PDA

View Full Version : Nogomet

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

fat drummer
23-02-2006, 01:50
asier del horno je moj idol... takav start i onda iskreno èuðenje, pa fakat je faca. volim te asier!
chelsea me razoèaral iako ju smaram malim prljavim klubom, ipak sam oèekivao neku disciplinu i èvrstinu. ovo je bilo straťno, propuťtali su na sve strane, da su messi i napadaèi bili u formi gdje bi im bio kraj?
teren je bio prekrasan, jednom sam igrao na boljem. taj teren se zvao livada ispred moje zgrade. fuj stamford bridge, abramovièu daj uposli onog tipa ťto radi na san siru da ti pokaŞe kako se uzgaja trava

malimrav85
23-02-2006, 01:56
teren je bio prekrasan, jednom sam igrao na boljem. taj teren se zvao livada ispred moje zgrade. fuj stamford bridge, abramovièu daj uposli onog tipa ťto radi na san siru da ti pokaŞe kako se uzgaja trava
Mislim da bi mu deèki iz Zrinjevca za gajbu pive bolji "teren" napravili. Kak fat kaŞe,meni se djeca èisto zadovoljno èine kad u praku nogomet igraju. a nekad im se i Strupar pridruŞi pa ako je njemu dobro... :smt003
Ili da moĹžda poĹĄalju molbu NaftaĹĄu da domaĂŚe tekme kod njih igraju?

*SUPERMAN*
23-02-2006, 01:56
Ronaldinho je vanzemaljac...
Hvala bogu da je napokon porazen ovaj glupi Chelsea.

Naravno treba napomenuti da je i juve napravio dobar korak prema sljedecem krugu...
Replika.
Ronaldinho se baĹĄ i nije naigrao,malo pred kraj. Po meni je puno bolji bio Messi.
Juve... :smt003 Obrana im se raspda lagano. 3 komada od Werdera... Mene muèi fakin KlasniÌ. :smt017 U Werderu igra ko vanzemaljac (ono dodavanje petom) a u repki ga nema i nema. :smt017

Replika replike! :smt003

Nisam ni rekao da messi nije bio bolji danas,pa bio je najbolji igrac na terenu! (to si mogao zakljucit iz prve recenice koju nisi citirao,svaka cast messiju :smt017 ?!)
Ronaldinha nije bilo nigdje u prvih 55 minuta ali je do kraja dokazao da nije normalan,pa cim primi loptu je panika u obrani chelsea,stvarno uvjerljivo najbolji igrac svijeta!
Capello je najavio da ce danas igrati otvorenije sto je i napravio. Takav posten potez prilici jednoj staroj dami. Recimo chelsea se ne moze pohvalit s takvim ponasanjem. Uz to werder igra i igrao je danas izrazito ofenzivno.
Dakle to su razlozi mnostva golova.
Nema teorije da ce proc Werder.
Klasnic,to nitko ne zna... :smt009

MinesweePer
23-02-2006, 02:32
Barcelona je trenutno najbolja momcad u europi(iza juventusa)!!!

ovo previse bode oci, mislim ovo u zagradi :smt003 :smt003 :smt003
evo ak je toliko najbolji objasni mi zasto se onda sada u EUROPI (ne italiji) nije iskazao i pobijedio werdera vani :smt017

FORZA MILAN!!!!

finale koje prizeljkujem MILAN-BARCA po mogucnosti repriza iz '92 cini mi se, ne? ono 4-0 kad je milan dobio :smt003 :smt003 :smt003

Lucius Veratius
23-02-2006, 03:16
Najjaèe mi je bilo juèer kad je Juninho pucao slobodan udarac, a domaÌa obrana se USRALA i na kraju je golman pobrao takvu pacersku golèinu. :smt005
Mislim da bi opet moglo zavrťiti ko proťle godine kad je na kraju Liverpool slavio, a malo tko je to od njega oèekivao. Lyon je opasan.

kima
23-02-2006, 03:18
Nema do Barce, ako ne popuste disciplinom.
Nikad nitko nije igrao ovakav nogomet.
Lakoæa. Ideja. Mirnoæa. Tehnika. Samo da disciplinu oèuvaju i nitko ih ne može skinut do daljnjeg.

Lucius Veratius
23-02-2006, 03:24
Nikad nitko nije igrao ovakav nogomet.

Smjela tvrdnja.

šola-braveheart
23-02-2006, 13:11
jucerasnja tekma èelzi barca je bila luda
ali meni je jedna druga tekma popila zivce i nazalost zavrsilo je onako kao niasam htio
standard liege drugi put u 2 tjedan mi je odnio pare.vodili su 1-0 imali su igraca vise i prime gol sa igracem vise i tekma je zavrsila 1-1
i meni odnijela dobitak od 1000kn na jednom listicu i upropastili mi tjedni listic sa vecim ulogom :smt013 :smt010

Gospodin Pravokutnik
23-02-2006, 15:18
meni je isto Standard pomutio listic,majku mu,a pogodio hokej,tenis,sve oko 2 koeficijenti i onda taj standard bemti.Nego da komentiram Capella-momcad mu povede protiv Werdera 2:1 i to u gostima jos a lik samo sjedi i bleji u teren ko da se nista nije dogodilo (znam da je takav ali ono..) a igraci sretni,skacu od veselja a lik i dalje sjedi prekrizenih ruku i gleda ravno, majke ti ko da nije covjek

Picok
23-02-2006, 16:29
Ma èuj, u danaťnjem nogometu ti je zabranjeno veseliti se i pokazivati emocije. Pogledaj Etto'o a -lik zabije gol, presretan, Şeli svoju radost podijeliti s navijaèima, dolazi do njih i onda ga onaj ťugavi redar spreèava, gura ga da se makne, dobro da ga ťakom u glavu ne mazne, ma jooj.. (mislim da je veÌ bilo govora o tom)

Nightrain
23-02-2006, 16:47
Uh..bas me zanima sto su mourinho i Rijkaard pricali za vrijeme drugog poluvremena...inace..skidam kapu Barci..igraju prekrasan nogomet..jedva cekam susret na Camp Nou..na urednom terenu gdje æe ih samljet samo tako.

*SUPERMAN*
23-02-2006, 18:53
FORZA MILAN!!!!

:smt078

finale koje prizeljkujem MILAN-BARCA po mogucnosti repriza iz '92 cini mi se, ne? ono 4-0 kad je milan dobio :smt003 :smt003 :smt003

Iako ce u finale juventus... Mislim da bi za nogomet bilo najbolje da finale bude Lyon-Barcelona...
Definitivno ne neki milan!!! Pa tekma s bayernom je bila negledljiva!!!

fat drummer
23-02-2006, 20:44
sve samo ne talijansko finale... talijani su papèine kad igraju meðusobno i plakao bih da moram gledat juve milan ili juve inter.... inter-milan moŞda joť i nekako.
barca je definitvno klub za finale jer igraju hrabar otvoreni nogomet, stalno napadaju i pritiĹĄĂŚu.
lyon je dobra opcija, ali moram priznat da bih najradije gledao barca milan. ili juve barca, to bi bila dobra utakmica, pa da vidimo tu èeliènu obranu stare dame kad igra protiv kompetentnog napada, a ne nekog livorna ili trevisa

Jimmy
23-02-2006, 21:11
Finale Lyon - Barcelona bilo bi najbolje, meni najzanimljivije za gledanje. Je li moguĂŚe takvo finale?

Picok
23-02-2006, 22:39
Ne. Benfica-Villareal bu finale :smt033

Lucius Veratius
23-02-2006, 22:49
Nakon prijaťnjih godina viťe me nikaj ne bi zaèudilo.

malimrav85
24-02-2006, 00:57
Uh..bas me zanima sto su mourinho i Rijkaard pricali za vrijeme drugog poluvremena
To i mene muèi. Kaj mu je ovaj kreten govorio? MRZIM GA! Messi glumio! Da ti mama tak glumila kad te raðala! :smt013
Ajme majko milan-juve finale! UpomoĂŚ! Ne! :smt018

MinesweePer
24-02-2006, 01:34
Milan-juve u finalu? nikako jer juve nece stici od finala :smt003
a Milan moze stici jer, morate priznati, igra puno bolje i ljepse u europi nego u Italiji.

kima
24-02-2006, 01:43
Uopæe me nije briga za finale, tj. za suparnika. Glavno da ga Barca napegla i da jednom konaèno nogomet pobjedi!

Milan i Juve po meni imaju jednake šanse, ta su dva kluba igraèki zastrašujuæe jaki - druga je stvar što igraju kao da jedva èekaju kraj svake utakmice. To nije ni bunker, bunker igraju slabe momèadi, ovo je horor što oni rade od igre.

Da vas pitam - TREZEGUET-IBRAHIMOVIÆ ili GILARDINO-Åveliki kuracEVÈENKO?

*SUPERMAN*
24-02-2006, 01:53
Da vas pitam - TREZEGUET-IBRAHIMOVIÆ ili GILARDINO-Ĺveliki kuracEVÈENKO?

IBRAHIMOVIÆ-Ĺveliki kuracEVÈENKO :smt003

Iako mi je juventus najdrazi definitivni zakljucak s kojim se i sam slazem je da nogomet zasluzuje da barcelona bude u finalu pa cak i da osvoji ligu prvaka...

malimrav85
24-02-2006, 01:59
GILARDINO-Ĺveliki kuracEVÈENKO?
Pipo i Ĺveliki kuraceva! Nije :smt051 za otpisat.(inaèe,ovaj golub je simbol za inzagijevo simuliranje)

MinesweePer
24-02-2006, 03:36
GILARDINO-Ĺveliki kuracEVÈENKO naravno :smt003

da vas pitam, zasto gotovo svi, pa i ja, zelimo da Barca dodje u finale? da li je to svi mi pomalo sazaljevamo jer dugo nije osvojila europu ili zasto? zbog ronaldinja? zasto svi mislimo da bi to bilo posteno? evo recimo da svi iz barce igraju u èelziju mislim da skoro nitko od nas ne bi htio da stignu u finale... vi mi recite sve to, ja odgovor ne znam.

Lucius Veratius
24-02-2006, 03:40
Ja bih volio da stignu do finala zato kaj najljepťe igraju. Da Barcelonini igraèi igraju u Chelseau, onda bih to Şelio i njima. Kaj se tièe nekih simpatija prema nekom klubu, u tom sluèaju bih Şelio da Liverpool doðe do finala.

Mo
24-02-2006, 10:56
Hahaha kako je barca sjebala chelski
prekrasno!
ono zadnjih 15 min. kaj su im radili je bilo prekrasno... marakrirali su ih po terenu
a kako je gamad engleska uništila teren.. koje su to metode, nemrem vjerovat.. da smo to mi napravili, recimo, to bi bilo drvljem i kamenjem
al hvala bogu pravda i nogomet su pobijedili

glupi mourinho trubi o glumljenju..pa onaj del horno se iz sve snage zaletio u messija, divljaèki... opravdani crveni a chelski se i izvukao jer nije sviran penal zbog ruke geremija..

fat drummer
24-02-2006, 12:32
ma asier je faca, mislim da ni polovanec tako ne ulijeÌe... mourinho je briljantan strateg, fakat je faca, ali ne zna gubiti i ne Şeli priznati da je neka momèad bolja od njegove.
dokaz da milijuni ne mogu nadomjestiti talent i momèadski duh.

g money
24-02-2006, 12:43
kaj se taj arogantni mourinho budi? prije par tjedana golman liverpoola reina je dobio crveni zbog glume robbena.

malimrav85
24-02-2006, 13:48
Hahaha kako je barca sjebala chelski
prekrasno!
ono zadnjih 15 min. kaj su im radili je bilo prekrasno... marakrirali su ih po terenu

Da, i to. Koja zrenda se igrla. Pizdili su jer nisu mogli do lopte.

Jimmy
24-02-2006, 13:57
Jeste vidjeli kad je Mourinho dijelio autograme klincima? Izgledao je kao da Ìe ih ubiti, bať je onaj luðaèki pogled i facu imao.

konzerva
24-02-2006, 15:01
osmjeh na lice izmamila benfica.... :smt041

sickboy
24-02-2006, 15:31
da vas pitam, zasto gotovo svi, pa i ja, zelimo da Barca dodje u finale? da li je to svi mi pomalo sazaljevamo jer dugo nije osvojila europu ili zasto? zbog ronaldinja? zasto svi mislimo da bi to bilo posteno? evo recimo da svi iz barce igraju u èelziju mislim da skoro nitko od nas ne bi htio da stignu u finale... vi mi recite sve to, ja odgovor ne znam.

Ja ne zelim da stignu u finale, ja ne zelim da budu prvaci Spanjolske, ja zelim da Barca ispadne u drugu ligu.

pa onaj del horno se iz sve snage zaletio u messija, divljaèki...

