometni monstrum, ne uklapaju u ove baze o nenapadanju i čuvanju rezultata. shvaćaš li da te demantiraju same činjenice postojanja natjecanja i podjele trofeja?
kako uopće odrediti to čuvanje rezultata kao nešto antinogometno kad je sama mogućnost čuvanja rezultata uvjetovana postojanjem rezultata, tj. aktivnim nogometnim djelovanjem?
fat drummer
03-05-2010, 09:16
Dobro, očito i dalje nisi svjestan terminološke razlike između disparatnog i različitog pa mi se ne da po drugi puta prolaziti kroz sve ovo. Samo ću za primjer uzeti Dinamo i Hajduk koji su veselo čuvali rezultat i igrali kako je Inter igrao, jer tko bi im zamjerio, jednima je dovoljan remi, drugi se čuvaju za kup. Vjerujem da je utakmica bila gledljiva i da si uživao u istoj. U trenutku kada je u ovoj moribdno dosadnoj igri postalo normalno da trener bude zadovoljan nenapdačkom igrom i bunkerom, niti jednim golom i ne urla na debile jer su u utakmici složili akciji i pol, a ta akcija je bila simultano ulaženje u tunel na poluvremenu, onda je nogomet izgubio smisao.
Ideja vodilja da je bitno pobijediti, a ne igrati se, ekonomski, a ne paidetički smisao nogometa je prihvatljiv samo navijačima koji se poistovjećuju sa klubom i uspjesima. Meni je s druge strane dosadno gledati dva bunkera, koliko god učinkovita bila i koliko god svi bili zadovoljni.
Naravno, prekjučerašnja igra Dinama je bila loša, kako sam shvatio. Očito navijači nisu shvatili svu puninu i zakučastost računske pobjede na kraju 90 minuta.
Meni je s druge strane dosadno gledati dva bunkera, koliko god učinkovita bila i koliko god svi bili zadovoljni.da si ovo odmah napisao rasprave ne bi ni bilo. osvrnuo sam se samo na onaj antinogomet, koji nisi znao objasnit zato što se ni ne može.
ovo neutemeljeno gledanje s visoka i spinanje u raspravi mi nemoj prodavat. ako ne želiš raspravljat, nemoj.
ne znam gdje sam to ostavio dojam osobe koja uživa u svakom nogometu, ni meni nije lijepo gledati neborbenu utakmicu, ali razumijem ako postoje razlozi.
dinamo nisam gledao, pa ne znam koliko je sličnosti bilo s interom.
fat drummer
03-05-2010, 10:22
ja sam ti objasnio razliku između ideje antinogometa i anogometa, tj, između tvoje krive terminološke percepcije antinogometa i nečega što nije nogomet. postoji divna razlika između toga ali ne da mi se objašnjavati to po drugi put.
A zašto je kompletna defanziva antinogomet?
Ja osobno uživam gledati momčadi koje se ovako sjajno brane.
recimo ti si potpisao ovaj post
ni meni nije lijepo gledati neborbenu utakmicu
i napisao i ovo. da, dobro, postoji mogućnost da obje momčadi igraju napadački nogomet i sjajno se brane, ali inter nije igrao sjajan napadački nogomet, nego se samo branio. kada se obje momčadi sjajno brane od nepostojećnih napada onda je to neborbna utakmica.
kada jedna momčad zaključa svoja vrata, heheheheh, vidi me pišem kako govore komentatori, onda je to ljepotica u rangu hrvatska - andora
karte su raspordane osam mjeseci unaprijed i 15 televezijskih kuća se doslovce tuče i puši kurac samo za prava za prijenos.
inter srećom ima ponešto talentiranije pojedince nego andora, pa nije bilo toliko mučno gledati taj pederluk kao što je gadno gledati kada konobar dodaje neuspješno loptu lučkom radniku koji ju gubi po osmi put taj dan.
inter nažalost, može bolje od andore pa je njegova igra u kojoj ne napada antinogomet. jer igraju kao pičke. oprosti, igraju mudro i čuvaju rezultat i tko im može zamjeriti. svi oni koji žele gledati igru temeljenu na premisi da je cilj dati gol.
čim je cilj pobjeda događaju se dinamo - hajduk situacije gdje blažićko svršava na badelja (kao što to čini i doma na milanov poster) jer je ovaj dodao loptu mandžukiću koji ju je udario prema subašiću.
siguran sam da je murinjo taktički genije koji je mudro neutralizirao argentinsko nedonošće, ali jebi ga, nogomet je kurac. no, mogućnošću čuvanja rezultata nogomet je sifilitični kurac.
ne znam kako da ti prenesem ovu poruku. od debilne igre oni su napravili debilnu DOSADNU igru jer su osnovi postulat zanemarili na uštrb natjecanja.
malimrav85
03-05-2010, 22:13
http://www.jutarnji.hr/huligani-lazija--kroje--novi-interov-naslov/751015/
hi hi, pijani jadniče, jebli ti šugavi englezi mater :) slava lazialima zbog pobjede duha i temperamenta nad bjelosvjetskom amputacijom emocija. da, inače bi inter imao užasnih problema s prejakim laziom, ha ha ha... inače, ne sjećam se takvog teksta kad smo pustili zagrebu i veselili se jer hajduk nije prvi, bijedna pijanduro kratke pameti bez kapi morala :)
he he, zliče.. s tom yu-harangom može se samo usporediti ona na skromnog soldata, kojem nikako ne mogu oprostit da je otišao u bundesligu bez da je njima rekao noć prije, ha ha ha. jedino oni nisu objavili da jednako skromni, poznati pobožni rimokatolik i legenda koelna i elfa, prezident wolfgang oevrath, soldatu daje mandat i za još jednu sezonu. između ostalog, i zbog očitog napretka i prvi put nakon 12 godina ostanka u ligi drugu sezonu. onak, imamo uspješnog trenera u bundesligi, to kao da je normalno kao židakovo lokanje, pa se ne treba uopće spominjat, osim negativno aludirajući na smjenu. koje nema, pa nema, i neće je biti još dogledno vrijeme, pa crknite od muke i pišite o nepostojećim stvarima, kao npr. viteškim cigojnerima i engleskom fer pleju, hi hi hi
ha ha ha ha
svinjo debela, ima li u tvom karakteru pigmenta nakon plaćenih članaka od strane Maminja?! tko si ti da propituješ Mourinhov fair play? sportski novinar koji komentira plaćenim člancima jednu od najprljavijih i najnečistijih euro liga.... Bravo!
Autor: Tomislav Židak
tu sam prestao sa čitanjem članka
malimrav85
03-05-2010, 22:25
ja nisam ni čitao ali moram komentare vidjet
ha ha ha
Hahaha, ovako kao Židaka su na Jutarnjem klali samo još Jergovića u komentarima, koje je onda dlakava pičketina permanentno zatvorila kad su u pitanju njegovi veleumni proljevi. Tomica bar muški podnosi pljuvački špalir :rotfl:
fat drummer
03-05-2010, 23:48
židak uživa u tome...
fat drummer
03-05-2010, 23:56
http://www.jutarnji.hr/dize-li-mamic-sidro-iz-maksimira-/750792/
jebote, da bar ode! u svakom slučaju ću biti sretan.
neću ga više gledati, a ako se dinamo još uruši sam u sebe poput onog splitskog govna :neko:
malimrav85
04-05-2010, 13:34
to slavek, tooooooooooo
http://www.jutarnji.hr/bilic-pozvao-juricu-buljata--krizanac-rekao-zbogom-reprezentaciji-/752477/
Just a little bit
04-05-2010, 14:08
bilić je poludio jebote
mogu postojat samo dva razloga
Bilića je netko provozao u prtljažniku po Splitu pa je morao pozvat Juricu Buljata
ili ovaj zabrijava da je izbornik repke Dalmacije
taj jurica buljat je najobičniji balvan koji ozljeduje ljude, dobiva crvene kartone i stadion mu se smije
fat drummer
04-05-2010, 19:36
ahahahahaha jurica....