Ko leži ne bježi ! ! ! :smt023 :smt023

kima
24-02-2006, 15:56

Želim da doðu u finale jer su mi osim Man Utd najdraži strani klub i generalno uvijek igraju lijep nogomet.
Ne sažalijevam ih uopæe, ko su oni meni da bi se ja zbog njih bilo kako emotivno uplitao?
Ne, Ronaldinho nema sa svim tim nikakve veze osim što dobro igra.
Bilo bi pošteno zato jer bi u suprotnom bilo nepošteno. :smt003
Da Barca vodi istu takvu politiku kao Chelsea, bez obzira na igraèe, ne bi za njih navijao - Zidane mi je veæ 10 godina najdraži igraè, a nikad nisam volio ni Juventus, a pogotovo ne Real Madrid.

sickboy
24-02-2006, 15:57
http://img501.imageshack.us/img501/6425/miscspurspriceless3st.jpg (http://imageshack.us)

:smt003 :smt003 :smt003 :smt003

Odvratni Tottenham... :smt067

MinesweePer
24-02-2006, 17:03
MoŞete voljeti ili ne Mourinha, tip je bahat, prepotentan i arogantan al trenutno nema jaèeg trenera. Ne igra najljepťe, ali rezultati se broje kaj ne? a uz to ipak i zabijaju dosta.

Nema do Capella, evo tu ce se i Markus slozit :smt006 meni je on bio i ostao najbolji trener, sto je sve samo sa Milanom osvojio...

MinesweePer
24-02-2006, 17:05
ups, to sam citiro malo prastari post :smt017 :smt003 sad sam tek skonto, al nema veze...

kima
24-02-2006, 17:40
Nema do Capella, evo tu ce se i Markus slozit :smt006 meni je on bio i ostao najbolji trener, sto je sve samo sa Milanom osvojio...

Tu se i ja slažem. Po meni velika trojka:
Capello
Lippi
Ferguson

*SUPERMAN*
24-02-2006, 19:50
Mene jedino kod Capella zivcira ta njegova jebena hladnokrvnost. Juve zabije gol,on stoji,gleda i suti,juve primi gol on stoji gleda i suti,ko da je nadrogiran,niti ne zna sto se dogada na terenu... :smt003

fat drummer
25-02-2006, 12:42
Ah taj Fabio, fakat je premudar... Odlièan je kak Şivcira mladog IbrahimoviÌa tako ťto ga ne stavlja u igru, a mali si je zabrijo da je ne zamjenjiv. Hehehe, taj don Fabio

Lucius Veratius
25-02-2006, 19:05
Kaj se tièe hladnokrvnosti tu je Lippi bez premca.

MinesweePer
26-02-2006, 03:17
nesto se cudno dogodilo, Hajduk je pobijedio :smt041 :smt041 :smt041 , oce bit vedro sutra :smt017

konzerva
26-02-2006, 03:21
nesto se cudno dogodilo, Hajduk je pobijedio :smt041 :smt041 :smt041 , oce bit vedro sutra :smt017

za dlaku,ali napokon! bit ĂŚe vedro, bit ĂŚe... rijeka spuĹĄila!! :smt003

MinesweePer
26-02-2006, 03:26
rijeka spuĹĄila!! :smt003

bolje da je nije, da je pobijedila hajduk bi sad bio 6. ovako mora do kraja lovit zagreba i varteksa..

konzerva
26-02-2006, 03:31
ma znam, ali zamjerili su mi se proĹĄlo kolo....ionako hajduk igra protiv varteksa pa nek se momci malo potrude (za promjenu)

fat drummer
26-02-2006, 11:37
jel bio tko od vas na hajdukovoj utakmici... ne kaŞem da golijada u velikoj nije bila zanimljiva, ali zanima me kako je igrao mladi play naťe izabrane vrste idiota, ovaj velemajstroa... u svakom sluèaju boťnjak se iskazao i zasluŞio i pozivnicu za argentinu (koja Ìe nas btw. pokopat, pa ajmo sad svi u kladu stavit na hendikep za gauèose)

sickboy
26-02-2006, 12:10
jel bio tko od vas na hajdukovoj utakmici... ne kažem da golijada u velikoj nije bila zanimljiva, ali zanima me kako je igrao mladi play naše izabrane vrste idiota, ovaj velemajstroa...

Za tu informaciju ces morati vjerovati novinarima, igralo se pred praznim tribinama... :smt003 :smt002

fat drummer
26-02-2006, 12:15
da, sad mi je sinulo... eto sad nikada neÌu znati jeli kranjèar trèao. ovaj, znam da nije, ali uvijek Ìe postojati taj traèak sumnje, ťto ako je trèao

konzerva
26-02-2006, 12:28
zato smo svi vidjeli modriÌa....on i kranjèar su dva najprecjenjenija igraèa ikad!!!!ne znam koji viťe

sickboy
26-02-2006, 15:05
da, sad mi je sinulo... eto sad nikada neæu znati jeli kranjèar trèao. ovaj, znam da nije, ali uvijek æe postojati taj traèak sumnje, što ako je trèao

Ako je trcao dobili smo cetvrtog jahaca apokalipse u Hrvatskoj uz pticiju gripu, trihinelozu i kravlje ludilo. :smt002

malimrav85
26-02-2006, 15:49
Ne znam èemu ta dvojba izmeðu ModriÌa i Kranjèara. Rjeťenje je Messi. Zapravo je Messi staro hrvatsko prezime (slièno maroadonimom podrijetlu hrvatskom). Nije niti iskljuèeno da je Messi MesiÌev daljnji roðak. To se sve zapravo dogodilo pisarskom pogreťko (potrebno primjetiti sliènost Messi=MesiÌ). Pa ako neÌe Biloť moŞe Messi.
:smt003
:smt006

sickboy
26-02-2006, 15:55
Ne znam èemu ta dvojba izmeðu Modriæa i Kranjèara. Rješenje je Messi. Zapravo je Messi staro hrvatsko prezime (slièno maroadonimom podrijetlu hrvatskom). Nije niti iskljuèeno da je Messi Mesiæev daljnji roðak. To se sve zapravo dogodilo pisarskom pogreško (potrebno primjetiti sliènost Messi=Mesiæ). Pa ako neæe Biloš može Messi.

Ti o vuku, a koza na vrata:
Jutarnji list donosi:

Åveliki kuracpanjolski prvoligaÅ¡ Mallorca ove je zime za argentiskog igraèa hrvatskog podrijetla platio tri milijuna eura

ZAGREB - Daniel Biloš zasad je neispunjena želja Zlatka Kranjèara, a Biloševa neostvarena želja je - reprezentacija Argentine. Otkako je s reputacijom drugog strijelca Cope Libertadoresa prošloga ljeta stigao iz Banfielda na Bamboneru, u nedjelju se uoèi utakmice s Argentinos Juniorsom dogodilo da je 1,94 cm visoki nogometaš prvi put ispao iz udarnog sastava Boce Juniors.

Upala pluæa koja ga je zahvatila u završnom dijelu Aperture kriva je što više nije mogao pronaæi poèetnu formu, ali i zakazao u Katru, na jedinoj utakmici koju mu je pružio izbornik Jose Pekerman.

No, ukupan je dojam da je Biloš iza sebe ostavio uspješnih šest mjeseci u kojima je osvojio južnoamerièki Superkup, prvenstvo i Copu Mercosur (inaèicu Kupa Uefe). Prije nekoliko tjedana Boca je glatko odbila ponudu u iznosu od 2,000.000 USD meksièkog Monterreya, i to je znak da predsjednik Mauricio Maccri na argentinskom Hrvatu može dosta zaraditi, a mogao je i više da je Biloš izborio status - reprezentativca. Kako sada stvari stoje, SP mu se neæe dogoditi. Da je prihvatio Hrvatsku, igrao bi na Mundijalu, ovako æe šansu za Argentinu u najboljem sluèaju dobiti u manje važnim utakmicama u sljedeæim kvalifikacijama.

Ofenzivac starog kova

- Nisam promijenio mišljenje, i dalje želim igrati za Argentinu - rekao je Biloš prije nekoliko dana, kada su se rodile nove spekulacije.

No, moglo je biti drukèije da ga je netko ranije otkrio, da je igraè imao priliku osjetiti Hrvatsku, zaigrati u nekom od naÅ¡ih klubova. Ovako se èini da nije bilo kemije izmeðu BiloÅ¡a i “kockastog dresaâ€￾, a taj bi sluèaj trebao biti upozorenje, ako se i dalje po svijetu namjeravaju tražiti neèiji korijeni. Jer uopæe nije teÅ¡ko pronaæi nekog tko je naÅ¡e gore list. Recimo, za Real Mallorcu igra Leonardo Nicolas Pischulichi, a oduzmemo li koje slovo, ili pak dodamo, dobit æemo - PiÅ¡kuliæa.

Èetiri nastupa, dva gola

Za ofenzivca staroga kova, kako nam ga je opisao argentinski kolega, Hector Cuper je zimus natjerao gazde da plate 3,000.000 eura. Nesretni je trener u meðuvremenu dobio otkaz, a Piškuliæ ili Pischulichi, dobro se snašao i bez njega.

Ukupno je odigrao èetiri utakmice, dvaput je zabio (Real Sociedad, Malaga), te jednom asistirao, a u nedjelju ga èeka Real Madrid. Prije tri godine je bio u sastavu reprezentacije Argentine koja je na južnoamerièkom prvenstvu do 20 godina osvojila zlato. Uglavnom je sjedio na klupi, ali igrali su Carlos Tevez (Corinthians) i Fernando Cavenaghi (Spartak Moskva). Generacija je to i Mascherana, a dobar dio tih igraèa sudjelovao je i u osvajanju olimpijskoga zlata u Ateni.

PiÅ¡kuliæ (Pischulichi) igra s talijanskom putovnicom, iako njegovo “talijanstvoâ€￾ potjeèe iz hrvatskih krajeva. Putovnicu ipak nikada nije zatražio, ona nije u stanju omoguæiti koriÅ¡tenje prava igraèa iz Europske Unije, neÅ¡to u èemu su se prevarili BiloÅ¡evi menadžeri, kada su “pohrvatiliâ€￾ svog igraèa, ne znajuæi da Hrvatska nije èlanica Unije i da BiloÅ¡ ostaje “stranacâ€￾.

Nije Messi, ali je argentinac... :smt002

malimrav85
27-02-2006, 01:05
Roma!!!
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
http://www.geocities.com/vexilologia/imagenes/futbol/it/it-roma.GIF

MinesweePer
27-02-2006, 02:52
svaka cast Romi!!!!! :smt041 :smt041 :smt041
koja je to vec? 10-11 pobjeda u nizu?

Gospodin Pravokutnik
27-02-2006, 03:06
svaka cast Romi!!!!! :smt041 :smt041 :smt041
koja je to vec? 10-11 pobjeda u nizu?

mislim 11-ta,majke ti srusili su rekord od 10 u nizu koji su drzali mislim samo tri kluba

face to face
27-02-2006, 11:50
a ĹĄto je najbolje, na dinamo je koeficijent bio 1.80, mmmmm kako sam se fino nakupio para

malimrav85
27-02-2006, 22:00
mislim 11-ta,majke ti srusili su rekord od 10 u nizu koji su drzali mislim samo tri kluba
11.
S tim da su ovi rekordi stari od 20 na dalje godina.

*SUPERMAN*
28-02-2006, 02:53
Jebes romin rekord,KOVAC DAO TRECI GOL U KARIJERI!!!

fat drummer
28-02-2006, 12:16
u jebeno... skoro pa ĂŚe dostiĂŚ ĹĄukerov rekord! ne daj se roberte!!!

Picok
28-02-2006, 16:07
Mijenjamo Zahoru za Messija. :smt004

fat drummer
28-02-2006, 16:18
Mijenjamo Zahoru za Messija. :smt004

daj ne budi glup! zahora je kvaliteta, novi ole gunnar. malo je u igri, ali ono zabija. naĹžalost zbog toga ĹĄto ne Ĺželi postpisat za dinamo ne igra, ali sad ĂŚe njega ili barca ili juve pokupit. ibrahimoviĂŚ veĂŚ strahuje, eto'o pakira kofere. proklet bio mamiĂŚu, zar ne vidiĹĄ talent!!!???!!!

Picok
28-02-2006, 16:28
Jocker s klupe. Ili kak je nekoĂŚ BiĹĄĂŚan rekel za sebe : "Ferrari u garaĹži" :smt042

Gala Kit
28-02-2006, 16:38
[quote="sickboy"][quote="malimrav85"]
Ti o vuku, a koza na vrata:
Jutarnji list donosi:

tko me zvao?!

M!!!
01-03-2006, 21:26
daklem kaj mislite kolko budemo danas komada dobili? :smt003
ja velim 3 :smt003

fat drummer
01-03-2006, 21:58
ma kurac! pa tomas èuva messija,a mi imamo kranjèara! naivèino! i igramo u sustavu 4-4-2, ťto je defakto 5-5-2 jer tomas i kranjèar vrijede kao dva, s tim da tomas vrijedi kao tri jer Ìe èuvat messija pa je to u stvari 6-5-2!

šola-braveheart
01-03-2006, 22:00
mislim da cemo dobiti danas.imam neki filing
sad cemo vidjeti kako me taj filing sluzi

ARise
01-03-2006, 22:02
dok igra kranj

M!!!
01-03-2006, 22:31
off to a good start :smt003
i to klasniĂŚ

M!!!
01-03-2006, 22:41
oops :smt003

Picok
01-03-2006, 22:52
Zakaj ne brani naĹĄ Tomo?

M!!!
02-03-2006, 00:21

dobro te sluĹži
svaka èast deèkima! :smt038
ovo stvarno nisam oèekival

malimrav85
02-03-2006, 00:33
Bravo momci. :smt006 Odlièan ModriÌ.