Josip Broz Tito
04-05-2010, 21:32
Ovog ne bi ni ja pozvao :mrgreen:
malimrav85
05-05-2010, 01:09
Isuse, onda nam je svima jasno koji je ovo zajeb!
http://www.tportal.hr/sport/TcomPrvaHNL/66641/Ivan-Bosnjak-pred-povratkom-u-Dinamo.html
ak ovaj dođe vidit ćemo kak će se pokazat iako nekak sumnjam da će bit nešt dobrog...
malimrav85
05-05-2010, 13:03
Ah, nije ni on klasična 9-ka.
Mutu-a trba dovest, neki pojedinci nek se za opću korist odreknu malo belice i idemo u LP bez beda. A i Cassano bi mogao biti zanimljiv, da ga Cufre nagovori da dođe.
ja sam za juana sebastiana verona :D
malimrav85
05-05-2010, 23:45
Manchester City 0 - 1 Tottenham82'
malimrav85
06-05-2010, 01:16
http://www.youtube.com/watch?v=6X23vN5Uha4&feature=player_embedded
kaj ovak u Dinamu nije zabijao...
ima još jedan gol ove sezone, slična udaljenost samo malo više u sredini je bio
http://www.youtube.com/watch?v=3ACMPlPWwOI&feature=player_embedded#!
baš ubija!
malimrav85
06-05-2010, 14:14
kupi real di mariu ipak
http://www.whoateallthepies.tv/man_city/26059/man-city-update-tevez-welcome-to-manchester-sign.html
(http://www.whoateallthepies.tv/man_city/26059/man-city-update-tevez-welcome-to-manchester-sign.html)
malimrav85
06-05-2010, 22:56
he he, maminjo smanjuje plaće 30%
bilo bi špica da se ekipa dogovori i da niko ne potpiše novi ugovor nego da još tuži ovog psa, hi hi hi
fat drummer
07-05-2010, 00:45
isti dan bih pakirao kofere. jebote, tipovi osvoje peto prvenstvo zaredom, a ovaj im smanji plaće. isti dan bih potpisao za hajduk
oduvijek sam znao da tu ima nešto :D
http://www.index.hr/xmag/clanak/zlatan-ibrahimovic-je-gay/490069.aspx
Jim_Halpert
07-05-2010, 18:19
..VISCA CATALUNYA!!! Ajme koko, taman htio postati.. Voooooolim nogomet(aše).
a obojica onako fini, kršni momci :D
..VISCA CATALUNYA!!! Ajme koko, taman htio postati.. Voooooolim nogomet(aše).joj daj se makni s ovog topika :mrgreen:
Jim_Halpert
07-05-2010, 18:25
..vijest je senzacijica na četirima jezicima! OK glupko, bježim odavde.
..Pique. Piiiiik, pik, pik, pik. ::E:
nemojte mi širit pederluk na mom topiću!::E:
bilić se potpuno izgubio zove sve žive i nežive
jurica buljat?!
šta nam fali igrača s kvocijentom inteligencije zrna prašine?
fali nam balvan koji će dobijat crvene kartone?
kad mu je krenulo nek i pandžu pozove
prije je trebao barbarića zvat ak nam fali stopera
nego dođe ti žao ovih iz shittyja.. osobito teveza, jadničak se našao na krivoj strani manchestera, da ti je ego malo bio veći sl. sezone ne bi igrao europa ligu koju igra i dinamo.
u španjolskoj mrtva trka između messija i ronalda
u italiji totti baš lijepo lupio onu pi.dicu od ballotellija.
nazio kao nazio.gamad, šljam, izrodi, smrdljiv i odvratan klub, još gori navijači..
a ovo kaj se oko dinama događa neću ni komentirat. najbolje je da ne osvajamo niš, jer će onda atmosfera bit bolja. ovako ovo nema smisla više. vidite kak se hajdukovci iskreno vesele kad dobiju mrvice s našeg stola. možda treba uzet pauzu od jedne godine i usput organizirati linč na mamića ( did I say this.. )
malimrav85
08-05-2010, 00:27
http://www.facebook.com/photo.php?pid=114887&id=100000262177756&fbid=104519952900077#!/photo.php?pid=114887&id=100000262177756&fbid=104519952900077
koji besraman album!
ha ha ha ha
malo sam si sa ikerom na večeri...