Ajmo sad na ozbiljnije teme.
Gledam Italija-Njemaèka, Italija ih razbija i ne mogu shvatiti nikako zaťto je Ballack toliko "dobar",zaťto ga svi Şele? Tip je meni :smt015

fat drummer
02-03-2006, 00:45
ma talijani ih jedu za doruèak... sad je 4:0 i ja sam odustao, idem radije gledat kuÌanice

malimrav85
02-03-2006, 00:48
del piero im je dao gol glavom! :smt003 a skok igra im je kao najjaèa! ha ha!
eto,skoro gol ali kad buffon brani... Siroèeki i naprave akciju ali opet,tu je i golman :smt013

g money
02-03-2006, 00:48
joť se jednom pokazalo kolko je modriÌ bolji od kranjèara. ajd usporedite riquelmea i kranjèara. kolko je puta riquelme okrenuo stranu, proigrao s toènim pasevima? bezbroj, a kranjèar jedno veliko niťta. i riquelme je spor kao i kranjèar, ali riquelme zna ťto pravi playmaker treba raditi. zato na sp treba ubaciti modriÌa umjesto kranjèara. modriÌ je èak nekoliko puta uklizao, osim ťto je proigravao i kretao se po cijelom terenu.

fat drummer
02-03-2006, 00:53
ne fakat g money, jesi ti modriÌ moŞda? svaki post ti je protiv kranjèara... iskreno govoreÌi modriÌ danas nije puno napravio na sredini terena, kao ni kranjèar. tamo su vladali argentinici riquelme, messi i tevez. ono ťto je modriÌ pokazao je odlièna kombinatorika pred golom, a kranjèar to uopÌe ne èini. fascinira èinjenica da kranjèar kada primi loptu na 20 metara raspali po golu, a modriÌ kombinira.
zato kranjèar ima 7 golova u ligi, a modriÌ manje. kao tandem su dobar par, ali jedan je bez iskustva, a drugi bez Şelje za trkom

malimrav85
02-03-2006, 00:56
kranjèar jedno veliko niťta.
:smt010
Proigrao je PrĹĄu ali prĹĄo nije zabio jer nije dobro primio. Ako veĂŚ sereĹĄ daj onda barem probaj biti objektivan.
Nisam gledao prvo poluvrijeme,nemam pojma ko je kao igrao. ModriÌ je definitivno odigrao bolje od Kranjèara. Riquelme u drugom nije niťta tako veliko napravio, viťe je Kranjaèar napravio tim proigravanjem. Teveza isto nije bilo cijelu utakmicu. Èitao sam 100 puta da je prelud i da u Brazilu trpa ko nenormalan ali nikak da vidim.
Ballack,netko?

Tkach
02-03-2006, 01:15
Kranjèar ima 7 (ili 8 ) golova u ligi jer puca penale za Hajduk, a ModriÌ ima manje zato jer za Dinamo pucaju Eduardo i Boťnjak. Ali zato ModriÌ daje kad je vaŞno :smt003

Inaèe, odigrali smo odliènih 30 minuta izmeðu 45. i 75. i na kraju sretno dobili U prvom poluvremeno su svi osim ModriÌa igrali za qratz (pogotovo obrana) i mogli smo fasovat 4-5 komada.

Btw, jel neko zna kad je Ĺveliki kuracimiĂŚ proĹĄli put zabio za klub ili za repku? Meni se èini da nije joĹĄ od Dinamo-Newcastle 1997.

bob rock
02-03-2006, 01:17
ma qrtz! pa tomas èuva messija,a mi imamo kranjèara! naivèino! i igramo u sustavu 4-4-2, što je defakto 5-5-2 jer tomas i kranjèar vrijede kao dva, s tim da tomas vrijedi kao tri jer æe èuvat messija pa je to u stvari 6-5-2!
pozlatila ti se usta a da to nisi ni znao
...
tim više rijeèi dobivaju na znaèenju jer se zna tko ih je izrekao i s kojom namjerom koliko god ona bila izopaèena

kima
02-03-2006, 02:49
ajd usporedite riquelmea i kranjèara.

To se ne uporeðuje. Ne samo gledavši veèerašnju tekmu, nego inaèe. Jedan je bio playmaker Barcelone (dok se nije ozlijedio, a u meðuvremenu imao peh da ga je zamijenio Ronaldinho), a drugi... Pa neæu ga sad kudit jer mi nije loš igraè (previše ga se fokusira i po njemu pljuje), ali dakako da je skroz druga galaktika nego Riquelme. To mi je kao da otprilike kažeš, usporedite Krpana i Adriana . No can do. Nije pristojno i ne oèekuje se da Kranjèar bude bolji, barem ne sad. Kao ni Krpan vs. Adriano :smt003

A tekma...pobijedili ni krivi ni dužni, ne valja se previše zavaravati. Pokazali su da mogu, ali ovo je samo prijateljska ipak. Tomas oèajan, bolje bi bilo s igraèem manje.

bOG
02-03-2006, 03:54
Kao ni Krpan vs. Adriano :smt003

Ili Priťè i Adriano.

fat drummer
02-03-2006, 10:57
zadanji ĹĄimiĂŚev gol je bio kad mu se rodio sin roko protiv belgijanaca kada smo popuĹĄili 2:1 u kvalifikacijama. isto iz kornera, ali tada glavom...
istina je da kranjèar puca penale, ali i modriÌ je rekao da Ìe ovu polusezonu pokuťavat viťe ťuteva po golu da bar dostigne 10 golova u sezoni.

Tkach
02-03-2006, 11:09
Kranjèar je u svim dobnim kategorijama do seniora igrao u špici, dok se netko (tata? Židak? Æiro?) nije sjetio da Hrvatskoj treba new great white hope na poziciji fantasista. Možda zato ima više osjeæaja za gol od veæine ostalih vezista.

Da, sjetio sam se u meðuvremenu utakmice s Belgijom, prolom oblaka, 1:2, 2 gola Wesley Sonck... Dosad kad god bi Ĺveliki kuracimiĂŚ dao gol ne bi dobro zavrĹĄilo. SreĂŚa da je sinoĂŚ dao gol minutu do 12 :smt003

šola-braveheart
02-03-2006, 11:23
dobar filing,ali steta sta nije bio popracen ulogom na kladi

Just a little bit
02-03-2006, 15:00
ja sam mislio da ja ne volim kranjcara, a za tebe g money sam ja goli kurac :smt003 :smt003 svaki post ti je pljuvanje po svinjolikom :smt003

face to face
02-03-2006, 16:34
ajd pustite malog malo, igrao je ok, on i modriÌ ne igraju na istim mjestima i nemaju iste zadatke, prema tome, a na èije je ubacivanje zabijen gol

kima
02-03-2006, 16:41
ajd pustite malog malo

Slažem se s faceom; Niko je skroz solidan igraè koji jednostavno ima još puno toga za nauèiti. To što ga se stalno stavlja pod lupu nije njegova krivica. Da bi mogao bit bolji, mogao bi. Da bi trebao, i to isto. Da ne trèi dovoljno, i to æe s vremenom sredit ili æe jednostavno otpast s pozicije igraèa kojeg igra. Kako vam se da toliko o njemu drvit, meni se ne bi o Ronaldinhu dalo toliko prièat, a kamoli Kranjèaru. Samo moje skromno mišljenje. :smt036

Picok
02-03-2006, 18:05
A dobro je to da je ModriĂŚ odigral super, da Juda ne umisli da je nezamjenjiv, sad bu se moral trgnuti, ne bu ga tatek mogel gurati stalno, pa to se veĂŚ vidi iz aviona. Sad bum valjda malo bolji, a automatski i naĹĄa repka!

Gala Kit
02-03-2006, 19:31
Kranjèar se zajebo jer je otiťo u hajduk,da nije nebi sad o njemu raspravljali!!TOMAS JE ZAKON!!Sjebe gol dva i opet pobjedimo ARGENTINCE!!!!!!Deèko zna kad da si uzme slobodan dan!Bravo stjepane!!! :smt041 =D> :smt025 =D> :smt041

Mo
03-03-2006, 02:40
zadovoljan sam al ne treba se dizat u oblake
modriæ odlièan i nadam se da æe cico biti dovoljno mudar i hrabar da igra u nemèiji s ovom istom formacijom ali sa kovaèom umj. tomasa..
sad nekaj brije da æe uvježbavat 4-2-3-1 i nije mi jasno ko bi bio di u toj formaciji i di bi tu bio modriæ i zašto sad tu nešto kemija sa 4 iza kad smo cijele kvalifikacije i veæ 100 godina igramo sa 3 iza..
i još se jednom pokazalo da je kranjèar lijen i nezainteresiran. nije odigrao ništa posebno a onaj lapan židak mi je da sedmicu za razliku od ostalih novina. nije mi jasno, kaj je on zaljubljen u niku?!
za modriæa mora biti mjesta u prvih 11
i bilo bi odlièno da niko nije cicin sin pa bi cico bio malo objektivniji i vidio bi da niko igra ko baletan i da još 4, 5 igraèa može igrati istu tu poziciju još 6 put bolje-bošnjak, da silva, pršo, modriæ... i ne bi ga forsao toliko...
najbolje bi bilo da cico niku ispljuska pošteno i da ga natjera da stisne zube i igra ko' èovjek i da shvati da cijeli nacija strepi kako æe i hoæe li išta odigrati u njemaèkoj...

Tkach
03-03-2006, 12:30
Ne vidim ťta je toliko rizièno u igri s èetvoricom u zadnoj liniji. Svi naťi obrambeni igraèi vani igraju u toj formaciji. Libero postoji joť u hrvatskoj reprezentaciji, i navodno u Fljamurtariju iz Tirane, ali ovo drugo nije provjereno. Ali za Niku u sustavu 4-4-2 nema mjesta, i za to se ne moŞe nigdje ni prodati. On je nesposoban udovoljiti taktièkim zahtjevima modernog nogometa, naviknut je igrati poziciju koja u veÌini klubova ne postoji. Kad bi igrali 4-4-2, Srna i BabiÌ bi se manje troťili u defanzivnim zadaÌama jer bi imali igraèa iza leða. Ali bi zato ona dvojica srediťnjih veznih morali trèati kao konji cijelu utakmicu, a znamo da Niko to ne moŞe.

Murphy
03-03-2006, 13:48
Ajme sta je forsiro tog Niku koji ama bas nista ne radi... :smt018

Modric se puno vise iskazao i mislim da je uz Prsu najvise radio. Nadajmo se da ga kao mnoge igrace nece proc taj elan kad osigura mjesto u 11

Picok
03-03-2006, 21:50
http://www.iskon.hr/sport/page/2006/03/03/0337006.html

Solidno, ak se mene pita. U zadnjem kolu borimo se s Englezima za prvo mjesto u skupini :smt002

Tkach
03-03-2006, 21:54
Meni se ne sviða, moglo bi lako krenuti s puťingom u prvoj i onda hop evo ti Engleske.

malimrav85
03-03-2006, 22:13
Ni meni nije super. Prvo, s Englezima igramo kad mi je curi roðendan. Pod pretpostavkom da Ìemo joť biti zajedno. Idem na tekmu ziher ali Ìe biti :smt013 ! Isto kaj rommel kaŞe,ako Ìe nam falit bodova zadnja 2 kola gostovanja i od toga zadnje kod engleza! :smt018
Ali barem smo ruse dobili kad je joĹĄ kolko tolko toplo tam

face to face
03-03-2006, 22:16
ma mene samo strah samo te engleske igre koja nama nikako ne odgovara :smt009

Picok
03-03-2006, 22:22
Ma kaj se sekirate. U Moskvi poberemo bod, Andori oba, to su 4. I onda dolaze Englezi, a mi doma (u Zagrebu) nismo izgubili nijednu sluĹžbenu tekmu joĹĄ... Ma nema panike!

face to face
03-03-2006, 22:23
Ma kaj se sekirate. U Moskvi poberemo bod, Andori oba, to su 4. I onda dolaze Englezi, a mi doma (u Zagrebu) nismo izgubili nijednu sluĹžbenu tekmu joĹĄ... Ma nema panike!

gpvpriĹĄ kao da bi nam doma pasalo nerijeĹĄeno sa englezima :smt017

fat drummer
03-03-2006, 22:55
da englezi... morat Ìemo trèat, da zaustavimo onog rooneya, croucha, gerrarda, j.colea i onu Şivotinju od lamparda. ali golman im je rupa. i novi trener, nadam se da Ìe izabrat curbishleya, taj je trenerska verzija vjeène nade zvane dario zahora. zapravo nema pojma.

Mo
04-03-2006, 02:53
Ma razbit æemo engleze ko beba zveèku
mi i rusi u borbi za prvo mjesto, od engleza niš, pazite kaj vam velim

bOG
04-03-2006, 03:56
REX SLAVONICORUM!