Ima 16 godina, a nude mu 37.000 kuna plaće!
http://www.net.hr/sport/page/2010/05/07/0783006.html?pos=n1
Ovaj malog navodim samo kao primjer. Pitam se samo čiji je to bio novac prije nego što dobije toliku plaću. A onda ljudi kukaju kako nemaju para.
što je tu čudno?
sa 37k godišnje je praktički siroče
mislim da je ovdje u pitanju mjesečna plaća (5k eura ako se ne varam)
nisu nigdje napisali, a obično se o plaćama priča na godišnjoj razini.
čak i ako je 60 000 E, nije uopće puno za igrača koji bi mogao donijeti 10+ milijuna za 5 godina.
10+ milijuna? u hajduku? ti mora da se šališ :mrgreen:
zaboravio sam da je u hajduku::E:
http://www.index.hr/sport/clanak/harry-redknapp-menadzer-godine-u-premiershipu/490206.aspx
uzeo je top6 momčad, zbog katastrofalnog lpoola top5 momčad i na guz osvojio 4. mjesto. bravo harry kralju.
malimrav85
08-05-2010, 17:07
http://www.jutarnji.hr/za-koga-cete-navijati--hrvati-/761165/
Vau, Jergović preporuča srbiju i sloveniju, usro sam se od šoka!
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2010/05/08/0167006.html?pos=n0
si su ovo ukrali?
kao prvo ovaj članak tj. ta preporuka je nešto najgluplje što sam vidio u životu
kao drugo tko o čemu jergović o nogometu.
nek se drži svog dušebrižništva i navija si za srbiju i kmetove a nek nas kaj čak gledamo taj nogomet pusti
http://www.youtube.com/watch?v=QeUTG35o1nk
:rotfl: :rotfl:
malimrav85
10-05-2010, 20:21
Mario Mandžukić ................... 360.000 kuna
Igor Bišćan.............................300.000
Robert Kovač..........................300.000
Pedro Morales........................ 210.000
Tomislav Butina.......................180.000
Adrian Calello .........................175.000
Jorge Sammir .........................175.000
Leandro Cufre .........................175.000
Miroslav Slepička ....................175.000
Araujo Dos Santos Etto .............115.000
Ivica Vrdoljak ..........................115.000
Luis Ibanez .............................. 85.000
Milan Badelj .............................85.000
Tomislav Barbarić .....................85.000
Filip Lončarić ......................... 72.000
Ivan Tomečak......................... 72.000
Andrej Kramarić...................... 72.000
Luiz Hilario Dodo..................... 72.000
Ante Tomić..............................35.000
Domagoj Antolić......................25.000
Šime Vrsaljko......................... 25.000
Ivan Turina............................. 25.000
Igor Vidaković..........................15.000
Frano Mlinar............ 2.000 (stipendist)
Filip Mihaljević .........2.000 (stipendist)
Mario Šitum............. 2.000 (stipendist)
Mislav Komorski....... 2.000 (stipendis
kakve su ovo lude plaće?
turina?
kaj?
kakve su ovo lude plaće?
turina?
kaj?
A Loncaric? ? Tom majmunu se daje lova da moze kockat okolo...
malimrav85
10-05-2010, 20:26
lončarić dok je igrao onih par tekmi ove sezone je bio buffon za butinu...
lončarić dok je igrao onih par tekmi ove sezone je bio buffon za butinu...
Ma moze biti i Casillas i Buffon u jednom...jbte covjek koji u 20. godini zivota kaze kako je bio na odvikavanju od kockanja!
malimrav85
10-05-2010, 21:13
Najvatreniji i navijači Dinama odlučili su bojkotirati utakmicu u četvrtak.
http://www.jutarnji.hr/navijaci-bojkotiraju-klub--hakeri-napadaju-stranicu/764676/
- Evo sada prilike svim onim silnim navijačima kojima ‘huligani’ smetaju da dođu na utakmicu i provesele se. Vjerujem da će sada napuniti Maksimir - s primjetnom dozom ironije otkrio nam je Tomislav Glušić, predsjednik kluba navijača BBB-a.
Drito, 30 somova sam tak!
Imam info da je Fat kupio 10 karata...
malimrav85
10-05-2010, 21:19
ah, židov...
trebali bi ograničit na max 2 po osobi, ovak će se razgrabit sve za pol sata...
nije fer!
(sad kad ekipa fakat popizdi i dođe ono, 5000 ljudi)
Padat ce kisa. Pasa na tribini nece bit...
malimrav85
12-05-2010, 00:51
http://www.jutarnji.hr/pedro-morales-odlazi-u-udinese-/766495/
e jebi ga, pa kud njega...
šta im sammira ne uvali za pola cijene?
Veličanstvena atmosfera u Maksimiru !!!!!!!
malimrav85
14-05-2010, 19:03
http://www.jutarnji.hr/hajduk-i-dinamo-za-naslov--cibalia-i-sibenik-za-europu/770212/
Kaj?
http://www.jutarnji.hr/hajduk-i-dinamo-za-naslov--cibalia-i-sibenik-za-europu/770212/
Često imam osjećaj kako navijači misle da ja u Dinamu samo smetam...
Sirotek...
fat drummer
14-05-2010, 19:26
Imam info da je Fat kupio 10 karata...
da mi daju pare da idem na camp nou gledat dinamo mislim da bih ostao doma
http://www.jutarnji.hr/seks--droga-i-rock-n-roll--antifasizam-i-nogomet/774450/
Novi omiljeni klub hrvatskih novinara, ovi su toliko pederoliberalni da Barca pada u sjenu :rotfl:
http://www.jutarnji.hr/seks--droga-i-rock-n-roll--antifasizam-i-nogomet/774450/
Novi omiljeni klub hrvatskih novinara, ovi su toliko pederoliberalni da Barca pada u sjenu :rotfl:
Hvala Bogu ima jos klub u Hamburgu... ::E:
http://www.hsv-forum.de/gallery/data/media/4780/UEFA-Cup_Achtelfinale_Werder_Bremen-Glasgow_Rangers_13.03.08_9.JPG
Josip Broz Tito
16-05-2010, 15:27
http://www.jutarnji.hr/pedro-morales-odlazi-u-udinese-/766495/
e jebi ga, pa kud njega...
šta im sammira ne uvali za pola cijene?
Misliš za 5 kuna :mrgreen: ?
fat drummer
17-05-2010, 08:43
o real madrid :rotfl:
Misliš za 5 kuna :mrgreen: ?
Ja dam 5 kn da mi kosi travu. Teba ga rentat ko igrace Medjimurja...
o real madrid :rotfl:
Moram se slozit s fatom:rotfl::rotfl::rotfl:
EDIT - http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=20811
"Zanimljivo je da je 200-tinjak navijača Barcelone naslov slavilo na središnjemu madridskom trgu, Plazi de Cibeles. Okupili su se kod fontane, mjesta na kojem se za proslave Realovih naslova okupljaju navijači Madriđana.
Očitu provokaciju Barcelonini su privrženici podupirali verbalnim ispadima poput "Madridski šu..., pozdravite šampione!" i "Alcorcon, Alcorcon" (trećeligaška momčad koja je Real ove sezone izbacila iz kupa), no policija je jakim obručem osiguravala njihovu sigurnost pazivši da im ne padne niti dlaka s glave."