Ps:tek sam sad vidio koje sranje sam napisao.

fat drummer
04-03-2006, 12:58
nje, rusi su propali, ma to je gotovo za danas.... opasniji su ukrajinci od njih, ali to dakako ne znaèi da nam neÌe rusi skakat po glavi. englezi su najopasnijji u skupini, makedonci stvarno nisu problem kako ni izraelci. naŞalost, bojim se dobrog rezultata na svjetskom i onda opuťtanje jer kao face smo. i da Ìe cico imati snage reÌi bok starim igraèima kao kovaèu ili da Ìe oni imati pameti reÌi bok a ne kao bjelica ili rosso kenkati kako èekaju poziv u repku iako imaju 85 godina i igraju u tamo nekim lijevim klubovima neku lijevu pozciju svake prijestupne godine

g money
07-03-2006, 19:53
danas Ìe kranjèar biti u mjenjaènici, bit Ìe veterinar. bolje mu je da se time bavi, bolje za nať nogomet

bob rock
07-03-2006, 22:02
danas æe kranjèar biti u mjenjaènici, bit æe veterinar. bolje mu je da se time bavi, bolje za naš nogomet
*klap klap*
*klap klap se gubi u noæi*
genijalan komentar, tako orginalan, tako inspirirajuæi...
daj više od*ebite dosadnjakoviæi... da ne slušam vaš posmrtni lelek na svakom prokletom topicu o tome kako kranjèaru tonu noge u blato, o tome kako je kranjèar pojeo buhtlu s extra pekmeza, o tome kako je trom kao prase ne bih nikada ni pokušavao utrošiti više od dvije minute vremena, izvan 90 minuta utakmice, na razmišljanja što je i gdje je trulo.
...pogotovo kada takva izjava dolazi od vrhunskog autoriteta po tom pitanju.

Peťèa86
07-03-2006, 22:05
Dao Bog da ostane meðu veterinarima i nek mu je sa sreÌom, ak ne misli promijenit naèin igranja (protrèat 30 m po utakmici) :smt075 .

malimrav85
08-03-2006, 00:00
Dao Bog da ostane meðu veterinarima i nek mu je sa sreÌom, ak ne misli promijenit naèin igranja (protrèat 30 m po utakmici).
:smt008

danas Ìe kranjèar biti u mjenjaènici, bit Ìe veterinar. bolje mu je da se time bavi, bolje za nať nogomet
http://www.soccerole.com/fotos/jugadores/peque/kranjcar.jpg

Picok
08-03-2006, 14:10
I ja mislim da je bolje za sve... Svaki poznaje svoje najbolje, tak i Pajcek svoje pajceke...

Just a little bit
08-03-2006, 15:16
niko ne spominje kako je Biloť, nakon ťto ga je argentina odjebala, se PREDOMISLIO i zeli igrati na hrvatsku repku..... a markovic i co. jedva doèekali , tako da mu se odma kreÌe lizat ťupak..... riga mi se !
:smt097 :smt093 :smt066
GONI SE GOVNO , HRVATSKA TI JE ZADNJA RUPA NA SVIRALI !

neĹĄto ĹĄto najviĹĄe mrzim u tom nogometu je jebeno licemjerstvo :smt013
fuj

neznam od kog mi se viĹĄe riga: biloĹĄa ili hns-a ....

dajte bjelici priliku ! dajte modricu!

jebo vas gauèo koji nezna beknut hrvatski i èija je baba dosla tam prije 200 godina.....
oni ga joĹĄ mole...nako sto ih odjebo fino...... ma mrĹĄ

Picok
08-03-2006, 15:32
Lik navodno ni ne zna di se Hrvatska nalazi. Himnu tek sad uèi, ma daj....
Ma èemu nam to treba? Igrati za repku treab biti èast, a ne se nekome moliti,sve je to gamad. Tog MarkoviÌa treba sterati, pa toga nema ni u srbiji viťe..

g money
08-03-2006, 16:52
ak je dobar, zaťto ne bi igao. tak nam fali napadaèa. prťi je sp zadnje, klasniÌ nikad nije niťta pokazao za reprezentaciju, balaban je nula i ne znam zaťto ga se uopÌe zove, pa on uopÌe ne igra u bruggu, oliÌ je tak tak. a bilos uopÌe nije loť, gledao sam ga na eurosportu, igra lijevo krilo ili napadaèa i dosta je brz za svoju visinu, dobra tehnika. ak je ťpanjolska pozvala brazilca sennu, meksiko dva argentinca, o francuzima ne trebam ni prièati, njemaèka ima crnaca, nizozemska Ìe pozvati mlaðeg kaloua iz feyenoorda, zaťto mi ne bi pozvali biloťa.

konzerva
08-03-2006, 16:56
ma ťta se èuditemmoderni nogomet nije niťta drugo nego komercijala,reklama,zarada..pa i reprezentativni nogomet takoðer.sve vrit,vidi ovu prodaju ulaznica za svjetsko!

Murphy
08-03-2006, 18:06
Ma Bilosa bih nabio nogom u guzicu da odleti natrag u pampas... Kaj ce nam lik koji ce kad Hvatska pocne gubit naci baku iz Brazila i zbrisat kod njih? Imao je sansu i odlucio je, molim lijepo...ko da poslovni covjek moze trazit pare natrag kad mu propadnu ulaganja...

Picok
08-03-2006, 18:55
Ako i zaigra za nas, ne Ìe taj deèko biti prihvaÌen, vidjet Ìete, ni od suigraèa, ni od navijaèa. Zakaj da jedan Biloť igra umjesto npr. ModriÌa? On bi samo na SP da se lakťe proda, a ne sad da mu srce tuèe za Hrvatsku... :smt011

Peťèa86
08-03-2006, 18:56
MoĹže on bit najbolji igraè na svijetu, ali reprezentacija nije klub! :smt018 Reprezentacija je SVETINJA i ne moĹže se netko premiĹĄljati hoĂŚe li igrati u ovoj ili ĂŚe ipak u onoj. To je nedopustivo! A ove naĹĄe seljaèine u HNS-u trèe za njim kao budale. A da za promjenu uloĹže u nogometne ĹĄkole u Hrvatskoj umjesto da trèe po svijetu i traĹže igraèe s korjenima u Hrvatskoj na sve strane?!?!?!?!?!? :smt013 Nemam ja niĹĄta protiv Ĺveliki kuracimuniĂŚa, Ĺveliki kuraceriĂŚa, KlasniĂŚa, Kovaèa koji nikad nisu igrali u Hrvatskoj jer oni ipak nisu prvo govorili da im je Australija ili Njemaèka u srcu i da ĂŚe za njih igrat bez obzira igrali na SP-u ili ne, a BiloĹĄ je upravo to govorio prije par mjeseci. Za reprezentaciju se mora igrati srcem, a ne iz interesa, a oèito je da BiloĹĄ Ĺželi igrati za Hrvatsku jedino zbog SP-a. Ipak, sve ĂŚemo vidjet. Vrlo je vaĹžno kako ĂŚe se on postaviti i na koji naèin ĂŚe se odnositi prema reprezentaciji i navijaèima. Iako mi se ne sviða ova situacija da nakon ĹĄto nas odbije mi opet trèimo za njim èim kaĹže da bi ipak htio zaigrati za Lijepu naĹĄu, mislim da bismo mu trebali dati malo kredita i vidjeti kako ĂŚe sve to na kraju ispasti, ali ovakva situacija se viĹĄe ne bi smjela ponoviti. :smt011 U BOJ U BOJ ZA NAROD SVOJ!!! :smt041

Picok
08-03-2006, 19:46
Tak je! Joðť se mole tom ťupku da zaigra za nas :smt078
MOJ DOM JE HRVATSKAAAAAAA!
JA DIŽEM ZASTAVU, DO NEBA!

fat drummer
08-03-2006, 22:12
biloĹĄ je ajmo reĂŚ osrednji nogometaĹĄ za pekermana. za srebriĂŚa i markoviĂŚa je nogometna verzija isusa krista. dovodit bilosa je jako losa ideja jer jedina stvar koja krasi nasu repku i na sto mozemo biti ponosni jest zajednistvo i timski rad. bilos ima nista od toga, ima samo maniju zaigrat na sp-u.
klasnic, balaban, olic, prso, eduardo... svi oni ZELE igrat za rh jer to vide kao cast, a ne kao sredstvo kako se proslavit ili prodat u neku od liga petice.
bilos moze fino sjedit na joseovoj klupi i grijat ju u nadi da ce crespo, riquelme i ekipa potrgat noge pa bi on eventulano zaigrao

Picok
08-03-2006, 22:31
Bať to. Na stranu sve njegove kvalitete (uostalom, pitanje je kolko je kvalitetan), ali stvar je u tome da npr. ja ne bi htel ni Ronaldinha (karikiram) u repki ak bi ovaj htel igrat u njoj samo da doðe na SP. Ma fuÌkať i rezultat i uspjeh s takvom reprezentacijom. :smt014

I joť jedna stvar - èekalo se da se BiťÌan isprièa ako Şeli igrati za repku, a ovog majmuna Şele pod svaku cijenu. Nekaj tu smrdi.

Just a little bit
09-03-2006, 01:09
BiĹĄĂŚan je bar stao iza sebe i iza svojih djela, i svaka mu cast na tome. (na stranu to kaj je ispo picketina).
Ovaj isprdak argentinski zeli SP samo da se proda. U dresu koje repke je oèito njemu svejednu.
ni meni nije bas jano kak ovi naĹĄi debili mogu biti tako jadni pa tako ponizno puzat pred covjekom koji ih je glatko odjebo.

na stranu to....

Arsenal-Real .... kakav nogometni praznik....melem za moje oèi.....
totalno sam navijao da real zabije gol na kraju, tak da dodju produzeci, da i dalje mogu uzivat...

malimrav85
09-03-2006, 01:14
Ma BiloĹĄa bi u repku uzeo eventualno da sluĹži ko ona lutka za vjeĹžbanje slobodnjaka. A slobodnjake bi vjeĹžbao Mario TokiĂŚ.
Kreten! :smt013 Ako doðe probat Ìu uÌ na trening repke i jebat mu sve po spisku. Kak me uzrujao kreten smrdljivi.

malimrav85
09-03-2006, 01:56
http://en.uclquiz.uefa.com/?play=1
probajte

Peťèa86
09-03-2006, 02:16
Bem ti Real! :smt011 :smt011 :smt022

bob rock
09-03-2006, 02:25
Bem ti Real! :smt011 :smt011 :smt022
hehehehehe

fat
ovo je epski niz: više od dva posta a da se ne spominju debele svinje i prišivena im imena. svaka èast ljudi, znaèi da imate snage i volje u sebi, stoga, predlažem, da buduæa upotreba slijedeæih rijeèi na ovom topicu rezultira najcrnjim konsekvencama:
- debeo/la/lo
- svinja i srodni sisavci
- oni koji tonu u blato
- saborski zastupnici

šola-braveheart
09-03-2006, 11:21
najbolje mi je ono sta je pisalo u novinama o bilosu.da mu njegov menadjer govori da ce ga hrvati docekati rasirenih ruku. :smt005 :smt003 da mi je to vidit,ja prvi necu jer sta ce ti igrac koji nema zelje i volje braniti boje hrvatske,koji ce igrati za repku iz jednog jedinog razloga,a to je promocija kako bi se mogao sto lakse prodati u europu za sto bolje pare
ja da igram u repki poludio bi

Just a little bit
09-03-2006, 14:41
evo, ja èekam da dodje, da mu se kao Spasitelju poklonim pred nogama i zahvalim mu sto ce igrati za nasu reprezentaciju
na aerodromu bi ga trebao doèekati harem, 500 djevica iz svih djelova Hrvatske, moze si uzet koju hoce, a moze i sve
na trpezi neka budu ĹĄkampi u umaku od 4 karatnog zlata, te sat vremena ranije ulovljeni vodeni konjici s palagruĹže u umaku od tartufa
Neka odrzi govor pred cijelom nacijom, da nam kaĹže zasto smo zasluzili tu cast da igra za nas, a onaj koji ga nece htjet slusat/gledat ide odmah u zatvor.

doèek dostojan daniela rubena biloťa

Goran
09-03-2006, 15:11
Meni je to sve smijeťno.Njega se godinu dana nagovara,pa je debitirao za Argentinu,rekao da mu je draŞe igrat jedno poluvrijeme u prijateljskoj za njih nego SP za Hrvatsku a sad u novinama vièe Hrvati,doðite po mene i odmah postane bog u oèima Vlatka i Zlatka.Bilo bi glupo da netko od sadaťnjih napadaèa ispadne zbog njega koji nikad nije bio u Hrvatskoj.