špaco ostaje trener hajduka, a jurčić dinama, show se nastavlja :mrgreen:
A Ballack propušta eSPe :cold:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/102878/Default.aspx
malimrav85
17-05-2010, 23:29
hvala Bogu,mrzim tog ljigavca. Ko cr samo desetina igracke kvalitete
http://www.jutarnji.hr/turska-superliga--bursaspor-iskoristio-kiks-fenera-i-sokirao-tursku/776145/
jel vidio tko ovo :D?
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/spiker-rekao-krivi-rezultat-izazvao-kaos-clanak-141592
mislim da su ga ovi poslije htjeli pojest živoga :rotfl:
u nevjerici sam...
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=20872
Josip Broz Tito
19-05-2010, 21:30
Danas izlazi na teren najgora hrvatska reprezentacija od stjecanja samostalnosti :rotfl:
fat drummer
19-05-2010, 21:33
Danas izlazi na teren najgora hrvatska reprezentacija od stjecanja samostalnosti :rotfl:
prisjeti se repke koju je cico vodio na onaj turnir u hong kongu... valjda je i čale igrao :D
taman sam ja to mislio sad reć, teško će to ikada biti nadmašeno :D
valjda je i čale igrao :D
necu reagirati na ove sitne provokacije:(
fat drummer
19-05-2010, 21:47
nemoj hrco, nemoj...
fat drummer
20-05-2010, 11:09
ono jučer (gol iz osamdesetog pokušaja) je razlog zašto se nismo kvalificirali na svjetsko. dobro, to i što su nas englezi dvaputa satrali ko pičketine.
malimrav85
20-05-2010, 14:50
http://www.net.hr/sport/page/2010/05/20/0335006.html?pos=n1
oh ne, dali su gocetu da piše i na net.hr
Josip Broz Tito
20-05-2010, 17:25
Ovo s Eduardom je jednako ozbiljno kao i veliki interes Manchestera i Chelsea za Lukicu :rotfl:
večeras finale lp... ništa ne komentirate....
očekivanja?
možda ovako nešto:http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2010/05/20/1933908/top-10-things-to-expect-from-the-champions-league-final:rotfl:
mislim da je inter veliki favorit, bayernove šanse su udarci izvana - schweinsteiger, van bommel i robben. osim toga ne vidim baš neku priliku, olić se vjerojatno neće naigrati, robben možda jer je zajebaniji igrač od messija, no teško može proći blok cambiasso - zanetti i nakon toga samuel.
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/05/21/1936214/tottenham-hotspur-star-luka-modric-wanted-by-inter-report
moguće, već su pokazali interes prošle godine
Josip Broz Tito
22-05-2010, 16:52
Inter 1:0 Milito.
Standardno :mrgreen:
malimrav85
22-05-2010, 21:04
bayern 1-0 ali inter vraća na 3-1
malimrav85
23-05-2010, 00:17
riber je ipak falio
svi su napadi išli na robena, njega se dupliralo i ajd bok bayern
da je bio ribery sredina bi se više otvarala i bilo bi mjesta za olića, ovak, olić di si bio?
dojma sam da je inter igrao sa pola snage, ne znam, čudna tekma
bayern tragično spor u otvaranju, a svi igrači su djelovali umorno
kakva će igra bit tek na sp-u na onih afričkih 300 stupnjeva
milito>isus
:smile:
Nisam gledao utakmicu zbog nekih društvenih obveza, nisam puno propustio čini mi se. No, finale prije finala je i tako bilo protiv Barceloantikrista prije par tjedana, ovi Hozentregeraši su se dokrumpirali do finala i mogu biti sretni što su bili dio velikog spektakla, u kojem je ipak glavna rola bila namijenjena neponovljivom majstoru Žozeu, pa takve likove majka više ne rađa, to samo scenaristi izmišljaju.
http://a.imagehost.org/0884/thumbnail_ashx.jpg (http://a.imagehost.org/view/0884/thumbnail_ashx)
Pogledajte ovu sliku, koji stav, koja faca. Kao Michael Corleone u Kumu 2 kad zažvali Freda na Kubi...