Picok
09-03-2006, 15:35
Ma vraga bu on igral. Ne budu ga prihvatili drugi, veÌina. Loť bu za kolektiv, crna ovca, osuðen na propast. A i navijaèi ne budu dali da igra, bez brige, da se to sve srediti... :smt002

Peťèa86
09-03-2006, 15:47
evo, ja èekam da dodje, da mu se kao Spasitelju poklonim pred nogama i zahvalim mu sto ce igrati za nasu reprezentaciju
na aerodromu bi ga trebao doèekati harem, 500 djevica iz svih djelova Hrvatske, moze si uzet koju hoce, a moze i sve
na trpezi neka budu ĹĄkampi u umaku od 4 karatnog zlata, te sat vremena ranije ulovljeni vodeni konjici s palagruĹže u umaku od tartufa
Neka odrzi govor pred cijelom nacijom, da nam kaĹže zasto smo zasluzili tu cast da igra za nas, a onaj koji ga nece htjet slusat/gledat ide odmah u zatvor.

doèek dostojan daniela rubena biloťa

SlaĹžem se, ja ĂŚu se pobrinut za ĹĄkampe...:smt005 :smt040

09-03-2006, 21:28
kad su brazilci igrali u splitu,trebali smo im "uvalit" u hotelske sobe,celzijuske,juriæke,one sve silne lane,napit ih ko stoku i za dvadesetak godina sve muške celzijus-zeljkoviæ-drpiæ-sponzoruš-de jesus-moreira-santos-horvat u nogometnu reprezentaciju. :smt003 :smt033
najdebilnija izjava kaj sam proèitao je,našli su nekog igraèa u mallorci,argentinca, èije se prezime izgovara ko piškuliæ pa sad majmuni provjeravaju jel mu možda prabaka ljetovala prije sto godina na hvaru,pa da ga i službeno "porvatimo".jadno :smt005

sia
09-03-2006, 21:37
oj peťèa,jesi probao otic na neku drugu temu osim ove nogometne?kaj si namjestio komp da cim ga upalis ti se pojavi topic-nogomet?
bas si munjola :smt016

mili
09-03-2006, 23:06
zalosno je to sto mi trazimo da jedan prosjecni igrac poput bilosa igra za reprezentaciju. koji bi mozda imao mjesto u prvom sastavu nekog od hrvatskoh prvoligasa...no svi su se ovdje okomili na bilosa koji nije ama bas nista kriv, nego samo iskoristava situaciju, a situacija je ta da nasi celnici NS-a puzu za njim kako da je bog... tu mi je nesto strasno cudno...da cico i vlatko toliko trce za tim igracem

sickboy
09-03-2006, 23:40
"To je sramota. Ako Osijek od grada može dobiti 8 milijuna kuna, onda mislim da bi po tome koliko tko kome daje, rezultate Hajduka trebalo posebno cijeniti. Da mi imamo novce kojima raspolaže Dinamo, možda bi igrali u èetvrtfinalu Lige prvaka." - rekao je sportski direktor Hajduka u razgovoru za Index.

:smt005 :smt005 :smt005
To im je izgleda opravdanje za Debrecen i Shelbourne, nemaju love.
Bas je tenkre, ali dok je god Hajduka nadam se da ce nas uveseljavati onakvim igrama protiv klubova jacine i reputacije gorenavedenih.

Mo
10-03-2006, 01:24
to s bilošom je sramota
tipu puca lagano za hrvatsku, sad kad je vidio da nema kod josea šanse sad b odjednom kod nas sam zato da vidi sp...
umjesto da se razvijaju mladi kojih fala bogu ima srebriæ i markoviæ sumanuto traže gastiæe okolo
za kovaèe i šimuniæe je to još ok jer žele igrati za hrvatsku i osjeæaju se hrvatima al kaj æe nam taj biloš koji ne zna ni rijeèi hrvatskog
nadam se da æe vlatko i zorislav biti dovoljno pametni i odjebati tipa kao što je on odjebao njih inaæe æe otiæ sve u pm..
on æe doæ, naši æe se opravdano naljutit i ode kemija i sve kvragu.. i naše prvenstvo..

bOG
10-03-2006, 01:33
1)Ne vjerujte medijima
2)Pitanje koliko on ista zeli i odlucuje
3)Ako zaigra nas je.....a mozda ce nam trebat za 2 godine,jer ako ima dobrog menadera,prodati ce se dobro.

malimrav85
10-03-2006, 02:15
Ma samo nek on doðe. UopÌe nije problem toliki. ALI nakon svjetskog. Pa odi u Rusiju,Makedoniju i ostale divljine igrat.
Ballack...
Becks je malo sazrio u zadnje vrijeme,dobar je,trèi i tako to. u ManUtd je bio dobar jer oni tak igraju,dobro je nabacivao a Ole,York-Cole su pospremali.
Ali Ballacka ne mogu smislit. BaĹĄ mi je fuj. :smt003

Goran
10-03-2006, 03:03
Becham u Manchesteru i Realu su 2 razlièita igraèa.od kad je doťao u Madrid postao je obièan manekan.ma nije se smirio,sjeti se samo iskljuèenja u Austriji,a i u Primeri.

Just a little bit
10-03-2006, 05:01
bolje da nis ne napisem o hajduku i njihovom vodstvu da mi se ne javi Ĺžarko puhovski

kima
10-03-2006, 11:40
1)Ne vjerujte medijima
2)Pitanje koliko on ista zeli i odlucuje
3)Ako zaigra nas je.....a mozda ce nam trebat za 2 godine,jer ako ima dobrog menadera,prodati ce se dobro.

1) Ne radi se tu uopæe više o medijima i njihovoj tendenciji da napuhuju i krivo predstavljaju stvari. Naprosto bi se sve skupa kosilo sa zdravim razumom, logikom i zakonom vjerojatnosti da je ogromna kolièina Biloševih kretenskih izjava stvar neke medijske urote i linèa.

2) Rekao sam veæ pod 1). Davno su poštenje i sama igra izašle iz krupnog plana. Nogomet je postao industrija i vrsta mafijskog obraèuna ljudi koji ga kreiraju. Ako ti se ne sviða i nisi svjestan da æeš ukoliko se njime baviš biti prisiljen raditi ono što drugi žele i ponekad provoditi njihove odluke, onda se odi bavi neèim drugim. Zato je ono što Biloš radi = ono što Biloš želi i odluèuje.

3) Jer ovo neka tvoja uobièajena zajebancija sa zaboravljenim emoticonom ili što?

šola-braveheart
10-03-2006, 12:46
hajduk?
hajduk je posebna prica
oni uopce nemaju buducnosti,oni uopce nemaju igraca na kojima ce stvarati momcad.
po meni je za hajduk sve krenulo nizbrdo sa dovodjenjem sliskovica za trenera koji sa sobom dofurao brdo BIH reprezentativaca koji ne vrijede ama bas nista.
oni uopce nemaju strategiju nekog razvoja,jer ce ima nakon ove sezone pola momcadi ili otici van ili u mirovinu,a o mladim i perspektivnim igracima da ne govorimo-njih izgleda nema u splitu,samo se za njih cuje kada uspiju negdje vani,jer su u hajduku bili otpisani kao skart roba

Peťèa86
10-03-2006, 14:26
oj peťèa,jesi probao otic na neku drugu temu osim ove nogometne?kaj si namjestio komp da cim ga upalis ti se pojavi topic-nogomet?
bas si munjola :smt016

nisam namjestio komp na taj naèin, ne znam kak da to napravim :lol: :smt006

MinesweePer
10-03-2006, 16:16
izvuèeni parovi 1/4 finala lige prvaka:

Lyon - Milan
Arsenal - Juventus
Benfica - Barcelona
Inter/Ajax - Villarreal

Milan bi mogao proĂŚi dalje jer igra uzvrat kod kuĂŚe, poglejte samo kako je Bayerna razbio
Arsenal - juve = neizvjesno, htio bi da Arsenal proðe
Barcelona definitivno - pa bi u polufinale s Milanom :smt003
i mislim da Villarreal neĂŚe uspjet u polufinale tko god da igrao protiv njih

znaèi finale Milan-Arsenal :smt003

malimrav85
10-03-2006, 16:39
Ma Juve prolazi, tuĹžno je to.
Barca isto.
Za milan ne bi dao ruku u vatru da ĂŚe proĂŚ iako su favoriti.
Villareal ispada intera,od ajaxa ne vjerujem.

Goran
10-03-2006, 16:57
Ja mislim Lyon,Arsenal,Barca i Inter

MinesweePer
10-03-2006, 17:01
Lyon ce mozda i dobit doma i to eventualno golom razlike, al u milanu cisto sumnjam.

Peťèa86
10-03-2006, 17:01
Milan (samo zato jer ga simpatiziram, al bit ĂŚe jako teĹĄko), Juve, Barca i Inter

g money
10-03-2006, 17:38
inter osvaja ligu prvaka

Goran
10-03-2006, 19:39
Lyon ce mozda i dobit doma i to eventualno golom razlike, al u milanu cisto sumnjam.

ako dobe doma,u Milanu je sve moguÌe.sposoban je Lyon izvuÌ remi,imaju dobru momèad.

Peťèa86
10-03-2006, 20:48
inter osvaja ligu prvaka
teĹĄko, teĹĄko. [-X . Barcelona osvaja, 90%. :smt022

MinesweePer
10-03-2006, 21:46
inter osvaja ligu prvaka

:smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044

malimrav85
10-03-2006, 21:57
inter osvaja ligu prvaka

:smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
PuĹĄio je neke droge.

Lara Car
11-03-2006, 00:09
mislim ono BiloĹĄ i to fuj (sam da ne bude offtopic)

smajliÌ samo za Mo-a i sve vas fanatike nogaèa

http://img108.imageshack.us/img108/3848/goal1ax.gif (http://imageshack.us)

:smt050

pusa

fat drummer
11-03-2006, 00:40
inter osvaja ligu prvaka

ali mora prvo ajaxa proĂŚi... ej kuda ĹžuriĹĄ?

sickboy
11-03-2006, 09:41
inter osvaja ligu prvaka

Moram se osvrnuti na ovu konstataciju:
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Osvojit ce LP nikad, tako gubitnicki klub kao Inter jos nisam vidio. Siroti njihovi navijaci... :smt075

Picok
11-03-2006, 13:53
http://www.iskon.hr/sport/page/2006/03/10/0485006.html

A konaèno, hvala nebesima! :smt026

g money
11-03-2006, 20:05
kakve su to samo namjeĹĄtaljke u naĹĄoj ligi. stvarno sramota. pula-dinamo 2:1 hajduk-slaven 1:1 kamen-inter 0:1. treba poniĹĄtiti cijelo kolo

MinesweePer
11-03-2006, 20:13
barem ce biti recimo zanimljivije sad kad je hajduk izborio ligu za prvaka

bOG
11-03-2006, 20:51
Koje sranje!
Htjeli su izbaciti Hajduk u ligu za opstanak,pa su pustili Puli.

Lucius Veratius
11-03-2006, 21:55
Mislim da Inter nema ĹĄanse da osvoji Ligu prvaka. Naravno, Barcelona je glavni favorit, ali ja mislim da ĂŚe Lyon biti prvi.

Goran
12-03-2006, 03:02
Koje sranje!
Htjeli su izbaciti Hajduk u ligu za opstanak,pa su pustili Puli.

ne vjerujem,onda bi prije pustili Zagrebu u prvom proljetnom kolu.

Goran
12-03-2006, 03:03
Mislim da Inter nema ĹĄanse da osvoji Ligu prvaka. Naravno, Barcelona je glavni favorit, ali ja mislim da ĂŚe Lyon biti prvi.

Barcelona osvaja ove godine,ali bit ĂŚe neizvjesno do zadnje minute finala.

MinesweePer
12-03-2006, 03:12

mora prije proĂŚ Milana ili Lyona u polufinalu, ako bude Milan teĹĄko ĂŚe proĂŚ :smt002

Goran
12-03-2006, 03:14

mora prije proĂŚ Milana ili Lyona u polufinalu, ako bude Milan teĹĄko ĂŚe proĂŚ :smt002

neĂŚe bit lako ni protiv Lyona,ali ipak mislim da je Barca najkvalitetnija

*SUPERMAN*
12-03-2006, 20:28
Lyon - Milan
Arsenal - Juventus
Benfica - Barcelona
Inter/Ajax - Villarreal

Srce kaĹže: Lyon,ne znam(mozda juve),barcelona,ajax
Glava kaze: svi kazu milan ali nisam bas ziher,juventus,barcelona,villarreal

Sve u svemu finale JUVE: BARCA (ako bude moguce)

MinesweePer
13-03-2006, 00:12
...pa sad onda nek neko kaze da juventusu ne pomaŞu. èista ruka u 16-ercu juvea, i ovaj ne sudi penal za milan, mislim ono.... i jos prije u 1.pol 2 zaleða koja nisu bila..............

MinesweePer
13-03-2006, 00:15
i joť sad Gattuso dobio crveni (mislom bio je faul za Şuti ovaj drugi), a juveu nije davao zute na poèetku utakmice.... pa eto Markus kakoti je juve najbolji, na koji naèin.....

MinesweePer
13-03-2006, 02:30
[al dajte da se osvrnem iako je ovo primjerenije za topci ne volem

koji je ono jebeni ku*** od suca de santisa- koji je ono skvarcani idiot! koji je ono jebeni pomoÌni koji ne zna ťta je zaleðe? koja su to dva hebeno skvarcana i ulaťtena slijepca koja ne vide emersonovo igranje rukom? koji su to idioti koji okreÌu glavu kad viera rastura teren i protivnièkog igraèa? koji su to idioti koji daju 1 Şuti naspram 4 Şuta ekipi koja ima 20 viťe faula!!! brijem da se vieri treba dostaviti raèun zu slijedeÌe pokrivanje travnjaka!
koji je to ku*** u talijanskom nogometu da se juventus svake godine provlaèi kroz iglene uťi a igraju najdosadniji nogomet na svijetu!

luda saaaaaaaaaaaaam :smt013 :smt013 :smt013

@lenny*** :smt058 :smt007

Insomniac
13-03-2006, 11:18
Juve mi je najdosadniji klub u mljecnoj stazi i blizoj okolici.
I sto je najgore od svega uvijek se uspiju provuci nekako :smt013

@Lenny,jel se ti mozda i kladis :smt002
Navijas za Milan,mrzis Juve,jos ako se kladis odmah te uzimam :smt007

Gala Kit
13-03-2006, 14:07
Kao i hajduk;samo na prostoru naĹĄe drĹžave.Igraju jadno i nikako a opet su u ligi za prvaka,tuĹžno

kima
13-03-2006, 15:20
- proljev strasti gore malo poviše -

Muahahahahahaha juve igra najdosadniji nogomet na svijetu...
muahahahahahaha iz usta navijaèice milana...

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
:smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043

Ok, oporavio sam se od grèeva u trbuhu. Adriano govedo veliš koje ne pogaða gol... da zbilja... we'll see about that...
Eto jedne oklade lenny. Ako Adriano ne bude najbolji strijelac SP-a, kima te èasti bilo kojom (ali ipak imaj obzira u sluèaju da se desi) fensi šmensi cugom u hemu ili gdje veæ prilièi. U suprotnom, mijenjamo uloge (ne brini bit æe vjerojatno litra T'ga za jug). Is it a deal?

Picok
13-03-2006, 15:23
I ja bi se kladil!!! Sa Ĺženama! Vraga one znaju o nogometu :smt003

Starfish
13-03-2006, 15:30
Adriano > :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050

De Santis > :smt050 :smt050 :smt050 :smt050

Emerson > :smt050 :smt050

Vieri > :smt050 :smt050 :smt050

Gattuso > :smt050 (kriza je... :smt003 )

kima
13-03-2006, 15:33
Starfish i za tebe oklada - ako gatusso ne polomi bar dva para nogu na SP-u onda... :smt003

Barcelona osvaja LP, Niko Kranjèar je svinja debela koja ne trèi i kriva je za tri gola Primoža Glihe protiv repke, Adriano je najbolji napadaè na svijetu, a Daniel Biloš je prije svega moralan èovjek. Over and out.

MinesweePer
13-03-2006, 15:34
De Santis > :smt050 :smt050 :smt050 :smt050

:smt067 :smt067 :smt067 :smt067 De Santis :smt072 :smt072 :smt072 :smt072

konzerva
13-03-2006, 15:45
ma vi ste ludi...lyon osvaja LP!

Picok
13-03-2006, 16:05
De Santis nam je sudil protiv Ĺveliki kuracvedske kad smo proĹĄli, pa mi je u dobrom sjeĂŚanju.

MinesweePer
13-03-2006, 16:07
morao si sinoĂŚ gledat tekmu pa onda neĹĄto reĂŚ...

Picok
13-03-2006, 16:09
Pa gledal sam tekmu. Oèito da je primil plavu koverticu i sudil za Juve. A kaj bi ja sad. Puca meni kita za Juve i za Milan, tak da mi je svejedno. Znam da nam je lik sudil u tekmi kad smo pobijedili i izborili SP i pamtim ga po tom.

Insomniac
13-03-2006, 18:30
iiiiiii, ne diraj mi niku! koji btw nije debeo jer sam ga nekoliko puta vidjela uŞivo veÌ èovjeku fali treninga! !

Evo mu jedan prijedlog za dobar trening.Nek se prepusti u ruke splitskim sponzorusama i skinut ce tih par kila u mjesec dva :smt005
Lennyich,ako se radi o vlasniku PSK ja bi da posalje svoju curu u Split
:smt007

Inace ako ima Boga i pravde LP ce osvojiti Barca.Samo se nadam da necemo doziviti talijansko finale,jer u tome slucaju odustajem od gledanja nogometa :smt003

face to face
13-03-2006, 18:32
koliko loĹĄa pokazuje tablica :smt016

13-03-2006, 18:57
majko mila,ne znam zašto nas uporno gnjave s talijanskom ligom??!!pa zašto ne puste tekme premiershipa ili bundeslige!bogati,juèer tekma milan-juve, zaspao sam.prokleti talijani,njima je remi ko pobjeda.a ovaj juve,tolko sreæe proklete,sudaèke pomoæi,koma.mislim,imaju super momèad,ali...kaj je previše je previše....da onaj idijot od golmana werdera nije napravio glupost debilnu i to u 88. min,sad bi bili u qrtzu....

Insomniac
13-03-2006, 19:09
majko mila,ne znam zaťto nas uporno gnjave s talijanskom ligom??!!pa zaťto ne puste tekme premiershipa ili bundeslige!bogati,juèer tekma milan-juve, zaspao sam.prokleti talijani,njima je remi ko pobjeda.a ovaj juve,tolko sreÌe proklete,sudaèke pomoÌi,koma.mislim,imaju super momèad,ali...kaj je previťe je previťe....da onaj idijot od golmana werdera nije napravio glupost debilnu i to u 88. min,sad bi bili u qrtzu....

Investiraj 500 kn za kupovinu satelitske,imas TPS Football,24 h dnevno samo utakmice.

Picok
13-03-2006, 19:19
Kaj je to neki posebni kanal ili kaj?

Insomniac
13-03-2006, 19:21
Kaj je to neki posebni kanal ili kaj?

Dio TPS paketa,imaju jos i super filmove i serije,svaki FTA dekoder bez problema otklanja zastitu.

malimrav85
13-03-2006, 21:58
Pogledajete veèeras Ĺveliki kuracpanjolsku ligu,bilo je odliènih golova!
Posebna pozornost na Savu! Deèko je odglumio penal tako da bi mu Ortega i Pipo dali po bubreg za to umijeÌe. Joť je i Edmilson dobio 2. Şuti zbog toga. A ni Mottin start nije bať bio za direkt crveni.

bOG
14-03-2006, 01:09
. U suprotnom, mijenjamo uloge

Ti ces biti medicinska sestra ovaj put?

Gattuso > :smt050 (kriza je... :smt003 )

.....hrestomatija u ruke....opet.

Posebna pozornost na Savu!

Vec mi pun K.RAC Plavog orkestra i Prljavog kazalista i vica o dva srbina koji se seve i dolazi murjak!
Zivila Kupa,zivila Mura,zivila Mirna,zivila Mreznica!

Insomniac
14-03-2006, 01:24
Lennyich,ako se radi o vlasniku PSK ja bi da posalje svoju curu u Split
:smt007

ha ha ha pa nije ona luda, priljepila se i ne puťÌa!! a i nije mi neki tip za dugu vezu, moŞda ti je poťaljem za vikend pa da ga jednokratno iskoristim! btw, èula sam da ne daje! (ona, on je vrlo dareŞljiv!) :smt005

puj puj offtopic offtopic /samoranjava se/

khm khm,detalje mi salji na msn,pm ,icq, golubom pismonosom,ili cime vec :)
U nedostatku Pisekice,mozes i sebe poslati put juznijih krajeva :)

btw,sto sad na jadnog

http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/vi ... ,,16398.jl (http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/vijesti/clanak/art-2006,3,12,,16398.jl)

svi napali?Svi likuju sto je izgubio.

Starfish
14-03-2006, 01:24
daklem ovo je ženski pristup nogometu! (iako se sf ne bi složila, radije mourinho, raul, nesta, shevchenko :smt007 )

Ne, lenny, dušo, ovo je moj osobni mali rat koji vodim protiv pojedinih debila s ovog topica koji su jednom davno zakljuèili da žena po difoltu u nogometu može vidjet samo citiram - "lepe frizurice" dok je svaka njihova bravura tipa -
"opaka tekma"
"kuiš buraz, fali im bok i prodorniji srednji red"
"Niko Kranjèar ima previše kila"
automatski nogometna analiza kalibra Tomislava Iviæa.

Al neæemo o tome, davno bilo - zaboravilo se...
(*ebeš ironiju koju nitko ne shvaæa)
:smt099

carry on...

malimrav85
14-03-2006, 01:31
:smt062
Razoèaran sam peticom. Pa s tekme Osasuna-Barca nisu nista prikazali. Ja sam slucajno popodne naletio na tekmu na EuroS i fakat se imalo kaj za vidjet. Pogotovo Motin crveni itd. :smt009

sickboy
14-03-2006, 09:38
Ja sam se, iskreno receno, radovao Starfishinim komentarima talijanskog "derbija" i sad dodjem na forum nakon 2 dana i komentara N E M A?!!! :smt107

Pocet cu potpisivati peticiju za otvaranje sluzbene kolumne kolegice Starfish na ovom topicu poslije svake tekme jer je to jedna od rijetkih stvari koje razbijaju monotoniju na topicu i mene uveseljavaju.
U GO GIRL! ! ! !

malimrav85
14-03-2006, 13:56
on topic, mrav sreÌo, petica je bilo malo ťajze, al mi nije Şao ťto nisu pokazivali toliko barce jer stalno po medijima barca ovo barca ono ronadinho najboji igraè danaťnjice taj virtuoz, pogledajte samo kako se gradi, pogledajte samo tu lakoÌu paperja u njegovim pokretima, tu prodornost....... :smt015 dosadili su mi......

motta dobio crveni- koji se genijalac toga konaèno sjetio? /sigurno nije de santis :smt003 /
Nije stvar u Barceloni nego u utakmici. Raðe da su pokazali 5 minuta te utakmice nego kak Ronaldo promaťuje penal.
Bilo bi mu dobro da ode u Inter,on i Adriano... MoĹžda bi i imali neke ĹĄanse za naslov.

Goran
14-03-2006, 14:37
ma samo Barcelonu sam promaťio ovaj vikend.Motta je trebao dobit crveni,a sve ostalo je èisto sranje.pogodio sam X Juventus - Milan pa nemam niťta protiv de Santisa :smt003 :smt003 :smt003

sickboy
15-03-2006, 18:28
Index:

"NOGOMETNI klub Varteks je pod suspenzijom zbog duga svojem bivšem kapetanu Miljenku Mumleku, te je upitan njihov nastup u 23. kolu HNL-a protiv Osijeka.

U pitanju je dugovanje od 260 tisuæa kuna, a radi se o ugovoru Varteksa s Miljenkom Mumlekom iz 2003. godine, koji je potpisao direktor kluba Nevenko Herjavec.

33-godišnji veznjak igrao je u Varteksu, Dinamu i Standard Liegeu, a ovu sezone brani boje Slaven Belupa.

"Proces je u tijeku i traje neko vrijeme. Suspenzija protiv Varteksa je na snazi, a donijela ju je Disciplinska komisija arbitražnog suda HNS-a. " - kazao nam je glasnogovornik varaždinskog kluba Aleksandar Grabariæ.

"Èinimo sve kako bi riješili problem i kako bi mogli odigrati prvenstvenu utakmicu s Osijekom." - zakljuèio je Grabariæ.

Podsjetimo, Varteks je u prošlom kolu pobjedom nad Zagrebom osigurao nastup u Ligi 6 pa bi bilo šteta da im prvi nastup u Ligi za prvaka bude zabranjen."

Hmmm, cudno... :smt017

Goran
15-03-2006, 20:22
ma nema ťanse da im zabrane nastup,svakee godine je bar 1 takav sluèaj.ukinut Ìe suspenziju prije subote.

face to face
15-03-2006, 20:44
da da i hajduk ĂŚe otiĂŚi u 3 hnl zbog dugova :smt003

malimrav85
15-03-2006, 21:31
NajŞeťÌe mi je kad se glupi englezi nabirju i misle da su najluði na svijetu i onda sve ovak zavrťi. Slièno ko u Turskoj samo kaj Talijani imaju viťe noŞeva,oèito.

Tri navijaèa Boroa izbodena noŞem u Rimu
Tri navijaèa engleskog prvoligaťa Middlesbrougha izbodena su noŞem u izgredima u srediťtu Rima uoèi uzvratne utakmice Kupa UEFA izmeðu domaÌe Rome i Middlesbrougha, dok ih je joť nekolicina ozlijeðena.
Ozlijeðeni navijaèi su odmah prevezeni u bolnicu, a joť se ne zna koliko su teťke rane koje su zadobili.
'Incident se dogodio u jednom baru u srediťtu Rima u kojem su bili navijaèi Middlesbrougha koji su ispijali piÌe kada su ih napali navijaèi Rome. Ne znam toèno koliko je navijaèa ranjeno, no svi oni su hospitalizirani, a koliko znam, izvan su Şivotne opasnosti', kazao je u razgovoru za Radio Five Live izvrťni direktor Middlesbrougha Keith Lamb.
Engleski mediji za izgrede na trgu Campo dei Fiori, u kojima je sudjelovalo oko 200 navijaèa Middlesbrougha i velik broj Rimljana, krive domaÌe uliène bande koje su izazvale Engleze ťto su miroljubivo ispijali pivo u jednom pubu.
Ukupno je 13 Engleza zavrťilo u bolnici nakon okrťaja s maskiranim napadaèima, a najteŞe je proťao 39-godiťnjak s ubodnim ranama na trbuhu i prsima, javlja britanska policija koja je doputovala u ispomoÌ rimskoj.
Glasnogovornik britanskog veleposlanstva u Rimu izjavio je da su èetiri Talijana uhiÌena, no talijanska policija to nije potvrdila.

face to face
15-03-2006, 21:41
baĹĄ me zanima kakve ĂŚe kazne biti kod njih :smt011

Picok
15-03-2006, 22:45
Englezi su miroljubivo ispijali pivo u jedom pubu?
:smt042

Tkach
15-03-2006, 23:19
dok je svaka njihova bravura tipa -
"opaka tekma"
"kuiĹĄ buraz, fali im bok i prodorniji srednji red"
"Niko Kranjèar ima previťe kila"
automatski nogometna analiza kalibra Tomislava IviĂŚa.