bezveze tekma bila :(
ti inace volis takve tekme di nema puno nogometa :unsure:
ja? zamijenio si me s nekime vet :mrgreen:
ja? zamijenio si me s nekime vet :mrgreen:
Resin:mrgreen: A i Mravu je to lijepo:mrgreen:
meni je lijepo samo kad je na suprotnoj strani barcelona :mrgreen:
malimrav85
24-05-2010, 12:01
ovaj bayern je uljez bio, budimo realni
sudac ih je pustio protiv fiorentine, onaj lyon bi valjda dinamo jedva dobio i tu nisu imali šanse. da su igrali 5 dana i 5 noći ne bi gol dali siroteki...
meni je lijepo samo kad je na suprotnoj strani barcelona :mrgreen:lijepo je protiv svih forsera, npr. rome. toliku masu djetinjastih, razmaženih i plačljivih navijača nema čak ni barcelona:soppy:
a tu su uvijek i španjolska, nizozemska, češka od prije par godina i tak...
malimrav85
25-05-2010, 11:26
http://www.jutarnji.hr/bild--wolfsburg-dovodi-mandzukica-kao-zamjenu-za-dzeku-/793454/
Džeku traže velikani, Man utd, juventus, i ZENIT, ha ha ha ha ha
Jesam vam rekao da je goce dobio promaknuće!
A vi kaj serete po interu...
ja prvi ne navijam za njih i nisu mi dragi ali kolko ja znam nogomet je igra di se gleda kolko je ko golova dao a ne da li ima 131390432384234 točnih beskorisnih dodavanja ili 99% posjeda lopte. Ako vam je do trikova i pizdarija tu su ona red bull natjecanja di se žonglira.
ono kaj je grčka radila na euru je bilo odvratno čisto zato kaj nisu imali nikakvu silinu nego su baš na silu dobili utakmice.
za razliku od italije na sp06 ili intera sad di su imali moć koju nitko nije mogao ni načeti a kamo tek razbiti. meni je ono kaj je cannavaro igrao na sp06 bilo predobro, onakva dominacija se malo kad vidi. isto tak sad lucio i samuel. kaj sad inter kriv kaj je bayern tak jalov da ne bi u 10 utakmica uspio gol dat? a i kakva je to ultra napadačka momčad koja ne uspije dat više od gola u 70 minuta za igračem više?
čestitke interu jebiga ja isto volim gledat lijep nogomet al gleda se reza i moratti i interovci bi sve na svijetu dali da budu prvaci europe 1. put nakon 1965.
velik je to ulog bio. jebiga ko kriv bayernu kaj ne znaju zabit gol. za vraga i posjed lopte. ne volim inter ni josea al svaka im čast ipak
a sad zvat momčadi koje lijepo igraju forserima je bezveze. znači ovi kaj igraju ko inter su prave nogometne momčadi a ovi kaj žele igrat lijepo pa makar i spušili na kraju su forseri. e di su ta vremena kad nogomet nije bio biznis i igrala se navala s 5 igrača
neg pustite to
zeko nam se vratio u dinamo
dajem mu 2, 3 mjeseca do 1. put kad mu mamić opsuje mater ili uđe u svlačionicu
@mrav - Aj zamisli da na terenu imas dvije momcadi koje igraju kao Inter. Nista se ne bi dogadjalo cijelu utakmicu jer nitko ne bi napadao, pa ne bi bilo ni kontri.
malimrav85
25-05-2010, 22:59
Pa ne vjerujem u to baš...
Chelsea nije bila baš dosadna utakmica.
Ili milan-inter.
http://www.youtube.com/watch?v=kbCJnqTYIfk
Ili genoa-inter
ili inter-palermo
Uostalom, kaj mi pričamo, pa osvojili su tri trofeja...
I imaju najviše offside-a u LP-u! i imaju 8. najmanji posjed lopte. prva je pogađate, silovateljica barcelona.
Dezurni ljubitelji nogometa ne mogu jos preboliti ispadanje najveceg putujuceg cirkusa...
Mourinho je BOG!! :thumbup:
malimrav85
26-05-2010, 00:06
da vam nabacim još malo beskorisne statistike
barcelona je imala prosječno 77.000 gledatelja, minimalno 30000, maksimalno 98.083, popunjeni su bili 78%.
real je ima prosječno 72.000, minimalno 50.000 ljudi, maksimalno 80.000, popunjenost kroz sezonu 90%!
u italiji najbolji juventus sa 81 %, inter najviše sa prosjekom od 55.000 a drugi napoli sa 45.000
malimrav85
27-05-2010, 20:20
http://www.jutarnji.hr/velimir-zajec--strani-igrac-mora-biti-50-posto-bolji-da-bih-ga-forsirao-prije-nego-domaceg-/798779/
bojim se da se nije u Dinamu još pojavio taj koji će sammira na klupu stavit...
Dezurni ljubitelji nogometa ne mogu jos preboliti ispadanje najveceg putujuceg cirkusa...
Mourinho je BOG!! :thumbup:
Placem jos uvijek:cold:
Bitno da nije Ronaldo nis osvojio, a ostalo me bas briga:mrgreen:
EDIT
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/taktika-europu-zeko-moze-bez-spica-clanak-147273
"Dinamov je trener Velimir Zajec već prvi radni dan najavio taktiku. Odnosno, taktike. Jednu za HNL, drugu za Europu. Ta druga svakako je zanimljivija jer u Europi će Zajecova filozofija biti bliska onoj kojom je Jose Mourinho pokorio Europu. Dakle, neće biti baš lepršave igre, umiranja u ljepoti, jer tu će Zeko, shodno klupskim ciljevima (ulazak u skupinu Europske lige) prvo tražiti rezultat."
malimrav85
28-05-2010, 11:01
http://www.jutarnji.hr/naletilic--nema-recesije--najveci-klubovi-su-puni-novca/798895/
ovaj lik zna sve i svakog...
To mu je posao, normalno da zna.
fat drummer
29-05-2010, 01:26
http://www.net.hr/2010/05/18/0776007.42.jpg
i sada sam našao državu za koju ću navijati...
ja sam vec davno odlucio
http://rlv.zcache.com/kosovo_is_serbia_girls_top_tshirt-p235373975606583901ozcw_400.jpg
Zao mi je samo sto nismo jedno:(
http://www.dunablog.de/wp-content//balkan-girls2.jpg
Bacana Hermionu
Ovo je očito fotomontaža jer pokazuje dva prsta premalo!
fat drummer
30-05-2010, 19:15
@tkach - nema kraja srpskoj prepredenosti i vješteni u fotošopu, skoro su i mene navabili na tanak pravoslavni led
navodno 5 milja eura po sezoni, svaka cast luka
http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/luka-signs-new-6-year-contract-300510.html
malimrav85
30-05-2010, 20:54
baš sam htio reć, 5 milja eura u spursima, da se usereš!
znači da u idući klub ne ide ispod nekih 8 po sezoni
@tkach - nema kraja srpskoj prepredenosti i vješteni u fotošopu, skoro su i mene navabili na tanak pravoslavni led
Ozbiljno govoreći, skuži joj raspored boja na obrazu - plavo-bijelo-crveno. Plus ovo na njoj je mislim francuski dres sa SP 2006. Kad tome pridodaš činjenicu da pozira za fotografiju prije nogometne utakmice i ne maše s tri prsta, mislim da su šanse velike da se stvarno ne radi o Srpkinji već o Francuskinji. To su vjerojatno neki srpski krkani okušali poznati balkanski šarm - ajde se slikaj s nama, parle vu srpski, vule vu kušer evek mua? :rotfl:
I kako stvari stoje...Srna u Chelseaju...to je fino. Bilo je i faking vrijeme...
malimrav85
31-05-2010, 00:52
http://www.jutarnji.hr/stimac--prica-se-prerano-zahuktala--nista-se-krucijalno-jos-nije-dogodilo/804301/
ako ukrajinci uspiju uvalit srnu za 20 milja eura onda stvarno im nema premca