Ugh, ovo i jesu nogometne analize Tomislava IviÌa u emisiji LP-a, samo ťto on naravno kaŞe neťto vulgarno kao "Niko Kranjèar ima previťe kila" veÌ viťe neťto u stilu "Niko je hendikepiran masom".

malimrav85
16-03-2006, 00:16
Koji su ovo jebeni debili u splitu! Mislim,ne znam koji je razlog napada na BonaèiÌa ali akoje zbog sumlje u namjeťtanje utakmice treba naÌ one koji su ga napali i majke im se naj....! Koje primitivèine!
Bravo Splite!
=D>

Goran
16-03-2006, 00:35
sramota,s njima treba na elektriènu stolicu.makar je ťteta struju troťit

konzerva
16-03-2006, 17:50
a tek sramota debila koji vode hajduk!!nema se para, klub u qrtzu a sad Ìe odjednom gradit "hrvatski milanello"...ubio ih grom!!!!!a bonaèiÌa su istukli jer se grèio kak ne moŞe njemu nitko niťta da je on veÌ ne znam kolko godina u splitu,blablabla...i uvijek se naðe netko pametan ko Ìe mu dokazat suprotno!nemojte me krivo shvatiti, ne podrŞavam ja to- joť mi je lik i roðak :smt001

face to face
16-03-2006, 18:02
lik ti je raðak, pazi leða :smt009 :smt003

Picok
16-03-2006, 20:37
A znať kak vele ti SpliÌani - oni su si svi roðaci; totalno je nevjerojatno da kad god je neko od njih na TV-u, veli da ga cijeli Split zna (bez obzira jel to Blanka VlaťiÌ, ulièni èistaè cipela ili kvartovski drogerať...) :smt004

Just a little bit
16-03-2006, 22:51
nije on napadnut zbog bilo kakvih najmestaljki, vec zbog izjava koje su po dobrom starom obièaju od novinara jos jedno 3 puta preuvelièane

Insomniac
16-03-2006, 23:11
nije on napadnut zbog bilo kakvih najmestaljki, vec zbog izjava koje su po dobrom starom obièaju od novinara jos jedno 3 puta preuvelièane

Nesto tako.Recimo prije dvije godine kad je Hajduk ispao od ribara iz irske
Stimac je svugdje hodao sa 3-4 tjelohranitelja,jer je lokalni ogranak PTSP-ovaca proglasio fetvu na njegovu glavu :smt005

sickboy
17-03-2006, 09:48
Evo 20 godina BBB-a... Citam po novinama clanke u vezi te obljetnice i mislio sam da ce seruckati oko nekakvih nereda ali srecom nije tak.
Kad procitam reakcije engleskih navijaca na navijanje ekipe koja je bila u Newcastlu i Manchesteru prodju me trnci.
Danas sam hebeno ponosan kaj sam navijac i to nikad i ni za kaj ne bih promijenio.

I NEBO S NJIM I U PAKAO....

Peťèa86
17-03-2006, 12:27
BAD BLUE BOYS - 20 god. :smt113 TI SI NAĹveliki kuracA LJUBAV, MI SMO TVOJA SNAGA!!! Ludilo, danas koncert, sutra svi na stadion!! :smt041 :smt041

Picok
17-03-2006, 12:43
Samo Dinamo!
Sretan roðendan svim Bad Blue Boysima! :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113

(ne morate brojati, 20 je svjeĂŚica)

:smt026 Nema nam ravnih!

kima
17-03-2006, 13:01
Nije Picok, jedna ti je viška :smt018

Ajde deèki, ako vam toliko znaèi, sretan roðendan! Samo se nadam da u to ime neæe sutra letit bengalke i sjedalice... :smt002

MinesweePer
17-03-2006, 13:24
Nije Picok, jedna ti je viĹĄka :smt018

ajd izbroji ponovo molim te....

sretan rodjendan boysima od hajdukovca :smt006

kima
17-03-2006, 13:26
Nije Picok, jedna ti je viška :smt018

Zezam se, naglasio sam odvojenim :mrgreenom:, koji ti je...

MinesweePer
17-03-2006, 13:30
Nije Picok, jedna ti je viĹĄka :smt018

Zezam se, naglasio sam odvojenim :mrgreenom:, koji ti je...

sorry. nisam skonto da se odnosi na to, sta se pjenis odma?

kima
17-03-2006, 13:38
sorry. nisam skonto da se odnosi na to, sta se pjenis odma?

Kae, kae, wanna piece of me?? :smt003
Previše smo offtopièni... Nego evo kaže jutarnji.hr, Bonaèiæ sutra ipak vodi tekmu... (u nedostatku èeg kreativnijeg o temi nogometa) :smt003

Picok
17-03-2006, 14:00
Nek si stavi i kacigu na glavu, za svaki sluèaj, da opet ne bi bilo :smt021 :smt062

Starfish
18-03-2006, 01:46
*trep*
*trep*

/šaputanje/

Happy birthday....

to you...

*trep*

Happy birthday...

to you...

Happy birtday....dear BBB....

Happy birthday to you...

*cmok*
*trep*

Deèkima sve najbolje i od mene.... :smt050 :smt050 :smt050

Suzdržat æu se od želja koje sadrže poredbu, Hajduk, pušenje i ženski rod... :smt003

face to face
18-03-2006, 01:50
hajduk, puĹĄenje, - i Ĺženski rod...

prvih dvoje je konstanta, ali Ĺženski rod, pa zar to u isti koĹĄ :smt017 :smt003

Starfish
18-03-2006, 01:57
poredbu, Hajduk, pušenje i ženski rod...

mili, ako sam ne možeš ništa sastaviti.... :smt050
parafraza jednog poznatog grafita....
koja bi mogla zapoèet sa "dabog..."
...nije važno...zaboravi.....

face to face
18-03-2006, 01:59
znam znam just kijding he he :smt003

malimrav85
18-03-2006, 04:17
Jel oni zaĹĄtitari puĹĄtaju "mukte" na zapad nakon prvog poluvremena? Imam ĹĄpanjolski do 17.30 pa bi nakon toga curu odpeljao da napokon vidi utakmicu u Maksimiru.
:smt017

sickboy
18-03-2006, 21:46
*trep*
*trep*

/šaputanje/

Happy birthday....

to you...

*trep*

Happy birthday...

to you...

Happy birtday....dear BBB....

Happy birthday to you...

*cmok*
*trep*

Deèkima sve najbolje i od mene.... :smt050 :smt050 :smt050

Hvala kolegice :smt006 :smt058

sickboy
19-03-2006, 13:41
Odlicna proslava rodjendana.
Koreografija je bila fenomenalna kao i navijanje, jedino kaj su pacijenti zapinjali za spage (mislim koji qrtz, ljudi gledajte kam hodate)
Odusevilo me apsolutno ludilo na pjesmu "I naprijed plavi" i pogotovo razdoblje kad je istok vikao: ubi, a sjever odgovarao: drotove :smt026 :smt026 :smt026
Bosnjakov gol sam vidio tek na telki ali bio je :smt107 :smt101 fantastican!!

Just a little bit
19-03-2006, 14:23
bosnjakov gol....nisam ni vdio.. tek na telki...prejeben volej ...zapravo nisam uopce vidio skoro cijelo drugo poluvrijeme , u prvom san neĹĄ i vidil
:smt002

koreo prebrutalan.....

Peťèa86
19-03-2006, 14:47
Juèer je bilo savrťeno, nezaboravno... :smt026 :smt041 Pogotovo ona totalna ludnica - I naprijed plavi, pjesma se ori... \:D/ . I nije bitno kaj pola utakmice nisam ni vidio :smt101. A sad Rijeka...

Gospodin Pravokutnik
19-03-2006, 17:24
Sad prije 14min pocela je tekma Chievo-Siena i Tudor je dobio crveni karton vec u prvoj minuti,hahahaha koji lik

Ante Gotovina
19-03-2006, 21:46
Fenomenalna tekma. Kad Dinamo ukljuèi u full speed, teťko da nam tko moŞe parirati. Kamen jedva da je proťao par puta centar, imao 2-3 kakve-takve prilike i to je to.
Ostatak utakmice - rapsodija u plavom. Potezi koje su izvodili ModriĂŚ, Eduardo, Chago, BoĹĄnjak i ostatak ekipe svakako se isplati doĂŚi vidjeti.

Navijanje je prièa za sebe. Nijednog trena sjever nije ťutio, ťteta ťto sam otiťao na istok, slijedeÌi put idem sigurno na sjever. :smt038

Koreografija - mrak. Spektakularni prizori kakvi se rijetko viðaju.

Protiv Rijeke idem sigurno, stadion ĂŚe biti opet krcat, iako imamo 13 bodova fore. Pretpostavljam - 25000 ljudi najmanje.

Samo Dinamo....... :smt049

malimrav85
19-03-2006, 23:22
Koja legenda de rosi ovaj!

Tkach
20-03-2006, 00:44
Èovjek napravi jedan od najpoťtenijih poteza u zadnje vrijeme na nogometnim terenima i ťto dobije za nagradu - ozlijedi se. O, kozmièka pravdo!

fat drummer
20-03-2006, 01:01
Èovjek napravi jedan od najpoťtenijih poteza u zadnje vrijeme na nogometnim terenima i ťto dobije za nagradu - ozlijedi se. O, kozmièka pravdo!
ĹĄta je bilo? :smt017

Cro
20-03-2006, 01:07
E protiv Rijeke ĂŚe biti predobro!!!!
DINAMO UNITED! :smt001

Tkach
20-03-2006, 01:53

De Rossi je malo okrznuo rukom loptu nakon slobodnog udarca Mancinija i zabio gol, suci su pokazali na centar a onda je on sam priznao ťta je napravio, i gol je poniťten. Nakon toga su ga tapťali po leðima i Romini i Messinini igraèi i sudac. I nekih deset minuta prije kraja utakmice, De Rossi se ozlijedi valjda pri doskoku i iznesu ga na nosilima sa stadiona :smt005

konzerva
20-03-2006, 12:19
tudor-car! :smt003

Goran
20-03-2006, 19:54
èovjeèe,crveni u 1. minuti,nije to lako :smt003

Cro
20-03-2006, 19:54

De Rossi je malo okrznuo rukom loptu nakon slobodnog udarca Mancinija i zabio gol, suci su pokazali na centar a onda je on sam priznao ťta je napravio, i gol je poniťten. Nakon toga su ga tapťali po leðima i Romini i Messinini igraèi i sudac. I nekih deset minuta prije kraja utakmice, De Rossi se ozlijedi valjda pri doskoku i iznesu ga na nosilima sa stadiona :smt005

I ťto da èovjek pomisli o onim prièama o karmi, sve se vraÌa itd.
:smt005

Goran
20-03-2006, 20:27
valjda Ìe dobit neku nagradu za Fair play,nisam mogao vjerovat da joť ima takvih igraèa.

sickboy
20-03-2006, 20:30
valjda æe dobit neku nagradu za Fair play,nisam mogao vjerovat da još ima takvih igraèa.

Ni komentator, bas je poceo uobicajeno kenjkat kak nakon maradonine ruke nema vise fair play-a i decko napravi potez za svaku pohvalu.

Goran
20-03-2006, 20:34
da,èuo sam ono.ali de Rossi je stvarno jako ugodno iznenadio,a igranje rukom se jedva vidjelo na snimci

sickboy
20-03-2006, 21:13
Evo kaj Tomislav Ivic predlaze kako bi se poboljsala HNL:

"No, ja nudim prijedlog koji bi rezultirao i veæom zanimljivošæu i neizvjesnošæu sezone, èak veæu i od novog prijedloga Udruženja: nakon 22 kola prva bi se šestorica odvojila i igrala kao i sada, Ligu za prvaka. Nakon te mini lige èetvorica bi prvoplasiranih nastavila natjecanje za prvaka, a peti i šesti bi zakljuèili sezonu. Kako bi prva èetiri nastavila?

Tako da bi èetvrti najprije gostovao kod treæeg pa bi u drugom krugu pobjednik iz tog susreta gostovao kod drugoplasiranog, a pobjednik bi na kraju, naravno kao gost, igrao kod prvog. Tako bi se prvak dobio tek nakon zadnje utakmice sezone!

Onoj šestorici koja svoje natjecanje, kao i sada, nastavlja kroz play-out, prikljuèila bi se po dvojica prvoplasiranih iz drugih liga.

Dakle, napravila bi se nova liga od 10 klubova. Èetiri zadnja na kraju bi ispala ili se, ovisno o kome je rijeè, vratila u drugu ligu! I to je to."

Nesto prestrasno, ajmo cjepkat i komplicirati ligu kaj je vise moguce. :smt011
Izgleda da ga godine, kao i Ciru, ozbiljno nagrizaju...
Dajte nam vise ligu 10 trokruzno i bok.

fat drummer
20-03-2006, 23:12
ja bi radije èetverokruŞno, da su utakmice èeťÌe... bilo bi zakon, svako drugo kolo neki derbi!

Tkach
20-03-2006, 23:22
Ma taj Iviæ je šenuo skroz na skroz, baš kao i Æiro i Bariæ. Njih trojicu treba zakljuèati u sanatorij i pustiti da se igraju Championship Managera...

Liga 10 èetverokruŞno i AMEN.

malimrav85
21-03-2006, 00:50
Ma pazi ti gerijatriju ludu... :smt003
Neko u prvom djelu prvenstva pobijedi sve i onda mu se na treningu ozlijede 2-3 igraèa najbolja i na kraju onaj 4 bude prvak...
Koje droge taj puĹĄi... :smt018

MinesweePer
21-03-2006, 03:52

kako trokruĹžno, gdje bi ti stavio da se igra 3. utakmica? :smt017 :smt002
4-kruzno je ok.

fat drummer
21-03-2006, 11:11

kako trokruĹžno, gdje bi ti stavio da se igra 3. utakmica? :smt017 :smt002
4-kruzno je ok.

a igralo bi se takoda bi nekada dva puta igrao doma a nekda samo jednom.. npr, dinamo igra dva puta s hajdukom na maksimiru, a jednom sa rijekom

Picok
21-03-2006, 11:43
Bezveze bi tak bilo. Opet bi se neki bunili.

fat drummer
21-03-2006, 12:26
Bezveze bi tak bilo. Opet bi se neki bunili.
pa normalno da bi se bunili jer odmah bi se dizale zavjee kako sudci i udruga prvoligaťa po peti puta namjeťtaju osijeku da igra dva put u gostima s kamen ingradom i takve pizdarije. zao ja kaŞem 10 momèadi èetverokruŞno... osam utakmica bi se igralo onako subota srijeda reŞim pa bi sve fino stalo u raspored.
a ako iviÌ Şeli ukljuèiti i drugu ligu evo mog sjebanog prijedloga.
daklem nakon prvenstva prve tri momèadi idu u ligu prvaka i kup uefa, 4 i 5 niťta osim dakako ako nisu osvojili kup ili neťto... 6,7,8,9 igraju da bi ostale u prvoj ligi sa drugim treÌim èetvrtim i petim iz druge lige, a prvi iz druge lige automatski mjenja 10 plasiranog prvoligaťa... vjerujem da bi se onda momèadi klale za dobru poziciju na tablici, a ne ovako gdje u ligi za opstanka treÌi ima viťe bodova od zadnje iz lige za prvaka

konzerva
21-03-2006, 13:49
mislim da bi se naĹĄa liga trebala po formatu ugledat na ĹĄkotsku,a ne ove gluparije s ligom za prvaka

Picok
21-03-2006, 15:44
http://www.iskon.hr/sport/page/2006/03/21/0105006.html

A.C.A.B. :smt097

bob rock
21-03-2006, 16:04
hahahahaahahahhahaha
hahahahahahahahahahah
ovo je tragièno
koji tovar govana
jadni i potlaèeni navijaèi, bwuhuhuhu
baš kao i srbi, svi su im krivi osim njih samih...

Da, istina je, palimo baklje, pijemo i tuèemo se, ali jesmo li zato uvijek krivi?
...
protagonisti:

- sadistièka policija, korumpirani suci, mafijaški odvjetnici, lažljivi novinari...

- Terorist

Petorica mladiæa, neustrašivih
koji su

stali pred cijev revolvera da zaštite svojeg prijatelja
zato

da i dalje zajedno trpimo medijske i prave metke kojima na nas pucaju veæ 20 godina.

-hrvatski branitelj lijeèen od ratnih trauma, èovjek koji je unatoè problemima nakon povratka s ratišta smogao snage i postao inženjer telekomunikacija
?
homere, pljunuli su ti u facu napravivši velièanstven ep ... kakva odiseja... panoramijada

evo tog velièanstvenog primjerka kojeg bih, bez greške mogao uvrstiti u najveæa djela hrvatske književnosti:
__________________________________________________ ____

Nakon izgreda ispred Panorame, najvjerniji Dinamovi navijaèi ogorèeni su sadistièkom policijom, korumpiranim sucima, mafijaškim odvjetnicima, lažljivim novinarima...

Bad Blue Boysi su povodom dogaðanja nakon roðendanskog koncerta u Domu sportova osjetili potrebu svekolikom puèanstvu iznijeti svoju verziju dogaðaja. Njihovo priopæenje donosimo uz neznatne izmjene:

Petorica mladiæa, bez straha su stala pred cijev revolvera da zaštite svojeg prijatelja od terorista. Terorista kakvih ima na tisuæe u ovom gradu. Terorista koji se noæima igraju kauboja po opskurnim mjestima metropole. Terorista kojima policija ne želi ili ne može stati na kraj. Petorica junaka željela su razoružati gada i njegova dva pomagaèa žedna krvi.

SVETO MJESTO PARKIRNO
Pokušaj ubojstva BBB-a
Gada koji je uperio pištolj u našeg prijatelja s tribine, hrvatskog branitelja i uznika srpskih logora smrti. U noæi kada smo na humanitarnom koncertu slavili 20 godina djelovanja i prisjeæali se svih prijatelja koji su dali živote za ovu Hrvatsku, nisu zažmirili i okrenuli glavu veæ su pokušali uèiniti nešto. Nepromišljeno i ludo, ali hrabro, junaèki i odvažno!

Nažalost, nisu uspjeli, zlikovac je bio brži na obaraèu. S dva metka teško je ranio Sreæka Gredelja, hrvatskog branitelja lijeèenog od ratnih trauma, èovjeka koji je unatoè problemima nakon povratka s ratišta smogao snage i postao inženjer telekomunikacija. Kako je Sreæko navijaè - on je automatski kriv, zar ne? Isto kao i Saša, kojem je metak prošao centimetar od femoralne arterije, a da ju je pogodio, to bi znaèilo sigurnu smrt.

Èak i u sluèaju kad je evidentno da su navijaèi u pravu, kad je na suprotnoj strani kamatar i èovjek koji nosi ilegalno oružje, kad postoji nekoliko pouzdanih svjedoka, od kojih neki uopæe nisu navijaèi, opet smo krivi mi! Da, istina je, palimo baklje, pijemo i tuèemo se, ali jesmo li zato uvijek krivi? Takvi fakini su i obranili ovu državu, a ne uzrujani 'gospodin' Bik iz Knina.

Unatoè 20 godina medijske harange koju podnose, navijaèi ne nose pištolje, navijaèi ne ubijaju ljude. Ipak, za obiènu navijaèku tuèu naša nevjerojatno nekorumpirana policija i krajnje istinoljubivi novinari traže višegodišnje kazne. Za paljenje baklje ljudi odleže po nekoliko dana i plate veæe kazne nego razni ubojice i revolveraši.

'Gospodin' Bik, koji veæ ima potvrdu nekog korumpiranog lijeènika da mu je u napadu ozlijeðena ruka, iako ga nitko nije niti taknuo, pušten je na slobodu drugi dan. Ipak je èovjek dio hrvatske društvene elite, a mi navijaèi smo društveni talog.

Gospodo, uvjeravamo vas da ispred Panorame nije bilo nikakve palice, nikakvog demoliranog automobila, nikakvog huliganstva. Te noæi je u glavnoj ulozi bio poluretardirani lik s ilegalnim pištoljem nabavljenim iskljuèivo da nekog ubije.

Zapamtite, mi nismo kriminalci, mi smo subkultura koja je, ako se zanemare nekakvi, gledajuæi ukupno stanje društva, trivijalni incidenti, ovoj državi dala puno toga dobroga. Koja je bez razmišljanja prva krenula u njeno stvaranje i koja je prva digla glas kad su u njoj krenule nepravde i politièke zloporabe.

Mi smo asocijalni u državi u kojoj je društvo toliko trulo da nam je èast da smo asocijalni!

I da, kad nam rane dvojicu èlanova vatrenim oružjem, neæemo pokunjeni i u strahu otiæi kuæi, nego direktno pred policijsku stanicu gdje æemo zahtijevati pravdu. Ali ne nasiljem i razbijanjem, nego u normalnom razgovoru s naèelnikom stanice.

Åveliki kuracto svejedno neæe sprijeèiti interventnu policiju da nas prebije. Svaki poÅ¡teni pripadnik MUP-a koji je te noæi bio u Nehajskoj potvrdit æe da je ovo istina i da je ponaÅ¡anje interventne policije bilo potpuno neprimjereno i pretjerano. Nije niti èudo, oni na utakmicama sadistièki tuku žene i maloljetnike!

Nakon trodnevne medijske hajke na sve nas navijaèe, nakon iznesenih laži i nevjerojatnih konstrukcija, osjeæamo jad, tugu i žalost. Ali osjeæamo i nešto drugo, nešto važnije i bitnije. Osjeæamo PONOS!

PONOS što imamo prijatelje koji imaju nevjerojatnu hrabrost da po cijenu vlastitog života uèine nešto da oèuvaju vrijednosti ovog društva. Vjerujem da bi pola svih vas, nažalost i pola policije okrenulo glavu i pravilo se da ništa ne vide. Uostalom, to je napravio i policajac koji je stajao u Panorami.

Sreæko, ponosni smo na tebe i kaj si BBB. Mi znamo kaj je prava istina i nikakvi korumpirani suci i policajci, mafijaški odvjetnici i novinari koji lažu to neæe promijeniti. Želimo ti brz oporavak i da što prije s nama hrabro stojiš na tribini, da i dalje zajedno trpimo medijske i prave metke kojima na nas pucaju veæ 20 godina.

Peťèa86
21-03-2006, 16:20
A.C.A.B. :smt097 :smt066 .

face to face
21-03-2006, 17:50
valjda Ìe dobit neku nagradu za Fair play,nisam mogao vjerovat da joť ima takvih igraèa.

kretenèina

Goran
21-03-2006, 18:49

kretenèina

lol
zaĹĄto?

sickboy
21-03-2006, 19:43
mislim da bi se naša liga trebala po formatu ugledat na škotsku,a ne ove gluparije s ligom za prvaka

Nije losa ta skotska liga, igraju cetverokruzno. Mislim da bi i ta ideja bila jako dobra, sam da maknu kretensku ligu za ostanak i za prvaka. Iz razloga kaj svaki klub (osim Hajduka i Dinama, te nedavno Rijeke) sebi zacrta na pocetku sezone kao cilj ulazak u ligu za prvaka i kad jednom vise nemogu ispasti dolaze razne kombinacije u modu, a to ne valja.

-cut-
Samo jedan komentar: NO ONE LIKES WE DONT CARE! ! !
Samo nek i dalje drotovi svoju silu isfuravaju, ali nek zapamte da nece to vjecno trajati.
Za mene ce ti skotovi (cast iznimkama) zauvijek ostati hrpa neandertalaca koja misli da su nedodirljivi jer se skrivaju iza znacki, uniforme, pistolja i pendreka. Samim tim su jos gori jer bi trebali biti uzor ostatku drustva svojim postenjem i ponasanjem.
Mrze navijace jer ne sutimo kad nas se vrijedja i jer mi uzvracamo udarce.
Mi smo za vecinu drustva sljam, ali me uopce ni najmanje nije briga kaj ostali misle. Jer moju ljubav prema Dinamu nece izbiti nikakvi pendreci, batine, pritvori, vrijedjanja i razna maltretiranja. I neka zapamte da mi navijamo i pratimo klub iz ljubavi, a neke ljubavi nemaju granica...

A. C. A. B. :smt097

Picok
21-03-2006, 20:23
Tak je. Svaka èast deèki, vi koji kuŞite spiku!
Odeť na par domaÌih tekmi (ma ne mora biti nogomet - npr. Cibona - Maccabi), na 2,3 gostovanja i odma je jasno kaj se dogaða.

A ti bob rock se sprdať, ali ovaj put nisi u pravu... Istina, ima i meðu 'navijaèima' primitivèina (serem se ja na njih) kojekakvih ali sad si u krivu.

A sickboy dobro zakljuèuje - ne Ìe to vjeèno trajati...

Jel vi mislite da se tu kriju neki malo dublji naumi - npr. da se navijaèi potjeraju sa stadiona, da se nogomet do kraja iskomercijalizira, da postane sam sebi svrha...? Ne znam, nije mi viťe ovo jasno.

sickboy
21-03-2006, 20:59
Jel vi mislite da se tu kriju neki malo dublji naumi - npr. da se navijaèi potjeraju sa stadiona, da se nogomet do kraja iskomercijalizira, da postane sam sebi svrha...? Ne znam, nije mi više ovo jasno.

Nogomet je, po meni, sad i previse iskomercijaliziran.
U engleskoj su digli cijene karata do nebesa, a cijene igraca takodjer su nerealno visoke.
Po meni je cilj i previse jasan: misli se napraviti nes po uzoru na NBA, a to znaci mjesto gdje ce ljudi samo pljeskati i tu i tam nes navijati, napravit ce se obiteljska atmosfera.
Samo su se malo preracunali jer se u subotu desilo ono kaj su Englezi mislili da nikad vise nece vidjati u premiershipu, tzv. pitch invasion.
Previse je tu novaca da se misli na navijace, prihvatljivu cijenu karata i uskoro ce se naplacivati udisanje zraka na stadionu.
Zele odrzati cistu sliku nogometa kao obiteljskog sporta i to mi se gadi.

AGAINST MODERN FOOTBALL! ! :smt097

Picok
21-03-2006, 21:12
Ma neÌe uspjeti. Nogomet je uvijek bil igra za mase, radnièke mase da ne velim sirotinju, ne znam koga vraga se onda tu guraju kojekakvi manekeni, misice, menadŞeri i druga gamad.

Mislim da im je uzaludan trud. :smt006
Muku muèe das sprijeèe....